Auteur Topic: NIEUW!! Boarding Now  (gelezen 1399 keer)

Offline tinuzzz

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
NIEUW!! Boarding Now
« Gepost op: 9-04-2005, 14:34:02 »
Diemen-Zuid, 1 april 2005 – In opdracht van Amsterdam Airport Schiphol produceert IdtV/Cumulus het nieuwe, informatieve reisprogramma Boarding Now. Amsterdam Airport Schiphol wil aan een breed publiek laten zien dat het niet enkel een luchthaven is, maar een plek waar een vakantiebeleving begint. Het programmaconcept dat IdtV/Cumulus in dit kader ontwikkelde, past bij de uitstraling die de luchthaven graag wil uitdragen. Boarding Now wordt gepresenteerd door Tim Immers en Gijs Staverman en is vanaf zondag 10 april dertien weken lang te zien bij RTL 4.

De presentatoren stappen om beurten in het vliegtuig om verschillende steden binnen en buiten Europa te bezoeken samen met drie soorten reizigers, variërend van gezinnen en vriendenclubjes tot stelletjes en singles. Vanaf de check-in balie worden de passagiers vergezeld gedurende de hele reis, om uit te vinden waar hun interesses liggen en waarom zij kiezen voor een bepaalde stad. Amsterdam Airport Schiphol is de hoofdsponsor van het programma naast KLM, Transavia en Europeesche Verzekeringen.

IdtV/Cumulus de enige Nederlandse productiemaatschappij die zich volledig toelegt op de ontwikkeling en productie van gesponsorde televisieprogramma’s en crossmediale projecten. Bij de productie van een gesponsord televisieprogramma streeft IdtV/Cumulus naar een balans tussen kwalitatieve onderhoudende televisie en herkenbaarheid van de adverteerder waarbij de betreffende adverteerderdoelstelling wordt behaald. Naast Boarding Now produceert IdtV/Cumulus programma’s als Eigen Huis & Tuin, Campinglife, House Vision en Motorlife.


Bron: www.idtv.nl

Offline tinuzzz

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: NIEUW!! Boarding Now
« Reactie #1 Gepost op: 9-04-2005, 14:48:06 »