Auteur Topic: VTM najaarsprogrammatie  (gelezen 1442 keer)

Offline Robbieazerty

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
VTM najaarsprogrammatie
« Gepost op: 18-08-2005, 15:49:36 »
Wederom voor de Vlamingen ;)

NAJAAR VTM: Wat is er volledig nieuw en wanneer komt het op tv?

* X-Factor: de nieuwe talentenjacht van VTM, gepresenteerd door Koen Wauters en in de jury Kris Wauters, Liliane St Pierre en Jean Blaute. Vanaf zondag 28 augustus om 20.30 uur en in september ook op vrijdag om 20u30.
* Dubbel Geboekt: Spannende en verrassende docureeks waarin twee Vlaamse gezinnen met zeer verschillende en uitgesproken vakantiegewoontes samen naar elkaars favoriete vakantiebestemming worden gestuurd. Wordt het een nachtmerrie of een opbaring? Vanaf zondag 28 augustus om 21u30.
* Houd De Dief: Mathias Coppens en ex-dief Freddy breken met de toestemming van de bewoners in een huis in Vlaanderen in en testen of de bezittingen onbereikbaar zijn voor grijpgrage handen. De gebreken aan de veiligheid in en rond de woning worden getoond én verbeterd door een team van experten. (vanaf september op donderdag om 20u30)
* Strictly Come Dancing: acht bekende landgenoten leren de meest uiteenlopende dansen: van cha-cha-cha over rumba tot tango. Vanaf begin 2006 op VTM.
* Hou Van Ons: kinderen van alleenstaande ouders gaan op zoek naar een nieuwe partner voor hun moeder of vader. (najaar 2005)
* Niets Dan De Waarheid: een verrassend, spraakmakend en vooral ontroerend programma met Ingeborg, gebaseerd op TF1's Y'a que la vérité qui compte. (winter)
* De Beste Belg: Staf Coppens stuurt de Beste Belgen uit om ons vaderland ergens ter wereld te verdedigen op de meest uiteenlopende wedstrijden. (vanaf september)
* Werk aan de winkel: vandaag de dag heeft het zakelijke leven non-stop uitdagingen in petto voor de Vlaamse ondernemer. Uitdagingen betekenen ook problemen. In samenwerking met de overheid zal Werk Aan De Winkel hiervoor oplossingen zoeken. (op zaterdag in de vooravond vanaf september)

Bron: Showbizzsite