Auteur Topic: Ontwikkelingen in het BB-Huis  (gelezen 113577 keer)

Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Gepost op: 24-08-2005, 22:44:22 »
  ::bravo::  ::bravo:: Hier zijn al de Ontwikkelingen uit het Big Brother huis  ::bravo::  ::bravo::
« Laatst bewerkt op: 28-11-2005, 11:36:59 door Nîcky »

Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #1 Gepost op: 24-08-2005, 22:44:54 »
Moet de WC-bril omhoog?

De Bewoners zitten inmiddels aan de keukentafel als Chantal door de poort naar binnen komt. “Hallo roomies”, roept ze enthousiast. Als Chantal zichzelf aan iedereen heeft voorgesteld laat Lieske weten niet blij te zijn met haar naam. “Ik haat mijn naam. Noem me alsjeblieft Lies”, laat de studente weten. Roel merkt op dat de groep dit jaar veel vlotter is dan in de andere Big Brothers. Chantal beaamt dit, maar laat gelijk weten dat zij niet de pornoster is die volgens de geruchten het Huis inkomt. ‘En ik ben ook niet zwanger”, laat ze haar mede-Bewoners lachend weten.

Joost arriveert in het Huis. “Jezus zeg. Ik dacht dat ik al gewonnen had”, laat hij beduusd weten nadat hij de menigte buiten heeft gezien. Ook Chantal was verrast door het enthousiaste publiek. “Het voelde net alsof ik werd uigehuwelijkt, maar wist niet met wie.” De Bewoners ontkurken de champagne en proosten voor de eerste keer met elkaar.

De Brabantse Linda is nu aan de beurt om het Huis in te komen. “Jongens zeg. Dit hoef ik nooit meer mee te maken.” Ze schuift gelijk aan de keukentafel aan. “Doe mij maar een biertje. In ieder geval iets met alcohol.” De Bewoners proosten voor de tweede keer. Het gesprek komt al snel op de zwangere vrouw. Joost denkt dat het een grote publiciteitsstunt is, maar de rest kan dat niet geloven.

Linda wil weten of er al iemand naar de wc is geweest. Joost stelt voor dat de mannen bij het plassen gaan zitten zodat de vrouwen ook droog blijven. Lieske verteld een anekdote over haar zus die kwaad was omdat een vriend de bril niet omhoog had gedaan. Roel heeft hier zijn eigen idee over: “Ik dacht dat je de bril juist omhoog moest doen.”


Heeft Ingrid nu al spijt?

Heeft ze nu al spijt? “Ik moet ook even bijkomen hoor, ik ben helemaal van de leg”, zegt Dido snel om Ingrid gerust te stellen. “Het komt goed”. Ondanks haar koudwatervrees geeft Ingrid toe dat ook zij het Huis heel mooi vindt. “Ik dacht dat we zelf het Huis in elkaar moesten zetten!”, zegt Roel. De Bewoners kletsen met wie ze de laatste nacht hebben doorgebracht. Roel vertelt dat hij de laatste nacht met zijn ex-vriendin heeft doorgebracht. “Tja, we gaan nog steeds goed met elkaar om”, legt hij uit.

Bewoner vier is Rob. “Hallo meiden”, roept hij bij binnenkomst. Hij begint de vrouwen enthousiast te zoenen. “Hé, jij lijkt op Ruud”, roept Dido als ze de foto op de koffer van Rob bekijkt. “Ja, dat zeiden ze buiten ook al, zegt Rob. De Bewoners checken de bedden. “Wow wat een relaxte bedden. Dat zijn de bedden waar ze altijd reclame voor maken”, merkt Ingrid op. De Bewoners speculeren over de zwangere Bewoonster. Rob weet het nog zo net niet. Je moet niet alles geloven wat in de Telegraaf staat. “Spannend hè meiden!”, roept Rob. Als hij langs het kookeiland loopt checkt hij even bij de ‘meiden’ of ze wel goed kunnen koken.

« Laatst bewerkt op: 18-11-2005, 13:28:16 door Nîcky »

Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #2 Gepost op: 24-08-2005, 22:45:28 »
Nu al stoned ...

Nathalie zoent iedereen gedag. “Wat is het hier mooi! Ik ga even kijken hoor, zo wat is het hier cool”. Rob geeft Nathalie een rondleiding. De Bewoners praten over de foto’s op hun koffers. Niet iedereen is even blij met het zelfportret op hun koffer. “Ik lijk wel stoned”, zegt Roel. Nathalie loopt ondertussen zuchtend rond. “Zo wat heftig”, roept ze lachend. “Dit is echt mijn droomhuis, zegt ze. “Het is net een sprookje waar je in wandelt hè, herhaalt Dido nog eens.

Rikkert is de derde man die het Huis betreedt. Bewoner nummer zeven. Hij sluit zich aan bij de andere Bewoners die aan de keukentafel zijn gaan zitten. Ingrid en Nathalie hebben zich verschanst in de badkamer. “Zij zijn elkaar al aan het vermoorden hoorde ik”, zegt Rikkert. Hij neemt een biertje. De Bewoners praten over de ‘whirlpool’. “Zo wij hebben het echt goed voor elkaar! Beter dan al mijn studentenvriendinnetjes”, zegt Lieske. Het gesprek gaat over op de baby. Lieske geeft toe dat ze het leuk vindt om bij de bevalling te zijn en alles mee te mogen maken.



Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #3 Gepost op: 24-08-2005, 22:45:51 »
Hoe groot wordt hun wereld?

"Jullie kennen elkaar ook helemaal niet, hè?", vraagt Lieske nog even voor de zekerheid. “Maar wat een mooi huis”, vervolgt ze. “Het ziet er fucking goed uit”. Net als de moeder van Roel had ook de aanhang van Lieske moeite met het afscheid. “Mijn zus stond hard te huilen!”, zegt Lieske.

Rob biedt iedereen een glaasje water aan. Een van de Bewoners vraagt de leeftijd van Lieske. “Ik ben echt de Benjamin, ik ben 19”, roept Lieske. De Bewoners zeggen allemaal hun leeftijd. Geen van de aanwezigen is ouder dan 26 jaar. Rob geeft toe dat hij 44 jaar oud is. “Oh, dat zou ik je echt niet geven”, zegt Lieske. Rob is helemaal gerustgesteld door de lieve woorden. De Bewoners beginnen te praten over de tijd. Het feit dat ze vanaf nu niet meer weten hoe laat ze leven vinden ze vervelend. “Misschien moeten we turven om een idee te krijgen van tijd”. Maar ja, dat wordt moeilijk zonder pennen.


Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #4 Gepost op: 24-08-2005, 22:46:30 »
De nieuwe Bewoners stellen zich voor

‘Ik vind het heel spannend!”. Als ze binnenkomt wisselen de ah’s en oh’s elkaar in sneltempo af. “Jezus, wow. Dat meen je gewoon niet, wat onwijs cool. Wat gaaf! Da’s niet normaal” zucht ze uit. Dido vlijt zich op een divan in de serre en wacht op Bewoner twee, Roel.

Roel volgt als tweede Bewoner. Er klinkt een luidkeels gejuich als hij de catwalk oversteekt. “Even kijken hoe het eruit ziet. Volgens mij is het meer kuuroord dan waar ik nu vandaan kom.” De moeder van Roel kijkt ongerust toe vanuit het publiek. “Mijn moeder is erg over haar toeren", legt Roel aan Ruud uit. “Maar ma, maak je geen zorgen!”, roept hij zijn moeder nog even toe als hij de poorten passeert.

“Hi, wat is dat raar hè, het is net of je in een sprookje bent beland”, zegt Dido tegen Roel als deze binnenkomt.
“Check die kamers dan”, roept Roel. “Ontzettend mooi hè, herhaalt Dido”.
“Is wel andere koek dan die ander BB-Huizen”, aldus Roel. “Jij bent niet de zwangere neem ik aan?”, vraagt Roel als hij nog even goed naar Dido kijkt. “Ja, echt de beste Big Brother om in te zitten”, herhaalt Roel nog eens. “Ik kom uit een kraakpand uit Spangen in Rotterdam”, legt hij uit.



Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #5 Gepost op: 25-08-2005, 09:29:14 »
Bezoek van een ex

De kandidaten zagen elkaar woensdag voor de eerste keer. Gezien de reacties denken Endemol-baas Paul Römer en Talpa-programmadirecteur Remko van Westerloo dat het wel goed zit met de chemie tussen de deelnemers. Om het vuurtje nog wat op te stoken, maakten de makers aan het einde van de opname bekend dat binnenkort een ex van een van de BB-kandidaten het huis zal bezoeken.

Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #6 Gepost op: 25-08-2005, 09:29:34 »
Het been van Rob

Rob is 44 en is gescheiden van zijn Hindoestaanse vrouw. Hij wil winnen en een vrouw scoren. Zijn dochter denkt dat dat laatste niet gaat lukken. Rob Hij lijkt wat op Ruud (BB1), maar vindt dat niet van zichzelf. Zijn geklets werkt nu al op de zenuwen van de streamwatchers. Rob vertelt dat hij op zijn zestiende een zwaar ongeluk heeft gehad en een onderbeenprothese heeft. Hij heeft een sportbeen, een douchebeen en een gewoon been bij zich.

Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #7 Gepost op: 25-08-2005, 09:29:55 »
Zwanger en Roken
Tanja vertelt dat ze voordat ze zwanger raakte 20 sigaretten per dag rookte en nu nog maar 3. Ze steekt er een op noemt die haar 'haar laatste', maar dat had meer te maken met het feit dat haar pakje sigaretten in een andere koffer zat waar ze niet bij kan. Met Roel, Rob, Rikkert en Menno praat over het effect van roken op haar kind. Roel zegt dat roken geen effect zal hebben, het kindje zal alleen een lager geboortegewicht hebben. Hij zegt dat een kind wiens moeder rookt, later echt geen crimineel zal worden. Tania zegt dat het klopt, dat wordt allemaal geregeld in de X en Y chromosomen. Rob stelt voor dat als de baby geboren is, iedereen buiten gaat roken. Van Roel hoeft dat niet.


Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #8 Gepost op: 25-08-2005, 09:36:43 »
Eerste dag in bb huis begonnen

De eerste dag in het big brother huis is begonnen. Momenteel worden langzaamaan wat bewoners wakker en nemen een verfrissende douche in de luxueze badkamer. Joost en Rikkert zijn de eerste jongens die zorgen voor wat beweging op de streams. Uiteraard houden we een live verslag bij die te lezen is op ons forum. Lijkt het jou leuk om mee te doen met het streamen. Wat is jou eerste indruk van de bewoners? Heb je al een favoriet kunnen vinden? Laat je mening horen en meld je aan, kom gauw ons helpen om niets te missen in het bb huis.

Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #9 Gepost op: 25-08-2005, 11:13:31 »
Getrouwd, plassen, en kids

Rob vertelt over zijn langdurige relatie die drie jaar geleden afliep. Rob: “Ik kan mezelf niet altijd laten zien. Drie jaar geleden gescheiden. Ben lang met m’n vrouw samengeweest en daarna stond ik helemaal niet open voor andere vrouwen.” Ingrid: “Op den duur is de koek op.” Rob: “Daarom zijn er zoveel vrijgezelle vrouwen tussen 30 en 35. Je bent tien, twaalf jaar bij elkaar, dan wil de vrouw kinderen, denken ze: ‘nu wil ik wat hebben’.”

Maar Rob heeft dierbare herinneringen aan zijn huwelijk. “Het is allemaal heel raar en leuk, ik vind het leven leuk. We hebben absoluut geen ruzie, zijn erna nog met elkaar op vakantie geweest. We hebben zoveel meegemaakt samen: altijd voor anderen klaargestaan. Voor haar werd het teveel. Terecht. Ze was niet meer gelukkig.”

Joost is verrast over de relaxte toon van Rob bij dit onderwerp: “Dat zou ik nou nooit kunnen.” Maar voor Rob is het duidelijk dat als iemand ongelukkig is, dit nou eenmaal moet veranderen, ook al hou je van elkaar en moet je daardoor uit elkaar: “Het was het beste voor haar.” Ingrid: “Dat is nou echte liefde.” Rob vertelt over de prachtige kinderen (zoon en dochter) die hij van een mooie tijd heeft overgehouden en belooft later de foto’s te laten zien. “Ik heb hele mooie kids”. Hierna volgt een wat luchtiger onderwerp over plassen. Rob doet het zittend, vindt hij frisser. Joost zou dat nooit doen: zelfs met de bril erop mikt hij nog netjes in de pot. Ze spreken af om geregeld de toiletten schoon te maken.
Chantal vertelt over haar droom een horecagelegenheid in Ibiza op te richten, ook al heeft ze geen ervaring in dat wereldje. Rob beaamt dat het leuk is (hij had vier maanden een restaurant, maar “als je iets doet, moet je het goed doen”, en dat was niet het geval). Tanja komt erbij, er wordt haar gevraagd of ze geen last had van al dat nieuws rond de zwangere vrouw. Tanja: “Ik lees niet zoveel kranten.”


Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #10 Gepost op: 25-08-2005, 11:14:10 »
3 Maanden geen make-up
Rob is vader van twee kinderen. Dido ziet al snel dat de kinderen niet van een blanke vrouw zijn. “Ik was getrouwd met een Hindoestaanse vrouw waar ik nu nog veel contact mee heb. Het bijzondere is dat ik een donkere zoon heb en een blanke dochter”. Wederom wordt duidelijk dat Rob hartstikke gek is met zijn kinderen. “Het zijn echt een vriend en een vriendin van me, ik zal ze vreselijk gaan missen”. Van zijn zoon heeft hij helaas geen afscheid meer kunnen nemen, want die is aan het werk op Mallorca. Met zijn dochter heeft hij de afgelopen dagen in het hotel gezeten.

De vissen worden Lin en Lies genoemd als het aan Rob ligt. Kijkend naar Linda en Lieske in het Bubbelbad kwam hij op deze originele namen.

Nathalie is haar make-up beu. “Ik wil het van mijn smoel wassen, zegt ze lachend! Het gaat er zo direct af!” Ingrid sluit zich erbij aan en kan niet wachten tot ze haar nep-wimpers kan verwijderen. De angst voor pukkels slaat toe.

Rob geeft toe dat hij zo gek ik als een deur als hij op stap is. Nathalie vindt dit grappig, want haar vader is ook een echt feestbeest. “’s Morgens om 7.00 uur is hij nog niet moe.

Het horloge van Nathalie was bijna het Huis mee ingegaan. “Ik liet hem zo lang mogelijk om, maar in de laatste auto kon ik niet meer verbergen dat ik hem om had”. Nu dus maar leven op het gevoel.

Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #11 Gepost op: 25-08-2005, 11:14:49 »
Is al deze luxe tijdelijk?

Homo’s in een Huis waarvan er 1 besmet is lijkt Joost wel wat. Ze babbelen wat over de andere reality-programma’s die in het teken van dit idee staan. Ondertussen beseffen ze zich dat ze het hier hartstikke luxe hebben. “Misschien wordt het ons morgen allemaal wel afgenomen”, aldus Rob en Joost..

Tijd om te tassen uit te pakken en bedden te veroveren. “Ik ga in de hoek, want mijn moeder zei dat een hoekje prettig is. Dido kiest voor de andere hoek. De Bewoners houden zich niet vast aan het stereotype van vrouwen in de roze en mannen in de blauwe kamer. Mannen en vrouwen gaan kris kras door elkaar liggen.

Rob voedt Rikkert een beetje op. “Droog je nou eens af!”Rikkert druipt af met een handdoekje om zich heen.

“Er ligt hier een afgevreten stuk worst”, aldus Rob. Zij er muizen in het Huis?

Joost zijn vriendin is net twee weken terug van een jaar in Amerika. Zij verheugde zich op een lang samenzijn en schrok nogal dat hij twee weken later het Big Brother avontuur aan zou gaan. “Jij moet ook voor je eigen avontuur gaan”, zegt Chantal overtuigend. Hij heeft haar gelukkig net voordat hij het Huis in ging een romantische kus kunnen geven. “Ik moet bijna een traan laten, zo lief dat je over haar praat”.

Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #12 Gepost op: 25-08-2005, 11:15:24 »
Ontgroeningen, champagne en de 'player'

Tanja is de eerste die wakker wordt. Na een bezoekje aan het toilet, pakt ze een kop melk in de keuken en loopt wat rond door het Huis. De Bewoners hebben het laat gemaakt. Iedereen is nog in een diepe slaap. Na de introductie in het Huis gisteravond raakten de Bewoners niet uitgekletst. Ze hadden elkaar veel te vertellen. Ze praatten over hun beweegredenen het Huis in te gaan, de liefde, de ex die het Huis in komt, de zwangerschap van Tanja, het kunstbeen van Rob en ontgroeningen. Roel heeft zo zijn mening over studentenintroducties. “Denk je nou echt dat ik over darmen en door pis ben gekropen?”, verdedigt Lieske zich. Ondertussen vloeit de champagne en de rosé rijkelijk. Als iedereen naar bed is, blijven Dido en Menno achter in de zithoek. Ze hebben een gezellig onderonsje en praten over wat hun bijdrage zou kunnen zijn. “Ik hou van gezelligheid”, zegt Menno. “Maar ze hopen dat ik hier iets anders ga doen in Huis”. Gooit Menno zich hier op als player? Dido speelt het spelletje mee.

Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #13 Gepost op: 25-08-2005, 11:15:49 »
Een gebroken nacht

Joost staat op en loopt in zijn boxer rond in het verder nog doodstille Huis. Na aandachtig de werking van de douche bestudeert te hebben stapt hij onder de warme straal. Tien minuten later staan Rob en Rikkert op. Zo te zien hebben ze allebei een stevige kater. Terwijl Rob gaat douchen, dekken Rikkert en Joost de tafel. Nathalie komt de keuken in sloffen en vraagt Rikkert haar te helpen met haar microfoon. De bewoners vragen zich af hoe laat het is. Tijdens de afwas praten Nathalie en Rob over zijn kinderen. Rob vertelt dat zijn zoon bij hem woont en zijn 17-jarige dochter bij haar moeder woont.
Nathalie heeft prima geslapen in het hotel, maar in het Huis ging het niet zo goed.

Lieske komt de keuken binnenlopen. Ze gaat koffie zetten. Alleen voor zichzelf, want de rest lust het niet. Ze bespreekt met Nathalie haar gebroken nacht. De Bewoners vinden het erg warm in het Huis door alle lampen en vragen zich af of ze er ooit aan gaan wennen.


Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #14 Gepost op: 25-08-2005, 11:16:15 »
Ochtendhumeur en eisprong

Ook de andere bewoners – die overigens gemengd geslapen hebben – worden één voor één wakker. Linda heeft last van een ochtendhumeur en reageert kribbig. “Wie doet er allemaal aan slaapwandelen?” Wil Joost weten. Linda vertelt dat ze dat af en toe doet.

De Bewoners praten over hun jeugd. Ingrid heeft de perfecte jeugd gehad, maar Dido heeft wel ‘redelijk veel meegemaakt’. Tanja vertelt aan de eettafel over hoe ze zwanger werd. Ze had verkeerd berekend wanneer haar eisprong zou zijn.


Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #15 Gepost op: 25-08-2005, 11:17:25 »
Tanja onthult haar verhaal

We kenden elkaar 1,5 maand toen ik zwanger raakte. In het begin dacht ik dat ik ziek was, maar na een paar weken ben ik er toch achter gekomen dat deze vermeende ziekte een zwangerschap was. Op het moment dat Tanja hoorde dat ze zwanger was, kon haar vriend niet bij haar zijn. “Hij zat op Curacao op dat moment. Tegen mij zei hij niet dat hij er blij mee was, hij was nogal geschokt, maar via via hoorde ik dat hij er heel blij mee was.

“Maar bij thuiskomst ging onze relatie niet meer goed. Het ging allemaal een beetje te snel tussen ons. Ik wilde altijd al wel een baby, maar niet echt op deze manier. Eerst was ik heel blij, daarna niet, maar dat is ondertussen weer bijgetrokken. Hij is drie jaar jonger dan ik en daardoor is het extra heftig voor hem. Rob vindt ook dat Tanja niet kan verwachten dat hij daarom nu maar bij haar blijft. Tanja is zo blij dat Rob er zo over denkt. Ze heeft liever dat hij echt zegt wat hij voor haar voelt dan dat hij alleen maar vanwege de situatie bij haar blijft. “Ik hoop uiteindelijk wel dat het goed komt. “Ik hou heel veel van hem en dat heeft niet direct met de zwangerschap te maken. Daarnaast ben ik ook heel blij dat het contact met zijn familie heel goed is. Ik had van tevoren al besloten dat hij er niet bij hoefde te zijn. Al zou ik het erg leuk vinden als hij morgen als ex het Huis binnenloopt.


Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #16 Gepost op: 25-08-2005, 14:29:43 »
Tanja pakt babykleertjes uit

Achter in de gang is een laatste onbezette kamer en de bewoners speculeren of dat de verloskamer zal zijn. Verder zijn de bewoners al aardig uitgepakt. Ze hebben allemaal een koffer meegenomen met een grote foto van zichzelf er op. Tanja heeft twee koffers. Naast de koffer die de rest ook heeft, is er een kleiner koffertje met een vraagteken er op waarin de spulletjes van haar baby zitten. De beide koffers staan aan het voeteneind van Tanja's bed. De dames bewonderen de babykleertjes. Alle bewoners zijn nu wakker en verkennen hun omgeving wat voor weken hun huis zal zijn.

Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #17 Gepost op: 25-08-2005, 16:38:54 »
Hardcore Nathalie

In de tuin hebben de Bewoners het over hun muzieksmaak. Nathalie onthult dat ze van haar veertiende tot zestiende jaar een ‘gabberinnetje’ was. “Met twee kale zijkanten en zo’n staartje?” wil Dido weten. Maar zo extreem liep Nathalie er niet bij. Wel bekent ze een groot fan van the Party Animals te zijn geweest. Tegenwoordig houdt ze het echter bij hardstyle. Ze gaat regelmatig naar feesten en DJ Luna is één van haar favoriete DJ's.


Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #18 Gepost op: 25-08-2005, 16:42:18 »
Broodje Bal

De Bewoners hebben het over eten. Het plan wordt geopperd om vanavond Chinees te halen. Tja, Nathalie en Lieske bespreken hun gebrek zin in eten. “Ik heb echt geen trek hier, zegt Nathalie. De ander Bewoners staan in de keuken en bekijken de inhoud van de ijskast.
In de badkamer heeft Lieske het met Dido over het feit dat ze zo jong is en in een andere levensfase zit. Ze heeft het idee dat zij nog in de ‘lang leve de lol’-fase zit, terwijl de anderen al aan het settelen zijn. Het idee om straks te moeten gaan werken vind ze ‘rete-eng’.

De hele groep zit aan de lunchtafel. Dit keer staan er gehaktballen op het menu. Aangezien Rob’s liedjesboek is ingenomen toen hij het huis inging, vatten de Bewoners het plan op om samen een lied te gaan schrijven en dat vervolgens te gaan zingen.
De bewoners hebben het over privacy en over het feit dat ze hun telefoons en laptops allemaal hebben moeten inleveren. Linda oppert een tactiek om geheimen uit te wisselen, namelijk eerst onder de douche gaan staan en het daar vertellen.

Rob en Joost aan elkaar gewaagd


De bewoners zijn stil. Ze genieten na van een gezellige en lekkere lunch. Tanja en Roel liggen te loungen in de tuin. Tanja vertelt over haar werk. Ze had graag bij de douane willen weken. Ze vindt werken in de Transport ook heel leuk. Ook heeft ze als inkoopster voor sieraden gewerkt. Ze vertelt over een ervaring op haar werk waarin ze zo gestressed was dat ze ziek thuis was. Daarna merkte ze dat ze zwanger was. Tanja vertelt graag over haar zwanger schap. Ze heeft haar toekomst al uitgestippeld. Rechten studeren, werken en voor haar kindje zorgen. Ze wil dan de deeltijd studie Rechten gaan doen. Maar stiekem hoopt ze dat ze een knappe rijke man tegen komt die voor haar zorgt.


In de keuken waar de andere bewoners met de afwas bezig zijn, zit de sfeer er goed in. Joost en Rob bespreken een methode over kannibalisme. Het is een raadsel. Joost legt het spel aan Rob uit. Ze proberen het spel eerst zelf goed te begrijpen voordat zij het aan de anderen vertellen. Ze lijken aan elkaar gewaagd.

Aan de keukentafel proberen Menno, Ingrid en Dido ook het raadsel op te lossen. Om er een beetje wijs uit te komen, gebruiken ze gekleurde chocolade/pinda snoepjes.
Rob en Joost waren er bijna uit en toen waren ze het weer kwijt, ze balen als eens stekker.




Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Ontwikkelingen in het BB-Huis
« Reactie #19 Gepost op: 25-08-2005, 16:43:20 »
Menno speelt een spel

Het lijkt wel de dag van de raadsels. Menno houdt de bewoners bezig met het oplossen van raadsels. Hij speelt een mind game met Dido, Rob en Joost. Menno legt het spel even uit. Ze worden er gek van, want ze begrijpen er eigenlijk niets van.

Ondertussen in de tuin vertellen Roel en Tanja elkaar meer en meer. Zo onthult Tanja dat ze wel eens twee flessen bessen heeft gedronken en er vreselijk ziek van is geworden. Terwijl Tanja dit verhaal vertelt, wordt Roel door de Regie gevraagd zijn zender goed aan te sluiten. Hierna ziet Roel zijn kans om even uit de tuin te glippen. Hij heeft namelijk een kater van gisteravond overgehouden en vraagt om een aspirientje. Tanja blijft alleen in de tuin achter. Ze lijkt verdrietig.

Het is Menno gelukt om de aandacht te krijgen van alle bewoners. Ze luisteren allemaal naar de uitleg van het mysterieuze raadsel. Nu ze het eenmaal weten, snappen ze goed waar het om draait bij het raadsel van Menno. Nu ziet Ingrid kans om haar raadsel aan de andere Bewoners te vertellen. Ze doen er alles aan om het te snappen.

In de tuin zijn Linda, Lieske en Nathalie aan het praten over typische vrouwendingetjes, zoals lijnen en hoe ze er zo goed mogelijk uit kunnen zien. Linda vertelt dat ze vroeger heel dik was. Ze laat oefeningen zien hoe zij in een jaar tijd gezond is afgevallen.

Een gezond lichaam in een gezond BB-Huis

De dames Linda, Nathalie en Lieske, maken een sportieve indruk. Ze strekken en buigen en doen verschillende oefeningen. Ondertussen geeft Menno een aantal tips aan hen. Nathalie doet een handstand en valt achterover. Ze wordt wel opgevangen door een aantal kussens. Menno stelt zich op als een sportleraar. Hij legt uit hoe Nathalie het beste alleen een handstand kan uitvoeren. Daarna wil hij met haar buikspieroefeningen oefenen. Menno doet een kunstje. Hij wordt door Linda uitgedaagd, om zittend om zijn handen te staan. En tot grote verbazing van iedereen lukt hem dat ook en steelt hij de show.