Auteur Topic: Wat is 71º Noord...  (gelezen 4236 keer)

Offline Megan

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • I se le dijo de forma!
Wat is 71º Noord...
« Gepost op: 8-03-2008, 18:17:41 »
Evi Hanssen neemt dit jaar niet alleen 5 bekende Vlamingen maar ook 5 bekende Nederlanders en tevens co-presentator Ernst-Paul Hasselbach onder de arm voor een ijskoude expeditie naar de Noordkaap. In ´71º Noord´ kan je ontdekken hoe straf bekende gezichten wel zijn als de temperatuur een flink stuk onder nul daalt en uitdagingen als hondensleetochten, ijszwemmen of lange sneeuwtrektochten aan de orde zijn. Is Stefan Everts ook zonder de nodige cc een kampioen? Kan Herr Seele ook creatief zijn als het op survival aankomt? Is zanger Xander de Buisonjé nog steeds een charmeur bij huiveringwekkende temperaturen...?



Het Spelconcept

De survivaltocht is gespreid over 10 afleveringen. Elke aflevering bevat een opdracht, een competitie en een eliminatie.

- Opdracht: elke week krijgen de deelnemers een nieuwe opdracht. De groep wordt in 2 teams opgesplitst. Deze twee teams strijden tegen elkaar. De winnaar van de opdracht wint een comfortprijs zoals bijvoorbeeld een warm bed, extra voedsel,...

- Competitie: de competitie wordt door elke kandidaat individueel gespeeld. De winnaar van de competitie-proef is de leider van de volgende groepsopdracht. Hij of zij mag ook de persoon aanduiden die de leider zal worden van het tweede team tijdens de opdracht.

- Eliminatie: Elke kandidaat geeft anoniem één stem aan de persoon die hij/zij weg wil sturen. De persoon met de meeste stemmen achter zijn of haar naam moet de groep verlaten. Enkel op de winnaar van de competitie kan niet gestemd worden. Bij een ex aequo beslist de leider wie er moet vertrekken.


bron: kanaaltwee.be
Sommige mensen verwarren het recht op vrije meningsuiting met het recht op verbaal geweld.