Startpagina   Help Inloggen Registreren  
ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar WieIsDeMol.Com

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar RealityNet.org 's toto

Nu op de chat
LaurensAanWAZIG, Realitynet
Nu online
334 gasten en 11 vaste bezoekers (Meezter, MollenvangR-Art, Convans, Nigel, Heinz, Hulpmol, wouterv, RoyL, TimvDons, Tristan, belg)
Activiteitenagenda
Nu bezig
De Mol VIER Onderschriftenspel
Nu bezig
Wie is de Mol Online 2018
Binnenkort
Nieuwe RN GameNight
Pagina's: [1]
  Print  
Auteur Topic: Verbouwen - Net 5  (gelezen 12106 keer)
Lukie4
Forum Moderator
*****
winnaar WIDM-pool 2018
Offline Offline

Geslacht: Man

Als je alles geeft, verlies je niets

« Gepost op: 28.05.2015, 22:13:21 »

Verbouwen

Dit najaar komen de thema’s wonen en verbouwen terug op Net5, samen met presentator Erik van der Hoff. Na de zomer brengt de zender een gloednieuw realityprogramma waarin vijf stellen elkaars waardevolste bezit, hun koophuis, verbouwen. De winnaar gaat er vandoor met een unieke prijs: twee jaar hypotheekvrij leven. Dit Nederlandse programma is gebaseerd op het succesvolle Australische format House Rules, dat daar al drie seizoenen kent. Elke week overhandigt een stel de sleutels van hun huis aan de andere vier stellen. Zij nemen ieder een ruimte van het huis onder handen naar hun eigen creatieve inzicht, maar wel aan de hand van de ‘huisregels’ die de huiseigenaren hebben opgesteld. Dit zijn woonwensen, zoals kleuren en materialen die ze wel of niet terug willen zien. Klusliefhebbers die mee willen doen aan dit nieuwe programma kunnen zich hier opgeven.

Met dit nieuwe programma keert ook presentator Erik van der Hoff terug bij Net5. Hij presenteerde eerder onder andere Het Blok en SamenWonen voor de zender. “Het is fantastisch om weer in het wonen en klussen te duiken bij Net5. De ervaring leert dat verbouwingen veel spanning met zich mee brengen, maar het kan ook mooie vriendschappen opleveren. Er valt ongetwijfeld veel te lachen, dus ik kijk uit naar dit nieuwe format.”, aldus Erik van der Hoff.

In het realityprogramma nemen vijf stellen het tegen elkaar op in een aantal spannende klusrondes waarin ieders huis compleet wordt getransformeerd. In de eerste afleveringen wordt elke week één huis aangepakt. Ieder stel krijgt een ruimte toegewezen die zij een make-over moeten geven. De enige invloed die de huiseigenaren uitoefenen, is middels het lijstje ‘huisregels’ dat ze achter laten. Dit zijn do’s en dont’s, zoals bepaalde kleuren, materialen of vormen die wel of niet terug mogen komen in hun woning. De grote vragen zijn: hebben de andere kandidaten de huisregels goed geïnterpreteerd en komen de huiseigenaren terug in een droomhuis of een nachtmerrie?

In de volgende afleveringen krijgen de kandidaten de kans om ruimtes in hun eigen huis of die van een ander te verbeteren. Niet alleen het interieur maar ook het exterieur van de woning, zoals de tuin, wordt aangepakt.

De stellen worden begeleid door twee experts op het gebied van interieurstyling en bouwactiviteiten. Twee deskundige juryleden geven punten voor de resultaten van de stellen. Erg belangrijk, want naar mate de finale nadert, gaan de kandidaten met de minste punten afvallen. Binnenkort wordt bekend gemaakt wie de experts en juryleden zijn die aan dit programma meewerken.

In Australië wordt momenteel het derde seizoen van House Rules uitgezonden. Het tweede seizoen behaalde zeer goede kijkcijfers.
Gelogd

Life can only be understood backwards; but it must be lived forwards.
TimvDons
Online Online

Geslacht: Man

It's a plane

« Antwoord #1 Gepost op: 28.05.2015, 22:32:13 »

Lijkt mij een leuk programma om te kijken Bravo!
Gelogd

Niets is wat het lijkt en iets is wat het niet lijkt! WIDMO 2018 & Moltalk Online are back!
Loezel
Offline Offline

Geslacht: Vrouw

« Antwoord #2 Gepost op: 28.05.2015, 22:55:39 »

Klinkt wel interessant, ik vond het Blok ook wel leuk. Ik zou echt nooit meedoen. Wat als ze je huis helemaal verprutsen.  Shocked
Gelogd
Pagina's: [1]
  Print  
 
Ga naar:  

ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.301 seconden met 19 queries.