Auteur Topic: WIDM Soap 2007  (gelezen 5184 keer)

Online Daisy

  • Winnaar Vuelta Pool 2022
  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: WIDM Soap 2007
« Reactie #20 Gepost op: 30-11-2003, 00:09:05 »
Daisy kan niet slapen en staart naar het plafond. Plotseling gaat de telefoon. Een mysterieuze man staat haar te woord: “Gij zult naar de meeting komen, anders...” en toen werd er opgehangen. Nu kan ze helemaal niet meer slapen. Ze besluit een slaappil te nemen, maar of dat nou zo goed idee is...

LC en giorgio praten honderuit tijdens hun rit richting Utrecht. Ze praten zelfs zoveel dat ze helemaal in Amsterdam belanden. Pas als ze het centraal station zien, bedenken ze zich dat ze fout zitten. Echter is de benzine op. Ze besluiten illegaal de trein te pakken, in de hoop dat ze niet gecontroleerd worden. Helaas, pech. Nog geen 5 minuten nadat de trein vertrok staat de conducteur voor hun neus. “Zo LC en giorgio, dat is lang geleden?!”, zegt een man. Giorgio:”Jij, hier....?”

Compuart en Malcolm genieten van hun treinreis. Plots klinkt er een knal, de trein mindert vaart en staat stil. Midden onder de oceaan. Malcolm raakt in paniek en valt bijna weer flauw, dit maal met een reden. Compuart weet ’t zeker, dit ruikt naar sabotage.

Intikker heeft zich bovenin de Dom genesteld. Hij ziet alleen Robin... . Robin... loopt maar rond te dwalen rond de dom. Intikker vertrouwd ’t zaakje niet. Wat is ze van plan...

Offline D**n

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Go Karel!
Re: WIDM Soap 2007
« Reactie #21 Gepost op: 30-11-2003, 11:29:42 »
Annemieke, Daan, Annuh en Bob treinen meteen door naar Utrecht(Elmar's moeder gaat met Henny weer naar huis), want anders halen ze het niet meer. Het is nog vroeg op de ochtend en het herfstzonnetje schijnt door de ruit van de trein. Elmar en Annuh vertellen uren lang verhalen over hun leven in Australië en iedereen is vrolijk. Behalve Daan, die stil in een hoekje zit.

Op een heel andere plaats, zit iemand achter zijn computer te typen en te bellen, en hij heeft natuurlijk de tv aanstaan, op NL4(de nieuwszender) waar nu een lange reportage over Jos aanstaat. De kamer werd alleen verlicht door de licht die de computer en de tv uitsralen.
De man heeft alles goed voor elkaar. Hij en Robin... gaan die meeting eens flink verpesten. Allebei uit wraakgevoel. Robin... omdat ze die csc net niet won, en hij omdat hij van het forum was geband. Hij weet het nog goed, 4 augustus 2005, drie maanden voordat WieIsDeMol.Com werd opgeheven, kreeg hij die verschrikkelijke PM van Daisy, die toen net de nieuwe Administrator van Realitynet.nl was geworden, waarin werd verteld waarom hij van het forum was geband. Hij heeft al wraakgwenomen op Jos(en daarmee ook een beetje op Daisy) en de twee site-oprichters maar het wordt nog veel erger. De man pakte zijn sluipschuttersgeweer, schroefde het uit elkaar, stopte in zijn rugzak, en verdween uit de kamer.

Angela Groothuizen is druk in overleg. "Ik weet dat het veel geld kost, maar als de publieken dat toen konden, kunnen jullie dat nu zeker. Jullie zijn goed in PR, kijk maar naar Masterplan 2, die verkocht zo goed dat er opgegeven moment masterplantenbakken werden verkocht! Met al die publiciteit, en de genialiteit van het programma móet het wel een hit worden. En Idols is al zo uitgemolken, dat volgt niemand meer!(de man aan de andere kant van de telefoon zegt iets)Ja, zolang ik presentatrice blijft en je niet met het originele concept kloot! (...) Yes! Dat is goed nieuws"

Han13 staat in banketbakkerij "Han's taarten" wanneer opeens de telefoon gaat...
Take a glorious bite out of the whole world

Offline Giorgio

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is dé Giorgio?
Re: WIDM Soap 2007
« Reactie #22 Gepost op: 30-11-2003, 13:09:03 »
Lc en Giorgio kijken elkaar vol verbazing aan. De conducteur blijkt Groenenman te zijn. Hij probeerde ook illegaal te reizen en moet nu kaartjes gaan knippen als straf. Eigenlijk heeft Groenenman er geen zin meer in en gaat tegenover Giorgio en Lc zitten. Ze beginnen een gesprek over wat er allemaal van ze terecht gekomen is.

Daisy wordt wakker en merkt dat het al 10.15 is en ze moet haast maken, want ze moet om 12:00 bij de Dom staan. Ze kleed zich snel aan en stopt een broodje mond. Ze rent haar huis uit en gooit de deur in het slot. Plotseling merkt ze dat haar sleutels nog binnen liggen en alles is op slot. Hoe gaat zij het doen.

Compuart en Malcolm staan stil. Ze durven nog niets te ondernemen, totdat Compuart zijn koffertje opendoet en iets in elkaar gaat zetten. Malcolm vraagt wat het is en nog veel meer, maar Compuart is te druk bezig om antwoord te geven. Compuart zet een soort vliegende scooter zonder wielen in elkaar. Ze gaan er op staan en "vliegen" naar het einde van de tunnel. Daar heeft Compuart een grote limousine staan en daarmee rijden Compuart en Malcolm weg.

Intikker heeft een mooi uitzicht in de top van de Dom. Hij kijkt en ziet dat er een zwart busje vlak lang Robin... rijdt. Plotseling springt Robin... in het busje en verdwijnt. Op dat moment komen elmar, annuh,Bob en Daan aanrijden. Intikker verstopt zich in de Dom.

Lc, Giorgio en Groenenman zijn zo'n beetje klaar met hun gesprek, totdat ze allemaal kijken naar een man met een baardje, zomerse kleren aan en met veel gouden siraden om. Hij roept olé,olé,olé, olé, widm.com , ik ben oké. Het blijkt Chriz te zijn, die zijn eigen strandbar op Kreta runt. Hij gaat naast Groenenman zitten en vraagt of zij weten waar de Dom is. Ze zeggen allemaal, dat ze het eigenlijk niet weten. Ze gaan zitten en beginnen nogmaals aan hetzelfde gesprek.

Daisy, die niet weet wat ze moet doen, ziet dat het douche-raampje openstaat. Ze pakt een wankele ladder,die bij de buren bij het grof-vuil lag. Ze zet hem tegen de muur, maar voordat ze er gebruik van kan maken valt hij in z'n geheel uit elkaar. Daisy wil de ladderopvangen maar hij is glibberig en valt zo door de ruit van de woonkamer heen. Daisy gaat naar binnen, pakt haar sleutels en laat haar huis achter zoals het is. Ze zal naar de meeting moeten en vertrekt.
Eindelijk...

Offline molice

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: WIDM Soap 2007
« Reactie #23 Gepost op: 30-11-2003, 15:59:40 »
Compuart en Malcolm hebben wel vertraging opgelopen, 'vliegende' scooters zijn niet zo snel als de allermodernste trein natuurlijk. En nu moeten ze nog vanuit Ierland naar Utrecht zien te komen. En dat terwijl de meeting eigelijk al had moeten beginnen. Dan krijgt Malcolm ineens een grandioos idee.

Anne, Bob, Daan en Elmar zien nog geen bekenden en gaan de Dom binnen. De Dom doet sinds enkele maanden dienst als daklozenopvang. Dit omdat veel mensen in Utrecht dakloos waren geworden na de grote uit de hand gelopen brand in een bakkerij. Onder die daklozen ook Jokivin. Zij heeft nog helemaal niets gehoord van de meeting en het lijkt alsof iedereen haar is vergeten.

LC, Giorgio, Groeneman en Chriz komen aan op het CS van Utrecht. Ze vragen zich alle4 af waar de Dom is en hoe ze er ooit kunnen komen. Chriz laat zijn leiderskwaliteiten spreken en neemt de leiding. Al gauw weten ze waar de Dom is. Alleen moesten ze nou nog weten hoe ze er konden komen. Wij hebben geen gelden zeiden Giorgio en LC bijna in koor. Groeneman lacht. Hij heeft het helemaal gemaakt en is nu al bijna miljonair.

Han neemt de telefoon op. Het is weer de geheimzinnige 'stem': "Kom naar de Dom in Utrecht of anders... tuuuuutuuuuutuuuuut..." "Ja hoor wat is dat nou weer", denkt Han. Maar nieuwsgierig als ze is...
« Laatst bewerkt op: 30-11-2003, 16:02:42 door molice »

Online Daisy

  • Winnaar Vuelta Pool 2022
  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: WIDM Soap 2007
« Reactie #24 Gepost op: 30-11-2003, 20:30:06 »
De gezusters Ville en Lampje zitten samen TV te kijken. Dan gaat de telefoon. Ville neemt op. Een geheimzinnige mannenstem zegt: “"Kom naar de Dom in Utrecht of anders... tuuuuutuuuuutuuuuut...". Ville schrikt zich rot, trekt Lampje mee haar auto in en scheurt weg, op weg naar Utrecht...

De geheimzinnige man leunt nog eens achterover in zijn bureaustoel. Hij heeft het helemaal gemaakt. Dan gaat de telefoon. “Hallo? Ja hallo Jos! Ja, je dood is goed in scene gezet, iedereen denkt dat je dood bent? Waar ben je nu? In Utrecht? Mooi. Laat ze eens flink schrikken vandaag, en leer vooral die Giorgio, LC en Daisy eens een lesje...”. De man hangt op.

LC, Giorgio, Chriz en Groenenman wandelen de Dom binnen. Dan zien ze opeens Bob! Bob bespringt Giorgio, die herkent hij nog van de sinterklaas meeting. Dan komen ook Annuh, Daan en Elmar tevoorschijn. Chriz kijkt eens op zijn horloge. Het is kwart voor 12. Zouden er nog meer mensen komen?

Daisy scheurt met 180km over de snelweg richting Utrecht. Het is 11.50 uur. Zal ze optijd arriveren? Malcolm en Compuart voeren Malcolms idee uit. Wat is het? Komen ze op tijd?

Een busje arriveert bij de Dom. Jokivin wandelt naar buiten. Een doos wordt afgezet en het busje rijdt weg. Jokivin bekijkt de doos. Er zit een brief bij. “Voor de WIDM.com meeting, met vriendelijk groet van ... Vlaming.” Jokivin maakt de doos open. Als ze de inhoud ziet, begint ze te schreeuwen....

Online Daisy

  • Winnaar Vuelta Pool 2022
  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: WIDM Soap 2007
« Reactie #25 Gepost op: 2-12-2003, 20:37:41 »
Jokivin schreeuwt ’t uit. In de doos zit een hele berg met spinnen. Niemand weet dat ze die fobie heeft, op een iemand. Maar die was toch dood....?

Daisy scheurt met haar Fiat Panda over de gracht, ze moet en zal op tijd komen voor de meeting. Met een noodgang scheurt ze op de Dom af. Ze ziet Jokivin staan en rent op haar af. Ze vraagt wat er met haar is en of ze weet waar Intikker is. Jokivin schudt nee en zegt dat ze ‘m sinds gister niet meer gezien heeft. Daisy raakt helemaal oversteur. “Wat voor superspion ben jij nou! Ik heb je in dienst genomen en je raakt deze meesteroplichter kwijt!” Een enorme ruzie breekt uit...

Ondertussen lopen 2 mannen door een geheimzinnige achteringang de Dom binnen. Een van hen is Bodejosm43. Van de ander valt het gezicht niet te zien. Dan zien ze Intikker staan. Bodejosm43 omhelst Intikker. Intikker wijst Bodejosm43 en de geheimzinnige man op het tafereel dat zich buiten afspeelt, namelijk de ruzie tussen Jokivin en Daisy. Daisy schopt Jokivin een knal. Jokivin vraagt zich af wat er met Daisy aan de hand is, Intikker heeft wel een idee. “Jos, die slaappillen hebben gewerkt...”

Ook Daan hoort ruzie buiten. Hij wil het gesprekt met Chriz en co. verlaten, maar als ze een kamer in de Dom willen verlaten zit de deur dicht. Daan, Giorgio, LC, Chriz, Groenenman, Elmar, Annuh en Bob zitten opgesloten. Dan horen ze een hoop gestommel van onderen. Een enorme knal klinkt en van onder komen twee mannen in astronauten pakken de kamer binnen gevlogen: Compuart en Malcolm!

Ville en Lampje rijden over de A2. Dan horen ze een knal! Lekke band! Even verderop staat nog een auto geparkeerd. Bij die auto staat Han 13. Is er sabotage in het spel?

Offline molice

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: WIDM Soap 2007
« Reactie #26 Gepost op: 5-12-2003, 15:41:21 »
Malcolm en Compuart zijn in paniek. Op de een of andere manier hebben ze gehoord van het verschrikkelijks dat onze vrienden te wachten staat. Malcolm zegt dat ze snel Daisy en Jokivin moeten gaan waarschuwen. De deur is op slot zegt bob. Oke dan maar weer hierdoor zegt Compuart terwijl hij naar het gat in de vloer wijst. Daar gaan wij niet in roepen Annuh, LC, Daan en Giorgio in koor! De anderen gaan het gat in en lopen via t riool te zoeken naar een uitgang. Elmar, Compuart en Bob zijn ook achtergebleven in de kamer.

Jokivin en Daisy zijn zich van geen kwaad bewust als er ineens een politieagent aan komt lopen. Wat moet dat hier?!? zegt hij. Komen jullie maar mee naar t buro!

Intikken en Bodejos staan van een afstandje toe te kijken. Intikker zegt tegen Bodejos dat dat van een uniform en verkleden enzo een geweldig id van hem was.

Daan heeft achter in de kamer een heel klein deurtje gevonden met erachter een trap naarboven. Ze schuiven wat spinnewebben aan de kant en gaan met zn allen naar boven.

Han13 heeft Ville en Lampje herkent en is op ze af gelopen. Ze vraagt of ze ook naar de meeting moeten. Ja dus. Daar staan ze met zn 3en in op de vluchtstrook. Autos razen voorbij en het lijkt alsof ze niet op tijd op de meeting zullen zijn.

Daisy en Jokivin zitten op de achterbank van een politie-auto nog wat na te ruzieen als deze ineens vaart minderd bij een parkeergarage niet ver van de Dom. Wat zal de geheimzinnige man met hun van plan zijn?

Offline LC

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Loveble Child
Re: WIDM Soap 2007
« Reactie #27 Gepost op: 10-02-2004, 21:30:56 »
Nog steeds zitten de 7 mensen vast in de kamer. Ze proberen contact te krijgen met de mensen in de buis, maar krijgen geen gehoor.
*ieehhh* Robin doet de deur open. "Wat doen jullie hier?
Ach, maakt ook niet uit. Kom met me mee"

De 7 mensen, blij dat ze zijn lopen mee met Robin. Robin wijst hun de weg uit de Dom. Als de uitgang eraan komt en de mensen naar buiten willen rennen, wordt LC tegengehouden. "Ik wil nog wat met je bespreken." Zegt Robin.

Malcolm heeft de uitgang inmiddels ook gebruikt, maar niet op een manier die iedereen zou willen. Hij is door het riool gekropen en is nu uitgekomen bij de put achter de Dom. Hij kijkt rond en rent weg, op zoek naar Jokivin en Daisy.

LC is verbaasd over wat er gebeurd, maar gaat mee met Robin. Ze komen bij de Klokkenkamer.
"Gaat u eerst" Zegt Robin. Zodra LC binnen is, klapt de deur dicht.
"Je hebt nog 10 minuten te leven, LC". Alles schiet door LC heen, de CSC en dat Robin hem al eerder had gechanteerd en toen zijn hackerverleden vertelde.
"Een Bom ligt in deze kamer. Iedereen is uit de Dom, behalve jij. Dit is mijn wraak, LC."