Auteur Topic: InternetHacker  (gelezen 1552 keer)

Offline LC

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Loveble Child
InternetHacker
« Gepost op: 6-02-2004, 15:23:53 »
Het wordt weer eens tijd voor een spel van LC/giorgio en TBM hun kant:



Hoi forummers,

Mark/Lc, Sjors/Giorgio en Nippaw/Tbm/Michiel hebben een nieuwe spel opgezet, waar jij aan mee kunt doen. Kun jij een beetje puzzelen en heb jij ervaring met wat zoekmachines. Dan is dit jouw kans, zonder al deze dingen kun je ook tot de eindlijn komen.

Internethacker!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hoe werkt het spel?

Iedere week komen er negen puzzels/opdrachten, 2 checkpoints en een spannende eindtaak online. Je hebt dus een hele week om ze uit te spelen. De puzzels lopen van heel makkelijk tot pittig. Wekelijks zullen er ook aanwijzingen verschijnen op het forum, dit om bijv. jouw in foute lijnen te laten lopen of juist in de goede. Dus niet alle informatie is te vertrouwen. Dit is dus een tocht waar je niet alles moet vertrouwen en al zeker je medespelers niet.

Voor de rest zullen we het nog een beetje spannend houden. Alles zal door de afleveringen heen duidelijk worden. Maar iedere week valt er 1 iemand af en wat dan? Krijg je een extra taak en waarom val je af? Dit alles zijn nog mysteries.

Doel van het spel.

Jouw taak is om er voor te zorgen dat alle wachtwoorden gekraakt worden, zodat de hoofdprijs door kan. Ben jij de winnaar? dan krijg jij een een deel van de hoofdprijs!

Leuk en aardig. Maar hoe meld ik me aan?

Door een pm te sturen naar sjors/giorgio en gewoon vermelden dat jij mee wilt doen en misschien hoor jij bij de uitverkorenen.


Gr.

De Crew


Alvast de intro zien? http://members.lycos.nl/sjorsgiorgio/internethacker

Offline Giorgio

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is dé Giorgio?
Re: InternetHacker
« Reactie #1 Gepost op: 7-02-2004, 12:10:57 »
Inschrijven kan nu!
Eindelijk...