ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar WieIsDeMol.Com

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar RealityNet.org 's toto

Nu op de chat
Realitynet
Nu online
334 gasten en 35 vaste bezoekers (SanderFMC, Hadewychisdemol, Pjotr1992, Jappie57, nocalimero, widmfan6, Shenzi26, Henk100, LdHmolletje, Mollenvanger-MV, Lucy, Newbie2, RoyL, Blip, Gupp, Hulpmol, Moedermol, Cool Cat_86, TimvDons, suuuus, Molloot200, Lama1997, mollaat, D*N, Moltijd, Daisy, m0lmuis, SpacyColours, joligmolletje, Tarballs, Mollenmania, Looierd, Hellevuur, Sybren_J, Bob De Mol)
RealityTV vandaag
Wie is de mol?
Aflevering 3 - NPO 1 20:30
Activiteitenagenda
Doe nu mee!
Wie is de Mol? Pool
Doe nu mee!
Wie is de Mol Onderschriften spel
Vanaf 5 Februari
Ranking the Forummers
Dit Voorjaar
Wie is de Mol Online 2018
Binnenkort
Nieuwe Realitynet GameNight

Even voorstellen..... Nieky!

punaise

Even voorstellen..... Nieky!

punaise
Hoi Allemaal!

Ik ben Nieky en ben al sinds 2006 te vinden op Realitynet. De eerste paar jaren kwam ik hier regelmatig omdat ik van jongs af aan fan ben Peking Express, Expeditie Robinson en Wie is de mol?. In het begin kwam ik af en toe kijken en schreef ik nog niet actief mee. Hier kwam verandering toen ik begin 2011 mee mocht doen aan een online editie van Wie is de mol hier op de site. Ik ontdekte wat een gezellige personen schuilgaan achter alle forumnamen en won tot mijn eigen verbazing dit spel!
Vervolgens ben ik actief geworden in het off-topic deel van deze site en dat is de plek waar ik nu het vaakst te vinden ben. In het dagelijks leven speel ik ontzettend veel spelletjes en dat vind ik hier ook ontzettend leuk om te doen. Aan vrijwel alle forumspellen heb ik meegedaan. De ene keer met meer succes dan de andere keer. Dankzij deze spellen en de relaxhoek heb ik heel erg veel mensen leren kennen en vriendschappen opgebouwd! Realitynet is voor mij dus een vaste plek geworden en daarom heb ik ook niet getwijfeld toen ik afgelopen zomer gevraagd werd om actief lid te worden. Wil je me beter leren kennen? Je mag altijd een pm sturen en hieronder heb ik wat leuke feitjes verzameld Smiley

  • Ook in het dagelijks leven speel ik veel spelletjes. Vrijwel elk bord- en kaartspel vind ik leuk! Ik ga mede daarom ook vaak naar de spelletjesdagen. Ik ben ook een echte sportfanaat. Ik probeer zelf regelmatig te sporten en kijk vrijwel elk sportevenement op tv. Vooral wielrennen.
  • Mijn goede eigenschappen zijn: Betrokkenheid, mijn enthousiasme en het feit dat ik veel waarde hecht aan mijn dierbaren
  • Minder goede eigenschappen: Niet creatief, onhandig, soms teveel bevestiging zoekend en ik wil het graag voor veel mensen goed doen, terwijl dit niet altijd kan.
  • Muzieksmaak: Van pop tot rock. Echt van alles wat. Coldplay is mijn favoriete band
  • Series: Breaking Bad, Game of Thrones, White Collar, How I met your mother en nog veel meer!
  • Hobby's: Sporten, series kijken, Realitynetten, spelletjes doen en pubquizzen!
  • Favoriete Realitynet spel: Survivor, alhoewel ik ook hoop op een terugkeer van Big Brother US.
  • Elk jaar ben ik Sint-Nieky in de relaxhoek bij de Sinterklaassurprise
 

ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.228 seconden met 13 queries.