Realitynet - Realitynet.org

Oudere seizoenen => Online spellen => Trivial Survivor 2010 => Topic gestart door: Swifty op 21-12-2010, 16:23:13

Titel: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 16:23:13
Ik geef een rode stem aan maud

Omdat zij er zich naar mijn gevoel zich redelijk makkelijk vanaf heeft gemaakt met een reden aangaande de eerste opdracht maar er me nooit heeft op aangesproken ondanks ik er naar gevraagd heb.  Zij is de enige van de finalisten die overgebleven is die mij een rode stem heeft geven dus bij deze krijgt ze hem terug.
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 16:23:29
Vieffan krijgt mijn rode stem, maar dat was al wel duidelijk denk ik ;)


Omdat zij zichzelf naar mijn mening, heel weinig heeft ingezet bij de opdrachten. De opdracht met de sudoku is eigenlijk de enige waar ze zich de hele avond mee bezig heeft gehouden.
Verder vond ik Vieffan erg inactief op het forum. Dat was voor mij de reden om  haar met mijn rode stemmen op te zadelen, en waarom ze tevens de laatste rode stem ook achter haar naam krijgt.

Bovendien werd het erg opvallend dat ze zoveel groene stemmen uit kamp Noord kreeg, en daardoor verdwenen juist die mensen die erg actief waren bij de opdrachten, en waar ik ook fijn mee kon samenspelen.

Kortom: de inactiviteit van Vieffan wordt beloond met mijn rode stem.

Geen excuus, geen sorry, maar in mijn ogen terecht.
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 16:23:55
Hey swifty!

Hoe word de motivatie  van mijn stem bekend gemaakt? Met alle motivaties in 1 verhaaltje helemaal aan het einde van het spel? Mijn motivatie kan namelijk invloed hebben op het verloop van het spel als het nog niet het einde van het spel is.


Ik ga nog even over de vraag nadenken!

Elise

Mijn allerlaatste rode finale stem gaat naar Maud.

Deze stem gaat niet naar KD. en Vieffan omdat ik mijn alliantiemaatjes natuurlijk niet in de steek ga laten. Vanaf het begin van het spel zijn wij en D*N erbij denk ik een sterke alliantie gebleken die veel invloed heeft gehad op het verloop van het spel. Gelukkig hebben heel veel eilandbewoners denk ik nooit 100% door gehad wie er allemaal precies bij hoorde. Dat alleen in en D*N een slachtoffer zijn geworden en dat Vieffan en KD. tot de finale hebben gered is dan ook helemaal super en ik laat hen dan ook nu natuurlijk niet in de steek. Het kan dan dus niet anders dat deze rode stem van mij naar Maud toe gaat.

Aan het einde van het spel zullen er nog vele dingen aan het licht komen!

Elise
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 16:23:58
Nou daar gaan we (komt de hele motivatie online?)

Dat niets is wat het lijkt in Trival Survivor is wel gebleken. Na een paar rondes kwam ik erachter dat er veel meer complotten waren dan dat ik dacht en dat werd mijn eigen ondergang. Maar daar gaat 't nu niet om. Het gaat om de finalisten. Wie geef ik een rode stem? Ik kan allerlei redenen bedenken om niet op mensen te stemmen. Wie heeft de meeste opdrachten gewonnen? Wie ken ik het langste? Of met wie heb ik de meeste tijd op een eiland doorgebracht? Kortom, dat schiet niet echt op. Ik moet een beslissing nemen.

En daarom gooi ik nu alle logica overboord. Niets is wat het lijkt toch? (O wacht, dat is een ander spel ... nou ja maakt niet uit, 't is wel toepasselijk.  ;D)

*schraapt keel*

Ik wil graag mijn rode stem uit brengen op ... iemand die absoluut de overwinning verdiend, maar zoals ik eerder ergens schreef, verdient een ieder de finale plek op zijn/haar eigen manier. En daarom wil ik het spannend houden, en stem ik op degene die er, op het moment dat ik deze stem indien, het beste voorstaat.

Helaas ... KD, mijn rode stem is voor jou.

Finalisten succes! ::ok::
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 16:24:22
ik stem op kd omdat ik vind dat hij nogal gedreven bezig is geweest met het spel. hij ging van het begin af voor de winst en was altijd duidelijk aanwezig. ik mag dat wel.

ow wacht even.... een rode stem, dus iemand die er nog uit gaat... vieffan dan omdat ze minder dan de anderen aanwezig was; leek niet zo fanatiek mee te spelen.
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 16:24:56
In tegenstelling tot wat een bepaalde ex-deelnemer steeds noemde en er tot vervelends toe bleef over zeuren(het is maar een spelletje hoor,je kan er geen duizenden euro's mee winnen)baseer ik mijn rode stem nu wel een beetje op het persoonlijke,wel een beetje op het persoonlijk contact.En dit is nogmaals geen persoonlijke vete of wat dan ook,ik moet nu eenmaal een rode stem aan iemand geven,terwijl ik ze allemaal de overwinning gun  ::jaja::
Met maud heb ik het meest contact gehad(Ycaris,het paal-vluggertje moment waar jij niets van wou weten ;D )Dus maud niet.
Dus... nog KD en Vieffan.
Ik ben door sommige mensen benadert geweest en ik ga dus mee met de meerderheid....Sorry Vieffan,mijn rode stem gaat naar jou  ::sorry::
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 16:25:42
rood voor maud omdat ze liegt over haar afspraken met dolfie ibung en elise. van die laatste ben ik niet zeker.
Door die afspraken met het andere kamp heeft ze geen finaleplaats verdiend.Ik mag maar 1 rode stem geven maar de volgende zou dan voor dolfie zijn geweest.
Ik kies voor maud omdat zij bij ons in kamp noord zat.
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 16:26:16
nouja zo'n verassing is het natuurlijk niet.
Ik had een complot met KD en vieffan.
Hun hebben mij geholpen verder te komen in het spel.
dus als laatste gunst kan ik hun geen rode stem geven.
Daarnaast twijfel ik aan de oprechtheid van maud.
Ze krijgt ook nog steeds een rode stem van mij te goed dus hier komt ie ::tandpastasmiley::.
Mijn rode stem gaat naar maud.

 ::zwaai::
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 16:26:34
Beste Swifty,

Mijn laatste rode stem gaat naar Vieffan.

Ik heb daaarvoor twee redenen:
1. Vieffan heeft mij op slinkse wijze uit het spel verwijderd door onze alliantie te breken. Deze actie kan niet onvergolden gelaten worden.

2. Als ik daarnaast kijk welke kandidaat mij tijdens het spel het meest aansprak, dan steekt KD er, van de finalisten, met kop en schouders boven uit. Niet alleen was hij erg goed in de opdrachten, ik heb me ook kostelijk vermaakt om zijn vele briljante bijdragen in diverse topics, zoals bijvoorbeeld het Lost-avontuur.
Ook Maud was regelmatig aanwezig met een leuke bijdrage, maar ze was wel een stuk onopvallender.
Vieffan heeft slechts enkele keren een opleving gehad. Ik heb dan ook ernstig getwijfeld of ik wel met haar in een alliantie wilde, omdat ik ook bij het wegstemmen zo veel mogelijk rekening wilde houden met het al dan niet actief zijn van een deelnemer, maar D*N vroeg het zo lief.... Achteraf gesproken had ik meer op mijn onderbuik moeten vertrouwen  ::rofl::

Gegroet,
Ycaris
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 16:26:50
Hoi Marleen,

Mijn rode stem gaat naar KD.

Dit omdat naar mijn inziens KD betrokken was bij een complot om zoveel mogelijk de oudere spelers eruit te stemmen,dit om samen met zijn vriendjes in de finale te kunnen zitten. Vond ik persoonlijk een afknapper, jammer Kd ::niet-ok::

 ::zwaai:: Marjan
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 16:27:05
Mijn rode stem gaat naar KD.
Omdat ik denk dat hij de initiatiefnemer was om al voordat de deelnmers op de eilanden waren een alliantie te vormen met Vieffan, ELISE en D*N. Dat is in mijn ogen niet volgens de geest van het spel. Voor mij is dat het ergste wat iemand kan doen in dit spel, dus diep rood voor KD.
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 16:27:23
Hallo

Allereerst wil ik zeggen dat jullie alledrie zeer terecht in de finale staan. Misschien zeer cliche, maar als je de finale haalt heb je 't spel gewoon goed en tactisch gespeeld.

Nu mijn rode stem. Ik wist eigenlijk al voor de vragen die we konden stellen wie mijn rode stem zou krijgen. De antwoorden op de vragen hebben mijn mening alleen maar meer versterkt. KD en Vieffan hebben allebei zeer oprecht en eerlijk antwoord gegeven op alle vragen. Wie weet gaat ze dat stemmen kosten. Maud daarentegen vond ik erg afwijkend antwoorden. Neem bijvoorbeeld het antwoord op mijn vraag over het 'M' complot. Dat is idd niet van de grond gekomen, omdat ik er niet aan mee wilde doen. En Marlie misschien ook niet, dat weet ik eigenlijk niet. Dat neemt niet weg dat jij wel degelijk stemafspraken hebt gemaakt met Molcrazy. Dat noem ik een complot. Dat uiteindelijk zelfs Molcrazy op iemand anders ging stemmen(namelijk op mij) doet daar geen afbreuk aan. Maar misschien zie jij complotten anders, dat kan. Het is ook niet erg dat je aan complotten mee hebt gedaan. Dat heb ik ook en dat hebben allebei je mede-finalisten ook. Maar zij komen er allebei eerlijk voor uit. Het was beter geweest als je gewoon had toegegeven dat je ook stemafspraken had gemaakt.

Verder heb ik zowel met KD en Maud op een eiland gezeten. En ik vond het samenwerken van Maud net iets minder. Ik wist soms gewoon echt niet waar je mee bezig was en soms deed je ook dingen dubbel. Dat doet niks af aan je inzet, want die was er wel degelijk. Misschien doe je alleen liever je eigen ding. Gezien het aantal proeven dat je na de samensmelting hebt gewonnen, zou dat heel goed kunnen.

Het moge duidelijk zijn dat mijn rode stem dus naar Maud gaat.

Nogmaals, jullie hebben alledrie het spel fantastisch gespeeld. En dat de beste moge winnen.  ::bravo::


Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 16:27:42
Hi Marleen,

Het was een moeilijke keus, maar ik geef mijn rode stem toch aan vieffan, en we vanwege de volgende reden:

Vieffan, mijn rode stem is voor jou. Het was moeilijk, maar ik kan toch niet anders dan hem aan jou te geven. Ten eerste was jij bij tijd en wijlen wel zeer weinig aanwezig en ook was je niet altijd even actief met de puzzels. Ook vind ik het jammer dat jij dankzij een constante stroom van groene stemmen van het andere kamp uiteindelijk de finale hebt gehaald, alleen omdat je van een aantal van onze kampgenoten rode stemmen kreeg. Uiteindelijk heb je voor mij te weinig voor je finaleplaats moeten doen. Taktisch heb je het zeker goed gedaan, maar KD was wat mij betreft nog net iets taktischer, en daarbij was hij de onbetwiste puzzelkampioen. Maud heeft zich zonder 'gekonkel' perfect staande gehouden en was daarnaast heel sterk in de opdrachten. Voor haar is het jammer dat zij geen bondgenoten bij de laatsten meer had... Maar ondanks mijn rode stem mag je toch trots op je finaleplaats zijn!

Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 17:12:59
Hallo spelleidster,

Mijn rode stem is ook voor KD. Hij had er nog eentje van me te goed (hij heeft me er destijds mee uitgestemd) en hij ligt momenteel te ver voor met groene stemmen.

Groeten,
Molcrazy

Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 19:58:46
Mijn rode stem gaat naar Maud. Ik vind dat je je in dit spel wat te veel op de vlakte hebt gehouden. (Ik was zelf ook niet zo actief als anderen, daar niet van.)
In tegenstelling tot anderen heb ik geen moeite met de speelwijze van vieffan. Ik vind complotten een interessant deel van dit spel en list en bedrog mogen hierbij horen. Je moet nu eenmaal erg oppassen. (Ik zeg dit niet omdat ik hier niet mee te maken heb gehad, vieffan heeft ook een keer tegen mij 'gelogen'  ;) )
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Molcrazy op 22-12-2010, 17:11:17
Jaja, als we het spel met dezelfde indeling opnieuw zouden spelen, zou al snel duidelijk zijn wie er als eersten het spel zouden moeten verlaten ::tandpastasmiley::
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 17:22:03
Jaja, als we het spel met dezelfde indeling opnieuw zouden spelen, zou al snel duidelijk zijn wie er als eersten het spel zouden moeten verlaten ::tandpastasmiley::
::rofl:: ja, dat is zeker. ;D
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Ycaris op 22-12-2010, 17:25:00
Zullen we dan maar  ::hyper:: ::hyper:: ::hyper::?
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 17:32:21
Zullen we dan maar  ::hyper:: ::hyper:: ::hyper::?
feesten? OF COURSE! ::boogie::
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Go_ahead op 22-12-2010, 18:12:52
Wie zou, nu alles open is en de geheimen onthuld zijn, een andere finalist een rode stem geven dan hij of zij gedaan heeft?
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: reaver op 22-12-2010, 18:24:57
Wie zou, nu alles open is en de geheimen onthuld zijn, een andere finalist een rode stem geven dan hij of zij gedaan heeft?

Ik stel me eerder de vraag waarom ik me in hemelsnaam heb opgegeven voor dit spel...
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: KD. op 22-12-2010, 18:26:23
Omdat je heel veel zin had om een prachtig complot te smeden waarvan D*N het eerste doelwit zou worden? ::)
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: tdietz op 22-12-2010, 18:27:37
Ik stel me eerder de vraag waarom ik me in hemelsnaam heb opgegeven voor dit spel...
is dit niet een beetje hypocriet
als niet jij maar D*N er in het begin was weggestemd was het heel anders gelopen en was jij het die nu met je complotten zou pronken
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: reaver op 22-12-2010, 19:40:30
Omdat je heel veel zin had om een prachtig complot te smeden waarvan D*N het eerste doelwit zou worden? ::)

Dat was niet mijn motivatie om deel te nemen...
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Swifty op 22-12-2010, 20:08:59
Ergens las ik iets over dat proeven winnen geen zin zou hebben, omdat de stemmen het bepalen. Ik ben het daar niet mee eens. Ten eerste was immuniteit verkrijgen heel belangrijk op bepaalde momenten. Ten tweede heeft KD. met 10 punten voorsprong gewonnen. Vijf punten daarvan had hij in de finale bij elkaar gepuzzeld, en in alle rondes daarvoor had hij ook 5x gewonnen (2 voor 12, 10 voor taal, cijfers en letters, topografie, sportquiz). Zijn puzzelkwaliteiten hebben hem dus wel degelijk aan de overwinning geholpen.

Daarnaast was maud volgens mij de enige die meerdere opdrachten heeft gewonnen, ook een zeer terechte finaliste dus.
Ik vind dat Vieffan het slim heeft gespeeld, en daarom vind ik haar finaleplaats ook onbetwistbaar. Maar ik kan me voorstellen dat sommigen daar mogelijk anders over denken. Maar KD. heeft echt dankzij zijn opdrachten gewonnen.
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: reaver op 22-12-2010, 20:12:08
is dit niet een beetje hypocriet
als niet jij maar D*N er in het begin was weggestemd was het heel anders gelopen en was jij het die nu met je complotten zou pronken

Hmm tot mijn weten heb jij niet meegedaan  :-X

Indien DN eruit zou gegaan zijn hadden de anderen me op een gegeven moment ook wel uitgewerkt  ::jaja::

Ik heb idd mensen benaderd om een alliantie te vormen maar heb deze nooit tegen elkaar uitgespeeld in het begin, naar mijn tactiek toe was dat ook niet nodig tot na de samensmelting...

Nu ik hoor van dat extern forum, werd dit spelletje buiten mijn weet om naar een heel nieuw niveau getild waar ik eigenlijk niet zo veel zin in zou hebben gehad. Mijn fout is vooral dat ik gehoopt heb dat het spel betrekking zou hebben tot Expeditie Robinson maar aangezien er verschillende lijnen niet echt duidelijk zijn getrokken werd dit spel nog harder via pm werd gespeeld dan ik dacht en zelf ook deed.

Misleiding is toegelaten bij dit soort spelletjes maar ik vind dat je na zo'n spel ook nog de mensen in de ogen moet kunnen zien, doe ik trouwens elke week bij een pokertornooitje waar verschillende strategieën met elkaar worden besproken.  Als ik hier om opheldering vraag wordt ik genegeerd, krijg ik vage verhalen die naar mijn mening kant nog wal raken of wordt het er nog een netjes ingewreven dat ik er van de beginne helemaal alleen voorstond (geweldig gevoel trouwens  ::niet-ok::).  Om die redenen had ik niet meegedaan als ik wist dat dit allemaal zou plaatsvinden...

Ondanks dit alles men uiterste respect voor Swifty die haar tijd en energie in dit heeft gestoken ::ok::
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: tdietz op 22-12-2010, 20:22:43
hey reaver,

ik moet je zeggen dat ik net als jij ook niet zoveel zin zou hebben om met extern forum te werken enzo
ik ben totaal niet zo weggelegd voor complotten, ik zou het meer zoals ycaris spelen, afwachten wat op me afkomt en als ik in zo'n complot zit zal ik mijn niet verlogenen door bijvoorbeeld op iemand te stemmen die ik echt tof vindt

Maar ik weet wel dat anderen het wel zullen doen, het enige wat je dan kan doen is rusten bij het feit dat je eruit ligt en niet extreem complottig bezig bent geweest ;)

TS is gewoon complotten en daarbij zorgen die opdrachten ervoor dat die complotten kunnen worden gedwarsboomd

Hmm tot mijn weten heb jij niet meegedaan  :-X

heeft dit dan enig invloed op mijn mening, zwakke verdediging ::ohno:: ;)

maar even goede vrienden ;D
ieder speelt zijn spel op zijn of haar manier en wie er het meeste moeite voor doen kunnen erg ver komen
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: LdHmolletje op 22-12-2010, 20:23:13
Ergens las ik iets over dat proeven winnen geen zin zou hebben, omdat de stemmen het bepalen. Ik ben het daar niet mee eens. Ten eerste was immuniteit verkrijgen heel belangrijk op bepaalde momenten. Ten tweede heeft KD. met 10 punten voorsprong gewonnen. Vijf punten daarvan had hij in de finale bij elkaar gepuzzeld, en in alle rondes daarvoor had hij ook 5x gewonnen (2 voor 12, 10 voor taal, cijfers en letters, topografie, sportquiz). Zijn puzzelkwaliteiten hebben hem dus wel degelijk aan de overwinning geholpen.

Daarnaast was maud volgens mij de enige die meerdere opdrachten heeft gewonnen, ook een zeer terechte finaliste dus.
Ik vind dat Vieffan het slim heeft gespeeld, en daarom vind ik haar finaleplaats ook onbetwistbaar. Maar ik kan me voorstellen dat sommigen daar mogelijk anders over denken. Maar KD. heeft echt dankzij zijn opdrachten gewonnen.
Hierop aansluitend: misschien zou je een volgende keer bijv. alleen de punten van de spellen kunnen meenemen? En wat het spel misschien ook aantrekkelijker zou kunnen maken is iemand die een proef heeft gewonnen een complete vrijstelling voor de volgende ronde te geven zoals ook bij de echte ER gebeurt! Zo had je met een grote achterstand toch nog de finale kunnen halen!
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Dolfie op 22-12-2010, 20:28:37
Citaat van: Marlie op 18.12.2010, 17:44:40

rood voor maud omdat ze liegt over haar afspraken met dolfie ibung en elise. van die laatste ben ik niet zeker.
Door die afspraken met het andere kamp heeft ze geen finaleplaats verdiend.Ik mag maar 1 rode stem geven maar de volgende zou dan voor dolfie zijn geweest.


Ofwel ik ben heel erg vergeetachtig, of er zijn enkele pm's verdwenen uit mijn box, of er zijn verkeerde dingen neergezet op dit forum.

Bij mijn weten heb ik niet in een alliantie gezeten, gevaarlijke complotten gesmeed of iets dergelijks.
Het enige wat ik gedaan heb is met Maud (nadat Marlie er al uit was trouwens) een stemafspraak gemaakt: jij groen van mij, ik groen van jou. Ditzelfde heb ik ook een keer gedaan met M@ri@nne.
Voor de rest heb ik geen vreemde stunten uitgehaald, en gewoon meegedaan met een spelletje (tenminste ik dacht dat het een spelletje was).

Ik ben het met reaver eens: als ik van tevoren had geweten dat er gebruik gemaakt zou worden van een extra forum en allerlei andere fratsen, had ik niet eens meegedaan.

Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: tdietz op 22-12-2010, 20:33:13
maar zo'n extern forum voegt niets toe hoor, het zorgt alleen dat je iets geordender bezig kan zijn, anders zou alles via pm's gaan
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Schulz op 22-12-2010, 20:35:20
Ik ben het met reaver eens: als ik van tevoren had geweten dat er gebruik gemaakt zou worden van een extra forum en allerlei andere fratsen, had ik niet eens meegedaan.
Helaas, dat geldt voor mij ook, hoe leuk ik het ook vond, zoals sommigen meenden dat het gespeeld mocht worden heeft mij met terugwerkende kracht wel de pret ontnomen.
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Dolfie op 22-12-2010, 20:37:25
Met die opmerking wilde ik alleen even duidelijk maken, dat er nu allerlei dingen gezegd worden over mij, die  niet eens kloppen........

Ik ben gewoon niet de juiste persoon voor een lieg- en bedrieg en complot spelletjes.

En inderdaad Schulz, bij mij is de lol er ook ineens helemaal van af.

Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Ycaris op 22-12-2010, 21:18:47
Ergens las ik iets over dat proeven winnen geen zin zou hebben, omdat de stemmen het bepalen. Ik ben het daar niet mee eens. Ten eerste was immuniteit verkrijgen heel belangrijk op bepaalde momenten. Ten tweede heeft KD. met 10 punten voorsprong gewonnen. Vijf punten daarvan had hij in de finale bij elkaar gepuzzeld, en in alle rondes daarvoor had hij ook 5x gewonnen (2 voor 12, 10 voor taal, cijfers en letters, topografie, sportquiz). Zijn puzzelkwaliteiten hebben hem dus wel degelijk aan de overwinning geholpen.

Daarnaast was maud volgens mij de enige die meerdere opdrachten heeft gewonnen, ook een zeer terechte finaliste dus.
Ik vind dat Vieffan het slim heeft gespeeld, en daarom vind ik haar finaleplaats ook onbetwistbaar. Maar ik kan me voorstellen dat sommigen daar mogelijk anders over denken. Maar KD. heeft echt dankzij zijn opdrachten gewonnen.

Helemaal met je eens dat KD en Maud zéér terechte finalisten zijn! En dat het goed spelen van de proeven ná de samensmelting heel belangrijk was, ben ik met je eens. Maar vóór de samensmelting niet.

Weliswaar heeft KD daardoor punten gewonnen, maar als iemand die niet in het complot had gezeten op die manier punten had gewonnen, dan had die persoon waarschijnlijk geen enkele andere groene stem meer gekregen. Door veel mensen werd toch opgelet of niemand te veel uitliep. Een goede puzzelaar met veel groen zou dus geen extra groen krijgen. Behalve als die persoon een alliantiegenoot is natuurlijk......
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: LdHmolletje op 22-12-2010, 21:24:29
Daarom zou je bij een volgende keer (die er hopelijk wel komt!) alleen de punten van het puzzelen mee kunnen laten tellen in de volgende ronde! Dan hebben de stemmen van alliantiepartners ineens geen betekenis meer!
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Swifty op 22-12-2010, 21:27:16
@Ycaris, tja, zit wat in, maar ze hadden zoveel complotgenoten dat ze ook best KD konden overslaan met het uitdelen van groene punten, volgens mij


en een volgende keer, pffff, niet door mij hoor. Een andere spelleider graag, en die kan zelf zijn eigen spelregels bepalen dan ;D
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Ycaris op 22-12-2010, 22:05:03
@Ycaris, tja, zit wat in, maar ze hadden zoveel complotgenoten dat ze ook best KD konden overslaan met het uitdelen van groene punten, volgens mij
Dit snap ik niet. Bedoel je dat hij geen groen punten ter bescherming nodig had? Dat klopt, maar ik weet dat veel mensen (waaronder ikzelf) heel het spel al bezig was met het verzamelen van groene punten voor het geval je de samensmelting zou halen en het laag houden van de andere groene punten. Zo heb ik er zelfs weleens over gedacht om mijn groene stem aan iemand te geven van wie ik vermoedde dat die er uit zou gaan. Dan was ie lekker voor niemand  ::tandpastasmiley::

en een volgende keer, pffff, niet door mij hoor. Een andere spelleider graag, en die kan zelf zijn eigen spelregels bepalen dan ;D
Ik begrijp dat jij je portie wel hebt gehad ja  ::rofl:: Mijn man begon soms al te klagen als ik weer achter de computer dook en vond het maar een tijdrovend spelletje. Gelukkig leefden de kinderen wel intens mee. Vooral voor oudste konden de complotten niet doortrapt genoeg zijn  ::rofl:: Wat dat zegt over haar karakter  ???

Maar ik las ergens dat KD de volgende editie gaat organiseren. Toch?  >:D
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: LdHmolletje op 22-12-2010, 22:09:10
Maar ik las ergens dat KD de volgende editie gaat organiseren. Toch?  >:D
En dan samen met D*N! Dan maak ik meer kans op winst bij sommige puzzels en ook zijn de meesterbreinen qua complotten dan de organisatie, dus hoeven we daar niet meer bang voor te zijn... ::)
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Swifty op 22-12-2010, 22:16:05
Dit snap ik niet. Bedoel je dat hij geen groen punten ter bescherming nodig had? Dat klopt, maar ik weet dat veel mensen (waaronder ikzelf) heel het spel al bezig was met het verzamelen van groene punten voor het geval je de samensmelting zou halen en het laag houden van de andere groene punten. Zo heb ik er zelfs weleens over gedacht om mijn groene stem aan iemand te geven van wie ik vermoedde dat die er uit zou gaan. Dan was ie lekker voor niemand  ::tandpastasmiley::

Dat is deels wat ik bedoel idd. Dat is een slimme tactiek, zo geef je je concurrenten een groene punt minder, als je tenminste zeker weet dat diegene eruit gaat ;) Maar wat ik bedoelde was dat KD, D*N, Vieffan, Elise en nog wat er een beetje bijhoorde (LdHmolletje, Jann, Mloesje?) met zoveel complotgenoten waren, dat ze zelf ook hadden kunnen bedenken dat ze geen groene punten meer aan KD hoefden te geven. Er waren genoeg andere complotgenoten die ze aan groene punten konden helpen.

Ergens heb ik het idee dat het verhaal rond die groene en rode punten niet helemaal goed is uitgespeeld. Je zou al heel ver kunnen komen met 1 complotgenoot in het andere kamp, en een goede verstandhouding met je eigen kampleden. Robbieazerty, die de try-outversie won, had consequent 1 groene stem van zijn bondgenoot in het andere kamp. Zo werd hij nooit te gevaarlijk met een te grote voorsprong aan groene stemmen, maar kwam hij ook niet in gevaar omdat zijn eigen kampgenoten hem niet als een bedreiging zagen.

Citaat
Ik begrijp dat jij je portie wel hebt gehad ja  ::rofl:: Mijn man begon soms al te klagen als ik weer achter de computer dook en vond het maar een tijdrovend spelletje. Gelukkig leefden de kinderen wel intens mee. Vooral voor oudste konden de complotten niet doortrapt genoeg zijn  ::rofl:: Wat dat zegt over haar karakter  ???

Maar ik las ergens dat KD de volgende editie gaat organiseren. Toch?  >:D

wie weet ;D

overigens zou ik dan pleiten voor wel een Survivor, maar geen Trivial Survivor. Dus wel een opzet met kampen en een samensmelting, maar geen triviale quizjes en puzzels, maar andersoortige opdrachten, waar bijv creativiteit voor nodig is, of waarbij je op precies een bepaald moment moet posten of zo...
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 22:22:03
Dit snap ik niet. Bedoel je dat hij geen groen punten ter bescherming nodig had? Dat klopt, maar ik weet dat veel mensen (waaronder ikzelf) heel het spel al bezig was met het verzamelen van groene punten voor het geval je de samensmelting zou halen en het laag houden van de andere groene punten. Zo heb ik er zelfs weleens over gedacht om mijn groene stem aan iemand te geven van wie ik vermoedde dat die er uit zou gaan. Dan was ie lekker voor niemand  ::tandpastasmiley::
Ik begrijp dat jij je portie wel hebt gehad ja  ::rofl:: Mijn man begon soms al te klagen als ik weer achter de computer dook en vond het maar een tijdrovend spelletje. Gelukkig leefden de kinderen wel intens mee. Vooral voor oudste konden de complotten niet doortrapt genoeg zijn  ::rofl:: Wat dat zegt over haar karakter  ???

Maar ik las ergens dat KD de volgende editie gaat organiseren. Toch?  >:D
jou dochter bevalt me wel ::jaja:: ::rofl::
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Swifty op 22-12-2010, 22:23:44
oooh pas op Ycaris, straks staat D*N voor je deur, om met je dochter op stap te gaan :P
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 22:24:02
En dan samen met D*N! Dan maak ik meer kans op winst bij sommige puzzels en ook zijn de meesterbreinen qua complotten dan de organisatie, dus hoeven we daar niet meer bang voor te zijn... ::)
ik zou het heel erg leuk vinden ;D.
en ik zit altijd vol inspiratie ::trots::.
Ik zou wel wat meer onverwachtse wendingen erin maken.
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 22:26:18
als je met een survivor meespeelt moet je het hard tegen hard spelen.
Ik had ergens wel gehoopt dat onze 'tegenstanders' ook wat harder zouden gaan spelen.
Het voelde eerst alsof we echt met twee partijen tegen elkaar aan het strijden waren alleen op één of andere manier waren er kandidaten die niets doorhadden.
Ik zou als ik door zou hebben dat andere kandidaten een groot complot hadden zeker actie ondernemen!
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Ycaris op 22-12-2010, 22:29:02
als je met een survivor meespeelt moet je het hard tegen hard spelen.
Ik had ergens wel gehoopt dat onze 'tegenstanders' ook wat harder zouden gaan spelen.
Het voelde eerst alsof we echt met twee partijen tegen elkaar aan het strijden waren alleen op één of andere manier waren er kandidaten die niets doorhadden.
Ik zou als ik door zou hebben dat andere kandidaten een groot complot hadden zeker actie ondernemen!

Maar dat is nou juist het lastige. Doordat je niet kunt zien hoeveel contacten mensen onderling hebben, is het ook heel lastig om te zien welke complotten er zijn. Het is niet zoals bij ER dat bepaalde personen wel heel vaak samen op stap gaan of zitten te smoezen. Ik had er geen idee van dat je met anderen hardere afspraken had dan met mij en dus was er voor mij geen reden om een tegencomplot op te zetten.
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Schulz op 22-12-2010, 22:29:20
oooh pas op Ycaris, straks staat D*N voor je deur, om met je dochter op stap te gaan :P

ik zou het heel erg leuk vinden ;D.
::oink::
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 22:41:31
Maar dat is nou juist het lastige. Doordat je niet kunt zien hoeveel contacten mensen onderling hebben, is het ook heel lastig om te zien welke complotten er zijn. Het is niet zoals bij ER dat bepaalde personen wel heel vaak samen op stap gaan of zitten te smoezen. Ik had er geen idee van dat je met anderen hardere afspraken had dan met mij en dus was er voor mij geen reden om een tegencomplot op te zetten.
nou sommige dingen waren heel erg opvallend.
en als je de stemmingen naast elkaar zou leggen zou het wel ongeveer duidelijk worden.
dat vieffan met 4 groene stemmen werd gered was zeker geen toeval.
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 22:52:38
Voor de rest heb ik geen vreemde stunten uitgehaald, en gewoon meegedaan met een spelletje (tenminste ik dacht dat het een spelletje was).

het is en blijft ook een spelletje!
Je moet er ook de lol van inzien.
Natuurlijk heb je altijd de kans dat je eruit vliegt op welke manier dan ook!
Ik had er ook 2 keer bijna uit kunnen liggen..
als bij de eerste eilandraad reaver zijn plan was gelukt of als iemand zich tegen mij had gekeerd bij de tweede eilandraad was ik net zo hard weggestemd.
hetzelfde geld voor Vieffan, die met 4 groene stemmen werd gered.

Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Ycaris op 22-12-2010, 22:53:30
nou sommige dingen waren heel erg opvallend.
en als je de stemmingen naast elkaar zou leggen zou het wel ongeveer duidelijk worden.
dat vieffan met 4 groene stemmen werd gered was zeker geen toeval.
Nee natuurlijk niet. Maar ik wist ook wel dat je meer contacten had. Daar maakte je bepaald geen geheim van. Ik bedoel dat het niet duidelijk was dat bepaalde contacten belangrijker waren dan andere. Of anders gezegd: dat ik de pion was en Vieffan de koningin.
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: KD. op 22-12-2010, 22:55:50
Maar ik las ergens dat KD de volgende editie gaat organiseren. Toch?  >:D

Misschien samen met iemand anders, zoals Swifty voorstelde. Om de taken een beetje te kunnen verdelen. Maar ik zeg niets toe.  ;)

Gezien sommige reacties hier weet ik ook niet of het zo'n goed idee zou zijn. ;)
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Schulz op 22-12-2010, 22:57:56
Tja, niemand hoeft per se mee te doen.
(En ik vermoed dat er een paar zijn die zeker niet mee doen  ;D )
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 23:02:52
Tja, niemand hoeft per se mee te doen.
(En ik vermoed dat er een paar zijn die zeker niet mee doen  ;D )
::rofl:: daar heb je gelijk in!

Misschien samen met iemand anders, zoals Swifty voorstelde. Om de taken een beetje te kunnen verdelen. Maar ik zeg niets toe.  ;)

Gezien sommige reacties hier weet ik ook niet of het zo'n goed idee zou zijn. ;)
ik zou het sowieso leuk vinden, maar ook sowieso niet alleen!
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 23:05:03
Nee natuurlijk niet. Maar ik wist ook wel dat je meer contacten had. Daar maakte je bepaald geen geheim van. Ik bedoel dat het niet duidelijk was dat bepaalde contacten belangrijker waren dan andere. Of anders gezegd: dat ik de pion was en Vieffan de koningin.
::rofl:: het was ook best wel dubbel hoor.
gewoon omdat ik jou als persoon heel erg grappig vond wou ik jou niet bedriegen.
zoals ik eerder al heb gezegt: als ik de proef had overleeft dan was jij zeker naar de samensmelting gegaan.
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: LdHmolletje op 22-12-2010, 23:08:42
Nee natuurlijk niet. Maar ik wist ook wel dat je meer contacten had. Daar maakte je bepaald geen geheim van. Ik bedoel dat het niet duidelijk was dat bepaalde contacten belangrijker waren dan andere. Of anders gezegd: dat ik de pion was en Vieffan de koningin.
Kijk, net als Ycaris had ik dat ook... Ik had ook niet door dat jullie een dusdanige verhouding met elkaar hadden dat wij er zo'n beetje bijhingen... Ik had best wel door dat jullie in het complot zaten, maar dat jullie er zo erg inzaten had ik totaal niet door, en dat is maar goed ook... Alhoewel, ik had het beter wel geweten, want dan had ik op tijd mijn maatregelen kunnen nemen... ::rofl::
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: LdHmolletje op 22-12-2010, 23:10:17
nou sommige dingen waren heel erg opvallend.
en als je de stemmingen naast elkaar zou leggen zou het wel ongeveer duidelijk worden.
dat vieffan met 4 groene stemmen werd gered was zeker geen toeval.
Gezien mijn contacten met KD en jou keek ik er niet echt van op, zeker niet nadat ze de keer erop minder groen kreeg... Ik had alleen niet door dat er meer achter die 'redding'zat... :-[
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 23:10:57
Kijk, net als Ycaris had ik dat ook... Ik had ook niet door dat jullie een dusdanige verhouding met elkaar hadden dat wij er zo'n beetje bijhingen... Ik had best wel door dat jullie in het complot zaten, maar dat jullie er zo erg inzaten had ik totaal niet door, en dat is maar goed ook... Alhoewel, ik had het beter wel geweten, want dan had ik op tijd mijn maatregelen kunnen nemen... ::rofl::
dat kwam misschien omdat ik met bijna iedereen contact zocht.
daardoor werden andere kandidaten misschien in de war gebracht.
bijv. de eilandraad toen marlie eruit ging heb ik niet met mijn alliantiegenoten meegstemd ::vergroot::
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 23:11:45
Gezien mijn contacten met KD en jou keek ik er niet echt van op, zeker niet nadat ze de keer erop minder groen kreeg... Ik had alleen niet door dat er meer achter die 'redding'zat... :-[
maar het viel dus echt niet op?
4 groen voor vieffan, 4 rood voor MC... elke keer die 4!
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: LdHmolletje op 22-12-2010, 23:12:04
Tja, niemand hoeft per se mee te doen.
(En ik vermoed dat er een paar zijn die zeker niet mee doen  ;D )
Ik zou best wel weer mee willen doen! ::ok::
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: KD. op 22-12-2010, 23:13:13
Ik niet.  ::tandpastasmiley::
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: LdHmolletje op 22-12-2010, 23:13:57
maar het viel dus echt niet op?
4 groen voor vieffan, 4 rood voor MC... elke keer die 4!
Nee... zoals gezegd, ik wist dat KD en jij met o.a. Mloesje samenwerkten (KD vertelde volgens mij meer tegen mij dan jij deed...!!! ;D) Dus waarom zou je dan raar opkijken van 4 stemmen op MC?
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: tdietz op 22-12-2010, 23:14:14
ik zou opzich wel mee willen dien, maar ik ben waardeloos in die opdrachten ;D
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: LdHmolletje op 22-12-2010, 23:15:02
Ik niet.  ::tandpastasmiley::
Nee, je zou dan denk ik niet lang in het spel zitten voor je wordt weggestemd... ::rofl:: En als organisator kun ja natuurlijk niet mee doen...
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: LdHmolletje op 22-12-2010, 23:15:52
ik zou opzich wel mee willen dien, maar ik ben waardeloos in die opdrachten ;D
Maakt niet uit... Iedereen had toch wel bij deze editie een of meerdere spellen waar hij goed in was...
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 23:18:51
ik zou opzich wel mee willen dien, maar ik ben waardeloos in die opdrachten ;D
nou ik was anders ook geen uitblinker ::).
stuurde bijna altijd vroeg in, maar altijd met fouten.

Ik niet.  ::tandpastasmiley::
::rofl:: ze vertrouwen je voor geen meter meer!
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: KD. op 22-12-2010, 23:19:13
Nee... zoals gezegd, ik wist dat KD en jij met o.a. Mloesje samenwerkten (KD vertelde volgens mij meer tegen mij dan jij deed...!!! ;D) Dus waarom zou je dan raar opkijken van 4 stemmen op MC?

Ja, ik heb jou behoorlijk veel informatie gegeven. Aan de ene kant heb je in dit spel een gezonde dosis wantrouwen nodig, maar je moet ook voldoende op mensen durven te vertrouwen. En als je iemand steeds in het ongewisse laat, kun je niet verwachten dat hij continu betrouwbaar blijft...

Nee, je zou dan denk ik niet lang in het spel zitten voor je wordt weggestemd... ::rofl:: En als organisator kun ja natuurlijk niet mee doen...
Nee, het is natuurlijk of het een of het ander.  ::) Maar ik heb nu al mijn kaarten uitgespeeld en zou een tweede keer niet veel meer kunnen, dan ben ik inderdaad bij voorbaat doelwit nummer 1.
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Schulz op 22-12-2010, 23:20:58
Ik bedoel dat het niet duidelijk was dat bepaalde contacten belangrijker waren dan andere. Of anders gezegd: dat ik de pion was en Vieffan de koningin.
1984 all over again  ::jaja:: .
Vertrouwen in de jeugd ben ik wel helemaal verloren, denk je dat je een goede band met ze opbouwt, blijkt dat je maar een pion voor ze bent. En dan vinden ze het nog vreemd ook dat de ouderen zo verbitterd zijn.
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 23:21:59
Ja, ik heb jou behoorlijk veel informatie gegeven. Aan de ene kant heb je in dit spel een gezonde dosis wantrouwen nodig, maar je moet ook voldoende op mensen durven te vertrouwen. En als je iemand steeds in het ongewisse laat, kun je niet verwachten dat hij continu betrouwbaar blijft...
Nee, het is natuurlijk of het een of het ander.  ::) Maar ik heb nu al mijn kaarten uitgespeeld en zou een tweede keer niet veel meer kunnen, dan ben ik inderdaad bij voorbaat doelwit nummer 1.
ach met allemaal andere mensen.... moet lukken toch? ;D.
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Schulz op 22-12-2010, 23:22:31
ach met allemaal andere mensen.... moet lukken toch? ;D.

of je maak wat extra accounts aan voor jezelf!  ::jaja::
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 23:23:12
1984 all over again  ::jaja:: .
Vertrouwen in de jeugd ben ik wel helemaal verloren, denk je dat je een goede band met ze opbouwt, blijkt dat je maar een pion voor ze bent. En dan vinden ze het nog vreemd ook dat de ouderen zo verbitterd zijn.
het was wel een vanzelfsprekendheid dat de ouderen minder snel op elkaar zouden stemmen.
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: LdHmolletje op 22-12-2010, 23:23:35
1984 all over again  ::jaja:: .
Vertrouwen in de jeugd ben ik wel helemaal verloren, denk je dat je een goede band met ze opbouwt, blijkt dat je maar een pion voor ze bent. En dan vinden ze het nog vreemd ook dat de ouderen zo verbitterd zijn.
Zo oud ben je nu toch ook weer niet... ::) Oke, vergeleken met D*N is iedereen een ouwe sok, maar daar moeten we ons gewoon niks van aan trekken...
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 23:23:53
of je maak wat extra accounts aan voor jezelf!  ::jaja::
schulz toch!
Dat had ik niet achter jou gezocht ::rofl::
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 23:24:23
Zo oud ben je nu toch ook weer niet... ::) Oke, vergeleken met D*N is iedereen een ouwe sok, maar daar moeten we ons gewoon niks van aan trekken...
::rofl::
jann deed ook nog mee hea!
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Schulz op 22-12-2010, 23:27:25
schulz toch!
Dat had ik niet achter jou gezocht ::rofl::
ik heb geleerd dat echt alles mag, dus
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: KD. op 22-12-2010, 23:28:24
ik heb geleerd dat echt alles mag, dus

Is dit een grap, of ben je nu echt zo verbitterd geraakt?  ::)
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 23:28:50
ik heb geleerd dat echt alles mag, dus
wijze lessen hier met TS.
ach, als het zoals ER allemaal in harmonie gaat dan vallen er mensen in slaap hea, en dat willen we ook niet! ;D
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 23:29:20
Is dit een grap, of ben je nu echt zo verbittered geraakt?  ::)
als schulz ooit nog eens meedoet dan gaat hij het nog valser spelen :P
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Schulz op 22-12-2010, 23:30:18
het was wel een vanzelfsprekendheid dat de ouderen minder snel op elkaar zouden stemmen.

nou ja zeg, ik heb niet op ELISE, Vieffan (tot de versmelting dan >:D ), Ycaris en jou gestemd. Allemaal piepjong. En ik heb nergens gemerkt dat er een roedel looprekken stond waar de bende complotten aan het smeden was ::ohno::.
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Schulz op 22-12-2010, 23:30:59
Is dit een grap, of ben je nu echt zo verbitterd geraakt?  ::)
noch het een noch het ander
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 23:36:33
nou ja zeg, ik heb niet op ELISE, Vieffan (tot de versmelting dan >:D ), Ycaris en jou gestemd. Allemaal piepjong. En ik heb nergens gemerkt dat er een roedel looprekken stond waar de bende complotten aan het smeden was ::ohno::.
nou ik zag dolfie,ibung, daisy, marianne niet snel op elkaar stemmen.
net zoals de drie belgen.
en uit de biechten blijkt dat dit gevoel geen loos alarm was ofso.
ze hebben wel degelijk wat contact gehad.
wel niet in de vorm van alliantie, maar de kans dat ze op elkaar zouden stemmen was al nihil geworden.
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Schulz op 22-12-2010, 23:38:22
nou ik zag dolfie,ibung, daisy, marianne niet snel op elkaar stemmen.
net zoals de drie belgen.
en uit de biechten blijkt dat dit gevoel geen loos alarm was ofso.
ze hebben wel degelijk wat contact gehad.
wel niet in de vorm van alliantie, maar de kans dat ze op elkaar zouden stemmen was al nihil geworden.
ja, dat idee heb ik ook wel, dat er wel een beetje ons kent ons meespeelde.
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Ycaris op 22-12-2010, 23:40:46
ik zou opzich wel mee willen dien, maar ik ben waardeloos in die opdrachten ;D

Je hebt toch inmiddels wel in de gaten dat dat geen bal uitmaakt!
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: KD. op 22-12-2010, 23:41:16
ja, dat idee heb ik ook wel, dat er wel een beetje ons kent ons meespeelde.

Zonder enig complot of stemafspraak verwacht ik dat de samensmelting er ongeveer zo had uitgezien:

Koekoe, Ibung, Maud, Dolfie, Marianne, Daisy, MC of Ycaris.
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: LdHmolletje op 22-12-2010, 23:43:38
Zonder enig complot of stemafspraak verwacht ik dat de samensmelting er ongeveer zo had uitgezien:

Koekoe, Ibung, Maud, Dolfie, Marianne, Daisy, MC of Ycaris.
Zou je denken? Zonder stemafspraak zouden zij inderdaad naar ik mag aannemen niet op elkaar stemmen, maar ik neem aan dat de 'jongeren' toch ook niet zo gauw op elkaar zouden gaan stemmen. Ik denk eerder dat er een mengeling zou hebben plaatsgevonden...
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Schulz op 22-12-2010, 23:45:22
ik denk dat wie leuk meepuzzelt en gezellig post ook ver zou komen.
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Ycaris op 22-12-2010, 23:46:05
het was wel een vanzelfsprekendheid dat de ouderen minder snel op elkaar zouden stemmen.

Waar haal je dat nu weer vandaan  ???
Net als de opmerking toen ik meen MC er uit ging dat men bezig was om de belgen weg te stemmen. Ik wist niet eens dat ie Belg was! Denk je nu echt dat ik van iedereen het doopceel heb gelicht?
Hoewel ik van jou wel een heel comprimerenden foto heb gevonden  ;D  :-X  >:D
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 23:47:15
Je hebt toch inmiddels wel in de gaten dat dat geen bal uitmaakt!
::ohno:: ik ben er door een opdracht uitgegaan!
en zoals Swifty zei: KD en maud hebben beide de meeste opdrachten gewonnen en zijn wel zijn mede door de opdrachten zo ver gekomen!
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: LdHmolletje op 22-12-2010, 23:48:04
ik denk dat wie leuk meepuzzelt en gezellig post ook ver zou komen.
Zeker! dat kon je immers ook redelijk tijdens onze stemmingen zien! En zonder stamafspraken denk ik dat ik bijv. bij minimaal 2 stemmingen anders zou hebben gestemd...
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Schulz op 22-12-2010, 23:49:26
Waar haal je dat nu weer vandaan  ???
Net als de opmerking toen ik meen MC er uit ging dat men bezig was om de belgen weg te stemmen. Ik wist niet eens dat ie Belg was! Denk je nu echt dat ik van iedereen het doopceel heb gelicht?
Hoewel ik van jou wel een heel comprimerenden foto heb gevonden  ;D  :-X  >:D
Ben jij geen Belg dan, Ycaris? D*N vertelde me een keer dat ik moest oppassen met jou omdat jij ook ...  ::jaja::
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 23:50:07
Waar haal je dat nu weer vandaan  ???
Net als de opmerking toen ik meen MC er uit ging dat men bezig was om de belgen weg te stemmen. Ik wist niet eens dat ie Belg was! Denk je nu echt dat ik van iedereen het doopceel heb gelicht?
Hoewel ik van jou wel een heel comprimerenden foto heb gevonden  ;D  :-X  >:D
nouja een beetje zoals KD zegt: het ons kent ons.
koekoe, ibung, dolfie en co hebben ook in de relaxhoek al veel contact met elkaar en zouden niet snel op elkaar stemmen.
foto? wat betekend comprimerend?
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Ycaris op 22-12-2010, 23:50:36
Zonder enig complot of stemafspraak verwacht ik dat de samensmelting er ongeveer zo had uitgezien:

Koekoe, Ibung, Maud, Dolfie, Marianne, Daisy, MC of Ycaris.

Interessant vraagstuk.
Ik denk: Koekoe, Ibung, Dolfie, marianne, Schulz, KD en Maud of ikzelf. ook LdhM zou misschien wel kans maken (ten koste van Koekoe?).
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Schulz op 22-12-2010, 23:50:50
 wat betekend comprimerend?
dat je wel goed kan rekenen
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 23:50:55
Ben jij geen Belg dan, Ycaris? D*N vertelde me een keer dat ik moest oppassen met jou omdat jij ook ...  ::jaja::
dat belgen gedoe was NIET met opzet!
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 23:51:54
Interessant vraagstuk.
Ik denk: Koekoe, Ibung, Dolfie, marianne, Schulz, KD en Maud of ikzelf. ook LdhM zou misschien wel kans maken (ten koste van Koekoe?).
maar je begrijpt dus wel dat vieffan, elise, kd en ik niet in dat rijtje thuis zouden horen.
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Schulz op 22-12-2010, 23:52:45
Interessant vraagstuk.
Ik denk: Koekoe, Ibung, Dolfie, marianne, Schulz, KD en Maud of ikzelf. ook LdhM zou misschien wel kans maken (ten koste van Koekoe?).
vergeet The D*N niet
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Ycaris op 22-12-2010, 23:53:02
nouja een beetje zoals KD zegt: het ons kent ons.
koekoe, ibung, dolfie en co hebben ook in de relaxhoek al veel contact met elkaar en zouden niet snel op elkaar stemmen.
Maar dat heeft dan niets met leeftijd te maken en alles met actief zijn op het forum.


foto? wat betekend comprimerend?
Bedoel natuurlijk 'compromitterend'. Daarvan weet je de betekenis toch wel hè  ;D
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 23:54:00
Waar haal je dat nu weer vandaan  ???
Net als de opmerking toen ik meen MC er uit ging dat men bezig was om de belgen weg te stemmen. Ik wist niet eens dat ie Belg was! Denk je nu echt dat ik van iedereen het doopceel heb gelicht?
Hoewel ik van jou wel een heel comprimerenden foto heb gevonden  ;D  :-X  >:D
waarom die evil emoticon dan?
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: KD. op 22-12-2010, 23:54:10
Zou je denken? Zonder stemafspraak zouden zij inderdaad naar ik mag aannemen niet op elkaar stemmen, maar ik neem aan dat de 'jongeren' toch ook niet zo gauw op elkaar zouden gaan stemmen. Ik denk eerder dat er een mengeling zou hebben plaatsgevonden...

Ik bedoel ook niet jong vs. oud. MC en Daisy zijn ook jong. Schulz en jij zijn... niet heel jong.

Maar dat heeft dan niets met leeftijd te maken en alles met actief zijn op het forum.
Precies.

Ik denk dat er zonder afspraken een groep was geweest die hecht genoeg was om niet op elkaar te stemmen. En de anderen waren minder hecht: ik zou niet uit mezelf op Mloesje, Vieffan of Elise hebben gestemd, maar misschien wel op D*N, Jann, Schulz en jij. En als er bijv. in de eerste twee afleveringen mensen 'van ons' waren uitgegaan, dan had er al weinig mengeling meer kunnen plaatsvinden. Alleen nog door een hele reeks proeven te winnen.
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Schulz op 22-12-2010, 23:54:36
maar je begrijpt dus wel dat vieffan, elise, kd en ik niet in dat rijtje thuis zouden horen.
KD. en jij wel, ik zou niet weten waaromm niet.
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Ycaris op 22-12-2010, 23:56:13
vergeet The D*N niet

Sommigen vinden hem grappig  ::jaja::, anderen ergeren zich mateloos aan hem  ::jaja::. Dat had hem goed de kop kunnen kosten. Bovendien was hij niet erg goed in de opdrachten en dat zou voor vele ook een motivatie zijn om hem weg te stemmen. Sorry D*N  ::hug::
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 23:56:16
Maar dat heeft dan niets met leeftijd te maken en alles met actief zijn op het forum.

Bedoel natuurlijk 'compromitterend'. Daarvan weet je de betekenis toch wel hè  ;D
heb de betekenis opgezocht ;D

nouja okee niet helemaal met leeftijd nee, dat is waar.
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Schulz op 22-12-2010, 23:57:24
Bovendien was hij niet erg goed in de opdrachten en dat zou voor vele ook een motivatie zijn om hem weg te stemmen.
Maar ook juist een reden om hem mee te nemen naar de versmelting.
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Ycaris op 22-12-2010, 23:57:59
maar je begrijpt dus wel dat vieffan, elise, kd en ik niet in dat rijtje thuis zouden horen.
En ik ook niet en Schulz niet en Reaver niet en Marlie niet en ...? Dus: oud tegen jong?
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: KD. op 22-12-2010, 23:58:17
Sommigen vinden hem grappig  ::jaja::, anderen ergeren zich mateloos aan hem  ::jaja::. Dat had hem goed de kop kunnen kosten. Bovendien was hij niet erg goed in de opdrachten en dat zou voor vele ook een motivatie zijn om hem weg te stemmen. Sorry D*N  ::hug::

Als ik geen complot had gehad met D*N en hem alleen maar kende van zijn ADHD-gepost op het forum, dan zou ik hem waarschijnlijk ook wel een keer een rode stem hebben gegeven.  >:D ;) ;)
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 23:58:21

Sommigen vinden hem grappig  ::jaja::, anderen ergeren zich mateloos aan hem  ::jaja::. Dat had hem goed de kop kunnen kosten. Bovendien was hij niet erg goed in de opdrachten en dat zou voor vele ook een motivatie zijn om hem weg te stemmen. Sorry D*N  ::hug::
ik snap heel goed wat je bedoelt hoor.
heb ook eens in een biecht geschreven: misschien beginnen mensen mij irritant te vinden door mijn vele posten.
en ik al voordat het spel begon 1 iemand zeker tegen me!
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Ycaris op 22-12-2010, 23:58:42
waarom die evil emoticon dan?
Ik zou hem kunnen posten  >:D >:D >:D
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 23:59:12
En ik ook niet en Schulz niet en Reaver niet en Marlie niet en ...? Dus: oud tegen jong?
nee, okee dat begrijp ik.
Geen jong VS oud

Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Schulz op 22-12-2010, 23:59:22
En ik ook niet en Schulz niet en Reaver niet en Marlie niet en ...? Dus: oud tegen jong?
eerste ronde is toch altijd met z'n allen tegen reaver, of heb ik dat verkeerd begrepen?
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: D*N op 23-12-2010, 00:00:11
Ik zou hem kunnen posten  >:D >:D >:D
::rofl::
laat hem maar staan waar hij staat :P.
dan ga je nogal off topic hea ::)
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: D*N op 23-12-2010, 00:00:55
eerste ronde is toch altijd met z'n allen tegen reaver, of heb ik dat verkeerd begrepen?
dankzij reaver zijn bondgenoten wel!
alleen hijzelf en marlie hebben niet op reaver gestemd.
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: D*N op 23-12-2010, 00:01:43
Als ik geen complot had gehad met D*N en hem alleen maar kende van zijn ADHD-gepost op het forum, dan zou ik hem waarschijnlijk ook wel een keer een rode stem hebben gegeven.  >:D ;) ;)
ik jou misschien ook wel omdat je zo goed bent in puzzels ::rofl::
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: KD. op 23-12-2010, 00:01:50
En ik ook niet en Schulz niet en Reaver niet en Marlie niet en ...? Dus: oud tegen jong?

Ik denk dus eerder dat het dan 'oude Relaxhoek harde kern' tegen wat losse individuen was geworden (dus in de situatie dat er geen enkel onderling contact was!). En hiermee maak ik geen verwijt of wat dan ook: het lijkt me gewoon vrij logisch dat mensen die elkaar al beter kenden, niet op elkaar zouden stemmen.
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: D*N op 23-12-2010, 00:04:09
Ik denk dus eerder dat het dan 'oude Relaxhoek harde kern' tegen wat losse individuen was geworden (dus in de situatie dat er geen enkel onderling contact was!). En hiermee maak ik geen verwijt of wat dan ook: het lijkt me gewoon vrij logisch dat mensen die elkaar al beter kenden, niet op elkaar zouden stemmen.
helemaal mee eens!
stel er komt nu nog een versie en tdietz zou meedoen.
dan zou ik niet op tdietz stemmen gewoon omdat ik hem al beter ken via de relaxhoek.
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: LdHmolletje op 23-12-2010, 00:12:40
Toch zouden er op een gegeven moment andere stemmen gaan komen. Je mag er wel vanuit gaan dat bijv. rode stemmen hadden gegaan naar de sterkere spelers in dat geval.

Trouwens, een samenstelling van samensmelting hangt ook met geluk samen, immers als je alle 'vriendjes en vriendinnetjes'(ik weet, het klinkt heel erg Bassie en Adriaan..., maar ik zou niet weten hoe het anders te zeggen...) in 1 kamp had gekregen, dan had je een compleet andere samenstelling van de samensmelting gehad.
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: D*N op 23-12-2010, 00:16:18
Toch zouden er op een gegeven moment andere stemmen gaan komen. Je mag er wel vanuit gaan dat bijv. rode stemmen hadden gegaan naar de sterkere spelers in dat geval.

Trouwens, een samenstelling van samensmelting hangt ook met geluk samen, immers als je alle 'vriendjes en vriendinnetjes'(ik weet, het klinkt heel erg Bassie en Adriaan..., maar ik zou niet weten hoe het anders te zeggen...) in 1 kamp had gekregen, dan had je een compleet andere samenstelling van de samensmelting gehad.
ik baalde aan het begin wel met die teamindeling!
had ik net contact met KD, vieffan,elise,ldhmolltje en marianne, zitten ze allemaal in het andere kamp! ::rofl::
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Ycaris op 23-12-2010, 00:20:25

als je alle 'vriendjes en vriendinnetjes'(ik weet, het klinkt heel erg Bassie en Adriaan..., maar ik zou niet weten hoe het anders te zeggen...) 
::rofl::
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: D*N op 23-12-2010, 00:23:08
maar om terug te gaan naar het begin van deze discussie:
niemand heeft spijt van zijn laatste stem?
en wie zou er nog een keer willen meedoen?
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Swifty op 23-12-2010, 08:24:09
ik baalde aan het begin wel met die teamindeling!
had ik net contact met KD, vieffan,elise,ldhmolltje en marianne, zitten ze allemaal in het andere kamp! ::rofl::

dat was niet onhandig voor je, want dan konden zij jou groene stemmen geven ::vergroot::

maar LdHmolletje heeft daar zeker een punt, de teamindeling is ook bepalend.

Verder heb ik geleerd dat de grens tussen jong en oud ongeveer bij 30 ligt? ::)
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: D*N op 23-12-2010, 14:20:49
dat was niet onhandig voor je, want dan konden zij jou groene stemmen geven ::vergroot::

maar LdHmolletje heeft daar zeker een punt, de teamindeling is ook bepalend.

Verder heb ik geleerd dat de grens tussen jong en oud ongeveer bij 30 ligt? ::)
daar had ik toen nog niet echt bij nagedacht :P.
30? ::rofl::....
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Schulz op 23-12-2010, 14:28:24
30? ::rofl::....

oh, dan val ik dus toch in de groep 'ouderen'
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: D*N op 23-12-2010, 14:30:44
oh, dan val ik dus toch in de groep 'ouderen'
kunnen we niet gewoon 3 groepen maken? ::)
ouderen is 40 +
jonkies is 30 -
alles wat ertussen zit is een twijfelgeval ;D
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: LdHmolletje op 23-12-2010, 14:32:51
Dank je dat je mij een twijfelgeval noemt...

En D*N: nee, ik heb geen spijt van mijn laatste rode stem en ja, ik zou zo nog een keer mee willen doen!
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: D*N op 23-12-2010, 14:37:16
Dank je dat je mij een twijfelgeval noemt...

En D*N: nee, ik heb geen spijt van mijn laatste rode stem en ja, ik zou zo nog een keer mee willen doen!
oh maar dat is niet negatief.
niet te jong en niet te oud ;D
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Schulz op 23-12-2010, 14:40:15
jonkies is 30 -
en jij vind dat jij daar onder valt  ::rofl:: ::rofl:: ::rofl::
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: D*N op 23-12-2010, 14:46:47
en jij vind dat jij daar onder valt  ::rofl:: ::rofl:: ::rofl::
jonger dan 30 ::jaja:: geloof ik wel...
of noemen ze dat baby's hier? ::rofl::
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Ibung op 23-12-2010, 17:48:20
embryo's
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Swifty op 23-12-2010, 18:00:09
Naja, volgens mij heeft reaver van alle deelnemers als laatste de grens van 30 jaar gepasseerd, geen wonder dat hij direct werd weggestemd, hij hoorde niet bij jong en niet bij niet-jong :P
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: reaver op 23-12-2010, 18:40:35
Naja, volgens mij heeft reaver van alle deelnemers als laatste de grens van 30 jaar gepasseerd, geen wonder dat hij direct werd weggestemd, hij hoorde niet bij jong en niet bij niet-jong :P

Zoals ik al eerder zei... kansloos dus  ;)
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Ycaris op 23-12-2010, 18:44:07
Eigenlijk ben ik de benaming 'iets oudere vrouw' als geuzennaam gaan beschouwen  ::ok::, dus ik wil nu liever niet ineens een 'twijfelgeval' worden ::ohno::
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Loezel op 23-12-2010, 19:47:11
Ik ben nog net een jonkie  ;D
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Dwaastoo op 23-12-2010, 21:52:03
Twijfelgeval !?! hmpff... >:( de edelste leeftijd de leeftijden zul je bedoelen ::jaja::
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Ycaris op 23-12-2010, 22:48:06
Ik heb er vannacht trouwens nog eens over nagedacht. ja, dat TS gaat dieper in je zitten dan je zou verwachten  :P. Maar als ik de boel zo eens analyseer, gaat het niet om leeftijd, maar om hoelang je al bij RN zitHmmmm, zegt dit iets over de gastvrijheid van RN????

Voor mij zelf was het heel belangrijk hoe actief iemand binnen het spel was (ik wilde zelfs eerst niet in een alliantie met Vieffan  ::)), maar voor anderen was het (gezamenlijke) verleden belangrijker. Ergens wel begrijpelijk, maar natuurlijk niet erg gastvrij.

Ik geloof niet dat dit bij iedereen zo speelt en denk er nog steeds over bij The Virtual Mole te solliciteren, maar het is iets wat me toch wel is opgevallen.
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Daisy op 23-12-2010, 22:56:29
Als het daarom ging had ik het spel moeten winnen. ::jaja::
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Ycaris op 24-12-2010, 00:59:07
Als het daarom ging had ik het spel moeten winnen. ::jaja::

Dat zou je bijna wel denken, maar dat is niet wat ik zei. Ik doelde een beetje op de volgenden uitspraak:
Ik denk dus eerder dat het dan 'oude Relaxhoek harde kern' tegen wat losse individuen was geworden (dus in de situatie dat er geen enkel onderling contact was!). En hiermee maak ik geen verwijt of wat dan ook: het lijkt me gewoon vrij logisch dat mensen die elkaar al beter kenden, niet op elkaar zouden stemmen.
Daaruit concludeer ik (misschien onterecht) dat de groentjes geen kans maakten. Zelfs bij het maken van complotten stonden die op achterstand, want ze werden nog niet echt vertrouwd en sowieso binnen het complot op de laatste plaats gezet.

Ik heb er inmiddels geen moeite meer mee hoor, maar het is iets wat me wel opviel.
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Vieffan op 24-12-2010, 02:59:11
Ik denk dat eerdere contacten wel bepalen wie er in je complot komen. (Als je die maakt natuurlijk).
Iedereen verwachtte dat ik en Elise een complot zouden hebben, dus toen hebben we mar besloten ook daadwerkelijk en afspraak te maken :P.
KD. had ik ook al eerder contact mee gehad, dus daar zoek je dan makkelijker opnieuw contact mee. Zelf zou ik niet zo snel met bv Ycaris contact op genomen hebben, omdat ik haar nooit eerder echt gesproken heb. Dus contacten van RN hebben zeker invloed, maar voor mij verder niet op de stemmen. Want Reaver heb ik ook contact mee gehad en die heb ik er direct uit gestemd :P. Stemmen heb ik zoveel mogelijk tactische gedaan. ('zoveel mogelijk' omdat ik denk dat het niet mogelijk is om je helemaal niet te laten leiden door gevoelens. Onbewust gebeurd dat denk ik toch, je ziet iemand die je minder aardig vind minder snel als een gevaarlijke speler.)
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Swifty op 24-12-2010, 08:18:16
Persoonlijk zou ik juist bondgenoten zoeken die men niet bij mij verwacht ::vergroot:: en idd, zoals Ycaris, zou ik ook mensen die niet actief meedoen niet in het spel willen houden, dus daar zou ik ook geen bondgenootschap mee afsluiten...
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Schulz op 24-12-2010, 09:19:12
Zelf zou ik niet zo snel met bv Ycaris contact op genomen hebben, omdat ik haar nooit eerder echt gesproken heb.

wanneer hadden wij elkaar gesproken dan?
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: D*N op 24-12-2010, 21:28:45
Ik moet wel zeggen dat ik dit niet heel erg heb gehad.
Ik was dan ook nog vrij nieuw dus ik kende nog niet echt mensen hier.
Alleen via het ER topic zag ik soms wel wat mensen.
Reaver was de enige waarvan ik direct zeker was, hem wil ik gelijk weg hebben.
maar verder was het KD die mij benaderde.
Mijn verbond met Ycaris en schulz is ook in het spel zelf ontstaan.
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: reaver op 24-12-2010, 22:09:27
Reaver was de enige waarvan ik direct zeker was, hem wil ik gelijk weg hebben.

 ???

Gelukkig voor jou dachten anderen daar ook zo over.
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Dwaastoo op 24-12-2010, 23:02:41
Men zal het wel allemaal niet zo bedoelen, dat weet ik... maar ik vind het ondertussen (bedoeld of onbedoeld) wel een beetje erg vervelend over komen allemaal. Het lijkt wel Reaver-bashen hier.  Misschien kan men daar nu mee stoppen ::ok:: Iedereen speelde voor zijn plezier mee.
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: LdHmolletje op 25-12-2010, 14:25:35
Men zal het wel allemaal niet zo bedoelen, dat weet ik... maar ik vind het ondertussen (bedoeld of onbedoeld) wel een beetje erg vervelend over komen allemaal. Het lijkt wel Reaver-bashen hier.  Misschien kan men daar nu mee stoppen ::ok:: Iedereen speelde voor zijn plezier mee.
Goed gezegd, Dwaas, het is in principe niets meer bedoeld als een leuk spelletje! Ik heb met veel plezier meegespeeld, zelfs als slechts aanhangsel van het grote complot... Misschien kunnen we het nu iets meer over de leuke dingen hebben van TS! Die zijn er immers ook genoeg geweest!

Wat vondern jullie bijvoorbeeld de leukste opdracht? Ik vond (en dat zal denk ik niemand verbazen) de geografie-opdracht de leukste!
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: tdietz op 25-12-2010, 14:29:07

Wat vondern jullie bijvoorbeeld de leukste opdracht? Ik vond (en dat zal denk ik niemand verbazen) de geografie-opdracht de leukste!
vond ik ook ::ok::
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Ycaris op 25-12-2010, 15:07:18
Men zal het wel allemaal niet zo bedoelen, dat weet ik... maar ik vind het ondertussen (bedoeld of onbedoeld) wel een beetje erg vervelend over komen allemaal. Het lijkt wel Reaver-bashen hier.  Misschien kan men daar nu mee stoppen ::ok:: Iedereen speelde voor zijn plezier mee.

Ik denk (hoop) dat D*N het bedoelt als: ik achtte Reaver zo slim en gevaarlijk dat ik hem zo snel mogelijk weg wilde hebben, maar het komt inderdaad niet bepaald aardig over.

Ik had er wel even behoefte aan om alles door te spreken en er zijn zeker dingen die bij lichterlijk negatief blijven hangen, maar over het algemeeen: topspel natuurlijk! ::ok:: ::ok:: ::ok::

Leukste opdracht? Boggle, vanwege het open einde. het kon altijd nog weer beter, dus het ging niet om wie het snelste was. En de rebus vond ik ook heel leuk, omdat we met spanning op alle kampgenoten zaten te wachten en verder niets konden doen. Werd heel gezellig daardoor  :D. Oh en de triviant natuurlijk, omdat het de eerste was en ik meteen helemaal het spel werd ingezogen. De foto-opdacht leek me ook heel leuk, maar die was al opgelost toen ik online kwam  :-\\. En, en........ Kortom: heel veel leuke opdracht  ;D
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Swifty op 25-12-2010, 20:04:56
Ik vond het vooral erg leuk om op het externe forum over de opdrachten te lezen. Het was voor mij toch soms aftasten of ik zelf logisch dacht, of het niveau wel hoog genoeg was voor jullie en of het wel uitdagend genoeg was.

Dat van Boggle, dat was precies de reden dat ik die in de finale liet terugkomen, het feit dat je steeds weer gaat kijken of je toch niet nog een woordje vindt. En 2 voor 12 liet ik terugkomen omdat dat naast triviale vraagjes ook een puzzel bevatte. Al bleek die in de finale dus (voor KD iig) te makkelijk te zijn...
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: Vieffan op 25-12-2010, 23:34:46
wanneer hadden wij elkaar gesproken dan?
niet, maar jij wel met -Elise-. Dus vandaar dat ik toen wel contact opnam met jou ;).
Het is natuurlijk ook niet dat het een must is. Meer dat je sneller en gemakkelijker contact op neemt met een (semi-)bekende.
Titel: Re: Finale Eilandraad, de stemmen!
Bericht door: D*N op 26-12-2010, 00:10:11
???

Gelukkig voor jou dachten anderen daar ook zo over.
hoezo ???
dat was in het ER topic al duidelijk.