Realitynet - Realitynet.org

Oudere seizoenen => Online spellen => De wonderen der wereld 2014 => Topic gestart door: NextGP op 17-02-2014, 20:58:02

Titel: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: NextGP op 17-02-2014, 20:58:02
Beste forumvrienden, na het overweldigende succes van de forumsoap komt er nu een andere forumverhaal genre: de forumslasher. Aangezien horrorfilms zich uitstekend lenen voor gejatte keuzes, kan een forumhorrorverhaal er ook wel komen. In deze slasher zal de White Temple Killer arme onschuldige personen een voor een afslachten - en jullie mogen kiezen wie dit is: :D

A Nightmare In Thailand ::spook::

(http://c300221.r21.cf1.rackcdn.com/the-white-temple-in-thailand-by-chaloemchai-khositphiphat-1351173254_b.jpg)

“Hartelijk welkom, lieve mensen, voordat wij vanavond naar ons hotel gaan, brengen wij nog een nachtelijk bezoekje aan White Temple, een mooie tempel hier in Thailand.” Reisleider D*N kijkt de toeristen in de bus één voor één aan, wachtend op een enthousiaste reacties. Stormpie is enthousiast: “Hier heb ik al zo lang naar uitgekeken Ik kan hier heerlijk fotootjes maken, zo’n bijzonder gebouw is dit!”  Hulpdakdekker, die naast haar zit, stemt toe: “Helemaal correct. Wat Rong Khun onder buitenlanders beter bekend als de Witte Tempel, is een hedendaagse en onconventionele boeddhistische tempel in Chiang Rai, Thailand. Hij is ontworpen door Chalermchai Kositpipat in 1997. Wat Rong Khun is gebouwd in een witte kleur om de reinheid van Boeddha weer te geven. Met witte mozaïek wordt de wijsheid van Boeddha weerspiegeld. Dat heb ik gelezen op Wikipedia” Trots kijkt hij Stormpie aan, die met verbazing naar HDD zit te kijken. “Dat je dat weet. Knap hoor! Ik heb dropjes bij, wil je een dropje?”

De bus rijdt de lege parkeerplaats van White Temple op. Het is al donker. Enkele lantaarnpalen zorgen voor een vervreemdend effect op de parkeerplaats, iets onheilspellends hangt in de lucht. De bus rijdt langzaam achteruit de parkeerplek op. “Ken je die mop van die Thai in dat vliegtuig?” vraagt chauffeur Bodejos terwijl hij de bus achteruit rijdt. D*N schudt zijn hoofd: “Nee, maar kijk je wel uit?” Plots een knal. De lantaarnpalen op de parkeerplaats gaan allemaal uit. De toeristen in de bussen schreeuwen. “Wat gebeurt er?” vraagt Molbelg aan Bjorn. "Ben je bang of zo?” antwoordt deze. Molbelg schudt heftig zijn hoofd dat dat niet zo is.
Bodejos kijkt verschrikt in de achteruitrijspiegel: “Wat heb ik gedaan?”
“Ik zie het al!” babbelt Hulpdakdekker. “Je bent tegen de electriciteitsregelkast van de lantaarnpalen aangereden! Nu zijn ze kapot!” zegt hij met een opgeheven wijsvinger. “Wel sfeervol…” mompelt Stormpie.
Stormpie en HDD stappen uit, evenals Molbelg en Bjorn. Ldhmolletje volgt, maar tikt voordat hij uitstapt reisleider D*N op zijn rug “Zou ik naar de wc mogen, ik moet namelijk nodig!”. Ldhmolletje springt van zijn ene voet op de andere. “Echt heel nodig!” D*N wijst de duisternis in: “Daar om de hoek, daar kun je naar het toilet!” Ldhmolletje laat D*N niet uitpraten en racet als een gek al de duisternis in. Helemaal alleen…
Lucy3a, en NextGP zijn de laatste die de bus uitstappen. “Ik ben benieuwd!” zegt Lucy. Next kijk tongeïnteresseerd: “Zo’n tempel boeit me niet zo veel, hopelijk zijn we hier snel weg” “Cultuurbarbaar” zucht Lucy.
 
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: NextGP op 17-02-2014, 20:58:11
   Molbelg en Bjorn zijn ondertussen al naar de ingang gelopen. Vlak voor het smeedijzeren hek zit een figuur ineengedoken. “Durf jij dichter bij te komen?” vraagt Bjorn aan Molbelg. Molbelg laat zich niet kennen: “Uiteraard…” Molbelg loopt richting de figuur. Hij zet twijfelende, kleine passen, niet helemaal zeker of dit figuur veilig is. De figuur zit met zijn armen over elkaar op de grond, zijn knieën opgetrokken, het hoofd verborgen onder een grote rieten hoed.
“Meneer?” vraagt Molbelg. Plots schrikt de man op, gaat recht staan, en begint te spreken:
   “[onverstaanbaar Thais]”
   “Wij komen dit ding bezoeken…” zegt Molbelg, twijfelend wat deze figuur bedoelt. Hij kijkt op het naambordje van de figuur: Trialk.
   “[overstaanbaar Thais]” ratelt de monnik door. Hij wijst met zijn vinger naar de volle maan, die hoog aan de hemel staat. Het heeft iets onheilspellends, alsof de monnik ze voor een gevaar wil behoeden.  
   Bjorn en Molbelg kijken elkaar aan. “Het zal wel!” mompelt Bjorn en loopt door de toegangspoort van de tempel. Molbelg volgt hem snel.  Ze wandelende de doodse stilte in…

Stormpie maakt ondertussen een foto van de parkeerplaats. “Wat een sfeer… Wat een sfeer… “ zegt ze enthousiast tegen Hulpdakdekker, die vrij zenuwachtig om zich heen kijkt. “Maar wel vrij eng,” mompelt Hulpdakdekker, die Stormpie’s handtasje vasthoudt. “Bedankt voor het vasthouden. Wil je een dropje?” vraagt ze terwijl ze haar statief weer op haar schouder zet.

   “Ik heb het koud. Waar is Next nu weer. Ik wil een knuffel…” zegt Lucy tegen D*N.  Ze staan nog vlak voor de bus. Bodejos is ondertussen in de bus op de achterbank een tukkie gaan doen, hij heeft een lange rit achter de rug.
   “Geen idee waar Next is, maar we moeten toch nog even op Ldh wachten voor we naar binnen kunnen.”
“Lu-cy… Lu… Cy… L…” klinkt het plots.
“Wat is dat voor geluid?” vraagt Lucy zich af. Ze draait zich om. Next komt aangestrompeld, zijn handen op zijn buik. “Next?” Lucy kijkt met betraande ogen naar Next. Zijn handen zitten onder het bloed. Next strekt zijn handen uit, maar tegelijkertijd wordt de diepe snee in zijn buikwand zichtbaar. Lucy schreeuwt. D*N kijkt geschrokken naar Next. Een orgaan-achtig-ding komt uit Next’s buikwand. Hij struikelt Lucy’s armen in… “Next? Next? Next!!” Maar er is geen reactie meer. Lucy schreeuwt het uit: “Neeeee!” D*N is ondertussen omgedraaid, hij moet overgeven. HDD en Stormpie komen op het geschreeuw af. “Wat is hier aan het handje?” vraagt Hulpdakdekker, terwijl hij aan komt gehuppeld. Stormpie slaat een hand voor haar mond. “Wat verschrikkelijk…”

Wordt vervolgd…

NextGP is het eerste slachtoffer van de White Temple Killer. Wie zal de volgende zijn?

Dat is aan jullie! Wie van figuren die hierin voorkomen wordt het volgende slachtoffer van de White Temple Killer. Is het buschauffeur Bodejos? Of reisleider D*N? Of wordt het fotografe Stormpie? Slimmerik HDD? Wordt het Ldhmolletje, die alleen op een verlaten wc zit? Wordt het verdrietige Lucy? Of wordt het een van de twee ‘stoere’ jongens, Bjorn of Molbelg? Of is de wijze monnik Trialk het tweede slachtoffer van de White Temple Killer?

Hier in het topic mogen jullie stemmen door neer te zetten wie er aan een bloederig eind moet komen… Maar hoe komt dit nog onbekende slachtoffer aan zijn of haar einde? Wie een leuke suggestie heeft, mag dit pb-en! Deadline dinsdag 20:00, dan komt het vervolg. Wie de meeste stemmen heeft, zal daar niet zo veel meer in voorkomen denk ik  :\'(


PS: als mensen het niet eens zijn met hun rol, even laten weten  ;D
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: TimvDons op 17-02-2014, 21:07:13
Ik mis nog iemand in je verhaaltje next ::hypocriet::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Lukie4 op 17-02-2014, 21:07:35
doe bodejos maar vermoorden. Die heeft de lantaarnpalen uitgemaakt  :-[

Leuk topic Next ::ok::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Swifty op 17-02-2014, 21:25:05
Kun je Jann even aan dit verhaaltje toevoegen? ::)
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: AaPje16 op 17-02-2014, 21:25:15
Leuk next  ::bravo::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Lulu op 17-02-2014, 21:34:30
Geweldig bedacht! ::bravo::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Bjorrn op 17-02-2014, 21:35:14
Als je stoere Bjorn laat leven, vind ik alles best  ::jaja::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: NextGP op 17-02-2014, 21:38:52
Dank!  :D

Als je stoere Bjorn laat leven, vind ik alles best  ::jaja::

Dat hebben jullie toch echt zelf in de hand  ::hypocriet:: Maar ben maar niet bang, cast wordt uitgebreid  ::jaja::, maar kan niet iedereen er in stoppen  :P
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Dolfie op 17-02-2014, 21:44:54
Wat een verhaal Next, maar je hebt Dolfie vergeten in je verhaal te noemen. Die zit al jaaaaaaaaaaaaren gevangen in deze tempel ::jaja::
Dolfie doodmaken mag niet, die moet eerst maar eens bevrijd worden uit de tengels van Trialk.
Wat je er dan meedoet, mag een ander verzinnen :)
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: hulpdakdekker op 17-02-2014, 22:24:00
Dolfie doodmaken mag niet

Hoge eisen :P


Ja, ldh, er alleen vandoor.. je weet toch dat dat fout gaat aflopen - dat is de traditionele manier om het eerste kwartier van een horrorfilm niet door te komen.

Ik vrees dat die het einde van de volgende aflevering niet gaan halen :(
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: D*N op 17-02-2014, 22:30:42
Leuk topic ::bravo::, tot nu toe de leukste ::jaja::.

Ldhmolletje moet juist blijven leven, dan kan ik die gaan verdenken van de moord op Nextgp samen met Lucy. In plaats daarvan gaat Molbelg het loodje leggen. Hij en Bjorrn zijn zo stoer dat ze een bepaald risico nemen (?) en Molbelg zijn einde ziet.


Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Stormpie op 17-02-2014, 22:36:47
ooo wat griezelig!! krijg al overal kippenvel van het lezen :D
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: hulpdakdekker op 17-02-2014, 22:47:26
ooo wat griezelig!! krijg al overal kippenvel van het lezen :D


(http://www.sparehed.com/wp-content/uploads/2009/05/dropje.jpg)
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Hadewychisdemol op 17-02-2014, 22:48:13
Bjorrn moet dood.
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Stormpie op 17-02-2014, 22:59:54
oh lekker Hdd.. een dropje.. Daar doe ik een moord voor!!
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Dolfie op 17-02-2014, 23:02:31
::rofl::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: hillo op 17-02-2014, 23:34:36
Spannend Next!

Ik ga ook voor Molbelg. Duo's moeten altijd opgesplitst ;D
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Lucy op 18-02-2014, 00:23:17
Gaaaaf topic :D :D
Ik ben denk ik voor de dood van D*N, dat geeft vast rust aan de groep zo zonder reisleider
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: D*N op 18-02-2014, 00:24:20
 >:( Lucy wil het verhaal dood maken ::)
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Lucy op 18-02-2014, 00:32:54
Haha :-*
Nee ik blijf wel gewoon even huilen :p
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Bjorrn op 18-02-2014, 15:41:19
Bjorrn moet dood.

 >:(
Als Molbelg doodgaat is het goed.
Dan ben ik meer op mijn hoede en survive ik.  :)
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: NextGP op 18-02-2014, 20:20:08
A Nightmare In Thailand II ::spook::
 
“Een moord bij White Temple?” Lukie zucht. “Zo laat nog?” Dolfie knikt. “Je bent van de politie of je bent het niet. Vooruit. Er wacht een lijk op ons!” Lukie staat op en pakt zijn jas. “Dolfie, wie van ons…” Dolfie kijkt Lukie aan: “Jij rijdt, daar is geen twijfel over mogelijk, ik heb al aan de alcohol gezeten.” Lukie kijkt zijn meerdere aan: “Maar ik ook!” Dolfie knikt: “Klopt, maar als we betrapt worden, gaat het mijn baan in ieder geval niet kosten."

“Wat een ramp. Wat een ramp. Het was zo’n knap kind.” Stormpie kijkt naar het levenloze lichaam. Lucy snottert ondertussen verdrietig door, D*N omhelst haar. Hulpdakdekker kijkt ongemakkelijk om zich heen. “Anatomisch gezien zat het joch goed in elkaar. Als je hier goed door de wond naar binnen kijkt, zie je …” Stormpie kijkt hem aan. “Dakkie, hou je kennis maar even voor je op dit moment… Kijk, daar is de politie al!”  
   Een slingerende auto komt de parkeerplaats opgereden. Twee figuren stappen uit. “Goedenmiddag, mijn naam is rechercheur Dolfie, dit is mijn assistent Lukie!” zegt de vrouwelijke helft van het duo. Lukie glimlacht.
   “Hier ligt het lichaam,” wijst HDD aan. “Ik denk dat hij is omgekomen door inwendige en uitwendige bloedingen.”
   “Hij is in ieder geval dood.” Dolfie kijkt Lukie aan. “Schrijf jij op dat ie dood is, Lukie, voor in het proces-verbaal?” Lukie trekt een nors hoofd, maar knikt. Ondertussen komt Bodejos de bus uit.
   “Wat is er aan de …. Ho? Wat is daar mee gebeurd?” vraagt hij bij het zien van het lichaam en enkele ingewanden die verspreid liggen over de parkeerplaats.
   “Vermoord!” krijst Lucy huilend.
   “D’arme jongen. Lever’t niks op, op deze wijze. Wat een verschrikkelijke ma’nier om aan je einde te komen. Veel te ‘hart’ einde dit.” Bodejos probeert de sfeer luchtig te houden, maar de enige lucht die er hangt is die van een lijk.
   “Lukie moet iedereen ondervragen, reisleider D*N. Zorg jij dat iedereen bij elkaar wordt gebracht!” vraagt Dolfie aan D*N.
   “Is goed. Als Bodejos Ldhmolletje wil gaan ophalen… Bodejos? Bodejos? Waar ben je?”
   Iedereen kijkt geschrokken om zich heen. De chauffeur was zojuist nog bij hen, nu is hij niet meer te zien. Plots horen ze geronk: de bus komt in beweging. Bodejos zit achter het stuur.
   “Ik blijf hier geen minuut langer! Het is hier doodeng! Adi’jos!” schreeuwt Bodejos terwijl hij het gaspedaal indrukt. De bus vliegt de parkeerplaats over, richting de uitgang. Bodejos maakt zo’n scherpe bocht dat hij bijna uit de bocht vliegt. Hij kan nog net op tijd bijsturen. Al snel zien de personen op de parkeerplaats de bus niet meer: Bodejos is weggevlucht.
   “Wat… Sympathiek… Nu ben ik weer m’n koffer kwijt,” zucht D*N.
   Dolfie neemt meteen de leiding. “We moeten eerst een veilige locatie zoeken, hier op de parkeerplaats is het niet veilig. Er is een cafetaria bij dit complex, vanuit daar kunnen we alles goed regelen.    

Bjorn en Molbelg lopen ondertussen tussen oude graven door.
   “Wat een dooie boel hier…” zegt Bjorn. “Hé Molbelg, daar staat een bordje verboden toegang? Zullen wij daar naar binnen gaan? Durf jij dat, hè?”
   “Natuurlijk, natuurlijk!”  Molbelg knikt. Molbelg loopt naar het lage, witte, gebouwtje. INGANG CATACOMBEN staat erop. Hij kijkt twijfelend naar Bjorn. “Is dit wel veilig als er staat ‘verboden toegang’?”
   Bjorn doet een kip na. “Tok-tok-tok… Niet zo chicken doen, man!”
   Molbelg kijkt boos. Hij rukt de deur van de Catacomben open een gaat naar binnen.
   “Bjorn, volg dan als je durft…”
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: NextGP op 18-02-2014, 20:20:47
Ldhmolletje doet de deur van het toiletgebouw open. Hij rent richting de mannen wc’s.
   “Ho, ho, ho! Dat gaat zomaar niet!” een reusachtige vrouw staat voor zijn neus.
   Ldhmolletje kijkt met wij opengesperde ogen. “Maar ik moet heel nodig?”
   “Niemand betreed mijn toiletten zonder €0,50 te betalen. Weet je hoe duur Thais eten tegenwoordig is?” reageert de toiletjuffrouw.
   “Wat praat je grappig,” zegt Ldhmolletje.
   “Dat is Limburgs en nu betalen!” Toiletjuffrouw Aapje kijkt boos naar Ldhmolletje, die braaf z’n portomonnee pakt en €0,50 in het schaaltje doet.
   “Dankjewel, brave toerist. En niet te veel naast de plee aub, ik moet namelijk schoonmaken.”
  
Dolfie loopt voorop, gevolgd door Lukie en D*N, die beide Next’s lichaam mee richting het cafetaria slepen. Hulpdakdekker en Stormpie volgens als laatste, terwijl ze een krijsende Lucy vooruit duwen.
   “Is het cafetaria open?” vraagt Lukie.
   Dolfie trapt de deur in. “Ja.”
   De groep is binnen. Ze kijken om zich een. Het is donker. De tafeltjes en stoelen geven een enge, lege, sfeer aan het cafetaria. Vanuit de keuken komt er licht.
   “Lukie, ga ’s kijken wat daar is!” vraagt Dolfie.
   Lukie loopt richting de keukendeur. Hij nadert met langzame stappen. Hij kijkt nog een keer om, richting de groep. Hij slikt. Zijn hand gaat richting de deurknop. Het metaal voelt koud aan. Hij draait de knop naar links en opent de deur.
   “Hé, wat moet dat hier!” Een jongen staat bij de frituurpan een bord frieten te eten. “We zijn gesloten!”
   “Vanaf nu is heel de tempel een crime scene, dus alles is open. Wie ben jij?” vraagt Lukie.
   “Ik ben frietenbakker TimvanDons, maar heb m’n naam onlangs veranderd in TvD.”
   “Meekomen, naar het cafetaria,” zegt Lukie.

Na overleg herhaalt D*N de ideeën: “Oké, het plan. Ik en de frietenbakker gaan op zoek naar Ldhmolletje. Stormpie en Hulpdakdekker zoeken Molbelg en Bjorn. Lukie en Dolfie blijven samen met Lucy hier. Lijkt me een slim plan!”

Molbelg zet zijn eerste stappen in de Catacomben. Een stenen trap, vol rotsblokken, leidt de duisternis in. Hij roept nog ‘s. “Kom dan Bjorn, als je durft! Durf je niet hè!”
   “Ik kom zo!” zegt Bjorn. Dan gooit hij de deur met een knal dicht.
   “Zo, nu zal Molbelg echt bang worden!” zegt Bjorn lachend. Hij gaat tegen het muurtje van de ingang van de Catacomben zitten en wacht. Plots hoort hij voetstappen. Hulpdakdekker en Stormpie komen aangelopen.
   “Bjorn! Daar ben je!” zegt Stormpie! “Waar is Molbelg?”
   “Je moet onmiddellijk meekomen!” valt Hulpdakdekker haar bij.
   “Molbelg? Die uhm… Die is hier naar binnen gegaan,” antwoord Bjorn.
   “Wat?” zegt Stormpie verward. “Haal hem eruit. Next is dood!”
   “Dood?” vraagt Bjorn verbijsterd.
   “We leggen het zo wel uit, haal Molbelg uit dit ding!” Stormpie duwt Bjorn opzij en opent de deur van de catacomben.
   “Molbelg?” roept ze. Een echo klinkt.
   Stormpie loopt de catacomben binnen. Ze daalt de trap af, gevolgd door HDD en Bjorn. Dan valt ze.
   “Gaat het, zeer-harde-wind-pie?” vraagt Hulpdakdekker.
   “Ja, ik struikelde enkel… O jeetje!” Stormpie gilt het uit. Ze wijst naar datgene waar ze over struikelde. Het lichaam van Molbelg ligt levenloos over drie treden van de catacomben uitgespreid, zijn hoofd ingeslagen met een rotsblok. De helft mist. Naast het hoofd ligt een rotsblok, vol bloed en een andere smerige substanties – hoogstwaarschijnlijk brein.
   Stormpie kijkt de andere met betraande ogen aan. “We moeten hier nú weg!”

Wordt vervolgd…

MolBelg is het tweede slachtoffer van de White Temple Killer. Wie zal de volgende zijn?

Dat is aan jullie! Wie van figuren die hierin voorkomen wordt het volgende slachtoffer van de White Temple Killer. Is het reisleider D*N? Of wordt het tormpie? HDD misschien? Wordt het Ldhmolletje? Of wordt het Bjorn? Zal toiletjuffrouw Aapje na volgende keer niet meer leven? Of frietenbakker TvD? De personen in het cafetaria zijn veilig… Voorlopig…

Hier in het topic mogen jullie stemmen door neer te zetten wie er aan een bloederig eind moet komen… Maar hoe komt dit nog onbekende slachtoffer aan zijn of haar einde? Wie een leuke suggestie heeft, mag dit pb-en! Deadline woensdag 19:00
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Stormpie op 18-02-2014, 20:26:59
slik.. Bodejos achter het stuur van een bus?? dat is vragen om moeilijkheden..
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Molbelg op 18-02-2014, 20:28:24
De white temple killer zelf ( shoking twist)  ::oink::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: D*N op 18-02-2014, 20:35:15
 ::rofl:: ::rofl::
“Wat… Sympathiek… Nu ben ik weer m’n koffer kwijt,” zucht D*N.
(http://i60.tinypic.com/2lsclfa.gif)

Kan Bodejos nog dood? ::) Beetje gaan vluchten ::niet-ok::.
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Lukie4 op 18-02-2014, 21:07:26
Dolfie mijn baas
(http://i.imgur.com/biPtv.gif)


Ow en van mij mag nog steeds bodejos dood. chicken.
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Dolfie op 18-02-2014, 21:16:30
Je kon het slechter treffen ::lukie::

(http://static.tumblr.com/ht9cxev/nRDltr43q/tumblr_lsk2rwabt11qht65vo1_500.gif)

De streek die Bjorrn heeft uitgehaald kan natuurlijk echt niet, maar tja, Jos, wegrijden........ ::ohno::  Die bus had uit de bocht moeten vliegen, met een dode chauffeur in de berm natuurlijk ::jaja::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: D*N op 18-02-2014, 21:18:39
 ::oink:: Het b-woord Dolfie
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Dolfie op 18-02-2014, 21:19:53
Dat zat erin geplakt, daar kan ik niks aan doen natuurlijk ::schaam::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Bjorrn op 18-02-2014, 21:21:42
Ik ben teminste stoer, Jos niet  ::ohno::
Dus die mag wel dood  ;)
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Lucy op 18-02-2014, 21:25:35
Geweldig ::rofl::

Bjorrn, heel stoer ja, beetje Molbelg opsluiten in een of andere catacombe :p

En ik vind nog steeds dat D*N dood moet  :-*
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Bjorrn op 18-02-2014, 21:27:05
Dat vond ik inderdaad heel stoer ja  ::jaja::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: D*N op 18-02-2014, 21:29:44
Geweldig ::rofl::

Bjorrn, heel stoer ja, beetje Molbelg opsluiten in een of andere catacombe :p

En ik vind nog steeds dat D*N dood moet  :-*
Zodra jij die cafetaria uit bent gooi ik je ook een catacombe
(http://i60.tinypic.com/htsndt.gif)
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Lukie4 op 18-02-2014, 21:30:25
mooi en nu klaar met het B woord aub.
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: AaPje16 op 18-02-2014, 21:31:18
Next. Je bent geniaal!!  ::bravo::

Ik als toilletjuffrouw ;D
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Stormpie op 18-02-2014, 21:32:20
stormpie steekt een beetje wiebelend op haar benen TWEE vingers in de lucht....
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Dolfie op 18-02-2014, 22:06:37
mooi en nu klaar met het B woord aub.

(http://media.tumblr.com/tumblr_m1vs4k4RJT1qh20e6.gif)

Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: NextGP op 19-02-2014, 15:26:58
Weet nog niet of er vandaag een vervolg komt, heb niet zo heel veel tijd  :P
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Ycaris op 19-02-2014, 16:32:56
Ik weet nog niet wie ik dood wil, maar ik wil wel even mijn complimenten aan Next maken voor dit schitterende verhaal. Ook al steun ik daar mijn concurrent mee. Wat zet je alle karakters schitterend neer  ::ok::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Dolfie op 19-02-2014, 16:36:37
Ja, inderdaad Ycaris. Ik zit een paar keer per dag te koekeloeren op mijn werk, of er weer een vervolg is verschenen.
Wat een schrijftalent loopt hier rond op RealityNet ::ok:: ::bravo::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: LdHmolletje op 19-02-2014, 16:39:53
We hebben niks aan zo'n bange buschauffeur, dus... Bodejos is het volgende slachtoffer.
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Stormpie op 19-02-2014, 17:19:19
een bombriefje in de posttas ::hypocriet::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: NextGP op 19-02-2014, 19:06:06
Dankje Ycaris en Dolfie  :D Leuk dat er mensen het net zo leuk vinden om te lezen als ik vind om het te schrijven  :P
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Dolfie op 19-02-2014, 19:06:50
Ksssssssssjjjjt Next ---------> naar de schrijftafel :)
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: NextGP op 19-02-2014, 19:11:41
 ;D

Weet nog niet of het vandaag gaat lukken, maar denk het wel. Alleen wat later dit keer  :P
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Dolfie op 19-02-2014, 20:39:15
Dan lees ik het morgen op mijn werk wel :)
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: MollenvangR op 19-02-2014, 21:18:32
;D

Weet nog niet of het vandaag gaat lukken, maar denk het wel. Alleen wat later dit keer  :P
*wacht vol spanning op het vervolg* :P
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: NextGP op 19-02-2014, 22:17:25
A Nightmare In Thailand III  ::spook::

Bodejos zit hijgend achter het stuur. Hij heeft zojuist een van de ergste dingen gedaan in zijn leven: zichzelf verkozen boven z’n vrienden. Hij voelt zich schuldig. Had hij niet… Maar nee, zijn survivalinstinct zei dat hij moest vluchten, dat hij moest proberen te overleven… Wat het ook kost. Bodejos haalt diep in. Zal hij teruggaan? Zal hij de anderen redden? Bodejos weet het niet. Hij besluit het niet te doen.
   De weg die voor hem ligt is steil. Een grote gevaarlijke klif loopt links van de weg richting een rivier. Aan de rechterkant is een steile rotswand. Voor hem, een scherpe bocht naar links. Bodejos gaat zachter rijden, de bocht is wel erg scherp. Dan merkt hij dat de remmen het niet doen. Hij hapt naar adem.
   “Hè? Waarom doet ie het niet? Wat is dit voor onzin?”
    Bodejos trapt harder het pedaal in. En harder. Maar de bus mindert geen vaart. Hij laat ook het gaspedaal los, maar dat helpt ook niet.
   “Wat een mollenactie, er is gesaboteerd met de bus. Was ik maar met de trein gegaan. Maar ja, geen korting hè….” Bodejos kijkt de richting de steile rotswand waar de bus snel naar toe racet. Met een snelheid van 120 km/u lijkt de bus op de wand af te knallen.
    “Adi-jos dan maar…” zegt hij bedroefd.


Hulpdakdekker, Stormpie en Bjorn rennen langs de graven, weg van de tweede crime scene. Hulpdakdekker en Bjorn moeten Stormpie meeslepen, ze is helemaal in shock. Als een bezetenen houdt ze haar handtasje stevig vast, dat is het enige houvast wat ze nog heeft aan haar vertrouwde veilige wereld. In de wereld van White Temple is namelijk niets meer veilig.
   Ze begint te huilen. “Wat verschrikkelijk…. Waarom? Waarom gebeurt dit toch? Twee onschuldige, lieve, kinderen… Dit… Waarom… Ik…”
   “Doorzetten, 9-op-schaal-van-Beaufort-pie. Niet opgeven. We moeten onszelf uit deze benarde situatie redden!” Hulpdakdekker moedigt haar aan. Bjorn loopt stil voorop, starend in het niets.
   “Is het mijn schuld…” vraagt Bjorn aan z’n twee medereizigers.
   Stormpie knikt heftig. “Ja… Jij sloot hem op!” zegt ze wanhopig.
   Hulpdakdekker schudt nee: “Behalve als Molbelg’s hoofd zelf hebt ingeslagen. Kom op, doorlopen!”
   Stormpie blijft plots stil staan. “Nee. Ik voel me niet veilig bij Bjorn.”
   Hulpdakdekker kijkt haar verward aan. “Hè?”
   “Misschien is hij wel de moordenaar. Nee… Ik blijf geen minuut langer bij hem!” Dramatisch wijst ze met haar vinger richting Bjorn, die nog witter wordt. Tranen staan in haar ogen, wanhopig kijkt ze naar Hdd. Bjorn is afwezig, kijkt Stormpie niet begrijpend aan.
   “Stormpie, niet zo doen, Bjorn is onschuldig. We moeten samen blijven. Laten we teruggaan naar de parkeerplaats.”
   Stormpie doet een stap achteruit. “Ik ga zelf een schuilplaats zoeken. Ik durf niet meer… Wegwezen, allebei!”
    Hulpdakdekker kijkt haar twijfelend aan. “Weet je het zeker? Red je jezelf?”
   Stormpie knikt. “Ga… Ga asjeblieft… Ik red me wel… Ga…”
   Hulpdakdekker pakt Bjorn bij de schouders en trekt hem mee in de richting van de parkeerplaats.

Lukie zit aantekeningen te maken in zijn schrift. Lucy ligt huilend op de tafel. Dolfie zit in de koelkast van het cafetaria, op zoek naar middelen om Lucy op te vrolijken.
   “Hier… Een fles rode wijn. Drink maar, meisje. Dan vergeet je het snel.”
   “IK WIL NIET! GA WEG!” roept ze huilend.
   Dolfie lacht en geeft een high-five met Lukie. “Dan is-tie voor ons!” roept de assistent!
   Plots kloppen Hulpdakdekker en Bjorn op het raam. Lukie schrikt. Dolfie doet snel de deur open. ¬
   “Kom binnen…”
   “WAAR IS STORMPIE? WAAR IS MOLBELG?!” krijst Lucy hysterisch.
   Hulpdakdekker bijt op z’n lip. Bjorn gaat op een stoel zitten en stort in. Hij huilt.
   Hulpdakdekker: “Molbelg is…” Hij slikt. “Vermoord…” Hij kijkt de agenten twijfelachtig aan. Dolfie slaat een hand voor haar mond, Lucy zucht (‘Ik wist het, ik wist het…’), Lukie gaat recht op zitten en kijkt Hulpdakdekker met grote ogen aan.
   “En Stormpie… Stormpie is… Weggelopen… Ze werd wanhopig… Ik werd bang van haar. Ze vertrouwde ons niet meer…” Hulpdakdekker zucht en gaat ook zitten.
   Dolfie wrijft met haar handen door haar haar. “En nu? Wat doen we nu? Iedereen moet terugkomen naar het cafetaria, maar ze gaan halen is veel te gevaarlijk… Wie missen we nog? De frietbakker TvD? Reisleider D*N? En die man die naar het toilet was gegaan, Ldhmolletje? Hopelijk komen zij hier heen… Hier zijn we veilig…”


Morgen is het Driedubbel zo Dodelijke Donderdag! Niet één, niet twee, maar drie nieuwe slachtoffers volgen NextGP, Molbelg en Bodejos op! Is het Dolfie of haar assistent Lukie? Hulpdakdekker? Bjorn? Lucy? Of toch Stormpie? Ldhmolletje? Aapje? D*N? Of TvD? Stemmen kan toch 21:00!
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: NextGP op 19-02-2014, 22:18:01
D*N loopt hysterisch naar het toiletgebouw. “Als we maar op tijd zijn. Ik hoop niet dat ook Ldhmolletje vermoord is of zo. Stel je voor. Wat een drama zou dat zijn. Ik zou ontslagen worden! Op mijn reis zouden dan twee touristen zijn omgekomen!? Verschrikkelijk?!”
   TvD kijkt hem aan, met een blanco gezicht. “Tja…” Hij loopt met z’n handen in z’n broekzakken, verveeld om zich heen te kijken. “Waarom is iedereen zo bang? Een enkele moord betekent toch niet meteen dat we met een of andere maniak hebben of zo. Er is wel vaker hier iemand vermoord op dit tempelcomplex. Er zijn zelfs regelmatig offers, waarbij we onschuldige Thaise meisjes opofferen.”
   D*N kijkt TvD geschrokken aan. “Boeddha was toch heel vredig? Daarvoor offer je toch geen meisjes?”
   “Oh, dan was het voor iets anders. Zo goed let ik niet op,” zegt TvD nonchalant.
   D*N en TvD naderen het toiletgebouw. Ze openen de deur, die met een krakend geluid opengaat. Er hangt een sombere sfeer. TL-buizen geven een koud licht aan het interieur.
   “€0,50, alsjeblieft!” zegt toiletjuffrouw Aapje.
   “We komen niet pissen,” zegt TvD.
   “We komen voor Ldhmolletje. Een Nederlandse tourist? Zou hier naar de wc gaan!” roept D*N.
   “Ge hoeft niet te schreeuwen hoor. Maar fijn dat jullie hem op komen halen. Hij zit al een half uur binnen! Komt maar niet uit de toilet. Ik za vast veel moeten kuisen straks!”
   D*N trekt wit weg. “Oh nee! Er zal toch niets gebeurt zijn!” Hij rent de herenwc binnen. De deur naar de toiletruimte zit op slot. “Ldhmolletje? LDH!? Kom eruit! Ldh?” Hij kijkt wanhopig naar Aapje en TvD.
   TvD haalt zijn schouders op. Aapje duwt D*N opzij. “We gaan de deur openbreken!”

Bodejos kreunt. Hij doet z’n ogen open. “Waar ben ik?” vraagt hij zich af. Hij heeft overal pijn. Hij ligt op z’n buik, op een zanderige ondergrond. Hij draait zijn hoofd en ziet een brandende touringcar liggen. Omhoog kijkend ziet hij een steile klif, met daarboven een snelweg. Hij weet het weer. Z’n remmen deden het niet en hij knalde tegen de rotswand op en stortte met z’n busje de afgrond in.
   “Gelukkig heb ik het overleefd,” zegt hij terwijl hij langzaam opkrabbelt. Plots hoort hij een geluid. Hij kijkt om. Hij ziet een zwarte schaduw langzaam over de grond vanuit het struikgewas naar hem toe kruipen. Hij slikt. Plots voelt hij een pijnscheut in z’n been.
   “AH!” Bodejos schreeuwt het uit. Hij kijkt naar z’n voeten en ziet een reusachtige alligator een hap uit z’n been nemen. Z’n kuitvlees zit tussen de tanden van het amfibie, bloed stroomt uit de wond. “Dat meen je niet…” zegt Bodejos snikkend. Een andere pijnscheut, nu in z’n arm. Een andere alligator heeft een hap genomen. Er is bot zichtbaar. Bodejos schreeuwt het uit. De been-alligator neemt nog een hap, nog meer vlees weg, nog meer bloed vervangt het. De armalligator bijt Bodejos in z’n nek. Bodejos krimpt in elkaar.
   “Nou, vanochtend bleek dus m’n laatste ont’bijt. Dan nu, voor de derde keer, Adi-jo…. Ah….” Een alligator neemt nog een hap uit Bodejos’ nek. Ook hij overleeft White Temple niet.

Wordt vervolgd…

Morgen is het Driedubbel zo Dodelijke Donderdag! Niet één, niet twee, maar drie nieuwe slachtoffers volgen NextGP, Molbelg en Bodejos op! Is het Dolfie of haar assistent Lukie? Hulpdakdekker? Bjorn? Lucy? Of toch Stormpie? Ldhmolletje? Aapje? D*N? Of TvD? Stemmen kan toch 21:00!

En omdat het driedubbelzododelijkedonderdag is, kun je drie keer stemmen  ;D
Bodycount moet omhoog
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Lukie4 op 19-02-2014, 22:24:30
::bravo::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: TimvDons op 19-02-2014, 22:26:52
Weer een top stukje Next. En arme bodejos, overleeft ij een rotsongevluk en gaat hij nog dood door een paar hongerige krokodillen
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Dolfie op 19-02-2014, 22:28:45
Geweeeeeeeeeeeeeeeeldig verhaal Next.

Bodycount moet omhoog. Nou daar gaat ie dan: duidelijk is dat LdH de sjaak is. Die is via het wc raampje aan zijn einde gekomen en hangt te bungelen aan zo'n ouderwetse stortbak.

Verder is duidelijk dat deze keer geen meisjes geofferd worden, maar jongetjes.

Goodbye TvD en D*N...... de goden zijn jullie niet goed gezind ::zwaai::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Lukie4 op 19-02-2014, 22:29:34
Ik zou zeggen dat we afscheid gaan nemen van Stormpie, die loopt helemaal alleen ::zwaaisip::
Tja en TvD let nooit goed op wat er gebeurd ::zwaaisip::
De derde is dan de niet goed oplettende reisleider. Al 2 touristen verloren. Hij is zijn baan kwijt, dus wat is zijn leven nog waard ::zwaaisip::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: TimvDons op 19-02-2014, 22:33:28
En wie zorgt er dan voor dat jullie lekkere frietjes kunnen blijven eten?
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Lukie4 op 19-02-2014, 22:34:10
Aapje kan dat ook, die woont bijna in België, dus die wordt dan bevorderd.
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Dolfie op 19-02-2014, 22:34:28
Ik kan heel goed frietjes bakken (van verse aardappelen).
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: TimvDons op 19-02-2014, 22:36:36
Ik kan heel goed frietjes bakken (van verse aardappelen).

Aapje kan dat ook, die woont bijna in België, dus die wordt dan bevorderd.

En bedabkt voor de geweldige support  :P
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Daisy op 19-02-2014, 22:39:39
Ik wilde eigenlijk een Ycarisje doen en hier om één voor 8 op zaterdag wat posten, maar dit verhaal is gewoon té leuk om niet op te reageren!  ::rofl:: ::bravo::

Eens even denken....

Ik ga voor het grote dramatische effect, Lucy houdt het niet meer uit zonder Next, dus dat is één.
Volgens mij kan Dolfie het prima aan zonder Lukie, dus Lukie is nr 2.
En LdHmolletje zit al vast, ik voel een dramatisch einde aankomen, hij is nr 3.

Ik kan niet wachten ;D
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Lukie4 op 19-02-2014, 22:40:18
En bedabkt voor de geweldige support  :P
(https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQr9jCm4ejInnYEEo1cPJXu8ZFOE74kDtVr4Hd9pbkd1vDOtEmjrQ)
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Lukie4 op 19-02-2014, 22:41:43

Volgens mij kan Dolfie het prima aan zonder Lukie, dus Lukie is nr 2.


(https://p.gr-assets.com/540x540/fit/hostedimages/1383701046/6637552.gif)
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: MaikeMeisje op 19-02-2014, 22:42:16
 ::rofl:: ::rofl:: die opmerking van bodejos": Maar ja, geen korting he" ::rofl:: ::rofl::

En ik stem ook voor Stormpie  ::sorry:: maar wie in zijn eentje weggat is de klos, altijd in horrors
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: AaPje16 op 19-02-2014, 22:43:43
Geniaal weer next ::bravo:: ::bravo::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: NextGP op 19-02-2014, 22:51:12
Dankjewel allemaal, wordt er gewoon bijna verlegen van  :)
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: TimvDons op 19-02-2014, 22:57:30
(https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQr9jCm4ejInnYEEo1cPJXu8ZFOE74kDtVr4Hd9pbkd1vDOtEmjrQ)

En nogmaals bedankt voor de support
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Lukie4 op 19-02-2014, 23:01:19
En nogmaals bedankt voor de support

(http://mappersunited.com/public/style_emoticons/default/smiley-hatsoff-maggie.gif)
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: D*N op 19-02-2014, 23:19:58
Super verhaal weer 'Geen korting hè' en de terug komende 'adi'jos'  ::rofl:: ::rofl:: ::rofl::

Niet teveel dooien in dezelfde groep dus:

nummer 1: Stormpie, die is in haar eentje weggelopen. Hdd en Bjorrn mogen blijven leven
nummer 2: Ldhmolletje, die is nu al zolang spoorloos en een wc moord zou geniaal zijn. D*N ::hypocriet:: en Tim blijven dan leven.
nummer 3: Lukie4, assistenten gaan altijd als eerste en Lucy is zo'n wrak dat de moordenaar daar geen moeite voor wil doen 'die stort vanzelf wel in elkaar' ::). Dolfie en Lucy mogen dus blijven leven.

 ::bravo::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Stormpie op 19-02-2014, 23:28:29
grote griezels... moet ik in mijn uppie de nacht doorbrengen?? Ik produceer al bagger als er blaadjes ritselen door de wind...
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Hadewychisdemol op 19-02-2014, 23:43:08
Super weer Next ::bravo::

Stormpie, Bjorrn en TvD dood.
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Lucy op 20-02-2014, 08:06:32
Ik ga voor het grote dramatische effect, Lucy houdt het niet meer uit zonder Next, dus dat is één.

::rofl::

Dat dramatische effect vind ik zelf eigenlijk ook wel wat hebben ;D
Verder gaat LdH het natuurlijk niet overleven
En Stormpie is ook kansloos zo helemaal alleen :(

Next je bent echt geweldig ::love::
Hoe verzin je het allemaal? Adi-Jos, kortingskaartjes, en een waanzinnige Stormpie die Bjorrn beschuldigt XD
I love you :D
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Stormpie op 20-02-2014, 09:07:09
ho.. wacht even.. iedereen die mij ehm een beetje dood wenst, ik ben anders wel supergranny.. en die is voor niks en niemand bang (behalve dan ritselende blaadjes) en ik heb nog altijd mijn camera mee.. dat is een geducht wapen..
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Bjorrn op 20-02-2014, 09:43:28
Stormpie die denkt dat ik het ben  ::)
Die moet ik maar vermoorden dan. Ik bedoel die moet de moordenaar dood maken  :-X
Hmm, Tim ook maar dan, aangezien iedereen dat wil  ;D
En Dennis moet dood  >:D
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: LdHmolletje op 20-02-2014, 12:37:26
We gaan natuurlijk afscheid nemen van D*N, het wordt hem allemaal te veel. TvD? Tuurlijk, die voelt zich veel te zeker. En als derde? Een van de overledenen neemt wraak op... Aapje! Haar toilet is veel te duur.
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Swifty op 20-02-2014, 12:43:12
Woow wat een geweldig verhaal Next!
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: TimvDons op 20-02-2014, 16:55:47
Ik stem op D*N, Ldh en Stormpie
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Roflmonster op 20-02-2014, 17:21:16
Leuk verhaal Ngptjuh.

Ldhtjuh gaat in ieder geval dood mwuahaha >:D.
Stormpie en Tim ook maar >:D
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Molbelg op 20-02-2014, 17:52:21
Stormpie moet juist blijven leven want zij ontdekt iets waar iedereen geschokt van zal zijn... Ldh sterft wel, lucy ook en lukie
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Dolfie op 20-02-2014, 17:58:16
::oink:: de L-moorden :(
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Molbelg op 20-02-2014, 18:09:33
oe ik voel een twist aankomen  ::oink::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Duncton op 20-02-2014, 18:12:55
Leuk geschreven, Next! ::bravo::


Denk dat Stormpie pas een of twee afleveringen later wordt gevonden. Ldh legt wel het loodje. En als Bjorrn gaat, is er weer een eenling bij. En... D*N d*n maar.

We gaan natuurlijk afscheid nemen van D*N, het wordt hem allemaal te veel. TvD? Tuurlijk, die voelt zich veel te zeker. En als derde? Een van de overledenen neemt wraak op... Aapje! Haar toilet is veel te duur.

Wordt het je wat te druk op het toilet of zo? :P
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: D*N op 20-02-2014, 18:23:47
Neeeeee, ik wil niet dood :\'(
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Dolfie op 20-02-2014, 18:41:17
Niet piepen D*N, Next is in staat je zo weer een second life te geven ;)
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Molcrazy op 20-02-2014, 20:58:05
Leuk geschreven Next! ::ok::

D*N, Lukie en Bjorrn eraan :P
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Molbelg op 20-02-2014, 21:35:59
 ::hyper:: ::hyper:: ::hyper:: ::hyper:: ::hyper:: ::hyper::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: NextGP op 20-02-2014, 22:03:39
A Nightmare In Thailand IV[/size][/b]   ::spook::

Ldhmolletje rits zijn broek dicht en stapt uit het wc-hokje. Hij loopt richting de waterkraan, draait deze open en wast z’n hand. Hij fluit. Nadat hij z’n handen goed gewassen heeft, kijkt hij de spiegel in. Hij zet z’n brilletje nog even recht, trekt z’n t-shirt recht en lacht. “Wat een heerlijke reis is dit toch!” zegt hij tevreden. “Hopelijk hebben ze hier een souvenirshop op het complex.” Plots verschijnt er een gedaante achter hem. Ldhmolletje ziet deze persoon in de spiegel en draait zich met een ruk om.
   “Maar…” Dan wordt hij met z’n hoofd hard tegen de spiegel geduwd. De spiegel barst, evenals Ldhmolletje’s schedel. Langzaam stroomt er wat bloed uit. Ldhmolletje kreunt. “Waar was dat voor nodig?” Hij weet nog niet van de moorden… Hij drukt met z’n hand de wond dicht. Hij krijgt nog een stevige duw, weer komt z’n hoofd tegen de spiegel aan. Scherven van de spiegel vallen op de grond. Ldhmolletje krijgt zwarte vlekken voor z’n ogen en valt op de grond. Hij voelt iets onder z’n buik en voelt dat z’n riem weggetrokken wordt.
   “Wat is dit…. Ga weg!” schreeuwt Ldhmolletje half buiten bewust zijn.
   Dan voelt hij z’n riem om zijn nek. Hij grijpt met z’n handen naar de riem en probeert deze los te trekken. “Ughh… Help… Help…” Ldhmolletje hapt naar adem. De riem wordt strakker om zijn nek getrokken. Hij krijgt geen lucht meer.
   Langzaam verslapt de kracht in Ldhmolletje’s armen. Hij hijgt nog een paar keer, maar dan geeft z’n lichaam het op. “Nee… Nee…” Z’n stem wordt steeds zachter. De riem komt steeds dieper in z’n keel te zitten. Hij maakt nog enkele epileptische beweging en ligt dan stil op de grond, zijn hoofd helemaal blauw. Voor de rest is er stilte. Het is exit Ldhmolletje.

Stormpie rent weg, nergens heen. Wanhopig loopt ze tussen de graven door, op zoek, naar eigenlijk helemaal niets. Ze weet het niet. “Wat is er aan de hand… Ik wil hier weg. Weg. Wegwegwegweg!” schreeuwt ze. Tranen rollen over haar wagen. “Waar moet ik naar toe? Ik wil naar huis. Naar m’n familie. Ik wil weg. Wegwegwegweg!” Doelloos loopt ze heen en weer.
   “Ik moet naar de uitgang. Ik moet naar de uitgang. Ik moet naar de uitgang,” mompelt Stormpie. Ze kijkt verward om zich heen. Twijfelend. Dan ziet ze weer een herkenningspunt: de poort naar de parkeerplaats. Ze krijgt een idee. De chaos in haar hoofd maakt plaats voor één enkel doel: wegkomen van deze duivelse plek. Haar traanbuizen sluiten weer en de blik in haar ogen verandert. De blik is vastberaden. Vol woede. Vol angst. Met grote, moedige passen stapt Stormpie de parkeerplek op. Even raakt ze van slag als ze ziet dat de bus weg het parkeerplein verlaten is. Ze kijkt om zich heen. Opgelucht haalt ze adem. Haar plan kan doorgaan. Met stevige passen loopt Stormpie richting het cafetaria.

Aapje duwt D*N opzij. “We gaan de deur openbreken!” Aapje zet drie stappen naar achter en beukt tegen de deur aan. En nog een keer. Langzaam laat de deur los en valt met een klap op de grond. Aapje schrikt, D*N panikeert en TvD knippert met zijn ogen. In het midden van de wc-ruimte ligt Ldhmolletje, gewurgd, met zijn riem om zijn nek. De deur van de nooduitgang staat open.    
D*N rent op Ldhmolletje af. Hij voelt aan Ldh’s hart, maar deze klopt niet meer.
Aapje schudt haar hoofd en knielt neer. “Arme man… Arme, arme man…“
TvD loopt richting de nooduitgang en steekt zijn hoofd naar buiten.
“D*N! AAPJE! Daar rent iemand weg, dacht ik! Kom!”
D*N en Aapje springen omhoog en rennen naar de deur. TvD is er ondertussen al vandoor, het bos in, achter datgene aan wat hij denkt gezien te hebben. D*N volgt hem, Aapje twijfelt.
“Ik uh… Durf niet?”
 “Dan niet.” D*N rent het bos in, achter TvD aan.
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: NextGP op 20-02-2014, 22:04:30
“Daar is Stormpie!” Hulpdakdekker springt omhoog, waarbij zijn stoel omvalt. Bjorn kijkt met betraande ogen richting Stormpie, die langzaam het cafetaria nadert. Lucy kijkt ook, maar geeft er niet zo veel meer om. Dolfie en Lukie staan op, de eerste van het duo loopt richting de deur om deze te openen.
   “Welkom Stormpie!”
   “Bek dicht en zitten!” Stormpie grist uit haar handtas een revolver. “Een dametje moet zich kunnen verdedigen. Niet? Zitten, vrouw. En jij ook, Dakdekker. Zit.”
   Hulpdakdekker trekt wit weg en gaat geschrokken zitten. Dolfie steekt haar handen in haar lucht. Stormpie gaat met haar revolver langs iedereen, ze wil zeker zijn dat iedereen naar haar luistert. Een onoplettend moment van Stormpie en ook Doflie trekt haar pistool tevoorschijn.
“Je bent van de politie of je bent het niet,” zegt ze stoer.
   Stormpie schiet zonder te twijfelen tegen de hand van Dolfie aan, die voor de helft openspat. “Ah…” Dolfie grijpt met haar andere hand naar haar wond. “Wat?” kijkt ze ongelovig naar Stormpie, die snel het gevallen geweer pakt.
   “Ik wil de autosleutels, agent. Ik wil de autosleutels van de politiewagen. En ik wil ze nu!”
   Dolfie kijkt boos. “Dan moet je niet bij mij zijn. Lukie heeft die.”
   Lukie gooit bang de sleutels richting Stormpie. Deze draait om en verlaat het cafetaria.  

TvD en D*N rennen door het bos. TvD rent voorop. “Kijk uit,” mompelt hij.
   “Waarvoor?” vraagt D*N. Dan voelt hij een bijt in z’n voet. Hij valt voorover. Hij schreeuwt het uit.
   “O. Nu zit je vast,” merkt TvD op.
   Schreeuwend kijkt D*N  naar z’n voet en ziet dat deze vast zit in een klem. “****. Hoe krijg ik hem eruit?”
   “Niet.” Plots hoort TvD geritsel. “Kijkt uit!” roept hij. Een gedaante komt op hen afgelopen. TvD zet het op een lopen en laat D*N hulpeloos achter.
   D*N schrikt van de gedaante. Hij wordt panisch. Hij probeert weg te rennen, maar de klem bijt dieper in z’n voet. “Help! Help!” krijst hij. Dan ziet hij een gedaante dichterbij komen. De gemaskerde gedaante haalt een bijl tevoorschijn.
   “Rustig maar. Ik kom je voet bevrijden.”
   “Blijf van me weg. Blijf van me weg. Argh!” De gedaante hakt op D*N’s voet in. En nog een keer. En nog een keer. Bloed komt uit de wonden, D*N schreeuwt het uit. “Stop het! Stop het!”
   De gedaante: “Dit is de enige manier…”
    “Niettes… Niettes…. Aaah!” D*N’s onderbeen is los van z’n bovenbeen. Vol pijn probeert D*N weg te hinkelen, maar struikelt.
   De gedaante lacht en heft zijn bijl op. Hij hakt hard in D*N buik. En nog een keer. D*N kruipt wanhopig weg, maar hij is veel te langzaam. De gedaante zet een stap in de richting van D*N hoofd en slaat nog een keer.  Ook de reisleider overleeft White Temple niet…
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: NextGP op 20-02-2014, 22:04:38
Stormpie loopt met langzame stappen richting de politie-auto. Ze is opgelucht, maar nog steeds doodsbang. Al haar gevoelens lopen door elkaar. Ze steekt de sleutel in het slot, draait deze en hoort een lieve klik. Ze stapt de auto in. Ze legt haar handen op het stuur en haalt diep adem. Ze kijkt recht vooruit. Ze ziet Dolfie, Lukie, Bjorn, Hulpdakdekker en Lucy uit het cafetaria komen. Ze proberen haar te stoppen, denkt ze. Snel steekt Stormpie de sleutel in het contact en draait deze om. Nog even kijkt ze Hulpdakdekker aan, die haar smekend in de ogen kijkt. Ze voelt spijt tegenover hem, maar het is al te laat.

Dolfie, Lukie, Bjorn, Hulpdakdekker en Lucy komen het cafetaria uitgelopen. “Laat haar stoppen! We hebben die auto nodig. Straks kunnen we met z’n allen vluchten!” roept Dolfie. Hulpdakdekker knikt. Hij wil niet dat Stormpie, die een goede vriendin is geworden tijdens de reis, zo weg rijdt. Hulpdakdekker kijkt Stormpie smekend aan. Stormpie’s ogen staan vol van spijt. Hij ziet haar de contactsleutel omdraaien.
   En dan een knal.
   Vuur.
   Rook.
   Nog meer vuur.
   Nog meer rook.
   Bjorn en Dolfie schreeuwen.
   Lucy valt om.
   Lukie doet niets anders dan geschokt kijken.
   Hulpdakdekker valt op z’n knieën. Huilend.
   Zojuist is de auto waarin Stormpie zat ontploft. Een autobom. Het enige wat nog over is: een vlammend autowrak en een grote, grijze rookpluim. Hulpdakdekker huilt, hij verbergt zijn handen in zijn gezicht. Er heerst een doodse stilte. Lukie is geschokt, kan niks meer doen. Dolfie zakt moedeloos op de grond… Bjorn draait zich woest om en begint tegen de muur te schoppen. Lucy is in elkaar gezakt, ze lijkt het leven te hebben opgegeven.
   Hulpdakdekker huilt. Knielend op de grond .Grote tranen rollen over zijn wangen. Zijn handen voor zijn ogen. Voor de rest is er stilte. Stilte… Het zoveelste verlies op White Temple zorgt ervoor dat  de sfeer doodser is dan ooit. De realiteit is bij iedereen doorgedrongen: niemand is meer veilig.
Niemand…

Op de hoek van de parkeerplaats, staat monnik Trialk hoofdschuddend toe te kijken.

Wordt vervolgd..

Morgen de ontknoping! De identiteit van de White Temple Killer wordt onthuld! En wie dat wordt, dat mogen jullie bepalen! Dit keer per pb stemmen voor de moordenaar, dat maakt het spannender. Maar voor het zover is, zullen nog twee karakters het strijd toneel verlaten. Wie dat zijn? Daarvoor kun je ook gewoon weer hier stemmen.
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Lukie4 op 20-02-2014, 22:10:11
dolfie je bloedt ::oink::

owkee goede keuzes gemaakt Next ;)

Even denken, iedereen van de nu opgevoerde karakters heeft volgens mij een alibi, dus het moet een sluipmoordenaar zijn die nog niet in het verhaal zit.......

ow en ik denk dat Dolfie overlijdt, die bloedt namelijk nog ::zwaaisip::

En bjorrn schopt zo hard dat de muur op zijn hoofd valt. ::zwaaisip::


kijk nou de moordenaar loopt nog net weg ::oink::

(http://stream1.gifsoup.com/view1/1898331/car-explosion-o.gif)
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Molbelg op 20-02-2014, 22:14:03
 ::bravo:: ::joehoe:: wat een verhaal  ::oink::   
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Bjorrn op 20-02-2014, 22:14:25
Lukie moet dood.
 Dolfie ook  ::jaja::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Dolfie op 20-02-2014, 22:20:08
Dolfie gaat niet dood van een gaatje in haar hand hoor. No worries ::hug::

EHBO'er pur sang is Dolfie ::jaja::

Ik vrees wel dat HDD niet in de gaten heeft dat een deel van de auto in zijn buik terecht gekomen is. Hij sterft verdrietig om het verlies van Stormpie...

Bjorrn rent zo hard door het bos dat hij niet in de gaten heeft dat hij regelrecht de afgrond in loopt. Arme Bjorrn..... ::hug:: ::zwaai::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Dolfie op 20-02-2014, 22:29:38
Wat heb je er weer een mooi hoofdstuk bijgeschreven Next ::bravo::

Als ik jou was, zou ik het opsturen naar een uitgever. Geweldig hoe jij alles bij elkaar verzonnen hebt ::ok::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Lucy op 20-02-2014, 22:33:28
Geweldig, alweer ::love::
Lijkt Lucy het leven opgegeven te hebben of is ze gewoon dood? (A)

Ik ben voor de dramatische dood van Hdd en Dolfie ::jaja::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Dolfie op 20-02-2014, 22:34:57
Lucy ::oink::  ::spook::

Ik wil nog helemaal niet dood, ik vind het net zo leuk worden in dit verhaaltje te mogen optreden ::jaja::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: NextGP op 20-02-2014, 22:38:28
Jullie reacties zijn geweldig. Jullie zijn fantastich  :P
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Lucy op 20-02-2014, 22:47:40
Nee jij bent fantastisch  ::bravo:: ::love::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: D*N op 21-02-2014, 01:05:12
Ik heb gehuild toen ik dood ging :\'( ::hypocriet::. Stomme Tim, laat me gewoon liggen. Hij moet in ieder geval dood.

en hmmm Dolfie of Lucy moet dood....maar wie. Ik ga voor Dolfie, die bloed idd al. En het politie duo moet nog opgebroken worden ::jaja::. Lucy is toch al wanhopig.

Oh ik wou eerst Hidm als dader, maar dat nu niet meer geloofwaardig nu ik dood ben ::hypocriet::.
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Daisy op 21-02-2014, 08:11:02
Geweldig weer Next  ::bravo::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Stormpie op 21-02-2014, 08:48:02
briljant :D  ::bravo::

ben ik echt dood?
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: hulpdakdekker op 21-02-2014, 11:43:33

Ik vrees wel dat HDD niet in de gaten heeft dat een deel van de auto in zijn buik terecht gekomen is. Hij sterft verdrietig om het verlies van Stormpie...
Ik ben voor de dramatische dood van Hdd en Dolfie ::jaja::

(http://i44.tinypic.com/ht626o.jpg)



Van mij mogen de dames zelf dood neervallen. >:( ::ohno::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Dolfie op 21-02-2014, 11:46:18
(http://i44.tinypic.com/ht626o.jpg)

Van mij mogen de dames zelf dood neervallen. >:( ::ohno::

Nou, en bedankt maar weer :(
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: hulpdakdekker op 21-02-2014, 11:49:08
Niets persoonlijks hoor - het is moorden of vermoord worden :)

It's a cat eat mole-world  ;)
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: LdHmolletje op 21-02-2014, 17:15:41
HDD en D*N mogen het slachtoffer worden...
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Dolfie op 21-02-2014, 17:38:26
Niets persoonlijks hoor - het is moorden of vermoord worden :)

It's a cat eat mole-world  ;)

Ik ben toch wel blij dat de schrijver himself het laatste hoofdstuk schrijft ::jaja::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Molbelg op 21-02-2014, 17:53:45
Ik denk dat hij zelf ookwel het beste einde kan verzinnen. Daarvoor heeft hij onze ideeen niet nodig.
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: D*N op 21-02-2014, 18:32:54
HDD en D*N mogen het slachtoffer worden...
Das dus duidelijk iemand die het verhaal niet heeft gelezen :-X. Ik ben al morsdood einstein ::)
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Molbelg op 21-02-2014, 18:34:09
O trialk moet dood
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Dolfie op 21-02-2014, 19:08:19
Das dus duidelijk iemand die het verhaal niet heeft gelezen :-X. Ik ben al morsdood einstein ::)

::rofl::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: hulpdakdekker op 21-02-2014, 20:12:01
Inderdaad, ik vind dat daarom ldh's gehele stem moet worden genegeerd ::hypocriet::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Lukie4 op 21-02-2014, 20:12:36
Er zat toch ook wel iets goeds in hoor ::)
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: hulpdakdekker op 21-02-2014, 20:23:07
Maar ik wil blijven leven :(


en later tegen kleine hulpdakdekkertjes zeggen "kijk, dat heb ik overleefd. In tegenstelling tot die anderen. Wat impliceert dat ik de moordenaar was, maar jammer dat er geen getuigen meer zijn." :(
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: NextGP op 21-02-2014, 23:01:06
Het verhaal heeft wat vertraging, morgen komt het einde  ;)
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: TimvDons op 21-02-2014, 23:01:47
Oeh, clifhanger
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Hadewychisdemol op 21-02-2014, 23:07:24
 :o >:(


(http://i61.tinypic.com/ht5wmu.jpg)
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Lukie4 op 21-02-2014, 23:10:47
(http://us.123rf.com/400wm/400/400/aaronamat/aaronamat1112/aaronamat111200228/11507796-portret-van-een-jonge-man-schreeuwen-met-megafoon-tegen-een-aard-achtergrond.jpg) PROTEST
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Dolfie op 21-02-2014, 23:11:19
::oink::

Ik ben er niet morgen :(
Dan vinden ze me misschien ergens dood in het Brabantse land :(
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Lukie4 op 21-02-2014, 23:12:45
je gaat naar Next om hem om te kopen?
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Hadewychisdemol op 21-02-2014, 23:13:34
(http://us.123rf.com/400wm/400/400/aaronamat/aaronamat1112/aaronamat111200228/11507796-portret-van-een-jonge-man-schreeuwen-met-megafoon-tegen-een-aard-achtergrond.jpg) PROTEST
Protest goedgekeurd, Next moet opschieten :\'(
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Lukie4 op 21-02-2014, 23:13:50
Protest goedgekeurd, Next moet opschieten :\'(
::oink:: wow! Dat ik dit nog mee mag maken op mijn oude dag ::trots::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: NextGP op 21-02-2014, 23:15:01
Ja maar ik kijk op dit moment zelf een horrorfilm  ::hypocriet:: En weet niet of ik het daarna nog af krijg  ::hypocriet::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Hadewychisdemol op 21-02-2014, 23:16:43
Dan ga je maar wat later slapen  >:(
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Lukie4 op 21-02-2014, 23:17:05
slapen is overrated
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Hadewychisdemol op 21-02-2014, 23:18:08
Precies, en dat lukt toch niet als je nu een horrorfilm (welke?) kijkt.
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: NextGP op 21-02-2014, 23:18:21
00:01 is ook morgen  ::)
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: D*N op 21-02-2014, 23:19:04
slapen is overrated
Slapen doe je maar als je dood bent ::jaja::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Hadewychisdemol op 21-02-2014, 23:19:41
00:01 is ook morgen  ::)
Oooooh dan heb je tot dan de tijd ::ok::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Lucy op 21-02-2014, 23:28:42
Slapen doe je maar als je dood bent ::jaja::

Hij is al dood ::)
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Lukie4 op 21-02-2014, 23:31:24
D*N wil graag weten wie het gedaan heeft. Zodat hij wraak kan nemen.

(http://25.media.tumblr.com/8c8c939ab80321f07c045f5bcee7aa48/tumblr_mppn3dX0pc1ql5j28o1_500.gif)

Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Lukie4 op 21-02-2014, 23:33:39
ow trouwens, NextGP laat je niet opjagen door ons.
Het is een fantastisch verhaal en zou zonde zijn als je het "afraffelt". Neem je tijd ::ok::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Hadewychisdemol op 21-02-2014, 23:36:01
Als next niet wist hoe ik ben zou ik je citeren :D
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: NextGP op 21-02-2014, 23:40:07
Oeh, Lukie, Revenge gifje  ;D Ben ik eigenlijk ook niet van plan me te laten opjagen  ::hypocriet::

Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Dolfie op 21-02-2014, 23:50:23
Neeeeeeeeeeeeeee, doe maar rustig aan, maandag is ook goed wat mij betreft ::jaja::

(http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/6f/Keep-calm-and-carry-on-scan.jpg)

Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: trialk op 22-02-2014, 06:00:49
 ::nieuwsgierig::  :) ::ohno::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: LdHmolletje op 22-02-2014, 12:48:55
HDD en D*N ahum... Bjorn mogen het slachtoffer worden...
Oei, ik mag weleens een cursus begrijpend lezen gaan volgen... :-[
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Dolfie op 22-02-2014, 18:05:36
::lukie:: geeft les in begrijpend lezen
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: LdHmolletje op 22-02-2014, 18:08:28
::lukie:: geeft les in begrijpend lezen
:P ::rofl:: ::bravo::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Fabiann op 22-02-2014, 20:02:46
Gefeliciteerd Next! ::ok::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: NextGP op 22-02-2014, 20:36:32
 ::cheerleader:: Thanks!  :D

Bedankt ook voor jullie reacties!  :P Vanavond komt het laatste deel online!  ;)
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Swifty op 22-02-2014, 21:03:14
van harte! ::bravo::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Jann op 22-02-2014, 21:10:44
Leuk gedaan, Next ::ok::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Dolfie op 22-02-2014, 21:39:08
Gefeliciteerd Next ::ok::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Loezel op 22-02-2014, 21:42:47
Gefeliciteerd Next. Goed gedaan.  ::ok::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: NextGP op 22-02-2014, 22:57:36
A Nightmare In Thailand V ::spook::


Er heerst een stilte… Niemand weet wat te doen. De intensiteit van de explosie heeft niet alleen een leegte achtergelaten in het asfalt van de parkeerplaats, maar ook in de hoofden van de arme opgesloten persoontjes bij het tempelcomplex. Lucy ligt moedeloos op de grond, Bjorn zit neergeslagen op z’n hurken, Hulpdakdekker snikt nog steeds op z’n knieën, Lukie gaat met zijn handen door zijn haar en Dolfie bijt op haar lippen. Met alle kracht die ze heeft probeert ze de wond in haar hand dicht te drukken.
   “Kan iemand… Kan iemand… Misschien een verbanddoos halen?” kreunt Dolfie.   
   TvD komt aangesjokt. Hij kijkt naar de brandende auto en laat z’n hoofd hangen.
   “Die reisleider is dood evenals die man die naar de plee moest” zegt hij emotieloos.
   Er is geen reactie meer. Niemand barst meer in tranen uit. Niemand schreeuwt meer hysterisch, zelfs Lucy niet. Er is droevigheid en enkel droevigheid. Behalve bij Dolfie.
   “Kan iemand… een verbanddoos halen!” zegt ze agressiever.
   “Laat mij maar, ” Hulpdakdekker staat treurig op en loopt alleen richting de cafetaria.
   “Ik heb een EHBO-koffertje in de keuken zien hangen,” vertelt Lukie waarna hij z’n mobiel uit z’n broekzak haalt en probeert te bellen. “We moeten versterking hebben. We laten alles en iedereen arresteren die zich hier op dit terrein bevindt. Nee hè, geen bereik!” Woedend smijt hij z’n mobieltje op de grond.
   “Er is een telefooncel iets verderop. Ik loop er wel heen met je,” zegt TvD.
   “Ga je het redden, Dolfie?” vraagt Lukie.
   “Ga nu maar. En bel meteen een ambulance.” Dolfie knijpt de schotwond dicht.
   “Laten we gaan,” TvD loopt voorop, Lukie volgt hem.
   Lucy staat op: “Ik moet hier weg. Ik kan niet langer naar dat brandende en naar dit bloedende wrak kijken.” Ze loopt weg.
   Dolfie kijkt richting Lucy: “En bedankt…”
   Bjorn is nergens meer te bekennen.
   Op het moment waarop samenzijn het veiligste is, is de groep weer volledig opgesplitst. De White Temple Killer zal tevreden zijn.

Hulpdakdekker loopt door een stil cafetaria. Hij opent de deuren naar de keuken. Het is er stil.
   “Wat een stank!” Hulpdakdekker haalt zijn neus op. “Een brandlucht? O, hemeltje! TvD’s frietpan staat in de fik!” Razendsnel komt Hdd in actie. Hij rukt een brandblusser van de muur en probeert deze op een of andere manier werkende te krijgen. “Hmmm… Wat een ding, waar is de aanknop?” Plots werkt hij. Door de kracht valt Hulpdakdekker achterover. Hij valt tegen een rek met messen en pannen aan, die allemaal naar beneden vallen. Niks raakt hem.
   “Wat een geluk,” zegt een vrouwenstem.
   Hulpdakdekker springt omhoog en kijkt om zich heen. “Wie is daar?”
   Een spottend lachje, maar geen antwoord. Hulpdakdekker bukt, raakt het grote kapmes op, en kijkt argwanend om zich heen. Hij sluipt richting de uitgang, maar voelt aan de deuren. Gesloten. Hulpdakdekker slikt.
   “Laat je zien dan, White Temple Killer. Laat dit een vrouw-op-man gevecht worden!”

Lukie en TvD lopen de hoek om.
   “Hier staat de telefooncel!” zegt TvD. “O….”
   De White Temple Killer heeft de telefooncel in de fik gezet.
   “Dat gaat niet lukken dus,” zegt TvD.

Hulpdakdekker panikeert. “Kom tevoorschijn! Kom nu tevoorschijn!”
   Aapje komt aangelopen met een gigantische vleesspies in haar handen. Een ijzerscherpe punt, waar normaal Thaise koeien mee doorboort en geroosterd worden, nadert Hulpdakdekker.
   Dakdekker trekt wit weg. “Wie ben jij? Waarom doe je dit? Help. Nee, asjeblief. Asjeblieft, doe dit niet. Neee….”
   Aapje drukt duivels de vleesspies door Hulpdakdekker’s buik. Hij kucht. “Help. Waarom? Doe mij dit niet aan…”
   “Te laat. Domme toeristen. Ik haat jullie. Ik haat jullie uit het diepst van mijn hart. Jullie komen hier een beetje hersenloos foto’s maken: van tempels, van Thaise bewoners en van andere culturele aspecten. Alsof wij hier in Thailand een dierentuin zijn! Laat ons ons eigen leven leiden, geef ons niet het gevoel dat we ‘dieren’ zijn en dat jullie westerlingen de bezoekers zijn. Ik wil laten zien dat wij ook kunnen vechten – en zelfs sterker zijn.”
   Hulpdakdekker kijkt haar aan. Hij leeft nog.
   “Lopen! Nu!” roept Aapje terwijl de deuren achter Hulpdakdekker open worden gemaakt. 
   “Dit is mijn lieve Jann, hij is m’n medeplichtige. Vooruit. Hup hup. Lopen, dakdekker.”
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: NextGP op 22-02-2014, 22:57:49
Dolfie kreunt het uit. Ze heeft al veel bloed verloren. Plots word ze omhoog getrokken aan haar schouders.
   “Hulpdakdekker, ben jij dat?” Dan voelt ze een steek door haar buik. Een vleesspies wordt door haar lichaam gestoken. Ze schreeuwt het uit, met de weinige kracht die ze nog over heeft.
   Jann houdt een vleesspies vast met Dolfie eraan, Aapje die met Hulpdakdekker.
   “En nu…” zegt Aapje bloeddorstig, “worden jullie geroosterd.”
   De twee moordenaars duwen de vleesspiesen vooruit, waardoor Hdd en Dolfie geforceerd worden mee te lopen. De moordenaars duwen de spiesen het vuur in, dat veroorzaakt is door de ontploffing. Hulpdakdekker en Dolfie proberen zich te verzetten, maar dat lukt niet. Langzaam raakt het vuur hun lichamen aan. Beide schreeuwen het uit.
   “Laat het stoppen! Laat het stoppen!” Hulpdakdekker is wanhopig. “Ik wil dit niet… Argh! Aaah!” Langzaam wordt Hulpdakdekker geroosterd. Hetzelfde lot geldt voor Dolfie, maar deze is al bewusteloos vanwege te veel bloedverlies.
   “Neeneeneeneeneeneeneeneeneee….”

Lukie en TvD komen richting de parkeerplaats gerend. Ze hoorden het gekrijs van Hdd.
   “Stop dat!” schreeuwt Lukie.
   Aapje kijkt naar de twee. “Jann, vermoord hen!”
   Jann gehoorzaamt en duwt de vleesspies met Dolfie verder het vuur in. De rechercheur valt bewusteloos op de grond. Dolfie brandt.
   Lukie wil Jann om de keel vliegen, maar ziet dat deze een mes trekt. “Blijven staan. En beweeg niet. Jullie zijn zo aan de beurt.”
   Ondertussen schreeuwt Hulpdakdekker het uit. Aapje rukt de vleesspies naar achter, deze verlaat het lichaam van Hulpdakdekker. Ze steekt opnieuw, dit maal hoger, in de hartstreek. Hulpdakdekker schreeuwt nog een keer, valt achterover en is dan ook gedoemd om te worden verbrand. Aapje trekt nogmaals de spies uit Hdd’s lichaam en loopt daarmee richting Lukie en TvD.
   Lucy en Bjorn zijn ondertussen ook op het geschreeuw afgekomen, helaas voor hen staan ze aan dezelfde kant als Lukie en TvD. Aapje en Jann hebben de macht.
   Aapje zet langzaam de spies op Lukie’s buik, zonder hem binnen te dringen.
   “Politieagentje… Je mag kiezen. Jij mag er als eerste aan of toch liever de frietenbakker? Kies maar…” Aapje lacht duivels.
   Lukie kijkt haar aan. “Je bent gek.”
   Aapje schudt haar hoofd. “Vanaf het westerse etnocentrische standpunt ben ik gek. Ik vind dit doodnormaal,” grinnikt ze.
   “[Thais gebrabbel, maar dan heel hard geroepen]”
   Aapje draait zich met een ruk om evenals Jann.
   Monnik Trialk kijkt hen aan. Hij heeft een geweer vast.
    “[Thais gebrabbel]”
   Aapje kijkt hem niet begrijpend aan. Trialk herhaalt het, maar als Aapje en Jann niet reageren, wordt hij boos. Hij richt het pistool op Jann en schiet hem door z’n kop.
   “[Thias gebrabbel!!!!]”
   Aapje probeert de spies in Trialk’s buik te steken, maar hij schiet in haar hand. Ze schreeuwt het uit. “Ah…” Ze bloedt in haar hand. “Dat schot was voor het vermoorden van Dolfie.”
   Lukie en de rest willen meteen Aapje overmeesteren, maar Trialk richt z’n pistool op hen.
   “Ik ken Trialk een beetje, laten we hem dit afhandelen…” zegt TvD tegen de rest.
   Trialk pakt Aapje op en smijt haar tegen de muur.
    “Au?!”
   Hij pakt het mes dat Jann had en steekt dit in de buikwand van Aapje. “Deze is voor NextGP”. Met een steen slaat hij keihard op Aapje haar hoofd. “En deze voor Molbelg.” Met een mes hakt hij in het been van Aapje, die het uitschreeuwt. “D*N…” Hij sleurt Aapje mee richting het vuur. Hij bijt haar ontzettend hard in de nek en scheurt zelfs een stukje vlees af… “Bodejos niet te vergeten…”
“Houdt dit vast, Aapje,” zegt Trialk terwijl hij haar iets overhandigt. Daarna duwt hij haar het vuur in, waar ze half bewusteloos neervalt. “En deze is voor Hulpdakdekker…”
   Aapje schreeuwt het uit.

Trialk loopt richting Lucy, Bjorn, TvD en Lukie.    
   Lucy kijkt met halfopen mond naar de martelpartij die Trialk zojuist uitvoerde.
    “Dat was ontzettend…. Terecht…” knikt ze. Bjorn geeft haar gelijk.
   “Maar wat gaaf je haar nu in d’r hand?” vraagt TvD.
   “Alleen Stormpie is nog niet gewroken. Lukie, jij mag op dit knopje drukken.” Trialk overhandigt hem een metalen doosje met rood knopje.
   Lukie kijkt vragend, maar met al het vertrouwen dat hij heeft drukt hij het knopje in.
   Ze zien de hand van Aapje ontploffen. In de explosie knalt heel het lichaam van de moordenares uit elkaar. Ook de White Temple Killer overleeft het niet.
   
Er werd nog jaren gesproken over de verschrikkingen van White Temple. Lucy kon na een week de ellende niet meer aan en koos ervoor om zich bij haar Nextje te voegen. Bjorn buitte de White Temple Murders uit door er een Hollywoodklassieker van te maken. TvD ging door met frietenbakken. Lukie nam de plaats van Dolfie als rechercheur over. Trialk bleef waken over de gerechtigheid bij White Temple – dat nu een plek werd voor massatoerisme, waar toeristen enthousiast en dolgelukkig foto’s maakten van het decor van een verschrikkelijke nacht.
   
Einde.
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Lukie4 op 22-02-2014, 23:05:17
::bravo::

::bravo::

::bravo::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: TimvDons op 22-02-2014, 23:10:13
Fantastisch verhaal, en ik heb het overleefd ::ok::

Ik heb nu echt zin in de forumsoap van Daisy. Dat wordt ook weer top
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Hadewychisdemol op 22-02-2014, 23:17:15
Gefeliciteerd Next, terecht gewonnen, geweldig verhaal! ::bravo::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Dolfie op 22-02-2014, 23:23:17
::bravo:: Next.

Beetje jammer dat mijn talenten zo om zeep zijn geholpen. Maar ach, een kat heeft 7 levens dus

(http://fc04.deviantart.net/fs70/f/2010/019/b/2/I__ll_Be_Back_by_CreepySeb.gif)



Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Lukie4 op 22-02-2014, 23:24:18
(http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep-calm-there-s-a-new-sheriff-in-town-2.png)
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Bjorrn op 22-02-2014, 23:28:15
 ::bravo::

En ik leef ook nog  ::ok::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: hulpdakdekker op 22-02-2014, 23:29:44
Neeen! Ik ben dood :( Oh hemeltje - nog wel door het apekopje :-\\

Nou die gaat de komende tijd geen lekkere bananen meer van me krijgen ::ohno::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: TimvDons op 22-02-2014, 23:30:38
Ik ben benieuwd naar de reactie van Aapje als ze dit morgen leest
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: AaPje16 op 22-02-2014, 23:59:45
Woehoe awesome einde :D  ::bravo:: ::bravo::
Super verhaal next!!!


Oh en auw :(
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Lukie4 op 23-02-2014, 00:01:33
ow en laten we niet vergeten om Trialk te eren ::respect:: onze reddder ::respect::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: TimvDons op 23-02-2014, 00:06:04
bedankt Trialk  ::ok::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Swifty op 23-02-2014, 00:25:43
wooooow! ::bravo::



Trialk!  ::regenboog::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Lucy op 23-02-2014, 01:04:22
Geweldig  ::bravo::
Ik leef ook nog! Oh nee, toch niet, dat leek maar zo  :\'( nu zijn we wel weer samen Nextje  ::love::

Echt terecht gewonnen, super goed gedaan!
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Daisy op 23-02-2014, 08:20:30
Leuk gedaan Next ::bravo::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Molcrazy op 23-02-2014, 11:24:03
Superprestatie Next! ::ok::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Molbelg op 23-02-2014, 11:28:31
Oe geweldig verhaal  ::oink:: ::bravo:: ::bravo::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: MaikeMeisje op 23-02-2014, 11:29:33
Top verhaal! Echt goed gedaan!  ::bravo::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Stormpie op 23-02-2014, 11:40:41
echt prachtig Next!!!


I'll be back...
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Jann op 23-02-2014, 12:55:37
::rofl:: Toch nog een rol aan het eind voor mij.

En ook zo passend bij mijn karakter ::ok:: ;D
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: NextGP op 23-02-2014, 13:25:52
Dankjulliewel allemaal  ;D
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Duncton op 23-02-2014, 14:13:30
Mooi verhaal, Next! ::bravo::


Hadden Aapje en Yann evenveel stemmen?
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: LdHmolletje op 23-02-2014, 15:18:41
Wat een topverhaal, Next! Een goede winnaar volgens mij van het ticket naar Mexico.
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Lukie4 op 23-02-2014, 15:26:16
je hebt het nieuws gehaald Next :o

NOS ‏@NOS 14s

Opnieuw doden bij geweld in Thailand. Bij een protest tegen de regering ontplofte een granaat http://nos.nl/artikel/615329-weer-doden-bij-aanslag-thailand.html …
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: D*N op 23-02-2014, 18:10:42
Super verhaal Next ::bravo::. Maar 4 overlevenden :o. Erg goed geschreven :).
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Nieky op 23-02-2014, 18:13:49
Klasse gedaan Next  ::ok::

Eerlijk een postje van mij verdiend :)

Edit : Zie nu dat t al niet meer uitmaakt, maar toch goed gedaan haha
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Lukie4 op 23-02-2014, 18:14:41
tuurlijk Nieky
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: NextGP op 23-02-2014, 19:53:58
 ::rofl:: Wat sportief van je Niek  ;D

Hadden Aapje en Yann evenveel stemmen?

 ::ohno:: Aapje had de meeste stemmen, maar Yann erbij maakte het iets makkelijker om te schrijven  :P
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Molbelg op 23-02-2014, 20:00:38
::rofl:: Wat sportief van je Niek  ;D

 ::ohno:: Aapje had de meeste stemmen, maar Yann erbij maakte het iets makkelijker om te schrijven  :P
Mijn einde was toch beter  ::hypocriet::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Ycaris op 24-02-2014, 04:00:53
Ik vond het een prachtig verhaal Next. Af en toe werd het wel wat bloederig en dan wilde ik mijn ogen dicht doen om dat stukje even over te slaan. Bij de tv werkt dat altijd heel goed  ::dom::

Enerzijds ben ik wel een beetje jaloers op degenen die wel in het verhaal voorkomen, maar anderzijds ben ik toch wel heel blij dat ik niet heb hoeven lezen hoe ik stukjes gedeeld, gespiest, geplet, geroosterd of wat al niet meer werd. Ik opteer wel voor een plaatsje in de forumsoap van Daisy. Die lijkt me wat softer voor mijn tere zieltje.

Je hebt de overwinning dubbel en dwars verdiend.
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: NextGP op 24-02-2014, 14:51:10
 ::rofl:: Dankje!
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: grasisgroen op 26-02-2014, 00:10:24
mijn held ::bravo::
Titel: Re: NextGP's Gruwelijk Bloederige Forumslasher
Bericht door: Dolfie op 26-02-2014, 19:23:38
mijn held ::bravo::

Ik had jou anders in gedachten als de grote moordenaar GIG ;)