Realitynet - Realitynet.org

TV & Realityseries Light => TV & Reality => Topic gestart door: Han13 op 9-10-2003, 14:56:33

Titel: Friends (let op spoilers!)
Bericht door: Han13 op 9-10-2003, 14:56:33
In dit topic kun je alles kwijt over de fantastische comedy serie Friends.  :)

Ik ben zelf echt 'n kijker van 't eerste uur. Ik heb echt werkelijk alle afleveringen wel 10 keer gezien, want ik heb ze allemaal op video. Sommige heb ik zo vaak gekeken, dat ik de tekst uit m'n hoofd kan. Ik blijf ze gewoon kijken, omdat ik nog nooit zo hard gelachen heb bij 'n programma als bij Friends. En zelfs na 'n aflevering de 10de keer te hebben bekeken, blijf ik tranen in m'n ogen krijgen van 't lachen.

M'n favoriete Friend is toch wel Joey. 't was 'n moeilijke keuze, maar hij is gewoon degene waar ik toch 't hardst om moet lachen. Gewoon geweldig hoe hij telkens 'how are U doin'? kan uitspreken.  ;D  Ik vind de andere Friends trouwens ook allemaal erg grappig. Ze zijn zo verschillend van elkaar en iedereen heeft wel 'n karaktertrek die me telkens aan 't lachen maakt.  :)

M'n favoriete Friends-aflevering is 'The one where everybody finds out' (aflevering 14 van seizoen 5). Dit is de aflevering waar iedereen eindelijk ontdekt dat Monica en Chandler 'n verhouding hebben. Die hele aflevering is gewoon zo hilarisch, dat ik 'm inmiddels al 'n stuk of 50 keer heb gekeken.

Ik heb de afleveringen 'n tijdje iets minder gevonden, maar de laatste 2 series zijn weer helemaal geweldig! Ik heb de hele serie 9 al gezien (die zijn ze nu aan 't uitzenden) en daar zitten weer echte meesterwerkjes tussen! Ik ben erg benieuwd naar wat serie 10 nog allemaal zal brengen. Ik vind 't wel erg jammer dat dat de allerlaatste serie zal zijn (wel erg begrijpelijk dat de acteurs 't nu moe worden), maar gelukkig heb ik altijd nog de oude afleveringen die ik nog terug kan bekijken.  :)
Titel: Re:Friends
Bericht door: idefix op 9-10-2003, 15:20:15
Je struikelt nu overal over de dvd-series van Friends en elke keer twijfel ik of ik ze mee zal nemen. Ik ben een van die mensen die het niet regelmatig gevolgd heeft, ik heb af en toe een aflevering gezien en ik vind het wel een leuke serie. Ik heb geen favoriet. Het leuke van deze serie is dat ze allemaal een beetje prettig gestoord zijn en daar hou ik wel van.

Titel: Re:Friends
Bericht door: Cora Bora op 9-10-2003, 15:23:05
sorry ik ben geen kijker.....nooit gweest ook, ik zou chandler niet van monica kunnen onderscheiden.  :-[
Titel: Re:Friends
Bericht door: Han13 op 9-10-2003, 15:28:59
sorry ik ben geen kijker.....nooit gweest ook, ik zou chandler niet van monica kunnen onderscheiden.  :-[

Och jee, dan is 't wel erg gesteld met je als je deze vrouwelijke neuroot niet kunt onderscheiden van de man die in iedere situatie wel 'n grap klaar heeft.  ;D

Maar goed, even goede vrienden natuurlijk. Al kan ik 't me zelf moeilijk voor stellen dat iemand nog nooit Friends heeft gekeken.  ;)
Titel: Re:Friends
Bericht door: Cora Bora op 9-10-2003, 15:31:08
Och jee, dan is 't wel erg gesteld met je als je deze vrouwelijke neuroot niet kunt onderscheiden van de man die in iedere situatie wel 'n grap klaar heeft.  ;D

Maar goed, even goede vrienden natuurlijk. Al kan ik 't me zelf moeilijk voor stellen dat iemand nog nooit Friends heeft gekeken.  ;)

tja ik kan het zelf ook niet verklaren...het komt denk ik altijd op een verkeerd tijdstip, en heeft me nooit geboeid denk ik,maar ik weet idd wel erin meespelen. ik weet alleen niet wie wie is. echt.  :-[
Titel: Re:Friends
Bericht door: Han13 op 9-10-2003, 15:37:47
Maakt niks hoor Coor, ik ben je alleen maar 'n beetje aan 't plagen.  ;D

Ik ken heus wel mensen die er ook niks aan vinden of er nog nooit naar gekeken hebben. Je moet gewoon ooit net 'n aflevering getroffen hebben, die je bevallen is en anders kijk je er gewoon niet naar. M'n ouders vinden er gek genoeg ook geen klap aan, terwijl ze hier thuis toch vaak zat 'n aflevering van Friends voorbij zien komen.  ;)
Titel: Re:Friends
Bericht door: Annuh op 9-10-2003, 16:20:24
Friends roeleert zwaar ;D .
Ik kijk de afleveringen altijd via internet, nu ben ik de nieuwe serie (10) aan het downen. Ook heb ik er een hoop op video en sinds kort ook 8 op dvd. En m'n moeder heeft maandag de aflevering niet opgenomen! Ze was aan het twijfelen tussen The Perfect Storm en Friends... DUH!!!
Titel: Re:Friends
Bericht door: Han13 op 9-10-2003, 16:44:05
Friends roeleert zwaar ;D .
Ik kijk de afleveringen altijd via internet, nu ben ik de nieuwe serie (10) aan het downen.

Ik kijk ze ook altijd eerst via internet, maar neem ze ook nog altijd op op video. Ik heb nog geen DVD-speler, maar als ik die zou hebben zou ik de DVD's kopen in plaats van alles op te nemen.

Maarre, serie 10 is toch net pas begonnen in de US? Ik geloof dat er pas 1 of 2 afleveringen zijn uitgezonden.  :-\

Citaat
En m'n moeder heeft maandag de aflevering niet opgenomen! Ze was aan het twijfelen tussen The Perfect Storm en Friends... DUH!!!

Echt schandalig van je moeder!  ;)  Ik verbiedt mijn moeder gewoon altijd om iets anders op te nemen op maandagavond, want dan zit mijn videoband erin voor Friends.  ;D
Titel: Re:Friends
Bericht door: Annuh op 9-10-2003, 16:52:52
Maarre, serie 10 is toch net pas begonnen in de US? Ik geloof dat er pas 1 of 2 afleveringen zijn uitgezonden. 

Ja klopt, 2 afleveringen, vanaf 25 september iedere week. Maja, die ben ik dus nu aan het downen. Internet heeft alleen de vreselijke gewoonte om verschrikkelijk sloom te zijn, dus duurt het nog wel ff.
Titel: Re:Friends
Bericht door: maapie op 9-10-2003, 17:25:00
ik behoor ook tot de kleine (kleine? die optie heeft de meeste stemmen  ::))groep mensen die nooit friends kijken :)
Titel: Re:Friends
Bericht door: LC op 9-10-2003, 17:28:06
Kheb toch maar voor Rachel gekozen. Maar dat komt omdat ze erzo leuk uitziet  :-X
Titel: Re:Friends
Bericht door: Nostradamus op 9-10-2003, 17:28:07
waarom kijk je het dan niet?
Titel: Re:Friends
Bericht door: sjulie op 9-10-2003, 17:38:58
Nooit naar gekeken.
Ken wel wat gezichten van de serie..uit de bladen.  ::)
Titel: Re:Friends
Bericht door: LC op 9-10-2003, 17:48:27
waarom kijk je het dan niet?

Gaat dit over mij, Ik kijk het wel hoor
Titel: Re:Friends
Bericht door: Ongewensd Persoon op 9-10-2003, 19:20:28
Joey heb ik gekozen ook vanwege de 'eej houw jou doiin'?' De grappigste aflevering dan vind ik heel erg moeilijk, behalve de 'rode draad' (Chandler en Monica, the 'Break', Rachel zwanger en kind) zakt alles nogal snel weg. Wel gaaf dat Joey een spinoff krijgt!
Titel: Re:Friends
Bericht door: dopey op 12-10-2003, 14:24:44
Ik ben echt een enorme Friends fan. Ik heb alles op video en koop binnenkort 9 op DVD.

Als je de serie over en over kijkt, dan heb ik telkens een nieuwe favoriet. en per aflevering zijn de afzonderlijk acteurs bijzonder sterk. Vooral Ross met zijn muziek.... een giller!

Voor de Joey fans..
volgend jaar komt er een spinn off met zijn character.
(sorry was al bekend!)
Titel: Re:Friends
Bericht door: Robin op 12-10-2003, 21:15:05
Ze zijn allemaal leuk, maar voor mij is Phoebe absoluut nr. 1  :D

die meid is echt zo gek als een deur. En ze komt ook in andere series

voorbij, ook gewoon als serveerster, zoals bijv. in Mad about you.

Phoebe is echt geweldig... verstrooid en gek!  8)
Titel: Re:Friends
Bericht door: dopey op 13-10-2003, 18:55:00
Ik ben alleen nog aan het twijfelen of ik serie 9 koop nu bij V&D voor 90 euri of dat ik nog 4 weken wacht en de box koop bij Proxis voor 60 euri...
Moeilijke keuzes
Het leven is zwaar...
Titel: Re:Friends
Bericht door: Milk op 20-10-2003, 17:06:33
Joey.


Vroeger was het altijd Chandler, máán die had een goede periode, maar sinds ie getrouwd is met Monica.. minder..

En Rachel leefde trouwens ook helemaal op toen ze bij Joey woonde... dus...Who's the man? JOEY!

Verder maakt ie lekkere domme opmerkingen, maar hij geeft wèl altijd het beste advies.  8)
Titel: Re:Friends
Bericht door: Daisy op 20-10-2003, 19:47:11
Ik ben ook geen Friends volger, 't zal best leuk zijn, maar ik ben meer een liefhebbers van series met spanning, zoals Engelse detectives (met name Midsommer Murders en Dalziel & Pascoe), CSI en natuurlijk 24.
Titel: Re:Friends
Bericht door: Annemieke op 20-10-2003, 23:17:04
Ik verbiedt mijn moeder gewoon altijd om iets anders op te nemen op maandagavond, want dan zit mijn videoband erin voor Friends.  ;D
toevallig las ik dit vanmiddag en bedacht ik dat het maandag was en heb ik dus weer eens kunnen kijken... Ik vind Friends wel erg leuk maar ik kom het gewoon maar af en toe eens tegen... Kijk ook te weinig tv om het vaak tegen te komen maargoe ::). Ik heb niet echt een favoriet persoon, twijfel dan tussen Ross en Joey denk ik... Maarja, ik zie t ook gewoon niet vaak genoeg. Iig bedankt voor de vermelding dat het vandaag kwam Han! ;)
Titel: Re:Friends
Bericht door: Han13 op 21-10-2003, 09:25:54
Nou graag gedaan Annemieke! Ik ben blij dat ik door die opmerking van 'n tijdje terug jou er nu aan herinnerd heb!  :D

We hebben trouwens vorige week 'n DVD-speler gekregen en ik ben er nu over aan 't denken om alle Friends-series op DVD aan te gaan schaffen. Er loopt nu namelijk 'n aanbieding van serie 1 tot en met 8 voor 150 euro geloof ik. Dat is op zich heel goedkoop, maar toch wel weer veel geld samen. En dat terwijl ik eigenlijk al alles op videoband heb.  :-\  Maar die videobanden kan ik dan natuurlijk weer voor andere doeleinden gebruiken. Ik moet er toch nog maar 'ns stevig over na gaan denken.  ;)

De aflevering van gisteren was trouwens weer erg leuk! Ik heb me helemaal rot gelachen om die hele 'wie krijgt Emma als Rachel en Ross dood zijn'-situatie.  ;D
Titel: Re:Friends
Bericht door: dopey op 21-10-2003, 09:27:51
150 euro voor alles.... meteen doen!

Kun je koopvideos ook overspoelen? Dan koop ik het ook...
waar? waar? waar?
Titel: Re:Friends
Bericht door: Han13 op 21-10-2003, 09:30:17
150 euro voor alles.... meteen doen!

Kun je koopvideos ook overspoelen? Dan koop ik het ook...
waar? waar? waar?

Ik mag natuurlijk geen reclame maken  ;)  , maar vooruit die aanbieding loopt bij van Leest. Die zitten geloof ik wel in alle grote steden en bovendien kun je ze ook via internet bestellen.

Ik heb maar 'n deel koopvideo's en de rest heb ik gewoon zelf opgenomen. Koopvideo's kun je volgens mij wel overspoelen als je over dat ingeduwde blokje plakband plakt.  :)
Titel: Re:Friends
Bericht door: n@ncy op 21-10-2003, 09:38:33
Wat leuk een friends-topic! (ik zag het nu pas   :-[ )
Ook ik ben superfan van het 1e uur. Zelf hebben we inmiddels  serie tm 8 op dvd en Han13: een echte aanrader hoor!!! Dat is die 150 euro echt waard (maar ja wie ben ik...  :-X )
Zelf kan ik niet wachten tot deel 9 als box uitkomt. Jammer vind ik alleen dat er geen bloopers op zitten. Maar die hebben we ondertussen van het net afgehaald (ook dat is superlachen).

En tja, Joey is toch wel mijn favoriet, alhoewel ze allemaal wat leuks hebben. Ik ben ook benieuwd hoe zijn serie gaat worden. Zelf denk ik dat ze met z'n 6-en leuker zijn als ieder apart...
Titel: Re:Friends
Bericht door: Han13 op 21-10-2003, 09:50:57
Ook ik ben superfan van het 1e uur. Zelf hebben we inmiddels  serie tm 8 op dvd en Han13: een echte aanrader hoor!!! Dat is die 150 euro echt waard (maar ja wie ben ik...  :-X )

't is zeker die 150 euro waard! Ik twijfel alleen zo, omdat ik eigenlijk alle afleveringen al op video heb en bovendien heb ik serie 6 t/m 8 ook nog 'ns op m'n computer staan. De DVD's zijn dus eigenlijk 'n beetje overbodig, maar wel superhandig, want kijken via videoband is toch lastig (steeds spoelen enzo en soms heb ik reclame er tussen opgenomen  :-\) en via de computer niet zo'n goede kwaliteit. Ik ga er nog effe over nadenken, maar ik begin toch wel erg de neiging te krijgen om ze te gaan kopen.   :)
Titel: Re:Friends
Bericht door: dopey op 21-10-2003, 10:21:25
Zelf kan ik niet wachten tot deel 9 als box uitkomt.

Half november bij Proxis.be
(oh ik mag zeker ook geen reclame maken  ;D )
Titel: Re:Friends
Bericht door: limone op 21-10-2003, 11:21:45
Ik vond de aflevering van gisteren subliem! Geweldig hoe Christina Applegate het zusje van 'Rachel' speelde!!! Ik heb een halfuur lang in een deuk gelegen!! Toppie  ;D
Titel: Re:Friends
Bericht door: Cora Bora op 21-10-2003, 12:36:31
We hebben trouwens vorige week 'n DVD-speler gekregen en ik ben er nu over aan 't denken om alle Friends-series op DVD aan te gaan schaffen. Er loopt nu namelijk 'n aanbieding van serie 1 tot en met 8 voor 150 euro geloof ik. Dat is op zich heel goedkoop, maar toch wel weer veel geld samen. En dat terwijl ik eigenlijk al alles op videoband heb.  :-\  Maar die videobanden kan ik dan natuurlijk weer voor andere doeleinden gebruiken. Ik moet er toch nog maar 'ns stevig over na gaan denken.  ;)


ik zou dat geld investeren in een dvd-brander en dan.. :-X (raad ik trouwens iedereen aan!)
Titel: Re:Friends
Bericht door: n@ncy op 21-10-2003, 15:15:23
ik zou dat geld investeren in een dvd-brander en dan.. :-X (raad ik trouwens iedereen aan!)
Ohhhhhhh, dat doe ik nou nooooit  ;D
Maar heb je dan toch niet de neiging om het origineel te hebben? Waarom weet ikzelf eigenlijk niet, want het maakt geen reet uit....waarschijnlijk puur spiegies.

Afijn back on topic....
Christina Applegate was lachen gisteren, zo'n rol past toch wel het beste bij haar net zoals Married with children...
En het 'wie krijgt Emma'-onderwerp was ook lachen. Hoe verzinnen ze het? Waarschijnlijk eigen ervaringen.
Titel: Re:Friends
Bericht door: Cora Bora op 21-10-2003, 15:34:05
Ohhhhhhh, dat doe ik nou nooooit  ;D
Maar heb je dan toch niet de neiging om het origineel te hebben? Waarom weet ikzelf eigenlijk niet, want het maakt geen reet uit....waarschijnlijk puur spiegies.

ach als je de hoesjes mooi kopieert... *cora denkt heel goed na en beseft zich dat ze eigenlijk maar heel weinig 'echte' dvd's heb...
Titel: Re:Friends
Bericht door: Han13 op 24-10-2003, 15:37:46
Had ik al verteld dat ik de verleiding niet kon weerstaan toen ik deze week bij van Leest langs kwam?  :-[

Ik heb dus serie 1 t/m 8 gekocht....en niet voor 150 euro, maar ook nog 'ns voor 135 euro! Ik kreeg namelijk ook nog 'ns 10% korting met 't pasje dat m'n vader ooit aangeschaft heeft voor 5 euro. Nu was 't dus wel echt 'n koopje.  8)

Ik heb de DVD's wel nog niet uitgepakt, omdat m'n ouders ze misschien cadeau willen doen met Sinterklaas. (niet helemaal hoor, ze willen alleen 'n bijdrage doen) Ik mag ze van hen nog niet gaan bekijken, omdat ik dan waarschijnlijk niks meer weet voor Sinterklaas. Maar dan kan ik ook nog altijd serie 9 vragen, dus misschien dat ik ze binnenkort toch maar uit hun mooie verpakking ga halen.  :)

Ik heb trouwens gisterenavond aflevering 1, 2 en 3 van serie 10 bekeken en die waren echt geweldig.  ;D
Titel: Re:Friends
Bericht door: Cora Bora op 28-10-2003, 09:41:40
nou ik heb gisteren gekeken, speciaal voor jullie!  ;) en ik moet zeggen dat ik het allemaal wat flauwtjes vond...
is dat altijd zo, of had ik gewoon pech?
Titel: Re:Friends
Bericht door: Ongewensd Persoon op 28-10-2003, 09:47:54
was idd niet zo sterk, maar Joey was wel weer lachuh!
Titel: Re:Friends
Bericht door: Han13 op 28-10-2003, 10:23:25
Ik vond dit ook een van de mindere afleveringen, maar toch nog altijd wel leuk. De serie heeft gewoon 'n bepaald soort humor die je net leuk moet vinden, Cora. 't kan natuurlijk gewoon zijn dat jij 'n heel ander soort humor hebt en er daarom niet zoveel aan vindt.  :-\
Titel: Re:Friends
Bericht door: Annuh op 28-10-2003, 11:54:59
Inderdaad is dit een van de mindere afleveringen... maar het moment met: "Is het geen drie uur vliegen vanuit Tulsa?" "Je vergeet het tijdsverschil!"  "Owja!" Echt geweldig!!
Titel: Re:Friends
Bericht door: n@ncy op 28-10-2003, 13:37:17
Ik heb trouwens gisterenavond aflevering 1, 2 en 3 van serie 10 bekeken en die waren echt geweldig.  ;D

Serie 10?? Waar dan?
A.s. donderdag kun je op radio538 een reis winnen naar Hollywood en daar de allerlaatste aflevering van Friends bijwonen!! Ga dus echt wel met de telefoon in mijn hand naast de radio zitten  ;D

Gisteren was inderdaad ietsjes minder, maar nog steeds wel leuk hoor! Het is gewoon wel een beetje droge humor, waar niet iedereen van schijnt te houden (voor mij onvoorstelbaar  :P )
Titel: Re:Friends
Bericht door: Han13 op 28-10-2003, 14:01:26
Serie 10?? Waar dan?

Niet doorvertellen hoor maarre.....de eerste drie afleveringen van serie 10 zijn al te downloaden.  :-X

Citaat
A.s. donderdag kun je op radio538 een reis winnen naar Hollywood en daar de allerlaatste aflevering van Friends bijwonen!! Ga dus echt wel met de telefoon in mijn hand naast de radio zitten  ;D

Wat geweldig zeg!  :D  Ik ga maar 'ns snel kijken of ik ergens op hun site kan ontdekken hoe je die reis kunt winnen.  :)
Titel: Re:Friends
Bericht door: Annuh op 28-10-2003, 14:54:14
Niet doorvertellen hoor maarre.....de eerste drie afleveringen van serie 10 zijn al te downloaden.  :-X

De 4e nu ook  :-X :-[
Titel: Re:Friends
Bericht door: Milk op 11-11-2003, 21:52:52
AGa dus echt wel met de telefoon in mijn hand naast de radio zitten  ;D

 

ja dat werkt echt  ::) Conspiracy, je kan echt niet gewoon even bellen en winnen!!!
Titel: Re: Friends
Bericht door: Annuh op 2-12-2003, 21:10:25
Aflevering 8 van seizoen is ook weer leuk ;D . En die van serie 9 ook trouwens, van maandagavond. Vooral de samenspanning van Joey en Phoebe, hoe die al die dingen bedenken!
Titel: Re: Friends
Bericht door: Milk op 3-12-2003, 13:08:28
Aflevering 8 van seizoen is ook weer leuk ;D . En die van serie 9 ook trouwens, van maandagavond. Vooral de samenspanning van Joey en Phoebe, hoe die al die dingen bedenken!

'MWUHAAHAHAHAHAH'... ;)
Titel: Re: Friends
Bericht door: Annuh op 29-03-2004, 17:11:37
Topic onder het stof vandaan gehaald...

Vandaag bij de Free Record Shop voor 20 euro serie 1 gekocht op DVD. Deel 9 hadden ze ook, maar die was dan weer 60 euro... Dus heb ik deze meegenomen :) .
Titel: Re: Friends
Bericht door: dopey op 29-03-2004, 20:13:50
Ik heb een week of wat geleden bij Van Leest 1 tm 8 gekocht voor 120 euri.
Ook niet slecht
Titel: Re: Friends
Bericht door: Giorgio op 29-03-2004, 22:15:54
Neej, inderdaad geen slechte koop, mijn vriend heeft ook zoiets, dus daar leen ik ze weleens
Titel: Re: Friends
Bericht door: Ongewensd Persoon op 30-03-2004, 10:19:22
Gister naar de herhaling van Peking Express was het weer op tv (de allereerste aflevering) op Net5  ???
Titel: Re: Friends
Bericht door: Han13 op 30-03-2004, 11:59:17
Ze beginnen weer met 't herhalen van alle Friends-afleveringen. Iedere dag om 19.30 uur en dan zullen ze ze 's avonds laat nog wel 'n keer uitzenden. Ik zag 't gisteren ook voorbij komen.  :)

Ik zelf heb nu serie 1 tot en met 9 op DVD. Serie 1 tot en met 8 heb ik ineens gekocht bij Van Leest en serie 9 laatst nog. Serie 9 was wel 'n stukje duurder, maar ik vond dat ik mezelf weer 'ns mocht verwennen.  ;)
Titel: Re: Friends
Bericht door: Alive and Kicking op 30-03-2004, 19:19:29
hier zijn ze bezig met serie 10 uit te zenden, vanavond weer een nieuwe afl  ::ok::

edit: verkeerd serienummer  ::)
Titel: Re: Friends
Bericht door: Annuh op 30-03-2004, 20:36:17
"Hier" is in België, toch? Welke zender en kunnen we die hier in Tiburg ook ontvangen ;) ?
Titel: Re: Friends
Bericht door: Alive and Kicking op 30-03-2004, 20:49:49
hier is idd belgie en het is op vt4, ik denk niet dat je da kan krijgen
Titel: Re: Friends
Bericht door: Annuh op 30-03-2004, 20:58:16
Dat is jammer, maar helaas :( . Dan moet ik maar wachten totdat hij op inet staat :-X .
Titel: Re: Friends
Bericht door: idefix op 31-03-2004, 09:13:36
Nou stuitte ik gisteren op net 5 om half 8 ook op "Friends".  Welke serie is dit? Ross heeft net gehoord dat zijn lesbische ex zwanger is.
Titel: Re: Friends
Bericht door: Han13 op 31-03-2004, 12:43:09
Nou stuitte ik gisteren op net 5 om half 8 ook op "Friends".  Welke serie is dit? Ross heeft net gehoord dat zijn lesbische ex zwanger is.


Dat is iig de allereerste serie. En 't was maandag de allereerste aflevering, dus die van gisteren was waarschijnlijk de tweede.  :)
Titel: Re: Friends
Bericht door: Annuh op 31-03-2004, 18:35:40
Dat is iig de allereerste serie. En 't was maandag de allereerste aflevering, dus die van gisteren was waarschijnlijk de tweede.  :)

Dat zou logisch zijn, toch ;) . Ik heb de herhalingen nog niet gekeken, ben dan nooit thuis, maar gelukkig heb ik ze op DVD. Wel kijk ik af en toe in de winkels of er nergens DVD's afgeprijsd liggen :) .
Titel: Re: Friends
Bericht door: Grace op 1-04-2004, 17:40:02
Ligt het aan mij of is deze 1e serie veel minder grappig dan de laatste series?? Of was deze humor 10 jaar geleden wel grappig...?
Titel: Re: Friends
Bericht door: Han13 op 1-04-2004, 18:29:25
Serie 1 vond ik ook niet zo sterk eerlijk gezegd. Ik denk dat de humor ook echt gegroeid is met de series. Blijf dus kijken, want 't wordt steeds leuker!  ;D
Titel: Re: Friends
Bericht door: Nostradamus op 3-05-2004, 22:46:32
EINDSPRINT VAN FRIENDS
--------------------------------------------------------------------------------
 
1 Friends NBC 14.4
2 American Idol - Tues. FOX 14.0
3 CSI: Miami CBS 13.9
4 CSI CBS 13.2 0
5 E.R. NBC 13.0
5 Friends 4/22 (S) NBC 13.0
7 American Idol - FOX 12.6
8 Survivor: All - Stars CBS 12.1
9 Law And Order NBC 11.4
10 Will And Grace NBC 10.8
For week of 4/19/04-4/25/04, housholdratings %

Met de laatste aflevering van Friends in zicht, willen veel kijkers geen seconde meer missen. Friends staat weer bovenaan in de top 10. De 30 seconden commercials voor de laatste episode gaan weg voor de recordprijs van 2 miljoen dollar per stuk. Net iets minder dan wat CBS rekende voor de Super Bowl in februari.

bron: tvformats.web-log.nl
Titel: Lees dit als je wilt weten hoe Friends afloopt
Bericht door: Nostradamus op 7-05-2004, 12:35:06
FRIENDS TIJDPERK VOORBIJ
--------------------------------------------------------------------------------
 
Gisteravond namen ze in de VS definitief afscheid. Het Friends tijdperk is voorbij. Als zullen de 10 seizoenen in de VS nog jarenlang in de syndication te zien zijn. En ook hier zullen tot in de lengte van dagen herhalingen te zien zijn op de commerciele zenders.

Ross en Rachel verklaarde elkaar gisteren definitief de liefde en blijven for good bij elkaar.

Van Monica en Chandler werd het hele seizoen al een baby verwacht. Het werden er gisteren twee. Een jongen en een meisje. One of each zoals Chandler het omschreef. En ook Phoebe eindigde gisteren gelukkig getrouwd en had plannen voor kinderen.

Joey was de enige die alleen overbleef. Het perfecte startpunt voor de nieuwe spin-off sitcom Joey die einde dit jaar bij NBC in het uitzendschema staat.

De show eindigde met de vrienden die het lege appartement verlaten (foto). Het beeld werd langzaam zwart...

bron: tvformats.web-log.nl
Titel: Re: Friends
Bericht door: Nostradamus op 8-05-2004, 18:16:07
FRIENDS FINALE: 51 MILJOEN
--------------------------------------------------------------------------------
 
Maar liefst 51,1 miljoen kijkers waren gisteren getuige van het afscheid van Friends. Een enorm aantal waar volgens de NBC ook op was gerekend.

Toch is het zeker geen record. Door het enorme aanbod van televisiezenders verspreidt het kijkerspubliek zich tegenwoordig over vele zenders. Hierdoor is de kijkdichtheid per zender lager. Juweeltjes als Friends zijn daarom nog erg geliefd bij adverteerders. Een van de weinige kansen om ineens zoveel eyeballs te scoren voor marketeers.

In het verleden toen er minder zenders waren, deden de finales van sitcoms het veel beter. Een overzicht:

1983 M-A-S-H 105 miljoen kijkers
1993 Cheers 80 miljoen kijkers
1998 Seinfeld 76 miljoen kijkers

Met het einde van Friends komt er ook een einde aan een bijzonder sitcom tijdperk. Eerder dit jaar verdween ook als Sex in the City en volgende week wordt afscheid genomen van Frasier

bron: tvformats.web-log.nl

Titel: Re: Friends
Bericht door: Annuh op 10-05-2004, 20:37:56
Ik heb net de laatste aflevering gezien van Friends, via internet, en ik heb toch echt bijna zitten janken... Nou ben ik best wel snel van het huilen bij goeie films/series etc, maar dit had ik niet verwacht.
Titel: Re: Friends (let op spoilers!)
Bericht door: Ongewensd Persoon op 28-09-2004, 12:02:54
Ik had heb opgenomen en gisternacht nog gekeken (in m'n eentje) en ik lag echt helemaal dubbel om de aflevering van gisteren, die was echt goed.

Ross: 'Joey, wil je iets zeggen tegen Emma op de video die ze te zien krijgt als ze 18 is?'
Joey: '18? Eej, how you doing?'

 ;D

Joey: 'Oke, niemand komt de deur uit.'
Chandler: 'Ik ga even naar het toilet.'
Phoebe: 'Oh nee, er is een raam daar waar hij door kan ontsnappen.'
Joey: 'Kom op, we gaan hem achterna.'
Chandler die op het toilet zit: 'What the hell are you doing here?'

 ::rofl::
Titel: Re: Friends (let op spoilers!)
Bericht door: jennifer op 18-10-2004, 14:25:27
Ik had heb opgenomen en gisternacht nog gekeken (in m'n eentje) en ik lag echt helemaal dubbel om de aflevering van gisteren, die was echt goed.

Ross: 'Joey, wil je iets zeggen tegen Emma op de video die ze te zien krijgt als ze 18 is?'
Joey: '18? Eej, how you doing?'

 ;D

Joey: 'Oke, niemand komt de deur uit.'
Chandler: 'Ik ga even naar het toilet.'
Phoebe: 'Oh nee, er is een raam daar waar hij door kan ontsnappen.'
Joey: 'Kom op, we gaan hem achterna.'
Chandler die op het toilet zit: 'What the hell are you doing here?'

 ::rofl::

die aflevering was idd errug goed!!!

ga vanaaf cker weer kijken!!!
friends rules gewoon...tis egt TE grappig  ::rofl::

egt wel heel errug jammer dat dit het allerallerlaatste seizoen is :\'(
k zal ze missen...
k moet egt es ff alle dvd's gaan kopen...
nu ff heel snel aan geld komen daarvoor... ???
Titel: Re: Friends (let op spoilers!)
Bericht door: Dannies op 18-10-2004, 16:46:02
Ik vind Friends dus ook geweldig  ::bravo::, ik vind het zelfs bijna jammer dat ik de 10e reeks al heb gezien. Ik keek altijd samen met vriendinnen van mij, dan hadden we altijd een Friends-avond en dan keken we een aantal afleveringen na elkaar.
Titel: Re: Friends (let op spoilers!)
Bericht door: Yvje op 18-10-2004, 18:55:12
Ik heb via via serie 1 tot en met 9 bijna compleet op mn computer gekregen ::trots::
Titel: Re: Friends (let op spoilers!)
Bericht door: essie75 op 18-10-2004, 19:38:10
leukste quote:
Joey: "thats a moo point"
Rachel: "what do you mean"
Joey: "it's like a cows opinion, it does not matter, its moo"

Als je het opschrijft lijkt het veel minder leuk. Ik vind het geweldig, heb ook al alle afleveringen van serie tien gekeken.
Geweldig einde!
Titel: Re: Friends (let op spoilers!)
Bericht door: Han13 op 19-10-2004, 10:19:02
Friends blijft natuurlijk echt 'n fantastische serie! Ik heb geloof ik inmiddels alle afleveringen al minstens 20 keer gezien, maar 't blijft leuk! Ik kan zelfs al veel teksten meezeggen, zo vaak heb ik ze bekeken.  ;D

De leukste aflevering blijft voor mij overigens de aflevering waarin iedereen er achter komt dat Monica en Chandler iets met elkaar hebben. Dat blijft mijn all time favorite! Ik lig iedere keer weer krom van 't lachen als Phoebe probeert Chandler te verleiden!  ::rofl::

Ik heb via via serie 1 tot en met 9 bijna compleet op mn computer gekregen ::trots::

Ik heb ze ook allemaal compleet op de computer, maar ik vind 't toch fijner om de afleveringen op tv te kijken. Ik heb daarom ook alle DVD's aangeschaft. Serie 10 heb ik wel al gezien, maar heb ik nog niet op DVD. Maar die ga ik denk ik deze week halen. (ik heb gewacht totdat er 'n box uitwas en ik de DVD's niet apart hoefde te kopen. Scheelt weer wat in de prijs.  ::tandpastasmiley:: )

Ik had vroeger (voor 't DVD- en download-tijdperk  ;) ) trouwens alle afleveringen op videoband. Ik had zelf alles opgenomen en heb ook die videobanden grijs gedraaid.  :)