Realitynet - Realitynet.org

Off topic => De Huiskamer => Topic gestart door: After The Silence op 9-10-2002, 14:09:23

Titel: Televizierring, WIDM bij laatste 3! Stemmen dus!!!
Bericht door: After The Silence op 9-10-2002, 14:09:23
Het is zover! De genomineerden in de laatste ronde voor het grote Televizier-Ring Gala 2002 zijn bekend!

Helaas heeft het niet zo mogen zijn dat Angela Groothuizen, net als vorig jaar, defenitief bij de laatste 3 genomineerden zit voor de titel "televisievrouw van het jaar" voor de Zilveren TeleVizier-Ster...
Maarrrrr....niet getreurd, want jullie stemmen hebben er toe bijgedragen dat het door Angela gepresenteerde tv-programma Wie is de Mol? WEL bij de laatste 3 genomineerden voor de enige echte Gouden TeleVizierring is geëindigd!!!

Vorig jaar is het niet gelukt om die prijs te behalen, terwijl het programma ook toen stond genomineerd. Maarrrr....willen jullie Angela en alle andere makers van dit fantastische tv-programma dit jaar dus WEL die Gouden Televizier-Ring laten winnen, dan wil ik jullie graag nog 1 keer om een gunst vragen.

Om het tv-programma Wie is de Mol? te laten winnen, is wederom jullie stem nodig! Dit maal is het echter alléén mogelijk om TELEFONISCH te stemmen.
Alle genomineerden hebben wederom een eigen telefoonnummer meegekregen.

Let op: Het telefoonnummer voor Wie is de mol? zal zijn; 0909 - 0313.
Voor het stemmen op de genomineerden van de Gouden Televizier-Ring 2002 (en dus in ons geval op Wie is de mol?) zijn alle telefoonlijnen open van 20 t/m 25 oktober (dus ook nog 's avonds in de live-uitzending)!!
 
Dus mensen, breng van 20 t/m 25 oktober a.s. je stem uit op Wie is de mol? met als doel die Gouden Televizier-Ring te winnen! Dat zou fantastisch zijn! STEMMEN DUS!!!
Ik reken op jullie!!!

Groetjes, Ingrid/After The Silence :) ;) :D ;D 8) ::) :-*      

{edit: link in signature verwijderd - Compuart}







Titel: Re:Televizierring, WIDM bij laatste 3! Stemmen dus!!!
Bericht door: Han13 op 9-10-2002, 14:25:08
Wat geweldig nieuws! Ik ga zeker stemmen!  :)

Maarre, welke 2 andere programma's zijn genomineerd? Ik moet natuurlijk wel weten of WIDM wel 'n beetje kans maakt, maar als wij allemaal gaan bellen moet dat lukken lijkt me zo!







Titel: Re:Televizierring, WIDM bij laatste 3! Stemmen dus!!!
Bericht door: Han13 op 9-10-2002, 14:30:00
Uhhh, ik heb effe gekeken maar op de internetpagina staat  nog niks van de laatste 3. Je kunt er zelfs nog stemmen welke programma's genomineerd moeten worden. Hoe weet je dat WIDM al bij de laatste 3 zit? En weet je soms ook welke 2 andere programma's genomineerd zijn?







Titel: Re:Televizierring, WIDM bij laatste 3! Stemmen dus!!!
Bericht door: After The Silence op 9-10-2002, 14:30:56
De andere 2 programma's zijn "Kopspijkers" en "Ushi & van Dijk".... Dus...zouden wij een redelijke kans maken?
Ik hoop het althans van wel. Reden te meer dus om zoveel mogelijk te stemmen. Zegt het voort, zegt het voort!!!!
Groetjes!!! After The Silence







Titel: Re:Televizierring, WIDM bij laatste 3! Stemmen dus!!!
Bericht door: After The Silence op 9-10-2002, 14:38:21
En...het klopt inderdaad dat er op de website van Televizierring nog geen info staat (misschien komt dat nog?).
De info staat deze week echter wel in de Televizier en Avrobode. Maar...het belangrijkste voor ons is uiteraard dat we op WIDM gaan stemmen, dus de belangrijkste info staat in mijn forumberichtje....
En...misschien is het inderdaad een goed idee en goede vraag aan de webmaster van deze site, om een algemene mailing te sturen naar alle mensen die geregisteerd staan bij Wie is de mol.com (en evt. andere geïnteresseerden?!!!), dat zou inderdaad een hoop stemmen schelen!! Het zou toch wel helemaal te gek zijn als WIDM die prijs zou winnen, nietwaar?

Groetjes, Ingrid/After The Silence

{edit: link in signature verwijderd - Compuart}







Titel: Re:Televizierring, WIDM bij laatste 3! Stemmen dus!!!
Bericht door: Compuart op 9-10-2002, 15:51:28
En...misschien is het inderdaad een goed idee en goede vraag aan de webmaster van deze site, om een algemene mailing te sturen naar alle mensen die geregisteerd staan bij Wie is de mol.com (en evt. andere geïnteresseerden?!!!), dat zou inderdaad een hoop stemmen schelen!!
Yep, was ik ook zeker van plan (tenminste, de mensen die zich voor de nieuwsbrief hebben opgegeven). Maar uiteraard wacht ik ff totdat de stemrondes open gaan, zodat de meeste mensen direct naar aanleiding van de mail kunnen gaan stemmen.

Ondertussen zou ik een ieder willen oproepen ook hier (http://www.rtl.nl/actueel/rtlboulevard/entertainment/index.xml/view/actueel/rtlboulevard/2002/entertainment/oktober/televizie_nominaties.xml) te stemmen (is een schaduwverkiezing voor RTL Boulevard)!!! Dat kan nu al en  de mensen op een inbelverbinding kunnen elke keer als ze op het internet inloggen weer stemmen!







Titel: Re:Televizierring, WIDM bij laatste 3! Stemmen dus!!!
Bericht door: Doris op 9-10-2002, 16:00:55
ow jee dat ziet dr niet zo goed uit. ik vind widm echt veruit het beste programma van de drie, maar ik denk wel dat widm de minste kijkcijfers heeft... k ga dr niet vanuit dat ze winnen, hoe graag k et ook wel hoor! als je gestemd hebt bij rtl boulevard kan je zien wie er 1e 2e en 3e staat... nu ist als volgt:

Kopspijkers (VARA)  
 52%
Ushi & Van Dijk (SBS6)  
 33%
Wie is de Mol? (AVRO)  
 15%

k zie t dus niet al te positief in, maar ik vind t al top dat ze bij de eerste 3 zitten jeeeeej!!!








Titel: Re:Televizierring, WIDM bij laatste 3! Stemmen dus!!!
Bericht door: Compuart op 9-10-2002, 16:06:38
hohoho, niet te snel conclusies trekken ;D

Het publiek wat op de RTL site komt is ander publiek dan dat stemt op de Televizierring. Vorig jaar was het bijvoorbeeld Spoorloos dat met de prijs aan de haal ging...ik denk dat die bij RTL-kijkers toch niet zoveel stemmen gekregen zou hebben. Let wel: Wie is de Mol is het enige genomineerde programma op Nederland 1!

Na deze peptalk rest mij dus nog te zeggen: Wie is de Mol...GO FOR IT!
(en ga natuurlijk hier (http://www.rtl.nl/actueel/rtlboulevard/entertainment/index.xml/view/actueel/rtlboulevard/2002/entertainment/oktober/televizie_nominaties.xml) naar toe!)







Titel: Re:Televizierring, WIDM bij laatste 3! Stemmen dus!!!
Bericht door: Doris op 9-10-2002, 16:23:06
jah nou jah das wel zo hoor! maar kijk... ik denk dat een hoop widm kijkers ook kopspijkers en/of ushi & van dijk kijken snap je... njah boeie... widm moet gewoon winnen! gooogooogooooooooooooooooooo widm!!!








Titel: Re:Televizierring, WIDM bij laatste 3! Stemmen dus!!!
Bericht door: Han13 op 9-10-2002, 17:26:25
Ik heb al gestemd bij RTL Boulevard, maar ik ben wel 'n beetje teleurgesteld dat WIDM daar nu al zo'n achterstand heeft. 't zal misschien wel niet representatief zijn voor de mensen die echt gaan stemmen, maar toch zie ik 't niet zo rooskleurig in. Kopspijkers is 'n erg gewaardeerd programma (ook door mij overigens) en wordt volgens mij beter bekeken dan WIDM. Bovendien staat Kopspijkers bij de RTL Boulevard poll al ver bovenaan, terwijl 't ook van 'n publieke omroep is net als WIDM.

Maar ik blijf er vertrouwen in hebben! Als wij hier allemaal ons best doen, dan moet 't heel misschien wel kunnen lukken. En anders zijn we gewoon blij dat WIDM weer genomineerd was.  :)







Titel: Re:Televizierring, WIDM bij laatste 3! Stemmen dus!!!
Bericht door: ovide op 9-10-2002, 19:31:53
Kun je nu al bellen met dat nummer, of moeten we wachten totdat dat nummer open gaat?

Ik heb ook gestemd bij RTL Boulevard, maar WIDM heeft wel grote concurrentie van Kopspijkers, wat ik trouwens ook een geweldig programma vind. Eerlijk is eerlijk  :)







Titel: Re:Televizierring, WIDM bij laatste 3! Stemmen dus!!!
Bericht door: Doris op 9-10-2002, 20:10:41
jah ovide, kopspijkers is idd n leuk programma, al kijk ik het niet zo vaak, en ushi & van dijk (of ushi goed usa) vind ik gewoon nog steeds grappig soms lig ik daar echt himmel dubbel om... maar goed widm blijft bij mij verreweg op nummer 1 staan :)







Titel: Re:Televizierring, WIDM bij laatste 3! Stemmen dus!!!
Bericht door: WCEend op 9-10-2002, 20:34:44
Zo, mijn stem is ook uitgegaan naar Wie is... de mol? Kopspijkers is ook geweldig, maar als het er op aankomt, dan toch wie is de mol ;).







Titel: Re:Televizierring, WIDM bij laatste 3! Stemmen dus!!!
Bericht door: fenn op 10-10-2002, 19:34:44
Juist ja!
Eend heeft nu gewoon gelijk







Titel: Re:Televizierring, WIDM bij laatste 3! Stemmen dus!!!
Bericht door: WCEend op 11-10-2002, 15:27:47
Het is een wonder ;). Spannende poll is dit trouwens, benieuwd wat de uitslag wordt (http://www.themole.nl/fora/html/emoticons/clown.gif).







Titel: Re:Televizierring, WIDM bij laatste 3! Stemmen dus!!!
Bericht door: Lucretia op 13-10-2002, 17:15:46
ze kunnen nu iig niet verliezen van dat spoorloos.....  :(







Titel: LET OP: VERHUISD
Bericht door: Compuart op 17-10-2002, 09:51:55
Het gaat goed met de RTL boulevard (http://www.rtl.nl/actueel/rtlboulevard/entertainment/index.xml/view/actueel/rtlboulevard/2002/entertainment/oktober/televizie_nominaties.xml) poll. Nog steeds als derde, maar de achterstand wordt langzaam maar zeker ingelopen.

Overigens: mijn ervaring is dat je er regelmatig opnieuw kunt stemmen! 8) Want na twee/drie dagen is de peiling gewoon weer open en kun je zo nog een keer stemmen. Dus ik zou zeggen: blijf die site regelmatig bestormen :)







Titel: LET OP: VERHUISD
Bericht door: Malcolm op 20-10-2002, 15:50:20
Stemmen kan vanaf nu:

Wie is…de Mol?
Bel: 0909 – 0313
en sms: RING (spatie) 3 en bel naar 2255


Malcolm  8)








Titel: VERPLAATST: test
Bericht door: Doris op 20-10-2002, 18:25:55
gestemd :). maareh, waarom moet je je telefoonnummer inspreken? k heb et maar gedaan maar k weet niet echt wrom, maybe niet zo heel handig.







Titel: LET OP: VERHUISD
Bericht door: Malcolm op 20-10-2002, 18:55:00
Heb je ook een SMS gestuurd?  :D







Titel: VERPLAATST: test
Bericht door: ovide op 20-10-2002, 19:32:30
gestemd :). maareh, waarom moet je je telefoonnummer inspreken? k heb et maar gedaan maar k weet niet echt wrom, maybe niet zo heel handig.

Misschien in verband met die prijs die je kon winnen? Heb ik een tijdje geleden iets over gelezen op die site...







Titel: LET OP: VERHUISD
Bericht door: Han13 op 20-10-2002, 19:34:13
Ik heb al 'n smsje gestuurd en heb ook al 'n keer gebeld. Dadelijk nog maar 'n keer smsen. :)

Ik moest ook m'n telefoonnummer inspreken toen ik belde. Ik hoopte al dat ik wat gewonnen had.  ;)

Kun je eigenlijk wel zo vaak stemmen als je wil? Waarom vragen ze dan je telefoonnummer?







Titel: LET OP: VERHUISD
Bericht door: WCEend op 21-10-2002, 18:12:51
tuurlijk kan dat, zolang ze er maar geld aan verdienen kan het  ;). je foonnummer verkopen ze waarschijnlijk weer door  ::)







Titel: VERPLAATST: test
Bericht door: Alive and Kicking op 21-10-2002, 19:08:34
echt wel kl*te dat ik in Belgie woon, hartstikke duur







Titel: LET OP: VERHUISD
Bericht door: ovide op 21-10-2002, 20:04:56
Volgens mij is het hier ook hartstikke duur...ik weet het niet  :-/







Titel: LET OP: VERHUISD
Bericht door: WCEend op 22-10-2002, 16:07:14
het zal wel iets zijn van 55 eurocent per sms  :o







Titel: VERPLAATST: test
Bericht door: Mahtob op 22-10-2002, 16:12:37
echt wel kl*te dat ik in Belgie woon, hartstikke duur

Ik bel wel een paar keer voor je!







Titel: LET OP: VERHUISD
Bericht door: Compuart op 22-10-2002, 16:28:30
Het gaat goed met de RTL poll (http://www.rtl.nl/actueel/rtlboulevard/entertainment/index.xml/view/actueel/rtlboulevard/2002/entertainment/oktober/televizie_nominaties.xml)! Stonden we gister nog derdes, sinds de nieuwsbrief van gisteravond staan we al op een gedeelde eerste plaats!!

Zie hier het als-we-allemaal-maar-stemmen-gaan-we-echt-die-Televizierring-winnen-effect!







Titel: LET OP: VERHUISD
Bericht door: Mahtob op 22-10-2002, 17:33:09
Tot de dag van de uitslag zeker geen tussenstandjes van de AVRO zeker? Terwijl we toch helemaal in de ban zijn van de ring.







Titel: LET OP: VERHUISD
Bericht door: Compuart op 22-10-2002, 18:24:24
tussen twee haakjes: je mag drie keer SMS-en voor de televizierring! Heb het net een vierde keer geprobeerd en dan krijg je een berichtje dat je slechts drie keer mag stemmen binnen dezelfde categorie ;D

Hierbij dus een oproep aan iedereen om drie keer te stemmen via SMS  ::) ;D ;D







Titel: VERPLAATST: test
Bericht door: Compuart op 22-10-2002, 19:36:53
/me viert alvast een feestje, want:
Ik zeg net trouwens op de site van RTL dat WIDM bovenaan staat met 38%!!!(http://smilies.networkessence.net/otn/party/party.gif)
En dat moeten we natuurlijk even vastleggen op de gevoelige plaat ;)

(nu de ring nog. En remember: drie keer SMS'en hè! Want het kan, het mag en het is leuk :))
Titel: LET OP: VERHUISD
Bericht door: Annemieke op 22-10-2002, 19:47:39
Ok ik heb ook drie keer gesmsd :)
kweet nog niet of mn ouders het goed vinden als ik bel, maar hoe zit dat precies dat je je telnr moet geven?? Word je dan later teruggebeld of krijg je dan opeens een hoop reclame of zo???







Titel: LET OP: VERHUISD
Bericht door: Tim op 22-10-2002, 20:04:22
Je moet echt stemmen iedereen die dit ziet STEMMEN op WIE IS DE MOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Dus STEMMEN, STEMMEN, STEMMen :P







Titel: VERPLAATST: test
Bericht door: Tim op 22-10-2002, 20:09:31
 :D Ik heb al 6 keer gestemd. Maar is nog geen procent meer!!
Wie is de mol staat nogsteeds op 38%. Het moet gewoon 99%.
of niet? ;D ???







Titel: VERPLAATST: test
Bericht door: ovide op 22-10-2002, 20:12:21
Heb het ff opgezocht; het kost 0,70 Euro per gesprek (zowel tel, als sms)







Titel: VERPLAATST: test
Bericht door: Compuart op 22-10-2002, 20:13:40
:D Ik heb al 6 keer gestemd. Maar is nog geen procent meer!!
da's die RTL poll? Tsja, maar een uurtje geleden stond'ie nog gedeeld op 1 nu heeft'ie toch een procentje meer! En dan te bedenken dat'ie gister nog ergens op 19%. De wonderen zijn de wereld nog niet uit :D
Citaat
Wie is de mol staat nogsteeds op 38%. Het moet gewoon 99%.
Precies! That's the spirit!

Overigens, net zo met de SMS'jes. Die mobieltjes liggen her en der. Gewoon ff lenen van familie, vrienden, kennisen, collega's, etc. ff drie SMSjes plegen en weer teruggeven. Voor't goeie doel mag dat ;)







Titel: LET OP: VERHUISD
Bericht door: Tim op 22-10-2002, 20:15:43
Er is alleen 1 nadeel:
               kopspijkers staat ook kandidaat!!!!!!!!1
 
we moeten gewoon iedereen overhalen om op Wie Is De Mol te stemmen.
We maken gewoon een protest actie en zeggen tegen iedereen
STEM op WIE IS DE MOL!







Titel: VERPLAATST: test
Bericht door: Compuart op 22-10-2002, 20:17:14
Heb het ff opgezocht; het kost 0,70 Euro per gesprek (zowel tel, als sms)
Een schijntje in vergelijking met de feestvreugde die een overwinning van Wie is de Mol zal opleveren ;D

oh, en dan is er natuurlijk nog de breedbeeldtelevisie, de auto, ....







Titel: LET OP: VERHUISD
Bericht door: Alive and Kicking op 22-10-2002, 20:18:02
zou dat smsen werken vanuit belgie? want als ik mijn steentje kan bijdragen :) altijd voor widm!!

ondertss heb ik in pyama net in de gietende regen gestaan, de kat zatvast bij de buren... brrrrr







Titel: LET OP: VERHUISD
Bericht door: Tim op 22-10-2002, 20:24:30
Maar via inter net is het gratis.
Als je teminsten niet met de telefoon internet








Titel: VERPLAATST: test
Bericht door: Annemieke op 22-10-2002, 20:29:36
Overigens, net zo met de SMS'jes. Die mobieltjes liggen her en der. Gewoon ff lenen van familie, vrienden, kennisen, collega's, etc. ff drie SMSjes plegen en weer teruggeven. Voor't goeie doel mag dat ;)
das waar, ff bij mn vader slijmen en proberen uit te zoeken hoe zijn mobiel werkt...







Titel: LET OP: VERHUISD
Bericht door: Tim op 22-10-2002, 20:31:54

Je kan gewoon SMS via België maar je kan gewoon bellen end an met 031of zo iets
maar ga wel stemmen!







Titel: VERPLAATST: test
Bericht door: Han13 op 22-10-2002, 20:37:03
Dus 3 keer smsen? Dan zal ik dadelijk nog 'n keertje doen en dan heb ik 3 keer gestemd!  :)

Dadelijk maar de gsm van m'n vader en m'n moeder effe 'lenen'. Dat zijn dan nog 'ns 6 stemmen. En zo gaat 't natuurlijk de goede kant op!  :D







Titel: VERPLAATST: test
Bericht door: Compuart op 22-10-2002, 20:56:30
Dus 3 keer smsen? Dan zal ik dadelijk nog 'n keertje doen en dan heb ik 3 keer gestemd!  :)

Dadelijk maar de gsm van m'n vader en m'n moeder effe 'lenen'. Dat zijn dan nog 'ns 6 stemmen. En zo gaat 't natuurlijk de goede kant op!  :D
Kijk, dat schiet op! We gaan winnnnnen, ik kan het voelen :D :D :D







Titel: LET OP: VERHUISD
Bericht door: @miesh op 22-10-2002, 21:34:09
k heb eerlijk gezegd nog helemaal niet gebelt!  :-[ :-[
Shame on me, k weet t....
maar k zal morge ofzo wel un paar x bellen!!  :)







Titel: LET OP: VERHUISD
Bericht door: Alive and Kicking op 22-10-2002, 21:53:38
bellen naar het buitenland is net iets te duur :) maar dat smsje verstuur ik wel !!







Titel: LET OP: VERHUISD
Bericht door: WCEend op 23-10-2002, 18:43:16
/me heeft besloten om één sms te sturen met de telefoon van z'n vader ;)

Ja, ik blijf een Nederlander natuurlijk :+







Titel: VERPLAATST: test
Bericht door: ovide op 23-10-2002, 20:52:01
Ik heb ook een keer ge-sms-t. Doe ik normaal nooit, dus al een hele prestatie (ahum)







Titel: VERPLAATST: test
Bericht door: Malcolm op 23-10-2002, 21:18:01
Ik heb ook een keer ge-sms-t. Doe ik normaal nooit, dus al een hele prestatie (ahum)
Nu het de 1e keer gelukt is, moet de 2e en 3e keer niet zo moeilijk meer zijn. ;) :D







Titel: LET OP: VERHUISD
Bericht door: juultjuh op 24-10-2002, 10:15:51
heey ik zag net dit staan:

Welk programma verdient de Gouden TeleVizier-Ring?
Kopspijkers (VARA)  
 38%
Ushi & Van Dijk (SBS6)  
 24%
Wie is de Mol? (AVRO)  
 38%
Aantal stemmen: 3454

of is dat oud nieuws???









Titel: LET OP: VERHUISD
Bericht door: Compuart op 24-10-2002, 11:06:50
Tsja...gisteren stonden we nog bovenaan met als enige 38%. Het is toch lastig die voorsprong te behouden. Blijven stemmen dus allemaal! Thuis, op het werk, op school. En anderen ICQ-en/MSN-en dat ze ook moeten stemmen  8)







Titel: LET OP: VERHUISD
Bericht door: Pino op 24-10-2002, 11:22:24
Maar die percentages gaan toch alleen over de RTL-poll??Dat zegt toch niets over de werkelijke stemmen????








Titel: LET OP: VERHUISD
Bericht door: Compuart op 24-10-2002, 11:29:33
Klopt, maar het zou zo mooi zijn als we én de Televizierring zouden meenemen én de winnaar van die poll zouden worden ;D







Titel: LET OP: VERHUISD
Bericht door: bertha531 op 24-10-2002, 17:03:33
Maar hopen dus dat ''Wie is de mol'' flink laatste wordt in die poll op rtlboulevard.nl ... ;D

Gr. B.







Titel: LET OP: VERHUISD
Bericht door: Doris op 25-10-2002, 19:55:53
whahahaha helaas ;) bij het sluiten van de poll 2e met een achterstand van 1%







Titel: LET OP: VERHUISD
Bericht door: WCEend op 25-10-2002, 20:03:47
Nou ok, stem ik nog 1 keer dan, en dan over 1,5 uur kijken  :D







Titel: LET OP: VERHUISD
Bericht door: Doris op 25-10-2002, 20:05:48
hoevaak kan je nou eik belle?







Titel: LET OP: VERHUISD
Bericht door: WCEend op 25-10-2002, 20:14:34
Geen idee, maar nogmaals, ik denk zo vaak als je wilt ;).







Titel: LET OP: VERHUISD
Bericht door: WCEend op 25-10-2002, 20:18:44
Ik denk toch dat het weinig nut heeft :+







Titel: LET OP: VERHUISD
Bericht door: Han13 op 25-10-2002, 22:22:09
Ik heb snel nog 2 keer gebeld, want 't is volgens mij erg spannend.  :)

Net vertelde Angela dat ze over 5 dagen vertrekken voor de opnames. Ik dacht dat ze al lang afgerond waren, maar dat is blijkbaar helemaal fout. (http://www.compuart.nl/YaBBImages/undecided.gif)

Leuk dat George er ook is trouwens!  :)







Titel: VERPLAATST: test
Bericht door: Malcolm op 26-10-2002, 02:00:22
Laten we verder discussiëren in het topic 'en weer niet (http://www.realitynet.org/forum/index.php?topic=1177.0)'.  :)


slotje...