Realitynet - Realitynet.org

Oudere seizoenen => Online spellen => CSC 2004 => Topic gestart door: Ongewensd Persoon op 22-10-2004, 12:13:19

Titel: De Biechthut
Bericht door: Ongewensd Persoon op 22-10-2004, 12:13:19
Heb jij iets op te biechten, wil je wat kwijt of wil je rustig je hart luchten. Het kan allemaal in de biechthut!
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Molcrazy op 22-10-2004, 17:31:05
Ik ben enorm blij dat de expeditie eindelijk van start is gegaan! Mijn geluk kon echt niet op toen ik in de tunnel zat en me verzekerde van een plaats bij de 20 Survivors! Gelukkig reikten Gerard en Lorelei me een helpende hand, anders was ik er mss wel helemaal niet bij! Ik heb er heel veel zin in en ben zeer benieuwd hoe het spel zich zal ontwikkelen!
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Kukai op 23-10-2004, 10:50:43
Dat was wel even schrikken zeg. Zit ik opeens met Test op een eiland. We zijn dan wel het blauwe team, maar hij had vanmiddag wel een geel T-shirt aan. En dat geeft toch wel te denken. Nu moeten we opeens een leider gaan kiezen. Geen idee aan wie ik dat toevertrouw. Lorelei lijkt behoorlijk afwezig en trekt zich nu al een beetje terug, dus die moeten we de touwtjes niet in handen geven. Simon Lebon ken ik nog van het Molebrotherhuis en die heeft een pesthekel aan mij omdat ik destijds met mijn fikken aan zijn (straatmade)liefje heb gezeten. Dus die zie ik ook liever niet als leider. Linda fladdert hier een beetje rond en ik vraag me eigenlijk af wat ze hier doet. Ze lijkt amper te beseffen dat het spel begonnen is.

Nee, het is wel duidelijk. Ik moet zelf de leider zien te worden. De komende periode ga ik heel behulpzaam en vriendelijk zijn tegen Test en Simon. Ik meen er natuurlijk geen zak van. Als ik eenmaal leider ben zal ik zo spoedig mogelijk met ze af moeten rekenen. Misschien wel opzettelijk een proef verliezen of zo.
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Ongewensd Persoon op 23-10-2004, 12:10:35
De CSC is begonnen en dat is jammer. De komende 1/3 jaar moet ik weer de brave objectieve spelleider uit gaan hangen. Misschien dat ze het daarom allemaal zo graag willen, een brave baron... De kandidaatjes zijn al weer ijverig aan de slag gegaan en van de start af is het bedriegen & liegen begonnen. Stoute forummertjes en een brave Baron de wereld op z'n kop. De concurrentie tussen de groepen onderling is hevig losgebarsten en dat is natuurlijk akelig dom, over 2 weken zit je misschien wel bij het team dat je daarvoor nog verrot hebt gescholden en een plaatje van jouw team heel vaak posten levert ook vast geen vrienden op. Maar natuurlijk is er ook de onderlinge cocksuckerij, want naar buiten toe moet je je presenteren als 1 team en slijmen is een noodzakelijk kwaad om te overleven in je eigen team. Zelfs de Mangrovers zijn bezig met stemafspraken (zo lijkt het).

Gelukkig is er nog 1 topic waar ik stiekum gemeen kan zijn en mijn geheime biechten kan houden.
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Kukai op 23-10-2004, 13:04:45
Dat heb ik toch mooi gezien. Molice die rondstruint bij de biechthut. Ben benieuwd of hij echt kwam biechten of dat hij iets zocht. Daar leek het wel op!

Heej.. d'r zit hier een briefje tussen de houten balken!
ff lezen..

(http://www.realitynet.nl/images/er/csc/verraadnelis.jpg)

Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Molcrazy op 23-10-2004, 13:12:33
*zucht*

De expeditie is nog maar een dag bezig of ik vang al slecht nieuws op! Zoals afgesproken ging Molice de laatste informatie halen omtrent ons complot met Nelis. Maar nu denkt ie dat ie gezien is door een grote gemene hond! Laat ons hopen dat die hond niet kan spreken. ??? Niet echt de droomstart, me dunkt.

Gelukkig kan ik hier ff mijn hart luchten, want anders is het mentaal gewoon niet te doen. Ik zal hier nog vele malen zitten, lijkt me.
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: xmoix op 23-10-2004, 20:41:21
Ik zit in de kooi  :P
Moet ik nu al beslissen wie ik bovenaan en wi ik onderaan mijn lijstje zet. Moeilijk hoor ik ken nog bijna niemand!

Sorry mensen
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Nelisje op 23-10-2004, 23:56:55
Dat heb ik toch mooi gezien. Molice die rondstruint bij de biechthut. Ben benieuwd of hij echt kwam biechten of dat hij iets zocht. Daar leek het wel op!

Heej.. d'r zit hier een briefje tussen de houten balken!
ff lezen..

(http://www.realitynet.nl/images/er/csc/verraadnelis.jpg)Toch knap dat ik kan posten terwijl ik offline ben... Gerard daar had je ook nog effe aan moeten denken! En een applaus voor je onderschriftjes!  ::ok::
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Molcrazy op 24-10-2004, 00:02:39
Toch knap dat ik kan posten terwijl ik offline ben... Gerard daar had je ook nog effe aan moeten denken! En een applaus voor je onderschriftjes!  ::ok::

Nelis Nelis ::tandpastasmiley::, je hoeft niet online te zijn opdat iemand je bericht kan lezen. ;D
Overigens kan je de "offline" beschouwen als het feit dat Molice enkel een briefje kreeg van jou, terwijl jij "afwezig" was. :P

onze deal gaat toch nog door? ;)
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Nelisje op 24-10-2004, 00:04:31
Damn ik had niet gedacht dat je me door zou hebben!  ::ok::

Tuurlijk staat onze deal nog. Wat dacht jij dan...!

Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Test op 24-10-2004, 00:32:59
onze deal gaat toch nog door? ;)

Tuurlijk staat onze deal nog. Wat dacht jij dan...!

Wordt er een beetje gedealed hier in de CSC? :o Baron doe er eens wat aan. Stuur de CSC politie op ze af ofzo. >:(
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Dorine op 24-10-2004, 00:37:02
*stapt biechthut in* *schopt iedereen naar buiten* >:( Ik wil rust!

Sinds wanneer kan er in de biechthut gesproken worden onderling ? ??? ::ohno::
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: LC op 24-10-2004, 10:34:51
Op de een of andere manier konden we vorig jaar ook al de band terugspoelen ;)
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Eck op 24-10-2004, 20:28:42
We kwamen daar eerst gezellig aan lekker hapje en een drankje krijg je meteente horen dat je zo snel mogelijk moet zijn anders lig je eruit. Ik natuurlijk heel erg mijn best doen maar helaas zag i kdat een paar mensen elkaar hielpen. waarom hielpen mensen mij nou niet?  Nou ik was dus te laat en toen kreeg ik OOK nog te horendat ik in die kooi moest zitten met mensen die ik amper ken. Na een paar uur heb ik iedereen gelukkig wel een beetje leren kennen. Maar hoelang houden we het vol in de kooi totdat iemand opgeeft?
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: xmoix op 25-10-2004, 16:29:40
Ja dat kan nog lang duren he! Maar iedereen uit de mangrove zit toch in die kooi?
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: bertha531 op 25-10-2004, 17:02:58
Ik heb een beetje een identiteitscrisis. Ik zat toch altijd bij team geel ooit? Wat doen al die rare mensen daar nu. En nu ineens zwart? En wat doen al die zwartkijkers (leuke woordspeling  ::rofl::) hier in deze kooi?

Ik wil graag uit de kast kooi komen, want ik weet het zo niet hoor.


Vroeger was alles beter...  :-\\ ::jaja::
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Eck op 25-10-2004, 20:27:30
We Zitten inmiddels al een dag in de kooi. En nog geeft er niemand op. wat een doorzetters zeg ,maar das ook logisch. want iedereen heeft zich opgegeven niet om metee nweer weg te gaan. Ik vraag me wel de hele tijd af wat de andere spelers aan het doen zijn. Misschien liggen ze wel met hun luie reet op het strand ik heb geen flauw idee. Maar i kblijf hier voorlopig nog maar even zitten.
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Cora Bora op 26-10-2004, 11:22:53
Lieve Hut,

Alweer een jaar om sinds ik het laatst bij je mocht biechten... Wat kan er toch een hoop gebeuren in een jaar. Na het omkopings- en uitlekschandaal van vorig jaar, moeten we deze keer voorzichtig zijn met wie we kunnen vertrouwen. De vijand (test) heeft alweer zn plannetjes klaar, dat weet ik zeker. Vanaf nu af aan schrijf ik al mn geheime geelzwarte privéberichten gecodeerd. Ik hoop dat we er klaar voor zijn............................
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Lola op 27-10-2004, 10:45:47
Pffffff...valt tegen hoor hier in zo'n kooi....maar ja...je leert elkaar wel kennen zo(en alle lichaamsgeuren....).
Ben benieuwd wie er op gaat geven...Heinz ziet er nogal beteuterd uit en ook de nieuwe Eck vertoond claustrofobische trekjes...Ook zie ik concurrentie......ik ga me eens in diegene verdiepen..es kijken wat de zwakke punten zijn.....


 
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Daisy op 27-10-2004, 15:04:18
Lieve biechthut

Ik ben weer terug, een jaar geleden werd ik er door een complot eruit gestemd. Mijn wraak was zoet. Nu ben ik terug. Ik hoop dat de mensen het zien als, nieuwe ronde, nieuwe kansen, me in het begin met rust laten en me niet vanwege vorig jaar er direct uit stemmen in de eerste ronden. De eerste indrukken van mijn teamgenoten zijn goed. Ik ben benieuwd wie er leider van ons eiland wordt.
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Nostradamus op 27-10-2004, 17:11:11
Doorzetters hierzo in de kooi, misschien heb ik sommigen erg overschat, maar goed. We worden wel een goede groep zo door de kooi. Misschien zitten al die andere teams wel in luilekkerland, maar dit is pas echt CSC!
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Annuh op 28-10-2004, 15:12:05
Hup Geel, roepen ze hoor, bij ons op dat eiland...

Ik wilde helemaal niet bij geel! Stomme geel... Als er maar niet hetzelfde gebeurt als vorig jaar met geel... Stomme geel... Ik heb zelfs al een complotje aangeboden gekregen... Stomme geel... Met die kleine kinderen op een eilandje... Stomme geel...

Hup Geel...
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Kukai op 28-10-2004, 15:46:14
Hoi Hut

Vorige keer toen ik hier zat bleek ik afgeluisterd te worden door Nelis. Die rooie vrouwen schamen zich ook werkelijk nergens voor. Als je hier al niet meer eens rustig kunt biechten. Met die meegesmokkelde verrekijker van Simon zagen we ze ook al door de mangrove sluipen.

Er gebeurt momenteel weinig bijzonders op het eiland. Test weigert nog steeds zijn gele T-shirt uit te trekken. Soms (als hij denkt dat wij slapen) dan zit hij huilend bij het nasmeulende kampvuur naar een foto van bertha531 te kijken. Hij droogt dan zijn tranen in dat gele shirt, dat steeds viezer wordt.

Linda was gisteren een hele dag kwijt. Niemand had het eigenlijk gemerkt tot ze terugkwam. Toen riepen we om het hardst dat we haar gezocht hadden. Ze zei dat ze op het strandje hiernaast zat om haar gedachten wat op orde te krijgen. Iedereen weet dat haar stem straks wel eens van cruciaal belang zou kunnen zijn, dus het is belangrijk dat ze nog even gelooft dat ik vind dat ze goed kan koken. Daar is ze wel gevoelig voor.

Ben wel benieuwd wie de leider wordt. Volgens mij maak ik geen kans. Simon zegt wel dat ie op mij gestemd heeft, maar hij loopt de hele dag achter Lorelei aan. Volgens mij valt ie op dominante onbereikbare vrouwen.

Nou, dat was het weer... 'k wandel binnenkort wel weer eens binnen.
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: molice op 28-10-2004, 16:23:22
Hey die hut,

ik wilde... gatver, het stinkt hier! Zo ga ik niet biechten hoor! Die smerige lui van blauw ook altijd >:(
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Lindå op 28-10-2004, 16:32:50
Hey Hut..


pfft ik zit echt in een suf team zeg.. stelletje ouwe ballen daar.. en saai en suf dat ze zijn..
Gerard praat de hele dag alleen maar over bejaarden enzo, en ondertussen loopt ie maar aan te pappen met die meiden van rood.. test slaapt alleen maar, en simon, die zie ik nauwelijks.. denk dat ik t daar echt van Lorelei moet hebben...

Ik heb gisteren even een tactiek uit zitten broeden hoe ik dit zo goed mogelijk overleef zonder zelf zo saai en suf te worden.. toen ik terugkwam gingen ze helemaal hyperen.. tss, stelletje suffe kerels zeg..
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Grace op 28-10-2004, 17:14:19
Zooo...eindelijk de weg gevonden naar DE HUT. Kwam op mijn weg hiernaar toe verschillende tegenstanders tegen. Zouden die allemaal al gebiecht hebben? Hoe zou het hen vergaan? Hoe staat ervoor met hun teambonding?? Allemaal vragen en geen antwoorden.

* slaakt een diepe zucht....

Ben nu echt voor het eerst sinds het begin van de CSC even alleen. En moet zeggen dat het me heerlijk bevalt. Niet dat het team niks is, verre van dat. We hebben een hardstikke gezellig en hecht team. Maar even alleen zijn is ook wel lekker.

Ik kijk uit naar de eerste confrontatie met de andere teams! We zullen ze eens even gaan aftroeven. Yeah! Ik geloof dat ze ons nogal onderschatten en lacherig doen over onze Killer Queen strategie.
Puh....laat ze maar! Ze zullen het vanzelf wel merken.

* hoort geritsel in de bosjes naast de hut.....

Tijd om terug te gaan, volgens mij word ik hier bespied....

Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Dorine op 29-10-2004, 00:45:52
*kijkt om zich heen*

De kust is veilig!
Ha die Hut, ik vind het hier stinken dus ik zal ff heel snel voorlezen wat ik in mn dagboek heb geschreven en dan ben ik heel snel pleite... Helemaal kut zeg, die stank hier! >:( Kan er niet een beetje schoongemaakt worden of zo, lijkt hier wel een plee zeg! >:(

*leest voor*

Lief Dagboek,                     28 oktober ’04

Hier zit ik dan, alleen op mn eiland op een rots. Er is daarginds een biechthut… Het is er een drukte van jewelste en ik heb sterk het gevoel dat de biechts afgeluisterd worden. Iedereen wandelt door elkaar heen, loopt in en uit. Ik geloof er geen reet van dat het allemaal in stilte gebeurd. Anyway, ik ga er dus niet zitten biechten. Als de productie mijn diepste gevoelens en geheimen wil zal ik misschien een klein stukje uit mijn dagboek voorlezen of zo, maar dan wel fluisteren.
Er gebeurt al heel erg veel in de kampen, er wordt geroddeld als in een bejaardentehuis maar goed dat ik misschien ook niet zo raar als je weet dat er een senioren team is, je kan het ze ook niet echt kwalijk nemen. Dit gedrag schijnt bij de leeftijd te horen en dat accepteer ik dan maar, alhoewel het me mateloos irriteert, natuurlijk.
In mijn team lopen de zaken wel goed, we zijn rood en we voelen ons rood. De teamspirit is er, we zijn gedreven en vals daar waar nodig. Daar zijn we ook vrouwen voor natuurlijk. We lachen liefjes, doen alsof we het soms niet begrijpen maar ondertussen manipuleren we de hele boel.
En dan het altijd en eeuwige complottengedoe… Men is er maar druk mee, begrijp ik hier en daar. Ik vraag me ook af in hoeverre mensen bijhouden met wie ze wat afspreken want de een heeft een complot met die maar weet dan niet dat de ander een complot heeft met nummer 3. Het is een puinbak van complotten en klerezooi, ben benieuwd wanneer het eerste verraad gepleegd zal worden en wat de gevolgen daarvan zijn. Mensen vertrouwen elkaar blindelings terwijl er natuurlijk een paar bij zitten die niet voor niks gekozen zijn voor de competitie. Als je goed om je heen kijkt zie je gewoon welke mensen hier vanwege hun intelligentie zitten en welke vanwege hun prestaties op fysiek gebied en dan heb je altijd de klootzakken die er alleen bij zijn om de boel flink te laten schudden met hun vuile en smerige karaktereigenschappen.
Ik bekijk het allemaal van een afstandje, onderhoudt contact met mijn teamgenoten en dat soort zaken. Ik regel hier en daar dat we wat alcohol binnen krijgen want dat is toch wel wat ons team een hecht team maakt, we zijn jong en we feesten wat af. Alleen moeten we gewoon steeds goed oppassen of die ouwe grijze niet in de buurt is, nee niet die van het senioren team maar die die de boel een beetje regelt en zo. Hij is streng en kan ons sowieso niet echt waarderen maar goed wat mij betreft gaat hij zich wat meer buigen over de jonkies, die kunnen wel wat sturing gebruiken in mijn opzicht.
En dan is er nog een zogezegd team van mannen. Nou als je daar de samenstelling van gaat bekijken pis je echt het hele eiland onder van het lachen. Pfff mannen, nou het is veel maar mannen zijn het niet hoor. Mietjes en watjes, dat zijn het maar dan wel een perfecte balans van die twee. Mietjes en watjes.
Tot slot moet ik alleen nog even kwijt op dit moment dat er een gore lucht hangt op het eiland. Echt enorm smerig, een ranzige mengeling van zweet, schijt en pies door elkaar lijkt het wel. Dat viel ons al dágen op en gister zijn we, energiek als wij zijn, even op onderzoek uitgegaan en wat blijkt… Er staat gewoon een kooi met mensjes erin ergens op dit eiland. Wij stonden in de bosjes helemaal in onze teamoutfit en fris en schoon terwijl zij met zn allen hutje mutje op elkaars lip zitten. Best een triest gezicht, we gaan vast van de week nog een keer aapjes kijken. Maar het is moeilijk om er te komen, je moet echt door het moeras en zo, dus daar moeten we dan wel zin an hebben… Hier laat ik het even bij, ik ga slapen, de anderen slapen ook al. Of nee, ik zal nog even in de hut gaan kijken of de rust een beetje weder gekeerd is en misschien lees ik dan mijn dagboekje even voor.

Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Kukai op 29-10-2004, 00:54:17
**wandelt naar binnen en haalt zijn afluisterapparatuur weg...
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Dorine op 29-10-2004, 00:57:50
*loopt snel de biechthut in*

zag je dat, gerard was hier, een van die oudjes van verderop, die had afluisterdingetjes opgehangen maar hij heeft nog niet door dat ik het bandje eruit had gehaald, ben heel benieuwd hoe hij dat gaat oplossen, hij kan natuurlijk nooit gaan vragen of iemand zijn bandje heeft gezien. Maar goed, wat ik dus zei he... Verschillende types hierzo...

*verlaat hut*
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Ongewensd Persoon op 29-10-2004, 12:26:32
Dat was lachen, hadden ze net een beetje binding met hun team, worden de 4 gekozen leiders overgezet naar een ander team. De gekozen steunpilaren worden gelijk weer weggehaald en vanaf nu is het spel echt begonnen.

Vanaf nu is het zieltjes winnen, zorgen dat jouw team in totaal niet als laatste eindigt, je team etnisch zuiveren om dat wel te halen of zorgen dat je dmv complotten niet verdwijnt. Meerdere wegen leiden naar Rome.

Daar waar het spel begint voor de kandidaten is het alweer afgelopen voor Mangrovevrouw. Zonder pardon werd deze kersverse newbie hard weggestemd door de andere Mangrovertjes. Misschien maar goed ook voor haar, hoeft ze niet die vieze ellendige Mangrove in.

De eerste verrassing is geweest, nu is het een weekje afwachten welke kandidaat ook wordt getrakteerd op een enkeltje Mangrove.

Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Grace op 29-10-2004, 14:41:59
* komt verdwaasd en verward de hut ingestrompeld.

..........damn, nee laat ook maar.  :\'(

* knoopt rode bandana aan hut en zet koers naar het groene eiland.
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Lola op 29-10-2004, 15:15:13
Hoi....
zo..de 1e is afgevallen en ik moet zeggen dat ik het niet zo erg vindt dat Mangrovevrouw eruit ligt.
Ze had heimwee...en ja...daar kan je behoorlijk ziek van worden met alle gevolgen van dien.
Ik heb al aardig wat contacten gelegd en moet zeggen dat wij erg sterk overkomen.Dus het kan nog moeilijk worden.Als de sfeer zo blijft zoals ie nu is dan hou ik het nog wel een tijdje vol..zeker met xmoix....wij voelen elkaar goed aan.
Ik er weer vandoor..
Later.
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Eck op 29-10-2004, 18:41:05
Hallo!!! Ik ben er eigenlijk  een beetje stuk van dat mangrovevrouw nu al moest gaan. Moest die stomme kooi dan vollopen!!! Als die kooi nie was volgelopen was het misschien heel anders gegaan. Ik denk eigenlijk dat mijn positie in de kooi niet zo goed is. Alhoewel ik het met een aantal toch wel goed kan vinden. Stormpie en Nostradamus bijvoorbeeld. Mangrovevrouw was er ook een van maar die is helaas weg.
Ik moet weer gaan want we gaan met zijn alleen op expeditie door de mangrove. DOEIII
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Molcrazy op 29-10-2004, 22:53:00
Hier ben ik weer en ik ben behoorlijk gefrustreerd: Molice, onze leider, wordt ons plots zomaar ontrukt! >:( Wat nu? Met Grace als leider krijgen we iig een vrouw in het team, en een vrouw is altijd goed om de onderlinge banden te versterken.

Kbetreur Molice wel, zit ie daar opgescheept met 4 Killer Queens, geen eitje hoor.

Nou, ik ga weer even.
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: molice op 29-10-2004, 23:03:42
Hallo hut,

ik weet sinds vandaag ineens waar die stank hier vandaan komt...

Nou, ik ga weer even.
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Kukai op 30-10-2004, 14:55:03
**wandelt de hut binnen en zoekt bandje..

Ik zou toch zweren dat ik hem er echt in heb gedaan, maar hij is nergens meer te vinden. Zou Dorine...? Nee, die heeft zoiets echt niet door.

Maar goed. Ik zit dus met een dilemma. De Baron heeft ons gevraagd alvast twee lijstjes in te leveren op wie we op de eilandraad gaan stemmen. Eentje met daarop op wie je echt stemt, en eentje voor het publiek. Een moeilijk dilemma, want ik wil ze natuurlijk alle vier graag weg hebben. Ze zijn echt helemaal gek hier op dat eiland.

Lebon Simon bijvoorbeeld loopt de hele dag achter Lindå's kont aan. Hij vroeg haar gisterenavond of ze zich kaal wilde scheren en of hij haar Dorine mocht noemen. Lindå werd woest, sloeg hem strak op zijn bek en kreeg meteen een vreetbui. Al onze rijst en dat kleine beetje vis is nu helemaal op. Onze nieuwe 'leider' Daan stond erbij en keek er naar. Leiders worden niet gemaakt, maar geboren denk ik dan maar. Overigens heeft hij ons wel verplicht om hem 'meneer de leider' te noemen wat we dan ook braaf doen. 

Met Lorelei kan ik wel goed vinden. We hebben lange gesprekken tot diep in de nacht. Ze is wel wat touchy met betrekking tot het eten van vis. Wel een moeilijke keus nu voor de eilandraad. Ik denk dat ik gewoon ga zeggen dat ik op Lorelei stem, maar dat ik in het echt op Lindå ga stemmen. Ze heeft immers alles opgegeten.
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Daisy op 30-10-2004, 17:19:27
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Test op m'n eiland, m'n grote vijand van vorig jaar. Nu zit ik met Annuh én Test opgescheept. En Eidm is vast achter de schermen met wraak nemen en Kolko hoor of zie ik helemaal niet. Dat wordt weer niks :-[
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: elise is de mol op 30-10-2004, 17:39:28
Ik zag net Daisy weglopen uit de biechthut. Ik ben wel blij dat ik weer bij een blauw teamlid van vorig jaar zit, maar ze was wel de leider, die uiteindelijk er voor zorgde dat ik weg moest. Ik weet eigenlijk niet wat ik er mee moet, het is hier al erg genoeg, helemaal nu we Test hier hebben, en Annuh vind het hier ook niet leuk, en van Kolko weet ik nou niet wat ik moet verwachten.
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Nostradamus op 30-10-2004, 18:05:17
Gisteren zijn we eindelijk uit die stomme kooi verwijderd, welke zo'n beetje als dierentuin werd beschouwd door de andere teams. Gelukkig ziten we nu in ons eigen kamp, alwaar iedereen elkaar (nog) goed aan schijnt te voelen. Hopen maar dat dat voorlopig nog zo blijft...
Nu moet ik weer eens gaan, want ik moet nog wat voor het eten doen.
Ik spreek je snel weer!
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Nelisje op 30-10-2004, 18:44:56
*kijkt om zich heen om te checken of de kust veilig is en klimt daarna in de biechthut*

Nou hier ben ik dan voor het eerst. Na alle voorbereidingen en teambuilding zijn we wreed uit elkaar gerukt. Grace, ook een van onze Killer Queens moest vertrekken. Ik hoop maar dat ze het goed doet daar op het andere eiland! Als ik de Baron nog een keer zie, help me herinneren dat ik hem zeg dat ik het een rotstreek vind!

Wij kregen Molice als leider, maar eigenlijk ken ik hem helemaal niet. De tijd zal uitwijzen of het gaat klikken tussen ons, maar eerlijk gezegd weet ik het niet, hij heeft zich nieteens normaal voorgesteld toen hij van de boot kwam... Alsof ik dan maar meteen moet weten wie hij is!

Gelukkig zijn Ville, Tijgertje en Dorine er nog om me door deze moeilijke tijd heen te trekken... *snif*  :\'(

*kijkt weer of de kust veilig is en klimt weer naar buiten*
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: xmoix op 30-10-2004, 20:54:43
Eindelijk uit die kooi.....
Jammer dat er nu al mensen moeten afvallen, maar we moeten door!
'K heb het best naar m'n zin en kan met de mensen hier denk ik wel opschieten.   ;)
Hopelijk heeft iedereen het naar z'n zin. ... en kunnen we nog lang van dit avontuur genieten

 ::zwaai::
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: lebon simon op 31-10-2004, 10:11:23
Zo, eindelijk 'n rustig moment hier in de omgeving van de biechthut.

'k Heb wat af te klagen hoor...  :-\\   Allereerst vind ik het doodzonde dat leider Test naar 'n ander kamp moest, met hem kon je nog praten. Volgens mij ook de enige die 'n beetje cohesie kon krijgen in dit stuurloos geheel. Die jongen die in z'n plaats kwam, doet wel vreselijk zijn best, maar het lijkt me vrij hopeloos.

Neem nu Lorelei, 'n prachtvrouw, levert ongetwijfeld mooie TV-beelden op. Maar ze ligt hele dagen in het water te zingen. Met Linda heb ik contact trachten te maken, maar die is onbereikbaar. Voelt zich ook niet lekker op dit stuk eiland, vermoed ik, want ze heeft het steeds over verhuizen. Zelfs een grapje van me, wist ze niet te waarderen. En het ergste is m'n gebrek aan nachtrust, dat sloopt me gewoon. Want één keer de nacht gevallen is, houden die vrouwen niet op met kletsen. Je zou gaan denken dat ik met 'n stel vampiers opgezadeld bent. En Gerard dan, tja, wat zal ik daarover zeggen ? 'k Heb er al heelwat gekend tijdens m'n leven, maar hij slaat werkelijk alles. De vrouwen kunnen er mee lachen, maar naar mijn mening zijn er behoorlijk wat kosten aan die jongen. Hij zit me ook voortdurend te jennen, omdat ik op weg naar het eiland 'n praatje maakte met 'n lief meisje van Team Rood. Maar ja, moet je iemand als Gerard uberhaupt ernstig nemen?

Goed, ik zal er maar het beste van trachten te maken weer. Maar ik had het me wel anders voorgesteld. Erover praten heeft me in ieder geval opgelucht.

Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Stormpie op 31-10-2004, 15:23:00
Iedereen weg??? Mooi dan is het vandaag eens mijn beurt.
Na een paar rusteloze nachten, (ik zag steeds de Baron in mijn dromen en daar werd ik niet echt happy van), nu eindelijk eens doorgeslapen. Dat gesnurk van Nostra is ook echt verschrikkelijk. Ik wist niet dat een mens zoveel herrie kon maken.
xmoix zit gelukkig goed in haar vel al zie ik haar wel vaak samen met Lola... Zouden die twee elkaar matsen bij het stemmen? Ze zijn trouwens niet de enigen die elkaar steeds opzoeken. Maar daarover later.
Belangrijk is dat onze voedselsituatie echt bedroefd is. Het beetje rijst dat er was is op onverklaarbare wijze verdwenen. Wil niet gelijk iemand beschuldigen, het barst hier tenslotte van de ratten, maar vreemd is het wel.
Het wordt tijd om eens bij één van de eilanden op voedselroof te gaan. Die van blauw zien er weldoorvoed uit. Dat biedt dus perspectief..
Voorlopig was dit het.. ik ga me eens richten op het ontdekken van complotten binnen de Mangrove.....

ajuus ::zwaai::
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Eck op 31-10-2004, 17:48:01
Heeej biechthutje ben ik weer.... Je denkt misschien o nooo maar ik moet ook mijn verhaal kwijt. Ik vondt het vandaag erg gezellig in ons nieuwe kamp en vooral EIGEN kamp. Groenenman,Heinz,Kim en ik hebben een tafel gemaakt waar we met zijn allen aan kunnen eten. Nu de stoelen nog....Ik heb ook al een paar echte vrienden. Maar daarover vertel ik nog wel... Ik ga weer verder want ik ga effe het eten bereiden samen met Lola.
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: xmoix op 31-10-2004, 18:21:43
Hoi

Daar zitten we dan in de mangrove. 8)
Een vuurtje maken is echt moeilijk hier.....  ::vergroot::Maar het kan er mee door. Veel mensen begin ik al beter te leren kennen, alleen strax komt het: Als er mensen in een ander groep komen enz. nieuwe vrienden maken. :-\\
Misschien moeilijk, ik weet het niet de tijd zat het leren! Ik heb het zekers nog naar m'n zin! ::tandpastasmiley::

 ::zwaai::
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Groenenman op 31-10-2004, 18:35:32
Hallo

Eindelijk heb ik ook eens wat tijd gevonden om eens lekker te gaan biechten. Ik hoop dat het zal helpen want het is zwaar in de mangrove. Je wordt constant bespied door je medebewoners. In deze hut is het tenminste lekker rustig. Ik denk dat ik hier nog maar even lekker ga zitten om alles eens goed te overdenken .............
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Nelisje op 31-10-2004, 18:39:51
Daar ben ik weer. Het gevoel wat zich gister al een keer van me meester maakte heeft zich vandaag ook voortgezet. Ik heb weinig contact met mijn teamleden, Dorine en Molice zitten telkens samen te smoezen. Volgens mij zitten ze wat te bekokstoven. Tijgertje en Ville trekken er in hun eentje op uit om voedsel te zoeken en komen telkens luid giechelend weer terug. Misschien smeden zij ook wel een complot samen! Ik hang er een beetje tussen, en dat baart me wel een beetje zorgen.

Vanmiddag ben ik naar de hoogste rotspunt geklommen die ik kon vinden en daar ben ik op gaan zitten, in de hoop dat ik een glimp op kon vangen van andere spelers, misschien wel Queen Grace, Lorelei, Molcrazy, Eck en Stormpie uit de mangrove... Ik zag overigens wel iemand, ik vermoed dat het Gerard was. Hij lag op zijn handdoekje te bakken in de zon, de luie donder. Ik heb nog even staan zwaaien, maar net op dat moment draaide hij zich om. Daar hoef ik dus ook niks van te verwachten! Volgens mij zag hij me wel...

Ik moet me nu zien te herpakken. Misschien moet ik maar eens wat teambuilding proberen te introduceren, zodat ons kamp weer één wordt! Nu niet opgeven Nelis, je weet dat je het kan, laat het dan ook zien!

Hee ik ga er weer vandoor. Als de donkere wolken in mijn hoofd een beetje weggedreven zijn dan zal ik weer verslag uitbrengen!
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Eck op 1-11-2004, 09:12:50
hoii ben ik weer effe. Vanmiddag was een puinhoop! we waren Groenenman kwijt!
Dus wij d ehalve mangrove afzoeken waar hij was bleek dat hij gewoon even in de biechtstoel wilde blijven zitten. En doordat we zolang moesten zoeken is het eten ook nog aangebrand. zover het eten was Ik  ga maar weer want ik zie in de verte xmoix aankomen lopen die ook nog iets wil biechten..
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Molcrazy op 1-11-2004, 14:42:42
Hoi hut

Ik ben best tevreden op Bicepsië: we vormen een coherent geheel, of iig een coherenter geheel dan andere teams, zoals Team Rood. Totaal geen structuur daar als je het mij vraagt, die dames lopen maar door elkander als kippen in hun kippenhok.

Van Team Blauw hoeven we ook niets te vrezen, die mensen gaan het na een paar dagen van vermoeidheid al niet meer kunnen trekken.

Dan is er tot slot nog Team Geel. Daar heb ik mijn twijfels bij, want Test is toch wel een sterk leidersfiguur, dus dat wordt nog ff afwachten.

oei, er komt precies iemand aan, maken dat ik wegkom

Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Stormpie op 1-11-2004, 15:21:06
Eindelijk de hut weer eens leeg.. wat heeft die Mc toch lang werk. Alsof het zo belangrijk is wat er allemaal in het groene team gebeurt. Aan de moeilijke woorden te zien vinden ze zelf iig van wel.

Vanmorgen maar eens op voedseljacht geweest. En ik moet zeggen: in de Mangrove is verdomde weinig te vinden. Paar krabbetjes en halfvergane kokosnoten.. schiet niet echt op. Ik hoop dat we morgenochtend, als de andere teams op een proef zijn, eens bij de buren kunnen jatten. Moet daar wel een paar geslepen figuren voor vinden.. Misschien Intikker.. ken hem nog niet zo heel goed, maar dat lijkt me wel een geschikte. Vanavond maar eens polsen hoe de groep er over denkt...
Dat was het weer voor vandaag, moet snel zijn, want ik hoor voetstappen.....
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Molcrazy op 1-11-2004, 19:11:23
Eindelijk is er weer plek hier, Stormpie doet er altijd zo lang over. :P Zij toch altijd met haar gezever over voedseljacht. Ze kan beter tot actie overgaan ipv er over te praten. Geen woorden, maar daden!

Team Groen heeft het echt wel getroffen met Bicepsië! Eten in overvloed: vis, kokosnoten, bananen en lekkere rode bessen. Nu alleen wat zuinig zijn met onze olie en bloem en we kunnen wel ff door.

Ik hoop maar dat we de eilandraad kunnen ontlopen, het kan me niet schelen wie er naartoe moet, zolang wij het maar niet zijn.

Zo, ik ga weer ff. Dorine ff opzoeken en om wat rijst bedelen omdat we toch "o zo weinig voedsel hebben". ;D
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Lola op 1-11-2004, 19:29:55
Jaaaaaaa...even tijd voor mezelf. Ik heb zo lang geslapen deze dag....
Het valt me op dat de mensen hier toch wel aardig lekker in hun vel zitten. Eck komt helemaal los en kan best een aardig potje koken....(zelfs als het aangebrand is..) :-X Stormpie is vaak op voedseljacht en is best goed daarin..niet dat ze zakken vol (vr)eten meesleept ::ohno::... maar toch.
Alleen Hagar he...die zit volgens mij stuk....heeft met niemand contact en slaat zelfs voedsel af! Je ziet Hagar met de dag een gratenpakhuis worden...sneu hoor....ik zal toch eens proberen om te communiceren met Hagar.
Verder wacht ik met spanning af wie de volgende is die eruit moet en wie er srax bij komt van het andere team.Die zal het niet makkeijk krijgen denk ik....
Goed snel weer plaatsmaken voor de volgende ...seeya... ::zwaai::
Titel: De Biechthut
Bericht door: Lautjuh89 op 1-11-2004, 19:46:02
haaai hutje, sorry dat het zo lang duurde voor ik kwam. Maar ik kon je gewoon nie vinden. Dus volgde ik net Lola maar op een afstandje en nu ben ik hier gewoon. Hebben de mensen iets raars over mij gezegd? Vandaag was een erg leuke dag we zijn op expeditie geweest en ik heb een goed gesprek met kim en xmoix gehad. ik ga weer ciao
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Elmar op 1-11-2004, 19:59:07
ik moet eerlijk toegeven dat ik best teleurgesteld was dat ik niet was gekozen als leider van team Groen. Maar nu ben ik beter af, want anders had ik nu de teamleider geweest van team Rood. Wat ook niet verkeerd was geweest... Maar Groen is nu eenmaal beter.

Het is beter zo. En Grace is een geweldige leider. Daar zijn we beter mee af dan met Molice...
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Eck op 1-11-2004, 20:07:16
hey hutje! ik heb me vandaag kapot gelachen. ik en cora bora wilden een rog pakken. Maar dat ging nie zonder schok of stoot... eerst viel ik in het water en daarna stak cora bora haar stok diep in de grond dat we hem niet meer loskregen.
uiteindelijk door goede samenwerking hebben we het dan toch maar geflikt!
Vanavond eten we dus rog en andere dingen

Ik ga maar weer eens trug het wordt hier wel erg druk want er komen weer wat mensen aan.
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Molcrazy op 1-11-2004, 23:24:11
Hoi hut!

Ik heb iets ongelooflijks ontdekt! Ik moet het gewoon kwijt! Het liefst van al zou ik het iedereen vertellen, maar aangezien niemand te vertrouwen is, vertel ik het jou. Remember het Gele Verbond van vorig jaar? It's back! Ik heb ze wel bezig gezien met zijn viertjes, Kim, Cora, Intikker en uiteraard die duivelse Bertha. Ze zijn weer vuile plannetjes aan het smeden. Ik wilde er natuurlijk het mijne van weten, dus ik sloop dichterbij. Ze zaten uiteraard niet in de Mangrove, veels te vies daar, maar op het strand. Ik verstopte me achter een grote steen (waar "Lebon Simon loves Dorine forever" ingekerfd stond, maar dit volledig tussen haakjes) en ving kort samengevat het volgende op: ze willen contact zoeken met het huidige Team Geel. Vooral Test vinden ze een interessante persoon. Het is hun bedoeling om met de steun van Team Geel als laatste over te blijven in de Mangrove om dan met hun 4 te beslissen wie er doorgaat naar de laatste 10 en in ruil geven zij Team Geel onvoorwaardelijke steun in de Poll, zodat zij tot de allerlaatste 5 kunnen geraken.

Nou, ik ben benieuwd hoe dat gaat aflopen. ???
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Nostradamus op 2-11-2004, 18:02:19
Hut, Hut...
Je bent zo populair dat je hier zelfs nummertjes moet trekken om naar binnen te gaan en je zegje te doen. Maar goed, het is tenminste fijn dat er veel wordt opgebiecht.
Gisteren nog lekker rog gegeten en ik ben wel benieuwd wat we vanavond gaan eten, omdat we eigenlijk nog niks hebben gevonden e.d.
Maar dat zoeken we wel uit en anders neem ik iemand mee om iets te gaan vangen. Het slapen gaat inmiddels veel beter dan de eerste paar nachten, toen ik naar alle geluiden aan het luisteren was, maar nu kan ik die geluiden goed van me afzetten. Ik ga nu maar weer eens, anders eten we om 12 uur nog niet... ZIe je snel weer, Hut!
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Lola op 2-11-2004, 20:11:54
Heeej Hut....tis altijd effe lekker om je hart hier te luchten.Je kan wel bij je medekandidaten terecht,maar je weet niet wie hier te vertrouwen is....
Vanmorgen was ik al weer vroeg wakker en ben even mijn benen gaan strekken.Ver bij de Mangrove vandaan kwam ik op een zeer mooi en serene plek aan en tot mijn grote verbazing ::oink:: vond ik een verkreukeld vies papiertje met mijn naam erop (zo'n stembriefje van de eilandraad weet je wel...).Onder mijn naam stond ..."kijk onder deze steen"...
Ik tilde met trillende handen de steen op en wat denk je????
Ligt daar een flink stuk pannenkoek...welliswaar koud..maar toch.
Ik kon mijn geluk niet op!!!!!!!!
Kijk...dit komt niet uit mijn kamp..diegene had dat dan wel gegeven en by the way...we hebben helemaal geen meel.
Dus iemand uit een ander kamp moet toch wel erg met mijn lot begaan zijn.of mij gewoon erg aardig vinden

Ik heb natuurlijk wel een paar mensen in gedachten,maar ik kom daar voorlopig nog niet achter.Maar goed..mijn honger was weer even gestilt en wat heb ik genoten zeg.. ::ok::..de stroop dacht ik er gewoon bij.
Diegene zal ik eeuwig dankbaar zijn!!
Ik denk dat ik morgen maar weer zo'n wandelingetje ga maken..je weet maar nooit!!!!!!!

Nou dat was mijn avontuur voor today....
Tot gauw ...enne niet verder vertellen he??
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Cora Bora op 3-11-2004, 11:56:46
lief hutje

voorlopig gaat alles oke. de honger bevalt me goed... een goed alternatief voor afslankkuuroord. tis alleen zo jammer dat er geen sauna annex fitnessruimte hier op het eiland is, anders zou het perfect zijn....
het is lachen met lola, eck en kim!! we dansen iedere dag de lambada en gebruiken tikkie als bamboestok voor de limbo-act.
over sommige maak ik me een beetje zorgen.... stormpie is heel fanatiek met eten bezig enzo, terwijl we van te voren hadden afgesproken dat we wat kilootjes zouden kwijtraken!!
en bertha, bertha zit in een dip. hij zit de hele dag maar te kijken naar dat tostie-apparaat die hij nergens kan inpluggen. arme bertha.. hij had beter een draadloze muis mee kunnen nemen :-\

nouja we zien wel, wat het wordt hier. ik ga nu even de mangrove weer in, stormpie uit de kokosnotenboom halen... ::)

Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Nelisje op 3-11-2004, 15:49:12
Daar ben ik weer!

Wat we nou hebben meegemaakt... Echt niet te geloven! Toen wij vanmorgen vroeg opstonden en net bezig waren met het ontbijt (deze keer: rode vruchtenpannekoekjes met kokosmelk) zag Tijgertje van achter de bosjes iets bewegen... Nadat ze ons onopvallend op de hoogte had gebracht besloten we te doen alsof we ze niet hadden gezien. Maar ondertussen had ik stiekum mijn persoonlijke voorwerp, mijn fototoestel, uit mijn rugzak gehaald. Die gluiperds probeerden steeds dichterbij te komen, en wij maar doen alsof we het niet door hadden, gniffel gniffel... Het was duidelijk dat ze op ons eten zaten te azen. Op een gegeven moment waren ze zo dichtbij dat we ze wel hadden moeten herkennen, maar toen...! Was dat even schrikken! Ik heb snel een foto gemaakt:

(http://kore.mitene.or.jp/~jamboree/My%20Pictures/village%20people%20index.jpg)

Zoals je kon zien voelden ze zich duidelijk betrapt, dat zie je wel aan de gezichten... Maar wie zijn het??? Ik vermoed zelf dat het een cluppie uit de Mangrove is of anders die gozers van Bicepcië, heel slim dat ze een vermomming hadden, zeker een persoonlijk voorwerp van iemand... Niet echt origineel, vast afgekeken van Robin van ER vorig jaar. Die kwam ook in Batman outfit op een gegeven moment. Ik vond ze er wel heel erg eng uit zien...

Anyway, ze schrokken van mijn flits en gingen er vandoor, onverichter zaken. Misschien dat ik ooit nog hoor (na de samensmelting ofzo) wie ons dit kunstje heeft geflikt.

Wat teamspirit betreft is het wel heel goed geweest, we zijn er echt dichter door bij elkaar gekomen! We zijn nu echt een hechte club, en het gevoel dat ik er niet bij hoorde is helemaal over! De foto hangt nu als een trofee aan de hut, mocht er nog eens zo iets gebeuren dan maken we er gewoon een hall of shame van...  ;D

Ik kom snel weer terug!
Titel: De Biechthut
Bericht door: Eck op 3-11-2004, 17:59:42
Heej hutje, vanmorgen heb ik weer lekker de lambada gedanst. was weer dikke pret. alleen jammer dat niet iedereen meedoet. Dat zou het groepsgevoel meer omhooghalen.
Binnenkort komt er een bewoner bij...Zal die opgenomen worden in het team? of zullen we hem gewoon links laten liggen? ik heb geen idee wat er gaat gebeuren. Zou wel mooi zijn als we alleen met ons clubje bleven zitten. Om wraak te nemen en zo terug te komen. Ik wacht het allemaal nog af... Misschien wordt i ker zelfs wel uitgestemd voordat er iemand komt...ik ga weer verder doeiii
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: xmoix op 3-11-2004, 19:34:51
Hoi Hutje  ::regenboog::

vandaag weer lekker gedanst.
Is wel goed voor het groeps gevoel en de team spirite :P
Ik vind het erg jammer dat sommige mensen hun draai nog niet gevonden hebben hier in de mangrove  ::niet-ok::
Gelukkig zijn er ook een hoop die het wel naar hun zin hebben hier!  ::ok::
Ik ga maar weer eens, want er staat hier een rijtjuh!

Xie je wel weer!

 ::zwaai::
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Grace op 3-11-2004, 20:32:23
pssssst....ik heb allerlei rare dingen gehoord vandaag.....kan niet teveel zeggen hier, want tot voor kort werd de biechthut afgeluisterd door een of ander oudje uit het blauwe kamp. Had allemaal opname apparatuur hangen enzo en lag zelf verderop in die bosjes de boel in de gaten te houden. Een stel rode mieren in het bosje en de apparatuur saboteren waren genoeg om hem een lesje te leren, voor eventjes dan, want onkruid vergaat niet. Maar waar ik eigenlijk voor kwam biechten.....

*hoort geritsel en ziet gespuis*

Damn...wie nu weer, kan hier niet eens even rustig en alleen mijn hart luchten! Baron: Ik eis een nieuwe biechthut op een geheime plaats. Verdorie er zijn hier ook veel te veel mensen.

*kijkt om zich heen en vind verfrommeld briefje verstopt tussen latjes*

Leest hardop: "Lieve EIDM, ik ben het helemaal eens over wat je me vertelde laatst. Ik vind dat we daar eens even onder 4 ogen verder over moeten praten. Zodra je dit briefje vind, schrijf erop wanneer en waar me mekaar ontmoeten en stop het op de zelfde plaats terug. Kusje...M"(rest van de naam is weggevaagd)

*schrijft briefje terug en grinnikt even hardop....hehe*

Later  ::joehoe::


Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Dorine op 3-11-2004, 21:38:16
*loopt hut in, neemt plaats, ademt in*
*hoort gerichtsel*
*zucht*

Godver die hut is kut!
Tis hier veel te druk!

*loopt boos weg, struikelt bijna over jong en oud gespuis*
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Kukai op 3-11-2004, 21:44:24
Zoow, daar ben ik dan weer.

't Wordt steeds onaangenamer op dat eiland zeg. Simon gaat compleet los en is de schaamte helemaal voorbij. Vanmorgen toen ik wakker werd en de afluisterappartuur uit de biechthut vis uit het net wilde gaan halen zag ik Simon nog net terugduiken in zijn eigen hangmat. Lindå (die zich dus wel kaal heeft geschoren, de sloerie) deed net alsof ze sliep, maar de hete ochtenddamp kwam er nog af.

Maar goed dat Daan het niet gezien heeft. Zo'n blote Simon is niet geschikt voor kinderen. Daan zelf probeert trouwens de hele tijd een soort sinterklaasmeeting te organiseren. Ik heb al beloofd dat ik voor zwarte piet speel. Natuurlijk ga ik het niet doen, maar weet hij veul.

Nou, ik moet snel weg, want er komt iets roods aan en daar ben ik allergisch voor.
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: D**n op 3-11-2004, 21:51:03
Heeeeey biechthut,
wat vind je van mijn mijter? Goed he! Gaat helemaal goedkomen, die sinterklaasmeeting! Ik word gewoon sinterklaas, Gerard zwarte piet en Linda mag zsm mee naar spanje! Die ben ik nu wel zat. Alleen jammer dat je hier geen karton hebt, of papier maché, want surprises worden wel snel wat eentonig. En ik ben nog steeds hevig op zoek naar een pen, voor de lootjes...


Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Eck op 4-11-2004, 17:38:34
Heeeeeej biechthutje!!!! het komt steeds maar dichterbij dat er iemand weggaat. Net nu het zo gezellig is. Elke ochtend lekker de lambada dansen. een twee cha cha cha *danst* oeps sorry ik liet me effe gaan! Het is ook zo'n leuke bezigheid na het wakker worden. Wat me wel steeds meer op de zenuwen begint te werken is al die kampleden van de andere teams die langskomen om te loeren of wij er nog zitten.
Lekker pesten dat zij het beter hebben. Nouja ik overleef het wel. maar zal de rest het dan ook wel overleven???? ik ga weer verder met leven doeiii hutje xxx
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Nostradamus op 4-11-2004, 22:03:59
Hut, Hut...hier ben ik dan weer eens...
Het valt me wel op dat sommige van mijn teamgenoten hier vaak verschijnen, maar het is maar goed dat ze wat te biechten hebben. Zo kunnen we tenminste de buitenwereld op de hoogte houden, wat er allemaal in die zware Mangrove gebeurd. Heb vanochtend eens de lambada gedanst, nadat ik alle vorige ochtenden al op zoek was naar een lekkere vis, die ik kon vangen. Ga zo nog eens kijken hoe het met ons rantsoen zit en anders verzamel ik morgen een clupje om weer eens voedsel te gaan zoeken. Morgen moet er weer een bewoner vertrekken en er komt er ook een nieuwe bewoner bij! Ik mis wel enige muziek hier in de Mangrove, maar daar worstel ik mijn eigen als Mangrovebewoner wel doorheen. Ik moet nu weer gaan, want het schijnt dat het volgende nummertje voor de biechthut alweer is getrokken. Spreek je snel......!
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Kukai op 4-11-2004, 22:25:27
(http://www.realitynet.nl/images/er/csc/verjaardag.jpg)
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Ongewensd Persoon op 5-11-2004, 11:32:23
Het spel is in volle gang en ik kijk toe hoe kandidaten dezelfde stomme fouten maken als vorig jaar. Het begrip 'populariteitspoll' ontgaat ze volledig, zo gefocusd zijn ze op hun complotjes. Niemand doet maar enigszins moeite om zijn populariteit te laten stijgen. Maar liefst 13 van de 20 kandidaten durfden het niet aan om eerlijk te zeggen op wie ze hadden gestemd. Zondaars zijn het.

Dan zijn er ook nog die Mangrovers, die zijn helemaal dwaas. In hun eigen fantasietjes fantaseren ze dat ze roggen vangen en lambades dansen, terwijl iedereen weet dat ze met de hele groep als een kudde bavianen in Artis op een klein eilandje zitten, de hele dag te niksen. Hun breinen zijn inmiddels al flink aangetast. Zijn ze nou zo naief of zien ze niet dat er bij hen net zoveel complotten zijn als bij die anderen? Lautjuh89 zag het in ieder geval niet...

In ieder geval hebben ze versterking. Nou ja, versterking. Annuh was natuurlijk wel de eerste afvaller. Versterking, versterking..Team Geel was genadeloos, de persoonlijke, ordinaire vete tussen SMORG en JORG moest worden uitgespeeld, zonder dat ze doorhadden dat die Annuh een ijzersterke kandidaat is die vorig jaar doodleuk in de finale stond en op een nippertje na verloor van die doldwaze BSE531.

Ironisch om te zien hoe de mensen uit de kleurenteams de Mangrovers belachelijk maken. Boontje komt om z'n loontje als zij ooit zelf in de Mangrove terechtkomen, want uit de stemmen die ik kreeg bleek al wel dat niemand gespaard wordt in de complotjes. Annuh was misschien nog wel de minst verrassende genomineerde kandidaat.

Volgende week zal alles al weer anders zijn, van 4 teams naar 3 teams, simpele strategietjes moeten opeens worden gewijzigd, want weer zal er 1 moeten afvallen....
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: xmoix op 5-11-2004, 18:17:31
Hoi hutje

Ik ben weer een ronde verder  :D daar ben ik echt heel blij mee. Het eten word hier steeds een groter probleem, iedereen heeft honger en ik denk dat er straks nog iemand naar huis moet vanwege het tekort aan eten. Het kleine beetje eten moeten we ook nog eens delen met heel veel mensen! Ik denk dat ik nog wel ff kan teren! Hopelijk vinden we snel meer eten!!

 ::zwaai::
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Lola op 5-11-2004, 18:52:29
Heeeeeej Hut..hier spreekt een kersverse leider!!!
Jaahaaaaa..ik geloof het zelf ook bijna niet maar mijn teamgenoten vinden mij aardig!!!!(en ik hen ook..ofcourse)slijmslijm

Ik deel mijn plaats met Cora maar dat is alleen maar goed..met z'n 2en weet je meer dan 1...
Ben zo blij dat ik eigenlijk vergeten ben om afscheid te nemen van Lautjuh89...maar ja..het is niet anders.
Ik denk dat ik mijn teamgenoten morgen maar eens ga verassen als dank voor hun steun.
Ik ga met mijn persoonlijke item(pincet) hen een beautydag geven..... ::jaja::
Ik zie de baarden en snorren als zonnebloemen uit de grond schieten...ja,zelfs de dames.Ik dacht gisteren een manspersoon te zien scharrelen op ons eilandje..toen hij dichterbij kwam was mijn verbazing enorm....het was Stormpie!!!!!! ::oink:: Een mega snor dat wil je niet weten....!!! Ik vind dat niet kunnen dus morgen als eerste Stormpie onderhanden nemen en dan de rest.

Verder is Annuh ons natuurlijk komen versterken...tja..effe de kat uit de boom kijken en zien wat ze in petto heeft.Ze moet zich wel bewijzen.... ;D
Nou..gelukkig is Eck ook nog onder ons.Hoewel ik hem diverse malen heb moeten martelen is hij toch van me blijven houden...de scheet.
Nou..dat was het weer...ik ga zo ff met xmoix en Nostradamus een poep en pieshut maken. ::joehoe::

Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Daisy op 5-11-2004, 19:22:41
Lieve biechthut

Ik moet even mijn hart luchten, want het gaat niet zo best. Eidm wordt in de steek gelaten door de rest en niemand vangt er op. En als ik dat doe wordt ik voor vanalles en nog wat uit gemaakt. Waarom doen mijn teamgenoten niks. Kolko zit alleen maar in een boom en Test zit te flirten met blauw. Het gaat goed hier, Annuh kwijtgespeelt, ach, ik zal haar niet missen. Ondanks alle missers hier hoop ik dat we de volgende proef goed presteren, want bij een eventuele opdeling, vrees ik voor mijn positie, dat kan noet goed gaan, sterker nog, dat gaat t al niet :-\\
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Lindå op 5-11-2004, 19:40:00
Hey Hutje..

Wat een dag zeg, de eilandraad hebben we als team blauw dan wel overleeft, maar toch best schokkend om te horen dat die oudjes mij eigenlijk al afgeschreven hadden,,
Ik snap gewoon niet waarom, op dat leidertje van ons na ben ik de jongste en vitaalste van de groep, in deze fase van het spel hebben ze mij juist hard nodig.. die ouwe bal Simon voert echt geen zak uit, mijmert de hele dag alleen maar over ouwe hits enzo en slijmt wat met die meermin van ons, dat ze hem maar gewoon wegstemmen.. sjongejonge  ::ohno:: ze hebben me zwaar teleurgesteld, ondertussen een beetje doen alsof ze je aardig voinden ook nog..
en die gerard, gisteren zat ie de hele tijd happy birthday te zingen, dacht dat ie jarig was ofzo... vorige week deed ie t ook al, onbegrijpelijk, dan ben je al zo oud, en dan nog niet kunnen wachten om nog een jaar ouder te worden..

zucht.. ik mis test... was nog niet zo verkeerd die gast..
goh..

nou ja, ik ga maar eens kijken of ik niet wat aan mn populariteit kan doen
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Eck op 5-11-2004, 23:03:49
Heeej hutje!! ik ben erg blij met de komst van Annuh, ze brengt weer nieuw leven in de mangrove! Het is wel erg jammer dat lautjuh89 moest gaan :\'( het is nie echt mijn lucky day eerst mangrovevrouw nu lautjuh89 strax wordt ik de volgende.
ik probeer me zo lang mogelijk staande te houden maar volgens mij vinden mensen mij nie echt geweldig. Daar kom ik gauw genoeg achter. Ik ga me maar weer nuttig maken. Doeiiii Eck
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Molcrazy op 5-11-2004, 23:18:18
Hey Hut

Nou, het is nu dus definitief begonnen. Nogal een geluk dat Giorgio die immuniteitstotem te pakken heeft gekregen. Wel spijtig dat we de proef niet gewonnen hebben, maja, Team Blauw is gewoon supersterk. Het zou niet slecht zijn, mochten die blauwtjes naar de volgende eilandraad moeten.

Op Bicepsië gaat alles top. Grace heeft ons zelfs toegestaan om een hele dag rust te nemen! Zelf ligt ze lekker te zonnen, LC hangt in zijn hangmatje, Giorgio struint het strand af, Elmar plonst in het water en ik zoek de hogere oorden op, zoals een rustig stuk steen vanwaar ik een geweldig uitzicht heb, oa ook op de Mangrove.

Nou, ik ga terug naar mijn rots.
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Nostradamus op 6-11-2004, 09:44:25
Hutje, hier ben ik dan weer eens..
Heb me deze week iets afzijdiger gehouden om te kijken hoe alles in de groep zou verlopen, maar de komende week zal ik me niet zo afzijdig meer houden! Misschien dat iemand nog een idee a là Annuh heeft, om een kamp binnen te vallen. We will see...
Annuh is goed opgenomen in de groep, omdat ze nieuw leven in onze groep blaast en dat kan haast alleen maar goed doen. Lautjuh heeft jammer genoeg moeten vertrekken, maar de zieken moeten als eerste gaan, om het team niet te verzwakken....
Mijn draai kan ik wel vinden in de Mangrove en gisteren heb ik samen met xmoix en Lola een poep en pieshut gemaakt, wat enkele leuke dialogen opleverde. Ik ga nu maar weer eens, want iemand heeft mijn hulp nodig.

Spreek je snel!  ::zwaai::
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: xmoix op 6-11-2004, 13:54:33
eeyy

Vandaag is alles wel oke!
lekker gebruikt gemaakt van het poep en pieshutje wat ik samen met Lola en Nostradamus gemaakt heb  :P
Ik geloof dat heel veel mensen het wel handig vinden en het gebruiken.....

Ik ga weer op voedseljacht

doegies  ::zwaai::
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Eck op 7-11-2004, 19:20:40
Hoi hutje ben ik weer! sta je hier eenzaam? volgens mij nie he. want er komen volgens mij om het kwartier wel mensen. En daar ben ik er 1 van.
xmoix en ik hebben een lekker kokossoepje gemaakt voor de anderen. i khoop dat het in de smaak zal vallen. en anders hebben ze pech want er is nix anders. Ow ik wordt geroepen ons soepje is klaar. ik ga lekker smullen. doeiiii hou je haaks
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Grace op 8-11-2004, 16:15:49
*dwaalt rond

Oeh...even uitrusten hier!

Was Eck nu alweer hier?? Die heeft nogal wat op z'n kerfstok....almaar biechten wanneer ik hier in de buurt ronddwaal.  :-\\ Of zou het erg afzien zijn in die mangrove??

Goed! Ik ben uitgerust.

*dwaalt weer verder rond
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Lola op 9-11-2004, 16:46:08
Heeeeeeej Hut....even wat privacy.

We hebben net een vergadering achter de rug.Cora en ik vonden het tijd worden om eens wat regels in het leven te roepen.Want er loopt nog wel eens wat uit de hand hier. :-\\

Ten eerste hebben we het lambadadansen afgeschaft,een aantal van ons hielden hier blijvend letsel aan over.Eck,Intikker,we stappen nu over op de Vogeltjesdans.

De Poep en Pieshut mag alleen bij zonsondergang worden gebruikt èn als een kurk echt geen effect meer heeft.

We hebben ook een knuffelkwartier in het leven geroepen,er scheen toch behoefte te zijn hiervoor...Eck,xmoix....maar er mag absoluut geen speeksel worden uitgewisseld!!!!

Niet iedereen was het met deze regels eens maar ja..meeste stemmen gelden.en die van Cora en mij telde dubbel

Verder moet ik zeggen dat het leiderschap mij wel bevalt.Misschien ga ik hier in het echte leven ook nog wel iets mee doen.zweep,handboeien

Ik geloof dat ik het hier maar bij laat..ik hoor weer geritsel en gehijg.Someone's coming...!!
Seeya.... ::zwaai::
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Annuh op 9-11-2004, 17:23:28
Lieve Hut

Dit is de tweede keer dat ik hier binnen kom lopen. Het is wel gezellig hoor, in de Mangrove :) . Ik heb echt geen idee wat de Mangrove is, want ik ken het spel ER niet, maar het is er volgens mij best goed vertoeven :) . Xmoinx is wel lief, allemaal pm's sturen met uitleg over wat te doen en me welkom heten :) .

Doeg!!
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: kolko op 9-11-2004, 17:29:24
Haa biechthut  ::tandpastasmiley::!

De sfeer in ons gele team is niet echt wat je noemt goed, daisy zit te zagen dat we niets doen terwijl ik toch wel degelijk in die boom zat om kokosnoten te gaan halen, straks ga ik op strooptocht bij een van de andere teams(...),kwestie van zelf nog wel iets te kunnen eten


allez, ik ben weg want die hut wordt hier bijna omver geduuwd door rare gevallen zoals die Gerard.
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Eck op 9-11-2004, 18:32:32
Heeej biechtstoeltje, ik kom effe iets vertellen alweer
Ik erger me dood aan die mensen die de hele tijd maar zeggen dan xmoix een relatie hebben. Ik vindt haar alleen een hele aardige kandidaat maar dat mag waarschijnlijk nie eens tussen een jongen en een meisje... Alleen Heinz,stormpie,groenenman en Annuh doen nog vrij normaal daarover. Zijn ze allemaal nu al zo desperate dat ze niemand hebben dat ze ons maar als koppel te zien als houvast ofzo?
ow er komt weer iemand... ik stop maar weer met biechten doeidoei
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Nelisje op 9-11-2004, 19:03:48
Hai Hut!

Het loopt tegen etenstijd, dus het is nu rustig genoeg om te biechten. Iedereen is bezig met eten zoeken en klaarmaken.

Nou alles loopt zo´n beetje op rolletjes hoor, op eiland Femina. We hebben eigenlijk prima te eten, je moet Molice elke morgen zien gaan joh! Voor dag en dauw staat hij al naast zijn klamboe. Eerst rent hij altijd van noord naar zuid over het strand, hij noemt het zijn poeprondje. "Anders kan hij niet", ja het zijn mijn woorden niet hoor! Daarna doet hij ongeveer 15 minuten sit ups en push ups, hij is echt zó sterk! Ik lig altijd geboeid te kijken naar al die activiteit op de vroege morgen. Het lijkt wel alsof hij met de dag meer spiervorming krijgt, echt! Komt misschien wel door alle vis die we eten. Als hij klaar is met zijn workout gaat hij met blote handen vis vangen! Als het altijd zo ver is sleur ik mezelf overeind, want dat moet je echt van dichtbij zien. Hij sluipt het water in, op zoek naar een flinke prooi. Heel stil staat ie dan, echt je ziet geen enkel rimpeltje. De nietsvermoedende vis komt dan aanzwemmen en dan... Zijn goed ontwikkelde spieren spannen zich... KLABAM!!! En negen van de tien keer heeft hij hem. Geen speer, geen net, geen mes... Gewoon met de blote handen! Geloof je me niet? Het is echt waar. Het is echt de stoere sterke kerel die wij nodig hebben op het eiland!

Dorine dan. Ze blijft zich een prinsesje voelen. Maar prinsesjes hebben we ook nodig! Ze draagt niet veel bij aan de voedselvoorziening, haar taak is het onderhouden van onze hut. Ze heeft een heus kaptafeltje gemaakt voor zichzelf, met een aangespoeld stuk glas (ja gevaarlijk, vond ik ook...) en een stuk boomschors er achter als spiegel. Als de zon goed staat kan je jezelf er echt in zien! Daar besteedt ze per ochtend ongeveer drie kwartier aan het kammen van haar haar en het kuisen van haar perzikhuidje. Hoe ze het doet, ik weet het niet, maar ze ziet er nog steeds onberispelijk uit! Van dat dieet met veel vis ga je echt uit je smuicheltje rieken, maar Onze Dorine lijkt daar totaal geen last van te hebben. Kokosolie is schijnbaar erg goed voor je haar, ik zie haar dat elke keer gebruiken. Ook zorgt ze dat de hut brandschoon, zand(vlooien)- en ongediertevrij blijft. Ik moet wel toegeven dat ze daar soms gekke rituelen bij uithaalt, maar niemand neemt haar dat kwalijk. Zolang ze onze kleding ook maar opvouwt. Zoals je hoort ook een onmisbare kracht!

Tijgertje doet haar naam eer aan hier op het eiland! Ze sluipt regelmatig geruisloos rond hier op handen en voeten, op zoek naar indringers, net als de vorige keer. Toen had ze die clowns uit de mangrove of Bicepcië ook al gespot voordat wij ook maar iets door hadden. Haar ogen en oren zijn werkelijk geweldig goed! Bij elk verdacht geritsel sluipt ze op de plek der onheils af om te checken wat het is. Tijgertje fungeert dus eigenlijk een beetje als onze enige echte eigen waaktijger.

Ville weet veel van inheemse plantensoorten en insecten enzo en ze is er ook helemaal niet bang voor. De grootste spinnen, torren, maakt niet uit, ze kan ze allemaal aan. Overigens vermoed ik dat ze zich ook wel eens wat stoerder voordoet dan ze in werkelijkheid is, want toen we laatst samen weg waren en er ineens vanuit zijn holletje in de grond een mega grote Koepelspin te voorschijn kwam, trok ze wel even wit weg... Ze zei dat het door de honger kwam, maar ik geloofde het toch niet helemaal! Eigenlijk was het wel een mooi beest, wat zich kennelijk erg goed thuis voelde op ons deel van het eiland, het achterlijf van het beest was helderrood met vier zwarte stippen. Maar goed, ongedierte of andere onderkruipsels, Ville weet er raad mee! Ook neemt ze regelmatig exotische planten mee, zodat we gister iets te eten hadden dat wel verdacht veel leek op Jambalaya! Eergister hadden we zelfs een soort van hutspot, alleen het klapstuk was vervangen door in (van Dorine´s kaptafeltje gejatte) kokosolie gefrituurde haaienvin. In de hutspot zat verder een soort maniok, zoete aardappel, verschillende kruiden, enzovoort.

Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Nelisje op 9-11-2004, 19:04:04
Zoals je ziet, hut, zijn de taken bij ons goed verdeeld! Ik ben er echter ook nog, en nee, ik zit ook niet stil! Hoe je mijn taak het beste kan omschrijven weet ik niet precies, maar in ieder geval zorg ik voor de kleine klusjes die niemand eigenlijk wil doen. Hout zoeken, kleding wassen, dat soort dingen. Ook heb ik gezorgd voor een soort transportsysteem voor het water van de waterput naar de hut, waar het via halve bamboestronken die ik met bladeren aan elkaar gekoppeld heb, in een lege meelpot terecht komt, zodat we eigenlijk altijd voldoende bij de hand hebben, en we niet de hele tijd dat pokke-eind naar de waterput te hoeven lopen. Ik heb ook een val gebouwd voor onoplettende leguanen, zo eentje die je altijd in films ziet, met een net op de grond, verbonden met een touw aan een flexibel jong boompje en als zo´n beest er dan overheen loopt dan schiet ie de lucht in, in het net gevangen. Ken je dat? Echt heel cool! We hebben hem al uitgeprobeerd, Tijgertje deed voor de verandering weer ens een tijger na en liep quasi-nietsvermoedend over het net. ZWIEPPP!!! hoog in de lucht wiegde ze daar aan de top van de boom, en ze lag helemaal in een deuk, het was een beetje een achtbaan-ervaring zei ze! Ik had er alleen niet over nagedacht over hoe we haar weer naar beneden gingen krijgen, zodat ze daar wel effe heeft gehangen. Gelukkig heeft ze het me niet kwalijk genomen!

Toen ik vanmorgen naar het zuiden van ons deel van het eiland liep om mijn kleren te gaan wassen in het klaterende beekje, wat tot mijn verbazing eerder deze week niet zout- maar zoetwater bevatte, merkte ik dat ik niet alleen was. voor de duidelijkheid heb ik een kaartje van het eiland meegenomen, kijk:

(http://www.expeditierobinson.net/index.php?action=dlattach;topic=11774.0;id=106503;image)

Vermoedelijk was het dus een teamlid van Blauw die ook net zaken had aan het beekje. Ik ga natuurlijk niet zonder fototoestel weg, en zo zag hij er uit:

(http://www.klap.net/vogelvlucht/australie/aborigines/abori2.jpg)

Het was duidelijk dat blauw géén kaptafeltje had gefabriceerd, ik herkende de ziel nieteens met die volgroeide baard en bossen haar! Zoals je kan zien wilde hij me ook niet recht aankijken. Ik kon wel zien dat hij erg gebruind was door de zon. Hij wilde zijn identiteit niet bekend maken... Maar ondanks dat had ik nog best een intelligent gesprek met hem. Hij vertelde over het wel en wee op hun deel van het eiland, nou een stuk minder roodkleurig moet ik zeggen hoor! Maar daar gaat het even niet om. Tijdens het kleding wassen stelde hij voor om stiekum contact te houden. Hierna haalde hij twee volle conservenblikjes uit zijn lendedoek, maakte ze open, ramde met een steen een gat in de onderkanten en verbond ze met een verbazend lang touw. Ik dacht nog: die heeft me hier vast eerder gezien, hij was goed voorbereid. En: de malloot. Ze hebben al zo weinig te eten, en nu gooit hij zomaar de inhoud van 2 conservenblikken (witte bonen in tomatensaus en ananas op lichte siroop) leeg in de rivier! Die jongen zal lekker liggen in de groep... Maar goed. Nu hebben we dus een "telefoonlijn". Nog steeds weet ik niet wie het was, maar ik zal zo een briefje met een cryptische boodschap achterlaten tussen de balken van de biechthut. Misschien dat als hij een keer komt biechten (waar ik overigens niet zeker van ben), dat HIJ wat achter kan laten waardoor ik weet wanneer ik naar de telefoonlijn moet komen!

Nou zeg dat was al een heel lang verhaal! Ik ga maar eens kijken hoe het er bij staat  bij mijn teamleden, en wat er vanavond op het menu staat. Ik hoop stiekum op lasagna! Lekkerrrrrrr!

Briefje volgt.

Tot later!!!
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Nelisje op 9-11-2004, 19:10:41
*briefje tussen de balken van de hut gestoken*


Pluizig en Blauw,

onder ons gezegd en gezwegen

had toch niet aan mij gelegen

sta nog altijd langs de LIJN

morgen zal dat anders zijn?

true colors shining

achter je omheining baard

PAARS is ook een mooie kleur

en goed voor mijn humeur

*einde briefje*

en nu maar hopen dat de goede persoon hem vindt!
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Nostradamus op 10-11-2004, 10:27:55
Hut, Hut..
ben ik dan weer eens. DIe Eck heeft de laatste tijd veel op te biechten zeg! Sommigen zeggen dat hij tot over zijn oren verliefd is op xmoix en anderen die zeggen.. Nou ja laat maar... Soms vergeten mensen dat ik lijk te bestaan in de Mangrove en dat is hun soms wel kwalijk te nemen, maar goed... Waarom kom ik eigenlijk hier??! Even uitblazen, mijn rust pakken en mijn hart luchten.. Dat heb ik echt wel nodig, maar de Mangrove heeft mij tot nu toe nog niet klein weten te krijgen. Ik ga nu maar weer eens en me nuttig maken in het kamp. Spreek je snel! Trouwens, wat is dat voor een raar briefje tussen de balken van de hut..
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Nelisje op 10-11-2004, 12:17:05
Daar ben ik even snel, ik was eigenlijk op weg naar die ene boom vol met kokos, maar ik MOEST even checken of het briefje er nog lag!

Hee... Ik weet toch zeker dat ik het briefje tussen de tweede en de derde balk had gestoken... Nu ligt hij tussen de vijfde en de zesde! Dat moet dus betekenen dat iemand het briefje al heeft gelezen. Waarschijnlijk snapte hij of zij er niks van en heeft m weer terug gedaan.

Gelukkig maar. Er is nog hoop.

Ik ga snel weer, anders worden mijn teamgenoten nog achterdochtig!
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Lindå op 10-11-2004, 13:26:25
Hey Hut...

ik loop ook maar weer eens ff binnen..
ik ben bono al een tijdje kwijt, zo raar hij ging wandelen, nou ja, ik vind t best. een beer heeft zo nu en dan ook wat tijd voor zichzelf nodig en hij is ook niet zo gewend aan al die mensen om m heen.. Maar ik begin m toch wel te missen nu..
Van mn teamgenoten snap ik niet altijd even veel, zo doet gerard heel lief omdat ik bono mis, maar als ik even met iemand van een ander team praat doet ie meteen zo jaloers.. maar goed, zal zn eigen geweten wel zijn dat knaagt..

* ziet een briefje liggen
* kijkt
Citaat
Pluizig en Blauw....


Aaaah Bono had een blauw jasje aan de laatste keer dat ik m zag... en pluizig.. jaaa hij is zo zacht..
Wat zou dit betekenen?
vreemd, ik neem t maar ff mee voor de zekerheid...Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Lola op 10-11-2004, 16:55:07
Heeeeej Hut...ik was toevallig in de buurt en dacht ik wip heel ff binnen.Ik zag nl.net iemand eruit komen..volgens mij was ut Linda...en die verloor een briefje uit haar kontzak.Ik riep haar nog na maar ze hoorde het niet...wel een raar briefje hoor :o...iets met blauw en pluizig...ik snap er nix van.Maar misschien voor Linda erg belangrijk.Zou dit de post van het thuisfront zijn???
Weet je wat..ik stop het hier in de hut tussen een paar planken..dan vind ze het wel weer.Ik zou het niet eerlijk vinden van mezelf als ik haar hierdoor een hoop verdriet mee doe... ::ohno::


Nou..seeya.Lola
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Ongewensd Persoon op 10-11-2004, 16:58:28
*loopt biechthut binnen, ziet papiertje tussen de planken: 'He gatverdamme, wie heeft dat als toiletpapier gebruikt?

*stuurt Mangrovekamp-leider Lola naar de biechthut om eens grondig schoon te maken.
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: xmoix op 10-11-2004, 18:35:24
Heey daar ben ik dan weer!

Dit hutje is net namelijk lekker schoongemaakt!  :P
Ik heb het hier nog steeds erg naar mijn zin. Veel aardige mensen  ::ok::
Ik ben erg blij met onze nieuwkomer Annuh. Ze is heel aardig!
Verder zijn er nog wel mensen waar ik mee op kan schieten: Lola, Nostradamus, Stormpie, Eck, groeneman !
Voor de rest zijn de de andere ook heel aardig!
Er gaat alleen een roddel dat Eck mij leuk zou vinden...  ??? Ik hoop  niet dat dit waar is en zal straks wel eens verhaal gaan halen bij Eck  :-\\
Ik denk trouwens van niet hoor we zijn gewoon goede vrienden maar dat zijn wel meer mensen...
ff 1 ding voor iedereen ik ben niet verliefd op Eck!

Misshien denken mensen dit omdat we even oud zijn enzo maar het is niet waar!

Ik ga maar weer eens (verhaal haren bij Eck! Je hoort het nog wel)


::zwaai::  Groetjes  ::zwaai::Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Eck op 10-11-2004, 20:26:18
Hey hutje ben ik weer

xmoix kwam net naar me toe om te vragen of ik nou verliefd op haar was. ik moest haar teleurstellen dat ik haar nie leuk vindt maar wel heel aardig.
Het ruikt hier trouwens lekker fris. Het ruikt naar.......de zoete aroma van dreft. Begin ik dreft te missen??? dat wordt wel heel erg. Thuis heb ik namelijk nooit dreft. Als ik thuiskom moet ik dat maar eens gaan kopen.... Trouwens ik en stormpie liepen vandaag over het strand en zagen een heel lief krabbetje. We hebben hem gevangen en als huisdiertje genomen. We moeten nog een leuke naam bedenken maar ik denk aan Eppie of Stoeck. Maar dat spreken we nog wel af. ik ga weer.

Ciao Eck
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Nostradamus op 10-11-2004, 20:48:38
Hoi Hut :o.....Doei Hut! ::zwaai::

Ja ik moet mijn conditie op peil houden hè, dus ik vandaag even aan een stukje hardlopen!
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Heinz op 10-11-2004, 20:56:08
Zo, even naar de biechthut. Eventjes bijkomen van dat stelletje halve garen. ::jaja::
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Nelisje op 10-11-2004, 22:40:09
*schijnt met zaklamp rond de hut om te checken of er niemand anders is*

Eventjes zachtjes praten, hut... Kom weer even een briefjescheck maken...


GETVER!!!  :o

Oh oeps...  :-X Sorrie. Niet schreeuwen nu natuurlijk! Maar het briefje is helemaal smoezelig! Wie heeft daar aan gezeten joh, bahbah... Aangezien hij er nog ligt ga ik er van uit dat de gebronsde blauwe baardmans hier nog niet is geweest. En toen ik vanmiddag bij de telefoonlijn ging kijken was het ook al helemaal stil aan de overkant. Er zal hem toch niets overkomen zijn he... Ik hoop het van niet, een man die zomaar 2 blikken schaars voedsel voor míj verspilt, dat moet toch een soort droomprins zijn, een gebronsde godheid onder zijn weelderige haardos...  ::love::

*zucht*

Dan ga ik maar weer.


*spoelt het briefje af met wat meegenomen water en strijkt hem glad. Denkt: Gelukkig is alles nog leesbaar. Stapt uit de hut en gaat somber weer terug naar het kamp.*
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Cora Bora op 10-11-2004, 22:59:18
lieve hutteputtie

allemaal gedoe hier.. ::), daar later meer over. maar ook leuk nieuws!! xmoix en eck zijn in love! :D ::love:: ahhh schattig he huttie?? tot snel :-* gr. coor
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Daisy op 10-11-2004, 23:22:36
He biechthut

Wil ik biechten, vind ik twee verliefde mangrovers in de biechthut, omarmd met elkaar! Heb ze snel weggegejaagd, eilandbewoners hebben tenslote voorrang. Maar wat wilde ik nou eigenlijk zeggen ... ik ben het door alle comotie vergeten, ik kom morgen wel terug!
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Lindå op 12-11-2004, 15:32:42
Hey hut..

Nou ja ze, wat een gedoe allemaal
Eerst verliezen we dankzij simon de proef, moeten we ook nog eens naar de eilandraad.. nou ja, simon weg, das jammer dan..
Maar dan moet dat leidertje van ons ff wat doen laat ie ons gewoon stikken... en bedankt weer verloren.
En dan komt t mooiste vanalles..
Worden de teams opgesplits, nou zit ik bij test, en dat vind ik prima, maar tot overmaat van ramp zit ik nou weer met dat daantje opgescheept..

Miss zijn t de naweeen, maar i feel blue  ::ohno::
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: xmoix op 12-11-2004, 15:37:16
Ik heb net gehoord dat iemand de mangrove heeft moeten verlaten.. Echt heel jammer... Er gaan nog steeds de roddels dat Eck iets met me wil!! Ik ben dat echt een beetje zat en Eck kan het al helemaal niet meer hebben!
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Ongewensd Persoon op 12-11-2004, 16:18:50
Jeuj, alles is weer bijgewerkt, gelukkig.  ;D Het was een rare week waarin ik absoluut geen zicht had op wat er zou gaan gebeuren, als je mensen vraagt om zsm iets terug in te leveren en dat ze dat dan niet doen. Grrrrr.. Maar alles is weer goed en de kandidaatjes zijn weer flink door elkaar geschud. 3 nieuwe teams die mij op het eerste gezicht alledrie even sterk lijken.

Team Blauw was de grote verliezer van de eerste fase van de expeditie. Leider D**n verloor zijn leiderschap en Lebon Simon moest vertrekken. De hele week stond Team Blauw al onderaan in de populariteitspoll dus een verrassing was het niet. Omdat Test zoveel stemmen binnen haalde moest D**n zijn leiderschap wel verliezen. Lebon Simons afscheid kwam als een verrassing, omdat Lorelei niet stemde werd het nog spannend en Simon kreeg vorige week maar 1 tegenstem. Achter de schermen gebeurt veel en ik weet er niks van.

Ik stem op: .... Reden: Achter de schermen

Daar kun je weinig mee. In de Mangrove gaat het ook lekker, de meest fanatieke kandidaten zitten daar lijkt het wel. Hagar moest deze week gaan terwijl hij wekelijks braaf zijn lijstjes inleverde. Kim verzaakte deze keer, maar haar populariteit bij de anderen is groot.

Nog 1 klein geheimpje dan maar verklappen? Indien D**n zijn leiderschap niet verloren had dan...

Fictief Team D**n: 
D**n
Gerard
Elmar
Ville
EIDM
Lorelei


Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Eck op 12-11-2004, 17:41:20
Heej hutje ben ik weer

We hebben er een nieuw lid bij: Lebon Simon. Lijkt me een coole gast maar waarom hebben mensen hem eruit gestemd? Ik zal nog wel eens efe gaan vragen wat er allemaal gaande is op die andere stukjes land. Hagar moest gaan. Stormpie had perongeluk zijn kreeftje in de soep gedaan en werd er erg boos om. Toen kwam net de baron en moesten we gaan stemmen wie e rweg moest. Logisch dat heel veel hagar dan maar wegstemde.
ik ga maar weer doeidoei
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Lola op 12-11-2004, 18:50:13
Heeeeeeeeej Hut....ik ben blij en verdrietig tegelijk.  :D/ :\'(
Blij omdat die ellendige stemmingsronde er weer op zit en verdrietig omdat hAgAr weg is.

Ik heb het eens op een rijtje gezet en ben van mening dat die kreeftenaffaire er niets mee te maken heeft. ::ohno::
Vanmiddag heeft hAgAr nog een trommelsessie gegeven hier rond het kampvuur....en ik denk dat ie op deze manier de vloek van de Mangrove heeft los gewakkerd.De vloek van Peg Wech.... :-\\(heb ik eens op Discoverychannel gezien)

Je moet ook zo op je hoede zijn hier....niks is wat het lijkt hier.

Ook is er een nieuw mannelijk lid ons team komen versterken..en watvoor 1. Ik ben gewoon van slag hierdoor...wat een man!!!
Ben benieuwd wat hij kan toevoegen aan mijn leven ons team.

Nou ik ga er weer vandoor..kijken of ik nog ergens wat kan scoren! ;)
Laterszzzzzzz.

Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Stormpie op 12-11-2004, 21:55:47
Wat een rust hier. Je zou bijna denken dat niemand iets te biechten heeft.. nou ik weet zeker van wel. waarom is anders die lieve simon zomaar weggestemd?? Niet dat we niet blij zijn in de mangrove.. tis immers hartstikke fijn om er een sterke man bij te krijgen.. maar toch.
en hagar.. tja die kreeft was echt per ongeluk  ::schaam:: en om het goed te maken had ik hem bovenaan gezet ::jaja:: maar het heeft niet mogen helpen.. denk wel dat die kreeft me punten heeft gekost.. terwijl IEDEREEN er van gegeten heeft.
maar goed.. ik maak plaats.. weet zeker dat er nog heel wat op te biechten valt..
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Molcrazy op 12-11-2004, 23:35:55
Hey hut

Hier ben ik weer eens. Eerst en vooral vind ik het super dat we de proef gewonnen hebben! We zijn gewoon zo goed op elkaar ingespeeld, alles gebeurt werkelijk automatisch. Helaas was dit euforische gevoel slechts van korte duur. >:(

Even later moesten de teams namelijk opnieuw ingedeeld worden en 2 van mijn voormalige kampleden werden overgeplaatst naar een ander team. Dit betekende dus 3 nieuwelingen. Ik ben eens benieuwd wat dit gaat geven. Weg automatisme, welkom aan het nieuwe. :-\\

Pfff, ik ga nog maar eens wat vissen. Tot laterzzz.
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Nostradamus op 13-11-2004, 08:50:21
Ben ik dan weer eens...

gisteren heeft Hagar afscheid moeten nemen, maar ons team is niet bezweken aan de emotionele omstandigheden  ::ok::
Dat Simon werd weggestemd verbaasde me wel, maar het zal een tactische stemming zijn geweest (denk ik). Er zijn wel hectische dingen gebeurd deze week, maar ik hoop dat we die een beetje achter kunnen laten en gewoon verder kunnen gaan met ons Mangrovebestaan. Ga nu maar weer eens, want ik had beloofd om extra hout te gaan sprokkelen.

Spreek je snel!
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: xmoix op 13-11-2004, 14:25:29
Hoi daar ben ik weer....
Ik voelde me vanmorgen eerst een beetje rot, over het vertrek van Hagar enz. volgens mij is hij boos weg gegaan (boos op mij dan)Ik hoop het niet maar oke!! Maar even later heeft Lola mij weten op te vrolijken en ik ben were helemaal de oude!! Het gaat nu goed en ik voel dat heel de groep dicht bij elkaar staat.... Ik heb echt geen idee wie volgende week zou moeten verterekken.... Maar laten we dara nog maar niet aan denken .... we zitten hier nu op dit moment en we kunnen nog zoveel leuke dingen beleven..

ik ga weer!!

xXx xmoix
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Tijgertje op 14-11-2004, 17:33:49
Hee. Kom ook eens ff mijn hart luchten hier. Net nu ik lekker in de groep zat en het ontzettend naar mijn zin had, word ik zomaar in een ander team gezet. Natuurlijk ben je overal op voorbereid maar echt leuk is het niet. Aan de andere kant is het ook wel weer leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Ze lijken me heel aardig. Zometeen zal ik me in de groep werpen, hopelijk vind ik hier wat aansluiting. En probeer ik natuurlijk mijn goeie kanten te laten zien, het zal jammer zijn als ik er gelijk uit zal liggen. Ben benieuwd hoe het met Nelis is, ze zit nu ook in een nieuw team natuurlijk.
Nou, ik ga maar weer eens, ik zag net wat kokosnoten hangen en als ik die te pakken krijg is dat natuurlijk een leuke binnenkomer. Doei doei!
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Eck op 15-11-2004, 19:28:18
Ha die hut, inmiddel ben ik hier kind aan huis. gezellig he?
Vandaag ging ik met nostradamus en xmoix  kokosnoten zoeken. toen we eindelijk een geschikte boom hadden gevonden ,kwam het volgende dilemma alweer: hoe krijgen we ze?
Dus we gingen goed samenwerken. eerst ging nostradamus op de grond staan, ik op zijn schouders en xmoix dan uiteindelijk op mijn schouders. Zo hebben we 10 kokosnoten wetente pakken. Nostradamus heeft nu wel pijn in zijn schouders dus die moet nu effe verzorgd worden. Maar dat zal vast wel snel overzijn.(met mijn ehbo kunsten)
ik ga snel weer verder. doeidoei
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Heinz op 15-11-2004, 19:54:31
Zopjes! ::trots::

Ik word floddig van al die dreeze vruchten die we een stukje verderop gevonden hebben. Ik heb trek in een pizza salami maar die zijn erg moeilijk te vangen in de mangrove. Ik be.. HEE! Krijg nou wat! Daar loopt er eentje, nietsvermoedend richting mijn pizza salami val! En.. Knip! Ik heb 'm! (..) Hé jasses... Het is maar een bambino. Maar ja, een gevangen pizza salami bambino mag je natuurlijk niet in de bek kijken.. Zeker niet als je in de mangrove zit..   ::ohno::

O sole mio aan de middelandse zee, olee! Een papaya, twee papaya's en een dikke ouwe geit. Jolijt! ::jaja::
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Nostradamus op 16-11-2004, 10:30:04
Hut, Hut..
ja misschien zit ik er een beetje raar bij, maar wat wil je ook als je Eck en xmoix op je schouders hebt. Gelukkig was de kokosnootvangst wel groot!  ::ok:: Voor de rest heb ik geen lichamelijke klachten en dat vind ik toch wel top van mezelf  ::tandpastasmiley::
Eind van de week moet er weer iemand weg en komt er weer iemand bij, ik ben hier erg benieuwd naar! Trouwens, Simon ligt heel goed in de groep en die gaat zijn oudteamgenoten nog wel uitlachen (niet nu). Maar ik ga maar weer eens, ik ga me nuttig maken.

Spreek je snel!  ::zwaai::
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Ville op 16-11-2004, 15:53:05

Fictief Team D**n: 
D**n
Gerard
Elmar
Ville
EIDM
Lorelei


 ::oink::
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Nelisje op 16-11-2004, 23:38:38
Halloooo Biechthut!

Ben ik weer. Sorrie dat het zo lang duurde, ik kon je even niet vinden... Tja, nieuw eiland he. En dat is gewoon even wennen. Op zich is het heel gezellig hier hoor! Ik ben weer terug bij Grace, wat natuurlijk erg leuk is. We gaan vaak samen vis vangen, en terwijl we daarmee bezig zijn, nemen we uit volle borst het hele repertoire van Robbie Williams én Take That door! Ze kent werkelijk álle teksten!!! Vaak doen we dan ook de typische boyband-dansjes erbij die ze vroeger altijd deden. Gek genoeg vangen we eigenlijk nooit zo veel vissen. Ik zou écht niet weten waardoor dat komt!

Molcrazy is ook heeeel gezellig. We kunnen goed praten samen. We hebben het dan over familie, de overeenkomsten en verschillen tussen Belgen en Nederlanders enzo. Zorgt weleens voor heimwee naar het thuisfront, maar ja, dat hoort er ook bij he!

Lorelei is eigenlijk ´s nachts het actiefste. Zit ze bij het kampvuur voor zich uit te staren... Ze houdt zich een beetje op de achtergrond, maar volgens mij is dat maar schijn en zit ze eigenlijk hele complotten uit te broeden! Volgens mij is ´s nachts vissen overigens wel vrij rendabel, misschien moet ik dat haar ens zeggen.

We hebben een groot team deze keer. Ook Elmar en Kolko bewonen dit wonderschone deel van het eiland. Ik moet eerlijk zeggen (maar ik zit hier natuurlijk nog niet zo lang) dat ik nog niet echt veel met ze gesproken heb... Eigenlijk durf ik niet zo goed, gek he! Ik denk dat ik maar wacht tot ze naar mij toekomen... Elmar in ieder geval! Tenslotte: als er een nieuw iemand op het eiland komt, dan zorg je toch dat diegene zich welkom voelt!

Ik hoop dat ik nog wat contact met ze krijg, dat ze mij bijvoorbeeld nog ens uitnodigen om samen kokosnoten te gaan plukken ofzo, of proberen die gigantische leguaan te vangen die gistermorgen over ons eiland sloop... Ik weet het nog niet zeker, maar volgens mij is leguanen vangen een onontdekt talent van me!!! En als dat niet gebeurt, dan weet ik wel waar ik op moet stemmen bij de eilandraad..................................................................... ................................

Nou ik ga er weer ens vandoor. Er zit een coupletje in mijn hoofd en dat moet er uit! GRAAAACEEEE!!!!


Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Lola op 17-11-2004, 11:07:42
Heeeeeeeeeej Hut....
hier ben ik dan weer even.Ik moet zeggen dat het af en toe rustig is in de Mangrove....iedereen is bezig met zijn eigen ding.
Ik maak me alleen zorgen over een paar mensen...inclusief mijzelf... :-\\
Ik loop al een tijdje met rare kriebels in mijn buik..ik kan niet ontdekken waar dat nu vandaan komt.Is het de honger of toch wat anders??? Misschien moet ik eens met iemand daar over praten....

Ook zorgen om hAgAr....hij begint van al die vruchten erg raar te doen.Ziet pizza's en maakt zelfs een pizzaval..(overigens erg mooi gemaakt met al die kralen en schelpen!!!).Gisternacht werd ik wakker van hem....hij riep maar:...."effe wachten"..en..."1 met extra olijven!"

Nee..dan Groenenman.Die slaat helemaal de plank mis af en toe...
Die struint dan door onze spullen en speelt dan dress-up....
Met de string van Cora Bora en het rieten rokje van mij en de sm-zweep van Nostradamus,huppelt ie zo de Mangrove door.Af en toe een wilde oerkreet...nee,ik heb nog nooit zoiets gezien. ::oink::

Intikker vertoont ook van deze trekjes maar die kunnen we nog redden misschien.Die duikt vaak met Annuh het water in dus die houdt wel een oogje in het zeil.(wat zij overigens uitspoken in het water....ik weet het niet maar ze houden zich in geen geval bezig met vissen vangen!) ???

De rest gaat zo zijn eigen gang.Van het knuffelkwartiertje wordt gretig gebruikt gemaakt en de P&P hut heeft ook zo zijn fans...
Vanavond eten we weer eens kokosnoten....en van de overgebleven schillen gaan we weer lekker knutselen. ::ok::

Nou..ik ga maar weer eens..ik moet ook nog na gaan denken wie ik eruit stem ...moeilijk hoor!
Ajuus...Lola! ::zwaai::


Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: hAgAr op 17-11-2004, 11:32:04

Ook zorgen om hAgAr....hij begint van al die vruchten erg raar te doen.Ziet pizza's en maakt zelfs een pizzaval..(overigens erg mooi gemaakt met al die kralen en schelpen!!!).Gisternacht werd ik wakker van hem....hij riep maar:...."effe wachten"..en..."1 met extra olijven!"
YES !! Ik ben al een week thuis en nog droomt ze van mij  ::rofl:: ::rofl::
Als dat geen goede basis is voor een relatie  ::trots:: ::trots::
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Lola op 17-11-2004, 17:29:02


Ook zorgen om hAgAr....hij begint van al die vruchten erg raar te doen.Ziet pizza's en maakt zelfs een pizzaval..(overigens erg mooi gemaakt met al die kralen en schelpen!!!).Gisternacht werd ik wakker van hem....hij riep maar:...."effe wachten"..en..."1 met extra olijven!"


Heeeeej Hut...zoals je gemerkt had was ik natuurlijk erg in de war vanmorgen....zuurstof gebrek in mijn hersens.
Ik maak me natuurlijk zorgen om Heinz!!!!(Ik mis hAgAr nog steeds heel erg..en dan krijg je dat soort uitspraken) Waar het hart van vol is,stroomt de mond over!!!

Ik heb soms visioenen dat ik hAgAr zie met zijn bruine body en die lekkere billen! Dus dan is het niet zo gek dat ik hem met Heinz verwar...
Maar goed,dit even terzijde..ik ga gauw op de vlucht want ik hoor een hoop gemopper deze kant op komen.
Doei.

Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Kukai op 17-11-2004, 18:48:07
Zoow, eindelijk de hut weer gevonden. Word ik opeens op een compleet ander eiland gezet met allemaal mensjes die ik niet ken. Die Dorine denkt dat ze een prinses is en gedraagt zich als een 'Marjolein in Maleisië'. Die Molice zit de hele dag allerlei gekleurde papiertjes tegen het licht te houden en kijkt me dan vervolgens wantrouwend aan. Ik kan ook nergens heen, want hij achtervolgt me overal. EIDM zou eigenlijk AIVD moeten heten, zo nieuwsgierig is die. En Ville en Giorgio liggen de hele dag samen op het strand en voeren niets uit. Een beetje hongerig naar onze rijstvoorraad staren, da's eigenlijk alles wat ze doen.

De opdracht die we meegekregen hebben doe ik zo'n beetje in mijn eentje, daar ben ik dan wel weer goed genoeg voor.
 :( :( :(
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Dorine op 18-11-2004, 17:35:38
*loopt hut in, maakt een rondje om te checken op aparatuur, ziet geen bandjes e.d.*
*neemt plaats en ziet ineens een paar schroefjes, neemt uitgekauwd kaugompie uit haar mond en plakt het op de schroefjes*
*neemt plaats en leest zachtjes voor uit dagboek*

Lief Dagboek,

Na een emotionele klap in m’n bek, ben ik er nu voor het eerst weer aan toe om te schrijven. Het is een zooitje, of het nou aan het spel ligt of aan mij doet er niet toe. Het is chaos in m’n hoofd. Net als je denkt dat je de ene klap hebt verwerkt komt de volgende erboven op. We begonnen met een gezellig team van spontane wijven waarin werd bewezen dat er ook leuke vrouwen bestaan op deze aardbol. Vrijwel geen gekonkel en gekibbel, echt een gemoedelijke sfeer.  Al heel snel daarna wordt de hele zooi door elkaar gegooid en krijg je ineens een man aan het hoofd van het supergoede ijzersterke zelfsturende vrouwenteam. En met zijn komst,  ging Grace. Het was vreselijk en dan nu zijn we helemaal uit elkaar getrokken. Van de originele meiden zijn alleen Ville en ik nog over.
Ondertussen krioelt het van de mensen bij die hut daar en vind ik het maar moeilijk om in te schatten wie er te vertrouwen zijn en wie niet. Ik zal moeten gokken wie ik vertrouw en dat valt me zwaar. Het is een feit dat ik anderen nodig heb om verder te komen maar zo zit ik nou eenmaal niet in elkaar. Ik ben niet vals, niet gemeen en al helemaal niet doortrapt. Dat weet ik, dat weet jij en ik zou het fijn vinden als zij dat ook allemaal zouden weten. Maar niemand gelooft het.
Er zijn grote dingen gaande, ik voel het gewoon, het hangt in de lucht en het stinkt! Ik probeer hier in alle eerlijkheid en mijn grenzeloze oprechtheid staande te blijven in een spel waar men over lijken gaat om z’n eigen hachje te redden. Ik snap niet eens hoe ze het doen, maar ze doen het, allemaal! Pijnlijk om mensen te zien veranderen zodra ze zich in een spel bevinden.
Natuurlijk praat je veel met elkaar maar bespreken op wie je gaat stemmen dat zou ik nooit doen, daarmee ontneem je anderen de kans om hun spel te spelen, dat is niet eerlijk.
Inmiddels is de sfeer in het team wisselend, nieuwe mensen, andere karakters, hele vreemde taferelen brengt dat met zich mee. Ik hou niet van veranderingen en die samensmeltingen bevallen me daarom ook helemaal niet. Ik ben ontzettend sociaal en ik denk zelfs de sociaalste in mijn team en ik besteed dan ook heel veel tijd aan de teamprocessen op ons eiland en dat gaat best goed. Ik kon van de week best goed bemiddelen bij een ruzie in ons team. Het betrof hier Giorgio die verbaal op EIDM ging inhakken zonder enige aanleiding. Best rot allemaal, meisje ging huilend naar haar bed toe. Dus heb ik met hen samen gepraat en dat gaat nu ook wel wat beter maar het houdt allemaal niet over. Ze zijn allemaal zo ontzettend met zichzelf bezig. Ik praat wel veel met onze leider, waarom weet ik niet want ik vraag me af wat mij allemaal voor afspraken heeft buiten het team maar goed je hebt nou eenmaal behoefte aan iemand en dan is hij wel een rustig iemand. Sterker nog, hij zegt bijna niks en laat nooit iets los en praten over gevoel is al helemaal uit den boze. Dus ik lul de oren van zijn kop en hij knikt een beetje en zegt af en toe iets.
Met Ville heb ik een beetje medelijden, zij en Tijger konden het goed met elkaar vinden, ze is erg verdrietig en pinkt hier en daar een traantje weg.
Ergens verderop had je het kamp met die oudjes en daarvan hebben wij er ook één. Gerard is bij ons gekomen en dat heeft voordelen hoor! Absoluut, hij is heel goed in creatieve opdrachten en kan dat soort dingen heel erg goed. Maar zijn banden met mensen in de andere teams zijn sterk, tenminste dat is mijn gevoel en ik kan er geen vinger op leggen. Hij doet vriendelijk en ik heb geen last van hem, helemaal niet maar toch…. Het is wel nog steeds diezelfde smeerkees die dat afluistersysteem had geplaatst in de biechthut. Ik kan dat soort dingen niet zomaar vergeten natuurlijk maar het feit is, hij lijkt heel vriendelijk en meegaand.
Het zal mij benieuwen allemaal…


*verlaat hut*
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Ongewensd Persoon op 19-11-2004, 15:42:10
Daar ben ik dan weer, ik heb die ranzige biechthut op het eiland ingeruild voor m'n eigen prachtige biecthut/privé-bioscoop in mijn eigen mansion. Deze week weer 2 mannen weg; bertha531 en Elmar. Naja, Elmar is natuurlijk nog niet helemaal, maar hij is wel weggestemd. Het baart me zorgen. Onderaan de Mangrovelijst staan maar liefst 4 mannen. Elmar was al een paar keer door het oog van de naald gekropen en deze keer was dus z'n (bijna onvermijdelijke) afscheid. Hoe zou er gereageerd worden nu er in 'het eigen vlees' gesneden is? Als je begrijp wat ik bedoel...

bertha531 heerser en koning van de eerste CSC ging schaamteloos ten onder. Een (zwarte) schim van de bertha die we vorig jaar zagen. Genadeloos eruit gewerkt door de Mangrovers. In het land der blinden.....

Gisteren heeft de reddingsbrigade Eck uit het water moeten redden. Hij wou naar huis zwemmen om z'n knuffels op te halen! Die Mangrove begint nu al de hersens aan te tasten. Machteloos klampen de zwartjes zich vast aan leider Lola, die als een volleerd strenge SM-meesteres de zaak op gang probeert te houden. De strengheid van Margaret Thatcher en het mooie, gracieuze doch serieuze van Linda de Mol. Dát is Lola.

Wie gaat er volgende week afvallen? Het blijft spannend...
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Nostradamus op 21-11-2004, 18:23:29
Zo hut,
ben er maar even want ik heb het nogal druk in het kamp. Bertha is vertrokken en Elmar is erbij gekomen. Kijken is het nu hoe Elmar wordt opgenomen in de groep. De rest van de groep doet nog steeds zijn best om zo ver mogelijk te komen, zodat we misschien weer een keer een kamp gaan plunderen?!?

Ik ga me weer voegen bij de andere kampleden..Spreek je snel
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: molice op 21-11-2004, 21:13:28
Ha die hut,

wat een team, wat een team ::ohno::
De prestatie's liegen er niet om, maar onderling is het niet om aan te zien. Dorine is hard aan een scheerbeurt toe, ze begint een sikje te krijgen :-\\, Gerard heeft een baard tot op zn enkels :-\\ Ik doel natuurlijk op de intersociale communicatie!


Neem nou Dorine, die kletst me de oren van mn kop met haar geneuzel over gevoelens. Dus ik knik telkens maar een beetje en zegt af en toe iets, in de hoop dat ze oprot :(


Nee, dan Gerard, die staat de hele dag wat aan de rand van het kamp over de zee uit te staren, net alsof hij denkt dat er elk moment een zingende meermin op een rots kan opduiken en schept voortdurend op over zijn hond.


Nou dus. Ik was er toch dus heb ik de medekampbewoners even gescreend door hun aura nader te onderzoeken die snoeppapiertjes liggen hier toch overal, EIDM ruimt ook helemaal niets op Allemaal prachtige aura's hoor, op Gerard (weer ::ohno::) na dan. Ik weet niet wat het was, maar dat ding was gewoon paars :-\\ Ik vertrouw hem voor geen cent!

Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Daisy op 21-11-2004, 23:52:56
Hallo biechthut!

Ben een tijdje niet geweest, maar ja, er staat telkens een rij, iedereen schijnt iets op te biechten te hebben. Volgens mij is iedereen meer bezig de concurrentie eruit te werken dan met zichzelf erin te houden. Tot nu toe gaat het goed, ik kom steeds een ronde verder :). Tijgertje en Linda kende ik nog niet, maar die zijn ook heel aardig. LC is een aardig joch, maar dankzij hem waren we wel bijna ons voedsel kwijt. Dus ik ben het samen met hem maar terug gaan jatten. Stomme mangrovemensen. Alleen zijn ze wel hun koe kwijt, dus nu is er een drastisch melktekort op het eiland, want ik vind kokosnotenmelk niet zo lekker :-\\. Nou ja, om te overleven moet je eten en drinken wat je eten en drinken kan, dat overleven we ook wel weer. Tot nu toe gaat het goed, ik heb niks te klagen, dat wilde ik even kwijt. En ik ga gauw weer, plaats maken voor de mensen die echt wat op te biechten hebben!
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Kukai op 22-11-2004, 13:39:24
Hmm, wat een troep, ik kom zo straks wel terug!
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Kukai op 22-11-2004, 13:39:44
(http://www.realitynet.nl/images/er/csc/plaatje3.jpg)
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Groenenman op 22-11-2004, 16:49:19
Hallo Hut,

Ik mag me wel eens zorgen gaan maken om mijn positie op het eiland.
Hoewel dit natuurlijk ook wel een beetje mijn eigenschuld is omdat ik de laatste tijd niet zo nauwkeurig geweest met het invullen van mijn lijstjes. Ik hoop dat ik op nog wat steun kan rekenen maar anders is ook de expeditie snel afgelopen :(

Doei Hut
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Lola op 22-11-2004, 17:35:58
Heeeeeeej Hut.....mmmmm..wat een bekende vieze lucht hangt hier....ja..duidelijk..Groenenman is hier geweest. ::jaja::

Dat ie de weg hier naar toe heeft kunnen vinden is me een raadsel....al een paar dagen zit ie niet lekker in zijn vel.Loopt steeds maar rondjes in het zand...we hebben nu een mooie leefkuil by the way...en roept om het uur 'koek-koek'.
We hebben even een gesprek met elkaar gehad, want hij beschuldigde Stormpie ervan  dat zij zijn vogeltje(?) heeft gestolen.
Ik als strenge leidster moest hier het een en ander recht gaan zetten en Groenenman ervan overtuigen dat Stormpie onschuldig was....mijn zweep heb ik niet hoeven te gebruiken.Uiteindelijk is het me gelukt en Groenenman viel snikkend in mijn armen....ik bood mijn leren rokje aan om zijn tranen te deppen.
Na deze emotionele sessie besloten we nog even te gaan knuffelen en heeft hij en public zijn verontschuldigingen aangeboden.Voor Stormpie had ie een mooie ketting van harde keutels en gevonden teennagels gemaakt.
Ik weet zeker dat ie door deze actie niet bang hoeft te zijn dat ze hem weg willen hebben!


Tja..het leven als leidster gaan soms niet over kokosnoten.
Bye... ::zwaai::

Titel: De Biechthut
Bericht door: Eck op 23-11-2004, 18:51:25
hut... hut... hut..... HUT, ja sorry mijn stem was effe weg. we hebben namelijk net gezongen. We wisten niet veel liedjes meer want ons hersencellen sterven een beetje af. Annuh zingt trouwens een beetje vals en Heinz wilde nie meedoen.
Wij bleven maar doorgaan met zingen tot ergenis van Heinz. Heinz werd het allemaal teveel en rende heel hard weg de mangrove uit. We zijn hem nu al 4 uur kwijt. Is die eruit gestapt? is die naar een ander team overgelopen? verdonken? gevangen door de mangrove-apen? We weten hett niet...Kim moest huilenvan blijdschap en was even niet praatbaar. Ik ga maar weer effe meehelpen zoeken. Doeidoei
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Nîcky op 25-11-2004, 23:36:50
Mijn gevoel zegt dat Lola er als volgende uit gaat al weet ik niet hoe het in het werk gaat  ::rofl:: maar Lola niet persoonlijk hoor xx Nicky
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Ongewensd Persoon op 26-11-2004, 16:15:08
'Terwijl de Cobra's het meest rustige CSC-weekje tot nu toe beleefd hebben, hebben de andere teams weer het één en ander meegemaakt. TEST moest voor de eerste keer naar de eilandraad en net als bij Team Rood kon Tijgertje weer rekenen op het minste krediet. Alleen zag ze het volgens mij zelf niet zo aankomen. Jammer voor haar, want nu moet ze die stinkende Mangrove in. Zij liever dan ik. Nu ik de Mangrove een paar weken heb bezig gezien, kan ik een aardige analyse maken. Poeslief je voordoen en keihard toeslaan lijkt tot nu toe de meest effectieve manier. Intikker was te naief en had zonder bertha geen poot meer om op te staan. Mission Impossible! Sayanora! De Angels maakten deze week 2 blunders, maar de schade viel gelukkig nog mee. Een misplaatst gevoel van veiligheid kan sommige mensen wel eens opbreken. Voor volgende week wordt het weer spannender. Nu er een mix aan zwarte, geluks-,meester- en wraakstemmen is uitgedeelt worden de eilandraden nog spannender en zal iedereen harder moeten nadenken over wie ze eruit zullen stemmen. Het ziet er somber uit voor de Cobra's. Wederom een bedroevend totaalresultaat in de poll. Graces inzicht in Survivors blijkt vies tegen te vallen, nu er maar liefst 3 van haar teamleden onderaan staan. Maar ja, als een team als TEST haar één-na-beste krijger eruit stemt getuigt dat ook niet van slimheid. Laksheid, domheid of gebrek aan inzicht. Wat weegt het zwaarst?
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Lola op 26-11-2004, 19:40:22
Mijn gevoel zegt dat Lola er als volgende uit gaat al weet ik niet hoe het in het werk gaat  ::rofl:: maar Lola niet persoonlijk hoor xx Nicky
::oink::.... :\'(
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: ER*lover op 27-11-2004, 18:24:43
heej allemaal,,
ik heb een vraagje,, ???wie weet hoe dat liedje van expeditie robinson heet ik kan hem egt nergens vinden!!!!!!!!!!1help mij!!!!!!!!
mail me:
kussiez_nadia@hotmail.com ::oink::
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Molcrazy op 28-11-2004, 13:06:03
Hoi hut

Het gaat niet zo goed met de Cobra's ::ohno::, we hebben weliswaar de eilandraad overleeft, maar dit enkel en alleen omdat we al immuniteit hadden. Onze totaalscore is echt way to low! Ik weet niet wat er moet gebeuren. :(

Mss moeten we maar eens nadenken en overleggen om de Mangrovemensen wat voedsel toe te spelen, in de hoop dat zij ons dan van stemmen kunnen voorzien.

Het zal bang afwachten worden. :-\\

Doei
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Eck op 1-12-2004, 21:54:02
Heeej hut! Molcrazy kwam net naar me toe met een lekkere sappige kokosnoot. Hij gaf hem zo maar weg. Eerst dacht ik dit kan niet goed zijn. Maar uiteindelijk heb ik het maar aangenomen. Toffe gozer die Molcrazy. Ik hoop dat hij vaker langskomt om ons team te verwennen ::jaja:: maar ik ga weer gauw terug want  ::zwaai:: en zijn  ::tandpastasmiley:: ::tandpastasmiley:: ::tandpastasmiley:: zijn in ons kamp. lekker pepernootjes eten. doeiiii
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Stormpie op 2-12-2004, 20:44:11
storm in de biechthut. Dat gebeurt niet al te vaak. En terecht natuurlijk, want wat valt er nou vredesnaam te biechten als je in de Mangrove zit. Niks toch?? Het enige illegale wat er gebeurt is een beetje eten jatten bij de andere kampen. En dan alleen als je mazzel hebt, want ze zijn inmiddels zo gehaaid daar, dat je weinig of niets te pakken krijgt... Gelukkig hebben we lebon simon in onze groep. Da's een echte kerel en die weet als geen ander hoe eten te versieren.
ik ga weer, ik hoor stemmen...
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Lola op 3-12-2004, 21:43:37
Heeeeeeeeej Hut.....alles kits hier...ik ben geen leider meer.....xmoix is verkozen als frisse wind.Stormpie was beter geweest..
Ik had ook de laatste tijd geen puf meer om iedereen maar op te beuren en te troosten....ik was zo met de anderen bezig dat ik mezelf vergat.
Maar ik heb alle vertouwen in xmoix....zij sleept ons er wel doorheen.Ik zal haar straks mijn leren rokje en zweep geven,want die heeft ze wel nodig.
Tot mijn stomme verbazing kwam Sint ook nog langs met zijn nichten pieten.Die pepernoten waren heerlijk.....Heinz had zich in de zak verstopt en werd bijna meegenomen naar Spanje.Gelukkig hoorde we een harde gil toen de zak op de boot werd geslingerd....Een grote buil siert het hoofd van Heinz.

Verder weinig nieuws onder de zon.We mogen in ieder geval onze hersens laten kraken.Horen we weer eens wat ander geluid dan kabbelend water en ritselende blaadjes.

Ik ga zo nog effe met Nostra de boom in voor wat voer.Misschien heeft ie zin om te gaan apekooien ook...

Gr.Lola
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: xmoix op 3-12-2004, 21:52:21
HeeY hutje...

Ik ben deze week de nieuwe leidster..
Ik had dit zelf zeker niet verwacht, omdat ik vond dat Lola het heel goed deed! Ik ben een stuk jonger als Lola, maar hopelijk kan ik deze taak net zo goed doen als Lola.. Ze heeft een goede bassis neergezet en ik kan hiermee verder...
Hopelijk kan ik een goede leidster zijn..

 ::zwaai:: xmoix
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: xmoix op 4-12-2004, 14:11:28
HoY Hutje...

Ik ben nu de nieuwe leidster en het dilemma wat ik gekregen heb is erg moeilijk, dit was het dilemma:

‘Op een rooftocht zien jullie dat De Cobra's ijs hebben gekregen. Groenenman ligt in de mangrove totaal verzwakt door de honger, maar ja, ijs smelt en jullie kunnen niet helemaal naar het kamp toe om het ijs te brengen. Wat doen jullie? Eten jullie het ijs ter plekke op en nemen niks mee voor Groenenman of gaan jullie terug naar het kamp en halen Groenenman op en brengen hem naar het ijs, met de kans dat de Cobra's alweer terug zijn?’

Hiermee kunnen jullie een extra stem winnen in de eilandraad van 17 december! Xmoix en Team Zwart veel succes!


dit lijkt mij en een groot deel van team zwart het beste:
We weten allemaal dat Groeneman erg verzwakt is en dat hij het ijs goed kan gebruiken, maar het risico wat we nemen is groot.. Als de Cobra's terug komen dan hebben we niets meer.. Ik eerst instantie dachten we dat het verstandig zou zijn om Groeneman te halen en hem ijs te geven. De zwakke kunnen het vooral goed gebruiken, maar ik heb me nog eens iets bedacht over de expedities van vorige jaren.. Hierin zag ik hoe Fatima een bonbon doosje met foto's aan Simon gaf.. Op dat moment was dat heel leuk voor Simon, maar diezelfde eilandraad ging hij eruit, en had Fatima dus beter voor iets kunnen kiezen voor de groep....
Ook deze expeditie zagen we deze zelfde soort situatie weer gebeuren.. Matt kiest niet voor de verzwakte Peter en Mo, maar voor Marjolein en Frank.....
Ik denk dat het hard is en het is tegen mijn principes in, maar ik denk dat we deze keer de verzwaktte Groeneman niet kunnen helpen.. De kans is groot dat hij de volgende eilandraad niet overleeft en dan hebben we niets aan het ijs gehad... Verder is het risico denkt ik te groot om te nemen, want we weten niet wanneer de cobra's terug komen...
Dus SorrY, maar we eten het ijs zelf op (met pijn in mijn hard voor Groenemand SorrYYYYYY)

Hopelijk kan ook de rest van de groep die groenenman wel wilde helpen deze beslissing begrijpen.. Sommige zeiden ook dat we het ijs konden brengen naar groeneman en groenenman naar het ijs toe, dan zouden we het op de helft kunnen opeten..... Dit gaat echt niet lukken het is hier zo warm en dat ijs smelt echt binnen een paar minuten... Het is hiervoor vele te lang lopen, dus deze optie valt af!!
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Molcrazy op 5-12-2004, 01:58:13
Hey Hut

Hier ben ik weer. Ik ben in opperbeste stemming! Ik heb nl gehoord dat we ijs gaan krijgen. Kijk er zo naar uit! Eindelijk nog eens lekker smullen.

In het spel verloopt alles ook goed. We hebben de eilandraad kunnen ontlopen en er heerste een goede stemming op het eiland. Volgende week worden de teams echter nog maar eens door elkaar gesmeten. Benieuwd wat daar weer van gaat komen, wordt dus nog ff afwachten.

Ondertussen moeten we om beurt met een vlotje het eiland verlaten en op zoek gaan naar 1 of andere moordgriet om De Baron een plezier te doen. Naja, wie zoekt, die vindt.

Ik hoor weer geritsel in het struikgewas, dus ik ben ermee weg. Tot de volgende.
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Dorine op 5-12-2004, 23:13:08
*loopt hut in, plakt hoekjes en gaatjes af, neemt boek op schoot en fluistert*

Lief Dagboek,

We waren voor het eerst het eerst het minst populaire team. Heel erg klote want nu zijn we voor het eerst ook met een persoon minder. Onze Giorgio heeft het team moeten verlaten. We hebben een klap opgelopen, het doet zeer om iemand kwijt te raken.
Ondertussen is het een zooitje ongeregeld bij ons, Charlie is een kutleider en regelt bar weinig. Hij draagt weinig verantwoordelijkheid en distantieert zich van de groep in alle toonaarden. Daar waar ik dacht toch wel iets met hem te hebben valt dat behoorlijk tegen op het moment. Hij stuurt niet aan, hij toont weinig initiatieven.  Ik geef meer leiding dan hij en het ergste is nog dat ie het nog toegeeft ook!! Maar zijn leiderschap opgeven… dat dan weer niet. Hij zou het zo aan mij kunnen geven, ik neem het wel over. Maar nee, dat gaat niet lukken. Nou ja goed, ik accepteer en laat los. Verder leef ik m’n eiland leventje en dat gaat met ups en downs. Ik ben soms niet te genieten maar ben wel degene die ervoor zorgt dat we een team zijn, een geheel.
We winnen erg weinig opdrachten, dat is wel jammer. Soms twijfel ik aan de oprechtheid van die ouwe maar ja… dat kan ik ook niet hard maken. Hij lijkt het niet zo voor te hebben met ons team, maar dat is mijn invulling.
Wel grappig, we hebben deze week een opdracht gekregen die echt totaal niks met de CSC te maken heeft maar daarentegen wel met zijn persoonlijke voorkeur. Of we even allemaal een of ander nat en ordinair wijf willen sturen als zogenaamde Miss Robinson. Walgelijk gewoon. Maar we kennen hem een beetje dus we weten wel waar we mee moeten aankomen. Dus we hebben een prachtige ingestuurd. Heel ordinair, dat wel, maar ja… hij vraagt erom. En buiten dat was het een leuke opdracht, tis wel eens leuk om je in te leven in de behoeftes van een oude grijze man. Dus we hebben een hoop lol gehad erom met elkaar. Goed voor de teamspirit en als hij het zou horen zou het niet goed zijn geweest voor zijn ego maar dat geeft niet, hij weet nergens van.
Dus het reilt en zeilt redelijk allemaal. Geen heftige shit meer te melden.


*verlaat hut*
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Kukai op 7-12-2004, 12:14:07
Godver, ik moet gewoon winnen om de prestatie van bertha531 van vorig jaar te evenaren. Ik ben zo jaloers. Momenteel ben ik als een Jehovagetuige mijn poot tussen de deur aan het zetten en dwing mensen mij leuk en populair te vinden. Het gaat me best goed af, al zeg ik het zelf, al is het wel vermoeiend, dat lief en aardig doen.
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Lola op 7-12-2004, 15:58:17
Heeeeeeeeeeej Hut....mmmm..het ruikt hier weer naar eigendunk.Wie zou er voor mij hebben zitten biechten?Kan er maar 1 zijn....

Nou,wat zal ik zeggen over deze dagen....het bevalt me wel dat ik geen leider meer ben.xMoix doet het goed hoor..ze komt nog wel voor advies bij me,maar zij moet de beslissingen nemen.
Het is reuze gezellig met Giorgio en Tijgertje al zijn ze niet erg spraakzaam.Maar met gebaren kom je ook een eind.
Heinz heeft van de week weer eens een lekkere vis gevangen samen met Groenenman..die 2 zijn echt een setje.(Jantje Smit en Piet Veerman)
Je hoort ook vaak een soort palinggeluid als ze in het water zijn..heel gek..!
Stormpie en Cora Bora zijn de werksters op dit moment.Alle was wordt grondig geschoond..ik zou niet weten wat we zonder hen moeten.We zullen er dan als sloebers bij lopen dan....
En ik ga zo mijn eigen gang,ben zeer gecharmeerd van iemand maar diegene ziet me niet staan....of stink ik??

Ik moet toch mijn tactiek maar gaan veranderen...misschien heb ik dan meer succes.
Ik ga weer....ik moet nog wat kokosnoten en rode vruchten schoonmaken.
Groetjes aan diegene die strax na mij komt....
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: lebon simon op 7-12-2004, 17:34:28
Was dat nu Lola die ik hier zag buitenkomen net ? Heb me maar gauw verstopt tot de kust veilig was, anders denkt ze nog dat ik haar aan het bespioneren ben...  ::ohno::   ;)

'n Hele tijd geleden dat ik nog in de biechthut kwam, toen behoorde ik nog bij dat dekselse blauwe smurfenteam.  :-\\  Ben nog steeds niet vergeten dat ze me wandelen hebben gestuurd destijds !  >:( Kan niet wachten op de dag dat één van hen de mangrove people mag komen vervoegen...  >:D

Hopelijk hou ik het nog zolang uit, want de mangrove is geen luilekkerland...  :-[  Gelukkig zijn Stormpie & Cora Bora de hele dag in de weer met het kamp schoon te houden & de jongelui doen hun uiterste best om de voedselvoorraad bij te vullen. De sfeer zit er wel goed in bij de 'afvallers'. Nee, ergens heb ik nu wel rust gevonden in het vredige, harmonieuze bestaan in de mangrove.

Ff kijken naar buiten, want ik hoor ergens geritsel tussen de bladeren... Zou Lola me toch gezien hebben ?  ::)

Ja, Lola,... wat 'n vrouw he !  ::bravo::  Nu ze geen leider meer is, kan ze het wat kalmer aan doen, de kat uit de boom kijken ook  ZIJ is er alleszins geen om zonder handschoenen aan te pakken... Ik zie het haar nog wel ver brengen in deze expeditie.

Nou, ik ga dan maar weer... op weg naar nieuwe avonturen !  ;)
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Nostradamus op 7-12-2004, 17:41:25
Zo Hut,
ik zit er nog steeds in en na een week afwezigheid in de biechthut vond ik het weer eens tijd voor een praatje. Giorgio is bij ons team gekomen en Kim heeft het kamp moeten verlaten. DIt laatste vind ik wel jammer, maar het leven gaat hier gewoon verder in de Mangrove. Ga me weer meer op de voorgrond zetten nadat ik me de afgelopen week heb verborgen. Spreek jullie snel, want er komt al weer iemand aan die wat wil zeggen.

Greetings nostra
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: xmoix op 9-12-2004, 17:33:55
HeeY hutje  ;D

Hier ben ik dan weer eens  ;)
Er zit bijna een week leiderschap op voor mij en ik heb het heel erg naar m'n zin gehad... Morgen hoor ik of het verlengd wordt of dat er een andere leider gekozen wordt.. HelAAs moet er morgen ook weer iemand afvallen....  :\'(
Ik wilde nog ff kwijt dat ik het heel leuk vond om leidster te zijn en dat ik goede steun heb gekregen van de ex-leidster Lola....
Hopelijk vonden de andere het ook leuk dat ik leidster was.. en we zullen wel zien hoe volgende week gaat verlopen (als ik er natuurlijk niet uit ga)

 :-* xmoix
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Eck op 9-12-2004, 19:27:23
Ha die biechthut!!! het is echt al een tijdje geleden dat ik hier ben geweest. komt hier veel volk? moet haast wel... Ik ben een tijdje niet geweest want Kim had een beetje gezeurd dat ik vaak naar de biechtstoel ging dat ik daar maar wat minder heen moest. Maar kim is nu naar huis dus nu doe ik het lekker toch.
Maar nu effe iets belangrijks. we zijn ELMAR kwijt. is die hier niet langsgekomen?? iedereen zoekt hem al een paar uur maar hij is onvindbaar!
zou hij ooit wel terugkomen? ik hoop het maar anders is er strax een mangrove monster ofz... dan wil strax iedereen meteen naar huis, als z enog nie zijn opgegeten dan.. Morgen moet er weer iemand vertrekken en er komt weer iemand bij. ben beniuewd wie er komt en moet gaan. Ik ben bang dat Groenenman nu echt aan het laatst van zijn krachten is en er uit zal moeten gaan. Maar ik doe er alles aan om hem erboven op te houden dus maar hopen dat het helpt. Ik ga weer snel terug doeiiii

                   *loopt biechthut uit*
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Tijgertje op 9-12-2004, 22:49:53
Hee biechthut
Ik heb eigenlijk niet veel te vertellen. Ik heb wel gelachen vandaag, Lola dacht dat ik niet meer met haar wilde praten maar ze wist niet dat Giorgio en ik een spelletje doen. Wie het eerst praat is af. Tot nu toe nog geen winnaar ;) Natuurlijk weet Giorgio niet dat ik hier zit want nu heb ik eigenlijk verloren... ssttt :-X
Ik ga gauw voordat tie het door heeft. Doei!
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Daisy op 9-12-2004, 23:37:37
Hallo biechthut

Ik kom maar weer eens een keertje langs. Morgen worden de teams weer door elkaar gehusseld. Test, Grace of Molice verliest zijn/haar leiderschap. Natuurlijk hoop ik dat mijn team blijft bestaan, hoe kan de CSC nou zonder extreme survivors! Heb deze week een topweek gehad. Direct na de proef mochten we ons buikje rond eten, dus ik kan er voorlopig weer helemaal tegenaan! We zijn helemaal top voorbereid op de proef!

Ik hoop dat ik morgen kan vertellen dat ik in een leuk team terecht gekomen ben! ::ok::

Bah wat een stank ik ga weer gauw weg hoor!
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Molcrazy op 10-12-2004, 01:10:15
Hoi

Ik ga een onrustige nacht tegemoet, dat weet ik zo, dat voel ik gewoon. Dit heeft natuurlijk alles te maken met het feit dat morgen de 2de samensmelting plaatsvindt: de kaarten worden nog maar eens geschud, nieuwe teams, andere verhoudingen, meer concurrentie. Het zal een stresserige bedoening worden.
Er moet ook een team verdwijnen en eerlijk gezegd heb ik er geen goede hoop op dat The Cobra's zullen blijven voortbestaan. We hebben gewoon de minste populariteit, zover is zeker. Vorige week was het ook al een "close call", dus we mochten blij zijn dat we niet naar de raad moesten gaan.
Binnen onafzienbare tijd volgt er een nieuwe fase: nieuwe uitdagingen, nieuwe tactieken, nieuwe strategieën, nieuwe intriges.

Nog 1 nachtje slapen ...
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Ongewensd Persoon op 10-12-2004, 14:24:28
Soms is er een samensmelting nodig om een spel weer open te breken. Door de extra stemmen en de harder wordende dilemma's worden het spel moeilijker om te spelen en tactisch gezien is het makkelijker om misstappen te maken. Een kat in het nauw maakt rare sprongen en 1 kat heeft hele rare sprongen gemaakt, maar wel een sprong die zijn leven in de CSC veilig heeft gesteld. Het vertrek van Kolko was onvermijdelijk. Schitteren in afwezigheid is geen mooie eigenschap. Nu er steeds meer echte Survivors overblijven, breekt de hel misschien wel los. Wie kun je nog vertrouwen? Lukt het om de Mangrove te betrekken in de strijd? Een lange eindspurt naar de laatste samensmelting wacht. Hoe reageren de nieuwe teamgenoten op elkaar. Nog 5 afvallers voor de laatste samensmelting.....no mercy....no more!
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Kukai op 10-12-2004, 16:20:09
Hoi Hut

Was dat even een smartelijk afscheid. Tranen met tuiten werden er gehuild. Ik zal ze missen..
 ::pinokkio:: ::pinokkio:: ::pinokkio::

Je had ze moeten zien kijken toen ze doorkregen dat we niet naar de eilandraad hoefden; de schrik stond in hun ogen. Vervolgens kwamen ze me nog allemaal een 'afscheidsknuffel' geven want oohhh, het is zo erg dat we gescheiden worden blablabla. Natuurlijk heb ik heel nep meegejankt want dat is goed voor de kijkcijfers en de populariteitspoll. Van Dorine neem ik geen afscheid, dat was dan ook zo'n beetje de enige die te vertrouwen was.

Nu weer terug naar Test. Kijken of ie het gele juk al van zich heeft afgeworpen. Van de koe en de haas is dat er één. Samen zijn we heel populair, maar hij zal wel vreselijk jaloers zijn dat ik hem voorbij ben gestreeft. En natuurlijk zie ik Daan terug, die gelukkig geen leider meer is en die ik nu dus wel de waarheid durf te vertellen.

Hoorde ook van de Baron dat de mangrovers mogen meebepalen wie er naar de eilandraad gaan. Ik hoop niet dat ze mij kiezen. De kans is wel groot want ik heb ze tot nu toe eigenlijk altijd als een soort nepkandidaten beschouwd en heb heel lelijk tegen ze gedaan. Weer een groep waar ik me opeens moet in zien te likken. Denk dat ik ga beginnen met vreselijk neplief doen tegen xmoix en lola, die lijken me de baas daar. Ze trappen er vast wel in.
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: xmoix op 10-12-2004, 21:05:31
HeeY hutje...

Ik ben erg blij met mijn 2e week als leidster... niet alleen, omdat ik nog nog een week leidster mag zijn, maar vooral omdat ikz ie dat mensen mijn dingen hebben gewardeerd en dat ze het goed vonden wat ik heb gedaan.. In het begin was ik een beetje bang dat mijn leeftijd invloed zou hebben, maar ik denk dat het niet waar is en ik ben heel blij.. Ik wil het team graag samen houden, maar helaas is Groenenman moeten vertrekken,,, hij was al heel zwak en misschien is het wel beter! We hebben ook een nieuw lid Kolko... Hopelijk zal hij het snel naar z'n zin hebben en z'm draai vinden in de groep...!!
Ik ga weer m'n best doen...!!

 :-* Xmoix
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Lola op 10-12-2004, 21:16:21
Pffffffff..wat een dag zeg.....Afscheid van Groenenman(ik ga hem missen..),welkom voor Kolko...ik moet dit even op mijn eigen manier verwerken. :\'(

Groenenman zag het al aankomen,hij was ziek en kon niet meer.Ik heb me nog even opgeworpen tot nurse Lola en hem de laatst zorg geboden.Massage hier,knuffeltje daar,maar het mocht niet baten...
*zucht*..Nu maar kijken wie het volgende zieke slachtoffer wordt...Ik hou mijn verpleegstersoutfit  maar aan...

Gelukkig hebben we via het dilemma nog een beetje macht over de andere teams....kijk,mensen die ineens lief gaan doen of interesse in je gaan tonen liggen er zo uit.je pikt ze er zo uit..
Maar goed,we zien het wel,xmoix zal een goede keuze maken.

Ik groet je vanaf deze plek en ga me bezig houden met mijn gevoelens... ::zwaai::Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Eck op 11-12-2004, 11:31:39
Heeej hut ik ben een beetje verdipt vandaag. Groenenman moest gister vertrekken en dat vindt ik erg jammer. We hebben heel erg  veel tijd ingestoken om Groenenman erbovenop te helpen maar helaas... Vooral Lola was erg goed voor hem. dan wil ik ook wel ziek worden als zij helpt Kolko is er nu bijgekomen. Ik heb nog niet echt veel contact met hem gehad. Niemand eigenlijk. Bijna niemand had namelijk nog zin om te praten en is vroeg naar bed gegaan. Vandaag moeten we wel weer verder dus we gaan zo effe bij de gebieden kijken waar de oude kampen zaten om daar nog effe wat eten te pakken. Elmar is trouwens ook weer terug. Gelukkig dacht ik eerst maar hij doet nu wel erg sacho. Ik weet nie wat hij heeft gedaan dus dat zal ik er nog wel effe uittrekken. Maar ik ga nu maar. Doeiii ::zwaai::
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: bertha531 op 14-12-2004, 22:55:01
Hallo biechthut,

Ik heb me de afgelopen weken een beetje afzeidig gehouden, maar nu ga ik er echt voor. Ik heb me voorgenomen om de CSC2 ook te gaan winnen. Voor minder doe ik het niet. Dat betekent wel dat ik nu hard aan de slag moet, want ik sta er geloof ik niet best voor. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat het gaat lukken!  :D

tot ziens biechthut, ik ga me populair maken bij de andere mangrovers, zodat ze op mij stemmen.  :)
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: elise is de mol op 14-12-2004, 22:56:48
*Komt binnen*

*ziet koe die allang weggestemd was*

*schrikt*

*rent hard weg*
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: bertha531 op 14-12-2004, 22:59:42
Hallo biechthut,
ben ik weer.

Ik krijg een beetje vreemde reacties hier nu en dan. Mensen kijken me aan alsof ze een geest zien!  ???
 Heel raar, maar ik doe maar gewoon alsof er niets aan de hand is.  ::vergroot::
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: bertha531 op 14-12-2004, 23:04:27
Het spel is nu echt begonnen, ik snap die vreemde reacties nu ook.
Iedereen ziet in mij weer een concurrent en schrikt daar een beetje van.

Ze beginnen me zelfs al allerlei onzin te sturen over dat ik er al uit lig, maar ik trap er niet in!

Citaat van: elise is de m.
Je ligt allang uit de CSC, je had iets eerder moeten beginnen met jezelf populair maken ::)

Het maakt me alleen maar sterker, ik zal deze CSC gaan winnen!  ::ok::
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Test op 15-12-2004, 00:50:43
Dag Biechthut! Long time no see. Da's al bijna een jaar geleden dat ik hier voor het laatst geweest ben zeg. Het is er hier nou niet bepaald op vooruit gegaan zie ik. Wat een bende is het hier. Allemaal gaten her en der en bepaald fris ruikt het hier niet.

(http://images.google.nl/images?q=tbn:gkzPELAYEMAJ:www.weska.nl/shop/media/350151n.jpg) * drukt eens op de luchtverfrisser

Nou dat ding wordt nooit gebruikt zeker. Hij zit nog in de verpakking. :o

Maar goed, daar ben ik hier niet voor. Waar ben ik dan wel voor? Nou kijk! Tot nu toe ging het goed. De 2 teams waarin ik zat, gingen soepeltjes. Iedereen was wel redelijk happy, ondanks dat er af en toe iemand uit moest. Dat was niet leuk voor hen natuurlijk, maar dat is het spel nou eenmaal.
Nou hebben we vorige week weer een samensmelting gehad en dat leek een leuk team te worden. Let wel, leek leuk te worden! Eén van die teamleden noemt zichzelf princes en wil meteen de leiding van me overnemen. Tsss, wat denkt ze wel. >:( Maar ik laat haar maar in de waan. Ik zie de anderen ook al meewarig kijken naar haar. ::ohno::

Verder heb ik gehoord dat de koe terug is gekeerd in de mangrove. Die moet echt erg geleden hebben dat ie terug wilde naar de mangrove terwijl hij er allang uitgestemd was. En hij weet ook van geen ophouden. Hij heeft allemaal waanbeelden. Iedereen is gek volgens hem, behalve hijzelf natuurlijk. Ik ben echt bang dat de spelleiding in zal moeten grijpen. Dit kan echt niet langer zo.

Nou dat was het voorlopig. Tot de volgende keer maar weer. Ik beloof dat ik niet weer een jaar zal wachten tot mijn volgende bezoek.

::zwaai::
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Kukai op 15-12-2004, 12:20:09
Brrrr...

Had een verschrikkelijke droom vannacht. Nu is het toch al onrustig slapen zo in de branding. Telkens die golven over je heen, en die zandvlooien. Ik droomde dat ik koning van het eiland was en op mijn troon diep in het hart van de mangrove zat toen opeens de bomen uit elkaar weken. Er ontstond een pad, een lelijk geel pad en over dat pad kwam opeens een neuspeuterende zwart-witte koe aangelopen. Langzaam drong het tot me door dat het bertha531 was die me van mijn troon kwam stoten. Ik probeerde mij te verzetten maar hij kreeg hulp van mijn vrienden die opeens ook allemaal gele kleren aanhadden. Op dat moment werd ik gelukkig wakker...

Maar gelukkig zijn dromen bedrog en is bertha531 niet echt terug..
 :D :D
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Grace op 15-12-2004, 17:04:40
Joehoe ::joehoe::

Een nieuw/oud kamp! Met Molice als leider. Het is voor mij even adempauze nu....kan me wat meer op de achtergrond manoeuvreren. En dat is, moet ik eerlijk zeggen, wel erg prettig in dit gedeelte van de race. Even op adem komen. En genieten van dit mooie eiland! Heb je die stranden gezien....wow!
Ga zometeen nog ff een duik nemen en gelijk wat vissen vangen met Molcrazy voor het avondeten!

See U ::zwaai::
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Molcrazy op 15-12-2004, 22:05:48
Hoi Hut

Ik ben benieuwd wat ons team tegen het machtige team Test gaat beginnen. Naja, we zullen wel zien. Ze zijn enorm sterk, maar mss dat de komende proeven niet enkel op kracht beslist worden.
Vanaf deze week kunnen ook de Mangrovers hun mening laten gelden op de eilandraden. Ik ben benieuwd hoe Leider Molice het aan gaat pakken: verklaart hij hen de oorlog of gunt hij hen rust?
Ik ga nog ff een avondwandeling maken en dan mijn schelp in.

Laterzzz.
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: molice op 15-12-2004, 23:31:12
Hut, hut, hut... :(

Het gaat helemaal ni...

Hee, wat is dat nou??

(http://images.google.nl/images?q=tbn:gkzPELAYEMAJ:www.weska.nl/shop/media/350151n.jpg)

Wie laat dat hier nou liggen joh? Vast vergeten door die spelleider... ach, maakt niet uit. Het zal wel smaken!

(http://home.zonnet.nl/scheers32/1/2/voedsel.jpg)

Ohja, ik kwam biechten eik... Nou, het staat er niet zo best voor, dat lijkt me duidelijk. Door een gruwelijke fout van de spelleiding zijn de teams ongelijker dan ooit. Ik ben maar wat blij met mn immuniteit want ik zie het somber in. Maar gelukkig zet iedereen zich heel goed in voor de opdrachten ::pinokkio:: :(

Vandeweek was er nog een hoop oproer in dat andere kamp, je kon het hier duidelijk horen. Schijnt dat er een geest is opgedoken ??? en daar heeft een van die :-X dan weer nachtmerries van gehad. Best sneu allemaal. Maar goed, ik kan me er niet echt druk om maken.

Snel dat stelletje passievelingen hun voer brengen, anders gaan ze zeuren... ::zwaai::
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Nostradamus op 16-12-2004, 11:30:23
Hut, Hut...

ik ben er weer eens. Na het afscheid van Groenenman van vorige week en de komst van Kolko, staat er morgen weer een spannende dag te wachten. Er moet er morgen eentje weg en ook komt er weer eentje. Ik hoop dat we een goede aanvulling op ons team krijgen, waardoor de 2 andere teams erg verzwakken. Maar goed, ik ga maar weer eens want ze hebben me nodig in het kamp.

Spreek je snel!
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Lola op 16-12-2004, 13:35:36
Yo Hut....
wat een spanning zeg....ik heb het gewoon niet meer.
Ik heb via het roddelcircuit gehoord dat Cora er niet zo goed voorstaat....en dat is niet prettig. ::ohno::...ik snap dat niet.
Zij is tenslotte onze leidster geweest en hoe kunnen ze haar nu zo laten vallen??? (ik als ex-leidster maak me zorgen...)
Ik ga toch maar proberen om een aantal oud-gedienden van gedachten te laten veranderen.ik trek me speel pakje maar weer eens aan...

Ik heb gelukkig mijn boosheid op Tijgertje ook bijgelegd..wist ik veel dat ze een spelletje aan het doen waren.Voortaan zal ze me inlichten als ze weer eens gaan spelen..en misschien mag ik dan wel meedoen.!!!

Ik ga zo nog even wat slapen want de nachten zijn hier vreselijk...gesnurk,geloei en geknarsetand en houden me wakker.
Gegroet.

Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Tijgertje op 16-12-2004, 16:37:03
He biechthut

Ik moet eerlijk bekennen dat het vandaag wel zwaar is voor mij. Ik ben nl jarig en ik mis gewoon nu mijn familie en vrienden heel erg :\'(
Mijn medemangrovebewoners zijn wel heel lief voor mij vandaag (anders ook wel hoor maar vandaag extra). Ze hadden zelfs een kadotje voor mij gemaakt van kokosnoten en een armbandje van schelpjes. Echt heel lief :D En gelukkig is Lola ook niet meer boos. Sorry Lo, ik ga speciaal voor jou een nieuw spelletje verzinnen ::bravo::
Ik ga weer gauw, ik heb mezelf al weer opgevrolijkt... doei ::joehoe::
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: xmoix op 16-12-2004, 18:42:48
HeeY Hutje,.,,,,

Ik weet eigenlijk niet echt waarom ik hier steeds kom, want ik heb eigenlijk niets op de bichten, maar vind het wel ff fijn om hier iets kwijt te kunnen....
Ik ben nu bijna 2 weken leidster geweest en morgen is er weer een nieuwe stemming.... we zullen zien wat de tijd ons brent!! Ik denk dat idereen heet nog naar z'n zin heeft en ik ken de mensen al erg goed....
Ik wil toch nog wel even vertellen hoe ik over idereen denk:

Annuh: Ja die vind ik erg aardig, alleen vind ik het wel een beetje jammer dat ze soms wat meer afwezig is, maar echt een leuke teamgenoot..!!!
Cora Bora: Zie ik ook vrij weinig. Ik vind haar erg aardig, maar in het begin was ze zo sterk en nu verzwakt ze een beetje, dat vind ik erg jammer. Ik weet niet goed hoe dit komt…. Misschien mist de haar oude maatje, maar ik hoop dat ze weer helemaal de  oude word!
Eck: Ja Eck is ook heel aardig en ik kan het er goed mee vinden…. Een leeftijdgenoot en iemand waarmee ik goed kan praten. Hij is soms erg verdrietig en heeft wel eens heimwee en dan help ik hem er meestal wel weet bovenop.
Elmar: Dat is iemand die vaak afwezig is en met z’n hoofd volgens mij heel ergens anders is, maar als er iets gedaan moet worden helpt ie wel.
Giorgio: ja… dat is ook een leeftijdsgenootje van mij he.. we kunnen het ook goed met elkaar vinden en ik ben blij dat hij ooit nieuw in het team is gekomen.
Heinz: Ja dat is ook iemand van mijn leeftijd he… een leuke aardige jongen waarmee ik goed kan opschieten.
Kolko: is degene die hier het laatst is gekomen en die ik het minst goed ken. Hij kan goed werken als iemand hem iets vraagt, maar verder kan ik niet heel goed over hem oordelen
Lebon Simon: ja dat is echt een leuke kannidaat, (volgens mij hebben sommige mensen een oogje op hem…) naja ikke niet laat dat ff duidelijk zijn :P…. Gewoon een fijne kannidaat.
Lola: Onze ex-leidster (misschien morgen wel weer opnieuw leidster) Lola en ik schelen een aantal jaren, maar ondanks dit kunnen we het goed met elkaar vinden.. Ze helpt me altijd erg graag!
Nostradamus: ja Nostra das ook een lieve jongen en daar kan ik ook goed mee babbelen. Is sterk en helpt veel mee!
Stormpie: is heel aardig en ze helpt altijd graag mee met alles voor elkaar te krijgen. Ze probeert de groep bij elkaar te houden en zorgt voor het eten
Tijgertje: is hier ook nog niet zo heel lang, maar ik kan het goed met  haar vinden. Een vrouw die weet wat ze wil. Ze is vandaag jarig en het was erg leuk!! Ik vond het leuk om te zien hoe mensen een kadeautje konden maken met spullen uit de natuur!!...

Zo dit was het dan wel weer…. Ik denk dat allee kandidaten ook wel weten wat ik van hun vind, maar het was wel ff lekker om dit allemaal kwijt te kunnen…..

XxX Xmoix
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Daisy op 16-12-2004, 19:15:45
Hallo biechthut

M'n eerste week in m'n nieuwe kamp zit erop. Tot nu toe gaat 't wel goed, iedereen is ontzettend aardig. LC en Eidm kende ik al, maar de andere 4 waren allemaal nieuw, maar het gaat uitstekend :). Het is erg gezellig op ons eiland :), er is ook erg veel eten, dus ik red 't wel. Het is alleen jammer dat de mangrove ons bespioneert, zij willen proberen uit te vissen wat we van hun denken. We hebben een dilemma van de Baron gekregen. Ik ga niet zeggen wat het antwoord is geworden, want ik heb hier in de buurt al enkele mangrovers ziet rondhuppelen. En zelfs m'n oude kamp probeert ons zwart te maken >:(. Ik ben ontzettend blij dat ik niet met Gerard in één kamp zit. Die treitert alleen maar iedereen. En zelfs Test, m'n oude maatje, probeert allerlei promotiemateriaal bij ons te lozen. Na ja, we gaan gewoon verder, hopenlijk zijn we morgen die dekselse Testers te slim af bij de proef en moet 1 van hun weg!

 ::zwaai::
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Dorine op 17-12-2004, 02:45:16
*loopt hut in*

*legt ei neer*

zoow dat lucht op, ei kwijt.

Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Ongewensd Persoon op 17-12-2004, 10:18:43

*legt ei neer*

Wie heeft er in de Biechthut z'n behoefte gedaan?  >:(
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Ongewensd Persoon op 17-12-2004, 14:54:32
Nelis is naar de Mangrove en Elmar is zelfs helemaal vertrokken. Dat moet niet leuk zijn om te horen voor voormalig Cobra-leider Grace. Nog 4 afvallers voor die laatste samensmelting en het wordt steeds leuker. Bij een volgende eilandraad zou namelijk weleens de bom kunnen barsten. Stemmen wordt lastiger. Niet iedereen zal snappen wat ik bedoel maar "zij" snappen het zelf wel. Ik snap eigenlijk niet hoe "zij" het doen. Stemming na stemming weten ze mede-kandidaten en niet-kandidaten te beinvloeden door op bepaalde mensen te stemmen en op welke mensen ze moeten stemmen in de populariteitspoll. Lul ik vaag? Gewoon een hersenspinsel, don't worry!

Een complot wordt pas echt leuk als er verraard wordt gepleegd!  8)
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Grace op 17-12-2004, 15:55:08
Wat een heavy week...

Van het eens zo glorieuze Cobra team blijft niemand meer over. Een voor een verdwijnen ze naar de achtergrond. :(
Het baart me zorgen, zelfs ik heb het deze week niet lekker gedaan. Maar 4 stemmen in de populariteitspoll...::oink::
Ik vrees dat ik mijn speltactiek enigszins zal moeten gaan wijzigen wil ik de volgende ronde overleven, want ik ben niet van plan om te gaan....nog lang niet!
U hoort nog van mij.....
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Daisy op 18-12-2004, 00:07:57
Hallo biechthut

Tsja, normaal kom ik nooit zo snel achter mekaar, maar ik moet toch ff kwijt dat ik ontzettend blij ben dat we die Testers verslagen hebben. De hele week lopen ze ons al zwart te maken, maar we hebben ze ff een poepie laten ruiken tijdens die opdracht. Tsjakka! Tot laterz!
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Kukai op 18-12-2004, 20:00:45
Pfff
Wat ik niet allemaal moet liegen en bedriegen en bedreigen en zeuren en manipuleren om die csc eens een keer te kunnen winnen zeg. Vermoeiend spel. Ik had vantevoren verwacht dat het veel makkelijker zou zijn. De Baron is in zijn beoordelingen van de opdrachten zo onvoorspelbaar als een ongestelde vrouw. Volgens mij willen ze voorkomen dat je je op het eiland op je gemak gaat voelen,ze proberen gewoon de regie van je leven helemaal over te nemen. Maar goed. Het is nog maar een paar maanden (::slik::) dus te overzien. Nou, ga maar eens kijken of ik nog ergens nepbehulpzaam kan zijn. Misschien bij Dorine in de keuken of zo.
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Molcrazy op 18-12-2004, 22:01:03
Hehe

Hier zit ik dan weer in mijn geliefde Hut. De enige plaats waar je nog redelijk onderdak hebt, dus ik denk dat ik hier maar ff blijf zitten. Ik voel me opperbest! We zijn het machtige team Test de baas geweest! Nelis is er daar uitgevlogen, er speelt zich wat af in dat team, gezien de machtsverhoudingen. Ik denk niet dat Test erg blij is met Gerard in zijn team. Die kerel wil gewoon de macht in dat kamp! Ik heb al geruchten opgevangen dat ie in zijn slaap spreekkoren als "1 voor allen, allen voor Gerard" en "Go Groep Gerard Go!" aan het ijlen is. Nouja, wat kan mij het schelen, zolang ze maar blijven verliezen. Over ons geografisch stuk grond kan ik ook niet klagen want we hebben echt megaveel kokosnoten hier. Wat ik ook enorm lekker vind is bessensap, maar dat vind je alleen in de buurt van de Mangrove en dat is zo ver stappen, dus dat ga ik voorlopig maar niet doen. Ik ga maar stilaan terug, het is vanavond liedjes zingen rond het kampvuur (tja, een mens moet toch iets doen). De beste zanger krijgt een kokossapje, dus ik ben heel gemotiveerd!

Doeiii
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Nostradamus op 19-12-2004, 13:59:41
Zo hut,

Elmar is vertrokken uit ons kamp en Nelis heeft ons kamp versterkt. SOmmigen in ons kamp zitten er echt doorheen, maar ik voel me nog steeds heel sterk. Denk dat sommigen willen dat we snel uit de Mangrove komen, maar we worden wel hard gemaakt hierzo in de Mangrove. De mensen in de andere kampen hebben meer een luilekkerland. Het is ook over een weekje kerst, dus ik hoop dan dat de vrede in elk kamp bewaart kan worden en dat alles eerlijk gaat verlopen. Wat ook lekker is is het bessensap, wat we hier vlakbij de Mangrove kunnen vinden. Ik ga er nu weer vandoor en alvast wat brandhout zoeken voor het kampvuur.

grtz. Nostra
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Kukai op 20-12-2004, 10:38:42
We kregen vandeweek opeens bezoek uit de mangrove, helemaal vergeten te vertellen. Xmoix kwam ons interviewen. Achter dat lieve gezichtje bevond zich toch een staalharde tante. Voelde me behoorlijk uitgehoord. Zou me niets verbazen als zij uiteindelijk uit de mangrove komt overwaaien. Ze vertelde over haar complot en hoe ze denkt daar straks als winnaar uit te komen. En ze was dus nu al paaltjes aan het zetten voor haar terugkeer. Ze lijkt me gevaarlijker dan dat hele kamp van Molice bij elkaar.

Was wel lachen gisteren. Hebben in de richting van hun eiland 'het is stil aan de overkant' gezongen. Volgens mij is de sfeer om te snijden daar.

Ook wel jammer dat Nelis weg is, maar de laatste week sprak ze helemaal niet meer tegen ons. We kregen zelfs straf van de Baron omdat ze haar plichten verzaakte. Misschien knapt ze een beetje op in de mangrove. Als er iemand nog een kans maakt tegen xmoix is zij het wel...

Nou, ik ga maar weer eens eten van de productie stelen. Ben dat vissen meer dan zat en een zakkie chips gaat er wel in.
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Eck op 20-12-2004, 19:19:01
heeej hutje!

Elmar is dan eindelijk weg, misschien is het stom om te zeggen maar hij liep alleen maar weg en irriteerde de meeste alleen maar. Net of je babyzit bent ofzo. En ik ben pas 16! Ik ben blij dat hij zelf ook inzag dat het nie meer ging.
Maar nu is dat probleem weg hebben we het volgende weer.
Annuh begint namelijk een beetje ziek te worden en raar te doen. Laatst bij ons eigen verzonnen proef dacht ze dat we naar de efteling gingen.
Nu kan ze gelukkig uitrusten. Ik hoop niet voor haar dat we nog een keer een proef gaan doen, dat red ze namelijk niet. Verder is er nog Nelis. Aardige vrouw en ook erg goed ingesteld. Ze wil namelijk wraak nemen op haar oude kamp. Zo iemand kunnen we altijd gebruiken natuurlijk. Zij weet  ook wel verborgen plaatsen van de kampen. We gaan strax ook effe bespreken wat we nou precies gaan doen. *hoort in de verte Nostradamus* oo ik wordt geroepen. ik ga weer doeidoei
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: D**n op 21-12-2004, 19:38:07
Heey biechthut,

ik had vandaag toch iets raars... ik was gewoon iets aan het vertellen, zeg ik opeens "kokosnoot". Geen idee hoe het komt maar Test heeft me wel flink uitgelachen (beetje verdacht eik). Ik zit hier blijkbaar al te lang.
Ik ben zelfs al vergeten welk spel ik hier zit te spelen. Moet ik liften? Op zoek naar de mol? Met kerst op #1 staan in de top40? Ik weet het niet meer... Ondertussen lopen de mensen om mij heen ook duidelijk steeds gefrustreerder te worden. Gerard liep laatst zelfs te fantaseren over een blote Daisy!? Ik weet niet hoelang ik het hier volhoud hoor... ::ohno::
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Lola op 23-12-2004, 13:09:14
Heeeeeeej Hut...

Ik voel me goed!!!!!!
Komt vast door alle appels en de drank die we (zomaar) van MC hebben gekregen.Lekkker hoor..!!
We hebben gisteren een leuke dag gehad.Heinz en Stormpie gaven een optreden.Ze waren verkleed als Bassie en Adriaan...hoe ze nou aan die kleding kwamen is me een raadsel....maar affijn het was reuze leuk.
Het slingeren van Heinz (alias Bassie) aan een palmtak en landen op de schouders van Stormpie (Adriaan)met een 3 dubbele salto  was het klapstuk van de dag...Ze hadden stiekum geoefend en wij hebben nix gemerkt...klasse hoor!!!!!!! ::ok::

Daarna gaf Nostradamus een demonstratie hoe vis te vangen met je tanden.Hillarisch was dat!!!We mochten allemaal een keer proberen.Resultaat:6 vissen en 1 paling,een aantal gesneuvelde tanden en diverse bloedneuzen.(eck slist nu een beetje maar klinkt best geinig)...

Nee..we hebben genoten.Ik werd er een beetje emotioneel van. :\'(.door de gezelligheid ga je een band voelen.
Ik begin ook zo'n gevoel te voelen van "houden van"bij iedereen..is dat gek?? ???

Nou ik stop maar want ik voel de waterlanders al weer opkomen.. :\'(
Snik...doeiiiiii.
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Nostradamus op 24-12-2004, 11:20:41
Zo hut,

vandaag heeft Annuh ons kamp verlaten en is Ville ons kamp komen versterken. Eergisteren was het een hele leuk dag, waar ik heb laten zien hoe je vis vangt met je tanden. We hebben er nu al profijt van. Het gevecht in de Mangrove gaat harder dan ooit tevoren door, omdat iedereen bij de laatste 10 wil zitten....
Komende week mogen we daarom een pleidooi geven, waarom we bij die laatste 10 zouden moeten zitten. Ik ga mijn pleidooi voorbereiden en spreek je binnenkort weer!

Mangrovegroeten Nostra
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: xmoix op 24-12-2004, 14:12:07
HeeYz Hutje...

Annuh is helaas moeten gaan, het is altijd jammer als er iemand moet gaan....
Wel is Ville bij ons gekomen en hopelijk klikt het snel tussen ons alle!!
Verder ben ik geen leidster mees, maar dat geeft niet... Ik heb een heerlijke tijd gehad als leidster en heb er veel van geleerd... Ik ben nog jong en dacht dat dit een nadeel zou zijn, maar ik ben hierdoor nog geen problemen tegen gekomen.... Lola is al een hele tijd leidster geweest voor mijn periode en ik wete zeker dat ze het weer heel goed zal doen!!!  ::bravo::
Ik gun het haar van harte!!!

XxX Xmoix
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Daisy op 24-12-2004, 14:22:37
Hallo biechthut

We zijn afgeslacht door Kamp Test en daar ben ik niet blij mee. Helaas zijn we daar Ville, onze stille kracht kwijtgeraakt :-\\. Het is een beetje een rare week geweest. Ik heb me enkele dagen heel slecht gevoeld, en tot overmaat van ramp stal een kampgenoot m'n broek >:(. Gelukkig gaat t de laatste dagen al beter. Ik ga zo eens Molcrazy helpen met eten koken, nu zijn medekokkin Ville weg is! Tot later! ::joehoe::
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Molcrazy op 24-12-2004, 15:23:18
Hey Hut

Nou, heb ik wat meegemaakt deze week: een blote rennende Daisy, "business" met de Mangrove en een heerlijke kerstmaaltijd. Over die "business", uiteraard breng ik de Mangrovers maar eten en drinken zodat de uiteindelijke survivor met Kamp Molice een coalitie kan vormen, want je weet het: meerderheid is héél belangrijk. Daarom is het ook van kapitaal belang dat wij volgende week niet naar de Raad moeten. Dat was wel zéér spijtig, het verlies van de opdracht. Grace en ik waren er zo dicht bij en dan nog verslagen worden door Linda. Dat betekende dus eilandraad en het was Ville die moest vertrekken, met mede-kook-chef :\'(, nu wordt het daar wel héél eenzaam aan die kookpot. Gelukkig wonnen we wel het kerstverhaal, waardoor we getrakteerd werden op een overheerlijk kerstmaal!
We hebben de kans om met de dubbele stemming iemand van het andere kamp weg te stemmen. Over kerstcadeau's gesproken! Zeg maar bye bye Gerard >:D ;D. Als Gerard van het toneel zou verdwijnen, zal de geest van Bertha531 mss eindelijk tot rust komen en niet langer rondwaren op het eiland.
Al bij al ben ik blij dat er een 'zeker evenwicht' is in de teams: in elk team 3 mannen en 3 vrouwen. ;D

Kspreek je nog!
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Test op 24-12-2004, 19:41:50
* komt biechthut binnen...

* schud een paar met een bel...

* roept:  HO HO HO HO

* verlaat hut
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Heinz op 24-12-2004, 21:02:55
Zo, wat was dat heerlijk om even TV te kunnen kijken. De kerstspecial van Mr.Bean blijft leuk! Vooral dat stukje waarin hij met zijn kop in de kalkoen zit. Ik had ook meteen geen honger meer. ::tandpastasmiley::
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Eck op 27-12-2004, 11:03:19
Ha hut!

Hier ben ik dan weer. Ik heb net ene pleidooi voor mezelf gehouden voor al die mensen!!!

Ik dacht eerst van nou dat doe ik wel even. Ik zat al lekker op dat eiland met die anderen in mijn gedachte. Maar dat viel dus effe tegen.
Die andere hebben allemaal een geweldig pleidooi en dan kom ik met zo'n flutding.
Ik hoop wel dat de mensen inzien dat het nie om pleidooien gaat, maar om hoe die gene echt is en het gevoel daarbij. ik ga zo weer terug, want ik ga met xmoix en heinz liaan zwaaien om zo kokosnoten te zoeken. doeidoei!!!  ::joehoe::
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Kukai op 28-12-2004, 11:28:59
Al weken probeer ik de schijn op te houden dat ik in een belangrijk complot zit. Een soort verdeel en heers spelen tussen mijn kampgenoten, maar ik vrees dat ik toch binnenkort door de mand ga vallen. Als je mensen gebakken lucht blijft voeren krijgen ze vroeg of laat toch honger.

Het gerucht ging inmiddels dat Test, Dorine en Lindå samen werken. Ze gaan ook steeds vaker met z'n drieën eten zoeken of zwemmen. En d'r is nog een probleem. Het andere kamp mag straks misschien op ons stemmen en ik heb natuurlijk wel de hele tijd mijn tong uitgestoken naar MC als die ons weer eens aan het bespieden was met zijn verrekijker.

Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Stormpie op 28-12-2004, 11:39:15
t wordt steeds moeilijker in de mangrove.. licht is er niet en het stinkt de hele dag. Nu moeten we onszelf gaan aanprijzen om vervolgens gekeurd te worden. Wat moet ik in vredesnaam zeggen over mezelf terwijl ik alleen maar aan kerstkalkoen kan denken. Zo'n lekkere gevulde.. met veel knoflook enzo. Waar het sap uit vandaan loopt. Goudbruin van kleur. Met van die witte dingetjes om de poten......
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Lola op 28-12-2004, 23:30:55
Heeeeeeeeeeeej Hut...
spannende dagen gaan het worden.Mijn teamgenoten peinzen zich rot over hun pleidooi die ze moeten houden.Ik hoop wel dat iedereen dat aankan.Ik vermoed een aantal met plankenkoorts en ik weet dat Nelis niet voor een mensenmassa durft te spreken... ::ohno::
Toch vermoed ik ook wel wat complotten....ikzelf hou me daar absoluut niet mee bezig want dat kost alleen maar energie,en die wil ik graag overhouden als ik strax doorga. ::jaja::
We vermaken ons tot die tijd met spelletjes o.l.v Tijgertje..die loopt de hele dag met een kokosnoot en een fluitje in haar mond en probeert iedereen aan het spelen te krijgen.Doe je niet mee dan is ze onverbiddelijk en moet je jezelf 25 keer opdrukken... :(
(ik heb dus ook enorme buikspieren gekregen..)
Ach..zo gaan de dagen wel snel om.
Ik ga weer..misschien kan ik iemand nog helpen met z'n pleidooi.
Gr.LOLA

Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Eck op 29-12-2004, 12:22:49
Heej hut  het is vandaag lekker zonnig. Sommige te zonnig want die zijn verbrand. moeten ze maar goed uitkijken toch? We hebben gelukkig wat zonnebrandolie gekregen, anders is strax heel het kamp rood.

Maar er is eigenlijk een ander probleem dat me erg aanspreekt. Ik wordt verdacht van Bakkertje omkoperij. Geen idee hoe ze eraan komen want bakkertje zit nie eens in de csc.. Ze zullenwel last hebben van zonnesteken ofzo...

doeidoei ik ga maar weer! ::joehoe::
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Molcrazy op 29-12-2004, 14:27:06
Ik denk echt niet dat De Baron zo vriendelijk is om jullie zonnebrandolie te geven hoor. ::)

Maar er is eigenlijk een ander probleem dat me erg aanspreekt. Ik wordt verdacht van Bakkertje omkoperij. Geen idee hoe ze eraan komen want bakkertje zit nie eens in de csc.. Ze zullenwel last hebben van zonnesteken ofzo...

Eck, weet je het dan nog altijd niet? :o

Bakkertje ---> Bakkertje

Het is idd Bertha, die koe is met geen stokken weg te krijgen. :-\\

Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Lindå op 29-12-2004, 14:50:34
Sjonge jonge...
Dr moet me even wat van t hart hoor..
Sinds die mangrovers die pleidooien over zichzelf moeten schrijven word ik echt bedolven onder onder briefjes en berichtjes en zelfs... je zou t haast niet geloven, maar zelfs onder smeergeld om maar een beetje goeie punten te geven..
Schaamteloze zaak is t...
Maar goed, ik zal mijn objectieve oordeel hier maar niet door laten beinvloeden..
Maar dit spel.. dit spel haalt echt t slechtste in de mens boven zeg..

(http://www.vonnetje.isdenaam.nl/homepage/show/253691.gif)
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Daisy op 29-12-2004, 16:11:44
Hallo biechthut!

Ik blijf maar kort want het is supermooi weer vandaag, zo direct weer snel naar buiten de zon in! Laatste dagen gaat supergoed. We hebben een duidelijke taakverdeling en genoeg voedsel en 's avonds doen we allemaal gezellige dingen en ...

Ik hoor iets raars? Ik zie één of andere idioot in een skipak voorbij komen?! Vast weer zo'n doorgedraaide Mangrover. Na ja, laat ze lekker. Nog 2 eilandraden te overleven, ik hoop echt dat ik naar de laatste 10 kan halen, zou al een overwinning op zich zijn. Als we vrijdag Kamp Test verslaan zijn we al een stukje dichterbij. Na vorige week zijn we extra gemotiveerd om deze week van ze te winnen, ik heb er vertrouwen in!

Nu ga ik echt, het is me hier veel te warm binnen! ::zwaai::
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Kukai op 30-12-2004, 13:06:57
Deze week weer zestig negentig zilverlingen verdiend.
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Molcrazy op 3-01-2005, 00:38:10
Beste Hut

De 2de fase is nabij, nog slechts 1 eilandraad. Het is wel een dubbele, omgekeerde eilandraad, maar daarna zit de 1ste fase er toch echt wel op. Er zijn al enkele mensen die verzekerd zijn van een plekje bij de laatste 10, waaronder Test, EIDM en ik. Nouja, Molice zal het als leider wsl ook wel halen, die kan alleen unaniem weggestemd worden. Maar al bij al goed dat er nu een zeker 'overwicht' heerst. ;D (Nou, iig in ons kamp, sorry Test).
Tevens vindt volgende week het finalespel van de Mangrove plaats ... en dat zullen ze geweten hebben. >:D Degene die van hen de finale wil bereiken zal af moeten zien en MC heeft daar weer iets leuks op gevonden om zichzelf nog wat mee bezig te houden voordat de 2de fase begint:
Zoals Chriz aangaf zijn er drie wegen. Het strand, de rivier en het woud. Op het strand ga ik in het zand kuilen graven van 5 meter diep. In het woud hak ik enkele bomen om wat de weg nog moeilijker maakt. Op het einde van de rivier zal ik een onstabiele dam maken, die breekt van zodra je te dicht in de buurt komt. Wie al deze hindernissen overleeft, kan zich op de vulkaan nog verwachten aan vallende brokstukken.
Mss is dit idee utopisch, maar wie weet willen enkele andere ook wel helpen! Zou ik hier een briefje achterlaten voor Gerard met mijn idee. :P Die ligt alleen toch maar te zonnen in zijn roze bikini, die kan wel een andere activiteit gebruiken. Eventueel Molice ook, kan ie zich eindelijk eens amuseren in plaats van ons te moeten leiden.

Naja, ik bezie het nog wel, hou het iig achter de hand als mogelijke bezigheidstherapie. ;D

Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Tijgertje op 3-01-2005, 10:43:58
He hut!
Ik snap het ff niet meer hoor. Chriz die vroeger Chriz was die later De Baron werd heet nu ineens weer Chriz ??? Vind je het gek dat wij hier gek worden ::) En dan zit hij te zeuren over cmc/csc ::ohno::
Ik ga maar weer eens een leuk spelletje verzinnen, sinds Dorine hier is hebben we nog helemaal nix gedaan, strax denkt ze dat het hier saai is. Ik vind het wel gek dat Lola steeds wegrent als ik over spelletjes begin. Ze is natuurlijk nog helemaal in de wolken dat ze de pleidooi heeft gewonnen maar ik zal haar wel ff met beide benen op de grond zetten ::jaja:: Voor haar 50 push-ups vandaag ::ok:: Ik ga haar snel zoeken, doei! ::zwaai::
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Lola op 3-01-2005, 15:31:48
*sluipt naar binnen*....
Ik kom niet biechtten maar ik verstop me voor Tijgertje....die loopt me te zoeken omdat ik weer eens niet mee wil doen met haar spelletje Klim-in-de-boom-en-kus-de-Tijger.....
Ze gaat me straffen als ze me vindt..normaal heb ik daar geen probleem mee 8),maar ik vind die push ups wel naar als ze haar nagels in mijn rug zet...Dus ik hou me effe stil nu.....
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: xmoix op 3-01-2005, 17:31:16
HeeY hutje.....

Nog een paar daagies en dan is het over met de mangrove  :\'( ...... 1 Iemand zal door gaan naar de laatste 10, ik denk dat het Lola zal worden, maar ik geef het zeker niet op en ga streiden tot het einde!!! .....
En mocht ik het toch niet halen dan ben ik blij met het feit dat ik zover ben gekomen...!!!

 :-* Xmoix
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: D**n op 4-01-2005, 14:45:07
:o

Ik heb zojuist een complot ontdekt! ik ga het meteen melden bij de CSC-politie
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Nostradamus op 4-01-2005, 14:47:24
Per vliegpost vanaf de grote vulkaan ingezonden:

Hut, Hut....

bijna is het voorbij. NOg maar 1 ronde en dan gaat één van onze Mangrovers naar de laatste 10. Lola en Dorine zijn de favorieten, maar ik mag ook niet klagen met mijn positie. De punten tellen dubbel, dus wie weet. Maar ik denk dat ik al blij mag zijn dat ik zover ben gekomen. Ik ga nu verder met mijn tocht, de vulkaan op.

Als ik je niet meer spreek, tot ooit en anders: tot snel!

Nostra
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Lola op 4-01-2005, 17:45:31
Heeeeeeeej Hut...

wel lekker hoor dat er zoveel Biechthutten staan op mijn weg naar de vulkaan.Je hebt in ieder geval een overdekte slaapplaats..handig van Chriz/de Baron... ::ok::
Ik ben al aardig op weg..,hier en daar een obstakel (Gerard) maar daar loop je overheen en schenkt er verder geen aandacht meer aan.
Vanaf een bepaalde hoogte zag ik ook nog wat spandoeken om mij aan te moedigen..deze vond ik leuk: Lola zet 'm op,dan ben je als eerste aan de top!!!..ik denk dat deze van MC was maar ik kan ook andere fans hebben ;)
En deze ontroerde mij ook..:Als Bakkertje doe ik niet mee,maar ik denk aan je ook al zit ik op de plee!!
Dat ze dat helemaal heeft over laten vliegen speciaal voor mij...echt zo leuk!!!! ::ok::
Ik ben ook nog niemand tegen gekomen onderweg,misschien is er al iemand binnen..het zal toch niet?!
Nou ja...ik ga weer gauw verder,want ik wil voor donker in mijn volgende hut zijn...doeiiiiii! ::zwaai::
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Kukai op 5-01-2005, 20:01:40
Heej hut..

**doorzoekt de hut. Shit!! 'k Weet toch zeker dat ik het hier voor het laatst in m'n handen had.
 :-\\ :-\\
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Daisy op 5-01-2005, 20:02:31
Tralalalala, he biechthut ik kom weer eens...

*knal, pats, boem*

*struikelt ergens overheen*

Wat is dit nu weer?? ???

(http://www.realitynet.nl/images/er/csc/chatlog1.jpg)
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Eck op 6-01-2005, 12:57:16
Heej hutje! ik ben nu al een heel end. Het is wel vermoeiend hoor. Volgens mij zag ik lola en xmoix al in de verte lopen. Ik doe nie zo druk, want veel kans maak ik toch nie. En om me nou helemaal te gaan uitputten e ndan op het laatste nog afvallen lijkt me ook nie zo leuk. Dus ik geniet van al het uitzicht hier, alleen zitten er afentoe spandoeken in de weg. Maar ik ga maar effe doorlopen. Misschien maak ik toch nog een kans. doeiiii ::joehoe::
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: xmoix op 6-01-2005, 15:00:47
HeeeY hutje.....

Ik blijf niet lang hoor.... ff wat drinken en dan ga ik weer door, volgens mij zit ik aardig goed in de race, maare ik wete het niet zeker *drinkt* .....
Ik zal de race zo goed als het kan proberen uit te lopen *drinkt*
ik ga weer!! Op naar de top!! *loopt weg*
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Molcrazy op 7-01-2005, 01:07:32
Hey Hut

Alles is opperbest met me. ::tandpastasmiley:: Jaja, ::jaja:: ik ben enorm benieuwd naar de uitslag van de dubbele, omgekeerde eilandraad en tevens naar onze teamgenoot die uit de Mangrove zal komen. De laatste fase zou wel eens heel spectaculair kunnen gaan worden.

...

Nou, dat de beste Mangrover mag winnen! Ik ga nog genieten van de laatste kokosnoten van ons kamp! Cya
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: xmoix op 7-01-2005, 15:35:18
HeeeY Hutje.....

het is jammer dat ik eruit lig, maar het is niet anders... Ik gun het Lola van harte!!  ::bravo::  ::bravo::  ::bravo:: ....
Het is hier leuk geweest en ik heb het nara m'n zin gehad... Ik heb veel vrienden aan dit avontuur overgehouden en de natuur was prachtig...!...

Ik denk dat ik misschien ietsje verder was gekomen als ik in een gewoon kamp was begonnen, want dan hadden ze dara nog een zwaare dobber aan mij gehad, maar ja dat is als he :P ... het is nu zo gelopen en zo gegaan en het is jammer dat ik geen 2e kans heb gekregen.....!

Maar 1 ding beloof ik, ik kom terug!!!  ;D
We zullen wel zien wanneer, misschien volgend jaar ofzo :P ....
En dan zal ik net als nu weer proberen m'n best te doen en zo ver mogelijk proberen te komen!!

Ik heb het naar m'n zin gehad en voor m'n gevoel heb ik niet echt verloren, want ik ben verder gekomen dan ik gedacht had :P ... ik wist niet hoever ik zou komen, maar ik ben voor mijn gevoel ver gekomen!! .....
Als er nog maar 1 klein kansje is om het spel verder te zetten of het spel opnieuw te spelen zou ik dat ook zeker doen!!.....

Het is leuk geweest!!

XxX en tot ooit...! Xmoix
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Nostradamus op 7-01-2005, 15:39:28
Hutje..

mijn laatste keer dat ik hier weer post, want ik ben verslagen door Lola, maar wel terecht. Ze heeft het verdient en ik wens haar sterkte in het verdere verloop van het spel. Dat zij de eer van de Mangrove maar hooghoud!  ::ok::
Ik heb gelukkig nieuwe vrienden gemaakt, ben afgevallen en heb mijn krachten laten zien. Misschien volgend jaar beter! Ook wens ik de andere kandidaten die door zijn, nog veel succes! Tot ooit en ik heb het erg naar mijn zin gehad.

voor de laatste keer: Mangrovegreetz Nostra!  ::zwaai::
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Ongewensd Persoon op 7-01-2005, 16:17:00
Wat loopt het toch allemaal weer prachtig. Eventjes dacht ik dat al die extra stemmen die elke week gewonnen konden worden weinig nut hadden, maar deze week bleek maar dat ze wel degelijk extra spanning konden meebrengen. Op een haartje na is Gerard gered van zijn ondergang. De dubbele stemmen van Molice en Grace maakten het erg spannend, maar gelukkig voor Gerard bracht Daisys meesterstem de doorslag. Zonder pardon zei Daisy  ::zwaai:: tegen Linda. En zo blijkt maar weer eens dat alles om Daisy draait. 5 mannen en 5 vrouwen zijn er nog over. Het kon niet mooier. Wat zou Moliesje op zijn neus hebben gekeken toen hij er achter kwam dat hij unaniem werd weggestemd. Natuurlijk onverdiend, hij verdiende de plek bij de laatste 10. Maar stiekum zullen de Testers in hun vuistjes gniffelen.

Helaas, is één van de leukste onderdelen van de CSC nu voorbij. De Mangrove heeft plaats gemaakt voor Duivelseiland. Onderlinge duels brengen een nieuw soort spanning mee, maar de drukke bedoelingen van Xmoix, Eck, Nostradamus en al die anderen zal ik nog wel missen (en natuurlijk die 10 extra pmtjes in de week en de 10 extra pmtjes van Xmoix waarin ze om uitleg en opheldering vraag). Maar Lola heeft zich natuurlijk bewezen. Al die populaire jongetjes die dachten dat ze ver kwamen poepen in de broek voor haar. Benieuwd hoe dat zal gaan... Waar er ooit 34 begonnen zijn er nog 12 over.....
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Eck op 7-01-2005, 19:05:15
Nou hut dit is dan waarschijnlijk mijn allerlaatste keer!!
*krijgt betraande ogen* Lola heeft eerlijk gewonnen, maar wat had i kdaar graag gestaan. Ik gun het lola ook hoor, dat ze maar eerste mag worden!
We gaan zo effe een afscheidsbbq houden en dan met het vliegtuig weer naar huis.
Ik blijf natuurlijk wel veel contact houden met de mensen.
*loopt traan over wang* Wat doe je nou hut? dankzij jou moet ik huilen!
ik zal je missen!!! *geeft dikke zoen in de lucht*

dag hutje!! *zwaait en loopt weg*

*komt weer stiekem terug*
Volgend jaar zie ik je weer hut!

*loopt voldaan de hut uit*
 ::zwaai:: ::joehoe::
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Molcrazy op 9-01-2005, 00:45:54
Hey Hut

MC voelt zich opperbest! Ik zit bij de laatste 10 Survivors!

Eerst ff de verrassingen: allereerst, Molice er uit! Ongelooflijk, mijn leider gewoon unaniem weggestemd. Die gemene Test'ers ... Ten tweede, niet Gerard vertrekt, maar Linda! Op het nippertje weet die oude duivel te ontsnappen. Tot slot is het dan toch zoals verwacht Lola geworden die zich bij de laatste 10 genesteld heeft.

Hoe moet het nu verder dan? Ik moet mijn eigen Fanclub gratis spul schenken. Nou bedankt Chrizzie, alsof ik zelf al dat eten niet kan gebruiken, maar goed, we proberen het wel in orde te brengen. Grace en Lola zijn superhard van stapel aan het lopen en ook Daisy is aardig in gang geschoten, dat betekent dus achtervolgen ...

Sow, het is stilaan tijd om weer te vertrekken. Bij de laatste 10 joh! Ongelooflijk ...
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Daisy op 9-01-2005, 12:56:44
Hallo biechthut

Ik had al eerder willen biechten, maar toen struikelde ik over de drempel en besloot ik even wat ijs op m'n voet te leggen, maar het gaat weer goed inmiddels! Ik zit bij de laatste 10! Ik ben ongelooflijk blij. Ik zag er wal tegenop tegen de eilandraad, aangezien het andere team op ons moest stemmen. Ik had met vanalles rekening gehouden, maar Molice eruit :o. Natuurlijk gaf weer eens mijn stem de doorslag, ik heb iets met doorslaggevende stemmen :-\\. Gelukkig heeft Linda nog een kans om terug te keren, EIDM had dat vorig jaar niet. Maar EIDM zit er nu gelukkig nog wel in en daar ben ik blij mee. We hebben het gezellig! Sowieso is het erg gezellig met z'n 10en. Ik kende alleen Gerard, Lola en Lorelei nog niet, maar die zijn ook heel aardig. Lorelei beweegt zich wat op de achtergrond, maar is heel aardig. Gerard zorgt voor het eten ::ok::. Lola komt uit Mangrove, dat kan je zien, ze was erg mager, maar ze kwam fit op mij over, heel knap!

Tot nu toe gaat alles goed. Ik ben heel benieuwd wat er komende vrijdag gaat gebeuren. We vormen echt wel een team denk ik. Het zal afwachten worden. Ik ga weer eens, ik had afgesproken met Daan kokosnoten te gaan plukken.

 ::zwaai::
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Ongewensd Persoon op 14-01-2005, 15:32:59
Bruut als ze waren, stemden ze linea recta Lola weer weg. Kil en koud blijven ze toeslaan, vergetend dat hun slachtoffers de winnaar zal bepalen. De leiders en de volgers, zelfs dan kun je nog afvragen; 'Wat is tactiek?' Nog steeds geldt: Steek je hoofd niet te hoog boven de anderen. You may loose it.'  8)

Ik geniet nog steeds.  8)
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Lola op 14-01-2005, 17:15:31
Hej Hut... :(...
ze hebben me gewoon weg gestemd..geen eens een eerlijke kans gegeven.. ::ohno::...Nu zit ik weer op zo'n klote-eiland..het lijkt wel eilandhoppen ::ohno::
Tja...wat zal ik ervan zeggen..bepaalde mensen zal ik zeker missen maar ook weet ik wie ik absoluut niet ga missen!!!!!!
Ik ben eigenlijk een beetje op van al dat strijden..ik ben  toevallig wel diegene die het het moeilijkst heeft gehad.Maar ja...we zien wel.
Dag...LOLA ::ohno::
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: CSC-Politie op 21-01-2005, 12:35:25
Na maandenlang speurwerk ben ik dan eindelijk een gemeen complot op het spoor gekomen. Die bende schurken werkten al heel lang samen,.
 >:( >:(

hier is het bewijs!! (http://www.planetrace.org/index.php?p=prtrail)
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Ongewensd Persoon op 21-01-2005, 14:13:53
Na maandenlang speurwerk ben ik dan eindelijk een gemeen complot op het spoor gekomen. Die bende schurken werkten al heel lang samen,.
 >:( >:(

hier is het bewijs!! (http://www.planetrace.org/index.php?p=prtrail)

Kijk, dat is nog eens een biecht!  ::ok::

Verraad  ::ohno:: Val  ::jaja::
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Test op 21-01-2005, 14:16:56
Gelukkig is die CSC-politie net zo onbetrouwbaar als zijn alter ego, dus hier zullen dit maar scharen onder de zoveelste poging om mensen zwart te maken. :-\\
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Kukai op 21-01-2005, 14:58:44
Krijg de indruk dat iemand hier biechts onderschept.
:D
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Lindå op 21-01-2005, 15:57:07
wat mij vandaag toch allemaal ter oren is gekomen... echt afschuwelijk
smerige zaakjes hier.... ::ohno::
ik ben zwaar geschokt...
ik zal eens even goed na gaan denken wat ik er mee moet..
eerst maar ff gerard troosten.. hij doet wel stoer nu, maar ondertussen is ie zwaar in shock.. weekje rust hier zal m wel goed doen denk ik
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Molcrazy op 21-01-2005, 17:55:16
Gelukkig is die CSC-politie net zo onbetrouwbaar als zijn alter ego, dus hier zullen dit maar scharen onder de zoveelste poging om mensen zwart te maken. :-\\

Precies! Wie denken ze wel dat ze zijn! Mij zo in een slecht daglicht stellen!! >:( >:( >:(
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Kukai op 27-01-2005, 09:03:36
Zoow, weekje bij linda op het eiland gezeten, en nu is het wel tijd om naar huis te gaan.
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Kukai op 27-01-2005, 20:44:00
Hoi Biechthut

Mijn laatste avond hier en eigenlijk is het ook wel mooi geweest. Eigenlijk bewaar ik aan deze hut wel mijn mooiste herinneringen, hoewel de week met Lindå ook heel erg leuk was. Ik bedoel, een week met een knappe vrouw op een onbewoond eiland, das toch waar iedere man van droomt.

Maar echt er voor gaan kon ik dus niet meer. Er is echt iets geknakt en ik zal eigenlijk erg blij zijn als ik thuis ben en niet meer bij alles hoef na te denken. Waarschijnlijk moet ik voor de finale nog een keer terugkomen om te stemmen. Misschien dat ik dan ook wel de kans krijg om nog een keer te zeggen wat ik werkelijk van de deelnemers vind. Als Chriz het er dan maar niet uitknipt.
 

Dag lief hutje!
Ik zal je missen.
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Ongewensd Persoon op 28-01-2005, 19:55:35
De CSC zit vol verrassingen en dat blijkt maar weer eens. 2 waarvan ik dacht dat ze de finale op zeker halen liggen eruit (ala Icarus die te dicht bij de zon kwam). De overigen spelen het op 'safe'. Concurrentie wordt niet geduld. Saai, maar ja, voor de winst is dat geoorloofd. Nog een paar weken. Ik heb de finalisten al in mijn hoofd, maar ja, vol verrassingen he...
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: xmoix op 18-02-2005, 15:54:49
HeeeYz Lieve Hut! ...

Hier ben ik dan nog 1xtje voor het laatste.... wat niemand misschien had verwacht is gebeurd, we zijn in de mangrove gewoon verder gegaan! ....
Het was er misschien moeilijk en zwaar, maar ik heb het naar mijn zin gehad! ...

Heinz, was mij helaas net voor, maar ik gun het hem van HARTE!!!.... ::bravo::
Ik denk dat zowel Nostradamus, Eck, Heinz en misschien ik het ook wel hadden verdiend! ....

Nostra deed het altijd gemiddeld en soms ook erg goed!!.... Hij is 4e geworden en ik vind dat hij daar erg trots op mag zijn! ....Maatje bedankt voor de fijne tijd!! ... ::bravo::

Eck, tja ook echt een maatje, Ik denk zelf dat hij het zonder mij niet gered zou hebben....  De 1e weken in de mangrove waren zwaar, maar ik hielp hem erdoor!! Daarna stond hij helemaal op eigen beentjes en heeft het erg ver weten te schoppen! .... Eck zet em op in de raad!! ... ::bravo:: (en stem verstandig  ;) )

Heinz,.... Tsja de finalist van de mangrove  ::bravo::  ::bravo::  ::bravo:: Goed gedaan hoor, ik weet niet of je een terechte finalist bent, maar dat zullen we zien,,,.... ik gun het je namelijk van HARTE!!! ..... ::bravo::
Ik bedoel te zeggen, ik zag dat je, je lijstje wel eens vergeten bent enzo,,... en mij tactisch onderaan zetten tsja  ;)  ::rofl:: Ik gebgrijp je wel hoor het is en blijft een spelletje!! .... ;D Zet em op in de finale!! ...  ::bravo:: Je kunt het!! ... Ga ervoor  ::bravo::

En niet te vergeten Lola he, onze mangrove Queen, lag er helaas snel uit in het nieuwe team, maar heeft het erg goed gedaan!! ... ::bravo::


Ik heb het zelf erg naar m'n zin gehad en zou het spel zo weer spelen.... Ik ben het spel in gegaan zonder iets te weten hoe het ongeveer zou gaan.... Ik heb eigenlijk niet echt tactisch gestemd, wat me misschien de kop het gekost, maar ik heb zoveel nieuwe vrienden gemaakt en het naar m'n zin gehad!! ...

En tsja als laatste.... Ik als klein meisje van 16, heb het toch als 1nige meisje zo ver weten te schoppen hier in de mangrove....!!!!
Ik ben daarom ook erg trots op mezelf, ik ben mezelf gebleven en heb het naar m'n zin gehad!! ... ::trots::

Iedereen bedankt voor die fijne tijd,,.... en mensen in de finale, maak alles tot een vooral eerlijk en goed eind!!!  ::bravo::

 :-*  :-*  :-* Xmoix

Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Heinz op 18-02-2005, 19:17:26
Ik zit in de finale, hoe is het mogelijk!?

Toen ik me aanmeldde voor deelname aan de mangrove antwoordde ik op de volgende vraag: 'Ben je een eerlijke speler of ben je niet vies van een complotje?' met deze smiley: >:D Ik was dus niet vies van een complotje, en gelukkig maar want dat kwam mooi te pas. Op die manier hebben Xmoix, Nostradamus, Eck, die kennelijk ook niet vies waren van een complotje, en ik het heel ver geschopt. ::jaja:: En door tactisch te stemmen heb ik zelfs de finale gehaald! ::oink::

Xmoix, Nostradamus en Eck, bedankt voor de samenwerking, en bedenk wel: het blijft een (soms wat gemeen) spelletje. ::joehoe::

 
 
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Molcrazy op 20-02-2005, 20:26:21
Hoi Hut

Eindelijk zijn we dan zover: de finale! Ongelooflijk dat ik er ben! Natuurlijk ben ik zéér blij dat ik de finale gehaald heb. Ik ben benieuwd wat dit gaat geven.

Nog 5 nachtjes slapen ...

MC
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Molcrazy op 27-02-2005, 22:51:51
Hey Hut!!!!!!!!!

Ongelooflijk maar waar, ik ben DE WINNAAR!!!!!!!!!!!!! Ik ben door het dolle heen!! Bedankt mensen voor al jullie steun! Ook u, de kijker thuis!!!

Ik kan nauwelijks geloven dat het gedaan is. Dit spel heeft me mooi 4 maanden in de ban gehouden. Topjob Chriz! ::ok::
Ik zal je missen Hut!
Vaarwel!
 ::joehoe::

Molcrazy
Titel: Re: De Biechthut
Bericht door: Lola op 1-03-2005, 19:53:13
Een allerlaatste biecht hier van mij.....
beetje terleurgesteld toen ik las dat alles 1 groot complot was...maar toch ook weer subliem om dit zo op te zetten..!!!
En mijn favo heeft gewonnen,dus ik mag niet klagen!
Ik zal het missen..de spannende afleveringen,de haat en nijd,de creatieve uitspattingen.
Ik heb gelukkig de foto's nog van een aantal dierbare herinerringen.De zelf gemaakte poep en pieshut..(ik denk dat ik hier octrooi op ga aanvragen..),de zweep...(tje,wat ik daar allemaal niet mee gedaan heb.. ::ohno::),en mijn leiderstenue.Ik ga deze denk ik maar veilen....de opbrengst gaat natuurlijk naar een goed doel.
Bij deze bedank ik natuurlijk Chriz die dit alles op poten hebt gezet..echt petje af... ::ok:: en iedereen die heeft gestreden.
Ik ga jullie missen!!!!!!! ::zwaai::
Ajuus.