Realitynet - Realitynet.org

Oudere seizoenen => Reality-series => Het Blok 2004 => Topic gestart door: essie75 op 5-12-2004, 22:05:41

Titel: Wat een anticlimax
Bericht door: essie75 op 5-12-2004, 22:05:41
Ik heb nu bijna de hele uitzending met kromme tenen gezeten.
Wie heeft de startbedragen ingeschat bij deze veiling? Als de appartementen die door Theo enzo zijn opgeknapt rond de drie ton gekost hebben, who the f##k heeft er dan deze bedragen zo opgesteld?
Wat een aanfluiting is die veiling zeg.
Ik heb er zo lang met plezier naar gekeken en om dat te zien dat ze voor 11 weken hard werken ongeveer 15 duizend euro krijgen.
Dat omgerekende uurloon is dus zo ontzettend laag! Wat vreselijk voor al die moeite en al dat zweet en tranen dat er in is gaan zitten.
En dan te bedenken dat de startbedragen eigenlijk hoger waren, maar door Michon nog naar beneden zijn gepraat!
Wij wilden ons nog wel opgeven voor de volgende editie, maar dat doen we dus echt niet.
Titel: Re: Wat een anticlimax
Bericht door: Castor_en_Pollux op 5-12-2004, 22:16:50
Ik weet niet precies hoeveel uur per week ze eraan mochten werken maar ik ben benieuwd naar je berekening. Wat zou je trouwens een redelijk uurbedrag voor dit werk vinden?
Titel: Re: Wat een anticlimax
Bericht door: tbl1966 op 5-12-2004, 22:19:59
Wat een deceptie zeg. Dit is gewoon doorgestoken kaart. Die veilingmeester stond bij het appartement van Lieke en Michon heel lang te wachten voordat 'ie ging afslaan. Bij de andere appartementen ging die hardstikke snel.  ??? Bah, dit programma valt me heel erg
tegen. Ze moesten zeker beloond worden omdat ze zo lekker bezig waren tijdens het filmen, de ruzies die ze constant aan het maken waren moesten zeker beloond worden. Ik vond het programma heel erg leuk, maar nu ben ik erg teleurgesteld.  >:(
Titel: Re: Wat een anticlimax
Bericht door: addict op 5-12-2004, 22:29:59
Ja, ik ben ook teleurgesteld...
ik vond het ook jammer voor nanet en elmer... ze waren niet mijn fav. , maar toch...

denk zowieso dat nederland te klein is om 4 appartemten te verkopen voor zulke bedragen.. er zijn maar weinig mensen die dat kunnen betalen... maarja
jammer..
Titel: Re: Wat een anticlimax
Bericht door: essie75 op 5-12-2004, 22:31:59
Ik ga vooral uit van Elmer en Nanet, die echt heel veel uur erin hebben gestoken en nu niets hebben verdiend.

Ze hebben er 11 weken aan gewerkt, met twee personen. Ze mochten van
maandag tot vrijdag vanaf vier uur klussen, dus dan zullen ze ongeveer zes uur per persoon per dag hebben gewerkt, das dus dertig uur per week per persoon en in de weekenden ongeveer 14 uur per dag. Als je uitgaat van vijftig tot zestig uur per week, kom je op ongeveer 600 uur voor de blok periode in totaal. Das dus voor Elmer en Nanet een uurloon van 2,10 euro.
En dat vind ik dus erg weinig.
Titel: Re: Wat een anticlimax
Bericht door: betty_boopoop op 5-12-2004, 22:36:27
Heel jammer dat dat stel heeft gewonnen. Klopt niets van. De veilingmeester bleef inderdaad zo lang wachten bij Lieke & Michon. En het klopt ook nog steeds niet hoe zij zulke dure materialen (gashaard, vloer, plasmascherm) hebben kunnen plaatsen met zo'n budget. Klopt echt helemaal niets van. Ik mocht Elmer en Nanet ook niet altijd, maar ik vind het ook heel sneu dat zij helemaal niks hebben verdiend.

Vond het trouwens heel vreemd dat die man die L&M's apartement kocht niet blij was. Had hij gehoopt dat iemand zou "mijnen"? Was hij ingehuurd door onze vastgoedmakelaar Michon?

Hoe dan ook jammer dat zulke onsympathieke mensen winnen!
Titel: Re: Wat een anticlimax
Bericht door: Compuart op 5-12-2004, 22:36:29
Geloof niet echt in doorgestoken kaart. Er zat gewoon niet meer in, althans, bij de mensen die geboden hebben. Ze lijken zich bij de promotie van de veiling gericht te hebben op de kijkers van het programma, maar misschien zijn dat wel de minst geïnteresseerden vwb de appartementen. Er leken maar een paar professionele bieders in de zaal te zitten.

En tsja misschien was er ook gewoon veel te optimistisch getaxeerd en is de huizenmarkt in de tussentijd ingezakt.
Titel: Re: Wat een anticlimax
Bericht door: 1lau op 5-12-2004, 22:47:34
Het was inderdaad een teleurstellend afsluiting van het programma.

Er zaten volgens mij te weinig kopers in het ING gebouw. Het deel waar de "kopers" zaten waren vooral gevuld met fans en sommige met complete families.
Echt veel concurrentie was er dus eigenlijk niet.
Daarbij kan je voor het eindbedrag van elk appartement complete woningen krijgen, maar het is wel buiten Amsterdam. Het is absurd veel geld voor weinig ruimte.

Maarja als je kijk naar het aantal lege kantoren in Amsterdam dan is het eigenlijk misschien ook wel te begrijpen.
Titel: gefeliciteerd Lieke en Michon
Bericht door: 8ar6ara op 5-12-2004, 23:13:26
 ::bravo:: want jullie hadden wel het mooiste appartement. Er moet echter wel iets gigantisch mis zijn gegaan in de organisatie of het werkt gewoon heel slecht bij zo'n veiling, want die bedragen slaan natuurlijk nergens op, als je bij funda.nl kijkt zie je hele andere verkoopbedragen voor appartementen in deze straat.
Ik vermoed dat er geen deel 2 komt van het blok want hier geeft uiteraard niemand zich ooit meer voor op! Wekenlang je frustraties en ruzietjes uitvergroot laten vertonen voor heel Nederland, en dan voor zo weinig, of in Nanet en Elmers geval 0 Eurootjes!!!
Heel sneu.
overigens vond ik dat er ook weinig echt leuke reclame voor de appartementen zelf is gemaakt, je zag alleen maar het gekibbel en lekkende daken en ellende in alle spotjes, ja dat drijft de prijs ook niet echt op. SLECHT!!
Titel: Re: Wat een anticlimax
Bericht door: Han13 op 5-12-2004, 23:20:14
Ik vond 't ook 'n enorme teleurstelling.  ::niet-ok::

En vooral voor Elmer & Nanet vind ik 't ontzettend sneu. Zij hebben denk ik de meeste uren erin zitten en krijgen nu helemaal niks!  ::ohno::  En dan ook nog 'ns te bedenken dat dit 't grootste appartement was en ook nog 't enige appartement op de begane vloer. Echt onbegrijpelijk dat juist zij dan 't minste krijgen voor hun appartement.  :-\\

De andere appartementen in 't Blok gingen geloof ik voor 280.000 euro weg en die zijn dus niet eens ingericht! Dan vond ik 't wel logisch dat de stellen ervan uitgingen dat ze toch minstens 10.000 euro meer dan dat zouden kunnen krijgen voor hun ingerichte appartementen, waar gelijk ingetrokken zou kunnen worden.

Vond het trouwens heel vreemd dat die man die L&M's apartement kocht niet blij was. Had hij gehoopt dat iemand zou "mijnen"? Was hij ingehuurd door onze vastgoedmakelaar Michon?

Nou, Michon vertelde bij 1 van de updates 'n keer dat zijn baas (als ik 't goed onthouden heb...) hun appartement als 2de woning wilde hebben en er veel voor wilde bieden. Daarom waren Lieke & Michon ook al zo zeker van hun overwinning. Ik ga er nu vanuit dat die baas dus aan de telefoon was bij die man met de telefoon, die 't appartement kocht. Vooral ook omdat die later ook bood op 't vijfde appartement, wat natuurlijk voor 'n bedrijf ideaal is om er personeel tijdelijk in te laten verblijven. Dus geen doorgestoken kaart denk ik, maar wel gewoon ontzettend geluk voor Lieke & Michon dat zij iemand wisten die 't kost wat kost wilde hebben.

Maar 't blijft erg jammer dat 't programma in zo'n ongelooflijke teleurstelling is geeindigd. 't was echt 'n megasucces qua kijkcijfers, maar helaas heeft dat de stellen niets opgebracht. Ik weet zeker dat zij ook niet zouden hebben meegemaakt als ze wisten voor wat voor bedragen de appartementen zouden worden geveild. Ik denk dan ook dat dit 't einde van 't Blok is en dat 't nu niet meer terug zal komen volgend jaar. Heel erg jammer.  :(
Titel: Re: Wat een anticlimax
Bericht door: mapel op 5-12-2004, 23:21:24
Kan me alleen maar bij jullie aansluiten. ik voelde ook bij L&M een vookeursbehandeling van de veilingmeester. Maar ja,..het zij zo.  Hoewel ik het anderenmeer gegund zou hebben, Lieke en Michon toch gefeliciteerd. ::joehoe::
Titel: Re: Wat een anticlimax
Bericht door: gon op 6-12-2004, 09:13:51
Baaaahhhhhhhh,wat een enorme teleurstelling! ::niet-ok:: >:( :\'(

Ik heb er gewoon geen woorden voor!
Wat een stelletje amateurs,die dit bedacht en uitgevoerd hebben!!De hele zaal hebben ze vol zitten en hoeveel mensen hebben we zien bieden??Juist heeel heeel erg weinig.

Wat vind ik dit sneu voor Elmer en Nanet...
Wat baal ik als een stekker dat M&L hebben gewonnen.
Dit is toch vaag of niet,de een heeft zoveel meerwaarden en de andere stellen heel weinig tot helemaal  niets..
ik heb met heel veel plezier naar het blok gekeken en heb gisteravond echt heel erg gebaald dat het zo`n einde heeft gekregen..........

Titel: Re: Wat een anticlimax
Bericht door: atrus op 6-12-2004, 10:18:36
Die mevrouw die de appartementen getaxeerd heeft in de eerste aflevering moet nog maar eens op cursus! We weten allemaal dat de woningmarkt bijzonder slap is en dat het heel moeilijk is om een grote overwaarde te creeren. Als de woningen dan ook nog eens te hoog getaxeerd worden is het helemaal onmogelijk! Bovendien voegt de inrichting niets wezenlijks toe aan de waarde van een huis. Alleen vaste elementen zoals tuin, balkon, indeling en CV etc hebben invloed op de waarde.
Titel: Re: Wat een anticlimax
Bericht door: Tijgertje op 6-12-2004, 10:47:54
Nanet en Elmar hebben dus eigenlijk die 11 weken voor de kat z'n eh, viool ::) gewerkt ::ohno:: Triest hoor. Had ze dan ff wat meer gegunt door bv bij 1000 ofzo te mijnen. Echt heel sneu. Ook niet verwacht, de kijkdagen waren best druk maar dat waren dus alleen maar mensen die het wel eens wilden zien. Die handelaren lachten zich, om maar ff in Theo-termen te spreken, een krul in hun lul. Níemand was geinteresseerd! Eigenlijk had niemand zo hard hoeven werken, geen van de appartementen bracht op wat ze erin hadden gestoken.
Titel: Re: Wat een anticlimax
Bericht door: Han13 op 6-12-2004, 10:48:58
Mediawatchers schrijft dit over de finale:

Finale 'Het Blok' tegenvaller

Gisteravond was de veiling van de appartementen van de NET5-serie Het Blok. De hele finale is uitgelopen op een tegenvaller voor de zender en de kandidaten. De opbrengst van de appartementen viel tegen en de kosten voor NET5 overtreffen de opbrengsten. De kandidaten hadden op een hogere meerwaarde gerekend. Nadat het appartement van Wina en Jochem als eerste was geveild hadden zij slechts een meerwaarde van 14.000 euro. Het appartement van Lieke en Michon leverde een meerwaarde op van 45.000 euro waarmee ze de winnaar werden en ook de hoofdprijs van 50.000 euro kregen. Brett en Tobias moesten het met slechts 10.000 euro doen en het appartement van Nanet en Elmer is uiteindelijk niet verkocht en werd teruggenomen door Imca Vastgoed.


Dat laatste klopt toch niet of heb ik dat gisteren helemaal verkeerd gezien?  ???
Titel: Re: Wat een anticlimax
Bericht door: xmoix op 6-12-2004, 10:49:56
Ik vind het vooral heel zielig voor Nanet en Elmer!!!
Titel: Re: Wat een anticlimax
Bericht door: Tijgertje op 6-12-2004, 10:52:08
Dat laatste klopt toch niet of heb ik dat gisteren helemaal verkeerd gezien?  ???
Misschien kon de bieder het toch niet betalen en werd het misschien ongeldig verklaard. Ben benieuwd hoe ze dat nu gaan doen als het strax toch verkocht gaat worden voor een hoger bod, of ze dan toch de meerwaarde mogen houden of dat het nu gewoon over is.
Titel: Re: Wat een anticlimax
Bericht door: Ongewensd Persoon op 6-12-2004, 11:38:38
Ik heb alleen het laatste kwartiertje gezien, wat ben je een enorme eikel als je op 250 euro (meer) nog niet wil mijnen of gewoon een heel lullig bedragje van 10 euro, maar dit was een waanvertoning.  ::niet-ok::
Titel: Re: Wat een anticlimax
Bericht door: Cora Bora op 6-12-2004, 11:47:50
t gaat gewoon slecht met de huizenmarkt.. :-\ en idd, de grens is bereikt ofzo. als er sprake is van doorgestoken kaart, denk ik eerder dat dat bij de begintaxatiewaarde is. die was volgens mij veels te hoog.. ::jaja::
Titel: Re: Wat een anticlimax
Bericht door: sjulie op 6-12-2004, 11:48:13
Lieke en Michon winnen ’Het Blok’


Na elf weken bouwen en sjouwen was het gisteren eindelijk zover. De appartementen van Het Blok wisselden na één klap met de hamer van eigenaar.
De eerste klap is doorgaans een daalder waard, maar toen het appartement (van Wina en Jochem) als eerste werd geveild, zat de schrik er bij de kandidaten meteen goed in. De woning, waarvan de taxatiewaarde in de eerste aflevering van het NET 5-programma was vastgesteld op 235.000 euro, werd verkocht voor 249.000 euro. De meerwaarde van slechts 14.000 euro was een ware deceptie voor alle deelnemers. „We waren echt enorm verbaasd”, vertellen Lieke en Michon, die met een meerwaarde van 45.000 euro als winnaars uit de bus kwamen. Hun woning van ruim 80 vierkante meter wisselde voor 265.000 euro van eigenaar. Lieke: „Ik dacht, wat is dit voor drama. We hadden de meerwaarde van de appartementen rond de 50.000 euro ingeschat, met een minimum van 30.000. Er ging niets mis tijdens de veiling, maar de Nederlandse vastgoedmarkt is duidelijk nog niet toe aan dit soort projecten.”

„Iedereen heeft wel eens ruzie”

Lieke en Michon zijn in een klap 96.250 euro rijker. Brett en Tobias, het span dat volgens velen grote kans had om te winnen, moesten het doen met ’slechts’ 10.000 euro. De grootste teleurstelling kregen Nanet en Elmer te verwerken: hun appartement werd niet verkocht. Het vijfde appartement, dat gezamenlijk werd opgeknapt, bracht 90.000 euro op.

FINANCIËLE STROP
Een kleine rekensom leert ons dat alles bij elkaar Het Blok meer geld heeft gekost dan opgebracht. Voor ongeveer 1,1 miljoen euro werd het televisiestation eigenaar van het appartementencomplex. De vier koppels kregen elk 35.000 euro te besteden. Buiten de productiekosten om waren de kosten van Het Blok in ieder geval 1,25 miljoen euro. De veiling bracht in totaal 839.000 euro op. Het appartement van Nanet en Elmer dat niet werd verkocht, werd teruggenomen door Imca Vastgoed voor 235.000 euro. Opgeteld bij de 839.000 euro levert dat slechts 1.074.000 euro op. Een verlies van bijna twee ton.

René Nobel, programmadirecteur van NET 5: „Het hele programma heeft veel geld gekost. We hebben bewust de prijzen van de huizen lager gesteld dan de ware taxatiewaarde, om een overwaarde te creeren voor de kandidaten. Met het oog op de woningmarkt in Amsterdam en de huidige economische situatie leek dit een extra impuls. Dat de kandidaten over de uitslag teleurgesteld zijn, is heel begrijpelijk. Maar een programma als ’Expeditie Robinson’ heeft uiteindelijk ook maar één winnaar.”
Niemand heeft er bij stilgestaan dat één van de koppels met lege handen naar huis zou gaan. Vandaag buigt de directie van het televisiestation zich over het probleem Nanet en Elmer. Lieke en Michon kunnen uitkijken naar een kaveltje in de buurt van Delft. Lieke: „De grond is duur bij ons in de regio, maar we gaan vast en zeker zelf een huis realiseren. Zonder camera’s en met genoeg slaap. Het slaapgebrek tijdens Het Blok maakte de verbouwing het zwaarst. Maar om voor eens en altijd alle misverstanden de wereld uit te helpen: wij hebben een heel goede relatie!”

Bron:Telegraaf
Titel: Re: Wat een anticlimax
Bericht door: Castor_en_Pollux op 6-12-2004, 12:02:52
Maar een programma als ’Expeditie Robinson’ heeft uiteindelijk ook maar één winnaar.”

En voor zover ik begrepen heb krijgen de overige kandidaten bij ER niets en neemt een aantal kandidaten indien ze werken vaak ook nog onbetaald verlof(leveren dus geld in).

Titel: Re: Wat een anticlimax
Bericht door: Tijgertje op 6-12-2004, 12:12:28
Ja en? Dit is toch geen ER? Ander spel, andere regels.
Titel: Re: Wat een anticlimax
Bericht door: Castor_en_Pollux op 6-12-2004, 12:23:17
Ja en? Dit is toch geen ER? Ander spel, andere regels.


Het is dus niet in elk (reality)spel regel dat elke deelnemer met een fors bedrag naar huisgaat.

Ander spel, andere regels.
Is er dan niet volgens de regels gespeeld?

Gezien alle verontwaardigde reacties is er kennelijk wel een andere indruk gewekt.




Titel: Re: Wat een anticlimax
Bericht door: Han13 op 6-12-2004, 12:43:42
Tuurlijk is er volgens de regels gespeeld, maar ik kan me wel goed voorstellen dat de stellen er vanuit waren gegaan dat de inspanningen iig iets zouden opleveren. In 11 weken hebben ze allemaal een bouwvallig appartement omgetoverd tot een bewoonbaar appartement, waar gelijk ingetrokken zou kunnen worden. Dan mag je toch verwachten dat je overwaarde hebt gecreeerd en je inspanningen beloond worden. Dus daarom is dit niet te vergelijken met ER. Daarbij weten de kandidaten dat er maar 1 iemand 'n geldprijs zal winnen.

't zou de makers denk ik goed staan als ze Nanet & Elmer toch nog iets geven. Imca Vastgoed, die 't appartement terug gekocht heeft, gaat er echt wel winst op maken als ze 't verder verkopen. En daarom verdienen Nanet & Elmer toch iets vind ik. Ze hebben nu voor niks 11 weken lang zich volledig uitgeput en hun relatie op 't spel gezet. En dat verdienen ze niet vind ik.
Titel: Re: Wat een anticlimax
Bericht door: Bakkertje op 6-12-2004, 12:50:36
Ik vond het een vage finale...het kon mij maar amper boeien en die irritante lieke kwam mij echt mijn neus uit zo zelfvoldaan zat mevrouw daar te stralen...brrrrr

dat de appartementen zo weinig geld hebben opgebracht vind ik maar heel erg raar, alleen het appartement van  M&L heeft nog een leuk sommetje opgebracht maar ellicht komt dit idd doordat de baas betaald...jammer hoor dat het zo treurig moet eindigen voor de vier koppels ::ohno::
Titel: Re: Wat een anticlimax
Bericht door: oompah loompah op 6-12-2004, 15:59:47
Nanet en Elmar hebben dus eigenlijk die 11 weken voor de kat z'n eh, viool ::) gewerkt ::ohno:: Triest hoor. Had ze dan ff wat meer gegunt door bv bij 1000 ofzo te mijnen. Echt heel sneu.

€1000 is nog best een hoop geld om even "voor de aardigheid want ze hebben zo ontzettend hun best gedaan" erbij te gooien bij het mijnen. De mensen die de huizen kochten kan het echt niks uitmaken hoeveel geld de klussende koppels verdienen. Die willen alleen zo goedkoop mogelijk een goed huis kopen. Logisch. Geld blijft geld.

Het is inderdaad wel erg sneu voor Nanet en Elmer, maar dat is natuurlijk wel een risico aan een programma waar de prijs vantevoren niet bepaald wordt. En daar kan kopend Nederland niets aan doen.
Titel: Re: Wat een anticlimax
Bericht door: Tijgertje op 6-12-2004, 16:14:10


€1000 is nog best een hoop geld om even "voor de aardigheid want ze hebben zo ontzettend hun best gedaan" erbij te gooien bij het mijnen.
Degene met het hoogste bod in de 1e ronden kreeg al 3000 euro kado. Maar met ofzo bedoelde ik ofzo ;D 500 was ook wel netjes geweest. Al was het maar 10 euro ::)
Titel: Re: Wat een anticlimax
Bericht door: betty_boopoop op 6-12-2004, 16:57:02
Eerlijkheidshalve zou ik zelf nooit zo'n apartement hebben gekocht. Heel Nederland heeft wekenlang kunnen zien hoe de Blokleden hebben gestumperd (lekkage Lieke & Michon, trap Elmer & Nanet, etc) en als ik zoveel geld neer moest leggen zou ik liever voor een apartment gaan dat door professionals is gemaakt. Daarbij zou ik het ook belachelijk hebben gevonden als iedereen met een ton winst ervandoor zou gaan voor 3 maandjes werken (vooraf gingen de Blokleden van enorme winst / meerwaarde uit). Dat gezegd hebbende blijf ik het jammer vinden dat en vooral hoe Lieke & Michon gewonnen hebben.
Titel: Re: Wat een anticlimax
Bericht door: betty_boopoop op 6-12-2004, 17:45:10
Wie nog twijfelde over de vloer van Lieke & Michon..... de veels te dure vloer wordt dus terugbetaald met reclame op de site van de leverancier. Bah!!!!!!!!!!!!

http://www.vloerenwerf.nl/liekemichon.html
Titel: Re: Wat een anticlimax
Bericht door: Han13 op 6-12-2004, 19:26:23
Er komt toch 'n tweede serie:

Net5 komt met tweede serie van Het Blok

Net5 komt definitief terug met een nieuwe serie van Het Blok. Dat zei een tevreden programmadirecteur René Nobel vanmiddag op Noordzee FM. "We hebben een fantastische winnaar met een heel aardig bedrag. Natuurlijk was het mooier geweest als de andere stellen ook met wat meer geld naar huis waren gegaan. Maar als we terug kijken op dertien weken Het Blok denk ik dat we heel tevreden kunnen zijn. Maar eerlijk is eerlijk, het was inderdaad leuker geweest als de rest met wat meer naar huis was gegaan."
Net5 is dan ook van plan met een tweede serie te komen. "We zouden niet slim zijn als we na één keer zeggen: we doen het maar één keer. De oorspronkelijke locatie zou Den Haag zijn, maar dat lukte niet vanwege papieren rompslomp en vergunningen en dergelijke. Maar ik beloof dat we er alles aan doen om de tweede versie van Het Blok in Den Haag te doen, aldus Nobel."

(Bron: Medialog (http://medialog.blogspot.com/2004/12/net5-komt-met-tweede-serie-van-het.html))
Titel: Re: Wat een anticlimax
Bericht door: Han13 op 7-12-2004, 19:07:47
Lieke&Michon waren net bij RTL Boulevard en volgens hen is 't natuurlijk geen doorgestoken kaart geweest en is alles eerlijk verlopen. Ze hadden 't er ook over dat 't appartement van Nanet&Elmer niet is verkocht en dat ze dat heel rot vonden. En 't ging ook over shirts van Brett&Tobias waar blijkbaar iets vervelends richting hen opstond. Hebben jullie die shirts gezien zondag? Ik heb wel gezien dat ze iets aantrokken aan 't einde van 't programma, maar heb niet kunnen lezen wat er op stond.  :-\\

Verder bleef Albert zagen over 'n clausule die in 't contract van de kandidaten met Net5 zou staan. Als ze iets negatiefs over de makers zouden zeggen in de komende jaren, zouden ze 'n boete krijgen van 2.500 euro. Dit werd niet echt ontkent, dus 't zal ook wel echt waar zijn.  :-\\

Verder vertelde Lieke dat de koper van hun appartement morgen bij Shownieuws is en dan duidelijk zal worden dat 't allemaal eerlijk is verlopen. Ben benieuwd...
Titel: Re: Wat een anticlimax
Bericht door: betty_boopoop op 7-12-2004, 19:18:16
Wat een fiasco dat optreden bij RTL Boulevard. Wat ze duielijk hebben gemaakt is dat ze geen probleem hebben met glashard liegen en vragen ontwijken, maar gelukkig is daar Albert en die krijg er sowieso al uit dat ze nisk negatiefs over het programma (en makers) mogen zeggen terwijl ze dat eerder ontkende of "zich niet konden herinneren." Eerst zegt Michon dat hij het contract niet meer herinnert en even later geeft hij het toe, hahahaha! Vond ze ook weinig overtuigend in hun verdediging: "het was niet doorgestoken kaart." Give me a break! Ze kwamen echt heel stom over!
Titel: Re: Wat een anticlimax
Bericht door: essie75 op 8-12-2004, 08:01:45
Op de shirts stond "eerlijk duurt het langst"
Dus das idd wel bedoeld voor Lieke en michon (of mieke en lichon zoals B en T ze noemen)
Als het goed is is het appartement gekocht door iemand uit Den haag van een vastgoedhandelaar en laat Michon nou ook in Den haag werken bij een ... precies ja een vastgoedhandelaar.
Mag misschien niet zijn eigen baas zijn, maar je maakt mij niet wijs dat ie hem niet kent.
Titel: Re: Wat een anticlimax
Bericht door: gon op 8-12-2004, 08:25:40
opes... :-[
ik zie nu dat er al over rtl boulevard is geschreven!
Niet gezien,heb ik net dus ook bij een ander topic gedaan  ::schaam:: ::schaam::
Titel: Re: Wat een anticlimax
Bericht door: Nostradamus op 9-12-2004, 18:25:51
jammer voor Nanet en Elmer en het was wel verdacht dat Lieke en Michon zo duidelijk wonnen (misschien liegen ze toch!>)
Titel: Re: Wat een anticlimax
Bericht door: Ongewensd Persoon op 10-12-2004, 11:14:18
Pfft! Sinds wanneer geloven we mensen niet meer op hun woord. Bovendien hebben de makers van het Blok niets gemeld over vals spel. Dus meer dan gissen is 't niet.
Titel: Re: Wat een anticlimax
Bericht door: liek. op 10-12-2004, 12:42:22
 ::oink::.

Eerst al Wina en Jochem die vrij weinig kregen, dat vond ik al sneu voor ze. En toen werd het later nog veel erger ::ohno::. Ik vond het echt een teleurstellend einde. Bah.
Arme Nanet en Elmer, 77 dagen klussen voor niks.
Titel: Re: Wat een anticlimax
Bericht door: betty_boopoop op 10-12-2004, 17:30:45
Pfft! Sinds wanneer geloven we mensen niet meer op hun woord. Bovendien hebben de makers van het Blok niets gemeld over vals spel. Dus meer dan gissen is 't niet.

Lieke en Michon op hun woord geloven?? Keer op keer hebben ze gelogen. Lieke liegt keihard over alles. Vergeten dat toen Theo haar vroeg wie verantwoordlijk was voor de vloer in het 5e apartment ze glashard loog, want zij was er zelf wel degelijk verantwoordelijk voor. Ze liegen en draaien om alles heen (dat contract gedoe bij Boulevard!) en wat ik ook niet snap is dat we alleen de bieder hebben gezien, niet die "Hans" die eventueel aan de telefoon hing. Bovendien staat Lieke met d'r kop op de site van de vloerleverancier, ze hebben dus deals gesloten en dat is tegen de regels. Lieke & Michon: firma list en bedrog???
Titel: Re: Wat een anticlimax
Bericht door: Han13 op 10-12-2004, 19:09:48
Toch nog prijs voor Nanet en Elmer

De winaars van de Net5-serie Het Blok, Lieke en Michon hebben in totaal 96.500 euro aan hun deelname overgehouden. De verliezers, Nanet en Elmer verdienden slechts 1.250 euro door de verkoop van appartement 5. Hun eigen appartement is niet verkocht via de veiling maar teruggegeven aan Imca Vastgoed.
Uit medelijden heeft SBS besloten om Nanet en Elmer een order te gunnen. Ze mogen voor 7.500 euro de kantine gaan opknappen. (via Parool)

(Bron: Medialog (http://medialog.blogspot.com/2004/12/toch-nog-prijs-voor-nanet-en-elmer.html))
Titel: Re: Wat een anticlimax
Bericht door: Eirc op 12-12-2004, 15:23:30
Ik heb gister eindelijk de veiling gezien (in de herhaling).
Het viel mij ook ontzettend tegen.
Er zijn best veel mensen naar de kijkdagen geweest, en er zaten toch ook aardig veel mensen in de veilingzaal. Er waren echter heel weinig mensen die daar serieus een bod kwamen doen.

Ik vond de startbedragen soms erg laag. En het 'mijnen' was helemaal een teleurstelling. Als ik voor het appartement van Nanet & Elmar was gegaan had ik op mijn eigen bieding 'gemijnd'. Al was het maar een paar honderd euro geweest. Dat relatief kleine beetje van zo'n bedrag had hun gevoel wel enorm opgekrikt.

Ik vond de veilingmeester het best goed doen. Hij had voor alle partijen evenveel enthousiasme en nam voor alle ook ruim de tijd. Het mijnen werd wel iets rapper gedaan dan bij de eerste keer dat helemaal naar 0 werd afgeteld, maar uit de zaal bleek duidelijk dat er geen mijning-interesse was.

De bedragen zijn opzich best wel aan de hoge kant (als ik het vergelijk met de woningmarkt in mijn regio), maar dat doet vooral de duurdere markt in de Randstad. Ik had de stellen allemaal veel meer gegund. Helaas dat de veiling zo tegen viel. Ik denk dat er vooral een leefstijl is gekocht ipv bouwtechnische structuur en kwaliteit.

Over vormen van vals-spelen laat ik me maar niet uit. Dat zou toch alleen maar gebasseerd worden op speculaties.

Ik hoop dat het vervolg zeker zo leuk wordt. Met de juiste personen moet dat lukken. Als de veiling dan ook nog wat positiever eindeigd, weet ik zeker dat ik zal genieten.
Titel: Re: Wat een anticlimax
Bericht door: biggetje op 13-12-2004, 12:50:11
Mijn vertrouwen "in Nederland" is hersteld, het zou toch van de gekke zijn dat je veel zou gaan bieden omdat je wekenlang naar die mensen op tv hebt kunnen kijken?