Realitynet - Realitynet.org

TV & Realityseries Light => TV & Reality => Topic gestart door: oompah loompah op 22-02-2005, 19:18:52

Titel: Lost
Bericht door: oompah loompah op 22-02-2005, 19:18:52
Een nieuwe serie uit de Verenigde Staten over een groep mensen die neerstorten op een onbewoond eiland. Ze hebben allemaal een eigen verleden en elke aflevering leer je meer over elke persoon.

Klinkt duf? Is het niet. Er komt namelijk nog een hele hoop bij kijken. Het hele eiland is een groot mysterie. Er woont een monster (dat iets blijkt te zijn wat je nooit zou verwachten) en er blijken al mensen op het eiland te zijn geweest voor de andere groep... en zijn die mensen er nog steeds? Wat willen ze, of wat zijn ze?
Daar komt allemaal nog eens bij kijken dat er antwoorden moeten worden gezocht naar de vraag: waarom zijn deze mensen op het eiland? hoe zijn ze allemaal met elkaar verbonden? etc etc.

Ik heb een paar afleveringen gezien van deze serie en hij is heel erg leuk en zeker de moeite waard om te kijken als je een beetje van mysterie houdt. Er wordt gefocust op 14 hoofdpersonen. Ik geloof dat de serie 3 of 4 maart op net5 begint.

KIJKEN!
Titel: Re: Lost
Bericht door: oompah loompah op 22-02-2005, 20:18:49
en een paar promoplaatjes. Leuk feitje: om de serie te promoten hebben de mensen van ABC deze foto's in flessen gedaan en op een feestdag het hele strand volgelegd. Het is op dit moment een van de best bekeken series in Amerika (uitgezonderd Desperate Housewives die het NOG beter doet... maar goed)

(http://imagecache2.allposters.com/images/153/982073.jpg) (http://imagecache2.allposters.com/images/153/982076.jpg) (http://imagecache2.allposters.com/images/153/982079.jpg)
Titel: Re: Lost
Bericht door: Eck op 24-02-2005, 21:39:08
lijkt me een leuke serie. ::ok:: ga ik cker kijken!
Titel: Re: Lost
Bericht door: Eck op 1-03-2005, 08:27:17
trouwens waarom begint alles in maart?
Titel: Re: Lost
Bericht door: addict op 1-03-2005, 13:06:06
Heb al veel reclame over lost gezien, ben heel erg benieuwd!!!

Las ergens dat in elke aflevering een andere speler de hoofdrol speelt (dus dat je het vanuit steeds andere passagiers, een ander perspectief, krijgt te zijn)
Titel: Re: Lost
Bericht door: oompah loompah op 1-03-2005, 23:01:02
klopt, en dat is juist leuk want zo leer je ze steeds beter kennen. het is eigenlijk een soort grote speurtocht waar het mysterie moet worden opgelost. Ik denk dat de mensen die het leuk vinden om bij WIDM te speuren, het ook leuk zullen vinden om dit raadsel op te lossen. Er zijn in ieder geval theorien genoeg te verzinnen.
Titel: Re: Lost
Bericht door: Nostradamus op 2-03-2005, 13:24:10
Vanaf 4 maart om 21.30 uur

48 Wildvreemden moeten met elkaar zien te overleven als het vliegtuig waarin ze zitten neerstort op een onbewoond eiland. Sommigen van hen raken in paniek. Anderen vestigen hun hoop op een redding van buitenaf en enkelen vinden de innerlijke kracht waarvan ze zelf niet wisten dat ze die hadden. Die kracht zullen ze hard nodig hebben aangezien het eiland niet zo verlaten is als het in eerste instantie lijkt... 

Vrijdag 4 maart: Pilot

In de eerste aflevering staat de jonge dokter Jack centraal. Wanneer hij na de crash weer bij kennis komt, is het eerste dat hij voelt een hevige pijn en de brandende zon. Hij ziet rook en om hem heen klinkt geschreeuw en gegil. Langzaam realiseert Jack zich dat het vliegtuig waarin hij zat, in de lucht uiteen is gereten en vervolgens is neergestort op een onbewoond, tropisch eiland ergens in de Pacific. 

Intense spanning
De unieke opzet van de serie heeft ervoor gezorgd dat 'Lost' een enorm succes is geworden in de Verenigde Staten. In elke aflevering staat een van de hoofdpersonen centraal. Zo wordt elke week duidelijk hoe ieder voor zich de ramp probeert te overleven. Daarbij komt al snel naar voren dat samenwerking van groot belang is. Een lastige opgave gezien de zeer uiteenlopende achtergronden en karakters van de personages. Want is iedereen wel te vertrouwen? Daarnaast draagt ook het eiland een aantal geheimen bij zich en jaagt een mysterieus gehuil in de jungle velen de stuipen op het lijf. Het belooft een intens, angstig en spannend avontuur te worden dat zowel het allerbeste als de meest duistere kanten in de mensen naar boven brengt.
 
Genomineerd
‘Lost’ is gemaakt door J.J. Abrams en Damon Lindehof, dezelfde makers die verantwoordelijk zijn voor de series ‘Alias’ en ‘Crossing Jordan’. In 2005 werd ‘Lost’ genomineerd voor een Golden Globe in de categorie 'beste dramaserie'. (Net 5)
Titel: Re: Lost
Bericht door: Ongewensd Persoon op 2-03-2005, 14:41:38
Ik denk dat de mensen die het leuk vinden om bij WIDM te speuren, het ook leuk zullen vinden om dit raadsel op te lossen. Er zijn in ieder geval theorien genoeg te verzinnen.

Ze hebben het mooi op elkaar afgestemd. 20.25 uur!  ::ok:: Ik kijk nog maar weinig tv tegenwoordig, maar dit lijkt me wel leuk.
Titel: Re: Lost
Bericht door: Eck op 4-03-2005, 18:44:12
vandaag begint het dan eindelijk ::tandpastasmiley::.
kijken wat ik er van vindt..
Titel: Re: Lost
Bericht door: Nostradamus op 5-03-2005, 15:00:27
was een spannende aflevering, die iets van 700.000 mensen heeft geboeid... wacht met smart op de volgende  aflevering
Titel: Re: Lost
Bericht door: Milk op 5-03-2005, 18:24:04
Ik vond het eerlijk gezegd wat tegenvallen, met name omdat het nogal voorspelbaar was rn spannend vond ik het ook niet. Denk wel dat ik het de volgende keer ga kijken, maar echt boeiend is het nog niet. :-\\
Titel: Re: Lost
Bericht door: Lindå op 5-03-2005, 18:47:56
vliegtuig, crash, eiland allemaal leuk wel maar dat monster maakt t zo jurassic park achtig :-\\
Titel: Re: Lost
Bericht door: Eck op 5-03-2005, 19:42:27
ik heb het begin alleen gezien.

Daarna had ik namelijk de video erin gedaan en ging weg.
Maar ik ben natuurlijk weer zo dom om nix op te nemen ::niet-ok::.

Ik zag we ldat gore been van die vent. ::niet-ok::
Titel: Re: Lost
Bericht door: Ongewensd Persoon op 5-03-2005, 20:05:56
vliegtuig, crash, eiland allemaal leuk wel

 ::ohno:: ik vind het moreel verwerpelijk om een crash 'wel leuk' te noemen.


Ik heb het gezien, maar ik denk dat het een paar weken duurt voor ik het leuk ga vinden. Diepere verhaallijnen en karakterverdieping. En die sukkel die te dicht bij de motor kwam.... ::ohno::
Titel: Re: Lost
Bericht door: Lola op 5-03-2005, 22:05:15
Was ook niet echt enthousiast..maar misschien komt het nog.
(ik heb het eigenlijk wel een beetje gehad met eilanden... ::))
Titel: Re: Lost
Bericht door: Eck op 6-03-2005, 11:05:22
Was ook niet echt enthousiast..maar misschien komt het nog.
(ik heb het eigenlijk wel een beetje gehad met eilanden... ::))

Je hebt er cker te lang gezeten?
Titel: Re: Lost
Bericht door: Guikie op 6-03-2005, 13:06:29
Was ook niet echt enthousiast..maar misschien komt het nog.
(ik heb het eigenlijk wel een beetje gehad met eilanden... ::))

Hebben we in nederland eilanden dan?
Titel: Re: Lost
Bericht door: Lola op 6-03-2005, 18:18:07
Duh.....nooit aardijkskunde gehad dan?? ::ohno::
Titel: Re: Lost
Bericht door: Eck op 6-03-2005, 19:07:07
Duh.....nooit aardijkskunde gehad dan?? ::ohno::
jawel!!


wij kregen altijd een hulpmiddel: tv tas ::jaja::
Titel: Re: Lost
Bericht door: addict op 7-03-2005, 01:30:48
ik vond het een leuk begin... (echt super lang nagedacht waar ik die jack van ken .. oudste broer van party of five)  ::jaja::

verder leuk bedacht vliegtuig crash enzo... maar dat beest maakt het wel een beetje onrealistisch, maarja...
ik ben benieuwd naar deze vrijdag.. they've got me hooked...
Titel: Re: Lost
Bericht door: oompah loompah op 7-03-2005, 23:45:45
Jammer dat ze niet allebei de delen van de pilot uitzonden. Maar het is inderdaad een serie waar je de komende tijd alleen maar vragen krijgt en geen antwoorden! Erg frustrerend maar ook erg leuk om over te speculeren. Alles kan een betekenis hebben, van de namen van karakters tot de dingen die ze tussen neus en lippen door zeggen.
Niet is wat het lijkt... waar heb ik dat eerdere gehoord?
Titel: Re: Lost
Bericht door: kaketoe op 14-03-2005, 17:34:46
Echt een goede mysterieuze serie. Ik heb nu de eerste 14 afleveringen gezien en het gaat steeds meer boeien. Binnenkort de komende 4 nog kijken en dan loop ik gelijk met wat er in Amerika uitgezonden is. Het zijn geloof ik 24 afleveringen en ze hebben het over seizoen 1 dus wellicht komen er nog volgende seizoenen ook.
Ik ben het overigens niet eens met geen antwoorden wel met dat je meer vragen krijgt, maar de velen verhaallijnen krijgen een beter en extra demensie doordat je verweven door de afleveringen heen het verleden te zien krijgt van de personen, die flashbacks zijn niet eenmalig en daardoor leer je de personen en hun drijfveren en hun gedrag beter kennen en valen de puzzelstukjes wel gedeeltelijk op zijn plaats en ja de rest of het werkelijke verhaal dat moet iedereen zelf sowieso maar zien.
Titel: Re: Lost
Bericht door: oompah loompah op 14-03-2005, 20:52:31
Nuja, helemaal geen antwoorden is natuurlijk ook niet waar, maar voor elk antwoord dat we krijgen komen er drie vragen bij lijkt wel. Ik heb laatst de aflevering waar Walt en Michael centraal staan (de donkere vader en zijn zoon) en ik begin nu pas een beetje te snappen waar de ijsbeer vandaan kan komen.
maar de karakters worden wel steeds verder uitgediept, dat is waar. Het is meer het overalle verhaal waar weinig antwoorden in voor komen.
maar dat vind ik :)

Inderdaad een topserie!
Titel: Re: Lost
Bericht door: kaketoe op 15-03-2005, 12:31:37
En wat gebeurt er nu echt en wat niet. Soms ook gebeurt er iets heel merkwaardigs maar wordt daar helemaal niet op in gegaan en een paar afleveringen later weer wel ineens. De volgorde en manier waarop het verhaal zich afspeelt komt op mij ook heel vernieuwend over en die flashbacks en de manier waarop sommige personnen een band met elkaar hebben zijn ook merkwaardig. Een flashback met op de achtergrond een tv die aanstaat en waarin ik op het scherm ineens 1 van de andere passagiers meen te herkennen maar er wordt totaal geen aandacht aan besteedt of dit goed in beeld gebracht. Misschien ook een eigen dwaling maar over een aantal afleveringen komt het misschien als je het al weer bent vergeten ineens weer terug.
Titel: Re: Lost
Bericht door: Dorine op 17-03-2005, 15:44:08
Hehe, het duurde even maar ik heb het dan nu ook eindelijk gezien. Aflevering 1 en 2.
Ik vond het wel echt cool ja.
Enigzins lastig even om iedereen te volgen, zoveel mensen en karakters, ff wennen maar de spanning is er absoluut.
Ik hoop dat het gaat lukken met alles wat ik allemaal op TV wil zien en mn onregelmatige diensten maar ik wil dit graag blijven volgen, echt cool.

En die Shannon had ik ws allang opgehangen met haar eigen bikini-touwtje, wat een hysterisch stereotype blonde trut zeg ;D
Maar dat is zon karakter wat echt niet mag ontbreken in zo'n verhaal.
Titel: Re: Lost
Bericht door: kaketoe op 17-03-2005, 18:20:46
Net tegen beter weten in aflevering 19 van lost gedownload. Kreeg 2 vrouwen die lagen te rollebollen en gerigisteerd waren met een verborgen camera in beeld :o
Titel: Re: Lost
Bericht door: Dorine op 17-03-2005, 18:45:20
::rofl:: kaketoe!
Titel: Re: Lost
Bericht door: Ongewensd Persoon op 18-03-2005, 11:54:34
Net tegen beter weten in aflevering 19 van lost gedownload. Kreeg 2 vrouwen die lagen te rollebollen en gerigisteerd waren met een verborgen camera in beeld :o


 ::ok:: moet je dat ook maar niet doen
Titel: Re: Lost
Bericht door: Dorine op 19-03-2005, 02:40:21
Niemand gezien? :o Iedereen in de ban van de mol? Tja, logisch ook wel eik. Nou ja ik vond het weer een heel goede aflevering.
Waarom kregen we nou niet te zien wat ze gedaan heeft?! :(

Edit: jullie heb het mss opgenomen of zo, dus ik zal niet spoilen.
Titel: Re: Lost
Bericht door: Ongewensd Persoon op 19-03-2005, 11:59:30
kheb het wel gezien, ik vind het heel spannend, maar wel wat traag. 3 afleveringen spannend muziekje bij oude man is wel genoeg geweest.  ::)
Titel: Re: Lost
Bericht door: Dorine op 19-03-2005, 12:04:50
Het is het afwachten vast waard ::jaja::
Titel: Re: Lost
Bericht door: oompah loompah op 19-03-2005, 19:27:07
zeker weten dat het het afwachten wel waard is. Vooral die Locke (oude man), als je eens zou weten wat er met hem aan de hand is! haha, wat gemeen van me!

Maar ik begrijp wat je bedoelt Criz, dat het heel langzaam gaat. Dat was ook hetgene wat mij af en toe irriteerde, dat je dus lang moet wachten op antwoorden. Maar het is zeker ontzettend de moeite waard om achter dingen te komen! Nog een paar afleveringen en dan zie ik ook weer nieuwe! Heb er nu al zin in!
Titel: Re: Lost
Bericht door: Dorine op 19-03-2005, 20:29:08
hoeveel afleveringen zijn het eigenlijk?
Titel: Re: Lost
Bericht door: oompah loompah op 20-03-2005, 13:12:50
ik geloof dat ze er nu 18 hebben gemaakt maar dat het eind nog niet in zicht is. had ook ergens gelezen dat de makers van het programma zelf nog niet precies weten hoe het allemaal gaat lopen en dat ze alleen een overall idee hebben dat nog moet worden bijgeschaafd. Maar we hebben in ieder geval nog veel afleveringen om van te genieten!
Titel: Re: Lost
Bericht door: Dorine op 20-03-2005, 13:23:00
thanks oompah
Titel: Re: Lost
Bericht door: Sander2602 op 21-03-2005, 22:45:13
 ::tandpastasmiley:: Elke keer als het eindigt wil ik het vervolg zien ik vind het erg leuk ::tandpastasmiley::
Titel: Re: Lost
Bericht door: kaketoe op 22-03-2005, 10:40:33
zeker weten dat het het afwachten wel waard is. Vooral die Locke (oude man), als je eens zou weten wat er met hem aan de hand is! haha, wat gemeen van me!

Maar ik begrijp wat je bedoelt Criz, dat het heel langzaam gaat. Dat was ook hetgene wat mij af en toe irriteerde, dat je dus lang moet wachten op antwoorden. Maar het is zeker ontzettend de moeite waard om achter dingen te komen! Nog een paar afleveringen en dan zie ik ook weer nieuwe! Heb er nu al zin in!

inderdaad maar je kunt nu al een vermoeden hebben als je goed naar de Locke kijkt en vooral de manier waarop hij ergens naar kijkt en dit in beeld wordt gebracht welk geheim hij in ieder geval bij zich draagt.

PS er worden 24 afleveringen gemaakt waarvan er 18 in Amerika tot nu toe uitgezonden zijn en nummer 19 spoedig zal volgen. Ze hebben daar een nogal vreemd uitzendschema met meestal wekelijks een aflevering maar regelmatig ook een pauze van 3 weken. Er wordt overal over seizoen 1 gepraat wat er wellicht op duidt dat er ook een seizoen 2 komt. In ieder geval bevat seizoen 1 dus 24 afleveringen.
Titel: Re: Lost
Bericht door: Nostradamus op 25-03-2005, 10:13:47
vanavond weer een nieuwe aflevering...wacht met smart
Titel: Re: Lost
Bericht door: Sander2602 op 25-03-2005, 23:42:45
 ::tandpastasmiley:: Het was weer een super aflevering weer erg spannend/boeiend ik w8 nu alweer op de volgende aflevering  ::tandpastasmiley::
Titel: Re: Lost
Bericht door: Dorine op 26-03-2005, 14:18:00
ik ga nú kijken :D
Titel: Re: Lost
Bericht door: mapel op 26-03-2005, 14:30:25
Heb voor het eerst gezien. Jammer dat ik de eerste 2 afleveringen dus gemist heb. Ik kan er nog geen touw aan vast knopen, maar heb wel het idee dat ik dit leuk ga vinden. Voor het eerst dat ik weer eens TV kijk anders dan WIDM, PE, ER etc....en ook niet achter de pc zit!@ Hoe is het mogelijk ::oink:: ::oink::
Titel: Re: Lost
Bericht door: Dorine op 26-03-2005, 15:16:43
Wooow Mapel in de TV kamer! Hoe is het mogelijk ::oink:: ::oink::

Ja was weer tres spannend ::jaja:: Wtf is the man in the suit in the bush? Goeie aflevering weer ::bravo::
Titel: Re: Lost
Bericht door: oompah loompah op 26-03-2005, 16:14:22
en hoe is het mogelijk dat Locke in ene weer kan lopen? Snap er geen donder van. maar een ontzettend goeie aflevering!
Titel: Re: Lost
Bericht door: Dorine op 26-03-2005, 16:32:06
hmm nou het is natuurlijk TV dus wie weet verzinnen ze iets fantastisch nieuws maar IRL kan door stress of heftige gebeurtenissen lichaamsfuncties ineens uitvallen en die kunnen van de een op de andere dag weer terug komen. Dus wie weet...
Titel: Re: Lost
Bericht door: simonee. op 26-03-2005, 17:40:20
nou..  ::ohno:: het is al begonnen!!

dat wist ik niet  :\'( :\'( ::niet-ok::

kga vanaf nu egt kijken
Titel: Re: Lost
Bericht door: Anzjie op 27-03-2005, 00:49:02
Ik heb de eerste twee afl. niet gezien, viel dus in bij de derde waarin Kate's personage belicht werd.

Deze afl. met Locke vond ik zo spannend, ben nu al verslaafd aan de serie.
Wat ik begrepen heb komen sommige personages meerdere keren als "hoofdpersoon"in beeld.

Waar ik ook benieuwd naar ben is die dikkerd ( hij speelde destijds "mijn vieze vette verloofde" hij is nu alleen nog dikker en heeft langer haar)

Die man in het pak vond ik sceary, en ook dat die vrouw op het strand zei dat haar man niet dood was...Brrrr Heerlijke serie ::regenboog::
Titel: Re: Lost
Bericht door: Ongewensd Persoon op 27-03-2005, 13:54:07
Waar ik ook benieuwd naar ben is die dikkerd ( hij speelde destijds "mijn vieze vette verloofde" hij is nu alleen nog dikker en heeft langer haar)


Echt waar?  ::oink:: Nu je het zegt, idd. Jeez, dan is dat wel een hele goede acteur, echt een totaal ander karakter. Knap hoor!  ::ok::
Titel: Re: Lost
Bericht door: Dorine op 27-03-2005, 14:36:14
o reaheally? Ja verrek! Hehe zo scherp was ik ook nog niet nee. Idd goede acteur. Ben benieuwd wat zijn verhaal is.

Trouwens vaag was in deze aflevering, die chinese vrouw... De eerste 2 keer afleveringen zat haar man aan haar vastgeklamd en mocht ze amper ademhalen zonder zijn toestemming en hij was dit keer helemaal niet beeld hè? ???


Titel: Re: Lost
Bericht door: Mpje op 27-03-2005, 14:44:53
Hey! Dit is echt een gaaf programma! Ik snap niet dat jullie zeuren dat de verhaallijnen zo lang duren, vind ik helemaal niet!

Net5 heeft de laatste tijd wel meer van die leuke series, ook Desperate Housewives en al een paar jaartjes langer Everwood. Which reminds me, is er trouwens al een topic over Everwood?

Het is trouwens een Zuid-Koreaanse vrouw, en geen Chinese. ::jaja::
Titel: Re: Lost
Bericht door: oompah loompah op 27-03-2005, 15:17:32
ik vraag me echt ontzettend af wat Kate heeft gedaan! en wat ik me vanaf het begin al afvraag: hoe kotm het dat sommige mensen het ongeluk niet overleefd hebben en anderen zijn er met wat kleerscheuren afgekomen?

en de vraag van deze week: hoe komt het dat Locke dat "monster" heeft gezien en het overleefd heeft en waarom zegt hij dat niet tegen de anderen.
Titel: Re: Lost
Bericht door: Dorine op 27-03-2005, 16:02:34

Het is trouwens een Zuid-Koreaanse vrouw, en geen Chinese. ::jaja::

ow, okee.

ik vraag me echt ontzettend af wat Kate heeft gedaan!

Ja! Deze aflevering niks meer over gehoord, ik mag toch hopen dat we dat ooit wel te zien krijgen hè?!

hoe kotm het dat sommige mensen het ongeluk niet overleefd hebben en anderen zijn er met wat kleerscheuren afgekomen?

als ze allemaal dood zouden zijn, zou Lost zon saaie serie zijn :P


en de vraag van deze week: hoe komt het dat Locke dat "monster" heeft gezien en het overleefd heeft en waarom zegt hij dat niet tegen de anderen.
Ja, dat was idd ook weird, hij heeft -zo moest het iig overkomen- oog in oog ermee gestaan. Hij kwam helemaal onder het bloed terug en sleepte een zwijntje achter zich aan.
En waarom zegt hij het niet tegen de anderen? Om dezelfde reden ws dat Jack en Kate het niet aan de anderen hebben verteld, dat het een moordlustig diertje is. Jack en Kate en pillenlikkenderockbandneuroot hebben ook niemand verteld dat de piloot de ramp had overleefd en vervolgens afgeslacht en in een boom gelingerd werd door het eilanddiertje.
Titel: Re: Lost
Bericht door: Mpje op 27-03-2005, 18:15:44
Yep, vraagjes vraagjes vraagjes... daarom moeten we blijven kijken! ::rofl::
Echt zo'n gave serie! ::jaja::
Titel: Re: Lost
Bericht door: oompah loompah op 28-03-2005, 20:26:15
als ze allemaal dood zouden zijn, zou Lost zon saaie serie zijn :P

 ::rofl::

Ja, dat was idd ook weird, hij heeft -zo moest het iig overkomen- oog in oog ermee gestaan. Hij kwam helemaal onder het bloed terug en sleepte een zwijntje achter zich aan.
En waarom zegt hij het niet tegen de anderen? Om dezelfde reden ws dat Jack en Kate het niet aan de anderen hebben verteld, dat het een moordlustig diertje is. Jack en Kate en pillenlikkenderockbandneuroot hebben ook niemand verteld dat de piloot de ramp had overleefd en vervolgens afgeslacht en in een boom gelingerd werd door het eilanddiertje.

Zit wat in, dat niemand weet dat de anderen het ook weten. Maar er zijn er in ieder geval een heel stel die weten dat het een ijsbeer is. Het was tenminste een ijsbeer die Sawyer neerschoot met het pistool van die Marshall (of hoe die man ook mocht heten) e dat zagen hoe dan ook: Charlie (a.k.a. pillenlikkenderockbandneuroot), Kate, Sawyer, Sayid, Shannon en haar broer. Dat niemand er nog iets over gezegd heeft... raar...
Titel: Re: Lost
Bericht door: ReinierElias op 1-04-2005, 00:12:33
Dat die dikke echt de acteur van vieze vette....... is ::rofl:: ::ok:: Hij is wel goed.

De serie is aan de ene kant wat langdradig, maar ik moet zeggen dat ze de peronages wel goed per aflevering neerzetten, beetje de stijl van Stephen King. Dat langdradige valt dus wel mee.

Het mysterie en de verborgen agendas maken het een erg spannende serie.
Titel: Re: Lost
Bericht door: kaketoe op 1-04-2005, 21:11:18
Heb voor het eerst gezien. Jammer dat ik de eerste 2 afleveringen dus gemist heb. Ik kan er nog geen touw aan vast knopen, maar heb wel het idee dat ik dit leuk ga vinden. Voor het eerst dat ik weer eens TV kijk anders dan WIDM, PE, ER etc....en ook niet achter de pc zit!@ Hoe is het mogelijk ::oink:: ::oink::

Ik kijk ook steeds minder tv maar dat komt voornamelijk omdat ik steeds meer naar mijn laptop kijk. Hele seizoenen survivor (amerikaanse versie expeditie robinson), 19 afleveringen lost, David Letterman etc  ;D
Titel: Re: Lost
Bericht door: kaketoe op 1-04-2005, 21:13:22
Dat die dikke echt de acteur van vieze vette....... is ::rofl:: ::ok:: Hij is wel goed.

De serie is aan de ene kant wat langdradig, maar ik moet zeggen dat ze de peronages wel goed per aflevering neerzetten, beetje de stijl van Stephen King. Dat langdradige valt dus wel mee.

Het mysterie en de verborgen agendas maken het een erg spannende serie.

Stephen King is die ook niet van de Langoliers. Ook zo een miniserie waar dromen/inbeelding en realiteit elkaar ontmoeten.
Titel: Re: Lost
Bericht door: Sander2602 op 1-04-2005, 23:08:04
Vanavond was weer een super afleveirng vond hem erg leuk  ::tandpastasmiley:: was weer erg spannend.  ::tandpastasmiley::
Titel: Re: Lost
Bericht door: Anzjie op 1-04-2005, 23:47:54
Damn was weer spannend van begin tot eind..
Ik ben nu toch wel benieuwd wat Jack heeft gedaan waardoor zijn vader weg ging..??

mr. Locke blijf ik weard vinden..

En die ontdekking van die grot en die doodskist brrrr...Zou die vader dan nog leven??
Ik wil de volgende afl. zien  8)

Titel: Re: Lost
Bericht door: Sander2602 op 1-04-2005, 23:51:27
ja dat vraag ik mij ook allemaal af erg spannend  ::tandpastasmiley::
Titel: Re: Lost
Bericht door: oompah loompah op 2-04-2005, 19:50:21
Locke heeft -zo moest het iig overkomen- oog in oog ermee gestaan.

Hier moest ik aan denken toen Locke tegen Jack zei: "I looked into the eye of this island and it was beautiful" of iets in die trant. Zou dat hierop slaan? Wat kan er dan beautiful aan geweest zijn?

En die ontdekking van die grot en die doodskist brrrr...Zou die vader dan nog leven??

Ik denk eerlijk gezegd eerder dat die vader gewoon niet aan boord is gegaan. Jack had gewoon niet de juiste papieren en dan kan hij nog zo schattig kijken maar zo'n stewardess kan er dan toch echt niks aan doen, lijkt mij. Maar waarom hij dan alleen de doodskist mee zou nemen? Misschien wou hij een nep begravenis doen en liet hij het lichaam in Australie cremeren. Zou het gewoon raar vinden als die vader in ene weer zou leven...
Titel: Re: Lost
Bericht door: Anzjie op 3-04-2005, 01:35:45
Ik denk eerlijk gezegd eerder dat die vader gewoon niet aan boord is gegaan. Jack had gewoon niet de juiste papieren en dan kan hij nog zo schattig kijken maar zo'n stewardess kan er dan toch echt niks aan doen, lijkt mij. Maar waarom hij dan alleen de doodskist mee zou nemen? Misschien wou hij een nep begravenis doen en liet hij het lichaam in Australie cremeren. Zou het gewoon raar vinden als die vader in ene weer zou leven...



Tjah en dan sturen ze zomaar een lege doodskist mee??? Waarom zou hij een nepbegrafenis willen doen en die kist openen in de veronderstelling dat er een lijk in ligt...

En er was duidelijk meer gebeurd bij die grot..waarom lagen die poppen IN het water?? En lieten ze dit zo duidelijk zien?

BTW ik wil niet zeggen dat die vader nog leeft...Maar iets vaags is er wel op dat eiland  8)



Titel: Re: Lost
Bericht door: oompah loompah op 3-04-2005, 12:00:55
die poppen waren toch uit een koffer gevallen? ten minste dat dacht ik te zien. Van een poppenverzamelaar misschien.

Het is inderdaad raar als Jack een lege doodskist mee zou sturen om zijn vader "nep" te begraven maar zoals hij het zei:"I just want it to be over" en dat hij dan voor zijn moeder een nepbegravenis van zijn vader laat gebeuren. Maar goed, ik zoek gewoon een oplossing voor het feit dat zijn vader's lichaam niet meer in de kist lag. Want stel dat er iets raars is met het eiland dat mensen weer tot leven komen, zouden alle andere overledenen van het vliegtuig ongeluk dan ook niet weer levend moeten worden? En het franse radioverhaal zei ook dat ze allemaal dood waren dus die zouden dan ook weer tot leven moeten zijn gekomen... waarom alleen Jack's vader? Maar misschien is er wel een goede verklarng voor dit alles, ik vind het zelf alleen maar leuk om erover na te denken :D 
Maar je hebt gelijk, er is iets vaags met dat eiland.
Titel: Re: Lost
Bericht door: -Mk- op 10-04-2005, 12:43:44
Het is een erg leuke serie en zeker de moeite waard om te blijven volgen!
Ik download de meeste afleveringen en daarom heb ik al tot aflevering 20 gezien (maar ik zal niks verklappen). Ik volg het ook via Net5, omdat je bij de 2e keer kijken toch wat meer dingen opvallen. Maar het is (en blijft) echt een hele goede serie!
(heb zelfs een fansite gemaakt op http://www.lostonline.nl)
Titel: Re: Lost
Bericht door: Dorine op 16-04-2005, 15:14:51
Leuke aflevering... Heb alleen zon idee dat Kate ook nog wel eens met die ander zou kunnen eindigen, of iig een keertje ervan proeven. kan haar geen ongelijk geven ook, daar niet van

Ben heel benieuwd naar zijn verhaal, zijn verbitterde kijk op alles, zijn gemene uitingen maar wel de pijn voelen als zij hem steeds afbekt, waar zou het door komen?

Koreaanse vrouwtje wordt al mondiger tegen haar man. ::ok::

Titel: Re: Lost
Bericht door: Anzjie op 16-04-2005, 23:09:33
Leuke aflevering... Heb alleen zon idee dat Kate ook nog wel eens met die ander zou kunnen eindigen, of iig een keertje ervan proeven. kan haar geen ongelijk geven ook, daar niet van

Ben heel benieuwd naar zijn verhaal, zijn verbitterde kijk op alles, zijn gemene uitingen maar wel de pijn voelen als zij hem steeds afbekt, waar zou het door komen?

Koreaanse vrouwtje wordt al mondiger tegen haar man. ::ok::



Ik kreeg deze afl. steeds meer het idee dat Kate die Sawyer al eerder kende?? Ik vindt hem wel een dan de interessantste personages!!!

Ook Mr. Locke ik vind hem erg vaag, hoe weet hij nu dat er een zwijn rondloopt en stuurt hij die dopeverslaafde muzikant erop uit, en vangt hij dat zwijn??

Ook met die mot?? Hierdoor vinden ze ineens een uitgang..Weard!!
Titel: Re: Lost
Bericht door: Kukai op 17-04-2005, 09:09:01

Ook Mr. Locke ik vind hem erg vaag, hoe weet hij nu dat er een zwijn rondloopt en stuurt hij die dopeverslaafde muzikant erop uit, en vangt hij dat zwijn??

Het was natuurlijk een hasjvarken. Goed gedaan van Locke!
 ::ok::

Citaat
Ook met die mot?? Hierdoor vinden ze ineens een uitgang..Weard!!

Die mot moet toch via een gaatje in de grot gekomen zijn, dus betekende voor hem dat er een uitgang moest zijn (denk ik).
Titel: Re: Lost
Bericht door: oompah loompah op 17-04-2005, 11:37:16
Ik zat nog eens een oude aflevering terug te kijken (waar een dagje ziek zijn al niet goed voor is) en als Kate en Sayid denken dat Sawyer het water heeft, tackelt zij Sawyer en dan zegt hij iets als: "it's about time, this was my birthday wish four years ago"
Ik vond dat een hele rare zin, en Anzjie zei ook al dat ze dacht dat zij elkaar kenden... hmm...

En ik had ineens een ingeving: tot nu toe wilden alle overlevenden niet op dat vliegtuig zitten maar kregen ze het ticket van iemand anders of stapten ze met tegenzin op. Locke kreeg waarschijnlijk een terugvlucht van de nature-hike  organisatie. Het Koreaanse stel van de vader van de vrouw en zij wilde eigenlijk ook helemaal niet op de vlucht. Kate van de Marshall. Jack wilde niet naar Australie maar moest van zijn moeder. Enz.
Misschien is dit iets? Ze hoorden allemaal niet op het vliegtuig te zitten. De tijd zal het leren, vind alleen leuk om te verzinnen wat het zou kunnen zijn.
Titel: Re: Lost
Bericht door: Dorine op 17-04-2005, 17:07:47
Wooow scherp! Jij ben zeker mollenzoeker ook? ;D
Neurotischedrummermetpillenenpleistervingertjes wilde met zn broer terugkeren en vertrok boos nadat deze weigerde. 
Pa en zn zoontje werden gedwongen vanwege de dood van moeder...
Zijn er nog meer?

Welke aflevering zitten we eik nu?
Titel: Re: Lost
Bericht door: oompah loompah op 17-04-2005, 19:01:45
Ik zat alleen op de verkeerde mol... ben er dus niet zo erg goed in, maar vind het wel leuk!
We hebben net de aflevering met Charlie gehad, dus 6 of 7 denk ik? Welke andere mensen hebben we op het eiland?
broer en zus (Bone en Shannon?)
Sayid
Hurley
Ik heb nog geen idee waarom zij op het vliegtuig zaten maar misschien betekent het iets. In ieder geval iets om in het achterhoofd te houden. Zijn er nog meer hints te vinden?
Titel: Re: Lost
Bericht door: Anzjie op 1-05-2005, 22:55:24
Was weer eens spannend afgelopen vrijdag..

Nu die Franse vrouw ineens opdook, dacht ik in eerste instantie dat zij Chahid (?) neer heeft geslagen toen hij met die zenders bezig was..Maar waarom nam ze hem dan niet meteen mee?? Angst om gezien te worden??

Ook kwam dat mes in beeld toen hij daar in die touwen gevangen zat..Toen dacht ik meteen aan Mr. Locke (die nog even was gaan jagen) Ik denk nog steeds dat Mr. Locke in een soort van complot zit of meer van het eiland weet..

Ook omdat hij in de afl. ervoor Chahid dat mes gaf en hem opstookte tegen Saywer...

Hurly krijgt steeds meer de grappige rol, met het uitvinden van het golfspel  ;D
Titel: Re: Lost
Bericht door: Dorine op 8-05-2005, 00:03:59
wtf topic dood? :o

Wat heeft Sawyer een leuke rol zeg, hele eiland in paniek en hij ligt met een of andere foute zonnebril languit een boekie te lezen! Geweldig!
Titel: Re: Lost
Bericht door: Kukai op 8-05-2005, 08:39:29
Ja, omdat ie het niet in de gaten heeft. Maar wel een scary aflevering dit keer.
:D
Titel: Re: Lost
Bericht door: Nostradamus op 16-05-2005, 13:05:26
Top serie, jammer dat er zo weinig mensen naar kijken!
Titel: Re: Lost
Bericht door: oompah loompah op 21-05-2005, 13:49:53
dat vliegtuigje dat Kate uit die kluis haalde.... HUH?!!
En die kluis had nummer 815 toch? En de vlucht waarmee ze neerstortten ook. Vragen, vragen, vragen en geen antwooorden...
Ik hoop wel dat ze als de sodemieter Claire gaan vinden, arme kind kan toch niet lang alleen in de jungle blijven.
Titel: Re: Lost
Bericht door: Lindå op 21-05-2005, 13:56:28
Top serie, jammer dat er zo weinig mensen naar kijken!
Kijken er echt zo weinig mensen naar dan?
Ik heb altijd t idee dat als ik t geweldig vind de hele wereld kijkt :-\\
Titel: Re: Lost
Bericht door: mapel op 21-05-2005, 15:07:48
Ik kijk er ook naar ::jaja:: ::jaja::
Titel: Re: Lost
Bericht door: Sander2602 op 4-07-2005, 23:42:45
Top serie, jammer dat er zo weinig mensen naar kijken!

Whaha voor net 5 zijn het best veel kijkers gemiddeld kijken er een half miljoen tot 600.000 mensen naar. Dat is best goed en Sbs is er tevreden mee. Maar Lost komt vanaf september weer op tv.
Titel: Re: Lost
Bericht door: Nostradamus op 7-07-2005, 12:06:57
Whaha voor net 5 zijn het best veel kijkers gemiddeld kijken er een half miljoen tot 600.000 mensen naar. Dat is best goed en Sbs is er tevreden mee. Maar Lost komt vanaf september weer op tv.

ik wacht er alweer met smart op
Titel: Re: Lost
Bericht door: Mpje op 11-08-2005, 09:54:38
De hoeveelste september precies?

Aflevering 14 gaat zo leuk worden! ::tandpastasmiley::
Titel: Re: Lost
Bericht door: Nostradamus op 27-08-2005, 14:14:54
Lost begint weer op 2 september en zal wekelijks te zien zijn op NET 5. De eerste twee afleveringen zijn herhalingen, daarna volgen nieuwe afleveringen.

Vrijdag 2 september: Whatever the Case May Be
Jack, Kate en Sawyer vechten om een metalen koffertje waarin waarschijnlijk de waarheid achter Kate’s verleden in zit. Het opkomende tij zorgt voor paniek.
Titel: Re: Lost
Bericht door: Innervision op 5-09-2005, 15:47:08
Ben echt zo blij dat Lost weer begonnen is..
Dat heb ik echt wel gemist!
Titel: Re: Lost
Bericht door: Nostradamus op 12-09-2005, 15:53:01
Vrijdag 16 september: Homecoming (Nieuw!)

Nadat de vermiste Claire is teruggekeerd zonder zich iets te herinneren van haar ontvoering en de gebeurtenissen na de vliegtuigcrash, besluiten Jack en Locke de jacht op Claire's kidnapper te openen. Ondertussen probeert Charlie tevergeefs uit of Claire hem nog herkent.
Titel: Re: Lost
Bericht door: Mpje op 17-09-2005, 14:24:35
Yes!!! Claire leeft nog!!! ::tandpastasmiley:: ::tandpastasmiley:: ::tandpastasmiley::
Krijg nu dan eindelijk eens wat met Charlie, meissie! ::hug::
Titel: Re: Lost
Bericht door: Nostradamus op 24-09-2005, 20:15:24
spannende aflevering gisteren...

Titel: Re: Lost
Bericht door: Nostradamus op 26-09-2005, 15:17:03
Vrijdag 30 september: In Translation

Als de raft die de overlevenden hebben gebouwd, plotseling in vlammen opgaat, is Michael ervan overtuigd dat Jin achter deze sabotage zit. Deze beschuldiging doet hun toch al slechte relatie geen goed. Sun doet de overige eilandbewoners versteld staan na een verrassende onthulling.
Titel: Re: Lost
Bericht door: plotiemoos op 29-09-2005, 14:55:59
Wereldserie, veel vragen weinig antwoorden, echt super gewoon.

En wat betreft de mensen die niet in het vloegtuig wilden zitten amar er wel inzitten, ja dat klopt idnerdaad, net als Claire, zij MOEST van dei waarzegger weg uti dit land en kreeg zelfs de ticket van die vent.
echt superweird.

Sawyer en kate hebben elkaar in het politieburo ook gezien, toen ze allebei waren opgepakt.

Boone weet nu hoe het beest werkt en je merkt ook het verschil hoe hij nu met Shannon omgaat.

Sayid is een echte irakees.
maar wat ik me nog steeda afvraag, Sayid heeft gevangen gezeten bij die Fransoos, maar ze gaan neit op zoek naar haar, en voor dat hij gevangen werdt genomen door dat mens, vond hij een electriciteitskabel op het strand die de zee inging....

en wat ik ook neit snap is dat die pillenslikkenderockfanaticusdienunietmeerslikt is opgehangen en toch weer tot leven werd gebracht door de dokter. Dat vond ik nog ongeloofwaardiger dan die ijsbeer.
Titel: Re: Lost
Bericht door: Nostradamus op 17-10-2005, 13:43:57
Vrijdag 21 oktober: Deus Ex Machina
 Jack is terughoudend om Sawyer te behandelen als deze last heeft van ondraaglijke hoofdpijn en eigenlijk een bril nodig heeft. Tijdens een tocht met Locke door het binnenland raakt Boone zwaar gewond.
Titel: Re: Lost
Bericht door: Sander2602 op 18-10-2005, 20:54:20
Het blijft een geweldig programma  ::tandpastasmiley:: super wat een mooie scenes.
Titel: Re: Lost
Bericht door: Grace op 23-10-2005, 18:37:22
Vrijdag 21 oktober: Deus Ex Machina
 Jack is terughoudend om Sawyer te behandelen als deze last heeft van ondraaglijke hoofdpijn en eigenlijk een bril nodig heeft.

Sawyer was weer hilarisch  ::trots:: en errug lekker  ::love::
Titel: Re: Lost
Bericht door: Nostradamus op 4-11-2005, 14:48:17
Vrijdag 4 november: Lost: The Journey
 In deze speciale aflevering van de serie wordt teruggekeken op het leven van de belangrijkste karakters, op wie ze waren voordat hun vliegtuig neerstortte op het eiland.
Titel: Re: Lost
Bericht door: Nostradamus op 9-11-2005, 19:36:06
Vrijdag 11 november: The Greater Good (a.k.a. Sides)
 Na opnieuw een begrafenis lopen de gemoederen hoog op. De gebeurtenissen die ertoe geleid hebben dat Sayid aan boord van vlucht 815 terecht is gekomen, worden duidelijk wanneer hij een psychologisch kat en muisspel aangaat met Locke.
Titel: Re: Lost
Bericht door: Nostradamus op 14-11-2005, 16:49:11
Vrijdag 18 november: Born to Run
 De eilandbewoners komen achter Kate's ware identiteit. Walt geeft toe het vlot van zijn vader in brand te hebben gestoken en Locke en Jack stellen voor het geheimzinnige luik te openen.
Titel: Re: Lost
Bericht door: Zartan op 23-11-2005, 15:43:31
Sawyer en kate hebben elkaar in het politieburo ook gezien, toen ze allebei waren opgepakt.

En Sawyer heeft de vader van Jack gekend dacht ik.

Zelf vind ik Sawyer de coolste personage van de serie.

En de leukste aflevering (tot nu toe) is naar mijn mening die met Hurley in de hoofdrol (lotnummer en de bijbehorende pech)
Titel: Re: Lost
Bericht door: Nostradamus op 25-11-2005, 18:00:28
Vrijdag 25 november: Exodus 1
 De Franse dame laat de eilandbewoners schrikken door op het kamp te verschijnen. Ze is gekomen om hen te waarschuwen voor de anderen die zich op het eiland schuil houden en de zwarte rook. Michael en Jin hebben het vlot inmiddels af. Artz beleeft angstaanjagende momenten wanneer hij op de hielen wordt gezeten door het beest.
Titel: Re: Lost
Bericht door: Nostradamus op 11-12-2005, 13:58:20
Let op: volgende week gaat seizoen 2 beginnen (staat deze week in Veronica Magazine)
Titel: Re: Lost
Bericht door: Zartan op 14-12-2005, 12:28:25
We hebben al een paar 'Others' kunnen zien. Maar wat ze nou met een baby en een jongetje moeten?
Titel: Re: Lost
Bericht door: Nostradamus op 16-12-2005, 18:28:19
Vrijdag 16 december: Man of Science, Man of Faith (start seizoen 2)
 Jack, Locke en de anderen willen uitzoeken wat er schuilgaat onder het mysterieuze luik. Een van de groep wordt aangewezen om door het luik af te dalen. Shannon ziet een angstaanjagend bekend gezicht in de jungle. Ondertussen krijgen Jin, Michael en Sawyer krijgen te maken met een aanval op hun vlot.


Vanaf 6 januari
Vanaf 6 januari gaat de winterstop van Lost in. In plaats van Lost zie je dan elke vrijdag de nieuwe, mysterieuze serie Medium. Patricia Arquette speelt hierin een jonge vrouw die ontdekt dat ze met de doden kan spreken. De serie is gebaseerd op het echte levensverhaal van Allison Dubois, een getrouwde vrouw, moeder van drie kinderen en rechtenstudente die probeert te begrijpen wat ze met haar bovennatuurlijke gave aan moet in haar leven. Uiteindelijk ontdekt ze dat ze hiermee mensen kan helpen die dat zelf niet meer kunnen...
Titel: Re: Lost
Bericht door: BillyDanze op 17-12-2005, 12:30:27
Ik heb de DVD collectie van het eerste seizoen, moet die eerst maar eens afkijken voordat ik aan het 2e seizoen begin. Anders snap ik er geen hond meer van  ::pinokkio::
Titel: Re: Lost
Bericht door: Sin op 6-03-2006, 20:35:18
als het goed is komt vrijdag de aflevering ...And Found
Titel: Re: Lost
Bericht door: Martijn. op 9-03-2006, 12:54:05
Klopt ja...ik heb alle aflveringen die nu in NL komen al gezien :)...gedownload.
Titel: Re: Lost
Bericht door: Sin op 10-03-2006, 10:48:41
Klopt ja...ik heb alle aflveringen die nu in NL komen al gezien :)...gedownload.

't zelfde hier ::tandpastasmiley:: en ik kan neit wachten tot ze weer verder gaan in Amerika met "The Whole Truth" ::tandpastasmiley::
Titel: Re: Lost
Bericht door: lolo op 16-04-2006, 10:17:03
JA!ik ben grote fan van Lost ::joehoe::
Titel: Re: Lost
Bericht door: Megan op 1-10-2006, 12:16:50
Ben eindelijk weer helemaal bij  ::)

Deze week begint in Amerika het derde seizoen  ::ok::
Titel: Re: Lost
Bericht door: Wolkje op 22-02-2007, 17:00:47
2 maart komen er weer nieuwe afleveringen geloof ik!!  ::bravo::

Ik heb de DVD boxen van seizoen 1 & 2, super serie!
Titel: Re: Lost
Bericht door: -A- op 9-03-2007, 22:57:07
Kijkt er nog iemand naar Lost eigenlijk? Seizoen 3 is net begonnen en het is weer helemaal top!
Titel: Re: Lost
Bericht door: Wolkje op 9-03-2007, 23:05:44
Ik wel hoor, aflevering van vandaag kijk ik morgen, moest trainen..

Het is wel erg vaag zeg! Echt kei raar dat ze op het eiland allemaal van die super mooie huizen hebben en een boekenclub  ??? wel vet hoor.. Leuke nieuwe wending enzo
Titel: Re: Lost
Bericht door: -A- op 10-03-2007, 17:08:42
Ja dat begin van vorige week was echt bizar, ik dacht dat het een flashback was met die huizen, zitten ze opeens op het eiland  ::oink::
Titel: Re: Lost
Bericht door: Wolkje op 10-03-2007, 17:35:27
Hahah idd, de aflevering was weer leuk! Alleen zo kort! Maarja.. Ik vind die Ben echt een engerd, en die blonde vrouw ook van "the others" gatver.. Waarom zou Jack apart zitten?
Sawyer is het relaxst & het grappigst! (A) <3

Jouw lievelingskarakter?
Titel: Re: Lost
Bericht door: -A- op 10-03-2007, 19:13:20
Hahah idd, de aflevering was weer leuk! Alleen zo kort! Maarja.. Ik vind die Ben echt een engerd, en die blonde vrouw ook van "the others" gatver.. Waarom zou Jack apart zitten?
Sawyer is het relaxst & het grappigst! (A) <3

Jouw lievelingskarakter?

Hmm ik weet al ongeveer waarom Jack apart zit (rotspoilers altijd..) maar ik ga niks verklappen;) En favoriete karaker..ja Sawyer natuurlijk ::love:: Al is het alleen maar om z'n uitspraken en de gezichten die hij kan trekken haha, hij is echt zo grappig. En die Ben is inderdaad een enorme creep ja, vond 'the others' eigenlijk leuker en mysterieuzer toen ze nog opeens midden in de jungle met fakkels opdoken dan nu met al die 'moderne' dingen als bunkers, tv's en gewone huizen enz
Titel: Re: Lost
Bericht door: Wolkje op 17-03-2007, 16:21:03
^Ja het is wel weer even wennen ja, met de nieuwe vorm van 'the others'

De aflevering was weer leuk! Alleen heb ik het einde net niet gezien (fout opgenomen, zucht) Dus hoe was het nog afgelopen met Locke en die politie agent?  ???

Titel: Re: Lost
Bericht door: -A- op 17-03-2007, 23:58:53
^Ja het is wel weer even wennen ja, met de nieuwe vorm van 'the others'

De aflevering was weer leuk! Alleen heb ik het einde net niet gezien (fout opgenomen, zucht) Dus hoe was het nog afgelopen met Locke en die politie agent?  ???

ze gingen zogenaamd samen jagen in het bos en dan zou Locke hem moeten doodschieten..maar hij kon het niet dus die agent liep weg. Volgens een officiele promotiefoto was later iedereen die daar woonde/werkte opgepakt en weggeleid door de politie, dat zat alleen niet in de aflevering maar dat is zo ongeveer de afloop daar.
Titel: Re: Lost
Bericht door: Wolkje op 18-03-2007, 18:10:09
ze gingen zogenaamd samen jagen in het bos en dan zou Locke hem moeten doodschieten..maar hij kon het niet dus die agent liep weg. Volgens een officiele promotiefoto was later iedereen die daar woonde/werkte opgepakt en weggeleid door de politie, dat zat alleen niet in de aflevering maar dat is zo ongeveer de afloop daar.

Merciekes

Hmm vaag wel.. Naja heel Lost is en blijft vaag
Titel: Re: Lost
Bericht door: -A- op 23-03-2007, 22:57:26
Merciekes

Hmm vaag wel.. Naja heel Lost is en blijft vaag

ja behoorlijk..bij het einde van vandaag was er ook weer heel erg een ::oink::-reactie
Titel: Re: Lost
Bericht door: Wolkje op 24-03-2007, 18:05:07
ja behoorlijk..bij het einde van vandaag was er ook weer heel erg een ::oink::-reactie

Ja idd zeg, heb em net gezien, dat 2e eiland, geniaal bedacht wel.
Maar dan wordt het echt onmogelijk voor Sayid en Sun en Jinn om de rest te vinden, als ze nog niet dood zijn teminste. Die Benjamin is echt een engerddd, ik wil dat hij diegene is met een tumor en hopelijk niet Sawyer.
Titel: Re: Lost
Bericht door: -A- op 27-03-2007, 00:54:02
ik snap ook niet hoe Hurley dan terug heeft kunnen komen bij het kamp..want ik dacht dat hij vanaf het eiland met de steiger was geLOPEN..maar misschien was dat wel het eiland van de overlevenden en zijn ze vanaf daar pas naar het eiland van the others gegaan..hmm ingewikkeld wel haha
Titel: Re: Lost
Bericht door: Wolkje op 28-03-2007, 17:31:31
ik snap ook niet hoe Hurley dan terug heeft kunnen komen bij het kamp..want ik dacht dat hij vanaf het eiland met de steiger was geLOPEN..maar misschien was dat wel het eiland van de overlevenden en zijn ze vanaf daar pas naar het eiland van the others gegaan..hmm ingewikkeld wel haha

Hmm hier had ik nog niet over nagedacht zeg.. maar ik denk idd dat ze het verklaren dmv jouw laatste uitleg. Vrijdag weer, nog even wachten!  ;D
Titel: Re: Lost
Bericht door: ser_mozes op 6-12-2007, 16:30:04
februari in amerika nieuw seizoen als ze het niet uit stellen van wegen da staken en zo
Titel: Re: Lost
Bericht door: Megan op 16-03-2008, 19:13:21
Vanaf vanavond deel 4  ::tandpastasmiley::

Het vierde seizoen van Lost heet ‘Verdedig het eiland, of je komt te overlijden’. De overlevenden dachten dat ze de vijand en het kwaad nu wel gezien hadden, maar ze hebben het helemaal verkeerd. De groep denkt dat de redding nabij is, maar Charlie’s laatste woorden over dat ze niemand kunnen vertrouwen, hebben veel indruk gemaakt. Er vormen zich vreemde allianties; de vijand van ‘the others’ is nu hun vriend. Maar wie is te vertrouwen? En is de redding nabij?
Titel: Re: Lost
Bericht door: Loezel op 16-03-2008, 20:23:38
Ik wil dit nog altijd gaan volgen, maar volgens mij is dat echt niet te doen, als je tot nu toe nooit heb gekeken. Dus ze moeten maar eens beginnen met vanaf aflev. 1 te herhalen.

Ik heb trouwens gelezen/gehoord dat dit seizoen een Nederlandse actrice (Thekla Reuten) ook een rolletje zou gaan spelen. Heeft iemand daar iets meer van gehoord? Ik vind haar echt een hele goede actrice namelijk.
Titel: Re: Lost
Bericht door: VeeloDeMol op 16-03-2008, 21:02:50
Ik wil dit nog altijd gaan volgen, maar volgens mij is dat echt niet te doen, als je tot nu toe nooit heb gekeken. Dus ze moeten maar eens beginnen met vanaf aflev. 1 te herhalen.

Ik heb trouwens gelezen/gehoord dat dit seizoen een Nederlandse actrice (Thekla Reuten) ook een rolletje zou gaan spelen. Heeft iemand daar iets meer van gehoord? Ik vind haar echt een hele goede actrice namelijk.

Ik ken haar eigenlijk helemaal niet (schaam), maar er speelt inderdaad een Nederlandse actrice mee in het vierde seizoen van Lost. Volgens mij in de derde aflevering. Het was in ieder geval een aflevering waarin Sayid centraal stond en ze speelt een Duitse mevrouw. Een erg goede aflevering, maar Lost is echt helemaal geweldig dit seizoen :)

Ik zou het zeker aanraden om het te gaan volgen, alleen denk ik dat het inderdaad te verwarrend is als je er nu pas mee begint. Misschien huren bij de videotheek? Het is in ieder geval, naar mijn mening, één van de beste series van dit moment.:D
Titel: Re: Lost
Bericht door: Sprien op 18-03-2008, 06:37:03
Ik ben er een hele tijd terug ook aan begonnen maar blijven steken bij aflevering 3. Het idee dat ik nog zoveel afleveringen te gaan had voor dat ik ze ingehaald had.. pff :P
En je kan tenslotte ook niet álles kijken  ::tandpastasmiley::
Titel: Re: Lost
Bericht door: Test op 18-03-2008, 10:03:47
Ik heb trouwens gelezen/gehoord dat dit seizoen een Nederlandse actrice (Thekla Reuten) ook een rolletje zou gaan spelen. Heeft iemand daar iets meer van gehoord? Ik vind haar echt een hele goede actrice namelijk.

Klopt wat je zegt. Staat oa te lezen in dit artikeltje van de Telegraaf (http://www.telegraaf.nl/prive/3311056/_Thekla_Reuten_speelt_in_hitserie_Lost__.html?cid=rss)... Is toevallig ook een favoriete actrice van mij. ::ok::
Titel: Re: Lost
Bericht door: Loezel op 18-03-2008, 11:43:46
 ::ok:: Grappig zeg, een Nederlandse actrice in zo'n populaire serie. Ik denk alleen dat ze bij het grote publiek in Nederland niet echt zo bekend is.

Titel: Re: Lost
Bericht door: Vieffan op 18-03-2008, 14:42:49
Ik kende haar niet nee. Maar ze is er al in geweest hoor ;) Mits je het in Amerika kijkt ::jaja::.
Titel: Re: Lost
Bericht door: Megan op 14-06-2008, 18:09:55
is seizoen al afgelopen? weet iemand dat?
Titel: Re: Lost
Bericht door: Vieffan op 14-06-2008, 22:01:14
jep in amerika iig wel. Al twee weken. In nederland geloof ik nog een paar weken.
Titel: Re: Lost
Bericht door: Achaeus op 15-06-2008, 16:47:19
Nee vanavond is deel 3 van de seizoensfinale. Hierna is het weer tijd voor een lange wacht (januari voor Amerika  :-X :\'()
Titel: Re: Lost
Bericht door: TheeZakje op 10-03-2009, 23:09:07
Er zijn al zo'n 120 dagen geen berichten meer geplaatst in dit topic.  :P

Anyway.. ik volgde dit vroeger altijd op tv, totdat ik een aantal afleveringen miste (in seizoen 3 of 4). Toen ben ik dus ook maar gestopt. Maar sinds kort ben ik helemaal opnieuw begonnen, en ik ga er als een dolle doorheen! Deze serie is echt goed  ::ok:: Ben nu bijna bij seizoen 3.
Titel: Re: Lost
Bericht door: tdietz op 10-03-2009, 23:11:36
oke, ik heb het ook een tijdje gevolgd
seizoen 1 helemaal (op de eerste aflevering na ::schaam:: )
seizoen 2 de tweede helft niet
seizoen 3 een paar afleveringen
seizoen 4 de laatste 2 niet

maar je kan het makkelijk een seizoen missen en ze zijn niet verder gekomen ::tandpastasmiley::
Titel: Re: Lost
Bericht door: Phraser op 11-03-2009, 08:51:03
seizoen 5 is echt mijn favoriete seizoen. Geweldige verhaallijnen en er worden heel wat vragen beantwoord
Titel: Re: Lost
Bericht door: Sprien op 11-03-2009, 11:23:29
Inmiddels heb ik seizoen 1 voor driekwart gezien maar ben er mee gestopt. Vergeleken bij andere series in dit genre (Heroes, Fringe, Legend of the Seeker, zelfs het inmiddels belegen The 4400 en noem ze maar op) vind ik dit echt slecht ::niet-ok:: . Totaal geen snelheid in de (voorspelbare) verhaallijnen, slechte cliffhangers, steeds maar dezelfde decors(logisch op een eiland maar toch), enz. Sommige stukken vond ik zelfs ontzettend saai en kon mijn aandacht er niet bijhouden. Seizoen 1 is natuurlijk al een aantal jaren geleden.. dus misschien dat het nu verbeterd is. Maar voorlopig voor mij geen Lost.
Titel: Re: Lost
Bericht door: tdietz op 11-03-2009, 11:27:05
het is nu wel erg veranderd, denk ik
maar je hebt idd gelijk ::jaja::
om die redenen heb ik ook seizoenen voor driekwart/half niet gezien,
maar je wilt ook weer meer te weten komen
ze hadden de serie veel korter moeten maken, bij 3 seizoenen houden ofzo
99/100 van word uitgezonden is toch onzin
Titel: Re: Lost
Bericht door: TheeZakje op 24-08-2009, 22:14:05
WAUW! Seizoen 5 achter de rug. Lost is wat mij betreft nr. 1 wat betreft series  ::love:: Ge-wel-dig!
Titel: Re: Lost
Bericht door: langkousonline op 9-11-2009, 16:52:42
Ik ben ook opnieuw begonnen. En dank zij de Mexicaanse griep  :\'(heb ik de afgelopen week seizoen 1 en 2 helemaal gezien..Ga nu aan seizoen 3 beginnen, daar ben ik destijds blijven hangen dus dat wordt leuk! Als je weer vanaf het begin gaat kijken vallen er een hoop puzzelstukjes die je eerst miste!

gave serie ::ok::
Titel: Re: Lost
Bericht door: Vieffan op 9-11-2009, 17:50:05
ik wil hem ook altijd nog een keer helemaal opnieuw kjken. Maar dan moet ik het eerst maar eens downloaden. en dat kan ik hier thuis niet doen :(.
Ik heb nog steeds de allerlaatste uitgezonden aflevering niet gezien. en heb er het laatste seizoen ook halverwege een gemist. omdat ik die nergens op internet kon vinden :P

nutteloze info: ik had geizne geschreven ipv gezien. dus ik wilde dat met zo'n automatische spellingchecker veranderen. gaf ie de suggestie geilende ???   en niet gezien :P
Titel: Re: Lost
Bericht door: Sprien op 9-11-2009, 17:51:55
Seizoen 1 toch afgekeken. Ooit eens beginnen aan 2, als ik tijd heb :)
Titel: Re: Lost
Bericht door: TheeZakje op 9-11-2009, 20:12:00
Dames en heren, zeker doen!!  ::bravo:: Mijn favoriete serie  ::joehoe:: Kan niet wachten op seizoen 6, maar die komt eind januari pas IN AMERIKA op televisie.
Titel: Re: Lost
Bericht door: langkousonline op 9-11-2009, 21:04:10
Dames en heren, zeker doen!!  ::bravo:: Mijn favoriete serie  ::joehoe:: Kan niet wachten op seizoen 6, maar die komt eind januari pas IN AMERIKA op televisie.

Heerlijke serie ja ::ok::
En ik heb spijt dat ik niet elke nickname die Sawyer steeds geeft aan de personen opgeschreven heb ::rofl:: Ze zijn niet te tellen!
Titel: Re: Lost
Bericht door: plotiemoos op 9-11-2009, 21:28:51
11 november komt seizoen 5 uit op DVD.
Ik ben geen downloader, dus ik heb hem alvast besteld.

En ik wee tniet of het mag, maar doe het toch, als je hem bij Bol.com besteld, krijg je er een extra dvd bij van 20 minuten, die naar het schijnt alleen via bol.com verspreidt wordt.
En je krijgt 8% korting, maar wel weer 2 euro verzendkosten, maakt dat het 3 euro korting is....
Ik weet nu al wat ik dit weekend aan het doen ben.
Aangezien ik de serie niet meer op tv kijk vanwege de "waardeloze" cliffhangers..... oh wat heb ik de serie vervloekt in seizoen 2, werd het superspannend, is de afelvering voorbij.... en vervolgens rustig naar een andere locatie gaan en pas 2 a 3 weken later weer terug te komen op de cliffhanger....

Titel: Re: Lost
Bericht door: TheeZakje op 9-11-2009, 23:20:27
Heerlijke serie ja ::ok::
En ik heb spijt dat ik niet elke nickname die Sawyer steeds geeft aan de personen opgeschreven heb ::rofl:: Ze zijn niet te tellen!

Haha, dat zijn er nogal wat ja  ::rofl::

Maar begrijp ik het nou goed dat jij de Mexicaanse griep hebt? Beterschap dan!
Titel: Re: Lost
Bericht door: langkousonline op 10-11-2009, 10:44:29
Haha, dat zijn er nogal wat ja  ::rofl::

Maar begrijp ik het nou goed dat jij de Mexicaanse griep hebt? Beterschap dan!

En tuurlijk zijn er meer die dat gedacht hebben (alle nicknames verzamelen die Sawyer verzonnen heeft
http://lost.about.com/od/sawyernicknames/Sawyers_Nicknames.htm (http://lost.about.com/od/sawyernicknames/Sawyers_Nicknames.htm)

En de griep: ik ben niet getest, blijkbaar doen ze dat niet meer. Dus of ik de Mexicaanse of gewone griep heb is niet bekend, maar het zijn de symptomen van het Mexicaantje ;)Flink benauwd en hondsmoe! Ik hoop niet dat je het ook krijgt, ik zit met een mondkapje op te typen hoor ;)
Titel: Re: Lost
Bericht door: TheeZakje op 10-11-2009, 16:47:37
Brr, succes er mee  ;) Ik hoop ook zeker niet dat ik het krijg nee  ::rofl::
Titel: Re: Lost
Bericht door: TheeZakje op 16-11-2009, 14:20:05
Seizoen 1 toch afgekeken. Ooit eens beginnen aan 2, als ik tijd heb :)

Ik heb van meer gehoord die het eerst echt keihard afkraken, maar als ze dan toch verder gaan kijken vinden ze het geweldig en snappen ze niet meer dat ze er zo over dachten  ::rofl::
Titel: Re: Lost
Bericht door: Daisy op 18-11-2009, 21:39:40
Op een af andere manier heb ik nooit de tijd gehad om deze serie te gaan volgen. Was waarschijnlijk te gecompliseerd met 24 erbij (waar ik dus mega aan verslaafd ben ;D). Wellicht koop ik ooit eens de DVD box met alle seizoenen (ik mag aannemen dat die er komt), en dan kan ik het eens rustig kijken wanneer ik wil.
Titel: Re: Lost
Bericht door: Rutg3rDutchWolf op 19-11-2009, 09:46:49
De DVD van LOST (seizoen 5) ligt nu in de winkel.
Titel: Re: Lost
Bericht door: Megan op 22-11-2009, 12:34:17
De DVD van LOST (seizoen 5) licht nu in de winkel.

ik heb m hier liggen, maar de DVD-speler is stuk :(
Titel: Re: Lost
Bericht door: TheeZakje op 22-11-2009, 14:59:03
Ik wacht nog een jaartje en dan koop ik de box met 6 seizoenen  :P

Al heb ik het dan wel allemaal al gezien. Hebbedingetje?  ;D
Titel: Re: Lost
Bericht door: langkousonline op 25-11-2009, 22:41:04
http://www.youtube.com/watch?v=PqQEVrj2mWs

Voor de verzamelaars ;D
Titel: Re: Lost
Bericht door: Achaeus op 2-01-2010, 20:09:17
seizoen 6 wordt maar liefst 3 dagen na de Amerikaanse uitzenddatum uitgezonden! Iedere vrijdag om half 11 vanaf 5 februari!
Jammer dat het weer zo laat is maar iedereen hoeft ten minste niet meer zo lang te wachten.
 ::love::
Niet dat ik die 3 dagen extra kan wachten dus ik zal ze alsnog downloaden maar zal ze zeker óók kijken op Net 5 volgende maand! ::ok::  ::hypocriet::

http://i.iimmgg.com/images/gr/1e06e20346ce1de48cfffda0894fb51f.jpg (http://i.iimmgg.com/images/gr/1e06e20346ce1de48cfffda0894fb51f.jpg)
Titel: Re: Lost
Bericht door: Vieffan op 3-02-2010, 21:10:47
Het nieuwe seizoen is gister van start gegaan in Amerika en over 2 dagen komt het ook in nederland op tv.
Na het zien van de eerste aflevering snap ik er geen hol meer van. Heb vandaag ook de laastse 2 afleveringen van vorig seizoen gekeken die ik blijkbaar nooit heb gezien (of ik heb een heeeeel slecht geheugen). Ik kan niet wachten tot volgende week :)
Titel: Re: Lost
Bericht door: TheeZakje op 6-02-2010, 00:27:09
Jep, na 5 maanden wachten is het dan echt zo ver  ;D Love it <3
Titel: Re: Lost
Bericht door: KD. op 13-02-2010, 14:47:03
Ik heb met kerst seizoen 1 op dvd gekregen en ik vind het echt een geweldige serie. Ik heb direct daarna seizoen 2 en 3 gekocht en gisteren ook seizoen 4. Vanmorgen heb ik de eerste aflevering daarvan gezien.

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Wat een verslavende serie! Maar ik ga seizoen 6 nu niet op tv volgen, want het is echt een serie waarvan je iedere minuut gezien moet hebben. Ik koop seizoen 6 ook wel op dvd.
Titel: Re: Lost
Bericht door: TheeZakje op 13-02-2010, 15:25:47
Hehe, ja ik ga de hele box kopen als die uit is  ;D Al zie ik nu seizoen 6 wel op tv. Ik keek seizoen 1 destijds zelfs al op tv, waarna ik een paar afleveringen miste in seizoen 3 ofzo en toen ben ik dus direct gestopt want anders snap je het toch niet helemaal meer  :P Toen heb ik later al de seizoenen t/m 4 weer gekeken op dvd en volgens mij daarna seizoen 5 weer op tv  ::rofl:: Maar ik heb nu 5 maanden gewacht op seizoen 6, dus ik ga echt niet nog wachten tot ie uit is op dvd  ;)
Titel: Re: Lost
Bericht door: TheeZakje op 12-03-2010, 23:48:36
De laatste aflevering, "Dr. Linus", vond ik echt weer een geweldige aflevering!

Een paar antwoorden van en over Richard Alpert. Aflevering 9 (over 2 weken dus) is er een hele aflevering over hem, ik kan niet wachten!

Nostalgie was er in deze aflevering ook, heerlijk! Hoe ze op het eind aan komen lopen over het strand. Als vanouds  ;D
Titel: Re: Lost
Bericht door: Vieffan op 13-03-2010, 00:00:12
ja deze vond ik ook echt geweldig. Echt heel leuk om meer over Dr. Linus te weten te komen. En zo leuk dat Alex daar was :D
Titel: Re: Lost
Bericht door: TheeZakje op 13-03-2010, 00:10:57
Ja, en Ben koos voor Alex, en niet voor zichzelf! Heeft dit iets te betekenen? Vast, want alles heeft een betekenis in Lost  ::rofl::

Geweldige acteur die Michael Emerson! Bleek deze aflevering ook wel weer. Ik had echt gewoon medelijden met hem, hoe ie daar op het eind ook stond op het strand!
Titel: Re: Lost
Bericht door: TheeZakje op 31-03-2010, 22:31:02
De laatste aflevering, Ab Aeterno, vond ik echt geweldig! Misschien wel mijn favoriete aflevering aller tijden! (Of anders hoog bovenaan, samen met "The Constant".)

Best wel veel belangrijke antwoorden, en het zat gewoon weer super in elkaar!  ::bravo::
Titel: Re: Lost
Bericht door: Vieffan op 13-05-2010, 20:39:37
Lost van vorige week was echt heel zielig :(.
Een vriendin van mij had al "nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo" naar mij gemaild en toen dacht ik al dat er iemand dood zou gaan. en toen had ze per ongeluk ergens een naam gezegd en toen dacht ik dat die dood zou gaan en toen beloofde ze me dat dat niet zo was. Was het wel zo :(

(en toen en toen en toen ::rofl::)
Titel: Re: Lost
Bericht door: TheeZakje op 14-05-2010, 13:09:49
Haha I know! Maar de aflevering van deze week viel me eigenlijk wat tegen. Dat komt omdat ik echt hele hoge verwachtingen van deze aflevering had, al weken van tevoren. Ik dacht dat we veel antwoorden zouden krijgen over Jacob & Man in Black, maar dat viel eigenlijk wel mee. Ik heb juist veel meer vragen gekregen!
Titel: Re: Lost
Bericht door: Vieffan op 25-05-2010, 22:30:31
Nou dat was het dan. lost is afgelopen...
Titel: Re: Lost
Bericht door: TheeZakje op 26-05-2010, 20:03:32
Jep! Toen ik 14 was begon ik, en nu ben ik 20 ^^

Loved it! Beste serie ooit so far wat mij betreft!  ::bravo::
Titel: Re: Lost
Bericht door: Vieffan op 26-05-2010, 22:29:17
ik was 13, toen mocht ik het nog niet kijken van mijn ouders. stiekem wel eens gedaan natuurlijk. En toen kwam online tv kijken. Heb zodra ik het gevonden had heb ik alles gekeken :).
Titel: Re: Lost
Bericht door: AaPje16 op 1-02-2015, 17:24:04
Schop, speciaal voor next ;D
Brand los zou ik zeggen ::ok::
Titel: Re: Lost
Bericht door: Vieffan op 1-02-2015, 21:07:26
Zo haha, Dat is lang geleden. Had geen idee dat het zo lang geleden was dat ik deze serie gekeken heb ::rofl::
Titel: Re: Lost
Bericht door: TheeZakje op 1-02-2015, 22:05:14
Wow! Raar dit ja! Haha!.. Beste serie ooit zei ik blijkbaar. Ondertussen hebben we Breaking Bad en Game of Thrones  ;D (En Sopranos en The Wire..!)

Maar Lost zal altijd een speciaal plekje houden op mijn.. favoriete series lijst  :P Alleen al het feit dat het internet explodeerde met theorieën etc. na elke aflevering zorgt er voor dat ie daar staat! Voor mij was het gewoon een hele beleving  ::bravo:: 
Titel: Re: Lost
Bericht door: AaPje16 op 1-02-2015, 22:15:49
Haha!
Ik ben pas begonnen met kijken toen het net was afgelopen.
Maar sindsdien nog 2x gekeken, zo goed vind ik het ::ok::
Heb ondertussen veel series gezien, maar Lost is toch echt de leukste ::bravo::
Titel: Re: Lost
Bericht door: NextGP op 2-02-2015, 01:23:43
Lost was echt heel gaaf. De hele manier waarop het verhaal verteld werd, de personages, de sfeer van het eiland, top.

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: Lost
Bericht door: TheeZakje op 2-02-2015, 09:23:59
Ik lees hier oude berichten van mij waarin ik zeg dat ik de complete Lost box zou kopen wanneer die uit zou komen. Nou, ik heb hem hier staan hoor  ;D
Titel: Re: Lost
Bericht door: FrankLapidus op 22-07-2015, 19:24:37
Ik heb laatst voor het eerst alle seizoenen gekeken, voor mij een van de beste series ooit! (Zie mn naam!!!)

Hoop eigenlijk dat er ooit nog een reünie komt. Ik zie alleen soms Daniel Dae Kim (Jin) in Hawaii Five-o ofzo?
Titel: Re: Lost
Bericht door: AaPje16 op 22-07-2015, 19:31:53
Lapidus rocks, goed gekozen naam ::ok::