Realitynet - Realitynet.org

Oudere seizoenen => Online spellen => Survivor 2005 => Topic gestart door: Molcrazy op 26-11-2005, 16:46:50

Titel: Fanclub Nostra
Bericht door: Molcrazy op 26-11-2005, 16:46:50
Club Nostra

Naam Survivor: Nostradamus
Leeftijd: 17
Geslacht: Man

(http://i6.photobucket.com/albums/y202/daisysbucket/nostra.jpg)

Week 1 t/m 5: Team Holy Isle (leider)
Week 6 t/m 9: Kamp Noord
Week 10 t/m ?: Ushaia
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Daisy op 26-11-2005, 16:52:17
Beste survivor,

Je hebt de samensmelting gehaald, tijd dus voor een feestje! Bedenk het ultieme openingsfeest voor jou club. Het feest begint om 18.00 uur en duurt tot 0.00 uur. Het thema is, hoe verrassend ook, Survivor. Denk aan eten en drinken (ook voor personen onder de 16!), muziek en entertainment, maak er in ieder geval iets spectaculairs van. Maar zorg ervoor dat het binnen het thema past. Motiveer dus je keuzes.

Vanaf deze week leveren jullie de opdrachten niet meer per PM in, maar posten jullie het in jullie persoonlijke topic. Zorg dat je je gehele programma hebt gepresenteerd vóór donderdagavond 23.59 uur. Het orgineelste concept wint een zwarte stem, voor de nummer 2 ligt een witte stem klaar. Zorg dat je club tot leven komt met een ultiem openingsfeest.

En dan nog dit: om te zorgen dat wij niet jou hele topic hoeven door te spitten naar wat je allemaal bedacht hebt, zorg ervoor dat uiteindelijk alles in 1 post komt te staan. Begin deze post met: Programma Feestavond Club X (Vul op X je eigen naam in).

Succes!
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Fossiel op 26-11-2005, 17:44:00
Succes Nostra!!

Wat een verschrikkelijk lelijk bordje...
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Bakkertje op 26-11-2005, 17:50:29
Nostra zet hem op en ik hoop dat je de wijsheid in pacht hebt joh! ::ok::
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Eck op 26-11-2005, 17:51:40
Heej Nostra!

Veel suc6 verder. En die extra stem gaat je vast nie de kop kosten.
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Jorg23 op 26-11-2005, 18:12:51
eejs nossie!
Ik vind je fanbordje wel mooi hoor! T was kantje boord, maa rje hebt het uiteindelijk gehaald! superprestatie! ::bravo::
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Nostradamus op 26-11-2005, 18:22:54
allemaal bedankt voor jullie aanmoedigingen!

Nostra zet hem op en ik hoop dat je de wijsheid in pacht hebt joh! ::ok::

dat hoop ik ook!

En die extra stem gaat je vast nie de kop kosten.

het is te hopen van niet hè
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Ongewensd Persoon op 26-11-2005, 19:06:10
moet zeggen; geweldig mooi Survivor-bordje.

Iedereen dacht dat Holy Isle zo zwak was! Maar met 3 uit 6 doen we t beter dan de meeste orginele teams!

Hoppa!  ;D
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: juudith op 26-11-2005, 19:20:38
Nostraatje! Goed gespeeld! Goed omhoog gewerkt.. Ik hoop dat je ver zult komen!
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Nîcky op 26-11-2005, 19:22:58
Nostra je bent een fantastische en je hebt het bewezen ook jouw gun ik de overwinning!  ::bravo::  ::bravo::
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: koekoe op 26-11-2005, 19:25:55
SUCCES Nostra,ook al hebben wij nooit samen in een team gezeten,en ken ik je niet goed,ga ervoor man  ::ok:: ::ok:: ::ok::
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Fabiann op 27-11-2005, 00:01:31
Nostrá gefeliciteerd!!! ::bravo:: ::bravo::
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: xmoix op 27-11-2005, 14:05:04
Gelukkig zit je er nog in, al was het op het nippertje, maar ik weet zeker dat je erg je best zal doen!!!  ::bravo:: Succes!!  ::bravo::
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Nostradamus op 27-11-2005, 18:48:12
moet zeggen; geweldig mooi Survivor-bordje.

Iedereen dacht dat Holy Isle zo zwak was! Maar met 3 uit 6 doen we t beter dan de meeste orginele teams!

Hoppa!  ;D

hebben we de andere teams lekker een poepie laten ruiken!

leuk trouwens al die aanmoedigingen en natuurlijk al de verschillende aanspraakvormen!
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Nostradamus op 28-11-2005, 17:23:35
Donkere wolken hopen zich ineen in de glazen bol...
De bol die van ene Nostradamus is...
Hij heeft al plannen voor zijn feest, maar hij twijfelt nog enigszins...

Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: -Jutta- op 29-11-2005, 16:23:39
Goedzo dat je zover gekomen bent  ::ok:: ::ok:: ::ok:: Maar dat wist je natuurlijk al lang  ;)

Zet hem op he  ::ok::
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Nostradamus op 30-11-2005, 18:36:29
Goedzo dat je zover gekomen bent  ::ok:: ::ok:: ::ok:: Maar dat wist je natuurlijk al lang  ;)

tuurlijk  ;)
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Nostradamus op 1-12-2005, 17:30:13
Programma Feestavond Club Nostra

Heb ik dat goed gehoord? Jawel, dat heb jij zeker te weten goed gehoord! Ik, Nostra, open mijn Club Nostra aankomende zaterdag en jij bent uitgenodigd!

Maar ik hoor je je al denkend afvragen...Waarom zou ik naar het openingsfeest van die club moeten komen? Nou, mijn club zal openen met een thema-avond en het thema is Survivor! Dit is natuurlijk het thema, omdat ik nu eenmaal ‘gevangen’ zit op het finale-eiland Ushaia. Ik wil jullie met deze avond een beetje de sfeer laten proeven, die ik hier elke dag proef.

Oké..oké..ik ben geïnteresseerd, maar valt er nog wat te doen op dat openingsfeest of wordt het een bejaardenfuif?! Het zal zeker te weten geen bejaardenfuif worden! Om 18.00 uur kun je mijn club binnengaan onder de begeleidende beats van het Safri Duo en ook de leden van de Cosa Nosa (jaja, die maffiosi uit Sicilië) zullen de djembe bespelen, om ervoor te zorgen dat er een exotisch Survivor-sfeertje komt in mijn club.

(http://img286.imageshack.us/img286/828/safriduoepisode2front7oh.jpg)

Vervolgens heb je een half uur de tijd om jezelf wat thuis te maken in mijn club en wat heerlijke voorgerechten te proeven. Deze voorgerechten zullen voornamelijk bestaan uit exotische vruchten, omdat ik deze elke dag veelvuldig tegenkom en ik wil jullie zo het gevoel geven alsof jullie echt op het eiland zitten. Ook kunnen jullie even een duikje nemen in het zwembad.

(http://www.exotenrecepten.nl/images/fruitmain.jpg)

Nadat het buikje iets gevuld is (niet te veel eten, anders hoef je straks niets meer!), krijgen jullie de kans om met niemand minder dan Marnix, Marleen en Emma (jawel, dezelfde als in Expeditie Robinson) te praten en met hun op de foto te gaan.

(http://img180.imageshack.us/img180/8967/expeditierobinson20050ln.jpg)

Leuk! Ik heb hun uitgenodigd, omdat zij natuurlijk ook van alles afweten van het overleven op een eiland, zodat zei al jullie brandende vragen kunnen beantwoorden (Marnix zal mij bovendien van enkele tactieken kunnen voorzien, waardoor ik langer in het spel kan blijven en meer feesten kan organiseren >:D). Maar dat is niet alles! Dan mogen jullie een hindernisbaan (jawel, eenzelfde als ik eerder deze expeditie heb moeten afleggen) af gaan leggen tegen Marnix, Marleen en Emma... Zo kunnen jullie kijken of jullie ook een echte Robinson kunnen zijn! De snelste bezoeker zal een bijzondere prijs krijgen...en omdat het een speciale avond is krijgt ook de beste mede-Survivor een prijsje. Een reden om te komen dus!

(http://www.ramsar.org/pictures/award-logo.jpg)

Omstreeks 19.30 uur kun je in de lounge area aanschuiven voor een soort van dinnershow: jij krijgt de lekkerste gerechten geserveerd (veel exotische gerechten, maar mocht je dit niet lusten dan heb ik frietjes voor je!), terwijl er een wervelende show voor jou zal worden opgevoerd (het lijkt wel het kuuroord Mosa Nostra)! Er zal een show worden opgevoerd door niemand minder dan… Molcrazy en Daisy! Maar zij zijn toch de spelleiders van Survivor, wat ga je met ze uitvoeren? Ik ga niks met hun uitvoeren, ze drongen zelf aan om hun speciaal voorbereide act te kunnen vertonen... Welke act? Nou, het schijnt dat ze al maanden hebben getraind om...nee het is niet een ballerinapakje...en ook niet in een mantelpakje...(zouden we wel willen zien hè! 8)) Nee, nu zou je denken dat ik ging vertellen wat voor een act ze zouden gaan opvoeren, maar ik hou het nog lekker een beetje geheim, omdat dit ook een beetje past bij mijn eigen karakter. Maar ik kan je wel verklappen dat het iets met zang, dans en show is (véél vuur o.a.), met als thema natuurlijk Survivor, omdat het een thema-avond is. Andere afgevallen kandidaten zullen MC en Daisy hierbij ondersteunen, zodat zij niet alleen in hun hempje staan. Ze zullen door twee beroemde muzikanten worden ondersteund bij de zanggedeeltes. Misschien wel Madonna (en haar dansers) en James Blunt? We zullen zien!

(http://img279.imageshack.us/img279/1884/dsc08980std9gr.jpg)
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Nostradamus op 1-12-2005, 17:30:32
Om 20.30 uur zal ikzelf, de gastheer, ook mee gaan doen aan de activiteiten. Omdat deze avond spannend en toch leuk moet zijn, heb ik weten te regelen dat heel Ushaia in een doolhof zal worden omgebouwd. Jij zult samen met mij (en ex-Blok bewoner Brett) een levensgroot doolhof af moeten leggen en Survivorachtige activiteiten uitvoeren (misschien wel paintball!), zodat je echt het gevoel krijgt alsof je in Survivor zit (Misschien zit er wel weer een prijsje aan vast voor de nummer 1!). Op het eiland zien we immers ook af en dat moeten jullie dan ook doen… Zorg er wel alvast voor dat je vuur kunt maken, dat je met een liaan overweg kunt en dat je kennis hebt van wat afleveringen van Lost! Je weet maar nooit namelijk...

(http://www.stbedes-junior.surrey.sch.uk/iow2001/blackmaze2.jpg)

Na deze loodzware trip gaan we om 22.00 uur even een rustpauze inlassen en kijken/luisteren naar de nieuwe komische sensatie Javier Guzman en de Lama’s, die jullie aan het lachen moeten maken, want op het Survivoreiland wordt er natuurlijk ook gelachen! Immers, een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd.

(http://weblog.moetkunnen.com/media/9/20050901-Lachen.jpg)

Om 23.00 uur zal de slotact beginnen... Dan kunnen jullie namelijk al een blik werpen in de toekomst! Via mijn glazen bol zullen jullie al komen te weten hoe de komende aflevering van Survivor zal verlopen en wie uiteindelijk Survivor zal winnen. Medesurvivors zouden zo hun gekozen strategie nog op tijd kunnen wijzigen (is dit wel slim van me?  ;)). Zodoende zul je al enkele dingen over Survivor komen te weten, die nog niemand weet! Ook kom je enkele interessante zaken te weten die zijn gebiecht in de Biechthut, maar die nog nooit zijn vertoond! Ik zal alvast verklappen dat ikzelf hierin ook een aandeel heb.

(http://weblogs.bnn.nl/img?id=1206110&ts=1100040530000)

Nadat we dit gedaan hebben zullen we om 23.50 uur  wat vuurwerk de lucht insturen om de opening van de club nog wat kracht bij te zetten. Om 0.00 uur moet het feest eigenlijk sluiten, maar jullie mogen best doorfeesten als jullie willen (dit zal helaas op tegenstand van MC en Daisy stuiten, dus maak er voor 0.00 uur maar een feest van; ik ruim de rommel maar al te graag op!).

(http://www.tntvuurwerk.nl/images/explo.jpg)

De presentatie zal op deze avond in de handen liggen van mijzelf (misschien laat ik Ernst-Paul Hasselbach me wel helpen)! Er zullen de hele avond verschillende (vruchten) sapjes te drinken zijn, maar ook andere drankjes. Zo is er kinderchampagne voor de mensen onder de 16 jaar en zal er zal een Spirit of Aquagonia (jawel ik het recept van Koekoe weten te stelen!) worden geserveerd aan degene boven de 16 jaar. Er is ook een dresscode en deze luidt: zo mysterieus als het maar kan.

Ik hoop dat je na het lezen van mijn programma geïntereseerd bent geraakt en dat ik je op het openingsfeest van mijn club mag verwelkomen! Tot dan!
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: xmoix op 1-12-2005, 20:18:47
zeker lijkt me zeker leuk!!
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: -Jutta- op 2-12-2005, 16:36:56
Heel leuk gedaan hoor  :D

(alleen die hindernisbaan had ik al eerder  >:( )
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Molcrazy op 6-12-2005, 21:05:40
Beste survivor,

Na een feestje is het tijd voor serious business. Wie wil jij dat Survivor wint? En vooral … waarom dat gaat gebeuren! Onderbouw goed waarom jij denkt dat hij of zij de ultieme Survivor is en win een roofstem. Voor de nr 2 ligt een immuniteitsblokkeringsstem klaar. En daarnaast is er deze week nog een extra, geheime stem te winnen. Wat dat inhoudt vertellen we niet.

We vertellen alleen nog dat je je inzending wederom in je eigen fanclub moet neerzetten, vóór zaterdagavond 23.59 uur. Om onduidelijkheid te voorkomen; zet bovenaan je post het woord ‘Weekopdracht’.

Succes!
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: -Jutta- op 6-12-2005, 21:15:23
Nostra is er nog steeds  ::bravo::
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: xmoix op 6-12-2005, 22:00:34
Volgens mij denk je steeds dat je ons zal moeten verlaten, maar niets is minder waar, je doet het super!!! Zet hem op!!!  ::bravo::  ::hug::
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Eck op 6-12-2005, 22:01:00
ik zei toch dat je bleef ;D
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Fossiel op 6-12-2005, 22:01:24
Succes Nos!
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Ongewensd Persoon op 7-12-2005, 23:09:46
De verrassing van dit spel ben jij voor mij. Je hebt echt meesterlijk gespeeld en je kan dit nog uitspelen ook. Tacticus en strateeg die nog ethisch kan spelen ook. Je hebt alles om Survivor te worden. Succes!
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Nostradamus op 8-12-2005, 09:03:46
bedankt voor de complimenten!  ::ok::
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: xmoix op 8-12-2005, 17:59:11
geen dank hoor  ::rofl::
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Nostradamus op 9-12-2005, 17:15:07
Weekopdracht

Er is een harde tijd in Survivor aangebroken, een tijd waarin iedereen het spel tactisch speelt, ook al ontkent iedereen het. Nu pas worden de kwaliteiten van iedereen duidelijk, voor en achter de schermen. Sommige spelen een gewoon spelletje, sommige spelen een smerig spelletje.

De door Daisy en Molcrazy gestelde vraag: "Wie wil jij dat Survivor wint?" is steeds makkelijker te beantwoorden, omdat er nog maar weinig mensen over zijn. Enkele goede mogelijke kandidaten (voor mij) voor de eindoverwinning hebben Survivor reeds verlaten  :\'(, maar bij de acht overgebleven kandidaten zitten zeker te weten enkele potentiële winnaars voor mij. ::ok:: Natuurlijk zou ik zelf graag het spel winnen >:D, maar ik denk dat mijn medekandidaten evenveel, misschien zelfs wel meer kans maken om het spel te winnen. Daar is een duidelijk aanwezig iemand (Koekoe), een stille en vrolijk spring-in-het-veld (Eefjuhh), een populaire underdog (Faabjuh), een persoon die de groep samenhoudt in moeilijke tijden (Jutta), een persoon die de dames de helpende hand toesteekt en de mannen een steun in de rug geeft (Jorg), een lieve wolvin in schapenvacht (Xmoix) en een ambitieuze Survivor (Eck).

De meesten zullen wel willen dat Koekoe wint (of juist niet), omdat hij nu haast elke week met zijn immuniteit het spel doorloopt en ook erg populair is. Alleen een Survivor kan dan nog wel zo populair zijn, maar dan moet hij ook als een man/vrouw strijden. Elke week stemmen en vrezen dat je eruit moet gaan… Ik vind dat de winnaar van Survivor dat aan het einde mee moet hebben gemaakt. Dan blijven er echter nog steeds veel keuzes over… Maar als ik terugdenk aan het tweede team van Holy Isle, is de keuze ineens heel simpel. Toen heb ik gezegd dat Eck onze sterkste eilandbewoner was en dat was hij ook! Hij is nu zelfs meer dan dat (geloof me maar op mijn woord)… Zijn zogenaamde X-factor is verdubbeld! Ik zou dus graag willen dat Eck Survivor wint, omdat hij de kwaliteiten van een Survivor heeft (en natuurlijk aan de andere kant omdat dat ik dan nog kan bewijzen dat ik nog steeds kan voorspellen ;)). Eck is erg sociaal en ligt ook erg goed in de groep. Hij heeft eigenlijk geen vijanden (ik zal daarom ook nooit op hem kunnen stemmen)... Ook is hij erg populair in de populariteitspoll en dat zal hem in het verdere verloop van het spel zeker helpen. Fysiek is Eck ook erg sterk: bij de proeven zit hij altijd voorin en hij heeft eigenlijk nooit een off-day (denk maar terug aan de keer dat hij maar lieft 14,5 meter naar de bodem van de zee wist te zwemmen; dat record staat nog steeds ::ok::). Hulpvaardig is voor Eck een begrip dat hij vaak toepast. Ook heeft hij pas maar weer eens bewezen creatief te zijn, door één van de twee te winnen stemmen weg te kapen! Eck stelt zich dus wel degelijk open voor toevoegingen aan zijn al fantastische krachten. Ook gun ik het hem om nu te winnen, omdat hij vorig jaar door Lola het ticket op de samensmelting werd afgesnoept. Al met al redenen om Eck aan te wijzen tot mijn winnaar van Survivor! Hiervoor krijgt hij alvast een trofee van mij, mocht hij niet winnen (maar ik hoop wel dat hij dat doet!)...

(http://www.ramsar.org/pictures/award-logo.jpg)
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: xmoix op 9-12-2005, 21:55:16
MOOIII!!!  ::bravo:: ::bravo:: ::bravo::
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Guikie op 9-12-2005, 22:15:34
Mooi stukkie, Wat heeft Eck betaald om jullie allemaal over hem te laten schrijven  ::)
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: koekoe op 10-12-2005, 10:12:22
Mooi stukkie, Wat heeft Eck betaald om jullie allemaal over hem te laten schrijven  ::)
::ok:: ::ok:: ::ok::
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: -Jutta- op 10-12-2005, 10:19:32
Eck is de beste  ::ok::
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: koekoe op 10-12-2005, 10:31:11
Eck is de beste  ::ok::
  >:D >:D >:D >:D
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: -Jutta- op 10-12-2005, 10:32:47
  >:D >:D >:D >:D

Wat nou weer?  ???
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: koekoe op 10-12-2005, 10:36:05
Wat nou weer?  ???
gewoon  >:D >:D >:D >:D
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Fabiann op 10-12-2005, 10:40:44
Eck is de beste  ::ok::
Vind ik ook! ::jaja::
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Eck op 10-12-2005, 11:01:46
en strax ligt eck eruit :-\\
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Fabiann op 10-12-2005, 11:31:46
en strax ligt eck eruit :-\\
Wie zegt dat dan?
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Nostradamus op 10-12-2005, 13:26:19
Mooi stukkie, Wat heeft Eck betaald om jullie allemaal over hem te laten schrijven  ::)
MOOIII!!!  ::bravo:: ::bravo:: ::bravo::

bedankt voor de complimenten!  ::ok::

en strax ligt eck eruit :-\\

niet zo pessimistisch! Alles wat ik geschreven hebt klopt gewoon... Je hebt een grote kans om in de finale te komen!


Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: -Jutta- op 10-12-2005, 20:18:36
En ik had dat al eerder  ;)
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Robbieazerty op 11-12-2005, 12:50:47
Eck is popi! Maar ja, wie vindt Eck nou niet geweldig? :)
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Molcrazy op 11-12-2005, 15:26:19
Beste survivor,

Voor Giorgio, Kolko, Aitan, EIDM, Nicky en ikke is het al een tijdje over, ze zitten allang weer lekker thuis. Maar jullie kunnen ze voor één keer terug laten keren. Leg met duidelijke argumenten uit waarom hij of zij een plek in de jury verdiend die de winnaar mogen kiezen. De winnaar wint een meesterstem en zijn/haar keuze mag ook uiteindelijk een stem uitbrengen in de finale! Voor de nr 2 is er een geluksvogelstem als troostprijs.

Eirc, Willem, Guikie en Daan kan je niet kiezen, aangezien zij hebben gekozen zelf het spel te verlaten. Post je betoog vóór donderdagavond 23.59 uur in je eigentopic. Begin je post weer met weekopdracht, zodat wij zien wat je inzending is.

Succes!
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Fabiann op 11-12-2005, 15:34:46
Veel succes Nostra!! ::bravo::
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: xmoix op 11-12-2005, 16:19:13
Weer een ronde verder, misschien had je het zelf niet verwacht, maar wel heel erg super!!!!!  ::bravo::
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Nostradamus op 11-12-2005, 16:56:50
Veel succes Nostra!! ::bravo::
Weer een ronde verder, misschien had je het zelf niet verwacht, maar wel heel erg super!!!!!  ::bravo::

inderdaad onverwacht maar goed...bedankt voor de complimenten! ::ok::
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: -Jutta- op 11-12-2005, 19:35:59
Ik wist wel dat je het zou redden  ::bravo::

En over die blunder: Het zij u vergeven  ::hug:: ::hug:: ::hug::  :P
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Fossiel op 11-12-2005, 20:21:13
Je doet het goed Nos! ::jaja::
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Fabiann op 11-12-2005, 20:24:00
En over die blunder: Het zij u vergeven  ::hug:: ::hug:: ::hug::  :P
Wat was nou eigenlijk de blunder?  ???
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Fossiel op 11-12-2005, 20:25:39
Wat was nou eigenlijk de blunder?  ???
ja daar ben ik ook nog niet achter ???
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: -Jutta- op 11-12-2005, 20:25:49
 ;D ;D ;D voor mij een weet voor jou een vraag  ;D ;D ;D
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: koekoe op 11-12-2005, 20:28:14
gefeliciteerd Nostra,je bent er nog  ::ok:: ::ok:: ::ok::
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: xmoix op 11-12-2005, 21:01:10
;D ;D ;D voor mij een weet voor jou een vraag  ;D ;D ;D

hier t zelfde, .. gekkie!  ;)
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Nostradamus op 12-12-2005, 15:26:27
;D ;D ;D voor mij een weet voor jou een vraag  ;D ;D ;D

dus jij weet het ook al...

gefeliciteerd Nostra,je bent er nog  ::ok:: ::ok:: ::ok::

wat had je anders verwacht?  ;)
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: -Jutta- op 12-12-2005, 15:27:18
dus jij weet het ook al...

wat had je anders verwacht?  ;)

Ik kan gewoon 1 en 1 optellen  ;) (ik weet niet zeker of het klopt, maar het is wel de meest logische)
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Nostradamus op 12-12-2005, 15:32:13
Ik kan gewoon 1 en 1 optellen  ;) (ik weet niet zeker of het klopt, maar het is wel de meest logische)

bepaalde anderen kunnen dit nog steeds niet...
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Fossiel op 12-12-2005, 15:33:00
mag ik die blunder weten?
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Nostradamus op 12-12-2005, 15:34:37
mag ik die blunder weten?

en dan mijn hele spel gaan vergooien? dankje...later, nog eventjes geduld en anders lees goed alle berichten van de afgelopen week!
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: -Jutta- op 12-12-2005, 15:35:35
mag ik die blunder weten?

Hij heeft z'n roze slip verloren. Niet door vertellen hoor
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Fossiel op 12-12-2005, 15:55:25
Citaat
Hij heeft z'n roze slip verloren. Niet door vertellen hoor
DAT MEEN JE NIET ::oink:: ::oink::
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Nostradamus op 12-12-2005, 15:56:23
Hij heeft z'n roze slip verloren. Niet door vertellen hoor

Jutta..hoe kon je? :o
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: -Jutta- op 12-12-2005, 15:56:59
 ::hypocriet:: ::hypocriet:: ::hypocriet::

Hij heeft het niet van mij. Het was..eh..eh... het was... die steen daar


 ::hypocriet:: ::hypocriet:: ::hypocriet::
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Fossiel op 12-12-2005, 16:01:00
::hypocriet:: ::hypocriet:: ::hypocriet::

Hij heeft het niet van mij. Het was..eh..eh... het was... die steen daar


 ::hypocriet:: ::hypocriet:: ::hypocriet::
kunnen stenen praten ???
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Nostradamus op 13-12-2005, 20:31:16
kunnen stenen praten ???

tijdens Survivor alleen!
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Fossiel op 13-12-2005, 20:59:59
tijdens Survivor alleen!
Spannend hoor ::tandpastasmiley::
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Daisy op 14-12-2005, 17:06:29
tijdens Survivor alleen!

Volgens heeft Jutta last van uidrogingsverschijnselen, misschien moeten we haar maar naar huis sturen >:D
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: xmoix op 14-12-2005, 17:07:37
Volgens heeft Jutta last van uidrogingsverschijnselen, misschien moeten we haar maar naar huis sturen >:D

nee!!  :\'(
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Nostradamus op 14-12-2005, 17:23:03
Volgens heeft Jutta last van uidrogingsverschijnselen, misschien moeten we haar maar naar huis sturen >:D

dat gun ik haar niet
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: -Jutta- op 14-12-2005, 18:12:04
Volgens heeft Jutta last van uidrogingsverschijnselen, misschien moeten we haar maar naar huis sturen >:D

Ik weet waar je bed slaapt, ik weet waar je huis woont  ;D
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Fossiel op 14-12-2005, 19:59:42
Volgens heeft Jutta last van uidrogingsverschijnselen, misschien moeten we haar maar naar huis sturen >:D
mag ik dan in haar plaats?
 ::tandpastasmiley::
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Daisy op 14-12-2005, 20:00:28
mag ik dan in haar plaats?
 ::tandpastasmiley::

Nee >:D
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Fossiel op 14-12-2005, 20:01:52
Nee >:D
Jammer ::ohno::
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Nostradamus op 14-12-2005, 20:05:35
mag ik dan in haar plaats?
 ::tandpastasmiley::

Survivor is kei hard...
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Fossiel op 14-12-2005, 20:06:59
Ik heb een grijs gevoel dat deze week wel eens de laatste voor Nostra zou kunnen zijn. Weet niet waarom, maar mijn gevoel is over het algemeen best betrouwbaar
 ::ohno::
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Nostradamus op 14-12-2005, 20:07:53
Ik heb een grijs gevoel dat deze week wel eens de laatste voor Nostra zou kunnen zijn. Weet niet waarom, maar mijn gevoel is over het algemeen best betrouwbaar
 ::ohno::

denk je dat omdat er 2x om mij geactiveerd is!? Het kan ook bedrog zijn!  ;)
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Fossiel op 14-12-2005, 20:10:45
denk je dat omdat er 2x om mij geactiveerd is!? Het kan ook bedrog zijn!  ;)
nee, ik heb dit gevoel al 3 weken  ;)
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Nostradamus op 14-12-2005, 20:11:26
nee, ik heb dit gevoel al 3 weken  ;)

dan ben je niet de enige ;)

ik houd het graag spannend!  >:D
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: -Jutta- op 15-12-2005, 13:20:06
nee, ik heb dit gevoel al 3 weken  ;)

Dan zit je deze keer waarschijnlijk ook fout  ::)
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Fossiel op 15-12-2005, 13:40:57
Dan zit je deze keer waarschijnlijk ook fout  ::)
zo kun je ook zien ja ::tandpastasmiley::
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: juudith op 15-12-2005, 13:42:06
zo kun je ook zien ja ::tandpastasmiley::
We zien het allemaal Zaterdag wel :P (nouja, ik niet :P)
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Nostradamus op 15-12-2005, 17:08:52
Weekopdracht

Giorgio, Kolko, Aitan, EIDM, Nicky of Ikke, dat is de vraag. To be or not to be, this is the moment.

Als je aan het begin van de expeditie had gevraagd welke persoon ik zou kiezen, dan had ik echt voor 100% voor Nicky gekozen, vooral omdat hij een echt maatje van me is en omdat hij de Survivorkwaliteiten heeft! ::ok:: Maar gedurende spel zijn er enkele dingen gebeurd, waardoor ik meer inzicht hebben kunnen krijgen in hoe mensen echt zijn. Immers, onder druk presteert iedereen anders... ;) Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: ik kies voor IKKE. Misschien is deze keuze voor sommige mensen verrassend (maar ja, ik ga niet hetzelfde doen als iemand anders :P : dat is niet origineel!), maar ik kan deze keuze logisch uitleggen. Ik heb het liefste een ‘objectieve’ jury die de winnaar van het spel aanwijst (zou mijn favoriet zo winnen?!) en dat het dus niet van die vriendjespolitiek wordt als in Den Haag.  ::niet-ok:: Dan blijft er maar één persoon over: Ikke, de geheime 25ste Survivor! Hij heeft van de mogelijke kandidaten met geen van de huidige Survivorkandidaten (die dan bij de laatste 6 zitten) op één eiland gezeten en dus hij kan wellicht een verrassende stem uitbrengen, om toch iemands kansen in de finale de grond in te boren. >:D Ook vind ik het nog steeds knap dat hij Survivor in het geheim begonnen is (waarschijnlijk enkele dagen voordat mijn expeditie begon) op één van de zwaarste eilanden, Oscura. Ik zou het voor Ikke een leuk slotakkoord vinden, als hij, degene die als eerste met Survivor begon, ook het spel afsluit door te stemmen op zijn keuze (hopelijk ook mijn keuze, dat kan ik niet inschatten). Ook vind ik dat Ikke een normale kans verdient om iets te doen in Survivor, omdat hij eerst in zijn eentje mocht overleven... Dus ikke, veel succes alvast en stem op de Beste!

hopelijk win ik deze weekopdracht, want ik had niet echt veel creativiteit meer uit de vermoeide geest kunnen trekken. Het is wel verrassend genoeg in elk geval!
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: xmoix op 15-12-2005, 17:32:44
ikke vind echt leuk hoe hij in het spel is gekomen en verder ook toppie!!
Mooi geschreven!!  ::bravo:: ::hug::
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: -Jutta- op 15-12-2005, 17:37:16
Leuk gedaan hoor  ::ok::
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Fossiel op 15-12-2005, 17:52:07
Ik ben het met Nostra eens. Ikke kent niemand (... :P) dus hij moet sowieso in de jury
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Nostradamus op 15-12-2005, 22:15:56
Ik ben het met Nostra eens. Ikke kent niemand (... :P) dus hij moet sowieso in de jury

gelukkig is iemand het met me eens ::ok:: Bedankt voor de complimenten Jutta en Xmoix... ::ok::

had verwacht dat ik zou worden afgekraakt :-X
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: xmoix op 16-12-2005, 08:57:59


had verwacht dat ik zou worden afgekraakt :-X

hoezo? Ik zou het nooit durven ;) :P
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Nostradamus op 16-12-2005, 18:10:39
hoezo? Ik zou het nooit durven ;) :P

ik bij jou ook niet :P
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Eck op 16-12-2005, 18:22:23
mooi verhaal ::bravo::
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Nostradamus op 16-12-2005, 18:23:46
mooi verhaal ::bravo::

dankje maar het wint waarschijnlijk toch niet..
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Jorg23 op 17-12-2005, 13:39:21
heej nossie,dappere krijger, met zoveel geluk van het lot, wat zal het lot vandaag beslissen? ::ok::
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Eck op 17-12-2005, 13:46:03
dankje maar het wint waarschijnlijk toch niet..
come on cheer up!
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Nostradamus op 17-12-2005, 17:47:32
come on cheer up!

oké THANX!
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Molcrazy op 17-12-2005, 17:49:01
Beste survivor,

De finaleplaatsen zijn heel dichtbij. Om er zeker van te zijn dat je in de finale zit, moet je gewoon de Sociale Proef winnen. Deze vinden jullie terug in jullie PM-box.

Succes!
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Fossiel op 17-12-2005, 17:55:15
En nog blijft ie erin hoor!
Dit kan niet meer misgaan. Nostra, jij bent mijn winnaar!
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Nostradamus op 17-12-2005, 17:56:28
En nog blijft ie erin hoor!
Dit kan niet meer misgaan. Nostra, jij bent mijn winnaar!

alvast bedankt ::ok::
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Fabiann op 17-12-2005, 18:02:50
Succes Nostra! ::bravo::
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Nostradamus op 17-12-2005, 18:04:07
Succes Nostra! ::bravo::

dankje..
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: -Jutta- op 17-12-2005, 18:43:35
Succes Nostra  ::hug::
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: xmoix op 17-12-2005, 18:48:47
Echt ongeloofelijk!!!  ::hug:: ::hug::  ::joehoe::  ::bravo:: ::bravo::
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Nostradamus op 17-12-2005, 19:47:37
Succes Nostra  ::hug::
Echt ongeloofelijk!!!  ::hug:: ::hug::  ::joehoe::  ::bravo:: ::bravo::

allebei bedankt voor de aanmoedigingen!
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: koekoe op 17-12-2005, 22:31:05
succes Nostra  ::ok:: ::ok::
Titel: Re: Fanclub Nostra
Bericht door: Molcrazy op 18-12-2005, 01:51:36
Sorry Nos, meer uitleg vind je in het topic van de Survivor-populariteitspoll.