Realitynet - Realitynet.org

Oudere seizoenen => Reality-series => Hotel Big Brother 2006 => Topic gestart door: Nîcky op 3-01-2006, 21:40:05

Titel: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 3-01-2006, 21:40:05
Talpa start 'Hotel Big Brother'


Talpa start het nieuwe jaar met veel nieuwe programma’s. Vanaf 14 januari 2006 komt Talpa TV onder andere met nieuwe afleveringen van Big Brother. In totaal zullen zeven bekende tv-persoonlijkheden het BigBrotherhuis ingaan om daar acht weken lang 'Hotel Big Brother' geheel belangeloos te runnen. Hun missie is zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor een goed doel: het Nederlandse Rode Kruis. Wie de BN’ers zullen zijn is nog niet bekend gemaakt.

Om in die missie voor het Rode Kruis te slagen organiseren de bekende bewoners aan de lopende band events. Dit kunnen ook events zijn waar de kijker bij kan zijn, als men er maar genoeg geld voor neertelt. Zo hosten de BN’ers elke week een unieke dinershow, exclusief toegankelijk voor de 10 gasten, voor mensen die op de website van Hotel Big Brother het grootste geldbedrag bieden.

Hotel Big Brother bestaat uit een kick-off uitzending, een dagelijkse uitzending, een extra uitzending op maandagavond met een verslag van het diner en een live uitzending op vrijdagavond waarin één van de bewoners het huis moet verlaten. Vanaf maandag 16 januari zijn de belevenissen van de gastheren en gastvrouwen van Hotel Big Brother iedere werkdag te volgen. [Radio.NL]
 
(http://imagebase.allegaartje.tk/BigBrother/logo.jpg)
Titel: Re: (Nieuws Over Hotel Big Brother)
Bericht door: Nîcky op 3-01-2006, 22:12:39
Viola Holt in het Big Brother-huis

Presentatrice Viola Holt is één van de deelnemers van Hotel Big Brother, Big Brother maar dan met bekende Nederlanders. Dat meldt Evert Santegoeds. De Privé-hoofdredacteur vertelde eerder dat Holt haar come-back bij Talpa zou maken met een nieuw programma met helderziende Sarina.

Het programma met Sarina zal echter door Winston Gerschtanowitz (foto) gepresenteerd worden. De come-back van Holt bij Talpa gaat dus slechts om de deelname aan Hotel Big Brother. Sarina was eerder een aantal keer te zien in het geflopte programma Thuis, wat Gerschtanowitz samen met een aantal andere presentatoren presenteerde. Gerschtanowitz was eerder tevens te zien bij Talpa in het programma In de huid van....

Bron: Mediakrant

(http://www.story.nl/NR/rdonlyres/8E077669-C3ED-4CBE-9122-847C3AC8D731/0/violaklein.jpg)
Titel: Re: (Nieuws Over Hotel Big Brother)
Bericht door: Nîcky op 3-01-2006, 22:14:17
IN JANUARI! John de Mol komt met V.I.P. Big Brother! Ratelband nu al 't huis in!

John de Mol komt met V.I.P. Big Brother! Ratelband nu al 't huis in!
Het Big Brother-huis blijft niet lang leeg staan als de laatste bewoner van Big Brother 5 de deuren achter zich heeft dichtgeslagen in december, want een maand later is het Big Brother-huis strijdtoneel van een serie met Bekende Nederlanders! En als voorproefje maakt Emile Ratelband binenkort zijn entree onder de huidige BB-bewoners...
 De programmering gaat om bij Talpa! De zender van miljardair John de Mol gaat vanaf januari fors inzetten op reality tv!
In januari gaat daarom ook een V.I.P. Big Brother van start,. tien of twaalf Bekende Nederlanders van het Bobo's in the Bush-garnituur gaan dan twee maanden lang in het Big Brother-huis in aalsmeer wonene. Ratelband, Tatjana, Johan Vleminxk, Kelly, Kim Holland, Fajah Lourens...

Het zijn voor het merendeel de namen die ook in 1999 en 2000 het V.I.P. BB-huis bevolkten... Maar iedere semi BN'er die in januari en februari niets te doen heeft lijkt welkom te zijn en krijgt in ieder gaval een uitnodiging. Voor een aantal zal die uitnodiging als geroepen komen, want het betekent naast twee maanden brood op de plank dankzij het salaris dat zij ontvangen voor hun deelname, ook nog eens echt gratis eten in het BB-huis.

In het huis gaan de BN'ers een aantal cursussen volgen. Varierend van een circus tot balletopleiding...

Zeker is in ieder geval dat Emile Ratelband een van de bewoners van het V.I.P.-huis zal zijn. Ratelband heeft echter eerst nog een ander klusje te klaren. Hij zal binnenkort het huidige huis ingaan om de bewoners en wie het allemaal niet gelooft: heel binnenkort maakt Emile Ratelband -als voorproefje op wat komen gaat- zijn entree in het Big Brother-huis!

Bron : zijonline

(http://www.telegraaf.nl/multimedia/archive/00908/John_de_Mol_jpg_908991c.jpg)

(http://www.talpa.tv/upload/197455_610_1135288557158-hotelbb-insert1.jpg)
Titel: Re: (Nieuws Over Hotel Big Brother)
Bericht door: Nîcky op 4-01-2006, 10:12:54
Bart terug in BB

Big Brother Bart in 't Veld, de winnaar van de allereerste Big Brother-serie keert terug naar waar het begon. Hij is één van de hotelgasten in Hotel Big Brother, dat 12 januari van start gaat. Lange tijd heeft Bart zich afwezig gehouden van BB, maar na 12 ambachten en 13 ongelukken bij diverse krantjes en lokale omroepen staat hij er weer helemaal klaar voor. Ook de komst van BB3-Kelly en Viola Holt werd dinsdag definitief door NSE bevestigd. Nieuwe namen zijn die van gool old Gert Timmerman en Bonny St. Claire.

Bron : Mediawatchers

(http://www.big-andries.nl/images2/allstars_bart.jpg)
Titel: Re: (Nieuws Over Hotel Big Brother)
Bericht door: Nîcky op 6-01-2006, 16:37:41
Ook Monique Sluyter opnieuw in BB

AT5 Showbizz-verslaggever Frank Awick en tv-babe / actrice Monique Sluyter zijn de zesde en zevende hotelgast van Hotel Big Brother. Sluyter ontwikkelde zich tot bekende Nederlanderse ero-ster door haar soft-erotische televisie programma's Tutti frutti en Erotica. Ze stond maar liefst vier keer in de Playboy en als zangeres scoorde ze met de single 'I want your body', de plaat haalde goud in Israël en Quintin Tarentino gebruikte de muziek in zijn film "True Romance". Voor Monique is het niet de eerste keer in het BB-huis. In 2000 zat zij samen met oa. Christine van der Horst, Emile Ratelband en Theo van Gogh in Big Brother VIPS. Een week lang zat Monique toen in Almere opgesloten, maar dit keer zou het wel eens langer kunnen gaan duren .....

Bron : Mediawatchers

(http://www.stern.de/_content/51/70/517012/heft51_80_80.jpg)
Titel: Re: (Nieuws Over Hotel Big Brother)
Bericht door: Nîcky op 6-01-2006, 16:39:25
De ware Gert

Voor de 70-jarige Gert Timmerman is het fenomeen Big Brother nieuw. "Mocht heimwee opdoemen, dan zal ik de kijkers smeken om mij eruit te stemmen. Ik heb er uitgebreid met mijn huidige vrouw over gesproken en het lijkt mij nuttig dat de kijkers de ware Gert te zien krijgen. Kijk, in zo'n huis, of in dit geval hotel, gaat na twee dagen toch het masker af. Dan komen wellicht de irritaties boven. Wat dat betreft ben ik benieuwd hoe we over twee maanden met zijn zevenen tegenover elkaar staan. Nu is het nog allemaal leuk en aardig, maar wat als je niet kunt slapen omdat je buurman de hele nacht ligt te snurken?"

Bron : Mediawatchers

(http://www.talpa.tv/upload/215630_610_1136891807544-Gert_Rishi.jpg)
Titel: Re: (Nieuws Over Hotel Big Brother)
Bericht door: Nîcky op 6-01-2006, 16:40:16
Viola: "Jensen is welkom"

Viola Holt doet ten eerste aan Hotel BB mee voor het goede doel, maar ook een beetje voor zichzelf. "Ik wil wel weten wat het met je doet om twee maanden van de buitenwereld afgesloten te zijn. Alleen voor boodschappen bij de supermarkt of de groothandel mogen we er af en toe uit. Het is de bedoeling dat wij met zijn zevenen het hotel gaan runnen, onder begeleiding van een coach die elke week wisselt. De bediening, de maaltijden en het verschonen van de bedden in de suite doen we allemaal zelf. Van mij mag Robert Jensen hier wel langs komen om een nachtje te slapen, maar hij moet dan wel flink in de buidel tasten voor het goede doel. Ik zou het prachtig vinden."

Bron : Mediawatchers

(http://home.planet.nl/~medialog/violaholt.jpg)
Titel: Re: (Nieuws Over Hotel Big Brother)
Bericht door: Nîcky op 6-01-2006, 16:41:07
Geen haat en nijd

Kelly, die het klappen van de BB-zweep, kent maakt zich niet druk om het gebrek aan privacy in Hotel Big Brother. "Als er maar een behoorlijke zonnebank is", grapt ze, "we zullen de zaak toch moeten bijhouden! Maar ik wil wel laten zien dat ik ook een serieuze kant heb en dat ik niet dat blonde, domme ding ben waar ik vaak voor wordt versleten. Al die vooroordelen, daar word ik langzamerhand niet goed van. Ik ben blij dat Monique Sluyter ook mee gaat, ook over haar worden geregeld denigrerende dingen gezegd. Nee, concurrenten zijn we niet, we kunnen het juist uitstekend met elkaar vinden. Dus verwacht van ons geen haat en nijd."

Bron : Mediawatchers

(http://www.rnn7.nl/index_bestanden/bio/slides/kelly.jpg)
Titel: Re: (Nieuws Over Hotel Big Brother)
Bericht door: Nîcky op 7-01-2006, 01:55:07
Sluyter heeft zin in Hotel Big Brother

Talpa start op 14 januari met de uitzendingen van Hotel Big Brother. Hotel Big Brother wordt gerund door Gert Timmerman, Viola Holt, Bonnie St. Claire, Kelly van der Veer, Monique Sluyter, Frank Awick en Bart Spring in 't Veld. De opdracht is zoveel mogelijk geld te verdienen voor het Rode Kruis. "We rekenen op de inventiviteit van de bewoners én hun adressenboek", aldus Patrick Scholte van Talpa in de Telegraaf.

Scholte vervolgt: "Ze moeten hun huid zo duur mogelijk verkopen. Ik kan me voorstellen dat Viola Holt meditatiecursussen gaat geven, terwijl Bonnie slaapliedjes gaat zingen voor Nederlanders die tegen betaling in de hotelkamers van Hotel Big Brother kunnen overnachten."

Elke week is de leiding van de groep BN'ers in handen van een wisselende Big Boss.

Deelneemster Sluyter heeft al eerder in het Big Brother-huis gezeten, samen met Theo van Gogh. "Ik heb er nog kip staan bakken met kerrie in de keuken en Theo zat helemaal z'n vingers af te likken", aldus Sluyter bij RTL Boulevard. "Mijn uitgangspunt is gewoon: geld bij elkaar krijgen voor het Rode Kruis en zoveel mogelijk lol maken. Ik denk wel dat het een brouwsel wordt van misschien politiek en kunst en wetenschap en mensen uit de entertainment."

Iedere vrijdag stemt de staff op het beste personeelslid van die week. Van de BN’ers die deze titel niet hebben gekregen, zullen er twee worden genomineerd die kans hebben te moeten vertrekken. De kijker mag uiteindelijk bepalen wie er moet uitchecken. Op zaterdag 14 januari zal bij Talpa in een speciale kick-off uitzending het officiële startsein worden gegeven voor het programma. Daarna kan men op werkdagen rond 19:30 kijken naar de belevenissen in Hotel Big Brother. Verder kan de kijker elke vrijdag live meekijken in het Hotel en elke maandag is er op primetime een speciale uitzending.

(http://www.stern.de/_content/51/70/517012/heft51_80_80.jpg)
Titel: Re: (Nieuws Over Hotel Big Brother)
Bericht door: Nîcky op 7-01-2006, 01:57:14
Wie is Frank Awick en wat heeft hij gedaan?

Frank Awick is een Deelnemer uit Hotel Big Brother.  :) ;)
Titel: Re: (Nieuws Over Hotel Big Brother)
Bericht door: Nîcky op 7-01-2006, 16:22:13
Bart en Kelly opnieuw in BB-huis
       
Gert Timmerman, Viola Holt, Bonnie St. Claire, Monique Sluyter, Kelly, Bart, en AT5-verslaggever Frank Awick nemen vanaf 14 januari hun intrek in het Big Brother-huis. Voor een nieuwe programmareeks wordt dat huis omgeturnd in een hotel, dat door de bekende Nederlanders wordt gerund. Dat meldde een Talpa-woordvoerder donderdag.

De nieuwe reeks van Big Brother (BB) heet officieel Hotel Big Brother. De BN'ers nemen er acht weken hun intrek. Zij moeten proberen zoveel mogelijk geld op te halen voor goede doelen. Ze doen dat door betalende hotelgasten te ontvangen in het BB-huis in Aalsmeer. Bart en Kelly doen voor de tweede keer mee aan een BB-programma, al stond hun vroegere huis in Almere.

Nooit eerder had het publiek toegang tot het BB-huis, maar dit jaar kunnen mensen er dus een kamer boeken. Eens per week voeren de BN'ers een dinershow op. Belangstellenden kunnen via www.hotelbigbrother.nl proberen het BB-hotel binnen te komen. Alleen de mensen die het hoogste geldbedrag bieden komen in aanmerking voor de logeerpartij.

Telegraaf 

(http://www.nieuws.nl/news/NEWS/images/foto.01-20-2005.0032.jpg)
(http://krant.telegraaf.nl/krant/ditjaar/hetjaar1999/fotos/jaar99.12.dec.900.bigbrother.kl.jpg)
Titel: Re: (Nieuws Over Hotel Big Brother)
Bericht door: rosmalen op 7-01-2006, 19:33:44
als ik de deelnemerslijst doorneem lijken me het allemaal een beetje losers die ermee doen, maarja zal wel weer negatief van mij zijn
Titel: Re: (Nieuws Over Hotel Big Brother)
Bericht door: Nîcky op 8-01-2006, 22:05:35
Talpa komt met Big Brother 6
   
Er komt hoogst waarschijnlijk toch een nieuwe Big Brother reeks. Deze week begint Hotel Big Brother, maar in het najaar zal Big Brother 6 op de buis komen. Dit meldde Radio 538 vanmiddag.

Ruud de wild, DJ van Radio 538 en presentator van Big Brother mocht er verder niets over zeggen. Het was niet de bedoeling dat collega stem Tamara Brinkman het geheim onthulde. De persdienst van Talpa zegt niets te weten.
 
Bron : Mediadagblad.nl

(http://www.alife.nl/pictures_news/_thumbnails_index/de%20wild.jpg)
Titel: Re: (Nieuws Over Hotel Big Brother)
Bericht door: Nîcky op 8-01-2006, 22:22:44
Gert Timmerman op tv: 'Naar wc ga ik alleen'

ENSCHEDE - Gert timmerman is straks dagelijks op Tapa te zien in het Big Brother hotel. Dat kost hem zijn privacy, beseft de zanger. Maar voor een ding bedankt hij bij voorbaat vriendelijk: Ze hoeven me niet te filmen als ik naar de wc ga!' zegt hij donderdag in De Twentsche Courant Tubantia.

Bron: Tubantia.

(http://www.noordzeefm.nl/data/media/db_images/big/14795.jpg)
Titel: Re: (Nieuws Over Hotel Big Brother)
Bericht door: Nîcky op 9-01-2006, 14:31:01
Roel en Dido willen samenwonen

De voormalig bewoners van Big Brother 5 waren voor het eerst weer samen, ruim twee weken na de finale van het programma, zo valt in de Telegraaf te lezen. Ingrid nam het initiatief voor de grootse reünie: „Want we hebben elkaar vreselijk gemist.” De ex-BBers feestten er dan ook flink op los, in het bijzijn van familie en vrienden. Middelpunt van de avond was het liefdeskoppel uit het huis: Roel en Dido. Dido: „We zijn helemaal verliefd. Hij is nog veel leuker dan ik had kunnen bedenken. Ik moet mijn huis deze week uit. Dus we hebben bedacht dat we misschien wel gaan samenwonen.” Roel slaat een arm om Dido heen: „Van het geld dat ik heb gewonnen met een opdracht in het huis, 10.000 euro, kunnen we samen iets leuk gaan huren.

Bron : Mediawatchers

(http://www.talpa.tv/upload/146748_610_1131033089840-Dido_roel-new.jpg)
Titel: Re: (Nieuws Over Hotel Big Brother)
Bericht door: Nîcky op 9-01-2006, 14:32:40
Joost wil presenteren

’Big Brother’-winnaar Joost kan niet van zijn Brenda afblijven. „We gaan trouwen, maar ik heb haar nog niet gevraagd.” Brenda: „Ik heb wel een weekend Parijs cadeau gekregen, Joost is een enorme romanticus.” Joost: „Nee, ik ga haar daar niet ten huwelijk vragen. We zijn allebei nog jong, het komt echt nog wel. We gaan binnenkort eerst samenwonen. We kunnen niet zonder elkaar, dat is door ’Big Brother’ in een stroomversnelling gekomen.” Joost gaat van zijn gewonnen 262.500 euro niet rentenieren. „Ik ben in gesprek met een tv-productiemaatschappij. Dat ik iets op tv wil doen, daar ben ik bij ’Big Brother’ achtergekomen. Mensen aan het lachen krijgen, dat kan ik goed. Volwassenen, kinderen, kan allebei. En ik wil zeker vader worden. Dat gaat ook gebeuren, met Brenda.”

Bron : Mediawatchers/ Foto Bron : Mediactua.nl

(http://www.mediactua.nl/images/streamshots/2005-10-20-01/20051020-01-020.jpg)
Titel: Re: (Nieuws Over Hotel Big Brother)
Bericht door: Nîcky op 9-01-2006, 14:45:57
Leuke weetjes over Big Brother 2005.

De voormalig bewoners van Big Brother 5 waren voor het eerst weer samen, ruim twee weken na de finale van het programma. Ingrid nam het initiatief voor de grootse reünie: „Want we hebben elkaar vreselijk gemist.” De exBB ’ers feestten er dan ook flink op los, in het bijzijn van familie en vrienden. Middelpunt van de avond was het liefdeskoppel uit het huis: Roel en Dido. Na maanden onder een dak vlogen de vonken ervan af. En dat gaat binnenkort weer gebeuren… Het stel wil samenwonen!

• Ingrid en Menno hadden een korte liefdesrelatie in het ’BB’-huis. „De spanning die er in het huis was tussen ons, is er nog steeds. Waartoe het leidt weet ik niet.” Menno lacht: „Ik zal Ingrid wel missen als ze in het buitenland zou gaan werken. Maar tegenwoordig is gelukkig alles dichtbij. En ik heb het zelf ook druk. Deze week ga ik me opgeven voor ’Expeditie Robinson’. Misschien dat ik dat wél kan winnen met mijn fysieke gesteldheid en doorzettingsvermogen.”

• De roodharige Linda heeft het erg naar haar zin. „We gaan zorgen dat we elkaar allemaal blijven zien! Het is wel jammer dat Tanja er vanavond niet bij is. Het was voor haar niet mogelijk om te komen, omdat ze borstvoeding geeft, en ze laat Joscelyn niet graag alleen. We missen haar. We waren met zijn dertienen in het huis, en toen Jos geboren werd met veertien. Ze hoort er gewoon bij.”

• Rikkert schiet volop plaatjes. Lacht: „Ik heb iemand benoemd tot Hoofd Plakboek. Zelf zoek ik een baan als internetconsultant. En in de liefde gaat alles goed. Iris zwaaide me uit toen ik in het huis ging. Daarna kregen we iets. Deze reünie is te gek. Ik hoop dat we over een jaar nog zo met elkaar omgaan!”

• Ingrid koos ervoor in de ’Big Brother’-finale het huis te verlaten met 37.500 euro. „Daarvan ga ik in februari met mijn vader en moeder naar Zambia. Misschien dat ik daar ga werken, in een wildlifepark van een kennis. Ik wil graag iets doen met dieren. En ik neem mijn moeder nog mee naar Tenerife. Ze hebben het heel moeilijk gehad toen ik in het huis zat.”

• Chantal: „We hadden het plan oud & nieuw met elkaar te vieren. Maar mijn oma overleed op 85-jarige leeftijd. We dachten dat ze aan het dementeren was. Maar ze had wel een briefje op haar televisie geplakt met daarop ’half acht, Chantal, Big Brother’. En ze vertelde aan de verzorgsters: ’Mijn kleindochter zit in het ’Big Brother’-huis…”

Bron : Telegraaf


(http://www.cedaraudio.com/news/bigbrother.gif)
Titel: Re: (Nieuws Over Hotel Big Brother)
Bericht door: Nîcky op 9-01-2006, 14:47:12
Vervolg op leuke weetjes over Big Brother 2005.

• Het stralende ’BB’-koppel Roel en Dido is onafscheidelijk. Dido: „We zijn helemaal verliefd. Hij is nog veel leuker dan ik had kunnen bedenken. Ik moet mijn huis deze week uit. Dus we hebben bedacht dat we misschien wel gaan samenwonen.” Roel slaat een arm om Dido heen: „Van het geld dat ik heb gewonnen met een opdracht in het huis, 10.000 euro, kunnen we samen iets leuk gaan huren. Of een wereldreis maken. Hoe dan ook, als het maar samen met Dido is.” Ook heeft Dido al plannen voor de toekomst. „Mijn opleiding voor verpleegster ga ik afmaken. En daarna naar de toneelschool, ik heb al eerder auditie gedaan. Toevallig ben ik net benaderd voor de hoofdrol in een toneelstuk.” Haar vriendje stort zich op muziek. „Ik ben bezig met het opnemen van een plaat. Underground tekno. Met een k, ja. Het is mijn tweede plaat, en ik ga hem ik eigen beheer uitbrengen.”

• „Ik heb er maar vijf weken ingezeten, maar het contact met de rest is nog steeds goed.” Ralph werd in het huis gezet als ex-vriend van Nathalie. „Het was een zwaar scenario. Ik wilde Nathalie ook helemaal niet terug. Ik zat daar voor mezelf. En ben een mooie ervaring rijker!”

• Nathalie en Roel zijn sinds het tvprogramma familie van elkaar. „Mijn opa en Roels oma zijn helemaal dikke mik. Ze ontmoetten elkaar bij opnamen voor ’Big Brother’. Nu hebben ze een liefde voor het leven. Dus op familiefeesten gaan Roel en ik elkaar zeker zien”, aldus een uitgelaten Nathalie. „Ook heb ik oud & nieuw gevierd met Roel en Dido. En mijn vriend Joost en Roel klikken ook onwijs goed. Helaas is Joost er niet bij vanavond. Zijn amandelen zijn geknipt en hij kwam niet zo lekker uit de narcose. Maar morgenochtend ga ik hem ophalen.”

• Bewoner Rob heeft zijn zoon Jerry (21) en dochter Michelle (17) meegenomen naar het feest. „We zijn allemaal leuke dingen aan het doen samen. Mijn kinderen heb ik het meest gemist! Verder ben ik druk met mijn eigen bedrijf. Maar ik zou graag een kinderprogramma willen maken. Op straat komen kids naar me toe, ze vinden me leuk. Ik heb het hier en daar laten vallen, dus wie weet…”

• ’Big Brother’-winnaar Joost kan niet van zijn Brenda afblijven. „We gaan trouwen, maar ik heb haar nog niet gevraagd.” Brenda: „Ik heb wel een weekend Parijs cadeau gekregen, Joost is een enorme romanticus.” Joost: „Nee, ik ga haar daar niet ten huwelijk vragen. We zijn allebei nog jong, het komt echt nog wel. We gaan binnenkort eerst samenwonen. We kunnen niet zonder elkaar, dat is door ’Big Brother’ in een stroomversnelling gekomen.” Joost gaat van zijn gewonnen 262.500 euro niet rentenieren. „Ik ben in gesprek met een tv-productiemaatschappij. Dat ik iets op tv wil doen, daar ben ik bij ’Big Brother’ achtergekomen. Mensen aan het lachen krijgen, dat kan ik goed. Volwassenen, kinderen, kan allebei. En ik wil zeker vader worden. Dat gaat ook gebeuren, met Brenda.”

• Lieske is met haar ouders (onder) naar de reünie gekomen. „We zijn lekker aan het relaxen. Ik houd heel veel van mijn ouders, en heb hun wijsheid erg gemist. Ik ben net twintig geworden dus hun advies heb ik nog hard nodig. Maar dat heb ik in het huis teruggevonden in Chantal. Zij was echt een enorme steun voor mij. Een soort mama.” Vrolijk: „Volgend jaar pak ik mijn studie economie weer op. En daarna? Ik wil in ieder geval iets betekenen voor mensen. Een tv-programma of reisprogramma presenteren lijkt me ook wel wat. Maar dat zijn zulke droombanen…”

• De voormalig bewoners van het ’Big Brother’-huis in Aalsmeer. Luidkeels zingen ze mee op het toepasselijke nummer ’Vrienden voor het leven’. Er zijn al twee nieuwe reunies gepland. Zo geeft Joost volgende maand een feest en heeft ook Chantal plannen voor een party.

Telegraaf

(http://www.inmag.nl/2005/08/ruudbridgetbb.jpg)
Titel: Re: (Nieuws Over Hotel Big Brother)
Bericht door: Nîcky op 9-01-2006, 15:05:58
Persbericht Hotel Big Brother

Laren, 9 januari

OPENING HOTEL BIG BROTHER 14 JANUARI BIJ TALPA

Vanaf aanstaande zaterdag 14 januari opent Hotel Big Brother zijn deuren. De opening is te volgen vanaf 21.00 uur bij Talpa. Vanaf dat moment zetten zeven bekende Nederlanders acht weken lang alles in het werk om zoveel mogelijk geld bijeen te krijgen voor het Nederlandse Rode Kruis. Iedere week staan zij onder leiding van een nieuwe ‘Big Boss’ die de lakens uitdeelt. De bewoners krijgen 12 januari reeds de sleutel. Vanaf dat moment kan de kijker op internet via www.hotelbigbrother.tv 24 uur per dag hun activiteiten volgen.

Nooit eerder had het publiek toegang tot het Big Brother huis… tot nu. Want nu is het huis – volledig gerestyled – omgedoopt tot Hotel Big Brother. En zetten 7 markante persoonlijkheden zich 8 weken lang geheel belangeloos in om Hotel Big Brother te runnen: Viola Holt, Bart Spring in ‘t Veld, Kelly van der Veer, Monique Sluyter, Bonnie St. Claire, Gert Timmermans en Frank Awick. Om de week krijgen zij gezelschap van een achtste deelnemer die gedurende één week de rol van manager van het zootje ongeregeld op zich neemt.
Niet iedere bewoner mag tot het einde blijven. De deelnemers brengen onderling een positieve stem uit op iemand die zij graag in het huis zien blijven. Van de twee deelnemers die de minste stemmen van hun medebewoners krijgen kiest het publiek er één die moet uitchecken. Het lege bed zal door een nieuwe Bekende Nederlander worden ingenomen.

Hotel Big Brother is voor iedereen toegankelijk. Zo kun je er als kijker een hapje eten tijdens de wekelijkse exclusieve dinershow. Kun je privé-concerten van topartiesten bijwonen, masterclasses van acteurs of clinics van topsporters volgen. En is het zélfs mogelijk om voor één nachtje een kamer te boeken! Maar… álles kost geld. En alleen voor de mensen die op www.hotelbigbrother.tv het hoogste bod op een event hebben uitgebracht, opent Hotel Big Brother zijn deuren. Want de gehele opbrengst gaat naar een heel bijzonder goed doel: een nieuw Mappa Mondohuis van Het Nederlandse Rode Kruis. De vraag is: lukt het de BN’ers binnen 8 weken het benodigde bedrag bij elkaar te krijgen…?

* Zaterdag 14 januari om 21.00 uur, Hotel Big Brother: The Kick-Off
Om het vak van restaurateur (een beetje) in de vingers te krijgen staat de kick-off uitzending dan ook in het teken van de generale repetitie. Een – nogal chaotisch – oefendiner voor 10 proefpersonen!

* Vanaf maandag 16 januari iedere werkdag om 19.30 uur, Hotel Big Brother
Volg de belevenissen en stressvolle voorbereidingen van de gastheren en gastvrouwen van Hotel Big Brother op de voet.

* Iedere maandag vanaf 16 januari om 20.30 uur, Hotel Big Brother: Sterren in de Stress.
Iedere maandagavond ziet u een verslag van het spectaculaire diner dat in Hotel Big Brother heeft plaatsgevonden in het voorgaande weekend.

* Iedere vrijdag vanaf 20 januari 20.30 uur, Hotel Big Brother Live
In een wekelijkse live uitzending op vrijdagavond moet iedere week, geheel volgens de wetten van Big Brother, een van de hardwerkende BN’ers het huis verlaten. De deelnemers brengen onderling een positieve stem uit op iemand die zij graag in het huis zien blijven. Van de twee deelnemers die de minste stemmen van hun medebewoners krijgen kiest het publiek wie het huis moet verlaten. De presentatie is in handen van Caroline Tensen.
 
(http://www.renefrijters.nl/img/carolinetensen.jpg)
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 10-01-2006, 23:20:30
Tensen presenteert HBB live

Vanaf donderdag zijn de live-streams van Hotel Big Brother te bekijken. Zaterdag 14 januari is de Kick-Off om 21.00 uur op tv. Voor de Hoteliers is er gelijk de eerste uitdaging; het organiseren van het openingsdiner voor 10 gasten die ons wel eens heel erg bekend voor zouden kunnen komen… Vanaf maandag 16 januari kan je het Hotel dagelijks om 19.30 volgen. Elke maandag om 20.30 is er een extra lange uitzending over het reilen en zeilen in het Hotel, onder de titel ‘Sterren in de Stress’. Op vrijdag presenteert Caroline Tensen vanuit het Hotel een Live-uitzending.

Bron : Mediawatchers

(http://static.ncrvgids.nl/upload/c/caroline.gif)
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Megan op 10-01-2006, 23:22:40
ik snap t niet, is t nu van Talpa of van de Tros?
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 10-01-2006, 23:45:26
ik snap t niet, is t nu van Talpa of van de Tros?

Het is van Talpa Megan.  ::jaja::

Inspireer de Hoteliers!

De staf van Hotel Big Brother zamelt geld in voor een Mappa Mondo-Huis van het Rode Kruis. Kort gezegd is een Mappa Mondo-huis een gezinsvervangend huis voor kinderen tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Voor dit goede doel gaan de Hoteliers op verschillende manieren zoveel mogelijk geld vergaren. En jij kunt helpen! Mail je leukste, origineelste of spannendste suggestie en kijk naar Hotel Big Brother om te zien of jouw idee uitgevoerd wordt.
Mail de internetredactie!

Als je wilt kun je hier verder kijken voor meer Informatie.
http://www.talpa.tv/web/show/id=47920/contentid=108051 (http://www.talpa.tv/web/show/id=47920/contentid=108051)

(http://i10.photobucket.com/albums/a105/Novaspace/197377_610_1136891807645-monique_ri.jpg)
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 12-01-2006, 14:08:18
Big Brother koffer te koop!

De Big Brother koffer is te koop! Om de koffer te krijgen moet je wel diep in de buidel tasten, hij kost maar liefst 319 Euro. Aan de binnenkant kan je je eigen foto (38x60cm), van een vriend, vriendin of bijvoorbeeld je favoriete vakantiebestemming plaatsen. Helaas kom je hiermee het Big Brother Huis niet meer in... Op de Talpa Shop site staat aangegeven dat het het best verkochte artikel van dit moment is...
 
Voor meer Informatie kijk op de Talpasite.

(http://www.netalsindefilm.nl/images/database/b/big_brother/big_brother_koffer_large.jpg)
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: anoniem 10311 op 12-01-2006, 16:50:18
Wordt het een soort Fawlty Towers of een echt vijfsterren hotel? Als de deuren van Hotel Big Brother vanavond opengaan, zullen we het weten. Vanaf 22.00 uur gaan de livestreams aan en blijft er niets van de 7 BN’ers in het Hotel geheim. Lukt het Viola Holt, Monique Sluyter, BB-Bart, Bonnie St.Claire, Gert Timmerman, Frank Awick en BB-Kelly veel geld binnen te halen voor het Rode Kruis? Zij gaan het laten zien in Hotel Big Brother. Beleef het live mee!
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 12-01-2006, 20:16:31
''BB zat vol met bloedzuigers"

Donderdagavond beginnen de streams voor Hotel Big Brother te lopen. Waarom zoekt Big Bart toch weer de spotlights op? ,,Omdat het voor het goede doel is; voor het eerst kan er dus iets positiefs mee doen. Met zijn mede-hoteliers heeft hij echter weinig op. ,,De meesten ken ik niet. Gert Timmermans? Monique Sluyter? Nooit van gehoord. Met Viola Holt kan ik het wel vinden. Met Kelly van der Veer een stuk minder. Ze is natuurlijk niet de slimste." Volgens Bart is Big Brother van nu niet meer te vergelijken met het eerste seizoen. ,,Toen ik er in zat was ik omringd door mensen die meededen om het spel. Neem Ruud, een enorme debiel natuurlijk, maar wel goudeerlijk. De kandidaten van afgelopen seizoen waren natuurlijk een stel bloedzuigers die alleen maar meededen om rijk en beroemd te worden. Neem zo'n studententrutje als Lieske met haar lompe opmerkingen. Die had in het eerste seizoen het pand zeker met twee blauwe ogen verlaten. Maar vooral die Nathalie en die Dido vond ik verschrikkelijk, wat een vervelende carrièregerichte wijven waren dat, zeg. Maar nog erger was natuurlijk Roel, wat een idioot. Hij was voortdurend lam van de drank en dook op iedere vrouw."

Bron : Mediawatchers.nl

(http://www.mediawatchers.nl/images/fpfotos/bartclose.jpg)
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 12-01-2006, 23:09:21
'Sterren' halen alles uit de kast voor het goede doel

Bekende Nederlanders krijgen sleutel Hotel Big Brother
door onze redactie
AMSTERDAM - Een nieuw hotel opent in Nederland zijn deuren; Hotel Big Brother. Zeven bekende Nederlanders laten zich vrijwillig opsluiten om zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen voor het Rode Kruis. Bonnie St. Claire is er zelfs voor gestopt met drinken, zei ze donderdag bij de perspresentatie.
 
De staf van Hotel Big Brother.
 
De hoteliers zijn: Viola Holt, Bart Spring in ‘t Veld, Kelly van der Veer, Monique Sluyter, Bonnie St. Claire, Gert Timmerman en Frank Awick. Het wel en wee van het zevental zal vanaf zaterdag dagelijks te volgen zijn op Talpa.

Van de BN'ers wordt niet alleen verwacht dat ze een hotel runnen, iedere zaterdag moet er een evenement worden georganiseerd dat geld opbrengt. Maar dat ziet Viola Holt niet als een probleem. "Ik barst van de ideeën, dus ik ga zeker mijn steentje bijdragen”. De presentatrice zal in het hotel de moederrol op zich nemen: "Gert (Timmerman, red.) en ik zijn de papa en mama van het stel."

 
Viola Holt
 
Gaat dat wel goed, zeven ego's in één huis? "Mijn ego is niet zo groot, dat komt omdat ik veel mediteer. Als je zeven sterke persoonlijkheden in een huis stopt, dan is het logisch dat er confrontaties komen. Het zijn geen grijze muizen, maar die komen ook niet met hun hoofd op televisie. Het zal dus zeker een keer gaan botsen, maar dat is niet erg. Het belangrijkste is dat we alle zeven hetzelfde doel hebben; geld ophalen voor het Rode Kruis." De presentatrice geeft haar collega's alvast een wijze raad. "Leer van gisteren, droom van morgen en leef vandaag."

 
Kelly
 
Kelly heeft een voorsprong op haar medehoteliers; zij weet hoe het is om opgesloten te zitten in het Big Brotherhuis. Heeft ze er eigenlijk wel zin in om het allemaal nog een keer mee te moeten maken? "Waarom ik ja heb gezegd? Toen John (de Mol, red.) mij belde met de vraag of ik mee wilde doen, was mijn eerste reactie: 'Wat? Dat meen je niet!' Maar toen hij uitlegde dat het de bedoeling is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kinderen met een levensbedreigende ziekte, was ik meteen om", aldus de ervaren BB-ster.

"Ik vind het heel jammer dat ik zelf geen kinderen kan krijgen. Ik vind ze geweldig. Dus als ik iets kan betekenen voor doodzieke kinderen, dan doe ik dat graag."

Volgens Kelly vormen de zeven personeelsleden samen een leuke groep. " Ik heb gelukkig aan niemand een hekel." Met een ondeugende blik in haar ogen: "En ik heb met niemand ruzie gehad in het verleden." Ze gaat er persoonlijk voor zorgen dat er leven in de brouwerij komt. "Ik ga niets uit de weg, zo nu en dan zal ik wat rottigheid uithalen. Het moet namelijk wel bruisen!"

Wat in ieder geval al wel bruist, is haar privé-leven. "Op dit moment ben ik goede vriendjes met een jongen. We vinden elkaar heel erg leuk en ik denk ook wel dat hij mijn liefde voor de toekomst is. Maar het is nog heel pril, ik durf er nog weinig over zeggen. Als ik in het hotel zit ga ik hem dus wel missen en natuurlijk mijn ouders en mijn zusje."

Gert Timmerman
 
Gert Timmerman was niet meteen enthousiast toen hij werd gevraagd voor Hotel Big Brother. "Ik heb twee keer nee gezegd. Ik zou namelijk op vakantie gaan met mijn vrouw Babs. We gaan elk jaar drie maanden naar Spanje. Maar Babs zei; "Wat zijn nou een paar weken op een kinderleven?" Dat vond ik zo mooi gezegd, dus de derde keer zei ik ja", vertelt de goedlachse zanger. "Ik hoop dat we een groot bedrag met zes nullen gaan ophalen. Ik heb alle vertrouwen in het Nederlandse publiek."

Endemol-directeur Paul Römer hoopt dat het programma zoveel succes heeft dat binnen de kortste keren heel organiserend Nederland op de stoep van Hotel Big Brother staat om naar binnen te mogen. Het Big Brotherhuis werd speciaal verbouwd tot hotel. Het programma kent dezelfde structuur als de eerdere Big Brotherversies. De deelnemers geven aan wie in een week het best heeft gepresteerd. De twee slechtste krijgen een nominatie om te worden weggestemd door de kijkers.

Bron : Telegraaf

(http://img502.imageshack.us/img502/631/1bart4lm.png)
(http://img502.imageshack.us/img502/9313/1bonnie8sg.png)
(http://img502.imageshack.us/img502/9620/1viola3qr.png)
(http://img502.imageshack.us/img502/8782/1moniue8td.png)
(http://img502.imageshack.us/img502/6255/1frank5ig.png)
(http://img502.imageshack.us/img502/806/1kelly6gs.png)
(http://img502.imageshack.us/img502/6416/1gert8si.png)
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 13-01-2006, 14:34:55
Eerste Big Boss is Micky
 
De BN-ers zitten nu een dag in het BB huis en het gaat er al lekker huiselijk tekeer. Viola vraagt zich af waar haar zilveren haarborstel is. Al zoekende loopt ze door de woonkamer. Totdat ineens de bel gaat. "Oh my god! Wie is dat?", vraagt Viola zich af. Frank loopt naar de beeldtelefoon en vraagt: "Wat komt u doen?"
"Ik ben de manager van Big Brother. Ik kom me melden", zegt Micky. Frank loopt de tuin in en verwelkomt haar met open armen. "Goedemorgen, Micky Hoogendijk!", roept hij uit.Mickey is de eerste Big Boss van deze Hotel BB.

Bron : Mediawatchers

(http://www.mediawatchers.nl/images/fpfotos/2006jan/mick.jpg)
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 13-01-2006, 17:06:29
Flink aan het werk

De Hoteliers hebben uitgebreid vergaderd over inzamelingsacties voor Mappa Mondo. Onder leiding van Big Boss Micky Hoogendijk legden zij al hun ideeën op tafel. Ze gaan eten bestellen voor de mensen die morgen komen eten. Ze kunnen gebruik maken van de telefoon en internet maar dan wel beperkt. Veel sites zijn voor de hoteliers geblokkeerd zodat ze niet zomaar overal heen kunnen surfen. Viola heeft als eerste beet. Voor zaterdagavond heeft ze voor de tien mensen die komen eten, oesters geregeld. Enthousiast bedankt ze de leverancier. Gert belt ook even en bevestigt aan zijn mede-Hoteliers dat de hapjes zijn geregeld. Monique gaat aan de slag voor frisdrank en bier. Kelly bekijkt het allemaal wat op afstand en helpt hier en daar mee om telefoonnummers te vergaren.

Bron : Mediawatchers

(http://www.mediawatchers.nl/images/fpfotos/2006jan/kel.jpg)
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 13-01-2006, 22:08:57
Viola Holt wil stoppen met roken

Gisteren is live op internet Hotel Big Brother begonnen. Talpa spreekt nu al van een succes, gezien het aantal hits op de officiële website. Dag twee is inmiddels al bijna afgelopen, maar de onthullingen vliegen je al om de oren. Kelly gaat na jaren eindelijk proberen te stoppen met roken. Zelfs Viola Holt wil haar steunen, en stopt ook. Viola is echter bang dat de kilo’s er weer aan zullen vliegen. Bonnie St Claire gaat haar leven ook beteren. Na de overdreven media aandacht over haar alcohol verslaving heeft zij besloten te minderen met de drank.

Viola:’’Het enige nadeel is dat ik tien kilo aankwam toen ik stopte.’’

"Ja die wil ik wel," zegt Kelly snakkend naar een beetje nicotine. "Ik vind het wel goed hoor, de één stopt met roken, de ander met drinken," zucht Viola die hint op Bonnie St Claire "Ach maar schat ik drink nog wel hoor”, zegt Kelly met een lach…
 
Bron : Mediadagblad.nl

(http://home.planet.nl/~medialog/violaholt.jpg)
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 14-01-2006, 00:14:14
Hoteliers nodigen u uit

De Hoteliers besluiten om een oproep te doen. Morgenavond is namelijk al het eerste diner in Hotel Big Brother. En wat is nou een hotel zonder gasten? De plaatsen voor het diner worden per opbod verkocht. De opbrengst gaat naar het Rode Kruis. U kunt dus uw eigen steentje bijdragen aan de verbouwing van het Mappa Mondohuis in Waalre. Want dat is het doel waarvoor de Hoteliers hun handen uit de mouwen steken.

Wilt u zich zaterdagavond omringd worden door sterren en genieten van culinaire hoogstandjes en spetterende optredens? Stuur dan een mail naar de Hoteliers! Vermeld hierbij uw naam, adres en telefoonnummer en uiteraard hoeveel u biedt voor een zitplaats aan de dinertafel van Hotel Big Brother. U kunt erbij zijn!

(http://www.talpa.tv/upload/226353_610_1137183744782-oproepje.jpg)
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 14-01-2006, 10:59:13
Rel om BB-UK

In Engeland is een rel ontstaan over de deelname van parlementariër George Galloway aan Big Brother. Minister Hilary Armstrong van de Labour-regering heeft Galloway opgeroepen ,,respect te tonen voor zijn kiezers'' en naar zijn werk in Westminster terug te keren. Miljoenen kijkers van de reallifesoap konden vrijdavond op primetime zien hoe Galloway een kat nadeed. Op handen en voeten lopend likte de 51-jarige socialist denkbeeldige melk van de vingers van een medebewoonster. Galloway heeft Labour al enige tijd geleden de rug toegekeerd en heeft nu zijn eigen Respect-partij. Galloway is een fel tegenstander van de Brits-Amerikaanse invasie in Irak. Tijdens de Big Brotheruitzending van het populaire tv-station Channel Four kan hij echter zijn politieke ei niet kwijt: elke keer dat Galloway over politiek begint, maken de programmamakers zijn woorden onverstaanbaar door een geluidsbandje met vogelgetjirp.

Bron : Mediawatchers

(http://hunter.mediawatchers.nl/Logo/BBUKlogo5.jpg)
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 15-01-2006, 10:17:04
Het hotel is geopend

439.000 kijkers bekeken gisteren de Kick-Off van het Hotel Big Brother. Dat zijn tegenvallende kijkcijfers, zeker omdat Koppensnellers van Jack Spijkerman in het voorgaande time-slot 1,2 miljoen trok, en ook het aansluitende De Wedstrijden zoals gebruikelijk goed bekeken werd. Toch heeft het programma zeker potentieel. Er is een interessante mix van hoteliers gevonden. Zo was het bijvoorbeeld erg leuk om Bart en Kelly 'thuis' te zien komen. Aan de andere kant heeft Viola Holt 'issues' met de organisatiestructuur, een conflict met Big Boss Mickey Hoogendijk ligt levensgroot op de loer. Daarmee is zij de belangrijkste kandidaat om aan het eind van de week vervangen te worden door een nieuwe hotelier. De presentatie van Caroline Tensen was verfrissend. Door haar persoonlijke betrokkenheid heeft het programma een heel ander karakter dan de 'echte' Big Brother. Een ander verschil: hier wordt echt hard gewerkt (en dat zonder de mogelijkheid van opgave).

Bron : Mediawatchers

(http://hunter.mediawatchers.nl/Logo/HotelBBlogo.jpg)
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 15-01-2006, 15:17:16
Kinderfeest voor studenten

Morgen vindt er in Hotel Big Brother een speciale kindermiddag voor studenten plaats, compleet met pannenkoeken, clown en goochelaar. Het kinderfeest is in verband met wettelijke regelingen voor televisie-opnames alleen toegankelijk voor kinderen vanaf 16 jaar, dus het is eigenlijk alleen voor studenten.
Met dit kinderfeest hopen de Hoteliers de pot voor het Mappa Mondohuis goed te spekken. Want pannenkoeken met spek, uit pannen zo groot en zwaar, zodat je ze bijna niet kan tillen en een goochelaar die een heel kaartspel kan laten zweven. Dat lijkt toch heel wat op te moeten kunnen brengen. De toegangsprijs is onder het motto: ‘alle beetjes helpen’, vanaf een tientje of twee. Vanaf 13:00 uur staat de poort open, komt allen! Maar kom op tijd, dan mis je niets! Hotel Big Brother is gevestigd aan de Van Cleeffkade nummer 15 te Aalsmeer.

(http://www.talpa.tv/upload/226998_610_1137269667331-bart-kaart.jpg)

Bart laat alvast een kaart zweven.
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 15-01-2006, 17:31:53
Loopt niet storm bij Hotel BB

Hotel BB lijkt nog niet zo aan te slaan bij het publiek. Vanmiddag hebben de Hoteliers een kinderfeestje georganiseerd in samenwerking met de goochelaar Edward maar niemand kwam. Uiteindelijk wist Viola 4 mensen warm te krijgen door te roepen aan de poort van het huis. De vier voorbijgangers bestellen allemaal een pannenkoek. Een overheerlijk exemplaar kost slechts 10 euro. Zakenvrouw Viola stelt de prijs voor een drankje vast op vijf euro. Uiteraard gaat de hele opbrengst naar het Mappa Mondohuis. De eerste 60 euro is dus binnen. Op internet leeft het dan misschien iets maar verder lijken mensen er nog geen interesse voor te hebben.

Bron : Mediawatchers

(http://www.mediawatchers.nl/images/fpfotos/2006jan/pannen.jpg)
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 16-01-2006, 11:22:59
Ontbijt voor de gasten

Frank heeft het vuur in de tuin al aangestoken voor eventueel gasten die komen ontbijten. Hij vindt het inmiddels tijd om zijn mede-Hoteliers wakker te maken. Maar ook de Big Boss moet het ontgelden: "Micky, wakker worden. Het is iets over half negen!" Terwijl Micky met moeite haar bed uit komt, zijn Frank en Gert al druk bezig met het ontbijt. Frank weet niet hoeveel mensen hij moet verwachten. Viola, die net wakker is, mengt zich in het gesprek: "Wat als er vijftig mensen op de stoep staan? Dan moet je er toch minstens tien binnenlaten." Viola besluit zich er niet meer mee te bemoeien en eerst maar eens te gaan douchen. Er staan gasten voor de deur maar niemand doet nog open.

Bron : Mediawatchers


(http://www.mediawatchers.nl/images/fpfotos/2006jan/gasten.jpg)
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 16-01-2006, 17:13:15
Hotel Big Brother 'echt amusement'

Echt amusement", zo omschrijft Paul Römer het nieuwe Hotel Big Brother dat Talpa vanavond rond 21:00 van start laat gaan op tv. Zeven bekende Nederlanders gaan hierin een hotel met één gastenkamer runnen.

Römer is de producent bij Endemol. "Wel met emoties op zijn tijd, maar het heeft niets van de hardheid die de laatste Big Brother toch wel had." Viola Holt, Bart Spring in 't Veld, Kelly van der Veer, Monique Sluyter, Bonnie St. Claire, Gert Timmerman en Frank Awick woont acht weken in het gerestylde Big Brother huis.

Doel van het programma: het inzamelen van geld voor het Rode Kruis om de bouw van een nieuw Mappa Monde-huis voor zieke kinderen en hun ouders mogelijk te maken. H

et geld moet verdiend worden door het organiseren van allerlei events in en om het huis: een wekelijkse dinnershow, optredens van artiesten of sportclinics. Elke week zal een nieuwe baas de dienst uitmaken in het huis en wekelijks kan iemand vertrekken. Viola Holt: "Dan zal ik wel weer de eerste zijn." Het lege bed zal door een nieuwe bekende Nederlander worden ingenomen. Volgens Römer is het programma een paar maanden geleden bedacht om de kosten van het dure Big Brother- huis te spreiden. Paul Römer hoopt het charity-tv format ook in het buitenland te kunnen slijten.

De afgelopen weken werden 650 bekende Nederlanders benaderd voor een tijdelijk verblijf in het huis. Ook zanger Gert Timmerman zei aanvankelijk 'nee' tegen het voorstel. "Twee keer zelfs. Tot ik hoorde dat het voor het goede doel is". Oud Big Brother-bewoonster Kelly: "Ik kan zelf geen kinderen krijgen. Toen ik de video zag over zo'n Mappa Mundo-huis, al die zieke kindertjes, toen brak mijn hart. Alle liefde die ik mijn eigen kinderen niet kan geven, stop ik in dit huis. Dit gaat in de miljoenen lopen."

"Een prachtig doel", zegt Bonnie St. Clair. "Gelukkig is iedereen in deze groep zo sociaal gevoelig als ik. Dus ik dacht meteen, dat lijkt me wel wat. Daarbij, ik ben 56 en om de dooie dood niet oud, maar als ik zeventig ben vragen ze niet meer."

(http://www.talpa.tv/upload_mm/8/3/9/1996206367_1999998432_camera-200x200_200x200.jpg)

Bron : GPD
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 16-01-2006, 22:59:10
Big Brother Joost even terug

Nog geen maand geleden werd Joost de winnaar van Big Brother 5. Deze zaterdag zal de sympathieke Nijmegenaar opnieuw het, inmiddels tot Hotel omgebouwde, Huis betreden. Deze middag boekt hij bij Big Boss Micky namelijk de Hotelkamer voor een nacht.
Ook Bart nam nog even contact op met hem op. Hij weet als de winnaar van de allereerste Big Brother natuurlijk precies wat er allemaal in Joost omgaat: “We gaan het er zaterdag uitgebreid over hebben!” Ook had Bart nog een speciaal verzoek: “Zou het niet leuk zijn als alle oud-Bewoners zouden komen voor bijvoorbeeld een ontbijt op zondag?” Joost gaat zijn best doen, maar belooft niets. Zou er dan nu al een Big Brother-reünie aankomen? En zit er wellicht voor de fans ook nog iets in het verschiet?

(http://www.talpa.tv/upload/229528_610_1137443910079-joost.jpg)
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 17-01-2006, 10:50:28
Joost geeft tips aan D66

Big Brother-winnaar Joost gaat dinsdag langs bij D66 om de partij tips te geven over het binnenhalen van stemmen. Hij doet dat op uitnodiging van D66-Kamerlid Boris van der Ham. „Ik won Big Brother met 51 procent van de stemmen, ik heb nog wel wat tips voor D66 hoe ze ook zoveel stemmen kunnen krijgen”, zegt Joost Hoebink in de Telegraaf. De 21-jarige Joost is al een aantal jaren lid van de regeringspartij. „Ik ga ook met D66 praten over mijn idee om van de Tweede Kamer een soort van Big Brother te maken. Als we overal camera's ophangen en er een show van maken, is het voor het publiek beter te begrijpen.” Volgens Joost heerst in de politiek nu te veel een 'achterkamertjessfeer'. Zoals ook in het Big Brother-huis bleek, praat Joost graag met anderen over politiek, maar hij heeft nog niet de wens de politiek in te gaan. „Misschien over vele jaren, als ik oud en wijs ben.”

(http://hunter.mediawatchers.nl/Personen/Joost02.jpg)

Bron : Mediawatchers
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 17-01-2006, 13:16:18
Hotel BB slecht bekeken

De eerste uitzending is geweest. Hotel Big Brother scoorde maar 290.000 kijkers. Iets wat Talpa zeker niet in gedachten had en de vraag is nu maar hoe deze vorm van BB zich staande kan houden. Echt boeiend was de uitzending ook helemaal niet. Het is afwachten of Nederland zit te wachten op een stel Bn-ers die elke dag te zien zijn. De hoteliers kunnen zelf wel terugkijken op geslaagde avond. De Dinertafel was volgeboekt en de sushimakers leverden goed werk. De gasten werden verwelkomd met een heerlijke versnapering. Daarna was het tijd voor de sushi en de sake. De avond werd afgesloten met een typische Japanse bezigheid namelijk karaoke.Vanmorgen was Bart al vroeg in de wee. Hij is live in de uitzending bij Rob Stenders geweest. Zijn ochtendshow legde 7000 euro neer om te komen presenteren vanuit Hotel Big Brother.

(http://www.mediawatchers.nl/images/fpfotos/2006jan/kara.jpg)

Bron : Mediawatchers
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 18-01-2006, 09:27:38
Schilderen op Monique

De acht hoteliers hebben vooralsnog veel moeite mensen over de drempels te krijgen. Hoewel Big Boss Micky er alles aan doet, wil de actie voor het Mappa Mondo-huis van het Rode Kruis nog niet erg van de grond komen. Ze hebben daarom een groot besluit genomen: ze gaan zichzelf verkopen voor het project. Zo kan je in bad of in bed met Frank voor 75 euro of samen met Monique schilderen voor 200 euro. Je schildert op haar lichaam en zij maakt een afdruk op een doek, waarvan zij weer een schilderij maakt! Gert knuffelt bejaarden voor 10 euro per persoon, of wil persoonlijk live op zijn klarinet spelen voor 50 euro per persoon in het Hotel. Voor een koopje (10 euro) mag je zelfs aan de tepelpiercing van Bart likken (10 euro), buiten spelen met Bonnie (20 euro) of knuffelen met Monique (30 euro).

(http://hunter.mediawatchers.nl/Personen/monique.jpg)

Bron : Mediawatchers
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 19-01-2006, 14:41:00
Terlouw heeft Joost niet nodig

Jan Terlouw acht hulp van Big Brother-winnaar Joost Hoebink aan D66 niet nodig. Het partijkopstuk vindt het maar onzin dat Hoebink is gevraagd de democraten te adviseren. Dat zei de oud-minister dinsdag in het televisieprogramma 'NSE'. "Ik heb er geen voorstelling bij wat zijn mening toevoegt aan die van alle andere Nederlanders." In 2004 was Joost lid van de Derde Kamer, een denktank die zich bezig houdt met ontwikkelingsvraagstukken. In 'NSE' vertelde hij voorstander te zijn van de uitzending van militairen naar de Afghaanse provincie Uruzgan, momenteel een heet hangijzer in politiek Den Haag. "Ik vind dat de Afghanen onze hulp verdienen." De D66-fractie is tegen Nederlandse deelname aan de missie.

(http://hunter.mediawatchers.nl/Personen/Terlouw.jpg)

Bron : Mediawatchers
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 20-01-2006, 13:37:49
Eerste exit dichterbij

Hotel BB loopt nog niet hard. De kijkcijfers blijven uit en zitten rond de 200.000 of zelfs soms lager ondanks de feestjes die ze organiseren. Gisteravond is er weer een diner geweest voor gasten die een leuke avond hebben gehad. Ondanks dat lijkt het erop dat de Nederlandse kijker niet meer zit te wachten op Bn-ers die zelf denken populair te zijn. Uitgekeken op deze mensen of niet, één ding is hetzelfde gebleven, ook bij deze BB versie. Elke week moet één van de bewoners het hotel verlaten en daar valt niets aan te veranderen. Vanavond is het tijd voor de eerste exit, de bewoner met de minste stemmen gaat naar huis.

(http://www.mediawatchers.nl/images/fpfotos/2006jan/bonnie.jpg)

Bron : Mediawatchers
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 20-01-2006, 23:03:51
Nieuwe Big Boss in het huis

Henk Krol is de nieuwe Big Boss in Hotel Big Brother. De hoofdredacteur van de Gay Krant neemt vanavond tijdens de uitzending de leiding over van Micky Hoogendijk. Hij heeft grootse ideeen. "We zitten daar niet voor de leuke tv. Het belangrijkste is geld inzamelen voor de Mappa Mondo-huizen van het Rode Kruis. De hoteliers moeten daar goed van zijn doordrongen. Aan Big Brother kleeft voor mij een imago waar ik niets mee te maken wil hebben. Daar ben ik heel eerlijk in. Maar als we mensen zover kunnen krijgen dat ze geld over hebben voor het bouwen van Mappa Mondo-huizen... Voor een half uur leuke tv moeten ze mij niet vragen. Maar voor zo’n doel wel. Duidelijk moet zijn, dat we daar niet voor ons eigen ego zitten. Ik wil geen lichtvoetigheid".

(http://www.mediawatchers.nl/images/fpfotos/2006jan/henk.jpg)

Bron : Mediawatchers
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 21-01-2006, 10:05:07
Kelly verlaat huilend het huis

Gisteravond tijdens de live heeft Kelly besloten om vrijwillig weg te gaan. Normaal gesproken kiest het publiek wie het Hotel moet verlaten, maar Kelly wilde zelf niet langer binnen de poorten van Hotel Big Brother blijven. Het huilen staat Kelly nader dan het lachen en het kost haar moeite om haar besluit te verwoorden. Daarna vetrekt ze uit het huis. Even later komt een nieuwe bn-er die de plek van Kelly overneemt. Het is John Jones. Het lijkt er op dat iedereen blij is met John. Er keken ruim 150.000 duizend mensen naar de vroege uitzending, iets voor John de Mol om zich achter de oren te krabben.

(http://www.mediawatchers.nl/images/fpfotos/2006jan/kelly.jpg)

Bron : Mediawatchers
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 21-01-2006, 11:02:01
Geen doden in BB6

BB-hoofdredacteur Hummie van de Tonnekreek is des duivels op de Volkskrant. Door diverse publicaties is de indruk gewekt dat er in BB6 wellicht een stervende of suicidale bewoner te zien zal zijn. "Die krant heeft in een interview met mij alles totaal verkeerd neergezet! Ik heb alleen maar gezegd dat mijn geweten niet in de knoei zou komen als een bewoner zou willen onderzoeken of het leven nog de moeite waard is. Ik heb het nooit gehad over terminaal zieken! Je hebt wel eens van die veertigjarigen die zeggen: ik vind niks meer aan het leven. Die komen dus nooit in het BB-huis, natuurlijk niet! Maar iemand die ernstig ziek is en het mooi zou vinden om in zijn nadagen nog BB-bewoner te zijn, die zou ik niet weigeren. Maar dat is dus een totaal ander verhaal dan sterven in het BB-huis."

(http://hunter.mediawatchers.nl/Personen/Hummie14.jpg)

Bron : Mediawatchers
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 21-01-2006, 17:29:24
Hoteliers bekritiseren HBB-redactie

Viola heeft in de DBK te kennen gegeven dat ze zwaar teleurgesteld is in de titel "Sterren in de stress" voor de uitzending op maandag. De overige bewoners zijn ook zeer verbolgen, sommigen wisten dit niet eens. Ze hebben een contract ondertekend voor deelname aan "Hotel Big Brother" en niet voor "Sterren in de stress". De hoteliers spreken unaniem uit dat het een onvriendelijke titel is, zowel voor de hoteliers als voor het Rode Kruis. het Rode Kruis vindt het niet chique genoeg en de kandidaten voelen zich voor blok gezet. Ze spreken de redactie via de camera's aan, en adviseren dringend de titel te veranderen. Ook vinden ze dat ze slecht op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen op de website en dat de mail te veel wordt gefilterd. Tenslotte hebben ze ook nog eisen aan de wijze van uitzending.

(http://hunter.mediawatchers.nl/Logo/HotelBBlogo.jpg)

Bron : Mediawatchers
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 21-01-2006, 17:30:05
Duitse BB herleeft

De commerciële zender RTL2 maakte vrijdag onverwachts wereldkundig dat men in september 2006 weer een nieuwe editie van de real life soap Big Brother zal gaan uitzenden, aldus satplaza. Dat is opvallend te noemen omdat de zender op 26 februari aanstaande stopt met de "levenslange" editie van Big Brother omdat de kijkcijfers tegen vielen. Over de definitieve lengte van de nieuwe editie is nog geen beslissing genomen. Deze zal echter wel een minimale lengte van 100 dagen en een maximale lengte van 200 dagen hebben. De beslissing van RTL 2 is een meevaller voor producent Endemol die al in Duitsland met de real life soap bij andere zendgemachtigden aan het leuren was.

(http://hunter.mediawatchers.nl/Logo/BBlogorood.jpg)

Bron : Mediawatchers
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 21-01-2006, 17:30:39
Gorilla-jas

Pete Burns van de band Dead or Alive beweerde bij zijn entree in het Engelse BB-Celebrity-huis, dat hij een bontjas droeg, die gemaakt was van een gorilla. Dit zorgde voor tal van boze reacties bij de kijkers. Vorige week kreeg Burns al een waarschuwing van een minister. Wanneer de jas echt van een gorilla gemaakt is dan hangt Pete een gevangenisstraf boven het hoofd. De Gorilla is een beschermd diersoort en mag dus niet gedood worden. De politie heeft de jas inmiddels in beslag genomen. Een woordvoerster van de politie heeft gemeld dat de jas getest wordt op echtheid. Mocht de bontjas echt zijn dan bestaat de kans dat Pete Burns per direct het huis moet verlaten. Pete Burns zal zijn deelname aan Celebrity Big Brother echter nooit betreuren. Op 30 januari wordt zijn single ‘You spin me round’ opnieuw uitgebracht vanwege het succes van Celebrity Big Brother.

(http://hunter.mediawatchers.nl/Personen/Burns.jpg)

Bron : Mediawatchers
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 22-01-2006, 13:21:34
De Mol ontevreden over HBB

John de Mol is door zijn vakgenoten gekozen tot Omroepman van 2005. Tevreden blikt hij in de Telegraaf terug op het eerste jaar van Talpa. Maar natuurlijk verandert niet alles in goud onder zijn handen. „Tegen twintig succesnummers staan vijftig mislukkingen”, erkent hij. Zo is hij ontevreden over het real-lifeprogramma ’Hotel Big Brother’, waarin zeven Bekende Nederlanders bivakkeren voor het goede doel. „Het format is goed, maar het komt totaal niet uit de verf."

(http://hunter.mediawatchers.nl/Personen/DeMol4.jpg)

Bron : Mediawatchers
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Jorg23 op 22-01-2006, 16:29:27
ik heb vannacht een tijdje zitten kijken, was leuk dat joost op bezoek was ::ok::
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 24-01-2006, 09:46:35
Gert pakt zijn biezen

Dat deze versie van BB meer weg heeft van een kindercreche wisten we al maar nu lijkt Gert het ook te zien. Gert Timmermans is vannacht vertrokken uit het BB huis. Het lijkt erop dat hij het heeft gehad met zijn mede hoteliers. Paar dagen geleden werd hij al op kinderlijke wijze door Henk Krol over zijn vingers getikt toen hij dingen organiseerde en vervolgens weer af moest bellen. Nu lijkt ook zijn rol als kok aan de kant gezet en daarom lijkt Gert geen zin meer in te hebben om bij deze BN-ers te blijven, die een enorm kinderlijk gedrag vertonen en allemaal door elkaar schreeuwen, iedereen wil het hoogste woord hebben. Hij heeft zijn biezen gepakt, een verstandig besluit om de eer aan zichzelf te houden.

(http://www.mediawatchers.nl/images/fpfotos/2006jan/gertweg.jpg)

Bron : Mediawatchers
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: BillyDanze op 24-01-2006, 14:18:19
Met alle respect, maar ik vind het een schijtprogramma....  ::hypocriet::
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 25-01-2006, 12:54:14
Frans Bauer in HBB?

Frans Bauer is volgens televisiezender Talpa 'een interessante gast' voor Hotel Big Brother. De zanger is door RTL Boulevard genoemd als mogelijke vervanger van Gert Timmerman. Talpa bevestigt de komst van Bauer niet, maar geeft toe dat zijn komst een mogelijkheid is. Frans Bauer zou volgens RTL Boulevard niet vijf weken blijven, maar de hoteliers moeten helpen gasten binnen te halen door optredens te geven. De werkzaamheden van Frans zijn niet in strijd met zijn contract met de TROS. De zanger mag zoveel optredens geven als hij wil. Of dit nu in een concertgebouw of op tv is, maakt geen verschil.

(http://www.mediawatchers.nl/images/fpfotos/2003nov/ahoy.jpg)

Bron : Mediawatchers
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 25-01-2006, 14:27:06
Priscilla weigerde Hotelstage

Priscilla Nasi, de dochter van Patty Brard, was in de race om voor acht weken één van de Hotel Big Brother-bewoners te worden. Waarschijnlijk vanwege haar hotelschoolopleiding. Patty Brard zegt in de Weekend: "Zij wil helaas echter voor geen prijs meer op tv, want ik had er goud voor overgehad om de confrontatie tussen La Holt en mijn dochter op de buis te mogen aanschouwen. Het gedrocht Holt moet nodig ontslakken en maakt elke vorm van spiritualiteit belachelijk. Ze fluit in de tuin tegen vogels om ons vervolgens te verblijden met een stukje meditatie waarin ze zo opgefokt ademhaalt dat ik het er thuis Spaans benauwd van krijg." 

(http://hunter.mediawatchers.nl/Personen/PriscillaPB.jpg)

Bron : Mediawatchers
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Jorg23 op 25-01-2006, 15:52:58
Priscilla weigerde Hotelstage

Priscilla Nasi, de dochter van Patty Brard, was in de race om voor acht weken één van de Hotel Big Brother-bewoners te worden. Waarschijnlijk vanwege haar hotelschoolopleiding. Patty Brard zegt in de Weekend: "Zij wil helaas echter voor geen prijs meer op tv, want ik had er goud voor overgehad om de confrontatie tussen La Holt en mijn dochter op de buis te mogen aanschouwen. Het gedrocht Holt moet nodig ontslakken en maakt elke vorm van spiritualiteit belachelijk. Ze fluit in de tuin tegen vogels om ons vervolgens te verblijden met een stukje meditatie waarin ze zo opgefokt ademhaalt dat ik het er thuis Spaans benauwd van krijg." 

(http://hunter.mediawatchers.nl/Personen/PriscillaPB.jpg)

 ::ohno::, moet niet kunnen, dit soort uitspraken ::ohno::

Bron : Mediawatchers

Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 25-01-2006, 19:23:23
Hanny's bruiloft

Enthousiast vertelt Frank dat een bekende zangeres in het Hotel Big Brother wil gaan trouwen. Haar kinderen, pers en de omroepen weten het nog niet. Hij schrijft haar naam op een briefje en laat het in het rond gaan want het moet geheim blijven. De streamers van Mediawatchers hebben echter goed opgelet en kunnen onthullen dat het hierbij om Hanny gaat. Hanny maakte op haar zestiende haar debuut als zangeres van de Rekels met het door Pierre Kartner geschreven nummer 'Mario'. Haar grootste solohit was 'Maar vanavond heb ik hoofdpijn'. Voor de voltrekking van het huwelijk kan waarschijnlijk ook gerekend worden op de inzet van onbezoldigd ambtenaar Imca Marina.

(http://hunter.mediawatchers.nl/Personen/Hanny.jpg)

Bron : Mediawatchers
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 25-01-2006, 19:24:11
Oud-Bewoners op bezoek

(http://hunter.mediawatchers.nl/Personen/Tanja24.jpg) De oud-bewoners van BB5 hebben aangekondigd aanstaande zaterdag te komen lunchen. Ze zullen voltallig aanwezig zijn, dus inclusief Tanja, en betalen daarvoor 50 euro per persoon. De hoteliers lijken niet erg blij met dit nieuws te zijn, maar ze stemmen wel toe. Vooral Viola keek erg bedenkelijk en Frank heeft er ook geen zin, die wil ze met een uur weer buiten zetten.

Bron : Mediawatchers
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 25-01-2006, 19:25:02
Hoteliers in opstand

RTL Boulevard weet te melden dat er eind deze week beslist zal worden of Hotel Big Brother als tv-programma zal blijven. Het Rode Kruis, dat in het programma heeft geïnvesteerd heeft, heeft laten weten ernstig in het karakter van HBB teleurgesteld te zijn. Het was reeds bekend dat ze de eerste week al klachten hadden, maar Henk Krol heeft met de chique zaterdagavond geprobeerd het tij te keren. Daarover waren de aanwezige Rode Kruis-bobo's tevreden, maar ze werden opnieuw ernstig teleurgesteld over de platte wijze waar het maandag in beeld werd gebracht. Henk Krol is daarvan op de hoogte gebracht en heeft de redactie woest laten weten dat zij beter naar de hoteliers en het Rode Kruis moet luisteren. Hij heeft gedreigd anders op te stappen, waarop de andere hoteliers hebben aangegeven zijn voorbeeld dan te zullen volgen.

(http://hunter.mediawatchers.nl/Logo/Rodekruis.jpg)

Bron : Mediawatchers
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 26-01-2006, 14:31:32
20 appeltaarten en franse muziek

(http://www.mediawatchers.nl/images/fpfotos/2006jan/appel.jpg)

De Hoteliers doen hun best maar de hoog verwachte kijkcijfers blijven uit. Afgelopen dagen keken er ongeveer 200.000 mensen, dit kan wel eens betekenen dat Talpa de stekker er de komende week uit gaat halen aldus gezegd werd in RTL Boulevard. Echt boeiend is het ook niet. Het lijkt erop dat nederland niet meer zit te wachten op BN-ers. Ze blijven echter hun best doen en proberen van alles te regelen om toch maar mensen te trekken die willen spenderen in het doel waarvoor ze meedoen, namelijk het Rode Kruis. De ovens in het BB huis hebben overuren gemaakt. John Jones heeft 20 appeltaarten gebakken voor een bedrijf die daarvoor 1000 euro neertelt. Een koerier heeft zojuist de taarten opgehaald. Vanavond is er een Franse avond met wijn, muziek en kaasjes. We wachten af hoe het verder zal verlopen maar het is duidelijk dat er donkere wolken boven het Hotel BB zich hebben verzamelt.

Bron : Mediawatchers
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Jorg23 op 26-01-2006, 17:55:05
Belachelijk! In 1 woord belachelijk! Hiermee wordt dus onderstreept dat het talpa helemaal niet om het goede doel gaat, maar puur om het amusement, diep triest ::ohno::

Hoteliers: gewoon doorgaan, jullie doen perfect werk, laat je der niet uit slepen!
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: JvB op 26-01-2006, 18:10:20
Ik schrok helemaal toen ik hoorde dat het rode kruis er geld in had gestoken!

Tijdens de 3FM-voor-Congo-rode-kruis actie hebik nog geld gegeven aan het rode kruis en de overheid gaf zelfs 1 miljoen!

nu weetik dus wat het Rode Kruis met het geld doet >:( >:( Niks naar de kinderen in Congo  ::ohno::
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 27-01-2006, 12:21:19
Sterren in de Stress geschrapt

Het kon niet uitblijven. Na kritiek van zowel het Rode Kruis als de hoteliers zelf, en mede vanwege de belabberde kijkcijfers, heeft Talpa de uitzending van 'Hotel Big Brother: Sterren in de stress' geschrapt. In het programma, dat tot nu toe twee maal op maandag tussen 20:30 u en 21:30 u te zien was, werd verslag gedaan van het grote zaterdagavond-diner in het hotel. De uitzending scoorde de afgelopen keer slechts 222.000 kijkers. Ook wordt de live-uitzending van Hotel Big Brother, gepresenteerd door Caroline Tensen, met onmiddelijke ingang verplaatst van vrijdag naar maandag. Dit betekent ook dat Big Boss Henk Krol een weekend langer werkt.

(http://hunter.mediawatchers.nl/Personen/Henk.jpg)

Bron : Mediawatchers
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 27-01-2006, 21:32:26
Patty: "Viola is een gedrocht"

Patty Brad is weer lekker ordinair bezig geweest, dit maal in haar column in het weekblad Weekend. Deze week wordt Viola Holt flink afgezeken vanwege de deelname aan Hotel Big Brother. Patty noemt haar 'een gedrocht' en vindt dat La Holt thuishoort in zeehondencrèche Pieterburen: 'Ze is geen zeehond, maar een hele zeehondenshow inéén" giert ze. 'Nu weet ik als geen ander dat je op tv altijd een paar kilo dikker toont en dat je er zonder make-up niet florissant uitziet, maar Viola Holt moet echt nodig ontslakken in Thailand. En dan liefst een maand of 6. Mijn hemel, wat is er met die vrouw ooit misgegaan?'. Patty ons advies is om gauw eens een spiegel te kopen voor jezelf en daar heel lang in kijken.

(http://www.mediawatchers.nl/images/fpfotos/2006jan/violah.jpg)

Bron : Mediawatchers
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 27-01-2006, 21:32:58
Anita, de nieuwe hotelier

Opeens schalt 'Love me just a little bit more' door de speakers. iedereen neuriet mee maar niet iedereen kan het nummer plaatsten. "Van wie is dit ook alweer?", vraagt Viola. Big Boss Henk is sneller van begrip: "Dit is een hint denk ik." Iedereen gist wie het kan zijn, maar dan gaan opeens de poorten open en daar staat met haar handen vol bloemen... ex-Dolly Dot Anita Heilker. De Big Boss is opgelucht over zijn nieuwe personeelslid: “Ik ben echt blij dat je er bij bent."

(http://hunter.mediawatchers.nl/Personen/AnitaDot.jpg)

Bron : Mediawatchers
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 28-01-2006, 17:12:28
Bridget beledigt Dido

(http://hunter.mediawatchers.nl/Personen/BigBridget1.jpg)

Het is zatermiddag en zoals beloofd komen de bewoners van BB5 een hapje eten. In tegenstelling tot de verwachting ontbreken Tanja, Joost en Dido, de laatste vanwege kiespijn. De BB-ers zijn helemaal blij het huis terug te zien en wachten niet op een rondleiding, maar lopen gewoon overal binnen. Zelfs de toiletzitting blijkt mooie herinneringen boven te brengen. Ze wisselen ervaringen uit met de hoteliers, en natuurlijk vooral met Bart. Roel vertelt een vreemd verhaal. Bridget Maasland schijnt een maand na afloop van het programma een zwaar beledigend berichtje achter gelaten te hebben op Dido haar site. Het bericht was anoniem maar het IP adres is gecontroleerd en bleek van Bridget te zijn. (http://hunter.mediawatchers.nl/Personen/Dido12.jpg)

Bron : Mediawatchers

Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 30-01-2006, 12:55:15
Wegstemronde vervalt

De acht hoteliers in Hotel Big Brother kunnen niet meer worden weggestemd, meldt de Telegraaf. HBB-hoofdredacteur Hummie van der Tonnekreek: „We kiezen ervoor deze kandidaten schouder aan schouder te laten werken naar een zo hoog mogelijk bedrag aan het eind. We hebben Kelly zien weggaan en Gert Timmerman, en wij hebben de indruk dat zij vooral last hadden van de stemrondes. Daarom hebben we die nu afgeschaft.” Het gaat volgens Hummie hartstikke lekker in het hotel. „Er is tot nu toe al zo’n 60.000 euro opgehaald. De hoteliers raken goed op elkaar ingespeeld en krijgen steeds betere ideeën. Afgelopen week was de bingoavond een doorslaand succes.”

(http://hunter.mediawatchers.nl/Personen/Hummie8.jpg)

Bron : Mediawatchers
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 30-01-2006, 12:56:14
Extra hotelier

Om de staf van HBB nog wat meer te ontzien wordt zij uitgebreid. De weggelopen Gert Timmerman is in Hotel Big Brother intussen vervangen door Anita Heilker van de Dolly Dots. Maandagavond wordt tijdens de liveshow een extra bewoner toegevoegd: acteur Ferri Somogyi. Deze jonge avonturier, die in Nederland even bijkomt van zijn poging Amerika te veroveren, is vol goede moed. „Ik heb in de States wel gezien hoe je fundraising aanpakt.” Wie de nieuwe Big Boss wordt is nog niet bekend.

(http://hunter.mediawatchers.nl/Personen/Ferri.jpg)

Bron : Mediawatchers
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 30-01-2006, 12:56:53
Rode Kruis tevredengesteld

De hoteliers, Frank Awick, John Jones, Viola Holt, Bart Spring in ’t Veld, Monique Sluyter, Bonnie St. Claire, Anita Heilker en Ferri Somogyi, zullen vanaf deze week vaker te zien zijn in werkkleding. Hummie van de Tonnenkreek : „Het hotel wordt geüpgraded. Het personeel is er klaar voor.” Het Rode Kruis is tevreden over het iets bijgestelde format van het tv-programma. Een woordvoerder: „Ons gaat het erom dat er zo veel mogelijk geld binnenkomt voor de zieke kinderen en hun familie, die in de Nederlandse Mappa Mondo-huizen even rust kunnen vinden in hun zware bestaan.” Helaas heeft het bijgestelde formaat ook geleid tot een ongekende saaiheid van de uitzendingen. Op basis van de huidige kijkcijfers zou HBB het normaal gesproken niet redden, maar het prestige van het Rode Kruis en Talpa staan kennelijk op het spel.

(http://hunter.mediawatchers.nl/Logo/Rodekruis.jpg)

Bron : Mediawatchers
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 31-01-2006, 14:24:56
Fake-celebrity wint

Fake-celebrity Chantelle Houghton verliet het Engelse Big Brother-huis na een nipte overwinning, maar ze zorgt er wel voor dat ze de gemoederen blijft bezighouden. De Paris Hilton look-a-like heeft er geen moeite mee uit de kleren te gaan, en wordt het bruidsmeisje van zanger Preston van The Ordinary Boys die ze in het huis ontmoette en trachtte te verleiden. Chantelle was tijdens haar versierpogingen overigens op de hoogte van het feit dat Despite een vriendin had.

(http://hunter.mediawatchers.nl/Personen/Chantelle03.jpg)

Bron : Mediawatchers
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 31-01-2006, 14:25:40
Chiel de nieuwe Big Boss

Het is tijd voor Henk Krol om zijn 'leiderschap' over het Hotel over te geven. De nieuwe Big Boss is Chiel van Praag. In 1977 begon Chiel, naast zijn werk in de platenzaak van zijn vader, bij de 'Veronica Drive In Show'. Bij Veronica maakte Chiel zowel radio als televisie. Op televisie presteerde hij o.a. 'Nederland Muziekland' en Staatsloterijshow. Vanaf 1994 maakte hij twee twee jaar het ochtendprogramma ‘Hits in de Spits’ voor Radio 10. Begin jaren 90 neemt Chiel het boekingsbureau Intershow over. Onder zijn leiding groeit dit bedrijf uit tot één van de grootste bureaus van Nederland. Chiel van Praag Intershow houdt zich bezig met de boekingen en het management van artiesten. Hij zit vol met ideeen voor de langee termijn en zal daarbij volop zijn connectie gebruiken.

(http://hunter.mediawatchers.nl/Personen/Chiel.jpg)

Bron : Mediawatchers
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 31-01-2006, 14:26:26
Wilma's wilde plannen

De hulptroepen worden ingezet. Nu is al bekend dat Wilma Nanninga de laatste Big Boss Wilma Nanninga van de Telegraafpagina Privé zal zijn. Wilma heeft waanzinnige plannen. Op 4 maart komt er een gigantische gala-avond in het Event Centre in Aalsmeer. Het gala staat in het teken van de glimlach van het kind. “Want die glimlach hopen we met zijn allen te veroorzaken”, zegt Wilma. Alles staat klaar, producers, regisseurs, Bekende Nederlanders en optredens. Tevens is er een theatershow. Tot slot komt er een ‘smashing eindfeest’ waar iedereen uit zijn dak kan gaan. Maar Wilma heeft nóg een idee. Ze wil ook een spirituele avond organiseren met allerlei geestelijke leiders, zoals een priester, rabijn, dominee en een imam. “Deze avond zal in het teken staan van overdenking, over kinderen en dat we met zijn allen die kinderen dat niet toewensen", legt Wilma de Hoteliers uit. Een gospelkoor is al geregeld.

(http://hunter.mediawatchers.nl/Personen/Wilma.jpg)

Bron : Mediawatchers
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Jorg23 op 31-01-2006, 15:49:36
wanneer komt rik in het huis?
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 31-01-2006, 16:57:12
wanneer komt rik in het huis?

Hij heet Ferri Somogyi en hij komt, Woensdagavond als het goed is in het Hotel.  ::jaja::
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Jorg23 op 31-01-2006, 17:16:03
Hij heet Ferri Somogyi
meen je dat nou?  :o ::oink::
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 1-02-2006, 12:45:58
Hoog hotelbezoek?

Volgens Radio 538 ligt het in de bedoeling dat Prinses Margriet, als vertegen-woordiger van het Rode Kruis, een bezoek zal brengen aan Hotel Big Brother. Prinses Margriet zette zich van jongs af in voor het Rode Kruis. Als gediplomeerd verpleegster voer de zuster van Koningin Beatrix tot aan haar huwelijk op het hospitaalschip Henri Dunant. Later vervulde de echtgenote van Pieter van Vollenhoven bestuurlijke functies bij de Nederlandse afdeling van het Rode Kruis en was ze tot eind 2004 voorzitter van het Internationale Rode Kruis en Halve Maan. Met ingang van november 2005 is zij lid van het bestuur van de Internationale Rode Kruis- en Rode Halve Maan verenigingen.

(http://hunter.mediawatchers.nl/Personen/Margriet.jpg)

Bron : Mediawatchers
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 4-02-2006, 11:40:19
Gert moppert

Gert Timmerman stapte met veel bombarie uit het Hotel Big Brother en klaagt nu steen en been bij de roddelbladen. Gert zou geboycot zijn door de andere bewoners. Hij wilde een leuk avondje Nederlandse muziek maken, maar dat wilden de anderen niet. Vonden ze niet chic genoeg. Deze kritiek trok de senior zanger niet, en hij stapte op. Dolblij dat hij weer naar zijn vrouw Babs mocht. Maar nee hoor, alwéér was het niet goed. Babs had verwacht dat Gert het nog wel een paar weken zou uithouden en was met een grootscheepse verbouwing begonnen. Als leuke verrassing. Toen Gert thuiskwam, trof hij een puinhoop en overal verf. 'Een lief plan hoor, maar het was voor mij de druppel' moppert hij in Privé 'Nu kon ik nóg niet in mijn eigen bed slapen'.

(http://www.mediawatchers.nl/images/fpfotos/2006jan/gertweg.jpg)

Bron : Mediawatchers
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 4-02-2006, 11:40:52
Kelly voelt zich weggepest

BB-Kelly doet in de Weekend een doekje open over haar vertrek uit het Hotel Big Brother: "Ik wilde me heel sociaal opstellen, maar de overige hoteliers wilden vooral zichzelf promoten in plaats van het Rode Kruis. Toen ben ik dus opgestapt, ik kreeg een naar gevoel. Precies het gevoel dat ik vroeger had op school toen ik gepest werd." Ook vertelt ze iets over haar bezigheden: ze schrijft een boek over transseksualiteit, als een soort therapie voor zichzelf. Ook wil ze een kledingzaakje met grotere maten voor transseksuelen en travestieten. Om de kost te verdienen doet ze in de tussentijd aan 'soft-erotisch webcammen'.

(http://hunter.mediawatchers.nl/Personen/Kelly40.jpg)

Bron : Mediawatchers
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 7-02-2006, 10:42:11
Bart druipt af

Sinds zijn overwinning in 1999 heeft Big Bart 12 ambachten en 13 ongelukken gehad. Ook zijn laatste baantje heeft hij niet behouden: onverwacht trok hij zich donderdag terug uit het Hotel Big Brother-project. Als reden gaf hij op dat het samenwerken met de andere hoteliers hem tegen was gevallen en dat hij heimwee naar zijn oma had. Het is de Mediawatchers opgevallen dat sinds het stemmen werd afgeschaft, Bart zich heeft teruggetrokken. In het begin zat hij vol met verhalen over BB en hoe het was om steeds te moeten stemmen en afscheid te nemen van iemand. Er wordt gespeculeerd dat hij gehoopt had op een herhaling van BB, waarbij hij telkens zou kunnen blijven en zegevieren en dat hij dat de eerste van de hele wereld zou zijn die voor de tweede maal BB zou winnen. Waar hij ook geen rekening mee heeft gehouden is dat hij niet met "gewone" mensen in het huis zou komen. Artiesten zijn op een bepaalde manier allemaal egocentrisch. Bart kon niet de show stelen met eigenwijsheid of eigenzinnigheid, want daar waren de anderen allemaal beter in. Bart was winnaar van BB1, het meest populaire programma op de buis, nu was hij slechts één van de hoteliers in een slechtbekeken soap.

(http://www.mediawatchers.nl/images/fpfotos/2006febr/bartweg.jpg)

Bron : Mediawatchers
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 7-02-2006, 10:43:25
Mental Boss

Donderdag werd Hotel Big Brother bij afwezigheid van Caroline Tensen gepresenteerd door 'Mental' Theo Nabuurs. Hij blijkt ook de nieuwe Big Boss te zijn. Theo is een internationale dj met 20 jaar ervaring. Zijn muzikale doorbraak kwam samen met Charly Lownoise in begin jaren ’90 met o.a. Club en Mellow House, later ook met Gabber en Happy Hardcore. Theo is tegenwoordig vooral bekend als de brutaalste VJ van MTV. Op Zandvoort kent men hem ook als de gek die drie auto’s in een weekend doormidden durft te rijden met een gemiddelde snelheid van 180 km/per uur. Naast al die bezigheden is Theo ook nog mede eigenaar van een aantal horecazaken op Mallorca.

(http://www.mediawatchers.nl/images/fpfotos/2006febr/theo.jpg)

Bron : Mediawatchers
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 7-02-2006, 10:44:14
Slechter kan bijna niet

Talpa gelooft er misschien nog in maar de BB fans al een tijd niet meer. Het programma Hotel Big Brother lijkt met de dag slechter te worden. Degene die hetzelf door heeft vertrekt uit eigen beweging en daar doen ze goed aan want de reputatie van deze BN-ers staat niet hoog en kan alleen nog maar verder dalen. Het wisselen van de 'Big Boss' doet volgens kijkers niet goed. Constant worden andere gedachten ingebracht om het programma invulling te geven. Ook gezien de kijkcijfers zal John de Mol zich toch wel achter de oren krabben. Welke BN-er is de volgende die het inzicht heeft en vertrekt? Hoelang zal het nog duren voordat het hotel ten onder gaat? Van vele BB fans mag het programma snel stoppen.

(http://hunter.mediawatchers.nl/Logo/HotelBBlogo.jpg)

Bron : Mediawatchers
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Fossiel op 7-02-2006, 22:44:08
Big Brother Hotel is de grootste flop in de (prille) Talpa geschiedenis
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: JDM op 8-02-2006, 00:40:16
Big Brother Hotel is het meest fantastische programma ooit  ::jaja::  ::ok::
Hoop dat er nog vele vervolgen komen  ;D


ik krijg hier heul veul geld voor
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 8-02-2006, 12:44:20
Overwinningsfeest

Afgelopen zaterdag vierde BB5-Joost zijn beloofde grote overwinningsfeest. Er waren in totaal zo'n 100 vrienden en familieleden uitgenodigd om dit feest te vieren, waaronder natuurlijk zijn ex-medebewoners. Van hen waren ze op een enkeling na allen aanwezig. Joost had een heel mooi hotel/restaurant afgehuurd midden in de bossen van Groesbeek. Voor de deur van het hotel stond zijn nieuwe aanwinst.. een Jaguar S-type! Na een groots buffet verplaatste men zich naar een andere zaal waar twee DJ's de hele avond hebben staan draaien. Joost had alle hotelkamers afgehuurd zodat iedereen kon blijven slapen.

(http://hunter.mediawatchers.nl/Personen/Joost07.jpg)

Bron : Mediawatchers
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 8-02-2006, 12:44:56
BB ook terug in België

Op maandag 28 februari start de Vlaamse Big Brother 5 met een kick-off show om 21.10 u op Kanaal Twee. De vierde reeks scoorde slecht, maar na drie jaar komt het programma terug. Walter Grootaers blijft het programma presenteren, maar krijgt een nieuwe presentatrice aan zijn zijde: de Idols-finaliste Sandrine van Handenhove. Er werd een volledig nieuw huis gebouwd in Vilvoorde. Met de slogan 'Zero Privacy' is het duidelijk dat ook de Belgen terugkeren naar het oorspronkelijke format.

(http://hunter.mediawatchers.nl/Logo/BBLogozero.jpg)

Bron : Mediawatchers
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 8-02-2006, 12:45:33
Stormloop voor UK-BB7

Stormloop in Glasglow. Meer dan 1000 mensen daagden op voor de eerste auditie voor de nieuwe reeks 'Big Brother' op de Engelse commerciële zender Channel 4. Het realityprogramma blijft een enorm succes in Engeland. Onlangs nog zorgde de finale van 'Celebrity Big Brother' voor een miljoenenpubliek. Channel 4 blijft geloven in het succesprogramma van Endemol. Terwijl andere landen door een terugval van de kijkcijfers het programma schrapten, verlengde Channel 4 vorig jaar zijn contract met Endemol. De programmamakers wakkeren het verlangen van de Britse kijker nu al aan met een auditietour door het land. Glasglow was de eerste stad waar men auditie kon doen. Op die manier wil Channel 4 op zoek gaan naar zijn 'beste' bewoners ooit.

(http://hunter.mediawatchers.nl/Logo/BBUKlogo5.jpg)

Bron : Mediawatchers
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 8-02-2006, 12:46:35
Andries in Temptation Island

Op Shownieuws werd bekend gemaakt dat BB3-deelnemer Andries de Jong de eerste twee weken van februari in Thailand verblijft voor opnamen van Temptation Island, het programma waarin vier ongetrouwde koppels - twee Nederlandse en twee Belgische - de relatietest aangaan. Of de Drachter meedoet als deel van een koppel, of als single verleider is niet geheel duidelijk. Tanja Jess presenteert het programma voor het tweede achtereenvolgende jaar. Veronica zendt dit vijfde seizoen van Temptation Island uit vanaf april. Vorig jaar was er ook al een Big Brother-deelnemer die meedeed. BB$-Dennis kwam relatief ongeschonden uit de strijd.

(http://hunter.mediawatchers.nl/Personen/Andries3.jpg)

Bron : Mediawatchers
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 8-02-2006, 12:47:47
Monique dreigt op te stappen

Vannacht heeft een heftige discussie plaatsgevondentussen de Mental Boss en zijn hotelpersoneel. Rond half één zeiden Bonnie en Monique dat ze naar bed wilden want ze waren doodop van het zware werk maar bijna drie uur later waren ze nog steeds op, omdat nachtdier Theo nog wilde vergaderen. De hoteliers zijn het niet eens met zijn manier van leidinggeven en vooral Monique lijkt het niet langer te pikken. Net na middernacht liet Theo al aan John weten dat hij Monique, Bonnie en Anita als hulpjes ziet: "Zij helpen mee en moeten gestuurd worden. Zelf kunnen ze voor één procent leiding geven." Monique hoorde van dit gesprek via de telefoon, want haar vriend had op de streams meegekeken. Ze begon ogenblikkelijk haar koffer in te pakken en eiste excuses. Maar uiteindelijk is ze toch blijven slapen. Woensdag om twaalf uur komt Hummie met haar praten.

(http://hunter.mediawatchers.nl/Personen/monique2.jpg)

Bron : Mediawatchers
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Jorg23 op 8-02-2006, 17:42:25
weg met theo! ::niet-ok::
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 9-02-2006, 15:10:17
 >>>Lees Meer<<<   (http://zappen.blog.nl/big_brother/2006/02/09/telegraaf-redacteur_nanninga_big_brother-huis_in)

Telegraaf-redacteur Nanninga Big Brother-huis in
Hotel Big Brother is nog altijd geen kijkcijfersucces, Endemol gaat dat komende week proberen op te krikken door weer een spraakmakende baas aan te wijzen. Na de tamelijk....

(http://static.flickr.com/43/84841904_53e0b058dc_m.jpg)

Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 10-02-2006, 12:33:36
Geen huwelijk in HBB

Een aantal dagen gelden meldden wij dat zangeres Hanny in het Hotel Big Brother wilde gaan trouwen met haar Martijn. Haar kinderen, pers en de omroepen wisten het nog niet, maar hotelier Frank liet haar naam toch per ongeluk vallen. Voor de voltrekking van het huwelijk kon gerekend worden op de inzet van onbezoldigd ambtenaar Imca Marina. Naar nu blijkt is de festiviteit op 24 februari door Hanny gecancelled. Uit betrouwbare bron vernemen wij dat redenen daarvoor de slechte medewerking van de redactie, en de chaos in het huis waren. Daarom heeft Hanny nu een contract gesloten met SBS6 Shownieuws dat exclusief verslag van het huwelijk wil doen.

(http://hunter.mediawatchers.nl/Personen/Hanny.jpg)

Bron : Mediawatchers
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 10-02-2006, 12:34:17
Komst Wilma vervroegd

Hotel Big Brother is nog altijd geen kijkcijfersucces, Endemol gaat dat komende week proberen op te krikken door weer een spraakmakende baas aan te wijzen. Volgende week gaat Telegraaf-redacteur Wilma Nanninga de lakens uitdelen, aldus zappen.blog.nl Eerder was aangekondigd dat Nanninga pas in de laatste week Big Boss zou worden. Of zou dit dan toch echt de laatste week zijn? Nanninga heeft op de pagina 'Privé' al vaak over de BB'ers geschreven en het lijntje tussen Nanninga en Endemol is dus relatief kort. Zij zal de krant kunnen gebruiken als uithangbord voor het programma, in de hoop dat er meer geld wordt binnengehaald voor het Mappa Mondo-huis.

(http://hunter.mediawatchers.nl/Personen/Wilma.jpg)

Bron : Mediawatchers
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 13-02-2006, 22:19:30
Wouters weer geflopt

Voormalig wonderboy Rolf Wouters is opnieuw geflopt, volgens roddeljournalist Evert Santegoeds is hij niet langer verbonden aan Talpa. De BB1-presentator zou bij de zender zijn grote comeback maken, nadat hij in de jaren negentig furore maakte bij RTL met programma's als 'Now Or Never' en De Tandenborstelshow. Na Big Brother, waarin hij ook al niet overtuigde, verbleekte zijn ster en ook nu bleef het succes weer uit. Wouters presenteerde op zondagavond, vlak voor het voetba, het programma 'Superbal'. Volgens Santegoeds waren de kijkcijfers van het spektakel-programma de doorslaggevende reden om de samenwerking te verbreken. 

(http://www.mediawatchers.nl/images/fpfotos/rolf.jpg)

Bron : Mediawatchers
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 14-02-2006, 13:29:33
Onbekende Boss

De nieuwe Big Boss van Hotel Big Brother is “misschien niet zo bekend, maar ze staat duidelijk haar mannetje!” Annelies Fleers is bedenker en oud-uitgever van het gerenommeerde 'Italië Magazine' en bedenkster van de recent verschenen glossy 'Best of Turkije', een tijdschrift voor liefhebbers van Turkije en van het Turkse leven. In het kantoor draagt Mental Theo zijn ‘functie’ over. En hij heeft een belangrijke tip: “Als je het deze week voor elkaar krijgt in deze bende een lijn te krijgen vind ik dat fantastisch! Je moet hard zijn. Dat werd van mij niet getolereerd, maar misschien lukt het jou wel!”

(http://hunter.mediawatchers.nl/Personen/Vleers.jpg)

Bron : Mediawatchers
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 15-02-2006, 09:04:33
HBB lapt hygiëne aan zijn laars

De Nieuwe Revu komt vandaag met een verhaal over de wantoestanden in het Hotel Big Brother. Sterren lopen één voor één weg en kok Pierre Wind deelt rake klappen uit met zijn pollepel. De sponsor, Het Rode Kruis, uitte al kritiek, de kijkcijfers zijn dramatisch en de tweederangs-sterren houden het soms nog niet eens een dag vol in het hotel. Maar het kan nog veel erger. De Nieuwe Revu vroeg topkok Pierre Wind, die het programma twee weken lang intensief volgde, naar zijn mening over Hotel Big Brother. De kok was verbijsterd over hoe het eraan toe ging in het Hotel. Pierre vindt dat het hotel zijn deuren per direct moet sluiten. Tenminste, als het aan de wet lag. Wind had voornamelijk commentaar op de hygiëne in de keuken: geen scheiding tussen woon- en werkomgeving, geen registratie van koelkasttemperatuur en zelfs een hond in de keuken, die daar ook nog eens urineerde. De gemeente Aalsmeer wacht dit onderzoek met spanning af, want "het kan natuurlijk niet dat het ene hotel zich wel aan de regels moet houden en het andere niet". Zal dit gevolgen hebben voor HBB?

(http://www.mediawatchers.nl/images/fpfotos/2006febr/koken.jpg)

Bron : Mediawatchers
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: anoniem 10311 op 15-02-2006, 09:36:53
Hotel Big Brother lapt regels aan zijn laars

De Nieuwe Revu komt woensdag met een verhaal over de wantoestanden in het Hotel Big Brother. Sterren lopen één voor één weg en kok Pierre Wind deelt rake klappen uit met zijn pollepel.

Hotel Big Brother heeft het zwaar. De sponsor, Het Rode Kruis, uitte al kritiek, de kijkcijfers zijn dramatisch en de tweederangs-sterren houden het soms nog niet eens een dag vol in het hotel. Maar het kan nog veel erger.

Topkok
De Nieuwe Revu vroeg topkok Pierre Wind, die het programma twee weken lang intensief volgde, naar zijn mening over Hotel Big Brother. De kok was verbijsterd over hoe het eraan toe ging in het Hotel. Pierre vindt dat het hotel zijn deuren per direct moet sluiten. Tenminste, als het aan de wet lag.

(http://www.rtl.nl/components/actueel/rtlboulevard/2006/02_februari/entertainment/images/pierrewind210-258.jpg)

Hond
Wind had voornamelijk commentaar op de hygiëne in de keuken: geen scheiding tussen woon- en werkomgeving, geen registratie van koelkasttemperatuur en zelfs een hond in de keuken, die daar ook nog eens urineerde. De Voedsel en Waren Autoriteit (VWA), die dit soort zaken moet controleren, geeft Wind op een aantal punten direct gelijk. "Huisdieren mogen alleen in de keuken komen als het voor beveiliging is en de temperaturen van koelkasten moeten inderdaad worden geregistreerd", aldus de VWA.

Onderzoek
De horecawaakhond neemt de klacht van Pierre Wind serieus en gaat een eigen onderzoek starten. De gemeente Aalsmeer wacht dit onderzoek met spanning af, want "het kan natuurlijk niet dat het ene hotel zich wel aan de regels moet houden en het andere niet". Jeroen van Waardenberg, woordvoerder van producent Endemol, reageert laconiek. "Ongetwijfeld zal ons hotel niet 100% aan de eisen van een normaal hotel voldoen. Maar eigenlijk houden we ons niet zo bezig met de regeltjes. Als mensen ons dwars willen zitten, dan moeten ze dat maar doen."

bron: Feed24 / entertainmetn RSS-feed
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 17-02-2006, 00:08:27
Waarom giro 4426

(http://www.talpa.tv/upload/262427_610_1140126065494-promo1.jpg)

Vandaag zijn de Hoteliers één voor één de dagboekkamer ingegaan om voor de televisie-uitzending een promotiefilmpje te maken.

Elke Hotelier vertelt zijn of haar persoonlijke reden, waarom zij juist dit goede doel steunen. Hiermee hopen zij dat ook u hen helpt om de bouw van nog een Mappa Mondohuis te realiseren. Sommigen hadden het er op in één take, anderen zaten iets langer in de dagboekkamer. Maar allen hebben wederom hun uiterste best gedaan! Hieronder kunt u het resultaat van de opnames bekijken.

(http://www.talpa.tv/upload/262429_610_1140126065443-promo2.jpg)
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 17-02-2006, 15:05:30
De glimlach van een kind

Danny de Munk, Willeke Alberti, Anita Meyer, Jamai, Bastiaan Ragas, Laura Fygi, Wibi Soerjadi, Rob Bolland, Antje Monteiro, de complete cast van de Lion King, Sandra Reemer, Glennis Grace en nog vele anderen staan op 6 maart aanstaande op het theaterpodium van het Event Centre in Aalsmeer. Het unieke gezelschap van artiesten uit de musical- en muziekwereld slaat de handen ineen op een zeer bijzondere avond voor het nieuwe Mappa Mondo-huis van het Rode Kruis in Waalre. Het 'Glimlach van een kind'-gala is een iniatief van Big Boss Wilma Nanninga. Voor de hoteliers van het Hotel Big Brother is het ook de afsluiting van hun verblijf in Aalsmeer. Dat is een week eerder dan aanvankelijk was aangekondigd.

(http://hunter.mediawatchers.nl/Personen/Wilma.jpg)

Bron: MediaWatchers (http://www.mediawatchers.nl)
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 21-02-2006, 12:13:00
Viola trekt aanklacht in

Vanavond begint Robert Jensen aan een nieuwe serie van zijn talkshow. Grote vraag is of de presentator opnieuw grappen over Viola Holt gaat maken. De aanleiding is groot, gezien haar wekenlange optreden in Hotel Big Brother en de weinig flatteuze wijze waarop zij soms in beeld verschijnt. De dagelijkse talkshow kwam in december in het nieuws doordat Viola Holt aangifte wilde doen tegen Jensen vanwege smaad en belediging. Ze zou depressief geworden zijn van diens maandenlange 'pornografische' grappen. Ze zou er zelfs een boek over willen schrijven: 'Het Jensen-effect'. Viola zou inmiddels de zaak tegen Jensen echter hebben stopgezet omdat ze 'dat hoofdstuk heeft afgesloten'. Bron: medialog

(http://hunter.mediawatchers.nl/Personen/Viola.jpg)
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 21-02-2006, 12:13:33
De BN-ers zijn op!

Mieke Vogelpoel is de nieuwe Big Boss. Mieke wie? Zij is zo mogelijk nog onbekender dan haar voorgangster Annelies Fleers. Kennelijk zijn er geen BN-ers meer beschikbaar voor de Big Boss-positie. Volgende week Wilma Nanninga en dan is het programma uit zijn lijden verlost. Mieke is directeur van ACMbv, een allround adviesbureau op het gebied van human resources. Hiervoor werkte ze als loopbaanadviseur bij de Hogeschool van Utrecht. Mieke's enige claim to fame is haar optreden in PaPaul, waar ze met haar zesentwintig jaar jongere vriend door Paul de Leeuw werd ondervraagd, omdat het stel van plan was op Valentijnsdag te gaan trouwen.

(http://hunter.mediawatchers.nl/Personen/Mieke.jpg)

Bron: MediaWatchers (http://www.mediawatchers.nl)
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 22-02-2006, 14:21:07
BB-huis van glas

Komende maandag gaat de Vlaamse BB5 van start. Het nieuwe huis biedt meer technische mogelijkheden, maar wat het zo speciaal maakt is het nieuwe bouwconcept. De architecten kregen namelijk de opdracht een huis te ontwerpen waarin het voor de bewoners onmogelijk zou zijn om te ‘ontsnappen’ aan elkaar : een ‘glazen’ huis, zeg maar ... Het is zo gebouwd dat er - op de buitendeur na – geen deuren of aparte kamers zijn. Alles loopt in mekaar door. Overal zie je mekaar, zelfs tot in de volledig doorzichtige douches. Er is slechts één slaapkamer en ook die wordt enkel door glas gescheiden van de rest van het huis. Ook tussen de leefruimte en de overkoepelde tuin is er enkel glas, geen muur. Je even afzonderen is er dus niet meer bij.

(http://hunter.mediawatchers.nl/Logo/BBLogozero.jpg)

Bron: MediaWatchers (http://www.mediawatchers.nl)
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 23-02-2006, 12:14:20
Unieke ’dienst’ voor Mappa Mondo

Vier geloven en twee levensbeschouwingen in één spirituele dienst. Niet alleen de showbizz maar ook de geestelijk leiders van verschillende geloofsovertuigingen en levensfilosofieën slaan de handen ineen voor het nieuwe Mappa Mondo-huis in Waalre. Aanstaande zondag staan in Aalsmeer een dominee, een imam, een rabbijn, een boeddhist en een humanist naast elkaar om te vertellen over het zoeken naar levensvreugde na een grote tegenslag. De ’dienst’ wordt muzikaal opgeluisterd door muziek die bij de diverse overtuigingen past. De cast van Jesus Christ Superstar treedt op, er is een Arabisch orkest, een kerkkoor en zoals het er nu naar uitziet, een joodse voorzanger. Bezoekers van de dienst hoeven niet te betalen, maar wordt ook gevraagd een bijdrage voor het kinderhuis in de collectezak te doen. Wie wil komen moet zich op de internetsite van Hotel Big Brother aanmelden.

(http://hunter.mediawatchers.nl/Logo/Rodekruis.jpg)

Bron: MediaWatchers (http://www.mediawatchers.nl)
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 23-02-2006, 16:12:27
onderzoek beledigingen gestopt

Het Openbaar Ministerie is gestopt met het onderzoek naar vermeende beledigingen van Robert Jensen over Viola Holt. Omdat Viola Holt de aanklacht zelf heeft ingetrokken is er voor het OM geen aanleiding meer verder te kijken of de opmerkingen beledigend waren om een zaak te beginnen. Waarom de ex-presentatrice de aanklacht heeft ingetrokken, wil ze niet zeggen. ,,Ze wil niet meer op de zaak terugkomen'', laat ze via een woordvoerster weten. Holt diende vorig jaar een aanklacht in tegen Jensen wegens het maken van denigrerende opmerkingen over haar. Als gevolg van deze vernederingen zou zij een jaar lang depressief zijn geweest.

(http://www.mediawatchers.nl/images/fpfotos/2006febr/viola.jpg)

Bron: MediaWatchers (http://www.mediawatchers.nl)
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 23-02-2006, 20:07:36
Ook zwangere in Vlaamse BB

Vorig jaar oktober beviel Tanja in het Nederlandse Big Brother-huis van Joscelyn Savanna. En vanaf zondag is het ook in Vlaanderen zover: een zeven maanden zwangere vrouw uit de provincie Antwerpen laat zich vrijwillig opsluiten in het glazen Big Brother-huis. Aangezien ze haar kindje over zestig dagen verwacht, staat dus ook de Vlaamse kijker een live televisiebevalling te wachten.


Bron: MediaWatchers (http://www.mediawatchers.nl)

(http://hunter.mediawatchers.nl/Logo/BigBaby.jpg)
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 24-02-2006, 11:12:41
BB-Bianca weer vrijgezel

Bianca Hagenbeek, in 2000 winnares van Big Brother II, is weer vrijgezel. Dat meldt de Telegraaf. De nu 38-jarige brunette had jarenlang een relatie met voormalig presentatrice Lesley Brehm (29), maar de twee zijn nu uit elkaar. ”We zijn nog wel steeds goede vriendinnen. Tja, dat is nou eenmaal vaak zo bij meiden”, aldus de biseksuele Bianca, wiens organisatie 'Letsbeopen' op 24 maart alweer de elfde girlsnight 'Flirtation' organiseert.

Bron: MediaWatchers (http://www.mediawatchers.nl)

(http://members.chello.nl/~djager/plaatjes/biancalesley.jpg)
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 24-02-2006, 11:13:28
Rookverbod in BB-Vlaanderen

In het nieuwe BB-seizoen dat maandag start zal een totaal rookverbod uitgevaardigd worden binnen de muren van het glazen huis. Vlaanderen pakt het in die zin verstandiger aan dan Nederland. Om de gezondheid van de eerste Vlaamse 'Big Brother'-baby niet te schaden zal 'Big Brother' streng toezien op het rookverbod. Donderdagochtend werd bekend dat één van de kandidaten 7 maanden zwanger is. Met een portie geluk zal zij dus bevallen in het huis. In tegenstelling tot Nederland zijn de producenten niet op zoek gegaan naar een zwangere vrouw. De Antwerpse moeder in spé heeft zich zelf aangemeld.

Bron: MediaWatchers (http://www.mediawatchers.nl)

(http://www.mediawatchers.nl/images/fpfotos/2005sept/nietroken.jpg)
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 24-02-2006, 11:14:13
Mona gaat weer trouwen

Een leuk nieuwtje over BB1-Mona de Leeuw. De Amsterdamse vertelt op haar fanforum dat ze opnieuw gaat trouwen. "Ik heb een hoop verdriet gehad en er zijn ongelofelijke dingen om me heen gebeurd, maar dat heeft me ook heel sterk gemaakt. Ik zal niet in details treden want sommige gebeurtenissen liggen nog erg gevoelig. Mijn grote lichtpunt in mijn leven is Jos. Hij is mijn liefde, maatje kortom mijn steun en toeverlaat. Het mooiste in ons samenzijn overkwam me op Valentijnsdag. Ik kreeg een heel mooi, superromantisch huwelijksaanzoek. Het was heel bijzonder. Gelukkig klikt het ook goed tussen mijn dochter Romana en Jos, dat is natuurlijk ook heel belangrijk."

Bron: MediaWatchers (http://www.mediawatchers.nl)

(http://hunter.mediawatchers.nl/Personen/Mona08.jpg)
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 25-02-2006, 13:27:46
Goochelshow Bart afgelast

De goochelshow van Bart Spring in 't Veld op 6 maart gaat niet door. Er was te weinig tijd om alle kaarten op tijd te verkopen, schrijft Bart op zijn website. "Ja, ik kan wel de komende maand een heleboel kaarten verkopen, maar dan is het gala allang achter de rug." Samen met goochelaar Hans Klok wilde Bart geld inzamelen voor Mappo Mondo. De voorbereidingen waren al gaande toen hij begin deze maand ontevreden opstapte uit Hotel Big Brother. Voor de show zou goochelaar Paul Philipart overkomen uit Amerika. Ook zouden gedachtenlezers, komieken en deejay Dennis van der Geest optreden.

(http://www.mediawatchers.nl/images/fpfotos/2006febr/bartweg.jpg)

Bron: MediaWatchers (http://www.mediawatchers.nl)
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 25-02-2006, 13:28:31
Mutzketier

Big Bart heeft niet stilgezeten en heeft ook weer een nieuw baantje, dit keer als 'Mutzeketier' bij de Brabantse regio-tv 'TV&CO'. 'Mutzeketiers' is een jongeren programma voor jong en oud waarin men hem vanaf 7 april volgt in zijn zoektocht naar scholen, kroegen en disco's in heel Brabant In feite zet Bart hetzelfde programma neer wat hij ook deed bij RTV Utrecht, voordat hij werd ontslagen. Ook zijn typetje Dr Ramstein zal terugkeren. Over Hotel Big Brother wil hij weinig kwijt: "De tweede keer BB is gewoon niet goed voor je, omdat je al precies weet wat je moet verwachten. En het werd natuurlijk ook een heel ander spelletje dan het ‘normale’ Big Brother. Hoewel ‘natuurlijk’… er heeft bijna niemand gekeken, dus ik neem het je niet kwalijk als je niet weet

(http://hunter.mediawatchers.nl/Personen/Bartmuts.jpg)

Bron: MediaWatchers (http://www.mediawatchers.nl)
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 25-02-2006, 22:13:44
Huwelijk in Hotel BB

Uiteindelijk vond er toch een huwelijk plaats. Na de afzegging van zangeres Hanny trouwde Richard en Esther uit Terneuzen vrijdag in Hotel Big Brother. Het tweetal gaf elkaar om een hele speciale reden juist daar het jawoord. „Ons gezin heeft destijds erg veel geleden doordat mijn zusje vreselijk ziek was”, aldus een emotionele bruid in de Telegraaf. „Als er toen in het zuiden een Mappa Mondo-huis was geweest, hadden mijn ouders het een stuk gemakkelijker gehad. Ik heb nu mijn beide ouders en mijn zusje verloren, en ik heb net als de Hotel Big Brother-bewoners, geprobeerd voor het Mappa Mondo-huis zoveel mogelijk geld op te halen.”

(http://hunter.mediawatchers.nl/Logo/HotelBBlogo.jpg)

Bron: MediaWatchers (http://www.mediawatchers.nl)
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 26-02-2006, 17:26:46
Voorbereiding BB6 begonnen

Zoals op Chantal's weblog valt te lezen waren de ex-BB5 bewoners deze week allemaal uitgenodigd voor een lunch bij Endemol in Aalsmeer. Een aantal bewoners ontbrak vanwege de vakanties, maar Tanja was met Joscelyn dit keer wel aanwezig. Al snel werd duidelijk wat de bedoeling was. Hummie van der Tonnekreek en Paul Römer kwamen aan tafel en er was alle ruimte voor een vragenrondje. Ze mochten vragen stellen over dingen die ze dwars zaten, die anders zouden kunnen, tips voor BB6 etc.etc. "Op zich een goeie zaak van Talpa.......en geloof me.....het bleef niet stil hahahaha. We hadden genoeg te vragen en zeggen! Hopelijk wordt BB6 dus nóg beter, heter en leuker!!!!", aldus Chantal. Naar verwachting zal BB6 half september van start gaan.

(http://www.mediawatchers.nl/images/fpfotos/2005okt/chan.jpg)

Bron: MediaWatchers (http://www.mediawatchers.nl)
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 26-02-2006, 17:27:47
Duitse Big Brother gestopt

Zoals eerder aangekondigd komt er zondagavond een eind aan Big Brother - das Dorf. Minder dan een jaar na de start stopt de Duitse zender RTL 2 met het programma vanwege slechte kijkcijfers. De winnaar gaat met een kwart miljoen euro naar huis. Het moest de langst lopende editie van het programma in de geschiedenis worden. Camera's op de hoek van de straat en in verschillende kamers zouden bewoners van het Big Brother-dorp tientallen jaren vastleggen. Deelnemers zouden ondertussen kunnen trouwen en kinderen krijgen, scheiden en sterven. De eerste maanden gebeurde er weinig in het dorp en de kijkcijfers bleven achter bij de verwachtingen. De makers probeerden meer kijkers te trekken door veel seks in het programma te stoppen, maar ook dat mocht niet baten.

(http://hunter.mediawatchers.nl/Logo/LogoBBDorf.jpg)

Bron: MediaWatchers (http://www.mediawatchers.nl)
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 28-02-2006, 10:57:35
BB-Kenny seropositief

De vijfde editie van de Vlaamse Big Brother is begonnen. Het lijkt wel alsof er voor deze nieuwe reeks géén grenzen meer zijn. Door de inrichting van het huis beschikken de bewoners over geen greintje privacy meer. Daarnaast nemen ook twee opvallende figuren deel aan het programma. Naast de al aangekondigde zwangere vrouw is dat een seropositieve man. De moeder van de 25-jarige Kenny hoopt dat haar zoon het goed doet in het Big Brother-huis en dat hij de taboes en onwetendheid rond HIV-besmetting kan opheffen. "Veel mensen denken dat alleen drugsverslaafden, homo's en zwarten besmet raken met het HIV-virus. Dat klopt dus niet. Kenny is een gewone jongen en liep het virus op na onveilige seks met een meisje".

(http://hunter.mediawatchers.nl/Logo/Logozero.gif)

Bron: MediaWatchers (http://www.mediawatchers.nl)
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 28-02-2006, 10:58:39
Veel geheimen

Net als de Nederlandse BB staat de Vlaamse dit jaar in het teken van de geheimen. Zo zijn er twee kandidaten die in het echte leven een koppel vormen, Bart en Nathalie, maar afzonderlijk in het huis belanden. De medekandidaten weten niet dat ze eigenlijk een relatie hebben. De relatie, de hiv-besmetting... Iedere deelnemer heeft dit jaar zo zijn geheimpje in het huis. Met dat gegeven en het zero privacy beleid hopen de programmamakers de nodige kijkers te lokken. Bovendien blijft het niet alleen bij deze 12 kandidaten maar zullen er nog deelnemers bijkomen. De keuze van de bewoners geeft vooral aan dat de makers willen dat er over hun programma gepraat wordt. Big Brother V mag niet stilletjes voorbijgaan, er moet controverse zijn, desnoods doordat er ethische grenzen worden afgetast.

(http://hunter.mediawatchers.nl/Personen/Walter.jpg)

Bron: MediaWatchers (http://www.mediawatchers.nl)
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 28-02-2006, 21:19:24
Kijkcijfersucces

Het Belgische KANAALTWEE is alvast tevreden met de eerste resultaten en spreekt van een sterke start voor 'Big Brother'. Gemiddeld keken 598.654 kijkers naar de kick off-aflevering, goed voor een marktaandeel van maar liefst 32% op de doelgroep 15-44. Op het piekmoment stemden 722.000 kijkers af op BB. Ook online gooit de Vlaamse Big Brother meteen hoge ogen. De eerste cijfers van de officiële Big Brother-website spreken voor zich : 67.177 unieke bezoekers en 795.693 page requests. Dit zijn de hoogste webcijfers totnogtoe bij de start van een tv-programma. De toevloed van nieuwsgierige kijkers was zo groot dat de website meteen bezweek onder de drukte. Ondertussen speculeren verschillende websites over de identiteit van de mensen die de zwangere Kathleen zo enthousiast onthaalden in de extra kamer.

(http://hunter.mediawatchers.nl/Personen/BBVlKathleen.jpg)

Bron: MediaWatchers (http://www.mediawatchers.nl)
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 1-03-2006, 14:57:27
Luxe eerste verdieping

In de kick off-aflevering van de Vlaamse Big Brother was te zien dat de zwangere Kathleen het Big Brother-huis al meteen via de Dagboekkamer moest verlaten. Haar verrassing was groot toen ze op een geheime bovenverdieping opgevangen werd door twee extra bewoners. Eén van die 'geheime' bewoners is Javier De Rijcke, de omstreden organisator van een 'Mister Antwerpen'-verkiezing. In januari kwam deze Javier in het nieuws toen de finale van die verkiezing uitliep op een flop omdat hij zelf niet kwam opdagen. Samen met Evi en Kathleen deelt Javier nu de luxueuze loft op de bovenverdieping van het Big Brother huis. Op een tv-toestel kunnen ze alle gebeurtenissen op de benedenverdieping minutieus volgen.

(http://hunter.mediawatchers.nl/Personen/BBVlJavier.jpg)

Bron: MediaWatchers (http://www.mediawatchers.nl)
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 1-03-2006, 14:58:19
Viola is mysterieus

Viola Holt is bezig met een achtdelige reeks voor Talpa. Tot nu toe werd vermoed wordt dat het een programma met de helderziende Sarina zou betreffen. Volgens de Talpa-site maakt Sarina contact met de spirituele wereld en ziet dingen die voor anderen onzichtbaar blijven. Zij is tevens mental coach waardoor ze mensen nóg beter kan begeleiden. Een opmerking van Viola in Hotel Big Brother valt met dat aangekondigde programma echter moeilijk te rijmen. Cabaretier Richard Groenendijk heeft vier hoteliers voorbereid op een standup optreden over zelfspot. Viola wil daarbij haar eigen slechte karakter-eigenschappen overbelichten, en zegt dan mysterieus: „Ik ben met een nieuw tvconcept bezig voor Talpa. Dat heeft hier meer mee te maken dan je kan bedenken.”

(http://www.mediawatchers.nl/images/fpfotos/2006febr/viola.jpg)

Bron: MediaWatchers (http://www.mediawatchers.nl)
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 1-03-2006, 14:59:09
"Veronica vertelt nonsens"

BB3-Andries de Jong is terug van het Thaise eiland Phuket waar hij samen zijn vriendin Liesbeth heeft meegedaan aan het programma 'Temptation Island'. Vanzelf-sprekend mag hij niets zeggen over het verloop van zijn verblijf aldaar. Wel wil hij vast wat anders kwijt. Op de website van Veronica valt te lezen dat Andries en Liesbeth beiden in het begin van hun relatie al een misstap zouden hebben begaan, met een vertrouwensbreuk als gevolg. Het testen van het vertrouwen zou daarom de reden zijn voor hun deelname. "Dat van die misstap is klinkklare nonsens" zegt Andries op zijn website. De uitzendingen beginnen in april.

(http://hunter.mediawatchers.nl/Personen/AndriesLiesbeth2.jpg)

Bron: MediaWatchers (http://www.mediawatchers.nl)
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 6-03-2006, 11:02:06
Hotel BB gesloten

Twee maanden lang vochten ze met Big Brother, met elkaar en voor het goede doel. De hoteliers van Hotel Big Brother verlaten vanavond het hotel en worden binnengehaald op het Glimlach van een kind-gala. De grandioze finale van de Rode Kruis-actie voor het Mappa Mondo-huis in Waalre is vanavond live op Talpa (20.30 uur). De hoteliers beginnen in het telefoonteam, presenteert de en de organisatie is in handen van Wilma Nanninga. De party wordt opgeluisterd met optredens van onder meer Danny de Munk, Gordon, de cast van The Lion King, Jamai en Laura Fygi. Tevens hebben hoteliers Frank Awick, Bonnie St. Claire, Anita Heilker, Viola Holt, Ferri Somogyi, Monique Sluyter, John Jones en Wilma Nanninga nog enkele verrassingen. Komt er toch een comeback van de Dolly Dots? De opbrengst van de kaarten (€125 per stuk) komt ten goede aan het derde Mappa Mondohuis van Het Rode Kruis.

(http://hunter.mediawatchers.nl/Logo/HotelBBlogo.jpg)

Bron: MediaWatchers (http://www.mediawatchers.nl)
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 7-03-2006, 12:34:59
Gul gegeven

Hotel Big Brother werd maandagavond met het gala in stijl afgesloten. Het Nederlands publiek heeft massaal gegeven voor het Mappa Mundo-huis in Waalre. De telefoonlijnen waren overbelast. Mappa Mundo, een initiatief van het Rode Kruis, is een huis voor kinderen met een levensbedreigende ziekte. Idols-sterren Jim en Jamai zongen voor het eerst sinds drie jaar weer samen. De twee jongens waren bloednerveus. Al vanaf half negen ’s ochtends waren ze aan het repeteren om 'Sway' goed op de bühne te brengen. De hele avond werd geproduceerd door Joop van den Ende, in samenwerking met tv-zender Talpa en tv-producent Endemol.

(http://hunter.mediawatchers.nl/Logo/Rodekruis.jpg)

Bron: MediaWatchers (http://www.mediawatchers.nl)
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Jorg23 op 7-03-2006, 19:21:19
zijn de Dolly Dots nog back gecommen?
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: JDM op 7-03-2006, 23:38:30
 ;D geen idee, dacht dat jij zo'n trouwe kijker was?
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 10-03-2006, 13:38:24
Twee ton voor Mappa Mondo

De showbizz heeft zich sterk gemaakt voor het openen van het derde Mappa Mondohuis in Nederland. En de zieke kinderen op de wachtlijst in Waalre zien hun eigen veilige haven met rasse schreden naderen. Volgens de voorlopige tellingen is bij het gala van de glimlach van een kind minimaal tweehonderdduizend euro opgehaald. „Een geweldig bedrag,” zegt Ruud Tombrock van het Rode Kruis. „Wij zijn blij verrast.” Joop van den Endes directeur Erwin van Lambaart, die het programma had samengesteld zei het het mooist: „Artiesten hebben een groot hart, en als het om kinderen gaat doet niemand moeilijk. Dit is zo’n goed doel dat wij daar graag ons steentje aan bijdroegen. Dat huis moet open.” De twee ton is overigens wel heel veel minder dan hate bedrag van tweeënhalf miljoen dat het oorspronkelijke uitgangspunt van het programma Hotel Big Brother was. 

(http://hunter.mediawatchers.nl/Logo/Euri.jpg)

Bron: MediaWatchers (http://www.mediawatchers.nl)
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 10-03-2006, 13:39:47
Big Brother van start in Nigeria

Al tientallen landen konden kennismaken met het Big Brother format. Voor het eerst is er nu ook een Nigeriaanse versie van start gegaan. Afgelopen zondagavond gingen twaalf deelnemers het huis binnen voor een periode van 91 dagen. De winnaar krijgt een cheque van 100.000 Dollar. Drie jaar geleden zorgde een Big Brother reeks die in heel Afrika werd uitgezonden voor de nodige ophef. Malawi besloot het programma van het scherm te halen omdat het immoreel zou zijn. Cherise Makubale, de vrouw uit Zambia die Big Brother Africa won, woonde de Nigeriaanse start bij en zei de kandidaten dat ze van elk moment moesten genieten.

(http://hunter.mediawatchers.nl/Logo/BBlogorood.jpg)

Bron: MediaWatchers (http://www.mediawatchers.nl)
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 10-03-2006, 13:40:34
Steun voor Kathleen

Aan het einde van de Vlaamse BB-LIVE-uitzending van zondag deed een nieuwe, vijftiende bewoner zijn intrede in het huis : Joel. geen onbekende voor de zwangere Kathleen, want sinds februari 2006 vormen zij een koppel. Voor hem was het liefde op het eerste gezicht. En ook uit haar reactie toen ze hem het huis zag binnenwandelen kon men merken dat ze ontzettend veel voor hem voelt. Joël is niet de vader van het kindje maar wil het graag op zijn naam zetten. Hij vindt het een unieke kans om op deze manier bij Kathleen te zijn en om haar zo ten volle te kunnen steunen in de laatste maanden van haar zwangerschap, zo meldt www.showbizzsite.be

(http://hunter.mediawatchers.nl/Personen/BBVlKathleen.jpg)

Bron: MediaWatchers (http://www.mediawatchers.nl)
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 10-03-2006, 13:41:19
Twee emmertjes water halen

De nieuwe weekopdracht van de Vlaamse BB-bewoners is bijzonder orgineel. Dinsdag kregen zes bewoners de opdracht een chemische toiletcabine te bouwen in de overdekte binnentuin. Daarna moesten ze emmers winnen door zoveel mogelijk heen en weer te lopen in het verlaagde water van het zwembad. Die emmers blijken ze broodnodig te hebben, want Big Brother heeft daarna alle watertoevoer in het huis afgesloten. Zowel de douches, de wastafels als het keukenaanrecht krijgen geen water meer. Met de emmers die ze verworven hebben, kunnen ze echter op verschillende tijdstippen alsnog water ‘opvangen’. Big Brother sluit de watertoevoer namelijk op onverwachte tijdstippen opnieuw aansluiten. Dat is het enige water dat ze ter beschikking zullen hebben voor de rest van de week. Natuurlijk begint het water bij voorkeur te stromen als iedereen buiten is, of 's nachts als iedereen slaapt ....

(http://hunter.mediawatchers.nl/Logo/Logozero.gif)

Bron: MediaWatchers (http://www.mediawatchers.nl)
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 16-03-2006, 12:38:14
Agressieve Javier naar huis
  


Javier heeft het 'Big Brother'-huis verplicht moeten verlaten. Na een voorstel tot sanctie stemden de bewoners hem unaniem uit het huis. Volgens de officiële website is alles begonnen met een onschuldig grapje. Nadat Javier het ondergoed van Audrey aantrok, wou ook Kenny een grapje uithalen. Hij vertelde dat hij van 'Big Brother' de teenslippers van Javier in het zwembad moest gooien. Toen Javier dit ging controleren sloegen al zijn stoppen door. Hij liep met een hamer naar de slaapkamer en sloeg een gat in één van de ramen. De bewoners waren doodsbang voor hem en 'Big Brother' moest wel ingrijpen. Na alle tumult en de exit van Javier dachten velen dat er uitstel kwam voor de eerste drie genomineerden. Maar 'Big Brother' speelde het spel keihard verder. Al vlug maakte Walter Grootaers bekend dat Nathalie het huis moest verlaten. Vorige week was Nathalie nog door haar vaste vriend en medebewoner Bart ten huwelijk gevraagd. Geen bruiloft dus in 'Big Brother'

(http://hunter.mediawatchers.nl/Personen/BBVlJavier.jpg)

Bron: MediaWatchers (http://www.mediawatchers.nl)
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 17-03-2006, 19:03:15
Big Brother-liefde
  


(http://hunter.mediawatchers.nl/Personen/MickyRuud.jpg)

Er gaan er geruchten dat er iets moois opbloeit tussen BB5-presentator Ruud de Wild (36) en Big Boss Micky Hoogendijk (35). Tijdens de eerste week van Hotel Big Brother sprak Micky dagelijks met Ruud voor zijn radioshow Ruuddewild.nl. De relatie tussen Ruud en Aafke, voor wie hij in 2004 Tatum - zijn toenmalige vrouw en moeder van zijn dochtertje Toy - verliet, liep enkele weken geleden op de klippen...

Bron: MediaWatchers (http://www.mediawatchers.nl)
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 17-03-2006, 21:56:55
Kleine Danaya krijgt sekslessen
  


In het begin vonden de Bulgaarse media de lopende Big Brother VIPS fantastisch. De bewoners zijn over het Bulgaren van B-signatuur, onder andere een voormalige Playmate en de Miss Bulgarije World van 1999, Violeta Zdravkova. Het enthousiasme bekoelde echter zodra bleek dat Zdravkova haar driejarig dochtertje Danaya meebracht naar de show. De Bulgaarse Big Brother bevatte in de voorbije jaren nogal veel naakt, seks en kortstondige affaires tussen de bewoners. De krant Trud kopte daarom: "Kleine Danaya krijgt sekslessen!" terwijl ook de Bulgaarse tv-autoriteit zijn bezorgdheid kenbaar maakte. Maar de zender Nova overweegt vooralsnog niet om het meisje van de set weg te halen: "Alleen de moeder kan beslissen of ze haar kind in het huis wil houden of niet."

(http://hunter.mediawatchers.nl/Logo/LogoBBVips.jpg)

Bron: MediaWatchers (http://www.mediawatchers.nl)
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 24-03-2006, 10:41:44
'Big Brother'-verbod
  


'Big Brother' is opnieuw een televisiehit in Vlaanderen. Dat bewijzen niet alleen de kijkcijfers, maar ook het verbod van 'Big Brother' op de computers van het Antwerpse stadspersoneel. De medewerkers krijgen voortaan geen toegang meer tot de officiële website van 'Big Brother'. Daarmee wordt voor de eerste keer in de Belgische internetgeschiedenis de toegang tot een website van een televisieprogramma verboden. Eerder gebeurde dit al wel met de 'sport'-websites tijdens belangrijke sportevenementen zoals het WK voetbal of de Olympische spelen. In Antwerpen werden de bewoners van 'Big Brother' tijdens de kantooruren zo druk bekeken dat het netwerk van de stad overbelast raakte. Een interne nota probeerde het stadspersoneel op andere gedachten te brengen, maar uiteindelijk kwam er een algemeen verbod.

(http://hunter.mediawatchers.nl/Logo/BBLogozero.jpg)

Bron: MediaWatchers (http://www.mediawatchers.nl)
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 24-03-2006, 10:43:14
"Gesprekken zijn nog gaande"
  


Volgens een woordvoerder van Talpa is het besluit nog niet genomen, maar: ,,Het ligt voor de hand dat er een vervolg komt, want Big Brother heeft het erg goed gedaan.” Naar verwachting zal de nieuwe reeks in september van start gaan en wederom dagelijks in de vooravond worden uitgezonden. Omdat het al weer gaat kriebelen - de inschrijving startte vorig jaar half april - staken de Mediawatchers zich een licht op bij produktiemaatschappij Endemol. Helaas kon woordvoerder Jeroen van Waardenberg nog geen defintieve uitspraken doen: "Dat komt omdat de gesprekken met de zender nog gaande zijn." Wel wilde hij kwijt dat in het kader van de evaluatie de lunch met de oud-bewoners nuttig was geweest. Ook John de Mol is persoonlijk bij de evaluatie betrokken. Naar aanleiding van het succes van de huidige BB-Vlaanderen vertelt van Waardenberg: "Als Endemol Nederland zijn we niet actief betrokken bij de Vlaamse BB. Niettemin kent Endemol internationaal een groot en actief intern creatief netwerk, dus we weten wel van elkaar wat er speelt. Daar waar we kunnen leren van andere BB's zullen we dat vanzelfsprekend niet nalaten." Het laatste dat hij kan aangeven is dat als BB6 doorgaat de kans groot is dat Hummie van der Tonnekreek opnieuw zal optreden als eindredacteur. De beslissing of Bridget en Ruud terugkeren als presentatoren is vooral aan Talpa.

(http://hunter.mediawatchers.nl/Logo/LogoBB6.jpg)

Bron: MediaWatchers (http://www.mediawatchers.nl)
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 14-04-2006, 16:16:35
  Stemmen voor Big Brother   

De deelnemers aan de Italiaanse 'Big Brother' zijn korte tijd vrijgelaten om te gaan stemmen voor de parlementsverkiezingen. Na zo'n 80 dagen opsluiting werden ze elk naar hun thuishaven gereden, onder begeleiding van enkele bodyguards. Elk contact met de buitenwereld werd zo klein mogelijk gehouden. Meteen na het stemmen werden ze weer teruggebracht naar de filmstudio's van Cinecitta in Rome. De Italiaanse 'Big Brother' wordt uitgezonden op Canale 5, een van de drie commerciële tv-zenders die behoren tot de Mediaset-groep van Silvio Berlusconi, de huidige premier. Omdat ze geen kranten mochten lezen en geen tv mochten kijken, hadden de BB-deelnemers op voorhand informatie over de partijprogramma's gekregen.

(http://hunter.mediawatchers.nl/Logo/logoGF.jpg)

Bron: MediaWatchers (http://www.mediawatchers.nl)
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 14-04-2006, 16:17:41
Ruud opent Café Big Brother
   


Tien gesponsorde jonge Assendelvers leven tijdelijk samen in café De Pimpelaar in een woon- en slaapkamer, achter glas blootgesteld aan de gretige ogen van Jan en alleman. De winnaar is zondagavond om acht uur bekend, stemmen kan alleen ter plekke en kost een euro. Alles voor het goede doel: het Emma Kinderziekenhuis in Amsterdam waar ernstig en chronisch zieke kinderen worden verpleegd. Ruud Benard was na 108 dagen in de eerste echte Big Brother uitgegroeid tot 'nationale knuffelbeer'. In die hoedanigheid worstelde hij gisteren maar liefst vier uur over de weg om belangeloos op te treden in het café dat nu drie dagen lang is omgedoopt tot Café Big Brother.

(http://www.mediawatchers.nl/images/fpfotos/ruudgeluk.jpg)

Bron: MediaWatchers (http://www.mediawatchers.nl)
Titel: Re: [Nieuws] BigBrother Hotel
Bericht door: Nîcky op 18-05-2006, 10:16:15
Bonnie heeft geen spijt van Hotel Big Brother
 
(Novum) - Bonnie St. Claire heeft geen spijt van haar deelname aan Hotel Big Brother. Hoewel in het televisieprogramma 'veel gekke dingen' zijn gebeurd, kijkt de 56-jarige zangeres met een goed gevoel terug, zegt ze donderdag in Algemeen Dagblad.

Bonnie is vooral blij met de vriendschap die ze heeft opgebouwd met Viola Holt. "Ze dachten vooraf dat Viola en ik elkaar in de haren zouden vliegen, maar ze is juist een heel goede vriendin geworden." Tijdens Hotel Big Brother boterde het niet echt tussen de bekendheden in het pand. Zo verliet Gert Timmerman het huis voortijdig, omdat hij zijn ei niet kwijt kon in het Talpa-programma.

Bonnie stapte in januari met Viola, Frank Awick, Monique Sluyter, Bart Spring in 't Veld, Gert Timmerman en Kelly van der Veer in Hotel Big Brother. Het programma was acht weken te zien. De 'hoteliers' moesten in die tijd zo veel mogelijk geld inzamelen voor de kinderhospices van Mappa Mondo, een project van het Rode Kruis.

(http://www.nieuws.nl/image.php?Bonnie_heeft_geen_spijt_van_Hotel_Big_Brother--fotocrop.04-06-2006.0066.jpg)

Bron: Nieuws.nl (http://www.nieuws.nl/227952)