Realitynet - Realitynet.org

Realityseries => RealityWorld => Survivor => Topic gestart door: Goyathlay op 20-12-2010, 16:06:21

Titel: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Goyathlay op 20-12-2010, 16:06:21
http://www.youtube.com/watch?v=kvvUO7lpZ8k

Op naar seizoen 22!
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Lexxan op 20-12-2010, 19:01:15
SPOILER

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: catshee op 21-12-2010, 12:59:48
Het word toch geen all-stars?

Wat vinden jullie van de twist?
Ik vind hem wel interessant maar het doet me ook een beetje denken aan de outcast twist uit pearl-islands. Daar werd niet zo positief op gereageerd :P Er zijn natuurlijk wel wat verschillen maar toch.

Oh en geld de twist tot de merge of ook daarna. Want om eerlijk te zijn vind ik de duels in ER maar niks.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Goyathlay op 21-12-2010, 13:54:21
Ik denk dat het geen All-Stars editie wordt maar vind het wel vreemd dat ze in de preview gebruik maken van afbeeldingen van voormalige kandidaten. Volgens de geruchten keren Rob en Russell terug, hetgeen nog niet is toegegeven of ontkend door de productie of Jeff Probst. Zoals ik in het Nicaragua topic al schreef heb ik gemengde gevoelens bij de Redemption Island wending. Ik ben nog steeds van mening dat de stemming een einde moet maken aan het spel maar deze wending zit in ieder geval beter in elkaar dan het fiasco bij Expeditie Robinson. Wanneer je wordt weggestemd kom je op Redemption Island terecht en maak je nog een kleine kans om weer in het spel terug te keren mits je geen enkel duel verliest. Een kandidaat die in het begin wordt weggestemd zal dus enkel door middel van een ongelofelijke winreeks weer terug kunnen keren. In wezen is deze wending vergelijkbaar met Duivelseiland uit Expeditie Robinson 2003. Duivelseiland was een troosteloos oord waar twee weggestemde kandidaten het tegen elkaar op moesten nemen, enkel de winnaar van dat duel had nog een kleine kans om weer in het spel te komen. Doch dat was geen gemakkelijke opgave want elke drie dagen moest er gevochten worden voor een verlenging van het verblijf op het Duivelseiland omdat er weer iemand was weggestemd. Die wending pakte bij Expeditie Robinson ontzettend goed uit en was echt een meerwaarde voor het programma. Het was totaal niet te vergelijken met de duels die afgelopen seizoen bij Expeditie Robinson werden uitgevochten.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: honeymaker op 21-12-2010, 15:29:56
Ik was eerst ook niet zo'n fan van het concept. Misschien was ik daarin mede beïnvloed door het feit dat ik oop een gegeven moment doodziek werd van seizoen op seizoen een afvallers-eiland in Expeditie Robinson.
Nu ik er wat meer over nadenk, begint het me echter toch wat meer aan te spreken. Doordat Survivor i.t.t. ER veel strategischer gespeeld wordt is dit een nieuwe factor om rekening mee te houden in je spel. Het vooraf bekendmaken van de twist is dus niet alleen fair, maar zorgt wellicht ook voor nieuwe, geraffineerde strategie.
Ik denk dat het concept in Survivor weleens heel verfrissend kan gaan werken. Net als de 'hidden immunity idol' dat in het verleden heeft gedaan.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: catshee op 21-12-2010, 15:44:33
Ik denk dat het geen All-Stars editie wordt maar vind het wel vreemd dat ze in de preview gebruik maken van afbeeldingen van voormalige kandidaten. Volgens de geruchten keren Rob en Russell terug, hetgeen nog niet is toegegeven of ontkend door de productie of Jeff Probst.
Oud-kandidaten viel me ook al op
In ieder geval de eerste (en misschien ook enige) verklaring voor waarom er weer in nicaragua werd gefilmd
Met de invoering van de Exile Island twist werd er volgens mij al voor de derde keer in panama gefilmd

http://www.realityblurred.com/realitytv/archives/survivor_redemption_island/2010_Jul_20_russell_rob_rumor  (http://www.realityblurred.com/realitytv/archives/survivor_redemption_island/2010_Jul_20_russell_rob_rumor)
Hier een site die een samenvatting geeft van de geruchten die de ronde doen (dit is een oud artikel, er er zijn er meer recentere over seizoen 22 op deze site te vinden: http://www.realityblurred.com/realitytv/archives/survivor_redemption_island/ (http://www.realityblurred.com/realitytv/archives/survivor_redemption_island/))
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Hatch op 21-12-2010, 17:21:19
De reden waarom er weer in Nicaragua wordt gefilmd is financieel.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: catshee op 21-12-2010, 18:08:33
Overigens viel het me wel op dat Rob en Russell vaak in beeld waren en ook dat Rob mocht aankondigen dat na de break het nieuwe seizoen werd gepresenteerd. Hij zei: "After 21 seasons the greatest adventure game on television is about to evolve once again, it's big. Find out all about it when we come back." Uiteraard met een "bostonian accent" :P Het leek alsof hij al van de twist afwist en ook alsof hij het bovenstaande zinnetje had gerepeteerd.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: honeymaker op 21-12-2010, 22:38:38
Het leek alsof hij al van de twist afwist en ook alsof hij het bovenstaande zinnetje had gerepeteerd.

Volgens mij was het redelijk duidelijk dat hij dat van een autocue voorlas. Probst is er echter - na al die jaren - 'iets' vaardiger in geworden :)
Toch denk ik dat Rob en Russell wel terug zullen komen. Degene die dit gespoiled heeft, heeft de laatste seizoenen namelijk steevast gelijk gekregen. Wat voor mij meer de vraag is, is of Richard Hatch en Coach the Dragonslayer ook zullen terugkeren. Hier zijn namelijk ook geruchten over geweest. Ik zou een combinatie Rob, Russell, Richard logisch vinden, aangezien zij toch altijd worden genoemd als grote strategen. Daarbij wilde Richard graag meedoen met Heroes vs Villains, maar mocht hij dat niet van de autoriteiten. Wat Coach daar dan tussen zou zoeken, snap ik alleen niet. Er zijn echter vaker vier tribes geweest bij de start, dus ik ben benieuwd.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: catshee op 21-12-2010, 22:41:50
Degene die dit gespoiled heeft, heeft de laatste seizoenen namelijk steevast gelijk gekregen.
Ze zeggen dat het Russells vrouw zou zijn :P
In ieder geval staan de meest genoemde geruchten genoemd in de link die ik eerder heb gegeven.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: honeymaker op 21-12-2010, 23:06:54
Ze zeggen dat het Russells vrouw zou zijn :P

Dat heb ik inderdaad ook gelezen, maar dan lijkt het me zo raar dat ze ook alles over Survivor Nicaragua zou weten. Het lijkt me haast iemand die echt betrokken is in de productie, maar zo iemand zou je toch op moeten kunnen sporen.
Ik ga in ieder geval niet meer al teveel dingen uitzoeken. Dat heb ik bij Heroes vs Villains wel gedaan en toen had iemand ineens de volledige bootlist gespoiled in de comments van een Youtube-filmpje, zodat ik de winnaar al wist. Dat wil ik niet nog eens overkomen.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: catshee op 21-12-2010, 23:09:17
Was de poster toen ook bezig?
Ik dacht alleen tijdens 19 en 20

Nou ja, de bootlist hoef ik ook niet te weten maar een lijst met de cast zou wel erg leuk zijn ;)
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Lexxan op 21-12-2010, 23:36:14
Ze zeggen dat het Russells vrouw zou zijn :P
In ieder geval staan de meest genoemde geruchten genoemd in de link die ik eerder heb gegeven.

Missyae is niet Melanie Hantz. Zij (of hij) is iemand van de Spoiler/Hardcore fansites die (ik neem aan) bevriend is met iemand van de productie die haar deze fijne details doorgeeft.

Gelukkig is er nog niet zoveel gelekt. Missy is in ieder geval wel fatsoenlijk genoeg om niet alles to vertellen maanden voor het seizoen eigenlijk begon (zoals met HvV, waar denk ik na Aflevering 4 van Samoa de volledige bootlist al gespoiled was).

Wat dit seizoen betreft weet ik niet veel, omdat ik van plan ben om dit seizoen zonder spoilers door te komen (of het gaat lukken... dat valt nog te bezien  ::rofl::) Wat ik wél weet is dat "Redemption Island" een flagrante kopie is van een twist uit Hisardot (Survivor Israel) en vergelijkbaar is met het Afvallerseiland bij ons... en ook dat Rob en Russell terugkomen als kapiteins van de twee teams (vergelijkbaar met BJ/Steph tijdens Guatemala).

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Toch goed dat het "Redemption Island" geworden is... Als dit seizoen "Rob vs Russell" geheten had... (http://www.ezboard.com/intl/aenglish/images/emoticons/alien.gif)
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: honeymaker op 22-12-2010, 10:02:16
Was de poster toen ook bezig?
Ik dacht alleen tijdens 19 en 20

Over Nicaragua heeft hij/zij ook het een en ander gespoiled. Zoals Lexxan al aangeeft geen details op 'bootlist-niveau', maar wel dingen als dat twee vrouwen vrijwel tegelijk zouden opgeven; hoe de intro met de Medaillon of Power zou verlopen; en de kampindeling na de 'tribal swap'.
Het volledige overzicht vind je hier (http://www.survivorfever.net/s21_spoilers.html).

Het lijkt me dan inderdaad logisch dat, zoals Lexxan zegt, het misschien de vrouw van een productiemedewerker is. Snap alleen niet dat ze die lek nog niet hebben kunnen dichten. Hoewel, computerbedrijf Apple krijgt het ook steeds moeilijker voor elkaar om dingen geheim te houden en die zijn daar helemaal veel mee bezig, waarbij zelfs 'fake' zaken aan bepaalde mensen worden verteld, zodat ze weten wie het heeft gedaan, als dat uitlekt.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: catshee op 22-12-2010, 17:10:13
(http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/9/94/Redemption_Island.jpg)
Alvast het logo van het seizoen (sommigen zien in de twee mannetjes Russell en Rob(ja de kleine moet Russell voorstellen :P))

Ook ging het gerucht dat er een paar D-list sterren zouden meedoen. Carrie Prejean (geen idee wie het is) en Kimbo Slice (wel eens van gehoord en gezien). Nou ja in China deden die worstelaar (geen idee wat vrouwelijk woord er voor is dus ik ga het ook niet op zoeken) en Jean-Robert mee. Dus het zou kunnen. Maar volgens het internet is het onwaarschijnlijk sinds Kimbo gewoon zat te twitteren tijdens de periode dat de show werd opgenomen.

Nou voor de mensen die liever geen all-stars hebben zal dat Rob en Russell als captains nog meevallen. Als er een beetje slimme kandidaten tussen zitten werken ze Russell en Rob er meteen uit.

Maar goed. Ik kan niet wachten. Ik ben ook erg benieuwd naar de nieuwe twist.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Lexxan op 22-12-2010, 21:02:20
Het lijkt me dan inderdaad logisch dat, zoals Lexxan zegt, het misschien de vrouw van een productiemedewerker is. Snap alleen niet dat ze die lek nog niet hebben kunnen dichten. Hoewel, computerbedrijf Apple krijgt het ook steeds moeilijker voor elkaar om dingen geheim te houden en die zijn daar helemaal veel mee bezig, waarbij zelfs 'fake' zaken aan bepaalde mensen worden verteld, zodat ze weten wie het heeft gedaan, als dat uitlekt.

Oh, dat hebben ze al geprobeerd. De "originele" info over de première was dat buiten Rob en Russell, ook Pro-Wrestler Kimbo Slice en homofobe schoonheidskoningin Carry Prejean er zouden zijn, beiden op Rob's team... Carry zou zogezegd de HII gevonden hebben op DAG EEN en het gebruikt hebben om Rob te redden van een wisse dood, met Kimbo naar huis gaande met een stemming van 2-0. Dit was valse informatie die met opzet aan haar doorgespeeld werd... en prompt ben ik gestopt me met Spoilers bezig te houden  ::jaja::
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Goyathlay op 10-01-2011, 15:43:54
'Survivor: Redemption Island': New cast and another new twist revealed!

A Miss USA competitor, two former NFL players, and an Iraq war veteran are among the contestants who will be playing for $1 million when Survivor: Redemption Island premieres Wednesday, February 16 on CBS. But the most famous faces competing have yet to be announced, as two former players will once again be returning to the game, bringing the total contestant count to 18. (Their identities will be revealed later in the week.) This will not be the first time that two former players have come back to lead their tribes into battle: Stephenie LaGrossa and Bobby Jon Drinkard of Survivor: Palau returned for the Guatemala season, with LaGrossa making it all the way to the final two (where she lost to Danni Boatwright).

As for the 16 newcomers, they do not include 2009 Miss USA runner-up Carrie Prejean — who, like MMA fighter Kimbo Slice, was erroneously reported online as being part of the cast — but another 2009 Miss USA competitor, Ashley Underwood (Miss Maine), did make the cut. And a few of the other cast members do have connections to previous Survivors: Steve Wright used to play football on the Dallas Cowboys with Survivor: Guatemala‘s Gary Hogeboom, while Grant Mattos (another former NFL player) was encouraged to compete by his good friend Natalie Bolton (Survivor: Micronesia). Other contestants with notable pasts include Mike Chisel, who saw combat in Iraq, and Krista Klumpp, who was the head cheerleader at Auburn University.

In addition to the two returning players (who will each end up on a tribe after a drawing of concealed buffs), the other big twist to season 22 of Survivor is the addition of Redemption Island, where players are sent after being voted off and compete in duels for a chance to reenter the game at a later point. “We have all our duels laid out,” host Jeff Probst told EW.com while on location in Nicaragua just moments after filming began on the season. “Luck of the draw which one you get. Depends what time you’re at Redemption Island. Some will be a little tougher. Some will be puzzle based.” Unlike the hotly debated Outcasts twist of Pearl Islands, this time contestants will be informed of the twist at the very start of the season, and the people voted off and hoping to return will be stuck in the same conditions with the same supplies as everyone else (meaning no advantage in being able to refuel and recharge).

Filmed on the same beaches as those used for Survivor: Nicaragua, the season begins with the contestants (along with Probst) being delivered to their destination in style. “We came in on a Mil-17, ” says Probst, “which is a Russian helicopter that is owned by the Nicaraguan air force, and that was one of the baddest rides that I’ve ever had. It is a huge machine. You can’t hear a thing when you’re up there.”
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Goyathlay op 10-01-2011, 15:51:13
(http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/110106/Survivor/Andrea-Boehlke_360.jpg)

ANDREA BOEHLKE
Age: 21
Occupation: Student
Current residence: Random Lake, WI

Andrea may be only 21 years old, but she already has plenty of experience outdoors. ''I've been hunting and camping my whole life. I've shot seven deer and I've also hunted turkeys and lot of different kind of fowl.'' And now she's hunting human game!!! But this natural flirt also hopes to kill with kindness. Does that mean a showmance could be in her future? ''There's really only three [hot] guys. Honestly, I think I've been checking out the girls more.'' Alrighty then!

---------------------------------------------------------------------------------------

(http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/110106/Survivor/Mike-Chiesl_360.jpg)

MIKE CHISEL
Age: 31
Occupation: Realtor/ex-military
Current residence: Del Mar, CA

This former solider who saw action in Iraq has the best preparation possible for the rollercoaster ride that is Survivor. ''In warfare you see the absolute best in humanity and you see the absolute worst in humanity. It's a complete dichotomy of sorts. It's 15 minutes of chaos followed by a month of sheer and utter boredom.'' Mike actually applied with a former girlfriend for The Amazing Race, but when she backed out, he ended up on Survivor instead. He counts Rupert as his favorite contestant ever and Russell as his least fave: ''The dude was very watchable, however he just needed to go. I don't know why those tribes kept him in the game."

---------------------------------------------------------------------------------------

(http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/110106/Survivor/Krista-Klumpp_360.jpg)

KRISTA KLUMPP
Age: 25
Occupation: Pharmaceutical sales rep
Current residence: Fairhope, AL

Krista knows something about being a leader, having been elected head cheerleader at Auburn. ''I am not the type of person to turn down a challenge. I've always been up for a big adventure and I'm pretty strong willed and hard-headed.'' And it seems living in the wild has its advantages! ''I'm actually really excited about not having to wash my hair.'' She counts Parvati as one of her favorite contestants but has no love for her former partner-in-crime, Russell: ''He had zero integrity with some of the moves that he made and some of the lies he told.''

---------------------------------------------------------------------------------------

(http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/110106/Survivor/Matthew-Elrod_360.jpg)

MATTHEW ELROD
Age: 22
Occupation: Pre-med student
Current residence: Nashville, TN

This Fabio lookalike feels that — like the season 21 winner — he is a secret weapon waiting to explode. ''I believe I'll be an underestimated player out here when in reality I'm probably one of the most dangerous. Because I believe I'm much more intelligent than I appear. And I think I'm going to use that to my advantage. I'm athletic and I've got a good social game and I think everybody's going to have a hard time not liking me. They might see the long blond hair and just say 'Oh, he's just a surfer guy and doesn't really have a thought going through that head of his,' but in reality I'm measuring everybody up and I'm gonna know what's going on.''

---------------------------------------------------------------------------------------

(http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/110106/Survivor/Francesca-Hogi_360.jpg)

FRANCESCA HOGI
Age: 35
Occupation: Lawyer
Current residence: Washington, D.C.

Unlike some contestants, Francesca is not here for the experience or the exposure. ''I think that a lot of people come to play Survivor and they're kind of hoping for the best but I'm not hoping for the best. I didn't leave my family and my friends and indoor plumbing and meals at regular intervals to come and live on the beach and hope for the best. I'm here to win.'' This hardcore fan didn't have to think twice when asked about her least favorite contestant: ''Doesn't everyone hate Russell? I mean he's, like, awful. He plays to win. I appreciate that, but ugh, Ewwww. Sorry. He's awful.''
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Goyathlay op 10-01-2011, 15:52:34
(http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/110106/Survivor/Steve-Wright_360.jpg)

STEVE WRIGHT
Age: 51
Occupation: Former NFL player
Current residence: Huntington Beach, CA

A 13-year NFL veteran, Steve played on the same Dallas Cowboys team as Survivor: Guatemala's Gary Hogeboom, but he lists Tom Westman as his contestant of choice. As someone who values ''honesty'' and ''integrity,'' Steve's pick for least favorite Survivor is pretty obvious. ''Russell was a little idiot. I would have voted him out. I would have done everything I could to get that punk out of there early. He was a cancer in the camp and I don't understand how they put up with it. But hopefully that doesn't happen in our camp. I'm going to do my best to keep things clean and straight.''

---------------------------------------------------------------------------------------

(http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/110106/Survivor/Stephanie-Valencia_360.jpg)

STEPHANIE VALENCIA
Age: 26
Occupation: Server/student
Current residence: Long Beach, CA

Don't let Stephanie's pint-size stature fool you. ''I am scrappy. A lot scrappier than people think I am. I'm really good at looking cute, but I'm better at kicking ass when I have to.'' (Don't believe her? Then just check out her work in the low budget horror short Zombie Hunter.) And while Survivor is known for its twists, there is one Stephanie was hoping not to see on Redemption Island: ''I know what I wouldn't want to see is other Survivors from past seasons, cause I saw Guatemala and that really annoyed me. I would be kind of like, 'This is my Survivor. You already did yours. This isn't All-Stars. Why are you still here?' That would really irritate me.'' Well, prepare to be irritated, Stephanie.

---------------------------------------------------------------------------------------

(http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/110106/Survivor/Grant-Mattos_360.jpg)

GRANT MATTOS
Age: 29
Occupation: Personal Trainer/ Former NFL player
Current residence: West Hollywood, CA

This former NFL wide receiver was encouraged by his good friend Natalie Bolton (Survivor: Micronesia) to be on the show, and he claims that, ''I'm willing to do whatever it takes to get to the end. And it's been visualized in my mind. I just need to go ahead and execute that now.'' As for his favorite contestants, he says, ''I liked Ozzy's game a lot and I like Sandra. And I really liked Boston Rob. His way with words was great.'' No shocker then that his least favorite is Russell. ''There was just a vibe there I really didn't like. But I would have loved to have played against him and seen what that was like.''

---------------------------------------------------------------------------------------

(http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/110106/Survivor/Kristina-Kell_360.jpg)

KRISTINA KELL
Age: 46
Occupation: Law student
Current residence: Los Angeles, CA

Give Kristina points for having a pretty good idea what fate is awaiting her in the elements. ''I'm expecting to be miserable. I'm expecting to be hungry. I'm expecting to be cold. I'm expecting for my feet and my hands to rot. I'm expecting to be tired and angry and lonely. I'm expecting all of it.'' But unlike, say, NaOnka and Purple Kelly, she won't let that deter her from her goal. ''I'm going to knock every person out one by one until I'm the only one left. I will do everything in my power. I will say anything, do anything, go anywhere. I will faint and throw up before I give up. I have to win. This is it.''

---------------------------------------------------------------------------------------

(http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/110106/Survivor/David-Murphy_360.jpg)

DAVID MURPHY
Age: 31
Occupation: Criminal defense attorney
Current residence: Los Angeles, CA

This criminal defense attorney/know-it-all always considers himself the smartest person in the room. Too bad there are no rooms on Survivor! Still, he believes his background will come in handy. ''I have a strategic advantage on the rest of the contestants based on my professional experience and based on my background. I have experience dealing with a variety of people in a variety of stressful situations and I think that gives me a big advantage.'' But will the fact that he had never seen the show before last summer work against him?
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Goyathlay op 10-01-2011, 15:54:42
(http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/110106/Survivor/Ashley-Underwood_360.jpg)

ASHLEY UNDERWOOD
Age: 26
Occupation: Business owner/model
Current residence: Benton, ME

The former Miss USA competitor has a theory on why pageant girls have had success in this game before. ''Pageant girls are very strategic and very charismatic and I think you have to be likable in this game,'' says Ashley. ''I want to be likable and I want to build relationships with everybody. And through pageants you really have to work on that side of your personality.'' She names Stephenie and Parvati as her favorite players. As for her least favorite? Surprise! It's Russell! ''He's a jerk and I know you can't be everybody's best friend. But he was nobody's friend. Let's be real.''

-------------------------------------------------------------------

(http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/110106/Survivor/Sarita-White_360.jpg)

SARITA WHITE
Age: 36
Occupation: Visual effects producer
Current residence: Santa Monica, CA

How did Sarita end up on Survivor? ''They actually found me in Venice Beach. I was taking margaritas to the face.'' And while she counts Parvati as her favorite player (''I love the vixen''), Sarita plans to play much more openly and honestly: ''I'm going into it with a completely open heart, my instinct totally honed in on the other cast members, and I'm really just ready to vibe it out. To play it differently than it's ever been played before — just truly from the heart.'' Sounds great! Whether it gets her past day three is another matter.

-------------------------------------------------------------------

(http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/110106/Survivor/Phillip-Sheppard_360.jpg)

PHILLIP SHEPPARD
Age: 52
Occupation: CEO, Enterprise Software Sales Group
Current residence: Santa Monica, CA

In what sounds like a plot twist straight out of Xanadu, Phillip was recruited for the show when casting director Lynne Spillman saw him rollerdancing. Philip considers Rupert, Coach, and Boston Rob his favorite players, and insists that being one of twelve siblings will help him get along with large groups in the game. And while he's excited about playing, there is one thing he is not looking forward to about the experience. ''Well, to be candid about it, defecating in an environment where other people could potentially see you or there might be a camera catching you — that's not too exciting.'' (For anyone.)

-------------------------------------------------------------------

(http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/110106/Survivor/Natalie-Tenerelli_360.jpg)

NATALIE TENERELLI
Age: 19
Occupation: Dancer/student
Current residence: Acton, CA
The teenage beauty had not watched much Survivor before she was cast, but ended up on the show after being on a professional volleyball dance team — don't worry, we have no idea what that is either — with Jennifer Parker of The Amazing Race (season 12). And she's already looking for another young hottie to partner up with. ''I definitely want to align with a girl — a younger girl. Because I feel like if I'm not in an alliance with another girl that they will be jealous of me if say, I'm with two or three other guys.''

-------------------------------------------------------------------

(http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/110106/Survivor/Ralph-Kiser_360.jpg)

RALPH KISER
Age: 45
Occupation: Farmer
Current residence: Lebanon, VA

Ralph got on Survivor the old fashioned way — he applied. And this southern boy may remind some of his favorite player ever, Big Tom. He plans to spread the love in the game...to a point. ''I love everybody. I don't hate nobody. But they got to be losers, 'cause I got to be the winner. I hate to say that but I'm gonna have to get one or two of them to follow me through to the end of the game and can their ass.'' Something to keep an eye on: Ralph claims he can make fire anytime, anywhere. We'll see...

-------------------------------------------------------------------

(http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/110106/Survivor/Julie-Wolfe_360.jpg)

JULIE WOLFE
Age: 50
Occupation: Fire department engineer
Current residence: Oceanside, CA

Julie doesn't want to win Survivor. She needs to win. ''Financially, I have to. I'm here for one reason. I'm not here for the fame or the pictures or the glory. I just went through a divorce. I have two daughters at home. The divorce was ugly. I'm paying child support. I'm paying alimony and I have two girls 100 percent of the time and my house is in foreclosure so I'm here to win that million dollars. That's the only reason.'' Her favorite contestant? ''The whole world may hate me, but I like Russell. He's evil. But he played the game.''
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: catshee op 10-01-2011, 16:04:03
But the most famous faces competing have yet to be announced, as two former players will once again be returning to the game, bringing the total contestant count to 18. (Their identities will be revealed later in the week.)

Wie zouden dat toch zijn ::rofl::
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: catshee op 10-01-2011, 16:58:36
Russell krijgt het denk ik zwaar te verduren :P
Ongeveer de helft van de kandidaten schijnt hem gewoon echt te kunnen uitkotsen
Als ik zo de interviews lees zou dit een strategisch seizoen kunnen worden (fingers crossed)
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Chocolade op 10-01-2011, 19:52:23
Er komen toch twee teams ?
En dus één team moet Russell supporten.

Mike, Francesca, Krista, Steve, Grant, Ashley hebben al aangegeven dat ze Russell niet mogen,
Philip zegt Boston Rob te mogen en Stephanie gaat wss zowel BR als Russell niet mogen.

Dus waarschijnlijk bestaat het ene team uit Mike, Francesca, Krista, Steve, Grant, Ashley, Philip, ?, Boston Rob.
En het andere team uit ;
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: catshee op 10-01-2011, 19:58:29
Mensen mogen zelf niet kiezen ;)
Hier de indeling van de tribes
http://www.survivorfever.net/s22_cast.html (http://www.survivorfever.net/s22_cast.html)
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Chocolade op 10-01-2011, 20:06:14
Ow, eens kijken.
Favorieten zijn overigens;
Natalie Tenerelli, Francesca Hogi, Grant Mattos.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: catshee op 10-01-2011, 20:15:33
Ow, eens kijken.
Favorieten zijn overigens;
Natalie Tenerelli, Francesca Hogi, Grant Mattos.
Hoe kun je al favorieten hebben voordat het programma is begonnen?
Ik vind boston Rob en Russell goede spelers en eigenlijk hoop ik dat ze het goed doen (niet iedereen hier vind Russell goed en ik denk dat we die discussie nog veel zullen hebben maar zijn manier van spelen zort in ieder geval voor vuurwerk, zelfde geld een beetje voor boston Rob)

Ik denk dat ze het moeilijk zullen krijgen en ik denk niet dat een van de twee zal winnen of de final three zal bereiken
Ik denk dat Rob verder komt dan Russell, vergeet niet dat hij een beest is in de challenges (ik bedoel in all-stars domineerde hij de challenges en ook in HvsV won hij individuele immuniteit) ik denk dus dat de nieuwe twist positief voor hem zou kunnen uitpakken

Als ik nu een favoriet zou moeten kiezen van de "onbekende" spelers zou ik David Murphy kiezen
Lijkt me iemand die het spel strategisch zal gaan spelen
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: honeymaker op 10-01-2011, 20:57:11
En hier ook een overzicht van de kandidaten!

http://www.youtube.com/watch?v=rza7CMfjfwY
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Chocolade op 10-01-2011, 22:06:04
Hoe kun je al favorieten hebben voordat het programma is begonnen?
Ik vind boston Rob en Russell goede spelers en eigenlijk hoop ik dat ze het goed doen (niet iedereen hier vind Russell goed en ik denk dat we die discussie nog veel zullen hebben maar zijn manier van spelen zort in ieder geval voor vuurwerk, zelfde geld een beetje voor boston Rob)

Ik denk dat ze het moeilijk zullen krijgen en ik denk niet dat een van de twee zal winnen of de final three zal bereiken
Ik denk dat Rob verder komt dan Russell, vergeet niet dat hij een beest is in de challenges (ik bedoel in all-stars domineerde hij de challenges en ook in HvsV won hij individuele immuniteit) ik denk dus dat de nieuwe twist positief voor hem zou kunnen uitpakken

Als ik nu een favoriet zou moeten kiezen van de "onbekende" spelers zou ik David Murphy kiezen
Lijkt me iemand die het spel strategisch zal gaan spelen

Puur eerste indruk ;)
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: catshee op 11-01-2011, 14:16:29
Puur eerste indruk ;)
Nu ik mijn eigen post lees zie ik ook dat ik een favoriet heb genoemd op eerste indruk :P

Ik heb er in ieder geval zin in ;D

EDIT: leuk filmpje honeymaker
lol@de censuur en David die daar in pak staat :P
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Goyathlay op 11-01-2011, 20:07:51
Russell heeft zo te zien inderdaad al aardig wat potentiële vijanden en gezien zijn optreden de laatste twee seizoenen was dat natuurlijk te verwachten. Ondanks dat hij makkelijk te verslaan is in de eindfase vanwege zijn weinig sociale opstelling en extreme arrogantie is hij te onvoorspelbaar op het moment dat hij de macht in handen krijgt. Boston Rob is weliswaar een meervoudige bedreiging maar is in tegenstelling tot Russell wel enigszins betrouwbaar en voorspelbaar. Daarnaast zal Rob van grote waarde kunnen zijn voor het team waarin hij terecht komt omdat hij op het gebied van uitdagingen uitblinkt. Evenwel zal de levensduur van Russell en Rob voor een groot gedeelte afhangen van de karakters van de overige kandidaten: zullen ze geïntimideerd zijn, blij verrast of onverschillig? En in hoeverre zal de wending meegenomen worden in de strategieën van de kandidaten? Ik verwacht eigenlijk dat bepaalde kandidaten hun strategie zullen afstemmen op Russell of Rob. Ze functioneren namelijk perfect als een menselijk schild voor andere bedreigende kandidaten en kunnen makkelijk verantwoordelijk gehouden worden voor de minder populaire besluiten. Daarbij lopen de betreffende kandidaten niettemin wel het risico dat Russell of Rob hen vroeg of laat in het vizier krijgen. Indien ik het voor het zeggen had zou ik Russell bij de eerste goede gelegenheid naar Redemption Island sturen en Rob vlak voor of vlak na de samensmelting (afhankelijk van de spelsituatie).
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: catshee op 11-01-2011, 22:07:16
Er zijn ook weer interviews met de kandidaten: http://www.youtube.com/user/TheSonoerin#p/u/13/ACJ0asm5k5Q (http://www.youtube.com/user/TheSonoerin#p/u/13/ACJ0asm5k5Q)
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Lexxan op 13-01-2011, 13:51:21
Deze cast is vrij... saai vind ik. Ik bedoel, het had erger gekunt, maar naar mijn mening is NIEMAND van de nieuwe gezichten een uniek/Authentiek personage.

Oh wel, hier is mijn persoonlijk voorkeur op dit ogenblik:


(Rob)
1) Mike
2) Francesca
3) Kristina
4) Andrea
5) Natalie
6) Philip
7) Ralph
8) Sarita
9) Ashley
10) Grant
11) Krista
12) Julie
13) Stephanie
14) David
15) Matt
16) Steve
(Russell)

Afgezien van mijn TOP 3 vind ik niemand echt leuk of interessant. Als ik ècht moeite doe, TOP7. En ik mis toffe, kick-ass slechteriken om met plezier tegen te supporteren.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: catshee op 13-01-2011, 16:42:51
Eindelijk de officiële bevestigiging van CBS: http://www.youtube.com/watch?v=UzQbqXktjhU (http://www.youtube.com/watch?v=UzQbqXktjhU) (ja ik weet dat ik filmpjes kan uploaden maar mijn computer doet dom :P)

En hier een artikel met de originele plannen voor dit seizoen: http://www.associatedcontent.com/article/5887310/survivor_22_breaking_news_russell_vs.html (http://www.associatedcontent.com/article/5887310/survivor_22_breaking_news_russell_vs.html)
Dit verklaart bijvoorbeeld surviving survivor special (Rich vs Russell op het einde)

Moet zeggen dat ik zowel Rich vs Russell als 40 ex-kandidaten leuker had gevonden (maar ja dan hadden ze zitten vechten om James ;))
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Vieffan op 13-01-2011, 16:46:41
Eindelijk de officiële bevestigiging van CBS: http://www.youtube.com/watch?v=UzQbqXktjhU (ja ik weet dat ik filmpjes kan uploaden maar mijn computer doet dom :P)

En hier een artikel met de originele plannen voor dit seizoen: http://www.associatedcontent.com/article/5887310/survivor_22_breaking_news_russell_vs.html (http://www.associatedcontent.com/article/5887310/survivor_22_breaking_news_russell_vs.html)
Dit verklaart bijvoorbeeld surviving survivor special (Rich vs Russell op het einde)

Moet zeggen dat ik zowel Rich vs Russell als 40 ex-kandidaten leuker had gevonden (maar ja dan hadden ze zitten vechten om James ;))
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: catshee op 13-01-2011, 16:47:45
Bedankt ;)
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Lexxan op 13-01-2011, 23:45:55
Ik had nog gehoopt dat her niet waar zou zijn... *zucht*

Belachelijk. Russell neemt deel voor de DERDE keer in VIER (VIER!) Seizoenen tijd, terwijl hij een verschrikkelijke slechte speler EN een onuitstaanbaar opdondertje is. Bah!

Rob... Ik mag Rob graag (Hij is in mijn TOP 10 allertijden <3), maar vier  keer is gewoon teveel van het goede. Ik bedoel, als ik denk aan Survivor Iconen, denk ik niet aan Rob, maar aan Rupert, Cirie, Stephenie, Hatch, Tom W, Sandra, Jerri, Colby, enz. En dan nog: hij heeft TWEEMAAL de jury gemist! Hij is amper een All Star!

Dit is allemaal Jeff's fout. Hij WOU dit onding van een seizoen hebben zodat hij Rob vs Russell (een van de meest lamlendige en meest repetitieve vijandschappen ooit in mijn boekje) verder kon aflebberen. Bovendien dient die "Redemption Island" onzin duidelijk om Rob/Russell te redden wanneer/indien ze worden weggestemd zodat we NOG langer met hen opgescheept zitten en NOG langer moeten zien hoe zij alle aandacht krijgen en de 16 overigen niets anders dan figuranten zijn in deze "epische" (ACK!) tweestrijd.  ::niet-ok:: En dan heeft hij nog de arrogantie, de pretentie, de onbeschaamheid on te stellen dat diegenen die dit seizoen stom vinden geen fans zijn van Survivor ("zijn" show). Wat.Een.[CENSUUR]

Afvoeren die Jeff.  Laat Courtney, Coach, Penner of Colby het presenteerwerk maar doen. ::niet-ok::



Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Chocolade op 14-01-2011, 09:54:48
Dat had me echt geweldig geleken, met 40 ex-kandidaten. Enige nadeel misschien dat je dan voornamelijk spelers uit Heroes vs. Villians krijgt, maar dat vond ik juist leuk.  :)
En Courtney komt niet meer terug, dat maakt het seizoen voor mij een heel stuk slechter.
Dat Redemption Island vindt ik allemaal maar zozo. Als Russell en Rob tot aan de samensmelting immuniteit halen en daarna ook nog dat Redemtion Island, kan je er bijna al van uit gaan dat één van hun 2 de laatste 3 haalt.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Goyathlay op 14-01-2011, 13:25:40
Ik heb niet zoveel bezwaar tegen de terugkomst van Rob en Russell. Liever had ik een aantal andere spelers terug zien keren (Chris, Brian, Richard, Jonathan, Jean Robert of Bobby bijvoorbeeld) maar de tweestrijd tussen Rob en Russell was in HvV bijzonder vermakelijk. Dat zowel Russell als Rob niet tot de allerbeste spelers behoren is wat mij betreft overduidelijk, doch hun invloed op het spel van andere kandidaten is tot noch toe elk seizoen ongekend groot geweest. Het zijn allerminst onbeduidende spelers. Bovendien is Rob een geweldige verhalenverteller, als geen ander kan hij op humoristische en treffende manier vertellen wat er in het kamp gaande is op sociaal en strategisch gebied. De ondergang van Rob in HvV wijt ik nog steeds aan de blunders van Tyson en Coach. Russell heeft daar optimaal van geprofiteerd en mag daarom nogmaals zijn stempel drukken op Survivor. Jeff Probst probeert Russell desalniettemin groter te maken dan hij in werkelijkheid is, het zou hem sieren indien hij iets objectiever te werk ging. Aan de andere kant begrijp ik ook wel waarom hij Russell ophemelt want Russell is al twee keer tot publieksfavoriet verkozen hetgeen er op duidt dat de normale kijkers hem nog niet zat zijn. En de normale kijkers tezamen met potentiële nieuwe kijkers zijn voor de productie nu eenmaal belangrijker dan de die-hard fans, immers de echte fans zullen de serie hoogstwaarschijnlijk tot het einde trouw blijven volgen terwijl de doorsnee kijkers erg gevoelig zijn voor grootse wendingen en spectaculaire confrontaties. Als Survivor niet in die behoefte voorziet zappen ze gewoon door naar een ander programma.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: honeymaker op 14-01-2011, 13:54:24
Ik hink een beetje op twee benen wat betreft de terugkomst van Rob en Russell. Aan de ene kant vind ik het nogal erg vroeg, aan de andere kant kan ik eigenlijk niet wachten op dit seizoen, omdat je weet dat de invloed van die twee voor mooie televisie gaat zorgen.

Ik denk dat je het eigenlijk een beetje moet vergelijken met fictie-televisieseries. Die draaien ook vaak om een groep steeds terugkerende karakters die vaak zo gelaagd zijn dat je er steeds nieuwe interessante plots over kunt schrijven. Rob en Russell zijn eigenlijk ook twee van die 'grote karakters' waar we vermoedelijk alle lagen nog niet van hebben gezien: in contact met andere kandidaten ontstaat weer een nieuwe dynamiek en genereren zij vaak weer nieuwe, verrassende plots.
Probst heeft ook wel eens gezegd dat het plot en 'script' (dat er natuurlijk niet of amper is) van sommige Survivor-afleveringen soms beter is dan dat van bepaalde fictie-televisieseries. Door gebruik te maken van terugkomende karakters creëren ze eigenlijk gewoon de voorwaarden voor een boeiend verhaal.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: catshee op 14-01-2011, 15:47:01
Liever had ik een aantal andere spelers terug zien keren (Chris, Brian, Richard, Jonathan, Jean Robert of Bobby bijvoorbeeld)
Chris vs. Brian (de twee meest onderschatte/vergeten winnaars)
Ik had eigenlijk nog liever nog twee terugkerende spelers gehad (4 tribes, stel je voor Boston Rob vs. Russell vs. Richard vs. Rob C. (ik hoop dat die laatste twee in de volgende all-stars komen)) zodat het niet alleen maar om Rob en Russell gaat
Ik bedoel je kan er van uitgaan dat zij in de eerste aflevering vooral in beeld zijn
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: TheeZakje op 14-01-2011, 17:24:49
Rob en Russell. Tsja, ik vind ze nog steeds leuk! Ik hoop ook dat ze er lang in blijven. Voor Russell zal het wat moeilijker worden dan voor Rob. Maar Redemption Island kan schade voorkomen.

Kan in ieder geval niet wachten!!
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Lexxan op 18-01-2011, 14:17:28
Ik weet niet of er iemand on geeft, maar dit is waarom ik flagrant tegen "Rob vs Russell" ben:

Ten eerste is dit een seizoen dat enkel en alleen gecreëerd is om de Rob vs Russell hype van HvV over te dragen en het en volstrekt EIGEN seizoen te geven. Alles wat ik totnogtoe erover weet wijst, hierop. Redemption Island en een cast die doet denken aan Foa Foa (dus vol kuddedieren en kannonnenvoer) dienen naar mijn mening een duidelijk doel: Rob en Russell ZO LANG mogelijk in het spel houden, opdat de confrontatie tussen hen beiden op een gegeven moment zal volgen. (Hetzij in het spel, hetzij op RI of beiden). Het probleem dat ik daarmee heb is dat men -met 100% zekerheid- haast ALLE aandacht aan R/R zal geven en niets aan de nieuwe mensen. Het gebeurde tijdens Samoa, (aka "The Russell Show feat. Shambo and tons of other nobodies") en in mindere mate in HvV (waar alleen Russell, Rob, Coach, Parvati, Tom en J.T. afdoende aandacht kregen, en de anderen amper.) Het hele R/R spiel zal (alweer) voor ongelijkheid zorgen in het spel, meer dan gewoonlijk. Van de nieuwe gezichten zullen we slechts enkelen leren kennen, als we geluk hebben.

Dat is het tweede probleem: Ik kijk naar Survivor om te zien hoe vreemden kunnen overleven en samen-/tegenwerken om een gelijkwaardig doel (een miljoen dollars) te bereiken. Het idee is dat die "vreemden" ook effectief Vreemden zijn, m.a.w. mensen die we nog niet KENNEN. Het feit (of toch de bijna volstrekte zekerheid) dat we die 16 nieuwen amper zullen leren kennen is erg frustrerend voor mij. Ik hou wel van een All Stars seizoen van tijd tot tijd, maar teveel is trop. Nicaragua was mischien niet het beste seizoen, maar het was zooo veel beter dan HvV en Samoa omdat het zo verfrissend en nieuw aanvoelde.

Punt #3: Rob vs. Russell zelf: Een van de meest overschatte dingen ooit, naar mijn mening. Hun "Vijandschap" was niet onderhoudend, naar mijn mening, omdat het idee achter een rivaliteit hem ligt in het feit dat de twee rivalen elkaar HATEN en elkaar willen dwarsbomen tot het einde der tijden. RvR was dat niet, want het was RUSSELL die een probleem maakte van Rob's populariteit (hij was afgunstig en egocentrisch, zoals gewoonlijk) en als gevolg daarvan zijn eigen team VERWOESTTE en in stukken hakte opdat hij, eindelijk, zelf in de spotlights kon staan. Rob had geen kwade gevoelens ten opzichte van Russell totdat hij besefte was Russell van plan was. De Vijandschap tussen hen beiden was volstrekt eenzijdig tot Rob's eliminatie-aflevering. Erger nog, weer werd alle aandact (zie punt één) naar Russell verschoven, die om eerlijk te zijn helemaal niet entertainend is, terwijl de ECHTE entertainende sterren van HvV (Sandra, Courtney, Coach, Jerri) genegeerd werden EN zodus de meerwaarde die ze aan het seizoen hadden toegevoegd helemaal niet tot zijn recht kwam. Ik vond her verschrikkelijk en langdradig en toonde mij werkelijk wat een afgrijselijk karakter Russell Hantz is.

4) Russell. Daar. Derde keer in VIER seizoenen tijd. UGH. Hij is een van mijn minst favoriete mensen ooit, OOIT, en gewoon de gedachte aan hem daar zijde, maakt me ziek.

5) Rob is een van mijn favoriete Survivor karakters ooit (TOP 10), maar vier keer? Serieus? En het is niet alsof hij ZO'N Survivor icoon is dat hij het verdient om zo vaak terug te keren. (I.T.T tot Cirie, Hatch, Stephenie, Rupert, alle winnaars, Yau-Man, Jerri, Colby, enz.) Ik haat het om het te denken, maar Rob is alleen terug om de Russell Hype te voederen en om Hantz een vorm van competitie te geven. Bah! Natuurlijk zal ik fanatiek Pro-Rob zijn tijdens S22, maar desondanks haat ik zijn aanwezigheid en vooral de ECHTE reden waarom hij daar is.

Punt Zes: Je kunt toch geen VOLLEDIG seizoen wijden aan EEN enkel moment uit een voormalig seizoen? (en dat is dan nog niet eens het BESTE moment uit dat Seizoen  >:() Dat kun je toch niet MENEN?  ::oink::

Ten slotte: de rest van de cast. Haast allemaal rekruten, haast allemaal uit Californië, haast niemand is een fan van de show en haast niemand heeft een persoonlijkheid. De meesten zijn ofwel 1) Kuddedieren 2) Kannonnenvoer 3) Klonen van vorige Survivors. -m.a.w. een typische blend van allerlei non-factoren om R/R vrij spel te geven.  ::) De enigen die naar mijn mening ECHT authentieke verrijkingen zijn tot het Survivor Pantheon zijn Francesca, Kristina, Philip en MISSCHIEN Ashley. (ironisch genoeg zijn mijn favorieten Mike en Andrea, twee van de Klonen  ::rofl::). Buiten die zes is er NIEMAND die echt *sprankelt* of er echt uitspringt. Het is een echte Paradox voor mij, want ik WIL veel van deze cast te zien krijgen... maar tegelijkertijd geeft ik niet zoveel om de meesten.  :\'(

Dit zijn de belangrijkste punten waarom ik (nu al) dit seizoen absoluut niet mag, en persoonlijk hoop ik dat de meeste van mijn voorspellingen fout blijken... al durf ik daarop niet te veel te hopen. :(
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Goyathlay op 18-01-2011, 18:18:13
Ik verwacht dat het allemaal nog wel mee zal gaan vallen, hetgeen je nu beschrijft is natuurlijk wel een doemscenario. Er zijn naast Russell en Rob nog zestien andere kandidaten die in meer of mindere mate invloed zullen hebben op het spelverloop. Het is nu nog veel te vroeg om al die kandidaten definitief onder de noemers kuddedieren, kanonnenvoer of klonen te zetten. Er zijn weliswaar parallellen te trekken met voormalige kandidaten maar gezien het grote aantal daarvan vind ik dat niet opzienbarend. Hoeveel we te zien gaan krijgen van de nieuwe deelnemers zal naar mijn mening van een groot aantal factoren afhankelijk zijn: hoe spraakmakend zijn de kandidaten, welke concrete tactische/strategische acties ondernemen kandidaten en wat voor relatie hebben ze met Rob of Russell. Daarnaast zal de uiteindelijke verblijfsduur van Russell en Rob ook bepalend kunnen zijn. Indien ze tot het einde in het spel blijven (onwaarschijnlijk) zal dat ten koste gaan van de zendtijd van andere kandidaten maar wanneer ze voortijdig het veld ruimen kan de productie onmogelijk alle kandidaten die verder geraken onderbelichten.

Overigens, doordat Russell en Rob naar alle waarschijnlijkheid in verschillende teams terecht komen is de productie min of meer verplicht om dieper in te gaan op de verhoudingen in beide teams waardoor automatisch meer kandidaten betrokken worden in het verhaal. Een herhaling van de eenmansshow van Russell in Samoa is alleen daardoor al onaannemelijk. Wat betreft Redemption Island en de mogelijke bevoordeling van Russell of Rob ben ik vooralsnog niet compleet overtuigd. Er zitten nog teveel haken en ogen aan. Zal de uitdaging telkens veranderen of wordt er één uitdaging tot in den treurnis herhaald? Zal de uitdaging mentaal of fysiek van aard zijn? Hoe vaak keert er een kandidaat terug in het spel? Hoe hoog ligt het concurrentieniveau dit seizoen? Voordat die vragen beantwoord worden kunnen we eigenlijk enkel stellen dat onnozele en zwakke kandidaten weinig kans maken en daar heb ik geen problemen mee.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: catshee op 7-02-2011, 19:14:32
Misschien past dit beter in het nieuws gedeelte maar het betrefd ook een van de kandidaten van dit seizoen.
Het gaat over missyae maar maak je maar geen zorgen hij gaat niet spoilen. Lees het zelf in onderstaand artikel:
http://www.examiner.com/survivor-in-national/survivor-spoiler-revealed-mysterious-missyae-is-outed-claims-familiar-source (http://www.examiner.com/survivor-in-national/survivor-spoiler-revealed-mysterious-missyae-is-outed-claims-familiar-source)
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Lexxan op 11-02-2011, 00:38:33
Hah! Komt ervan!

Ik ben een "regular poster" op SurvivorSucks, het forum waar Missy zijn spoilers postte, en daar werd -voor zover ik weet- volkomen positief gereageerd op dit nieuws. (Oud nieuws trouwens, het is al minstens een week oud.)

Voor de geïnteresseerden, hier is een groot artikel (http://www.thedailybeast.com/blogs-and-stories/2011-01-31/survivor-spoiler-exposes-russell-hantz-as-his-source/?cid=topic:mostrecent1) dat er meer uitleg over biedt. 
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: catshee op 15-02-2011, 22:05:46
Wen er maar alvast aan dit zijn waarschijnlijk de enigste twee koppen die we in de eerste aflevering te zien zullen krijgen:http://insidetv.ew.com/2011/02/15/survivor-redemption-island-boston-rob-russell-hantz-interview-part-4/ (http://insidetv.ew.com/2011/02/15/survivor-redemption-island-boston-rob-russell-hantz-interview-part-4/)
Ik vond het wel een leuk interview. Rob die het over Russells voordeel heeft in HvsV. En Russell die toegeeft dat er iets zuigt aan zijn social-game.

Ik heb er echt zin in en dat komt stiekem toch ook een beetje doordat die twee terugkomen :-[
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Vieffan op 17-02-2011, 11:49:12
Ben nu de eerste aflevering aan het kijken.
Het valt me nog mee met het russel en rob gehalte. Natuurlijk zijn ze wel iets meer dan de rest te zien, maar ik vind het niet vervelend.

Er zijn al gelijk frustraties naar een persoon en vooral van de gene die ironisch gezien een pact heeft met hem :P.

De challenge is leuk, erg divers.

tribal council was vrij spectaculair.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Da Wizz op 17-02-2011, 12:07:32
En daar ging mijn favoriet al direct. Ik vond haar echt leuk omdat ze strategisch was, toch veel plezier in het spel leek te hebben en ook wel entertainment was :(
Ik ben bang dat de vijf die zich nu bij Rob hebben gevoegd niet veel interessants gaan doen en heel voorspelbaar gaan spelen. Mijn enige hoop op dit moment in dat team is Kristina, maar zij gaat waarschijnlijk ook geen schijn van kans hebben. Rob zal denk ik geen moeite hebben om te overleven in dit team.
In het andere team denk ik dat Russell het wel zwaarder gaat krijgen en ik hoop dat hij snel het spel verlaat, want ik ben hem nu alweer beu. :P
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Goyathlay op 17-02-2011, 18:22:00
Veelbelovend begin! Rob en Russell zijn relatief weinig in beeld geweest en in beide teams zitten op het eerste oog een aantal kleurrijke karakters. Vooral Philip is hilarisch: “excuse me? excuse me! EXCUSE ME!” Het ziet er naar uit dat Rob al een meerderheidsalliantie heeft gevormd en zich de komende twee eilandraden niet druk hoeft te maken. Francesca, Kristina en Philip hebben verkeerd gegokt en verloren. Opvallend dat het juist de drie oudste deelnemers van Ometepe betreffen die zichzelf buiten spel hebben gezet. Een behoudende speelstijl past zeker in het begin beter bij oudere deelnemers. Zou het misschien zo zijn dat de jongere deelnemers onmiddellijk een alliantie hebben gevormd en de overige drie kandidaten daarmee tot elkaar veroordeelden? Ik kan me namelijk maar moeilijk voorstellen dat Kristina zonder gegronde reden over wilde gaan op het gebruiken van de NIET-verborgen immuniteitsketting. Zo vroeg in het spel wil je niet bekend komen te staan als een van de gevaarlijkste spelers tenzij je geen andere uitweg ziet. De enige juiste beslissing die ze gemaakt heeft is af te zien van haar oorspronkelijke plan. Daarmee heeft ze in ieder geval een aantal extra dagen gewonnen om te vechten voor wat ze waard is. Overigens: Francesca had er verstandig aan gedaan om op Kristina te stemmen en vice versa daar het overduidelijk was dat één van hen zou worden geslachtofferd.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Goyathlay op 17-02-2011, 18:26:28
Hier een geweldig geschreven stukje van Bob Dawg n.a.v. de eilandraad:

Tribal Council:

Jeff: Welcome to the First Tribal Council of Redemption Island. So, I ...
Phillip: Shut up Jeff! I am an ex Federal Agent! I am voting for Franktwisckwa! Kristina has an immunity idol! My bank account number is 4396832610 at Bank of America! Sometimes I masturbate!
Francesca: It's "Francesca."
Phillip: Excuse me! I'm talking here! Jeff...JEFFREY!!! Helloooooo? Jeffrey, will you tell Fwatistoilis to shut up please?!?! I am an ex Federal Agent!
Francesa: It's "Francesca!"
Phillip: Fitwaski?
Francesca: "FRANCESCA!"
Phillip: Flantmestwarian? What kind of name is that? Are you an ex federal agent?
Francesca: No.
Phillip: Well I am, so shut up!
Rob: Phillip, what's your screen name and pin number?
Phillip: It's "ExFederalAgent", and my pin number is 94035! I am an ex Federal Agent!!!
Rob: Kristina, do you really have an immunity idol?
Kristina: Who? Me? Me?!?! Uh...yes! I mean, no! No way Jose! (I think that fooled him).
Rob: Can I see it?
Kristina: (gotta think fast)...Uh...Uhhh....See what? I said I don't have it, Jesus Christ! But maybe I do... What's the right answer? Get out of my head Rob! Dang, I can't decide! I need some advice. Rob, what should I do?!?!?
Rob: You should let me see it.
Kristina: Hmmmm...good idea! Here it is right here.
Erik Reichenbach: Yes! I am free! The monkey is off my back!
Jeff: [shakes head, takes swig from flask]. I wish BobDawg was here...That dude is the best.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: catshee op 17-02-2011, 18:29:54
Russell zit in het seizoen en meteen word de eerste aflevering een HII gevonden zonder clue. Wat verwacht je dan?

Ik hoopte daarna uiteraard meteen grootse dingen van Kristina maar ze weet mijn verwachtingen meteen al teleur te stellen.
Russell en Rob hebben inderdaad niet het scherm voor zich alleen. Gelukkig.
En waar ik vorig seizoen in challenges diep werd teleugesteld vond ik deze eerste eigenlijk meteen al te gek.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Goyathlay op 17-02-2011, 20:30:44
En waar ik vorig seizoen in challenges diep werd teleugesteld vond ik deze eerste eigenlijk meteen al te gek.

De uitdaging was inderdaad wel vermakelijk én mooi vorm gegeven! Probst schrijft in zijn blog dat deze uitdaging een indicatie is voor de overige uitdagingen in dit seizoen: "Our opening challenge is indicative of what to expect this season. Big challenges. Our challenge department had a lot of pent up energy left over from having to do smaller challenges during Survivor: Nicaragua (aka Old vs Young.) This one set the tone that you’ll be earning everything this year."
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Lexxan op 18-02-2011, 00:53:00
Hmpf... Ik  ben niet echt onder de indruk van de episode. Ik ben wel blij dat drie van mijn pre-show favorieten veel aandacht kregen... maar niemand anders kreeg aandacht and dat is waar ik voor vreesde. Gelukkig zijn Kristina/Francesca/Phillip alledrie geweldige karakters en vrijwel onmisbaar in dit seizoen. Het was verschrikkelijk om Francesca zo vroeg the verliezen... maar de eilandraad was het waard, naar mijn mening. God Bless You, Phillip. Hij is zo geweldig <33
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: TheeZakje op 18-02-2011, 12:07:38
Goed begin! Te gekke eilandraad direct, hehe!
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: reaver op 19-02-2011, 03:43:01
Leuke opener van het nieuwe seizoen.

Phillip?  pff die kerel ziet ze echt vliegen, als je weet dat zulke mensen je land moeten verdedigen dan stel ik me toch vragen op welke basis ze zulke mensen aanwerven om zo'n functie te bekleden... Hij heeft waar voor zijn eieren gekozen in de hoop vertrouwen te winnen maar met deze actie is hij de volgende die gaat indien Kristina haar Idol speelt, hopelijk krijgt ze erna nog een kans om zich beter in te werken.  (Indien beide teams 2 leden verliezen is de kans groot dat er een shuffle komt waarbij ze terug nieuwe kansen krijgt en zelfs de swingvote kan zijn)

Van het ander kamp vind ik Ralph best amusant, hopelijk krijgt hij genoeg support om Russell op de knieën te krijgen.

Qua mannen zijn de anderen nog beetje op de achtergrond gebleven, Matt is beetje de vage schim van Fabio (minder klungelig), ben wel benieuwd naar Mike en Steve hoe zij zich in dit spel gaan ontwikkelen...
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Chocolade op 19-02-2011, 11:16:23
Op de één of andere manier vindt ik Russell tot nu toe meer meevallen dan Rob. Rob lijkt meer een tv whore, met dat slijmen bij alle bimbo's in z'n team. Dit is pas de tweede serie die ik met hem heb gezien en ben het nu al kotsbeu, die eerste twee series waar hij er in zat lijken me wss leuker. Nu is hij naar mijn mening een beetje aan het slijmen bij iedereen en aan het profiteren van zijn populariteit.
Nadat ze bijvoorbeeld de opdracht hadden verloren zei één zo'n blonde zelfs; 'Ik had het gevoel dat we Rob hadden laten vallen!'
Kom op zeg, je bent toch voor jezelf in het spel?  ::ohno::

Ik vond het trouwens heel erg jammer dat Fransesca er uit ging! Zij was echt één van mijn favorieten. Nu maar hopen dat ze alle Redemption Island duels haalt, maar dat lijkt me nogal sterk. Ik vind Philip he-le-maal niets. Evenals zo'n beetje heel het oranje team. Die zijn veel overdrevener allemaal gebracht. Maar dat komt wss ook doordat zij naar de eilandraad moesten. Nu maar hopen dat de volgende keer het paarse team meer aandacht krijgt, want er zitten daar een paar personen bij die ik wel interessant vindt (Julie, Stephanie, Russell), ben benieuwd hoe zij zich ontwikkelen.
Ik heb trouwens een spoiler gelezen dat

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
eruit gaat. Vindt ik opzich wel jammer.

Ik vond het overig wel een leuke episode, de opdracht was leuk om naar te kijken, maar je kon wel zien dat het paarse team fysiek veel sterker is. Ach, dat is toch het leukere team xd.
Trouwens, heeel erg stom van Kristina om gelijk al te zeggen dat ze de HII had. Maargoed, zij komt toch niet ver denk ik.  :) 
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: reaver op 19-02-2011, 14:17:49
Op de één of andere manier vindt ik Russell tot nu toe meer meevallen dan Rob. Rob lijkt meer een tv whore, met dat slijmen bij alle bimbo's in z'n team. Dit is pas de tweede serie die ik met hem heb gezien en ben het nu al kotsbeu, die eerste twee series waar hij er in zat lijken me wss leuker. Nu is hij naar mijn mening een beetje aan het slijmen bij iedereen en aan het profiteren van zijn populariteit.

Rob viel voor mij persoonlijk het beste mee in heroes vs villains.

Ik vond Rob redelijk hautain op de eilandraad toen hij Kristina om de idol vroeg, als ze die werkelijk had afgegeven, had ze alsnog grote kans om weggestemd te worden of de eilandraad erachter.  Rob en Russel verschillen eigenlijk niet zoveel, eens ze een meerderheid of een zeker macht hebben verworven worden ze te zelfzeker en maken ze fouten die hen destijds de overwinning hebben gekost. 

Beiden komen in het begin vrij intimiderend over tegenover de rookies, de vraag is enkel  of het niet te laat is eer de aanhang beseft dat ze Rob en Russell helemaal niet nodig hebben...
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)


Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Chocolade op 19-02-2011, 15:38:05
Jaa, ik zat wel even in spanning toen Rob om die HII vroeg  :o.
Maar de eerst volgende keer dat het oranje team naar de eilandraad moet, kan je eigenlijk zeker zijn dat Kristina alle stemmen op zich krijgt, mits ze de HII inzet. Want ze heeft echt niemand aan haar kant. Het is Rob en drie blondines en die surfer, dan heb je Kristina in d'r eentje, Philip alleen en Matt alleen. Misschien kunnen Matt & Kristina nog iets afsluiten, maar ik heb Matt wel veel bij Rob en de rest in de buurt gezien.

Ik hoop eigenlijk gewoon dat Fransesca in het spel blijft tot aan het moment dat ze er weer in mag. Zou geweldig zijn.  :)
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: catshee op 19-02-2011, 15:48:52
Het is Rob en drie blondines en die surfer, dan heb je Kristina in d'r eentje, Philip alleen en Matt alleen. Misschien kunnen Matt & Kristina nog iets afsluiten, maar ik heb Matt wel veel bij Rob en de rest in de buurt gezien.
Volgens mij haal je Grant en Matt door elkaar ;) En het zijn niet alleen maar blondines :P
Op de één of andere manier vindt ik Russell tot nu toe meer meevallen dan Rob. Rob lijkt meer een tv whore, met dat slijmen bij alle bimbo's in z'n team. Dit is pas de tweede serie die ik met hem heb gezien en ben het nu al kotsbeu, die eerste twee series waar hij er in zat lijken me wss leuker.
Ik heb nog nooit iets tegen Rob gehad en nu ook niet. Hij komt ook niet zo bij mij over. Hij zit niet te slijmen bij de bimbo's het is eerder omgekeerd.
Ik ben wel bang dat Rob de anderen gaat onderschatten. Vooral zijn commentaar bij zijn stem.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Robbieazerty op 20-02-2011, 14:29:17
(http://www.realitynet.org/images/rw/survivor/survivor22/survivor22_groep.jpg)
Survivor 22: Redemption Island (http://www.realitynet.org/realityworld/index.php?p=rw-survivor22)

Voor de tweede keer speelt Survivor zich in Nicaragua af. Maar deze keer met een nieuwe twist: Redemption Island.

De hele reeks zal waarschijnlijk wel op Youtube komen, maar via MIRC kan je ze ook allemaal downloaden. Of deel hier met de rest waar jij het downloadt.

Meer info over deze reeks vind je op deze pagina (http://www.realitynet.org/realityworld/index.php?p=rw-survivor22).
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: langkousonline op 20-02-2011, 15:24:23
Wie heeft er dan een handicap? Russell's narcisme of Phillips's spraakgebrek misschien als dat meetelt ;-) Verder heb ik (nog) niemand gespot met een beperking of heb ik niet goed opgelet?

Leuke aflevering en ik ben natuurlijk voor team Rob ::cheerleader::
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Robbieazerty op 20-02-2011, 15:52:44
*piep* dat zal me leren te copy pasten!  :-[

Dat was dus overgenomen van een vorige post. Maar ik vind je bovengenoemde gebreken wel meetellen.  ;D
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Terloops op 23-02-2011, 20:37:32
Ik ben pas Survivor gaan kijken bij season 19. En dat was meteen een voltreffer!

Ik vond Russell geweldig! (dat seizoen had hij moeten winnen overigens).

Het seizoen erna HvsV vond ik ook erg leuk (wederom met Russell) en vooral omdat ik als kijker wist wat hij allemaal zou uitspoken en zijn medekandidaten clueless waren omdat S19 nog niet was uitgezonden. Uiteraard werkte zijn taktiek wederom niet, ha ha (nu had trouwens Parvati moeten winnen, maar dat terzijde).

Ik snap best dat het niet mogelijk is om iedere keer Russell te laten meedoen, maar het ontbreken van echt vuurwerk was wel de reden waarom ik S21 erg tam vond (alleen die oude vrouw uit het zuiden was interessant (vooral omdat ze die jonkies vaak versloeg)). Ik merk dat ik al niet meer weet wie er heeft gewonnen.

Jammer dat hetgeen waar Russell sterk in is zeer waarschijnlijk weinig effectief is met tegenstanders die hem kennen. Ben benieuwd of hij in staat is een andere taktiek te hanteren.

Overigens wel grappig dat er een nieuwe idol magnet is, maar nog gekker dat we Russel nog niet hebben zien zoeken.

Oh ja, tijdens de Tribal Council verraste die outburst van Philip me zodanig, dat ik heel kort even dacht dat het een afgesproken toneelstukje was om alle stemmen van het grote verbond op 1 van hen (met de idol) te krijgen, maar al snel bleek dat hij gewoon echt gek was.

Van die lumberjack heb ik nog weinig gezien, maar wat ik zag vond ik leuk. Ziet eruit als het type dat zelfs een hut kan bouwen in een tropische storm terwijl hij geblinddoekt is.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Goyathlay op 24-02-2011, 10:39:09
Wow wat een onverwachte exit, voorafgaand aan de aflevering had ik verwacht dat Philip of een van de vrouwen de eerstvolgende keer weggestemd zou worden. Dat de meerderheidsalliantie al zo snel tegen één van henzelf keert is opmerkelijk. Helemaal wanneer je nagaat hoe eenvoudig het eigenlijk gebeurde. Rob wist Natalie, Ashley en Grant eigenlijk zonder problemen te overtuigen. Zou de ‘band’ tussen Andrea en Matt de anderen ook gestoord hebben? Voor Rob en Grant kan deze zet op individueel vlak goed uitpakken maar voor het team was het vermoedelijk beter geweest indien Andrea of Natalie een ticket naar Redemption Island kreeg. Op fysiek vlak is Ometepe nu echt het kleine zwakke broertje van Zapatera. Hetgeen trouwens ook het geval zou zijn wanneer Philip werd weggestemd. Ik ben overigens niet rouwig om het vertrek van Matt, zijn constante verwijzingen naar het Christendom begonnen me namelijk al een beetje te irriteren. Iemand die onder de illusie verkeert dat een hogere macht zijn pad uitstippelt neem ik niet serieus. Zou hij denken dat diezelfde God Boston Rob heeft geïnstrueerd om hem een lesje nederigheid te leren? Hoe dan ook, volgende week krijgt Matt een kans om te vechten voor wat hij waard is. Hopelijk weet Francesca voldoende weerstand te bieden zodat er een spannend duel volgt.

In team Zapatera zijn de ontwikkelingen erg interessant, Russell krijgt voldoende tegenstand en heeft voor de verandering eens niet de immuniteitsketting gevonden. Dat uitgerekend ‘good ol boy’ Ralph de ketting heeft gevonden is bijna te mooi om waar te zijn. Nu moet nog blijken of hij ook weet hoe hij dit machtige wapen het beste kan gebruiken. Russell zal vroeg of laat wel ontdekken dat Ralph de ketting heeft en dan zal hij het benauwd gaan krijgen. Hantz zonder immuniteitsketting is als Rob zonder honkbalpetje. Toch schrijf ik Russell nog niet af, alhoewel hij constant in de gaten wordt gehouden door zijn medekandidaten zijn de verhoudingen binnen Zapatera nog vrij onduidelijk. David lijkt mij bijvoorbeeld iemand die zijn eigen plan trekt en zijn lot niet definitief aan een bepaalde alliantie zal verbinden.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Terloops op 24-02-2011, 12:31:59
Aargh! Mental note to me: Geen reacties lezen voordat je zelf de aflevering gezien hebt.

Toen ik begon te lezen dacht ik dat ik nog gewoon een reactie las op afl. 1.
Hey die indiaan heeft weer gepost eens even kijken wat hij schrijft. Meestal maakt hij wel sense.

Inmiddels ben ik afl. 2 aan het downen.

Vraag: stel ik wil wat oude seizoenen bekijken, wat is dan de beste manier?
Ik denk dat ik Fans vs Favourites (Micronesia?) wil zien, Amazon, Australia en Pearl Islands. Maar hoe kom ik eraan?
Sommige seizoenen heb ik kunnen downloaden, sommige heb ik op youtube bekeken (erg low res), maar ik wil ze ook best gewoon kopen op internet.
Op marktplaats en bol.com vind je niks en in de US hebben ze de verkeerde regio code.

Anyway, over 50 mins weet ik waar de vorige schrijver het over had. Tot dan.

Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Da Wizz op 24-02-2011, 13:14:08
Veel plezier met de aflevering, Terloops  ;)
Hieronder volgen mogelijk spoilers voor aflevering 2  ;D


Jeuj, Ralph vind ik geweldig. Ik hoop dat hij geen blunders maakt met de idol en Russell weet weg te spelen. Ik ben wel heel erg benieuwd wat er de volgende week gebeurt, waardoor Russell en Stephanie ineens zo'n zelfvertrouwensboost krijgen. In de vooruitblik wordt het namelijk ook al duidelijk dat Ralph, Mike, Sarita, David, Julie en Steve een afspraak maken of iets in die richting.  :)

Ik ben het trouwens met Goyathlay eens dat het jammer is dat Matt alleen maar dingen te melden had met betrekking tot zijn geloof. Opvallend dat Ometepe zo zwaar tilde aan Matt felicitaties aan het andere team, want het stelde volgens mij niet zo heel veel voor. Ik ben benieuwd hoe de verhoudingen in Ometepe nu komen te liggen. Andrea, Kristina en Philip staan alle drie heel zwak, maar ik denk dat Andrea in tegenstelling tot Kristina en Philip zich niet probeert aan te passen, maar juist vijandig zal reageren waardoor ze haar team tegen zich in het harnas werkt.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Goyathlay op 24-02-2011, 13:18:45
Aargh! Mental note to me: Geen reacties lezen voordat je zelf de aflevering gezien hebt.

Toen ik begon te lezen dacht ik dat ik nog gewoon een reactie las op afl. 1.
Hey die indiaan heeft weer gepost eens even kijken wat hij schrijft. Meestal maakt hij wel sense.

Inmiddels ben ik afl. 2 aan het downen.

Vraag: stel ik wil wat oude seizoenen bekijken, wat is dan de beste manier?
Ik denk dat ik Fans vs Favourites (Micronesia?) wil zien, Amazon, Australia en Pearl Islands. Maar hoe kom ik eraan?
Sommige seizoenen heb ik kunnen downloaden, sommige heb ik op youtube bekeken (erg low res), maar ik wil ze ook best gewoon kopen op internet.
Op marktplaats en bol.com vind je niks en in de US hebben ze de verkeerde regio code.

Anyway, over 50 mins weet ik waar de vorige schrijver het over had. Tot dan.


Excuses, vanaf donderdagochtend is het hier meestal onveilig! Je doet er dus inderdaad verstandig aan om pas reacties te lezen nadat je de laatste aflevering hebt gezien. Wat betreft de beschikbaarheid van oudere seizoenen:  hier (http://www.realitynet.org/realityworld/index.php?p=rw-downloadhulp#2) staat de handleiding van realitynet misschien heb je daar iets aan, de gebruikelijke methodes zijn torrents en mIRC. Oudere seizoenen op DVD aanschaffen via amazon.com is ook een mogelijkheid (Borneo, Australian Outback, Pearl Islands, All-Stars, Vanuatu en Palau zijn onder andere verschenen). De regiocode is weliswaar 1 maar het regiovrij maken van je dvd speler is tegenwoordig erg makkelijk. En mocht je er zelf niet uikomen dan zijn er ook allerlei hulpmiddelen voor beschikbaar zoals programma's of speciale DVD's die het werk voor je doen.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Goyathlay op 24-02-2011, 13:30:32
Opvallend dat Ometepe zo zwaar tilde aan Matt felicitaties aan het andere team, want het stelde volgens mij niet zo heel veel voor.

Ik vond het ook een nogal overtrokken reactie, ik kan me bijna niet voorstellen dat dit het enige motief was voor Rob. Ik vermoed dat Boston Rob de concurrentie voor wilde zijn en liever een aantal buitenbeentjes in de groep heeft (Philip bijvoorbeeld) die hij kan gebruiken als pionnen dan een grote gezellige familie van zes die op een gegeven moment zal beseffen dat Rob niet onmisbaar is maar juist een gevaar. De actie van Matt gaf Rob een mooi excuus om zijn plan uit te voeren zonder zijn echte motief te onthullen.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Terloops op 24-02-2011, 14:44:29
Ik heb hem gezien!

In tegenstelling tot de meesten ben ik wel een fan van Russell. Ik houd niet zo van de manier waarop hij neerkijkt op iedereen (is volledig overbodig), maar het is wel prachtig hoe hij met geweldige odds tegen hem toch weer komt bovendrijven.

Dat Matt zo religieus was, was me nog niet opgevallen. Maar dat komt vast omdat hij nog niet zoveel in beeld is geweest. Maar dat geldt voor een hoop spelers waardoor ik ook van een heleboel de namen nog niet ken. Dat gezeur van Phillip over de gorilla en de tijger is erger. Die gast is helemaal geflipt bij zijn vorige baan als special agent. Dat is gewoon niet gezond meer. Ik denk dat dat extreme patriottisme van hem in de VS beter tot zijn recht komt dan hier in NL.

Stiekem denk ik dat het heel gunstig had kunnen uitpakken als Russel meteen open kaart had gespeeld met Ralph en hem in zijn complot betrok. Dan had Ralph misschien zelf ook nog wel zijn geheimpje verklapt. Ik ben ook niet zo onder de indruk van het vinden van de HII door Ralph. Hij zocht immers niet eens.

@Goyathlay: Rob ziet kliekjes binnen zijn kliekje als een bedreiging. Op zijn plek zou Russell net zo gespeeld hebben.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Terloops op 24-02-2011, 15:47:40
Ik heb je tip over IRC even gevolgd, maar oudere seizoenen dan 20 en 21 heb ik er niet aangetroffen. En ondanks dat ze het HD caps noemen zijn de meeste files 233MB.

Denk dat het regiovrij maken en dan gewoon in de VS aanschaffen het slimste is. Alhoewel ik niet graag mijn 3d blu-ray speler om zeep help met een domme actie.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: catshee op 24-02-2011, 15:57:16
*Heel snel gescrold zodat hij bovenstaande posts niet kon lezen*

Ik kijk dit seizoen via: http://www.youtube.com/user/SurvivorsHD (http://www.youtube.com/user/SurvivorsHD)
Geweldige kwaliteit voor youtube-filmpje en niet eens parts gezeur

En nu hup ga ik deze aflevering bekijken ::trots::
Tot dadelijk ::zwaai::
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: catshee op 24-02-2011, 16:55:59
Blindside was een pareltje :) 
Beste die ik tot nu toe in Nicaragua gezien heb  ::)
En ik benieuwd naar volgende aflevering "Biggest blindside ever!!!" en natuurlijk begint redemption island dan op gang te komen.
Overigens gaat het wel echt te makkelijk met HII's: of ze zijn dit seizoen gewoon heel erg slecht verstopt of niemand heeft er ooit aan gedacht om ernaar te zoeken zonder clue tot dat Russell kwam (denk het laatste).
Al leek Ralph er gewoon tegen aan te lopen maar het kan natuurlijk ook dat ze het zo gefilmd hebben om zijn karakter beter af te spiegelen. Hebben ze ook in HvsV gedaan toen Amanda en Danielle om de clue vochten en Colby toekeek. Dat hebben ze toen ook nog een keer in scene gezet en dat verschilde toen met de werkelijkheid. Op zich wel jammer maar je kan moeilijk net zoals bij Big Brother het hele eiland vol hangen met camera's.
In ieder geval begijp ik Probst zijn vergelijking Philip met Coach nu ook (eigenlijk al vorige week)
Ik denk dat Philip uitermate geschikt zou zijn voor het volgende seizoen ::rofl::
http://www.youtube.com/watch?v=f2c86gtYx_s&feature=related   (http://www.youtube.com/watch?v=f2c86gtYx_s&feature=related)
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Terloops op 24-02-2011, 19:29:57
K, inmiddels ben ik iemand tegen gekomen op irc die alles lijkt te hebben. Wel low-res, maar dat maakt me weinig uit. Het gaat om de content.
Ben bezig om Micronesia te downloaden.

Nog een probleem die ik meemaak is dat telkens wanneer ik probeer uit te zoeken wat de topseizoenen waren om te kijken ik er altijd in your face de winnaar bij zie staan. Maakt het een stuk minder spannend. Hier wordt gelukkig nog vaak de spoiler tag gebruikt.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Goyathlay op 24-02-2011, 19:38:08
Hier (http://thepiratebay.org/torrent/5502021/Survivor_Collection_Seasons_1-19) zijn de seizoenen 1 tot en met 19 te vinden, de kwaliteit is zo te zien goed. De vraag is alleen of er voldoende seeders zijn om het een beetje snel binnen te kunnen halen. In zijn totaliteit is de torrent bijna 100 GB.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: catshee op 24-02-2011, 19:40:55
Overigens vond ik de proef wel oké al vond ik het jammer dat ze hem niet zo hebben uitgevoerd als in Micronesia en ik meen de Cooks. Is er iets met de zee in Nicaragua? Vorig seizoen ook al.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Goyathlay op 24-02-2011, 19:42:31
Overigens vond ik de proef wel oké al vond ik het jammer dat ze hem niet zo hebben uitgevoerd als in Micronesia en ik meen de Cooks. Is er iets met de zee in Nicaragua? Vorig seizoen ook al.

Te wild (sterke stroming etc.) volgens Probst en daarom niet erg geschikt voor uitdagingen.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: catshee op 24-02-2011, 19:46:33
Het ziet er nogal knullig uit :-\\
Overigens: kun je zien met wie Stephanie praat als ze zegt "Biggest blindside ever!"?
Kan natuurlijk ook dat zij met een paar mensen Russell gaat blindsiden en gewoon omdat Russell Russell is ze het de "Biggest blindside ever!" noemt
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Hatch op 25-02-2011, 02:32:23
Vermakelijk seizoen tot dusverre. Ralph krijgt trouwens wel een echte winners edit tot dusverre.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Terloops op 25-02-2011, 09:11:20
Probst heeft het steeds over een unieke twist (->Redemption Island), maar dat is iets wat we toch allang gezien hebben in ER?
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Terloops op 25-02-2011, 11:13:39
Het ziet er nogal knullig uit :-\\
Overigens: kun je zien met wie Stephanie praat als ze zegt "Biggest blindside ever!"?
Kan natuurlijk ook dat zij met een paar mensen Russell gaat blindsiden en gewoon omdat Russell Russell is ze het de "Biggest blindside ever!" noemt

Misschien vindt Russell nog wel een HII? Het viel me in de seizoenen dat hij speelde op hoeveel er werden verstopt. De een was nog niet gevonden of de volgende werd alweer (zonder clue) gevonden. Nah, het zal wel iets anders zijn. Misschien dat Russell de HII van Ralph steelt? :)
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Vieffan op 25-02-2011, 12:22:17
Probst heeft het steeds over een unieke twist (->Redemption Island), maar dat is iets wat we toch allang gezien hebben in ER?
Ik denk niet dat ze ER echt volgen. En zeker voor de Amerikaanse versie is het een nieuwe twist.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: TheeZakje op 25-02-2011, 14:39:28
Ik heb een jaar geleden (Of is het alweer 2 jaar?) gewoon al de seizoenen gedownload, te beginnen met seizoen 1. Zo heb ik alles op volgorde gekeken en heb ik ook nooit spoilers gezien! Heerlijk!

Dit seizoen begint echt lekker. Boston Rob is goed bezig en hopelijk kan Russell zich ook weer uit zijn situatie redden.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Lexxan op 25-02-2011, 22:49:41
Ik denk niet dat ze ER echt volgen. En zeker voor de Amerikaanse versie is het een nieuwe twist.

CBS/SEG heeft afgekeken van de Israëlische versie. Dáár komt "Redemption Island" zoals het hier te zien is vandaan.

Wat dit seizoen betreft.... niet zo slecht als ik verwacht had, maar wat ik vreesde is helaas wel uitgekomen. Rob/Russell krijgen enorm veel aandacht, en geen van beiden is echt sympathiek imo. Veruit mijn twee minst favoriete person in dit seizoen.

Phillip is geweldig. Ik heb al veel vergelijkingen gezien met Coach Wade en... ze zijn enigszins correct. Één grote brok entertainment. Ralph en Mike zijn twee anderen die ik graag heb, zonder enige twijfel mijn favorieten op Zapatera. Ik ben ook een Fan van Kristina, Natalie en Francesquois... gek genoeg waren dat ook mijn 6 favorieten voor de première ::rofl::

Ik S22 een nogal moeilijk seizoen om te zien. Het kan werkelijk alle kanten uit... in zowel goede zin als kwade zin... en het feit dat Probst dit seizoen leuk vindt is geen garantie dat het werkelijk een goed seizoen is (Hij háát Thailand en Nicaragua (twee solide en zwaar onderschatte seizoenen ::ohno::) en houdt van sááááie borefests zoals Samoa en Coachantins... Blergh.)
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Terloops op 26-02-2011, 05:35:02
Ik zie niet helemaal waarom je Samoa een borefest vindt.
Dat is het eerste seizoen dat ik Survivor begon te kijken en daarna keek ik veel van de rest en veel afleveringen vond ik minder.

Het is toch niet bepaald boring dat ze met een 4-8 stand gaan samensmelten en ondanks dat het nog steeds min of meer FoaFoa vs <andere naam> is, lukt het ze toch om alle 8 eruit te krijgen zonder dat één van de voormalige 4 eruit gaat.

Maar dat terzijde. :)
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: TheeZakje op 26-02-2011, 15:38:12
En Thailand wás ook gewoon het slechtste seizoen  :P
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: catshee op 26-02-2011, 15:43:40
En Thailand wás ook gewoon het slechtste seizoen  :P
Nietes :P
Brian!!!
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Goyathlay op 26-02-2011, 18:49:58
Over het entertainmentgehalte van de verschillende seizoenen kun je eindeloos twisten, uiteindelijk komt het allemaal neer op persoonlijke voorkeur. Ik vind tactisch/strategisch ingestelde kandidaten en unieke karakters over het algemeen boeiend om naar te kijken. Indien daar een tekort aan is of wanneer de betreffende kandidaten vroegtijdig vertrekken zal ik het seizoen laag klasseren. Dat maakt het seizoen echter nog niet slecht, elk seizoen is mijns inziens de moeite van het kijken meer dan waard. Het minst vermakelijke seizoen vond ik Marquesas, afgezien van Rob en Sean kon ik geen fascinerende kandidaten ontdekken. Daarnaast gaven de meeste deelnemers weinig blijk van intelligentie. Tocantins zou ik redelijk hoog klasseren vanwege Coach en Tyson, beiden waren buitengewoon in hun gedragingen en hebben daardoor een aantal fantastische scènes opgeleverd. Speltechnisch was het niettemin een betreurenswaardig seizoen waarin forse blunders werden gemaakt.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Goyathlay op 26-02-2011, 18:58:18
Overigens mijn favoriete kandidaten van het huidige seizoen zijn momenteel: David, Grant, Ralph en Philip. Ashley, Natalie en Steve hebben de potentie om uit te groeien tot favorieten maar daar kan ik nog onvoldoende hoogte van krijgen.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Lexxan op 27-02-2011, 20:01:58
Over het entertainmentgehalte van de verschillende seizoenen kun je eindeloos twisten, uiteindelijk komt het allemaal neer op persoonlijke voorkeur. Ik vind tactisch/strategisch ingestelde kandidaten en unieke karakters over het algemeen boeiend om naar te kijken. Indien daar een tekort aan is of wanneer de betreffende kandidaten vroegtijdig vertrekken zal ik het seizoen laag klasseren. Dat maakt het seizoen echter nog niet slecht, elk seizoen is mijns inziens de moeite van het kijken meer dan waard. Het minst vermakelijke seizoen vond ik Marquesas, afgezien van Rob en Sean kon ik geen fascinerende kandidaten ontdekken. Daarnaast gaven de meeste deelnemers weinig blijk van intelligentie. Tocantins zou ik redelijk hoog klasseren vanwege Coach en Tyson, beiden waren buitengewoon in hun gedragingen en hebben daardoor een aantal fantastische scènes opgeleverd. Speltechnisch was het niettemin een betreurenswaardig seizoen waarin forse blunders werden gemaakt.

Bah, over smaken valt amper te twisten (maar gelukkig hou ik van twisten ^_^), maar of een seizoen goed of slecht is hangt van meerder factoren af, de belangrijkste daarvan persoonlijke voorkeuren natuurlijk. Samoa is naar mijn mening een slecht seizoen vanwege de afschuwelijke spreiding van de zendtijd over de kandidaten. We hebben niemand van Galu ècht leren kennen (afgezien van de insider clips die natuurlijk niet meer dan een optie zijn), en Russell is ENORM repetitief. Ik was oorspronkelijk een fan van Russell, maar dat was voor ik besefte dat hij erg hard in de herhaling viel met zijn constante kwaadsprekerij en arrogantie en "I'm the best player to ever play this game" repetitium ad nauseum. Dat is ook mijn probleem met Tocantins. meer dan driekwart van de seizoen gaat over Coach... en de overige 25% wordt verdeeld over 15 anderen. Bespottelijk! Cooks is een ander van mijn minst favoriete seizoenen, vanwege de ERG saaie cast (zoveel "deadweight characters", niet? Ik bedoel, wie geeft er nu om Cecilia, Brad, Becky of Rebecca? like, who cares???) en het erg voorspelbare endgame. Fiji is verschrikkelijk omdat haast iedereen ofwel saai en pointless (Edgardo, Liliana, Jessica, Mookie) of ENORM irriterend (Dre, Rocky, Alex, enz). Het is gewoon een seizoen vol onaangename mensen.

Bij mij komt uiteindelijk ALLES neer op de cast. Een cast dient entertainend, uniek en zichzelf behelpend te zijn. Geen kopiëen, geen slaapverwekkende individuen, geen vergelijkbare characters(in dezelfde jaargang, bedoel ik), en allemaal mensen die bereid zijn om het spel te spelen, en het te spelen om te WINNEN. Niet iedereen moet een "CHARACTER" zijn.  Zolang de cast divers is, en uit mensen bestaat die echt *WILLEN* winnen (en lieft winnen op een manier die vermakend is, natuurlijk), kan het seizoen amper stuk. Dat is waarom ik Thailand zo ondergewaardeerd vindt; er zijn echt ZOVEEL parels van mensen die *het* brengen: Robb is de beste kandidaat die voor de samensmelting weggestemd werd ooit (amai, zoveel woorden om gewoon "Best Pre-Jury boot ever" te vertalen <_<), Clay heeft echt GEWELDIGE one-liners, Helen's overemotionaliteit is onbetaalbaar grappig, Jake is uber, Jan's gekheid en dierenkerkhof...  ::rofl::; Ghandia en Ted... ja, er zijn echt VEEL supermomenten in dat seizoen, ondanks het verschrikkelijke gedeelte na de samensmelting. Tuurlijk is het niet het best seizoen... maar beter dan Samoa? Tocantins? Fiji? Cooks? All Stars? Marquesas? Dacht het niet, vriend.   
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: catshee op 27-02-2011, 22:55:31
Dat is waarom ik Thailand zo ondergewaardeerd vindt; er zijn echt ZOVEEL parels van mensen die *het* brengen: Robb is de beste kandidaat die voor de samensmelting weggestemd werd ooit (amai, zoveel woorden om gewoon "Best Pre-Jury boot ever" te vertalen <_<), Clay heeft echt GEWELDIGE one-liners, Helen's overemotionaliteit is onbetaalbaar grappig, Jake is uber, Jan's gekheid en dierenkerkhof...  ::rofl::; Ghandia en Ted... ja, er zijn echt VEEL supermomenten in dat seizoen, ondanks het verschrikkelijke gedeelte na de samensmelting.
Je vergeet Brian. Hij was de eerste speler die zeg maar Richards manier van allianties leek te verbeteren.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Terloops op 28-02-2011, 01:25:34
Vraag: zou het een leuk idee zijn als ze 8 spelers zouden uitkiezen van 20-30 jaar oud voor 1 team en dan zonder dat deze het weten 8 van hun ouders (vader of moeder) voor het andere team? Ze spelen dan pre-merge tegen hun eigen ouders. Alle allianties staan dan onder enorme druk als de remaining ouders en kinderen mergen. Aan dat "zonder dat ze het weten" kleven wellicht wat praktische bezwaren, maar dat is gewoon leuk voor het moment dat Jeff zegt "and now meet the opponent team".
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Lexxan op 28-02-2011, 13:00:36
Je vergeet Brian. Hij was de eerste speler die zeg maar Richards manier van allianties leek te verbeteren.

Oh, ik ben Heidik helemaal niet vergeten... ik vindt hem alleen echt een griezel van jewelste. Een griezelige, onaangename (vrouw-en-puppy-mishandelende)sociopaat. *BLERGH* Worst Survivor ever.

Wie ik WEL vergat the vernoemen was Shii Ann. Zonder de Shii-Devil is Robb's ster aan de Survivor Hemel aanzienlijk minder fonkelig.


Vraag: zou het een leuk idee zijn als ze 8 spelers zouden uitkiezen van 20-30 jaar oud voor 1 team en dan zonder dat deze het weten 8 van hun ouders (vader of moeder) voor het andere team? Ze spelen dan pre-merge tegen hun eigen ouders. Alle allianties staan dan onder enorme druk als de remaining ouders en kinderen mergen. Aan dat "zonder dat ze het weten" kleven wellicht wat praktische bezwaren, maar dat is gewoon leuk voor het moment dat Jeff zegt "and now meet the opponent team".


Eh, geen fan van dit idee, persoonlijk. Survivor draait om overleven op een eiland met een groep vreemden, in de zin van mensen die je niet kent. Als je iemand van de anderen kent, gaat een deel van het concept verloren. Éen van de voornaamste redenen waarom ik het idee achter ER met BNs en BVs zo verschrikkelijk vond toen ik ervan hoorde. Bij bijv. Micronesia was dat anders. De Fans KENDEN de favoriete als de karakters die ze waren op T.V.... maar de persoon Ozzy, Yau-Man of Poverty? Nee. Hun kennis t.o.v. de favorieten was oppervlakkig en te verwaarlozen. En zelfs dan was het nog kantje-boord.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: catshee op 28-02-2011, 15:43:43
Vraag: zou het een leuk idee zijn als ze 8 spelers zouden uitkiezen van 20-30 jaar oud voor 1 team en dan zonder dat deze het weten 8 van hun ouders (vader of moeder) voor het andere team? Ze spelen dan pre-merge tegen hun eigen ouders. Alle allianties staan dan onder enorme druk als de remaining ouders en kinderen mergen. Aan dat "zonder dat ze het weten" kleven wellicht wat praktische bezwaren, maar dat is gewoon leuk voor het moment dat Jeff zegt "and now meet the opponent team".
Dan adviseer ik je Big Brother US te kijken. Daar zijn er wel eens van zulke twists. Past niet echt bij survivor.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Terloops op 1-03-2011, 21:23:31
Ouders (geliefden) spelen vaak wel een rol in Survivor. Aan het einde is er regelmatig een proef waarbij de deelnemer samen met zijn vader/moeder/broer/zus het moet opnemen tegen andere paren. Vaak merk ik dan dat zo'n speler zijn bepaalde eigenschappen niet van een vreemde heeft. Nu is het moment dat je het tegenstander team opnieuw ziet na een tribal council gewoon een moment. In mijn scenario is de tribal bij de tegenstanders vrijwel net zo spannend als dat het in je eigen team gebeurt (zit mijn vader/moeder er nog in?). Spelers die geen rol/alliantie van betekenis hebben, kunnen na een merge opeens een powerteam vormen met hun familielid.
Ik zie best wel pluspunten om eerlijk te zijn, maar misschien zou ik het gewoon moeten zien gebeuren om te zien hoe het uitpakt.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: TheeZakje op 1-03-2011, 22:41:13
Fiji, Cooks, All Stars vind ik dan allemaal wel weer leuk, maar ja  ;) Oh en Samoa ook hoor. Tocantins dan misschien net iets minder. En ja, Thailand heeft ook wel leuke dingen er in, maar deze staat gewoon onderaan mijn lijstje.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: reaver op 1-03-2011, 23:27:10
Ik heb een apart topic  (http://www.realitynet.org/forum/index.php?topic=42534.0) aangemaakt om lekker off topic te gaan betreffende dit seizoen en ideaal om andere seizoenen met elkaar te vergelijken, welke twist en spelverlopen men wil zien...  ::trots::

--> survivor talk (http://www.realitynet.org/forum/index.php?topic=42534.0)

Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Da Wizz op 3-03-2011, 09:30:13
** SPOILERS voor Aflevering 3 **



 ::tandpastasmiley:: ::tandpastasmiley:: ::tandpastasmiley::
Jeuj, eindelijk is ie eens keer weggestemd. Russell stelt dus niet zo heel veel voor als hij geen immunity idol heeft. Hij is wel een slimme strateeg, maar hij was veel te arrogant door te denken dat drie personen genoeg is om zijn tegenstanders klein te krijgen.
Het was wel heel riskant wat het zestal deed door hun stemmen te splitsen, maar het heeft gewerkt.  ;D
Jammer dat Fransesca weg is, maar Matt heeft waarschijnlijk wel een grotere kans om Russell te verslaan in een duel. Het duel tussen hen was trouwens ook heel spannend en Matt heeft verdiend gewonnen. :)
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Lexxan op 3-03-2011, 10:33:33
Hehe, dat was nog eens een eilandraad. Voor het eerst in een lange, lange tijd was echt verrast door her resultaat (de laatste keer... ik denk dat de laatste keer dat ik zo geschokeerd was, was wanneer Kelly S in Samoa verrast werd door een Hidden Idol en zelfs dan nog zag ik het al een beetje aankomen). 'k was er zo van overtuigd dat Julie niet een gelijkstand zou geven, en dat het Ralph's laaste dag zou zijn...  ::pinokkio:: wel had ik dat even mis  ::rofl:: Perfecte afsluiter van een nogal matte aflevering.  ^_^

Arme Francesquois :(
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Goyathlay op 3-03-2011, 11:04:50
Memorabele aflevering! Russell staat nog maar met één been in het spel en zal het in het komende duel met Matt niet makkelijk gaan krijgen. Het opzettelijk verliezen van de uitdaging om van Russell af te komen brengt overigens wel de nodige risico’s met zich mee. Wat mij betreft had Russell een sterk argument toen hij vertelde dat je een team waarin Boston Rob zit niet het ‘momentum’ wil geven. In All-Stars én HvV heeft een team onder zijn leiding meerdere winreeksen neergezet. Aan de andere kant wil je Russell ook niet te veel tijd geven want dan zal hij op miraculeuze wijze een opening vinden. Het individuele belang van zes Zapatera leden telde in dit geval zwaarder dan het teambelang. Ik durf niet te stellen dat ze de juiste beslissing hebben gemaakt maar zou zelf hoogstwaarschijnlijk hetzelfde besluit hebben genomen. Helemaal wanneer ik het vermoeden zou hebben dat Russell een immuniteitsketting had weten te bemachtigen. Doordat Ralph verzweeg dat hij de immuniteitsketting had gevonden kreeg Russell ironisch genoeg nog een overlevingskans. Russell’s roemruchte verleden werkte echter tegen hem, niemand was dit keer zo stompzinnig om het vierde wiel aan de schrootbak van Russell Hantz te worden.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Vieffan op 4-03-2011, 13:18:21
Is er ook weer zo'n foto recap? Kan me herinneren dat vorig jaar een blog was die een recap van de aflevering deed met hilarisch commentaar bij de foto's ::rofl::
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: TheeZakje op 4-03-2011, 16:19:16
Is er ook weer zo'n foto recap? Kan me herinneren dat vorig jaar een blog was die een recap van de aflevering deed met hilarisch commentaar bij de foto's ::rofl::

Jup, die lees ik ook altijd: http://www.bsideblog.com/

Ik vind het toch jammer dat Russell er uit is. Die stralende gezichten van de anderen op het einde ook.. ja wees maar trots :P Het zou echt geweldig zijn als Russell weer terug in het spel komt ^^
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: honeymaker op 4-03-2011, 22:26:44
Wat een heerlijke start van het seizoen deze eerste drie afleveringen. Probst kan naar mijn idee zomaar eens gelijk hebben dat dit een van de beste Survivor-seizoenen gaat worden.

Ik vond Tribal Council deze aflevering eigenlijk eerder verwarrend dan spannend. Ik was er zo van overtuigd dat Russell eruit zou gaan dat ik helemaal niet aan zag komen dat het op een 'tie' uit zou komen. Dat hij er nu toch uit ligt, bewijst volgens mij wel wat een zwakke speler hij eigenlijk is. De vorige twee seizoenen heeft hij immers erg geprofiteerd van zijn onbekendheid. Rob's spel is eigenlijk wel vergelijkbaar in agressiviteit, maar hij pakt zijn sociale spel een stuk beter aan (& sluit dus een meerderheidsalliantie i.p.v. een bondgenootschap met twee vrouwen die niet snappen dat ze zich nu dusdanig buiten de tribe plaatsen, dat ze eigenlijk weinig kans meer maken).

Ik ben benieuwd naar de volgende aflevering. Ik denk dat Matt nog best wel eens ver zou kunnen komen. Op de een of andere manier is zijn verhaal zo gemonteerd dat ik het gevoel heb dat hij nog zou kunnen winnen ook. Ik hoop niet dat ik gelijk krijg, want ik erger me ook nogal aan zijn ietwat overdreven 'relatie met God'............
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Terloops op 4-03-2011, 22:43:20
Ik heb hem net ook gezien en de stukjes die ze lieten zien deden me even geloven dat Russell het toch weer zou redden. En dat zou niet zo vreemd zijn gezien zijn verleden. Ik heb hem nog nooit weggestemd zien worden. Ik ben het niet eens met de bewering dat hij zonder idol geen sterke speler is. Met zijn verleden was het in deze groep denk ik niet haalbaar om een meerderheidsalliantie rond hem te bouwen.

Ik merk trouwens dat ik het vaak eens ben met die Indiaan met die moeilijke naam. :)
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Lexxan op 6-03-2011, 18:37:20
Het zou echt geweldig zijn als Russell weer terug in het spel komt ^^

Ugh, nee bedankt >_< Persoonlijk hoop ik dat Russell zin duel verliest, onceremonieël het spel als tweede verlaat, en zijn "fantards" die zijn "I'm da best playa" onzin als evangelie op handen dragen en zonder nadenken napraten EINDELIJK hun ogen openen en beseffen dat Russell eigenlijk niet meer dan een middelmatig-spelende brulaap is. (hiermee bedoel ik niet zijn *echte* fans, die van hem houden vanwege de drama die hij voortbrengt).

En realistisch gezien, denk ik ook niet dat Russell het duel gaat winner. Matthews verhaallijn heeft meer potentieël dan Russells, en bovendien hebben de editors Russell alleen maar als een grap afgeschilderd. (dus zijn opmerkingen over RI, en hoe het daar "vakantieleven" is, zullen waarschijnlijk als ironisch bedoeld geweest zijn). En ten slotte, Matt is mijn -op dit ogenblik- mijn keuze als de winnaar, dus lijkt het me logischer dat Matt wint en dat Russell verliest (maar dit alles is natuurlijk geen garantie dat mijn giswerk correct is)
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Terloops op 6-03-2011, 19:11:10
Misschien dat de edits die ze ons voorschotelen meer informatie bevatten dan logica dicteert, maar..

Het is niet reeel om te verwachten dat iemand die meteen aan het begin van de afleveringen naar Redemption Island gestuurd wordt ook daadwerkelijk de finale haalt.
Je moet dan iets van 16 spelers verslaan voordat je weer in het spel staat (aangenomen dat je ergens rond de finale er weer bijkomt).

Zelfs als je bij ieder duel een 60-40 kans zou hebben om te winnen, betekent dat dat je 0.6^16 kans hebt. Dat is dan 0.03% kans.
Het meest reeel is het om terug te komen van RI als je er pas lat heen bent gestuurd. Maar ja dat zijn kansen heh. Beating the odds geeft
wel leukere tv.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Goyathlay op 6-03-2011, 20:00:08
De kans om terug te keren in het spel is inderdaad erg klein wanneer je al in de beginfase van het spel op Redemption Island terecht komt. Doch, het is nog onbekend hoe vaak er iemand terugkeert en wanneer. Als we er van uit gaan dat er rond de samensmelting ook een kandidaat van Redemption Island terug mag keren in het spel stijgen de kansen voor Matt en Russell fors. Helemaal indien de volgende 'boots' bestaan uit kandidaten die vooralsnog niet echt uitblinken in uitdagingen. Op dit moment lijken Kristina, Philip, Andrea, Stephanie en Krista in een precaire situatie te verkeren. Zowel Matt als Russell zie ik wel een winreeks neerzetten tegen deze kandidaten. De kandidaten die wel excelleren in uitdagingen bevinden zich momenteel in meerderheidsallianties en zullen derhalve waarschijnlijk niet snel op Redemption Island belanden. Mits de teams niet herverdeeld worden, er niemand blundert en de immuniteitsketting geen onverwachts slachtoffer maakt. Ik hoop dat Russell het duel wint vanwege de controverse die hij met zich meebrengt. Ondanks al zijn gebreken heeft hij ook veel kwaliteiten en is hij een factor die altijd voor opschudding weet te zorgen. Helaas ziet het er naar uit dat Matt het duel zal gaan winnen, de 'editors' besteden namelijk veel te veel aandacht aan zijn religieuze overtuigingen. En laat verlossing nou net een fundamenteel begrip zijn binnen het Christendom.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Terloops op 7-03-2011, 10:05:30
Het zou natuurlijk ook zo kunnen zijn dat de volgende RI proeven helemaal niet fysiek van aard zijn, waardoor Russell en Matt misschien ook niet speciaal in het voordeel zijn.

Ik heb toch dezelfde dingen gezien als jullie (denk ik) maar hoe kan het dan zijn dat ik vrijwel niks heb gemerkt van de religieuze opvattingen van Matt? Kijken jullie naar en langere versie? Of ben ik inmiddels onbewust een expert in het eruit fileteren van voor mij minder interessante informatie?
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Goyathlay op 7-03-2011, 11:27:40
Ik denk ook zeker niet dat de duels alleen fysiek van aard zijn, sterker nog ik verwacht weinig uitsluitend fysieke duels maar ik verwacht wel dat kandidaten als Steve/Mike/Grant/Rob op de meeste gebieden bovengemiddeld presteren en daardoor veel moeilijker te verslaan zijn in een duel. Wat betreft Matt en zijn relatie met God, er zijn al flink wat verwijzingen geweest in de afleveringen/previews en ook bij Survivor Insider is er al aandacht aan geschonken. Deze transscriptie is tekenend:

"My faith is everything. My entire life kind of revolves around it, as I strive to become more like my Savior. It will be interesting. I'm excited to see where everyone else is in their walks in life, and just talk with them about how they feel about religion and faith, and really explore those ideas. I'm looking forward to that."
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Terloops op 7-03-2011, 12:02:38
Ah previews / Survivor Insider en de beschrijvingen per character op websites heb ik allemaal niet gelezen.

Toch lijkt het me toeval dat iemand die erg gelovig is het heel goed zou doen op RI. Ik ga er iig niet vanuit dat dat ergens de bedoeling van de makers was.

Is dat meisje waarmee hij so close was (ben naam ff kwijt) ook erg gelovig? Lijkt me redelijk lastig om volledig verliefd te worden op iemand die eigenlijk maar 1 liefde heeft -> the Savior.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: TheeZakje op 7-03-2011, 20:17:38
Het was mij gewoon al lang duidelijk uit de afleveringen zelf dat hij zo gelovig was hoor ;)
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Terloops op 10-03-2011, 12:49:41
Ik bemerkte 1 referentie naar god bij Matt in episode 4, maar naast hem stond Russell met een kruisje om zijn nek :)

Jammer dat Russell eruit vloog, want dat scheelt een hoop vuurwerk. En Kristina was eigenlijk mijn favoriet van dat kamp :(

Ik zie dat kamp nog niet zo snel een challenge winnen om eerlijk te zijn. Maar meestal verzint de productie dan wel een proef waarbij de verschillen genivelleerd worden.

Toch vind ik dit seizoen nog niet zo leuk als Australian Outback die ik nu ook kijk. Ze hadden vroeger veel meer airtime voor iedereen. Ik heb  het gevoel dat ik al die personen daar heel goed ken, terwijl er nu veel mensen zijn die nauwelijks of niet in beeld geweest zijn. Dat blonde vriendinnetje van Russell (Kelly?) heeft die ooit al iets gezegd?


Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: catshee op 10-03-2011, 13:42:44
Ik ben echt een Rob-fan dit seizoen ::bravo::
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Goyathlay op 10-03-2011, 14:34:39
En hiermee komt er een einde aan het tijdperk van Russell Hantz. Het was wel aandoenlijk zoals hij daar stond te huilen nadat hij besefte dat het écht over was. Die man heeft de afgelopen twee jaren veel gegeven voor Survivor maar kon zijn kunstje niet voor een derde keer herhalen. De uitdaging die zijn einde inluidde was een schijnvertoning, ik had een spectaculaire uitputtingsstrijd verwacht geen getransformeerd gezelschapsspelletje. Hopelijk worden de duels de komende afleveringen intenser. De ontwikkelingen binnen Ometepe blijven interessant: Rob heeft de immuniteitsketting, Andrea lijkt weer deel uit te maken van de kernalliantie, Grant begint zich meer te profileren en Philip probeert uit zijn benarde positie te komen. Gelukkig is Kristina weggestemd en kunnen we nog even blijven genieten van Philip. De volgende keer dat Ometepe een uitdaging verliest zal het voor Rob niettemin erg moeilijk worden om Philip in het spel te houden.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: catshee op 10-03-2011, 14:41:46
De volgende keer dat Ometepe een uitdaging verliest zal het voor Rob niettemin erg moeilijk worden om Philip in het spel te houden.
Ik denk dat hij Andrea wel zou kunnen targeten.
Overigens ben ik wel benieuwd naar wat die twee meiden volgende week gaan doen. En beloofde Probst geen vuurwerk in aflevering 6? Ben benieuwd wat er dan gaat gebeuren. Misschien merge dacht ik maar dat maakt pas sense in aflevering 7. Het kan natuurlijk wel als er volgende week zo'n aflevering is waar beide kampen naar tribal gaan.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: reaver op 10-03-2011, 15:01:00
Russel eruit ::ok::, hierbij beetje bevestigd dat hij grotendeels door de HII's macht kon uitoefenen in de vorige reeksen.  

Ik ben niet zo'n Philip-fan ::ohno::, veel te vermoeiend...  

Jammer van Kristina maar maakt volgens mij toch een betere kans dan de rest van de vrouwen van dat kamp om een duel te winnen, hopelijk komt ze Philip aldus nog eens tegen in een duel om hem eruit te ballen.



Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Terloops op 10-03-2011, 15:14:49
Ik vroeg me wel af of dit de laatste keer is dat Russell in Survivor te zien is. Zijn manier van spelen bevalt de rest van de spelers niet en werkt daardoor ook niet. Het eerste wat mensen doen is hem eruit kieperen zodat ze zich daar geen zorgen meer over hoeven te maken.

Ik vind het een beetje vroeg voor Rob om nu al iemand (Philip) uit te zoeken waar je graag naast zit in de finale. Laat hem eerst maar even zorgen dat ze eens een proef winnen, want anders heeft hij wel andere zorgen. Als hij Philip erin wil houden betekent dat (nu Kristina weg is) dat hij iemand uit zijn tight alliance moet kicken. Dat zal ellende opleveren en als je echt wil domineren in het spel moet je je alliance tight en betrouwbaar houden tot je na de merge alle anderen van het andere kamp hebt weggespeeld. Dat lijkt op dit moment nog niet te gaan gebeuren.

Bij Philip denk ik vooral: is het wel verantwoord om zo iemand mee te laten doen? Of hij wordt zodanig neer gezet dat iedereen denkt dat het een zielige gek met waanideeen is of hij flipt helemaal en rijgt 1 van die giechelende meiden aan zijn speer.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: TheeZakje op 10-03-2011, 16:47:58
Ik vind het jammer dat Russell er uit is. En dan al helemaal door zo'n zielige challenge! Ze hadden toch wel even iets beters kunnen bedenken  ::ohno::

Ik ben nu voor Rob!
Oh en Ralph is toch niet zo heel snugger geloof ik  :P
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Da Wizz op 10-03-2011, 19:39:48
Mooi dat Russell er nu uitligt en officieel zelfs de tweede persoon is die uit het spel ligt. Ik denk dat hij bij zijn exit weer eens heeft laten zien dat hij geen sportieve verliezer is en werkelijk waar denkt dat hij beter is dan anderen zelfs wanneer het tegendeel is bewezen. Op zich vind ik het wel mooi dat hij het spel zo enormm waardeert, maar hopelijk duurt het nu toch heel wat seizoenen voordat hij weer eens terugkomt. :P

Wat betreft Philip, iedereen kan hem wel uitlachen en zich aan hem ergeren, maar hij was wel de enige die doorhad dat Ralph in eerste instantie de waarheid vertelde over de idol. Ik weet alleen niet in hoeverre ik hem serieus moet nemen en ik begrijp heel goed dat zijn teamleden dat ook niet weten. ;)

Het aanhang van Rob begint me een beetje te irriteren. Vooral Ashley en Natalie die Philip o zo irritant vinden, maar er verder niks aan doen. Rob is de enige in de alliantie die liever Kristina ziet vertrekken en toch volgen ze uiteindelijk het plan van Rob. Ik snap niet dat ze niet voor zichzelf denken en zo blindelings Rob vertrouwen. :-\\

De alliantie van zes in Zapatera vind ik tot nu toe het leukst, dus hopelijk gaan ze nu niet imploderen zoals de preview suggereert. Ik ben ook benieuwd wat Stephanie en haar blonde vriendin van plan zijn.

Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Lexxan op 11-03-2011, 00:01:06
De Zap6 is verruit de beste alliance op dit ogenblik, maar ik vindt het echt irriterend hoe iedereen hen als een *goede* alliance afschilderd. Ik bedoel, ze zijn o.k., maar verder...? Ze komen naar mijn mening niet eens in de buurt van de betere alliances. Ze behoren tot de "niet slecht, maar ik wordt er niet wild van" cathegorie.

Nochthans heb ik iedereen in die alliance (behalve Steve) nogal graag. Ik ben een fan van Ralph, Sarita, Julie, David en Mike individueel gezien (vooral Mike!), maar collectief? Nee. De alliance *sprankelt* niet voldoende om mijn aandacht te trekken.

Rob is verscrikkelijk. Ik denk dat ik nog nooit zo'n hekel aan hem had (indien ik dan überhaupt ooit een hekel aan hem heb gehad) als nu. Jongens, hij is echt de nieuwe Russtroll. Dominantie in de airtime, alles, maar dan ook ALLES is strategie en een arrogante zak op de koop toe. Bah! Ik mis HvV :(

Nochthans is hij niet een mijn minst favoriete persoon van dit seizoen. Die eer gaat naar Matthew (nadruk of "ew").

Kristina :( RIP en never forget :( Nóg een reden om Matt te haten, neem ik aan. (alsof ze een kans maakt bij het duel)

De winnaar... ik heb erover zitten denken, maar ik denk dat een van de volgende zeven onze winnaar zal zijn. In feite, ik ben er ERG zeker van: Natalie, Krista, Sarita, David, Mike, Matthew en Andrea. Op dit ogenblik denk/vrees ik dat het Matt zal zijn die wint... maar alles is nog mogelijk, natuurlijk ^_^

Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: TheeZakje op 11-03-2011, 14:32:43
Ik merk wel dat ik het eigenlijk nooit eens ben met Lexxan :P
En overdrijven is ook een vak he..

Het enige waar ik het wel mee eens ben is het geval Matt. Ik krijg ook het gevoel dat hij het heel ver gaat schoppen en misschien wel gaat winnen.

Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Terloops op 11-03-2011, 16:27:53
Matt komt op mij niet overdreven slim of gewiekst over. Hij is misschien fysiek beter dan gemiddeld van de deelnemers nu, maar het is geen Ozzie. Behalve de manier waarop ze hem filmen zie ik nog geen reden om mijn geld op hem te zetten. Weet je wat, ik doe het ook niet. Sowieso als ik met pooltjes mee doe zet ik nooit geld op een team waarvan ik niet wil dat ze winnen. Dat is niet leuk voor mijn kijkplezier. Niks kansen spreiden, alles op 1! :)
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: honeymaker op 11-03-2011, 19:55:42
Helaas ziet het er naar uit dat Matt het duel zal gaan winnen, de 'editors' besteden namelijk veel te veel aandacht aan zijn religieuze overtuigingen. En laat verlossing nou net een fundamenteel begrip zijn binnen het Christendom.

Interessant! Zo had ik er nog niet over nagedacht. Dat bevestigt wederom mijn gevoel dat hij het weleens tot winnaar zou kunnen maken, als ze het subtiel als thema door het hele seizoen gaan laten lopen.

Citaat van: Terloops
Toch lijkt het me toeval dat iemand die erg gelovig is het heel goed zou doen op RI. Ik ga er iig niet vanuit dat dat ergens de bedoeling van de makers was.

Toeval zou het inderdaad zijn, maar bij de meeste Reality-programma's (& toch zeker Survivor) zoeken (goede) editors altijd naar een mooie plot-lijn in een enorme lading aan onsamenhangend materiaal. Dus, aangezien de editors al weten wat er met Matt gaat gebeuren, zou het goed kunnen dat ze zijn verhaal mooi in het thema van 'redemption' hebben geknipt. Je kunt dit makkelijk doen door bepaalde uitspraken weg te laten of juist aan te dikken. Je moet soms maar eens opletten bij biechten van kandidaten: vaak zijn zinnen die kandidaten uitspreken door slimme montage uit bijvoorbeeld 6 verschillende interviews bij elkaar geknipt.

Wat een bizarre eerste helft had deze aflevering! Ralph blijkt, zoals hij zelf al zei, inderdaad nogal een 'dumbass' te zijn.

Citaat van: Goyathlay
De uitdaging die zijn einde inluidde was een schijnvertoning, ik had een spectaculaire uitputtingsstrijd verwacht geen getransformeerd gezelschapsspelletje. Hopelijk worden de duels de komende afleveringen intenser.

Ik hoop inderdaad dat er ook nog proeven komen die focussen op uithoudingsvermogen: dat kan als duel helemaal spannend zijn.
Ben benieuwd of Russell nu echt nooit meer terugkomt of dat het later alsnog bij hem begint te kriebelen........
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Goyathlay op 17-03-2011, 12:41:13
Langzaam begin ik te begrijpen waarom Probst zo enthousiast is over Redemption Island. De interacties die daar plaatsvinden bieden nieuwe mogelijkheden en kunnen derhalve grote invloed hebben op het spel. Daarnaast is de heldenstatus van Matt groeiende, de jonge gelovige naïeveling is bezig met een persoonlijke kruistocht die nog niet ten einde lijkt te zijn. Hoelang zal Matt de duels blijven winnen en wat zou er gebeuren indien hij terugkeert? De conversatie tussen Matt en Rob was fascinerend, Matt liet doorschemeren nog steeds te willen samenwerken en Rob deed net alsof hij hem met open armen zou ontvangen. Ik denk dat beiden er geen woord van meenden. Mocht Matt terugkeren in het spel dan zou iedereen er verstandig aan doen om hem zo snel mogelijk weer weg te stemmen. Geen weldenkend mens zal degene die van Redemption Island terugkeert na de nodige overwinningen te hebben behaald in de buurt van de finale laten komen.

Veel zal niettemin afhangen van de komende immuniteitsuitdagingen en het moment dat er iemand terugkeert in het spel. Zal Zapatera een numeriek overwicht houden of slaagt Ometepe erin de aanvankelijke achterstand goed te maken? Er zijn prachtige scenario’s mogelijk. Stel je voor dat Zapatera de komende uitdagingen wint, er een vroege samensmelting plaatsvindt en Matt terugkeert van Redemption Island na respectievelijk Philip en Andrea te hebben verslagen. Dan lijkt Ometepe sterk in de minderheid te zijn maar indien Matt en Stephanie zich bij hen aansluiten is alles opeens weer mogelijk. Wanneer Ometepe de komende uitdagingen wint zal Zapatera intern verdeeld raken nadat Stephanie is weggestemd en kan het zijn dat er drie of vier verschillende subgroepen samensmelten. Hetgeen complete onvoorspelbaarheid zal betekenen en spelers als Matt, Philip en Andrea weer volop kansen biedt.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Goyathlay op 17-03-2011, 12:55:58
Ben benieuwd of Russell nu echt nooit meer terugkomt of dat het later alsnog bij hem begint te kriebelen........

Ik denk dat er een grote kans bestaat Russell terug zal keren wanneer Survivor een volgende All-Stars editie gaat houden, helemaal wanneer grootse spelers als Richard Hatch en Brian Heidik hun herintrede doen (wishful-thinking). Russell is nog lang niet verzadigd en zal proberen zijn teleurstellende optreden in Redemption Island goed te maken als hij daarvoor de kans krijgt. Vergeet niet dat Russell een kolossaal ego heeft en wellicht denkt nog steeds een grote kans te maken mits de voorwaarden juist zijn. Mocht hij toch twijfelen dan acht ik de productie er zelfs toe in staat een aantal (kleine) toezeggingen te doen om ervoor te zorgen dat Russell instemt met een volgende All-Stars editie.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Terloops op 17-03-2011, 14:06:04
De grote alliantie in Zapatera is wel erg gemakzuchtig als het om strategie gaat. Misschien denken ze echt wel dat je niet al te ver vooruit moet denken. Eerst maar eens sterk de merge halen. Ik vond het wel leuk dat Krista eindelijk eens uit de verf kwam. Tot nu toe vrij anoniem naast Stephanie, maar er blijkt toch echt een persoon in te zitten en ook nog met wat verstand.

Ook Stephanie's idee om Rob duidelijk te maken dat ze willen swappen na de merge was wel een solide plan. Het leek er immers op dat Zapatera meer kans had op het winnen van challenges en dan waren hun 2 stemmen goud waard voor Rob. Daarbij zouden ze dan wellicht het genoegen hebben om hun oude teamgenoten er een voor een uitgestemd te zien worden voor hen. Revenge is een krachtige motivator.

Ik vond het wel grappig dat Rob het wel grappig vond om samen met Grant over het hele eiland te sprinten op zoek naar de HII met zijn oude weinig specifieke clue als vorm van tijdverdrijf. Alles beter dan verveling :)

Aflevering 6 zou vuurwerk worden toch? In de preview voor volgende week was daar nog niks van te bespeuren.



Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: TheeZakje op 17-03-2011, 16:55:39
Die Zapatera alliance is wel 1 van de saaiste ooit  ::)
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Lexxan op 17-03-2011, 17:50:49
Die Zapatera alliance is wel 1 van de saaiste ooit  ::)

Amen.

Het is echt raar, maar ik heb echt een hekel aan de Zapatera Zes (en die zijn bovendien niet eens de ergst alliance in dit seizoen oO), omdat ze een groep inactieve, lamlendige mensen zijn. Er is een reden waarom dysfunctionele alliances zoals de Crazy Casayans of Samburu of the Fang Alliance de best groepen zijn. Ze interageren met elkander, en brengen entertainment voor. De Zap 6... die liggen gewoon de godganse dag op hun kont en zeggen dingen zoals "Nou, goed gedaan, joh" en "wat even we vanavond." BOOOO-Ring.

Nochthans, gek genoeg, heb ik hen haast allemaal graag op een individuele basis. Mike, Sarita, David, Julie en Ralph (niet echt een Steve fan, soz) zijn interessante mensen die ik graag op mijn scherm zie... alleen niet als  één grote groep harmonieuze mensen. Dit is Survivor. Niet Woodstock.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Goyathlay op 18-03-2011, 11:25:01
Qua favorieten staan Grant, David en Philip op dit moment bovenaan mijn lijstje. Gevolgd door Rob, Andrea en Natalie. Vrijwel alleen maar Ometepe kandidaten dus. Dat komt met name doordat Zapatera onderbelicht wordt en de meerderheidsalliantie ietwat oppervlakkig overkomt, Mike en Ralph zijn prima karakters maar door de huidige gemoedelijke sfeer zijn ze in hun schulp gekropen. David blijf ik fascinerend vinden. De editors beginnen hem steeds meer naar voren te schuiven: hij kwam op voor Krista/Stephanie, kreeg een aanvaring met Sarita en lijkt het minst zeker van zijn positie binnen de Zapatera Zes. Dat doet mij vermoeden dat er iets op het punt staat om te gebeuren met betrekking tot David. Zal hij voortijdig geslachtofferd worden of een coup plegen? Terug naar Ometepe, Andrea begint spelinzicht te vertonen. Ze heeft haar lot niet verbonden aan het lot van Matt en is bezig met het verkennen van haar opties. Als ze de samensmelting weet te halen groeien haar kansen en zou ik niet raar opkijken indien ze erg ver weet te geraken.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Terloops op 18-03-2011, 13:20:28
David? - Die komt op mij over als iemand die als jongetje zijn hele leven angstig is geweest.
Philip? - Iemand die zo geflipt is laten ze toch niet winnen? Het verbaast me dat hij door de screening is gekomen. Of zou hij ze verteld hebben dat hij een Federal Agent is :)
Andrea? - Leuk persoon en ook niet dom, maar ze heeft eigenlijk helemaal geen vrienden in het spel (op Matt na). En gelegenheidsvriend Philip, maar dat durft ze niet eens te denken.
Grant? - Die laat zich op het moment volledig dollen door Rob

Stiekem vind ik Stephany het leukste. Ondanks haar huidige benarde positie ga ik die maar aanmoedigen. Altijd leuk om voor de underdog te zijn.

En die oude vrouw in het kamp-Z doet me een beetje denken aan T-Bird van Africa. Misschien door hun leeftijd en verweerde gezicht, maar T-Bird vond ik leuk dus ik denk dat ik niet veel nodig heb om ook fan te worden van haar. Ze heeft er wel voor gezorgd dan mijn favoriet Russell eruit ging, maar vanuit haar positie was dat misschien niet eens zo'n slecht idee. Zeker niet als je wilt voorkomen dat Russell 65% van de airtime krijgt.

Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Goyathlay op 18-03-2011, 14:27:17
Even voor de volledigheid: de favorieten die ik opnoemde zijn niet per se de kandidaten die ik de grootste winstkansen toedicht maar vooral kandidaten die ik graag zo ver mogelijk zie komen vanwege hun persoonlijkheid/vaardigheden/spelinzicht of een combinatie daarvan.

David is geen sociaal dier maar met afstand de intelligentste kandidaat dit seizoen. Inhoudelijk is hij zeer sterk en zijn manier van denken is onorthodox. David lijkt mij iemand die (zoals hij zelf ook al aangaf) op zijn best is in chaotische en stressvolle situaties. Hij is constant aan het observeren en daardoor goed op de hoogte van de verhoudingen en mogelijkheden binnen het spel. Helaas is hij als individualist niet erg gebaat bij de huidige gemoedelijke sfeer binnen Zapatera. Indien er niet snel iets gaat veranderen zullen de overige kandidaten door gaan krijgen dat David zijn loyaliteit veinst en denkt in kansen en mogelijkheden en wars is van sentimenten.

Philip is een vreemde vogel maar niet zo wereldvreemd als men wellicht denkt. Zelfbewust zal ik Philip niet noemen maar hij is daarentegen wel in hoge mate bewust van zijn omgeving. De generatiekloof kan hij moeilijk overbruggen maar dat zorgt juist voor geweldige televisie. Philip praat, denkt en handelt op een heel ander niveau dan de overige kandidaten en daardoor ontstaan bijzondere, onvoorspelbare en lachwekkende situaties. Zijn winkansen zijn heel erg klein maar zijn aanwezigheid in het spel is van grootse waarde.

In Grant zie ik een ijzersterke speler op zowel fysiek als mentaal gebied met een groot aanpassingsvermogen. Grant is een alfaman die aan het leiden is door te volgen. Boston Rob is zijn verdediging én zijn wapen. Rob vormt een schild waardoor Grant beschermd wordt en een geweer waarmee Grant kan schieten (neem nu het wegstemmen van Matt waarvoor Rob verantwoordelijk wordt gehouden). Als hij zich anders had opgesteld tegenover Rob of zijn eigen gang was gegaan dan zat hij nu hoogstwaarschijnlijk op Redemption Island in plaats van Matt. Zijn schoothondjes gedrag heeft hem in zekere zin gered. Als Grant verstandig is probeert hij Rob zo lang mogelijk in het spel te houden om zelf niet te snel het voornaamste doelwit te worden.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Lexxan op 18-03-2011, 14:32:08
Philip? - Iemand die zo geflipt is laten ze toch niet winnen? Het verbaast me dat hij door de screening is gekomen. Of zou hij ze verteld hebben dat hij een Federal Agent is :)

En wat dan nog? Phillip is verruit de grooste bron van humor (vooral ironie en leedvermaak, maar toch *fun* ^_^) en entertainment dit seizoen, dus is het allesbehalves onlogisch om een fan te zijn.

Enne... niet iedereen wordt gecast omdat ze kunnen "winnen". Survivor is een reality TV show. Het draait vooral om entertainment, en dus voegt casting er altijd enkele mensen aan toe die geen kans hebben om te winnen (laat staan het verder dan aflevering 5 te schoppen), maar die wel entertainment kunnen brengen voor de weinige afleveringen waarin ze zullen voorkomen - Kannnonnenvoer, dus - Mensen zoals Robb, Ghandia, Jimmy T, Wendy, Wanda, Crazy Dave, Chicken, Yasmin, Kristina, enz...  Phillip is een van die mensen die gewoon wat verder geraakt is dan gewoonlijk. (Zoals bijv. Rudy, Jan of Courtney Y.)
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: catshee op 18-03-2011, 19:32:11
Overigens hoop ik wel dat er snel een "eet iets vies"-challenge komt
Boston Rob heeft er maar eentje gedaan en daar had hij toch wel moeite mee ;D
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Terloops op 24-03-2011, 11:33:48
Hey, ik ben de eerste die reageert op de nieuwe aflevering? Hier klopt iets niet.

Het was een leuke aflevering, maar niet het vuurwerk dat ons beloofd was.

Mensen die ik meer ben gaan waarderen: David en Philip
Mensen die ik minder ben gaan waarderen: Natalie en Ashley
Leukste uitspraak: Why didn't I learn that at school
Proef: vangen van ballen? Grant (NFL speler) -> appeltje eitje
Tribal Council: Ik heb het idee dat als je er zo hard in beukt als Stephanie dat dat meestal averechts werkt.

@ Catshee ik heb net de aflevering gezien waarin Rob iets vies moest eten .. Ha ha dat was een close call :)
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Goyathlay op 24-03-2011, 13:24:55
Het ziet er naar uit dat het vuurwerk een week wordt uitgesteld, maar desondanks weer een vermakelijke aflevering. Jammer dat David zijn team niet wist te overtuigen om Sarita weg te stemmen in plaats van Stephanie. Sarita is namelijk de kandidaat die op dit moment het allerminste toevoegt aan het seizoen, het vervelende is dat ze ook nog eens ver kan geraken wanneer ze de samensmelting haalt omdat ze geen enkele bedreiging vormt. Toch denk ik dat Steve/Ralph/Mike en Julie strategisch gezien de juiste keuze hebben gemaakt. Stephanie gedraagt zich weliswaar als een bronstige olifant die op het punt staat om aan te vallen maar heeft ook weinig laten zien in de uitdagingen en kan niet wachten om de rest van haar team te verraden. David wilde haar erin houden voor persoonlijke doeleinden, Stephanie gaf hem meer mogelijkheden en Sarita wacht overduidelijk op een kans om voorgoed met David af te rekenen. David heeft de eerste slag dus verloren en komt daardoor in een nauwe positie te zitten. Hopelijk is zijn positie binnen de Zapatera Zes niet teveel verzwakt door deze mislukte ingreep.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: catshee op 24-03-2011, 13:43:36
LOL@Philip en zijn alliantie met Rob en Grant.
Ik ben ook blij dat David eens wat zendtijd kreeg.
Volgende week beloofd inderdaad vuurwerk maar ik hoop toch dat Rob erin blijft.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: TheeZakje op 24-03-2011, 17:56:32
Echt.. die alliance van Zapatera is booooring! Ik was blij dat ze de proef verloren, maar helaas ging Stephanie er uit en niet Sarita. Ik vond het wel leuk dat Grant Mike even een ass whoopin' gaf  ;D
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: langkousonline op 25-03-2011, 15:31:21
Weinig tijd om hier te schrijven maar het seizoen is een beetje mat vind ik..
Philip entertaint me in ieder geval wel, ik moet er steeds zo om lachen en soms betrap ik me erop dat ik medelij met hem heb ;-) Zeker ook omdat hij gelijk heeft, die grieten voegen helemaal niets toe....
Sarita voegt ook weinig toe dus tactisch gezien hebben ze een goede zet gemaakt, ik hoop dat David er in blijft al zal hij erg goed zijn best moeten doen!
En Stephanie...ik hoop dat zij Matt eruit kickt. Ik respecteer mensen die geloven maar hij begint me mateloos te irriteren.....
Grant is een favoriet voor de zege als Matt eruit gaat tenminste ;-)

En Rob, tsja, blijf toch een zwak voor die kerel houden hoor ::love::
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Lexxan op 25-03-2011, 19:18:09
Geen slechte Aflevering IMHO. Enkele hoogtepunten naar mijn mening:

Phillip: "ZOMG YOU... YOU... YOU ARE SUCH BEAUTY QUEENS!! >_<"
Ashley: "kthx ^_^"  ::rofl::

Krista: "Here have my bible, Messiah"
Matt: "Wow, THANK YOU ^_^"
Andrea: "Grrrr... what is this between those two? I cannot trust Matt anymore  >:("  ::rofl::

Ashley: "I mean, I've worked hard all my life, with pageant and basketball... so I'm definitely not lazy"  ::rofl::

Sarita: "MY TEETH HURT"
De Anderen: "ZOMG HOW IRRITATING >_<"  ::rofl::

Phillip: "I'm gonna channell both Lion and gorilla, rawr from now on"  ::bravo::



STEPHANIE ;___; Ik zal haar zo hard missen... tenzij ze Matt verslaat, natuurlijk ^_^ Godzijdank is er nog Phillip. Zonder hem zou dit seizoen zo verschrikkelijk slaapverwekkend zijn  :-\\

 
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: catshee op 31-03-2011, 10:20:42
Sarita weg, toch een beetje verassend.
Volgende week merge en de eerste terugkerende kandidaat van RI. Eigenlijk geef ik Rob nog steeds een goede kans. Vind dit tot nu toe om eerlijk te zijn, zijn beste seizoen.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Da Wizz op 31-03-2011, 11:43:55
Hoewel ik de gedachte achter de mentale vermoeidheid wel leuk vond, was het memoryspel toch niet zo heel erg geslaagd. Er zat zo weinig spanning in en er werd zo vaak toevallig een paar gevonden. Ik vind het ook wel een beetje jammer dat Stephanie weg is. Zij had een beter verhaal voor 'redemption'. Ik denk dat Sarita en Matt namelijk niet zo'n wraakgevoel hebben als Stephanie dat had. :-\\

Zapatera verliest niet van Ometepe, ze verliezen steeds van Grant :P. Ik verwacht dat Zapatera nu snel zal worden uitgedund in de samensmelting en omdat Ralph als een enorme sukkel wordt neergezet, zal hij wel de idol verkeerd gebruiken. Toch hoop ik dat Zapatera en Philip blijven, want ik zie de anderen van Ometepe niet echt actie ondernemen tegen Rob. Rob heeft het tot nu toe veel te makkelijk gehad als je het vergelijkt met Rob's vorige seizoenen.

David, Philip en Andrea worden steeds meer mijn favorieten en dat zijn ook de drie die nu de meeste opties lijken te hebben om een alliantie te kiezen in de samensmelting. Hun benarde posities gaan nu eindelijk veranderen.  :)
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Terloops op 31-03-2011, 13:43:50
Weer niet het vuurwerk dat werd aangekondigd.

Het blijft gewoon zo dat als je met een spel met een bal komt dat Grant wint.

David heeft toch een zaadje weten te planten bij de rest van de groep zodat hij deze keer niet eens hoefde te lobbyen om toch Sarita gekozen te krijgen. David deed wel de proef beter, maar met nog 1 proef voor de merge zijn allianties stiekem toch erg belangrijk en het is helemaal niet gezegd dat Sarita de volgende proef voor hen verneukt. Na de merge wil je betrouwbare spelers die weinig competitie voor je zijn bij proeven.

Andrea was deze aflevering weer eens volledig onzichtbaar.

Persoonlijk vind ik de proeven op Redemption Island vrij suf.

Had ik aan het einde van vorige week in de vooruit blik naar deze week nou verkeerd begrepen dat Rob het lastig zou krijgen? Deze aflevering niks van gemerkt.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: TheeZakje op 31-03-2011, 17:49:57
Gelukkig Sarita er uit. Matt zal waarschijnlijk wel winnen, ben benieuwd wat hij dan gaat doen. Ik hoop dat Rob zich er goed uit gaat redden. Zo niet dan ben ik gewoon voor Philip  ::rofl:: Die man is op zijn manier gewoon geweldig  ;D

Wel dom trouwens van Stephanie tijdens de proef om die Calendar die Matt ook omdraaide als eerste om te draaien, om daarna nog te gaan twijfelen tussen 2 andere en uiteindelijk de verkeerde te kiezen. Als je nou eerst 1 van die andere 2 doet dan weet je in ieder geval of je de goede hebt. Maarja  :P

Na de Merge mag Zapatera wat mij betreft wel uitgeroeid worden, om het maar even heel hard te zeggen ^^
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Terloops op 31-03-2011, 18:53:43
Ja, hoe dom het ook klinkt, maar Memory heeft een strategie.

Geef geen informatie weg
Na de eerste beurt draait een speler eerste een onbekende, niet eerder gedraaide kaart. Als de bijbehorende kaart eerder is gedraaid, dan wordt deze erbij gepakt (men gaat ervan uit dat de spelers de kaarten perfect onthouden). Als de eerste kaart de eerste is van een nieuw paar, dan wordt als tweede kaart een reeds bekende kaart omgedraaid. De reden is dat op deze manier het risico wordt vermeden om als tweede een kaart te draaien waarvan de bijbehorende kaart al eerder is omgedraaid. Dit zou een paar 'weggeven' aan de tegenstander.

Breek het laatste paar niet aan
Dit principe is het eenvoudigst uit te leggen aan de hand van een voorbeeld. Stel dat er nog 12 kaarten (zes paren) op tafel liggen. Als daarvan eerder reeds vijf kaarten zijn omgedraaid is er dus nog één paar waarvan geen van de kaarten is omgedraaid. Op dit punt in het spel is het omdraaien van een onbekende kaart een risico. Als het een deel van het laatste paar is, is de kans hier een paar van te maken 1/6. Als deze speler er geen paar van maakt, dan kan de tegenstander een onbekende kaart omdraaien en, als hij een goed geheugen heeft, het spel uitmaken. De tegenstander raapt dus met een kans 5/6 alle paren op.

Weet je een paar te vinden, pak dan eerst de kaart die je niet zeker weet
Dit is een fout die veel gemaakt wordt. Bijvoorbeeld, de vorige speler heeft een plaatje met een olifant omgedraaid. Je hebt de andere olifant al eerder gezien, maar je weet niet precies meer waar die lag. De tweede olifant weet je natuurlijk met zekerheid. Probeer dan eerst die eerste olifant te vinden. Heb je het mis, dan kun je als tweede kaart nog iets anders zoeken.

Het punt dat Theezakje beschrijft is een geval van situatie 3.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Goyathlay op 31-03-2011, 19:20:33
Geweldig, David heeft het op de een of andere manier voor elkaar gekregen om in het spel te blijven. Het zag er lange tijd naar uit dat Sarita ondanks de verbale oorlogsvoering van David niet weggestemd zou worden, het heeft er alle schijn van dat men op het laatste moment van gedachten is veranderd. De duels op Redemption Island zijn helaas nog altijd vrij mat (no pun intended), een spelletje memory kan mij totaal niet boeien. Spijtig voor Stephanie dat er op die manier een einde komt aan haar verblijf. Gelukkig was de immuniteitsuitdaging wel een lust om naar te kijken. De teams waren aan elkaar gewaagd en sommige kandidaten moesten diep gaan, Ometepe won uiteindelijk wederom door een uitblinkende Grant. Voor de rest valt het me op dat niemand van Ometepe zich drukt maakt over de verborgen immuniteitsketting. Erg vreemd met de naderende samensmelting op het oog. Het collectief Ometepe zou er alles aan moeten doen om dit wapen te bemachtigen. Zorgt Rob ervoor dat de rest zich niet drukt maakt of weten/vermoeden de kandidaten inmiddels dat de immuniteitsketting al gevonden is?
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Goyathlay op 31-03-2011, 19:35:06
Wat betreft de naderende samensmelting, er zijn naar mijn mening eigenlijk drie verschillende groepen:

- Rob, Grant, Ashley en Natalie (de kern van Ometepe)
- Mike, Steve, Ralph en Julie (de kern van Zapatera)
- Matt, Andrea, Philip en David (de outsiders)

Mijn verwachting is dat de outsiders zich eerst bij de kern van Ometepe zullen proberen te scharen om de kern van Zapatera uit te roeien, wat er daarna zal gaan gebeuren gaat ongetwijfeld erg interessant worden. Zal Philip alsnog gaan proberen Rob uit te schakelen? Hoe lang zal Matt in de voetsporen van Rob en Grant blijven lopen? Wanneer keren Rob en Grant zich tegen elkaar? Vormen Andrea, Ashley en Natalie een zwarte weduwe brigade? Krijgt David het voor elkaar om een succesvolle doorstart te maken na de samensmelting? En tenslotte: gaat er nog iemand voor opschudding zorgen met de immuniteitsketting?
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Terloops op 31-03-2011, 19:53:00
Je bedoelt met de ketting neem ik aan de idol.

Het bezit ervan door Rob kan wel eens averechts werken. Zijn relatie met zijn team (en vooral Grant) zal het zwaar te verduren krijgen als ze er op een of andere manier achter komen dat hij al 2 weken voor hen verzwijgt dat hij de idol heeft.

Maar wanneer komt het beloofde vuurwerk nou?
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Goyathlay op 31-03-2011, 20:03:44
Ja ik bedoelde de (niet-verborgen) immuniteitskettingen in het bezit van Rob en Ralph. Het is denkbaar dat de immuniteitskettingen volgende week al gebruikt gaan worden en dat er daarna weer één verstopt zal worden. Dat beloofde vuurwerk is waarschijnlijk een publiciteitsstuntje geweest, Probst wil nog wel eens overdrijven. Over volgende week zegt hij "A tribal council that will have your jaw on the floor.". Hopelijk zit er waarheid in deze woorden.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Terloops op 31-03-2011, 23:15:41
Overigens moet ik zeggen dat ik de actie van Rob (achteloos de nog niet geopende clue de dampende vulkaankrater inmikken) zeer vermakelijk vond!

Echter .. vroeger was het wel eens zo dat er meerdere idols tegelijk in het spel waren toch? Hoe weet hij zo zeker dat hij niet belangrijke informatie wegmikt?
Aan de andere kant zou de regie natuurlijk ook lekker actuele hints kunnen geven als "maybe you should try to rob the idol" en zo'n hint ben je natuurlijk liever kwijt dan rijk! Ha ha ha
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: TheeZakje op 1-04-2011, 15:26:41

Weet je een paar te vinden, pak dan eerst de kaart die je niet zeker weet
Dit is een fout die veel gemaakt wordt. Bijvoorbeeld, de vorige speler heeft een plaatje met een olifant omgedraaid. Je hebt de andere olifant al eerder gezien, maar je weet niet precies meer waar die lag. De tweede olifant weet je natuurlijk met zekerheid. Probeer dan eerst die eerste olifant te vinden. Heb je het mis, dan kun je als tweede kaart nog iets anders zoeken.

Het punt dat Theezakje beschrijft is een geval van situatie 3.

Dankje  ::rofl::
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Loezel op 2-04-2011, 19:12:00
Ik zat ook al te denken dat ze niet slim bezig waren bij de memory. Blij dat Sarita eruit is, ik vond haar deze aflevering super irritant. Vooral toen ze ging zeggen dat ze minstens net zo goed was in proeven als David.  Wel grappig dat ze zo zeker was dat iedereen David eruit gestemd zou worden, dat ze haar spullen niet mee had genomen. En dan vooral die opmerking van David erna: "Don't get to overconfident".
Ik hoop wel dat Matt ondanks zijn blessure volgende week weet te winnen. Sarita hoef ik echt niet terug te zien, terwijl de positie van Matt nog wel interessant kan worden bij de samensmelting.

Ik denk dat David mijn favoriet is op 't moment. En Phillip zorgt wel voor de nodige interessante momenten.

Ralph was ook wel geestig vandaag. "I don't know what cohesive is" En dan zeggen dat ie liever heeft dat zijn werknemers het niet goed met elkaar kunnen vinden, omdat er anders teveel geklets komt.  ::rofl::
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Lexxan op 3-04-2011, 02:03:39
Ik persoonlijk had liever David zien vertrekken i.p.v. Sarita. Ik vind D gewoon... een onaangenaam mens. Ik bedoel, ik haat hem niet, maar... hij is erg SAAI en is duidelijk van overtuigd dat hij slimmer is dan hij eigenlijk is (en intelligent =/= slim)

Sarita van haar kant had ik nogal graag, binnen de context van het seizoen natuurlijk. Gewoonlijk zou ik amper aandacht aan haar besteden, maar aangezien dit seizoen volgestouwd is met oninteressante, passieve schapen van mensen, kan elke vorm van drama en entertainment mij believen, en Sarita slaagde er teminste in om de anderen op stang te jagen met haar tandkwalen. (Serieus: Wie de HEL slaagt erin om een tandontsteking op te doen tijdens Survivor? Dat en de manier waarop ze die opliep zijn opzich al voldoende om haar aanwezigheid te appreciëren (dermate zwak is de imbreng van alle anderen <_< Jeezes wat haat ik deze cast)

Dit seizoen is gewoon... erg saai. Het laat me volledig onberoerd. Met uitzondering van Phillip (en Andrea, die als enige persoon die op menselijk niveau communiceert met de beste persoon in het seizoen, automatisch de tweede best persoon wordt) is er echt NIEMAND die interessant is als mens en echt entertainment OP NIVEAU brengt. Misschien Steph, ja, maar die is weg. Kristina? Weg. Francesquois? Weg. Jongens, ik heb een ongeloofelijke hekel aan Russell, maar ik zou zelfs HEM liever hebben dan al de andere saaie, humorloze zuurpruimen die nog in het spel zijn.

Dus wie kan me nu nog boeien?

Sarita - Had potentiëel (gewoon het hele  idee van haar bestaan in Survivor, van haar tandvlees tot haar heksenhoed aleen al doet me giechelen), maar ze is eraan voor de moeite. Onmogelijk dat ze Matt verslaat.

Matt? - "Jesus. Jesus. Jesus. The Lord. Hallellujah" X oneindig.  ::) Repetitief en vervelend. Hij KAN een goede underdog worden, maar heeft niet genoeg charisma daarvoor naar mijn mening... het is gewoon een saaie mens.

Ashley? - Ik was een fan tijdens afleveringen 5 en 6 waar ze de "Erinn Lobdell" was van Phillip's "Coach Wade". Maar zolang ze onzichtbazr en irrelevant blijft, kan ze me maar weinig boeien.

Natalie? - Wordt beschermd tegen Ashley's negativiteit, (Waarom doen ze dit eigenlijk? Wint ze of wat?) maar helaas maakt haar dat ook uitzonderlijk bleh als karakter.

Grant? - Een beest in proeven, en dat is alles. Whatever. Als ik dat wens te zien kijk ik gewoon naar sport op T.V.

Mike? - Knappe man, sterk en alfa, aardig en met een (ietwat stijf) gevoel voor humor, veel potentieël... maar de editors doen er NIETS mee. Hij is alleen maar een droge verteller.

Julie? - .... tja ik kan er ook niks over vertellen.

David? - Slim, maar het feit dat hij denkt dat hij slimmer is dan hij werkelijk is ligt er wel vingerdik op. Bovendien is hij ERG droog en humorloos. Volgende!

Steve? - De allersaaiste van het stel. De enige mens die er OOIT in geslaagd is om me in slaap te wiegen tijdens zijn pre-show interviews. Mick and Jaison, indeed >_<

Rob? - Irri-irri-irri-irriterend tot en me. Repetitief, arrogant, dominant, ambetant. Daar bedank ik voor. Oh, en dat hij een goede speler is is voor mij geen reden om hem te respecteren. Het is immers de VIERDE keer dat hij dit spel speelt O_O Dan kan jij het ook zo goed als hij, hoor (tenzij je naam Russell Hantz is natuurlijk)

Blijven over: Andrea en Phillip. Andrea kan mij bekoren omdat ze een van nature vriendelijk persoon is (ookal is ze niet echt interessant) en bovendien speelt ze een individueel spel. Het feit dat ze geen schaap is dat alles doet wat Rob verlangt, is op zich al voldoende om mijn respect the verdienen. Ik hoop dat ze wint. Phillip... wel, daar hoef ik nu eens niks over te zeggen. Het spreekt allemaal voor zich ^__^


Twee op dertien. Het is echt zielig.

Waarom Probst en de zijnen dit seizoen goed vinden, laat staan beter dan NICARAGUA (Het beste seizoen sinds Gabon O_O) is me een volslagen raadsel.



 
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Art op 3-04-2011, 17:43:25
Eindelijk, de samenvoeging. Hopelijk wordt het nu wat spannender. De vorige stemmingen waren steeds erg voorspelbaar. Jammer dat die tijd niet gebruikt is om wat meer van de persoonlijkheden van de kandidaten te tonen in plaats van steeds herhalen dat Sarita/Russell's meisjes of Philip/iemand anders weggestemd wordt.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Terloops op 3-04-2011, 18:52:46
Wat mij stoort is dat ze vrijwel iedereen casten (vanwege hun looks). Veel van hen (staat letterlijk op hun cv) die tot het moment dat ze gecast werden nog nooit een seizoen van Survivor gezien hadden. Dan krijg je dus van dit soort tv. Natalie en Ashley .. Vinden zich in het normale leven vast on top of the world met hun looks, maar in Survivor word ik er niet warm of koud van. Russell ziet er niet uit, maar hij zorgt wel voor meer spektakel en kijkplezier.

Er staat speciaal (en alleen) bij Ralph ... he applied. Zou dat niet de norm moeten zijn? Mensen die gek zijn op de show en altijd vanaf de bank roepen hoe het beter kan? En uit de vele inzendingen kiest de redactie van Survivor dan een interessante mix van mensen.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Lexxan op 3-04-2011, 19:16:40
Wel, de Casting Directors zijn erg lui geworden en komen nog zelden buiten Californië om hun "Castaways te casten. Dat is zeker irriterend, omdat dat nieuwe volk zelden echt "respect" heeft voor het spel of hoe het gespeeld dient te worden. (Oh, Hallo Russell!). Nochthans heeft het zijn voordelen: Soms heeft de novice een meer verfrissende kijk op het spel dan de uitgestudeerde deskundige.

Van mij mogen ze zeker verdergaan met het rekruteren van kandidaten (een groot deel van mijn favoriete kandidaten ZIJN rekruten, dus...), op voorwaarde dat de rekruten een zeker meerwaarde geven aan het spel. Hetzelfde voor de "applicants" eigenlijk. Als je een goede cast wil samenstellen moet die vooral gevariëerd en interessant zijn, en natuurlijk met de nodige motivatie om het spel te willen winnen. (Hetzij vanwege de liefde voor het spel, hetzij voor het geld. Zo lang je maar je eigen, individuele spel speelt is alles goed, vind ik.)
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Terloops op 3-04-2011, 22:05:29
Mag ik ook nog zeggen dat ik het hele redemption island niet zo voel?

Ik neem aan dat het zo heet omdat het weer in Nicaragua is en die naam al gebruikt is?
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Lexxan op 3-04-2011, 22:13:04
Hoe bedoel je? De naam "Survivor: Redemption Island" of de twist? of beiden?
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Terloops op 4-04-2011, 09:46:03
De twist. Het maakt het spel er niet beter/spannender van voor mij.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Lexxan op 4-04-2011, 09:58:38
Tja, dat is wat je krijgt als je een sterke kandidaat vroeg wegstemd. Geen suspence meer op RI (en de afsliachting van alle andere, betere afvallers die daarop volgt :\'( RIP Francesca, Kristina, Steph, Russ, Sarita (Meh @ Krista))

Het idee van Redemption Island is goed naar mijn mening, maar het neemt veel tijd in beslag, TE VEEL om in 42 minuten te vertellen. Met RI, Rob/Russell, Proeven en natuurlijk de nodige verhaallijnen en strategiëen de getoond MOETEN worden om de reden waarom de afvallers afvallen en de winnaar wint (etc) is het niet te verwonderen dat het hele gebeuren je in sneltrein-vaart overdonderd, en in het algemeen nogal mat aanvoelt.

De twist werkt prima bij langere episodes, die bv een uur lang zijn... Naar niet bij afleveringetjes van drie-kwartier. Het is onhaalbaar om alles te bundelen EN goed werk af te leveren.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Terloops op 4-04-2011, 13:54:11
De afleveringen zijn idd te kort. Ik ga op het moment door alle afleveringen van alle seizoenen heen en merk dat ik daarbij sowieso de "last time in survivor" skip, ook skip ik de intro en de wandeltocht naar tribal council, het begingesprek van tribal council ook zodra ik merk dat het gesprek nergens naartoe gaat, het stemmen skip ik en zodra hij de stemmen gaat voorlezen kijk ik weer verder. Al me al ben je dan ontzettend snel door een aflevering heen.
Het herhalende karakter stoort me wat. Ook zijn eindeloze herhaling van Fire represents life etc .. Hij kickt daar blijkbaar op, want als een deelnemer dat niet weet dan hoort hij daar niet thuis (het zal dus wel voor de kijker bedoelt zijn die voor het eerst intunet).

Liever zag ik in die tijd wat meer intrige, geklaag over honger, dingen die ze doen om eten te vergaren of beelden van de mensen die op de jury-plek zitten.

Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Lexxan op 4-04-2011, 14:34:59
Oh, daar zijn beelden van hoor. Ze zitten gewoon in de extra scènes, waar ze al het materiaal dumpen dat ze graag hadden willen gebruiken voor de episodes maar niet konden toevoegen. Ik heb het al eerder gepost, maar op SurvivorSucks, het Amerikaanse forum waar ik post, is er een Topic waar al de "Secret Scenes" beschikbaar zijn om te bekijken, zelfs voor mensen die niet in de VS wonen (zoals wij):

 http://survivorsucks.com/topic/49735/Blistering--uploading-survivor-extra-clips?page=171 (http://survivorsucks.com/topic/49735/Blistering--uploading-survivor-extra-clips?page=171)

Vroeger zouden die dingen natuurlijk WEL aan de afleveringen toegevoegd zijn, maar de show zelf is dusdanig veranderd dat die scènes als overbodig zijnde bestempeld worden en genegeerd worden tenzij ze een duidelijke weerslag op het "verhaal van het seizoen" hebben. Zoals bv Ashley die de godganse dag luiert, wat er -naar ik vermoed- ingezet werd om Phillip te isoleren van de andere Ometepes (waarschijlijk omdat hij zich vroeg of laat tegen hen zal keren) en om Andrea in een beter daglicht te stellen (omdat zij (of Matt) waarschijlijk de winnares is).

En ja, sommige dingen zijn wat repetitief, maar dat hoort bij de charme van de show, vind ik. Het zijn die dingen die Survivor onderscheiden van de andere versies van dezelfde format.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Goyathlay op 4-04-2011, 18:34:05
Even een waarschuwing: indien je niet gespoilerd wilt worden kijk dan niet naar de promo's van de volgende aflevering.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Terloops op 4-04-2011, 21:08:13
Ik zal zo kijken, maar hoe kan het dat een forum beelden van Survivor toont die niet zijn uitgezonden (maar wellicht geld waard zijn omdat ze verkocht kunnen worden als extra's op een DVD) zonder in legal problemen te komen? Gezien de naam van het forum is het niet hun officiele forum.

op youtube zijn namelijk vorige week alle HD kanalen verwijderd vanwege legal issues.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Goyathlay op 5-04-2011, 11:48:16
Ik zal zo kijken, maar hoe kan het dat een forum beelden van Survivor toont die niet zijn uitgezonden (maar wellicht geld waard zijn omdat ze verkocht kunnen worden als extra's op een DVD) zonder in legal problemen te komen? Gezien de naam van het forum is het niet hun officiele forum.

op youtube zijn namelijk vorige week alle HD kanalen verwijderd vanwege legal issues.

Die beelden komen gewoon van de officiële CBS website af (gratis beschikbaar voor Amerikanen) maar zijn voor de buitenlandse kijkers omgezet/opnieuw geupload vanwege geografische restricties.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Goyathlay op 7-04-2011, 09:12:04
Dit was met afstand de beste aflevering van het seizoen. De terugkeer van de Messias Matt was onvermijdelijk maar wat er daarna allemaal gebeurde was ongelofelijk. Verwarring alom doordat Matt geen kant koos en ook nog eens zijn enige bondgenoot (onbewust) verraadde. Andrea heeft mijns inziens reden genoeg gekregen om zich definitief tegen Matt te keren nadat hij Boston Rob had verteld over hun voornemens. Matt beschaamde daarmee namelijk het vertrouwen van Andrea, bracht haar onnodig in gevaar en bewees aldus op het gebied van tactiek een nitwit te zijn. Dacht Matt nu echt dat Rob het zou waarderen om te horen te krijgen dat hij sterk aan het overwegen was om hem weg te stemmen? Vanuit het perspectief van Rob was het elimineren van Matt de enige juiste optie. Het liefst zo snel mogelijk omdat daarmee een onzekere factor wegvalt en een voortijdige splitsing binnen oud-Ometepe minder waarschijnlijk wordt. De overige Ometepe leden hadden baat bij het voorlopig in standhouden van de meerderheidsalliantie, temeer omdat Zapatera nog overduidelijk een collectief vormt. In het geval van een (vroege) samensmelting wil je niet te snel worden ontmaskerd als degene die niet te vertrouwen is en elk moment van alliantie kan veranderen. De gezichten van Matt en de Zapatera clan tijdens de eilandraad op het moment dat ze doorkregen wat er gebeurde waren hilarisch. Ze waren allemaal op het verkeerde been gezet. Zapatera heeft de immuniteitsketting verspeeld en een potentiële medestander verloren.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Goyathlay op 7-04-2011, 09:15:18
Oh en Phillip was geweldig deze aflevering ::rofl::

http://www.youtube.com/watch?v=d25xkh4NInk

Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Lexxan op 7-04-2011, 10:04:37
Ik spuwde haast mijn thee uit wanneer hij, weeral, de term "Bushido Code" verbasterde  ::rofl:: ("Prosciutto Code?")

Hopelijk worth zijn droge mond nog steeds behandeld  ::bravo::

En Matt...  ::rofl:: alolpwnt.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Terloops op 7-04-2011, 12:28:41
Geweldige aflevering indeed!

Andrea moet eens een ruggengraat zien te krijgen. Zij twijfelt aan alles. Ik zie liever mensen die een plan hebben.
Eerst leek het me nog mogelijk voor Zapa om Andrea nog te turnen, maar toen besefte ik dat zij ook Matt had gekozen (en Matt Steve).

Als je fan van Survivor bent (wat de meeste deelnemers niet zijn) dan weet je dat je niet met dit soort verhalen bij Rob moet aankomen.

Ik begin zelfs sympathie te voelen voor Zapa, maar dat komt omdat ze de underdog zijn. Mike doet iig de dingen die hij moet doen. Ralph was bereid om de HII te gebruiken wat op dit moment op zich slim was (als je het maar voor de juiste persoon gebruikt)

Stel je eens voor hoe het was gegaan als Ralph zijn HII aan Matt had gegeven en daarmee zijn leven had gered. Dan was er vast wel een Bijbelse passage geweest die Matt overtuigd had tot zijn laatste adem loyaal aan Zapa te zijn.

p.s. de immunityproef ging eigenlijk nergens over met 2 tribes so divided.
p.p.s. wat ik trouwens heel erg verdacht vond: Matt laat zien dat hij een wond heeft aan de buitenkant van zijn voet. En hij zegt dat hij hoopt dat dat hem niet gaat opbreken bij de proef. En guess wat de proef is .. zo lang mogelijk op de buitenkant van je voet staan. Persoonlijk vind ik dit iets te verdacht. M.a.w. dat de gameleiding de proeven beinvloed.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Goyathlay op 7-04-2011, 17:46:23
p.p.s. wat ik trouwens heel erg verdacht vond: Matt laat zien dat hij een wond heeft aan de buitenkant van zijn voet. En hij zegt dat hij hoopt dat dat hem niet gaat opbreken bij de proef. En guess wat de proef is .. zo lang mogelijk op de buitenkant van je voet staan. Persoonlijk vind ik dit iets te verdacht. M.a.w. dat de gameleiding de proeven beinvloed.

De uitdagingen worden al ver van te voren bepaald, zover mij bekend is wordt er enkel van het vastgestelde schema afgeweken wanneer de weersomstandigheden een bepaalde uitdaging onmogelijk maken. Daarnaast zou ik zeggen dat de productie zich veel eerder aan de kant van Matt zou scharen dan aan de kant van Sarita indien ze de uitkomst wilden beïnvloeden. Matt geeft ze namelijk een geweldige verhaallijn om mee te werken terwijl Sarita van weinig toegevoegde waarde is. Jeff Probst schreef er toevallig ook een stukje over in zijn blog:

"As I’ve said many times the duels are put on the grid and built long before we know who will be competing. So imagine Matt’s surprise when the one challenge he didn’t want – a challenge that involved using the side of his now injured food – was the exact duel that was on the grid.  Crazy Survivor luck. Had he lost, it would have sucked to lose due to an injury but it would have been completely fair. Truth is, I thought he was in real danger of losing. These challenges so often favor women and with his cut foot I thought he might be in trouble."
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Terloops op 7-04-2011, 21:57:22
Ik kan het niet controleren, maar stiekem geloof ik het niet.

Ik heb zo vaak gedacht: ´het is nu wel duidelijk hoe het verder zal lopen en dan komt er opeens een konijn uit de hoge hoed´. Voelt als een productieteam die ingrijpt.
Voorbeeld dat me meteen te binnen schiet was Surv. Africa toen die oudjes in het ene team sitting ducks waren geworden en er opeens een mini merge kwam om het spel overhoop te gooien. Dat voelde wel als een ingreep. Ik was er wel blij mee, maar toch.

Stel dat er wel mee gesjoemeld werd dan zou hij toch nooit kunnen zeggen: We sjoemelen. :)
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Lexxan op 7-04-2011, 23:05:42
Andrea moet eens een ruggengraat zien te krijgen. Zij twijfelt aan alles. Ik zie liever mensen die een plan hebben.
Eerst leek het me nog mogelijk voor Zapa om Andrea nog te turnen, maar toen besefte ik dat zij ook Matt had gekozen (en Matt Steve).

Eh, het is normaal dat je twijfelt in een MILLION DOLLAR GAME, waar je MILLION DOLLAR DECISIONS maakt. Het heeft weinig te maken met ruggegraat. Ze is gewoon wat achterdochtig (wat normaal is aangezien Rob haar ook een mes in de rug gestoken heeft in Aflevering Twee) en beseft dat ze goed moet nadenken over hoe ze het spel dient te spelen. Niet zoals Matt het deed, van de hak op de tak springen en alles wat er door zijn hoofd gaat er uit flappen tegen eender wie. Andrea heeft mijn respect omdat ze teminste haar EIGEN spel speelt, en niet zonder nadenken achter Rob loopt zoals Ashley/Natalie/Grant.

Sidenote: Rob of Andrea is de winnaar. Book it. Ik zie gewoon niemand anders die het kan winnen. (Ashley/Grant/Natalie hebben geen persoonlijke verhaallijn, Matt is een "domme" speler (wat ze amper zouden tonen als hij gewonnen had), de Zaps hebben al lang geen kans meer, en Phillip... wel... is Phillip.)
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Terloops op 8-04-2011, 00:51:24
Volgens deze theorie vind ik Andrea ook afvallen. Hoeveel afleveringen zijn er wel niet geweest waarbij ze niet/nauwelijks in beeld was en al helemaal niks heeft gezegd in de hele aflevering?

Philip is wel steeds in beeld (maar hij is dan ook de komische noot).

Volgens jouw theorie (dat een winnaar dus ook vanaf het begin voortdurend veel in beeld gebracht wordt) zou het 1 moeten zijn van:
Rob, Philip of Matt
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Lexxan op 8-04-2011, 08:48:12

Volgens jouw theorie (dat een winnaar dus ook vanaf het begin voortdurend veel in beeld gebracht wordt) zou het 1 moeten zijn van:
Rob, Philip of Matt

Dat is mijn theorie helemaal niet. Wat telt is de inhoud van een edit, niet hoeveel zendtijd je krijgt. Hoe verklaar je anders winnaars zoals Vee en Natalie W?
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Goyathlay op 8-04-2011, 09:25:58
Ik kan het niet controleren, maar stiekem geloof ik het niet.

Ik heb zo vaak gedacht: ´het is nu wel duidelijk hoe het verder zal lopen en dan komt er opeens een konijn uit de hoge hoed´. Voelt als een productieteam die ingrijpt.
Voorbeeld dat me meteen te binnen schiet was Surv. Africa toen die oudjes in het ene team sitting ducks waren geworden en er opeens een mini merge kwam om het spel overhoop te gooien. Dat voelde wel als een ingreep. Ik was er wel blij mee, maar toch.

Stel dat er wel mee gesjoemeld werd dan zou hij toch nooit kunnen zeggen: We sjoemelen. :)

Ik sluit niet uit dat er in het verleden wel eens (kleine) ingrepen hebben plaatsgevonden maar in dit geval zijn er vooral argumenten tegen een ingreep. Waarom zou de productie de Messias van Redemption Island aka Matt weg willen werken ten gunste van Sarita die vooral uitblinkt in saaiheid? Dat zou ronduit stompzinnig zijn. Voorts, als de productie de boel wilde beïnvloeden hadden ze dat waarschijnlijk zo subtiel mogelijk gedaan. De scènes met de verwonding van Matt zouden dan weggelaten zijn, Probst had er met geen woord over gerept in zijn blog en tijdens de post-show interviews zou CBS waken voor een informatielek. Kortom als je echt denkt dat ze in dit specifieke geval hebben ingegrepen dan dicht je de hele Survivor productie wel erg weinig intelligentie toe.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Goyathlay op 8-04-2011, 09:37:36
Sidenote: Rob of Andrea is de winnaar. Book it. Ik zie gewoon niemand anders die het kan winnen. (Ashley/Grant/Natalie hebben geen persoonlijke verhaallijn, Matt is een "domme" speler (wat ze amper zouden tonen als hij gewonnen had), de Zaps hebben al lang geen kans meer, en Phillip... wel... is Phillip.)

Andrea en Rob zijn op dit moment ook de personen die ik de grootste winkansen geef maar ik durf Natalie nog niet definitief af te schrijven. Indien ze de komende afleveringen nog steeds geen persoonlijke verhaallijn krijgt wordt het desalniettemin wel erg onwaarschijnlijk dat ze wint. Heeft edgic haar al voorgoed afgeschreven? Het punt is dat Natalie binnen Ometepe de beste positie heeft. Grant en Rob zijn de grootste bedreigingen, Philip en Andrea de outsiders en Ashley degene die meer dan Natalie irritatie lijkt op te wekken. Als er geen spelomwentelingen gaan plaatsvinden is Natalie min of meer verzekert van een plaats bij de laatste drie.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Terloops op 8-04-2011, 10:06:25
Ik sluit niet uit dat er in het verleden wel eens (kleine) ingrepen hebben plaatsgevonden maar in dit geval zijn er vooral argumenten tegen een ingreep. Waarom zou de productie de Messias van Redemption Island aka Matt weg willen werken ten gunste van Sarita die vooral uitblinkt in saaiheid? Dat zou ronduit stompzinnig zijn. Voorts, als de productie de boel wilde beïnvloeden hadden ze dat waarschijnlijk zo subtiel mogelijk gedaan. De scènes met de verwonding van Matt zouden dan weggelaten zijn, Probst had er met geen woord over gerept in zijn blog en tijdens de post-show interviews zou CBS waken voor een informatielek. Kortom als je echt denkt dat ze in dit specifieke geval hebben ingegrepen dan dicht je de hele Survivor productie wel erg weinig intelligentie toe.

Akkoord!

Ik moet ook toegeven dat ik nog nooit echt gekeken heb naar een seizoen waarbij ik speciaal oplet hoe ze iemand neerzetten en wie dan uiteindelijk de winnaar wordt. Natalie is tot nu toe echter alleen nog maar vrij negatief in beeld geweest. Maar de gun factor (of eigenlijk de gun/niet factor is erg groot blijkt steeds weer). Hoe de relaties tussen mensen zijn wordt vaak toch niet helemaal duidelijk uit de beelden. Mensen zijn soms veel geliefder/minder geliefd dan je zou denken na de momentopnames die ze laten zien. Daarnaast zien zij natuurlijk de privegesprekken niet.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Lexxan op 8-04-2011, 11:04:19
Andrea en Rob zijn op dit moment ook de personen die ik de grootste winkansen geef maar ik durf Natalie nog niet definitief af te schrijven. Indien ze de komende afleveringen nog steeds geen persoonlijke verhaallijn krijgt wordt het desalniettemin wel erg onwaarschijnlijk dat ze wint. Heeft edgic haar al voorgoed afgeschreven? Het punt is dat Natalie binnen Ometepe de beste positie heeft. Grant en Rob zijn de grootste bedreigingen, Philip en Andrea de outsiders en Ashley degene die meer dan Natalie irritatie lijkt op te wekken. Als er geen spelomwentelingen gaan plaatsvinden is Natalie min of meer verzekert van een plaats bij de laatste drie.

Wel, het probleem is dat Natalie amper inhoud geeft. Als je dit vergelijkt met bevoorbeeld the minst zichtbare winnaar aller tijden, Ratalie White, zul je merken dat Nat W als een character en een speelster veel meer inhoud en manipulatie heeft dan Nat T.

We zijn nu gemerged. Op dit ogenblik had Natalie W dit als inhoud

- Een kleine scene met Betsy waarin ze als "betrouwbaar" wordt voorgesteld in de pilootaflevering
- Positieve commentaar van zowel Ben als Jaison tijdens de TC van aflevering 4
- Aflevering 4: Een sleutelscene met Russell waarin haar overwinning voorspeld wordt.
- Aflevering 7: Ze wordt getoond als iemand die hard bezig is vrienden te maken met iedereen, zoals Laura die op bezoek is in FoaFo (and in contrast met Liz die zich alleen maar met hard werk bezig houdt en aan het einde van de aflevering weggestemd wordt)
- Merge episode: Sleutelscene #2 waar ze de Vrouwen van Galu overtuigd om Erik weg te stemmen.

Hoe onzichtbaar ze ook was, Nat W had verscheidene indicatoren dat ze niet alleen Russell zou verslaan, maar waarschijnlijk ook zou winnen.

Nat T daarentegen heeft dit als inhoud:

- Bescheiden focus in de premiere waar ze een "target" is, maar de dans omspringt
- Aflevering 2: Scene met Rob waar zij en hem een "band" vormen. Vergelijkbaar met Nat W's scene met Russell, maar Nat T krijgt amper inzicht, terwijl Nat W in haar scene VEEL MEER inzicht gaf.
- Aflevering 4: "Phillip is sooo annoying >_<"
- Afleveringen 5/6: Negatief in beeld gebracht, als een echte luiwammes (maar ze is veel minder negatief dan haar vriendin Ashley, die de volle laag krijgt)
- Aflevering 7: Crispy Rice Gate... en dat is alles.
- Aflevering 8: Wint Immuniteit... en dat is alles.

Tja... dat is andere koek, vind ik. Nat T heeft ook enkele indicatoren dat ze misschien later belangrijk kan worden, want ze is een stuk minder negatief dan ze had kunnen zijn. Betekend dit dat ze wint? Niet noodzakelijk. Er zijn absoluut geen aanwijzingen dat ze zal winnen. Volgens mij (en dat is een pure, maar gecalculeerde gok) is ze de Runner-up, tweede plaats. En waarschijnlijk is de finale stemming close, vergelijkbaar met (STOP MET LEZEN TERLOOPS) Bob/Susie.

Er is natuurlijk een waterkansje dat ze toch nog zal winnen (net als Mike en Matt), maar die kansen zijn zo piep-piepklein dat ze bijna verwaarloosbaar zijn. Rob of Andrea is de duidelijke winnaarskeuze op dit ogenblik.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Art op 8-04-2011, 15:11:02
Heeft edgic haar al voorgoed afgeschreven?

Laten we hopen van niet. Anders zouden haar winstkansen tot grote hoogte stijgen. :P
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Terloops op 8-04-2011, 17:32:01
Aaargh Lexxan, je hebt net een winnaar verklapt die ik nog niet kende..
Dit forum blijven gewoon onveilig... ik dacht dat Redemption Island voornamelijk over season 22 zou gaan.
Ik ga weer een manier proberen te vinden om dit te onweten.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: TheeZakje op 8-04-2011, 21:47:33
Heerlijke aflevering! Het gezicht van Steve toen hij 1 stem kreeg was geweldig, maar wat daarna volgde nog leuker! Al had ik Steve graag zien vertrekken hoor  :P Echt, als een former Zapatera member wint dan verwijder ik dit seizoen van m'n externe schijf  ::hypocriet::

Ik ben nog steeds voor Rob! En Philip mag ook wel tot het einde blijven  ::bravo::
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: catshee op 8-04-2011, 22:01:49
Ik ben nog steeds voor Rob! En Philip mag ook wel tot het einde blijven  ::bravo::
::ok::
Als Phil blijft heeft Rob een betere kans :P
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: langkousonline op 9-04-2011, 11:14:53
Ik ben nog steeds voor Rob! En Philip mag ook wel tot het einde blijven  ::bravo::

Me too! Philip zorgt voor leuke tv waar ik liever naar kijk dan naar Mattie. Zijn verheerlijking van God begint me steeds meer te ergeren.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Terloops op 14-04-2011, 11:26:10
Ik neem aan dat jullie nog steeds stevig fan zijn van former Ometepe en blij zijn dat Zapatera weg wordt gestemd?

p.s. Er is ook weer een nieuwe  bsideblog (http://www.bsideblog.com/2011/04/survivor-photocap-grab-your-balls-its-a-crazy-episode/#more-9480)
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Da Wizz op 14-04-2011, 11:54:42
Ik in elk geval niet. Ometepe een grote kudde schapen geleid door Rob. Ze vinden het zelfs prima dat Rob hun een paar minuten voor Tribal Council even aangeeft wie ze gaan wegstemmen. Ashley vind ik echt bloedirritant. Natalie ook maar dan in mindere mate en bij Grant en Andrea snap ik niet dat ze niet doorhebben dat Rob hen zo snel mogelijk weg wil hebben nadat Zapatera weg is.
Ik denk dat veel mensen Rob helemaal geweldig zullen vinden, maar hij heeft geen waardige tegenstand en ik vind het persoonlijk nogal saai om voor iemand te zijn die het zo makkelijk heeft. Het maakt Rob arrogant en onsympathiek.
Het is nu net alsof ik naar de samensmeltingsafleveringen van Thailand kijk, maar hopelijk wordt het seizoen nog iets spannender dan dat. Ik denk dat alleen de winnaar van Redemption Island die terugkeert in het spel daar nog voor kan zorgen. ;)

Ik heb trouwens ineens wel een beetje hoop in Julie. Zij is de enige Zapatera die nog een beetje positief en nuchter overkomt, maar ik heb geen idee hoe ze het voor elkaar kan krijgen om ook echt haar positie te verbeteren.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Goyathlay op 14-04-2011, 13:36:28
Nu David en Mike zijn gestemd blijven er te veel volgers over en te weinig personen die zelf het initiatief durven nemen. Dat geldt voor zowel oud Ometepe als oud Zapatera. Steve is mentaal al uitgecheckt, Julie is erg passief en Ashley/Natalie/Grant staan toe dat Rob alle besluiten neemt. Rob bepaalt wanneer er gegeten wordt, wat er gegeten wordt en met wie er gepraat mag worden. Moeten ze Rob toevallig ook om toestemming vragen wanneer ze naar de toilet willen? Het extreme volggedrag van deze volwassenen begint gewoon beschamend te worden. Rob is geen halfgod maar een bedreiging die net als alle andere kandidaten een miljoen dollar wil winnen. Geef Rob de controle en hij zal alles doen om de controle te behouden. Zijn systeem 'The Buddy System' dient niet alleen om te voorkomen dat oud-Zapatera iemand alleen kan benaderen maar ook om te voorkomen dat Ashley, Andrea en Grant de machtspositie van Rob kunnen gaan ondermijnen. Ashley wordt in de gaten gehouden door Natalie (met succes), Grant wordt geschaduwd door Rob en Phillip bewaakt Andrea. Het plegen van een succesvolle coup wordt daardoor een stuk moeilijker. Echter wanneer Phillip zich ooit tegen Rob zal keren zijn er ineens weer volop mogelijkheden, de vraag is dan of Ashley/ Grant ook bereid zijn Rob uit te schakelen. Vooral bij Ashley heb ik zo mijn twijfels daar de keuzes van Natalie haar in de eindfase nog wel eens sterk kunnen gaan beïnvloeden. Mijn hoop is gevestigd op een machtsovername onder leiding van Grant en Andrea maar ik begin het wel steeds somberder in te zien omdat er nog steeds geen scènes daarvan een indicatie hebben geven. Gelukkig kan de winnaar van Redemption Island nog voor opschudding gaan zorgen, want dat gedeelte van het spel valt in ieder geval wel buiten de controle van Rob!
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: catshee op 14-04-2011, 17:22:22
Ometepe(/Stealth 'r us ::rofl::)= totalitaire alliantie/sekte met Rob als dictator/sekteleider. Het is misschien saai maar zijn controle is gewoon ongelofelijk. The buddy-system werkt gewoon goed en doordat Nathalie denkt dat ze naar de finale gaat zal ze hem alles over Ash vertellen. Doordat Philip hetzelfde denkt (en gewoon niks voor zich kan houden) zal hij Rob alles over Andrea vertellen en Rob houd Grant uiteraard zelf in de gaten.

Het is nu net alsof ik naar de samensmeltingsafleveringen van Thailand kijk, maar hopelijk wordt het seizoen nog iets spannender dan dat.

Het heeft er inderdaad veel van weg. Rob domineert gewoon strategisch al lijkt hij fysiek niet echt te presteren (al kan het dat hij throwed maar dat vind ik niet echt iets voor Rob).

Philips strategie... ik vind het (goed uitgevoerd) wel een goede strategie maar ik denk niet dat hij zichzelf weer kan rehabiliteren en stemmen krijgt als hij het haalt.

Volgende week 3-way duel?
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Lexxan op 14-04-2011, 19:07:56
Ugh, verscrikkelijke aflevering. Geen enkele suspens of spanning. Alles was "Rob-Rob-Rob-Rob-Rob" + enkele lachmomenten van Phillip. Afgrijselijk.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Terloops op 15-04-2011, 00:44:21
Persoonlijk verlang ik alweer naar solide kerels als Mike. Die zie ik echt veel liever winnen dan een Ashley, Natalie or Rob. Eigenlijk is de enige van Ometepe die ik wel ok zou vinden als winnaar Grant. Andrea zie ik te weinig van. Rob is te dominant. Philip, die krijgt het heel lastig om te winnen (er moeten of hele rare dingen gebeuren of hij moet naast een heel gehaat iemand zitten waardoor iedereen om die ander te spiten om hem gaat stemmen).

Mijn top fav. lijstje:
Leuk als de winnaar van RI komt, heeft de change toch nog nut gehad.
- Mike (sympathiek, fysiek, speelt het spel)
- Matt (naïeve sukkel, maar heeft een impressive winning streak neergezet)
- Grant (sterke speler, sympathiek, maar weinig initiatief tot nu toe)
- David
- Lumberjack
- Philip
- Rob (hij doet alles wat hij kan, maar te dominant en komt in de interviews iets te arrogant over)

Meh, het is lastig zo'n lijstje te maken merk ik.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: TheeZakje op 15-04-2011, 15:44:02
Nee, bij mij staat Rob nog gewoon op nummer 1! Philip en Grant daar achter  ::ok::

Rob speelt het gewoon weer goed. Misschien heeft hij niet een sterke tegenstander maar hij speelt het wel goed! En arrogant? Nah, gewoon heerlijk hoe hij praat in die interviews  ;D
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Lexxan op 15-04-2011, 18:31:59
Ja, Rob speelt zeer goed. Fantastisch. Hij had alleen maar vier seizoenen nodig om zijn strategie to perfectioneren.  ::)

Ik kan Rob niet hebben tijdens dit seizoen, vooral omdat ik strategie op zich niet entertainend vind. Strategie is alleen echt leuk als er meerdere spelers zijn die het spel HARD spelen, zodat de show zelf variabel en interessant blijft. Niet dit seizoen. Rob heeft alle Zaps lamgelegd en al de anderen volgen hem als kuddedieren. Verscrikkelijk. Geen greintje spanning of drama dat je echt op het puntje van de stoel doet zitten. Alles is gewoon Rob-Rob-Rob-Rob-Rob-Rob met enkele doses Phillip Lunacy en that's it. Rince and Repeat. Erg is gewoon GEEN afwisseling, en dat maakt het verschrikkelijk repetitieve en haast afstompende televisie.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Lexxan op 21-04-2011, 10:24:19
Ben ik de eerste om de aflevering te becommentariëren? Dat is iets nieuws.

Ik vond het niet zo goed. Ik bedoel, de vorige aflevering was stukken slechter, maar hetgeen dat we deze week kregen was niet veel beter. Zoals gewoonlijk kregen slechts enkele individuen aandacht, en gelukkig geen Rob voor de verandering. Oké, nu enkele punten:

- Zap-at-terror > O-meh-tepid. Er is weinig verschil tussen beiden (allebei de tribes zijn verschrikkelijk -_-), maar op dit ogenblik supporter ik voor de "doomed" Zaps. Ik heb Julie altijd gemogen ondanks haar nogal matter edit, en ik ben blij dat ze met momenten wist te schitteren.

- Ik ben ZO over Phillip. ::niet-ok:: Er waren momenten waar zijn Over-The-Top gedrag echt een zegen waren, maar hij OVERDRIJFT. Ik kon hem gewoon niet hebben, en "The Race Card" is een van mijn persoonlijk Pet Peeves, vooral in de context van deze episode. UGH @ het idee dat hij van nu af aan altijd in zijn roze ondergoed zal moeten ronddartelen  *vomit*

- Steve.... hoe POKKESAAI kun je zijn? Op Sucks is er het een inside joke om te doen alsof Steve al WEKEN dood is en in feite gewoon een zombie is... wel, er IS een reden waarom er zo'n inside joke is. Zo saai en futloos. Hij had moeten gaan i.p.v. Julie.

- Grant, Natalie, Andrea, Ashley... what the hell? Waarom zet je die mensen op de show als je ze niet TOONT? O ja, natuurlijk hun eigenlijke "doel" is om als loyale soldaten van Rob te figureren in zijn overwinning.  ::) Bah.

- Ralph... Is ie er nog of wa? Absolute onverschilligheid

- Rob... UGH. Ik ben ZO blij dat we niet meer van hem zagen. Wat een overkill zeg. Ik weet niet wat me het meest tegen de borst stoot: dat Rob voor een VIERDE keer speelt en SEG het spel so "riggt" dat Rob eigenlijk vrij spel heeft, of het feit dat de anderen Ometepes dat zonder slag of stoot toelaten  ::ohno::

- David eruit w/e. Ik mocht hem een BEETJE, maar niet teveel. Geen toffe gast, en hij had een nogal hoge eigendunk van zichzelf... toch beter dan al de Ometepes, minus Andrea.

- Mike wint <3 Uitstekend. Zoals Julie heb ik Mike ALTIJD gemogen, ondanks zijn erg matte edit. Ik hoop dat hij terugkeert.

- Matt... Vroeger kon ik hem niet hebben omdat hij zo saai en humorloos was (en een idioot)... nu HAAT ik hem omdat hij zo zielig is. Stop met toch CONSTANT te klagen tegen God over zijn slechte situatie.  ::) Luister es, Slimmerd, God heeft je niet teruggestuurd naar RI, sukkel, het was je eigen *STUPIDITEIT* die je niet een, maar TWEEMAAL de das omdeed. Ik kan hem niet hebben, en hij is met GEMAK de ergste persoon in het seizoen. Nochthans... hij is wel de enige die Rob's overduidelijke overwinning kan stoppen, dus, desondanks mijn haat voor hem, hoop ik dat hij terugkeert en Rob VERNIETIGD. Anders, wel... GA DAN GEWOON NAAR HUIS. Jeezes ::)

Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Goyathlay op 21-04-2011, 11:09:06
Jammer dat er van een echt duel voortaan geen sprake meer is, als tweede eindigen in een uitdaging is opeens genoeg om in het spel te blijven. Ten eerste haalt dat veel spanning weg en ten tweede ondermijnt dit de uiteindelijke prestatie. In theorie kan degene die altijd als tweede eindigt en het beslissende duel als eerste toch nog gekroond worden als winnaar van Redemption Island. Ik ben erg benieuwd of dit al van te voren gepland was of toch op het laatste moment is besloten n.a.v. de winreeks van Matt. Over Matt gesproken, ik hoop dat hij vroeg of laat sneuvelt want zijn oeverloze gezeur over God's plan is tenenkrommend. Als hij de verantwoording nam voor zijn eigen prestaties en erkende dat hij de smid is van zijn eigen geluk en ongeluk had ik heel anders tegen hem aangekeken. Door zijn falen en winnen toe te schrijven aan een God cijfert hij zichzelf weg. Mocht Matt wederom terugkomen van Redemption Island, in de finale terecht komen en winnen dan stel ik voor dat we de prijs van Soul Survivor dit jaar schenken aan God in plaats van Matt. Immers dan zou het God zijn die uiteindelijk de winst voor Matt binnenhaalt: “The winner of Survivor Redemption Island: GOD!”.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Goyathlay op 21-04-2011, 11:30:37
- Rob... UGH. Ik ben ZO blij dat we niet meer van hem zagen. Wat een overkill zeg. Ik weet niet wat me het meest tegen de borst stoot: dat Rob voor een VIERDE keer speelt en SEG het spel so "riggt" dat Rob eigenlijk vrij spel heeft, of het feit dat de anderen Ometepes dat zonder slag of stoot toelaten  ::ohno::

In dit geval is er inderdaad sprake van overdaad schaadt maar op het spel van Rob kan ik tot op heden weinig aanmerken. Hij heeft de concurrentie verlamd door de volgers onder zijn hoede te nemen en degenen die niet zonder meer volgen uit te schakelen. Dat lijkt een simpele strategie maar het uitvoeren daarvan is in de praktijk vaak erg moeilijk. Ook het neutraliseren van de invloed van de verborgen immuniteitsketting is een prima zet voor Rob en een aderlating voor anderen. Hij voelt zich comfortabeler bij old-school Survivor en daar krijgt hij nu ruimschoots de gelegenheid voor omdat hij controle heeft over de verborgen immuniteitsketting. Nu ben ik het wel met je eens dat iemand die voor de vierde keer speelt een groot voordeel heeft maar ik denk dat we de volgzaamheid van de andere Ometepes voor een deel moeten toeschrijven aan de vaardigheden van Rob. Hij heeft ze in het begin bang gemaakt (het slachtofferen van Matt), sterke relaties ontwikkelt met Grant/Natalie, gebruikt Phillip en laat weinig ruimte voor muiterij (Buddy System).
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Da Wizz op 21-04-2011, 12:09:13
- Steve.... hoe POKKESAAI kun je zijn? Op Sucks is er het een inside joke om te doen alsof Steve al WEKEN dood is en in feite gewoon een zombie is... wel, er IS een reden waarom er zo'n inside joke is. Zo saai en futloos.

 ::rofl::  Hij heeft wel een dode uitstraling, ja.

Mocht Matt wederom terugkomen van Redemption Island, in de finale terecht komen en winnen dan stel ik voor dat we de prijs van Soul Survivor dit jaar schenken aan God in plaats van Matt. Immers dan zou het God zijn die uiteindelijk de winst voor Matt binnenhaalt: “The winner of Survivor Redemption Island: GOD!”.

 ::rofl:: Mee eens. Ik snap niet dat hij bijna letterlijk alles toekent aan God. Het vervelende is zelfs dat Matt een best grote kans heeft om terug te komen als het duel-format zo voorlopig blijft en dus ook nog echt wel kans maakt op de winst.

Verder vond ik het een nare aflevering. Het hele rijstfiasco en de rassendiscussie zorgden voor een vervelende sfeer in de aflevering en letterlijk niemand was leuk deze aflevering. Julie heeft me teleurgesteld, Philip is wat mij betreft iets te ver gegaan, David is weg en Andrea was achtergrondvulling.  :-\\
En Ashley kan echt beter haar mond houden. Ik hoop dat ze zo hard verliest en niet in de finale komt. Dat ze alweer zeurt over Philip en zelfs zegt dat hij nog erger is dan de dood, maar vervolgens niet eens het lef heeft om hem uit het spel proberen te krijgen, is gewoon onuitstaanbaar.  ::ohno:: Gelukkig praat ze maar één keer per aflevering  ;D
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Lexxan op 21-04-2011, 12:14:00
Jammer dat er van een echt duel voortaan geen sprake meer is, als tweede eindigen in een uitdaging is opeens genoeg om in het spel te blijven. Ten eerste haalt dat veel spanning weg en ten tweede ondermijnt dit de uiteindelijke prestatie. In theorie kan degene die altijd als tweede eindigt en het beslissende duel als eerste toch nog gekroond worden als winnaar van Redemption Island. Ik ben erg benieuwd of dit al van te voren gepland was of toch op het laatste moment is besloten n.a.v. de winreeks van Matt. Over Matt gesproken, ik hoop dat hij vroeg of laat sneuvelt want zijn oeverloze gezeur over God's plan is tenenkrommend. Als hij de verantwoording nam voor zijn eigen prestaties en erkende dat hij de smid is van zijn eigen geluk en ongeluk had ik heel anders tegen hem aangekeken. Door zijn falen en winnen toe te schrijven aan een God cijfert hij zichzelf weg. Mocht Matt wederom terugkomen van Redemption Island, in de finale terecht komen en winnen dan stel ik voor dat we de prijs van Soul Survivor dit jaar schenken aan God in plaats van Matt. Immers dan zou het God zijn die uiteindelijk de winst voor Matt binnenhaalt: “The winner of Survivor Redemption Island: GOD!”.

X! @ alles in die post.

Wat Rob betreft - Zonder enige twijfel zal hij, spel-gewijs verruit de best winnaar zijn van alle overgebleven kandidaten. I HAAT him dit seizoen, maar toch - ere wie ere toekomt - chapeau als hij er in slaagt. Hij speelt het ZEER slim... maar is het goede TV? Allesbehalve. Het is voorspelbaar, tenenkrullend en frustrerend, en om het met de woorden van Candice Cody-Woodcock te zeggen: "and I just cannot support that."

Van iedereen die overblijft is Andrea de enige die een enigszins voldoenende winnares zou zijn... en zelfs dan is het kantje boord want we horen nog AMPER van haar. Ik wenste dat "The 3 Degrees" allemaal tegen Phillip gestemd hadden. Dat had het spel VEEL interessanter gemaakt, en niet de saaie boel die we nu hebben.  ::ohno::
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Terloops op 21-04-2011, 12:43:28
Het valt me op dat niemand van jullie opmerkt wat er echt mis is aan dit seizoen.

Ten eerste is er geen reward challenge meer omdat iedereen zonodig de RI duel moet bekijken. Iedereen weet dat een award challenge het ideale middel is om een verloren, voorspelbare situatie waar Zapa zich nu in bevindt te doorbreken. Stel je een situatie voor waarbij door de reward de Ome/Zapa ranks gesplitst worden om ergens in een mooi resort lekker te gaan eten. Opeens is Rob zijn ijzeren grip even kwijt en kunnen mensen opeens de anderen leren kennen en misschien nieuwe ideeen opdoen anders dan de ideeen die Rob in hun hoofd plaatst.

Ten tweede, omdat er geen reward challenges was, komt er ook geen nieuwe clue voor een HII. Het is niet vreemd dat als er 1 gespeeld is dat er een nieuwe in het spel wordt gebracht. Zeker omdat dit een _hoop_ spanning terug kan brengen omdat zo'n HII mits correct gebruikt een wending aan het spel kan geven.

Ten derde het maakt in dit seizoen totaal niet uit wie er wint bij een immunity challenege. Het is totaal pointless. Er gaat toch een zapa weg. Pas over 2 weken als er nog 1 Zapa over is maakt het weer uit. Maar atm is het zo voorspelbaar dat je de challenge net zo goed kan weglaten. Ik was iig niet geinteresseerd wie de challenge zou winnen Ome of Zapa.

Ik zie Rob alleen nog maar winnen als hij naast Philip komt te zitten.

Zijn er geen regels dat als iemand iemand anders fysiek bedreigt dat hij uit het spel wordt gemikt? Ik vond dat Philip de grenzen van die regels wel aan het opzoeken was.

Ik merk dat er richtlijnen zijn bij het stemmen. Iedereen zegt iets als "<persoon op wie ze stemmen> ik hoop dat je veel plezier hebt op RI" alsof ze ervan uit gaan dat die persoon er daadwerkelijk uit zou stemmen. Dit terwijl ze drommels goed weten dat de waarheid zou zijn "<persoon op wie ze stemmen>, ik weet dat het geen zin heeft om op je te stemmen, want ik vlieg er toch zelf uit of anders iemand anders uit mijn alliance, maar ja je moet toch wat heh". Blijkbaar moeten ze hun stem zo uitbrengen alsof ze overtuigd zijn dat die persoon eruit gaat. Hier erger ik me al 22 seizoenen aan, omdat je door dat te zeggen toch wel dom over komt.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Lexxan op 21-04-2011, 12:48:41
RI zelf is het grootste probleem. Het is een twist die het spel zelf ondermijnt. Bovendien maakt het de show zelf een stuk MINDER interessanter.

Overduidelijk een van de allerslechtste twists ooit, samen met de Final 3 en de Hidden Immunity Idol.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: catshee op 21-04-2011, 13:49:00
RI zelf is het grootste probleem. Het is een twist die het spel zelf ondermijnt. Bovendien maakt het de show zelf een stuk MINDER interessanter.

Overduidelijk een van de allerslechtste twists ooit, samen met de Final 3 en de Hidden Immunity Idol.
Ik ben het hier niet mee eens. RI maakt zichzelf gewoon niet waar. Het lijkt een hele grote twist maar heeft totaal geen effect op het spel gehad en volgens mij is het niet de schuld van de twist dat het seizoen zo saai is.

Het komt gewoon meer doordat Rob met zijn strategie geen ruimte geeft voor spektakel.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Terloops op 21-04-2011, 13:59:22
Waarom denken jullie dat RI nu al zoveel impact op het spel zou moeten hebben?

Het moment waarop het direct invloed heeft, is als de survivor van RI terug komt in het spel.

Indirect is er nog een beetje invloed dat je weet dat er iemand terug komt (misschien moet je proberen die te vriend te houden of een manier verzinnen hoe je bij de juty toch nog kan winnen van zo'n held), maar daar kan je toch niet al te veel energie in steken. Je moet zelf immers eerst nog zorgen dat je bij de final 2/3 komt en dat kost al moeite genoeg.

Ik zie RI meer als een 2e kans, niet meer niet minder. En pas over X afleveringen zullen we zien wie die 2e kans krijgt.

Het is dus mijns inziens niet mislukt. Het effect stelt gewoon nog niet zoveel voor.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: catshee op 21-04-2011, 14:07:07
Het zou op sommige momenten veel invloed op het spel kunnen hebben maar het is nooit gebeurd.
Toen er iemand terugkwam werd deze meteen weggestemd en met de info die afgevallen kandidaten konden geven is zover ik weet niks gedaan.

Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Terloops op 21-04-2011, 21:37:00
Denken jullie dat het Ometepe team zodanig gecast is qua karakters dat het een eitje werd voor Rob om controle te krijgen? Lijkt me dat ze daar best wat vooronderzoek in stoppen omdat het uiteindelijk zo moet gaan zoals zij denken dat het het meeste tv value oplevert.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Goyathlay op 21-04-2011, 22:08:58
Denken jullie dat het Ometepe team zodanig gecast is qua karakters dat het een eitje werd voor Rob om controle te krijgen?

Ik denk niet dat Ometepe speciaal is samengesteld voor Rob daar ik geloof dat het blind kiezen van een Tribe Buff in de eerste aflevering eerlijk is gegaan. Echter, ik vermoed wel dat de productie met opzet één van de twee teams (Ometepe in dit geval) zodanig heeft samengesteld dat Russell of Rob er relatief gemakkelijk een alliantie kon vormen. Het is vast geen toeval dat team Zapatera is gevuld met kandidaten met veel levenservaring en Ometepe overwegend uit jongere naïevere kandidaten (en Phillip) bestaat. Dat gezegd hebbende, ik ben van mening dat Rob het in team Zapatera gemakkelijker zou hebben gehad dan Russell en dat Russell het in Ometepe moeilijker zou hebben gehad dan Rob. De reputaties en persoonlijkheden van Russell en Rob zijn daar debet aan.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Lexxan op 21-04-2011, 23:05:07
Bingo. Nog twee redenen waarom dat dit seizoen het allerslechtste ooit is. Er was gewoon geen enkele kans dat Rob NIET op handen gedragen zou worden, net zoals er geen kans was dat Russell GEEN tegenstand zou hebben. Hun HvV Counterparts hebben hun kansen vergroot (Rob) or verkleind (Russell). Daar hadden Casting rekening mee moeten houden.

En reden nummer twee, door Goyath 100% correct uitgelegd: Ometepe bestaat vooral uit naïve, maar zwakke volgelingen t.o.v. Zap's sterke, maar dominante individuen. Die returnee die op Ometepe terecht kwam zou sowieso MINDER tegenstand gehad hebben dan degene die op Zap terecht kwam, waardoor dat, in feite, een van hen een groot voordeel had t.o.v. de ander (en Rob HAD al een voordeel over Russell, nl zijn "Heldenedit" uit HvV)

Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Da Wizz op 22-04-2011, 13:24:36
Ik weet niet of de teams met opzet zo zijn samengesteld dat Ometepe volgelingen zijn en Zapatera niet. Ometepe had namelijk ook Kristina en Francesca, maar dat waren ook de twee oudste vrouwen en als oudere vrouwen voor zichzelf gaan denken, worden ze er meestal direct uitgestemd.
Tja, het zou me niets verbazen als de teams inderdaad op die manier zijn ingedeeld, maar het zou me ook niets verbazen als het niet zo was.  ;)

Ik denk overigens wel dat Redemption Island in het spel is gebracht met als hoofddoel om een duel tussen Rob en Russell te krijgen. Ze zijn allebei namelijk wel redelijk sterk in proeven, dus de kans was ook zeker aanwezig dat die twee elkaar zouden tegenkomen en dat de één er lang genoeg kon overleven om de ander tegen te komen. En als die proef ook was gekomen, was het direct ook een spectaculaire geweest.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Terloops op 22-04-2011, 15:30:35
Ja, ik denk ook dat het uiteindelijke doel van RI was om Rob en Russell een safety net te geven om ver te komen en zo elkaar weer tegen te kunnen komen als 1 van hen voortijdig eruit zou vliegen. Iemand immuun te maken in de eerste X rondes (zoals in ER) of hen initieel al een HII te geven zou er iets te dik op hebben gelegen.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: honeymaker op 22-04-2011, 17:20:48
Ja, ik denk ook dat het uiteindelijke doel van RI was om Rob en Russell een safety net te geven om ver te komen en zo elkaar weer tegen te kunnen komen als 1 van hen voortijdig eruit zou vliegen. Iemand immuun te maken in de eerste X rondes (zoals in ER) of hen initieel al een HII te geven zou er iets te dik op hebben gelegen.

Ik geloof dat eigenlijk absoluut niet. Je moet niet vergeten dat het concept van Redemption Island al langere tijd in ontwikkeling was en de producers het eigenlijk al enkele seizoenen terug hadden willen introduceren. Volgens mij stond Redemption Island dus al lang op de planning en hebben ze Rob en Russell pas later geïntroduceerd om het seizoen wat 'op te spicen'. Overigens heb ik weleens begrepen dat ze eigenlijk i.p.v. Rob, Richard Hatch tegen Russell hadden willen laten strijden. Dat verklaart meteen ook de wat vreemde (in scène gezette) woordenwisseling tussen die twee in de 'Surviving Survivor'-special ter ere van seizoen 20.

Verder wel opvallend dat verschillende mensen hier het huidige seizoen nogal vinden tegenvallen. Ik deel die mening absoluut. Ik stond voorafgaand aan de reeks eigenlijk behoorlijk positief tegenover het Redemption Island-concept, maar ik vind het geen goede toevoeging aan het spel. Ik zou het verder prima vinden als het bij dit seizoen zou blijven, maar ik heb van Jeff Probst blogs en tweets begrepen dat het waarschijnlijk een blijvertje is. Jammer!

Sowieso vraag ik me af of Survivor zich niet in de vingers gaat snijden. Wat betreft de locatie voor de volgende twee seizoenen gaan er namelijk geruchten dat
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Tevens was Heroes vs Villains dusdanig spannend qua strategie, dat dit seizoen eigenlijk amper meer is te overtreffen of met nieuwe kandidaten is te benaderen. Doordat de focus zo op strategie is komen te liggen, heb ik het idee dat de makers eigenlijk een beetje vastzitten. Had Nicaragua niet een stuk interessanter kunnen zijn als minder was gefocust op de stemming en meer op alle karakters? Ik ben in ieder geval benieuwd hoe lang Survivor het nog volhoudt.

De afgelopen aflevering was in ieder geval krankzinnig. Phillip is dusdanig gestoord dat ik hem eigenlijk niet leuk meer vind. Coach was ook niet helemaal normaal, maar ik kon hem op de een of andere manier toch beter pruimen.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: catshee op 22-04-2011, 17:59:08
Overigens heb ik weleens begrepen dat ze eigenlijk i.p.v. Rob, Richard Hatch tegen Russell hadden willen laten strijden. Dat verklaart meteen ook de wat vreemde (in scène gezette) woordenwisseling tussen die twee in de 'Surviving Survivor'-special ter ere van seizoen 20.
Ik had de orginele plannen voor het seizoen al eerder genoemd ;)
En hier een artikel met de originele plannen voor dit seizoen: http://www.associatedcontent.com/article/5887310/survivor_22_breaking_news_russell_vs.html (http://www.associatedcontent.com/article/5887310/survivor_22_breaking_news_russell_vs.html)
Dit verklaart bijvoorbeeld surviving survivor special (Rich vs Russell op het einde)

Moet zeggen dat ik zowel Rich vs Russell als 40 ex-kandidaten leuker had gevonden (maar ja dan hadden ze zitten vechten om James ;))
Even een vraag: was het met nog 40 ex-kandidaten een beter seizoen geweest?

Oh en de preview laat zien dat er volgende week een mystery package in het spel is. Het doet een beetje denken aan de mystery bottle uit de cooks. De aflevering heet ook zo (Mystery package).

Hier de preview: http://www.youtube.com/watch?v=irUJ6R4rEyg&feature=feedu (http://www.youtube.com/watch?v=irUJ6R4rEyg&feature=feedu)
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: honeymaker op 22-04-2011, 18:31:14
Ik had de orginele plannen voor het seizoen al eerder genoemd ;)Even een vraag: was het met nog 40 ex-kandidaten een beter seizoen geweest?

Ah, dan had ik het van jou  :) Weet soms niet meer wat ik waar heb gelezen. Ik had het keuzemoment op zich heel leuk gevonden, maar had dat dan liever gezien in een later seizoen. We hebben immers pas een All Stars achter de rug. Ik had zelf nog wel wat gezien in een 3 of 4 tribes-combinatie met in iedere tribe een ex-kandidaat (Rob, Russell, Rich en?)

Oh en de preview laat zien dat er volgende week een mystery package in het spel is. Het doet een beetje denken aan de mystery bottle uit de cooks. De aflevering heet ook zo (Mystery package).

Hier de preview: http://www.youtube.com/watch?v=irUJ6R4rEyg&feature=feedu (http://www.youtube.com/watch?v=irUJ6R4rEyg&feature=feedu)

Had die preview inderdaad al gezien. Moest erg lachen om de opmerking van Rob, die even geen controle over het spel heeft: "I don't understand why there has to be a twist. Always a twist."
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: catshee op 22-04-2011, 19:03:48
(Rob, Russell, Rich en?)
Sucks had het toen meen ik als vierde over Rupert puur omdat hij zo'n lievelingtje is maar lijkt me dat wanneer dat was geweest de meest logische keuze Rob C. was geweest. JFP ook wel, maar die zal (helaas) nooit meer terug komen.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Lexxan op 22-04-2011, 21:20:43
Ja, de Mystery package lijkt wel op de "Bottle Twist" uit Cooks... Verschrikkelijk, als het waar is. -_-
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Terloops op 22-04-2011, 22:01:55
Ik zou toch nog steeds graag iets zien als: 1 tribe met vaders/moeders en 1 tribe met hun zonen/dochters. Wie de merge halen wordt dan wel cruciaal. Dan je dan 1 iemand als ally hebt die je _gegarandeerd_ niet naait.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Lexxan op 22-04-2011, 22:38:39
Zullen ze nooit doen. Het gaat tegen het basis-idee van het spel (vreemden die door omstandigheden gedwongen worden om samen te werken en tegen elkaar te strijden); Maar ja, na RI...  ::)
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Terloops op 23-04-2011, 14:14:54
Met al die allstars afleveringen kan je toch niet echt meer spreken van vreemden.

Het moet wat onvoorspelbaarder worden. En de proeven mogen van mij wel wat spectaculairder. Ik ben wat flauw van proeven als:

-Een schepje opgraven met je handen
-Een zakje puzzelstukjes opgraven met het schepje
-Puzzel oplossen

Ik zie liever dingen die echt met surviven te maken hebben (zwemmen, vuur maken, dingen bouwen, vissen, etc).
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: catshee op 23-04-2011, 17:45:13
zwemmen
Nicaraguaanse kust is daar niet voor gemaakt heb ik begrepen :P

Ik zou toch nog steeds graag iets zien als: 1 tribe met vaders/moeders en 1 tribe met hun zonen/dochters. Wie de merge halen wordt dan wel cruciaal. Dan je dan 1 iemand als ally hebt die je _gegarandeerd_ niet naait.
In ieder geval is het idee van mensen die een verleden met elkaar hebben wel gedaan in big brother
Meestal een minder goed verleden (een twist was: the X-effect (eerste kandidaten kwamen binnen en daarna een paar van hun exen) en de nemesis twist (twee mensen die elkaar absoluut haten in hetzelfde huis) was ook aardig)

Het is wel leuk maar zoals lexxan al zegt past het totaal niet bij survivor
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Terloops op 24-04-2011, 12:14:39
Dat de kust daar niet geschikt is voor zwemmen heb ik eerder (misschien wel van jou) gehoord.

Persoonlijk vind ik dat een fout in de locatie keuze. Ik ben gewoon fan van proeven waarin stevig gezwommen moet worden (en aangezien ze op het strand _moeten_ verblijven is de zee toch wel een belangrijk element). Bij de mannen denk ik dan meteen aan Ozzy en bij de vrouwen aan Parvati.

Elk jaar op een nieuwe plek was altijd wel leuk aan Survivor, maar 1 lokatie vanwege de kosten kan ik begrijpen. Kies dan wel een lokatie waar je ook leuke waterproeven kan doen.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Lexxan op 28-04-2011, 13:02:39
Rob is nu officieel mijn favorite persoon die nog in het spel zit  :o Ik haat namelijk al de anderen, inclusief Phil en Andrea.

Op RI heb ik Mike graag, en in mindere maten Ralph. Ik ben nooit en fan geweest van Steve. Matt is mijn MINST favoriete persoon van het seizoen en ik hoop dat hij de volgende is die vetrekt. Ik kan hem gewoon niet meer hebben, hij is TE enerverend.

Allerslechtste bootlist ooit. Van IEDEREEN die ik ooit graag mocht is alleen Mike nog maar over.

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
-_-

 
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: catshee op 28-04-2011, 16:13:47
Betekend dit nu een duel met 4 mensen?
Oh en wel grappig dat Philip zijn zwemboek terugvond
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: TheeZakje op 28-04-2011, 16:42:57
Toch jammer dat ze Andrea er niet uit stemden  ;)
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Goyathlay op 28-04-2011, 16:56:51
En toen was Zapatera verleden tijd. Tenzij er eentje terugkomt van Redemption Island maar met de gouden edit die Matt krijgt kan ik me dat moeilijk voorstellen. De afgelopen afleveringen waren niet bijster interessant om naar te kijken maar eigenlijk is ‘pagong’ dat nooit. Gelukkig heeft de productie het effect ervan enigszins weten te beperken door er in drie afleveringen mee af te werken. Volgende week keert de spanning terug, ik ben erg benieuwd of de volgelingen nog iets gaan ondernemen tegen Rob. Veel zal echter afhangen van de immuniteitswinnaar. Gezien de monsterlijke uitdaging zet ik mijn geld in op Rob of Grant. Overigens, is er al bekend gemaakt tot wanneer Rob zijn (verborgen) immuniteitsketting mag gebruiken?

Als buitenstaander denk ik dat Natalie/Ashley en Philip er goed aan doen om zo snel mogelijk met Rob/Grant en Andrea af te rekenen. Mij verplaatsend in Rob/Grant en Andrea zou ik het liefste in de finale terecht komen met Ashley en Phillip. De personen die vermoedelijk op de minste jurystemmen kunnen rekenen. Het probleem is alleen dat Rob en Grant daarvoor elkaar (en in mindere mate Natalie) een mes in de rug moeten steken en dat kan ze dure stemmen kosten. Andrea zou wat dat betreft voor velen een ‘veilig’ eerste slachtoffer zijn. Met het oog op haar voormalige band met Matt valt er ook nog eens veel voor te zeggen.

Moeilijk in dit hele verhaal blijft het inschatten van de loyaliteit die sommigen nog hebben ten aanzien van andere deelnemers en dan specifiek ten aanzien van Rob. Iets ondernemen tegen Rob betekent het in vertrouwen nemen van op zijn minst twee andere kandidaten. Andrea zou zich geen moment bedenken en Ashley en Phillip zijn wildcards. Natalie en Grant lijken daarentegen vrij hecht te zijn met Rob. Daar komt nog bij dat Rob nog altijd een grote bedreiging is in de uitdagingen én een troef achter de hand heeft. Indien Rob besluit om af te rekenen met Grant wordt het concurrentieniveau voor hem ook nog eens een stuk lager. Aan de andere kant is het evengoed mogelijk dat Grant een aantal cruciale uitdagingen wint en zichzelf daarmee in de finale vecht.

Kortom, ik kan niet wachten tot de volgende afleveringen en ben zeer benieuwd wat er gaat gebeuren.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Terloops op 28-04-2011, 23:47:16
Nou een twist? Dan verwacht je iets spannends of iets dat het spel op zijn kop zet. Het enige dat gebeurd is, is dat de eliminatie iets sneller verliep waardoor er iets sneller wat spanning in het spel zal terugkeren.

@Lexxan: is het nou zoveel moeite om ff die spoiler tags te gbruiken? Je hebt net weer 3 winnaars verklapt van voorgaande seizoenen. Bedankt! (not)

Mensen die ik nog wel een goede winnaar zou vinden: Grant, Mike en Matt. Het lijkt er nog steeds een beetje op dat de makers vinden dat Rob gewoon een keer moet winnen. Hij is alleen te dominant, wat me tegen staat. Ik snap niet dat ik in het Ometepe kamp nog niet 1 geluid heb gehoord in de trant van 'Hey, dit is ons seizoen! Ik zal wel gek zijn als ik een populaire Survivor veteraan meeneem naar de finale', maar misschien snappen deze makke schapen dat pas als er nog maar heel weinig over zijn en ze richting het slachthuis zijn geduwd (en dan is het misschien te laat, ook vanwege die HII die Rob nog heeft).
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: catshee op 5-05-2011, 13:53:05
Volgens mij is RI nu gewoon een tribe voor alle godsdienstige mensen ::rofl::
En wat een drama van Rob. Dacht even dat hij eruit zou moeten.

In ieder geval niet echt grote verassingen deze aflevering. De preview liet veel chaos zien en ik vraag me af of Philip nog wel de finale gaat halen. Ik denk overigens niet dat hij met zijn onthulling toch nog zou kunnen winnen maar wie weet.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Terloops op 5-05-2011, 21:34:20
Hmm ondanks dat het eindelijk een blindside was, was het toch niet erg verrassend. Vorige week dacht ik al dat Andrea eruit zou gaan.

Ik heb het idee dat Mike zijn genereuze gebaar niet nodig heeft als het hem zou lukken in de finale te komen. Er zullen dan 4 Zapatera in de jury zitten en Matt en Andrea. Lijkt me dat je wel iets heel doms moet zeggen tijdens de final tribal council om daar de stem niet meer van te krijgen.

Je ziet Rob wel even twijfelen of Philip niet een heel slim spel aan het spelen is, maar uiteindelijk lijkt hij toch te denken van 'naaah'. Maar ook Philip zelf beweert een heel slim spel te spelen waarbij hij van het zwarte schaap opeens het witte schaap kan worden. Maar ik kan me gewoon niet voorstellen wat dat zou zijn. Lijkt me niet dat het een oorlogsheld is want naast hem staat er al 1 (Mike).

Valt het jullie ook op dat er al een tijdje helemaal niet meer naar de idol wordt gezocht? Als ze nu mensen hadden gecast die het spel Survivor wel kenden 2 uur voordat ze besloten mee te doen dan hadden ze geweten dat Rob fanatiek genoeg is om door te gaan met zoeken totdat de idol (door hemzelf) gevonden is.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Lexxan op 6-05-2011, 00:09:56
Phillip en Andrea zijn diegenen die "twijfel" brengen in het verhaal van het seizoen... Een verhaal waarin Boston Rob S22 wint. (Voor mij is er geen twijfel meer. ROB wint.)
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Terloops op 6-05-2011, 10:53:05
De enige manier waarop ik Rob zie winnen is wanneer het hem lukt om geen enkele van {Zapatera, Matt} in de finale naast zich te krijgen. En ik kan me voorstellen dat bij de final 3 (2 Ometepe, 1 RI) het hem wel lukt om die andere Ometepe zover te krijgen dat ze die RI weg stemmen, want ze weten dat ze dan geen schijn van kans hebben.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Lexxan op 6-05-2011, 11:13:23
We zullen zien. Voorlopig gok ik op een F3 van Rob, Natalie en Phillip, maar wie weet? Misschien weten Matt of Andrea zich erbij te wurmen. (Maar zelfs dan zie ik hen niet winnen, eigenlijk).
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: TheeZakje op 6-05-2011, 12:47:53
Philip speelt het toch ook wel goed hoor. Anders... maar goed  ;D

Ik hoop dat Rob wint, maar anders Philip! En Ashley (zo heet ze toch?) moet er nu uit hoor, wie is ze eigenlijk?
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Terloops op 6-05-2011, 12:55:48
Ashley is diegene die nog nooit iets heeft gezegd, net als Natalie. Ik denk dat de meeste deelnemers denken dat zij van de catering zijn.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Goyathlay op 6-05-2011, 13:09:54
Gave aflevering, met ongetwijfeld de beste uitdaging van het seizoen! Respect voor de inzet van Boston Rob, kijkend naar zijn concurrentie (Grant en Andrea) is het toch wel bewonderenswaardig dat een dertigplusser die uit vorm is deze fysiek zware uitdaging weet te winnen. De exit van Andrea was voor haarzelf waarschijnlijk verrassender dan voor de gemiddelde kijker maar vergeet niet dat wij bijna alle relevante scènes te zien krijgen. Rob en co. hebben Andrea goed weten te bespelen, ze leek er echt van overtuigd dat in ieder geval Phillip voor haar zou vertrekken. De beste zet voor Natalie en Ashley is mijns inziens nog steeds een alliantie met Phillip maar gezien de vooruitblik is dat ijdele hoop. In één van de insiders video's laat Ashley bovendien blijken dat ze naast Rob in de finale wil staan omdat ze denkt dat de jury hem niet zal belonen maar afstraffen. Interessant blijft ook de relatie tussen Rob en Grant, ze zijn elkaars grootste concurrenten op het gebied van uitdagingen maar hebben elkaar ook nodig i.v.m. de mogelijke terugkeer van allrounders Matt en Mike. Er van uitgaande dat de winnaar van Redemption Island terugkeert op het moment dat er nog vier personen in het spel zijn er twee kansen om diegene uit te schakelen. Als Rob niet naast Grant in de finale wil zitten maar hem wel wil gebruiken als buffer tegen de 'returnee' zullen de laatste twee uitdagingen de nodige spanning met zich meebrengen.

Overigens opmerkelijk is dat uit de interviews met Julie en Steve blijkt dat Ashley en Natalie zeer positief worden omschreven en Andrea als een bitch. Dat terwijl de editors met name voor de samensmelting hebben gepoogd om een heel ander beeld te schetsen. Ik vraag me af of hier een specifieke reden voor is, wellicht zal Ashley/Natalie één van de verliezende finalisten zijn?
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Terloops op 8-05-2011, 00:13:24
Ik vond overigens de proef op RI wederom erg suf. Ik was eerst ff bang dat de proef memory voor 4 man was, dan had ik hem op fast forward gezet. De main proef was alleen zo interessant omdat iedereen behoorlijk verzwakt is en er toch een paar waren die tot het gaatje gingen. Vooral Andrea verbaasde me, Grant niet echt, maar dat Rob van Grant won bij zo´n fysieke proef was verrassend.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Goyathlay op 8-05-2011, 10:33:36
De main proef was alleen zo interessant omdat iedereen behoorlijk verzwakt is en er toch een paar waren die tot het gaatje gingen. Vooral Andrea verbaasde me, Grant niet echt, maar dat Rob van Grant won bij zo´n fysieke proef was verrassend.

Opvallend vond ik dat Grant nog genoeg energie overhad getuige zijn allerlaatste sprint naar boven toe, daar waar Rob zichzelf als een levende dode naar boven sleepte kon je aan Grant amper merken dat het om een fysiek zware opgave ging. Grant moet dus wel aardig wat steken hebben laten vallen bij het puzzelgedeelte van deze uitdaging.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Terloops op 8-05-2011, 10:54:59
Je zag ook Andrea steeds eerst goed naar de volgende trede kijken voor ze terug ging om hem te halen.

Echter zagen jullie ook dat Rob vals speelde? De opdracht was toch in volgorde de tredes plaatsen? Volgens mij sloeg hij aan het begin 1 trede over bij het plaatsen. Ik heb de aflevering nog niet terug gekeken om dit te controleren.

<edit> Na nogmaals terug kijken, zie ik dat moment niet meer waarbij zowel ik als mijn vriendin dachten dat hij een trede oversloeg.

@Goyathlay: Grant ligt ook voor bij de start van de 3e set met tredes. Maar dan brengt hij de verkeerde trede naar boven, haalt een nieuwe en dat blijkt ook een verkeerde te zijn. Aan het einde maakt hij ook nog een fout. Dat kostte hem idd veel tijd.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Goyathlay op 12-05-2011, 12:34:50
Wederom een geweldige aflevering met bijzondere wendingen. Vanuit het niets krijgt Ashley opeens een verhaallijn en lijkt haar invloed op Natalie gevaarlijke vormen aan te nemen. Natalie zal op enig moment moeten kiezen tussen Ashley en Rob en ik durf mijn hand er niet voor in het vuur te steken dat ze Rob zal gaan kiezen. In deze fase van het spel kunnen zelfs naïeve opeens het licht zien en voor de winst gaan spelen. Indien Natalie op tijd tot het besef komt dat Phillip en Ashley te verslaan zijn in de finale zal het schip van Rob net voor de finale kunnen stranden. Het wegstemmen van Grant is een risicovolle zet maar ook het wegstemmen van Natalie zou een waagstuk zijn. Rob heeft gekozen voor het uitschakelen van de grootste bedreiging maar het probleem is dat hij zich als gevolg daarvan niet meer kan verschuilen achter een andere kandidaat. Natalie houdt nu zijn kaarten vast en dat kan een grote vergissing zijn. Evenwel heeft Rob nog altijd een schild in de vorm van de immuniteitsketting, waardoor ik het wegstemmen van Grant iets beter kan begrijpen. Phillip is naast Natalie gek genoeg de enige kandidaat die een relatief veilige positie inneemt. In de finale zullen Rob, Ashley en de winnaar van Redemption Island ongetwijfeld de grootste doelwitten zijn. De laatste twee immuniteitsuitdagingen zijn voor hen allesbeslissend. Hopelijk zijn die laatste uitdagingen finalewaardig zodat dit seizoen op een grootse wijze kan worden afgesloten.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Terloops op 12-05-2011, 16:03:54
Het verbaasde me toch wat dat Rob koos voor het verwijderen van de grootste competitor ipv de meeste controle behouden. Hij is een controlefreak en Grant behouden zou hem meer controle (qua stemmen) geven dan wat hij nu koos.

Hij lijkt vast te houden aan een 3-way finale van hem, Philip en Natalie.

Tot welke ronde mag hij de HII gbruiken? Wordt niet speciaal gementioned.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: TheeZakje op 12-05-2011, 17:09:55
Jammer dat Ashley immuniteit won  ::hypocriet::

Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Terloops op 14-05-2011, 13:10:22
Kijken jullie ook wel eens de Deleted Scenes?
http://www.ew.com/ew/video/0,,20354695_20340298,00.html
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Vieffan op 16-05-2011, 11:53:19
Op facebook staat dat de winnaar bekent is, maar ik keek net de aflevering en het is nog niet bekent gemaakt in deze aflevering... Heb ik een verkeerde download?
Het enige was hij (=Jeff) zei was.  see you in New York City
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Goyathlay op 16-05-2011, 12:55:02
Op facebook staat dat de winnaar bekent is, maar ik keek net de aflevering en het is nog niet bekent gemaakt in deze aflevering... Heb ik een verkeerde download?
Het enige was hij (=Jeff) zei was.  see you in New York City

Download de Reunion Show, daarin wordt de Soul Survivor onthuld.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Vieffan op 16-05-2011, 19:27:49
Jah ik was even vergeten dat die altijd the reunion heet :P.
Dus ik zat te zoeken op aflvering 15 :P.
Heb het inmiddels gezien en vind het een terechte winnaar. Als had ik liever anderen in de finale gezien.
Natalie heeft het hele seizoen niks gedaan en vond niet dat ze het verdiende om in de finale te staan.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: TheeZakje op 16-05-2011, 20:22:33
Rob!  ::joehoe::

Heel erg spannend was het niet, de andere 2 drukten hem eigenlijk de overwinning in handen (+ David). Philip was weer gek geniaal en Julie was weer zo fout als altijd.

De proef op Redemption Island was echt weer een saaie bagger proef. Daar moeten ze mee stoppen, al helemaal op zo'n belangrijk punt in het spel!

En met wie trouwt David nou? Ik herkende haar niet! En het was ook best wel awkward  ::hypocriet::
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Vieffan op 16-05-2011, 20:33:03
haha ja. Ik wist ook die toekomende vrouw van David niet te plaatsen. En het was best awkward. even dacht ik dat ze nee zou zeggen. Misschien wilde ze dat ook wel, maar vond ze dat gemeen om op tv te doen :P.
way to force someone to marry you :P.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: catshee op 16-05-2011, 21:55:11
Zeer terechte winnaar. Ben blij dat hij eindelijk eens heeft gewonnen ;D
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: honeymaker op 16-05-2011, 23:02:04
Heel erg spannend was het niet

Dit is geloof ik het understatement van het jaar  ;) Ik vind het toch typisch: ik keek van tevoren erg uit naar dit seizoen en zag zeker potentie in de Redemption Island-twist. Ik had dus echt niet verwacht dat ik het zo'n mediocre seizoen zou gaan vinden. Phillip begon mij op een gegeven moment te vervelen (hoewel ik de 'Philosophy'-fragmenten bij de reunion wel geestig vond) en Rob speelde zo'n sterk spel dat het eigenlijk niet leuk (& misschien ook wel niet eerlijk) meer was.
Je merkte ook bij de reünie dat de helft van de cast niet eens aan bod is gekomen.
Ik vond het beter dan Nicaragua, maar het gaat bij niet de boeken in als een geweldige serie. Weg met redemption island en even geen returning players meer. Fijn dat beide zaken voor volgend seizoen op de rol staan......... ::niet-ok::
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Goyathlay op 17-05-2011, 13:47:50
Ik had ook hogere verwachtingen van het seizoen maar de spanning was inderdaad wel erg ver te zoeken doordat Rob zo dominant was. Ik heb genoten van zijn spel maar had liever gezien dat hij na de samensmelting in de problemen was gekomen door onverwachte/geniale tegenzetten van zijn medespelers. Helaas dacht vrijwel iedereen uit Ometepe hoog in de hiërarchie te staan waardoor men geen risico’s wilde nemen. Niet dat er veel kansen waren omdat Rob vier immuniteitsuitdagingen won en een verborgen immuniteitsketting in zijn bezit had. Doch uit de interviews blijkt dat Natalie en Ashley wisten dat Rob de verborgen immuniteitsketting had. Waarom heeft Ashley niks met die informatie gedaan toen ze Andrea en Grant eruit stemde? Het wegstemmen van de Zapatera’s vond ik volstrekt logisch voor de meeste Ometepe kandidaten, als je eenmaal begint met het uitroeien van een alliantie moet je het afmaken ook maar dat men daarna verzuimde om Rob tot doelwit te maken is onbegrijpelijk. Aan de andere kant kun je het ook allemaal zien als een testament van het bij vlagen briljante spel dat Rob speelde.

Andere gedachtes n.a.v. de Finale en Reunion Show:

-   De afwezigheid van de Rites of Passage is een onvergeeflijke blunder.
-   De laatste immuniteitsuitdagingen vielen tegen. Waar bleef het spektakel?
-   Natalie en Phillip waren ongelooflijk slechte sprekers tijdens de laatste eilandraad.
-   Rob heeft geleerd het jurysentiment in te schatten en speelde daar prima op in.
-   Matt, Ralph en Mike waren goede verliezers en plaatsen het spel in het juiste perspectief.
-   Julie was een ontzettende bitch en gaf daarmee ironisch genoeg zelf een slecht voorbeeld aan haar dochters.
-   Probst moet de kandidaten fatsoenlijk laten uitpraten tijdens de Reunion Show.
-   De reactie van Grant tijdens de Reunion Show was teleurstellend, dat juist hij zo bitter reageerde valt me erg tegen.
-   De Reunion Show is nog altijd veel te kort.

En even los van alle kritische kanttekeningen: Survivor is nog altijd de beste realityshow die ooit gemaakt is!
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Lexxan op 17-05-2011, 15:19:40
Pfffffffft. Oninteressante, voorspelbare koek. Hopelijk is S23 stukken beter.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: langkousonline op 17-05-2011, 16:46:46
Vandaag een vrije dag dus lekker de finale gekeken. Eindelijk heeft Rob gewonnen ::bravo:: (ik blijf een zwak houden voor die kerel haha)
Ik vond de laatste tribal een lachertje. Met name Julie heeft zichzelf flink te kakken gezet, wat een zure tante zeg, je zou zo'n moeder hebben....Steve idem dito, vreselijke kerel....
Erg vond ik ook de misplaatste trots van Nathalie die helemaal niets heeft laten zien in dit seizoen. Zowiezo hadden de jonge dames al eerder Rob kunnen uitschakelen, zijn wij de enige die alle seizoenen gezien hebben?! Zij toch ook neem ik aan ;-)

Zoals Goyathlay ook opmerkte; de afwezigheid van de Rites of Passage was een behoorlijke blunder. Dat hoort er bij evenals een spetterende eindproef!

Maar goed, op naar het volgende seizoen. Samoa zal wel mooie plaatjes leveren, staat hoog op mijn verlanglijstje van vakantielanden!! Ik hoop 1 ding: geen Parvatti als terugkerende kandidaat, ik heb het wel gehad met haar!!!!

Luitjes, tot het volgende seizoen ::zwaai::

Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: catshee op 21-05-2011, 12:53:53
Rites of Passage: http://www.youtube.com/watch?v=vAUEcgwhZ6A (http://www.youtube.com/watch?v=vAUEcgwhZ6A)
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Terloops op 23-05-2011, 20:55:45
Ondanks dat ik geen Rob fan ben (hij is te arrogant en vanaf nu zal dat alleen maar erger worden) was hij wel de enige logische winnaar bij deze final 3.

Waarom liet Jeff de Zapatera mensen Russell zijn vraag niet beantwoorden ("denken jullie ook dat je je kans op de miljoen hebben vergooid toen jullie met opzet verloren om mij eruit te krijgen?")

Waarom kwamen de mensen die er vroeg uitlagen helemaal niet aan het woord?

Ik was erg onder de indruk van het enorme bouwwerk wat ze hadden neergezet voor de laatste proef. Alleen was ik niet erg onder de indruk van de proef zelf.

Phillip suggereerde in 1 van de interviews dat hij bij de final tribal nog een konijn uit de hoge hoed zou toveren, maar in plaats daarvan beledigde hij de meeste juryleden.

Waarom vroeg Jeff niet hoe ze gestemd hadden als bijv Mike of Matt bij de final 3 had gezeten? (Ik denk een walkover voor Mike en misschien ook wel voor Matt). Zal wel niet close genoeg geweest zijn om dat scenario te bespreken.

<edit>
De strikt gecontroleerde manier waarop Rob de overwinning regisseerde leverde wel een strakke overwinning op maar leverde weinig spectaculaire tv op. Elke tribal council leverde eigenlijk wel een verwacht resultaat op.

RI voegde deze keer weinig toe aan het concept. De proeven waren niet spannend, het kostte ons de reward challenges en dus ook veel game time, de personen die terug kwamen werden linea recta weer weggestemd dus hadden feitelijk geen invloed op de verloop van het spel.
</edit>
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: D*N op 20-10-2014, 23:48:05
Pffff wat een slecht seizoen. Favorieten: Fransesca, Stephanie en in mindere mate Krista. De rest was gewoon poep.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: hillo op 21-10-2014, 13:13:34
Enige lichtpuntjes voor mij dit seizoen waren het opnieuw wegstemmen van Matt (prachtige move), de hele deelname van Andrea (behalve dat ze zo naïef was toen ze eruit ging) en de plotselinge verhaallijn van Ashley de laatste twee afleveringen :)
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: D*N op 21-10-2014, 13:45:30
Het was natuurlijk zijn eigen schuld, maar het maakte redemption island ook best wel nutteloos. Iedereen die terug kwam werd er gelijk bij de eerst volgende mogelijkheid weer opnieuw uitgestemd.

Ik heb alle seizoenen van Survivor eigenlijk pas vorig jaar teruggekeken en de groep mensen in dit seizoen sprak me totaal niet aan (op Boston Rob na) en de groep was wel ERG rancuneus zeg, met name de rancuneuze uitspattingen bij the last tribal council, de confrontatie vanuit de Jury met alle 3 de finalisten, zelden zoveel rancune gezien in een groep mensen, zeer slechte verliezers. Goed dat Boston Rob eindelijk eens won, samen met Ozzy zeker één van mijn all-time favourites! Phillip Sheppard is vanzelfsprekend buitengewoon gestoord, Rob had hem alleen meegenomen naar het einde omdat hij al bij voorbaat wist dat niemand op Phillip zou stemmen.
Moet je nagaan, ik kan Rob ook nog eens niet uitstaan, dus dit seizoen was echt geen feestje om door te gaan :P.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: Hadewychisdemol op 21-10-2014, 21:15:48
Dit zuigt.
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: FrankLapidus op 2-06-2020, 22:12:15
Wat een ontzettend slecht seizoen zeg  ::kots::

De winnaar alleen al  ;D ik vond zelfs Russell nog leuker  ::rofl::

Uhm, queens Francesca en Kristina got robbed  :-[ :-[ :-[ de twee leukste van het hele seizoen  ::bravo::

Stephanie overigens ook erg leuk, daar zat veel pit in  ;D Julie ook leuk maar bij de FTC wel iets too much  ::ohno::

Andrea en vooral Matt ook super leuk en sympathiek  ::jaja:: ::love::

En dan... Phillip. In het begin dacht ik; vreselijke vent. Bij de F5 was hij mijn favoriet  ;D

Jammer van de twee returnees, zonder hun had het nog best een goed seizoen kunnen worden, want best veel leuke characters  ;D
Titel: Re: Survivor 22: Redemption Island
Bericht door: wouterv op 2-06-2020, 23:07:59
Minst favoriete seizoen voor mij, maar russel leuker ben ik niet akkoord mee. Russel toont hier dat hij zijn spel niet kon aanpassen en zijn einde hier kon zijn einde in HvV zijn als ze wisten wie hij was. (niet dat ik Rob veel leuker vond hoor )

Stephenie was ook mijn favoriet, maar ze heeft haar eieren in de verkeerde mand gelegd, helaas.
Julie vond ik niet zo bijzonder, vooral haar FTC speech.

Matt was vooral niet slim, onmiddellijk de mensen vertrouwen die je geblindsided hebben en dan vertellen dat je eraan dacht om op Rob te stemmen (meesterlijke move wel dat ze hem terug wegstemden). Hij is nu beken onder Wyatt Nash in Hollywood.

Phillip had echt kunnen winnen, hij had gewoon moeten zeggen dat hij een rol speelde om in de FTC te komen en dat hij niet zo is, dan had hij kunnen winnen. Zapatera zocht een reden om niet op Rob te moeten stemmen, maar spoiler Phillip is echt zo. (pech voor hem, hij heeft zichzelf de winst gekost)