Realitynet - Realitynet.org

Oudere seizoenen => Online spellen => Trivial Survivor 2010 => Topic gestart door: Swifty op 21-12-2010, 14:08:17

Titel: Alle biechten!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 14:08:17
Hier dan eindelijk waar iedereen op wacht. Alles (?) zal onthuld worden! Alle biechten die ik heb ontvangen post ik hier, in chronologische volgorde, met wat commentaar van mij, zodat je weet in welke fase van het spel die biechten verstuurd werden. Veel leesplezier, en bedenk: het is maar een spel, er wordt niets persoonlijks mee bedoeld, en alles wat gedaan is was geoorloofd  ;)
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 14:10:37
Het begon al snel, nog tijdens de eerste opdracht, die van het triviantkaartje, waarbij de indeling van de kampen werd bepaald:

geheime biecht:
het was nog maar net bekend dat ik mee kon doen met de expeditie of dolfie stuurde me al een bericht; of ik met haar wilde samenwerken...
omdat ik nog een beetje confuus was van het feit dat ik toch mee kon, heb ik meteen toegestemd. en nu twijfel ik toch wel heel erg of ik daar goed aan heb gedaan. blijk ik zometeen in een clubje te zitten met alleen maar (oudere) vrouwen, zo'n geitenwollensokkenbreiclub waar je ieder woord op een goudschaaltje moet afwegen omdat er anders over de diepere betekenis en de daarbij behorende gevoelens moet gepraat gaan worden, van die ellenlange vermoeiende uitwisselingen van "hoe het bij iemand overkomt" en "weet je wel dat je me daarmee erg kwetst" en zo.
daarbij komt nog dat dolfie een zeeuwse is en die zijn nogal stug. het zal wel zo gaan zoals zij in haar hoofd heeft en daar is dan geen speld tussen te krijgen. en waarom zou iemand met mij willen samenwerken? toch alleen maar omdat er gedacht wordt dat ik me als een mak schaap naar de slachtbank zal laten brengen. misschien hebben ze daar wel gelijk in.
hopelijk kan ik mijn individuele vrijheid behouden. ik wil het spel het liefst alleen spelen. kijken hoever ik daarmee kom.
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 14:11:50
In het ER board had D*N nogal al wat commentaar geleverd op de complotten van de Belgen daar. Ik vroeg me al af of hij TS zonder complotten zou doorkomen. Al snel kreeg ik een biecht:

Hier komt mijn eerste privebiecht!

Beste biechtstoel,

De kampen zijn verdeelt.
En ik moet zeggen, ik ben een beetje teleurgesteld.
Ik zit bij mijn 'beste vriend' reaver ::niet-ok::
En daarmee ook nog bij Koekoe.
Koekoe heeft namelijk zeker een complot met reaver en willen KD en mij er als eerst uit.
Had het eigenlijk niet slechter kunnen treffen.
Al mijn bondgenoten zitten in kamp zuid en nu moeten we een nieuw plan bedenken.
Het plan is om samen met KD en Vieffan naar de finale te gaan.
Met 8 mensen hebben we een overeenkomst, een verre meerderheid.
Maar zijn er spionnen?
Vieffan is namelijk een spion in het andere complot.
Die zouden 6 tot 7 mensen moeten hebben.
Nu ben ik bang dat al deze mensen in Noord zitten.
Ik zal Ycaris en maud moeten benaderen om de eerste eilandraad te kunnen overleven.
Maar eerst..... proberen de opdracht te winnen!
Zo ik denk dat ik nu een groot deel al heb opgebiecht.
tot de volgende biecht!
en Ssssst! ::hypocriet::

D*N
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 14:12:31
Beste biechtstoel,

Och och och waar ben ik aan begonnen. Ik had zin in leuke puzzeltjes en gezellig gebabbel en misschien een beetje gekonkel of grappenmakerij, maar wordt nu al in de complotten meegetrokken.

Reaver benaderde me al nog voordat de eilandindeling bekend was. Ik ging hier graag op in, want alleen is maar alleen en nu blijkt dat hij al een hele groep (6 of7) bij elkaar heeft. Maar wie zouden het zijn?
Reaver heeft zijn vernietigersoog duidelijk op D*N laten vallen. De arme jongen. Maar ja, ik vertrouw hem ook voor geen meter en bovendien heeft hij volgens mij altijd tijd voor een opdracht (en wat al niet meer), wat hem een gevaarlijke tegenstander maakt.

Maar nu werd ik vandaag benaderd door D*N. Of ik alsjeblieft alsjeblieft met hem wil samenwerken, want hij weet dat Reaver anderen tegen hem op aan het zetten is. Best zielig, maar ik ga voor geen goud met hem mee. Dan ben ik de volgende die er uit ligt. Hoewel.... het stemmen is anoniem, dus niemand hoeft te weten dat ik de dissident ben. Dilemma's dilemma's. Hoe dan ook zal ik D*N nu nog niet laten weten dat ik in Reavers club zit. Misschien hem laten denken dat ik wel bij hem wil horen. Of zeggen dat ik goudeerlijk ben en niet aan complotten doe  ::hypocriet::

Ach, voor het moment doe ik denk gewoon of ik zijn smeekbede nog niet gezien heb en slaap er nog een nachtje over.
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 14:15:08
reaver doet inderdaad zijn best om de teugels in handen te nemen

hoi marleen ik zou ff annoniem een vraagje willen stellen over het verder beloop van het spel.

Indien er iemand weggestemd wordt, is deze persoon dan nog toegelaten om te posten op enkele topic van het trivial survivor board?   Het zou net het toffe concept wel een beetje in de war sturen indien er een paar slechte verliezers complotten uit de doeken gaan doen...

Ik zou tevens ook willen vragen tot een oproep indien men weggestemd is dat er ook geen pm berichten onder elkaar gestuurd worden aangaande het spel want ook dit zou de sfeer en het strategische gedeelte van dit spel kunnen verzieken.. Jammer genoeg besef ik ook wel dat het niet te controleren valt... maar door het even aan te kaarten en eventueel bij de regels te plakken... er is tot hiertoe nog niemand weggestemd... 

 
Ik ben nu bezig aan een 'achter het forum' Dagboek  waar ik mijn voornaamste zetten  ff uitschrijf met enkele pm uitwisselingen , ik ga na afloop wel toestemming vragen aan deze mensen of ik deze mag gebruiken...)

Ik ben eigenlijk op een evil- Russelachtige gameplay bezig  ;D

Hieronder een voorsmaakje van een mailwisseling...  Ik ben blauw

je kan ook in het geheim naar swifty biechtposts doen gewoon  ff in titel vermelden...dat ze nadien alles mogen lezen maakt me de zaak niet maar wil wel beetje low profile blijven  op het kamp topic heb ik een beetje blufpoker gespeeld om te zien of het ander kamp zou reageren of ze ook al hadden ingezonden...


Volgens mij ben ik in de biechtstoel heel goed bezig iedereen op het verkeerde been te zetten en niet te laten merken dat ik met jou samenwerk, dus zie er eigenlijk niet verkeerds in.

Maar om nog even op die alliantie terug te komen. Eigenlijk weet ik nog steeds niet met wie ik samenwerk. Weet zelfs niet of ze in ons koam of in Zuid zitten.

Je hebt het over via via en dat vier personen niet van ons weten enzo (een beetje als Al Qqaida?). Maar is er dan iemand die wie wel alles weet? En wat is voor mij persoonlijk het voordeel is om in het ongewisse te blijven? Wil niet drammerig overkomen (en al helemaal niet weggestemd worden!), maar zie het voordeel van deze manier van organiseren niet zo  Undecided.

Ik hoor het graag van je .

Momenteel ben ik diegene die noord briefing geeft en ik sta in verbinding met 1 persoon van Zuid...

Qua organisatie is het heel simpel

Als we winnen is er kort overleg met Zuid op wie we zeker geen groene punten mogen geven geven en die verdelen we naar het andere kamp, verliezen we is dat hetzelfde van zuid naar ons toe + moet ik ervoor zorgen dat de mensen van de noorderalliantie ongeveer gelijk blijven.  er is ook een korte ronde waar iedereen z'n zegje tegen mij doet waarom je een bepaalde persoon eruit wil en dan is het op die basis dat we met onze alliantie op 1 persoon stemmen voor exit

In het algemeen zijn we overeen gekomen dat we mensen van de alliantie niet ter sprake brengen in de openbare biecht, prive mag je schrijven wat je wil na afloop mag iedereen lezen wat er geschreven is... Vertellen dat ik alles graag naar mijn hand wil zetten...  is eigenlijk niet zo gunstig voor de alliantie en voor mijn strategie...  Dus graag een aanpassing als het kan...


 >:D >:D >:D >:D

Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 14:16:07
Na het verlies van de eerste kampproef voelt D*N nattigheid:

Ik denk dat je best moest lachen om mijn vorige prive biecht, hier weer één.
jaja, zou het eerlijk doen, maar reaver heeft mij in het vizier.
prive biecht:


Poehpoeh! Dat was me een dag!
Hele vervelende opdracht!
De letters zoemden door mn hoofd en ik werd er helemaal duizelig van!
Tot half 2 s'nachts heb ik wel doorgewerkt aan de opdracht.
Wel balen als iemand, ook nog van het andere kamp, het juiste antwoord vind.
Wat wel weer beter is, is dat hij een bondgenoot is.
De speculaties starten snel en na enkele seconden nadat het antwoord bekent is wordt er gestuurd over de stemming.
Als alles goed verloopt dan hebben wij 2 stemmen meer en ga ik nog niet naar huis.
reaver heeft bekend gemaakt dat ik als eerst weg mag van hem, en daarna Ycaris.
Doormiddel van vele groene stemmen zal ik door kamp zuid gered worden.
Als de tactiek werkt, is het zwaai zwaai reaver!
Nu alleen nog hopen dat er geen rotte appels in de groep zitten ::ohno::.
Ben benieuwd.
Mijn groene stem ga ik aan marianne geven.
In ruil voor een groene stem aan mij.
Mijn rode stem zal naar reaver gaan.
Tenminste als alles goed gaat.
Maar ik ga maar weer eens checken hoe het ervoor staat!

D*N
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 14:17:00
Vieffan speelde al direct vanaf het begin gevaarlijk spel (heerlijk ;D)

Ik ben nu al helemaal de weg kwijt. Het is echt verschrikkelijk. Nog voor we echt van start waren had ik al contact met verschillende mensen. Een alliantie hier een alliantie daar ik dacht ik ben wel spion bij iedereen. Behalve dan bij mijn eigen alliantie, die ik vertrouw. Het plan liep helemaal gesmeerd, totdat de stemming eraan zat te komen. Ik beloofde aan iedereen wat en ik wilde te snel gaan. Hopelijk speelt niet iedereen alles door anders ben ik flink de pineut. Voor zover ik het nu over zie zijn er 2 grote allianties. Ik zit in beide... Met de stemming proberen we het hoofd van de andere alliantie eruit te halen. die alliantie is naar het schijnt 'blind', alleen het hoofd weet wie er allemaal precies in zit. Handig, zo kan niemand je verlinken. Maar als ik er nou voor zorg dat het hoofd weg is weet niemand bij wie hij hoort. Behalve ik en mijn alliantie. Moet het survivor leven een stuk makkelijker maken.
Ik speel wel een gevaarlijk spel denk ik. Als mensen er achter komen dat ik in 500 allianties tegelijk zit wordt ik meteen doelwit. Gelukkig kunnen we aardig wat mensen mobiliseren.
De eerste stemming zal waarschijnlijk de grenzen tussen de allianties volledig duidelijk maken. Hopelijk kan ik op de grens blijven en heeft niemand het door.

Leuk feitje: alliantie 1 denkt 8-9 personen te hebben (niet allemaal weten van het grote deel af) en alliantie 2 denkt 8-9 mensen te hebben. Ik ben dus niet de enige die both sides of the fence speelt.

als alles goed verloopt zit ik er volgende ronde nog in en denkt iedereen dat ik een lief klein meisje ben die geen vlieg kwaad doet.
sssttt niet door vertellen hoor!
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 14:20:35
Ook Ycaris speelt dubbelspel, en dat valt niet mee ;D

Beste Biechtstoel,

Daar ben ik dan weer voor een zeer geheime ::gordijn:: biecht.
En er zitten me heleboel dingen hoog hoor, dus ik ben blij dat ik hier mijn hart even kan luchten. Wel heel belangrijk dat niemand me kan horen  ::oordoppen:: en ik hoop maar dat ook afgevallen kandidaten niet op tv deze biechten kunnen volgen, want dan gaat het zeker weten mis met me bij de stemmingen.

Wat is namelijk het geval. Ik ben vreselijk aan het dubbelcomplotten. Reaver had me uitgenodigd voor een pact en daar ben ik op ingegaan. Alleen is maar alleen enzo. En toen kwam D*N ook vragen of ik bij zijn alliantie wilde komen. Met allerlei overtuigende argumenten dat Reaver niet te vertrouwen was etcetera etcetera. Nu weet ik best dat niemand hier te vertrouwen is (ook D*N niet  :o), maar ja, je moet toch keuzes maken.

Eén ding is trouwens een beetje vreemd aan Reaver zijn verhaal. Hij zegt dat we zo veel mogelijk anoniem zijn voor elkaar, met één verbindingspersoon in Noord en één in Zuid, maar hij zegt ook dat hij voor mij heeft moeten lobbyen. Bij wie dan? De verbindingspersoon van Zuid? Als hetmaar bij één persoon is, dan zou ik het niet echt lobbyen noemen. En waarom zou hij een goed woordje voor me moeten doen? Omdat ik misschien niet te vertrouwen zou zijn :o ? Nee dat kan het natuurlijk niet zijn ::rofl::

Nu laat ik Reaver heel tijd in de waan dat ik in zijn pact mee ga en dat ik verder heel naief en lief ben en graag natuurlijk best wil doen wat hij voorstelt, maar ook wel een beetje wil kijken naar wie goede puzzelaars zijn. Nou ja, een beetje het domme blondje dus ::blond::.

Reaver wees me er nog even heel attent op dat je ook geheime biechten kunt doen en dus op de openbare biecht niets belangrijks hoeft te zeggen. Alsof ik dat niet wist  ::trots::! Maar heel erg bedankt hoor, Reaver  ::bravo::.

Volgende stemming moet ik dus volgens het pact van Reaver stemmen op D*N en volgens het pact van D*N op Reaver. Ik doe het laatste. Mijn groene stem gaat waarschijnlijk naar Vieffan, omdat Reaver me dat voorstelde en hij mij beter zal vertrouwen als straks bij het tellen der stemmen blijkt dat iemand inderdaad op haar heeft gestemd, terwijl hij mij heeft voorgesteld dat te doen. Ik hoop dat iemand anders dan de schuld krijgt voor de ontbrekende stem voor D*N.

En nu wordt het dus heel spannend of het lukt Reaver er uit te krijgen, of dat het toch D*N wordt. In beide gevallen zal ik ongetwijfeld weer voor nieuwe keuzes gesteld worden.

Het is wel raar. Enerzijds geniet ik van dit spelletje en mijn eigen doortraptheid. Anderzijds voel ik me er bij vlagen echt heel raar (en naar) onder. Zouden mensen mij dit kwalijk gaan nemen, of kunnen ze de grap er wel van inzien? Misschien doet iedereen het wel en klopt het wat D*N zie, dat ik na hem als volgende slachtoffer genoemd wordt. Zou zomaar kunnen.
Toch beinvloedt die twijfel zelfs een beetje mijn nachtrust. Zou dat minder worden als ik wat meer bedreven raak?

Biechtstoel, je hoort nog van me.


Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 14:26:25
en dit stuurde koekoe rond aan wat andere kandidaten:

Citaat van: koekoe op 24.10.2010, 09:00:37
Citaat
Heya   ::joehoe::
Ik stuur dit eerst enkel even naar jullie want de anderen ken ik helemaal niet.
Zullen we reaver eens "een peer stoven?"
Hij wil dus 3 dingen:Allereerst enkel Nederlanders proberen eruit te krijgen.

Het spel wil hij dus volledig naar zijn hand zetten en ons voor zijn kar spannen.Ergens in een PM zei hij het niet letterlijk,maar het kwam er op neer dat wanneer hij de samensmelting zou halen,of zichzelf safe voelt,de mensen die hij achter zich gekregen had,er ook zou proberen uit te flikkeren(inclusief degene van jullie kamp die hij benaderd heeft en eventueel op zijn voorstel zouden ingaan......)
In ons kamp zijn MC en Mloesje de enigen die ik een beetje ken,wat de rode stem betreft zijn zij reeds op de hoogte.
Ik denk dus dat ik al weet naar wie mijn rode stem zal gaan.Moest hij er als eerste uitliggen,dan denk ik niet dat hij dit leuk zou vinden    >:D
(Als jullie dit willen uiteraard)gelieve geen groene stem aan reaver geven.

 ::zwaai:: ::zwaai:: ::zwaai::
 
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 14:31:22
Beste Swifty,

Hierbij mijn stemmen voor de eilandraad. Ik ga er van uit dat de motivaties pas ná de finale openbaar worden gemaakt. Dat klopt toch? Anders graag de motivaties schrappen.

Mijn rode stem  gaat naar Reaver, omdat ik hem voor geen meter vertrouw. Hij doet alsof we samen in een alliantie zitten, maar doet zo geheimzinnig dat ik denk dat het niet echt is. Bovendien heb ik van D*N en van Koekoe gehoord dat Reaver mij er als tweede wil uitstemmen.

Mijn groene stem  gaat naar Vieffan. Mocht Reaver er toch in blijven, dan zal hij hierdoor hopelijk mij niet herkennen als de 'mol'.

Gegroet,
Ycaris
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 14:35:58
reaver er dus uit, en hij ziet zelf in dat ie mogelijk te agressief is geweest:

Als eerste eruit...

Had het ergens wel verwacht, want de anderen deden er naar mijn gevoel veel te lang over met antwoorden via pm.

Goed gespeeld van molcrazy en koekoe, zij waren op de hoogte van 'uiteenzetting' en hebben er mogelijk gebruik van gemaakt. 

Ik heb gegokt wie te vertrouwen in dit spel, erop gespeeld en op beide vlakken verloren...



Bwa spijtig...  Ik had contact met 8 andere mensen, 2 ervan waren op de hoogte als i van hen de boel discreet kunnen overpakken wint moeten ze niet ontkennen dat ik hen een mooie voorzet heb gegeven...
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 14:36:29
Vieffan is blij ;D

Daar zijn we weer, heb zojuist de stemming gelezen.
Dit was meer dan ik van kon dromen! Wij maar rekenen wat we moesten doen, bleek het dat kamp Noord het zelf al aan het doen was!
Geweldige blindside!
En ook is onze alliantie denk ik niet geheel bekend geworden. Wij hebben voor zover kon onze stemmen gespreid zodat het niet te veel zou opvallen.
Ik ben zeer benieuwd wat volgende opdracht ons gaat brengen. En wie ons nieuwe target wordt.
Ik heb heel veel zin in het einde van de reeks, ben zo benieuwd waar de rest allemaal mee bezig is. En ik kan niet wachten om mijn verhaal uit de doeken te doen.
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 14:38:23
Er wordt geboggled in de volgende opdracht. In Kamp Zuid is het ieder voor zich, Kamp Noord doet het heel mooi gezamenlijk. Maar ook dat kan tot wrijving leiden:

Beste biechtstoel,

Was ik vorige keer nog helemaal bang dat ik Reaver er in zou blijven en ik eventueel ontmaskerd zou worden als onbetrouwbaar persoon, blijkt dat hij 7 van de 9 stemmen heeft gekregen  :o Ben benieuwd wie er níet op hem heeft gestemd (behalve hijzelf dan natuurlijk  ;D). Zou het Marlie zijn?

Maar één stem voor D*N. Die moet van Reaver zijn, dus níemand heeft Reavers voorstel gevolgd. Héél apart.

En tot mijn verbazing is er na de stemming nog geen enkele poging gedaan tot het vormen van nieuwe allianties of het bestendigen van oude. Ten minste: voor zover ik weet. Ik heb zelf wel een pb'tje aan Koekoe gestuurd om onze 'vriendschap' te bevestige en ga hetzelfde bij D*N doen. Maar of je dat nu een alliantie kunt noemen?

Voor de tweede opdracht heb ik me bloedfanatiek ingezet. Niet omdat het goed voor me is, ik vind het gewoon lekker. Vraag me wel af en hoeverre het tactisch slim was om me zo te profileren. Enerzijds ben ik natuurlijk onmisbaar voor de groep  ::rofl::, anderzijds kan men me maar een gevaarlijke tegenstander vinden of een irritant hieperdepiepertje  ::hyper::.

Hopelijk winnen we  ::feest::, en anders zie ik bij de volgende stemming wel hoe mijn kamp over me denkt  ::nieuwsgierig::
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 15:08:29
weer een prive biecht,:

beste biechtstoel,

Alles loopt op rolletjes.
Zo fijn dat reaver eruit is.
Een heel probleem minder.
De opdracht wordt erg spannend.
Volgens Marlie gaan we verliezen omdat Ycaris foute woorden heeft gebruikt.
En ldHmolletje heeft meer woorden gevonden.
Vraag me af of het juiste woorden zijn?
Anders wordt het weer een eilandraad.
Ik hoor net van Marlie dat ze er heel erg van baalt dat Ycaris ons teamwork mocht inleveren terwijl zij er heel veel aan heeft gedaan.
Ik mag haar zelfs wegstemmen!
Met andere woorden: ze wil opgeven.
Vind ik wel een beetje zwak omdat het even tegen zit gelijk zo'n uitspraak te doen.
Het past niet in onze tactiek om haar weg te stemmen dus ik ga niet op haar stemmen.
Koekoe word namelijk de  volgende.
Hij heeft vorige eilandraad laten zien dat hij veel invloed heeft.
Hoewel hij niets weet van mijn complot.
Na zijn vertrek zal er niets meer te vrezen zijn.
Dan hebben we een meerderheid in ons kamp en zal ik de eerst paar volgende eilandraden veilig zitten.
We wachten het af!

D*N
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 15:11:14
Kamp Noord moet weer iemand wegstemmen  (ik laat overigens niet alle stemmen zien bij de Eilandraden, alleen die waar een motivatie bij zat):

vooruit maar, deze keer geef ik een groene stem aan koekoe. die is zo lui dat ,als ik tegenover hem in de finale kom (niet lachen), ik hem zo omver blaas.

privé biecht:

Beste biechtstoel
Plan weg met Koekoe gaat een beetje stroef.
De irritaties tussen Ycaris en marlie lopen hoog op en ze willen elkaar wegstemmen.
Ik heb gelukkig 2 groene stemmen op zak, waardoor ik er sowieso niet uitga.
Maar we zijn nog met 3 mensen die op Koekoe stemmen.
Het doelwit van Koekoe is nog steeds niet duidelijk.
Vieffan zou weer even als spion spelen maar het duurt me te lang.
Dan doe ik het zelf wel hea.
Alleen denk ik dat Koekoe mij niet heel erg vertrouwd.
Ach proberen kan altijd!
Het blijft spannend.
Gelukkig heeft ons team net besloten een goede puzzelaar naar onze kant te halen.
Dat wordt ldHmolletje.
Geluk, want ik had mijn groene stem ook al aan hem beloofd.
Ook handig voor de alliantie want dan kunnen we aan een meerderheid komen in noord!
Ik denk alleen dat na een tijdje mensen moeite krijgen om iemand er keihard uit  te stmmen terwijl het geweldig leuke mensen zijn.
Misschien gaan we op het laatste moment nog wel het hele plan veranderen, wie weet.

D*N

Lief biechtstoeltje,

Ik heb weer heel wat op te biechten  ::sorry::.

Na de vorige stemming is het duidelijk dat niemand meer zo fel durft te complotten als Reaver deed. Het aftasten gaat veel voorzichtiger, maar gebeurt wel degelijk  8).

Het is me inmiddels duidelijk dat D*N, Marlie, Mloesje een zeker overleg met elkaar hebben, zonder tot een echte afspraak te komen. Ze letten wel op dat geen van hen in de gevarenzone komt. En ik word hiervan min of meer op de hoogte gehouden door zowel D*N (die het volgens mij met iedereen doet) als Schulz. Zonder dat ze dat van elkaar weten  ::tandpastasmiley:: Het handige is dat ik de verhalen zo tegen elkaar kan houden om ze op waarheidsgehalte te checken  ::vergroot::.

Verder heb ik ook een gezellig contact met Koekoe. Waarbij we bespreken van wie het wel handig zou zijn als die vertrok.

Tegen geen van drieen lieg ik, maar ik heb tot nog toe ook nooit een hint gegeven dat ik meer contacten heb.

Maar ja, nu lijkt het er op dat er een meerderheid is om Koekoe er uit te stemmen  ::ohno::. Moet ik hem dat nu melden zodat we samen een reddingsactie op touw kunnen zetten ??? Volgens mij is het al een verloren zaak en ik zou me daarmee niet populair maken bij de bende van vier. Ik denk namelijk wel dat ze dat in de gaten zouden hebben. Dus dat doe ik niet.

De enige vraag die toen nog even bij mij speelde was: blijf ik bij mijn voornemen om op MolCrazy of Marlie te stemmen, of stem ik ook op Koekoe, om zeker te weten dat ik het niet ben die er uit vliegt  :o.

Inmiddels heb ik een besluit genomen. Ik stem niet op Koekoe, want dat kan ik ten eerste niet over mijn hart verkrijgen  ::bloos::, en het zou kwaad bloed bij hem zetten, wat ik niet kan gebruiken zodra ik in de finale sta  ::rofl:: én het is denk tactischer om een rode stem bij een ander neer te leggen in verband met volgende stemrondes 8)

Ik heb er op dit moment genoeg vertrouwen in dat ik er in blijf  ::ok::. En mocht dat niet zo zijn, dan zou het onvermijdelijk in de volgende ronde mis zijn gegaan, want dan zit iedereen achter mijn rug om te konkelen  >:(

Nou biechtstoeltje, tot binnenkort dan maar weer en hopelijk is dat niet om mijn eindbiecht af te leggen.......

Je Ycaris



Beste Swifty,

Ik kom even bij je langs om mijn stemmen in te leveren.

Mijn rode stem geef ik aan MolCrazy. Ik heb hier niet echt een goede reden voor, maar ik heb met hem ook geen banden en schop er niemand tegen de schenen mee (en bij Malie misschien wel). Hopelijk stemmen er meer op hem en wellicht kan Koekoe dan blijven. Ik denk dat Koekoe niet snel op mij zal stemmen.

Mijn rode stem gaat naar I-bung. Als alles volgens plan gaat, zijn er al 4 (of zelfs 5?) die op LdhM stemmen zodat die naar ons kamp komt. Meer stemmen is niet nodig. Ibung heeft nog geen stemmen en ik vind haar gewoon grappig! Ik hoop dus dat ze nog wel even in het spel blijft.

Gegroet,
Ycaris


Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 15:12:00
koekoe weg dus, D*N blij ;D

weer een prive biecht van D*N.

Beste biechtstoel,

Wat een spannende stemming.
Dat scheelde echt maar een haar!
Gelukkig had ik overal aan gedacht en kan ik goed rekenen ::).
om wat speling te hebben zou ik 2 groene stemmen krijgen, alleen één iemand heeft zich daar niet helemaal aan gehouden....
Nouja, plan: WegMetKoekoe is gelukt ::rofl::.
Er kan nu weinig meer mis gaan.
in beide kampen heeft onze alliantie een meerderheid en we weten al precies met wie we naar de samensmelting willen.
Het enige wat we nu moeten doen is onze bondgenootjes tevreden houden en proberen groene punten binnen te halen.
Verheug me op de opdracht!
Hopelijk dan toch een keer rust, en geen eilandraad.
hoewel ik me er natuurlijk wel mee ga bemoeien ::trots::.
Dat was volgens mij ook een beetje een struikelblok.
Ik post heel veel en ik heb het idee dat mensen zich daar aan irriteren....
ik probeer het wat rustiger aan te doen en vooral niet meer naar kamp zuid te gaan zwemmen.
Maar ik ga me nooit helemaal stil houden, dan wordt het toch geen leuke expeditie?
Volgende slachtoffer noord: Molcrazy
Volgende slachtoffer zuid: Ibung

D*N
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 15:12:36
De volgende opdracht, de rebus, wint Noord.
weer een privé biecht over de opdracht:

Beste biechtstoel,

Deze opdracht wou ik echt winnen.
Ik was waarschijnlijk de eerste die de opdracht te pakken had.
Snel de rebus proberen op te lossen.
Met een beetje hulp van mloesje.
De zin had ik gelukkig snel kunnen vinden.
Was even bang dat mloesje de groene punt ook zou claimen.
Maar daar kwam gelukkig verandering in.
Ik nam de leiding en de andere kandidaten gunden mij de groene punt.
Erg mooi!
Zuid naar de eilandraad,
Ik hoor dat bondgenoten Vieffan en elise onder vuur staan.
Niet zo best dus, moet ze maar gaan helpen!
Het dilemma is dat marianne,ook een bondgenoot van mij, op elise gaat stemmen.
Dat moet ik voorkomen maar ze mag niet weten dat ik in een complot zit met elise.
Moeilijk hoor.
Gelukkig gaan er al vier mensen voor ibung!
Missie: WegMetIbung  ::rofl::
verheug me op de volgende opdracht!

D*N
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 15:16:19
Buiten echt grote complotten zijn er ook kleine stemafspraakjes en dealtjes:

biecht op 4 november.
vanmorgen kreeg ik een pm. van ycaris van noord. blijkbaar zit er op noord iemand die goed op de hoogte is van wat er zich op zuid afspeelt. wie is de mol van zuid?????? gek dat ik meteen dolfie verdenk. die moet ik goed in de gaten houden.
in ruil voor een groene stem heb ik ycaris wat informatie gegeven die ze bij de stemming vanavond kan gebruiken. wel een beetje cryptisch want je weet maar nooit.

Vandaag gelukkig alleen een groene stem te vergeven.

Ik geef hem (weer) aan Ibung. Sinds vandaag hebben we contact via de flessenpost. Ik wil graag helpen haar er voorlopig in te houden. En hopelijk krijg ik er nog een groene stem voor terug ook.
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 15:16:30
Elise valt af...

Elise eruit! Dat is heel vervelend, onze eerste alliantie partner is gevallen. Maar naar het schijnt niet omdat ze haar verdachten van een alliantie. de Core alliantie bestaat nog maar uit 3 mensen, misschien dat we Schulz erbij gaat betrekken. Die was erg betrouwbaar tegenover Elise.
Ik word toch wel een beetje bang, elise die eruit gaat omdat ze niet genoeg aanwezig was. Ik had het ook best druk en volgende week tentamens dus weer druk. Ik moet gewoon regelmatig een berichtje posten en doen alsof ik veel aanwezig ben, maar ondertussen.
Ander vervelend punt is dat ik nu de enige van onze core alliantie in Zuid zit. LDHmolletje blijkt ook niet echt te vertrouwen zijn dus onze alliantie lijkt een beetje af te brokkelen.
Dolfie moet er zo snel mogelijk uit, ik verdenk haar ervan leider te zijn van een alliantie. Deze test moeten we winnen, als we het verliezen dan wil ik KD weer terughalen.
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 15:17:15
De fotopuzzel wint Zuid weer.

Hallo biechtstoel,

Zo hé: twee opdrachten achter elkaar gewonnen  ::boogie::! Dat betekent dat ik bij de vorige én bij de volgende stemronde alleen een groene stem hoef(de) weg te geven en niet voor mijn eigen hachie hoef(de) te vrezen. Ik wil er echt niet uit, want ik heb het enorm naar mijn zin hier op het eiland  ::cheerleader::!

Ik vind het echt jammer dat Koekoe er uit is gegaan. Hij zorgde voor veel gezelligheid. Zijn spookachtige aanwezigheid  ::spook:: vind ik ook wel spannend, maar is toch niet hetzelfde. Mag niet eens meer per pm contact met hem openemen  >:( Als ik had geweten dat het er zo om zou spannen met D*N, had ik (hard maar waar) op D*N gestemd. Hem vertrouwde ik minder dan Koekoe en je zult zo wel horen waarom dat gevoel alleen maar sterker is geworden.

Vóór de vorige stemronde heb ik maar eens contact gezocht met Zuid, en wel met Ibung. Ik ben er vrij zeker dat zij niet bij de D*N-kliek hoort en wilde wel eens weten wat daar echt speelt. Gelukkig reageerde zij uitermate positief op mijn toenaderingspoging  :D

Na wat heen-en-weer-ge-pm, heb ik haar beloofd op mij te stemmen en zij zou op mij stemmen. Ik heb haar toen ook maar eens gevraagd of ze wist wie mij in vorige twee rondes een stem had gegeven. D*N had beide keren immers gezegd dat hij een groene stem voor mij had geregeld. Ibung gaf als antwoord dat zij 1x op mij had gestemd en niet wist wie die andere stem had gegeven. Dus: of D*N heeft gelogen, of zijn vriendinnen van Zuid hebben tegen hem gelogen.
Vanaf nu houdt ik D*N aan het lijntje. Ik lieg niet, maar schrijf alles zo op dat het lijkt alsof ik achter hem sta, maar dat helemaal niet doe. Zo denkt hij nu waarschijnlijk dat ik , op zijn verzoek, een groene stem aan Elise heb gegeven, terwijl die toch echt naar Ibung ging  >:D. En daarmee is Ibung op het nippertje gered  ::feest::

Volgende groene stem gaat denk weer naar haar  ::jaja::

Bij de laatste eilandraad kreeg ik wel 3 groene stemmen   :o en dat lijkt er dan weer wel op dat D*N wat voor me geregeld heeft, dus misschien moet ik mijn mening nog herzien.

Met Schulz ben ik nog steeds lekker aan het pm-en en ook op het eiland is het gezellig. Dat laatste geldt ook voor KD (en zijn interim G_a) en voor MC. Marlie mag mij overduidelijk niet. Ik weet niet precies waarom, maar het is wel vervelend, want bij elke eilandraad levert dat me een gegarandeerde rode stem op. Ik hoop dat ze niemand mee krijgt. Of ik haar daarom ook zo snel mogelijk weg wil hebben? Dat weet ik nog niet.

En of M@ri@nne van Zuid nou iets tegen me heeft of gewoon leuk loopt te plagen voor de gein, zal hopelijk snel duidelijker worden.

Ik ga maar weer eens aan mijn contacten werken.

Daaaag biechtstoel.
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 15:18:03
Er is veel gebeurt de afgelopen tijd dus tijd voor een prive biecht:

Beste biechtstoel,

Poe wat een week....
Ook een zeer heftige week.
Maar liefst drie kandidaten die het spel moeten verlaten.
Waaronder bondgenoot elise!
Er zijn toch wat mensen uit de school geklapt!
ldHmolletje heeft niet op ibung gestemd maar op elise en Ycaris heeft haar groene stem ook zeker niet aan elise gegeven.
Daarintegen had ik wel een groene stem voor haar geregeld in ruil.
Daardoor worden we nu toch wat wantrouwig.
Staan wij er eigenlijk nog wel zo goed voor?
De opdracht was natuurlijk geniaal.
Ondanks dat schulz heeft gewonnen krijg ik ook de nodige faam voor mijn inzet.
Altijd handig.
Volgende stemming gaat weer close worden.
Ik verwacht dat bondgenoot Vieffan stemmen gaat krijgen.
om dat tegen te gaan kunnen we haar vier groene stemmen geven.
Maar eerst kijken voor wie marianne gaat.
Als zij voor iemand anders gaat hebben we er één minder nodig.
Wat ook geniaal is: MC benaderd mij.
Nadat ze hun eigen leider reaver eruit gestemd hebben, nieuwe leider Koekoe weg is en hun plan om het M-complot te vormen mislukt is, zijn ze vast zo wanhopig dat ze hun vijand om hulp vragen. >:D
Ik speel dit spelletje graag mee ;D.
Maar als het erop aan komt stem ik MC er lekker uit :P.
Eerst even Ycaris zwart maken zodat haar groene stemmen niets waard zullen zijn.
En als wij gaan stemmen Ycaris inlichten over de stemmen die ze krijgt en dan samen MC wegstemmen! >:D
Oh wat slecht jah weer van mij....
Ik hoop alleen dat ik niet naar zuid hoef!
Zit hier net veilig op noord.

D*N ::bravo::
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 15:19:27
Hey Swifty,

mijn groene stem voor kamp Noord gaat Mloesje.

Mijn rode stem voor kamp Zuid gaat naar ibung. Een geweldig teamlid, maar in dit spel is het 'Alles is voor Bassie'.

Groetjes Jan

en deze stem was er net 1 teveel voor ibung...
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 15:19:52
Vieffan was namelijk gered door Kamp Noord

hoi Biechtstoel  ::zwaai::

Hoewel ik heel blij ben dat ik nog in het spel zit was dit misschien niet de beste zet. Dat ik gered werd door zoveel stemmen heeft wat frictie veroorzaakt. Dolfie is er niet blij mee, maar ja. zij gingen allemaal op mij dus vind je het gek dat ik ga lobby'en.
Als het goed is hebben we Ycaris aan onze kant, maar twijfel er aan. Ze wil weten wie er allemaal bij ons horen en dat vind ik riskant om direct te vertellen. Straks lult ze het allemaal door en dan ben ik alsnog de lul. Komende week wordt spannend, als wij verliezen en het lukt om Dolfie of Daisy eruit te stemmen dan zit ik wel goed. Samensmelting is pas later aan de orde, eerst maar eens door deze fase heen komen.
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 15:20:20
D*N denkt nog steeds dat hij degene is die aan de touwtjes trekt ::)

biecht biecht!
Hallo biechtstoel!,

Ibung eruit! wie had dat nou verwacht ::).
Nou ehm.... waarschijnlijk ik ::). >:D
Het plan is helemaal geslaagd.
We hebben Vieffan gered!
Dolfie begint nu wel iets door te krijgen.
Ons complot is al een tijdje geheim gebleven maar ja 4 groene stemmen op Vieffan valt natuurlijk wel op. ::rofl::.
Op kamp noord is het lachen geblazen.
Ik heb er eigenhandig voor gezorgt dat Ycaris naar zuid gaat.
Mc wou namelijk Ycaris eruit hebben.
En nu kijkt MC weer wanhopig in het rond om een nieuw plan te maken ::rofl::, geweldig lachwekkend!
Hij stelt nu voor met de vier mannen een complot te beginnen.
Schulz ziet er helemaal niets in.
Ik laat het dus even lekker in het midden liggen en als we moeten stemmen zal MC er alsnog uit gaan! >:D.
Maar eerst Ycaris aan het complot ldH,vieffan, Jann proberen toe te voegen.
Het zal niet gemakkelijk worden maar ik heb er vertrouwen in.
Je kan altijd nog gaan chanteren >:D.
Nou ik ben nu wel gemeen genoeg geweest dus laat ik maar over de opdracht beginnen.
Heb zo'n zin in de volgende opdracht! ::tandpastasmiley::

 ::zwaai:: D*N


een leuke aanvulling:

Ik noem deze stemming de wraak van elise :P.
Eerst de vriendin van Vieffan weg, dus we nemen wraak en halen Dolfie's vriendin weg  ::hypocriet::.

Ibung zegt in haar biecht dat ze de lijntjes niet kan volgen.
Zal ik dat even voor haar uitleggen dan? ::rofl::
Okee hier beginnen we:

Vieffan, ldHmolletje en Jann hebben een complot.
Ldhmolletje heeft weer contact met mij en KD.
Vieffan, ik en KD hebben een finalecomplot.
Vieffan heeft een verbond met schulz die dat eerst had met elise.
schulz heeft weer contact met mij en KD.
KD heeft mloesje als bondgenoot.
Molcrazy en maud hadden een verbond met reaver en Koekoe maar dat werkte niet helemaal.
Koekoe besloot de leider(reaver) van zijn troon te stoten.
Toen werkte wij Koekoe eruit en bleven deze twee over.
Molcrazy heeft natuurlijk een verbond met zijn vriendin Daisy.
Daisy zit weer bij de oude dames in complot dolfie, ibung en marianne.
Marianne heeft weer contact met mij >:D.
En ik heb ook weer contact met marlie.
En sinds kort heb ik zelfs contact met mijn vijand Molcrazy.

Jah, als je de lijntjes niet kan volgen,kan het slecht met je aflopen ::rofl::.
Geen wraak voor ibung want ze zal hier pas na de finale achter komen ::hypocriet::

 ::zwaai::

haha ja, ik was zo tegen het complot van iwein/sergio.
Maarja er is ook al meerdere keren uitgewezen dat als ik niet in een complot had gezeten, dan had ik er nu al uitgelegen.
Het spel staat helemaal naar mijn hand, en dat is erg fijn ::trots::.
En jah niemand verwacht het van een anti complot iemand ::hypocriet::.
Hoop dat je een beetje hebt kunnen lachen om mijn biecht's.
Als ze na de finale bekend worden wil ik die reacties wel eens zien ::tandpastasmiley::.

 ::zwaai::
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 15:42:03
Toen kwam de muziekopdracht, en ja, daar had ik veel lol om, het voelde goed om jullie eens te slim af te zijn ;)
Noord verloor, en er moest iemand van hen weg...

He Marleen!

Bij deze mijn stemmen voor de eilandraad.

Mijn eerste rode stem gaat naar Molcrazy.
Mijn groene stem gaat naar LdHmolletje.


Motivatie bij mijn rode stem, die je na afloop van het spel op het forum kunt plaatsen.

Beste MC, mijn eerste rode stem gaat naar jou. Dat is een zuiver tactische stem. Wat die tactiek precies inhoudt, zal ik later nog uitgebreider uitleggen. We hebben in dit spel tot een dag geleden nog geen contact gehad, waardoor ik geen hoogte van je kon krijgen. Aangezien jij volgens mij goed ligt bij veel andere kandidaten, zoals Daisy, zie ik je als een geduchte tegenstander. Ik vreesde dat ik wel eens het doelwit zou kunnen worden van jou, Maud en Marlie, omdat ik met geen van jullie contact heb gehad gedurende dit spel.
Ik was dan ook compleet verrast toen je, de avond voor de deadline van het stemmen, mij  plotseling een PM stuurde om te overleggen over de rode stemmen. Eerlijk is eerlijk, dat bracht mij even aan het twijfelen over mijn stem op jou. Maar tegelijkertijd was jouw voorstel om Mloesje eruit te stemmen voor mij onacceptabel. Ik stem niet op Mloesje. Dat heb ik natuurlijk niet tegen jou gezegd, omdat je dan onraad zou ruiken...
Het is mij bekend dat jij hebt geprobeerd een M-complot te smeden met Mloesje, Maud en Marlie en daarnaast ook D*N hebt benaderd met het voorstel een 'mannencomplot' te smeden met hem, Schulz en mij. Bovendien ga ik ervan uit dat jij in ieder geval een afspraak hebt liggen met Daisy. Jij speelt het spelletje dus ook tactisch en zult mijn tactische stem dan hopelijk ook begrijpen...

Hoi Swifty,

Oeps, bijna vergeten te stemmen. Komt ie dan
Mijn groene stem gaat dit keer naar Mloesje. Zij heeft er nog niet zoveel en ik zie haar niet als bedreiging. Volgens die redenering zou Marlie hem moeten krijgen, maar ik heb al min of meer toegezegd Mloesje deze stem te gunnen. Bovendien heeft Marlie me een keer een rode stem gegeven  >:(

Succes met tellen en het maken van weer zo een mooi verhaal. Ik kijk er naar uit. Gelukkig zonder dat het dit keer al te spannend is voor mij persoonlijk.

Gegroet,
Ycaris


en zo moest Molcrazy vertrekken, achter elkaar werden de Vlaamse mannen van Kamp Noord weggestemd...
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 15:42:41
prive biecht nummero zoveel  ::rofl::...

Beste biechtstoel,

Ik vond de muziekkwis erg moeilijk.
Go_ahead die was ingevallen voor KD wou een plan maken om Vieffan te beschermen.
Hij stelde voor alle antwoorden van de opdracht doorte sturen naar Vieffan.
Ik had hier niet zo'n goed gevoel bij.
Ik ging ook echt voor de winst van kamp noord.
Maar okee kamp zuid was eerder.

ondertussen heb ik Ycaris steeds dichter bij het complot gebracht.
Nu is uiteindelijk de samenwerking tussen mij, Vieffan, Ycaris en schulz ontstaan.
Als belofte hebben we met zn vieren de samensmelting proberen te halen.

Een erg gezellige avond was dat voor de eilandraad!
Jammer dat Vieffan nu een extra rode stem krijgt.
En ze krijgt er al zoveel!

MC is eruit.
Tja.....Ik wist het natuurlijk.
Ik had heel gemeen een complot met MC.
We zouden voor mloesje gaan.
Ook KD ging hier in mee.
Uiteindelijk hebben we zoveel mogelijk mensen tegen MC opgezet zodat hij er nu uitligt!

Nu zijn er nog twee 'dissidenten' ( het klinkt wel politiek ::rofl::) over.
Maud en marlie.
Wie zal er als eerste gaan ::).
Nou ik heb zin in de volgende opdracht!

Toedels! ::bravo::

Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 15:46:50
Toen volgde de puzzelopdracht, waarbij vooral de schaakopdracht zorgde voor verhitte gemoederen. Zuid won, en Noord moest weer rode stemmen uitdelen.

He Marleen,

Mijn rode stem gaat naar Marlie.

Mijn groene stem gaat naar LdHmolletje.

Motivatie bij mijn rode stem, die je achteraf openbaar kunt maken:

Beste Marlie, mijn rode stem gaat naar jou. Je hebt in het spel duidelijk je eigen weg gekozen en was niet van plan je te binden aan een complot. Daarmee was je een vermakelijke kandidate, vooral in je 'vete' met Ycaris. Maar doordat je het spel individualistisch en niet echt tactisch speelde, heb je nu ook geen groep kandidaten achter je staan...

Intussen heb ik al bijna 300 pm's gehad over trivial survivor  :-X en wordt inmiddels beetje gek  ::rofl::.
Iedereen heeft complotten met elkaar en niemand vertrouwt elkaar nog.
Niemand wil intussen nog liegen want wat zei je ook al weer tegen persoon nummer 1 en wat tegen nummer 2. Ik ben inmiddels ook in die fase aanbeland. Houd me deze stemming even een beetje op de achtergrond in de hoop dat alles straks weer beetje duidelijk wordt.
Heel zuid wil een zwakke in noord erin houden door groene stemmen te geven. Heel leuk, maar past niet helemaal in mijn plan. Heb niet zo veel gezegd en gewoon mijn 'eigen' dingetje gedaan.
Het wordt wel steeds lastiger allemaal, heb wel nog steeds het idee dat de meesten geen idee hebben wat er allemaal gebeurd. Ik weet niet alle lijntjes, maar ik denk dat veel mensen meerdere lijntjes hebben lopen die niks van elkaar (mogen) weten.
Zo heb ik lijntjes naar KD en D*N lopen, en daarnaast naar Jann, Schulz en Ycaris. Sommige weten van elkaar anderen weer niet. Is lastig om met iedereen goed contact te houden.
Jann mag er van mij binnenkort wel uit, hij is lastig te controleren. Maar krijg tenminste wel info, wat ook erg belangrijk is. Ik vraag me af of hij alleen contact met mij heeft of of hij net als ik nog een grote alliantie 'on the side' heeft. Denk eigenlijk het eerste, want telkens bij het stemmen lijken de anderen niet door te hebben wat wij doen. Ben dan ook wel voorzichtig met info uitdelen. Iedereen is op een 'need to know basis'.

Langzamerhand begin ik een beetje meer na te denken over de laatste drie. Daar wil ik inzitten met KD en D*N. Maar heb toch het idee dat als het erom spant die twee samen gaan. Switchen is denk ik te laat dus ik hoop maar dat ik nog goed contact op kan bouwen met KD. Zodat hij mij mee neemt. Neem hem denk ik ook het liefste mee naar de finale, of misschien toch liever D*N? Tegen wie zou ik het meeste kans maken? Dat is lastig :P. Nou dat allemaal is natuurlijk voor latere zorg.  ::)

De enige kandidaat die dit spel zelfstandig, zonder enige stemafspraak e.d. speelde, Marlie, werd nu het slachtoffer van de complotten van de anderen. Ze speelde het moedig, maar helaas, zonder afspraken kom je niet heel ver in Survivor...
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 15:47:06
Hallo biechtstoel,

Het is alweer een tijdje geleden sinds mijn vorige biecht. Gelukkig mocht ik van de crew  :-* even terugkijken  ::gordijn:: wat ik de vorige keren ook al weer had gezegd. Dan hoef ik niets dubbel te vertellen.

Erg leuk was het om te zien hoe ik in mijn eerst biecht zeg dat ik D*N voor geen meter vertrouw  ;D. En ook bij mijn vorige biecht zei ik nog een keer dat ik D*N maar aan het lijntje houd, tot ik meer inzicht heb. Inmiddels hebben hij, Vieffan, Schulz en ik een pact gesloten dat we elkaar tot samensmelting zullen blijven steunen  ::bravo::. En dit keer geloof ik hem wel.

Het is best gezellig om met zijn vieren zo samen te spannen en te kijken wat de gevaren en mogelijkheden zijn en welke acties we moeten ondernemen. D*N en Schulz zitten nog steeds op Noord en ik zit nu bij Vieffan op Zuid. Deze spreiding is heel voordelig voor ons. Zo kregen Vieffan en ik bij de laatste eilandraad best wat info mee over wat Zuid wilde doen met de groene stemmen en dat hebben we natuurlijk netjes doorgebriefd  >:D. En ondertussen maar heel schijnheilig doen alsof ik buiten elke alliantie sta en niets weet  ::pinokkio:: . En omdat ik voor de tweede keer geen groene stemmen heb gekregen, denk ik dat iedereen het ook wel gelooft.

Regelmatig vraag ik me af of ik me hier nu schuldig over moet voelen en of mensen het me kwalijk zullen nemen. Maar van beide denk ik toch niet dat dat het geval is. Er zijn er meerdere die afspraken maken en mensen die iets anders doen dan ze zeggen. Bovendien zie ik het verschil niet tussen bijvoorbeeld gezamenlijk iemand wegstemmen en gezamenlijk een reddingsactie voor iemand op touw zetten, waardoor een ander moet vertrekken. Elke ronde moet er iemand weg, dat is niet anders, en ik wil het niet zijn. Wel hoop ik dat we zo vaak mogelijk zo kunnen stemmen dat degenen die het minst posten of het minst creatief posten, er uit vliegen. Maar tot nog toe is daar niet altijd even veel van terecht gekomen. En als M@ri@nne teveel een bedreiging vormt, zullen we ook proberen haar weg te krijgen. TS is net als het echte leven: hard en niet altijd eerlijk  ::hypocriet::.

Op beide eilanden samen zijn nu nog 12 deelnemers. Daarvan zal meer dan de helft de samensmelting halen!  ::cheerleader:: ::dans::

De opdrachten zijn tot nog toe erg leuk  ::ok::. Jammer dat ik vaak te laat aanhaak, waardoor bijvoorbeeld de sudoko en de crypto al helemaal opgelost waren, maar ik heb lekker mijn tanden in de schaakopdracht gezet (wat me doet herinneren dat ik nog een zet moet doen in het privépotje dat ik met Schulz speel). Helaas zonder resultaat. Maar achteraf heb ik een paar keer op het randje van de ontdekking gestaan.

Ehm, wat was de vorige opdracht ook al weer? Och, hoe kon ik het vergeten: de muziekopdracht! Was ook heel leuk. Alleen was ook daar alles al gevonden voor ik kon inhaken. Behalve fragment 6 dan. Ja, fragment 6.............. zucht.

Ik ben erg benieuwd naar de volgende. Ik hoop weer lekker moeilijk  ::vergroot::!
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 15:52:16
De volgende opdracht, That's the question, werd gewonnen door Noord. Na het vertrek van Molcrazy had Daisy me al dit geschreven:

Zeg, alle kandidaten ff op dat oude Survivor wijzen. Nou lig ik er ook binnen no-time uit. Bedankt hoor! :P ;)

Ik weet niet of de anderen gezien hadden dat Daisy de finale had gehaald in de versie van Survivor die Molcrazy had gewonnen...

De stemming wordt weer spannend, KD heeft alle scenario's uitgedacht en het lijkt erop dat in alle gevallen Daisy naar huis gaat. Als iedereen doet wat hij zegt :P.
Waarschijnlijk gaat Jann samen met Daisy en Dolfie stemmen. Ik had contact met hem maar ineens reageerde hij niet meer en ik hoorde hier en daar geruchten. Die vertrouwen we dus niet meer :P.
Ik hoorde ook dat het waarschijnlijk tussen Ycaris en mij gaat qua stemmen van de 'tegenpartij'. Ik heb dus Jann vertelt dat ik veel gevaar loop door de extra rode stem, hopelijk zien die anderen dat dan ook en stemmen ze mij. Dan weten we waar de rode stemmen vallen en kunnen we beter weten waar de groene stemmen heen moeten.
Mochten ze toch voor Ycaris gaan dan kunnen we haar redden met 1 groene stem. Ik heb er 3 nodig en we hebben (als het goed is) 4 groene stemmen tot onze beschikking. Ik heb er best wel vertrouwen in.

Wat me opvalt is dat er zo snel al heel veel info beschikbaar was. Al gelijk hoorde ik over jann, dolfie en daisy en hun plan, waar komt dan allemaal zo snel vandaan? Volgens mij kwam LdH ermee, vind dat toch beetje verdacht, wil hem er ook niet te lang inhouden.

Ik kan niet wachten tot de samensmelting, maar de dingen makkelijker denk ik :). Maar dan heb je ook met immuniteit te maken, dat kan ook nog lastig worden.
 ::joehoe::


Het weer tijd om een beetje te biechten ::rofl::.

Beste Biechtstoel,

de opdracht sudoku/crypto/schaken was nogal een harde opgave.
Het werd niet bepaald makkelijk.
Zo dicht bij de oplossing.......
Nouja... toen de stemming!
Marlie ging eruit...
Ik had wel wat contact met marlie, maar geen echt complot.
Ik hoorde van marianne en andere zuiderlingen dat maud beschermd zou worden ::vergroot::.
Dus moesten we wel voor marlie gaan.
Maar ik kreeg wel het idee zo heel veel vijanden te maken.
Dus ik dacht marlie gaat toch weg, ik stem met marlie mee.
Dus heb ik op maud gestemd, die de afgelopen drie rondes ook op mij heeft gestemd-> reden genoeg om er één terug te geven! >:D.

Nu zijn we al weer bezig met de volgende stemming.
Het gevaar begint overal weer toe te nemen.
Maar ons plan is nu waterdicht: daisy moet vertrekken!
Hoe zien jullie wel in de stemming ::trots::

 ::zwaai::

Hoi Swifty,

Mijn groene stem voor kamp Noord gaat naar M@ri@nne deze keer (omdat ik haar gezelligheid zo mis in ons kamp), en mijn rode stem in ons eigen kamp gaat naar Vieffan.
Steeds moeilijker wordt het, ik zat heel erg te twijfelen tussen LdHmolletje en Vieffan, maar na een sneaky overleg met iemand anders uit mijn kamp hebben we besloten een tactische stem uit te brengen.

Nu maar hopen dat die andere persoon wel te vertrouwen is.......

 ::zwaai:: ::zwaai::
Dolfie

...maar Daisy moest dus idd wel naar huis!
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 15:54:30
Kamp Noord won Tien voor Taal, en wederom moest er iemand van Zuid weg

Mijn groene stem gaat naar mijn goede vriend Schulz.

Mijn rode stem gaat naar Jann, omdat hij het minst actief is op het eiland.
Volgens mijn berekeningen krijgt hij er 3 en Dolfie er 2. Voor groen geldt denk: (hoogstens) 2 voor Jann, 2 voor Dolfie, 1 voor LdhM en dan krijg ik er nog één van mijn goede vriend Schulz  ::rofl::

En dan zeggen we  ::zwaai:: tegen Jann. Ik ben benieuwd of mijn voorspelling klopt.

Gegroet,
Ycaris

Ycaris had het niet goed gezien, Dolfie moest weg.
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 15:55:25
stemming geweest, tijd voor een privebiecht!

beste biechtstoel,

Zelfs Swifty had deze uitslag niet verwacht!
Ook ik moet toegeven dat dit niet helemaal zo gepland was ::rofl::.
Of nouja dolfie moest weg, dat was zeker.
Maar schulz naar zuid? :o.
Nu zitten wij nog met maud en marianne die samen gaan spannen :-\\.
Nouja, daar vinden we vast ook wel weer wat op! ::tandpastasmiley::.
Dolfie moest weg? Ja, dolfie moest weg.
Waarom dan?
Nou: Dolfie kreeg ons complotje door.
Ze wist volgens mij bijna alles.
Dat was te gevaarlijk, en daarbij is ze een sterke kandidaat.
Wel jammer dat het wat stiller gaat worden zonder Dolfie, maar het is niet anders.
Als je wilt winnen, zal je over lijken moeten gaan >:D ::rofl::.
Nou nu wachten tot de volgende opdracht.
Heb al een idee wat de opdracht wordt ::vergroot::.
Dus ben lekker aan het oefenen.

 ::zwaai::
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 15:57:42
Alweer een week geleden sinds de vorige geheime biecht. En er is een hoop gebeurt.

Zuid verloor 'What's the question' en moest naar de eilandraad. Nu was er wel heel druk overleg; zowel op Zuid als binnen onze alliantie (Vieffan, D*N, Schulz en ik). Binnen anderhalf uur kreeg ik 42 pb-tjes! Er gebeurt een hoop buiten het zicht van de camera's  ::jaja::

Op Zuid werd ik benaderd door LdhM met de waarschuwing dat ik misschien in gevaar ben. En of we samen op Daisy zullen stemmen, want die zou volgens Noord (wie-o-wie  ::rofl::) gevaarlijk zijn.

Even later kreeg ik een pb van Daisy om te vragen of ik mee wilde stemmen op Vieffan, want anders zou ik in gevaar zijn.

Het lijkt me duidelijk dat op Vieffan stemmen voor mij geen mogelijkheid was. Bovendien was het voor ons absoluut niet duidelijk hoeveel mensen Daisy mee had om op Vieffan te stemmen, en zelfs niet of Vieffan het werkelijke doelwit was. Het kon ook een dwaalspoor zijn en dat ze eigenlijk mij weg wilde stemmen.

Volgens D*N zat het met LdhM wel snor en dus was het snel duidelijk dat voor ons het meest verstandige en haalbare was om Daisy er uit te proberen te stemmen.

Er werd druk gerekend en gekeken wat er op het gebied van groene stemmen geregeld kon worden en ik kwam tot het volgende overzicht:
Groen   
D*N    Ycaris
Schulz    Vieffan
Mloesje    Vieffan
Maud    Daisy
KD    Vieffan
M@ri@nne Dolfie

Rood   
Vieffan   Daisy
Dolfie   Vieffan/Ycaris
Daisy   Vieffan/Ycaris
Jann   Vieffan/Ycaris
LdHmolletje   Daisy
Ycaris   Daisy

Voor de zekerheid mogelijke rode stemmen voor Vieffan of mijn eigen persoontje bij beide meegerekend en dan kwam de volgende uitslag
   Rood   Groen   Saldo
Vieffan   4   3   -1
Ycaris   3   1   -2
Daisy   3   1   -2

Mijn verleden was beter dan dat van Daisy en daarmee was dit een bevredigend resultaat.
Achteraf bleek dat Vieffan Jann met succes op Dolfie (om geen argwaan te kunnen wekken) had gezet en dat Maud Dolfie had beschermd. Maar verder klopte het en daarmee was het exit Daisy.

Daisy reageerde gelukkig heel sportief en had haar nog toe willen voegen dat het niet persoonlijk was, maar uit zelfbehoud. Maar ja, dat kon natuurlijk niet.

De volgende ronde (10 voor taal) verloor Zuid weer  :( Ik had dit keer echt keihard gewerkt, dus was best teleurgesteld. Dezelfde avond kwamen de pb-tjes al weer binnen, maar ik had even een nachtje nodig om het te verwerken  :\'(

En toen begon het spel van de stemming weer. Met de alliantie spraken we min of meer af dat ieder voor zich bepaalde wat ie wilde doen en dat we dan zouden doorrekenen of Vieffan en ik daarbij veilig waren. Ik wilde Jann er uit, omdat we die het minst op het eiland zagen. Vieffan wilde liever Dolfie weg. Weet eigenlijk niet waarom. LdhM en Dolfie namen apart contact met me op en ik gaf aan dat ik op Jann ging stemmen. Zij zeiden allebei hier in mee te willen gaan. Van Jann vermoedde ik dat hij op Dolfie zou stemmen, maar dat kon natuurlijk ook zomaar iemand anders zijn. Dan de groene stemmen van Noord voor Zuid. Ik was overtuigd van 3 stemmen voor Jann en kon me niet voorstellen dat hij veel groene stemmen zou krijgen, dus alles leek goed te zitten. Ik vroeg Schulz nog heel lief om een groene stem en kreeg die ::roos:: en daarmee was het wel klaar.

Ik was echt geschokt om te lezen dat Dolfie drie stemmen had gekregen. LdhM had blijkbaar gelogen en toch op Dolfie gestemd. De rat   :-X ::hypocriet::

Op het forum las ik weer dat mensen hier een bewijs van een complot in zagen. Wat dus wel grappig is, omdat er hier bij mijn weten weinig gecomplot is. Tenminste: ik denk dat de wijziging van stem door LdhM een eenmansactie was. Ooit zal ik het weten  ::nieuwsgierig::

Nog even over de groene stemmen van Zuid voor Noord. Niet onbelangrijk, omdat die zouden bepalen wie ons zou komen versterken. Ik had even gepeild op Zuid en men leek M@ri@nne te willen hebben. Uit de reacties van de mensen maakte ik op dat er twee mensen op M@ri@nne hadden gestemd, dus ik meende veilig op Schulz te kunnen stemmen (veilig, omdat we liefst de 2-2 verdeling zouden handhaven). Want, redeneerde ik: bij een gelijk aantal groene stemmen, telt de prestatie bij de laatste opdracht. Naar analogie van de eliminatiestemming. Maar nee, Swifty redeneerde anders en Schulz kwam over. Zou de productie dit bewust hebben gedaan om het de alliantie moeilijker te maken  ::vergroot:: ?

We gaan nu gewoon weer lekker puzzelen en dan zien we wel weer hoe de volgende stemronde gaat verlopen. Eén ding is zeker: ik wil er nog lang niet uit. Ik had nooit kunnen vermoeden dat dit spelletje me zoveel plezier zou verschaffen  ::dans:: (en tijd zou kosten  :-\\)

 ::zwaai:: Daaag biechtstoel  ::zwaai::

Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 16:02:04
En toen kwam er een leuke twist. Cijfers en letters, en de 2 slechtsten zouden afvallen. Ik vond het zelf een leuke twist, omdat nu duidelijk zou worden of de samenhang groot genoeg was, of dat ieder voor eigen gewin zou gaan.
Als je slim was zou je, in mijn ogen, deze proef gezamenlijk moeten oplossen, om het beste resultaat te bereiken. Dit resultaat stuur je door aan iedereen in jouw complot, zodat de kans groot is dat iedereen doorgaat.
Maar je kunt natuurlijk ook in paniek raken, denken dat je snel moet zijn en het allemaal alleen doen. Niet de beste tactiek, denk ik ::)

Beste biechtstoel,

toen ik de opdracht las was ik geschockeerd.
Ten eerste vallen de 2 die de opdracht het slechtst maken per direct af ::oink::.
Ten tweede kan ik helemaal niet rekenen.
Ik dacht: de tijd is de enige die mij kan helpen.
Ik heb dus snel ingestuurd, maar nu hoor ik van bondgenootje KD dat ik er best wel ver vanaf zit met het rekenen :o.
Ik vrees nu echt dat ik strax weg moet.
Als ik deze opdracht overleef, dan ligt de finale voor het oprapen.
Maarja..... ik kan alleen nog maar hard duimen dat er nog meer mensen zijn die deze opdracht hebben verprutst.

 ::zwaaisip::

Dit kostte D*N de kop, en helaas m@ri@nne ook, door een fout...  Als m@ri@nne naast maud was doorgegaan, was de samensmelting totaal anders verlopen.
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 16:04:52
En al weer snel een volgende biecht! Het is ook allemaal zo spannend en er gebeurt zo veel!

Allereerst een rectificatie op mijn vorige verhaal. LdhM heeft nooit ingestemd om op Jann te stemmen. Het ging meer zo: hij vroeg: wat doe jij? En kunnen we samenwerken? Ik zei: ja top, laten we op Jann stemmen. En toen heb ik nooit meer wat gehoord. In mijn gedachten was hij akkoord gegaan, maar niet dus. Stom hè   ::schaam::

Voorafgaand aan de lopende opdracht (cijfers en letters) heeft Swifty ons medegedeeld dat de twee slechtste inzendingen het spel moeten verlaten en dat er daarna een eilandraad plaatsvindt op het verliezende eiland. Ik weet niet of ze het bewust gedaan heeft  >:D, maar dat betekent dus dat het theoretisch mogelijk is dat er van ons eiland eerst LdhM en Jann moeten vertrekken en dat er vervolgens een stemming is tussen drie mensen van de alliantie: Vieffan, Schulz en ik.  :o Ik weet nu al wel dat Schulz en ik dan allebei op Vieffan zullen stemmen, maar wat er vanuit Noord gebeurt kan ik niet inschatten.

De nieuwe regel van Swifty heeft er voor gezorgd dat er geen overleg bij het kampvuur meer was, maar Schulz en ik hebben elkaar wel een paar keer bij de grote palmboom ontmoet om oplossingen uit te wisselen. Letters en cijferen a en c was ik zelf wel goed uitgekomen (3,5,en 4 letters en 2 keer 1 verschil met het antwoord), maar bij b ging ik zwaar de mist in . Ik had een verschil van 35 en hij kwam doodleuk met het goede antwoord aan  ::oink::. En toen was hij ook nog eens zo een gentelman om mij aan te bieden als eerste in te sturen ::hug::. Uiteraard heb ik dat geweigerd.
Overigens ook erg fijn dat we elkaars antwoorden even hebben kunnen controleren (zijn a en c waren anders dan die van mij, maar met hetzelfde verschil).

D*N is een stuk minder optimistisch over zijn inzending, dus we hebben hem even op zijn kop gegeven dat hij niet om hulp gevraagd heeft. Later bedachten we dat het maar goed was ook. Het is in het belang van Zuid dat er mensen afvallen op Noord. Mochten wij naar de eilandraad moeten, dan liefst met zoveel mogelijk zuiderlingen en zo min mogelijk noorderlingen die groene punten kunnen uitdelen.

Daarom hebben Schulz en ik besloten onze oplossing naar Vieffan en Jann te sturen. Wellicht hebben ze er wat aan. LdhM heeft al ingestuurd, dus dat heeft geen zin meer. Jann is nog niet eens online geweest  :o. Het is natuurlijk niet helemaal eerlijk tegenover D*N (die echt vreselijk in de zenuwen zit nu het op puzzelkwaliteiten ipv sjacheren aankomt  ::rofl::)), maar ja, we moeten eerst en vooral aan ons eigen hachie denken...... Ik hoop maar dat D*N dat ook begrijpt als hij na het spel deze geheime biecht leest  :-[

Nog meer dan een hele dag tot de oplossing komt en we weten wie er direct afvallen en of we naar de eilandraad moeten. Oh, laat me niet zo vlak voor de samensmelting afvallen! Ik heb zin in de samensmeltingsmaaltijd  ::ok::  ;D

Was getekend,
Ycaris
::zwaai::


Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 16:06:29
Beste Swifty,

Na een beetje overleg hebben Schulz en ik besloten dat we Jann op het moment het minst gezellig vinden en dus wat ons betreft mag vertrekken. Hoewel ik moet toegeven dat Vieffan op het moment ook niet erg aanwezig is: voor het laatst online eergisteravond. Maar ja hè: de alliantie. Ben benieuwd of ze op tijd zal stemmen .....
Kortom: rood voor Jann

En mijn groene stem zet ik nog even tactisch in: Mloesje. Ze is denk toch ten dode ( ::spook::) opgeschreven, maar ik wil liever geen groen aan een directe concurent geven.

Joehoe: ik zit bijna bij de laatste 7! Ben benieuwd hoe het spelletje vanaf nu gespeeld gaat worden.

Gegroet,
Ycaris

Bijna is niet helemaal Ycaris... Net voor de samensmelting ligt ze eruit!
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 16:07:45
Hiermee is Vieffans dubbelspel wel aan het licht gekomen:

men (Schulz en ycaris) zijn niet zo blij met mij. Volledig te begrijpen, heb alleen nooit gezegd dat ik op Jann ging stemmen. Alleen dat ik dacht dat hij eruit ging. Ycaris was veel te gevaarlijk vind ik en dit is het plan dat al gemaakt was.

sorry Ycaris, je was een leuke kandidate. Helaas red je het daar niet mee als je in Trivial Survivor zit.

Natuurlijk jammer dat er weer een actieve poster uitgaat, maar dat is het spel. Mensen die niet veel posten zijn er makkelijker uit te krijgen omdat dit een goede reden is als je mensen wilt overhalen :P. Het is een spel, helaas speelt niet iedereen dat hetzelfde. En dat wordt mij kwalijk genomen.

Ik verwacht dat Schulz een front tegen mij wil gaan opzetten, daar wens ik hem veel succes mee. We hebben bijna iedereen op een manier onder controle, of op z'n minst kunnen we er info over winnen.

Ik ben zeer benieuwd naar het verloop van het spel nu. Nu het ieder voor zich is wordt het lastiger denk ik.

In mijn achtste geheime biecht schreef ik per ongeluk 'eindbiecht' in plaats van 'geheime  biecht'  :-[, waarna ik schielijk aan Swifty vroeg dit aan te passen.
 
 :P Achteraf was dit dus toch een soort Freudiaanse verschrijving geloof ik.

Het is inmiddels duidelijk: Vieffan heeft me verraden. Ik baal daar stevig van. D*N heeft me eerst overgehaald voor haar te strijden en vervolgens om haar bij de alliantie te betrekken. Ook daarna heb ik me verschillende keren voor haar ingezet. En dan dit. De zegswijze: "it's all in the game" wil me nog niet echt overtuigen.

Met mijn eliminatie is ook mijn invloed verdwenen. Alleen in de finale kan ik nog mijn stem laten klinken. We zullen zien wat ik daarmee nog kan aanrichten  >:D
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 16:10:31
De individuele strijd barst los, en vanaf nu worden de proeven verdeeld tussen maar twee spelers, de echte puzzelaars? Als eerste wordt de filmproef gewonnen door maud.

He Marleen,

Mijn rode stem gaat naar Jann.

Toelichting voor achteraf:

Beste Jan,
Mijn rode stem gaat naar jou. Het lijkt een beetje gek: de vorige eilandraad gaf ik je een groene stem en nu een rode. Maar zoals ik je zojuist in een PM heb uitgelegd denk ik dat jouw exit nu onafwendbaar is. Je zou er nog één keer in kunnen blijven ten koste van Mloesje of LdH, maar daarna ben je alsnog de klos omdat je zo weinig groene stemmen hebt. Door nu op jou te stemmen voorkom ik dat Mloesje of LdH eruit gaat, als een van de twee plotseling twee rode stemmen zou krijgen.

Jann moet idd direct naar huis.
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 16:13:02
Dan de topografie, een opdracht waar LdHmolletje lang naar uit keek, maar die KD. glansrijk won.

Hi Marleen, dat was werkelijk een verslavend spel. Alleen jammer dat ik  vandaag om half 9 naar Enschede moest. Alleen hadden er wat minder vage Russische, Indische en Chinese plaatsen bijgemogen...

Mijn rode stem gaat trouwens naar: Schulz!

Groetjes

Een korte vandaag.
Ik zeg tegen KD. dat het raar is dat LdHmolletje wel online is maar niet heeft gereageerd en 10 minuten later krijg ik bericht van LdH. Hebben zij intensiever contact dan ik weet? Dat moeten we eens goed in de gaten houden...

Paranoïde.

LdHmolletje wordt niet helemaal meer vertrouwd. Er moet gestemd worden:

Ha Swifty,
waarschijnlijk mijn laatste uurtjes in het spel.
Ik vond het erg leuk, erg gelachen op Noord, het samenwerken op Noord met de opdrachten vond ik tof.

Vanaf samensmeling ging het echt om de overwinning en dat is niet helemaal mijn ding. Ik had ook niet heel veel met het samensmeling eiland.

Ik zou graag op Vieffan willen stemmen  ;D ,
maar ik wil graag dat Maud bij de laatste drie komt, dus ik ga voor LdHm.

Rood voor LdHm

groetjes en bedankt voor het spel!

He Marleen,

Mijn stem gaat naar Maud.

Tekstje voor achteraf:

Beste Maud,
Mijn stem gaat naar jou. Je ligt er nu zeker nog niet uit, maar ik wil graag alvast wat afstand van je nemen voor de finale. Je bent een populaire kandidate onder de afvallers. Daarom is het gunstig voor mij als ik nu alvast een voorsprong opbouw.

Vol schaamte ren ik weer eens naar de computer op mijn stem uit te brengen. Wat een idioot ben ik ook! 3 keer te laat mijn stem inleveren! Gelukkig lijkt het erop dat er nog niks is gebeurd deze keer. Zal Swifty nog niet online geweest zijn? Ik hoop het, ik schaam me kapot. Met veel tegenzin stuur ik mijn stem op, ik durf swifty niet meer onder ogen te komen  ::ohno::

Ik wacht elke keer tot het laatste moment met stemmen omdat dan meestal pas alles rond is. Voortaan ga ik meteen stemmen, kan ik later nog veranderen als het nodig mocht zijn.  ::schaam:: ::schaam:: ::schaam:: ::schaam:: ::schaam:: ::schaam::

(Ik durf me niet meer te vertonen op de MFD)
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 16:13:28
Ondanks zijn afscheidswoorden mag Schulz blijven en moet LdHmolletje naar huis!

::rofl::

ik had mijn eindbiecht al klaar om te verzenden  ::rofl::

het blijft enerverend!
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 16:15:48
De 'welke hoort er niet bij'-opdracht, dat was echt een heel stom moment van mij. Ik baalde zo dat ik eerst Mloesje tot winnaar had uitgeroepen, en dat later moest terugtrekken.

Hallo

Mijn rode stem gaat deze keer naar Maud.

Groetjes

maud bleek toch echt gewonnen te hebben, tot grote vreugde van Schulz (de Saar van TS ;D )

Hallo

Tja, dan wordt ik dus gedwongen om opnieuw te stemmen. Dan gaat mijn rode stem naar Schulz. Die is mij iets te blij dat de overwinning niet naar mij is gegaan.  ::)


Groetjes

Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 16:18:09
maud stelt een interessante vraag:

Hey Marleen,

Sorry dat ik je in een lastig parket heb gebracht  ::hug:: dat was niet de bedoeling.

Even een vraagje: Als iemand immuniteit heeft, maar wel de minste punten, moet degene dan vertrekken of weegt de immuniteit dan zwaarder?

Groetjes


Die beantwoord ik natuurlijk op het forum, ik kan niet de ene kandidaat meer info geven dan de andere. Ik geloof dat de vraag niet helemaal goed valt her en der...

Ha Swifty,

Ik ben benieuwd welk wonder me nu weer doet overleven:-)

Maar pak toch voor de zekerheid mijn rugzakje maar vast.

Rode stem is voor Mloesje.

Groet Schulz

He Marleen,

Mijn rode stem gaat naar Schulz.

Tekstje voor achteraf:
--------------------------------------------------------------
Beste Schulz,

Zoals je al weet gaat mijn rode stem nu naar jou. Dat heb ik je al laten weten in een PM.
De door jou bejubelde overwinning van Maud pakt helaas niet gunstig voor je uit, want nu is je vertrek onafwendbaar geworden.

En dat klopt, Schulz moet nu echt naar huis.
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 16:18:37
Nog even wat info van eerder in het spel:


Marlie is een beetje gefrustreerd en dat is ergens wel logisch: zij is de enige die in het spel geen complotten of stemafspraken is aangegaan. (ik ben gedurende het spel steeds behoorlijk goed geïnformeerd geweest over alle stemafspraken en durf mijn hand ervoor in het vuur te steken dat verder iederéén heeft deelgenomen aan complotten of het in ieder geval heeft geprobeerd)
Marlie heeft het spel in mijn ogen ontzettend vrij naïef gespeeld en is nu boos dat het spel één en al gesjoemel is.  ;) Overigens heeft ze het juist aan die houding te danken dat ze nog relatief lang in het spel is gebleven: ze vormde voor niemand een bedreiging... ;D
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 16:20:16
De sportquiz wint KD. weer. De laatste stemming voor de finale is dan eigenlijk al duidelijk, Mloesje zal moeten vertrekken. Er wordt dus tactisch gestemd:

He Marleen,

Mijn laatste rode stem voor de finale gaat naar Maud.

Tekstje voor achteraf:

Beste Maud,

Mijn laatste stem gaat naar jou. Je bent populair onder de afvallers en daarom wil ik graag met een voorsprong de finale ingaan. ;)
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Swifty op 21-12-2010, 16:22:27
Ik babbel wat met KD. over de Virtual Mole (waar wij beiden als eersten afvielen) vs Trivial Survivor (sorry Daisy ::sorry:: )

Precies, de Virtual Mole is meer gokwerk. Ik vond dit veel leuker. ;D Ook al nemen een paar mede-kandidaten me mijn tactiek straks mogelijk kwalijk.

Ik kan je nu ook wel verklappen dat ik met een paar bondgenoten vanaf het begin actief ben geweest op een besloten, extern forum. Daar hebben uitgebreid onze weg naar de finale uitgestippeld.  :D :P

en over zijn ene leugen:

Dat was tegen Molcrazy. Hij stelde voor om Mloesje eruit te stemmen en was daarin nogal volhoudend. Ik probeerde nog voor te stellen dat we voor Maud of Marlie konden gaan, maar hij wilde per se op Mloesje stemmen en zei dat D*N dat ook zou doen. Dus toen heb ik maar gezegd dat ik akkoord was en toch op Molcrazy gestemd. ;)

Verder heb ik wonder boven wonder nooit hoeven liegen. Ik heb natuurlijk meestal geen openheid van zaken gegeven: bijv. LdH wist niet dat ik sowieso nooit op Vieffan of Mloesje zou gaan stemmen. Hij nam dus waarschijnlijk aan dat ik zou proberen met hem de finale te halen. Maar dat heb ik hem feitelijk nooit beloofd. Na de samensmelting heb ik de anderen vooral feitelijke informatie gegeven en die dan op zo'n manier uitgelegd dat ze voor mij gunstig zouden stemmen.
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: LdHmolletje op 21-12-2010, 20:33:10
Ycaris:
Ik was echt geschokt om te lezen dat Dolfie drie stemmen had gekregen. LdhM had blijkbaar gelogen en toch op Dolfie gestemd. De rat   

Op het forum las ik weer dat mensen hier een bewijs van een complot in zagen. Wat dus wel grappig is, omdat er hier bij mijn weten weinig gecomplot is. Tenminste: ik denk dat de wijziging van stem door LdhM een eenmansactie was. Ooit zal ik het weten 
   

Tja, aangezien ik met Jann regelmatig contact had en hem meer vertrouwde dan sommige anderen besloot ik inderdaad mijn stem te wijzingen!
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Schulz op 21-12-2010, 20:41:43
Geweldig Swifty! Met veel plezier gelezen. Ik heb helaas nooit begrepen dat dit de bedoeling was. Balen, hoewel misschien ook maar goed ook, want ik was waarschijnlijk wel heel naïef over was gekomen  ::rofl:: . Want iedereen waarmee ik samenwerkte kreeg wat ie wilde. En me verder ook nooit druk gemaakt om andere complotten, tot de samensmelting dan. Dat legde me trouwens ook geen windeieren, want tot de samensmelting had ik geen rode stem.
En vanaf de samensmelting zat ik er alleen nog maar in om Maud naar de finale te brengen, daarom was ik ook zo blij dat Maud die opdracht won, daardoor was ze zeker van de finale  ::ok::
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: LdHmolletje op 21-12-2010, 20:50:49
Nou Schulz, jij ben zeker niet de enige naïeveling geweest... ::jaja:: Ik ben er ook vol ingestonken. En ik kan ook meteen mijn grootste fout zeggen: dat ik bij de eerste of tweede Zuidstemming Vieffan in het spel had gehouden en me min of meer had laten ompraten niet op haar te stemmen... Tja, bij mij waren ook de eerste 2 rode stemmen te veel...

Ik had er trouwens bij het geven van mijn groene stemmen niet aan gedacht dat alleen de groene stemmen zouden blijven staan na de samensmelting. Ik had gedacht dat je het verschil van groen en rood zou meenemen naar de samensmelting. Blijkbaar niet goed gelezen. Ik denk dat ik dan nooit constant mijn groene stemmen aan KD zou hebben gegeven, gezien zijn puzzelkwaliteiten...
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: KD. op 21-12-2010, 20:54:47
Maar dan had je ze ook niet teruggekregen.  :P ;)

Ik ben nog volop aan het lezen, best grappig.   ;D

Schitterende quote van Ycaris:
Citaat
En ik word hiervan min of meer op de hoogte gehouden door zowel D*N (die het volgens mij met iedereen doet) als Schulz.
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: LdHmolletje op 21-12-2010, 21:05:43
Maar dan had je ze ook niet teruggekregen.  :P ;)
Geloof het of niet, ik heb niet alles wat ik dacht aan jou vertelt! ::rofl:: Had ik mijn stem veranderd had ik dat zeker niet aan jou verteld... ::tandpastasmiley::
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: reaver op 21-12-2010, 21:09:20
Ik zat een beetje met een gemengd gevoel toen ik de biechten las.  Ergens omdat mijn 'eerste' biecht die ik stuurde nogal aan de overdreven zelfzeker kant was, anderzijds dat ik niet op mijn intuïtie kon rekenen aangaande het vertrouwen van mensen in dit spel.

Het blijkt wel dat de 2 van de 3 die van den beginne eruit wilde (D*N en KD) geduchte tegenstanders zijn geweest.

D*N, de benjamin van de ploeg met een hoge gunfactor(door anderen), die zich overal in en uit kon lullen als de beste en alles netjes in elkaar kon puzzelen doordat enkele personen van mijn gewenste alliantie blijkbaar hele andere plannen hadden tegenover mij en alles hem netjes in de schoot geworpen hebben.   

KD daar verwachtte ik van dat hij het goed zou doen in de opdrachten.  

Mijn verzoek om niet geen allianties bekend te maken op het forum om dit te beschermen tegen 'slechte verliezers'...  ::schaam:: terwijl ik het eigenlijk zelf was en deels altijd zal blijven.  Nu ik de biechten hier lees bevestigd het mijn vermoeden dat ik had na mijn exit dat ik eigenlijk kansloos was vanaf het spel eigenlijk nog moest starten.  
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: -ELISE- op 21-12-2010, 21:20:36
Citaat van: KD. op 17.12.2010, 13:53:10
Precies, de Virtual Mole is meer gokwerk. Ik vond dit veel leuker. Grin Ook al nemen een paar mede-kandidaten me mijn tactiek straks mogelijk kwalijk.

Ik kan je nu ook wel verklappen dat ik met een paar bondgenoten vanaf het begin actief ben geweest op een besloten, extern forum. Daar hebben uitgebreid onze weg naar de finale uitgestippeld.  Cheesy Tongue

We zullen dat forum openbaar maken, maar dat moet vieffan even doen, nog even geduld dus. Er zal denk ik veel duidelijk worden over hoe het spel vanuit ons is gespeeld
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Daisy op 21-12-2010, 21:35:23
We zullen dat forum openbaar maken, maar dat moet vieffan even doen, nog even geduld dus. Er zal denk ik veel duidelijk worden over hoe het spel vanuit ons is gespeeld

Goh, een extern forum, waar ken ik dat van? Test, Molcrazy ::) ;D

Nee, juist heel slim. ::ok::
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Test op 21-12-2010, 21:36:20
Goh, een extern forum, waar ken ik dat van? Test, Molcrazy ::) ;D

I know nothing.... ;D
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Daisy op 21-12-2010, 21:38:20
Ow, ik ben trouwens bezig met de bewerking van m'n echte eindbiecht, want die nu het forum staat, is natuurlijk puur voor de show. Ben benieuwd of er nog dingen uitkomen die mensen niet wisten. ;)
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Dolfie op 21-12-2010, 21:42:27
Vieffan die mij als "hoofd" van een alliantie zag  ::rofl:: ::rofl::

Wat een gerommel allemaal............

Ik ben niet geschikt voor dit soort spelletjes, dat is me nu wel duidelijk  ::schaam::

Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: reaver op 21-12-2010, 21:44:31
en dit stuurde koekoe rond aan wat andere kandidaten:

Citaat van: koekoe op 24.10.2010, 09:00:37

Heya   Joehoooeee
Ik stuur dit eerst enkel even naar jullie want de anderen ken ik helemaal niet.
Zullen we reaver eens "een peer stoven?"
Hij wil dus 3 dingen:Allereerst enkel Nederlanders proberen eruit te krijgen.

Het spel wil hij dus volledig naar zijn hand zetten en ons voor zijn kar spannen.Ergens in een PM zei hij het niet letterlijk,maar het kwam er op neer dat wanneer hij de samensmelting zou halen,of zichzelf safe voelt,de mensen die hij achter zich gekregen had,er ook zou proberen uit te flikkeren(inclusief degene van jullie kamp die hij benaderd heeft en eventueel op zijn voorstel zouden ingaan......)


Hier wil ik wel ff kort op reageren  ::jaja::

Mijn vraag ging om een Belgian powe core aliance te lanceren met MC erbij aangezien we met 3 belgen zijn en ook de enige belgen zijn vind ik het net abnormaal om op een Nederlander te stemmen...  ::)

Met een alliantie van 10 waarvan ik met 4-5(incl de 2 belgen) contact wilde hebben en de basis-alliantie zou vormen om de samensmelting in te gaan en waren de contacten die jullie elk hadden idd mogelijk geen probleem voor mij omdat ik met de anderen geen contact had en zouden ze me op een later niveau ook niets kwalijk kunnen nemen.  

Ik ben nog steeds overtuigd dat dit een vrij strak plan was en ook vruchtbaar was geweest voor de basis van 5-6 indien iedereen zijn 'beloftes' nagekomen had.
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: tdietz op 21-12-2010, 21:49:52
whahahha, geweldig om dit allemaal te hebben gelezen

chapeau voor ycaris en D*N voor hun fantastische berichten

ik had nooit gedacht dat D*N het grote brein was qua complotten
positief verrast ::bravo::
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Loezel op 21-12-2010, 21:55:13
 ::rofl:: Leuk om te lezen zeg.
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Daisy op 21-12-2010, 21:57:09
Ben ik bezig met een ‘ultra geheime biecht’, komt de ontknoping van het spel ineens online. Nou ja, dan maar iets minder geheim. :P

Laten we bij het begin beginnen. Of MC en ik een stemafspraak hadden? Uiteraard, dat viel natuurlijk te verwachten. We gingen er vanuit dat weinig mensen maar de vorige Survivor kenden. Dat bleek als snel een foute inschatting en daarmee hebben we denk ik ons eigen graf gegraven. Doordat we ons redelijk safe waanden, hebben we onder onze neus anderen een veel sterker pact laten vormen. MC heeft op zijn eigen eiland nog wat complotjes geprobeerd te smeden (zoals het M-pact), maar zoals bekend is dat niet succesvol gebleken. En m’n eigen poging tot een coupe … daar weten we van hoe het is afgelopen.

Maar goed, terug naar het begin. Ik weet niet meer wie het suggereerde, maar een Belgen complot Reaver/MC/Koekoe leek me wel een goed idee en die had ik best wel willen steunen. Helaas kwam ik in m'n eentje op het andere eiland terecht. Ik vroeg M@ri@nne of we elkaar wat konden helpen en dat kon, maar of ik er echt iets aan gehad heb weet ik niet. Ik ging er vanuit dat Dolfie ook voorlopig niet op me zou stemmen, dus ik voelde me in het begin wel safe.

Kamp Zuid won de eerste eilandraad en MC en ik gaven elkaar een groene stem. KD kreeg, vanwege het winnen van de proef (en waarschijnlijk ook vanwege wat stemafspraken) heel veel groene stemmen. Ook de 2e proef wonnen we (dankzij LdHmolletje). Ik twijfelde wat te doen. Er werd heel wat rond gePMed in ons kamp, maar Vieffan, -ELISE- en KD hielden zich behoorlijk afzijdig. Ik had het vermoeden dat er een stemafspraak was tussen die drie en meldde dat aan MC. Ik kan me nu wel voor m’n kop slaan dat ik er verder niets mee gedaan heb. Ik heb MC een groene stem aan KD laten geven in de hoop dat ie van mijn eiland af ging. MC’s stem blijkt uiteindelijk de doorslag te hebben gegeven (al moest ik de spelleidster nog wel even op de regels wijzen ;)). Het doel was simpel: Vieffan en KD moesten uit elkaar getrokken worden, want die stonden veel te sterk tegenover mij. Dit is waarschijnlijk uiteindelijk MC’s eigen ondergang geworden (en heeft uiteindelijk Vieffan en KD wel geholpen), maar dat kon ik toen nog niet weten.

Van Kamp Noord  werden als eerste Reaver en Koekoe eruit gestemd. Reaver werd te gevaarlijk geacht en Koekoe was een simpel slachtoffer van een sterk blok. Toen werd me al duidelijk dat ik snel meer alliantiepartners moest vinden, want op Noord zat veel onbetrouwbaar volk. Maar ook op m’n eigen eiland vertrouwde ik het zaakje niet.

De 3e proef ging verloren. Wat er na de proef gebeurde is uitermate cruciaal voor het verloop van het spel geweest. Ik miste het begin van grote PM ronde tussen M@ri@nne, Jann, LdHMolletje, Dolfie, ibung en mijzelf. –ELISE- en Vieffan waren in onze ogen niet actief genoeg en 1 van hen moest eruit. Uiteindelijk werd door een meerderheid besloten op –ELISE- te stemmen, maar ik achtte zelf Vieffan gevaarlijker. Om mezelf niet teveel bloot te geven, besloot ik heel braaf in te stemmen, maar als ik er eerder was geweest had ik er wel door kunnen drukken dat Vieffan er uit had gemoeten. Ik was desnoods zover gegaan nep bewijs te maken dat ik via via had vernomen dat KD en Vieffan een complot hadden (toen niet wetende dat het écht zo was). Maar ik was eenvoudigweg gewoon te laat. Ik weet zeker dat als Vieffan toen het spel uitgestemd was, het spel misschien anders was verlopen. Wellicht had –ELISE- de plek van Vieffan wel ingenomen, maar helemaal zeker weten zullen we dat natuurlijk nooit.

Maar goed, na de 3e ronde werd me wel duidelijk dat je voor het spel héél actief moest worden en ik daar weinig tijd voor had. Ik heb zelfs op het punt gestaan om op te geven (ik vond namelijk dat ik me niet volledig kon inzetten), maar uiteindelijk besloot ik dat toch niet te doen, want dat was me mijn eer te na. Na ronde 4 stemde ik uiteraard weer op Vieffan, maar toen Ibung eruit vloog werd me duidelijk dat Vieffan zelf wat had gelobbyd, ongetwijfeld bij onze mannelijke eilandbewoners van Kamp Zuid.

[ to be continued ... ]
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Loezel op 21-12-2010, 22:00:49
maud stelt een interessante vraag:
 

Die beantwoord ik natuurlijk op het forum, ik kan niet de ene kandidaat meer info geven dan de andere. Ik geloof dat de vraag niet helemaal goed valt her en der...

En dat klopt, Schulz moet nu echt naar huis.

Haha, het was ook echt niet duidelijk hoor, dat die vraag van Maud kwam.  ::)
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Schulz op 21-12-2010, 22:02:24
Haha, het was ook echt niet duidelijk hoor, dat die vraag van Maud kwam.  ::)
fluisterde ik Maud in, net zoals dat ze dat extra punt had met de proef  ;D
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Loezel op 21-12-2010, 22:04:34
Dat was dan een beetje dommig schat. Als je dat niet had gedaan, had je de finale misschien nog kunnen halen. Maar geeft niks hoor.  ::bravo:: (Of had je al zo weinig punten, dat die zelfde spelregel jou ook de das om had kunnen doen?)
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Daisy op 21-12-2010, 22:05:28
[deel 2]

MC was het volgende slachtoffer. Hij was er zelf al bang voor, maar toen het zover was, was het voor mij een simpele optelsom: ik zou de volgende zijn. De enige reden dat ik nog een ronde mocht blijven is dat M@ri@nne de puzzelproef won. Vieffan en i k hebben die zaterdagavond flink wat tijd in de sudokupuzzel gestoken. Ik was vrij verbaad dat we die proef wonnen (omdat ik na het inleveren van de sudoku er nog een fout in ontdekte), maar ik denk achteraf dat wellicht Vieffan onze sudoku naar Noord gelekt heeft, waardoor zij waarschijnlijk ook met een foute sudoku zaten. (meestercomplotters, kunnen jullie dit bevestigen of ontkennen??) 

Ik begon ondertussen echt spoken te zien. M@ri@nne probeerde de ronde ervoor er van te overtuigen dat ik een groene stem aan Maud moest geven (en niet aan MC, zoals ik aan haar en Dolfie voorstelde) omdat die in gevaar zou lopen. Toen MC er vervolgens uit lag en Maud geen enkele rode stem kreeg, vertrouwde ik natuurlijk M@ri@nne natuurlijk niet meer. Zeker omdat Maud zelf ook maar 1 groene stem kreeg, en die zou van Dolfie geweest zijn. Op wie had M@ri@nne gestemd? Of had Dolfie gelogen?

Mij is nog steeds niet duidelijk hoe diep die samenwerking tussen M@ri@nne en Maud nou zat en of Dolfie er ook bij betrokken was, maar als we die proef hadden verloren had ik nog één strohalm. Wat niemand weet is dat ik een complot zou hebben willen smeden om M@ri@nne uit het spel te stemmen. Ik had dan met Vieffan in zee gemoeten, maar die gok had ik wel willen nemen, omdat ik denk dat ze het wel had zien zitten. M@ri@nne was met veel groene stemmen immers een grote concurrent voor haar. Omdat we de proef wonnen en M@ri@nne vervolgens naar Noord verhuisde, viel mijn plan in duigen. Als mijn redenering niet klopt, sorry M@ri@nne, maar je snapt ongetwijfeld dat ik de motivatie om op Maud te stemmen niet meer geloofde toen ik het eindresultaat van de stemming zag. ;)

Om mezelf te redden, de proef erop werd immers verloren, moest ik vervolgens op mijn eigen eiland gaan lobbyen. Eerst Jann benaderd, omdat ik die nog het meest ‘omkoopbaar’ achtte. Hij wilde wel tegen Ycaris samenspannen, en LdHMolletje zou ook meedoen. Omdat ik snel het gevoel kreeg dat het niet ging werken en ik wel verraden zou worden, heb ik Ycaris ingelicht en besloten met haar (en Dolfie) op Vieffan te stemmen. In het bijzondere geval ik toch geen stemmen zou krijgen, zou ik misschien wel wat verwarring op het eiland gezaaid hebben, wat me een wellicht volgende ronde zou kunnen helpen. Maar zoals inmiddels bekend ben ik die week met 3 stemmen uit het spel gestemd. Jammer, maar ik zag het van verre aankomen.

Nou biechthut, dit was het dan. Het was leuk. Tot een volgende keer? Who knows?

P.s. natuurlijk is voor een fanatieke speler als bijv. een KD Trival Survivor leuker, je hebt er namelijk zelf invloed op verloop van het spel. Virtual Mole is veel gissen en hopen dat je de schrijvers redeneringen snapt. Het is leuk, maar anders. Niet te vergelijken dus. Ik neem KD en Swifty dan ook niks kwalijk hoor. ;) [reclamemodus]Er kan nog aangemeld worden voor editie 2![/reclamemodus]
en

P.s. 2 Voel je vrij om mij te corrigeren waar ik qua gedachten volledig de mist in gegaan ben. (Graag zelfs, want volgens mij heb ik heel wat spoken gezien ;D)
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Schulz op 21-12-2010, 22:07:30
Dat was dan een beetje dommig schat. Als je dat niet had gedaan, had je de finale misschien nog kunnen halen. Maar geeft niks hoor.  ::bravo:: (Of had je al zo weinig punten, dat die zelfde spelregel jou ook de das om had kunnen doen?)
ik wilde niet naar finale, lieverd. Maar dat had ik al geschreven.
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: KD. op 21-12-2010, 22:15:09
Ik was vrij verbaad dat we die proef wonnen (omdat ik na het inleveren van de sudoku er nog een fout in ontdekte), maar ik denk achteraf dat wellicht Vieffan onze sudoku naar Noord gelekt heeft, waardoor zij waarschijnlijk ook met een foute sudoku zaten. (meestercomplotters, kunnen jullie dit bevestigen of ontkennen??) 

Nee, Vieffan heeft ons geen antwoorden gegeven. Ik weet nog dat ik zelf een tijdje bezig ben geweest met online sudoku-oplossers. Volgens mij zat dáár uiteindelijk geen fout meer in (het is door zowat iedereen gecheckt), maar misschien hebben we er met z'n allen overheen gekeken.  :o
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: KD. op 21-12-2010, 22:56:01
Op het externe forum staan allemaal buitengewoon interessante en relevante gesprekken. Ieder topic staat vol met wereldschokkende onthullingen, neem nu het topic 'Kamp Zuid':

Citaat van: -ELISE-
Hier kan alles besproken worden over wat er in kamp Zuid gaande is wat handig kan zijn voor de alliantie.
Citaat van: KD.
Hoe oud is Schulz eigenlijk? Is hij echt zo'n oude man, zoals steeds wordt gesuggereerd? ;D
Citaat van: D*N
weet niet, zijn leeftijd is niet zichtbaar ( waarschijnlijk omdat het een groot getal is ;))
maar Swifty noemde na de fotoquiz dat schulz van Ycaris haar leeftijd is.
Hoewel die ook niet zichtbaar is :P.
ik gok wel minstens 50 plus.  ;D
Dus dat is best wel oud.  :o
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Ycaris op 21-12-2010, 23:23:48
Citaat van: D*N

Citaat
weet niet, zijn leeftijd is niet zichtbaar ( waarschijnlijk omdat het een groot getal is )
maar Swifty noemde na de fotoquiz dat schulz van Ycaris haar leeftijd is.
Hoewel die ook niet zichtbaar is .
ik gok wel minstens 50 plus. 
Dus dat is best wel oud. 


Hmmmm, Schulz is minstens 50 plus en van mijn leeftijd dus....., ik ben ook minstens 50 plus ??? En toch heb ik een kind dat inmiddels net wél zijn tweede verjaardag heeft gevierd  ??? Leuk hoor, zo een 'iets oudere'  moeder   ::rofl::
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: D*N op 21-12-2010, 23:25:28
geweldig dat ibung dolfie totaal niet vertrouwde terwijl wij dachten dat die twee aan het samenspannen waren ::rofl::.
Citaat van: D*N
 

Hmmmm, Schulz is minstens 50 plus en van mijn leeftijd dus....., ik ben ook minstens 50 plus ??? En toch heb ik een kind dat inmiddels net wél zijn tweede verjaardag heeft gevierd  ??? Leuk hoor, zo een 'iets oudere'  moeder   ::rofl::
::rofl:: sorry ::roos::
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: D*N op 21-12-2010, 23:31:00
D*N denkt nog steeds dat hij degene is die aan de touwtjes trekt ::)

was dat niet zo dan? ::)
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Dolfie op 21-12-2010, 23:32:31
Ik dacht het niet, als ik het goed gelezen heb......

Volgens mij moest je nog het een en ander uit de knoop halen D*N  ;D

(http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQqNSiaUuf6j2I2ugNd3aYgLNqWVlpEZhCCnwmPbrPEEplCq8f4)
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: D*N op 21-12-2010, 23:34:24
Ook Ycaris speelt dubbelspel, en dat valt niet mee ;D

Ycaris toch ::ohno::
en het dan niet leuk vinden dat ik een complot met kd en vieffan had ::rofl::, jij zat hier dik dubbelspel te spelen ::ok::
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: D*N op 21-12-2010, 23:36:01
Ik dacht het niet, als ik het goed gelezen heb......

Volgens mij moest je nog het een en ander uit de knoop halen D*N  ;D

(http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQqNSiaUuf6j2I2ugNd3aYgLNqWVlpEZhCCnwmPbrPEEplCq8f4)
nou er zaten een paar bij die ik moest temmen :P.
Maar opzich is het toch redelijk gelukt? ::roos::
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: LdHmolletje op 21-12-2010, 23:37:06
–ELISE- en Vieffan waren in onze ogen niet actief genoeg en 1 van hen moest eruit. Uiteindelijk werd door een meerderheid besloten op –ELISE- te stemmen, maar ik achtte zelf Vieffan gevaarlijker. Om mezelf niet teveel bloot te geven, besloot ik heel braaf in te stemmen, maar als ik er eerder was geweest had ik er wel door kunnen drukken dat Vieffan er uit had gemoeten. Ik was desnoods zover gegaan nep bewijs te maken dat ik via via had vernomen dat KD en Vieffan een complot hadden (toen niet wetende dat het écht zo was). Maar ik was eenvoudigweg gewoon te laat. Ik weet zeker dat als Vieffan toen het spel uitgestemd was, het spel misschien anders was verlopen. Wellicht had –ELISE- de plek van Vieffan wel ingenomen, maar helemaal zeker weten zullen we dat natuurlijk nooit.
Kijk, deze actie ook van mijn kant zie ik als mijn enige echte fout... Ik had me gewoon niet moeten laten ompraten door bepaalde noorderlingen om niet op Vieffan te stemmen... :-\\
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: KD. op 21-12-2010, 23:37:46
Citaat
POLL: Welke bondgenoot vertrouw jij het minst?
Welke bondgenoten vertrouw jij het minst? (2 antwoorden mogelijk)
Je mag tot 2 opties selecteren.

Jann 3   38%
LDHmolletje 2   25%
M@ri@nne 1   13%
Mloesje 0   Geen stemmen
Schulz 1   13%
Ycaris 1   13%
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: D*N op 21-12-2010, 23:44:47
Ycaris die me voor geen meter vertrouwd ::rofl::
Maar dankzij mijn goede woorden stemt ze mak mee *evil*.

 ::roos::
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: D*N op 21-12-2010, 23:53:03
Hier wil ik wel ff kort op reageren  ::jaja::

Mijn vraag ging om een Belgian powe core aliance te lanceren met MC erbij aangezien we met 3 belgen zijn en ook de enige belgen zijn vind ik het net abnormaal om op een Nederlander te stemmen...  ::)

Met een alliantie van 10 waarvan ik met 4-5(incl de 2 belgen) contact wilde hebben en de basis-alliantie zou vormen om de samensmelting in te gaan en waren de contacten die jullie elk hadden idd mogelijk geen probleem voor mij omdat ik met de anderen geen contact had en zouden ze me op een later niveau ook niets kwalijk kunnen nemen.  

Ik ben nog steeds overtuigd dat dit een vrij strak plan was en ook vruchtbaar was geweest voor de basis van 5-6 indien iedereen zijn 'beloftes' nagekomen had.
het plan kwam redelijk overeen met die van ons!
alleen hadden wij meer vertrouwen en hebben we elkaar zelfs tot in de finale niet verlinkt!
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: LdHmolletje op 21-12-2010, 23:55:37
het plan kwam redelijk overeen met die van ons!
alleen hadden wij meer vertrouwen en hebben we elkaar zelfs tot in de finale niet verlinkt!
Dan een gemene vraag van mij: stel: KD, ELISE, Vieffan en jij zouden alle vier de laatste vier hebben gehaald, en jullie zouden gewoon allemaal makkelijk de finale kunnen halen; hoe hadden jullie die situatie dan behandeld? ::trots::
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: D*N op 21-12-2010, 23:58:15
Dan een gemene vraag van mij: stel: KD, ELISE, Vieffan en jij zouden alle vier de laatste vier hebben gehaald, en jullie zouden gewoon allemaal makkelijk de finale kunnen halen; hoe hadden jullie die situatie dan behandeld? ::trots::
oh daar hadden we over nagedacht:
Kd en ik begonnen met het complot.
Toen werd vieffan er bij gehaald en die haalde elise erbij.
Dus elise was het vierde wiel aan de auto...
elise was dan weggegaan.
maar dat zou nog redelijk moeilijk geweest kunnen zijn.
of toch niet.... kd en ik hadden super veel groene punten.
elise zou waarschijnlijk de minste hebben.
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: KD. op 22-12-2010, 00:05:56
Voor de duidelijkheid, dat zijn D*Ns plannen, niet de mijne. ::) Over dit onderwerp hebben we het niet gehad. Ik was bang dat het zou kunnen leiden tot scheurtjes in het complot. Bovendien verwachtte ik steeds al dat het niet zover zou komen: het leek me sterk dat we met z'n allen tot het einde erin zouden blijven, omdat er vroeg of laat een verrassende wending zou komen.

Ik durf niet te zeggen wat er was gebeurd als we toch allemaal de samensmelting hadden gehaald. Dat hangt van de stand af. Hoewel ik vanuit tactisch oogpunt baalde van de voortijdige exits van Elise en D*N, was het ergens wel een geruststelling dat ik op een bondgenoot minder hoefde te stemmen. Daarmee hoefde ik weer een vervelende keuze minder te maken.

Geloof me: ik heb ook een geweten, zelfs in dit spel. ;) Ik was heel blij dat ik niet op jou (LdH) of op Mloesje heb hoeven te stemmen.
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: LdHmolletje op 22-12-2010, 00:08:18
Ik geef ook toe dat ik ook niet gauw op jou zou hebben gestemd.
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 00:13:30
Voor de duidelijkheid, dat zijn D*Ns plannen, niet de mijne. ::) Over dit onderwerp hebben we het niet gehad. Ik was bang dat het zou kunnen leiden tot scheurtjes in het complot. Bovendien verwachtte ik steeds al dat het niet zover zou komen: het leek me sterk dat we met z'n allen tot het einde erin zouden blijven, omdat er vroeg of laat een verrassende wending zou komen.

Ik durf niet te zeggen wat er was gebeurd als we toch allemaal de samensmelting hadden gehaald. Dat hangt van de stand af. Hoewel ik vanuit tactisch oogpunt baalde van de voortijdige exits van Elise en D*N, was het ergens wel een geruststelling dat ik op een bondgenoot minder hoefde te stemmen. Daarmee hoefde ik weer een vervelende keuze minder te maken.

Geloof me: ik heb ook een geweten, zelfs in dit spel. ;) Ik was heel blij dat ik niet op jou (LdH) of op Mloesje heb hoeven te stemmen.
nouja ik kan me wel herinneren dat wij sowieso met zn tweeen naar de finale zouden gaan.
Dus of vieffan of elise was er dan uitgegaan.

Ik ben trouwens ook blij dat ik niet op vrienden heb hoeven te stemmen.
Sommige mensen werd ik wel een beetje close mee en zou ik echt met pijn in mn hart hebben weggestemd.
Maar dat is niet gebeurd.
Zelfs marlie heb ik niet hoeven wegstemmen ::trots::.
omdat ik ook wel contact met haar had.
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: reaver op 22-12-2010, 00:26:07
het plan kwam redelijk overeen met die van ons!
alleen hadden wij meer vertrouwen en hebben we elkaar zelfs tot in de finale niet verlinkt!

Ik heb toch het gevoel dat jij meer hebt zitten bedelen voor je eigen hachje op de momenten dat het nodig was dan van voordien een variabele tactiek uit te werken en deze proberen te hanteren en ook ben ik van mening dat jij niet het brein bent van de samenzweringen. 

Ik had vieffan benaderd voor een alliantie en op de dag van voor de indeling de basislijnen van mijn tactiek verteld, dus het verwonderd me ergens niet als ik de biechten lees dat mijn eigen tactiek gedeeltelijk tegen me werd gebruikt...

Zoals eerder al vermeld: als 1 persoon je plannen blootlegt dan kan heel het om zeep geholpen worden,  in mijn geval waren het er meerdere die dat deden, daarom dat ik zei dat het achteraf bekeken voor mij praktisch kansloos was.
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Test op 22-12-2010, 00:27:03
...
Dus elise was het vierde wiel aan de auto...
...

Jij rijdt normaal in een driewieler? ::)
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 00:29:24
Jij rijdt normaal in een driewieler? ::)
::rofl:: nee daar moest ik even  over nadenken...
normaal is het het vijfde wiel alleen elise was de vierde die er bijkwam..
Niet echt de juiste woorden gebruikt denk ik ::)
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 00:33:19
Ik heb toch het gevoel dat jij meer hebt zitten bedelen voor je eigen hachje op de momenten dat het nodig was dan van voordien een variabele tactiek uit te werken en deze proberen te hanteren en ook ben ik van mening dat jij niet het brein bent van de samenzweringen. 

Ik had vieffan benaderd voor een alliantie en op de dag van voor de indeling de basislijnen van mijn tactiek verteld, dus het verwonderd me ergens niet als ik de biechten lees dat mijn eigen tactiek gedeeltelijk tegen me werd gebruikt...

Zoals eerder al vermeld: als 1 persoon je plannen blootlegt dan kan heel het om zeep geholpen worden,  in mijn geval waren het er meerdere die dat deden, daarom dat ik zei dat het achteraf bekeken voor mij praktisch kansloos was.
::ohno::
onze tactiek was een kern maken: KD, vieffan, elise en ik.
Wij zouden elkaar alles vertellen.
Wij zouden verder contacten gaan zoeken zodat we een meerderheid zouden krijgen.
eerst de vijandige deelnemers eruit stemmen: reaver, MC, ibung, dolfie etc.
en dan lijntje voor lijntje wat losmaken van onze eigen alliantie.
Ik had namelijk al snel contact met marianne.
Kd zocht contact met mloesje en elise met schulz.
achtereen volgend werden jann, ldhmolletje, ycaris er ook bij betrokken.
Ook maud en marlie heb ik geprobeerd.
het was dus wel degelijk een tactiek ipv een beetje bedelen.
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 00:35:00
Ik denk wel dat KD het brein was, vieffan was degene met de stunts ( oa  spionnetje spelen) en ik was het sociale web.
Ik had namelijk wel de meeste contacten waardoor ik veel invloed kon uitoefenen op anderen.
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 01:16:32
nog even wat leuke pm's?
zo begon de samenwerking:
He!!

Ik heb me net opgegeven voor Trivial Survivor, net als jij.

Wat denk je van een complotje?  :)


Koen


ook vieffan doet mee:
UPDATE: Vieffan doet mee.

Elise doet toch ook aan het spel mee. Dus met jouw goedkeuring zou ik die voorlopig graag bij het complot willen. ;D

Dit wordt een geinig spel.  ;D
marianne ziet het ook wel zitten, reaver is geen gevaar hoor!
Reaver pak ik zo in ::trots:: ::tandpastasmiley::

We zullen zien Dennis ::ok::
wil ldhmolletje ook zijn handen wel zwart maken?
Sorry, maar ik heb eerst mijzelf bijgelezen! Maar indien we in hetzelfde kamp komen kan een complotje zeker geen kwaad. Ik moet je alleen waarschuwen dat ik niet de beschikking heb over thuis internet (ik doe het in de bieb), ik ben dus 's avonds bijna niet online, maar dat hoeft denk ik niks uit te maken! Op komende zaterdag en zondag na ben ik altijd wel overdag online...

Groetjes, Erik
Koekoe verbergt meer dan wij weten:
Citaat
Citaat van: koekoe op Gisteren om 20:33:20
Hey Vieffan 
Uiteraard ben ik Vlaming en geen Nederlander.In de echte ER vind ik dat Nederland-België gezijk maar niets     
Maar hier zijn we om wat te lullen he.Hoe we ingedeeld zullen zijn weten we nog niet,maar ik weet dat jij KD een hak wil zetten......interesse?   

Groetjes,Martin


vieffan zorgt voor een alternatief forum ::ok::
ik vind het zeker goed.

kijk ook op het forum dat ik heb aangemaakt (ff registreren) : http://ditissurvivor.yourbb.nl/
marlie is een beetje eigenwijs?
nee nee laat schulz maar ff ik kan als t nodig is mijn eigen boontjes doppen maar als t niet lukt weet ik je te vinden. Ik ben geen watje hoor.
maudje doet alsof ze van geen kwaad bewust is:
Hey dennis,

Ik ben niet benaderd door reaver en ben vooralsnog ook zeker niet va plan om me op complotten te storten.
Laten we er een gezellig spel van maken  ::ok::
Welterusten en pas op voor de zandvlooien  ;)

Groetjes Maud  ::zwaai::
Ycaris kwam wel redelijk geloofwaardig over, maar het duurde wel erg lang hoor steeds die antwoorden van haar! ::)
Hoi D*N!!!!!!!

Kom er net achter dat ik allemaal berichtjes in mijn postvak heb staan. En ja  ::jaja::, Reaver heeft me inderdaad ook benaderd  ::rofl::

Ik kan daar echter niet uithalen dat hij meer mensen benaderd had  ::ohno:: Weet jij wie er in zijn 'kamp' zitten? En hoe weet je dat dan? Heb je een mol?

Ik schrik er wel een beetje van dat ik nu al tussen complotten moet kiezen, maar het lijkt toch echt nodig te zijn. En die Reaver lijkt me veel doortrapter dan jij, dus ik ga veel liever met jou in zee op een eiland


Kd denkt dat reaver niet helemaal snugger is met zijn antwoord ::rofl::
Haha, wat een woorden. slangentje ook met een n... Wie hebben die ingestuurd, en daarmee hun kans al bijna verspeeld? (er vanuit gaande dat íemand uiteindelijk wel het antwoord raadt...)
D*N maakt een klein foutje : ::schaam::
Citaat
Hebben jij al een idee wie jullie de groene stemmen gaan geven?

Ik heb vernomen dat D*N, Shultz, KD en misschien wel ycaris samenwerken...

--> D*N wist een half uur op voorhand te vertellen wat het eindwoord was en dat jullie gewonnen hadden...

wordt vervolgd, als iemand problemen heeft met de pm's pm me dan!
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: reaver op 22-12-2010, 01:37:36
Ik had dit gepost dus waarom  die qoute met SLANGENTJE met een N?

Ik had wat antwoorden fout (al dacht ik van niet) en kwam op 'boa-slangetje' uit

Geen longblaasjes dus maar vind mijn antwoord wel meer Robinson  ::trots::
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 01:38:13
vervolg:
de vrouwen hebben overleg:
de vrouwen uit zuid zijn nu in beraad :P.
dolfie vroeg aan wie we onze stem gingen geven, zij stelde voor reaver,mc of koekoe. Ik ga proberen ervoor te zorgen dat ze NIEt reaver doen. maar mc het liefste.
ondanks ons latere bedrog vinden kd en ik mc ::ok::
Ja, MC is een sympathieke jongen.  ;)
Koekoe doet zijn ding ::)
Citaat
Citaat van: reaver op 23.10.2010, 14:32:15
ikzelf zou m'n groene stem aan vieffan willen geven.

Rode stem twijfel ik tussen D*N of Ycaris...


Vertrouw die reaver dus voor geen haar.
Mijn rode stem gaat alvast naar hem.

schulz wil meer contacten:
Goedemorgen D*N,

In hoeveel allianties zit jij al? ::tandpastasmiley::

Of ben je net als ik 'de koene ridder' die zonder geheime deals de eindzege gaat phalen! ::tandpastasmiley::


marlie baalt:
ik denk niet dat wij meer als 200 woorden hebben, ik weet wel dat Ycaris foute woorden heeft en dat ze woorden die ik heb niet heeft.Omdat ze vond dat zij het verdiend had om in te zenden ben ik ermee gestopt. Ik ben eergisteren van half 2 s'middags tot na 1 uur s'nachts bezig geweest met beide dochters. En had toen al meer woorden. Je mag mij er zelfs uitstemmen op deze manier boeit t me niet meer.
waar is toch die beloofde groene stem van maud gebleven?
Hee

Als jij hem niet nodig hebt, zou ik hem graag aan Maud geven.

Wie zit er bij jullie in de gevarenzone??

Marjan

Ycaris haar tactieken van de overplaatsing:
Lieve kampgenoten,

Sinds het jammerlijke verlies van opdracht twee houdt de stilli tamtam ( ???) zich stil.
Maar ik zou toch wel graag even met jullie willen overleggen over de groene stemmen.

We kunnen drie dingen doen:
- Geen overleg plegen en iedereen doet gewoon waar ie zin in heeft;
- De stemmen zo verdelen dat een goede puzzelaar deze kant op komt en wij meer kans hebben de volgende opdracht te winnen  ::vergroot::;
- De stemmen zo verdelen dat iemand deze kant op komt die wij er bij een eventueel volgend verlies weer keihard uit kunnen stemmen  :o .

Ik hoor graag wat jullie opvatting is in deze.

Gegroet,
Ycaris
neemt maud ons nou in het ootje?
Mijn groene stem gaat ook naar een goede puzzelaar  ::jaja::

ah kijk nu komt de aap uit de mouw ::)
Ik heb net mijn stem verstuurd, en hij is voor jou ::ok:: ::tandpastasmiley::
mijn lievelings citaat van schulz:
they should have known: don't mess with the D^N  ::rofl::
 
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 01:44:24
kansloze actie om koekoe te redden:
Hi D*N the man!

Jebroer ( ::wenkbrauw:: ) , wat ben jij actief zeg! Niet iedereen zit de hele dag achter realitynet (er moeten ook nog vissen gevangen en bananen geplukt  ;D), dus vandaar dat ik niet direct gereageerd heb.

Ik heb eigenlijk nog niet zo een zin om Koekoe eruit te stemmen. Veels te gezellig en zijn tijd komt nog wel. Op dit moment denk ik dat het echt verstandig is iemand weg te stemmen die weinig aanwezig is of gewoon niet zo een ster in puzzelen is. En op dat punt denk ik dan o.a. aan MolCrazy en Marlie. Ik kies uiteindelijk denk voor de eerste, omdat hij al twee groene stemmen heeft en dat moet natuurlijk niet te ver oplopen!
Wel jammer van die groene stem  :( . Mag ik hem niet evengoed hebben als ik mijn groene stem aan één van jouw favorieten geef (zie straks mijn berichtje over de verdeling van de groene stemmen)?

Gegroet,
Ycaris

lekker bezig Ycaris!
Hoi D*N

Ik was even off-line, maar hier ben ik weer. Erg jammer dat we verloren hebben. Ik dacht echt dat ik goed zat met mijn jagersballon. Zo een mooi woord...... :\'(

En nu zitten we dus in de gevarenzone. Ik heb besloten dat ik jou aanmerkelijk meer vertrouw dan Reaver. Voel me wel een beetje rot om te dubbelcomplotten  :-[, maar blijf bij Reaver het gevoel hebben dat hij niet anders doe  >:D.

Het lijkt me inderdaad het verstandigst om direct Reaver eruit te stemmen. Wel jammer, want hij is een goede puzzelaar, maar hij zou er te snel achter kunnen komen dat ik niet mee stem met zijn groep (waarbij ik overigens helaas niet weet wie het zijn, alleen dat het er ongeveer 7 zijn verdeeld over de twee kampen). Ben jij behoorlijk zeker dat je genoeg anderen mee hebt? Ik hoop dat je mij binnenkort genoeg vertrouwt om te laten weten wie het zijn, want dan kan ik echt actief mee gaan denken en doen over wie er bij moeten blijven en wie er weg gaan. En wellicht ook proberen contacten te leggen.

De groene stem vind ik lastig. Je geeeft hem aan iemand van het andere team omdat je die bij je eigen team wilt (een sterke kandidaat dus), maar het gevolg is dat die persoon meer kans maakt er niet uitgestemd te worden en dus zijn eigen team kan blijven versterken. Hangt dus helemaal af van wie de opdrachten wint of je groene stemmen aan sterke of aan zwakke kandidaten zou moeten geven. Daar dus maar niet over nadenken en weer gewoon denken aan wie we leuk vinden. Ik weet natuurlijk niet wie er bij ons in de alliantie zitten, maar ik dacht aan Dolfie, M@ri@nne, Jann of Ibung. De anderen vertrouw ik minder.

Gegroet,
Yvonne

ps: ik doe een copy aan mezelf, omdat ik dan alle mailtjes mooier op een rijtje heb. Dat je er niks achter zoekt  ::rofl::
zit hier iemand te liegen? ::vergroot::
Hi D*N,

Een geluk dat je er nog inzit! Sorry van jou stem, maar ik was ervan overtuigd dat jij minimaal 2 stemmen al zou hebben. Meerdere van mijn kampgenoten hadden immers dat gezegd. Blijkbaar heeft iemand een stem op jou veranderd in Mloesje. Geen flauw idee wie... Maar goed, je hebt het overleefd. De volgende keer ben ik nu al zeker zal mijn stem gaan of naar jou of naar KD... Maar dat zien we dan wel weer. Overigens heel veel succes met jullie nieuwe kampgenoot! Daar hebben jullie heel veel aan! Hij is ook een kei in het puzzelen...

Groetjes, Erik
niet doen ldhmolletje!
Hoe sta jij tegenover Vieffan? Zij is zeer inactief, en als men de waarheid spreekt zal zij zeker stemmen tegen zich krijgen!

nog een keer liegen ldhtje? ::oink::
Ik heb voorlopig mijn rode stem aan ibung gegeven!
maudje laat zich niet peilen
Hey D*N,
Super gepuzzeld jongen  ::bravo::
Ik heb nog geen idee, waarschijnlijk geef ik mijn groene stem aan iemand die nu op 1 of geen stem staat.
Groetjes Maud  ::zwaai::
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: reaver op 22-12-2010, 01:45:32
vieffan zorgt voor een alternatief forum Duimen omhoog!
Citaat van: Vieffan op 20.10.2010, 21:01:04
ik vind het zeker goed.

kijk ook op het forum dat ik heb aangemaakt (ff registreren) : http://ditissurvivor.yourbb.nl/




Hmm nu ik vernomen heb dat er een apart forum is gemaakt vind ik dit eigenlijk een heel pak  ::niet-ok::

Al diegene die er lid zijn zouden gediskwalificeerd moeten worden  ::jaja::
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 01:54:33
Ook daisy is opstandig bezig >:(
Je mag mij je groene stem wel geven. ;D. Op wie ik heb gestemd hou ik ff voor me. Dus als je voor safe wil ... kies mij. ;)
grr,,, wat hebben die vrouwen toch?
heeee d*ntje

je mag het helemaal zelf weten hoor. ik denk dat je slim genoeg bent. ;)
wanneer kom je voorgoed naar zuid?
schulz maakt goede one liners ;D
goed geregeld weer ;D
D*N the fixer ;D
je weet ze altijd te brengen:
well done, mister Bond  ::tandpastasmiley::

en daar komt MC aan met zn verhaaltjes
Hey,

Ergens baal ik dat Ycaris naar het andere kamp is gegaan, ik vrees dat ze daar sterk staat met Dolfie en m@ri@nne :-\\ Als zij een front vormen, kunnen we het vergeten ...

Is KD al terug? Misschien moeten we er eens over nadenken om met de mannen van Kamp Noord een tegenfront op te richten. Dus jij, Schulz, KD en ik. Niet alleen voor mogelijke toekomstige eilandraden in ons kamp maar vooral om ons te wapenen tegen dat vrouwenfront uit het andere kamp. Als het trio Ycaris-Dolfie-m@ri@nne in de tweede fase komt, staan ze heel sterk tov de andere 4 in die tweede fase.

Ik hoor graag wat je ervan denkt.
 ::zwaai::
MC
Ycaris ( schulz en ldh ook) zien dat ik voorspellende gaven heb
Hoihoi,

Nou je hebt goede voorspellende gaven hoor!

Volgens mij wordt er veel meer afgesproken en gerekend dan ik tot nog toe in de peiling had.

Ik zal eerlijk toegeven dat ik het erg jammer vind dat Ibung weg is en dat ik het niet leuk zal vinden om Dolfie te moeten wegstemmen, maar als het echt noodzakelijk is....

Ik wil wel graag iets meer inzicht wie hier allemaal bij betrokken zijn en of er iets van een lijstje is. Ik zou het namelijk erg jammer vinden als alle spraakmakende personen op die manier geelimineerd worden. Het wordt op een gegeven moment dat wel erg stil op het eiland....
iemand wordt ongeduldig :P
D*N, graag reactie op mijn vorig bericht ;)

wordt vervolgd!
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 01:55:54
vieffan zorgt voor een alternatief forum Duimen omhoog!
Citaat van: Vieffan op 20.10.2010, 21:01:04
ik vind het zeker goed.

kijk ook op het forum dat ik heb aangemaakt (ff registreren) : http://ditissurvivor.yourbb.nl/




Hmm nu ik vernomen heb dat er een apart forum is gemaakt vind ik dit eigenlijk een heel pak  ::niet-ok::

Al diegene die er lid zijn zouden gediskwalificeerd moeten worden  ::jaja::
jij kon toch ook lekker mailen  of pm'en met anderen... is precies hetzelfde hoor!
Bij de opdrachten waren ook alle middelen geoorloofd!
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: reaver op 22-12-2010, 02:08:03
jij kon toch ook lekker mailen  of pm'en met anderen... is precies hetzelfde hoor!
Bij de opdrachten waren ook alle middelen geoorloofd!


Ik vind dit eerder een gebrek aan respect naar de beheerders van dit forum toe...

Soit, voor mij is het nu wel duidelijk: ik ben klaar met dit gedoe op dit board  ::jaja::
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 02:11:09
Swifty maakt een slimme opmerking:
Dankjewel D*N voor alle biechts  ::bravo:: ::bravo:: ::bravo::

Ik reageer in principe niet op de alle biechtverhalen die ik krijg, maar ik wil maak nu een uitzondering: was jij niet die jongen die bij de echte Expeditie Robinson zo anti-complotten was?  ::) ::rofl::
Heb ik nou alweer mijn mond voorbij gepraat?
Interessant dat je de rest van de groep niet op jou ziet stemmen ;D
grappige opmerkingen van ycaris:
Citaat
Helemaal mee eens. Alleen wat Vieffan betreft: ken je die persoonlijk ofzo, dat je 'weet' dat we van haar meer gaan zien? Grote zus? 
..............
Citaat van: D*N op  8.11.2010, 09:43:50
Naja ik wil Vieffan er gewoon graag inhouden,en jou.
De rest van zuid maakt mij niet zo heel veel uit.
Ycaris:
Hmmmm, toch geen grote zus...   Vriendinnetje misschien  ::vergroot::
De muziek opdracht zorgt voor twijfel over swifty's muzieksmaak:
Tja, dat het geen goede muziek was kon ik inderdaad ook zó wel horen!  ;) Aparte muzieksmaak heeft Swifty!  ;)
hoe lang zal ik moeten doorzeuren om hem op maud te krijgen?
Hmm, ik zou eerder mloesje stemmen dan, toch? Maud draagt nog bij tot de opdrachten, van mloesje hoor/zie/lees ik niet veel ...
vieffan is voor het samensmeltingscomplot die ze later verbreekt:
klinkt gezellig!  ;D
schulz krijgt een meesterlijk idee:
Het schijnt dat we op Noord alle Belgen eruit stemmen!  ::oink::

Ik wou hier even stellen dat ik noch in België geboren ben, noch ooit gewoond heb, noch nu woon!  ;D

We biedenwel een petitie aan Swiftie dat we we meer voor een 'gele stem' zijn, hetgeen een waarschuwing betkend.
schulz weet dat deze opdracht helemaal voor marlie bestemd is!
Marlie: een SUDOKU!!!


wordt vervolgd: ga morgen verder-> ben trouwens over de helft!
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 02:16:51

Ik vind dit eerder een gebrek aan respect naar de beheerders van dit forum toe...

Soit, voor mij is het nu wel duidelijk: ik ben klaar met dit gedoe op dit board  ::jaja::
ehm.... dat snap ik niet helemaal...
geen respect voor de beheerders van dit forum ???
waar slaat dat op?
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: tdietz op 22-12-2010, 07:42:05

Ik vind dit eerder een gebrek aan respect naar de beheerders van dit forum toe...

Soit, voor mij is het nu wel duidelijk: ik ben klaar met dit gedoe op dit board  ::jaja::
uhm, is volgens mij alleen maar handig zo'n extern forum, bespaart berichten die hier worden verstuurd

en volgens mij vinden ze het helemaal niet erg als er minder berihten via de mailbox gaan
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: -ELISE- op 22-12-2010, 08:27:32
Op het externe forum staan allemaal buitengewoon interessante en relevante gesprekken. Ieder topic staat vol met wereldschokkende onthullingen, neem nu het topic 'Kamp Zuid':


En ik heb de helft ook niet meer gelezen wat op een gegeven moment mocht ik er niet meer op :( omdat swifty anders boos zou worden :P
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: -ELISE- op 22-12-2010, 08:29:35
oh daar hadden we over nagedacht:
Kd en ik begonnen met het complot.
Toen werd vieffan er bij gehaald en die haalde elise erbij.
Dus elise was het vierde wiel aan de auto...
elise was dan weggegaan.
maar dat zou nog redelijk moeilijk geweest kunnen zijn.
of toch niet.... kd en ik hadden super veel groene punten.
elise zou waarschijnlijk de minste hebben.


Dit is niet helemaal waar, ik ben door KD. benaderd en niet door vieffan..
Ik  zou namelijk eerst niet meedoen, en toen heeft KD. mij gepm't van dat ik wel mee moest doen en of ik dan in het complot erbij wilde. Dit heeft me overgehaald om toch mee te doen omdat ik wist dat ik dan toch een soort van veilig zou zitten.

Ik vind t heel jammer dat veel mensen ons externe forum niet vinden kunnen, Eigenlijk is het niet mee dat geordende pm's want op een gegeven moment zagen we door de bomen het bos niet meer. Maar dat zullen jullie vanzelf zien. Vieffan zou m voor haar morgen(Dus voor ons vanavond/vannacht) publiceren.

Als laatste, Het is maar een spelletje hoor! Dat veel mensen zo geirriteerd reageren op alle complotten valt mij vies tegen! Zulk soort dingen kun je van tevoren verwachten als je met zulk soort spelletjes mee doet en alles wat wij als alliantie hebben gedaan konden jullie zelf ook doen en was zover ik weet niet tegen de regels. Ik kan me voorstellen dat er mensen geïrriteerd zijn, maar echt boos en zo hieft naar mijn mening nou ook weer niet.
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: KD. op 22-12-2010, 09:25:33
uhm, is volgens mij alleen maar handig zo'n extern forum, bespaart berichten die hier worden verstuurd

en volgens mij vinden ze het helemaal niet erg als er minder berihten via de mailbox gaan

Precies, volgens mij hebben de forummers die aan een eerdere versie van TS meededen hier ook al aangegeven dat ze het ook zo deden: het is gewoon handiger en overzichtelijker dan al die PMs.
Dat is totaal geen teken van disrespect of wat dan ook tegen Swifty.

Er deden ook mensen mee die elkaar real life kennen. Wie kan garanderen dat die geen contact hebben gehad per MSN of telefoon?
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Ibung op 22-12-2010, 11:55:28
ik heb me kostelijk vermaakt met het doorlezen van alle bovenstaande posts.
daantje is wel een enorme blaaskaak aan het worden  ::tandpastasmiley::
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: KD. op 22-12-2010, 12:08:31
Die jeugdige overmoed had hij het hele spel al, ik moest hem steeds in de hand houden: ;D

"Scherp blijven D*N, we zijn er nog lang niet, ook al lijkt misschien het zo. D*N, er kan nog van alles gebeuren, de volgende eilandraad moeten we er weer net zo hard tegenaan. Nee D*N, het wordt geen makkie! Overmoed komt voor de val, D*N! Nee, we hebben het niet 100% in de hand, D*N. Houd er rekening mee dat anderen ook iets onverwachts kunnen doen, D*N!"

 :P
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 12:53:51
Die jeugdige overmoed had hij het hele spel al, ik moest hem steeds in de hand houden: ;D

"Scherp blijven D*N, we zijn er nog lang niet, ook al lijkt misschien het zo. D*N, er kan nog van alles gebeuren, de volgende eilandraad moeten we er weer net zo hard tegenaan. Nee D*N, het wordt geen makkie! Overmoed komt voor de val, D*N! Nee, we hebben het niet 100% in de hand, D*N. Houd er rekening mee dat anderen ook iets onverwachts kunnen doen, D*N!"

 :P
::rofl::.
jah dat is wel een beetje zo ::).
Na het vertek van elise moest ik wel even nadenken....
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 12:59:06
ik heb me kostelijk vermaakt met het doorlezen van alle bovenstaande posts.
daantje is wel een enorme blaaskaak aan het worden  ::tandpastasmiley::
;D, nu mogen jullie alles weten hea.. ga straks verder met het tweede deel van de pm's!
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 13:10:28
schaken zorgt voor wanhopigheid:
Citaat
Citaat van: D*N op 14.11.2010, 14:54:31
tja paarden kunnen springen.... maar die anderen zouden toch haasje over kunnen doen .
Stom spel

een slimme opmerking uit onverwachtse hoek:
Citaat
Citaat van: D*N op 14.11.2010, 16:04:50
Ik bedenk me nog steeds of het schaakbord omdraaien misschien een mogelijkheid is? ::spook::
schulz:
kan echt niet,want dan staat zwart schaak en wit is aan zet, dat kan niet
marlie voelt ook nattigheid:
Heej D'N
Kun je me vertelllen hoe ik er voorsta op ons eiland. Ik krijg weinig tot geen reacties op pm's die ik stuur aan de groep. alleen jij en Schulz reageren normaal. Vlieg ik eruit of niet?
Op wie ga jij de rode geven?
En waarom is er massaal op molcrazy gestemd? Dit was dus een afgesproken zak en ook hiervan wist ik niets.
Ycaris kan de druk even allemaal niet meer aan:
Oeh D*N, ik weet niet of ik dat psychisch wel aan kan hoor: jou een groene stem geven  :P. Nou voorruit dan maar. Ten minste: als ik bevestiging van Vieffan krijg dat zij op Schulz stemt en niet ook op jou.

Vieffan:  ::megafoon:: niet vergeten te stemmen!
En dus graag even vantevoren te laten weten wat je van plan bent  :)

Overigens riep M@ri@nne zojuist de spelers van Zuid op om hun groene stemmen aan zwakke spelers te geven. Uit tactisch oogpunt. Wat is ze slecht  >:D  ::rofl::

Ik ben trouwens benieuwd of ons plannetje om M@ri@nne overzee te laten gaan gaat lukken. Als Vieffan één of twee stemmen krijgt, kan het wel eens heel anders uitpakken..... Nou ja, dat houdt het spannend  ;D

Gegroet,
Ycaris
marianne wil zeker niet naar noord:
Als ik het maar niet ben..jullie nemen vast Ycaris weer terug ;)
maar een beetje moederen houd ze ook wel van:
We shall see..en nu naar bed jij ;D
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Swifty op 22-12-2010, 13:18:18
Ik zie dat sommigen echt oprecht teleurgesteld zijn in het spel van anderen. Maar ik moet eerlijk zeggen, als ik zelf deelneem aan zo'n spel, speel ik het misschien nog wel gemener. Een extern forum is heel handig, werkt echt het beste om dingen af te spreken en om samen de opdrachten te maken. Veel prettiger dan pm's. En stemafspraken e.d., dat hoort er gewoon bij.

Ik heb toen Molcrazy eruit werd gestemd, iedereen gewezen op oudere edities van Survivor, die in de archieven terug te vinden zijn. Als je daar een poosje had rondgekeken, had je volgens mij wel gezien hoe dat destijds werd gespeeld. Dit soort tactieken horen er m.i. gewoon bij.

Ik durf wel te stellen dat ik als deelnemer valser ben dan Vieffan, maar minstens zo fanatiek in de opdrachten als KD. Met die valse tactieken behaal ik wel de finale, ik win alleen nooit ::)
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Dwaastoo op 22-12-2010, 13:22:46
Citaat
Citaat van: D*N op 14.11.2010, 16:04:50
Ik bedenk me nog steeds of het schaakbord omdraaien misschien een mogelijkheid is?
schulz:
kan echt niet,want dan staat zwart schaak en wit is aan zet, dat kan niet

::rofl:: Je had het helemaal goed D*N.... en zwart stond inderdaad ook niet schaak, maar schaakmat.

Maar sjemig zeg... wat zijn jullie een stelletje valse gasten bij elkaar ::rofl::

en ik denk dat ik liever zou spelen dan Bakker of Swifty ::) :P
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Schulz op 22-12-2010, 13:29:24
Lijkt mij ook, dat iedereen dat al wist, in elk geval kon vermoeden.  ::jaja::
Ik heb daar in elk geval geen enkele moeite mee, ook niet met Vieffan's actie (wat niet weg neemt dat ik er erg boos om was, maar wel boos binnen het spel). Dat was allemaal binnen de 'ongeschreven' en 'geschreven' regels wat mij betreft.
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Schulz op 22-12-2010, 13:30:09
::rofl:: Je had het helemaal goed D*N.... en zwart stond inderdaad ook niet schaak, maar schaakmat.

Maar sjemig zeg... wat zijn jullie een stelletje valse gasten bij elkaar ::rofl::

en ik denk dat ik liever zou spelen dan Bakker of Swifty ::) :P
quote was van mij!
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 13:32:12
Lijkt mij ook, dat iedereen dat al wist, in elk geval kon vermoeden.  ::jaja::
Ik heb daar in elk geval geen enkele moeite mee, ook niet met Vieffan's actie (wat niet weg neemt dat ik er erg boos om was, maar wel boos binnen het spel). Dat was allemaal binnen de 'ongeschreven' en 'geschreven' regels wat mij betreft.
goed dat er ook mensen zijn die het wel kunnen waarderen ::ok::.
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 13:33:11
quote was van mij!
::ohno::
jij zei dat het niet kon. dat van dat omdraaien heb ik vanmezelf gequote
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Schulz op 22-12-2010, 13:44:11
 ::jaja:: ik bedoelde ook het tweede gedeelte over dat dat niet kan.

het omdraaien kan geen opmerking van mij zijn, dat is nl zo'n slimme opmerking, want dat is namelijk de briljante oplossing   ::ok:: ::rofl::
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Dwaastoo op 22-12-2010, 13:51:42
het omdraaien kan geen opmerking van mij zijn, dat is nl zo'n slimme opmerking, want dat is natuurlijk de oplossing ::rofl::

::ok:: ;) :P
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Dwaastoo op 22-12-2010, 14:11:59
::jaja:: ik bedoelde ook het tweede gedeelte over dat dat niet kan.

het omdraaien kan geen opmerking van mij zijn, dat is nl zo'n slimme opmerking, want dat is namelijk de briljante oplossing   ::ok:: ::rofl::

::rofl:: ::ok::
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Ycaris op 22-12-2010, 15:35:14
Ik sta er nog wat gemengd in. Complotten, allianties, etcetera horen er zeker bij. Maar wat ik wel jammer vind, is dat het voor een aantal mensen het enige was. Zoals Marlie (geloof ik) terecht stelt: die opdrachten hadden we dus net zo goed niet kunnen maken. Of nu het ene eiland won of het andere, of je je nu inzette of niet, het maakte allemaal niet uit.

Ik geef toe dat ik in een alliantie zat (valt ook niet meer te ontkennen hè  :P), maar die was wat mij betreft bewust beperkt, omdat je weet dat je met maximaal 7 mensen naar de samensmelting kan. Je wilt geen loze beloften doen en niet alle andere bij voorbaat uitsluiten, dus een aantal van 4 is net mooi. Ik heb D*N er nog wel eens op aangesproken toen hij het over al zijn contacten had, dat hij nooit al zijn beloften kon waarmaken, maar hij verzekerde me (althans in mijn herinnering) dat het allemaal wel snor zat. Ook heb ik elke keer (behalve bij Reaver, maar dat was angst) geprobeerd er op aan te sturen om de actieve mensen er in te houden. Dat D*N en Vieffan andere belangen hadden en daarom geweldig leuke kandidaten de wacht aanzegde, wist ik niet en ik ging er meestal ook niet in mee.

Ik blijf er bij dat het beter was geweest als de regel was geweest dat er geen contact tussen de eilanden mocht zijn. Dan kun je evengoed complotten, maar ben je beperkter in je mogelijkheden en maakt het bovendien veel meer uit welk eiland de opdracht wint. Ideetje voor de volgende keer  ::)?

Anderzijds heb ik zelf wel enorm veel lol gehad mede door het complotten. Een beetje naief spelen, gign me geloof ik best goed af en ik vond het leuk om te kijken welke informatie ik los kon krijgen zonder mezelf verdacht te maken. En ik werd ook met mijn eigen normen en waarden geconfronteerd. Levenslessen dus  ::rofl::

De rekening opmakend kan ik stellen dat ik weliswaar even boos en teleurgesteld ben geweest, maar vooral erg veel plezier heb gehad.

Oh ja, van dat externe forum: ik zie inderdaad het verschil met PM's niet. Als ik er zelf aan gedacht had....... Zit nu alleen op autorisatie te wachten, zodat ik dat forum eens goed kan gaan ontleden  ::vergroot::
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 16:17:00
::jaja:: ik bedoelde ook het tweede gedeelte over dat dat niet kan.

het omdraaien kan geen opmerking van mij zijn, dat is nl zo'n slimme opmerking, want dat is namelijk de briljante oplossing   ::ok:: ::rofl::
dat vond ik ook echt om te lachen, daarom moest die quote er echt bij ::jaja::
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 16:30:57
gelukkig hoef ik marlie niet te verneuken:
Je mag hem wel aan mij geven  :D? Ik heb er evenveel als M@ (stem van opdr meegerekend), dus de kans dat ik dan over moet is niet zo groot.

Anders maar aan iemand die we er toch nog uit willen werken. 

Prima trouwens als jij niet op Marlie stemt. Iedereen die alvast een negatief saldo is mooi meegenomen, nietwaar?
marlie krijgt kamikaze plannen:
Mijn plan:
Ik ga te laat stemmen en krijg daardoor een rode. Vervolgens stem ik op mezelf en krijg nog een rode. Grote kans dat ik er dan uitga. Maar dan kan ik maud niet tegenwerken. dus ik ben er nog niet uit. Ik heb met niemand meer contact behalve met jou. En zoals ik al vaak zei. Weer geen reactie op mijn pm van gisteren.Hoe zielig!!
maar ze pakt het toch anders aan:
mooi, ik heb niet op marianne gestemd
niet alleen vieffan liep te mollen in eigen team:
De dames gaan waarschijnlijk voor Ycaris, omdat Daisy contact met mij opnam en het over Vieffan en haar had. Ik zei dat ik Vieffan tot mijn contacten mocht rekenen, en we kwamen op Ycaris uit. Vief heb ik ondertussen al een mailtje met de uitleg over Daisy gstuurd en ook aan Ycaris. Jann nog niet, aangezien hij ook contact schijnt te hebben met in ieder geval Daisy. Mocht jij contact met Jann hebben, pols hem dan eens of hij voor Ycaris of Daisy wil gaan!

Erik
jaja ycaris geloof me! Je krijgt waanbeelden!
Oké, ik ga LdhM subtiel proberen op Daisy te zetten.
Overigens probeert Daisy mij zover te krijgen om op Vieffan te stemmen. Snappen jullie het nog? Ik ga bij haar ook maar eens voorzicht vragen.

Zijn jullie er redelijk van overtuigd dat Daisy en LdhM niet samen in een complot zitten?

van wie komen steeds die 4 gelijke stemmen?
want onze (KD, Mloesje, D*N, Schulz) groene stemmen zijn altijd genoeg om een van jullie te redden. Maar we moeten weten wie!
ook mol marianne verklapt iets te veel:
Ik heb al een afspraak met Dolfie, dus als jij haar ook een groene stem wilt geven ::ok::
ja hea vieffan, als jij het zegt! ::)
braaf :P.
haha, nee KD vertrouw ik ook wel, maar mloesje heb ik geen contact mee. Maar als jij het zegt geloof ik je ;).
Heb trouwens jann laten weten dat ik denk dat ik gevaar loop door de extra rode stem. misschien dat dit ze over de streep trekt om op mij te stemmen, want dat gaan we denk ik gewoon redden. Maar wie weet stemt hij wel gewoon met ons mee. Stel dat hij vraagt wat ik stem, wat moet ik dan zeggen? Daisy gewoon, want misschien dat hij doet alsof hij niet met hen werkt maar ondertussen toch met hen werkt en doorvertelt wat wij/ik gaan stemmen  :-\\
Volgen jullie het nog xd. Lijkt wel widm.  ::rofl::

wordt vervolgd
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 16:45:07
Ycaris ook al aan de bak bij daisy?
Ik heb zojuist Daisy nog even flink in de waan gelaten dat ik echt helemaal niets van complotten afweet en dat op Vieffan stemmen een heel goed idee is. Sorry Vieffan  ::sorry:: En ondertussen wat naieve vragen gesteld over tactiek en wat ze van anderen afweet. Ben benieuwd of ze hapt  8)
LdhM heeft beloofd zijn best te doen om ook meer te weten te komen  :D

Is het overigens het overwegen waard om hem na deze stemming dichter bij de alliantie te betrekken? Als deze stemming goed verloopt, kunnen we in theorie voor elk eiland drie kandidaten 'bepalen', toch? Ik vind het een beetje lullig om hem alleen te gebruiken (misbruiken). Anderzijds heeft hij ook veel groene stemmen en wat dat betreft zou het beter zijn om iemand als Jann mee te nemen.  >:D
Maar misschien moeten we het hier later pas over hebben.

Gegroet,
Ycaris

is dit wel waar schulz?
wat zijn wij toch onzelfzuchtig!!!
Denken alleen aan het belang van onze Zuidse-vriendinnen!
sorry Ycaris daar was ik het niet helemaal mee eens:
'Vrienden' (op Ts maak je natuurlijk geen echte vrienden, zoals Antony ook helder zag bij ER), wat is de stemming weer heerlijk verlopen.  ::feest::

Er beginnen echter wel wat zure reacties te komen en dat is tegelijkertijd begrijpelijk en jammer. Ik weet niet of we daar wat mee/aan moeten doen.

Even alvast over de volgende stemmingen. Het is natuurlijk niet te voorzien wie er volgende keer naar de eilandraad moeten. Maar sowieso hebben we meerdere keuzemogeljkheden:
- Doorgaan met diegenen er uit stemmen met diegenen die we als de vijand beschouwen;
- Degenen met de beste puzzelkwaliteiten/meeste groene punten wegstemmen (concurentie elimineren);
- De ongezelligste mensen elimineren;
- Ieder kiest voor zichzelf, maar we bereken wel even of het risico niet bestaat dat één van ons er uit moet;
- .....

Zelf ben ik eigenlijk toch het meest voor het laatste, zodat we het verwijt van een complot zoveel mogelijk kunnen pareren. Als de stemmen wat meer verdeeld zijn, komt dat op de één of andere manier toch aardiger over.  8) En ik denk zelf dat het het spel ook gezellig houdt.

Op zich is dit van latere zorg, maar ik hoor toch wel graag jullie meningen hierover.

Gegroet,
Ycaris
vieffan is het er wel mee eens:
Ik vind het een goed plan om allemaal zelf te kiezen waar we op stemmen en dan even overleggen of het veilig is voor ons allen.
waarom dringt maud voor?
dit heb ik ingezonden
even daarvoor had ze namelijk gezegt:
leef je uit
marianne voelt hem al aankomen:
Zou dit onze volgende opdracht zijn ::)

http://nl.wikipedia.org/wiki/Cijfers_en_Letters
had ik nou maar samen geantwoord :(
Maar hoe denken jullie erover, ieder voor zich of toch samen ::)

wordt vervolgd!
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 16:56:49
foute antwoorden sturen naar jann....en  maar denken dat hij erin was getrapt....
Hey D*N,

bedankt voor je antwoorden!
Ik heb geen andere woorden gevonden, maar ben in ieder geval blij met de rekensommen  :) Ik heb het intussen opgestuurd.

kd krijgt medelijden:
Jezus, jij bent echt door en door slecht!  :o

Die arme, arme jongen, was zo goed van vertrouwen!  :(

 >:D

Nee, serieus: ik vind het echt wel een beetje zielig voor hem. Maar goed, hij heeft het blijkbaar ook helemaal niet gecheckt.
schulz blijft leuke dingen zeggen:
Hé D*N,
het gaat gelijk fout hè, als jij het niet meer regelt!  ::tandpastasmiley::

Ycaris was degene die jann heeft gered:
Hoi D*N,

Hoe onfortuinlijk nou toch, dat we er allebei uitliggen hè. En we waren nog wel zo overtuigd dat we met ons vieren de samensmelting zouden halen. Ik wel tenminste. Jij toch ook?

Toch moet ik wel even iets bij je opbiechten. Toen Swifty plots met haar spelwending kwam bij opdracht 9, ben ik eens gaan rekenen. Ik kwam tot de conclusie dat het mogelijk was dat kamp Zuid twee mensen moest verliezen doordat ze de opdracht het slechtst gemaakt hadden en dat Vieffan, Schulz en ik vervolgens één van ons weg moesten stemmen. Ik vermoedde namelijk al dat KD de opdracht zou winnen.
Onder andere in mijn eigen belang moest dit tegen elke prijs voorkomen worden. Daarom heb ik mijn antwoorden aan Jann ge-pbt. En om het een beetje eerlijk te houden dan ook maar aan Vieffan. Zij hoorde immers bij de alliantie!

Ik heb geen idee of dit zijn invloed heeft gehad op wie er weg moesten. Gezien de grote fout die je gemaakt hebt, denk ik dat het doek toch wel gevallen zou zijn voor jou. Maar ik wilde het toch even eerlijk vertellen.

Overigens is gebleken dat de alliantie voor één iemand nog minder waard was: Vieffan heeft niet alleen zelf op mij gestemd, maar zelfs stemmen tegen mij georganiseerd!
Vraagje: heb jij ooit eerder een vermoeden gehad dat zij niet 100% te vertrouwen was? Of was zij voor jou juist wel te vertrouwen en was jij op de hoogte dat ik snel het haasje zou zijn?

Ben erg benieuwd.

Gegroet,
Ycaris

ps: ik zie je weer op het paradise swifty of in de pub  ::hug::

met alle plezier:
Nu je eruit ligt zou ik graag je beweegredenen weten waarom jij een actie tegen mij hebt opgezet in trivial survivor...
tja.... het is niet anders hea als je eruit ligt... ik mis dat geregel met de stemmen nu al!
Hee, Ik heb jullie accounts op 'ons' forum gedeactiveerd. Ik wil geen scheve gezichten krijgen als de rest het leest ;)
schulz wordt ten onrechte achterdochtig:
ik weet ze allemaal, maar ik zou niet verbaasd zijn als jij het doospeelt aan KD of Vieffan, dus  ::ohno:: geen antwoord van mij!
hint van swifty:
het land wat je zoekt was de oplossing van de opdracht net voor die Eilandraad ;)
en ldhmolletje begrijpt hem gelijk:
Dan zou het dus om Singapore moeten gaan...
KD wint en zo komt er een einde:
He Dennis!

Bedankt voor je samenwerking!  ::ok::

Dat waren dan alle leuke quote's uit mijn pm box!
 ::zwaai::
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Jann op 22-12-2010, 17:02:40
Ohja, die rekenopdracht  :P
Nee, D*N, zo stom was ik ook weer niet.  >:D
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 17:06:02
Ohja, die rekenopdracht  :P
Nee, D*N, zo stom was ik ook weer niet.  >:D
::rofl::..... als je wanhopig bent ga je rare dingen doen ::)
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Jann op 22-12-2010, 17:13:20
Desbetreffende snode actie van D*N ook gelijk maar openbaar maken:

hee, je bent nog niet online geweest en kan vast wel wat hulp gebruiken.

letters:
1. bed
2. doel
3. rog
je kan oneindig zoeken naar lange 6 letterwoorden maar met zo weinig klinkers heeft het allemaal geen zin...

cijfers:
1. (8*6)*6)(2+2+1+2)= 297

2. (((8+7)*5)-2)*4*3=876

3. (5*4*3*+8 )(7*8 )-5= 531

de exacte oplossingen die ik van iemand anders kreeg....
hoop dat jij wel door gaat en vooral bepaalde mensen het een beetje zuur gaat maken.
Ik ben toch al verloren  ::).
Dus bij deze adios! ::zwaaisip::
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 17:18:20
Desbetreffende snode actie van D*N ook gelijk maar openbaar maken:

::ohno:: erg slecht bedacht van mij ::rofl::
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: KD. op 22-12-2010, 17:21:14
Oh ja, van dat externe forum: ik zie inderdaad het verschil met PM's niet. Als ik er zelf aan gedacht had....... Zit nu alleen op autorisatie te wachten, zodat ik dat forum eens goed kan gaan ontleden  ::vergroot::

Even wachten op Julian Assange Vieffan, de moderator.  ;)
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: koekoe op 22-12-2010, 17:32:10
en dit stuurde koekoe rond aan wat andere kandidaten:

Citaat van: koekoe op 24.10.2010, 09:00:37
Ik stuurde dit idd rond  ::jaja:: Maar voor zover ik het mij herinner heb ik dit NOOIT als een biecht naar de spelleider gestuurd  ??? ??? Waarom staat dit hier dan als een biecht van mij?  ??? ??? ???
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: KD. op 22-12-2010, 17:40:58
Ohja, die rekenopdracht  :P
Nee, D*N, zo stom was ik ook weer niet.  >:D

Deze actie van D*N vond ik wel een beetje op het randje. ::) Op het externe forum bespraken we dit als volgt:

Citaat van: D*N
trouwens mag je anderen foute antwoorden geven?
is dat tegen de regels?
Anders kan ik daar beter geen privebiecht over maken  >:D

Citaat van: Vieffan
tuurlijk mag je foute antwoorden geven. waarom niet. maar waarom jij aan jann?

Citaat van: D*N
omdat Jann één van de enigen is die nog geen antwoord heeft ingeleverd en ik er waarschijnlijk uitga als hij de opdracht niet verpest.

Citaat van: KD.
Het is sowieso niet chique (eigenlijk best gemeen), dus wat dat betreft misschien niet slim om in een biecht te zetten.

Aan de andere kant is het wel hilarisch en geniaal als het lukt, maar dan wel op een boosaardige manier. ;D

Ik denk niet dat het tegen de regels kan zijn. Je mag je antwoorden aan anderen geven. In die antwoorden kunnen per ongeluk fouten zitten. Als een ander jouw antwoorden klakkeloos overneemt, dan is het ook zíjn risico als er fouten in zitten. ;)

Citaat van: D*N
Ik kan het aan het einde altijd nog zeggen ;D.
Maar het is wel erg gemeen ja, dat geef ik toe.
Maarja het is mijn enige hoop om nog in het spel te blijven.
en dan moet je de winkansen een beetje vergroten  >:D

Citaat van: KD.
Gelijk heb je!
Het zal je alleen weer niet in dank worden afgenomen.

Misschien kun je tot het einde het beste volhouden dat jij serieus dacht dat het een goed antwoord was, maar dat je je blijkbaar hebt vergist. Tja, je bent nu eenmaal geen rekenwonder! >:D ;)

Citaat van: D*N
haha geniaal! >:D
Nouja als hij eruit gaat dan kan niemand er ook meer wat over zeggen want alleen jullie weten dit.
en dan aan het einde vertel ik alles ;D

Citaat van: D*N
Hey D*N,

bedankt voor je antwoorden!
Ik heb geen andere woorden gevonden, maar ben in ieder geval blij met de rekensommen  Ik heb het intussen opgestuurd.


sorry Jann  :-[, maar het is gelukt ;D
Nu ldhm nog....  ::)
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: tdietz op 22-12-2010, 17:48:06
arme Jann ::oink:: ::rofl::
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Swifty op 22-12-2010, 17:49:27
maud deed het tenslotte ook ::)

koekoe, ik heb het wel opgevat als een biecht ::sorry::
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Swifty op 22-12-2010, 17:50:03
Even wachten op Julian Assange Vieffan, de moderator.  ;)

wacht ik daar ook ff op ::jaja::
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Dwaastoo op 22-12-2010, 17:55:55
Jullie zijn echt ongelofelijk... een aantal forumleden ben ik echt met andere ogen gaan bekijken ::oink::
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: KD. op 22-12-2010, 17:56:47
wacht ik daar ook ff op ::jaja::

Mijn PM over The Virtual Mole was eigenlijk ook geen biecht.  ::) :P

Alvast een leeswijzer voor dat andere forum, voor als Vieffan straks de boel open gooit. We hebben daar andere gebruikersnamen:

Vieffan = V
Spammonstertje = D*N
I'm a Survivor = -ELISE-
SamenSterk = KD.

En in onze eerste posts noemden we ook geen andere forumnamen, maar alleen voorletters, voor het geval iemand via Google in cache het forum zou kunnen bekijken. Maar dat bleek niet alleen een heel geheimzinnige, maar ook een nogal onhandige methode, dus daar zijn we snel mee opgehouden. ;)
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Dolfie op 22-12-2010, 18:01:11
Mogen weggestemde kandidaten eigenlijk wél contact met elkaar zoeken in de pm? Zodat ze dingen met elkaar kunnen bespreken vóór de finale. Denk het wel hoor, maar wil het toch graag even weten.
En ben toch wel erg benieuwd wat die koekoe hier nog uitspookt  ;D en wat hij allemaal kan zeggen :o
(http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS2NhW0Mhx1w5dgnQL-3eIu6UkaTlVRiSqt8cQvJBdJvPZhnts&t=1&usg=__9Z-ViZpOnnYebHs1nJMhMHGWBSc=)

Maar ik heb zo een vermoeden dat we dat nog even niet te horn krijgen  ::ohno::

ja, dat mag idd wel, maar niet met kandidaten die nog in het spel zitten, zodat stemafspraken en zo niet openbaar worden ;)

......................... ???

waar is het misgegaan?


Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Ycaris op 22-12-2010, 18:03:45
Citaat van: D*N
Citaat
haha geniaal!
Nouja als hij eruit gaat dan kan niemand er ook meer wat over zeggen want alleen jullie weten dit.
en dan aan het einde vertel ik alles


Nee hoor, je had het ook aan Schulz en mij verteld.
ik vind dit juist helemaal geen actie op het randje. Het lag aan Jann zijn eigen oplettendheid of hij er in zou tuinen of niet. Dit vind ik véél minder achterbaks dan geheime complotten.
Overigens vind ik mijn actie om Jann mijn en Schulz antwoorden te sturen ook niet op het randje of tegen de geest van de alliantie, omdat zijn eliminatie vrijwel zeker óók zou betekenen dat er iemand van de alliantie moest afvallen. En dan is het natuurlijk toegestaan om voor je eigen belang te kiezen.


Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Ycaris op 22-12-2010, 18:06:02
......................... ???

waar is het misgegaan?
Welke deelnemers zijn er dan contact blijven houden na eliminatie (op wat ongevaarlijke koetjes en kalfjes na dan misschien)?
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Go_ahead op 22-12-2010, 18:10:33
Jullie zijn echt ongelofelijk... een aantal forumleden ben ik echt met andere ogen gaan bekijken ::oink::

Vertel vertel.. wie dan??
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Schulz op 22-12-2010, 18:17:20
ik vind dit juist helemaal geen actie op het randje. Het lag aan Jann zijn eigen oplettendheid of hij er in zou tuinen of niet. Dit vind ik véél minder achterbaks dan geheime complotten.
::jaja:: helemaal mee eens. Ik zie hier niets achterbaks in. Jann kon toch zelf nadenken. En dan zag hij meteen dan D*N niet te vertrouwen is. ;D
Geheime complotten voor aanvang en dubbelspel vind ik ook veel achterbakser!
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Jann op 22-12-2010, 18:47:35
arme Jann ::oink:: ::rofl::

Het was niet gelukt he, ik had Ycaris' antwoorden ingestuurd  ;)

Dit waren ze, maar ik zie nu dat er niks van klopt. Bij 1 en 3 worden 7 getallen gebruikt en ook niet de eerste zes bij 1 en 2. En dan de antwoorden: die lopen in de duizenden of in de negatieven.  ??? Diegene van wie ik het had, had het trouwens regelrecht van een ander.

Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: tdietz op 22-12-2010, 18:49:33
Het was niet gelukt he, ik had Ycaris' antwoorden ingestuurd  ;)

oke, ik dacht al, D*N lag er toch eerdre uit dan jou :P

goed dat je het eerst had gecheckt
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Jann op 22-12-2010, 18:58:42
Ik dacht alleen dat het meer aan D*N's rekenvaardigheden lag dan dat ie een sluwe vos was  :P

(PM naar Ycaris)
Het is ook wel apart, ja  ;D En hij heeft inderdaad niet gezegd van wie hij het had.

De hamvraag: is D*N echt zo onzorgvuldig of slecht in rekenen of is hij evil  >:D (Maar ik blijf denken dat hij niet het laatste is hoor  ;) )

Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: LdHmolletje op 22-12-2010, 19:15:24
zit hier iemand te liegen? ::vergroot::niet doen ldhmolletje!nog een keer liegen ldhtje? ::oink::
Tja D*N... Ik heb zeker niet het achterste van mijn tong aan jou laten zien... Bepaalde dingen heb ook niet tegen jou gemeld, al heb ik in het begin wel meer aan KD gemeld... ::rofl:: Hmm, foutje... Maar goed, misschien had ik jou wel meer gemeld als jij dagelijks contact had gehouden en niet alleen wanneer het jou uitkwam... ::hypocriet::

Trouwens, D*N, werd jij nog wel wijs uit al jou pm-metjes? Ik heb er waarschijnlijk niet eens de helft gekregen dan jij, maar ik zag soms al door de bomen het bos niet meer! :P
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 21:56:29
Tja D*N... Ik heb zeker niet het achterste van mijn tong aan jou laten zien... Bepaalde dingen heb ook niet tegen jou gemeld, al heb ik in het begin wel meer aan KD gemeld... ::rofl:: Hmm, foutje... Maar goed, misschien had ik jou wel meer gemeld als jij dagelijks contact had gehouden en niet alleen wanneer het jou uitkwam... ::hypocriet::

Trouwens, D*N, werd jij nog wel wijs uit al jou pm-metjes? Ik heb er waarschijnlijk niet eens de helft gekregen dan jij, maar ik zag soms al door de bomen het bos niet meer! :P
jah, dankzij mijn vele contacten kon ik dingen goed controleren.
Zo wist ik precies wie iets had geflikt.
Bij de eliminatie van elise waren jij en Ycaris dat.
ik wist bij de tweede stemming ook dat Koekoe, MC en maud op mij hadden gestemd omdat ik met de rest contact had.
Ik heb alle lijntjes opzich best goed bijgehouden.
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 21:57:09
Jullie zijn echt ongelofelijk... een aantal forumleden ben ik echt met andere ogen gaan bekijken ::oink::
::) wie dan ::rofl::.....
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 21:59:57
::jaja:: helemaal mee eens. Ik zie hier niets achterbaks in. Jann kon toch zelf nadenken. En dan zag hij meteen dan D*N niet te vertrouwen is. ;D
Geheime complotten voor aanvang en dubbelspel vind ik ook veel achterbakser!
okee maar laat het dan wel even duidelijk zijn:
ja Kd en ik hadden voor de teamsamenstelling contact en we haalden mensen erbij.
Dus vieffan, elise, marianne en ldhmolletje.
reaver is ook al voor de teamsamenstelling begonnen en had sowieso MC, koekoe, ycaris en dolfie volgens mij ook.
Uit ibung's biecht blijkt dat ook zij met dolfie nog voor de teamsamenstelling contact hebben gehad!
Ik wil hiermee alleen zeggen dat er meer mensen waren die dit hebben gedaan.
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: LdHmolletje op 22-12-2010, 22:13:26
jah, dankzij mijn vele contacten kon ik dingen goed controleren.
Zo wist ik precies wie iets had geflikt.
Bij de eliminatie van elise waren jij en Ycaris dat.
ik wist bij de tweede stemming ook dat Koekoe, MC en maud op mij hadden gestemd omdat ik met de rest contact had.
Ik heb alle lijntjes opzich best goed bijgehouden.
Ik had ook beter de vraag van een paar andere kampgenoten moeten volgen en mijn stem aan Vieffan moeten geven. Ik had helaas niet door dat jullie ook Ycaris compleet hadden ingepalmd. M@ri@nne, KD, Vieffan, Mloesje en jij had ik wel door, maar Ycaris niet. Maar ach, as is verbrande turf... :P
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Swifty op 22-12-2010, 22:16:59
Er waren (achteraf gezien) 2 cruciale Eilandraden: die waarbij D*N op het nippertje doorging en die waarbij Vieffan maar net in het spel bleef ;)
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: tdietz op 22-12-2010, 22:17:31
Ik had ook beter de vraag van een paar andere kampgenoten moeten volgen en mijn stem aan Vieffan moeten geven. Ik had helaas niet door dat jullie ook Ycaris compleet hadden ingepalmd. M@ri@nne, KD, Vieffan, Mloesje en jij had ik wel door, maar Ycaris niet. Maar ach, as is verbrande turf... :P
dan had ik als kijker alleen M@ri@nne, ycaris, en jou door
zonder dat ik enig contact had, maar dat had ik bedacht na de groene punten overzicht enzo
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Ycaris op 22-12-2010, 22:18:59
Wat mij betreft wat LdHmolletje schreef dus, maar dan met LdHmolletje op de plaats waar Ycaris staat  ;D
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 22:28:53
wij hadden van tevoren ook al een beetje zitten denken, wat van kliekjes zullen er ontstaan?
dat MC en daisy contact zouden hebben was ons duidelijk.
een mogelijk belgisch mannen complot, en de wat oudere dames die misschien zouden samenwerken.
Dus wij zochten in onze alliantie vooral naar de jongeren.
maarja tijdens het spel is dat toch hier en daar iets anders gelopen omdat je de mensen leert kennen.
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Ycaris op 22-12-2010, 22:30:02
dan had ik als kijker alleen M@ri@nne, ycaris, en jou door
zonder dat ik enig contact had, maar dat had ik bedacht na de groene punten overzicht enzo

Nou ben ik toch benieuwd hoe je uit het overzicht kon opmaken dat ik met D*N in een complot zat. Ik heb vaak niet hetzelde als hij gestemd namelijk. Ben echt heel benieuwd.
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: tdietz op 22-12-2010, 22:37:00
Nou ben ik toch benieuwd hoe je uit het overzicht kon opmaken dat ik met D*N in een complot zat. Ik heb vaak niet hetzelde als hij gestemd namelijk. Ben echt heel benieuwd.
oeps, ik ben het woordje "niet vergeten"

Ik had dat complot aardig in de gaten, behalve M@ri@nne, ycaris en LdH
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 22:42:59
oeps, ik ben het woordje "niet vergeten"

Ik had dat complot aardig in de gaten, behalve M@ri@nne, ycaris en LdH
met marianne was het soms ook moeilijk hoor!
Ze had natuurlijk ook contact met de andere dames dolfie en daisy bijv.
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Ycaris op 22-12-2010, 22:55:54
oeps, ik ben het woordje "niet vergeten"

Ik had dat complot aardig in de gaten, behalve M@ri@nne, ycaris en LdH

Ah, nou snap ik het weer  ;D Wat een woordje vergeten al niet voor verschil kan uitmaken  :P

Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: KD. op 22-12-2010, 22:58:14
Er waren (achteraf gezien) 2 cruciale Eilandraden: die waarbij D*N op het nippertje doorging en die waarbij Vieffan maar net in het spel bleef ;)

Ja, die waren heel belangrijk, maar op zich had het spel op ieder moment een geheel andere wending kunnen krijgen, als een groep mensen had bedacht dat ze ons complot wilden dwarsbomen. Dat kun je zien als je dat forum, dat nu toegankelijk is, doorleest. Ik vond het iedere eilandraad toch weer spannend. :P
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: tdietz op 22-12-2010, 22:58:48
Ah, nou snap ik het weer  ;D Wat een woordje vergeten al niet voor verschil kan uitmaken  :P


idd :P
maar het zo lezende van al die biechts tegen swifty had jij de meeste sympathie opgewekt bij mij ycaris, puur daarop hoopte ik dat jij ging winnen, vond ze geniaal en ik hou wel van een underdog
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 22:59:13
Ah, nou snap ik het weer  ;D Wat een woordje vergeten al niet voor verschil kan uitmaken  :P


jij was natuurlijk ook de overloper hea ::).
eerst met reaver in complot gaan en daarna mij steeds meer vertrouwen ::rofl::
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 23:00:59
Ja, die waren heel belangrijk, maar op zich had het spel op ieder moment een geheel andere wending kunnen krijgen, als een groep mensen had bedacht dat ze ons complot wilden dwarsbomen. Dat kun je zien als je dat forum, dat nu toegankelijk is, doorleest. Ik vond het iedere eilandraad toch weer spannend. :P
jij was altijd bang dat het mis kon gaan en ging altijd van het ergste uit ::rofl::, ik had elke keer het idee dat de mensen waarmee ik praatte echt oprecht waren..... gelukkig voor ons waren ze dat ook ;D.
maar daardoor had ik vaak het idee: het komt wel goed ::trots::
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: LdHmolletje op 22-12-2010, 23:03:25
maar daardoor had ik vaak het idee: het komt wel goed ::trots::
Gelukkig voor een aantal van ons was rekenen niet je sterkste kant... ::rofl::
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: KD. op 22-12-2010, 23:05:36
Gelukkig voor een aantal van ons was rekenen niet je sterkste kant... ::rofl::

Dat is dus ook hoe D*N zijn wiskunde-tentamens ingaat: "het komt wel goed". ::)

Ik heb dan toch liever wat meer zekerheid. :P
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 23:06:18
Gelukkig voor een aantal van ons was rekenen niet je sterkste kant... ::rofl::
::rofl:: jah dat kan je wel zeggen!
Het is me natuurlijk wel bespaard gebleven er uitgestemd te worden.
maar ik had er wel nachtmerries van hoor :o
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: D*N op 22-12-2010, 23:06:47
Dat is dus ook hoe D*N zijn wiskunde-tentamens ingaat: "het komt wel goed". ::)

Ik heb dan toch liever wat meer zekerheid. :P
nou ik denk dat ik hier een wijze les heb geleerd ::trots::
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: koekoe op 25-12-2010, 09:13:46
Pffffftttttt...en het gaat van kwaad naar erger.....Iedereen flikt iedereen,ik heb 1 keer mensen benadert om iemand weg te stemmen en men spreekt nu al over..... haat  ::oink:: ::oink::  ::niet-ok:: ::niet-ok::
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Ycaris op 25-12-2010, 15:15:22
idd :P
maar het zo lezende van al die biechts tegen swifty had jij de meeste sympathie opgewekt bij mij ycaris, puur daarop hoopte ik dat jij ging winnen, vond ze geniaal en ik hou wel van een underdog

Wow, ik had een fan  ::zon:: ::schaam::
Dan moet ik toch maar aan de virtual mole meedoen. Ik kan mijn fan toch niet teleurstellen  :-*
Of doet Tdietz zelf al mee? Dan kan ik natuurlijk ook zijn fan worden  ::roos::

Dilemma's :P
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: tdietz op 25-12-2010, 15:17:47
Wow, ik had een fan  ::zon:: ::schaam::
Dan moet ik toch maar aan de virtual mole meedoen. Ik kan mijn fan toch niet teleurstellen  :-*
Of doet Tdietz zelf al mee? Dan kan ik natuurlijk ook zijn fan worden  ::roos::

Dilemma's :P
ik heb me wel ingeschreven, maar de kans dat jij ingeloot word is tig keer groter dan dat ik ingeloot wordt, dan maar hopen dat wij beiden mee mogen doen ;)
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: reaver op 25-12-2010, 18:16:26
Pffffftttttt...en het gaat van kwaad naar erger.....Iedereen flikt iedereen,ik heb 1 keer mensen benadert om iemand weg te stemmen en men spreekt nu al over..... haat  ::oink:: ::oink::  ::niet-ok:: ::niet-ok::

Jammer om te lezen idd.


Voor alle duidelijkheid: ik haat niemand, ben op niemand boos, wel teleurgesteld in enkele mensen binnen het spel die ik vertrouwde maar die gevolgen zal ik dan op mezelf moeten nemen. 

Ik ben van mening dat er bepaalde zaken best toch anders verwoord konden worden en vind indien er uitspraken van en over iemand in een vertrouwde of private sfeer publiek worden gemaakt, er toch een vorm van respect mag zijn en om toelating gevraagd mag worden ::jaja::  en het een kans te geven om deze te verantwoorden. 

@ D*N: Ik heb over jou zaken gezegd in privésfeer betreffende op je manier van posten en dat was voor mij oa een van de redenen waarom je mijn target was...  Maar als ik nu zaken lees als: 

'dom van reaver dat hij de houdbaarheidsdatum niet goed had gelezen.
Anders had hij geweten dat hij maar houdbaar was tot één dag voor de stemming XD
'

en

'Hij heeft mij nu ook gevraagd om uitleg.
Die heb ik hem gegeven en nu weet hij dat zn vriendje Koekoe ( die niet antwoord) hem de doodssteek heeft bezorgt.
Zalig die haat tussen beiden :D
'

laat het wel een vrij nare nasmaak na.  Verder lees ik dan dingen over 'Reavers alliantie' hoe die volgens jou in elkaar zitten maar maar amper voor de helft kloppen...

Ik vind het ook bijzonder triest dat jij voldoening kan hebben in de veronderstelling dat mensen elkaar haten.


@ KD

van jou las ik dit.

'Reaver? Heeft die ook meegedaan...? :? ;)

LOL! Grappig dat hij zo boos is om zijn exit, terwijl hij bij ER een groot fan is van complotten. En in Trivial Survivor heeft hij het zelf ook geprobeerd, maar hij was gewoon een stuk minder succesvol dan de anderen. :D'
'

Ik was goed genoeg van het besef dat allianties nodig zijn om verder te geraken in dit spel en helemaal in de onlineversie.  Ik heb getracht een alliantie te vormen maar blijkbaar was er al een alliantie tot stand gekomen nog voor dat ik een paar mensen had benaderd... terwijl ik het verwijt krijg zo vroeg in het spel mensen te hebben gecontacteerd... Er heeft mij ook nooit iemand benaderd om samen te werken dus ik ondervond op een gegeven moment dat ik er alleen voor stond, enkel het besef kwam wat later...



@ vieffan

Ik vond het op het moment zelf een mooie move en kon jou 'excuses' op die moment ook wel waarderen, echter wist ik niet hoe de klepel in de klok hing en jij een van de 4 hoofdredenen was van mijn exit...
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: KD. op 25-12-2010, 20:48:48
@ KD

van jou las ik dit.

En vind je dit al respectloos? ??? ???
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: reaver op 25-12-2010, 21:42:17
En vind je dit al respectloos? ??? ???

*zucht*  blijkbaar willen of kunnen sommigen het hier niet begrijpen ::ohno:: 


Prettige eindejaarsfeesten allemaal  ::proostbier:: ::wijn::

Hopelijk ondervinden sommigen volgend jaar of komende jaren niet aan levende lijve wat ik bedoel...  voor sommige is het echter de enige manier om iets te 'leren' begrijpen... 
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: KD. op 25-12-2010, 21:51:55
Hopelijk ondervinden sommigen volgend jaar of komende jaren niet aan levende lijve wat ik bedoel...  voor sommige is het echter de enige manier om iets te 'leren' begrijpen... 

Wat probeer je hier nu weer mee te zeggen? ??? Ik begrijp er geen hout van, zeg gewoon wat je bedoelt!
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: tdietz op 25-12-2010, 21:56:00
Wat probeer je hier nu weer mee te zeggen? ??? Ik begrijp er geen hout van, zeg gewoon wat je bedoelt!
hij vind het raar dat hij wordt beschuldigd dat hij vroeg complotten aan het maken was, terwijl er allang een complot was gemaakt

dus dat jullie hem de schuld ergens van geven terwijl jullie het zelf hadden gedaan
beetje schijnheilig dus

(dit heb ik eruit begrepen, en ik heb geen idee hoe het allemaal zit)
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: KD. op 25-12-2010, 21:57:48
Maar wanneer heb ik hem er dan van beschuldigd dat hij te vroeg is begonnen? Ik zou wel de laatste zijn om hem daarvan te beschuldigen.
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: tdietz op 25-12-2010, 22:03:34
Maar wanneer heb ik hem er dan van beschuldigd dat hij te vroeg is begonnen? Ik zou wel de laatste zijn om hem daarvan te beschuldigen.
ik denk dat het over het algemeen gaat,
dat iedereen hem dus beschuldigd van in het begin te fanatiek te zijn, terwijl dat dus niet zo blijkt te zijn

Ik denk dat hij niet direct commentaar daar op heeft maar commentaar op jouw grapje
meer dat hij er door een complot van jullie gelijk uit is geknikkerd en dat jullie complot eerder is ontstaan en dat het net lijkt in dat grapje van jou en opmerkingen in het algemeen dat het net lijkt dat hij overal mee is begonnen

(het is moeilijk uit te leggen, zeker omdat ik het zelf ook niet echt weet)
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: KD. op 25-12-2010, 22:18:56
Het is nogal vreemd allemaal, want ik beschuldig hem er helemaal niet van dat hij te fanatiek was en ook niet dat hij overal mee is begonnen. ??? ???

Ik vind het zo langzamerhand nogal hypocriet worden, Reavers opmerking dat hij zich de vraag stelt waarom hij in hemelsnaam heeft meegedaan aan dit spel en dat hij ons externe forum respectloos vindt etc... Terwijl uit zijn eerste biecht blijkt dat hij net zo goed heeft geprobeerd een complot te vormen: het enige verschil is dat het onze heeft stand gehouden en het zijne niet.

En dan kan ik deze opmerking echt niet plaatsen. Wat wens je ons voor iets akeligs toe?
Hopelijk ondervinden sommigen volgend jaar of komende jaren niet aan levende lijve wat ik bedoel...  voor sommige is het echter de enige manier om iets te 'leren' begrijpen... 

 ::niet-ok::
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: D*N op 26-12-2010, 00:07:59
Die opmerkingen op het externe forum waren gewoon een beetje sarcastisch en melig.... maar ik weet toch ook wel dat er in dit spel geen haat is.
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: reaver op 26-12-2010, 11:41:41
En dan kan ik deze opmerking echt niet plaatsen. Wat wens je ons voor iets akeligs toe?

Lessen in in nederigheid ten gevolge van onmacht hoeven niet akelig te zijn.  Deze 'lessen' geven je wel stof tot nadenken en hopelijk ook het inzicht om te begrijpen wat mensen bedoelen die serieus wat harde levenservaring hebben.  ;)   
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Schulz op 26-12-2010, 11:53:23
Rebus vond ik geweldig, iedereen aan het stuiteren wanneer missende kampgenoot on-line zou komen.

Muziek was erg leuk. Trouwens nog steeds geen atwoord van Jannis en Chiel Montagne  >:(

Topografie was leuk (beetje jammer dat KD zo buitencategorie was  ::tandpastasmiley:: , spanning was er iets te snel af zo)

En natuurlijk de schaakopdracht  ;D
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: Swifty op 26-12-2010, 12:01:17


En natuurlijk de schaakopdracht  ;D

fijn dat je die toch nog weet te waarderen ;D

maar die rebus, achteraf denk ik dat dergelijke groepsopdrachten er best vaker in hadden gemogen ::jaja:: komt meer op samenwerking aan, en natuurlijk 'wie gun je de extra groene punt'
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: KD. op 26-12-2010, 12:21:33
Lessen in in nederigheid ten gevolge van onmacht hoeven niet akelig te zijn.  Deze 'lessen' geven je wel stof tot nadenken en hopelijk ook het inzicht om te begrijpen wat mensen bedoelen die serieus wat harde levenservaring hebben.  ;)   

En wat heeft dit in hemelsnaam met dit SPEL te maken? En wie ben jij om te oordelen over wat wie dan ook hier voor 'lessen in nederigheid' nodig heeft? ::niet-ok:: ::niet-ok:: Wat wil je nu helemaal?

maar die rebus, achteraf denk ik dat dergelijke groepsopdrachten er best vaker in hadden gemogen ::jaja:: komt meer op samenwerking aan, en natuurlijk 'wie gun je de extra groene punt'

Ja, die rebus-opdracht gaf wel een extra dimensie aan het spel. Ik was in mijn kamp die missende kampgenoot en had zoveel PMs in mijn inbox dat het even duurde voor ik doorhad wat ik precies moest doen. Waardoor ik nóg meer hysterische PMs kreeg. Geweldig!  ;D ::ok::
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: reaver op 26-12-2010, 13:16:42
En wat heeft dit in hemelsnaam met dit SPEL te maken? En wie ben jij om te oordelen over wat wie dan ook hier voor 'lessen in nederigheid' nodig heeft? ::niet-ok:: ::niet-ok:: Wat wil je nu helemaal?


Ik ben iemand die een verwijzing maakte op basis van een naar mijn
persoonlijke ervaring, wie ben jij om mij daarvan te weerhouden? 

Ik doelde naar een sport/spel quote "True champions are humble" Met de extra verwijzing naar onmacht is als je de zaken geheel niet onder controle kan hebben als je helemaal alleen staat. 

Begrijp me niet verkeerd, je hebt verdient gewonnen maar dan is juist makkelijk om anderen hun gameplay te bekritiseren maar de 'verliezer' heeft nog altijd het recht om het van zijn kant uit te leggen en zeker als de veronderstelling van de succesvolle spelers niet echt stroken met de gedachten van de geviseerde.  Als dan een lid van een 'succesvolle' alliantie wat denigrerend gaat natrappen... Vind ik persoonlijk ::niet-ok::  Dat was tevens ook de trigger op jou commentaar: de woorden 'niet succesvol', ik associeer dit met falen omdat iemand zich niet heeft ingezet, niet wat achteraf een opdracht bleek te zijn die nooit tot stand kon komen door een boycot tegenover 1 persoon die achteraf te horen krijgt dat het plan om hem er eruit te werken al langer bestond dan hij trachtte om een alliantie bijeen te scharrelen en dan met de vinger gewezen worden als hypocriet omdat hij juist het zelfde deed terwijl het praktisch kansloos was --> is niet hetzelfde want die alliantie heeft in werkelijkheid nooit bestaan... 

Hoop dat het nu een beetje duidelijk is...
Titel: Re: Alle biechten!
Bericht door: D*N op 26-12-2010, 19:54:27
die rebus opdracht was echt geweldig! ;D.
Ik vond eigenlijk elke opdracht wel wat leuks hebben ::ok::

@reaver: blablabla...... ( ik vrees dat ik eerst een woordenboek moet zoeken)