Realitynet - Realitynet.org

Oudere seizoenen => Online spellen => Big Brother US 2012 => Topic gestart door: Robbieazerty op 20-02-2012, 22:04:12

Titel: De Finale
Bericht door: Robbieazerty op 20-02-2012, 22:04:12
Hillo en vieffan staan in de finale!

Beste juryleden, en daarmee bedoel ik D*N, Ldhmolletje, Swifty, Addie, NextGP en Niekypsv. Aan jullie nu om de belangrijke beslissing te nemen: wie wordt de winnaar. Eigenlijk hadden we zeven juryleden om een gelijkspel te voorkomen, maar het allereerste jurylid heeft vrijwillig het spel verlaten en mocht dus ook geen jurylid meer zijn.

Daarom wordt de hulp van het publiek ingeroepen. Alle lezers/kijkers mogen mij via pm ook een stem sturen. De persoon met de meeste stemmen krijgt de publieksstem en die telt dus als één stem mee.

De juryleden mogen nu aan elke finalist nog één vraag stellen. Die mag hier gepost worden. Swifty had mij haar vragen al opgestuurd omdat ze op vakantie vertrok. Vandaar post ik haar vragen nu alvast. Hillo en vieffan, ik raad jullie aan zo eerlijk mogelijk te zijn. De juryleden hebben namelijk in een apart forum alles kunnen overleggen en weten de meeste geheimen intussen. Een leugen om bestwil zou dus wel eens kunnen uitkomen en averechts kunnen werken!!

Swifty's vragen:
Voor hillo:
Citaat
Hillo, je pleidooi toen ik de PoV had gewonnen, welk stukje daarvan meende je niet?

Voor Vieffan:
Citaat
Vieffan, hoeveel onwaarheden heb jij per pm gestuurd aan de inmiddels afgevallen deelnemers?


Zowel het publiek als de juryleden hebben tijd tot vrijdagavond 20u om hun stem in te sturen. Juryleden, gelieve de vragen vóór woensdagavond 20u te posten, zodat hillo en vieffan de laatste dagen nog kunnen antwoorden en de andere juryleden en het publiek op basis daarvan hun stem kunnen sturen.

PS: ook afgevallen kandidaten die NIET in de jury zitten, mogen als publiek hun stem opsturen.
Titel: Re: De Finale
Bericht door: hillo op 20-02-2012, 22:13:29
Omygold, was er gewoon een jury-forum? ::oink::

Ik ben absoluut bereid eerlijk te zijn tegen iedereen ::ok:: Mogen wij ook een pleidooi los van de vragen hier posten Robbie? Zo'n soort van startpleidooi en closing statements enzo?
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Vieffan op 20-02-2012, 22:21:54
De juryleden hebben namelijk in een apart forum alles kunnen overleggen en weten de meeste geheimen intussen.
::rofl:: Geweldig!

Citaat
Vieffan, hoeveel onwaarheden heb jij per pm gestuurd aan de inmiddels afgevallen deelnemers?
Ik heb het niet bijgehouden, maar het zijn er niet heel veel geweest. Ik heb geprobeerd alleen te liegen als ik het gevoel had dat het nodig was.

Ergens aan het begin heb ik een keer niet voor Molcrazy gestemd ( dus zodat hij erin bleef (toen ging hij er alsnog uit)) terwijl ik jou, Swifty, en D*N vertelde dat ik op Addie gestemd had. Dit was overigens niet via PM, maar die tel ik toch maar mee :P. Met deze actie probeerde ik het vertrouwen van Hillo te winnen, want ik had het idee dat ik in onze three-way alliantie op de derde plaats stond.

Verder heb ik tegen D*N gezegd dat ik Hillo eruit wilde, terwijl wij (Hillo, Swifty en ik) op dat moment eigenlijk liever D*N eruit zagen gaan. We hadden het idee dat D*N vrienden met iedereen was en het hele spel uiteindelijk zou winnen :P.

Daarna heb ik ook tegen nextGP gelogen over dat ik HIllo eruit wilde. Dit was toen ik voor de tweede keer genomineerd was, en ik er voor moest zorgen dat ik in het spel bleef. Dit was dus om mijn eigen ass (om het zo maar even te zeggen) te redden.

Ik heb ook een aantal keer verkondigt dat ik Swifty voor geen meter meer vertrouwde (dit was na D*N's eliminatie). Dit was om anderen op een verkeerd spoor te zetten, het was toen volgens mij heel duidelijk wat de groepen waren en dit wilde ik even iets onduidelijker maken. Het mocht helaas niet baten :P.

Ik heb denk ik wel vaker kleine leugentjes vertelt, maar dat was dan om deze grotere leugens te ondersteunen.
Titel: Re: De Finale
Bericht door: D*N op 20-02-2012, 23:06:26
Voor degenen die geïntereseerd zijn, ik heb een schema bij gehouden met hoh, pov wins, nominaties etc. Hopend dat ik er iets aan zou hebben ::). achteraf gezien had ik beter de spullen in het huis kunnen noteren. maar dan heb ik hem niet voor niets bijgehouden ::schaam::.

Titel: Re: De Finale
Bericht door: Vieffan op 20-02-2012, 23:16:26
Ik wil dan toch nog even nieky credits geven voor de drie keer HoH ::jaja::
Maar zelf heb ik het ook niet slecht gedaan heb 2 :P.
Titel: Re: De Finale
Bericht door: D*N op 20-02-2012, 23:22:07
en ik geef de prijs voor beste floater aan ldhmolletje :P
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Lukie4 op 20-02-2012, 23:23:46
en ik geef de prijs voor beste floater aan ldhmolletje :P
ja maar die moest ook telkens naar de bieb drijven.
Ik wil dan toch nog even nieky credits geven voor de drie keer HoH ::jaja::

de beste in de opdrachten.... ::ok:: maar ja waarschijnlijk verkeerde keuzes..
Titel: Re: De Finale
Bericht door: hillo op 20-02-2012, 23:36:46
Nieky heeft hele slimme keuzes gemaakt juist, alleen op het einde ging er iets mis. Maar daarover straks meer ;D Ik ben eerst even alles voor mezelf op een rijtje aan het zetten (ik lig ook al heel erg achter met biechten tegen Robbie ;D ) en dan komt er een verhaaltje van mijn kant en antwoord ik alvast op de vraag van Swifty!

En mooi bijgehouden D*N, alleen jammer inderdaad dat je er zo weinig aan had ;D
Titel: Re: De Finale
Bericht door: hillo op 21-02-2012, 02:23:11
[Nerdmodus]M'n hele spelverslag/biecht aan Robbie is al meer dan 16.000 woorden lang en ik ben net aangekomen bij de eliminatie van NextGP ::oink:: Kan ik hier geen scriptie over schrijven ofzo? [/Nerdmodus]
Titel: Re: De Finale
Bericht door: hillo op 21-02-2012, 05:11:22
Bijna 21000 en het is af ;D

*ziet dat het 5 uur geweest is.

Slaap lekker! Morgen zal ik de vraag van Swifty beantwoorden ;)
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Robbieazerty op 21-02-2012, 09:05:03
Wat een toewijding  ::ok::

Overigens, als juryleden willen biechten over antwoorden van de finalisten, staat m'n pm-box open!

En ja in BB US zijn er wel vaak opdrachten over wie welke opdracht gewonnen had enzo, maar dat kon je hier allemaal te makkelijk terugvinden naar mijn zin.  :)
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Nieky op 21-02-2012, 11:12:31
.  de beste in de opdrachten.... ::ok:: maar ja waarschijnlijk verkeerde keuzes..

Wacht de afleveringen maar af ;)
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Lukie4 op 21-02-2012, 11:33:46
nou ik las net dat het epistel van hillo wel heel veel woordjes had. Dus ik wacht niet op de afleveringen maar op de samenvatting ::)
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Nieky op 21-02-2012, 11:36:02
nou ik las net dat het epistel van hillo wel heel veel woordjes had. Dus ik wacht niet op de afleveringen maar op de samenvatting ::)

die geef ik bij deze:

Er vielen steeds mensen af.... Toen bleven er 4 over. Was nog maar 1 doemscenario waardoor ik de finale niet zou halen.... Die is uitgekomen :(
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Vieffan op 21-02-2012, 11:45:59
Ik had eerst wel met enige regelmaat gebiecht, maar later is dit erbij ingeslopen :P. Toen was het ook wel meer straight forward wat mijn taktiek was :P.
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Lukie4 op 21-02-2012, 11:47:36
die geef ik bij deze:

Er vielen steeds mensen af.... Toen bleven er 4 over. Was nog maar 1 doemscenario waardoor ik de finale niet zou halen.... Die is uitgekomen :(
arme jongen ;D
Titel: Re: De Finale
Bericht door: hillo op 21-02-2012, 15:04:43
nou ik las net dat het epistel van hillo wel heel veel woordjes had. Dus ik wacht niet op de afleveringen maar op de samenvatting ::)

Robbie mag wel knippen hoor ;D het is gewoon echt als dagboekkamersessies geschreven, en dan kan ik het hele ding wel posten voor de echte liefhebber :)
Titel: Re: De Finale
Bericht door: hillo op 21-02-2012, 15:59:04
Goed, dan bij deze mijn openingswoorden:

Ik kende het Big Brother spel vrij aardig. Goed genoeg om te weten dat je er in je eentje nooit komt. Big Brother win je door deals te sluiten en targets op mensen te plaatsen. Eén alliantie is leuk, maar zodra de HoH buiten die groep valt, loop je gevaar. Daarom moet je ervoor zorgen dat je met iedereen deals sluit als dat nodig is en dat andere mensen een nóg groter target zijn dan jij.

Met die tactiek begon ik het spel. Grote kink in de kabel was dat ik vrijwel niemand hier kende op voorhand, en de mensen die ik wel kende, kenden waarschijnlijk de andere spelers goed genoeg om mij niet nodig te hebben. Ik wist dus dat ik hard moest spelen en in een vrij vroeg stadium een HoH moest winnen om informatie te krijgen over de onderlinge verhoudingen. Dat lukte in week 2 en vanaf dat punt zat ik er lekker in. Ik sloot verbondjes met Swifty en Vieffan (toen nog los van elkaar) en zo verliep alles vrij rustig. Keerpunt 1 voor mij was toen bleek dat Swifty niet langer aan mijn kant stond. Toen was ik voor het eerst bang dat ik eruit zou vliegen, dus ik heb er toen alles aan gedaan om te blijven en een duidelijke verdeeldheid in het huis te creëren waarin iedereen een kant moest kiezen. Dat lukte en met mijn threewayalliance met Swifty en Vieffan ging ik door. Keerpunt 2 was toen Niek voor de tweede keer HoH werd. Ik wist dat ik een target zou zijn, maar had het idee dat hij net zo lief Swifty of Vieffan eruit wou hebben. Omdat Swifty op dat moment in mijn ogen mijn grootste concurrent voor de eindoverwinning was, heb ik het heft in eigen handen genomen en een verbond met Niek gesloten. En niet zomaar een verbond, een final 2 deal, die we tot op de dag van vandaag goed verborgen hebben weten te houden.

Ik wilde m'n woord zo min mogelijk breken in dit spel, dus ik heb mensen nooit meer beloofd dan "ik wil zo ver mogelijk met jou komen" of "laten we tot de laatste 5 in ieder geval samenwerken". Zelfs Vieffan heb ik pas helemaal op het eind expliciet gezegd dat ik haar de finale mee in zou nemen. Dat zorgde voor bij mijn weten de enige keer in het hele spel dat ik m'n woord met Vieffan of Niek zou moeten breken: als ik de HoH gewonnen had. En daarom zat er maar één ding op (en ik hoop dat je me nu niet gaat haten Niek  ::sorry::), ik moest Vieffan HoH laten worden. Zo hoefde ik mijn woord niet direct te breken en zat ik toch in de finale met degene waar ik in mijn ogen eventueel van zou kunnen winnen.

Ik heb mezelf het hele spel safe gehouden door altijd iemand anders tot een target te maken en door op cruciale punten competities te winnen. Ik ben de enige die het gelukt is om iemand de veto op mij te laten spelen en er is nooit ook maar één moment geweest dat jullie medebewoners op mij konden stemmen bij het elimineren (enige uitzondering bij de laatste HoH, maar daar wist ik dat Vieffan mij zou kiezen). Daarnaast heb ik de mensen zoveel mogelijk beschermd waarvan ik wist dat ze mij zouden beschermen (Vieffan en Niek, en in eerste instantie ook Swifty).

Ik hoop dat jullie mijn spel kunnen waarderen en het misschien zelfs kunnen belonen met een stem voor de eindoverwinning.

Tot slot wil ik nog zeggen dat alles puur spel was en niks persoonlijks. Ik heb het geweldig gevonden dit spel met jullie te spelen en wil jullie allemaal ontzettend bedanken dat jullie het maakten tot wat het was.     
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Nieky op 21-02-2012, 16:04:03
. En daarom zat er maar één ding op (en ik hoop dat je me nu niet gaat haten Niek  ::sorry::), ik moest Vieffan HoH laten worden.   

Ik had al zo'n vermoeden

Kantelpunt voor mij was toen NextGP wegmoest.... Addie had alle goede antwoorden op die PoV, maar had ze al ingestuurd naar Robbie, hij had ze toen naar mij moeten sturen, dan was ik PoV geworden, had ik Addie gevetoood en was Vieffan weggegaan... Want dan hadden Addie en ik de beslissende stemmen

Kantelpunt 2 was in de kwartfinale, toen wou ik Vieffan weer weghebben, maar helaaas won ze die opdracht waardoor Addie moest gaan ( anders was ik in dezelfde situatie gekomen als jij nu hillo ;), en had ik mss wel hetzelfde gedaan ;) )

Kantelpunt 3 was de finale HoH waarin ik opeens niet meer kon winnen van jullie, en het dus game over was voor mij
Titel: Re: De Finale
Bericht door: hillo op 21-02-2012, 16:35:13
Citaat
Hillo, je pleidooi toen ik de PoV had gewonnen, welk stukje daarvan meende je niet?

Even kijken. De situatie was toen dat ik de ronde daarvoor erachter gekomen was dat er waarschijnlijk een pact was tussen Addie, NextGP, Niek en D*N. Ik had toen geprobeerd Molcrazy in het spel te houden en Addie te elimineren, maar LdHmolletje bleek de kant van de jongens gekozen te hebben. Toen werden ik en Vieffan genomineerd. Ik ging er op dat moment oprecht vanuit dat jij aan onze kant stond en ik was dan ook ontzettend verbaasd toen dat niet zo was. Ik zal even het hele pleidooi samenvatten voor iedereen, want het was echt superlang:

Swifty wou de veto niet gebruiken omdat ze dacht dat ik haar alleen gebruikte als dat nodig was en omdat ik lijntjes met iedereen had waardoor ze me niet kon vertrouwen.
Ik zei toen onder andere: "En for your information: ik zou in dit hele spel waarschijnlijk nooit achter jou aan gekomen zijn. Want ondanks dat iemand somehow jou het idee gegeven hebt dat jij niet mijn main complotgenoot bent, zag ik jou eerlijk gezegd wel zo. En zelfs al zou ik liever met Vieffan spelen, dan nog zou ik je nooit nomineren, omdat ik naast Vieffan momenteel helemaal niemand in dit huis heb."

Vervolgens zei Swifty dat we nooit echt contact hadden over tactieken en opdrachten en toen heb ik haar een hele lijst gestuurd met voorbeelden dat ik altijd als eerste naar haar toe ging bij een HoH of PoV (bijvoorbeeld dat ik koos dat zij mee mocht spelen bij PoV 2 en dat ik de veto in week drie niet gebruikt had omdat zij dat wou, hoewel het voor mij beter geweest was 'm op Molcrazy in te zetten en D*N te backdoor'en.). En ik heb ontkracht dat ik lijntjes met alle spelers had door te zeggen dat ik in eerste instantie alleen oprecht tegen haar was en pas later tegen Vieffan (en dat ik de rest alleen maar voorloog).

Swifty antwoordde en ik kreeg niet het idee dat ik haar op andere gedachten kon brengen, dus toen besloot ik een gok te wagen en het complot van Addie, NextGP, D*N, LdH en Niek als feit te presenteren. Ik wist het niet zeker natuurlijk, maar ik wilde zaadjes van twijfel planten bij Swifty. Ik kreeg het idee dat Swifty onopvallend wou spelen en daarom geen kant binnen het huis wou kiezen, dus ik heb gezegd dat ze al ingedeeld was bij een kant en daar niks meer aan kon veranderen.

Goed Swifty, dan nu een antwoord op jouw vraag. Bottom line is dat ik eigenlijk alles wel meende in mijn pleidooi, maar dat ik het zo goed mogelijk heb proberen te verkopen aan jou. Op dat moment zag ik je absoluut als alliantie en ik zou me voorlopig niet tegen jou keren (niet "waarschijnlijk nooit" natuurlijk, zoals ik wel zei in het pleidooi). Wel heb ik mijn contact met Vieffan behoorlijk afgezwakt door te zeggen dat ik pas bij HoH 4 contact met haar kreeg, terwijl ik van begin af aan al contact met haar had. En het belangrijkste wat ik overdreven heb in mijn pleidooi was het complot van de jongens. Ik dacht wel echt dat dat er was, maar ik had je een goede kans gegeven hoger te staan bij D*N dan de rest van zijn alliantie. Ik wilde alleen totale verdeeldheid creëren in het huis, omdat mensen die tussen twee allianties zweven op zo'n moment nooit een target hebben (en aangezien ik wel openlijk een kant gekozen had, moest ik van mijn eigen target af door hem deels aan jou en Vieffan af te kunnen geven).

Oja, en ik heb nog meer vertrouwen van je proberen te winnen door te zeggen dat als je de veto niet zou gebruiken, je mij ook weg moest stemmen zodat D*N en Niek zouden denken dat je aan hun kant stond. Omdat jij zei dat je Vieffan weg zou stemmen zegmaar. Dat meende ik natuurlijk ook niet, maar ik hoopte er een soort sympathie mee op te wekken ;D
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Nieky op 21-02-2012, 16:58:42
Ojaaa dat was gevalletje mail niet aangekomen  >:(
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Addie op 21-02-2012, 17:28:10
Wow wat een verhalen zeg. Ik wist eigenlijk al dat ik het spel niet meer kon winnen, en de finale het hoogst haalbare was, aangezien ik in de finale toch de minste stemmen zou krijgen. Dus toen heb ik nieky beloofd hem mee te nemen naar de finale, maar daar wou ik natuurlijk toch in staan. Daarom heb ik ook tegen hillo gezegd dat ik niet mijn best zou gaan doen bij de finale HoH, dezelfde tactiek als jou.  ;D

Maar mijn vragen komen er aan.
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Addie op 21-02-2012, 17:32:42
Ik had al zo'n vermoeden

Kantelpunt voor mij was toen NextGP wegmoest.... Addie had alle goede antwoorden op die PoV, maar had ze al ingestuurd naar Robbie, hij had ze toen naar mij moeten sturen, dan was ik PoV geworden, had ik Addie gevetoood en was Vieffan weggegaan... Want dan hadden Addie en ik de beslissende stemmen

Kantelpunt 2 was in de kwartfinale, toen wou ik Vieffan weer weghebben, maar helaaas won ze die opdracht waardoor Addie moest gaan ( anders was ik in dezelfde situatie gekomen als jij nu hillo ;), en had ik mss wel hetzelfde gedaan ;) )

Kantelpunt 3 was de finale HoH waarin ik opeens niet meer kon winnen van jullie, en het dus game over was voor mij

Stom dat ik bij K1 niet langer heb nagedacht. Maar ik was gewoon zo blij dat ik alle antwoorden had gekregen van zo'n filmfanaatvriend van mij (die zei dat het een makkie voor hem was) dat ik nergens meer bij na had gedacht. Als ik daar langer had nagedacht dan hadden wij hier nu in de finale gestana denk ik.
Titel: Re: De Finale
Bericht door: LdHmolletje op 21-02-2012, 18:03:21
Grappig, ik lees dingen over mezelf die ik niet eens van mezelf echt wist...
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Jann op 21-02-2012, 18:28:08
Grappig, ik lees dingen over mezelf die ik niet eens van mezelf echt wist...

Big Brother is watching you  >:D
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Robbieazerty op 22-02-2012, 08:59:19
Nog andere vragen van de juryleden? Of zijn jullie er al over uit?
Titel: Re: De Finale
Bericht door: LdHmolletje op 22-02-2012, 12:07:40
Ik heb nog wel een paar vragen:

Als eerste aan Hillo:

Wanneer en van wie heb jij gehoord over het vermeende complot dat ik met aan aantal zou hebben en hoe keek je daartegen aan? En daaruit volgend: waarom heb jij mij nooit daarover benaderd?

En aan Vieffan:

Je hebt al wat gezegd over contacten, maar ik ben eigenlijk wel benieuwd met wie je allemaal waarom contact hebt opgenomen en jou redenen daartoe?
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Nieky op 22-02-2012, 12:27:22
Aan hillo en aan Vieffan : Als je 1 moment uit het spel zou willen veranderen/overdoen. Wat zou je dan anders doen? 

Titel: Re: De Finale
Bericht door: Vieffan op 22-02-2012, 13:15:53
Je hebt al wat gezegd over contacten, maar ik ben eigenlijk wel benieuwd met wie je allemaal waarom contact hebt opgenomen en jou redenen daartoe?
Ik heb tijdens het spel alleen intensief contact gehad met Swifty, D*N en Hillo. Swifty en D*N eerst omdat ik met hen samenwerkte. Toen had ik het idee dat ik voor hen niet belangrijk was en als ze iemand onder de bus moesten gooien ik het zou zijn.
Toen ben ik contact gaan zoeken met Hillo, we hadden al wel een beetje contact gehad, maar niet echt samengewerkt. Met Hillo wist ik dat hij me ook onder de bus zou gooien als het echt nodig zou zijn, maar ook dat we elkaar zouden helpen als we konden.

Verder heb ik met niemand intensief contact gehad, maar ik heb wel een paar  keer met Next en Nieky gepraat. Dit ging voornamelijk over de stemming / POV, ook alleen op momenten dat ik mijn eigen plaats moest verzekeren.


aan Vieffan : Als je 1 moment uit het spel zou willen veranderen/overdoen. Wat zou je dan anders doen? 
hm... lastig. Ik ben niet heel ontevreden over hoe ik het spel gespeeld heb. Het enige waar ik spijt van heb is dat ik zo vroeg met Swifty en D*N ging samenwerken. Omdat ik me daar later niet goed bij voelde heb ik me toen tegen (vooral) D*N gekeerd. Ik had het idee dat hij mij eruit zou stemmen als hij wist dat ik niet zo trouw was aan hem. Dat vond ik toen wel vervelend, want ik wil me toch liever aan mijn woord houden. Was ik niet met hen gaan samenwerken had ik dat niet hoeven doen.
Titel: Re: De Finale
Bericht door: D*N op 22-02-2012, 13:18:28
Voor Vieffan: Als mensen jouw tactiek moeten beschrijven, dan beschrijven ze het als een floater. Je hebt het hele spel meegelift op anderen. Wat heb jij gedaan waardoor je de overwinning wel verdiend?

hmm hillo, ik denk dat ik voor een persoonlijke vraag ga:
Je hebt meerdere keren geprobeerd samen te werken met mij, maar geen van deze keren waren volgens mij oprecht. Dit blijkt ook uit jouw verhaal waarin je in aflevering 3 mij al wou backdooren ::). Waarom zat je in hemelsnaam vanaf dag 1 achter mij aan? :P Je werkte zelf samen met de grootste kanshebbers vieffan en swifty. Je blaaste het zogenaamde complot tussen niek,ldh,addie, next en mij op. want die was er nog niet totdat jij erover begon. Zelfs toen ik genomineerd was met addie zei je dat ik weg moest omdat ik gevaarlijker was in competities terwijl ik alleen de eerste hoh heb gewonnen en verder nooit mocht deelnemen in pov's ::).
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Nieky op 22-02-2012, 13:33:01
Nou D*N opzich hadden jij ik en addie vanaf afl 1 een complot hoor ::)

Alleen LdHmolletje en NextGP zaten hier niet bij
Titel: Re: De Finale
Bericht door: LdHmolletje op 22-02-2012, 13:54:32
Kijk, dat bedoelde ik dus, ik wist niet eens dat ik bij een complot zat. Er was wel een vorm van samenwerking, maar wat mij betreft was er van een echt complot totaal geen sprake...
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Vieffan op 22-02-2012, 13:55:25
Voor Vieffan: Als mensen jouw tactiek moeten beschrijven, dan beschrijven ze het als een floater. Je hebt het hele spel meegelift op anderen. Wat heb jij gedaan waardoor je de overwinning wel verdiend?
Ik denk dat vanaf de buitenkant het leek dat ik een floater was, maar volgens mij valt dat echt wel mee. Het zal er wel aan liggen wat je definitie van floater is (voor mij is dat iemand die bij niemand hoort en niks wint / doet).

Maar om je echte vraag te beantwoorden. Ik denk dat ik een taktisch goed spel heb gespeeld, ik ben weinig in gevaar geweest en als ik wel genomineerd was kon ik de juiste mensen overhalen. Daarnaast heb ik een aantal spellen gewonnen en anderen bijna gewonnen. Ik ben niet achterover gaan hangen en anderen mensen het laten uitvechten.
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Vieffan op 22-02-2012, 13:56:27
Kijk, dat bedoelde ik dus, ik wist niet eens dat ik bij een complot zat. Er was wel een vorm van samenwerking, maar wat mij betreft was er van een echt complot totaal geen sprake...
haha, geweldig :P.
Voor mij is samenwerken al een 'complot'. Want dat zegt dat je die mensen niet gaat nomineren.
Titel: Re: De Finale
Bericht door: NextGP op 22-02-2012, 15:13:10
Mijn vraag aan beide:
Waarom zou jij het spel niet moeten winnen, maar de andere? Met andere woorden: wat is een reden om niet op jou te stemmen?  :)
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Nieky op 22-02-2012, 15:15:00
haha, geweldig :P.
Voor mij is samenwerken al een 'complot'. Want dat zegt dat je die mensen niet gaat nomineren.

Maar dit was zeker niet in het begin van het spel al, tenminste niet met mij. Volgens mij was het net voor Waldo ofzo dat ik LdH heb geholpen

Maargoed ik heb bij Waldo, Addie LdH en NextGP geholpen :P
Titel: Re: De Finale
Bericht door: LdHmolletje op 22-02-2012, 15:16:22
haha, geweldig :P.
Voor mij is samenwerken al een 'complot'. Want dat zegt dat je die mensen niet gaat nomineren.
Dat zegt het zeker niet, want ik wist niet eens wie er allemaal inzaten... (daarbij: ik heb nooit de kans gehad om iemand te gaan nomineren; en mocht ik die kans wel hebben gehad, had ik waarschijnlijk wel een van hun genomineerd...)

En inderdaad, ik heb tot vlak voor Waldo niet of nauwelijks met Nieky gesproken.
Titel: Re: De Finale
Bericht door: D*N op 22-02-2012, 15:27:07
nee het was bij ons misschien meer via via. ik had wel wat contact met ldhmolletje en addie volgens mij ook wel maar de anderen niet echt. ik heb nauwelijks contact gehad met nextgp maar addie en nieky hadden volgens mij wel meer contact met hem. dus we waren nooit echt een georganiseerd complot :P.
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Nieky op 22-02-2012, 15:30:24
Ik en NextGP hadden pas in Waldo voor t eerst contact. En daarna alleen toen ik wou dat addie de antwoorden naar mij stuurde ::) ipv zelf te winnen  >:( ;D
Titel: Re: De Finale
Bericht door: NextGP op 22-02-2012, 15:36:18
Als ik dit allemaal lees merk ik dat ik vrij weinig contact met iedereen heb gehad  :) Alleen wat stemafspraken en tactiek bij sommige van de HoH/PoV-opdrachten. Alleen op het laatst heb ik dan wat meer contact gehad, maar dat was ook niet veel
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Nieky op 22-02-2012, 15:41:42
En wij steeds maar denken dat er een verbond Swifty-NextGP was xD  ::rofl::
Titel: Re: De Finale
Bericht door: D*N op 22-02-2012, 15:59:41
En wij steeds maar denken dat er een verbond Swifty-NextGP was xD  ::rofl::
::rofl:: ::rofl::

het big brother huis maakt je echt gek ::)
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Vieffan op 22-02-2012, 16:37:57
Mijn vraag aan beide:
Waarom zou jij het spel niet moeten winnen, maar de andere? Met andere woorden: wat is een reden om niet op jou te stemmen?  :)
Ik vind dat Hillo het verdient om dit spel te winnen omdat hij vanaf heel vroeg in het spel een target was, maar toch heeft hij het tot de finale kunnen brengen. Dat is toch wel een hele prestatie.
Titel: Re: De Finale
Bericht door: hillo op 22-02-2012, 18:02:33
Wanneer en van wie heb jij gehoord over het vermeende complot dat ik met aan aantal zou hebben en hoe keek je daartegen aan? En daaruit volgend: waarom heb jij mij nooit daarover benaderd?

Ik heb daar nooit echt iets over gehoord, behalve in een later stadium van D*N die het bevestigde (tijdens de HoH met de bootjes die Vieffan won). Ik was degene die het tot complot bestempeld heeft, omdat ik, zoals ik bij Swifty's vraag al kort zei, totale verdeeldheid in het huis wou. Toen Molcrazy tegenover Addie stond zei Swifty tegen mij dat ze een samenwerking tussen Niek, D*N en NextGP vermoedde. Niek en D*N leek me logisch en toen viel me op (want ik had met beide jongens wel wat contact gehad) dat ze Addie aan het beschermen waren. Dus die heb ik er toen aan gelinkt. Vervolgens was het voor mij opeens best wel belangrijk dat Molcrazy in het huis bleef, want anders zouden Vieffan en ik de week daarop vrijwel zeker in gevaar zijn. Dus toen heb ik met Vieffan besloten Addie weg te stemmen. Maar we hadden meer stemmen nodig, dus toen heb ik jou en Jos benaderd via PM om op Addie te stemmen. Jos reageerde, jij niet. Molcrazy vertrok, dus ik ging er toen vanuit dat jij stemafspraken had met iemand uit wat wij Club Minor gingen noemen :P Ik heb het hele spel die samenwerking dan ook bestempeld als 'Club Minor (omdat het de jongere spelers waren) + LdHmolletje', omdat ik niet wist waar jij precies stond. En toen kwam die HoH met dat schieten waarin jullie allemaal op volgorde een grote kogel op mij ingezet hadden, dus toen was het voor mij helemaal duidelijk dat er een soort samenwerking was waar ik volledig buiten viel. En om floaters (dus mensen die tussen twee kanten van het huis zweven) weg te werken heb ik het complot toen aan iedereen gepresenteerd als feit, zodat zowel Swifty als Bodejos een kant zouden kiezen.

Waarom ik verder geen contact daarover heb gezocht met jou heeft eigenlijk geen reden. Ik heb dat toen bij die stemming tussen Addie en Molcrazy gedaan, maar dat mislukte, dus ik achtte de kans dat het in het vervolg wel zou lukken niet heel groot. En daarbij begonnen toen Swifty onze kant koos de dingen prima te lopen voor ons, dus leek het me ook niet meer nodig om jou te benaderen voor een samenwerking, omdat dat alleen maar weer iemand meer zou zijn met wie ik m'n woord zou moeten breken ;)
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Nieky op 22-02-2012, 18:04:41
OHJA, onze beruchte BOEM pm's

Ik ga er even een paar zoeken,want dat is leuk  ::rofl::

EDIT 1 : Jeezus wat veel BB PM's uiteindelijk. Heb er bijna 100 door Waldo  ::love::

EDIT 2 : Wat zat er nou eigenlijk in mijn Pandora's box ? ::nieuwsgierig::

EDIT 3 : enkele BOEM pm's

Hoi Robbie!

Allereerst complimenten voor deze opdracht!  erg leuk ( en gemeen ) spelletje.

Mijn actie : Ik richt mijn grote kogel ( die waarvan je meteen doodgaat op hillo ) hij nomineerde mij en heeft geloof ik contact met iedereen zo ongeveer. Dat vertrouw ik niet en hopelijk verwacht ie niet dat iemand meteen zijn grote BOEM gebruikt.

Groetjes

Ja daar begin ik me een beetje zorgen over te maken. Volgens mij ben ik zowat de enige die braaf speelt en met niemand echt complotjes heeft. Ik heb wel contact met jou bv , maar verder nooit echt stemafspraken ofwat. Daarom zal ik ook wel een target worden denk ik ( of juist niet ), ik speel gewoon iedere HoH weer individueel om te winnen, dat is de enige manier waarop je zeker in het huis blijft ;). Mss schiet ik dalijk ook wel op hem, ik kijk wel wat het beste is ;)

Groetjes

Dat was opzich wel een leugen hillo  ::hug::

Hoi Addie !

D*N en ik hadden even overlegd....

Ons lijkt het het beste als Hillo weer een BOEM krijgt, en ditmaal van jou omdat jij er gewoonweg de grootste kans hebt om er als eerste uit te liggen

D*N doet een flodder op vieffan
en ik een flodder op Bodejos.

Mee eens ? of heb jij een beter plan ?

Fantastisch

Iedereen keert zich tegen hillo  ::rofl::

Die was ook best gemeen

Sorry dat het de afgelopen afleveringen het er een beetje bij ingeschoten is...

Maarja, ons complot houdt nog steeds stand. Hillo en Bodejos willen we absoluut niet als HoH hebben, en ook Vieffan hebben we liever niet als HoH. NextGP en LdHmolletje laten zich iets te makkelijk manipuleren door D*N, wat mij natuurlijk goed uitkomt. Ik denk dat later D*N als grote aanstichter van dit complot wordt gezien, en niet ik of Addie.
Hillo is de onvoorspelbare, hij heeft werkelijk contact met iedereen en vertrouwen we daarom niet. Volgens mij vertrouwde hij mij voor deze opdracht wel, maarja na mijn eerste BOEM was dat snel over gok ik zo. Daarna moest ik van hem op D*N schieten, had ik kunnen doen met een flodder, maar toch maar niet gedaan. Iedereen mikt nu om en om een grote BOEM op hem en daarom zal ie wel niet gaan winnen. Als D*N dan later met zijn grote BOEM vieffan even onschadelijk maakt, zijn we weer een stuk verder ;). Eigenlijk vind ik het niet erg dat mijn grote BOEM mis was, niemand weet nu of ik die grote BOEM nog heb, wat ik ook een erg strategisch voordeel vindt, want wanneer vieffan of Bodejos nu op mij schieten ben ik niet meteen superbang. Verder ook heel erg fijn voor ons als complot dat Molcrazy eruit moest, spijtig voor hem maar het is niet anders.Hopelijk wordt D*N of ik HoH en dan kunnen we ons plan uitvoeren ;)namelijk hillo en Bodejos nomineren.

Groetjes Niek 

Eigenlijk begon bij deze HoH het spel pas echt ;D
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Addie op 22-02-2012, 18:11:48
Ik heb daar nooit echt iets over gehoord, behalve in een later stadium van D*N die het bevestigde (tijdens de HoH met de bootjes die Vieffan won). Ik was degene die het tot complot bestempeld heeft, omdat ik, zoals ik bij Swifty's vraag al kort zei, totale verdeeldheid in het huis wou. Toen Molcrazy tegenover Addie stond zei Swifty tegen mij dat ze een samenwerking tussen Niek, D*N en NextGP vermoedde. Niek en D*N leek me logisch en toen viel me op (want ik had met beide jongens wel wat contact gehad) dat ze Addie aan het beschermen waren. Dus die heb ik er toen aan gelinkt. Vervolgens was het voor mij opeens best wel belangrijk dat Molcrazy in het huis bleef, want anders zouden Vieffan en ik de week daarop vrijwel zeker in gevaar zijn. Dus toen heb ik met Vieffan besloten Addie weg te stemmen. Maar we hadden meer stemmen nodig, dus toen heb ik jou en Jos benaderd via PM om op Addie te stemmen. Jos reageerde, jij niet. Molcrazy vertrok, dus ik ging er toen vanuit dat jij stemafspraken had met iemand uit wat wij Club Minor gingen noemen :P Ik heb het hele spel die samenwerking dan ook bestempeld als 'Club Minor (omdat het de jongere spelers waren) + LdHmolletje', omdat ik niet wist waar jij precies stond. En toen kwam die HoH met dat schieten waarin jullie allemaal op volgorde een grote kogel op mij ingezet hadden, dus toen was het voor mij helemaal duidelijk dat er een soort samenwerking was waar ik volledig buiten viel. En om floaters (dus mensen die tussen twee kanten van het huis zweven) weg te werken heb ik het complot toen aan iedereen gepresenteerd als feit, zodat zowel Swifty als Bodejos een kant zouden kiezen.

Waarom ik verder geen contact daarover heb gezocht met jou heeft eigenlijk geen reden. Ik heb dat toen bij die stemming tussen Addie en Molcrazy gedaan, maar dat mislukte, dus ik achtte de kans dat het in het vervolg wel zou lukken niet heel groot. En daarbij begonnen toen Swifty onze kant koos de dingen prima te lopen voor ons, dus leek het me ook niet meer nodig om jou te benaderen voor een samenwerking, omdat dat alleen maar weer iemand meer zou zijn met wie ik m'n woord zou moeten breken ;)
Die eliminatie Addie - Molcrazy zat trouwens net iets anders. LDH zat nog niet in onze stemafspraak toen en hij had zijn stem al gestuurd. Daarna heb ik hem nog een PB gestuurd met als hij op Molcrazy zou stemmen, hij bij mij voor de eerst komende nominaties safe was. Dus toen heeft hij z'n stem nog aangepast, en lag ik er net niet uit ::trots::
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Addie op 22-02-2012, 18:19:13
Mijn vraag voor voor jullie beiden:

 Aan welke kandidaat heb jij je het meest zitten ergeren en waarom? Hou het wel beleefd.
 
Titel: Re: De Finale
Bericht door: hillo op 22-02-2012, 18:28:09
Aan hillo en aan Vieffan : Als je 1 moment uit het spel zou willen veranderen/overdoen. Wat zou je dan anders doen?

Pfoe, ik ben eerlijk gezegd ook heel erg tevreden over m'n spel. Het enige waar ik echt moeite mee had was het einde, dat ik niet wist of ik HoH wou winnen of niet. Als ik het nog een keer zou doen zou ik onze deal denk ik wat vaag gehouden hebben over tot waar die zou lopen en je hooguit final 3 echt met woorden beloven. Want dan had ik de eer aan mezelf kunnen houden en voor de volle 100% kunnen vechten voor die laatste HoH.
Titel: Re: De Finale
Bericht door: hillo op 22-02-2012, 18:34:14
hmm hillo, ik denk dat ik voor een persoonlijke vraag ga:
Je hebt meerdere keren geprobeerd samen te werken met mij, maar geen van deze keren waren volgens mij oprecht. Dit blijkt ook uit jouw verhaal waarin je in aflevering 3 mij al wou backdooren ::). Waarom zat je in hemelsnaam vanaf dag 1 achter mij aan? :P Je werkte zelf samen met de grootste kanshebbers vieffan en swifty. Je blaaste het zogenaamde complot tussen niek,ldh,addie, next en mij op. want die was er nog niet totdat jij erover begon. Zelfs toen ik genomineerd was met addie zei je dat ik weg moest omdat ik gevaarlijker was in competities terwijl ik alleen de eerste hoh heb gewonnen en verder nooit mocht deelnemen in pov's ::).

Haha, goeie vraag. Laat ik allereerst zeggen dat ik niet helemaal vanaf dag 1 achter jou aan zat. Dan had ik je wel genomineerd toen ik HoH was in de tweede week. Op dat moment was ik nog wel oprecht tegen jou. Ik kwam pas achter jou aan toen ik erachter kwam dat je lijntjes had lopen met Vieffan en Swifty, mijn twee grootste allianties. En dat zij ook best wel loyaal richting jou deden. Overigens was mijn laatste poging met jou samen te werken wel echt oprecht. Toen in die HoH met de bootjes toen ik zag dat Addie en NextGP op jou aan het stemmen waren, had ik het idee dat jij niet meer zo goed bij hen lag en je wel eens een goede alliantie voor mij zou kunnen zijn voor de komende weken. Alleen besloot jij toen dat je wel veilig zat en gaf je de veto min of meer aan Niek (ondanks mijn waarschuwingen), waardoor jij wel gebackdoor'ed MOEST worden :P En laten we eerlijk zijn, je was ook gevaarlijker in competities dan bijvoorbeeld Addie. Het is dat je nooit een PoV hebt mogen spelen, maar anders had je er vast wel eentje gewonnen. Je was ontzettend actief en aanwezig bij de spellen, dus daarmee heb je voor mij een groot target op jezelf geplaatst ;)
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Nieky op 22-02-2012, 18:34:39
Pfoe, ik ben eerlijk gezegd ook heel erg tevreden over m'n spel. Het enige waar ik echt moeite mee had was het einde, dat ik niet wist of ik HoH wou winnen of niet. Als ik het nog een keer zou doen zou ik onze deal denk ik wat vaag gehouden hebben over tot waar die zou lopen en je hooguit final 3 echt met woorden beloven. Want dan had ik de eer aan mezelf kunnen houden en voor de volle 100% kunnen vechten voor die laatste HoH.

Dankje ! Als je onze deal heel vaag had gehouden, dan was ik er veeel minder snel in meegegaan ;)
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Nieky op 22-02-2012, 18:35:43
Ja D*N : Dat je die veto aan mij gaf vond ik echt heel sociaal, maar ik heb t nooit gesnapt eerlijk gezegd ::)
Titel: Re: De Finale
Bericht door: hillo op 22-02-2012, 18:36:33
Mijn vraag aan beide:
Waarom zou jij het spel niet moeten winnen, maar de andere? Met andere woorden: wat is een reden om niet op jou te stemmen?  :)

Vieffan heeft een heel erg loyaal spel gespeeld. Ze heeft bijvoorbeeld nooit Swifty een mes in de rug hoeven steken, waar ik dat door mijn spel wel moest. Dat vind ik erg knap, want in Big Brother zie je dat maar weinig. En ook in de opdrachten was ze een sterke partner (in crime).
Titel: Re: De Finale
Bericht door: hillo op 22-02-2012, 18:41:01
Dankje ! Als je onze deal heel vaag had gehouden, dan was ik er veeel minder snel in meegegaan ;)

Nouja ik bedoel niet heel erg vaag, dus wel "wij kunnen dit spel rulen en blablabla, tot het einde" maar nooit de woorden laatste 2 zegmaar :P Want tot het einde was in principe ook wat we nu gehaald hebben, de allerlaatste opdracht ;D
Titel: Re: De Finale
Bericht door: hillo op 22-02-2012, 18:43:01
De vraag van Addie beantwoord ik als ik terug ben van werk, want ik moet nu weg ;D
Titel: Re: De Finale
Bericht door: D*N op 22-02-2012, 18:55:44
Vieffan heeft een heel erg loyaal spel gespeeld. Ze heeft bijvoorbeeld nooit Swifty een mes in de rug hoeven steken, waar ik dat door mijn spel wel moest. Dat vind ik erg knap, want in Big Brother zie je dat maar weinig. En ook in de opdrachten was ze een sterke partner (in crime).
dat heeft ze dan zeker maar één keer gedaan ::). bij mij natuurlijk, zij was natuurlijk hoh op dat moment :P. ( dus het was niet alleen swifty haar schuld ::))

Alleen besloot jij toen dat je wel veilig zat en gaf je de veto min of meer aan Niek (ondanks mijn waarschuwingen), waardoor jij wel gebackdoor'ed MOEST worden :P
tsja ik had eigenlijk een final 2 deal met swifty, die vanuit mijn kant heel erg oprecht was ::). nextgp, addie, nieky en ldh zouden niet tegen me gaan. en vieffan had ik ook een complot mee :P. dusja dan voel je je wel redelijk veilig :P.

Ja D*N : Dat je die veto aan mij gaf vond ik echt heel sociaal, maar ik heb t nooit gesnapt eerlijk gezegd ::)
ik blijk toch meer een teamplayer te zijn dan ik had gedacht ::). maar achteraf gezien had ik natuurlijk gewoon hillo ofso moeten laten winnen. maarja dan moest ik hillo wel vertrouwen en het is nog de vraag of ik niet een ronde daarna alsnog als target gezien werd ::).
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Nieky op 22-02-2012, 18:58:51
ik blijk toch meer een teamplayer te zijn dan ik had gedacht ::). maar achteraf gezien had ik natuurlijk gewoon hillo ofso moeten laten winnen. maarja dan moest ik hillo wel vertrouwen en het is nog de vraag of ik niet een ronde daarna alsnog als target gezien werd ::).

Dat is waar, en ik had toen ook eerder verwacht dat Addie zou gaan als dat jij zou gaan ;)
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Vieffan op 22-02-2012, 19:41:37
Mijn vraag voor voor jullie beiden:

 Aan welke kandidaat heb jij je het meest zitten ergeren en waarom? Hou het wel beleefd.
 
Ik heb me eigenlijk aan niemand lopen ergeren, naast de spellen werd er weinig gepost in het huis topic. Dus ook weinig redenen voor irritaties. Het enige wat ik jammer vond is dat sommige spelers niet zo actief waren, en dan denk ik aan wouss en matchbox.
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Robbieazerty op 22-02-2012, 20:28:00





Elk jurylid heeft zijn/haar vragen kunnen stellen. Enkel Addie's vraag aan hillo moet nog beantwoord worden. Wanneer hij dat gedaan heeft, kunnen de juryleden (en het publiek dat dat nog niet gedaan heeft) hun stemmen naar mij pm'en. Juryleden aub mét motivatie. Publiek mag dat ook, maar MOET niet. :)





Titel: Re: De Finale
Bericht door: Vieffan op 22-02-2012, 20:56:12
Oh was dat het alweer? Het begon net leuk te worden :P. Succes met stemmen allemaal!
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Robbieazerty op 22-02-2012, 20:57:17
EDIT 1 : Jeezus wat veel BB PM's uiteindelijk. Heb er bijna 100 door Waldo  ::love::

Was nu benieuwd en ben ook gaan tellen. Heb er 614 zitten. Maar denk dat ik sommige al gewist heb. :)
Titel: Re: De Finale
Bericht door: D*N op 22-02-2012, 20:58:33
Oh was dat het alweer? Het begon net leuk te worden :P. Succes met stemmen allemaal!
succes met winnen/verliezen >:D
Titel: Re: De Finale
Bericht door: hillo op 23-02-2012, 00:10:16
Aan welke kandidaat heb jij je het meest zitten ergeren en waarom? Hou het wel beleefd.

Ik heb het altijd als spel gezien, inclusief alles wat gezegd en gedaan werd, dus ik heb me nooit echt aan iemand geërgerd. Maar ik heb wel heel veel frustraties richting Swifty gehad bijvoorbeeld toen ze de veto maar niet op me wou gebruiken :P Of richting Niek die steeds maar bleef winnen voor m'n gevoel.

Overigens is de enige die ik ooit voor iets uitgemaakt heb Niek geweest in deze PM richting Swifty en Vieffan:

Fuck. Fuck fuck fuck. Kleine rat dat het is :-X Volgens mij heeft hij ook hulp van D*N.

Toen hij mij versloeg in de "Waar zijn de spullen" opdracht. En die uiting was geacteerd, want op dat moment wilde ik Swifty eruit hebben, dus mocht ik de veto niet winnen ;D
Titel: Re: De Finale
Bericht door: hillo op 23-02-2012, 00:16:33
dat heeft ze dan zeker maar één keer gedaan ::). bij mij natuurlijk, zij was natuurlijk hoh op dat moment :P. ( dus het was niet alleen swifty haar schuld ::))

Dat was denk ik de enige discussie die we in ons drietal ooit gevoerd hebben, of we jou moesten backdoor'en of niet. Volgens mij heeft Vieffan toen nog overwogen om Addie of Next eruit te werken omdat ze het jou meer gunde, maar uiteindelijk hebben we toen besloten dat jij de enige juiste persoon was om te vertrekken toen :P

tsja ik had eigenlijk een final 2 deal met swifty, die vanuit mijn kant heel erg oprecht was ::). nextgp, addie, nieky en ldh zouden niet tegen me gaan. en vieffan had ik ook een complot mee :P. dusja dan voel je je wel redelijk veilig :P.

Maar wat ik dan niet snap is dat je niet naar Swifty toestapte en haar de veto gaf? Want ook zij gaf aan dat we je gingen backdoor'en als Niek 'm zou winnen. En ik heb toen zelfs nog gezegd dat we je allemaal weg zouden stemmen 'om Vieffan niet dwars te zitten' (waarmee ik eigenlijk eerder mezelf bedoelde :P )
Titel: Re: De Finale
Bericht door: hillo op 23-02-2012, 00:19:11
Oh was dat het alweer? Het begon net leuk te worden :P. Succes met stemmen allemaal!

2! Volgens mij kunnen we nog heel lang doorpraten over alles ;D

Succes met stemmen!
Titel: Re: De Finale
Bericht door: D*N op 23-02-2012, 12:25:05
Maar wat ik dan niet snap is dat je niet naar Swifty toestapte en haar de veto gaf? Want ook zij gaf aan dat we je gingen backdoor'en als Niek 'm zou winnen. En ik heb toen zelfs nog gezegd dat we je allemaal weg zouden stemmen 'om Vieffan niet dwars te zitten' (waarmee ik eigenlijk eerder mezelf bedoelde :P )
mijn final 3 zag eruit als Niekypsv, swifty en mijzelf :P.
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Nieky op 23-02-2012, 12:53:38
Ik bedenk me opeens een hele leuke vraag.... Maar das zeker te laat nu?
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Robbieazerty op 23-02-2012, 13:27:41
Iedereen mocht aan elke kandidaat één vraag stellen. Maar je kan altijd posten, wie weet heb je geluk en antwoorden ze er nog op. ;)
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Vieffan op 23-02-2012, 13:59:20
Ik ga straks weg, tot zondag. Ik zal niet veel online zijn, dat jullie het even weten :)
Titel: Re: De Finale
Bericht door: hillo op 23-02-2012, 17:27:22
mijn final 3 zag eruit als Niekypsv, swifty en mijzelf :P.

Ja oke, maar dat was onmogelijk want het was duidelijk dat of Niek of jij zou gaan ;)
Titel: Re: De Finale
Bericht door: D*N op 23-02-2012, 17:53:50
Ja oke, maar dat was onmogelijk want het was duidelijk dat of Niek of jij zou gaan ;)
nouja ik was misschien dan een beetje naiëf en dacht dat addie of nextgp wel zou gaan omdat ze toch maar wat aan het floaten waren :P. Het was nog best vroeg in het spel en addie, nextgp en ldhmolletje hadden nog niet echt iets gedaan waardoor ik dacht dat jullie als 'spelers' eerst de floaters zouden wegstemmen. Daarbij nogmaals, ik zat in een alliantie met swifty en vieffan ::).
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Robbieazerty op 24-02-2012, 08:16:33
Juryleden, niet vergeten dat je voor middernacht je stem moet opsturen!
Ik mis denk ik nog niekypsv, ldhmolletje en Addie.
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Nieky op 24-02-2012, 12:44:04
Ik ga nu stemmen...

Maar toch nog eerst even een opmerking hier ;)

Vieffan : Waar sloeg deze pm naar mij op ? Was dit expres naar mij gestuurd om mij op t verkeerde been te zetten, of was dit gewoon een foutje ::)

Hee Hillo
Wat een afscheid van D*N :P. Maar het heeft me wel aan het denken gezet, heb ik nou een enorme fout gemaakt deze HoH?
Ik denk dat nu Swifty samen werkt met Addie, aangezien ze addie ging redden ipv D*N houden met wie ze een final 2 deal zou hebben gehad.
argh ik snap er niks meer van!
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Vieffan op 24-02-2012, 13:04:39
Ik ga nu stemmen...

Maar toch nog eerst even een opmerking hier ;)

Vieffan : Waar sloeg deze pm naar mij op ? Was dit expres naar mij gestuurd om mij op t verkeerde been te zetten, of was dit gewoon een foutje ::)


Ohja ::rofl::  Helemaal vergeten.
Daar heb ik zo hard om gelachen. Maar dat was expres om je te proberen op het verkeerde been te zetten en om te kijken hoe je zou reageren (of je zou reageren of doen alsof je van nisk wist :P). En was mijn actie gelukt? Dacht je dat ik Swifty eruit wilde hebben? De pm was trouwens niet geheel gelogen, op dat moment was ik wel verbaasd en wantrouwde ik Swifty wel een beetje.
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Nieky op 24-02-2012, 13:13:10
Ohja ::rofl::  Helemaal vergeten.
Daar heb ik zo hard om gelachen. Maar dat was expres om je te proberen op het verkeerde been te zetten en om te kijken hoe je zou reageren (of je zou reageren of doen alsof je van nisk wist :P). En was mijn actie gelukt? Dacht je dat ik Swifty eruit wilde hebben? De pm was trouwens niet geheel gelogen, op dat moment was ik wel verbaasd en wantrouwde ik Swifty wel een beetje.

nee, was mislukt... .Wel leuke poging :P
Titel: Re: De Finale
Bericht door: D*N op 24-02-2012, 13:15:32
Ja Vieffan had wel vaker opzichtige slijmpogingen ::)
Titel: Re: De Finale
Bericht door: hillo op 24-02-2012, 13:20:33
nee, was mislukt... .Wel leuke poging :P

Je gebruikte het wel tegen Swifty, dat Vieffan en ik achter haar aan zouden zitten :P maar het was allemaal al uitgebreid besproken, dus haalde weinig meer uit ;D
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Nieky op 24-02-2012, 13:26:33
Je gebruikte het wel tegen Swifty, dat Vieffan en ik achter haar aan zouden zitten :P maar het was allemaal al uitgebreid besproken, dus haalde weinig meer uit ;D

ohw, heb ik dat gedaan ? :P

Al helemaal vergeten.... Maarja beetje stoken tussen jullie kon geen kwaad ;D
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Robbieazerty op 24-02-2012, 23:18:27
Juryleden, niet vergeten dat je voor middernacht je stem moet opsturen!
Ik mis denk ik nog niekypsv, ldhmolletje en Addie.

 :o :o

Als je dit morgen leest, is het ook nog goed, ik wacht nog wel even. :)
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Lukie4 op 24-02-2012, 23:20:23
morgen is de bieb dicht  ::vergroot:: :-X
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Addie op 24-02-2012, 23:22:30
Gestemd! ::bravo::
Titel: Re: De Finale
Bericht door: D*N op 25-02-2012, 02:01:22
morgen is de bieb dicht  ::vergroot:: :-X
::rofl:: raar, ldhmolletje was nog wel op een andere site die ik hier niet mag benoemen ::) :-X ;D
Titel: Re: De Finale
Bericht door: LdHmolletje op 25-02-2012, 13:08:19
::rofl:: raar, ldhmolletje was nog wel op een andere site die ik hier niet mag benoemen ::) :-X ;D
Ik was gisteren maar heel even online...
Titel: Re: De Finale
Bericht door: hillo op 25-02-2012, 19:57:48
 ::hyper::
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Robbieazerty op 25-02-2012, 20:03:06
Ik ben met een filmpje bezig. De uitslag komt vandaag nog! (als het filmpje wat wil lukken)
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Robbieazerty op 25-02-2012, 23:08:00
http://www.youtube.com/watch?v=07b0O7mOJ7I
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Jann op 25-02-2012, 23:16:03
Haha, leuk ::ok::
Titel: Re: De Finale
Bericht door: hillo op 25-02-2012, 23:55:13
Cool! Nu ben ik helemaal benieuwd ;D
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Robbieazerty op 26-02-2012, 00:29:52
Eindelijk af... hij is aan het opladen!
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Robbieazerty op 26-02-2012, 00:44:41
De finale!

http://www.youtube.com/watch?v=JC0nPlcfAQY


















Nog wat extra spatie eronder zodat je niet per ongeluk in de volgende post de winnaar al leest. :)










Titel: Re: De Finale
Bericht door: Jann op 26-02-2012, 00:56:11
Gefeliciteerd Hillo!  ::bravo::

En ook hulde aan Vieffan, alle andere kandidaten en Robbie, want als kijker heb ik ook genoten van het spel  ::ok::
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Molcrazy op 26-02-2012, 01:09:51
Proficiat hillo! ::ok::

Vieffan, runner-up is ook een hele prestatie ::jaja::

Nog wat extra spatie eronder zodat je niet per ongeluk in de volgende post de winnaar al leest. :)

 ::ok::



Leuk filmpje Robbie! Bedankt voor de organisatie van het spel, zeker voor herhaling vatbaar ::respect::
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Addie op 26-02-2012, 01:21:03
Allereerst van harte gefeliciteerd hillo!
Zeker verdiend!

Dan wil ik Robbie heel heel erg bedanken voor dit geweldige spel. Count me in voor editie 2 ::bravo::
Titel: Re: De Finale
Bericht door: D*N op 26-02-2012, 01:59:05
Super gedaan hillo, je hebt het verdiend ::bravo::.
Vieffan ook super gedaan, ik heb er nog aan gedacht een sympatie stem te geven ::).

En super bedankt Robbie!  ::bravo:: Ik vind dit veruit het leukste spel wat ik heb gespeeld ;D. Als er een tweede editie komt dan zou ik die voor geen goud willen missen ;D.
Titel: Re: De Finale
Bericht door: tdietz op 26-02-2012, 09:41:45
gefeliciteerd hillo
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Lukie4 op 26-02-2012, 09:46:11
super gemaakt robbie ::ok::
gefeliciteerd Hillo

Ben ik nou de enige die medelijden met Wous en Matchbox had ?

En ::rofl:: HDD was natuurlijk het grappigst van allemaal ;D
Titel: Re: De Finale
Bericht door: MaikeMeisje op 26-02-2012, 10:31:15
Gewldige filmpjes, helemaal een leuke serie! Goed gedaan Robbieazerty!

Gefeliciteerd Hillo

en ik had ook wel medelijden met Wous en Matchbox, als zij volgende keer revanche willen moeten ze volgens mij de komende tijd gaan posten in de relaxhoek om vriendjes te maken  ;)
Titel: Re: De Finale
Bericht door: hillo op 26-02-2012, 11:58:18
Waah!  ::hyper:: ::hyper::

Allemaal onwijs bedankt voor de stemmen! Had er een aantal echt nooit verwacht! Het was top dit spel met jullie te spelen, heb er heel erg van genoten ;D

En natuurlijk ook bedankt Robbie! De organisatie was geweldig: hele sterke opdrachten en leuke twists! Wat D*N ook zegt: een van de leukste, zoniet hét leukste spel dat ik ooit gespeeld heb. Als er ooit een allstars komt, ben ik zeker van de partij! ;D
Titel: Re: De Finale
Bericht door: hillo op 26-02-2012, 12:00:59
Vergeet ik Vieffan helemaal te bedanken :O
Zonder jou was het me nooit gelukt de finale te halen! Supergoed gespeeld!
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Robbieazerty op 26-02-2012, 13:39:20
 :-[ Bedankt allemaal!  :)
Titel: Re: De Finale
Bericht door: D*N op 26-02-2012, 13:40:20
Ben ik nou de enige die medelijden met Wous en Matchbox had ?
ja nou achteraf wel een beetje ja  :-[. Gewoon omdat we ze getarget hadden omdat we dachten dat ze een complot hadden en dat niet zo was.
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Nieky op 26-02-2012, 14:20:39
Gefeliciteerd hillo ! Terecht gewonnen  ::bravo::

Robbie, ook van mijn kant nog. Echt superbedankt voor het organiseren van dit spel. Ook ik vond dit t leukste internetspel dat ik heb gedaan  ::bravo:: zeker omdat het kwartje steeds de andere kant uit leek te vallen !

leuk filmpje ook ! maar waarom staat mijn naam er niet tussen in het begin ::)

Nu kijken of er nog rare complotjes waren :P
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Robbieazerty op 26-02-2012, 15:01:46

leuk filmpje ook ! maar waarom staat mijn naam er niet tussen in het begin ::)

 ::oink:: Ben ik gewoonweg vergeten het Vieffan en niekypsv plaatje ertussen te zetten!  ::oink::

Shame on me. Zal zien of ik het nog kan aanpassen.  :-[
Titel: Re: De Finale
Bericht door: NextGP op 26-02-2012, 19:28:00
Proficiat met de overwinning, Hillo!!  ::bravo::

En Robbie, ook nog 's bedankt hè! Fantastische opdrachten!  ::ok::
Titel: Re: De Finale
Bericht door: hillo op 26-02-2012, 20:40:39
Bedankt voor de felicitaties allemaal ;D

Ik vroeg me af: wordt het jury-forum waar ik dus helemaal niks vanaf wist ook nog openbaar gemaakt? ;D
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Robbieazerty op 26-02-2012, 21:31:52
Ja hoor. (http://thejuryhouse.yourbb.nl/index.php)
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Robbieazerty op 26-02-2012, 22:09:17
http://www.youtube.com/watch?v=07b0O7mOJ7I
Nu staan jullie er wél bij niekypsv en Vieffan! Nogmaals sorry daarvoor.  :-[
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Vieffan op 26-02-2012, 22:19:21
Gefeliciteerd Hillo! Dit had ik al wel zien aankomen :P. Mijn gameplay wordt niet echt gewaardeerd xD.

Leuke filmpjes trouwens Robbie ::ok::, zag er echt heel leuk uit!
Titel: Re: De Finale
Bericht door: hillo op 26-02-2012, 22:21:57
Gefeliciteerd Hillo! Dit had ik al wel zien aankomen :P. Mijn gameplay wordt niet echt gewaardeerd xD.

Leuke filmpjes trouwens Robbie ::ok::, zag er echt heel leuk uit!

Als ik zo het juryforum lees vonden ze je een meelifter :P Ik heb dat zelf totaal niet zo ervaren eigenlijk, tot aan de laatste 6 vond ik onze gameplay heel erg hetzelfde (zo niet het mijne ondergeschikt aan het jouwe), vandaar dat ik ook een grote move moest maken van mezelf door me tegen Swifty te keren ;D Maar achter de schermen en ook gewoon in de opdrachten was je juist heel erg actief bezig het spel naar je hand te zetten. ::jaja::
Titel: Re: De Finale
Bericht door: D*N op 26-02-2012, 22:52:57
Ik denk dat het misschien ook te maken heeft met het feit dat jij ( hillo) al heel vroeg in het spel een target was. Vanaf het BOEM-spel ( ;D) had ik een beetje gestookt om jou weg te krijgen :P. Vieffan zat wel redelijk veilig en kwam er vrij gemakkelijk doorheen.
Titel: Re: De Finale
Bericht door: Vieffan op 26-02-2012, 23:25:11
Ja inderdaad, ik zat lange tijd veilig. Maar dat was niet mijn schuld ::rofl::, you should have known better ::rofl::.
Zoals Hillo ook zei, aan het begin was er eigenlijk weinig verschil tussen hillo en ik.
Maar goed, ik zie wel hoe anderen die niet hebben kunnen zien hoe onze communicatie verliep vinden dat ik bij wijze van spreken achter over heb gezeten en het spel heb laten gebeuren.
Titel: Re: De Finale
Bericht door: LdHmolletje op 27-02-2012, 10:17:41
Gefeliciteerd, Hillo! Super gespeeld, de terechte winnaar! En ook jij Vieffan, gefeliciteerd met je tweede plaats!

En Robbie, bedankt voor dit toffe spel!