Realitynet - Realitynet.org

Off topic => Relaxhoek => Topic gestart door: Annuh op 13-06-2003, 19:15:26

Titel: De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Annuh op 13-06-2003, 19:15:26
Ik klop op een grote deur. Een sleutel wordt omgedraaid en ik stap naar binnen. Achter me valt de deur weer in het slot. Jeej, wat is het al druk hier! Allerlei mensen zijn bezig met de laatste voorbereidingen. Er liggen overal kabels, stoelen staan al klaar voor de bezoekers, de barman is de muziek aan het uitzoeken en wat glazen aan het wassen. Op het podium staat een man in een microfoon te brullen: éen... twee... TEST!
De cameramannen zijn aan het kijken hoe ze het beste licht hebben en hoe m'n medepresentator en ik straks het best in beeld gebracht kunnen worden. En natuurlijk de winnaars, die vanuit de zaal naar het podium komen lopen voor hun speech. Als ze die kabels maar weghalen!
Ineens hoor ik in de verte mijn naam geschreeuwd, ik moet zo snel mogelijk naar m'n kleedkamer. Daar moet ik me even opfrissen en me klaarmaken voor de grimeur. Getver, moet ik make-up op!
Ik loop door een deuropening en zie in de verte Intikker staan. Ik roep hem, hij zwaait even, maar is ook druk bezig met het repeteren van de tekst. Owja, dat moet ik ook nog doen. Stomme NS, waarom laten ze nu net op mijn traject een trein uitvallen! Snel naar m'n kleedkamer.
Even rustig zitten hoor! Ik zie m'n kaartjes liggen met de teksten voor vanavond en pak ze op. Net als ik wil gaan lezen, gaat de deur open en komt er iemand binnen. Of ik naar de grimeur wil. Vooruit dan maar.







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Annuh op 13-06-2003, 19:25:07
Nadat al m’n make-up is opgebracht loop ik naar de grote zaal toe. Even kijken of het al wat toonbaarder is. De barman is in ieder geval al klaar. One down, many to go. Het podium is leeg, alles staat daar ook op z’n plek. Mooi! Ik loop naar de stoelen toe. Ze staan zowaar recht! En ik maar denken dat het op het laatste nippertje pas zou gebeuren. Ook de kabels zijn van de vloer. Knap dat die mensen zoveel werk kunnen doen in zo’n korte tijd.
Ad, de barman, heeft z’n bar net open gedaan voor de cameramannen. Ik mag vast ook iets drinken. Net als ik m’n glas ophef voor een laatste toost krijg ik commentaar dat ik niet mag drinken (denk aan je make-up!). Nou, sorry hoor! Dan niet.
Een man loopt met een sleutelbos naar de deur. Hij roept nog even naar achteren dat de crew maar even achter de schermen moet plaatsnemen, en dat Ad nog een leuk muziekje moet draaien. Hij gaat de deur opendoen, spannend! Dan kunnen de eerste mensen binnenkomen. Ik hoop toch zo dat alles goed gaat!
Ik hang om het hoekje van de deur naar 'achter de schermen' te kijken naar de zaal. Ja! De deur is open! Nu maar hopen dat de zaal snel vol zit!

Ik zie een klein tv-schermpje staan, met daarop de zaal. Dat is mooi, kan ik daarop bijhouden wat er allemaal gebeurt. Om acht uur moet ik op het podium staan, samen met Intikker. Waar is hij eigenlijk? We moeten misschien nog iets doorspreken.
Nog 34 minuten... spannend







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Tijgertje op 13-06-2003, 19:29:34
Nog ff in de spiegel gekeken (ja, mijn haar zit echt goed) maar nu moet ik toch echt weg. Mantelpakje van de week nog ff naar de stomerij gebracht en ziet er weer perfect uit. Natuurlijk hoop ik op een prijsje, dat zal ik eerlijk toegeven. Maar ook om de anderen te zien is al erg leuk. Heb ik de uitnodiging wel? Oja, heb ik al in mijn tas gestopt. Op naar de uitreiking. Spannend hoor.







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: LC op 13-06-2003, 19:29:56
/me gaat in zijn stoel zitten zet zijn discman op en gaat zolang het duurt maar naar zijn eigen muziek luisteren







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Cora Bora op 13-06-2003, 19:33:14
*cora komt even achter de coulissen geslopen en vraagt aan annuh waar de skyboxen voor de vips zijn...   ::)







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Annuh op 13-06-2003, 19:36:08
Achter de schermen wordt het ineens een drukte van belang. Iedereen schiet in de stress, omdat "over een half uur begint het al!" en dat soort redenen. Ikzelf begin toch ook wel gezonde spanning te voelen. Waar blijft Intikker nou?
Er zitten al mensen in de zaal! Intikker!! Ow gelukkig, daar komt hij al. We bespreken de verrassingsacts van vanavond nog even, hij is ook wel zenuwachtig. Gelukkig, ben ik niet de enige! We leggen samen de kaartjes met tekst nog even op de goede volgorde en kijken op de monitor. Er zit zelfs één of andere creep naar z'n discman te luisteren. Eventjes de deur naar de zaal open. Ja, Ad heeft toch echt muziek aanstaan! De producent komt ook nog even kijken en ons toy-toy-toy wensen. De cameramannen gaan alvast naar de zaal, even een paar shots nemen van het publiek.
Er heeft net al iemand de weg naar de coulissen gevonden, en diegene kwam vragen naar de skyboxen! Daar heeft niemand aan gedacht! Dan moeten ze maar twee stoelen op elkaar zetten, is ook hoger dan de rest.
Intikker en ik kijken elkaar aan. Nog 25 minuten. Spannend!







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: LC op 13-06-2003, 19:38:08
Mijn muziek is een stuk beter







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Tijgertje op 13-06-2003, 19:42:34
Ik kom aan met de auto maar waar is die rooie loper? Ben ik dan zo erg te vroeg dat er nog geen loper is of zijn wij niet belangrijk genoeg :o Ik hoop op het 1e. Ook de jongen die mijn auto weg moet rijden moet ik eerst opzoeken. Zat gewoon de krant te lezen. En het duurt toch echt nog maar 20 minuten. Ik zal toch niet de 1e zijn. Nee, volgens mij zie ik Cora lopen...







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: LC op 13-06-2003, 19:43:26
en LC die is er ook nog







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Annuh op 13-06-2003, 19:44:56
Eén van de geheime speciale verrassingsact gasten komt even naar ons toe. Het is leuk georganiseerd, zegt de gast. We bedanken hem en kijken zenuwachtig op de grote klok. Nog 20 minuten. Steeds meer mensen komen langsrennen. Zijn de lichten wel goed? Help, mijn camera doet het niet. We missen een microfoon.
Dan komt de grote baas achter dit alles langs. Hij vertelt ons allemaal dat we rustig moeten blijven. Natuurlijk is het spannend, zegt hij, maar dat is geen reden om te gaan rennen en helemaal zenuwachtig te worden. Iedereen doet het wat rustiger aan, maar sommige gezichtjes zijn toch wel heel rood aangelopen hoor!
Intikker vindt het allemaal wel grappig. Hij zit daar in z'n beste pak, ziet er best leuk uit eigenlijk. En ik heb zelfs een jurk aan! Was natuurlijk niet m'n eigen keuze, maar dat moest van de organisatie. Als ik maar niet van de trap val! Nog een reden om zenuwachtig te zijn dus.
Eindelijk mag ik wat drinken, maar wel met een rietje. Jeejtje, m'n make-up zou toch eens uitlopen zeg! Maar dan bedenk ik me dat heel veel mensen dat gaan zien en na het drinken controleer ik maar even of het nog goed zit. Ga voor de zekerheid nog even naar de grimeur, die alles nog even bijwerkt. Voor hem zit het werk er nu op, de geluksvogel. Hij heeft ook de speciale gasten al opgemaakt.
Nog iemand schiet in de stress. DE RODE LOPER! Snel rent de jongen naar buiten en de rode loper wordt uitgelegd. Weer een probleem minder.
Zucht.







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Tijgertje op 13-06-2003, 19:45:19
maar dat had ik nog niet gezien omdat jij al in de zaal zat :-X







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Doris op 13-06-2003, 19:47:55
/me komt de zaal niet in... kan iemand ff helpen ofzo?








Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: LC op 13-06-2003, 19:48:24
Maar nu zie je me wel







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Annuh op 13-06-2003, 19:52:45
Nog maar 10 minuten! Waarom loopt de klok zo snel? Of zal dat aan mij liggen... Ik betrap mezelf op nagelbijten, iets wat ik altijd doe in stresserige periodes. Ik zal m'n schoenen maar vast weer aandoen, want misschien vergeet ik het zo nog! Weer een paar gasten zijn binnengekomen. Ad heeft een cdtje verwisseld en draait nu vrolijke muziek om nog meer mensen binnen te halen. De cameramannen zijn druk bezig om zich nog eens goed op te stellen voor de show. De man van het licht gaat vast op z'n plaats zitten, zodat hij op tijd kan beginnen. De mensen van het geluid gaan ook vast zitten. Van een assistent krijgen Intikker en ik alvast een oortje in, zodat we eventuele aanwijzingen van de regisseur kunnen horen. Intikker en ik spreken elkaar nog even toe en hij geeft me een belangrijke aanwijzing: Geniet ervan.







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Doris op 13-06-2003, 19:52:47
op welke chat zitten jullie eik?







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: LC op 13-06-2003, 19:54:38
zitten ze dan op een chat?







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Cora Bora op 13-06-2003, 19:55:55
*zow coor is nog even snel onder de douche gesprongen en zit er nu echt klaar voor ..







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Annuh op 13-06-2003, 19:55:58
we zitten niet op een chat, doen alles hier.

Intikker en ik gaan klaarstaan aan de zijkant van het podium. Bijna acht uur! Echt spannend. Zie dat publiek kijken! Ze zijn ook benieuwd. En terecht natuurlijk, want wij mogen al wel weten wie er hebben gewonnen, maar zij weten dat nog niet!
Nog 4 minuten, die heel lang gaan duren.







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Doris op 13-06-2003, 19:58:01
ahhh k d8 dat ik dat ergens gelezen had :D domdomdom

maar goed, k ga dus in de zaal zitten... alle genomineerden en natuurlijk de presentatoren succes zo!







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: LC op 13-06-2003, 19:58:54
en natuurlijk de optredende bands







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Annuh op 13-06-2003, 20:00:01
Hallo allemaal en welkom bij de Wie is… de mol.com forum verkiezingen!!!

Er zijn in een aantal categorieën mensen genomineerd door anderen, ik zal de categorieën nog eens opnoemen:
Beste user
Leukste onderschrift
Leukste user
Grappigste user
Beste newbie (minder dan 100 posts)
Maker van de minste spelfouten
Beste Nederlandse user
Beste Belgische user
Intelligentste user
Afwezigheidsprijs voor de meest gemiste user
Poedelprijs (voor degene die in geen een categorie past, maar wel een prijs verdient)
JP Balkenende-prijs (voor degene die in veel woorden weinig kan zeggen)
Liefste user
Knapste user
User met de mooiste avatar

Ik wil ook even van de gelegenheid gebruik maken om jullie voor te stellen aan mijn medepresentator: Intikker!!!

*wacht tot het applaus is afgelopen

Zoals jullie kunnen zien is de bar aan jullie rechterzijde geopend, de drankjes zijn gratis en worden gesponsord door een anonieme sponsor.
Zodra ik bekend heb gemaakt wie de award heeft gewonnen, willen jullie natuurlijk allemaal hem/haar gaan feliciteren. Dat mag natuurlijk, maar doe het niet te uitgebreid, en 1 keer per persoon :) . Anders wordt het iets te onoverzichtelijk hier.







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: intikker op 13-06-2003, 20:00:38
Wat is hier nog aan toe te voegen? Annuh, wat zie je er beeldschoon uit vandaag. Deze creatie staat je schitterend. Ook kandidaten, van harte welkom. Voor de genomineerden moet dit natuurlijk een zeer grote dag zijn. Goedenavond ook alle kijkers over de hele wereld. Als u vanavond ziet wie bekend gemaakt wordt als winnaar van een van de awards, feliciteren mag, maar zoals eerder gezegd, beperk het een beetje. Speechen wordt daarentegen aangemoedigd. Maar genoeg gekletst, het grote moment is daar: Het is tijd voor de uitreiking van de Forum-verkiezingen-awards 2003!! Neem plaats in uw stoel. Ga comfortabel zitten dus leg al die papieren even weg en geniet van deze fijne avond die nu al niet meer stuk kan!








Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Cora Bora op 13-06-2003, 20:03:28
*bonk bonk bonk bonk







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: LC op 13-06-2003, 20:04:28
*fluister tegen cora: wat heb jij nou weer?







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Bodejos op 13-06-2003, 20:05:17
Cora wil terug naar haar troon, dat is het volgens mij








Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: intikker op 13-06-2003, 20:05:30
Zo beste mensen, deze verkiezing wordt een van de weinige verkiezingen die leuk zijn. Immers, wij zijn geen commerciële zender, wij hebben geen geld, wij hebben geen optredens (alhoewel ik gehoord heb dat Bassie nog even langs komt…) en een van de grootste redenen dat deze verkiezing wel leuk wordt is: Ik ben de presentator, Annuh de presentatrice en Henk Jan-Smit zat niet in de jury!

De jury, dat waren jullie en voor de eerste categorie hadden jullie 4 mensen genomineerd. De genomineerden zijn Malcolm, Cora Bora, Compuart en Han13. Zij zijn door jullie genomineerd in de categorie Beste User.

Omdat dit een verkiezing is, moet er logischerwijs een winnaar komen. In ons systeem is dat diegene die de meeste nominaties heeft gekregen. Dan nu, de eerste winnaar van vanavond. De winnaar in de categorie: “Best User”. De winnaar is een welbekend lid van dit forum. Beter bekend als:

* Ik laat de envelop vallen, raap ‘m op, haal de nominatie eruit, kijk op het kaartje, draai het kaartje om, draai het nogmaals om, vouw het kaartje open, draai het kaartje ondersteboven, lees de bijgaande tekst, besluit ‘m voor te lezen *

Het heeft de jury, bestaande uit de leden van het wieisdemol.com-forum, behaagd “????”  te benoemen tot “Beste User”.

En diegene die op de ??? staat is: Compuart!!… Gefeliciteerd!

(http://www.f-side.nl/fotos/0203cel_aja18.jpg)

Compuart, ik zie je niet in de zaal zitten, maar mocht je aanwezig zijn, dan wordt een kleine speech zeer op prijs gesteld. Ook andere genomineerden mogen, evenals de toeschouwers de winnaar feliciteren. Dit mag ongeveer een minuut of 5 waarna mijn lieftallige collega verder zal gaan met het uitreiken van de 2e award. De award voor die persoon met het leukste onderschrift. Nogmaals Compuart, gefeliciteerd!








Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Cora Bora op 13-06-2003, 20:05:52
"das mijn hart LC"...  :-[







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: LC op 13-06-2003, 20:07:47
"das mijn hart LC"...  :-[

stt wel een beetje fluisteren







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Doris op 13-06-2003, 20:08:10
gefeliciteerd comp! ;D







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Bodejos op 13-06-2003, 20:08:30
Jury omgekocht zeker. (ik hoor een fluitconcert vanuit de zaal.)







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Robbieazerty op 13-06-2003, 20:09:23
feli comp  :)







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Cora Bora op 13-06-2003, 20:09:29
gefeliciteerd compuart!!! ...de terechte winnaar  speech! speech!







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: LC op 13-06-2003, 20:09:51
dat zullen wel feyenoord fans zijn omdat die bokaal op de beker van Ajax lijkt comp is nie online







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Annuh op 13-06-2003, 20:12:03
Hallo mensen, nu de spanning er een beetje vanaf is, kunnen we beginnen met het uitreiken van de tweede award! Ik hoorde een reactie uit de zaal dat de jury is omgekocht. Dat zal niet gelukt zijn, omdat er geen jury is. De stemmen van de mede-forummers zijn geteld door een notaris die daarvoor bevoegd was, de zogenaamde WIDM-notaris. En die kan ook niet omgekocht zijn. Ik zie dat nog niet iedereen gebruik heeft gemaakt van de gelegenheid tot eten en drinken. Om die paar mensen die droogstaan toch aan een drankje te helpen… Vandaag is alles gratis!

* Ik zie de zaal en hij wordt leger en leger. De verkiezing wordt 5 minuten stilgelegd en in de bar wordt omgeroepen om zo snel mogelijk weer de plaatsen in te nemen zodat verder gegaan kan worden met de verkiezingen *

- 10 minuten later -

Welkom terug allemaal, ik zie dat iedereen nu wel een drankje heeft. Ik wilde nog iets zeggen maar dat zeg ik op het einde wel… Nu over naar de orde van de dag, de uitreiking van de award voor de forummer met het leukste onderschrift. Ook hier is weer fanatiek op gestemd wat geresulteerd heeft in de volgende nominaties.

Robbieazerty, Annuh, Floortje en Pino

De winnaar wil ik feliciteren met zijn gevoel voor humer en ook met zijn gemakzucht. Immers, hij heeft laten zien dat simpele dingen ook leuk kunnen zijn. Ik wil graag feliciteren met het winnen van de verkiezing “leukste onderschrift”:  Robbieazerty Gefeliciteerd!

Robbieazerty, omdat sommige je misschien nog niet helemaal kennen, hierbij nog een keer het winnende onderschrift:
Handtekening (Signature): Wordt getoond onder ieder bericht. Bedoeld als één-regelige persoonlijke boodschap. Reclame, uitbundige opmaak, afbeeldingen
Robbie, van harte gefeliciteerd!
(http://www.volleybrabant.be/images/beker.jpg)
Als je er bent, mag ook jij een gezellige speech komen houden. En dan nu nog even de mededeling die ik eigenlijk aan het begin wilde doen: “Ook het eten is gratis!”







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Tijgertje op 13-06-2003, 20:14:02
Aplaus voor RA en met name voor het laatste ;D







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Doris op 13-06-2003, 20:14:32
RA ook gefeli :D







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Cora Bora op 13-06-2003, 20:15:05
robbie!!  tuurlijk ik wist het wel...gefeliciteerd!!  :-*







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: LC op 13-06-2003, 20:17:12
gefelio







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Annuh op 13-06-2003, 20:21:07
- 20 minuten later -

We zijn alweer aangekomen bij de hahahahaha, sorry… derde award van de avond, die voor de leukste user. Het was een close call, het bleef tot op de dag van vandaag spannend tussen de drie genomineerden.

De genomineerden zijn: Cora Bora, Annuh en Intikker

De lolligste, leukste, 1-na-grappigste, gezelligste, fijnste, sociaalste etc. etc. forummer op dit topic is natuurlijk lollig, leuk, grappig, gezellig, fijn, sociaal en zo kan ik nog wel even doorgaan. Natuurlijk, ook moet de lolligste, leukste, grappigste, gezelligste, fijnste, sociaalste etc. etc. forummer ook een winnaar zijn, anders kun je ook niet de lolligste, leukste, 1-na-grappigste, gezelligste, fijnste, sociaalste etc. etc. forummer worden.

Om het niet al te lang te maken, de winnaar van de 3e award van de avond is niemand minder (en ook niemand meer…) dan: Cora Bora  
Gefeliciflapstaart!!!!
(http://www.iprecom.nl/noorderslag/2000/wilma/wilma.gif)

Omdat je als de lolligste, leukste, 1-na-grappigste, gezelligste, fijnste, sociaalste etc. etc. forummer vast wel iets te zeggen hebt, is de microfoon nu voor jouw! Nogmaals gefeliciteerd!







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Bodejos op 13-06-2003, 20:23:37
Ha CeeBee,

gefelicidingest,

Na je bloedeigen topic, nu alweer je tweede onderscheiding, deze week. Het kan gewoon niet beter!







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: LC op 13-06-2003, 20:23:37
speech speech en gefelio je bent het waard en bedankt voor het maken van mijn avater ;D







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Tijgertje op 13-06-2003, 20:24:18
Jee Coor! Gefeli! :-* :-* :-*







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Compuart op 13-06-2003, 20:24:26
/me haast zich de zaal in

Zat even in een andere zaal om de stickyness van deze prijsuitreiking te regelen ;)
(...en vervolgens nog even in een aantal YaBB zalen ;D)


Dan nu, de eerste winnaar van vanavond. De winnaar in de categorie: “Best User”. De winnaar is een welbekend lid van dit forum. Beter bekend als:
...
En diegene die op de ??? staat is: Compuart!!… Gefeliciteerd!
Dank dank dank!

(http://www.f-side.nl/fotos/0203cel_aja18.jpg)

Citaat
Compuart, ik zie je niet in de zaal zitten, maar mocht je aanwezig zijn, dan wordt een kleine speech zeer op prijs gesteld.
Een speech...tsja, daar ben ik niet zo goed in. Ik zal het kort houden: graag wil ik alle organisatoren en presentatoren van deze awards bedanken en natuurlijk iedereen die op mij gestemd heeft. Maar ook iedereen die niet op mij gestemd heeft, want die hebben gezien de genomineerden een minstens zo goeie (zo niet: een veel betere!) keuze gemaakt!







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Doris op 13-06-2003, 20:24:27
en ook CB gefeli ;)







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Cora Bora op 13-06-2003, 20:25:22
     speech

wow mensen ik weet gewoon niet wat ik moet zeggen....ik ben sprakeloos en dat gebeurt niet vaak
ik neem even van de gelegenheid gebruik om iedereen te bedanken en vooral met name tijgertje zonder wie het me vast niet gelukt was...

[emomode]TIJGER BEDANKT MEID!!  :'([/emomode]







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: intikker op 13-06-2003, 20:26:44
Uhhh… o ja…

Sorry, maar ik stond even ademloos te luisteren naar wat Annuh allemaal verteld heeft. Wat kan ze dat toch goed hé. Ik wou dat ik zulk talent had. Maar nu, jullie hebben misschien je hersens lopen pijnigen over het feit dat Cora Bora het 1-na- grappigste forumlid is, maar dat komt omdat de 4e award van de avond uitgereikt gaat worden aan de aller allergrappigste user van het héle forum.

Ja, jullie horen het goed, de 4e award alweer. Dat betekend dat we nog steeds niet op de helft zijn. Volgens mij gaat dit nachtwerk worden, maar de gezelligheid is er nog steeds. De vier genomineerden zijn allen zeer bekend bij het grote publiek. Ik stel ze even aan jullie voor:

Pino, Milk, Ferdi en Verdi

De winnaar van dit topic is onder onder andere gekozen door de volgende uitspraken:
 Cora Bora is een recht~voor~z´n~raap~wijf. En dat mag ik wel. Gezellige kletstante, goeie humor en heeeeeel interessante theorieen op het avroforum.

Oké, hier mag het:
(http://opkikkertje.nl/smilies/maart/feest/polon.gif) (http://opkikkertje.nl/smilies/maart/feest/polon.gif)
Elise is de mol olé olé.....

en nou zal ik het nooooit meer doen....


De echter die-hards weten nu natuurlijk over wie we het hebben. Graag reik ik de prijs van de grappigste forummer uit aan:

Hallo vriendjes en vriendinnetjes!
We komen er weer aan!

Hier zijn Bassie en Adriaan!
Het publiek gaat uit zijn dak en Bassie en Adriaan presenteren een prachtige show waarover iedereen nog jaren na zal praten. Bassie sluit af met een mopje die ik jullie niet wil onthouden…

Jantje loopt op straat met een touw van 20 meter achter zich aan.
Klaas komt aanlopen en zegt: "Waarom trek je dat touw achter je aan?"
Jantje: "Ik heb al geprobeerd het te duwen, maar dat ging niet!"

Dames en heren, nog een keer een hartelijk applaus voor Bassie en Adriaan!!

Oké, we gaan weer verder met waar we gebleven waren…
De winnaar van deze prijs en dus de grappigste user is: Pino!

(http://www.fotoclubdongen.nl/bitmaps/beker%20benevisie.jpg)
Pino, als je er bent, we luisteren graag naar je speech. Als je er niet bent, dan mag je je prijs ten alle tijden komen ophalen bij een van ons twee. Nogmaals: Gefeliciteerd!








Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Tijgertje op 13-06-2003, 20:26:54
Jeetje... waar is mijn zakdoek? Ik krijg er een brok van in mijn keel. Kom hier meid! *knuffel*







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Tijgertje op 13-06-2003, 20:28:31
Ook Pino gefeliciteerd met je prijs!







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Doris op 13-06-2003, 20:29:52
jeeej pino gefeliciteerd ;D







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Milk op 13-06-2003, 20:30:23
Wow, ik wist niet eens dat ik genomineerd was :o, das al een hele eer.. maar dat Pino gewonnen heeft is geheel eerlijk, ze valt meer op en post meer, unlike me :)

Congrats! *juichende mannetjes* (Y)(Y)

*dat is nou eens een beroep doen op fantasie!












Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Compuart op 13-06-2003, 20:30:33
Robbie, Cora en Pino gefeli!!







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Cora Bora op 13-06-2003, 20:31:08
komop allemaal: PINO PINO PINO PINO

(http://www.opkikkertje.nl/smilies/feest/ole.gif)(http://www.opkikkertje.nl/smilies/feest/ole.gif)(http://www.opkikkertje.nl/smilies/feest/ole.gif)(http://www.opkikkertje.nl/smilies/feest/ole.gif)(http://www.opkikkertje.nl/smilies/feest/ole.gif)(http://www.opkikkertje.nl/smilies/feest/ole.gif)(http://www.opkikkertje.nl/smilies/feest/ole.gif)







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Annuh op 13-06-2003, 20:31:09
De 5e award van de avond brengt ons op 1/5 van deze verkiezing!. Sjonge Jonge, die Bassie is toch eigenlijk maar een gekke clown… Award nummer 5 is voor diegene die pas op het forum verschenen is. Een beginneling, een starter, zo eentje aan wie alles nog moet worden uitgelegd. Deze startende forummer wordt echter wel zeer gewaardeerd door de andere mensen op het forum. Ook de andere genomineerde worden natuurlijk gewaardeerd, maar er kan er maar een de beste newbie zijn!

Omdat er natuurlijk eisen moeten worden gesteld aan verkiezingen werd de eis gesteld dat de newbie bij het starten van de verkiezingen minder dan 100 post op zijn naam moest hebben staan. Nadat de eerste ronde met nominaties waren binnengekomen kon geconcludeerd worden dat de prijs uitgereikt ging worden aan:

Julien (sjuul), Kolko, Rougekapje of Abeltje

De winnaar is iemand die ook op dit forum als een lift omhoogschiet. Degene die ik naar voren wil roepen om de prijs in ontvangst te nemen is de user die op 9 mei van dit jaar inlogde om niet meer weg te gaan, de winnaar van de beste newbie award is geworden: Abeltje

Nou, van harte hoor! En dat je nog maar vele posts mag zetten hier!
(http://www.smallzine.nl/specials/decursor/decursor_beker.jpg)
Abeltje, als je aanwezig bent, en je wilt wat kwijt, grijp de microfoon en gooi het eruit! Ben je er niet, dan zien we je graag terug om je prijs te claimen.







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: LC op 13-06-2003, 20:31:19
en jij natuurlijk ook compu







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Annuh op 13-06-2003, 20:33:13
De volgende award is de award voor diegene met de minste spelfouten. Gezien de status van de taal op het moment een nogal belangrijke en interessante award. Heden ten dage verloedert de taal nog wel eens door speciale tekens. Zo wordt de u in het woord F*ck met een sterretje geschreven en dit wordt nogal eens overgenomen in gewone teksten. Dit is best wel irritant en ook de a wordt nog wel eens vervangen door een @. @ls dan ook nog de o wordt verv@ngen door de # en de e door de & d@n k*n j& d##r d& b#m&n h&t b#s ni&t M&&R zi&n.  Gelukkig werden we een aantal keren gecontroleerd en aangemoedigd om die irritante fouten te herstellen. Diegene die hier het beste in waren zijn: Alive&Kicking, Lowprofile, Annemieke en Chriz.

Als een van de weinige awards was dit er een waarbij geen enkele twijfel bestond over wie deze zou krijgen. Daarom ook maar meteen de uitreiking. De maker van de minste spelfouten is: Annemieke

Het was lang zoeken, maar uiteindelijk hebben we toch ook Annemieke kunnen betrappen op een aantal spelfouten!

Zo kwamen we onder andere dit berichtje tegen…
Haha, ik wilde net zeggen, dat heb ik precies zo gehoord van ze! Maar de foto laat ook al zien dat ik dr idd bij stond ;).
Ook die tweede helft weer leuke fotootjes hoor Robbie :).

Dan hier weer eentje van mij, geloof ik wel een btje bewogen maar mss vinden jullie het leuk jezelf terug te zien of zo dus ik zet m toch maar neer...
edit: neh, hij is wel heeeeel erg bewogen... haal m toch maar weg. Dan deze maar.


Annemieke, nogmaals gefeliciteerd, hier je award en we verwachten van jouw een speech met heel veel moeilijke woorden en ook nog eens zonder spelfouten! Omdat je er nu niet bent, mag je dat een andere keer doen.
(http://carol.wins.uva.nl/~jellekok/fotos/jeugdfotos/TN_de%20beker.JPG)







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: LC op 13-06-2003, 20:33:42
jammer dat ik net over mijn 100 posts heen ben :P :P







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Giorgio op 13-06-2003, 20:33:43
Gefeliciteerd allemaal.







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Cora Bora op 13-06-2003, 20:33:55
abeltje jongen...hardstikke goed hoor!!  :)







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Doris op 13-06-2003, 20:33:55
jeej abeltje gecongratuliert!  :D







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Doris op 13-06-2003, 20:35:39
annemieke ook gefeli natuurlijk :D







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: LC op 13-06-2003, 20:35:40
man wat gaat alles snel kheb nauwelijks tijd om iets te typen







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Cora Bora op 13-06-2003, 20:35:45
tja annemiek daar was geen twijfel over mogelijk he...







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Tijgertje op 13-06-2003, 20:40:56
Het gaat idd erg snel. Compu (had ik ook nog niet gehad), Abeltje en Annemieke (wie anders? ;)) gefeli! :-*







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: intikker op 13-06-2003, 20:42:03
Speciaal voor Little Creep en Tijgertje is het tempo een beetje omlaaggehaald, vandaar dat deze uitreiking iets langer op zich heeft laten wachten…

Omdat dit forum de naam “internationaal forum” mag dragen, er komen mensen uit 2 landen op dit forum, wordt er natuurlijk ook een award uitgereikt voor de beste Nederlandse user. Aangezien de winnaar van de beste user een Nederlandse user was hier geen verassingen. De beste Nederlandse user is wederom: Compuart

(http://www.basketball.nl/files/fotobeker.jpg)
Compuart, gefeliciteerd met je tweede award van de avond. Je zult wel helemaal door het dolle heen zijn dat je zo gewaardeerd wordt door de users.








Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Tijgertje op 13-06-2003, 20:43:58
Dubbel feest voor Compu! :D







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Cora Bora op 13-06-2003, 20:44:47
compu, wederom.....geweldig!!
(http://www.opkikkertje.nl/smilies/feest/friends.gif)(http://www.opkikkertje.nl/smilies/feest/friends.gif)(http://www.opkikkertje.nl/smilies/feest/friends.gif)(http://www.opkikkertje.nl/smilies/feest/friends.gif)(http://www.opkikkertje.nl/smilies/feest/friends.gif)(http://www.opkikkertje.nl/smilies/feest/friends.gif)


edit: ligt enschede wel in nederland?? ;)







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Kukai op 13-06-2003, 20:46:26
compu, wederom.....geweldig!!
(http://www.opkikkertje.nl/smilies/feest/friends.gif)(http://www.opkikkertje.nl/smilies/feest/friends.gif)(http://www.opkikkertje.nl/smilies/feest/friends.gif)(http://www.opkikkertje.nl/smilies/feest/friends.gif)(http://www.opkikkertje.nl/smilies/feest/friends.gif)(http://www.opkikkertje.nl/smilies/feest/friends.gif)


edit: ligt enschede wel in nederland?? ;)

Leuke post Coor, Leuk!!







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: LC op 13-06-2003, 20:46:56
Begint beetje schemering te worden doe de lichten maar aan
(http://opkikkertje.nl/smilies/groep/lijn001.gif)







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Cora Bora op 13-06-2003, 20:47:43
Leuke post Coor, Leuk!!

 >:( >:( :P ;) ;D







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Compuart op 13-06-2003, 20:48:38
Ik mis nu wel een beetje de speech van Annemieke, waarbij een warrige en gestresste stagemanager na drie episodes van vijfduizend letters een klein briefje op het kateder van Annemieke frommelt waarop hij met een uit z'n broekzak gegriste en slecht werkende balpen een notitie heeft gekrabbeld in een handschrift dat nauwelijks te lezen is omdat het geschreven is zonder stevige ondergrond:

GAARNE EEN BEETJE INKORTEN

BVD

de stagemanager  

PS: gefeliciteerd


;D :P




Dit getypt hebbende zie ik dat er alweer een tweede award op me zit te wachten. Mensen, dit is geweldig! Ik...ben sprakeloos...bedankt!!  :-*







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Cora Bora op 13-06-2003, 20:49:44
wie waren de genomineerden??







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Annuh op 13-06-2003, 20:50:09
Mooi kort gesproken Intikker, zoals je al zei… deze kon snel gedaan worden omdat het eigenlijk al bekend was wie de winnaar zou worden. En op veler verzoek gaan we nog iets langzamer met het uitreiken. Maar, de strijd om de titel: “Beste Belgische User” ligt natuurlijk nog helemaal open!

Omdat er nogal wat problemen waren met het feit waar de landsgrenzen ophielden, waren er een paar Nederlanders genomineerd voor deze award. Uiteindelijk zijn er toch 3 genomineerden uit de bus gerold te weten:

Vlaming, Alive&Kicking en Robbieazerty

Voordat we kijken naar wie de winnaar is, eerst nog een korte onderbreking.

[reclame]

Volg jij de CMC2 nog niet?
Kijk nu snel op het speciaal voor CMC2 opgerichte forum!

Aflevering 2 is vandaag begonnen nadat Juultjuh te horen kreeg dat zij als eerste moest vertrekken. Wie is de mol? Die vraag houdt iedereen bezig, beantwoordt jij hem ook?

[reclame]

Welkom terug na de onderbreking. Met kijk nu snel bedoelen ze natuurlijk na de verkiezingen, maar dat zullen jullie ongetwijfeld begrijpen. Over naar de Belgen onder ons, jullie zullen al heel wat peentjes gezweet hebben, maar hier is voor een van jullie een groot moment in zijn/ haar forumloopbaan aangebroken. De winnaar van de award voor de beste Belgische user is geworden:  Vlaming

(http://www.mantaraalte.com/images/beker_001.jpg)
Ik hoop dat je er blij mee bent, en hier is je kans om dat te laten merken! Als je er niet bent, kom een keertje langs voor je beker :) .







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: LC op 13-06-2003, 20:50:14
voor wat?(vraag aan Cora)







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Bodejos op 13-06-2003, 20:50:30
Ceebee, je limousine wacht, laat de overige bekers maar staan, die krijg je wel thuisgestuurd. :o ;D







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Tijgertje op 13-06-2003, 20:51:43
Vlaming, gefeliciteerd met je Opel-beker ;)







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Cora Bora op 13-06-2003, 20:51:43
ook vlaming van harte natuurlijk...







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Kukai op 13-06-2003, 20:51:57


Dit getypt hebbende zie ik dat er alweer een tweede award op me zit te wachten. Mensen, dit is geweldig! Ik...ben sprakeloos...bedankt!!  :-*

Het is je natuurlijk van harte gegund!]
(http://opkikkertje.nl/smilies/ruzie/kistje.gif)







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Giorgio op 13-06-2003, 20:52:31
Alemaal weer gefeliciteerd.







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Compuart op 13-06-2003, 20:52:40
Vlaming en Abeltje, proficiat!







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Tijgertje op 13-06-2003, 20:52:58
voor wat?(vraag aan Cora)
beste ned. user







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: intikker op 13-06-2003, 20:55:00
Voordat we verder gaan met het uitreiken van de volgende award. Eerst nog een optreden op speciaal verzoek. Wij zijn heel trots om u te mogen aankondigen…

Golden A met het nummer: Walking trough the rain.

Dames en heren, hier is Little Creep en zijn band!

* nu volgt 5 minuten van de meest fantastische muziek, maar om te voorkomen dat jullie allemaal naar Little Creep rennen voor de CD heb ik de muziek iets zachter gezet, Little Creep gaat door met spelen maar ondertussen gaan we verder met de verkiezingen. *

Wat een fantastische tekst! De tekst is zeer goed opgebouwd en er is zeer goed over nagedacht!. Dit brengt ons meteen bij de volgende award. De volgende award is namelijk de award voor de meest intelligente user. Echter, eerst nog een mededeling voor Cora Bora: De genomineerden voor de award beste Nederlandse user waren:

Compuart, Malcolm, Annemieke en Verdi

Ik moet nu echt gaan opletten wat ik ga zeggen, want ik zou hier wel eens afgemaakt kunnen worden op de fouten in mijn tekst. Laten we beginnen met de genomineerden. De genomineerden zijn:

Lowprofile, Compuart, Erik TKS en Verdi

Van deze mensen kreeg iemand de meeste stemmen. Die iemand moet dus wel héél erg slim zijn, aangezien ik niet eens bij de genomineerden sta!. Diegene die deze award wint levert dus een zeer bijzondere prestatie.

Oké, licht uit, spot aan! De winnaar van de intelligentste user award is geworden:
 Lowprofile

Nou, van harte gefeliciteerd. Jij bent de slimste persoon van het forum.
(http://www.er.ele.tue.nl/pages/students/beker2001.JPG)
Dat is een hele grote eer, en ik weet zeker dat als je aanwezig bent, je nog wat te zeggen hebt tegen de rest! Dus, wanneer je dit ook leest, laat even een bedankje achter!








Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Cora Bora op 13-06-2003, 20:55:12
voor wat?(vraag aan Cora)

beste ned. user

Citaat
Flaming, gefeliciteerd met je Opel-beker
;D ;D

Citaat
Het is je natuurlijk van harte gegund!]

 :P







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: jokivin op 13-06-2003, 20:56:28
/me komt de zaal binnen rennen..........en ziet dat het allang begonne is.

ALLE WINNAARS GEFELICITEERD!!







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: intikker op 13-06-2003, 20:57:20
* Intikker sluipt op een onbewaakt moment naar Cora Bora *

Cora Bora, zo gerustgesteld?







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Cora Bora op 13-06-2003, 20:58:32
*coor pakt LC in z'n nekvelletje nog net voordat hij het podium opstormt en hijst 'm in de viplounge...  ::)


lowprofile: proficiat!







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Milk op 13-06-2003, 20:59:47
Duurt het nog lang? Niet dat het niet leuk is, maar ik moet naar de WC..  :-[


[edit]de m was me even voor..[/edit]







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: LC op 13-06-2003, 20:59:52
excuses voor mijn gedrag soms kan ik ff ontploffen zeker als Annuh denkt dat ik maapie ben(sorry maapie)







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: LC op 13-06-2003, 21:00:21
ha mooi heb meteen de beste plaatsen







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Compuart op 13-06-2003, 21:00:53
Gefeliciteerd Lowprofile!







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Doris op 13-06-2003, 21:01:38
vlaming en lowpro gefeli :D







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Tijgertje op 13-06-2003, 21:01:40
LP gefeli :-*







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: LC op 13-06-2003, 21:02:11
/me is een beetje bedaard

gefelio lowprofile







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Annuh op 13-06-2003, 21:02:49
* 15 minuten staat er niemand op het podium *

Milk, in de afgelopen 15 minuten had je allang naar de WC kunnen gaan natuurlijk.

Deze award is een van de leukste om te krijgen, het geeft immers aan dat je gemist wordt. Want inderdaad, de mensen die voor deze award zijn genomineerd zijn toch echt niet meer, of in ieder geval niet vaak meer aanwezig op het forum. Helaas volgens vele. Dat geldt vooral voor de volgende mensen, zij zijn genomineerd voor de award: “meest gemiste forumlid”.  Deze genomineerden zijn:

Vlaming, @miesh, Blomdondje en Jayne.

De meest gemiste user is diegene die als een van de weinige in verkiezingstijd een heuse campagne heeft opgezet. De winnaar van deze award is geworden:

 Vlaming

Evenals voor Compuart is dit ook voor Vlaming de tweede award van de avond.
(http://www.archined.nl/oem/reportages/dino/bokaal_kl_2.jpg)

Hartelijk gefeliciteerd met je prijs! Veel plezier ermee en hopelijk zien we je weer vaker terug op het forum.







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Kukai op 13-06-2003, 21:03:45
Proficiat Low Profile. Je hebt het verdiend!

(http://www.opkikkertje.nl/smilies/boink/boink018.gif)







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Cora Bora op 13-06-2003, 21:04:34
weer van harte vlaming met je dino-bokaal!!!







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Tijgertje op 13-06-2003, 21:04:53
Ook dubbel feest voor Vlaming dus...
*tijgertje begint zich af te vragen of ze uberhaupt wel is genomineerd... :-\*







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Milk op 13-06-2003, 21:05:14
* 15 minuten staat er niemand op het podium *

Milk, in de afgelopen 15 minuten had je allang naar de WC kunnen gaan natuurlijk.
 

Geef dat dan aan... ik ben van het type ziejewel-alsikwegben-gebeurterwat-geweldigs!


Maar ik ben even gesneakt, onder de stoelen door (en take advantage of your height..lowth.. ::) )

Ik feliciteer de mensen achteraf wel, ik neem aan dat er een afterparty is?








Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Cora Bora op 13-06-2003, 21:06:35
Ook dubbel feest voor Vlaming dus...
*tijgertje begint zich af te vragen of ze uberhaupt wel is genomineerd... :-\*

(http://opkikkertje.nl/smilies/nee/ja.gif)







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: intikker op 13-06-2003, 21:11:30
Weer rennen Bassie & Adriaan het podium op. Speciaal voor Little Creep, die gratis optrad met zijn band, komen ze nog een keer terug met handtekeningen. Little Creep, je handtekeningen kun je af komen halen op de afterparty. Zelfs Bassie vond de muziek mooi en hoopt nog een praatje te kunnen maken met je op het feestje. Adriaan gaat er vanuit je daar te zien!







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Heinz op 13-06-2003, 21:11:42
Wat leuk dit! :) Aan allen die een award gewonnen hebben; proficiat! Aan allen die geen award gewonnen hebben... ook proficiat!
(http://members.lycos.nl/inneminneke/hpbimg/BURGEMEESTERBEW.JPG)







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Annuh op 13-06-2003, 21:14:46
Ondertussen achter de schermen:

Ik hoef even geen award te presenteren dus loop ik naar achteren. De eerste die naar mij toekomt is de grimeur. Of m’n make-up nog wel goed zit. Tuurlijk zit dat nog goed, ik heb toch niets gedronken? Ik zie en hoor Intikker zijn verhaaltje vertellen. Er zijn zelfs rozen bezorgd hier voor hem en mij! Echt geweldig. Die pak ik straks wel, als ik naar huis ga na de afterparty. Iedereen rent hier om me heen, het geluid moet beter, het licht is nog net niet goed! Hee daar is de producent. Hij zegt tegen me dat het uitstekend gaat! Ik bedank hem en ga weer naar de zaal om te kijken hoe het daar gaat.







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: LC op 13-06-2003, 21:16:22
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej bedankt bassie ik wil zeker praatje maken op afterparty







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: intikker op 13-06-2003, 21:17:48
En we gaan nog niet naar huis, nog lange niet, nog lange niet!

En we gaan weer verder met de volgende award. Dat is de poedelprijs, de prijs voor mensen die wel een prijs verdienen, maar nooit ergens de beste in zijn. De mensen die altijd tweede worden, maar als je overal tweede in wordt, ben je over het algemeen meestal de beste. Daarom is deze prijs zeker geen afdankertje. Het was ook een moeilijke categorie, er zijn zo veel mensen die een prijs verdienen!

Hierdoor ontstond er ook een hele waslijst met genomineerden. Die waslijst ziet er als volgt uit:

Chriz, Annuh, Ferdi, Compuart, Bodejosm43, Tijgertje, Pino en Malcolm.

Nadat een tweede selectie iets meer duidelijkheid schiep bleven er nog twee personen over. De twee laatste, om het zo te noemen halve finalisten waren:

Chriz en Annuh

Helaas voor mijn zeer gewaardeerde medepresentatrice, maar gelukkig voor een van mijn CMC2-medekandidaten ga ik de poedelprijs uitreiken aan Chriz

(http://members.lycos.nl/klarameyer/fotoalbum/poedel.jpg)

Chriz, ik gun het je van harte en ik hoop dat je blij bent met je poedel. Vergeet hem niet uit te laten zo nu en dan he!

Voor de mensen die met hun planning in de knoei dreigen te raken, na de verkiezingen is er een afterparty die tot in de vroege uurtjes doorgaat!








Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Bodejos op 13-06-2003, 21:20:44
Gefeliciteerd mijzelf met mijn nominatie, wist niet eens dat ik op de lijst van de genomineerden stond, maar toch leuk om genomineerd te zijn, en dan nog wel in zo'n illuster gezelschap. Lopen anderen al jaren mee, ik ben pas sinds begin april of zo bij deze leuke site betrokken. Bedankt, iedereen (??) die mij heeft opgegeven hiervoor.

Toch ben ik blij dat ik de poedel niet heb gewonnen, ik heb namelijk twee katten, oh nee, dat is weer een ander topic.







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Tijgertje op 13-06-2003, 21:21:20
Tot hoe laat duurt deze uitreiking eigenlijk? Ik krijg een houten kont van die stoelen.







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Cora Bora op 13-06-2003, 21:22:21
chriz proficiat met je poedel! ;D







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Annuh op 13-06-2003, 21:22:33
Nog maar 4 categorieën! Wat gaat het toch snel hè mensen. In navolging van de kandidaten van de molserie in Canada hebben wij ook een prijs vernoemd naar een persoon die de laatste tijd in het nieuws is geworden. Hij heeft het over het oranjegevoel, hij wordt vergeleken met een bekend hoofdpersoon uit een boek en film en hij is ook nog premier! Jullie begrijpen dat we het hier hebben over JP oftewel Jan-Peter Balkenende. Het is mij een groot genoegen jullie de genomineerden voor te stellen.

De genomineerden in deze categorie hoeven niet bang te zijn, het is geen belediging, het is een eer om met deze man vergeleken te worden.

De volgende users zijn genomineerd:
Annemieke, Dopey, Alive&Kicking en Robbieazerty.

En, degene die naar huis gaat met Jan Peter, wat je met hem doet moet je helemaal zelf weten, is geworden: Dopey
(http://home01.wxs.nl/~wijkhuijs/images/Balkenende.jpg)

Gefeliciteerd met Jan Peter, laat je even weten wat je allemaal met hem hebt uitgespookt? En even onder ons: Jan-Peter heeft watervrees, dus je kunt niet met ‘m naar de Titanic…







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Cora Bora op 13-06-2003, 21:25:12
haha die dopey  ;D







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Tijgertje op 13-06-2003, 21:25:34
Chriz, gefeli met je poedel. Wat een schattig beesie.
En Dopey, ook gefeli met jou JP. Ook hem moet je af en toe even uitlaten hoor ;D







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Doris op 13-06-2003, 21:26:31
chriz en dopey allebei gefeli ;D







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: intikker op 13-06-2003, 21:28:23
Gossie, wat vliegt de tijd toch hè! Nog maar 3 categorieën! Maar we denken niet aan het einde, we denken aan deze award. Deze award is net als alle andere awards een award om trots op te zijn. De winnaar van deze award staat open voor alle problemen van alle users en behandelt iedereen altijd even goed!

Deze user moet dan ook wel een hele lieve user zijn en hij of zij verdient dan ook de award voor de liefste user.

Er zijn natuurlijk een hoop lieve mensen op het forum, dus waren er ook veel genomineerd. Een aantal hiervan zijn:

D**n, Tijgertje, Annemieke en Alive&Kicking.

Wie o wie is de allerliefste user van dit forum. We zullen eerst maar eens een stukje laten zien waarin hij of zij zich voorstelt.

Liefste user: Goed, dan stel ik me ook even voor. Ik ben de liefste user, maar noem me gewoon maar de liefste user (dat spreekt makkelijker uit) of een van mijn bijnamen,de volledige lijst is verkrijgbaar bij Annemieke. Ik ben 13 jaar, zit in de crew van WieIsDeMol.Com en ik zit/zat in de organisatie van Mol OnLine, ik probeer dus zoveel mogelijk te doen voor de site. Mijn internet doet op het moment niks, reden onbekend, dus ik zal proberen op andere manieren hier te kunnen komen. Daisy, ik wil altijd wat voor je doen als het moet, je zegt het maar. Ik presenteer mol-series (ja, ik heb wat ervaring) het liefst met de harde hand a la Michiel DeVlieger, "de host is je vijand, niet je beste vriend".
Veel suc6 kandidaten, en natuurlijk... mol!


Zoals de meesten van jullie weten kan dit maar een ding betekenen. De liefste user van het hele forum is geworden: D**n. Gefeliciteerd!

(http://www.michiels-ixelles.be/illustra/beker.jpg)

Ondanks dat je niet online bent, bij deze toch gefeliciteerd met je award. Laat binnenkort even iets van je horen!!







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: LC op 13-06-2003, 21:28:30
Jammer dat ze hem niet op de titanic mee kan nemen zal wel weer een mollenstreek zijn







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Tijgertje op 13-06-2003, 21:31:07
Jammer dat D**n er niet is (anders had ik hem geslagen met zijn bokaal voor het innemen van mijn prijs ;D ;)
Toch gefeliciteerd hoor.







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Annuh op 13-06-2003, 21:32:25
De award die nu uitgereikt gaat worden is misschien wel de meest begeerde award van de hele avond. Voor deze award hoefde je alleen maar even je foto in te sturen naar het foto-topic of een keer of wat op tv te verschijnen met je knappe koppie. We hebben het hier namelijk over de award voor de knapste user. Hierin werden een aantal mensen genomineerd. De genomineerden zijn:

Ron van Vliet, Doris, Ovide en Elmar

De knapste user mag zich natuurlijk een jaar lang Miss of Mister Wieisdemol.Com noemen. Maar, verliezers, wees niet getreurd, als je verliest heb je altijd de foto’s nog!

De knapste user is geworden: Ron van Vliet

Ron van Vliet:
(http://www.kyrandia.nl/seizoen2003/img/s/3/Ron.jpg)

Gefeliciteerd!! Jij bent de knapste user van het forum.

(http://www.jankoolmoeshengelsport.nl/images/prijsvraag.gif)

Waarschijnlijk is Ron er niet, maar ik zal z’n award opsturen met een briefje eraan. We hopen dat je er blij mee bent!







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Cora Bora op 13-06-2003, 21:32:35
Jammer dat D**n er niet is (anders had ik hem geslagen met zijn bokaal voor het innemen van mijn prijs ;D ;)
Toch gefeliciteerd hoor.

ahhhhhhhhhh tijgie..  :(

gefeliciteerd d**n ik hoop dat je er blij mee bent..  >:( ;)







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: LC op 13-06-2003, 21:33:15
Gefeli daan







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Bodejos op 13-06-2003, 21:33:57
Dopey, van harte meid, dik verdiend, alleen dat kapsel van die jeepee he? Dat moest verboden worden!!!!!!!!







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Cora Bora op 13-06-2003, 21:34:45
gefeli hoor ron (ik heb er nix mee te maken  :-X)

bekende cup trouwens..  ::)
(http://www.jankoolmoeshengelsport.nl/images/prijsvraag.gif)







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Doris op 13-06-2003, 21:34:59
daan en ron, gefeli ;D







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Tijgertje op 13-06-2003, 21:35:29
Ron, gefeli :-*







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: LC op 13-06-2003, 21:36:13
gefeli ron al had ik liever gehad dat een vrouw zou winnen







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: intikker op 13-06-2003, 21:38:49
De laatste award alweer, wat gaat de tijd toch snel als je het leuk hebt hè! De laatste categorie is de award voor de user die zichzelf aan de mooiste avatar heeft gekoppeld.

Veel users hebben een mooie/grappige/leuke/irritante avatar, en dit zijn de genomineerden:

Alive&Kicking, Jokivin, Floortje en Chriz

We zullen maar niet zeggen wie de irritante avatar had, wat misschien vindt die persoon hem zelf wel leuk.

Degene die door de rest van het forum is gekozen tot persoon met de mooiste avatar is:
Jokivin

(http://www.royalcityband.nl/images/rcb-bokaal.jpg)

Jokivin, je kon al niet geloven dat jouw mannetje genomineerd was, nu heb je ook nog gewonnen! Gefeliciteerd!








Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Annuh op 13-06-2003, 21:39:04
Hoewel er werd gezegd dat de vorige award de laatste was, is er stiekem toch nog een extra award. Het is de award voor de meest toegewijde Wie is… de mol?-fan.
Ik kreeg een pm van Bodejosm43, met daarin het verzoek voor deze categorie.

Zij verdient mijns inziens een extra vermelding, omdat zij het 4 weken lang heeft volgehouden om vanuit Turkije het programma en het forum nauwgezet te volgen. En daar de nodige bijdragen aan toe te voegen. Neem de in haar berichten leesbare spelfouten niet kwalijk, daar is de kl**te verbinding mede verantwoordelijk voor, en het toetsenbord dat toch wel een beetje anders is dan we hier gewend zijn.
(…)
Rouge, dat is haar nickname, heeft het programma in het begin vanuit Nederland gevolgd, maar heeft de laatste twee weken moeten missen, door die rot-geintjes van de AVRO. Je weet wel: dat uitstellen van de executie, en die wordt vervolgd-truc. Doorgewinterde mol-fans konden dat soort geintjes zien aankomen. Iemand die het prgramma voor het eerst volgt, helaas niet.

Maar doordat Rouge zo intensief vanaf haar vakantie-lokatie het forum en de chat heeft gevolgd, kreeg ze toch het gevoel dat ze erbij was.

Natuurlijk zijn er meer WIDM-fans die ver gaan, maar dit is toch wel heel knap.
Daarom voor rougekappje deze speciale award!
(http://home.planet.nl/~marcel.tettero/Amsterdam/Bokaal.jpg)







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Tijgertje op 13-06-2003, 21:40:56
Nog een applause voor de laatste 2 :D

En nu snel naar de afterparty om mijn verdriet weg te drinken... :'( :P







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Cora Bora op 13-06-2003, 21:41:37
geweldig joki van harte!!!





we hadden toch ook nog een categorie voor meest irritante user?  ;D







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: LC op 13-06-2003, 21:41:58
(http://www.opkikkertje.nl/smilies/applaus/applaus.gif)







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: intikker op 13-06-2003, 21:42:28
Ja beste mensen, het zit er alweer op voor deze avond. De bar blijft nog een aantal uur open, dus er kan nog worden nagepraat over deze avond, of andere dingen. De mogelijkheid tot feliciteren bestaat ook nog altijd, dus ga je gang.
Prijzen kunnen niet worden ingewisseld tegen geld en de poedel mag niet naar het asiel gebracht worden. Jan-Peter moet maandag wel weer aan het werk dus dan mag je hem verlaten, maar vergeet hem niet af en toe te voeren.
Nog een fijne avond en tot forums!!!








Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Annuh op 13-06-2003, 21:43:04
we hadden toch ook nog een categorie voor meest irritante user?  ;D

die hebben we op verzoek weggehaald, details geef ik liever niet.







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Tijgertje op 13-06-2003, 21:43:30

we hadden toch ook nog een categorie voor meest irritante user?  ;D
Misschien was Annuh daar wel voor genomineerd dat die is weggelaten ;D ;)







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Cora Bora op 13-06-2003, 21:43:42
een applausje voor de presentatie (http://www.opkikkertje.nl/smilies/applaus/applaus.gif)







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Heinz op 13-06-2003, 21:43:47
Haha! Leuk gedaan intikker en annuh! En aan iedereen die een prijs gewonnen heeft: gefeliciteerd!!! :)







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Cora Bora op 13-06-2003, 21:44:59
Misschien was Annuh daar wel voor genomineerd dat die is weggelaten ;D ;)

 ;D  zou 't??







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Annuh op 13-06-2003, 21:45:14
Nu de verkiezingen weer voorbij zijn, wil ik persoonlijk ook nog even alle winnaars feliciteren. En iedereen die kwam kijken: bedankt daarvoor. Bassie en Adriaan zullen nog in de bar zijn voor gesprekjes en LC kan daar z'n handtekeningen ophalen.
Ik hoop dat het een leuke avond was, en misschien tot volgend jaar ;) .







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Doris op 13-06-2003, 21:47:27
joki en rouge gefeli! :D

/me klapt mee voor intikker en annuh







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: intikker op 13-06-2003, 21:48:26
Bij deze wil ook ik persoonlijk alle kandidaten even bedanken.

Ook wil ik mijn fantastische medepresentratise bedanken voor het schitterende werk wat zij geleverd heeft. Echt toppie!

Ook maak ik van de gelegenheid om nog een keer te sponsoren voor de CMC2 competitie: komt allen kijken!!

En tenslotte, zonder alle forummers waren er natuurlijk nooit verkiezingen geweest. Iedereen bedankt.

gr. Sjors







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Annuh op 13-06-2003, 21:50:28
Verder wil ik natuurlijk ook nog m'n mammie bedanken!
En als laatste Intikker. Hij was de tekstschrijver, de grote man achter de grappen en degene die me er steeds bovenop hielp als ik even in de put zat en niet meer verder wilde.
INTIKKER BEDANKT!







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Alive and Kicking op 13-06-2003, 21:55:54
Intikker en Annuh: prachtig gedaan !!
Ik heb me rotgeamuseerd tijdens het lezen van dit topic en ik zit hier met een reuzegrote glimlach want ... ik ben 5x genomineerd !!
Ik moest zelfs geen award meer krijgen, ik was zoooo blij dat ik mijn naam zag staan  ;)

Alle winnaars: van harte proficiat  :-*







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: jokivin op 13-06-2003, 21:59:51
iedereen gefeliciteerd met alle prijzen............en bedankt voor het waarderen van mijn eigenste kind :)
ik zal de prijs uitprinten en in zn plak boek stoppen ;)
Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Annuh op 13-06-2003, 22:03:00
Tuurlijk krijgt Rick een prijs! Is wel een stoere foto hoor, met Stich!







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Bodejos op 13-06-2003, 22:03:12
Alle prijswinnaars, en genomineerden: proficiat!! En nu op naar een nieuwe prijsvraag. Ik heb nog wel een leuk idee, maar daar vertel ik nog nix over.









Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: jokivin op 13-06-2003, 22:05:09
Tuurlijk krijgt Rick een prijs! Is wel een stoere foto hoor, met Stich!
??? rick ??? het zoontje van juul?
dit eigenste kindje heet kevin, maar een kniesoor die daar op let annuh ;)







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Annuh op 13-06-2003, 22:06:02
??? rick ??? het zoontje van juul?
dit eigenste kindje heet kevin, maar een kniesoor die daar op let annuh ;)

ik denk ik hoor een kindernaam die zal het dan wel zijn :) maar dat is dus niet. Maakt ook allemaal niet uit, jullie hebben gewonnen ;D ;) .







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Han13 op 13-06-2003, 22:16:21
* Han komt de zaal in gestormd

Is 't al afgelopen?  ???  Wat jammer nu, heb ik weer alles gemist!  :'(

Ik wil bij deze Compuart, Robbieazerty, CoraBora, Pino, Abeltje, Annemieke, Vlaming, Lowprofile, Chriz, Dopey, D**n, Ron van Vliet, Jokivin en rougekappje van harte feliciteren met 't behalen van hun titel!  :)

En ik vind 't erg leuk dat ik zelf ook nog 'n keertje genomineerd was. Ik dacht trouwens dat er eerst ook nog 'n categorie 'Grootste postbooster' was?  ::) ;)







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Annuh op 13-06-2003, 22:17:21
bepaalde categorieën zijn geschrapt na uitvoerig overleg ;) en we zijn nu al bijna 2 uur bezig geweest.

Dat iedereen zo lang heeft zitten lezen zeg ;)







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: dopey op 13-06-2003, 22:25:03
Ik had dit echt nooit verwacht. Ik ben werkelijk erg gelukkig met deze prijs. Een kroon op mijn werk dat is het... wat zeg ik? Een kroon op mijn leven!
Geweldig ik heb er bijna geen woorden voor.

Dopey slaat nu dicht en moet even een flinke brok in haar keel wegwerken

En dan degene naar wie de prijs is vernoemnd... Echte een hele eer om een prijs uit naam van deze grootse politieke figuur te krijgen.

Dan wil ik nog even mijn ouders bedanken, mijn vrienden en mijn manager. Verder gaat mijn dank naar de sponsor "Miele wasmachines, er is geen betere" en natuurlijk naar jullie allemaal voor deze geweldige avond.

I love you all  :'(








Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Annuh op 13-06-2003, 22:27:23
Dopey, vergeet je JP niet mee te nemen naar huis? En voer hem maar alsjeblieft. Hij wil misschien ook wel uitgelaten worden. Maar maandag moet hij weer terug naar z'n torentje. Misschien wil hij nog wel af en toe bij je komen eten?







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Floortje op 13-06-2003, 22:28:02
allemaal GEFELICITEERD!  ;D
jammer dat ik er niet bij kon zijn, moest werken :(









Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: dopey op 13-06-2003, 22:29:44
Zat ik net midden in mijn speech ging de telefoon. Een goed drie kwartier later kon ik hem pas afmaken....
Ik was dus weer eens heerlijk te laat, maar goed.

Alle winnaars enorm gefeliciteerd met jullie prijzen. Behalve de poedel ben ik de enige ander met een prijs met een foutief kapsel  ;D

Maar goed die van mij glimt uit zichzelf dus behoeft weinig onderhoud.









Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Annuh op 13-06-2003, 22:31:33
Zat ik net midden in mijn speech ging de telefoon. Een goed drie kwartier later kon ik hem pas afmaken....
Ik was dus weer eens heerlijk te laat, maar goed.

Alle winnaars enorm gefeliciteerd met jullie prijzen. Behalve de poedel ben ik de enige ander met een prijs met een foutief kapsel  ;D

Maar goed die van mij glimt uit zichzelf dus behoeft weinig onderhoud.

Alleen maar ff melden dat ik na het lezen van dit echt helemaal in een scheur lag! Vooral om dat foutieve kapsel ;D







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Bodejos op 13-06-2003, 23:00:28
Dopey en Annuh, willen jullie beweren dat jeepee een kapsel heeft dan?








Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: cadfael op 13-06-2003, 23:03:01
 8)
Eerst aan alle winnaars: GEFELICITEERD!!!!!!!!!!!

En voor de mensen die ik wat beter ken:
FELI Joki!!!!!!!! :)

FELI Rougeeeeeeeeeee!!!!!!!!! ;Dlol
Je hebt het verdiend hoor!

FELI Dopey: alweer zo'n geweldige prijs hahaha! ;D

Geweldige avond, magnifiek gepresenteerd door Intikker en Annuh :D :D :D
Ut was errug leuk; heb me vermaakt.
Groetjes, Cad.







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Bodejos op 13-06-2003, 23:14:50

Ik dacht trouwens dat er eerst ook nog 'n categorie 'Grootste postbooster' was?  ::) ;)
Ja Han13, dat had je wel graag gewild he? Die prijs zou je dik verdiend hebben!

Ik wist ook nog iemand voor de meest irritante forummer, maar die heeft zich sinds 30 mei hier niet meer durven laten zien. En volkomen terecht.








Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Abeltje op 14-06-2003, 00:05:11
Ooooooooooohhhh  :'( Ik ben helemaal geemotioneert! (zo schrijf je het toch, Annemieke?) Dank U Dank U

(http://www.smallzine.nl/specials/decursor/decursor_beker.jpg)

Ik wou graag eerst mn vader en mn moeder (*snif*) bedanken, voor het aanschaffen van (*snif*) deze computer, en daarna de Avro, voor het maken van Wie is de Mol, en daarna Compuart, voor het maken van de (*snif*) site, en daarna iedereen die dit mogelijk (*snif*) heeft gemaakt, en in het speciaal Cora Bora (*snif*) voor het helpen om mij van het roken (*snif*) af te krijgen. Ook wil ik Cora van harte bedanken voor het juiste inzetten bij een mooi, oud-nederlands liedje, iets met een (*snif*) vader ofzo. ooohhh, ik raak helemaal sprakeloos... Oh ja, Cora ook gefeliciteerd hoor (*snif*) en alle andere winnaars ook (*snif*) hoor! Annemieke is al aan het feesten geloof ik? En Julien, sorry dat ik je (*snif*) van je prijs af heb gehouden. Ik hoor van de regiseuze dat ik (*snif*) van het podium af moet, dus ik (*snif*) ga weer. OOOooooooohhhh, iedereen hartelijk bedankt, en natuurlijk: nog vele jaren!  ;D

(*snif*) groeten, Abeltje (*snif*)







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: @miesh op 14-06-2003, 00:18:02
Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd!! :-* Jullie hebben 't verdiend!

Leuk gedaan Annuh en Intikker! :) 't was leuk om dit na te lezen! ;D

Vond 't leuk om te zien dak ook zelfs nog één keertje genomineerd was... :)

Haha, ontroerende speech hoor Abeltje! ;)









Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: rougekappje op 14-06-2003, 00:48:00
Hoewel er werd gezegd dat de vorige award de laatste was, is er stiekem toch nog een extra award. Het is de award voor de meest toegewijde Wie is… de mol?-fan.
Ik kreeg een pm van Bodejosm43, met daarin het verzoek voor deze categorie.

Zij verdient mijns inziens een extra vermelding, omdat zij het 4 weken lang heeft volgehouden om vanuit Turkije het programma en het forum nauwgezet te volgen. En daar de nodige bijdragen aan toe te voegen. Neem de in haar berichten leesbare spelfouten niet kwalijk, daar is de kl**te verbinding mede verantwoordelijk voor, en het toetsenbord dat toch wel een beetje anders is dan we hier gewend zijn.
(…)
Rouge, dat is haar nickname, heeft het programma in het begin vanuit Nederland gevolgd, maar heeft de laatste twee weken moeten missen, door die rot-geintjes van de AVRO. Je weet wel: dat uitstellen van de executie, en die wordt vervolgd-truc. Doorgewinterde mol-fans konden dat soort geintjes zien aankomen. Iemand die het prgramma voor het eerst volgt, helaas niet.

Maar doordat Rouge zo intensief vanaf haar vakantie-lokatie het forum en de chat heeft gevolgd, kreeg ze toch het gevoel dat ze erbij was.

Natuurlijk zijn er meer WIDM-fans die ver gaan, maar dit is toch wel heel knap.
Daarom voor rougekappje deze speciale award!
(http://home.planet.nl/~marcel.tettero/Amsterdam/Bokaal.jpg)

wat leuk hartelijk dank hoor voel me zeer vereerd hahahah jij ook bedankt voor de nominatie Jos !!!!!  ;D thnx







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: mapel op 14-06-2003, 10:47:45
Mapel heeft stilletjes achter in de zaal gezeten en genoten van dit werkelijk zeer goed opgezette programma der prijsuitreikingen. Hopelijk komen er meer van deze prachtige initiatieven. :) :)
Alle prijswinnaars gefeli en van harte etc etc...... ;D








Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Annuh op 14-06-2003, 14:32:24
Iedereen bedankt voor de leuke reacties. Intikker en ik hebben ons best gedaan om alles zo leuk mogelijk aan te kleden. Intikker is tot 5 minuten vantevoren bezig geweest met teksten schrijven, hij was wel aan het stressen. Dat was bij mij wat minder, toen ik de zaal openverklaarde. Samen hebben we alles overlegd.
Ik hoop dat dit volgend jaar weer plaats kan vinden, de zaal is alweer gehuurd en Ad de barman is ook al van de partij heeft hij gezegd. Ik hoop dat jullie er volgend jaar ook weer zijn, wij in ieder geval wel!







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: LC op 14-06-2003, 14:36:28
Mag ik dan weer met mijn band spelen of presenteren? en deze keer mijn naam wel goed neerzetten en Bassie bedankt voor de handtekeningen







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 14-06-2003, 14:41:58
Yes, een poedel. De lulligste prijs die er te winnen valt, is natuurlijk weer voor mij  ::) maar ik ben er wel een beetje blij mee (en mijn avatar is stiekum toch de mooiste). Bedankt allemaal en alle andere winnaars gefeliciteerd!







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Cora Bora op 14-06-2003, 14:43:36
Yes, een poedel. De lulligste prijs die er te winnen valt, is natuurlijk weer voor mij  

en jp dan?? das een stuk lulliger hoor  ??? ::)







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: LC op 14-06-2003, 14:44:09
Wees blij dat je genomineerd en gewonnen hebt ik heb niks







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Cora Bora op 14-06-2003, 14:49:17
Ooooooooooohhhh  :'( Ik ben helemaal geemotioneert! (zo schrijf je het toch, Annemieke?) Dank U Dank U


Ik wou graag eerst mn vader en mn moeder (*snif*) bedanken, voor het aanschaffen van (*snif*) deze computer, en daarna de Avro, voor het maken van Wie is de Mol, en daarna Compuart, voor het maken van de (*snif*) site, en daarna iedereen die dit mogelijk (*snif*) heeft gemaakt, en in het speciaal Cora Bora (*snif*) voor het helpen om mij van het roken (*snif*) af te krijgen. Ook wil ik Cora van harte bedanken voor het juiste inzetten bij een mooi, oud-nederlands liedje, iets met een (*snif*) vader ofzo. ooohhh, ik raak helemaal sprakeloos... Oh ja, Cora ook gefeliciteerd hoor (*snif*) en alle andere winnaars ook (*snif*) hoor! Annemieke is al aan het feesten geloof ik? En Julien, sorry dat ik je (*snif*) van je prijs af heb gehouden. Ik hoor van de regiseuze dat ik (*snif*) van het podium af moet, dus ik (*snif*) ga weer. OOOooooooohhhh, iedereen hartelijk bedankt, en natuurlijk: nog vele jaren!  ;D

(*snif*) groeten, Abeltje (*snif*)

het is je gegund hoor!  :-*







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 14-06-2003, 14:52:48
Wees blij dat je genomineerd en gewonnen hebt ik heb niks


Ik ben ook heel blij!!! en Intikker en Annuh, ik ben trots op jullie. Echt sjoeper gedaan!







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: dopey op 14-06-2003, 15:30:26
en jp dan?? das een stuk lulliger hoor  ??? ::)
Lullig? Cora wil jij eens even op je woorden passen ja.
Schande om onze geweldige premier zo te beledigen.

 ;D







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: vlaming op 14-06-2003, 18:00:48
beste allemaal,

helaas kon ik niet live op de forum-awards-uitreikingen aanwezig zijn, maar ik heb net de herhaling bekeken  ;)

ik ben uiteraard heel blij met m'n 2 awards :D

ik ben sprakeloos  :-X ....

maar wil toch iedereen bedanken die op mij gestemd heeft!  ;)

ik maak van de gelegenheid ook gebruik om woestijnvis en compuart te bedanken, zonder hen was dit hier nooit geweest.....

vooral aan de award van meest gemiste user hecht ik heel wat waarde, heel ontroerend is dat om zo'n award te mogen ontvangen :'( en ik beloof dan ook plechtig dat ik zal proberen om hier wat vaker langs te komen!

ik wil ook nog de organisatoren en presentatoren bedanken van deze uitreikingen, annuh en intikker - ik vind dat jullie het prima gedaan hebben. ik heb in ieder geval genoten van de herhaling van de show!

ik geef mijn awards een mooi plaatsje, beloofd  ;)
(http://www.mantaraalte.com/images/beker_001.jpg)(http://www.archined.nl/oem/reportages/dino/bokaal_kl_2.jpg)

ik bedank tot slot iedereen die ik hierboven nog niet bedankt heb!  ;)

vele groetjes van een (tot tranens toe) ontroerde vlaming







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: D**n op 14-06-2003, 21:48:57
Zoals de meesten van jullie weten kan dit maar een ding betekenen. De liefste user van het hele forum is geworden: D**n. Gefeliciteerd!
:o :o :o :o :o :o
Achjee... verw8en jullie nu alsnog een speech van mij? Ik ben verbaasd en geschokt dat ik hier alleen al voor genomineerd ben, laat staan dat ik die prijs heb gewonnen. Er zijn op dit forum nog zoveel lievere mensen. Ik ben hartstikke blij met mijn Award, ik zal hem blijven koesteren en als ik tijd heb komtie in mijn avatar.

Liefste user: Goed, dan stel ik me ook even voor. Ik ben de liefste user
Even voor de duidelijkheid: dat heb ik nooit gezegd :P

Iedereen die met mij een prijs heeft gewonnen: gefeliciteerd: je hebt hem vast en zeker verdiend!Nog even in het speciaal: comp: geweldig dat jij die 2 hebt gekregen! Als geestelijke vader van WIDM.Com ben je gewoonweg geweldig! Annemieke: Het was te voorspellen maar toch van harte gefeliciteerd met je Award :-*
Ron V.D. Vliet: je zult wel begrijpen dat ik niet voor je heb gestemd, maar toch: proficiat. Vlaming: wat hebben we je gemist! Toch een mooi teken dat we je niet allemaal zijn vergeten, want je bent en blijft de leukste Belgische user. Pino: tja, wat kan ik zeggen: je bent gewoon domweg grappig :p ;D Lowprofile: dit is wel een van de keuzes waar ik het het meeste mee eens ben.
Abeltje: van harte met je prijs! Chriz: veel suc6 en veel plezier met je poedel! Dopey: Ik hoop dattie een beetje aardig is voor je! Dat besturen van het land komt later wel ;)
Joki: het is een mooie avatar. Je hebt hem terecht gewonnen! Die Stitch foto is ook erg leuk (Y)! rougekappje: ook jij van harte met je prijs! Robbie: je signature is toppie! Niets meer aan doen! CeeBee: je bent gewoon leuk! Die prijs is voor jou gemaakt!
Zo, ik ben heel bang dat ik er 1 ben vergeten, als dat zo is,Sorry, het zijn de emoties enne: geef het ff door dat becomplimenteer ik jou ook.

Ik presenteer mol-series (ja, ik heb wat ervaring) het liefst met de harde hand a la Michiel DeVlieger, "de host is je vijand, niet je beste vriend".
Veel suc6 kandidaten, en natuurlijk... mol! [/i]
Met de harde hand, maar toch de liefste user!

*snif* bedankt jongens! Het was ge-wel-dig!







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: D**n op 14-06-2003, 21:52:12
Och, wat stom: ik vergeet jullie natuurlijk te bedanken! Iedereen die op mij heeft gestemd: bedankt, en iedereen die dat niet heeft gedaan: volgende keer beter :P

Natuurlijk wil ik Annuh en Intikker nog eens bedanken voor de presentatie van dit gala:van jullie duopresentatie kunnen Annemieke en ik nog wat leren ;).

*snif* nogmaals: [size=8]HARTELIJK BEDANKT![/size] Ik verdien het niet!







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Cora Bora op 14-06-2003, 21:55:25
geweldig he daantje???  :) lievielief! ;)







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Lowprofile op 14-06-2003, 22:00:54
Tjonge van een terugkeer uit vakantie gesproken.
Ga ik even twee weken naar Frankrijk en wordt er een hele Award-toestand opgezet.
En stel je voor krijg ik nog een award ook voor ..... "slimste" forumlid.
Ik ben sprakkeloos.
Ik dacht even dat "slim" stond voor eigenwijs. want dat had ik nog kunnen begrijpen.
Maar nee hoor : Verdi en Compuart ook genomineerd en die zijn niet eigenwijs. Dus het onvoorstelbare is gebeurd. Daar zit ik nu  met het schaamrood op de kaken bovenop de troon te blinken.
Lowprofile: what's in a name ?

Ik dacht net 'piano piano'. Genoeg lawaai gemaakt. En dan dit.
Jongens: dit raakt me echt. Ik ben sprakkeloos. Heel veel erg zeer bedankt.
En iedereen bedankt voor de felicitaties.
Ik vind het jammer voor de forummers voor wie ik een boontje heb, dat ze geen award gewonnen hebben:
Verdi, Alive & Kicking (maar natuurlijk alweer superedelmoedig bezig: zo kennen we haar), Elmar, Amiesh, Han13, Ovide.
Dan zal ik nu maar eens 'rap' alles beginnen lezen om hier en daar iets eigenwijs te plaatsen.








Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Alive and Kicking op 14-06-2003, 22:42:30
Ik ben meer blij met mijn 5 nominaties dan zou ik een award gewonnen hebben maar dat zal wel met mijn ego te maken hebben  :-[ ;D anyway Lowprofile, je hebt het verdiend hoor, dat schaamrood moet niet op je wangen staan ! En je hebt heeeeel wat bij te lezen  ;D







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Pino op 15-06-2003, 09:09:05
Lieve mensen,

Bedankt voor deze schitterende prijs!!!
Zo jammer dat ik niet bij de prijsuitreiking kon zijn, maar ik was een weekendje op lach-meditatie.

Ik wil graag de volgende mensen bedanken: pap, mam, bedankt voor alle steun *slik*
Compuart en Malcolm: jullie geloofden in me en hebben me de kans gegeven mezelf hier te profileren *snif*
Alle andere users hier: jullie zijn allemaal geweldig!!! *snik snik*
En tot slot: de tekstschrijvers van Sesamstraat: zonder jullie had ik hier nooit gestaan!!! *brul*

Bedankt allemaal!!!!







Titel: Re:De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Annemieke op 15-06-2003, 17:48:13
Eheu! Nu ik eindelijk tijd heb gevonden de herhaling eens goed te bekijken na mijn feest van vrijdagavond, hebben bijna alle prijswinnaars reeds hun speech gehouden, waardoor die van mij natuurlijk nooit meer origineel, grappig, verrassend of ontroerend kan zijn... Hierbij speelt echter ook mee dat ik waarschijnlijk toch wel de minst verbaasde prijswinnaar was; het spijt me, maar dat kan ik niet ontkennen... ;) Ach, het is een imago hè, en ik wist dat ik dat had.
Maar dat wil niet zeggen dat ik niet iedereen heel erg hartelijk wil bedanken die op mij gestemd heeft, integendeel! Allen die het mij gegund hebben dat ik een award zou krijgen, heel erg hartelijk bedankt!! :')

Waar ik meer verbaasd over was, was het feit dat ik in een aantal andere categorieën ook genomineerd was...! Ook daarvoor wil ik al mijn 'aanhangers' hartelijk bedanken ;).

Verder wil ik graag toevoegen dat jullie de presentatie erg leuk hebben gedaan, Annuh en Intikker!! Ook vind ik het een juiste beslissing dat een aantal categorieën uiteindelijk toch verwijderd is.

Tot slot wens ik alle andere winnaars veel geluk met hun award! Dat het jullie zelfvertrouwen maar flink mag vergroten! En aan alle users die geen prijs of zichtbare nominatie hebben gekregen: ga er niet om treuren, want jullie worden ook echt wel gewaardeerd, daar ben ik van overtuigd. Zelf heb ik ook gestemd en bij vele categorieën getwijfeld. De users voor wie ik uiteindelijk gekozen heb, zag ik niet altijd terug in de lijstjes met genomineerden, dus het kan best zijn dat je toch genomineerd was, ondanks dat dit niet vermeld werd! Hopelijk was deze awarduitreiking voor alle users alleen maar hartstikke leuk! En hopelijk heb ik in deze speech voldoende correct Nederlands gebruikt om te bewijzen dat ik mijn award of toch in elk geval de nominatie ervoor enigszins waard ben ;).

Iedereen bedankt en ik ben er blij mee :).

P.S.: Sorry Abeltje, het was niet goed geschreven...;)







Titel: Re: De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Annuh op 12-12-2003, 23:04:46
Nou Annemieke... nu is jouw post niet meer de laatste ;D .

* stapt over de berg stof heen.
Titel: Re: De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: LC op 13-12-2003, 08:32:24
en toch vergeef ik je die fout nooit meer Annuh  >:( :P :P :P
Titel: Re: De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Annuh op 13-12-2003, 10:18:02
en toch vergeef ik je die fout nooit meer Annuh  >:( :P :P :P

Ik hou ook van jou hoor :P .
En nu gooi ik dit topic dicht, zodat het mooi in de vergetelheid wegzakt ;)
Titel: Re: De Forum-Awards-Uitreikingen
Bericht door: Bodejos op 21-12-2003, 18:41:05
A&K, ik was het topic aan het zoeken, maar het staat helemaal vooraan nu, in de relaxhoek, dus. Ik wilde het opzoeken mar die zoekfunctie doet het nu even niet zoals het moet.