Realitynet - Realitynet.org

Oudere seizoenen => Online spellen => Zap! 2013 => Topic gestart door: Robbieazerty op 1-02-2013, 13:07:24

Titel: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Robbieazerty op 1-02-2013, 13:07:24
Laat jullie maar gaan!!  ::boogie::

Maar ook via privé bericht hoor ik graag jullie diepe spelgeheimen!  8)
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Vanessaa op 1-02-2013, 13:18:49
Hier komen mijn dagboeken!
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: hulpdakdekker op 1-02-2013, 13:27:58
Lieve biechtkamer-a,

Ik wil wel Zap!'en, maar mijn afstandsbediening doet het niet.
De stekker zit niet in het stopcontact, en er lijkt eigenlijk sowieso geen stekker aan te zitten.

Is dit een probleem?

Liefs,
een hulpeloze dakdekker.
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: MollenvangR op 1-02-2013, 15:06:51
Lieve biechtkamer-a,

Ik wil wel Zap!'en, maar mijn afstandsbediening doet het niet.
De stekker zit niet in het stopcontact, en er lijkt eigenlijk sowieso geen stekker aan te zitten.

Is dit een probleem?

Liefs,
een hulpeloze dakdekker.
batterijen wellicht?  ::)
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Fabiann op 2-02-2013, 09:53:30
Beste biechthut,

Eerste echte opdracht heeft plaatsgevonden, iedereen heeft een hut gebouwd. Ik lag ondertussen al ziek in bed. Geen goede start dus, nu maar hopen dat er nog een paar medekandidaten of kijkers zijn die mij hun stem gunnen, zodat ik dan meer kans maak om door te gaan...

 ::zwaaisip::
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: LdHmolletje op 2-02-2013, 17:10:58
Hi biechthut,

Het spel is eindelijk begonnen, gelukkig heb ik een mooie hut kunnen bouwen... En, tja, ik was zo gek om nogal lang op te blijven om zo snel mogelijk te kunnen posten... Maar goed, het echte spel moet nog gaan beginnen, dus dat zal vast wel vaker gaan gebeuren. Tot de volgende biecht... ::sorry::
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: MollenvangR op 2-02-2013, 18:22:30
Dag biechthut,

Het spel is begonnen, en daar ben ik blij om. Een beetje afleiding van de dagelijkse dingen is altijd goed  ::jaja:: Samen met Daisy heb ik op het eiland een hut gebouwd en we komen de dag prima door met de vakantiefoto's. Op mediacourant.nl heb ik nog zitten kijken of er iets werd gemeld over dit programma, maar helaas, daar werd meer aandacht besteed aan de mogelijke deelname van Patty Brard aan sterren springen uit een vliegtuig  ;D Goed ik ben benieuwd wat dit spel allemaal nog meer in petto heeft  ::zwaai::
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Swifty op 2-02-2013, 20:04:43
Beste biechthut

Hehe, even rust hier. Ik weet niet of het nu zo verstandig was om een hut te bouwen met D*N en Schulz. Ik bedoel, ik als nette getrouwde vrouw, in één hut met een hitsige jongeling die iedere man wil pakken die hij ziet, en een man die blijkbaar nog 1 keer los wil voordat ie gaat trouwen volgende maand. Hij zegt dat hij nog twijfelt wie van ons moet gaan strippen op zijn vrijgezellenfeest... Nou, mij niet gezien hoor!
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Ycaris op 2-02-2013, 20:17:03
Beste biechthut,

Het avontuur is begonnen. We zijn gedropt op een prachtig (maar regenachtig) eiland en moesten meteen beginnen met het zoeken van lotgenoten om samen een hut te bouwen. We waren behoorlijk verspreid over het eiland uit de helikopter naar beneden gelaten, dus het was even zoeken, maar gelukkig heb ik dezelfde avond nog Bassteijns en Jules98 gevonden om mee samen te werken.

Jules kijkt me af en toe wel wat vreemd aan, alsof hij denkt dat ik rare dingen met hem wil doen. Waar hij dat toch vandaan haalt ??? Ik ben juist dol op kinderen! Ik stop er al mijn vrije tijd in  ::jaja:: (http://www.viceland.com/blogs/nl/files/2011/02/planters-for-your-creepy-ass-garden-14944-1296672822-28.jpg)

Valkbij staat het hutje van Swift, D*N en Schulz; drie oude bekenden. Maar waar D*N nu toch mee bezig is  :o Hij is heel de tijd bezig zijn kleren uit te trekken en dan weer aan te doen en ondertussen loopt hij heen en weer en schommelt er wat bij met zijn heupen en hij maakt nog allerlei bewegingen die ik niet helemaal passend vind in deze setting. Moet ik er nu wat van zeggen, of moet ik dat aan zijn hutgenoten en/of de spelleiding overlaten? Ik hoop in ieder geval maar dat het niet gefilmd en uitgezonden wordt, want dit is echt niet geschikt voor de jeugdige kijkers  ::ohno:: Ondertussen houdt ik dan wel MijdrechtseMol en Jules en nog wat van die jongelingen bezig, zodat ze hier niet mee geconfronteerd hoeven te worden.
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Jorg23 op 2-02-2013, 21:43:50
Lieve, gekke mede-eilandgenoten,

Eerst: ik ben blij dat ik na al die tijd nog eens met jullie in een spelshow zit. T' is toch al een hele tijd geleden dat ik mijn neus nog es binnenstak op dit realityforum. Ook al kom ik hier weleens met WIDM, verder bleef mijn aanwezigheid beperkt. Pas toen ik een bericht van swifter zag over een spelshow op rn, werd mijn aandacht gewekt. Kon ik t nog, meedoen in zo'n groot onlinespel? Ach, waarom ook niet. Reken er niet op dat t tot veel zal leiden, maar ik kan t toch proberen? En ja hoor. Nu zit ik in t spel en doe ik mee!

We're alive and kicking!
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Vanessaa op 2-02-2013, 22:45:59
Beste biechthut,


(...)

 Ondertussen houdt ik dan wel MijdrechtseMol en Jules en nog wat van die jongelingen bezig, zodat ze hier niet mee geconfronteerd hoeven te worden.

Dus daarom ben je zo aardig. Swift heeft het wel naar haar zin denk ik.
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: D*N op 3-02-2013, 01:01:49
Beste biechthut,

Volgens mij werkt mijn stripact goed, de kijkcijfers schieten omhoog ::ok::. Daar zitten we dan in een hutje midden op een onbewoond eiland. Samen met Schulz en Swifty ( :o). Bij Survivor hadden Schulz en ik nog aparte kamers, maar nu merk je dus waarom. Schulz snurkt zo hard dat Ycaris haar neusapen er niet van kunnen slapen. Ondertussen kijkt Swifty me verschrikt aan alsof ik zo dronken ben dat ik geïnteresseerd wordt in milfen ;D. In ieder geval ben ik blij dat we in Expeditie Robinson zitten. Hier kan ik mijn goddelijke lichaam nog showen, als we bijvoorbeeld in wie is de mol zitten zal dat ietwat misplaatst zijn ( maar misschien niet ongewenst ::wenkbrauw::).

Nou ik denk dat ik moet stoppen. Ycaris maakt een gebaar naar me en kijkt daar niet zo vrolijk bij ;D.
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Vanessaa op 3-02-2013, 08:46:21
Hoi biechthut

Wat er vannacht toch gebeurde... Ik had scrabble gespeeld met MR-Brain en maakte daarna een wandeling. Ik kwam langs het huisje van D*N. Ik keek door het raam en zag een videicamera, waarvoor D*N wild aan het dansen was. O wacht, ik zie het nu op MTV. Helemaal zonder kleren aan. Zijn hutgenoten Schulz en Swifty zag ik niet, maar wel een grote bobbel onder de deken en een hoopje kleren.  8)

Daarnaast woont Ycaris. Ik zag alleen Ycaris in bed liggen en wat opgezette hoofden. Hé, dat lijken de hoofden van jorg en Jules wel! Nee... Het zal toch niet? Ik vluchtte. Onderweg naar de hut struikelde ik over een vuilniszak. Behoorlijk zwaar. Woog ongeveer 2 mensenlichamen.

Help mij.
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Schulz op 3-02-2013, 10:11:41
Beste Biechtstoel,

Ik ben niet van het biechten, maar voor het geval u ook de roddels hoort...

Het is allemaal niet waar! ::ohno::

Wel dat D*N zijn lichaam toont aan een ieder.  ::gaap::

En onder invloed van de gevonden drank, zoals hij het zelf noemde "op Milfen jacht ging"
Wat dat dan ook betekent  ???

En dat ik toen de jonge dame Swifty beschermd heb.
(zij vertelde me trouwens dat ze graag met Ycaris op mijn vrijgezellenfeestje zou komen. Ik was dat niet van plan te houden, maar vooruit dan maar.)

En dat we een emmer ijskoud water over de jongeheer D*N gegooid hebben en wij allemaal hartelijk hebben staan grinniken.

Verder had ik gehoopt hier ook wat echte mannen te ontmoeten, maar Lukie en HDD en Molière hebben wijselijk besloten deze beker aan hun voorbij te laten gaan, of zoals Lukie zei "thuis word ik er tenminste nog voor betaald om dat grut onder controle te houden".

Maar toch, alles bij elkaar vermaak ik me hier wel.
Ik heb een verbond met D*N, Nieky, Molcazy, Hillo en Jann. Zoals ik nu zie en gehoord heb allemaal door en door betrouwbare jongens.  ::jaja::

Met hoogachtende groet,

Herr Schulz
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: D*N op 3-02-2013, 12:46:48
 ::rofl:: Schulz heeft een verbond met mensen die niet meedoen ::rofl::
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Daisy op 3-02-2013, 12:51:56
Dagboek!

Er moet me wat van het hart. Er zitten wat rare snuiters op dit eiland zeg. Maar dat kan ik wel handelen. D*n met z'n rare kledingstijl negeer ik gewoon. K@rin en Ycaris maken constant ruzie. Alhoewel ik het idee heb dat ze dat spelen. MijdrechtseMol houdt me uit m'n slaap. Maar de meest vreemde vogel is toch wel Schulz. Hij praat gewoon tegen mensen die er niet zijn. Zouden er spoken zitten op dit eiland?

O, het begint weer te regenen, ik ga weer snel m'n hut in.

 ::zwaai::
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Jann op 3-02-2013, 14:27:25
Lieve biechtstoel,

Dat begon heerlijk spannend. Eerst tot middernacht opblijven om iets op te schrijven en in een urn te gooien en de volgende dag medespelers zoeken die palmbladeren of touw hadden. Heb verschillende mensen tegelijk gevraagd, dus heb sommigen moeten teleurstellen maar uiteindelijk met Pac-Mol een onderkomen uit de grond gestampt. Alleen weet ik niet of dat nou zo`n goed idee was. Hij blijft maar feitjes opdreunen uit Wie is de Mol en vergelijkt opdrachten hier met die uit de mol-geschiedenis. Zo doet dit eiland hem denken aan die opdracht uit 2007 waarbij ze verschillende tentjes moesten bezetten met jokers, geld etc. Als hij slaapt klinkt het: " hmmm, Milouska, zzz.. Karel, hmm.. Foke" en ga zo maar door.

Nou goed, zolang hij de boel maar niet ook gaat saboteren, vind ik het wel best.

Liefs,

Je Jann
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: KD. op 3-02-2013, 16:29:24
Beste kijkers,

Daar ben ik weer, terug op TV, terug op een onbewoond eiland! :D Nou ja, onbewoond, met de 100 kandidaten die er nu nog rondlopen, is het aardig druk!

(http://www.realitynet.org/images/er9/media/foto003.jpg)

En deze keer ben ik hier dus niet als mentor, maar weer als echte deelnemer. Dat maakt het wel weer spannend! ::hyper:: Ik ben heel benieuwd naar de avonturen die ons te wachten staan. :D Hopelijk word ik niet direct uit de primetime verbannen, naar programma's als Lingo. :-\\

Ondertussen heb ik ook al een hutje gebouwd met Bjorrn en LdHmolletje. Het is hier betrekkelijk rustig. :) Het schijnt dat er ook een kandidaat naakt over het eiland rent en er doen ook geruchten de ronde over een griezelige kannibale. :o

O ja, bijna vergeten! Vanmiddag heb ik van Elbert gewonnen met armpje drukken! 8)

(http://hunter.mediawatchers.nl/Streams/ER2005_14.jpg)
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: LdHmolletje op 3-02-2013, 17:27:26
Hi biechtstoel,

Wat een roddels hoor je toch, de laatste tijd. Maar een aantal blijkt waar te zijn... Zo zag ik een van mijn mede-kandidaten vanochtend in adamskostuum voorbijrennen... Ik dacht even dat we al een nieuwe opdracht hadden, want het leek wel een slechte versie van 'Emanuelle I', alleen... zou Swifty dan Emanuelle zijn? Vast niet...

Ook zijn de eerste ruzies niet van de lucht. Ycaris bijvoorbeeld. Zij zou toch wat gewend moeten zijn na die lange tijd op dat vorige onbewoonde eiland, maar ze is nu al in een catfight betrokken geweest; misschien was ze aan het oefenen voor een opdracht K1-fighting?

Wat een geluk dat het in onze hut nog allemaal pais en vree is... Ik ben toch wel erg blij dat we hem een beetje aan de rand van het eiland hebben gebouwd, gezien wat ik jou allemaal heb verteld...

Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Vanessaa op 3-02-2013, 18:03:57
Citaat van: Daisy link=topic=48702.msg1496386#msg1496386  MijdrechtseMol houdt me uit m'n slaap.
[/quote
Oh ja?
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: MR-Brain op 3-02-2013, 18:06:36
Hi biechtstoel,

In plaats van een heel verhaal wil ik jullie onderstaande clip laten zien. Die beschrijft het beste de afgelopen nachten.

http://www.youtube.com/watch?v=pDvm_MlgxdU
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Bjorrn op 3-02-2013, 18:12:55
Hee biechtstoel,

Het is meteen spannend en het is pas net begonnen.
Blijkbaar is er midden in de nacht een opdracht geweest, maar daar heb ik blijkbaar doorheen geslapen.
Ik werd heel vroeg gewekt door een paar kandidaten in paniek
en ik heb dus maar snel de opdracht voltooid.
Daarna wilde ik al snel een hutje bouwen met bassteijns.
Bassie en ik hadden als een van de eerste ons hutje klaar.
Maar een kwartier later stortte het al in en ik was bassie ookal kwijt.
Toen de andere dat zagen rende ze allemaal op me af met stokjes.
Ik koos KD omdat hij mij zo goed had begeleid op kelapa.
Ook kozen we ldh die zielig in een hoekje met een stuk touw was aant spelen.
Nu ga ik weer lekker slapen in mijn hutje en hopen dat de naakte D*N niet binnenkomt.
We hebben de welkommat in ieder geval weggehaald.

Doeidoei  ::zwaai::
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Vanessaa op 3-02-2013, 21:16:55
Beste biechthut,

Volgens mij werkt mijn stripact goed, de kijkcijfers schieten omhoog ::ok::. Daar zitten we dan in een hutje midden op een onbewoond eiland. Samen met Schulz en Swifty ( :o). Bij Survivor hadden Schulz en ik nog aparte kamers, maar nu merk je dus waarom. Schulz snurkt zo hard dat Ycaris haar neusapen er niet van kunnen slapen. Ondertussen kijkt Swifty me verschrikt aan alsof ik zo dronken ben dat ik geïnteresseerd wordt in milfen ;D. In ieder geval ben ik blij dat we in Expeditie Robinson zitten. Hier kan ik mijn goddelijke lichaam nog showen, als we bijvoorbeeld in wie is de mol zitten zal dat ietwat  zijn ( maar misschien niet ongewenst ::wenkbrauw::).

Nou ik denk dat ik moet stoppen. Ycaris maakt een gebaar naar me en kijkt daar niet zo vrolijk bij ;D.

Even opgezocht wat 'milf' betekent... Ik hoop niet dat deze biechten uitgezonden worden...
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: hulpdakdekker op 3-02-2013, 21:23:00
Mja, ik vrees dat je moeder gelijk heeft: dit forum heeft een uitermate schadelijke invloed op je :(

Then again - je leert tenminste wel af en toe wat ::hypocriet::
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Vanessaa op 3-02-2013, 21:26:22
Mja, ik vrees dat je moeder gelijk heeft: dit forum heeft een uitermate schadelijke invloed op je :(

Then again - je leert tenminste wel af en toe wat ::hypocriet::
Heuj, hoe ken jij mijn moeder?
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Bjorrn op 3-02-2013, 21:32:06
Oww Mijdrechtsemol, zoek maar geen dingen op die je op het forum hoort van D*N ;D
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: KD. op 3-02-2013, 21:36:05
Heuj, hoe ken jij mijn moeder?

Ik sprak jouw moeder gisteren ook nog en ze heeft me beloofd dat je koste wat het kost niet tegen mij mag stemmen, anders krijg je huisarrest.
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Vanessaa op 3-02-2013, 21:40:16
KD.

1. Ik heb al huisarrest tot woensdag
2. Ik heb al gestemd
3. Mijn moeder weet niet dat ik forumlid ben
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: KD. op 3-02-2013, 21:43:10
KD.

1. Ik heb al huisarrest tot woensdag
2. Ik heb al gestemd
3. Mijn moeder weet niet dat ik forumlid ben

1. O o, wat heb je geflikt?
2. Als je netjes op mij hebt gestemd is dat geen probleem.
3. Oeps, dan ben ik bang dat ik je geheim heb verklapt! :o
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Vanessaa op 3-02-2013, 21:47:44
1. Vanwege griepje binnen blijven m.u.v. school, en had brutaal gedaan ofsoo- weet ik het.
2. Ik heb op Ernst-Paul gestemd natuurlijk.
3. En bedankt hè
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: hulpdakdekker op 3-02-2013, 22:09:53
Heuj, hoe ken jij mijn moeder?

Wel, dat is vrij eenvoudig mijn beste Watson.
Je postte onlangs:

Pssst...
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

De voornaamste bezigheid van moeders, in tegenstelling tot die van vaders, is zich zorgen maken om hun kroost.

De rest volgt van nature uit bovenstaande observaties.
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: MR-Brain op 4-02-2013, 14:09:45
Dit zegt het eigenlijk wel hoe ik me vandaag voel op het eiland.
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Molière op 4-02-2013, 15:07:18
Beste biechtstoel,

Allereerst wil ik Robbieqwerty bedanken om mij in de jury op te nemen, maar ik moet toch even het één en ander kwijt over mijn medejuryleden. Gisteravond brak namelijk de pleuris uit in jurykamer. Terwijl grasisgroen en ik rustig een boek zaten te lezen, kregen hillo en Nieky opeens ruzie om de afstandsbediening. Hillo had gehoord dat er een naakte jongeman op RTL93 te zien was en wilde op dat kanaal afstemmen, maar Nieky wilde dit koste wat het kost voorkomen om zich zijn grootste nachtmerrie te besparen.

Door al het geruzie had niemand door dat de piepjonge lemmyfan396 om een hoekje was komen kijken en de kamer binnen was gekropen. Maar toen hij zijn blokkendoos omkieperde, waren de rapen natuurlijk gaar. Nieky en hillo grepen hun kans en de blokken vlogen door de kamer. Vervolgens raakte één van de blokken NextGP, die aan de andere kant van de kamer zijn zoveelste Simon Cowell-imitatie voor de spiegel stond te oefenen, en mengde ook hij zich in het gevecht.

Uiteindelijk hebben grasisgroen en ik de ruzie met wat behulp van de brave Bubbles, die gelukkig haar bellenblaas even aan de kant wilde leggen, kunnen sussen door alle blokken te verzamelen. Het is te hopen dat Miek37 wat eerder van vakantie terugkeert, want op deze manier wordt het een zware opgave om dit zooitje ongeregeld met z'n tweeën in het gareel te houden en ondertussen alle programma's te volgen.

Resteert mij enkel nog te zeggen dat ik alle kandidaten veel succes en plezier wens met dit spel.

Cordialement,
Molière
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: lemmyfan396 op 4-02-2013, 16:35:39
Beste biechtstoel,

Allereerst wil ik Robbieqwerty bedanken om mij in de jury op te nemen, maar ik moet toch even het één en ander kwijt over mijn medejuryleden. Gisteravond brak namelijk de pleuris uit in jurykamer. Terwijl grasisgroen en ik rustig een boek zaten te lezen, kregen hillo en Nieky opeens ruzie om de afstandsbediening. Hillo had gehoord dat er een naakte jongeman op RTL93 te zien was en wilde op dat kanaal afstemmen, maar Nieky wilde dit koste wat het kost voorkomen om zich zijn grootste nachtmerrie te besparen.

Door al het geruzie had niemand door dat de piepjonge lemmyfan396 om een hoekje was komen kijken en de kamer binnen was gekropen. Maar toen hij zijn blokkendoos omkieperde, waren de rapen natuurlijk gaar. Nieky en hillo grepen hun kans en de blokken vlogen door de kamer. Vervolgens raakte één van de blokken NextGP, die aan de andere kant van de kamer zijn zoveelste Simon Cowell-imitatie voor de spiegel stond te oefenen, en mengde ook hij zich in het gevecht.

Uiteindelijk hebben grasisgroen en ik de ruzie met wat behulp van de brave Bubbles, die gelukkig haar bellenblaas even aan de kant wilde leggen, kunnen sussen door alle blokken te verzamelen. Het is te hopen dat Miek37 wat eerder van vakantie terugkeert, want op deze manier wordt het een zware opgave om dit zooitje ongeregeld met z'n tweeën in het gareel te houden en ondertussen alle programma's te volgen.

Resteert mij enkel nog te zeggen dat ik alle kandidaten veel succes en plezier wens met dit spel.

Cordialement,
Molière

Helaas bestaat een Wii-U niet uit zoveel delen dat het een blokkendoos is c:
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Swifty op 4-02-2013, 18:44:13
Whahahahaha, geweldig! ::rofl::
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Molière op 4-02-2013, 18:58:56
Helaas bestaat een Wii-U niet uit zoveel delen dat het een blokkendoos is c:
Hm, hoe kwamen Nieky en hillo dan aan die blokken? ???
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Vieffan op 4-02-2013, 19:25:51
Vandaag was een lange dag wachten op de uitslag. Inmiddels is het 7 uur geweest en kan er niks meer veranderen. Ben zeer benieuwd wie er vandaag al naar huis moeten. Ik hoop dat Ernst Paul nog even blijft, daar heb ik al leuk contact mee en ik denk dat die mij in komende series nog goed kan helpen :)
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Ycaris op 4-02-2013, 19:35:47
Beste biechthut,

Ik praat even heel zachtjes hoor, want ik heb het idee dat er hier soms toch stiekem meegeluisterd wordt. Vooral MijdrechtseMol zie ik hier maar al te vaak rondsluipen en -kruipen en dan zie ik hem regelmatig in zijn vuistje gniffelen. Zou die jongen al wel te horen hebben gekregen dat de biechthut een plek is om je verhaal kwijt te kunnen voor alléén de camera. En het publiek thuis dan natuurlijk.

Nou ja, zo een spannende dingen zullen hier waarschijnlijk toch niet verteld worden. Dat D*N naakt over het eiland rent dat weten we nu allemaal wel en volgens mij zijn er toch niet zo heel veel complotjes. Ik vind iedereen in ieder geval opvallend open en niet eenkennig met elkaar omgaan. Gelukkig maar. Hebben de mensen zich misschien toch iets aangetrokken van Lukie's opmerking na het vorige spel dat al die complotjes de dood in de pot van de spellen is.
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Vanessaa op 4-02-2013, 20:15:29
Lieve biechtstoel,

Vandaag weer eens lopen spioneren. Hoorde Ycaris mij een gluurder noemen.

Biechtstoel, zou het verboden zijn om iemand om te brengen?

Groeten
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Bjorrn op 4-02-2013, 20:19:39
Hee biechtstoel,

Loop je een beetje te spioneren en kom je derachter dat Mijdrechtsemol mensen wil ombrengen.
Ik ga me nu weer verstoppen.
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: LdHmolletje op 4-02-2013, 20:24:55
Hi biechtstoel,

Je maakt wat mee hier... Je loopt werkelijk van de ene uitzending in de andere. Laatste uitzending: Big Brother...
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Daisy op 4-02-2013, 20:29:32
Beste biechtstoel,

Ik denk dat ik weet wat het volgende spel wordt: Cluedo. Ik hoor de hele dag al geroezemoes over een moordcomplot. Hopelijk ben ik niet het eerste slachtoffer en mag ik nog even meepuzzelen.

 ::zwaai::
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Vanessaa op 4-02-2013, 20:31:30
Beste biechtstoel,

Vanavond gebeurt het, ik ga iemand ombrengen. Maak je maar klaar Daisy!
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Fabiann op 4-02-2013, 20:35:02
Beste biechtstoel,

Je bent druk bezet zeg.
Ik heb zo'n voorgevoel dat dit mijn laatste biecht gaat zijn, tenzij dat kleine jochie uit Mijdrecht iemand omlegt en daarvoor wordt opgepakt. Duimen maar dus.

 ::zwaai::

Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Vanessaa op 4-02-2013, 21:32:26
Dagboek aflevering 1 - we zijn begonnen!
We zijn begonnen! ER was een lekkere inkomer. En ik ben door! Fabiann en Molcrazy helaas niet. Jammer jongens.  ::hug::

Opdracht 1, ik was lekker vroeg en opdracht 2 zullen er veel stemmen naar mij grgaan zijn, want opdracht 3, ja... Ik was laat.

Natuurlijk is het ook leuk met de medekandidaten. D*N loopt naakt rond, Ycaris voedt de kinderen op... Maar voor hoe lang nog? De harde strijd zal een keer losbarsten...

Ook de jury is bekend, ziet er goed uit!

Volgende week The Amazing Race. Ik heb er zin in.

Groetjes

MM

Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Vieffan op 4-02-2013, 21:37:16
Ik schrok mij rot toen onze host Robbie begon met de F van Fabiann. Dacht dat ik er uit zou vliegen na het eerste programma! Dat wil ik niet!
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Vanessaa op 4-02-2013, 21:38:50
Ik had al zoiets van: vieffan? Die kan toch haast niet exit?
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Molcrazy op 4-02-2013, 22:57:05
Hey Biechtstoel!

Mooi bruin kleurtje heb je gekregen in die korte tijd dat ik afwezig was na Survivor. Dan denk je 'Expeditie: de 100', dat wordt een eitje ::tandpastasmiley:: Nou, niet dus :( Toen we voor het eiland gedropt werden, sprong ik uit de boot en landde met mijn knie op een rots in het water. Auch! Snel werken, lopen en springen, zat er niet meer in.

Het stukje perkament bezorgen aan Robbie liep enorme vertraging op. Een hut bouwen, jaa, dag Jann, dat ging natuurlijk niet. Daar liep ik dan als een palmboom met al die palmbladeren op mijn rug. Tot slot het uitbrengen van een positieve stem: ik kwam veels te laat op de eilandraad aan. 'Ow MC, doe jij ook mee? Nou, alle stemmen zijn al vergeven.' Nou, tof ...

Ach ja, die Amazing Race had toch niet goed gelukt met mijn gekwetste knie. Het wordt dus taarten bakken: smaken en kleuren laten overeenstemmen met wensen, piece of cake!

 ::zwaai::
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Ycaris op 4-02-2013, 23:04:26
Beste biechthut,

In Survivor 2012 waren we nog grote concurenten, ik had dan ook nog een rekening te vereffenen, maar nu is de strijdbijl toch echt diep begraven: Vieffan en ik gaan samen op reis! En wat voor reis.....: een amazing reis/race. Gezellig meiden onder elkaar. Hopelijk is zij wel beter dan ik in kaart lezen, dan zorg ik wel voor de logistiek.
Ik ben benieuwd of net als ik er van houdt om 's avonds en 's nachts te reizen. Je ziet de wereld dan toch door een heel andere bril.
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: grasisgroen op 4-02-2013, 23:26:05
Best lieve biechtstoel,

Na een zenuwslopende avond met ruzies en blokkengooiende medejuryleden - ik mis een natuurlijk overwicht en was m'n zweepje kwijt- lijkt er nu een fijnere tijd aan te komen.Er dringen heerlijke geuren door vanuit de keuken. Het is me verboden te gaan kijken, maar ik ruik al iets van chocolade.Iedereen is er een beetje door bedwelmd en ik zie glimlachende gezichten om me heen.Het idee alleen al straks 7 taarten te mogen proeven zorgt voor een blije sfeer. Mijn enige vrees is nu dat ik een grasgroene taart krijg en dat is toch geen kleur voor een zoete taart om op te eten!
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Bassteijns op 4-02-2013, 23:46:58
Hoi Biechtstoel,

Wat ben ik blij dat ik nog mag blijven.
Ik ben de laatste dagen nog niet zo actief geweest, maar ik ga proberen me wat vaker te laten zien.
Ik ben benieuwd naar the amazing race en heb er veel zin in!
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Jorg23 op 5-02-2013, 00:06:29
Lieve eilandgenoten,

Eigenlijk moet ik hier beginnen met: lieve mede-racers, want we zijn een nieuwe fase van het spel ingegaan. Toch wel aangenaam om de eerste ronde te hebben overleefd tussen al die (voor mij als onschuldige kandidaat) nieuwe mensen. Ook al ken ik er inmiddels een paar: het was bijzonder gezellig in het hutje met Vieffan en Karen: twee dames op een eiland, wie kan dat niet t paradijs noemen? Plus: ook de andere kandidaten lijken me zeer gezellig: swifty zwaait af en toe naar me en met jann heb ik geprobeerd voetbal te spelen met een kokosnoot. Kijk de uitzending er maar eens op na, want dat moment zal het ongetwijfeld gehaald hebben. Aan de andere kant van het eiland kwam ik d8nn tegen: hij liep wat te knipogen naar schulz en mijdrechtsemol, maar of zij daar nou zo blij van werden? Reken maar dat er nog wat romances gaan ontstaan tijdens het spel, ik zag ycaris al eens glimlachen naar jurylid lemmy, wat zou zij van plan zijn? En bovendien: kan dat wel door de beugel? Nu weet ik dat lemmy er niet zo vatbaar voor is. Ik kan hem, gezien zijn reactie beter runaway judge noemen  ::rofl::. Kijkend naar mezelf ben ik nog aardig fit na deze korte trip naar het eiland. Hebben we hier alles gezien? Eigenlijk vermoed ik van niet. Bomen staan nog overeind en er is nog geen voorraad geplunderd. Misschien dat er later in het spel nog een ER komt? En wat voor spellen gaan er nog komen? Eén jaar gratis, zoals Daisy suggereerde? Rad van Fortuin of is dat meer een middagspel?

We gaan het zien, blijf vooral kijken!
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Molière op 5-02-2013, 16:21:06
Beste biechtstoel,

Ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen: het is mij gisteravond opgevallen dat enkele kandidaten in hun jeugdig enthousiasme erg ongeduldig zijn. Uiteraard begrijp ik dat de spanning in dit spel hun af en toe teveel wordt, maar waarschijnlijk door de tijd waarin zij ter wereld zijn gekomen weten zij vermoedelijk niet hoe mooi het echte wachten kan zijn.

Wachten op de trein bijvoorbeeld. Ik vind het heerlijk; lekker wegdromen en stiekem naar leuke jongedames op het andere perron staren, nadenken over hoe de schoonmaker aldaar elke dag weer plezier in zijn werk weet te vinden en lachen om mensen die als een bezetene gaan rennen om net op tijd hun trein te halen. In de supermarkt kies ik ook altijd de langste rij. Terwijl het kassameisje het brood en de aardappelen langs de piepmachine haalt, kan ik dan even nadenken over interessante kwesties als hoe de teloorgang van de puntkomma is ontstaan, waarom een stoel een stoel heet en hoe het met de leefsituatie van de Palawanvlagstaartpapegaai gesteld is.

Enkele jaren geleden ben ik op vakantie geweest in Mexico, waar men nog wel de schoonheid van het geduld weet te appreciëren. De cultuur is een verademing vergeleken met de zogenoemde westerse wereld, waar men over het algemeen alleen nog maar aan meer en sneller denkt. Zo kreeg ik in verschillende restaurants mijn eten vaak ruim een uur na bestelling, maar ondertussen heb ik wel een aantal mooie gesprekken kunnen voeren.

Afijn, om even tot de kern van mijn verhaal te komen: geniet juist van het wachten en doe ondertussen wat leuks in plaats van anderen op te jagen. Het moment dat Robbieqwerty zijn journaal plaatst of dat een kandidaat zijn partner in een spel kiest, komt vanzelf wel. Nog niet zo lang geleden moest men bijvoorbeeld nog dagen wachten op een handgeschreven brief of op een telefoontje van een bekende die op vakantie was. Prachtige tijd was dat!

Cordialement,
Molière
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: MR-Brain op 5-02-2013, 16:49:57
Beste biechtstoel,

De eerste ronde overleefd. Als nieuwkomer hier al een prestatie op zich. Nu mag ik samen met Swifty op reis rond de wereld. Ik maak me wel enigszins zorgen. Wat neem ik mee en wat juist niet? Ik las hier ergens dat Swifty 21 paar schoenen heeft, zou ze die allemaal meenemen? En zo ja, gaat ze mij dan vragen om die te dragen?  ???

Misschien had ik beter toch een man gekozen. Wij mannen hebben voldoende aan een tandenborstel. Schoon ondergoed is nergens voor nodig, vormt alleen maar ballast. Zal je zien, ga ik lichtgewicht op reis, kan ik met die koffer van Swifty gaan zeulen. Ik hoop wel dat ze een beetje prettig reisgezelschap is en gezellig kan kletsen.

Ik ben benieuwd of we onderweg nog andere stelletjes tegen gaan komen. Sowieso benieuwd waar we überhaupt allemaal gaan komen en of we ook de tijd krijgen om wat sight seeing te kunnen doen.

Enfin, ik heb er reuze veel zin in, want dat eiland hier heb ik nu wel gezien. Vanavond om 7 uur komt de boot ons halen en gaan we op reis. Nu maar hopen dat Fyra op tijd rijdt.

Ik spreek je vast wel weer een keertje biechtstoel.
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: hulpdakdekker op 5-02-2013, 18:11:00
Lief dagboek,

Wat een lange posts.

HDD
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: LdHmolletje op 5-02-2013, 19:37:29
Hi dagboek,

Ik denk dat wij de juiste vlucht hebben, al kijkt mijn partner in crime nog eventjes teletekst na... Wie weet heb ik toch een vroegere vlucht over het hoofd gezien!
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Bjorrn op 5-02-2013, 20:12:03
Hee biechtstoel,
Heb al eventjus op teletekst gekeken voor mijn partner in crime!
Volgens mij zijn we wel een goed team  ::jaja::
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Bassteijns op 5-02-2013, 21:01:12
Biechtstoel,

De opdracht is echt verschrikkelijk...
Ik ben al een paar keer de tel kwijt geraakt...
Hopelijk overleef ik deze ronde...
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Swifty op 5-02-2013, 21:10:01
Beste biechtstoel

tot nu toe bevalt die MR Brain me wel. Ik schrok even van zijn toespeling en zijn biecht, maar bouwen kan ie wel :D
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: LdHmolletje op 5-02-2013, 21:11:58
Hi biechtstoel,

Volgens mij zie ik x-maal dubbel vannacht... Maar hopelijk hebben we het antwoord goed en mogen we verder gaan reizen...
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: MR-Brain op 6-02-2013, 10:26:18
Beste biechtstoel,

De eerste dag racen zit erop. Ik ben gebroken, een nacht op een vliegveld doorbrengen is geen lolletje. Swifty ligt heerlijk over 4 stoelen heen te slapen. Gentleman als ik ben heb ik mijn jasje maar over haar heen gelegd zodat ze het niet koud krijgt. Schattig om te zien dat ze een beetje kwijlt in haar slaap.

Mijn eerste indruk van Swifty is dat ik een goede keuze heb gemaakt, we gingen als een razende door de opdrachten heen.

Maar ik ga weer snel afsluiten want ik zie dat ze langzaam haar ogen open doet. Samen een snel ontbijtje doen en dan weer door.
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: D*N op 6-02-2013, 13:10:50
Beste biecht ehm camera nu toch?,

Dat was me een dag racen. Eerst het koude noorden in. Ik was natuurlijk zo slim om alleen maar zwemshorts en shirtjes mee te nemen met bijpassende slippers. Gelukkig werken mijn charmes ook in de kou bij zowel mannen als vrouwen ;D. Als vaste Ikea bezoeker stapte we de opdracht wel zelfverzekerd in. Alleen ze waren vergeten de gebruiksaanwijzing bij te leveren ::). En ik was vergeten dat ik twee linker handen heb ;D. Gelukkig is daar die sterke man die ik mijn reispartner mag noemen. Thank god land net het vliegtuig en kan ik mijn slippers uit de tas halen ::feest::. Eerst gaan we iets eten halen want ik heb echt honger. ( en daar heb ik ook bijpassende slippers voor)
(http://img690.imageshack.us/img690/4852/sandwichslipper.jpg) (http://imageshack.us/photo/my-images/690/sandwichslipper.jpg/)
De andere koppels hebben we niet meer gezien ::ohno::. Soms zie ik een milf en een jongetje met een groot hoofd lopen en denk ik hé zijn dat niet Swifty en Mr. brain.... Maar nee ze spreken geen woord Nederlands en zeggen alleen maar 'Vaffanculo!'. Geen idee wat het betekend maar aan hun gezichten te zien zijn ze geen blije Italianen die gratis pizza's bakken en pasta sausjes uitdelen.

Op naar de volgende opdracht ::joehoe::.
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: LdHmolletje op 6-02-2013, 16:17:26
Hi biechtstoel,

Gelukkig zit de eerste opdracht erop. Nu eens gaan kijken hoe we in de volgende plaats gaan komen... Trouwens, aangezien ik even de tijd had ben ik op bezoek gedaan bij een vriendin die in deze stad woont... Ze was blij verrast mij te zien!
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Swifty op 6-02-2013, 17:50:37
Hallo Biechtstoel

Wat een race was dat zeg, pfff... Ik moet zeggen, ik had een galante reispartner, en we waren aan elkaar gewaagd bij de opdrachten. Ik heb er een goed gevoel over. Het was leuk om zo de wereld over te reizen! Ik heb geen andere deelnemers in ons vliegtuig gezien, maar dat zegt natuurlijk niets. Ik was nogal brak van de afgelopen nacht, en Mr Brain die naar eigen zeggen geen oog had dichtgedaan op het vliegveld, lag in het vliegtuig tegen mij aan te snurken. Ik had zo'n spijt dat ik de zitplaats bij het raam had gekozen, ik kon geen kant op! Maar al met al, leuke race, leuke opdrachten, ben heel benieuwd naar de belevenissen van de anderen. Tot gauw!
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: grasisgroen op 6-02-2013, 19:44:49
Lief bestig stoeltje,

Van Bubbles hoorde ik net dat we niet 7, maar maar liefst 2 x 8 taarten te proeven krijgen!!!!!!!!! Vanaf nu eet ik dus niets, wat wel inhoudt dat mijn humeur wat kan verslechteren....maar dat heb ik er wel voor over :P  Ik ben toch zo benieuwd naar de bakkunsten van die twee!
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Molière op 6-02-2013, 20:00:44
Beste biechtstoel,

Vandaag speciaal voor HDD een wat kortere biecht van mijn kant.

Cordialement,
Molière
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Fabiann op 6-02-2013, 20:15:13
Beste biechtstoel,

Zo, taarten zijn allemaal gebakken, nu hopen dat het de jury zal smaken.
Ik neem stiekem een hapje van die mooie bananentaart voor Joey...

 ::zwaai::
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: D*N op 6-02-2013, 20:22:28
ow het was dus biechtstoel, nou okee lieve biechtstoel dan ;D,

De tweede reisdag zit erop, en wat een dag was dat zeg. Vandaag zijn we wel een andere koppels tegen gekomen. KD en K@ren keken met een ietwat verdrietige en ietwat kwade blik naar ons toen we ze tegenkwamen. Ze zaten vast. Maar ook wij zaten vast en daarvoor wil ik het wandelende brein en de schildpad nog even bedanken ::). Ik snap dat een schildpad bang is om te langzaam te zijn, maar maar.... :\'(.

Even later zagen we Schulz en Jann vrolijk zwaaiend voorbij rijden. Ja ik weet dat wij nog samen een Survivor moeten organiseren, maar euh it's on!
(http://img837.imageshack.us/img837/5373/bitchiwillgetyou.gif) (http://imageshack.us/photo/my-images/837/bitchiwillgetyou.gif/)

Toen we eindelijk verder mochten kregen we ook nog eens die opdracht. Die kleine duivel had zich goed verstopt zeg >:(. Ik kan nu geen ruïne meer zien. En ook geen dikke Engelsen die niet aan de kant willen gaan als we er langs willen rennen ;D. Gelukkig zijn we alweer op het vliegtuig gestapt en liggen we nu heerlijk te slapen naast elkaar. Jorg snurkt gelukkig niet, ben ik even blij dat ik niet met Ldhmolletje ben gegaan zeg :-X.

Nou het wordt nog een lange nacht dus ::joehoe::

Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Bjorrn op 6-02-2013, 20:32:52
Beste biechtstoel,

Ook wij slapen nu in het vliegtuig, jammer dat Ldhmolletje zo hard snurkt.  ::ohno::
Was ik maar met nietsnurkende Jorg gegaan.
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Ycaris op 6-02-2013, 21:00:50
Beste biechtstoel,

Wat een prachtigmachtigmooie reis. Ik was nog nooit in een Scandinavisch land geweest (hoewel we toch al onze kinderen van een naam uit die contreien voorzien hebben). Jammer dat we daar niet veel meer dan de speelgoedafdeling van de Ikea gezien hebben, maar we hebben ons kostelijk vermaakt met luisteren naar de mensen om ons heen. Wat is het toch een leuke taal  ::rofl::

Daarna rondgelopen in prachtige ruines. Ik wist helemaal niet dat dat een toeristische attractie was en heb mijn ogen uitgekeken. Moest ook wel, want dat kleine opdondertje zag je anders gemakkelijk over het hoofd. Leuk grietje. Het was wel duidelijk dat we niet de eerste waren die haar vonden, want ze ging al direct in de juiste pose staan toen we bij haar aankwamen. Het was er trouwens wel erg warm  ::zweet:: Je zou het de andere kandidaten bijna gunnen dat ze wat later op de dag aan (zijn ge)komen zodat ze minder last van de warmte hebben/hadden.

En nu gaan we op weg naar het land van de ongekende mogelijheden. Het gaat me het reisje wel worden, maar toch heb ik er zin in. Met Vieffan is het immers reuze gezellig. We spitten de gezellig de laatste Linda's door (waarbij zij mij er af en toe subtiel aan herinnert dat dat toch meer iets is voor iemand van mij dan van haar leeftijd), praten over studies (de hare) en kinderen (de mijne) en wijzen elkaar op leuke mannen. Ik hoop dat de reis nog even doorgaat  ::ok::
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Vanessaa op 6-02-2013, 21:11:08
Beste biechtstoel,

Wat een rotstoelen op dat Zweedse vliegveld.
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: MollenvangR op 6-02-2013, 21:52:32
Beste Biechstoel,

Wat is het hier prachtig, zou zomaar een locatie voor Wie is de mol kunnen zijn. Je kan hier lekker verdwalen. Daisy maakt de foto's, zowel met een digitale camera als een ouderwetse polaroid. In het vliegtuig kunnen we dan alvast de foto's inplakken of op de Ipad bekijken  ::zwaai::
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: D*N op 7-02-2013, 14:05:25
Beste biechtstoel,

Dat was een mooie race hoor, ik had bijna gehoopt dat ie nog langer was omdat het zo leuk was. Het is nu wachten op de koppels die nog niet binnen zijn. De binnengekomen koppels vervelen zich hier nogal. Ycaris heeft ondertussen alweer ergens neusapen vandaan weten te toveren ( hoe doet ze dat toch steeds? :o). Mr brain gooit verveeld zijn sudoku boekje in een prullenbak:' De reis was zo lang dat ik hem helemaal uit heb'. D*N vraagt zich iets anders af, waar is die ongeduldige mijdrechtse mol? Nouja we zijn op een mooie locatie. Hele mooie slippers hier gekocht, om bij een bepaald jurylid te slijmen:
(http://img252.imageshack.us/img252/42/grasslippers.jpg) (http://imageshack.us/photo/my-images/252/grasslippers.jpg/)
Ze lopen ook echt top ::ok::. Oh daar komt Molière aan, hij gaat een speech over wachten houden. Kom Jorg, weg hier!

 ::joehoe::
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: KD. op 7-02-2013, 19:04:50
Beste kijkers,

Vandaag kregen K@ren en ik een aardige verrassing van een ander duo. :D

(http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20101106113414/smurfen/nl/images/a/a0/Lolsmurf.gif)

Het was een half uur straftijd.

(http://25.media.tumblr.com/tumblr_m6nwedKPZB1rytgzlo6_1280.gif)

Maar dat maakt niet uit. Je mag een gegeven paard niet in de bek kijken.

(http://i212.photobucket.com/albums/cc232/zieleffe/d4f55389.jpg)

Daarom genoten we van een moment van bezinning: een half uurtje rust in deze hectische race. ::slaap::
Dit half uurtje straftijd is lang niet genoeg om ons uit de race te werken. :)

Bovendien:

(http://www.deregiovannu.nl/afbeeldingen/boontje2.jpg)
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: LdHmolletje op 7-02-2013, 19:55:28
Hi biechtstoel,

Bjorrn en ik zijn weer terug op het vliegveld, en genieten nu van een dikverdiende pizza. Voor ons liggen allerlei lijsten van de verschillende maatschappijen met naast ons allerlei kladpapiertjes met vertrek- en aankomsttijden. Maar de perfecte vlucht hebben we nog niet... Misschien even naar een Fiat-dealer om de hoek gaan voor wat folders? Dat zou een mooie afleiding zijn, dan kan ik daarna vast weer helder denken.
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: grasisgroen op 7-02-2013, 20:07:48
Lekker uitbuikstoeltje,

Ontzettend genoten van alle taarten! Ik heb m'n keuze al gemaakt, was meteen al weg van de taart toen ik hem zag en toen moest het proeven nog beginnen. Nou, dat viel niet tegen  :D  Bij een paar collegajuryleden zag ik ook mooie staan  ::ok:: Eentje ben ik best jaloers op!

Voor die knappe cameraman, die alle opnames vanuit de lucht verzorgd,bij ons beter bekend als hdd, heb ik wat stukjes bewaard.
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Robbieazerty op 7-02-2013, 23:25:43
Hoi Testimonial,

Wat een werk! Ik vlieg van Malmö naar Pompeii om daar de opdrachten aan de duo's te geven, dan weer snel terug naar Malmö om te zien of andere duo's al klaar zijn en hun volgende aanwijzingen te geven, dan snel naar de Pit Stop om duo's welkom te heten en te zeggen dat ze nu tijd hebben om te rusten en to mingle with the other teams, maar dan weer snel terug naar Pompeii om weer een duo de volgende opdracht te geven en dan weer naar de Pit Stop. En weer terug!

Maar goed, Vijf duo's zijn intussen bij de Pit Stop aangekomen. Nog vier te gaan!
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: LdHmolletje op 8-02-2013, 17:18:54
Hi biechtstoel,

Ik denk dat we een mooie vlucht hebben gevonden... Ik ga nog enkele alternatieven kijken, maar daar heb ik toch de tijd voor aangezien ik nog enkele uren hier op het vliegveld moet doorbrengen... Gelukkig is daar ook nog Bjorrn die perfect helpt...
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Bjorrn op 8-02-2013, 17:56:17
Hee biechtstoel,

Ik ben lekker de wereld rond aan het reizen met Ldhmolletje.
Gelukkig doet hij heel goed zijn best en is hij goed in de opdrachten!
We gaan nu bijna vertrekken met het vliegtuig naar de volgende bestemming, die denk ik de eindbestemming gaat zijn.
Heb er een goed gevoel over.

Später Biechtstoel  ::joehoe::
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Lukie4 op 8-02-2013, 18:13:05
Gelukkig is daar ook nog Bjorrn die perfect helpt...


Gelukkig doet hij heel goed zijn best en is hij goed in de opdrachten!


::rofl::
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: LdHmolletje op 8-02-2013, 22:25:46
Hi biechtstoel,

We zijn eindelijk vertrokken... Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat. Nu maar hopen dat we geen vertraging op gaat lopen, want ik wil in onze aankomstplaats graag wat winkelen...
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Lukie4 op 8-02-2013, 22:26:17
want ik wil in onze aankomstplaats graag wat winkelen...

huh ??? vrouw ::oink::
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: LdHmolletje op 8-02-2013, 22:28:17
huh ??? vrouw ::oink::
Geloof het of niet: er zijn ook mannen die winkelen leuk vinden... Alleen: de kledingzaken en aanverwanten laat ik links liggen. Doe mij maar de boekenwinkels, warenhuizen e.d...
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Swifty op 8-02-2013, 23:10:39
wat valt er te winkelen in een ruinestad? ???
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: LdHmolletje op 9-02-2013, 13:33:27
Ruinestad? Bjorrn en ik zijn nu in een heel wat grotere stad aangekomen. Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar we zijn er gekomen...
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Bjorrn op 9-02-2013, 13:34:42
We zijn ondertussen al hier hoor  ::jaja::
(http://www.greatbasinminerals.com/Collecting%20Reports/Benitoite%20Fee%20Dig,%20Oct%205th%20to%20the%208th,%202007/Benitoite%20Fee%20Dig,%20Oct%2007,%20My%20Big%2079ct,%203x2.5x1.5cm%20Stoneyblue%20Benioite.jpg)
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: D*N op 9-02-2013, 13:36:03
Ik vraag me af wat Ldh daar gaat kopen, wacht laat me een gok doen: stenen? ::)
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: LdHmolletje op 9-02-2013, 13:56:50
Hi biechtstoel,

Wat een mooi land is het toch, waar we nu zijn. En wat kun je hier veel doen... Eerst ben ik naar de plaatselijke dealers geweest voor mijn hobby... Hier een paar leuke aanwinsten:

(http://img213.imageshack.us/img213/4286/brochure2013camaro.png)
(http://img839.imageshack.us/img839/2752/2013fordtaurusshobrochu.jpg)
(http://img685.imageshack.us/img685/4671/gmc2013acadiabrochure74.jpg)
(http://img267.imageshack.us/img267/8613/mercedesbenz2013cclasss.jpg)
(http://img829.imageshack.us/img829/9624/2013civiccoupesiheroe.png)

Daarna was er ook nog tijd voor de plaatselijke mall!Met natuurlijk een lekker Big Mac tot besluit. Volgens mij heeft Bjorrn zich hier ook wel vermaakt... Ik ben trouwens benieuwd waneer de anderen hier trouwens gaan arriveren.
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Bjorrn op 9-02-2013, 14:05:57
Ik heb ook een leuk souvenirtje gekocht met mijn zakgeld.
Ik zal even een foto maken:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Daisy op 9-02-2013, 14:06:54
Hallo biechtstoel,

Ik zit hier een beetje de tijd te doen, aapies kijken enzo. Volgens mij is nog niet iedereen er, dan nog maar even relaxen en met een muziekje.

 ::zwaai::
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: LdHmolletje op 9-02-2013, 14:45:28
Hi biechtstoel,

Ik begrijp nu waarom ik Bjorrn ineens kwijt was bij de Porsche-dealer. Toen ik daarnet uit de Mac stapte zag ik hem aan komen rijden in zijn nieuwe glimmende bolide! Nu vraag ik me alleen af hoe hij dat ding mee krijgt weer terug naar Nederland...
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Bjorrn op 9-02-2013, 15:09:00
Oh nee toch biechtstoel, ik realiseer mij opeens iets   :( ::schaam::

Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: MollenvangR op 9-02-2013, 16:24:47
Dag Biechtstoel,

Daisy is aan het relaxen en ik? Ja ik bekijk onze foto's van deze lange, vermoeiende, maar ook zeer mooie reis maar. Nu is het afwachten tot iedereen binnen is en we de uitslag weten  ::zwaai::
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Molcrazy op 9-02-2013, 18:03:09
Hey Biechtstoel!

Ik ben erg benieuwd naar de uitslag van de verschillende programma's! Nog even en dan weten we het. In de tussentijd geniet ik nog even van een lekker stukje taart ::jaja:: ::ok::

 ::zwaai::
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Bubbles op 9-02-2013, 18:25:36
Hey Biechtstoel!

Ik heb intussen mijn eerste taak als jurylid volbracht! En ik moet zeggen: het bevalt me wel zo jury zijn. ;D Kan ook niet anders he, als je zo maar even zoveel verschillende overheerlijke taarten mag proeven! :P Ik vond het heel moeilijk kiezen tussen mijn 2 aardbeientaartjes maar ben er uiteindelijk wel uitgekomen. Ben Benieuwd welke keuzes mijn medejuryleden hebben gemaakt en wat de uitslag uiteindelijk wordt...

Ondanks dat het hier soms een gekkenhuis is door al die catfights tussen Nieky en Hillo, Lemmy die dan weer met z'n blokken speelt en NextGP die de ene na de andere imitatie doet, vermaak ik me wel! Zoals je hoort is er altijd wel iets te beleven bij de jury! :D

Maar goed, ben benieuwd naar de uitslagen vanavond en wat de volgende programma's zullen zijn en wat onze taak daar weer in wordt...

Zie je later weer, biechtstoel! ::zwaai::
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Molcrazy op 10-02-2013, 12:42:11
Nou Biechtstoel, nipt verloren met taarten bakken maar ik heb nog kans! Voorlopig kan ik geen zoetigheid meer zien, doe mij maar een pizza ...

pssst, ik heb trouwens een complotje met Nieky, we gaan hillo op een onoplettend moment backstabben op de Juryraad
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Molière op 10-02-2013, 20:15:20
Beste biechtstoel,

Zoals je wellicht al was opgevallen, ben ik gisteren opgepakt. Dat kwam zo. Nadat de jury flink wat taart naar binnen had gewerkt, ontstond een fascinerend taartgevecht in de jurykamer. 8) Nieky en hillo konden elkaar natuurlijk weer niet met rust laten, NextGP en Lemmyfan waren met elkaar in gevecht geraakt en last but not least vond Grasisgroen het nodig om een taart naar mij te gooien. :o Ondertussen had Bubbles in het heetst van de strijd het raam opengezet om even een luchtje te scheppen.

Toen ik eenmaal een taart teruggooide naar Grasisgroen, was oom agent Lukie4 net bezig aan zijn ronde. En je raadt het misschien al: Grasisgroen dook net op tijd weg en de taart vloog het raam uit recht in het gezicht van Lukie4. ::joehoe:: Blijkbaar was hij niet in opperbeste stemming, want ik moest meteen meekomen. :( Ik wilde nog een speech over wachten beginnen zodat hij extra kon genieten van mijn arrestatie, maar ook daar had hij geen zin in.

Op het moment dat ik de auto in werd gezet, kreeg ik van Nieky nog snel een rood-wit shirt met wat vlekken mee. Hij zei dat dat wel zou helpen, maar ik had geen idee hoe. ??? Eenmaal op het bureau aangekomen werd ik direct in de cel gegooid, waar ik een nachtje moest doorbrengen samen met een wat eigenaardige man die allerlei wiskundige raadsels zat op te lossen. Hij had een rood-wit gestreepte hoed, dus ik dacht dat ik dat shirt aan hem moest geven.

Vervolgens begon hij een heel verhaal over hoe groot de kans was dat een celgenoot een rood-wit shirt aan een andere celgenoot met een rood-witte hoed zou geven, waarop ik maar besloot om oom agent Lukie4 erbij te roepen. ::) Ik vertelde hem dat deze man me nogal op mijn zenuwen werkte en gaf hem het shirt. Ineens raakte hij in extase en mocht ik binnen no-time weer naar huis. Ik begreep er niks van, maar op de achterstand van het shirt stond Kiprich. :-\\

Afijn, uiteindelijk ben ik nu weer in de jurykamer waar het momenteel een zooitje van jewelste is. 8)

(http://media.dumpert.nl/foto/0936d1de_acid_picdump_103.jpg)

Tot de volgende keer maar weer! ::zwaai::
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Vanessaa op 10-02-2013, 20:19:15
Ahum.

MR-Brain is een beetje doorgedraaid.
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Vanessaa op 10-02-2013, 22:36:41
Dagboek aflevering 2- "rillingen"
Gossiemijne, wat een aflevering zeg! Ik bibber nog steeds. Even was ik bang dat dit een afvallersdagboek zou zijn...

The Amazing race vanaf je mobiel spelen is niet makkelijk. Ik had er dan ook moeite mee... De eerste vlucht al.

Bouwen was geen goede keus. Toen maar gaan tellen... Ging goed. Hup, hup verder!

En toen was er nieuws. Pac moest stoppen. Wat er is weet ik niet, maar bedankt voor jullie steun, ook namens Pac!

En toen ging ie lekker. Gelukkig, bijna lag ik eruit. Het journaal was spannend... Jammer, afvallers. Veel succes.

Groet

MM
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: LdHmolletje op 11-02-2013, 17:21:06
Hi bichtstoel,

Gelukkig hebben we een snellere vlucht terug naar Nederland genomen, want eerst met de taxi naar Rome, om snel het vliegtuig naar Parijs te halen, om daar op het vliegtuig te overnachten, om de volgende morgen zo vroeg mogelijk de vluchten naar achtereenvolgens Kopenhagen en Stockhom te halen, alwaar we slechts een kwartier hadden om de vlucht naar Chicago te halen hakt er wel in. Pas tijdens de vlucht naar AMerika konden we echt uitrusten. De laatste vlucht naar Little Rock was een formaliteit... Maar de beloning was toch maar mooi een tweede plaats!

En nu moeten we weer gaan afvallen. Dat zal me wat worden, want ik ben al een paar jaar bezig en het wil maar niet echt lukken...
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Vanessaa op 11-02-2013, 20:46:31
Hee biechtweegschaal,

Zoals je weet heb ik net ontbeten met bosbessen en water. Laat ontbijtje hè? Ik hou van uitslapen. Nou, ik ga maar op dieet.

Groet MM

PS: complotje? Ik zorg voor minder dikkerds op jou, en jij zegt dat ik 5 kilo minder weeg. Deal?
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: D*N op 13-02-2013, 18:55:20
Zoo Biechtweegschaal,

En dan ben je zo in één dag 35 kilo aangekomen, wat een vaag spel is dit ook. Gelukkig  ben ik ondertussen ook al weer 6,5 kilo kwijt. Ik wist dat ik zou kunnen afvallen mocht het nodig zijn ::trots::. Bij anderen gaat het wat minder. Daisy is door een ziekenhuisbed heen gezakt, Mollenvanger bleef vast zitten in een molshoop en Schulz moet nodig terug naar het Survivor eiland. Ik hoop maar niet dat het volgende programma iets is als ren je rot ;D.

Nou ik ga weer want het stinkt hier naar zweet van dikke mensen ::joehoe::
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Daisy op 13-02-2013, 20:12:11
Dag weegschaal,

Het gaat weer iets beter met me. Ik had iets gegeten met pinda's en kreeg een allergie aanval. Ik had gehoopt dat de dokter me een eetverbod van 24 uur op zou leggen, waardoor ik wat kilo's zou afvallen, maar daar wilde de dokter helaas niet aan. :(

Eens kijken wat de laatste opdracht van dit spel brengt.

 ::zwaai::
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: LdHmolletje op 13-02-2013, 20:39:22
Hi dagboek,

Heerlijk, sateh, en in mijn ogen nog eens verrassend caloriën! Hopelijk krijgen we morgen weer zoiets lekkers!
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: KD. op 13-02-2013, 20:55:07
Lieve kijkers,

Dat afvallen gaat goed. Gisteren was het even afzien, met de zuurkool. Ik had het erg zwaar. Maar vandaag heb ik zelfs bitterballen gegeten, en alsnog vliegen de kilo's eraf. Het zou zomaar kunnen dat ik mijn streefgewicht ga halen.

(http://acidcow.com/pics/20101216/the_biggest_loser_04.jpg)
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Lukie4 op 13-02-2013, 20:55:35
it's amazing ::oink::
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: KD. op 13-02-2013, 20:58:02
En dat in drie dagen! Ik voel me een heel ander persoon.  :D
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Vieffan op 13-02-2013, 21:26:53
Vandaag flink gesport. Heb zeker 25 keer naar de kast heen en weer moeten lopen om er uit eindelijk een redelijk goede foto uit te kunnen halen. Ik bedenk me ineens dat het nog veel leuker was geweest als ik even in bad was gaan liggen met mijn badpak. Helaas, niet eerder aangedacht ::rofl::
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Molcrazy op 14-02-2013, 11:48:55
Hey Biechtstoel!

Wat is Zap! toch weer een mindfuck! Na het vorige Lingo-woord goed geraden te hebben, trok ik een bal met een Mollogo op! Wat wil dat nou weer zeggen? Word ik de Mol? Heeft de Mol mij geëlimineerd? Heb ik een plaats verdiend in WIDM? Meer vragen dan antwoorden tijdens deze spellen ...

O en dan nog iets, de weegschaal van het clubhuis lijkt zijn beste tijd gehad te hebben. Wat zijn ze 's avonds toch allemaal aan het doen?

Ik ga weer!
 ::zwaai::
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Swifty op 15-02-2013, 08:08:41
Hallo Biechtstoel

We naderen alweer het einde van het derde programma. Ik zie iedereen als een gek sporten, compenseren voor slechte keuzes en zo. Maar als ik zo her en der luister naar wat er gezegd wordt, vraag ik me af of iedereen zich beseft dat het vooral belangrijk is om niet laatste te worden. Het maakt niet uit dat een ander 10 kilo meer is afgevallen, het wordt pas spannend als jij net zoveel kilo's bent aangekomen als een ander, en dus moet je proberen om diegene die net zo zwaar is als jij nog meer lekkers op te dringen.    Ipv zelf hard te sporten ben ik dus slinks her en der wat lekkers aan het neerleggen, in de hoop dat de zwaardere concurrentie daarvan aankomt.
We gaan het zien vanavond, het is weer hartstikke spannend!
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: LdHmolletje op 15-02-2013, 10:04:58
Hi biechtstoel,

Gisteren op mijn werk een mooi (?) schild gemaakt voor mijn foto... Tja, je moet toch wat als het heel rustig is op je werk... Maar goed, The Biggest Loser nadert zijn einde, en ik moet zeggen dat het bij mij met vallen en opstaan gaat. Mijn grapefruit en sinaasappelsap bleken toch meer calorieën te verwachten dan ik had gedacht. En dan vind ik gapre fruit niet eens lekker... Maar goed, met de heerlijke foe yong hai zat ik mooi in de middenmoot. Mijn kipsateh bleek echter meer calorieën te bevatten dan ik had gezien op mijn calorieënlijst. Maar ja, sateh weegt natuurlijk meer dan een simpel frikandelletje! :P En sateh is ook nog eens veel lekkerder. Nu is het afwachten hoe mijn volle yoghurt gaat scoren. Sowieso slechter dan de magere en halfvolle, maar gewichtsverlies moet er toch inzitten. Verder heb ik goede hoop op een leuke score bij het puzzelen, en hopelijk lukt het mij (nou ja, mijn zus) nog om op tijd een foto te maken...
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: D*N op 18-02-2013, 22:37:06
Beste biechtstoel,

Zo we zijn weer uit de afvalstrijd. Uiteindelijk nog gedeeld tweede geworden, niet slecht vond ik zelf :). Nu we daar vandaan zijn....
(http://img836.imageshack.us/img836/9947/fridges.gif) (http://imageshack.us/photo/my-images/836/fridges.gif/)
Maar elke toekomstige winnaar heeft natuurlijk zijn dieptepunten. Swifty die met 1 stem voorsprong mijn voordeel en mijn derde zegge op de popu poll afpakt :\'( :\'( :\'(.

We zapte naar appre-nog-wattes en werken in teams. Het was al gezegd dat de juryleden duo's moesten maken die goeie tv zouden opleveren. Was te merken inderdaad, dank daarvoor jury ::). Maar toen werd ik gewisseld, met ook nog eens hele goeie en lieve bedoelingen ::hug::, door rivaal Swifty. Maar Fabiann moest zo nodig mijn perfecte leiderschap wegnemen en zo was daar weer een dieptepunt :\'( :\'( :\'(. Gelukkig ligt deze opdracht mij wel en is ie super leuk ;D.

Oeh volgens mij heb ik een pizza!
(http://img402.imageshack.us/img402/5456/fridge2.gif) (http://imageshack.us/photo/my-images/402/fridge2.gif/)

 ::joehoe::
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Vanessaa op 18-02-2013, 22:52:34
Hey, what is that, a camera?

Well camera, today I met my 16 new employees. Well to be honest they are crazy. I asked them to make a Facebook page- how simple can it be- but even that they mess up! A few examples: D*N always complains about Swifty because of a vote- I don't know why. Bassteijns and Fabiann talk about 'lingo'. What is that? MijdrechtseMol, a little boy of 12 years old, is playing outside with Ycaris.

I think I will fire them all.

Regards from Donald Trump.
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Vanessaa op 19-02-2013, 22:34:31
Het gaat lekker in ons team! Team, jullie.zijn geweldig. We komen er wel.

Vooral een bedankje naar swifty, onze koelbloedige leider. Ze heeft het heft in handen en werkt zelf ook hard mee.
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Ycaris op 19-02-2013, 22:39:38
Beste biechthut.
Ik heb vandaag mijn gekoesterde anonimiteit op moeten geven  :\'( :\'( :\'(. En dat nog voor een facebookpagina ook. Nu weet ik weer waarom ik geen fan van facebook ben.
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: MollenvangR op 19-02-2013, 23:27:36
Dag Biechthut,

Mijn wraatzucht uit het vorige spel is me bijna fataal geworden, hoewel ik door de griep nu weer een paar kilo ben afgevallen. Nu zijn we bezig met een super leuke opdracht. Lijkt bijna wel een opdracht die we hadden kunnen krijgen op school. Iedereen voert zijn taken naar mijn idee goed uit en ik ben benieuwd hoe onze pagina geliked gaat worden.  ::zwaai::
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Jorg23 op 23-02-2013, 14:14:54
Beste eilandbewoners,

James Brown zei al eens: it's a man's man's world. Ik kan het daar alleen maar mee eens zijn  ::ok::

Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: LdHmolletje op 23-02-2013, 20:20:28
Hi biechtstoel,

Eindelijk iets rustiger. Alle hengeltjes zijn uitgegooid, dus nu is het afwachten op morgenavond... Maar ja, het kan toch al haast niet meer misgaan?
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Fabiann op 24-02-2013, 00:00:37
Beste biechtcam,

Nog iets minder dan 24 uur en dan weten we welke pagina de meeste likes heeft. Tot nog toe heeft ons team de meeste likes en staan wij al vanaf het begin voor op het andere team. Het kan toch niet zo zijn dat de pagina van het andere team binnen 24 uur nog even meer dan 67 likes binnen weet te slepen? Het zou kunnen, ik juich dus nog niet te vroeg, anders gaat die vrijstelling in het volgende programma misschien wel zo aan mijn neus voorbij!

Verder ben ik in ieder geval ontzettend blij met mijn team. Dat mag ook gezegd worden. Ik ben Jann en Daisy dankbaar dat zij mij de verantwoordelijkheid en het vertrouwen hebben gegeven om de opdracht tot een goed einde te brengen. Ik kan niet anders zeggen dat de samenwerking en teamspirit er goed in zit bij ons. Ik krijg het idee dat dat bij het andere team totaal niet aan de orde is, gelet op het onderwerp van hun pagina...

 ::zwaai::
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: KD. op 26-02-2013, 10:49:19
Lieve kijkers,

Dat was een heftig spel zeg, The Apprentice. Ik vond het leuk om met een team samen te werken en de opdracht was op zich ook heel leuk. :) Toch is het voor ons geëindigd in een verpletterende nederlaag. Een forse tegenvaller.  :(

In de genadeloze nabeschouwing ging het er hard aan toe. :o Ik had af en toe het idee dat ik in de show van Jerry Springer was beland. ::)

(http://i.gifeye.com/1301.gif)

Het is wel te hopen dat iedereen blijft inzien dat we met een spelshow bezig zijn, want bij vlagen leek de sfeer zo grimmig dat je dat bijna uit het oog zou verliezen. Neem nu de confrontaties tussen Swifty en K@ren: volgens mij zijn zij allebei hartstikke aardig, maar ze maken elkaar nu helemaal af! :o

Wel spectaculair natuurlijk, en leuk voor de kijkers. ;D En vergeet de leden van team 2 niet: die staan lachend aan de zijlijn! :-\\

Hoe dan ook, ik ben blij dat ik uit die boardroom ben: écht gezellig was het daar niet. :P

Op naar een volgend spel: één waarin ik alvast een voordeel krijg omdat ik de meeste stemmen heb gekregen in de kijkcijferspoll!  ::oink:: ::ok::
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: D*N op 27-02-2013, 14:03:57
Heey biechtdinges,

Zo, ben ik blij dat ons team de opdracht had gewonnen zeg. Wel zeer vermakelijke tv, maar ik had niet in die spanning willen zitten met de vrouwen in de boardroom.

En nu zijn we weer terug in Malmo, deze keer niet bij de Ikea gelukkig. ik kan geen kast meer zien. . Land X is al een nationaal songfestival aan het houden. Aangezien ik het vorige programma spionnetje speelde zullen er wel mensen me terug willen pakken. Elke keer als er een verdacht/vreemd iemand binnen komt roep ik:
(http://img809.imageshack.us/img809/5426/spies.gif) (http://imageshack.us/photo/my-images/809/spies.gif/)
en roep ik Molière om de schoonmaker te verwijderen. Volgens mij heeft Land X een winnaar ;D.

 ::joehoe::
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Ycaris op 27-02-2013, 15:15:41
Beste biechtstoel,

Ik geloof dat ik bij de finale van het afgelopen spel toch wel wat moeite had om werkelijkheid en spel uit elkaar te houden  ::schaam:: Wie is echt villein en wie speelt het maar?
Hopelijk geeft het volgende spel wat meer verbroedering. Gelukkig gaan we een songfestival doen met muziek en niet één of ander muziekherkenningsspel, want dan hadden ze me meteen naar de middagprogrammering mogen overzetten  :P.
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: LdHmolletje op 27-02-2013, 16:16:02
Hi biechtstoel,

Gelukkig, ik ben er nog, wat komt door onze glorieuze overwinning bij The Apprentice. Nu zitten we echter in Malmö voor het Songfestival. Lastige keuze gaat het worden wat betreft mijn land. Ik heb nog 3 kwartier om te beslissen, maar ik heb nog geen flauw idee.. Mijn eerste keuze zal vast wel al gekozen zijn, dus moet ik verder kijken. En wat moet ik nemen? Een 'echt' songfestivalnummer? Een popnummer? Of iets geheel anders?
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Vanessaa op 10-03-2013, 23:30:42
"Het is een enerverend spel"

Een kleine maand geleden was ik nog een normale jongen. Maar toen stortte ik me in het grote avontuur genaamd Zap!

Het is een enerverend spel. Al vanaf het begin leef ik in een rollercoaster. Je maakt vrienden, wordt bedrogen en ziet mensen vertrekken.

Ik ben al vele ervaringen rijker. Ik heb een hut gebouwd, ben kilo's afgevallen, heb meegedaan aan het songfestival en ben tot 2 keer toe de wereld rondgereisd.

Het spel kent een lach en een traan. Vaak is er plezier met de medeforummers. Je maakt vrienden waarmee je lol hebt. Maar soms zie je vrienden vertrekken. Fabiann en Molcrazy, die het niet volhielden op een onbewoond eiland. Bassteijns en Jules die te traag om de wereld reisden. Tegelijkertijd gaf mijn reismaatje Pac-Mol op. Daarna werd overgewicht jorg fataal. In de boardroom liepen de gemoederen hoog op, waarna Schulz vrijwillig vertrok. Daarna maakte Ycaris een slippertje bij het songfestival, een exit die niemand aan zag komen.

En nu sta ik zelf op het randje tussen spelen of... Peking Express eindigde gelijk. Het zal er om spannen. Maar ook al vertrek ik deze ronde, dan ben ik trots op mezelf. Trots op mijn ervaringen. Trots op hoe ik het spel gespeeld heb...

Wat is het toch een mindvacht.

(inderdaad, even een tranentrekker voor de ladies)
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: MollenvangR op 10-03-2013, 23:37:07
Dag Biechstoel,

Het is weer even geleden dat ik hier heb gezeten. Pfff wat is het hier warm in Bangkok. Met al dat vocht dat ik met zweten ben verloren hadden we beter hier the biggest loser op kunnen nemen, dan had ik misschien niet destijds in de gevarenzone gezeten.

Goed, dat spel ligt al ver achter me en al die overtollige kilo's ben ik mede door mijn griep kwijtgeraakt. Samen met Bjornn ben ik de dans net ontsprongen. De 2 andere duo's zijn gelijk geëindigd, dus wie er afvalt is nog spannend.

Tot slot ben ik erachter gekomen dat golfen een frustrerend spelletje is. Paulien Cornelisse zou zeggen: Golfen is niet echt mijn ding. Ik ben benieuwd wat het volgende programma is waarin ik ga belanden. Tot snel!  ::zwaai::
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: K@ren op 11-03-2013, 07:21:01
Daarna werd overgewicht jorg fataal.

Rest in peace Jorg!  :\'(
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: LdHmolletje op 11-03-2013, 19:29:23
Hi biechtstoel,

Daar ben ik eindelijk weer eens. Na een uitstapje via Roemenië naar Zweden sta ik nu voor de tweede maal op een golfbaan in Thailand. Helaas, helaas... Gelukkig krijgen we die kans nog, hoewel het moeilijk gaat worden...
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: grasisgroen op 14-03-2013, 20:10:14
Lief dagboek, de sfeer is zo ontzettend grimmig geworden op PT. Over lijken gaan ze! En zelfs de juryleden lijken er door te zijn aangestoken.  ::ohno::  Als je me zoekt,ik zit de komende tijd bij mp plaatjes te raaien, da's al spannend genoeg.
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: KD. op 14-03-2013, 21:39:00
Lieve kijkers,

Ik ben net een hele tijd bezig geweest het bloed van mijn handen te wassen. :-\\ Op gruwelijke wijze heb ik een paar mede-kandidaten om het leven gebracht. En dat allemaal voor de kijkcijfers. Het was een schokkende ervaring. :o

Gelukkig ben ik getraind om te doden.  ::jaja::

(http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8np62gfUx1qmxqaqo2_250.gif)

Vervolgens heb ik ook nog meer dan duizend eenden uit de lucht geschoten voor een of andere bizarre beproeving.

Op dit moment probeer ik nog wat objecten te bemachtigen op een levensgroot speelbord, met bergen, bossen, vlaktes en een rivier. Ook dit prachtige landschap is weer het toneel van gruwelijke slachtingen.

Reality-TV was nog nooit zo bloedig! Hopelijk 'overleef' ik dit bloedstollende spel...
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: LdHmolletje op 18-03-2013, 22:44:35
Hi dagboekkamer,

Wat was het deze keer spannend bij The Hunger Game. Het liep al vanaf het begin voor geen meter, en ik zag mezelf al met 20 lootjes in de bokaal. Ik lag immers binnen no time uit de eerste 2 spellen... Gelukkig kon ik nog wat verdienen bij de spelletjes.

De loterij was toch wel spannend. Om jezelf 5 maal in de bokaal te zien gaan... Maar uiteindelijk werd gelukkig mijn naam niet getrokken, al is het wel jammer dat Jann ons nu (voorlopig) moet verlaten. Ik ben trouwens wel heel blij met mijn voorsprong het volgende spel. Nu maar afwachten wat ik aan die voorsprong zal gaan hebben.
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: grasisgroen op 24-03-2013, 20:39:45
Lief dagboek,

Ik maak me toch wel zorgen om KD. Ik heb het idee dat zijn lichaam hier is, hij presteert goed, maar zijn geest is blijven steken bij de Hunger Game. Misschien moet de spelpsych eens bij hem langs.......
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: KD. op 24-03-2013, 22:36:43
Lieve kijkers,

Ik ben blij dat ik nog in het spel zit. :)

Ik voel me sterk en loop over van zelfvertrouwen.

Wraak is een goede drijfveer. >:D

Het is oorlog, Fabiann. The game is on. :P

(http://images.fanpop.com/images/image_uploads/Braveheart-braveheart-727143_413_479.jpg)

Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: D*N op 27-03-2013, 18:06:33
Beste dagboekkamer,

Daar zijn we weer, Big brother. Dit is nu de derde keer dat ik in een huis word opgesloten, vier keer als je die keer dat ik de sleutel kwijt was meetelt. We zijn er nog maar net, en de gemoederen lopen nu al hoog op. KD en Fabiann, mijn teamgenoten, hebben elkaar net de oorlog verklaard vorig programma en dat is te merken ::).

Big brother staat ook bekend om zijn relaties in het spel. Zou het weer zo ver zijn? Zouden Swifty en Karen zussen zijn? Zouden Ldhmolletje en Mollenvanger stadsgenoten zijn? of zijn KD en Vieffan een stelletje? ( I ship Kieffan ;D).

één ding is zeker, het word goeie tv.
(http://img838.imageshack.us/img838/7633/morepopcorn.gif) (http://imageshack.us/photo/my-images/838/morepopcorn.gif/)
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: LdHmolletje op 28-03-2013, 08:40:39
Hi biechtstoel,

Het wonder is geschiet... Ik was een keertje ergens de beste in! Okay, het was helaas maar een deel van de opdracht, maar het geeft mij toch een boost! Helaas werd Daisy een stuk minder intelligent ingeschat dan ik zelf vind... Dan zal het nu van Mollenvanger afhangen hoe wij het er vanaf gaan brengen!
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: K@ren op 28-03-2013, 09:29:48
Het was een heel gezellig feestje gisteravond, maar wat had D*n er een zooitje van gemaakt. Vanmorgen is de schoonmaakster dan ook flink tegen hem tekeer gegaan. Maar wat hij toen heeft gedaan... :-[

http://www.youtube.com/watch?v=N8L4qLqarh4
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Lukie4 op 28-03-2013, 21:30:15
pm 6 met een complot verzoek is binnen ::ok::  Trouwens voor de slimpies onder ons. Deze is in de afgelopen dag binnen gekomen.
/me gaat die pb ook gewoon weer negeren.
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: KD. op 28-03-2013, 22:32:12
Lieve kijkers,

Hé, zag ik D*N daarnet uit de dagboekkamer komen?

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Het is weer een gekkenhuis! Wat een complotten! Gelukkig heb ik immuniteit gewonnen... ::zweet:: Ik ben heel benieuwd hoe het spel zich ontwikkelt.

Het schijnt zelfs dat er kandidaten op mysterieuze wijze in de middagprogrammering zijn doorgedrongen om Lukie "held der B-sterren" 4 te benaderen voor een toekomstig complot. ::) Hij lijkt me niet het type dat daarvoor zwicht.
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Daisy op 8-04-2013, 20:19:54
Dag biechthut,

Ik ben al een tijdje niet geweest. Ik ben best wel nerveus voor vanavond. Ik denk namelijk dat ik verkeerd gegokt heb.  :( Nu maar hopen dat anderen dat dan ook gedaan hebben.

Kan nu alleen nog maar wachten. Hoewel MP ook leuk is, wil ik er niet naar toe. Daarvoor is PT veel te leuk.
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Schulz op 12-04-2013, 20:35:05
ha biechtstoel

ik dacht dat de deadline zondagavond was.  :\'(

zaterdagavond ga ik gewoon niet redden; ben morgen hele dag weg   :-[
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Fabiann op 12-04-2013, 22:08:25
Hi biechtstoel,

Ik heb het vermoeden dat sommige ontwerpers de deadline niet gaan halen. Dat zou ik wel echt heel oneerlijk vinden tegenover de rest - die wel uren hebben zitten naaien en stikken - en zelfs tegenover de huidige mp'ers.

Lijkt mij goed dat deze kandidaten geen tweede kans meer krijgen in mp, zeker gelet op het feit dat we het einde van het spel naderen...

 ::zwaai::
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: KD. op 12-04-2013, 22:24:01
Beste kijkers,

De vorige biecht was tijdens Big Brother, dus nu even een biecht over twee programma's: WIDM en Project Catwalk Runway.

Wat was het heerlijk om de mol te zijn, maar ook spannend! Heerlijk omdat ik kon doen alsof ik mijn best deed, terwijl ik in werkelijkheid probeerde de boel te saboteren. Maar spannend omdat ik steeds verwachtte door de mand te vallen.
3 keer een foto gepost voor 50 euro, met observaties die anderen anders ook wel hadden gezien. Twee keer 'per ongeluk' net te laat met een observatie. In werkelijkheid zat ik beide keren rustig te wachten of iemand anders het zou posten, om direct daarna alsnog mijn foto te plaatsen, zodat het leek alsof ik fanatiek meedeed. De anagrammen-opdracht is helaas gelukt, maar als ik daar opvallender had gemold (bijv. door met een heel gek woord te komen), zou ik zeker door de mand gevallen zijn. Bovendien waren mijn woorden niet echt belangrijk voor de vragen, afgezien van 'paard' bij de laatste. Maar als je op google 'Een cow...' intypt, dan krijg je meteen als eerste suggestie dat raadseltje. Leek me dus niet zo slim om daar paard door iets heel anders te vervangen. Bij de laatste opdracht verwisselde ik er expres twee, en treuzelde ik nogal, zodat de opdracht gedoemd was te mislukken. Gelukkig waren de anderen daar ook niet bepaald aan het haasten.  :P

Nu Project Catwalk: dat vind ik onverwacht leuk! Ik ben trots op de outfits die ik heb gemaakt: hopelijk zijn Karen en D*N er blij mee. :)

En hopelijk vind de jury het ook mooi.  :P
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: MollenvangR op 12-04-2013, 22:26:17
Dag Biechtstoel,

Wie is de mol was helemaal mijn ding. Nu doen we iets met mode en tsja...  ::) Hoewel mode niet echt mijn ding is, vind ik dat ik daar niet te lang bij moet stilstaan (ik ben meer van de bar draaiende houden in de lounge ;D). Ik heb mijn best gedaan de opdracht zo goed mogelijk uit te voeren en ben bijna klaar met de outfits! Ben benieuwd of ik deze aflevering overleef.  ::zwaai::
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Vanessaa op 12-04-2013, 22:27:59
Hoi biechtstoel,

ze missen D*N wel zeg. Ze denken nog steeds aan hem. Iedereen praat over Karen en D*N, maar volgens mij zijn het toch echt Karen en Den...
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Swifty op 12-04-2013, 22:29:50
Beste biechtstoel, ik zie ineens andere kandidaten hier in en uit lopen, dus ik dacht dat ik ook maar weer eens mijn neus moest laten zien. WIDM gewonnen zowaar! Terwijl ik de minste mol-fan ben van alle kandidaten, volgens mij. Van Project Catwalk lijk ik dan weer de grootste fan, en dat baart mij eigenlijk wel zorgen... Ben heel benieuwd wat de jury ervan gaat vinden!
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: D*N op 12-04-2013, 22:31:44
Hoi biechtstoel,

ze missen D*N wel zeg. Ze denken nog steeds aan hem. Iedereen praat over Karen en D*N, maar volgens mij zijn het toch echt Karen en Den...
D*N=Den ::). Het sterretje staat voor de e snappie?

oh heey biechtstoel ::zwaai::,

Jaa ik zit in de mp *snik*. De letters heb ik vandaag gedaan, en volgens mij gingen die wel goed. Maarja nu komen de cijfers nog, daar ging het vorige keer fout. Eens kijken of ik ervan heb geleerd.

Gelukkig mag ik zondag wel genieten van een modeshow waar ik zelf in mee mag lopen ;D.
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Fabiann op 12-04-2013, 22:38:19
Ik kwam er pas achter dat de * in D*N voor E stond in plaats van A toen Robbie het zo uitsprak in het journaal... :-X
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: hulpdakdekker op 12-04-2013, 23:22:30
ik moet opbiechten dat ik het altijd hield op dee-en :P
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Lukie4 op 12-04-2013, 23:23:12
ik moet opbiechten dat ik het altijd hield op dee-en :P
ik ook ::jaja::
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Nieky op 13-04-2013, 00:38:58
Ik spreek t altijd uit als Dan op zijn Amerikaans
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Jann op 13-04-2013, 01:23:37
Ik spreek het nooit uit, want heb het in real-life nooit over D*N.
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: KD. op 13-04-2013, 01:45:37
Ik spreek het nooit uit, want heb het in real-life nooit over D*N.

 ::rofl:: Je hoeft het toch niet over hem te hebben om een idee te hebben over de uitspraak? Of spreek jij zinnen nooit in je hoofd uit als je leest?

Ik moet zeggen dat ik D*N eerst las (en eerlijk vaak nog steeds ongewild lees :-[) als Daan. Misschien heeft het er iets mee te maken dat er voor D*N een D**N op het forum was, die dus wel Daan heette.
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Schulz op 13-04-2013, 07:49:15
Leuk bedacht allemaal  ::ohno::, maar de ster staat voor de 'o'

Het is Don, The Don.  ::jaja::
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Schulz op 13-04-2013, 09:08:37
 ::zweet::

na een nagje doorhalen heb ik project runway afgesloten.

Inzending gestuurd naar Robbie.

En nu maar hopen dat ze het wat vinden.  ::zweet::

moeilijk hoor, ik heb niets met kleding behalve dat het moet beschermen en warm houden.  ::schaam::
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: hulpdakdekker op 13-04-2013, 10:31:28
moeilijk hoor, ik heb niets met kleding behalve dat het moet beschermen en warm houden.  ::schaam::

Schulz afgelopen zomer op het strand:

(http://www.freezeframe.ac.uk/wp-content/uploads/p54-16-336-img1.jpg)
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Jann op 13-04-2013, 10:36:33
::rofl:: Je hoeft het toch niet over hem te hebben om een idee te hebben over de uitspraak? Of spreek jij zinnen nooit in je hoofd uit als je leest?

Ik moet zeggen dat ik D*N eerst las (en eerlijk vaak nog steeds ongewild lees :-[) als Daan. Misschien heeft het er iets mee te maken dat er voor D*N een D**N op het forum was, die dus wel Daan heette.
Ja klopt, hoor ;D En ik heb d*n net als jou, altijd als Daan gelezen. Weet niet of dat door die andere forummer komt, want die is van voor mijn tijd. Maar sinds Robbies journaals denk ik vaker in Dan. ::jaja::
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Fabiann op 21-04-2013, 23:17:52
Hoi dagboekkamer,

We naderen jammer genoeg het einde van dit fantastische spel. Nog een paar weken en dan weten we wie van ons 8 zichzelf Holland's Next Top Zap!-er mag noemen.

Ik had niet verwacht nog zo ver te komen in dit spel, nadat ik vanwege de griep het allereerste programma (Expeditie Robinson: de 100) moest missen en daardoor samen met Molcrazy als eerste kandidaten in de middagprogrammatie belandde. Na het bakken van taarten en het raden van woorden mocht ik al vrij snel weer terug naar primetime, waar ik natuurlijk thuis hoor.

Omdat ik mezelf wilde bewijzen op primetime besloot ik mij als teamleider op te werpen voor The Apprentice. Met dank aan Jann en Daisy werd ik teamleider. Met dank aan mijn team won ik samen met hen de opdracht en won ik immuniteit voor de volgende aflevering. Heel fijn was dat, temeer omdat de meeste mijn inzending voor het Eurovisie Songfestival uit Moldavië niet konden waarderen...
Dankzij 'bloc voting' kwamen de onderlinge complotjes voor het eerst aan het licht. D*N, K@ren en Ycaris waren een trio. Bassteijns & Bjorrn waren een duo. MR-Brain & Mrs. Swifty waren een koppel. Daisy deed het met Vieffan, die op haar beurt het weer deed met MijdrechtseMol, die op zijn beurt het weer deed met Mollenvanger, die op zijn beurt het weer deed met zowel Daisy als LdHmolletje. Oh, en inderdaad, ik deed het inmiddels samen met K@ren.

In Peking Express en The Hunger Games hield ik mij bewust low-profile. Ik behoorde niet tot de top, maar ook niet tot de bottom. Maar toen kwam De Farm. De vakantiebreak voor velen van ons. Behalve voor KD., die dankzij mij na drie overwinningen en hoge scores in voorgaande programma's voor het eerst bij de laatste twee eindigde, en Bjorrn, letterlijk en figuurlijk KD.'s prooi. Helaas voor mij overleefde KD. het duel met Bjorrn en was hij uit op wraak, enigszins aangezet.

Big Brother UK was het volgende spel. Het spel wat sommigen (waaronder ikzelf) graag willen vergeten. Mijn maatje K@ren degradeerde naar de middagprogrammatie en moest het aldaar opnemen tegen de inmiddels beruchte primetime-killer Lukie4. Gelukkig nam K@ren heel koelbloedig het stokje van Lukie4 over.

Wie is de Mol. Dit kon natuurlijk alle kanten op gaan. Uiteindelijk was het alleskunner KD., dôh. Helaas voor mijn complotgenoot D*N vertrouwde hij KD. iets te veel, waardoor hij slechts een paar vragen op hem inzette. Ik heb volgens mij zelfs nog gezegd dat ik niet voor hem hoopte dat KD. de mol zou zijn. Nou daar vloog mijn tweede compagnon dus naar de middagprogrammatie. Ik sta er nu helemaal alleen voor...

Project Runway vond ik erg leuk om te doen, maar de uitslag valt me nog steeds een beetje tegen. Maar goed, life goes on en inmiddels zitten we wederom in een Big Brother-huis, ditmaal in the US. HoH worden was volgens mij mijn enige mogelijkheid om deze aflevering door te komen en zo geschiedde. Ik ben heel benieuwd wie de PoV wint en of een van mijn nominaties wordt gevetood...

Welterusten!

 ::zwaai::
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Jann op 21-04-2013, 23:22:30
Was ik de enige die geen complotgenootjes had? :o
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Vanessaa op 21-04-2013, 23:22:51
Deed ik het Vieffan en MV? Ik heb niks met niemand gedaan....
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: D*N op 21-04-2013, 23:23:18
Dankzij 'bloc voting' kwamen de onderlinge complotjes voor het eerst aan het licht. D*N, K@ren en Ycaris waren een trio. Bassteijns & Bjorrn waren een duo. MR-Brain & Mrs. Swifty waren een koppel. Daisy deed het met Vieffan, die op haar beurt het weer deed met MijdrechtseMol, die op zijn beurt het weer deed met Mollenvanger, die op zijn beurt het weer deed met zowel Daisy als LdHmolletje. Oh, en inderdaad, ik deed het inmiddels samen met K@ren.
Iedereen doet het met iedereen, waarom heb ik hier nou weer andere gedachtes bij ::).
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: K@ren op 21-04-2013, 23:28:04
Ik dacht serieus dat iedereen het deed met D*n in het begin (complotjes dan he ;) ).  :-X
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Bjorrn op 22-04-2013, 08:26:25
Hee bassteijns  ::zwaai::
Wij waren blijkbaar een duo  :D
Spijtig dat we daar nu pas achterkomen.
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: LdHmolletje op 22-04-2013, 10:17:53
Grappig, blockvoting bij het Songfestival... Ik heb inderdaad wat aan mijn lijst veranderd, maar dat ging maar om 1 nummer 1 plaats en 1 nummer 2 plaatsen omhoog...
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: D*N op 22-04-2013, 16:55:02
Ja arme Ycaris. Ik heb dat nummer een flinke schop omhoog gegeven in mijn lijst, maar het was niet genoeg :(.
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Vanessaa op 22-04-2013, 17:22:07
Ja ik vond mijn geheime complotje met Vieffan ook heel leuk. Alleen zó geheim dat we het zelf niet wisten.
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Go_ahead op 25-04-2013, 21:57:00
Ondanks dat ik jurylid annex schoonmaker ben, moet ik eerlijk bekennen dat ik me toch vooral deel van het publiek voel. De beperkte invloed die wij als jurylid hebben, maken het des te interessanter om te volgen, want ook wij hebben geen idee wie er telkens doorgaan. Dit komt natuurlijk ook omdat er zoveel juryleden zijn, die dan ook nog eens aangevuld is met een schoonmaker  ::)

Als publiek ben ik heel benieuwd naar de uiteindelijke finalisten. Alle deelnemers hebben gedurende het spel hun kwaliteiten getoond en ze ruiken de eindstreep. Niemand wil nu nog afvallen. Volgens mij is dit ook te merken, want hoe minder spelers er zijn hoe rustiger het bij Zap! wordt. Op een enkeling na wil niemand meer geheimen prijs geven of anderen tegen zich in het harnas jagen. De individuele kwaliteiten en het winnen van spellen worden alsmaar belangrijker.

Des te leuker is het dat wij, juryleden, nu weer een beetje invloed hebben op de huidige programma's. Ik kijk erg uit naar de modeshows en ik heb zin om deze weer uitgebreid te beoordelen. Wat mij ook brengt op een andere interessante kwestie. Wat vinden de deelnemers en de kijkers (los van elkaar) van de juryleden. Hebben de deelnemers juryleden die ze vrezen? En hebben de kijkers juryleden welke hen meer aantrekt dan de deelnemers :P?  Wat dat laatste betreft slaat Hillo volgens mij nu met zijn interessante 'feitjes' een hele goede slag   ;)

Hoe dan ook laten we met zijn allen nog even genieten van de stilte voor de storm  >:D
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Swifty op 25-04-2013, 22:02:47
Hallo Biechthut

Hoog tijd dat ik hier weer eens een berichtje achterlaat, ik heb je verwaarloosd...

Ik baalde stevig dat ik uit PT moest, maar er was niet aan te ontkomen. En ach, ergens was het ook wel weer ok, om er bij BB uitgestemd te worden. Veel tegenstanders hadden dat al bij de eerste BB verwacht, maar die keer heb ik een groot aandeel gehad in het nomineren van K@ren en D*N. Wat zal het fijn zijn om K@ren nu weer hoogstpersoonlijk weg te spelen, bij dat tandenborstelspel. Zij is er ongetwijfeld net zo op gebrand om mij weg te spelen, dus het zal een mooie strijd worden :D
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: K@ren op 25-04-2013, 22:19:47
Beste biechthut,

ik sta nu buiten omdat Swifty nog binnen zit en ik zie dat er een mooi groot slot op de deur zit. En raad eens wie de sleutel van dat slot heeft? :)


Blijf jij maar even binnen om af te koelen,  Swifty  ::zwaai::
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Daisy op 26-04-2013, 19:48:18
Beste biechthut,

Het laatste PT spel zit er zo goed als op. Het is nu afwachten wat de jury er van vindt. Op één onderdeeltje mag het publiek ook stemmen, ben benieuwd hoe de kijkers mijn WC bril foto beoordelen.

Nu maar hopen dat jury mijn inzending kan waarderen. Zou namelijk wel heel erg zijn als geen enkele vrouw PT uitspeelt.  :( Maar we zullen moeten afwachten, want de jury voorzitter gaat op een weekje (welverdiende) vakantie. Maar ik vermaak me wel met een boeiend MP gevecht.

Ik ga nu w ... *auw* wie heeft hier die naalden laten slingeren! >:(
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: MollenvangR op 5-05-2013, 14:44:00
Dag biechtstoel,

Dat is even geleden dat ik hier was. Ik sta in de finale van ZAP, en dat met 2 modespellen in de laatste 3 afleveringen. Eerst wilde ik niet als eerste afvallen dat is gelukt, daarna wilde ik Wie is de mol halen, dat lukte, daarna wilde ik de finale halen dat is ook gelukt, en nu ik in de finale sta.. tsja dan wil je m ook winnen he.

Hoewel ik me er wel van bewust ben dat dat super lastig gaat worden met ultieme winnaar KD, maar ook de tactisch sterke Fabiann, de slimme Daisy, de outsider Schulz en straks de winnaar van de laatste MP K@ren of LdHmolletje. Hoe dan ook gun ik het ze allemaal om te winnen, want ze zijn niet voor niets in de finale gekomen!

Ik ben benieuwd of in de finale weer een modespel terugkomt.. Hoe dan ook ZAP is en was een bizar leuk spelletje en waar ik ook moge eindigen deze finale, het is jammer dat het straks is afgelopen.
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: LdHmolletje op 7-05-2013, 22:25:55
Dag biechtstoel,

Dat was het dan... Helaas doet een imker mij de das om... Maar ja, met een M kon het niks anders zijn. Maar goed, het was een superspel!

Maar wie gaat het nu winnen? Er staan nu 2 duo's en 2 eenlingen tegenover elkaar... Natuurlijk heb ik mijn voorkeur... Als ik trouwens heel eerlijk ben: of het nu KD, Daisy of MV wordt... het maakt mij niet uit, maar ik hoop op een van die 3... Immers, zij zijn de 3 diehards die ieder spel hebben overleefd. Niks tegen de anderen, maar toch, zij zijn al eens uitgeschakeld geweest...
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: K@ren op 7-05-2013, 23:37:01
Yes!!! Het is me gelukt. Ik ben de winnaar geworden van de middagprogrammatie. Nadat ik eerst de voormalige mp-koning Lukie4 ontkroonde, moest ik t opnemen tegen mijn maatje D*n. Daarna kwamen de overwinningen waar ik echt trots op was. Karma en Karen, het scheelt maar twee letters en dat karma een bitch is, dat weten Vieffan, Swifty en LdhMolletje nu ook. Ze hebben geprobeerd mij het spel uit te bonjouren, maar ik versloeg ze allemaal. 5 overwinningen op een rij in een tweestrijd, dat is een kans van 3,1% om die allemaal te overwinnen. Dus uiteraard ben ik een beetje trots op mezelf. Wat een mooi spel is dit :)
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Schulz op 8-05-2013, 09:49:57
(http://media.tumblr.com/tumblr_m680ikD3er1r7dcqp.gif)
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Schulz op 8-05-2013, 09:51:04
(http://24.media.tumblr.com/087084989a92f316e0478bd243303419/tumblr_mlmg9mzYIK1s7pf85o1_500.gif)
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Lukie4 op 8-05-2013, 09:52:53
(http://temp_thoughts_resize.s3.amazonaws.com/58/a61a4f53d5a0ab0f0c00fda2c13331/let-go.jpg)
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Schulz op 8-05-2013, 09:54:01
(http://media.tumblr.com/tumblr_lt6lo02AfT1qfx516.gif)
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Schulz op 8-05-2013, 09:58:04
(http://a2.ec-images.myspacecdn.com/images02/106/5df50de6b5fb4c969e9e780b136bbc78/l.gif)
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Lukie4 op 8-05-2013, 10:01:09
Even reclame tussendoor.

http://www.youtube.com/watch?v=bgeY3hIHiqk
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Schulz op 8-05-2013, 10:02:27
 ::rofl:: ::rofl::
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: LdHmolletje op 8-05-2013, 10:17:33
Hi biechtkamer,

Mag ik jou zeggen dat die to do list van K@ren mij veel te ver gaat? Ja, dat mag ik...
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: K@ren op 8-05-2013, 11:44:18
Het is maar een grapje ldh. Ik ga en wil jullie niet echt vermoorden hoor. Absoluut niet bedoeld om jou of anderen te kwetsen.
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: LdHmolletje op 8-05-2013, 12:05:45
 ::hug::
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: D*N op 8-05-2013, 12:44:44
Beste biechtstoel,

Mag ik zeggen dat ik hardop aan het lachen was om Karen's to do list  ::).

Oh en Schulz, jij komt wel weer terug op één of andere manier, lukt je elke keer weer ;D.
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Schulz op 8-05-2013, 19:41:32
Beste biechthut, er is hier iemand die zich uitroept tot winnaar van de mp. 

Dat lijkt mij nogal overdreven  ::jaja::
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: K@ren op 8-05-2013, 19:48:58
Er is iemand die zich dat zo aantrekt dat hij dat via de biechthut moet melden.  ::)

Er was een finale en ik won de finale. Wat ben je als je een finale wint??? JUIST!

Bedankt voor de fijne samenwerking, Schulz! Ik vond het leuk om met jou het spel te spelen! Jammer dat je niet verder kwam, maar wel leuk en sterk dat je zo goed terug kwam uit de mp.
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Vanessaa op 8-05-2013, 21:12:15
Hallo biechtstoel,

Die K@ren is me 'dr eentje, hoor. Fabiann, KD, Schulz. Komt haar mooi uit dat 'dr maatjes in de finale staan met haar. En ook met mij had ze een complotje. En Joost mag weten met wie nog meer  ::nieuwsgierig::.
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: K@ren op 8-05-2013, 21:34:56
Ycaris  ;D

met KD werkte ik weleens samen, maar niet echt een complot. Voor de rest had ik weleens contact met Bjorrn. Ga je nu ook vertellen met wie jij, Bjorrn en Mollenvanger nog meer een complotje hadden?  ;)
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Vanessaa op 8-05-2013, 21:38:05
Ik heb enkel een complotje gehad met jou, schat  ;D
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: D*N op 8-05-2013, 21:54:25
Leugenaar ::)
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Vanessaa op 8-05-2013, 21:57:26
 ???
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Bjorrn op 8-05-2013, 22:15:21
Ycaris  ;D

met KD werkte ik weleens samen, maar niet echt een complot. Voor de rest had ik weleens contact met Bjorrn. Ga je nu ook vertellen met wie jij, Bjorrn en Mollenvanger nog meer een complotje hadden?  ;)

Met Ycaris en MR Brain.
Maar met wie had Ycaris geen complotje  ::)
Toch raar dan dat ze er zo vroeg uitlag..
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: D*N op 8-05-2013, 22:23:22
Met Ycaris en MR Brain.
Maar met wie had Ycaris geen complotje  ::)
Toch raar dan dat ze er zo vroeg uitlag..
Ja inderdaad, ze had met jullie een complotje, met ons, met swifty :o.
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Bjorrn op 8-05-2013, 22:29:15
Ja inderdaad, ze had met jullie een complotje, met ons, met swifty :o.

The Big Five for life  :D
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Daisy op 8-05-2013, 22:29:40
Dag biechthut,

Wat doen als die ex-kandidaten hier? De eindstemming is er nog niet. De finale is nog volop bezig. Mag ik ze eruit schoppen? ;D

 ::zwaai::
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Vanessaa op 8-05-2013, 22:30:56
Ja D*N, Ycaris heeft jou alles verteld tussen ons 5en he?
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Bjorrn op 8-05-2013, 22:32:08
Effies wachten Daisy  ;)
Alles wordt onthultn ::vergroot::
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: K@ren op 8-05-2013, 22:34:45
Met Ycaris en MR Brain.


nee Ycaris, Schulz en D*n. MrBrain wou niet zoveel van me weten hoor. ;) (ook niet geprobeerd trouwens)


Maar ik zal t ook eens allemaal opschrijven voor na t spel. Alle biechts die niet de biechthut haalden zoiets.
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Vanessaa op 8-05-2013, 22:36:26
Ik denk dat ik ook eens een laaaaaaaaaaaaange terugblik ga schrijven over het spel. Alles kan onthuld worden.
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Bjorrn op 8-05-2013, 22:38:57
Dat was een antwoord op je vraag:
Ga je nu ook vertellen met wie jij, Bjorrn en Mollenvanger nog meer een complotje hadden?  ;)
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Vanessaa op 8-05-2013, 22:40:36
Alleen is nu de vraag hoe K@ren van MV wist  ::vergroot::
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: K@ren op 8-05-2013, 22:44:45
Ik denk dat D*n, Fabiann en ik tijdens het spel alles best wel goed inzichtelijk hadden. Die twee zijn echt game-masters.  ;D Het enige wat we niet wisten, was de samenwerking tussen Daisy en Mollenvanger. En wat ik absoluut niet kon geloven was dat Mollenvanger gelogen had dat hij op Daisy ging stemmen. Ik vertrouwde KD, Fabiann en Mollenvanger toen volop en heb toch echt wel gedacht dat KD hetgeen was ipv Mollenvanger die de stemafspraak niet nakwam. Maar Mollenvanger bleek de sluwste vos van allemaal.  ;D
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Vanessaa op 8-05-2013, 22:46:51
Mollenvanger is niet voor niets ver gekomen :)
En ja binnen ons 5 hadden we ook wel wat inzichten. Weet alleen niet of ik dat hier mag plaatsen van mijn superieuren  ::hypocriet::
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: D*N op 8-05-2013, 22:49:03
Daisy en Mollenvanger had ik wel vermoedens, maar dat was ook meer omdat ik die niet bij anderen kon plaatsen. En Mollenvanger en Ldhmolletje was wel duidelijk.

Oh en mollenvanger houdt nog steeds vol dat ie niet heeft gelogen daar, ook al ben ik er vanuit gegaan dat hij tegen ons heeft gestemd. Dus we zullen zien >:D.
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: MollenvangR op 8-05-2013, 22:49:39
Het liefste zou ik wachten met een reactie tot na het spel, maar ik kan ook nog een en ander vertellen als jullie willen?
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Bjorrn op 8-05-2013, 22:50:33
Het liefste zou ik wachten met een reactie tot na het spel, maar ik kan ook nog een en ander vertellen als jullie willen?

Gooi t eruit  :D
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Bjorrn op 8-05-2013, 22:51:12
Mollenvanger is niet voor niets ver gekomen :)
En ja binnen ons 5 hadden we ook wel wat inzichten. Weet alleen niet of ik dat hier mag plaatsen van mijn superieuren  ::hypocriet::

Pm me even over welke inzichten je het hebt?
Dan weet ik wat je bedoeld  ;)
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: D*N op 8-05-2013, 22:51:57
Mijn lootje is toch al ingeleverd , dus kom maar op  ::hypocriet::.
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: K@ren op 8-05-2013, 22:57:22
Nu wordt t spannend. Go Mollenvanger!!  ::joehoe::
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: MollenvangR op 8-05-2013, 23:00:57
Jullie zijn nieuwsgierig  ::rofl:: nee we gaan niet nu al de terugblik aflevering maken.. :P Moet wel leuk zijn voor aan het einde van het spel :)
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Bjorrn op 8-05-2013, 23:01:52
Is ook zo  ;)
Laten we de rest bewaren .
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: MollenvangR op 8-05-2013, 23:04:24
Is ook zo  ;)
Laten we de rest bewaren .
Inderdaad, gaf ik ook al aan in mijn post tegen K@ren een uurtje geleden :) Ik ben ook benieuwd naar hoe en wat met wie etc. maar das ook pas aan t einde leuk. Bij wie is de mol gaan ze toch niet in aflevering 8 zeggen: de mol heeft dit en dit gedaan (zonder een naam te noemen) :P
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: LdHmolletje op 9-05-2013, 10:22:20
Ik lig dubbel hier... Maar mijn uitleg komt ook wel na afloop...
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Schulz op 9-05-2013, 10:31:00
Ik lig dubbel hier... Maar mijn uitleg komt niet na afloop...
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: Swifty op 10-05-2013, 14:30:34
Ik denk niet dat je alles inzichtelijk had K@ren ::)
Titel: Re: Biechthut/Dagboekkamer/Biechtcamera
Bericht door: K@ren op 10-05-2013, 19:19:09
Ik denk niet dat je alles inzichtelijk had K@ren ::)

Ik ben benieuwd :)