Realitynet - Realitynet.org

Oudere seizoenen => Online spellen => Zap! 2013 => Topic gestart door: Robbieazerty op 12-03-2013, 23:14:43

Titel: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 12-03-2013, 23:14:43
(http://scifimafia.com/wp-content/uploads/2011/11/The-Hunger-Games-Logo-Official-wide-560x282.jpg)
Mogen de kansen immer in je voordeel zijn!

Welkom tributen, bij deze Hongerspelen. Voor wie het concept van de film niet kent, een kleine uitleg zonder al te veel spoilers: in de boeken en de film worden uit 12 districten 2 tributen geloot (een jongen en een meisje) die de hongerspelen moeten spelen. Een soort battle tussen 24 jongeren waar maar één overlevende uit voort zal komen.

Naar gelang de leeftijd van de jongeren, zitten er meer lootjes in de bokaal waaruit de namen van de tributen getrokken worden. Ook om o.a. meer voedsel voor hun gezin te hebben, kunnen jongeren meer lootjes in de bokaal laten steken. Dat betekent dus ook dat de kans groter is dat ze uitgeloot worden.



Dit spel gaat vooral focussen op die lootjes. Jullie HOOFDOPDRACHT is om voldoende eten voor jou en je gezin te voorzien. Voldoende eten betekent: 1 brood en 1 volle emmer water.

Jullie spelen drie subopdrachten waarmee kopermunten verdiend kunnen worden. Met die kopermunten kunnen jullie levensmiddelen kopen:
- 1 brood kost 12 kopermunten
- Een halve emmer water kost 5 kopermunten
- Meel en gist kosten elk 2 kopermunten. In combinatie met een halve emmer water, kan je zo brood maken. Zo kan je dus voor 9 kopermunten brood maken ipv ze voor 12 kopermunten te kopen.


Als je op het einde van deze aflevering voedsel te kort komt, moet je dat aankopen door extra lootjes met jouw naam in de bokaal te laten steken. Een brood kost 5 lootjes, een halve emmer water kost 2 lootjes.

Daarna loot mijn onschuldige hand één naam uit het bokaal en die persoon zal afvallen! Zorg dus dat je zo min mogelijk lootjes in de bokaal hebt zitten, want hoe meer lootjes.

Bovendien zal er ook een veiling plaatsvinden in dit topic waarbij drie items geveild worden. Via pm kunnen jullie bij mij één bod doen. Jullie bieden met lootjes. Hoeveel lootjes met jouw naam heb jij er voor over om het item te pakken te krijgen, als dat jouw kans op eliminatie vergroot?

Ik post hierna de subopdrachten en zet daarom dit topic nog even op slot, zodat deze hoofdopdracht en de volgende drie subopdrachten de eerste twee posts van het topic zijn en dus snel terug te vinden.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 13-03-2013, 00:15:52
Subopdracht 1: Rollenspel
Ik stuur jullie via pb een identiteitskaart van één van de tributen in de film. Die rol speel jij deze week.
Elk tribuut heeft drie doelstellingen die elk 5 kopermunten waard zijn:
1) Help een mede-tribuut door hem/haar een bepaald wapen te pm'en (zet mij mee in de pm zodat ik het kan zien!). Je mag maar één keer een wapen naar iemand pm’en, dus vergewis je ervan dat je de juiste persoon hebt!
2) Vind de mede-tribuut van je eigen district en post samen dezelfde foto zoals vermeld in je pb.
3) Vermoord een bepaald tribuut

Iemand is vermoord als hij/zij 2 keer is aangevallen. Je kan iemand aanvallen door mij de nickname en de identiteit van die persoon via pb op te sturen. Als het correct is, val je die persoon aan. Als het incorrect is (i.e. de rol die je bij een bepaalde persoon noemt is niet de juiste rol) dan krijg je een extra lootje in de bokaal. Je kan maximaal 3 keer iemand aanvallen (ook als het fout was telt het als een aanval) en je kan nooit dezelfde persoon meer dan één keer aanvallen. Je zal dus moeten samenwerken met anderen om je vijand te doden.

Als je een wapen hebt kunnen bemachtigen (iemand heeft er een naar jou gestuurd via pm, zoals zijn/haar opdracht voorschreef), moet je drie keer aangevallen worden voordat je dood bent (ipv 2 keer).

Elke van de drie doelstellingen is 5 kopermunten waard, dus je kan hiermee 15 kopermunten verdienen.
Het spel duurt tot maandagavond 20u



Subopdracht 2: Behendigheid, verdediging & jacht
Jullie moeten drie Arcade games spelen.

Jullie moeten drie rondes spelen die de belangrijkste vaardigheden van een tribuut zullen testen:
- Avoider: test je behendigheid
- Castle Defender: test je verdedigingsbekwaamheid
- Duckhunt: test je jachtinstinct

Omdat het hele tournooigedoe een hoop... gedoe is, ga ik het anders aanpakken. We doen dezelfde manier als met Jurassic Golf in Peking Express: je speelt en stuurt me je beste score op met een printscreen (ik kan de topscores in de Arcade games namelijk niet gebruiken omdat sommigen onder jullie daar al hoog staan).

Dus: Speel deze drie spellen en stuur me je beste scores VOOR ZONDAGAVOND 19u! Je mag per spel maar één keer een score opsturen en hou het aub eerlijk. Dus ga niet photoshoppen en speel het spel zélf (dus niet aan elkaar printscreentjes doorsturen om je vriendje te helpen, want dat is ontzettend flauw, zo wil je niet winnen).
AVOIDER (http://www.realitynet.org/index.php?action=arcade;sa=play;game=18)
CASTLE DEFENDER (http://www.realitynet.org/index.php?action=arcade;sa=play;game=29)
DUCK HUNT (http://www.realitynet.org/index.php?action=arcade;sa=play;game=42)

Je mag je printscreen ook naar me mailen als je niet weet hoe het te pm'en. Vraag me dan even m'n mailadres via pm (als je het nog niet hebt).

In ieder geval zal op het einde van het toernooi een rangschikking uit de bus komen. De winnaar wint 12 kopermunten, de 2e 11 enz tot de laatste die slechts één kopermunt wint.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 13-03-2013, 00:16:01
Subopdracht 3: Het Gevecht
(http://imageshack.us/a/img4/7391/hungergamesk.jpg)
Jullie gaan in deze arena de strijd aan met elkaar. Ik heb geloot wie op welk getal staat en stuur dat via pb door. Vanaf dan mogen jullie jezelf drie keer per dag bewegen. Je mag je telkens drie vakjes verplaatsen. Dat mag horizontaal, diagonaal of beide (bvb 2 horizontaal naar boven en dan eentje diagonaal naar linksboven).
In het zwart veldje op de kaart (met het Hunger Games logo) liggen wapens die je kunnen helpen. Als je hier aankomt, stuur ik een lijst met nog beschikbare wapens. Elk wapen heeft een andere manier van hanteren. Sommigen kunnen verder weg schieten, sommigen hebben grotere schade als je van dichtbij iemand aanvalt, etc...
Het speelveld is verdeeld in verschillende landschappen. Klik hier voor een overzicht van wat wat is. (http://imageshack.us/a/img18/6549/hungergamesuitlegspelbo.jpg) Het gaat om:
- Het zwarte veldje met het Hunger Games logo: hier vallen dus wapens te rapen. Binnen het zwart veldje kan er NIET gevochten worden.
- Het weiland: plaats waar iedereen vertrekt, heeft geen speciale eigenschappen.
- Het korenveld: hier ligt op sommige vakjes meel en gist verstopt. Als je op zo'n vakje belandt, krijg je dat ingrediënt. Het kan je helpen om later brood te bakken voor je gezin (je hoofddoel in de eerste post van dit topic). Als iemand er eenmaal een ingrediënt gevonden heeft, ligt er op dat vakje niets meer.
- De bergketen: hier liggen kopermunten op sommige vakjes. Als je daar op belandt krijg je die munten. Ook hier liggen geen kopermunten meer als iemand anders ze al gevonden heeft.
- De rivier en de kreek: als je 24 uur in de rivier gaat staan, heb je een halve emmer water. Ook als iemand anders later op hetzelfde vakje gaat staan, heeft die persoon na 24 uur een halve emmer water. De rivier blijft namelijk doorstromen en het water is dus niet ineens op in dat vakje. Je kan géén volle emmer krijgen door een tweede keer in de rivier te gaan staan.
- De jungle: Ook hier liggen kopermunten, maar omdat het zo dichtbegroeid is, kan je slechts 2 vakjes per keer vooruit bewegen.
- Het moeras: hier liggen ook kopermunten, maar je kan er erg moeilijk in vooruitt bewegen: slechts één vakje per keer.

Remember: jullie mogen per dag drie keer drie vakjes bewegen (2 vakjes in de jungle en 1 vakje in het moeras) Ik probeer regelmatig een up-to-date spelbord te posten, maar daar heb ik photoshop voor nodig en dat heb ik op m'n werk niet, dus dit kan enkel 's avonds.

Als je twee keer geraakt wordt door één of meerdere tegenspelers met een wapen, lig je er uit. Je behoudt wel de ingrediënten en munten die je hebt gevonden.
Degene die als laatste overblijft, wint 12 munten. De 2e 11 etc. Het spel duurt tot maandagavond 20u. Als er dan nog meerdere spelers over zijn is het dus een gelijkspel. Dan wordt gekeken naar wie de meeste aanvallen gedaan heeft. Als dan nog gelijkspel is, wordt er ook nog gekeken wie het meest verzameld heeft (in hoeveelheid, dus bvb 1 halve emmer, 1 meel en 3 kopermunten = 5 dingen). Als dan nog gelijkspel is, krijgen die personen evenveel munten.

Je kan op het spelbord bewegen door mij te pm'en waar je heen gaat. Je mag de coördinaten geven waar je heen gaat, of als het je makkelijker lijkt, mag je ook zeggen "Ik ga 3 naar boven." of "Ik ga drie diagonaal rechtsonder." of "Ik ga eentje recht naar beneden en 2 diagonaal linksonder." ofzo.
Telkens je op een vakje aankomt, doorzoek je automatisch het vakje op mogelijke ingrediënten of kopermunten én gebruik je automatisch je wapen (moest je er één hebben). Ik laat je via pm weten of je iets gevonden hebt en of je iemand geraakt hebt.

REGELTOEVOEGING: Je mag op éénzelfde dag niet dezelfde persoon meerdere keren aanvallen door er cirkeltjes omheen te lopen en telkens toe te slaan. Dus eenzelfde persoon kan per dag maximum één keer aangevallen worden. Je mag wel zoveel mogelijk verschillende tributen aanvallen uiteraard.


Aan jou dus de keuze: loop je meteen naar de zwarte tent om een wapen te halen en probeer je de rest af te slachten? Of ga je meteen op verkenningen naar kopermunten en ingrediënten?


PS: ik weet nu al dat ik me deze subopdracht ga beklagen wegens het vele werk en ik besef dat het een hele boterham is om te lezen, maar als er iets niet duidelijk is: vraag het hier!
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 13-03-2013, 00:57:25
Sorry, het was nog op slot! Nu niet meer. :)

Vieffan was al zo vriendelijk om me de toernooien uit te leggen. Iedereen moet zich daar eerst registreren (dus dat allemaal aub). En dan wordt het eerste spel gespeeld. Pas als iedereen het eerste spel gespeeld heeft, kan er aan het tweede begonnen worden. Wacht er dus niet te lang mee, anders kan de opdracht niet op tijd klaar zijn.

Ik kreeg ook de vraag of je bij die arcade spellen zo vaak mogelijk kan spelen om je score te verbeteren: ik denk van niet. Volgens mij is het maar één keer spelen en die score die je dan hebt, telt.

Jann: ik weet dat je pijltjestoetsen niet werken. Hopelijk kan je ergens toch nog een pc bemachtigen waar ze wel werken. Daarbij heb je volgens mij bij 2 spelen je pijltjestoetsen niet nodig.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 13-03-2013, 01:13:36
Een vraag binnen gekomen: bij het rollenspel staat er bij iedereen dat je via pm een wapen naar iemand moet doorsturen. Stel dat je een revolver moet doorsturen, dan zoek je dus gewoon een plaatje van een revolver op Google en dat stuur je dan door.
Idem bij het tweede ding. Als je bvb met je partner hetzelfde plaatje van een rolletje plakband moet posten, dan zoek je gewoon op google een plaatje van een rolletje plakband en dat posten jullie dan in dit topic.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Vanessaa op 13-03-2013, 07:24:28
Ben ík even blij dat ik eruit lig...
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Fabiann op 13-03-2013, 07:27:50
Wat een game zeg! ::respect::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Lukie4 op 13-03-2013, 07:32:01
Wat een game zeg! ::respect::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: K@ren op 13-03-2013, 07:46:17
Supergaaf inderdaad. Mijn complimenten meneer Robbie!
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 13-03-2013, 07:46:27
Ook even hier melden, D*N en KD. hebben de kijkcijfers gewonnen. Mr-Brain en KD. hebben Peking Express gewonnen. Zij krijgen dus voordeel van 2 kopermunten (KD. dus 4)

D*N: 2 kopermunten
MR-Brain: 2 kopermunten
KD.: 4 kopermunten


Overigens heeft iedereen sowieso één lootje in de bokaal. Geen idee of ik dat al ergens vermeld had.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Swifty op 13-03-2013, 07:48:32
Gaaf Robbie!
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: LdHmolletje op 13-03-2013, 07:50:02
Wat een game zeg! ::respect::
Ik zal me morgen aan de internetspelletjes gaan begeven...
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: K@ren op 13-03-2013, 07:52:27
(http://nl.dreamstime.com/gouden-goudklompje-thumb13965793.jpg)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Swifty op 13-03-2013, 07:55:30
(http://nl.dreamstime.com/gouden-goudklompje-thumb13965793.jpg)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 13-03-2013, 13:08:12
wanneer heb je voedseltekort? Moet je maar 1 brood hebben of meer?

snap van de rest ook nog niet zoveel, maar misschien vanavond even kijken.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 13-03-2013, 14:15:46
Je moet gewoon 1 brood en 1 emmer water hebben. Als je dat niet hebt, heb je voedseltekort en krijg je extra lootjes in de bokaal om voedsel bij te kopen.

Ik weet niet of ik het goed uitgerekend heb, misschien heeft iedereen straks gewoon geld genoeg om alles te kopen en is heel het eten krijgen voor lootjes allemaal voor niks.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 13-03-2013, 14:21:14
En wat gebeurt er als niemand dus voedseltekort heeft? :P

Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 13-03-2013, 14:23:32
Iedereen heeft sowieso één lot in de bokaal. Bovendien komt er nog de veiling waardoor er mogelijk meer loten in de bokaal komen. Jullie moeten elkaar maar goed saboteren zodat de andere minder geld verdient en dus meer voedsel moet kopen met lootje op het eind.  :P
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 13-03-2013, 14:25:12
oh dat is wel stom, dus je kan sowieso gewoon afvallen door toeval *drama*.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 13-03-2013, 14:33:21
Yep, helemaal in thema van The Hunger Games. Vandaar ook:
Mogen de kansen immer in je voordeel zijn![/center]

Je kan je kansen verkleinen door zo min mogelijk extra lootjes in de bokaal te krijgen en de anderen er zoveel mogelijk in te laten steken.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: hillo op 13-03-2013, 14:45:42
oh dat is wel stom, dus je kan sowieso gewoon afvallen door toeval *drama*.

Inderdaad D*N, 'toeval' >:D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: hulpdakdekker op 13-03-2013, 15:06:09
(http://d2tq98mqfjyz2l.cloudfront.net/image_cache/1347602825241644_animate.gif)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Vieffan op 13-03-2013, 15:16:53
als je vaker naar het midden gaat (het zwarte, de cornucopia) kun je dan meerdere wapens pakken?
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: KD. op 13-03-2013, 15:45:31
MOET je je altijd drie vakjes verplaatsen in de gebieden waar dat kán, of mag je je daar ook 1 of 2 vakjes verplaatsen?
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 13-03-2013, 15:48:23
Nee, je mag maar één keer een wapen halen (er liggen er 14, dus voor ieder wat wils, maar als ieder er meerdere mogen nemen, is er niets meer voor de rest).

Je MAG 3 vakjes bewegen. Je mag dus ook 2, 1 of helemaal niets.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: KD. op 13-03-2013, 16:17:57
(http://nl.dreamstime.com/gouden-goudklompje-thumb13965793.jpg)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 13-03-2013, 16:19:57
(http://nl.dreamstime.com/gouden-goudklompje-thumb13965793.jpg)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Lukie4 op 13-03-2013, 16:21:28
(http://celebquote.com/wp-content/uploads/2013/01/hunger-games-quotes-11.gif)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: LdHmolletje op 13-03-2013, 16:31:18
(http://img94.imageshack.us/img94/5120/goudklomp1.jpg)

Hier alvast mijn klompje, mijn partner zal het klompje neem ik aan ook spoedig posten... (ik ben er vanavond niet, dus doe ik het alvast maar nu...)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: MollenvangR op 13-03-2013, 16:32:33
(http://img94.imageshack.us/img94/5120/goudklomp1.jpg)|
En daar is het klompje al
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Fabiann op 13-03-2013, 16:47:45
Dat is wel een goede van LdH, hierbij een pracht van een juweel om ons district te eren!

(http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/17/DiademaDuquesaAngulemaLouvre_Ars_Summum_Arte.JPG/320px-DiademaDuquesaAngulemaLouvre_Ars_Summum_Arte.JPG)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Molcrazy op 13-03-2013, 16:53:19
Wat een superopdracht! ::respect::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Bjorrn op 13-03-2013, 16:55:00
(http://img94.imageshack.us/img94/355/steenkool.png) (http://imageshack.us/photo/my-images/94/steenkool.png/)

En zie hier prachtige steenkool, om het district van mij en mijn partner te eren  ::respect::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: LdHmolletje op 13-03-2013, 16:55:44
Dat is wel een goede van LdH, hierbij een pracht van een juweel om ons district te eren!
Die ziet er leuk uit! Voel je je nu een prinsesje?
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: lemmyfan396 op 13-03-2013, 16:59:12
Mijn complimenten aan Robbie voor deze superopdrachten!
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Jann op 13-03-2013, 17:08:33
Steenkool is a girl's best friend

(http://img94.imageshack.us/img94/355/steenkool.png)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 13-03-2013, 17:18:42
Stand van zaken tot nu toe:
(http://imageshack.us/a/img829/880/standvanzaken1.jpg)

Vanavond ben ik weer de hele tijd weg tot 22u30 ongeveer. Je mag je resterende aantal verplaatsingen nog op voorhand doorgeven. Ik kijk dan na of je onderweg iets opgeraapt of iemand geraakt hebt. Ook als je nog een wapen wil halen, mag je eerst naar de cornicopia (zwart veld) gaan en je volgende zetten ook al doorgeven. Zodra ik online ben stuur ik dan de lijst van wapens dat je kan kiezen. Dat wapen telt dan echter niet meer mee voor de 2 zetten die je al op voorhand had gegeven, maar telt pas vanaf je het wapen gekozen hebt.

En ja: niet alle getallen zijn zichtbaar op bovenstaande kaart. De 5 is zwart en die staat op het zwarte veld. De 2 en 7 hebben camouflage gekozen in de Cornicopia.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 13-03-2013, 17:22:59
Dank trouwens voor de complimenten!  ::trots:: :-[

Overigens zou ik mezelf niet zijn als ik weer geen dikke fout had gemaakt. Want ik dacht al, wat zit iedereen ineens goudklompjes te posten. Maar ik heb dus veel tekst gecopy-paste en ben bij verschillende mensen vergeten aan te passen dat ze iets anders moeten posten dan een goudklompje. Ik stuur even door wat het wél moet zijn. Het zou leuk zijn als jullie dat nog even kunnen aanpassen, aub.  :-[
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: KD. op 13-03-2013, 17:23:40
Dank trouwens voor de complimenten!  ::trots:: :-[

Overigens zou ik mezelf niet zijn als ik weer geen dikke fout had gemaakt. Want ik dacht al, wat zit iedereen ineens goudklompjes te posten. Maar ik heb dus veel tekst gecopy-paste en ben bij verschillende mensen vergeten aan te passen dat ze iets anders moeten posten dan een goudklompje. Ik stuur even door wat het wél moet zijn. Het zou leuk zijn als jullie dat nog even kunnen aanpassen, aub.  :-[


 ::rofl:: Ik dacht al. ;D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Lukie4 op 13-03-2013, 17:25:16
en ook nog voor het publiek :D een foutje ::rofl::

briljante boeken ::ok:: (staan ook foutjes in)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Swifty op 13-03-2013, 17:29:22
allemaal ook gewoon ons goudklompje jatten he ::)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: KD. op 13-03-2013, 17:35:24
Ja, best flauw van D*N en K@ren. :-\\
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Swifty op 13-03-2013, 17:35:57
;D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 13-03-2013, 17:39:20
De correcties zijn verstuurd. Als je niets ontvangen hebt, is alles goed (als in puntje 2 een ander district vermeld staat dan op je ID Card was het fout en heb je normaal gezien een correctie ontvangen).

Je mag je geplaatste post editten en het juiste erin zetten. Nogmaals mijn excuses!

Ik heb intussen verschillende pm's gehad om op het spelbord te bewegen, maar die kan ik helaas niet meer behandelen, want ik be nal te laat en heb een sms gekregen waar waarschijnlijk instaat waar ik blijf, dus ik vertrek NU! doei! :)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Vieffan op 13-03-2013, 17:54:31
(http://users.telenet.be/ruelens.tom/images/foto_van_bliksem.jpg)

Ik nodig mijn districtgenoot deze foto ook te plaatsen :)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Daisy op 13-03-2013, 18:21:19

(http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/17/DiademaDuquesaAngulemaLouvre_Ars_Summum_Arte.JPG/320px-DiademaDuquesaAngulemaLouvre_Ars_Summum_Arte.JPG)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 13-03-2013, 18:31:06
Ik snap trouwens niet hoe bij spel 3 meerdere mensen al meer dan 3 stappen hebben gezet? ??? of zie ik iets over het hoofd? ;D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: KD. op 13-03-2013, 18:36:18
Ik snap trouwens niet hoe bij spel 3 meerdere mensen al meer dan 3 stappen hebben gezet? ??? of zie ik iets over het hoofd? ;D

Ik heb even nageteld, maar volgens mij heeft niemand er meer dan 3 gezet? Volgens mij is alles binnen 3 stappen te doen (3x3).
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: NextGP op 13-03-2013, 18:38:11
Wat een spel!  ::ok:: Maar toch ook wel fijn dat ik het niet volkomen hoef te snappen  :P
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Swifty op 13-03-2013, 18:40:02
Ik heb ff moeten teruglezen D*N, maar je mag blijkbaar per dag 3x 3 stappen zetten, had ik vanochtend overheen gelezen :( anders had ik voor m'n cursus wel ff snel wat stappen gedaan...
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: KD. op 13-03-2013, 18:40:59
Ik weet niet of ik het goed uitgerekend heb, misschien heeft iedereen straks gewoon geld genoeg om alles te kopen en is heel het eten krijgen voor lootjes allemaal voor niks.

Volgens mij is dat inderdaad zo, helaas...  :( Dat is wel jammer, want het zijn juist supergave spellen. Maar ik denk dat iedereen straks toch al genoeg heeft...
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Bjorrn op 13-03-2013, 18:57:15
Volgens mij is dat inderdaad zo, helaas...  :( Dat is wel jammer, want het zijn juist supergave spellen. Maar ik denk dat iedereen straks toch al genoeg heeft...

Helaas wel :(
Maar is het dan niet zo dat iedereen gewoon 1 lootje heeft? (misschien een paar meer doordat je de verkeerde hebt aangevallen)
Je kan het aantal broden en water dan je nodig hebt voor je gezin verhogen?
Of de prijs voor broden of water duurder maken. Daar benadeel je volgens mij niemand mee?
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Swifty op 13-03-2013, 19:03:13
Nja, wellicht dat een echt inactieve speler nog wel te weinig muntjes zou kunnen verzamelen? Alleen zijn we allemaal wel actief geloof ik ;D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Bjorrn op 13-03-2013, 19:04:10
Volgens mij is iedereen die nog over is goed actief  ::ok::
Dat is natuurlijk alleen maar mooi  :D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: K@ren op 13-03-2013, 19:17:17
(http://www.borsele.net/fotos_borsele/akker.jpg)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Swifty op 13-03-2013, 19:31:25
(http://www.borsele.net/fotos_borsele/akker.jpg)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Vanessaa op 13-03-2013, 19:44:17
2 weken terug waren ze in staat elkaar te villen, en nu wonen Swifty en K@ren gezellig in hetzelfde district...
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Bjorrn op 13-03-2013, 19:44:50
2 weken terug waren ze in staat elkaar te villen, en nu wonen Swifty en K@ren gezellig in hetzelfde district...

Dat is natuurlijk allemaal toneel van ze  ::)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 13-03-2013, 20:05:00
Ik heb ff moeten teruglezen D*N, maar je mag blijkbaar per dag 3x 3 stappen zetten, had ik vanochtend overheen gelezen :( anders had ik voor m'n cursus wel ff snel wat stappen gedaan...
oh maar dan kunnen we nu nog lopen toch?
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Daisy op 13-03-2013, 20:05:08
Ik heb me aangemeld voor het Arcade toernooi, maar klopt het dat ik nog niks kan spelen? Er staat nl. wachten bij alle spelletjes.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Bjorrn op 13-03-2013, 20:18:39
oh maar dan kunnen we nu nog lopen toch?

Als je pas 1x gelopen hebt, kun je nog 2x je verplaatsen.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Vieffan op 13-03-2013, 20:25:08
Het tournooi kan nog niet beginnen omdat nog niet alle plaatsen gevuld zijn. Je kunt pas aan het eerste spel beginnen als de tournooi vol zit. Vervolgens kun je pas aan spel 2 beginnen als iedereen klaar is met spel 1.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: MR-Brain op 13-03-2013, 20:34:19
(http://users.telenet.be/ruelens.tom/images/foto_van_bliksem.jpg)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Swifty op 13-03-2013, 20:39:49
Het tournooi kan nog niet beginnen omdat nog niet alle plaatsen gevuld zijn. Je kunt pas aan het eerste spel beginnen als de tournooi vol zit. Vervolgens kun je pas aan spel 2 beginnen als iedereen klaar is met spel 1.

K@ren staat er 2x in zie ik ;D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: K@ren op 13-03-2013, 20:41:02
K@ren staat er 2x in zie ik ;D

Aah dubbele kansen!  ;D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Lukie4 op 13-03-2013, 20:41:18
ik zou protesteren dan ::jaja::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 13-03-2013, 20:42:21
oh dat heb ik nog niet gedaan en ik heb ook geen idee wat ik moet doen, to much pressssssure  :o
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Jann op 13-03-2013, 20:51:56
Subopdracht 2: Behendigheid, verdediging & jacht
Ik heb een toernooi aangemaakt in de Arcade spellen sectie van RealityNet. Je vindt het toernooi door hier te klikken (http://www.realitynet.org/index.php?action=arcade;sa=tournament;id=36).
Jullie moeten drie Arcade games spelen. Ik moet bekennen dat ik nog nooit zo'n toernooi heb gedaan, dus ik weet niet heel goed hoe het werkt enzo, maar we zien wel. Het is in ieder geval beveiligd met een wachtwoord, zodat een toevallige passant die niet van het bestaan van Zap weet, niet aan het toernooi mee kan doen, want anders zou die één van de 12 plaatsen innemen, waardoor jullie niet zouden kunnen spelen. Ik stuur het wachtwoord nog via pb.

Jullie moeten drie rondes spelen die de belangrijkste vaardigheden van een tribuut zullen testen:
- Avoider: test je behendigheid
- Castle Defender: test je verdedigingsbekwaamheid
- Duckhunt: test je jachtinstinct

Is er iemand die die toernooien kent? Moet iedereen er eerst ingelogd zijn voordat er gespeeld kan worden?
In ieder geval zal op het einde van het toernooi een rangschikking uit de bus komen. De winnaar wint 12 kopermunten, de 2e 11 enz tot de laatste die slechts één kopermunt wint.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 13-03-2013, 20:52:42
Ja ik ben er al ;D.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Lukie4 op 13-03-2013, 20:53:07
Als er gevaar dreigt moet je niet in PANIEK raken
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Fabiann op 13-03-2013, 20:54:50
Pfoe net op tijd als laatste binnen, MR-Brain en LdHmolletje kunnen nu dus niet meespelen? ;D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 13-03-2013, 20:55:58
Nee er staat 13 spelers, dus één van hun beiden kan nog meedoen ;D.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Bjorrn op 13-03-2013, 20:56:54
We zijn met 12 spelers + robbie is 13.
Volgens mij kan dan toch gewoon iedereen meedoen?
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Swifty op 13-03-2013, 20:57:29
Nee Bjorrn, K@ren heeft een extra plekje gesnoept en daarmee al bij voorbaat een concurrent uitgeschakeld ;D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: K@ren op 13-03-2013, 20:58:23
Per ongeluk hoor  ::schaam::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Vieffan op 13-03-2013, 20:58:32
Ik snap ook niet hoe K@ren het voor elkaar heeft gekregen om zichzelf twee keer in te schrijven :P
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: MollenvangR op 13-03-2013, 20:59:13
Betekent dat we zometeen aan de eerste ronde gaan beginnen? :)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 13-03-2013, 21:00:25
wel slim, zal ik ook proberen? ;D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Vieffan op 13-03-2013, 21:01:09
Het eerste spel kan gespeeld worden!
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Bjorrn op 13-03-2013, 21:01:30
Ik ben na ongeveer 10 seconden al af  ::rofl::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Fabiann op 13-03-2013, 21:01:35
Arme LdH, die kan nu niet meespelen... ::hug::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Daisy op 13-03-2013, 21:02:36
Wat Fabiann zegt, LdH kan zich nu niet meer aanmelden, gaat dit wel goed?
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 13-03-2013, 21:04:05
sorry LDH, je bent de zwakste schakel ::zwaai::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Swifty op 13-03-2013, 21:04:33
Ik wacht ook nog even met spelen, stel dat we ons straks allemaal opnieuw moeten aanmelden of zo? Geen idee of Robbie 1 van de spelers eruit kan gooien evt?
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Nieky op 13-03-2013, 21:04:37
* Nieky stopt stiekem een extra lootje van D*N in de urn *
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Vieffan op 13-03-2013, 21:04:43
Ik speel alvast, mss dan Robbie straks nog besluit een nieuw toernooi aan te maken. Lijkt me wel zo eerlijk ;)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Lukie4 op 13-03-2013, 21:06:43
ik heb even mee gespiekt. Of ik misschien k@ren eruit kan gooien.
Maar ik heb geen ::super:: power bij de Arcade spellen.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: MollenvangR op 13-03-2013, 21:07:16
Ik wacht ook maar even tot Robbie weer online is. Arme Robbie, de dingen lopen niet helemaal zoals hij gepland had met dit spel.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Swifty op 13-03-2013, 21:07:35
Ben ook bang dat ie gek wordt van zijn inbox ;D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Nieky op 13-03-2013, 21:07:56
* Nieky zou het liefst ook een lootje van Robbie in een urn stoppen ::)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 13-03-2013, 21:09:32
Nieky moet terug zijn jurykamer in ::)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: KD. op 13-03-2013, 21:11:24
Hoe komt Karen dan twee keer in het toernooi? Kan zij haar kloon dan niet zelf eruit halen?
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: K@ren op 13-03-2013, 21:16:32
Hoe komt Karen dan twee keer in het toernooi? Kan zij haar kloon dan niet zelf eruit halen?

Nee, ik kan ook niet 2x spelen trouwens. Ik kan wel vals spelen, want als je t linkerpijltje kun je opnieuw spelen en je score aanpassen.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Vanessaa op 13-03-2013, 21:30:23
* Nieky stopt stiekem een extra lootje van D*N in de urn *
* MM doet er stiekem nog 30 bij
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Swifty op 13-03-2013, 21:32:56
Nee, ik kan ook niet 2x spelen trouwens. Ik kan wel vals spelen, want als je t linkerpijltje kun je opnieuw spelen en je score aanpassen.

Hmm, werkte niet bij mij. Eerste keer had ik meer dan 200 punten, tweede keer meer dan 700 punten. Toen klikte ik op submit en toen stonden er 40 punten...
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Vanessaa op 13-03-2013, 21:35:13
Volgens mij zit K@ren gewoon de boel te hacken.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Bjorrn op 13-03-2013, 21:38:16
Ik weet wel op wie ik ga zitten voor de test  ::jaja::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: K@ren op 13-03-2013, 21:39:19
Volgens mij zit K@ren gewoon de boel te hacken.


Eerlijkheid wordt weer niet gewaardeerd.  ;D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Vanessaa op 13-03-2013, 21:41:31
Ik weet wel op wie ik ga zitten voor de test  ::jaja::
Ik heb een vrijstelling  ;D

Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Daisy op 13-03-2013, 21:42:48
Ik snap ook niet hoe die score berekend wordt. Elke keer als er iemand boven mij komt in de ranglijst, gaat mijn score omlaag. Ik had dik 800 punten geloof ik.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Fabiann op 13-03-2013, 21:44:14
Het aantal punten in het spelletje zelf is blijkbaar anders dan je uiteindelijke score in het toernooi. Waarschijnlijk punten gedeeld door een bepaald getal = uiteindelijke score...
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Bjorrn op 13-03-2013, 21:47:09
Mijn score verandert ook steeds  ???
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Niuno op 13-03-2013, 21:51:54
* Nieky stopt stiekem een extra lootje van D*N in de urn *

Oh, we mogen hier ook stemmen op onze favoriete kandidaat?

* Niuno koopt 5 extra lootjes voor D*N
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: KD. op 13-03-2013, 21:53:39
Ik snap ook niet hoe die score berekend wordt. Elke keer als er iemand boven mij komt in de ranglijst, gaat mijn score omlaag. Ik had dik 800 punten geloof ik.

Is het niet gewoon een relatieve score? Bijv. de beste krijgt 1000 punten en dan steeds 100 omlaag? Anders zijn die drie spellen ook niet te vergelijken.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Jann op 13-03-2013, 21:53:59
Is dit die met de pijltjesknoppen?
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Vieffan op 13-03-2013, 21:54:11
Je score veranderd als er iemand komt die meer punten dan jij had verdient. Dus de score is afgeleid van de positie in de ranglijst.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: KD. op 13-03-2013, 21:55:09
Je score veranderd als er iemand komt die meer punten dan jij had verdient. Dus de score is afgeleid van de positie in de ranglijst.

Het mooie is dat je dus ook niet kan zien wat de score van de anderen is, zodat je je daar niet op kunt richten. ::ok::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Fabiann op 13-03-2013, 21:55:43
Ah relatief dus, wat zijn jullie slecht dan zeg! ;D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: MollenvangR op 13-03-2013, 22:01:06
Maar heb je maar 1 kans of kun je meerdere keren proberen?
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Swifty op 13-03-2013, 22:02:45
Ah relatief dus, wat zijn jullie slecht dan zeg! ;D

Ja pfff, dacht dat mijn score hoog zat was, was boven het aantal punten van jou :(


Volgens mij heb je maar 1 kans  ::jaja::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Vanessaa op 13-03-2013, 22:05:05
(http://celebquote.com/wp-content/uploads/2013/01/hunger-games-quotes-11.gif)
Lukie maakt me aan het huilen  :\'( #emotie (had gewoon de behoefte een hashtag te gebruiken)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: K@ren op 13-03-2013, 22:10:16
Ja pfff, dacht dat mijn score hoog zat was, was boven het aantal punten van jou :(


Volgens mij heb je maar 1 kans  ::jaja::


Als je vorige pagina doet, heb je opnieuw een kans echt waar. Onbeperkt kun je dan scores submitten.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Jann op 13-03-2013, 22:13:34
Of gewoon de pagina refreshen ;)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: MollenvangR op 13-03-2013, 22:24:19

Als je vorige pagina doet, heb je opnieuw een kans echt waar. Onbeperkt kun je dan scores submitten.
Maar zo wil ik het spel niet spelen :P 1 kans is voor mij 1 kans, maar Robbie zal daar straks misschien nog wat over zeggen :)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: K@ren op 13-03-2013, 22:29:01
Maar zo wil ik het spel niet spelen :P 1 kans is voor mij 1 kans, maar Robbie zal daar straks misschien nog wat over zeggen :)

Helemaal mee eens. Maar zo kan er wel lekker makkelijk vals gespeeld worden. En ik geloof niet iedereen hier op zijn of haar blauwe ogen.  :P
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 13-03-2013, 22:44:49
zeg nieky, kom er maar in heb de deur even van het slot gehaald
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 13-03-2013, 22:52:32
Trouwens, waarom kan ik ronde 1 niet spelen? ???
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 13-03-2013, 23:01:58
(http://www.jedworld.com/w/images/a/ae/Ohmygod6.gif)

Chaos everywhere! Zelfs zo erg dat ik dat plaatje niet eens gecopy paste krijgt omdat mijn internettoegang wil slapen.

*insert suicide smiley, die ik ook niet gecopy paste krijg*
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 13-03-2013, 23:03:19
Ik kreeg deze vraag:
Citaat
Nog een vraagje overgens, kun je ook gewoon van plek in de rivier, naar plek in de rivier lopen?
Of beginnen de 24 uur dan opnieuw? (dat je dus echt stil moet staan voor het water)

Je moet stil staan in het water!  ::jaja::

Ik ga even mijn hoofd buigen op de 35 pm's die ik heb en daarna een beslissing nemen over subopdracht 2 (het tournooi). Maar speel voorlopig maar niet meer, want het zou wel eens een dramatische beslissing kunnen worden!
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Fabiann op 13-03-2013, 23:05:40
 ::hug::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 13-03-2013, 23:06:00
wat een drama spel is dit ook zeg ;D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Jann op 13-03-2013, 23:08:09
Heerlijk ;D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Lukie4 op 13-03-2013, 23:08:19
robbie overweegt een "tim"

(http://community.avro.nl/resized-image.ashx/__size/550x0/__key/CommunityServer-Discussions-Components-Files/366/6332.dansje.png)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 13-03-2013, 23:54:58
Nieuwe stand van zaken van de arena!
(http://imageshack.us/a/img826/7735/standvanzaken2.jpg)

Overigens, voor wie het nog niet door had: de coördinaten werken als volgt:
De kolommen zijn duidelijk: A t/m R
De rijen zijn schuin oplopend. Rij 1 bestaat bvb slechts uit twee vakjes, namelijk 1A en 1B. Zo zijn er 20 rijen die schuin omhoog lopen. 't Is maar dat jullie het weten. :)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 14-03-2013, 00:12:24
Subopdracht 2 is verwijderd uit de tournooien. Het is wel de bedoeling dat iedereen mee kan doen natuurlijk.
Omdat het hele tournooigedoe een hoop... gedoe is, ga ik het anders aanpakken. We doen dezelfde manier als met Jurassic Golf in Peking Express: je speelt en stuurt me je beste score op met een printscreen (ik kan de topscores in de Arcade games namelijk niet gebruiken omdat sommigen onder jullie daar al hoog staan).

Dus: Speel deze drie spellen en stuur me je beste scores VOOR ZONDAGAVOND 19u! Je mag per spel maar één keer een score opsturen en hou het aub eerlijk. Dus ga niet photoshoppen en speel het spel zélf (dus niet aan elkaar printscreentjes doorsturen om je vriendje te helpen, want dat is ontzettend flauw, zo wil je niet winnen).
AVOIDER (http://www.realitynet.org/index.php?action=arcade;sa=play;game=18)
CASTLE DEFENDER (http://www.realitynet.org/index.php?action=arcade;sa=play;game=29)
DUCK HUNT (http://www.realitynet.org/index.php?action=arcade;sa=play;game=42)

Je mag je printscreen ook naar me mailen als je niet weet hoe het te pm'en. Vraag me dan even m'n mailadres via pm (als je het nog niet hebt).

Ik zet dit ook in de post waar de subopdrachten gemeld staan.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Vieffan op 14-03-2013, 00:15:23
Ik had net met oefenen (voordat ik wist dat ik een printscreen moest maken) een best leuke score. Mijn beste score tot nu toe. als ik een printscreen maak van de ranglijst (waar de tijd van behalen staat = vandaag) mag dat dan ook?
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 14-03-2013, 00:18:25
Ik had net met oefenen (voordat ik wist dat ik een printscreen moest maken) een best leuke score. Mijn beste score tot nu toe. als ik een printscreen maak van de ranglijst (waar de tijd van behalen staat = vandaag) mag dat dan ook?
De tijd van behalen staat daarbij, dus dat mag ook. De rest van jullie mag dat ook wel, ik kijk dan enkel naar de tijd van behalen en die MOET NA donderdag 0:00 liggen om geldig te zijn. Als je al een hele hoge score in de topscores hebt staan en die niet kan evenaren, zal je dus sowieso een printscreen moeten opsturen van wat wél je hoogste score is.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 14-03-2013, 00:19:21
REGELTOEVOEGING VOOR SUBOPDRACHT 3 (Het Gevecht / De Arena): Je mag op éénzelfde dag niet dezelfde persoon meerdere keren aanvallen door er cirkeltjes omheen te lopen en telkens toe te slaan. Dus eenzelfde persoon kan per dag maximum één keer aangevallen worden. Je mag wel zoveel mogelijk verschillende tributen aanvallen uiteraard.

Deze regel is ingevoerd omdat het anders adhv bovenstaand overzicht erg makkelijk en flauw zou zijn om drie keer rond een tribuut te stappen en hem/haar telkens aan te vallen.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Vieffan op 14-03-2013, 00:29:11
Voor die duckhunt wil ik iedereen even als tip meegeven dat je snel moet zijn met het maken van je printscreen want hij gaat automatisch submitten.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: KD. op 14-03-2013, 01:34:56
Voor spel 3: ik geef nu telkens één stap door, wacht dan tot ik bevestiging krijg van jou, Robbie, en geef dan pas een volgende stap door.

Ik neem aan dat dat ook de bedoeling is?

Niet dat je in één keer alle drie de stappen doorgeeft, of zou dat ook mogen?

(edit: je schreef dat het de afgelopen avond wel mocht omdat je toen weg was, maar klopt het dat het nu gewoon weer 1 zet per keer is?)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: KD. op 14-03-2013, 02:14:16
Met spel 1 is het verhaal van het boek en de film trouwens behoorlijk herschreven!  ::oink:: ;D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 14-03-2013, 10:38:48
Met spel 1 is het verhaal van het boek en de film trouwens behoorlijk herschreven!  ::oink:: ;D
we hebben gewoon wat nieuwe hoofdpersonages >:D.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 14-03-2013, 10:39:14
Ik ga pas na het werk een up-to-date kaart posten en antwoorden op de pm's waarin jullie je verplaatsingen doorgeven, want op het werk is het moeilijk om overzicht te houden of je iets vindt/iemand raakt/etc...
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: KD. op 14-03-2013, 10:41:02
we hebben gewoon wat nieuwe hoofdpersonages >:D.

De boeken zijn al niet bepaald vrolijk, maar hier kun je een happy end echt wel vergeten.  ;D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Swifty op 14-03-2013, 13:53:33
Ooh brings back memories, Duck Hunt! Met zo'n oranje pistool voor de tv, cool  8)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Vieffan op 14-03-2013, 14:16:52
Ooh brings back memories, Duck Hunt! Met zo'n oranje pistool voor de tv, cool  8)
Ja he. Ik zag mezelf ook al weer zitten in de kelder.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: LdHmolletje op 14-03-2013, 14:29:05
Dit is overduidelijk niet mijn spel. Ik kan al zo goed als niks meer doen volgens mij... :\'( Kan ik eindelijk weer eens online, blijkt dat ik eigenlijk me niet eens had kunnen inschrijven voor tournooi 2... Maar goed, ik denk dat ik nu alle tijd heb voor tournooi 2...
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: KD. op 14-03-2013, 16:05:49
Wanneer eindigt Duck Hunt?!
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: KD. op 14-03-2013, 16:08:25
IK WIL NIET MEER! LAAT HET STOPPEN!
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Fabiann op 14-03-2013, 16:14:12
IK WIL NIET MEER! LAAT HET STOPPEN!
::rofl::

Na 3 rondes bij mij?
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: KD. op 14-03-2013, 16:15:10
zIT NU in ronde 71!
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Vieffan op 14-03-2013, 16:34:14
Hoe krijg je het voor elkaar om tijdens het spel te posten? Ik kan hem niet op pauze zetten :P
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: KD. op 14-03-2013, 16:35:08
ik ook niet! waaaaaaaaaaaaaaah
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: KD. op 14-03-2013, 16:37:00
links typen, rechts spel spelen!
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Vieffan op 14-03-2013, 16:38:44
::rofl::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: KD. op 14-03-2013, 16:39:17
echte mannen kunnen 2 dingen tegelijkertijd
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Jann op 14-03-2013, 16:39:24
Ben er net ook 3 kwartier mee bezig geweest, heb het geweer maar laten zakken toen ik Jelsirs record had gebroken. :P
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: KD. op 14-03-2013, 16:40:06
geef nooit op
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: LdHmolletje op 14-03-2013, 16:45:05
Dat Duck Hunt is neem ik aan de versie met 1 eend? Of die met 2 eenden?
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Fabiann op 14-03-2013, 16:46:55
Ben er net ook 3 kwartier mee bezig geweest, heb het geweer maar laten zakken toen ik Jelsirs record had gebroken. :P
Pffff had je niks beters te doen?!  :o
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: LdHmolletje op 14-03-2013, 16:48:23
En hoe krijg ik in hemelsnaam een printscreen van die eendenjacht? Direct na je laatste schot gaat hij immers al over op de scorelijst...
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: KD. op 14-03-2013, 16:49:14
Er komt serieus geen einde aan!
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: LdHmolletje op 14-03-2013, 16:59:06
Aan die duck hunt? Of aan een van de andere 2 spelletjes?
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: KD. op 14-03-2013, 16:59:47
DIE (89&^(*&^*)! DUCK HUNT!
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Jann op 14-03-2013, 17:05:29
Zolang je goed blijft schieten, komt er inderdaad geen einde aan.
Pffff had je niks beters te doen?!  :o
Eigenlijk wel, maar het was te aanlokkelijk om de high score te verbeteren.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 14-03-2013, 17:37:05
Dat Duck Hunt is neem ik aan de versie met 1 eend? Of die met 2 eenden?
Dat mag je zelf kiezen. Misschien verdien je sneller punten met 2 eenden. Dat weet ik niet. Your choice! :)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Swifty op 14-03-2013, 17:38:53
DIE (89&^(*&^*)! DUCK HUNT!

ja was ik ook al bang voor, vandaar mijn perfecte score van 50.000 punten, ik vond t mooi geweest ;D

als nou iedere ronde die eenden sneller vlogen of zo, dan ging je vanzelf eens af, maar nu gaat het maar door....
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 14-03-2013, 17:43:36
Het uithoudingsvermogen wordt op de proef gesteld!  ;D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Jann op 14-03-2013, 17:48:08
Ben er net ook 3 kwartier mee bezig geweest, heb het geweer maar laten zakken toen ik Jelsirs record had gebroken. :P
Correctie: het was Rats record, niet Jelsirs. En nu heeft KD een ziek record, waar ik niet eens ga proberen overheen te komen.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Lukie4 op 14-03-2013, 17:48:30
jann dat valt me tegen van je :(
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 14-03-2013, 17:49:27
echt f*ck the duck! Denk ik van, oh nu ben ik wel ruim over Jann zijn record heen, heeft KD ondertussen een nieuw record ::).
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Swifty op 14-03-2013, 17:50:47
ik ga echt niet 2,5 uur eendjes schieten als ik met 5 minuten castle defender daar de hoogste score kan krijgen ;D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Lukie4 op 14-03-2013, 17:55:58
.    KD.    1707000    Haal het niet in je hoofd dit record te verbeteren. Echt. Voor je eigen bestwil: doe het niet! Het is niet gezond.    Vandaag om 17:03:09    02h:13m:20s
2.    D*N    1012500    OMG KD ik haat jou!    Vandaag om 17:47:07    01h:22m:12s
3.    Jann    708000    poor donald    Vandaag om 15:20:54    01h:10m:01s
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Lukie4 op 14-03-2013, 17:56:11
wowsie
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Swifty op 14-03-2013, 17:59:18
Bij dat veld waar we nu rondjes lopen, krijg je het daar te horen als je geraakt wordt? Wordt er bij verteld welk nummer je raakt? Verdwijnt het cijfer van het veld van de spelers die eruit liggen?
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Vanessaa op 14-03-2013, 18:01:15
Serieus, volgens mij kan ik blij zijn dat ik in de mp zit  ::rofl::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Bjorrn op 14-03-2013, 18:01:42
je hoort het wel als je iemand raakt ja  ::jaja::
Of je het ook hoort als je zelf geraakt word weet ik niet.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Bjorrn op 14-03-2013, 18:02:18
Serieus, volgens mij kan ik blij zijn dat ik in de mp zit  ::rofl::

Ik vind dit echt een geweldig spel hoor, dus als je niet van geweldige spellen houdt, kun je blij zijn  :P
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: KD. op 14-03-2013, 18:03:21
Het rollenspel en het spelbord zijn echt fantastisch. Geweldig goed bedacht.  ::respect::

De Duck Hunt vond ik IETSJE minder.  ;D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Jann op 14-03-2013, 18:03:32
je hoort het wel als je iemand raakt ja  ::jaja::
Of je het ook hoort als je zelf geraakt word weet ik niet.
Ja, je hoort het ook als je zelf geraakt wordt :(
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Bjorrn op 14-03-2013, 18:04:28
Het rollenspel en het spelbord zijn echt fantastisch. Geweldig goed bedacht.  ::respect::

De Duck Hunt vond ik IETSJE minder.  ;D

Je bent in ieder geval zeker van een eerste plaats bij Duck Hunt  :D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: KD. op 14-03-2013, 18:05:59
Ja, je hoort het ook als je zelf geraakt wordt :(

(http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8prfmsKnQ1rx196ao1_500.gif)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 14-03-2013, 18:08:05
Op zich, met die tijd die ik heb met duck hunt vergeleken met KD, heb ik het nog best goed gedaan ::hypocriet::.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: KD. op 14-03-2013, 18:10:52
Op zich, met die tijd die ik heb met duck hunt vergeleken met KD, heb ik het nog best goed gedaan ::hypocriet::.

(http://24.media.tumblr.com/tumblr_m9ducisKNq1rtngw1o1_500.gif)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Lukie4 op 14-03-2013, 18:11:29
(http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8prfmsKnQ1rx196ao1_500.gif)

(http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ1Vn96WO_P5aEMEWE2vv9rOKXoPWs9SbmNXD_GmYwyIviZY-GuZg)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 14-03-2013, 18:11:44
Swifty, de rest heeft je vragen inmiddels beantwoord. :) Ja je hoort het als je geraakt wordt, ja je hoort het als je iemand raakt. Rest er nog één vraag: of de spelers die eruit liggen nog op de kaart staan. Ziehier het antwoord want dit is de nieuwe up-to-date kaart (voor 5 minuten ofzo waarschijnlijk):
(http://imageshack.us/a/img24/6590/standvanzaken3.jpg)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 14-03-2013, 18:12:59
6 en 12 zijn dus afgevallen.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Lukie4 op 14-03-2013, 18:15:49
6 en 12 zijn dus afgevallen.
druk bezig Robbie, als jij dit in je eentje doet:



(http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20120223025857/thehungergames/images/4/4a/Hunger-games-gamemakers.gif)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: KD. op 14-03-2013, 18:17:59
Robbie, krijgen we de uistlag/tussenstand van het eerste spel al tijdens het spel te horen, of aan het einde?

(http://25.media.tumblr.com/tumblr_mccnxyDemo1ruhurjo7_250.gif)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 14-03-2013, 18:24:00
Doe ik op het einde wel uitleggen. Het eerste spel is niet voor iedereen al gedaan. ;)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 14-03-2013, 18:26:53
Ik kreeg een vraag via pm:
Citaat
Je hebt trouwens niet besloten om het voedsel van de hoofdopdracht meer of duurder te maken, omdat waarschijnlijk iedereen genoeg heeft?
Nee, het wordt niet duurder. Sommigen zullen alles kunnen kopen, maar anderen zullen toch tekort komen.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 14-03-2013, 18:32:17
Swifty, de rest heeft je vragen inmiddels beantwoord. :) Ja je hoort het als je geraakt wordt, ja je hoort het als je iemand raakt. Rest er nog één vraag: of de spelers die eruit liggen nog op de kaart staan. Ziehier het antwoord want dit is de nieuwe up-to-date kaart (voor 5 minuten ofzo waarschijnlijk):
(http://imageshack.us/a/img24/6590/standvanzaken3.jpg)
Ik zei toch dat het voor 5 minuten was!  ;D
Nummer 4 is intussen op A5, naast nummer 5 gaan staan.
Nummer 10 is 3 vakjes omhoog op L10 gaan staan.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: LdHmolletje op 14-03-2013, 19:06:58
Het is ninderdaad top bedacht, alleen begrijp ik nu weer waarom ik werkelijk niks van dit soort spellen begrijp...
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Swifty op 14-03-2013, 19:32:25
6 en 12 zijn dus afgevallen.


aha, 2 en 7 zijn de sneaky bastards ::vergroot::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Fabiann op 14-03-2013, 19:35:56

aha, 2 en 7 zijn de sneaky bastards ::vergroot::
Dat wisten we al hoor. ;D

We weten dus niet of die zijn uitgeschakeld of krijgen we dat dan ook te horen?
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: KD. op 14-03-2013, 19:48:57
Op zich, met die tijd die ik heb met duck hunt vergeleken met KD, heb ik het nog best goed gedaan ::hypocriet::.

Ik heb het even nagerekend, maar mijn gemiddelde score per minuut is toch echt iets hoger dan die van jou (12.834 vs. 12.347: oftewel gemiddeld één zwarte eend per minuut extra), ondanks dat ik tegelijkertijd met mijn linkerhand nog in dit topic aan het posten was.  >:D  ::zweep::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: LdHmolletje op 14-03-2013, 19:59:50
Ach, ik hoop gewoon dat niemand mijn vierde plaats gaat verbeteren.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Vieffan op 15-03-2013, 11:51:40
pfff.. Ik heb geen zin om 2 uur lang duckhunt te moeten spelen.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Swifty op 15-03-2013, 12:04:07
pfff.. Ik heb geen zin om 2 uur lang duckhunt te moeten spelen.

en nog afvallen omdat toevallig jouw enige lootje eruit getrokken wordt door Robbie ;D

ik gok het er wel op hoor, dat een hoge score daar niet zo belangrijk is ;)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: MR-Brain op 15-03-2013, 12:59:11
ja was ik ook al bang voor, vandaar mijn perfecte score van 50.000 punten, ik vond t mooi geweest ;D

als nou iedere ronde die eenden sneller vlogen of zo, dan ging je vanzelf eens af, maar nu gaat het maar door....

Ik had mijn 75000 punten een stuk sneller dan jij je 50000  :P
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Swifty op 15-03-2013, 13:26:23
::hand::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: MollenvangR op 15-03-2013, 15:43:19
pfff.. Ik heb geen zin om 2 uur lang duckhunt te moeten spelen.
3 kwartier vond ik lang genoeg en toen was ik game over  ;D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: MollenvangR op 15-03-2013, 15:58:09
Avoider is trouwens een zwaar frustrerend spel  ::rofl::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Bjorrn op 15-03-2013, 16:35:44
Ik vind alle 3 de spellen nogal frustrerend  ::rofl::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Bjorrn op 15-03-2013, 17:02:30
Ben benieuwd op welke plekken iedereen nu staat in spel 3,
want nu is het gewoon een beetje gokken.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: LdHmolletje op 15-03-2013, 17:03:29
Mee eens... Bij dat ridderspel dacht ik werkelijk super te hebben gespeeld, scoor ik nog nauwelijks punten...
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 15-03-2013, 17:13:31
(http://imageshack.us/a/img708/8061/standvanzaken4.jpg)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 16-03-2013, 00:32:21
(http://imageshack.us/a/img203/1169/standvanzaken5.jpg)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: KD. op 16-03-2013, 02:51:24
Er vluchten er een paar het moeras en de jungle in.  ::rofl::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Lukie4 op 16-03-2013, 02:52:47
weten ze wel wat er gebeurd als ze de rand raken ::oink::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: KD. op 16-03-2013, 02:54:05
Ik wil het wel eens zien! Het mysterieuze krachtveld!
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Lukie4 op 16-03-2013, 03:01:13
zien of voelen ?
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: KD. op 16-03-2013, 03:08:06
zien of voelen ?

Ik kijk graag van een veilige afstand toe en sta paraat om de genadeslag uit te delen.  >:D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 16-03-2013, 11:10:04
Het is ook wel een raar gevoel dat je iemand aan het dood maken bent, maar je geen idee heeft wie het is ;D.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Fabiann op 16-03-2013, 15:01:02
Voor de liefhebber: de film is vanaf 29 maart te zien op Film1!  :D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Bjorrn op 16-03-2013, 16:33:38
Voor de liefhebber: de film is vanaf 29 maart te zien op Film1!  :D

Misschien de film maar eens gaan kijken dan  ;D
En ben ik na MM's vertrek de benjamin van de groep geworden?
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Vanessaa op 16-03-2013, 16:53:28
Ik heb de film op dvd, vorig weekend gekeken, niet afgekeken, want hij duurt zo'n 3 uur... Naja, minstens 2
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Lukie4 op 16-03-2013, 16:54:37
Ik heb de film op dvd, vorig weekend gekeken, niet afgekeken, want hij duurt zo'n 3 uur... Naja, minstens 2
142 min ;)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Vanessaa op 16-03-2013, 16:55:00
Zie, dat is bijna 2½ uur..
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Bjorrn op 16-03-2013, 16:58:45
Goed gerekend  ::ok::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Vanessaa op 16-03-2013, 17:00:11
Goed gerekend  ::ok::
Jaa, Mijdrechtse Molletjes zijn over het algemeen best slim  ::ok::
En je bent niet de benjamin Bjorrn, ik zit nog steeds in het spel heh  >:D ::vergroot::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Bjorrn op 16-03-2013, 17:02:29
Jaa, Mijdrechtse Molletjes zijn over het algemeen best slim  ::ok::
En je bent niet de benjamin Bjorrn, ik zit nog steeds in het spel heh  >:D ::vergroot::

I'm the primetime benjamin  ::boogie::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Vanessaa op 16-03-2013, 17:04:06
I'm the primetime benjamin  ::boogie::
Stoerrrrrrrr!  ::super::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 16-03-2013, 17:21:49
Voor de liefhebber: de film is vanaf 29 maart te zien op Film1!  :D
Ja, ik wil de film nu echt zien ;D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: hulpdakdekker op 16-03-2013, 17:58:56
Filmavond de 29ste doen? [hetgeen tijdje geleden idee was om irc voor te gebruiken]

Iedereen zonder Film1 heeft dan geruime tijd om 't ding te downloaden :P
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 16-03-2013, 18:08:00
Geen idee wat Film1 is, maar ik heb em op bluray, dus ach. Plus ben ik aan het boek bezig, maar gaat langzaam vooruit, want er zijn andere boeken en magazines tussen aan het komen...

UPDATE!
(http://imageshack.us/a/img546/5136/standvanzaken6.jpg)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Lukie4 op 17-03-2013, 01:48:25
jullie zijn wel allemaal ver inde hoekjes.
Schijtlijsters ::)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Nieky op 17-03-2013, 11:34:16
*Nieky snapt er niks meer van maar hoopt dat D*N eruitgaat
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 17-03-2013, 11:46:29
(http://imageshack.us/a/img441/9932/standvanzaken7.jpg)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Bjorrn op 17-03-2013, 11:49:43
Weer een speler weggespeeld  ::ok::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Lukie4 op 17-03-2013, 12:35:39
*Nieky snapt er niks meer van maar hoopt dat D*N eruitgaat
gossie possie, nieky is echt boos (en heeft waarschijnlijk een kater) ::hug::

Weer een speler weggespeeld  ::ok::
wie wie wie
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Bjorrn op 17-03-2013, 12:46:17
Nummer 11 is verdwenen van de kaart Lukie  :D
Maar wie dat is weet ik zelf ook niet  :P
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Lukie4 op 17-03-2013, 12:48:40
11 gekken getal...... kom er maar in Nieky ;D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 17-03-2013, 12:55:23
Ik ben het niet, ik ben een stalker 8)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Bjorrn op 17-03-2013, 13:30:19
Ik snap niet wat ik fout doe bij castle defender   :D
Ik schiet iedereen (behalve de monikken) heel netjes door de kop heen.
Dan zou je toch een highscore moeten hebben?
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Jann op 17-03-2013, 13:31:23
Ik snap niet wat ik fout doe bij castle defender   :D
Ik schiet iedereen (behalve de monikken) heel netjes door de kop heen.
Dan zou je toch een highscore moeten hebben?

Daar snap ik ook geen zak van  ::ohno::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Schulz op 17-03-2013, 13:31:33
Mag je wel de bisschoppen, kardinalen en Pausen door de kop schieten bij dit spel ???
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 17-03-2013, 13:32:22
Ik snap dat ook niet, maar ik zie dat anderen ook 43 minuten ofso over het spelletje doen? Bij mij is de tijd gewoon op hoor :P.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Jann op 17-03-2013, 13:36:43
Ik snap dat ook niet, maar ik zie dat anderen ook 43 minuten ofso over het spelletje doen? Bij mij is de tijd gewoon op hoor :P.
Dat is de totaaltijd van alle keren dat je het spelletje speelt lijkt mij ;)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 17-03-2013, 13:37:27
Dat is de totaaltijd van alle keren dat je het spelletje speelt lijkt mij ;)
oooooh :P
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: MollenvangR op 17-03-2013, 14:28:09
Kan iemand mij vertellen hoe je die stomme blokken het beste kan ontwijken bij Avoider  ;D Duck hunt ging prima, castle defender ook, maar Avoider..  ???
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Lukie4 op 17-03-2013, 14:33:28
oog-hand coördinatie ::)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Swifty op 17-03-2013, 15:04:13
Kan iemand mij vertellen hoe je die stomme blokken het beste kan ontwijken bij Avoider  ;D Duck hunt ging prima, castle defender ook, maar Avoider..  ???

mazzel hebben dat er een (groot) blok blijft hangen aan de wand, en dan vooral de inverse-bonus niet meer oprapen
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Jann op 17-03-2013, 15:07:06
Ik pak die inverse nooit, raak er alleen maar van in de war.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Bjorrn op 17-03-2013, 15:12:11
mazzel hebben dat er een (groot) blok blijft hangen aan de wand, en dan vooral de inverse-bonus niet meer oprapen

Daar heb ik ook profeit van gehad  ::jaja::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Daisy op 17-03-2013, 15:12:52
Avoider is echt een drama, dat lukt me gewoon niet. ::ohno::. Dat schietspel heb ik wel redelijk onder de knie. Heb de alltime high zojuist weer vebeterd. ;D

Dat bird shoot ... tsja ...
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Swifty op 17-03-2013, 15:13:31
Oeffff, Daisy, dat is wel een enorme verbetering! Dan moet ik ook weer, zucht.....  ::)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Fabiann op 17-03-2013, 15:16:02
Ik moet het maar hebben van subopdracht 1 en 3... :-\\
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: hulpdakdekker op 17-03-2013, 15:19:24
mazzel hebben dat er een (groot) blok blijft hangen aan de wand, en dan vooral de inverse-bonus niet meer oprapen

aan de wand blijft hangen? Kan dat? ???
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Swifty op 17-03-2013, 15:21:12
Oeffff, Daisy, dat is wel een enorme verbetering! Dan moet ik ook weer, zucht.....  ::)

Ik juist niet...

HDD, ja, soms lopen ze alleen maar aan de ene zijkant heen en weer. Eén keer bleef het rode blok zelfs in de hoek vastzitten bij mij. Maar t is mazzel, en t gebeurt ook niet zo snel, je moet het wel eerst ff goed doorstaan dat ze alledrie bewegen (hopen op vaak de speed-bonus)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Bjorrn op 17-03-2013, 15:26:27
Ik juist niet...

HDD, ja, soms lopen ze alleen maar aan de ene zijkant heen en weer. Eén keer bleef het rode blok zelfs in de hoek vastzitten bij mij. Maar t is mazzel, en t gebeurt ook niet zo snel, je moet het wel eerst ff goed doorstaan dat ze alledrie bewegen (hopen op vaak de speed-bonus)

Een paar dagen geleden kreeg ik die speedbonus best vaak, maar nu heb ik het idee dat ik hem helemaal niet meer krijg :)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Daisy op 17-03-2013, 15:28:15
De ene keer krijg je 'm heel vaak en de andere keer helemaal niet.

Ik zit bijna op 2000 ... het moet en zal me lukken om daar over heen te gaan.  ;D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Fabiann op 17-03-2013, 16:09:25
Robbie, moeten we onze scores nog naar je toe PM-en, of kijk je gewoon wie wat tot 19:00 uur heeft gescoord?
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 17-03-2013, 16:13:48
ohja dat moet ik niet vergeten *drama*
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Fabiann op 17-03-2013, 16:16:31
En nog een vraag: kun/moet je nu al meel/gist/water gaan kopen?
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Daisy op 17-03-2013, 16:16:54
Robbie, moeten we onze scores nog naar je toe PM-en, of kijk je gewoon wie wat tot 19:00 uur heeft gescoord?

Lijkt me via de PM, want als je al een score had staan in Arcade Games bij een spel voor het begin van de Hunger Games en je komt er deze dagen niet overheen, kan Robbie niet zien hoeveel punten je gehaald hebt. ::jaja::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Fabiann op 17-03-2013, 16:17:27
Lijkt me via de PM, want als je al een score had staan in Arcade Games bij een spel voor het begin van de Hunger Games en je komt er deze dagen niet overheen, kan Robbie niet zien hoeveel punten je gehaald hebt. ::jaja::
Dat is bij mij niet het geval, vandaar dat ik het vraag. ;)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 17-03-2013, 16:25:14
En nog een vraag: kun/moet je nu al meel/gist/water gaan kopen?
Jup, heb ik al gedaan ;).
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: LdHmolletje op 17-03-2013, 17:19:01
Ik snap niet wat ik fout doe bij castle defender   :D
Ik schiet iedereen (behalve de monikken) heel netjes door de kop heen.
Dan zou je toch een highscore moeten hebben?

Bij mij precies hetzelfde... Blijkbaar doe ik toch nog iets verkeerd waardoor sommigen zoveel punten meer hebben...
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 17-03-2013, 17:33:26
Dat is bij mij niet het geval, vandaar dat ik het vraag. ;)
Ja, iedereen aub toch via pm melden dat ik dan bij die topscores moet kijken.

Gelieve na het melden niet meer te spelen. Als ik zie dat je score op een tijdstip gemaakt is NADAT je me gemeld hebt bij de topscores te kijken, telt hij niet mee! Dat zou namelijk niet eerlijk zijn tegen over iemand die wel met printscreen moest inleveren en ook geen 2e kans meer heeft.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 17-03-2013, 17:33:44
En nog een vraag: kun/moet je nu al meel/gist/water gaan kopen?
Kan en mag.  ::jaja::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 17-03-2013, 17:34:40
(http://imageshack.us/a/img833/3471/standvanzaken8.jpg)
Jullie zien het niet, maar nummer 7 (die onzichtbaar was) is ook uitgeschakeld.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: K@ren op 17-03-2013, 17:41:22
Zijn er nog maar 4?  ::oink:: Dat gaat hard!
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Daisy op 17-03-2013, 17:42:32
Krijgen we vanavond al te horen hoeveel munten we verdiend hebben met de Arcade Games?
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 17-03-2013, 17:44:38
*D*N leeft nog ::feest::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Fabiann op 17-03-2013, 17:47:36
Krijgen we vanavond al te horen hoeveel munten we verdiend hebben met de Arcade Games?
Dat kun je zelf al ongeveer uitrekenen. Voor mij is het heel simpel: 1 munt.  ;D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: LdHmolletje op 17-03-2013, 18:27:44
Dat kun je zelf al ongeveer uitrekenen. Voor mij is het heel simpel: 1 munt.  ;D
Ik bied er 0!!! ;D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Daisy op 17-03-2013, 19:04:16
Dat kun je zelf al ongeveer uitrekenen. Voor mij is het heel simpel: 1 munt.  ;D

Tenzij je ergens een score hebt gehaald die je niet gesaved hebt.  ::) (Is mij overkomen, maar dat heb ik niet expres gedaan!)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Bjorrn op 17-03-2013, 20:05:53
Zijn er mensen die waarschijnlijk extra lootjes moeten kopen of zitten we dalijk met allemaal 1 lootje in de hoge hoed? :)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Daisy op 17-03-2013, 20:08:27
Ik denk niet veel.

Ik ben trouwens heel benieuwd wie er allemaal nog op dat bord staan.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 17-03-2013, 20:09:43
Ik ben benieuwd wie ik heb vermoord, want ik heb echt geen idee ::rofl::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Bjorrn op 17-03-2013, 21:28:39
Ben blij met die munten  ::ok::
Ma ben eigenlijk blij met alles  ::tandpastasmiley::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Bjorrn op 17-03-2013, 21:30:05
Zou Robbie een rekenfout hebben gemaakt?
Net stond de uitslag hier namelijk  ::rofl::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 17-03-2013, 21:31:42
De Arcade-spelletjes-uitslag is bekend!

Avoider:
1. K@ren: 16438
2. Swifty: 9462
3. Vieffan: 7927
4. Jann: 7039
5. KD.: 5637
6. Bjorrn: 5356
7. LdHmolletje: 4788
8. MR-Brain: 4257
9. Daisy: 3564
10. Fabiann: 3532
11. mollenvanger22: 3165
12. D*N: 1941


Castle Defender:
1. Daisy: 1830
2. Swifty: 2742
3. D*N : 2580
4. KD.: 2561
5. MR-Brain: 2516
6. Bjorrn: 2450
7. Fabiann: 2420
8. mollenvanger22: 2382
9. K@ren: 2192
10. LdGmolletje: 2186
11. Jann: 2090
12. Vieffan: 2079

Duckhunt:
1. Daisy: 2002800
2. KD.: 1707000
3. D*N: 1012500
4. Jann: 708000
5. LdHmolletje: 694000
6. Bjorrn: 545000
7. mollenvanger22: 325000
8. K@ren: 152500
9. Vieffan: 101000
10. MR-Brain: 75000
11. Swifty: 50000
12. Fabiann: 18500

Wie per spel eerst eindigde, kreeg 12 punten, de volgende 11 enz tot de laatste die 1 punt kreeg. Daarna telde ik die drie scores bij elkaar op. Als er dan gelijkspel was, keek ik naar wie het hoogst gescoord had. En zo kwam volgende rangschikking uit de bus:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 17-03-2013, 21:32:39
Zou Robbie een rekenfout hebben gemaakt?
Net stond de uitslag hier namelijk  ::rofl::
Nee, iemand naders had een 0 te weinig in zijn/haar score gezet, waar ik net achter kwam nadat i kde score had gepost. Het had nog een beetje invloed bij de laatste  5, vandaar even aangepast.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Bjorrn op 17-03-2013, 21:39:29
Nee, iemand naders had een 0 te weinig in zijn/haar score gezet, waar ik net achter kwam nadat i kde score had gepost. Het had nog een beetje invloed bij de laatste  5, vandaar even aangepast.
Ik zie het  ::ok::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 17-03-2013, 21:40:24
Avoider ging niet zo best nee ;D. Daisy heeft zich nog gewaagd aan KD zijn record met duckhunt :o.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 17-03-2013, 21:42:09
(http://www.maastrichtaktueel.nl/wp-content/uploads/2011/03/veiling.jpg)

Zoals gezegd zou er ook nog een veiling plaatsvinden. Bedoeling was om dat gaandeweg te doen, maar wegens tijdsgebrek is het er niet van gekomen. Daarom gaan de drie items nu alledrie tegelijk geveild worden.

Het bieden gebeurt in dit topic. Hoeveel extra lootjes in de bokaal heb jij voor één (of meerdere?) van volgende items over:
- 5 extra kijkcijferstemmen
- Een voordeel in de volgende aflevering (aangezien in deze aflevering niet echt een winnaar is, enkel een afvaller)
- Immuniteit voor de volgende aflevering


Post dus hier je bod en zeg waarvoor je biedt. Als iemand meer biedt dan jou, mag jij uiteraard ook weer een nieuw bod doen.

De eindtijd is morgen 18u !


Benieuwd of iemand het aandurft!  ;D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Bjorrn op 17-03-2013, 21:44:53
Ik denk dat ik hier vel te scheiterig voor ben   :(
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 17-03-2013, 21:47:59
Moeilijk, vooral die derde doet het hem....  :-\\
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Daisy op 17-03-2013, 21:50:14
Avoider ging niet zo best nee ;D. Daisy heeft zich nog gewaagd aan KD zijn record met duckhunt :o.

Toen ik er zaterdag eindelijk achter kwam wat ik moest doen  ;D ben ik er ook maar voor gaan zitten ook. Met een lamme hand maar blijven schieten en ondertussen op de Ipad een film kijken. Alleen wist ik niet hoe ik de score op moest saven, dus eerst maar een screenshot gemaakt en toen klikte ik ergens op en toen was ie weg. :o Maar gelukkig had ik het bewijs nog. ::zweet::

Nu maar even mijn munten innen en nadenken over de veiling.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Bjorrn op 17-03-2013, 21:52:00
Als er nou iemand tussenzat die al 10 lootjes extra kreeg ofzo, zou ik wel 1 lootje voor die vrijstelling over hebben, maar nu krijgt misschien wel iedereen geen extra lootjes  ::rofl::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Daisy op 17-03-2013, 21:53:21
Ik heb een vraag over de veiling. Stel, ik bied 4 lootjes voor een voordeel, en vervolgens biedt iemand anders 5 en die wint, gaan dan alleen die lootjes de bokaal in, of ook mijn 4?
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: K@ren op 17-03-2013, 21:55:01
Ik bied 1 lootje op de immuniteit.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: MollenvangR op 17-03-2013, 21:55:12
Ai die veiling is erg verleidelijk, met name immuniteit, maja wat heb je aan immuniteit als je eruit ligt? En toch ben ik geneigd de veiling in gang te zetten.. moeilijk moeilijk..  ??? K@ren is me voor.. 2 lootjes zou t volgende zijn mmz..
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Bjorrn op 17-03-2013, 21:56:11
Ai die veiling is erg verleidelijk, met name immuniteit, maja wat heb je aan immuniteit als je eruit ligt? En toch ben ik geneigd de veiling in gang te zetten.. moeilijk moeilijk..  ???

De veiling is al in gang gezet.
Dapper van je K@ren  ::ok::  :P
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: MollenvangR op 17-03-2013, 21:57:10
Okee de dood of de gladiolen.. 2 lootjes voor immuniteit en als ik eruit lig dan via deze loterij ten onder!
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: K@ren op 17-03-2013, 21:58:02
3 lootjes voor de immuniteit.  ::trots::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Go_ahead op 17-03-2013, 21:59:11
Mag er niet ook met munten op die dingen geboden worden? Dat kan er tenslotte ook voor zorgen dat je meerdere lootjes hebt?!
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Bjorrn op 17-03-2013, 22:00:27
Mag er niet ook met munten op die dingen geboden worden? Dat kan er tenslotte ook voor zorgen dat je meerdere lootjes hebt?!

Nee  ;)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: MollenvangR op 17-03-2013, 22:01:09
3 lootjes voor de immuniteit.  ::trots::
::rofl:: 4 is wel veel, als ik 4 bied, durf je dan voor 5 te gaan?  ;D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 17-03-2013, 22:02:32
Van mij mogen jullie het best nog wat hoger laten komen hoor ::hypocriet::.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Lukie4 op 17-03-2013, 22:03:12
als je lootje getrokken wordt, is er altijd nog kans dat iemand dit zegt:

(http://d22zlbw5ff7yk5.cloudfront.net/images/uncaptioned-x2LQjbq-512146e556539.gif)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: K@ren op 17-03-2013, 22:03:26
::rofl:: 4 is wel veel, als ik 4 bied, durf je dan voor 5 te gaan?  ;D

Vraag me dat nog maar een keer, morgen om 17.55 uur.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: K@ren op 17-03-2013, 22:04:18
als je lootje getrokken wordt, is er altijd nog kans dat iemand dit zegt:


wat ik me nog van de film kan herinneren is dat het einde een beetje valse spelleiding was. Ik ben dan ook bang dat er morgen nog een addertje onder het gras zit of zo.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 17-03-2013, 22:06:14
wat ik me nog van de film kan herinneren is dat het einde een beetje valse spelleiding was. Ik ben dan ook bang dat er morgen nog een addertje onder het gras zit of zo.
Maar uiteindelijk waren de kandidaten slimmer, dus ik denk dat we dat ook maar eens moeten gaan doen, een complot tegen de spelleiding >:D ;D.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: K@ren op 17-03-2013, 22:24:18
De spelleiding is sowieso al een beetje vals, want die heeft gezegd dat ik gewonnen had en nu is er dus helemaal geen winnaar.  :\'(
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: MollenvangR op 17-03-2013, 22:27:30
Vraag me dat nog maar een keer, morgen om 17.55 uur.
Ik ga er even een nachtje over slapen. Als ik beslis niet te bieden gun ik jou de kans op immuniteit :) (als er geen ander voor 4 gaat natuurlijk :P)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Daisy op 17-03-2013, 22:41:37
Hoewel ik nog geen antwoord heb op mijn vraag, ga ik toch een bod doen.

Ik wil graag 1 lootje bieden op het voordeel in het volgende spel.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Nieky op 17-03-2013, 22:52:18
* Nieky was een dagje internet aan het ontwijken vanwege sportopnames en kan het niet meer volgen....

Wat is er gebeurt in de afgelopen 6 pagina's ::)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 17-03-2013, 22:56:44
Ik heb een vraag over de veiling. Stel, ik bied 4 lootjes voor een voordeel, en vervolgens biedt iemand anders 5 en die wint, gaan dan alleen die lootjes de bokaal in, of ook mijn 4?
Alleen het winnende bod gaat de bokaal in.  ::jaja::

PS: waarschijnlijk gaan er in de laatste minuut ineens een hoop een bod plaatsen, dus: bij een gelijk bod gaat het naar degene die als eerste dat bod heeft uitgebracht!
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 17-03-2013, 22:57:30
De spelleiding is sowieso al een beetje vals, want die heeft gezegd dat ik gewonnen had en nu is er dus helemaal geen winnaar.  :\'(
JIJ hebt gezegd dat je de winnaar bent. Ik heb alleen geantwoord dat er niet echt één winnaar is. :)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 17-03-2013, 22:58:12
* Nieky was een dagje internet aan het ontwijken vanwege sportopnames en kan het niet meer volgen....

Wat is er gebeurt in de afgelopen 6 pagina's ::)
Nog wat tributen gekilde, wat muntjes gewonnen met de arcade spelletjes en nu zijn ze aan het bieden in een veiling.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: K@ren op 17-03-2013, 23:04:04
JIJ hebt gezegd dat je de winnaar bent. Ik heb alleen geantwoord dat er niet echt één winnaar is. :)


 ::ohno::




Daarmee ben ik als eerste klaar en denk ik dat ik de opdracht gewonnen heb.

Mocht dit allemaal waar zijn, dan krijg ik graag bevestiging.


Klopt helemaal! Jij gaat voor eten al geen extra lootjes moeten inleveren.


Je had gewoon niet goed gelezen wat ik je pmde.  ;D Maar later heb je idd bevestigd dat er geen winnaar was, dus ik neem je niks kwalijk hoor.  ::hug::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Nieky op 17-03-2013, 23:06:02
Nog wat tributen gekilde, wat muntjes gewonnen met de arcade spelletjes en nu zijn ze aan het bieden in een veiling.

Top :)

En D*N gaat er dan uit toch ?
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Fabiann op 17-03-2013, 23:07:02
Je had gewoon niet goed gelezen wat ik je pmde.  ;D Maar later heb je idd bevestigd dat er geen winnaar was, dus ik neem je niks kwalijk hoor.  ::hug::
Ik lees dat Robbie bevestigt dat jij denkt dat jij de opdracht gewonnen hebt. ;D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 17-03-2013, 23:14:44
Ik kreeg via pm de vraag of het grid nog geüpdatet wordt. Dat wordt ie niet, want ik lig al in bed. Maar volgens mij is er na de laatste update weinig tot niets meer bewogen.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: KD. op 18-03-2013, 01:04:47
als je lootje getrokken wordt, is er altijd nog kans dat iemand dit zegt:

Ik ben bang dat ik er, gezien mijn rol en aandeel in de slachting van spel 1, niet meer op hoef te rekenen dat iemand gaat aanbieden mijn plaats in te nemen.

 :(

(http://24.media.tumblr.com/tumblr_m9p0h2h87H1ruhurjo5_250.gif)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Swifty op 18-03-2013, 07:43:44
1 lootje voor die vijf kijkcijfers
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Fabiann op 18-03-2013, 07:55:38
1 lootje voor die vijf kijkcijfers
Alsof je die poll nog nooit hebt gewonnen, jij hebt echt alles over voor die kijkcijfers hè? ::)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Swifty op 18-03-2013, 08:03:17
Alsof je die poll nog nooit hebt gewonnen, jij hebt echt alles over voor die kijkcijfers hè? ::)
Nee, maar Daisy bood al 1 lot op t voordeel voor de volgende aflevering. Ik denk dat 5 stemmen in de kijkcijfers erbij ook een voordeel in de volgende aflevering betekent, dus hierop 1 lot bieden is goedkoper dan over het bod van Daisy heen gaan ;D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: LdHmolletje op 18-03-2013, 14:21:48
Ik wil graag 1 lootje bieden op het voordeel in het volgende spel.
Ik doe grof en ik bied 2 lootjes voor het voordeel in het volgende spel!
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: MollenvangR op 18-03-2013, 14:39:33
Ik ga voor alles of niets, YOLO en strijdend ten onder ik bied 4 lootjes voor de immuniteit, het is en blijft een loterij. K@ren, of iemand anders, ga jij voor 5?
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Swifty op 18-03-2013, 15:45:44
Dapper mannen! ::bravo::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 18-03-2013, 15:53:00
Verleidelijk om Swifty de kijcijfer stemmen niet te gunnen ::hypocriet::.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Swifty op 18-03-2013, 15:54:55
;D

be my guest  >:D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Nieky op 18-03-2013, 16:01:58
Dapper mannen! ::bravo::

en dwaas  ::ohno::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 18-03-2013, 16:02:28
Hmm, ik denk dat ik gewoon vijf extra klonen mensen ga zoeken die voor me stemmen ;D.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: MollenvangR op 18-03-2013, 16:04:58
en dwaas  ::ohno::
Niks is zeker in dit spel, ik kan er de volgende aflevering net zo hard uit liggen. En als ik met minder loten zou spelen ook. Dus alles of niets en ik gok het erop  ::jaja::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Nieky op 18-03-2013, 16:06:33
Niks is zeker in dit spel, ik kan er de volgende aflevering net zo hard uit liggen. En als ik met minder loten zou spelen ook. Dus alles of niets en ik gok het erop  ::jaja::

Beetje vertrouwen in je kwaliteiten he Mollenvanger  ;)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: MollenvangR op 18-03-2013, 16:08:43
Beetje vertrouwen in je kwaliteiten he Mollenvanger  ;)
Het deelnemersveld is ook ijzersterk he, ik ben al een aantal keer door het oog v/d naald gekropen. Verlies ik, pech, win ik heb ik ik geluk. Misschien ga ik ook wel voor 6 lootjes zelfs als iemand de 5 aandurft :P
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Jann op 18-03-2013, 16:10:54
(http://25.media.tumblr.com/ff44ab152da17c0fcb722e12f6ce47c5/tumblr_miefaxuL2P1rylak5o1_500.gif)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: KD. op 18-03-2013, 16:14:47
Hmm, ik denk dat ik gewoon vijf extra klonen mensen ga zoeken die voor me stemmen ;D.

Net als ik doe jij deze keer niet mee in die kijkcijferspoll slimmerik. Ik zou dus vooral op de 5 extra stemmen gaan bieden als ik jou was.  ::)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Swifty op 18-03-2013, 16:31:18
Net als ik doe jij deze keer niet mee in die kijkcijferspoll slimmerik. Ik zou dus vooral op de 5 extra stemmen gaan bieden als ik jou was.  ::)

Ssssssst! zo jammer dat je dit verklapt, ik had D*N die extra lootjes wel gegund :P
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Bjorrn op 18-03-2013, 16:37:28
Heb hem verwijdert  ::ok::  ::rofl::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Swifty op 18-03-2013, 16:39:33
;D ::bravo::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: MollenvangR op 18-03-2013, 16:39:33
Swifty dan moet je ook ff dat citaat verwijderen van Bjorrn  ::rofl::

Edit: heb je al gedaan :P
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Bjorrn op 18-03-2013, 16:40:42
Ik weet niet waar je het over hebt hoor  ::)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Molcrazy op 18-03-2013, 16:41:31
*MC staat te popelen om het beslissende lootje te trekken
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: MollenvangR op 18-03-2013, 16:47:00
En omdat het nog iets meer dan een uur duurt voordat de markt sluit:

 ::megafoon:: VRIJSTELLING TE KOOP, 5 LOOTJES EN HIJ IS VOOR JOU!

1 BROOD 12 MUNTEN, WIE MAAKT ME LOS!  ::megafoon::

En ik heb nog wat rekwisieten uit een eerder spel in de aanbieding:
(http://imageshack.us/a/img515/912/fruit1.jpg) (http://imageshack.us/a/img11/9932/fruit14.jpg)(http://imageshack.us/a/img221/4292/fruit5.jpg)(http://imageshack.us/a/img41/3816/fruit13.jpg)(http://imageshack.us/a/img195/6827/fruit4.jpg)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Bjorrn op 18-03-2013, 16:48:30
En omdat het nog iets meer dan een uur duurt voordat de markt sluit:

 ::megafoon:: VRIJSTELLING TE KOOP, 5 LOOTJES EN HIJ IS VOOR JOU!

1 BROOD 12 MUNTEN, WIE MAAKT ME LOS!  ::megafoon::

En ik heb nog wat rekwisieten uit een eerder spel in de aanbieding:
(http://imageshack.us/a/img515/912/fruit1.jpg) (http://imageshack.us/a/img11/9932/fruit14.jpg)(http://imageshack.us/a/img221/4292/fruit5.jpg)(http://imageshack.us/a/img41/3816/fruit13.jpg)(http://imageshack.us/a/img195/6827/fruit4.jpg)


Die moesten we opeten valsspeler  ::ohno::
En toch nog aankomen, this wat  ;)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Fabiann op 18-03-2013, 17:17:24
Ik kreeg via pm de vraag of het grid nog geüpdatet wordt. Dat wordt ie niet, want ik lig al in bed. Maar volgens mij is er na de laatste update weinig tot niets meer bewogen.
Komt ie nog voor de deadline? Want dan weet ik of ik nog iemand kan vermoorden! :D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 18-03-2013, 17:33:15
Ik ben ermee bezig.  ::jaja::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 18-03-2013, 17:34:11
(http://imageshack.us/a/img22/8785/standvanzaken9.jpg)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: K@ren op 18-03-2013, 17:43:43
Heerlijk zo'n laatste moord voor de deadline. Leuk dat je meedeed 9!  ::zwaai::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Fabiann op 18-03-2013, 17:47:56
Is 2 eigenlijk nou al dood?
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 18-03-2013, 17:48:08
Oh ik ben net thuis van school *drama* en ja KD dat wist ik, was maar een grapje :P.

Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 18-03-2013, 17:49:40
Is 2 eigenlijk nou al dood?
Nee, die leeft nog vrolijk verder.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Fabiann op 18-03-2013, 17:50:37
Nee, die leeft nog vrolijk verder.
Wat een mazzelaar, maarja die kan gelukkig nooit 12 punten halen. :-X
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 18-03-2013, 17:51:42
Nee, die leeft nog vrolijk verder.
vrolijk en onzichtbaar ;D. Hij/Zij wordt genegeerd héhé.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: K@ren op 18-03-2013, 17:52:43
Wat een mazzelaar, maarja die kan gelukkig nooit 12 punten halen. :-X

hoezo niet??
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Fabiann op 18-03-2013, 17:53:50
hoezo niet??
Diegene heeft nooit iemand kunnen aanvallen (is de tiebreaker). Dus als we met z'n 4en overblijven, krijgt diegene maximaal 9 punten. ;)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: K@ren op 18-03-2013, 17:56:04
Oh jaa ik had weer eens niet goed gelezen. Ik dacht degene die de meeste spulletjes had verzameld.  ::schaam:: Wel spannend wie er dan winnaar wordt van de andere drie.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 18-03-2013, 17:56:50
Geen zorgen, ik win niet, Met mijn slappe schild ::).
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Fabiann op 18-03-2013, 17:56:51
Ik ben vooral benieuwd welke gek op het laatste moment een bieding doet voor de veiling. ;D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Daisy op 18-03-2013, 17:58:33
Potverdorie, wie heeft mij net vermoord. Ik was zover gekomen. >:(

Ik bied ...

niks extra's, een lootje was de max voor mij. ::jaja::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: K@ren op 18-03-2013, 17:59:30
Ik ook niet. Sorry Mollenvanger  ;D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Bjorrn op 18-03-2013, 18:00:07
Geen zorgen, ik win niet, Met mijn slappe schild ::).

Omg dat was jij  :o
Jij hebt me in je eentje vermoord   ::rofl::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Swifty op 18-03-2013, 18:00:19
aantal biedingen valt me wel tegen, of wordt er op de laatste seconde gewacht?
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: MollenvangR op 18-03-2013, 18:00:31
Ik ook niet. Sorry Mollenvanger  ;D
Sorry is nergens voor nodig hoor  ??? Denk je dat ik t erg vind? :P ik neem het risico bewust hoor :)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Swifty op 18-03-2013, 18:00:52
aaah t is al zover


ik heb 5 kijkcijferstemmen ::dans::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Lukie4 op 18-03-2013, 18:01:23
ik hoop dat hier nog wel opening wordt gegeven. Wie wie heeft vermoord en zo en hoe bloederig het was. Dat plaatje van KD belooft veel !
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 18-03-2013, 18:01:52
Omg dat was jij  :o
Jij hebt me in je eentje vermoord   ::rofl::
 ::rofl:: Ik vroeg me al af wie ik aan het stalken was tot in de dood ::trots::.

Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Daisy op 18-03-2013, 18:02:12
Gefeliciteerd MV, LdH en Swifty met jullie prijs.  ::ok::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: K@ren op 18-03-2013, 18:02:21
Sorry is nergens voor nodig hoor  ??? Denk je dat ik t erg vind? :P ik neem het risico bewust hoor :)

Ik hoop dat het lot je gunstig gezind is!  :)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Swifty op 18-03-2013, 18:02:31
Die stomme nr 10 zit nog steeds in t spel, grrrrrrrr....

Wie?
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Vanessaa op 18-03-2013, 18:02:48
Heerlijk zo'n laatste moord voor de deadline. Leuk dat je meedeed 9!  ::zwaai::
Die staat linksonder...?
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 18-03-2013, 18:03:25
Die staat linksonder...?
toen nog wel héhé
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Fabiann op 18-03-2013, 18:03:46
 ::fluit::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: K@ren op 18-03-2013, 18:05:09
Ik hoorde hem nog net 'Novi God  ::oink::' zeggen voor ik zijn kop eraf hakte met mijn zwaard.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Daisy op 18-03-2013, 18:05:23
Die staat linksonder...?

K@ren heeft me na de post van dat plaatje afgemaakt. ;)

Acht, 4e is niet gek. En voor de muntjes hoefde ik het ook niet te doen, aangezien ik dankzij de Arcade Games genoeg munten had verzameld. Is dat uren eentjes schieten toch ergens goed voor geweest. :D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 18-03-2013, 18:05:51
Ik hoorde hem nog net 'Novi God  ::oink::' zeggen voor ik zijn kop eraf hakte met mijn zwaard.
Hij was Daisy hé ::rofl::.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 18-03-2013, 18:06:29
K@ren heeft me na de post van dat plaatje afgemaakt. ;)

Acht, 4e is niet gek. En voor de muntjes hoefde ik het ook niet te doen, aangezien ik dankzij de Arcade Games genoeg munten had verzameld. Is dat uren eentjes schieten toch ergens goed voor geweest. :D
5de ::fluit:: Je vergeet de onzichtbare, ik weet dat we die zouden negeren maarja ::).
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: K@ren op 18-03-2013, 18:06:56
Die stomme nr 10 zit nog steeds in t spel, grrrrrrrr....

Wie?

Karen de Koelbloedige  >:D

Hij was Daisy hé ::rofl::.

Geen idee, ik had geen idee wie iedereen was. Ik had al redelijl snel mijn eten bij elkaar en kon dus toen op de slachttoer.  ik ben zo door deze opdracht heen gemazzeld. Ik heb zelfs out of the blue de onzichtbare nummer 7 ergens neergehakt.  ;D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Swifty op 18-03-2013, 18:07:37
ik heb het idee dat er meer achter de schermen speelde dan ik dacht...



aaaah K@ren! wat een killer!
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Daisy op 18-03-2013, 18:08:44
Ach 5e ook best, maakt voor het aantal lootjes toch niet uit. ;D Waarom is één iemand onzichtbaar? Heb ik iets over het hoofd gezien, hoe kan je onzichtbaar worden?
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Fabiann op 18-03-2013, 18:09:38
Ach 5e ook best, maakt voor het aantal lootjes toch niet uit. ;D Waarom is één iemand onzichtbaar? Heb ik iets over het hoofd gezien, hoe kan je onzichtbaar worden?
Er waren 2 camouflages te verkrijgen in plaats van een wapen.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 18-03-2013, 18:09:48
Ach 5e ook best, maakt voor het aantal lootjes toch niet uit. ;D Waarom is één iemand onzichtbaar? Heb ik iets over het hoofd gezien, hoe kan je onzichtbaar worden?
Dat was één van de wapens, 2 en 7 hadden de camouflage gepakt en waren dus niet zichtbaar. 7 is door Karen uitgeschakeld maar 2 sneakte nog ergens rond :P.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Daisy op 18-03-2013, 18:11:33
Dat was één van de wapens, 2 en 7 hadden de camouflage gepakt en waren dus niet zichtbaar. 7 is door Karen uitgeschakeld maar 2 sneakte nog ergens rond :P.

Op die manier.

Volgens mij gaan er best veel mensen met 1 lootje in de bak. Zouden er nog mensen zijn die extra lootjes in de bak moeten doen om hun voedseltarget te halen? Kunnen er niet veel zijn denk ik.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: LdHmolletje op 18-03-2013, 18:13:17
Gefeliciteerd MV, LdH en Swifty met jullie prijs.  ::ok::
Nu alleen hopen dat ik net niet het verliezende lootje heb...

Volgens mij gaan er best veel mensen met 1 lootje in de bak. Zouden er nog mensen zijn die extra lootjes in de bak moeten doen om hun voedseltarget te halen? Kunnen er niet veel zijn denk ik.
Ik heb net genoeg verdiend voor mijn brood...
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: K@ren op 18-03-2013, 18:13:43

Volgens mij gaan er best veel mensen met 1 lootje in de bak. Zouden er nog mensen zijn die extra lootjes in de bak moeten doen om hun voedseltarget te halen? Kunnen er niet veel zijn denk ik.

Dat zullen we wel in het journaal horen denk ik.  :)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: MollenvangR op 18-03-2013, 18:14:22
Ik ben benieuwd of iemand van de gokkers 'het lootje' gaat leggen :P
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: LdHmolletje op 18-03-2013, 18:17:17
Ik ben benieuwd of iemand van de gokkers 'het lootje' gaat leggen :P
Hopelijk niet! ::hypocriet::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Bjorrn op 18-03-2013, 18:19:17
Ik ben benieuwd of iemand van de gokkers 'het lootje' gaat leggen :P

Ben benieuwd of jij het lootje gaat leggen  ;)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: MollenvangR op 18-03-2013, 18:21:30
Ben benieuwd of jij het lootje gaat leggen  ;)
Wie weet.. stel dat t gebeurt zal ik na afloop mijn exacte gedachte achter deze keuze delen (hoewel ik al een deel in dit topic heb vermeld) Wie niet waagt...
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 18-03-2013, 18:23:04
Wie weet.. stel dat t gebeurt zal ik na afloop mijn exacte gedachte achter deze keuze delen (hoewel ik al een deel in dit topic heb vermeld) Wie niet waagt...
die wint ;D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Jann op 18-03-2013, 18:24:04
Zouden er nog mensen zijn die extra lootjes in de bak moeten doen om hun voedseltarget te halen?
  ::zwaai::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Bjorrn op 18-03-2013, 18:24:18
Als jij eruit gaat mollenvanger, dan is het wie niet waagt die wint en wie wel waagt verliest  ::)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 18-03-2013, 19:00:05
Overigens nog een blooper:
Ik had oorspronkelijk ook immuniteit voor dit spel in de veiling zitten.  ;D


Gelukkig kwam ik tot het besef dat het dan niets uit maakt en je 5 triljard lootjes kon bieden als je dan toch immuniteit had.  :)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: LdHmolletje op 18-03-2013, 19:20:38
Ik ben benieuwd of iedereen het door had gehad dat bieden oneindig door had kunnen gaan!
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Fabiann op 18-03-2013, 19:25:47
Had wel gekund als degene die een bieding daarop deed sowieso de lootjes zou krijgen die zij inzet, ondanks dat dit dan niet het laatste bod zou zijn.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 18-03-2013, 19:26:30
De laatste stand van zaken:
(http://imageshack.us/a/img28/8785/standvanzaken9.jpg)

Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet heb bijgehouden wie wie aangevallen heeft, enkel punten in een excel file gezet als je iemand aan viel en als je aangevallen werd. Als het goed is hebben jullie zelf wel ontvangen welk nummer jou aanviel etc.
De eerste twee afvallers vielen tegelijk af door een finale zwaai van, ik denk nummer 10. Nummer 12 wist nog wel een halve emmer water mee te graaien:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

De derde afvaller werd...
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

De vierde had verschillende aanvallen overleefd omdat hij een schild had genomen en heeft zo ook een halve emmer water bij elkaar kunnen sparen:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

De vijfde heeft koelbloedig gestreden en zeker vijf keer mensen aangevallen, maar helaas sneuvelde hij zelf, toch nog met een halve emmer water op zak:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

De zesde had geen wapen en heeft dus niemand aangevallen, maar onderweg wel 4 kopermunten gevonden. Hij werd 4 keer door nummer 5 aangevallen en dat werd hem fataal:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

De zevende heeft lange tijd onzichtbaar rondgedwaald door de camouflage te kiezen. Ze heeft niemand aangevallen, maar onderweg wel meel gevonden:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

De achtste werd vandaag nog koud gemaakt. Ze trok het veld in zonder wapen en vond 2 kopermunten en stond lang genoeg in de rivier voor een halve emmer water..
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Blijven er dus nog vier over, waarvan nummer 2 onzichtbaar heeft rondgelopen met zijn camouflage. Hij raapte onderweg 5 munten op en heeft dacht ik ook graan en een halve emmer water meegenomen:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Dus bleven D*N, Fabiann en K@ren nog over. En ik moet tot mijn grote schaamte bekennen dat ik ergens de tel kwijt geraakt ben. Mochten jullie zelf in jullie pm's nog kunnen zien hoe vaak jullie iemand geraakt hebben, laat het me dan aub weten. Ik heb wel een richtlijn, want heb ze wel bijgehouden, maar als ik alle aanvallen op tel en ik tel elke keer iemand aangevallen geweest is op, dan kom ik niet op hetzelfde uit, dus heb ik ergens een paar puntjes vergeten zetten.  :-[ :-X ::niet-ok::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Swifty op 18-03-2013, 19:32:16
Mooi overzicht Robbie.

Moeten we nog zeggen, ik heb zoveel muntjes en ik koop dat en dat? Volgens mij kom ik net 1 muntje tekort :(
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Fabiann op 18-03-2013, 19:34:24
Sorry, Swifty en MR-Brain, dat ik jullie heb omgebracht... ::sorry::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: KD. op 18-03-2013, 19:35:25
Mooi Robbie, dit was een prachtig spel! ::ok::

Wat een mazzelaar, maarja die kan gelukkig nooit 12 punten halen. :-X

Hoezo mazzelaar? Buiten de gevechten blijven is ook gewoon een strategie. Ik heb zorgvuldig mijn route gekozen om dat te bereiken. :P
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Daisy op 18-03-2013, 19:37:23
Mooi overzicht Robbie! ::ok::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 18-03-2013, 19:38:10
Ik heb mollenvanger niet gedood maar bjorrn robbie ;). mollenvanger is gesneuveld door Karen.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 18-03-2013, 19:38:55
Mooi overzicht Robbie.

Moeten we nog zeggen, ik heb zoveel muntjes en ik koop dat en dat? Volgens mij kom ik net 1 muntje tekort :(
Nee, ik reken het wel uit voor iedereen. Velen hebben zelf gaandeweg al vanalles gekocht, wat wel handig was, bespaarde me het rekenwerk (al heb ik het toch maar nagerekend :) ) maar ik ga het zo meteen zelf eens uittellen. Dan mezelf filmen dat ik het lootje trek, er een journaal van maken (het filmpjesmaakding werkt weer, bewijs: zie dit ding dat ik voor een ander online spel als opdracht heb gemaakt en ik immuniteit mee heb gewonnen  8)  (http://youtu.be/OXU67dy9gSc))
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Daisy op 18-03-2013, 19:40:39
Mooi dat we weer een Journaal krijgen! ::bravo::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 18-03-2013, 19:40:47
Ik heb mollenvanger niet gedood maar bjorrn robbie ;). mollenvanger is gesneuveld door Karen.
Oh ja, ik weet niet waarom maar ik haal CONSTANT mollenvanger en bjorrn door elkaar. Heb hele tijd Bjorrn zitten te verschuiven als mollenvanger zijn moves doorgaf en dan dacht ik 'Hè?! Die kán zo helemaal niet bewegen, snapt ie het nou nog niet?!" en dan stond ik op het punt een pm te sturen en besefte ik telkens weer 'Oh... ik heb Bjorrn verschoven ipv mollenvanger..."
En andersom.

Ik word oud.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 18-03-2013, 19:41:48
Journaal ::bravo::

Sorry, Swifty en MR-Brain, dat ik jullie heb omgebracht... ::sorry::
Ga dat maar uitleggen bij hun begrafenis ;D.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: MollenvangR op 18-03-2013, 19:42:20
Oh ja, ik weet niet waarom maar ik haal CONSTANT mollenvanger en bjorrn door elkaar. Heb hele tijd Bjorrn zitten te verschuiven als mollenvanger zijn moves doorgaf en dan dacht ik 'Hè?! Die kán zo helemaal niet bewegen, snapt ie het nou nog niet?!" en dan stond ik op het punt een pm te sturen en besefte ik telkens weer 'Oh... ik heb Bjorrn verschoven ipv mollenvanger..."
En andersom.

Ik word oud.
Dat komt mij niet zo slecht uit als ik straks het spel wellicht moet verlaten  ;D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: NextGP op 18-03-2013, 19:44:13
Citaat van: Robbieazerty
  en ik immuniteit mee heb gewonnen  8)

Geen immuniteit, maar dat maakt niet uit, je had wel gewonnen  :P Het gaat erom dat het journaal weer terug komt  ::bravo::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 18-03-2013, 19:47:08
Geen immuniteit, maar dat maakt niet uit, je had wel gewonnen  :P Het gaat erom dat het journaal weer terug komt  ::bravo::
Nee, hij zorgde er alleen voor dat ik een op de tweede plaats kwam ;D. Dat is natuurlijk net zoiets onwaarschijnlijks als immuniteit winnen ::)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 18-03-2013, 19:48:31
De top drie is zo goudeerlijk geweest om me hun aanvallen door te geven. En nu heb ik dus een echte top drie ipv een gelijkspel zoals het in mijn excel stond.

Met 4 aanvallen eindigde dit tribuut op de derde plaats:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

De top 2 had maar één aanval verschil! De ene had er 5, de andere 6.

Met 5 kills eindigde op de tweede plaats:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)


De verdiende munten:
K@ren: 12
Fabiann: 11
D*N: 10
KD.: 9
Daisy: 8
Vieffan: 7
mollenvanger22: 6
Bjorrn: 5
MR-Brain: 4
Swifty: 3
Jann & LdHmolletje: 2


Zo meteen ook de uitslag van het rollenspel!
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 18-03-2013, 19:49:29
Geen immuniteit, maar dat maakt niet uit, je had wel gewonnen  :P Het gaat erom dat het journaal weer terug komt  ::bravo::
O hnee, da's waar, immuniteit heb ik met die andere opdracht gewonnen.

Want ja... ik win ALLES!!!!!  >:D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 18-03-2013, 19:51:03
Ik ben iig blij dat ik zowel subopdracht 1 als subopdracht 3 heb overleefd ::zweet::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: grasisgroen op 18-03-2013, 19:53:25
nog naar gedroomd?
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 18-03-2013, 20:03:29
nog naar gedroomd?
::jaja:: een nachtmerrie dat Swifty mij zou doodslaan tegen de muur :\'(.
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 18-03-2013, 20:11:06
Het rollenspel:
KD. was:
(http://imageshack.us/a/img707/9130/catoidcard.png)
Cato (District 2):
- Geef Marvel een speer -> GESLAAGD = 5 kopermunten
- Post met Clove dezelfde goudklomp om je district te eren -> GESLAAGD = 5 kopermunten
- Als Peeta vermoord wordt, verdien je 5 kopermunten -> GESLAAGD

D*N was:
(http://imageshack.us/a/img15/8810/cloveidcard.png)
Clove (District 2):
- Geef Glimmer een zweep -> GESLAAGD = 5 kopermunten
- Post met Cato dezelfde goudklomp om je district te eren -> GESLAAGD = 5 kopermunten
- Als Katniss vermoord wordt, verdien je 5 kopermunten -> GESLAAGD

Vieffan was:
(http://imageshack.us/a/img43/27/foxfaceidcard.png)
Foxface (District 5):
- Geef Katniss pijl en boog -> GESLAAGD = 5 kopermunten
- Post met Twine dezelfde bliksemschicht om je district te eren -> GESLAAGD = 5 kopermunten
- Als Kyra vermoord wordt, verdien je 5 kopermunten -> GESLAAGD

Daisy was:
(http://imageshack.us/a/img195/4571/glimmeridcard.png)
Glimmer (District 1):
- Geef Cato een knots -> dood voordat het wapen verstuurd kon worden
- Post met Marvel hetzelfde juweel om je district te eren -> GESLAAGD = 5 kopermunten
- Als Rue vermoord wordt, verdien je 5 kopermunten -> MISLUKT

Bjorrn was:
(http://imageshack.us/a/img248/3671/katnisseverdeenidcard.png)
Katniss Everdeen (District 12):
- Geef Rue een katapult -> dood voordat het wapen verstuurd kon worden
- Post met Peeta hetzelfde steenkool om je district te eren -> GESLAAGD = 5 kopermunten
- Als Clove vermoord wordt, verdien je 5 kopermunten -> MISLUKT

LdHmolletje was:
(http://imageshack.us/a/img854/1097/kyraidcard.png)
Kyra (District 9):
- Geef Twine een schild -> dood voordat het wapen verstuurd kon worden
- Post met Parker hetzelfde graan om je district te eren -> GESLAAGD = 5 kopermunten
- Als Foxface vermoord wordt, verdien je 5 kopermunten -> MISLUKT

Fabiann was:
(http://imageshack.us/a/img12/6506/marvelidcard.png)
Marvel (District 1):
- Geef Clove een bijl -> GESLAAGD = 5 kopermunten
- Post met Glimmer hetzelfde juweel om je district te eren -> GESLAAGD = 5 kopermunten
- Als Thresh vermoord wordt, verdien je 5 kopermunten -> MISLUKT

mollenvanger22 was:
(http://imageshack.us/a/img685/4456/parkeridcard.png)
Parker (District 9):
- Geef Foxface een zweep -> GESLAAGD = 5 kopermunten
- Post met Kyra hetzelfde graan om je district te eren -> GESLAAGD = 5 kopermunten
- Als Twine vermoord wordt, verdien je 5 kopermunten -> GESLAAGD

Jann was:
(http://imageshack.us/a/img94/7338/peetamellarkidcard.png)
Peeta Mellark (District 12):
- Geef Kyra een dolk -> dood voordat het wapen verstuurd kon worden
- Post met Katniss hetzelfde steenkool om je district te eren -> GESLAAGD = 5 kopermunten
- Als Cato vermoord wordt, verdien je 5 kopermunten -> MISLUKT

K@ren was:
(http://imageshack.us/a/img266/5982/rueidcard.png)
Rue (District 11):
- Geef Parker een kruisboog -> GESLAAGD = 5 kopermunten
- Post met Thresh hetzelfde akker om je district te eren -> GESLAAGD = 5 kopermunten
- Als Glimmer vermoord wordt, verdien je 5 kopermunten -> GESLAAGD

Swifty was:
(http://imageshack.us/a/img585/3392/threshidcard.png)
Thresh (District 11):
- Geef Peeta dynamiet -> dood voordat het wapen verstuurd kon worden
- Post met Rue hetzelfde akker om je district te eren -> GESLAAGD = 5 kopermunten
- Als Marvel vermoord wordt, verdien je 5 kopermunten -> MISLUKT

MR-Brain was:
(http://imageshack.us/a/img542/8876/twineidcard.png)
Twine (District 5):
- Geef Thresh een harnas -> GESLAAGD = 5 kopermunten
- Post met Foxface dezelfde bliksemschicht om je district te eren -> GESLAAGD = 5 kopermunten
- Als Parker vermoord wordt, verdien je 5 kopermunten -> MISLUKT
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 18-03-2013, 20:16:01
Trouwens, waren de karakters helemaal geloot? ::)

D*N vind het toevallig dat ie een meisje is, die ook nog een b*tch is ;D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: LdHmolletje op 18-03-2013, 20:20:47
Wow, wat een munten! ::rofl::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 18-03-2013, 20:23:17
Trouwens, waren de karakters helemaal geloot? ::)

D*N vind het toevallig dat ie een meisje is, die ook nog een b*tch is ;D
Allemaal geloot ja.  ;D
Het is meant to be!
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Lukie4 op 18-03-2013, 20:25:23
ooooh die lieve Rue heeft gewonnen ::bravo::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 18-03-2013, 20:28:21
DUS:

totaal munten:
KD.: 40
K@ren: 36
D*N: 33
mollenvanger22: 28
Daist: 27
Vieffan: 24
Fabiann: 22
MR-Brain: 19
Swifty: 18
Bjorrn: 17
Jann: 13
LdHmolletje: 11

Iedereen kon, door de munten en door dingen die hij/zij in de arena bij elkaar heeft verzameld, brood en een volle emmer water kopen, behavle...

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)


Tijd voor de loting!!

(ik ga nu dus lootjes schrijven, gekke kleren aantrekken (want dat had die effie ook, maar verwacht niet te veel want ik heb geen tijd, mezelf filmen terwijl ik een lootje trek (jullie moeten me maar vertrouwen dat ik het eerlijk doe en niet zolang film tot ik iemand eruit heb die ik eruit wil ofzo  :P ) uploaden op de pc, muziekje onder gooien, uploaden op youtube en hier poten, dus tot 22u ofzo!  ::zwaai:: )
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Lukie4 op 18-03-2013, 20:29:32
en hier poten, dus tot 22u ofzo!  ::zwaai:: )

ik weet wie er uit gaat  ::joehoe::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Fabiann op 18-03-2013, 20:30:51
Pfoe, slechts een kans van 1 op 27 dat ik eruit lig, zou toch goed moeten komen! :D

Succes Swifty, Mollenvanger22, Jann en LdHmolletje! >:D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: MollenvangR op 18-03-2013, 20:31:04
Wow.. Jann nu hebben wij evenveel lootjes, LdH had ook een bod gedaan toch op iets? Dus 2 + 2 extra en Had Swifty ook niet ergens op geboden? Het wordt alsmaar spannender nu
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 18-03-2013, 20:31:28
ooooh die lieve Rue heeft gewonnen ::bravo::
Nee, het is evil Cato >:D.

 :o Heeft Robbie iemand die hij er graag uit wilt?
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Lukie4 op 18-03-2013, 20:32:08
Karen won toch ?
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 18-03-2013, 20:33:36
DUS:

totaal munten:
KD.: 40
K@ren: 36
D*N: 33
mollenvanger22: 28
Daist: 27
Vieffan: 24
Fabiann: 22
MR-Brain: 19
Swifty: 18
Bjorrn: 17
Jann: 13
LdHmolletje: 11
KD staat toch bovenaan? :P

Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Lukie4 op 18-03-2013, 20:34:00
je krijgt gelijk ::jaja::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 18-03-2013, 20:40:35
je krijgt gelijk ::jaja::
Altijd ::trots::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Lukie4 op 18-03-2013, 20:42:06
ik zei niet dat je gelijk had hè ;)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 18-03-2013, 20:49:37
ik zei niet dat je gelijk had hè ;)
(http://img849.imageshack.us/img849/7848/logicflawed.jpg) (http://imageshack.us/photo/my-images/849/logicflawed.jpg/)

Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Lukie4 op 18-03-2013, 20:52:20
(http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSC9qvfPVw-Mad0Rz1Id3jN_f6wu2T4_W19b0JZh1pyUS4mMx73Hw)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Vieffan op 18-03-2013, 20:57:12
Ik heb een slecht voorgevoel
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 18-03-2013, 21:04:35
De naam is geloot... ik ga nu uploaden naar m'n pc en er iets van maken...
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 18-03-2013, 21:08:28
oh god, I can't take it anymore

(http://img715.imageshack.us/img715/5512/youroncoke.gif) (http://imageshack.us/photo/my-images/715/youroncoke.gif/)

ik ga gifjes posten om ycaris misselijk te maken tegen de stresss
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Jann op 18-03-2013, 21:10:01
Ik heb een slecht voorgevoel
(http://24.media.tumblr.com/250339889393603180bee9a3e8d55586/tumblr_mjofouVYGb1s8sbmeo1_500.gif)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: hulpdakdekker op 18-03-2013, 21:11:15
AHA!! Dus Jann is toch een meisje ::vergroot::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Bjorrn op 18-03-2013, 21:19:39
Er zit maar een lootje van mij in maar toch ben ik supernerveus  :-\\
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: MollenvangR op 18-03-2013, 21:25:10
Er zit maar een lootje van mij in maar toch ben ik supernerveus  :-\\
Kan je nagaan hoe Jann, Swifty Ldh en ik ons voelen  ;D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: LdHmolletje op 18-03-2013, 21:25:28
Grappig... Ik heb meer lootjes erin, en ik ben helemaal niet zenuwachtig. Misschien omdat ik me al een beetje heb neergelegd bij een eventueel middagprogramma...
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: MollenvangR op 18-03-2013, 21:26:31
De naam is geloot... ik ga nu uploaden naar m'n pc en er iets van maken...
Spannend...  :o  ::zweet:: mag ik vast mijn afscheidsbiecht schrijven? :P
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: MollenvangR op 18-03-2013, 21:27:26
Grappig... Ik heb meer lootjes erin, en ik ben helemaal niet zenuwachtig. Misschien omdat ik me al een beetje heb neergelegd bij een eventueel middagprogramma...
Ja ik ook hoor, heb zelf de gok gewaagd, maar ik dacht dat bovenstaande opmerking over jou mij Jann en Swifty goed was voor het groepsgevoel :P
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Nieky op 18-03-2013, 21:27:50
Nu krijgen we zeker een ellenlange uiteenzetting over je gok die goed danwel slecht uitpakte ::)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 18-03-2013, 21:28:23
wat zijn we allemaal zielig ::pinokkio::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Lukie4 op 18-03-2013, 21:29:12
doet hij 2 uur over ;D

Kom op mollenvangert niet zo fatalistisch doen jongen. Je bent Tdietz toch niet?
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: MollenvangR op 18-03-2013, 21:29:34
Nu krijgen we zeker een ellenlange uiteenzetting over je gok die goed danwel slecht uitpakte ::)
Die is voor de biechtkamer  ;D Maar belangrijk daarbij is wel dat ik er 2 uur over ga doen om m te schrijven  ::)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 18-03-2013, 21:30:05
doet hij 2 uur over ;D

Kom op mollenvangert niet zo fatalistisch doen jongen. Je bent Tdietz toch niet?
::rofl:: En dat mensen, noemen we dus twee vliegen in één klap ;D.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Jann op 18-03-2013, 21:30:13
doet hij 2 uur over ;D

Kom op mollenvangert niet zo fatalistisch doen jongen. Je bent Tdietz toch niet?
 ::rofl::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: MollenvangR op 18-03-2013, 21:30:17
doet hij 2 uur over ;D

Hey steel je eigen grappen! :P (zie bovenstaande post, die inmiddels niet meer bovenstaand is..) Ik dacht ik maak m zelf voordat Lukie m maakt! ;)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Lukie4 op 18-03-2013, 21:31:09
ik was eerder  :P
::rofl:: En dat mensen, noemen we dus twee vliegen in één klap ;D.
en ik hou van allebei hoor :)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 18-03-2013, 21:31:56
en ik hou van allebei hoor :)
Ik ook ::love::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Nieky op 18-03-2013, 21:32:48
Ze zijn allebei voor psv dus ik ook  ::love::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Lukie4 op 18-03-2013, 21:33:33
Tdietz is voor dat ploegje uit Amsterdam hoor.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 18-03-2013, 21:38:01
Tdietz is voor dat ploegje uit Amsterdam hoor.
doet er niet toe ::love::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 18-03-2013, 21:38:15
Hij is aan het producen, dus zodadelijk gaat ie uploaden.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Bjorrn op 18-03-2013, 21:39:07
Hij is aan het producen, dus zodadelijk gaat ie uploaden.

Spannend man  :D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Daisy op 18-03-2013, 21:39:13
Hier nog een nerveus persoon. ;D

 ::zwaai::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 18-03-2013, 21:39:21
Ik heb geen idee wat dat betekend :\'(
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Bjorrn op 18-03-2013, 21:40:51
Ik heb geen idee wat dat betekend :\'(

Google het maar
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Swifty op 18-03-2013, 21:41:04
oeh, vind t toch wel spannend nu...


vier lootjes, tegen 27 in totaal

was mijn berekening vanmiddag toch goed dus MV ;D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 18-03-2013, 21:42:00
Het gaat lekker traag. Na 5 minuten is ie 15% ver...
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 18-03-2013, 21:43:01
Google het maar
Google is een betweter, die vraag ik niets meer
was mijn berekening vanmiddag toch goed dus MV ;D
HET IS EEN COMPLOT :o ::)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: MollenvangR op 18-03-2013, 21:44:06
Google is een betweter, die vraag ik niets meer HET IS EEN COMPLOT :o ::)
En om Swifty te helpen ben ik voor de vrijstelling gegaan  ;D  ::)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Swifty op 18-03-2013, 21:45:50
HET IS EEN COMPLOT :o ::)

Ik was MV aan t bewerken om Fabiann te backstabben, hij was de enige die de strijd tussen Fabiann en mij kon beslissen, maar hij deed t niet :(

tot zover mijn complot met MV dus :P
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Nieky op 18-03-2013, 22:08:01
Zou het niet ontzettend spanningsverhogend zijn als Robbie 1 voor 1 lootjes trekt die het NIET worden  ::rofl::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 18-03-2013, 22:08:41
Ik was MV aan t bewerken om Fabiann te backstabben, hij was de enige die de strijd tussen Fabiann en mij kon beslissen, maar hij deed t niet :(

tot zover mijn complot met MV dus :P
still counts ;D.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Bjorrn op 18-03-2013, 22:09:18
Het zou spannender zijn als Robbie offline ging en ons in spanning achter liet.
Wacht, dat doet ie ook  :o
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: MollenvangR op 18-03-2013, 22:13:21
Het zou spannender zijn als Robbie offline ging en ons in spanning achter liet.
Wacht, dat doet ie ook  :o
Daar issie weer!  ::jaja::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: LdHmolletje op 18-03-2013, 22:13:32
Ik hoop dat het het komende half uur nog lukt, anders zie ik het morgenmiddag wel...
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Nieky op 18-03-2013, 22:15:35
 :\'(
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Schulz op 18-03-2013, 22:15:58
 :\'( :\'( :\'(
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Nieky op 18-03-2013, 22:16:20
Zoals Lukie zou zeggen : Stom spel is het toch
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Lukie4 op 18-03-2013, 22:20:30

 :\'( :\'( :\'(   :\'( :\'( :\'(
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 18-03-2013, 22:20:43
 :\'( :\'( ::pinokkio::

Ligt het aan mij, of word robbie elke aflevering enger? ;D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Bjorrn op 18-03-2013, 22:20:52
 :\'(  ::hug::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 18-03-2013, 22:21:58
 ::hug::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Lukie4 op 18-03-2013, 22:22:18
nouuuuuuu ik wil in ieder geval niet weten waarom hij zo'n masker thuis heeft ;D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Nieky op 18-03-2013, 22:22:33
Ik denk dat de mensen in MT wel balen :P.... Sterke speler erbij... Zeker als je weet welk spel gaat komen  ::hypocriet::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Lukie4 op 18-03-2013, 22:22:58
jeopardy ?
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 18-03-2013, 22:23:43
jeopardy ?
(http://media.tumblr.com/tumblr_ltvyi9DXGo1qjokxe.gif)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Nieky op 18-03-2013, 22:24:10
 ::rofl::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Daisy op 18-03-2013, 22:25:02
jeopardy ?

Of de Zwakste Schakel ::)

Gelukkig zijn die uren Duck Hunt niet voor niets geweest.  ::zweet::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 18-03-2013, 22:25:16
PROTEST ::megafoon::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Vieffan op 18-03-2013, 22:25:35
Geweldigde aflevering weer. Vooral het einde als hij de superman move doet met de cape xD.

Jammer
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Jann op 18-03-2013, 22:27:51
Lag echt vlak bij dat filmpje  ::rofl:: toen hield ik het niet meer uit van de zenuwen  :o en toen kwam mijn naam  :\'(
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Daisy op 18-03-2013, 22:28:13
 ::hug::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Nieky op 18-03-2013, 22:29:10
Lag echt vlak bij dat filmpje  ::rofl:: toen hield ik het niet meer uit van de zenuwen  :o en toen kwam mijn naam  :\'(

Lag echt vlak ?

is dat vlaams ?
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 18-03-2013, 22:29:41
Lag echt vlak ?

is dat vlaams ?
Nep-Limburgs ::pinokkio::
Lag echt vlak bij dat filmpje  ::rofl:: toen hield ik het niet meer uit van de zenuwen  :o en toen kwam mijn naam  :\'(
Je bent er wel op een mooie manier uitgegaan in ieder geval ;D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: MollenvangR op 18-03-2013, 22:31:16
:( Jammer Jann  ::hug:: Heel veel succes in MT! Het was gewoon 'evil' Robbie in het filmpje :P
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Lukie4 op 18-03-2013, 22:31:54
Trouwens jammer dat we die 2 uur durende biecht niet krijgen ::pinokkio::  mv22 ;D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Nieky op 18-03-2013, 22:32:07
Ja ik blijf ervoor wakker
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 18-03-2013, 22:33:47
Trouwens jammer dat we die 2 uur durende biecht niet krijgen ::pinokkio::  mv22 ;D
Blijf kijken..... tot na de commercial break ;D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: MollenvangR op 18-03-2013, 22:33:53
Trouwens jammer dat we die 2 uur durende biecht niet krijgen ::pinokkio::  mv22 ;D
Ja hallo heb net t filmpje gekeken, moet nu nog beginnen schrijven he  ;D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Jann op 18-03-2013, 22:34:12
Lag echt vlak ?

is dat vlaams ?
Hmm, misschien Den Helders of iets binnen mijn familie, kan het ook niet vinden op google, maar met 'vlak liggen' bedoel ik hetzelfde als in een deuk liggen.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Swifty op 18-03-2013, 22:34:54
Oooooh wat maak je het afgrijselijk spannend Robbie!


Maar erg spijtig Jann :( :(


::hug::



(en wat een opluchting, pfieuw)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: grasisgroen op 18-03-2013, 22:39:22
Jammer, Jann ::hug::  Ik lag plat ;)  bij het Journaal,vooral door d etekst.Het was superspannend gefilmd, maar dan hoor je ineens: 5 strafpunten voor LdHmolletje  ::rofl:: voor een halve emmer water  ???  ::rofl::  ::rofl::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: LdHmolletje op 18-03-2013, 22:41:24
Jammer Jann, maar heel veel succes in het middagprogramma!

Ik had trouwens 5 lootjes in totaal...
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Robbieazerty op 18-03-2013, 22:46:32
Het was superspannend gefilmd, maar dan hoor je ineens: 5 strafpunten voor LdHmolletje  ::rofl:: voor een halve emmer water  ???  ::rofl::  ::rofl::
;D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: KD. op 18-03-2013, 22:51:14
Geniaal filmpje weer. Sjongejonge, wat weet je die loting lang te rekken. Het leek de Duck Hunt wel.  ;D


Jammer,
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: KD. op 18-03-2013, 23:04:56
Allemaal geloot ja.  ;D
Het is meant to be!

Ah, dus het was ook toeval dat ik de bad guy was?  ;D Ik vond het wel leuk om als bad guy de hoofdpersonen te vermoorden.  ;D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 18-03-2013, 23:09:00
Ah, dus het was ook toeval dat ik de bad guy was?  ;D Ik vond het wel leuk om als bad guy de hoofdpersonen te vermoorden.  ;D
Ik ook wel als HeadB*tch  ;D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Fabiann op 19-03-2013, 02:25:33
Jammer Jann! ::hug::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: NextGP op 19-03-2013, 08:19:59
Jammer Jann! En respect voor het filmpje Robbie  ::respect::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Fabiann op 29-03-2013, 22:52:51
Wat een geweldige film! ::bravo::

Ook zo grappig omdat ik steeds moest denken aan ons. ;D

Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Daisy op 29-03-2013, 22:53:45
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Lukie4 op 29-03-2013, 22:54:39
wie was jij daisy ?
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 29-03-2013, 22:56:45
wie was jij daisy ?
Glimmer, dat vond ik ook de meest gruwelijke dood eigenlijk om te zien.

Ja, ik moest ook steeds denken aan ons ;D. Vooral KD vond ik wel passen :P.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Fabiann op 29-03-2013, 22:57:26
Daisy was Glimmer en...
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
;D

Ja KD. is heel goed gelukt! ::ok::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 29-03-2013, 22:59:05
Net als Vieffan, die toevallig ook nog camouflage had ( Foxface) ::jaja::.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Lukie4 op 29-03-2013, 23:03:18
Ik vond de dood van K@ren het gruwelijkst  :\'(
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Fabiann op 29-03-2013, 23:06:14
Ja inderdaad, gelukkig ging ze in het echt niet dood maar won ze! :\'(
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 29-03-2013, 23:19:23
Ik vond de dood van K@ren het gruwelijkst  :\'(
die was het zieligst  :\'(
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Vieffan op 30-03-2013, 01:03:21
Toen ik over de dood van K@ren las heb ik echt heel hard gehuild :P. I'm a sucker voor dat soort dingen.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 30-03-2013, 01:05:07
Ik vond het ook niet leuk dat Vieffan dood ging, was mijn favo karakter :(.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Fabiann op 6-11-2013, 17:54:34
Nog maar 2 weekjes! ::hyper::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: KD. op 6-11-2013, 17:55:37
Gaan we dan weer de Hunger Games spelen?  :D Leuk!  ::ok::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 6-11-2013, 17:57:48
Georganiseerd door Fabiann, *D*N is voor

Over twee weken de tweede film ;D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: KD. op 6-11-2013, 18:14:03
Ja, leuk. :) Ik heb de boeken gelezen, dus weet al wat er komen gaat. ;D

Leuke boeken trouwens wel, afgezien van al het pubermeidengezeik (pakweg de helft  ;D ).  ;)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: TimvDons op 6-11-2013, 18:14:54
Ik ben zeer benieuwd
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Fabiann op 6-11-2013, 18:16:03
Over twee weken de tweede film ;D
Er is hier dinsdag 19 november in de bios een marathon: eerst de eerste film om 21:15 dan om 00:01 de nieuwe film. ;D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 6-11-2013, 18:26:07
Er is hier dinsdag 19 november in de bios een marathon: eerst de eerste film om 21:15 dan om 00:01 de nieuwe film. ;D
Waar is hier? ;D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Fabiann op 6-11-2013, 18:52:56
Waar is hier? ;D
Bij de JT Bioscopen in ieder geval. ;)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: KD. op 6-11-2013, 18:59:23
Bij de JT Bioscopen in ieder geval. ;)

Aaah, hij wil niet met je naar de bioscoop, D*N... ::)
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Fabiann op 6-11-2013, 19:02:07
Aaah, hij wil niet met je naar de bioscoop, D*N... ::)
;D

Ik heb al een date, sorry D*N.  :-*
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 6-11-2013, 19:02:40
 ::rofl::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Fabiann op 20-11-2013, 11:21:41
Hij was fantastisch en een stuk beter dan de eerste film! ::bravo::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: KD. op 22-11-2013, 19:18:34
Mooi! ::ok:: Zou hij met Kerst nog in Nederland draaien? Ik hoop het, want ik heb geen zin om hier een Italiaans-nagesynchroniseerde versie te kijken.
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Lukie4 op 22-11-2013, 19:24:47
is wel goed voor je Italiaans ;)  Hoe gaat het daar mee eigenlijk ?

maar ik schat in dat hij nog wel draait dan hoor .
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: KD. op 22-11-2013, 19:46:15
Het Italiaans gaat wel steeds beter: ik had in september de hele maand iedere dag 3 uur les, nu nog eens in de week.

En het kijken van de Italiaanse TV helpt ook wel, oa. Pechino Express.  ;D 2,5 uur per aflevering, net als in Frankrijk, en de kandidaten spreken nog slechter Engels (praktisch helemaal niet: ze blijven gewoon Italiaans ouwehoeren tegen die Vietnamezen  ;D).

Maar een nagesynchroniseerde Hollywood-film gaat me iets te ver.  ;D
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 23-11-2013, 00:47:33
Ik ga maandag ::hyper::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: hulpdakdekker op 23-11-2013, 09:40:43
oa. Pechino Express.  ;D

Ah, de beroemde locale Peach Cappuccino Espresso-combinatie ::ok::
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Jann op 28-12-2013, 16:21:19
Heb hem gister ook gezien eindelijk (had ook geen zin in lelijk nagesynchroniseergedoe). Heb weer genoten, maar hij maakte toch een mindere impact op me dan de eerste film. Verwacht dat het nu weer interessanter gaat worden; ik zit klaar voor een revolutie. (Lees de boeken pas na de film, dus weet niet of het derde boek veelbelovend is).
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: D*N op 28-12-2013, 16:22:40
Ik vond het tweede boek het beste en het derde boek veruit het slechtste  :-X
Titel: Re: [PT] The Hunger Games
Bericht door: Lukie4 op 28-12-2013, 16:23:11
derde boek is niet te vergelijken met de andere 2.
vond ik persoonlijk de minste