Realitynet - Realitynet.org

Oudere seizoenen => Online spellen => Zap! 2013 => Topic gestart door: Robbieazerty op 16-05-2013, 16:53:27

Titel: Alles uit de doeken!
Bericht door: Robbieazerty op 16-05-2013, 16:53:27
Hier post ik alle biechts, stemmingen etc die ik heb ontvangen. Ik sluit het topic voorlopig zodat alles mooi achter elkaar staat en het handiger te lezen is.

ZAP begon met Expeditie Robinson: de 100 en niemand wist hoeveel kandidaten er nou écht mee deden.
We zijn begonnen! Eerste dag, spannend hoor. Ben heel benieuwd hoeveel mensen zich nou hebben opgegeven, en wie allemaal.

Mijn vooraf bedachte strategie is vrij eenvoudig: ik hoop dat niemand doorheeft hoe goed ik bevriend ben met MR-Brain, mijn main complotgenoot. Zodat we in verschillende complotten terechtkomen, elkaar er door kunnen helpen en pas laat onze samenwerking duidelijk wordt.

Tot nu toe werkt het in zoverre dat MR-Brain door een groepje enthousiastelingen die niet bij de oudgedienden horen in een complot is gevraagd :D
Alleen ikzelf ben nog door niemand benaderd  :P Net even een lijntje uitgezet bij Schulz, geen idee of hij hapt. Eerst maar eens kijken of er een teamindeling is of zo, meestal ontstaan daardoor ook wel samenwerkingen.

Ik heb er iig zin in!

Niet publiceren voor het einde van Zap! aub

We zijn begonnen! Ik heb er zin in. Volgens mij maak ik wel kans. Nieuwkomers worden onderschat. Maar ik ga het slim spelen. Ik heb ook al een complotje... Nederland en België weten niet wat ze te wachten staat.

Gr MM

De kandidaten moeten hutten bouwen en elkaar daarvoor contacteren om te weten te komen wie welk materiaal heeft. Omdat nog niet duidelijk is wie in het spel zit, krijgen zelfs juryleden berichten om hun materiaal te achterhalen:
Noujazeg ben ik jury moet ik nog gaan biechten  ::oink::

Mollenvanger vraagt meteen welk materiaal ik heb op msn xD.... De flapdrol, moet ook beter opletten he ( jaaa dit is leuk voor achteraf XD )

Maarja ik dus misterieus antwoorden. Ik heb niks gekregen :O.... Zegt ie : meteen robbie pmmen dus bij deze :P

MOLLENVANGER IK DOE NIET MEE :P

Nieky speelt het mee en vraagt of mollenvanger22 op hem wil stemmen in de poll.
Gevraagd, daar moest ie nog even overnadenken  ::rofl::

Ben benieuwd wanneer ie erachter komt XD
Anderen proberen op een andere manier te weten te komen wie er wel of niet mee doen:
Hey Robbie,

Klopt het dat Nieky en hillo niet meedoen aan Zap!?

Groet,
Andreas
Uiteraard gaf ik daar geen antwoord op.

De hutten worden snel gebouwd. Sneller dan verwacht, waardoor het jammer uitkomt voor degenen die net niet op het juiste moment online waren.
Nou hierbij mijn eerste biecht. Eigenlijk heb ik niet zoveel te biechten, aangezien ik geen idee heb hoe dit spel gaat lopen. Ik ben in ieder geval dat het hutten bouwen goed gegaan is en volgens mij heb ik met de eerste opdracht ook goed gescoord, aangezien mij PM exact om 0.00.00 uur de deur uit gegaan is. ::tandpastasmiley::

Er zal ongetwijfeld tactiek aan te pas komen, maar omdat het een nieuw spel is ben ik benieuwd wat voor tactiek er toegepast moet gaan worden. Wordt het net zo'n complottenfestival als BBUS en Survivor, of moet je ook gewoon goed zijn in spelletjes? Laat ik maar iig proberen wat sterke spelers te vriend te houden, dat kan sowieso geen kwaad. Want ik zit niet in een groot samenwerkingsverband, heb helemaal geen tijd gehad om een complot te vormen. Niemand kwaad doen is voorlopig maar het motto.

Beste biechthut,

Eerste echte opdracht heeft plaatsgevonden, iedereen heeft een hut gebouwd. Ik lag ondertussen al ziek in bed. Geen goede start dus, nu maar hopen dat er nog een paar medekandidaten of kijkers zijn die mij hun stem gunnen, zodat ik dan meer kans maak om door te gaan...

 ::zwaaisip::
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Robbieazerty op 16-05-2013, 16:54:33
Molcrazy en Fabiann vallen af. En D*N laat ook eindelijk van zich horen:
Lieve lieve biechthut,

Ik kom erachter dat ik je nog helemaal geen geheimpjes heb verklapt :o. Natuurlijk heeft D*N weer complotjes gesmeed. ( en begint hij daardoor in de derde persoon te praten ;D). Eigenlijk begint het te lijken op Survivor 2010. Oude complotgenoten KD, Ycaris en Schulz melden zich weer. Alleen deze keer is het de bedoeling dat we het gaan omdraaien. Deze keer is KD niet mijn belangrijkste complot maar zijn het Ycaris en Schulz.

Daarnaast had ik wat losse contacten met o.a. Jorg23,K@ren en Bassteijns. Bassteijns ken ik nog van mijn victorie op een andere forumsite en jorg23 ken ik ook van een ander forum ;D. K@ren heeft zich ondertussen bij het complot van Ycaris, Schulz en mij gevoegd om een succes vollere en betrouwbaardere Vieffan te spelen ::ok::. ( hopelijk :-\\).

Nouja in ieder geval zijn we de eerste ronde al weer door. Er is geen complotgenoot afgevallen dus dat is ook weer gunstig. En ik ben toch een beetje blij dat Molcrazy is afgevallen. Het duo Molcrazy en Daisy is nog altijd gevaarlijk. Maar ik vond het zo flauw om ze direct te targetten. Dus zonder Molcrazy gun ik Daisy  wel een langer avontuur ;D. Wie wel target word? Ik heb eigenlijk nog geen flauw idee. Deed hillo nou maar mee :(.

Het ziet er ook uit dat ik een tactisch voordeel ga winnen bij de kijkcijfers poll. Natuurlijk maakt je dat een groter target, maar dat maakt me niet uit, want volgens mij ben ik toch al een groot target. Dat kleine beetje extra target ga ik me dan echt niet druk om maken ::). Ik ben benieuwd wat het is ::wenkbrauw::.

En nu ZAP! Op naar een andere zender. ::zwaai::
Terwijl Fabiann en Molcrazy taarten bakken in de middagprogrammatie, spelen de PrimeTimers The Amazing Race. Blijkbaar is de speluitleg echter niet helemaal duidelijk voor iedereen.
Eh, wat? Dat is een tegenvaller. Maar maakte de tijd die we over het zoeken van een vlucht deden dus wel uit? ??? Ik dacht van niet, daarom hebben we ook tot vandaag gewacht met de vlucht 'boeken'. Blijkbaar was het dus toch slimmer geweest om wél snel te boeken?  ???

Okee, ik wil die roadblock wel doen.
Reisgenoot K@ren reageert:
Die loopt ook niet. (Lees onderste 2 regels van robbieazertys post). Ik ben er overigens weer dus zullen we de opdracht gaan doen?
Ik snap dat de tijd niet loopt, maar doordat de eersten die IRL klaar waren (en niet degenen die in het spel het eerste aankomen) de tijdstraffen mogen uitdelen, doet die tijd er dus achteraf wel degelijk toe. Snap je?  ;)

Bassteijns en Jules98 vallen af in The Amazing Race.
Oei, dit spel is niet zo gelopen als de bedoeling was. Gelukkig waren we ruim op tijd binnen, maar de opdrachten gingen duidelijk te traag. Daarnaast heeft de yield ook niet gewerkt. En laat het volgende spel nou uitermate geschikt zijn voor wraak.

Misschien zie ik spoken, maar ik vrees dat ik zo maar een target kan worden van een complot. Bij Waldo is er duidelijk samengewerkt. Dat onafhankelijk 3 duo's in 5 min Waldo vinden geloof ik niet.

Aangezien ik niet in een complot zit (mv en ik zullen niet op elkaar stemmen en Molcrazy wil me met de polls wel helpen, zolang ie nog in het middagprogramma zit), vrees ik dat ik iets moet doen. En dat ga ik dan ook maar doen. Nu gaat het spel echt beginnen. Wordt vervolgd...

In de mp valt er nog niemand af, omdat Pac-mol helaas moest stoppen met het spel vanwege privé redenen, blijven Fabiann en Molcrazy in het spel. Fabiann wint en krijgt een voordeel. Hij mag als eerste een partner kiezen uit Molcrazy, Bassteijns en Jules98 om als duo Lingo te spelen. Bassteijns wint, maar omdat Jules98 niets heeft gedaan, blijft hij in de mp zitten en moeten Fabiann en Molcrazy het onderling uitvechten wie naast Bassteijns mee terug naar de PT mag. Fabiann wint. En Jules98 wordt vervangen door Lukie4.

Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Robbieazerty op 16-05-2013, 16:55:35
PT begint met The Biggest Loser.
Heej biechtstoel,

Aan het eind worden de geheime biechts natuurlijk uitgebreid besproken en dan moet er natuurlijk ook wat interessants over mij te lezen zijn.
Of het interresant word, dat weet ik niet,
ik vind mezelf in ieder geval wel heel interessant.  ::jaja::

Maargoed ter zake:
Een kleine week voor het spel begon besloot ik een complotje te beginnen.
Maarja, met wie?
Niet met D*N, Swifty, KD enzovoort.
Die nemen mij toch niet serieus  ::tandpastasmiley::
Wie wel?
Die nieuwelingen zijn vast wel trouw aan mij,
dus wat dacht je van Mijdrechtsemol?
Ik heb hem benaderd en hij was gevleid dat ik hem uitkoos.
Daarna haalde we Mr-Brain, Ycaris en Mollenvanger erbij, die leken me wel betrouwbaar.
Ondertussen zijn we een goed samenwerkend groepje van 5 en hebben we besloten om KD en K@ren dikker te gaan maken.
Tja, zij waren eerste in de Amazing Race dus gevaarlijke concurrentie.

Verder maak ik me geen zorgen dat ik afval in het Dikke loser spel
Anderen maken zich wél zorgen:
Kan het laatste voedsel donderdag niet onder WIDM komen? Dan maak ik ook nog een kans, ik heb t gevoel dat ik in the Biggest Gainer zit. ::rofl::

Gelukkig word ik voorlopig in de poll gespaard.


(Dit was een soort van halve biecht  ;) en verder vind ik het een geweldig spel hoor, ga zo door ::bravo:: , dit is gewoon niet mijn spelletje. )

 ::zwaai::
Jorg23, Bjorrn en mollenvanger22 zitten in de gevarenzone. Eén van hen moet het spel verlaten en het is Jorg23 die met een meerderheid van 8 tegen 4 (voor mollenvanger22) en 0 (voor Bjorrn) zorgvuldig Prime Time uitgewerkt wordt. Hierbij de stemmen:
Ik stem alvast, heb ik dat gehad. Mijn stem gaat naar Jorg23.
Ik wil graag stemmen op Jorg23.

 ::zwaai::
Ha Robbie,

Ik stem op Jorg23.
Hij geeft zelf aan dat hij niet heel gemotiveerd is.

Om is-de-uitslag-er-al-Bjorrn kan ik wel lachen.

EN mv22 is veel te sympatiek.
 
Hi Robbie,

Mijn stem gaat naar... Jorg23... Niet veel aanwezig, dus kan 'ie beter naar de MP...
Mijn negatieve stem voor The Biggest Loser gaat naar:

jorg23

Met vriendelijke groet, MM
Hoi Robbie,

Omdat ik hoop dat Bjorrn en MV22 er nog even inblijven, gaat mijn stem naar Jorg.

 ::joehoe::
Ycaris
Goedemorgen Robbie,

Mijn stem gaat naar Jorg.

Groetjes,
MR-Brain
Ik stem op mollenvanger22
Ik stem op Mollenvanger22. Hij is gewoon de sterkste kandidaat van de drie en dus de grootste concurrent.

 ::joehoe::
Hoi Robbie!

Ik stem op Mollenvanger22!
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Robbieazerty op 16-05-2013, 16:56:50
Hey Robbie

Mijn stem gaat naar Jorg


Even klein biechtje erbij: het spel loopt leuk tot nu toe. Mijn grootste bondgenoot is MR-Brain, wij vertellen elkaar alles. Hij zit in een complot van vijf, waarvan ik dus alles weet. Ik zit in een complot van drie met Schulz en Ycaris, en die vertellen me veel (alles?) over het complot van vier waar ze allebei in zitten (met D*N en K@ren).

Ik word het erg zat dat D*N mij continu onbetrouwbaar noemt, en ik heb MV22 vertelt dat D*N het brein was achter de stemmen op MV in de verdikt-poll. Zo langzamerhand komt er een anti-D*N houding bij een aantal spelers, en daar ben ik blij mee. Hopelijk kunnen we hem uitschakelen. Stap 1 is nu iig zijn bondgenoot Jorg eruit werken, hoop dat dat lukt!
Ik wil graag stemmen op Mollenvanger. Want dat doen Ycaris, Schulz, D*n, KD en Vieffan ook volgens mijn bronnen. Dat zijn er 6. 1 erbij en Jorgje is veilig. Want die heeft 4 stemmen van Mijdrechtse Mol en nog 3 anderen.

Dus dan wordt t 6-4. Kan t hoogsten gelijk worden.  ::joehoe::

Maar geen nood Jorg, je hebt nog een kans!
Ja middagprogrammering toch? Maar dat is een soort van koffietijd voor bejaarden. Oftewel een kerkhof :P

Maar jammer van die woordzoeker, ik dacht dat ik beter had gedaan ;)

Hallo,

Zit je zomaar op zondagavond even rustig bij te komen omdat ik de Biggest Loser hebt overleeft  ::zweet::, krijg ik zomaar info doorgespeeld dat er een complot tegen mij is gesmeed.  :o Ik voel me in deze fase van het spel wel een tikje vereerd, dit betekent dat men mij hoog inschat. ::trots:: Maar ik wil er absoluut nog niet uit!

Heel verbazingwekkend is het ook niet, toen ik er de laatste dag van de 'wie verdikt' poll ineens 4 stemmen bijkreeg wist ik wel dat dat geen toeval was. Gelukkig ontsprong ik de dans door mijn goede puzzel kwaliteiten, maar het volgende spel gaat denk ik tactisch gespeeld worden.

De vorige keer heb ik met KD een no-voting pact gesloten, maar ik ben benieuwd of dit nog een rondje staat. We zitten voorlopig, afhankelijk van wat Swifty doet, in één team. En het kan ook zomaar zijn dat KD deel uit maakt van het complot tegen mij. Mollenvanger, met wie ik ook nog een goede band heb, zit in het andere team en Molcrazy, die mij altijd wil helpen, zit vast in het middagspel. Dus daar heb ik iig niets aan.

Nog maar even een nachtje erover slapen wat ik ga doen. De beste optie is gewoon winnen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. ;D

 ::zwaai::
En dan begon The Apprentice. Mogelijk heb ik hier of daar een biecht gemist, want ik moest terugzoeken tussen ettelijke pagina’s Apprentice-pm’s. :)
Hee biechtstoel,

Ik biecht dit spel veelte weinig, daarom nu maar even een super biecht dan denk ik ;D. The biggest loser ging goed. Door de goeie samenwerking met KD, Ycaris, K@ren en Schulz stuurden we elke keer door wat we het beste konden pakken qua calorieën. Jammer genoeg moest Jorg weg, hij was wel een bondgenoot. Mijn stem was toen ook vrij duidelijk, mollenvanger moest weg. Mollenvanger is denk ik de sterkste speler van de drie en hoort sowieso niet bij één van ons. Jammer genoeg hielden mensen zich niet aan hun afspraak en was Jorg ook wel iets te inactief. Ja ik heb met de kijkcijfers mensen om hulp gevraagd, toch jammer dat Swifty dat nog iets beter deed.  ::)

Nu zijn we gezapt naar iets wat ik nog steeds niet normaal kan uitspreken ::schaam::. Ik dacht dat het duidelijk was dat ik leider zou worden, want dit ligt mij heel goed. Ik heb dan ook geen idee wat er in die lege hoofden rond ging om Fabiann tot leider te maken :-\\. Jaja we hebben een opdracht waar het doel van is om mensen aan te trekken en dat project laten we leiden door iemand die in de eerste aflevering eruit ging omdat hij inactief was en slechts 1 stem kon regelen in de poll die waarschijnlijk van zichzelf was ::). Allemaal vrij logisch  ::ohno::. *bitch modus uit*.

Nouja we gaan gewoon het beste maken van deze opdracht, het team waar ik in zit, zitten de meeste bondgenoten in dus het zou denk ik het meest gunstig zijn als ons team wint. Tis dat het tactisch beter is anders had ik gezegd: Ik doe geen f*ck meer ::trots::. oh shit nu schoot ik weer even in de bitch modus ;D.

 ::joehoe::
Omdat de gemoederen te verhit waren na de boardroom, besloot ik om alle verstuurde pm’s maar niet openbaar te maken. Maar ik denk dat nu de tijd er wel rijp woor is. Hier kan je alle pm’s van beide teams teruglezen. (http://www.realitynet.org/tar/index.php?p=bbusonline00)
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Robbieazerty op 16-05-2013, 16:57:33
Yay, we hebben de Facebook opdracht gewonnen. :D Origineel of niet, we hebben de meeste likes en daar gaat het om. Overigens blijft de Facebook pagina actief, het wordt echt een promo voor WIDM en de televizier ring. Hopelijk wordt het, naar mate oktober dichterbij komt, een succes. :)

Terug naar het spel. De samenwerking in ons team verliep uitstekend. Fabiann heeft de immuniteit verdiend.

Ik heb nog eens zitten nadenken over dat complot wat tegen mij gesmeed zou zijn. De info zou heel goed vals kunnen zijn. De info bevatte namelijk één specifieke naam die het complot zou leiden en het zou zomaar kunnen dat deze info mij is toegespeeld, om te zorgen dat ik die persoon uit het spel ga spelen. Kortom, ik weet niet wat ik er van moet vinden. Ik moet maar gewoon mijn best blijven doen. Hopelijk heb ik met de afgelopen opdracht sommige team 2 leden wat credits opgebouwd.

 ::zwaai::

Het Eurovisie Sonfestival begon en iedereen moest liedjes opsturen. Terwijl ze wachtten op alle inzendingen, konden ze mooi biechten:
Hee robbie,

Aangezien we nog wachten op 1 inzending gooi ik er maar een geheime biecht in.
Mijn main-complot (zoals D*N het noemt) is nogsteeds Mijdrechtsemol, mollenvanger, ycaris, MR-Brain.
Ging tot voor kort echt zn gangetje, der kwam wel steeds een complotgenoot in de gevarenzone maar dat is nog niet mis gegaan  ::ok::
Maarja dan gaat intussen MM erg subtiel veraden met wie die een complot heeft in de topics.
Erg stiekem zodat niemand het doorheeft vraagt aan mollenvanger en ycaris of ze even op zn pms willen reageren  ::)
We hebben even met zn vieren besproken hoe verder, en we hebben besloten dat we hem even flink billenkoek zouden geven.
Nu heeft hij zn lesje wel geleerd hopen we :)
Stiekem hoop ik dat ie bij het songfestival afvalt, want betrouwbaar is ie niet.
We hebben ook besloten niet te zeggen tegen elkaar welk land we zijn, want we willen dit songfestival leuk houden :)
Op het forum geloven ze me niet als ik zeg deze ronde zonder complotten te spelen, maar ik meen het dus nog ook  :D

Groetjes  ::zwaai::
Beste biechtstoel,

We moeten nodig bijpraten zeg. Eerst wil ik even zeggen hoe blij ik ben dat ik heb gewonnen ::bravo::. Tweede keer al de winst, derde als je de teamopdracht meetelt. Natuurlijk, enorm target op me, maar dat boeit me gewoon niet ;D.

Met de complotjes gaat het wat minder dendert. Jorg uit het spel, dat is dus een complotgenoot definitief kwijt. En Ycaris naar de middagprogrammatie. Oftewel mijn hele main complot is verpest :P. Gelukkig heb ik nu achteraf een slimme keuze gemaakt. Toen Schulz naar de mp moest werd er voorgesteld een nieuw iemand bij het complot te krijgen. Karen noemde Fabiann en ik heb er gelijk werk van gemaakt. Ycaris gaf aan dat ze het niet zo zag zitten om met Fabiann samen te werken. Daarom werd er een nieuw complot gestart: Fabiann, Karen en ik.

Naast het nieuwe contact met Fabiann ( waar ik de aflevering hiervoor nog ruziede om het leiderschap), heb ik nog een onverwachte samenwerking: Swifty. Het is natuurlijk de vraag hoe betrouwbaar ze is, maar keep you're enemies close ::ok::.

Mijn lijstje had er trouwens heel anders uit gezien als mijn bondgenoten niet allemaal van die slechte inzendingen hadden *drama* ::). sorry Daisy, dan had ik je veel meer punten gegeven.

Nu gaan we liften. Vorige keer ging dat niet super goed, maar MM zit nog in het spel, dus het moet goed komen ::rofl::.

 ::joehoe::
En liften deden ze, van tempels naar een voedselkraampje naar een golfterrein.
Hee Robbie  ::zwaai::

Vanavond komt de uitslag van pexing express.
Ik en mollenvanger staan wel ergens onderaan, maar we hebben wel een hele goeie score bij het golfen denk ik  ::jaja::
Ik overleef deze ronde wel.
Maar mijdrechtsemol, die toch in ons inmideels big four complot zit, doet het ook slecht, hij zou wel eens heel goed kunnen afvallen.
Dan valt bassteijns ook meteen af, en die vertrouwt mij ook, dus dat is een beetje jammer.
Ik ga D*N maar eens vragen hoe het gaat met het golfen,  zodat ie mij niet vergeet  :P

Dagdag  ::zwaai::
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Robbieazerty op 16-05-2013, 16:58:26
Daarna begonnen The Hunger Games en kreeg ik weer tientallen pagina’s aan pm’s binnen vol aanvallen, wapens, moorden en halve emmers water! LdHmolletje’s karakter werd in het rollenspel vermoord. Helaas dacht hij hierdoor dat hij ook uit het bordspel lag waar kandidaten zich over het veld moesten verplaatsen… toen ik hem pm’de dat iemand hem daar geraakt had, kwam hij er achter:
Chips, ik was helemaal in de veronderstelling dat ik ook al uit dit deel lag, aangezien ik meerdere mails van jou had gekregen dat ik eruit lag... Daarom ben ik ook niet meer verder gaan zoeken naar nuttigs...  (man, ik ben niet eens blond... Ik begreep duidelijk helemaal niks van dit spel...) Hopelijk wordt mijn naam niet getrokken, maar gezien hoe het gagaan is, vrees ik het ergste...
Citaat van: Robbieazerty
Nee, je was één keer geraakt in de arena. Je mocht 2 keer geraakt worden.
Bij het rollenspel lag je er lang en breed uit. ::jaja::
Tja, dan was ik lekker blond... ::rofl:: Maar goed, ik moet ook heel eerlijk zeggen dat ik al niet veel van het hele spel begreep... (ligt niet aan jou, hoor, ligt compleet aan mij) Ik begrijp dit soort tactische spellen nauwelijks... Carcassonne gaat nog, maar al die andere techtnische spellen...

In tegendeel, het is super bedacht... Ik heb alleen liever opdrachten als The Amazing Race...

Maar ach, volgens mij sta ik vierde bij de Duckhunt. Misschien ga ik het nog een keer proberen van het weekend, als mijn computer niet steeds hapert...

Swifty laat ook nog eens iets van zich horen. De reden van het lang niet biechten wordt in de eerste zin al duidelijk:
FF korte biecht:
Het gaat lekker shit in Zap!, in 2 rondes is mijn hele complot van 3 uiteen gevallen omdat Schulz en Ycaris afvielen, en Ycaris is zelfs helemaal uit het spel. Mijn enige andere verbond, MR-Brain, denkt over opgeven ivm priveproblemen. Dat kan ik hem niet kwalijk nemen, maar ik baal wel. Ik hoop dat hij het nog een poosje uitzingt met minimale inzet.
Dus is mijn tactiek nu per spel bekijken aan wie ik wat kan hebben. Dit spel heb ik daarom al samengewerkt met K@ren ( :o, en dat ging super  :D), Bjorrn en MV22. Ik geloof niet meer dat ik een doorlopend complot wil, dit soort contactjes bevallen mij wel eigenlijk. KD en LDH hebben me trouwens ook geholpen door me naar MV te verwijzen. Leuk, al die vriendjes ;D

In de middagprogrammatie is het al die tijd ook erg gezellig trouwens.
Bij Lingo maakte Molcrazy o.a. de woorden:
Citaat van: Molcrazy

kut

tet

neukt
neukte

En in Get The Picture ziet Lukie4 helemaal iets anders in de champagnekurk:
foto 7: condoom ???
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Robbieazerty op 16-05-2013, 16:58:36
De Hunger Games zijn gedaan en Jann ligt eruit. Alles wordt voor iedereen (ook voor mij) even wat rustiger met De Farm. Zo rustig dat Daisy nog eens tijd maakt voor een biecht:
Hallo,

Volgens mij is het alweer een tijdje geleden dat ik gebiecht heb, dus het werd weer eens tijd. En ik heb ook wel iets te melden.

Na alle 'hectiek' rondom het complot tijdens de Biggest Loser, heb ik besloten het spel onderdeel voor onderdeel te gaan spelen en dat is eigenlijk wel goed gegaan. Ben overal relatief eenvoudig doorheen gekomen. Ik zat in het winnende team van de Apprentice, werd 3e bij het Songfestival en had een prima teamgenoot in Swifty bij Peking Express.

Zelfs de Hunger Games ging goed, ondanks dat ik in het eerste onderdeel snel werd afgemaakt. Mijn geluk was dat ik lang op het bord bleef staan, dat had ik nooit verwacht. Omdat ik daar niet vanuit kon gaan heb ik mijn hele zaterdagmiddag opgeofferd voor een ultiem potje Duck Hunt. Was achteraf gezien niet nodig geweest, maar ach, wel leuk voor de statistieken, een onderdeeltje winnen. :)

Echter is me na de Hunger Games wel duidelijk geworden dan D*n en K@ren de sterkste spelers zijn, die absoluut samenwerken. En aangezien ik me niet op termijn naar de slachtbank wil laten leiden, zal er toch iets moeten gebeuren om een leuke spelwending te creëren. Ondanks dat dit spel niet alleen om complotten draait, je moet echt wel iets kunnen, kun je door samenwerken wel spelonderdelen naar je hand zetten. D*n en K@ren delen duidelijk informatie en doen hun voordeel ermee, waarom zou ik dat ook niet kunnen?

Toen de Farm gepost werd, zag ik direct mogelijkheden. Er moet een duel uitgevochten worden en de verliezer ervan ligt eruit. Mollenvanger heeft immuniteit, dus hij kon er niet uit. Het doel was dus: leider worden, Mollenvanger kiezen als eerste duellist en de tegenstander wordt automatisch geëlimineerd. Zolang Mollenvanger maar de juiste kandidaat kiest. Een waterdicht plan, alleen niet uit te voeren in je eentje. Er moest dus hulp bijkomen.

Aan de uitslag van de Hunger Games te zien stond Swifty er ook niet meer sterk voor, dus heb ik haar mijn plan uit de doeken gedaan. Ze was direct enthousiast. Ik kwam er ook direct achter dat zij de info over het complot tegen mij (en Bjorn en MV) aan Mollenvanger heeft doorgespeeld, waarna het via hem weer bij mij terecht kwam. Dat 4-tal was Schulz, K@ren, D*n en Ycaris. Ycaris ligt er al uit en Schulz zit in de middagprogrammering. K@ren en D*n zijn er dus nog en omdat, zoals ik al eerder schrijf, ik hen de grootste concurrenten vind, was mijn voorstel om één van hen te elimineren. Uiteindelijk besloten we voor K@ren te gaan.

Uiteraard moest Mollenvanger ook nog medewerking verlenen (we wilden immers zijn vrijstelling gebruiken/misbruiken) en die ging direct mee. Swifty zou bij Mr. Brain polsen, maar die besloot vanwege privé redenen helemaal met het spel te stoppen. Uiteindelijk besloten we LdH erbij te halen. Hiermee hadden we in feite 3x kans op leiderschap (MV mocht uiteraard zelf geen leider worden) + zowel Swifty als LdH hadden een voordeel, dat ons moest kunnen helpen. Het was alleen afwachten wat de opdracht werd.

De opdracht lag ons echter niet goed genoeg en Fabiann won de proef. Hij koos KD, ook een sterke speler als duellist. Ik ben heel benieuwd wat KD gaat doen. Voor het spel zou het mooi zijn als hij een sterke speler kiest. Liefst niet mezelf uiteraard. ;D Mocht Swifty of LdH gekozen worden, ga ik zeker proberen hen in het spel te houden. Ons plan om een Farm coupe uit te voeren, mag dan wel mislukt zijn, wie weet dat we in een volgend spel nog eens kunnen toeslaan. Uiteraard mits er geen verraad gepleegd wordt. Het blijft immers een spel, waar alles mogelijk is. Dat hebben we eerder op dit forum gezien.

Alles zal afhangen van de keuze van KD en het resultaat van het duel. Ik ben benieuwd.

 ::zwaai::


Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Robbieazerty op 16-05-2013, 16:58:59
Intussen moesten de juryleden rangschikkingen maken voor het volgende programma: Big Brother UK. Plots kreeg ik een biecht van een jurylid!
Dit programma werd mede mogelijk gemaakt door 'magnetronschaaltje'

(http://www.mijnalbum.nl/Foto-L738Q8GO.jpg)

De Farm is gedaan en Daisy vervolgt haar biecht:
Hoi Robbie,

Hier de aanvulling op de vorige biecht, nu de Farm voorbij is.

Bjorrn eruit. Dat is jammer. Swifty meldde dat ze Bjorrn had geholpen, maar dat Bjorrn ook hulp van K@ren kreeg. Swifty denkt nu dat K@ren misschien info naar KD heeft gelekt. Zou zomaar kunnen, maar daarvoor hebben we geen bewijs.

De samenwerking van het Farm complot lijkt stand te houden. We gaan het volgende spel, wat het ook moge zijn, elkaar weer helpen. Er zijn nu nog 9 deelnemers in het spel en na het volgende spel zijn het er 8. Als wij daarvan de helft zijn, zou dat goed uitkomen. Er moet dan wel een sterke speler uit. K@ren of D*n dus, of eventueel KD. Ik vermoed persoonlijk, als Fabiann eruit zou gaan, dat het 4 tegen 4 wordt. Alleen komt er waarschijnlijk zeer binnenkort nog iemand uit de middag programmatie terug.

Daarom heb ik die anonieme vraag ingestuurd, om te kijken of onze spelleider misschien wat info wilde prijsgeven. Ja mensen, Bjorrn loog niet, het was zijn vraag niet, de vraag kwam van mij ;D. (Ik neem dat deze biecht naderhand ergens geplaatst wordt, anders typ ik deze zinnen voor niks natuurlijk.) Ik liep al een tijdje met deze vraag rond en nu Bjorrn had verloren, kon ik de vraag mooi stellen, aangezien ik vermoedde dat iedereen direct naar Bjorrn zou wijzen. Sorry Bjorrn, had liever gezien dat je erin gebleven was, maar het kwam nu mooi uit. ::hug::

Heb trouwens wel zin in een nieuw spelletje. Een paar dagen rust hebben hernieuwde energie aangeboord. Het enige dat ik hoop is dat het niet op tijd gaat. Als het niet op tijd is, kan het een leuk rondje worden.

 ::zwaai::
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Robbieazerty op 16-05-2013, 16:59:23
Schulz won de Slimste Mens en kreeg als winnaar volgende geheime pm:
Gefeliciteerd met je overwinning in De Slimste Mens! Wat ik vantevoren niet heb verteld, omdat het een geheim moest blijven, is dat de winnaar van De Slimste Mens terug naar primetime zou keren. En voorlopig zal je er ook niet meteen uitvliegen. Je keert deze aflevering namelijk niet terug als kandidaat... maar als Big Brother himself!

Daarom zou ik jou willen vragen om het volgende primetime topic te starten, dat dus als titel "[PT] Big Brother UK" heeft (de UK erbij, want sommigen kennen de US versie en het verschil moet duidelijk zijn. :) )

De negen kandidaten zijn door de juryleden gerangschikt in verschillende karaktereigenschappen. Jij mag de kandidaten in drie trio's opdelen.
Die trio's nemen het vervolgens tegen elkaar op. Zij moeten onderling overleggen in welke karaktereigenschap ze willen strijden en vervolgens ook zeggen wie van hun trio ze daarvoor naar voren dragen. De andere twee trio's mogen dan onderling overleggen wie zij naar voren dragen. Iemand waarvan ze hopen dat die beter gescoord heeft in die categorie, zodat ze meer punten krijgen.
JIJ mag dus de trio's indelen én je mag ook bepalen welk trio als eerste een categorie mag kiezen en welke persoon ze daarvoor willen voordragen.

In het topic dat je opent, post je dus aub het volgende:

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)


Ik ga dus zo weinig mogelijk posten in dat topic en geef jou telkens door wie wat gescoord heeft, zodat jij die punten bekend kan maken als Big Brother zijnde. ;)

Veel succes en plezier! En als je nog vragen hebt: shoot! :)
Robbie
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Robbieazerty op 16-05-2013, 17:00:51
Big Brother UK wordt dus gespeeld. Daisy heeft door de kijkcijferspoll een voordeel gewonnen, maar het voordeel is nog niet bekend gemaakt aan iedereen..
Dag anoniem dagboek,

Als het spel nog niet begonnen was, is het dat nu zeker. De complotten en tactieken vliegen me om de oren. Swifty en ik zijn prime target van D*n, K@ren en co. Ik heb wel een neutralisatie stem, maar of dat genoeg zal zijn...

Gelukkig weet niet iedereen dat ik die neutralisatie stem heb. Misschien moet ik maar eens mensen wijs gaan maken dat ik een stem verdubbelaar heb, dat is namelijk veel gevaarlijker. Misschien kan ik ze daardoor nog op andere gedachten brengen en wat extra stemmen wegpoetsen.

Het huidige plan is dat wij van het Farm complot gaan proberen Fabiann en K@ren genomineerd te krijgen, maar we zullen alles uit de kast moeten halen om dat voor elkaar te krijgen. Maar ik wil natuurlijk bovenal niet zelf genomineerd worden. Als ik genomineerd wordt, is de kans groot dat ik eruit vlieg. En ik wil er nog niet uit (*duh*).

M'n eigen complot verraden en ook op Swifty stemmen. Zou ook nog kunnen. Maar het complot is het enige beetje houvast heb om verder te geraken, dus als ik Swifty verraad en vervolgens zelf ook genomineerd wordt, ben ik natuurlijk uitgespeeld. Misschien niet het verstandigst. Nu maar hopen dat er iemand in mijn complot dubbelspel speelt. Want niets is zeker in Zap!

Wat een mindf*ck dit spel zeg. Geweldig natuurlijk, zolang je safe bent. ;D Maar daat ben ik dus absoluut niet. Maar eens een nachtje slapen en nadenken wat morgen te doen.

 ::zwaai::

P.S. Ik ben toch niet de enige die biecht hoop ik? ;D
Nou, de laatste tijd toch wel, Daisy. :)

De nominaties komen binnen:
Ik nomineer Daisy en Swifty :)
Wat een complotten zeg! Ik heb net vernomen dat ze met 3 man aan die opdracht van Bjorrn hebben gewerkt om mij te verslaan. :o Inmiddels wil ik op zoveel mensen wraak nemen dat ik er echt tot het einde in moet blijven om dat voor elkaar te krijgen. Nou ja, dat moet dan maar!  :P

Ik stem op Swifty en Daisy.
Bij deze nomineer ik Swifty en Daisy voor eliminatie.

Motivatie voor beiden:
Dit is de kans om een sterke speler eruit te spelen. Dus er moeten twee sterke spelers tegenover elkaar gezet worden en dat zijn deze dames. Beide zijn geduchte concurrente voor de winst en daarom nomineer ik ze beide.

 ::joehoe::
Hoi Robbie,

Ik wil graag Daisy en Swifty nomineren voor eliminatie.
Ik zou het geen schande vinden als ik van (een van) hen verlies, mocht ik samen met hen moeten strijden voor een plaats in het huis dmv een populariteitspoll...

 ::zwaai::
Hoi Robbie,

Ik kom mijn stem uitbrengen voor BB UK

Stem 1: K@ren
Stem 2: D*n

Motivatie, kort en simpel: ze zijn mijn grootste tegenstanders.

En nu maar afwachten. Het kan een bijzondere avond worden, als niemand verraad pleegt.

 ::zwaai::
En dan plots….
Is het nog mogelijk om mijn stem te veranderen (AA).
Er is mij nieuwe informatie ter oren gekomen en ik zou nu graag D*N en K@ren willen nomineren  ::schaam::
Omdat het nog steeds binnen de deadline was, mocht dit.
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Robbieazerty op 16-05-2013, 17:02:24
Hi Robbie, bij deze mijn nominaties:

1. K@ren

K@ren is als grote onbekende op dit forum tot nu toe erg ver gekomen, maar dit komt mede door haar speelwijze. Niks ten nadele v/d persoon K@ren, maar ze speelt het verrassend slim en in mijn ogen en tevens behoorlijk sneaky. Die speelwijze zie ik als een groot gevaar voor het verdere spelverloop.

2. D*N
Ik denk dat dit weer zo'n spel is waarbij je de touwtjes lekker in handen lijkt hebben. Ik denk zelfs dat je al een heel plan bedacht waarin je mensen daar waar je kunt in een bepaalde volgorde weg wil gaan werken. Je ontvangt veel stemmen in de populariteitspoll, waardoor het zomaar kan zijn dat dit een nutteloze stem is omdat niemand jou kwijt wil spelen. Maar mocht schijn bedriegen, dan is dit de kans om het hele spelverloop eens totaal op zijn kop te zetten.
Hi Robbie,

Hier mijn nominaties!

K@ren: een nieuweling die zover komt verdient een applaus. Echter, zoals ik via via heb begrepen weet je het spel goed te manipuleren. Daarmee ben je een te groot gevaar voor mij en voor het verdere verloop van het spel. Daarom: nominatie.

D*N: tja, meesterstrateeg... Dat zegt al genoeg. Je weet (bijna) iedereen voor je karretje te spannen dit spel, maar waarom neem je dan geen enkele keer zelf contact op met mij? Ik weet dat je alles doet om het spel te winnen en dat je mij niet als bedreiging lijkt te zien. Daarom gaarne nu deze nominatie, zodat die bedreiging niet ten koste van mijn positie zal gaan.
Ik nomineer D*N en K@ren, met als motivatie dat ze in ieder programma allebei keer op keer weer zo snel aan alle info komen, dat het wel duidelijk is dat ze heel veel lijntjes hebben. Het zou prettig zijn als 1 van die 2 daarom eens afvalt.
Ik stem op Swifty en Daisy. Ik heb begrepen dat Swifty een plan heeft opgezet waarin ze anderen oproept om mij te nomineren.  Dat vind ik niet zo leuk. Ook zie ik Daisy en Swifty als de sterkere spelers in dit spel en de sterkste spelers zie ik graag gaan.

Helaas ben ik er niet echt gerust op dat mijn plannetje ook daadwerkelijk gaat lukken. Swifty heeft toegegeven Bjornn te hebben geholpen tijdens The Farm, maar ik ben bang dat ze mij ook verraden heeft. (Ik heb Bjornn namelijk ook geholpen.) Als Swifty KD heeft omgepraat en zijn maatje Vieffan gaat mee, dan heb ik 5 stemmen tegen van Daisy, Swifty, KD, Vieffan en LdhMolletje.  Dan zijn Fabiann en ik de lul. Dus spannend rondje voor mij!

K@ren en D*N zijn genomineerd. En K@ren lijkt helemaal te weten hoe dit komt:
Typisch gevalletje van K@ren en Swifty helpen Bjornn bij de puzzel van The Farm, D*n verraad Swifty bij KD. Swifty geeft toe en verraad K@ren bij KD. KD vergeldingsactie op K@ren.  :-[

Classic situation.  ;D
Maar KD. Heeft niet op haar gestemd, maar heeft met haar meegestemd op Swifty en Daisy. Ze kon er dus niet verder naast zitten.

Even snel, wat een historische avond! Ik had eigenlijk de hoop al opgegeven dat het zou lukken om zowel Swifty als mezelf veilig te spelen, maar het is dus toch gelukt! :D

Ik gok dat D*n het van K@ren gaat winnen, maar wie er ook wint, zal getergd zijn om wraak te nemen in het volgende spel. Ik ben benieuwd of ze er uit gaan geraken waar het fout is gegaan. Ik denk dat Vieffan geswitched is na overleg met Swifty, maar zelfs ik weet het niet 100% zeker. Dat wordt dus iets voor de nabeschouwing.
K@ren werd er uit gestemd door het publiek. Of tenminste, D*N werd gered en K@ren kreeg niet genoeg stemmen.
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Robbieazerty op 16-05-2013, 17:03:54
We gingen verder met wie is de Mol. De biechten van de Mol werden reeds gepost. Maar hier nog een kandidaatbiecht:
Tijdens Wie is de Mol hoor je te biechten, dus dat doe ik dan ook maar. ;D

Ik heb de test verknald. Ik heb 'm veel te snel ingevuld en zodoende zelfs gewoon een vraag vergeten. Mijn plan was te spreiden over 3 mensen, maar of ik dat goed gedaan heb ... ik denk van niet. ::ohno::

Ik was ook helemaal niet uit gegaan van over het Wie is de Mol. Ik heb al de hele tijd het gevoel dat er iets niet klopt. Als er echt een mol is, dan zou hij/zij niet kunnen afvallen? In feite heeft diegene een vrijstelling. Het enige wat zou kunnen is dat de jury iemand gekozen heeft voor die rol. Nee, ik ging uit over een test over alle tot nu toe gespeelde zap spellen. Ik had allerlei info verzameld, maar dat kan voorlopig nog even de kast in. Ach, misschien komt het ooit nog eens van pas.

Maar toch, ik denk nog steeds dat er iets iet klopt. Er staat nergens dat degene die de test het slechtste maakt er ook uit vliegt. Kortom, alles is nog mogelijk, niet is wat het lijkt immers.  ::vergroot::

En als het dan echt is dat degene die de test het slechtst gemaakt heeft naar huis moet ... dan sta ik lekker voor paal achteraf met deze biecht.  ;D Daarnaast ga ik me dan voor de zekerheid m'n koffer pakken en me voorbereiden op een duel met K@ren, want ik heb er geen goed gevoel over. :(
D*N valt af en moet het in de middagprogrammatie tegen handlanger K@ren opnemen. D*N stuurt al zijn info gewoon door. Welke woorden hij heeft geraden bijvoorbeeld. Maar is dat wel zo handig? De protesten stromen plots al op voorhand binnen:
Ik hoor net dat de concurrent het woord 'zijgebouw' heeft gebruikt. Dat is natuurlijk geen woord he. Dat moet zijn 'bijgebouw'. Dikke van Dale is het met me eens!
en Yuan is een naam, geen woord (ook onbekend in de van Dale)  :P
Daisy werd 2e in Project runway:
Grmbl 2e....

Ik baal echt. Ik had deze zo graag willen winnen. Ik had eerste keus, niemand van de overgebleven kandidaten leek me mode expert, dus ik ben er vol voor gegaan. En dan net verslagen worden. En persoonlijk vind ik de winnende outfit 3x niks. Maar dat is puur een kwestie van smaak (niks persoonlijks tegen KD. en het was ook zeker niet de slechtste outfit).

Maar dit had zomaar de laatste kans op een PT overwinning kunnen zijn. Die kijkcijferpoll is leuk, maar hier draait het om. Hopelijk komt er nog een kans, want ik vrees dat ik toch wel een keer iets gewonnen moet hebben om kans te maken op de Zap! overwinning.

 ::zwaai::

Toen kwam Big Brother US en Swifty én Daisy werden genomineerd. Door het winnen van de Power of Veto redde mollenvanger22 Daisy van nominatie.
OMG, OMG, OMG ik zit er nog in.  ::hyper::

Ik had gisterenavond al afscheid genomen van PT. Ik wist zeker, dit is het einde. We hadden zaterdag al snel 20 liedjes, maar we kwamen niet verder. Swifty stuurde direct wat op en we besloten daarna met z'n allen verder te zoeken om nog iets hoger te komen. Echter, we kwamen maar op niks. Sterker nog, we begonnen meer te twijfelen over wat we hadden opgestuurd.

Tot LdHmolletje eindelijk online kwam en opeens Simon & Garfunkle opperde. We hadden geen idee of het goed was, maar aangezien we toch niet aan de 26 kwamen, hebben we hem er maar tussen gezet. En nu blijkt het gewoon goed! LdHmolletje, super bedankt, je hebt me gered!  ::bravo:: ::bravo:: ::bravo:: Helaas ben je alleen nu wel zelf genomineerd, dat is dan weer jammer. :(

Ben benieuwd wat KD en Fabiann gaan doen. Willen ze mij/Ldh/MV uit elkaar halen, maar stemmen ze daarvan (op papier, voor mij inmiddels niet meer) 'zwakste' speler weg, of gaan ze voor een, in hun ogen, de op papier (na KD.) sterkste éénling genaamd Swifty? Lastig ...

Ik stop nu met biechten, tijd voor een tactische bespreking. ;D

Nog wel een P.S. je ..

Leuk voor de nabeschouwing. Ik was bijna mijn eigen lijst vergeten in te sturen. Met m'n slaperige kop had ik per ongeluk de lijst met antwoorden naar LdHmolletje gestuurd ipv onze vrolijke Vlaamse spelleider ... :-X Gelukkig keek ik toevallig toen ik thuis kwam even in mijn PM outbox en ontdekte de fout ... nou ja, had niet veel uitgemaakt, maar was toch een blunder van jewelste geweest. ::schaam::
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Robbieazerty op 16-05-2013, 17:04:25
LdHmolletje werd in de plaats genomineerd door Head of Household Fabiann. De kandidaten moesten stemmen:
Ik stem op LdHmolletje om het huis te verlaten.

Ik denk dat Swifty minder goed is dat ldHmolletje in HNTM
Ik stem op Swifty.
Hi Robbie, ik heb besloten om Swifty uit het spel te stemmen  ::zwaai::
Hoi Robbie

Ik wil graag Swifty wegstemmen

Gr.
Daisy
En zo lag Swifty uit de prime time en wordt door K@ren verslagen in de middagprogrammatie.

De overgebleven kandidaten spelen Holland’s Next Top Model.
Nou, het laatste PT spelletje is gespeeld. Het is nu afwachten wat de jury er van vindt. Ik ben heel blij met mijn inzending. Ik heb het dit keer op originaliteit gegooid. Ik zou héél graag nog een PT opdracht willen winnen. Dat is me nog niet gelukt en ik zou deze wel heel graag winnen, zeker nadat ik bij Project Runway nipt naast de overwinning greep. Hopelijk kan ik nu revanche nemen.

Nu PT een beetje stil ligt, verhuist mijn aandacht vanzelf naar MP. We moesten aan het einde van BBUS kiezen tussen LdH en Swifty. Aangezien het ons het beste leek Swifty niet aan ons complot te linken én ik persoonlijk zelf dacht met Swifty meer kans te maken in MP, hebben Mollenvanger op haar gestemd. K@ren is een geduchte tegenstandster, maar als we Swifty helpen is ze zeker niet kansloos.

Hopelijk lukt het. En dan ook hopen dat MV, LdH en ik alle 3 HNT overleven en dan is het eerste doel bereikt. Tenzij er nog een duel komt tussen de verliezer van PT en de winnaar van MP. Met Robbie weet je het nooit. ;D
En ze overleeft!
Ja, er kan weer een biecht gedaan worden. :D

Ik sta in de finale! Daar ben ik erg blij mee. Helaas is het niet gelukt om Swifty en LdH ook in de finale te loodsen. Was leuk geweest, met z'n 4en in de finale. Maar het heeft niet zo mogen zijn. Hadden we achteraf LdH bij BBUS moeten wegstemmen en Swifty in PT moeten houden? We zullen het nooit weten vrees ik. Met name voor Swifty vind ik het heel erg balen. Ik vind haar paard echt veel lichterblauw, maar de spelleider beslist en K@ren was de terechte winnaar bij de kluizen, dus K@ren is back in the game!

Als ik puur voor mezelf ik, is het natuurlijk niet eens zo slecht dat MV en ik slechts met z'n 2en in de finale staan, nu kan de aandacht over 2 personen verdeeld worden ipv 4. Maar het hangt geheel van de opdracht af. Ik hoop echt dat er geen stemming komt. Een negatieve stemming overleef ik niet. En een positieve stemming win ik niet. Ik vind het wat dat betreft wel jammer dat ons complot zo negatief is neergezet, terwijl andere spelers het net zo speelden en al veel eerder dan dat MV, Ldh en ik (+Swifty) bij elkaar kwamen. Maar goed, ik moet van m'n eigen krachten uitgaan. Ik hoop gewoon op een individuele opdracht, daar heb ik de meeste kans in. Er is nog niks beslist.

Eens kijken of LdH nog een leuke rol krijgt, normaal gaat de verliezer naar MP, maar dat is dus opgeheven. Of ligt hij er nu gewoon uit? Ik wacht wel af, ik maak me nu klaar voor de finale.

Bring it on!

 ::zwaai::
Aanvulling op eerdere biecht...

Mooi dat LdH nog een kans krijgt! ::bravo:: Komt mij ook goed uit. De eerste 2 spelletjes liggen mij niet. Ik moet zsm goed scoren op de webcams, aangezien ik bij ER sws stemmen kan verwachten van Fabiann en KD. En als K@ren MP wint ook van haar. Als ik de webcam opdracht verknal, ben ik zo goed als exit. :(

 ::zwaai::
LdHmolletje viel echter af in de mp-finale. En in de eerste stap van de PT-finale, werd Schulz het slachtoffer. Hij sneuvelde voor Daisy…
OMG, dit had ik echt niet zien aankomen. ::oink::

Ik had m'n afscheidsbiecht al geschreven, ik was er niet vanuit gegaan dat Schulz zo laag had gescoord op de webcamopdracht. Ik vind het echt sneu. Hij wilde mij graag erin houden en nu heeft het z'n eigen kop gekost.  ::hug::

Het wordt nu Daisy/MV vs K@Ren/Fabiann vs KD, waar KD richting K@ren/Fabiann neigt. We zullen zien wat er nu gaat gebeuren.

 ::zwaai::
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Robbieazerty op 16-05-2013, 17:04:44
The Hunger Games kwamen weer terug. Kandidaten en afvallers mochten een extra lootje in de schaal gooien en juryleden mochten bovendien ook nog een lootje eruit halen:
doe maar een extra lootje voor K@ren in de schaal namens mij.

Man man man, wat een werk en wat een geweldig spel ::ok::
Hee Robbie,

Ik gooi een extra lootje in de bokaal met K@rens naam erop  :D
lootje voor Daisy natuurlijk. T zal wel tussen mij en haar gaan.  :P
Wat een moeilijke keuze toch ::hypocriet::. Ik gooi een extra lootje in de bak met de naam: Daisy.

 ::joehoe::
Ik heb besloten om op K@ren te stemmen. Ik mag haar zeker, maar voor mijn compagnon is 't beter als zij wat lootjes heeft...
Robbie, ik geeft een extra ticket aan K@ren  ::zwaai::
Hoi Robbie,

Het zal als een grote verrassing  ::pinokkio:: komen, maar ik wil graag een lootje met de naam K@ren in de bokaal stoppen.

 ::zwaai::
Ik wil een extra ticket voor mollenvanger22 in de schaal doen

 ::zwaai::
::zwaai::

Ik wil graag een lootje met Mollenvanger22 erop in de schaal doen.
Goedemorgen,
een ticket voor K@ren in de schaal, raag/

Hey Robbie

het zal je niet verbazen dat ik graag een extra lootje voor K@ren in de bak zie gaan  ;D
Het moge duidelijk zijn naar wie mijn extra lootje gaat: K@ren... Zij mag naast alle andere die zij al heeft er gerust nog eentje bij krijgen in de bokaal.
Mijn extra lootje gaat naar Mollenvanger.
Hey Robbie,

Ik wil graag een lootje met K@ren in de bokaal gooien :)

 ::zwaai::

Ik ga een lootje van KD uit de bokaal halen omdat hij dat verdiend na al zijn overwinningen

Iets extra's erin stoppen doe ik even niet  ;)
gig houdt wel van lootjes trekken en heeft dus het magnetronschaaltje er weer bij gehaald...

Een lootje eruit van
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Een lootje erbij van
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Ik zou graag willen dat jij een lootje van KD. UIT de schaal haalt.

Of ik er nog 1 in doe? Waarschijnlijk niet, maar anders hoor je dat nog voor 13.00!

 ::joehoe::
Een lootje eruit voor Daisy ::bravo::. Voor sterk spel en een duidelijke underdog positie! Mijn andere optie was K@ren, voor wat hulp na de MP-periode, maar die won de lootje-erbij-competitie al ;D

En een lootje erbij voor KD., met de hartelijke groeten van K@ren dus ;D
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Robbieazerty op 16-05-2013, 17:08:44
Daarnaast moesten ze ook een fotozoektocht in Peking Express doen. In de hoop Daisy te redden, wachtte mollenvanger22 met het insturen van zijn antwoord tot Daisy het had ingestuurd. Dit bleek later een fatale fout te zijn. Als hij eerder had ingestuurd zouden zowel hij als Daisy er nog in gezeten hebben. Maar nu werd mollenvanger22 de volgende afvaller!
O wat is dit erg.  :( Niet dat Mollenvanger eruit ligt, maar de manier waarop.

Ik dacht dat ik de meeste lootjes zou krijgen, dus hij heeft express gewacht met het inleveren van de PE opdracht, tot dat ik m had ingeleverd. Als ie dat niet gedaan had, had ie een punt meer gehad, en was K@ren nu exit geweest.

Ik kan wel door de grond zakken.  ::schaam::

Ik ben de laatste van het Farm complot die over is. Alles hangt van het Songfestival af. Ik vind t een goed nummer, hopelijk de jury ook en kan ik mijn achterstand van The Biggest Loser ongedaan maken. En als ik dat rondje doorkom, sta ik voor m'n gevoel met 1 been in de finale, omdat ik Lingo goed gemaakt heb.
Daisy overleeft ook The Bachelor en Lingo, want daar moest Fabiann ons verlaten en zo kwam het in de finale aan op Daisy vs KD..
Whaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ::hyper:: ::hyper:: ::hyper::

Ik kan dit echt niet geloven. Ik dacht die brief wordt m'n ondergang en ik heb gewoon de meeste punten gehaald.

Kan ik die puzzels gelijk doen? Dan ben ik daar maar vanaf. Heb me suf geoefend, maar ben er geen ster in, maar goed, wat moet dat moet. En ik ga toch als de grote underdog de finale in, dus ik heb niks te verliezen. ;)

 ::zwaai::
Maar had ze wel genoeg geoefend? Zo'n 55 minuten na het ontvangen van de Farm puzzels, kwam deze pm binnen:
Nou, dit ga ik nooit meer winnen, ik ga niet opgeven, maar winnen doe ik dit onderdeel niet meer, ik ga me eens op de pitch storten.

Als ik dit ooit nog eens opgelost krijg, hoor je het wel.

 ::zwaai::
KD. won de puzzels en alles kwam neer op de stemmen...
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Robbieazerty op 16-05-2013, 17:12:41
Mijn finale-stem gaat naar KD.

Reden:
KD heeft ervoor gekozen om de favorieten-rol op zich te nemen door veel spellen te spelen. Dat vind ik een gewaagde tactiek. Als jij de gedoodverfte titelkandidaat bent, wil iedereen jou het spel uit hebben. Toch is het KD gelukt om veel kandidaten te vriend te houden en alle rondes te overleven. Daisy en KD hebben allebei alle aspecten wat hun terecht tot finalist maakt, maar door de gewaagde manier van spelen, vind ik KD's prestatie de grootste.
Mijn finalestem gaat naar KD.!
Hoi Robbie,

Ik wil graag nu al mijn stem uitbrengen, aangezien ik vanaf morgen ben verhinderd.

Mijn stem voor de Tribal Council gaat naar KD., hij heeft het hele spel laten zien dat hij de absolute winnaar is. Ik ben bang dat Daisy de eeuwige nummer twee blijft.

 ::zwaai::
Mijn stem gaat naar KD.
Hij heeft de meeste spellen gewonnen,
het tactisch goed gespeeld en zijn favorietenrol waargemaakt.
Owja, en hij heeft mij uit het spel gespeeld, wat bijna onmogelijk is  :D
Alle vragen zijn beantwoord, de slotpleidooien geplaatst, ik neem aan dat ik nu een stem mag uitbrengen?

Daisy en KD hebben allebei terecht de finale gehaald. Ze hebben het spel mooi gespeeld, Daisy eerst meer op de achtergrond maar gaandeweg steeds opvallender, en vanaf dat moment ging ze ook spellen winnen. En KD vanaf het eerste spel fanatiek, ieder programma voor de winst spelend.
Beiden hebben het fair gespeeld, nimmer achterbaks, altijd fijne berichten naar die spelers waar ze contact mee hadden, beiden dan ook een achterban die het prettig vond om met ze te spelen.

En toch moeten we kiezen zo op het laatst. KD's fanatisme, intelligentie, spelinzicht en manier van spelen waren geweldig. Daisy was minstens zo fanatiek, had net zoveel spelinzicht, maar was op tactisch gebied in mijn ogen sterker bezig door op het juiste moment de juiste personen in te schakelen.

Het zal geen verrassing zijn, mijn stem gaat naar mijn maatje, waarmee ik sinds De Farm heel prettig heb samengewerkt. Daisy, je hebt mijn stem verdiend, en ik hoop dat je wint!
Mijn stem gaat naar KD., hij heeft het spel zo goed gespeeld en zoveel spellen gewonnen. Hij is voor ook altijd een trouwe bondgenoot geweest die mij nooit zou verraden, het minste wat ik dan kan doen is hem mijn stem geven ::bravo::.

Ondanks Daisy, dat je mij wel tegen zat in het spel en je bij het andere complot hoorde. Erg goed gespeeld, je verdient het net zoveel ;).

 ::joehoe::
Hey Robbie, mijn eindstem gaat naar Daisy.
Ik begreep dat er al veel mensen gestemd hebben, dus ik doe het dan ook maar alvast, voordat ik het vergeet  :o

Beiden hebben goed gestreden en verdienen de overwinning  ::bravo::
Maar mijn stem gaat naar
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Ha Robbie

KD! krijgt mijn stem. Omdat Daisy het niet nodig vond antwoord op mijn vraag te geven.
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Robbieazerty op 16-05-2013, 17:12:54
Poeh Robbie,

Spannende finalestrijd bij die ZAPpers! Hierbij mijn stem:

Beste KD., beste Daisy,

Wat maken jullie het de jury en de medekandidaten moeilijk. Van tevoren was mij al wel duidelijk dat KD. het spel aan het domineren was op opdrachtengebied, maar het tactische gedeelte was een groot grijs gebied voor mij als buitenstaander. Toen Daisy op het einde sterk terugvocht in de opdrachten en KD daarin juist wat achterbleef, besloot ik mijn stem te geven aan degene die het spel het best áchter de schermen speelde. Maar wat bleek uit jullie antwoorden: uitgerekend jullie waren de meesterstrategen (of wisten jullie in ieder geval succesvol als zodanig te presenteren voor het publiek). En daarom is dit oprecht de moeilijkste keuze die ik tot dusver heb moeten maken... Uiteindelijk is de doorslaggevende factor toch het sociale netwerk geweest en het zogenaamde 'zieltjes winnen' die voor je vechten en zich niet tegen je keren. En dan kom ik toch uit op een stem voor............

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

En aan beiden: ik hoop jullie ooit tegen te komen in een Survivor of Big Brother oid voor een heftige titanenstrijd!
Ik stem voor KD

Ik vind namelijk dat hij deze finaleplek verdiend. Zap is geen spel van complotten voor mij. Zap is een afvalrace waarbij je continu niet laatste moet worden. Dat heeft ook Daisy erg goed gedaan, en haar complotje heeft zeker geholpen. En ook KD had complotjes de goed uitpakte... Daisy was wel een knokker

Waarom dan mijn stem voor KD ?

Ik vind dat wanneer je elk spel weer , vol voor de overwinning gaat ipv de : ' ik-wil-niet-afvallen-mentaliteit en dan ook nog die spellen vaak wint, dan verdien je het gewoon :D

En hiermee wil ik niet zeggen dat Daisy een foute mentaliteit had, want wat een knokster ben jij  ::bravo::
Hey Robbie,

Hierbij mijn stem voor degene die Zap! wat mij betreft verdient te winnen. Ik heb alle prestaties, mijn favoriete inzendingen etc. van Daisy en KD. in de verschillende programma's en de finale even langs de meetlat gelegd. Daarnaast heb ik gekeken naar speelwijze en presentatie. Zo kom ik uit op:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
en gaat mijn stem naar:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Groetjes,
Molière
Dit was een heel moeilijke keuze. Zowel Daisy als KD staan verdiend in de finale en verdienen het om te winnen. Dus het gaat op details uitkomen. KD heeft de meeste opdrachten gewonnen, maar wel een relatief makkelijke rit door het programma gehad. Daisy heeft nauwelijks gewonnen, maar heeft zichzelg telkens weer op uitmuntende wijze weten te redden. Met beiden heb ik contact gehad, de een al vanaf het begin, maar dan wel af en toe, de ander zeer intensief vanaf pak m beet halverwege... Maar goed, ik zal toch mijn stem moeten bepalen, en dan gaat mijn stem met miniem verschil naar... Daisy! De manier waarom KD alles heeft aangepakt is superknap en verdiend ook alle lof, en had hij tegen Fabiann of K@ren in de finale gestaan had het ook zeker mijn stem opgeleverd, maar ik vind het gewoon nog net iets knapper hoe Daisy het (zeker ook met haar dagelijkse werk) heeft gespeeld. Zeker op het moment dat men haar koste wat kost eruit wilde hebben. Maar goed, zoals gezegd: jullie verdienen het allebei! Succes!
Robbie,

Het mag geen verrassing zijn maar mijn stem gaat naar Daisy
Hey Robbie!

Ik stem op Daisy als winnares van Zap!
Dag Robbie,

Ik heb besloten wie mijn stem verdient.

Dit is KD. Hij heeft het spel zeer goed, slim en tactisch gespeeld. Hierom verdient hij mijn stem. (sorry Daisy)
lang getwijfeld maar ik ga stemmen voor Daisy.
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Robbieazerty op 16-05-2013, 17:13:26
Zo dat was alles! En nu... NAKEUVELEN!!!!  ::feest::
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Robbieazerty op 16-05-2013, 17:33:01
OEPS het zat nog op slot en dus haden Bjorrn en Swifty al in de lounge nagekeuveld. Hier hun reacties:
Het uit de doeken topic is opslot, dan maar hier nakeuvelen  :D

Ik ben blij met mijn nieuwe bijnaam:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

En het was dus Daisys vraag, en niet de mijne  :D
Wat was die vraag ookalweer?  :)
Wat geweldig dat Daisy tot het einde toe is blijven biechten! ::bravo:: Jammer dat de andere biechters (waaronder ik :-[) eerder afhaakten, want het is erg leuk om de achtergrondinfo van samenwerkingen en zo te lezen ::jaja::


Blijft het topic op slot Robbie? Vind het persoonlijk denk ik leuker om daar na te kaarten en hier alleen maar te borrelen ;D
En het was dus Daisys vraag, en niet de mijne  :D
Wat was die vraag ookalweer?  :)

Of er nog iemand uit MP zou terugkeren naar PT ;)
Owja..
Dat klinkt wel als een Bjorrnvraag.
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Swifty op 16-05-2013, 17:45:24
Dankjewel Robbie! ::bravo::



Ik wil bij deze heel graag eerst en vooral Schulz mijn excuses aanbieden ::sorry:: Ik was heel erg blij met jouw info over jullie complot van vier (Schulz, Ycaris, D*N en K@ren). Echt super dat je me zo in vertrouwen nam.
Ik heb echter de info die ik van je kreeg bij de Biggest Loser gedeeld met Mollenvanger ::sorry:: Ik heb hem verteld dat D*N bij een complot van vier waar ook K@ren in zat, had voorgesteld om bij de verdikkingspoll op MV, Daisy en Bjorrn te stemmen. Natuurlijk zonder te zeggen wie mijn bron was! Mollenvanger drong erg aan op een naam, maar die heb ik niet gegeven.

Het was uiteindelijk deze info-lek die ervoor zorgde dat Daisy bij de Farm ons complot van vier samenbracht. Ik heb geprobeerd na BB-UK je bij te praten over dit alles, om het weer een beetje goed te maken. Maar het voelde wel heel slecht, info die mij zo vertrouwelijk was gegeven, zo door te sluizen naar anderen ::schaam::
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Swifty op 16-05-2013, 17:55:40
Ooh en ik vind het erg jammer dat ik nooit meer wat terug heb kunnen doen voor Vieffan  :-\\
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Jann op 16-05-2013, 18:00:00
Nog een vraagje over mijn waterloo: hoorden de grondstoffen die elk duo moest plaatsen bij het district waar je bij hoorde? Ik probeerde er wat van te vinden op een Hungergames-wiki, maar kwam niet ver. KD. had gelijk door dat de steenkolen die Bjorrn en ik plaatsen bij het arme district van Peeta en Katniss hoorden, waardoor ik heel snel werd weggeveegd aangezien ik Peeta was en KD. die moest vermoorden.
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Swifty op 16-05-2013, 18:02:48
Nog een vraagje over mijn waterloo: hoorden de grondstoffen die elk duo moest plaatsen bij het district waar je bij hoorde? Ik probeerde er wat van te vinden op een Hungergames-wiki, maar kwam niet ver. KD. had gelijk door dat de steenkolen die Bjorrn en ik plaatsen bij het arme district van Peeta en Katniss hoorden, waardoor ik heel snel werd weggeveegd aangezien ik Peeta was en KD. die moest vermoorden.

Ooooh! Zo hadden ze dat allemaal zo snel door!
K@ren wist mij precies te vertellen wie welke speler was, incl MR-Brain. En ik wist op dat moment absoluut 100% zeker dat MR-Brain aan niemand, buiten mij, had medegedeeld wie hij was. En ik snapte dus niet hoe K@ren daar achter gekomen was...
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Robbieazerty op 16-05-2013, 18:03:56
Nog een vraagje over mijn waterloo: hoorden de grondstoffen die elk duo moest plaatsen bij het district waar je bij hoorde? Ik probeerde er wat van te vinden op een Hungergames-wiki, maar kwam niet ver. KD. had gelijk door dat de steenkolen die Bjorrn en ik plaatsen bij het arme district van Peeta en Katniss hoorden, waardoor ik heel snel werd weggeveegd aangezien ik Peeta was en KD. die moest vermoorden.
Ja klopt, daar had ik niet goed over nagedacht en kwam ik toen ook pas achter. Maar toen dacht ik van ja nu is het voor iedereen hetzelfde: post ik het al en maak ik daar mijn identiteit bijna mee bekend of wacht ik nog even, met het risico niet meer te kunnen posten omdat ik al afgeslacht ben?
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: D*N op 16-05-2013, 18:30:02
zooo die schulz en ycaris zijn me hier toch onbetrouwbaar geweest ::). En ik voelde me nog wel schuldig dat ik ook alweer een complot met kd was begonnen :-\\.

En natuurlijk mollenvangert die snel een printscreen vervalst maar niet zo heel snel is en ik hem door heb maar toch blijft beweren dat ie niet op mij heeft gestemd ook al zei ik dat ik het niet erg vond ::). Juist toen ie het niet toegaf vond ik het wel erg ::hypocriet::.

Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Daisy op 16-05-2013, 18:34:07
Ik lijk wel een stalker met al die biechts  ::rofl:: ::tandpastasmiley::

Nogmaal sorry Bjorrn, maar had zin in een grapje en het werkte blijkbaar.  ;D ::hug::

En voor alsnog krijgt Fabiann gelijk en blijf ik de eeuwige tweede ...  :( Maar ooit gaat het me lukken. Dus iedereen die aan de Zwakste Schakel meedoet, wees gewaarschuwd  >:D.

Swifty, LdH, Mv, hillo, Moliere, Jann, Molcrazy en Lukie4 bedankt voor jullie stem.  ::bravo::

En hopelijk ben ik nu niet heel vervelend, maar ik ben wel erg benieuwd naar de motivaties van de jury bij The Bachelor. Zijn die er?  ::nieuwsgierig:: Ik heb zo lopen stoeien met die brief, het feit dat ik daar won, maakte m'n nipte nederlaag bij Project Runway in één keer goed!
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Daisy op 16-05-2013, 18:36:38
Ooooh! Zo hadden ze dat allemaal zo snel door!
K@ren wist mij precies te vertellen wie welke speler was, incl MR-Brain. En ik wist op dat moment absoluut 100% zeker dat MR-Brain aan niemand, buiten mij, had medegedeeld wie hij was. En ik snapte dus niet hoe K@ren daar achter gekomen was...

Dat had ik dus ook. Opeens was ik dood. En ik D*N maar de schuld geven...

Maar goed, mijn personage was qua opdrachten gelinkt aan Fabiann, K@ren, KD. en D*N, slechter dan dat kon ik het niet treffen denk ik.  :P
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: D*N op 16-05-2013, 18:41:05
Inderdaad slecht getroffen. Ik heb jouw daar ook helemaal niet dood gemaakt ::ohno::.
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Bjorrn op 16-05-2013, 18:43:36
Dat grapje maakt me niks uit hoor  ::hug::
Hij is ook leuk verzonnen  ;D
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: K@ren op 16-05-2013, 18:51:52
Dat had ik dus ook. Opeens was ik dood. En ik D*N maar de schuld geven...

Maar goed, mijn personage was qua opdrachten gelinkt aan Fabiann, K@ren, KD. en D*N, slechter dan dat kon ik het niet treffen denk ik.  :P

Ik weet t nog heel goed. Ik was aan het werk en ik kreeg toen pas een beetje door hoe het spelletje in elkaar stak. Ik baalde er verschrikkelijk van dat ik niet naar huis kon, want dan kon ik nog anderen vermoorden, voor ik zelf vermoord zou worden. Toen ik thuis was kreeg ik (zonder overdrijven) hysterische pm's van KD dat ik jou en LdH moest afmaken. Wat ik uiteraard gedaan heb.

Dus je had hier aan KD te danken dat je uit het spel lag.  ;D
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Swifty op 16-05-2013, 18:52:36
Bij the Hunger Games heeft MV overigens zijn finalestem van mij verdiend ::jaja:: helaas zat ie alleen niet in de finale uiteindelijk :P
Fabiann had aan MV gevraagd om op mij te schieten, en dat had ie gedaan. Daarmee was ik echter nog niet dood, en er was niemand meer om mij dood te schieten. MV kon het spel tussen Fabiann en mij beslissen door op Fabiann te schieten, maar dat weigerde hij. En dat vond ik jammer, maar aan de andere kant zo integer. MV wou er zelfs iets anders tegenoverstellen, extra grondstof voor mij bijv., van zijn eigen voorraad, maar dat mocht niet van Robbie (en terecht ;) ).
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Nieky op 16-05-2013, 18:54:26
mv is af en toe gewoon een slijmbal ?  ::)
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: D*N op 16-05-2013, 18:57:18
mv is af en toe gewoon een slijmbal ?  ::)
::jaja::. Daarom moest ie er ook uit >:D
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: K@ren op 16-05-2013, 19:20:52
Ik vind de namen van degenen die een extraatje lootje van mij in de schaal hebben gedaan, allemaal begrijpelijk op twee na:

-Mijdrechtse Mol: Jij kleine verrader!
-Bjorrn: 'Ik zal je helpen met het Duel in The Farm, Bjorrn.' 'Dank je wel, K@ren! BAM! Mes in je rug'  :\'(


Gelukkig kom ik jullie weer tegen in Gizeh!  ::zwaai::
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Schulz op 16-05-2013, 19:32:29
Ik wil bij deze heel graag eerst en vooral Schulz mijn excuses aanbieden ::sorry:: Ik was heel erg blij met jouw info over jullie complot van vier (Schulz, Ycaris, D*N en K@ren). Echt super dat je me zo in vertrouwen nam.
en dat is ook echt laatste keer.  >:(
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: MollenvangR op 16-05-2013, 19:32:36
Dankjewel Robbie! ::bravo::



Ik wil bij deze heel graag eerst en vooral Schulz mijn excuses aanbieden ::sorry:: Ik was heel erg blij met jouw info over jullie complot van vier (Schulz, Ycaris, D*N en K@ren). Echt super dat je me zo in vertrouwen nam.
Ik heb echter de info die ik van je kreeg bij de Biggest Loser gedeeld met Mollenvanger ::sorry:: Ik heb hem verteld dat D*N bij een complot van vier waar ook K@ren in zat, had voorgesteld om bij de verdikkingspoll op MV, Daisy en Bjorrn te stemmen. Natuurlijk zonder te zeggen wie mijn bron was! Mollenvanger drong erg aan op een naam, maar die heb ik niet gegeven.

Het was uiteindelijk deze info-lek die ervoor zorgde dat Daisy bij de Farm ons complot van vier samenbracht. Ik heb geprobeerd na BB-UK je bij te praten over dit alles, om het weer een beetje goed te maken. Maar het voelde wel heel slecht, info die mij zo vertrouwelijk was gegeven, zo door te sluizen naar anderen ::schaam::
Maar uiteindelijk gaf je me die naam wel, dat was Schulz toch? Die weer een infiltrant bleek in het complot van D*N. Door jouw band met Mr Brain wist ik dat onze big 5 MM, Bjorrn Ycaris en Brain niet lang stand kon houden. MR Brain waarschuwde ons namelijk tijdig dat er iemand niet te vertrouwen was. Ycaris die van meerdere walletjes at  ::jaja::
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Schulz op 16-05-2013, 19:34:31
zooo die schulz en ycaris zijn me hier toch onbetrouwbaar geweest ::). En ik voelde me nog wel schuldig dat ik ook alweer een complot met kd was begonnen :-\\.
ik ging met jou samenwerken om dat ik dan Swifty kon helpen.
Ik maakte me geen enkel illusie dat jij mij ook alleen maar gebruikte tot je me niet meer nodig had. Na survivor 2010 heb ik besloten jou nooit meer te vertrouwen ;D

ik vertrouw altijd voor 100% totdat het tegendeel bewezen is. Zo ook nu Swifty. Ook al weet ik dat ze het spel op alle manieren speelt, ik blijf trouw tot het tegendeel bewezen is. Dat was ook die actie in The Apprentice. Ik was bang dat misschien toch Swifty eruit ging, daarom offerde ik me op, tenminste deed ik een poging.

Trouwens, ik dacht dat je door had dat Ycaris zichzelf verraadde. Ze sprak een keer over Swifty in een pm naar jou...
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Swifty op 16-05-2013, 19:35:28
Maar uiteindelijk gaf je me die naam wel, dat was Schulz toch?

Ja maar pas heel laat, toen D*N er ook al uit was volgens mij.

MR Brain waarschuwde ons namelijk tijdig dat er iemand niet te vertrouwen was. Ycaris die van meerdere walletjes at  ::jaja::

Ik weet, ik heb iedere pm van jullie complot van 5 gezien ;)

En Schulz, nogmaals, sorry ::sorry:: Maar ik heb je bij je terugkomst helemaal proberen bij te praten weer!

Ycaris heeft zich wel eens versproken, met al haar complotten ;D ze schreef iets aan mij in het complot met D*N en K@ren of zo. Was dat niet opgevallen?
edit: Schulz is me voor, dat bedoelde ik dus ;D

Oh en was het nu echt niet duidelijk dat ons complot sinds The Farm/BB-UK uit vier personen bestond?
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: MollenvangR op 16-05-2013, 19:37:13
Ja maar pas heel laat, toen D*N er ook al uit was volgens mij.

En Schulz, nogmaals, sorry ::sorry:: Maar ik heb je bij je terugkomst helemaal proberen bij te praten weer!

Ycaris heeft zich wel eens versproken, met al haar complotten ;D ze schreef iets aan mij in het complot met D*N en K@ren of zo. Was dat niet opgevallen?
edit: Schulz is me voor, dat bedoelde ik dus ;D

Oh en was het nu echt niet duidelijk dat ons complot sinds The Farm/BB-UK uit vier personen bestond?
Toen Schulz in de MP zat vertelde je het geloof ik  ::jaja::
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: K@ren op 16-05-2013, 19:39:22

ik vertrouw altijd voor 100% totdat het tegendeel bewezen is.

Goeie tactiek. Ik vertrouw jou dus nu ook nooit meer.


En dan te bedenken dat ik jou nog uit die Boardroom probeerde te redden.  ;D
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: MollenvangR op 16-05-2013, 19:40:21
zooo die schulz en ycaris zijn me hier toch onbetrouwbaar geweest ::). En ik voelde me nog wel schuldig dat ik ook alweer een complot met kd was begonnen :-\\.

En natuurlijk mollenvangert die snel een printscreen vervalst maar niet zo heel snel is en ik hem door heb maar toch blijft beweren dat ie niet op mij heeft gestemd ook al zei ik dat ik het niet erg vond ::). Juist toen ie het niet toegaf vond ik het wel erg ::hypocriet::.


Maar wie begon er te zeggen dat mij wegstemmen wel heel dom zou zijn..

En ik ga natuurlijk niet in mijn kaarten laten kijken, tuurlijk geef ik niet toe dat ik dat ding vervalst had. Dat jouw vermoeden klopte ga ik niet toegeven, want je had genoeg vriendjes die het me lastig zouden kunnen maken. Op dat moment genoot ik er gewoon van het feit dat de 2 maatjes K@ren en D*N tegen elkaar stonden, wat niemand had verwacht. Hadden jullie mij bij TBL niet weggestemd (terwijl jullie inactieve maatje erin wilden houden) had ik bij BBUK misschien met jullie meegegaan (maar toen kwamen Daisy en Swifty met de kans om wraak te nemen voor mij  >:D)
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Swifty op 16-05-2013, 19:43:14
En dan te bedenken dat ik jou nog uit die Boardroom probeerde te redden.  ;D

Terwijl Schulz juist mij wou redden daar!

Oh die Boardroom, wat een programma was dat toch, The Apprentice ;D

overigens ben ik daar de hele tijd volkomen eerlijk geweest, heb ik echt heel veel tijd en moeite gestoken in het beantwoorden van de vragen, en ik was echt verbaasd dat K@ren eerst mocht gaan.
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Schulz op 16-05-2013, 19:44:24
Goeie tactiek. Ik vertrouw jou dus nu ook nooit meer.


En dan te bedenken dat ik jou nog uit die Boardroom probeerde te redden.  ;D
tja, gelijk heb je  ::jaja::. Je was collateral damage omdat je met D*N was. :-[
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: K@ren op 16-05-2013, 19:47:39
Terwijl Schulz juist mij wou redden daar!

Oh die Boardroom, wat een programma was dat toch, The Apprentice ;D

overigens ben ik daar de hele tijd volkomen eerlijk geweest, heb ik echt heel veel tijd en moeite gestoken in het beantwoorden van de vragen, en ik was echt verbaasd dat K@ren eerst mocht gaan.

Ik vond het volstrekt logisch.  ;D Ik hoopte ook echt dat je mij zou meenemen in de Boardroom, want dat zou aantonen, dat je een persoonlijke keuze maakte ipv een zakelijke. Daar kon ik dan weer op mooi inspelen.
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Swifty op 16-05-2013, 19:55:10
Nja, ik maakte een grote fout door in eerste instantie te zeggen dat we als groep ons best hadden gedaan, was natuurlijk een inkopper om dan de leider verantwoordelijk te houden.

En ik kon het niet over mijn hart verkrijgen om Mijdrechtse Mol mee te nemen. En de anderen verdienden de boardroom niet vond ik. (Sorry Mijdrechtse Mol, je was enthousiast genoeg maar je had minder bijgedragen dan de rest, daarom was jij het enige alternatief)
En ja, het was een kans om van je af te komen K@ren, als sterke speelster ::jaja::
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: K@ren op 16-05-2013, 20:05:40
Hoge bomen vangen veel wind. :)
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Daisy op 16-05-2013, 20:07:37
Oh en was het nu echt niet duidelijk dat ons complot sinds The Farm/BB-UK uit vier personen bestond?

Daar ben ik ook wel benieuwd naar.  ::jaja::
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Bjorrn op 16-05-2013, 20:16:03
Ik vind de namen van degenen die een extraatje lootje van mij in de schaal hebben gedaan, allemaal begrijpelijk op twee na:

-Mijdrechtse Mol: Jij kleine verrader!
-Bjorrn: 'Ik zal je helpen met het Duel in The Farm, Bjorrn.' 'Dank je wel, K@ren! BAM! Mes in je rug'  :\'(


Gelukkig kom ik jullie weer tegen in Gizeh!  ::zwaai::

Ja, ik dacht op dat moment ook dat jij KD had geinformeerd over de opdracht en mij dus veraden had.
En gelukkig ben je geen kandidaat in Gizeh  ;)
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Robbieazerty op 16-05-2013, 20:18:49
En hopelijk ben ik nu niet heel vervelend, maar ik ben wel erg benieuwd naar de motivaties van de jury bij The Bachelor. Zijn die er?  ::nieuwsgierig:: Ik heb zo lopen stoeien met die brief, het feit dat ik daar won, maakte m'n nipte nederlaag bij Project Runway in één keer goed!
Helemaal niet vervelend. Ik was het namelijk vergeten, bedankt om me er aan te herinneren!

Hier zijn alsnog de commentaren van de juryleden op de liefdesbrieven, waarbij sommigen ook nog K@ren's brief mee gejureerd hebben:
1. K@ren : Geweldig en grappig hoe ZAP! erin verwerkt is   ::bravo::

2. KD. :  Ik hou van rijm! ::love:: Grappig eind, maar niet heel romantisch.

3. Daisy : :) Mooi,romantisch, maar beetje gewoontjes

4. Fabiann : Fijn mysterieus , maar ook een beetje eng en over the top (rozenblaadjes) ::roos::
Hier is de top 3:
Top 3. Complimenten, ik vond ze heel mooi!
- Fabiann: mooi geschreven. Heel zoet en wanhopig. Ik snap alleen het stukje met de boerderij niet helemaal. Ik vind het een mooie schrijfstijl met die lange zinnen, past goed bij de opdracht.
- Daisy: mooie ode, mooi ontwikkeling. Leuk geschreven. Het mist af en toe wel wat originaliteit met beschrijvingen, maar dat is niet heel erg.
- KD: ook leuk gedaan,  maar ik vind het net iets minder wanhopig en verliefd dan Fabiann en Daisy. Ik vind het een leuke manier van presenteren, maar ik vind de tweede alinea iets minder geslaagd door iets te veel herhaling.

Dag Robbie,

De bacheloruitslag:

Ik zou het liefst met K@ren op date willen. Zij vertelt haar verhaal van het moment dat we elkaar ontmoet hebben tot nu en vertelt daarbij haar eigen beleving en laat blijken dat ze veel oog voor mij heeft (zowel qua uiterlijk als qua gedrag (dat laatste laat verder niemand blijken)) en veel van mij weet.

Mocht dit onmogelijk zijn dan wil ik graag met KD. op date. We kennen elkaar al zo lang maar dan op afstand. Dit was altijd zo gezellig dat ik hem zeker nu naar dit Shakespearegedicht graag beter wil leren kennen. Door het gedicht krijg ik de indruk dat hij romantisch en loyaal is door de keus voor Shakespeare.

Wanneer dat ook niet kan, dan ga ik met Daisy op date. Ze is al helemaal weg van mij en weet dat de liefde in kleine dingen zit. Het gevoel van jezelf zijn is cruciaal, maar heb ik dat ook?!

Fabiann, je hebt gegokt en verloren. Je brief laat blijken dat je er ook in slechte tijden altijd voor me zal zijn en dat je een prachtige, gevoelige brief kan schrijven. Ik HOOP echter dat slechte tijden ons bespaard blijven. Je bent een top gozer en zal zeker iemand anders erg gelukkig maken ::ok::

 ::joehoe::
Ik moet wegens weinig tijd even snel jureren hiervoor, dus helaas nauwelijks een motivatie opgeschreven, maar hierbij:

3e plek; KD., ik ben niet zo van de sinterklaasrijmpjes ;D

2e plek; Fabiann, mooi geschreven, blijkbaar zijn toch niet alleen getallen jouw ding maar woorden ook? Het naamdicht-dingetje met HOOP vind ik dan weer minder, al past het mooi bij de tekst.

1e plek; Daisy, origineel met dat kaartje en mooi briefpapier enzo. Vorm is zeer belangrijk bij liefdesbrieven vind ik. Dus de winnaar is voor mij toch degene die de meest originele aanpak gedaan heeft!
Hey Robbie,

Hierbij mijn top 4 van de brieven:
1. K@ren: erg originele en humoristische brief. Wat ik daarnaast sterk vind aan deze brief, is dat het veel meer in spreektaal is geschreven dan de andere drie brieven. Daardoor zal de boodschap denk ik ook veel beter overkomen dan wanneer je allerlei dure woorden gebruikt.

2. Daisy: slim om ook aan het uiterlijk van de brief te denken, dus dat verdient sowieso al een pluspunt. Taalgebruik blijft redelijk eenvoudig, wat mij goed lijkt. Wel een beetje veel clichés.

3. Fabiann: ik vind het heel mooi geschreven en je hebt ook echt schrijftalent, maar door het formele taalgebruik betwijfel ik of het de ontvanger echt zal raken.

4. KD.: origineel om dit in sonnetvorm te doen, maar nadeel van deze methode is dat het erg kort is en je er zodoende weinig in kunt verwerken. Ik mis verder ook iets wat de ontvanger echt het gevoel geeft dat zij uniek is voor jou.

Groetjes,
Molière
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Robbieazerty op 16-05-2013, 20:20:22
K@ren heeft me nog een dagboek toegestuurd! Ook interessant om te lezen. :)
Jullie kunnen het hier downloaden. (http://www.mijnbestand.nl/Bestand-D7PWTSY6FCWW.rtf)
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Daisy op 16-05-2013, 20:47:00
Leuk K@ren. ::bravo::

Alleen over de webcam/widm opdracht, als Schulz op mij had gestemd, was er een gelijke stand geweest. En dan was denk ik Schulz als nog gegaan. In theorie kon Mollenvanger na WIDM nog gelijk komen met Schulz, als iedereen op hem zou stemmen. Echter, Robbie noemde Mollenvanger nooit als kandidaat afvaller, dus ik denk dat bij een gelijke stand de kandidaat met de hoogste webcamscore door was gegaan. En dat was ik.

Het was dus meer geluk dan wijsheid.  ;D
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Schulz op 16-05-2013, 20:52:28
Even een opmerking bij k@ren's dagboek. Ik heb Daisy zelf benaderd. Ik wilde Daisy erin houden. Ik vond haar leuk spelen.

Ik had geen enkele cam, oh ja eentje na een hele dag ofzo. Dus ik wist dat ik ergens onderin zou hangen. Ik wilde in elk geval niet dat zij eruit zou gaan. Ik gaf haar de meeste kans tegen KD. en dus de meeste kans op spannende finale. Dus helaas geen meesterzet van haar. ::ohno::
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Swifty op 16-05-2013, 20:54:11
Goed ingeschat dan Schulz, was idd erg close in de finale ::ok::
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Schulz op 16-05-2013, 20:56:46
ja, maar wel erg geestig dat ik door op KD. te stemmen de stemming in zijn voordeel deed omslaan.
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Daisy op 16-05-2013, 21:01:06
ja, maar wel erg geestig dat ik door op KD. te stemmen de stemming in zijn voordeel deed omslaan.

Was dus toch een strikvraag, gemenerik.   >:( Nee, hoor even goede vrienden.  ::hug::
En achteraf maar beter ook, anders had ik echt verloren door die stomme struisvogels. Dat had ik mezelf nooit vergeven.  ::ohno::

Ik heb nog een vraag aan Fabiann. Jij plaatste op een gegeven moment een biecht waar jij allerlei zogenaamde complotjes uit de doeken deed. Dacht jij echt dat het zo zat of was het iets tactisch, om mensen bepaalde uitspraken te ontlokken. Wat jij linkte mij aan Vieffan. Behoudens de Apprentice en misschien 2 pm's bij de Hunger Games hebben wij de rest van het spel elkaar niet gesproken!
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: K@ren op 16-05-2013, 21:02:52
Over Vieffan gesproken. Ik ben heel benieuwd waarom zij de switch maakte, dat was wel een sleutel-moment. (BB UK)

Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Swifty op 16-05-2013, 21:04:40
Omdat ik haar wist te overtuigen ;D ik zal eens in de pm-box duiken
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: MollenvangR op 16-05-2013, 21:05:22
Over Vieffan gesproken. Ik ben heel benieuwd waarom zij de switch maakte, dat was wel een sleutel-moment. (BB UK)


D*N en jij hadden geen moment gedacht dat dat kon gebeuren trouwens vraag ik me dan weer af :P
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: K@ren op 16-05-2013, 21:09:13
D*N en jij hadden geen moment gedacht dat dat kon gebeuren trouwens vraag ik me dan weer af :P

Het werd op een gegeven moment verdacht stil in de pm-box, dus ik had wel een vermoeden dat er iets aan de hand was.


Het grootste probleem was dat ik jou 100% vertrouwde en dat ik dacht dat de vertrouwensband tussen KD en Vieffan hetzelfde was. Ik dacht wel dat er één overgehaald zou kunnen worden, maar allebei had ik nooit verwacht.


Maar als newbie zijnde had ik ook nooit verwacht dat iedereen mij toen als zo'n sterke speler zag. Ik had er gewoon geen idee van dat men mij zag als een bedreiging.
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Daisy op 16-05-2013, 21:11:47
Het was iig een ideale manier om mensen te testen. Toen ik die stemverdubbelaar (die ik dus niet had) liet lekken, toen pas kregen we door dat Fabiann bij K@ren en D*N hoorde.

Ik denk dat BBUK voor mij wel het hoogtepunt uit het spel was.  ::jaja::
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Swifty op 16-05-2013, 21:12:30
Op 30 maart om 13:47 schreef Vieffan me dat KD niet om wou gaan en dat ze daarom toch maar met de anderen mee zou stemmen omdat ze D*N niet tegen zich wou krijgen.
Daarop stuurde ik dit:
Laatste berichtje van mij: Daisy heeft me gemeld een verdubbelaar te hebben. Als jij met ons meestemt op K@ren, dan weet ik zeker dat K@ren genomineerd staat. Het zou erg fijn zijn als je op haar wilt stemmen ipv op mij...

Ik smeek niet verder, ik weet dat het weinig zin heeft, ik kan alleen maar hopen dat je tactisch met me mee wilt doen, en zo de kans grijpt om het blok rondom D*N te verkleinen.

en om 14:49 vroeg Vieffan vervolgens of Daisy dan ook op D*N gaat stemmen. Ik bevestigde dat, en toen besloot ze toch met ons mee te doen.

Het was dus Daisy's misleiding die gewerkt heeft!
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: MollenvangR op 16-05-2013, 21:13:51
Het werd op een gegeven moment verdacht stil in de pm-box, dus ik had wel een vermoeden dat er iets aan de hand was.


Het grootste probleem was dat ik jou 100% vertrouwde en dat ik dacht dat de vertrouwensband tussen KD en Vieffan hetzelfde was. Ik dacht wel dat er één overgehaald zou kunnen worden, maar allebei had ik nooit verwacht.


Maar als newbie zijnde had ik ook nooit verwacht dat iedereen mij toen als zo'n sterke speler zag. Ik had er gewoon geen idee van dat men mij zag als een bedreiging.
Dat kwam ook door je manier van spelen denk ik, zo anders en ook zo ja vernieuwend goed, je zette jezelf meteen neer. Maar dat jezelf laten zien vind ik juist gedurfd en erg goed  ::ok:: Er zijn ook nieuwelingen die even afwachten. Ik dacht ook serieus dat je zieltjes kwam winnen bij mij (zo van die MV zal niks door hebben gehad dat D*N en ik op 'm stemden in TBL), die werkt vast met ons mee. Maar ik wilde revanche, dus moest ik jouw vertrouwen wel schaden. Had je niet op me gestemd had ik dat waarschijnlijk niet gedaan  ::ohno::
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Swifty op 16-05-2013, 21:16:02
Was echt cruciaal dus, die gelekte info ;D
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: K@ren op 16-05-2013, 21:16:28
Ik dacht eerlijk gezegd wel dat ik je om de tuin had geleidt. Dat je dacht dat ik uiteindelijk wel op Jorg had gestemd.  :P
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Vanessaa op 16-05-2013, 21:54:09
Ik ga morgen eens mijn verhaald doen hier...
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Fabiann op 16-05-2013, 22:15:48
Ik heb nog een vraag aan Fabiann. Jij plaatste op een gegeven moment een biecht waar jij allerlei zogenaamde complotjes uit de doeken deed. Dacht jij echt dat het zo zat of was het iets tactisch, om mensen bepaalde uitspraken te ontlokken. Wat jij linkte mij aan Vieffan. Behoudens de Apprentice en misschien 2 pm's bij de Hunger Games hebben wij de rest van het spel elkaar niet gesproken!
Dit was puur om mijzelf te laten horen aan een ieder die mij als underdog zag. Het was meer een soort pitch die ik eventueel in de finale bij Survivor verder zou oppakken. ;D

Blijkbaar hebben jij en Vieffan dezelfde muzieksmaak, want jullie gaven elkaar relatief veel punten. ;)
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Daisy op 16-05-2013, 22:16:48
Was echt cruciaal dus, die gelekte info ;D

Team effort  ::ok::
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: grasisgroen op 16-05-2013, 22:40:37
Leuk Daisy, al die biechten  ::rofl::

Dit was trouwens mijn eerste biecht, na de taartenbakwedstrijd :

Lief huisbakkertje, ik kom bij je in de leer en neem Faab en MC mee,okè?

Groetjes,

gig
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: KD. op 16-05-2013, 22:48:00
Ik weet t nog heel goed. Ik was aan het werk en ik kreeg toen pas een beetje door hoe het spelletje in elkaar stak. Ik baalde er verschrikkelijk van dat ik niet naar huis kon, want dan kon ik nog anderen vermoorden, voor ik zelf vermoord zou worden. Toen ik thuis was kreeg ik (zonder overdrijven) hysterische pm's van KD dat ik jou en LdH moest afmaken. Wat ik uiteraard gedaan heb.

Dus je had hier aan KD te danken dat je uit het spel lag.  ;D

 ::rofl:: Ja, heerlijk spel was dat. ;D

Ik ga nu je dagboek lezen, ben benieuwd! ;D
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Daisy op 16-05-2013, 22:59:37
Ik vond het al zo vreemd, tijdens de Biggest Loser antwoordje netjes op mijn PM's, en toen ik vroeg wie jij was (aangezien ik een wapen voor je had), gaf je ineens niet thuis.  :P
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: KD. op 16-05-2013, 23:05:50
Citaat
Om eerlijk te zijn had ik niet zoveel zin in de opdrachten die bij ‘The Amazing Race’ hoorden. Godzijdank koos KD mij. Gelijk nadat hij mij gekozen had, pmde ik hem dat ik de volgende dag nauwelijks online kon zijn. Terwijl KD druk op zoek was naar vluchttijden zat ik heerlijk een beetje te chillen op de bank. Af en toe deed ik alsof ik ook heel hard aan het zoeken was. Het meest briljante was dat helemaal op het einde, ik een opmerking maakte die ervoor zorgde dat we eerste werden. Zo had KD in ieder geval een beetje het gevoel dat ik nog wat deed.

Heel fraai, K@ren... ::)

Citaat
Ik had echt veel geluk dat KD mij koos. Ik weet nog steeds niet waarom hij mij koos, maar ik heb erg veel steun aan hem gehad en ook verderop in het spel. KD is een geweldig goede fanatieke speler en ik vind hem ook een relaxte gast. Hierbij wil ik KD nog bedanken voor zijn inzet in dit spel waardoor ik mijn eerste spel won. Hebben we…..eeeuh…heb jij toch maar mooi gedaan KD. ;)

Bedankt voor de vriendelijke woorden, K@ren.  :) Ik vind jou ook heel relaxt! ::ok:: (een beetje té, gezien het eerste citaat  ::) )  ;D ;)

Dat ik jou koos bij The Amazing Race, heb je aan D*N te danken. Zie onderstaande conversatie:

[...]

Ik heb zelf contacten met K@ren en Bassteijns. Jij met Ldhmolletje. Dus ik denk dat je het beste één van die drie kan kiezen ;). de rest lees je wel :)

 ::zwaai::
Citaat van: KD.
Okee, dank je. ;D Wat voor iemand is die K@ren eigenlijk? Aan wie denk je dat ik het meest heb in de opdrachten?
Ik vind tot nu toe K@ren een hele grappige vrouw ::ok::. Doet me een beetje aan Ycaris denken :P. Ik weet niet hoe sterk ze is in opdrachten. [...]
Citaat van: KD.
Okee, ik twijfel tussen nieuwe contacten leggen, of mijn band met LdH verbeteren (want ik vertrouw hem nog niet echt). Snel kiezen... Jij nog een voorkeur?
Ik zou zelf K@ren dan doen. Ldhmolletje heb ik ook lang vertrouwd na ons TS avontuur, maar die had vorige survivor ook al overal complotjes lopen. Hij leek net mij wel ::rofl::. Iig ik vertrouw Ldh niet heel erg.

(aan deze laatste woorden wil ik wel toevoegen dat LdH uiteindelijk gewoon goed te vertrouwen was!  ::ok:: )
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: D*N op 16-05-2013, 23:07:05
en dat is ook echt laatste keer.  >:(
Ik zei toch dat ze niet te vertrouwen was  ::hypocriet::
ik ging met jou samenwerken om dat ik dan Swifty kon helpen.
Ik maakte me geen enkel illusie dat jij mij ook alleen maar gebruikte tot je me niet meer nodig had. Na survivor 2010 heb ik besloten jou nooit meer te vertrouwen ;D
:o Mijn samenwerking was echt gemeend. Ik had ook alleen dit viertal en losse contacten. Met survivor heb ik jou nooit verraden (obvious want ik lag er eerder uit) maar we hadden toen ook een samensmeltingscomplot. Daar zou ik met 100% aan hebben gehouden!

Citaat
Trouwens, ik dacht dat je door had dat Ycaris zichzelf verraadde. Ze sprak een keer over Swifty in een pm naar jou...
Dat was wel grappig ::rofl::.
Over Vieffan gesproken. Ik ben heel benieuwd waarom zij de switch maakte, dat was wel een sleutel-moment. (BB UK)


KD kon haar niet onder bedwang houden ::ohno::. Die relatie gaat hem niet worden nee ;D.
Het was iig een ideale manier om mensen te testen. Toen ik die stemverdubbelaar (die ik dus niet had) liet lekken, toen pas kregen we door dat Fabiann bij K@ren en D*N hoorde.

Ik denk dat BBUK voor mij wel het hoogtepunt uit het spel was.  ::jaja::
Ja, we dachten dat het slim was Fabiann erbij te halen toen Schulz en Ycaris weg waren. Fabiann had nog niemand en wij ( faab en ik) hadden net zitten ruziën om leiderschap waardoor niemand zou denken dat we samenwerkte  ;D.
 
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Daisy op 16-05-2013, 23:11:17
KD., LdH was zeker een goede bondgenoot, we wilden nl eerst op jou stemmen maar LdH bleef tegenwerken. Achteraf maakte het niet veel uit, Schulz zou toch zijn afgevallen.

De manier waarop K@ren TAR gespeeld heeft, zo heb ik een beetje PE gespeeld. Maar dat kwam meer omdat ik die dagen weinig tijd had. Maar Swifty heeft bijna alles in haar eentje gedaan. En dat kwam me wel goed uit, omdat dit misschien wel mijn slechtste spel was.
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: K@ren op 16-05-2013, 23:13:37
Ja, we dachten dat het slim was Fabiann erbij te halen toen Schulz en Ycaris weg waren. Fabiann had nog niemand en wij ( faab en ik) hadden net zitten ruziën om leiderschap waardoor niemand zou denken dat we samenwerkte  ;D.

En dat was ook slim. Fabiann is verreweg de meest onderschatte speler. Ik had op hem gestemd als hij de finale had gehaald!
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: KD. op 16-05-2013, 23:17:30
Ik vond het al zo vreemd, tijdens de Biggest Loser antwoordje netjes op mijn PM's, en toen ik vroeg wie jij was (aangezien ik een wapen voor je had), gaf je ineens niet thuis.  :P

 ::rofl:: Ja, ik dacht: ik moet dat wapen niet! Ik heb mijn opdrachten voltooid, dus nu is het alleen nog in jouw belang dat ik het wapen krijg.  ;D
KD kon haar niet onder bedwang houden ::ohno::. Die relatie gaat hem niet worden nee ;D.

Erger nog: bij het lezen van dit topic kom ik erachter dat ze niet eens op me heeft gestemd in de finale. Heel stiekem had ik dat toch als een zekere stem gerekend...  ::)
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Vanessaa op 16-05-2013, 23:19:42
Wat ik ook wel wil weten: hoe gaat het verder met K@ren en Swifty? Zijn de adoptiepapieren al getekend?
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: KD. op 16-05-2013, 23:24:19
Wat ik ook wel wil weten: hoe gaat het verder met K@ren en Swifty? Zijn de adoptiepapieren al getekend?

 ;D

Bied jij jezelf aan als adoptiekind? Van K@ren en Swifty mag je vast de hele nacht internetten.  ::jaja:: En snoepen zoveel je wilt.  ::) :P
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: D*N op 16-05-2013, 23:25:12
En dat was ook slim. Fabiann is verreweg de meest onderschatte speler. Ik had op hem gestemd als hij de finale had gehaald!
Zeker weten ::jaja::. The Apprentice ( en de bijbehorende bitch biecht) waren slechts een moment, daarna ben ik fabiann als complotgenoot echt gaan waarderen ::ok::.

Leuk dagboek K@ren ::bravo::. Was een erg fijne samenwerking :).

Erger nog: bij het lezen van dit topic kom ik erachter dat ze niet eens op me heeft gestemd in de finale. Heel stiekem had ik dat toch als een zekere stem gerekend...  ::)
Wat dat betreft hadden we toch een paar slechte bondgenoten zeg ::). Vieffan die niet luistert en niet op je stemt, Ldh die mollenvanger niet wilt verdikken en ook op Daisy stemde, Ycaris en Schulz die gewoon dubbelspel spelen, Jorg die inactief was, het was wel een ramp dit spel hoor ::).
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: KD. op 16-05-2013, 23:30:46
Wat dat betreft hadden we toch een paar slechte bondgenoten zeg ::). Vieffan die niet luistert en niet op je stemt, Ldh die mollenvanger niet wilt verdikken en ook op Daisy stemde, Ycaris en Schulz die gewoon dubbelspel spelen, Jorg die inactief was, het was wel een ramp dit spel hoor ::).

Ja, jammer hoor. Waar zijn de passief-naïeve spelers uit Trivial Survivor gebleven, die je als pionnen op een schaakbord heen en weer kun schuiven en precies kon laten doen wat je wilde? Het lijkt tegenwoordig wel alsof iedereen zijn eigen plan trekt.  :-\\

 :P
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: D*N op 16-05-2013, 23:34:13
Ja, jammer hoor. Waar zijn de passief-naïeve spelers uit Trivial Survivor gebleven, die je als pionnen op een schaakbord heen en weer kun schuiven en precies kon laten doen wat je wilde? Het lijkt tegenwoordig wel alsof iedereen zijn eigen plan trekt.  :-\\

 :P
Goeie ouwe tijd :(. In wat voor wereld zijn we terecht gekomen :o.

Misschien wil Ibung volgende keer wel weer meedoen, ik heb vernomen dat ze graag over schaakborden ( voorkeur voor stratego borden) wordt geschoven ;D.
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Schulz op 17-05-2013, 07:35:55
  Met survivor heb ik jou nooit verraden (obvious want ik lag er eerder uit) maar we hadden toen ook een samensmeltingscomplot. Daar zou ik met 100% aan hebben gehouden!
ik wil hier wel op reageren, maar we hebben net besloten in ander topic geen oude discussies op te rakelen  ::rofl::

en verder ben ik nog net zo naïef hoor. Vraag maar aan Swifty.  ;D  Alleen altijd bij elke speler maar één keer  ::tandpastasmiley::
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Swifty op 17-05-2013, 07:42:37
;D

Bied jij jezelf aan als adoptiekind? Van K@ren en Swifty mag je vast de hele nacht internetten.  ::jaja:: En snoepen zoveel je wilt.  ::) :P
oh nee, niet snoepen. Sporten!

En Schulz, tja... Ik heb altijd 1 maincomplot dat voor alles gaat. En dat was MR-Brain. De rest van mijn contacten bescherm ik zo lang mogelijk, maar als ik hele nuttige info krijg... Het is wel dankzij dat, dat de focus op de anderen lag en niet op jou, waardoor je vrij spel had, en je met snellere webcamfoto's erg ver gekomen zou zijn.
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Vanessaa op 17-05-2013, 08:09:44
En ik maar denken dat ik goed zat, met "big 5" bestaande uit Bjorrn, MV, Ycaris en Brain  ::)
Wel jammer dat die laatste is gestopt... Hij had best ver kunnen komen.
Mijn tactiek over 't algemeen was: niet afvallen  ;D, gewoon op safe spelen.
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Swifty op 17-05-2013, 08:11:39
Denk ook dat MR-Brain heel ver was gekomen, maar helaas, we zullen het nooit weten...
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Daisy op 17-05-2013, 08:26:02
Die speelde het idd heel goed.  ::ok:: Af en toe van die naive posts plaatsen en zich echt als een newbie presenteren, maar wel ondertussen TBL en PE winnen ... ik vertrouwde net niet. Toen ik jou, Swifty, benaderde en jij direct met Mr. Brain kwam, wist ik wel direct dat ik daarvoor moest oppassen, zeker mochten we ver in het spel geraakt zijn had ik jullie twee absoluut uit elkaar moeten spelen. Maar Mr. Brain gaf op en zover is het dus nooit gekomen.
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Swifty op 17-05-2013, 11:48:12
Nja, PE was wel als duo met KD he, mss deed ie daar wel een K@rentje ::)
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Schulz op 17-05-2013, 13:15:18
En Schulz, tja... Ik heb altijd 1 maincomplot dat voor alles gaat.
Heb ik ook. En dat was deze keer jij. ;D

Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Vieffan op 18-05-2013, 00:11:14
Ik heb het een beetje druk en gun mezelf niet eens de tijd om 5 pagina's rustig door te lezen. Dus ik heb even gescand, dus als ik op sommige dingen niet reageer, sorry :P.
OVer die stem voor D*N en K@ren.
Op dat moment wist ik al dan D*N en KD. veel samenwerkte. Ik wist niet in hoe verre dit verbond ging maar op de molfandag kwam mij hele interessant informatie ter oren. Met de songfestivalopdracht had ik alleen aan KD vertelt welk land is was, verder helemaal niemand. Maar op de een of andere manier wist Elise welk land is was. En dat had ze dan weer niet van KD gehoord, maar van D*N. KD had mij nooit verteld dat hij deze informatie aan D*N door had gespeeld waardoor ik hem een beetje begon te wantrouwen.
Daarbij was het telkens als D*N's naam op kwam om te dwarsbomen of om op te stemmen dat hij dat niet wilde. Hoe graag ik ook met KD naar de finale wilde en hem wilde helpen, D*N was voor mij een gevaar omdat hij naar mijn idee wel heel close met KD. was.

Toen mij gevraagd werd voor D*N te stemmen wilde ik dit wel graag, maar wel alleen als ik zeker wist dat hij zou werken. Eerst leek het met geen mogelijkheid te gaan werken dus had ik netjes op Swifty en Daisy gestemd (lichtelijk met tegenzin, maar het was toch niet alsof ik daar een complot mee had). Toen ik hoorde van Daisy's verdubbelaar heb ik de gok genomen. Ik heb mijn stem veranderd en ik was heel heel gelukkig toen het allemaal lukte :P. D*N is mij in spelletjes bijna altijd te slim af, en hij komt altijd erg ver, dus voor D*N ben ik altijd bang als ik niet samen met hem werk :P.
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: LdHmolletje op 18-05-2013, 08:56:36
KD., LdH was zeker een goede bondgenoot, we wilden nl eerst op jou stemmen maar LdH bleef tegenwerken. Achteraf maakte het niet veel uit, Schulz zou toch zijn afgevallen.
Dat klopt inderdaad. Dankzij mij zijn uiteindelijk onze stemmen naar Fabiann gegaan!

Overigens, voor degenen die denken dat ik al vanaf het begin een complot zou hebben gehad met MV: dat is dus absoluut niet zo. We pm'den wel wat, maar meer dan af en toe een beetje hulp (zoals bij het Songfestival) was het in het begin niet. Het enige echte complot dat ik heb gehad (in mijn ogen) was met Daisy, MV en Swifty de laatste paar afleveringen.
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Robbieazerty op 18-05-2013, 11:59:13
maar op de molfandag kwam mij hele interessant informatie ter oren. Met de songfestivalopdracht had ik alleen aan KD vertelt welk land is was, verder helemaal niemand. Maar op de een of andere manier wist Elise welk land is was. En dat had ze dan weer niet van KD gehoord, maar van D*N. KD had mij nooit verteld dat hij deze informatie aan D*N door had gespeeld waardoor ik hem een beetje begon te wantrouwen.
Oh ja en daar stond ik bij! Was leuk om eens midden in de actie te staan ipv het achter de schermen te horen.  ;D
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Swifty op 18-05-2013, 12:23:36
Oh ja en daar stond ik bij! Was leuk om eens midden in de actie te staan ipv het achter de schermen te horen.  ;D

;D


Maar het was echt top Vieffan! Was een geweldig moment, BB-UK, MV maar berichten doorsturen waarin D*n zei dat er wel 5 stemmen op Daisy zouden zijn en 6 op mij, en toen die uitslag. Was wel heel erg spannend. Dat Daisy veilig was verwachtte ik wel, maar ik was bang voor een gelijke stand tussen ons 3en...
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Daisy op 18-05-2013, 12:26:53
Als Vieffan niet geswitcht was, hadden we met z'n 4en genomineerd gestaan.

K@ren en D*N hadden dan 4 stemmen gehad, Swifty 5 en ik eigenlijk ook, maar bjj mij ging er eentje af, dus ook 4. Ben benieuwd wat er dan gebeurd was.

Eigenlijk heeft D*N de nominatie deels aan zichzelf te danken, als ie zich niet versproken had.  ;D
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: MollenvangR op 18-05-2013, 14:05:09
;D


Maar het was echt top Vieffan! Was een geweldig moment, BB-UK, MV maar berichten doorsturen waarin D*n zei dat er wel 5 stemmen op Daisy zouden zijn en 6 op mij, en toen die uitslag. Was wel heel erg spannend. Dat Daisy veilig was verwachtte ik wel, maar ik was bang voor een gelijke stand tussen ons 3en...
::rofl:: en die vervalste pm dan xD Echt als jullie me niet benaderd hadden had ik waarschijnlijk nooit meegegaan/revanche kunnen nemen op K@ren en D*N vanwege TBL, dus dat was het juiste aanbod op het juiste moment :P Daarom vond ik de reacties van K@ren ook zo geweldig met dr to do list en ook mij neerzetten als ''bedrieger'', maar ondertussen zelf ook streken uithalen :P Over die pm gesproken zie bijlage, zag er toch redelijk betrouwbaar uit?
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Daisy op 18-05-2013, 14:38:03
Ik vond van wel  ::jaja::
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: KD. op 18-05-2013, 14:53:28
Ja, dat is prima vervalst, MV.  ;D

D*N vroeg mij toen trouwens ook een kopie van mijn PM aan Robbie te sturen...

Okeej, mag ik jouw even testen? ;D

Kan je me een printscreen sturen van je stemmen? En niet te langzaam want dan kan je er mee kloten  :P.

 ::joehoe::
Citaat van: KD.
Mijn verzonden berichten worden niet opgeslagen. Sowieso vind ik het niet slim van je om nu aan mij te gaan twijfelen, want ik ben inmiddels de enige persoon die continu de waarheid tegen je heeft gesproken.
okeej ja sorry, het is gewoon verwarrend. Maar ik ga er maar vanuit dat je idd de waarheid spreekt de hele tijd. ::hug::
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Lukie4 op 18-05-2013, 14:54:33
haha geniaal antwoord.
en voor al de reactie van D*N erop.

de aanval is de beste verdediging ;D
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: D*N op 18-05-2013, 14:57:10
Ik heb het een beetje druk en gun mezelf niet eens de tijd om 5 pagina's rustig door te lezen. Dus ik heb even gescand, dus als ik op sommige dingen niet reageer, sorry :P.
OVer die stem voor D*N en K@ren.
Op dat moment wist ik al dan D*N en KD. veel samenwerkte. Ik wist niet in hoe verre dit verbond ging maar op de molfandag kwam mij hele interessant informatie ter oren. Met de songfestivalopdracht had ik alleen aan KD vertelt welk land is was, verder helemaal niemand. Maar op de een of andere manier wist Elise welk land is was. En dat had ze dan weer niet van KD gehoord, maar van D*N. KD had mij nooit verteld dat hij deze informatie aan D*N door had gespeeld waardoor ik hem een beetje begon te wantrouwen.
Daarbij was het telkens als D*N's naam op kwam om te dwarsbomen of om op te stemmen dat hij dat niet wilde. Hoe graag ik ook met KD naar de finale wilde en hem wilde helpen, D*N was voor mij een gevaar omdat hij naar mijn idee wel heel close met KD. was.

Nou Vieffan, dat was mijn reddingsactie voor jouw ::). Jij had zo;n vreselijk nummer ingestuurd. En ik wou winnen, dus ik besloot elise te benaderen die dan vanzelfsprekend ons twee bovenaan zou zetten. Dus dat was eigenlijk een hele lieve actie van mij aangezien wij niet eens een complot hadden :P.

Als Vieffan niet geswitcht was, hadden we met z'n 4en genomineerd gestaan.

K@ren en D*N hadden dan 4 stemmen gehad, Swifty 5 en ik eigenlijk ook, maar bjj mij ging er eentje af, dus ook 4. Ben benieuwd wat er dan gebeurd was.

Eigenlijk heeft D*N de nominatie deels aan zichzelf te danken, als ie zich niet versproken had.  ;D
Waar heb ik me versproken dan? ???
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Lukie4 op 18-05-2013, 14:57:37
op de mfd zo las ik ;)
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: MollenvangR op 18-05-2013, 14:59:46
Daar heb ik nog dit gesprek tussen mij en D*N aan toe te voegen (en zo probeerde ik tijd te rekken om dat ding met paint te maken  :P)

D*N: Nouja het is KD of jij
D*N:  het is niet dat ik jou niet geloof, maar ik weet niet wie ik moet geloven

Ik: Maar het feit dat jij zegt heb je een niet gephotoshopte versie betekent dat je me dus al vooraf veroordeelt, zo van MV zal wel met een photoshop komen..

Ik: en das voor mij al een reden je lekker in die waan te laten wie je wel of niet moet geloven

D*N: nee, maar als je hem nu stuurt weet ik dat je geen tijd hebt om te photoshoppen
D*N: dus hup hup

Ik: haha ik laat je lekker in de waan jongen
Ik: dat ik de verrader ben
Ik: ;)
Ik: want dat denk je toch wel volgens mij..

D*N: nee ik verdenk kd heel erg

Ik:  waarom.. geef me 1 reden waarom ik Daisy en Swifty er niet uit zou willen werken

D*N: ja weet ik niet, alles wijst ook naar kd
D*N: maar als ik zeker weet dat jij het niet bent
D*N: dan heb ik bewijs snap je
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: D*N op 18-05-2013, 15:00:11
Ja, dat is prima vervalst, MV.  ;D

D*N vroeg mij toen trouwens ook een kopie van mijn PM aan Robbie te sturen...

Ja K@ren en mollenvanger waren er van overtuigd dat jij degene was die was geswitched. Dus ik wist niet zo goed wie te vertrouwen, hoewel mollenvanger uiteindelijk het wel duidelijk was. Maar je weet het nooit zeker ;D.
op de mfd zo las ik ;)
Ik niet ::ohno:: Vieffan zegt dat ze van Elise hoorde dat zij wist welk land zij had en dat ze dat haar niet had verteld.
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: MollenvangR op 18-05-2013, 15:02:14
Ja K@ren en mollenvanger waren er van overtuigd dat jij degene was die was geswitched. Dus ik wist niet zo goed wie te vertrouwen, hoewel mollenvanger uiteindelijk het wel duidelijk was.
Je maakte het me idd ontzettend moeilijk, maar ik moest wel voor Swifty en Daisy kiezen om revanche te nemen en ik moest wel alles blijven ontkennen om ook te verhullen dat Swifty later bij mij Daisy en LdH hoorde :P Maar t feit dat jij aan KD twijfelde was prima natuurlijk  ;D
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: D*N op 18-05-2013, 15:06:16
Gelukkig duurde de twijfel niet heel erg lang :)
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Go_ahead op 18-05-2013, 15:09:01
Vieffan zegt dat ze van Elise hoorde dat zij wist welk land zij had en dat ze dat haar niet had verteld.

Ja, maar Elise wist het niet van haar en ook niet van KD.. Dus toen heeft zij een verband tussen jou en KD. gelegd en jullie beiden niet meer voor 100% vertrouwd, wat ze bij jou toch al niet deed, maar ik zie hier wel het eerste scheurtje in het Kieffan-partnerschap  ::vergroot::

Het gevolg voor jou was dat ze jou nog liever eruit wilde hebben dan voorheen en zo de kans greep bij BB!

De conclusie die Daisy trekt is dat wanneer jij Elise niet had benaderd om Vieffan te redden, dan was Vieffan niet achterdochtig naar KD. geworden (waarmee jij dus ook het eerste scheurtje in het Kieffan-partnerschap hebt veroorzaakt  ::) )en was de kans groter geweest dat ze met KD. mee had gedaan en ook op Daisy en Swifty had gestemd, waardoor jij niet zo in gevaar was gekomen.

Hierbij heeft Daisy meegenomen dat alle afvallers en omstandigheden dan wel hetzelfde zouden zijn en dus bijvoorbeeld Vieffan dan niet bij het songfestival was afgevallen. ::vergroot::
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: MollenvangR op 18-05-2013, 15:09:19
Gelukkig duurde de twijfel niet heel erg lang :)
Haha ja, ook in latere gesprekken bleef je zeggen/denken dat ik het was (maar ik kon het niet verklappen natuurlijk). Trouwens later in dat gesprek vroeg je me nog op je te stemmen in de populariteitspoll en ik had zoiets van, de volgende keer zou ik het waarschijnlijk wel doen, maar op dat moment ff niet natuurlijk  ;D Wat was er nou van waar dat KD Fabiann beschuldigde? Was dat gelogen?
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: D*N op 18-05-2013, 15:17:27
Ja, maar Elise wist het niet van haar en ook niet van KD.. Dus toen heeft zij een verband tussen jou en KD. gelegd en jullie beiden niet meer voor 100% vertrouwd, wat ze bij jou toch al niet deed, maar ik zie hier wel het eerste scheurtje in het Kieffan-partnerschap  ::vergroot::

Het gevolg voor jou was dat ze jou nog liever eruit wilde hebben dan voorheen en zo de kans greep bij BB!

De conclusie die Daisy trekt is dat wanneer jij Elise niet had benaderd om Vieffan te redden, dan was Vieffan niet achterdochtig naar KD. geworden (waarmee jij dus ook het eerste scheurtje in het Kieffan-partnerschap hebt veroorzaakt  ::) )en was de kans groter geweest dat ze met KD. mee had gedaan en ook op Daisy en Swifty had gestemd, waardoor jij niet zo in gevaar was gekomen.

Hierbij heeft Daisy meegenomen dat alle afvallers en omstandigheden dan wel hetzelfde zouden zijn en dus bijvoorbeeld Vieffan dan niet bij het songfestival was afgevallen. ::vergroot::
oftewel: Goed bedoelde actie van mij, alleen Vieffan zag dat niet en wou me opeens weg hebben :P.

Haha ja, ook in latere gesprekken bleef je zeggen/denken dat ik het was (maar ik kon het niet verklappen natuurlijk). Trouwens later in dat gesprek vroeg je me nog op je te stemmen in de populariteitspoll en ik had zoiets van, de volgende keer zou ik het waarschijnlijk wel doen, maar op dat moment ff niet natuurlijk  ;D Wat was er nou van waar dat KD Fabiann beschuldigde? Was dat gelogen?
oh vast wel, iedereen beschuldigde iedereen, daarom was het ook even verwarrend.
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: MollenvangR op 18-05-2013, 15:21:09
oh vast wel, iedereen beschuldigde iedereen, daarom was het ook even verwarrend.
Oftewel, Niek kom er maar voor een laatste keer mee in, dat was was een gevalletje van: CHAOS EVERYWHERE!! :P
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Go_ahead op 18-05-2013, 15:21:44
oftewel: Goed bedoelde actie van mij, alleen Vieffan zag dat niet en wou me opeens weg hebben :P.

Inderdaad en om het even zwart wit te stellen werd ze daardoor paranoïde en vertrouwde ze zelfs haar maatje KD. niet meer.. waar ze wat dat betreft wel een punt mee had, want hij heeft het jou verteld voor zover de topic dat laat blijken tenminste.. #ZAP!isechtvanllemarktenthuis
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: D*N op 18-05-2013, 15:24:23
Inderdaad en om het even zwart wit te stellen werd ze daardoor paranoïde en vertrouwde ze zelfs haar maatje KD. niet meer.. waar ze wat dat betreft wel een punt mee had, want hij heeft het jou verteld voor zover de topic dat laat blijken tenminste.. #ZAP!isechtvanllemarktenthuis
Ja maar ik wist iedereen's land. En dat KD het doorvertelde was ook weer een goeie actie van hem voor haar, want anders had ik Vieffan lager gezet.
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Swifty op 18-05-2013, 16:49:15
oh vast wel, iedereen beschuldigde iedereen, daarom was het ook even verwarrend.
ik had zo graag toen even meegegluurd bij jullie allemaal he ;D
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Swifty op 18-05-2013, 16:50:59
Ja maar ik wist iedereen's land. En dat KD het doorvertelde was ook weer een goeie actie van hem voor haar, want anders had ik Vieffan lager gezet.
nja maar ze was toch nooit onder Ycaris geeindigd, zo slecht als dat was....  ::)

Kan iemand Ycaris hier ff heenschoppen  trouwens? Wil haar verhaal ook graag horen :D
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: KD. op 18-05-2013, 17:40:03
ik had zo graag toen even meegegluurd bij jullie allemaal he ;D

Okee, omdat het zo leuk is nog een paar PMs... ;D Gesprek met D*N:

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Gesprek met Fabiann:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: K@ren op 18-05-2013, 18:10:38
Heeft uiteindelijk ene Elise er dus voor gezorgd dat ik uit het spel lag.  >:(
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Swifty op 18-05-2013, 18:38:16
;D

Dankjewel voor het delen KD! ::bravo::

en volgens mij waren wij er vrij snel uit dat D*n waarschijnlijk toch populair genoeg zou zijn, en dat een exit van K@ren ook goed was.
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: K@ren op 18-05-2013, 18:51:12

en volgens mij waren wij er vrij snel uit dat D*n waarschijnlijk toch populair genoeg zou zijn, en dat een exit van K@ren ook goed was.

 ::ohno::

Daarna werd t weer een lastig verhaal. Ik zat heel erg te hopen dat KD niet ging afvallen. Want als ik tegen KD in de mp zou moeten staan, zag ik mezelf ook behoorlijk kansloos.  ;D Ook één van de redenen dat Fabiann koos voor Swifty en Daisy bij BB USA.
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: hulpdakdekker op 18-05-2013, 19:03:26
Ik heb werkelijk geen idee meer wie met wie een complot had.


Ben te dom voor dit soort spelletjes :P
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: K@ren op 18-05-2013, 19:09:17
Ik met D*n en Fabiann

Daisy met Ldh, Mollenvanger en Swifty

Swifty met mr.Brain

KD met Vieffan

Swifty met Schulz en Ycaris

Ycaris, Schulz, D*n en ik

Mollenvanger, mrBrain, Ycaris, Bjorrn en Mijdrechtse Mol

en D*n met iedereen  ;D
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: MollenvangR op 18-05-2013, 19:18:03
Grappig dat D*N aangeeft mij aan te willen pakken terwijl de reden van mijn switch juist was degenen die mij in TBL weg wilden werken wreken, waaronder D*N dus aan te pakken ;)  ::rofl::
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Daisy op 18-05-2013, 20:16:53
Ja, maar Elise wist het niet van haar en ook niet van KD.. Dus toen heeft zij een verband tussen jou en KD. gelegd en jullie beiden niet meer voor 100% vertrouwd, wat ze bij jou toch al niet deed, maar ik zie hier wel het eerste scheurtje in het Kieffan-partnerschap  ::vergroot::

Het gevolg voor jou was dat ze jou nog liever eruit wilde hebben dan voorheen en zo de kans greep bij BB!

De conclusie die Daisy trekt is dat wanneer jij Elise niet had benaderd om Vieffan te redden, dan was Vieffan niet achterdochtig naar KD. geworden (waarmee jij dus ook het eerste scheurtje in het Kieffan-partnerschap hebt veroorzaakt  ::) )en was de kans groter geweest dat ze met KD. mee had gedaan en ook op Daisy en Swifty had gestemd, waardoor jij niet zo in gevaar was gekomen.

Hierbij heeft Daisy meegenomen dat alle afvallers en omstandigheden dan wel hetzelfde zouden zijn en dus bijvoorbeeld Vieffan dan niet bij het songfestival was afgevallen. ::vergroot::

Ik moest de tekst 3x lezen, maar zo klopt het wel. ::rofl::  ::ok::
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Vieffan op 18-05-2013, 20:30:38
Trouwens, het vertellen van KD. aan D*N welk land is was was op zich op dat moment positief voor mij, maar toen begon ik te vrezen voor de toekomst :P.
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: D*N op 19-05-2013, 10:56:58
Grappig dat D*N aangeeft mij aan te willen pakken terwijl de reden van mijn switch juist was degenen die mij in TBL weg wilden werken wreken, waaronder D*N dus aan te pakken ;)  ::rofl::
Ja ik was heel eerlijk, ik had ook met jorg samen gereisd de aflevering ervoor en ik had met bjorrn contact, met jouw verder niet. Dus ik gaf gewoon toe dat ik op jou had gestemd. In tegenstelling tot ::)

Trouwens, het vertellen van KD. aan D*N welk land is was was op zich op dat moment positief voor mij, maar toen begon ik te vrezen voor de toekomst :P.

Zolang Swifty, Daisy en Mollenvanger erin zaten was jou toekomst top hoor. En aangezien die er nog wel even in zouden zitten was dat dus geen probleem.
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Bjorrn op 19-05-2013, 11:03:56
Ja ik was heel eerlijk, ik had ook met jorg samen gereisd de aflevering ervoor en ik had met bjorrn contact, met jouw verder niet. Dus ik gaf gewoon toe dat ik op jou had gestemd. In tegenstelling tot ::)

De enige rede dat ik toen contact met je zocht was zodat je mij minder snel zou targetten.
Dan voelde ik mij iets veiliger, maar ik vertrouwde je voor geen meter  :)
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: D*N op 19-05-2013, 11:05:12
De enige rede dat ik toen contact met je zocht was zodat je mij minder snel zou targetten.
Dan voelde ik mij iets veiliger, maar ik vertrouwde je voor geen meter  :)
Dat weet ik, aangezien dat weer verteld werd door iemand anders, geen idee meer wie, maar dat was wel erg duidelijk. Daarom heb ik daarna ook vrij weinig contact meer met je gehad ::)
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Bjorrn op 19-05-2013, 11:07:11
Dat weet ik, aangezien dat weer verteld werd door iemand anders, geen idee meer wie, maar dat was wel erg duidelijk. Daarom heb ik daarna ook vrij weinig contact meer met je gehad ::)

 ::rofl::

Ik denk dat dat Ycaris is geweest..
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Vanessaa op 19-05-2013, 11:09:06
Volgens mij ben ik gewoon hard genaaid  ::)
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Bjorrn op 19-05-2013, 11:09:50
Volgens mij ben ik gewoon hard genaaid  ::)

Door wie?
In ieder geval niet door mij.
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: D*N op 19-05-2013, 11:11:08
Nee ook niet door mij, behalve het spionage incident dan. Toen beschuldigde ik je alleen om je op de kast te jagen :-X.

Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Vanessaa op 19-05-2013, 11:15:07
In ieder geval niet door mij.
Kuch kuch, Swifty, D*N, kuch  ::)

En voor de rest door de hele big 5 volgens mij  ::)
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: D*N op 19-05-2013, 11:16:25
Ik heb niets gedaan verder, ik had geen eens een complot of afspraak met je dus dan kan ik je ook niet naaien :P.
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Vanessaa op 19-05-2013, 11:18:55
Ik doelde erop  dat Bjorrn wat met jou en swifty had...
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: D*N op 19-05-2013, 11:20:59
Ik doelde erop  dat Bjorrn wat met jou en swifty had...
oh nou dat met mij stelde dus niets voor
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Bjorrn op 19-05-2013, 11:25:31
oh nou dat met mij stelde dus niets voor

Klopt, en daar wist MM vanaf, dus dan is ie zéker niet veraden.

En met Swifty werkte ik pas samen nadat MM uit het spel lag.
Toen was alleen mollenvanger nog over in de big 5.
En 1 is te weinig  ;)

Dus je kunt niet bepaald zeggen dat ik je veraden heb
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: D*N op 19-05-2013, 11:27:52
 :o Dat klinkt nog fouter
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Bjorrn op 19-05-2013, 11:28:58
Ik heb een woord gevonden wat gelukkig niet fout klinkt  :)
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Lukie4 op 19-05-2013, 11:29:40
maar wel fout gespeld ::)
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: D*N op 19-05-2013, 11:31:01
 ::rofl::
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Bjorrn op 19-05-2013, 11:31:05
Verraden? Veraadden?
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Vanessaa op 19-05-2013, 11:34:46
Oja dat met D*N wist ik
En ik dacht dat je tijdens de big 5 met Swift samenspeelde  ::dom:: ::sorry::
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Bjorrn op 19-05-2013, 11:36:16
Oja dat met D*N wist ik
En ik dacht dat je tijdens de big 5 met Swift samenspeelde  ::dom:: ::sorry::

This je vergeven  ::hug::
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Vanessaa op 19-05-2013, 11:38:12
Je bent lief  ::hug::
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Swifty op 19-05-2013, 17:46:15
Oja dat met D*N wist ik
En ik dacht dat je tijdens de big 5 met Swift samenspeelde  ::dom:: ::sorry::

nee hoor, ik heb je niet gebruikt, dat met Bjorrn was pas daarna, toen hij van zijn big 5 niet veel meer over had...
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: grasisgroen op 22-05-2013, 22:47:22
LdHmolletje kan een beetje gedachtenlezen  ::jaja::

Als LdH-molletje deze manchetknopen gaat gebruiken voor zijn skaterboys krijgt ie van mij een pluspuntje ::love:: en als hij Vans gaat tekenen met een neushoorn erop ook ;D

(http://fl12.shopmania.org/files/p/nl/m/719/neushoorn-manchetknopen~29198719.jpg)
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: LdHmolletje op 23-05-2013, 12:59:17
 ;D
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: KD. op 10-06-2013, 16:54:35
Zou ik heel misschien nog een mooie Zap!-subtitel erbij mogen hebben? ::nieuwsgierig:: ::roos::
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Robbieazerty op 11-06-2013, 21:17:00
Oh ja ik moest dat nog aan Test vragen.  ::schaam::

Sorry, ik heb na de finale niet gewoon op standby gedrukt op m'n afstandbediening, maar mezelf echt helemaal uit gezet.  :-[
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: KD. op 11-06-2013, 21:37:54
 ;D Geen probleem, ik ben met het prijzengeld ook even tussenuit gegaan om even bij te komen van deze maandenlange uitputtingsslag. ;) Maar ik zou het uiteindelijk wel cool vinden om met zo'n subtitel te pronken.  :P
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Robbieazerty op 11-06-2013, 22:01:36
Het is nagevraagd! :)
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: KD. op 11-06-2013, 22:05:23
Super, bedankt!  ::ok:: ::ok::
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Daisy op 11-06-2013, 22:10:31
;D Geen probleem, ik ben met het prijzengeld ook even tussenuit gegaan om even bij te komen van deze maandenlange uitputtingsslag. ;) Maar ik zou het uiteindelijk wel cool vinden om met zo'n subtitel te pronken.  :P

Ik zag dat je een mooie boot had gekocht in Keulen. ;D

(http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e5/KD-Schiff_Boppard_am_Mainzer_Rheinufer.jpg)
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: KD. op 11-06-2013, 22:23:50
 ::rofl:: Ja, die paparazzi liggen ook overal op de loer.  ::) Ik kan niet meer rustig over straat, laat staan onopvallend een Rijncruise maken in mijn nieuwe bootje. :P
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: hillo op 13-06-2013, 14:46:46
En ik ben nog altijd geen winnaar BBUS :(  :P
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: Vanessaa op 13-06-2013, 15:45:21
Hij staat nu bij KD ::cheerleader::
Titel: Re: Alles uit de doeken!
Bericht door: KD. op 14-06-2013, 01:12:30
 ::bravo:: ::bravo:: ::bravo:: ::bravo:: ::bravo:: ::bravo::

Bedankt!

 ::bravo:: ::bravo:: ::bravo:: ::bravo:: ::bravo:: ::bravo::