Realitynet - Realitynet.org

Oudere seizoenen => Online spellen => De wonderen der wereld 2014 => Topic gestart door: Hadewychisdemol op 20-05-2014, 16:52:26

Titel: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 20-05-2014, 16:52:26
Deze opdracht wordt geleid door HIDM.

Beste finalisten en juryleden,

Welcome to Papua New Guinea!

In dit land bepalen we wie de winnaar wordt van De Wonderen der Wereld. Als tweede onderdeel worden de finalisten beoordeeld op de manier waarop ze het spel gespeeld hebben. De jury heeft namelijk nog één laatste taak, hun belangrijkste taak. Samen met Loezel, de laatste afvaller voor de finale, gaan zij bepalen wie de winst volgens hen het meest verdient. Om hen te overtuigen mogen jullie eerst een pleidooi schrijven voor jezelf, waarin je vertelt hoe je het spel gespeeld/ervaren hebt en waarom jij de winst meer verdient dan je twee medefinalisten. Stuur dit in een pm naar mij voor morgen 20:00 uur.

Vervolgens zal ik die hier plaatsen en mogen de juryleden één voor één een vraag aan één van de finalisten stellen. Er mag alleen worden ingegaan op wat door/over de finalisten gezegd wordt door de juryleden of finalisten zelf. Hierna mogen jullie nog een slotwoord tot de jury richten en brengt de jury in pm een stem uit aan degene die volgens hen de winst het meest verdient. Hoe de punten na deze stemming verdeeld worden blijft nog even geheim.

Mag ik jullie allereerst voorstellen aan onze fantastische jury:

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Jullie mogen nu aan de slag met je pleidooi en deze naar mij pmmen.
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Nieky op 20-05-2014, 17:02:25
zie je wel dat hilo erin zit  ::love::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 20-05-2014, 17:02:56
Geachte juryleden, maak kennis met de finalisten!

Nieky:
Na zijn winst bij Survivor verwachtte Nieky niet te veel van zijn deelname aan De Wonderen der Wereld. Hij hoopte dan ook vooral om niet ergens onderaan te eindigen. De allereerste opdracht verloor hij nipt van Jann en daarmee maakte hij meteen duidelijk dat hij een gevaar kan zijn voor iedere andere deelnemer. Samen met D*N en Lucy overleefde hij de eerste fase met twee vingers in de neus. Eenmaal in Japan kreeg Nieky het moeilijker. Nadat niemand hem een plek in land 8 gunde werd hij tweede bij de karaokeopdracht en moest hij alsnog twee stemmingen overleven. Maar verder dan slechts een tweede tegenstem kwam het niet. Ook de tweede fase kwam Nieky zo goed als vlekkeloos door. Samen met bondgenoten D*N, Lucy en Loezel haalde hij de halve finale waar hij voornamelijk dankzij het in Azerbeidzjan verdiende geld als tweede een finaleticket kocht.
Ondanks het feit dat Nieky net na zijn winst bij Survivor niet meer op veel sympathie hoefde te rekenen heeft hij het alsnog gehaald, dus hij is absoluut een terechte finalist!

D*N:
D*N had al een tijdje niet meer meegedaan aan een groot forumspel en zag zijn kans toen de inschrijving van DWDW werden geopend. Vanaf het begin ging hij maar voor één ding: de winst. In Italië won hij gelijk zijn eerste opdracht, waarmee hij een baantje bij RN Airlines kreeg, dat hij tot het einde wist te behouden. In Japan kreeg ook hij geen enkele positieve stem, maar hij wist zich al snel te verzekeren van een plek in land 8 door de karaokeopdracht samen met NextGP te winnen. Maar eenmaal in land 8 kreeg hij het meteen lastig: er werd een complot gevormd om hem weg te stemmen maar samen met Nieky, Lucy en Loezel wist hij Swifty weg te stemmen. Daarna stemden zij met z'n vieren Ycaris, Fabiann en Molbelg weg om vervolgens samen de halve finale te spelen, waarin D*N zich als eerste plaatste voor de finale.
D*N werd gedurende het hele spel gezien als grote concurrent door zijn winst in meerdere opdrachten en ondanks dat werd hij nooit weggestemd, dus hij heeft zijn finaleplek zeker verdiend!

Lucy:
Lucy schreef zich als allereerste in voor DWDW. Ze verwachtte van tevoren geen snelle exit, maar op de finale had ze zeker ook niet gerekend. Tijdens de opdrachten deed ze fanatiek mee en ze leek de eerste fase met gemak door te komen. Maar in Mexico dreigde het mis te gaan. Lucy werd weggestemd maar overleefde de eliminatieopdracht waardoor Molcrazy naar huis moest. In Japan kreeg zij de meeste stemmen bij de positieve stemming waardoor zij direct geplaatst was voor land 8. Vanaf toen ging het Lucy gemakkelijker af. In Maleisië won ze immuniteit en samen met bondgenoten D*N, Nieky en Loezel ging ze fluitend de halve finale in. Eenmaal in de halve finale won ze met de hulp van D*N en Nieky nipt van Loezel en kocht ze als laatste haar finaleticket.
Lucy heeft het spel slim gespeeld en als underdog wist zij de finale te bereiken, dus ook Lucy heefy haar finaleplek heel erg verdiend!
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 21-05-2014, 19:24:20
Dan nu de pleidooien. De kandidaten mogen reageren op elkaars pleidooien, kijkers en afvallers niet.

D*N:
Geachte juryleden,

Graag overtuig ik jullie ervan dat ik het spel het beste heb gespeeld en dus verdien om te winnen. Ik ga dit doen naderhand van de vier elementen die je volgens mij nodig hebt om een verdiende winnaar te zijn: Een goed sociaal spel, een goed strategisch spel, sterk zijn in proeven en inzet.

Opdrachten:
Ik begin met het element  ‘opdrachten’. Ik heb wat mij betreft hier alles voor gegeven en me zeker niet ingehouden. Dat heeft me tot nu toe meerdere winsten opgeleverd. De eerste was de sollicitatiebrief in Italië, waarmee ik mijn baantje bij RN Airlines mee won. Een groot voordeel aangezien dit één van de redenen is waarom ik snel verzekerd was van een finale plaats. Daarna kwamen er meerdere opdrachten waar ik duidelijk aanwezig was maar niet won. Zoals het oplossen van de moord in Thailand, ik nam al snel de leiding en als er geen extra stemmen twist kwam dan hadden we nog kunnen winnen ook. In aflevering 8 won ik samen met Nextgp de karaoke opdracht. Ik heb tijdens de opdracht opnames van mezelf laten horen, wat voor mij een hele stap is aangezien ik dat nog nooit eerder heb gedaan en heb veel van me laten horen, waardoor we deze opdracht glansrijk wonnen. In aflevering 9 won ik het traagste woord. Ik ben toen heel erg vroeg opgestaan (volgens mij rond 5 uur- half 6) om dit te kunnen winnen. En ook in de halve finale en finale speel ik tot nu toe sterk in de opdrachten. Ik wist 19 van de 20 vragen in de quiz die over het spel ging. Het winnen van opdrachten heeft me zeker een groot target gemaakt maar uiteindelijk heeft het zijn vruchten af geworpen. Op dit vlak heb ik zeker gewonnen van Nieky en Lucy, die beiden slechts één opdracht hebben gewonnen.

Sociaal spel:
Het sociale spel zit soms dichtbij het tactische in de buurt maar met sociaal spel bedoel ik dus ook de dingen buiten tactiek. Ik heb met veel mensen contact gehad in het spel en dan bedoel ik niet alleen qua complotjes. Ik had met Niuno geen enkele afspraak maar we deden soms wat praten in de chat over het spel in het algemeen. Ook heb ik zoveel mogelijk nieuwelingen proberen te benaderen. Ik vind het erg belangrijk dat nieuwe spelers ook een kans krijgen en ook meedoen. Zo heb ik MiekeG een paar keer gecontacteerd omdat ik het gewoon leuk vond dat ze zo fanatiek meedeed. Ook ben ik closer geworden met bijvoorbeeld Fabiann (wat het erg moeilijk maakte om hem weg te stemmen) en Lucy. Je zag ook bij de karaoke opdracht dat ik een groot netwerk heb en veel mensen mij het gunden om door te gaan. Later in het spel werd ik wellicht minder geliefd door tactische beslissingen maar sociaal gezien heb ik het goed gespeeld. Ik denk niet dat Nieky en Lucy met zoveel mensen gesocialized hebben als mij dus ik denk dat ik op dit vlak ook hoor te winnen.

Strategisch spel:
In dit soort spellen is het strategische spel misschien wel het belangrijkst. Ik ben de eerste fase voornamelijk doorgekomen doordat ik veel complotjes had. Er was het whatsapp complot (met Nieky, Lucy, Nextgp en Lulu), het tequila complot (met Bjorrn, Nieky, Swifty en later Ycaris), een complot met Fabiann en Swifty, een complot met Molcrazy en Lukie4 en een finale deal met Jann. Het mooie hieraan was dat ik overal invloed op uit kon oefenen, me vaak niet druk hoefde te maken bij welke opdracht ik zat want ik zou niet weggestemd worden en overal ogen en oren had. Met Jann en Nextgp kreeg ik bijvoorbeeld informatie door over het loserscomplot (ycaris, starlight, jann, next) en kon ik dubbel checken of next de waarheid sprak door het ook bij jann te checken. Ondanks dat ik een gigantisch target was, ging ik met vrijwel geen tegenstemmen naar de ‘samensmelting’. Daar begon het echt tactische werk. In aflevering 8 moesten we eerst stemmen wie er bij de laatste 9 zou komen. Ik wist dat ik niet meer zo populair was en had dus bedacht dat ik een bondgenoot naar de laatste 9 wou krijgen die niet sterk is in opdrachten. Het werd Lucy.
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 21-05-2014, 19:24:40
Toen de laatste 9 bekend waren was het een kwestie van de meerderheid krijgen. Ik had met mijn vele complotten veel kans op een sterk front. Het whatsapp complot was nog zo goed als compleet, dus ik stelde voor om voor de top 4 te gaan. Swifty en Fabiann had ik ook nog een complot mee dus dat zou geen probleem worden. Helaas was daar de meeting bij Swifty thuis. Niet alleen werd daar de afspraak gemaakt om met ons vijven( Swifty, Ycaris, Lucy, Next en ikzelf) samen te spelen met het traagste woord, er werd ook in het geheim een complot tegen mij gemaakt (Ycaris, Swifty en Nextgp). Ik miste heel strategisch de trein ( ::rofl::) en bleef bij Lucy slapen. Zij vertelde mij van het complot. (Hier komt weer mijn sterke sociale spel naar boven want ze koos hier om mij te beschermen terwijl haar vriendje mij eruit wou). Gelukkig had ik hier iets best wel slims gedaan. Misschien één van mijn beste tactische moves is geweest dat ik Loezel heb benaderd. Ik wist dat ze contact had met Jann (en die lag eruit) en dat ze waarschijnlijk niet veel andere contacten had. Ik besloot haar nog voordat ik haar nodig had, te benaderen en haar een final 2 aan te bieden. Want ja, wie wil er nou met Nieky en Fabiann naar de finale. Uiteindelijk bleek zij de sleutelpersoon te zijn naar de eindstreep.

Nextgp kon de druk niet meer aan tussen de twee complotten en verliet het spel. Maar het maakte niet uit, want met 4 stemmen was Swifty sowieso het haasje. De afspraak van het traagste woord heb ik ook ondermijnt. Ik gunde de winst en de kostbare informatie echt niet aan degenen die mij dezelfde ronde nog zouden wegstemmen en besloot voor individuele winst te gaan. (wat Ycaris nogal irriteerde :P). De laatste vijf was ook interessant. Ik had mijn focus namelijk al gelegd op een finale met Lucy en Loezel. Jammer genoeg verklapte Loezel bij de laatste vijf aan Nieky dat hij het haasje zou worden en wou ze mij wegstemmen. Hiermee verspilde ze haar plek in de finale, maar kon ik wel eindelijk Molbelg wegstemmen en mijn afspraak met zowel Nieky, Lucy als Loezel houden. Strategisch heb ik het dus het beste gespeeld. Ik was een gigantisch target gedurende het hele spel, ik won meerdere opdrachten en maakte de juiste beslissingen om tot het einde te komen met twee bondgenoten.

Inzet:
Eén van de dingen die ik erg belangrijk vind en waar ook mijn rivaliteit met Molbelg vandaan komt is inzet. Ik weet hoeveel energie, tijd en liefde de spelleider in het spel steekt en dan wil je kandidaten die dit ook echt spelen. Ik heb bijna 4 maanden lang de RN airlines bijgehouden, heb me volledig ingezet tijdens de opdrachten ook tot diep in de nacht. Met de karaoke opdracht heb ik voor het eerst mijn stem laten horen, wat toch best iets spannends is. En met de gevangenis opdracht heb ik ondanks mijn drukke stage, het toch geprobeerd. Wat ook bij de quiz te merken was, was dat ik alles heel erg goed bijhoudt. Hoeveel tegenstemmen iedereen heeft, wie op wie stemt, overzichten wie welke opdracht won etc. Ik heb een heel bestand met informatie bijgehouden, zonder dat ik wist dat er aan het einde een quiz kwam waarbij dit erg van pas kwam. Ik ben denk ik het meest intensief met het spel bezig geweest van de drie finalisten. Nieky heeft gisteren zelfs nog opgebiecht dat hij heeft meegelift op mij. Vind ik niet erg, maar daar zou je niet mee te horen winnen.

Oftewel, ik hoop dat jullie mij de winst gunnen, ik kijk uit naar jullie vragen en zal alles naar waarheid beantwoorden.

D*N
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 21-05-2014, 19:25:07
Lucy:
Lieve jury,

Het spel is bijna gespeeld en ik ben verder gekomen dan ik ooit had durven dromen. De finale! Mijn eerste finale hier, en wat voor een. Het begon allemaal al ver voor het spel zou starten. D*N en HIDM haalden me over om mee te doen en direct ontstond er al een complot: Nieky, NextGP, D*N en ik. Een soort final-4 eigenlijk. Dat is best wel goed gelukt, want op een opgave van NextGP na zitten we er allemaal nog steeds in. Toch is ons complot niet altijd even stabiel geweest. Er waren vooral in het begin heel wat spanningen, omdat NextGP een dubbelrol leek te spelen. Naast ons complot had hij ook nog het zogenoemde afvallerscomplot (door D*N algauw omgedoopt tot losercomplot) en het was niet duidelijk aan welk van die twee hij het meest loyaal zou zijn. Aan mij dus de taak om ons complot in stand te houden door te bemiddelen tussen de ruziemakende leden, waar ik behoorlijk goed in was. Ik kon goed met allemaal praten en er was veel vertrouwen in mij. Van de kant van D*N en Nieky niet alleen omdat ik heel betrouwbaar ben, maar ook omdat ze dachten dat NextGP nooit tegen mij kon liegen. Dat was ook waar, en zo hield ons complot stand. 3 maanden, 17 kandidaten en 20 landen later staat 75% van ons hier in Papoea-Nieuw-Guinea om de finale te spelen. Dat op zich is al heel wat waard.

Voor mij was De Wonderen Der Wereld de meest geweldige forumervaring tot nu toe. Nooit eerder heb ik zoveel contact met medespelers gehad, zo tactisch nagedacht over iedere stemming en nooit eerder ben ik zo ver gekomen. Nu wil ik ook winnen. Bijna alle kandidaten heb ik weggespeeld en tegenover mij staan mijn twee complotgenoten. Tegelijk zijn zij de twee gevaarlijkste spelers van het forum. Allebei hebben ze veel ervaring, zowel in spelen als in presenteren, maar ik heb ze bij weten te houden. Als underdog ben ik ze gedurende het hele spel bijgebleven en zelfs toen het even misging, toen ik weggestemd werd en een eliminatie opdracht moest spelen, zelfs toen heb ik het gered en ik sta nu hier. Ik heb het spel liever gespeeld dan D*N, die niet terugdeinst voor een mes in de rug van zijn medestanders of een keiharde veroordeling als een andere kandidaat iets verpest. Ik heb het spel actiever en zelfstandiger gespeeld dan Nieky, die simpelweg meeliftte op de rug van ons complot en nauwelijks zelf nadacht over de stemmingen. Maar bovenal heb ik het spel gespeeld zoals het gespeeld moet worden. Ik heb mezelf bijna altijd in de middenmoot weten te houden: niet te gevaarlijk, niet te slecht. Ik heb opdrachten gewonnen, maar niet te veel. Ik heb tactisch gespeeld. Ik heb voor dilemma's gestaan en ze overwonnen en ik heb nooit mijn complot verraden. Dit alles maakt dat ik mijn plek in deze finale verdiend heb en dat ik recht heb op een overwinning.

Mollenvanger, Loezel, Daisy. Stormpie, JPMOL, Hillo, Schulz. Jury. Het is nu aan u. U mag bepalen wie de winnaar wordt en wie de runner up. Het is een moeilijke strijd. De omstandigheden in Papoea-Nieuw-Guinea maken het er niet gemakkelijk op voor mij. D*N en Nieky zijn inmiddels gewend aan finales, lange reizen en moeilijke, zware opdrachten. Daarom vraag ik u, gun mij die kans om voor één keer een spel te winnen. Laat de wereld zien dat ook de underdog, de onervaren speler, een spel als dit kan winnen. Stem alstublieft op mij! U zult er nooit spijt van krijgen.

Dank u wel,

Liefs,

Lucy
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 21-05-2014, 19:26:14
Nieky:
Pleidooi DWDW

Beste juryleden, kijkers, afvallers en concurrenten.

Mij is gevraagd een pleidooi te schrijven waarom ik de zege hier zou verdienen. Mooi : Daar ben ik erg blij mee , want ik denk dat er een aantal misvattingen zijn over het spel zoals ik dit in de wondere wereld gespeeld heb.

Ik denk dat ik kritiek zou kunnen  krijgen, over dat ik minder actief en fanatiek ben dan dat ik bijvoorbeeld in Survivor was. Maar ik heb deze rol bewust aangenomen dit jaar. Ik probeerde wel opdrachten te winnen, en bondjes te sluiten. Maar toch net een tikkeltje voorzichtiger dan in survivor. Dit zou je misschien laf kunnen noemen, maar ik vind het een noodzakelijke aanpassing van mijn gebruikelijke speltechniek. Ik ben er nog steeds heilig van overtuigd , dat wanneer ik vol op de aanval was begonnen, ik al heel snel een target zou worden omdat ik Survivor nou eenmaal gewonnen had. Andere deelnemers zagen me waarschijnlijk dus al als concurrent, of geduchte tegenstander en iemand die al net gewonnen had, dus niet weer ver hoefde te komen. Door in het begin een iets voorzichtigere houding aan te nemen heb ik een vroege eliminatie weten te omzeilen. Voor het spel begon , begon ik al aan deze  uitgestippelde tactiek. Ik schreef me pas heel erg laat in, onder het motto van : Ach ik heb dan toch geen complotjes , en ik zie het wel . Terwijl ik allang in het appcomplot (zie verderop ) zat. En ik denk dat deze flexibiliteit me ook deze finale weer heeft gebracht, en mij zeker een waardig winnaar kan maken. Omdat het in mijn scenario de beste tacktiek was.

Daarnaast wilde ik in het begin een stevige solide alliantie waarmee ik in ieder geval het begin van het spel kon overleven. Land 7 halen was mijn eerste doel, en dat haalde ik vrij gemakkelijk, met maar 1 verdwaalde tegenstem van Mieke geloof ik .De alliantie die ik sloot vanaf het begin was het whatsappcomplot. Heel simpel eigenlijk met D*N en Lucy en Next omdat we toch al in een appje zaten, en toen haalde Lucy Lulu er ook opeens bij. Nouja dat was allemaal prima natuurlijk. Toch heb ik ( samen met D*N , dat moet ik eerlijke wijs zeggen ) altijd de controle gehad over Lucy en Next. We vonden het een gevaarlijk duo vanwege hun relatie en we wisten dat Next in een ander complot zat. We hadden dus en plan om Next eruit te stemmen, omdat we te horen kregen dat hij in een ander complot zat ( het loserscomplot ). Eigenlijk hadden we alles geregeld, maar toen bleek dat we naar Mexico ( geloof ik ) gingen, en hij daarvoor al vroeger immuniteit had gewonnen. Maar het is een voorbeeld hoe ik in control was.

Die controle bleek ook wel uit zijcontactjes die ik toch wel had. Molbelg eigenlijk het hele spel lang, en Fabiann en een beetje met Lukie en Swifty, en later Loezel. Vooral het contact met Molbelg heeft me soms geholpen om Molbelg een beslissende stem te laten uitbrengen op een persoon die ik weg wilde hebben. 
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 21-05-2014, 19:26:26
Enfin, ik zal proberen niet al te gedetailleerd te worden, en snel door te gaan naar de 2e fase. In deze fase waren er 2 cruciale momenten. De eerste was de opgave van Next. Aan welke kant zijn loyaliteit lag weet niemand, hijzelf nog steeds ook niet, maar door die opgave kon ik Molbelg gebruiken om 2 rivalen en mensen die mij eruit wilden ( Swifty en vooral Ycaris ) eruit te stemmen samen met D*N en Lucy. Ook Loezel hoorde mede door ons succesvolle karaokebaravontuur aan onze kant, wat wel nodig was.

Het tweede moment was de ronde met de extra stemmen, dat Molbelg eruit ging. Hier lag ik namelijk onder vuur. D*N en Lucy wilden mij eruit stemmen samen met Loezel. Dit kreeg ik te horen, en ik wist dat het eigenlijk kansloos was omdat D*N de meeste extra stemmen had gekocht. Toch heb ik een tactiek bedacht waardoor ik die ronde heb overleefd. Ik heb namelijk gebluft en gezegd tegen D*N en lucy dat ik samen met Molbelg het maximaal aantal stemmen had gekocht, en er dus uit kon stemmen wie ik maar wilde, maar dat ik loyaal aan hen wilde blijven, dus of we niet allemaal toch op Molbelg konden stemmen. Het werkte en D*N en Lucy waren volgens mij bang en in paniek ( en vonden het achteraf ook een goede move van mij ) en stemden braaf op Molbelg. Net zoals ik . De extra stemmen die ik had kon ik dus verkopen waardoor ik ook nog veel extra geld had in de halve finale , wat ook niet onbelangrijk bleek.  Ik vind dit nog steeds een tacktisch sterke move van mezelf

Tot slot : De opdrachten. Ik vind dat ik redelijk gelijkwaardig was aan D*N in opdrachten, en beter dan lucy. In de belangrijke opdrachten stond ik er : Ik werd nipt tweede in de eerste opdracht achter jann, ook netjes tweede met karaoke, haalde makkelijk de finish met de gevangenis en de halve finale. En heb onderweg heel erg veel geld verzameld met voordeelopdrachten, wat dus uiteindelijk mij ook zo makkelijk door die halve finale geholpen heeft.

Natuurlijk verdienen D*N en Lucy het ook, maar ik heb minder meeliftersgedrag vertoond als Lucy naar mijn mening en me meer ingezet bij opdrachten. En ik ben volgens mij veel loyaler geweest naar mijn contacten dan D*N. D*N had zowat met iedereen contact en moest dus al vroeg mensen teleurstellen, ik hoefde dat pas aan het eind. Dus volgens mij heb ik dit keer ook mijn loyale kant laten zien.

Ik kan me goed voorstellen dat de sympathie bij D*N en Lucy ligt omdat zij nog nooit hier een groot spel hebben gewonnen. Maar ik hoop dat ik met dit pleidooi toch mijn sterke kanten heb kunnen laten zien en beoordeeld wordt op dit spel.

Groetjeeees  ::zwaai::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 21-05-2014, 19:28:17
Ik heb de finalisten ook gevraagd wie zij vinden dat de winst na hen het meest verdient:

Hooi :)

Ik vind dat Dennis moet winnen, omdat hij het spel heel goed gespeeld heeft. Hij is niet altijd even aardig geweest voor sommige mensen, maar dat heeft hem (en mij) uiteindelijk wel de finale gebracht. Bovendien heeft Niek net Survivor gewonnen, dus zou wel een beetje te veel van het goede zijn als hij nu weer wint ;D

Haalloo,

Ik gun de winst het meest aan Lucy. Nieky heeft natuurlijk net survivor gewonnen en heeft is dit seizoen er een beetje tussendoor geglipt. Hij was niet eens goed bezig met de opdrachten. Lucy daarentegen heeft in meerdere opdrachten laten zien dat ze er echt wel voor gaat, zoals met de safari, de 1001 opdracht etc. En ik gun het Luus ook het meest omdat ze voor mij m'n belangrijkste bondgenoot is geweest in het gehele spel, maar daarnaast verdiend ze het ook.  ::bravo::

 ::joehoe::

Wordt er tacktisch iets mee gedaan?
Ik gok van wel
Daarom zeg ik dat lucy het het meest verdiend
ook al is dat absoluut niet zo

Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 21-05-2014, 19:30:04
Elk jurylid mag nu 1 vraag stellen. Is verder geen bepaalde volgorde voor, je mag je vraag gewoon stellen wanneer je dat wilt. Jullie hebben tot zondag 20:00 uur de tijd om vragen te stemmen, vanaf dat moment mogen jullie je stem uitbrengen.
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Lucy op 21-05-2014, 19:46:08
Ik moet geloof ik even het een en ander rechtzetten hier.

1. D*N en Nieky hebben helemaal niet altijd de controle gehad over mij en NextGP. Integendeel, wij hadden D*N bijna weggestemd, totdat Molcrazy een verrader bleek te zijn. NextGP en ik hebben altijd ons eigen plan getrokken, en pas na de meeting bij Swifty heb ik tegenover D*N open kaart gespeeld.

2. Ik heb zeker niet meer meeliftersgedrag vertoond dan Nieky. Zoals ik al zei heb ik altijd mijn eigen plan getrokken. En wat Nieky niet weet, maar ik wel, is dat zijn tegenstem niet van Mieke kwam, maar van de heilige D*N zelf. Ik heb dat uit hem gekregen toentertijd, omdat ik ook hem niet volledig vertrouwde. Nieky blijkbaar wel...

3. Ik verkoos het beschermen van D*N zeker niet boven het complot van NextGP. Ten eerste zat D*N praktisch naast me toen NextGP mij erover vertelde, waardoor ik het moeilijk geheim kon houden en ten tweede was de afspraak gemaakt zonder overleg met mij. Ik wilde D*N er (nog) helemaal niet uitstemmen, en ik wilde ook geen complot met Ycaris en Swifty. Daarom heb ik het D*N verteld, niet omdat ik hem wilde beschermen.

4. Jullie maken echt te veel taalfouten ;D ::)
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Nieky op 21-05-2014, 19:48:47
Integendeel, wij hadden D*N bijna weggestemd, totdat Molcrazy een verrader bleek te zijn.

Ja want MC hoorde bij ons  ;D


2. Ik heb zeker niet meer meeliftersgedrag vertoond dan Nieky. Zoals ik al zei heb ik altijd mijn eigen plan getrokken. En wat Nieky niet weet, maar ik wel, is dat zijn tegenstem niet van Mieke kwam, maar van de heilige D*N zelf. Ik heb dat uit hem gekregen toentertijd, omdat ik ook hem niet volledig vertrouwde. Nieky blijkbaar wel...

Oooh maar die optie heb ik wel door mijn hoofd laten gaan. Vond het alleen niet zo relevant, ging toch steeds makkelijk door ;)
Wel weer een mooi teken dat D*N totaal niet loyaal is, en dat ie geluk heeft dat hier een jury staat en geen afvallersjury  ;)
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: hulpdakdekker op 21-05-2014, 19:49:13
(http://www.reactiongifs.us/wp-content/uploads/2013/07/popcorn_the_it_crowd.gif)
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Lucy op 21-05-2014, 19:54:15
Ja want MC hoorde bij ons  ;D

Molcrazy hoorde eigenlijk bij niemand. Hij hoorde bij jullie? Maar je stemt hem vervolgens wel weg. Daar gaat je hele pleidooi over loyaliteit...
Bovendien stemde Molcrazy die stemming zelf wel degelijk op D*N. Alleen ging de rest daar niet meer in mee, omdat het te gevaarlijk geworden was.



Oooh maar die optie heb ik wel door mijn hoofd laten gaan. Vond het alleen niet zo relevant, ging toch steeds makkelijk door ;)

En zo iemand, lieve jury, noemt zichzelf dan minder een meelifter dan hij mij noemt...
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 21-05-2014, 19:55:49
4. Jullie maken echt te veel taalfouten ;D ::)
Topargument, zal ik maar meteen je ondertitel aanvragen? ::bravo::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Lucy op 21-05-2014, 19:56:44
::rofl::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Nieky op 21-05-2014, 19:58:43
Jeezus jij bent nog erger dan hillo  ::rofl::

Ik weet dat jij het mij niet gunt vanwege Survivor, dat staat daarboven ook letterlijk want niks anders kon je niet bedenken, maar dan hoef je geen drogredenen te gaan geven ;) en alleen mij aan te vallen ipv D*N.

Molcrazy hoorde eigenlijk bij niemand. Hij hoorde bij jullie? Maar je stemt hem vervolgens wel weg. Daar gaat je hele pleidooi over loyaliteit...
Bovendien stemde Molcrazy die stemming zelf wel degelijk op D*N. Alleen ging de rest daar niet meer in mee, omdat het te gevaarlijk geworden was.

Ja, wij kregen daar lucht van , dus hebben wij op Safe gespeeld door hem weg te stemmen. En het is ons gelukt, dus we hebben jou tactisch afgetroefd en niet meegelift ::zwaai::

En zo iemand, lieve jury, noemt zichzelf dan minder een meelifter dan hij mij noemt...

Stond er iets over dat ik door meeliften ben doorgekomen ? Nee. Dus gewoon een drogreden dit. Ik heb hiervoor zelf contactjes gemaakt met o.a Molbelg. En waarom gevaarlijke moves maken zolang je geen gevaar loopt en er mensen weggaan die jij prima weg wilt hebben. Alles liep op rolletjes, dat is iets anders dan meelopen.
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: D*N op 21-05-2014, 20:15:26
Om gelijk in de aanval te gaan, even reageren ;D. (en ik ben morgen de hele dag weg)


Ik wil even zeggen dat het geen wat Nieky niet durfde, dus voluit het spel spelen en daardoor misschien een groot target worden, dat heb ik wel gedaan. En nu sta ik hier, dus het kan wel.

Ik wil Niek vragen waar hij het vandaan haalt dat hij molbelg in de tweede fase heeft gebruikt? Volgens mij heeft Molbelg namelijk elke keer met de 'andere kant' meegestemd. Dus met Ycaris, Swifty en Fabiann ipv tegen.

Qua opdrachten ben ik het ook niet eens met zijn 'ik ben even goed geweest als D*N en beter dan Lucy'. Terwijl hij maar één opdracht heeft gewonnen en ik vijf ::). Daarnaast heeft Lucy zeker niet onder gedaan voor Niek in dit spel ::ohno::.

Beide andere finalisten zeggen dat ik niet loyaal was en vaak iemand een mes in de rug heb gestoken. Ja ik speelde het spel high profile en maakte wat vijanden en ja ik heb wat gestookt om het spel wat interessanter te maken. Maar ik ben eigenlijk nog best loyaal geweest aan de personen met wie ik contact had, kijk maar:

Pjotr: Had ik geen complot mee
Lulu: Ging door de cobra weg
Timvdons: Had ik geen invloed op en geen complot mee
Molcrazy: Stemde net zo hard tegen mij als ik tegen hem, dus echt verraden heb ik hem niet
MiekeG: Viel af door de karaoke opdracht
Starlight: Viel af door de karaoke opdracht
Bjorrn: Viel af door het duel, wat erg jammer was :(
Jann: Viel helaas af door een stemming waar ik geen invloed op had
Lukie4: Stemde net zo hard tegen mij als ik tegen hem, dus echt verraden heb ik hem niet
Swifty: Heeft mij verraden (ik heb haar zelfs geholpen met de cobra opdracht, waarnaar ze even later al een complot tegen mij had ::))
Ycaris: Stapte uit het complot omdat ze ::blond:: de pm's die aan het losercomplot waren bedoeld naar het tequila complot stuurde ::rofl::
Fabiann: Dit is de enige die ik echt heb verraden.
Molbelg: Nooit een complot mee gehad, moge duidelijk zijn ::)
Loezel: Wou ik mee naar de finale nemen, maar verraadde mij (en lucy) waardoor ze de laatste ronde niet meer op steun kon rekenen van mij.

Oftewel, hoezo?  ::)


Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Fabiann op 21-05-2014, 20:19:26
Fabiann: Dit is de enige die ik echt heb verraden.
::feest::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: D*N op 21-05-2014, 20:25:08
Ik moet geloof ik even het een en ander rechtzetten hier.

1. D*N en Nieky hebben helemaal niet altijd de controle gehad over mij en NextGP. Integendeel, wij hadden D*N bijna weggestemd, totdat Molcrazy een verrader bleek te zijn. NextGP en ik hebben altijd ons eigen plan getrokken, en pas na de meeting bij Swifty heb ik tegenover D*N open kaart gespeeld.
Alleen zat jij toen bij de andere opdracht dus kon je helemaal niet op me stemmen en zouden er ook niet genoeg zijn tegen mij  ;D.

Citaat
2. Ik heb zeker niet meer meeliftersgedrag vertoond dan Nieky. Zoals ik al zei heb ik altijd mijn eigen plan getrokken. En wat Nieky niet weet, maar ik wel, is dat zijn tegenstem niet van Mieke kwam, maar van de heilige D*N zelf. Ik heb dat uit hem gekregen toentertijd, omdat ik ook hem niet volledig vertrouwde. Nieky blijkbaar wel...
Dat hoef ik dus ook niet meer te vertellen ::). Ik wist dat Molcrazy er toch wel uit zou gaan dus ik wou wat drama creëren door random op iemand te stemmen waarvan niemand het verwacht. Jammer genoeg had Ycaris dat idee ook >:(. Ooh en dat je erachter kwam was gewoon een verspreking van mijn kant omdat ik op zoek was naar degene die op mij had gestemd.  

Wel weer een mooi teken dat D*N totaal niet loyaal is, en dat ie geluk heeft dat hier een jury staat en geen afvallersjury  ;)
Dat is totaal niet relevant. Niemand wist wat er in de finale zou komen, dus je wist ook niet of je moest spelen voor een jury of voor opdrachten. Pas toen ik het voordeel won in aflevering 9 wist ik dat er opdrachten gespeeld zouden worden.

En Niek is ook zeker niet meer loyaal geweest dan mij, dus waarom ik daar de hele tijd op wordt aangevallen, idunno ::). Volgens mij heb jij ook Pjotr weggestemd waar je een complot mee had, Molcrazy weg gestemd waar je een complot mee had, Fabiann weggestemd waar je contact mee had, wou je samen met mij Nextgp wegstemmen waar we een complot mee hadden.
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Nieky op 21-05-2014, 20:34:31
Ik reageer morgen , zit in de trein om biertjes te gaan drinken

Sta te popelen om te reageren , want ben wel beetje pissig, maar doe dat morgen dus wel.
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Lucy op 21-05-2014, 20:40:04
Alleen zat jij toen bij de andere opdracht dus kon je helemaal niet op me stemmen en zouden er ook niet genoeg zijn tegen mij  ;D.


Als Molcrazy niet raar was gaan doen, hadden we wel genoeg gehad. Ik inderdaad zelf niet, maar NextGP, Lulu, Molcrazy en Mieke wel. Bovendien wisten we al dat Ycaris 'random' zou gaan stemmen en zeker niet met D*N mee.

Ooh en dat je erachter kwam was gewoon een verspreking van mijn kant omdat ik op zoek was naar degene die op mij had gestemd.  

Hier moet ik toch even tegenin gaan. Het was zeker geen verspreking van jouw kant. Er klopte iets niet met de screenshots. Daarom vroeg ik aan jou of je een screenshot van jou stem wilde maken, zodat ik die zogenaamd met de anderen kon vergelijken. Die wilde je niet geven en daarop zei ik 'Waarom mag ik je stem niet zien? Je hebt toch niets te verbergen?'. Toen gaf je toe dat je op Nieky gestemd had. Zeer zeker dus geen verspreking.
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: D*N op 21-05-2014, 20:47:27
Als Molcrazy niet raar was gaan doen, hadden we wel genoeg gehad. Ik inderdaad zelf niet, maar NextGP, Lulu, Molcrazy en Mieke wel. Bovendien wisten we al dat Ycaris 'random' zou gaan stemmen en zeker niet met D*N mee.
Je had nooit geweten welke kant ze op waren gegaan. Ik had ook contact met Lulu, Mieke en Molcrazy. Daarnaast, stel het was gelukt. Dan was ik er zeker niet uitgegaan. Dan stond ik tegen Molbelg en Lulu in de eliminatieopdracht en gezien mijn resultaten in de opdrachten en de niet al te sterke tegenstanders, had ik dit zeker overleefd. En dat was dan nadelig geweest voor jouw gameplan want dan zou ik boos terug komen ::) en ik ben niet leuk als ik boos ben ;D

Citaat
Hier moet ik toch even tegenin gaan. Het was zeker geen verspreking van jouw kant. Er klopte iets niet met de screenshots. Daarom vroeg ik aan jou of je een screenshot van jou stem wilde maken, zodat ik die zogenaamd met de anderen kon vergelijken. Die wilde je niet geven en daarop zei ik 'Waarom mag ik je stem niet zien? Je hebt toch niets te verbergen?'. Toen gaf je toe dat je op Nieky gestemd had. Zeer zeker dus geen verspreking.
Oja klopt! Ik dacht dat ik me versproken had toen :-[. Maar inderdaad dit. Ik vertrouwde jou gewoon volledig en Niek is er ook niet achter gekomen tot nu, dus ik heb je goed ingeschat :).

Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Lucy op 21-05-2014, 20:53:17
Jeezus jij bent nog erger dan hillo  ::rofl::

Ik weet dat jij het mij niet gunt vanwege Survivor, dat staat daarboven ook letterlijk want niks anders kon je niet bedenken, maar dan hoef je geen drogredenen te gaan geven ;) en alleen mij aan te vallen ipv D*N.

Ik geloof dat er iemand beter moet leren lezen ::)
'Daarboven' staat alleen dat dat bovendien meespeelde in mijn keuze. Niet dat het de belangrijkste reden was en er staan ook andere redenen dus iets anders kon ik zeker wel bedenken.
Daarbij val ik D*N ook aan, dus dat argument gaat ook al niet op


Ja, wij kregen daar lucht van , dus hebben wij op Safe gespeeld door hem weg te stemmen. En het is ons gelukt, dus we hebben jou tactisch afgetroefd en niet meegelift ::zwaai::


Jij hebt helemaal niets gedaan, want zoals je zelf al toegaf heb je wel degelijk meegelift op de rug van D*N. Dat hij tactisch Molcrazy wegstemde op dat moment, en jij daarin meeging, betekent niet dat jij niet meelift ;)


Stond er iets over dat ik door meeliften ben doorgekomen ? Nee. Dus gewoon een drogreden dit. Ik heb hiervoor zelf contactjes gemaakt met o.a Molbelg. En waarom gevaarlijke moves maken zolang je geen gevaar loopt en er mensen weggaan die jij prima weg wilt hebben. Alles liep op rolletjes, dat is iets anders dan meelopen.

Er staat inderdaad niet dat je door meeliften doorgekomen bent, excuses voor de schijnbaar verkeerde interpretatie dan.
Echter denk ik wel dat dit het geval is. Molbelg heeft namelijk het grootste gedeelte van de tijd met het andere front c.q. Fabiann meegestemd en dus niet met jou. Bovendien heb je zelf regelmatig gezegd dat je helemaal geen andere complotten wilde, maar dat je er af en toe zomaar ineens in gegooid werd. Daarom, beste jury, betwijfel ik of de term 'contactjes maken' hier wel juist is.


Je had nooit geweten welke kant ze op waren gegaan. Ik had ook contact met Lulu, Mieke en Molcrazy. Daarnaast, stel het was gelukt. Dan was ik er zeker niet uitgegaan. Dan stond ik tegen Molbelg en Lulu in de eliminatieopdracht en gezien mijn resultaten in de opdrachten en de niet al te sterke tegenstanders, had ik dit zeker overleefd.

Ik begin toch te twijfelen aan jouw inschattingsvermogen als je echt denkt dat Lulu ja tegen mij zou zeggen om vervolgens nee te doen ::)
Daarbij heb jij geen idee hoeveel contact ik met Mieke had, want ik weet zo goed als zeker dat ze gewoon op je gestemd had als we het door hadden laten gaan. Je hebt overigens zeker gelijk dat je de eliminatie-opdracht overleefd zou hebben, maar dat was ook helemaal de insteek niet. De bedoeling was verwarring te zaaien. Jij zou NextGP en Lulu minder snel verdenken dan Bjorrn en Ycaris en we weten allemaal dat NextGP heel goed screenshots kan vervalsen. Bovendien was ik hoe dan ook buiten schot gebleven, want ik zat in de andere opdracht en had er dus helemaal niets mee te maken ;D


Oja klopt! Ik dacht dat ik me versproken had toen :-[. Maar inderdaad dit. Ik vertrouwde jou gewoon volledig en Niek is er ook niet achter gekomen tot nu, dus ik heb je goed ingeschat :).



Tuurlijk had je me goed ingeschat, ik ben ook veel betrouwbaarder dan sommige anderen :)
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Fabiann op 21-05-2014, 20:55:14
(http://www.flinkfout.nl/Smileys/default/popcorn.gif)
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: D*N op 21-05-2014, 21:01:16
Ik geloof dat er iemand beter moet leren lezen ::)
'Daarboven' staat alleen dat dat bovendien meespeelde in mijn keuze. Niet dat het de belangrijkste reden was en er staan ook andere redenen dus iets anders kon ik zeker wel bedenken.
Daarbij val ik D*N ook aan, dus dat argument gaat ook al niet op
Ja, ze valt mij ook aan! Lieve blonde lucy :\'(

Citaat
Ik begin toch te twijfelen aan jouw inschattingsvermogen als je echt denkt dat Lulu ja tegen mij zou zeggen om vervolgens nee te doen ::)
Daarbij heb jij geen idee hoeveel contact ik met Mieke had, want ik weet zo goed als zeker dat ze gewoon op je gestemd had als we het door hadden laten gaan. Je hebt overigens zeker gelijk dat je de eliminatie-opdracht overleefd zou hebben, maar dat was ook helemaal de insteek niet. De bedoeling was verwarring te zaaien. Jij zou NextGP en Lulu minder snel verdenken dan Bjorrn en Ycaris en we weten allemaal dat NextGP heel goed screenshots kan vervalsen. Bovendien was ik hoe dan ook buiten schot gebleven, want ik zat in de andere opdracht en had er dus helemaal niets mee te maken ;D
Euhm lieve schat, ik vertrouwde Nextgp helemaal niet en had die aflevering, zoals Nieky al zei, een plan om hem weg te stemmen. Bjorrn vertrouwde ik daarentegen 100%. Dus ik betwijfel of je plan was gelukt. Ik heb die aflevering wel laten zien hoe goed ik was in het achterhalen van stemmen, want uiteindelijk heb ik ieders stem achterhaald.

Dit had wel zeker effect op jou, want als ons complot toen was gebroken dan hadden wij hier niet gestaan ::ohno::.

Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Loezel op 21-05-2014, 21:03:51
 ::rofl:: Ik ben voor het eerst blij dat ik niet in de finale zit. Deze bitchfight had ik niet overleefd geloof ik.  ::joehoe::

Maar ik heb nog wel een vraagje en wel voor onze Nieky:

Al die keren dat ik paniek pm's van je kreeg over dat Ycaris jou ging wegstemmen en dat ik daarom niet op de (op dat moment) inactieve molbelg kon stemmen en die keer dat je wel op Jann moest stemmen, omdat je anders zelf onthoofd zou worden, was dat echt of was dat een tactiek? En zo ja, wat voor tactiek was dat in hemelsnaam. ?
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Lucy op 21-05-2014, 21:05:22
Ja, ze valt mij ook aan! Lieve blonde lucy :\'(

Ik kom nooit meer van dat blonde af he? :-[
Maar ik vind jullie nog steeds heel lief hoor :-*


Euhm lieve schat, ik vertrouwde Nextgp helemaal niet en had die aflevering, zoals Nieky al zei, een plan om hem weg te stemmen. Bjorrn vertrouwde ik daarentegen 100%. Dus ik betwijfel of je plan was gelukt. Ik heb die aflevering wel laten zien hoe goed ik was in het achterhalen van stemmen, want uiteindelijk heb ik ieders stem achterhaald.

Dit had wel zeker effect op jou, want als ons complot toen was gebroken dan hadden wij hier niet gestaan ::ohno::.



Jaaaa je hebt gelijk :) Ik heb ook wel eens eerder tegen je gezegd dat het goed is dat het zo gegaan is, maar op dat moment was nog niet duidelijk hoezeer jullie NextGP wantrouwden en was ik ook nog niet op de hoogte van jullie plan hem weg te stemmen. Dus toentertijd was het wel degelijk tactisch doordacht ;D

En ik heb je wel geholpen met je paranoiamasterplan ::jaja::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Nieky op 21-05-2014, 21:19:44
lucy ik word er een beetje moe van

Ik reageer morgen nogmaals uigebreid maar het enige wat jij doet is mij en D*N afzeiken en bijdehand doen. Dus mijn vraag aan jou : Noem eens een aantal tacktische moves die jij hebt gedaan dit spel. En hoe je bv geld bij elkaar kreeg , want daar had je onze hulp ook hard bij nodig...
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Lucy op 21-05-2014, 21:34:20
Sorry Nieky, ik wil je niet moe maken en zeker niet afzeiken. D*N ook niet. Zoals ik al zei vind ik jullie echt heel leuk en ik ben heel blij met deze top 3. Als ik alleen maar kan winnen door ruzie met jullie te gaan lopen maken hoeft het van mij niet zo nodig. Mijn oprechte excuses als ik jullie beledigd heb of afgezeken. Het enige wat ik probeerde te doen was rechtzetten wat over mij gezegd werd en mijzelf verdedigen, maar als het op deze manier gespeeld moet worden pas ik ervoor, sorry.

Om je vraag toch nog even te beantwoorden, mijn finale ticket heb ik inderdaad hulp van D*N bij gehad hoewel ik het grootste gedeelte wel zelf verdiend heb, maar dat terzijde. Je hebt volkomen gelijk dat ik niet veel tactische zetten gedaan heb dit spel. Ik ben veel bezig geweest met allerlei mensen te vriend houden en dergelijke, dus dat zou je eventueel als een tactiek kunnen zien.

Maar ik vind het echt niet leuk meer zo, dus ik zal vragen netjes beantwoorden maar ik ga niet meer aanvallen en scherp verdedigen, want ik vind dit spel het niet waard om mensen boos of verdrietig te maken.
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Nieky op 21-05-2014, 21:37:00
je mag best aanvallen en ik ga me morgen verdedigen. Maar ik zie niet zoveel verschil tusden onze tacktieken. Daarom vroeg ik me af of je jezelf ook kon profileren wat betreft tacktiek ofzo ipv alleen ons aanvallen ;)
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: D*N op 21-05-2014, 21:39:21
Mij heb je in ieder geval niet beledigd ::hug::. Het is maar een spelletje en ik vind het juist leuk als het wat harder wordt gespeeld ::bravo::.

 ::hug:: ::hug::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Lucy op 21-05-2014, 21:44:40
Ik weet dat ik mag aanvallen, maar op deze manier wil ik dat niet. Blijkbaar kom ik onaardig, fel en vermoeiend over en zo ben ik niet en zo wil ik ook niet gezien worden. Als ik door te aanvallen mensen boos maak, doe ik het veel liever niet.

Wat betreft tactiek, ik denk dat het grootste verschil tussen ons is dat voor jou het Whatsappcomplot het belangrijkst was terwijl ik een ander complot hoger had staan: mijn final-2 met NextGP. En later, toen hij opgaf, mijn final-2 met D*N. Ik weet dat iedereen wist dat NextGP en ik een final-2 moesten hebben, kon ook niet anders, maar toch bleef men mij vertrouwen. Er waren zeker momenten waarop dat niet het geval was, vooral toen NextGP in het andere team zat, maar het grootste gedeelte van de tijd had ik wel dat vertrouwen en dat is naar mijn mening waar ik tactisch gespeeld heb. Ik zeg overigens niet dat jij helemaal niet tactisch gespeeld hebt, hoor :) Als dat wel zo overkwam, bedoelde ik het niet zo. Ik wil alleen maar duidelijk hebben dat het in mijn ogen niet waar is dat ik minder tactisch of slechter tactisch gespeeld heb.
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 21-05-2014, 21:51:21
We gaan niet te soft worden he :(

sorry, niet op sensatiegeile spelleiders letten
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Lukie4 op 21-05-2014, 21:51:41
ik had ook liever gehad dat de afvallers mochten stemmen. ::jaja::
ik zou meteen op D*N stemmen, of juist nu niet ? #verwarrend
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 21-05-2014, 21:53:34
Was dan vierde geworden sukkel
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Loezel op 21-05-2014, 21:53:49
Afvallers mogen ook stemmen.  ::joehoe:: Alle afvallers zijn wel gelijk, maar sommige afvallers zijn meer gelijk dan andere afvallers.  ;D
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Lukie4 op 21-05-2014, 21:55:07
wil je stemadvies ?
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Lukie4 op 21-05-2014, 21:55:37
Was dan vierde geworden sukkel
heeey das niet aardig

ennnnnnn eeeeh er stond een kruis op mijn rug. Men was bang denk ik ::rofl::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 21-05-2014, 21:55:49
Jij wordt gewoon beloond voor je vierde plek ::bravo::

Zo hebben we een objectieve jury maar toch iemand erin die een heel goed beeld van het hele spel kan schetsen :D
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: D*N op 21-05-2014, 21:57:00
Er mag alleen worden ingegaan op wat door/over de finalisten gezegd wordt door de juryleden of finalisten zelf.
Doei Lukie ::zwaai::

Maar lief dat je op me zou stemmen hoor ::bravo:: (het is wel een positieve deze keer hé ;))
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Lucy op 21-05-2014, 22:04:55
We gaan niet te soft worden he :(

sorry, niet op sensatiegeile spelleiders letten


Haha :)
Ik begon een beetje heel erg fel, uit fanatisme denk ik. Maar ik ga er nog steeds voor hoor, alleen nu wat rustiger aan en zonder mensen boos te maken en te beledigen  ::jaja::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Nieky op 21-05-2014, 22:26:38
en ik reageerde ook te fel

sorry rotdag

Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Lucy op 21-05-2014, 22:31:33
::hug::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Nieky op 22-05-2014, 10:36:34
Zo tijd om te reageren :)

Allereerst sorry als mensen me gister te fel vonden. Had al een rotdag ( 2x afgewezen bij stagesollicitatie ) en dan blijf je hier ook maar lezen dat ik een 'slecht' spel heb gespeeld, het hoort erbij natuurlijk. Maar om het te lezen en niet kunnen reageren terwijl ik zelf vind dat ik het heel goed gespeeld heb, en dat mijn prestatie gebagatelliseerd wordt vond ik vrij vervelend ::sorry::

Dat gezegd hebbende mijn reactie :

Ik wil even zeggen dat het geen wat Nieky niet durfde, dus voluit het spel spelen en daardoor misschien een groot target worden, dat heb ik wel gedaan. En nu sta ik hier, dus het kan wel.

Het kan zeker, kijk maar naar mijn spel in Survivor. Maar het leek mij niet verstandig om me duidelijk te profileren als favoriet en dergelijke. Kijk maar naar hoe het met Ycaris is afgelopen afgelopen Survivor. Seizoen ervoor gewonnen, meteen in de aanval op het eerste speelbord, en als eerste eruit. Met mijn pleidooi bedoel ik ook niet dat ik jou manier slecht vind, integendeel ik vind dat je het leuk hebt gespeeld, dat geef ik eerlijk toe. Maar ik wil ermee zeggen dat ik het in mijn positie niet verstandig vond, en dat ik daarin een andere ( ook succesvolle want ik sta hier ) tactiek heb gekozen. En die flexibiliteit is ook een sterk en belangrijk punt in een spel lijkt me.



Ik wil Niek vragen waar hij het vandaan haalt dat hij molbelg in de tweede fase heeft gebruikt? Volgens mij heeft Molbelg namelijk elke keer met de 'andere kant' meegestemd. Dus met Ycaris, Swifty en Fabiann ipv tegen.

Ik wilde Ycaris en Swifty ook weg. Dus hoefde hem niet te gebruiken want dat lukte gewoon. Ik was bij vrijwel iedereen target toen. Bij Ycaris en bij Swifty en later ook bij jou en Lucy. En Fabiann heeft ook nog tegen me gezegd dat ie me nooit naar een finale had genomen. Ik had ook wel een plan om met molbelg's extra stemmen jou eruit te stemmen in de extra stemming. Maar Molbelg had geen stemmen  ::ohno::
Dus echt gebruikt niet, maar hield wel opties open en een bondgenoot die vrijwel niemand had langer in het spel.



Qua opdrachten ben ik het ook niet eens met zijn 'ik ben even goed geweest als D*N en beter dan Lucy'. Terwijl hij maar één opdracht heeft gewonnen en ik vijf ::). Daarnaast heeft Lucy zeker niet onder gedaan voor Niek in dit spel ::ohno::.

Ja jij was qua opdrachten wel iets sterker, geef ik gerust toe ;)
Maar ik vind niet dat Lucy sterker was dan ikzelf.
Ik bedoel alleen al de halve finale. Lucy had onze ( met name jou ) hulp duidelijk nodig om hier te komen, anders had waarschijnlijk Loezel hier gestaan die sterker was in opdrachten dan zowel Lucy als ikzelf. Maar uit het feit dat Lucy zo weinig geld had in de halve finale blijkt wel dat ze tijdens het spel in opdrachten weinig geld heeft verzameld. Daarnaast was ik in de belangrijke opdrachten beter dan Lucy ( de eerste en de karaokebar en dergelijke ). Dus daar blijf ik het mee oneens :).

En Niek is ook zeker niet meer loyaal geweest dan mij, dus waarom ik daar de hele tijd op wordt aangevallen, idunno ::). Volgens mij heb jij ook Pjotr weggestemd waar je een complot mee had, Molcrazy weg gestemd waar je een complot mee had, Fabiann weggestemd waar je contact mee had, wou je samen met mij Nextgp wegstemmen waar we een complot mee hadden.

Pjotr heb ik niet weggestemd ;)
En Molcrazy heb je zelf al uitgelegd dat die zelf al tegen ons wilde gaan ;).
En met Fabiann heb ik duidelijk minder contact gehad dan dat jij dat had. Ik was daar altijd derde wiel aan de wagen.
En daarnaast wilde jij met Lucy mij wegstemmen, en dat is niet gelukt dankzij een tactisch sterke move van mijzelf ( de bluf ).





Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Nieky op 22-05-2014, 10:36:45
Jij hebt helemaal niets gedaan, want zoals je zelf al toegaf heb je wel degelijk meegelift op de rug van D*N. Dat hij tactisch Molcrazy wegstemde op dat moment, en jij daarin meeging, betekent niet dat jij niet meelift ;)


Dit is ook weer zo'n redenatie waaruit blijkt dat jij en D*N zelfs hier elkaar nog steunen. Deze hele redenering kun je toch ook omdraaien xD ? Ik heb MC toch ook tactisch weggestemd. Dat was niet alleen D*N. En in het geval van MC en de meeste gevallen ging het in overleg.

En jij hebt zelf al toegegeven eigenlijk tactisch niks te hebben gedaan. Dus wie is er dan de meelifter ? Ik in ieder geval niet meer dan jij ;). Jij had misschien meer steun aan de kant van Next en Lulu. Maar ik met Fabiann en Loezel en Molbelg. En jij had om dit spel ver te komen de steun van je vriendje nodig en moest er een vriendin voor optrommelen. Is wel de makkelijkere weg om ver te komen.


Echter denk ik wel dat dit het geval is. Molbelg heeft namelijk het grootste gedeelte van de tijd met het andere front c.q. Fabiann meegestemd en dus niet met jou. Bovendien heb je zelf regelmatig gezegd dat je helemaal geen andere complotten wilde, maar dat je er af en toe zomaar ineens in gegooid werd. Daarom, beste jury, betwijfel ik of de term 'contactjes maken' hier wel juist is.

Ja, omdat ik het ook wel prima vond dat Molbelg met hen meestemde. Hij ging toch niet op mij, en zoals ik al heb uitgelegd was ik steeds target bij Ycaris o.a ( Samen met D*N ). Dus van mij mochten ze er wel uit, zeker nadat Ycaris ons 'complot' had verlaten.

Het feit dat ik vaak target was aan het eind, ook door mijn eigen complot ( jullie ) maakt me wel extra trots dat ik hier sta. De gunfactor zal ongetwijfeld bij jullie liggen, en jullie staan hier ook terecht. Maar ik vind het zeker een prestatie van formaat dat ik hier sta.  ::trots::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Nieky op 22-05-2014, 10:40:24
Maar ik heb nog wel een vraagje en wel voor onze Nieky:

Al die keren dat ik paniek pm's van je kreeg over dat Ycaris jou ging wegstemmen en dat ik daarom niet op de (op dat moment) inactieve molbelg kon stemmen en die keer dat je wel op Jann moest stemmen, omdat je anders zelf onthoofd zou worden, was dat echt of was dat een tactiek? En zo ja, wat voor tactiek was dat in hemelsnaam. ?

Ik hoorde van Lukie bij de Jann-stemming, dat Ycaris op mij wilde gaan. Nou had o.a jij ook aangegeven op Molbelg te willen stemmen. Maar die wilde ik er dus inhouden. Hij leek aan onze ( Lukie's - Fabiann's en mijn ) kant te staan. De kant van Shona zegmaar. Daarbij wist ik niet zeker of jullie echt op Molbelg zouden gaan of op mij ( want dat zou je natuurlijk niet zeggen ). Dus ik ging mee met de mensen die op Jann stemden, waarbij ik niet wist of ik mezelf of Molbelg zou redden, maar vond het allebei prima.

Na Japan kreeg ik wederom signalen dat Ycaris mij eruit wilde. Maar toen heb ik niet zo wanhopig meer gepmt volgens mij hoor. Alleen af en toe ter bevestiging of je echt op die en die ging stemmen ;).

Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Nieky op 22-05-2014, 10:45:11

Wat betreft tactiek, ik denk dat het grootste verschil tussen ons is dat voor jou het Whatsappcomplot het belangrijkst was terwijl ik een ander complot hoger had staan: mijn final-2 met NextGP. En later, toen hij opgaf, mijn final-2 met D*N. Ik weet dat iedereen wist dat NextGP en ik een final-2 moesten hebben, kon ook niet anders, maar toch bleef men mij vertrouwen. Er waren zeker momenten waarop dat niet het geval was, vooral toen NextGP in het andere team zat, maar het grootste gedeelte van de tijd had ik wel dat vertrouwen en dat is naar mijn mening waar ik tactisch gespeeld heb.

Mja zit wel verschil in. Maar t is wel heel makkelijk om een final-2 deal met je vriend te maken. Dus om dat nou tactisch hoogstaand te noemen.
Je deal met D*N was goed, en ik bleef vooral maar overleven aan het einde. Dat was mijn doel. Hield er altijd rekening mee dat jij en D*N die hadden. Maar ik wist vrijwel zeker dat er altijd eerst voor Ycaris en Fabiann gestemd zou worden  ::jaja:: .

Fout die ik daarna heb gemaakt is door bij voordeel te gaan in Azerbeidjan terwijl ik na de deadline het gevaar pas echt doorhad toen ik hoorde dat Molbelg geen extra stemmen had ( ik had er zelf wel heel veel dus dacht redelijk veilig te zitten ).

Maar zoals ik al zei in mijn pleidooi heb ik die fout met een geweldige bluf al zeg ik het zelf opgelost, en jullie allemaal op het verkeerde been gezet ;)
En toen was het eigenlijk een voordeel dat ik in Azerbeidjan bij voordeel zat en jou heb verslagen. Want toen had ik bijna net zoveel centjes als D*N waardoor de finale redelijk makkelijk te behalen was.
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Fabiann op 22-05-2014, 10:56:23
Ik voel me nu echt zo'n loyaal persoon. ::trots::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Stormpie op 22-05-2014, 11:03:08
ik mag maar één vraag stellen.. dat is niet echt veel, maar hier komt ie en hij is voor alle drie..

Wie van alle 21 spelers zag jij als allersterkste tegenspeler en met welke actie(s)/tactiek heb jij dit probleem aangepakt/opgelost..

Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Loezel op 22-05-2014, 11:06:02
Ik hoorde van Lukie bij de Jann-stemming, dat Ycaris op mij wilde gaan. Nou had o.a jij ook aangegeven op Molbelg te willen stemmen. Maar die wilde ik er dus inhouden. Hij leek aan onze ( Lukie's - Fabiann's en mijn ) kant te staan. De kant van Shona zegmaar. Daarbij wist ik niet zeker of jullie echt op Molbelg zouden gaan of op mij ( want dat zou je natuurlijk niet zeggen ). Dus ik ging mee met de mensen die op Jann stemden, waarbij ik niet wist of ik mezelf of Molbelg zou redden, maar vond het allebei prima.

Na Japan kreeg ik wederom signalen dat Ycaris mij eruit wilde. Maar toen heb ik niet zo wanhopig meer gepmt volgens mij hoor. Alleen af en toe ter bevestiging of je echt op die en die ging stemmen ;).



Oké, bedankt voor je antwoord. Ik ga nog eens diep nadenken :P
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Loezel op 22-05-2014, 11:11:21
Zo tijd om te reageren :)

anders had waarschijnlijk Loezel hier gestaan die sterker was in opdrachten dan zowel Lucy als ikzelf.



 ::hug::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: D*N op 22-05-2014, 13:34:23
Nou volgens mij heeft Niek nu vooral toegegeven dat ik het goed gespeeld heb dus ik hoef niet eens meer te reageren hierop want ik ben het er wel mee eens :).

ik mag maar één vraag stellen.. dat is niet echt veel, maar hier komt ie en hij is voor alle drie..

Wie van alle 21 spelers zag jij als allersterkste tegenspeler en met welke actie(s)/tactiek heb jij dit probleem aangepakt/opgelost..


Dat vind ik niet zo'n moeilijke vraag, dat was namelijk Fabiann. Hij had dezelfde gedrevenheid als mij qua inzet, was even sterk/misschien zelfs wel sterker dan mij in opdrachten en heeft vaak snel door wie met wie contact heeft.

Mijn tactiek was hier vrij duidelijk, ik heb hem juist te vriend gehouden. Vooral in de eerste fase van het spel zou het onmogelijk geweest zijn om hem weg te stemmen omdat hij dan door middel van de eliminatie opdracht terug zou komen. Dus des te meer reden om samen te werken. Daarnaast was hij een heel belangrijk persoon voor mijn positie in het spel. Ik was zelf een gigantisch target, maar Fabiann was dit ook. Als Fabiann er snel uit had gelegen dan was ik het grootste target nog in het spel en was ik misschien sneller weggestemd.

Uiteindelijk moest er wel een moment komen dat hij weg moest, want de finale kwam in zicht. Ik wist van mijn voordeel dat er drie onderdelen waren en een opdracht (dus geen stemming en ik verwachtte ook iig geen reguliere stemming zoals bij survivor). Dus ik zag Fabiann als de persoon die de meeste kans had om mij te verslaan in de finale. Dat er toen opeens een extra stemming kwam was toeval. Anders hadden we moeten zorgen dat Fabiann geen immuniteit won (desnoods was molbelg een ronde eerder gegaan). Maar toen moest hij dus weg.

Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: de_witte op 22-05-2014, 15:25:42
geweldig om dit allemaal te lezen......
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: hillo op 22-05-2014, 15:31:24
Goed, allereerst gefeliciteerd D*N, Lucy en Nieky ( ::love:: )
Ik wil even duidelijk maken dat mijn stem nog niet bepaald is. Dat komt ook doordat ik moet stemmen als buitenstaander dit keer en het grotere plaatje nog niet helemaal zie. Wie loog wanneer tegen wie, wie won welke opdracht, etc. Dus ik hoop dat jullie me kunnen helpen dat grotere plaatje zichtbaar te maken voor de jury, want ik denk dat dat essentieel is om de juiste winnaar aan te kunnen wijzen.

Laat ik beginnen bij mijn grote survivorvriendje Nieky. Diep respect dat je het na survivor opnieuw tot de finale geschopt hebt. Je begint al bijna net zo goed als ik te worden in niet weggestemd worden, maar wat wil je, je hebt het van de beste geleerd natuurlijk. Wat? Oja, ik speelde niet zelf dit keer, dus ik kan arrogantiemodus wel uitzetten ;D

Nee maar even serieus Niek, echt heel knap. Ik weet hoe lastig het is om ondanks een target door de winst van een eerder spel toch vertrouwen te winnen bij medekandidaten. Je moet je volledige tactiek omgooien, of aantonen dat je écht heel loyaal was in eerdere spellen en dus wel te vertrouwen bent. Mijn vraag aan jou is dan ook, hoewel je het al wel enigszins aangehaald hebt: kun je een uitgebreider beeld schetsen van hoe je rekening gehouden hebt met je reputatie hier op RN? Hoe heb jij je tactiek omgegooid, of heb je dat juist niet gedaan op bepaalde vlakken?

Dan Dennieboy. D*N, eigenlijk heb jij precies het spel gespeeld waarvan ik verwachtte dat je het zou spelen. Contact met iedereen, weinig loyaliteit als het erop aankomt, bloedfanatiek in en buiten de spellen. En je moest ook wel, want je bent nou eenmaal wat men noemt een echte favorite... Mijn vraag aan jou is: als je geen enkele reputatie hier had gehad, hoe zou je dan idealiter het spel spelen? Zou je dan wel loyaler willen spelen? Of vind je het ook gewoon leuk om mensen keihard voor te liegen en te bespelen?

En tot slot Lucy. Wij kennen elkaar eigenlijk helemaal niet. Klopt het dat dit je eerste spel hier was? In dat geval verdien jij de complimenten voor het halen van de finale misschien nog wel het meest, want dat is vrij zeldzaam als nieuwkomer ::jaja:: Ik zag al kritiek voorbij komen dat je hulp nodig had van je vriendje en er een vriendinnetje bij moest halen om zover te komen, maar let's face it: Nieky en D*N hadden beide veel meer vriendjes van tevoren. Verder zie ik kritiek dat je een meelifter was. Daarover kan ik niet goed oordelen en daarom wil ik jou de volgende vraag stellen: Wat zijn een aantal sleutelmomenten geweest in jouw spel op tactisch gebied? Waaraan heb je zelf actief bijgedragen, en hoe? Mensen te vriend houden is absoluut een goede tactiek overigens, het heeft je hier gebracht, dus wees er vooral trots op! Ik hoop alleen dat je je niet uit het veld laat slaan door Nieky's nare opmerking dat hij pissig wordt, zoals hij dat ook bij survivor deed ( :P ). Blijf het hard spelen, maak die heren met de grond gelijk, dat snappen die twee of all people echt wel. Vriendjes kan je na afloop wel weer zijn. ::jaja::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Stormpie op 22-05-2014, 16:37:11
dank je wel D*N voor je antwoord :)
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Daisy op 22-05-2014, 18:54:48
Even snel een berichtje van de Griekse jury.  Mijn vragen komen hopelijk zaterdag avond,  ik wil thuis even rustig dit topic doorlezen.

Iig alvast mijn felicitaties aan de finalisten voor het bereiken van de top 3 ::bravo::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Lucy op 22-05-2014, 23:29:38

En jij hebt zelf al toegegeven eigenlijk tactisch niks te hebben gedaan. Dus wie is er dan de meelifter ? Ik in ieder geval niet meer dan jij ;). Jij had misschien meer steun aan de kant van Next en Lulu. Maar ik met Fabiann en Loezel en Molbelg. En jij had om dit spel ver te komen de steun van je vriendje nodig en moest er een vriendin voor optrommelen. Is wel de makkelijkere weg om ver te komen.


Ik zei niet dat ik tactisch niets gedaan had. Ik zei juist dat mijn tactiek was betrouwbaar over te komen en mensen te vriend te houden. Bovendien heb ik in mijn pleidooi gezegd (waar overigens nog nauwelijks op gereageerd is volgens mij), dat ik in de middenmoot wilde blijven.
Ik vind dat je hier nu echt te ver gaat. De opmerking dat ik de steun van mijn vriendje nodig had en er een vriendin voor moest optrommelen slaat helemaal nergens op. Ten eerste heb jij net zoveel geprofiteerd van Lulu's stemmen als ik, ten tweede is zij helemaal niet zo ver gekomen en ten derde had ik helemaal niet de steun van mijn vriendje nodig. Het feit dat hij mijn vriendje was heeft hier helemaal niets mee te maken en het spel begon al lang voordat hij dat überhaupt was.

Mja zit wel verschil in. Maar t is wel heel makkelijk om een final-2 deal met je vriend te maken. Dus om dat nou tactisch hoogstaand te noemen.
Je deal met D*N was goed, en ik bleef vooral maar overleven aan het einde. Dat was mijn doel. Hield er altijd rekening mee dat jij en D*N die hadden. Maar ik wist vrijwel zeker dat er altijd eerst voor Ycaris en Fabiann gestemd zou worden  ::jaja:: .

Dankjewel :) Mijn deal met D*N was zeker goed
En ook hier vind ik dat je te ver gaat. Natuurlijk is het makkelijk een final-2 met je vriend te maken, maar toen wij die final-2 maakten was hij nog helemaal niet mijn vriend, dus die redenatie is onzin. Hartstikke tactisch dus!

Daarmee heb ik eigenlijk ook al een gedeelte van Hillo's vraag beantwoord. Maar voor ik die helemaal beantwoord... HIDM, de juryleden mochten toch ieder maar één vraag stellen? ???

ik mag maar één vraag stellen.. dat is niet echt veel, maar hier komt ie en hij is voor alle drie..

Wie van alle 21 spelers zag jij als allersterkste tegenspeler en met welke actie(s)/tactiek heb jij dit probleem aangepakt/opgelost..



Ik zag in D*N de sterkste speler, dus ik was blij dat hij in mijn complot zat. We hadden heel veel contact en hij vertelde mij bijna alles wat hij wist. Natuurlijk wist ik dat hij dingen achterhield, maar dat deed ik op mijn beurt ook. Na de exit van Jann hebben we open kaart gespeeld naar elkaar (in de trein van Swifty naar mijn huis ;) ) en toen heeft hij mij volgens mij alles verteld, en andersom. We sloten na de opgave van NextGP ook een final-2, en op die manier heb ik ervoor gezorgd dat hij tot in de finale in ieder geval geen vijand van mij zou zijn :)
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 22-05-2014, 23:44:44
Klopt Lucy maar hij heeft ze nu al gesteld dus jullie mogen ze gewoon beantwoorden ;)
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Lucy op 22-05-2014, 23:51:52
::ok::

Zoals ik dus al zei, was mijn tactiek om zoveel mogelijk mensen te vriend te houden en betrouwbaar te zijn. Mijn final-2 met D*N was een gouden deal, want ik wist (bijna) alles en we hebben samen de finale bereikt. Daarnaast heb ik veel gebruik gemaakt van lieve Lulu, die als newbie mijn hulp nodig had en daardoor ook praktisch alles deed wat ik zei ;D Hoewel D*N na mij ook redelijk wat invloed op haar had..  Verder heb ik tactisch gespeeld op een moment waarop ik in een enorm dilemma verzeild geraakt was. Aan de ene kant stonden Lukie, Fabiann en Molbelg die mij vroegen op Jann te stemmen. Aan de andere kant stonden Jann, Starlight en Loezel die op Molbelg wilden stemmen. Ik heb hier heel lang over nagedacht, maar uiteindelijk Molbelg gestemd. Dit was tactisch namelijk van belang. Ten eerste was Fabiann een zeer sterke speler en bood Jann aan hem samen weg te stemmen. Dat is er uiteindelijk niet meer van gekomen omdat we niet samen in opdrachten zaten en hij daarna al weg was. Bovendien waren Jann en Starlight onderdeel van het complot van mijn final-2 partner: NextGP. Het was dus niet handig geweest als zijn complot zich tegen mij gekeerd had...

Overigens, dit is niet mijn eerste forumspel ;) Ik heb één ander tactisch spel gespeeld: Gizeh, waarbij ik tot de slachtnacht gekomen ben waar ik door Swifty geslacht werd ;) Verder heb ik The Virtual Mole en De Zwakste Schakel gedaan hier! Maar je hebt wel gelijk, wij kennen elkaar eigenlijk niet ^^
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Loezel op 23-05-2014, 00:02:03
Hé Lucy had jij ook een final-2 met D*N? wat toevallig.  ::joehoe:: ;D Die D*N toch  ::tandpastasmiley:: Of mag ik dat niet zeggen van Hidm?

Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Lucy op 23-05-2014, 00:07:22
En toch hielp hij mij in de halve finale en niet jou ;D Wat toevallig, die D*N toch ::hypocriet::
Nee, maar je hebt wel gelijk, D*N is niet altijd even eerlijk ::ohno::
Was toch leuker geweest als wij hem nu samen konden afkraken :(
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Loezel op 23-05-2014, 00:10:43
Eh volgens mij was D*N vooral niet zo blij met mij vanwege mijn stem op hem.  ::) Dat schrijft ie ook hier ergens in dit topic. Wie weet, als ik braaf met jullie mee had gestemd, wat er dan was gebeurd.  ;D Het zal blijken uit de biechts van meneer D*N.   :P
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Lucy op 23-05-2014, 00:21:46
Jaa klopt, dat weten we inderdaad niet haha
Maar ik ben blij dat het zo gelopen is ;D
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: hillo op 23-05-2014, 00:44:53
::ok::

Zoals ik dus al zei, was mijn tactiek om zoveel mogelijk mensen te vriend te houden en betrouwbaar te zijn. Mijn final-2 met D*N was een gouden deal, want ik wist (bijna) alles en we hebben samen de finale bereikt. Daarnaast heb ik veel gebruik gemaakt van lieve Lulu, die als newbie mijn hulp nodig had en daardoor ook praktisch alles deed wat ik zei ;D Hoewel D*N na mij ook redelijk wat invloed op haar had..  Verder heb ik tactisch gespeeld op een moment waarop ik in een enorm dilemma verzeild geraakt was. Aan de ene kant stonden Lukie, Fabiann en Molbelg die mij vroegen op Jann te stemmen. Aan de andere kant stonden Jann, Starlight en Loezel die op Molbelg wilden stemmen. Ik heb hier heel lang over nagedacht, maar uiteindelijk Molbelg gestemd. Dit was tactisch namelijk van belang. Ten eerste was Fabiann een zeer sterke speler en bood Jann aan hem samen weg te stemmen. Dat is er uiteindelijk niet meer van gekomen omdat we niet samen in opdrachten zaten en hij daarna al weg was. Bovendien waren Jann en Starlight onderdeel van het complot van mijn final-2 partner: NextGP. Het was dus niet handig geweest als zijn complot zich tegen mij gekeerd had...

Overigens, dit is niet mijn eerste forumspel ;) Ik heb één ander tactisch spel gespeeld: Gizeh, waarbij ik tot de slachtnacht gekomen ben waar ik door Swifty geslacht werd ;) Verder heb ik The Virtual Mole en De Zwakste Schakel gedaan hier! Maar je hebt wel gelijk, wij kennen elkaar eigenlijk niet ^^

Dank voor je antwoord! ::bravo::

Oh haha, excuus.. ::sorry:: ::schaam:: Dan zijn we elkaar dus gewoon misgelopen steeds. Goed de underdogpositie overgebracht op mij als publiek in dat geval ;D
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Lucy op 23-05-2014, 07:52:21
Haha dankje :)
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Loezel op 23-05-2014, 10:12:54
Jaa klopt, dat weten we inderdaad niet haha
Maar ik ben blij dat het zo gelopen is ;D


Da's de schuld van Hidm die mij zo nodig een tien moest geven in het laatste spelletje.  >:D
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Nieky op 23-05-2014, 12:28:16
Zo ik ben weer boven water ::). Gister ook weer paar biertjes gedronken maar minder dan D*N

ik mag maar één vraag stellen.. dat is niet echt veel, maar hier komt ie en hij is voor alle drie..

Wie van alle 21 spelers zag jij als allersterkste tegenspeler en met welke actie(s)/tactiek heb jij dit probleem aangepakt/opgelost..

Leuke vraag  ::ok::
Ik twijfel eigenlijk tussen 2 namen. Jann en Fabiann. Maar aangezien Fabiann volgens mij net iets beter in zijn contactjes zat nog dan Jann vind ik hem de sterkste speler.
Om Fabiann een 'probleem' te noemen is een groot woord. Want ik heb heel lang goed met hem samengewerkt tijdens spellen en stemmingen. Hem net zoals D*N te vriend gehouden. Maar altijd wel in mijn achterhoofd gehouden dat ik niet met hem naar de finale kon. Zowel op juryvotes als in proeven zou hij megapopulair en sterk zijn geweest.
Dus daarom hield in contact met het appcomplot ( D*N en Lucy ) en kwamen we eigenlijk nadat Swifty weg was op het idee, het was een beetje saai, maar we spraken met zijn drieën een volgorde af waarin de mensen weggestemd zouden worden. Fabiann zou toen zo snel mogelijk af moeten vallen als hij geen immuniteit had. De extra stemming was hiervoor natuurlijk ideaal. Maar anders hadden we waarschijnlijk eerst op Molbelg gestemd.

Alhoewel ik er verstandig aan gedaan had in dat geval met Fabiann en Molbelg mee op lucy te stemmen  ::) aangezien D*N en Lucy mij dus ook target hadden gemaakt. Maargoed nu is het wel goed, want ik sta ondanks dat in de finale :D

Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Nieky op 23-05-2014, 12:28:26

Laat ik beginnen bij mijn grote survivorvriendje Nieky. Diep respect dat je het na survivor opnieuw tot de finale geschopt hebt. Je begint al bijna net zo goed als ik te worden in niet weggestemd worden, maar wat wil je, je hebt het van de beste geleerd natuurlijk. Wat? Oja, ik speelde niet zelf dit keer, dus ik kan arrogantiemodus wel uitzetten ;D

Nee maar even serieus Niek, echt heel knap. Ik weet hoe lastig het is om ondanks een target door de winst van een eerder spel toch vertrouwen te winnen bij medekandidaten. Je moet je volledige tactiek omgooien, of aantonen dat je écht heel loyaal was in eerdere spellen en dus wel te vertrouwen bent. Mijn vraag aan jou is dan ook, hoewel je het al wel enigszins aangehaald hebt: kun je een uitgebreider beeld schetsen van hoe je rekening gehouden hebt met je reputatie hier op RN? Hoe heb jij je tactiek omgegooid, of heb je dat juist niet gedaan op bepaalde vlakken?


jeej dankje, eindelijk waardering  ::love::

Ik heb mijn tactiek aangepast op het format van het spel. Ik wist dat ik er met een eliminatieopdracht na een stemming niet makkelijk uit te spelen zou zijn. En dat ik dus in het eerste deel vooral vertrouwen moest winnen en mezelf een niet al te groot target moest maken ( ook voor deel 2, wat nog onbekend was hoe dat zou gaan ). Dit heb ik dan ook gedaan, ik heb nooit een mes gestoken in het eerste deel ( mss op MC na, maar om dat nou echt een bondgenoot te noemen... ). Het appcomplot vertrouwde mij in ieder geval op dat moment en ook Fabiann en ik denk ook Lukie ( alhoewel die me na Survivor nooit helemaal vertrouwt ) stonden wel aan dezelfde kant.

Ik wilde dus low-profile blijven de eerste fase. Geen king-pin worden waardoor ik als eerste van ons appcomplot weggestemd zou worden mocht dat zover komen. Daarom vond ik het prima dat D*N echt met iedereen ging kletsen en dat Fabiann alle opdrachten won.

Zelf zat ik zoals Fabiann steeds al zei bij de voordeelopdrachten. Ik won toch regelmatig wat geld, wat in de halve finale ook zijn vruchten heeft afgeworpen. Dit was allemaal net iets minder opvallend dan steeds immuniteit winnen of iets dergelijks.

In de 2e fase werd ik wel wat fanatieker en dergelijke, maar dat was op dat moment ook wel nodig. Ik werd vaker target, en ging dus meer Pmmetjes sturen en me daarin mengen ( o.a naar Loezel , en individueel naar Fabiann ). Ik denk dat mijn spel op dat moment meer op van Survivor ging lijken, alleen zonder het backstabben. Ik zag namelijk maar 1 reële mogelijkheid om de finale te halen. Dat was de makkelijke weg met D*N en Lucy. En deze inschatting is wel juist gebleken. Fabiann zei nadat hij eruit lag dat hij mij nooit mee had genomen naar de finale. En ook Ycaris had dit bijvoorbeeld nooit gedaan. Daarnaast heb ik ook tegen een aantal mensen ( iig D*N en Lucy ) gezegd dat ze mij moeten meenemen naar deze finale. Ik had immers Survivor al gewonnen, niemand zou het me gunnen. Etc. Dus ik heb mezelf een beetje in een underdogpositie gemanoeuvreerd. D*n en lucy noemen het nu laf. Ik noem het de slimste manier om hier de finale te halen. Winnen zal lastig worden waarschijnlijk. Maar als ik dit spel agressief had gespeeld had ik hier denk ik niet gestaan

Om het even samen te vatten ;D

Wat heb ik anders gedaan
- Loyaler geweest om vertrouwen te winnen
- Proberen te voorkomen dat ik een King-Pin werd
- Lukie niet weggestemd

Wat heb ik hetzelfde gedaan
- Op de momenten dat het echt moest opdrachten winnen of goed doen.
- Gedurende het hele spel, mogelijke scenario's geanalyseerd en me daardoor een paar keer tactisch heb gered( Bijvoorbeeld de bluf in de kwartfinale die ik eerder al beschreven he
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Nieky op 23-05-2014, 12:36:44
en ten derde had ik helemaal niet de steun van mijn vriendje nodig.

Over lulu, oke doordat ze er vroeg uit lag hebben we er allebei evenveel van geprofiteerd je hebt gelijk daarin.
Maar je zegt net wel ergens dat je D*N en mij tactisch de baas was door een final 2 deal met Next te hebben eerst. Dus nu spreek je jezelf ergens tegen ;).

Daarnaast lees ik nu al overal dat Lucy het nadeel had omdat ze niemand kende. Maar dat is dus zoals ze zelf al zegt niet waar.

Na de exit van Jann hebben we open kaart gespeeld naar elkaar (in de trein van Swifty naar mijn huis ;) ) en toen heeft hij mij volgens mij alles verteld, en andersom.

Sterker nog ik denk dat ik een nadeel had dat ik niet op de spelletjesdag bij Swifty was. Op die bewuste dag hebben Ycaris en Swifty een deal gemaakt. En zoals ik bij lucy lees ook zij en D*N. Dus ik heb een knappe 2e fase gespeeld dat ik ondanks dat alles toch hier sta vind ik ;)

Ik snap ook dat die deals erbij horen, maar vind dan niet dat het argument moet gelden dat Lucy niemand kent. Dat was dus zoals ze zelf al zei niet zo en juist door nooit echt ver te zijn gekomen in spelletjes wordt je minder snel target.

Hé Lucy had jij ook een final-2 met D*N? wat toevallig.  ::joehoe:: ;D Die D*N toch  ::tandpastasmiley:: Of mag ik dat niet zeggen van Hidm?
 

Oja mij heeft ie ook een final-2 deal beloofd. Over beloftes niet nakomen gesproken ::)

Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Lucy op 23-05-2014, 13:12:50
Over lulu, oke doordat ze er vroeg uit lag hebben we er allebei evenveel van geprofiteerd je hebt gelijk daarin.

:)


Maar je zegt net wel ergens dat je D*N en mij tactisch de baas was door een final 2 deal met Next te hebben eerst. Dus nu spreek je jezelf ergens tegen ;).

Ik heb niet gezegd dat ik jullie tactisch de baas was door een final-2 met hem te hebben. Ik zeg dat dat een goede deal was, omdat we hierdoor veel wisten en het is gebleken dat ik zijn steun niet nodig had aangezien ik hier nu sta en hij niet.


Daarnaast lees ik nu al overal dat Lucy het nadeel had omdat ze niemand kende. Maar dat is dus zoals ze zelf al zegt niet waar.


Ik snap ook dat die deals erbij horen, maar vind dan niet dat het argument moet gelden dat Lucy niemand kent. Dat was dus zoals ze zelf al zei niet zo en juist door nooit echt ver te zijn gekomen in spelletjes wordt je minder snel target.



Ik heb toch nooit gezegd dat ik niemand kende? ???
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Nieky op 23-05-2014, 13:18:58
Ik zeg toch ook niet dat jij het had gezegd

Hillo zei dat, maar je had het zelf al deels ontkracht hoor. Maar dat staat er ook. Dus om jou even te citeren :

Ik geloof dat er iemand beter moet leren lezen ::)
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Lucy op 23-05-2014, 13:26:07
Weet ik, maar je zegt het alsof het een argument is dat men op mij moet stemmen.
En dat heb ik niet gezegd, dus moet je nu niet doen alsof jij (en ik dus ook) mijn argumenten weerlegt. ;)
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Nieky op 23-05-2014, 13:32:56
Nee maar wel de argumenten van hillo :P
Maar laat anders maar hoor  :P

Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Loezel op 23-05-2014, 13:42:18

 
Oja mij heeft ie ook een final-2 deal beloofd. Over beloftes niet nakomen gesproken ::)


Zijn er nog mensen met wie D*N geen final-2 deal had?  ;D
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Nieky op 23-05-2014, 13:42:50
Zijn er nog mensen met wie D*N geen final-2 deal had?  ;D

Ik durf wel een paar euro in te zetten op Molbelg  ;D
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Bjorrn op 23-05-2014, 15:02:09
Zijn er nog mensen met wie D*N geen final-2 deal had?  ;D

Mag ik niet zeggen  ::)
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 23-05-2014, 15:44:25
Hier suggereert ie (expres) mee dat hij dat had maar aangezien we Bjorrn wel kennen onderhand mag D*N zelf zeggen met wie hij een final 2 deal had ::)
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Bjorrn op 23-05-2014, 16:14:08
Wat nou aangezien we Bjorrn kennen  :P
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: D*N op 23-05-2014, 16:37:37
Zoooo ik ben super brak, maar ik ben er weer ::joehoe::

Dan Dennieboy. D*N, eigenlijk heb jij precies het spel gespeeld waarvan ik verwachtte dat je het zou spelen. Contact met iedereen, weinig loyaliteit als het erop aankomt, bloedfanatiek in en buiten de spellen. En je moest ook wel, want je bent nou eenmaal wat men noemt een echte favorite... Mijn vraag aan jou is: als je geen enkele reputatie hier had gehad, hoe zou je dan idealiter het spel spelen? Zou je dan wel loyaler willen spelen? Of vind je het ook gewoon leuk om mensen keihard voor te liegen en te bespelen?

Hoi Hillo :-*,
Hoe zou ik het spel spelen zonder reputatie? Ik heb straks twee voorbeelden. Het eerste spel dat ik heb gespeeld is één en het volgende spel dat ik ga spelen is de tweede. Eerst het spel dat ik als eerste heb gespeeld: 'Trivial Survivor'. Hier had men dus een heel ander beeld van mij dan nu en dat heeft mij toen geholpen. Het beeld was namelijk dat ik tegen complotten was en vooral een jong, irritant fanatiek jochie was. Ook toen had ik met iedereen contact, maar ben ik loyaal gebleven aan de meeste mensen. Maar hier heb ik dus wel gelogen en bedrogen omdat het leuk was.

Volgende voorbeeld, ik ga waarschijnlijk binnenkort een internationale versie van Survivor proberen. En ik heb mezelf voorgenomen dus weer veel loyaler te zijn en vertrouwen te winnen. Dus ik zou het wel anders spelen. Maar om verder te gaan op je vraag, in the end zou ik wel weer moeten liegen en bedriegen want als je dat niet doet dan red je het niet. Je wil in de finale tegen de jury ook kunnen zeggen van 'kijk ik heb echt wat gedaan op tactisch gebied en met complotten'.

En ja ik vind het liegen en bedriegen soms ook wel leuk, het hoort bij het spel en je doet iets wat je in het normale leven niet zou doen. Maar ik probeer er wel altijd een reden voor te hebben want anders verspeel je jou eigen kaarten. Bij teveel leugens zouden mensen je heel erg snel doorzien.

Verder heb ik tactisch gespeeld op een moment waarop ik in een enorm dilemma verzeild geraakt was. Aan de ene kant stonden Lukie, Fabiann en Molbelg die mij vroegen op Jann te stemmen. Aan de andere kant stonden Jann, Starlight en Loezel die op Molbelg wilden stemmen. Ik heb hier heel lang over nagedacht, maar uiteindelijk Molbelg gestemd. Dit was tactisch namelijk van belang. Ten eerste was Fabiann een zeer sterke speler en bood Jann aan hem samen weg te stemmen. Dat is er uiteindelijk niet meer van gekomen omdat we niet samen in opdrachten zaten en hij daarna al weg was. Bovendien waren Jann en Starlight onderdeel van het complot van mijn final-2 partner: NextGP. Het was dus niet handig geweest als zijn complot zich tegen mij gekeerd had...

En sinsdien wou Fabiann haar er dus uit hebben, waardoor ze een aflevering later werd weggestemd :P. Ik vond het op dat moment niet het meest tactische om te doen.

Eh volgens mij was D*N vooral niet zo blij met mij vanwege mijn stem op hem.  ::) Dat schrijft ie ook hier ergens in dit topic. Wie weet, als ik braaf met jullie mee had gestemd, wat er dan was gebeurd.  ;D Het zal blijken uit de biechts van meneer D*N.   :P
Dit ;). Mijn finaledeal met jou, was de tweede finale deal die ik sloot. De eerste was met Jann en die lag er reeds uit, dus maar ik had je wel hoog zitten in ieder geval ;D.



Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: D*N op 23-05-2014, 16:37:44
- Lukie niet weggestemd
Euhm, was jij niet diegene met het plan om Lukie weg te stemmen in the first place? ::)

Ik heb maar vier expliciete finale deals gemaakt hoor, daar ben ik wel voorzichtig mee geweest. Meestal heb ik wat vagere termen gebruik als 'we moeten bij elkaar blijven' (tegen het app complot), of zei ander het maar heb ik daar nooit expliciet op geantwoord/beloofd dat we een final 2/3 deal hadden (Fabiann).

Zoals ik zei mijn eerste finaledeal was met Jann. Die vloog eruit in aflevering 8, maar hij was gewoon erg handig omdat ik heel erg veel informatie van hem kreeg (en hij van mij). Na een tijdje had ik door dat het waarschijnlijk niet ging lukken om samen in de finale te komen, want jann had erg veel vijanden. Maar zoals verwacht is hij dus ook weggestemd zonder mijn toedoen.

De tweede finale deal was met Loezel in Aflevering 9. Ik had door dat we een meerderheid nodig hadden, Loezel was nog een beetje de 'grijze muis' in het spel geweest, geen opdrachten gewonnen, geen grote allianties gevormd etc. Daarnaast gunde ik haar de finale wel en dacht ik dat ik van haar kon winnen. Voor mij de perfecte kandidaat dus om een final 2 mee te sluiten.

De derde finale deal was met Lucy na de meeting bij Swifty. Ze gaf aan dat Nextgp een final 3 wou met haar en Ycaris, maar dat zij liever mij in Ycaris haar plaats had. Lucy had ik het hele contact al erg goed contact mee en we zouden een final 3 hebben dus ik kon makkelijk zowel de final 2 van Loezel als van Lucy trouw blijven.

De vierde en laatste final 3 deal heb ik met Nieky gemaakt, dat was meer als bescherming om niet weggestemd te worden in de kwartfinale. Ik wist natuurlijk ook niet hoeveel extra stemmen iedereen had. Stel dat Molbelg en Nieky wel alle extra stemmen hadden, dan was ik weg. Dus ik moest een manier vinden om hem te laten denken dat ik met hem naar de finale wou. Gelukkig was het app complot er en was een final 3 sluiten dus niet zo raar.

Maar nu ben ik benieuwd, welke deal had jij met Loezel? Want ik heb uiteindelijk al deze deals na kunnen komen. Maar als jij ook een final 2/3 had met Loezel dan jij niet?
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Nieky op 23-05-2014, 16:44:30
Euhm, was jij niet diegene met het plan om Lukie weg te stemmen in the first place? ::)

De eerste keer misschien, maar dat kwam omdat alle vijanden in Nbede zaten ::)
En de tweede keer heb ik niet op hem gestemd, dus ik heb hem er niet echt uitgestemd

Maar waarom ga ik serieus in op een grapje van mezelf ?  ::)

Oja omdat het aangeeft dat ik niet alleen maar meegelift heb :D
Dankjewel D*N  :-*
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: D*N op 23-05-2014, 16:51:39
De eerste keer misschien, maar dat kwam omdat alle vijanden in Nbede zaten ::)
En de tweede keer heb ik niet op hem gestemd, dus ik heb hem er niet echt uitgestemd

Maar waarom ga ik serieus in op een grapje van mezelf ?  ::)

Oja omdat het aangeeft dat ik niet alleen maar meegelift heb :D
Dankjewel D*N  :-*
Omdat je claimed zo lief en loyaal gespeeld te hebben en dat niet zo is ;D.

En nee ik heb nooit gezegd dat je alleen maar hebt meegelift. Maar wel voor een groot deel en je hebt het zelf tegen me gezegd, dus dat heb ik tegen je gebruikt ja :P. Daarnaast geeft het aan dat ik elke keer de schuld kreeg en dat mijn spel daarom ook sterk was. Ik heb zelfs nadat mensen openlijk hebben gezegd dat ik ze heb verraden nog mensen weten te vinden die me vertrouwen (en ze daarvan kunnen overtuigen) en ben in de finale gekomen.

Edit: Daarnaast ben jij ook niet degene die het plan heeft uitgevoerd. Jij hebt alleen Lukie4 genoemd omdat je Fabiann niet wou wegstemmen. Maar ik heb daarna het plan uitgevoerd.

Ik wil de juryleden nog even meegeven: Nieky en Lucy zijn vooral tegen elkaar aan het 'vechten' op het moment. Geen van beide heeft nog kunnen aangeven dat ze het beter hebben gespeeld dan mij, omdat ze dat niet kunnen ;).
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 23-05-2014, 16:54:00
Wat nou aangezien we Bjorrn kennen  :P
Dat we allemaal weten dat je zo lief bent
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Swifty op 23-05-2014, 17:58:06
Geniaal D*N ;D

even complimentje voor alledrie, jullie doen het fantastisch

het is zo moeilijk om dit allemaal te lezen zonder me ermee te mogen bemoeien, maar het is wel heel erg leuk om te volgen, leuke finale 'eilandraad' (en goeie vragen van de jury)!
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 23-05-2014, 19:30:06
Daisy, Mollenvanger, JPMOL en Schulz mogen nog een vraag stellen tot morgen 20:00 uur.

D*N, Lucy en Nieky mogen morgen voor die tijd een slotwoord tot de jury richten.

Om 20:00 uur wordt er een slotje op dit topic gezegd als er een modje lief genoeg is om dat even voor mij te doen.
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Dolfie op 23-05-2014, 19:34:21
We gaan er aan denken (stuur evt. een pb naar Lukie en/of mij)

Met verbazing zit ik weer alles te lezen in dit topic. Een whatsapp complot, final deals, en de meeting bij Swifty die tot een final choice heeft geleid.

Ontzettend knap dat jullie dit voor elkaar krijgen. Alleen al van alle schema's bijhouden zou ik compleet gestoord worden.

::bravo::

Dat de beste moge winnen ::cheerleader::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 23-05-2014, 19:35:38
We gaan er aan denken (stuur evt. een pb naar Lukie en/of mij)
Was ik van plan inderdaad, zal ik doen ::ok::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Stormpie op 23-05-2014, 19:42:10
finalisten.. het is genieten om jullie antwoorden en uitleg te lezen.. dank je wel..
Stukje bij beetje wordt voor mij duidelijk wie er voor mij winnaar of winnares zou moeten worden. Maar, er kan nog van alles veranderen, m'n uiteindelijke keuze maak ik pas na het slotpleidooi  ;D
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: MollenvangR op 23-05-2014, 21:35:53
Morgen kom ik met mijn vraag voor jullie   ::jaja:: t is nogal een drukke week geweest, en ga morgen alles goed doorlezen (nog eens door eerdere topics bladeren) en mijn vraag en stem bepalen...
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: JP1999 op 23-05-2014, 21:50:26
Jaja, ik ben jurylid  ::zwaai:: ::) ::)

Heb het spel vrij goed gevolgd, ik wist niets van tactieken (nu veel dingen uit de doeken zijn gedaan meer) maar ben nog niet uit mijn keuze, morgen buig ik me even over de uitslagen van oude opdrachten hierzo, op deze manier bepaal ik mijn keuze  ::ok::
Maar ik weet in ieder geval op wie ik niét ga stemmen  ::pinokkio::   >:D
Als ik vragen heb stel ik ze nog wel  ::ok::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: D*N op 23-05-2014, 22:57:07
Zoals ik dus al zei, was mijn tactiek om zoveel mogelijk mensen te vriend te houden en betrouwbaar te zijn.
Mag ik de jury nog even voorleggen dat deze tactiek is gefaald. Als je weggestemd wordt en de meeste tegenstemmen van ons drie hebt verzameld dan heb je mensen blijkbaar niet genoeg te vriend gehouden. Je hebt zelfs op Molbelg na, de meeste tegenstemmen gekregen van iedereen in dit spel (samen met Swifty).

Ik hoop ook dat de juryleden zich niet gaan focussen op 'wie is het liefst of heeft het liefste gespeeld'. Ja de andere twee zeggen altijd heel lief 'ow wat jammer dat je bent afgevallen' terwijl ik vaak wat harder reageerde. Maar ik was eerlijk en niet hypocriet. Uiteindelijk hebben we dezelfde mensen weggestemd. De andere twee mogen zeggen dat ze loyaler geweest zijn, maar ik heb gewoon meer contact gemaakt omdat het nodig was. Als ik nieky's woorden mag gebruiken 'ik was de king pin'. Dus ik deed al het regelen en het contact maken waardoor ik meer mensen moest teleurstellen terwijl hun dat niet hoefden.

Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Lucy op 24-05-2014, 01:17:05
Ik vind niet dat je kunt zeggen dat die tactiek 'gefaald is'. Ja, ik ben weggestemd, en ja ik heb veel tegenstemmen gehad. Maar ondanks dat sta ik wel hier! Dat is al een prestatie op zich. Bovendien heb ik tijdens de positieve stemming wel de meeste stemmen gekregen, dus dat compenseert al heel veel tegenstemmen. Die tegenstemmen kwamen overigens altijd van dezelfde mensen. Ik wil de jury graag nog even duidelijk maken, dat het moment dat ik weggestemd werd eigenlijk best grappig was. Ik wist dat ik iemand boos moest maken in mijn eerder genoemde dilemma. Ik heb al uitgelegd waarom ik de keuze voor Jann en tegen Molbelg te gaan gemaakt heb. Zodra die stemming geweest was, wist ik dat ik target was. Ik heb met mijn complotgenootjes overlegd over deze stemming en hen duidelijk gemaakt dat het beter was om op mij te stemmen. Anders zouden zij ook target worden en ervan uitgaande dat de andere groep Molcrazy weg zou stemmen, wist ik dat ik de eliminatieopdracht zou overleven. Het feit dat ik daardoor meer tegenstemmen had, was het wel waard. Want Fabiann wantrouwde de rest (nog) niet en zo konden mijn complotjes standhouden. Dat heeft mij onder andere de finale gebracht.
Ten slotte wil ik even kwijt dat ik ook niet hypocriet en wel eerlijk was. Als ik zei dat het jammer was dat iemand afviel, dan meende ik dat oprecht. Ook al had ik diegene zelf weggestemd. Dat betekent niet dat ik iemand niet gun verder te komen, of dat ik iemand niet aardig vind. Volgens mij kun je best iemand wegstemmen en dat alsnog jammer vinden, zonder hypocriet te zijn.

Hiermee is aangetoond dat mijn tactiek niet gefaald heeft (in correct Nederlands ;) ) en dat D*N's argument dat ik oneerlijk en hypocriet zou zijn niet opgaat. Ik hoop dat de jury dat begrijpt :)
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: D*N op 24-05-2014, 01:55:44
Ik vind niet dat je kunt zeggen dat die tactiek 'gefaald is'. Ja, ik ben weggestemd, en ja ik heb veel tegenstemmen gehad. Maar ondanks dat sta ik wel hier! Dat is al een prestatie op zich. Bovendien heb ik tijdens de positieve stemming wel de meeste stemmen gekregen, dus dat compenseert al heel veel tegenstemmen. Die tegenstemmen kwamen overigens altijd van dezelfde mensen. Ik wil de jury graag nog even duidelijk maken, dat het moment dat ik weggestemd werd eigenlijk best grappig was. Ik wist dat ik iemand boos moest maken in mijn eerder genoemde dilemma. Ik heb al uitgelegd waarom ik de keuze voor Jann en tegen Molbelg te gaan gemaakt heb. Zodra die stemming geweest was, wist ik dat ik target was. Ik heb met mijn complotgenootjes overlegd over deze stemming en hen duidelijk gemaakt dat het beter was om op mij te stemmen. Anders zouden zij ook target worden en ervan uitgaande dat de andere groep Molcrazy weg zou stemmen, wist ik dat ik de eliminatieopdracht zou overleven. Het feit dat ik daardoor meer tegenstemmen had, was het wel waard. Want Fabiann wantrouwde de rest (nog) niet en zo konden mijn complotjes standhouden. Dat heeft mij onder andere de finale gebracht.
Ondanks dat sta je wel hier? Dat was niet de tactiek toch? Dus in welk opzicht heeft je tactiek dan wel gewerkt? Je vergeet dat de positieve stemming ten eerste mijn plan was en ten tweede je de helft van de stemmen zelf gekocht hebt ::).

En mijn eerdere statement wordt weer bevestigd hier. Wel weggestemd worden en de meeste tegenstemmen krijgen maar dat maakt niet uit want het is een prestatie opzich om hier te staan. Het bewijst dat je iets hebt gedaan dit spel, maar niet dat je het beter hebt gespeeld.
 
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Fabiann op 24-05-2014, 02:29:14
D*N is in topvorm! ::respect::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Lucy op 24-05-2014, 07:58:13
Ik heb niet de helft van de stemmen gekocht en dat weet jij ook ::)
Bovendien was het helemaal niet jouw plan, want jij wilde eigenlijk jezelf veilig stemmen.
Het feit dat ik ondanks veel tegenstemmen de finale gehaald heb, is wel degelijk een prestatie. Ik wil de jury er graag op wijzen dat ik in mijn vorige bericht reeds uitgelegd heb waarom ik veel stemmen had en toch veel vrienden. Hier heeft D*N niets tegen ingebracht. Hij roept alleen maar continu in cirkelredenering dat mijn tactiek faalde, wat ik al weerlegd heb.
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: D*N op 24-05-2014, 10:42:44
 ::rofl:: Als we het dan toch over liegen hebben, voorbeeld hier ::).

Ik wist dat ik na de Lukie stemming niet genoeg stemmen kon krijgen om zelf door te gaan en had het er niet voorover om extra stemmen te kopen omdat ik al heel veel had gekocht voor de kwartfinale. Ik heb toen het plan gemaakt om degene waarvan ik verwachtte dat diegene het misschien niet zou halen in een opdracht het zou halen, jij dus.

Je weet dat ik een overzicht heb en die best kan laten zien:
Loezel: Jann
Nextgp: Lucy
MiekeG: Te laat
Starlight: Nextgp
Jann: Starlight
Ycaris: Starlight
Fabiann: Molbelg
D*N: Lucy
Lucy: MiekeG
Nieky: Lucy
Molbelg: Fabiann

Er waren zes stemmen op Lucy. Die van Next was een gegeven. Ik heb Nieky benadert om hem te overtuigen dat het het slimste was om op Lucy te stemmen (misschien kan Nieky dat nog bevestigen, want die zag het natuurlijk ook wel zitten om zelf door te gaan). En de stem van mij. De andere drie stemmen heeft ze gekocht! En dat is toevallig precies de helft van de stemmen die ze kreeg.

Als je veel vrienden hebt gemaakt dan wordt je niet weggestemd en krijg je zoveel tegenstemmen. Dat heb je helemaal niet weerlegt. Je hebt alleen maar gezegd dat de stemmen niet uitmaakte omdat je het toch gehaald hebt. Wat eigenlijk zegt dat je het slechter hebt gedaan dan zowel mij als niek. Want wij hebben beide wel meer gedaan dan 'slechts ene tactiek volgen die niet geslaagd is maar dat maakt niet uit want ik sta toch in de finale' ::).
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Nieky op 24-05-2014, 10:56:16
Wat eigenlijk zegt dat je het slechter hebt gedaan dan zowel mij als niek. Want wij hebben beide wel meer gedaan dan 'slechts ene tactiek volgen die niet geslaagd is maar dat maakt niet uit want ik sta toch in de finale' ::).


Heuy dankje D*N, dat vind ik dus ook :D
Hoef ik het zelf niet meer te zeggen

En ik heb idd Lucy gestemd bij die extra stemming  ::jaja::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Lukie4 op 24-05-2014, 10:58:49
ben benieuwd of de jury door het slappe geklets heen kijkt en de terechte winnaar aanwijst.
Goed met woorden, zegt namelijk niet altijd wat ::)
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Nieky op 24-05-2014, 11:01:40
 ::respect::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: D*N op 24-05-2014, 11:03:54
Ben benieuwd of de jury iemand die al 1,5 maand uit het spel ligt kan negeren ::)

Aangezien de opdracht is om door middel van dit debat de jury te overtuigen dat je de winst het meeste verdiend.
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Lukie4 op 24-05-2014, 11:17:57
Ben benieuwd of de jury iemand die al 1,5 maand uit het spel ligt kan negeren ::)

Aangezien de opdracht is om door middel van dit debat de jury te overtuigen dat je de winst het meeste verdiend.
::rofl::
deze dan ook maar negeren dan?
D*N is in topvorm! ::respect::
::jaja:: ::rofl::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 24-05-2014, 11:22:23
Kunnen vanaf nu gewoon alle afvallers even hun mond houden ongeacht waar het over gaat?
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Lukie4 op 24-05-2014, 11:29:27
 :-X
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Fabiann op 24-05-2014, 11:30:25
::sorry::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 24-05-2014, 11:31:02
Maakt verder niet uit maar nu gewoon niet meer doen aub :)
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Ycaris op 24-05-2014, 12:32:08
 :-X
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: hillo op 24-05-2014, 12:41:11
De beste met woorden... D*N? Seriously? ;D Beter als mij, ik wordt, etc. Gelukkig let ik niet op spelling bij m'n keus :P
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: D*N op 24-05-2014, 12:45:19
 ::rofl:: Dankje hillo :-*
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Nieky op 24-05-2014, 12:55:48
Maar wel op uiterlijk, en we weten allebei wie dan de voorkeur krijgt D*N  ::)
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 24-05-2014, 12:57:47
Lucy is heel knap inderdaad ::love::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: D*N op 24-05-2014, 13:20:55
Maar wel op uiterlijk, en we weten allebei wie dan de voorkeur krijgt D*N  ::)
Pm me voor foto's ::wenkbrauw::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: JP1999 op 24-05-2014, 14:11:34
Alle 3 jullie verhalen gelezen waarom jullie winnen + wie wie het gunt.
Maar nu moet ik nog een vraag stellen, maar ik heb eigenlijk niets te vragen.
Vanavond voor achten zal ik wel een vraag hebben verzonnen  ::regenboog::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Schulz op 24-05-2014, 14:29:47
Eerst het spel dat ik als eerste heb gespeeld: 'Trivial Survivor'. Hier had men dus een heel ander beeld van mij dan nu en dat heeft mij toen geholpen. Het beeld was namelijk dat ik tegen complotten was en vooral een jong, irritant fanatiek jochie was. Ook toen had ik met iedereen contact, maar ben ik loyaal gebleven aan de meeste mensen. Maar hier heb ik dus wel gelogen en bedrogen omdat het leuk was.
I beg to differ  ::jaja::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: D*N op 24-05-2014, 14:31:05
I beg to differ  ::jaja::
Explain, mag ook in pm, want Trivial survivor heeft verder niets met dit spel te maken ;).

Edit: In ieder geval, de twee hoofdcomplotten die ik toen had ben ik loyaal aan gebleven om daar even op in te gaan.
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Schulz op 24-05-2014, 14:36:05
Explain, mag ook in pm, want Trivial survivor heeft verder niets met dit spel te maken ;).
nee, ik zit in jury dus dan gaan we niet doen. En idd was je toen jonger dan nu  ::jaja::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: D*N op 24-05-2014, 14:39:50
Maar vragen zijn altijd welkom ::ok::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Schulz op 24-05-2014, 14:51:34
Explain, mag ook in pm, want Trivial survivor heeft verder niets met dit spel te maken ;).

Edit: In ieder geval, de twee hoofdcomplotten die ik toen had ben ik loyaal aan gebleven om daar even op in te gaan.
voor mij: met twee hoofdcomplotten ben je per definitie niet loyaal  ::)
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Daisy op 24-05-2014, 14:59:18
Even tussen twee wassen door alvast mijn vraag voor Lucy, voor Nieky en D*N volgt later.

Ik vind niet dat je kunt zeggen dat die tactiek 'gefaald is'. Ja, ik ben weggestemd, en ja ik heb veel tegenstemmen gehad. Maar ondanks dat sta ik wel hier! Dat is al een prestatie op zich.

Deze opmerking doet mij aan mijzelf denken in Survivor. Ook een forumspel voor opdracht, tactiek en verraad.

En ook ik werd weggestemd en haalde de finale. Ik moest mensen zien te overtuigen dat een '2e kanser' (want zo zagen ze dat) alsnog de overwinning verdiende. Het lukte mij niet.

Nu zit jij in die situatie en sta ik aan de andere kant. Mijn vraag is dus: waarom zou jij met deze herkansing alsnog de overwinning verdienen? Lukt het jou wel om mij te overtuigen. Want om eerlijk te zijn kon ik ze destijds geen ongelijk geven.
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Daisy op 24-05-2014, 15:26:27
Voor Nieky en D*N:

Stel dat je je 2 medefinalisten moet inruilen voor 2 anderen deelnemers, wie kies je dan en waarom zou je juist tegen die twee de finale willen spelen?
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Schulz op 24-05-2014, 15:27:53
Om indirect de afvallers aan het woord gelaten hier openbaar (ik heb het niet over de gevraagde en ongevraagde stemadviezen in mijn pb), wil ik graag van alle drie de finalisten weten op wie zij denken dat de afvallers gestemd zou hebben en waarom...

4. Loezel
5. Molbelg
6. Fabiann
7. Ycaris
8. Swifty
9. Lukie4
10. Jann
11. Bjorrn
12. Starlight
      MiekeG
14. Molcrazy
15. TimvDons
16. Lulu
17. Pjotr1992
18. NextGP (opgegeven)
19. Niuno (inactief)
20. jules739 (opgegeven)
21. Mijdrechtse Mol (inactief)
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Nieky op 24-05-2014, 15:34:30
Voor Nieky en D*N:

Stel dat je je 2 medefinalisten moet inruilen voor 2 anderen deelnemers, wie kies je dan en waarom zou je juist tegen die twee de finale willen spelen?

het ligt eraan of je wil winnen of dat je bedoeld wie waardige finalisten waren geweest.
Als ik de finale had willen winnen dan had ik waarschijnlijk 2 mensen gekozen die een redelijk zelfde tactiek hadden dan ik , maar dan net iets minder goed. En mensen die ik in de opdrachten wel zou kunnen hebben naar mijn mening.Ik vind het alleen niet zo sympathiek om daar namen voor te noemen ;).Want al met al kan iedereen die hier meedoet weleens een opdracht winnen.

Dus als we het hebben over een interessante finale had ik in ieder geval graag Loezel gezien. Niet om te slijmen omdat zij mag stemmen. Maar omdat ik haar de meest interessante rol vond hebben heel het spel. Ze ging vaak haar eigen gangetje, deed het vaak erg goed in de opdrachten en was lange tijd mysterieus bij wie ze nou hoorde, ik was erg benieuwd geweest hoe dat in de finale uitgepakt had.

Daarnaast had ik hier ook graag iemand als Jann of Bjorrn gezien. Kies ik nu even voor Bjorn omdat die bij mij in een complot zat :P. Maar die 2 doen altijd goed hun best in deze spellen, doen altijd mee. En worden toch altijd redelijk vroeg weggestemd. Ik ben erg benieuwd hoe zij zich in latere fases en in een finale gehouden zouden hebben  ::jaja::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Nieky op 24-05-2014, 15:46:03
En voor Schulz :

4. Loezel    --> Nieky, want ik heb haar niet verraden  ::)

5. Molbelg   --> Nieky, want ik heb hem een aantal keer gered en met hem samengewerkt in tegenstelling tot de andere 2 die hij de hele tijd weg wilde stemmen .

6. Fabiann --> D*N , Hij stemde steeds lucy, en wilde niet met mij naar een finale vanwege Survivor. Dus ook al verraadde D*N hem, hij kan zijn tactische spel wel waarderen.

7. Ycaris --> Ik denk Lucy, vanwege ons conflict in het tequilacomplot.

8. Swifty --> D*N. Swifty houdt van backstabbers, dus voila.

9. Lukie4 --> D*N. Ook al moppert hij steeds, dat is juist een teken dat hij op je gaat stemmen. En in survivor deed ie dat ook op mij.

10. Jann --> D*N vanwege hun final 2 deal

11. Bjorrn --> D*N, omdat hij de meeste mensen genaaid heeft en Bjorrn dat awesome vind :)

12. Starlight --> Lucy, vrouwensentimenten en ik denk dat Starlight het de relatieve nieuwkomer gunt.

      MiekeG --> Kan ik lastig inschatten. Hadden we allemaal niet zoveel contact mee, maar ik denk D*N vanwege zijn woorden.

14. Molcrazy --> Molcrazy gaat voor loyaliteit, dus die gaat voor Lucy.

15. TimvDons --> Geen idee, denk dat hij voor D*N zou gaan omdat ik survivor al gewonnen heb en lucy meer op de achtergrond was dan D*N .

16. Lulu --> Lucy obviously omdat ze vriendinnen zijn.

17. Pjotr1992 --> Geen idee. Ik gok dan maar op mij omdat ik nog een beetje contact had met hem in het begin en D*N en Lucy hem er steeds uit wilden.

18. NextGP (opgegeven) --> Lucy natuurlijk.

19. Niuno (inactief) --> Die heeft hier bijna niks van zich laten horen, dus dat weet ik ook echt niet :P. Laten we D*N maar gokken

20. jules739 (opgegeven) --> Ook niks van gehoord. Dus gokken we hier Nieky :P

21. Mijdrechtse Mol (inactief) --> Ook niks van gehoord. Gokken we hier lucy vanwege de schijnloyaliteit
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Daisy op 24-05-2014, 15:47:42
het ligt eraan of je wil winnen of dat je bedoeld wie waardige finalisten waren geweest.

Ik heb dat expres open gelaten, helemaal aan jou om dat zelf in te vullen.  ::jaja::

Iig bedankt voor je antwoord. ::ok::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: MollenvangR op 24-05-2014, 15:53:59
Eigenlijk had ik eenzelfde vraag in gedachte als Stormpie, maar na het lezen van alle antwoorden biechten e.d denk ik pfff wat een spel weer, geweldig gespeeld  ::bravo:: Ik wil jullie alledrie complimenteren voor jullie spel. Lucy, Niek, Dennis goed gespeeld en wie er ook moge winnen  ::ok:: gedaan. Oja, mijn stem staat nog niet vast, maar ik heb wel een vraag voor jullie 3.

Ik zie eigenlijk 3 tactieken voorbij komen, de gevaarlijke speler die risico's neem (D*N), De favoriet die zich koest houdt maar ondertussen wel het spelletje speelt (Niek), en de ik houd iedereen te vriend rol maar speel het spel (en soms hard) en sta in de finale rol (lucy). Uit het lezen van jullie berichten kwam ook voor mij een soort rode draad naar voren die mij gaat helpen mijn winnaar te bepalen. Dit bracht mij ook op de volgende vraag:

- Loyaliteit
- Spelactiviteit
- Profilering (rolaanname)
- Tactische sterkheid
- Zelfstandigheid (in hoeverre zelf ver kunnen komen)
- Positiebewustheid (inschatten waar sta ik in de groep)
- Lef/durf

Als ik/wij als jury spelers moet(en) beoordelen op deze 7 criteria, welk cijfer zou je jezelf hiervoor per criteria geven in het spel, en waarom en wat zou(den) ik/wij het zwaarst moeten laten wegen in onze keuze en /wat niet en waarom?
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Nieky op 24-05-2014, 16:04:46
Citaat van: Mollenvanger-MV link=topic=53899.msg1715348#msg1715348

[b
Als ik/wij als jury spelers moet(en) beoordelen op deze criteria, welk cijfer zou je jezelf hiervoor geven in het spel, en waarom en wat zou(den) ik/wij het zwaarst moeten laten wegen in onze keuze en /wat niet en waarom?[/b]

- Loyaliteit 8 , ik heb eigenlijk alleen echt Fabiann weggestemd wat niet lief was, en aan het eind niet tegen D*N en Lucy gespeeld zoals zij wel tegen mij.

- Spelactiviteit, 7 Ik heb altijd opdrachten gedaan en fanatiek hier gepost. Maar dat geld voor de andere 2 ook. Fanatiek ben ik altijd, maar heb mezelf bewust in toom moeten houden.

- Profilering (rolaanname), 9 Hier ben ik zoals ik al zei heel bewust mee bezig geweest. Ook omdat dat voor mij de enige manier was om echt ver te komen.

- Tactische sterkheid, 8 Ik heb op het juiste moment de juiste rol en tactiek gekozen om zover te komen. En de goede vriendjes gekozen om mee ver te komen en daarbij ook altijd controle gehouden zoals ik zelf ook al zei ;).

- Zelfstandigheid (in hoeverre zelf ver kunnen komen). 7 : Ik denk dat het in een dergelijk spel onmogelijk is om ver te kunnen komen zonder hulp van anderen. Desondanks was ik aan het eind target bij zowel D*N als Lucy, dus heb ik de eindfase zeker zelf moeten spelen , waaronder dus mijn bluf in de kwartfinale.

- Positiebewustheid (inschatten waar sta ik in de groep). 9 : Ik ben me altijd bewust geweest van mijn rol als favoriet na Survivor en wist altijd wel redelijk goed wie bij wie hoorde enzo. Enige fout die ik hier heb gemaakt is dat de stem op mij van D*N kwam en niet van Mieke. Ook nu hier in de finale ben ik me bewust van mijn positie.
D*N is de favoriet en heeft het agressief en goed gespeeld. Maar ik vind dat ik op punten als loyaliteit en flexibiliteit beter scoor dan hem. Maar andersom liggen er ook punten waar hij sterker op was dan ik. Dus het is aan de jury welke punten zij zwaarder vidnen wegen.
 Ik schat mezelf wel hoger in als Lucy gedurende het spel. Omdat Lucy veel stemmen tegen heeft gehad, weggestemd is, en niet echt een duidelijke tactiek had of moves gemaakt heeft om een wegstemming of stemmen te voorkomen. En onze hulp had gehad in de halve finale. Maar desondanks kan ik ook aardig inschatten dat lucy veel meer een gunfactor heeft dan ikzelf.

- Lef/durf. Hierin moet ik eerlijk zijn. Dit krijgt een onvoldoende. Een 5. Maar daarbij wil ik wel de kanttekening maken dat ik van mening ben dat nadat ik net een forumspel had gewonnen het totaal onverstandig was om keihard te beginnen. Dan had ik hier waarschijnlijk niet gestaan. Dus een onvoldoende voor lef, maar dan wel een dikke voldoende voor verstand. ook niet onbelangrijk :). Daarom zou ik dit ook minder zwaar door laten wegen dan iets als tactiek. Wat eigenlijk altijd noodzakelijk is.
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: D*N op 24-05-2014, 17:09:11
voor mij: met twee hoofdcomplotten ben je per definitie niet loyaal  ::)
Ben ik het niet mee eens. Wij hadden toen heel duidelijk de afspraak gemaakt: Tot de samensmelting. Aan die afspraak was ik helemaal loyaal geweest ::jaja::.

Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: D*N op 24-05-2014, 17:27:44
Voor Nieky en D*N:

Stel dat je je 2 medefinalisten moet inruilen voor 2 anderen deelnemers, wie kies je dan en waarom zou je juist tegen die twee de finale willen spelen?
Ik wou heel graag Bjorrn of Jann in de finale gezien ::jaja:: en inderdaad Loezel, want mijn finale deal was zoals ik eerder al zei een echte. Bjorrn en Jann zijn beide personen die ik wel een finale had gegund maar ook waarvan ik denk zou kunnen winnen, in ieder geval in de opdrachten. Daarnaast zijn beide interessante personen voor in een spel. Bjorrn is ook een echte player zoals ikzelf en Jann is de switcher die altijd weer iets onverwachts doet. Dus ook voor het spel was het erg interessant en spannend geweest denk ik.

Om indirect de afvallers aan het woord gelaten hier openbaar (ik heb het niet over de gevraagde en ongevraagde stemadviezen in mijn pb), wil ik graag van alle drie de finalisten weten op wie zij denken dat de afvallers gestemd zou hebben en waarom...

4. Loezel -> Ik hoop op D*N, wat Nieky zegt is niet waar. Hij heeft er voor gezorgd dat zij niet in de finale staat terwijl ik haar graag in de finale had gezien en haar zeker niet verraden heb.
5. Molbelg -> Nieky, Lucy en mij wou hij meerdere keren wegstemmen en Molbelg is wel iemand die op grond daarvan zou stemmen ::).
6. Fabiann -> D*N, heeft hij nog gezegd in een app nadat we het weer bijgelegd hadden :).
7. Ycaris -> Lucy, ik denk dat ze na hun duel wel respect voor elkaar hebben gekregen en Ycaris had natuurlijk de finale deal met Nextgp.
8. Swifty -> D*N, Ik denk dat Swifty als echte player wel begrijpt dat ik dit spel het beste heb gespeeld en mijn spel wel kan waarderen.
9. Lukie4 -> Ik denk Nieky, die bleef altijd lief en met survivor stemde hij ook Nieky :P.
10. Jann -> D*N, we hadden een final 2 en hadden het meeste contact met elkaar van ons drie. Ik was compleet eerlijk tegenover hem.
11. Bjorrn -> D*N, heeft ie ook gezegd in de chat dat ik het het meeste verdien.
12. Starlight -> Lucy, ik denk dat Starlight mijn hardere spel niet zo kan waarderen en gaat voor de underdog.
      MiekeG -> Kan beide kanten opgaan, in ieder geval voor lucy of mij. We hadden beide contact met haar maar ik heb geen idee hoeveel contact lucy had met haar. Ik zeg maar D*N omdat ze fanatiek was en hopelijk wil dat de meest fanatieke wint.
14. Molcrazy -> D*N, hij weet als niemand wat het is om met complotten te spelen (CSC2) dus ik verwacht dat hij mijn hardere spel kan waarderen, ookal werd hij daar zelf het slachtoffer van.
15. TimvDons -> Lucy, Tim gaat denk ik voor de underdog.
16. Lulu -> Lucy, als je elkaar in real life kent dan is dat niet eens een vraag waarom.
17. Pjotr1992 -> Nieky, die had inderdaad nog een beetje contact met hem, maar ik en lucy hebben hem waarschijnlijk geen enkele keer gesproken in het spel.
18. NextGP (opgegeven) -> Lucy, duidelijk waarom.
19. Niuno (inactief) -> D*N, ik heb veel contact gehad met hem in de chat in de eerste fase en beloofd hem wat te helpen.
20. jules739 (opgegeven) -> Lucy, familieband?
21. Mijdrechtse Mol (inactief) -> Geen idee die heeft uberhaupt niet meegedaan dus moeilijk te zeggen. Ik gok Nieky maar.
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Nieky op 24-05-2014, 17:30:57
4. Loezel -> Ik hoop op D*N, wat Nieky zegt is niet waar. Hij heeft er voor gezorgd dat zij niet in de finale staat terwijl ik haar graag in de finale had gezien en haar zeker niet verraden heb.

Ik heb nooit op Loezel gestemd hoor, dus slaat nergens op dat ik ervoor heb gezorgd dat Loezel hier niet staat.

En jij ook niet daar niet van. Maar jij had wel een deal ook met Lucy en mij.
En jij wilde mij eruit waarmee je de boel op scherp zette  ::ohno::

En jij hebt Lucy geholpen in de halve finale, niet Loezel. Ik heb eigenlijk niemand geholpen, was ook niet mijn plan. Ja ik heb 2 fiches opgeraapt voor Lucy maar toen was Loezel al af door haar blackjack
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Schulz op 24-05-2014, 17:31:12
Ben ik het niet mee eens. Wij hadden toen heel duidelijk de afspraak gemaakt: Tot de samensmelting. Aan die afspraak was ik helemaal loyaal geweest ::jaja::.


dat was niet mijn punt; maar dit is past history dus niet interessant in dit toppunt
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Nieky op 24-05-2014, 17:32:53
20. jules739 (opgegeven) -> Lucy, familieband?

Oja, klopt !

Lucy moest ook nog een familielid optrommelen ::)

Maar eerlijk is eerlijk. Die heeft er niet voor gezorgd dat zij hier staat ;)
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 24-05-2014, 17:38:12
Doen jullie je slotwoord maar ff pmmen naar mij, is handiger. Voor 20 uur dus ;)
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: D*N op 24-05-2014, 17:44:18
Eigenlijk had ik eenzelfde vraag in gedachte als Stormpie, maar na het lezen van alle antwoorden biechten e.d denk ik pfff wat een spel weer, geweldig gespeeld  ::bravo:: Ik wil jullie alledrie complimenteren voor jullie spel. Lucy, Niek, Dennis goed gespeeld en wie er ook moge winnen  ::ok:: gedaan. Oja, mijn stem staat nog niet vast, maar ik heb wel een vraag voor jullie 3.

Ik zie eigenlijk 3 tactieken voorbij komen, de gevaarlijke speler die risico's neem (D*N), De favoriet die zich koest houdt maar ondertussen wel het spelletje speelt (Niek), en de ik houd iedereen te vriend rol maar speel het spel (en soms hard) en sta in de finale rol (lucy). Uit het lezen van jullie berichten kwam ook voor mij een soort rode draad naar voren die mij gaat helpen mijn winnaar te bepalen. Dit bracht mij ook op de volgende vraag:

Als ik/wij als jury spelers moet(en) beoordelen op deze 7 criteria, welk cijfer zou je jezelf hiervoor per criteria geven in het spel, en waarom en wat zou(den) ik/wij het zwaarst moeten laten wegen in onze keuze en /wat niet en waarom?

- Loyaliteit: 6.5
Ik had met veel mensen contact en moest dus wat mensen verraden, maar ik sta hier wel mooi met mijn eerste complot: het whatsapp complot in de finale! Ik ben uiteindelijk loyaal gebleven aan Nieky, Lucy, Loezel, Jann, Bjorrn, Lulu, MiekeG, Niuno en Nextgp. Natuurlijk heb ik er af en toe over nagedacht om bijv. Next weg te stemmen voordat we naar Mexico gingen of om Nieky weg te stemmen in de kwartfinale. Maar dat is uiteindelijk niet gebeurd, dus ik ben loyaal gebleven.
- Spelactiviteit: 9
Ik ben nachten opgebleven, hield schema's bij van alles, hield met bijna iedereen contact en was heel veel bezig met het spel. Ik denk niet dat ik nog actiever kon zijn.
- Profilering (rolaanname): 8
Ik heb inderdaad die positie van 'king pin' op me genomen, omdat dit ook de beste positie is voor nu (de finale). Ik heb meer risico gelopen gedurende het spel, want iedereen wil de king pin wegstemmen. Maar als je voor de winst speelt dan is het alles of niets, vooral met een stemming op het einde, je moet kunnen laten zien dat je de touwtjes in handen had en echt tactisch, sociaal en proeventechnisch moves hebt gemaakt. Daarnaast had ik dus in deze positie de meeste controle, wat altijd handig is ;D.
- Tactische sterkheid: 9
Ik heb altijd gezorgd dat ik in controle was en heb de juiste personen weggestemd op het juiste moment. Ik bedoel ik sta hier nu met twee mensen die voor een groot deel hebben meegelift, wat mij natuurlijk prima uitkomt ;). Daarnaast waren het mijn moves die ervoor hebben gezorgd dat wij als alliantie de meerderheid kregen. (loezel een final 2 aanbieden en Fabiann close houden).
- Zelfstandigheid (in hoeverre zelf ver kunnen komen): 9
Ik heb nooit meegelift op anderen en heb altijd zelf nagedacht wat goed is voor mij.
- Positiebewustheid (inschatten waar sta ik in de groep): 9
Zoals ik zei, ik wist vanaf het begin dat ik een gigantisch target was en heb daar nooit omheen gedraaid maar ben vooral vol gaan spelen omdat ik toch wel een target was.
- Lef/durf: 9
Het lijkt me duidelijk dat ik veel lef en durf heb getoond in het spel. Alleen als Lukie4 wegstemmen, daar moet je veel lef voor hebben want je weet dat ie een week lang gaat zeggen hoe stom je wel niet bent ;D.

Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Nieky op 24-05-2014, 17:45:18
Arrogantie : 10  ::)
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: D*N op 24-05-2014, 17:49:46
Ik heb nooit op Loezel gestemd hoor, dus slaat nergens op dat ik ervoor heb gezorgd dat Loezel hier niet staat.

En jij ook niet daar niet van. Maar jij had wel een deal ook met Lucy en mij.
En jij wilde mij eruit waarmee je de boel op scherp zette  ::ohno::

En jij hebt Lucy geholpen in de halve finale, niet Loezel. Ik heb eigenlijk niemand geholpen, was ook niet mijn plan. Ja ik heb 2 fiches opgeraapt voor Lucy maar toen was Loezel al af door haar blackjack


Ik zeg ook niet dat jij op Loezel hebt gestemd, maar je hebt wel haar plaats ingenomen ;). En ik had een deal met Loezel als final 2, boven die van jou want zoals je zegt, ik wou jou eruit ::). Toen zei op mij had gestemd heb ik haar uiteindelijk niet meer geholpen maar dat snapt ze zelf ook wel.

Arrogantie : 10  ::)
Ik mag best zeggen dat ik het goed heb gespeeld. Sorry ik word er echt boos van. Mijn hele leven zeggen mensen dat ik te verlegen ben, meer van me moeten laten horen, meer voor mezelf moet opkomen etc.

Ik heb dit gewoon goed gedaan en dat is gewoon zo. Ik ben mijn hele leven onzeker over alles en nu wordt ik opeens arrogant genoemd ::niet-ok::.
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Nieky op 24-05-2014, 17:53:51
Maar je hebt wel haar plaats ingenomen ;). 

Haha maar Loezel snapt zelf ook wel dat ik liever mezelf in de finale zie dan haar  ::)



 Ik mag best zeggen dat ik het goed heb gespeeld. Sorry ik wordt er echt boos van. Mijn hele leven zeggen mensen dat ik te verlegen ben, meer van me moeten laten horen, meer voor mezelf moet opkomen etc.

Ik heb dit gewoon goed gedaan en dat is gewoon zo. Ik ben mijn hele leven onzeker over alles en nu wordt ik opeens arrogant genoemd ::niet-ok::.

Het was maar een grapje hoor ;). Hoef je niet meteen zo te doen.
Zo'n opmerking zou je zelf ook hebben kunnen maken over hillo bv in het verleden.

Ik zeg toch ook een aantal keer dat ik vind dat jij het op veel punten goed hebt gespeeld. En op een aantal punten wat minder goed dan ikzelf. Dus je moet inderdaad die complimenten van mij ook maar nemen :)

Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: D*N op 24-05-2014, 17:56:29
Het was maar een grapje hoor ;). Hoef je niet meteen zo te doen.
Zo'n opmerking zou je zelf ook hebben kunnen maken over hillo bv in het verleden.
Sorry, was even een zere plek. Laatste tijd zoveel gezeik over me heen gehad hierover.

Citaat
Ik zeg toch ook een aantal keer dat ik vind dat jij het op veel punten goed hebt gespeeld. En op een aantal punten wat minder goed dan ikzelf. Dus je moet inderdaad die complimenten van mij ook maar nemen :)

Ooooh die punten heb ik wel gemist  ::hypocriet::. Na mijn statement over dat zowel jij als Lucy niet kunnen aangeven waarom jullie dit spel beter hebben gespeeld dan mij bleef onbeantwoord. ::)
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Nieky op 24-05-2014, 17:56:40
Ik durf nu alleen geen grapje meer te maken over dat ik word zonder t is
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 24-05-2014, 17:58:04
Ik durf nu alleen geen grapje meer te maken over dat ik word zonder t is
Oeeeeei weet je zeker dat je spelling nu ter sprake wilt gaan brengen met Lucy in de finale en zelf ook wel aardig wat spelfouten steeds? :-X
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Nieky op 24-05-2014, 17:59:01
Sorry, was even een zere plek. Laatste tijd zoveel gezeik over me heen gehad hierover.

 ::hug::

Dat wist ik niet  ::sorry::



Ooooh die punten heb ik wel gemist  ::hypocriet::. Na mijn statement over dat zowel jij als Lucy niet kunnen aangeven waarom jullie dit spel beter hebben gespeeld dan mij bleef onbeantwoord. ::)


Zal het speciaal voor jou nog even citeren. Stond ook beetje verstopt :P


D*N is de favoriet en heeft het agressief en goed gespeeld. Maar ik vind dat ik op punten als loyaliteit en flexibiliteit beter scoor dan hem. Maar andersom liggen er ook punten waar hij sterker op was dan ik. Dus het is aan de jury welke punten zij zwaarder vinden wegen.
 Ik schat mezelf wel hoger in als Lucy gedurende het spel. Omdat Lucy veel stemmen tegen heeft gehad, weggestemd is, en niet echt een duidelijke tactiek had of moves gemaakt heeft om een wegstemming of stemmen te voorkomen. En onze hulp had gehad in de halve finale. Maar desondanks kan ik ook aardig inschatten dat lucy veel meer een gunfactor heeft dan ikzelf.

Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: D*N op 24-05-2014, 18:08:28
Oh dat was ik nog vergeten bij de vraag van Mollenvanger inderdaad ::jaja::.

Ik vind juist durf/lef en tactiek erg belangrijk en deze zouden ook bij de jury belangrijk moeten zijn. Zoals ik eerder al zei, je moet durf/lef tonen om te kunnen winnen, als je een heel spel meelift en op de achtergrond blijft dan speel je te safe en heb je te weinig invloed op het spel. Tactiek is erg belangrijk in complotspellen, misschien wel het belangrijkste. Het is erg knap om door middel van tactiek de juiste beslissingen te maken. Oh en daarnaast is spelactiviteit ook belangrijk, als je wilt winnen moet je wel je 100% op het spel gestort hebben.

Wat ik minder belangrijk vind is loyaliteit omdat dit geen wedstrijd is wie het liefste is geweest. Het gaat erom dat je sterk hebt gespeeld en de juiste beslissingen hebt genomen om zelf verder te komen. Als je te loyaal bent dan ben je vroeg of laat zelf de klos.

Om op Niek in te haken. Flexibiliteit heb ik het juist sterker gespeeld dan hem vind ik. Ik had zoveel contacten en complotjes. Stel het whatsapp complot was in land 8 afgevallen, dan was ik verder gegaan met één van mijn andere complotten op dezelfde manier maar met andere mensen. Ik liet altijd alle opties open staan. Ik kon met Jann, Bjorrn verder. Geen probleem. Nieky was daarentegen meer afhankelijk van het whatsapp complot, omdat de anderen er niets in zagen om hem zo lang mee te nemen.

Loyaliteit vind ik geen punt en ik heb al gezegd dat wij dezelfde mensen hebben weggestemd. Alleen had ik een betere band met de mensen die er weggestemd werden. Dus ben ik dan minder loyaal? Of heb jij het gewoon minder sociaal gespeeld omdat je met veel minder mensen contact hebt gehad?
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Nieky op 24-05-2014, 18:22:59
omdat de anderen er niets in zagen om hem zo lang mee te nemen.

Dus is het extra knap dat ik hier sta :)

Loyaliteit vind ik geen punt en ik heb al gezegd dat wij dezelfde mensen hebben weggestemd. Alleen had ik een betere band met de mensen die er weggestemd werden. Dus ben ik dan minder loyaal? Of heb jij het gewoon minder sociaal gespeeld omdat je met veel minder mensen contact hebt gehad?

Maar jij wilde bijvoorbeeld ook mij eruit stemmen ;). En meer contactjes dan dat ik had, dus moest je wel sneller mensen verraden. No offense, het is een tactiek en een leuke ook. Maar dan ben je niet loyaal vind ik. Terwijl ik continu loyaal was aan ons app complot.
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: D*N op 24-05-2014, 18:25:55
Maar jij wilde bijvoorbeeld ook mij eruit stemmen ;). En meer contactjes dan dat ik had, dus moest je wel sneller mensen verraden. No offense, het is een tactiek en een leuke ook. Maar dan ben je niet loyaal vind ik. Terwijl ik continu loyaal was aan ons app complot.
Als ik Schulz zijn woorden mag citeren:
voor mij: met twee complotten ben je per definitie niet loyaal  ::)

Je hebt ook met Fabiann en mij een complot gehad, met molbelg, molcrazy en Pjotr, het tequila complot.
Ik heb toegegeven ik ben niet altijd loyaal gebleven, dat klopt. Maar dat zijn jij en lucy ook niet.
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Nieky op 24-05-2014, 18:28:00
Niet 100 % loyaal inderdaad, maar wel stukken loyaler dan jij

Alleen al het feit dat jij 4 final-2 deals had ;).

Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: D*N op 24-05-2014, 18:29:43
Alleen al het feit dat jij 4 final-2 deals had ;).
Waarvan ik er geen één verbroken/verraden heb ::)
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Nieky op 24-05-2014, 18:30:45
Waarvan ik er geen één verbroken/verraden heb ::)

Waarom wilde je mij er dan uitstemmen  ::) ?
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: D*N op 24-05-2014, 18:40:31
Waarom wilde je mij er dan uitstemmen  ::) ?

Omdat jij het minder verdiende qua inzet dan loezel en ik je hoog inschatte bij opdrachten. Dat je het hele seizoen daarin niet zo goed was betekende voor mij niet dat je niet opeens in de finale zou gaan knallen en hield ik rekening met je prestaties in eerdere spellen.

Maar uiteindelijk, heb ik molbelg weggestemd en ben ik loyaal gebleven dus je punt gaat niet op ;)
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Nieky op 24-05-2014, 18:42:27
Omdat jij het minder verdiende qua inzet dan loezel en ik je hoog inschatte bij opdrachten. Dat je het hele seizoen daarin niet zo goed was betekende voor mij niet dat je niet opeens in de finale zou gaan knallen en hield ik rekening met je prestaties in eerdere spellen.

Haha ik dacht al dat je dat niet zou geloven :p



Maar uiteindelijk, heb ik molbelg weggestemd en ben ik loyaal gebleven dus je punt gaat niet op ;)

Ja, maar dat is ook meer toeval omdat ik toevallig een sterke bluf maakte, waar zowel jij als Lucy vol in zijn getrapt.
Wat dus aangeeft dat ik jullie tactisch wel de baas was daar ;)

 
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: D*N op 24-05-2014, 18:45:34
Ja, maar dat is ook meer toeval omdat ik toevallig een sterke bluf maakte, waar zowel jij als Lucy vol in zijn getrapt.
Wat dus aangeeft dat ik jullie tactisch wel de baas was daar ;)
Alleen door Loezel haar fout om door te briefen dat jij het haasje zou zijn.

Maar dat je ons tactisch de baas was klopte ook niet. Ik had er over nagedacht want ik kon jou overtuigen dat wij je niet zouden wegstemmen (wat je ook geloofde uiteindelijk) maar alsnog jou wegstemmen. Zolang jij maar niet op mij ging. Dus ik had nog steeds de beslissing en ik vond het gewoon klaar voor molbelg, want ik irriteerde me eraan.

Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Lucy op 24-05-2014, 18:57:44
Jongens niet zo veel doen als ik de hele dag weg ben :o
Ik moet nu ff eten, maar kom zsm reageren..

Een ding even rechtzetten: ik heb inderdaad de helft van mijn stemmen gekocht toen, dacht dat het er minder waren maar D*N had gelijk. Excuus ::sorry:: Om me dan meteen een leugenaar te noemen is dan weer ietwat overdreven, eerder gewoon een beetje naief ::)
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Loezel op 24-05-2014, 19:18:14
Heerlijk die ' wie heeft Loezel nou echt verraden?' discussie.  Loezel heeft zo haar eigen mening,  wie weet lezen jullie die later nog.   :P
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 24-05-2014, 19:24:25
Om 20 uur plaats ik jullie pleidooien en komt er een slotje op dit topic en vanaf dan mogen jullie niks meer over dit debat zeggen, ook niet in een ander topic ::)

Oh en juryleden pmmen hoef ik jullie niet te vertellen dat dat niet mag :P

Vanaf 20:00 uur mogen de juryleden dus ook hun stem uitbrengen. Ik wil deze stem met motivatie zo snel mogelijk. Meer dan dat er in dit topic gezegd komt er niet dus jullie hoeven nergens op te wachten.

Als ik alle stemmen binnen heb gaat dit topic weer open.

Het laatste onderdeel begint vanavond laat, ergens rond middernacht verwacht ik.
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Schulz op 24-05-2014, 19:31:54
wanneer heb je de stem van de jury uiterlijk nodig?

Ik weet het nl nog niet; alles hangt van de slotpleidooi af.

Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 24-05-2014, 19:34:32
Dat slotpleidooi komt meteen om 20 uur he ;)

Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Schulz op 24-05-2014, 19:36:15
ja, maar een analyse daarvan is niet zo een twee drie gedaan hè  ;)
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 24-05-2014, 19:39:01
Nee maar zo lang is een slotpleidooi nou ook weer niet he :P
Is eigenlijk gewoon een soort conclusie van het debat en waarom zij vinden dat ze moeten winnen.

Maar goed, volgens mij heeft iedereen het gevolgd dus moet het wel lukken om morgen alle stemmen te hebben of niet?
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Lucy op 24-05-2014, 19:39:58
Ben ik weer ::zwaai::

Spelfouten? Mag ik daarover beginnen? ;D
Nee, dat zal ik jullie besparen. Ben toch veel te lang bezig als ik al jullie spelfouten moet gaan verbeteren (A)

Okee, even serieus.
D*N zei dat ik helemaal niet weerlegd had dat ik veel tegenstemmen had en dus niet veel vrienden. Ik heb echter al gezegd dat die tegenstemmen steeds van dezelfde mensen kwamen. Ik zei nooit dat ik alleen maar vrienden had, maar ik had ze zeker. Het 'losercomplot' was met mij, net als het appcomplot. Daarnaast had ik nog Mieke. Dat zijn in totaal al zo'n 8 mensen. Op 17 actieve kandidaten vind ik dat best wel wat. Bovendien heb ik ook nooit ruzie gehad met Loezel (tot in de halve finale misschien), TvD en Bjorrn en had ik contact met Swifty en Molcrazy. Ik heb ook uitgelegd hoe ik weggestemd ben, dus dat hoef ik naar mijn mening niet nog eens te doen.

Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Lucy op 24-05-2014, 19:47:16
@Daisy:

Ik vind niet dat ik in dezelfde positie sta als jij toen. Jij was afgevallen en via een afvallerseiland teruggekomen. Ik ben echter nooit afgevallen, waardoor ik alle opdrachten en stemmingen die Niek en D*N (en de anderen, die ik voorbij ben) gespeeld hebben, ook gespeeld heb. Ik ben weggestemd, heb een eliminatieopdracht gespeeld die ik gewonnen heb en niet alleen overleefd, en heb vervolgens de finale gehaald. Zoals ik al zei, ga ik niet nog eens uitleggen hoe ik weggestemd ben, maar ik heb wel duidelijk gemaakt in eerdere berichten dat dat voortkwam uit een dilemma waar ik tactisch besloten heb, en dat ik zodra ik wist dat er een meerderheid op mij zou gaan daar ook tactisch op heb ingespeeld. Daarom vind ik dat ik het toch goed gespeeld heb, ondanks een eliminatieopdracht. De term '2e kanser' vind ik niet gepast.

Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: D*N op 24-05-2014, 19:50:44
Jongens niet zo veel doen als ik de hele dag weg ben :o
Ik moet nu ff eten, maar kom zsm reageren..

Een ding even rechtzetten: ik heb inderdaad de helft van mijn stemmen gekocht toen, dacht dat het er minder waren maar D*N had gelijk. Excuus ::sorry:: Om me dan meteen een leugenaar te noemen is dan weer ietwat overdreven, eerder gewoon een beetje naief ::)
Beter lezen, ik noem je geen leugenaar maar ik noemde het een leugen :P. Maar goed, je geeft nu toe dat je het gewoon niet meer wist ;).

Okee, even serieus.
D*N zei dat ik helemaal niet weerlegd had dat ik veel tegenstemmen had en dus niet veel vrienden. Ik heb echter al gezegd dat die tegenstemmen steeds van dezelfde mensen kwamen. Ik zei nooit dat ik alleen maar vrienden had, maar ik had ze zeker. Het 'losercomplot' was met mij, net als het appcomplot. Daarnaast had ik nog Mieke. Dat zijn in totaal al zo'n 8 mensen. Op 17 actieve kandidaten vind ik dat best wel wat. Bovendien heb ik ook nooit ruzie gehad met Loezel (tot in de halve finale misschien), TvD en Bjorrn en had ik contact met Swifty en Molcrazy. Ik heb ook uitgelegd hoe ik weggestemd ben, dus dat hoef ik naar mijn mening niet nog eens te doen.
Ik zei niet dat je niet veel vrienden had, ik zei dat als dat je tactiek was dat ie dan niet geslaagd is. Als je tactiek is: Vrienden maken zodat ik niet wordt weggestemd dan is dat dus niet gelukt. Daarnaast hebben Niek en ik dat dus beter gedaan want wij zijn niet weggestemd.

Daarnaast valt het me op dat je nu benoemd met hoeveel mensen je contact had. Deze kon je nooit allemaal trouw blijven, net als ik dat niet kon want ik had ook met heel veel mensen contact. Hoezo ben jij dan loyaler dan mij? ::) Want als ik naar je lijstje kijk, dan heb jij net zoveel mensen verraden als mij.
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Schulz op 24-05-2014, 19:54:44
Maar goed, volgens mij heeft iedereen het gevolgd dus moet het wel lukken om morgen alle stemmen te hebben of niet?
oh dat; ja morgen moet zeker lukken. Ik dacht dat je het vanavond nog wilde hebben
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 24-05-2014, 19:55:16
oh dat; ja morgen moet zeker lukken. Ik dacht dat je het vanavond nog wilde hebben
Zou nog beter zijn natuurlijk ::hypocriet::

Maar morgen is ook goed ;)
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Stormpie op 24-05-2014, 19:55:23
ik geniet van de antwoorden!! en mijn voorzichtige keuze begint vastere vormen aan te nemen.. Dank je wel voor je vraag Mollenvanger. Eentje die ik zelf ook graag had gesteld :D
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Lucy op 24-05-2014, 19:57:53
4. Loezel --> Lucy, omdat de andere twee alleen maar ruziemaken over wie haar wel en niet verraden heeft en ik dat in ieder geval niet gedaan heb ;D Maar goed ze zou ook prima op D*N kunnen stemmen omdat ze daar meer contact mee had.
5. Molbelg --> Nieky, die schijnt veel contact met hem gehad te hebben
6. Fabiann --> D*N, hadden goed contact en Fabiann lijkt me iemand die op het winnen van opdrachten let
7. Ycaris --> Lucy, we hebben een fijne giraf-opdracht gespeeld en de andere twee gunt ze het volgens mij nog minder dan ze het mij gunt ;D
8. Swifty --> Lucy, D*N wilde ze al wegstemmen en we hadden goed contact in de beginfase
9. Lukie4 --> D*N, hij doet te obvious alsof ie tegen hem is
10. Jann --> D*N, final-2
11. Bjorrn --> D*N, hadden veel en goed contact en hij denkt nog steeds dat ie meegenomen was naar de finale door D*N als ie niet afgevallen was ::)
12. Starlight --> Lucy, girlpower ^^ nee, maar we hadden wat contact en ze hoorde bij losercomplot en denk dat ze het mij wel zou gunnen
      MiekeG --? Lucy, we hadden veel contact en ik heb haar ook wel geholpen hier en daar
14. Molcrazy --> D*N, denk dat hij ook gaat voor het minder loyale en meer aanwezige spel
15. TimvDons --> D*N, mij heeft ie weg willen spelen en denk dat hij voor prestatie gaat
16. Lulu --> Lucy natuurlijk ;D
17. Pjotr1992 --> D*N, hoewel ik wsl buiten het spel meer contact had denk ik dat hij fair genoeg is om puur speltechnisch te kijken en dan heeft D*N uiteindelijk het meest gewonnen
18. NextGP (opgegeven) --> D*N, want ik zie niet in waarom het per se mij zou moeten zijn, denk dat hij ook fair genoeg is om speltechnisch te kijken
19. Niuno (inactief) --> D*N, geen idee waarom maar gevoel zegt D*N. Ken Niuno verder niet echt
20. jules739 (opgegeven) --> Lucy natuurlijk :)
21. Mijdrechtse Mol (inactief) --> totaal niet meegedaan, maar denk Nieky
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: D*N op 24-05-2014, 19:59:43
Aaaah je geeft toe dat ik puur speltechnisch heb gewonnen omdat Nextgp en Pjotr op mij zouden moeten stemmen! :P
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 24-05-2014, 20:00:30
Dan nu de slotpleidooien.

Nieky:
Slotpleidooi
Ik zal het dit keer kort proberen te houden, want het meeste is al in het topic gezegd en anders blijft het ontzettend langdradig lezen dit.

Zoals ik al zei. Ik vind dat ik het beter heb gespeeld dan Lucy. Zij is weggestemd, heeft ontzettend veel hulp nodig gehad in de halve finale van D*N en mij en heeft op geen enkel moment in het spel een tactische move gemaakt.

Dan gaat het in mijn ogen tussen mij en D*N . Ik denk dat we het beiden sterk hebben gespeeld maar verschillen op een aantal punten.  Ik ben sterker geweest op flexibiliteit en loyaliteit vind ik zelf. En stond gedurende het spel de hele tijd onder druk , vanwege mijn winst in Survivor en zelfs vanuit mijn eigen complot. Toch sta ik hier , door tactisch sterk spel van mij. Aanpassen op de juiste momenten, en vol in de aanval gaan op het moment dat het moest. Dit was in de kwartfinale waarin ik blufte veel extra stemmen te hebben met Molbelg samen waardoor D*N en Lucy op Molbelg stemden en niet op mij. Daarnaast heb ik nooit beloftes gemaakt die ik moest breken. Dit zijn een aantal redenen waarom ik vind dat ik de winst ook hier verdien !

Bedankt voor alle leuke vragen, en succes met het maken van de keuze jury !

D*N:

Slot pleidooi:

Ik wil graag iedereen bedanken voor dit geweldige spel. Bedankt jury voor de vragen en voor jullie inzet, bedankt medekandidaten voor jullie fanatisme en tegengas en natuurlijk bedankt organisatie :).

Ik wil nog één keer benoemen dat ik het zowel op sociaal spel, tactisch spel, proeven en inzet beter heb gespeeld dan Nieky en Lucy. Ik ben als een groot target het spel doorgegaan en heb lef getoond door het risicovol te spelen (en dus interessanter). Ik heb niet meegelift en zowel Nieky als Lucy hebben toegegeven meegelift te hebben.

In het debat kwam er ook naar voren dat geen van beiden kan of durft te zeggen: ‘Ik heb het beter gespeeld dan D*N of ik heb het spel het beste gespeeld’. Ze benoemen slechts punten die ze hebben gedaan en Nieky en Lucy hebben vooral in het begin veel elkaar aangevallen omdat ze weten dat ze daar een kans tegen maken. Natuurlijk Nieky heeft een mooie tactische move gemaakt, maar ik heb er meerdere. Natuurlijk Lucy heeft met veel mensen contact gehad, maar ik met meer. Ik zeg ook  niet dat Nieky en Lucy hier onterecht staan, ze hebben zeker wel wat gedaan. Maar ze hebben op geen enkel onderdeel uit ge-blinkt en hebben niet beter gepresteerd dan mij. Het was ook lange tijd stil nadat ik dit zei in het debat, wat wijst op dat ze inderdaad denken dat ik het beter heb gespeeld.

Beste juryleden, denk niet D*N wint toch wel. Het zou heel zuur zijn als ik alsnog verlies op de jury, alweer. Want ik heb nog nooit een groot forumspel gewonnen hier.

Succes met de keuze,

D*N :-*

Lucy:
Heb ik niks van binnengekregen.
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 26-05-2014, 00:11:43
Alle juryleden hebben gestemd dus de afvallers mogen eindelijk vrijuit praten :)

De punten worden bij deze opdracht als volgt verdeeld:

Degene met de meeste stemmen krijgt 100 punten, degene die daarna de meeste stemmen heeft 50 en degene die laatste is geworden krijgt 25 punten bij dit onderdeel. Let op: je moet minstens één stem gehad hebben om überhaupt punten te krijgen! Bij een gelijke stand krijgen beide kandidaten het aantal punten voor die plek.
D*N krijgt bij dit onderdeel dubbele punten

Ook krijg je per kandidaat die vindt dat jij het het meest verdient nog 10 punten. D*N krijgt er dus 10 en Lucy 20. Hierbij worden de punten van D*N niet verdubbeld.
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Nieky op 26-05-2014, 00:13:35
 ::rofl::

Ik ga echt op 0 punten eindigen deze finale  ::rofl::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: D*N op 26-05-2014, 00:14:43
Misschien krijg je een stem van underdog22?
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Nieky op 26-05-2014, 00:15:21
Die stemt wel op zijn 'kleine zusje'
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 26-05-2014, 00:27:38
Heeft Lucy nog een familielid opgetrommeld? :o
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Lucy op 26-05-2014, 00:30:08
::)

Ik heb niemand opgetrommeld, Jules wilde zelf heel graag meedoen :P
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 26-05-2014, 00:30:49
Opgetrommeld is niet negatief hoor :P

Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: D*N op 26-05-2014, 00:32:01
Nee, die arme trommel wil ook alleen maar positiviteit uitstralen :(
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Lucy op 26-05-2014, 00:33:29
::rofl::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Nieky op 26-05-2014, 00:46:25
::)

Ik heb niemand opgetrommeld, Jules wilde zelf heel graag meedoen :P

Dat was te merken ::)

Maar ik sta nog in de B-modus
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Lucy op 26-05-2014, 00:47:25
Hij vond het echt wel leuk hoor, hij is ook best geïnteresseerd nog. Maar hij heeft drie weekenden per maand gewoon het hele weekend geen computer.
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Lukie4 op 26-05-2014, 18:13:40

9. Lukie4 --> D*N, hij doet te obvious alsof ie tegen hem is

fout


9. Lukie4 --> D*N. Ook al moppert hij steeds, dat is juist een teken dat hij op je gaat stemmen. En in survivor deed ie dat ook op mij.


you are so wrong
9. Lukie4 -> Ik denk Nieky, die bleef altijd lief en met survivor stemde hij ook Nieky :P.

en dat doet hij dan wel goed....
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Nieky op 26-05-2014, 18:14:48
Aaahw echt  ::love::

Maar D*N verdiend het eigenlijk veel meer dan ik ::)

Kan ik nu wel zeggen  ::)
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 26-05-2014, 18:17:57
Oeps ik mis nog een stem
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: TimvDons op 26-05-2014, 18:18:45
Oeps ik mis nog een stem

Mogen wij weten wie???
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Nieky op 26-05-2014, 18:19:13
Mogen wij weten wie???

Ken je HIDM nou nog niet Tim ;)
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 26-05-2014, 18:20:09
Mogen wij weten wie???
Jij altijd, ik pm je wel even
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Lukie4 op 26-05-2014, 18:22:17
Ken je HIDM nou nog niet Tim ;)
ow was jij niet meteen in paniek

(http://24.media.tumblr.com/87e774ec415fc27a0aefa311efd1b83c/tumblr_mjvzzr7nuq1r0qp6so1_500.gif)
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: D*N op 26-05-2014, 18:32:40
en dat doet hij dan wel goed....
;D (nu nog een goeie motivatie >:()

Nu zijn we ook benieuwd naar de anderen ::vergroot::. Sowieso is het hier nog best stil. Een paar dagen geleden was het lastig om niets te zeggen en nu mag het...is het stil :P.
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Daisy op 26-05-2014, 18:38:27
Moeten jullie nog veel doen qua laatste opdracht?
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 26-05-2014, 18:39:20
Nee, is niet zo'n grote opdracht.
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Swifty op 26-05-2014, 18:50:38
Ik vind het eigenlijk heel lastig om te zeggen op wie ik zou stemmen. Zeker niet Lucy, sorry. Ik denk dat jij teveel anderen nodig had.
D*N heeft het gewoon heel slim gespeeld, met veel grip op de anderen. Het was vooral heel slim van hem om als eerste Loezel te benaderen, toen zij alleen kwam te staan. Ik was duidelijk veel te laat bij haar. Ik heb ontzettend gebaald dat Fabiann, Nieky en Loezel niet het lef hadden om tegen de stemming van D*N in te gaan. Ik was er van overtuigd dat Lucy zijn final two deal was. Vooral van Fabiann vond ik het stom dat hij zo op D*N vertrouwde, maar Fabiann heeft geleerd :P
Ik dacht nog het meest bereikt te hebben bij Nieky. Ondanks dat D*N mij had gezegd dat hij wist dat hij Nieky moest lozen voor de finale (wat ik natuurlijk aan Nieky vertelde, was geen nieuws voor hem), staat Nieky hier wel. D*N had duidelijk een stevigere band met Lucy, en naar nu blijkt ook met Loezel (ik dacht dat Nieky en Loezel closer zouden zijn).
Ook al wou Nieky niet met mij mee stemmen (en met zijn stem hadden we gewoon Lucy eruit gewerkt en het spel rond D*N kunnen breken), zou ik eventueel wel op hem stemmen als er een finale 'Eilandraad' zou zijn geweest. Omdat hij wel eerlijk tegen mij was, gewoon niets meer schreef en me achteraf wel direct een sorry stuurde.

Waar ik verder allemaal op wou reageren weet ik nu ff niet meer, ik ga ff teruglezen ;D
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Bjorrn op 26-05-2014, 19:01:10
Ik heb mijn mening eigenlijk altijd wel snel klaar  :P
Lucy zou het in mijn geval ook waarschijnlijk niet worden omdat ze al een keer is weggestemd en dat haar vrienden maken om veilig te blijven verhaal best wel tegenspreekt.

Tussen Nieky en D*N is het best close ( :P).
Ik kan allebei hun games erg waaderen, maar dan wint D*N het toch net omdat hij meer de macht had in het spel dan Nieky en ik dat wel belangrijk vind.

Maar dat verwachtte iedereen waarschijnlijk al  ;D
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Molbelg op 26-05-2014, 19:05:10
Mijn stem zou gaan naar D*n omdat zowel Nieky en Lucy het spel redelijk dom (niet scheldend bedoeld) hebben gespeeld. Ik wou vanaf ronde 1 D*n al weg omdat ik wist dat hij tienduizende complotjes ging hebben. Ik heb dit ook vrij duidelijk gemaakt elke stemming in mijn complotjes (als je dat zo al mag noemen  ::) ) dat ik D*n liever kwijt dan rijk was. Ik heb met zowel Lucy als Nieky meerdere keren de mogelijkheid gehad om een sterke speler als hem wegtestemmen. Telkens gingen ze "erover nadenken". De kans van Nieky en Lucy om te winnen had ook veel groter geweest met pakweg mij of Loezel in de finale in plaats van D*n. Achja nu zitten jullie eraan vast of zoals we in Belgie zeggen: "Gelle zeit gechareld"  :P. Achja ieder speelt het spel op zijn eigen manier en je moet mijn uitleg ook niet persoonlijk opvatten. Het is maar een spel  ::jaja:: Heel spannend is de stemming nu ook niet want de winnaar is wel vrij duidelijk niet?  :-X

Groeten van een grote D*n fan  ::)
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Nieky op 26-05-2014, 19:10:16
Wauw dat er nog zoveel mensen op me zouden stememn :D

 ::bravo::

Alleen jammer dat er een jury-eilandraad is. Die waarderen misschien meer tactiek dan loyaliteit :)

En dat vind ik zelf ook wel min of meer terecht hoor. Zo speelde ik zelf ook altijd spellen dus.

En ik snap ook dat mensen zoals Bjorrn geneigd zijn sneller voor de persoon te kiezen die voor de aanval gaat ( D*N ). Maar nogmaals : Ik zag eigenlijk geen andere optie lange tijd omdat dat me niet verstandig leek

Over Swifty's aanbod wel kort getwijfeld. Maar ik dacht ondanks dat D*N en Lucy een final-2 hadden wel de finale makkelijker via die weg te kunnen bereiken. Omdat ik anders nog een boze D*N, Fabiann en Loezel had gehad. En Ycaris wilde mij daarvoor er ook al uitstemmen, dus leek me een minder stabiele alliantie :P


Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Lukie4 op 26-05-2014, 19:14:40
sja en ik heb hier natuurlijk niet vaak stemadvies gegeven ....
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 26-05-2014, 19:15:45
Mijn stem zou gaan naar D*n omdat zowel Nieky en Lucy het spel redelijk dom (niet scheldend bedoeld) hebben gespeeld. Ik wou vanaf ronde 1 D*n al weg omdat ik wist dat hij tienduizende complotjes ging hebben. Ik heb dit ook vrij duidelijk gemaakt elke stemming in mijn complotjes (als je dat zo al mag noemen  ::) ) dat ik D*n liever kwijt dan rijk was. Ik heb met zowel Lucy als Nieky meerdere keren de mogelijkheid gehad om een sterke speler als hem wegtestemmen. Telkens gingen ze "erover nadenken". De kans van Nieky en Lucy om te winnen had ook veel groter geweest met pakweg mij of Loezel in de finale in plaats van D*n. Achja nu zitten jullie eraan vast of zoals we in Belgie zeggen: "Gelle zeit gechareld"  :P. Achja ieder speelt het spel op zijn eigen manier en je moet mijn uitleg ook niet persoonlijk opvatten. Het is maar een spel  ::jaja:: Heel spannend is de stemming nu ook niet want de winnaar is wel vrij duidelijk niet?  :-X

Groeten van een grote D*n fan  ::)
::oink::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: D*N op 26-05-2014, 19:26:49
Ook al wou Nieky niet met mij mee stemmen (en met zijn stem hadden we gewoon Lucy eruit gewerkt en het spel rond D*N kunnen breken), zou ik eventueel wel op hem stemmen als er een finale 'Eilandraad' zou zijn geweest. Omdat hij wel eerlijk tegen mij was, gewoon niets meer schreef en me achteraf wel direct een sorry stuurde.
Ik was ook heel eerlijk dat ik je eruit zou stemmen hoor  ::hypocriet::. Had ik je toch anders ingeschat, ik dacht die doet niet aan wraakstemmen in de finale ::).

Mijn stem zou gaan naar D*n omdat zowel Nieky en Lucy het spel redelijk dom (niet scheldend bedoeld) hebben gespeeld. Ik wou vanaf ronde 1 D*n al weg omdat ik wist dat hij tienduizende complotjes ging hebben. Ik heb dit ook vrij duidelijk gemaakt elke stemming in mijn complotjes (als je dat zo al mag noemen  ::) ) dat ik D*n liever kwijt dan rijk was. Ik heb met zowel Lucy als Nieky meerdere keren de mogelijkheid gehad om een sterke speler als hem wegtestemmen. Telkens gingen ze "erover nadenken". De kans van Nieky en Lucy om te winnen had ook veel groter geweest met pakweg mij of Loezel in de finale in plaats van D*n. Achja nu zitten jullie eraan vast of zoals we in Belgie zeggen: "Gelle zeit gechareld"  :P. Achja ieder speelt het spel op zijn eigen manier en je moet mijn uitleg ook niet persoonlijk opvatten. Het is maar een spel  ::jaja:: Heel spannend is de stemming nu ook niet want de winnaar is wel vrij duidelijk niet?  :-X

Groeten van een grote D*n fan  ::)
::bravo::

Super sportief van je, laat ook weer zien dat onze 'rivaliteit' zeker niet persoonlijk is en alleen in het spelletje.  ::hug::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: D*N op 26-05-2014, 19:29:49
Lijstje maar maken dan? Kijken wie de meeste goed had ;D. voor extra punten

4. Loezel Heeft gestemd
5. Molbelg: D*N
6. Fabiann
7. Ycaris
8. Swifty: Nieky/D*N
9. Lukie4: Nieky
10. Jann
11. Bjorrn: D*N
12. Starlight
      MiekeG
14. Molcrazy
15. TimvDons
16. Lulu: Lucy
17. Pjotr1992
18. NextGP: D*N
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Fabiann op 26-05-2014, 19:31:24
Vooral van Fabiann vond ik het stom dat hij zo op D*N vertrouwde, maar Fabiann heeft geleerd :P
Ik ben het niet helemaal met je eens. Ik vind het achteraf gezien niet stom van mezelf dat ik D*N zo vertrouwde, dat heeft een reden gehad zoals je weet. De enige die stom is in dit verhaal is D*N. :P

Ik was gewoon veel te loyaal naar jou en D*N. Oh, en ook naar Jann en Lucy, als het ging om negatieve stemmingen. ;D
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Molbelg op 26-05-2014, 19:32:13
Nieky ben ik trouwens slecht van geheugen of is het terecht dat ik mij niet kan herinneren dat jij mij gered hebt?
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Swifty op 26-05-2014, 19:32:20
Ik weet het niet zeker D*N, stem zou ook naar jou kunnen gaan, maar dat behoeft minder uitleg. Ik vind gewoon dat je het heel slim hebt gespeeld.

Mooi verhaal van Molbelg ::jaja::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Nieky op 26-05-2014, 19:33:11
Nieky ben ik trouwens slecht van geheugen of is het terecht dat ik mij niet kan herinneren dat jij mij gered hebt?

Dat heb ik nog naar je gepmt ;)
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: D*N op 26-05-2014, 19:33:55
Inderdaad, ik vond het ook niet stom. Niet alleen omdat het mij beter uitkwam, maar ook omdat Ycaris en Swifty het ook hebben gehad over Fabiann lozen. (met de swifty meeting in ieder geval)
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Molbelg op 26-05-2014, 19:34:12
Fabiann: onze complot had het mits verraad tegenover D*n toch verder kunnen schoppen? Niet?
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 26-05-2014, 19:34:36
Inderdaad, ik vond het ook niet stom. Niet alleen omdat het mij beter uitkwam, maar ook omdat Ycaris en Swifty het ook hebben gehad over Fabiann lozen. (met de swifty meeting in ieder geval)

Dus iedereen wilde Faab weg? :(
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: D*N op 26-05-2014, 19:35:37
Ik weet het niet zeker D*N, stem zou ook naar jou kunnen gaan, maar dat behoeft minder uitleg. Ik vind gewoon dat je het heel slim hebt gespeeld.
Al aangepast :).

Dus iedereen wilde Faab weg? :(
sadly enough, jup :(
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Fabiann op 26-05-2014, 19:36:12
Fabiann: onze complot had het mits verraad tegenover D*n toch verder kunnen schoppen? Niet?
Wat D*N zegt, heel Team Debielen wilde mij weghebben plus D*N dan. Ik denk dat ik het een stuk minder ver had geschopt.

Ik heb gewoon te vroeg in het spel te veel opdrachten gewonnen. Of ze vinden me gewoon niet aardig. :(
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Molbelg op 26-05-2014, 19:36:12
Dat heb ik nog naar je gepmt ;)
Gelukkig heb je me geen drie keer verraden #sarcasme#Jebentwelmijnnummer2#sorryLucy
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 26-05-2014, 19:36:56
#teveelhashtags
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Molbelg op 26-05-2014, 19:37:37
#teveelhashtags
#eigelijkhaatikhashtags
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Nieky op 26-05-2014, 19:38:05
Gelukkig heb je me geen drie keer verraden #sarcasme#Jebentwelmijnnummer2#sorryLucy

3x ?

Ik kan me maar 2x herinneren. Waarvan 1x eigenlijk niet telt
De allereerste stemming, maar toen gaf je zelf al toe niet zo slim bezig te zijn geweest. Ons gewoon in een complot gooien en zeggen dat je al een ander complot had en alles, het was een beetje vaag :p

En aan het einde, maar toen was je er zonder mijn stem ook uitgegaan. Dus daar heb ik eigenlijk geen invloed op gehad. Heb alleen figuurlijk mijn stem op jou gedaan omdat ik dan bij D*N en lucy in een goed blaadje bleef. En daarmee moest ik verder
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Molbelg op 26-05-2014, 19:40:12
Je hebt het daar wel slim gespeelt want jij was denkik tijdens de stemming als enige zeker van volgende ronde! Ik had toen eigelijk met D*n willen pm'en om een onverwachte wending maar wist dat als ik dat deed, ik je stem zeker kwijt was :D
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Nieky op 26-05-2014, 19:40:38
Ik had toen eigelijk met D*n willen pm'en om een onverwachte wending maar wist dat als ik dat deed, ik je stem zeker kwijt was :D

Dat had ie vast en zeker gedaan  :(
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Fabiann op 26-05-2014, 19:40:50
Dat had ie vast en zeker gedaan  :(
::rofl::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: D*N op 26-05-2014, 19:41:27
Je hebt het daar wel slim gespeelt want jij was denkik tijdens de stemming als enige zeker van volgende ronde! Ik had toen eigelijk met D*n willen pm'en om een onverwachte wending maar wist dat als ik dat deed, ik je stem zeker kwijt was :D
Dat had ie vast en zeker gedaan  :(

 :-[ ::jaja::, denk het wel
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Molbelg op 26-05-2014, 19:42:46
:-[ ::jaja::, denk het wel
:(
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Nieky op 26-05-2014, 19:42:59
Ik had in Molbelg's positie het wel gedaan.
Altijd een risico als je 2 kanten aan het bespelen bent ::)
Zeker als je met zo weinig bent komt de bal dan terug

Maar als D*N echt zo graag van me af wilde snap ik niet dat ie Molbelg zelf niet benaderd heeft. Of het verhaal van mijn bluf dat wij samen zoveel extra stemmen hadden niet gecheckt heeft ?

Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Lukie4 op 26-05-2014, 19:43:10
oké mijn stem voor Nieky is puur en simpel. Hij heeft het slim gespeeld. Hij had vanaf het begin een groot target op zijn rug staan.
Er was een groot complot aan de gang met de hele familie vriendenkring van Lucy. Leuk geprobeerd maar in mijn ogen niet finale waardig.

Dan ons D*nneke. Hij speelde het goed hoor. Vele lijntjes en die allemaal in de lucht gehouden. Hij zat in diverse complotjes waaronder 1 met MC en mij. Wilde gelijk vanuit week 2 al MC eruit hebben. Zo veel waard was dit complot hem dus. Aangezien hij door velen als grote man werd gezien, werd hij ook slaafs gevolgd. Hij had het te gemakkelijk. De tegenstemmen in de Marokko opdracht, die kwamen van Bjorrn, maar hij wist het al van te voren. Knap opgestookt ::ok:: Zo zag ik al snel dat hij alles onder controle probeerde te houden. Ik kon nog roepen (http://www.republic.nl/sites/default/files/imagecache/Afbeelding-node-thumb/woestijn.jpg) wat ik wilde maar iedereen was bang om hem te verraden. Waar ze bang voor zijn ? Ik weet het niet, het blijft een aardige jongen.
Maar goed, de reden om mijn finale stem aan Nieky te geven is dus dat D*N zijn vele "vriendjes" het hem te gemakkelijk hebben gemaakt.

Ow en al het bovenstaande bedoel ik wel in de context van het spel.
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Nieky op 26-05-2014, 19:47:57
 ::bloos::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Fabiann op 26-05-2014, 19:49:20
Oh, mijn stem gaat evengoed naar D*N trouwens, hij heeft er hard voor gewerkt! Het zou meer dan verdiend zijn! ::ok::

En Nieky heeft al een forumspel gewonnen en Lucy, tsja... enough said. :-X
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: D*N op 26-05-2014, 19:50:45
Ik had in Molbelg's positie het wel gedaan.
Altijd een risico als je 2 kanten aan het bespelen bent ::)
Zeker als je met zo weinig bent komt de bal dan terug

Maar als D*N echt zo graag van me af wilde snap ik niet dat ie Molbelg zelf niet benaderd heeft. Of het verhaal van mijn bluf dat wij samen zoveel extra stemmen hadden niet gecheckt heeft ?


euh, ik liep het hele spel te roepen dat ik molbelg weg wou ::). En ik had geen direct belang erbij. Jij weg, molbelg weg whatever.

Dan ons D*nneke. Hij speelde het goed hoor. Vele lijntjes en die allemaal in de lucht gehouden. Hij zat in diverse complotjes waaronder 1 met MC en mij. Wilde gelijk vanuit week 2 al MC eruit hebben. Zo veel waard was dit complot hem dus.
Was jij het toch mee eens? Hij stemde niet en ik werk niet samen met mensen die niet actief het spel spelen, dus ik vind het niet zo gek dat ik daar gelijk vraagtekens bij zette.

Citaat
Maar goed, de reden om mijn finale stem aan Nieky te geven is dus dat D*N zijn vele "vriendjes" het hem te gemakkelijk hebben gemaakt.
Ding hierbij is dat ik de hele tijd contactjes aan het maken was en Nieky hierop meeliftte, als iemand het gemakkelijk heeft gehad, dan is het wel Nieky :P.
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: D*N op 26-05-2014, 19:51:26
4. Loezel Heeft gestemd
5. Molbelg: D*N
6. Fabiann: D*N
7. Ycaris
8. Swifty: Nieky/D*N
9. Lukie4: Nieky
10. Jann
11. Bjorrn: D*N
12. Starlight
      MiekeG
14. Molcrazy
15. TimvDons
16. Lulu: Lucy
17. Pjotr1992
18. NextGP: D*N

Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Bjorrn op 26-05-2014, 19:52:19
Wat ik niet snapte is wat Molbelg eigenlijk voor iets doms gedaan had waardoor iedereen in het begin meteen hem steeds weg wilde stemmen.
Misschien kan Molbelg dat uitleggen en vooral waarom hij het deed.
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Lukie4 op 26-05-2014, 19:52:57

Ding hierbij is dat ik de hele tijd contactjes aan het maken was en Nieky hierop meeliftte, als iemand het gemakkelijk heeft gehad, dan is het wel Nieky :P.

goh uit jullie discussie leek dat anders te zijn. Maar ieder zijn waarheid ::ok::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Molcrazy op 26-05-2014, 19:53:59
Dan ons D*nneke. Hij speelde het goed hoor. Vele lijntjes en die allemaal in de lucht gehouden. Hij zat in diverse complotjes waaronder 1 met MC en mij. Wilde gelijk vanuit week 2 al MC eruit hebben. Zo veel waard was dit complot hem dus.

Week twee al, en dan maar zeggen dat ik jou er eerst uit wilde hebben :P

Was jij het toch mee eens? Hij stemde niet en ik werk niet samen met mensen die niet actief het spel spelen, dus ik vind het niet zo gek dat ik daar gelijk vraagtekens bij zette.

Niet stemde, uit de context gerukt, ik was het één keer vergeten, kan iedereen overkomen ::)
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Fabiann op 26-05-2014, 19:54:19
Wat ik niet snapte is wat Molbelg eigenlijk voor iets doms gedaan had waardoor iedereen in het begin meteen hem steeds weg wilde stemmen.
Misschien kan Molbelg dat uitleggen en vooral waarom hij het deed.
Iets met losers en een complot volgens mij. ::jaja::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Molcrazy op 26-05-2014, 19:54:55
Iets met losers en een complot volgens mij. ::jaja::

 ::jaja::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Bjorrn op 26-05-2014, 19:56:31
Iets met losers en een complot volgens mij. ::jaja::

Dat wist ik  ::jaja::
Maar stemde ze hem weg omdat het losers waren of zat er meer achter  ;D
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Fabiann op 26-05-2014, 19:56:54
Dat wist ik  ::jaja::
Maar stemde ze hem weg omdat het losers waren of zat er meer achter  ;D
Hij heeft volgens mij dat complot verraden? ???

Maar ik denk dat ie dat beter zelf kan uitleggen. ;D
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Molbelg op 26-05-2014, 19:57:12
Dat wist ik  ::jaja::
Maar stemde ze hem weg omdat het losers waren of zat er meer achter  ;D
ik ben er een mooi tekstje voor aan het schrijven
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: D*N op 26-05-2014, 19:58:19
Dat was nog voordat het spel begon bij iedereen bekend ::rofl::. Ik hoorde het eerst van Jann. Toen later Nieky het tegen mij zei dacht ik al van huh, hoe weet jij dat dan? Even later kreeg ik van bijna al mijn contacten hetzelfde te horen ::).

Wat was ik trouwens nog lief tegen Ycaris toen ;D.
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Swifty op 26-05-2014, 20:03:54
Inderdaad, ik vond het ook niet stom. Niet alleen omdat het mij beter uitkwam, maar ook omdat Ycaris en Swifty het ook hebben gehad over Fabiann lozen. (met de swifty meeting in ieder geval)


Ik heb dat nooit serieus overwogen, ik had graag met Fabiann naar de finale gegaan, hij wou alleen zonodig ook jou meenemen ::)
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Molbelg op 26-05-2014, 20:03:57
Ik zat nog voor het spel in een belgencomplotje: Ik, robbie, MC en pjottr (ja ik weet het). Toen stopte robbie en werd hij ververvangen door Nieky (FOUT 1). Nadien kreeg ik ineens te horen dat er een loserscomplot van survivor ging komen nl. iedereeen die voor de samensmelting daar afviel. Dus ik denk fijn alles wat in dit complot gezegd wordt kan ik melden aan het belgencomplotje. Ik was dus een soort van mol (FOUT2). Op één of andere manier zijn een deel van de losers dit te weten gekomen en hebben op mij gestemd. Het ander deel en ik en de Belgen stemden dan vervolgens allemaal iets anders. Voornamelijk verraad: het belgencomplot bleek niet zo betrouwbaar. Ik was dus veel te naief dat ik het onder controle had en dat het niet zou uitkomen dat ik een mol was.
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Swifty op 26-05-2014, 20:04:58
Dus iedereen wilde Faab weg? :(

Nee, ik niet
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Molbelg op 26-05-2014, 20:05:28
Nee, ik niet
Ik ook niet... Tot ycaris me meldde dat hij een verrader was :D
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Lukie4 op 26-05-2014, 20:06:18
ik wilde faabje ook nog niet weg
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Fabiann op 26-05-2014, 20:06:19
Ik ook niet... Tot ycaris me meldde dat hij een verrader was :D
Heb ik je ooit verraden dan? :o
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 26-05-2014, 20:07:23
Dat losercomplot is echt zonde hoe het daarmee is afgelopen, maar goed uit de biechten zal ook nog wel het een en ander duidelijk worden.
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 26-05-2014, 20:07:45
nog
::)
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Lukie4 op 26-05-2014, 20:08:44
::)
ja Einstein aan het eind moet iedereen weg :P
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: D*N op 26-05-2014, 20:08:58
Ik heb dat nooit serieus overwogen, ik had graag met Fabiann naar de finale gegaan, hij wou alleen zonodig ook jou meenemen ::)
Jij wou graag de finale verliezen? ::)

Ik ook niet... Tot ycaris me meldde dat hij een verrader was :D
aah das de info die we nodig hebben ::vergroot::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 26-05-2014, 20:10:04
ja Einstein aan het eind moet iedereen weg :P
De verliezende finalisten vallen niet af vind ik, zijn alleen maar verliezers ;D
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Fabiann op 26-05-2014, 20:10:15
Jij wou graag de finale verliezen? ::)
Wat een onzin, ik denk dat wij met z'n drieën een ontzettend gelijkwaardige finale hadden kunnen spelen. ::jaja::

Het had in ieder geval een stuk spannender geweest dan nu... ::)
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Bjorrn op 26-05-2014, 20:11:32
Ik zat nog voor het spel in een belgencomplotje: Ik, robbie, MC en pjottr (ja ik weet het). Toen stopte robbie en werd hij ververvangen door Nieky (FOUT 1). Nadien kreeg ik ineens te horen dat er een loserscomplot van survivor ging komen nl. iedereeen die voor de samensmelting daar afviel. Dus ik denk fijn alles wat in dit complot gezegd wordt kan ik melden aan het belgencomplotje. Ik was dus een soort van mol (FOUT2). Op één of andere manier zijn een deel van de losers dit te weten gekomen en hebben op mij gestemd. Het ander deel en ik en de Belgen stemden dan vervolgens allemaal iets anders. Voornamelijk verraad: het belgencomplot bleek niet zo betrouwbaar. Ik was dus veel te naief dat ik het onder controle had en dat het niet zou uitkomen dat ik een mol was.

Ahaa  ::jaja::

Wil iemand nog iets grappigs van mij weten?  :)
Of zijn al mijn acties duidelijk en logisch?  ;D
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Lukie4 op 26-05-2014, 20:12:56
joh vertel eens wat. Iets over Marokko ofzo?
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: D*N op 26-05-2014, 20:13:31
Wat een onzin, ik denk dat wij met z'n drieën een ontzettend gelijkwaardige finale hadden kunnen spelen. ::jaja::

Het had in ieder geval een stuk spannender geweest dan nu... ::)
Ja denk ik ook wel, maar Swifty had wel sowieso verloren :P
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 26-05-2014, 20:13:39
Dat was wel de meest tactische move ooit ::ok::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Molbelg op 26-05-2014, 20:17:23
Heb ik je ooit verraden dan? :o
Ik zie samenwerken met D*n als verraad  ::rofl::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Daisy op 26-05-2014, 20:18:02
Is het erg dat ik er niks van snap  ::schaam::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Fabiann op 26-05-2014, 20:18:37
Ik zie samenwerken met D*n als verraad  ::rofl::
Pff, dat wist je toch al lang dat ik dat deed? :P

Na Swifty's exit, was mijn doel echt met jou en D*N de finale te halen. Maar dat leek vrij onmogelijk, aangezien D*N je elke week weer weg wilde hebben. ;D
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 26-05-2014, 20:18:57
Biechten komen meteen na de uitslag :)

Ik verwacht dat iedereen woensdag klaar is met de opdracht en dat ik donderdag de uitslag bekend kan maken ::jaja::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Molbelg op 26-05-2014, 20:29:50
Ik wil wel eens weten: wie er volgens de afvallers/juryleden in de finale ging zitten en hoe deze mening veranderde doorheen het spel.
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 26-05-2014, 20:30:45
Aan de polls zal iig wel het een en ander af te leiden zijn ;)
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Daisy op 26-05-2014, 20:31:41
Mag ik een vraag stellen aan Ycaris?
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 26-05-2014, 20:32:27
Aan wie vraag je dat? Van mij mag het iig ::jaja::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Daisy op 26-05-2014, 20:35:26
Ja aan jou.

@Ycaris, als ik het goed heb onthouden is er tijdens de spelletjesmiddag een afspraak gemaakt tussen alle aanwezige, nog actieve spelers, om samen te werken bij het laatste woord en dat de winnaar de prijs met de anderen zou delen.

En als ik het goed begreep heeft D*N zich hier niet aan gehouden. Hoe boos was je toen. ;D ::hug::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: D*N op 26-05-2014, 20:36:11
 :-X
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Fabiann op 26-05-2014, 20:36:38
Ze had het recht toch helemaal niet om boos te zijn? ???
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Swifty op 26-05-2014, 20:59:49
Wat een onzin, ik denk dat wij met z'n drieën een ontzettend gelijkwaardige finale hadden kunnen spelen. ::jaja::

Het had in ieder geval een stuk spannender geweest dan nu... ::)

dat denk ik ook

Ja denk ik ook wel, maar Swifty had wel sowieso verloren :P

dat kon jou nog wel eens verrassen ;)
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Fabiann op 26-05-2014, 21:01:06
Zo jammer, dat jij zo nodig D*N weg wou hebben. ;D
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Jann op 26-05-2014, 21:01:43
4. Loezel Heeft gestemd
5. Molbelg: D*N
6. Fabiann: D*N
7. Ycaris
8. Swifty: Nieky/D*N
9. Lukie4: Nieky
10. Jann: D*N
11. Bjorrn: D*N
12. Starlight
      MiekeG
14. Molcrazy
15. TimvDons
16. Lulu: Lucy
17. Pjotr1992
18. NextGP: D*N

Ik ook op D*N inderdaad, door iedereen goed voorspeld. Maar niet per se omdat wij een deal hadden, maar omdat ik zijn manier van spelen waardeer  ::jaja::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: D*N op 26-05-2014, 21:03:39
 ::bravo::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Swifty op 26-05-2014, 21:05:25
Aangezien hij door velen als grote man werd gezien, werd hij ook slaafs gevolgd. Hij had het te gemakkelijk. De tegenstemmen in de Marokko opdracht, die kwamen van Bjorrn, maar hij wist het al van te voren. Knap opgestookt ::ok:: Zo zag ik al snel dat hij alles onder controle probeerde te houden.

Ik was het met iedere roeptoeter van je eens over D*N. Zo jammer dat ons complot vanaf t begin niet liep door Niuno's wegvallen en mijn weggestemd worden. En toen kon ik als Cobra terugkomen, ging jij hier schrijven dat je met mij een complot had. En toen was ik terug, en viel jij direct af ::) Ongeveer de enige waarvan ik op voorhand wist dat ie D*N zou willen wegstemmen :P
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Swifty op 26-05-2014, 21:05:54
Zo jammer, dat jij zo nodig D*N weg wou hebben. ;D

Omdat D*N jou en mij niet in zijn final two had :P
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Nieky op 26-05-2014, 21:29:19
Ding hierbij is dat ik de hele tijd contactjes aan het maken was en Nieky hierop meeliftte, als iemand het gemakkelijk heeft gehad, dan is het wel Nieky :P.

Ze hebben al gestemd hoor D*NNIE
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: D*N op 26-05-2014, 21:41:05
Ze hebben al gestemd hoor D*NNIE
:-*
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Lucy op 26-05-2014, 23:22:25
Lukie, heleboel pagina's terug zei je iets over familie/vriendenbanden. Ik ben het helemaal met je eens dat de andere finalisten het spel veel beter gespeeld hebben dan ik, maar ik vind echt niet dat je kunt zeggen dat ik door dat niet finalewaardig ben. Ten eerste was Jules helemaal niet met mij bezig. Hij had een complot met Ycaris en Mieke, en bovendien was hij binnen een week weg. Lulu zat inderdaad in het appcomplot maar heeft het ook niet lang volgehouden en was zeker niet mijn belangrijkste partner. Wat NextGP betreft is het ook onzin, want die zat al in dat complot voor wij überhaupt veel contact hadden en we hadden al een final-2 voor we überhaupt nadachten over afspreken.

Dat wilde ik even rechtzetten ;D
Verder hebben jullie allemaal gelijk hoor, ik zou ook niet op mij stemmen :)
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Nieky op 26-05-2014, 23:25:15
Kunnen we niet gewoon meteen D*N tot winnaar uitroepen
Ik op 2
En Lucy op 3

Ik teken ervoor ::)
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Lucy op 26-05-2014, 23:27:57
::rofl::

Ik denk niet dat het heel veel uitmaakt of we dat nu doen of straks :p
Maar je hoeft de laatste opdracht niet per se te doen hoor;D
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Nieky op 26-05-2014, 23:28:50
::rofl::

Ik denk niet dat het heel veel uitmaakt of we dat nu doen of straks :p
Maar je hoeft de laatste opdracht niet per se te doen hoor;D

Jij staat denk ik toch voor na landje raden en jury op mij ;)
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: D*N op 26-05-2014, 23:29:49
Jij staat denk ik toch voor na landje raden en jury op mij ;)
en ik maar denken dat mollenvanger niet meedeed ::)
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Daisy op 26-05-2014, 23:30:19
 ::rofl::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Lucy op 26-05-2014, 23:30:38
Hmm jury verdien je meer punten mee volgens mij dan ik met PNG
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 26-05-2014, 23:32:15
Oh gaan we nu ook voorspellen welk jurylid op wie heeft gestemd? :D

Zijn nu de juryleden aan de beurt om hun mond te houden ::ok::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Nieky op 26-05-2014, 23:34:54
en ik maar denken dat mollenvanger niet meedeed ::)

Ben dit keer realistisch :P

In survivor was ik mss iets teveel underdog aan het doen, maar survivor wilde ik zo graag winnen dat ik het niet geloofde tot het zover was :P
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: MollenvangR op 27-05-2014, 01:21:13
en ik maar denken dat mollenvanger niet meedeed ::)
Ik geef ook cursussen ;D
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Ycaris op 27-05-2014, 03:34:04
@Ycaris, als ik het goed heb onthouden is er tijdens de spelletjesmiddag een afspraak gemaakt tussen alle aanwezige, nog actieve spelers, om samen te werken bij het laatste woord en dat de winnaar de prijs met de anderen zou delen.

En als ik het goed begreep heeft D*N zich hier niet aan gehouden. Hoe boos was je toen. ;D ::hug::

Laat ik hier maar op reageren door alvast een stukje van mijn geheime biechten openbaar te maken:

Nou, dat is lekker gelopen met die afspraken. Not!
Bij het traagste woord zette ik meteen de eerste nacht  een goede tijd neer. De tweede nacht heb ik die verdedigd, maar voor de derde nacht leek het me wel relaxed als een ander het kon overnemen. Ik hoopte op Next of Swifty, maar die wilden slapen ofzo  :P en D*N bood zich aan.
Mijn alarmbellen gingen al rinkelen, maar nadat ik zijn aanbod geaccepteerd had, vond ik het niet netjes om toch alsnog ’s nachts te posten. Toch heb ik het nog wel serieus overwogen, en ik ben 's nacht nog lang genoeg op geweest om het gewoon te doen, maar het leek me zo raar voor D*N als hij dit zou zien nadat hij zich er speciaal zijn wekker voor had gezet. Had ik het nou maar wel gedaan, want D*N nam de beste tijd over en was niet van plan hem terug te geven. En waar ik al bang voor was: hij was er achter gekomen dat we hem weg wilden stemmen en vond dat voldoende reden om de finale-informatie niet te delen. Ik moet bekennen dat ik daar echt pissig over ben  >:(. Ik ben te lief en hij is een onbetrouwbare bastard  :-X en vooruit: een kleine  ;)

Antwoord duidelijk genoeg Daisy?  ::)


Als ik had mee mogen stemmen, dan denk ik dat mijn gevoelens van wraak enzo niet weg te moffelen zouden zijn geweest en dat mijn stem naar Nieky zou zijn gegaan. Lucy kan hem namelijk ook niet krijgen, omdat zijn mijn maatje Next heeft ingepikt (ik ben trouwens wel benieuwd wie van ons tweeën hem het eerste 'had'. En ik weet dat ik het vooral hemzelf moet kwalijk nemen, maar ik kan het niet helpen ook jaloers te zijn op de andere vrouw in zijn forumleven  ;))
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Fabiann op 27-05-2014, 06:23:42
Karma's a b*tch! ::)
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: D*N op 27-05-2014, 07:28:48
4. Loezel Heeft gestemd
5. Molbelg: D*N
6. Fabiann: D*N
7. Ycaris: Nieky
8. Swifty: Nieky/D*N
9. Lukie4: Nieky
10. Jann: D*N
11. Bjorrn: D*N
12. Starlight
      MiekeG
14. Molcrazy
15. TimvDons
16. Lulu: Lucy
17. Pjotr1992
18. NextGP: D*N

Als het een afvaller stemming was (van 7 mensen of course) dan was het nu wsl gelijk geweest en had Loezel de beslissende stem gehad :o
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Lukie4 op 27-05-2014, 08:27:06
is die stem van Next bevestigd. Ik denk namelijk dat hij anders zal stemmen #durftestoken
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 27-05-2014, 08:34:05
Dat heeft ie zelf gezegd ja ::jaja::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Lucy op 27-05-2014, 08:51:03
Lucy kan hem namelijk ook niet krijgen, omdat zijn mijn maatje Next heeft ingepikt (ik ben trouwens wel benieuwd wie van ons tweeën hem het eerste 'had'. En ik weet dat ik het vooral hemzelf moet kwalijk nemen, maar ik kan het niet helpen ook jaloers te zijn op de andere vrouw in zijn forumleven  ;))

::rofl::

Ik weet niet wie hem eerder 'had', maar ik weet wel dat hij het heel moeilijk heeft gehad met jou :P
We hebben regelmatig gesprekken over je gevoerd, en hij was er eerst ook steeds niet uit of jullie nou wel of niet een final-2 hadden. Maar goed, op zich heb je geen reden om jaloers te zijn hoor want hij wilde met ons allebei naar de finale. Alleen wilde ik dat na de Swifty-middag niet meer dus toen had ie een probleem ;D
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Lucy op 27-05-2014, 08:52:33
Dus eigenlijk moet je het hem niet kwalijk nemen, maar juist wel mij ::jaja::
En ik kan ook niet zonder te liegen zeggen dat ik niet regelmatig geprobeerd heb hem zover te krijgen op jou te stemmen  :-X
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Daisy op 27-05-2014, 08:56:18
Ja hoor, dank Ycaris ::ok::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: D*N op 27-05-2014, 09:46:24
is die stem van Next bevestigd. Ik denk namelijk dat hij anders zal stemmen #durftestoken
::jaja::

Maar trouwens, Ycaris je wraakgevoelens komen alleen uit het feit dat ik die info niet wou delen dus? Want verder heb ik eigenlijk niets gedaan :P.
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Lukie4 op 27-05-2014, 17:21:34
::jaja::

Maar trouwens, Ycaris je wraakgevoelens komen alleen uit het feit dat ik die info niet wou delen dus? Want verder heb ik eigenlijk niets gedaan :P.
klopt, iedereen nam je waarheid zomaar voor zoete koek aan. Jij hoefde niets te doen, behalve dan je majorette poppen af en toe de goede kant op duwen.
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Bjorrn op 27-05-2014, 17:30:16
klopt, iedereen nam je waarheid zomaar voor zoete koek aan. Jij hoefde niets te doen, behalve dan je majorette poppen af en toe de goede kant op duwen.

Ik weet nooit of je nou sarcastisch bent of niet, maar als je het niet bent wil ik even zeggen dat dit nergens op slaat.
Het is geen toeval dat iedereen D*N's pop was, dat komt omdat hij een strategies meesterbrein is.
Als je wel sarcastisch bent, probeer ietsje duidelijker te zijn  :P
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Lucy op 27-05-2014, 17:33:17
Kunnen we niet gewoon weer een slotje op dit topic gooien ::hypocriet::
Stomme discussies waar iedereen (incl ikzelf) zo chagrijnig en fel van wordt :(
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 27-05-2014, 17:35:40
Als je dit te fel vindt moet je echt naar India verhuizen en je naam in Gandhi veranderen.

Dit is gewoon nabespreken :P
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Bjorrn op 27-05-2014, 17:39:01
 ::rofl::

Ik heb ook niet het idee dat het er fel aan te gaat  :)
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Swifty op 27-05-2014, 17:40:04
Ik vind het eigenlijk ook vooral gewoon interessant gaan. Ik ga hier hetzelfde zeggen als wat ik tegen Fabian zei toen hij een tikje chagrijnig was toen hij eruit gestemd werd: neem het vooral niet persoonlijk op, trek het niet door naar privé-omgang. Het is een spel, dat iemand met je samenspeelt of je wegstemt heeft eigenlijk altijd een tactische achtergrond, en is nooit persoonlijk bedoeld.
Dat ik misschien gefrustreerd klink over dat Nieky en Loezel en Fabiann niet met mij mee stemden tegen Lucy en D*N zegt absoluut niets over hoe leuk of niet leuk ik jullie alle 5 vindt. Uiteindelijk moet je als winnaar iedereen wegspelen, dus tegen iedereen op een zeker moment een vervelende beslissing nemen.
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 27-05-2014, 17:42:18
Ik vind het eigenlijk ook vooral gewoon interessant gaan. Ik ga hier hetzelfde zeggen als wat ik tegen Fabian zei toen hij een tikje chagrijnig was toen hij eruit gestemd werd: neem het vooral niet persoonlijk op, trek het niet door naar privé-omgang. Het is een spel, dat iemand met je samenspeelt of je wegstemt heeft eigenlijk altijd een tactische achtergrond, en is nooit persoonlijk bedoeld.
Dat ik misschien gefrustreerd klink over dat Nieky en Loezel en Fabiann niet met mij mee stemden tegen Lucy en D*N zegt absoluut niets over hoe leuk of niet leuk ik jullie alle 5 vindt. Uiteindelijk moet je als winnaar iedereen wegspelen, dus tegen iedereen op een zeker moment een vervelende beslissing nemen.
::bravo::

Uiteindelijk houden we allemaal van elkaar ::jaja::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Daisy op 27-05-2014, 17:56:18
Mooi geschreven Swifty. In de Survivor finale waren Nieky, Hillo en ik in het topic ook niet allemaal even vriendelijk, maar achter de schermen was 't heel gezellig.  ::jaja::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Lucy op 27-05-2014, 17:59:38
Oh wauw, ik heb net een biecht geschreven waar ongeveer letterlijk in staat dat het maar een spelletje is en niet persoonlijk is ::rofl::
Want dat was juist wat ik bedoelde, maar ik kreeg een beetje het idee dat het steeds persoonlijker werd. Zal wel aan mij liggen :)
Als we elkaar maar allemaal nog lief vinden, dan houd ik mn mond wel ^^
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: D*N op 27-05-2014, 19:35:55
klopt, iedereen nam je waarheid zomaar voor zoete koek aan. Jij hoefde niets te doen, behalve dan je majorette poppen af en toe de goede kant op duwen.
Wat Bjorrn zegt, ik heb nog steeds geen idee waar je het over hebt ???
Wie waren dan die marionetten poppen? Ja ik had veel bondgenoten maar nee, ze waren zeker wel lastig ::).
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Jann op 28-05-2014, 00:13:26
Hebben we het nu over (http://cf.ltkcdn.net/cheerleading/images/std/166604-405x296-drum-majorettes.jpg) of(http://www.thegreenhead.com/imgs/disney-pinocchio-lifesize-marionette-1.jpg)?
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 28-05-2014, 00:15:15
Lukie over die eerste ::jaja::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Lukie4 op 28-05-2014, 01:13:59
beide ;D
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 28-05-2014, 18:48:47
Allereerst kreeg ik de stem van Loezel binnen:

Hallo lieve finalisten,

Hier dan de Loezel-stem. Ik baseer mijn stem op 2 onderdelen. De eerste is natuurlijk: wie was er in het spel het liefst voor Loezel  ;D 

Maar jullie kennen mij vast beter dan dat. Ik ben niet voor niks fan van programma's als expeditie robinson en survivor.

Dus nu echt:

De opdrachten
Nieky heeft zelf een paar keer aangegeven dat hij mij bijvoorbeeld al sterker vond in de spellen. En ik moet zeggen dat ik het daar wel mee eens ben. Zowel Lucy als Nieky vond ik niet heel erg uitblinken in de opdrachten.
Nieky won natuurlijk wel bijna de eerste opdracht, maar verder viel het me allemaal wat tegen. Ik schat jou juist in als heel sterk in spelletjes, daarom wilde ik ook samenwerken bij de karaoke opdracht. Al moet ik heel eerlijk zeggen, dat ik eigenlijk wilde samenwerken met D*N, maar toen dacht: "Oh nee, we krijgen vast een rekenopdracht."  ::schaam:: ::sorry::
Maar voor iemand die ik echt als een van de sterkeren had ingeschat op het spelletjesgebied viel het me dus wat tegen.

Lucy heeft natuurlijk wel een opdracht gewonnen, maar eerlijk gezegd had je wel veel geluk met die opdracht. En eerlijk is eerlijk, de rest van ons heeft dat dom gespeeld. Maar bij de andere spelletjes vond ik je meestal ook niet echt heel erg uitblinken, zoals bijvoorbeeld een Fabiann en Ycaris dat wel doen. Al vind ik het zeker wel te waarderen dat je in het duel met Ycaris toch nog een keer geprobeerd hebt om haar 's nachts in te halen.  ::ok::

Maar van jullie drie was D*N volgens mij toch echt het beste in de opdrachten. Hij heeft er meerdere gewonnen, waaronder de sollicitatiebrief, die uiteindelijk zo'n beetje de allerbelangrijkste bleek te zijn.

Tactiek

Nieky, ik snapte helemaal niks van jou tactiek. Ik was wel verbaasd dat je het zo ver geschopt hebt na survivor, want ik dacht dat je er meteen uit zou vliegen, dus dat heb je zonder meer goed gedaan. Maar ik snapte het gewoon niet. De helft van de tijd had ik echt het gevoel dat jij geen flauw idee had wat er allemaal om je heen gebeurde. Die keren dat jij dacht dat je heel veel stemmen zou krijgen en er vervolgens alleen een kreeg van Ycaris, dat vond ik wel typisch.  ::)
Verder vond ik het wel leuk dat je zei dat ik wel op jou zou stemmen, omdat jij me niet verraden hebt. Maar eerlijk is eerlijk tot nu toe is nog steeds maar van twee mensen gebleken dat ze tegen me gelogen hebben, dat zijn jij en molbelg, allebei over het aantal stemmen dat jullie hadden. Dat heeft mij de finale gekost, want daardoor heb ik op D*N gestemd.
Maar goed, jij wilde jezelf redden en dat snap ik wel. Jij noemt dat ook jouw beste tactische zet, maar het eerste wat ik na die stemming deed, was een pm naar D*n sturen, met hoe goed hij het had gespeeld. Dus zelfs daar kwam het mij eerder over als een tactische zet van D*N, dan een van jou  ::sorry::
Maar nogmaals, je hebt het ondanks je eerdere winst in survivor toch weer tot de finale geschopt en daar heb ik echt wel bewondering voor.

Oh en alvast sorry van de biecht waarin ik je een puppy heb genoemd. Dat was een beetje op het moment dat het er nogal droevig uitzag wbt de halve finale.   ::hug::

Lucy, ik vond jou wat onopvallend in het geheel. Maar je hebt het toch maar mooi tot de finale geschopt  ::ok::
Ik ben ook echt wat meer waardering voor jouw spel gaan krijgen door de discussie in het forum. Ik had echt niet gedacht dat je overal ook echt over na had gedacht. Ik zag het inderdaad vooral dat je loyaal bleef aan je contacten maar daardoor ook heel weinig risico hebt hoeven nemen. Je hebt ondanks dat natuurlijk ook heel veel tegenstemmen gekregen. Wat ik steeds wel interessante stemmen vond, want ik zag jou niet echt als een hele gevaarlijke speler.  ::sorry:: Maar bij het spel waar iemand immuniteit moest krijgen en bij de opdracht waar je immuniteit won, bleek ook wel dat mensen ook bereid waren om jou te helpen. Knap gedaan.  ::ok::

D*N, tja van alle spelers het meeste risico genomen denk ik. Het minst geliefd van alle drie. Het winnen van de sollicitatieopdracht was van essentieel belang en daardoor had je een target kunnen worden. Daarnaast was steeds meer duidelijk dat D*N eigenlijk bepaalde hoe het spel verliep en ook daardoor werd je steeds meer een target. En toch sta je in de finale. Ik vind het echt super knap gespeeld.

Sorry lieve Lucy en Nieky, maar mijn stem gaat naar D*N.

 ::bravo::


Stand:
Lucy 0
D*N 1
Nieky 0
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Nieky op 28-05-2014, 18:50:45
Puppy

Ik vind het wel een schattig scheldwoord :P
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 28-05-2014, 18:51:41
Niet veel later kwam ook Daisy's stem:

Jurylid Daisy is eruit!

Ik was er eigenlijk al een tijdje uit, toen ik de finalisten zag, maar heb iedereen wel een eerlijke kans gegeven de afgelopen dagen om me over te halen. Maar er is niks veranderd.

Ik maak het niet spannender dan het is, mijn keuze is overduidelijk gevallen op

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Waarom?

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

::zwaai::


Stand:
Lucy 0
D*N 2
Nieky 0
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 28-05-2014, 18:54:00
Toen stemde Stormpie:

lieve spelleiding & finalisten..

Deze taak is de zwaarste taak die je je kan indenken.Want welke keus er ook gemaakt wordt, straks is er slechts één winnaar en 2 toch ietwat teleurgestelde finalisten.. Zo dichtbij en toch niet.
2 van de spelers die ik in de finale verwachtte zitten er ook echt in.. D*N en Lucy. En voor mij gaat de echte strijd ook tussen die 2. Nieky heeft goed partij gegeven, maar voor mij kwam hij op cruciale momenten toch net iets tekort. Hoewel de karaokebar van Loezel en Nieky voor mij op de eerste plaats kwam :)
Dan D*N en Lucy.. Toen ik nog niet wist dat de jury de winnaar zou bepalen, voorspelde ik D*N als winnaar.. Waarom? Omdat hij zo ongelofelijk gedreven is. Zo fanatiek. De mentaliteit van een straatvechter.. En we konden nu lezen dat D*N zichzelf ook als sterkste speler ziet. Wat mij dan een beetje tegenvalt is, dat hij die finale niet tegen de sterkste tegenstander wil spelen, maar Fabian wegstemt. Zelf zou ik winst van mijn sterkste tegenstander pas echt winst vinden.
En dan is daar Lucy.. Ook gedreven, maar op een onzichtbare manier. Ook een vechter, maar met open vizier. Niet bang om het in de finale op te nemen tegen de sterkste tegenstanders. Lucy is allround en constant in haar presteren.. Zij scoorde voor mij steeds bij de top 3. En ook in de finale laat ze geen angst zien. Ze vecht voor wat ze waard is.
Ik gun de overwinning aan beiden.. beiden zijn winnaar ieder op een eigen manier. Maar als ik moet kiezen voor de titel... jemig...


ja.. jullie willen natuurlijk een naam hebben...

voor mij gaat de winst toch naar

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)



Stand:
Lucy 0
D*N 3
Nieky 0
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 28-05-2014, 18:55:33
De stem van Schulz:

 ::hug::
Als tweede onderdeel worden de finalisten beoordeeld op de manier waarop ze het spel gespeeld hebben.

Hoe beoordeelt een jurylid dat?

Voor sommige onderdelen van jullie spel die jullie noemden in jullie pleidooien gaf ik pluspunten; voor weer andere gingen er punten af.
Wie de meeste punten aan het eind had, die zijn spel waardeer ik het meest.

Taktiek en inzet en ook fair-play was voor dit jurylid van belang.

Nieky: Punten kreeg je oa voor je heel slimme low-profile tactiek. Of was het ook wel een hele makkelijke taktiek?

D*N: het social gedeelte, aandacht voor beginners scoorde punten. Het benoemen in je pleidooi van Molbelg als iemand met weinig inzet kostte je veel punten.

Lucy: punten omdat het als relatief nieuweling moeilijker is zover te komen. Toch een keer weggestemd dus daar een foutje gemaakt.

Alles opgeteld hebbende, kwam ik tot de volgende uitslag:
1: D*N
2: Nieky
3: Lucy

Stand:
Lucy 0
D*N 4
Nieky 0
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Nieky op 28-05-2014, 18:55:43
Voorlopig heeft de jury er verstand van :)

Loezel heeft ook wel een beetje gelijk over mijn tactiek  ::schaam::
En Schulz : slim en makkelijk  ::jaja::
Maar ik hou mijn mopperarsenaal nog klaar hoor  ;D
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 28-05-2014, 18:56:59
De stem van JPMOL1999 is een beetje een gedoe op mobiel, komt later volledig:

Mijn stem is gevallen op...
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Ik zal mijn stem onderbouwen. Nieky behandel ik niet meer want die was voor mij geen winnaar (had ik al eerder onderbouwd). Lucy en D*N hebben ook goed gedebateerd over gebeurtenissen in het spel en Nieky gaf me het gevoel dat  'ie er geen zin in had, in al dat typen.
Allereerst het 'slijmen' om het maar even te noemen  :P

Lucy:
Ze is heel erg bezig met het 'ohhh wat wil ik graag'- enzo. Haar tekst is voor de helft geslijm en het andere is stemtactiek. D*N daarentegen

Hij was inderdaad heel veel aanwezig en deed echt zijn best. Zijn slijmbrief bestaat echt uit opgespaarde redenen. Lucy deed het ook wel, maar was overal minder aanwezig. Genoeg, maar minder. En als ik het zo terug lees denk ik dat D*N alles weet/wist en overal als de kippen bij was, langs Nieky en Lucy ging nog wel eens wat heen en zijn een beetje ertussendoor geglipt (Nieky meer dan Lucy)
 Neemt niet weg dat ik Lucy en Nieky een hele leuke kandidaat vind  ::regenboog::

Dan het veelbesproken meeliften.

Lucy geeft ze hier toe dat ze meegelift heeft?

Volgens mij is ze betrokken in complotjes en is ze zelf amper wat gestart. Naar mijn idee is ze het spel in gegaan met 'ik zie wel hoe ver ik kom' en is ze later pas begonnen met 'oeh, volgens mij kan ik als ik dit en dit doe wel wel komen!'

Nieky:
Zij weten meer dan ik, en inderdaad, Lucy was eigenlijk een soort Inge-mol; met hulp van anderen ver komen (geld)


Daarnaast heb ik de opdracht teruggekeken. D*N laat niets langs zich heen gaan en is overal, zoals ik al zij, fanatiek.
+:
D*N verteld hoe het zit.
Lucy probeert alles goed te maken en haar eerdere open-kaart-aanval weer recht te zetten. Ze is echt een gezelligheidsmens volgens mij  ::rofl::

Daarbij nog intuïtie. Dat zegt bij mij gewoon D*N  ::ok::
Ik weet niet wat de andere juryleden gaan doen, ik denk dat er ook een aantal op Lucy gaan stemmen. Dit bericht klinkt negatief naar Lucy, maar het is alleen de afweging tussen de verschillen van D*N en Lucy in het voordeel van D*N  ::regenboog::

Het was me een waar genoegen op Jurylid te zijn, volgende keer doe ik mee  ::ok::
Goed georganiseerd hoor  ::ok:: ::ok:: ::ok:: De opdrachten waren leuk  ::ok:: Toch blij dat ik niet heb meegedaan omdat ik het denk ik toch te druk zou hebben gehad met school. Jurylid was een perfect middel om toch 'eens mee te doen.'

Heb je nog vragen, stel ze  ;D Ik weet niet of alles klopt wat ik zeg, maar de meeste dingen kloppen volgens mij wel  ::joehoe::


JPMOL

Stand:
Lucy 0
D*N 5
Nieky 0
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 28-05-2014, 18:59:08
Toen was Mollenvanger-MV aan de beurt:

HIDM, ik zie dat ik een klein stukje tekst vergeten ben, verandert niks aan mn stem. Dit is mn volledige motivatie (die je morgen wss ook gaat plaatsen toch? :))

Okee, mijn finalestem en wat vind ik dit moeilijk... want zoals ik al eerder heb gezegd, jullie hebben het alle drie fantastisch gespeeld. Elk op een eigen manier de finale gehaald, de king pin vol risico, de favoriet en target nr 1 na de winst van Survivor en het meisje dat iedereen te vriend houdt, maar er niet voor terugdeinst het spel (gemeen) te spelen. Met alle drie heb ik natuurlijk in het verleden het nodige meegemaakt in forumspellenland, maar het verleden is niet wat telt vandaag… wie krijgt mijn finalestem…

Lucy, hebben mensen jou onderschat of zat je gewoon in het juiste complot? Niet iedereen zal geweten hebben dat jij vorig jaar de rol van mol op je hebt genomen. Het imago van domme blonde doos (wat ik absoluut niet van je vind! :)) had hier goed van pas kunnen komen. Je was behoorlijk fanatiek in de opdrachten en ik vind het knap dat je het voor elkaar hebt gekregen om, zoals je het zelf zegt, veel mensen te vriend te houden. Een slimme tactiek die je ver heeft gebracht maar zonder al te veel eigen initiatief is het gewoon een absolute topprestatie! Maar was jouw spel goed genoeg om ook mijn finalestem te krijgen?

D*N, ook jij weer in een finale van een forumspel, maar ga jij m dit keer dan eindelijk ook winnen? Aan je inzet als Stewardess bij RN airlines en in het karaokespel ligt het bijvoorbeeld niet. Het is wel typisch D*N om weer overal lijntjes uit te hebben staan om maar aan informatie te komen, aan de ene kant jammer omdat je daarmee toch op een gegeven moment mensen teleur moet stellen, aan de andere kant getuigt dat van lef. ‘Toevallig miste’ jij de trein ja ja… ;) Je hebt doelbewust de aanval gekozen en dat is jou te prijzen. Zelfs buiten het spel om speelde jij het spel, een Whatsapp complot, naar ik begrijp jouw idee? Jouw manier van spelen is erg gedurfd want voor het zelfde geld had jij hier niet gestaan. Maar beloon ik jouw manier van spelen ook met een finalestem?

Niek, jongen hoe krijg je het toch weer voor elkaar! Opnieuw in de finale van een forumspel, daarvoor niks anders dan respect! Voorafgaand dacht ik dat je, mede door jouw Survivor winst, niet tot de helft zou reiken, maar het tegendeel bleek waar. Je hebt goed ingeschat dat jij een target zou worden, des te knapper was dat jij je dus bewust laat voor het spel hebt ingeschreven om niet te laten doorschemeren dat je al een complot had. Wat ik ook sterk vond was de manier waarop je jezelf uit een benaderde positie hebt gebluft, eigenlijk leek je daar kansloos, maar door slim en innovatief te zijn heb je toch je route richting de finale veiliggesteld. Je hebt niet veel lef getoond maar je sloeg wel toe op het juiste moment. Is dit dan genoeg om mijn finalestem te krijgen?

Vooraf had ik mezelf al voorgenomen te letten op initatief, tactiek durf en het spelen van het spel. Dit hebben jullie alledrie op een eigen goede manier ingevuld. Een schietschijf die geen schietschijf wil zijn en slim zijn favorietenrol weet te verbloemen, een schietschijf die bewust de schietschijf is en dit weet te overleven en de onopvallende speler die ook nog heeft gediend als schietschijf maar zichzelf heeft teruggeknokt.

Dit gezegd hebbende moet ik zeggen dat ik n.a.v de pleidooien, de biechten, inside information, de antwoorden op de vragen en het spelbeeld dat het dus een nek-aan-nekrace is tussen 3 personen, maar dat mijn stem gaat naar degene die in mij ogen het beste mijn criteria heeft ingevuld en dat is…

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Stand:
Lucy 0
D*N 6
Nieky 0
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Nieky op 28-05-2014, 18:59:41
Dus Lucy heeft beter gedebatteerd dan ik terwijl ze de helft van de vragen niet beantwoord heeft en geen slotpleidooi had

En dan had ik er geen zin in volgens JPMOL ::)

Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 28-05-2014, 19:00:53
En tot slot hillo:

Lastig lastig lastig....

Ik blijf twijfelen over mijn stem. En ik twijfel dan tussen twee personen. Eén iemand is na het beantwoorden van de vragen voor mij afgevallen. Als we naar alledrie de finalisten kijken zie ik twee tactieken: een loyale en een minder loyale. D*N is de koning van het niet loyaal spelen. Lucy de koningin van de lievere aanpak. Nieky zweeft er een beetje tussenin en heeft misschien wel beide methodes geprobeerd te hanteren. Maar hij was minder lief dan Lucy en minder gedurfd dan D*N. Nieky krijgt daarom helaas niet mijn stem. ::sorry:: Goed gespeeld, verdiende finalist, iets te voorzichtig.

Dus gaat het tussen Lucy en D*N...

Lucy: knap sociaal spel, een complot met de juiste mensen en hier en daar meeliften is helemaal niet slecht. Je zal misschien een mindere strateeg zijn, of een mindere opdrachtspeler. Dan is het zaak die mensen in je alliantie te betrekken. Je hebt jezelf veilig gesteld op die manier en was na de laatste 10 ofzo vrijwel verzekerd van een finaleplek. Je speelde het spel dat je moest spelen. Het enige dat ik mis in jouw spel is een echt grote move, bijvoorbeeld het wegspelen van D*N op het eind. Waarom Molbelg?...

D*N: jij slechterik. En dan wel willen verdedigen dat je loyaal was. Sorry, dat ben je bij voorbaat niet met zoveel final 2 deals. Ik krijg inderdaad het idee dat je het net iets te leuk vindt om te liegen en te misleiden. Dat je je verliest in je enthousiasme en mensen onnodig gaat voorliegen. Maar ging je echt te ver daarin om nog te kunnen winnen? Ik weet het niet. Je enthousiasme is anderzijds waardoor ik je juist wel winnaarwaardig vind. Je hebt lef getoond, bent overal vol voor gegaan en hebt je niet verscholen achter een ander. Dat kon ook niet in jouw geval.

Oh oh, lastig lastig. Lucy en D*N, jullie deden precies wat de ander niet kon doen. Reputatie is misschien wel essentieel hier. Jullie hebben er beide perfect naar gehandeld volgens mij. Maar wie krijgt dan uiteindelijk mijn stem?

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Stand:
Lucy 0
D*N 7
Nieky 0

De jury was het dus voor het eerst helemaal met elkaar eens!

Stand na dit onderdeel:
1. D*N - 310 punten
2. Lucy - 70 punten
3. Nieky - 0 punten
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: TimvDons op 28-05-2014, 19:02:12
Hoe kan Lucy eigenlijk 70 punten verdiend hebben?
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Nieky op 28-05-2014, 19:03:19
Nou ik hoef verder niet te mopperen, behalve op de motivatie van JPMOL. Dat mag ie nog uitleggen :D

Goed gedaan jury  ::bravo::

Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Hadewychisdemol op 28-05-2014, 19:03:27
Voor elke stem van een medefinalist ook 10 punten ;)
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: D*N op 28-05-2014, 19:04:31
Bedankt jury ::bravo:: ::bravo:: ::bravo::

had ik niet verwacht
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Daisy op 28-05-2014, 19:05:15
Volgens mij is dit 1 van de 3x in het hele spel dat we het volledig eens zijn  ;D
(De andere keer was met folder beoordelen en dat nijlpaard verhaal, voor de rest waren we het bijna nooit eens geloof ik ;D)
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Nieky op 28-05-2014, 19:05:37
Wat hillo zegt klopt ook helemaal
Hij kent me zo goed  ::love::

Ik wilde loyaal en lief zijn. Maar ook niet braaf steeds meestemmen en als meelifter gezien worden. Dus was beetje van beide idd
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Loezel op 28-05-2014, 19:28:04
Puppy

Ik vind het wel een schattig scheldwoord :P

 ::hug::
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: D*N op 28-05-2014, 19:30:25
Oh over die opdracht die Luus heeft gewonnen en dat wij slecht speelden, ik wou inderdaad eerst Lulu kiezen. Maar toen bedacht ik me, dat het mij juist wel goed uitkwam als Lucy zou winnen want ik wou alleen maar dat Ycaris niet won  ::hypocriet::.
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Loezel op 28-05-2014, 19:33:35
Ja, maar ycaris ging ook niet voor lulu  :P
Titel: Re: [Papoea-Nieuw-Guinea] - De jury
Bericht door: Lucy op 28-05-2014, 19:42:30
Jeetje wat zijn jullie lief :)
Goed gesproken jury!