Realitynet - Realitynet.org

Oudere seizoenen => Reality-series => Masterplan 2003 => Topic gestart door: Michel op 4-10-2003, 13:53:24

Titel: Player Michel was here
Bericht door: Michel op 4-10-2003, 13:53:24
Hallo allemaal,

In navolging van Jordy, die eerder een bericht achterliet op dit forum, leek het ook mij wel grappig om wat te schrijven.

De afgelopen week is enorm vreemd geweest voor zowel mij als mijn omgeving. Het gebeurt immers niet elke dag dat je jezelf op tv ziet.
Vooral de manier waarop ik wordt neergezet heeft diepe indruk gemaakt.

Als ik de forums mag geloven, en dat zal ik dan ook maar doen, ben ik met stip de nieuwe "Nationale Klootzak", zonder daarbij mezelf teveel credits te willen geven.

Televisie is een vreemd en machtig medium dat de publieke opinie niet alleen stuurt maar het vermogen heeft mensen te "maken", daar ben ik nu wel achter.

Dit neemt niet weg dat wij met zijn allen ons wel een ongeluk hebben gelachen om al die klote-opmerkingen die ik heb gemaakt. Bij mij staat echter het schaamrood regelmatig dik op de kaken.

Ik hoop dat in de komende uitzendingen mijn "personage" iets menselijker en aardiger wordt neergezet, want zo 1 dimentionaal als ik nu overkom verlang ik als mens echt niet te zijn. Mijn omgeving stelt me hier gelukkig in gerust.

Ik hoop dat jullie genieten van hetgeen Masterplan over mij én natuurlijk ook de andere players gaat tonen in de komende weken en vertrouw erop dat het Nederlandse volk het vermogen heeft om niet louter te oorden op hetgeen getoond wordt na het werk van de regisseur.

Groet,
Michel


Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: lukiam op 4-10-2003, 14:30:27
Hoi Michel,

Welkom op het forum!

Leuk dat je hier ook zelf post. Dat getuigt van moed vind ik, want inderdaad: ook hier kom je er niet al te best vanaf (ook ik heb me tot nu toe niet onbetuigd gelaten in mijn voorlopige ideeën omtrent jou zoals je hebt kunnen lezen).

Je post hier toverde in ieder geval een glimlach bij me tevoorschijn. Ik hoop dat het je lukt dit vaker bij me op te wekken, zowel hier op het forum als ook op tv.
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Michel op 4-10-2003, 14:39:13
Ik ga in ieder geval mijn best doen, al ligt dat natuurlijk in de handen van de regisseur. Ik kan me goed voorstellen dat mensen nogal wat ongezouten kritiek op mij hebben naar aanleiding van vooral de eerste uitzending.

Ik vind het best prettig dat mensen eerlijk zijn over hun mening, ookal betekent het in dit geval dat ik publiekelijk afgeslacht wordt. Ik kan daar best mee leven, zolang de mensen die dicht bij me staan maar echt weten wie ik ben.

Ik moet natuurlijk wel toegeven dat ik het leuker had gevonden als mensen me allemaal een geweldige vent zouden vinden, want dat vindt iedereen leuk om te horen.

Maar.... Wat niet is kan nog komen (slim chance though)
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Ongewensd Persoon op 4-10-2003, 14:48:32
Tja, Michel je zult echt het tegendeel moeten bewijzen, want ik heb ook nogal een uitgesproken mening over je (zoals je hier ergens wel kunt lezen) maar aan de andere kant. Daar moet je toch tegen kunnen als je een echte 'player' bent, tough to the end!
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Gone op 4-10-2003, 14:51:04
Hallo Michel,

Alleen al het feit dat je het aandurft om je verhaal hier neer te zetten geeft bij mij al het gevoel dat het allemaal best meevalt met jou... Ik vond je in wat ik van je gezien heb een vreselijke engerd, maar om nu in termen van 'Nationale Klootzak' te spreken, gaat me wat ver.. (daar hebben we wel Frequins en Ratelbanden voor  ;D)

Je hebt gelijk als je zegt dat je nu erg 'plat' overkomt, met alle zinssnedes die uit het interview gebruikt worden kom je echt over als een omhooggevallen stuk stront (excusez le mot), die geen respect voor anderen kan opbrengen en volkomen zonder scrupules te werk zal gaan om zijn doel te bereiken..

Nogmaals: je valt me nu al heel erg mee! Gelukkig maar... anders had ik echt medelijden met je omgeving. Lekker zo doorgaan dus!!!
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Michel op 4-10-2003, 15:10:10
Dank je wel voor het geüpgrade beeld van mij..

Ik vrees echter dat ik het de komende uitzendingen weer redelijk bont zal maken qua daden en uitspraken, echter allemaal in opdracht van....

Nu het allemaal achter de rug is snap ik dingen wel een stuk beter. Gedurende de opdrachten heb ik een schild van onaantastbaarheid voorgehouden omdat ik het me niet kon permitteren NIET te winnen. Ik heb dagelijks geroepen dat ze me niet kapot konden maken omdat ik alles zou doen om te winnen. Ik heb, zoals al eerder aangegeven dermate hoge schulden dat ik MP als enige uitweg zag om er weer bovenop te komen.

Om op geen enkele wijze kwetsbaar te zijn heb ik me afgezet tegen alles wat me lief is en ik moet eerlijk toegeven dat het emotioneel vrij weinig met me deed. Achteraf echter des te meer...
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Ongewensd Persoon op 4-10-2003, 15:21:23
Hmm, ben nu nog benieuwder of je het gehaald hebt, hebben jullie zwijgplicht of ben je nu vrij om er over te praten (aub geen spoilers graag!)  :-X
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Michel op 4-10-2003, 15:26:22
Ik weet niet wat een spoiler is (ben nogal een internet maagd)

We hebben zwijgplicht hierover.
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Gone op 4-10-2003, 15:53:41
Heb je alleen zwijgplicht over wie de winnaar is of heb je ook zwijgplicht over hoe het verloop van het programma is en of er nog andere players aan bod komen? (Een spoiler zou zijn dat je nu vertelt wat je andere missies waren...  :o met andere woorden: dat je zaken vermeldt die voor ons de spanning van de afleveringen afhaalt)

Wist jij van het bestaan van Jordy als andere player of zijn jullie daarin ook onwetend gehouden?
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Michel op 4-10-2003, 16:08:18
Ik weet alleen of ik gewonnen heb of niet, Jordy heb ik nooit ontmoet. Ik wist tot de eerste uitzending ook niet van zijn bestaan af. Het kan bijvoorbeeld ook zo zijn dat zowel Jordy als ik gewonnen hebben.

Wij mogen behalve over de afloop ook niets vertellen over toekomstige opdrachten, dus geen spoilers van mijn kant......

Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Gone op 4-10-2003, 16:15:54
Kan me niet voorstellen dat je geen moment stilgestaan hebt bij het idee dat je de mogelijkheid had om te stoppen! Zeker niet als je echt 48 uur daar ondervraagd werd... Had je niet 1 keer een zwak moment??
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Michel op 4-10-2003, 16:24:41
Ik heb me nooit gerealiseerd dat het zou stoppen als ik MP zou roepen.
Niet echt briljant van een "slimme jongen" als ik.....

Ik ging er wel van uit dat het niet echt was, maar dacht alleen: wat wordt er van mij verwacht, hoe kom ik hier weg. Ik dacht eerst dat het een uur of 3 zou gaan duren, maar ik kwam bedrogen uit.

Ik had wel zwakke momenten, dat ik niet meer helemaal zeker was dat het nep was, maar ik bleef maar herhalen waarom het niet echt kon zijn. Naarmate de eerste 24 uur verstreek en die gasten intimiderender en handtastelijker werden, hoopte ik alleen maar dat het niet veel langer zou duren.

Uiteindelijk dacht ik dat het de bedoeling was dat ik zou ontsnappen, maar dat wist ik niet zeker omdat ze mijn telefoon ook hadden afgepakt en ik dus geen opdrachten meer ontving. Die twijfel was wel verschrikkelijk.
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Gone op 4-10-2003, 16:30:04
Had je geen zin om die blonde gozer op zijn smoel te slaan toen hij je op een gegeven moment in je gezicht 'sloeg'?
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Cora Bora op 4-10-2003, 16:54:32
ook van mij welkom hier michel!! (later meer)  ;)
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Michel op 4-10-2003, 17:39:43
Ik schrok heel erg. Ik kan me niet herinneren ooit een klap in mijn gezicht heb gekregen. Mijn eerste gedachte was terugslaan, maar dat deed ik gelukkig niet. Mijn ouders zeiden dat ze de angst in mijn ogen zagen.. Ik twijfelde toen echt even. Het raasde toen allemaal door mijn hoofd: hoe ver het uit de hand zou kunnen lopen en hoe ik zou handelen als het echt mis zou gaan, bijvoorbeeld als ze een pistool op mijn hoofd zouden zetten. Dan was ik echt gek geworden.
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Han13 op 4-10-2003, 18:31:18
He Michel! Welkom op ons forum!  :D

Ik heb je net als Jordy effe 'n mooie passende extra titel gegeven. Ziet iedereen tenminste gelijk dat je 'n echte insider bent.  8)
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Michel op 4-10-2003, 18:45:12
Dank je wel (ik voel me een hele peer nu)...
Hahaha..
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Ongewensd Persoon op 4-10-2003, 19:35:53
Het kan bijvoorbeeld ook zo zijn dat zowel Jordy als ik gewonnen hebben.


Dit is dus een spoiler  :-[ of doelde je op level 1?
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Patty op 5-10-2003, 12:12:00
He broertje,

Ik ben blij dat de mensen op dit forum je nu wat beter kunnen leren kennen. Het is niet leuk om aan alle kanten te horen en te lezen dat je een enorme arrogante klootzak bent die iedereen graag hard op zijn bek wil zien gaan. Maar aan de andere kant... wij weten wel beter he. Ik hoop dat ze je in de volgende aflevering al wat menselijker maken.

Kus. :-*
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Michel op 5-10-2003, 12:22:07
Ik doelde op level 1..... No spoilers here

He Pat,

Grappig dat jij ook hierheen komt.

Ik heb geen idee wat ze in de volgende aflevering met me gaan doen, maar het zou niet heel geloofwaardig zijn als ze me nu ineens als de ideale schoonzoon gaan neerzetten lijkt me. Ik zal dus nog wel veel kritiek krijgen links en rechts. Op zich heeft dat ook wel zijn charme en Endemol heeft wat ze willen: een kandidaat die reacties op straat uitlokt....

 :-*kuxxx
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Patty op 5-10-2003, 12:48:44
Ben er ook bang voor dat je nog heel wat over je heen gaat krijgen. Als je maar weet dat wij iig erg trots op je zijn. Je bent een geweldige broer en een fantastische oom. :-*
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: sjulie op 5-10-2003, 13:11:16
Hai, Patty

Wat leuk dat je het zo opneemt voor je broer.
Had ik ook gedaan, hoor!
Jammer voor Michel dat ze hem zo verkeerd hebben neergezet op tv.
Vooral als je er iedere keer op aangesproken wordt.
            :)
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Michel op 5-10-2003, 13:26:47
Hoi Katja,

Het is natuurlijk niet zo dat ze me COMPLEET verkeerd neerzetten.

Zaken worden echter wel behoorlijk uitvergroot. De uitspraken die getoond werden heb ik natuurlijk wel gedaan, alleen de context wordt weggelaten en er is behoorlijk in geknipt.

Ik ben de laatste die zal ontkennen dat ik best een beetje arrogant ben en mensen soms kwets, dat is nou eenmaal wie ik ben. Ik kan daar prima mee leven, net als de mensen in mijn omgeving (hoop ik). Ik kan ook goed tegen de kritiek die dat bij mensen oproept, daar ben ik in de loop der jaren wel aan gewend geraakt.

Het is alleen een beetje vreemd dat mensen die je nog nooit hebt gesproken of gezien een mening over je hebben op basis van 3 of 4 "onhandige" uitspraken die achter elkaar zijn gezet. Daar moet ik wel even aan wennen.

Hoewel ik de mening van vreemden niet verschrikkelijk belangrijk vind, hoop ik wel dat Endemol me, in de loop van het prograamma, de kans geeft om aan Nederland te laten zien dat ik meer ben dan een grote bek waar kwetsende uitspraken uit komen.

Of dat zichtbaar gaat worden in MP.....geen idee
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Patty op 5-10-2003, 13:38:23
Hai Katja,

Ik neem het niet alleen voor Michel op omdat hij mijn broer is maar omdat het echt een goede jongen is. Een jongen die af en toe wat minder mag praten, maar goed. Ik hoop dat in de volgende afleveringen de "echte Michel" ook wordt getoond zodat iedereen ziet dat Michel in werkelijkheid niet helemaal is zoals hij wordt neergezet.    :)
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: sjulie op 5-10-2003, 13:59:25
Ik ben nu in ieder geval nieuwsgierig genoeg om het te blijven volgen.

Groetjes Katja    ;)
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Ongewensd Persoon op 5-10-2003, 14:03:38
Alleen aan de reacties van Michel hier blijkt dat het beeld op tv niet klopt. Twas ook wel een beetje min van ze om Michel op een bepaalde manier neer te zetten. De reden waarom hij 'het verdient' is nooit op tv gezegd en toen vond ik het ook arro, maar nu snap ik het wel en gun ik het hem ook.
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Patty op 5-10-2003, 14:06:29
Hai Katja,

Je moet zeker blijven kijken.

Groetjes. :D
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Michel op 5-10-2003, 14:07:08
Thanx Chriz,

Ik hoop ook dat ik gewonnen heb....hahaha ;D
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Patty op 5-10-2003, 14:09:04
Mich,

Ik hoop ook dat je gewonnen hebt, is er tenminste weer een feessie binnenkort.  :P

Kus  :-*
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Bodejos op 5-10-2003, 14:39:24
Het berichtje over de kijkcijfers heeft mijn aandacht getrokken. Inmiddels ben ik door hetgeen Michel en Patty schrijft ook iets anders tegen het programma aan gaan kijken. Wie weet, ga ik het nog leuk vinden om het te volgen. Ik blijf natuurlijk van mening dat sommige opdrachten akelig ver gaan, maar aan de andere kant: het is aan jezelf om daarin mee te gaan of niet. Doe je het niet, dan lig je eruit.

Ik zou het persoonlijk dus echt heel moeilijk hebben bij onomkeerbare opdrachten. Als je wint, en je krijgt en flinke som geld mee, dan draag je toch je hele leven met je mee dat je je ziel aan de duivel hebt verkocht. Misschien wat overdreven, maar als het om heel persoonlijke zaken gaat, vind ik het daar wel iets van weg hebben. Win je niet, terwijl je die opdracht hebt uitgevoerd, dan zou je weleens met een levensgrote kater kunnen blijven zitten.
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Michel op 5-10-2003, 14:53:41
Dat klopt volkomen Jos.

De Master zal altijd die opdrachten geven waarvan hij verwacht dat het een dilemma oplevert, anders zou het wel erg makkelijk worden om te winnen.

Als je bijvoorbeeld 5 levels haalt en vervolgens faalt, is het mogelijk dat je de littekens levenslang met je meedraagt. Win je wel heb je letterlijk je leven verkocht voor 100.000 euro.

Natuurlijk heb ik, en ik verwacht ook dat de andere players dat hebben gedaan, vooraf de afweging gemaakt wat ik wel en vooral niet zou doen voor 100.000 euro. Daar zit ook een stukje van in het programma.

Mij werd de vraag gesteld of ik had nagedacht over de mogelijke opdrachten die ik zou krijgen. Ik gaf toen aan dat ik verwachtte dat ik mijn baan moest opzeggen, mijn huis verkopen en mijn relatie met Andrea moest verbreken. Toen werd me gevraagd of ik zo ver zou gaan om te winnen. Ik heb toen aangegeven dat ik dat in een oogwenk zou doen, mede om mijn mogelijke zwaktes niet prijs te geven....

Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Bodejos op 5-10-2003, 16:56:01
Ik vind dat dus wel heel moedig hoor, maar het blijkt dat er door de makers heel goed over nagedacht is. Ik ben blij dat ik zelf niet voor die keuzes heb gestaan, maar wie weet, zal dat ooit in andere omstandigheden toch ervan komen.
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Patty op 5-10-2003, 17:19:00
Heeft iemand een idee wat de kijkcijfers waren van de compilatie gisteren?
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Bodejos op 5-10-2003, 19:08:23
Normaalgesproken zouden die op Nos-teletekst 218 moeten staan, maar volgens mij gaat het daar alleen om cijfers van de publieke omroepen, dus daar heb je niet veel aan.

Waar heb je de vorige gevonden?

Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Han13 op 5-10-2003, 19:14:54
Kijkcijfers zijn te vinden op www.kijkcijfers.nl (http://www.kijkcijfers.nl). Die van gisteren staan er echter nog niet op. Ze zullen morgen wel komen.  :)
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: intikker op 6-10-2003, 01:14:43
Hoi...

ff snel voor de originaliteit: Leuk dat je op het forum bent!

Maar ik wilde, om met de deur in huis te vallen, eigenlijk wel een paar vraagjes tellen aan je...

Is het nu niet zo, dat de, ervan uitgaande dat het geen acteurs zijn, mensen die je voor de gek houdt  zoals in afl. 1 zo erg beinvloedt worden door de cameraman, geluidsman etc. etc. dat de "durf" van de opdracht wegvalt...

Ik bedoel maar... Als er bij mij iemand voor de deur staat met een camerploeg erachter (of iig in de buurt), dan weet ik ook wel dat dat de gasmeteropnemer niet is...

Verder, waarom denk je dat juist jij door de selectie bent gekomen?

Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Michel op 6-10-2003, 22:56:31
Hoi,

In sommige gevallen zal het absoluut zo zijn geweest dat mensen anders gereageerd hebben omdat er camera's in de buurt waren. Dat was ook een van de dingen waar ik me aan vast dacht te kunnen houden gedurende de opnames. Als mensen heel normaal reageren, dan horen ze bij de Master, als mensen heel opgelaten en vreemd reageren, dan kan het best eens echt zijn. Ook hierin heeft de schijn de werkelijkheid bedrogen en andersom.

Bijvoorbeeld.
De vrouw in de winkel bij het baantje (dat ik zojuist voor mezelf heb geregeld) reageerde heel  vreemd op de camera. Ik moest haar echt uitleggen waarom ik gefilmd werd. Ik verzon een smoes en vertelde dat ik meedeed aan een onderzoek van de UvA over communicatie en vocabulair.
Die vrouw blijkt achteraf onderdeel van het spel te zijn.

Die russen in de tweede aflevering filmden mij met verborgen camera's die ik zelf niet kon zien. Hierdoor was het heel moeilijk niet te geloven dat het echt was. Het bleek onderdeel van het spel.

Die mensen van de meterstanden, hebben de camera pas gezien toen ik beneden aankwam. Er werd van grote afstand gefilmd en ik had een verborgen camera in mijn borstzak. Die mensen gingen ook door het lint toen ze de camera's zagen, daarom kwam de politie ook. Ik heb de hele tijd gedacht dat dit nep was, het bleek allemaal echt.

Zo zie je maar. Schijn bedriegt de werkelijkheid én andersom.

Ik denk dat ik door de selectieprocedure ben gekomen omdat ik toch wel een beetje een "typetje" ben. Snelle jongen in driedelig zwart met een goede baan, goed salaris, leuk huis, mooie vriendin etc... Daarnaast heb ik danig grote mond dat het wel errug leuk is om mij een keer flink op mijn muil te laten gaan. Ik heb behoorlijk wat meegemaakt in mijn leven, waardoor ik behalve mentaal sterk ook duidelijke zwakke plekken heb, die door de Master tegen me gebruikt kunnen worden..

Daarnaast heeft Hummie me verteld dat ze me wel een lekkere vent vindt..hahaha. Maar of dat van invloed is geweest????

Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Patty op 6-10-2003, 23:07:13
He Mich,

Hummie heeft geen smaak hoor  ;D
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Compuart op 6-10-2003, 23:27:10
De reactie van die vrouw van het reisbureau leek redelijk echt. Maar het sollicitatiegesprek weer veel minder echt. Ook wel vreemd dat ze over een nacht ijs gaan en direct de eerste de beste sollicitant aannemen... :P
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Test op 7-10-2003, 01:45:46
He Mich,

Hummie heeft geen smaak hoor  ;D

Haha dat ben ik met je eens Patty. ;D Wel leuk trouwens om de players (en familie) hier te ontmoeten. Ik kijk tot nu toe trouw elke keer. Ik snap echt niet dat de kijkcijfers zo laag zijn, want voor mij vliegt de uitzending om.
En Michel maak je maar niet zo druk om hoe ze je neerzetten. De kracht van het snijden van beelden is groot. Gelukkig weten een aantal mensen dat wel...  ;)
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Gone op 7-10-2003, 11:34:20
Wel lullig, maar nu ik een aantal dingen van je verduidelijkt heb gekregen, kijk ik opeens wel met heel andere ogen naar de uitzending  ;D..

Vond het gisteren trouwens een goede uitzending, je werd weer vreselijk leuk neergezet (krokodillentranen..). Wat is Peter toch goed!! 8)

Ben het wel eens met Compuart dat de inhoud van het sollicitatie-gesprek een beetje raar was.. Het verliep ook wel een beetje heel vlotjes allemaal. Ben wel nieuwsgierig hoe dit allemaal uitpakt! ;)


Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Michel op 7-10-2003, 12:09:32
Op wat voor manier bedoel je dat je met andere ogen kijkt?
Ik hoop niet dat ik de lol die je hebt verpest...

Het sollicitatiegesprek leek op tv inderdaad erg kort en makkelijk, in werkelijkheid heb ik daar misschien wel 2 uur binnengezeten. Ik moest mezelf echt verkopen aan die vrouw, omdat ze me te jong vond en te weinig ervaring vond hebben. Ik heb moeten lullen als Brugman om die baan te krijgen...Althans dat dacht ik..

Ik vond de uitzending van gisteren de leukste tot nu toe, jammer alleen dat de kijkcijfers wederom teleurstellend waren. 208.000. Dat is een marktaandeel van 3% en daarmee duidelijk te weinig.

Ik heb Paul Römer trouwens gisteren horen zeggen bij B&vD dat de uitzendfrequentie teruggebracht gaat worden naar 1 keer per week.
Ik hoop dat het uiteindelijk toch nog gaat aanslaan, want het zou jammer zijn als het van de buis gehaald wordt, ook vanwege het eventuele prijzengeld. Dat wordt niet uitbetaald als het van de buis gaat.

Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Compuart op 7-10-2003, 12:20:43
Het sollicitatiegesprek leek op tv inderdaad erg kort en makkelijk, in werkelijkheid heb ik daar misschien wel 2 uur binnengezeten. Ik moest mezelf echt verkopen aan die vrouw, omdat ze me te jong vond en te weinig ervaring vond hebben. Ik heb moeten lullen als Brugman om die baan te krijgen...Althans dat dacht ik..
haha, ik hoop voor je dat je in het echt ook elke baan in twee uurtjes krijgt :P
Citaat
Ik vond de uitzending van gisteren de leukste tot nu toe, jammer alleen dat de kijkcijfers wederom teleurstellend waren. 208.000. Dat is een marktaandeel van 3% en daarmee duidelijk te weinig.
Ja, daar red het programma het niet mee :(

Citaat
Ik hoop dat het uiteindelijk toch nog gaat aanslaan, want het zou jammer zijn als het van de buis gehaald wordt, ook vanwege het eventuele prijzengeld. Dat wordt niet uitbetaald als het van de buis gaat.
Wat?? Dan voel je je wel aardig opgelicht lijkt me. Alle zeven levels voor niets gehaald  :o
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Gone op 7-10-2003, 12:21:17
Nee, nee, maak je geen zorgen, ik heb nu alleen meer begrip voor hoe het allemaal in elkaar steekt en de mogelijkheid om je dingen uit de uitzending te kunnen vragen en dat zorgt voor een stukje minder ergernis aan jouw persoon (en trouwens ook aan die van Jordy..).
 ::)
Inderdaad, hoorde het Römer ook zeggen: upspeeden en terug naar 1x per week. Lijkt me overigens niet slecht, maar denk wel dat er meer ruchtbaarheid aan het programma zelf gegeven kan worden. Ik vind de trailers niet echt lokkend. :-X
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Michel op 7-10-2003, 12:31:37
Ik vond het wel realistisch, die twee uur, ik heb kortere sollicitatiegesprekken gehad....

In het eerste filmpje zei Tuinman dat ik zeg dat ik elke baan kan krijgen. Ik zal dat toch een beetje nuanceren. Ik vertelde in het interview dat ik best veel verschillende banen heb gehad in het verleden en dat ik een aantal keer ben "weggekocht". Ik vertelde hen ook dat ik niet wist hoe de teleurstelling van het niet aangenomen worden voelt, omdat ik dat nog nooit heb hoeven meemaken. Bij alle bedrijven waar ik op gesprek ben geweest tot op heden ben ik ook aangenomen.

Het zou inderdaad rot zijn als het eventuele prijzengeld niet wordt uitbetaald. Daarnaast is het ook jammer als "mijn air-time" wordt afgekapt, zeker met de dingen die ik eigenlijk wil gaan doen na MP. Ik ga daar op dit moment nog niet aan denken, het is toch "out of my hands".

Römer gaf inderdaad ook toe dat het mystieke van de leaders een beetje zijn doel is voorbijgeschoten. Ik weet niet of ze hier iets aan gaan veranderen, het klopt immers wel met het programma. Misschien is Nederland hier gewoon niet klaar voor, of zit hier niet op te wachten.
Aan de andere kant vind ik het wel een geweldig format en de uitwerking wordt m.i. steeds beter. Ik zie geen redenen waarom het geen hit zou worden.
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Patty op 7-10-2003, 13:09:57
 ;D
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: mollemans op 7-10-2003, 18:52:48
Waarom het geen hit gaat worden. Nederland is er a niet klaar voor. Nederland is een land dat massaal naar Idols kijkt en nar big brother.

Verder vind ik dat voor dit spel zeker niet de juiste zender is gekozen. Het marktaandeel van yorin is zo ie zo al kleiner dan van rtl 4. Verder bekijk eens de programma's op de tijden dat masterplan komt.(topfilm, voetbal),. Heel simpel zet het tegenover spelletjes als lingo etc en het marktaandeel stijgt
.

Verder is er idd te weinig over losgelaten om naamsbekendhied te krijgen. Ik denk dat het helaas binnekort over en uit is. of er moet snel een wijziging komen en dat is echt niet 1 keer per week uitzenden.

En ja ik vind het een prachtige format, waar veel meer mensen naar zouden moeten kijken
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Michel op 7-10-2003, 22:41:23
Leuk om te horen dat je van het programma geniet..

Ben idd ook benieuwd wat de toekomst gaat brengen, uitgaande van het gegeven dat er een toekomst is natuurlijk....
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Dokter Wouter op 9-10-2003, 00:30:13
Wat betreft die kijkcijfers. Ik ben bang dat de eerste aflevering nogal wat mensen heeft afgeschrikt omdat dit een wat slome aflevering was waarna je met veel vragen bleef zitten (vind ik persoonlijk niet erg, maar voor veel mensen moet een programma niet te moeilijk worden).

Ik moet bekennen dat ik na de eerste aflevering ook niet echt enthousiast was maar ik heb het een tweede kans gegeven en moet zeggen dat het een erg boeiend programma is . Het zou doodzonde zijn als het van de buis wordt gehaald.

En Michel, ik hoop dat je gewonnen hebt. Mijn gevoel zegt van wel.
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Michel op 9-10-2003, 10:24:43
Dank je wel voor het vertrouwen.... ;D
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Patty op 9-10-2003, 22:36:15
He broertje,

Ik vond het vandaag een erg leuke uitzending. Je kwam zowaar menselijk over. Ik ben trots op je.

Kus.  :-*
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Compuart op 9-10-2003, 22:44:04
Ik vond het vandaag een erg leuke uitzending. Je kwam zowaar menselijk over. Ik ben trots op je.
Absoluut, you saved the day :)

Volgens mij toch wel de makkelijkste opdracht tot nu toe, maar toch goed opgelost allemaal
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Michel op 9-10-2003, 23:14:03
Het bleek niet helemaal uit de uitzending vond ik, maar het was best pittig. Ik was helemaal gesloopt aan het einde van die dag. Het duurde dan ook wel van 7 uur 's morgens tot 11 uur 's avonds. Het was natuurlijk niet zwaar op het psychologische vlak, maar wel op het financiële. Ik heb dan wel 100 euro fooi gekregen van de (blijkbaar) gelukkige reizigers. Wat minder was is dat die dag me bijna het 8 voudige heeft gekost.
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Patty op 9-10-2003, 23:17:58
Ach ja, een extra schuld van 800,- kan er ook nog wel bij.  :-\
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Michel op 9-10-2003, 23:23:10
Als je dingen een beetje in perspectief plaatst is die 800,- eigenlijk maar een toename van 1,6% op mijn totale schuld van 50.000,-. Het valt dus best wel mee... ;D
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Patty op 9-10-2003, 23:26:07
Dat bedoel ik, valt best mee. Volgende week komen wij ook op de tv, ik zie er een beetje tegenop.  :(
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Michel op 9-10-2003, 23:27:09
Ach meissie. Ik zal echt degene zijn die de "klappen" te verduren gaat krijgen volgende week..hahaha Arme ik.
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Patty op 9-10-2003, 23:28:28
Ja, maar jij krijgt er achteraf misschien nog iets leuks voor... ::) ik waarschijnlijk alleen commentaar.
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Compuart op 9-10-2003, 23:30:18
Ik ben benieuwd naar je televisiedebuut Patty :)
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Michel op 9-10-2003, 23:31:18
Maak je niet "dik"... ;D

Oh, wat ben ik toch weer gemeen hè.... Sorry :-X

We gaan het allemaal wel weer beleven Pep.
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Patty op 9-10-2003, 23:32:06
Ik eigenlijk niet zo. Ik word al helemaal zenuwachtig als ik eraan denk. Mocht men het programma willen laten stoppen, laat dit dan de laatste aflevering geweest zijn!  :-\
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Patty op 9-10-2003, 23:34:36
Michel foei! Ik hoef nog maar 15 kilootjes hoor  ::) Vervelend ventje.
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Michel op 9-10-2003, 23:34:44
Nou Pep,

Een echt debuut is het niet, of was jij dat niet van die ramkraak vorige week bij "opsporing verzocht"...

Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Patty op 9-10-2003, 23:37:05
Michel, Sander en ik hadden je willen vragen als voogd. Helaas, deze kans heb je zojuist verspeeld.
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Compuart op 9-10-2003, 23:46:29
/me wrijft z'n handen
leuk! een reallife soap hier ter plekke ;D
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Michel op 9-10-2003, 23:47:03
Dat wilde je toch niet doen omdat je mij geen stabiele persoonlijkheid vindt en je mij niet vertrouwt voor wat betreft het bijbrengen van normen en waarden bij Jasmijn, mocht dat nodig zijn.

Ik denk dat ik de afgelopen weken wel heb aangetoond dat ik:

- Ik mensen graag in hokjes plaats, dat is wel zo overzichtelijk
- Ik geld belangrijker vind dan liefde, want dat kun je niet vasthouden
- Ik absoluut geen normen en waarden heb, maar wel veel geldschulden
- Ik heeeeeel intelligent ben, ik zeg het immers zelf

Kortom, de ideale voogd.
Jij schiet denk ik tekort als ouder door dat niet in te zien ;D
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Cora Bora op 10-10-2003, 09:39:12
ik heb me rot gelachen gister met die bejaardenopdracht..  ;D ;D
spareribs.......wie bedenkt zoiets????  :P

wel leuk dat juist jij die opdracht kreeg van de master.....goed afgestemd op de persoon dus.
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Michel op 10-10-2003, 10:07:10
Ik vond het inderdaad echt lachen met die spareribs, al had ik niet het idee dat die oudjes het raar vonden dat ze dit voorgeschoteld kregen. Sommigen wisten alleen niet wat het was..

Ik denk ook dat ze die opdracht voor mij hebben bedacht omdat ik in het dagelijks leven een echte "regelneef" ben. Ik vul mijn dag met dit soort dingen. Ik vond dit ook met afstand het leukste level.
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Gone op 11-10-2003, 00:23:05
Ik vond het met afstand de leukste uitzending ook.  ;D Heb me naar gelachen om Michel met de oudjes en hoe die Harry zich laat meeslepen... wel met enig verweer, maar daarna weer dik knuffelend met dat mens bij het afscheid  :-\

Chapeau, Michel, goed geregeld allemaal, ik had niet gedacht dat je het er zo vanaf zou brengen! Blijkt wel uit, Patty, dat je je dochter met ome Michel best leuk kunt laten bingo-en :D en misschien krijgt zij dan ook wel spare-ribs toe... 
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Michel op 11-10-2003, 14:32:35
Hahaha.. Thanx Sammy ;D
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: GSXR op 16-10-2003, 18:34:57
He Michel,

Weet je eigenlijk ben ik best wel een beetje jarloers op je. Jij bent tenslotte wel een player geweest. Ik was er helemaal klaar voor en zou dus vandaag gaan beginnen met mijn tv debuut. Maar helaas, nadat ik vrijdag nog aan de tafel heb gezeten bij Hummie dacht ik dat het niet meer mis kon gaan en dat inderdaad heel Nederland even moest wennen. Is er een kans dat het echt helemaal van de buis gaat, NEE hoor we gaan zeker gewoon door want wij hebben er alle vertrouwen in, dat was wat ik te horen kreeg. En toen maandag dat K bericht. Slecht nieuws het stopt definitief!!! Ik baal omdat ik zo dicht bij was, jij zal wel balen omdat je al zo ver bent (of moet ik zeggen was) of ben je al klaar? Nou ik vond het in ieder geval super gaaf om naar je te kijken op tv, was errug benieuwd wat ze voor mij in petto gehad hadden, maar dat zullen we helaas nooit weten. Ik hoop dat je een leuke periode hebt gehad en dat het een gave ervaring is geweest dat Masterplan. Zoalang het nog duurt zit ik wel voor de buis dus tot vanavond dan maar!

Petra
Titel: Re:Player Jordy
Bericht door: Compuart op 16-10-2003, 22:15:01
Jammer Michel. Level 6, met de haven in zicht maak je een foutje. Dat je niet zou stranden op je wilskracht was wel duidelijk, maar dit is toch wel balen... :-\

Overigens ben ik nu natuurlijk wel erg benieuwd welke levels je allemaal nog hebt voorgeschoteld gekregen. Dat mag je nu toch wel vertelling mag ik hopen?

Titel: Re:Player Jordy
Bericht door: Michel op 16-10-2003, 22:21:34
Ik ga niet te veel zeggen over het laatste level, maar het is in de verste verte niet gegaan zoals het werd getoond. Ik heb naast het strippen (voor heel veel vrouwen waaronder mijn ex vriendin) ook nog posters in heel Utrecht (ouders, schoonouders, ex, peter, andrea's werk)opgehangen waarop ik sta met mijn ex. En daarna moest ik sollicitatiebrieven sturen met een foto van mezelf in mijn blootje naar 200 grote Nederlandse bedrijven....Allemaal gedaan natuurlijk
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Compuart op 16-10-2003, 22:27:34
Ze hadden sowieso de afloop nog wel wat langer mogen laten zien, maar ik ben in elk geval blij dat we te zien krijgen hoe het afliep. Het had me niets verbaasd als ze doodleuk een aflevering gemaakt hadden zonder dat ze aandacht besteed zouden hebben aan dat het de laatste aflevering was.
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Wassi op 16-10-2003, 22:46:41
Zonde dat je het einde niet gehaald heb Michel.   :'(
Wel grappig om te zien dat tv iemand kan maken!

Klopt het nou dat Jordy helemaal niks krijgt omdat het programma voortijdig is gestopt?

Jij in ieder geval veel sterkte met wat je verder gaat doen!



Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: jordykoningh op 16-10-2003, 22:50:09
hola mich,

hoor alleen maar om me heen dat iedereen het nu nog cooler vind en niet begrijpen waarom waarom...?! is er verkeerd gegokt.

nu dus uiteindelijk diegene die "niks" om geld geeft....
Was jouw ook gegund....

 gr jor
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Michel op 16-10-2003, 22:52:56
He Jor,

Hij is je flink gegund gozer...

Check nog ff je privé box
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Han13 op 16-10-2003, 22:56:34
Wat balen dat je 't net niet gehaald hebt Michel!  :-[

Ik ga niet te veel zeggen over het laatste level, maar het is in de verste verte niet gegaan zoals het werd getoond. Ik heb naast het strippen (voor heel veel vrouwen waaronder mijn ex vriendin) ook nog posters in heel Utrecht (ouders, schoonouders, ex, peter, andrea's werk)opgehangen waarop ik sta met mijn ex. En daarna moest ik sollicitatiebrieven sturen met een foto van mezelf in mijn blootje naar 200 grote Nederlandse bedrijven....Allemaal gedaan natuurlijk

Wat 'n durf heb jij zeg! Ik denk dat er niet veel mensen zijn die dit allemaal gedaan hadden. Daarom vind ik 't extra knap van je!  :)

Ik ben ook blij dat we iig nu weten hoe 't jullie vergaan is. Ik vond 't namelijk toch wel erg vervelend dat we niet wisten hoe ver jullie gekomen zijn. Dat is net zoiets als 'n film vlak voor 't einde afzetten, zodat je nooit weet of de hoofdrolspelers nog bij elkaar komen of wie de moord gepleegd heeft.  :-\

Michel, je kunt iig trots op jezelf zijn dat je zo ver gekomen bent! Denk er vooral maar aan wat voor bijzondere ervaring dit is geweest en hoe uniek 't was dat juist jij 't allemaal mocht meemaken!  :)
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Cora Bora op 17-10-2003, 09:51:37
hardstikke zonde, dat je het net niet gehaald hebt michel, maar je heb alles gegeven, blijkbaar. je kan iig trots zijn op jezelf.
heel jammer dat we niet alles te zien kregen, ik had graag die stripaflevering in z'n geheel willen zien....  ;D ;D :D
bedankt iig voor toch wat uren kijk en internetplezier!
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Tijgertje op 17-10-2003, 10:37:31
Zijn er nog foto's van? ;D
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Ongewensd Persoon op 17-10-2003, 11:52:46
Jammer Michel, dat je het niet gehaald heb. Mán (pronounce mén) wat jij allemaal moeten meemaken en dan op zo'n lullige manier af in level 6, dan kun je nog beter in level 1 afvallen. RESPECT! en voor mij ben je ondanks dat je het niet gehaald hebt, toch wel een beetje de winnaar.
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Michel op 17-10-2003, 12:45:50
Thanx Chriz,

Het was ook heel erg vervelend allemaal hoe het gegaan is.

In level 4 moest ik die video aan mijn vrienden en familie laten zien, daar kon ik de humor wel van inzien en deed dat dus zonder al te veel aarzelen.

In level 5 moest ik in een stripclub al mijn kleren uittrekken voor een publiek van zo'n 500 vrouwen, waaronder mijn ex vriendin.

Daarna moest ik 200 posters ophangen waarop ik in een innige pose sta met mijn ex, met daarop de tekst. Wil jij ook je grote liefde terugvinden, mail naar groteliefde@hotmail.com. Die poster hangen nu in de buurt bij mijn ouders, mijn schoonouders, mijn ex, het werk van Andrea, sportclub mijn vrienden en mijn eigen buurt. Ook wel grappig om te doen vond ik.

In level 6 moest ik sollicitatiebrieven versturen naar de 200 grootste bedrijven. Op de achterkant van mijn cv stond een foto van mezelf in mijn blootje met daarop de tekst: "Michel Scheidt, dag en nacht beschikbaar. Zowel zakelijk als privé". Echt lachen vond ik dat. Het enige vervelende was dat ze Andrea daar ook hadden neergezet. Zij had de opdracht om mij op andere gedachten te brengen. Ik vertelde haar dat ze haar mond moest houden omdat ik het toch ging doen. Toen kreeg ik een sms.

Game over, je had Andrea moeten negeren....

Ik heb het geen moment echt moeilijk gehad en vond het echt flauw dat ik zo af ging. Ik wist per slot van rekening niet dat ik haar had moeten negeren. als ze dat hadden gewild, hadden ze me dat even moeten laten weten....

Maar ja
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Compuart op 17-10-2003, 12:52:42
Da's inderdaad wel erg flauw. Misschien een poging van de redactie om de hand op de knip te houden ofzo.. Op zich is ze dat dan goed gelukt, maar erg vervelend dat je daar het slachtoffer van wordt.
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: lukiam op 17-10-2003, 14:46:03
Het enige vervelende was dat ze Andrea daar ook hadden neergezet. Zij had de opdracht om mij op andere gedachten te brengen. Ik vertelde haar dat ze haar mond moest houden omdat ik het toch ging doen. Toen kreeg ik een sms.

Game over, je had Andrea moeten negeren....

Ik heb het geen moment echt moeilijk gehad en vond het echt flauw dat ik zo af ging. Ik wist per slot van rekening niet dat ik haar had moeten negeren. als ze dat hadden gewild, hadden ze me dat even moeten laten weten....

In de aflevering op tv (afl. 2?) waarin je je relatie met je vriendin moest verbreken bleek duidelijk dat je op geen enkele manier kontakt meer met haar mocht hebben. Er werd geen tijdslimiet aan verbonden.
Natuurlijk is dit wat ze op tv lieten zien, in hoeverre jij ook écht die opdracht gekregen heb weet ik niet. Maar het is natuurlijk een prachtzet van de Master om de kat zó op het spek te binden...

Natuurlijk begrijp ik je frustratie wel. Ik zou denk ik ook vreselijk balen als ik juist door zoiets kleins eruit zou moeten gaan. Maar dat is het spel en het risiko wat je neemt.

Wat ik me nu afvraag: je bent heel erg ver gegaan in je strijd met de Master om juist van de Master te winnen.
- Heeft dit je leven nu ook definitief veranderd?
- Ben je tot andere inzichten gekomen?
- Heb je ergens spijt van? 
- Zijn jij en je vriendin nu weer bij elkaar?
Ik hoop dat je deze vragen nog wilt beantwoorden Michel.

Je weet: ik heb je kritisch gevolgd en ik kon me in een aantal van je uitspraken en daden (zoals getoond op tv) absoluut niet vinden. Tóch was het voor mij leuk om naar je te kijken. Juist omdat je met je levensfilosofie (althans: zoals getoond op tv) zo ontzettend ver van me af staat.
Ik wens je het allerbeste in de rest van je leven en hoop voor je dat er ooit nog eens een tv-carriere voor je weggelegd is.
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Michel op 17-10-2003, 19:51:16
In elke opdracht is het zo geweest dat aan het begin van de opdracht duidelijk werd verteld wat je wel en vooral wat je niet mocht doen, dat is in dit geval niet zo geweest. Zo'n twee weken daarvoor had ik mijn relatie met Andrea verbroken en kreeg ik het verbod om contact met haar op te nemen opgelegd. In mijn optiek heb ik dat ook niet gedaan, aangezien ze haar voor mijn neus neergezet hebben. Omdat ik, ondanks dat ik met haar aan het praten was, gewoon doorging met mijn opdracht, had ik het chique gevonden als ze me een waarschuwing hadden gegeven, zoals wel vaker gebeurde als ik iets deed dat niet in het plan van de Master paste.

Mijn vriendin en ik zijn natuurlijk weer gewoon bij elkaar. Alles was vooraf besproken en er is ook nooit sprake van geweest dat het eventueel uit zou zijn. Andrea heeft zelfs tijdens de opnames bij mijn ouders ingewoond...

Mijn vrienden namen mij die uitspraken niet echt kwalijk, ze kennen me immers. Natuurlijk hadden zij ook door dat zaken nogal verknipt en verdraaid waren. Op het moment zelf vonden ze het niet geweldig, dat moet ik natuurlijk wel toegeven.

Ik kan niet zeggen dat er ook maar iets in mijn leven definitief veranderd is, ik leidt gewoon weer het leven zoals ik dat deed voor MP. Alleen als ik ga stappen dan merk ik dat ik een "bekende kop" heb. Dat vind ik wel gaaf.

Ik ben niet echt tot nieuwe inzichten gekomen, maar heb wel geleerd dat ik heel ver kan gaan als ik mezelf een doel stel. Ik ben vastberadener dan ik vooraf had gedacht en ben aardig in staat om emoties uit te zetten. Dit heeft echter ook een nadeel. Nu alles achter de rug is, heb ik best moeite om alles een plek te geven en ik heb soms buien die ik niet kan verklaren. Ik was bijvoorbeeld gisteren enorm slecht gehumeurd, terwijl ik dat anders nooit ben. Ik denk dat ik het gevoel van nederlaag nog niet helemaal heb verwerkt.

Ik heb nergens spijt van, dat komt waarschijnlijk omdat ik er heilig in geloof dat je alleen spijt moet hebben van dingen die je niet gedaan hebt. Over dingen die je wel gedaan hebt kun je hooguit zeggen "dat doe ik niet nog een keer". Er is in MP niets gebeurd dat ik niet nog een keer zou willen meemaken. Zelfs wetende wat ik nu weet (verliezen in level 6, geen 100.000,-, programma binnen een maand van de buis) zou ik me zonder twijfel weer opgeven. Het was super om mee te maken.

Dank voor de kritische kijk en opmerkingen,

Michel
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: n@ncy op 17-10-2003, 20:40:04
Ha Michel,

Wat een verrassing gisteren zeg! Ik dacht echt dat jij alle 7 levels zou gaan halen. Jij was zo gedreven, had vantevoren een paar goede voorzorgsmaatregelen genomen (door bijv. met Andrea afspraken over jullie relatie te maken) en het leek alsof jij je werkelijk nergens voor schaamde....(Vandaar dat ze jou die stripopdracht hebben laten doen  :P ) Echt hartstikke balen voor je!!!

Uit de berichtjes hier begrijp ik dat je wel contact hebt met Jordy, maar heb je Harry ook wel eens gesproken ofzo? (by the way, je schreef ergens dat je geen geld zou krijgen als het programma voortijdig stopt, maar volgens mij heeft Jordy al zijn gewonnen geld al uitgegeven..hoe zit dat eigenlijk? Maar misschien kan ik hem deze vraag beter voorleggen, ligt bij jou nogal gevoelig lijkt me  :-X )
Ik wens je suc6 met je verdere carriere, misschien zien we je nog eens op tv. (Volgens mij herkende ik je idd van het programma Heartbeat, daar heb je toch wel wat geld gewonnen volgens mij of niet?)
En veel geluk in de liefde  :P
byebye
Titel: Re:Player Michel was here
Bericht door: Michel op 18-10-2003, 15:46:21
Hi N@ncy,

Ik heb inderdaad bij Heartbeat 10.000 gewonnen en een paar maanden daarvoor 4.000 bij deelt ie het of deelt ie het niet.

Het is inderdaad balen dat ik het niet heb gehaald, zeker omdat het niet zo is dat ik een opdracht weigerde uit te voeren. Ik ben gestruikeld over een paar zandkorrels...

Beter uitkijken dus in de toekomst
Titel: Re: Player Michel was here
Bericht door: Cora Bora op 22-11-2003, 19:53:48
michel, van harte met je 26e verjaardag!

hiep hiep hoera