Realitynet - Realitynet.org

Oudere seizoenen => Online spellen => Survivor 2014 => Topic gestart door: D*N op 29-11-2014, 01:01:59

Titel: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: D*N op 29-11-2014, 01:01:59
Gefeliciteerd De Witte, Miek1999 en Catshee. Jullie hebben de halve finale bereikt. Ik ga eerst uitleggen hoe deze eruit zal zien. Ten eerste gaan we even reflecteren op het spel. Dit doen we door de Rites of Passage. Jullie maken een wandeling richting de proef en onderweg komen jullie de toortsen tegen van de afgevallen kandidaten. Bij elke toorts zeggen jullie wat over de kandidaat, jullie ervaringen met diegene en eigenlijk geef je de personen een soort van tribute.

Voorbeeld uit echte survivor:

Rites of Passage
http://www.youtube.com/watch?v=PC9VvGts3kE

Loezel:
Vieffan:
KD:
Kevintuut:
Elise:
Ycaris:
Daisy:
Timvdons:
Pjotr:
Molbelg:
MiekeG:
Jann:
Hillo:
Hadewychisdemol:
Robbieazerty:
Bjorrn:
Molcrazy:

Jullie eerste proef is technisch hierna, maar ik ga die natuurlijk stiekem al starten ;). De finale wordt dit jaar voor het eerst met twee kandidaten gespeeld, een final 2. Er zijn twee proeven. De sociale proef en de fysieke proef. Bij de sociale proef wordt er getest hoe goed je de mensen tijdens het spel hebt leren kennen, bij de fysieke proef krijg je een reeks van 6 onderdelen voor je en is het een bloedstollende race naar het einde. Degene die een proef weet te winnen, staat in de finale. Degene die geen van beide weet te winnen, zal het op één na laatste jurylid worden.


Deadline: Dinsdag 2 december 20.00

Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: D*N op 29-11-2014, 01:20:39
Sociale proef:

(https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQn-BkI263xzyMY14_njNvUv2I8jOkYK6larSdmmtiLLpEE2xqX)

Welkom bij de eerste halve finale proef. Het gaat hier om het inschatten van de afgevallen kandidaten. Hoe goed heb je die leren kennen? We hebben twee delen:

Deel 1: Jullie zien hier steeds een uitspraak die uit een biecht is gehaald. Jullie moeten raden bij wie deze uitspraak hoort. Je kan iedereen maar één keer invullen. Dit zijn de antwoordmogelijkheden: Loezel, Vieffan, KD, Kevintuut, Elise, Ycaris, Daisy, Timvdons, Pjotr, Molbelg, MiekeG, Jann, Hillo, Hadewychisdemol, Robbieazerty, Bjorrn, Molcrazy, Nieky en D*N.

1. Bedenk me nu opeens dat volgens mij Lukie in de Jury zit en bij hem misschien wat bonuspunten kon krijgen als ik de reclame van Takelauto in de poster had kunnen verwerken.

2. Aangezien iedereen met gifjes biecht, kan ik niet achterblijven.

3. We zitten niet voor niks in het Villainkamp natuurlijk!

4. 'As long as it ain't you' zou catshee zeggen.

5. Ik ben van alle marken thuis. Als iets moeizaam gaat kan ik best met een oplossing komen.

6. Ik = diep in de shit. Op het verkeerde paard gewed.

7. omg vrouwencomplot yay, girl power!

8. To be the man, you gotta beat the man.

9. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan - ik wil mijn tentakels over meerdere kandidaten uitstrekken.

10. Dan is het inderdaad beter voor de rest dat ik stop.

11. Wij accepteren het bod

12. Daarna besloten we Ycaris erbij te vragen, maar die was niet ingeschreven en toen toch weer wel. Dus daar was het vrouwencomplot.

13. This is gonna be the biggest blindside evahhh

14. De heroes tel ik al niet meer mee ::trots::

15. Ik hoefde op het einde dus maar iets van 20 mensen te blokken,en ze stonden ruim voor. Mooi,nu konden wij KD wegstemmen.

16. OMG HILLO MOET ER ECHT UIT!

17. Daarom duik ik maar eens met een graafstok in onze zoetwaterbron.

18. Hoee! (dat is een stoere mannen kreet)

19. En wéér is het HIDM! Ik gooi kwaad mijn telefoon op de bank en kijk verder.

Voor elk goede antwoord krijg je 2 punten

Deel 2: Hoe goed hadden jullie elkaars tactiek door? Jullie krijgen hier de tactieken die zijn ingevuld op het inschrijvingsformulier te zien. Dit alleen van de kandidaten die de samensmelting hebben gehaald (en dus zeer waarschijnlijk deze tactiek tot uiting hebben kunnen brengen). Ook hier geldt, iedereen één keer invullen. De antwoordmogelijkheden zijn: MiekeG, Jann, Hillo, Hadewychisdemol, Robbieazerty, Bjorrn en Molcrazy.

20. Heel overdreven paranoia doen en dan zelf niet te vertrouwen zijn. Of zo. In ieder geval gewoon veel plezier hebben, winnen doe ik toch niet.

21. Een main complot vormen met 2 anderen. Elk van ons vormt dan ook nog zijcomplotjes zonder één van die andere 2 erbij zodat niemand weet dat wij 3 samen werken. Hopelijk kunne nwe de zijcomplotjes zo beïnvloeden dat we allemaal op dezelfde stemmen.

22. Nou voornamelijk met mijn buddy HIDM iedereen eruit werken. Gewoon alles aan elkaar vertellen etc. En verder nog meerdere alliances hebben want 1 alliance is te weinig, dat heb ik bij De Wonderen der Wereld wel gezien.

23. Doen wat HIDM zegt dan maar.

24. Alle proeven winnen. En proberen sterke verbonden te vormen met mensen waarvan ik weet dat ze oprecht met mij willen spelen.

25. De opdrachten zo goed mogelijk uitvoeren.

26. you wish.

Voor elk goede antwoord verdien je 1 punt.

Degene die uiteindelijk de meeste punten verdiend, staat in de finale en mag zijn verhaal doen tegenover de jury. De andere twee zullen strijden in de fysieke proef. De proef der proeven.

Deadline: Dinsdag 2 december 20.00


Good luck!

Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: D*N op 29-11-2014, 11:35:16
Antwoorden doorgeven of vragen aan afvallers mag natuurlijk niet!
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: catshee op 29-11-2014, 11:37:29
Rites of Passage via pm of gewoon hier in topic?
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: D*N op 29-11-2014, 11:38:51
Hier in het topic, zodat iedereen het kan zien ;D
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: catshee op 30-11-2014, 22:36:03
Rites of Passage

Loezel: Wie wordt de winnaar van Survivor 2014? In de eerste week werd Loezel het vaakst genoemd... Daarmee werd er meteen voor gezorgd dat niemand meer eerste wilde staan in deze poll ::rofl::

Ze was het allereerste slachtoffer van het vrouwencomplot. Of nee, van de theorie dat er een vrouwencomplot was dat geëlimineerd moest worden :P Ik ben er nog steeds niet helemaal over uit of het er was... Gelukkig werken zulke complotjes bijna nooit. Ook niet in dit geval. Complotten maken op dit soort eenvoudige overeenkomsten tussen mensen moet je geluk bij hebben. Daarom heb ik mijn idee van een Specsavers complot met Miek1999, Elise, KD., MiekeG, Molcrazy en Robbieazerty nooit van de grond gebracht... What could have been :-\\

Vieffan: De kandidaat die het allersnelste was bij de eerste proef van Survivor 2014. Wat moeten mensen gedacht hebben toen jij een van de eerste afvallers was? De Villains hebben stront in hun hoofd... Survivor is soms niet eerlijk. De Villains waren dat zeker niet toen we jou als eerste wegstemde ::sorry:: Ook zij zou lid zijn geweest van een geheim zusterschap. Iets wat ook haar vrijwel meteen de das omdeed.

KD: De eerste oud-winnaar die het spel moest verlaten. De man die met veel angst in het inschrijvingstopic werd verwelkomd. Ik heb nooit een spel met hem mogen spelen helaas. Of helaas, misschien maar goed ook als hij echt zo'n sterke speler is ::zweet::

Jammer genoeg had Robbie hadden de Heroes voor een ander tactisch pad gekozen, waarin hij helaas niet paste. Na zijn vertrek werd mijn theorie van een Feministisch Verbond trouwens vervangen door KD.'s Harem :-X

Kevintuut: Besloot helaas om de handdoek in de ring te gooien. Dat zal onder meer LdHmolletje, Loezel en KD. nog wel eens nachtmerries bezorgen.

Elise: Ik was geen Hero. En ben nooit abonnee geweest van de Opzij (ik ga zo met de opmerkingen over een of ander vrouwenverbond stoppen hoor ::hypocriet:: (kan niks meer bedenken :-X :-[)). Helaas dus iemand met wie ik dit spel niet echt heb mogen spelen.

Ycaris: De tweede winnaar die het veld moest ruimen. Of zoals de strategie waarschijnlijk heette: "Kill the Queens!"

(http://cdn2.business2community.com/wp-content/uploads/2012/05/viva_la_revolucion.jpg)

(https://38.media.tumblr.com/tumblr_m5xcx1DNOr1qfcsyso1_500.gif)

Was ff vergeten dat ik plaatjes tot mijn beschikking had als ik niks kon bedenken om te zeggen ;D

Daisy: De moeder van de Villains? :P Ik denk het wel ::jaja:: Daisy zorgde ervoor dat er bij de proeven toch een beetje organisatie was. Zij nam de groep in mijn ogen op sleeptouw en was een belangrijke factor van het succes van de Villains ::bravo:: Als ze had verteld dat ze hierna met pensioen ging waren de Villains misschien ook wat dankbaarder geweest ::schaam::

Timvdons: Ik noemde Tim in mijn allereerste biecht Timvdoos :-[ Maar ik heb je wel genoemd in mijn allereerste biecht ::trots:: Niet iedereen is die eer toegekomen 8) Ik heb het weer eens te veel over wat ikzelf heb gedaan...

Als buitenstaander leek het er bij het vertrek van Tim op dat hij het eerste slachtoffer was van een kannibaliserend complot dat lange tijd het kamp van de Heroes had gerund. Dat is altijd zuur :-\\

Pjotr: Was een van de onfortuinlijke kandidaten die het spel moest verlaten na de samensmeltingsproef. Stiekem was ik wel blij dat hij het spel moest verlaten want ik was net zoals iedereen bang voor "The Return of Pjobbie". Of ja, return... Jullie waren natuurlijk al samen bij de heroes... Maar voor mij... Nou laat maar. JULLIE BEGRIJPEN TOCH WAT IK BEDOEL!!!

*zegt een hongerige, paranoïde geworden catshee gefrustreerd tegen een schaterende producer die dacht catshee te moeten irriteren met de vraag om duidelijker te zijn >:(

Molbelg: Wat was het toch een boefje ;D Maar ik heb hem natuurlijk kunnen zien uitgroeien tot een ware Gangster ::jaja:: Of ja, de Gangsters zijn helaas nooit het succes geweest wat ze hadden kunnen zijn. Dat kwam natuurlijk ook omdat Molbelg jammer genoeg niet door de samensmeltingsproef kwam omdat deze qua planning nogal rot voor hem viel. Dat moet balen zijn geweest :-\\
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: catshee op 30-11-2014, 22:36:23
We zijn aangekomen bij de Juryleden
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
::fluit:: ::respect:: ::zweet::

MiekeG: Een heldin vertrok als eerste na de samensmelting. Tja, een hero en een vrouw. We zijn niet erg tolerant geweest voor de minderheden in dit spel zeg :-X Helaas besloten geesten uit het verleden rond te spoken tijdens de eilandraad en Mieke lastig te vallen. Waarom? Vonden ze geestig ::rofl::

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Jann: Jann was waarschijnlijk de speler die mij het meest zenuwachtig in het spel maakte. Hij is niet alleen een van de meest onvoorspelbare spelers maar ik was ook bang om wraak voor vorig jaar :-[ Dus ik ben blij dat ik in plaats daarvan een tijdje lid was van dezelfde roedel als Jann.

Hillo: Ik denk dat hillo door bijna iedereen als de sterkste en engste speler werd gezien. Hij was zeker Public Enemy #1 bij de Villains. Dat maakt het extra indrukwekkend dat hij toch zover is gekomen ::jaja:: Verder was hillo een erg belangrijke factor in het spel voor mij. Niet alleen werd hij een van mijn belangrijkste bondgenoten, ook zorgde zijn aanwezigheid ervoor dat de aandacht niet op mij (en de andere kneusjes :P) was gevestigd.

Hadewychisdemol: HIDM vond hidden immunity idols net zo gemakkelijk als dat... Nou, hij was er gewoon heel erg goed in...

*kijkt weer boos naar productie, die hun gegniffel probeert te onderdrukken

Als ik had geweten dat je als luxe-item zelfs een getrainde speurhond gespecialiseerd in hidden immunity idols mocht meenemen dan had ik wat anders meegenomen dan een strandbal :\'( Ik begon bijna te denken dat HIDM misschien een affaire had met een lid van productie. Maar dat zou... Wacht eens even...

(http://img0.joyreactor.com/pics/post/gif-will-smith-movie-men-in-black-377439.gif)

Bij wie was ik? Oh ja, HIDM ;D Als iemand hillo competitie kon geven voor sterkste speler in de proeven dan was het HIDM wel ::jaja:: Hij won zelfs een team proef in zijn eentje, de Cocktail proef ::respect:: Verder hadden we een complot, maar ik heb het idee dat we dat verbond beiden liever kwijt dan rijk waren ::rofl::

Robbieazerty: De Kingslayer... Ten eerste moet ik Robbie bedanken. Zonder hem zou ik hier denk ik niet staan. Hij was degene die me waarschuwde dat er een complot tegen me was gemaakt en die me hielp in het opzetten van een tegenaanval. Hij volgde zijn "Kill the Kings" strategie tot het bittere einde en zorgde er op die manier helaas voor dat hij zelf de laatst overgebleven King werd.

(http://s2.quickmeme.com/img/8e/8ea15c458e3934a8923bdfe14500338774e52f33084860c7cae743ea5b7187ac.jpg)

Robbie had dit spel gewonnen als hij de finale had bereikt. Ik denk niet dat er iemand is geweest waarvan hij verloren zou hebben met de manier waarop hij de laatste 6 had bereikt. En juist daarom werd er besloten om hem eruit te stemmen.

Bjorrn: De outlaws 8) Ik heb zelfs een duo biecht met deze jongen gedaan. Ik dacht dat we bro's waren :P Why Bjorrn? WHY?!

(http://www.cooltivator.ro/uploads/files/367.gif)  :\'(

Ik had me voorgenomen om loyaal te blijven aan één verbond en toen besloot juist dat verbond me te verraden ::rofl:: Uiteindelijk is Bjorrn toch wel heel ver gekomen in dit spel. Hij had zijn laatste ronde zelfs bijna overleefd. Dat had ik niet verwacht en het maakt me extra blij dat hij er toch uit is gestemd want dat was een indrukwekkende move geweest ::jaja::

Molcrazy: De laatste hero, de laatste oude rot en al erkent Nieky hem niet in de winnaarspoll de laatste oud winnaar (ook al is het al heel, heel, heeeeeeeeeeeel lang geleden :P). Ik moet eerlijk zeggen dat ik geschokt was dat jij niet ook deze Rites of Passage al de vorige ronde mocht lopen.

Ik weet eigenlijk niet waarom MC zo onderschat werd/wordt/is in dit spel maar daar ligt eigenlijk wel meteen zijn kracht ;) Mijn excuses dat ik ook hier nog een laatste mes moest gebruiken maar gelukkig was ik niet de enige met kwaadaardige bedoelingen ::hypocriet:: ;)

(http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20110722023629/glee/images/8/82/Woody-naughty.gif)

Oké, wanneer mogen we iets in de fik gaan steken? ::hyper::
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: D*N op 30-11-2014, 23:08:16
Oké, wanneer mogen we iets in de fik gaan steken? ::hyper::
Wanneer de andere twee ook hun rites of passage hebben gedaan ;).
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Lukie4 op 30-11-2014, 23:10:02
en wie gaat er dan in de brand ?
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Hadewychisdemol op 30-11-2014, 23:16:50
De pinguins
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Lukie4 op 30-11-2014, 23:18:28
hebben ze het eindelijk warm ::ok::
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: D*N op 30-11-2014, 23:22:55
en wie gaat er dan in de brand ?
De hut die ze nooit gebouwd hebben en de toortsen van de afvallers :P.
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Lukie4 op 30-11-2014, 23:56:13
vind ik hidm zijn idee beter :D
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: TimvDons op 1-12-2014, 06:46:00
De pinguins
vind ik hidm zijn idee beter :D

 ::rofl:: ::rofl::
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Molcrazy op 1-12-2014, 17:28:42
Molcrazy: De laatste hero, de laatste oude rot en al erkent Nieky hem niet in de winnaarspoll de laatste oud winnaar (ook al is het al heel, heel, heeeeeeeeeeeel lang geleden :P). Ik moet eerlijk zeggen dat ik geschokt was dat jij niet ook deze Rites of Passage al de vorige ronde mocht lopen.

Met vorige ronde bedoel je de eilandraad dat Bjorrn vertrok?

(mag ik vragen stellen D*N en Nieky?)
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Hadewychisdemol op 1-12-2014, 17:34:55
 ::)
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Molcrazy op 1-12-2014, 17:42:20
::)

Sorry jongen, vorige ronde is niet zo duidelijk voor mij, ik zie het per aflevering ::tandpastasmiley::
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Pjotr1992 op 1-12-2014, 17:49:57
 ;D Ik moest zelfs even zoeken welke van mij was.  :P
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: D*N op 1-12-2014, 18:45:09
Met vorige ronde bedoel je de eilandraad dat Bjorrn vertrok?

(mag ik vragen stellen D*N en Nieky?)
Nee, het is niet de bedoeling om hier een discussie of Q&A van te maken ;).
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Lukie4 op 1-12-2014, 18:45:44
wat is die streng hè
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Bjorrn op 1-12-2014, 18:47:11
Echt stom  ::jaja::
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Lukie4 op 1-12-2014, 18:48:42
Neeeee, echt goed ::ok::
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Bjorrn op 1-12-2014, 18:49:11
Met zn stomme ideeën zoals hidden immunity idols  ::niet-ok::
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Lukie4 op 1-12-2014, 18:51:16
slechte dag gehad op school Bjorrn?
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Bjorrn op 1-12-2014, 18:56:24
Neu ik zeur gewoon graag  :)
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Molcrazy op 1-12-2014, 20:03:10
Nee, het is niet de bedoeling om hier een discussie of Q&A van te maken ;).

Geen probleem, dan hou ik hem wel voor de finale eilandraad ::jaja::

als catshee daar geraakt ::tandpastasmiley::
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: D*N op 1-12-2014, 20:38:18
Nog zo'n 23,5 uur en ik heb nog niets binnen van de finalisten. Ook moeten Miek en De witte de rites of passage nog doen.
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: catshee op 1-12-2014, 20:56:46
Nog zo'n 23,5 uur en ik heb nog niets binnen van de finalisten. Ook moeten Miek en De witte de rites of passage nog doen.

Ik heb hem net ingevuld, maar ben nu aan het twijfelen of ik voor mijn intuïtieve antwoorden moet gaan of er de hele avond over moet gaan stressen :P
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Hadewychisdemol op 1-12-2014, 21:00:35
Hele avond stressen ::ok::
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: catshee op 1-12-2014, 21:01:37
Hele avond stressen ::ok::
Ik wist dat ik op jouw steun en goede advies kon rekenen ;D
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Miek1999 op 1-12-2014, 21:34:12
Nog zo'n 23,5 uur en ik heb nog niets binnen van de finalisten. Ook moeten Miek en De witte de rites of passage nog doen.

Ik ben wel ongeveer klaar, het komt waarschijnlijk morgenochtend, of anders morgenmiddag  :)
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Miek1999 op 2-12-2014, 08:11:48
Loezel: Begon vol enthousiasme aan dit spel, maar werd helaas als eerste weggestemd bij de Heroes. Heeft hopelijk toch genoten van de korte tijd in dit spel.

Vieffan: Het eerste slachtoffer van de villains. Had een erg goede puzzeltijd, en ja, villains staan erom bekend sterke spelers weg te stemmen. Gaat de volgende keer vast verder komen  :)

KD: Zeer fanatieke hero. Heeft geprobeerd om zijn kampgenoten te overtuigen eerst de zwakkere spelers te elimineren, maar het mocht helaas niet baten.

Kevintuut: Wilde, na 2x laatste te zijn geworden, een nieuwe kans in dit spel. Gaf helaas al snel op, maar gaat zich hopelijk in de toekomst nog bewijzen in een forumspel.

Elise: Had geen fantastische puzzeltijd in de eerste aflevering. Heeft in de afleveringen daarna wel bewezen zich in te zetten voor haar team.

Ycaris: Dacht tijdens de derde eilandraad weggestemd te worden, maar dit bleek niet het geval. Een aflevering later viel alsnog het doek. Was een leuke kandidaat die het team sterk probeerde te houden.

Daisy Was een leuke kandidaat en een waardevolle toevoeging aan het villains team. Gaat nu helaas nooit meer meedoen aan een complottenspel.

Timvdons: Een goede puzzelaar die zich de rest van het spel redelijk op de achtergrond hield. Werd als laatste voor de samensmelting weggestemd.

Pjotr: Was goed bezig in het team van de Heroes. Puzzelen is niet zijn sterkste kant, vandaar dat hij afviel in de samensmeltingsproef.

Molbelg:  Had tijdens de samensmeltingsweek weinig tijd, wat waarschijnlijk de reden was dat hij afviel. Was een goede toevoeging in de teamfase.

MiekeG:Werd als eerste weggestemd na de samensmelting, waardoor ik met 8 mannen overbleef  ::hypocriet:: Was in het heroes team niet de actiefste, maar heeft zich volgens mij wel ingezet.

Jann:Een stille kandidaat die onverwachts weggestemd werd (tenminste, ik vond het onverwachts  :P). Leuk contact mee gehad in het spel.

Hillo: Won bijna alles wat er te winnen  viel. Heeft in totaal 36 (?) weken in Survivor gezeten, wat een erg knappe prestatie is  ::ok:: Werd uiteindelijk toch nog geblindside.

Hadewychisdemol: Deze wandelende muziekencyclopedie was niet erg blij dat hij eruit lag, maar kan zeker trots zijn op alles wat hij heeft bereikt. Had een grote bijdrage aan de winst in de teamfase én heeft 2x de hidden immunity idol gehad. Was een leuke kandidaat om mee samen te werken.

Robbieazerty: Een erg sterke speler, die na de samensmelting pas écht goed liet zien dat hij een proeventijger is. Heeft het net als vorig jaar ver geschopt.

Bjorrn: Was natuurlijk een maatje van mij, zoals iedereen al weet. Was geen echte proeventijger, maar speelde tactisch erg goed en mag trots zijn op zijn vijfde plaats.

Molcrazy: Was zowel in de teamfase als na de samensmelting goed bezig. Blonk nooit écht uit, maar heeft toch een keer immuniteit gewonnen. Een leuke en fanatieke kandidaat.


Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: de_witte op 2-12-2014, 17:10:45
Goed... het avontuur zit er bijna op. laat ik eens een laatste stevige wandeling maken over het eiland.
Hee wat zie ik daar. Een vlag, eens kijken wat er op staat!
Ah zo te zien staat er een naam op en staan er in de verte nog een aantal vlaggen. Laat ik ze maar eens allemaal langsgaan:

Loezel: Kwam naar het eiland met de bedoeling een tijdje te blijven maar werd al voor het spel goed en wel begonnen was weggestemd. Wat zegt u? Er was een complotje onder de vrouwen? Dat heeft dan blijkbaar niet echt goed gewerkt...

Vieffan: Tegelijkertijd met Loezel weggestemd. Ik begin te vermoeden dat het complotje vooral tegen de vrouwen was. Was ze te goed in de eerste proef?

KD: Na het verliezen van de twitteropdracht moest jij eraan geloven. Maar was het jouw schuld dat jullie verloren? of hebben de anderen expres niet al te hard hun best gedaan zodat ze jou naar huis konden sturen?

Kevintuut: Jouw vertrek zullen een aantal eerdere vertrekkers je niet echt in dank afnemen. Maar goed, het echte leven gaat voor dus ik begrijp het wel.... al had je het misschien wel voor het spel kunnen bedenken?

Elise: De mannelijke heroes waren kennelijk bang voor de vrouwen en na alweer een verloren proef moest jij het spel verlaten.

Ycaris: De heroes moesten weer eens naar de eilandraad en kozen ervoor om alweer een vrouw weg te stemmen. Waren de mannen nog steeds bang? Of vonden ze het niet zo fijn dat je ze beschuldigde van het niet actief meespelen van het spel?

Daisy: Na het wegstemmen van Vieffan had ik redelijk wat contact met Daisy. Ze was erg bang de volgende te zijn, en dat klopte. Doordat de proeven steeds werden gewonnen, waar ze zeker een aandeel had, kon ze nog een tijdje blijven. Totdat in de sportweek bijna iedereen ineens nogal opvallend verloor…, Was dat de enige manier om haar weg te krijgen? Vanaf het moment dat Daisy het spel moest verlaten was ik toch wel erg bang de volgende te zijn. Gelukkig voor mij was de samensmelting niet ver meer.

Timvdons: De heroes waren nog maar met 5, precies de 5 die systematisch de andere 5 eruit hadden gewerkt. En ja dan lukte het ook nog eens niet om raadsels op te lossen. Was Tim daarin de zwakste? of had hij binnen het vijftal gewoon de minste vriendjes?

Hehe, dat waren alle vlaggen................ of wacht, in de verte zie ik er nog twee. Laat ik daar eens op mijn gemakje heenwandelen
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: de_witte op 2-12-2014, 17:17:09
Na een lekkere wandeling kom ik bij twee vlaggen die bij elkaar staan. In beide vlaggen lijkt de schaar gezet te zijn en het lijkt of er een puzzelstukje mist. Op de vlaggen staan de namen van Pjotr en Molbelg.

Pjotr: Puzzelen is niet bepaald jouw ding geloof ik, maar verder lag je wel goed in het spel geloof ik. Voor de samensmelting spraken we al regelmatig met elkaar op de chat en ik was van plan om dat na de samensmelting uit te breiden. Dus dit was wel even balen. Hopelijk voor jou is er in de volgende Survivor een samensmeltingsproef waarin niet gepuzzeld moet worden.

Molbelg: Als voorlaatste geëindigd in de samensmeltingsproef en dat was net niet genoeg. Binnen het kamp van de villains leek je me al niet de beste in de proeven en voor mij werd dat hier bevestigd. Verder had ik weinig contact met je, dus heel erg vond ik het niet.


Ok, dat waren weer twee vlaggen.... zouden er van de andere deelnemers ook vlaggen zijn? volgens mij ben ik al het halve eiland rondgelopen. Misschien nog maar even verder lopen. De weg vooruit is ongeveer net zo lang als de weg terug
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: de_witte op 2-12-2014, 17:28:18
Inderdaad, een goede keuze om de weg vooruit te nemen. Ik kwam weer wat vlaggen tegen:

MiekeG: Heb je de samensmelting gehaald, wordt je slachtoffer van twee zwarte tegenstemmen die de eerdere afvallers je hebben gegeven. Dat is knap lullig, maar kennelijk heb je wat mensen boosgemaakt tijdens je spel. Door die twee zwarte stemmen was je voor HidM zijn enige redding tijdens de stemronde.

Jann: Tja, Jann. Het liefst had ik gehad dat jij de samensmelting niet had gehaald. Van jou kon ik namelijk moeilijk hoogte krijgen en ik had het idee dat jouw plan was om mij snel te elimineren. Daarom was ik blij dat het lukte jou weg te spelen.

Hillo: Slachtoffer van een foutje (of een geniale streek?) van Robbie. Samen met HidM en Robbie waarschijnlijk de sterkste speler van het spel. Zeker in de proeven was je voor mij haast onverslaanbaar. 

Hadewychisdemol: Je zocht vaak samenwerking, maar daar had ik niet echt zin in natuurlijk. Zeker niet nadat ik een stem tegen kreeg op de eilandraad die van jou of een van je makkers kwam. Door het vinden van vele idols bleef je nog best lang in het spel, maar voor iedereen was je te gevaarlijk. Dus mocht je gewoon de halve finale niet halen.

Robbieazerty: Ook voor iedereen te gevaarlijk, en daarom unaniem weggestemd. Misschien had je de andere sterkere spelers er wat langer in moeten houden zodat je zelf minder getarget zou worden? Ow, en dat Belgencomplotje waar je tegen mij over begon. Ik heb wel veel met België, maar een Belg ben ik niet.

Bjorrn: Naarmate het spel vorderde kregen we steeds meer contact, zeker toen HidM wegviel en je nieuwe bondgenoten zocht. Daardoor lukte het je bijna om de final 4 te halen, maar om een of andere reden geloofde je niet dat ik de idol had en moest niet MC maar jij vertrekken.

Molcrazy: De laatste vlag. Dankzij een twist van de spelleiding hangt hier een vlag meer dan ik verwacht had. Je stemde samen met Bjorn op mij en stak dus eigenlijk een mes in mijn rug. Gelukkig had ik de idol nog en in de ronde erna de immuniteitsketting waardoor ik kon blijven. Ik hoor trouwens dat het de eerste keer is dat je bent weggestemd. Wederom ver gekomen dus. chapeau!


In de verte zie ik ons kamp alweer liggen. Het rondje over het eiland is voltooid, er staan geen vlaggen meer onderweg ::rofl::
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: D*N op 2-12-2014, 18:26:08
Psssst, de vlaggen waren toortsen en je loopt naar de proef toe, geen rondje die weer uitkomt in het kamp ;D
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Miek1999 op 2-12-2014, 18:40:14
Psssst, de vlaggen waren toortsen en je loopt naar de proef toe, geen rondje die weer uitkomt in het kamp ;D

Ik dacht ook al...heb ik iets gemist?  :P
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Lukie4 op 2-12-2014, 18:44:23
vrije interpretatie, die jongen lijdt al 3 maanden honger. Dan ziet hij het verschil toch niet tussen een vlag en een toorts ?

@robbie een belgencomplot really ?
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Nieky op 2-12-2014, 20:01:50
Ik heb 2 uitslagen
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Nieky op 2-12-2014, 20:08:55
De antwoorden

1. Bedenk me nu opeens dat volgens mij Lukie in de Jury zit en bij hem misschien wat bonuspunten kon krijgen als ik de reclame van Takelauto in de poster had kunnen verwerken. Timvdons
2. Aangezien iedereen met gifjes biecht, kan ik niet achterblijven. Daisy
3. We zitten niet voor niks in het Villainkamp natuurlijk! Vieffan
4. 'As long as it ain't you' zou catshee zeggen. Molcrazy
5. Ik ben van alle marken thuis. Als iets moeizaam gaat kan ik best met een oplossing komen. Elise
6. Ik = diep in de shit. Op het verkeerde paard gewed. KD
7. omg vrouwencomplot yay, girl power! D*N
8. To be the man, you gotta beat the man. Hidm
9. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan - ik wil mijn tentakels over meerdere kandidaten uitstrekken. Jann
10. Dan is het inderdaad beter voor de rest dat ik stop. Kevintuut
11. Wij accepteren het bod  MiekeG
12. Daarna besloten we Ycaris erbij te vragen, maar die was niet ingeschreven en toen toch weer wel. Dus daar was het vrouwencomplot.  Loezel
13. This is gonna be the biggest blindside evahhh Bjorrn
14. De heroes tel ik al niet meer mee Trots Molbelg
15. Ik hoefde op het einde dus maar iets van 20 mensen te blokken,en ze stonden ruim voor. Mooi,nu konden wij KD wegstemmen. Pjotr
16. OMG HILLO MOET ER ECHT UIT!  Nieky
17. Daarom duik ik maar eens met een graafstok in onze zoetwaterbron. Ycaris
18. Hoee! (dat is een stoere mannen kreet) Hillo
19. En wéér is het HIDM! Ik gooi kwaad mijn telefoon op de bank en kijk verder. Robbie

20. Heel overdreven paranoia doen en dan zelf niet te vertrouwen zijn. Of zo. In ieder geval gewoon veel plezier hebben, winnen doe ik toch niet. Hidm
21. Een main complot vormen met 2 anderen. Elk van ons vormt dan ook nog zijcomplotjes zonder één van die andere 2 erbij zodat niemand weet dat wij 3 samen werken. Hopelijk kunne nwe de zijcomplotjes zo beïnvloeden dat we allemaal op dezelfde stemmen. Robbie
22. Nou voornamelijk met mijn buddy HIDM iedereen eruit werken. Gewoon alles aan elkaar vertellen etc. En verder nog meerdere alliances hebben want 1 alliance is te weinig, dat heb ik bij De Wonderen der Wereld wel gezien. Bjorrn
23. Doen wat HIDM zegt dan maar. Jann
24. Alle proeven winnen. En proberen sterke verbonden te vormen met mensen waarvan ik weet dat ze oprecht met mij willen spelen. Hillo
25. De opdrachten zo goed mogelijk uitvoeren. MiekeG
26. you wish. Molcrazy
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Molcrazy op 2-12-2014, 20:09:05
Ik heb 2 uitslagen

Woohoow! ::bravo::
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Nieky op 2-12-2014, 20:11:04
In deel 2 van de proef :

De Witte 3 punten
Miek : 3 punten
Catshee : 5 punten  ::ok::

Maar... In deel 1 kon je 2 punten per antwoord krijgen omdat die iets lastiger waren...

Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Miek1999 op 2-12-2014, 20:13:48
oei, dit wordt m niet vrees ik  ;D
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Nieky op 2-12-2014, 20:15:20
In deel 1

De_Witte :
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Miek :
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Catshee :
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Gefeliciteerd eerste finalist van Survivor 2014  ::bravo:: ::bravo:: ::bravo:: ::bravo::
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Daisy op 2-12-2014, 20:16:08
Gefeliciteerd

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Miek1999 op 2-12-2014, 20:16:32
NEE OMG DIT MEEN JE NIET  ::oink:: ::oink:: ::oink:: ::oink:: ::oink::
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Molcrazy op 2-12-2014, 20:20:33
Wauw ::oink:: gefeliciteerd Miek! ::ok::
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: hillo op 2-12-2014, 20:20:38
Wow gefeliciteerd!
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Hadewychisdemol op 2-12-2014, 20:21:57
Gefeliciteerd miek!
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Miek1999 op 2-12-2014, 20:22:15
Sorry catshee en de witte  ::oink::  :P dit had ik echt niet zien aankomen, en jullie ook niet denk ik  ;D

Heel veel succes in de proef  ::bravo::
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: catshee op 2-12-2014, 20:34:33
Gefeliciteerd Miek ::ok::
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Pjotr1992 op 2-12-2014, 20:41:44
Gefeliciteerd Miek!  ::joehoe:: ::bravo::
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: D*N op 2-12-2014, 21:14:55
Voor het eerst een individuele proef winnen en dan gelijk de juiste ::bravo::
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Duncton op 2-12-2014, 21:21:24
Goeie timing, feli Miek. ::ok::
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Swifty op 2-12-2014, 21:31:15
Goed gedaan Miek, gefeliciteerd! ::bravo::
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: catshee op 2-12-2014, 22:06:59
Wanneer wordt de fysieke proef online gezet?

En wat zouden de quotes van miek en de witte zijn geweest? ::hypocriet::
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Miek1999 op 2-12-2014, 22:36:07
Dankjulliewel allemaal  ::bravo::
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: de_witte op 2-12-2014, 23:30:49
Gefeliciteerd miek... dit was zoals verwacht niet mijn ding ::ohno::
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: D*N op 3-12-2014, 00:28:08
Wanneer wordt de fysieke proef online gezet?

Het leukste is om het te doen zoals in seizoen 1, dus een race tegen elkaar tegelijkertijd.

De andere optie is op aanvraag, maar uiteraard wel met deadline.

Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: de_witte op 3-12-2014, 00:36:08
Tegelijk is wel leuk, maar misschien moeilijk in te plannen? Hoewel.... vorige week lukte woensdagavond ook voor iedereen (behalve de spelleiding...)
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Lucy op 3-12-2014, 02:10:18
::oink::

Gefeliciteerd Miek!!
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: D*N op 3-12-2014, 02:24:18
Oké woensdagavond lukt dus voor de witte? Ook voor Catshee?

De proef is zoals elk jaar een zware ;D. Ik heb stage tussen 19.30-20.30 (plus reizen daarna) maar ik kan hem daarvoor wel opstarten. Zo vroeg als jullie kunnen :).
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: catshee op 3-12-2014, 06:36:02
Oké woensdagavond lukt dus voor de witte? Ook voor Catshee?

De proef is zoals elk jaar een zware ;D. Ik heb stage tussen 19.30-20.30 (plus reizen daarna) maar ik kan hem daarvoor wel opstarten. Zo vroeg als jullie kunnen :).

Hmmm, ik ben om 6 klaar met werk en moet dan reizen, om 7 waarschijnlijk pas thuis. Dan nog eten. Dus vanavond wordt lastig voor mij. Morgen heb ik hetzelfde rooster. Vrijdag wel de hele dag vrij...
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: de_witte op 3-12-2014, 10:39:22
Vrijdag ben ik de hele dag weg... in het weekend trouwens ook waarschijnlijk
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: hulpdakdekker op 3-12-2014, 12:05:45
Ik vond het wel discutabel dat jullie een leven wensen te hebben naast het forumspel ::vergroot::

 ;D
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: D*N op 3-12-2014, 12:59:51
Okeej ik zie het alweer, we gaan met pm aanvraag doen :P.
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: de_witte op 3-12-2014, 15:48:03
Ik vond het wel discutabel dat jullie een leven wensen te hebben naast het forumspel ::vergroot::

 ;D

Ja, dat is het ook wel een beetje natuurlijk  ::hypocriet::
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Miek1999 op 3-12-2014, 16:14:08
Ik vond het wel discutabel dat jullie een leven wensen te hebben naast het forumspel ::vergroot::

 ;D

 ::rofl::
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Robbieazerty op 3-12-2014, 19:25:41
Gefeliciteerd miek!  ::ok::
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Robbieazerty op 3-12-2014, 19:29:02
@robbie een belgencomplot really ?
Ja.  ::trots::
Volgens mij heeft iemand me gezegd dat ie een Belg is en in het 'ik ga dit jaar iedereen aanspreken en we zien wel' kader heb ik een belgencomplot voorgesteld. Maar de_witte heeft het ook nooit ontkend!

Hij is gewoon zo intelligent, ik dacht dat kan geen Nederlander zijn!
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Lukie4 op 3-12-2014, 19:29:41
::rofl::
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: de_witte op 3-12-2014, 20:56:00
vrije interpretatie, die jongen lijdt al 3 maanden honger. Dan ziet hij het verschil toch niet tussen een vlag en een toorts ?


Vrije interpretatie inderdaad....
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Molbelg op 3-12-2014, 21:00:10
Ja.  ::trots::
Volgens mij heeft iemand me gezegd dat ie een Belg is en in het 'ik ga dit jaar iedereen aanspreken en we zien wel' kader heb ik een belgencomplot voorgesteld. Maar de_witte heeft het ook nooit ontkend!

Hij is gewoon zo intelligent, ik dacht dat kan geen Nederlander zijn!
Ik dacht het eigenlijk ook ::rofl::
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: hulpdakdekker op 3-12-2014, 21:41:19
Geeft niet hoor.

Wij Nederlanders hadden het wel allang al door ::hug::
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: de_witte op 3-12-2014, 21:45:41
Geeft niet hoor.

Wij Nederlanders hadden het wel allang al door ::hug::

 ::rofl::
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Miek1999 op 3-12-2014, 21:56:18
Geeft niet hoor.

Wij Nederlanders hadden het wel allang al door ::hug::

::rofl::
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: D*N op 3-12-2014, 22:31:03
Welkom Catshee en De Witte bij de fysieke proef, jullie laatste kans om de finale te behalen. Gefeliciteerd Miek1999 met je winst op de sociale proef, jij speelt deze proef niet mee omdat je al bent verzekerd van je plaats in de finale. Catshee en De Witte, vandaag doen we de fysieke proef, de eindproef. Door velen gevreesd door zijn vele lastige onderdelen, die achter elkaar aan komen in een bloedstollende race om de laatste finale plek. Laten we gaan kijken wat we gaan doen:

Fysieke Proef:
(http://i60.tinypic.com/23s96k8.jpg)

Onderdeel 1: Sudoku chaos
Jullie staan op een plateau in de zee, geboeid. Om jullie boeien te kunnen openen moeten jullie een cijfercode openen. Dit doe je door een sudoku op te lossen. Deze keer is het de variant: Sudoku chaos. De sudoku chaos heeft, in tegenstelling tot de gewone sudoku, geen blokken van 3x3 vakjes, maar vlakken met een afwijkende vorm. Daarin komen de cijfers 1 tot en met 9 te staan, net als in alle rijen en kolommen. Wanneer je deze hebt opgelost kom je los en zwem je richting het strand.

Onderdeel 2: Witte geit
Op het strand aangekomen zie je een groot bord met allemaal bekende mensen erop. Je moet zo snel mogelijk de mensen op het bord zien te raden (voor en achternaam), het zijn er 50. Wanneer je iemand echt niet weet en vast zit dan kan je ervoor kiezen om 15 minuten straftijd te nemen voor elk plaatje dat je niet weet. Wanneer je alle bekendheden hebt gevonden, pak je de fototoestel op de tafel en ren je de jungle in.

Onderdeel 3: Cocktail opdracht
Midden in de jungle aangekomen zie je 20 cocktails op een tafel staan. Je moet de cocktails op volgorde zetten van hoeveelheid alcoholpercentage. Links zet je de cocktails met het minst hoge percentage, rechts die met het hoogste percentage. Elke keer als je lockt, krijg je per cocktail: Omhoog, Omlaag of Staat goed. Dit gaat net zolang door tot alle cocktails op Staat goed, staan. Staan ze goed, dan pak je de sleutel waarmee je toegang krijgt tot een trap naar boven.

Onderdeel 4: 2 voor 12
In de boomtoppen van het oerwoud zoef je langs 12 plateau's. Op elke plateau krijg je een muziekvraag plus een nummer. Het nummer is de hoeveelste letter van het antwoord op de vraag jij nodig hebt. Wanneer je alle 12 de letters hebt, moet je hier nog een 12 letterig woord van zien te maken. Wanneer je het goede woord hebt beantwoord gaat het poortje open naar het volgende onderdeel.

Onderdeel 5: Kaart puzzel
Je komt aan bij twee puzzeltafels, je neemt plaats aan één waar je een kaart puzzel oplost. De tijd die je scoort maakt niet uit, want de tijd loopt sowieso gewoon door. Wanneer je de puzzel hebt opgelost komt de laatste opdracht vrij. Pak de enveloppe met de opdracht en klim nogmaals omhoog tot je op het hoogste punt bent.

Onderdeel 6: Dare or Don't
Hier maak je met het fototoestel dat je eerder kreeg een foto van jezelf met een zichtbaar papiertje erbij met je naam erop en "Heroes vs Villains". Beide dingen moeten erop staan! Wanneer je dit hebt gedaan ontvlam je het vuur en ben jij de winnaar van de proef!

Solvers enz zijn niet toegestaan natuurlijk!

Aanvragen via de pm of gewoon in overleg zodat wij ook rekening ermee kunnen houden ;).

Deadline: voor Maandag 8 december 20.00
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: hillo op 3-12-2014, 23:10:24
Ik wil ook :\'(
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Molcrazy op 4-12-2014, 00:10:54
Pittig ::jaja:: succes heren ::ok::
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Miek1999 op 4-12-2014, 07:38:40
Wow, succes  ::bravo::
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Lukie4 op 4-12-2014, 22:23:22
heerlijke proef ::ok::
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: D*N op 5-12-2014, 12:31:15
Hmmm, ik ben om 6 klaar met werk en moet dan reizen, om 7 waarschijnlijk pas thuis. Dan nog eten. Dus vanavond wordt lastig voor mij. Morgen heb ik hetzelfde rooster. Vrijdag wel de hele dag vrij...
Het is vrijdag ;D. Geef even aan hoe laat je hem ongeveer wil, anders zijn niek en ik ook alweer andere dingen doen :P.
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: hulpdakdekker op 5-12-2014, 12:35:52
Het is vrijdag ;D.

(http://www.cherryplucker.com/wp-content/uploads/2013/06/rebecca-black-friday-4.gif)
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: de_witte op 7-12-2014, 22:51:13
heerlijke proef ::ok::

Nou, zoo heerlijk was hij niet hoor.....

Maar ik heb begrepen dat Catshee ook al binnen is, dus Dennis en Niek zullen vast spoedig de opdrachten (en uitslagen) bekend maken!
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Lukie4 op 7-12-2014, 22:51:39
voor het publiek :)
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: D*N op 7-12-2014, 22:58:09
Ze zijn beide binnen dus hier komen de onderdelen voor de kijkers. Oplossing elke keer in spoilers zodat je hem zelf ook kan proberen :).

Onderdeel 1: Sudoku chaos

De sudoku chaos heeft, in tegenstelling tot de gewone sudoku, geen blokken van 3x3 vakjes, maar vlakken met een afwijkende vorm. Daarin komen de cijfers 1 tot en met 9 te staan, net als in alle rijen en kolommen.
(http://i58.tinypic.com/2i8175.png)


Oplossing:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: D*N op 7-12-2014, 23:01:45
Onderdeel 2: Witte Geit

Noem alle bekende mensen op de plaatjes:
1) http://oi60.tinypic.com/xu8g.jpg
2) http://oi62.tinypic.com/1z3rz2x.jpg
3) http://oi59.tinypic.com/2vtryit.jpg
4) http://oi57.tinypic.com/jfzuh5.jpg
5) http://oi62.tinypic.com/33eiik2.jpg
6) http://i61.tinypic.com/21kfghj.jpg
7) http://i57.tinypic.com/2h6hg0l.jpg
8 ) http://oi62.tinypic.com/54u36d.jpg
9) http://i60.tinypic.com/23jg7id.jpg
10) http://i58.tinypic.com/2a0f9yp.jpg
11) http://i61.tinypic.com/n55vkl.jpg
12 ) http://i61.tinypic.com/23m5sog.jpg
13 ) http://i59.tinypic.com/xc5579.jpg
14 ) http://i59.tinypic.com/ny6wr7.jpg
15 ) http://i60.tinypic.com/19xcac.jpg
16) http://i61.tinypic.com/212g5yq.jpg
17) http://i58.tinypic.com/34q45q8.jpg
18) http://i60.tinypic.com/24v89s2.jpg
19) http://i58.tinypic.com/2evgf48.jpg
20) http://i59.tinypic.com/1jm0qs.jpg
21) http://i61.tinypic.com/1yqr1k.jpg
22) http://i58.tinypic.com/2882fsp.jpg
23) http://i57.tinypic.com/j10uty.jpg
24) http://i59.tinypic.com/oszi91.jpg
25) http://i59.tinypic.com/2cz6iv4.jpg
26) http://i59.tinypic.com/2pzed89.jpg
27) http://i59.tinypic.com/352q2y1.jpg
28) http://i61.tinypic.com/2hx4l51.jpg
29) http://i57.tinypic.com/2j47qdt.jpg
30) http://i57.tinypic.com/fuuiq1.jpg
31) http://i60.tinypic.com/j6u51f.jpg
32) http://i61.tinypic.com/213grko.jpg
33) http://i61.tinypic.com/29arxpx.jpg
34) http://i61.tinypic.com/ma7zns.jpg
35) http://i62.tinypic.com/2it4ex2.jpg
36) http://i59.tinypic.com/15fk4n7.jpg
37) http://i61.tinypic.com/63t85y.jpg
38) http://i57.tinypic.com/kd9vr4.jpg
39) http://i62.tinypic.com/wiv9dc.jpg
40) http://i61.tinypic.com/dfah5z.jpg
41) http://i60.tinypic.com/293ixrl.jpg
42) http://i60.tinypic.com/eqxqg0.jpg
43) http://i62.tinypic.com/50r4ok.jpg
44) http://i61.tinypic.com/11hckgk.jpg
45) http://i61.tinypic.com/1zpk4ms.jpg
46) http://i62.tinypic.com/jb7k93.jpg
47) http://i60.tinypic.com/2e6eyac.jpg
48) http://i61.tinypic.com/1zg5ame.jpg
49) http://i57.tinypic.com/14vo5rm.jpg
50) http://i57.tinypic.com/15f6hdd.jpg

Antwoorden:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: D*N op 7-12-2014, 23:02:57
Onderdeel 3: Cocktail opdracht

Zet op volgorde van laagste alcoholpercentage naar hoogste alcoholpercentage. Elke ronde dat je het inlevert krijg je bij elke cocktail de hint: Omhoog, Omlaag of Goede plaats. Dit gebeurt net zolang tot je het goed hebt.
(http://i59.tinypic.com/xf7zmh.png)

Oplossing + Cocktails
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: D*N op 7-12-2014, 23:09:08
Onderdeel 4: Muziek 2 voor 12

1.   Welk bekend kerstliedje is geschreven en gezongen door de Puertoricaan Jose Feliciano (6)
2.   Uit welk land komen de bandleden van Snow Patrol? (10)
3.   Welk liedje stootte in Belgie in 2007 voor het eerst in 6 jaar Bohemian Rapsody van plek 1 in de top 2000? (4)
4.   Welk kledingstuk mag je aanhouden volgens een lied van Joe Cocker? (1)
5.   Hoe heet de tweede CD van de Spice Girls? (1)
6.   Van wie is het liedje 'The Lady in red'? (3)
7.   Wat is de bijnaam van de gitarist van U2? (5)
8.   Van welke band was de zoon van Chiel van Praag de leadzanger? (6)
9.   Welke Amerikaanse acteur is een tweede leven als rockzanger begonnen? ( 8 )
10.   Over welk park zong Frank Boeijen? (14)
11.   Hoe heet de film die losjes is gebaseerd op het leven van The Supremes? (4)
12.   Wat was de achternaam van het duo dat zong over 'de duifjes op de dam'? (9)

Antwoorden vragen + Letters:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Oplossing:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: D*N op 7-12-2014, 23:09:32
Onderdeel 5: Kaart puzzel

Los de puzzel op:

http://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=13038b294346
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: D*N op 7-12-2014, 23:41:58
Uitslag:

Laten we eerst gaan kijken naar de straftijd tijdens witte geit:
Catshee:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
De Witte:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)


Het was spannend, maar hier de tijden:
Catshee:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
De Witte:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Dat betekend dat:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Finale eilandraad zal online gezet worden!
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Hadewychisdemol op 7-12-2014, 23:43:11
Nooooo catshee :\'(


Gefeliciteerd de_witte!
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Nieky op 7-12-2014, 23:43:58
2 debutanten in de finale!
Knap hoor  ::bravo:: ::ok::
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Molcrazy op 7-12-2014, 23:52:21
Proficiat! ::bravo::
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: hillo op 7-12-2014, 23:54:41
Jammer Catshee, maar wat ver gekomen! Derde worden is ook leuk hoor ;D

En gefeliciteerd de_witte! ::bravo::
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: TimvDons op 8-12-2014, 06:41:06
Gefeliciteerd de_witte ::bravo::
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: catshee op 8-12-2014, 06:52:05
Gefeliciteerd de_witte ;)
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Miek1999 op 8-12-2014, 07:41:14
Gefeliciteerd de_witte  ::bravo::

Jammer Catshee  ::hug::
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Swifty op 8-12-2014, 13:47:58
Gefeliciteerd De_witte! ::bravo::

en jammer Catshee, net gestrand voor de finale, wel erg goed gespeeld! ::ok::
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Stormpie op 8-12-2014, 14:57:30
top Witte ::ok:: Je hebt die finaleplaats absoluut verdiend! ::bravo::
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Daisy op 8-12-2014, 19:19:28
Gefeliciteerd de_witte! ::bravo::

En ook heel goed gespeeld catshee! ::bravo::
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: NextGP op 8-12-2014, 21:01:45
Gefeliciteerd!  ::bravo::


En supertof dat er twee debutanten in de finale staan!
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Robbieazerty op 8-12-2014, 21:06:32
Gefeliciteerd de_witte! Belgen aan de top!  ::ok::

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Lukie4 op 8-12-2014, 21:14:09
en hij had een belgische vlag ;)
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Robbieazerty op 8-12-2014, 21:17:36
Ja en dat!

(Dat is te lang geleden voor me denk ik, ik heb geen idee waar je het over hebt, maar Lukie heeft altijd gelijk!  8) )
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Lukie4 op 8-12-2014, 21:22:41

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
De_Witte
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Robbieazerty op 8-12-2014, 21:36:04
Oh ja!  ;D

Zie je wel, hij is gewoon Belg!  ::)
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: Pjotr1992 op 8-12-2014, 22:28:16
Maar jij bent stiekem ook een beetje Nederlander,dus het cirkeltje is weer rond. ;D
Titel: Re: Aflevering 13: Halve Finale
Bericht door: de_witte op 9-12-2014, 02:00:39
Oh ja!  ;D

Zie je wel, hij is gewoon Belg!  ::)

Stiekem wel ja..... als dat zo uitkomt!