Realitynet - Realitynet.org

Oudere seizoenen => Online spellen => CSC 2003 => Topic gestart door: Ongewensd Persoon op 1-11-2003, 11:20:55

Titel: CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 1-11-2003, 11:20:55
Even vooraf: Het is de bedoeling dat hier alleen de afleveringen komen, voor commentaar, kritiek en vragen kun je terecht in de strandtent 'L'Exotique'. (Dus niet hier posten svp)
Titel: Re:CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 1-11-2003, 11:21:32
Aflevering 1

20 kandidaten, 4 teams en 4 eilanden en maar 1 winnaar. Wie bewijst zich als de ultieme Survivor? Wat is de prijs die hiervoor betaald moet worden? Speel je het eerlijk of speel je het gemeen? Voor 20 mensen staat de ultieme uitdaging te wachten. 

Elk team heeft zijn eigen leider, een leider die de beslissingen neemt, maar behalve dat ook immuniteit geniet. Totdat er een leidersbattle ontstaat en 1 van de leiders zal moeten afvallen. Verdeeld over 4 teams van 5 personen strijden ze tegen elkaar, tot het moment dat er nog 8 over zijn en wordt het ieder voor zich en veranderen voormalig teamgenoten in elkaars rivalen op weg naar de titel CSC-Survivor!

(Het avontuur begint......)

Chriz: Welkom bij de enige echte Compuart Survivor Competition, een spel gebaseerd op Expeditie Robinson. Momenteel staan de 4 leiders op het punt om ergens gedropt te worden op een eiland. Laten we gaan kijken hoe het ze vergaat.

(Boven een eiland hangt een helicopter, er springt iemand uit het water in)
Daisy, de leider van het Blauwe team is de eerste die naar beneden komt, ze neemt haar rugtas mee en zwemt naar het vaste land. Daar staat Chriz al te wachten. Chriz: Hoi Daisy, welkom op Las Canaria. Dit is het eiland waar je je voorlopig zal moeten redden. Morgen kun je je teamgenoten verwachten, veel succes hier vandaag.   

(Bij een ander eiland wordt inmiddels iemand anders in het water gedropt, in de tijd dat ze naar het eiland zwemt, vaart Chriz er al heen met zijn speedboot)
Chriz: Welkom Cora Bora, op het prachtige eiland Joki-Isle. Zoals je weet ben je de leider van het Gele Team. Je kunt ze morgen verwachten. Veel succes met het eiland.

(Op weer een ander eiland wordt weer een leider gedropt)
Chriz: Dit is Molicitius! Welkom, Test. Test, je zult het Groene Team gaan begeleiden als leider. Je hebt vandaag de tijd om je voor te bereiden, morgen zal je team arriveren. Veel succes!

(en op het laatste eiland wordt inmiddels de laatste leider gedropt)
Chriz: Han13, leider van het rode team! Welkom op het eiland St.Hano. Je kunt morgen je team verwachten, dus misschien wil je nog enige voorbereidingen treffen voor ze komen. Veel succes hier!

En zo gaan de 4 leiders aan de gang. Daisy begint rustig. Ze besluit om eerst eens rustig te gaan genieten van het heerlijke strand waarop ze geplaatst is. Cora Bora neemt niet eens de tijd om te gaan kijken. Met een enorm kapmes trekt ze de jungle in. Test heeft hetzelfde idee, maar hij gaat niet op verkenning, maar gaat hout zoeken om een vuurtje te maken. Volgens Test een van de belangrijkste zaken in CSC. Han13 heeft het zo warm dat ze besluit om maar eens een flinke duik te gaan nemen. 

De volgende dag: De eerste nacht is voorbij en de 4 eilandbewoners hebben het elk op hun eigen manier beleefd. Daisy heeft al een soort hut voor haarzelf en haar kampgenoten gemaakt, waaronder ze lekker lag te slapen. Test heeft ook zijn eigen hut af, tenminste dat dacht hij, maar de hut is weer in elkaar gestort die nacht. Han13 en Cora Bora hebben allebei nog geen hut en hebben op het strand geslapen. Tot overmaat van ramp is het vuur van Cora ook nog uitgegaan en zij heeft nog maar kort tijd om het weer aan te krijgen. Test en Han13 hebben allebei al wel vuur gekregen. Terwijl Cora Bora bezig gaat met het opnieuw aansteken van het vuur gaan de 3 andere leiders op zoek naar voedsel. Vooral Han13 heeft moeite met het vinden van voedsel. Daisy weet het meeste voedsel binnen te krijgen. Cora weet het vuur niet meer op tijd aan te krijgen.
Titel: Re:CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 1-11-2003, 11:22:29
(In de open zee vaart inmiddels een groot vlot met allerlei voedsel en vooraad erop. Ook staan de 16 overige kandidaten op dat vlot, Chriz is er inmiddels heengevaren met zijn speedboot)
Chriz: Welkom kandidaten, we zijn hier precies op het middelpunt tussen de 4 eilanden, elk eiland is hiervandaan 300 meter verwijderd. De 4 leiders moeten straks een proef doen, zodra een leider zijn proef heeft voltooid, noem ik de 4 namen van zijn/haar team. Die 4 teamgenoten mogen dan proberen zoveel mogelijk aan proviand te vervoeren naar het eiland waarop die leider zit, maar dat is nog niet alles, jullie mogen ook de anderen tegenwerken en de kisten met proviand voor hun in het water schoppen, zodat zij er straks naar moeten duiken of het zelfs helemaal verliezen. (Daarna pakt Chriz zijn luidspreker en roept door de luidspreker:) 'Leiders, in de speciaal ervoor gemaakte brievenbus zit jullie opdracht veel succes ermee.'

De 4 leiders rennen elk naar hun brievenbusjes toe. Daisy is de eerste die de brievenbus bereikt. 'Zoek de plek met het blauwe zand en graaft daar naar beneden om de luchttoeter te vinden' Al snel vinden de drie anderen ook een soortgelijk briefje. Daisy is ook de eerste die de plek met zand bereikt. Ook Test weet aardig snel de plek te vinden. Ze beginnen allebei te graven. Inmiddels is Cora de derde die de plaats met zand bereikt heeft, ook zij begint te graven. Han13 heeft veel moeite met het vinden van de plek. Ze is veel later met het vinden van de plek zodat de drie anderen een grote voorsprong heeft, vooral Test gaat hard. Hij is de eerste die weet de luchttoeter op te graven. Er ligt ook een briefje bij '4x toeteren'. Test doet wat hem gevraagd hebben. 

Chriz die met zijn speedboot nog steeds bij het vlot ligt hoort het geluidsignaal. Chriz: 'Goed, dat was 4x. Dat betekent dat het Groene Team naar het eiland in het westen mag vertrekken, naar het eiland Molicitius. Dat zijn Daan, Malcolm, Bodejosm43 en Molice.'  Malcolm springt gelijk het water in. Bodejosm43: 'He, wacht ff, we moeten nog proviand meenemen.' Daan en Molice hebben inmiddels de grootste kist te pakken en springen met kist en al het water in. Malcolm: 'Bodejosm43! Gooi het maar naar me toe!' Bodejosm43 pakt een grote zak vast en slingert hem het water in. Inmiddels klinkt er opnieuw getoeter. (Cora heeft de toeter gevonden) Ditmaal 2x. Chriz: 'Goed, dat was 2x, dat betekent dat het Gele Team mag gaan vertrekken naar het zuidelijke eiland, naar het eiland Joki-Isle. Dat zijn Jokivin, Intikker, Bertha531 en Mollenvanger. Bertha531 bedenkt zich geen moment en jumpt het water in, voordat Malcolm de zak bereikt die Bodejosm43 het water in heeft gegooid is Bertha531 hem te snel af. Bodejosm43 heeft inmiddels een kistje richting Malcolm toegegooid en die neemt hij nu mee. Daarna springt hij zelf met kistje proviand het water in. Ook Jokivin, Intikker en Mollenvanger weten het nodige mee te nemen en duiken het water in. Dan gaat opnieuw een luchttoeter af. Ditmaal 1x. (Het was Daisy die als derde de toeter vond) Chriz: 'Goed, het derde team mag vertrekken en dat is het blauwe team. Jullie mogen naar het Noordelijke eiland, Las Canaria. Dat zijn EIDM, LC, Augustus en Melktandje. De 4 pakken allemaal zoveel mogelijk proviand als ze kunnen meenemen en EIDM, Augustus en Melktandje springen het water in. LC kijkt even en kan het niet laten. De grootste proviandkist die er nog bijstaat, schopt hij het water in. Dan klinkt 3x het geluid van een luchttoeter (Han13 heeft het ook gehaald). Chriz: 'Annuh, Floortje, Maapie en Ville, jullie mogen nu ook gaan. Jullie gaan naar het oostelijke eiland St. Hano.' Omdat er voor de rest toch niemand meer is rapen de 4 dames rustig het laatste proviand bij elkaar en duiken het water in. Ville blijft achter om het kistje op te duiken dat LC het water in heeft geschopt. 

Daan en Molice zijn de eersten die hun eiland bereiken en worden begroet door Test. Test: 'Blij om jullie te zien, teammates' Molice: 'Wij ook, goed gedaan die overwinning. We hebben de grootste kist met proviand meegenomen.' Wat later komen ook Malcolm en Bodejosm43 aangelopen. Bodejosm43: Wat een klojo, die Bertha531. Hij jat gewoon ons proviand voor zijn neus weg.' Malcolm: 'Nou, ja we zijn er.' Bodejosm43: 'Gefeliciteerd met je overwinning, Test!' Test: 'Dank je' 

Bertha531 heeft inmiddels als eerste Joki-Isle bereikt en wordt omhelsd door Cora. Cora: Toch nog tweede, goed van mij he? Bertha531: Heel goed, ik zag dat Bodejosm43 en Malcolm deze zak met rijst wouden meenemen, maar daar heb ik ze mooi van af gehouden, hahaha. Het was de grootste zak met rijst die erbij lag.' Cora: 'Oh, lekker' Inmiddels hebben ook Intikker, Mollenvanger en Jokivin het eiland bereikt en het is een gezellig weerzien. 



Titel: Re:CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 1-11-2003, 11:22:59
Op het blauwe eiland druipen de 4 teamgenoten van Daisy binnen. Daisy: Sorry hoor! Ik kon niet sneller, ik heb ook zulke kleine handjes.' LC: 'Oh, dat maakt toch niks uit. Wij hebben voorlopig genoeg proviand.' Augustus: 'Dus dit is ons eiland? Ah! Ik denk dat ik me hier wel zal gaan thuisvoelen.'

Op het rode eiland druipen inmiddels Annuh, Floortje en Maapie binnen. Han13: Sorry! Sorry! Maapie: Ah, dat maakt niet uit. We hebben nog genoeg proviand kunnen meenemen. Han13: 'Waar is Ville?' Annuh: 'Ville is nog een kistje aan het opduiken dat LC het water in heeft geschopt. 

(En zo gaat de tijd verder op de 4 eilanden....)
Molicitius: De 4 mede-kandidaten van Test hebben besloten om gelijk maar eens de handen uit de mouwen te steken. Test, Molice en Malcolm besluiten een hut klaar te maken om die nacht in te slapen, terwijl Daan en Bodejosm43 op zoek gaan naar eten. Bodejosm43 blijkt er erg goed in te zijn, zonder al te veel problemen klimt hij in de bomen om rode vruchten en kokosnoten naar beneden te halen. In het kamp blijkt Test aan Molice een hele goeie te hebben. Hij is supertechnisch en in no-time zet hij de hut op. Malcolm daarentegen houdt het na een tijdje voor gezien en besluit te gaan zwemmen.

Op Joki-Isle zijn de 4 kampgenoten niet erg te spreken over hun leider. Cora heeft niet kunnen zorgen voor een hut en ze heeft geen vuur. Mollenvanger laat duidelijk merken dat hij er niet blij mee is: 'Gaan jullie nu maar die hut bouwen, ik zorg wel voor het vuur.' Cora besluit gelijk haar leiderrol op zich te nemen en commandeert Bertha, Jokivin en Intikker. Jokivin blijkt een beetje klunzig te zijn. Bertha moet elke keer ingrijpen om haar te helpen. Maar uiteindelijk staat er een hut, wel een gammel hutje, maar goed. Cora gaat kijken bij Mollenvanger, maar die is er nog steeds niet in geslaagd om vuur te maken. Bertha bemoeit zich ermee en weet al snel een vuurtje te maken. Die avond weet Intikker nog wat voedsel in de vorm van kokosnoten te krijgen, maar het avondmaal is maar matig.

Las Canaria: Omdat Daisy al een hut heeft gebouwd hoeft dat al niet meer te gebeuren. Melktandje en Augustus proberen om snel een vuurtje aan te steken. Daisy, LC en EIDM gaan met zijn drieeën het bos in om eten te zoeken. Melktandje en Augustus hebben weinig moeite met het maken van een vuurtje en gaan daarna mee het bos in om eten te zoeken. Daisy, LC en EIDM hebben dan nog weinig gevonden. Uiteindelijk komen ze met een magere buit terug in het kamp. 's Avonds tijdens het eten barst er een kleine discussie los. Daisy: 'Jongens, ik wil dat we rustig aan doen met het eten. We moeten nog erg lang en nu hebben we nog genoeg krachten, dus ik stel voor niet teveel te eten.' LC: 'Nou ja, ik ben het met je eens, maar dit is wel belachelijk weinig.' EIDM: 'Ja, moet je kijken. 3 partjes meloen en een handje rijst. Zijn we de hele middag op zoek geweest naar voedsel, komen we thuis met 2 kokosnoten, doen we er niks mee.' Daisy: 'Sorry, jongens. Het is voor jullie eigen bestwil.'

St.Hano: Op St.Hano is nu al een ernstig gebrek aan voedsel. Daarom heeft Han13 besloten om gelijk een uitgebreide expeditie in te stellen. Han13 en Floortje vertrekken westwaarts om voedsel te zoeken. Annuh, Maapie en Ville trekken de andere kant op. Annuh neemt daarbij al snel de leiding. Na een paar uur zoeken levert het niks op. Tot ergenis van Maapie. Ze vindt dat Annuh niet goed is in de leiding nemen, want ze vindt maar niks. Ville staat opeens oog in oog met een slang, met een stok weet ze het beest aan te pakken, maar dat is alles wat ze meenemen naar het kamp. Han13 en Floortje zijn ook teruggekomen. Ze hebben niks gevonden. Daarbij heeft Han zich dood geergert aan Floortje. Ze zocht helemaal niet naar voedsel, maar zat om de minuut: 'Wat is het hier mooi' 'Oh, kijk daar een aapje!' 'Is het nog ver?'
Titel: Re:CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 1-11-2003, 11:23:33
Dan staat er een proef te wachten voor de 4 kampen. De 4 teams worden met een boot naar 'Battle Eiland' vervoerd. Chriz: Welkom kandidaten, vandaag staat jullie een eliminatieproef te wachten. Het team dat verliest zal dus naar de eilandraad moeten. Het team dat wint krijgt een extra stem voor de eilandraad. Wat moeten jullie doen? Het spel bestaat uit 4 onderdelen. Zwemmen, fietsen, hardlopen en boomklimmen. 1 van de 5 teamleden blijft aan de kant. De leiders beslissen wie dat wordt. Leiders?' Daisy: 'Ik wil dat EIDM aan de kant blijft' Han13: 'Floortje' Cora Bora: 'Bertha531' Test: 'Ik blijf zelf aan de kant.'

En zo begint de race. Daan, LC, Jokivin en Maapie bijten het spits af. Zij moeten 100 meter zwemmen richting het eiland. Het gaat aardig gelijk op. Toch is het Daan die als eerste uit het water komt. Iets erachter komen LC en Maapie bijna gelijktijdig aan, terwijl Jokivin nog wat achter blijft. Daan tikt Bodejosm43 aan die een rondje om het eiland moet rennen. Hij gaat er als een speer vandoor. De vervangers van LC en Maapie: Daisy en Annuh gaan ook aardig gelijk op. Jokivin heeft uiteindelijk ook Mollenvanger aangetikt. Bodejosm43 is de anderen ver voor en tikt Molice aan die moet gaan fietsten door het mulle zand. Toch gaat hij aardig snel. Daisy en Annuh gaan nog steeds gelijk op en weten uiteindelijk ook hun vervangers Melktandje en Han13 aan te tikken. Molice is dan alweer klaar met fietsen en tikt Malcolm aan die de boom in moet klimmen. Uiteindelijk is Mollenvanger ook het eiland rondgelopen en mag Geel gaan fietsen. Intikker is hier de juiste man voor. Hij heeft een flinke achterstand. Melktandje weet van Han13 weg te fietsen en weet Augustus te bereiken. Augustus mag voor Blauw de boom inklimmen.  Malcolm is inmiddels boven. Groen heeft gewonnen. Han13 weet ook eindelijk Ville aan te tikken, maar inmiddels heeft Intikker haar bijna ingehaald. Niet veel later mag ook Cora Bora de boom in gaan klimmen. Augustus heeft inmiddels ook de top bereikt. Blauw is 2de. In het begin gaan Ville en Cora aardig gelijk op, maar Ville vindt een goede manier en klimt al snel weg van Cora. Terwijl Cora nog maar halverwege is, wordt Rood 3de. Vooral Groen en Rood staan te juichen. Geel is teleurgesteld.

Chriz: Blauw, Rood en Groen, gefeliciteerd. Jullie zijn alle 15 door. Geel helaas, Intikker, Mollenvanger, Jokivin en Bertha531. 1 van jullie zal helaas gaan afvallen. Ik zie jullie daar.

Terwijl de 3 andere teams een klein feestje vieren, baalt het Gele Team.
Cora Bora: Ik heb het idee dat ik gefaalt heb. Ik baal er echt van, want nu moet ik 1 van m'n teamgenoten wegstemmen.
Bertha531: Ja, jammer. Ik vond het jammer dat ik niet mee mocht doen met de proef, maar ja de leider beslist.
Jokivin: Shit! Shit! Shit! Waarom zet ze Bertha dan niet in? En dat noemt zich leider! Jammer dat ik niet op haar mag stemmen.
Mollenvanger: Of ik al weet op wie ik ga stemmen? Jazeker!
Intikker: Ik vrees echt voor mijn positie. Hier lopen best wel een paar smiechten rond die een complot zouden kunnen gaan vormen.
Test: Wij als 'Team Groen' moeten natuurlijk tactisch stemmen. Spelen we een concurrent weg of een zwak iemand? Na een samensmelting kan alles weer anders zijn immers.

Wie zal er gaan afvallen? Je ziet het in aflevering 2!
Titel: Re:CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 8-11-2003, 11:29:57
Aflevering 2

Het is 2 uur voor de Eilandraad. Op Joki-Isle loopt Mollenvanger een beetje rond te sloffen. Intikker tegen Cora: 'Die eilandraad zit hem wel erg dwars. Ik ga even met hem praten.'  'He, Mollenvanger, alles goed?' Mollenvanger: 'Nou, niet zo erg. Ik mis mijn moeder heel erg. Ik had nooit gedacht dat die heimwee zo zou toeslaan.' Intikker: 'Ah joh, gewoon even doorzetten.' Mollenvanger: 'Ja, dat denk ik ook.'

De eilandraad:
Chriz: Goed, de stemmen zijn geteld. Het is tijd voor de uitslag. Jokivin: 9 stemmen. Bertha531: 12 stemmen. Intikker: 13 stemmen. Intikker of Mollenvanger, een van jullie moet dus vertrekken. Mollenvanger: 20 stemmen. Helaas, Mollenvanger, jij moet naar huis.' Cora omhelst Mollenvanger: 'Jammer jongen.' Mollenvanger: 'Ik had op mezelf gestemd. Ik mis mijn moeder heel erg.' Jokivin: 'Ga dan maar snel naar huis! Moeke heeft visjes gebakken, hehe!' Mollenvanger vertrekt. 

Op Las Canaria heerst er rust. Niemand is er nog uitgestemd. Daisy heeft inmiddels toegegeven en heeft toegestemd dat er iets meer mag gegeten worden dan het eerste voorgesteld rantsoen. LC en Augustus zijn die ochtend op zoek gegaan in de zee om vissen te vangen, maar behalve een miezerig visje vangen ze niks. EIDM heeft een idee voor een yell bedacht. EIDM: Okee, allemaal, luister. Hoe klinkt dit: 'Who's the best? WE ARE Who's the best? WE ARE Who are you? WE ARE BLUE' Daisy applaudiseert, maar de drie anderen kijken EIDM verwonderd aan en knipperen even met hun ogen. Al snel gaat het leven weer verder op Las Canaria.

St.Hano: Floortje is helemaal uit haar doen. Ze is het er totaal niet mee eens dat Han13 haar buitenspel heeft gezet bij de eerste proef. Floortje: 'Waarom ik? Wat heb ik misdaan?' Han13: 'Ik moest iemand kiezen en ik heb geen voorkeuren, dus het was een willekeurig keuze.' Floortje: 'Ja, ja. Het zal wel. Je moet me gewoon niet. Ik zag het gelijk al toen ik hier kwam, dat wordt helemaal niks met die Han13.'  Han13: 'Nou, ik dacht dat jij heel gezellig was, vergeet niet dat we hier nog een paar daagjes bij elkaar zitten.' De discussie wordt afgebroken door Ville. Ville is helemaal alleen op expeditie geweest en heeft een wilde kip weten te vangen. Maapie en Annuh zijn door het dolle heen. Maapie: 'Alles goed en wel, maar we gaan haar niet opeten toch?' Annuh: 'Nee, tuurlijk niet. Eerst vet mesten en als we echt honger hebben eten we haar op!' 

Op Molicitius is de sfeer opperbest. Er is genoeg voedsel en de vorige proef is gewonnen. Test: 'Ik ben benieuwd wie er nu eigenlijk weg moest.' Bodejosm43: 'Ik ben benieuwd of onze stem nog geholpen heeft.' Molice: 'Ah! This is life! Wat is dit toch een fijn eiland.' Test: 'Precies!' Malcolm: 'Ik denk dat als we het slim spelen, we alle5 wel de samensmelting kunnen halen.' Test: 'Laten we het hopen.' Bodejosm43: 'Ik ga proberen om nog wat vis te vangen.' Molice besluit om te gaan helpen, onder de leiding van Bodejosm43 weet Team Groen opnieuw een ongelovelijke hoeveelheid binnen te krijgen.'

Op Joki-Isle is de sfeer bedrukt. Het vertrek van Mollenvanger heeft verwarring opgeleverd en de cynische sneer die Jokivin op het einde maakte, heeft geen goede indruk bij de anderen achtergelaten. Bertha531: 'Hoe dan ook, we moeten proberen om de volgende eliminatieproef te winnen. Anders gaan we er aan onderdoor.' Cora Bora maakt zich als leider eindelijk populair in het kamp. Ze heeft een kleine haai weten te vangen. Intikker: Jammie, dat wordt smullen vanavond.'
Titel: Re:CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 8-11-2003, 11:30:36
Maar zover is het nog niet. Er staat opnieuw een proef te wachten. De 4 teams worden vervoerd naar 'Battle-eiland'. Chriz: 'Met de volgende proef kunnen jullie een chocoladetaart winnen, dus jullie moeten erg je best doen. Hier staan 4 hoge palen. Het is de bedoeling dat jullie als team ervoor zorgen dat jullie teamcaptain bovenin komt en daar de yell van jullie team uitschreeuwt. Zodra de yell is uitgeschreeuwd hebben jullie gewonnen. Let op, de proef moet met zijn 4-en gedaan worden en jullie moeten zelf een tactiek verzinnen, teamleiders, wie zetten jullie aan de kant?' Test: 'Bodejosm43' Daisy: 'Melktandje' Han13: 'Annuh'

En zo gaan de 4 teams op weg. Augustus van Team Blauw rent het bos in, de anderen blijven beduusd kijken en vragen af wat ie gaat doen. Ze besluiten dan toch maar om met een pootje Daisy omhoog te lichten, maar dat lukt niet zo goed. Team Groen en Team Geel zijn ook flink aan het prutsen. Daan en Malcolm proberen Test naar boven te Jonassen, terwijl Bertha531 een touw over de toren heen gooit, helaas vangt Jokivin het touw niet en moeten ze opnieuw beginnen. Team Rood is nog het slimste van allemaal. Maapie heeft doorgekregen dat de toren bestaat uit zachte klei. Snel raapt ze wat stokjes bij elkaar en stopt ze in de klei. Zo kan Han13 snel naar boven klimmen. Maar ook Cora Bora is nu onderweg. Het plan van Bertha531 blijkt ook te werken en Cora klimt naar boven, toch is Han13 sneller. Van bovenaf klinkt het: ' Ook al hebben we geen brood,geen duizendpoot of kokosnoot,al zijn we half dood, we steunen elke kampgenoot, want wij zijn ROOD!' De 4 kampgenoten staan allemaal te juichen. Chriz: 'Hier is jullie taart.' Floortje is er als de kippen bij en stopt gelijk een groot gedeelte in haar mond, sterker nog bijna de helft van de taart. Annuh, Maapie en Ville staan raar te kijken. Zij wachten netjes op Han13 en bieden haar een groot stuk aan. De 5 teamgenoten smullen samen van de taart.

Niet alle teams zijn even blij na de proef. Op Las Canaria bijvoorbeeld..
LC: 'Wat ging je nu precies toen daar?' Augustus: 'Ik wou een tak zoeken, die konden we dan schuin tegen de toren aanzetten.' Melktandje: 'Waarom ging je dat niet even zeggen tegen de anderen. Die wisten niet wat te doen.' Augustus: 'Ja, klopt. Sorry!' Daisy: 'Kom op, we hebben er niet meer over. We are blue!' 
 
Op het eiland van Team Geel barst er eindelijk een discussie los over Jokivins opmerkinkje richting Mollenvanger. Intikker: 'Waarom maakte je nou zo'n lullige opmerking.' Jokivin: 'Waar heb je het over?' Intikker: 'Ga maar snel naar je moeke toe, ze heeft visjes gebakken.' Jokivin: 'Ah, dat was gewoon om te lachen, kom op Intikker. We gaan toch niet van elke mug een olifant maken.' Intikker: 'Nee, ik vond het alleen niet zo'n leuke opmerking.' Jokvin: 'Oh, nou jammer dan voor jou.'
 
Dan komt Chriz met een verrassing. De persoonlijke items van de kandidaten zijn gearriveerd, elk teamgenoot mocht 1 persoonlijk item meenemen. Op de 4 eilanden komt er een berichtje binnen: 'Beste Teamleider, de persoonlijke items van jou en je teamgenoten zijn gearriveerd. Alleen mogen jullie deze nog niet allemaal gebruiken, kies van 1 iemand een persoonlijk item uit.' 

Titel: Re:CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 8-11-2003, 11:31:18
Test moet kiezen uit de strandbal van Malcolm, een kapmes van Bodejosm43, een luchtbed van Molice, een scheerset van Daan en zijn eigen persoonlijk item een gehaktmolen.
Test: Teamgenoten, ik moest een beslissing nemen. Ik heb gekozen voor het kapmes van Bodejosm43, omdat dat het meest bruikbaar is voor iedereen hier.'
 
Cora Bora moet kiezen uit het langhoudbaar zuivelpakket van Bertha531, de spiegel van Jokivin, de voetbal van Intikker en haar eigen item, een aansteker.
Cora Bora: 'Ik heb gekozen voor mijn aansteker, omdat dat veel handiger is dan die rottige magnesiumssticks.'

Daisy moet kiezen uit het zakmes van LC, de aftershave van Augustus, een foto van de familie van Melktandje, een boek van EIDM of een luchtbed dat ze zelf heeft meegenomen.
Daisy: 'Ik heb gekozen voor het zakmes. Ik zat lang te twijfelen, maar dat was het meest praktische.'

en tenslotte moest Han13 kiezen uit de handtas van Floortje, de walkman met 'Kinderen voor Kinderen-liedjes' van Annuh (met batterijen), de poedel (Tikkie) van Maapie, een kussen van Ville of haar eigen borstel.
Han13: 'Ik heb gekozen voor de poedel van Maapie, omdat we allemaal wel wat gezelligheid kunnen gebruiken hier, de andere dingen waren niet allemaal noodzakelijk.'
Floortje: 'En als we honger hebben, hebben we mooi wat te eten, hehe!'

Na het verdelen van de persoonlijke items, worden de items gebracht. Het wordt een innig weerzien tussen Maapie en haar poedel. Ook de andere teamgenoten van Team Rood zijn blij met hun nieuwe vriendje. 
 
Op Molicitius komt er nog meer nieuws binnen. Chriz komt langs. Chriz: 'Ik heb goed nieuws voor een van de teamgenoten. Malcolm, ik heb net het nieuws doorgekregen dat je vrouw Fatima bevallen is van een zoon, hij heet Baldazar Malvin, maar omdat hij nog geen haar heeft, maar de roepnaam wordt 'Bald Mal', omdat dat wat korter is. De vraag is alleen; wat ga je doen? Je hoeft nu nog niet te beslissen. Je krijgt bedenktijd tot na de volgende proef.'

En zo gaat de eliminatieproef alweer van start.
Chriz: 'Ook na vandaag moet er weer iemand naar huis, degene komt uit het verliezende team. Het winnende team krijgt een extra stem op de eilandraad. Na afloop van de proef heb ik nog een verrassing. De proef is 'Blindemannetje-race'. Jullie moeten een estafette tegen elkaar, maar wel met een blinddoek op. Jullie leider begeleidt jullie door links of rechts te zeggen, wederom moeten de drie teams met 5 leden iemand buitenspel zetten.' Test: 'Daan' Han13: 'Ville' Daisy: 'Augustus'  
Titel: Re:CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 8-11-2003, 11:32:08
En zo begint de race. Bodejosm43, Annuh, Intikker en Melktandje bijten het spits af.  Bodejosm43 schiet als een speer weg en rent zich de pleuris, Annuh doet het ook niet slecht en volgt. Intikker ligt derde en Melktandje ligt vierde, toch gaan ze allevier aardig snel. Bodejosm43 wordt als eerste afgelost door Molice, die er ook als een speer vandoor gaat. Annuh tikt Floortje aan, die haar race begint. Intikker weet Jokivin aan te raken, maar dan gaat het grondig mis met 2 teams, Jokivin vergist zich en neemt de 'andere links'. Cora's sturingen helpen niet meer terwijl Melktandje LC weet aan te raken mag hij ook weg. Maar ook Floortje gaat niet zo snel. Ze is doodsbang met de blinddoek op en gaat langzaam vooruit. Team Groen heeft een dikke voorsprong als Daan als laatste aan de slag gaat. LC is opgeklommen tot de derde plaats en tikt EIDM aan. Vlak erachter dan toch nog Jokivin die Bertha531 laat lopen. Floortje weet ook Maapie aan te raken. Dan komt Daan al binnen. Team Groen juicht, wederom gewonnen!!! Bertha531 blijkt ook een snelle te zijn, maar struikelt vlak voor de streep, waardoor ook EIDM struikelt. Als Bertha opstaat heeft Maapie hem alweer ingehaald. Ze gaan tegelijkertijd over de streep en dus heeft Team Blauw verloren. Zij moeten naar de eilandraad.

Chriz: Team Groen, Geel en Rood, gefeliciteerd! Team Blauw, helaas, jullie staat een eilandraad te wachten. LC, EIDM, Melktandje of Augustus, 1 van jullie 3-en zal moeten vertrekken. Maar ik heb meer nieuws. Na de eilandraad zijn er nog maar 18 kampleden over en dat betekent dat een van de teams wordt opgedeeld. Team Geel en Team Blauw zullen gaan strijden in een duel. Het team dat verliest zal worden opgedeelt onder de andere teams. Cora Bora en Daisy, dat betekent ook dat een van jullie immuniteit zal gaan verliezen en zal moeten aftreden als leider. Veel succes bij de eilandraad!'
Wie gaat er afvallen?

Welk team zal er gaan verdwijnen en waar komen de opgedeelde teamgenoten terecht?

Gaat Malcolm zijn vrouw Fatima opzoeken of blijft hij op het eiland?

Mis aflevering 3 van de CSC niet!!!

Titel: Re:CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 14-11-2003, 12:18:38
Aflevering 3

De eilandraad:
Chriz: 'Welkom, Team Blauw. Deze keer moesten jullie jullie stemmen geven. Ook Team Groen mocht als team stemmen. Het is tijd voor de uitslag. EIDM, gefeliciteerd met 12 stemmen mag je blijven. Melktandje, ook jij mag blijven. Je hebt 15 stemmen. LC of Augustus, een van de twee mannen moet het eiland verlaten. LC.....Jij had 14 stemmen, maar met 19 punten is Augustus degene die het eiland moet verlaten. Augustus: 'Nee! Ik wil nog helemaal niet weg! Wat doen jullie me aan?' LC: 'Het spijt me' EIDM: 'Er moest toch iemand weg.' Augustus: 'Ik zal jullie missen.' Daisy zegt zachtjes: 'Wij jou ook.'

Na de eilandraad vertrekt Chriz naar Molicitius. Chriz: 'Malcolm, heb je een beslissing kunnen nemen?' Malcolm: 'Ja, ik ga naar huis, naar mijn Fatima en mijn pasgeboren zoon!' Chriz: 'Goed, neem dan afscheid van de anderen, het is tijd om te gaan.' Malcolm neemt afscheid van de groep en vertrekt samen met Augustus mee naar het vaste land.

Chriz: 'Het is tijd voor een nieuwe fase in de CSC. Een van de 4 teams zal worden opgedeeld in de andere teams zodat er nog 3 teams overblijven. Door de 2 eilandraden waarbij Mollenvanger en Augustus moesten vertrekken zijn de teams: Geel en Blauw, de twee teams met de minste teamleden (4), terwijl de anderen er nog 5 hebben. Omdat Team Geel en Team Blauw de 2 kleinste teams zijn, zullen zij in een heus Team-Duel beslissen welk team gaat afvallen.'

Duel-Eiland: Chriz: 'Welkom Team Blauw en Team Geel. Zoals jullie al weten gaan jullie tegen elkaar strijden in een duel. Het team dat verliest wordt opgedeelt. Bovenop dit eiland staat een berg en bovenop die berg staat een vlag met het CSC-logo erop. Jullie 2 teams gaan racen tegen elkaar en daarbij is alles geoorloofd. Je mag andere kandidaten naar beneden duwen, dwarszitten of wat dan ook. Let goed op de hindernissen in het parcours. Het gaat erom dat een van de teamleden de vlag weet te pakken.  Staan jullie klaar?.....START! De 8 kandidaten beginnen te rennen als gekken. Intikker weet EIDM pootje te haken. Ze struikelt. Intikker kijkt achterom en probeert door te rennen, maar omdat hij niet vooruit kijkt, ziet hij ook die elleboog van LC niet. Hij klapt erop en valt ook neer. Daisy en Jokivin zijn als eerste bij de berg gekomen. Er hangen 2 touwen en daarop proberen ze naar boven te klimmen. Als Jokivin al wat hoger zit, pakt Melktandje het touw vast en begint er enorm mee te zwiepen. Jokivin kan zo niet snel naar boven klimmen. Ook Cora en LC hebben het touw bereikt. Als Jokivin en ook Melktandje boven zijn, knupt Jokivin het touw van LC los. Met touw en al valt LC naar beneden. Als tegenactie gaat Melktandje op de hand van Cora staan als ze bijna boven is. Hierdoor valt ook Cora weer naar beneden. Beide teams gaan echt over lijken voor de eindoverwinning. Bertha531 heeft een andere route gekozen en is zonder touw naar boven geklommen. Bijna tegelijkertijd komen de 4 overgebleven kandidaten bij een hindernis terecht. Met een touw moeten ze proberen over een afgrond heen te geraken voor ze verder de berg op kunnen komen. Daisy is de eerste die er zonder al te veel problemen overheen zwiept. Dan is het de beurt aan Bertha531, Melktandje heeft nog een grapje bedacht. Vliegensvlug heeft ze veters van Bertha aan elkaar vastgeknoopt, als Bertha een aanloopje wil nemen om het touw te pakken, struikelt hij en valt de afgrond in. Cora Bora is Melktandje nu helemaal zat. Ze pakt Melktandje vast en zwiept haar Bertha achterna. Snel zwiept ze ook naar de overkant van de afgrond. Ze moet snel zijn, wil ze Daisy nog inhalen. Het blijkt tevergeefs. Daisy is al hard naar boven gerold en trots pakt de leider van Team Blauw de vlag. Ze hebben gewonnen!
Titel: Re:CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 14-11-2003, 12:19:16
Chriz: 'Gelukkig zijn jullie er allemaal afgekomen met een paar schrammetjes. Team Blauw, gefelicteerd! en Team Geel, helaas vanaf heden bestaat Team Geel niet meer en gaan we verder met Team Blauw, Team Rood en Team Groen! Team Rood en Team Groen zullen zo ook hierheen komen. Ondertussen gaat de ER-spelleiding loten naar welke teams jullie gaan.'

Chriz: Welkom Team Groen, Team Rood en Team Blauw! Vandaag stel ik aan jullie voor Cora Bora, Intikker, Jokivin en Bertha531, misschien binnenkort wel jullie nieuwe teamgenoten, maar dat is nog niet alles. Door het vertrek van Malcolm VOOR de eerste eilandraad van Team Groen hebben we een vervanger opgeroepen, mag ik aan jullie voorstellen: Robin...! Iedereen: 'Hoi Robin...!' Chriz: 'Goed, dan gaan we nu over tot de nieuwe verdelingen, omdat we vonden dat Team Groen een echt manneneiland moest blijven, wordt Team Groen aangevuld met Intikker en Bertha531. Intikker, Bertha, ga maar vast naar jullie nieuwe team. Dan houden we nog over: Jokivin, Cora Bora en Robin... Door een loting is besloten dat Jokivin vertrekt naar Team Rood en dat Cora Bora en Robin.. terecht komen in Team Blauw!' Succes iedereen met de nieuwe teamindelingen!'

Cora Bora, Jokivin, Bertha531 en Intikker halen hun spullen op van Joki-Isle en nemen dan voorgoed afscheid van het eiland. Team Geel is niet meer, Joki-Isle is niet meer. Het is lastig om van elkaar afscheid te nemen, wetende dat ze nu geen team meer zijn. 

Cora Bora vertrekt samen met Robin..., de nieuwe kandidaat naar Las Canaria, naar Team Blauw. Behalve het afscheid van Team Geel is Cora ook haar leiderspositie kwijt en ook haar immuniteit. Cora Bora en Robin... worden ontvangen door Leider Daisy. Daisy: 'Welkom op Las Canaria!' Robin..: 'Dank je, ik hoop dat ik hier me snel thuis zal voelen.' Cora: ''k ook.'  Er heerst een rare sfeer op Las Canaria. EIDM voelt zich niet goed. Het vertrek van Augustus heeft haar geen goed gedaan. Ze voelt zich schuldig en is uit haar 'mood'. Melktandje en LC laten de 2 nieuwkomers een beetje links liggen, terwijl leider Daisy juist extra begaan is.

Op St.Hano komt Jokivin aan. Han13: 'Haai!' Jokivin: 'Hai!! Dus dit is St.Hano!' Annuh: 'Jep, welkom. Ik ben Annuh, dat daar is Maapie, dat is Floortje en die Jane die daar kokosnoten uit de boom aan het halen is Ville.' Han13: 'En ik ben Han13, leider van het vrouwenteam, Team Rood!' Jokivin: 'Ah, heerlijk! Dat lijkt me geweldig met alleen maar vrouwen. Die jongens haalden soms het bloed onder m'n nagels vandaan.' Han13: 'Hahaha! Nou, dat zal hier wel meevallen.' Jokivin: 'Kan ik iets doen? Eten koken ofzo?'

Op Molicitius worden Bertha531 en Intikker ontvangen met een heuse welkomstmaaltijd. Klaargemaakt door Bodejosm43 en Molice. De maaltijd bestaat uit bananen, kokosnootmelk en gebakken haai. Intikker en Bertha531 eten hun buikje vol. Intikker: 'Ah, dit is nog eens wat anders dan op Joki-Isle.' Test: 'Haha, maar je bent nu ook in een echt kamp. Hier is genoeg voedsel, een goede slaapplaats en een goede sfeer!'
Titel: Re:CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 14-11-2003, 12:22:14
Dan is het weer tijd voor een proef op 'battle-isle'
Chriz: 'Ah, ik zie dat jullie allemaal jullie vlaggen, met jullie logo erop hebben meegenomen! Dat is goed nieuws. Een oud gebruik is dat de vlag die op het hoogste punt staat, de vlag is van de eilandeigenaars. Battle-eiland is vandaag een geheel vlak eiland. Jullie moeten ervoor zorgen om in 10 minuten jullie vlag op het hoogste punt te krijgen. Let erop dat de vlag wel rechtop moet blijven staan.  Het team dat de vlag op het hoogste punt krijgt, krijgt een mooie prijs: 'Een ren met kippen!'

Snel denkwerk is vereist bij deze proef. Hoe zorg je ervoor dat je op een eiland dat helemaal vlak is met alleen maar zand dat je het hoogste punt krijgt. Er is maar 1 oplossing en dat is een zandheuvel maken! Dus zit er niks anders op dan graven. Al snel heeft Team Rood de hoogste heuvel, Team Blauw zit er vlak achter en daarachter is weer Team Groen. Opeens stopt Molice met graven en loopt naar het water toe. De heuvels van Team Rood en Team Blauw worden nauwelijks nog hoger door het zachte, mulle zand. De tijd is bijna voorbij als Molice wat water op de heuvel van Team Groen gooit. Chriz: 'Goed, steek nu jullie vlaggen erin.' De heuvel van Team Rood is verreweg de grootste. De 3 vlaggen worden erin gestoken, maar helaas valt de vlag van Team Rood om. De heuvels van Team Groen en Team Blauw waren even groot, maar het zachte zand van Team Blauws heuvel zorgt ervoor dat de heuvel een beetje instort. Team Groen wint de opdracht! De yell van Team Groen wordt over het eiland geschreeuwt. Op het hoogste punt van het eiland prijkt de vlag van Team Groen met hun logo erop.

Op Molicitius wordt de ren met kippen neergezet. Bertha531: 'Wat gaan we ermee doen, Test?' Test: 'Voorlopig hebben we zat te eten. We gaan ze eerst vetmesten voor we ze gaan opeten.' Bertha531: 'Topidee!' Daan merkt dat Intikker zich niet helemaal lekker voelt. Daan: 'Alles goed?' Intikker: 'Jawel, het is alleen...Cora, Jokvin. Ze waren ook mijn maatjes op het eiland en nu moet ik opeens tegen ze strijden. Zag je dat magere bekje van Jokivin niet? Ze heeft enorme honger en dan baal ik ervan dat ik die proef heb gewonnen.' Bodejosm43 hoort het ook en komt erbij zitten: 'Dat is het spel, ik weet dat het lastig is, een andere keer winnen zij weer.' Intikker: 'Ik weet het, ik mis ze gewoon.'

Op St.Hano is er een klein relletje uitgebroken. Maapies hond Tikkie heeft op het strand zijn behoefte gedaan en Floortje is erin gaan staan. Floortje: 'Ik ben die hond van jou helemaal zat!' Maapie: 'Ja, sorry, maar hij moet toch ook zijn behoefte doen?' Floortje: 'Dat maakt me niet zoveel uit. We hebben nauwelijks eten hier en dan vreet hij ook nog een groot gedeelte op!' Han13: 'Het is mijn schuld, ik heb immers toegezegd dat Tikkie hierheen moest gaan.' Floortje: 'Ja, waarom eigenlijk? Je denkt nooit aan anderen.' Annuh springt in de bres voor Han13: 'Juist wel, we konden hier wel wat gezelschap gebruiken. Jij bent de enige die er een probleem mee heeft.' Ville: 'Dames, dames rustig! We zijn geen stel Nollekes hier! Laten we het gezellig houden, we zitten hier nog wel een tijdje met elkaar.' Han13: 'Precies, ik heb karakollen gevangen, laten we ze gaan eten.'

Titel: Re:CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 14-11-2003, 12:23:03
Op Las Canaria heeft ook Cora Bora er een beetje de pé in. Ze neemt LC in vertrouwen. Cora: 'Als nieuwkomer op zo'n eiland sta je gelijk zwak. Straks moeten wij naar de eilandraad en ben ik gelijk de lul.' LC: 'Nee, natuurlijk niet. Waarom zouden we jou wegstemmen?' Cora: 'Jullie kennen elkaar al, natuurlijk stemmen jullie een nieuwkomer weg.' LC: 'Vast niet, don't worry! We gaan gewoon winnen.'  EIDM zit ook nog steeds niet lekker in haar vel, ze voelt zich verantwoordelijk voor het vertrek van Augustus. Robin..: 'Daar moet je je niet schuldig over voelen. Het is part of the game.' EIDM: 'Maar dan nog, ik zeg niet dat ik hem de meeste stemmen heb gegeven, maar toch...' Robin...: 'Misschien ben je wel niet geschikt voor het spelletje.' Daisy zoekt Melktandje op. Ze heeft gemerkt dat Melktandje niet blij is met de nieuwkomers. Daisy: 'Zeg het eens, wat is er mis?' Melktandje: 'Ik heb het even gehad. De vertrouwde omgeving van het eiland is verstoord. Het is gek dat er opeens 2 nieuwen bij zijn.' Daisy: 'Dat klopt, maar misschien moeten we er wel blij mee zijn. Zij kunnen er misschien wel voor zorgen dat we de volgende eliminatieproef winnen.' Melktandje: 'Misschien wel.' Daisy: 'Probeer wat te socialisen met hen. Ik wil je niet kwijt bij een volgende eilandraad.' 

En zo staat de volgende eliminatieproef te wachten.
Chriz: 'Welkom allemaal, op Battle-Eiland. Ik hoop dat de nieuwkomers een beetje in de smaak zijn gevallen. Hoe dan ook, zij gaan vandaag strijden voor jullie team. Voor Team Rood is dat Jokivin. Daisy en Test, jullie mogen kiezen wie er voor jullie team gaat strijden.' Daisy: 'Cora Bora' Test: 'Intikker' Chriz: 'Goed, we gaan testen hoe goed deze 3 mensen hun teams al kennen. Jullie moeten op papier antwoord geven, op de komende 5 vragen:
1. Wat is de yell van jullie team?
2. Welk persoonlijk item is er gekozen?
3. In de allereerste proef eindigde jouw team op welke plek?
4. Hoe vaak heeft jouw team een proef gewonnen?
5.  Tel de letters van de naam van jouw eiland bij elkaar op en deel het door door het aantal letters dat de naam van jouw leider kent

Chriz: Goed, de uitslag. Vraag 1 is alleen door Intikker verkeerd beantwoord. De yell van team groen is niet: 'Oen, oen, oen, wij zijn team Groen!' Vraag 2 had iedereen goed. Vraag 3 ook. Vraag 4 heeft Cora Bora fout. Team Blauw heeft nog geen een proef gewonnen. De laatste vraag is verkeerd beantwoord door.......Cora Bora van Team Blauw. Het goede antwoord was 2. Las Canaria is 10 letters en Daisy is 5 letters. Cora: 'Echt niet, D-E-S-I.' Chriz: 'Ze heet geen Bouterse van achternaam, het spijt me. Team Blauw moet naar de eilandraad. Team Rood heeft gewonnen en mag daarom een extra stem uitbrengen op de eilandraad!'

De volgende keer zullen we zien wie er van Team Blauw zal gaan afvallen, mis daarom aflevering 4 niet!
Titel: Re: CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 21-11-2003, 17:51:51
Aflevering 4

De eilandraad:
Chriz: 'Welkom Team Blauw, jullie hebben er een paar spannende dagen opzitten. Robin... en Cora Bora kwamen in het team. Daarvoor was jullie team bijna ten einde, maar gelukkig bracht Daisy hoop. Zij wist de vlag in het duel met Geel te pakken en daardoor bleef Team Blauw bestaan. Als klap op de vuurpijl moesten jullie ook nog eens naar de eilandraad. LC, hoe kijk je terug op deze week? LC: 'Vermoeiend, normaal gesproken zal het allemaal wel lukken, maar tja wij hebben maar zo weinig eten en het cyberfood uit de strandtent dat vult natuurlijk ook niet.' Chriz: 'Robin.., je kwam er als nieuw expeditielid bij, vrees je de eilandraad?' Robin..: 'Natuurlijk vrees ik die. Ik bedoel de anderen hebben toch al een groepsgevoel ontwikkelt en daar komen Cora en ik dan opeens bij.' Chriz: 'EIDM, je had er nogal moeite mee dat Augustus vorige keer moest vertrekken. Hoe kwam dat?' EIDM: 'Het is gewoon lastig om iemand te zien gaan en dat je dan weet dat je er zelf ook verantwoordelijk voor bent. Ik weet niet, het is lastig uit te leggen.' Chriz: 'En tenslotte Cora. Cora, jij moest afscheid nemen van Team Geel en dat deed pijn. ' Cora: 'Ja, natuurlijk. Je gaat toch al snel de jongens missen en dan ben je met zo'n proef bezig en dan zijn ze opeens je concurrenten en is dat gevoel van  'wij samen' helemaal weg.' Chriz: 'Ik begrijp het, maar misschien zie je nog weer terug naar een samensmelting, tenminste als je die haalt. Laten we overgaan tot het tellen van de stemmen. Jullie weten dat ook Team Rood als team een stem heeft mogen uitbrengen en dat telt dus ook mee. Ik begin vandaag bij EIDM. EIDM, jij hebt 23 stemmen.' EIDM: '23 stemmen, wow! wat veel'  Chriz: 'Robin.., jij had 10 stemmen en mag dus blijven. LC, jij had 17 stemmen en mag ook blijven. Cora, jij hebt deze week gevaarlijk spel gespeeld, waarom heb je niet gestemd?' Cora: 'Ik durfde het niet aan en legde me alvast neer bij een eventueel vertrek.' Chriz: 'Ondanks heb je maar 22 stemmen, 1 minder dan EIDM. Gefeliciteerd, je bent er nog bij.' Cora: 'Yes, yes, yes!' Chriz: 'En tenslotte Melktandje. Melktandje, jij hebt 23 stememen......dat is evenveel als EIDM. De beslissing ligt nu bij teamleider Daisy. Daisy?' Daisy: 'Ik...ik vind het moeilijk om me uit te spreken, maar ik denk dat EIDM niet sterk genoeg is voor dit spel.' Chriz: 'Goed EIDM, je mag afscheid nemen van de groep.' EIDM omhelst Robin.., kust LC, omhelst Cora en omhelst Melktandje heel lang. Samen liggen ze in elkaars armen te snikken. Dan loopt Daisy naar EIDM toe. Daisy: 'Het spijt me.' EIDM: 'Mij ook.'  Zo vertrekt EIDM en verlaat de CSC. 

Op Molicitius gaat de eilandraad volledig voorbij aan de mannen. Intikker heeft Bertha531 apart genomen. Intikker: 'Als wij samen werken kunnen wij nog een heel eind komen. Wij moeten zorgen dat Team Geel weer samen komt na de laatste samensmelting.' Bertha531: 'Zeg als jij hier probeert een complot te smeden, ik doe niet mee hoor!' Intikker blijft verslagen achter en Bertha531 loopt weg. In het kamp merkt D**n dat Bertha531 wat dwarszit. D**n: 'Wat is er?' Bertha: 'Ach, die Intikker. Ik..ik weet het allemaal niet meer.' D**n: 'Probeer jij nu Intikker zwart te maken?' Bertha: 'Nee, nee. Dat is het niet. Ik vertrouw hem gewoon niet.' Molice komt aangelopen en vangt de laatste woorden op van Bertha. Molice: 'Kom op, laten we het sportief houden, geen roddels hier op Molicitius!'

Titel: Re: CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 21-11-2003, 17:52:39
Op St.Hano gaat ook niet alles van een leien dakje. Teamleider Han13 heeft de groep bij elkaar geroepen. Han13: 'Eigenlijk is het nogal simpel. Al het eten is op en we hebben alleen nog rijst als noodrantsoen.' Floortje: 'Wat? Dat meen je niet! Maapie, jij bent de kok hier! Waarom heb je al het eten zo snel opgemaakt?' Annuh: 'Nou volgens mij hebben we dat samen gedaan. Ik heb je gisteren nog zien smullen van die watermeloen.' Jokivin: 'Daar gaat het nu niet om. We moeten voedsel gaan zoeken.' Ville: 'Dat is een goed plan. Laten wij samen gaan zoeken, Jokivin!' Han13: 'Dat is goed, dan ga ik proberen wat te vissen.' Annuh gaat Han13 helpen en Maapie en Floortje blijven achter. Maapie: 'Ik vind het niet eerlijk dat je me beschuldigt, omdat ik de kok ben. Je kunt soms zo'n bitch zijn.' Floortje: 'Haha, denk je nu echt dat ik me druk maak om jouw mening? De eerstvolgende eilandraad weet ik wel op wie ik ga stemmen.' Maapie: 'Boeier, je krijgt toch alle andere stemmen tegen.' 

Team Blauw is ook weer terug gekomen en leider Daisy is ontroostbaar. Ze vindt dat ze haar vriendin EIMD verraden heeft. Robin... troost haar. Robin...: 'He, jij moest gewoon doen wat je moest doen. Ik vind het juist heel sterk dat jij juist een vriendin hebt gekozen. Dat bewijst dat je een sterke leider bent, die niet aan vriendjespolitiek doet.' Daisy: 'Ja, maar dan is het nog wel balen. EIDM zei het wel niet, maar die blik in haar ogen. Ze was zo teleurgesteld.' LC komt er ook bijzitten. LC: 'He, kom op. Wij moeten verder. EIDM zal het je heus wel vergeven.' Robin...: 'En wij willen onze leider niet kwijt.' Daisy: 'Jullie hebben gelijk. Ik moet doorgaan, doorgaan voor Blauw!' Daisy voegt gelijk woord bij daad door die middag een grote vis te vangen. Die avond heeft Melktandje steun gezocht bij Cora Bora, maar zaken lopen anders. Melktandje: 'Hehe, ik ben blij dat ik er nog inzit.' Cora: 'Anders ik wel.' Melktandje: 'Ja, ik vond het zo dom van je dat je niet gestemd hebt, voor hetzelfde geld lag je eruit.' Cora: 'Nou, laat nou maar mijn eigen spel spelen, wie weet kom ik nog verder dan jou.' Melktandje: 'There is no way! Melktandje gaat met de pot naar huis.' Cora: 'En hoe wou je dat gaan doen. Heb je een ingewikkelde tactiek bedacht ofzo?' Melktandje: 'Nee, waarom moeilijk doen, als het leven maar zo kort is?' Cora: 'Haha! Jammer meiske, maar ik ga jou verslaan!' 

Battle-Isle:
Chriz: 'Welkom op Battle-Isle. Ook vandaag moeten de 3 teams een battle uitvechten. Wij hebben ze vanmorgen een opdracht gegeven om te bedenken wie zij graag zouden zien als hun mascotte. Team Groen, Blauw en Rood, jullie zijn vandaag hier. Test, laat eens horen wie jullie gekozen hebben?' Test: 'Wij hebben gekozen voor de Hulk. Hij is sterk, maar toch ook goedaardig. Net zoals Team Groen.' Han13: 'Wij hebben gekozen voor Sinterklaas, hij is een echte vriend, altijd gul tegenover anderen en iedereen houdt van hem!' Daisy: 'Wij hebben gekozen voor Pino van Sesamstraat. Pino is ook blij en bovenal heel cool!' Chriz: 'Goed, vandaag gaan wij een battle-gevecht houden met deze stompstaven. Deze staven zijn heel erg zacht, dus je kunt niet iemand echt pijn doen. Boven deze arena die gevuld is met modder gaan jullie aan de slag. Uit elk team gaat iemand op een van de drie balken zitten en jullie moeten proberen elkaar in het modder te slaan, maar dat is nog niet alles, voordat ik dat vertel wil ik weten wie de opdracht gaat doen. Zeg het maar leiders!: Daisy: 'LC' Test: 'Molice' Han13: 'Ville' Chriz: 'Goed, Ville, jij krijgt speciaal voor deze opdracht deze Sinterklaas-outfit. Voor Molice hebben we dit Hulk-kostuum en LC mag in het Pino-pak!' En zo zitten even later Pino aka LC, Molice aka The Hulk en Ville aka Sinterklaas op de balken. Chriz: 'Start nu!' Sinterklaas en Pino spannen zich gelijk samen tegen de Hulk. Molice houdt goed vol, maar valt toch de modder in. Nu moeten de 2 kindervrienden tegen elkaar strijden. Sinterklaas heeft al snel de slag te pakken en met een enorme zwieper knalt de stompstaaf tegen het hoofd van Pino aan. Ook LC alias Pino valt de modder in. Team Rood wint opnieuw!' Er wordt volop gejuicht. Chriz: 'Jaja, Team Rood did it again! Hier komt julie prijs aangereden.' Van achterop het eiland komt opeens een pizzakoerier op zijn brommertje aangereden. Chriz: 'Alsjeblieft 1 pizza!' Gulzig als ze zijn stort Team Rood zich op de pizza. Binnen een minuut is de pizza verdwenenen en pikken de dames de laatste kruimeltjes weg. 
Titel: Re: CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 21-11-2003, 17:53:48
Op Molicitius hebben D**n, Intikker en Bertha531 de stoute schoenen aangetrokken. Stiekum hebben ze een kip uit de ren gehaald, hem geslacht en boven het vuur gehangen. Even later komen Test, Molice en Bodejosm43 terug van een voedselexpeditie. Test is er niet blij mee: 'Hoe kunnen jullie dat nu doen? Dat zouden jullie toch ook kunnen beslissen in groepsverband. Grumbl Grumbl.' D**n: 'Nou ja, we dachten we maken eens een verrassing klaar voor de mannen die zoveel doen voor ons op het kamp en dan krijg je dit!' Test: 'Jaja, het zal wel weer. Voedsel is hier heel belangrijk en voortaan beslissen we alles samen.' Bodejosm43: 'Ik vind het toch heel lief van de jongens, dat ze dit voor ons hebben gedaan.' Molice: 'Ja, de volgende keer moeten we het samen bespreken, maar wij gaan straks samen allemaal van die kip smullen.' Intikker: 'Echt belachelijk hoe je reageer, Test. We zullen je nog eens verrassen.'

Als Team Rood terug is, mag je hopen dat ze iets meer tevreden zijn na de schranspartij bij de pizza, maar niets is minder waar. Floortje: 'Ik heb gevraagd aan Maapie of ik een plakje salami mocht, maar nee, dat was teveel gevraagd, terwijl zij al 2 stukjes had gehad!' Han13: 'En dus? Wat moet ik hiermee?' Maapie: 'Floortje, je moet niet zo zeiken! Ik had zelf nog helemaal geen salami gehad dus ik wou dat zelf graag opeten. Annuh had die andere plakjes opgegeten.'  Annuh: 'Jep, sorry! Ik had zo'n honger dat mijn gedachten even geblokeerd waren.' Han13 zucht: 'Ik weet het niet meer.' Han13 zondert zich af van de groep. Jokivin ziet dit en loopt naar haar toe. Han13: 'Het is niet altijd gemakkelijk om een leider te zijn en na de volgende eilandraad komt er een leidersbattle aan, straks moet ik gaan.' Jokivin: 'Ben je gek? We willen je helemaal niet kwijt.' Han13: 'Ik ben bang dat ze me gaan wegstemmen. Ik heb Maapie en Floortje niet meer in de hand.' Jokivin: 'Misschien hebben wij er ons niet genoeg mee bemoeit. We zullen er in het vervolg beter op letten.' De ruzie en Hans kleine dipje worden al snel vergeten als Ville terugkomt van een wandeling met Tikkie, de poedel. Ville: 'Er is een vis aangespoeld! We hebben weer wat extra's bij de rijst vanavond!'

Las Canaria: Daisy: 'De volgende proef moeten we er helemaal voor gaan. Wij hebben nu 2 eilandraden gehad en het gaat ons niet weer gebeuren!' LC: 'Voor EIDM en Augustus!!' Cora: 'We gaan ervoor.' Melktandje: 'Team Blauw heeft zo zijn veranderingen gehad, maar het nieuwe Team Blauw gaat full powerrrr!' Na deze groepspeptalk gaat iedereen weer zijn eigen kant op. Robin.. en Cora duiken samen het water in. Robin...: 'Ik hoop maar dat we het halen, ik vind het lastig om iemand weg te stemmen.' Cora: 'Ik heb wel een idee wie ik wegstem, ik houd niet zo van concurrentie.' Daarbij kijkt Cora naar het strand waar Melktandje en LC staan. Melktandje: 'Stel je voor dat we weer naar een eilandraad moeten.' LC: 'Verschrikkelijk zou dat zijn.' Melktandje: 'Straks moet weer iemand van het originele Team Blauw vertrekken.' LC: 'Dat is goed mogelijk.' Melktandje: 'Dat hoeft niet........als we samenwerken.' LC: 'Ik zal niet op je stemmen.' Melktandje: 'Ik ook niet op jou' LC: 'Laten we proberen die proef te winnen.' Melktandje: 'Voor 100%'
Titel: Re: CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 21-11-2003, 17:54:59
Dan is het weer tijd om verder te gaan met een volgende proef.
Chriz: 'Wederom zijn we aangekomen op Battle-Isle en wederom zullen de 3 teams tegen elkaar gaan strijden. Ik zal de opdracht uitleggen. Elk team levert 4 kampgenoten. De leiders doen niet mee en voor Team Rood en Groen doen ook Ville en Molice niet mee. Hier staan 3 hoge bomen, alledrie even hoog. Van elk team klimt een teamlid naar boven, helemaal in de top van de boom zit een knop, druk op de knop. Dan gaat er een lamp branden op een van drie vlotten die daar in het water liggen. Dat is het sein voor een ander teamgenoot om te duiken, er liggen 5 bordjes met een letter erop in het water. Samen vormen die een woord, zodra dat woord gevonden is, wordt er met een walkietalkie naar een 3de expeditielid de code doorgegeven. Die voert de code in op één van deze eilandlaptops. Als de code goed is, dan gaat er een luik open. Onder dat luik zit een put, het 4de expeditielid springt in die put en moet tussen de modder graaien naar een sleutel, vervolgens moet het hele team een kooi in die met die sleutel kan worden open gemaakt. Leiders, zet uw expeditieleden dus goed neer!'

Zo gaat de proef van start. Bodejosm43, Annuh en LC zullen van start gaan en de boom in gaan klimmen. Bodejosm43 blijkt echt van de apen af te stammen en klimt supersnel naar boven en drukt daar als eerste op de knop. Annuh en LC zijn verbaasd hoe snel hij dat doet, wat later weet LC ook de knop te bereiken, Annuh heeft er nog wat moeite mee, maar weet als derde de knop te bereiken. Bertha531 heeft dan al 4x gedoken, maar nog maar 2 steentjes. Het vlot niet erg. Robin... doet het voor Team Blauw erg goed en begint in te lopen op Bertha531, maar Jokivin blijkt de snelste te zijn van allemaal. Zij weet de achterstand weer in te halen. Jokivin is zelfs als eerste klaar en geeft de code door aan Floortje, maar Floortje verstaat het niet zo goed. Ondertussen heeft Bertha531 de code wel goed doorgegeven aan D**n, die als eerste de code intoetst en daarmee het luik opent. Ook Robin.. geeft de code door aan Melktandje. Melktandje opent ook het luik. Floortje heeft nu wel de goede code. Intikker, Cora Bora en Maapie zoeken alledrie in de modder, maar het wil niet echt lukken. Maapie is als eerste klaar, maar laat de sleutel weer vallen. Cora Bora heeft de sleutel ook en rent naar de kooi toe. Snel opent ze de kooi en samen met Melktandje en LC stapt ze naar binnen, maar Robin... is er nog niet. Ze kon niet zo snel zwemmen. Maapie is dan ook alweer terug met de sleutel en loopt naar de kooi toe. Daar staat haar hele team al klaar, maar helaas het slot klemt. Robin... heeft de kooi bereikt en Team Blauw is als eerste binnen. Intikker heeft ook de sleutel en rent naar de kooi toe, te laat! Maapie heeft het slot geopend en Team Rood is ook binnen.

Chriz: 'Team Blauw, na 2 eilandraden zijn jullie nu het sterkste team en krijgen een extra stem in de eerste eilandraad voor Team Groen. Test, helaas voor jou moet ook jouw team eraan geloven. Ik zie jou en je team snel weer terug.'

Titel: Re: CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 28-11-2003, 15:53:35
Aflevering 5

De eilandraad:
Chriz: 'Welkom, mannen van Team Groen. Voor jullie de eerste keer, jullie zijn teamlid Malcolm al kwijt geraakt, maar daarvoor in ruil zijn Bertha531 en Intikker op het eiland gekomen. Test? Was voor jou deze keuze zwaar? Test: 'Natuurlijk, ik heb lang moeten nadenken over mijn keuze.' Chriz: 'Intikker, hoe bevalt het zo ver op het groene eiland?' Intikker: 'Ja, ik voel me er al erg thuis, maar ik mis Joki-Isle ook heel erg. Het is enorm dubbel moet ik toegeven.' Chriz: 'Bertha, ben je bang dat jullie als nieuwelingen op het eiland, het extra zwaar zullen krijgen?' Bertha: 'Nee, dat denk ik niet. We zijn alweer een tijdje bij elkaar, dus ik denk dat we al een echt team aan het vormen zijn.' Chriz: 'Goed, ik heb de extra stem van Team Blauw doorgegeven die worden bij jullie 6 stemmen opgeteld. In totaal dus 7 stemmen en omdat iedereen gestemd heeft zijn er 105 punten te verdelen. Bertha531, jij hebt daarvan 15 punten gekregen, D**n jij kreeg 20 punten, Bodejosm43 jij kreeg 25 punten. Toch kan ik alvast zeggen dat Bertha, D**n en Bodejos in het spel blijven. Het gaat tussen Molice en Intikker. Wie zou er weggestemd worden? De nieuwkomer Intikker of de harde werker Molice? Intikker, jij had 18 punten en Molice jij had 27 punten en bent daarmee de 4de afvaller van de CSC! Molice: 'Bummer!' Test: 'Dit had ik absoluut niet verwacht.' D**n: 'Man, dit is echt een zwaar verlies voor Team Groen.' Als Molice van iedereen afscheid heeft genomen grijpt hij zijn spullen bij elkaar. Het is tijd voor hem te gaan. Het zit erop. 

Na de vorige immuniteitsproef voelt Team Blauw zich sterker dan ooit. De onderlinge spanningen die er waren lijken helemaal te zijn verdwenen. Toch zijn er wat problemen. De voedselvoorraad van Team Blauw is al bijna ten einde. Cora: 'Het is maar te hopen dat ons team snel wordt opgedeelt. Dan kunnen we op een ander eiland weer voedsel scoren.' Deze opmerking valt helemaal verkeerd bij LC. LC: 'Hoe kun je dat nou zeggen? We zijn toch een team, nu hebben we weinig voedsel en dan wil je opeens ons team opgeven?' Cora: 'Nou ja, ik wou alleen maar zeggen dat op een ander eiland wel genoeg voedsel is en dat het daarom beter is.' Melktandje, toch al niet de beste vriendin van Cora schiet in de bres voor LC: 'Wat maakt dat voedsel nou uit! Of wil je zo graag weer trug naar je oude vriendjes van Geel!' Cora: 'Nou ja, waar slaat dat op.' LC: 'Dat valt me echt zwaar van je tegen, Cora. Ik had gehoopt dat wij samen een nieuw team vormden.' Daisy: 'En dat doen we ook, houd eens op met dat geruzie. Voorlopig zitten we hier nog wel even, dus probeer het met elkaar vol te houden.' 

Op St.Hano lijkt de lucht weer geklaard tussen Maapie en Floortje. Maapie heeft besloten volwassen te zijn en gaat niet meer in op Floortjes pesterijtjes. Niet dat Floortje het probeert. Die middag ligt Floortje op het strand, terwijl Maapie al de hele tijd bezig is met hout te sprokkelen voor het kampvuur. Als Maapie langs Floortje komt, zegt Floortje: 'Maapie, schat. Ik zou graag een stukje meloen willen hebben, maar het is zover lopen. Zou jij het even voor me willen pakken?' Maapie: 'Ik ben druk.' Floortje: 'Ik ben ook druk.' De spanning tussen de 2 dames is voelbaar, Maapie irriteert zich aan Floortje, maar wil haar inhouden, dan komt Han13 tussen beiden. Han13: 'Zeg Floortje, laat Maapie ff haar gang gaan en pak zelf maar een stukje meloen. Floortje: 'Had ik jou wat gevraagd?' Han13: 'Nee, maar moest dat dan?' Floortje: 'Nou...eeuh...ach, houd toch je kop!' Han13: 'Hmpff!!' Jokivin: 'Han, kom je mee daar verderop ligt nog een groot stuk hout. Help je even meetillen?'
Titel: Re: CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 28-11-2003, 15:55:37
Op Molicitius is de sfeer al helemaal gespannen. Bodejosm43 beseft na de vele stemmen die hij en Molice gekregen hebben dat ze de sterkste concurrenten weg willen stemmen. Hij heeft een gesprek in de biechthut. Bodejosm43: 'Ja, natuurlijk ben ik bang. Molice deed geen vlieg kwaad, lag goed in de groep en werkte altijd hard mee. Hij was een van mijn beste maatjes hier. Het is duidelijk dat er mensen in deze groep die nu al bezig zijn met de eindfase en proberen mensen weg te stemmen. Dat is zwaar. Ik heb ook veel stemmen gekregen, misschien ben ik de volgende wel.' Intikker is superdolblij dat hij in ieder geval nog wel in het spel zit en hij ziet het helemaal zitten. Het voormalig Team Geel zal herleven. Hij praat erover met D**n. Intikker: 'Ja, het is lullig voor Molice, maar ik ben er dolblij. Bertha en ik zijn nog wel in de minderheid, maar zeker geen zwakke minderheid meer. Dit wordt helemaal top!' D**n: 'Dus voor hetzelfde geld ben ik het volgende slachtoffer?' Intikker: 'Nee, joh. Ik, ik bedoel, Team Geel zal je sparen, maar straks als wij 4-en en jij nog over zijn, dan is het pas tijd om te gaan.' D**n: 'Hmm, mooi dat ik het kwijt.' Bertha531 en Test, de 2 maatjes, hebben het ook over het vertrek van Molice. Bertha: 'Nee, dit had ik absoluut niet verwacht. Jij?' Test: 'Nee, Molice was een van de hardste werker hier. Ik ben bang dat er wat zitten die bang zijn voor concurrentie.' Bertha: 'Maar we zijn nu ook een sterk karakter kwijt voor de immuniteitsproef. Op een volgende eilandraad zijn we misschien wel weer de lul!' Test: 'Het is afwachten.'

Dan is het weer tijd voor een opdracht op Battle-Isle:
Chriz: 'Welkom kandidaten, we hebben jullie gevraagd wie jullie zelf zagen als de grootste concurrent voor de CSC-titel van een van de andere teams. Blauw koos voor Jokivin, Rood koos voor Bertha531 en Groen koos voor Han13. Han, Bertha en Jokivin willen jullie even naar voren komen? Jullie gaan namelijk voor het team strijden dat jullie gekozen heeft. Het team, maar ook jullie zelf kunnen deze overheerlijke schaal met McJudge Kipnuggets opeten, jullie strijden voor het team dat jullie gekozen hebben en dus niet voor het team waarin je meespeelt. Goed, ik zal de opdracht uitleggen. Hier hebben jullie een plaats om vuur aan te leggen. een halve meter boven het vuur hangt een pan met water, degene die er als eerste voor zorgt dat de pan met water gaat koken heeft gewonnen. Veel succes!' Zo gaan Bertha, Jokivin en Han13 van start. Bertha denkt slim te zijn door de Björn-tactiek te volgen. Hij zet wat plankjes tegen elkaar zodat het vuur snel naar boven kruipt. Han13 pakt het heel slim aan en weet door wat touw aan te steken als eerste een vuurtje te maken, maar dan stoot ze per ongeluk tegen de pan met water aan en het water dooft het vuurtje. Bertha's vuurtje is ook al heel hoog, maar zoals te verwachten viel stort het in. Het enige vuurtje dat nog brandt is dat van Jokvin en hoe! Het gaat steeds harder en harder, uiteindelijk weten ook Bertha en Han het vuur weer aan te krijgen, maar te laat. Het vuur van Jokivin heeft het water tot koken gebracht. Team Blauw en Jokivin winnen! Chriz: 'Austublieft een overheerlijke schaal met kipnuggets. 4 voor elk. Jokivin, Daisy, Melktandje, Cora Bora, LC en Robin... smul ervan!'

Chriz: 'Maar niet iedereen verlaat Battle-Island vandaag. De afgelopen afleveringen hebben de leiders Daisy, Han13 en Test immuniteit genoten. Vandaag is er een kans voor de kandidaten om met één van de leiders af te rekenen. Daisy, Han13 en Test. Jullie worden alledrie naar het voormalige gele eiland Joki-Isle gebracht en zullen daar moeten wachten op wat de expeditieleden beslissen. Bedenk goed dat jullie zelf ook een stem hebben, die weleens doorslaggevend kan zijn. (Test, Han13 en Daisy verdwijnen). Chriz: 'Jullie 13-en hebben de afgelopen weken samengewerkt in kleine teams. In ieder geval 8 van jullie zullen de samensmelting van de expeditie halen. Dit is een kans om elkaar beter te leren kennen. Jullie zullen allemaal een stem moeten inleveren voor de leidersbattle. Alles is hierin geoorloofd. Jullie mogen op julle eigen leider stemmen, jullie kunnen als team een verbond tegen of voor jullie leider sluiten. Jullie kunnen proberen samen te werken met een ander team of buiten teamverband gaan werken en tussen de 3 teams een eigen team gaan vormen. Vandaag wordt er een belangrijke beslissing gemaakt. Bedenk goed welke leider jullie uit de expeditie willen stemmen, een zowel emotionele als tactische stem.' 
Titel: Re: CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 28-11-2003, 15:56:37
Op Joki-Isle vertoeven de 3 leiders.
Daisy: 'Of ik verwacht te moeten gaan. Wie weet, ik denk dat ik mijn team wel achter me heb staan, maar als Team Groen en Team Rood gaan samenwerken kan het zomaar afgelopen zijn. Mijn team is aardig uitgebalanceerd. Soms mokken ze wel wat, maar over het algemeen zijn het schatjes. De nieuwelingen Cora en Robin... zijn meer dan welkom. Robin... heeft een goede werkinzet en is altijd vrolijk en Cora neemt natuurlijk haar leiderskwaliteiten van Joki-Isle mee en zij weet als geen ander het is om een leider te zijn.'
Test: 'De afgelopen eilandraad heeft nogal wat voeten in de aarde gebracht en misschien zijn er nu wel wat kampleden die zich tegen mij zullen keren. Ik denk echter dat mij niks te verwijten valt. Ik heb goed gezorgd voor het team en de 2 nieuwelingen opgenomen alsof ze altijd mijn teamgenoten waren. Op wie ik zelf ga stemmen? Dat is iets waar ik nog even over moet nadenken. Het zal zekers te weten een zware beslissing worden.'
Han13: 'Team Rood is nog nooit naar de eilandraad geweest en dat bewijst dat ons team ijzersterk is. Ik heb altijd geprobeerd om het team zo goed mogelijk te leiden. Natuurlijk zijn er wat probleempjes geweest, maar die hebben we toch ook weer goed opgelost. Het zou natuurlijk prachtig zijn als we alle 6 bij de laatste 10 zitten, maar het is afwachten.' 

Op Battle-Isle wordt er volop gepraat met elkaar. De 13 expeditieleden beginnen elkaar een beetje te leren kennen. Een voor een praten ze in de biechthut.
Bodejosm43: 'Ja, dit is eigenlijk de eerste echte keer dat het spel tactisch bekeken wordt. Vrienden zoeken voor na de laatste samensmelting. Heel erg spannend om te doen moet ik toegeven.'
Intikker: 'Het voelt goed aan om weer eens te praten met Cora Bora en Jokivin. Of ik al weet op welke leider ik ga stemmen, wie weet?'
D**n: 'Finally! Finally kan ik weer eens een gewoon gesprek voeren met een vrouw. Al die mannen daar wordt je ook wel weer eens last van. Of ik mijn leider kan verraden? Natuurlijk, D**n gaat over lijken!'
Bertha531: 'Daisy, Han of Test. Ik heb met een paar mensen gesproken en ik heb zo m'n ideeën. Ik heb wat overlegd met mijn ex-teamgenoten van Geel en zij hebben me geïnformeerd over hun leiders. Ondanks alles zit ik nu bij Groen en moet ik vanuit 'Groen' een beslissing nemen.
Jokivin: 'Een lastige keuze dat is het zeker. Team Rood heeft natuurlijk een kampgenoot meer en als Blauw of Groen nu ook nog hun leider verliest, dan zijn ze eigenlijk al wel zo goed als verloren.'
Floortje: 'Ja, ik heb wel wat problemen gehad met Han13, maar dat wil nog niet zeggen dat ik haar zomaar opgeef. Team Rood staat volledig achter haar. Het blijft een moeilijke keuze.'
Annuh: 'Han13 is mijn moatje op het eiland, maar het gaat nu even niet over maatjes zijn of niet. Ik heb denk ik mijn keuze wel gemaakt.'
Maapie: 'Als Test of Daisy moet vertrekken, dan zal dat ook het einde betekenen voor Team Blauw of Team Groen. De keuze voor de afvallende leider gaat dus verder dan je denkt.'
Ville: 'Veel mensen gaan er vanuit: 'Wat heb ik aan die en die als ik de finale haal?', maar ik ga uit van m'n eigen kracht. Een moeilijke keuze wacht.' 
Robin...: 'Ik kwam er 2 weken geleden bij en dacht dat ik linea recta naar huis mocht, maar niks is minder waar. Still standig strong. Moreel gezien zou ik mijn leider Daisy nu kunnen bedanken, maar ik houd mijn stem nog even voor me.'
Melktandje: 'Daisy is een fantastische lieve meid, maar het vertrek van EIDM heeft me veel pijn gedaan. Daarbij moet ik ook aan andere dingen denken. Als ik Test wegstem hebben wij een streepje voor op Team Groen, stem ik Han weg dan weet Rood eindelijk ook hoe het is om een teamgenoot te verliezen.'
LC: 'Ik heb zekers vrienden gemaakt hier op Battle-Isle. Ondanks dat ben ik en blijf ik een 'blauwe'. Ik heb een geweldige tijd gehad op Las Canaria en dat wil ik graag zo houden, met of zonder Daisy? Wie weet!'
Cora Bora: 'Ik denk dat ik als geen ander weet wat de 3 leiders momenteel doorstaan. De opheffing van Team Geel heeft 1 groot voordeel gehad en dat is dat ik daar nu niet sta. Ik heb gehoord van de anderen hoe Test en Han13 zijn en zich hebben gedragen als een leider en ik heb mijn keuze wel bepaald.
Titel: Re: CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 6-12-2003, 12:22:11
Aflevering 6

Een klein bootje vaart naar het eiland Joki-Isle. Op het eiland staan 3 mensen te wachten. Iemand stapt het bootje uit. Het is spelleider Chriz. Chriz pakt een papiertje uit z'n jas en leest het voor: 'De 16 Survivors van de CSC hebben hun beslissing gemaakt. Leider Daisy moet vandaag vertrekken. Het spijt me, Daisy!' Daisy barst in tranen uit. Han13 slaat een arm om haar heen en Test wrijft over haar arm. Chriz: 'Het spijt me.' Daisy huilt even uit en zegt dan: 'Het was een geweldige ervaring en ik heb geweldig genoten. Han, Test, veel plezier.' Chriz: 'Jullie worden nu naar jullie eigen eilanden gebracht waar jullie teamgenoten alweer op jullie wachten.'

Op Las Canaria wordt Daisy opgewacht door haar ploeggenoten die nog van niks weten. Robin...: 'En?' Daisy: 'Ik moet naar huis. Ik mag nog even afscheid van jullie nemen en dan is het afgelopen.' LC: 'Nee!' Daisy omhelst Cora Bora. Cora: 'Ik zal je missen, meissie.' Daisy: 'Ik jullie ook.' LC geeft Daisy een kus: 'Let goed op jezelf' Ook Melktandje omhelst Daisy: 'Doe je de groetjes aan EIDM en Augustus.' Robin...: 'Het beste, Dees! We zien elkaar snel weer.' Daisy: 'Voorlopig nog maar niet. Jullie 4-en gaan allemaal de finale bereiken! Kom op! Blijven doorzetten.' Daisy vertrekt met de boot, als ze uit het zicht is zegt Melktandje: 'Ik ben blij dat ze weg is, ze at al het voedsel op.' Deze opmerking zorgt voor een boze blik van Cora Bora en LC.  Na het vertrek van Daisy komt Chriz terug op het eiland. Chriz: 'Nu Daisy vertrokken is, heeft Team Blauw behoefte aan een nieuwe leider, LC, jij zult voorlopig de reserve-leider zijn van Team Blauw.

Bij het Groene eiland wordt Test als een held onthaald. Test: 'Ik ben er nog in!' Bodejosm43: 'Mooi man, goed gedaan!' Bertha slaat z'n grote vriend op de schouder: 'Soeper!' Test: 'Daisy moest vertrekken. Team Blauw is dus nog maar met 4 man.' Intikker: 'Poeh! Dat is best wel balen voor ze.' D**n grijnst: 'Best wel ja!' Test: 'Nou, kom op, moeten we nog wat doen vandaag, want hoe erg het ook klinkt, onze voedselvoorraad begint ook op te raken.'

Op St.Hano wordt Han13 ook met gejuich begroet. Jokivin: 'We zijn blij dat je er nog bent.'  Annuh en Maapie zetten in: 'Team Rood gaat nooit verlóóhren.' Han13: 'Ik vond het wel lullig voor Daisy. Dit was de eerste echte keer dat ik zag hoe het is om af te vallen. Ze moest erg huilen.' Floortje: 'Ach, daar wordt ze hard van. Er zijn nu nog 15 Survivors en wij zijn met z'n 6-en dat betekent dat er in ieder geval 1tje van ons al bij de laatste 10 zit.' Ville: 'Hatsekidee! Dat is goed nieuws.' Han13 lacht: 'Nu nog een paar immuniteitsproeven winnen en we gaan met z'n 6-en die finale in.'

De 15 Survivors worden weer afgevoerd naar Battle-Isle daar staat hun een aangename verrassing te wachten. Chriz: 'Vandaag hebben we een gast in ons midden. Ze zijn de hele nacht bezig geweest en zijn vanmorgen vroeg weer richting Spanje gevaren, toch hebben ze een hele lange omweg gemaakt en zijn nu hier: Sinterklaas en de hoofdpiet!' De 15 surviors: 'Dag Sinterklaasje, dahag, dahag Zwarte Piet' Sinterklaas: 'Sint heeft gemerkt dat jullie dit jaar niet thuis waren, maar moest met z'n boot helemaal hiernaar toe varen. Jullie cadeautjes zijn bijna allemaal thuisgebracht, maar Sint heeft bij zich, nog 1 vracht. De winnaar in de volgende battle krijgt het cadeautje. Dus wie zal het worden: Groen, Blauw of Team Rood met Floo(r)tje?' Chriz:'Jullie krijgen een lastige battle die gespeeld wordt met 12 mensen. De 4 mensen van Team Blauw en Test en Han13 wie zetten jullie buiten spel?' Han13: 'Ikzelf en Floortje.' Test: 'Ik sta zelf langs de kant.' Chriz: 'Goed, de overige 12 kandidaten mogen daar in het vierkant gaan staan. De hoofdpiet gaat straks met zakjes snoep keilen. Het team dat de meeste zakjes vangt heeft gewonnen. Er worden 15 zakjes gegooid.'
Titel: Re: CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 6-12-2003, 12:22:58
En zo begint Piet te gooien. LC besluit er ervaring mee te hebben en pakt er 3 uit de eerste 5, maar ook Annuh heeft door jarenlange volleybaltraining een goede sprong en plukt de zakjes uit de lucht. Voor ze het weten zijn ze door de zakjes heen. Chriz: 'Goed, we gaan tellen. Team Groen heeft 2 zakjes, Team Blauw heeft er 5 en Team Rood heeft er maar liefst 8!' Team Rood heeft gewonnen.' Sinterklaas: 'Dat is heel mooi. Piet en ik zullen straks langskomen op St.Hano om het geschenk te brengen.'
 
Even later zit de 6 dames van St.Hano gespannen te wachten op wat er komen gaat. Wat later komt de boot van Sinterklaas aangevaren. Sinterklaas stapt uit, achter hem lopen 2 pieten te zuilen met een hele zware zak. Sinterklaas: 'Pak de zak maar uit, dames!' Ville en Jokivin pakken de zak beet en trekken hem los. Helemaal vastgebonden en met een zakdoek voor z'n mond zit Heath Ledger. Sinterklaas: 'Hij stribbelde nog al wat tegen, maar jullie mogen hem een weekje gebruiken als persoonlijke slaaf.' Heath wordt losgemaakt: 'You can't do this to me. I have to make another movie.' Sinterklaas: 'Daahaag!' Sinterklaas en de boot vertrekken. Annuh heeft inmiddels haar hangmat opgehangen en knipt in haar vingers: 'Heath!? Ga je me even druiven voeren?'

Op Molicitius blijken ze met z'n allen toch wat sneller te hebben gegeten dan verwacht. Het voedsel is op. D**n voelt aan dat hij niet zo goed in de groep ligt, omdat hij meestal wat lui is. Hij heeft een expeditie voorbereidt om in de jungle op zoek te gaan naar voedsel. De altijd enthousiaste Bodejosm43 heeft zich aangemeld en ook Bertha531 gaat mee. Diep in de jungle gaat het mis. D**n heeft een slang gezien en heeft geprobeerd hem te vangen. De slang viel D**n aan in z'n been en nu is D**n zwaargewond. Hij moet door Bodejosm43 en Bertha mee worden genomen naar het kamp. In het kamp kijkt Intikker met z'n medische achtergrond ernaar. Intikker: 'Dat ziet er niet zo gezond uit. Misschien kun je beter gewoon even in de hangmat gaan zitten.' D**n: 'Ik kan m'n been niet meer bewegen.' 

Midden in de nacht, voor de proef gaat het helemaal fout op Las Canaria. Cora, Robin..., LC en Melktandje zitten gezamenlijk rond het kampvuur. Opeens vraagt Cora: 'Zeg, Melktandje, jij zei dat je wel erg blij was dat Daisy weg ging, omdat ze al het voedsel op at. Heb je ook op haar gestemd?' Melktandje: 'Ik? Dat gaat je niks aan.' LC: 'Dat kun je toch wel eerlijk zeggen? We zijn hier onder elkaar.' Melktandje: 'Cora? Op wie heb jij eigenlijk gestemd? Ik zag je wel smoezen met die andere Gele Rakkers!' Cora krijgt een rood hoofd, maar komt verrassend uit de hoek: 'Waar bemoei je mee, bitch! Al dagen lang loop je me te stangen. Dacht je dat je me klein krijgt. Binnenkort ben ik weg uit dit duffe kamp. Nog 1 eilandraad te gaan.' LC: 'Wat? Dus jij bent er op uit om dit kamp uiteen te drijven. Grrr! Ik pik dit niet langer. Ik wil hier niet met je blijven. Ik ga naar de andere kant van  het kamp.' Melktandje: 'Ik ga met je mee, ik hoef die kop van Cora niet meer te zien.' Cora tegen Robin...: 'Nou jah!' 
Titel: Re: CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 6-12-2003, 12:23:38
Die nacht is er een tweedeling onstaan in Team Blauw niettemin wacht de volgende dag er weer een proef op Battle-Isle!
Chriz: 'Welkom allemaal. Vandaag weer een proef en daarna weer een eilandraad, na de eilandraad zullen de kampen opnieuw worden opgedeelt. 1 kamp zal opgaan in een van de andere kampen. Het kamp met de minste leden over zal worden opgedeelt. Team Blauw heeft nog maar 4 expeditieleden, maar ook Team Groen kan na vandaag op 4 expeditieleden komen, als Team Groen vandaag verliest en dus een expeditielid kwijtraakt, dan zal er wederom een teambattle worden gehouden. In ieder geval zal Test de leider worden van het nieuwe team, of dat nu Team Groen of Team Blauw is. Na de samensmelting zullen er nog 3 eilandraden zijn en een laatste leidersbattle. Na de leidersbattle zijn er nog 10 Survivors over die de eindfase van de CSC zullen gaan spelen. Een winst en nog belangrijker een verlies vandaag kan zwaar wegen. Vandaag gaan we een ouderwets potje voetbal spelen. Groen-Blauw Rood-Groen en Blauw-Rood. Er wordt gespeeld 4-4, maar Team Rood en Team Groen mogen werken met wissels. Laten we beginnen met de eerste wedstrijd tussen Groen en Blauw.
Team Groen zet D**n reserve, D**n kan nog steeds niet lopen. Leider Test staat op goal aan de andere kant staat Robin.. op doel. Het fluitje gaat en Bertha blijkt een natuurtalent, een slalommetje en huppa 1-0 voor Groen. Maar ook Cora kan er wat van, een afstandschot maakt 1-1. LC maakt er zelfs 2-1 van, met een subtiele lob verrast hij Test 2-1. Dan is het tijd voor een rush van Test. Hij komt uit z'n goal zetten en weet iedereen te ontwijken, uiteindelijk staat hij oog in oog met Robin..., maar Robin.. redt subliem! 2-1 is de uiteinduitslag.
Dan mag Rood spelen tegen Team Groen. Nu blijken de kwaliteiten van Jokivin pas echt. Ze dolt de mannen één voor één, maakt 1-0, maakt 2-0 en 3-0. Ville maakt het nog mooier door de 4-0 erin te schieten.
Dan mag Rood nog tegen Blauw spelen voor de eerste plek. Jokivin is in topvorm, maar Robin.. ook. Ze redt keer op keer. Dan is het moment daar, LC heeft de bal en Cora staat helemaal vrij, maar de ruzie slaat z'n sporen na. LC besluit op eigen houtje door te gaan. Maapie blokt een schot en de bal stuitert voor de voeten van Han13 die doet een breedtepass op Jokivin. Jokivin wipt de bal hoog de lucht in en maakt een prachtige omhaal. Robin.. duikt nog de hoek in, maar de bal is onhoudbaar. 1-0 en daar blijft het bij.
Chriz: 'Team Groen moet helaas voor hen naar de eilandraad en Team Rood heeft gewonnen en krijgt een extra stem in de eilandraad.'
Titel: Re: CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 12-12-2003, 14:54:06
Aflevering 7

Op Molicitius heerst er een erg onrustige sfeer. Bodejosm43: 'Nu is het gedaan met me. Ik weet 100% zeker dat ik moet gaan. Ik weet het gewoon zeker.' Test: 'Doe nu maar rustig, iedereen heeft evenveel kans om te gaan.' Bodejosm43: 'Nee, de kans dat ik moet gaan is niet 25%, maar 100%.'  Intikker: Doe nu maar rustig, je maakt me helemaal zenuwachtig.' Bodejosm43 pakt al z'n spullen bij elkaar en neemt van iedereen uitgebreidt afscheid op Molicitius.

De eilandraad:
Chriz: 'Welkom allemaal, de stemmen zijn weer geteld. Een van jullie zal weer moeten vertrekken. Test, jij had vorige week een kans van 33% om te gaan, toch bleef je en zit je bij de laatste 11, hoe voelt dat?' Test: 'Ja, heel rustgevend. Vorige week was ik helemaal gestressd. Ik had vertrouwen in m'n teammakkers, maar die lui van Rood en Blauw, ik wist niet wat ik met ze aan moest. Gelukkig hoef ik de komende paar weken niet te vrezen voor m'n positie.' Chriz: 'Daan, hoe gaat het met je been?'  Daan: 'Het is weer heel snel opgeknapt, dus ik denk dat ik bij de volgende  proef wel weer m'n mannetje kan staan.' Chriz: 'Bodejosm43, je bent al bepakt en al. Ik hoorde dat je van iedereen afscheid hebt genomen.' Bodejosm43: 'Ja, mijn Survival zit erop. Time to go for me!' Chriz: 'Laten we eens gaan kijken of je echt moet gaan. Intikker, jij had deze week 11 stemmen gekregen. Bertha531, jij had 13 stemmen gekregen. Daan en Bodejosm43. Jullie hadden samen 36 stemmen gekregen. Eén van jullie 2 moet gaan. Bodejosm43, jij had........21 stemmen gekregen en Daan heeft er 15 gekregen. Dat betekent dat Bodejosm43 het spel moet verlaten.' Bodejosm43 geeft iedereen een hand en vertrekt. Chriz: 'En zo is weer eentje heengegaan.' Test: 'Doordat hij zo zeker was dat hij moest gaan, had ik het gevoel dat hij ons, zijn team niet vertrouwde vandaar.' Chriz: 'Maar voor jullie is het nog niet over. Jullie gaan mee naar Battle-Isle waar Team Blauw al op jullie wacht. Het is tijd voor een Teambattle.'

Op Battle-Isle
Chriz: Welkom Team Groen en Team Blauw. De tweede en tevens laatste teambattle staat jullie te wachten. 3 km verderop is mijn persoonlijke privé-eiland op dat eiland staat een vlag, wie de vlag als eerste pakt, diens team blijft bestaan, het andere team wordt opgedeelt. Hoe gaat deze battle in z'n werk. Eerst moeten jullie 100 meter zwemmen, naar een zeilboot, daar mogen 3 teamgenoten in mee. Dan moeten jullie 900 meter zeilen, uiteindelijk komen jullie na 1 km aan bij een speedboot, op de speedboot zit een kanon waarmee jullie kunnen proberen om de boot van de andere lek te schieten. Er kunnen maar 2 mensen in de speedboot. Na 2 km met de speedboot hebben gevaren komen jullie aan op het eiland, veel succes! Oh, ja voor ik het vergeet, in een teambattle is alles geoorloofd, dus je mag anderen laten struikelen, uitschakelen of wat dan ook. Ga allemaal klaar staan bij de startplaats. Klaar? Start!' LC springt gelijk op de nek van leider Test en probeert hem op de grond te krijgen, de andere 6 rennen door en beginnen met zwemmen. Daan weet al snel een voorsprong op te bouwen. Uiteindelijk is hij als eerste bij de zeilboot en begint met het klaarmaken en neerhalen van de zeilen. Een tijdje later komen Robin.. en Cora Bora aan. Ze zijn erg snel en maken de zeilboot klaar om te gaan. Het wachten is alleen nog op Melktandje. Intikker heeft door dat Melktandje nog aan boord moet, zwemt naar haar toe en duwt haar onder water. Ondertussen is Bertha bij Daan aan boord gekomen en maken ze het schip ook klaar. Snel zwemt Intikker naar de boot en Bertha, Daan en Intikker zijn onderweg. Melktandje ligt half bewusteloos in het water, maar LC is nog steeds op het strand in gevecht met Test. Robin.. bedenkt zich niet, duikt het water in en sleept Melktandje de boot in. Cora blijkt zeilkwaliteiten te hebben en al snel wordt de achterstand op Intikker en co. verkleind. Na lang varen bereiken ze de speedboots. Daan gaat achter het stuur zitten en Intikker neemt het kanon over. Vlak erachter aan komen Cora en Robin.. (die de nog steeds versufde Melktandje achterlaten). Cora gaat sturen. Intikker en Robin.. vuren zonder pardon met de kanonnen op elkaar. Het achterstuk van de boot van Daan wordt geraakt en al snel hebben Cora en Robin.. een grote voorsprong, als laatste wanhoopspoging schiet Intikker een kogel schuin, hoog de lucht in. Met veel geluk landt de kogel precies op de boot van Cora en Robin.., de boot is helemaal kapot en Cora en Robin... moeten zwemmen. Intikker en Daan halen ze al snel in en komen als eerste aan op het land. Trots pakken Daan en Intikker de vlag. Team Groen blijft bestaan! Even later worden de 8 kandidaten bij elkaar gehaald. Chriz: 'Vanaf heden bestaat Team Blauw niet meer. Robin.., Cora Bora, Melktandje en voormalig leider LC jullie mogen jullie spullen pakken en over 2 uur neem ik alle andere Survivors mee naar jullie eiland Las Canaria.
Titel: Re: CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 12-12-2003, 14:54:46
2 uur later op Las Canaria. Chriz: 'Welkom Team Groen, Team Rood. Hiervoor staan jullie misschien wel toekomstige teamgenoten: Robin.., LC, Melktandje en Cora Bora. LC, omdat jij als enige hier van het mannelijk geslacht bent, mag ik jou alvast uitnodigen om naar het Groene Team te gaan.' LC: 'Okidoki' Test: 'Welkom bij ons team.'  Chriz: 'Om de groepen evenwichtig te maken zullen er 2 vrouwen naar het mannenteam Groen moeten gaan en 1 van de vrouwen vertrekt naar Team Rood. Na een geheime loting is beslist dat Cora Bora het Rode Team zal gaan versterken. Melktandje en Robin... gaan dus naar het Groene Eiland Molicitius. De nieuwe teams bestaan uit: Team Groen: Test, LC, Intiker, Robin.., Bertha531, Melktandje en D**n. Team Rood: Han13, Cora Bora, Floortje, Maapie, Annuh, Jokivin en Ville. Veel succes met de nieuwe situatie!'

Op Molicitius heerst er een vreemde sfeer. Bertha, D**n, Intikker en Test zijn enerzijds tevreden dat ze er nog zijn met z'n 4-en, maar moeten wennen aan de nieuwe situatie met LC, Robin.. en Melktandje en zonder Bodejosm43. Test: 'Welkom allemaal op Molicitius. De komende paar weken gaan we het gezellig met z'n allen maken, nog een paar proefjes winnen en dan zij we de beste van ons allemaal.' Melktandje: 'Natuurlijk, ik ben blij dat ik nu bij jullie zit.' LC: 'Voortaan zullen wij met z'n 7-en een team vormen.'

Op St.Hano is ook Cora Bora blij met haar nieuwe team. Cora: 'Joookiivviiin!!' Cora en Jokivin vliegen elkaar in de armen. Jokivin: 'Eindelijk zijn we weer bij elkaar.' Annuh: 'Mag ik je voorstellen aan Tikkie, onze hond en Heath, onze slaaf.' Cora: 'Mmm, hoi, ik ben Cora.' Heath: 'Heath' Cora: 'Ik, heet?! Nee, hoor dat valt wel mee.' Han13: 'In ieder geval willen we je hartelijk welkom heten op ons eiland.' Cora krijgt een ketting om haar ketting gehangen. Cora: 'Ik ben zo blij dat ik nieuwe gezichten zie.'  Ville komt aangelopen met post: 'Morgen moeten we weer naar Battle-Isle en we moeten Heath meenemen en we hebben ook een opdracht meegekregen.' 

Na een nachtje lekker slapen is iedereen weer fris aanwezig op Battle-Isle.
Chriz: 'Jullie hebben de opdracht gekregen om een leader te maken voor CSC. Deze zal worden gebruikt als de officiele leader van de CSC. Jullie hebben ook de opdracht gekregen om het te performen. Ook zal het geheel worden beoordeelt door een waar panel. Vers uit Nederland heb ik voor jullie meegenomen: Henk-Jan Smits, Eric van Thijn, Jerney Kaagman en Edwin Janssen.' Enkele kandidaten slikken en enkele lachen. Chriz: 'Team Groen, jullie mogen beginnen.' Test: 'Ik en D**n zullen de performance doen.' De andere Survivors nestelen zich op een soort van tribune en Chriz gaat er naast zitten. D**n en Test verdwijnen even tussen de struiken en komen terug, Test in een heus Pumbaa-pak en D**n in een Timon-pak. Ze zetten het 'Hakuna Matata' in. Helaas kijkt de Idolsjury chagrijnig, maar wachten netjes totdat de 2 klaar zijn. Henk-Jan: 'We lieten jullie zolang doorgaan, omdat we dachten het wordt nog wel beter, maar dat werd het niet.' Eric: 'Ik kan er niet zo goed tegen als mensen een stem opzetten.' Jerney: 'En bovendien je pak is kreukelig.' Edwin: 'Hakuna Matata, een dag zonder zorgen en dat terwijl je op een eiland zit zonder weinig voedsel.' Jerney: 'Toch vond ik het wel orgineel, ik kan er heel enthousiast van worden.' Henk-Jan: 'Het is wel orgineel en ondanks alle problemen op het eiland Hakuna Matata, dat is toch mooi.'  Chriz: 'Goed, dan gaan we verder met Team Rood. Han13, wie gaat de perfomance doen?' Han13: 'Heath Ledger!' Even later komt Heath opzetten en zet in: 'Look out, malloot, a coconut. Who makes us laugh and gieruh? Ovide and his friends....' Henk-Jan: 'Stop maar, dat kun je toch niet serieus menen?'  Eric: 'Wat kom je hier eigenlijk doen?' Heath: 'Well, Sinterklaas, brought me as a a slave and...' Jerney: 'Het nummer was totaal niet orgineel en je uitspraak is gewoon bedroevend.' Edwin: 'Ik zou hier vooral NIET mee doorgaan.' Chriz: 'Henk-Jan, wie is de winnaar?' Henk-Jan: 'Als ik dan nog moet kiezen dan kies ik voor Team Groen.' Chriz: 'Goed, Team Groen heeft gewonnen.' Jullie mogen 1 iemand uitkiezen die 10 minuten naar huis mag balen. Jullie mogen allemaal terug naar jullie eiland. Idolsjury, bedankt! Jullie mogen weer gaan en ook Heath zal helaas voor Team Rood weer moeten gaan.' 
Titel: Re: CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 12-12-2003, 14:55:48
Op St.Hano is Annuh erg teleurgesteld. Haar Heath moest weg. Ze zit een hoekje te mokken. Floortje probeert haar op te vrolijken. Floortje: 'Is alles goed?' Annuh: 'Ik mis Heath.' Floortje: 'Maar je wist toch dat hij zou gaan.' Annuh: 'Ik vind het erg lief van je, maar zou je even weg willen gaan. Ik wil alleen zijn.' Dat schiet Floortje in het verkeerde keelgat: 'Nou ja, kom ik hier om je te troosten, blijkt dat je me niet eens wilt zien, bitch!' Hierdoor raakt Annuh helemaal over de rode en begint te huilen. Al snel zijn Jokivin en Han13 erbij om haar te troosten.

Op Molicitius heeft Test de groep bij elkaar geroepen, want er moet besloten worden wie er mag gaan bellen. Robin..: 'Ik hoef niet persé hoor.' D**n: 'Ik wil heel graag bellen met m'n vriend en buurjongen.' Melktandje: 'Ik wil ook graag.' Test: 'Nog meer?' Bertha: 'Nee, ik hoef niet zo nodig hoor.' Test: 'Dus D**n of Melktandje?' Melktandje: 'Nou...ennuh...ik ben ouder, dus ik mag.' Iedereen kijkt verbaasd naar Melktandje, maar niemand durft in te grijpen.' Even later staat Melktandje dan ook vrolijk met een vriendin te bellen. D**n is wel teleurgesteld, maar vergeet het geval alweer gauw. Hij besluit om samen met Robin... te gaan vissen en met succes. Na 10 minuten komt Melktandje helemaal happydepeppy weer terug. Het gesprek heeft haar goed gedaan. LC is vooral heel erg blij voor haar, maar leider Test weet niet zo goed wat hij moet doen met het nieuwe lid.

Dan is het alweer tijd voor een nieuwe proef, de zoveelste keer deze aflevering vertrekken de twee teams na Battle-Isle.
Chriz: 'Welkom allemaal, 14 van jullie zijn er nog over en 4 zullen er nog afvallen voor de laatste samensmelting. Wie er vandaag naar de eilandraad moet? Dat wordt beslist in de volgende battle: 'levend mens-erger-je-niet!' De 2 leiders spelen tegen elkaar en 4 uit elk team zijn de pionnen. De andere 2 kandidaten krijgen voor elke beurt een vraag, als de vraag goed beantwoordt wordt, mag de leider zelf beslissen hoeveel stappen hij een pion vooruitzet (en zo mensen er kan afkeilen of snel vooruit kan gaan). Test en Han? Wie willen jullie de vragen laten doen?' Han13: Ville en Maapie Test: Intikker en LC
En zo gaan ze van start. Test heeft veel geluk, Intikker heeft maar 2 vragen goed, maar toch heeft Test al snel 1 pion binnen. Dan begint Ville als een tierlier en beantwoordt een paar vragen achter elkaar goed. Uiteindelijk hebben ze allebei 3 pionnen binnen. Alleen Annuh de laatste pion van Rood kan naar binnen als Maapie goed beantwoordt. Maapie gokt fout, Bert en Ernie zijn geen broers, maar vrienden. Intikker beantwoordt de volgende vraag goed en gooit Annuh daarmee van het bord af. Ook Intikker komt binnen en Team Groen wint. Team Groen hangt bij elkaar om de nek. Chriz: 'Gefeliciteerd, Team Groen. Jullie hebben het gehaald deze week. Team Rood moet naar de eilandraad.'
Titel: Re: CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 20-12-2003, 19:15:59
Aflevering 8

Op St.Hano zijn de dames alles behalve vrolijk, voor de eerste keer staat Team Rood een eilandraad te wachten en voor de eerste keer ooit zitten Annuh, Maapie, Ville en Floortje op het strafbankje. Opeens wordt de stilte verbroken door Floortje. Floortje: 'Meiden, ik weet dat jullie altijd problemen met me hebben gehad en let's face it, ik zal toch nooit de finale halen. Daarom wil ik mezelf opofferen. Jullie mogen mij eruit stemmen.' Han13: 'Dat is heel lief aangeboden, Floortje.' Floortje: 'Ach, de hel met jullie. Ik wil gewoon naar huis toe, basta!'

De eilandraad:
Chriz: 'Welkom dames, zoals ik begrepen heb zitten jullie met een redelijk ontspannen gevoel hier. Floortje, jij wilt graag de expeditie verlaten.' Floortje: 'Ja, maar ik wil het op een waardige manier doen en ik wil me eruit laten stemmen.' Chriz: 'De stemmen zijn inmiddels geteld. Team Groen heeft de joker ingezet en hoefde daarom niet te stemmen. Laten we dan maar beginnen met de stemmen. Floortje.....jij hebt 42 stemmen oftewel alle stemmen die er gehaald konden worden. Unaniem incluis jezelf ben je eruit gestemd.' Floortje: 'Dat is goed, dan ga ik maar.' Snel neemt Floortje afscheid van de andere dames en verdwijnt. Chriz: 'Dat lag er natuurlijk dik bovenop, maar er zijn natuurlijk meer stemmen uitgegeven, op dit moment misschien nog wel interessanter. Sommigen lagen erg dicht bij elkaar zoals Maapie 20 stemmen, Annuh 19 stemmen en Jokivin 18 stemmen, Cora Bora kreeg zelfs maar 15 stemmen en Ville, jij had na Floortje de meeste stemmen, 23 stemmen kreeg je in totaal.' Ville: 'Goed, ik zal kijken wat ik er mee kan doen.'

Molicitius: De sfeer is uitermate relaxt, voor de eerste keer ooit moesten niet zij, maar het machtige Team Rood naar de eilandraad. Bertha531 besluit om het groots te gaan vieren. Hij wil naar een dichtbijzijnd eiland om voedsel in te slaan voor een groot feest 's avonds. Bertha: 'Goed, we gaan dus met z'n allen op een vlot naar een eilandje hier dichtbij.' Melktandje: 'Hoho, wacht, allemaal? Ik heb niet gezegd dat ik mee zou gaan.' D**n: 'Nou, eeuh samen uit, samen thuis nietwaar?' LC: 'Ik heb ook helemaal geen zin om te gaan. Een pokkezooi energie verspillen, terwijl er op dit eiland nog genoeg te vinden is.' Test: 'Iedereen moet gewoon doen wat ie denkt dat ie moet doen. Ik, Melktandje en LC blijven hier en jullie gaan met z'n 4-en op expeditie.' Intikker: 'Lekkere leider ben je.' Test: 'Wij zullen op het eiland na voedsel gaan zoeken.'

Op St.Hano komen de dames terug van de eilandraad. Ze weten niet of ze nu blij moeten zijn of niet. Ville: 'Het is wel gek zo, zonder Floortje.' Cora Bora: 'Ik wil jullie allemaal nog bedanken, ik ben er toch net nieuw bijgekomen en ik heb het toch maar mooi overleefd.' Jokivin knuffelt met Cora: 'Ach, we houwen toch van je meissie.' Han13: 'Maar goed, wij 6-en hebben het overleefd en hopelijk halen we allezes de laatste samensmelting.' Maapie: 'Er zullen er nog 3 gaan afvallen.'

Titel: Re: CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 20-12-2003, 19:16:44
Battle-Isle:
Het is weet tijd voor een ouderwetse voedselopdracht op Battle-Isle. De twee teams verzamelen zich. Chriz: 'Welkom allemaal, vandaag weer een proef en een proef waarbij jullie je buik kunnen voleten. Een paar dagen geleden hebben jullie een opdracht gekregen om een recept te schrijven. We hebben deze 2 recepten opgestuurd naar Rudolph van Veen en wel kijk maar even naar het filmpje. Chriz zet de tv aan en op het scherm is Rudolph van Veen te zien die in de keuken staat. Rudolph: 'Goedemiddag kandidaten, ik heb zojuist de 2 recepten die ik van jullie heb gekregen, ik heb ze inmiddels bereid en ik ga ze nu proeven. Eerst het recept van Team Rood......mmm...fris van smaak...de slang is lekker mals.....beetje zuur sausje......mwah...wik....weeg...een 7.5.  Nu zal ik het recept van Team Groen proeven.......mmm.....spicey.......schildpad is een beetje taai......maar de saus is super........mwah.....wik.....weeg.....een 7...het spijt me Team Groen, maar Team Rood gaat er met de prijs vandoor.'  Op Battle-Isle dansen de 6 dames gezamenlijk in de rondte. Chriz: 'Jullie prijs is een all-you-can-eat-wedstrijd. Voor 1 minuut lang mogen jullie taarten na binnen gaan proppen. Maar let op! Degene die de meeste taarten naar binnen propt wint een extra prijs.'  De 6 dames mogen aan een tafeltje gaan zitten en krijgen taarten voorgeschoteld, dan gaat de minuut in en ontstaat er een ranzig tafereel. Halfe stukken taart overal, gezichten onder de taart, alles onder de taart. Han13 begint na 3 taarten te kotsten en houdt het na 37 seconden voor gezien. De rest maakt de minuut vol.' Chriz: 'Goed, de winnaar is Annuh! Met 4 taarten.' Annuh: 'En wat heb ik gewonnen?' Chriz: 'Speciaal voor jou zal Heath Ledger naar je huis worden toegereden, zodra je de expeditie verlaat zal hij 2 weken lang je persoonlijke slaaf zijn.' Annuh is dolgelukkig met deze prijs. Haar geluk kan ze niet op, maar ze spring zo heen en weer dat bij haar ook de taarten weer naar boven komen zetten. Maapie pulkt nog wat taart uit haar neus en dan vertrekken de Survivors weer naar hun eiland.

Die middag laat, als het al bijna avond wordt, vliegt er opeens een vliegtuigje boven Molicitius. D**n en Robin... kijken naar boven en zien dat er een pakketje wordt gedumpt, midden in de jungle. D**n: 'He? Wat is dat?' Robin..: 'Dunno, laten we gaan kijken.'  D**n en Robin... verdwijnen de jungle in, terwijl de anderen bezig blijven met het voorbereiden van de feestmaaltijd.

Ook vliegt het vliegtuigje boven het Rode eiland St.Hano. Wederom wordt er een pakketje gedumpt vanuit het vliegtuig, dit pakketje valt op het strand, maar helaas ziet niemand van de dames dat er een pakketje gedumpt is. 

Inmiddels zijn D**n en Robin... diep de jungle in geraakt en hebben het pakketje gevonden. Robin... maakt het pakketje los, binnenin zit een briefje. D**n leest het voor: 'Beste survivor, kijk uit voor het Gele Verbond bestaande uit de 4 ex-leden van Team Geel. Groeten Daisy'  Robin...: 'Een bericht van Daisy? Hé, een Geel Verbond?' D**n: 'Er is hier duidelijk iets niet in de haak. Kom op, we gaan er de anderen op aan spreken.' 

Op St.Hano heeft inmiddels Maapie het pakketje opgemerkt en losgemaakt. 'Beste Survivor, Kijk uit voor het 'Gele Verbond' bestaande uit de 4 ex-teamleden van Team Geel. Ik stel voor om bij een volgende eilandraad Cora Bora uit de expeditie te stemmen.' Maapie roept Jokivin en laat het briefje lezen. Jokivin: 'Nou ja, belachelijk! Wie heeft dat hier gedumpt?' Jokivin: 'Dames kom eens hier.' Jokivin laat het briefje lezen aan de anderen. Han13: 'Dit kun je toch niet menen. Een geel verbond, Cora Bora eruit stemmen.' Annuh: 'Is het waar? Is er sprake van een Geel Verbond?' Cora: 'Nee, joh. Natuurlijk niet. Hoe kunnen we nu een verbond sluiten. Bertha en Intikker zitten op een ander eiland.' Maapie: 'Wat een onzin. We luisteren er gewoon niet naar en gewoon verder.' Han13: 'Wat een fabel, een Geel Verbond.' De situatie wordt niet langer besproken, maar enig argwaan is wel ontstaan. 
Titel: Re: CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 20-12-2003, 19:18:26
D**n en Robin... zijn inmiddels terug bij de anderen en D**n leest het briefje hardop voor. Melktandje: 'Ik wist het wel, ik wist het wel. Er is gewoon iets niet in de haak met die smerige Cora Bora! En jullie! Dat had ik niet verwacht.' Intikker: 'Maar er is helemaal niks van waar. We hebben helemaal geen verbond. Hoe kunnen we nu een verbond sluiten met hen. Ze zitten op een ander eiland. Bovendien zijn we nu leden van Team Groen. Team Geel heeft maar 2 weken bestaan.' Test: 'Bertha?' Bertha531: 'Het spijt me, Intikker. Het is waar. Het Gele Verbond is waar, we hebben besloten om elkaar ten alle tijde te blijven steunen en maken stemafspraken, zij drukken een extra stempel op de extra stem en andersom. Wij wilden proberen om met z'n 4-en de samenleving te halen, maar helaas is het nu afgelopen. Nu zullen we 1 voor 1 worden weggestemd.' Bertha begint zachtjes te snikken. Tegen alle verwachting in, slaat Test opeens een arm om hem heen en begint Robin.. hem te troosten. Robin...: 'He joh, we stemmen je heus niet zomaar weg. Je hebt zoveel voor ons team betekent. Zo te zien heb je spijt van het Gele Verbond, dus we zullen je het maar vergeven, nietwaar?' De andere teamgenoten knikken. Melktandje: 'Maar die Cora Bora...ooww....als ik die in m'n handen krijg.' 

Na alle commotie rond het Gele Verbond is het toch weer tijd voor een elimanitieproef op Battle-Isle!
Chriz: 'Welkom allemaal, nog 13 kandidaten zijn er over. We zijn bijna over de helft. Vandaag is de één-na-laatste eilandraad. Maar eerst moeten we nog een proef spelen. We gaan vandaag touwtrekken, maar omdat de mannen in het algemeen iets sterker zijn moet Test één van z'n mannen uit het spel halen en mogen de leiders zelf ook niet meedoen. Test? Wie haal je eruit?' Test: 'LC' Chriz: 'Dus D**n, Bertha531, Intikker, Robin.. en Melktandje vs. Jokivin, Annuh, Maapie, Ville en Cora Bora. Oké op jullie plaatsen......START!' Het touw slingert van links naar rechts en van rechts naar links en dat voor 5 minuten lang. Er lijkt maar geen winnaar te komen, maar dan komt Bertha531 met een trucje. Bertha: 'Als ik ja zeg, allemaal ineens heel hard trekken.......Ja!' Met een geweldige kracht trekken de teamleden van Team Groen de dames over de streep. Chriz: 'Team Groen wint de proef, gefeliciteerd en Team Rood moet naar de eilandraad
Titel: Re: CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 27-12-2003, 20:07:07
Aflevering 9

De eilandraad:
Chriz: 'Welkom Team Rood, nadat Floortje vorige week moest gaan, staat er voor jullie deze week de tweede eilandraad te wachten. Han13, was het verlies van Floortje erg zwaar?' Han13: 'Natuurlijk, al met al hebben we toch heel wat weekjes samen geleefd en voor een ieder is het zuur om voor de laatste samensmelting af te vallen.' Chriz: 'Maapie, jij en Floortje waren niet zulke dikke maatjes. Was het moeilijk om haar achter te laten?' Maapie: 'Neuh, voor mij niet zo. Als er al iemand moest gaan, dan het liefst Floortje. Dat neemt niet weg dat ik veel respect voor haar heb.' Chriz: 'En dan was er nog de commotie rond het Gele Verbond, Cora Bora?' Cora Bora: 'Dat klopt, er waren nog al wat problemen rond een zogenaamd verbond, verzonnen door Daisy. Al met al niks van waar natuurlijk.' Chriz: 'Jij en Jokivin hebben niet gestemd deze week en daarmee julliezelf de meeste punten gegeven. Waarom?' Cora Bora: 'Als het team ons wil straffen voor een al dan wel of al dan niet een verbond dan krijgen ze nu de kans.' Chriz: 'En daar sta jij ook achter Jokivin?' Jokivin: 'Natuurlijk, ik ga volledig mee met Cora.' Chriz: 'We zullen zien of het gevolgen heeft voor de uitslag. Deze week was het weer heel erg spannend. Er zijn 4 mensen met 18 stemmen en 1 iemand met 21 stemmen. Al met al was het dus een close call. Maapie, jij blijft er deze week in ieder geval gewoon in. Jij had 18 stemmen en Jokivin, ook al speelde je gevaarlijk spel. Ook jij had 18 punten. Ook Annuh blijft in het spel met 18 punten. Het gaat dus tussen Cora en Ville en het is geworden, degene die 21 punten had en dus naar huis moet is......Ville!' Bij het uitspreken van de naam komen de tranen los bij Ville. Bij haar is nu het besef dat zelfs Team Rood geen gezellig team is, ook daar worden de concurrenten voor de titel keihard weggespeeld. Zij zal nu moeten gaan. De andere dames nemen geschokeerd afscheid van Ville. Dit was nogal onverwachts. Ville stapte in de boot en zwaaide de andere dames naar. Haar avontuur was ten einde.

Op Molicitius zaten de 7 samen om de tafel. Test: 'Nog 2 moeten er hierna gaan.' Robin..: 'We moeten nog 1 immuniteitsproef winnen en dan zijn we er.' Test: 'En dan ik nog. Ik zie er wel tegenop hoor. Een leidersbattle tegen Han13. Dat wordt zwaar.' Melktandje: 'Ja, maar in ieder geval zijn we er dan nog met z'n 6-en. We kunnen die dames één voor één wegstemmen.' Intikker: 'No way. Ik heb geen zin om een complot te vormen. Ik stem gewoon op diegene die me het minst ligt.' Melktandje: 'Tsss....zeikerd...'

St.Hano: De dames komen zwaar aangeslagen terug op St.Hano. Han13: 'Als dit er zo blijft inhakken, dan worden het nog een paar moeilijke weken.' Annuh: 'Ik kan niet geloven dat we allemaal zo dichtbij elkaar lagen. Het gaat nu nog heel spannend worden.' Jokivin: 'In ieder geval is ze weer terug met Kerst. Dat is toch wel leuk voor haar.' Cora Bora: 'Ach ja, Kerst. Nog een paar dagen. Ik hoop dat we met de volgende proef een dikke vette kalkoen winnen.'

Battle-Isle:
Chriz: 'Welkom kandidaten op Battle-Isle. Vandaag zijn er nog 12 Survivors over, nog 12 Survivors in de race voor die prijs. Het is bijna kerst en om er wat extra gezelligheid in te brengen hebben we jullie gevraagd wie jullie graag wouden laten overkomen. Team Rood kwam met het iniatief om Frans Bauer over te laten vliegen en hier is ie dan! Frans Bauer!! Over het eiland schalt het welbekende 'heb je even voor mij?'. De kandidaten staan te swingen als nooit tevoren. Test blijkt zelfs de hele tekst te kennen en als Frans nog een paar nummertjes laat horen, blijkt hij zelfs alle nummers mee te kunnen schallen. Hij blijkt een ware fan te zijn. Na afloop van het concert moet Frans snel weer weg, terug naar Nederland, want Maris heeft Chinees gehaald (met satéstokjes). Chriz: 'Omdat jullie, Team Rood, voor Fransie hebben gezorgd en Team Groen voor helemaal niks, krijgen jullie deze overheerlijke kalkoen mee naar jullie eiland. De meiden juichen en vertrekken terug naar het eiland en zo gaat de middag over op de avond en is het Kerstavond. De volgende dag is het dan echt Kerst op de twee eilanden.
Titel: Re: CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 27-12-2003, 20:07:46
Op Molicitius gaat het tijdens het kerstdiner helemaal mis. Test: 'Nou ja, we hebben dan wel geen kalkoen. Het is in ieder geval gezellig.' Bertha531: 'Het begint al wel een beetje karig te worden. 2 meloenen, een kokosnoot en wat rijst, dat is ons kerstdiner.' Melktandje: 'Tja, als we nu ook gewoon hadden gezorgd dat er iemand kwam dan kregen wij misschien wel die kalkoen, maar jullie waren het weer eens met Fransie Bauer.' LC: 'Volgens mij zit er gewoon weer het Gele Verbond erachter.' Dit schiet Intikker in het verkeerde keelgat (rechterkeelgat): 'Ik geloof dat we het daar wel genoeg over hebben gehad, nietwaar?' Melktandje: 'Schreeuw niet zo tegen LC! Je moet gewoon je bek houden met je schijnheilige gedoe met dat verbond.' D**n: Misschien moet je zelf even je bek houden, je bent verreweg de luiste hier allemaal.' Bertha begint zachtjes te zingen: 'Vrede op aarde, vrehehede op aarde.' Melktandje: 'Ach stik toch ook maar allemaal.' Test, de leider van het stel zit er een beetje beduusd bij. Wat moet hij nu met dit zooitje ongeregeld? Hij is immers de leider.

Ook het Rode Team viert Kerstfeest. Tijdens hun kerstdiner (rijst met rode vrucht en een gevangen vis, de kalkoen is al op). Hier verloopt  het kerstfeest uitermate vredevol. Tijdens het diner vertellen de meisjes elkaar hoe zij thuis kerst vierden. Annuh vertelt dat ze vorig jaar naar de Elfteling is geweest. Maapie vertelt dat ze altijd in de kerk dwarsfluit speelt (bij de piano). Cora Bora zegt dat ze niet zoveel met kerst heeft en voor Han begint kerst altijd de 24ste als het heel erg druk is in de bakkerij. Dan begint opeens Maapie te snikken. Ze mist haar ouders toch wel heel erg. Gelijk slaat Jokivin een arm om haar heen en begint haar te troosten. Ook Annuh begint te snotteren, ze mist haar moeder ook heel erg. Binnen de kortste keren zitten ze allemaal te snotteren.

Maar zo gaat de kerst voorbij en opnieuw staat er een proef te wachten...
Chriz: Deze proef is belangrijk voor jullie allemaal, want volgende week is er een leidersbattle oftewel wie deze battle wint, dat team gaat automatisch, behalve de leider, allemaal door naar de 2de fase. Onder de grond van Battle-Isle hebben we een ondergronds doolhof gemaakt met allemaal gangen. Het team dat als eerste 4 mensen aan de andere kant heeft wint. Team Groen moet 2 mensen buitenspel zetten. Test?' Test: 'Melktandje en LC' Dan gaat de race van start. Binnen de korste keren zit iedereen in de gangen. Het is erg lastig om de uitgang te vinden en veel mensen komen vast te zitten. Uiteindelijk weet Bertha531 er als eerste uit te komen. Hij heeft Robin... meegenomen. Niet veel later verschijnt ook de eerste 'rode'. Het is Jokivin. Dan is het een hele tijd wachten. D**n en Han13 die vlakbij elkaar liggen zitten allebei vast en moeten weer een heel eind terug. Annuh en Cora Bora weten ook de uitgang te vinden en dan is het opeens 2 tegen 3, maar D**n en Han13 zitten nog steeds vast. Intikker komt als derde naar buiten. Alleen Test, Han13, Maapie en D**n zitten nog vast. Test ziet uiteindeilijk in een ooghoek een glimps licht en besluit er naartoe te kruipen. Hij is als vierde bij de uitgang en daardoor wint het team van Test. Chriz: 'Helaas, Team Rood, jullie moeten weer naar een eilandraad. Het spijt me.'
Titel: Re: CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 2-01-2004, 14:33:06
Aflevering 10

De eilandraad:
Chriz: 'Welkom Team Rood, vandaag staat één van de belangrijkste eilandraden tot nu toe te wachten, want één van jullie zal niet meegaan naar de samensmelting, één van jullie zal er gaan afvallen. Han13, er staat jou nog een loodzware leidersbattle te wachten, met nog maar 3 teamgenoten, ga je het halen?' Han13: 'Ik hoop het, maar ik zal zeker de steun van een paar van Team Groen nodig hebben. Let's face it, Test heeft de beste kansen.' Chriz: 'Maapie, de vorige keer hadden behalve Ville iedereen even veel punten, ben je bang dat je moet gaan?' Maapie: 'Ja, natuurlijk, afvallen voor de 2de Fase, zou voor mij echt een verschrikking zijn.' Chriz: 'Cora Bora, jij hebt deze week wederom niet gestemd?' Cora Bora: 'Ik zie hoe graag de anderen naar de 2de Fase willen, misschien is het voor hen wel belangrijker dan voor mij.' Chriz: 'Goed, laat ik beginnen met de uitslag. Ook de stem van Team Groen is er weer bij geleverd en leverde de volgende uitslag op: 'Maapie, gefeliciteerd, je zit in de 2de Fase, je had met 11 punt de minste stemmen, Annuh, ook gefeliciteerd met 14 punten heb jij ook de 2de Fase bereikt. Het gaat dus tussen Jokivin en Cora Bora, de dames van het Gele Verbond. De ene dame had 15 punt en de andere dame 17 punt en 17 punt en daarmee uit de expeditie is:......Cora Bora. Jokivin, gefelicteerd.' Jokivin omhelst Cora Bora.  Chriz: 'Door jouw keuze om niet te stemmen lig jij eruit, maar heb je je vriendin Jokivin van een ondergang gered.' Cora Bora neemt afscheid van de anderen. Cora: 'Het is mooi geweest, maak er wat van! Ik hoop dat één van jullie wint!'

Op Molicitius wordt er al volop gefantaseerd over de volgende ronde. Melktandje, LC, Robin..., Bertha531, Intikker en D**n zijn al zeker van een plaats in de volgende ronde, alleen Test zit nog in de stress, hem wacht nog een zware Leidersbattle. D**n, Intikker en LC zitten bij elkaar. D**n: 'Ik ben wel benieuwd naar het nieuwe eiland, al met al zit ik hier al vanaf het begin en ik ben wel toe wat aan het nieuws.' Intikker: 'Ik verheug me er echt op als we bij elkaar komen. Ik ben zo benieuwd wie er van de dames van Rood terugkomen.' LC: 'Ik hoop alleen dat Cora niet terugkomt, dan heb je met Melktandje opnieuw de poppen aan het dansen.' D**n: 'Ach, dat kan allemaal nog wel weer uitgepraat worden.' Een eindje verderop staan Melktandje en Robin... in de zee, ze zijn hun kleren aan het uitspoelen. Robin...: 'Dat zal wel even wennen worden, met zo'n club nieuwe vrouwen bij.' Melktandje: 'Hehe, dan zijn we opeens overbodig.' Robin...: 'Ach, wij koken toch veel beter. Ik ben wel benieuwd of Test het gaat halen, hij is zo'n schatje.' Melktandje: 'Hmm, heb je een oogje op Test?' Test is de laatste tijd niet echt zichzelf. Hij zit in de maag met de Leidersbattle, hij is samen met Bertha531 op zoek naar karakollen. Test: 'Als ik sigaretten bij me had, dan zou ik nu smoken als een gek.' Bertha: 'Tja...' Test: 'Afvallen voor de samensmelting zou echt een verschrikking zijn.' Bertha: 'Natuurlijk ga je gewoon door. Je team staat achter je, dat weet je toch. Bovendien hebben die dames van Rood niks te vertellen. Wij zijn dik in de meerderheid.' Test: 'Tja...' 

Jokivin komt helemaal overstuur terug op St.Hano, het afscheid van Cora hakt erin, nu Jokivin haar beste maatje kwijt is.  Annuh: 'Kom op, Joki. Wij zijn er nog voor je, we zullen je echt niet zomaar laten vallen.' Han13: 'En jullie zitten bij de laatste 10. Ik ben trots op jullie.' Maapie tovert een glimlach op haar gezien en knuffelt met Han. Ze is er erg blij mee dat ze bij de laatste 10 zit. Han13 gaat naast Jokivin zitten: 'He meissie, na de CSC zien jullie elkaar weer. Bovendien ga je binnenkort Intikker en Bertha531 terugzien en allemaal nieuwe mensen leren kennen.' Annuh en Maapie zijn inmiddels een eindje gaan wandelen. Maapie: 'Hehe, eindelijk. Ik kan niet wachten om weer eens een man te zien.' Annuh: 'Ja, hiero hetzelfde. Na Heath was het extra zwaar. Die D**n is wel een lekker knulletje.' Maapie: 'Joah! Of Bertha, heb je die biceps weleens gezien!' Annuh lacht: 'Haha!' Maapie: 'En ga jij voor Han13 stemmen?......' 
Titel: Re: CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 2-01-2004, 14:34:09
Battle-Isle:
Chriz: 'Welkom teams, dit zal de laatste keer zijn dat jullie tegen elkaar zullen strijden. Als laatste proef wouden wij iets spectaculairs doen. Daarom gaan 8 mensen van jullie vandaag parachute springen. Het is erg simpel, wie de meeste mensen op Battle-Isle krijgt die wint. Maapie: 'Maar dat durf ik helemaal niet.' Chriz: 'Nou, dat is dan een goed voornemen om voor het nieuwe jaar over die angst heen te komen.' Maapie: 'Mwah...mwah....nou vooruit dan, ik zal iig in het vliegtuig springen.' Chriz: 'Test? Je mag 3 Survivors kiezen die met je mee gaan springen, wie worden het?' Test: 'Robin..., LC en Intikker.' Op het water landt een klein watervliegtuigje. De 8 Survivors die gaan springen, stappen erin en gaan de lucht in. Chriz: 'Wat denken jullie?' Bertha531: 'Ik heb geen idee.' Melktandje: 'LC en Robin.. halen het sowieso. De andere twee weet ik niet.' D**n: 'Ik ben benieuwd of Maapie springt.' Dan vliegt het vliegtuigje boven het eilandje en wordt de eerste Survivor Test gedropt. Test juicht van plezier als hij naar beneden gaat. Hij weet door cirkeltjes te draaien, aardig recht te blijven en weet op het strand van Battle-Isle te landen. Chriz: '1-0, kijk daar gaat Han13' Han13 maakt wat schokkerige bewegingen, maar ook zij draait rondjes, op het laatste moment wijkt ze enorm af, maar weet bij te sturen. Ze belandt uiteindelijk in een boom, maar heeft het ook gered.' Chriz: '1-1' Dan wordt de derde Survivor gedropt. Het is Intikker. Intikker heeft er echter de ballen verstand van en belandt verderop in de zee. De vierde Survivor die springt is.....Maapie! Maapie schreeuwt als een speenvarken als ze naar beneden gaat, maar ze is toch zo dapper dat ze gaat. Omdat ze haar ogen dichtheeft ziet ze niks en mist ze het eiland dan ook volledig. Robin.... is de volgende die springt. Robin... wijkt echter volledig af, met een beetje geluk en een sterke windvlaag belandt ze uiteindelijk toch nog op het strand. Chriz: '2-1 voor Groen'.  Jokivin is de volgende die gaat. Ze gaat heel goed, maar als ze bijna beneden is, pakt een windvlaag haar, Jokivin probeert kracht tegen te zetten en belandt uiteindelijk op het puntje van de strand van Battle-Isle, haar voeten nog net niet in het water. LC moet het dan voor Team Groen en LC doet het ook. Als een ervaren parachute gaat hij naar beneden en belandt precies bij Test in de armen. Test omhelst z'n teammaatje. Chriz: 'Als Annuh het haalt, moet er opnieuw gesprongen worden.' Annuh springt als laatste uit het vliegtuig, alleen struikelt ze vlak voor ze springt en kukelt naar beneden, met enorme snelheid valt Annuh naar beneden en met een rotgang belandt ze in het water. Het duurt wel een minuut voor ze weer boven is. De andere Survivor zijn er inmiddels naartoe gezwommen, om eventueel reddingszwemmend te helpen, maar alles is okee met Annuh. Op het strand verzamelt iedereen zich, behalve Han13 die nog steeds in de boom hangt. Chriz: 'Helaas is het door de val van Annuh 3-2 geworden voor Team Groen. Team Groen wint dus de laatste voedselprijs. Jullie vertrekken nu voor de laatste keer naar St.Hano en Molicitius, voor Team Groen zal daar een verassing zijn, pak al je spullen mee en verbrandt de kampen. De 1ste Fase is bijna ten einde.  Ik verwacht jullie hier vanavond om 21.00 uur terug.

Op Molicitius wordt Team Groen verrast met een afscheidsmaaltijd klaargemaakt door een Maleisische kok. Rijst met satéstokjes, ganzenlever, gebraden hert, friet, salade staan er op het menu en als toetje een ijstaart, na de maaltijd toost Test op de afloop van Team Groen. Test: 'Team Groen, jullie en ook Bodejos, Malcolm en Molice ben ik dankbaar voor de tijd die ik heb doorgebracht op dit prachtige eiland. Ik houd van jullie allemaal en ik hoop dat jullie nog ver mogen komen. Hoe de Leidersbattle ook voor mij zal aflopen. Ik heb genoten en ik zal Molicitius en jullie nooit meer vergeten.' Robin... schreeuwt erachter aan: 'Friends forever!' Daar wordt op getoost. 

Op St.Hano staan de 4 overgebleven dames bij een groot kampvuur. Alle resten van het kamp worden opgeruimd. Han13: 'Lang leve St.Hano.' Annuh gooit een matras op het vuur: 'Voor Floortje' Maapie gooit een rieten dak op het vuur: 'Voor Ville' Jokivin pakt een grote paal en gooit die erbij: 'Voor Cora Bora!' Han13: 'Maapie, Annuh en Jokivin. Ik heb genoten van jullie aanwezigheid hier. Veel succes verder en bedankt voor alles.' Annuh: 'Het hoeft nog niet voorbij te zijn' De 4 dames kijken samen naar het grote kampvuur en herdenken de afgelopen weken. 
Titel: Re: CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 2-01-2004, 14:36:01
Ook op Molicitius wordt er een vuur gemaakt en zo komt er een einde aan het Rode Team en het Groene Team en het verblijf op Molicitus en St.Hano. Die avond om 21.00 uur verzamelen de 11 Survivors zich weer op Battle-Isle. Het is inmiddels donker geworden. Chriz: 'Welkom, Survivors. Het is 31 december 2003, 21.00 uur. Over 3 uur breekt er een nieuw jaar aan, maar ook een nieuwe fase in het spel. 9 Survivors zijn al zeker hiervan: 'Annuh, Bertha531, D**n, Intikker, Jokivin,  LC, Maapie, Melktandje en Robin... Vandaag wordt er beslist wie de 10de Survivor wordt: Han13 of Test. 9 weken lang hebben zij de 2 kamps geleidt, die het tot het einde toe hebben volgehouden en toch kan er maar 1 beloont worden met de beloning van de 2de Fase. Jullie immuniteit verdwijnt ook hiermee en na de samensmelting zullen jullie niet langer leider zijn. De ultieme test wacht hen nu. De 9 Survivors die al zeker zijn bepalen dit lot. Test en Han13 mag ik jullie vragen mee te komen naar het eiland waar de 2de Fase van start gaat.

Han13 en Test worden meegenomen in een speedboot, vlak voor een eiland houdt de boot stil. Chriz: 'Dat eiland daar zal straks het nieuwe eiland worden waar de expeditie verder gaat. Jullie lot ligt nu in de handen van de anderen. Test, Han13 hoe zie je jouw kansen en hoe kijk je terug op de 1ste Fase?'
Test: 'Ik heb een geweldige tijd beleeft op Molicitius. Ik heb veel nieuwe mensen leren kennen en over het algemeen gezien heb ik een heel sterk team geleidt. Toen Malcolm moest gaan, was ik vooral blij voor hem, maar toen Molice moest gaan, had ik het echt even moeilijk. In een korte tijd leer je elkaar toch snel gaan. Ik hoop dat ik mee mag gaan in de 2de Fase, maar besef me wel degelijk dat er Survivors zijn die verraderlijk zijn. Ik ben niet langer hun leider.'
Han13: 'De eerste weken waren geweldig. We hadden weinig eten, maar doordat we nooit naar de eilandraad moesten, was het vooral een prachtige vakantie, gezellig met een groep meiden. De verandering kwam toen we voor het eerst naar de eilandraad moesten en vervolgens op rij Floortje, Ville en Cora kwijtraakten. Al met al heb ik een geweldige leuke tijd gehad en ik zou erg graag doorwillen. Voor de dames steek ik m'n handen in het vuur, maar ik ben benieuwd wat de Groenen gaan doen.'  

Titel: Re: CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 2-01-2004, 14:36:38
Terwijl het aardedonker is geworden op Battle-Isle zitten de 9 Survivors in groepjes te overleggen. Wie is er symphatieker? Wie verdient het meer? Wie is tactisch gezien de beste keuze? Af en toe lijkt er een complotje te onstaan, maar alles wordt geheim gehouden. Nieuwe vriendschappen worden gesloten en één voor één blikken de Survivors terug op de 1ste Fase:
Annuh: 'Het was geweldig op St.Hano, maar al met al heb ik alleen Jokivin en Cora Bora erbij gekregen. Ik ben blij dat ik nieuwe mensen ga zien. Het hoogtepunt was toch wel de komst van Heath Ledger die mij en de anderen een week lang in de watten heeft gelegd. Van mij had de hele CSC wel zou gemogen. Ik ben benieuwd of Han het gaat halen.'
Bertha531: 'Zowel op Joki-Isle als op Molicitius heb ik de tijd van m'n leven gekent. Vandaag heb ik Annuh en Maapie ook een beetje leren kennen en het zijn ook topmeiden. Het laatste afscheid van Molicitius was prachtig. Of ik Test ga redden van z'n ondergang, de tijd zal het leren.'
D**n: 'Van het oorspronkelijke Team Groen zijn ik en Test alleen nog over, hoe ik hier over denk houd ik het voor me, misschien wil ik wel de enige zijn, misschien wil ik die aardige gast helemaal niet kwijt. De glorietijden van Team Groen vond ik erg leuk, het voelde echt zo alsof we onoverwinnelijk waren, helaas bleef het niet zo.'
Intikker: 'Cora Bora, Mollenvanger, Molice, Bodejos. Dat die gasten moesten gaan en ze te zien vertrekken, dat was het minst leuk. De Teambattles vond ik erg leuk en spannend, vooral de tweede gaf een kick toen wij Team Blauw versloegen. Wie van de 2 leiders er door mag? Ik wou dat ze allebei doormochten.'
Jokivin: 'Het hele gebeuren tot nu toe was echt super! Maar het vertrek van Cora op het einde was een harde klap. Nu we met z'n 10-en doorgaan ligt alles weer open en moeten we opnieuw beginnen. Ik gun Han13 het beste, maar ik hoor van Team Groen ook veel positieve geluiden over Test.'
LC: 'Wie had dat gedacht? Dat die LC van Team Blauw uiteindelijk nog bij de laatste 10 zat. Het was echt de heftigste ervaring uit m'n leven. Ik had nooit gedacht dat het zo zou zijn. Al met al zijn Melktandje en ik de laatste echte blauwtjes en ik ben benieuwd hoe ver we gaan komen. Team Groen en Team Rood hebben zich destijds samen gespant tegen Daisy, dus nu is de vraag: Op wie van de 2 neem ik wraak? Test of Han13?'
Maapie: 'Joechei! Ik zit erbij en Tikkie mag ook mee naar het nieuwe eiland. CSC is sjoeper. De laatste eilandraden waren moeilijk, maar ja, dat hoort nu eenmaal bij het spel. Ik ben benieuwd hoe ver ik nu kan komen. Voorlopig mag ik eerst beslissen wie de 10de Survivors wordt.'
Melktandje: 'Hoe verder je in het spel komt, hoe leuker het wordt. De eilandraden waren het lastigst, maar ook het mooist. Het doet pijn om een goede vriend of vriendin te zien vertrekken, maar het gevoel van macht is ook lekker, het gevoel van: 'Ik heb lekker bepaald dat jij moet gaan.' Wie dat dit geval wordt? Ik ben er nog niet uit. Ik moet nog met Annuh en Jokivin praten en meer info over Han13 winnen.' 
Robin...: 'Mijn kansen op de eindzege? 1/10de zal ik zo zeggen, hahaha. Voor mij is dit hele gebeuren nog anders dan voor de anderen. Ik ben er natuurlijk later bijgekomen, maar ondanks dat nog steeds in het spel. Ik ben benieuwd hoe ver ik kan komen, je ziet nu al dat alle toppers afvallen, hoe lang houd ik het vol tegenover de andere toppers. Eerst mag ik gaan beslissen welke van de 2 toppers er door mag gaan.

Titel: Re: CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 9-01-2004, 20:16:33
Aflevering 11

Chriz: 'Welkom, Survivors. Jullie hebben jullie beslissing gemaakt. Het is 2 voor 12, ik heb jullie meegenomen naar het eiland waar jullie voorlopig zullen wonen: Realitia! De Tweede Fase gaat over 5 minuten beginnen. Om precies om 12 uur zal er iemand op het pad dat voor jullie ligt, naar voren komen lopen. Dat is degene die jullie hebben gekozen tot de 10de Survivor. 10.....9.....8....7....6....5...' Vanuit de duisternis komt er iemand aangelopen, langzaam maar zeker komt hij uit de duisternis en dan wordt het duidelijk wie het is: Test! Enkele Survivors beginnen gelijk te juichen, terwijl sommigen staan te balen dat Han13 niet tevoorschijn kwam. Chriz: 'Gefeliciteerd Test, jij bent één van de laatste 10 Survivors. Helaas is Han13 afgevallen. Feest nog maar even door, jullie zitten in de 2de fase!'

Pas laat in de middag worden de 10 Survivors wakker. Test is als eerste wakker en niet lang daarna wordt bertha wakker. bertha is nog half aangeschoten van de avond ervoor en vliegt Test om de nek: 'Testje....je moet weten dat ik eg heel blij ben da je er bij bent! Ik heb voor jou gestemd, Testje. Ik vind dat je het moet weten. Ik had wel enige wroeging om Han13 weg te stemmen, maar ik kon niet anders. Je bent mijn alles.  Je bent echt mijn grootste maatje hier. Ik kan het met niemand beter vinden dan jou. Ik hoop dat wij samen, hand in hand de finale in mogen gaan.' Test lacht: 'Dat hoop ik, vriend.'

Wat later is iedereen wakker geworden. LC heeft inmiddels het nieuwe vrouwelijk schoon ontdekt en stapt op Annuh af. 'He pop, what's up?' Annuh: 'Goed, dank je' LC denkt even na: 'Zeg, weet je dat je hele mooie slippers hebt?' Annuh gaapt: 'Ja, ik weet het.' LC: 'Het is nogal laat geworden, gister he?' Annuh: 'Ja, zeg dat wel. Het laatste wat ik zag was dat D**n in zijn onderbroek over het strand heenrende.

Inmiddels zijn Robin... en Intikker de zee ingegaan op zoek naar vissen. De voedselvoorraad is niet zo groot. Intikker: 'Daar zwemt een grote.' Robin...: 'Ik ga hem met mijn handen vangen.' Intikker: 'Doe niet zo gek. Dat lukt je nooit!' Robin... kijkt de vis na en slaat opeens toe, met haar blote handen vangt ze en vis. Intikker applaudiseert.

Melktandje ligt in de hangmat, terwijl Jokivin langskomt. Jokivin: Ha, druk bezig!' Melktandje: 'Ach, houd toch je bek en laat me met rust.' Jokivin: 'Pardon?' Melktandje: 'Je staat in m'n schaduw'. Jokvin snuift even, maar besluit geen waarde te hechten aan Melktandje en loopt weg. 

Battle-Isle:
Chriz: 'Welkom kandidaten op Battle-Isle, vandaag strijden jullie weer om een voedselprijs. Vandaag hebben we een ouderwetse spijkerbroekhangwedstrijd. De winnaar krijgt een portie kippekluifjes. Laten we gaan beginnen. 
De 10 kandidaten gaan allemaal bij een spijkerbroek staan. Chriz: 'Okeee...START!' De 10 kandidaten laten zich vallen en hangen aan de spijkerbroeken alleen grijpt Test mis en valt gelijk naar beneden. Hij ligt er al gelijk uit. De andere 9 kandidaten hangen er wel in en de eerste 2 minuten halen ze allemaal, maar dan wordt het toch te zwaar voor bertha531. Ook hij valt naar beneden. Maapie hangt inmiddels helemaal onderaan de spijkerbroek, maar houdt vol. Annuh valt naar beneden en niet veel later Intikker en Melktandje ook. D**n, LC, Maapie, Jokivin en Robin... maken de 3 minuten vol, maar dan moet Maapie zich ook laten vallen. De laatste 4 zijn volhouders en weten ook de 4 minuten vol te maken. Jokivin heeft zichzelf in een klem gelegd waardoor ze nauwelijks naar beneden glijdt. Robin... heeft dit door en merkt dat ze kansloos is tegen Jokivin en laat zich vallen. Lc die helemaal onderaan hangt, moet ook afhaken. D**n en Jokivin maken de 5 minuten vol, maar dan opeens laat Jokivin zich vallen. Jokivin: 'Ik kreeg kramp in m'n vingers en moest dus afhaken.' D**n laat zich naar beneden glijden. D**n: 'Huppa! Gewonnen!' D**n neemt dankbaar de kippekluifjes aan en geniet ervan. Het vet sijpelt langs zijn mondhoeken naar beneden. Als hij klaar is met eten zit er nergens ook nog maar 1 stukje vlees aan, alleen nog maar bot.
Titel: Re: CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 9-01-2004, 20:18:49
Even later is het 10-tal weer terug op Realitia. Maapie, Annuh en Jokivin besluiten een stukje te gaan zwemmen. Maapie: 'Jammer dat Han wegmoest.' Jokivin: 'Ja, zeker. Dat maakt onze kansen er niet makkelijker op.' Annuh: 'Wat vinden jullie van de anderen?' Maapie: 'D**n is een heel aardige jongen.' Jokivin: 'Ik vind ze wel aardig, alleen die Melktandje, wat een arrogantie!' Annuh: 'Oh, dat kan wel. Die heb ik nog niet zo veel gesproken.' Maapie: 'Ik ben wel benieuwd of ze hebben afgesproken om ons 1 voor 1 eruit te stemmen.' Annuh: 'Nou aan zulke praktijken doe ik in ieder geval niet mee.' Maapie: 'Yeah! Eerlijk duurt het langst en ik wil nog heel lang hier blijven.'  

D**n heeft inmiddels besloten om het eiland te gaan verkennen. bertha, die altijd enthousiast is, Test en LC gaan mee, terwijl Robin... en Intikker achter blijven om te koken. Al snel komt het 4-tal op expeditie is, op wat voor een paradijsje zijn terechtgekomen. Het lijkt wel of ze rechtstreeks in een reclame van het WNF terecht zijn gekomen. Dan opeens verschijnt er een wild beest op hun pad. Is het een grizzlybeer? Is het een schaap ?!?!? Is het Gordon die enorm is afgevallen?!??!? Nee, het is Nolleke, het oerwoudmens! Het gemeenste en bitchyste wezen op deze Aarde. Snel vluchten de 4 Expeditieleden weg en rennen het kamp weer in, geschrokken vertellen ze hun verhaal aan de 6 andere Survivors. Melktandje: 'We zijn hier dus niet alleen op het eiland?'

Battle-Isle:
Op Battle-Isle is een kleine hut geplaatst. De Survivors weten niet goed wat te doen en stappen dan maar naar binnen. Een draaistoel draait hun kant op en in de stoel zit maffiabaas Chriz met een dikke sigaar: 'Welkom Survivors, voordat jullie aan de opdracht gaan beginnen, wil ik jullie mening weten. Er zijn 2 kansen: 1. 'Ik ga voor de eindoverwinning en daarbij staat niets me in de weg. Het maakt me niet uit, als ik er wordt uitgestemd. Dan zal ik proberen om via het duivelseiland de finale te bereiken. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden en ik doe alles om in de finale te komen! 2. Ik ben trots en ben nergens bang voor, het duivelseiland is een soort van tweede kans en daarom niks voor mij. Ik wil gewoon 'straigt to the top'. Ik wil de finale bereiken op de winnaar zoals het hoort en niet via een achteringang zoals het duivelseiland. Schrijf hier op een papiertje je naam en de tactiek die het beste bij je past.' De kandidaten schrijven het op en leveren hun papiertje in. Chriz: 'Goed gedaan, Survivors. Nu iets anders: Jullie hebben vandaag het verschrikkelijke oerwoudmens Nolleke ontdekt. Nolleke is erg gevaarlijk, maar in Nollekes grot liggen ontelbare schatten, eetbare schatten. In de 2de Fase krijgen jullie een enorme kleine voedelvoorraad. Zodra de honger echt begint te knagen, daag ik jullie uit om de grot van Nolleke te bezoeken. Veel succes daarmee. Iemand van jullie kan vandaag immuniteit winnen. Jullie gaan vandaag dammen tegen elkaar. Test vs. Melktandje Robin.. vs D**n bertha531 vs. Maapie Annuh vs. Intikker en Jokivin vs. LC. Let erop, het draait ook om de snelheid.

De 5 koppels gaan tegenover elkaar zitten en beginnen het spel. Melktandje weet als eerste te winnen, niet veel later weet bertha531 met 2 dammen Maapie te verslaan. Jokivin verslaat LC en Robin... weet D**n te verslaan. Chriz: 'Goed, Annuh en Intikker stop maar, jullie waren te langzaam. De laatste 4 gaan tegen elkaar strijden. Robin.... vs Jokivin en bertha531 vs. Melktandje. Neem de tijd, want de tijd speelt geen rol meer. Robin... is als eerste klaar. Jokivin was deze keer kanloos, bertha heeft meer moeite met Melktandje, maar uiteindelijk haalt hij het ook. Chriz: 'Goed, de finale gaat tussen bertha531 en Robin... succes. Robin.. begint met een paar goede slagen, maar totaal onverwachts stoot bertha531 door naar een dam. Robin.. weet daarop ook een dam te halen, maar is al kansloos. In een paar bewegingen schakelt bertha531 haar uit. Chriz: 'Gefeliciteerd. Jij hebt immuniteit. Hier heb jij de immuniteitsketting voor bij de volgende eilandraad. Veel succes met stemmen. Jullie worden nog verwacht in de Maffiahut.'  

Titel: Re: CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 9-01-2004, 20:19:50
De Survivors lopen terug naar de Maffiahut, voordat iemand wat kan zeggen draait Chriz weer met zijn draaistoel en begint gelijk te vertellen: 'Voor elke afvaller is er een tweede kans in de CSC, het Duivelseiland. Een derde mogelijkheid die leidt tot het winnen van de finale. Ik heb jullie 2 tactieken voorgelegd en er zijn mensen die het via Duivelseiland willen spelen. Om Duivelseiland te overleven kun je beter zo vroeg mogelijk naar Duivelseiland vertrekken, des te langer je er kunt volbrengen. De mensen die gekozen hebben voor de tweede mogelijkheid krijgen vandaag net als bertha531 immuniteit. D**n, helaas was jij zo dom geweest om niet te stemmen, dat zorgde ervoor dat jij deze week geen immuniteit krijgt, wie er wel immuniteit krijgen, wie er wel voor de tweede mogelijkheid gekozen hebben zijn: Test en Robin... Test, bertha531 en Robin... gefeliciteerd met jullie immuniteit. De anderen neem ik mee naar Chriz Rock, het Duivelseiland.

Duivelseiland, Chriz Rock
Chriz: 'Welkom Maapie, LC, Annuh, Jokivin, Melktandje, Intikker en D**n. Jullie zien het. Chriz Rock is een harde rots midden in de zee. Geen fijne plek. Binnenkort zal iemand van jullie hier naar toe vertrekken en daar proberen om de expeditie uit te spelen en die derde finale-plaats te behalen. Wie dat wordt bepalen jullie, Test, Robin... en bertha531 op de komende eilandraad. Veel succes!'
Titel: Re: CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 16-01-2004, 14:32:30
Aflevering 12

Eilandraad:
Chriz: 'Welkom kandidaten en in het bijzonder Robin..., Test en bertha531. Jullie hadden deze week immuniteit en konden dus niet worden weggestemd. Dit is dan het Duivelseiland: Chriz Rock. Hier zal straks één van jullie 10-en achterblijven. Wie dat is? Dat hebben jullie zelf bepaalt. 8 van de 10 Survivors hebben gestemd. Maapie en D**n hebben verzaakt hierin. Besef goed dat jullie hiermee gevaarlijk spel hebben gespeelt. CSC is niet zomaar een spelletje en elke misstap kan dodelijk zijn. Om de stemuitslagen van de komende eilandraden spannend te houden vertellen we niet meer hoeveel iedereen scoorde qua stemmen. Alleen de einduitslag. Als eerste, degene met het minst aantal stemmen is.......Jokivin. Gefeliciteerd. Je mag bij bertha, Test en Robin... gaan zitten. Je bent door. Datzelfde geldt voor........Intikker! Intikker, je mag er ook bij gaan zitten. De derde die zich daarbij mag gaan voegen is.......Annuh! Dan zijn er nog 4 over....Maapie, jij hebt gevaarlijk spel gespeelt door niet te stemmen, maar ze waren je gunstig. Je mag blijven! Dan zijn er nog 3 over en.....Melktandje, jij gaat ook door! LC of D**n, één van jullie 2 zal hier moeten achterblijven en diegene is........D**n, Gefeliciteerd LC! D**n, jij hebt gevaarlijk spel gespeelt en verloren. Vanaf nu is voor jou de finale alleen nog haalbaar via dit Duivelseiland. Veel succes met de komende battles.

En zo verlaten 9 Survivors Chriz Rock in de hoop het niet weer te zien. D**n blijft zwaaiend achter. Hij moet nu in z'n eentje te zien surviven. De 9 anderen moeten proberen om verder te komen. Al met al hebben 10 Survivors hun tactiek moeten aanpassen. De volgende dag breekt aan op Realitia:

Test is die morgen als eerste wakker en hij heeft er zin in. Niet veel later wordt bertha531 wakker. Hij en Test zijn echt de vroege vogels in het kamp. De 2 maatjes besluiten om samen een vlot te gaan bouwen. Test: 'Dat was het dan. Nu D**n weg is, ben ik de laatste orginele groene op het eiland.' 'Nog wel' grijnst bertha531.  Test: 'Ik ben wel  benieuwd hoe het gegaan zou zijn als Robin..., ik en jij ook weggestemd konden worden.' bertha531: 'In ieder geval is er weer een kanshebber uitgeschakeld.' Test: 'Ja, precies. Ik mocht hem toch niet, haha!' bertha531: 'Als we dit vlot afmaken, dan kunnen we mooi midden op zee gaan vissen.' Test: 'Joah!'

Pas uren later worden de anderen wakker. Ze merken dat bertha531 en Test verdwenen zijn. Jokivin: 'Nou ja, die zullen wel voedsel aan het fixen zijn.' Robin...: 'Ik heb heerlijk geslapen.' Intikker: 'Ik ook, geen muskiet gezien hier.' Maapie: 'Het is gewoon een geweldig eiland. Ik zal hier altijd wel willen blijven.' 

Die middag zit iedereen samen aan de maaltijd. LC: 'Waar zijn jullie vanmorgen naartoe geweest dan?' Test: 'We zijn verderop bezig geweest. We gaan een vlot bouwen.' Intikker: 'Echt waar? Wat cool!' LC: 'Jazeker, dan kan ik vanmiddag lekker gaan slapen, terwijl jullie werken, grinnik.' Jokivin: 'Even wat anders! Wat gaan we doen aan dat Nolleke-mens?' LC: 'Geen idee, dat mens was echt eng. Ik kom daar niet meer in de buurt.' Robin...: 'We zullen wel moeten. We hebben niet zoveel voedsel, dus vroeg of laat.' Test: 'Als ik eraan terug denk, krijg ik nog steeds de rillingen over mijn rug.'


Titel: Re: CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 16-01-2004, 14:34:25
Battle-Isle:
Chriz: 'Welkom kandidaten, zoals verwacht, zijn jullie weer terug op Battle-Isle. Wat staat er vandaag te wachten voor een prijs? We hebben het Nolleke-wezen uit de grot gehaald en de winnaar mag 1 minuut daar naar binnen en eten wat hij of zij wil. Let op! Je mag niks meer naar buiten nemen, dus wat je opeet is alleen voor jezelf. Wat moeten jullie daar voor doen? Daarvoor moeten jullie 3 vragen beantwoorden en die verwerken in een kruiswoordpuzzel. Veel succes!
Vraag 1: De huiskamergenoot van de beste vriend van Ernie Vraag 2: Wie zong Mambo nr.5? Vraag 3: De naam van de eerste afvaller van de CSC.' LC: 'He! Dat is oneerlijk, daar hebben de gelen een voorsprong!' Chriz: 'Nee, want bertha, Jokivin en Intikker moeten de naam van de tweede afvaller opzoeken. De tijd gaat nu in.' LC is als eerste klaar, daarna volgt het allemaal nogal snel op elkaar.  bertha531 is als laatste klaar. Chriz: 'Goed, we beginnen met de derde vraag dat was Mollenvanger of Augustus. Dat had iedereen goed. Mambo nr.5 werd gezongen door Lou Bega en nee, Melktandje niet door Bert Visser en nee, Maapie niet door Fransie Bauer. LC en Jokivin hebben niks ingevuld, helaas. Vraag 1: Het goede antwoord is Ernie! want de beste vriend van Ernie is Bert en Berts huisgenoot is Ernie! Dat hebben alleen Robin... en bertha531 goed, maar Robin... was sneller. Gefeliciteerd, meid!' 

Terwijl de 8 andere Survivors terug zijn naar Realitia is Chriz samen met Robin... naar de grot van Nolleke vertrokken. Chriz: 'Je hebt 1 minuut, veel succes!' Robin... gaat naar binnen en pakt gelijk een meloen, breekt hem ruw doormidden en neemt een flinke hap, daarna werkt ze 3 bananen naar binnen. Die heeft honger!' Helaas is de tijd dan voorbij. 2 Securitymensen komen terug met het Nolleke-wezen in hun midden. Nolleke kijkt boos en uitdagend naar Robin... Ze schreeuwt het uit en probeert zich los te rukken, ze is duidelijk boos dat Robin... naar binnen is geweest. Chriz glimlacht: 'Dit is Nolleke' Robin... kijkt bang: 'Mag ik terug naar het kamp?' 

In het kamp van Realitia is Melktandje erachter gekomen dat haar populariteit aardig gedaalt is, omdat ze zo lui is. Ze heeft zich 'opgeofferd' en aangeboden om te koken. Robin... is sociaal en zegt niks te willen, ze heeft in de grot van Nolleke wel genoeg gehad. Test heeft maagkrampjes en besluit om ook niks te nemen. De rest smult met genoegen van de heerlijke soep die Melktandje heeft gemaakt. Het ziet er naar uit dat ze alles weer goed gemaakt heeft met de anderen.
Titel: Re: CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 16-01-2004, 14:36:36
Op Chriz Rock loopt D**n nog steeds verdwaasd rond. De koude rots onder z'n voeten is hard en z'n voeten doen zeer. Hij verveelt zich dood, er is niks te doen op het eiland, maar hij moet doorzetten. Er wacht hem nog een confrontatie met een Survivor. Wie zal het worden? Wie komt er naar Chriz Rock?

Realitia:  Annuh: 'Owww, mijn maag..' Intikker: 'Jij ook? Ik dacht dat ik de enige was.' Wat verderop staat bertha531 in de zee te kotsen. Melktandje ligt te rillen in haar bed.  Test: 'Volgens mij hebben ze voedselvergifting. Wij zijn de enige 2 die nergens last van hebben.' Robin... loopt naar het bed van Melktandje: 'Wat zat er allemaal in de soep?' Melktandje: 'water, zout en 5 tubes tandpasta.' Robin...: 'Tandpasta? Weet je hoe ongezond?' Melktandje: 'Ik moest toch ergens mee de smaak vergroten.' Test: 'Nou ja, in ieder geval stinken ze nu niet meer zo uit hun mond.' 

Battle-Isle:
Chriz: 'Welkom, Robin... en Test. De rest was blijkbaar te ziek om mee te doen. Melktandje heeft hiermee haar eigen kansen ingegooid, maar ook die van vele anderen. Jullie 2 strijden om immuniteit. Jullie gaan handje drukken. 

En zo zitten Test en Robin... tegenover elkaar. Ze gaan in de houding zitten, wachten op Chriz' teken, krijgen het teken en gaan van start. Test drukt zo hard als hij kan, maar Robin... ook, Robin... komt heel ver, maar dan opeens een smerige grijns op het gezicht van Test. Hij zet wat extra kracht en krijgt Robin... op de grond. Chriz: 'Test, gefeliciteerd, jij krijgt immuniteit deze week. Veel succes hiermee. Die voedselvergifting, daarvoor zal een arts langskomen. Ik denk dat het binnen een paar dagen weer goed is. Succes met de eilandraad. Ik ben benieuwd wie er tegenover D**n komt te staan.
Titel: Re: CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 23-01-2004, 11:39:31
Aflevering 13:

Chriz Rock:
D**n: Vandaag komt er een tegenstander en natuurlijk ben ik erg benieuwd tegen wie ik mijn eerste duel mag gaan uitvechten. Als ik deze win ben ik toch nog wel weer heel dicht bij de finale. Ik denk dat ik aan 3 overwinningen wel genoeg heb. Ik hoop dan ook dat ik een makkelijke tegenstander krijg, iemand die nog niet zoveel battles heeft gewonnen. melktandje ofzo of LC.

Realitia, Eilandraad:
Chriz: 'Welkom kandidaten, vandaag zal er weer iemand van jullie naar Chriz Rock vertrekken om een duel met D**n aan te gaan. Straks zijn er nog 8 Survivors over. 8 survivors die dan een kans hebben van 25% dat ze in de finale terechtkomen. Ik weet dat sommige Survivors het geld al kunnen ruiken, maar er zullen nog heel wat afvallers komen. Test zal in ieder geval één van die 8 zijn, hij heeft deze week immuniteit.Laten we overgaan naar de eilandraad. Ik kan alvast zeggen dat het tussen 4 Survivors ging........en daar hoorde jij niet bij Jokivin, want jij had de minste stemmen.' Jokivin: 'woaha!' Chriz: 'De vorige keer was het een close call, maar deze week ben je gewoon makkelijk door........melktandje. Gefeliciteerd! Dan komen er 2 met een gelijke stand en de laatste 4 daar zal het tussen gaan. Ik zei al dat die 4 dicht bij elkaar zaten en die 4 zijn: bertha531, LC, Robin... en Annuh. Intikker en Maapie gefeliciteerd! Jullie zijn weer een ronde door! Ja, en dan die laatste 4, de nummer 4 zat maar 6 stemmen verwijderd van de nummer 1 en het verschil tussen de bovenste 2 was zelfs maar 1 punt. Annuh, gefeliciteerd, jij bent die nummer 4! en op de derde plaats is geeindigd.........bertha531! Het gaat dus tussen Robin... en LC:  Robin...., vorige week had je nog immuniteit. Bij de proeven spring je er altijd weer bovenuit, maar daarom werd je ook gezien als een geducht concurrent voor de eindoverwinning. Daarom zul jij naar Chriz Rock moeten vertrekken. LC! Wederom gefeliciteerd!' Test is de eerste die Robin... komt omhelsen. Robin...: 'Bedankt allemaal voor de geweldige tijd hier!'
En dan vertrekt de boot met Robin... erop, op weg naar Chriz Rock. Op Chriz Rock zit D**n al te wachten. D**n: 'Fuck, het is Robin..., shitshitshit. Dat wordt een zware dobber.' Als Robin... op het eiland komt omhelsen de twee. Robin...: 'Dus nu zit ik ook op die koude rots.' D**n: 'Wie weet, we moeten dueleren.' Robin...: 'Ow ja, spannend!' (Hoe dit afloopt, lees je in aflevering 14).  

Realitia:
bertha531: Wat zijn we nog maar met weinig.' Annuh: 'Ja, welgeteld 8!' Test: 'Hoe is het met de anderen? Zijn ze nog steeds ziek?' Annuh: 'Jep' bertha531: 'Kon je dat niet zien tijdens de eilandraad? LC lag bijna te kotsen.' Annuh: 'En nu?' Test: 'We zijn nog bezig met dat vlot. Kom je ook helpen?' Annuh: 'Ja, dat is goed.'  
Een paar uur later wordt Jokivin wakker. Ze is alweer aardig opgeknapt. Dan ziet ze opeens wat vreemd. Het Nolleke-wezen is het kamp binnengedrongen en plundert hun voedselvoorraad.  Jokivin rent er snel naar toe: 'HE STOP! DAT IS ONS VOEDSEL!' Nolleke: 'WRAAH!! WRAAH!!' Jokivin kijkt verbaasd naar het wezen en durft niet toe te slaan. Met haar handen vol voedsel verdwijnt het Nollekewezen de bosjes in.  
Die avond besluit Annuh om het voedsel klaar te gaan maken, nu Robin... er niet meer is wil Annuh de 'keuken' gaan overnemen, maar dan merkt Annuh dat er heel wat voedsel verdwenen is. Annuh loopt het kamp binnen waar de andere Survivors zijn, ze zijn inmiddels allemaal weer hersteld van de voedselvergifting. Annuh: 'He mensen, er is heel wat voedsel verdwenen. Weten jullie daar wat van?' Intikker: 'Melktandje heeft gister gekookt, weet je nog wel.' Melktandje reageert giftig: 'Of wou jij mij de schuld geven, bozo!' Intikker: 'Nou ja, van jou kun je alles verwachten.' Jokivin beeindigt de ruzie: 'Ik werd vanmiddag wakker en toen zag ik dat het Nolleke-wezen in het kamp was. Zij heeft voedsel gestolen.' LC: 'Jaja, je hebt het gewoon zelf opgegeten, geniep.' Jokivin: Helemaal niet waar.' LC: 'Wat moet het Nolleke-wezen nou in ons kamp, volgens Robin... had ze genoeg voedsel.' Jokivin: 'Misschien kickt ze op voedsel.' LC: 'Ik geloof er niks van. Ik vertrouw Jokivin niet meer met het voedsel. Wie nog meer, steek je hand op.' Alleen Melktandje steekt haar hand op.  Test: 'Dat is wel duidelijk, denk ik zo.'

Titel: Re: CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 23-01-2004, 11:40:03
Battle-Isle:
Chriz: 'We hebben vandaag een hindernisparcours voor jullie gemaakt. Eerst moeten jullie 100 meter onder het zand doorkruipen, dan over de klimmuur vervolgens over de balk en dan moeten jullie de vlag hijsen, degene die als eerste de vlag hijst, wint. De winnaar wordt meegenomen naar mijn villa, naar de McDonaldskeuken, waar je zelf een McMenu mag samen stellen.' *Gejuich* De 8 kandidaten staan klaar voor de finish en mogen beginnen. 100 meter onder het zand doorkruipen blijkt zwaarder dan gedacht. Intikker weet uiteindelijk als eerste er onderuit te komen en begint met de klimmuur. Wat later komen ook bertha531 en LC onder het zand vandaan. Omdat Intikker moeite heeft met de klimmuur gaan de drie ongeveer gelijk op. De rest komt ook onder het zand vandaan, maar dan zijn de 3 koplopers al bij de balk. LC valt van de balk af en moet opnieuw beginnen. De voorsprong is dan voor Intikker en bertha531 groot genoeg. Gelijkertijd hijsen ze de vlag, maar de vlag van bertha531 is als eerste boven. bertha531 wint! Chriz: 'bertha, gefeliciteerd! Terwijl de anderen teruggaan naar Realitia, mag jij met me mee naar de villa.'

Chriz' villa:
Chriz: 'Nou dit is de McDonaldskeuken. Een mini mcDonaldsrestaurant in de villa. Bestel maar wat je wilt.' bertha531: 'Een BigMac met een LargeCola en franse frietjes.' Chriz: 'Komt eraan.' Wat later zit bertha531 te smullen van de overheerlijke frietjes, de cola en de heerlijke BigMac waarvan de hamburger gemaakt is van lekker rundervlees. Als hij uitgegeten is, moet hij weer terug naar Realitia.

Realitia:
Test en Annuh hebben het vlot afgemaakt en nu kan er een expeditie worden opgezet. Annuh: 'Als het goed is, kunnen we naar dat eilandje daar waar de bananenbomen staan.' Test: 'Ik kan niet wachten wanneer we gaan.' Maapie: 'Hoeveel mensen kunnen er op dat vlot?' Test: 'Er kunnen er wel 6 op, maar het lijkt me beter dat er maar 4 gaan. We vertrekken morgen naar de eilandraad.'  Jokivin: 'Cool, het lijkt me een heel mooi eiland. Ik zou er graag eens een kijkje nemen.' LC: 'Ja, maar jij gaat niet mee. Jij bent niet te vertrouwen met voedsel.' Test: 'Houd daar nu eens op. Als Jokivin zegt dat ze dat niet heeft gedaan is dat zo. Bovendien lig jij de hele dag te slapen, dus heb je er niks over te zeggen.' 

bertha531 vertelt ondertussen aan melktandje en Intikker wat hij had genomen en hoe mooi de villa wel niet was. Intikker: 'Ah man! Daar gaat mijn maag van knorren.' Melktandje: 'Ja, we hebben wel erg weinig eten nu. Het wordt tijd dat er eens wat mensen naar de grot van Nolleke gaan.' bertha531: 'Ik kan er weer wat dagen tegenaan. In ieder geval.' 

Die nacht gaat het mis in het kamp. Jokivin is al vroeg gaan slapen. De andere Survivors zitten in het kamp. Melktandje: 'Jongens, ik en LC hebben overlegd. Wat zeggen jullie ervan als we volgende keer met z'n allen Jokivin wegstemmen?' Intikker: 'Belachelijk plan. Waarom?' LC: 'Waarom? Moet je dat nog vragen.' Test: 'Jullie doen alleen maar veronderstellingen. Zelfs als het Nolleke-wezen het voedsel niet heeft gestolen, betekent dat nog niet dat Jokivin dat heeft gedaan.' Melktandje: 'Waarom zou ze er anders over liegen.' Maapie: 'Ik wordt een beetje zat van jullie. Jokivin is onschuldig. Ik ga slapen, morgen staat de immuniteitsbattle te wachten.' Melktandje: 'Dus jullie willen niet meewerken, jammer!'

Battle-Isle:
Chriz: 'Vandaag gaan we een klassieke proef doen. Een wedstrijdje 'wie kan het langst onder water blijven. Op 5 meter zit een balk waar je je aan vast kan klammen, degene die als laatste naar boven komt krijgt immuniteit. Simpel! Goed, dan gaan we beginnen klaar voor de start! START! De 8 survivors duiken naar beneden en grijpen zich vast aan de balk. Behalve Maapie, ze mist de balk en heeft moeite zich vast te klammen, ze gaat dan maar gelijk weer naar boven toe. Een minuut later geeft ook Jokivin op: 'Ik heb blijkbaar niet zoveel longinhoud.' De andere 6 houden het langer vol. 2 minuten zijn er dan al voorbij. Na 2 minuten en 15 seconden komt Intikker naar boven, 5 seconden later ook Melktandje: 'Dat is niet te doen man.' De overgebleven 4 zijn die-hards. Ze weten hoe belangrijk immuniteit in deze fase is. Test, de vorige winnaar komt na 4 minuten rond naar boven. Gevolgd door bertha531 in 4 minuten en 8 seconden. Het gaat tussen Annuh en LC, uiteindelijk na maar liefst 5 minuten en 32 seconden moet ook LC opgeven. Annuh heeft gewonnen en wordt door iedereen gefeliciteerd. Chriz: 'Gefeliciteerd, Annuh. Jij hebt de wekelijkse loterij op voorhand al overleefd. Veel succes iedereen bij de eilandraad.' 
Titel: Re: CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 30-01-2004, 11:51:59
Aflevering 14

Eilandraad:
Chriz: 'Welkom allemaal weer bij de eilandraad. Straks zullen we weten wie er van jullie naar Chriz Rock zal gaan verhuizen. Momenteel strijden D**n en Robin... op het duivelseiland een duel uit. Een duel voor de laatste kans in de CSC. Binnenkort zal één van jullie naar Chriz Rock verhuizen om een duel aan te gaan tegen de winnaar. In ieder geval zal dat Annuh niet zijn. Annuh heeft deze week immuniteit. Deze week zijn er 2 mensen geweest die niet gestemd hebben. In eerdere fases van het spel is al gebleken dat zoiets cruciaal kan zijn. Dat was dus niet zo verstandig. Laten we gaan beginnen met degene die deze week de minste stemmen had en dat was: Melktandje. Gefeliciteerd! Je zit ook bij de laatste 7. De volgende die ook doorgaat is........Maapie!' Maapie: 'Yes! Yes!' Chriz: 'Als derde gaat ook door naar volgende week: Jokivin! Dat betekent dus dat het gaat tussen de 4 heren: Test, LC, bertha531 en Intikker. Ik weet dat onder de heren enkelen al vreesden voor hun positie, onder andere LC. Klopt he?' LC: 'Ja, ik ben bang dat ik zal moeten gaan.' Chriz: 'Verkeerd gedacht, je gaat gewoon door naar volgende week.' LC: 'WOEHAYAHOECHIE' Alle anderen: 'Wat?' Chriz: 'Test, ook jij hoeft niet te gaan. Het gaat tussen de 2 die deze week niet hebben gestemd: bertha531 en Intikker. Tja, jongens, dat was nogal dom van jullie. Maar 1 van jullie ontvangt genade van de groep, terwijl de andere moet gaan en degene die moet gaan is......bertha531!' bertha531: 'Nee! Ik? Shit!' Chriz: 'Je mag afscheid nemen van de groep en dan vertrekken we naar Chriz Rock.'

Chriz Rock:
1 balk, 2 Survivors en de laatste kans. Robin... en D**n vechten voor hun laatste kans. Puntjes tegen sterretjes, wie zal er winnen? Dan gaan ze beiden op de balk staan, overtuigt van hun eigen kunnen en vechtend voor hun laatste kans. 1 kwartier gaat voorbij, geen van beiden komt nog in de problemen. Pas na 3 kwartier begint D**n wat te wankelen, maar hij houdt vol. Hij vindt zichzelf terug en zo gaat er een uur voorbij. Nu beginnen zowel Robin.... als D**n te wankelen. D**n kijkt naar Robin... of hij haar op wil eten. 1 uur en 10 minuten zijn verstreken en nu kan het elk moment over zijn. Beiden staan te wankelen en dan, dan na 75 minuten begint D**n zo te wankelen dat hij zijn evenwicht niet weer kan vinden en valt. Voor D**n is het CSC-avontuur voorgoed voorbij! D**n neemt afscheid van Robin... en wenst haar veel succes en vertrekt dan voorgoed uit het spel, nou ja voorgoed. Hij komt natuurlijk terug in 'de Raad der CSC' die de winnaar zal bepalen.  Als D**n vertrokken is komt er een andere boot aan op Chriz Rock. Robin...: 'bertha!' bertha531: 'Hoi Robin..., je hebt dus gewonnen van D**n. Goed zeg!' Robin...: 'Jep, en jij bent next!' bertha531: 'Grr...reken er maar niet op.' 

Realitia:
Test: 'Dat scheelt weer een eter.' Melktandje: 'Ja, precies. Het wordt al lekker rustig hier.' LC: 'Ik ben wel benieuwd wie er van ons nog gaat afvallen. Ik ben nu al voor de derde perplex over wie de afvaller is.' Annuh: 'Het zal toch wel anders worden zonder bertha. Hij is toch een bepalende factor. Niet?' Melktandje: 'Gelukkig had hij het vlot al af. Grinnik.' Test: 'Na de proef gaan we op pad. Oke?' LC, Annuh en Melktandje:  'Okee!'

Jokivin, Intikker en Maapie zitten een eindje verderop bij de zee op zoek naar zeeslakken. Jokivin: 'Dus Melktandje wou mij zomaar wegstemmen? Oho! Wat een bitch.' Intikker: 'Maar don't worry. Wij staan achter je hoor.' Maapie: 'Van die stemafspraken, die vind ik toch altijd zo gemeen.' Intikker: 'Klopt, maar reken maar dat die de afgelopen tijd heus wel gemaakt zijn hoor....Denk maar aan Daisy.' Maapie: 'Dat is waar. Toch blijf ik het gemeen vinden.' 

De groep komt weer bij elkaar. Test: 'Het wordt tijd dat we op expeditie gaan. De honger begint bij mij toch aardig te knagen.' Jokivin: 'Bij mij ook wel.'  LC: 'Ik heb nagedacht en misschien is het toch beter als we langs het Nolleke-wezen gaan.' Test: 'Nee, dat is veel te gevaarlijk. We gaan gewoon met het vlot naar het andere eiland.' LC: 'Jullie doen maar! Ik ga naar het Nolleke-wezen!' Melktandje: 'Ik ga mee, want wij zijn blauw!' LC en Melktandje: 'Blauw WOEKAH!' Test: 'Goed, goed. Jullie moeten het zelf weten.'
Titel: Re: CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 30-01-2004, 11:52:35
Battle-Isle:
Chriz: 'Welkom allemaal bij weer een battle. We gaan vandaag weer een race houden. Jullie krijgen allemaal een hoovercraft mee en daarmee moeten jullie om het eiland verderop heen varen en dan weer terug naar dit eiland. Wie het eerste terug is, wint. Succes!' Zo beginnen de 7 Survivors aan de hoovercraftrace. LC is snel. Hij is als eerste er vandoor, maar Jokivin, Test en Intikker zitten hem op de hielen. Annuhs hoovercraft is ontploft en is dus geen partij meer. LC en Melktandje liggen al een heel stuk achter. Als ze bij het eiland zijn schiet Jokivin als eerste door de bocht. LC en Test volgen, terwijl Intikker moet afhaken. Uiteindelijk wordt het een eindsprint tussen LC, Jokivin en Test. Vlak voor de finish weet Test de koppositie over te nemen en wint.' Chriz: 'Gefeliciteerd, Test. Je hebt een hele mooie prijs gewonnen. Hier heb je een aantal trossen bananen. 3 trossen met 10 bananen. Je mag beginnen met eten en het is 'all-you-can-eat' Test: 'Cool!' Als een hongerige wolf begint Test aan de banenen en weet al snel 3 bananen weg te werken en ze blijven er maar invliegen, uiteindelijk eet Test 9 bananen op. Chriz: 'Heel goed, 9 bananen. De grootste verrassing is dat jullie de bananen mogen meenemen!! *Gejuich in de groep*

Realitia: 
Test, Intikker, Jokivin en Maapie hebben zich klaargemaakt voor de expeditie naar het andere eiland. Annuh heeft zich opgeofferd. Ze blijft op het eiland om op het kamp te letten. Melktandje en LC gaan op hun eigen expeditie naar de grot van het Nolleke-wezen.

En zo vertrekt een 4-tal Survivors op weg naar een ander eiland om daar voedsel te zoeken. Test en Intikker zitten voorop het vlot. Test: 'Het blijft drijven, dat is al een goed teken.' Intikker: 'Ja man, ik weet zeker dat we het gaan halen.' En ze halen het ook voor ze het weten zijn ze aangekomen bij het eiland. Maapie: 'Wow! Wat een mooi eiland is het hier.' Jokivin: 'Een parelwit strand.....' 

LC en Melktandje zijn inmiddels aangekomen bij de grot van het Nolleke-wezen. LC: 'Hoe gaan we dit aanpakken?' Melktandje: 'Nou.....eeeuh.....jij lokt haar weg en ik ga naar binnen.' LC slikt even: 'Oke, let's do it!' LC loopt naar de grot toe: 'Joehoe! Nolleke!' Opeens komt het Nolleke-wezen naar buiten gelopen en komt woest op LC aanlopen. LC: 'Woeha!' LC begint te rennen voor zijn leven. Ondertussen vliegt Melktandje snel de grot van het Nolleke-wezen in. LC is door zijn angst inmiddels zo snel gaan rennen dat het Nolleke-wezen het opgeeft. Terwijl Melktandje nog in de grot zit komt Nolleke alweer terug. Melktandje moet zich verstoppen en zit opgesloten in de grot.

Maapie: 'Een prachtig eiland, maar geen voedsel.' Test: 'Daar zitten we dan...' Intikker: 'En nu? Maar weer terug gaan?' Jokivin: 'Er zit niks anders op.' Het 4-tal zoekt het vlot weer op. Test: 'Shit, shit,shit....NEE!' Het vlot is weg!!!

Battle-Isle:
Chriz: 'LC en Annuh, welkom op battle-isle. Zo te zien laten de anderen het afweten, dus het gaat tussen jullie 2. Het gaat om immuniteit bij de eilandraad dus doe je best. We gaan kijken of jullie Test kunnen verslaan. Jullie gaan namelijk een 'all-you-can-eat'-wedstrijd spelen met bananen. Wie de meeste opkan wint. En zo gaan Annuh en LC van start. LC zegt na 6 bananen vol te zitten en geeft op. Annuh die honger heeft, weet in totaal 10 bananen te verschransen.  Chriz: 'Nou ja, het is wel duidelijk. Annuh! Gefeliciteerd! Je zit bij de laatste 6 en LC, jou zien we net als de anderen terug op de eilandraad.'
Titel: Re: CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 6-02-2004, 13:08:36
Aflevering 15

Chriz: 'Welkom Survivors, bij weer één van die verschrikkelijke eilandraden. Momenteel zijn jullie nog met z'n 7-en, maar daar zal snel verandering inkomen. We hebben uiteindelijk iedereen kunnen redden uit hun penible situatie dus iedereen is weer aanwezig. Zullen we maar gaan beginnen? Natuurlijk heeft 1 iemand ook deze week weer immuniteit en kan dus niet worden weggestemd en dat is zoals jullie al weten: Annuh! Annuh zit dan ook bij de laatste 6. Laten we gaan kijken wie nog meer. Net als vorige week op de laatste plaats geeindigt en dus ook verzekerd van een plaatsje bij de laatste 6 is....Melktandje! Vlak daarboven is geeindigt.....Maapie! Maapie ook gefeliciteerd, je zit er ook bij. De vierde Survivor die verzekerd is van een plaatsje bij de laatste 6 is.....Jokivin! En nu wordt het spannend. Wederom zal één van de mannen moeten vertrekken. Intikker, LC of Test. Ik kan vast zeggen dat er 2 mensen een gelijke score hadden en dat waren de nummers 2 en 3......LC, jij was 1 van die 2. Jij blijft erin! En.........Test............jij was niet één van die 2. Helaas voor jou, zal je naar Chriz Rock moeten vertrekken. Wederom voor een derde maal is bewezen dat niet de sterkste overleeft, maar de CSC bewijst de 'survival of the fittest'. Test neemt afscheid van de groep. Test: 'Ik heb een geweldige tijd met jullie beleefd. Met jullie allemaal en ik wens jullie het beste, misschien tot ziens in de finale.' Chriz: 'Goed, we zullen gaan vertrekken naar Chriz Rock waar momenteel een duel wordt gestreden.'

Chriz Rock:
1 balk, 2 Survivors en de laatste kans. 2 gedoodverfde favorieten nemen het tegen elkaar op. Vlak voor ze beginnen kijken Robin... en bertha531 elkaar diep in de ogen. Dan springen ze beiden op de balk. Het is een hete dag en het zonnetje staat hoog. Binnen een kwartier staat bertha al te zweten als een rund, maar hij geeft niet op. Ook Robin... heeft het zwaar. Ze veegt elke keer over haar gezicht. Als er een half uur is verstreken staan beiden al flink te wankelen. bertha531 wankelt zo erg, dat Robin... denkt dat ze al gewonnen heeft. Toch vindt bertha531 het evenwicht terug. 45 minuten zijn voorbij en opeens vanuit het niets begint Robin... weer te wankelen. 5 minuten lang probeert ze haar evenwicht terug te vinden, totdat ze uiteindelijk zoveel energie heeft verloren en valt. bertha531: 'MEUHOERA!!!!' Robin...: 'Het was niet te doen.' bertha531: 'Je hebt het geweldig gedaan, meissie.' Robin...: 'Dank je, heel veel succes nog.' bertha531 en Robin... omhelsen elkaar nog eens en nemen huilend afscheid van elkaar. De tijd op Chriz Rock heeft hen dichter bij elkaar gebracht. Aan het eind van CSC zal Robin... (net als D**n) plaats nemen in de 'Raad der CSC'.  Als Robin... vertrokken is, komt er een andere boot aanvaren met daarop Chriz en Test. bertha531: Tostie! Ik bedoel Testie!!!' Test: 'Berthaatje!!!!' De 2 boezemvrienden vallen elkaar in de armen. Test: 'Je hebt dus Robin... verslagen.' bertha531: 'Ja, Robin... is verslagen.' Chriz: 'Inderdaad, Robin... is verslagen en het volgende duel zullen jullie tegen elkaar spelen. Ik moet hierbij 1 opmerking maken. Op Chriz Rock leven jullie op een noodrantsoen. Test heeft de regels overschreden door Robin... voedsel te brengen. Om Test hiervoor te straffen nemen wij voor 2 dagen jullie noodrantsoen in. Door Test' overtreding krijgen jullie de komende 2 dagen geen voedsel. Daarna mogen jullie weer verder op het noodrantsoen. Ik wens jullie veel succes met het duel.'  

Realitia:
Melktandje zucht: 'Dat was me het weekje wel.' LC: 'Tsjongejonge. Test ook weg....' Intikker: 'Jep en dat betekent  dat ook de laatste officiele leider uitgeschakeld is.' Annuh: 'Nog maar een paar weken jongens. We kunnen het.'  

Jokivin en Maapie lopen inmiddels met Tikkie langs het strand. Jokivin: 'Ik heb vanmorgen de bananen nageteld en er zijn er 2 verdwenen.'  Maapie: 'Wat bedoel je?' Jokivin: 'Er waren 21 bananen, 30 bananen - 9 bananen die Test had opgegeten.' Maapie: 'Hmm, iemand heeft die bananen dus opgegeten, maar wie?' Jokivin: 'Ik heb geen idee, we moeten de anderen beter in de gaten gehouden.' Maapie: 'Okee'


Titel: Re: CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 6-02-2004, 13:09:45
Battle-Isle:
Chriz: 'Welkom Survivors. Er staat weer een voedselbattle te wachten. Jullie gaan vandaag een aantal dingen gokken. Jullie krijgen 3 vragen en wie de meeste goed hebben wint. 1. Wie zit er behalve Test volgens jullie nog meer op Chriz Rock? 2. Op welke plaats staat Feyenoord momenteel in de competitie? 3. Hoeveel stemmen kreeg Test vorige eilandraad? Is iedereen klaar met de antwoorden? Okee! Heel goed. Dan gaan we beginnen met de antwoorden: 1. Op Chriz Rock zit momenteel naast Test bertha531 en dus niet Robin..., Intikker, Annuh en Melktandje. 2. Feyenoord staat momenteel 3de in de competitie en nee, Intikker niet eerste, zo goed zijn ze ook weer niet. en Nee, Jokivin en Maapie, ze staan ook geen 2de en nee, Annuh ook geen 4de. 3. Het goede antwoord ga ik niet verklappen. Ik kan alleen zeggen dat niemand het goed heeft. LC is dus de winnaar! LC: 'Yes! Yes! Eindelijk eens gewonnen. Wat krijg ik?' Chriz: 'Een choco-menu: Bloemkoolschotel met chocoladesaus en als toetje een chocoladetaart.' LC smult van zijn prijs, terwijl de 5 anderen hongerig toekijken. LC eet alles netjes op en likt daarna zijn vingers af. De anderen kunnen niks anders dan toekijken.

Realitia:
Maapie en Jokivin hebben inmiddels een strijdplan gemaakt. Tijdens de middagmaal en het avondmaal zal Maapie kijken of niemand bananen steelt en tijdens de ochtend zal Jokivin het doen. De volgende dag is Jokivin er 's ochtends vroeg bij, maar er gebeurt niks. Ook tijdens het middageten gebeurt er niks. 

Na het middageten zijn Intikker, Annuh en Melktandje bij elkaar gaan zitten. Ze hebben zichzelf benoemd tot het actie-comitee om voedsel te zoeken. Intikker: 'Daar bovenop de berg zijn we nog niet geweest, misschien is daar wat te vinden?' Melktandje: 'Dat wordt weer één van die nutteloze expedities. We moeten gewoon met z'n allen richting de grot van Nolleke. Dat is onze laatste kans op voedsel.' Annuh: 'Ik ben bang dat Melktandje gelijk heeft.' Intikker: 'Goed, dan gaan we dat doen.'

Die avond vlak voor het eten is de hele groep samen wat aan het water aan het keuvelen. LC drukt Intikker kopje onder terwijl Jokivin en Annuh elkaar natspetten. Opeens ziet Maapie dat Melktandje verdwenen is. Ze kijkt het strand op en ziet Melktandje richting de bananen lopen. Van een verre afstand ziet ze vaag hoe Melktandje één van de bananen afpelt en opeet........

Battle-Isle:
Chriz: 'Welkom allemaal, vandaag strijden jullie om een plek bij de laatste 5. We gaan vandaag een live-versie van Mario Kart doen. Jullie gaan in groepjes van 2 strijden tegen elkaar. 1 iemand gaat in de kart achter het stuur zitten, de andere krijgt een partij bananenschillen mee en moet proberen het de anderen moeilijk te maken door bananenschillen voor ze op de baan neer te leggen. Jokivin rijdt met Maapie, Melktandje met Annuh en LC met Intikker. 3.....2......1.....START! De drie karts gaan van start, Jokivin, Melktandje en LC zitten achter het stuur, terwijl Maapie, Annuh en Intikker met de bananen gaan smijten. Al snel volgt er een bocht in het circuit op Battle-Isle en LC weet de binnenbocht te nemen en de heeft dan de koppositie. Annuh smijt een banaan neer voor Jokivin die dat onmogelijk kan ontwijken. Jokivin en Maapie hebben al snel een onoverbrugbare achterstand hierdoor. Intikker en Annuh bestoken elkaar met bananen en af en toe glijdt er een kart onderuit. Zelfs Jokivin en Maapie komen weer in de buurt. Vlak voor de finish lijken LC en Intikker te winnen, maar Annuh mikt een banaan precies goed. Intikker en LC slippen wederom en Melktandje en Annuh komen als eerste over de finish. Chriz: 'Heel goed gedaan, Annuh en Melktandje. Jullie gaan nu tegen elkaar racen, zonder bananenschillen en wie er wint, die krijgt immuniteit. 3.....2.....1....START!' Annuh en Melktandje schieten weg en schieten de eerste bocht in. Annuh neemt de binnenbocht, maar komt niet goed uit. Melktandje die vanuit de buitenbocht komt snijdt haar af. Met een kleine achterstand ligt Annuh 2de. Melktandje gaat echter in de 2de bocht de fout in. Ze neemt hem veels te ruim. Annuh neemt de voorsprong over en Melktandje komt niet meer langszij. Tot in de laatste bocht, dan weet Melktandje haarscherp de binnenbocht te nemen en liggen de 2 vlak naast elkaar. Met een neuslengte verschil wint.......Annuh! Chriz: 'Gefeliciteerd, Annuh. Voor de derde keer op rij heb jij immuniteit gewonnen. Je zit bij de laatste 5 en hoeft nog maar 1x een eilandraad te overleven om daadwerkelijk een kans te maken op de finale door middel van de sociale proef.
Titel: Re: CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 13-02-2004, 12:38:02
Aflevering 16

Chriz: 'Welkom Survivors. The closer you get to the light, the larger your shadow becomes oftewel hoe dichter je bij de finale komt, hoe groter de kans is dat je afvalt. Intikker, LC, Jokivin, Maapie en Melktandje. 1 van jullie gaat vandaag weer afvallen. Ik snap dat de spanning extra groot is. Annuh heeft deze week immuniteit en zit dus sowieso bij de laatste 5. Laten we maar snel gaan beginnen.....de eerste die ook bij de laatste 5 zit is........Intikker! Gefeliciteerd Intikker, jij had deze week de minste stemmen gekregen. Dan zijn er 2 Survivors die daarna de minste stemmen hadden en dat zijn......Melktandje...........en Maapie. Maapie: Jahoe! Maapie en Melktandje vliegen bij elkaar in de armen: 'Yes!' Chriz: 'Jokivin en LC, het gaat deze week tussen jullie en de afvaller deze week is............Jokivin. Helaas, Jokivin. Jij bent afgevallen en zal naar Chriz Rock moeten verhuizen tegen een andere Survivor. Annuh, Intikker, Maapie, Melktandje en LC, gefeliciteerd. Jullie hebben jezelf bewezen als de beste kwart Survivors die er zijn. De finaleronde ligt dichtbij, wees er gerust op geen misstappen meer te maken.' Jokivin neemt afscheid van de groep en in het bijzonder van Intikker: 'We zien elkaar snel weer.' Intikker: 'Natuurlijk, als we zij aan zij in de finale tegen elkaar strijden.'

Chriz Rock:
1 balk, 2 Survivors en de laatste kans. bertha531 en Test staan vandaag tegenover elkaar op de balk. 2 gezworen maatjes, maar nu zal er toch 1tje gaan afvallen. Gisteren heeft Test nog een fles wodka achterover geslagen (of was het geen wodka ;) ). Zal dit zijn evenwichtsgevoel aantasten? De brandende zon brandt fel als Test en bertha531 plaats nemen op de balk. Een kwartier gaat voorbij, een half uur gaat voorbij. bertha531 probeert zijn concentratie te bewaren en denkt aan zijn vorige duel, als hij Robin... kon verslaan, dan kan hij ook Test verslaan. Test zweet, maar geeft niet op. Hij denkt terug aan die tijd dat hij Han13, de machtige leider van Team Rood versloeg. Hij kan het doen en zo gaan er 3 kwartier voorbij, 50 minuten voorbij. De zon is niet te harden. Test begint te zwalken, hij heeft veel vocht verloren, terwijl bertha531 die de hele tijd aardig stabiel stond, nu ook begint te zwalken. 1 uur gaat voorbij en dan 5 minuten later is het duel beslist. Het zwalken werd erger en erger en uiteindelijk kon hij niks anders dan er afstappen. Test moest opgeven. Test: 'Gefeliciteerd bertha!' bertha: 'Dank je.' Test: 'Maak er wat van, ik weet dat je het kan.' Met een laatste knuffel nemen de 2 vrienden van elkaar afscheid. Dan vertrekt Test met de boot. We zullen hem later pas weer terugzien in de 'Raad der CSC'. Dan komt de boot alweer aan met Jokivin erop. De nieuwe uitdager op Chriz Rock. Jokivin: 'bertha531!' bertha: 'Jokivin? Hebben zij jou er afgestemd. De bastaards!' Jokivin: 'Jep, helaas. Maar ik ben nog niet verloren.' bertha: 'Ha, dat dacht je maar!'

Realitia:
Maapie en Melktandje zitten bij elkaar. Melktandje: 'Dus je zegt niks tegen de anderen, zolang ik braaf alles doe wat jij wilt?' Maapie: 'Jep, het opeten van de bananen is zeer strafbaar en ik denk dat iedereen het je erg kwalijk zal nemen.' Melktandje: 'Goed, goed. Ik zal alles doen wat je wil.' Maapie: 'Mooi.' 

Annuh, LC en Intikker bespreken alvast de finale. Intikker: 'Het draait er gewoon om de volgende immuniteitsproef te winnen, want dan zit je bij de laatste 4.' Annuh: 'Precies, dan is het een kwestie van winnen van de sociale proef.' LC: 'Ik ben wel benieuwd wie van ons er straks in de finale zit.' Annuh: 'Tsja, 2 van de finalisten kunnen hier zitten, maar het kan ook zo zijn dat wij alledrie nog afvallen.' Intikker: 'Het blijft tot het einde van het spel spannend.' 

Die avond gaat het fout in Realitia. De voedselvoorraad is helemaal op en er is dus geen avondeten. Melktandje loopt langs het strand en begint opeens enorm te zwalken. LC: 'Wat heeft zij? Is ze dronken?' Opeens stort Melktandje neer. Intikker: 'Shit!' Annuh en Intikker rennen er snel op af. Annuh: 'Ze is flauwgevallen vanwege voedselgebrek.' Intikker: 'Fuck, we moeten haar snel wat te eten geven.' LC en Maapie zijn inmiddels ook komen aanrennen en zien het tafereel. Maapie: 'Ze moet eten hebben.' LC: 'Wat dan? We hebben niks meer? Alles is op. De laatste banaan is vanmiddag opgegaan.' Opeens wordt Melktandje wakker. Intikker: 'Mijn god....' LC: 'Alles goed?' Melktandje: 'Jaja, het gaat alweer.'
Titel: Re: CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 13-02-2004, 12:38:57
Battle-Isle:
Chriz: 'Welkom Survivors, bij opnieuw een battle. Ook bij de CSC hebben we een voedselveiling en jullie gaan vandaag proberen geld te verdienen. Jullie mogen 2x schieten met een katapult op die opgestelde bordjes daar. Het bedrag dat op het bordje staat, dat je kapot schiet is het bedrag dat je daarmee wint. Succes! Annuh is de eerste die schiet en schiet op een bordje waarmee 40 Zeuri is verdiend. Daarna is het de beurt aan Intikker. Hij schiet een bordje met 20 Zeuri kapot. LC is de derde die mag schieten, maar LC mist. Maapie legt als vierde aan en raakt een bordje met 10 Zeuri. Melktandje legt voor de eerste keer als laatste aan en krijgt daardoor 30 Zeuri. Annuh legt voor de tweede keer aan en wint 30 Zeuri erbij. Intikker mag daarna schieten en raakt ook de 30 Zeuri. LC mag daarna en mikt deze keer wel zorgvuldig; 40 Zeuri voor hem. Maapie schiet daarna weer en wint nog eens 20 Zeuri. Melktandje mag als laatste, maar trekt niet hard genoeg aan het elastiek. Ze mist. Chriz: Okee, Annuh heeft 70 Zeuri, Intikker 50 Zeuri, LC 40 Zeuri en Maapie en Melktandje 30 Zeuri. Gaan jullie mee naar de voedselveiling?

A: 10
I: 10
Chriz: 'Welkom op de voedselveiling, we hebben vandaag het een en ander in de aanbieding te beginnen met een lekkere zak paprikachips met jaja! een spinner! Annuh: 5 Zeuri! LC: 10 Zeuri! Niemand roept meer en dus krijgt LC met 10 Zeuri de zak chips, gelijk graait hij zijn handen vol en stopt zijn mond vol. Chriz: 'Volgende is een fruitschaaltje met aardbeien en druiven.' Maapie: 5 Zeuri! Annuh: 10 Zeuri Intikker: 15 Zeuri Annuh: 20 Zeuri. Niemand durft daar overheen te gaan, dus Annuh krijgt het bord met 10 aardbeien en een tros druiven. Chriz: 'Het volgende is een chocoladereep. Melktandje: Ik ben verzot op Chocolade. 10 Zeuri! Omdat iedereen medelijden heeft met de flauwgevallen Melktandje biedt niemand en zit even later Melktandje te smullen van de chocolade (die eigenlijk toch heel slecht is voor melktandjes). Chriz: 'Het volgende in de aanbieding is deze drilpudding.' Intikker: 5 Zeuri Maapie: 10 Zeuri Intikker: 20 Zeuri. En zo krijgt Intikker de drilpudding. Chriz: 'Het volgende is dit bord met aardappels en andijvie. LC: Andijvie!!!!!!! 30 Zeuri! Niemand durft over dat bod heen te gaan en dus kan LC aan de andijvie beginnen. Hij smult ervan. Chriz: 'Dan hebben we nog erwtensoep in de aanbieding....' Annuh: 10 Zeuri! Maapie (die nog steeds niks gehad heeft: 20 Zeuri. Annuh: 30 Zeuri! en dus mag Annuh gaan smullen van de warme erwtensoep. Chriz: 'Jullie raken door jullie geld heen en dat terwijl wij nog wel bij de MacDonalds wat voor jullie hebben meegenomen, wat te denken van deze heerlijke patat. Maapie: 10 Zeuri. Intikker: 20 Zeuri. Niemand gaat eroverheen en dus smult Intikker van de patat. Chriz: 'Dan hebben we nog deze heerlijke, dampende BigMac!' Maapie: 10 Zeuri! Annuh: 15 Zeuri! Melktandje: 20 Zeuri. Maapie durft er niet over te gaan en dus gaat de BigMac naar Melktandje. Chriz: 'Dit is het laatste voedsel dat ik nog in de aanbieding heb, dus succes! Overheerlijke kipnuggets.' LC: 'NEEEEEEE!!! Mijn Zeuris zijn al op.' Maapie: 30 Zeuri! Maapie krijgt dan toch nog de overheerlijke kipnuggets (aangeboden door McJudge). Iedereen smult nog na. Chriz: 'Annuh en Intikker hebben nog wat Zeuri over en we hebben nog wat non-food over. Wat te denken van deze radio. Intikker: 5 Zeuri Annuh: 10 Zeuri. De radio gaat naar Annuh. Chriz: 'En dan is er nog de videocamera voor 1 dag. Annuh: 5 Zeuri Intikker: 10 Zeuri en zo krijgt Intikker de videocamera. Chriz: 'Als laatste hebben we dan nog 1 uur internetten staan en dat gaat automatisch naar Annuh.' Annuh: Jeeeuh!'

Die middag krijgt Annuh een laptop met internetaansluiting. Snel stuurt ze een mailtje naar haar Franse vriendje Christiaan en surft dan natuurlijk naar www.realitynet.nl. Daar blijft ze de rest van het uur hangen.
Titel: Re: CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 13-02-2004, 12:39:35
Realitia:
Intikker is inmiddels met de andere 3 de camera aan het uittesten. Melktandje wil laten zien hoe erg ze is afgevallen, maar door dat eten van de voedselveiling is ze weer aardig aangekomen. Intikker besluit om het eiland rond te gaan om een home-video voor thuis te maken. Dan komt Annuh terug met haar radio. Melktandje: 'Oh nee he! K3! Ik hoop toch niet dat we daar de komende dagen mee verveeld worden.

Die avond blijkt Melktandje helaas gelijk te hebben. Annuh luistert de hele dag door naar K3, Marianne Weber en Frans Bauer. De anderen worden er helemaal zat van. Die avond hebben ze een kampvuur gemaakt en de muziek galt over het eiland. Annuh is als enige erg vrolijk, terwijl de anderen flink chagrijning worden van de muziek. Intikker neemt alles gelaten op met zijn videocamera. Wat later duikt iedereen zijn bed weer in.

's Morgensvroeg wil Annuh haar radio weer pakken en muziek luisteren, maar tot haar schrik is er met de grote hakbijl op de radio ingehakt. De radio is total-loss. Wie kan de dader zijn?

Battle-Isle:
Chriz: 'Elke keer wordt de immuniteitsproef belangrijker en deze vooral, het is namelijk de laatste immuniteitsproef. Met deze proef win je immuniteit en daarmee een plek bij de laatste 4. Vanaf daar ben je niet meer afhankelijk van anderen, maar kun je zelf je lot beslissen. Dat is het moment dat je de sociale proef kunt winnen, daarom doe erg goed je best. Jullie hebben dit spel eerder gezien. Er zijn 32 zakjes, jullie moeten jullie over het veld bewegen en elke keer een vakje omdraaien. Zolang je een vakje kunt omdraaien blijf je in het spel. De Survivors zijn er klaar voor en beginnen. In het begin gaat het goed, maar na een tijdje wordt het al lastig. Maapie en Annuh hebben LC klemgezet en LC moet daarom als eerste afvalt. De volgende die afvalt is Melktandje, ze heeft zichzelf klemgezet. Maapie valt als derde af, ze maakte een klein foutje waardoor ze niet meer terug kon. Daarna gaat het spel erg traag. Intikker en Annuh azen allebei op immuniteit en willen geen fouten maken. Ze denken elke keer tactisch na, maar uiteindelijk troeft Annuh Intikker af. Opnieuw wint ze immuniteit. Chriz: 'Gefeliciteerd Annuh, je hebt jezelf bewezen. Je kunt opgelucht naar de sociale proef toewerken. Veel succes met het stemmen en dat geldt voor iedereen!
 
Titel: Re: CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 20-02-2004, 11:55:45
Aflevering 17

Chriz: 'Welkom kandidaten op deze executie, een belangrijke executie, want voor de overblijvers lonkt de finale. Overleef je deze eilandraad dan ligt het lot in je eigen handen en niet langer meer in de handen van de groep. Vanaf nu gaat het erom draaien, wie heeft het spel het meest tactisch gespeeld. Bij de laatste 4 zit in ieder geval Annuh. Zij heeft voor de laatste keer immuniteit weten te veroveren. LC, Intikker, Maapie en Melktandje, 1 van jullie 4 zal er nog gaan afvallen. Laat ik maar gaan beginnen: Jullie zaten allemaal dicht bij elkaar, deze week, maar het ging tussen 2 personen en dat waren 2 mannelijke persoon. Gefelicteerd Maapie en Melktandje, want jullie blijven samen met Annuh in het spel.'  Maapie en Melktandje rennen naar Annuh toe en de 3 dames maken een kort vreugdedansje om vervolgens te kijken wie er zal gaan afvallen. Chriz: 'De afvaller deze week is geworden, deze week zal voor de laatste keer vertrekken naar Chriz Rock........Intikker.........het spijt me.' LC: 'YEEEEHEEEEESSSS!' Intikker: 'Fuck' Annuh, LC, Maapie en Melktandje komen afscheid nemen van Intikker. Annuh: 'Het spijt me. Ik had je meer gegund.' Maapie: 'He, kom op, we zien elkaar snel weer.' 
 
Chriz Rock:
1 balk, 2 Survivors en de laatste kans. Vandaag staan bertha531 en Jokivin tegenover elkaar op de balk. Ooit werkten ze zij aan zij in het Gele Team en het Gele Verbond, maar vandaag zijn het elkaars concurrenten. bertha531 wist al 2 Duels te winnen en moet nog van Jokivin winnen om zijn plaats in de finale te behalen. Dan stappen ze op de balk....het eerste half uurtje blijft het rustig. Jokivin geeft geen kick op de balk, maar na 35 minuten begint bertha531 te zwalken. Hij merkt dat Jokivin geen greintje pijn heeft en krijgt het daardoor benauwd. Hij vindt zijn evenwicht terug, maar na 3 kwartier begint hij opnieuw. Steeds vindt hij zijn rust terug, maar begint daarna weer te zwalken. Als er 50 minuten voorbij zijn begint ook Jokivin zwalkbewegingen te maken. 55 minuten zijn voorbij. Opnieuw begint bertha531 te zwalken. De zon heeft grip op hem. Even wordt het hem zwart voor de ogen en het volgende moment ligt hij naast de balk. Jokivin: 'Yes, it ain't over yet!' bertha531: 'Fuck, mijn droom is verstoord.' Jokivin: 'Sorry schatje, ik gunde het je echt.' bertha531: 'maar jezelf net ietsje meer.' Dan komt er opeens een boot aangevaren met daarop Chriz en Intikker. Intikker wordt hartelijk welkom geheten door bertha531 en Jokivin. Intikker: 'Dus en wie wordt mijn tegenstander?' Jokivin: 'Ik'.  Chriz: 'Jokivin en Intikker zullen het laatste duel beslissen op Chriz Rock. Of Intikker nu wint of niet, hij zal in ieder geval de finale niet bereiken. bertha531 heeft nog steeds het record in handen. Jokivin kan dit record verbreken, mits ze Intikker verslaat. Het komt dus hierop neer. Intikker strijdt voor de eer, maar ook voor bertha531, wint Intikker dan gaat bertha531 naar de finale, wint Jokivin dan gaat Jokivin naar de finale.' Na het duel zullen Intikker en Jokivin of bertha531 plaats nemen in 'de Raad der CSC' bertha531 en ik komen volgende week terug om te kijken naar jullie duel. Veel succes'  Chriz en bertha531 verlaten Chriz Rock. 
 
Realitia:
Op Realitia komen de 4 laatste Survivors terug. Annuh: 'Daar zijn we weer.' LC: 'Yeah, we hebben Geel uitgeschakeld.' Melktandje: 'Hehe, je hebt gelijk.'  Annuh: 'Maar we nu terug zijn, wie heeft mijn radio kapot geslagen?' LC: 'Wat bedoel je?' Annuh: 'Mijn radio, iemand heeft hem kapot gemaakt met een hakbijl.' Maapie spot: 'Ah, wat jammer, geen K3 meer....' Annuh: 'Hmm, was jij het soms?' Maapie: 'Nee, joh. Doe maar rustig.' Melktandje: 'Ik weet van niks.' LC: 'Ik ook niet.' Annuh: 'Hmm....ik blijf jullie in de gaten houden.'
Titel: Re: CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 20-02-2004, 11:59:11
Battle-Isle:
Chriz: 'Welkom Survivors. Welkom bij de laatste battle. Er zullen nog finale-proeven volgen, maar niet meer in deze vorm. Er staat een belangrijke prijs op het spel: 'Een dubbele stem'. De dubbele stem is van groot belang bij de laatste eilandraad, immers je eigen kansen worden groter en je hebt een grote kans om die Survivor eruit te krijgen, die je eruit wilt hebben. We gaan vandaag een spel spelen in een doolhof. Jullie beginnen elk op een ander punt en krijgen elk 5 ballontjes mee met waterverf. Daarmee kun je de anderen afgooien. Degene die het langst blijft staan, die wint.' En zo gaat het spel van start. LC begint te rennen en loopt naar het middelpunt toe. Annuh is aan het sluipen geslagen en hoort opeens in een gang naast zich. Het gehijg van LC. Snel loopt ze om een paar omheiningen heen en staat achter LC. Met een subtiel boogje gooit ze LC af. Maapie is inmiddels ook aan het sluipen geslagen, terwijl Melktandje stil op haar plek is blijven staan. Opeens ziet ze in een gang voor zich, Maapie voorbij sluipen. Snel komt ze in actie en volgt Maapie. Melktandje: 'Maaaaapie' Verschrikt kijkt Maapie om en de ballon van Melktandje 'flatst' in haar gezicht. Melktandje besluit het iniatief te nemen en op zoek te gaan naar anderen. Ze rent door de gangen heen. Opeens hoort Annuh in een van de gangen naast zich Melktandje rennen. Ze gooit een ballontje over een omheining heen, die nog net de hak van Melktandje raakt. Annuh heeft gewonnen!  Chriz: 'Gefeliciteerd Annuh. Deze extra stem heeft je weer een stap dichter bij de finale gebracht.'

De volgende dag begint dan toch weer de honger toe te slaan. LC: 'Ik houd het niet langer meer.' Maapie: 'Ik ook niet, we moeten wat gaan doen. We moeten naar de grot van Nolleke.' Annuh: 'Hmm, ik weet het zo net nog niet.' Melktandje: 'Laten we het gewoon doen. Als een soort afsluiting van alles, wij met z'n 4-en tegen Nolleke.'  

Wat later hebben de 4 Survivors zich verscholen in de bosjes dicht bij Nolleke in de buurt. LC: 'Hoe gaan we dit doen? Haar weer uit de grot lokken?' Maapie: 'Ik heb een plan. LC lokt haar uit de grot. Melktandje en ik stormen naar binnen en gooien het voedsel uit de grot waar Annuh alles verzamelt.' Annuh: 'Okee' Melktandje: 'Hoho, wacht eens even. Ik ga die grot niet meer in. No way, hosé.' Annuh: 'Goed, goed, dan ga jij verzamelen en ik en Maapie de grot in.'
 
LC springt als eerste de bosjes uit:  'He Nolleke, een nijlpaard is nog charmanter dan jou.' Al snel steekt er een hoofd uit de grot.  LC: 'Ik ga nog liever uit met Jacques d'Ancona dan met jou.' Nolleke: 'Grrrrrr.' LC: 'Zelfs ik heb nog mooiere borsten dan jou.' Grommend komt Nolleke uit de grot gerend en er begint een achtervolging tussen LC en Nolleke. Snel glippen Maapie en Annuh de grot binnen en halen al het voedsel uit de grot en gooien het naar buiten. In het grote visnet vangt Melktandje al het voedsel op. Melktandje: 'Schiet op, we hebben wel genoeg, voor we het weten is ze weer terug.' Annuh en Maapie komen de grot uitgerend als opeens Nolleke voor hun neus staat. Annuh, Maapie en Melktandje: 'AAAAAAH' Met Nolleke op de hielen en een visnet vol met voedsel zetten de dames het op een rennen.  

LC die inmiddels allang weer terug is en in het kamp is en in een hangmat ligt te luieren hoort opeens een vreemd geluid. Dan kijkt hij op en ziet hij een vreemd tafereel. Over het strand rennen 4 vrouwen gillend en schreeuwend achter elkaar aan. Dan opeens schieten Maapie, Annuh en Melktandje in een gevechtshouding. Als ware CSC Angels kijken ze Nolleke doordringend aan. Zelfs Nolleke wordt hier een beetje bang van en vlucht de jungle weer in. Melktandje: 'We hebben haar verslagen.' Annuh, Maapie, Melktandje en LC: 'WOEHOEHOE!' Annuh: 'En we hebben genoeg voedsel op een feestelijke slotmaal te maken.'  

Die avond wordt er nog gewoon gegeten, een onrustige nacht volgt voor alle 4 de Survivors, want dan begint de sociale proef.

Titel: Re: CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 20-02-2004, 11:59:46
Battle-Isle:
Chriz: 'Welkom Survivors. Annuh, LC, Maapie en Melktandje. Jullie zijn aanbeland in de eindronde. We beginnen vandaag met de sociale proef. Daaruit zal de eerste finalist volgen. Vervolgens zal er een eilandraad zijn. Let goed op: De stem van de winnaar van de sociale proef telt wel mee, maar hij/zij kan zelf niet meer worden weggestemd. Hij/zij wordt uit de stemlijstjes weggeschrapt. Annuh heeft een dubbele stem. Na de eilandraad zal aan jullie de 2de Finalist worden gepresenteerd: De winnaar van Chriz Rock. De laatste 2 Survivors zullen de fysieke proef gaan spelen: De proef op de balk. De winnaar hiervan is de derde finalist. De Raad der CSC zal uiteindelijk een beslissing geven over wie de CSC zal winnen. Jullie gaan nu dus beginnen aan de Sociale Proef. Jullie krijgen 20 vragen. 10 vragen over de Survivors en 10 vragen over het verloop van de CSC. Er zijn dus 2 catorgieen. Elke catorgie kent 3 makkelijke, 4 middelmatige en 3 moeilijke vragen. Bij een gelijkstand aan aantal goede vragen telt de tijd mee. Let op: Elke vraag telt voor 1 punt. De makkelijke en moeilijke vragen worden dus gelijkwaardig getelt.

Titel: Re: CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 27-02-2004, 12:01:57
Aflevering 18

Realitia:
Chriz: 'Goed gedaan, Annuh, LC, Maapie en Melktandje. Jullie hebben de vragen gemaakt voor de sociale proef. De grote vraag is nu......wie heeft de meeste goed? Wie wint de sociale proef en wint daardoor een plek in de finale? Daar staat 4 podiumpjes klaar, ga er op staan en we zullen zien wie de eerste finalist is. Annuh, LC, Maapie en Melktandje gaan elk op een podiumpje staan. Opeens verschijnt er een heleboel rook voor de 4 podiumpjes. Chriz: 'De eerste finalist van de CSC is......degene die de meeste vragen goed had in de sociale proef is niemand anders dan....' Vanuit de rook begint langzaam één van de podiumpjes de lucht in te komen. Langzaam maar zeker wordt het gezicht herkenbaar van de eerste finalist.......  Chriz: 'MAAPIE!' 

Maapie: Woohooo! Ik zit in de finale.' Chriz: 'Gefeliciteerd Maap, je hebt het geweldig gedaan. Je had niet alleen de meeste vragen goed, maar was ook de snelste.' Annuh omhelst Maapie: 'Je verdient het.' LC: 'Goed gedaan hoor!' Melktandje: 'Je verdient het.' Chriz: 'Maar dat betekent ook dat jullie drieën Annuh, Melktandje en LC naar de eilandraad toe moeten. Nog een maal een bittere pil slikken. Nog éénmaal ligt het lot in de handen van de groep.'

Eilandraad,
Chriz: 'Zoals jullie weten heeft ook Maapie voor deze eilandraad een stem uitgebracht en wordt Maapie uit jullie stemlijstjes weggeschrapd. Ik zal er niet om heendraaien. Jullie zaten akelig dicht bij elkaar. Sterker nog met 12, 13 en 14 punten is het verschil zo miniem dat jullie je allemaal eigenlijk allemaal winnaars mogen noemen. Toch zijn er maar 3 plekken beschikbaar voor de finale. Degene met 12 en degene met 13 stemmen zullen tegenover elkaar strijden in de Fysieke proef waarmee de laatste finaleplaats haalbaar is. Degene die 12 stemmen haalde was.........Melktandje! Melktandje slaakt een diepe zucht: 'Pfftt....het is nog niet voorbij!!' Chriz: 'Annuh en LC, ik weet dat dit erg zwaar voor jullie is. Vlak bij het einde. Zoveel Survivors hebben jullie al verslagen en nu moet nog 1tje van jullie 2 afvallen. Ik zal er niet langer om heen draaien. Degene die in deze laatste eilandraad is afgevallen is.............LC. LC: SHIIIIIIIIIT! Shitshitshitshit!' Chriz: 'Het spijt me LC.' Annuh heeft inmiddels stiekum Melktandje omhelst. Ze is blij dat ze de eilandraad nipt overleeft heeft. Daarna loopt ze terug om LC te omhelsen: 'We zien elkaar snel weer.' Melktandje: 'Kom op, LC. We hebben een toptijd samen gehad.' LC: 'Dat is waar.' Chriz: 'LC, jij zult nu net als alle andere afvallers over worden gebracht naar Chriz' Resort waar je voorlopig mag blijven. Je zult deel gaan nemen in de Raad der CSC. We zien je snel weer terug. Annuh en Melktandje, jullie mogen je gaan voorbereiden op de fysieke proef.' 

Realitia:
Maapie zit al in het kamp te wachten en ziet de boot aankomen: 'Ah, die blonde zit erbij. Yes! Annuh heeft het gehaald, maar wie is de andere? AH! Melktandje!' Annuh en Melktandje stappen uit en de drie dames maken samen een rondedansje. Annuh: 'Ah, het was wel zielig voor LC.' Maapie: 'Het is ook jammer voor hem, maar ja, iedereen zit graag in de finale.' Melktandje: 'En nu moeten Annuh en ik het samen nog uitvechten.' 
Titel: Re: CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 27-02-2004, 12:04:18
Chriz Rock:
Ondertussen is Chriz afgereisd naar Chriz Rock. Onderweg heeft hij bertha531 opgepikt van Chriz' Resort. Chriz: Hoi Jokivin en Intikker. Ik heb bertha531 meegenomen, want ook voor hem is dit duel van belang. Intikker, jij speelt vandaag voornamelijk voor de eer. Zoals je al weet, kan je de finale niet meer bereiken en zul je direct na het duel worden overgezet naar Chriz' Resort om je voor te bereiden op je rol in de Raad der CSC. bertha531, jouw lot ligt in handen van Intikker. Alleen als hij wint, zal jij de finale bereiken en Jokivin, jij weet wat je te wachten staat. Nog 1 keer zal je eraan moeten en proberen om Intikker te verslaan. Denk er goed aan, de finale lonkt.' Jokivin: Wees maar niet bang, ik zal er volledig voor gaan.' (De muziek van NJPW- Makai Club begint te spelen). Jokivin maakt ala Rambo haar hoofdband vast. bertha531 pept Intikker op. Jokivin gooit nog even haar nek los, terwijl bertha531 nog even de nek van Intikker masseert. Daarna volgt een absolute stilte. Jokivin en Intikker staan klaar voor het laatste duel op Chriz Rock. Dan stappen ze op de balk. 1 balk, 2 Survivors en een laatste kans. Het eerste half uur gaat beiden makkelijk af. Met geconcentreerde gezichten kijken ze beiden de lucht in. Een uur verstrijkt en van beide kanten geen kick...., maar na dat uur begint Intikker voorzichtig te wankelen. Jokivin probeert niet te reageren, maar begint zelf ook te wankelen. Een uur en 15 minuten zijn voorbij en beide Survivors staan te wankelen op hun benen, na precies 1 uur en 20 minuten valt uiteindelijk als eerste...........

Realitia:
Chriz: 'Annuh, Melktandje, Maapie. We weten inmiddels wie de eerste finalist is van de CSC, dat is Maapie. Ik ga jullie nu voorstellen aan de tweede finalist van CSC. Een klein half uur geleden is het laatste duel op Chriz Rock gestreden. Door dat laatste duel is bekend geworden welke Survivor het avontuur van Chriz Rock het beste heeft afgelegd en dus ook finalist is in CSC. Hier is deze Survivor. Iemand volledig gehuld in een zwarte kimono en een masker komt het strand oplopen en blijft stilstaan voor Annuh, Maapie en Melktandje. Chriz: 'Strijder van het Duivelseiland, laat je zelf zien.' De spanning loopt op, met een zwaai trekt de man zijn kimono uit. Gehuld in een koeienprintzwembroek herkennen de andere Survivors hem direct. Annuh, Maapie en Melktandje: bERTHA!!!! bertha531 trekt zijn masker af en omhelst de drie dames. Chriz: 'Op het laatste moment streden Intikker en Jokivin op Chriz Rock, bertha had een overwinning nodig van Intikker om dit te bereiken. Jokivin viel van de balk na precies 1 uur en 20 minuten. Ik laat jullie nu alleen. Morgen zal de fysieke proef beginnen. Vannacht mogen jullie met zijn 4-en hier blijven.'

Realitia:
Die nacht bij de maaltijd bij het kampvuur vertellen bertha531 en de anderen hun avonturen onderling. bertha531: 'Chriz Rock is echt een nachtmerrie en als er dan ook nog elke keer iemand op je lip zit, word je er helemaal niet vrolijk van. We hebben van steentjes een kaartenspel gemaakt, waarmee Robin en ik klaverjasten, later heb ik dat met Test gedaan.' Annuh: 'Ik ben vreselijk blij dat ik daar niet heb gezeten.' bertha531: 'Voor Jokivin is het extra zuur, 2 weken daar gezeten en uiteindelijk dan afvallen.' Melktandje: 'Dat moet zwaar zijn, idd. Aan de andere kant, het was ook niet leuk om LC te zien afvallen.' Maapie: 16 afvallers en wij zijn er nog steeds. We zijn de ware winnaars.' Annuh: 'Waar, maar morgen moet er nog een laatste afvaller komen.' In het duister van de nacht ontmoeten de ogen van Melktandje en Annuh elkaar.

De volgende ochtend als iedereen wakker is, komt Chriz wederom op het eiland. Chriz: 'bertha531 en Maapie. Jullie mogen met mij meekomen. Annuh en Melktandje bereid je voor op de fysieke proef. We gaan over 2 uur beginnen.'



Titel: Re: CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 27-02-2004, 12:04:58
Battle-Isle:
Midden in de zee liggen 4 dunne balken vlak boven het water. Op het strand in 3 luxe ligstoelen liggen Chriz, bertha531 en Maapie te genieten van de zon. Op het strand staan Annuh en Melktandje in hun zwempakkies. Chriz: 'Goed, dames. De fysieke proef gaat van start. Zwem naar de balken toe en ga erop staan. Elk uur halen we een balk weg. Veel succes.'
Annuh en Melktandje zwemmen naar de balken toe en gaan erop staan. Het eerste uur is een saai uur. Tot grote ergenis van Melktandje schalt Annuh K3-liedjes. Op het strand keuvelen Chriz, bertha en Maapie wat. Dan duikt Maapie de zee in en haalt 1 van de balken weg. bertha: 'Lekker water?' Maapie: 'Heerlijk.' Het tweede uur gaat in. Annuh is gestopt met zingen. Zowel Annuh als Melktandje concentreert zich. Als het tweede uur voorbij is, duikt bertha het water in en haalt een bank weg. Nu ze nog maar op 2 balkjes staan, beginnen Annuh en Melktandje ook hun voeten te voelen. Op het strand zijn bertha, Chriz en Maapie ondertussen een potje volleybal begonnen. Annuh en Melktandje proberen krampachtig vol te houden, maar beiden beginnen te wankelen. Na 3 uur duikt Chriz het water in en haalt de laatste balk weg. Gespannen kijken bertha, Chriz en Maapie nu toe wat er gaat gebeuren. Annuh en Melktandje hebben het zwaar en hebben totaal geen grip meer. 3 en half uur zijn voorbij. Chriz schreeuwt: 'We gaan het moeilijker maken, hand op je hoofd' Met grote moeite proberen Annuh en Melktandje hun hand op hun hoofd te planten. Uiteindelijk lukt het Annuh, maar Melktandje zwalkt enorm. Chriz: 'Melktandje, nu hand op je hoofd.' Melktandje probeert het nog eens en het lukt, maar niet lang daarna verliest ze haar evenwicht en kukelt het water in. Annuh heeft gewonnen en is de derde finalist. Als ze terugkomen op het strand huilt Melktandje tranen met tuiten, maar wordt getroosd door de 3 finalisten en door Chriz. Chriz: 'Melktandje, koningin der afvallers. Dat is in ieder geval een titel die je verdient. Je zult zo met mij vertrekken naar Chriz' Resort, naar de andere afvallers. Ook jij zult deel gaan nemen aan de Raad der CSC. Finalisten, jullie gaan terug naar Realitia, vannacht zal de Raad der CSC oordelen over jullie.' 

Realitia, 20.00 uur:
Chriz: 'Welkom Survivors, voor de laatste keer ontmoeten wij elkaar hier op dit eiland. Over 4 uur zal de Raad der CSC een oordeel geven over wie de winaar van CSC zal worden. De Raad der CSC bestaat uit: D**n, Robin, Test, Intikker, LC, Jokivin, Melktandje en een mysterie guest.' Annuh: 'Een mysterie-guest? Daar weten we niks van?' Chriz: 'Als Survivor moet je inmiddels weten dat het leven bestaat uit verrassingen, Annuh. Over 4 uur zien we elkaar terug op de beslissende eilandraad. Voor nu moeten jullie alle sporen van het kamp uitwissen. Maak er een groot kampvuur van.' 

De volgende 4 uur vermaken bertha531, Maapie en Annuh zich met het verbranden van het kamp. Maapie bewijst zichzelf als vuurspuwer, terwijl Annuh en bertha531 in een omhelsing kijken naar het vuur. Dan maken ze het vuur uit en pakken hun spullen bij elkaar. De boot staat klaar....spoedig zal de winnaar bekend zijn. Als de 3 finalisten naar de boot toelopen voelt Maapie opeens een spat: 'He?' Annuh: 'Wat is er?' Maapie: 'Ik dacht dat ik een spatje regen voelde.' bertha531: 'Kijk eens naar de lucht..' Donkere wolken......

DE SPANNENDE FINALE VAN CSC IS VOLGENDE WEEK. WIE WORDT DE WINNAAR? MIS HET NIET!
Titel: Re: CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 5-03-2004, 16:14:05
Aflevering 19 (slot)

Enschede
Chriz: 'Welkom kijkertjes, bij de laatste slotaflevering van de CSC. Vandaag blikken we liveterug op 19 weken lang CSC vanuit de Realitynetstudio's in Enschede (lees: omgebouwde flat van Compuart en Malcolm). Het is een volle bak. Alle 21 Survivors zijn er, onze sponsor Compuart, onze Giorgio en natuurlijk zijn de tribunes ook stampvol.

Tja, wat kan ik zeggen. 19 weken lang hebben we het wel en wee kunnen volgen van onze 20 Survivors, van links naar rechts op de bovenste rij: Augustus, Mollenvanger, EIDM, Daisy, Bodejos, Ville, Cora Bora, Han13, Floortje en Molice en van links naar rechts op de onderste rij: D**n, Test, Intikker, Robin, LC, Melktandje, Jokivin en natuurlijk onze 3 finalisten: Maapie, Annuh en bertha531! Voor een paar van jullie duurde het avontuur maar kort voor anderen lang. Uiteindelijk heeft 1 iemand van jullie de 20 anderen weten te verslaan. Dat is een prestatie op zich. Annuh, Maapie en bertha531, jullie zijn vandaag de 3 finalisten en bovenal is deze uitzending dus voor jullie bedoelt. Laten we eerst terugkijken hoe het allemaal begon.

Na een korte periode op de eilanden waar iedereen elkaar leerde kennen was het Team Geel dat naar de eerste eilandraad moest, hoe was dat voor jou als leider, Cora?' Cora: 'Balen enorm balen, als leider moet je toch in het begin laten gelden en als je dan gelijk na de eilandraad toe moest, dat is niet fijn.' Chriz: 'Mollenvanger, jij moest als eerste het spel verlaten, maar dat vond je niet erg. Je stemde jezelf weg. Wat was er aan de hand?' Mollenvanger: 'Ik miste mijn moeder enorm. Als je eens wist hoe goed zij visjes kan bakken! Dat ga je echt missen hoor.'

Chriz: 'En een week later was het blauwe team aan de buurt en moest Augustus het spel verlaten en voor jou was het wel heel erg of niet, Augustus?' Augustus: 'Ik vond het verschrikkelijk. Ik had mijn tactiek al helemaal uitgestippeld. Alleen helaas....' Chriz: 'Tsja, zo zit het spel in elkaar. Hoe was dat voor jullie, LC?' LC: 'Een heel raar gevoel. Augustus was de enige andere man op het eiland. Opeens zat ik met 3 vrouwen op een eiland. Veel mannen zouden denken: paradijs! Maar dat viel nog al vies tegen.' Chriz: 'En behalve Augustus vertrok er nog iemand. Malcolm moest halsoverkop het eiland verlaten, omdat aan de andere kant van de wereld zijn vrouw moest bevallen. Malcolm is ook bij ons in de studio en zit daar op de tribune. Ah, ik zie dat Fatima er ook is in met de kleine Baldazar Malvin.

(http://www.kwurgh.com/daan/NieuwCrewlid.jpg)

Is alles goed, Malcolm? Malcolm: 'Alles is heel erg goed. Bald Mal is nu 3 maand en hij groeit nog steeds als kool en ik en Fatima zijn er erg gelukkig mee.' Chriz: 'Dat is goed nieuws. Fijn om te horen dat alles goed gaat.'

Nadat Augustus en Malcolm vertrokken verloor Team Geel een teamduel tegen Team Blauw en hun team zou worden opgedeelt over de anderen, bertha, finalist, hoe was dat.' bertha531: 'Niet leuk, nadat Mollenvanger weg was, waren de overige 4 nog dichter na elkaar toegegroeid en we baalden enorm dat het team werd opgedeelt. Gelukkig ging Intikker nog met mij mee.'  Chriz: 'De teams werden opnieuw ingedeelt en voor Malcolm kwam een vervanger: Robin!' Robin: 'Ja.' Chriz: 'Hoe was dat, om op een eiland te komen waar anderen al een tijdje gesettled waren.' Robin: 'Ik had het geluk dat ook Cora naar Team Blauw vertrok, daardoor voelde ik toch een soort van verbondenheid met Cora. Thuis was ik enorm fan van Team Groen en ik was bang dat die geruchten het kamp van Team Blauw hadden bereikt. I shitted my pants toen ik hoorde dat wij daarna naar de eilandraad moesten.'

Chriz: 'En dat werd een bloedstollende eilandraad. Melktandje en EIDM eindigden gelijk en leider Daisy moest een beslissing vellen.' Daisy: 'Dat was echt een enorm zware beslissing, maar ik moest kiezen voor het team. Aangezien Melktandje meer populariteitsstemmen opleverde, vond ik dat zij moest blijven.' Chriz: 'Hoe was dat vertrek voor jou, EIDM?' EIDM: 'Alles behalve leuk. Ik voelde me echt genaaid. Ik dacht dat 1 van de 2 newbies, Cora of Robin moest gaan en toen lag ik opeens uit het spel.' 

Chriz: 'Het Groene Team was al die tijd aardig populair gebleven, maar na de komst van Intikker en bertha531 verloren zij ook een battle en een eilandraad wachtte. De kijkers thuis konden geen genoeg krijgen van hem, maar het team was genadeloos. Als grote concurrent voor de titel werd Molice zonder pardon aan de kant gezet, Test?' Test: 'Zo'n keuze is enorm moeilijk. Ik denk dat Molice is weggestemd, omdat hij echt een concurrent was voor die titel. Hoe eerder hij het spel uit zou zijn hoe eerder het gevaar was geweken.' Chriz: 'En Molice hoe is het nu?' Molice: 'Ik en een paar anderen hier hebben ons gestort in het project CMC 4. Ik ben nog volop bezig met dat avontuur.'
Titel: Re: CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 5-03-2004, 16:17:14
Chriz: 'Daisy, Test en Han13, de 3 leiders stonden die week daarop tegenover elkaar. Opeens waren ze hun immuniteit kwijt en konden ze worden weggestemd. Ook konden de andere Survivors kennis met elkaar maken, hoe was dat D**n?' D**n: 'Dat was geweldig. Als je dagenlang op een eiland zit met alleen maar mannen, vind je elke vrouw een lekker wijf. Ik was echt toe aan het zien van een paar nieuwe gezichten.' Chriz: 'maar helaas voor Daisy werd zij weggestemd. We hoeven er nu geen geheim meer van te maken. Het Groene Team en het Rode Team, die zich eerder voordeden als aartsrivalen hadden verrassend een complot gesmeden om hun eigen leiders te redden.' Daisy: 'Tsja, heel erg slim natuurlijk, maar ik baalde ervan. Wij hadden tot dan toe het spel altijd eerlijk gespeeld en dan dat. Helaas, ik was gebrand om die samensmelting te halen, maar helaas.'

Chriz: 'Voordat de volgende samensmelting plaats zou vinden was er nog een eilandraad, wederom voor Team Groen en 1 iemand zag de bui al hangen.' Bodejos: 'Klopt, ik had eerst verbaasd gekeken hoe Molice moest vertrekken en na het complot tegen Daisy wist ik het zeker, tegen mij zou het volgende complot zijn. De waarheid bleek achteraf.'

Chriz: 'En toen kwamen de geruchten los. Er zou sprake zijn van een Geel Verbond, Intikker?' Intikker: 'Een Geel Verbond? Ik weet nergens wat van.' Chriz: 'Cora?' Cora: 'Wie ik?' Chriz: 'Jokivin?' Jokivin: 'Ik weet van niks.' Chriz: 'bertha?' bertha531: 'Natuurlijk was er sprake van een Geel Verbond. We zouden proberen elkaar na de finale te begeleiden en nou ja, in mijn geval is dat in ieder geval gelukt, haha.'

Na het vertrek van Bodejos waren het Team Groen en Team Blauw die moesten strijden in een teamduel en Team Blauw verloor dit keer, dit keer zouden zij worden opgedeelt. Cora Bora vertrok naar Team Rood en LC, Melktandje en Robin naar Team Groen. Eindelijk had D**n wat vrouwelijk schoon op zijn eiland!

Chriz: 'Na Bodejos' vertrek stond de CSC op de kop. Iedereen was in de ban van het Gele Verbond en de gemoederen waren gespannen. Team Rood, het machtige Team Rood van Han13 moest naar de eilandraad. Het einde van een tijdperk zo bleek, want achtereenvolgens verdwenen Floortje, Ville en Cora Bora.' Han13: 'Jaja, de donkere dagen waren dat. Na het vertrek van Floor en Ville kwamen we erachter dat we moesten ingrijpen. Het Gele Verbond stemde iedereen weg en binnenkort zouden wij de lul zijn, Cora moest daarom weg.' Chriz: 'Floortje, jij lag niet zo goed in de groep, was je blij dat je naar huis kon.' Floortje: 'Ik was dolgelukkig. Ga jij maar eens een paar weken op een eiland zitten met een stel meisjes die alleen maar praten over barbies, Heath Ledger en lippenstift.' Chriz: 'Ville, hoe vond jij het dat je moest vertrekken?' Ville: 'Mijn tactiek werkte niet zo. Ik dacht ik houd me op de achtergrond en doe maar een beetje vrolijk mee, maar helaas werkte dat niet. Ach ja, het Gele Verbond had besloten. Ik was de volgende, blijkbaar.' Chriz: 'En uiteindelijk moest ook Cora vertrekken, de ex-leider van Team Geel en onderdeel van het Gele Verbond.' Cora: 'Ja, zuur hoor. Vlak voor de samensmelting nog wel.'

Chriz: 'bertha531, LC, Intikker, D**n, Robin, Melktandje, Annuh, Jokivinen Maapie waren al zeker van een plaats bij de laatste 10 toen Test en Han13 nog moesten strijden voor een laatste plek bij die 10. De andere Survivors mochten gaan beslissen.' Test: 'Ik had de mazzel dat ik meer teamgenoten over heb gehouden.' Han13: 'Plus het feit dat het Gele Verbond Test liever had dan mij.' Chriz: 'Baalde je?' Han13: 'Enorm, ik heb een geweldige tijd gehad op St.Hano, begrijp me goed en ik wil dat iedereen me blijft herinneren als leider van dat eiland, maar ik had er moeite mee mijn meissie los te laten. Ik dacht dat ze 1 voor 1 zouden gaan.'  

Chriz: 'Jep, want toen waren er nog maar 10 en er waren 2 favorieten voor de titel: Robin en bertha531, de populaire Survivor en de leider van het Gele Verbond.' bertha531: 'Maar het verbond was ontmanteld. Test en D**n lieten ons in de steek en Cora was vertrokken. Alles lag weer open.' Chriz: 'Inderdaad, het was dan ook een verrassing dat D**n uiteindelijk moest gaan en D**n mocht als eerste vertrekken naar Chriz Rock.' D**n: 'Jep, waren we eerst nog gezellig met z'n 10-en, was ik opeens alleen op een kale rots.'

Chriz: 'Die week daarop had Robin geen immuniteit en dat werd gelijk afgestraft.' Jokivin: 'Natuurlijk, iedereen aast op die finale en zij had de meeste kans om te winnen, we moesten haar wel uitschakelen.' Robin: 'En dus kon ik ook naar Chriz Rock.' Chriz: 'En je versloeg D**n.' Robin: 'Hell Yeah! Ik was één en al adrenaline. Ik zou en moest terugkomen.'








Titel: Re: CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 5-03-2004, 16:18:40
Chriz: 'Maar wie had dan ook kunnen verwachten dat een ander torenhoge favoriet eruit zou worden gestemd.' Robin: 'Ik had het gevoel dat ik iedereen aankon, maar toen ik die grijnzende kop van bertha zag, zonk me de moed in de schoenen.' bertha531: 'Ik wou ook persé winnen, die finale is altijd mijn doel geweest. Daarvoor ben ik gekomen.' Chriz: 'En Robin werd verslagen.' bertha: 'Hell Yeah!'

Chriz: 'Annuh nam de rol van Robin over en groeide uit tot een populaire Survivor. Toen zij immuniteit overnam van Test, werd Test gelijk gestraft. Hij werd het eiland afgestemd.' Test: 'Tsja, en dan is het over he? Als je tegenover bertha531 staat, weet je dat het zwaar wordt. Die gast zou zelfs een fles met pis opzuipen om te winnen!' Chriz: 'Ook voor Test was bertha531 teveel, maar op Realita werd het voor de anderen ook steeds spannender. Voor hen lonkte de finale steeds meer.' 

Chriz: 'The closer you get to the light, the larger your shadow becomes, hoe groter de kans wordt dat je eruit wordt gestemd.' Jokivin: 'Ja, ik droomde al stiekum van een droomfinale. bertha zou Chriz Rock overleven en ik en Intikker zouden de finale halen. De 3 oud-maatjes van Team Geel tegenover elkaar in de finale.' Chriz: 'De droom werd heftig verstoord.' Jokivin: 'Ik moest gaan, waarschijnlijk was Team Geel nog niet genoeg gestraft. Toen ik op Chriz Rock kwam, wist ik dat ik nog 1 kans had, als ik beide Duels zou overleven. bertha531 was een eitje, een mannetje met een grote bek, maar met een klein doorzettingsvermogen.'

Chriz: 'Maar Intikker werd vlak voor de sociale proef uitgeschakeld en Jokivin zou het wederom tegen een oud-ploeggenoot op moeten nemen. bertha531 kon ook nog altijd de finale bereiken, indien Jokivin zou verliezen. Op Realitia hadden 4 Survivors alle ontberingen overleefd en waren klaar voor de Sociale Proef: LC, Annuh, Melktandje en Maapie. Hoe was die test, Maapie?' Maapie: 'Makkie.' Chriz: 'Dat bleek, Maapie had enorm veel vragen goed. Voor anderen was het zweten.' LC: 'Pfft! Dat was lastig ja, je geheugen wordt toch aangetast op zo'n eiland.' Melktandje: 'En de druk is enorm. Dit was dé kans om de finale te behalen.' Chriz: 'Uiteindelijk haalde Maapie de finale, maar jullie zijn vast enorm benieuwd naar de antwoorden. Hier komen ze:
Titel: Re: CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 5-03-2004, 16:19:56
Survivors:

Makkelijk:
1. Hoe heet het hondje van Maapie?
Het hondje van Maapie luistert naar de naam Tikkie, Tikkie is eigenlijk de poedelprijs uit de eerste Forumverkiezingen, vernoemt naar Intikker, reishond uit CMC 2. Dat is een langere geschiedenis dan de doorsnee forummer hier! En nee, Melktandje, het hondje van Maapie heet niet Bobo.
2. Welke Survivor meldde zich als eerste aan?
Uiteraard was spelletjesfanaat LC er weer als de kippen bij, 6 minuten na de start van het topic.
3. Welke Survivor meldde zich vrijwillig af en wie verving hem/haar?
Malcolm had het veeels te druk voor CSC, ook al had hij tot dan toe niks hoeven te doen. Robin viel in, waarschijnlijk was de inschrijftijd (die aardig lang duurde) te kort voor haar?!?!


Middelmatig:
4. Wat is de naam van de vrouw van Malcolm in de CSC?
Dat was uiteraard Fatima of waren jullie nu alweer vergeten dat Fatima uit Expeditie Robinson was gestapt? Ja, inderdaad ze was zwanger van Malcolm. Ze zijn nu erg gelukkig met hun zoontje Bald Mal.
5. Welke van de kandidaten die niet in de 2de fase zat kreeg ook een fanclub?
Dat waren er eigenlijk 2, zowel Han13 als Cora Bora. Allebei de antwoorden werden goed gerekend.
6. In welke teams heeft Cora Bora gezeten?
Ze begon in het gele team en ging toen inderdaad naar het blauwe team, LC. Alleen ging ze daarna ook nog naar het Rode Team.
7. Wie gaf zich op voor CSC, maar zei af voor het spel begon?
Dat was Kolko en dus niet Bodejos, Annuh. Die man die daar rond liep bij Team Groen was niet Vrijdag, dat was Jos!

Moeilijk:
8. Wie nam er nou eigenlijk die gehaktmolen mee als persoonlijk item?
Nee, Melktandje, het was D**n niet en nee, Annuh ook Cora Bora nam geen gehaktmolen mee, je had toch kunnen verwachten dat zo'n zouteloze actie alleen van Test moest afkomen?
9. Wie heeft er jarenlang geleden voor het laatst gebiecht?
Melktandje heeft al jaren niet meer gebiecht. Volgens LC was het bertha531, bertha531 moet elke dag biechten, die jongen zit vol met zonden. Of heb je zijn acties in het Gele Verbond niet gevolgd?
10. Hoeveel  stemmen kregen Bodejos en Molice samen (in totaal)?
Onderschatting van Melktandje (15 stemmen) en overschatting van Annuh (212 stemmen). Maapie had het bijna goed gegokt, maar het waren 57 stemmen die ze samen kregen. Wat een helden!


CSC:

Makkelijk:
11. Er was sprake van een Geel Verbond, maar wie zaten er allemaal in het Gele Team? Wie was de leider?
Het leek me nogal een makkelijke vraag, maar het bleek anders. Zowel Annuh als LC bombardeerde bertha531 als leider, terwijl Melktandje zelfs Han13 aanzag voor de Gele leider. Het was Cora Bora. En nee LC, D**n heeft ook niet op het Gele Eiland gebivakkeerd. Zowel Melktandje, Annuh als LC dacht stellig dat ook Test op het Gele eiland woonde. Gelukkig zwakt Annuh het nog af. (Die kwam er later bij). Behalve de leider Cora Bora, bestond Team Geel uit: bertha531, Mollenvanger, Jokivin en Intikker.
12. Hoeveel teamduels won het Rode Team?
Allemaal fout, ik heb geen idee hoeveel teamBATTLES het Rode Team won, maar ze speelden geen één teamDUEL, ze hebben er dus ook 0 gewonnen.
13.  Team Rood bestond alleen uit vrouwen, maar welke man vertoefde ook enkele dagen op het eiland?
LC en Intikker werd genoemd, ik doelde op Heath Ledger. HALLO? ANNUH!?!? WAS JE DAT NU ALWEER VERGETEN?!?!

Titel: Re: CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 5-03-2004, 16:20:41
Middelmatig:
14. Noem de volgorde waarin de Survivors (definitief!! Denk aan Chriz Rock!!) zijn afgevallen tot nu toe?
Mollenvanger-Augustus/Malcolm-EIDM-Molice-Daisy-Bodejos-Floortje-Ville-Cora Bora-Han13-D**n-Robin-Test
bertha531 was op dat moment nog niet definitief afgevallen, dus dat scheelde puntjes.
15. 1x was er een gelijkspel waarbij de stem van de leider dubbel moest worden geteld om de afvaller te bepalen. Tussen welke 2 Survivors ging het?
EIDM en Melktandje
16. Welk liedje werd gekozen tot de titelsong van de CSC? Uit welke film komt dit liedje?
Hakuna Matata, een liedje dat voortkomt uit the Lion King. Jammer dat ik geen foto's meer heb van D**n en Test in die belachelijke Pumbaa en Timon-kostuums.
17. 5 maart is de CSC afgelopen? Hoeveel dagen heeft het spel geduurt?
126 dagen heeft het geduurt, dat is meer dan 1/3de jaar!!

Moeilijk:
18. Maak af:  Is het een grizzlybeer? Is het een schaap ?!?!? Is het Gordon die enorm is afgevallen?!??!?
18. Nee, het is Nolleke, het oerwoudmens! Het gemeenste en bitchyste wezen op deze Aarde. (en ik wou de volledige zin!!)
19. Welke eilanden kwamen er allemaal voor in de CSC? Noem elk eiland dat een naam had.
19. Eilanden:
Joki-Isle
Realitia
Chriz Rock
St.Hano
Las Canaria
Molicitius
Battle-Isle
Duel-eiland
en vooral die laatste werd door iedereen behalve Maapie vergeten.
20. De zin 'The closer you get to the light, the larger your shadow becomes' is een zin uit een computerspel, welke? (Googlen is toegestaan ;) )
Deze zin komt uit 'Kingdom Hearts', een topspel dat je kunt spelen op de Playstation 2. Melktandje, je was leuk op weg met 'Beyond the door'. Dat was de naam van de website waarop je kon lezen dat het om het spel 'Kingdom Hearts' draaide.

Chriz: 'Maapie had 3 fout, Annuh 7 fout, LC 8 fout en Melktandje 9 fout. Maapie was dus verdiend finalist en toen kwam die hatelijke laatste eilandraad. Nog 1 keer zou het lot van de groep afhangen en LC moest gaan.' LC: 'Dat is zo enorm kut, ik kan gewoon niet zeggen hoe vervelend dat is. Ik had dolgraag op die balk gestaan om Annuh of Melktandje te kicken, maar helaas het mocht niet zo zijn.'   

Chriz: 'Een spannende dag op Chriz Rock, Jokivin, Intikker en bertha531 moesten hopen en het werd enorm spannend. Hoe was het om te zien hoe Jokivin viel, bertha531?' bertha531: 'Geweldig, ik zat echt enorm te juichen. Er valt enorm veel van je af. Opeens merk je dat je toch dat je via dat lastige Chriz Rock er toch nog kon komen.'

Chriz: 'Met Maapie en bertha531 in de finale, moest er nog 1 finalist en 1 afvaller bijkomen. Op de balken in het water streden Annuh en Melktandje de fysieke proef. De allerallerlaatste kans en dan val je....' Melktandje: 'Je hoort het juichen van de tegenstander en je weet dat het over is. Ik ben er weken beroerd van geweest.' Annuh: 'Ik kon mijn geluk niet op. Al die weken ploeteren en uiteindelijk met de allerlaatste kans haal je het dan. ZUCHT!'

Chriz: 'bertha531, Annuh en Maapie stonden samen in de finale. Er leiden meerdere wegen naar Rome en ze zijn er alledrie via een andere weg gekomen. Elke weg verdient respect, want er waren 18 wegen die doodliepen. De 3 Survivors hadden het gehaald, maar de ultieme beloning moest nog komen. Wie zou er door gaan met die finale? Laten we even terug kijken hoe het ook alweer was, vlak voor die beslissende eilandraad....

Dan maken ze het vuur uit en pakken hun spullen bij elkaar. De boot staat klaar....spoedig zal de winnaar bekend zijn. Als de 3 finalisten naar de boot toelopen voelt Maapie opeens een spat: 'He?' Annuh: 'Wat is er?' Maapie: 'Ik dacht dat ik een spatje regen voelde.' bertha531: 'Kijk eens naar de lucht..' Donkere wolken......
Titel: Re: CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 5-03-2004, 16:21:24
Langzaam stappen ze alledrie in de boot en de boot vaart weg. Annuh: He gatver, het begint te kletsen.' Opeens klinkt er gedonder. bertha531: 'Onweer, het is gedaan met het mooie weer.' Binnen de korste keren breekt er noodweer uit, het giet, het onweert en het dondert en het waait hard. Met de steven hoog in de golven komt het bootje uiteindelijk aan op een eiland. 

Onder een zeil kijken de leden van de Raad der CSC en Chriz toe hoe 3 mensen op het eiland aankomen. De Intro van Within Temptation- The Promise begint, terwijl langzaam maar zeker de 3 schimmen dichterbij komen. Het moment waar ze zo lang op hebben gewacht is nabij. Zodra ze dichtbij genoeg zijn herkent de Raad der CSC  de 3 finalisten en beginnen te klappen. Chriz: 'Welkom finalisten, ga zitten alsjeblieft. De beslissing is gevallen. Het weer is verschrikkelijk, maar binnenkort zal de winnaar bekend zijn. Finalisten, mag ik aan jullie voorstellen: De Raad der CSC; D**n, Robin, Test, Intikker, Jokivin, LC en Melktandje en zoals jullie zien een lege stoel. Behalve de 7 leden die jullie op deze eilandraden hebben meegedragen hebben we ook een vertegenwoordiger van de kijkers thuis......en van de eerste 10 afvallers. Kom maar tevoorschijn! Maapie: Daisy! Daisy: Hoi! Chriz: 'Daisy zal optreden als vertegenwoordiger van de CSC-kijkers en de eerste 10 afvallers.' Chriz: 'Ik geef het woord aan de Raad.' Test: 'Welkom finalisten, ik ben aangesteld als het hoofd van de Raad. Ik vraag respect voor deze mensen. Ik kijk aan mijn linkerkant, miss populair Robin, aan mijn rechterhand Koningin der Afvallers Melktandje. Laten we beginnen met de eerste stem.'

Opeens verschijnt op een groot beeldscherm het gezicht van Daisy bij een koker, ze heeft een briefje vast en draait het om. Daisy: 'Mijn stem gaat uit naar Annuh. Bertha hoorde bij het gele verbond, opgeheven of niet en daarom wou ik niet op hem stemmen. Ook heeft hij mijn favoriete gele survivor Jokivin uit het spel gewerkt. Dan moet ik kiezen tussen Maapie en Annuh. Hoewel ik geen bewijzen heb, heb ik het idee dat het Maapie was die mijn mails aan team rood heeft doorgespeeld aan Jokivin. Maar ook al zou dat niet zo zijn, dan nog kies ik voor Annuh. Ze is al weken de populairste survivor en is dat niet voor niets. Dus verdient ze in mijn ogen de 1e plek. Jullie moeten niet denken dat ik nog steeds in m'n maag zit met die exit van mij, totaal niet, maar als zij het zo spelen, speel ik vrolijk mee.
Chriz: 'Annuh, gefeliciteerd, die eerste stem is binnen. Een eerste stap gezet op weg naar de titel.' Test: 'Iemand die de finalisten als geen ander heeft meegemaakt is natuurlijk Melktandje. Ze heeft het langste opgetrokken met allemaal.' 
Op het beeldscherm verdwijnt het gezicht van Melktandje. Melktandje: Ik kan er kort over zijn. Mijn stem gaat naar Maapie. Een goede reden kan ik niet bedenken, ze woont bij mij in de buurt. Laat dat een reden zijn. 
Chriz: '1 stem voor Maapie, gefeliciteerd.' Test: 'Lange tijd werd ze gezien als de grote favoriet, maar op wie stemde Robin?'
Dan verschijnt het gezicht van Robin in beeld. Robin: 'Voor mij kan er maar 1 iemand de winnaar zijn en dat is bertha531. Hij is degene die het spel leuk maakte met zijn humor en bedrog en daarom de terechte winnaar.'
Chriz: 'Wow, wat een compliment, bertha! Het maakt het extra spannend. 1-1-1. Iedereen heeft nog alle kans.' Maapie zucht, Annuh blaast even en bertha531 glimlacht nog om het compliment.' Test: 'Als volgende wil de Raad Intikker naar voren roepen.'
Intikkers gezicht komt op beeld. Intikker: 'De CSC is een lastig spel en een winnaar kiezen is een moeilijke keuze, ik wil die beslissing niet in handen nemen en stem blanco.' 
Titel: Re: CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 5-03-2004, 16:22:05
Chriz: 'Ai, een blanco stem. Dat zorgt ervoor dat het spannend blijft.' Test: 'Met nog 4 stemmen te gaan wil ik graag Jokivin vragen haar stem uit te brengen.'

Opnieuw verschijnt er een gezicht op het beeldscherm. Het gezicht van Jokivin. Jokivin: 'Mijn stem gaat uit naar iemand die het absoluut niet verdient om te winnen. Met tegezin moet ik zeggen: bertha531. Een verbond is een verbond en dat moet je uitspelen. Daarvoor mijn keuze.'

Chriz: 'bertha, je bent er nu wel heel erg dichtbij.' bertha531: 'Ik sta ook te shaken als een rietje. Zou het mogelijk zijn?' Test: 'De eerste afvaller D**n is de eerstvolgende die een stem mag uitbrengen.'

Op het sherm komt D**n in beeld. D**n: De aardigste, de geweldigste en de leukste, die verdient het om te winnen en dat is.........Annuh!' 

Chriz: 'Nog 2 stemmen te gaan en bertha531 en Annuh gaan samen aan kop.' Annuh: 'Pffft! Pffft! Spannend hoor!' Test: 'De volgende stem die zal worden uitgebracht is de stem van LC, de laatste weggestemde in de eilandraad.' 

Het gezicht van LC verschijnt op beeld. LC: Op de een of andere manier heb ik het bertha nooit gegund om maar zover te komen in de CSC. Annuh heeft me met haar dubbele stem eruit gestemd, daar ben ik overtuigd van. Dus ik kom op Maapie. Maapie verdient het om te winnen.'

Chriz: 'Wat een verrassing wie had dat nou verwacht. 2-2-2.' Maapie: 'Pwief, ik dacht even dat het gedaan was met me.' Chriz: 'Alleen Test' stem staat jullie nog te wachten. De tijd is gekomen om te zien wie er gewonnen heeft. Jullie zullen alledrie naar een apart eiland worden gebracht. Daar zijn luidsprekers geplaatst, zodat jullie Test' stem goed kunnen horen. Stap alledrie in een boot, dan worden jullie naar jullie eiland toegebracht.
Maapie, Annuh en bertha531 worden weggebracht, elk naar een apart eiland. Opeens verschijnen er 10 helicopters in de lucht met grote zoeklichten. De Raad der CSC kijkt vol verwondering in de lucht en zien hoe de lichtschijnsels over het water schijnen. Chriz: 'Test, het is zover.' Test gaat bij een microfoon staan en begint te praten:

Test: Ik zal het niet langer spannend houden. Ik heb lang getwijfeld over mijn keuze. Wie er zou gaan moeten winnen is geen gemakkelijke keuze. Daarom zal ik beginnen met eerst te noemen van een naam die niet gewonnen heeft.....en dat is....... (De helicopters vergaarden zich rond 1 eiland en als Test de naam uitspreekt schijnen er 10 grote, rode lichtschijnsels op het eiland)..........Maapie!
Titel: Re: CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 5-03-2004, 16:24:34
Opnieuw begint de intro van Within Temptation- The Promise te spelen. Test spreekt opnieuw: Wie heeft er dan wel gewonnen. Ok, ik zal het niet langer spannend meer houden. Mijn stem voor de winnaar van de CSC van 2003/2004 is......ehhh ja, ik moet nog een motivatie geven he? Het is dus Maapie, Annuh of Bertha. Tja, wat moet je daar nou van zeggen. De dames hebben zich goed verweerd. Dat is zonder meer zo. Maar ze zijn ook niet heel opvallend aanwezig geweest. Dat is waarschijnlijk ook de reden dat ze niet eerder zijn weggestemd. Nou ja, Annuh was natuurlijk de laatste tijd erg populair. Dat is misschien ook wel haar redding geweest. Maar goed, dat blijft allemaal giswerk.
En dan Bertha. In het verhaal is dat natuurlijk mijn boezemvriend. En kan je die dan laten vallen en op 1 van de dames stemmen? Nou dat zou best kunnen natuurlijk, want hij geeft ook mij wel wat dingetjes geflikt natuurlijk. Maar ik ben vergevingsgezind. Bovendien is hij wel 1 van de smaakmakers geweest van de CSC. Dus als ik goed afweeg, dan kan ik eigenlijk niet anders dan kiezen voor...bertha 531!!!!!
 
Op dat moment schijnen de 10 grote lichtbundels van de helicopters op het strand van het eiland waar bertha531 ook op staat. Zodra het licht begint te schijnen, verschijnt er opeens vuurwerk op het eiland. bertha531 staat te juichen als een gek.  Snel wordt iedereen naar het eiland overgebracht en bertha wordt gefeliciteerd. Iedereen kijkt toe naar het optreden van Within Temptation. De beelden eindigen na het concert en dan wordt er weer overgeschakeld naar de studio. 

Een enorm gejuich stijgt op vanuit de Survivors en vanuit het publiek. Een feeststemming breekt los. Opeens gaat er een doek op en daar staat Within Temptation!!!! Ze spelen 'The Promise' live voor bertha531!!! Chriz: 'Gefeliciteerd, bertha531. Jij mag jezelf  'CSC-Winaar' noemen. Je wint behalve de geldprijs van 20 miljoen euro, een miljoen voor elke verslagen Survivor (aangeboden door sponsor Compuart), je krijgt het eiland Joki-Isle (aangeboden door uw spelleider), een reis voor 3 weken naar Chriz Rock voor een willekeurig persoon, 1 jaar lang 'pulletjes-stampot' (Gemalen jonge eendjes in een prakje van aardappels met jus) (aangeboden door Magnie), een fotomodellencontract bij Revlon, een kudde koeien en je eigen persoonlijke slaaf Heath Ledger (aangeboden door S.Laaf en H.Andel). Maar je wint bovenal die ultieme eer! De eer dat je jezelf 'Winaar der CSC' mag noemen, zelfs 'Koning der CSC'. Gefeliciteerd!!

Dit was de CSC! Tot volgend jaar!
Titel: Re: CSC: De afleveringen
Bericht door: Ongewensd Persoon op 5-03-2004, 16:25:53
(songtekst

Within Temptation- The Promise
On behalf of her love
She no longer sleeps
Life no longer had meaning
Nothing to make her stay
She sold her soul away

I held you tight to me
But you slipped away
You promised to return to me
And I believed, I believed

After the night he died
I wept my tears until they dried
But the pain stayed the same
I didn't want him to die all in vain
I made a promise to revenge his soul in time
I'll make them bleed at my feet

Sometimes I wonder
Could I have known their true intentions?
As the pain stayed the same
I'm going to haunt them down all the way
I made a promise to revenge his soul in time
One by one they were surprised
)