Realitynet - Realitynet.org

Oudere seizoenen => Online spellen => CSC 2003 => Topic gestart door: Cora Bora op 4-11-2003, 19:46:18

Titel: De biechthut
Bericht door: Cora Bora op 4-11-2003, 19:46:18
hier alles voor de biecht!
Titel: Re:De biechthut
Bericht door: LC op 4-11-2003, 19:50:12
Deze blijft lekker uit mijn zicht, ik hou het graag geheim
Titel: Re:De biechthut
Bericht door: Cora Bora op 4-11-2003, 19:51:11
alles verloopt tot nu toe prima, we zitten met geel op 1 lijn. ik heb wel het idee dat de anderen mij als leider accepteren. ik denk alleen nog dat bertha wat moeilijkheden zal opbrengen, maar dat zien we dan wel weer...
jammmer dat mollevanger wat tot zichzelf blijft en wat stil is in de groep, ik hoop dat daar vernadering in komt. wel jammer dat 1 van mijn teamleden binnenkort het eiland zal moeten verlaten...wie zal het worden?
Titel: Re:De biechthut
Bericht door: Ongewensd Persoon op 4-11-2003, 19:59:16
De biechthut is niet bedoeld om aan te geven op wie er gestemd is. Ten eerste moet dit een verrassing blijven voor in de aflevering. Ten tweede is een belangrijk aspect van 'CSC' dat niemand te vertrouwen is en dat het de bedoeling is dat het stemmen anoniem gebeurt en blijft. De bedoeling van deze anonimiteit is dat niemand zeker is van zijn positie, complotten verborgen blijven en vooral dat iedereen 'vrij blijft' in zijn/haar stemgedrag en niet wordt beïnvloedt. Ik vraag hierbij aan de moderator van dit board of zij erop wil toezien dat dit niet gebeurt en evt. berichten verwijdert:

-Chriz-
Spelleider CSC
Titel: Re:De biechthut
Bericht door: Cora Bora op 4-11-2003, 20:35:27
gaat helemaal goedkomen, wacht nou maar af.... 8)
Titel: Re:De biechthut
Bericht door: Bodejos op 4-11-2003, 20:58:10
Bespeur ik hier bij Cora nou serieus enige objectiviteit? Dat kan maar 1 ding betekenen: Cora is volgens mij niet helemaal zichzelf, hier..... ;D
Titel: Re:De biechthut
Bericht door: Cora Bora op 4-11-2003, 21:04:13
Bespeur ik hier bij Cora nou serieus enige objectiviteit? Dat kan maar 1 ding betekenen: Cora is volgens mij niet helemaal zichzelf, hier..... ;D
het feit dat ik uit dit hele forum nog géén één groen bericht ge-delete heb getuigt toch van beheersing... ;D
Titel: Re:De biechthut
Bericht door: Bodejos op 4-11-2003, 21:07:09
 :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X
Mij hoor je niet klagen.....
Titel: Re:De biechthut
Bericht door: melktandje op 4-11-2003, 23:54:30
pffff, jaren geleden dat ik gebiecht heb, doe natuurlijk niks om op te biechten, ben iemand die het met iedereen kan vinden, ahum, een echte aanwinst voor BLAUW ;D
Titel: Re:De biechthut
Bericht door: Han13 op 5-11-2003, 09:13:48
De sfeer in ons team is echt geweldig en ik vind dat we ook heel sportief zijn tegenover de andere teams. We beseffen namelijk allemaal goed dat de teamindeling zo weer veranderd kan worden en dat je dan goed door 'n deur moet kunnen gaan met andere teamleden. Helaas hebben niet alle andere teams dit door en proberen ze ons te intimideren. Maar natuurlijk krijgen ze ons niet klein en zullen 'haatdragende' opmerkingen tegenover Rood hen uiteindelijk alleen maar tegen gaan werken!  ;)
Titel: Re:De biechthut
Bericht door: bertha531 op 5-11-2003, 11:45:26
De sfeer in ons team lijkt ontspannen, maar ik baal er nog steeds van dat Cora leider is geworden, ik vermoed dat er met de stemmen geknoeid is.
Maar ik kan er niets aan veranderen dus doe ik maar net alsof ik het accepteer. Mijn plan is om haar na de samensmelting zo snel mogelijk eruit te werken.

Maar niet voordat ik het gehele Groene team (Test als eerste) eruit gewerkt heb natuurlijk, wat een ongelofelijk vervelende en arrogante ventjes zijn dat zeg!

Daarna ga ik alle overige leden eruit werken zodat ik win.
Dit is mijn plan om de CSC te gaan winnen.
Ik denk dat het gaat lukken.
Titel: Re:De biechthut
Bericht door: Cora Bora op 5-11-2003, 12:03:55
dinsdag;

de sfeer met bertha wordt grimmiger, vooral dit soort opmerkingen achter mijn rug om kan ik niet waarderen:
Citaat
Grrrrrr, *ergernis* *ergernis* grrrr *woede-uitbarsting-nabij* ....
laten we hoop dat aan dit alles snel een einde komt en dat hij degene is die naar huis mag na de eilandraad, zodat we weer snel een hecht team kunnen worden....
tenslotte heb ik er niet voor gekozen om leider te worden, dat vergeten de onderdanen nogal eens.[/i]
Titel: Re:De biechthut
Bericht door: intikker op 5-11-2003, 12:11:14
Hmmzz...

Voor de buitenwereld lijkt ons team een goed samenwerkend geheel. In de realiteit vindt ik het maar een saai duf team. Wie heeft in hemelsnaam Cora Bora als leider gekozen? Wie verzint zoiets nu? Ik, als geboren leider vondt het al moeilijk om niet als leider erkend te worden, maar Cora Bora als vervanger...  :-\. Ik ga er maar vanuit dat we ook volgende week weer kunnen gaan stemmen... En dan Bertha... Het enige wat er gebeurt is stoken stoken stoken. Achter de rug van ons om wordt er maar geroddeld... Ik zie het niet meer zitten. En dan dat eten. Cora zuipt alles op en van de kookkunsten van haar kun je ook niet fatsoenlijk eten! Ik hoop dat ik het hier allemaal nog mentaal overleef... Ik zie wel...

Groeten!

 ;D
Titel: Re:De biechthut
Bericht door: maapie op 5-11-2003, 16:06:00
Wat ben ik blij dat ik bij rood hoor! Het is gewoon super in ons team! Iedereen werkt goed mee, we kunnen goed met elkaar opschieten, en WIJ zijn teminste sportief!  ;)

Al hebben we niet zo veel te eten, we zijn gewoon het gezelligste team van heel de CSC :)
Titel: Re:De biechthut
Bericht door: Ongewensd Persoon op 5-11-2003, 16:07:14
Bij CMC heb je geen teams hoor, dan is het gewoon ieder voor zich (of heb jij of andere inside-informatie over CMC 4??)  ::)
Titel: Re:De biechthut
Bericht door: Annuh op 5-11-2003, 16:15:51
Bij CMC heb je geen teams hoor, dan is het gewoon ieder voor zich (of heb jij of andere inside-informatie over CMC 4??)  ::)

Tja Chriz, jij bent geen crew meer he ;)
Titel: Re:De biechthut
Bericht door: Ongewensd Persoon op 5-11-2003, 19:26:28
Vandaar mijn nieuwsgierigheid  ;)

Nog iets te biechten, Dominee Bruinsma hoort het graag aan.
Titel: Re:De biechthut
Bericht door: Test op 5-11-2003, 22:12:55
Zo het is voor mij ook eens tijd voor een biecht.

Lief dagboek... oh nee... beste biechtcamera.

Kom eens even hier dan zal ik de lens eens even schoonmaken. Ik geloof dat hier al aardig wat mensen met comsumptie hebben zitten praten. :o (Test maakt de camera schoon met een zachte tissue)
Het gaat goed! Ons team draait als een dolle. Geen spanningen en iedereen werkt hard. Nou ja, iedereen? Ik heb het idee dat we hier met z'n vieren aanwezig zijn op dit eiland. Ik heb onze vijfde groengenoot niet of nauwelijks gezien. Ik weet zijn naam niet eens. Het is toch te gek voor woorden...

Het is duielijk dat we de eerste opdracht met vlag en wimpel hebben gewonnen. Ik krijg de indruk dat de andere teams daar erg jaloers op zijn. Wij zouden asociaal zijn en vervelend en irritant. Gewoon pure jaloezie natuurlijk. Ze zouden willen dat zij net zoveel stemmen zouden krijgen. Met allerlei smeekbedes proberen ze ook wat stemmen bij elkaar te sprokelen. Het is gewoon lachwekkend. (Test lacht bulderend) Nou ja, op zich zijn ze wel sympathiek hoor. Vooal team rood vind ik aardig. Alleen dat viswijf van team Geel (ik geloof dat ze zelfs de leider daar is) is erg irritant. En ze heeft ook helemaal niet door dat er meerdere teamleden van haar met een mes in de hand klaar staan om haar... Jammer dat we haar niet kunnen wegstemmen. Als team groen hadden we het wel geweten anders...
Nou ik heb wel weer genoeg gekletst geloof ik. My time is up.


Er is niets aan te doen...
...het beste team is Groen
We zijn zo goed als binnen.
Alleen nog ff winnen.
Titel: Re:De biechthut
Bericht door: bertha531 op 5-11-2003, 22:29:26
Citaat van: Arrogant groen kamplid
Er is niets aan te doen...
...het beste team is Groen
We zijn zo goed als binnen.
Alleen nog ff winnen.

Ik hoorde iemand dit net nog zeggen ik de buchthut opzocht, het was ongetwijfeld zo'n arrogant groentje. Ze gebruiken dus zelfs de biechtstoel om de mensen te vervelen met slappe zelfbedachte yell's. Onvoorstelbaar... (Net zo onvoorstelbaar als de vreselijke stank die hier hangt *spuit met luchtverfrisser*)

De ergernis over kamp groen heeft op dit moment een grote bindende factor binnen kamp geel, en dat is toch wel positief te noemen.

Edit: ...
Titel: Re:De biechthut
Bericht door: Bodejos op 5-11-2003, 22:32:08
Ik heb gewoon gedaan wat ik vond dat ik MOEST doen. De stemmen (alweer de tweede week op 6) staan dan wel op mijn naam, maar ze komen ten goede aan het team. Als DAT geen echte teamspirit is.

Ik had het beste voor met onze melkfabriek uit het noorden des lands, gezien het feit dat een rund nu eenmaal gras moet eten. Waar vind je nu meer en eetbaar gras? Op een groen of een geel eiland? Het eerste natuurlijk. Geel gras is namelijk verdord, krijg je ook geen lekkere melk van. Ja, ZURE melk, maar daar zit toch niemand op te wachten?


Voor wie dit leest: het mag natuurlijk niet bij die eerste twee weken blijven he? Stemmen BLIJVEN welkom. Er is nog een lange weg te gaan, maar team groen gaat winnen.
Titel: Re:De biechthut
Bericht door: molice op 5-11-2003, 22:44:41
Er is nog een lange weg te gaan, maar team groen gaat winnen.
Lijkt me sterk. Wat gebeurt er namelijk op die lange weg??? Juist, teamplay word individueel. Maar as jij jezelf TEAM groen wil blijven noemen...best hoor schitzofreen??? :-X

Titel: Re:De biechthut
Bericht door: bertha531 op 5-11-2003, 23:08:05
Woensdagavond:

Ik hoorde groene teamleden nu zelfs onderling ruzieen in de biechthut! Ze lijken elkaars biechten af te luisteren.
Dat ze niet kunnen snappen dat de biechthut er toch echt niet is voor slappe yells of scheldpartijen.

Ik denk dat dit alles in het voordeel van ons team zal zijn. Hoe dieper de sfeer zakt in groen, hoe beter de sfeer wordt in geel.
 
Titel: Re:De biechthut
Bericht door: Test op 5-11-2003, 23:13:57
Was ik weer even met een update:

De net bedachte taktiek van de fake-ruzie begint nu al zijn vruchten af te werpen. Die zieke koe van Geel gelooft er gewoon in. Dat zegt natuurlijk iets over onze super acteerprestaties of zijn mensenkennis...

Trouwens, is geelzucht niet erg besmettelijk? Zo speelt ie zijn hele team naar huis.  ::)
Titel: Re:De biechthut
Bericht door: Daisy op 6-11-2003, 20:04:34
Ik dacht dat geel 't enige team was dat nog een beetje te vertrouwen was ... hebben ze een pact gesloten met rood! :'(
Titel: Re:De biechthut
Bericht door: intikker op 6-11-2003, 23:18:14
Hallo!

Ik wilde effkes de groeten doen aan thuis...
Ik denk dat we vanaf nu alles in de strijd moeten gooien om bij team rood een wit voetje te halen. Alleen blijkbaar vertrouwd blauw ons niet helemaal meer?  ???. Ik bedoel, waarom zouden we blauw nog iets aandoen zolang groen nog bestaat?  ;D. Daisy maakt zich echt zorgen om niets. Maar mijn kampgenoten roepen, even vergaderen over hoe en wat ivm de mogelijke samenwerking met team rood.

Gr. Sjors
Titel: Re:De biechthut
Bericht door: bertha531 op 6-11-2003, 23:28:36
Donderdagavond:

Ik heb gemerkt dat mijn imago door dit spel lichtelijk aangetast wordt. Waarschijnlijk komt dat doordat mijn doel in dit spel (winnen winnen winnen!) nu duidelijk wordt bij de anderen.

Mischien moet ik maar doen alsof het me gaat om het avontuur of de gezelligheid en moet ik me sympatieker gedragen of meer van dat soort onzin, wellicht komt dat mijn imago ten goede...

Die samenwerking van rood zie ik helemaal zitten, zolang Han maar leider wordt en niet Cora.

En de groeten aan mijn mamma! :)
Titel: Re:De biechthut
Bericht door: molice op 6-11-2003, 23:51:35
Hey wat een geinig hutje hebben jullie hier zeg  :P

Ben uit pure verveling toch maar es komen kijken hier want met dat stelletje naja die teamleden van me is het ook niet veel bests... [alleenvoorgroen]Ik houd me goed aan Fake-ruzie-tactiek he?[/alleenvoorgroen] Nouja we schijnen niet echt populair te zijn bij de andre teams, het winnen van de eerste opdracht heeft ons meer slechts dan goeds gebracht, maar wij hoeven teminste niet peperduur ontbijt te betalen in die strandhut (of wat daar voor doorgaat), eten zat  ;D Sommige andren kunnen echter slecht tegen hun verlies en menen dan weer dat ons geweldige team ook wel ff op kan draaien voor belachelijk hoge rekeningen. Daar komt nog eens bij dat teamleden van rood overal een slaatje uit proberen te slaan en daarbij vriend en vijand oplichten...Strandhut??? mij niet gzien hoor  :P Wij hebben immers een fantastisch onderkomen  ;D EN voedsel zat.
Verder is alles prima geregeld in ons team, er heerst een natuurlijke hierarchie en iedereen accepteerd de leider. [alleenvoorgroen] Vergeet ik toch bijna de fake-ruzie-tactiek ;D [/alleenvoorgroen] Nee, das gelogen, we hebben continu ruzie en het team dreigt uit elkaar te vallen, individueel zijn we allemaal fantastich maar het teamwork is niet wat het wezen moet  :-[

groeten

EDIT: bijna vergeten die tactiek
Titel: Re:De biechthut
Bericht door: maapie op 7-11-2003, 15:39:41
Ik dacht dat geel 't enige team was dat nog een beetje te vertrouwen was ... hebben ze een pact gesloten met rood! :'(

Toen ik voorbij de biechthut liep om de overheerlijke bananen die op ons eiland groeien te gaan plukken hoorde ik daisy dit mompelen.

Ik weet hier nog niks vanaf! jullie wel?
*schudt aan de camera*

ook niet.... Nou, ik heb honger, ik ga bananen eten en wachten op de volgende aflevering
Titel: Re:De biechthut
Bericht door: LC op 7-11-2003, 19:16:06
Nog 1 dag tot de eilandraad en Team Geel mag naar de Eilandraad. Maar het lijkt erop dat wij naar de volgende Eilandraad moeten.  :( . Maar ja, ik vrees mijn plek in de groep niet.
Titel: Re:De biechthut
Bericht door: maapie op 8-11-2003, 13:09:41
Geweldig ! een chocoladetaart! Wat ben ik blij dat we gewonnen hebben!

Jammer voor de andere teams, ik meen het, maar volgende keer (als we een logo moeten maken  :-\) beter!  :-*
Titel: Re:De biechthut
Bericht door: bertha531 op 8-11-2003, 13:21:10
Ik ben inmiddels met met sympathie-offensief begonnen. Ik kreeg gelijk een leuke reactie dus ik denk dat het werkt!
Titel: Re:De biechthut
Bericht door: maapie op 8-11-2003, 17:40:49
bertha is opeens wel heel aardig aan het doen, ik vermoed dat hij ziek is...   ;D
Titel: Re:De biechthut
Bericht door: Han13 op 8-11-2003, 23:15:20
Bertha heeft nu zelf ook eindelijk 'ns door dat z'n houding niet echt veel sympathie bij de andere expeditieleden opwekte en dat zijn imago steeds slechter werd. Hij probeert nu alles goed te maken door bij iedereen te slijmen. Of 't hem zal gaan lukken om z'n imago weer op te krikken weet ik nog zo net niet, maar ik kan wel zeggen dat ik niet geheel ongevoelig ben voor z'n complimentjes. Al begint hij 't nu wel echt te overdrijven en is 't gewoon ook echt heel overduidelijk dat hij 't alleen doet om z'n eigen kansen te vergroten. 

Verder loopt alles in team Rood natuurlijk voortreffelijk! We hebben de proef met de yell met vlag en wimpel gewonnen en de taart was echt heerlijk! Echt geweldig dat de dames me 'n groot stuk gunden, omdat ik naar boven geklommen was in die paal. Alleen jammer dat 't tussen Floortje en mij nog niet zo klikt en dat ze zich veel afzonderd van de groep. Ik kan eigenlijk maar geen greep op haar krijgen en dat vind ik erg jammer. Ik wil 't namelijk altijd graag met iedereen goed kunnen vinden.  :-\

Of 't complot met geel er gaat komen weet ik trouwens nog niet. In de eerste plaats staan nog niet alle teamleden van rood er met volle overtuiging achter en in de tweede plaats is geel nog nooit met 'n concreet goed uitgewerkt voorstel gekomen. Dus voorlopig zullen we 't denk ik toch geheel op eigen krachten moeten doen. Gelukkig hebben wij samen met de poedel van Maapie veel plezier op ons eiland en zal dat dus wel gaan lukken. Gooooo Rood!  :)
Titel: Re:De biechthut
Bericht door: molice op 8-11-2003, 23:22:55
whaha en dan edit je dat??  :P maar vertreffelijk laat je staan?  ::) :P :-X
Titel: Re:De biechthut
Bericht door: Han13 op 8-11-2003, 23:33:01
Daar ben ik weer. Ik wil nog effe kwijt dat sommige expeditieleden schijnen te vergeten dat 'n tekort aan voedsel ook je typkwaliteiten kan aantasten. Die hebben dan ook nog niet echt mogen ervaren hoe 't is om honger te lijden. Wacht maar tot ze 't zelf ook niet meer zo breed hebben!  >:( ;)
Titel: Re:De biechthut
Bericht door: bertha531 op 8-11-2003, 23:50:39
Ik begin me wat zorgen te maken om Han. Ze maakt constant spelfouten en haar onvermogen om het Floortje naar de zin te maken begint volgens mij aan haar te knagen...
Ik vraag me af of het mischien toch beter is dat Cora de leider kan worden van de geel-roodcombinatie...

Ach wat zeg ik soms toch rare dingen, onzin natuurlijk!!!


 
Titel: Re:De biechthut
Bericht door: Daisy op 9-11-2003, 16:50:32

Tsja, die Test ook, die jongen haalt zich allerlei dingen in z'n hoofd. 't Is een hele aardige jongen hoor, maar hij is zo druk. Ik ben benieuwd hoe lang hij het nog trekt als leider van team groen, dat kan nooit goed aflopen...
Titel: Re:De biechthut
Bericht door: maapie op 9-11-2003, 19:41:34
het gaat goed met rood! Proef gewonnen, gezellige sfeer op het eiland, we hebben genoeg stemmen gehaald in de populariteitspoll... maar er stemt (bijna) niemand op mij  :'( Wat doe ik fout?

[size=0]oja ik wilde nog effe zeggen dat ik het heel lief vind van degene die op mij gestemd heeft dattie op me gestemd heeft  :-* [/size]
Titel: Re:De biechthut
Bericht door: LC op 14-11-2003, 16:05:07
Hallo Biechtcamera


Augustus is eruit, toch wel een beetje jammer. Waarom? Sorry voor de Lady's, maar een man praat toch het beste over voetbal. Ook al was Augustus niet mijn maatje op het eiland, over Voetbal konden we wel praten
Titel: Re:De biechthut
Bericht door: maapie op 14-11-2003, 16:09:30
Ik vind het echt heel leuk dat Jokivin bij ons komt. Ik hoop dat ze (het is toch een ze, of niet??)zich vlug thuis gaat voelen op Rood! we zullen er in ieder geval alles aan doen.

Waarschijnlijk wordt sinterklaas onze mascotte. Heel goed gevonden van Han!

tot de volgende keer maar weer.... 

-xxx-
Titel: Re:De biechthut
Bericht door: bertha531 op 14-11-2003, 17:38:13
Ik beleef nu mijn moeilijkste momenten tot nu toe op het eiland. Ik ben nu bij het Groene Team ingedeeld.

Ik zal waarschijnlijk zodirect de strikte orders krijgen om op mezelf te stemmen en die 2e stem aan een groen teamgenoot te geven. :(

Ik kan op dit moment me er nog niet toe brengen om zo gespeeld enthousiast te doen als intikker, maar wel knap van hem, ze lijken er in te trappen...
Maar ik ben er nog niet toe in staat, mischien later...

Ik mis Geel!
Titel: Re:De biechthut
Bericht door: bertha531 op 14-11-2003, 17:45:24
En nu dus Test als leider...
En dan te bedenken dat ik klaagde over Cora!
Titel: Re:De biechthut
Bericht door: Test op 14-11-2003, 17:47:09
Zo, maar weer eens tijd voor een kleine biecht. We hebben 2 nieuwe teamgenoten erbij gekregen. Op zich zou dat leuk kunnen zijn, ware het niet dat het leden van het oude Tean Geel betreft. Onze grootste vijand tot nu toe. Hoe slecht kan je het treffen. :(
Maar ik doe net of ik blij ben. Aan mij zal het niet liggen. Maar ik houd ze wel goed in de gaten, want ik vertrouw ze voor geen cent. Vooral die Bertha is een grote onruststoker. Ik houd mijn gehaktmolen dus ook bij de hand. Voor het geval dat...
Titel: Re:De biechthut
Bericht door: Cora Bora op 14-11-2003, 17:49:14
ik heb met recht de blues...ik moet wel erg wennen aan de situatie. ik begin zelfs bertha te missen. het mooie geloei in de morgen......ach die goeie ouwe gele tijd.
Titel: Re:De biechthut
Bericht door: D**n op 14-11-2003, 19:03:55
Ik zit er nog steeds in... so far so good. Ik heb me nooit zo bezig gehouden met die strijd tussen de eilanden. Ja, tijdens de spellen wel natuurlijk, maar verder niet. Totdat Bertha en Intikker erbij kwamen. Dan pas kom je erachter hoe verschrikkelijk bevooroordeeld iedereen is. Bertha en Intikker zijn slecht WANT ze zijn geel geweest. Yeah right. Ik ken meer aardige mensen met een andere kleur dan dat ik aardige groene mensen ken. Wat een zooitje hier
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: bertha531 op 18-11-2003, 21:07:40
Ik stop trouwens met mijn sympathie-offensief, want ik kan inmiddels wel zeggen dat mijn sympathie-offensief  mislukt is. Ik heb nu maar 2 stemmen terwijl ik de vorige keer toch wel 3 had! Daan's sympathie-offensief is een stuk beter, hij heeft dan ook direct al 4 stemmen. Mischien kan ik daar nog iets van leren...

Ik ga nu maar doen alsof ik er helemaal bij groen ga horen, mijn koe alvast in de groene was gedaan.
Maar de werkelijkheid is dat ik nog regelatig een traantje wegpink om mijn geliefde gele team...
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: Daisy op 18-11-2003, 22:18:40
Helaas heeft Augustus ons moeten verlaten. Maar met Cora Bora en Robin... hebben we er 2 toppers bijgekregen. Ik vind 't jammer dat 't gele eiland als eerst heeft moeten verdwijnen, 't was (na blauw uiteraard) 't leukste eiland van de CSC. We gaan er alles aan doen om er voor te zorgen dat de komende eilandraad voorlopig onze laatste is!
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: intikker op 19-11-2003, 12:25:59

Nou, hier mijn eerste reactie op mijn entree bij groen.

Volgens mij trappen ze allemaal in mijn charme-offensief. Ik meteen een paar mascotte's ingestuurd (gewoon groen intypen bij google en de eerste vier plaatjes insturen...) en net gedaan of ik er hard mee bezig ben. Iedereen trapt erin. Alleen Test voelt nog een beetje achterdocht. Natuurlijk mis ik mijn collega's van geel. Gelukkig heb ik Bertha nog. Helaas hebben Jokivin en Cora mij verlaten. Zij zijn gelukkig wel goed terecht gekomen. Ik ben blij dat zij wel op een leuk eiland zitten. Helaas kan ik geen complot meer vormen met rood. Ik bedoel, groen en rood, dat kleurt totaal niet meer met elkaar. Helaas, maar nu zal ik nooit op het dameseiland terechtkomen  :-\. Ow, ik moet weer even verder met m'n charmeoffensief! Groeten, en ik hou jullie op de hoogte.
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: D**n op 19-11-2003, 14:14:16
Ik ben zwaar ongelukkig. Waarom heb ik me nou toch opgegeven voor dit spel. En waarom, o waarom, moest ik in hemelsnaam bij groen terecht komen. Als ik bij blauw of bij rood terecht was gekomen was het zoveel beter geweest dan dit zooitje bij elkaar. Neem nou bijvoorbeeld Bertha, alles wat ik zeg tegen hem is "geheimtaal" en moet dus precies omgekeerd opgevat worden. Gekke koeienziekte hoor je wel. Dan Intikker, die denkt dat ik geloof dat hij erbij hoor. Hij is duidelijk aan het acteren. Zo nep. Intikkertjes zijn inderdaad makkelijk te missen. Dan Test, die de hele tijd dominante leider aan het spelen is. Ach, man flikker toch op. Ik schaam me gewoon voor je. En dan nog Bodejos, die loopt de hele tijd wijze raadgevingen rond te strooien waar ik niks aan heb. Doe dan toch wat nuttigs man! Om van Molice en de heengegane Malcolm nog maar te zwijgen.

Blegh
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: molice op 19-11-2003, 22:53:48
Ik zal maar gewoon doen alsof ik helemaal geen biechten sta af te luisteren?  :-X
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: LC op 20-11-2003, 21:04:41
Jeetje Biechthut,

Wat ben ik zenuwachtig voor de eilandraad van morgen. Ik zou echt niet weten wie eruit zou moeten. ik ben verschrikkelijk zenuwachtig. Onze campagne in topics om op blauw te stemmen werpt zijn vruchten af. We staan die bovenaan in de poll ;D . Natuurlijk hebben we dit allemaal te danken aan onze nieuwe eilandgenoten.
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: Ongewensd Persoon op 21-11-2003, 19:25:46
Eindelijk ik dan eens in de biechthut, nou ja biechthut, die gasten op die eilanden die hebben zo'n lullig klein biechthoje, maar ik zit gewoon in mijn huiskamer van de villa. Ik schrijf dit in cursief, want dat moet blijkbaar als je aan het biechten bent afijn, cut the crap, let's talk buisness.

4 weken zijn we alweer onderweg bij de CSC en ook al zou ik het ze nooit zeggen, de meesten hebben toch een tactisch vermogen van een kolibrie met startproblemen. In de eerste week waren er gelijk al expeditieleden die de problemen opzochten met expeditieleden uit andere teams. Team Geel en Team Groen stonden tegenover elkaar, Team Geel en Team Rood wouden gaan samenwerken en Team Blauw leek genegeerd te worden. Helaas hadden sommige expeditieleden van Team Geel er niet op gerekend dat hun team weleens in duigen kon vallen. Extra zuur natuurlijk als je dan in Team Groen terecht komt. Haastig zochten er een paar weer vrede, terwijl een andere de kont in de kribbe bleef gooien, balend dat hij bij Team Groen zat en bang dat het over was, was hij helemaal vergeten dat er nog meer samensmeltingen zouden komen en hij alleen even door de zure appel heen moest bijten. Gelukkig voor hem was er nog 1 die steun zocht bij Team Rood en Blauw, maar vriend die teams geven niet de doorslag bij de eilandraad. 

Ook op de eilandraden is er nog weinig gebleken van de eigen kracht. Angstvallig werden de zwakkere broeders uit het spel gestemd hopend op een beter stemmentotaal voor het team. Aan de ene kant wel slim natuurlijk, want die stemmen zijn hard nodig, aan de andere kant houd je zowel de concurrentie op been en die concurrenten zijn toch de kanshebbers op de titel. De zwakkere broeders zelf waren ook niet tactisch bezig, steun zoeken bij andere zwakke broeders en samen een grote concurrent wegstemmen is je enige kans is zo'n geval, je mede-zwakke-broeder wegstemmen is alleen een uitstel van executie.

Nog maar te zwijgen over de extra stemmen die sommige teams krijgen. Na een eliminatieproef mag een team een extra stem meegeven voor de eilandraad bij een ander team. Een tactisch sterk wapen, maar er wordt geen gebruik van gemaakt. Ook deze extra stemmen worden gebruikt om de mensen met de minste stemmen weg te krijgen, onder het motto: 'Help de concurrentie'. De teams met de extra stemmen mogen kiezen om het per pm te doen of het in hun topic te plaatsten, maar niemand durft het aan om het in het topic te zetten, terwijl dat ook tactisch weer slim is. Zo kun je krediet opbouwen bij degene die je de minste stemmen geeft. Reken maar dat ze je symphatiek vinden als ze zien dat je ze op het eiland wil houden!

Dan is er nog die populariteitspoll en daarmee is het al niet beter gesteld. Er zijn erbij die denken dat stemmen op een ander team ze krediet oplevert onder het motto: 'Ik stem op jou, jij op mij?' Alles goed en wel, maar niemand kan zien op wie jij stemt, dus het is wel goed als je het zegt, maar je moet het natuurlijk niet doen. Gewoon stiekum 2 stemmen naar je eigen team en dan zeggen dat je op de andere teams hebt gestemd. Het is sneaky, maar part of the game. Er zijn 20 kandidaten en er is maar 1 winnaar. Als ze het zelf nou ook maar inzagen....
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: D**n op 22-11-2003, 12:22:05
Yess, Tjakka!!!!!Toppie!!! Ik mag eindelijk iemand van mijn eigen team eruit stemmen. Whooohooo. Alleen balen dat ik Test er niet uit mag stemmen. Of ik bang ben dat ik er zelf uit ga? Tuurlijk, maar dit maakt alles goed. Mwuahahaha... ;D
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: bertha531 op 25-11-2003, 20:08:49
Ik ben weer helemaal opgeleefd in het spel door het nieuwe leven dat oud-team-geel is ingeblazen. Gelukkig maar, want ik begon slechter te eten en te slapen op (hoe heet dat eiland waar ik nu zit) het eiland waar ik zit.
En ik was al een week niet meer naar de WC geweest en dat is natuurlijk een slecht teken. Maar nu we dit theekransje hebben opgericht gaat het weer veel beter met mijn stoelgang! Dat zal ongetwijfeld te maken hebben met de stoelgang-bevorderende thee die we daar drinken!

Wat wel vervelend is is dat team Groen naar de eillandraad moet en dat betekend dat of ik of intikker mischien het spel zal moeten verlaten...
Maar we zullen ons er vast en zeker wel doorheen slaan!
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: bertha531 op 4-12-2003, 22:57:55
Het gebrek aan alcohol en caffeine op de eilanden begint bij mij haar tol te eisen. Ik krijg namelijk hallucinaties en waanideen (om van de huiduitslag nog maar te zwijgen).
Zo heb ik af en toe het idee dat ik het leuk vind op het Groene eiland en ik zweer dat ik een (blote) Sinterklaas heb zien rondrennen op het Rode eiland!
Hopelijk kunnen we eens een voedselopdracht winnen waarin ook koffie of alcoholische versnaperingen zitten...
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: Bodejos op 5-12-2003, 16:09:20
Ik heb nog van die koffiepads. Alleen, ik was vergeten daar ook het bijbehorende koffiezetapparaat voor mee te nemen. Dus daar hebben we niets aan.
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: melktandje op 6-12-2003, 00:29:42
isterhierstroomdan??????????????????????????????
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: Bodejos op 6-12-2003, 12:08:16
Nee, geen stroom, maar je kunt (naar nu blijkt) wel op zijn ouderwets koffie zetten, neem ik aan. Je pakt een kan, legt er zo'n koffiepad op, en schenkt er water doorheen. Werkt hetzelfde als een koffiefilter, alleen je mist dat ''creamy'' laagje dat erop hoort te zitten. Koffie smaakt er overigens niet minder om.




Titel: Re: De biechthut
Bericht door: Ongewensd Persoon op 6-12-2003, 12:21:01
De CSC heeft een ander karakter gekregen, een harder karakter. Terwijl iedereen eerst probeerde hard om populariteitsstemmen te krijgen is die drang vermindert, zonder pardon werd de meest populaire Survivor Molice al weggestemd en de meest populaire leider Daisy moest daarna vertrekken. Tactieken worden verandert en mensen grijpen nu al naar het laatste hulpmiddel; 'het complot' De vraag is welk team er nu uit elkaar zal vallen: 'Team Groen of Team Blauw'? De spanning stijgt, zeker nu niemand meer zeker is van zijn/haar zaak.
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: molice op 6-12-2003, 12:25:18
Nee, geen stroom, maar je kunt (naar nu blijkt) wel op zijn ouderwets koffie zetten, neem ik aan.
spanning  ;D  :P
kben vervelend vandaag he...
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: Bodejos op 6-12-2003, 12:41:17
spanning  ;D  :P
kben vervelend vandaag he...

hoezo, alleen vandaag???? :-\
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: D**n op 6-12-2003, 13:48:50
Ja, dat heb ik lekker gedaan. Ik heb m'n eigen ondergang geschreven. Nu ik zo'n last van m'n been heb ben ik waardeloos, en zullen ze me er wel uit sturen. Aaaaargh
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: Bodejos op 6-12-2003, 13:55:19
Nee, Daan, je bent niet waardeloos voor het groene team. Je kunt nog altijd gras gaan maaien voor onze bertha, dan heeft die een wintervoorraad als die op stal moet komen te staan. of zou dat op dit eiland niet aan de orde zijn?
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: D**n op 6-12-2003, 14:07:13
Jos, dit is een biechthut, als je niet biecht, wat doe je hier dan nog? Trouwens: het feit dat je reageert op mijn biecht wijst erop dat je mij hebt afgeluisterd, wat ik ook niet echt prettig vindt! ::niet-ok::
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: bertha531 op 7-12-2003, 03:00:36
Heel merkwaardig, ik heb groepjes mensen hier zien staan rond de biechthut en zelfs notabene teamleden elkaar horen verbeteren! De biechten worden dus afgeluisterd!
Daarom ga ik nu dus nog meer fluisteren, ik heb liever niet dat dit gehoord wordt door anderen...


Ik ben een beetje in de war omdat ik net hoorde dat Groen naar de eilandraad moet. Ik dacht dat we de hele week voor stonden? Heb ik niet opgelet ofzo? Ik moet scherp blijven wil ik dit spel ooit winnen!
Gelukkig heb ik inmiddels op het eiland koffiepads gevonden die ik gewoon zo opeet aangezien mijn magen dat wel kunnen verwerken. En ik heb een manier gevonden om kokosmelk te bottelen zodat ik nu ook al in mijn alcohol behoefte kan voorzien.

Maar ik hoop dat ik de komende eilandraad overleef, als dat lukt zie ik de toekomst weer zonnig in!
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: Daisy op 7-12-2003, 20:15:56
Tsja, dit is mijn laatste CSC biecht, wat moet ik zeggen. Er is een complot gesmeed, daarvan ben ik overtuigd. Dat ik er zo uit heb moeten gaan doet mij niet veel pijn, ik vind het eerder een teken van zwakte dat men heeft besloten door een complot de zwakste schakel eruit te stemmen. Wat heb blauwe eiland is gewoon de zwakste schakel, hoe graag ik ook zou willen van niet. Van een aantal mensen hoop ik dat ze er snel uitliggen, van anderen niet. Ik wens alle CSC'ers de komende weken nog ontzettend veel succes, jullie zullen 't zwaar krijgen.

Groeten Daisy
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: intikker op 11-12-2003, 19:54:22
Na lange tijd durf ik me eindelijk weer eens te vertonen in de biechthut. Volgens mij is er niemand in de buurt. Tenminste, ik heb hier al 5 dagen niemand meer gezien, dus ik denk dat ik nu wel veilig kan praten. Het is lastig kiezen deze eilandraad. Jos, Daan of Bertha... Ik denk dat ik maar eens ga dobbelen of zo, alleen ik weet nog niet waarmee. Waarschijnlijk met de stukken rood fruit, ik denk dat ik daar wel een eenmalige dobbelsteen van kan maken. 1 en 2 wordt dan Jos, 3 en 4 wordt Daan en 5 en 6 wordt dan Bertha. Moet ik alleen wel zorgen dat de dobbelsteen geen afwijkingen heeft.

ritselderitsel...

Ow, ik moet weg, ik hoor iemand in de bosjes, ik kom nog wel een keertje terug...
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: Bodejos op 11-12-2003, 20:05:10
Jos, dit is een biechthut, als je niet biecht, wat doe je hier dan nog? Trouwens: het feit dat je reageert op mijn biecht wijst erop dat je mij hebt afgeluisterd, wat ik ook niet echt prettig vindt! ::niet-ok::
[size=16] ?[/size]
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: LC op 11-12-2003, 20:08:59
Ik kom mijn hart maar even hier luchten.

Nou, daar zit je dan,

Reserve-leider van het Blauwe eiland. Ik zal maar recht voor z'n raap zeggen en ik denk dat ik spreek voor meerdere op mijn eiland. HET GAAT KL*TE. Begrijp me goed, leider zijn is leuk. Maar ik mis Daisy :'( .
We wilden EIDM terug bij de vorige voedsel-opdracht. Nou ik wil Daisy terug.

Lang denk ik trouwens niet leider te zijn. Want zo goed gaat het niet met het Blauwe Eiland. De stemmen komen niet, we zijn niet populair(hoe komt dat toch?) en volgens mij zijn er echt geel-groen-rood complotten aan de gang. Kijk naar Rood, Intikker heeft nog wel hun geholpen met deze week voedsel-opdracht. Maar wij moeten het in ons uppie redden.
Het lijkt erop dat wij de volgende opgedeelde team worden :'(.


LC
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: Bodejos op 11-12-2003, 20:33:41
Over afluisteren gesproken, Daan, je hebt je vergist. IK luister niet af, kijk eens wie ik betrapt heb?
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: Ongewensd Persoon op 12-12-2003, 11:31:12
Wat Daan bedoelde is, dat dit een biechthut is uitsluitend bedoelt om te biechten en dat het niet de bedoeling is dat er op gereageerd wordt. Dus nu graag ontopic blijven.
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: Robin op 12-12-2003, 14:24:51
Ik ben hier voor het eerst vandaag en volgens mij moet het ook in schuine letters, dat zal wel meer op fluisteren lijken. Team blauw heeft verloren, maar dat kon ook niet anders, want we waren nog maar met ons vieren. LC heeft goed zijn best gedaan, maar kon ons niet van de ondergang redden. Of misschien ook wel, want wij hoeven niet naar de eilandraad heb ik net gelezen. Daar gaat team rood naar toe. En nu maak ik me dus ernstig zorgen want 2 bewoners van mijn eigen team (blauw dus) moeten naar het rode eiland en dat betekent dus dat we helemaal niet velig zijn.
Hier op die eilanden lijkt alles zo makkelijk, maar dat is het niet. 
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: D**n op 13-12-2003, 23:52:47
Hakuna Matata.... Hakuna Matata... hoe kwam ik erop om me zo te laten vernederen door Test... Ach iedereen heeft wel eens van die momenten die hij het liefst zo snel mogelijk vergeet. Maar: we hebben weer voedsel en daar gaat het om toch? Ik ga maar weer tikkertje spelen met Bertha, we hebben niks beters te doen...
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: Ongewensd Persoon op 15-12-2003, 18:46:42
De hel is losgebroken op de twee eilanden, vanmiddag rond 13.00 uur kwam er een klein vliegtuigje over St.Hano vliegen en er werd een koker gedropt. Deze koker werd gevonden door Jokivin. Het bericht:

Geachte *** survivor.
Zoals je weet is er een zogenaamd geel verbond. Dit gele verbond is niet zomaar een verbond, maar een complottheorie om te zorgen dat alle gele leden de eindstreep halen. In jouw team zitten 2 leden van het gele verbond, te weten Jokivin en Cora Bora. Om dit complot een hak te zetten, en te voorkomen dat zij alle tegenstanders wegwerken stel ik voor om Cora Bora deze week eruit te stemmen, aangezien ROOD zonder Jokivin een absolute stemmentrekker stemmentrekker wegstemmen. Je moet zelf weten wat je met deze info doet.

Met vriendelijke groet,
de mol.

Jokivin bedacht zich geen moment en besloot het te melden in de groep. Paniek heerste er volop. Later bleek dat ex-Survivor Daisy het bericht had verspreidt. 

Geweldig natuurlijk, ook in het groene kamp is het bericht aangekomen en de hel is losgebroken. In hoeverre is er een Geel Verbond en hoe ver gaat dat verbond? En heeft Daisy (ook al ligt ze uit het spel) bewezen dat het Gele Verbond er nog niet is. Cora Bora beweert bij hoog en laag dat er geen verbond is. Hoe zullen de mensen reageren en kost deze actie de kop van het Gele Verbond?


Titel: Re: De biechthut
Bericht door: jokivin op 15-12-2003, 19:08:06
nou ja zeg, wat een gedoe hier allemaal, er waait een flinke storm over het eiland.
ik ben erachter gekomen dat de ex geel leden het slachtoffer zijn van een complot.[cencuur]ÓÚÍÜÚܮм€®É¼¤€½¾‘¾ÚÖÓÚÜÞÐޮЀ¤É€¤³€¤Å€ßÜÍÚ‘¾Ú’ÍÓØÇѵ¼¼©Ç¶ÖÓ‘¾½¼€¤¤³²ÉÅЩ©©ðé¤þüíóóø¶çµööóíúüñµµç[/cencuur]
 ga genieten van de zon en neem een borrel, maar val hard werkende teamleden niet lastig met deze laster.
zo dat moest er even uit hoor, gezellig biecht hutje trouwens, kan wel een kersttakkie gebruiken ;D
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: LC op 15-12-2003, 19:35:42
Jeetje Mine wat een rel zeg,

Kijk ik opeens in de postbox, ligt eropeens een stukje dreigbrief klaar, van Daisy, maar even nakijken.
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: intikker op 15-12-2003, 20:08:13
Cool!

Thuisfront, wat ik nu weer te vertellen heb! Het is sinds vandaag uitgekomen dat ik in hét verbond zit. Het gele verbond wel te verstaan! Mama, papa, Ik heb vrienden hier! Ik snap alleen niet hoe ze er bij komt dat we met z'n allen (de "gelen") een groot verbond vormen. Ik vindt het niet meer dan normaal dat je contact probeert te houden met je ex-teamleden. Gelukkig zie ik Bertha nog elke dag op het eiland, maar dat verzacht de pijn maar een klein beetje. Ik mis Jokivin en Cora Bora nog elke dag! Vandaar dat ik ze zo af en toe eens een berichtje stuur via de fles. Duurt even voordat deze er is, maar je hoort zo nog eens iets van elkaar! Kom je van elkaar te weten wat zij daar dan wel niet voor lekkers eten, met wie ze vriendjes zijn en met wie niet. Gelukkig duurt zo'n flessenpost te lang om hele complotten te smeden, voordat die flessen aankomen is de eilandraad al lang en breed geweest. Daisy zij dat "wij" (het gele verbond voor de buitenwereld en ik en mijn ex-teamleden voor mezelf) hadden afgesproken om Molice weg te stemmen. Ik heb persoonlijk niet op Molice gestemd! Is er dan toch een mol aanwezig, die met mijn stem heeft gefoefeld? Ik geef eerlijk toe dat ik wel op Daisy heb gestemd, maar waarom? Test zou het niet worden, dat was "mijn" leider, dus wordt het kop of munt... Helaas, maar ook hier geen gele tactieken. Zelfs toen Bodejos weg ging, was het mijn eigen idee om op hem te stemmen. Ten eerste ken ik Daan beter dan Bodejos (CMC-crew etc.) en daarnaast was Bertha een leuk ex-teamgenoot. Dan blijft er weinig keus over. Gelukkig was Bodejos ervan overtuigd dat hij zou worden weggestemd door een stiekum, smerig verbond, wat voor mij de keuze iets makkelijker maakte (20 berichtjes waarin je zegt dat je weg gaat/ moet vindt zelfs ik best veel). Nuja, misschien wordt het dan toch maar eens tijd zo'n verbond op te richten. Daisy roept iedereen op tegen "ons" te stemmen. (Gele) Verbonden ten spijt, ik steun mijn (ex)-teamgenoten waar ik kan!
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: D**n op 15-12-2003, 20:12:18
G%dv$rd*mm!... hebben ze al die tijd een spelletje met ons zitten spelen... stomme gelerikken... grr... en maar volhouden dat er geen samenzwering is... pffff.... zo is het niet moeilijk om eruit gestemd te worden zeg... ik denk dat ik vanavond maar Koe eet...
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: Ongewensd Persoon op 16-12-2003, 12:32:55
Het Gele Verbond valt uit elkaar. Ondanks verwoedde pogingen van een aantal leden die in alle toonaarden ontkenden dat er een verbond was, klapte Bertha531 uit de school. Door deze onthulling staan de andere leden nog meer voor lul, omdat zij het hele verbond juist ontkennen. De actie van Daisy heeft z'n tol geeist en de 4 leden van het Gele Verbond worden publiekelijk geslacht. Zullen zij nog vergeven worden? Maar is dit wel het hele verhaal? Is het Gele Verbond wel wat het verkondigt wat het is? Klopt het ledenaantal? Of is er een enkeling die probeert ternauwernood te ontsnappen aan evt. banden met het verbond? Laat ik er over zwijgen. Het spel gaat door, maar de Survivors zijn in 3 groepen te verdelen: Een groep die het slim speelt, een groep die denkt het slim te spelen en een groep onnozelaars die denkt zolang ik maar lief doe, red ik het wel.
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: Daisy op 16-12-2003, 13:49:41
Deze biecht is bij Daisy thuis opgenomen en via airmail opgestuurd naar de biechthut op 't CSC eiland.


Mijn opzet is mislukt, mijn plan is uitgelekt. Jammer, maar ik wist waar ik aan begon. Maar ik ben nog niet klaar. Wie behoorden allemaal tot 't gele verbond? Wie sluipen er tussendoor? En is het rode eiland wel wie ze zeggen? Ik ben nog niet uitgespeeld...

Titel: Re: De biechthut
Bericht door: bertha531 op 16-12-2003, 15:10:19
Ik zit nog in zak en as vanwege de teloorgang van het gele verbond. Daar zat ik sinds gisteravond nog in en was zo geheim dat ik er zelfs niet in deze biechthut over durfde te praten. Maar nu is dat allemaal toch voorbij. In het kader van de verwerking heb ik daar in verkapte termen een verhaal over geschreven met andere personenen en kleuren. Maar ik heb er onder gezet dat iedere gelijkenis met bestaande personen toeval is, dus ik denk niet dat mensen er achter zullen komen dat ik het eigenlijk over het gele verbond had.
Het is in die zin wel gek dat alle voormalige verbondsgenoten me boos aankijken en niet met me willen praten, maar dat gaat vast wel weer over.

Ik weet niet of ik nu het spel nog kan winnen, want ik zag het gele verbond als het ticket de overwinning. Ik had gegokt en heb verloren. Ik zie wel hoe ver ik nu nog kom.
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: Robin op 23-12-2003, 20:05:07
Zo, ik lijk vrij anoniem naar de finale toe te gaan. Mijn tactiek werkt dus wel. Ik vrees dat Bertha weet dat het nu bijna afgelopen is voor hem. Hij heeft als koe gefaald! Maar ik blijf wel heel aardig tegen hem want hij is nog heel populair, maar ik meen er natuurlijk niets van. Hij had er beter aan gedaan meteen aan het begin van het spel op mijn voorstel in te gaan. Domme koe!
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: Ongewensd Persoon op 2-01-2004, 15:22:18
De laatste samensmelting komt eraan. 3x op rij heeft Team Rood een eilandraad mee moeten maken. De laatste keer moest Cora Bora vertrekken. Als er nog steeds een Geel Verbond bestaat (ik weet serieus niet of dat het geval is) dan was dit een zware klap, want 3 op 10 is een stuk minder dan 4 op 10. Al met al is mijn favoriet voor de titel verandert, ik zou m'n geld nu op een ander zetten. Wie dat is, zeg ik niet. Hoe dan ook, ik ben benieuwd naar een verder verloop.
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: bertha531 op 3-01-2004, 02:26:12
Hallo biechthut, de medicijnman van het eiland (een oude verstokte luxemburger) raadde me aan mijn hart weer eens te luchten bij in de biechthut.

Maar ik weet dat deze dit opgenomen wordt en er zijn aanwijzingen geweest dat er afgeluisterd wordt dus wil ik eigenlijk niet te veel zeggen hier.

Anders zou ik kunnen zeggen dat ik van plan ben zo snel mogelijk Robin eruit te werken aangezien die wel erg populair is en dus wel een erg grote concurrent, erg vervelend. Maarja waarschijnlijk krijgt ze deze week toch weer immuniteit en bovendien heeft ze erg veel supporters dus als dit uitlekt zou dat mijn imago wel eens flink schade kunnen doen, dus ik zeg lekker niks.

Verder zou ik natuurlijk kunnen doen alsof ik erg aangedaan ben door het vertrek van oudgeelverbondsstrijder Cora Bora, maar in werkelijkheid kan me dat eigenlijk niet zo veel schelen en ik heb niet zoveel zin om hier een toneelstukje op te voeren...
...och, waarom ook niet!

Dag biechthut,

ik ben erg aangedaan door het vertrek van oudgeelverbondstijder Cora Bora, het doet me erg veel pijn en verdriet dat ze deze week moest vertrekken... :'(

Ook heb ik erg veel bewondering voor Robin dat ze zo veel stemmen binnenhaalt. Heel erg knap! Mocht zij ooit de CSC winnen dan kan ik alleen maar met ontzag applaudiseren.
(http://members.lycos.nl/neutebeut/smilies/applaus/1appl.gif)
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: Robin op 6-01-2004, 15:11:30
Hallo biechthut

ik heb zojuist een neplog gemaakt en op het forum gezet, ik voel me daar helemaal niet schuldig over maar ik zit er wel mee. Ja, ben helemaal in de war :-\
Ik wilde die koe even lekker zwart maken  :-[
en het lukt ook nog  ;D ;D ;D
 
Eigen schuld  :-X
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: Ongewensd Persoon op 6-01-2004, 16:28:54
Vlak voor de 2de Fase gaat het bergafwaarts met enkele kandidaten, de voedselvoorraad is zo goed als op en enkele mensen beginnen te flippen. Er zijn zelfs mensen die tegen de biechthut beginnen te praten.  ???
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: bertha531 op 6-01-2004, 16:43:28
Hey biechthut! Lang niet gezien zeg. Fijne jaarwisseling gehad? De beste wense nog he!

Goed, terzake...

Ik beleef nu dieptepunt na dieptepunt. Eerst wordt het gele verbond dit keer bij naam en toenaam onthuld, pm's van mij worden massaal op forum gedumpt. Ik ben bang dat mensen nu helemaal snel door zullen hebben dat het verhaal van herman531 eigenlijk over mij ging.

Daarnaast wordt een andere pm van mij, die ik gestuurd had aan iemand die ik dacht wel te kunnen vertrouwen, op het forum gezet. Diegene bleek dus even mooi een wolf in sch**pskleren te zijn. Maar volgens mij bedoelt ie het allemaal goed en heeft ie dit alleen maar gedaan in een vlaag van verstandsverbijstering...

Iedereen lijkt besloten hebben om zijn of haar straatje, ten koste van mij, schoon te vegen. Goedbedoelde initiatieven van mij worden verdraaid tot duivelse werkzaamheden.

Zo staat inmiddels staat er ook een chatlog van mij online die ik had met een favoriet voor de eindoverwinning. Ik kan me totaal niets herinneren van die chat, het kan zijn dat dat komt omdat ik destijds onder de medicijnen zat of dat diegene het verzonnen heeft. Ik weet het echt niet... Het lijkt wel iets wat ik gezegd zou kunnen hebben...

Ik weet niet hoe ik nu nog verder moet in het spel. Ik denk dat ik die oude luxemburgse medicijnman maar weer eens om raad moet gaan vragen. Die is tenslotte al 190 jaar, die weet wel wat te doen...
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: LC op 6-01-2004, 17:42:24
Hey Biechthut. Lang niet gezien.

Het allereerste wat ik te melden heb: IK ZIT IN DE 2DE FASE!!!

Zo dat is eruit. Zo te zien blijk ik de Ryan te worden van de CSC. Ik plaats een pm'tje en The War has began. Tenminsten, Zo dacht ik. Volgens mij gaat het wel een beetje de goede kant op.

Veel ga ik er niet over zeggen want er is hier een videocamera opgehangen en iedereen kan de band bekijken. Dus ik ga er niks over zeggen.

LC
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: intikker op 7-01-2004, 10:28:06
Aloha!

 :D

Wat een lol hebben we toch met z'n allen op ons gezellige groene eiland. En ondanks de afstand met het rode eiland verloopt de communicatie best goed hoor... Ik ben wat moe de laatste tijd, wat minder "in the picture". Een keer van m'n welverdiende rust is ook wel een keer goed voor je eigen gevoel. Misschien dat ik maar weer eens voorop moet gaan staan in de strijd. Groen en Geel  :P erger ik me trouwens aan al die "bewijzen" en aantijgingen van andere kandidaten, ze zullen wel bang zijn voor hun positie. Ssst.. daar komt er weer zo eentje. Tot de volgende keer!
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: bertha531 op 8-01-2004, 17:06:38
Ik heb vandaag een log verzonnen en als Rita Pulpers opgestuurd naar die luxemburgse medicijnman aka 'de sjamaan'. Ik weet dat hij alles post als het mij maar in een kwaad daglicht stelt (want daar wordt ik alleen maar populairder van volgens de sjamaan) dus ik denk dat het inmiddels wel online staat.

Verder ga ik in hongerstaking omdat Maapie vandaag ineens met een motorbootje van het eiland werd gehaald zonder goeie reden. :(

Ik ga pas weer eten als ze terug is.  >:(
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: Cora Bora op 9-01-2004, 11:01:05


ik doe mee! kom we gaan op een kleedje zitten.....  :)

(http://www.homepages.hetnet.nl/~jan14melissa/kleedje_3.jpg)
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: Test op 9-01-2004, 11:49:21
Hee, wat is dat nou? Zie ik hier Cora net weglopen? ??? Ik dacht dat ze al naar huis was. Het is en blijft een verwarrend spel.

Ma goe! De dag van de waarheid is bijna aangebroken. Han of ik moeten gaan. Ik hoop dat het kinderachtige zieligheidsoffensief van Han geen vruchten heeft afgeworpen. Man, man, wat kunnen mensen toch diep zinken als ze dingen willen bereiken. Via anderen valse berichten de wereld inhelpen. How low can you go. ::) Maar het recht zal zegevieren. De waarheid komt altijd boven drijven. De teerling is geworpen. Het gras is gemaaid. ::)

Ik wacht het rustig af. Ik ga maar weer eens een rondje joggen.
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: Han13 op 9-01-2004, 12:05:33
Ik heb na lange tijd ook maar weer 'ns de biechthut opgezocht. Er is veel gebeurd de laatste week. Test beweert overal dat ik valse beschuldigingen de wereld in heb geholpen om m'n eigen hachje te redden. Hoe vaker hij dit beweert, des te meer dat 't duidelijk wordt dat hij gewoon echt lid is van dat gele verbond en vreest voor zijn positie nu 't naar buiten gekomen is. Waarom zou hij zich anders zo druk maken?

Ik ben blij dat sommige expeditieleden 't spel iig eerlijk willen spelen en mij van 't nodige bewijsmateriaal hebben voorzien. Ik vond dat andere expeditieleden er evenveel recht op hadden en heb 't daarom in 'n vlaag van verstandsverbijstering doorgestuurd. Achteraf gezien had ik dat misschien maar beter niet kunnen doen, want gek genoeg denkt nu iedereen dat ik dat bewijsmateriaal zelf in elkaar geknutseld heb. Ze moesten allemaal 'ns wisten hoe a-technisch ik was....

Verder is sinds gisteren Maapie ineens foetsie. Ik mis haar heel erg, want ze was toch echt 'n gezellig maatje hier op St. Hano. Nu ben ik alleen nog met Annuh over als Rood-leden van 't eerste uur.  :-[

Ik ben op zich niet bang voor de eilandraad die er komen gaat vandaag. Ik heb me op 't ergste ingesteld en m'n spullen maar vast gepakt. 't zal jammer zijn als zal blijken dat je met achterbaks complottengedoe verder komt dan met eerlijkheid, maar 't is niet anders. Ik vrees alleen voor Annuh, dat haar laatste uurtjes in de expeditie ook zullen aanbreken als ik zal moeten vertrekken. Ik zal er alles aan doen om er voor te zorgen dat zij niet 't volgende slachtoffer wordt van 't gele verbond, maar ik vrees dat er niets meer te redden valt.  :'(
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: Robin op 11-01-2004, 15:11:34
Hier ben ik weer.

Ik ben even de weg kwijt en kom nu hier zitten.
We zitten nu met ons tienen op een nieuw eiland. Test ,mocht blijven, wat heel erg fijn is want ik ben zijn fan en ik had bertha beloofd zijn fan te worden als Test weg moest, wat natuurlijk heel erg dom van mij is. Want bertha is op dit moment mijn grote concurrent. Maar nu moet ik samen met bertha en Test beslissen wie er naar die duivelsrock gaat.
Ik heb ze al een beetje uitgehoord, tenminste geprobeerd, maar dat lukte niet erg want bertha was dronken.

Het is even wennen hoor op dit nieuwe eiland.
De strandtent is ook al uitgestorven. Maar de zon schijnt en er is eten en drinken en ik heb immuniteit  :D :D
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: bertha531 op 13-01-2004, 16:36:20
Ik ben reuze blij dat ik nu kon stoppen met die hongerstaking, want dat had ik niet lang volgehouden. Bovendien was dat kleedje waar ik op zat samen met Cora wel erg klein en die eigenschap van haar om haar territorium met urine te markeren vond ik ook niet echt geslaagd...

Ik hoop wel dat Maapie snel weer aankomt op de eilanden, er is wel gezegd dat ze terug komt, maar de boot is nog niet weer langsgeweest.

Ik wordt een beetje gek van Robin die me de hele tijd aan de kop zeurt over de regels en vanalles en nog wat, al is dat nog wel beter dan al de anderen die nog op het eiland zitten die hier een beetje als zombies rondlopen...
Mischien is dat wel weer omdat Han eruit is en iedereen nog in schock is. Ook erg jammer is dat haar fanclub direct op slot is gegooid, zodat we niet eens even daar konden treuren vanwege haar afscheid. :'( Zo kunnen we het niet verwerken natuurlijk...
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: Ongewensd Persoon op 16-01-2004, 14:49:42
De eerste ronde in de 2de Fase is geweest en heeft een slachtoffer geeisd. Ik was erg benieuwd naar de tactieken van de kandidaten, wat nieuwe tactieken waren vereist na de laatste samensmelting. Niet iedereen is even slim bezig, maar dat maakt ook niet uit. Uiteindelijk zullen de sterksten overleven en we zijn en blijven op zoek naar die ultieme Survivor. Ik zie 5 kandidaten voor de eindoverwinning, maar die 5 zijn ook gelijk elkaars concurrenten. De vraag is: 'Wie schakelt wie uit?' Een aantal kandidaten is nog te blind om te zien dat een complot geen nut heeft, zolang je niet de sterkste bent. Dan is het lastig een finale te winnen.

De grote vraag is: 'Wie overleeft Duivelseiland?' Van de 3 finalisten zal voor mij daarvandaan denk ik de grootste verrassing komen. Misschien D**n wel? Hij is in ieder geval overgeleverd aan het publiek nu. Zullen de 9 Survivors een waardige tegenstander sturen voor het duel?
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: Robin op 16-01-2004, 16:37:44
Nou biechthut... daar ben ik weer. Heb eindelijk eens wat vitaminen gehad vandaag; een stuk meloen en 3 bananen. Werd tijd ook zeg. Er is hier bijna geen eten en geen drinken en ik heb het zo hard nodig nu. En die strandtent is ook al uitgestorven.
Wordt een spannend weekje, ik moet erg uitkijken voor die koe. Ik ben nu een soort loslopend wild want hij wil me eruit. Ik zal dus weinig slaap hebben deze week ben ik bang. Want die koe is 's nachts erg actief en ik moet erg alert zijn.
Iedereen was ziek. Voedselvergiftiging. Wie gooit er nou ook tandpasta door het eten. Dan mag ze blijven, die Melktandje en dan neemt ze wraak. Het wordt hier steeds gekker. Daan had moeten blijven. Maar die zit nu op een eenzame rots ergens. En dan is er nog een Nolleke, ook al zo'n engerd.

Ik ga weer lekker even op het strand liggen bakken. Eten hoef ik toch niet meer vandaag en de rest ligt groenuitgeslagen in de schaduw.
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: bertha531 op 22-01-2004, 01:57:44
De dagen gaan nu vrij geruisloos voorbij hier op het eiland.
Ik heb met tot nu toe altijd een beetje onaantastbaar gevoeld in het spel, maar nu pas besef ik eik dat ik er maar zo uit kan liggen deze week, ik heb tenslotte geen ieniemieteit.
Daarbij komt dat ik me een beetje zorgen maak om de objectiviteit van de spelleiding, de spelleider laat namelijk geen moment onbenut om me te sarren en pesten. Zo is mijn naam nu alweer verkeerd gespeld in de popipoll.  >:( Hulde aan de spelleiding!

Maargoed, laat ik er maar van uitgaan dat dat wel goedkomt. Deze week heb ik natuurlijk op Robin gestemd, laat ik maar hopen dat de rest haar ook als grootste concurrent ziet dan kan ik nog even mee mischien...



EDIT CHRIZ: Censuur
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: bertha531 op 23-01-2004, 15:16:27
Gister toen ik het had over de spelleiding gebeurde er iets merkwaardigs, iemand ging buiten heel vervelend schreeuwen en lawaai maken (iets van: 'hulde aan de spelleiding' oid) zodat ik onverstaanbaar werd. En dat terwijl ik juist mijn twijfels over de spelleiding kenbaar wilde...

Nah, gebeurt het weer!  >:( Kinderachtig zeg...

Nouja ik ben blij, want mijn plan om Robin eruit te werken is gelukt, en dat terwijl ik even bang was er zelf uit te vliegen!
Nu maar hopen dat er niet een soort Chriz-rock oid dergelijks is waar de eventuele afvallers alsnog in de finale kunnen komen!
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: Test op 24-01-2004, 13:41:24
De koe is los... :( kennen jullie die uitdrukking? Misschien niet maar Bertha531 is in ieder geval met zijn offensief begonnen. Ik heb begrepen dat mede dankzij hem Robin dit avontuur heeft moeten verlaten. En dat, terwijl ik nog wel zo goed met haar kon opschieten. >:( Nou heb ik vernomen dat hij maar doorgaat. Eens was ik goed bevriend met hem maar in de wandelgangen heb ik gehoord dat ik het volgende slachtoffer ben van zijn omgeremde honger om de hoofdprijs binnen te slepen. En ik ben er niet gerust op. Dat zeg ik eerlijk. Als ie een paar mensen mee kan krijgen, zou ik er wel eens uit kunnen vliegen. Ik ga er alles aan doen om dat te voorkomen. Misschien dat ik heb maar stiekun moet gaan injecteren met het gekkekoeienziektevirus. Opgeruimd staat netjes... 8)
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: Robin op 26-01-2004, 12:07:01
Ik trek me even terug in de biechthut... wat een leven heb ik nu  :( daar op die rots. Daan is natuurlijk wel erg gezellig  :D
Maar verder...
Dat andere eiland was al afzien, maar dit slaat echt alles voor eeen zwangere. Helemaal geen drinken en eten. We moeten alles zelf zoeken. Daan heeft een vogel uit de lucht geplukt en opgegeten, ik werd al misselijk bij het idee.
Het enige voordeel is dat ik van bertha af ben. Ik hoef niet meer constant over mijn schouders te kijken en ik kan gewoon de hele nacht door slapen. Ik hoop ook dat bertha nog heel lang op dat andere eiland blijft. Als ik hier blijf tenminste. Eigenlijk heb ik een beetje heimwee naar Nederland  :'(  Het is winter daar en ik wil schaatsen en warme choco drinken. En ik verlang naar zuurkool met spek  :(
Ik droom er zelfs van 's nachts  :'( :'( :'(
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: LC op 26-01-2004, 15:26:10
Wat zit ik in de stress. Deze week was al de tweede keer dat ik in de gevarenzone zit. En weer kom ik ervan af. Maar ik denk niet echt dat dat volgende week weer gaat gebeuren.

Ik heb een idee dat iemand een verbond heeft opgericht om mee eruit te stemmen. Dan heeft ie wat mensen. Misschien had ik beter niet die pm's uit moeten brengen. Ook al is dat al een tijdje geleden.

Mijn fanclub in Nederland heeft er weer een lid bij. Daisy heeft zoals ik verwachtte bij mijn schare gevoegd. Het liefst wil ik nog meer fans. Dus mensen die dit horen. WORD LID VAN LC FANCLUB!!

LC
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: Robin op 27-01-2004, 09:17:59
 :\'( :\'( :\'( :\'( :\'( :\'( :\'( :\'( :\'( :\'( :\'( :\'(
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: Test op 27-01-2004, 12:05:17
R is nu toch iets vreimds gebeuâhd. Ik staat vanmorge op en ik praat opeins heil raah. Ik snap r niks van. Je kent dat wel as je heilium inadem dajje dan zaun Daunald Duck stem krèg. Nâh dat heppik dus nie. Ik hep opeins een heil vreim Haahs aksent gekreige. R mot vannach iets gebeuâhd zèn. Ik weit allein nie wat. Zâh ut een streik van Begtha kunne zèn geweis. En wat hep ie dan gedaan? Ik gaat op ondegzoek ùit. Ik haup dat mèn stem morge weâh een beitje normaal is hoâh, want ik baal hieâh ongelauflijk van. Ik hâhd jullie op de haugte...
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: jokivin op 27-01-2004, 14:57:31
 ::rofl:: ::rofl:: ::rofl:: ::rofl::
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: bertha531 op 28-01-2004, 13:17:47
Honger doet rare dingen met mensen ben ik inmiddels achter:
Ik heb iemand aan de biechthutcamera horen vragen om fan van m te worden...  :-\\
Nog gekker: Iemand is door het voedsel gebrek een oud dialect gaan spreken dat al eeuwen niet meer gesproken werd!  ::oink:: Bizar! 

Gelukkig heb ik zelf genoeg te eten...  ::trots::
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: Robin op 1-02-2004, 13:45:47
Nu zit ik hier nog een week en wel met bertha...
wat natuurlijk reuzegezellig is  ::tandpastasmiley::
's Nachts klaverjassen en iedere ochtend verse melk.

Maar ik heb nog steeds honger... waar blijven de voedselpakketten ?
::zwaai::
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: bertha531 op 2-02-2004, 13:30:17
Ik ben woedend, ik mn lijstje niet op tijd ingeleverd?  >:(  >:( Ik vergeet nooit iets! Nouja, heel soms wel eens 't zou mss wel kunnen dat ik het idd vergeten ben..

Onmogelijk!!! Dit moet sabotage geweest zijn!  >:(  >:( En ik verdenk de overgebleven kandidaten ervan! Maar ze zullen spijt ervan krijgen! Want ik ben van plan iedereen te verslaan op die ellendige rots hier! (En dan heb ik het niet over klaverjassen)

En het principe dat ik had om niet op mezelf te stemmen gooi ik ook overboord, ik laat nu geen mogelijkheid onbenut om op mezelf te stemmen!  >:(
En ik ga nu nog vaker de  >:(-smile gebruiken!  >:( >:(

Wraaak!   >:( >:D
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: melktandje op 6-02-2004, 21:42:07
 8)
oke, ik ben eigenlijk niet het biechterige type...maar denk dat dit nou maar ff moet ::ohno::

wat die banaan betreft, wist je dat je van bananen vrolijk word...het word hier nl saai en hangt een doodsaai sfeertje...

vandaar ik het niet kon laten een banaan te eten, kwestie van de sfeer weer wat op te peppen ::bravo::

snorry :-X
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: Ongewensd Persoon op 7-02-2004, 11:14:26
en toen ging Test...

vroeg je mij 3 weken terug wie er in de finale kwamen en ik zou zeggen: Robin, Test en bertha531 maken de grootste kansen, nu zal 1 van de 3 het nog maar meemaken. Wel jammer dat Test moest gaan, want voor de vierde keer op rij moest ik een leuke (actieve) fanclub sluiten. Maar mijn mening doet er niet toe. Ik kan niet anders zeggen dan dat het spel briljant wordt gespeeld. Annuh die al voor de derde keer immuniteit won, Melktandje die in het begin van het spel bijna was weggestemd, maar werd gered door leider Daisy, die nu weer helemaal terug is, LC die al wekenlang op de afgrond balanceert, maar toch door weet te gaan.

En het blijft spannend. Test of bertha531...weer zo'n mooi duel. Het zijn allebei haantjes, dus de verliezer zal sowieso teleurgesteld zijn en op Realitia....ik weet het niet meer. Ik ben al zo vaak de fout ingegaan. 1 ding is zeker Annuh zal het niet worden.  :)

Nu er nog 6 mensen op Realitia rondlopen merk ik dat het einde snel dichterbij komt. Nog 2 afvallers en dan zullen de laatste 4 de sociale proef moeten maken. De eerste, echte krachtmeting voor een finaleplaats.  >:D
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: bertha531 op 10-02-2004, 02:39:34
Het einde komt in zicht, ik merk het. Dat duel gaat niet echt goed.

Dus dit is het dan.
Nou, ben er wel blij om, want hier op dit rotsblok met Test is het nou niet echt gezellig.
Ok, hij heeft wel vanallerlei voedsel meegesmokkeld, dus qua eten zitten we wel helemaal goed.
Vanavond weer een 7 gangen menu. Ik zit nog steeds vol.
Maar hij heeft totaal niet door hoe ontzettend vals ik speel met klaverjassen, ik kan in elke slag verzaken en hij heeft het nog niet door...
Zit geen uitdaging in.

En soms zit die Test een beetje naar de golven te zwaaien. Dan vraag ik: wat ben je in vredesnaam aan het doen?
Dan antwoord ie:
Ik zwaai nog even naar al mijn fans. ::zwaai::

Tja... ::ohno::


Ik merk dat ik nu wat nostalgisch word. Ik denk weer terug aan die mooie en onbezonnen tijd op dat gele eiland.

Geeeeeeeeeeel!
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: LC op 10-02-2004, 14:08:49
Ik ben al een keertje eerder geweest. Maar toen ik de band eruit wilde halen drukte ik op de wis-knop :-\\

Nou ja, ik zal kijken of ik me nog dingen kan herinneren. Het was ongeveer zo.

Nou, daar zit ik waarschijnlijk voor de laatste keer. Ik heb niet echt hoop dat ik nog verder kom dan deze week. Al vanaf de samensmelting balanceer ik op de afgrond van afvallen. Voordat de samensmelting een feit was heb ik al tegen mijn maatje Daisy gezegd dat ik al tevreden was als ik überhaubt de samensmelting zou halen.

De honger begint nu ook parten te spelen. Ik heb nog maar 1 voedselproef gewonnen(wat errug lekker was trouwens) Ik denk dat ik er bijna uitlig en dan lekker kan eten. Ik wil graag die finale halen en als ik hem haal, geef ik me net zoals Judge niet veel kans op de overwinnning.

Ik heb fantastische dingen meegemaakt hier op de eilanden en zou het zo weer doen als ik weer gevraagt wordt. Maar dan wil ik eerst goed eten.

Tot in Nederland Mensen

LC
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: bertha531 op 12-02-2004, 16:02:07
Ik heb zojuist voor het eerst in dit spel op mezelf gestemd. Had ik eerder moeten doen, ik voel me er prima bij nl.  >:(
Ik sta nu voor maar ik weet niet wat voor trucs Test nog uithaalt.

Iig zal ik blij zijn als of ík of tést weggaat van dit eiland, tis vreselijk.
Je wenst niemand een week toe met op een rotsblok met test!

Iedereen op Realitia mocht deze week een uitstapje naar het Valentijnforum, vandaar dat het zo rustig is deze week.
Maar ik moest hier blijven zitten bij Test!
Het leven is soms hard.  ::ohno::




Titel: Re: De biechthut
Bericht door: Kukai op 2-10-2004, 20:43:44
Wat een ouwe zooi is het hier zeg, al een tijdje niemand geweest zeker?
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: Lorelei op 3-10-2004, 04:01:11
Wat een ouwe zooi is het hier zeg, al een tijdje niemand geweest zeker?

Wandelt nieuwsgierig mee naar binnen niet om een complot te beginnen hoor ::pinokkio::

Hmm hey Gerard, jij ook hier?? Wilde net wat spannends op gaan biechten enzo.. maar.. ik kom wel later even terug.. ::joehoe::
Titel: Re: De biechthut
Bericht door: Molcrazy op 3-10-2004, 14:01:15
*MC stoft de biechthut alvast wat af.