Realitynet - Realitynet.org

TV & Realityseries Light => TV & Reality => Topic gestart door: Schulz op 15-06-2018, 11:17:27

Titel: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: Schulz op 15-06-2018, 11:17:27
Een nieuw seizoen Boer zoekt vrouw

3 boerinnen en 7 boeren hebben zich onlangs voorgesteld.

Uit de 635 boeren en boerinnen die zich aanmelden, zijn er tien kanjers uitgekozen die ons mochten verleiden om een brief te sturen.

De link om te reageren werkt niet meer, dus ik denk dat het te laat is om nog te schrijven.
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw 2018
Bericht door: Schulz op 15-06-2018, 11:19:39
Over Marnix


Wat zoek je in een vrouw? Een maatje

Wat krijgt je partner als zij een relatie met jou begint? Een punthoofd! Haha. Naar buiten toe ben ik best een man met bravoure, maar van binnen, in het echt, is dat anders. Ik wil natuurlijk koeien en paarden verkopen. Als je daar je zachte kant laat zien, lopen ze zo over je heen. Maar ik heb echt wel een zachte kant.
Wat ik het meeste mis als ik geen relatie heb, zijn die twee koude voetjes die 's nachts tegen je aan komen liggen om opgewarmd te worden.
Ik hou er niet van om iets er dik bovenop te leggen. Doe maar normaal dan doe je gek genoeg.
Ik ben wel altijd druk. Met de boerderij, met de boekhouding, maar ik heb een klein hartje en wil het graag een vrouw naar de zin maken op mijn manier. Verwacht niet dat ik elke week met een bos bloemen thuiskom. Elke dag een kop koffie vind ik veel meer zeggen dan één keer per jaar een ring.
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw 2018
Bericht door: Schulz op 15-06-2018, 11:20:34
Over Jan


Wat zoek je in een vrouw? Ik zoek een lieve, warme, spontane, eerlijke vrouw die ook van de kleine dingen houdt, net als ik.

Wat krijgt je partner als hij een relatie met jou begint? Ik ben best een attente man, dat kan ik best zeggen. Ik geef me niet gauw, maar als ik me geef... Ik ben rustig en oprecht.
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw 2018
Bericht door: Schulz op 15-06-2018, 11:22:15
Over Wilfred

Wat zoek je in een vrouw? Ik zoek een sportieve vrouw met een beetje pit. Er moet een goede klik zijn en ik moet me thuis voelen bij haar.

Wat krijgt je partner als hij een relatie met jou begint? Ik vind het wel leuk om samen op pad te gaan, om romantische dingen te doen. Ik hou wel van verrassingen. Ik zou graag met iemand 's avonds de dag doornemen. Ik vind het erg om 's avonds binnen te komen en er niemand is.
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw 2018
Bericht door: Schulz op 15-06-2018, 11:23:08
Over Michelle

Wat zoek je in je toekomstige partner? Iemand die lief is voor mij. Iemand met wie ik samen kan zijn, die er altijd voor me is. Iemand die handig is zou ook wel leuk zijn! Ik vind het leuk als iemand initiatief neemt en actief is. Die het leuk vindt om spontaan samen dingen te doen. Ik hou niet van lang vooruit plannen.

Wat krijgt je partner als hij een relatie met jou begint? Een heleboel energie! Ik ben heel lief en zorgzaam. Eigenlijk te lief en te zorgzaam. Als ik een vriend heb, doe ik daar alles voor waardoor ik mezelf weleens voorbij loop. Dat was in het verleden en inmiddels heb ik daar wel van geleerd en kan ik daar - hopelijk - een goede balans in vinden.
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw 2018
Bericht door: Schulz op 15-06-2018, 11:23:57
Over Steffi

Wat zoek je in je toekomstige partner?
Een maatje. Iemand waar je je verhaal aan kwijt kan, waar je 's avonds tegenaan kan liggen op de bank, maar vooral iemand waar je veel plezier mee kan hebben. Het liefst iemand die ook een weerwoord heeft.

Wat krijgt je partner als hij een relatie met jou begint?
Ik ben zorgzaam en betrouwbaar. Ik denk dat ik een jongen een heel plezierig leven kan bieden. Lol maken. Ik ben wel iemand waar je je hart bij kan luchten. Werk is belangrijk, maar als ik iemand die me dierbaar is kan helpen, gaat alles aan de kant.
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw 2018
Bericht door: Schulz op 15-06-2018, 11:24:45
Over Jaap

Wat zoek je in je toekomstige partner? Liefde, gezelligheid, iemand om mee te sparren. Zowel zakelijk als privé. Ik zoek een warm, empatisch persoon en vind het leuk als iemand bijvoorbeeld mee kan denken over de toekomst van het bedrijf. Ik help graag mensen dus ik hoop dat een vrouw haar hart bij me uit wil storten. Mensen zeggen weleens dat ik sociaal werker had moeten worden. Ik snap wel dat ze dat zeggen. Ik ben zelf ook empatisch en heb het snel door als mensen ergens mee zitten.

Wat krijgt je partner als zij een relatie met jou begint? Een vrolijke spontane man die het leuk vindt om samen dingen te ondernemen. Ik hoop een vrouw te vinden om samen het leven verder te ontdekken.
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw 2018
Bericht door: Schulz op 15-06-2018, 11:25:33
Over Rudie

Wat zoek je in een vrouw? Ik verwacht dat het samen leuker is dan alleen. Ik ben op zoek naar een positieve vrouw die samen met mij de uitdaging aan durft te gaan. De uitdaging is dan met mij. Maar ook vooruit kijken naar de kansen die voorbij komen. Ontwikkel jezelf.

Wat krijgt je partner als zij een relatie met jou begint? Ik heb een breed blikveld, ben ondernemend, zelfstandig en enthousiast. Ik heb humor en ben positief. Al dat serieuze gedoe en pietje precies.... Het moet ook gewoon leuk zijn!
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw 2018
Bericht door: Schulz op 15-06-2018, 11:47:02
Over Remco

Wat zoek je in een vrouw? Iemand met wie ik alles kan delen, een maatje. Het liefst iemand die ook gek van koeien is, dat zou mooi zijn. Ik wil graag samen het leven op de boerderij voortzetten.

Wat krijgt je partner als zij een relatie met jou begint? Ik doe echt alles, of in ieder geval heel veel, voor een vriendin. Ik kan wel romantisch zijn, maar wel met mate he haha. Ik breng gezelligheid, maar ook zeker een goed gesprek. Vooral samen er op uitgaan, leuke dingen doen, tentfeestje. Met vrienden dingen doen. Mijn vrienden die een vriendin hebben gaan ook allemaal nog altijd mee. Mijn vriendin moet wel in de hechte vriendengroep passen.
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw 2018
Bericht door: Schulz op 15-06-2018, 11:47:54
Over Wim

Wat zoek je in een vrouw?
Een vrouw met een vrolijke uitstraling, die nuchter is en waar ik lol mee kan hebben. Die ook van gezelligheid houdt. Iemand om mijn leven mee te delen. Een maatje.

Wat krijgt je partner als zij een relatie met jou begint? Een energieke, vrolijke en sociale vent met een gezonde dosis humor.
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw 2018
Bericht door: Schulz op 15-06-2018, 11:48:40
Over Saskia


Wat zoek je in je toekomstige partner? Iemand om leuke dingen mee te doen, op vakantie te gaan. Iemand bij wie ik me thuis voel, bij wie ik mezelf kan zijn en dat ik niet meer alleen ben.

Wat krijgt je partner als hij een relatie met jou begint? Mij! Haha. Ik ben niet super uitbundig, maar ben wel goedlachs en voor veel dingen in! Ik laat me graag verrassen.
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw 2018
Bericht door: Schulz op 15-06-2018, 11:52:12
Ik hoop dat Rudy, Wim, Michelle, Remco en Jaap de show halen.
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw 2018
Bericht door: Schulz op 16-09-2018, 20:20:00
Ik zit er klaar voor  ::hyper:: ::hyper:: ::hyper::
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw 2018
Bericht door: putyourHANSup! op 16-09-2018, 22:54:31
Ik heb genoten ::bravo::
Steffi was zó schattig en lief, hopelijk krijgt ze wat meer zelfvertrouwen, ik gun het haar van harte ::hug::
Wim is een leuke vent! Jaap ook. Michelle ook heel tof. Marnix weet ik nog niet, ik laat me graag door hem verrassen.
En Remco heeft zich dus niet aan de regeltjes gehouden, hoorden we aan het eind van de aflevering? :o
Yvon blijft het fantastisch doen, vind ik. ::bravo::
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw 2018
Bericht door: Tristan op 17-09-2018, 15:52:49
En Remco heeft zich dus niet aan de regeltjes gehouden, hoorden we aan het eind van de aflevering?
Boer pleegt fraude ;D
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw 2018
Bericht door: putyourHANSup! op 24-09-2018, 10:44:20
Steffi en haar lange mannen, die speeddates waren zó schattig en een beetje ongemakkelijk tegelijkertijd. ::love::
Jaap die continu zijn openingszin herhaalt. ::rofl::
Wim is een leuke vent en Michelle en leuke meid! Twee vlotte types, eigenlijk zouden zij elkaar een brief hebben moeten schrijven. Een van de tien mannen van Michelle was zelfs een lookalike van Wim. Bij Marnix moet ik nog wel wennen aan zijn eigenwijsheid.
Oh en heel die setting in die stoomlocomotief was geweldig. Zin in volgende week!
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw 2018
Bericht door: Amethyst op 24-09-2018, 12:14:23
weer een superleuke nabeschouwing met Mariët Oosterwijk

https://www.telegraaf.nl/video/2593172/bzv-sjoemelde-zelf-met-brieven






Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw 2018
Bericht door: Swifty op 30-09-2018, 21:23:07
Ik vond de uitjes niet allemaal even leuk. Fijn dat Jaap zich thuis voelde bij het druiven ontbladeren maar het is toch wel ff anders dan met zeeleeuwen zwemmen...
Wel heel goed van Jaap dat hij Marian eerder wegstuurde, wat was zij aanwezig op de date zeg, met vervelende vragen ook nog vond ik.

Maarten is leuk! Goed teken voor hem dat Michelle bij hem achterop ging, denk ik.

Die Brabander bij Steffi (Harold?) was af en toe wat moeilijk te verstaan. Hij doorbrak wel de stilte, zette de sfeer, misschien is dat wel de grootste reden dat ze hem te logeren vroeg?

Wim had allemaal mooie dames, maar ik vind het wat moeilijk om onderscheid te maken, er is geen enkele naam blijven hangen bij me geloof ik.

Bij Marnix draait het allemaal om hem geloof ik. Dat momentje bij de bbq met die ene dame was ongemakkelijk, zij heeft daar echt een kans gemist. "Kom je hier vaker" (nou ja, bbq je vaker) is niet de beste openingszin zeg maar :P

Volgende week eindelijk logeren :D
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw 2018
Bericht door: Amethyst op 1-10-2018, 11:08:17

Maarten is leuk! Goed teken voor hem dat Michelle bij hem achterop ging, denk ik.

Michelle heeft haar keuze al gemaakt, denk ik. Bewust of onbewust.

Maarten is de enige sexy en anders leuke man in het programma. Ze zou gek zijn als ze hem laat lopen. Lekker rustig maar toch uber dominant met dat paard ook. Mooi stukje tv met die andere mannen aan de zijlijn.  ;)

Andersom weet ik niet of zij voor hem de beste optie is. Vreemd dat hij heeft geschreven eigenlijk. Als ze hem binnenhengelt is ze in no time zwanger denk ik...  ;D


Citaat
Wim had allemaal mooie dames, maar ik vind het wat moeilijk om onderscheid te maken, er is geen enkele naam blijven hangen bij me geloof ik.

Ik denk niet dat het met een van die drie iets gaat worden op de lange termijn. De vrouw die hij kiest zal haar tv momentje in de liveuitzending(?) nog wel mee willen pakken, maar daarna is het snel klaar denk ik.

Ook die opmerking van Wim over op vrouwenjacht gaan in een café dat dat niks voor hem was. Dat kan natuurlijk, maar BZV is in zijn geval ook weinig meer dan een vleeskeuring, dus mja. Lijkt me dan meer met kiezen voor de gemakkelijke weg te maken hebben als hij met z'n vrienden is. Gebrek aan initiatief.  :(


Citaat
Die Brabander bij Steffi (Harold?) was af en toe wat moeilijk te verstaan. Hij doorbrak wel de stilte, zette de sfeer, misschien is dat wel de grootste reden dat ze hem te logeren vroeg?

Yep, dat is hem. Steffi wil gewoon een sociaal en fysiek sterke, groot geschapen man. En dan heb ik het echt alleen over zijn postuur natuurlijk.   ::)  :D


zie ook deze lol quote op de BZV site

Steffi
"Ik hou van grote mannen. Echt kerels. Type Herman den Blijker maar dan jonger en ietsjes dunner :-). Ze hoeven zeker niet broodmager te zijn."

:)
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw 2018
Bericht door: Amethyst op 1-10-2018, 15:27:23
Mariët kan het zo leuk vertellen. De video van deze week

https://www.telegraaf.nl/video/2622517/bzv-ik-dacht-dat-ze-gingen-zoenen

BZV: ‘Ik dacht dat ze gingen zoenen’

Binnenland11:18

Boer Zoekt Vrouw zorgt wederom voor commotie. Er is veel ophef over het spoorlopen tijdens de date van Steffi. Maar Vrouw-eindredacteur Mariët Oosterwijk viel nog iets gevaarlijks op.

Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw 2018
Bericht door: Swifty op 29-10-2018, 22:38:54
Ik vind het niet zo boeiend dit jaar, helaas. Wim en Marnix zouden nog wel eens zonder vrouw kunnen eindigen. Michelle krijgt gelukkig wat tegengas nu. Zou Steffi dan toch niet voor Herold gaan? Bij Jaap is het wel duidelijk volgens mij.
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw 2018
Bericht door: Amethyst op 30-10-2018, 15:25:44
Ik vind het niet zo boeiend dit jaar, helaas. Wim en Marnix zouden nog wel eens zonder vrouw kunnen eindigen

Zou Steffi dan toch niet voor Herold gaan?
Mariët denkt dat dat laatste zo geëdit is om ons dat te laten denken, maar dat Steffi uiteindelijk toch voor hem gaat:

https://www.telegraaf.nl/video/2736423/hier-trappen-we-niet-in-boer-zoekt-vrouw


Wim is echt hopeloos, maar dat dacht ik meteen al. Door die sneren van Paula gebeurt er daar in ieder geval nog iets. Geen idee waarom ze heeft geschreven, maar mooi dat ze er nog bij is.



Vreemd dat er hier amper discussie is over het best bekeken reality programma van Nld. Ondanks dat bijna iedereen het saai vindt zakken de kijkcijfers nog niet echt in.
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw 2018
Bericht door: joligmolletje op 31-10-2018, 11:19:07
Ik kijk nog elke zondag trouw, maar vraag me steeds meer af waarom nu eigenlijk. Op de een of andere manier boeit dit seizoen me niet. Ik merk dat het me niet uitmaakt voor wie ze nu kiezen en waarom. Is de magie van Boer zoekt vrouw uitgewerkt?

Ik heb trouwens ook het idee dat het aan de cameravoering ligt. Om een voorbeeld te geven: die hele scène met Wim en zijn twee dames in het water was van zo'n grote afstand gefilmd dat het moeilijk is om je er betrokken bij te voelen.

Mijn voorspelling:
- Wim kiest voor Marit. Paula is toch wat te direct voor hem (en bovendien was ze ook al een beetje op hem afgeknapt na zijn gebrek aan sportiviteit en assertiviteit). Of Marit blijft, durf ik niet te garanderen. Het zou zomaar kunnen dat Wim met lege handen achterblijft.
- Marnix kiest voor Janneke, omdat Bertine teveel tegengas geeft.
- Jaap kiest voor Petra vanwege de fysieke match tussen hen beiden (al denk ik niet dat de relatie uiteindelijk iets gaat worden)
- Michelle kiest voor Maarten, omdat hij eindelijk laat zien meer te zijn dan zijn mooie ogen.
- Steffi kiest denk ik voor Roel, omdat Harrold wel erg aanwezig is en constante grappen ook vermoeiend worden
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw 2018
Bericht door: putyourHANSup! op 2-11-2018, 22:52:43
Ohjaa dit heb ik ook gezien.

Ik vond het zó zielig voor Marilyn toen ze twee weken terug werd weggestuurd door Jaap. Ik wilde haar echt een knuffel geven toen ze zo in snikken uitbarstte  ::hug:: ::hug::

Tof dat Bertine helemaal zichzelf blijft, ook al is dat niet altijd makkelijk, zoals ze zei. Ik vind Marnix nou niet bepaald sympathiek, eigenlijk vind ik dat Bertine beter verdient :P we gaan zien hoe het afloopt!
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw 2018
Bericht door: Swifty op 4-11-2018, 23:57:28
Wim hoeft niet meer te kiezen. Zat er wel aan te komen. Vraag me zelfs af of hij met Marit wel op stedentrip gaat.

Ik denk dat Michelle voor Ruud gaat (maar Maarten is zo schattig, en zo knap), Steffi toch voor Harrold gaat, Jaap voor Petra? en Marnix toch voor 'gewoon Janneke'?
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw 2018
Bericht door: Amethyst op 5-11-2018, 10:44:59
^^ Mooi dat er toch nog andere trouwe kijkers zijn. Ik vond de uitzending van gisteren eigenlijk veel saaier dan die van vorige week. Maar als je ondertussen wat anders doet is het nog steeds prima vermaak, dus ik blijf wel kijken.


Marit baalde er denk ik van dat Paula haar voor was. Dat wordt pijnlijk volgende week.

Raar trouwens dat Paula's exit niet in beeld was. Ook haar terugblik op de site doet het nog steeds niet:

https://boerzoektvrouw.kro-ncrv.nl/extra/2018/hoe-kijkt-paula-terug-haar-tijd-wim

ik denk niet dat ze van BZV heel blij met haar waren.  :-\\


Het viel op dat Steffi zei dat ze wist wie het in ieder geval *niet* ging worden.
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw 2018
Bericht door: Swifty op 11-11-2018, 21:21:10
Goeie keuze van Michelle. Ik zat vorige week helemaal verkeerd met de voorspellingen zie ik ;D
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw 2018
Bericht door: Schulz op 25-11-2018, 14:17:46
Wat latereactie, maar wat is dat met die mannen die geen keuze kunnen maken en na hun keuze zeggen dat die ander ook heel dichtbij zat.

Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw 2018
Bericht door: Nieky op 25-11-2018, 20:01:58
'Het scheelde niks'

Ik zou dan heel hard wegrennen geloof ik  ::rofl::
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw 2018
Bericht door: Schulz op 25-11-2018, 20:42:13
Marnix is de zoon van De Kneet  ::oink::

(Maar dat wisten jullie waarschijnlijk al lang)
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw 2018
Bericht door: Lukie4 op 25-11-2018, 22:06:42
huh ?  kneteman, wielrenner ?
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw 2018
Bericht door: Schulz op 25-11-2018, 23:17:20
 ::jaja:: vlg de roddelpers van twitter
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw 2018
Bericht door: AstridM op 26-11-2018, 17:21:38
huh ?  kneteman, wielrenner ?

Is al wel een tijdje bekend hoor. Hij heeft alleen niet de mentaliteit van z'n vader ge-erfd, de dood of de gladiolen. Zeg gewoon tegen Janneke dat je haar leuk vindt, maar dat je niet verliefd bent, dan weet zij ook waar ze aantoe is. Maar ja, als je zoveel met jezelf bezig bent, zie je natuurlijk niet wat er in een ander omgaat. Marnix zoekt helemaal geen vrouw, hij zoekt een slavin.
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw 2018
Bericht door: Nieky op 26-11-2018, 18:30:31
Boer zoekt slavin(k)

Ik zou kijken  ::ok::
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw 2018
Bericht door: Lukie4 op 26-11-2018, 18:51:10
;D

Ik vind hem helemaal niet lijken :(
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw 2018
Bericht door: joligmolletje op 26-11-2018, 19:05:40
Ik vond het wel een leuke aflevering eigenlijk! Marnix blijft me irriteren: dat hij zijn vrouwen op die manier de hele tijd moet kwetsen, dat gaat nergens over. Janneke is een hele leuke vrouw, al vroeg ik me wel af waarom ze in hemelsnaam niet zelf is opgestapt?

Marit en Wim zijn nu hartstikke verliefd, maar of dat blijft? Daar durf ik mijn hand niet voor in het vuur het steken. Ook de relaties van Jaap en Michelle zijn niet bepaald rotsvast. Tussen beide koppels mis ik echt de chemie; ze hebben het wel leuk en gezellig samen, maar of ze daadwerkelijk met elkaar een toekomst hebben? Alleen bij Steffi is het overduidelijk: die twee zijn voor elkaar gemaakt!
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw 2018
Bericht door: Swifty op 27-11-2018, 11:45:07
Ik denk dat Marit en Wim deze zomer een leuke tijd hadden, maar dat het over is. In de vooruitblik van volgende week kwam hij alleen aanlopen, maar of dat iets zegt... In de regio zijn de meningen verdeeld. Marit is niet te zien geweest op het erf van Wim de laatste tijd (voor voorbijgangers) maar ik heb ook weer iemand horen zeggen dat ze nog wel samen zijn.

Ik snap Janneke ook niet. Ik denk wel dat Marnix de betere keuze heeft gemaakt. Bertine was te zacht voor hem, Janneke durfde wat te zeggen. Maar waarom zij niet weggelopen is vraag ik me ook af. Dat het de zoon van de Kneet was, was al direct na de oproep bekend ;D

Maarten is wel echt verliefd op Michelle, en daar snap ik ook niet zoveel van. Ben je in Athene, gaat ze winkel in winkel uit, en laat ze hem alleen op een terras zitten. En ze blijft alles weglachen.

Jaap is volgens mij gaan twijfelen tijdens de citytrip.
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw 2018
Bericht door: Amethyst op 27-11-2018, 13:03:53
In de vooruitblik van volgende week kwam hij alleen aanlopen, maar of dat iets zegt...
Dat shot was iets te opvallend, inderdaad. Toen 'wist' ik dat ze nog samen waren. Wim komt ook zo blij en vol zelfvertrouwen aan gelopen.

Maar straks is de romantiek van BZV weg, en dan?
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw 2018
Bericht door: grasisgroen op 27-11-2018, 14:02:11
Ha grappig, Marnix de zoon van de kneet. Kneteman komt op mij wel veel aardiger over. Janneke wil alles verwoorden en juist dat is niet Marnix beste eigenschap. En volgens mij wilden ze beiden dat de ander een romantische zet zou doen.
Jaap vind het denk ik allemaal te overweldigend en wil het gewoon rustig aan doen. Het is wel een leuk stel hoor. Maarten en Michelle , dat weet ik niet of dat iets blijvends is. Van zijn kant wel, maar zij is te ongedurig voor hem.
 Marit en Wim, weet ik ook niet, maar voor nu ziet het er wel aardig uit.
Steffi en Roel heet ie geloof ik, geweldig om te zien hoe die met elkaar omgaan  ::bravo::
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw 2018
Bericht door: putyourHANSup! op 29-11-2018, 13:16:11
Ik hou van BZV ::bravo:: zo mooi hoe al die boeren ons laten meekijken in hun liefdesleven, waar van alles gebeurt.


Eens met wat er hier gezegd wordt. Marnix vind ik nog steeds een zak, ik snap niet wat Bertine en Janneke ooit in hem hebben gezien. Steffi en Roel zijn geweldig samen ::love:: Ik ben benieuwd of Jaap nog steeds samen is met Marian. Dat beeld van Wim in de preview kan verraderlijk zijn: is ie nog met Marit, is ie weer alleen, heeft ie iemand anders inmiddels. En bij Michelle komen alle initiatief en liefde vanuit Maarten, zo lijkt het. Allez, we gaan het zien. Ik heb zin in de laatste aflevering!
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw 2018
Bericht door: Nieky op 29-11-2018, 14:56:17
Ik vind Michelle en Maarten best leuk

Maarten is zoooooo sloom, Michelle juist te actief. Soms werkt dat wel hoor een beetje tegenpool zijn.
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw 2018
Bericht door: Swifty op 4-12-2018, 22:28:46
En zo kwam het seizoen met een paar leuke afleveringen toch nog tot een goed einde :D Behalve voor Jaap dan, maar die ontvangt vast nog wel een stapeltje brieven.
Verrassend, toch een vriendin voor Marnix. En schattige stelletjes, die andere drie. Leuk om te horen dat de boeren die niet gevolgd werden ook redelijk succesvol zijn geweest.
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw 2018
Bericht door: Swifty op 23-02-2020, 21:38:18
Ik ga hier door met het nieuwe seizoen, misschien dat een mod het 2018 uit de titel kan halen?

Op 1 september waren er 10 nieuwe boeren voorgesteld, vandaag hebben ze de brieven gekregen. Willem, de gelovige jonge man die met zijn moeder nog ouderwets in het land de koeien melkt kreeg 6 brieven, en Annemieke, een jonge boerin uit Drenthe wel 600.

Jammer dat Willem geen logeerpartij krijgt, en Frans ook niet (37 mannen schreven hem) maar gelukkig had Yvon voor hen alvast alle briefschrijvers uitgenodigd, en moesten ze direct hun beste beentje voorzetten.
Ronald, John en Johan kregen ook allemaal geen 50 brieven en zij mogen zelf hun best doen.

Naast Annemieke worden paardenman en patatbakker Geert-Jan (61, maar een paardenboer krijgt altijd veel brieven), Bastiaan (jonge Zeeuwse boer), Jan (halverwege de 30, zorgboerderij, vier kleine kinderen) en Geert (vijftiger uit het zuiden die een vrouw met een wauw-factor zoekt) gevolgd. Het seizoen is weer fijn gestart :D
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: Daisy op 23-02-2020, 22:58:46
Done (tevens waarschijnlijk ook de enige keer dat ik iets in dit topic post :P).
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: Swifty op 23-02-2020, 23:16:20
Thnx! ::bravo::
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: putyourHANSup! op 24-02-2020, 00:42:38
Ik vond het ook weer een heerlijke aflevering. De verrassingsgasten bij Willem (zo aandoenlijk, met z'n mama) en Frans (dat geklop op de deur, en dan Yvon: "ik ga wel even kijken", geweldig) waren top. Jan en Bastiaan (een Zeeuw!) zijn m'n favorieten. En Yvon is ook weer genieten als vanouds, ik hoop dat zij dit programma nog lang mag presenteren. Ze past perfect in de kneuterige setting, ze krijgt de meest stugge, norse boer nog aan het praten en ze weet de juiste, prikkelende vragen te stellen aan de wat meer bijdehante boeren. ::bravo::

Er zijn trouwens wel een stuk minder brieven verstuurd dan anders, toch? Annemieke in de 600, Bastiaan in de 100, en de rest allemaal onder de 100, als ik het goed heb bijgehouden.
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: Swifty op 16-03-2020, 22:05:18
Kijk je nog Hans? Zijn er nog meer mensen die kijken? Jan deed best een pittige uitspraak gisteren! Ben benieuwd wie er op gaat stappen nav deze ontboezeming van hem. Ik zou er direct op afknappen.

Ik snap de keuze die Annemieke heeft gemaakt uit die vele brieven niet zo goed, ben bang dat ze alleen eindigt.
Bij Geert is die ene dame nogal sterk aanwezig. Hij lijkt haar wel leuk te vinden, ik denk dat ze de andere 2 dames compleet ondersneeuwt, beetje jammer.
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: Sanmol op 16-03-2020, 22:08:32
Ik kom even zeggen dat Annemieke haar hele verhaal nep is. Ze heeft al iemand, en dat weten toch al héél wat mensen.
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: joligmolletje op 16-03-2020, 23:28:44
Ik kom even zeggen dat Annemieke haar hele verhaal nep is. Ze heeft al iemand, en dat weten toch al héél wat mensen.

Echt? Heb je daar een bron van?

Ik kijk nog wel, maar op de een of andere manier vind ik het niet zo’n spetterend seizoen. Op Jan zou ik meteen afknappen met z’n drugsgebruik, Bastiaan komt ook minder leuk over dan ik eerst dacht.
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: FrankLapidus op 16-03-2020, 23:41:18
Omg Sanmol vertel vertel  ::rofl::
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: putyourHANSup! op 17-03-2020, 01:18:37
Kijk je nog Hans? Zijn er nog meer mensen die kijken? Jan deed best een pittige uitspraak gisteren! Ben benieuwd wie er op gaat stappen nav deze ontboezeming van hem. Ik zou er direct op afknappen.

Ik snap de keuze die Annemieke heeft gemaakt uit die vele brieven niet zo goed, ben bang dat ze alleen eindigt.
Bij Geert is die ene dame nogal sterk aanwezig. Hij lijkt haar wel leuk te vinden, ik denk dat ze de andere 2 dames compleet ondersneeuwt, beetje jammer.
Ik kijk zeker nog ::jaja::

Het ongemak bij Annemiek op de boerderij spat van het tv-scherm af. Ik vrees ook dat ze alleen eindigt. Die arme mannen, die zijn echt verliefd op haar.

Froukje gaat misschien vrijwillig weg bij Jan, vanwege de drugs (terwijl zij juist zo'n leuke vrouw is! Maar het alcohol- en drugsgebruik van Jan passen ook echt totaal niet bij haar), en Vera vanwege het niet passen bij het boerenbedrijf. Ik begin wel een heel ander beeld te krijgen van Jan dan in het begin, nu hij steeds meer over zichzelf prijsgeeft.

Bastiaan mag zichzelf wel wat minder centraal zetten, alsof iedereen zich maar makkelijk naar hem zou schikken en geen eigen leven zou leiden. Ik ben btw benieuwd waar in Zeeland hij woont: iig aan de snelweg (of autoweg) en vlakbij windmolens. Ik heb al vermoedens ::vergroot::

Geert-Jan is een lolbroek, ik denk dat Betty daar wel op afknapt, en daar gaat Geert-Jan het moeilijk mee krijgen.

Vera is inderdaad heel dominant aanwezig bij Geert, volgens mij vindt Geert dat wel leuk. Esther lijkt me een heel toffe vrouw. Ik denk dat Angela daar als eerste de boerderij verlaat.

Voilà, dat zijn mijn voorspellingen ;)
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: putyourHANSup! op 30-03-2020, 11:40:13
We zijn alweer twee afleveringen verder. En er zijn leuke mensen weggegaan  :(
Vorige week Betty, nu Steven en Esther. En Nienke. De sfeer bij Annemieke op de boerderij is zó ongemakkelijk. Bastiaan heeft nog steeds totaal geen oprechte aandacht voor zijn vrouwen. Geert vind ik de sympathiekste van de vijf boeren.
Yvon is nog steeds top ::bravo::
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: joligmolletje op 30-03-2020, 11:59:21
De succesgarantie van Boer zoekt vrouw daalt met het jaar. Het lijkt er niet op dat de boeren écht hun best doen om er iets van te maken. Je kunt wel gaan wachten totdat je verliefd wordt, maar daar zul je zelf ook iets voor moeten doen. Daarnaast lijken de boeren ook totaal niet op degene die ze in hun introfilmpje zeiden te zijn. Bastiaan zocht een ondernemende, avontuurlijke vrouw volgens zijn introfilmpje. En wat blijkt tijdens de logeerweek? Hij zoekt eigenlijk alleen maar iemand die zich wil voegen naar hem en zijn bedrijf. Annemiek zocht een man die eigen interesses heeft en niet als een eendje achter haar aanloopt. En wat doet ze tijdens de logeerweek? Ze bekritiseert zowel Steven als Jelte omdat ze niet om 7 uur 's ochtends in hun overall voor haar klaarstaan. En boer Jan had tijdens zijn introfilmpje toch wel kunnen zeggen dat hij een jonge vrouw zocht zónder kinderwens. Dat lijkt me toch iets vrij essentieels; in plaats van dat hij er nu zijn vrouwen mee afschrikt had hij erop kunnen selecteren.
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: Nieky op 30-03-2020, 12:54:15
Oké, zelfs ik kijk dit jaar. Bij gebrek aan sport

Annemiek krijg ik echt heel erg de kriebels van, in negatieve zin. Bij voorbaat vond ze al dat de mannen niks waren, ze denkt vrijwel alleen maar aan zichzelf en lijkt gewoon nooit tevreden. Ga lekker paardrijden!

Geert vind ik gewoon een beetje een creep ::sorry::. Hoe die steeds na een grapje naar de camera(man) kijkt, en die akward opmerking over voor het zingen de kerk uitgaan.

Geert-Jan is niet serieus te nemen. Een beetje humor is leuk, maar hij overdrijft het volgens mij (of hij is echt zo). Daar gaan die vrouwen op afknappen.

Jan had inderdaad zijn kindergebeuren wel eerder mogen vertellen. Die gesprekken waren ook lekker ongemakkelijk, maar goed dat hij het alsnog deed. Knoopje erin - Knoopje eruit. Snuifje, pilletje. Deze man vind alles prima. Zou qua uiterlijk zo de broer van Raymond van Barneveld kunnen zijn.

Bastiaan, daar zitten nog wat haken en ogen aan. Denkt wel heel erg aan zichzelf. Maar dit is de enige die ik een geslaagde match zie worden (misschien Geert ook wel), maar dan wel met dat Zeeuwse meisje! Die zijn leuk samen, en zij gaat er echt voor!

 ::joehoe::
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: chocomol op 30-03-2020, 13:11:26
Bastiaan, daar zitten nog wat haken en ogen aan. Denkt wel heel erg aan zichzelf. Maar dit is de enige die ik een geslaagde match zie worden (misschien Geert ook wel), maar dan wel met dat Zeeuwse meisje! Die zijn leuk samen, en zij gaat er echt voor!

Nou, hij mag die Elise van mij hebben. Die heeft blijkbaar niet zo'n leuk karakter als ik zou hebben gedacht; Eerst de omarming van Milou van zich afslaan en dan later aan Milou: "Je mag ook wel als werkster bij ons komen wonen"...  ::ohno::
Ze gaat er al zo vanuit dat zij het wordt en gaat daar nu zo gemeen mee om, dat ik haast zou hopen dat ze het juist niet wordt. Hebben wij tenminste nog leuke televisie :)

Die Annemiek is een goede eye opener voor veel mannen, inclusief ikzelf; aan haar zie je spuergoed dat uiterlijk helemaal niets zegt en uiteindelijk helemaal niet belangrijk is en het echt om het karakter van iemand gaat. Zo'n superknappe meid en dan zo vervelend in de omgang. Wat zullen die 600 nogwat mannen die op haar geschreven hebben moeten hebben gejuichd dat zij het niet geworden zijn zeg!

Overigens zou het me nog niet eens verbazen als die Geert straks toch nog Vera kiest. Zou mijn keuze niet zijn, maar ik heb zo'n gevoel dat hij het toch wel interessant vindt en dan graag het baasje kan zijn.

Anyway, mijn psychologie van de koude grond :)
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: Swifty op 31-03-2020, 20:51:25
Ik vond het ook een heel valse opmerking van Elise. Nergens voor nodig, ze heeft de 'overwinning' toch al behaald. Die andere 2 passen ook zeker niet bij Bastiaan, hij kan toch niet serieus verwachten dat ze op korte termijn alles opzeggen om bij hem te komen wonen. Na dat gesprek vorige week had ik eigenlijk verwacht dat ze zelf al opgestapt zou zijn (weet niet meer of het Madeleen was of Milou).

Ook bij Jan had ik wel minstens 1 opstappende vrouw verwacht, na dat snuifje/pilletje verhaal. Op zich vind ik de sterilisatie niet zo raar. Ik begrijp niet waarom een jonge vrouw, eind 20, schrijft naar een boer van halverwege de 30 met al vier kinderen, als je zelf nog een kinderwens hebt.

Annemiek reageerde bepaald niet empathisch op het heftige verhaal van Steven. Ik snap op zich wel dat je erdoor overvallen kunt worden, maar dit was wel heel weinig reactie. En later gewoon in eerste instantie naar die barrage blijven kijken, toen Steven met ingepakte tas beneden kwam. Sociaal niet zo goed onderlegd. Denk wel dat ze voor Erik kiest.

Angela was ook al een beetje vals, achter de rug van Vera om over Vera praten met Geert. Op zich reageerde hij nog vrij netjes, maar toch.

Geert Jan blijft wel lang doorgaan met de grapjes, maar vind ik toch leuker dan ik in eerste instantie dacht.
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: chocomol op 31-03-2020, 22:35:21
Hoe voorspel jij de uitkomst? Denk je dat er een blijvend stelletje of blijvende stelletjes gaan zijn?
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: Swifty op 1-04-2020, 07:55:47
Annemiek en Erik, en Bastiaan en Elise blijven nog wel een poosje samen denk ik. Geert ook wel met degene die hij kiest, maar ik weet niet zeker wie van de 2 het wordt.
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: chocomol op 1-04-2020, 18:10:09
Annemiek en Erik, en Bastiaan en Elise blijven nog wel een poosje samen denk ik. Geert ook wel met degene die hij kiest, maar ik weet niet zeker wie van de 2 het wordt.

Ik geloof dat ik dat wel met je eens ben. Of ik het ook echt gezellige warme stelletjes gaan zijn lijkt me weer een ander verhaal. Maar het gaat natuurlijk niet om mij, dat scheelt  ;)

Ik denk dat Jan nog wel voor Nienke gaat, die doet best een snuifje met jan mee, staat daar relaxt in en van de vrouwen die we met hem een vraaggesprekje zagen hebben zondag waren zij de enige die haast tegen elkaar aan liepen, met Froukje was er nogal een corona-afstand tussen de twee (en kwam wel erg zakelijk/praktisch over allemaal vond ik) en Vera, die we nog niet in zijn interview hebben gezien vindt het snuiven denk ik een te groot probleem (al leek ze daar ook wel weer erg snel overheen ineens).

Als Nienke niet uit zichzelf vertrekt vanwege zijn 'probleempje' met kinderen krijgen... of uh... geven... waar ze niet blij mee zei te zijn (of was ze al door iets anders afgeknapt en noemde ze dit daarom maar?), vrees ik dat het een ongemakkelijk eindreisje gaat worden en het er nog niet vanaf zal spatten eerlijk gezegd. Verwacht nog niet veel goeds. Maar je weet nooit of dat bewust zo is gemonteerd natuurlijk.

Vraag me af; waren er vroeger meer warme stelletjes in het programma (of stille-wateren-diepe-gronden-liefdes, ook leuk) of lijkt dat nu maar zo? Of is het gewoon een projectie van de tijd en liggen de verwachtingen van de boeren nu torenhoog vanwege eerdere successen van het format?
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: joligmolletje op 12-04-2020, 23:00:17
Wat een kansloze aflevering weer! Bastiaan besteedt echt 0,0 aandacht aan zijn dates, Annemiek stuurt ze gewoon allebei naar huis, Geert valt op degene die het nog niet weet, Jan zoekt een hulp op het bedrijf i.p.v. een date. De enige die nog echt probeert een vrouw te vinden is Geert-Jan. Ik vond Milou trouwens zoveel leuker en ontspannener op z’n Limburgs!
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: Swifty op 13-04-2020, 11:40:57
Ik zou die Erik zo in actie willen duwen he, zo raar dat hij zich zomaar laat wegsturen! Hij schrijft op een boerin in Drenthe, hoe had hij het voor zich gezien toen dan? Ze zegt dat ze gevoelens aan het ontwikkelen is, doe daar dan wat mee!

Ik verstond helemaal niks van Milou ;D maar ze had wel gelijk, dit is geen leven voor haar. Ik snap wel dat het voor een boer erg belangrijk is dat er nu geoogst moet worden, het ging bij ons thuis wat dat betreft niet anders. Maar dan had Bastiaan het nog wel anders kunnen aanpakken, bijv beide dames een paar uurtjes bij hem in de trekker erbij of zo.

Geert vindt zijn ogen belangrijker dan zijn brein, erg jammer. En hij lijkt veilig te willen kiezen, niet de vrouw die hij het leukst vindt maar de vrouw die hem het leukst vindt. Geen stabiele basis normaal gesproken.

GJ vond ik wel mooi, met dat tonen van zijn emoties.

Jan doet het op zich goed, beide dames denken dat hij haar leuker vindt dan de ander. Hij neemt ook de tijd voor ieder apart, weet goed te social talken en gaat gelukkig niet in op het geroddel van Vera over Nienke. Maar je krijgt niet echt hoogte van hem.
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: grasisgroen op 13-04-2020, 12:46:44
Ach ja, volgende keer komt Yvon om met ze te praten en die kan vaak wel voor een twist zorgen  ::jaja::
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: putyourHANSup! op 13-04-2020, 13:45:53
Ik zou die Erik zo in actie willen duwen he, zo raar dat hij zich zomaar laat wegsturen! Hij schrijft op een boerin in Drenthe, hoe had hij het voor zich gezien toen dan? Ze zegt dat ze gevoelens aan het ontwikkelen is, doe daar dan wat mee!

Ik verstond helemaal niks van Milou ;D maar ze had wel gelijk, dit is geen leven voor haar. Ik snap wel dat het voor een boer erg belangrijk is dat er nu geoogst moet worden, het ging bij ons thuis wat dat betreft niet anders. Maar dan had Bastiaan het nog wel anders kunnen aanpakken, bijv beide dames een paar uurtjes bij hem in de trekker erbij of zo.

Geert vindt zijn ogen belangrijker dan zijn brein, erg jammer. En hij lijkt veilig te willen kiezen, niet de vrouw die hij het leukst vindt maar de vrouw die hem het leukst vindt. Geen stabiele basis normaal gesproken.

GJ vond ik wel mooi, met dat tonen van zijn emoties.

Jan doet het op zich goed, beide dames denken dat hij haar leuker vindt dan de ander. Hij neemt ook de tijd voor ieder apart, weet goed te social talken en gaat gelukkig niet in op het geroddel van Vera over Nienke. Maar je krijgt niet echt hoogte van hem.
Heel erg eens met dit alles, Swifty. Erik bleef daar maar stil zitten. Jelte heeft het wat dat betreft beter aangepakt en al in een vroeger stadium aan Annemiek gezegd dat ie twijfelt en waar voor hem de struikelblokken liggen.

De vrouwen bij Geert op de boerderij zijn mooie mensen, denken ook aan elkaar, hebben oprechte emoties en zijn zoekende naar hoe Geert in heel de situatie staat. Vera heeft ook goeie zelfreflectie.

Bij Jan vind ik Vera veel leuker dan Nienke, ik denk dat ik wel op haar lijk ("oh hey, deze kruiwagen heeft twee wielen!"  ;D ). Jammer dat ze beetje smiespelt over Nienke, maar zo is ze tegelijk ook eerlijk over hoe zij de dagen ervaart.

Milou kan zoveel beter krijgen, die moet daar echt niet met Bastiaan gaan zitten. Er heersen veel spanningen daar op de boerderij.

Jacqueline past het best bij Geert-Jan, ik denk niet dat GJ de perfecte man voor Karine is. Heel tof om haar helemaal in haar element te zien toen ze aan het schilderen was in de stal, daar is ze wel even van opgeknapt, denk ik. Geert-Jan hunkert ook echt naar liefde en liefkozing.

Ben heel benieuwd naar volgende week, dan zal er op veel erven spektakel zijn ::jaja::
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: Swifty op 21-04-2020, 16:34:13
Zo zeg, eindelijk eens een aflevering waarin er veel gebeurde! Dat zag Hans goed, in de laatste zin van zijn post ;D


Erik heeft een beetje peper gekregen maar vond het blijkbaar gezien de afwijzende houding van Annemieke echt te moeilijk om iets te zeggen over mogelijk verhuizen met zijn paarden of zo. Jammer, gemiste kans. Ergens hoop ik dat Erik een poosje later, of desnoods nu pas na de uitzendingen, toch nog eens met Annemieke heeft gebeld om de mogelijkheden te bespreken. Als je elkaar echt leuk vindt...

Milou bij Bastiaan bijvoorbeeld vindt die man blijkbaar zo leuk dat ze de mogelijkheden wil onderzoeken, wat betreft alles opgeven en naar hem toe trekken. Arme Elise, praktisch gezien de beste keuze, maar Bastiaan zag haar deze aflevering eigenlijk niet eens staan...

Geert Jan, tja... ik vind het oprecht mooi als een man zijn emoties durft te tonen. Maar iedere aflevering huilen is wellicht too much. Ik denk dat Jacqueline het beste past, maar dan moet hij wel aan zijn conditie gaan werken (wat op zich geen slecht idee is).

Jan is helemaal gevallen voor Nienke. Gelukkig! Ik trok die Vera niet... voor mij viel ze nogal door de mand toen ze vorige week tegen Jan zei dat zij Nienke niet trok. Dat was niet slim van haar. Die onaardige opmerking paste wat mij betreft niet bij het aardige en zweverige wat ze verder wil uitstralen. Ik vond haar sindsdien een beetje onecht. Nienke past veel beter bij Jan, goeie keuze.

En Vera bij Geert ook al vertrokken. Geert zegt ineens dat hij dat allemaal wel zag aankomen... jaja Geert, ik geloof er niks van. Je vond Vera duidelijk qua uiterlijk veel aantrekkelijker dan Angela, je vond het geflirt heerlijk en je maakt geen enkel moment zelf je keuze, je laat alles afhangen van die vrouwen. Gaat niks worden met Angela, en dat is voor Angela beter lijkt me.

Kortom, alleen bij Jan een succes dit jaar, het zou mij niet verbazen als de rest alleen naar de reünie-aflevering komt.

Volgen jullie de webserie ook? Boer Frans is zoooooo leuk! Wat een heerlijk geflirt bij zijn date!
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: Swifty op 7-05-2020, 18:19:21
Zijn er nog kijkers? Hoeveel boeren zullen zondag niet alleen zijn bij de reünie?
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: Nieky op 7-05-2020, 18:32:55
Ik geloof wel in Bastiaan en Milou ondanks de afstand. Maar op korte termijn zijn ze nog wel samen.

GeeJee, Annemiek en Geert zijn alleen en waren van begin af aan kansloos.

Jan en Nienke wordt spannend
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: Jann op 7-05-2020, 18:54:07
Die reis van Geert en de vrouw die overbleef was echt niet om aan te zien. Ze hadden er niet aan moeten beginnen. Die vent durfde gewoon niet toe te geven dat ie eigenlijk alleen met Vera door had willen gaan. En na haar beslissing om weg te gaan een beetje doen alsof ie toch al geen match bij haar voelde. Om vervolgens die ander (sorry, ben haar naam vergeten) nog een tijdje ongemotiveerd aan het lijntje te houden. Wat een zoutzak

Karine vind ik een hele lieve vrouw. Maar ik vind het zo'n belachelijke combi met GJ. Die is veel te kinderlijk voor haar.
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: Swifty op 7-05-2020, 21:15:59
Ik vond het heel flauw van Geert dat hij het helemaal bij haar legde 'jij kunt mij niet bijhouden, jij dit, jij dat', terwijl hij het al helemaal niet zag zitten voor ze vertrokken.
GJ en Karine leken beter bij elkaar te passen voor de citytrip. Nu is het wel over inderdaad.
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: putyourHANSup! op 9-05-2020, 12:50:17
Volkomen eens met Nieky, Jann en Swifty ::jaja::
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: grasisgroen op 9-05-2020, 14:08:19
Ineens zie ik een vergelijking van GJ met Bassie. Word je toch gek van, zo iemand de hele dag om je heen?!

Geert wachtte volgens mij op het initiatief van haar om het bed te delen...om het wauw-gevoel te krijgen  :P    ::ohno::

Jan en Nienke: Nienke is er niet klaar voor denk ik of ze klikken toch niet helemaal, want de gesprekken komen niet echt op gang.

En Annemiek? Geen idee hoor  ???
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: putyourHANSup! op 11-05-2020, 14:19:26
Dat was 't dan! Wat heeft Geert(-Jan) nu toch weer allemaal uitgespookt. Ik snap Karine en Angela heel goed ::jaja::

Ik ben benieuwd hoe het over een of twee jaar met Bastiaan en Milou gaat.

Yay voor Jan en Nienke ::bravo::

En leuk om al die andere boeren ook weer voorbij te zien komen.
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: Nieky op 11-05-2020, 14:52:11
Dat was 't dan! Wat heeft Geert(-Jan) nu toch weer allemaal uitgespookt. Ik snap Karine en Angela heel goed ::jaja::

Ik ben benieuwd hoe het over een of twee jaar met Bastiaan en Milou gaat.

Yay voor Jan en Nienke ::bravo::

En leuk om al die andere boeren ook weer voorbij te zien komen.

Heel eerlijk; ik vind dat Geert-Jan met dat bellen niet echt iets fout heeft gedaan. Vragen hoe het met iemand is na een intensieve logeerweek door te hebben gemaakt vind ik niet raar. Het zegt zelfs iets over zijn lieve karakter. Dat hij het heeft verzwegen voor Karina is natuurlijk dom, maar ik heb wel het idee dat Karina het als 'excuus' gebruikte om niet met Gee-jee verder te hoeven. Ze zag dat echt geen seconde zitten na het keuzemoment volgens mij.

Geert is de hork van het jaar. Arme Wendy

Bastiaan en Milou wordt een lastig verhaal. Ze zijn superverliefd, maar ik voorzie problemen als die verliefdheid voorbij is. Ze zijn allebei heel erg standvastig in wat ze willen. Ze lijken nu naar elkaar toe te groeien, maar volgens mij hebben ze allebei een sterke mening/ego dat gaat botsen. Gaat het dan nog goed als de verliefdheid voorbij is?

Jan en Nienke was de meevaller van de aflevering. Jan is leuk hoe verliefd hij is , maar ik zie er nog steeds geen top-match in als ik eerlijk ben
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: grasisgroen op 12-05-2020, 02:33:01
Bij Beau zaten o.a.Marc- Marie, Nynke de Jong en haar broer Jelte, die bij Annemiek op de boerderij  was, na te praten.  Was leuk!
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: joligmolletje op 28-02-2022, 15:17:32
Heeft er iemand de laatste aflevering gezien? Ik moet zeggen dat ik er nog niet helemaal in ben gekomen na de aflevering van gisteren. Er kwamen teveel boeren / kandidaten langs om ze echt te leren kennen. Wel gênant weer die overvalsituaties waarbij opeens 20 vrouwen voor de neus staan van een verlegen boer!
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: grasisgroen op 28-02-2022, 18:11:33
Heeft er iemand de laatste aflevering gezien? Ik moet zeggen dat ik er nog niet helemaal in ben gekomen na de aflevering van gisteren. Er kwamen teveel boeren / kandidaten langs om ze echt te leren kennen. Wel gênant weer die overvalsituaties waarbij opeens 20 vrouwen voor de neus staan van een verlegen boer!

Ja,die eerste is altijd wat rommelig met zoveel boeren.
En inderdaad, die overval van Yvon , ook met de telefoondwang  ::ohno::  Arme boeren  ;)

'Kom Tom'  vond ik wel leuk en dat beeld van Yvon met Tom ernaast in de auto  ::bravo::
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: Nieky op 7-03-2022, 12:55:49
Wat vonden we hier van Maud  ;D
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: joligmolletje op 7-03-2022, 18:32:09
Wat vonden we hier van Maud  ;D

Zeer aanwezig/overheersend. Zij overrulet hem op alle vlakken. Wat mij betreft geen match dus.
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: Swifty op 7-03-2022, 19:08:18
Oh my, die Maud! Ergens hoop ik dat ze mag logeren, ze irriteert zo heerlijk. Maar totaal geen match natuurlijk.
Maar mocht ze afvallen, dan is Rob ook een goeie om kromme tenen van te krijgen. Dat hij graag wil zoenen is nu wel duidelijk zeg, pffff.
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: putyourHANSup! op 7-03-2022, 19:33:38
Ik geniet weer met volle teugen ::bravo::
Jouke is een leuke vent!
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: Nieky op 13-03-2022, 20:37:19
Rob is een engerd hoor
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: Swifty op 13-03-2022, 20:39:19
Ja ik snap ook niet waarom die vrouwen hem zo leuk vinden, wat een foute vent

Evert is leuker dan ik had gedacht, hij komt wat los, valt me heel erg mee
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: Nieky op 13-03-2022, 21:09:08
Kunnen we Maud en Rob niet aan elkaar koppelen?
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: grasisgroen op 16-03-2022, 01:07:41
Maud viel wel mee nu, toch?  Stond stoer te boogschieten  ::ok::
Acro vond ik een leuke activiteit,  maar dat dansen was tenenkrommend.  ;D
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: Swifty op 20-03-2022, 21:25:34
Ohoh Rob, dat doe je niet handig, pas op dat de vrouwen niet zelf weglopen...

Jouke is eigenlijk best leuk, leuker dan ik bij de speeddates dacht.

Hans is echt een schatje, maar had volgens mij nogal een traditionele taakverdeling met zijn vrouw. Mijn vader is 20 jaar ouder maar zou zichzelf beter redden alleen.
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: Nieky op 18-04-2022, 18:12:00
Rob   ::kots::

Iemand nog hommelkasten gevonden  ;D

Karlijn van Jouke is leuk  ::love::
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: Tunnelgraver op 19-04-2022, 17:54:56
Rob kiest Wendy en die zal wel meegaan op City Trip, maar uiteindelijk kiest Wendy niet voor Rob, denk ik.
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: Nieky op 19-04-2022, 19:16:39
Als Wendy slim is rent ze snel weg
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: Tunnelgraver op 19-04-2022, 19:48:57
Ze is behoorlijk slim (ik ken haar van lang geleden).
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: Swifty op 21-04-2022, 08:00:00
Wendy is behoorlijk hard in haar biechten. Ze vindt Rob echt niet leuk genoeg, ze speelt met hem en wil vooral winnen geloof ik. Ik was overigens allang bij hem weggerend, brrr.
Maar Rob gaat haar wel kiezen.
Jouke gaat voor Karlijn.
Evert voor Nans.
En ik hoop dat Janine echt voor Sander gaat, Christiaan is veel te terughoudend voor haar. Ik ben echter bang dat ze Sander te confronterend vindt.
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: Nieky op 21-04-2022, 08:04:31
Ik denk dat Evert voor Maud gaat  ::jaja::
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: Amethyst op 21-04-2022, 19:12:41
Wendy is behoorlijk hard in haar biechten. Ze vindt Rob echt niet leuk genoeg, ze speelt met hem en wil vooral winnen geloof ik. Ik was overigens allang bij hem weggerend, brrr.

Ja idd. Ze vindt hem volgens mij helemaal niet leuk (meer). Maar toch laat ze die tonggrage griezel gewoon z'n gang gaan. Natuurlijk is er ook de druk van Yvon en de rest van de productie. Die weten nu wel hoe ze de deelnemers moeten bespelen. Halen niet het beste in je naar boven, zeg maar  ::rofl::


Ik vond de timing van Dinies exit nogal apart. Maar misschien heeft de productie haar wel overgehaald om langer te blijven, dat kan ook...


En ik hoop dat Janine echt voor Sander gaat, Christiaan is veel te terughoudend voor haar. Ik ben echter bang dat ze Sander te confronterend vindt.

Ik denk dat Janine al zei dat ze ze allebei niet leuk genoeg vond, soort van. Dat ze ze 'op dit moment' allebei zou laten gaan. Er wordt in de edit en door haarzelf nogal de nadruk op gelegd dat het aan haar verleden ligt ...maar denk gewoon dat er geen echte match is.
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: grasisgroen op 25-04-2022, 01:05:46
Evert en Nans liepen naast en tegen elkaar en ik zag een spontane  aanraking van Evert op de rug van Nans. Maud zal wel teleurgesteld worden, maar Evert weet niet wat hem overkomt met Maud  ;D

Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: Swifty op 25-04-2022, 07:21:44
Evert wist ik totaal niet hoe hij moest reageren op haar brief. Het is duidelijk dat hij voor Hans gaat.

De Fries Sander is te druk voor de Limburgers? Te direct denk ik meer. Zo jammer.
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: Amethyst op 25-04-2022, 11:25:12
1 van Everts logees was in feestwinkel gespot in week van z'n verjaardag.

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: joligmolletje op 25-04-2022, 13:14:25
Net de aflevering teruggekeken. Wat leuk dat Jouke voor Karlijn kiest; ze zijn allebei zo blij / verliefd als jonge hondjes, mooi om te zien!

Hans en Annette kan ook nog wel wat worden. Ik blijf het idee houden dat het 'bij gebrek aan beter' is maar dan alsnog, als ze beiden gelukkig worden is dat natuurlijk helemaal prima.

Rob en Wendy, stoer dat hij voor haar kiest ondanks haar twijfels. Tegelijkertijd was Sonja ook echt geen match met hem, er was teveel irritatie tussen die twee.

Dan Janine die niet weet wat ze moet kiezen. Sander vind ik veruit de leukste, spontaan, een echte aanpakker. Christiaan zien we eigenlijk helemaal niets van, dus kan ik moeilijk over oordelen.

En dan Evert: Nans sorteert duidelijk voor op een langer verblijf (ik kan zo komen, Maud niet), Maud gooit haar hele hebben en houden op tafel voor Evert. Wat ik opvallend vind is dat beiden op zoek zijn naar veiligheid en vertrouwen en minder naar liefde, alsof het niet uitmaakt of Evert daar staat of willekeurig welke andere man. Geen idee waar hij voor gaat kiezen. Nans zou denk ik een 'veiligere' keuze zijn; Maud is wat meer een ongeleid projectiel.
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: Swifty op 25-04-2022, 18:26:34

En dan Evert: Nans sorteert duidelijk voor op een langer verblijf (ik kan zo komen, Maud niet)


Volgens mij zei ze het juist andersom, dat Maud zo kan komen en Nans niet, want Maud heeft geen kinderen.

Ik vond de reacties van Evert deze aflevering heel duidelijk. Hij zocht fysieke toenadering tot Nans, in de melkput en bij de wandeling langs de stal (heel dichtbij haar lopen). En was juist heel afwijzend bij Maud (armen over elkaar). Ook wist hij totaal niet hoe hij op Mauds hartekreet moest reageren. Te bang om haar teleur te moeten stellen. Wat hij toch wel gaat doen bij het keuzemoment.

Wendy heeft volgens mij geen twijfels, Wendy valt gewoon niet op Rob. Rob doet weer wat hij vooraf al als valkuil benoemde bij Yvon: hoteldebotel achter iemand aan rennen waar hij qua uiterlijk en flirterij op valt, zonder te kijken naar haar reacties, die wel tegenstrijdig zijn. Lichamelijk flirt ze, dat is denk ik haar gewone doen richting mannen. Maar in woorden is ze duidelijk.
Ik vond het overigens heel genant hoe ze tegen elkaar aan zaten te plakken terwijl Sonja haar spullen bij elkaar zocht. Bij Lotte was in ieder geval Yvon er nog bij om haar op te vangen, en beperkten Jouke en Karlijn zich tot een korte knuffel zolang Lotte er nog was.
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: Nieky op 25-04-2022, 18:31:16
Ik was in het begin wel wat kritisch op Maud, maar die heeft zich echt top laten zien. Heerlijk dat je zo kan genieten van het leven. Maar de signalen van Evert vind ik ook meer naar Nans wijzen en dat zou ook een betere match zijn  ::jaja::

Janine gaat hopelijk voor Sander, maar ik denk niet dat dat iets gaat worden. Misschien als de camera's er een beetje vanaf zijn.

Jouke en Karlijn komt helemaal goed ::love::

Anette en Hans zien er meer uit als potentiële maatjes/vrienden. Maar misschien is dat met hun levenservaring en de dingen die ze meegemaakt hebben wel voldoende. Er is wel een klik.

Rob en Wendy wordt niks. Wendy wil Rob echt niet en ik sluit me helemaal aan bij wat Swifty zegt
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: grasisgroen op 2-05-2022, 10:01:43
Maud?!  ::oink::   ::bravo::
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: Amethyst op 2-05-2022, 12:12:47
Evert vond haar zus ook wel aantrekkelijk, geloof ik. Hij moest moeite doen om Maud aan te kijken daar aan tafel  ::joehoe::

De meeste mannen zijn zo voorspelbaar. Toen Hans vorige week z'n lijstje afwerkte begon hij niet voor niks met de vleeskeuring.

'Uiterlijk: een 8' 💀

Die voelde ik wel ::rofl::
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: Tunnelgraver op 3-05-2022, 15:20:34
Die scene bij de receptie in dat hotel in Reims zal wel de boeken in gaan als de meest confronterende ooit in de geschiedenis van 'Boer zoekt vrouw'.
Hoe duidelijk kun je het hebben? Snapt Rob het nu nog niet? Dan zal ik het even voor hem spellen: W-e-n-d-y   z-i-t   j-o-u   n-i-e-t   z-i-t-t-e-n
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: Amethyst op 3-05-2022, 16:54:39
Die scene bij de receptie in dat hotel in Reims zal wel de boeken in gaan als de meest confronterende ooit in de geschiedenis van 'Boer zoekt vrouw'.
Hoe duidelijk kun je het hebben? Snapt Rob het nu nog niet? Dan zal ik het even voor hem spellen: W-e-n-d-y   z-i-t   j-o-u   n-i-e-t   z-i-t-t-e-n

::rofl::

't is echt weer genieten dit seizoen. Ik ben de enige in m'n kennissenkring die het nog kijkt. De laatste is afgehaakt na de aflevering waar ze een potje Twister speelden. Robs toonvaste gejodel en virtuoze gitaarspel hielpen ook niet meteen, geloof ik.

Janine wil Maarten ook echt niet. Ze leek alweer diep ongelukkig. De productie pusht haar enorm ...dat merk je aan alles. Toen die andere guy naar huis was ging het minder slecht, maar niet vanwege Maarten.


Rob gaat er volgende week weer voor zag ik  ::kado:: ::wijn::
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: Tunnelgraver op 3-05-2022, 17:08:54
Maarten? Sander heet hij toch?
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: putyourHANSup! op 3-05-2022, 17:51:28
Maud?!  ::oink::   ::bravo::
Jaaaa! #teammaud ::bravo::

Hans en Annette zijn zo leuk samen ::love::
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: Tunnelgraver op 9-05-2022, 09:55:38
Afgezien van Wendy en Rob lijken alle andere koppels wel aardig tot zeer gelukkig met elkaar.  ::ok::
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: grasisgroen op 9-05-2022, 11:19:01
Ja, inderdaad. Pijnlijk om Rob en Wendy zo te zien. Mooie beelden van de verschillende steden  ::ok::  En weer gelachen om Maud en Evert, nu tijdens de massage vroeg Maud aan hem: doet ze jouw handen? Alsof ze jaloers was  ::rofl::  Wel goed hoe ze alles bespreekbaar maakt.
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: putyourHANSup! op 16-05-2022, 19:28:38
Mooie afsluiter gisteravond van de reeks!
Maud ::bravo::
Hans & Annette ::love::
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: putyourHANSup! op 14-04-2023, 23:32:21
Zondag zijn vijf nieuwe boeren voorgesteld. 't Zijn toffe mensen, dat wordt vast een leuk seizoen ::jaja::
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: Swifty op 17-09-2023, 11:09:32
In april stelden Haico, Piet, Richard, Claudia en Bernice zich voor. Vandaag brengt Yvon Jaspers de brieven rond. Opfrisser nodig? Dit zijn de vijf boeren en boerinnen van Boer Zoekt Vrouw Europa.

Haico (43)

Bandana in het haar, stoere uitstraling, lieve lach en lekker actief: boer Haico runt in Denemarken samen met zijn ouders een melkveebedrijf met 220 koeien. Hij doet aan obstacle course racing (hardlopen met hindernissen), houdt van skiën en van klussen aan zijn auto. Haico omschrijft zichzelf als ‘wat stil’ en wijt dat zelf aan een gebrek aan zelfvertrouwen.

De melkveehouder heeft nog nooit een relatie gehad. “Ik dacht altijd: het komt wel.” Op pure wilskracht viel hij in drie maanden 23 kilo af, nu is hij net zo gemotiveerd om de liefde te vinden, want: “De boerderij is belangrijk, maar er is meer.”

Claudia (57)

Sinds de dood van haar man Matthieu, met wie ze naar Frankrijk emigreerde, runt Claudia haar biologische melkveebedrijf solo. Daar woont ze, omringd door koeien, kalfjes, twee katten en hond Charlie. Deze voormalige doktersassistente doet het op haar eigen manier. Zo krijgen de koeien geen antibiotica, maar gebruikt ze acupunctuur.

Ze struint graag brocantewinkeltjes af – haar gezellige woonkeuken zou niet misstaan in een woonblad – houdt van wandelen en yoga. Volgens haar dochters is ze positief en moedig en houdt ze de touwtjes graag in eigen hand. Claudia droomt van een man die ook eens voor haar kookt: “Heerlijk lijkt me dat.”

Richard (33)

Boer Richard heeft een akkerbouwbedrijf in Slowakije met honderd hectare grond waarop hij onder meer durumtarwe, koolzaad en maanzaad verbouwt. Deze bijna twee meter lange vent heeft nog nooit een vaste relatie gehad, maar heeft wel ruime ‘scharrelervaring.’

Hij woont in een voormalig kantoorgebouw met uitzicht op de Karpaten. Zeeën van ruimte, maar erg gezellig is het op het erf en thuis niet. Hij zoekt iemand om ‘een beetje sjeu’ aan het leven te geven. Intelligent en lekker zelfstandig. Volgens studievriend Ivo is hij ‘een superleuke positieve gast’ die wel iets te hard werkt.

Bernice (23)

Boerin Bernice woont in Zweden op een prachtig oud landgoed. Daar runt ze samen met haar vader Klaas Ane, moeder Jacomien en broer Carsten een paardenfokkerij en een veebedrijf. Ze was zes jaar oud toen ze uit Nederland emigreerde. Een kantoorbaan of studeren? Ze moet er niet aan denken, laat haar maar lekker met dieren werken.

Ze leeft ‘in haar eigen bubbel’, zegt ze zelf, lekker aan het werk met de dieren, haar trouwe hond Brandy nooit ver weg. Een relatie heeft ze nog nooit gehad, dus mannen over de vloer in Boer Zoekt Vrouw Europa wordt even wennen. “Dit is wel uit mijn comfortzone.”

Piet (63)

Piet emigreerde met zijn vrouw en vier kinderen naar Duitsland. Na zijn scheiding verkocht hij de boerderij en nu woont en werkt hij op het vleesveebedrijf van Duitse vrienden. Zijn grond verkocht hij niet, daar teelt deze freelanceboer nog steeds mais en rogge. De geboren Fries begint elke dag met het regionale nieuws uit zijn geboortestreek.

Hij houdt van een opgeruimd huis en droomt van een optrekje in de natuur. Zijn dochters omschrijven hem als zorgzaam, behulpzaam, lief en grappig; de perfecte vader. Piet zoekt iemand die hem zonder woorden begrijpt. “Iemand die denkt ‘Dat is mijn Piet’.”


Bron: https://www.tvgids.nl/nieuws/reality/maak-kennis-boeren-boer-zoekt-vrouw-europa-2023-yvon-jaspers-tv



Iemand gekeken in april? Ik verwacht dat er niet heel veel brieven zijn geschreven eerlijk gezegd.

Verreweg de leukste boer is Richard, maar zijn bedrijf zag er echt enorm troosteloos uit. Er is wel veel potentie, maar je moet wel door de huidige staat heen kunnen kijken. Richard had wel gelijk toen hij zei dat hij juist heel centraal in Europa woont. Niet eens zo ver van Nederland en wel dichtbij bijv Wenen.

Piet leek me wel een vent met humor, maar zijn woonsituatie is bepaald niet ideaal.
Haico is enorm bleu, maar wel goed met kinderen.
Bernice is denk ik nog naief, niet met zoveel in aanraking gekomen.
Claudia is een bijzondere vrouw. Ik denk dat ze haar zaakjes goed regelt, zelfstandig is, en ik vraag me af of er wel ruimte is voor een partner.

Ik zit er weer klaar voor vanavond! Wel jammer dat het gelijk met ER is.
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: putyourHANSup! op 18-09-2023, 22:21:13
Prima aflevering met de brieven. Het had iets vlotter gemogen van me, maar bij een regulier seizoen heb je natuurlijk nog vijf andere boeren erbij in deze aflevering. Daardoor liep het nu allemaal wat trager, maar ik vond het niet tergend langzaam gaan.
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: Swifty op 19-09-2023, 08:29:13
Het is ook wat minder leuk omdat de spanning over wel of niet bij de top vijf zitten eraf is. Wel leuk om ze bij elkaar hier in Nederland te zien.
Wat ontzettend veel brieven had Bernice, wauw! Teveel eigenlijk, ik snapte wel dat ze een beetje vast zat. Fijn dat haar broer ook nog kwam helpen.
Gelukkig had iedereen wel iets te kiezen, ik vroeg me vooraf af of ze wel allemaal minstens tien brieven zouden krijgen.
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: Swifty op 24-10-2023, 22:48:20
Niemand anders die kijkt? :(
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: joligmolletje op 24-10-2023, 22:57:12
Ik kijk wel, maar vind het tot nu toe allemaal nogal saai en tam. Ik kom maar niet in dit seizoen, op de een of andere manier interesseert het mij niet zo.
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: putyourHANSup! op 25-10-2023, 13:37:36
Gisteren de aflevering van zondag teruggekeken. Ben het wel eens met joligmolletje dat het tot nu toe allemaal nog wat gezapig was. Nu komt het wat meer op gang met keuzemoment 1 tijdens de logeerweek, mooie/interessante/aandoenlijke reacties van de vrouwen die het niet werden.

Bernice begint me wat op de zenuwen te werken. Die heeft een schop onder de kont nodig, want dit schiet totaal niet op. Yorick leek de enige die zelf dan maar wat vragen stelde en een gesprek probeerde te voeren en uitgerekend hij moest de boerderij verlaten. Hopelijk komt er daar wat meer pit in.

Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: Swifty op 31-10-2023, 09:27:58
Dat eerste keuzemoment is toch altijd wel vrij duidelijk.
De gevoelige Bob paste niet bij de zakelijke Claudia. Wat benadert zij het allemaal als een sollicitatie! 'Bedankt voor je inzet', echt? En dan al er 1 op gaan drinken terwijl Bob er nog is... ik vind haar niet zo sympathiek.
Het filmpje van Wendys dochter vorige week hielp Haico wel bij het kiezen volgens mij. Zij zat echt te stralen, en hij koos zijn woorden heel zorgvuldig in zijn reactie. Ik vind Jasmijn wel een beetje een mieperd, ik denk dat Haico voor Ellen moet gaan. Wat is hij trouwens veel leuker dan ik in zijn voorstelfilmpje had gedacht!

Johan en Ype Jacob probeerden het deze week tenminste, een keer een gesprek aangaan met Bernice. Het ging met name bij Johan wel wat onbeholpen maar goed, ze komen wel wat verder nu. Al vraag ik me af of er iets blijvends ontstaat.
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: putyourHANSup! op 7-11-2023, 19:16:03
Piet heeft gekozen!
Ik kon zijn keuze moeilijk voorspellen (nadat Eugenie wegging).
Ben benieuwd naar de reactie van Gea, want zij vindt Piet ook heel leuk (en ze is zelf zo'n leuk, lief persoon).

Mooi om de worsteling te zien van de vrouwen bij Richard. Is ook wat als de liefde ontluikt en die persoon jou in je armen neemt (bij die drone) maar je concurrent letterlijk tegenover je staat, waardoor je je niet volledig kunt overgeven in de omhelzing. En dat was dan een voorbeeld van fysiek contact, om nog te zwijgen over je volledig overgeven aan de gevoelens die je opbouwt.

Ik deel wat Swifty zegt over Claudia. Daarom vond ik Bob juist wel een leuke tegenhanger.

Bij Haico en Bernice vind ik het nog steeds vrij traag gaan allemaal, hopelijk komt er daar nog wat pit in.
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: Koemba op 8-11-2023, 11:01:32
Jaa zo leuk voor Piet! Ik had een beetje een zwak voor Anke want ze lijkt op mijn oma ;D.

Gokje wie de rest gaat kiezen:
- Richard kiest Robin omdat hij haar knapper vindt dan Marijke (vind zelf dat Marijke beter bij hem zou passen). Denk alleen dat Robin het toch niet ziet zitten met Richard en het wonen in Slowakije.
- Claudia: Ik hoop René. Vind hem net wat sprankelender qua karakter dan Paul.
- Haico: Hmm lastig, lastig. Denk toch voor Ellen uiteindelijk vanwege het leeftijdsverschil met Jasmijn.
- Bernice: Jaaa Ype Jacob! Die twee zijn echt schattig samen!
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: vveerraak op 12-11-2023, 21:44:44
Dit is echt het seizoen van 'Kies voor degene die nog de meeste twijfels heeft". Sneu voor
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: Koemba op 13-11-2023, 08:42:27
Ja inderdaad! Hoop dat er voor hun nog mannen schrijven naar boer zoekt vrouw want zij verdienen ook zeker een leuke partner!
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: grasisgroen op 13-11-2023, 11:25:40
Haico gaat toch voor jong en misschien kindjes, terwijl hij met Ellen veel meer op één lijn zit. Erg jammer!

Claudia lijkt voor de stillere te gaan....tja, die andere is vooral handig op de boerderie. ( oei, die namen van iedereen onthoud ik niet)

Bernice, arme Bernice, zij voelt geen verliefdheid, en misschien zit de ware er niet bij voor haar of is ze er nog niet aan toe. Maar met Ype Jacob zou het een leuk setje zijn.
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: Swifty op 13-11-2023, 19:03:32
Claudia heeft dus niets geleerd van de opmerking van Bob. Hij zei iets van 'ik wil graag blijven, maar als je nu mij nog niet de leukste vindt dan ga ik liever naar huis'. Als je Rene of Paul bent haak je toch af als de vrouw voor wie je gevoelens krijgt je vraagt om haar te overreden... Ik wil alleen een partner die mij de allerleukste vindt, niet een partner die vindt dat ik het beste voor mezelf opkom.

Bernice zal wel voor Ype Jacob gaan (voor GiG: de krullebol), maar ik vraag me wel steeds meer af waar de jongens nou op vallen bij haar. Ze is knap, ze heeft een mooi bedrijf met de familie, maar wat biedt ze als persoonlijkheid?

Ik vond Ellen veel leuker dan Jasmijn, maar Haico ziet dat blijkbaar anders. Anke en Piet was al langer duidelijk, en dat Richard een voorkeur voor Robin had ook. Wat een lieve reactie van Marijke, erg leuke vrouw.
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: Tunnelgraver op 13-11-2023, 21:05:22
Richard heeft naar mijn mening de verkeerde keuze gemaakt. Ik vrees dat Robin na de citytrip uiteindelijk toch afhaakt.
Marijke is liever en zou waarschijnlijk goed aarden in Slowakije.

Wat Bernice betreft: ik las ergens op internet dat ze maar beter beide jongens kan wegsturen en met haar moeder op citytrip kan gaan.
Harde kritiek, maar ik snap het wel.
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: putyourHANSup! op 13-11-2023, 23:01:55
Bernice moet inderdaad een Anoukje doen: beide kandidaten wegsturen. ::hypocriet::

Oh ja, en lieve reactie van Gea!
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: Nat007 op 15-11-2023, 20:30:54
Tergend langzaam seizoen dit jaar, en met dezelfde anticlimax op het einde: de jongere mannen kiezen wederom voor de meest frisse, fruitige en aantrekkelijke dames. Zucht. En sturen hun beste matches naar huis, want voelen minder lust voor ze. Kerels leren het ook nooit.
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: Tunnelgraver op 20-11-2023, 00:55:23
Arme Haico: gekozen voor de jongste, die zich nu ontpopt al ijskonijn...
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: Swifty op 20-11-2023, 13:03:26
Heel sneu dat Haico de verkeerde keuze heeft gemaakt. Wellicht dat Ellen niet de vrouw zou zijn waarmee hij zou gaan samenwonen, maar zijn citytrip zou wel een heel stuk gezelliger zijn geweest.
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: vveerraak op 26-11-2023, 18:30:40
Voorspellingen voor vanavond?

Aangezien het al duidelijk is uit de previews dat Piet & Anke en Claudia & Paul bij elkaar zijn gebleven, ga ik ervan uit dat Haico en Richard alleen achterblijven. Ben wel benieuwd wat het verhaal van Robin gaat zijn.
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: joligmolletje op 26-11-2023, 21:08:22
Ligt het aan mij of is dit een heel kort seizoen? Normaal zien we toch veel meer van de citytrips, bezoeken aan schoonfamilie etc? Wel jammer dat Bernice ook nog de reünie mist, je zou bijna denken dat ze gewoon niet meer wilde.
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: putyourHANSup! op 26-11-2023, 23:33:14
Wat sneu voor Piet en Anke.  ::hug::

Leuk dat er twee verliefde koppels zijn :D
En Haico zowaar toch nog met Ellen :o

Al met al een prima seizoen, maar wel vrij traag, het kabbelde maar wat voort.
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: Koemba op 27-11-2023, 09:20:42
Haico en Ellen! ::bravo::
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: Tunnelgraver op 27-11-2023, 14:09:55
Geweldig: Jasmijn ging voor de winst, maar Haico en Ellen hebben de hoofdprijs!    ::bravo::
Titel: Re: Boer Zoekt Vrouw
Bericht door: Swifty op 27-11-2023, 21:35:07
Wat ontzettend leuk zeg, toch weer Ellen ::bravo::

Arme Anke, wat een pittig verhaal. En dat nadat die andere logé ook al zoiets had verteld tijdens de logeerweek. Heel begrijpelijk dat je dan even rustig aan doet samen.