Realitynet - Realitynet.org

Off topic => (Forum)spellen => Zap 2.0 => Topic gestart door: Robbieazerty op 26-12-2018, 16:54:08

Titel: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 26-12-2018, 16:54:08
(https://static.raru.co.za/news/walking-dead-banner.jpg)

Binnenkort start hier The Walking Dead. Vermoedelijk op 6 januari... 's avonds ergens (ik heb die dag nog bezoek dus kan van start als die weg is :) )

Na de zombie-apocalyps houden 2 communes stand tegen de zombies. Maar omdat ammunitie en voedsel schaars is, zitten ze met elkaar in een strijd. De twee communes vechten dus tegen elkaar om de meeste wapens en voedsel te verzamelen.

Sommigen onder jullie zullen verlaten gebouwen moeten doorzoeken naar bruikbare wapens/voedsel. Anderen zullen proberen locaties te  overmeesteren om zo de commune groter te maken. En nog anderen zullen voor de gevreesde Tiran de voorwerpen zoeken die hij eist, in ruil voor wapens of voedsel.

En dit allemaal in het desolate Pripjat (https://www.google.com/maps/@51.4045383,30.0579271,1251m/data=!3m1!1e3).

Tien kandidaten hebben zich reeds ingeschreven en zoals eerder vermeld bepaalt de volgorde van inschrijven de rol die jij zal spelen.
Bij wijze van voorsmaakje, hier alvast de huidige rollen:
(http://i66.tinypic.com/2cgj3bn.jpg)(http://i67.tinypic.com/2nlqnba.jpg)
Wouterv als DarylFabiann als Maggie
(http://i68.tinypic.com/2a8j2ab.jpg)(http://i66.tinypic.com/33kchmt.jpg)
Nieky als The GovernorLucy als Beth
(http://i68.tinypic.com/23lcdpd.jpg)(http://i65.tinypic.com/2jct476.jpg)
Timvdons als CarolMollenvanger als Lori
(http://i65.tinypic.com/20kyc78.jpg)(http://i66.tinypic.com/14l0t2o.jpg)
Bjorrn als MichonneD*N als Carl
(http://i68.tinypic.com/29awuw3.jpg)(http://i65.tinypic.com/2yobsz7.jpg)
SpacyColours als Glennbelg als Rick
(http://i64.tinypic.com/aaj02s.jpg)(http://i66.tinypic.com/2uonhp3.jpg)
FrankLapidus als HershelSwifty als Merle
(http://i63.tinypic.com/2624jus.jpg)(http://i63.tinypic.com/a3jqcl.jpg)
Starlight als AndreaputyourHANSup als Sasha
(http://i67.tinypic.com/4gqiv9.jpg)(http://i67.tinypic.com/9t04rc.jpg)
Lan als RositaB&W als T-Dog

En...
(http://i64.tinypic.com/21lmp2x.jpg)
Robbie als De Tiran

Officieel zitten we vol, maar er kunnen er misschien nog wel 2 bijgepropt worden. ;)
Titel: Re: [BINNENKORT] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 3-01-2019, 18:14:33
Na de zombie-apocalyps houden 2 communes stand tegen de zombies. Maar omdat ammunitie en voedsel schaars is, zitten ze met elkaar in een strijd. De twee communes vechten dus tegen elkaar om de meeste wapens en voedsel te verzamelen.

Zoals gezegd zou de volgorde van inschrijven ook bepalen welke rol je zou krijgen. Op zich is de naam en de foto van het personage dat je bent slechts thematische opvulling. Maar aan dat personage heb ik weken geleden ook een rol, rang, eventueel wapen en commune gelinkt De communes die tegen elkaar gaan strijden zijn:

Wouterv, Fabiann, Nieky, Lucy, FrankLapidus, Swifty, Starlight en Lan
vs
timvdons, Mollenvanger, Bjorrn, D*N, SpacyColours, belg, putyourHANSup en B&W

De Tiran
In elke commune gaan twee personages op zoek naar voorwerpen voor De Tiran. Deze gevreesde man kan je zomaar verpletteren en om hem zoet te houden voeren jullie alles uit wat hij vraagt. Deze week gaat hij veel random voorwerpen vragen. Dit werkt een beetje la 'Waar is Waldo?'. De Tiran (ik) zal op gepaste en ongepaste tijdstippen de foto van een voorwerp posten dat hij wil hebben en de 2 aangewezen zoekers per commune moeten dan zo snel mogelijk in Google Street View door deze verlaten stad (https://www.google.com/maps/@51.4045383,30.0579271,1251m/data=!3m1!1e3) zoeken naar dat voorwerp en in dit topic de link naar die locatie posten (dus de link waarop je het voorwerp kan zien). De link van de verlaten stad die ik hierboven meegeef, is meteen ook de afbakening van hoe ver je moet zoeken. Daarbuiten zal het sowieso al niet liggen.
Iedereen mag zoeken om mee te helpen, maar enkel de aangewezen zoekers mogen de link posten.
De zoekers van de commune zijn:
Lucy en Starlight
Mollenvanger en D*N

Veroveren of doorzoeken
De overige spelers moeten verschillende locaties van de stad doorzoeken naar bruikbare voorwerpen en/of de locaties veroveren. Je moet per pm dagelijks 2 keer een locatie doorgeven (n keer voor 17u en n keer voor 22u) waar je heen wil en moet tevens vermelden of je die locatie wil A) veroveren/beschermen of B) doorzoeken.
Jullie weten niet van elkaar wie waarheen gaat, dus het zou kunnen dat jullie leden van een andere commune tegen komen. In dat geval ontstaat er automatisch een gevecht. Iedereen heeft een bepaalde rang. Die rang kan verbeterd worden adhv van wapens. Bvb iemand met rang 6 die een schaar heeft die 0,5 waard is, heeft rang 6,5.
Of iemand van rang 4 die een kruisboog heeft met 4 pijltjes (kruisboog zelf is 1 waard en elk pijltje is 0.5 waard) heeft rang 7. Probeer dus goede combinaties te maken met de wapens!

VEROVEREN/BESCHERMEN
Je kan een locatie veroveren. Elke veroverde locatie is aan het einde van het spel 2 punten waard. Bovendien krijgt de commune alle overgebleven items die in die locatie liggen aan het einde van het spel.
Het veroveren gaat als volgt:
1.  Als jij/jullie de enige personen op die locatie zijn, is de locatie automatisch veroverd. Als je op het einde van het spel deze locatie nog steeds bezit, krijg je alle items die daar liggen.
2. Als er vijanden zijn, wordt er gekeken naar de rang van de personages. De hoogste in rang doet de eerste aanval (op de hoogste rang van de tegenstander) en schakelt de tegenstander met de hoogste rang (voor die ronde) uit. Vervolgens valt de 2e in rang aan, etc tot er alleen nog maar personages van dezelfde commune overblijven. Die commune neemt de locatie over en de tegenstanders druipen af. De aanvallende personages lijden schade aan hun wapen waarmee ze gevochten hebben.
Bvb: Jan (rang 6 + schaar ter waarde van 0.5 = rang 6.5) en Piet (rang 4 + oude knuppel twv 1 = rang 5)  van commune 1 gaan naar de school. Trudy (rang 4 + kruisboog waard 1 + 4 pijltjes ter waarde van 0.5 = rang 7) van commune 2 gaat daar ook naartoe. Trudy heeft de hoogste rang en valt Jan, die in de andere commune de hoogste rang heeft, aan met een kruisboog. Trudy verliest dus 1 pijltje van het kruisboog (rang wordt dus 6,5) maar schakelt wel Jan uit.
Maar nu valt de 2e in rang aan en dat is Piet, die met z'n knuppel op Trudy slaat. Trudy wordt uitgeschakeld. Piet zijn oude knuppel breekt en zijn nieuwe rang wordt 4. Piet blijft over en commune 1 neemt de locatie dus over.
Bij gelijkspel (beide tegenstanders hebben dezelfde rang) vallen de personages gelijktijdig aan en schakelen elkaar gelijktijdig uit.
Als je geen wapen hebt, maar wel de hoogste rang, val je met je blote vuisten aan. Je kan dan geen rang verliezen omdat je geen wapen verliest.
Titel: Re: [BINNENKORT] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 3-01-2019, 18:32:56
Je moet dus afwegen of je 2 of meer personages naar dezelfde plaats stuurt om die te veroveren, omdat de kans dan groter is dat je daar in slaagt. f dat je je verspreidt over meer locaties in de hoop er zo meerdere over te nemen.
Je mag ook een locatie beschermen. Dit doe je door een locatie te kiezen die jouw commune al heeft overgenomen. Want als jullie locatie leeg is terwijl er een tegenstander binnen komt om het te veroveren, verlies je die locatie!

Wie uitgeschakeld werd in een gevecht, mag de volgende ronde gn locatie kiezen, tenzij de groep een EHBO kist heeft en een verband opgeeft om je te genezen.

DOORZOEKEN
Geef via pm de locatie door die je wil doorzoeken en zeg een getal van 1 t/m 5 per vrije hand die je hebt (als je geen wapen draagt, heb je 2 vrije handen en mag je dus 2 getallen noemen omdat je dan 2 voorwerpen kan dragen). Ik vertel dan welk item daaraan gelinkt is. Hopelijk wapens/voedsel, want die leveren punten op, maar het kan ook iets anders waardevols zijn. Of iets waar je totaal niets aan hebt. Of zelfs gevaar... het blijft een zombie-apocalyps natuurlijk! Je mag met meerdere personen naar dezelfde plaats gaan om te doorzoeken.
Maar elke plaats heeft slechts 5 items. Met 22 locaties, zijn er dus 110 items te rapen!

ALS je dezelfde locatie kiest als iemand van de andere commune, ontstaat er een gevecht, zoals beschreven bij veroveren/beschermen. Iemand die geschoten wordt,  laat alles wat hij heeft gevonden op de grond vallen en strompelt terug naar het kamp. Die kan de volgende ronde niet naar een locatie, tenzij er verband uit de EHBO kist wordt opgeofferd.
Er kunnen ook zombies in locaties zitten. Die kan je enkel aan als je een wapen hebt (of met iemand bent die een wapen heeft). Als een zombie je aanvalt, bijt hij in je arm. Om de verspreiding van het zombievirus tegen te gaan, wordt je hand afgehakt voordat je zelf in een zombie verandert. Dit betekent echter dat je nog maar n hand over hebt om items te dragen. Als je later ook je 2e hand verliest, ben je uitgeschakeld in dit spel en kan je alleen nog maar de zoekers van je commune mee helpen zoeken naar de voorwerpen die De Tiran eist.

Doel
Om te winnen heb je de meeste punten nodig. De zoekers kunnen punten verdienen door de voorwerpen die De Tiran eist. De rest kan punten verdienen door items te vinden en locaties te veroveren.

Hoe worden de punten geteld:
   * Elke locatie die een commune op het einde van het spel bezit, is 2 punten waard.
   * Elk nog werkend wapen is 1 punt waard.
   * Elk voedsel dat gevonden werd is 1 punt waard.
   * Elk voorwerp dat voor De Tiran gevonden werd is 1 punt waard.

Het team met de minste punten moet 2 mensen uit hun commune wegstemmen! Die twee personen zullen uit het spel Zap! 2.0 liggen! Moest deze hele week eindigen in een gelijkspel, dan zijn de communes niet blij dat ze geen winst hebben en stemt elke commune n persoon weg!

Op deze kaart zie je de locaties die jullie kunnen veroveren of doorzoeken.
(http://oi67.tinypic.com/2ccqulc.jpg)
Titel: Re: [BINNENKORT] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 4-01-2019, 15:32:12
De items
Volgende items liggen verspreid over het dorp. Er staat bij hoeveel handen je nodig hebt om het te dragen, welke rang het heeft, hoe je het kan gebruiken en hoe het mogelijk kapot kan gaan.
Je kan items doorgeven aan andere personen in je commune om hun rang te laten stijgen. Om dit te doen, stuur je een pm naar je hele comune en mij waar duidelijk in vermeld staat 'Ik geef [item] aan [kandidaat].' Bij de start van de opdracht zal ik een groepspm per commune aanmaken (voor zover die commune dat zelf nog niet gedaan heeft). En in die groepspm kan je dat dan melden.

Wapens
(http://i63.tinypic.com/29zwsqq.jpg)
Schaar
Rang: 0,5
Handen: geen handen voor nodig, dit draag je op zak
Gebruik: slechts n keer te gebruiken, aangezien hij daarna vast zit in iemand's hersenpan.

(http://i63.tinypic.com/34xjiw5.jpg)
Oude knuppel
Rang: 1
Handen: 1
Gebruik: Het is een oud ding dat na n keer breekt, dus slechts n keer te gebruiken.

(http://i68.tinypic.com/2iw0uio.jpg)
Drie kruisboogpijlen
Rang: 0,5 per stuk
Handen: 0
Gebruik: Enkel te gebruiken in combinatie met een kruisboog. Een afgeschoten pijl ben je kwijt.

(http://i65.tinypic.com/29gc4yr.jpg)
Hamer
Rang: 2
Handen: geen handen nodig, past aan je riem
Gebruik: Na gebruik moet je een getal van 1 t/m 4 kiezen. Drie van die getallen leveren schade op en eentje niet. Als de hamer 2 schade heeft, is hij kapot. Kan dus minstens 2 keer gebruikt worden, max 3.

(http://i64.tinypic.com/2zy8jsp.jpg)
Hooivork
Rang: 2,5
Handen: 1
Gebruik: Na gebruik moet je een getal van 1 t/m 5 kiezen. Vier van die getallen leveren schade op en eentje niet. Als de hooivork 2 schade heeft, is hij kapot. Kan dus minstens 2 keer gebruikt worden, max 3.

(http://i65.tinypic.com/2n6dqia.jpg)
Breekijzer
Rang: 3
Handen: geen handen nodig, past aan je riem
Gebruik: Na gebruik moet je een getal van 1 t/m 5 kiezen. drie van die getallen leveren schade op en twee niet. Als het breekijzer 2 schade heeft, is hij kapot. Kan dus minstens 2 keer gebruikt worden, max 4.

(http://i68.tinypic.com/10eg11l.jpg)
Afgezaagd jachtgeweer
Rang: 3,5
Handen: 1
Gebruik: Kan 2 keer mee geschoten worden.

(http://www.trendyhalloween.com/Assets/ProductImages/350160-small-bloody-chainsaw-1_t.jpg)
Kettingzaag
Rang: 3 (met benzine erin 5)
Handen: 2
Gebruik: Als je deze met je mee draagt zonder benzine, wordt hij in een gevecht automatisch gebruikt om iemand mee op z'n hoofd te slaan. Dat kan max 2 keer. Maar als je er benzine in doet (die je ook moet vinden) kan je hem echt gebruiken. Er is genoeg benzine om hem 4 keer te gebruiken en daarna kan je er dus nog 2 keer mee slaan (als je dat al niet vantevoren gedaan had).

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Items die ook als wapen gebruikt kunnen worden
(http://i68.tinypic.com/eijgwj.jpg)
Metaaldetector
Rang: 1
Handen: Geen. Aangezien het een kleintje is, past hij aan je riem.
Gebruik: Hiermee vind je makkelijk betere dingen. Als je deze in je bezit hebt wanneer je een locatie binnen komt, krijg je te horen welke cijfers iets metaals hebben (en dus waarschijnlijk een wapen zijn). Je kan hem ook n keer gebruiken om mee te slaan, maar dan is hij kapot.

(https://thumbs.dreamstime.com/m/fire-extinguisher-25799663.jpg)
Brandblusser
Rang: 1
Handen: 1
Gebruik: Kan 1 keer gebruikt worden om iemand mee te slaan, maar is dan wel kapot. Kan ook gebruikt worden om een locatie die in brand staat te blussen. (zie benzine)

(http://i66.tinypic.com/voweif.jpg)
Lichtpistool
Rang: 1,5
Handen: geen handen nodig, past aan je riem
Gebruik: Je kan n pijl op een zombie of vijand schieten. Of je kan via pm aan mij doorgeven naar welke locatie je een pijl schiet. Het licht van de pijl trekt zombies aan, dus die locatie zal vol zombies zitten. Een valstrik voor de tegenstanders!

(http://i65.tinypic.com/1zvaik0.jpg)
Benzine
Rang: 2
Handen: 1
Gebruik: Kan met de kettingzaag gebruikt worden (in dat geval in pm melden dat je de benzine in de kettingzaag giet). Of je kan het meenemen. Als jij of iemand die samen met jou is ook de aansteker heeft, kan je de locatie in brand steken. Dit gebeurt wel op rangvolgorde. Iedereen vlucht dan weg en de locatie staat in lichterlaaie en kan niet meer betreden worden, TENZIJ je er met een brandblusser naartoe gaat.
Titel: Re: [BINNENKORT] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 4-01-2019, 16:03:12
Overige items
(http://i66.tinypic.com/14khelu.jpg)
Energiedrankje
Gebruik: Per pm melden dat je deze wil gebruiken. Hiermee kan je een extra beurt gaan zoeken. Normaal kan je maar 2 acties doen per dag (n keer voor 17u en n keer voor 22u), maar hiermee kan je ongestoord nog een 3e actie doen, enkel om te zoeken in een locatie.

(http://i68.tinypic.com/352kcig.jpg)
Adrenalineshot
Gebruik: Per pm melden dat je deze wil gebruiken. Hiermee kan je een extra beurt gaan veroveren. Normaal kan je maar 2 acties doen per dag (n keer voor 17u en n keer voor 22u), maar hiermee kan je ongestoord nog een 3e actie doen, enkel om een locatie te veroveren.

(http://i63.tinypic.com/2vhszzo.jpg)
Dode Fazant
Gebruik: Deze draag je aan je riem mee. Als je een zombie tegen komt, gooi je deze ergens in een hoek, zodat ze afgeleid zijn en jij je ding kan doen.

(http://i67.tinypic.com/2uz9fuv.jpg)
Verf spuitbus
Gebruik: Deze draag je aan je riem mee. Als je een zombie tegen komt, spuit je in zijn gezicht, zodat je hem verblind en hij naar een naburige locatie doolt. Hij zal dus in een andere locatie opduiken! Max 5 keer te gebruiken.

(http://i64.tinypic.com/2dahmb6.jpg)
Aansteker
Gebruik: Je draagt dit op zak en kan deze gebruiken in combinatie met benzine OF om beter te zoeken. Als je deze op zak hebt wordt het getal met het zwakste item aan je doorgegeven.

(http://i68.tinypic.com/6pz47n.jpg)
Blauwdruk
Gebruik: Met een blauwdruk van een gebouw weet je van alle nummers in die locatie wat er achter zit. Zo kan je dus makkelijker waardevolle items in die lcoaties halen. Er zijn blauwdrukken van 6 locaties.

(http://i63.tinypic.com/11rymu1.jpg)
Zombie achter een deur
Gebruik: Als je dit vindt, word je aangevallen door een zombie! Kan alleen aan ontsnapt worden als je een wapen bij hebt. En anders verlies je een hand.

(http://i68.tinypic.com/2psrfjm.jpg)
Trouwe viervoeter
Rang: 2
Gebruik: Loopt met je mee en kan een extra item dragen. Als je aangevallen wordt, wordt hij in plaats daarvan aangevallen. Je bent hem dan kwijt, maar jij bent ongedeerd en kan nog terug aanvallen.

(http://i63.tinypic.com/123a5c2.jpg)
Radio
Gebruik: Deze kan je naar een locatie meenemen en aanzetten voordat je de locatie verlaat. Het lawaai trekt zombies aan naar die locatie. Een valstrik voor de tegenstanders!

(http://i64.tinypic.com/2eeeucj.jpg)
EHBO koffer
Gebruik: Hier zitten 2 verbanden in. Die kan je inzetten als iemand aangevallen is, zodat hij meteen weer verder mag. Anders slaat de aangevallen persoon een beurt over.

(http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20140331140033/walkingdead/images/thumb/1/1b/Extra1_%28A%29.png/146px-Extra1_%28A%29.png)
Hulpeloze vreemdeling
Rang: 1
Gebruik: Dit is een extra persoon die 1 keer per dag ingezet kan worden om locaties te doorzoeken. MAar je vertrouwt haar geen van je wapens toe. Ze zal het loodje leggen als ze een zombie of tegenstander ontmoet.

(http://i63.tinypic.com/vh5gm1.jpg)
Lucky Coin
Gebruik: Dit kan niet in The Walking Dead gebruikt worden, maar levert je later misschien wel voordeel op...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Waardeloze items
Deze items kan je ook vinden, maar ze leveren je niets op...
(http://i68.tinypic.com/4rxls0.jpg)(http://i63.tinypic.com/5mjpj6.jpg)(http://i66.tinypic.com/ehj4i8.jpg)
(http://i67.tinypic.com/wiof46.jpg)(http://i66.tinypic.com/6r2g40.jpg)
Titel: Re: [BINNENKORT] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 4-01-2019, 16:31:08
De rangen
Commune Blauw
Lucy aka Beth en Starlight aka Andrea
Zoekers voor De Tiran (kunnen niet meehelpen met locaties zoeken of veroveren)

Nieky aka The Governor: RANG 8
In het bezit van een revolver (rang 2) met 3 kogels (elk rang 0,5). Dus samen met je geladen wapen ben je momenteel RANG 11,5 (Rang 8 + Rang 2 van revolver + 3x0,5 voor de kogels)

Wouterv aka Daryl RANG 6
Draagt kruisboog (Rang 1) op zijn rug met 4 pijlen (elk rang 0,5). Heeft dus beide handen nog vrij omdat het op de rug hangt. Samen met je wapen ben je momenteel RANG 9 (Rang 7 + Rang 1 van kruisboog + 4x0,5 voor pijlen)

Fabiann aka Maggie RANG 7
Lege handen

FrankLapidus aka Hershel: RANG 5
Start met een EHBO kist met 2 verbanden voor de commune. Deze hoeven niet gedragen te worden en blijven gewoon in de commune (eigenlijk heeft hij dus gewoon lege handen besef ik me nu)

Swifty aka Merle: RANG 4
Heeft een schaar. Samen met wapen ben je dus RANG 4,5 (Rang 4 + Rang 0,5 van schaar)

Lan aka Rosita: RANG 3
lege handenCommune Rood
Mollenvanger aka Lori en D*N aka Carl
Zoekers voor De Tiran (kunnen niet meehelpen met locaties zoeken of veroveren)

belg aka Rick: RANG 8
In het bezit van een revolver (rang 2) met 3 kogels (elk rang 0,5). Dus samen met je geladen wapen ben je momenteel RANG 11,5 (Rang 8 + Rang 2 van revolver + 3x0,5 voor de kogels)

SpacyColours aka Glenn RANG 6
Draagt kruisboog (Rang 1) op zijn rug met 4 pijlen (elk rang 0,5). Heeft dus beide handen nog vrij omdat het op de rug hangt. Samen met je wapen ben je momenteel RANG 9 (Rang 7 + Rang 1 van kruisboog + 4x0,5 voor pijlen)

Bjorrn aka Michonne RANG 7
Lege handen

timvdons aka Carol: RANG 5
Start met een EHBO kist met 2 verbanden voor de commune. Deze hoeven niet gedragen te worden en blijven gewoon in de commune (eigenlijk heeft zij dus gewoon lege handen besef ik me nu)

PutyourHANSup aka Sasha: RANG 4
Heeft een schaar. Samen met wapen ben je dus RANG 4,5 (Rang 4 + Rang 0,5 van schaar)

B&W aka T-Dog: RANG 3
lege handen

Reeds gestelde vragen:
Is het toegestaan om van te voren al de map in Street View te verkennen, of pas als het spel begonnen is?
Ja

Als je met een wapen een zombie aanvalt, verlies je dat wapen of een van je pijltjes (bij een kruisboog) dan ook? Dat lijkt mij wel, maar het staat er niet.
Ja, dit geldt ook bij zombies.

Maar vraagje: de zoekers moeten dus echt alleen doen wat jij opdraagt toch? Wij hoeven niet te vechten/verdedigen en 2x per dag iets door te geven per pm?
Klopt, de zoekers voor De Tiran worden enkel daar voor ingezet.

Vraagje:
Ik lees dat je de items pas krijgt wanneer je team aan het eind van het spel dat gebied nog bezit, maar hoe zit dat met wapens?
Ik neem aan dat je die gelijk pakt als je ze wint.
Dus houdt het dan in dat je wapens gelijk krijgt en de rest pas aan t eind?
Het doorzoeken van een locatie kost tijd (i.e. een actie). Dus als je niet zoekt, heb je de items (en ook de wapens) niet.
Dus items van veroverde locaties krijg je pas aan het eind. Wapens zijn dan niet meer bruikbaar omdat het spel gedaan is, maar zijn wel punten waard!

Als er nog vragen zijn, kunnen die vanaf nu in dit topic gesteld worden. :)
Titel: Re: [BINNENKORT] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 4-01-2019, 16:35:44
Oh de opdracht begint vanaf maandag 7 januari!
Vanaf dan kan er naar locaties gegaan worden om te veroveren/doorzoeken. Twee keer per dag.
Vanaf dan zal ik als De Tiran ook pas items gaan eisen.

Dit gaat door t/m vrijdag, waarop ik de uitslag bekend zal maken en dan moet het verliezend team 2 mensen wegstemmen vr zondag 13 januari 20u. Zondagavond na 20u maak ik bekend wie er afgevallen is en start de nieuwe week.
Titel: Re: [BINNENKORT] The Walking Dead
Bericht door: D*N op 4-01-2019, 19:02:03
Zeggen de verschillende kleurtjes op de kaart nog iets?
Titel: Re: [BINNENKORT] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 4-01-2019, 19:13:46
Zeggen de verschillende kleurtjes op de kaart nog iets?
Nee, was gewoon een plaatje dat ik online gevonden heb. :)
Titel: Re: [BINNENKORT] The Walking Dead
Bericht door: B&W op 5-01-2019, 11:29:07
Nieky en Belg hebben een revolver, Wouterv en SpacyColours een kruisboog. Is er nog iets bijzonders aan die wapens en hoeveel handen heb je nodig voor de revolver?

Is voedsel op dezelfde manier te vinden als alle andere items?

Jouw hond draagt een item voor je, en je hebt al je handen in gebruik. Dan word je aangevallen en de hond gaat dood. Verlies je dan ook het voorwerp dat je hond droeg?

Over de adrenalineshot en het energiedrankje: kan je daar spelers tegenkomen van een andere commune? Kan je met deze items op een manier in een gevecht komen?

Kan je iets kwijt over het aantal zombies dat er zijn? Gemiddeld 1 per locatie, bijvoorbeeld?
Titel: Re: [BINNENKORT] The Walking Dead
Bericht door: belg op 5-01-2019, 12:03:46
Ik heb nog een paar vraagjes  ;DWat gebeurt er als je een kettingzaag vindt terwijl je slechts 1 vrije hand hebt?

Mag je kiezen met welk wapen je aanvalt als je twee wapens in het bezit hebt?
Tellen de brandblusser/metaaldetector/... automatisch als wapen, of moet je dit (op voorhand) expliciet vermelden?

Als er zombies en leden van de andere commune op een locatie zijn, tegen wie vecht je dan het eerst?
Als je de verf spuitbus of dode fazant gebruikt, leid je de zombies dan ook weg van je tegenstander?
De radio en het lichtpistool lokken zombies naar een locatie. Zijn dit nieuwe zombies of komen die zombies van een andere locatie?

Kan de trouwe viervoeter een wapen dragen?
Wat gebeurt er met de items die de hulpeloze vreemdeling vindt (als jij geen vrije hand hebt)?

Mijn personage is in het bezit van een revolver (in zijn hand?) en drie kogels. Is die revolver nog iets waard zodra de kogels op zijn? 
Titel: Re: [BINNENKORT] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 6-01-2019, 19:30:40
Nieky en Belg hebben een revolver, Wouterv en SpacyColours een kruisboog. Is er nog iets bijzonders aan die wapens en hoeveel handen heb je nodig voor de revolver?
Goeie vraag! Revolver steken ze op tv meestal achter hun broekband, dus.. Geen handen voor nodig!

Citaat
Is voedsel op dezelfde manier te vinden als alle andere items?
Ja

Citaat
Jouw hond draagt een item voor je, en je hebt al je handen in gebruik. Dan word je aangevallen en de hond gaat dood. Verlies je dan ook het voorwerp dat je hond droeg?
Ja, al gebeurt het zo niet echt. Je wordt aangevallen als je met tegenstanders op een zelfde locatie komt en dat gevecht wordt eerst gevoerd. De overwinnaars rapen vervolgens hun items op. Dus de hond heeft pas een item na de aanval.

Citaat
Over de adrenalineshot en het energiedrankje: kan je daar spelers tegenkomen van een andere commune? Kan je met deze items op een manier in een gevecht komen?
Officieel niet, tenzij de andere commune ook een energiedrankje/adrenalineshot inzet op dezelfde dag n daarbij dezelfde locatie kiezen.

Citaat
Kan je iets kwijt over het aantal zombies dat er zijn? Gemiddeld 1 per locatie, bijvoorbeeld?
Is helaas ongeweten. Maar in de tv serie draait het ook vooral om de troubles van de hoofdpersonnages ipv superveel zombies, dus heel erg veel zitten er niet in. ;)
Titel: Re: [BINNENKORT] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 6-01-2019, 19:45:21
Wat gebeurt er als je een kettingzaag vindt terwijl je slechts 1 vrije hand hebt?
Gevonden itams mogen nog wel gewoon mee naar de commune genomen worden, want op het moment dat je het vindt mocht je n item zoeken omdat je n vrije hand hebt. Wie daarna met de kettingzaag op pad gaat, kan echter geen items zoeken.

Citaat
Mag je kiezen met welk wapen je aanvalt als je twee wapens in het bezit hebt?
Tellen de brandblusser/metaaldetector/... automatisch als wapen, of moet je dit (op voorhand) expliciet vermelden?
In die gevallen vraag ik aan de persoon in kwestie wat hij/zij wil doen.

Citaat
Als er zombies en leden van de andere commune op een locatie zijn, tegen wie vecht je dan het eerst?
Dan is er zogezegd een even aantal zombies en moeten beide communes tegen evenveel zombies vechten. Iedere commune heeft dus zijn eigen 'voorraad' aan zombies om tegen te vechten.
Citaat
Als je de verf spuitbus of dode fazant gebruikt, leid je de zombies dan ook weg van je tegenstander?
Agezien ieder zijn eigen 'voorraad' zombies heeft, heeft het wegjagen van jouw zombies geen invloed op die van de andere commune.

Citaat
De radio en het lichtpistool lokken zombies naar een locatie. Zijn dit nieuwe zombies of komen die zombies van een andere locatie?
Nieuwe van in de buurt (andere gebouwen waar jullie niet kunnen zoeken).

Citaat
Kan de trouwe viervoeter een wapen dragen?
Ja, mee naar "huis" dragen als je een wapen gevonden hebt. Maar je kan geen wapen aan een hond geven als je naar een locatie gaat. De hond zelf kan niet schieten en tegen de tijd dat je de hond naar je geroepen hebt om je een wapen te geven om mee aan te vallen, ben je zelf waarschijnlijk al aangevallen.

Citaat
Wat gebeurt er met de items die de hulpeloze vreemdeling vindt (als jij geen vrije hand hebt)?
Die zijn voor jouw commune en die items k je onder de leden van je commune verdelen.

Citaat
Mijn personage is in het bezit van een revolver (in zijn hand?) en drie kogels. Is die revolver nog iets waard zodra de kogels op zijn?
Revolver is niet in de hand. Zolang er nog minstens n kogel in zit, is hij nog een punt waard. Maar zonder kogels is hij waardeloos.


Oh en nog: ik heb dit nog nooit kunnen playtesten ofzo, dus het kan allemaal net zo goed mislukken en/of niet lopen zoals ik verwacht had.  We zullen zien!
Titel: Re: [BINNENKORT] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 7-01-2019, 07:36:29
De rangen
Commune Blauw
Lucy aka Beth en Starlight aka Andrea
Zoekers voor De Tiran (kunnen niet meehelpen met locaties zoeken of veroveren)

Nieky aka The Governor: RANG 8
In het bezit van een revolver (rang 2) met 3 kogels (elk rang 0,5). Dus samen met je geladen wapen ben je momenteel RANG 11,5 (Rang 8 + Rang 2 van revolver + 3x0,5 voor de kogels)

Wouterv aka Daryl RANG 6
Draagt kruisboog (Rang 1) op zijn rug met 4 pijlen (elk rang 0,5). Heeft dus beide handen nog vrij omdat het op de rug hangt. Samen met je wapen ben je momenteel RANG 9 (Rang 7 + Rang 1 van kruisboog + 4x0,5 voor pijlen)

Fabiann aka Maggie RANG 7
Lege handen

FrankLapidus aka Hershel: RANG 5
Start met een EHBO kist met 2 verbanden voor de commune. Deze hoeven niet gedragen te worden en blijven gewoon in de commune (eigenlijk heeft hij dus gewoon lege handen besef ik me nu)

Swifty aka Merle: RANG 4
Heeft een schaar. Samen met wapen ben je dus RANG 4,5 (Rang 4 + Rang 0,5 van schaar)

Lan aka Rosita: RANG 3
lege handenCommune Rood
Mollenvanger aka Lori en D*N aka Carl
Zoekers voor De Tiran (kunnen niet meehelpen met locaties zoeken of veroveren)

belg aka Rick: RANG 8
In het bezit van een revolver (rang 2) met 3 kogels (elk rang 0,5). Dus samen met je geladen wapen ben je momenteel RANG 11,5 (Rang 8 + Rang 2 van revolver + 3x0,5 voor de kogels)

SpacyColours aka Glenn RANG 6
Draagt kruisboog (Rang 1) op zijn rug met 4 pijlen (elk rang 0,5). Heeft dus beide handen nog vrij omdat het op de rug hangt. Samen met je wapen ben je momenteel RANG 9 (Rang 7 + Rang 1 van kruisboog + 4x0,5 voor pijlen)

Bjorrn aka Michonne RANG 7
Lege handen

timvdons aka Carol: RANG 5
Start met een EHBO kist met 2 verbanden voor de commune. Deze hoeven niet gedragen te worden en blijven gewoon in de commune (eigenlijk heeft zij dus gewoon lege handen besef ik me nu)

PutyourHANSup aka Sasha: RANG 4
Heeft een schaar. Samen met wapen ben je dus RANG 4,5 (Rang 4 + Rang 0,5 van schaar)

B&W aka T-Dog: RANG 3
lege handen

Reeds gestelde vragen:Ja
Ja, dit geldt ook bij zombies.
Klopt, de zoekers voor De Tiran worden enkel daar voor ingezet.
Het doorzoeken van een locatie kost tijd (i.e. een actie). Dus als je niet zoekt, heb je de items (en ook de wapens) niet.
Dus items van veroverde locaties krijg je pas aan het eind. Wapens zijn dan niet meer bruikbaar omdat het spel gedaan is, maar zijn wel punten waard!

Als er nog vragen zijn, kunnen die vanaf nu in dit topic gesteld worden. :)
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 7-01-2019, 07:37:51
Het startschot is gegeven! Beide communes hebben een stand van zaken gekregen (al is die natuurlijk hetzelfde als wat hierboven in het overzicht van de rangen werd gepost).

Veel succes!
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 7-01-2019, 07:42:35
(https://68.media.tumblr.com/e1c8d2fe750d9edf0fffa1273727ef64/tumblr_ojbnanFC3u1tx3z4fo6_r1_250.gif)
OK jongens en meisjes, we gaan meteen van start. Eens kijken wat jullie waard zijn! Ik heb een paar banden nodig. NU!

(http://i66.tinypic.com/309hswo.jpg)

(en ik hoop dat het plaatje werkt, want op m'n werkcomputer kan ik hem zelf niet zien)
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: D*N op 7-01-2019, 09:42:32
Het moeten precies die banden zijn of niet? ;D
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: MollenvangR-Art op 7-01-2019, 09:51:04
https://goo.gl/maps/LCLNudvipFv 

alstublieft Tiran 2 banden
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 7-01-2019, 10:51:15
Het moeten precies die banden zijn of niet? ;D
(https://68.media.tumblr.com/a234832516ac09874c9eac3b2149925f/tumblr_ohhag9im2T1saykiio1_400.gif)
Inderdaad, de rest is... laat ons zeggen slechte kwaliteit. De banden die ik zoek zijn de enige waar nog wat interessants in verstopt zit.

En ik zie dat mijn hulpje Robbieazerty z'n werk al meteen niet goed gedaan heeft. De info die ik gekregen heb is dat de banden zuidelijker liggen dan de afbakening die Robbie gegeven heeft. Ik kedeng-kedenk dat jullie daar maar eens moeten gaan kijken...
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: MollenvangR-Art op 7-01-2019, 11:12:22
Kijk eens Tiran

https://goo.gl/maps/DPmPZfm8LB62
Titel: Re: [BINNENKORT] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 7-01-2019, 12:29:25
Commune Blauw 0
Commune Rood 1
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 7-01-2019, 16:38:37
(https://66.media.tumblr.com/bab82d5835f105320c7c580ea01910e9/tumblr_pgjk80shGi1rnm8lvo2_500.gif)
Ik heb deze werktafel nodig. Als in nu!
(http://i68.tinypic.com/21jupw4.jpg)
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: D*N op 7-01-2019, 16:55:45
GOT IT: https://goo.gl/maps/W63Fnjg66BT2
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 7-01-2019, 16:57:38
Ik laat overigens iedereen persoonlijk weten wat ze gevonden hebben. Dit moet dan door die persoon aan de groep gecommuniceerd worden (voor het geval iemand iets wil geheim houden dat hij gevonden heeft  ::fluit:: )

Iedereen heeft het op tijd door gegeven en ik kan al verklappen dat...

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)


Nu maar hopen dat...
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: [BINNENKORT] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 7-01-2019, 16:58:43
Commune Blauw 0
Commune Rood 2
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 7-01-2019, 17:46:06
De vondsten zijn via pm naar iedereen verstuurd. Nieuwe ronde, nieuwe kansen om weer aan de slag te gaan. Vr 22u kunnen jullie weer ergens naartoe.

Uiteraard zijn er nu al items weg op de verschillende locaties. Dus werkt het als volgt:
Indien mogelijk, geef alternatieve keuzes door. Bvb 'Ik wil 3 & 5, maar als die al op zijn, mag ook 2, 1 of 4 in die volgorde.' Als 3 er is en 5 niet meer, krijg je het eerstvolgende nog beschikbare item die je in je volgorde hebt meegegeven (2, 1 of 4). Als zowel 3 als 5 er niet zijn, krijg je ook op volgorde 2 items van de opgegeven volgorde (2, 1 en/of 4).
Als er nog maar n item is, krijg je automatisch dat item.
Als er nog maar 2 items zijn en je hebt twee vrije handen, krijg je automatisch die 2 items.
Als je met 2 personen van jouw commune naar een locatie gaat waar nog 3 of 4 items liggen en jullie hebben samen 3 of 4 handen vrij, krijg je ook al die items. Hebben jullie 4 vrije handen en zijn er maar 3 items, dan ga je dus ook slechts naar huis met 3 items.
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 7-01-2019, 20:33:26
Wat dingen die ik tegen kwam in de groepspm's en even over wil verduidelijken:
Je mag een gevonden item of wapen ook gewoon "thuis" laten in je commune. Je hoeft het niet perse aan iemand te geven die ermee rond moet lopen.

En alles wat gevonden is, wordt inderdaad terug naar de commune gebracht en je vertrekt weer met lege handen (tenzij je een wapen vast hebt of handen verloren bent door zombies).

Als je een wapen gevonden hebt en je neemt het mee om ergens te gaan zoeken/veroveren, meldt het dan voor de zekerheid mee in je pm.

Je mag ook in de groepspm zeggen waar je heen gaat, dat tel ik ook mee (hoeft dus niet perse apart naar mij).
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 7-01-2019, 21:11:15
(https://i.pinimg.com/originals/f0/56/98/f05698ec36c6b39f18139c7342602cc5.gif)
Papier, HIER!

(http://i66.tinypic.com/2v289it.jpg)
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 7-01-2019, 21:43:41
Iedereen heeft zijn locatie weer doorgegeven. Ik ga nu vertellen wat jullie gevonden hebben. In ieder geval weer niet elkaar! Wat een vreedzame communes!  ::ok:: ::love::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: D*N op 7-01-2019, 21:48:24
Dat krijg je ervan als je Lucy en mij waldo's laat zoeken ;D
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Lucy op 7-01-2019, 21:50:23
::rofl::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Swifty op 7-01-2019, 21:56:05
Ik word echt zo verdrietig van het doorzoeken van die verlaten gebouwen... wat een heftigheid daar!
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: MollenvangR-Art op 7-01-2019, 21:56:54
Ik word echt zo verdrietig van het doorzoeken van die verlaten gebouwen... wat een heftigheid daar!
Jaaa :( Alsof alles ineens halsoverkop verlaten/verwoest is. Bizar dieimpact te zien zoveel jaar later. Heb net een babypop met een gasmasker gezien en nog een andere creepy pop en wat kapotte bedjes. Maar ik zoek een papier (en een psycholoog na dit spel :P )
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: MollenvangR-Art op 7-01-2019, 22:02:23
https://goo.gl/maps/M3jW1PFxG2t

Alstublieft Tiran. En top teamwork weer  ::ok::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 7-01-2019, 22:15:35
Ik word echt zo verdrietig van het doorzoeken van die verlaten gebouwen... wat een heftigheid daar!

I know, ik had hetzelfde gevoel wel... vandaar toch getwijfeld of ik deze setting zou gebruiken. Maar laten we het een leerzaam moment noemen dan ook...
Het was spannend in m'n pm box. In team rood had iemand het gevonden, maar niet iemand van de zoekers die het moest posten. Exact 3 minuten later vond iemand anders in team blauw het ook, maar rood was nt op tijd met het hier te posten!
Commune Blauw 0
Commune Rood 3
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Lucy op 7-01-2019, 22:56:47
::)
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Fabiann op 7-01-2019, 23:01:12
Ik las van de week een reisblog waarin werd aangegeven dat die poppen zijn neergelegd voor het vergroten van het dramatische effect. De gasmaskertjes zouden in stevige dozen hebben gezeten die ze goed konden gebruiken, waardoor je soms een berg met gasmaskertjes tegenkomt.
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: D*N op 7-01-2019, 23:04:34
Het dramatisch effect werkt though

(https://thumbs.gfycat.com/PointedDesertedLadybug-size_restricted.gif)
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: MollenvangR-Art op 7-01-2019, 23:15:19
Ik las van de week een reisblog waarin werd aangegeven dat die poppen zijn neergelegd voor het vergroten van het dramatische effect. De gasmaskertjes zouden in stevige dozen hebben gezeten die ze goed konden gebruiken, waardoor je soms een berg met gasmaskertjes tegenkomt.
Oeh, zo leer je nog eens wat  ::ok:: Toevallig dat je dat laatst hebt gelezen trouwens haha.
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 8-01-2019, 07:10:27
Citaat
Ik wil Robbie vragen hoe het precies zit met de gevonden wapens:
Leggen we die automatisch in je commune?
Of neemt de speler die het vindt dat wapen juist automatisch mee in zijn handen of aan zijn riem?
Alle gevonden items leg je automatisch in de commune. Als je een wapen wil gebruiken, meld je dat best mee wanneer je naar mij een pm stuurt waar je heen gaat.
Uiteraard kan elke ronde maar n persoon een bepaald wapen meenemen (dus niet allemaal bvb de knuppel meenemen als je er maar n hebt).
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 8-01-2019, 13:04:34
(https://68.media.tumblr.com/92fc944fd48844084c76f715e6ef7be7/tumblr_ojzon9OZpa1um2ejno2_250.gif)

Ik wil voetballen, maar ik heb geen goal. Breng me deze!

(http://i68.tinypic.com/ezlwk8.jpg)
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: MollenvangR-Art op 8-01-2019, 13:10:41
Dit is m toch?

https://goo.gl/maps/cAgYPhWQvaL2

Alleen staan hier mensen voor

Edit: ik heb ook de exacte zelfs voor u Tiran

https://goo.gl/maps/jt6zEmVrGB62
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 8-01-2019, 13:28:41
Commune Blauw 0
Commune Rood 4
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 8-01-2019, 14:05:57
(http://images.tvfanatic.com/iu/s--jZacdAmg--/t_slideshow/f_auto,fl_lossy,q_75/v1469203710/slides/1984/negan-the-walking-dead.gif)

En dit. Ik weet niet wat het is, maar ik wil het!

(http://i63.tinypic.com/2mx2ybp.jpg)
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Starlight op 8-01-2019, 14:19:56
https://www.google.com/maps/@51.4012489,30.0473099,3a,75y,203.67h,84.55t/data=!3m8!1e1!3m6!1sAF1QipP_8-oX3_Sy6ftUXhtfXNDxhvvFu4Q9OVDBciYX!2e10!3e11!6shttps:%2F%2Flh5.googleusercontent.com%2Fp%2FAF1QipP_8-oX3_Sy6ftUXhtfXNDxhvvFu4Q9OVDBciYX%3Dw203-h100-k-no-pi-0-ya169.82571-ro-0-fo100!7i9000!8i4500
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: MollenvangR-Art op 8-01-2019, 14:20:52
https://goo.gl/maps/xdiNHG82aAM2

Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Starlight op 8-01-2019, 14:22:20
Pfff net op tijd ::zweet::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: MollenvangR-Art op 8-01-2019, 14:26:10
Pfff net op tijd ::zweet::
Pffft net te laat ;D :(
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 8-01-2019, 14:50:01
Commune Blauw 1
Commune Rood 4
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 8-01-2019, 15:04:10
Vraagje ontvangen:
Als een locatie al veroverd is door een team en wij gaan erheen om te doorzoeken, wat dan?

Als er niemand op de locatie is, dan doorzoek je gewoon het gebouw en kan je items meenemen. Het team dat het veroverd had, had het dan maar moeten beschermen. De locatie zelf blijft echter wel nog steeds eigendom van de commune die hem veroverd heeft.
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 8-01-2019, 18:03:52
Er gaat geknokt worden!!!
(https://uproxx.files.wordpress.com/2016/02/walking-dead-jesus-fight.gif?w=650&h=366)
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: MollenvangR-Art op 8-01-2019, 18:09:33
Er gaat geknokt worden!!!
(https://uproxx.files.wordpress.com/2016/02/walking-dead-jesus-fight.gif?w=650&h=366)
Ruzie gehad bij de spellenuitverkoop Robbie?  ::)

Ik wilde trouwens serieus bijna dit gifje gaan zoeken toen ik het plaatje zag (zo gefocust op opdrchten van de Tiran). Tot ik zag dat dit geen opdracht was maar een gifje  ::schaam::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 8-01-2019, 18:12:27
Bjorrn en Hans haasten zich een weg naar de winkel die ze grondig willen doorzoeken. Maar daar stuiten ze op... een vijand!


Swifty bevindt zich ook in de winkel en springt tevoorschijn, klaar om aan te vallen! Maar dat is buiten Bjorrn gerekend die hoger in rang is. Hij slaat zijn metaaldetector stuk op Swifty's hoofd, die kermend van de pijn weg loopt!

Commune blauw: Swifty kan enkel naar een nieuwe locatie voor 22u als jullie een verband uit de EHBO koffer opgeven.

Bjorrn en Hans blijven over en nemen hun buit mee.

Maar terwijl Lan in de rune op zoek is naar bruikbaar materiaal, komen daar ook plots vijanden binnen gestormd, namelijk SpacyColours en timvdons! SpacyColours legt meteen een pijl aan en schiet met het kruisboog naar Lan. Recht in z'n been! Hij vlucht strompelend weg.

Commune blauw: Lan kan enkel naar een nieuwe locatie voor 22u als jullie een verband uit de EHBO koffer opgeven.

SpacyColours en timvdons blijven over en nemen hun buit mee.


Ik ga nu pm'en naar iedereen wat ze hebben gevonden.
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Swifty op 8-01-2019, 18:19:30
Ooh nee :o
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Nieky op 8-01-2019, 18:20:59
We gaan niet zo goed  ::)
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Bjorrn op 8-01-2019, 18:37:47
Sorry Swifty  :-X
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: D*N op 8-01-2019, 22:04:37
(https://media1.tenor.com/images/4e36c0d59815903ec67397fba48ca429/tenor.gif?itemid=4929704)
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 8-01-2019, 22:05:28
Klaar voor weer een vechtpartij of 2?!  ::oink::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Swifty op 8-01-2019, 22:05:59
ooh nee niet weer :o
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: FrankLapidus op 8-01-2019, 22:06:26
Oh nee  :o
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 8-01-2019, 22:07:51
(http://cc-media-foxit.fichub.com/image/fox-it-mondofox/10511762-3ae1-4b09-8f5b-a06c354ea9ea/lucille.gif)

Ik ben daar altijd klaar voor! Maar eerst wil ik deze beer! Hey, ook een Tiran voelt zich soms eenzaam!

(http://i66.tinypic.com/kxn37.jpg)
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 8-01-2019, 22:10:49
Checkpoint Zuid. Alles lijkt rustig...

Swifty komt plots aangelopen... denkende de slag van haar leven te slaan.
Maar dat was buiten putyourHANSup gerekend, die ook net aangekomen was!

Swifty ramt haar breekijzer in putyourHANSup's ribben, die jammerend naar huis rent. Nu de kust veilig is, grijpt Swifty wat items en gaat weer snel weg.

putyourHANSup  heeft verband nodig als hij morgen voor 17u een locatie wil bezoeken).
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: putyourHANSup! op 8-01-2019, 22:12:14
Nou zeg, Swifty! Daar ga ik dan, jammerend :\'(
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Swifty op 8-01-2019, 22:12:17
Ha! Ik win ook een keer ::dans::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Starlight op 8-01-2019, 22:15:22
https://goo.gl/maps/dmNmafZdANC2
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: FrankLapidus op 8-01-2019, 22:16:15
 ::bravo:: Swifty
 ::bravo:: Starlight

 ::bravo:: Ons team
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Swifty op 8-01-2019, 22:17:25
Jaaaah :Dmaar er is nog een gevecht...
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 8-01-2019, 22:19:21
Maar ongeveer tegelijkertijd speelt een gelijkaardig scenario zich af op Pomnik przyjaźni narodw.

Fabiann sluipt tussen de bosjes en nadert de locatie. Maar aan de andere kant van die bosjes sluipt belg!

Beiden verstijven van schrik als hun hoofden tegen elkaar botsen en ze elkaar in de ogen kijken. belg richt zijn revolver op Fabiann, die nog net weet weg te rollen, maar hij wordt wel in zijn voet geraakt. Fabiann hinkelt snel naar huis. belg overweegt hem een finaal schot door het hoofd te geven, maar beslist zijn kogels niet te verspillen en gaat de locatie binnen.

Gelukkig voor Fabiann zitten we in een tv programma en kan op tv alles. Een verbandje op het kogelgat lost alles op om de volgende ronde weer naar een locatie te mogen.
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 8-01-2019, 22:19:45
Commune Blauw 2
Commune Rood 4
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 9-01-2019, 16:40:48
(https://media1.tenor.com/images/fac431c9a3be840f3ebdbc595481915f/tenor.gif?itemid=8011296)

Omdat eentje niet genoeg is, wil ik er nog n!

(http://i65.tinypic.com/jq4wgl.jpg)
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 9-01-2019, 16:42:05
(https://media1.tenor.com/images/d0018c840ed7839960214772f1b45c19/tenor.gif?itemid=7612028)

En breng me ook dit schilderij!

(http://i65.tinypic.com/23k3wbb.jpg)
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Starlight op 9-01-2019, 16:42:33
https://www.google.com/maps/place/Medical+unit+number+126/@51.4060297,30.0662494,3a,80.3y,351.44h,71.5t/data=!3m8!1e1!3m6!1sAF1QipPLppXbYvYuLrKsyKxTKPBEoihmP4Wp7Y1IAoZg!2e10!3e11!6shttps:%2F%2Flh5.googleusercontent.com%2Fp%2FAF1QipPLppXbYvYuLrKsyKxTKPBEoihmP4Wp7Y1IAoZg%3Dw203-h100-k-no-pi-0-ya1.5000075-ro-0-fo100!7i9000!8i4500!4m5!3m4!1s0x472a7c5bb11335b9:0x64e379cc34aac094!8m2!3d51.4061531!4d30.0654173
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 9-01-2019, 16:43:49
(https://media1.tenor.com/images/51b513b66c53adc2306ffe139c976774/tenor.gif?itemid=7611993)

En deze golfplaat! En wel meteen!

(http://i65.tinypic.com/339p105.jpg)
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: MollenvangR-Art op 9-01-2019, 16:44:04
https://www.google.com/maps/@51.4067667,30.0563668,3a,75y,241.73h,105.73t/data=!3m6!1e1!3m4!1sAF1QipPdB7oUeOW2-Qi9q5FgKfvBU0ehnvnjV0yqYRvz!2e10!7i5300!8i2650?shorturl=1
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 9-01-2019, 16:44:38

Commune Blauw 3
Commune Rood 5
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Starlight op 9-01-2019, 16:46:21
https://www.google.com/maps/@51.4084358,30.0559947,3a,75y,250.44h,77.5t/data=!3m6!1e1!3m4!1sAF1QipMe49MvAaDkavfLYWw7hADOrOGVWfVZwFKMIZjX!2e10!7i9000!8i4500
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: SpacyColours op 9-01-2019, 16:47:32
Mensen, wat zijn jullie allemaal snel. ::rofl::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 9-01-2019, 16:52:20
Commune Blauw 4
Commune Rood 5


En nog wat vragen gekregen:
Is een revolver ook nog een punt waard op het einde?
-> Ja, elk geladen wapen is nog een punt waard. Als je kogels op zijn, is het geen punt. Het maakt daarbij niet uit hoeveel kogels/pijlen er nog in zitten. Geladen = 1 punt. Leeg = waardeloos.

Wat gebeurt er als een speler de aanval verliest en nog wapens bij had?
-> Die neemt ie met het vluchten mee terug naar huis. Je verliest geen wapens als je aangevallen wordt. Je kan alleen niets doorzoeken/veroveren.

Vraag aan Robbie: 3 kruisboogpijlen staat in je overzicht bij wapens, dus 1 punt waard. Is dit 1 punt per pijl of per 3 pijlen?
-> Zelfde als bij een revolver. Los zijn ze niks waard, je moet er nog een kruisboog bij hebben. En dan is het geheel (kruisboog + X pijlen) 1 punt waard.
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: D*N op 9-01-2019, 16:56:31
(https://vignette.wikia.nocookie.net/glee/images/3/3a/Girl_fight.gif/revision/latest?cb=20140206221516)

Als we wapens hadden pfff ;D
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 9-01-2019, 17:11:12
Wr een clash!

Spacycolours en putyourHANSup treffen Fabiann op kantoor!
Spacycolours heeft een hogere rang en valt Fabiann aan (ik ga nog even checken bij SpacyColours waarmee). Fabiann druipt dus af en Spacycolours en putyourHANSup slaan hun slag.
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 9-01-2019, 20:21:16
Vraag gekregen:
Items die ook als wapen gebruikt kunnen worden, zoals een metaaldetector, leveren die ook 1 punt op aan t eind, of 0 punten, omdat ze van oorsprong geen wapen zijn?

Als ze nog heel zijn, zijn ze ook een punt waard.


en als je eerst wapens bij je had, en de beurt erna ga je weer zonder iets aan te geven, neem je dan geen items mee of neem je dan dezelfde items mee?
Het handigste is als je voor de zekerheid nog even meldt welke je hebt.
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 9-01-2019, 22:47:51
Wr een clash!

Spacycolours en putyourHANSup treffen Fabiann op kantoor!
Spacycolours heeft een hogere rang en valt Fabiann aan (ik ga nog even checken bij SpacyColours waarmee). Fabiann druipt dus af en Spacycolours en putyourHANSup slaan hun slag.

Fabiann bleek uiteindelijk geschoten te zijn met een kruisboogpijl.

Vraag gekregen:
Als je eerst wapens bij je had, en de beurt erna ga je weer zonder iets aan te geven, neem je dan geen items mee of neem je dan dezelfde items mee?
Het handigste is als je voor de zekerheid nog even meldt welke je hebt.

Je mag trouwens ook zeggen dat je hetzelfde meeneemt als vorige keer.
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 9-01-2019, 23:05:19
(https://i.pinimg.com/originals/40/eb/af/40ebafd4cdb31c02a4169b63a2004ae4.gif)

Swifty & B&W treffen elkaar op checkpoint Zuid.

Swifty  geeft een goeie mep met haar breekijzer, waardoor B&W huilend huiswaarts keert.

Swifty, geef je via pm een nummertje door van & t/m 5?
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Swifty op 9-01-2019, 23:08:30
Ha! Weer een jankende vent op m'n geweten :P
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: D*N op 9-01-2019, 23:32:01
Ha! Weer een jankende vent op m'n geweten :P
Gebeurt vaker?  ::pinokkio::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 10-01-2019, 08:39:24
(https://media.tenor.com/images/1c9906ebbf03a079f9047032023cc5ff/tenor.gif)

Volgens mij ligt deze brief op mij te wachten. Haal hem eens even voor mij.

(http://i64.tinypic.com/20o85z.jpg)
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: D*N op 10-01-2019, 09:39:03
https://goo.gl/maps/sxTKrZ7S5yF2 GOT IT
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: MollenvangR-Art op 10-01-2019, 10:55:33
Dennis held  ::bravo::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Swifty op 10-01-2019, 12:17:09
Robbie, wanneer is de laatste ronde, vrijdag 17 of 22 uur?
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 10-01-2019, 12:44:31
Commune Blauw 4
Commune Rood 6

Robbie, wanneer is de laatste ronde, vrijdag 17 of 22 uur?
Oh ja, goeie vraag!

De laatste ronde is vrijdag 17u!
Dan heb ik nog wat tijd om het af te handelen die avond en het resultaat te posten. Want zaterdag ben ik er de hele dag niet.
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 10-01-2019, 12:48:23
Vraagje aan Robbie:
Telt benzine ook mee als wapenpunt of enkel in combi met een kettingzaag?

Benzine telt enkel extra in combinatie met een kettingzaag. Kettingzaag zonder benzine = 3, met benzine 5. Er past ook maar n jerrycan benzine in een kettingzaag, dus mocht er nog overige jerrycans zijn en de kettingzaag zit ook nog vol, zijn die losse jerrycans geen aparte punten waard.
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Molcrazy op 10-01-2019, 14:24:14
https://goo.gl/maps/sxTKrZ7S5yF2 GOT IT

Net binnen het uur :P

Hoe vinden jullie al die dingen toch zo snel? :o het is daar toch ontiegelijk groot?
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 10-01-2019, 14:47:04
Deze duurde toch wel lang hoor  ::fluit::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: D*N op 10-01-2019, 15:08:43
Net binnen het uur :P

Hoe vinden jullie al die dingen toch zo snel? :o het is daar toch ontiegelijk groot?
Ik heb geen uur gezocht hoor ::rofl::, ik was nog niet wakker toen
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: TimvDons op 10-01-2019, 15:09:48
Ik heb geen uur gezocht hoor ::rofl::, ik was nog niet wakker toen
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Lucy op 10-01-2019, 16:20:10
Ik was berhaupt niet wakker ::)
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Nieky op 10-01-2019, 16:23:35
Deze duurde toch wel lang hoor  ::fluit::

Ik had hem al binnen 10 minuten  ::hypocriet::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 10-01-2019, 17:25:13
Vraagje aan Robbie:
Telt benzine ook mee als wapenpunt of enkel in combi met een kettingzaag?

Benzine telt enkel extra in combinatie met een kettingzaag. Kettingzaag zonder benzine = 3, met benzine 5. Er past ook maar n jerrycan benzine in een kettingzaag, dus mocht er nog overige jerrycans zijn en de kettingzaag zit ook nog vol, zijn die losse jerrycans geen aparte punten waard.
Grapje, 3 en 5 waren de rang.

Maar ik vind nog wel dat een kettingzaag mt benzine nog een punt meer waard is omdat je er zo qua wapen meer schade mee kan doen. Dus kettingzaag = 1. Met benzine erbij 2. Met nog meer benzine erbij, nog altijd gewoon 2.
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 10-01-2019, 17:41:55
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 10-01-2019, 17:51:06
FIGHT!!!

Fabiann en timvdons treffen elkaar bij het H-gebouw! Fabiann  heeft een hogere rang en valt timvdons  snel aan met zijn hooivork!

timvdons  vlucht snel terug naar zijn commune.
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 10-01-2019, 18:29:26
Enkele blaadjes papier waaien door de stad. Zo te zien wil iemand een paar communes tegen elkaar opstoken...
(http://i65.tinypic.com/2na5s0h.jpg)


Op de achterkant van het briefje staat geschreven:
Communes mogen nieuwe zoekers voor De Tiran afvaardigen. Ze mogen ook beslissen om slechts n zoeker over te houden en de andere mee te laten doorzoeken/veroveren. De oorspronkelijke zoekers (Lucy, Starlight, D*N, Mollenvanger) hoeven niet perse zoeker te blijven, het mogen ook andere mensen zijn.

Als jullie willen wisselen of nog maar n zoeker willen houden, post dat dan in dit topic vr 22u. Wees er zeker van dat de persoon die van jullie niet meer hoeft te zoeken voor De Tiran ook op tijd een locatie doorgeeft met mogelijke wapens!
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Fabiann op 10-01-2019, 18:32:39
Welke rang hebben de zoekers? :P
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: D*N op 10-01-2019, 18:33:40
Rang 100 ::trots::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 10-01-2019, 20:27:32
Welke rang hebben de zoekers? :P

0, want ze zijn niet echt gemaakt voor het vechten. Dus ze zullen wapens nodig hebben om eht een beetje te redden in deze wereld.
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Lucy op 10-01-2019, 21:29:02
Ik stop met zoeken ::zwaai::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: D*N op 10-01-2019, 21:59:18
Oh ik stop ook met zoeken zodat ik kan vechten

(https://media1.tenor.com/images/6a9669e0abb8e49d391b3d18e0130b06/tenor.gif?itemid=5485171)
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: MollenvangR-Art op 10-01-2019, 22:02:48
En toen werd het een duel tegen Starlight  :o
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 10-01-2019, 22:17:48
(https://68.media.tumblr.com/e0ac149fcfbf286d3b716143942a08d9/tumblr_inline_oluvluTErD1uz6miu_540.gif)

Kan iemand me deze fles brengen?

(http://i63.tinypic.com/280l9xw.jpg)
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 10-01-2019, 22:23:47
(https://i0.wp.com/78.media.tumblr.com/140623c495ba26b8d0e3a0a0967e7b89/tumblr_oy9ah0QNEp1w47t9ro1_1280.gif?w=605)

En als jullie toch bezig zijn, kijk ook even of jullie deze tv voor me gevonden krijgen?

(http://i63.tinypic.com/2ro6wxx.jpg)
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Starlight op 10-01-2019, 22:26:57
https://www.google.com/maps/@51.4068312,30.0510131,3a,45.1y,300.21h,65.75t/data=!3m8!1e1!3m6!1sAF1QipONCMku4CI6nuTB_1LgtPd8jv3C-6lXmCfP2YKV!2e10!3e11!6shttps:%2F%2Flh5.googleusercontent.com%2Fp%2FAF1QipONCMku4CI6nuTB_1LgtPd8jv3C-6lXmCfP2YKV%3Dw203-h100-k-no-pi-0-ya209.50728-ro0-fo100!7i10240!8i5120
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Starlight op 10-01-2019, 22:42:29
https://www.google.com/maps/@51.4068424,30.0492382,3a,24.6y,85.72h,75.74t/data=!3m7!1e1!3m5!1sAF1QipMm6-WO_pxV0LoJcHR4wNrI78-iJZCKD16OP_Ts!2e10!3e12!7i9728!8i4864
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 11-01-2019, 08:04:43
Commune Blauw 6
Commune Rood 6
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 11-01-2019, 09:47:09
(https://68.media.tumblr.com/41177b9b251505b334a94c7f7b770f42/tumblr_oazhn2FtKP1tgir2co5_250.gif)

Ik heb kapstokken nodig voor al m'n fancy jasjes.

(http://i68.tinypic.com/2aadmcz.jpg)
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: MollenvangR-Art op 11-01-2019, 10:04:20
https://www.google.com/maps/@51.4078364,30.0652487,3a,75y,306.29h,80.2t/data=!3m8!1e1!3m6!1sAF1QipM40wGtwO529rzZ6atzZVtuuUdF6OuBARCou7sQ!2e10!3e11!6shttps:%2F%2Flh5.googleusercontent.com%2Fp%2FAF1QipM40wGtwO529rzZ6atzZVtuuUdF6OuBARCou7sQ%3Dw203-h100-k-no-pi6.794869-ya38.239433-ro-6.490018-fo100!7i5472!8i2736

Edit: en ook het origineel: https://www.google.nl/maps/@51.4078827,30.0652771,3a,75y,136.01h,81.55t/data=!3m8!1e1!3m6!1sAF1QipPVIIQTgVzIE7FF1HawaxvOowhJUBGvlsEVDDqZ!2e10!3e11!6shttps:%2F%2Flh5.googleusercontent.com%2Fp%2FAF1QipPVIIQTgVzIE7FF1HawaxvOowhJUBGvlsEVDDqZ%3Dw203-h100-k-no-pi-0-ya55.651424-ro-0-fo100!7i8704!8i4352
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 11-01-2019, 11:17:45
Commune Blauw 6
Commune Rood 7

Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 11-01-2019, 11:21:33
(http://blogs.tn.com.ar/nerds/files/2016/10/negan.gif)

Ik wil speleuh!

(http://i68.tinypic.com/2ezmf46.jpg)
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Starlight op 11-01-2019, 11:33:58
https://www.google.com/maps/@51.4074083,30.0511195,3a,75y,34.84h,56t/data=!3m8!1e1!3m6!1sAF1QipOgQXKdIFdh7oAvQ5GMRCahjJd-c3_i80i0JkLx!2e10!3e11!6shttps:%2F%2Flh5.googleusercontent.com%2Fp%2FAF1QipOgQXKdIFdh7oAvQ5GMRCahjJd-c3_i80i0JkLx%3Dw203-h100-k-no-pi0-ya23.542023-ro0-fo100!7i5376!8i2688
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Swifty op 11-01-2019, 11:34:53
::bravo::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: TimvDons op 11-01-2019, 11:36:01
::bravo::

Net weer het ene gebouw waar ik nog niet gekeken had ::ohno::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 11-01-2019, 11:37:40
Commune Blauw 7
Commune Rood 7

Het laatste voorwerp gaat beslissend zijn in deze ronde!  :o

Tip: zodat jullie niet de godganse dag moeten refreshen vandaag, ik ga die laatste tussen 16 en 17u posten.  ;)
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: MollenvangR-Art op 11-01-2019, 11:41:36
Ik vind Playmobil toch leuker  ::hypocriet:: >:(
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Swifty op 11-01-2019, 16:47:23
We zitten met z'n 10en continu te refreshen blijkbaar, want we staan allemaal bovenaan in 'nu online'. En Robbie zakt weg, is stiekem alweer vertrokken :P
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Starlight op 11-01-2019, 16:48:36
Robbie post vast om exact 16:59:59 ;D
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: D*N op 11-01-2019, 16:48:58
Ik tel er zelfs 11 ;D
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Swifty op 11-01-2019, 16:49:42
Oh ja, 11, had mezelf niet meegeteld ::schaam::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: FrankLapidus op 11-01-2019, 16:50:19
 ROBBIE ::megafoon::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: putyourHANSup! op 11-01-2019, 16:50:58
Ik tel er zelfs 11 ;D
  +1 nu, die er al was maar nog niet online ;)
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: D*N op 11-01-2019, 16:51:17
Ondertussen zijn we met 13 :P
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Bjorrn op 11-01-2019, 16:51:27
Wat een gezelligheid  ::rofl:: ::rofl::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Fabiann op 11-01-2019, 16:51:37
Hou eens op met al die posts, mijn e-mailbox raakt overvol zo. ::hypocriet::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Swifty op 11-01-2019, 16:52:07
En Lan is er ook, tada. Alleen Niek nog niet? Oh nee dan hebben wij al een achterstand :o
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Lan op 11-01-2019, 16:52:47
Is het 17.00 ook echt klaar qua zoeken? Dan moeten we nog opschieten ook  ::rofl::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: D*N op 11-01-2019, 16:52:59
Gewoon old school F5-en werkt beter ::hypocriet::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: putyourHANSup! op 11-01-2019, 16:53:06
Beetje kletspraat anders in de tussentijd... hier regent het nogal, hoe is het weer bij jullie?
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Swifty op 11-01-2019, 16:53:42
Hier vrijwel geen regen gehad vandaag. Je kunt beter in het noorden zitten Hans ;D
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: TimvDons op 11-01-2019, 16:53:49
Beetje kletspraat anders in de tussentijd... hier regent het nogal, hoe is het weer bij jullie?

Regent hier ook, ondertussen aan het editten.
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: D*N op 11-01-2019, 16:54:19
Lichte regen, genoeg om drijfnat thuis te komen though
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: B&W op 11-01-2019, 16:54:35
Ik moest vijf minuten fietsen en was helemaal nat ::rofl::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Fabiann op 11-01-2019, 16:54:51
In het noordwesten is het droog. ::ok::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: SpacyColours op 11-01-2019, 16:55:27
Hoor ik daar de tiran aankomen?
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: putyourHANSup! op 11-01-2019, 16:55:50
Regent hier ook, ondertussen aan het editten.
Lichte regen, genoeg om drijfnat thuis te komen though
Ik moest vijf minuten fietsen en was helemaal nat ::rofl::
Ocharme jongens, knuffel!
Tis wel allemaal commune rood die natregent :o
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: FrankLapidus op 11-01-2019, 16:56:01
ROBBIE ::megafoon::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 11-01-2019, 16:56:11
(https://68.media.tumblr.com/851d0cb763c4d00792a9fade47e9cb86/tumblr_oi35r4dyL51vk9p1bo2_400.gif)

Klaar voor?
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: FrankLapidus op 11-01-2019, 16:56:43
Ja schiet op
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 11-01-2019, 16:56:51
Hoeft niet perse voor 17u gevonden te worden hoor. :)
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: B&W op 11-01-2019, 16:56:57
Eerlijk? Nee ::schaam::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: D*N op 11-01-2019, 16:57:05
GOT IT
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Swifty op 11-01-2019, 16:57:19
grapjassen :P
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 11-01-2019, 16:57:29
Maar je doet het best wel snel!
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: D*N op 11-01-2019, 16:57:34
Grapje, jk, lol, hahahhaa
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: putyourHANSup! op 11-01-2019, 16:58:06
Heerlijk hoe iedereen hier zo in opgaat ::rofl:: ::bravo::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 11-01-2019, 16:58:42
(https://i.pinimg.com/originals/10/50/87/105087f81cc1fe61178442ba14cdcd39.gif)

Dit boek. NU NU NU!!!!!!!!!!!!

(http://i66.tinypic.com/2afk0pe.jpg)
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Bjorrn op 11-01-2019, 16:58:48
Ik weet nu al waar ik moet zoeken  ::jaja::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: MollenvangR-Art op 11-01-2019, 17:08:42
https://www.google.com/maps/@51.403212,30.0439539,3a,75y,187.52h,55.73t/data=!3m8!1e1!3m6!1sAF1QipMuvtyrkMhIBSb5RiPW1KWahUsZ4xcdGyUgzzA1!2e10!3e11!6shttps:%2F%2Flh5.googleusercontent.com%2Fp%2FAF1QipMuvtyrkMhIBSb5RiPW1KWahUsZ4xcdGyUgzzA1%3Dw203-h100-k-no-pi0-ya327.33783-ro-0-fo100!7i9000!8i4500?shorturl=1
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Starlight op 11-01-2019, 17:09:33
Ik haat dit spel.
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: TimvDons op 11-01-2019, 17:09:39
Mollenvagner ::bravo:: ::bravo::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Swifty op 11-01-2019, 17:10:35
Aaaargh...


Feli MV!
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Bjorrn op 11-01-2019, 17:10:41
yeeeessss ::bravo::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: D*N op 11-01-2019, 17:10:47
Yaaaas ::bravo:: ::feest::

Nu de rest van dit spel nog :-X ::vergroot::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: SpacyColours op 11-01-2019, 17:11:10
Lekker MV (en D*N)!
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: MollenvangR-Art op 11-01-2019, 17:11:18
Dennis Waldo held :D maar ook Tim en eigenlijk al mn teamleden bedankt  ::bravo:: ::ok:: heel het team bedankt voor het helpen vinden van de Waldo's deze week :) Volgens mij heeft beide teams iedereen opgetrommeld de laatste locatie te vinden. Maar zonder jullie had ik het deze week niet gekund  ::hug::

Het was een mooie strijd, maar nu weer even stresslevel omlaag.
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: B&W op 11-01-2019, 17:11:58
::bravo::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Starlight op 11-01-2019, 17:13:04
Wie bedenkt er dan ook dat er een boek in een fabriek ligt ipv, you know, een school ::)
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: putyourHANSup! op 11-01-2019, 17:13:14
 ::bravo::
Nu wordt het echt spannend ::hyper::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: D*N op 11-01-2019, 17:13:38
De roestige ondergrond was opzich best een hint ::hypocriet::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Lan op 11-01-2019, 17:13:47
Ik was zo druk bezig met zoeken in de school en de bioscoop dat ik nu pas zie dat ie al gevonden is  :-X
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Swifty op 11-01-2019, 17:14:04
Ben heel benieuwd hoe het met de locaties en de items is vergaan :D
Volgens mij is het heel spannend!Wat een toffe eerste week Robbie ::bravo:: Wat zat dit goed in elkaar :D de verdeling van de teams, de opdrachten, de tijdsbesteding die nodig was, de locatie, de wapens, etc etc. Echt super!(ik zeg het nu vast, mocht straks blijken dat wij verloren hebben dan krijg ik het misschien niet meer getypt :P)
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Starlight op 11-01-2019, 17:14:42
De roestige ondergrond was opzich best een hint ::hypocriet::
Die scholen hadden ook genoeg metalen roestige tafeltjes dus dat zegt echt helemaal niets ::rofl::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 11-01-2019, 17:15:15
Commune Blauw 7
Commune Rood 8


En nu al de rest eens uitzoeken!
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: FrankLapidus op 11-01-2019, 17:15:34
Die scholen hadden ook genoeg metalen roestige tafeltjes dus dat zegt echt helemaal niets ::rofl::

Dit ja  ::rofl:: hele school doorzocht voor niks
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: SpacyColours op 11-01-2019, 17:16:34
Wat een toffe eerste week Robbie ::bravo:: Wat zat dit goed in elkaar :D de verdeling van de teams, de opdrachten, de tijdsbesteding die nodig was, de locatie, de wapens, etc etc. Echt super!
Yep! Helemaal mee eens. :)
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: hulpdakdekker op 11-01-2019, 17:18:08
Wat een toffe eerste week Robbie ::bravo:: Wat zat dit goed in elkaar :D de verdeling van de teams, de opdrachten, de tijdsbesteding die nodig was, de locatie, de wapens, etc etc. Echt super!

En de afbeeldingen en de gifjes ::love::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: MollenvangR-Art op 11-01-2019, 17:18:20
Ik zat ook in de school, maar had net als bij jullie iedereen opgetrommeld te zoeken en toen was Dennis daar :P Iedereen zat voor 17 uur te posten ik dacht bekijk het lekker ik ga me stil houden en gewoon focus op die Waldo zo meteen. En ik had een hartslag van vier miljoen slagen per minuut  :-X
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 11-01-2019, 17:20:30
Er wordt nog lekker geknokt op het laatste moment! Niet 1, niet 2, maar 3 confrontaties!!!  ::oink::

De eerste is...
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: FrankLapidus op 11-01-2019, 17:21:23
Rang 17?  ::rofl:: ::rofl:: ::rofl::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Starlight op 11-01-2019, 17:22:03
Ben heel benieuwd hoe het met de locaties en de items is vergaan :D
Volgens mij is het heel spannend!Wat een toffe eerste week Robbie ::bravo:: Wat zat dit goed in elkaar :D de verdeling van de teams, de opdrachten, de tijdsbesteding die nodig was, de locatie, de wapens, etc etc. Echt super!(ik zeg het nu vast, mocht straks blijken dat wij verloren hebben dan krijg ik het misschien niet meer getypt :P)
Hier sluit ik me bij aan ::bravo::

Alleen als zoeker vond ik het alleen wel onhandig dat je eigenlijk constant online moest zijn en verder weinig kon doen. Ik heb echt de hele week in de stress gezeten en durfde zelfs amper te gaan douchen want steeds als ik net even weg was kwam er precies dan een nieuwe ::rofl::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: MollenvangR-Art op 11-01-2019, 17:22:43
Hier sluit ik me bij aan ::bravo::

Alleen als zoeker vond ik het alleen wel onhandig dat je eigenlijk constant online moest zijn en verder weinig kon doen. Ik heb echt de hele week in de stress gezeten en durfde zelfs amper te gaan douchen want steeds als ik net even weg was kwam er precies dan een nieuwe ::rofl::
En hier sluit ik me dan weer bij aan :P
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 11-01-2019, 17:23:29
Ben heel benieuwd hoe het met de locaties en de items is vergaan :D
Volgens mij is het heel spannend!Wat een toffe eerste week Robbie ::bravo:: Wat zat dit goed in elkaar :D de verdeling van de teams, de opdrachten, de tijdsbesteding die nodig was, de locatie, de wapens, etc etc. Echt super!(ik zeg het nu vast, mocht straks blijken dat wij verloren hebben dan krijg ik het misschien niet meer getypt :P)

Oh echt? Dankje! :)

Was bang dat het te veel tijd zou kosten voor iedereen. En vond het zelf nog een beetje rommelig (omdat er veel vragen waren die eigenlijk best logisch waren, maar waar ik nog niet over nagedacht had  ::hypocriet:: )

Maar blij te lezen! Heb nog van anderen in de pm's complimenten gehad, dus ben blij dat het zo verlopen is. Het was oorspronkelijk een heel andere opdracht, waarbij jullie allemaal samen waren en van het station naar de haven moesten geraken en onderweg zombies tegen kwamen etc en die met wapens die je onderweg moest vinden, kon verslaan. Onderweg zou er dan ook vanalles gebeuren, maar dat ging te veel tijd kosten en heb ik dus vervangen door twee vechtende communes.
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: B&W op 11-01-2019, 17:24:36
 ::joehoe::

100% eens met wat jullie zeggen. Ik vind dit het beste spel dat ik ooit heb gespeeld ::bravo:: ik heb enorm genomen!

En ik was heel blij dat ik geen zoeker was
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: FrankLapidus op 11-01-2019, 17:24:45
Zoeken was sowieso zenuwslopend. Zo veel stress telkens als er een nieuw plaatje verscheen  ::jaja::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: putyourHANSup! op 11-01-2019, 17:25:01
Er wordt nog lekker geknokt op het laatste moment! Niet 1, niet 2, maar 3 confrontaties!!!  ::oink::
3! ::oink::Jaaa Robbie, het zat echt heel goed in elkaar! Deze eerste aflevering heeft mijn eerste examenweek van de maand direct al enorm opgeleukt :D dus dankje organisator en medespelers!
Ik ben zo benieuwd naar de uitslag ::hyper::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Bjorrn op 11-01-2019, 17:25:02
Oh echt? Dankje! :)

Was bang dat het te veel tijd zou kosten voor iedereen. En vond het zelf nog een beetje rommelig (omdat er veel vragen waren die eigenlijk best logisch waren, maar waar ik nog niet over nagedacht had  ::hypocriet:: )

Maar blij te lezen! Heb nog van anderen in de pm's complimenten gehad, dus ben blij dat het zo verlopen is. Het was oorspronkelijk een heel andere opdracht, waarbij jullie allemaal samen waren en van het station naar de haven moesten geraken en onderweg zombies tegen kwamen etc en die met wapens die je onderweg moest vinden, kon verslaan. Onderweg zou er dan ook vanalles gebeuren, maar dat ging te veel tijd kosten en heb ik dus vervangen door twee vechtende communes.

Goeie oplossing, 2 vechtende communes was top  ;D
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Lan op 11-01-2019, 17:26:03
Bedoel je met Wouter niet Lan? Hoewel ik het prima vind dat iemand anders in elkaar wordt geslagen in mijn plaats  ::rofl::

En eens met Swifty! Het deed me een beetje aan Dead of Winter denken, heb je daar ook inspiratie uit gehaald?
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Swifty op 11-01-2019, 17:29:47
En de afbeeldingen en de gifjes ::love::


Jaaaaah die ook, het zag er echt fantastisch uit ::bravo::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: FrankLapidus op 11-01-2019, 17:31:03
 ::hyper::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Swifty op 11-01-2019, 17:31:49
Oh my... rang 17! Heeft de rest uberhaupt nog wel wapens meegekregen? :o
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Bjorrn op 11-01-2019, 17:35:08
Als je een beetje doorzoekt ipv alleen maar te veroveren, vind je veel wapens  ::zwaai::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: MollenvangR-Art op 11-01-2019, 17:36:36
Als je een beetje doorzoekt ipv alleen maar te veroveren, vind je veel wapens  ::zwaai::
Aldus onze generaal :P
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 11-01-2019, 17:37:41
Bedoel je met Wouter niet Lan? Hoewel ik het prima vind dat iemand anders in elkaar wordt geslagen in mijn plaats  ::rofl::

En eens met Swifty! Het deed me een beetje aan Dead of Winter denken, heb je daar ook inspiratie uit gehaald?
Oeps, ja grapje! Maar wouter komt nog wel aan de beurt misschien!  ;D

Er wordt nog lekker geknokt op het laatste moment! Niet 1, niet 2, maar 3 confrontaties!!!  ::oink::

De eerste is...
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Spacy heeft intussen doorgegeven dat ie LAN schiet met z'n kruisboog.
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: FrankLapidus op 11-01-2019, 17:38:59
Spacu kan dat voortaan niet wat sneller?  ::)
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 11-01-2019, 17:41:37
Oh nee, weet je wat, ik heb het helemaal upgefudged. Want het zou geen spel van mij zijn zonder alles fout te doen.  ::)

Vergeet ALLES wat ik gezegd heb.

Het was wl Spacy die wouter tegenkwam, maar niet in het winkelcentrum, maar in het ziekenhuis!

Spacy dus rang 17 en wouter rang 8,5. Spacy schiet wouter. Wouter is af.::sorry::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 11-01-2019, 17:43:58
(https://media.giphy.com/media/xThta4puBGNgwlZeww/giphy.gif)

Nou, het is duidelijk dat Lan ook iemand trof. En wel...

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Bjorrn op 11-01-2019, 17:44:21
 ::rofl:: ::rofl::

Dit soort foutjes zijn zo gefikst dus maakt niet uit robbie  :D
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: MollenvangR-Art op 11-01-2019, 17:46:32
Want het zou geen spel van mij zijn zonder alles fout te doen.  ::)

::sorry::
Dat is mijn tekst :P Je hebt een hartstikke leuke en goede opdracht neergezet Robbie. Dit zijn kleine foutjes het is voor jou ook heel veel informatie tegelijk  ::hug:: (ik bedoel het kan nooit erger dan mijn Bingo :P).
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Lan op 11-01-2019, 17:46:47
(https://media1.tenor.com/images/8f01fff3d2a2c64f35bc1735352eae25/tenor.gif?itemid=7894515)
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Starlight op 11-01-2019, 17:48:11
Nou, het gaat wel lekker :-\\ Ik dacht dat wij toch ook al veel wapens hadden :-X
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: FrankLapidus op 11-01-2019, 17:49:07
Gelukkig kwamen wij zombies en CD's van The Cranberries tegen  ;D
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 11-01-2019, 18:09:29
(http://jillkarel.nl/wp-content/uploads/2014/09/Meneer-Kaktus-Show.png)

De derde ronde. De derde RONDE!!

Locatie:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Wie:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Rang:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Nieky op 11-01-2019, 18:13:49
 ::bravo::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Bjorrn op 11-01-2019, 18:13:58
verloren van een meisje met rang 2  ::ohno::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: B&W op 11-01-2019, 18:14:09
Ik ben zo benieuwd en gespannen naar de uitslag! Voor wat ik heb meegekregen hebben jullie het spel ook sterk gespeeld. Het kan echt alle kanten op gaan. Misschien is er zelfs maar een verschil van 1 punt ::hyper:: ::hyper::

Oh en dat laatste is triest ::niet-ok:: :-[
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Fabiann op 11-01-2019, 18:14:21
Lassie saves the day! ::bravo::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Nieky op 11-01-2019, 18:15:51
(https://thumbs.gfycat.com/SandyRecklessChital-max-1mb.gif)
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Starlight op 11-01-2019, 18:16:07
Toch nog een beetje geluk ::bravo:: maar poor doggie
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: B&W op 11-01-2019, 18:21:48
Echt zielig voor die hond. Ik wilde zo graag een huisdier ::love:: :\'(
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: wouterv op 11-01-2019, 18:24:57
Neee, niet blacky
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 11-01-2019, 18:25:31
(https://media.giphy.com/media/xThta4puBGNgwlZeww/giphy.gif)

Nou, het is duidelijk dat Lan ook iemand trof. En wel...

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Lan werd helaas wl geraakt door de kettingzaag.
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: D*N op 11-01-2019, 18:27:17
Wij hadden iets veel beters b&w, wij hadden miep (ja ik heb haar een naam gegeven want ik ben gehecht geraakt aan haar), onze hulpeloze vreemdeling, die het overigens heeft overleefd ::bravo::. Go Miep!
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: FrankLapidus op 11-01-2019, 18:28:17
 ::bravo:: toch nog een lichtpuntje
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Lan op 11-01-2019, 18:28:33
(https://media.tenor.com/images/262e070aac7a540ae8e3e437f9a2a1e1/tenor.gif)
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Bjorrn op 11-01-2019, 18:29:32
Wij hadden iets veel beters b&w, wij hadden miep (ja ik heb haar een naam gegeven want ik ben gehecht geraakt aan haar), onze hulpeloze vreemdeling, die het overigens heeft overleefd ::bravo::. Go Miep!

Miep had echt een neusje voor die goede items  ::bravo::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: putyourHANSup! op 11-01-2019, 18:33:44
Ze liep ook nooit te miepen, wat wij ook riepen ::bravo::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Swifty op 11-01-2019, 18:35:52
verloren van een meisje met rang 2  ::ohno::

::rofl::


Lucy ::bravo::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 11-01-2019, 18:53:51
MAANDAG
Zoals verwacht gingen de communes eerst overal wapens en items zoeken. De blauwe commune spreidde zich overal in Pripjat uit, terwijl de rode zich in duo's bewoog.

Bij blauw was er vanaf het eerste momenteel al meteen een bijna fatale afloop! FrankLapidus vond een zombie achter een deur. Zijn hand werd afgehakt en hij heeft de rest van het spel met n hand moeten spelen...

Qua wapens en voedsel werd het volgende gevonden. Het voedsel is sowieso een punt waard. Van de wapens moet nog blijken wat er over bleef...
BLAUW:
Items reeds in bezit: revolver met 3 kogels, kruisboog met 4 pijlen en een schaar
Gevonden: 3 x voedsel, breekijzer & brandblusser

ROOD:
Items reeds in bezit: revolver met 3 kogels, kruisboog met 4 pijlen en een schaar
Gevonden: 2 x voedsel, kettingzaag n benzine, breekijzer en 3 reserve pijltjes (apart geen punten waard, maar in ieder geval pijltjes op overschot voor later).


's Avonds ging iedereen er nog eens op uit:
Swifty kwam echter een zombie tegen en ramde haar schaar erin.
BLAUW:
Items reeds in bezit:
revolver met 3 kogels, kruisboog met 4 pijlen, een schaar, breekijzer, brandblusser & 3x voedsel
Gevonden:
Hooivork, 2 knuppels, Hamer, Breekijzer en 3x voedsel

ROOD:
Timvdons vond een zombie. Gelukkig was belg met zijn revolver bij hem, waardoor tim's hand gered werd.
Items reeds in bezit: revolver met 2 kogels, kruisboog met 7 pijlen, een schaar, kettingzaag n benzine, breekijzer en 2x voedsel
Gevonden:
Hooivork, schaar, metaaldetector, brandblusser en 4x voedsel

DINSDAG
Overdag:
BLAUW:
Blauw werd nogal afgetroefd toen ze rood tegenkwamen in de rune en winkel. Hierdoor vonden ze niet heel veel. Gelukkig was wat ze vonden wel punten waard!
Wouter ging terug naar de kleuterschool waar Frank eerder zijn hand verloor door een zombie. Die zombie dwaalde daar nog rond, maar eerder had wouter de verf spuitbus gevonden. De zombie dwaalde daarmee af naar een andere locatie (de loods volgens mij).
Items reeds in bezit:
revolver met 3 kogels, kruisboog met 4 pijlen, 2 breekijzers, brandblusser, hooivork, 2 knuppels, hamer  & 6x voedsel
Gevonden:
Schaar en 3x voedsel

ROOD:
Bij rood gingen ze met twee naar The Palace of Culture hopende om 4 items mee te nemen. Daar aangekomen bleek blauw het al bijna leeg geplunderd te hebben en vonden ze maar n item. Bovendien verliest rood wat wapens met het vechten. Een metaaldetector wordt stuk geslagen en een pijl wordt afgeschoten.
Items reeds in bezit: revolver met 2 kogels, kruisboog met 6 pijlen, 2 scharen, kettingzaag n benzine, breekijzer, hooivork, metaaldetector,  brandblusser en 6x voedsel
Gevonden:
Hooivork, kettingzaag n benzine, knuppel en 3x voedsel

's Avonds:
BLAUW:
Fabiann werd verslagen in een gevecht en kon dus niets gaan zoeken. Wouter vond een zombie in Appartement A en schoot er een pijl op.
Items reeds in bezit:
revolver met 3 kogels, kruisboog met 3 pijlen, 2 breekijzers, brandblusser, hooivork, 2 knuppels, hamer, schaar & 9x voedsel
Gevonden:
jachtgeweer en 2x voedsel

ROOD:
Bij rood hadden ze pech. Belg had weliswaar de strijd tegen Fabiann gewonnen, maar vond vervolgens oa een zombie. Hij schiet met z'n revolver. Hans werd verslagen door Swifty en verschillende andere leden kwam op reeds door blauw leeggeroofde locaties aan.
Items reeds in bezit: revolver met 1 kogel, kruisboog met 6 pijlen, 2 scharen, 2 kettingzagen mt benzine, breekijzer, 2 hooivorken, brandblusser, knuppel en 9x voedsel
Gevonden:
benzine & 1x voedsel
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Fabiann op 11-01-2019, 19:04:09
Spannend!! ::hyper::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 11-01-2019, 19:08:02
Maar wacht heel even!!!

Want beide communes hadden nog een adrenalineshot waarmee ze nog een extra beurt mochten veroveren.

Zou dit ook nog op een knokpartij uit kunnen lopen? Normaal is een adrenalineshot stiekem 's nachts als er niemand meer ten velde is. Maar nu beide communes zo'n shot hebben, sluipt er in Pripjat van elke commune nog iemand rond.

Maar ja. Wat is de kans dat ze dezelfde locatie kiezen om te veroveren.

Heel miniem.


Toch?
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: FrankLapidus op 11-01-2019, 19:08:39
 ::rofl::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 11-01-2019, 19:08:45
(https://c8.alamy.com/comp/BB8DKE/boxing-numbergirl-in-the-ring-round-4-BB8DKE.jpg)
Jawel hoor! beide communes kozen dezelfde locatie!
Een ultieme battle in de kleuterschool!
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Starlight op 11-01-2019, 19:09:12
Uhohhh  ::nieuwsgierig::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: putyourHANSup! op 11-01-2019, 19:09:25
Serieus ::rofl::
Wat een verhaallijn ::respect::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Lan op 11-01-2019, 19:10:03
Wat.  ::rofl::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Nieky op 11-01-2019, 19:10:30
 ::rofl:: ::rofl:: ::rofl:: ::rofl:: ::rofl:: ::rofl:: ::rofl:: ::rofl::

(https://media1.tenor.com/images/89a7bbe456858497fc80099afebe978f/tenor.gif?itemid=5114734)
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Bjorrn op 11-01-2019, 19:11:29
wat is dit  ::rofl:: ::rofl::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Starlight op 11-01-2019, 19:12:36
(https://media.giphy.com/media/MbXWJYjl2hNPG/giphy.gif)
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: putyourHANSup! op 11-01-2019, 19:13:25
(https://media.giphy.com/media/MbXWJYjl2hNPG/giphy.gif)
::rofl:: ::bravo::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 11-01-2019, 19:15:16
Bjorrn stapt de kleuterschool binnen met een kettingzaag met nog genoeg benzine in om goed te maaien. Het bloed van Blacky drupt nog van de ketting op de grond. Bovendien heeft hij nog een breekijzer op zak.

Aan de andere kant van het gebouw stapt Nieky de kleuterschool ook binnen, zijn revolver met 3 kogels op zak. Zijn broek zakt bijna af ( ::wenkbrauw:: ) van alles dat aan z'n riem hangt: 2 breekijzers en een hamer. Bovendien zit er nog een schaar in zijn broekzak. In zijn rechterhand zwaait hij met een afgezaagd jachtgeweer en in zijn linkerhand met een knuppel.
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 11-01-2019, 19:15:28
(https://media.giphy.com/media/MbXWJYjl2hNPG/giphy.gif)
::rofl:: ::rofl:: ::rofl::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Bjorrn op 11-01-2019, 19:16:27
Bjorrn stapt de kleuterschool binnen met een kettingzaag met nog genoeg benzine in om goed te maaien. Het bloed van Blacky drupt nog van de ketting op de grond. Bovendien heeft hij nog een breekijzer op zak.

Aan de andere kant van het gebouw stapt Nieky de kleuterschool ook binnen, zijn revolver met 3 kogels op zak. Zijn broek zakt bijna af ( ::wenkbrauw:: ) van alles dat aan z'n riem hangt: 2 breekijzers en een hamer. Bovendien zit er nog een schaar in zijn broekzak. In zijn rechterhand zwaait hij met een afgezaagd jachtgeweer en in zijn linkerhand met een knuppel.

Hmm shit das veel  ::rofl::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 11-01-2019, 19:16:41
Met een gigantische rang van 24,5 tegen 15, gooit Nieky zo'n beetje elk wapen dat ie heeft naar Bjorrn, die geplet wordt onder het gewicht. Blauw verovert de kleuterschool!
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Swifty op 11-01-2019, 19:17:42
::rofl::Heerlijk beschreven Robbie!

Oh my, wat is de kans dat we hetzelfde gebouw uitzoeken :o
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Fabiann op 11-01-2019, 19:17:44
::bravo::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: FrankLapidus op 11-01-2019, 19:17:53
JAAAAA  ::bravo:: ::bravo:: ::bravo::

NIEKY  ::bravo::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Swifty op 11-01-2019, 19:18:31
Je verdiende loon Bjorrn, na het afslachten van Blackie!
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: putyourHANSup! op 11-01-2019, 19:19:30
 ::rofl:: ::rofl::

en in zijn linkerhand met een knuppel.
Nieky's broek is dus echt afgezakt ::wenkbrauw:: ;)
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Starlight op 11-01-2019, 19:20:20
 ::rofl:: ::rofl:: ::rofl::

Geweldig dit ::bravo::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Bjorrn op 11-01-2019, 19:22:50
Je verdiende loon Bjorrn, na het afslachten van Blackie!

Ik word door iedereen bekogeld hier  ::rofl::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Swifty op 11-01-2019, 19:23:43
Ik word door iedereen bekogeld hier  ::rofl::


Ik heb echt zoveel veroverd samen met Blackie, en ik geef hem een keer mee aan Lucy, en bwam! :(
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: MollenvangR-Art op 11-01-2019, 19:25:14
Ik word door iedereen bekogeld hier  ::rofl::
Bjorrrn is de gebeten hond  :-X
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: B&W op 11-01-2019, 19:27:03
:/ ::hyper::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Nieky op 11-01-2019, 19:27:33
::rofl:: ::rofl::
Nieky's broek is dus echt afgezakt ::wenkbrauw:: ;)

Kijk je mee hillo?
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: MollenvangR-Art op 11-01-2019, 19:29:42
Het hoeft niet meer maar toch zit ik nog de hele tijd te F5'en tot Robbie iets plaatst  ::)
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: FrankLapidus op 11-01-2019, 19:34:00
Same  ::rofl::

We zijn inmiddels al 2,5 uur met de uitslag bezig  ;D
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 11-01-2019, 19:54:10
Ben er bijna hoor...  ::zweet::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 11-01-2019, 20:16:00
WOENSDAG
Overdag:
BLAUW:
Blauw beslist om al gebouwen te veroveren ipv te zoeken. Ze verspreiden zich allemaal en veroveren zo 5 gebouwen. Fabiann komt echter SpacyColours tegen, die op hem schiet met zijn kruisboog.
Items in bezit:
revolver met 3 kogels, kruisboog met 3 pijlen, 2 breekijzers, brandblusser, hooivork, 2 knuppels, hamer, schaar, afgezaagd jachtgeweer & 11x voedsel

Locaties veroverd:
School - Kleuterschool - Winkel - Zwembad - Loods

ROOD:
Bij rood gingen ze nog steeds met twee, maar de ene zocht, terwijl de andere veroverde. SpacyColours verloor een pijl door op Fabiann te schieten en vervolgens nog eentje omdat ze op kantoor een zombie tegen kwamen (met verf in zijn gezicht. Het was de zombie die Wouter eerder had verjaagd)
Items in bezit: revolver met 1 kogel, kruisboog met 4 pijlen, 2 scharen, 2 kettingzagen mt benzine, breekijzer, 2 hooivorken, brandblusser, knuppel en 10x voedsel
Gevonden:
3 extra kruisboogpijltjes & 2x voedsel

Locaties veroverd:
Pomnik - Pretpark - Kantoor

's Avonds:
BLAUW:
Blauw verspreid zich weer om te veroveren. Swifty komt B&W tegen en mept hem met haar breekijzer. Dat loopt n schade op.
Items in bezit:
revolver met 3 kogels, kruisboog met 3 pijlen, 2 breekijzers, brandblusser, hooivork, 2 knuppels, hamer, schaar, afgezaagd jachtgeweer & 11x voedsel

Locaties veroverd:
School - Kleuterschool - Winkel - Zwembad - Loods - Pretpark - Kantoor - Checkpoint Zuid - Restaurant - Autogarage - Brandweerkazerne

ROOD:
Bij rood gingen ze nog verder met veroveren n zoeken. B&W kon Swifty niet verslaan en Hans vond een leeggeroofde kleuterschool. Met een energiedrankje kon hans echter ook nog elders gaan zoeken.
Items in bezit: revolver met 1 kogel, kruisboog met 7 pijlen, 2 scharen, 2 kettingzagen mt benzine, breekijzer, 2 hooivorken, brandblusser, knuppel en 12x voedsel
Gevonden:
2x voedsel

Locaties veroverd:
Pomnik - Pretpark - Kantoor - Kleuterschool - Sportpark

DONDERDAG
Overdag:
BLAUW:
Er werd alleen nog maar veroverd. Fabiann kwam timvdons tegen, maar gaf hem een mep met zijn hooivork, die 1 schade op liep.
Items in bezit:
revolver met 3 kogels, kruisboog met 3 pijlen, 2 breekijzers, brandblusser, hooivork, 2 knuppels, hamer, schaar, afgezaagd jachtgeweer & 11x voedsel

Locaties veroverd:
School - Winkel - Zwembad - Loods - Pretpark - Kantoor - Checkpoint Zuid - Restaurant - Autogarage - Brandweerkazerne - Ziekenhuis - Rune - Appartement B - Winkelcentrum - H-gebouw - Pomnik

ROOD:
Rood ging ook volop veroveren, maar had wel een hulpeloze vreemdeling die voor hen op zoek kon gaan naar items. Rood noemde haar Miep en ze wisten haar vaak naar de juiste locatie te sturen.
Items in bezit: revolver met 1 kogel, kruisboog met 7 pijlen, 2 scharen, 2 kettingzagen mt benzine, breekijzer, 2 hooivorken, brandblusser, knuppel en 14x voedsel
Gevonden:
Metaaldetector

Locaties veroverd:
Pomnik - Kleuterschool - Sportpark - School - Brandweerkazerne - Jupiter Fabriek - Havengebouw - Zwembad

's Avonds:
BLAUW:
Er werd alleen nog maar veroverd.
Items in bezit:
revolver met 3 kogels, kruisboog met 3 pijlen, 2 breekijzers, brandblusser, hooivork, 2 knuppels, hamer, schaar, afgezaagd jachtgeweer & 11x voedsel

Locaties veroverd:
Winkel - Loods - Pretpark - Kantoor - Checkpoint Zuid - Restaurant - Autogarage - Ziekenhuis - Rune - Appartement B - Winkelcentrum - H-gebouw - Pomnik - Palace of Culture - Jupiter Fabriek - Havengebouw - School - Brandweerkazerne - Zwembad - Sportpark

ROOD:
Rood ging ook volop veroveren. Miep vond niks.
Items in bezit: revolver met 1 kogel, kruisboog met 7 pijlen, 2 scharen, 2 kettingzagen mt benzine, breekijzer, 2 hooivorken, brandblusser, knuppel, metaaldetector en 14x voedsel

Locaties veroverd:
Kleuterschool - Sportpark - School - Brandweerkazerne - Jupiter Fabriek - Havengebouw - Zwembad - Pretpark - H-gebouw - Checkpoint Zuid - Appartement B - Pomnik - Rune - Loods
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 11-01-2019, 20:17:36
VANDAAG
BLAUW:
Items in bezit:
revolver met 3 kogels, kruisboog met 3 pijlen, 2 breekijzers, brandblusser, hooivork, 2 knuppels, hamer, schaar, afgezaagd jachtgeweer & 11x voedsel

Locaties veroverd:
Winkel - Kantoor - Restaurant - Autogarage - Ziekenhuis - Winkelcentrum - Palace of Culture - Jupiter Fabriek - Havengebouw - School - Brandweerkazerne - Zwembad - Sportpark - Pretpark - H-gebouw - Checkpoint Zuid - KLEUTERSCHOOL

ROOD:
Bij rood vond Miep nog een adrenaline shot n een energiedrankje. Wat er met het adrenalineshot gebeurde weten we intussen (de Bjorrn-Nieky clash in de kleuterschool). Met het energiedrankje vond timvdons nog een kettingzaag.
Items in bezit: revolver met 1 kogel, kruisboog met 7 pijlen, 2 scharen, 3 kettingzagen mt benzine, breekijzer, 2 hooivorken, brandblusser, knuppel, metaaldetector en 14x voedsel

Locaties veroverd:
Kleuterschool - Pretpark - H-gebouw - Checkpoint Zuid - Appartement B - Pomnik - Rune - Loods - Winkel - Winkelcentrum - Ziekenhuis - Autogarage - Kantoor - Palace of Culture


Dussss.....
BLAUW:
Op restaurant lag nog voedsel.
In het havengebouw nog een adrenalineshot, maar die kan helaas niet meer gebruikt worden.
Op school nog een blauwdruk van het zwembad, voedsel en een DVD
In het pretpark nog een zombie (maar die doet niks meer), knuffel en energiedrankje (maar die kan niet meer gebruikt worden)
In checkpoint Zuid nog een schaar, voedsel en hamer.
In het H-gebouw nog een CD, voedsel, lichtpistool, hamer en afgezaagd jachtgeweer.
Wapens met kogels/pijlen/benzine er nog in, waren een extra punt waard. Lege wapens n punt:
revolver met 3 kogels: 2 punten
kruisboog met 3 pijlen: 2 punten
2 breekijzers: 2 punten
brandblusser: 1 punt
hooivork: 1 punt
2 knuppels: 2 punten
2 hamers: 1 punten
2 scharen: 2 punten
2 afgezaagde jachtgeweren: 4 punten (beiden kogels nog aanwezig)
Lichtpistool: 1 punt
15x voedsel
18 wapenpunten + 15 voedselpunten = 33 punten
11 locaties x 2 = 22 punten
Tiran opdracht: 7 punten
EIND UITSLAG: 62 punten


ROOD:
In de rune ligt nog een hooivork.
In de winkel een strip.
In het winkelcentrum en op kantoor nog een zombie (maar die doet niks).
revolver met 1 kogel: 2 punten
kruisboog met 7 pijlen: 2 punten
2 scharen: 2 punten
3 kettingzagen mt benzine: 6 punten (per kettingzaag en ze werken nog ook met de benzine)
breekijzer: 1 punt
3 hooivorken: 3 punten
brandblusser: 1 punt
knuppel: 1 punt
metaaldetector: 1 punt
14x voedsel
19 wapenpunten + 14 voedsel = 33 punten
10 locaties x 2 = 20 punten
Tiran opdracht: 8 punten
EIND UITSLAG: 61 punten


Oh... my... God... De finale clash in de kleuterschool is letterlijk de dealbreaker geweest, want het verschil is maar n puntje!

ROOD is nipt de verliezer en zal 2 leden uit hun commune moeten stemmen...

Later vanavond meer info daarover.
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Nieky op 11-01-2019, 20:18:47
OMG

 ::bravo:: ::bravo:: ::bravo:: ::bravo:: ::bravo:: ::bravo:: ::bravo::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: FrankLapidus op 11-01-2019, 20:20:45
JAAAAAAAA  ::bravo:: ::bravo:: ::bravo:: ::bravo:: ::bravo::

I LOVE YOU BLAUW, IK HOU VAN DIT TEAM  ::bravo::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Starlight op 11-01-2019, 20:21:02
 ::oink:: ::oink:: ::oink::

Topteam ::bravo::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: putyourHANSup! op 11-01-2019, 20:24:17
 ::oink:: :-\\ :( :\'(

Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Swifty op 11-01-2019, 20:27:08
Wat een geweldige week en wat een fantastisch team! ::bravo::


Robbie heeft nog niet eens het stressmoment aan onze kant om half zes in zijn overzicht verwerkt. Pffff wat was het verschrikkelijk spannend de afgelopen 3 uur.
Sorry rood ::hug:: jullie hebben het ook heel goed gedaan. Mooi hoe de totaal verschillende tactieken zo'n spannende strijd opleverden. Heel veel sterkte met de moeilijke beslissing ::hug::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Nieky op 11-01-2019, 20:30:25
Sorry rood ::hug:: jullie hebben het ook heel goed gedaan. Mooi hoe de totaal verschillende tactieken zo'n spannende strijd opleverden. Heel veel sterkte met de moeilijke beslissing ::hug::

Sluit ik me bij aan! Sterkte team rood! Wat mij betreft een van de beste forumspellenopeningen sinds stratego bij survivor   ::jaja::
Complimenten ook naar Robbie!

1 Waldo meer of minder is al het verschil. Dus Starlight, ook super dat je die laatste nog had  ::bravo::

Fijn dat onze strategie om vooral locaties te veroveren waar andere items lagen loonde. ::jaja::

Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: FrankLapidus op 11-01-2019, 20:30:49
Inderdaad, rood ook heel goed gedaan. Toppers!  ::hug::

Maar wat was het inderdaad spannend in de PM, jeetje..
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: MollenvangR-Art op 11-01-2019, 20:49:15
Holy...  wat een ontknoping ::oink:: ik kan het nog niet helemaal geloven. 1 punt  :o dat is 1 wapen, maar ook bijvoorbeeld 1 Waldo... :( Nou ja goed ben benieuwd hoe dit verder gaat...
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Fabiann op 11-01-2019, 20:58:05
Wauw! Wat een spel, gefeliciteerd team! ::bravo::

Heerlijke opening van het leukste forumspel! ::respect::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 11-01-2019, 21:05:21
(https://68.media.tumblr.com/c0047c358a9ed5df996e898144c48690/tumblr_inline_oh6lkbA1Jm1u7twx0_500.gif)

Ik heb gehoord dat jullie een zwak losersteam zijn, commune Rood? Jullie hebben dan wel het meeste voor mij gevonden, maar zijn er toch niet in geslaagd. Volgens mij is het tijd om wat offers te maken. Lucille, mijn met prikkeldraad versierde knuppel, heeft dorst. En ze drinkt graag bloed.
Aan jullie om te beslissen wie jullie willen opofferen om Lucille te geven wat ze wil!

Stuur mij via pm vr zondag 18u 2 namen van iemand uit jouw commune die jij wel wil opofferen. En daarna komen we allemaal gezellig samen om te zien wie het worden.
Gezellig! Ik heb er nu al zin in!
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: SpacyColours op 11-01-2019, 21:30:27
Stuur mij via pm vr zondag 18u 2 namen van iemand uit jouw commune die jij wel wil opofferen. En daarna komen we allemaal gezellig samen om te zien wie het worden.
Gezellig! Ik heb er nu al zin in![/center]
Natuurlijk. Op mijn verjaardag. :(
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: wouterv op 11-01-2019, 22:34:19
Net terug van een avondje theater

Maar wat een ontknoping en wat een geweldige start. Hulde Robbie

Blauw, heerlijk gespeeld. We hebben het goed gedaan

Rood, wat spannend en ook ontzettend goed gedaan. Succes met de zware beslissing...
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: B&W op 11-01-2019, 23:17:48
Wat jammer. Iedereen heeft het onwijs goed gedaan. Commune blauw, jullie hebben verdiend gewonnen. Dat is zeker terecht. :)
Maar ik word er toch een beetje stil van :\'(
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: TimvDons op 12-01-2019, 01:20:47
Gefelciteerd Team blauw

Wat ik me net afvroeg: Bjorrn gaat terug naar de Kleuterschool vanwege zijn adrenaline shot. Dat is dan toch in feite een extra ronde en dan kan Nieky toch helemaal niet aanwezig zijn? Of zeg ik nu iets vreemds?
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Swifty op 12-01-2019, 07:59:14
Nieky had ook een adrenalineshot en ging heel toevallig ook naar de kleuterschool. Hebben we eerst nog een kwartier over gediscussieerd met z'n allen, welk gebouw het moest worden :P
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 12-01-2019, 12:04:00
Yep, beide communes hadden een adrenalineshot en dus een extra beurt. En kozen dezelfde locatie.

Overigens als alle stemmen vandaag al binnen zijn, kunnen we morgen al met Titanic starten natuurlijk.  ::hypocriet:: Maar voel je vooral niet opgejaagd!
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Lucy op 12-01-2019, 12:20:56
::hyper::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: FrankLapidus op 12-01-2019, 12:37:14
 ::hyper::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Molcrazy op 12-01-2019, 13:29:39
2 hamers: 1 punten

Uit nieuwsgierigheid: waarom slechts 1 punt voor 2 hamers?


Leuk spel trouwens om ook langs de zijlijn te volgen! ::bravo::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: D*N op 12-01-2019, 22:27:41
Gestemd ::ok::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 12-01-2019, 23:42:32
Uit nieuwsgierigheid: waarom slechts 1 punt voor 2 hamers?


Leuk spel trouwens om ook langs de zijlijn te volgen! ::bravo::
Ahum, dat moest inderdaad 2 punten zijn. Dus het verschil waarmee blauw gewonnen heeft was 2 punten! Is misschien minder bitter of zuur.  :)
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 12-01-2019, 23:47:45
Ik kreeg een vraag. Wat gebeuert er bij gelijkspel? Als 3 of meer spelers evenveel stemmen hebben, volgt er een nieuwe stemming waar bij enkel nog op die spelers gestemd wordt. In dat geval moeten jullie als commune er maar voor zorgen dat jullie er uit komen, anders mag commune blauw gaan stemmen op eender wie uit rood! Dus niet meer alleen op de 3 met gelijkspel! Bij wijze van straf dat jullie nog steeds niet als een gehele commune functioneren.
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Bjorrn op 13-01-2019, 01:50:58
Gestemd ::ok::

Ik ook :)
Ik wil weten of ik mee op de boot mag  ::schaam::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: hulpdakdekker op 13-01-2019, 10:38:04
Ik ook :)
Ik wil weten of ik mee op de boot mag  ::schaam::

Das Boot ging toch over een onderzeeboot?

Naja, eigenlijk de Titanic ook natuurlijk ::ok::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: MollenvangR-Art op 13-01-2019, 10:40:11
Ik ook :)
Ik wil weten of ik mee op de boot mag  ::schaam::
Maar als je eruit ligt, ga je het schip in  ::ok::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: D*N op 13-01-2019, 12:33:10
Me @ stemmen nog niet allemaal binnen:
(http://s.quickmeme.com/img/23/23eb0a97b47d890c12bfd31fff25f2334c36a8f22e24cfaf0717cf32dca4ac81.jpg)
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Molcrazy op 13-01-2019, 12:34:03
Waarom vraag je er dan naar? ???
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: D*N op 13-01-2019, 12:36:01
Waarom vraag je er dan naar? ???
(https://media.giphy.com/media/jXD7kFLwudbBC/giphy.gif)
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Nieky op 13-01-2019, 13:07:37
Molcrazy doet niet mee, dus het zou snel moeten kunnen gaan toch?
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Fabiann op 13-01-2019, 13:21:14
Misschien doet MV een MVtje?
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 13-01-2019, 14:02:20
Ze zijn nog niet binnen. Wie niet op tijd stemt, stemt 2 keer op zichzelf!  ::oink:: :-X
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Molcrazy op 13-01-2019, 14:20:35
Molcrazy doet niet mee, dus het zou snel moeten kunnen gaan toch?

 ::rofl::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: belg op 13-01-2019, 14:21:56
Ze zijn nog niet binnen. Wie niet op tijd stemt, stemt 2 keer op zichzelf!  ::oink:: :-X

Hoeveel moeten er nog stemmen?
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 13-01-2019, 14:30:24
Dat kan ik niet verklappen. Ik zal iedereen eens een reminder sturen. Misschien heb ik het gemist dat het ergens in een biecht al vermeld stond en ik niet door had dat het een officile stem was.
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: FrankLapidus op 13-01-2019, 15:45:27
 ::hyper::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 13-01-2019, 17:44:08
(http://49.media.tumblr.com/7bb9e907f3ee4cba4baba798ad462b31/tumblr_o53vapJsiD1sbj1wqo10_400.gif)(http://49.media.tumblr.com/b1b1c59ec2322bd77661eee41ba72f3a/tumblr_o53vapJsiD1sbj1wqo1_400.gif)
(http://49.media.tumblr.com/c4e7e736ccb1a79611e2eaf83f4a3482/tumblr_o53vapJsiD1sbj1wqo3_400.gif)(http://49.media.tumblr.com/845cf00b7cf8200d848a272403de9de4/tumblr_o53vapJsiD1sbj1wqo9_400.gif)
(http://49.media.tumblr.com/26e861fb01446307fb36638cc869b353/tumblr_o53vapJsiD1sbj1wqo8_400.gif)(http://45.media.tumblr.com/7dda69f5c2b9a75bf967d9ed439e74a4/tumblr_o53vapJsiD1sbj1wqo7_400.gif)
(http://45.media.tumblr.com/2e96fbce6897be46da2aca62b13f9858/tumblr_o53vapJsiD1sbj1wqo4_400.gif)(http://45.media.tumblr.com/4f1ea8b82e3c7d2d65d3a5c8b878fb6f/tumblr_o53vapJsiD1sbj1wqo6_400.gif)
(http://45.media.tumblr.com/379276dbc0191731e7a7578063427ca8/tumblr_o53vapJsiD1sbj1wqo5_400.gif)(http://45.media.tumblr.com/d00a3017d3b2a7bbb16997452768ab9d/tumblr_o53vapJsiD1sbj1wqo2_400.gif)

Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 13-01-2019, 17:47:37
(https://media.giphy.com/media/3ov9k7tdb4YEBmhoGY/source.gif)
Tijd om Lucille te geven wat ze wil!

Iene miene mutte...

Bjorrn:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Bjorrn op 13-01-2019, 17:51:14
Thanks tiran :)
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 13-01-2019, 17:54:04
(https://s.yimg.com/ny/api/res/1.2/D.TklyxIwWBgK3dv1rY.mw--/YXBwaWQ9aGlnaGxhbmRlcjtzbT0xO3c9NjUwO2g9NDEx/http://media.zenfs.com/en/homerun/feed_manager_auto_publish_494/6f68e023e3353bb88d0254126c790850)

Tien pond grutten...

timvdons
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 13-01-2019, 17:57:58
(https://media.giphy.com/media/FhPbyzFSuKmly/source.gif)

Tien pond kaas...

putyourHANSup
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: TimvDons op 13-01-2019, 18:00:02
(https://s.yimg.com/ny/api/res/1.2/D.TklyxIwWBgK3dv1rY.mw--/YXBwaWQ9aGlnaGxhbmRlcjtzbT0xO3c9NjUwO2g9NDEx/http://media.zenfs.com/en/homerun/feed_manager_auto_publish_494/6f68e023e3353bb88d0254126c790850)

Tien pond grutten...

timvdons
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Door die grote gloed dach heel kort even: het zal toch niet waar zijn ::rofl::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 13-01-2019, 18:01:19
(https://media.tenor.co/images/869c8ce5a74da288ecb865481ccd1e93/raw)

Iene miene mutte...

belg
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 13-01-2019, 18:05:16
Pas op... grafische inhoud. Niet klikken als je jonger bent dan 18 of als je niet tegen expliciet grafische inhoud ben (maar het is allemaal nep en ketchup)
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Lucille heeft nog meer dorst!

B&W, D*N, Mollenvanger & SpacyColours...
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 13-01-2019, 18:07:07
(https://www.criticalerror.hu/img/articles/content/Christmas/negan-rick-not-cool.gif)

Mollenvanger....

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 13-01-2019, 18:12:55
B&W, D*N of SpacyColours?

Om te laten zien dat ik niet van de slechtsten ben, zal ik met SpacyColours beginnen. Dan weet je meteen of dit je laatste verjaardag is of niet...

Komt ie...

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Bjorrn op 13-01-2019, 18:14:04
 ::rofl:: ::rofl::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: TimvDons op 13-01-2019, 18:14:26
 ::rofl:: ::rofl::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Nieky op 13-01-2019, 18:14:32
oeeeh

Gaat onze spelletjeskoning meteen naar huis?
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 13-01-2019, 18:20:05
(https://media.giphy.com/media/P4e1gLGRcLSak/giphy-downsized-large.gif)

D*N... of B&W... of D*N...

B&W... niet bang zijn en bidden...
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 13-01-2019, 18:21:36
Lucille, are you still thirsty?

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: SpacyColours op 13-01-2019, 18:30:12
B&W, D*N of SpacyColours?

Om te laten zien dat ik niet van de slechtsten ben, zal ik met SpacyColours beginnen. Dan weet je meteen of dit je laatste verjaardag is of niet...

Komt ie...

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Pfieuw... dank je wel! ::bravo::

Ik vind het wel sneu voor B&W en belg, ik had het ons allemaal gegund om door te gaan! :(
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: MollenvangR-Art op 13-01-2019, 18:33:00
Pfieuw... dank je wel! ::bravo::

Ik vind het wel sneu voor B&W en belg, ik had het ons allemaal gegund om door te gaan! :(
Dit ja :( 2 mensen wegstemmen in 1 aflevering van een team van 8 is gewoon veel. Maar goed, dat is het spel  ::hug::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: TimvDons op 13-01-2019, 18:34:49
Jammer Belg & B&W ::hug::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: FrankLapidus op 13-01-2019, 18:44:28
Jammer allebei  ::hug::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Bjorrn op 13-01-2019, 18:45:23
Sorry beide, 2 mensen wegstemmen was echt niet makkelijk nee  ::ohno::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Swifty op 13-01-2019, 18:46:15
Spijtig B&W en belg ::hug:: ::hug::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: putyourHANSup! op 13-01-2019, 18:49:06
:\'( ::hug::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Nieky op 13-01-2019, 18:49:30
Jammer!! Heel leuk dat jullie meededen  ::bravo::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Starlight op 13-01-2019, 18:55:20
Jammer B&W en belg ::hug::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: D*N op 14-01-2019, 12:12:47
Sorry Belg en B&W ::hug::
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 27-01-2019, 20:39:35
Tom Waes is op n momenteel in Pripjat.
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: MollenvangR-Art op 27-01-2019, 21:23:47
Tom Waes is op n momenteel in Pripjat.
Waldo's zoeken zeker?
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Robbieazerty op 27-01-2019, 21:24:50
 ;D

Hij was oa in Palace of Culture en het pretpark.
Titel: Re: [week 1] The Walking Dead
Bericht door: Molcrazy op 29-01-2019, 19:34:47
Tom Waes is op n momenteel in Pripjat.

Ik moest ook aan ZAP denken ::jaja::