Realitynet - Realitynet.org

Off topic => (Forum)spellen => Zap 2.0 => Topic gestart door: Robbieazerty op 18-01-2019, 07:44:56

Titel: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 18-01-2019, 07:44:56
http://www.youtube.com/watch?v=qcfaz5me8t0
.
In 'Are You The One?' worden x vrijgezelle dames met evenveel vrijgezelle mannen in een huis gepropt. Ze moeten opdrachtjes doen en elkaar beter leren kennen, want via algoritmes en vanalles, hebben wetenschappers kunnen bepalen wie  elkaar's ultieme match zijn.

Ook jullie gegevens zijn in een online matchmaker gegooid en daar zijn matches uit gekomen. Aan jullie om die te vinden!
Via opdrachten kan je elkaar ook beter leren kennen. Vindt die ene persoon misschien hetzelfde leuk als die andere? Of is die ene even goed of slecht in dingen als jij?

Zo komt er dagelijks een nieuwe opdracht en niet alleen leren jullie elkaar zo beter kennen, maar bovendien: de winnaar van deze opdracht mag die dag iemand uitkiezen om mee in de Truth Booth te gaan. Zo kom je te weten of die persoon jouw match is ja of nee. Zo ja, dan hebben jullie al één match te pakken. Zo nee, dan kunnen jullie elkaar in ieder geval al afstrepen.

Op het einde van elke dag volgt er een "Matching Ceremony". Dan bepalen jullie wie er aan elkaar gekoppeld zijn. Ik geef dan weer hoeveel van de door jullie gemaakte koppels correct zijn. Ook hier kunnen jullie info uit halen.

Jullie hebben vijf dagen. Elke dag een opdracht, elke dag een duo in de Truth Booth en elke avond een Matching Ceremony.
Op het einde van de vijfde dag volgt de finale Matching Ceremony. Ieder juist gematcht koppel is safe en hoeft het spel niet te verlaten. Iedereen die niet juist gematcht is, loopt gevaar om weggestemd te worden. Er volgt namelijk nog een stemming waarin iedereen (zowel juist als fout gematchte spelers) mogen bepalen wie er mag blijven en wie het spel moet verlaten.

Deze keer zullen er toch echt twee mensen moeten vertrekken!

Als alle koppels gevonden zijn, krijgen jullie de keuze:
A - Niemand is nog safe, er volgt een stemronde waarbij je op één persoon mag stemmen, maar er vliegen er twee uit!
of
B - iedereen gaat weer door naar de volgende aflevering, maar in die aflevering zullen er vervolgens 4 moeten afvallen!
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 19-01-2019, 22:27:32
(https://i.pinimg.com/736x/3b/03/d0/3b03d0e6860628de52b0e495590636ae.jpg)

Welkom allemaal in deze luxe mansion of love! Zouden jullie je ideale match herkennen als hij of zij vlak voor jouw neus zou staan?

Zoals gezegd heb ik jullie gegevens door een aantal algoritmes gehaald. Via online liefdes matchmaking informatie in combinatie met die algoritmes heb ik gevonden wie jullie ideale match is in dit spel.

Let op! Deze algoritmes hebben weinig tot geen rekening gehouden met jouw seksuele voorkeur. Ook wel een beetje simpelweg omdat dat gewoon niet evenredig te verdelen viel. :) Het kan dus zijn dat je als hetero vrouw aan een andere heterovrouw gelinkt bent. Of dat je  als homo man aan een hetero man gelinkt bent. Elke combinatie is mogelijk!

Maar in het programma zelf is het altijd makkelijker doordat het altijd hetero koppels zijn en het dus al duidelijk is dat de vrouwen met een man moeten matchen en andersom.
Om jullie al op weg te helpen, heb ik jullie in twee groepen verdeeld. Jouw ideale match zit dus in de andere groep! Je hoeft je match niet binnen je eigen groep te gaan zoeken.

GROEP 1GROEP 2
FrankLapidusBjorrn
LanD*N
LucyFabiann
putyourHANSupNieky
SpacyColoursMollenvanger
Starlighttimvdons
Swiftywouterv

(http://pictoline.com/wp-content/uploads/2016/06/All-You-Need-SITE.gif)

Doordat Titanic een dagje vroeger gedaan is, kunnen we een dagje eerder starten.
Morgen rond 12u 's middags probeer ik de eerste opdracht te posten. Het kan handig zijn als je dan online bent, maar ook weer niet perse, omdat het nog ergens van af hangt.
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 19-01-2019, 22:29:40
De opdracht van woensdag is iets wat jullie nu al moeten voorbereiden. Jullie gaan namelijk Snake Oil spelen. Snake Oil is een spel waarbij je een random item moet aanprijzen aan een bepaalde klant.

In Snake Oil heb je 6 kaartjes met een woord op. Eén van de kandidaten kiest op een ander kaartje wat voor klant hij/zij is. De andere spelers moeten dan uit hun 6 woorden, twee woorden zo samenvoegen dat het een passend product kan zijn voor die klant. Ze verzinnen er vervolgens een korte tekst bij waarom hun product het ideale product voor die klant is. De klant kiest vervolgens het product dat hij/zij het beste vindt passen of het grappigst vindt.

Bijvoorbeeld, in onderstaande afbeelding was de klant een Geek. De vijf overige spelers hebben elk een product samengesteld uit de woorden die ze ter beschikking hadden:
(http://wildtide.co.uk/wp-content/uploads/2015/04/Snake-Oil-Family-Party-Game-Cards.jpg)
Speler 1 heeft bvb Lightning Fan gemaakt en legt uit dat het is wat elke Geek wil hebben, want Geeks zijn meestal wat zweterige types, dus een ventilator is dan sowieso al handig, maar deze ventilator is extra cool, want hij kan gewoon bliksems schieten! Ideaal om in een LARP te gebruiken! In plaats van "Lightning Lightning!" te moeten roepen als je in een bos loopt en je handen naar tegenstanders duwt alsof er schichten uit vliegen, kan je nu échte bliksemschichten schieten!
Speler 2 heeft een Future Tie in de aanbieding. Als je die das om doet, hoef je maar een datum in de toekomst in gedachten houden en aan je stropdas trekken en *FLOEP* je staat in de toekomst!

Elke speler verzint er dus een verhaaltje rond en de Geek kiest uiteindelijk welke hij het beste/leukste vindt.

Jullie moeten zo elk een product maken voor je mogelijke ideale match. Maar aangezien jullie niet weten wie dat is, moeten jullie voor elk van de 7 van de andere groep een product maken met de woorden die ik je via pm stuur.
Enkele regels:
- Je krijgt 15 woorden. Elk woord mag maar één keer gebruikt worden. Omdat je 2 woorden moet combineren om zo 7 verschillende producten voor 7 klanten te maken, zal je dus 14 van de woorden moeten gebruiken. Je houdt dus één woord over, die zit er gewoon in om je wat extra keuze te geven.
- Engelse woorden zijn makkelijker te combineren omdat sommige woorden zowel als zelfstandig naamwoord als bijvoeglijk naamwoord gebruikt kunnen worden. Jullie krijgen Nederlandstalige woorden. Om het iets makkelijker te maken ze aan elkaar te linken, mag je van de woorden ook een bijvoeglijk naamwoord maken door bvb van 'wereld' het woord 'werelds' te maken.
- Je mag aan niemand laten weten welke woorden je hebt en welke producten je gemaakt hebt.
- Je stuurt vóór dinsdag 20u een pm naar mij waarbij je de 7 producten mét bijhorend verhaaltje mee geeft en zegt voor welke klant het is. In bovenstaand voorbeeld zou je dus als één van de producten pm'en 'Dit is de Lightning Fan voor de Geek (met het verhaaltje erbij'


Jullie weten zelf nog niet welke klant jullie zijn. Dat stuur ik pas op woensdag door, wanneer ik de 7 producten die jullie mogelijke ideale match hebben gemaakt naar je doorstuur. Dan zeg ik dus 'Jij bent een Geek en deze producten hebben de andere spelers gemaakt.' Aan jou om vervolgens aan mij te laten weten welke je de leukste vond.

Als jullie woensdag zonder het te weten allebei elkaars product het beste/leukste vonden, mogen jullie meteen samen de Truth Booth in om te kijken of jullie een match zijn!
Bvb A vindt product 1 het beste. Dat blijkt van B te zijn. B aan de andere kant heeft product 4 gekozen als beste. Dat blijkt van A te zijn. Ze hebben dus zonder het te weten elkaar's product gekozen en zijn dus misschien wel een ideale match! Ze mogen de Truth Booth in om te kijken of dat daadwerkelijk zo is.

Ik ga jullie nu al de 15 woorden en de 7 klanten sturen.
Gelieve tegen dinsdagavond 20u naar mij te pm'en welke producten je gemaakt hebt, met bijhorend verhaaltje en voor welke klant.
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 19-01-2019, 23:01:44
Als het goed is zijn alle woorden en klanten naar iedereen verstuurd. Als je nog niets ontvangen hebt, laat het me weten (of als het in van die rare tekens aangekomen is  ::) )

Kijk ook even na of je 15 woorden en 7 klanten hebt gekregen, zoniet -> laat het me weten, want dan heb ik zelf fout geteld.

Zoals gezegd, jullie hebben tijd tot dinsdag 20u om het in te leveren, dus nog tijd genoeg, je hoeft niet te haasten.

En zoals ook gezegd, morgen rond 12u de opdracht van de dag! En tegen 's avonds moeten de eerste koppels gevormd worden voor de eerste Matching Ceremony.

Mocht er trouwens in de Truth Booth een koppel als ideale match eruit komen, dan speelt dat koppel niet meer mee in de opdrachten. Zij hoeven die namelijk niet meer te winnen om een kans in de Truth Booth te maken en zijn sowieso al safe.
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Lucy op 19-01-2019, 23:04:40
Het kan dus zijn dat er geen of meerdere koppels naar de Truth Booth mogen?
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 19-01-2019, 23:08:02
Bij Snake Oil wel. Dat is dan ook de laatste opdracht. Hopelijk voor jullie mogen er meerdere de Truth Booth in, voor wat duidelijkheid.

Als overigens tegen woensdag al koppels bekend geraakt zijn in de truth booth, dan zet ik bij de producten de naam van die kandidaten al bij, zodat je weet dat je die al niet moet kiezen (omdat die al hun ideale match gevonden hebben).
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: SpacyColours op 20-01-2019, 02:18:50
Op het einde van de vijfde dag volgt de finale Matching Ceremony. Ieder juist gematcht koppel is safe en hoeft het spel niet te verlaten. Iedereen die niet juist gematcht is, loopt gevaar om weggestemd te worden. Er volgt namelijk nog een stemming waarin iedereen (zowel juist als fout gematchte spelers) mogen bepalen wie er mag blijven en wie het spel moet verlaten.

Deze keer zullen er toch echt twee mensen moeten vertrekken!
Maar wat nou als alle juiste koppels worden gevonden?
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 20-01-2019, 09:17:56
Oh ja, oeps vergeten bij te zetten!  ::schaam::

Als alle koppels gevonden zijn, krijgen jullie de keuze:
A - Niemand is nog safe, er volgt een stemronde waarbij je op één persoon mag stemmen, maar er vliegen er twee uit!
of
B - iedereen gaat weer door naar de volgende aflevering, maar in die aflevering zullen er vervolgens 4 moeten afvallen!
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Starlight op 20-01-2019, 09:36:03
Even een vraagje: in de regels staat dat we onze inschrijfformulieren best niet kunnen delen. Bij dit spel is het natuurlijk wel handig, maar het is dan zeker niet echt de bedoeling?
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 20-01-2019, 09:52:34
Het is aan jullie om te beslissen of je dat risico durft te nemen.
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 20-01-2019, 10:00:07
Ook nog een vraag via whatsapp gekregen:
Is het aangeven van de koppels na elke dag openbaar of weet je alleen wie je zelf koos die dag?

Het is openbaar. Meer nog, jullie moeten hier openlijk posten wie je kiest en de ene keer mag team groen kiezen, de andere keer team oranje. Wie al gekozen is, kan niet nog eens gekozen worden. Dus elke avond moeten er 7 unieke koppels gevormd worden.
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 20-01-2019, 12:09:45
Jullie eerste opdracht is lekker simpel. Een persoonlijkheidstest. Daarmee kunnen jullie elkaar weer wat beter leren kennen. En natuurlijk is het niet zomaar een persoonlijkheidstest, maar een heuse Which Guy From "Are You The One?" Would Be Your Perfect Match? (https://www.buzzfeed.com/sarashumway/which-guy-from-are-you-the-one-might-actually-be-dll7?utm_term=.ufxK8B58Z#.bxGW7Oz7d) test!

(https://img.buzzfeed.com/buzzfeed-static/static/2015-10/2/13/campaign_images/webdr12/which-guy-from-are-you-the-one-would-be-your-perf-2-27336-1443805943-1_dblbig.jpg)

Doe de test en post hier je resultaat (met het tekstje erbij). Als jullie de perfecte match zijn voor dezelfde 'Are You The One?' guy, dan zijn jullie misschien ook wel een perfect match voor elkaar! Dus gebruik die informatie wijselijk.

Maar hoe kan je een date in de Truth Booth winnen? Wel degene die hieronder als eerste hetzelfde resultaat heeft als mij, is misschien wel mijn ideale match! Maar ik doe niet mee aan het spel... Dus als troost mag je dan iemand anders uitzoeken om in de Truth Booth te gaan. Let op: enkel degene die als eerste dezelfde match heeft als mij, mag de Truth Booth in!

Aan jou de keuze: vul je de test naar waarheid in om zo te zien wie nog hetzelfde resultaat heeft. Of probeer je te gokken wat ik zou antwoorden, om een kans op de Truth Booth te maken?

Jullie hebben tot 20u om de test in te vullen! Veel succes!
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Nieky op 20-01-2019, 12:11:39
https://www.buzzfeed.com/sarashumway/which-guy-from-are-you-the-one-might-actually-be-dll7?utm_source=dynamic&utm_campaign=bfsharecopy&utm_term=.tiDp7Rk7W&quiz_result=6960983_11842089#6960983 (https://www.buzzfeed.com/sarashumway/which-guy-from-are-you-the-one-might-actually-be-dll7?utm_source=dynamic&utm_campaign=bfsharecopy&utm_term=.tiDp7Rk7W&quiz_result=6960983_11842089#6960983)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Nieky op 20-01-2019, 12:12:38
Zo dan ;)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: D*N op 20-01-2019, 12:12:45
Mag je hem niet meerdere keren doen? ;D
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: D*N op 20-01-2019, 12:13:54
Wel een lekkertje hoor deze ;D

(http://i68.tinypic.com/1628u2a.png)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: FrankLapidus op 20-01-2019, 12:15:00
You got: Tyler!

Tall, funny, handsome, and outgoing, Tyler is the perfect match for you! He's sporty and loves to make people happy, which he'd absolutely do for you.
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 20-01-2019, 12:16:40
Mag je hem niet meerdere keren doen? ;D
Tja dat kan ik toch niet controleren natuurlijk. Maar je mag maar één resultaat posten.

En ik laat pas nadat iedereen hem gedaan heeft (of vanavond om 20u) weten wie hetzelfde had als mij.


https://www.buzzfeed.com/sarashumway/which-guy-from-are-you-the-one-might-actually-be-dll7?utm_source=dynamic&utm_campaign=bfsharecopy&utm_term=.tiDp7Rk7W&quiz_result=6960983_11842089#6960983 (https://www.buzzfeed.com/sarashumway/which-guy-from-are-you-the-one-might-actually-be-dll7?utm_source=dynamic&utm_campaign=bfsharecopy&utm_term=.tiDp7Rk7W&quiz_result=6960983_11842089#6960983)
En ja, dat Copy Link knopje werkt niet op die site. Stom he.  ::)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: D*N op 20-01-2019, 12:18:33
Oh maar dan kan ik dus wel ook zeggen dat dit mijn Robbie resultaat was en mijn eigen resultaat Devin is ;D
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Fabiann op 20-01-2019, 12:20:15
You got: Devin!
You're the life of the party, just like Devin! You love to have a good time and make people laugh, which is why you and Devin would be a perfect match.
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Bjorrn op 20-01-2019, 12:21:09
(http://i64.tinypic.com/dfj9co.png)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: TimvDons op 20-01-2019, 12:21:45
Fijn, plaatje uplaod niet.

Heb Mike btw. Zal de foto proberen in te voegen.

(http://i65.tinypic.com/2naoe80.png)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Starlight op 20-01-2019, 12:24:03
You got: Tyler!

Tall, funny, handsome, and outgoing, Tyler is the perfect match for you! He's sporty and loves to make people happy, which he'd absolutely do for you.


Pff wat een stomme test, ik heb al die datingshows nog nooit gezien en ken de helft van die tv personages niet ::rofl::

Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: FrankLapidus op 20-01-2019, 12:26:04
Even voor jullie info: Tyler is wel mijn echte match, ik heb niet de test gedaan om Robbie's match te ontdekken.
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Swifty op 20-01-2019, 12:27:01
oh yeah  ::love::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Swifty op 20-01-2019, 12:30:11Pff wat een stomme test, ik heb al die datingshows nog nooit gezien en ken de helft van die tv personages niet ::rofl::Ik heb een paar datingshows gegoogled en uiteindelijk 1 van de 2 gekozen die ik wel kende. De tv-personages heb ik toen niet eens meer gezocht :P
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 20-01-2019, 12:31:42
Heb Mike btw. Zal hem proberen in te voegen.

 ::oink::

(https://media.giphy.com/media/26FKYxF2dWTdQ6IFO/giphy.gif)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: MollenvangR-Art op 20-01-2019, 12:36:05
 You got: Devin!

You're the life of the party, just like Devin! You love to have a good time and make people laugh, which is why you and Devin would be a perfect match.
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: TimvDons op 20-01-2019, 12:36:58
::oink::

(https://media.giphy.com/media/26FKYxF2dWTdQ6IFO/giphy.gif)

Wat heb ik nu weer verkeerd gezegd :-[
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Nieky op 20-01-2019, 12:37:45
 ::rofl::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Bjorrn op 20-01-2019, 12:44:47
Ik match trouwens zelf het beste met Hunter  ::jaja::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 20-01-2019, 12:45:41
Wat heb ik nu weer verkeerd gezegd :-[

Niets hoor.
(http://vignette1.wikia.nocookie.net/epicrapbattlesofhistory/images/e/e4/Sheldon_Cooper_there_there.gif/revision/latest?cb=20150506003640)

Het is alleen net zoals op tv. Al van de eerste dag actie!  ::jaja::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Swifty op 20-01-2019, 12:47:23
Ik heb nu al ruzie met Frank om Nieky! :o
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: TimvDons op 20-01-2019, 12:48:18
Niets hoor.
(http://vignette1.wikia.nocookie.net/epicrapbattlesofhistory/images/e/e4/Sheldon_Cooper_there_there.gif/revision/latest?cb=20150506003640)

Het is alleen net zoals op tv. Al van de eerste dag actie!  ::jaja::

 ::rofl:: Toch grappig dat door haastig te typen er totaal andere zinnen ontstaan dan dat ermee bedoeld wordt.
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: FrankLapidus op 20-01-2019, 12:50:51
Ik heb nu al ruzie met Frank om Nieky! :o

 >:D

Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 20-01-2019, 12:54:32
::rofl:: Toch grappig dat door haastig te typen er totaal andere zinnen ontstaan dan dat ermee bedoeld wordt.

Het ligt gewoon aan mij en de setting van dit programma. ;)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: wouterv op 20-01-2019, 13:02:08
(http://i67.tinypic.com/ndvtpj.png)

Mijn match
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: D*N op 20-01-2019, 13:12:58
Ik heb mijn match al gevond......oh fabiann is on the same team......waarom gebeurt dit altijd? ::) ;D
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: putyourHANSup! op 20-01-2019, 13:18:12
You got: Hunter!
You love a guy who is charming, just like Hunter. He's romantic and sweet, and will always be there for you. He values loyalty and would definitely be your perfect match!


::oink::

(https://media.giphy.com/media/26FKYxF2dWTdQ6IFO/giphy.gif)
::rofl:: ::rofl::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Lucy op 20-01-2019, 13:19:03
Ik heb Robbies match opgegeven, dus hier is iig de mijne ::jaja::
Waarom is iedereen Hunter ::rofl:: Oh grapje dat valt wel mee

Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Bjorrn op 20-01-2019, 13:32:46
Ik heb Robbies match opgegeven, dus hier is iig de mijne ::jaja::
Waarom is iedereen Hunter ::rofl:: Oh grapje dat valt wel mee

Laten we met z'n allen een beschuitje eten met Hunter  ::love::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Fabiann op 20-01-2019, 14:54:32
Ik heb mijn match al gevond......oh fabiann is on the same team......waarom gebeurt dit altijd? ::) ;D
:-*

Heeft iemand al een idee wie zijn match is?

(https://mtv.mtvnimages.com/uri/mgid:file:http:shared:mtv.com/news/wp-content/uploads/2015/11/devincups-1447885372.gif?quality=.8&height=281&width=500)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: SpacyColours op 20-01-2019, 15:01:09
Ik heb ook onze grote vriend Hunter. Verwachte ik al want hij lijkt natuurlijk sprekend op mij. ::hypocriet::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Molcrazy op 20-01-2019, 16:05:43
Laten we met z'n allen een beschuitje eten met Hunter  ::love::

 ::rofl::

Wat zou Leonie daarvan vinden Bjorrn?
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: FrankLapidus op 20-01-2019, 16:08:09
Is goed, ga ik met Tyler  ;D
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 20-01-2019, 16:58:49
Alleen Lan's match nog en ik kan het bekend maken.

Voor de Matching Ceremony van vanavond... Team groen mag al gaan bedenken wie ze zullen kiezen. Vanavond vanaf 20u mag er gekozen worden. Iedere persoon van team oranje kan maar één keer gekozen worden, zodat er 7 koppels ontstaan.

En euhw my geuwd trouwens als vanavond meteen alle koppels al juist gekozen zijn... Dan is het al meteen klaar, kunnen we gaan elimineren en morgen misschien al met een nieuwe week beginnen.  ;D
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: D*N op 20-01-2019, 17:00:34
Ah, it's a ladies choice vanavond ;D
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: FrankLapidus op 20-01-2019, 17:03:28
Alleen Lan's match nog en ik kan het bekend maken.

Voor de Matching Ceremony van vanavond... Team groen mag al gaan bedenken wie ze zullen kiezen. Vanavond vanaf 20u mag er gekozen worden. Iedere persoon van team oranje kan maar één keer gekozen worden, zodat er 7 koppels ontstaan.

En euhw my geuwd trouwens als vanavond meteen alle koppels al juist gekozen zijn... Dan is het al meteen klaar, kunnen we gaan elimineren en morgen misschien al met een nieuwe week beginnen.  ;D

Ook leuk  :D

Dit programma is namelijk niet echt mijn ding  ::rofl::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Bjorrn op 20-01-2019, 17:05:54
::rofl::

Wat zou Leonie daarvan vinden Bjorrn?

We hebben een open relatie  ;)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: SpacyColours op 20-01-2019, 17:22:26
Dit programma is namelijk niet echt mijn ding  ::rofl::
Same. Haha
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: MollenvangR-Art op 20-01-2019, 17:33:02
Same. Haha
Dit  ::jaja:: (maar sowieso alle programma's die iets met liefde te maken hebben  ::kots:: ). Al is de ZAP versie nog wel te doen hoor :P alleen vrijwillig zou ik hier niet naar kijken.
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Fabiann op 20-01-2019, 17:34:46
Frank en SpacyColours zijn dus niet mijn match... :(
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: D*N op 20-01-2019, 17:39:11
Frank en SpacyColours zijn dus niet mijn match... :(
Wij zijn gewoon stiekem echt een match ::vergroot::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Fabiann op 20-01-2019, 17:41:52
Wij zijn gewoon stiekem echt een match ::vergroot::
Ik denk het ook! ::love::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Molcrazy op 20-01-2019, 17:44:28
We hebben een open relatie  ;)

 :P
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Lucy op 20-01-2019, 17:56:47
Ik vind dat soort programma's wel leuk hoor Faab ;D
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: putyourHANSup! op 20-01-2019, 18:04:12
Ik ben fan van BZV, dat is toch wel beetje dezelfde categorie? :)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Lan op 20-01-2019, 18:25:06
Alleen Lan's match nog en ik kan het bekend maken.

Voor de Matching Ceremony van vanavond... Team groen mag al gaan bedenken wie ze zullen kiezen. Vanavond vanaf 20u mag er gekozen worden. Iedere persoon van team oranje kan maar één keer gekozen worden, zodat er 7 koppels ontstaan.

En euhw my geuwd trouwens als vanavond meteen alle koppels al juist gekozen zijn... Dan is het al meteen klaar, kunnen we gaan elimineren en morgen misschien al met een nieuwe week beginnen.  ;D

Oeps, ik dacht omdat alle opties er al uit waren het voor mij geen zin meer had iets te posten.  ::schaam::  Ik had Chuck.
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Fabiann op 20-01-2019, 19:15:20
Frank/Starlight/Swifty > Tyler > Nieky
Lan > Chuck > Wouter
Lucy/Hans/SpacyColours > Hunter > Bjorrn

Schiet lekker op dus! ;D
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 20-01-2019, 19:17:06
Het had nog zin om eventueel je ware hier in de groep te vinden. ;)


Maar we hadden al wel een winnaar ik. Ik had niemand minder dan.....


Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Dat wil zeggen dat degene die iemand mag kiezen om de Truth Booth in te gaan, is geworden....

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Gelieve hier te posten met wie je de Truth Booth in wil. Dan post ik het resultaat en vanaf 20u mogen de groenen hun mogelijke match kiezen.
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: MollenvangR-Art op 20-01-2019, 19:19:17
Gefeli Fabiann  ::ok:: had ook Devin, maar helaas te laat :(
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Fabiann op 20-01-2019, 19:23:03
Jeej, Robbie! ::love::

Sorry, maar ik kies voor de Truth Booth...

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: FrankLapidus op 20-01-2019, 19:25:55
Gefeliciteerd Fabiann!  ::ok::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 20-01-2019, 19:31:37
Jeej, Robbie! ::love::
:-*

Helaas doe ik niet mee in het programma.

Want voor mij bestaat er geen ideale match.
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)


Citaat
Sorry, maar ik kies voor de Truth Booth...

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)


Jullie stappen de Truth Booth in...
Nemen elkaar's handjes vast...
En wachten terwijl de Truth Booth jullie analyseert...
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 20-01-2019, 19:33:23
(https://media.giphy.com/media/64pRf6wTPGTK/giphy.gif)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Fabiann op 20-01-2019, 19:34:07
 :\'(
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: putyourHANSup! op 20-01-2019, 19:34:35
Faab! ::love::
Het was zo mooi geweest :-[

Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: FrankLapidus op 20-01-2019, 19:35:57
Jammer jongens  :-\\
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 20-01-2019, 19:42:59
FrankLapidus, Lan, Lucy, putyourHANSup, SpacyColours, Starlight en Swifty. Welkom op de allereerste Matching Ceremony.

Vanavond is de keuze aan jullie. Op tv moet ieder om beurt iemand kiezen in een bepaalde volgorde, maar dat gaat online te lang duren. Dus hier is het wie eerst komt, eerst maalt!

Post hier wie jij denkt dat jouw perfect match is. Maar kies niet dezelfde persoon als iemand anders. Elke persoon van team oranje (Bjorrn, D*N, Fabiann, Nieky, Mollenvanger, timvdons en wouterv) moet door één van jullie gekozen worden, zodat er 7 koppels gevormd worden.

Veel succes! Hopelijk krijgen jullie vanavond veel wijsheid!
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: FrankLapidus op 20-01-2019, 19:46:25
Ik kies Fabiann.
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: SpacyColours op 20-01-2019, 19:47:12
Mogen we nog overleggen?
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: putyourHANSup! op 20-01-2019, 19:52:22
Wat wil je precies overleggen?
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Starlight op 20-01-2019, 19:52:41
Ik kies MV, want ik denk dat we veel overeenkomsten hebben ::jaja::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: SpacyColours op 20-01-2019, 19:52:54
Nou ja, ik weet niet of sommigen van jullie al een beetje een idee hebben met wie ze wel of geen match zouden kunnen vormen?
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: putyourHANSup! op 20-01-2019, 19:54:06
Een beetje, maar het blijft gokken natuurlijk.

Ik kies D*N
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Lucy op 20-01-2019, 19:57:36
Ik kies Dennis ::joehoe::

HANS 😡😡😡

Dan kies ik wel Bjorn (Hunter ::love:: )
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 20-01-2019, 19:59:09
Ja jullie mogen overleggen.  ::jaja::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Lucy op 20-01-2019, 19:59:33
Maar gekozen is gekozen neem ik aan?
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: SpacyColours op 20-01-2019, 19:59:51
Wouterv. Kom hier, leuke jongen. ::bravo::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: FrankLapidus op 20-01-2019, 20:00:05
Wat valt er te overleggen dan  ??? Ik weet niet ineens wie mijn match is of wie jouw match is ofzo
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 20-01-2019, 20:01:53
Maar gekozen is gekozen neem ik aan?
Gekozen is gekozen  ::jaja::

Tussenstandje:
FrankLapidus - Fabiann
Starlight - Mollenvanger
putyourHANSup - D*N
Lucy - Bjorrn
SpacyColours - wouterv

Moeten nog kiezen:
Lan en Swifty

Kunnen nog gekozen worden:
Nieky en timvdons
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: SpacyColours op 20-01-2019, 20:03:31
Wat valt er te overleggen dan  ??? Ik weet niet ineens wie mijn match is of wie jouw match is ofzo
Kan toch dat je sommige deelnemers van Oranje al goed kent, of dat je met een aantal al lijstjes vergeleken hebt en bij de één veel meer overeenkomsten had dan bij de ander? Dat kan nuttige informatie zijn, lijkt me.
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Swifty op 20-01-2019, 20:10:07
Nieky :D
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: MollenvangR-Art op 20-01-2019, 20:11:13
Nou dan hebben we 7 koppels volgens mij  ::jaja::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Nieky op 20-01-2019, 20:11:49
(https://media1.tenor.com/images/56df5e72357227ed8ea5ea1ff8eb8f0f/tenor.gif?itemid=4989463)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Nieky op 20-01-2019, 20:13:02
Lucy - Bjorrn

Gaat het dan toch gebeuren  ::wenkbrauw::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Lucy op 20-01-2019, 20:14:04
Je bedoelt dat wat allang gebeurd is?
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Nieky op 20-01-2019, 20:14:47
 ::rofl::

Jullie waren papa en kind toch  :-X
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Lucy op 20-01-2019, 20:15:07
Oh, ja, ook ::jaja::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: putyourHANSup! op 20-01-2019, 20:16:24
 ::rofl::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: TimvDons op 20-01-2019, 20:26:38
#hetzelfdegevoelalsvroegerbijdegymlessen
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Fabiann op 20-01-2019, 20:28:39
::hug::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 20-01-2019, 20:29:59
We hebben inderdaad 7 koppels.
FrankLapidus - Fabiann
Starlight - Mollenvanger
putyourHANSup - D*N
Lucy - Bjorrn
SpacyColours - wouterv
Swifty - Nieky
Lan - timvdons

Ik voel de liefde in de lucht hangen! Dit kan niet anders dan goed gaan!

We hebben hier zeven lampjes in de vorm van een hart. Voor elk juist koppel gaat er een lamp branden. Als alle zeven lampen branden, zijn jullie liefdesexperts die meteen alles en iedereen juist hebben en mogen jullie als beloning meteen twee mensen wegstemmen!  ::love:: ::love:: ::love:: ::love::


Daar gaan we.... Hoeveel koppels zijn er juist?

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Lan op 20-01-2019, 20:32:29
#hetzelfdegevoelalsvroegerbijdegymlessen

Ik wou heel graag bij jou hoor  ::bravo::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 20-01-2019, 20:34:36
(https://media.giphy.com/media/bOdAgkYfV1gFG/giphy.gif)

Jullie hebben nog wat meer soul searching te doen.

Morgen komt er weer een hele korte opgave. Het is een raadsel. Wie hem het snelst oplost, mag de Truth Booth in. Jullie moeten mij het antwoord pm'en, niet hier posten. Nadien zal ik een vergelijking maken en openbaar posten wie het wanneer had opgelost.

Ik ga het raadsel al ergens voor 12u posten. Weet helaas door werkomstandigheden nog niet het exacte tijdstip.
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Fabiann op 20-01-2019, 20:34:51
Oeh, al twee goed! ::bravo::

Maar welke? Ik denk dat MV en Starlight sowieso goed zijn.

Het meest verstandig is het om morgen een van deze 7 koppels in de Truth Booth te stoppen! ::jaja::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: FrankLapidus op 20-01-2019, 20:38:00
Ik denk ook dat MV en Starlight goed zijn  ::jaja::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Starlight op 20-01-2019, 20:38:49
Ik twijfel of het niet te voor de hand liggend is :P Maar ik zou denken dat we wel veel dezelfde dingen hebben gekozen bij de dilemma's.
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Lucy op 20-01-2019, 20:44:52
Ik denk dat B en ik niet goed zijn ;D
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Swifty op 20-01-2019, 20:52:21
Ik heb echt geen enkel idee, zonder de inschrijflijsten is het toch wel heel lastig om koppels samen te voegen. Dus bij deze voor iedereen in de andere helft: als je je inschrijflijst wilt uitwisselen met mij hoor ik dat graag, regelen we dat direct ::ok::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Bjorrn op 20-01-2019, 21:47:17
Ik denk dat B en ik niet goed zijn ;D

Same  ::rofl::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: TimvDons op 20-01-2019, 21:59:14
Lan en ik ook niet. Of wel Lan?
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Bjorrn op 20-01-2019, 22:05:24
We hebben inderdaad 7 koppels.
FrankLapidus - Fabiann
Starlight - Mollenvanger
putyourHANSup - D*N
Lucy - Bjorrn
SpacyColours - wouterv
Swifty - Nieky
Lan - timvdons

Hee wanhopige vrijgezellen  ::zwaai::
Ik heb het gevoel dat het voor iedereen slim is als we als groep samenwerken hier (worden we ook wat closer van, winwin). Dit is namelijk een soort mastermind. En ik weet nog van vroeger dat het in zo'n situatie slim is om te achterhalen welke kleuren er al op de juiste plek staan (dus welke duo's er kloppend zijn).
Het minst zeggends zou zijn als we morgen 7 volledig nieuwe duo's maken, dus laten we dat voorkomen.

Mijn voorstel is als volgt:
Ik denk dat we moeten afspreken dat we 4 duo's intact laten en 3 duo's  gaan husselen.

- Als we dit doen, en er branden dan morgen weer 2 lampjes, dan weten we (zo goed als) zeker dat er bij de 4 intacte duo's, 2 juiste zitten. Nogal waardevolle informatie.

- Als we dit doen, en er branden morgen nogmeer lampjes, weten we zeker dat er van de intacte duo's 2 duo's juist zijn én dat er van de gehusselde duo's nu kloppende matches zijn die eerst fout waren. Ook mega usefull.

- Tot slot, als we dit doen en er branden morgen minder lampjes, weten we zeker dat er minstens 1, misschien meerdere, kloppende zat(en) bij de gehusselde duo's en dat de intacte duo's op hun beurt dus fout waren. Ook mega usefull.

Dit werkt natuurlijk alleen als iedereen het ermee eens is, wat vinden jullie  :D
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Swifty op 20-01-2019, 22:07:32
Good thinking!

We zullen het zeker op de mastermindmanier moeten aanpakken. Waarbij de Truth Booths dan nog eens extra aanwijzingen geven.
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: TimvDons op 20-01-2019, 22:14:46
Als ik goed gerekend heb, waren er voor het begin van de opdracht 28 mogelijk duo's te vormen.

1 duomogelijkheid (Hans + Fabiann) was het niet, dus nog 27 opties, waarvan we tussenhaaks van 2 combi's weten dat ze kloppen (alleen niet welke)

Als ik verkeerd reken, hoor ik het wel.
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: putyourHANSup! op 20-01-2019, 22:18:34
Ik denk dat dat wel klopt, Tim.
En eens met Bjorn, klinkt als een goeie tactiek ::jaja::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Bjorrn op 20-01-2019, 22:20:15
Als ik goed gerekend heb, waren er voor het begin van de opdracht 28 mogelijk duo's te vormen.

1 duomogelijkheid (Hans + Fabiann) was het niet, dus nog 27 opties, waarvan we tussenhaaks van 2 combi's weten dat ze kloppen (alleen niet welke)

Als ik verkeerd reken, hoor ik het wel.

Klopt volgens mij, maar wat kunnen we ermee?  :D
Laten we aangeven of we liever willen switchen of hetzelfde blijven.

Ik denk dat ik namens mijzelf en Minke spreek als ik zeg dat wij zo snel mogelijk uit elkaar willen gaan  ::ok::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Lucy op 20-01-2019, 22:24:30
::rofl::

Eens met Bjorn
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: TimvDons op 20-01-2019, 22:25:43
LAN en ik ook

En wat we ermee kunnen? Geen idee eigenlijk  ::rofl::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Swifty op 20-01-2019, 22:27:25
Het enige waar Robbie op matcht zijn de inschrijflijsten toch? Ik denk dat een totaalanalyse van de keuzes best handig zou zijn...


En fijn dat jullie zo snel willen scheiden. Ik weet niet of ik al van Nieky af wil :P

Starlight en MV, hebben jullie daadwerkelijk jullie keuzes naast elkaar gelegd en overeenkomsten gezien? Of denken jullie op basis van hoe goed jullie elkaar irl kennen al dat jullie een match zijn?
Want als het op veel overeenkomsten irl gaat, kunnen we ook door logisch redeneren misschien al wat koppels bedenken.
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Lucy op 20-01-2019, 22:28:35
Ik denk dat je favo forummer indien mogelijk ook wat kan zeggen
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Nieky op 20-01-2019, 22:29:47
Ik geloof in Swifty  ::love::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Lan op 20-01-2019, 22:31:59
Ik verwacht inderdaad niet dat Tim mijn match is.

In hoeverre is ons doel iedereen te laten matchen? Want als we dan alsnog twee mensen eruit stemmen is dat hetzelfde als geen goede matches hebben, toch? Of heb ik over iets heen gelezen?  :-X
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: MollenvangR-Art op 20-01-2019, 22:32:27
Starlight en MV, hebben jullie daadwerkelijk jullie keuzes naast elkaar gelegd en overeenkomsten gezien? Of denken jullie op basis van hoe goed jullie elkaar irl kennen al dat jullie een match zijn?
Ik heb met niemand mijn lijst uitgewisseld omdat Robbie daar zo voor heeft gewaarschuwd :P Dus ook niet met Starlight. Ik heb er nog niks over gezegd in dit topic, maar inderdaad omdat wij irl ook een match zijn zou het volgens mij zomaar kunnen dat wij ook nu een match zijn.
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Bjorrn op 20-01-2019, 22:34:27
Ik verwacht inderdaad niet dat Tim mijn match is.

In hoeverre is ons doel iedereen te laten matchen? Want als we dan alsnog twee mensen eruit stemmen is dat hetzelfde als geen goede matches hebben, toch? Of heb ik over iets heen gelezen?  :-X

Denk niet dat we iedereen laten matchen. Mijn doel is dat er überhaupt wat matches komen, want nu zitten we nog op 0  :P
Zonder samenwerking hebben we puur geluk nodig en dan win ik liever met een goede strategie :)

Niek en Swifty lijken bereid te zijn om elkaar morgen weer te kiezen, da's al top  :)
Nog andere vrijwilligers?
Zelf neig ik t meest naar MV en Starlight ook als setje, wat vinden ze zelf?
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Bjorrn op 20-01-2019, 22:35:07
Ik heb met niemand mijn lijst uitgewisseld omdat Robbie daar zo voor heeft gewaarschuwd :P Dus ook niet met Starlight. Ik heb er nog niks over gezegd in dit topic, maar inderdaad omdat wij irl ook een match zijn zou het volgens mij zomaar kunnen dat wij ook nu een match zijn.

Kiezen jullie elkaar morgen weer?  ::love::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: FrankLapidus op 20-01-2019, 22:36:13
We kunnen ook allemaal onze lijst hier in het topic gooien, maar of dat zo verstandig is weet ik ook niet.

Ik ben het eens met Bjorn, goeie tactiek  ::vergroot::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Swifty op 20-01-2019, 22:40:45
maar inderdaad omdat wij irl ook een match zijn zou het volgens mij zomaar kunnen dat wij ook nu een match zijn.


Maar weet Robbie dat? Of zou hij afgaan op zijn gevoel bij mensen?
Want dan zou ik denken dat bijv Hans en Bjorn ook een setje zijn. En Lucy en D*N
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Bjorrn op 20-01-2019, 22:42:50

Maar weet Robbie dat? Of zou hij afgaan op zijn gevoel bij mensen?
Want dan zou ik denken dat bijv Hans en Bjorn ook een setje zijn. En Lucy en D*N

Het is mogelijk. Als we dat zouden willen testen zouden Hans, Lucy, Dennis en ik moeten switchen, en dan raken we wel in de knoei want dan kun je geen 3e koppel meer husselen zonder ook een 4e te husselen  :-\\
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: MollenvangR-Art op 20-01-2019, 22:43:03

Maar weet Robbie dat? Of zou hij afgaan op zijn gevoel bij mensen?
Want dan zou ik denken dat bijv Hans en Bjorn ook een setje zijn. En Lucy en D*N
Hij heeft onze gegevens toch door een match machine gehaald of zoiets? of niet? :P
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Starlight op 20-01-2019, 22:47:54
Starlight en MV, hebben jullie daadwerkelijk jullie keuzes naast elkaar gelegd en overeenkomsten gezien? Of denken jullie op basis van hoe goed jullie elkaar irl kennen al dat jullie een match zijn?
Want als het op veel overeenkomsten irl gaat, kunnen we ook door logisch redeneren misschien al wat koppels bedenken.
Op basis van hoe goed we elkaar kennen hebben we beide het idee dat we veel overeenkomsten hebben in de vragenlijst. En we weten van 1 vraag dat we hetzelfde in hebben gevuld, terwijl we verwachten dat de rest iets anders heeft ingevuld. Betekent natuurlijk niet dat we daarop ook gematcht zijn, maar het is een aanknopingspunt ;)

Verder lijkt het idee van Bjorn me slim, het is idd gewoon mastermind dus laten we het ook zo aanpakken. Vind het prima als MV en ik elkaar dan nog eens kiezen.

Misschien ook morgen meteen in de truth booth om het zeker te weten?
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Swifty op 20-01-2019, 22:49:51
Hij heeft onze gegevens toch door een match machine gehaald of zo? :P

Ja maar welke gegevens? Je inschrijflijstgegevens denk ik. En die lijst was vrij kort qua persoonsgegevens, en dan nog 10 keuzes.
Van sommigen weet Robbie wel veel, van anderen misschien wel bijna niets. Welke gegevens gaat het dan om?


Als het om persoonskenmerken gaat (inclusief die Robbie zou weten buiten de inschrijflijst om) dan moeten we kijken naar wie werkt, wie studeert, wie is werkzoekend, wie woont samen, wie woont alleen, wie woont bij ouders, wie heeft een relatie, wie is single, wie sport er graag, wie is lui, etc etc en dan turven wanneer de meeste overeenkomsten zijn.
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Bjorrn op 20-01-2019, 22:50:51
Verder lijkt het idee van Bjorn me slim, het is idd gewoon mastermind dus laten we het ook zo aanpakken. Vind het prima als MV en ik elkaar dan nog eens kiezen.

Misschien ook morgen meteen in de truth booth om het zeker te weten?

Top!

Als je in de truth booth wil zou ik zorgen dat een van jullie wint  :D
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Swifty op 20-01-2019, 22:51:01

Misschien ook morgen meteen in de truth booth om het zeker te weten?


Dan moet 1 van jullie de winnaar van de dag worden
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: MollenvangR-Art op 20-01-2019, 22:53:35

Dan moet 1 van jullie de winnaar van de dag worden
Nou als iedereen even morgen om 12.00 offline is  ::) :-X

*rent weg* :P

Dan is er grote kans dat we het zeker weten (nee hoor, zo gemakkelijk gaan jullie het niet maken natuurlijk haha).
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: wouterv op 20-01-2019, 22:54:13
Ik wil best nog eens met Spacy matchen. Lijkt me gezellig
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Starlight op 20-01-2019, 22:54:23

Dan moet 1 van jullie de winnaar van de dag worden
Dat snap ik, maar we kunnen natuurlijk gewoon afspreken dat jullie ons laten winnen ::hypocriet:: (maar okee, dat is misschien niet erg realistisch ;))
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Bjorrn op 20-01-2019, 22:55:25
Zo'n cadeautje wordt het idd nog net niet  ;D

Als MV en Starlight elkaar weer kiezen, en Swifty en Niek ook, dan hebben we nog maar 4 vrijwilligers (2 duo's) nodig  :D
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: MollenvangR-Art op 20-01-2019, 22:55:31
Nou als iedereen even morgen om 12.00 offline is  ::) :-X

(nee hoor, zo gemakkelijk gaan jullie het niet maken natuurlijk haha).

Dat snap ik, maar we kunnen natuurlijk gewoon afspreken dat jullie ons laten winnen ::hypocriet:: (maar okee, dat is misschien niet erg realistisch ;))
Zie je we zijn een match. Zelfs hier denken we hetzelfde over :P Case closed  ::ok::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Bjorrn op 20-01-2019, 22:56:00
Ik wil best nog eens met Spacy matchen. Lijkt me gezellig

Zou perfect zijn, als Spacy ook wil nog maar 1 duo nodig  :D
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Lucy op 20-01-2019, 22:56:25
Toppers ::bravo::

Wouter en Spacy ook toch?
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Starlight op 20-01-2019, 22:57:25
Ik duw nog even wat mini-hamburgers in m'n gezicht hoor, maaruhm

Er zijn toch 2 teams met 7 spelers elk?
Dus als je dat visualiseert als een vierkant of een tabel, dan zijn het ene team 7 kolommen, en het andere team zijn 7 rijen.
Er zijn dus 7x7 = 49 mogelijke duo's.
Gelukkig kan HDD wel rekenen ;D
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: SpacyColours op 20-01-2019, 23:05:19
Ik wil best nog eens met Spacy matchen. Lijkt me gezellig
Mij ook! :)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: D*N op 20-01-2019, 23:06:46
Gelukkig kan HDD wel rekenen ;D
(https://media.giphy.com/media/l0IycTrHbY1TZNQDm/giphy.gif)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: putyourHANSup! op 21-01-2019, 00:31:56
Ik wil wel met D*N samen een match blijven :)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Bjorrn op 21-01-2019, 00:58:26
Ik wil wel met D*N samen een match blijven :)

Oeh nice dan hebben we 4 potentiële duo's die samen willen blijven.
MV - Starlight
Nieky - Swifty
Spacy - Wouter
Hans - D*N

Dan moet de rest husselen  ;D
Bjorn =/= Lucy
Lan =/= Tim
Frank =/= Fabian

Dan is dit mn voorstel, maar das gewoon redelijk willekeurig, als jullie een ander voorstel hebben let me know  :D
Bjorn <--> Lan
Tim <--> Frank
Minke <--> Fabian

Truste en tot morgen  ::zwaai::Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: TimvDons op 21-01-2019, 06:37:23
Denk dat Frank eerder een match zal zijn dat Fabiann, hoewel we natuurlijk niet weten waarop Robbie geselecteerd heeft.
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: FrankLapidus op 21-01-2019, 07:17:35
Denk niet dat ik een match met Tim ben  ;D
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Fabiann op 21-01-2019, 07:55:15
Denk dat Tim een crush heeft op Lucy ;D
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 21-01-2019, 08:24:25
De tweede opdracht is ook weer lekker kort en simpel. (geeft jullie tijd om aan de Snake Oil te werken :) )

Het is een raadsel (en kijkers mogen niet helpen in de bar ;) ).
Iedereen moet via pm zijn antwoord insturen. Zelfs als je denkt dat het toch al niet meer uit maakt.
Er mag niet over het raadsel gecommmuniceerd worden of hieronder gepost worden. En je mag het antwoord niet online gaan zoeken (maar denk echt niet dat het zo moeilijk is :) )

Degene die me als eerste het juiste antwoord stuurt, mag de Truth Booth in met een date naar keuze.

Hier komt ie:
De leeftijden van vader en zoon bij elkaar opgeteld is 66.
De leeftijd van de vader is het omgekeerde getal van dat van zijn zoon (bvb 98 en 89 of zelfs 10 en 01).
Hoe oud is de vader en hoe oud de zoon?

Veel succes!
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Lucy op 21-01-2019, 09:21:59
Denk dat Frank eerder een match zal zijn dat Fabiann, hoewel we natuurlijk niet weten waarop Robbie geselecteerd heeft.

Ja maar die gingen we nu juist wel wisselen. Het maakt nog niet zoveel uit hè, het gaat erom dat niet alles gewisseld wordt en niet alles hetzelfde blijft
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: TimvDons op 21-01-2019, 11:13:42
Ja maar die gingen we nu juist wel wisselen. Het maakt nog niet zoveel uit hè, het gaat erom dat niet alles gewisseld wordt en niet alles hetzelfde blijft

 ::ok::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Bjorrn op 21-01-2019, 12:18:57
Ja maar die gingen we nu juist wel wisselen. Het maakt nog niet zoveel uit hè, het gaat erom dat niet alles gewisseld wordt en niet alles hetzelfde blijft

Idd, dat geeft ons extra informatie  ::jaja::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Nieky op 21-01-2019, 12:28:16
Ik snap je gedachte hoor Bjorrn, maar ik denk dat je 1 foute aanname doet.

Je wil er nu vanuit gaan dat iedereen het liefst allemaal een match weet te vinden. Op dit moment geldt dat misschien voor mensen zo. Maar ik denk dat verderop in de week er mensen gaan zijn, die bijvoorbeeld al redelijk zeker zijn van hun match. Die juist graag zo min mogelijk informatie willen prijsgeven. Immers als jij je match hebt gevonden ben je safe, wellicht wil je dan juist wel dat niet iedereen zijn match vind. Als dat namelijk wel gebeurd dan ben je niet meer safe.

Ik wil best meedoen met je plan, ik wil ook heel graag bij Swifty op de motor blijven ;). Maar ik denk wel dat het goed is dat we dit in ons achterhoofd houden.

 ::zwaai::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Bjorrn op 21-01-2019, 12:40:25
Dat wist ik inderdaad  ;D
Maar nu lijkt het me nogsteeds voor iedereen handig om het zo te doen, omdat niemand nog echt iets zeker weet  ::vergroot::
Als dat morgen of overmorgen anders is ga ik er idd vanuit dat mensen zo gaan beredeneren, maar dat zien we dan wel denk ik  ::hypocriet::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: FrankLapidus op 21-01-2019, 16:18:27
Op wie moeten we nou weer wachten?  ::zweep::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 21-01-2019, 17:41:40
Op mij, tot ik klaar was met werken en weer thuis was.  ::fluit::

Iedereen heeft geantwoord. Het ding was natuurlijk dat er niet één antwoord is. Er zijn meerdere antwoorden voor dit raadsel. En hoewel FrankLapidus, Wouterv, Nieky en Lucy sneller waren, was het Starlight die als eerste het meest complete antwoord gaf:
De vader is 60 en de zoon is 06. Of de vader 51 en de zoon 15. Of de vader 42 en de zoon 24. Volgens mij zijn dat alle oplossingen :P

Starlight mag dus de Truth Booth in met een partner naar keuze.

Maar misschien is het wel interessant wie er wat geantwoord heeft. En wie dus hetzelfde redeneert als jou en dus misschien wel je match is?

Frank was het snelst en stuurde:
Het antwoord op het raadsel is 42 (vader) en 24 (zoon)

Wouterv volgde met:
pa 42
zoon 24
Later besefte hij dat er meerdere antwoorden waren. Dit was echter na Starlight:
Ik besef net dat er 3 goede antwoorden zijn:

vader 42 en zoon 24
vader 51 en zoon 15
vader 60 en zoon 6

Weet niet of dit iets uitmaakt, maar voor de zekerheid

Nieky zei:
Vader is 42
Zoon is 24

En Lucy:
51 en 15

putyourHANSup:
Heey Robbie,

De vader is 42 en de zoon is 24!
Maar ook hij kwam tot inkeer:
Heee!
Bij nader inzien: de vader is 60 en de zoon is 6, óf de vader is 51 en de zoon is 15, óf de vader is 42 en de zoon is 24.

Als ik dat nog mag veranderen ;D en anders, pech gehad :)

 ::joehoe::

D*N:
Vader is 51 en zoon 15

Swifty:
42 en 24

timvdons:
Waarschijnlijk al te laat, had examen), maar het antwoord is

Vader (51) en zoon (15)

Tim

Mollenvanger:
Hoi Robbie,

Het antwoord is:
Vader is 42, zoon 24, maar 51 en 15 kunnen ook.


Bjorrn:
Vader is 60 en zoon is 6

Fabiann:
De vader is 42 en de zoon is 24.

Lan had nog wel een originele think outside the box oplossing gevonden. Maar die zat niet in het officiële antwoord en 51 en 15 ontbrak:
Volgens mij kun je zowel 42 en 24 als 06 en 60 als juist zien, maar ik verwacht dat die al ingestuurd zijn. Dus ik ga voor 33/33 en zeg dat de zoon geadopteerd is  ::rofl::

En SpacyColours uiteindelijk:
Vader is 42, zoon is 24
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: putyourHANSup! op 21-01-2019, 17:45:55
Lan ::rofl::

Proficiat Starlight ::bravo::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Starlight op 21-01-2019, 17:46:37
Ik had al goede hoop dat niet iedereen zover had doorgedacht op de vroege ochtend ;D

Ik ga natuurlijk de Truth Booth in met MV ::jaja::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 21-01-2019, 17:54:32
The moment of truth...


Zenuwachtig stappen jullie de Truth Booth in...

(https://imagesmtv-a.akamaihd.net/uri/mgid:file:http:shared:mtv.com/news/wp-content/uploads/2017/10/TB-1507067557.gif?quality=.8&amp;height=281&amp;width=500)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Fabiann op 21-01-2019, 17:56:00
Oh, ha zie nu pas dat het raadsel al even na achten gepost is! ::rofl::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 21-01-2019, 17:58:04
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Starlight op 21-01-2019, 17:58:55
Jaaaa ::bravo::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Lan op 21-01-2019, 17:59:13
Goed bezig  ::bravo::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: wouterv op 21-01-2019, 17:59:45
Knap gedaan :)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: MollenvangR-Art op 21-01-2019, 17:59:48
Yes  ::bravo:: ons vermoeden klopte dus :D hopelijk maakt dit het voor jullie ook wat makkelijker  ::ok::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: TimvDons op 21-01-2019, 18:00:28
Yes  ::bravo:: ons vermoeden klopte dus :D hopelijk maakt dit het voor jullie ook wat makkelijker  ::ok::

Denk alleen maar lastiger ::rofl::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: MollenvangR-Art op 21-01-2019, 18:01:22
Denk alleen maar lastiger ::rofl::
Nou ja 1 combinatie is al juist, nog 6 koppels over. Beter dan dat er nog 7 gevormd moeten worden toch? Of zeg ik iets raars ;D
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 21-01-2019, 18:03:20
Het oranje team mag vanavond hun partners kiezen voor de Matching Ceremony.
Behalve Mollenvanger. Aangezien jij met Starlight al bevestigd bent als perfect match, mogen jullie de rest van de week lekker safe zitten in dit gezellige romantische hutje:
(https://www.sixsenses.com/assets/six_senses_gyro/content/images/640x450_NINH-VAN-BAY_140x87.gif)

De rest mag vanaf nu een partner posten.
Nog beschikbaar:
FrankLapidus, Lan, Lucy, putyourHANSup, SpacyColours en Swifty
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Starlight op 21-01-2019, 18:03:56
Ik vind het eigenlijk wel jammer dat we nu geen Snake Oil meer hoeven te spelen, ik vond dat echt een toffe opdracht en had al wat producten bedacht :P

Denk alleen maar lastiger ::rofl::
Je hebt nu nog maar 35 mogelijke koppels over ipv 49, dus theoretisch zou het makkelijker moeten zijn ;)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Bjorrn op 21-01-2019, 18:05:53
Ik kies Lan
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Fabiann op 21-01-2019, 18:07:26
Ik kies Lucy ::love::

Sorry Frank :-*
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: wouterv op 21-01-2019, 18:07:45
Ik kies Spacy
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: FrankLapidus op 21-01-2019, 18:07:57
AAAARGH meerdere oplossingen?!
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: D*N op 21-01-2019, 18:10:37
Ik kies
(https://img5.static-smb.be/a/view/q75/w/h/1903940/badboy-150x150.gif)


Hans! ::love::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 21-01-2019, 18:24:50
Ik vind het eigenlijk wel jammer dat we nu geen Snake Oil meer hoeven te spelen, ik vond dat echt een toffe opdracht en had al wat producten bedacht :P
Jullie mogen nog steeds de Snake Oil insturen hoor. Ik zet dan wel jullie naam erbij zodat die niet gekozen hoeft te worden. En nadien komen ze ook allemaal hier te staan zodat iedereen jullie kunsten kan zien. Dus het is niet voor niets!
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: TimvDons op 21-01-2019, 18:32:56
Ik kies Frank
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Starlight op 21-01-2019, 18:54:45
Jullie mogen nog steeds de Snake Oil insturen hoor. Ik zet dan wel jullie naam erbij zodat die niet gekozen hoeft te worden. En nadien komen ze ook allemaal hier te staan zodat iedereen jullie kunsten kan zien. Dus het is niet voor niets!
Als ik tijd heb morgen zal ik misschien nog wel alle producten bedenken, anders post ik achteraf wel gewoon de paar die ik had :)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 21-01-2019, 19:20:39
Door de succesvolle Truth Booth, zijn jullie al verzekerd van één koppel, namelijk Starlight en Mollenvanger. Hun lampje brandt dus al:
(https://www.radbag.be/pub/media/catalog/product/n/e/neon_style_light_heart_pink_gif.gif)

De nieuwe koppels van vanavond zijn:
Bjorrn & Lan
Fabiann & Lucy
Wouterv & SpacyColours
D*N & putyourHANSup
timvdons & FrankLapidus

En dan blijven Nieky & Swifty nog over.


OK, iedereen klaar? Laten we eens even kijken. Eén lampje hebben we al! Hoeveel komen erbij?


(http://show.cogdog.casa/cool/files/2015/03/activate.gif)

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Fabiann op 21-01-2019, 19:22:47
Hmm, hier worden we nog niet echt wijzer van... :(
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Bjorrn op 21-01-2019, 19:26:19
Dit is wel het minst nuttige resultaat ja  :-\\
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Swifty op 21-01-2019, 19:28:28
Ja pfff ik had nog even willen overleggen over de samenstelling van de koppels, na de uitslag van de Truth Booth. Beetje te snel gehandeld mensen, hier schieten we nu niks mee op :P
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Fabiann op 21-01-2019, 19:29:36
We hadden vooraf al bedacht hoe we het zouden doen toch?
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Swifty op 21-01-2019, 19:30:27
We hadden vooraf al bedacht hoe we het zouden doen toch?

ja maar de uitslag van de truth booth moet je natuurlijk nog wel meenemen voor je het definitief maakt ::)

Stel dat Lan de Truth Booth had gewonnen en daar te horen had gekregen dat Bjorn niet zijn match is, dan hadden we een ander koppel ook nog moeten wisselen.
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Fabiann op 21-01-2019, 19:32:41
Ja, dat had gekund. ;)

Misschien voor morgen een idee om compleet nieuwe koppels te vormen?
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Bjorrn op 21-01-2019, 19:40:45
ja maar de uitslag van de truth booth moet je natuurlijk nog wel meenemen voor je het definitief maakt ::)

Stel dat Lan de Truth Booth had gewonnen en daar te horen had gekregen dat Bjorn niet zijn match is, dan hadden we een ander koppel ook nog moeten wisselen.

Klopt maar dat was met MV en Starlight niet aan de orde toch?
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: MollenvangR-Art op 21-01-2019, 19:42:34
Hmm, hier worden we nog niet echt wijzer van... :(
Hmm nee inderdaad :( (@Robbie, mogen mensen die al een juist koppel zijn nog meepraten/helpen?). Zouden Swifty en Niek dan toch het goede koppel zijn?  ???
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Fabiann op 21-01-2019, 19:46:29
Hmm nee inderdaad :( (@Robbie, mogen mensen die al een juist koppel zijn nog meepraten/helpen?). Zouden Swifty en Niek dan toch het goede koppel zijn?  ???
Ik denk het ook, zij hadden allebei Tyler en als oplossing voor het raadsel 42/24. Misschien Nieky en Swifty dus bij elkaar houden en de rest volledig husselen? Bijvoorbeeld:

FrankLapidus & Bjorrn
Lan & wouterv
Lucy & D*N
putyourHANSup! & TimvDons
SpacyColours & Fabiann
Starlight & MollenvangR-Art
Swifty & Nieky
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Swifty op 21-01-2019, 19:48:49
Klopt maar dat was met MV en Starlight niet aan de orde toch?

Nee maar daarmee was wel al 1 lichtje bepaald dus moesten we misschien het aantal gelijkblijvende koppels heroverwegen.
Nja, voor vandaag is het prima, voor morgen is het dus nog een tip om na de truthbooth even kort te sluiten of we ons houden aan het plan of niet ;)Ik vind het prima om aan Nieky gekoppeld te blijven :)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Bjorrn op 21-01-2019, 19:49:17
Ik denk het ook, zij hadden allebei Tyler en als oplossing voor het raadsel 42/24. Misschien Nieky en Swifty dus bij elkaar houden en de rest volledig husselen? Bijvoorbeeld:

FrankLapidus & Bjorrn
Lan & wouterv
Lucy & D*N
putyourHANSup! & TimvDons
SpacyColours & Fabiann
Starlight & MollenvangR-Art
Swifty & Nieky

Ik wil best met Frank, heb het gevoel dat hij mijn partner kan zijn  ::jaja::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 21-01-2019, 19:52:21
(@Robbie, mogen mensen die al een juist koppel zijn nog meepraten/helpen?).
Ja hoor!  ::jaja::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Lucy op 21-01-2019, 20:01:05
Jaa Dennie ::love::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Bjorrn op 21-01-2019, 20:03:48
Nee maar daarmee was wel al 1 lichtje bepaald dus moesten we misschien het aantal gelijkblijvende koppels heroverwegen.
Nja, voor vandaag is het prima, voor morgen is het dus nog een tip om na de truthbooth even kort te sluiten of we ons houden aan het plan of niet ;)Ik vind het prima om aan Nieky gekoppeld te blijven :)

Ohja heb je gelijk in  ::jaja::
Van mijn part overleggen we dan morgen na de truth booth nog even  :)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Fabiann op 21-01-2019, 20:05:35
::ok::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 21-01-2019, 20:06:33
Hierbij alvast de opdracht voor morgen. Jullie mogen een hoop logische puzzels oplossen. Ik ga er 15 in totaal posten, maar niet allemaal tegelijk. Zo kan je al kiezen met welke je wil beginnen. Ik zal 5 keer 3 puzzels posten.

Uiteindelijk mag je één pm sturen met daarin alle puzzels die je hebt kunnen oplossen.
Degene die de meeste puzzels correct heeft kunnen oplossen, mag de Truth Booth in. Bij gelijkspel wat betreft aantal puzzels, wint degene die ze sneller heeft ingestuurd.

Jullie hebben tot dinsdagavond 18u om ze in te sturen.
Je mag uiteraard géén online solvers gebruiken! Online extra uitleg zoeken over hoe je zo'n puzzel aanpakt, mag wel.

Hier zijn alvast de eerste drie puzzels. Opgelet, je mag uiteindelijk maar één pm sturen met al je oplossingen!
Bruggen Bouwen
Alle eilanden (de rondjes met cijfers) staan met elkaar in verbinding. De cijfers geven aan hoeveel bruggen er vanaf een eiland naar de (horizontaal of verticaal) naastliggende eilanden lopen. De bruggen kruisen elkaar niet, en tussen twee eilanden lopen maximaal twee bruggen.
(http://i67.tinypic.com/vdhdls.jpg)

Futoshiki
Plaats de cijfers 1 t/m 5 elk eenmaal op elke regel en in iedere kolom. Op enkele plaatsen staat aangegeven of een in te vullen cijfer groter (>) of kleiner (<) dan het naastgelegen cijfer is.
(http://i65.tinypic.com/a3d0ut.jpg)

Hitori
Maak sommige vakjes zwart, zodat er in geen enkele rij of kolom twee of meer dezelfde cijfers staan. Zwarte vakjes mogen elkaar horizontaal of verticaal niet raken, wel diagonaal. Het is niet toegestaan dat een keten van zwarte vakjes een deel van het diagram afsluit.
(http://i67.tinypic.com/11hyx00.jpg)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 21-01-2019, 20:08:48
Oh en post nadien (nadat alle 15 puzzels gepost zijn) welke puzzel (if any) je het leukst vond om te doen en wie weet vindt jouw match net hetzelfde leuk!
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: wouterv op 21-01-2019, 20:09:57
Het is inderdaad best dat we morgen na de truth booth nog eens afstemmen hoe we gaan verdelen.

Maar voorlopig heb ik nog geen idee wat het beste is.

Ik wil best met Lan proberen, maar toch heb ik het gevoel dat Spacy best mogelijk is voor mij
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: FrankLapidus op 21-01-2019, 20:11:03
Ik wil ook wel met Bjorn  ::ok::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Fabiann op 21-01-2019, 20:15:00
(horizontaal of verticaal)
Ohhhh, dus niet diagonaal? Ik dacht al, wat is dit makkelijk... ::hypocriet::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: D*N op 21-01-2019, 20:15:28
Ik wil best met Lucy matchen, zolang ik maar met Hans mag blijven slapen ::wenkbrauw:: ::hypocriet::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Nieky op 21-01-2019, 20:34:55
Gefeliciteerd Starlight en MV

Stom, ik wist wel dat er 3 oplossingen waren maar dacht nog. Dat zal wel niet uitmaken  ::rofl::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Swifty op 21-01-2019, 20:49:12
Oh ik vind logische puzzels zooo leuk! En ik heb zo geen tijd morgen (alleen tijdens de lunch...)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Nieky op 21-01-2019, 20:51:30
Vind ik ook! We zijn echt een match Swifty  ;D
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: TimvDons op 21-01-2019, 21:02:39
Ik puzzel ook vaak, maar vooral sudoku's, tectonics, zeeslag en boompje, tentje.
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: FrankLapidus op 21-01-2019, 21:04:19
Ik ben echt niet van dit soort puzzels  ;D en heb morgen ook echt maar een uurtje tijd...
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 21-01-2019, 21:05:32
Hier dan de volgende drie ook alvast:

Japanse Puzzel
De cijfers naast en boven het diagram geven aan hoeveel vakjes in die rij of kolom moeten worden ingekleurd. staat er bvb 5 6, dan weet je dat er een reeks van 5 aaneengesloten vakjes in die rij moet staan, gevolgd door een rij van 6 aaneengesloten vakjes. Eenmaal ingevuld, krijg je een tekening te zien.
(http://i65.tinypic.com/15rk1g4.jpg)

Kakuro
Van elk in te vullen getal (1 t/m 9) is de som van de cijfers gelijk aan het getal in het gekleurde vakje. Een getal boven een diagonale lijn heeft betrekking op de daarnaast naar rechts in te vullen cijfers. Een getal onder een diagonale lijn is de som van de cijfers die eronder verticaal worden ingevuld. De 0 wordt niet gebruikt en een getal bevat uitsluitend verschillende cijfers.
Bvb
47
6
5

wordt:
47
615
532

(http://i66.tinypic.com/33x7igm.jpg)

Kamertje Verhuren
Teken een gesloten figuur in het diagram door puntjes met elkaar te verbinden. De getekende lijn mag zichzelf nergens raken. De cijfers in elk kamertje geven aan hoeveel 'wandjes' er om dat cijfer komen te staan.
(http://i66.tinypic.com/dyaj68.jpg)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Fabiann op 21-01-2019, 21:09:36
Pffff.... ::rofl::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: FrankLapidus op 21-01-2019, 21:11:31
Denk jij soms dat ik niks anders te doen heb ?  ::rofl::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: TimvDons op 21-01-2019, 21:17:11
Ik heb morgenmiddag een tentamen Robbie, had dit niet een dagje later gekund.
Moet ook nog dingen bekenden voor Snake ::jaja::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Starlight op 21-01-2019, 21:20:18
Japanse puzzel ::love::

Ik denk dat ik me morgen toch ook maar aan een paar van de puzzels ga wagen. Maar ben toch blij dat ik ze niet hoef te doen want anders was ik vast de hele dag gaan puzzelen ipv allemaal andere nuttige dingen :-X
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 21-01-2019, 21:41:48
Haha niemand zegt dat jullie ze allemaal moeten doen he! Ik geef gewoon opties. Aan jullie om te kiezen hoeveel en hoe snel jullie ze inleveren. ;)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 21-01-2019, 22:19:49
En om iedereen nog meer reden tot klagen te geven:
K-Doku
Plaats net als bij een sudoku de cijfers zodanig dat ze op elke rij en in iedere kolom éénmaal voorkomen. De cijfers in een vet omrand vak hebben de soms volgens de aangegeven bewerking (+ - X en / (wat op de afbeelding met een bolletje boven en onder een - weergegeven wordt, maar ik niet op mijn toetsenbord vind)). In één vetomrande blok mag een cijfer meermalen voorkomen. Maar per rij en kolom dus telkens maar één keer. De cijfers zijn uiteraard 1 t/m 5.
(http://i66.tinypic.com/2ue1b0n.jpg)

Logikwis
Probeer aan de hand van de aanwijzingen de enige juiste oplossing te achterhalen.
(http://i64.tinypic.com/5b750z.jpg)

Mastermind
Probeer aan de hand van de gegeven cijfers (links: aantal goede; rechts: op de juiste plek) de oplossing te achterhalen.
Pas de volgende stappen toe:
(http://i67.tinypic.com/mcvxxw.jpg)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Fabiann op 22-01-2019, 00:01:26
Mag Snake Oil s.v.p. een dag later? Ik ga het niet redden ben ik bang... :-\\
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: SpacyColours op 22-01-2019, 00:33:32
Mag Snake Oil s.v.p. een dag later? Ik ga het niet redden ben ik bang... :-\\
Zou voor mij ook erg fijn zijn idd.
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: D*N op 22-01-2019, 00:53:56
Snake oil is toch juist niet zoveel werk? Of doe ik het verkeerd? ;D
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 22-01-2019, 06:46:13
Zoekplaatje
Afgezien van de enen komen de getallen in het diagram in paren voor. Het is de bedoeling om die paren met elkaar te verbinden met een lijn die even lang is als de hoogte van het getal. De lijnen lopen horizontaal en/of verticaal en mogen hoeken van 90° maken, zolang ze zichzelf of andere lijnen maar niet overlappen. (PS de lijnen zijn zo dik als de vakjes, dus je kleurt eigenlijk vakjes in) De titel verwijst naar het plaatje dat ontstaat als de puzzel is opgelost.
(http://i65.tinypic.com/wl23c6.jpg)

Mozaïek
De cijfers in het diagram geven aan hoeveel vakjes er gekleurd moeten worden. Daarbij gaat het om het vakje met het cijfer zelf en de acht aangrenzende vakjes. De titel verwijst naar het plaatje dat ontstaat als de puzzel is opgelost. (Bvb als er een 0 staat, is dat vakje en elk vakje ernaast dus niet gekleurd en weet je dat die 9 vakjes dus leeg zijn. Staat er een 3, dan zijn 3 van die 9 vakjes wel gekleurd).
(http://i65.tinypic.com/35isodk.jpg)

Sudoku +1
Vul het diagram zo in, dat in elke rij, elke kolom en elk blok van 3x3 vakjes de cijfers 1 t/m 9 één keer voorkomen. Overal waar twee opeenvolgende cijfers naast of onder elkaar staan, is dat aangegeven met een rondje. De 1 en de 9 zijn niet opvolgend.
(http://i63.tinypic.com/mi1e8o.jpg)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 22-01-2019, 06:48:51
Mag Snake Oil s.v.p. een dag later? Ik ga het niet redden ben ik bang... :-\\

Voor mij ok om alles een dag op te schuiven, zodat jullie ook een dag langer hebben voor deze puzzels. Maar dat doe ik enkel als de meerderheid hiermee akkoord gaat.

Dus iedereen: laat maar weten of je een dag extra wil inlassen. Dan hebben jullie voor zowel de puzzels als Snake Oil tot morgen 18u.
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: TimvDons op 22-01-2019, 07:05:23
Akkoord. Komt mij ooo beter uit.
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Swifty op 22-01-2019, 07:08:16
ik heb gisteren erg m'n best gedaan om zoveel mogelijk af te hebben, omdat ik vandaag niet voor tien uur thuis ben... Heb er zelfs een slechte nacht van gehad, m'n hoofd was te druk nog :(
Met woensdag 18u schiet ik eigenlijk niet veel op tov nu :P maar t is wel leuk dat ik dan nog wel een poging kan wagen mbt de puzzels.
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: wouterv op 22-01-2019, 07:51:01
morgen 18u is ook goed voor mij
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Fabiann op 22-01-2019, 07:59:25
::ok::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: FrankLapidus op 22-01-2019, 08:29:57
Ho

Duurt het hele Are You The One spel dan een dag langer? Of schrap je dan de laatste opdracht? Want ik wil niet dat we een Truth Booth minder hebben. Ik ga niet akkoord als we een Truth Booth minder hebben..
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: putyourHANSup! op 22-01-2019, 10:06:26
Ja, ik ben ook akkoord met de deadline een dag opschuiven. Morgenochtend heb ik examen, waar ik nog veel voor moet doen, dus het komt mij heel goed uit. :)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Lucy op 22-01-2019, 10:06:58
Ik vind t ook prima
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 22-01-2019, 10:34:40
Ho

Duurt het hele Are You The One spel dan een dag langer? Of schrap je dan de laatste opdracht? Want ik wil niet dat we een Truth Booth minder hebben. Ik ga niet akkoord als we een Truth Booth minder hebben..

Het aantal Truth Booths verandert niet. Er zou gewoon een extra dag tussen komen, maar geen extra truth booth en matching ceremony. Zou dus willen zeggen dat er vandaag geen truth booth en matching ceremony is, maar dat die gewoon een dag opschuiven.
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: FrankLapidus op 22-01-2019, 10:41:33
 ::ok:: dan ga ik zeker akkoord
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: D*N op 22-01-2019, 12:09:16
Oh ja akkoord, want ik dacht al van fuck it dit gaat toch niet lukken met die puzzels ;D
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Nieky op 22-01-2019, 12:23:11
Ik ben ook akkoord, maar het hele idee van niet meer alle 15 puzzels hoeven te doen gaat zo wel weg. Want in 2 dagen gaan mensen dat toch wel afkrijgen.

Maar prima! Ik red het toch niet, moet gewoon 2 dagen werken en heb vnv een etentje  ::rofl::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Swifty op 22-01-2019, 12:38:45
Mijn avondplannen zijn ingekort ahv de sneeuw. Twee uur eerder thuis, puzzeltijd :D

Maar wat Niek zegt is ook waar
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Bjorrn op 22-01-2019, 12:53:35
True dat spelelement is nu wel vervangen door simpelweg ''wie heeft er het vroegst de meeste tijd''  ::vergroot::, maar ja de meerderheid is volgens mij al akkoord zie ik dus maakt niet meer uit.
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 22-01-2019, 13:34:00
Ja true, maar iedereen was al boos, dus ja.  ::)

En kijk ook allemaal HIERHEEN (https://www.realitynet.org/forum/?topic=67084.msg2166943#msg2166943)voor een vraag over het logigram, want daar is ook al iedereen boos om.  :o
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Bjorrn op 22-01-2019, 13:36:33
Even Tim Hofman bellen dan  ::ok::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 22-01-2019, 13:38:48
Tim Hofman mag altijd langskomen  ::hypocriet::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 22-01-2019, 13:44:47
Sorry, druk druk op het werk, ik wou deze 2 uur geleden al gepost hebben.

Tentje-Boompje
Elke boom is verbonden met een tent die er direct naast, boven of onder staat. De te plaatsen tentjes raken elkaar niet, ook niet diagonaal. De cijfers naast en onder het diagram geven aan hoeveel tenten zich in de betreffende rij of kolom bevinden.
(http://i66.tinypic.com/28qyd1x.jpg)

Thermometers
Het diagram is gevuld met thermometers die niet, gedeeltelijk of geheel met kwik gevuld zijn. De cijfers naast en onder het diagram geven aan in hoeveel vakjes van de betreffende rij of kolom kwik te vinden is. Let op: het kwik in een thermometer loopt altijd van de onderkant (het bolletje) naar boven.
(http://i63.tinypic.com/1115jex.jpg)

Zeeslag
In elk diagram is een complete vloot verborgen, zoals die erboven is afgebeeld. De schepen liggen horizontaal of verticaal, maar ze raken elkaar nergens, ook niet diagonaal. De cijfers naast en onder het diagram geven aan hoeveel delen van schepen zich in de betreffende rij of kolom bevinden.
(http://i64.tinypic.com/sdpflx.jpg)
(http://i66.tinypic.com/2uojuo8.jpg)


DIT ZIJN ZE ALLEMAAL! GO GO GO!!!!!!!!!!
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Lucy op 22-01-2019, 17:39:30
Alles ingeleverd 💁🏻‍♀️
Dus als jullie de puzzels zat zijn, kun je gewoon stoppen hoor ::hypocriet::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Fabiann op 22-01-2019, 17:41:43
Geloof er helemaal niets van! ::rofl::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Lucy op 22-01-2019, 18:16:23
Zelf weten ^^
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Bjorrn op 22-01-2019, 21:35:31
Voor de zekerheid heb ik ze ook even alle 15 ingeleverd  ::zwaai::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: D*N op 22-01-2019, 21:36:19
Ja ik heb mijn 4 puzzels die ik al had ook ingeleverd want dit wordt hem toch niet ;D
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Bjorrn op 22-01-2019, 21:39:09
T zijn ook echt leuke puzzels, op enkele moeilijke na  ::jaja::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Swifty op 22-01-2019, 21:55:25
Klaar ::trots::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 23-01-2019, 07:57:04
Jullie mogen stoppen met raadsels oplossen (of rustig door doen als je ze leuk vindt om te doen), want er is iemand die ze alle 15 heeft opgelost. Meer en sneller kan je dus niet meer zijn. Lucy, Lan, D*N, Swifty en Bjorrn hebben allemaal een pm met puzzels gestuurd.

En daarvan had D*N....

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Lucy was het snelst! Gefeliciteerd!!
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 23-01-2019, 07:59:56
Lan kwam vlak na Lucy.
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Blijven nog over: Bjorrn en Swifty. Eén van hen weet volgens mij al dat hij/zij niet alles juist heeft. Want:

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Bjorrn of Swifty had ook diagonale bruggen gebouwd en dat was fout.

De winnaar/winnares is....


Spoiler (klik om te tonen/verbergen)


Gefeliciteerd! Je mag iemand kiezen om de Truth Booth mee in te duiken!
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Swifty op 23-01-2019, 08:01:22
Ja kak ;D ik las je eerste post en toen 'oooooooh ja' :P

Gelukkig was Bjorrn ook sneller. Feli! ::bravo::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: wouterv op 23-01-2019, 08:08:15
Gefeliciteerd Bjorrnn.

Ik ga ze dus nog voor de leut afmaken. Ik zat nu halfweg
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Fabiann op 23-01-2019, 08:16:39
Bjorrn! ::respect::

Gelukkig hoeven we nu niet verder te puzzelen... ::hypocriet::

Ik vond de Logikwis overigens de leukste puzzel met de grijze bus van Stefan. ::bravo::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 23-01-2019, 08:22:48
Oh ja, hierbij ook nog de juiste antwoorden. Ik ga gewoon de antwoorden waar Bjorrn zo hard aan gewerkt heeft even kopiëren en plakken, dan hoef ik die van mij niet allemaal op te laden.  ::hypocriet::

Thanks for all the work, Bjorrn!  ::bravo::

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: FrankLapidus op 23-01-2019, 08:45:57
Gefeliciteerd Bjorn  ::bravo::

Ik was nog niet begonnen en ook niet van plan iets te gaan doen, want ik heb vandaag maar een uurtje tijd en gisteren ook.
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Lucy op 23-01-2019, 09:24:07
Ik had ze dus wel echt allemaal ingeleverd ::hypocriet::

Gefeli Bjorn! ::bravo::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: TimvDons op 23-01-2019, 09:24:39
Gefeliciteerd Bjorrn,

Ik stond net op het punt te beginnen ::rofl::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Nieky op 23-01-2019, 09:26:07
Gefeliciteerd Bjorrn!!

Wel jammer dat ik nu niet met Swifty de Truth booth in kan :(
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Lucy op 23-01-2019, 09:29:24
Als iedereen nou ook even de Snake Oil inlevert, kunnen we door ;D
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Fabiann op 23-01-2019, 10:09:25
Klaar... ::zweet::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: D*N op 23-01-2019, 10:34:28
We moeten nog eerst even de matching ceremony doen toch? ;D
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 23-01-2019, 10:51:13
Ja en Bjorrn moet nog het hok in met iemand.  ::wenkbrauw::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: MollenvangR-Art op 23-01-2019, 11:18:31
Gefeliciteerd Bjorrn  ::bravo::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Bjorrn op 23-01-2019, 11:33:32
Yasss  ::bravo::
Toch een beloning voor dat harde werken  ;D

Ik zal jullie niet langer ophouden.
Ik sleur Frank mee de truth booth in  :-*
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Lucy op 23-01-2019, 11:47:04
We moeten nog eerst even de matching ceremony doen toch? ;D

Ja maar als iedereen vast inlevert kunnen we daarna meteen door ;D
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 23-01-2019, 11:52:20
Ik sleur Frank mee de truth booth in  :-*

Vol hoop stappen jullie naar de Truth Booth...

(https://media1.tenor.com/images/95a84bf0b12c97417973f82432c41df2/tenor.gif?itemid=4709892)Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 23-01-2019, 11:53:49
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Bjorrn op 23-01-2019, 11:58:00
Frankie  ::bravo:: ::bravo::  ::love::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: MollenvangR-Art op 23-01-2019, 11:59:11
Gefeliciteerd boys  ::ok::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Lucy op 23-01-2019, 11:59:45
Mogen we al kiezen?
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: wouterv op 23-01-2019, 12:06:32
Dit wetende kunnen we dit concluderen:

ronde 1:
Fabiann-Frank was fout
Bjorrn - Lucy ook

Starlight-MW was juist dus mogelijke koppels die daar juist zijn:
Hans-D*N, Spacy-Wouter, Swifty Nieky en Tim-Lan (1 slechts)

Ronde 2:
Bjorrn-Lan is fout
Tim - Frank is fout

Van deze zijn er 2 juist
Fabiann-Lan
Wouter - Spacy
D*N - Hans
Nieky Swifty

Fabiann- Lan moet sowieso juist zijn (aangezien er 3 koppels samengebleven zijn, waar slechts 1 van juist is)

Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 23-01-2019, 12:07:55
Starlight  & Mollen vanger en Bjorrn & FrankLapidus zijn al twee gevonden koppels die nu lekker liggen te loungen in hun villa!

Voor de Matching Ceremony van vandaag is er een kleine twist!

Jullie moeten zelf een duo samenstellen, maar mag daarbij niet jezelf kiezen.
Eender wie (team oranje of groen) mag een koppel posten waarvan zij denken dat ze samen horen (of ook net niet). Tot er vijf koppels gevormd zijn (dus maar vijf mensen zullen een koppel kunnen samen stellen en je mag niet iemand die al door een ander gekoppeld is, ook nog aan iemand anders koppelen).

Zijn nog over:
Team GROEN:
Lan, Lucy, putyourHANSup, SpacyColours en Swifty

Team ORANJE:
D*N, Fabiann, Nieky, TimvDons en Wouterv

Ik ben er vanavond niet, dus de uitslag zal pas na 22u zijn. Of als de koppels nog vóór 17u samengesteld worden, kan ik het dan nog posten.
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Lucy op 23-01-2019, 12:14:40
Niek en Swifty lijkt me juist ::jaja::

Ik koppel hen aan elkaar!
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Nieky op 23-01-2019, 12:15:29
Wat lief!

Koppel ik jou aan D*N! Jullie zijn toch onafscheidelijk  ;D

Gefeliciteerd Bjorrn
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: wouterv op 23-01-2019, 12:16:58
Ik zal dan met Hans gaan.
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Swifty op 23-01-2019, 12:17:15
Dan koppel ik Fabiann en Lan. Mooi overzicht Wouter! En tot zover het overleg :P
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Lucy op 23-01-2019, 12:20:47
Ik zal dan met Hans gaan.

Je mag jezelf niet koppelen
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Fabiann op 23-01-2019, 12:23:31
Je mag jezelf niet koppelen
Nou vooruit Wouter, ik koppel je dan wel aan Hans. ::joehoe::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: wouterv op 23-01-2019, 12:24:55
Whoops, slecht gelezen. ::schaam::

Dan blijven Spacy en Tim over. Dus koppelen we die
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: D*N op 23-01-2019, 12:55:13
(https://media3.giphy.com/media/LQ1frlc2o7G7u/200.gif?cid=3640f6095c4138ad495953474dc83f58)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 23-01-2019, 13:17:22
Lekker snel!
Dankzij goed speuren en Truth Booth zijn twee koppels al zeker: Mollenvanger&Starlight en Bjorrn&FrankLapidus. Twee hartjes branden dus al:
(https://www.radbag.be/pub/media/catalog/product/n/e/neon_style_light_heart_pink_gif.gif)
(https://www.radbag.be/pub/media/catalog/product/n/e/neon_style_light_heart_pink_gif.gif)

De nieuwe koppels van vandaag zijn:
Nieky & Swifty
D*N & Lucy
Fabiann & Lan
Wouterv & putyourHANSup
timvdons & SpacyColours


OK, iedereen klaar? Hoeveel lampen komen erbij?


(https://uimovement.com/media/resource_image/activate.gif)

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Fabiann op 23-01-2019, 13:21:03
(https://mtv.mtvnimages.com/uri/mgid:file:http:shared:mtv.com/news/wp-content/uploads/2017/01/blackout-1484765388.gif?quality=.8&height=281&width=500)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 23-01-2019, 13:22:03
Nog van 2 mensen hun Snake Oil krijgen (Starlight en Mollenvangen en Bjorrn en FrankLapidus hoeven niet perse meer, maar als je er nog wel zin in hebt, stuur maar op!) en dan stuur ik de Snake Oil vondsten naar iedereen.

REMINDER: je mag niet aan elkaar doorgeven welke jij gemaakt hebt etc.
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Nieky op 23-01-2019, 13:23:00
Hier kunnen we wat mee lijkt me?

De enige juiste is volgens wouters redenatie lan en fabiann.

Dus: Ik ga Swifty maar dumpen
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: MollenvangR-Art op 23-01-2019, 13:25:14
(Starlight en Mollenvangen en Bjorrn en FrankLapidus hoeven niet perse meer, maar als je er nog wel zin in hebt, stuur maar op!)

REMINDER: je mag niet aan elkaar doorgeven welke jij gemaakt hebt etc.
Ik heb ze naar je gestuurd ::ok:: ik vind het wel zo leuk om een actieve bijdrage te leveren :)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Lan op 23-01-2019, 13:55:31
Ik snap Wouters redenering nog niet helemaal  ::rofl:: Ik ga even notities maken.
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: wouterv op 23-01-2019, 13:57:34
Ik weet hoe het komt: ik heb een fout gemaakt  ::schaam::
(druk op het werk en ik probeerde dit er snel tussendoor te doen).

Ronde 2 was er slechts 1 juist (het andere lampje was voor MV-Starlight)

Dus we hebben nu al 2x op rij 1 lampje gehad

Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Fabiann op 23-01-2019, 14:15:01
Ik snapte al niet waarom ik ineens een zekere match met Lan zou zijn... ???
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: putyourHANSup! op 23-01-2019, 14:17:15
Lan, Fabian, ... eindigt allebei mooi op -an? :D
Wat dacht je daarvan ;D

Gefeliciteerd Bjorrn en Frank! ::super::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Lan op 23-01-2019, 14:19:08
Ik vind het nu het meest logisch ervan uit te gaan dat Nieky en Swifty klopt, en dan zijn alle andere combinaties tot nu toe fout  :P
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: D*N op 23-01-2019, 14:35:04
Whatever
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Bjorrn op 23-01-2019, 14:47:20
Stop eens met samenwerken anders zijn die felicitaties niks meer waard  ::hypocriet::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Swifty op 23-01-2019, 14:55:24
Nieky heeft mij gedumpt ::hand::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: FrankLapidus op 23-01-2019, 15:06:06
Bjorn  ::bravo:: ::bravo:: ::bravo::

Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: D*N op 23-01-2019, 15:17:21
Stop eens met samenwerken anders zijn die felicitaties niks meer waard  ::hypocriet::
You started it ::)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: FrankLapidus op 23-01-2019, 15:31:35
 
Ik heb ze naar je gestuurd ::ok:: ik vind het wel zo leuk om een actieve bijdrage te leveren :)

Same  ::ok::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Bjorrn op 23-01-2019, 15:32:16
You started it ::)

Ja zodat ik zelf m'n match vond nu mag t stoppen  :\'(
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: D*N op 23-01-2019, 15:37:33
Ik ben wel een beetje klaar met het stemmen, dus ik doe nu een voorstel om het gewoon met z'n allen op te lossen en niet te gaan stemmen.
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: SpacyColours op 23-01-2019, 15:50:08
Ik ben wel een beetje klaar met het stemmen, dus ik doe nu een voorstel om het gewoon met z'n allen op te lossen en niet te gaan stemmen.
Ja, helemaal mee eens. Wat vindt de rest hiervan?
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Fabiann op 23-01-2019, 16:20:24
Oké, laat me eens even rekenen...

Stel, Swifty & Nieky zijn wél een Perfect Match. Dat zou betekenen dat de volgende koppels geen perfect match zijn:

* Lan & Fabiann
* Lan & TimvDons
* Lucy & D*N
* Lucy & Fabiann
* putyourHANSup! & D*N
* putyourHANSup! & Fabiann
* putyourHANSup! & wouterv
* SpacyColours & TimvDons
* SpacyColours & wouterv

Dat betekent dat er dus nog maar één mogelijkheid over is:

* Lan & D*N
* Lucy & wouterv
* putyourHANSup! & TimvDons
* SpacyColours & Fabiann

Voor zover ik kan beoordelen zou dit best wel eens kunnen kloppen. Zullen we dit gewoon de volgende Matching Ceremony proberen? Als het niet goed is, weten we voor de finale Matching Ceremony vrijdagavond in ieder geval van 5 koppels dat ze geen Perfect Match zijn!
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: D*N op 23-01-2019, 16:22:30
We kunnen ook gewoon kijken of het klopt door onze dilemma's uit te wisselen. Ik weet dat dit bij Bjorrn en Frank klopte, dus zal dat met ons waarschijnlijk ook zo zijn.
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Nieky op 23-01-2019, 16:27:38
Oké, laat me eens even rekenen...

Stel, Swifty & Nieky zijn wél een Perfect Match. Dat zou betekenen dat de volgende koppels geen perfect match zijn:

* Lan & Fabiann
* Lan & TimvDons
* Lucy & D*N
* Lucy & Fabiann
* putyourHANSup! & D*N
* putyourHANSup! & Fabiann
* putyourHANSup! & wouterv
* SpacyColours & TimvDons
* SpacyColours & wouterv

Dat betekent dat er dus nog maar één mogelijkheid over is:

* Lan & D*N
* Lucy & wouterv
* putyourHANSup! & TimvDons
* SpacyColours & Fabiann

Voor zover ik kan beoordelen zou dit best wel eens kunnen kloppen. Zullen we dit gewoon de volgende Matching Ceremony proberen? Als het niet goed is, weten we voor de finale Matching Ceremony vrijdagavond in ieder geval van 5 koppels dat ze geen Perfect Match zijn!

Dit lijkt me het beste ja  ::jaja::

Ik wil je weer Swifty  ::love::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: D*N op 23-01-2019, 16:56:19
Ja, helemaal mee eens. Wat vindt de rest hiervan?
Volgens mij willen ze stemmen ::)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Lan op 23-01-2019, 17:01:59
Ik vind het ook prima. Dan hoop ik wel dat de volgende ronde niet alsnog iets met stemmen is en we er vier mensen uit moeten sturen  ::rofl::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: SpacyColours op 23-01-2019, 17:30:22
* Lan & D*N
* Lucy & wouterv
* putyourHANSup! & TimvDons
* SpacyColours & Fabiann

Voor zover ik kan beoordelen zou dit best wel eens kunnen kloppen. Zullen we dit gewoon de volgende Matching Ceremony proberen? Als het niet goed is, weten we voor de finale Matching Ceremony vrijdagavond in ieder geval van 5 koppels dat ze geen Perfect Match zijn!
Goed plan!

Oh en post nadien (nadat alle 15 puzzels gepost zijn) welke puzzel (if any) je het leukst vond om te doen en wie weet vindt jouw match net hetzelfde leuk!
Ik heb er 8 van gemaakt volgens mij, ze waren voor mij allemaal nieuw maar heb er erg van genoten (ondanks dat ik ze voor niets heb gemaakt -_-'). Die Japanse puzzel vond ik wel een beetje irritant worden op een gegeven moment, hij was niet moeilijk of zo, maar gewoon heel veel werk. :)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 23-01-2019, 17:32:04
Ik heb net alle producten die geaakt zijn verstuurd. Als het van Frank of MV was, heb ik het erbij vermeld, want die hoef je natuurlijk niet te kiezen, want dan ben je sowieso geen match.
Ik heb tevens laten weten welke klant jullie waren.

Aan jullie om nu het leukste/beste te kiezen of misschien zelfs hetgene waarvan jij denkt dat het van jouw match afkomstig is.

Jullie mogen dus NIET met elkaar delen wat je hebt ingestuurd.

Ieder koppel dat het product van elkaar kiest, mag de Truth Booth in! (dus stel Starlight koos het product van MV en MV dat van Starlight, dan zouden zij de Truth Booth in mogen).

Jullie hebben tijd tot donderdag 17u om je keuze door te geven!
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: FrankLapidus op 23-01-2019, 17:35:39
En ik had nog wel zulke leuke producten  :-[
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Fabiann op 23-01-2019, 17:41:13
En ik had nog wel zulke leuke producten  :-[
Inderdaad! ::hug::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 23-01-2019, 17:48:49
Maar ik heb ze wel mee gestuurd! En jouw ideale match weet niet welke van jou is. Daar heb ik het niet tegen verteld. Dus benieuwd of jouw match jouw product eruit kan halen! :)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: wouterv op 23-01-2019, 17:53:22
Kan nu pas bijlezen. Voor mij is samen eruit geraken zeker de beste optie
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Starlight op 23-01-2019, 19:00:11
Ik heb helaas geen tijd meer gehad om nog aan snake oil te werken :( Maar ik zal achteraf de paar die ik had nog wel posten denk ik :)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 23-01-2019, 23:09:37
Ik moet nog 3 klanten hun keuze krijgen, dus alles kan nog voorlopig!
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Bjorrn op 24-01-2019, 13:24:07
Omg onze trailer staat al online!http://www.youtube.com/watch?v=YckfTn88c_Q
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 24-01-2019, 14:28:53
FrankLapidus was een brandweerman en hieronder is wat ze voor hem gemaakt hebben (hij mocht voor de lol nog kiezen):

Brandweerman- Soap kanon
BRAND BRAND OH NEE EN NU DAN? Gelukkig komt daar de brandweerman met zijn soap kanon. Hij blust dat brandje in no time. Net als dat branderige gevoel bij je vagina, die blust ie ook zo met zijn soap kanon. Geen zorgen gays, brandweerman swings both ways.

Brandweerman: kaarszeep
U kent dat wel. Van die enorme kaarsen opgesteld vlak naast een gordijn... Binnen de kortste keren staat het huis in lichterlaaie. Brand! Daar rukt u graag voor uit! Zonder al te veel complicaties blust u de brand. Maar hoe krijgt men nu al dat kaarsvet uit het gordijn? Daar heeft u wat voor: kaarszeep!

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)Brandweerman: vuurtrui
Deze vuurtrui helpt je in de heetste momenten. Hij absobeert de vlammen waardoor je zonder enig gevaar de grootste haarden  kunt trotseren.  Hierdoor word jij de grote held van iedereen.Brandweerman
Snotterende baby: Niks is effectiever om een brandje te blussen dan een jankend krijskind! Wil jij nou ook zo'n kind! Leen hem hier! Zijn tranen en gebrul zullen gegarandeerd effectief een brandje blussen.

Brandweer – de Lintstraat
Tatuu tatuu o jee een brand. Daar komt de brandweerauto op weg om het vuur te blussen. Maar die irritante pottenkijkers staan jouw werk in de weg. Daarom heb ik het lintstraat bedacht. Lintstraat is niks anders dan het originele rood-witte straatlint om de straat mee te zetten. Maar om iedereen echt goed op afstand te houden en geen last te hebben van mensen die hulpverleners aanvallen is er de lintstraat. De lintstraat wordt in een speciaal vakje aan de brandweerauto opgeborgen. Komen jullie aan bij de straat van de brand? Dan is 1 druk op de knop genoeg om het lintstraat te lanceren en alle vervelende omstanders in te wikkelen met lintstraat. Die kunnen geen kant meer op en jullie kunnen rustig je werk doen zonder dat er weer een melding van geweld tegen hulpverleners in de krant komt te staan.


Brandweerman: Rokende pijp
Brandweermannen moeten vaak branden blussen, maar moeten dit ook vaak oefenen. Om het oefen gemakkelijker te maken, kunnen ze een rokende pijp gebruiken om sneller te kunnen oefenen.
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 24-01-2019, 14:29:50
Lan was een Oma en hier zijn de producten die men voor hem heeft gemaakt.

Oma- Poeder spek
Oma haar kunstgebit valt constant uit, dus ze eet alleen nog maar voedsel door een rietje of heerlijke poedertjes. Zo heeft ze ook spekpoeder! Deze poeder kan je overal bij gebruiken, stamppotjes, pasta’s, eieren, alles waar je spek lekker bij vind. Soms gooit ze er zelfs nog wat boter overheen en vertelt ze enthousiast: “Ik spek de poeder nog een beetje”.

Oma: deurtrompet
Uw gehoor gaat helaas achteruit... Gelukkig heeft u een gehoorapparaat van Schoonenberg Hoorcomfort. Maar soms is het ook wel fijn om dat ding niet aan te hebben staan. Wel loopt u dan de pakketjes voor de buren mis die u altijd graag aanneemt zodat u toch nog wat sociaal contact heeft op een dag. Want die (klein)kinderen van u, die komen ook nooit meer langs. De deurtrompet! Deze hoort u ook wanneer u in alle rust voor u uit staart in de luie stoel van opa! De deurtrompet, voorkomt eenzaamheid onder ouderen...

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)


Oma:  Alieneiland
Weer eenzaam  nu de kleinkinderen  het huis verlaten  hebben? Wil je terug een doel in je leven? Ik schenk je alieneiland. Tientallen babyaliens die wachten om verzorgd te worden. Zie hoe lief , schattig en vreedzaam ze zijn. Ze wachten enkel nog op jou


Oma:
Toekomstscooter: Ik hoor u al denken. Scooters zijn toch alleen voor rebelse 14-jarigen. Welnee. Met deze toekomstscooter kunt u razendsnel bij uw kinderen en kleinkinderen op bezoek. Nooit meer alleen zijn! Met 1 druk op de knop reist u naar uw familie en vrienden!

Oma – De Sleutelvlinder  (van Mollenvanger!)
Lieve oma, u bent natuurlijk al aardig op leeftijd en na het overlijden van opa voelt u zich vaak eenzaam. Bovendien bent u de laatste tijd nogal vergeetachtig en daarom heb ik voor u: de sleutelv(l)inder. Deze vlinder fladdert door u huis als gezelschap om de eenzame momenten wat draaglijker te maken. Gaat u boodschappen doen? Dan fladdert de sleutelvlinder vrolijk mee. En het leuke is in de naam vlinder, zit ook het woord vinder. Mocht u nu een keer terugkomen en de sleutels van uw huis kwijt zijn? Dan is daar uw buddy: de sleutelvlinder heeft namelijk een speciale sensor waarmee hij uw huissleutel tot in een straal van 100 kilometer terug kan vinden.


Oma: Dekkenkussen
Een dekenkussen is geschikt voor oma. Een dekenkussen is een deken en een kussen in een, waardoor oma altijd overal lekker warm een middagdutje kan doen.
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 24-01-2019, 14:31:37
Lucy was de Heks en dit zijn de producten die de anderen voor haar gemaakt hebben.

Heks- Parachute vrouw
Er is een heksenopleiding geopend las ik op Facebook. Iedereen weet dat heksen niet echt op een bezem kunnen vliegen, maar deze gekkies zullen dat vast proberen. Vandaar dat we deze nieuwe domme variant van de mensheid “parachutevrouwen” noemen. Vanwege veiligheidsredenen vanuit de opleiding hebben ze allemaal een parachute mee wanneer ze uit het vliegtuig springen om op hun bezem te vliegen  ::heks::.

Heks: verrassingsbanaan
Na Sneeuwwitje neemt niemand meer een appel aan van een heks. Zonde, want ze zijn best lekker! Gelukkig zijn er ook nog andere fruitsoorten. Wat dacht u van de banaan? Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt de banaan het meest geliefde fruit te zijn! Vergeet de appel, geef een banaan!

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)


Heks: receptenmachine
Heb jij ook zo’n moment dat je niet meer weet of het nu 250 gram  kikkerdril met 5 dl sap van  de mierikswortel was of  3 sprieten gras met  rattenhaar bestrooid met adderbloed? Geen nood, deze machine helpt je om alle recepten snel en adequaat terug te vinden. Geen vergissingen meer, al je dranken lukken en je wordt de ster van de heksenwereld.
Wie weet mag je les geven op Zweinstein?


Heks
Drakenvergif: Niets is sterker dan drakengif. Heb jij nou echt een pesthekel aan bepaalde ZAP-kandidaten (of de spelleider) die je uit de weg wilt ruimen. Koop dan dit ontzettend effectieve drakenvergif. 1 druppel is al voldoende om de meest sterke wezens uit de weg te ruimen!

Heks – De Fluitschool   (Van Mollenvanger!)
De Heks is in menig verhaal vaak de slechterik en de persoon die wordt gezien als de verpersoonlijking van het kwaad. De heks heeft bij voorbaat een slecht imago, dus de zaken lopen niet meer zoals jij wilt. Het kwaad dat jij wilt verspreiden, wordt niet meer door jou verspreid. En daar gaan wij wat aan doen met de fluitschool. Op de fluitschool leert iedereen die dat wil, spelen op de fluit. En niet zomaar een fluit: een toverfluit. Wat niemand echter weet is dat de fluitspelers door de tonen van de fluit iedereen betoveren met het kwaad die naar de muziek luistert. En eenmaal betovert, wil diegene niets anders dan zelf ook fluit leren spelen op de fluitschool. Ideeal toch? Jouw zaken gaan lopen als nooit te voren!

Heks: zagende vis
Een heks maakt gebruik van een kookpot op hout om haar drankjes te maken. Daarnaast houdt ze ook van aparte dieren die aparte dingen doen. Met een zagende vis heeft ze én een apart dier, en wordt het hout voor haar kookpot gezaagd
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 24-01-2019, 14:32:33
putyourHANSup was een Popzanger en dit zijn de producten die de anderen voor hem gemaakt hebben.

Popzanger- Glitter stoel
Je bent een popzanger, wat is het eerste wat je doet? BEDAZZLE EVERYTHING WITH GLITTER. Natuurlijk, je microfoon, je kleding en je stoel. Alles moet onder de glitters zitten want je hebt money to blow. Denk je dat KE$HA in een normale stoel zonder glitters gaat zitten? Dacht het niet!


Popzanger: snelwegballon
Je vliegt de hele wereld over, van Tokio tot Parijs. Je bent de meest begeerde vrijgezel van de wereld. Maar als je van alle kanten wordt belaagd door horde fans is het soms ook wel eens fijn om even snel weg te kunnen komen. Dé oplossing is nabij! Gebruik nu de hypermoderne snelwegballon! Een soort van jetpack die je in luttele seconden brengt waar je maar ook wil zijn!

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)


Popzanger: Schedelbus
A bad boy needs something badass. Zie hier de schedelbus. Deze supercomfortabele bus past zich aan al je wensen. Naast een grote frigo vol drank, één vol eten, een zelfbakkende BBQ,  Flatscreen  met 2500 kanalen en DVD-speler, pooltafel,  tafeltennistafel en knusse zithoek heeft hij nog eens het uiterlijk van een schedel . Ideaal om mee op tour te gaan.


Popzanger:
Doolhofbaard: Ik hoor u al denken? Wtf is een doolhofbaard? Als u zichzelf als popster echt wil onderscheiden dan is de doolhofbaard gegarandeerd een succes. Steeds meer plaatselijke specialisten kunnen deze doolhofbaard laten knippen. Uw baard veranderd in een prachtig schouwspel: Een labyrinth van haar! Uw fans zullen niet uitgepraat raken over deze sensatie. Eindelijk wordt u onderscheidend en neemt de verkoop van je singles gigantisch toe. Succes gegarandeerd!


Zanger – Het muziekkoekje  (Van Mollenvanger!)
Beste zanger, soms zijn er van die dagen dat je niet bij stem bent. Een verkoudheid, een poliep op je stembanden of gewoon net die ene nooit niet halen. Nou gaan er best veel artiesten aan de coke of andere rotzooi om een mooie performance te geven. Maar voor jou hebben we uitgevonden: het muziekkoekje. Neem voorafgaand aan jouw optreden een muziekkoekje en het wordt een optreden om nooit te vergeten. Altijd goed bij stem, geen last van zenuwen en ben je je tekst kwijt? Dan zorgen de speciale geheime bestanddelen in het muziekkoekje dat jij perfect kan playbacken zonder dat iemand dat doorheeft!


Popzanger(es): Bliksemrok
Popzanger(es) houden van een goede lichtshow. Door tijdens de optredens de bliksemrok te dragen, kan er op commando bliksemschichten afgeschoten worden in de zaal voor een speciale lichtzaal.
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 24-01-2019, 14:33:38
SpacyColours was een prinses en dit zijn de producten die men voor hem gemaakt heeft.

Prinses- huwelijks trofee
Moet ik deze echt uitleggen? Als je alle levels van Super Mario uitspeelt, krijg je prinses Peach als trofee, ga je trouwen, en haar gat dichten…..je bent tenslotte een loodgieter!


Prinses: popcornverf
Een prinses eet natuurlijk zoete popcorn. Niet alleen de smaak is belangrijk, ook de kleur van de popcorn. Een prinses wil altijd iets speciaals. Daar is nú iets op bedacht. Popcornverf! Kleur je zoete popcorn in alle kleuren van de regenboog. Ga voor popcorn zo blauw als de jurk van Elsa of zo rood als het haar van Ariël!

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)


Prinses: Zonnige hemel
Prinses, jij verdient enkel het beste. Je moet iets krijgen dat past bij je ware schoonheid vanbinnen en vanbuiten enkel benadrukt . Helaas is er niets aards dat dit kan. Daarom geef ik je een zonnige hemel over waar jij komt. De prachtige zonneschijn zal jou alleen maar meer doen stralen .


Prinses:
Kuscactus: Zeg nou eerlijk, dat sprookje met die kikker en die prins dat kennen voortaan toch wel? Wilt u zich echt onderscheiden als prinses. Kus dan deze specialer Kuscactus. Deze kuscactus veranderd niet in een of andere clichéprins, maar in een ontzettend moderne, lekkere tinderprins. Is he the one? Grote kans dat er een sprookje over u geschreven wordt. Kom uit die prinsessenanonimiteit en koop deze kuscactus


Prinses - de Bijlbroek (Van Mollenvanger)
Lieve Prinses, Are u the one? Dat is de vraag die jij jezelf vaak stelt als er weer eens een prins zijn witte paard voor de deur parkeert. Na de zoveelste “One” night stand is het weer niet waar je op gehoopt had. Ze komen ook maar voor één (one, om in het thema te blijven) ding denk je. Niet voor jou, maar voor de lust. En dat frustreert je duidelijk. Vanaf nu komt daar een einde aan met de bijlbroek. Als je weer eens zo’n avondje hebt, trek je eens een keer geen jurk aan (of ja eigenlijk uit), maar deze bijlbroek. De bijlbroek is voorzien van allerlei kleine en 1 grote uitklapbare bijl. Mochten toekomstige prinsen niet bevallen, of weer alleen voor dat ene komen? Dan kun je met de bijlbroek meteen tot actie overgaan en dreigen een lichaamsdeel naar keuze af te hakken, net zo lang tot je de ware gevonden hebt!


Princess: Ringennest
Prinsessen houden van juwelen. Met een ringennest kan de princes elke dag een nieuwe ring uitzoeken om te dragen, die door een vogel (raaf) in het nestje word neergelegd.
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 24-01-2019, 14:34:55
Starlight had haar match al wel gevonden, maar hierbij toch de producten die men voor haar, de bejaarde, gemaakt heeft. Misschien kan ze het product van haar match Mollenvanger er wel uit pikken?

Bejaarde- Zweet kous
Bejaarden hebben behoorlijke zweetkousen. Het zijn ook vrijwel de enige mensen die nog kousen dragen gezien die mode alweer een eeuw vertrokken is. Waarom gaan ze dan toch zo snel zweten? Bejaarden kunnen alleen nog maar naar geraniums kijken dus die kousen wassen, ho maar! 


Bejaarde: standbeeldspel
Bent u de Bingo-avond ook zo zat? Dat gewauwel van al die oudjes bij elkaar. Zou u ook eens even een rustig avondje willen hebben? Speel dan nú het leukste gezelschapsspel voor het hele bejaardentehuis! Het standbeeldspel! Creëer uw eigen Madame Tussauds in woonzorgcomplex Het Waterhoentje! Misschien komen die (klein)kinderen dan ook weer eens bij u op bezoek!

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)


Bejaarde:  Worstenkast
Beu om altijd maar voor jezelf te koken? Wil je graag die tijd besparen om iets echt leuks te doen zolang het nog  kan?
Dan moet je zeker gaan voor deze worstenkast. Hierin zit een onbeperkt voorraad van alle soorten worsten in. Warm of  koud, groot of klein, pikant of eerder zoet? Je hebt het voor het uitkiezen zodat je de kooktijd kunt besparen  om je bucketlist af  te werken


Bejaarde:
Stormjas: U bent nog vitaal, maar boodschappen doen kost steeds meer moeite. Herkenbaar? Koop dan onze perfect uitgeruste stormjas. Hiermee kunt u gegarandeerd door weer en wind naar de supermarkt om uw lokale lekkernijen te halen.


Bejaarde – De Ezeltraan
Lieve bejaarde, u heeft al een heel leven achter de rug. Altijd hard gewerkt, de kinderen grootgebracht en nu de jaren gaan tellen merkt u ook dat u lichamelijk achteruitgaat. Om die ongemakken te voorkomen hebben wij een bijzonder middeltje: ezeltraan. We kennen allemaal de levertraan van de walvis die goed is voor het lichaam. Maar 1 druppel ezeltraan doet je weer voelen alsof je 25 bent. Ezeltraan is afkomstig van ezels die tientallen jaren met zware bepakking door de bergen van Marokko trekken. Die beestjes zijn zo fit en door dat werken maken ze ezeltraan aan. Dat is een stofje dat hun ondanks de leeftijd fit en sterk houdt. En nu is dit dus bewerkt tot een middel voor mensen op leeftijd. Voel je weer kwiek en fit (tot je doodgaat) dankzij 1 druppel ezeltraan. 


Bejaarde: Spaghettisap
Bejaarde mensen zijn ouder en kunnen steeds vaker minder goed alles eten. Heel veel mensen houden van Spaghetti en door spaghettisap kunnen ouderen Spaghetti blijven eten/drinken
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 24-01-2019, 14:35:44
Swifty was een piraat! En dit zijn de producten die ze voor haar gemaakt hebben.

Piraat- Droom boot
Een man die op zee vaart in een boot, met een ooglapje en heel veel rum. Kan niet anders dan dat ie rare dingen gaat zien, alsof hij in een droom is beland. Zo ziet hij overal schatjes liggen op het strand, praat hij tegen zijn onzichtbare papegaai en droomt hij dat hij zijn vroegere basisschool rivaal heeft “kielgehaald”. In realiteit zit hij in een rubberboot op het IJsselmeer met een flinke dosis spacecake achter de kiezen. 


Piraat: schoenmes
Stel je voor, je bent van plan om samen met je maatjes een vrachtschip dat vlak voor de kust van Somalië vaart te enteren. Om nu met een kalasjnikov aan boord te komen is nogal alarmerend voor de bemanning. Wees daarom slim, en kies voor de geweldig handzame schoenmes! Binnen de kortste keren ben je The King of the World.

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)


Piraat: Put met Naalden
Oh nee, vijandige zeerovers naderen de begraven schat. Gelukkig ben jij vooruitziend geweest en heb je een put met levensgrote naalden  klaargezet als boobytrap. Deze put is onzichtbaar voor iedereen  behalve jijzelf en daardoor een perfecte valsstrik.  De schurken worden  gespietst en jij behoudt je schat.


Piraat
Riviertorpedo: Vergeet de ouderwetse kanonskogels die vooral op open zee werken. De grote moderne slag valt te slaan op de grote rivieren en de binnenvaart, hier kom je het snelst vijandige schepen tegen. Kanonskogels landen hier al te snel aan wal. Dus gebruik de speciale riviertorpedo. Uitstekend uitgerust voor het neerhalen van concurrerende binnenvaartschepen en piraten.


Piraat – Het Ponchomasker (Van Mollenvanger!)
Hey yo Captain Jack, op de ruige zee kan het natuurlijk nogal stormen en slecht weer zijn. Een deftige piraat als jij wil natuurlijk niet dat zijn mooie kleding helemaal doorweekt van de regen wordt. Tegelijkertijd kan het natuurlijk gebeuren dat je midden in een vuurgevecht komt. En aangezien schepen tegenwoordig zijn voorzien van camera’s wil je dat er tijdens een overval op een anders schip onherkenbaar blijft. Want voor je het weet zit je in Opsporing Verzocht. Daar heb ik de oplossing voor: het ponchomasker. Een degelijke stevige poncho die je outfit beschermt tegen de regen met aan een capuchon een masker, waardoor niemand ooit jouw identiteit te weten zal komen.

Piraat: De Alcohol (schat)kaart
Piraten houden ervan om bier te drinken in de kroeg en om schatten te zoeken. Doormiddel van de alcoholische schatkaart kan de piraat altijd op zoek naar een 'schat' als hij alcohol wil. De kaart laat altijd zien waar alcohol te vinden is.
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 24-01-2019, 14:36:49
Bjorrn had zijn match al wel gevonden, maar hier zijn toch nog de producten die men voor hem, de clown, heeft gemaakt. Misschien vindt hij wle het product dat zijn match FrankLapidus gemaakt heeft?

Clown: krijttattoo: Wat heb je toch een heerlijk beroep. Altijd andere mensen aan het lachen maken, vrolijkheid om je heen, een lach op ieders gezicht, gewoon omdat jij er bent, om hoe je eruit ziet en wat je doet. Maar het is wel lastig he, iedere dag je hele gezicht schminken. Eerst alles wit maken, en dan die grote rode mond erop schilderen, de wenkbrauwen, soms een traan vanuit je ooghoek, een andere keer juist grote rode blossen op je wangen, of sterren rond je ogen. Met deze tattoo word je gezicht blijvend wit. Het lijkt op krijt, het is zachtwit, niet eng afstotend (tenzij jij dat wilt). En het is daarmee de perfecte basis voor je clownsgezicht. Nooit meer je hele hoofd wit moeten poederen, wat een genot!


Clown: Trampolineberg om kunstjes op te doen en heel hard te vallen (leedvermaak!)


Clown - ballonfiets
Pfff, de nieuwe circusvoorstelling begint bijna en je hebt nog een nieuwe truc nodig. Gelukkig heb je iets gelezen over een ballonfiets! Met deze fiets rijd je gewoon rondjes over de grond en ineens stijg je op! Iedereen ligt in een deuk, want jij probeert er zo’n grappig mogelijke act van te maken, door de ballonnen leeg te prikken. Er spuit echter water en meel uit, dus jij zit helemaal onder de smurrie. Gelukkig heb je nog een ballon over om weer te landen. Met deze ballonfiets heb jij een geweldige act die iedereen laat lachen.


Clown Avonturenei
Een avonturenei is een soort kinder surprise, maar dan in het groot. Er zou een slagroomtaart in kunnen zitten, maar ook een caravan, een robotje, of misschien wel een telefoonslopende baron. Wie weet zitten er cryptische omschrijvingen in die je een hele reis door Europa of de Verenigde Staten laat maken! Wat er ook in zit, het is waarschijnlijk gunstig om een cameraploeg in te huren en het hele avontuur vast te leggen.


De clown krijgt een speciale radar waarmee hij piñata’s kan opsporen. Want wees eerlijk: iedere zichzelf respecterende clown wil toch, wanneer hij er een nodig heeft, direct een piñata kunnen krijgen? Het feestbeest kan hij gebruiken in zijn optredens, om anderen aan het lachen te maken, maar bij hem thuis staat de piñata ook erg leuk als kleurrijke zitbank! Multifunctioneel dus, zo’n ding.


Clown:
Het beroep van een clown gaat al lang niet meer over rozen. Het is een hard, moeilijk bestaan. Ooit werden ze door kinderen omarmd, nu worden ze gevreesd. Uit een recent onderzoek blijkt wel hoe ernstig de situatie is. In het onderzoek werden honderd kleine kinderen gekidnapt en blootgesteld aan verschillende soorten angsten. Middels metingen van het gewicht van de luiers na afloop van de sessies, werd bepaald waar de meeste angst door werd aangejaagd. En clowns stonden daarbij op een zorgwekkende tweede plek. Het enige waar de kinderen het nog harder van in hun broek deden, was de enige echte Monsterspin!™

De Monsterspin!™ hebben wij geëxporteerd uit de tropische regenwouden van Ecuador en Colombia. Wij dachten, aan de hand van het onderzoek, dat dit een uitstekend hulpstuk zou zijn voor u, als clown. U hoeft enkel voor het begin van uw act een aantal van deze spinnen het publiek in te laten slingeren, welke vervolgens doodsangsten uit zal slaan. Op dat moment betreedt u de piste, en tracht u de monsterspinnen uit het publiek te verwijderen. Daaruit zal blijken dat u in vergelijking met die Monsterspin!™ heus wel meevalt wat betreft engheid, en heeft u binnen de kortste keren weer de lachers op uw hand!
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 24-01-2019, 14:37:43
D*N was een hippie en dit is wat ze voor hem hebben gemaakt.

Hippie: touwhemd: Als moderne hippie heb jij naast het make love not war ideaal ook ecologische idealen. De wereld is van ons allemaal, ook van de toekomstige generaties, en dus moeten er we zuinig op zijn. Je kleding haal je niet bij het grootkapitaal, dat mensen uitbuit. Nee, jij wilt alleen eerlijke en verantwoorde kleding dragen. Met dit hemd van geknoopte touwen draag jij dit uit. geen verspilling van ogenschijnlijk waardeloze materialen. Kleding kun je prima maken van touwtjes die anders weggegooid zouden zijn. Naast functioneel en ecologisch is het ook nog eens een heel mooi hemd, in een warmbruine kleur, comfortabel. Precies wat een hippie als jij nodig hebt!


Hippie: Pencomputer, super retro, dan kan hij digitaal penvriendinnen maken


Hippie - harthandboeien (Frank)
Jij als Hippie wordt nogal vaak gearresteerd. Je houdt je niet aan de regels, gaat in tegen iedereen maar doet dit allemaal om de wereld een stukje beter te maken. Je bent nou eenmaal lekker jezelf en daar houden we van. Daarom heeft iemand je dit cadeau aangeboden: harthandboeien. Helaas waren er geen flowerpower-handboeien meer, maar met deze harthandboeien maak jij jezelf helemaal blij: als je gearresteerd wordt gebeurt dat voortaan met deze harthandboeien. Je vraagt gewoon aan de politie of ze je met deze handboeien willen arresteren, en zodra ze je hebt laten zien zijn ze om: het hart is namelijk gemaakt van een bepaalde stof waar ieder mens door gehypnotiseerd wordt. Hierdoor wordt de politie veel milder, en ze laten je direct weer gaan. Pas na 24 uur is de hypnose uitgewerkt, en tot die tijd zijn ze helemaal in love met jouw harthandboeien. Niet goed voor hun huwelijk en seksleven, maarja: jij kan lekker doorgaan met op blote voeten lopen en je protestliederen zingen. Haal nu je harthandboeien!


Hippie Dierenvriend
Als moderne hippie moet je natuurlijk niks weten van social media, en ook naar een kroeg gaan is natuurlijk veel te kapitalistisch. Maar hoe kom je dan in contact met mensen die hetzelfde denken als jij? Kies voor een dierenvriend. Samen kunnen jullie alle flora en fauna knuffelen, en protesteren voor gelijke behandeling voor mens en dier. Een echte dierenvriend is ook wel wat gewend qua geuren, dus als jij vanwege een protest weer eens twee weken niet kan douchen blijft ie gewoon langskomen.


De hippie krijgt twee paar hartensokken! Hippies, peace, make love not war: deze speciale sokken met hartjes erop passen perfect. Een speciale eigenschap van de sokken is dat de hippie zelf kan kiezen welke kleur hij de hartjes maakt: rood, roze, oranje, geel, in alle kleuren van de regenboog, het kan allemaal! Met die persoonlijke touch kan de hippie door het dragen van de sok een boodschap uitdragen.


Hippie:
Wat zijn voor een hippie de twee belangrijkste dingen in de wereld? Juist. Het milieu, en psychedelische rockmuziek. Nu, het liefst wilt u dit combineren. Maar dat is niet altijd makkelijk. Thuis bent u al genoeg aan elektra kwijt wegens uw illegale wietplantage, daar kan geen cassettebandje van Janis Joplin meer bij. En onderweg naar de bong shop even lekker op je akoestische gitaar pingelen gaat ook lastig, op de fiets. Maar daarvoor hebben wij de oplossing. Vele automobilisten hebben de luxe dat ze waar en wanneer muziek kunnen luisteren op hun autoradio. Fietsers hebben dat niet, of je moet moet met zo'n mobiele telefoon gaan hannesen, maar dat is natuurlijk niet cool, man. Al is het maar omdat je telkens weer eindeloos bezig bent om die oortjes in je baard terug te vinden.

Nee, speciaal voor u hebben wij wat bedacht. De Fietsradio!™ Jazeker. Het is wat het is. Nee, het is meer dan dat! Je monteert hem namelijk onder je zadel en sluit hem aan op je fiets. En nu komt het; je drijft de radio zelf aan door te fietsen! Uitermate handig en zeer milieuvriendelijk. Wat wilt een echte hippie als u nou nog meer?
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 24-01-2019, 14:38:49
Fabiann was een soldaat en dit zijn de producten die ze hebben gemaakt

Soldaat: schaduwrevolver:  Een revolver die je niet zelf gebruikt maar alleen jouw schaduw kan gebruiken. Zo kun je onverwacht toeslaan bij je tegenstander. Terwijl je oog in oog staat, trekt jouw schaduw heel stiekem dit revolver, om de ander vanaf de grond neer te schieten, bwahm!


Soldaat: Bloedmagneet, waarmee hij het bloeden van zijn wonden kan vertragen


Soldaat - bosoog (FRANK)
Jij hebt een druk en moeilijk leven als soldaat. Je mist je familie, je bent dag en nacht aan het oefenen in het bos en je mist een oog. Kan het nog erger? Je mag pas weer weg als je alle trainingen in het bos hebt voltooid, en het ziet er naar uit dat het nog wel even gaat duren. Gelukkig is er een oplossing: een bosoog! Omdat je een oog mist, kan je het bosoog in je andere oogkas laten plaatsen. Met het bosoog zie je alle dingen in het bos die anderen niet zien: gevaarlijke beesten, en zelfs in het donker kan jij zien. Daarom heb je de nachttrainingen zo voltooid en kan je binnen de kortste keren weer naar huis! Je kan het oog aan en uitzetten wanneer je wil, maar vergeet hem niet op te laden! Helaas is Bluetooth nog niet beschikbaar, maar gelukkig is er niks mis met je oren. Je kan hem wel koppelen aan je telefoon en met een knipoog een foto maken. Met 2 knipogen maak je zelfs een video! Wat een plezier zal jij beleven aan het bosoog. Haal hem nu!


Soldaat Magneethelm
Een helm, met een sterke ingebouwde magneet! Het klinkt misschien juist gevaarlijk, maar zo zorg je dat kogels die richting je gezicht of je nek gaan zich afbuigen naar je helm. En geen zorgen, de helm is sterk genoeg om die kogels te weren! Zo bescherm je je gezicht, en blijf je aantrekkelijk voor elke potentiële match.


De soldaat krijgt een lekkere kipsla. Dat is salade met kip, of het is een speciale soort sla, dat weet ik niet, daar heeft Niuno iets over gepost in de Relaxhoek, geloof ik. In ieder geval stilt het de honger na weer een lange en zware dag soldaat zijn. Want voor een soldaat kan dit geen kwaad, elke dag zo’n salaad. Zeker niet in combinatie met het meest veelzijdige stukje vlees. Kip!


Soldaat:
Als soldaat zult u weten: moderne oorlogsvoering gaat allang niet meer om loopgraven, tanks en raketten. In deze tijd van social media, gaat het alleen nog om wat het publiek er van meekrijgt, want daar bereik je politieke invloed mee. Het gaat enkel en alleen nog maar om beeldvorming. En dus, heb ik een modern wapen ontwikkeld, wat ik u nu uit de doeken zal doen. Ik heb voor u namelijk... de Fotobom!™

Wat het doet, is het volgende. Stel, u bent net lekker bezig om een pittoresk dorp plat te branden en haar onschuldige inwoners te verkrachten. Maar dan komt het, een bemoeiende, vijandige journalist staat op een afstand foto's te maken van uw bezigheden. Het spreekt voor zich om de journalist te onthoofden, maar dit kan juist aanleiding geven voor een vijandige krant om een negatief artikel over u te publiceren. Veel efficiënter is om gebruik te maken van mijn Fotobom!™

Wat gebeurt er? U gooit de bom richting de journalist op het moment dat deze de foto maakt. Vervolgens zal deze vector aan zijn of haar foto worden toegevoegd:

(http://www.sclance.com/pngs/happy-people-png/happy_people_png_641424.jpg)

Als de journalist in kwestie hiermee naar zijn of haar krant toe gaat, zal hij of zij niet serieus worden genomen en op staande voet worden ontslagen. In het gunstigste geval wordt er zelfs bericht dat dit een mislukte actie was van uw tegenstanders om uw kamp in een kwaad daglicht te stellen, en wordt uw daad aan hen toegeschreven. Fotobom!™ Voor een ontwikkelde oorlogsvoering!™
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 24-01-2019, 14:39:48
Nieky was een jager en deze producten hebben ze voor hem gemaakt

Jager: vitaminemand: Als jager zorg je natuurlijk voor je eigen vlees. Heerlijk, gezond, wild. Maar om dat vlees te schieten heb je een goeie conditie nodig. En omdat je zoveel vlees eet, eet je te weinig groente. Om je weerstand op peil te houden en het jagen te vergemakkelijken kun je deze mand meenemen. Een vitaminemand boordevol vitaminepillen. Je blijft gezond, hoeft niet veel groente te eten, en kunt dus van nog meer lekker vlees genieten. Handig!


Jager: Stilte-onderbroek, als hij die aan heeft, maakt hij geen geluid, zodat hij de dieren niet afschrikt


Jager -  schuimeiland (FRANK)
Oh nee hé, jouw hele bos is leeg. Je hebt alle dieren gedood, en dus kan je niks meer nu! Gelukkig heb je iets gelezen over een ‘schuimeiland’. Jij, als jager, hebt de kans om te verhuizen naar het schuimeiland. Dit schuimeiland bevat een bepaald soort schuim die allerlei dieren aantrekt. Het hele eiland zit vol met herten, zwijnen en ga zo maar door! Het is fantastisch, je hebt genoeg dieren en je leidt een heerlijk rustig leven op dit schuimeiland. Het is een gemiste kans als je het niet zou doen: wie wil er nou niet gebakken schuimzwijn eten terwijl hij met een vuurtje over de met plastic vervuilde Atlantische Oceaan kijkt? Gelukkig voor jou blijft Dennis Weening thuis. Koop nu het enige hutje op het schuimeiland!


Jager Vlammenkooi
Vind jij je vangst naar huis moeten brengen om te koken of te braden ook zo'n gedoe? Stop! Koop nu de exclusieve Vlammenkooi (TM). Je hoeft enkel je eend, konijn of beer (grotere maten ook beschikbaar) in de kooi te stoppen, en je hebt binnen no-time een verse, warme maaltijd. Kan ook gebruikt worden voor van die lastige Greenpeace figuren, maar daar is Vlammenkooi (TM) niet voor aansprakelijk.


De jager krijgt een kampvuur dat automatisch gaat branden in de maneschijn! Wanneer de zon ondergaat en de jager nog op pad is in het bos, kan hij het zomaar koud krijgen, of honger krijgen, of bang zijn in het donker. Alles kan! Dan is dit kampvuur ideaal: de jager hoeft maar met zijn vingers te knippen of het vuur begint al te knappen. Maar let op: bij zonsopkomst zal het vuur weer doven!


Jager:
U kent het wel. U bent in het bos, op herten aan het jagen. Daar, ziet u er één! Geruisloos sluipt u dichterbij, u richt uw geweer op uw prooi, maar dan gebeurt het. De bruine bonen die uw vrouw gisteravond had gemaakt zijn totaal verkeerd gevallen. Er klinkt een luide knal, maar u heeft nog niet geschoten. De knal is uit uw achterste afkomstig, begeleid met een onaangenaam aroma. Weg rent het hert, en u kunt er niet achteraan rennen door de onrust die er in uw darmen heerst. Het zal vast niet de eerste keer zijn dat dit u overkomt, maar als u mijn product koopt, wel de laatste!

Want met gepaste trots presenteer ik u... de Toiletpet!™ U kent vast wel iemand met wie u graag samen op jaagpad gaat. Wel, mocht het zo voorkomen, dat één van u wordt gehinderd door ontlastingsproblemen, dan zet de ander de Toiletpet!™ op, en neemt u hierop plaats. Aldaar doet u wat u moet doen, het werkt verder hetzelfde als bij uw toilet thuis. Hoe zit dat met de afvoer, zult u denken? Simpel. In het midden van de pet zit een gat, waar de boodschap doorheen kan worden gespoeld. Dus daar hoeft u zich totaal niet om te bekommeren. Koop hem nu!
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 24-01-2019, 14:40:58
Mollenvanger was een priester. Zijn match heeft niets ingediend, maar hier zijn de andere producten. Misschien nog leuk om te zien welke hij gekozen zou hebben.

Priester: slangbelofte: Als priester is het leven niet makkelijk. De kerk zit vol met oude mensen, je moet hard praten om jezelf verstaanbaar te maken. Steeds minder doop- en trouwdiensten, steeds meer begrafenissen. Iedere week je best doen om een inspirerend praatje te houden, voor steeds minder mensen. En dan ook nog eens je gelofte van kuisheid en matigheid. En dat alles alleen maar omdat Adam en Eva ooit in het valse praatje van die geniepige slang trapten. Met een slangbelofte kun je voor eens en voor altijd met afrekenen met de erfzonde. Deze belofte is het tegengif, hiermee wordt de erfzonde voor jou afgekocht. Dat betekent dat je dus niet meer sterfelijk bent, en geen zondige natuur meer hebt. Weg met het celibaat en de matigheid. Kom maar op met alles wat het leven mooi maakt, voortaan kun jij daar ook van genieten!


Priester: Paardensticker, om kleine meisjes mee te lokken


Priester - liefdesgeur
Het gaat slecht met je kerk. Je snapt er helemaal niks van: jouw kerk heeft niks met de Nashville-verklaring te maken! Maar dat is niet de reden: bijna iedereen heeft de kerk verlaten, omdat je ‘’iets’’ met 23 kinderen hebt gedaan. Gelukkig heb je iets gevonden om mensen terug te halen: in de krant las je iets over de ‘liefdesgeur’. Het woord zegt het eigenlijk al: deze geur ruikt naar liefde. Het straalt liefde uit! Liefde voor god, voor jezus, voor de heilige geest, voor de bijbel. Door deze liefdesgeur te verspreiden in je kerk en in je dorp worden de mensen gehypnotiseerd en lopen ze zo je kerk binnen. Ze gaan nooit meer weg! Is dit niet fantastisch? Deze liefdesgeur moet je hebben!


Priester Zieke Vis
Met het leeglopen van de kerk moet een out-of-the-box oplossing worden gezocht om de mensen toch weer aan het bidden te krijgen. En wat beter dan het oproepen van de tien plagen uit Egypte? Gebruik deze zieke vis om mensen te overtuigen dat de eerste van de tien plagen op Nederland (of België!) is losgelaten, en dat de rest eraan komt als men niet onmiddellijk naar de kerk gaat. 


De priester krijgt een riem waar een fluit aan hangt. Die riem weerhoudt hem ervan om, als hij met kleine kindjes is, zijn toga omhoog te doen. In plaats daarvan haalt hij gewoon de fluit die aan de riem hangt tevoorschijn en speelt hij een vrolijk liedje. Kindjes blij, priester blij, iedereen blij!


Priester:
Laten we wel wezen. De meeste priesters zijn aardig op leeftijd. Logisch, een priester moet toch wijs en ervaren zijn, zoals u. Maar pas op, wist u, dat priester het beroep is waar de meeste medische klachten van afkomstig zijn? Jazeker. Het lijkt geen fysiek zwaar beroep, maar u, als priester, weet vast wel beter. De hele dag staan, en regelmatig buiginkjes maken, is enorm belastend voor uw rug. Daarbij levert het constant contact maken met hierboven al snel nekklachten op. Dit, in combinatie, met de energie die het kost om steeds weer stukken uit de Bijbel voor te lezen, maakt dat de zogenaamde 'man met de hamer' vaak mensen treft als u. Een plotselinge uitputting komt zeer regelmatig voor bij priesters.

Gelukkig heb ik voor u de oplossing! Het enige echte Hamerschild!™ Zolang u dit schild draagt, kan de man met de hamer u slaan wat hij wilt, maar zult u zich altijd fit blijven voelen. Wat zegt u? Hoe dit dan werkt? Wel, dat kan ik u vertellen! Het is heilig, dus het heeft goddelijke krachten. Dus vandaar. Ik weet zeker dat mijn product u zal bevallen!
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 24-01-2019, 14:42:51
TimvDons was een slapeloze en dit zijn de producten die ze voor hem hebben gemaakt.

Slapeloze: souvenirgordijn: Een gordijn waarop herinneringen aan je mooiste vakantie staan. Om heerlijk bij weg te dromen als je weer eens niet kunt slapen, denkend aan het parelwitte strand, de overheerlijke cocktail, het restaurant met de lekkerste lokale hapjes, de historische binnenstad, de spannende afdaling, zo kom je die lange slapeloze nacht toch heel aangenaam door!


Slapeloze: Regenvideo, zodat het getik van de regen hem/haar in slaap kan sussen


Slapeloze -  wortelcomputer (FRANK)
Uh, jij hebt al een tijdje geen slaap gehad? Je slaapt niet, omdat je verslaafd bent aan je computer? Wat?! Dit kan niet langer! Je buurvrouw heeft iets gelezen over een ‘wortelcomputer’. Door deze computer te gebruiken in plaats van je normale computer, krijg jij veel meer energie. De computer ruikt naar wortels, er staan wortels op elke pagina die je bezoekt, je hoort zelfs het geluid van WORTELS! Als je aan je beeldscherm likt, PROEF JE WORTELS! Wauw, deze gadget moet je hebben. Doordat je altijd bij deze wortelcomputer bent, kom je van die vierkante ogen af, word je sneller moe, krijg je zin om te slapen en voel je je gezonder! Je slaapt weer en combineert dit met je computerverslaving. Wauw, waar een wortelcomputer wel niet goed voor is!

Slapeloze Honingbal
Niets vervelender dan een hele nacht liggen woelen. Met een honingbal is dat makkelijk te verhelpen. Honing heeft een bewezen rustgevende werking. Stop de honingbal een kwartier voor je naar bed gaat in je mond, en je slaapt als een roosje. Is óók te gebruiken voor mensen die veel bewegen in bed om jezelf vast te plakken.


De slapeloze krijgt een lavafilm. Dat is een film die hij kan kijken op momenten waarop hij weer eens niet kan slapen, maar dan met een extraatje. Het gaat namelijk om een combinatie van een film en een lavalamp. De film wordt vertoond op een beeldscherm omgeven door lavalampen, die een bijzondere sfeer creëren. De lavalampen zijn aangepast aan de vermoeide ogen van de slapeloze en hebben een kalmerend effect, zodat de slapeloze toch nog tot rust kan komen. Slaap zacht!


Slapeloze:
Zo, dus jij hebt problemen om in slaap te komen? Peins niet langer! Want ik heb het ideale product voor jou! Een potje Oogzand!™ Strooi vlak voor het slapen gaan een paar korrels in je ogen en binnen no-time bent je zo moe dat je in een heerlijk diepe slaap valt! Meer hoef ik niet te zeggen, dit is gewoon het ideale product voor jou.
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 24-01-2019, 14:44:26
Wouterv was een bruidsmeisje en dit zijn de producten die ze voor hem gemaakt hebben.

Bruidsmeisje: mannenlichaam: Daar sta je dan, alweer het bruidsmeisje, nog nooit zelf de bruid geweest. En maar hopen dat je het boeket vangt… Je kunt nog iets veel beters vangen: een prachtig mannenlichaam, volledig naar jouw wens! Blond of donker, lang of iets minder lang, met precies genoeg spieren en niet teveel beharing. Stevige armen om je te omhelzen, de juiste woorden om je te troosten, dit mannenlichaam is helemaal speciaal voor jou. Geniet van dit heerlijke lijf!


Bruidsmeisje: Botersaus om aan de bruid te voeren, zodat ze dikker wordt en het meisje mooier lijkt


Bruidsmeisje - feevakantie (FRANK)
Oh jeetje, als bruidsmeisje voel je je nu al helemaal gestresst! Wat een verantwoordelijk gevoel moet je nu hebben…. om even lekker van de stress af te komen, ga je op feevakantie! Feevakantie? Ja, feevakantie! Het thema van de bruiloft is namelijk mythische wezens! In deze reis naar een heerlijke locatie, die je zelf kan kiezen, ga jij op reis om een fee, een echte engel, te worden. Dit kan je bereiken door heeeeerlijk te ontspannen: ‘s ochtends ga je ontspannen tijdens een massage, ‘s middags ga je naar het strand en ‘s avonds kijk je wat je geleerd hebt als fee. Je kleedt je namelijk de hele dag als fee en gedraagt je zo! Wat een héérlijk leven heb je toch als je dit mee mag maken! Je komt terug als relaxte fee en bent helemaal klaar voor de bruiloft!


Bruidsmeisje Beenuniform
Een been uniform is ook wel bekend als een broek! En welke moderne vrouw wil nou niet een statement maken door een schitterende broek te dragen tijdens de grote dag van iemand anders. Het laat zien dat jij het voor het zeggen hebt in jouw relatie, en dat je graag breekt met conventies. Jij hoeft geen boeket te vangen om iemand ten huwelijk te vragen, dat bepaal je helemaal zelf.


Het bruidsmeisje krijgt een bijzondere douchespons! Als ze daarin knijpt en met de spons over haar lichaam gaat (kan gewoon over haar kleren heen), verspreidt ze een heerlijke geur rondom zich. Zo zal ze altijd heerlijk ruiken en de bruid voorzien van een fijn aroma. Wie weet maakt het bruidsmeisje door haar lekkere geur nog wel extra indruk op leuke jongens of meiden!


Bruidsmeisje:
Psst. Hey, jij daar, klein meisje! Wat hoor ik nu? Mag jij bruidsmeisje zijn op een bruiloft? Tjonge, wat een eer! Maar wel een hele verantwoordelijkheid, natuurlijk. Ja, besef je je dat wel? Ik wil er geen druk op leggen, maar het hele succes van het huwelijksfeest ligt in jouw handjes. Jij moet zorgen dat alles perfect verloopt. Immers, je papa en mama hebben er veel centjes aan besteed, en dit is het belangrijkste moment in hun leven. Als jij het verpest, dan zullen ze voor altijd ongelukkig zijn en jou nooit meer willen aankijken. Hey, kom kom, waarom moet je nu huilen? Hmmm, als dit echt zó belangrijk voor je is... heb ik misschien wel iets voor je, maar niet verder vertellen hoor! Het enige dat ik in ruil hiervoor wil is drie... zes weken zakgeld. Maar je hebt dit wel echt nodig om alles perfect te laten verlopen, dus ik zou het maar kopen als ik jou was.

Het gaat om de de enige echte Lassowax!™ Stel je nu voor. Je hebt overal aan gedacht, het trouwfeest loopt op rolletjes, maar dan gebeurt het. Een windvlaagje, en hoppeta, het haar van de bruidegom zit door de war. Heeft je domme papa zijn haar niet goed gedaan he! Maar geen zorgen. Met de Lassowax!™ is dat probleem zo verholpen. Op een ongezien moment werp je de lasso uit, en je zorgt er dan voor dat je met het uiteinde van het touw door de haren van je papa, of wie het ook is met wie je mama gaat trouwen, gaat. De lus van de lasso is ingesmeerd met wax. Het is misschien even oefenen, maar met de juiste beweging, zit het haar van de bruidegom in kwestie weer als gegoten en kan het huwelijk probleemloos worden voortgezet. Pas op, het is een lastige worp en als het mislukt zijn de gevolgen desastreus, maar ik zie wel een echte cowgirl in jou dus dat komt goed! Ja, geen moeilijke vragen gaan stellen nu, meisje! Het is graag of niet hoor! Of wil je soms het gelukkigste moment van je ouders verpesten? Nee toch? Nou dan. Ik beloof je dat het een goede investering is.
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: FrankLapidus op 24-01-2019, 15:47:57
En krijgen we ook nog een uitslag?  ;D
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: SpacyColours op 24-01-2019, 16:21:08
Er zitten er echt een aantal hilarische tussen.  ::rofl:: ::rofl:: Ik ben benieuwd welke van wie zijn, en welke er gekozen zijn.
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Starlight op 24-01-2019, 16:32:39
Wat zitten er veel hilarische en creatieve producten tussen ::rofl:: ::bravo::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 24-01-2019, 16:48:58
En krijgen we ook nog een uitslag?  ;D
Ja, maar ik moest ook nog even door werken.  ::hypocriet::
Had alleen niet superveel tijd na het werk omdat ik over een kwartier weer weg moet, dus dacht ik post dit alvast.


Zoals gezegd: als jij het product kiest van iemand die ook jouw product gekozen heeft, mogen jullie de Truth Booth in. Eens kijken of er koppels de Truth Booth in kunnen en zo ja, hoeveel?

Frank koos als eerste, maar hij had zijn maatje voor het leven al gevonden in Bjorrn, dus dit was gewoon voor de lol. Frank koos:
het Soap Kanon! Dit was van D*N.


Laten we dus meteen maar eens kijken wat D*N gekozen had. Als hij het product van Frank koos, mogen ze de Truth Booth in, maar we weten dan allemaal de uitslag al natuurlijk.

D*N koos...

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Die werden gemaakt door:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

D*N zal dus al niet de Truth Booth in gaan met FrankLapidus, maar misschien wel met de persoon van wie hij het cadeau gekozen heeft...
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 24-01-2019, 17:03:06
Als putyourHANSup het product van D*N zou kiezen, zouden ze samen de Truth Booth in mogen.


Wat koos putyourHANSup?


Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Maar was deze van D*N?

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Ik zal de rest gewoon in één grote spoiler zetten anders moet ik te veel aparte posts en spoilertags zetten. So here we go...

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 24-01-2019, 17:05:23
Er volgt vanavond nog een Matching Ceremony en morgen geen opdracht meer, enkel nog een Finale Matching Ceremony. Maar eventueel kunnen we die ook allebei vandaag nog doen als iedereen aanwezig is.

Voor de Matching Ceremony van vanavond mag team groen weer een partner kiezen. Starlight&Mollenvanger en Frank&Bjorrn zijn al setjes. Maar de rest ligt nog voor het graaien!


Team GROEN:
Lan, Lucy, putyourHANSup, SpacyColours en Swifty

Team ORANJE:
D*N, Fabiann, Nieky, TimvDons en Wouterv
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Lucy op 24-01-2019, 17:07:32
Even overleggen dan maar? ;D
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Swifty op 24-01-2019, 17:08:31
Ik kies Wouter, ben Nieky zat :P
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Swifty op 24-01-2019, 17:09:15
Oh en geweldige producten allemaal ::bravo::
Jammer dat er niemand matcht ;D
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Lucy op 24-01-2019, 17:09:42
Oke dan niet ::)
Ik kies Nieky
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: putyourHANSup! op 24-01-2019, 17:17:39
Hahaha, die uitslag met spoilers en al. ::rofl::

Ik moet de beschrijvingen van alle producten nog lezen, maar zoals anderen zeggen zullen daar vast veel hilarische dingen tussen zitten. :D

Ik kies D*N!
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: SpacyColours op 24-01-2019, 17:35:33
Ik kies Fabiann! ::love::

Overigens:

Citaat
Swifty koos de Schoenmes van Spacy.

Dit is niet mijn schoenmes vriend! ;D
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Lan op 24-01-2019, 17:37:12
Dan zit ik met Tim  ::tandpastasmiley:: Ik denk niet dat dit de meest tactische manier was om ons te verdelen, maar goed  :P
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: TimvDons op 24-01-2019, 17:38:28
#hetzelfdegevoelalsvroegerbijdegymlessen

 ::)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Swifty op 24-01-2019, 17:51:11
Vooral ook met die woorden he Tim...

Dan zit ik met Tim 


::hug::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: D*N op 24-01-2019, 17:53:31
Dan zit ik met Tim  ::tandpastasmiley:: Ik denk niet dat dit de meest tactische manier was om ons te verdelen, maar goed  :P
Same, maar mensen willen heel graag niet veilig zitten blijkbaar :P.
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Nieky op 24-01-2019, 17:55:19
Oke dan niet ::)
Ik kies Nieky

Iemand die me echt wil  ::love::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: TimvDons op 24-01-2019, 17:57:52
Vooral ook met die woorden he Tim...


::hug::

Was niet tegen Lan bedoeld ;)

Same, maar mensen willen heel graag niet veilig zitten blijkbaar :P.

Blijkbaar ::ohno::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Starlight op 24-01-2019, 18:03:44
Ik had beloofd dat ik nog zou posten wat ik had bedacht voor Snake Oil, en omdat ik het wat lullig vond om er maar 3 te posten heb de opdracht vandaag nog even afgemaakt :)

Bruidsmeisje: eiershampoo. Als bruidsmeisje moet je haar natuurlijk wel goed zitten op de grote dag. Dus creëer nu het perfecte haar met deze eiershampoo! Door de proteïnen van de eieren gaat je haar glanzen als nooit te voren. Zo heb je nooit meer een bad hair day, en zal je haar zelfs nog meer stralen dan dat van de bruid.

Clown: circuspeper. Met de circuspeper wordt je volgende act gegarandeerd een groot succes. Neem een hap van deze peper, en er komt spontaan vuur uit je mond! Veel hilarischer dan een normale vuurspuw-act, en een stuk veiliger voor jou. Jij zal nooit meer per ongeluk je mond verbranden, en het publiek zal bulderen van het lachen in plaats van in afschuw toekijken. Win-win!

Hippie: spaghettitent. Als je naar Woodstock gaat, moet je daar natuurlijk wel kunnen overnachten in stijl. Maar zo’n tent van polyester, daar wil je nog niet dood in gevonden worden. Daarom is er nu de spaghettitent! Deze tent is gemaakt van de vezels van spaghetti en is daarom zeer milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Ideaal voor jouw idealen.

Jager: hamsterpop. Wil je net op wat herten gaan schieten in de Oostvaardersplassen en kun je ze niet vinden? Gelukkig kun je ze nu lokken met de hamsterpop. Plaats deze hamsterpop ergens in het gras, verstop je op een afstandje, en binnen no-time zullen de nieuwsgierige herten erop af komen om te kijken wat dat nou weer voor beest is. Voor ze doorhebben dat het een pop is, heb jij ze al afgeknald.

Priester: benenbed. Dat knielen op die houten kerkbanken voor het gebed elke keer valt niet mee. Je wordt ook een dagje ouder, en zo goed doen je knieën het niet meer. Daarom is er nu het benenbed! Een klein zacht bedje waar je op kan knielen. Heerlijk zacht voor je benen! Vanaf nu heb je nooit meer blauwe plekken als je weer eens 30 weesgegroetjes moet doen op je blote knieën.

Slapeloze: ovenwantlamp. Als je ’s nachts niet kan slapen, zit er natuurlijk maar één ding op: koekjes bakken. Maar omdat je niemand wakker wil maken laat je altijd de lichten uit, en dan zie je niet goed of de koekjes al gaar zijn of verbrand je je hand omdat je misgrijpt. Dat zal nooit meer gebeuren met deze ovenwantlamp! Met deze lamp en ovenwant in één zie je altijd wat je doet als je weer eens ’s nachts koekjes bakt.

Soldaat: braakselvest. Kogelvrije vesten zijn natuurlijk handig, maar ze zullen je vijand er niet van weerhouden te schieten. Gebruik daarom het braakselvest! Naast kogelvrij heeft dit vest de eigenschap dat het braaksel in het gezicht van je tegenstander kan schieten… of als het even lukt zijn mond. Hij zal hier zo van gruwen dat hij vergeet te schieten. Zo kan je hem eerst zelf neerschieten, of maken dat je wegkomt natuurlijk. Jij bent tenslotte een vredelievende soldaat, toch?
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 24-01-2019, 18:50:00
Ik kies Fabiann! ::love::

Overigens:

Dit is niet mijn schoenmes vriend! ;D

 ::oink::

Sorry, was inderdaad van Fabiann. Maar Swifty en Fabiann hadden dus ook niet voor elkaar gekozen.
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 24-01-2019, 19:00:52
Dus we hebben...

Swifty <3 Wouter
Lucy <3 Nieky
Hans <3 D*N
Spacy <3 Fabiann
Lan <3 Tim

Met twee koppels al bekend, hebben jullie al twee lampjes.
(https://www.radbag.be/pub/media/catalog/product/n/e/neon_style_light_heart_pink_gif.gif)
(https://www.radbag.be/pub/media/catalog/product/n/e/neon_style_light_heart_pink_gif.gif)


Eens kijken wat vandaag met zich mee brengt...
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 24-01-2019, 19:03:47
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)


In de Finale Matching Ceremony heeft het oranje team het voor het zeggen. Zij mogen een match kiezen. Dit is voor de finale, dus dit MOET juist zijn, anders ben je NIET safe!!!

Maar het is een avond ceremony. Misschien moeten jullie nog even nadenken en/of overleggen. Vanaf 21u mogen de leden van het oranje team hier posten wie zij als ultieme finale match mee willen.


Veel succes!
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: TimvDons op 24-01-2019, 19:08:33
oke, wat gaan we doen????
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: D*N op 24-01-2019, 19:13:20
Niemand wil overleggen of er samen uit komen, dus ik ga straks gewoon mijn match kiezen, wat jullie doen zoek het maar lekker uit  ::zwaai::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Swifty op 24-01-2019, 19:17:19
Ik heb een aantal dagen geleden al gevraagd om het uitwisselen van inschrijflijsten. Daar reageerde niemand op in eerste instantie. Nu uiteindelijk wel, en ik denk dat Wouter en ik goed zitten. En D*N denkt ook goed te zitten met Hans, als ik het zo lees. Dan valt de rest a la memory wel uit te puzzelen toch?
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: D*N op 24-01-2019, 19:35:17
En we hadden ook afgesproken voor een ceremonie nog even te overleggen in plaats van random een naam pakken en weer een ceremonie verpesten ::). Maar ach, ...dat geldt natuurlijk niet voor Swifty ::).
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Nieky op 24-01-2019, 19:41:47
Lijkt me enig als jullie een match zijnn ::rofl::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Swifty op 24-01-2019, 19:44:37
Klopt. Ik ben nu zelf niet gaan overleggen, terwijl ik daar andere avonden wel op hamerde.


Ik heb het idee dat er geen meerderheid is voor 'nog een week met 14 doorgaan'. Als alle koppels nu bij elkaar gepuzzeld worden hebben we daarna een flinke discussie waarbij niet iedereen met de uitkomst blij gaat zijn.
Vandaar dat ik nu maar gewoon riep. Ik wou vooral niet weer aan Nieky gekoppeld worden, dat lijkt me echt niet juist.
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Nieky op 24-01-2019, 19:47:46
Ik wou vooral niet weer aan Nieky gekoppeld worden, dat lijkt me echt niet juist.

 :\'(

Ha! Weer een jankende vent op m'n geweten :P
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Swifty op 24-01-2019, 20:01:32
::rofl::


Aaaaaawwww ::hug:: ::hug::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: putyourHANSup! op 24-01-2019, 20:18:26
Hahahaha Niek ::rofl::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Fabiann op 24-01-2019, 21:00:04
Er klopt volgens mij iets niet met die lampen...
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Nieky op 24-01-2019, 21:00:07
Ik kies Lan!!

Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: D*N op 24-01-2019, 21:01:02
Dan kies ik Hans!
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Nieky op 24-01-2019, 21:01:38
Er klopt volgens mij iets niet met die lampen...

Dacht ik ook nog even ja  ::rofl::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: wouterv op 24-01-2019, 21:02:15
Swifty ik kies jou
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Swifty op 24-01-2019, 21:02:32
Wouter ::love::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Fabiann op 24-01-2019, 21:03:47
Ik kies SpacyColours
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Lucy op 24-01-2019, 21:05:00
::)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: TimvDons op 24-01-2019, 21:05:05
Dan kies ik Lucy ::jaja::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Fabiann op 24-01-2019, 21:06:00
Als D*N en Hans een match zijn, dan was het tweede lampje tijdens de tweede ceremonie dus voor hen. Dan kunnen Lucy en ik geen match zijn, want wij zaten tijdens die ceremonie ook naast elkaar.
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: SpacyColours op 24-01-2019, 21:06:12
::)
Zie het als een teken dat jij en Tim goed bij elkaar passen! ::bravo::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Lucy op 24-01-2019, 21:08:33
Als D*N en Hans een match zijn, dan was het tweede lampje tijdens de tweede ceremonie dus voor hen. Dan kunnen Lucy en ik geen match zijn, want wij zaten tijdens die ceremonie ook naast elkaar.

En voor wie was het eerste lampje dan?
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: D*N op 24-01-2019, 21:08:44
Ja maar nu hebben we trouwens drie koppels hetzelfde van de laatste ceremonie, waar maar 2 lampjes gingen branden, dus het moet fout zijn nu.....vraag is waar ???
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Fabiann op 24-01-2019, 21:08:56
En voor wie was het eerste lampje dan?
Voor MV en Starlight, die toen al een match bleken te zijn.
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Lucy op 24-01-2019, 21:09:25
Voor MV en Starlight, die toen al een match bleken te zijn.

Nee we hadden twee lampjes naast MV en Starlight
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Fabiann op 24-01-2019, 21:09:41
Ja maar nu hebben we trouwens drie koppels hetzelfde van de laatste ceremonie, waar maar 2 lampjes gingen branden, dus het moet fout zijn nu.....vraag is waar ???
Klopt, ik ben bang dat Robbie ergens een lampje niet goed heeft aangedraaid... :(
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Lucy op 24-01-2019, 21:10:15
OHNEE jeetje wat stom
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Fabiann op 24-01-2019, 21:10:25
Door de succesvolle Truth Booth, zijn jullie al verzekerd van één koppel, namelijk Starlight en Mollenvanger. Hun lampje brandt dus al:
(https://www.radbag.be/pub/media/catalog/product/n/e/neon_style_light_heart_pink_gif.gif)

De nieuwe koppels van vanavond zijn:
Bjorrn & Lan
Fabiann & Lucy
Wouterv & SpacyColours
D*N & putyourHANSup
timvdons & FrankLapidus

En dan blijven Nieky & Swifty nog over.


OK, iedereen klaar? Laten we eens even kijken. Eén lampje hebben we al! Hoeveel komen erbij?


(http://show.cogdog.casa/cool/files/2015/03/activate.gif)

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Ik tel er toch echt maar 2...
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Swifty op 24-01-2019, 21:11:34
Ooooooh ships, ik heb me daar een lichtje verteld ::schaam:: ik dacht dat er daar 2 brandden naast die van MV en SL en dat het dan zo was:


Bjorrn & Lan (fout)
Fabiann & Lucy
Wouterv & SpacyColors (fout als Wouter bij mij hoort)
D*N & putyourHANSup (zou 1 lampje zijn)
timvdons & FrankLapidus (fout)
Nieky & Swifty (fout als Wouter bij mij hoort)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: de_witte op 24-01-2019, 21:13:09
Ik ben benieuwd hoeveel lampjes Robbie gaat laten branden....
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: D*N op 24-01-2019, 21:59:18
F5 F5 F5  ;D
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: MollenvangR-Art op 24-01-2019, 22:01:21
F5 F5 F5  ;D
CRTL ALT DEL  ::) :P
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Swifty op 24-01-2019, 22:01:53
Iedereen door naar week 4 ::bravo::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: FrankLapidus op 24-01-2019, 22:02:20
Ik wil slapen  ::)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: SpacyColours op 24-01-2019, 22:08:45
Ik wil slapen  ::)
Koop een wortelcomputer!
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 24-01-2019, 22:09:02
(http://mtv.mtvnimages.com/arc/images/shows/are-you-the-one/videos/611_AYTO.mp4.00_39_24_18.Still016_edited.jpg)
Welkom op de Finale Matching Ceremony!

Hoi Starlight en Mollenvanger en Bjorrn en FrankLapidus! *zwaait*
Jullie zitten hier al lekker safe omdat jullie elkaar al vrij snel gevonden hebben. Maar het is nog wel een beetje bang afwachten, want als al de rest elkaar ook heeft gevonden... is het mogelijk dat niemand nog safe zit.

Maar hier nogmaals jullie lampjes die al mooi branden:
(https://www.radbag.be/pub/media/catalog/product/n/e/neon_style_light_heart_pink_gif.gif)
(https://www.radbag.be/pub/media/catalog/product/n/e/neon_style_light_heart_pink_gif.gif)

Dan zullen we over een paar minuten overgaan tot de finale! Maar voordat we naar de andere lampjes gaan kijken, ga ik eerst vertellen hoe jullie aan elkaar gelinkt zijn. Inderdaad een groot deel was aan de hand van jullie inschrijflijstjes. Hoofdzakelijk de dilemma's, maar ook favo kleuren. Helaas noemde niemand elkaar als favoriete forummer, maar er waren wel mensen die een medespeler als favo forummer genoemd hadden. Dat was een extra match punt tussen die twee. Maar je kreeg ook een extra match punt samen met die andere persoon die zo zielig was een medespeler te noemen en niet dezelfde liefde in return kreeg van die medespeler. Etc, etc.
Voorts heb ik jullie sterrenbeelden opgezocht en op een astrologische website opgezocht welke sterrenbeelden het best bij elkaar matchen. De beste matches kregen 2 matchpunten en de "ook nog wel goede matchen voor dit sterrenbeeld" kregen 1 match punt. En zo kwam ik op match punten voor iedereen. Het kan zijn dat persoon A de meeste matchpunten had met persoon B, maar dat die persoon B nóg meer matchpunten had met persoon C en dus werden B en C gematcht en moest er voor A een andere gevonden worden.


Maar laten we eens kijken hoe jullie de finale matches hebben samengesteld en wat daarvan het resultaat is.

Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 24-01-2019, 22:12:39
Ik wil slapen  ::)

Ja sorry, ik las hier dat ik ergens een fout aantal lampjes gepost zou hebben, dus zit in de stress alles na te kijken!  :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Nieky op 24-01-2019, 22:13:37
Wij zijn gewoon collectieve idioten  ;D
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: D*N op 24-01-2019, 22:16:52
(https://media1.tenor.com/images/3d54819c61eab861894cbea6acbf3afb/tenor.gif?itemid=6153766)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 24-01-2019, 22:19:13
Ja alles nagelezen en ik heb (deze keer) geen fout gemaakt.  ::zweet::


(http://idlehandsawake.com/wp-content/uploads/2014/09/the-show-must-go-on-o.gif)

D*N en Hans, jullie zijn tijdens de voorbije Ceremonies vaak samen gelinkt. Scan jullie handjes maar in en eens kijken of jullie licht kunnen laten branden...


(https://i1.wp.com/thehappihippi.com/wp-content/uploads/2017/11/a49e9eb8a20552f960950920d8cbac90.gif)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Swifty op 24-01-2019, 22:21:12

Voorts heb ik jullie sterrenbeelden opgezocht en op een astrologische website opgezocht welke sterrenbeelden het best bij elkaar matchen. De beste matches kregen 2 matchpunten en de "ook nog wel goede matchen voor dit sterrenbeeld" kregen 1 match punt.::rofl:: Geweldig!
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 24-01-2019, 22:23:42
D*N en Hans, daar gaan jullie!

(http://66.media.tumblr.com/f0db357196473201f2956b593b9d26fc/tumblr_nvdcyb5hk51tfbtrwo1_500.gif)

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: D*N op 24-01-2019, 22:24:48
Dit spel kost mij weer 10 jaren van mij leven jongens  ::zweet::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 24-01-2019, 22:27:38
Swifty ik kies jou

Wouter en Swifty, tijd om te zien of bovenstaande keuze slim was voor jullie of niet...

(https://media.giphy.com/media/mJvSswoC5Ztok/giphy.gif)

Jullie scannen jullie handen en...........

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Lan op 24-01-2019, 22:28:51
(https://media1.tenor.com/images/5fdf092a7a249e113153ab38218451a6/tenor.gif?itemid=4425233)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 24-01-2019, 22:29:35
Swifty en Wouter....
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Swifty op 24-01-2019, 22:31:00
Yes! ::bravo::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 24-01-2019, 22:31:39
Ik kies Lan!!

We gaan verder met Lan & Nieky.

(http://imagesmtv-a.akamaihd.net/uri/mgid:file:http:shared:mtv.com/news/wp-content/uploads/2015/11/alecamanda-1447885645.gif?quality=.8&amp;height=281&amp;width=500)


Ook jullie mogen de handen in laten scannen om te kijken of de lamp gaat branden.
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Swifty op 24-01-2019, 22:31:53
Wouter en Swifty, tijd om te zien of bovenstaande keuze slim was voor jullie of niet...

(https://media.giphy.com/media/mJvSswoC5Ztok/giphy.gif)

Jullie scannen jullie handen en...........

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Wouter heeft een tic ;D
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: wouterv op 24-01-2019, 22:32:16
I need alcohol right now to calm myself
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: MollenvangR-Art op 24-01-2019, 22:32:51
Wouter heeft een tic ;D
::rofl:: ::rofl::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 24-01-2019, 22:34:06
Nieky & Lan.... Hou jullie klaar!!Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: SpacyColours op 24-01-2019, 22:34:35
 ::sorry::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Nieky op 24-01-2019, 22:35:41
Ja t was 50/50 gokken

Ben ik nooit goed in  ;D
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Lan op 24-01-2019, 22:37:51
Mijn top 2 opties waren schijnbaar allebei fout  ::rofl::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 24-01-2019, 22:38:52
Helaas.... jullie zijn niet elkaar's ideale match. Dat betekent dat jullie niet safe zijn. En dat al de rest vanaf nu definitief wél safe is! Gefeliciteerd daarvoor.

Maar het betekent ook dat minstens één ander koppel ook niet elkaar's ideale match is en misschien zelfs beide overgebleven koppels niet.

We gaan verder met...
Ik kies SpacyColours

Fabiann & SpacyColours!

Maak jullie klaar, jullie lot komt eraan!
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 24-01-2019, 22:40:30
Fabiann & SpacyColours.... Hier is jullie lot...Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Swifty op 24-01-2019, 22:42:11
Ooooh en dan nu de 2 die als laatsten gekozen werden... zou dat dan toch een sign zijn dat ze bij elkaar horen? ::hyper::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 24-01-2019, 22:44:09
En dan last but not least, het koppel dat niet voor elkaar gekozen had, maar met elkaar opgescheept zaten op het einde: Lucy & TimvDons.

Beide scenario's zijn nog mogelijk. Ofwel hebben Nieky, Lan, SpacyColours en Fabiann hun ideale match verwisseld. Ofwel is er een grotere verwisseling tussen die vier én Lucy en Tim.

Spannend!!!

(https://imagesmtv-a.akamaihd.net/uri/mgid:file:http:shared:mtv.com/news/wp-content/uploads/2015/11/hannahchuck-1447885116.gif?quality=.8&amp;height=281&amp;width=500)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Swifty op 24-01-2019, 22:45:34
Sprekend Tim en Lucy ;D
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: TimvDons op 24-01-2019, 22:45:47
(http://i.imgur.com/bjKtyic.gif)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 24-01-2019, 22:49:37
Komt ie!!!!


Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: MollenvangR-Art op 24-01-2019, 22:50:26
Robbie doet een MV'tje. Was te verwachten  ::)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Swifty op 24-01-2019, 22:51:11
MV waarom leer je hem dat soort dingen dan ook! ::zweep::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 24-01-2019, 22:51:54
(https://www.radbag.be/pub/media/catalog/product/n/e/neon_style_light_heart_pink_gif.gif)


(https://mtv.mtvnimages.com/uri/mgid:file:http:shared:mtv.com/news/wp-content/uploads/2018/08/TB-1535564795.gif?quality=.8&amp;height=281&amp;width=500)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: MollenvangR-Art op 24-01-2019, 22:52:25
MV waarom leer je hem dat soort dingen dan ook! ::zweep::
Goed voorbeeld doet goed volgen ;D Het is trouwens maar goed dat wij geen match zijn. Ik ben niet zo van de zweepjes  ::)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Lucy op 24-01-2019, 22:52:55
::rofl:: ::rofl::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: TimvDons op 24-01-2019, 22:54:57
(https://media1.tenor.com/images/4a6158ad4f30c71f4fecf224cec12eb1/tenor.gif?itemid=5580903)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Swifty op 24-01-2019, 22:55:54
Ooh en Lucy maar balen van Fabiann die iemand anders kiest :P Tim en Lucy horen gewoon bij elkaar :D


Fabiann, Lan, Nieky en Spacy ::hug::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 24-01-2019, 22:59:33
Gefeliciteerd Starlight, Mollenvanger, Bjorrn, FrankLapidus, D*N, putyourHANSup, Swifty, Wouterv, Lucy en TimvDons! Jullie zijn safe en zullen sowieso de aflevering al niet verlaten.

Helaas SpacyColours & Nieky en Lan & Fabiann... jullie hebben elkaar niet als match gevonden. Twee van jullie zullen worden geëlimineerd via een stemming.

Iedereen moet stemmen (of je je match gevonden hebt of niet), maar je mag maar één stem uitbrengen, terwijl er toch 2 zullen moeten vertrekken.

Jullie hebben tot zaterdag 23:59 uur om je stem via pm naar mij te sturen. Je stemt dus niet op een duo, maar op één persoon: Fabiann, Lan, Nieky of SpacyColours.


Succes jongens!  :-*
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Swifty op 24-01-2019, 23:01:48
Oh we mogen maar 1 stem uitbrengen :o spannende stemming! Succes mannen.
Ze mogen zelf ook meestemmen toch?
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 24-01-2019, 23:02:49
Iedereen moet stemmen (of je je match gevonden hebt of niet)
::jaja::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Swifty op 24-01-2019, 23:07:05
oh ja, sorry Robbie, het staat er duidelijk ::sorry:: ::schaam::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 24-01-2019, 23:42:29
Niet erg, gebeurt mij ook.  ;)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Lan op 26-01-2019, 23:39:15
(https://66.media.tumblr.com/58841d2d2c31cea17259329283243ce0/tumblr_nxsa2e8nQN1talut1o3_r1_400.gif)


(https://thumbs.gfycat.com/FragrantLeftAffenpinscher-max-1mb.gif)

Ik heb geen idee wat ie doet, maar ik wil graag nog een rondje meespelen. Ik zet mijn Lucky Coin in!
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 27-01-2019, 10:55:03
(http://iprmentlaw.com/wp-content/uploads/2018/01/flashback.png)

In The Walking Dead gaat Lan op dag 1 naar zijn allereerste locatie
Ik ren naar de Jupiter fabriek en hoop dat die rustig is.  ::tandpastasmiley::
En ik wil items 1 en 3 graag. Ik dacht om een of andere reden dat het items pakken automatisch gaat  ::schaam::

En hij heeft meteen geluk:
Item 1:
(http://i63.tinypic.com/vh5gm1.jpg)
Gefeliciteerd, je hebt al meteen de enige Lucky Coin in dit spel gevonden! Deze levert je persoonlijk voordeel op in een aflevering naar keuze. Je kan hem niet inzetten in The Walking Dead. Maar wel hierna. Het voordeel dat je krijgt is afhankelijk van het programma waarin je hem in zet. Je zet hem in door openbaar te posten 'Ik zet mijn Lucky Coin in!' (en voor de zekerheid mij ook even pm'en :) ). Je komt pas te weten welk voordeel je krijgt, nadat je de lucky coin hebt ingezet.

[/einde flashback]

De Lucky Coin is dus ingezet.

Maar, in tegenstelling tot wat bovenstaande GIFs suggereren, is de Lucky Coin geen immunity idol.

Voor de verschillende scenario's waar de munt ingezet kon worden, waren er voordelen aan de Lucky Coin verbonden.

Als niemand me gelooft: ik heb gisteren rond 11u aan Molcrazy verklapt dat er nog vanalles kon gebeuren en wat de Lucky Coin zou doen als hij ingezet zou worden. Op dat moment moesten 11 mensen hun stem nog insturen. Dus hij kan bevestigen dat dit voordeel al verzonnen was voordat alle stemmen binnen waren. Bovendien had ik het voordeel al lang voordat de stemmen binnen kwamen verzonnen voor dit scenario.

Het voordeel dat de Lucky Coin in deze fase brengt, is...

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Maar is dat genoeg om Lan te redden?
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 27-01-2019, 11:03:28
(https://vignette.wikia.nocookie.net/survivor-org/images/5/50/ALOL.gif/revision/latest?cb=20140831184215)

Hierbij in willekeurige volgorde de stemmen...

Stem 1:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Stem 2:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Stem 3:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Stem 4:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Stem 5:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Stem 6:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Stem 7:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Tussenstand:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 27-01-2019, 11:07:50
Stem 8:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Stem 9:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Stem 10:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Stem 11:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Stem 12:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Stem 13:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Stem 14:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Tussenstand:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Fabiann op 27-01-2019, 11:14:31
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Swifty op 27-01-2019, 11:18:12
Fabiann ::hug::
Spacy ::hug::


Lan, mazzelaar!

En verder: opvallende uitslag. Geen enkele stem op Nieky ::)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: FrankLapidus op 27-01-2019, 11:26:56
Gefeliciteerd Nieky en Lan. Jammer Fabiann en Spacy  ::hug::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: MollenvangR-Art op 27-01-2019, 11:31:58
Jammer jongens  ::hug::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 27-01-2019, 11:35:36
En bedankt Robbie dat ik weer mee mocht doen! ::bravo:: Écht geen comeback-mogelijkheid dit keer? :(
Dankje dat je mee wou doen! En ik kan m'n rekeningnummer doorgeven. Voor, laat ons zeggen 50 euro, wil ik wel een comeback-mogelijkheid overwegen.  ::hypocriet::

Dat geldt ook voor de andere afvallers trouwens hoor.  ::hypocriet::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: MollenvangR-Art op 27-01-2019, 11:38:24
Dankje dat je mee wou doen! En ik kan m'n rekeningnummer doorgeven. Voor, laat ons zeggen 50 euro, wil ik wel een comeback-mogelijkheid overwegen.  ::hypocriet::

Dat geldt ook voor de andere afvallers trouwens hoor.  ::hypocriet::
50? Dat is nog best cheap :P
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Robbieazerty op 27-01-2019, 11:41:35
(https://media.giphy.com/media/3oEjHZt6aXTs63Pk9G/giphy.gif)
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: SpacyColours op 27-01-2019, 12:02:34
Dankje dat je mee wou doen! En ik kan m'n rekeningnummer doorgeven. Voor, laat ons zeggen 50 euro, wil ik wel een comeback-mogelijkheid overwegen.  ::hypocriet::

Dat geldt ook voor de andere afvallers trouwens hoor.  ::hypocriet::
Is goed, geef maar! :)

In elk geval, ik ben erg blij dat ik aan dit spel heb meegedaan. Heel interessant spel vol met mindfucks en intriges. Ik heb er echt ontzettend van genoten en jammer dat ik er nu uit lig (en ook jammer voor Fabiann! ::hug::).

Veel plezier nog iedereen! ::bravo::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: wouterv op 27-01-2019, 12:11:50
 ::hug:: fabian
 ::hug:: spacy

Knap gespeeld lan
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: D*N op 27-01-2019, 12:12:22
Jammer fabian en spacy ::hug::.
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Starlight op 27-01-2019, 12:42:10
Jammer Fabiann en Spacy ::hug::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: Nieky op 27-01-2019, 12:52:00
Jammer Fabiann en Spacy!  ::hug::
Titel: Re: [week 3] Are You The One?
Bericht door: putyourHANSup! op 28-01-2019, 16:12:22
Jaa nog een knuffel voor Faab en Spees! ;) ::hug::