Realitynet - Realitynet.org

Off topic => (Forum)spellen => Topic gestart door: SpacyColours op 20-04-2020, 19:16:56

Titel: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 20-04-2020, 19:16:56
(https://i.imgur.com/zlv28vj.png)Binnenkort start er een spannend nieuw spel op dit forum: RealityNet's Most Wanted! En daar wil JIJ aan meedoen! ;D

Wat is het dan?

Dit spel is gebaseerd op de programma's Hunted, De Buit en I Spy.

Er zijn 7 Rovers en 5 Hunters.

De 7 Rovers beroven een bank. Hun identiteit is onbekend bij de Hunters en dat willen ze zo houden. Hun doel is om 30 dagen lang zo veel mogelijk van hun geroofde geld veilig te houden, door niet gepakt te worden.

Om de 2 dagen krijgen zij een lijstje met opdrachten. Dat zijn opdrachten die ze zo onopvallend mogelijk op het forum moeten uitvoeren. Onderling verschillen deze opdrachten steeds van moeilijkheidsgraad, dus de ene opdracht zal moeilijker zijn om onopvallend uit te voeren dan de andere. Steeds moeten de rovers eerst onderling de opdrachten verdelen. Elke rover wordt dus aan een opdracht gekoppeld. Bij deze verdeling moeten ze ook bepalen welke 3 personen van hen een deel van de buit meenemen. De volledige buit is namelijk verdeeld in 3 verschillende geldzakjes. De rovers hebben steeds de tijd tot elke 2e dag 20.00 om hun opdracht uit te voeren.

Ondertussen mogen de 5 Hunters in dit topic met elkaar overleggen. Dat is dus openbaar en wordt natuurlijk meegelezen door de Rovers, maar overleg buiten dit topic is absoluut niet toegestaan! Het doel van de Hunters is om binnen 30 dagen al het geld terug te krijgen. Zij mogen elke 2 dagen 1 arrestatie plegen. Dat doen ze door op elke 2e dag tussen 20:00 en 21:00 een naam van een forummer dik te drukken in dit topic. Vervolgens maak ik bekend of diegene een Rover was, en zo ja, of diegene op dat moment geld bij zich had. Als een Rover wordt gearresteerd, ligt hij uit het spel. Uiteraard mag diegene niets verraden over de andere Rovers.

De Hunters winnen zodra zij alle 3 de geldzakjes in handen hebben binnen de 30 dagen.

De Rovers winnen als zij nog minstens 1 geldzakje bij zich hebben na 30 dagen.

Het gaat dus om het geld, niet per se om het wel of niet uit handen blijven van de politie!

De opdrachten kunnen zich in principe overal op het forum plaatsvinden. Uiteraard heb ik bij het bedenken van deze opdrachten rekening gehouden met dat ze binnen de forumregels blijven (ik zal dus niet vragen om te dubbelposten o.i.d), en ook dat het niet of nauwelijks restricties geeft aan de deelnemers (dus geen opdrachten als "post 2 dagen geen berichten"). Verder kan het van alles zijn, en dat is alles wat ik erover zeg. ;)

Lijkt het je leuk om mee te doen? Stuur mij dan een Persoonlijk Bericht en geef daarin aan wat je voorkeur heeft: meedoen als Hunter of meedoen als Rover. Er doen dus in totaal 12 deelnemers mee; als meer mensen zich aanmelden moet ik gaan loten. Sowieso loot ik eerst tussen alle aanmeldingen om te kijken wie meedoen, en vervolgens ga ik tussen de 12 geloten deelnemers kijken wie welke voorkeur heeft - ik kan dus niet beloven dat je je voorkeursrol krijgt of überhaupt meedoet. ;)

De opdrachten zullen niet heel intensief zijn, maar uiteraard is een beetje dagelijkse activiteit wel vereist. Het is voor niemand leuk als ik een Rover uit het spel moet zetten omdat diegene zijn/haar opdracht niet gedaan heeft, of als een Hunter niet actief meezoekt. Bedenk je dit dus voordat je je aanmeld. :)

AANMELDEN KAN TOT UITERLIJK 28 APRIL 23.59! Verder moeten de aanmeldingen natuurlijk geheim blijven, dus meld je aan via PB, en niet via dit topic!

Eventuele vragen over het spel kunnen hier wel worden gesteld.

Verder hoop ik dat het spel leuk uit gaat pakken, het is natuurlijk de eerste keer dus het is nog afwachten. :P Maar ik ben er enthousiast over, en ik hoop jullie ook! ;D
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Vermoljoen op 20-04-2020, 19:36:05
Klinkt heel tof!  ::bravo::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Hautoa op 20-04-2020, 19:43:48
Dat klinkt echt heel erg leuk!
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: mrchipie op 20-04-2020, 19:45:40
Erg leuk verfrissend nieuw forum spel ::bravo::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Kaaasje op 20-04-2020, 19:54:27
Wat tof! ::bravo::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Robbieazerty op 20-04-2020, 19:56:30
Ben benieuwd om dit te volgen, leuk idee!  ::ok::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Molduck op 20-04-2020, 20:09:15
super tof leuk idee ::bravo:: ::bravo:: ::bravo::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: FrankLapidus op 20-04-2020, 20:28:27
Wow wat een gaaf idee! Super tof  ::bravo::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 25-04-2020, 14:53:23
Jullie hebben nog een paar dagen om je aan te melden! ;) Tot en met 28 april. Het spel zelf begint trouwens op 1 mei, voor alle duidelijkheid, en eindigt 31 mei.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Swifty op 25-04-2020, 19:47:45
Het klinkt als een ontzettend gaaf spel, echt geweldig. Helaas helaas heb ik hier geen tijd voor :(
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 29-04-2020, 17:55:24
(https://i.imgur.com/zlv28vj.png)Afgelopen nacht heeft een groep van 7 rovers de bank van RealityNet leeggeroofd. Volledig onherkenbaar gingen zij er met de buit, verdeeld in 3 geldzakken, vandoor. Als op 31 mei niet AL het geld weer is teruggekeerd, dan zal RealityNet misschien wel moeten gaan sluiten!

http://www.youtube.com/watch?v=-pudca45VPA

Aldus de geschrokken reactie van de burgemeester.

Er is nog maar één groep dat de wereld kan redden. De Hunters. Deze vijf superhelden vormen 's werelds allerbeste detectiveteam. Alle hoop is op hun gevestigd. Zij moeten zo snel mogelijk die dekselse duiveltjes achterhalen, arresteren en bovenal het geld terugbrengen, want anders...

(https://media1.tenor.com/images/861c919b06948c57bef24d1abc124700/tenor.gif)

De 5 Hunters zijn:

::bravo:: D*N ::bravo::

::bravo:: Daisy ::bravo::

::bravo:: Fabiann ::bravo::

::bravo:: Nieky ::bravo::

::bravo:: TimvDons ::bravo::


Jullie opdracht is simpel. Zorg ervoor dat jullie AL het geld terugkrijgen vóór de 31e.

De Rovers krijgen elke ronde een set opdrachten, waarvoor ze 2 dagen de tijd hebben om ze te voltooien. Zij moeten vóór de ronde begint met elkaar bespreken wie welke opdracht gaat doen, en wie van hen een geldzak meeneemt. De eerste ronde begint op 1 mei 00:00, en moet uiterlijk voltooid zijn op 2 mei 20:00. Dan moeten jullie die dag tussen 20:00 en 21:00 een naam vetgedrukt plaatsen van wie jullie willen arresteren. Vervolgens zeg ik of diegene een Rover was, en zo ja, of diegene geld bij zich had. Een Rover die wordt gearresteerd ligt uit het spel. Hij of zij kan nog wel contact houden met de andere Rovers, maar kan er verder zelf geen invloed meer op uitoefenen. Als een Rover een geldzak bij zich had, dan hebben jullie die bemachtigd.

Vervolgens stuur ik dan een nieuwe set opdrachten naar de Rovers, en dan hebben zij weer tot middernacht de tijd om te bepalen wie wat gaat doen en wie geld meeneemt.

Jullie mogen enkel en alleen in dit topic over het spel praten! Buiten dit topic om mag dat met niemand, ook niet met elkaar!

Wat jullie wél mogen doen, is per ronde één persoon uitnodigen om in dit topic te worden ondervraagd. Dit kan door vóór of tijdens de ronde iemand's naam vet te drukken en erbij te zeggen dat jullie diegene willen ondervragen. Het is uiteraard volledig aan die persoon zelf of hij of zij daaraan mee wilt werken.

Maar jullie mogen dus alleen híer over het spel praten. Dat betekent uiteraard dat de Rovers kunnen meelezen. Het is aan jullie om hier slim gebruik van te maken. Onthoud: jullie winnen als jullie al het GELD tijdig hebben bemachtigd, jullie hoeven NIET per se alle Rovers te arresteren! Onthoud ook dat de Rovers tijdens een ronde niet meer kunnen wisselen van opdracht of wie geld bij zich draagt.

Dit topic is alleen toegankelijk voor Hunters (of een persoon die ze tijdens een ronde hebben uitgenodigd voor verhoor)!

Als er nog vragen zijn, hoor ik ze graag! :)

Jullie mogen hier alvast aan elkaar wennen en eventueel een tactiek bespreken. De Rovers doen hun opdrachten tussen 1 mei 00:00 en 2 mei 20:00.

Dan is het nu aan jullie. Ik ben benieuwd hoe dit spel gaat uitpakken, het is natuurlijk de eerste keer dus... Veel succes en enjoy! ::bravo::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 29-04-2020, 17:58:38
Topteam, dat moet gaan lukken. ::ok::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 29-04-2020, 18:12:03
Zeker een top Team ::bravo::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 29-04-2020, 18:27:57
Gaaf! Dat moet zeker gaan lukken! ::cheerleader::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 29-04-2020, 19:53:57
Dreamteam!!!!

Ik stel alvast voor om inhoudelijk even niks te zeggen, zodat de rovers geen clue hebben om het geld te verdelen  :P
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 29-04-2020, 22:10:26
Gaan ze allemaal pakken 8)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 30-04-2020, 14:32:44
Let op, ik heb een kleine aanpassing op de regels!

Het is vanaf nu verboden voor de Hunters om met wie dan ook contact te hebben over dit spel, buiten dit topic om. Dus naast dat jullie buiten dit topic niet met elkaar mogen overleggen, is het nu dus ook verboden om buiten dit topic mensen te overhoren.

Wat jullie wél mogen doen, is per ronde één persoon uitnodigen om in dit topic te worden ondervraagd. Dit kan door vóór of tijdens de ronde iemand's naam vet te drukken en erbij te zeggen dat jullie diegene willen ondervragen. Het is uiteraard volledig aan die persoon zelf of hij of zij daaraan mee wilt werken.

Dit klinkt misschien streng, maar ik doe dit niet om het jullie moeilijker te maken, maar omdat het wat meer duidelijkheid geeft en voor de kijker misschien leuker is. Het is de eerste keer dat we dit spel spelen natuurlijk, dus het is nog een beetje kijken wat werkt. ;)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 30-04-2020, 16:48:12
 ::ok::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 1-05-2020, 00:00:16
(https://i.imgur.com/zlv28vj.png)http://www.youtube.com/watch?v=YeEbtiruH2QHet is zover. De Rovers hebben hun eerste opdrachten en geld verdeeld en mogen er vanaf nu mee aan de slag gaan.

Hunters... succes! ;)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 1-05-2020, 12:44:58
Oké, zullen we beginnen met wat de opdrachten zoal kunnen zijn? ::vergroot::

De opdrachten kunnen zich in principe overal op het forum plaatsvinden. Uiteraard heb ik bij het bedenken van deze opdrachten rekening gehouden met dat ze binnen de forumregels blijven (ik zal dus niet vragen om te dubbelposten o.i.d), en ook dat het niet of nauwelijks restricties geeft aan de deelnemers (dus geen opdrachten als "post 2 dagen geen berichten"). Verder kan het van alles zijn, en dat is alles wat ik erover zeg. ;)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 1-05-2020, 12:55:01
Posten van bepaalde letters? Op bepaalde tijden? Bepaalde quotes? Bepaald board?
Misschien moeten we van opvallende zaken een lijstje bij gaan houden?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 1-05-2020, 13:06:03
Ik was al begonnen. ;D
Ik heb jouw suggesties even toegevoegd.

* Posten op een bepaald tijdstip (een rond tijdstip zoals 20:00 uur of tussen 0:00 en 6:00 uur 's nachts).
* Posten op een bepaalde plek op het forum.
* Posten van bepaalde letters, woord of bepaalde zin.
* Posten in een bepaalde stijl (vet, cursief, onderstreept, doorgehaald, etc.)
* Posten van een bepaalde YouTube-video.
* Posten van een bepaalde afbeelding.
* Posten van een bepaalde hyperlink.
* Posten van een bepaalde quote.
* Posten van een bepaalde spoiler.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 1-05-2020, 13:35:37
Gebruik maken van bepaalde smiley's?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 1-05-2020, 23:20:32
http://www.youtube.com/watch?v=umV3Cd78H2U

(https://i.imgur.com/RdiQ9qq.png)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 1-05-2020, 23:32:32
(https://i.gifer.com/4NaD.gif)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 1-05-2020, 23:56:14
Hoogmoed komt voor de val ::rofl::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 2-05-2020, 09:34:59
Hebben jullie al ideeën / suggesties?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 2-05-2020, 09:47:39
Ik vind die brief wel interessant ::vergroot::

Ik neem aan dat de rovers om de dag iets anders moeten doen?

Nog een suggestie voor een opdracht: van avatar wisselen?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: hulpdakdekker op 2-05-2020, 10:05:34
Ben benieuwd wie de mol bij de hunters is :)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Robbieazerty op 2-05-2020, 11:03:04
Dit topic is alleen toegankelijk voor Hunters (of een persoon die ze tijdens een ronde hebben uitgenodigd voor verhoor)!
Ben benieuwd wie de mol bij de hunters is :)
Rebel ;)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 2-05-2020, 11:16:55
Of posten in dit topic als Rover  ;)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 2-05-2020, 11:33:14
Wat zou FATINIDAD kunnen betekenen? Zoeken we iemand die dik én vader is? Of zijn het op de i-tjes na de initialen van de zeven Rovers?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 2-05-2020, 11:44:24
Wat zou FATINIDAD kunnen betekenen? Zoeken we iemand die dik én vader is? Of zijn het op de i-tjes na de initialen van de zeven Rovers?
Of van ons! ::vergroot::

FAbiann TImvdons NIeky DAisy D*n ;D
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Swifty op 2-05-2020, 11:46:20
Ik wil ook even inbreken: mogen we een Most Wanted kijkerstopic of zo openen? Waarin we commentaar kunnen geven op wat de hunters hier schrijven? Of zou dat 1 van de partijen teveel beïnvloeden?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 2-05-2020, 11:51:31
Of posten in dit topic als Rover  ;)

Nu gaat iedereen dit natuurlijk doen  ::)....
Misschien moeten we gewoon niet meer overleggen en vlak voor de deadline dat pas doen?  ;D
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: hulpdakdekker op 2-05-2020, 11:54:58
Okee, allerlaatste keer voor mij hoor :-X

Ondanks de vet vette tekst, en dat ik nog even de opdracht had gescand of het mocht, had ik toch blijkbaar gemist dat posten voor kijkers volledig verboden was. ::sorry::

Ik ga na deze post permanent uit dit topic blijven ::ok::

Leek me wat sfeer en activiteit brengen, dus in dat geval is iets in deze versie een beter idee:

Ik wil ook even inbreken: mogen we een Most Wanted kijkerstopic of zo openen? Waarin we commentaar kunnen geven op wat de hunters hier schrijven? Of zou dat 1 van de partijen teveel beïnvloeden?

Op zich was The Brain Dead Cafe ook geheel met de opzet dat het alleen voor puur toeschouwen was, en niets inhoudelijks.
Dat gezegd hebbende, gezien de aard van dit spel is het lastiger. Ook omdat je niet helemaal duidelijkheid hebt wie kijkers zijn en wie rovers.
Maar iets dergelijks lijkt me verder wel gezellig :)

Goed, dat was het, mijn mond gaat hier verder op slot ::ok:: :-X
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 2-05-2020, 13:48:08
Nu gaat iedereen dit natuurlijk doen  ::)....
Misschien moeten we gewoon niet meer overleggen en vlak voor de deadline dat pas doen?  ;D

Hoelaat wil je overleggen dan? We kunnen iemand 'ondervragen'
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 2-05-2020, 14:04:58
Ik wil ook even inbreken: mogen we een Most Wanted kijkerstopic of zo openen? Waarin we commentaar kunnen geven op wat de hunters hier schrijven? Of zou dat 1 van de partijen teveel beïnvloeden?
Ik hou het liefst zoveel mogelijk de aandacht op de Hunters zelf. Wat HDD terecht zegt, je weet natuurlijk niet wie echt een Kijker is en wie onderdeel uitmaakt van het spel. Ik ben bang dat het daarin dan een beetje Weerwolven 2.0 wordt (wat natuurlijk ook leuk kan zijn, maar niet de opzet van dit spel).

Maar goed, omdat er toch animo voor is, wil ik wel een officiële KijkersPM starten. :) Dan kunnen de Hunters hier lekker hun gang gaan zonder invloed van buitenaf. Waarbij ik dan wel heel duidelijk wil benadrukken dat Rovers ter aller tijden hun rol geheim moeten houden.

Stuur maar een PB naar mij als je erin wilt! ::bravo::

Oh en Hunters, zodra jullie iemand's naam hebben vetgedrukt om uit te nodigen voor verhoor, mogen jullie diegene een PB sturen met de vraag of ze in dit topic willen komen, dan hoeven jullie niet op mij te wachten. :)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 2-05-2020, 16:50:12
Willen we deze ronde iemand verhoren?

En vanaf wanneer gaan we echt dingen delen? Ik heb opzich wel nog wat opvallende dingen ::vergroot::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 2-05-2020, 16:51:07
Ik kijk er nog een beetje overheen ::rofl::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 2-05-2020, 19:06:21
We moeten wel lamgzamerhand iemand aanwijzen.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 2-05-2020, 19:13:32
Ik vind Robbie wel verdacht. Hij heeft gisteren een nieuw topic geopend en heeft als tweede in dit topic gepost terwijl dit niet mocht. Maarja dat is misschien ook allemaal iets te obvious.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 2-05-2020, 19:16:08
Iets wat mij opviel was dat Starlight het bikkel topic omhoog heeft geschopt. In de tekst staat ook iets over roven terwijl wij slapen (dus een opdracht die 's nachts is uitgevoerd). Sowieso is Starlight niet vaak zo'n bikkel (no offense schatje :-*).
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 2-05-2020, 19:18:48
Ik vond zelf Robbie ook het meest verdacht ja. Sowieso vind ik iedereen die hier gepost heeft een mogelijke rover, al dan niet als afleiding.

Starlight viel mij idd niet op. Maar opvallend is het zeker ja  ::jaja::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 2-05-2020, 19:22:19
Hmm. Interessante opzichten. Inderdaad waren de mensen die hier gepost hadden al verdacht voor mij.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 2-05-2020, 19:27:40
Als jullie vinden Robbie, dan kunnen we hem nu nog verhoren?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 2-05-2020, 19:29:37
Ik vind Robbie prima. ::jaja::

We moeten ook iets met die brief. Die staat er echt niet alleen om ons te stangen. Alle voor- en achternamen hebben dezelfde letter. Dat kan ook een opdracht zijn.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 2-05-2020, 19:31:29
Akkoord!
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 2-05-2020, 19:49:51
Onthoud dat jullie tot 21:00 hebben om een naam door te geven voor arrestatie, daarna eindigt de ronde. Dus als jullie nog iemand willen overhoren moeten jullie snel zijn. ;)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 2-05-2020, 19:50:47
We willen Robbieazerty vehoren!

Pm is ook verstuurd, dus mede-hunters verhoor erop los!
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Robbieazerty op 2-05-2020, 19:54:36
 ::zwaai::

Mag ik al iets zeggen, of mag ik enkel op vragen beantwoorden?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 2-05-2020, 19:55:58
::zwaai::

Mag ik al iets zeggen, of mag ik enkel op vragen beantwoorden?
Je mag hier zeggen wat je wilt. :)

(Als de Hunters dat ook oké vinden natuurlijk, zij zijn degenen die jou verhoren. ;D)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 2-05-2020, 19:59:10
Robbie, wil je gearresteerd worden?

(https://images.gr-assets.com/hostedimages/1472244447ra/20172185.gif)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 2-05-2020, 20:05:06
Robbie, van wie denk jij dat hij/zij een Rover is?

(https://gifimage.net/wp-content/uploads/2018/06/steve-urkel-gif-3.gif)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 2-05-2020, 20:12:19
Robbie, waarom heb jij gepost in dit topic terwijl dit niet mocht? Jij bent toch normaal niet zo'n rebel?

(https://media0.giphy.com/media/42wQXwITfQbDGKqUP7/giphy.gif)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 2-05-2020, 20:18:14
Ik vind dat we Robbie moeten arresteren ::jaja::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Robbieazerty op 2-05-2020, 20:20:05
Robbie, wil je gearresteerd worden?

(https://images.gr-assets.com/hostedimages/1472244447ra/20172185.gif)
Fouilleer me maar!  8)

Robbie, van wie denk jij dat hij/zij een Rover is?

(https://gifimage.net/wp-content/uploads/2018/06/steve-urkel-gif-3.gif)
Ik heb eerlijk waar geen idee, omdat ik niet mee gezocht heb. Nog te veel bezig met WIDMO, Jackbox, werk en lichaamsbeweging. :)

Ik had me wel ingeschreven maar tegen Spacy gezegd dat als er te veel inschrijvingen waren, hij mij gerust mocht schrappen omdat ik ook al in WIDMO zat en andere online dingen en iemand anders de kans gunde. Spacy vertelde me dat er inderdaad meer inschrijvingen waren en ik dus helaas niet mee kon doen.

Maar nu doe ik alsnog mee.  ::rofl::

Robbie, waarom heb jij gepost in dit topic terwijl dit niet mocht? Jij bent toch normaal niet zo'n rebel?

(https://media0.giphy.com/media/42wQXwITfQbDGKqUP7/giphy.gif)
Omdat HDD gepost had. Ik wou ook al langer reageren of iets zeggen, maar bleef er wijs weg en toen hdd postte, vond ik het grappig om hem rebel te noemen. That's all. Ik doe niet mee aan het spel zoals net gezegd. ;)

Ik vind dat we Robbie moeten arresteren ::jaja::
Wow, ik heb me nog niet eens mogen verdedigen.

Ik zou het niet doen als ik jullie was, want ik doe niet mee.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 2-05-2020, 20:23:18
Robbie, heb je als je een programma als Hunted kijkt, meer sympathie voor de Hunters of voor de voortvluchtigen?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 2-05-2020, 20:24:32
Robbie is wel dol op spelletjes spelen ::vergroot::

Als we Robbie geloven, hebben we dan andere opties?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 2-05-2020, 20:24:50

Wow, ik heb me nog niet eens mogen verdedigen.

Ik zou het niet doen als ik jullie was, want ik doe niet mee.

Are you sure?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Robbieazerty op 2-05-2020, 20:27:43
Robbie, heb je als je een programma als Hunted kijkt, meer sympathie voor de Hunters of voor de voortvluchtigen?
Ik ben meestal voor de underdog en in Hunted zijn de voortvluchtigen de underdog, aangezien de Hunters professionals zijn. Dus voortvluchtigen.

Robbie is wel dol op spelletjes spelen ::vergroot::

Als we Robbie geloven, hebben we dan andere opties?
Yep, ook een beetje de reden waarom ik toch hier postte, om een beetje met jullie te dollen, maar had niet gedacht dat het zo'n vaart ging lopen!  ::rofl::

Are you sure?
Ik heb het in het vorige bericht 2 keer gezegd en nu dus driemaal scheepsrecht: ik doe niet mee.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 2-05-2020, 20:29:16
Ik ben meestal voor de underdog en in Hunted zijn de voortvluchtigen de underdog, aangezien de Hunters professionals zijn. Dus voortvluchtigen.
Waarom spreek je dan nu de waarheid?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 2-05-2020, 20:29:27
Ben je de mol?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Robbieazerty op 2-05-2020, 20:34:03
Waarom spreek je dan nu de waarheid?
Omdat jullie geen professionals zijn en omdat ik niet in het spel zit, dus ook niet actief roet in het eten wil gooien (behalve dan het dollen door hier te posten, maar die kon ik echt niet laten).

Ben je de mol?
Wat heeft dat met dit spel te maken? :)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 2-05-2020, 20:36:41
Ik wilde gewoon die vraag stellen.  :P

Medehunters, wat gaan we doen. Robbie arresteren of toch iemand anders?
Ik heb wel wat namen in mijn hoofd, maar ik ben er niet zeker van, dus die houd ik nog liever even voor mezelf (om als ik het juist heb ook hen niet wijzer te maken). Dus ik denk dat we gewoon op safe moeten en voor Robbie moeten gaan.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 2-05-2020, 20:37:56
Robbie, toen jij je inschreef wou je toen hunter zijn of rover?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 2-05-2020, 20:38:32
Ja, ik vind het prima. Hebben we het maar gehad. We hebben hierna nog 14 kansen om een Rover (met een geldzakje) te arresteren. ::ok::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Robbieazerty op 2-05-2020, 20:39:50
Hoewel ik het niet erg vindt als die Nieky van dat plaatje me in de handboeien slaat, zou ik het niet doen.

Ik kan zelfs een screenshot als bewijs voorleggen, als dat mag.

Robbie, toen jij je inschreef wou je toen hunter zijn of rover?
Rover, omdat hunter mij meer tijd leek te kosten en ik na het zoeken naar de cookies geen zin meer had om ieder's post uit te pluizen.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 2-05-2020, 20:41:01
Ik kan zelfs een screenshot als bewijs voorleggen, als dat mag.
(https://media3.giphy.com/media/H3pe9v0NbiwstCibP2/giphy.gif)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 2-05-2020, 20:41:20
Hmmm dan zou het kunnen :P. Ik heb mezelf namelijk ook echt pas een uur voor de deadline ingeschreven voor als er nog niet genoeg mensen waren, maar dan met een maakt niet uit welke rol ::vergroot::.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Robbieazerty op 2-05-2020, 20:41:50
(https://media3.giphy.com/media/H3pe9v0NbiwstCibP2/giphy.gif)
Mag het?

/me kijkt naar Spacy
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 2-05-2020, 20:43:16
Nee, sorry, ik sta geen screenshots toe. ::ohno::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 2-05-2020, 20:43:54
Met wat simpel knip en plakwerk kan je dat wel in elkaar zetten. ::jaja::

Edit: maar het mag niet, dus die optie valt af.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 2-05-2020, 20:44:33
Veel andere opties hebben we niet op dit moment, toch?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 2-05-2020, 20:48:08
Nope. Iemand nog vragen, of tegen?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 2-05-2020, 20:49:05
::ohno::

Robbie is mijn eerste keus. ::joehoe::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 2-05-2020, 20:49:24
Of hij mensen verdacht vind?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Robbieazerty op 2-05-2020, 20:49:48
Nouja, ik heb jullie gewaarschuwd. Ik ben het sowieso niet, dus het is voor jullie beter dat je random iemand anders kiest ipv een zekere niet-rover.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 2-05-2020, 20:50:13
Arrest him!!!
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 2-05-2020, 20:50:36
De hunters willen Robbieazerty arresteren
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Robbieazerty op 2-05-2020, 20:56:19
(https://media.giphy.com/media/mfyvkCz5y8G1q/giphy.gif)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 2-05-2020, 20:58:51
(https://i.imgur.com/zlv28vj.png)(https://media0.giphy.com/media/3oEduGdCnQTZrqdWXS/source.gif)

Robbie, heb je nog iets te zeggen?

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 2-05-2020, 21:04:51
(https://66.media.tumblr.com/d4a8d3efe0354479e6b69a696c97b134/tumblr_oyl6xtoqQL1thk5s7o2_250.gif)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 2-05-2020, 21:07:59
Robbie heeft een tijdje terug een kaartje van mij gestolen (hij heeft het zelfs toegegeven!), kunnen we m daarvoor niet arresteren? ::)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 4-05-2020, 14:41:24
De Rovers zijn alweer van alles op het forum aan het uitspoken, vergeet niet dat jullie vanavond weer iemand mogen aanhouden. ;)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 4-05-2020, 14:44:53
Ik moet nog steeds in dit spel komen ::rofl::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 4-05-2020, 14:46:05
Ik was het zeker niet vergeten. Maar ik wil ze nog niet teveel meenemen in mijn tactiek  ;)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 4-05-2020, 17:11:41
::joehoe::

Willen we nog iemand verhoren?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 4-05-2020, 18:25:07
Ik heb de hele dag gewerkt, dus nog niet zo goed gekeken ::zweet::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 4-05-2020, 18:26:39
::joehoe::

Willen we nog iemand verhoren?

Moeten sowieso iemand proberen te verhoren. Ik ga eens rondspeuren.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 4-05-2020, 19:49:59
Iemand suggesties?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 4-05-2020, 19:59:41
Tristan? Hij is groot fan van Hunted, De Buit en I SPY en postte zaterdagavond toen we Robbie ten onrechte hadden gearresteerd een liedje met de titel ‘A good Day’ in de Relaxhoek...
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 4-05-2020, 20:08:42
Ik zie voorlopig overal aanwijzingen in, maar Tristan is behalve nooit op het spellenboard te vinden. Als het een keer zou moeten is het nu natuurlijk, maar ik weet het zonet nog niet ...

Ik vind het gewoon lastig dat we nog geen idee hebben wat de opdrachten kunnen zijn, omdat dit de eerste keer is dat we dit spel spelen. Zeker omdat het nu druk is vanwege de vakantieweken en corona, als je een kleine opdracht hebt, kan je gewoon een spam ochtendje houden om je opdracht te verdoezelen en het valt amper op.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 4-05-2020, 20:14:36
Ben het eens met Daisy. Zullen we dan onze meester spammer LdHmolletje maar ondervragen. Kan een goede dekmantel zijn ::rofl::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 4-05-2020, 20:20:29
Dat ondervragen heeft weinig zin. LdH is er nu niet, en iedereen zegt, ik ben het niet (hooguit als je het echt niet bent en je wil ons een hak zetten kan je je expres verdacht maken)

Ik ga nog even terug naar wat ik eergisteren zei. Die brief, daar zit een hint in, dat kan niet anders. Die namen met Eerlijke Ellen, Dubbele Dries, etc. Die dubbele letters. Volgens mij moeten de rovers daar wat mee doen. Ik heb dat iig al een paar keer berichten voorbij zien komen van verschillende mensen waarin ze zoiets posten. Dat kan natuurlijk ook gewoon toeval zijn (aangezien ik ook bij Robbie dacht iets gezien te hebben en dat bleek ook niet zo te zijn ::rofl:: - het is net widm - niets is wat het lijkt).


Als we random gaan kiezen, moeten we iig iemand nemen, waarvan we zeker weten dat die gene zich zou gaan inschrijven. Er is ongetwijfeld geloot (sws er is geloot, maar ik neem aan dat er meer dan 13 mensen zijn geweest die zich hebben ingeschreven (de 12 die meedoen + Robbie die dus niet meedoet). Iemand die ik er wel vooraan zie zich te hebben ingeschreven zijn Jacco's en Mrchipie. Jacco heeft volgens mij eergisteren zijn avatar veranderd. Wellicht was dat een opdracht?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 4-05-2020, 20:20:49
Ik twijfel aan het nut van ondervragen.

Starlight hebben we gister genoemd,  dus die zal wel geen geld bij zich hebben (of juist wel?)

Ik heb weinig opvallende zaken gezien helaas
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 4-05-2020, 20:22:27
Vind dat een hele slimme opmerken. Molduck heeft ook haar avatar veranderd naar Afred J. Kwak zag ik vandaag.

Chipie had ik ook al zitten bekijken vandaag. Gebruik heel veel smileys in zijn berichten, maa niet alleen maar ::jaja::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 4-05-2020, 20:23:39
Pac heeft ook vandaag zijn avatar veranderd... maar dat is volgens mij meer grappig bedoeld. En zie hem ook niet zo snel zich inschrijven voor dit spel.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 4-05-2020, 20:24:54
Avatar veranderen valt teveel op denk ik. Zo'n iemand geef je ook geen geld.
Maar ze staat op de radar ja  ::vergroot::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 4-05-2020, 20:25:37
Dat doet Pac vaker.

Ik zat Chipie berichten terug te lezen, en hij zij Gefeliciteerd LIEVE Jacco? Zou dat iets kunnen zijn?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 4-05-2020, 20:27:09
Chipie is wel opeens in elk forumspel te bewonderen. Dus hier vast ook
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 4-05-2020, 20:27:24
Ik kom net dit tegen mensen.

LiQuiD sPiRit StAat in de ToP 2000 is ook een argument ::rofl::.

Vind ik opvallend ::jaja::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 4-05-2020, 20:28:38
Ik kom net dit tegen mensen.

Vind ik opvallend ::jaja::
Ja dat heb ik ook gezien inderdaad. Had nog niet eens zo snel de link gelegd met dit spel. ;D
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 4-05-2020, 20:29:34
Het zou me niet verbazen als de opdrachten gerouleerd moeten worden. Hoe moeten we anders in hemelsnaam er achter wat de opdrachten zijn?
Als er 7 opdrachten zijn en ze moeten ze allemaal een keer doen (en daarna komen er weer nieuwe), kunnen we wellicht er een patroon in zoeken. Avatars, letters, smiley's. Wat zou er nog meer kunnen.

Er valt ongetwijfeld nog meer uit die brief te halen. Ik ga m morgen nog eens uitpluizen.

Edit: dat bericht van Ricardo was me ook al opgevallen ja. Maar vind ik te gevaarlijk om nu voor te gaan.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 4-05-2020, 20:30:18
Persoonlijk zou ik voor hem gaan op dit moment. ::jaja::

Het zou me niet verbazen als de opdrachten gerouleerd moeten worden. Hoe moeten we anders in hemelsnaam er achter wat de opdrachten zijn?
Als er 7 opdrachten zijn en ze moeten ze allemaal een keer doen (en daarna komen er weer nieuwe), kunnen we wellicht er een patroon in zoeken. Avatars, letters, smiley's. Wat zou er nog meer kunnen.

Er valt ongetwijfeld nog meer uit die brief te halen. Ik ga m morgen nog eens uitpluizen.

Edit: dat bericht van Ricardo was me ook al opgevallen ja. Maar vind ik te gevaarlijk om nu voor te gaan.

Hoezo te gevaarlijk?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 4-05-2020, 20:30:24
Tik, Tik, wie ben ik?

Deze is ook opvallend...
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 4-05-2020, 20:31:24
Persoonlijk zou ik voor hem gaan op dit moment. ::jaja::

Hoezo te gevaarlijk?

Wat is de opdracht dan? Op basis van één raar bericht iemand kiezen vind ik te risicovol. Geen idee of Ricardo zich zou inschrijven, daar voor ken ik m nog niet goed genoeg.

Edit: mmm ... daar zijn die dubbele letters weer ... TT ...
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 4-05-2020, 20:32:24
Hij wil wel actief de laatste tijd, ook op de RN-discord pagina.

Wat vinden jullie Dennis en Nieky?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 4-05-2020, 20:35:17
Ook nog een potentiële opdracht, dat de rovers de naam van een andere rover moeten noemen in een post?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 4-05-2020, 20:36:04
Ook nog een potentiële opdracht, dat de rovers de naam van een andere rover moeten noemen in een post?
Zou kunnen, maar is wel heel tricky. Als we dat door hebben dan is het hek wel van de dam...
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 4-05-2020, 20:36:51
Zou kunnen, maar is wel heel tricky. Als we dat door hebben dan is het hek wel van de dam...

Dan moeten ze het Songfestival heel lang gaan rekken ::rofl::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 4-05-2020, 20:37:42
Ik kom net dit tegen mensen.

Vind ik opvallend ::jaja::
Is natuurlijk ook wel een beetje een meme die wel past
(https://i.imgflip.com/30nnpp.jpg)wel beetje onhandig gepland deze deadline net na dodenherdenking  :-X ::sorry::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 4-05-2020, 20:41:28
Of Vermoljoen die doet alsof z'n smileys het niet doen? ???  ;D
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 4-05-2020, 20:44:04
Oké wie gaan we arresteren? Jacco, mrchipie of Ricardo?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 4-05-2020, 20:46:31
Of MoleBuster?

het geheime plan
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 4-05-2020, 20:48:19
Ik heb bij alle het idee dat ze rovers kunnen zijn, maar mijn gevoel gaat naar Ricardo.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 4-05-2020, 20:48:58
Dat tweee bericht van Ricardo, want Fabiann aanhalde, doet me dan toch wel iets meer overtuigen. Nieky, D*N, wat vinden jullie?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 4-05-2020, 20:49:32
Of MoleBuster?

Molebuster plaatst in de twee dagen hiervoor ook een letterlijke chip in het "wat vind je van degene boven je" topic. Wel bij chippie, maar toch ::vergroot::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 4-05-2020, 20:50:40
We moeten nu gaan kiezen ::jaja::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 4-05-2020, 20:51:09
Ja van deze verdachten zou ik dan denk ik voor Ricardo gaan met z'n Tik Tik
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 4-05-2020, 20:51:50
Ik ook. ::jaja::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 4-05-2020, 20:52:39
Dan zijn we al met 4 voor. Nieky stemt dan maar zwijgend toe of komt ie nog? De volgende anders maar de naam dikdrukken. ::jaja::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 4-05-2020, 20:53:27
Tik Tik,

who's there?

(https://media1.tenor.com/images/7d13767420b576c182fec882cade0a7a/tenor.gif?itemid=14184529)

Ricardo you're under arrest!
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 4-05-2020, 20:54:29
Spannend ::hyper::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 4-05-2020, 21:03:05
Hunters, na jullie onsuccesvolle speed-date met Robbie besloten jullie vandaag niemand te overhoren. Wel zijn heel wat namen inmiddels de revue gepasseerd. Uiteindelijk hebben jullie besloten om Ricardo in de boeien te slaan.

(https://media.giphy.com/media/xT0GqiRi9X1i9XPVSg/giphy.gif)

Was dat een goede keuze? Let's find out...
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 4-05-2020, 21:04:18
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Tot over een kleine 2 dagen ::zwaai::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 4-05-2020, 21:05:12
1 Down, 6 to go
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 4-05-2020, 21:06:01
Yes! Goed werk! ::confettie::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 4-05-2020, 21:09:42
(https://media0.giphy.com/media/l0HU06pmDWj9vqrV6/giphy.gif)

Ik wil volgende ronde wel iemand martelen overhoren voor fun hoor ::hypocriet::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Ricardo op 4-05-2020, 21:10:24
Tik Tik,

who's there?

(https://media1.tenor.com/images/7d13767420b576c182fec882cade0a7a/tenor.gif?itemid=14184529)

Ricardo you're under arrest!

Breng mij alsjeblieft naar de gevangenis en niet naar je geheime SM-bunker.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 6-05-2020, 11:48:50
http://www.youtube.com/watch?v=3fjPV5EMjfY

(https://i.imgur.com/OXuTNNE.png)

(https://i.imgur.com/9brn4t7.png)

(https://i.imgur.com/eTvPK9L.png)

http://www.youtube.com/watch?v=5SKLmwJWABc
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 6-05-2020, 11:52:50
Hmm interessant...

Een goedbedoelde weldoener? Of een dwaalspoor van de rovers?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 6-05-2020, 13:36:41
Het is gezellig druk vandaag! ;D

(https://i.imgur.com/Te9Kig2.png)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 6-05-2020, 13:48:42
Online nu:

- Tarbozan, Starlight, Maxwest, Mrchipie, kaaasje, Heinz, Hans, Keesisdemol, Franklapidus,Spacy,Brtdm,Hautoa,Xanneweetwel,RoyL, Gupp, Chardo, Joost2, Honeymaker, Pac, Fabiann, Mollootje2000, Robbie, Michael90, wouterv, Memmymol, molmuis, JokeJD, Ricardo

En de namen zijn alliteraties
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 6-05-2020, 14:13:32
Brtdm B&W Gupp D*N HappyDutchman Enermol xanneweetwel SpacyColours Jann Niuno Robindtc mrchipie Nieky Arco Mol Fan Pac Chardo Duncton Hautoa Doctor WidM? Convans Joost2 koenwillen MoleBuster putyourHANSup!

Die zijn nu online, dat maakt een overlap van:

- Brtdm
- Gupp
- xanneweetwel
- Spacy
- mrchipie
- Chardo
- Hautoa
- Joost2
- Hans
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 6-05-2020, 14:20:25
En Hans heeft volgens mij zijn ondertitel aangepast  ::vergroot::
Verwijst nu naar een muziekweek in Utrecht.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 6-05-2020, 16:05:45
(https://media5.rblandmark.com/Images/2/2/64975/2/1/2_2_64975_2_1_690x520.jpg)

DIT IS EEN EXTRA POLITIEBERICHT. KOM NIET NAAR DE REALITYNET CHAT. ER VINDT DAAR MOMENTEEL EEN GIJZELING PLAATS. IK HERHAAL, GA NIET NAAR DE REALITYNET CHAT. HET IS DAAR LEVENSGEVAARLIJK. DE CHAT WORDT BELEGERD MAAR DIT KAN NOG DAGENLANG DUREN. EINDE VAN DIT BERICHT.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 6-05-2020, 17:31:32
Bedankt voor het posten vd lijstjes Nieky ::bravo::

Hoofdverdachte nr 1 wat mij betreft deze meneer

Wakker worden ;D
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 6-05-2020, 17:37:17
Eens, heeft ook meerdere keren het woord guilty gepost... ;D
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 6-05-2020, 17:38:16
Eens, heeft ook meerdere keren het woord guilty gepost... ;D

Ow dat wordt morgen en vrijdag het songfestival topic uitpluizen. Daar kan je dat wordt nl heel makkelijk onopvallend posten ::jaja::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 6-05-2020, 17:39:50
Eens, heeft ook meerdere keren het woord guilty gepost... ;D

Oeeh wat een goeie  ::vergroot::
Zullen we hem ondervragen?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 6-05-2020, 17:40:49
Ja kan, maar naast mrchipie hebben ook de volgende verdachten het woord guilty gepost:

- Starlight
- hulpdakdekker
- Gupp
- Jacco's
- B&W

We kunnen ze ook allemaal in 1 keer oppakken? ;D
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 6-05-2020, 17:51:48
Ik  denk dat ik één rover heb ontmaskerd maar hou die nog even achter omdat ik niet zeker weet of diegene nu een opdracht heeft ;D.

Chipie martelenondervragen lijkt mij enig ;D
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 6-05-2020, 18:16:54
Ik ben akkoord ::jaja::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 6-05-2020, 18:31:19

Chipie martelenondervragen lijkt mij enig ;D

 ::rofl:: prima ::ok::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 6-05-2020, 19:26:09
Wij gaan mrchipie ondervragen!
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: mrchipie op 6-05-2020, 19:28:34
Nou kom maar met die vragen ::rofl:: Hoop dat ik niet eindig samen met robbie, Daar ging de ondervraging ookniet goed...
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 6-05-2020, 19:30:34
(https://i.imgur.com/ovWwToq.gif?noredirect)

Meneer Chip, zou jij jezelf beschrijven als een betrouwbaar persoon?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 6-05-2020, 19:32:19
Waar was jij vandaag rond een uur of 14:00?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 6-05-2020, 19:34:39
Zou jij zeggen dat Cheatos de beste chips zijn?

(https://i.pinimg.com/originals/f4/81/1d/f4811d36484321d08cac09c38913e84e.gif)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 6-05-2020, 19:40:05
http://www.youtube.com/watch?v=9XwvnnKAhsU

(https://vignette.wikia.nocookie.net/smurfen/images/3/3f/Brilsmurf_2011.png/revision/latest/scale-to-width-down/340?cb=20110721181313&path-prefix=nl)

D*N, let wel een beetje op de forumregels! >:(

(Je mag mrchipie wel een mes tegen de keel zetten, maar zo snel achter elkaar posten is natuurlijk uit den boze)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: mrchipie op 6-05-2020, 19:41:29
(https://i.imgur.com/ovWwToq.gif?noredirect)

Meneer Chip, zou jij jezelf beschrijven als een betrouwbaar persoon?

Ja, ik vind het ook niet fijn om te liegen of dat er tegen mij gelogen wordt (zoals bij big brother)
Van mijn vrienden ben ik ook het vertrouwings persoon zegmaar, ze kunnen me alles vertellen.
Waar was jij vandaag rond een uur of 14:00?
Ik was iets voor 2 net op de server aangezien ik net wakker was. En toen zag ik dat de gekke namen van dit spel in de chat zaten dus ik dacht ik neem een kijkje. Wist niet of het mocht dus ik stuurde effe berichtje naar spacy of het mocht,want misschien was het spel gerelateerd.
Dus ik noemde me kijkertje en ging mee speuren met Dennis en nieky om te kijken naar wie het zouden kunnen zijn. (ook voor de kijkers-pm)

Zou jij zeggen dat Cheatos de beste chips zijn?

(https://i.pinimg.com/originals/f4/81/1d/f4811d36484321d08cac09c38913e84e.gif)
Nou ja, ik ben Mrchipie uit Chipitos, dus ja ik vind van wel, maar ik hou van bijna alle soorten chips, Maar mn naam komt voort uit Chipitos ja
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 6-05-2020, 19:44:29
Waarom zou je niet aan dit spel meedoen? Op dit moment doe je mee aan alles spellen die er maar zijn?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 6-05-2020, 19:46:21
Ik dacht dat ik als hunter boven de regels stond ::hypocriet::

Wie denk jij dat de rovers wel zijn mrchipitos?

En wat heb je te zeggen op de menigte die je beschuldigde van vals spelen?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: mrchipie op 6-05-2020, 19:52:19
Oh en effe, Cheetos is het merk. Chipitos is de naam van de chips, Danku

Waarom zou je niet aan dit spel meedoen? Op dit moment doe je mee aan alles spellen die er maar zijn?
Nou, ik heb me opgegeven omdat ik het wel een leuk spel vond, maar wilde graag hunter worden aangezien ik toch bijna 24/7 op het forum ben en ik goed ben in speuren. maar ben dus indd niet uitgekozen.
Ik dacht dat ik als hunter boven de regels stond ::hypocriet::

Wie denk jij dat de rovers wel zijn mrchipitos?

En wat heb je te zeggen op de menigte die je beschuldigde van vals spelen?
vraag 1: ik heb wel wat vermoedens... ik zit ook in het kijkers pm dus ik vang wel wat op ook.
Maar vind gig een verdachte, swifty zou ik ook grappig vinden ja ik heb geen tijd en ondertussen de boel flessen. Molebuster vind ik ook wel een goeie die wel dit spel zou kunnen spelen eigenlijk. En jacco lijkt me ook een goeie eigenlijk.

vraag 2: Deze weet je heust wel Dennis, Blijft kut, Maar ja, het is ondertussen gewoon een soort grapje geworden. dus zou boos ben ik ook weer niet, maar voor de mensen die het niet weten denken dat ik nu bij alles vals speel, terwijl ik dat niet eens heb gedaan.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 6-05-2020, 19:55:53
Nou, ik heb me opgegeven omdat ik het wel een leuk spel vond, maar wilde graag hunter worden aangezien ik toch bijna 24/7 op het forum ben en ik goed ben in speuren. maar ben dus indd niet uitgekozen.vraag 1: ik heb wel wat vermoedens... ik zit ook in het kijkers pm dus ik vang wel wat op ook.
Nou ding ding ding, dit is sowieso een leugen. Zoals ik had genoemd heb ik mij een uur voor de deadline opgegeven voor als er nog niet genoeg mensen waren met een "maakt niet uit welke rol". Dus dan had je wel hier gestaan in plaats van mij.

Citaat
vraag 2: Deze weet je heust wel Dennis, Blijft kut, Maar ja, het is ondertussen gewoon een soort grapje geworden. dus zou boos ben ik ook weer niet, maar voor de mensen die het niet weten denken dat ik nu bij alles vals speel, terwijl ik dat niet eens heb gedaan.
Verdacht met je cheatos hoor ::vergroot::

Ik zeg arresteren die hap!
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: mrchipie op 6-05-2020, 19:58:32
Nou ding ding ding, dit is sowieso een leugen. Zoals ik had genoemd heb ik mij een uur voor de deadline opgegeven voor als er nog niet genoeg mensen waren met een "maakt niet uit welke rol". Dus dan had je wel hier gestaan in plaats van mij.
Verdacht met je cheatos hoor ::vergroot::

Ik zeg arresteren die hap!

Dat is zeerzeker geen leugen! ik had me als een van de eerste opgegeven toen! als hunter!
en cheatos? niet eens gezien lol. dacht dat je cheetos zei. Want spacy heeft dan sowieso geloot als er genoeg hunters en genoeg rovers waren dus dat maakt niet uit.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 6-05-2020, 19:59:46
Dat eerste antwoord is zeker wel een leugen, anders had ik jouw rol gehad.  ;)

Als er nog enige twijfel was is ie nu weg. Kunnen we mooi the Mole kijken om half 9 ::ok::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: de_witte op 6-05-2020, 20:01:52
Dat eerste antwoord is zeker wel een leugen, anders had ik jouw rol gehad.  ;)

Als er nog enige twijfel was is ie nu weg. Kunnen we mooi the Mole kijken om half 9 ::ok::
kwart over 8.... ::hypocriet::
Ik weet dat ik eigenlijk hier niet mag komen maar het zou toch zonde zijn als je te laat inschakelt
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: mrchipie op 6-05-2020, 20:03:04
Daisy als je niet eens luistert  ::rofl:: Ik heb me gelijk opgegeven toen ik het zag voor de rol als hunter, als beide dingen vol zijn dan gaat spacy loten dus al heb je de keuze maakt niet uit gedaan blijft het gokken, dus ik vertel echt gewoon de waarheid.

Oh, de witte ik vind dit wel heel raar hoor... Just saying

Maar jongens waarom ben ik precies verdacht? ik doe wat ik altijd doe oftewel 24/7 op het forum 
en plaats niet zulke bijzondere dingen volgensmij?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Ricardo op 6-05-2020, 20:04:49
D*N kan je straks wat eten brengen ik heb sinds ik hier zit niks te eten gekregen.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 6-05-2020, 20:06:31
Nou ding ding ding, dit is sowieso een leugen. Zoals ik had genoemd heb ik mij een uur voor de deadline opgegeven voor als er nog niet genoeg mensen waren met een "maakt niet uit welke rol". Dus dan had je wel hier gestaan in plaats van mij.
(https://vignette.wikia.nocookie.net/aceattorney/images/f/f9/SoJ_Objection%21.png/revision/latest/scale-to-width-down/340?cb=20160909141244)

Ik wil hier wel even iets verduidelijken, voordat jullie straks om een verkeerde reden iemand arresteren: je zei inderdaad "Ik wil wel meedoen als je nog plek hebt", maar het was me niet helemaal duidelijk dat je echt alleen mee wilde doen als het niet ten koste ging van anderen. Dus ik heb je wel gewoon in de loting gegooid. ::schaam::

En willen allen onbevoegden de zaal verlaten!?

(https://eelegal.org/wp-content/uploads/2018/04/angry-judge.jpg)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 6-05-2020, 20:09:46
Geef het nou maar toe chipster! Anders kunnen we je ook nog arresteren voor overdadig emoticon gebruik!
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 6-05-2020, 20:10:52
Maar goed, dan liegt chippie nog. Ik heb als voorkeur rover opgegeven, als chippie hunter ingevuld had, had ik sws rover moeten zijn en chippie de hunter.

Dus we gaan gewoon verder met de arrestatie, akkoord mede hunters?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: mrchipie op 6-05-2020, 20:11:36
Ehm Dennis, ik gebruik altijd heel wat emojis, ook voor dit spel! en die van de ranking the forummers doe ik voor het kunstwerkje wat ik altijd maak!

Maar mag ik ook antwoord op mijn vraag?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: mrchipie op 6-05-2020, 20:12:33
Maar goed, dan liegt chippie nog. Ik heb als voorkeur rover opgegeven, als chippie hunter ingevuld had, had ik sws rover moeten zijn en chippie de hunter.

Dus we gaan gewoon verder met de arrestatie, akkoord mede hunters?

Ehm luister en lees je uberhaupt wel? of wil je zo snel mogelijk klaar zijn voor de mol?
Daisy je hebt niet gelijk, iedereen die mee zou doen werd in de loting gegooid, en daaruit werden de rovers en hunters bepaald
Niet alle rovers geloot en hunters geloot.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 6-05-2020, 20:13:55
Ik lees de regels heel goed chippie.

En wij stellen hier de vragen. ;)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: mrchipie op 6-05-2020, 20:16:32
Anders hadden jullie het wel goed begrepen ::rofl:: en was nog steeds pas net wakker toen die chat was, dus waarom zou ik dan hunter zijn als ik nog niet eens wakker was en alle rovers in de chat waren? en ik was kijker geen rover.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 6-05-2020, 20:16:39
Arresteer hem!
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: mrchipie op 6-05-2020, 20:19:45
En waarom dat? jongens waarom deze ondervraging als geen hunter luisterd en ik niet eens een vraag mag stellen...
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 6-05-2020, 20:20:12
De manier waarop hij zich verdedigt doet mij ook vermoeden dat hij een rover is, arresteren maar!
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 6-05-2020, 20:21:07
Omdat wij hier de vragen stellen, Laure! >:(
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: mrchipie op 6-05-2020, 20:24:36
zei het al aan het begin he ::rofl:: maar effe over dat verdedigen, dat doe ik altijd want ik wil gerechtigheid, net als jullie. en als je de big brother discord zag weet je dat ik een hekel heb aan liegen en als mensen tegen mij liegen. maar als ik effe de dingen die jullie zogenaamd hebben gevonden effe mag verklaren, maar heey hij verdedigt weer hij is een rover ::)

die emojis gebruik ik alrijd ook voor het spel.
die guilty hebben meerdere mensen gezegd.

Voor de rest succes dan maar ik help jullie nog eens een keer in die chat Dennis en nieky!

Oh en volgensmij was bij het weerwolven ook verdedigend en was ik geen overvaller!
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 6-05-2020, 20:27:04
Iemand met  cheatos handen heeft in de zak gegraaid...
(https://img.wonderhowto.com/img/75/78/63494545470634/0/keep-your-fingers-clean-while-eating-cheetos-chocolate-chips-and-more.w1456.jpg)
dus mrchipie you are under arrest!
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: mrchipie op 6-05-2020, 20:30:12
 :o WAUW wat zijn jullie super dom bezig zeg  ::ohno:: niet eens luisteren naar iemands verhaal, domme dingen achterhalen en niet eens verder vragen...

wat zijn jullie slechte hunters zeg!

Niet eens goed de regels en tekst lezen en kijk eens naar welke opdrachten er zijn en niet of iemand verdacht is om niks! oh en ik help jullie nog eens met zoeken! nieky en Dennis!

Kunnen jullie net zo goed iedereen gelijk arresteren zonder ondervraging want daar kijken jullie toch niet naar >:(
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 6-05-2020, 20:36:41
mrchipie... je staat natuurlijk bekend als de jongen met de vele bijnamen. Zoals:

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 6-05-2020, 20:47:02
Je kunt ons veel noemen, maar niet dom.

Je bent de zwakste schakel, bye ::zwaai::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: mrchipie op 6-05-2020, 20:50:44
Zolang ik maar bij ricardo mag >:( en niet in Dennis zijn stink kelder ::megafoon::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 6-05-2020, 20:51:50
Lekker bezig team ::bravo::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 6-05-2020, 20:54:15
Zolang ik maar bij ricardo mag >:( en niet in Dennis zijn stink kelder ::megafoon::
(https://media.giphy.com/media/14oTZ55GntUOkM/giphy.gif)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 6-05-2020, 21:15:39
::confettie::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 7-05-2020, 17:49:06
Mijn hunter vrienden, ik zie deze dagen de opdrachten nog niet zo goed maar dat is misschien ook omdat deze nog makkelijk zijn en ze steeds moeilijker worden. Maar volgens mij hebben enkele rovers een grove fout gemaakt en kan ik er op dit moment zeker 2 zo aanwijzen. Ik weet niet of ze geld bij zich gaan hebben deze ronde, maar het lijkt mij het beste als we ze gewoon maar vangen ::jaja::.

Ik wil best toelichten hoe en wat maar dat laat ik ook even aan jullie gezien ze natuurlijk kunnen meelezen ::vergroot:: ;D
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 7-05-2020, 18:23:45
Hoe zeker ben je van je zaak? 100%
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 7-05-2020, 18:29:11
99% zeker, of er zijn kijkers heel slim bezig met zichzelf verdacht maken, maar dat lijkt mij niet ;D
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 7-05-2020, 18:30:32
Ik vind prima om er eentje van hen dan te doen, maar ik zou nog even tot morgen wachten met het bekend maken van zijn of haar naam, we moeten de rovers zo weinig mogelijk info geven.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 7-05-2020, 18:32:15
Vind ik een slimme opmerking van Daisy ::jaja::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 7-05-2020, 19:07:32
::ok::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 7-05-2020, 21:20:24
Van één persoon ben ik inmiddels ook 99% zeker. ::jaja::
Ben benieuwd of die ook op de radar van D*N staat. ;D En ik heb nog zeer grote vermoedens bij twee anderen.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 7-05-2020, 21:21:49
Heb net ook weer iemand een extra plusje gegeven op mijn lijstje ::jaja::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 8-05-2020, 16:33:22
Nog 4,5 uur voor de deadline. Ik heb weer iemand op mijn lijstje staan waarvan hij/zij wel eens een rover zou kunnen zijn. Echter vraag ik mij af of hij/zij op dit moment geld bij zicht heeft i.v.m. zijn/haar opdracht.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 8-05-2020, 16:57:29
Tsja, er is duidelijk iemand vandaag lekker bezig geweest om oude topics uit de sloot te halen. Te obvious misschien? ::)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 8-05-2020, 17:03:43
Ja, dat lijkt me wel een heel duidelijke. Ga er niet vanuit dat die geld bij heeft. Afleidingsmanoeuvre
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 8-05-2020, 17:06:46
Maar goed, aan de andere kant hoe minder rovers erover blijven om het geld over te verdelen, hoe groter de kans dat we een rover pakken met geld, toch?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 8-05-2020, 17:10:19
Ja ik dacht ook wel eens over afleidingsmanoeuvres, maar hoe slim is dat eigenlijk? Want je verraad dan wel weer een rover.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 8-05-2020, 17:26:47
Zouden ze omgekeerde psychologie gebruiken? Dat we denken dat het een afleidingsmaneuvere is, denken dat ie geen geld heeft, maar toch juist wel?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 8-05-2020, 17:31:03
Dat lijkt mij niet want ze kunnen de opdrachten niet uitkiezen :P
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 8-05-2020, 17:43:43
Refereer meer van: Die is zo verdacht dat hij/zij waarschijnlijk niet gekozen gaat worden / bewaard gaat blijven: Laten we daar het geld op zetten ::jaja::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 8-05-2020, 18:14:04
Ja, dat idee kreeg ik ook een beetje Tim. ::jaja::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 8-05-2020, 18:46:11
Topics zijn gekickt om een bepaalde opdracht te verhullen. Ik denk nu wel met zekerheid er nog 3 te weten. Tim's theorie kan, maar het kan ook zijn dat ze denken dat Dennis een bepaalde persoon in gedacht had en daarom een soort van opofferen.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 8-05-2020, 18:52:36
Ik vind wat Daisy zegt best wel een logische redenatie. Je zou bijna een lijstje moeten maken van iedereen die de laatste dagen in dat soort topics gepost heeft om te kijken of je een verband vind ::jaja::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 8-05-2020, 19:58:34
Ok bijna 8 uur.
D*N gaan we voor jouw naam, de easy one (als dat niet dezelfde in), of zal ik er een naam ingooien? Dat doe ik uiteraard alleen als het niet die andere 2 opties worden. ;)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 8-05-2020, 20:28:03
Nog 30 min. We moeten met een naam komen.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 8-05-2020, 20:29:17
Ik wil best met mijn naam komen, maar dan vind ik ook dat we m moeten doen. Ik kan me gewoon niet voorstellen dat het niet klopt, en ik zie de rovers er wel voor aan die persoon geld mee te geven. En dan wacht ik gewoon tot 5 voor 9.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 8-05-2020, 20:30:45
Doe maar diegene dan. ::ok::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 8-05-2020, 20:31:41
Akkoord ::jaja::

@Nieky?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 8-05-2020, 20:35:07
Ik herhaal dit nog even, voor het geval het niet duidelijk was:

De Rovers krijgen elke ronde een set opdrachten, waarvoor ze 2 dagen de tijd hebben om ze te voltooien. Zij moeten vóór de ronde begint met elkaar bespreken wie welke opdracht gaat doen, en wie van hen een geldzak meeneemt.

(...)

Vervolgens stuur ik dan een nieuwe set opdrachten naar de Rovers, en dan hebben zij weer tot middernacht de tijd om te bepalen wie wat gaat doen en wie geld meeneemt.

(...)

Onthoud ook dat de Rovers tijdens een ronde niet meer kunnen wisselen van opdracht of wie geld bij zich draagt.
Oftewel, het heeft geen enkele zin om te wachten tot vlak voor de deadline. ;)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 8-05-2020, 20:35:50
O dat weet ik, maar ik vind het gewoon leuk om de spanning op te voeren. ::rofl::

En misschien willen D*N of Nieky toch iets anders. ;)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 8-05-2020, 20:36:49
 ::rofl::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 8-05-2020, 20:37:58
Oh hoi ik was even vergeten dat we dit moesten doen. Ik denk dat we nu meerdere opties hebben waar we vrij zeker van zijn maar dat we moeten proberen te gaan voor iemand die mogelijk een opdracht heeft deze ronde en zo geld pakken. Als die naam van jouw deze ronde iets verdachts heeft gedaan then I'm all for it!
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 8-05-2020, 20:48:49
Ok, ik heb wel 3 dingen gespot waarvan ik denk dat het opdrachten kunnen zijn bij deze persoon (eentje weten we eigenlijk al zeker door het eerdere postgedrag Ricardo en MrChipie), waarvan eentje als ik het goed heb de afgelopen 48 uur. En daarnaast, als je hier vooraf post dat je geen tijd hebt om mee te doen, kom je natuurlijk direct op mijn radar. Dat laatste is overigens niet de reden van mijn stem, maar het helpt natuurlijk niet mee. En dan ook nog eens hier posten als duidelijk gezegd is dat het niet mag, dan doe je het erom lijkt me.

Let's place Swifty under arrest!
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 8-05-2020, 20:54:48
Oei ben benieuwd! Die eerste opmerking van geen tijd was mij ook opgevallen, maar verder had ik alleen maar andere mensen in gedachten eigenlijk ::rofl::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 8-05-2020, 20:55:12
Ah Swifty stond bij mij ook hoog op het verdachtenlijstje. ::ok::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 8-05-2020, 20:57:56
Oeh, ik had Swifty wel op mijn radar, maar niet heel hoog.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 8-05-2020, 20:59:35
Wat ik iig wel wil delen is dit bericht, en dan gaat het niet eens over die spelfout in mijn naam :P

Patience patientsIk vond Diasy's opmerking over Lucy geweldig!

Ik heb nog wel twee andere dingen, maar ik weet nog niet of dat handig is om al te delen.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 8-05-2020, 21:02:37
(https://media1.tenor.com/images/d460d2af550339c56148f8f8be3391ab/tenor.gif)

Interessant... jullie besluiten om Swifty te arresteren, zonder haar te overhoren? Dan moeten jullie wel erg zeker zijn van jullie zaak.

Nou, we gaan eens kijken. Laten we eerst even checken of ze geld bij zich had...

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 8-05-2020, 21:08:25
Wij wachten wel ::)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: mrchipie op 8-05-2020, 21:10:59
Jaaaaaaaa Swifty ::bravo:: Meer gezelligheid!
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Swifty op 8-05-2020, 21:11:23
 :-X
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 8-05-2020, 21:12:41
Jaaaaaaaa Swifty ::bravo:: Meer gezelligheid!
Gelukkig heb je niet al te slimme rovers gekozen die de spanning wel wegnemen ;D ::rofl::

nu jullie weer rovers!
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 8-05-2020, 21:20:20
Goed, ik zal jullie verlossen!

Jullie dachten dat Swifty een Rover was. Klopt dat?

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: mrchipie op 8-05-2020, 21:21:44
Gelukkig heb je niet al te slimme rovers gekozen die de spanning wel wegnemen ;D ::rofl::

nu jullie weer rovers!
Wie zijn er nu dom Dennis ::hypocriet::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 8-05-2020, 21:24:00
Zegt diegene die al door de mand gevallen is :P ;D
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 8-05-2020, 21:24:08
Wie zijn er nu dom Dennis ::hypocriet::
(https://data.whicdn.com/images/290603041/original.gif)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 8-05-2020, 21:24:38
Huh? Hier is iets raars aan de hand.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: mrchipie op 8-05-2020, 21:25:35
Nou succes, Losers! Ik en Ricardo gaan  verder met ons potje kaarten. ::zwaai::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 8-05-2020, 21:29:15
Nou succes, Losers! Ik en Ricardo gaan  verder met ons potje kaarten. ::zwaai::

*pakt kaarten af

Dat recht heb je net verloren ::joehoe::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Ricardo op 8-05-2020, 21:55:44
 ::rofl:: ::rofl:: ::rofl::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 8-05-2020, 22:43:09
Ik denk dat we Franklapidus, Brtdm, Lucy, Starlight of Putyourhansup moeten pakken volgende ronde ::jaja::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Brent op 9-05-2020, 12:17:28
Een rover heeft me gevraagd om dit (https://youtu.be/38rv40XWnw8?t=87) in jullie topic te posten
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 9-05-2020, 13:28:26
(https://media1.tenor.com/images/4bfe701152247dfdaf8e39d3834ab7cf/tenor.gif)

http://www.youtube.com/watch?v=c8HcOE45FEw

Je bent een heel... fout... Brentje! >:(
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 9-05-2020, 14:17:39
Ik denk dat we Franklapidus, Brtdm, Lucy, Starlight of Putyourhansup moeten pakken volgende ronde ::jaja::

Frank en Hans staan nu bij mij bovenaan.
Ik denk dat er een opdracht is, dat de rovers andere forummers iets moeten laten doen. Zou de post van Brent verklaren, en wellicht ook waarom ik Swifty verdacht.

Maar goed, ik kan er natuurlijk helemaal naast zitten. ::rofl::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 9-05-2020, 14:33:15
Hans heb ik meerdere verdachte zaken zien posten, dus vind ik prima om te verhoren! ::ok::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 9-05-2020, 14:35:15
Frank en Hans staan nu bij mij bovenaan.
Ik denk dat er een opdracht is, dat de rovers andere forummers iets moeten laten doen. Zou de post van Brent verklaren, en wellicht ook waarom ik Swifty verdacht.

Maar goed, ik kan er natuurlijk helemaal naast zitten. ::rofl::

Michael90 had er het er volgens mij over dat hij van Brent zijn avatar moest aanpassen ???
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 9-05-2020, 14:35:27
Oh dit was even een nieuwe tactiek ;D. Ze hadden tot middernacht om de opdrachten te verdelen dus door een aantal random namen te noemen die mogelijk rover zouden kunnen zijn hoop ik dat ze de opdrachten hebben gegeven aan mensen die niet genoemd zijn. Waarvan ik er een aantal zeker weet te weten ::vergroot::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 10-05-2020, 19:49:43
Gaan we Hans nog verhoren of pakken we ‘m gelijk op?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 10-05-2020, 19:51:19
Ik neem aan dat D*N dus juist met een naam gaat komen die niet in de lijst van vijf staat?

Ik ga even niks roepen na eergisteren. ;D
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 10-05-2020, 19:56:02
Ja dat is het idee, ik hoop dat de mensen die op de lijst staan dus juist géén opdracht hebben gekregen en we daardoor meer kans hebben om een rover te pakken die wel geld heeft ::vergroot::

Dan zou ik nu dus voor
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
gaan!
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 10-05-2020, 19:56:54
Hmm interesting.

Willen we hem interviewen?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 10-05-2020, 20:00:00
Hoeft van mij niet, ik ben vrij zeker. Ik kan zeggen waarom maar dat geeft misschien teveel informatie weg aan de rovers ;).
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: mrchipie op 10-05-2020, 20:00:14
Ik vind het eigenlijk wel gezellig samen met Ricardo dus  arresteer maar een verkeerde Alstublieft  ::trots::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 10-05-2020, 20:01:54
Is er niet een regel dat gevangen rovers hun snavel moeten houden hier? Spacy? Anyone? Please? ;D
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 10-05-2020, 20:03:14
*ahum*

Dit topic is alleen toegankelijk voor Hunters (of een persoon die ze tijdens een ronde hebben uitgenodigd voor verhoor)!

Dank u. ::tandpastasmiley::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: mrchipie op 10-05-2020, 20:05:37
 ::schaam::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 10-05-2020, 20:06:46
Ik stel voor dat we chippie in de isolatie cel gooien.

En ik vind het prima om michael90 te arresteren. ::jaja::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 10-05-2020, 20:08:32
Jullie ook oké Nieky, Fabiann, Tim?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 10-05-2020, 20:10:13
Akkoord. Ik ga ondertussen tape zoeken om Chipie het zwijgen op te leggen. Hebben we gelijk rust ;D
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 10-05-2020, 20:17:04
Prima. Ik kon afgelopen 2 dagen niet veel online zijn dus ik vertrouw op jullie  ::bravo::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 10-05-2020, 20:39:42
Dan gaan we ervoor...


(https://media.tenor.com/images/15bdd64a16ef2340c0ec94f18ea00a87/tenor.gif)

Cupcakke...ik bedoel Michael90 you are under arrest! En nee ik ben niet geïnteresseerd in je jokers ::joehoe::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 10-05-2020, 21:32:38
Ondertussen, beneden in de Huntercellen, ligt mrchipie op het bankje in zijn isoleercel, starend in de duisternis. Stiekem moet hij lachen bij het idee dat hij daar nu ligt in een benauwde, verder lege isoleercel, wetende dat hij over een paar weken zal worden vrijgekocht en zich alle luxe kan veroorloven die hij zich maar wenst. "Nog even afzien", denkt hij, en langzaam dommelt hij weg, nog meer dromend van de rijkdom waar hij binnenkort van zal gaan genieten...

http://www.youtube.com/watch?v=O0lf_fE3HwA

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 10-05-2020, 21:40:18
Zijn ze toch slimmer dan ik dacht :(. Toen ze laatst in de chat zaten heb ik hun ip adressen gecheckt en één van hen kwam overeen met Michael90, vandaar de zekerheid. Spelen er dus toch ook kijkers mee als afleiding ofzo?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 10-05-2020, 21:43:27
Zouden er naast rovers en hunters misschien ook handlangers inzitten?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 10-05-2020, 21:45:20
Is iets om in de gaten te houden ::vergroot::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 10-05-2020, 21:50:24
Het lijkt me niet dat rovers zomaar mensen mogen PMen om dingen te doen, om ons op een dwaalspoor te zetten. Dan moet het haast onderdeel vh spel zijn.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 11-05-2020, 15:58:56
Even een tussenbalans:

We zijn nu op 1/3e van het spel. De Hunters hebben 5 arrestaties verricht, en kunnen er nog 10 doen.

Er zijn 2 Rovers gearresteerd, dus er zijn er nog 5 op vrije voeten.

De rovers hebben alle 3 de geldzakjes nog in bezit.

Kortom, het is best spannend! :)

Carry on! ::zwaai::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 12-05-2020, 17:37:30
Een mededeling: de uitslag van de arrestatie zal ik pas later in de avond bekend kunnen maken. Datzelfde geldt overigens voor donderdag. De deadlines blijven wel gewoon hetzelfde, en ik zal wel rond 21:00 (of zodra de arrestatie is doorgegeven) de nieuwe opdrachten aan de Rovers doorgeven, zodat ze genoeg tijd hebben om te overleggen en een indeling te maken. :)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 12-05-2020, 18:45:02
Suggesties???
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 12-05-2020, 18:52:03
Ander persoon met een overeenkomend ip adres was Vermoljoen ::vergroot::. Je zou zeggen dat er toch een rover tussen zat.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 12-05-2020, 19:08:27
Vermoljoen heeft ook zijn avatar veranderd, zijn mondkapje is (weer) weg. ::vergroot::
Maar misschien waren de personen in de chat juist geen rover?

De afgelopen twee dagen zag ik berichten met kleurtjes voorbij komen. Kan ook een dwaalspoor. Of misschien is het een aanwijzing? Naar SpacyColours, is ie zelf een rover. Staat nergens in de regels dat het niet kan. :P

Ik voel net alsof ik in widm zit en op zoek ben naar geheime aanwijzingen ::rofl::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 12-05-2020, 20:07:28
Ik vind het lastig..
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 12-05-2020, 20:12:54
Ik zou nu voor FrankLapidus gaan. Hij is fan van het programma Hunted. Heeft in dit topic gepost dat hij het een gaaf idee vond. Heeft op het forum een aantal topics uit het slop getrokken. En hij postte dit...

Find Me

Natuurlijk is het een bestaand boek en is het ook wel aannemelijk dat hij deze heeft gelezen, maar toch, ik zou het wel een goede vinden. ::ok::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 12-05-2020, 20:13:47
Frank hebben we inderdaad ook nog ::jaja::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 12-05-2020, 20:16:45
Maar goed Vermoljoen is ook wel verdacht, hij had gisteren en vandaag ook een bijzondere interesse in vrouwenkleding en schoenen... ::)

(https://www.naaipatronen.nl/media/catalog/product/cache/ab63cc6213398b2ee95ebea1e7516c86/6/5/6599_ysb.jpg)

Torfs

(https://www.retaildetail.be/sites/default/files/news/Torfs_0.jpg)

(https://images.patternreview.com/sewing/patterns/burda/2016/6592/6592.jpg)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 12-05-2020, 20:19:29
Scherp.

Gaan we iemand ondervragen?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 12-05-2020, 20:24:44
Persoonlijk zie ik de toegevoegde waarde van die ondervragingen niet zo, maakt mij alleen nog maar meer in de war.

Frank of Vermoljoen is mij om het even, Frank was wel opvious de afgelopen dagen, dus stel hij is een rover, zouden ze het inmiddels aandurven om m geld mee te geven?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 12-05-2020, 20:25:27
Enige reden dat ze Frank, als hij een rover is, geld gegeven hebben omdat wij denken dat hij te obvious is?!
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 12-05-2020, 20:28:13
De vrouwenkleding doet het hem wel ja, ik zou voor Vermoljoen gaan. Ik denk sowieso ook dat die zich wel ingeschreven heeft.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 12-05-2020, 20:29:57
Dat sowieso. Ik ben ok met Vermoljoen. ::jaja::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 12-05-2020, 20:33:08
Akkoord. Nieky & Fabiann nog ideeën?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 12-05-2020, 20:34:42
Akkoord
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 12-05-2020, 20:36:27
Oke. Zal ik hem arresteren?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 12-05-2020, 20:38:28
Ga je gang ;D
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 12-05-2020, 20:39:04
Go Tim!
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 12-05-2020, 20:39:52
Vermoljoen you are under arrest!

(https://media1.tenor.com/images/3652a495bd502728fd6210232ad29e3b/tenor.gif?itemid=12745780)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 12-05-2020, 20:40:25
Ja Suzy!
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 13-05-2020, 01:39:57
http://www.youtube.com/watch?v=b_Ir5HzoX_0

Die avond, in Hunters Headquarters...

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 13-05-2020, 08:05:54
::bravo::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 13-05-2020, 08:08:27
Goed bezig team  :D
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 13-05-2020, 08:14:07
http://www.youtube.com/watch?v=b_Ir5HzoX_0

Opvallend, eerder postte SpacyColours in het LEGO-topic dit:

Ik ben dit gaan kijken op aanraden van Molduck en ik vind het echt een heel leuk programma! ::bravo::

Misschien was de opdracht voor de rovers: kies wiens naam ik moet posten op het forum?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 13-05-2020, 08:16:42
Weer een minder.

Molduck heeft wel haar avatar aangepast laatst ::vergroot::

Edit: Nog wat opvallende dingen van Molduck

Mijn naam komt van dat ik van wie is de mol hou en dat ik thuis altijd duckie wordt genoemd omdat ik altijd heel veel kwaak. En ik hou van gele, blauwe, groene en paarse badeendjes

Door een gele

Een eend wandelt een pub binnen en bestelt een bier en een tosti. De barman zegt: "Wacht eens even, jij bent een eend."
"Ik zie dat er niets aan je ogen mankeert," antwoordt de eend.
"En je kunt spreken," roept de barman.
"Je oren zijn ook in orde, nou als je het niet erg vindt, kan ik alsjeblieft mijn bier en mijn tosti krijgen?"

"Jazeker, sorry hoor," zegt de barman, terwijl hij het pilsje tapt.
"Weet u, we krijgen niet zoveel eenden in deze pub, wat brengt u zo al hier?"
"Ik ben werkzaam in het gebouw aan de overkant," verteld de eend.
"Ik ben metselaar."
De verbouwereerde barman wil nog meer vragen maar beheerst zich als de eend een krant tevoorschijn haalt en deze begint te lezen.
Na een poosje wenst hij de barman een goeie dag en vertrekt weer.

Dit gaat twee weken zo. Dan op een dag komt er een circus in de stad. De circusdirecteur komt in de pub voor een biertje en de barman vraagt:
"U bent toch van het circus, is het niet? Wel, ik ken een eend, die werkelijk prima in uw circus zou passen. Hij praat, drinkt bier, eet sandwiches, leest de krant enz."
"Klinkt geweldig," zegt de circusdirecteur, terwijl hij zijn visitekaartje aan de barman geeft. "Laat ie me maar even bellen."

Dus de volgende dag, als de eend de pub binnenkomt zegt de barman:
"Hey meneer de eend, ik kan u aan een geweldige baan helpen, en het betaalt ook heel goed."
"Wat is het voor werk?" vraagt de eend.
"Bij het circus," zegt de barman.
"Bedoel je met zo'n grote tent?"
"Precies," zegt de barman.
"Met al die dieren die in kooien leven en artiesten die in caravans wonen?" vraagt de eend.
"Ja juist," zegt de barman.
"En die tent heeft canvas muren en een groot canvas dak met zo'n gat in het midden?"
"Dat klopt," zegt de barman.
De eend schudt teleurgesteld zijn hoofd en zegt:
"Wat moeten die gasten nou in hemelsnaam met een metselaar?"

Dit was volgens mij tijdens dezelfde ronde als bijvoorbeeld Starlight
Heey chippie

Ik ben al uren wakker omdat peuter molduck niet meer wil slapen
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 13-05-2020, 18:10:59
Molduck lijkt me prima voor de volgende ronde.
Die laatste post is idd nog opvallend. Hebben er wellicht meer mensen s nachts gepost?

En dat bericht van Spacy over LEGO is ook raar. Als Molduck idd een rover is, is iig duidelijk dat we alle berichten van Spacy in dit topic moeten teruglezen, want die bevatten dan dus hints. Die brief iig met die dubbele letters, maar die eerdere filmpjes is ook wellicht wat uit te halen.

Ik denk dat we sws na dit weekend gewoon maar al onze ideeën hier moeten gaan spuien ipv voor ons houden opdat de rovers er niet iets mee kunnen. 
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 14-05-2020, 12:02:47
Frank hebben we inderdaad ook nog ::jaja::

- Heeft zijn avatar aangepast (doet het bij mij niet)
- Heeft een aantal oude topics omhooggeschopt.

Verder zie ik niet veel opvallende dingen in zijn posts van na 1 mei
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 14-05-2020, 13:51:40
Die avatar is inderdaad wel heel opvallend...

(https://im4.ezgif.com/tmp/ezgif-4-a641a5a9ee4a.gif)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 14-05-2020, 13:53:45
 ::rofl::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 14-05-2020, 14:13:25
Denk dat we voor Frank gaan ???
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 14-05-2020, 14:24:41
Denk dat we voor Frank gaan ???

En Molduck dan?
De kans dat die geld heeft is misschien wel kleiner, want die noemde we eerder al.
Ik weet het nog niet bij Frank. De dingen die hij doet liggen er heeeeel dik bovenop, en verder zie ik hem niet veel doen.

Ik kreeg zelf nog een PM van Mollenvanger? Het lijkt onschuldig, maar ik wil toch even onderzoeken of meerdere van jullie een PM van hem hebben gehad. Dan kan het mogelijk wat zijn.

Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 14-05-2020, 14:36:48
Enige PM's die ik van MV gehad heb was naar aanleiding van PM's die ik gestuurd had (op 11 mei)

Had wel een pm van Michael gehad, maar die hadden we al opgepakt (toch?)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 14-05-2020, 14:46:12
Enige PM's die ik van MV gehad heb was naar aanleiding van PM's die ik gestuurd had (op 11 mei)

Had wel een pm van Michael gehad, maar die hadden we al opgepakt (toch?)

Ik had een PM van MV op 12 mei. De vorige ronde was van 11 tot 12 mei.
Dus als Nieky dat ook had, en D*N en Fabiann ook kan het geen toeval zijn.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 14-05-2020, 15:01:45
Ik heb ook een PM van hem gehad op 11 mei! ::oink::

Ik vond het al verdacht dat hij nadat ik uitgebreid gereageerd heb niets meer van zich heeft laten horen... ::)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 14-05-2020, 15:08:42
Ik ook op 11 mei, wel een logische pm tho ;D.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 14-05-2020, 15:09:58
Waar ging de PM over? Ik weet dat hij bezig was met een sportquiz volgens mij ???
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 14-05-2020, 15:13:06
Waar ging de PM over? Ik weet dat hij bezig was met een sportquiz volgens mij ???

Ja daar ging hij bij mij over! Voelde heel logisch, maar toen reactie uitbleef legde ik de link met dit spel.

Dat was op 12 mei trouwens.
Kan geen toeval zijn. En tot nu toe hebben we hem niet genoemd. Dus kans dat hij geld bij heeft  ::jaja::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 14-05-2020, 15:15:51
Op mij heeft hij ook niet gereageerd.

Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 14-05-2020, 15:21:32
Waar gingen de pm's bij de anderen over (of is dat niet netjes om op het openbare forum te zeggen?)

Wat mij betreft verhoren we hem   ::jaja::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 14-05-2020, 15:23:56
Verhoren kan zeker geen kwaad.

De PM's gingen over het feit dat ik al minsten 10 logo's kenden van zijn sportquizje. 3 PM's later ging het over de sportquiz.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 14-05-2020, 15:32:37
Dat was op 12 mei trouwens.
Kan geen toeval zijn. En tot nu toe hebben we hem niet genoemd. Dus kans dat hij geld bij heeft  ::jaja::
Maar dan had ie toch de vorige ronde geld? En deze ronde misschien niet?

De pm inhoud kan ik niet zeggen hier, maar jij kan het bericht wel zien Nieky achter de schermen ;D.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 14-05-2020, 15:33:13
PM bij mij ging net als Tim ook over sport, al denk ik niet dat dat zo belangrijk is, gewoon het PMen van alle hunters zou al als opdracht kunnen. Het zou geweldig zijn als deze klopt, goed bedacht Nieky! ::vergroot::

Als jullie willen verhoren prima. ::ok::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 14-05-2020, 15:35:09
Bij mij ging het over het organiseren van een online songfestival, leek mij op het eerste gezicht ontzettend onschuldig... :(
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 14-05-2020, 15:36:27
Ik heb nu al zin in de arrestatie ;D
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 14-05-2020, 15:36:33
Van een online songfestival heb ik wel gehoord op Discord ::vergroot::

Of is dat weer wat anders Dennis?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 14-05-2020, 16:03:48
Even een reminder: als jullie iemand willen verhoren kan dat door iemand's naam vet te drukken. :)

(Het is natuurlijk jullie keuze, maar voor het vermaak van de kijker is het in elk geval wel een stuk leuker als jullie er gebruik van maken. ;))
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 14-05-2020, 16:13:38
Wie doet er dikdrukken?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 14-05-2020, 16:20:36
We willen Mollenvanger graag verhoren
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 14-05-2020, 16:31:18
Bedoel je niet MollenvangR-Art? ::fluit:: Die andere is namelijk al 8 jaar offline...
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MollenvangR-Art op 14-05-2020, 16:44:03
 ::zwaai:: hallo daar ben ik.

Vraag maar raak hoor.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 14-05-2020, 16:45:42
Van een online songfestival heb ik wel gehoord op Discord ::vergroot::

Of is dat weer wat anders Dennis?
Daar heb ik helemaal niets over gehoord! Wat sowieso verdacht is!
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MollenvangR-Art op 14-05-2020, 16:47:10
Ik zal het vragen stellen aan jullie over laten, maar wat betreft online songfestival: is niet voor hier op het forum. Gaan we met mijn studentenvereniging doen :P
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Vermoljoen op 14-05-2020, 16:49:03
http://www.youtube.com/watch?v=6DLU22_AUg8
Ik heb zin in het nieuwe songfestival, want ik voel me hier in die kelder als een leeuw in een kooi!
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 14-05-2020, 16:51:14
Terug in je kooi dan! ::zweep::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 14-05-2020, 16:55:00
Hoe verklaar jij dat je elke Hunter een PM hebt gestuurd binnen een tijdspanne van 2 dagen die toevallig samenvalt met de opdrachttijd?  ::vergroot::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MollenvangR-Art op 14-05-2020, 17:05:03
Hoe verklaar jij dat je elke Hunter een PM hebt gestuurd binnen een tijdspanne van 2 dagen die toevallig samenvalt met de opdrachttijd?  ::vergroot::
Nou als volgt:

Op dit moment tijd heb ik niet heel veel te doen, dus probeer ik mezelf bezig te houden met allerlei dingen, waaronder activiteiten bij mijn vereniging en hier op het forum.

1. Eigen songfestival
Vanuit mijn studentenvereniging hebben we een appgroep waarin de activiteiten die de activiteitencommisie organiseert nu verplaatst zijn naar online. Daar zit ik dus ook in. Zondag doen we een pubquiz, en ik had dus ook geopperd om een songfestival te gaan organiseren in de trant van zoals we dat op RN doen. Voor advies heb ik toen Fabiann (hunter 1 idd) en wouter gepm't.

2. De sportquiz.
Ik heb in april en vorige week nogmaals geplaatst dat ik een keer een sportquiz in de chat wil organiseren. Daarm heb ik iedereen die actief was rond mijn logoquiz, of die affiniteit heeft met sport een pm gestuurd of die dat leuk vinden mee te organiseren. Daar zitten dus inderdaad Daisy, Tim en jij (hunter 2, 3 en 4 ook bij). Alleen bij Tim heb ik dat niet uit mezelf gedaan, maar meer van o ja.. nu ik je toch spreek dit is mijn plan, wil je meewerken.

3. Een groot forumspel
Dit weekend kreeg ik een appje van Dennis (hunter 5) dat ik mijn aanvraag voor een groot forumspel mocht indienen (wat zou dat nou zijn...) dus heb ik dat ook maar meteen gedaan.

Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 14-05-2020, 17:10:46
Daar heb ik helemaal niets over gehoord! Wat sowieso verdacht is!

Huh, ik zal toch iets op discord voorbij komen over een songfestival en 16 mei?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MollenvangR-Art op 14-05-2020, 17:11:31
Huh, ik zal toch iets op discord voorbij komen over een songfestival en 16 mei?
Dat is niet van mij haha je bedoelt dit zeker  :P

Citaat
Zaterdag 16 mei
RN-songfestival: editie 20
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 14-05-2020, 17:12:24
Vraag aan MV: Heb jij in de afgelopen 2 dagen contact gehad met rovers enzoja met wie en waarover?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MollenvangR-Art op 14-05-2020, 17:16:26
Vraag aan MV: Heb jij in de afgelopen 2 dagen contact gehad met rovers enzoja met wie en waarover?
::jaja:: vandaag nog met vermoljoen over het forumspel dat ik ga organiseren (waar jij een stapje terug bij doet). En zodoende wees hij me op dat jullie mij willen verhoren  ::jaja:: dus hier ben ik :P

Als je wilt kan ik daar een screen van maken? :)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 14-05-2020, 17:18:25
Zou je zeggen dat je op dit moment een druk leven hebt Meneer Mollenvanger? ::vergroot::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MollenvangR-Art op 14-05-2020, 17:23:01
Zou je zeggen dat je op dit moment een druk leven hebt Meneer Mollenvanger? ::vergroot::
Nou ik ben vooral blij dat ik weer wat dingen te doen heb.

Mehhh :( ik heb al die weken mezelf voorgehouden maak er het beste van, blijf productief. Blijf positief. En dat ging al die tijd heel goed tot vorige week maandag. Toen paar mindere dagen gehad, en daarna weer goed. Maar ben sinds gisteren en vandaag, zooo duf en loom door gebrek aan ritme. En ik haat dat. Want ik moet een ritme hebben. Dingen doen juist.

Maar juist de laatste dagen heb ik nergens zin in / of fut voor. En dan ga ik ook weer zitten piekeren over dingen :( Het ging zo goed. Maar ja, hopelijk is dit een tijdelijk dipje...

Heeft er iemand nog tips om makkelijk uit die lome vibe te komen?
Eigenlijk ook naar aanleiding van de reacties die ik daarop kreeg heb ik mezelf voorgenomen wat meer dingen te gaan doen (waaronder de sportquiz met voetballogo's), de sportquizavond in de chat die ik wil gaan doen, activiteiten op mijn vereniging, werken aan het forumspel waarvoor ik de aanvraag bij jou heb ingediend.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 14-05-2020, 17:39:28
En waarom heb je nog geen reactie gegeven op de desbetreffende pm's terwijl je meermaals online bent geweest?  ::vergroot::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MollenvangR-Art op 14-05-2020, 17:41:54
En waarom heb je nog geen reactie gegeven op de desbetreffende pm's terwijl je meermaals online bent geweest?  ::vergroot::
Omdat ik daar geen reden toe zag. Maar misschien heb ik je verkeerd begrepen. Vind je het oke als ik je pm citeer? En hetzelfde geldt voor de pm van Fabiann waar hij op de vorige pagina over spreekt.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MollenvangR-Art op 14-05-2020, 17:49:56
Als je het niet chill vindt dat ik je citeer, haal ik dit straks weer weg.

Hoihoi!

Erg leuk idee! Ik wil graag meedoen. Vanaf volgende week heb ik ook meer tijd omdat de examenklassen dan afgerond zijn.
Voor alleen een voetbalquiz vind ik mijn kennis redelijk beperkt. Ik weet wel wat van voetbal, maar niet overdreven veel dus mijn voorkeur zou uitgaan naar een algemene sportquiz. Trekt ook meer animo denk ik.

Groetjes  ::zwaai::
Ik las gedeelte ik wil graag meedoen als: meedoen als deelnemer. Van Daisy kreeg ik een pm terug dat ze wil helpen en we gaan zaterdag even sparren. Dus sorry als ik je verkeerd begrepen heb.

Bij Fabiann precies zelfde. Die eindige met: Als je nog vragen hebt, laat maar weten. Dat heb ik geïnterpreteerd als: dit zijn mijn tips, hopelijk kun je er iets mee voor de organisatie van jullie festival en stuur me vooral een pm als je nog meer tips wilt :)
 
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 14-05-2020, 17:51:04
Je geeft aan dat je meer wil doen, maar je doet niet mee aan dit spel?
Maar jij kijkt wel HUNTED (je reageert in ieder geval in dat topic). Hoezo doe je dan niet mee aan dit spel?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 14-05-2020, 17:52:10
Nou ik ben vooral blij dat ik weer wat dingen te doen heb.

En hoe staat het met uw liefdesleven meneer Mollenvanger? Recentelijk nog iemands hart gestolen? ;)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 14-05-2020, 17:56:36
Ik heb even geen vraag (wat mij betreft staat de arrestatie al vast), maar even aan mijn medehunters gericht, wie de arrestatie ook doet, zullen we wel de naam van MV even voluit en juist spellen, ik zie Spacy er al vooraan om ons erop te pakken (En daar dacht ik al aan voordat het verhoor begon). Zou zonde zijn van een beurt. ;)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MollenvangR-Art op 14-05-2020, 17:56:53
Je geeft aan dat je meer wil doen, maar je doet niet mee aan dit spel?
Maar jij kijkt wel HUNTED (je reageert in ieder geval in dat topic). Hoezo doe je dan niet mee aan dit spel?
Heel simpel, een groter forumspel had ik na widmo even geen zin in. Heb ook niet meegedaan aan de andere lockdown spellen omdat daar 'verplichtingen' aan vast zitten. Daarom dat ik me focus op kleinere dingen als de sportquiz (eenmalig organiseren) een middagje een logo quiz in elkaar zetten etc :)

Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MollenvangR-Art op 14-05-2020, 17:59:51
En hoe staat het met uw liefdesleven meneer Mollenvanger? Recentelijk nog iemands hart gestolen? ;)
::rofl:: zeg is dit een variant op Hunted of D*N's talkshow? :P Maar nee.. paar maanden geleden wel bijna. Maar ja liefde en ik... geen goed huwelijk (wat op zich een leuke woordkeuze is :P)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 14-05-2020, 18:03:04
Bij Fabiann precies zelfde. Die eindige met: Als je nog vragen hebt, laat maar weten. Dat heb ik geïnterpreteerd als: dit zijn mijn tips, hopelijk kun je er iets mee voor de organisatie van jullie festival en stuur me vooral een pm als je nog meer tips wilt :)
(https://media1.tenor.com/images/224909d87c633ed533f516fb644a8033/tenor.gif)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 14-05-2020, 18:15:08
Kijk die pm naar mij is vrij logisch.

Maar meneer Mollenvanger, waar je tips voor nodig om een goed songfestival te organiseren? Een organisatietalent als jij met je 4 molspellen moet dat toch wel kunnen?

En waarom weet hoofd spelletjes, aka moi, niets van die quiz die je wilt organiseren? Ook raar!

En hoe reageer je op de geruchten dat je nogal een diva bent binnen het roversteam? ::vergroot::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 14-05-2020, 18:17:25
Wil je met chippie in een cel of laten we hem nog even alleen in de isoleercel zitten?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: mrchipie op 14-05-2020, 18:19:45
Spacy heeft me al terug gezet bij Vermoljoentje en Ricardo hoor >:(
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 14-05-2020, 18:21:18
Elke illegale post hier is 1 week extra isoleercel
Dus bye ::zwaai::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: mrchipie op 14-05-2020, 18:22:12
En vermoljoen laten gaan >:( Stomme hunters
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MollenvangR-Art op 14-05-2020, 18:23:14
Kijk die pm naar mij is vrij logisch.

Maar meneer Mollenvanger, waar je tips voor nodig om een goed songfestival te organiseren? Een organisatietalent als jij met je 4 molspellen moet dat toch wel kunnen?

En waarom weet hoofd spelletjes, aka moi, niets van die quiz die je wilt organiseren? Ook raar!

En hoe reageer je op de geruchten dat je nogal een diva bent binnen het roversteam? ::vergroot::
Sure, maar omdat het de eerste keer is dat ik zoiets ga doen, heb ik Fabiann en Wouter o.a gevraagd wat handig is om te doen om de spanning erin te houden bij de bekendmaking en hoe je daarin het overzicht houdt. Het idee was om een songfestival te gaan doen en zodoende dacht ik meteen aan het format van RN.

De quizavond heeft nog geen datum, ik wilde eerst met iemand (dat wordt dus Daisy) gaan brainstormen over het format en de vragen. Vandaar dat ik dus al die mensen een pm gestuurd heb.

Mijn reactie daarop?
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MollenvangR-Art op 14-05-2020, 18:23:57
Ik wil niks met hun te maken hebben... heb al te lang leiding gegeven aan deze rovertjes... stuur ze weg!
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 14-05-2020, 18:29:18
Zo groot spel in dit toch niet MV? Een opdrachtje doen en weer klaar voor 2 dagen ::vergroot::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 14-05-2020, 18:31:12
Mochten we nog een extra aanwijzing zoeken, in de handtekening van MollenvangR-Art staat een enorme spelfout (twijftelt) zie ik nu, kan me niet voorstellen dat dat er al maanden verkeerd staat. Dus als er een opdracht was dat de handtekening gewijzigd moest worden, heeft hij dat iig uitgevoerd.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MollenvangR-Art op 14-05-2020, 18:32:00
Zo groot spel in dit toch niet MV? Een opdrachtje doen en weer klaar voor 2 dagen ::vergroot::
maar alsnog duurt het een maand... maar heb je niet gelezen wat ik zei? Volgens mij heb ik al gezegd dat jullie goed zitten :P
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MollenvangR-Art op 14-05-2020, 18:33:05
Mochten we nog een extra aanwijzing zoeken, in de handtekening van MollenvangR-Art staat een enorme spelfout (twijftelt) zie ik nu, kan me niet voorstellen dat dat er al maanden verkeerd staat. Dus als er een opdracht was dat de handtekening gewijzigd moest worden, heeft hij dat iig uitgevoerd.
Ja dat was mijn opdracht  ::jaja::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 14-05-2020, 18:36:28
Ik twijfetelt niet meer ::ohno::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 14-05-2020, 18:38:15
En vermoljoen laten gaan >:( Stomme hunters

En nu braafje mond dichthouden   ;D
(https://media1.tenor.com/images/f5410dda927051204a23e598ecb7cc90/tenor.gif?itemid=8649162)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 14-05-2020, 18:38:26
Vraag aan Spacy: Kunnen we vanaf per post van mrchipie in dit topic een geldzak vd rovers krijgen? Het maximum aantal overtredingen is nu wel bereikt denk ik. ;) ::vergroot::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 14-05-2020, 18:39:58
maar alsnog duurt het een maand... maar heb je niet gelezen wat ik zei? Volgens mij heb ik al gezegd dat jullie goed zitten :P

Ik las spoiler niet volledig. Hopelijk spreek je de waarheid meneer Mollenvanger. Jouw kennende kan je er ook een grap van maken ::vergroot::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: mrchipie op 14-05-2020, 18:42:06
Vraag aan Spacy: Kunnen we vanaf per post van mrchipie in dit topic een geldzak vd rovers krijgen? Het maximum aantal overtredingen is nu wel bereikt denk ik. ;) ::vergroot::
effe, vermoljoen zei iets, jullie zeggen er niks over, ik post iets en dan opeens dit? is niet fair tho
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 14-05-2020, 18:45:27
Er is een verschil tussen 1 post en meerdere posts :-X

Enfin: Hopelijk werkt dit:
(https://media.giphy.com/media/qX2HzNWu7Xckw/giphy.gif)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MollenvangR-Art op 14-05-2020, 19:00:02
Nu jullie mijn rol kennen wil ik alleen nog zeggen dat ons plan op rolletjes loopt  ::ok::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 14-05-2020, 19:01:08
effe, vermoljoen zei iets, jullie zeggen er niks over, ik post iets en dan opeens dit? is niet fair tho
Dit vind ik wel een geldzak waard ja ::jaja::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MollenvangR-Art op 14-05-2020, 19:17:53
MollenvangR-Art arresteert zichzelf

Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 14-05-2020, 19:21:17
::)

Ik zeg Frank of Molduck arresteren vandaag...
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MollenvangR-Art op 14-05-2020, 19:22:10
:P
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 14-05-2020, 19:24:04
::)

Ik zeg Frank of Molduck arresteren vandaag...

Ik denk dat ie dat juist wil. ::jaja::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 14-05-2020, 19:26:47
Ik denk dat ie dat juist wil. ::jaja::

 ???
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 14-05-2020, 19:29:06
???

Dat wat Fabiann roept, dat we van m afstappen omdat het te obvious is. Ik vind dat we gewoon bij plan A(rt) moeten blijven  ::jaja::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 14-05-2020, 19:30:02
Dan begreep ik het toch goed  ::jaja::

Akkoord met Plan A(rt).
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MollenvangR-Art op 14-05-2020, 19:31:35
Ik ben ook akkoord  ::jaja::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MollenvangR-Art op 14-05-2020, 19:34:44
Kijk weet je wat het is, als ik uit een spel lig, gaat dat nooit onopgemerkt. Bij widm ging het met een twist en nu ook, gewoon beetje show maken  ::ok:: is ook leuk voor de kijkers :)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 14-05-2020, 19:38:58
Niet onopgemerkt, irritant, bijna synoniemen in dit geval zou je zeggen ;D
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MollenvangR-Art op 14-05-2020, 19:41:41
Niet onopgemerkt, irritant, bijna synoniemen in dit geval zou je zeggen ;D
Haha, nou iets aardiger mag wel. Ik wilde net nog zeggen dat ik jullie heel handige hunters vind. Maar ja als we zo beginnen... :P
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 14-05-2020, 19:48:35
Ah gezellig hier!

Ten eerste; ik wilde ook best mee organiseren hoor MV. Maar iedereen inmaken is ook prima  ;D

Ten tweede; MV offert zichzelf wel vaker zo op als de druk opgevoerd wordt (zie weerwolven). Soms terecht soms ten onrechte.

Mijn voorstel zou zijn om dat te negeren. En dan zou ik hem 'gewoon' arresteren. Vooral de PM naar fabiann vind ik vreemd. Een sportquiz geloof ik wel in. Goede dekmantel, maar daar kun je bij fabiann niet mee aankomen. Toen is een vaag songfestival bedacht voor een studentenvereniging. Ik geloof niet dat je daar tips voor nodig hebt  ::ohno::
Dat format is duidelijk  ::jaja::

Dat MV nu geld bij zich heeft klinkt ook logisch. In de ogen van de rovers is hij de vorige ronde weggekomen met allerlei pms naar ons. Dat bleef onopgemerkt. Dan kun je ook wel een spelfoutje in je handtekening zetten denk ik zonder betrapt te worden ::vergroot::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MollenvangR-Art op 14-05-2020, 19:50:40
Ah gezellig hier!

Ten eerste; ik wilde ook best mee organiseren hoor MV. Maar iedereen inmaken is ook prima  ;D

Ten tweede; MV offert zichzelf wel vaker zo op als de druk opgevoerd wordt (zie weerwolven). Soms terecht soms ten onrechte.

Mijn voorstel zou zijn om dat te negeren. En dan zou ik hem 'gewoon' arresteren. Vooral de PM naar fabiann vind ik vreemd. Een sportquiz geloof ik wel in. Goede dekmantel, maar daar kun je bij fabiann niet mee aankomen. Toen is een vaag songfestival bedacht voor een studentenvereniging. Ik geloof niet dat je daar tips voor nodig hebt  ::ohno::
Dat format is duidelijk  ::jaja::
Ik heb Wouter ook gepm't :P En dat songfestival is real, maar wel een mooie dekmantel he? Dus arresteer me nou maar, dan kunnen mijn collega's de nieuwe opdrachten ontvangen :P

Misschien nog leuk voor achteraf, na mijn arrestatie, dat ik jullie laat zien (via app) dat het songfestival real is :P
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 14-05-2020, 19:53:11
Vervolgvraag dan:

Waarom heb je dan Tim, Daisy en mij niet ook (zoals bij wouter en fabiann) een cc gestuurd? Bang dat dit teveel op zou vallen?

Geloof wel dat Songfestival echt is, maar voor tips bij fabiann komen vind ik vreemd.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MollenvangR-Art op 14-05-2020, 19:54:44
Vervolgvraag dan:

Waarom heb je dan Tim, Daisy en mij niet ook (zoals bij wouter en fabiann) een cc gestuurd? Bang dat dit teveel op zou vallen?
Nee persoonlijke aanpak. Bij jou heb ik bijvoorbeeld ook jouw sportquiz aangehaald. Vind ik fijner om te doen dan een hele pm bulk aan allemaal mensen tegelijk. 

Maar arresteer me nou maar :P
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MollenvangR-Art op 14-05-2020, 19:55:53
Geloof wel dat Songfestival echt is, maar voor tips bij fabiann komen vind ik vreemd.
Fabiann en Wouter hebben de laatste 8-10? songfestivals gedraaid toch? :P niet gek toch dat ik dan tips van twee kanten krijg?

P.S arresteer me nou maar. Voor de kijkers wordt dit ook irritant :P
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 14-05-2020, 19:57:25
Haha, nou iets aardiger mag wel. Ik wilde net nog zeggen dat ik jullie heel handige hunters vind. Maar ja als we zo beginnen... :P
Laten we niet vergeten wie hier de crimineel is ::zweep::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 14-05-2020, 19:57:40
Als de rest voor is, dan vind ik het prima.

Ik ga nu taart eten  ::zwaai::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MollenvangR-Art op 14-05-2020, 19:58:31
Laten we niet vergeten wie hier de crimineel is ::zweep::
Ja dat ben ik. Dat heb ik maar 10 keer gezegd of zo  ::). Maar handige hunters als jullie zijn. hebben mijn opdracht knap gevonden  ::ok::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 14-05-2020, 19:59:55
MV wil te graag ::vergroot::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MollenvangR-Art op 14-05-2020, 20:00:22
Als de rest voor is, dan vind ik het prima.

Ik ga nu taart eten  ::zwaai::
Ik stem voor. Mag ik om deze heugelijke dag te vieren ook een hapje taart? :)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 14-05-2020, 20:00:31
En je weet best dat we alleen tussen 20-21 mensen kunnen arresteren, dus maak jezelf nou niet nog irritanter ;D ::zwaai::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 14-05-2020, 20:02:39
MV wil te graag ::vergroot::

Nee, dit is dubbele psychologie.
Vooral geen aandacht aan geven.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MollenvangR-Art op 14-05-2020, 20:03:46
En je weet best dat we alleen tussen 20-21 mensen kunnen arresteren, dus maak jezelf nou niet nog irritanter ;D ::zwaai::
Nou wat let je. Ik ben er nog wel even, en ik kan straks ook nergens heen :P Ik ben nog best lang onder de radar gebleven al zeg ik het zelf.. eerste waar je aan zou denken ben ik toch? Maar wordt nog leuk als we terugblikken straks wat ik allemaal heb gedaan zonder dat jullie het gezien hebben ;)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 14-05-2020, 20:05:04
Misschien hebben we wel meer gezien dan je denkt maar houden we gewoon dingen achter en ja god jij bent altijd het eerste waar ik aan denk als ik wakker wordt 's ochtends ::jaja::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MollenvangR-Art op 14-05-2020, 20:06:08
Misschien hebben we wel meer gezien dan je denkt maar houden we gewoon dingen achter en ja god jij bent altijd het eerste waar ik aan denk als ik wakker wordt 's ochtends ::jaja::
Dat zou ik dan weer niet aanraden ;)

Nou hup, dan kunnen die andere 3 door.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 14-05-2020, 20:08:13
Gaan we er een einde aanmaken en hem arresteren?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MollenvangR-Art op 14-05-2020, 20:08:37
Gaan we er een einde aanmaken en hem arresteren?
Graag  ::jaja::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 14-05-2020, 20:09:08
Misschien nog leuk voor achteraf, na mijn arrestatie, dat ik jullie laat zien (via app) dat het songfestival real is :P
Als je onschuldig bent kan je dit nu ook doen ::jaja::

Gaan we er een einde aanmaken en hem arresteren?
Naah nog even ;D
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MollenvangR-Art op 14-05-2020, 20:10:00
Als je onschuldig bent kan je dit nu ook doen ::jaja::
 Naah nog even ;D
Ik ben schuldig, maar wil je dat ik het je app? :P dan heb je het in ieder geval gezien. Kunnen we het met goed gevoel afsluiten :P
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 14-05-2020, 20:11:16
Moet je 100x reageren op een hunterpost vandaag ofzo.

Pfff ik zou haast wensen dat ik weer 'per ongeluk ' slotjes kon plaatsen  :P
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MollenvangR-Art op 14-05-2020, 20:12:31
Moet je 100x reageren op een hunterpost vandaag ofzo.

Pfff ik zou haast wensen dat ik weer 'per ongeluk ' slotjes kon plaatsen  :P
Nee dat is niet mijn opdracht, maar is ondervraging toch? zometeen mag je het slotje van mijn cel regelen goed? :P
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 14-05-2020, 20:15:15
Z'n songfestival is wel echt, screenshot via app gekregen ;D
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 14-05-2020, 20:18:54
Okeee Mollenvanger, kill, marry, sleep with: Vermoljoen, Mrchipie, Ricardooo
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MollenvangR-Art op 14-05-2020, 20:19:47
Z'n songfestival is wel echt, screenshot via app gekregen ;D
Daarom, ik wil in ieder geval dat jullie voor het spel voor mij afgelopen is, weten dat ik niet random dingen verzin. Zijn echt de dingen waarmee ik deze weken door probeer te komen.

En nu tijd voor de arrestatie  ::ok::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 14-05-2020, 20:22:42
Okeee Mollenvanger, kill, marry, sleep with: Vermoljoen, Mrchipie, Ricardooo

Noem me een neuroot maar we moeten wel de juiste Mollenvanger arresteren dus wel svp goed spellen :-[

Wie o wie?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 14-05-2020, 20:22:52
En nu tijd voor de arrestatie  ::ok::

(https://media1.giphy.com/media/l2JhGiQLqyavYQB2M/giphy.gif)

Dat bepalen wij wel wanneer het tijd is daarvoor
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 14-05-2020, 20:23:47
Om te voorkomen dat Daisy echt in de stress schieten, zullen we Daisy de eer geven?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 14-05-2020, 20:25:14
 ::jaja::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 14-05-2020, 20:36:26
Ga je gang zou ik zeggen Daisy ::jaja::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 14-05-2020, 20:39:43
Dank jullie voor de eer.

Na die leuke gifjes van de afgelopen dagen ... mensen, het kan ook anders.


 MollenvangR-Art jij strooit altijd met schermen, dit keer ga jij ook in dit spel een kleur scherm zien. Wat zou het toch zijn?

M-O-L-L-E-N-V-A-N-G-R-A-R-T
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Dat wil zeggen:

MollenvangR-Art - you are under arrest!


P.s. een klein cadeautje voor mrchipie

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Vermoljoen op 14-05-2020, 20:43:10
Maar jullie wisten toch al dat ik een rover ben? Mij 2 keer arresteren heeft absoluut geen zin!
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 14-05-2020, 20:44:04
 ::bravo:: ::bravo::

Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 14-05-2020, 20:45:49
Ik word echt knettergek van dit spel ...

maar een undercover Vermoljoen hier, dat is 3x een illegale post = 3 geldzakken

We hebben gewonnen :D
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 14-05-2020, 20:48:58
Victory ::bravo:: ;)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MollenvangR-Art op 14-05-2020, 20:55:32
M-O-L-L-E-N-V-A-N-G-R-A-R-T
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Dat wil zeggen:

MollenvangR-Art - you are under arrest!
Jammer dat jullie mijn forumnaam verkeerd gespeld hebben... ;)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 14-05-2020, 23:19:21
(https://i.imgur.com/zlv28vj.png)Tim en Nieky grepen Vermoljoen beet en sleurden hem naar een isoleercel. Fabiann en D*N deden hetzelfde bij mrchipie. Het slot van zijn oude isoleercel was blijkbaar gebroken toen D*N de deur de vorige keer dichtschopte, maar ze hadden nog genoeg cellen vrij.

Daisy en MV bleven alleen over in D*NA-testkamer. MV zat er ontspannen bij maar Daisy was moe en geïrriteerd.

"Oké, genoeg gelachen", zei ze. "Laten we even officieel vaststellen dat je een rover bent, puur voor de administratie, dan kan ik je de bak in gooien en dan is het klaar, hoor."

Daisy nam een vingerafdruk van Mollenvanger-Art. "Zo," zei ze. "Of je nou Pietje of Klaasje heet, doet er niet meer toe. Je DNA liegt niet."

Ze scande de vingerafdruk in de D*NA-machine en keek ongeduldig op het scherm, wachtend op het resultaat.

Het duurde maar en het duurde maar.

Net toen Daisy haar geduld verloor en het scherm uit frustratie een klap wilde geven, gebeurde het.

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MollenvangR-Art op 14-05-2020, 23:36:16
(https://media.giphy.com/media/KQICIUWu8eUq4/giphy.gif)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 14-05-2020, 23:38:06
Serieus. Spacy doet een mollenvangertje ::)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 14-05-2020, 23:40:23
(https://i.pinimg.com/originals/b3/e2/66/b3e2668687419c7661c79d37742efb6f.jpg)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 15-05-2020, 00:07:29
Hebben we Spacy gebroken? ::)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 15-05-2020, 00:30:38
http://www.youtube.com/watch?v=zBQzQKkA-T4

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MollenvangR-Art op 15-05-2020, 00:41:28
Ik zal niet meer posten hierna in dit topic (in tegenstelling tot die andere opstandelingen ;D), maar nogmaals, well-played  ::bravo::  Ik wil nog een paar dingen zeggen:

- De opdracht die ik had was ook gewoon moeilijk en best goed ingedekt, maar knap gevonden Niek  ::ok:: terecht gepakt uiteindelijk.

- Ik vind het oprecht grappig dat ik twee weken onder de radar ben kunnen blijven.

- Daisy, ik wil nog steeds met je overleggen over de sportquiz hoor (hopelijk jij ook met mij? :P)

- En sorry voor het vele posten/spammen vanavond. Ik hoop dat jullie niet boos of iets dergelijks op me zijn, want dat irritante, recalcitrante boefje spelen, was ook allemaal onderdeel van het spel natuurlijk. Net als al die pm's.

- En Fabiann en Wouter, dank voor jullie tips hoor  ::ok:: (ik hoop dat jullie ook niet boos op mij zijn, het was onderdeel van het spel en jullie hulp wordt daardoor niet minder gewaardeerd).

Succes, of eigenlijk niet, want ons plan loopt nog steeds op rolletjes.

 ::zwaai::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: wouterv op 15-05-2020, 00:56:11
 ::rofl::

Nice played.

Rent snel weg voor de hunters rare ideeën krijgen
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 15-05-2020, 07:12:51
Yeah we did it ::bravo::
Ontzettend goed gevonden Nieky. ::ok:: ::ok::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 15-05-2020, 08:16:06
::bravo::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 15-05-2020, 08:37:50
 ::bravo:: ::bravo::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 15-05-2020, 10:56:25
Mede-speurders. Ik kwam net een opvallende post tegen. Mag ik hem al delen, of willen jullie wachten?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 15-05-2020, 11:03:14
Deel maar, de geldzakjes zijn toch al verdeeld.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 15-05-2020, 11:04:51
MoleBuster poste dit net in het topic. Vond ik wel opvallend ::jaja::

Hele leuke vraag Tim!  ::ok::

Tijd voor een rondje statistieken van de sportquiz:

Pagina's 1 - 200 : 1 mei 2010 t/m 18 juli 2019
Pagina's 201 - 374 : van  19 juli 2019 t/m 15 mei 2020

Met 20 posts per pagina is dit:

4000 posts in ruim 9 jaar
3480 posts in nog geen jaar

Ofwel van gemiddeld 1,2 posts naar 11,6 posts per dag!  ::bravo:: ::bravo:: ::bravo::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 15-05-2020, 11:17:24
Noem alle getallen in één post? ::vergroot::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 15-05-2020, 11:22:58
Goeie Tim en Fabiann!
Vooral de 6 komt op mij over alsof die nog verwerkt moest worden door een vaag gemiddelde te nemen  ;D

Ik ga wouter ook met een schuin oog in de gaten houden.
Mollenvanger nam hem mee in de mail, dat kan afleiding zijn. Maar het kan ook afgesproken werk van rovers zijn  ;)
Alhoewel ik voorlopig uitga van afleiding.


Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 15-05-2020, 11:27:14
Kunnen we nog iets met het bericht van Mollige marinus trouwens? Ik denk de volgende woorden te horen:

- Ik kan verklappen dat we maar....
- Dat denk ik niet
- Geen toeval
- De .... Groeten van Mollige Marinus
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 15-05-2020, 11:51:54
Scherp, dat met al die getallen is verdacht ::vergroot::
Eens kijken of er nog meer rare dingen bij MoleBuster te vinden zijn in het verleden.

Molduck staat bovenaan mijn lijst, maar omdat we die al vaker genoemd hebben denk ik, dat als ze idd een rover is, de kans het grootst is dat ze haar géén geld hebben gegeven. Er zijn nog 3 rovers en 2 geldzakken.

Daarnaast vermoed ik nog steeds dat er iets van hulpjes oid in het spel zijn. Zeker toen Swifty liet weten óók een PM van MV gehad te hebben. En ook de_witte doet raar, hij poste ook in kleur (na ja, wit) in dezelfde tijdspanne dat Molduck dat deed. Hij heeft ook een PM gehad, én heeft al een keer in dit topic gepost. Maar ik zie de_witte zich niet zo snel opgeven voor dit spel, hij doet ook niet mee aan andere forumspellen.

Ik zal vanavond thuis eens de filmpjes bekijken, maar misschien zijn die zinnen die genoemd worden een keer door mensen in een post verwerkt (of gaat dat nog gebeuren)? Dan kunnen we wel even de zoekfunctie van dit forum voor gebruiken.\

Edit: wouter heeft een nieuw onderschrift: Waarom een schuin oog?
 :P
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 15-05-2020, 12:40:57
"игра на покемон"

 ::vergroot::

Alhoewel dit wel past in de context van het topic.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 15-05-2020, 13:04:32
Nog een bericht van iemand met allemaal getallen, maar het getal 7 mist
Nu zijn er natuurlijk 7 rovers ...

https://www.realitynet.org/forum/?topic=47715.msg2302197#msg2302197

Edit: hebben jullie ook een succes PM van Molcrazy gekregen? Met een spelfout in het onderwerp (Realitinet)?
Ik zoek nu overal wat achter, dat snap je wel ::rofl::

Edit: nog iets opvallend, iedereen lijkt opeens DeMol/WIDM te kijken (zie kijk nu topic)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 15-05-2020, 13:17:46
Dat van de mol kijken viel mij ook op.

En idd ook een PM gehad van MC ::jaja::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 15-05-2020, 13:19:10
Jup, same here! ::rofl::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 15-05-2020, 13:28:01
Om aan te sluiten op Daisy: Onze goede vriend Molebuster postte een horizontale lijn in zijn post.
Nu kwam ik deze tegen bij B&W:

- Schrijf en zing zelf een liedje en plaats het op YoutubeGefeliciteerd Fabiann met de overwinning! ::bravo:: ::bravo::

(https://www.mupload.nl/img/rt7mwmd61.jpeg)
 ::dans:: ::dans::

Welkom bij de uitreiking der punten van Brazilië! ::bravo::

Voordat we beginnen heb ik nog wat te zeggen:
- Het Reality Song Contest 2020 voor deze lente loopt alweer bijna op zijn eind. Ik vind het altijd weer heerlijk om mee te doen. Bedankt Wouterv voor de organisatie, iets wat ongetwijfeld erg veel tijd kost. Ook wil ik alle andere forummers die meedoen bedanken voor het feestje dat we er weer van maken ::respect::

- Ik vind het ook een enorm compliment dat Brazilië nu al twee keer 12 punten heeft mogen ontvangen, dat had ik nooit verwacht. Super leuk GIG en MV ::bravo::

- De laatste opmerking is ietsje minder. Ik geloof dat Spacy het al had opgemerkt: het nummer dat ik heb ingestuurd is een cover. Een beetje dom van mij, want superkort voor de deadline kwam ik daar pas achter. Toen was er geen tijd meer om iets nieuws te zoeken. Niet meer dan terecht dus dat ik niet win :PDan komen we toe aan het leukste deel: de beoordeling!

Ik laat meteen de helft zien. Eén t/m vijf punten zijn voor...
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Zes punten gaan naar...
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Brazilië geeft zeven punten aan...
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

De acht punten zijn voor...
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Het verbaast me echt dat dit land zo weinig waardering heeft gekregen. Mijn tien punten gaan er wel heen:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Wellicht zie ik spoken, maar toch ::rofl::
Toeval?

Edit: Kwam dit ook nog tegen:

Bloed, zweet en tranen.

Ik heb het al de hele dag in mijn hoofd...  :(

http://www.youtube.com/watch?v=5leVQeK_3Ws

't is voorbij met zijn avatar (404-image not found)

Oeps, ik ben al te laat  ::schaam::


Ik heb totaal geen inspiratie voor de one-liners.


Nummer 4

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Nummer 3

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Nummer 2

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

En op nummer 1

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)Het was een lastige vraag, ik heb gewoon proberen in te schatten wat de rest zou doen.

En voor wie de one-liners verkeerd overkwamen:

(https://media.giphy.com/media/IO3NC6rAktKrC/giphy.gif)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 15-05-2020, 13:50:45
Hier ook een pm ja!
Ik geloof niet in nog een keer een opdracht met pm's sturen naar ons  ::ohno::

Zou MC op eigen houtje afleiding spelen of zou hij getipt zijn? Wie zou dat doen bij MC?

Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 15-05-2020, 13:53:15
MC is wel iemand die het leuk vind om te klooien. Ik weet ooit nog eens bij de spelletjesdag toen ik de mol organiseerde dat hij de hele tijd, waar andere bij waren, opzettelijk over de mol begon. Dit zou eenzelfde iets kunnen zijn ::jaja::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 15-05-2020, 13:56:18
Eens

Van het lijstje mensen dat online was tijdens de bewuste chatsessie hebben we alleen Chipie gepakt. Misschien de rest in de gaten houden voor opvallende zaken?

- Brtdm
- Gupp
- xanneweetwel
- Spacy
- mrchipie
- Chardo
- Hautoa
- Joost2
- Hans
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 15-05-2020, 13:59:45
Hier ook een pm ja!
Ik geloof niet in nog een keer een opdracht met pm's sturen naar ons  ::ohno::

Zou MC op eigen houtje afleiding spelen of zou hij getipt zijn? Wie zou dat doen bij MC?Wellicht MoleBuster? Beiden komen op het sport forum. Ik zie in Molcrazy geen rover, hij kan het ook niet zijn want hij heeft tussen 10 en 12 mei niks gepost, ik heb in die periode ook geen PM gehad, dus hij kan onmogelijk een opdracht hebben uitgevoerd. Dit is dus zeker een afleidings manouvre (of hij bedoelt het oprecht goed, dat kan ook nog natuurlijk ;D).

Als MoleBuster, B&W én Jacco een rover zouden zijn, zijn Molduck, Hans en Frank er dus geen. Dat Frank al die topics heeft gekickt voor fun geloof ik best wel in. Maar ik kan me eerlijk gezegd niet voorstellen dat Molduck er géén is. Onderschrift is gewijzigd, avatar is gewijzigd, alles wijst erop. Hans ben ik een beetje uit het oog verloren.

Er moeten mensen samenwerken met de rovers da's nu wel duidelijk.

Edit: van Nieky's lijstje wil ik Hautoa ook nog wel even bekijken. Als we die brief op pagina 2 bekijken die in het begin kwam, zitten er 5 mannen namen tussen en 2 vrouwen. Misschien is dat te makkelijk, maar wellicht zitten er dan 2 vrouwelijke rovers bij? Molduck en Hautoa wellicht?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 15-05-2020, 14:07:48
Goed bezig ::bravo:: Molebuster staat ook al een tijdje op mijn to watch lijst ;D.

Over de chatsessie kan ik dus vertellen dat dubbele dries, betrouwbare barry, tactische tinus en slimme suzy toen online waren.
Maar michael was betrouwbare barry, en die was dus geen rover.
Vermoljoen die wél rover was, was online als slimme suzy!

Ik geloof wel dat mrchipie ook één van de andere twee was (maar heb ik niet kunnen controleren).Vermoljoen zei tegen mij privé dat ik Jacco's moest pakken omdat hij een rover is. In hoeverre dat een bluf of dubbelbluf is, who knows.

Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 15-05-2020, 14:08:38
Kwam dit tegen. Jullie mening?

- Op mijn iPad komt er geen geluid meer met oortjes in
- Op mijn telefoon hoor je geen geluid meer zonder oortjes in

Hoe komt dit en hoe los ik dit in hemelsnaam op?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 15-05-2020, 14:09:54
Ik verlies Hans nooit uit het oog  ::wenkbrauw::

Maar behalve Gaudeamus als persoonlijke tekst vind ik nog niks echt vreemd
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 15-05-2020, 14:18:52Vermoljoen zei tegen mij privé dat ik Jacco's moest pakken omdat hij een rover is. In hoeverre dat een bluf of dubbelbluf is, who knows.

Wanneer was dat? Voor of nadat ie gepakt was? Als het ervoor was, kan het een moeilijke opdracht zijn, een hunter PMen met de naam van een rover.

Erna, bluf of dubbelbluf, kan allebei.

Lijstje wordt een beetje lang, maar het zijn er echt maar 3. Wordt nog lastig. We hebben nog 8 beurten om er 3 te vangen, of eventueel 2 mits ze allebei geld hebben.

Kunnen we niet nog een keer chippie verhoren? Als ie ons de naam van een rover geeft, mag ie weer in dit topic posten? :P

edit:
weer een post met een verdachte term

Kun je een hint geven?  :)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 15-05-2020, 14:21:14
 ::rofl:: ::rofl::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 15-05-2020, 15:10:47
Ik stop er even mee hoor met posts lezen, ik vind alles verdacht nu en volgens mij maken de rovers en nep-rovers daar nu heel handig gebruik van. ::jaja::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: de_witte op 15-05-2020, 16:12:24
#free MV.... (ik wil een sportquiz!)

hebben jullie trouwens de geluidsboodschap al ontcijferd? ::hypocriet::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 15-05-2020, 16:17:16
MV komt vrij wanneer de rechter uitspraak gedaan heeft. En dat kan pas dus als alle rovers gearresteerd zijn. Dus als mensen een sportquiz willen, moeten de rovers zich nu vrijwillig overgeven :P

En nu wegwezen meneer De Wit ::zwaai::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: JaccoS op 15-05-2020, 16:23:42
#freeMV
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: grasisgroen op 15-05-2020, 16:48:45
#freevermoljoen
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 15-05-2020, 16:58:18
(https://media2.giphy.com/media/W3H6keuCen2MG36j4O/giphy.gif)

Kunnen we er trouwens vanuit gaat dat Mollige Marinus een helper is van de rovers? Hij staat niet als naam bij de originele 7.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 15-05-2020, 17:57:37
Dat klinkt echt heel erg leuk!

Ovet Hautoa gesproken. Ze vond dit spel erg leuk klinken. Molduck en Frank hebben dit ook gepost. Dus mss hebben zij zich idd wel opgegeven  ::vergroot::

Ik vind Hautoa ook verdacht veel online de laatste dagen  ;D
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 15-05-2020, 18:25:38
Begon wel over de mol in het kijk-topic

En wat andere opvallende feiten:

Pocahontas. Hoe ouder ik word, hoe meer ik die film ga waarderen. ::love::

http://www.youtube.com/watch?v=ZJR8tuO-mIU
 ::love:: ::love::

En nog iets over een hond.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Molduck op 15-05-2020, 18:43:22
#freemrchippie
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 15-05-2020, 18:52:25
Aangezien de rovers zitten te stoken, kunnen de hunters dat ook.

Vraag/verzoek aan de spelleiding: omdat het aantal overtredeingen van de regels van de rovers en hun hulptroepen inmiddels niet meer is bij te houden, vind ik dat daar wel wat tegenover mag staan. Ik snap dat twee geldzakken aan ons geven niet zo leuk is voor de kijkers ;), dus ik wil wat anders voorstellen:


Ik zat eraan te denken: zou het niet fair zijn dat de hunters het hele weekend (vanaf 0.00u vannacht tot zondagavond 23.59 uur) in PM mogen overleggen ipv het open topic? Dan staan we wel weer quite.  ::jaja::


Ik hoor het wel ::joehoe::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Niuno op 15-05-2020, 19:08:00
Vraagje: als dit het overlegtopic voor de hunters is, waar kunnen de kijkers het overlegtopic van de rovers meelezen?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 15-05-2020, 19:14:16
@Niuno: De identiteit van de Rovers zijn is voor iedereen geheim, dus die kan helaas niemand meelezen. Maar er is wel een KijkersPM waar je het spel kunt bespreken samen met andere enthousiaste kijkers! ;) Stuur mij maar een PB als je erin wilt, en dan voeg ik je toe. :)

@Daisy: helemaal fair zou ik dat niet willen noemen, want het hoeft niet per se zo te zijn dat iedereen die hier komt posten dat in opdracht van de Rovers doet natuurlijk.

Ik geef toe dat ik het zelf tot nu toe nog een beetje oogluikend heb toegestaan, maar het is nou inderdaad wel weer mooi geweest.

Dus vanaf nu is het echt absoluut verboden om hier te posten voor iedereen behalve de Hunters, degene die ondervraagd wordt en ik.

Vragen, opmerkingen, ideeën etc. over het spel mogen allemaal worden besproken met mij via PB, of gezellig in de KijkersPM. Maar laten we dit topic vanaf nu voor de Hunters houden. :)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 15-05-2020, 19:42:25
Aha, er is dus een kijkers PM. ::vergroot:: Dat is interessante info. Kijkers weten dus van medekijkers dat het geen rovers zijn, tenzij die ook express in de kijkersPM gezet zijn natuurlijk. Maar dat verklaart dus de plotselinge toename in rare berichten. Als ik kijker was, zou ik op de hand vd rovers zijn en de hunters zo lastig mogelijk willen maken. Zo kan je samenspannen.

Medehunters, ik vind het genoeg geweest voor vandaag, ik ga morgen weer verder speuren. Ik heb wel voor mezelf al wel persoon bepaald die ik als eerste zou willen/verhoren arresteren, maar dat houd ik even voor me, voor het geval we morgen ineens iets zien wat we nu nog niet weten. Ondanks alle troep ben ik wel iets wijzer geworden denk ik.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 15-05-2020, 20:55:06
Ja goed idee Daisy, ik heb alleen geleerd dat je niet moet aankondigen dat je de regels gaat overtreden ;D ::hypocriet::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 16-05-2020, 11:18:44
Je kan bij het filmpje de vertaling aandoen, dan kan je het al iets beter volgen. Er staat iets over weekend (dat ben ik niet). Over dat het tot een bepaald punt valide was maar er nu volgens mij helpers zijn.

Het lijkt wel een beetje gekoppeld aan Frank:
Ik vond het gifje van Michaela echt heel leuk maar opzich vind ik dit ook wel weer leuk staan  ;D

Misschien later dit weekend   :D
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 16-05-2020, 14:41:59
Vanavond zal de uitslag van de arrestatie wederom wat later zijn. ::sorry:: Deadlines blijven weer hetzelfde en ook de opdrachten kan ik versturen zodra de naam voor arrestatie is genoemd.

(Die vertraging komt overigens niet omdat ik nog verhaaltjes moet bedenken, want geloof me - ik heb inmiddels bij een hele hoop forummers (dus ook niet-rovers) al een scenario in m'n hoofd voor een spannend verhaaltje. ::tandpastasmiley:: En het schrijven duurt niet zo lang, maar heb er toevallig deze en vorige avonden pas laat de tijd voor).
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 16-05-2020, 16:48:51
Gaan we nog iemand interviewen?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 16-05-2020, 17:46:30
Ik vind die statistieken post van MoleBuster nog steeds verdacht, ik zou voor hem gaan. Zeker, als hij idd een rover is, redelijke kans dat ie geld heeft, was tot gisteren hier niet of nauwelijks benoemd.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 16-05-2020, 17:47:52
Ik vind MoleBuster ook wel het meest verdacht op dit moment. ::jaja::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 16-05-2020, 18:10:35
Sure.

Vond deze post van Brtdm ook opvallen

The Mole.. wat anders?
maar nu eventjes pauze hoor.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 16-05-2020, 18:18:22
Iedereen die The Mole/De Mol/WIDM gekeken heeft e afgelopen 2 dagen, is natuurlijk verdacht. :P

Misschien moeten we vanaf morgen eens een lijstje maken van alle potentiële mensen, en waarom ze op de verdachten lijst staan. Er zijn namelijk meer mensen geen dan wel een rover, en misschien dat we zo kunnen proberen óf mensen eruit te vissen, of juist mensen te kunnen schrappen.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 16-05-2020, 18:18:48
Mwah, het enige verdachte aan Brtdm vind ik dat hij post dat zijn dagritme is verstoord... Niet zo gek als je rover op de vlucht bent...
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 16-05-2020, 18:26:42
Mwah, het enige verdachte aan Brtdm vind ik dat hij post dat zijn dagritme is verstoord... Niet zo gek als je rover op de vlucht bent...

Nou mijn ritme is de afgelopen 2 maanden ook enorm verstoord en ik ben géén rover, dus dat is niet perse verdacht. ;)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 16-05-2020, 19:03:54
Zullen we het maar gewoon doen? Kom maar op verhoor Molebuster
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 16-05-2020, 19:16:33
Molebuster, kan je in 5 minuten ook een statistisch overzicht van dit topic maken?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MoleBuster op 16-05-2020, 19:43:13
Grappig, wordt Ldh hier dus niet verwacht?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 16-05-2020, 19:44:14
Nope. Alleen jij ::ohno::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MoleBuster op 16-05-2020, 19:51:13
O verhoor nog wel lees ik hierboven. Statistiek... Ik kan er geen chocola van maken  ???. Ben benieuwd...
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 16-05-2020, 19:56:11
Meneer Molebuster.

Kan u de onderstaande uitspraak van uzelf verklaren?

Hele leuke vraag Tim!  ::ok::

Tijd voor een rondje statistieken van de sportquiz:

Pagina's 1 - 200 : 1 mei 2010 t/m 18 juli 2019
Pagina's 201 - 374 : van  19 juli 2019 t/m 15 mei 2020

Met 20 posts per pagina is dit:

4000 posts in ruim 9 jaar
3480 posts in nog geen jaar

Ofwel van gemiddeld 1,2 posts naar 11,6 posts per dag!  ::bravo:: ::bravo:: ::bravo::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 16-05-2020, 20:01:32
O verhoor nog wel lees ik hierboven. Statistiek... Ik kan er geen chocola van maken  ???. Ben benieuwd...

De tijd is om. You failed. ::zwaai::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MoleBuster op 16-05-2020, 20:01:40
Hmm jullie hebben een 'verdachtenlijstje' gemaakt van Mole/Mol/WIDM kijkers als ik het goed begrijp... Intrigerend.  ::vergroot::

Maar die sportquiz-stats vond ik gewoon leuk om te maken.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 16-05-2020, 20:04:12
Wij stellen de vragen meneer Molebuster.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 16-05-2020, 20:09:03
Zijn we eruit?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 16-05-2020, 20:10:01
Hmm jullie hebben een 'verdachtenlijstje' gemaakt van Mole/Mol/WIDM kijkers als ik het goed begrijp... Intrigerend.  ::vergroot::

Maar die sportquiz-stats vond ik gewoon leuk om te maken.

Waarom maakte u dan gebruik van grotere lettertypes, dikgedrukte cijfers etc?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MoleBuster op 16-05-2020, 20:10:49
Inspecteur Tim, Daisy en wie nog meer? Succes met whatever!  :)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MoleBuster op 16-05-2020, 20:12:40
O gaan we toch verder.. Wel een rommelig verhoor dan. Maar lijntjes kleurtjes ja leuk of niet dan?

O nee jullie stellen de vragen...  ::rofl::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 16-05-2020, 20:13:13
Wie zwijgt die bekent meneer Molebuster.

Of bent u onschuldig?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MoleBuster op 16-05-2020, 20:17:21
Hmm, dat werpt toch een wedervraag op. Uw beschuldiging luidt??
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 16-05-2020, 20:18:41
Ik ga zo offline, ik vind MoleBuster een prima verdachte om te arresteren! ::joehoe::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 16-05-2020, 20:20:23
Hmm, dat werpt toch een wedervraag op. Uw beschuldiging luidt??

Wilt u antwoord geven op onze vragen!
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 16-05-2020, 20:22:05
(https://media1.tenor.com/images/97ec47f064f0c1b4a71539281e3744a2/tenor.gif?itemid=12835858)

Van mij mag je hem arresteren hoor Tim
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 16-05-2020, 20:23:10
Ik zit op mijn telefoon. Dus ik kan geen Gifje plaatsen :-X

Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MoleBuster op 16-05-2020, 20:30:23
Dat heb je hè met die ouderwetse inpecteurs.. die kunnen de moderne techniek niet aan.  ::zwaai::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 16-05-2020, 20:33:39
Ow Nieky is er ook. Niek ben je ok? En wil je anders de arrestatie doen?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 16-05-2020, 20:34:56
Heb al een gifje, maar plaatsen met je telefoon is wat lastiger. Ik ben akkoord in ieder geval.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 16-05-2020, 20:40:36
Ik zit achter de laptop, dus ik kan wel iets plaatsen. Ik wacht nog even 10 minuten, wellicht wil Nieky nog iets zeggen.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 16-05-2020, 20:41:28
 ::bravo::

Doe ik het Maandag.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 16-05-2020, 20:50:42
Wie zwijgt stemt doe dus ...

We have a Mole

(https://i.pinimg.com/originals/fa/8e/ec/fa8eecebad59e986e922783c952350f8.gif)

And he is busted!

ter verduidelijking MoleBuster ....

(https://media1.tenor.com/images/5ed8d599c9eb9bc59ecf5b3b62c8e759/tenor.gif?itemid=12745790)

- you are under arrest!


Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MoleBuster op 16-05-2020, 21:22:53
Kijk ik kan wel gewoon een gifje plaatsen met mijn phone en nog een tv-serie tegelijk volgen ook. Jullie kunnen gebruik maken van onderstaande deal om jullie werk beter te doen in de toekomst.
 ::tandpastasmiley::

(https://images.milled.com/2019-12-05/LkOi-Xe8xOlencPa/m6s2rswx2IFg.gif)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 17-05-2020, 01:28:04
(https://i.imgur.com/zlv28vj.png)D*N: "D*N voor Fabiann. Sta je op positie? Over."
Fabiann: "Fabiann voor D*N. Ja, ik sta goed. Ik heb de target in zicht. Hij is een potje tennis aan het spelen. Ik denk dat we hem gewoon rustig kunnen meenemen naar het bureau. Over."
D*N: "Top. D*N voor Nieky. Sta je op positie? Over."
Nieky: "Nieky voor D*N. Ja, ik zit op mijn BMX, een beetje verveeld rondjes te rijden (zoals je politie op BMX ALTIJD ziet doen)... Ik heb ook target in zicht. Over."
D*N: "Goed bezig. D*N voor Tim. Sta je op positie? Over."
Tim: "TIM VOOR D*N! BIJNA! OVER!"
D*N: "WAT IS DAT VOOR LAWAAI?"
Tim: "SORRY! IK KON HET NIET LATEN!"

D*N zuchtte. Die excuses van Tim klonken niet heel oprecht.

"D*N voor Fabiann en Nieky. Vergeet plan A. Tim wil het weer op zijn manier doen..."

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 17-05-2020, 13:18:49
Ik ben bij MV aan het kijken of ik er op één of andere manier achter kan komen wat - naast de signature en de PM's - kan achterhalen wat zijn opdrachten waren, misschien kan dat nog een clue geven richting de andere rovers.

Edit: ik ben de tel verloren, maar in de periode 9-10 mei kom ik enorm veel posts tegen met deze smiley :P (snel geteld 29x keer, maar wellicht waren het er 30, of minimaal 25)

Wat betreft de volgende, Molduck staat nog steeds bovenaan mijn lijstje. ::jaja::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 17-05-2020, 13:42:22
Excuus, ik was gisteren even een dagje weg  ::zwaai::

Ik ga ook weer het een en ander in de gaten houden. Elke move van Molduck wordt gevolgd  ;)
Ze is nu aan het tuinieren  ::vergroot::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 18-05-2020, 12:41:37
Ik ben vanavond rond 20.00 uur weg i.v.m. training. Hebben jullie al een idee wat we gaan doen?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 18-05-2020, 12:45:21
Ik ben vanavond rond 20.00 uur weg i.v.m. training. Hebben jullie al een idee wat we gaan doen?

Edit: Mijn voorstel ik om Molduck te ondervragen/arresteren. Haar handtekening is aangepast. Naast haar bekende handtekening Deelnemer WIDMO18 heeft ze nu een ook een smiley staat, namelijk deze :D

Dit had zei eerst niet. Ik heb het nog teruggezocht in oude screenshots die ik had van toen Molduck en ik Ik Hou van de Benelux presenteerde. Neem daarbij sommige opvallende posts en het aanpassen van haar avatar.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 18-05-2020, 12:49:49
Ja, eens met Molduck hoor. Maar ik ga vandaag toch ook nog even verder speuren  ::vergroot::
Molduck staat al zo lang op onze radar, dat de kans dat ze geld heeft erg klein is. Maarja we moeten haar ooit arresteren om te zien of we gelijk hebben natuurlijk
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 18-05-2020, 13:35:06
Klopt. Er zijn nog 3 rovers, en ik ga er niet vanuit dat 1 rover beide geldzakken heeft. Dus de kans dat ze, als ze rover is, geld heeft, is 33%.

Echter haar nu oppakken zorgt er wel voor dat, als ze rover is, er nog maar 2 personen zijn. ::jaja::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 18-05-2020, 13:40:41
Mij maakt het niet zoveel uit of we nu iemand pakken met een geldzakje of niet. Dat wordt pas tegen het einde echt van belang. Dus ik vind Molduck prima voor de ondervraging.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 18-05-2020, 13:42:54
De rest ook akkoord?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 18-05-2020, 14:02:10
Yesss lets do it!
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 18-05-2020, 14:17:32
Yes ::ok::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 18-05-2020, 14:20:27
Ik zie 4,5 stem? Zullen we dan maar?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 18-05-2020, 14:20:59
jahaaaaaa.....hup Molduck op ondervraging
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 18-05-2020, 14:23:54
Eerste vragen aan mevrouw Molduck:

1) Kan u verklaren waarom u de laatste tijd uw profielfoto heeft aangepast én waarom u handtekening opeens ook een smiley bevat?

2) Waarom #freemrchipie ??? ::vergroot::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Molduck op 18-05-2020, 14:28:55
Ik vond dat het tijd werd voor een nieuwe profielfoto. Deze beeld mijn naam beter uit. Een mol en een duck :)

Oude chips smaakt niet lekker ;P
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 18-05-2020, 14:32:41
Heb je je opgegeven voor dit spel Molduck?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 18-05-2020, 14:36:53
Opvallend, eerder postte SpacyColours in het LEGO-topic dit:

Misschien was de opdracht voor de rovers: kies wiens naam ik moet posten op het forum?
Wanneer heb je SpacyColours gewezen op het programma LEGO Masters?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 18-05-2020, 14:37:12
Ik vond dat het tijd werd voor een nieuwe profielfoto. Deze beeld mijn naam beter uit. Een mol en een duck :)

Oude chips smaakt niet lekker ;P

En de aanpassing van de handtekening? Wat was de toegevoegde waarde daarvan?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Molduck op 18-05-2020, 14:50:44
Heb je je opgegeven voor dit spel Molduck?

Ja ik heb mijn ingeschreven voor dit spel. Spacy kan dit bevestigen
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Molduck op 18-05-2020, 15:08:11
Wanneer heb je SpacyColours gewezen op het programma LEGO Masters?

Al heel lang geleden :)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 18-05-2020, 15:16:52
Ja ik heb mijn ingeschreven voor dit spel. Spacy kan dit bevestigen
Oh dus je doet gewoon mee? ;D
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 18-05-2020, 15:23:19
Al heel lang geleden :)

Was dit voor of na aflevering 1? En zoja, wanneer.

Daarnaast, ontwijk je express mijn vraag over je handtekening?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Molduck op 18-05-2020, 16:19:25
Was dit voor of na aflevering 1?

Voor aflevering 1
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 18-05-2020, 16:24:27
En wat is je antwoord op de andere vraag? Die ik al drie keer gesteld heb ;D ;)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 18-05-2020, 17:43:43
Verdacht, ik zeg arresteren. grasisgroen heeft trouwens ook een :) in haar handtekening. Ik kan mij niet herinneren dat dit altijd al zo is geweest...
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 18-05-2020, 17:46:02
Mee eens. Is de rest (@Dennis, @Daisy en @Nieky) ook akkoord?

GIG  ::vergroot::

Edit: Gelijk even gekeken naar opvallende posten

Later haalt grasisgroen het wel in

::ohno::

TimmDons  ::joehoe::

Ikbenhet
 ::joehoe::
Moni

Heel soms is kraken fijner  ::regenboog::

En de regenboogsmiley gebruikt ze met enige regelmaat

#freevermoljoen
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 18-05-2020, 18:11:45
Akkoord met arresteren Molduck ::jaja::

Gig was me ook al opgevallen, de dubbele letters kunnen een hint naar haar forumnaam zijn (GrasisGroen), maar eerlijk gezegd zie haar zichzelf niet opgeven voor dit spel.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 18-05-2020, 18:31:46
Ben het met je eens dat GiG niet iemand is die zich 123 inschrijft voor een forumspel. Maar ze deed wel met het RSC?!

Zijn jullie ook akkoord Dennis en Nieky?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 18-05-2020, 18:32:20
Hmm, weet ik niet, ze heeft laatste ook voor het eerst...

een facebook challenge geaccepteerd  ::regenboog::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 18-05-2020, 18:37:46
 ::vergroot::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 18-05-2020, 18:44:56
We mogen toch alleen maar tussen 20 en 21 iemand arresteren?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 18-05-2020, 18:48:14
Oja ::schaam::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 18-05-2020, 19:00:31
Akkoord
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 18-05-2020, 20:02:46
Mag ik?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 18-05-2020, 20:05:08
::jaja::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 18-05-2020, 20:08:45
Molduck, you are under arrest

(https://media.giphy.com/media/3rgXBA46zlHxBAPHva/giphy.gif)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 18-05-2020, 23:38:23
(https://i.imgur.com/tHrfo2G.png)

"Hier Daisy voor Nieky... Daisy voor Nieky, hoor je mij, over?"
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 18-05-2020, 23:45:28
Hoezo van een koude kermis thuiskomen ::ohno::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 19-05-2020, 00:10:07
Had ik niet verwacht nee.....

Het roer moet om  ::jaja::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Molduck op 19-05-2020, 07:44:34
 ::rofl:: ::rofl:: ik heb jullie mooi om de tuin geleid.

@spacy wat een geweldig verhaal  ::love:: ::bravo::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 19-05-2020, 09:33:42
Ik denk dat we dat lijstje van Nieky maar weer tevoorschijn moeten halen en daar iemand van moeten pakken.

Verder heb ik nog wel wat te melden, maar dat spuw ik vanavond wel even als ik thuis ben.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 19-05-2020, 11:40:49
Ik vind het stom, kunnen we niet onze al gevangen boeven nog een keer martelen? #dtv
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 19-05-2020, 15:58:30
Ik ben even de draad kwijt (in de zin van wie wel/niet verdacht is) >:(
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Vermoljoen op 19-05-2020, 16:06:54
http://www.youtube.com/watch?v=k-bzYZuLSus
(schat even vervangen door draad ;) )
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 19-05-2020, 16:12:56
Gaan we weer, gelukkig heb ik voldoende duct tape in voorraad

(https://media1.tenor.com/images/328fe6e1046860937aa7c00a1210ff47/tenor.gif?itemid=14401676)

En nu weer braaf je mond houden  ;D

(https://i.pinimg.com/originals/f5/41/0d/f5410dda927051204a23e598ecb7cc90.gif)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Vermoljoen op 19-05-2020, 16:16:30
 :-X
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 19-05-2020, 16:50:34
Serieus, de grap is er nu wel af. Wegwezen hier als je hier niks te zoeken hebt.
 ::niet-ok::

Ik heb getwijfeld of ik dit moet posten, maar ik ga het toch doen. Ik heb nl. een beetje mijn twijfels of er nog überhaupt een strategie te volgen is.

Het spel is opgezet als een duel tussen de rovers vs hunters. Rovers moeten uiteraard in PM overleggen want we mogen niet weten wie ze zijn. Hunters moeten openbaar overleggen, zodat de rovers een strategie kunnen bepalen. Er is echter nog een derde groep: kijkers. En ik heb het idee dat die iets teveel invloed hebben. Die kunnen immers ook lezen wat wij als hunters denken. Als kijker zou ik ook op de hand v/d rovers zijn, en is het heel makkelijk om de te denken, ow de hunters denken zo, laten we ook zo iets doen - en dan denken ze dat ik misschien een rover ben. Er zijn nl. iets te veel avatars en onderschriften veranderd, topics gebumpt om allemaal rover acties te zijn.

Tenzij dat écht allemaal bij het spel hoort, en we gewoon iets ernstigs over het hoofd zien .... Het moet voor ons hunters moeilijk zijn om de opdrachten te achterhalen, maar het moet voor de rovers ook moeilijk zijn om de opdrachten uit te voeren. Als de kijkers ook allemaal dingen tussendoor gaan doen, om ons op het verkeerde been te zetten, is het niet meer te doen. Dan wordt het gewoon gokken via random.org ofzo, dat is ook niet leuk voor het spelconcept. Want ik vind het echt heel tof bedacht.  ::jaja::

Uiteraard neem ik dit terug als alles bij het spel blijkt te horen, maar ik begin dat geloof een beetje te verliezen.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 19-05-2020, 17:50:52
Hmm, op zich past het natuurlijk ook wel een beetje bij programma’s als Hunted. Dat er nog een derde partij is die deelneemt, namelijk burgers die de voortvluchtigen helpen tijdens hun vlucht. Eigenlijk verschilt dit forumspel daar niet zoveel mee.

Ik denk dat we dus moeten analyseren wie er continu actief zijn geweest de afgelopen drie weken en welke vreemde acties zij hebben uitgevoerd. Forummers die zowel continu actief zijn als vreemde acties op hun naam hebben moeten we verhoren en arresteren. We hebben nog 6 pogingen en hoeven nog maar twee geldzakjes.

Dus kop op en gewoon door gaan! ::cheerleader::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 19-05-2020, 17:57:50
Molduck zei vanmorgen, na de bekendmaking, dat ze zich express verdacht had gemaakt om ons op een dwaalspoor te krijgen. Op dit moment denk ik dat de kijkers ons gewoon proberen te dwarsbomen.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 19-05-2020, 18:09:40
Tja, ik snap dat dat inderdaad lastig is. Maar wat Fabiann zegt; in het tv-programma Hunted is het ook zo dat de burgers vaak de voortvluchtigen helpen, en ik kan het ze ook moeilijk verbieden. Het is uiteindelijk aan jullie om te proberen patronen te herkennen en verbanden te leggen en op die manier misschien mensen af te strepen. Veel meer kan ik er ook niet van maken.

Ik hoor sowieso na afloop van het spel ook graag jullie feedback en er zullen zeker punten zijn die voor een eventuele volgende keer voor verbetering vatbaar zijn. :) Want er zitten nu zeker wat haken en ogen aan, zeker op het gebied van de Hunters en Kijkers.

Toch wil ik er tegenover stellen dat de Rovers deze maand echt voldoende clues hebben gegeven die ik hier nog niet langs heb zien komen, waarvan sommigen al wel door anderen zijn ontdekt. Dus ja, kijkers kunnen jullie op het verkeerde spoor brengen, maar jullie kijken zelf ook nog vaak over het juiste spoor heen. ;)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 19-05-2020, 18:42:08
Ik zat net te denken: Zou een van de opdrachten kunnen zijn om topics die al tijden niet meer gebruikt zijn, nieuw leven in te blazen. Naast Frank heb ik dat B&W ook al eens zien doen.

Wat denken jullie?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 19-05-2020, 18:48:06
Molduck zei vanmorgen, na de bekendmaking, dat ze zich express verdacht had gemaakt om ons op een dwaalspoor te krijgen. Op dit moment denk ik dat de kijkers ons gewoon proberen te dwarsbomen.

Dat was precies mijn punt. Dat er nep opdrachten uitgevoerd worden, zodat wij niet weten wat nou bij het spel hoort en wat niet.

Hmm, op zich past het natuurlijk ook wel een beetje bij programma’s als Hunted. Dat er nog een derde partij is die deelneemt, namelijk burgers die de voortvluchtigen helpen tijdens hun vlucht. Eigenlijk verschilt dit forumspel daar niet zoveel mee.

Ik denk dat we dus moeten analyseren wie er continu actief zijn geweest de afgelopen drie weken en welke vreemde acties zij hebben uitgevoerd. Forummers die zowel continu actief zijn als vreemde acties op hun naam hebben moeten we verhoren en arresteren. We hebben nog 6 pogingen en hoeven nog maar twee geldzakjes.

Dus kop op en gewoon door gaan! ::cheerleader::

Ik dacht juist meer aan de Buit. Daar weet niemand wie de rovers zijn (behalve handlangers, vandaar dat ik dacht dat die erin zaten) en worden die niet beschermd. Het is maar net hoe je er tegenaan kijkt.

We moeten idd door en hebben nog alle kans. Misschien moeten we gewoon even alles vergeten en helemaal opnieuw beginnen. En daarmee bedoel ik, nergens naar kijkend een lijstje maken van forummers waarvan we vermoeden dat die zich zouden inschrijven (en nog niet aan de beurt zijn geweest), die  dan over ons 5en verdelen, en dan alle pro's en cons bij die personen uitwerken.

Tot slot, nog even terug naar Molduck. In de categorie, ik kan mezelf hier natuurlijk voor eeuwig belachelijk mee maken, maar die berichten van Spacey over Molduck vonden we vreemd, maar Molduck was er geen rover. Als we een twist verwachten, zou Spacey wellicht zichzelf een rover maken? Of is dat écht te ver gezocht?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 19-05-2020, 18:49:26
 ::rofl:: ::rofl::

Heb ik nog wel aan zitten denken, maar vond dat te ver gezocht en flauw :P
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 19-05-2020, 20:21:59
Ik heb daar ook al aan gedacht maar geloof er niet in. Bovendien verlies ik graag als het wel zo is want dan is het flauw  :p

Ik gooi nog een observatie in de groep:

Niuno heeft een X in zijn onderschrift staan. Bovendien heeft hij al eens in dit topic gepost en is sinds kort weer actiever.
Waterdicht is het nog niet. Want van 1 tot 7 mei post hij, zo lijkt het, niks.

Edit: Ik ben ook van mening dat we wellicht minder naar onderschriften e.d.moeten kijken
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 19-05-2020, 21:41:23
Moeten we wellicht andersom gaan denken. Stel wij zouden Spacy zijn: Wat voor soort opdrachten zouden wij bedenken voor de rovers? We weten al dat een PM sturen naar alle hunters een opdracht was. Wat zouden we nog meer kunnen bedenken?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 19-05-2020, 22:24:00
Misschien een nieuw topic in de relaxhoek openen? Brtdm heeft pas een nieuw topic daar geopend.

(Vanaf morgen waarschijnlijk 5 nieuwe topics in de relaxhoek ;))
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 19-05-2020, 22:25:53
Best wel een goede. Volgens mij hadden we Brtdm al eerder op de radar ::vergroot::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 20-05-2020, 11:14:38
http://www.youtube.com/watch?v=9XwvnnKAhsU

(https://vignette.wikia.nocookie.net/smurfen/images/3/3f/Brilsmurf_2011.png/revision/latest/scale-to-width-down/340?cb=20110721181313&path-prefix=nl)

D*N, let wel een beetje op de forumregels! >:(

(Je mag mrchipie wel een mes tegen de keel zetten, maar zo snel achter elkaar posten is natuurlijk uit den boze)

Uhm, Niuno postte een quote over smurfen in het topic 'Raad de Quote' ::vergroot::

Plus dit:
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 20-05-2020, 12:19:57
Ik zie Niuno zich niet zo snel aanmelden voor het spel.
Daarnaast heeft op 1-7 mei en 9-10 mei niet gepost, en als er zo'n inactieve rover was, hadden we dat echt wel gehoord. Dus ik schrijf Niuno wel af als rover.

Ik probeer Brtdm's posts eens door te lichten, of ik wellicht potentiële andere opdrachten kan vinden, behoudens een nieuw topic openen (mocht dat idd wat zijn).
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 20-05-2020, 12:40:45
True.

B&W vind ik ook wel iemand die zich zou aanmelden voor dit spel ::jaja::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 20-05-2020, 13:07:55
Brtdtm
B&W
Jacco's
WouterV
Lucy
Hautoa
FrankLapidus
LdHmolletje
allemaal wel mensen die ik zich zouden opgeven. Er moet toch op zijn minst één vrouwelijke rover inzitten lijkt me. Als we de eerste brief letterlijk nemen zelfs twee.

Wie zouden zich nog meer aanmelden? Onze pokeraars wellicht? Starlight en Hulpdakdekker zijn ook genoemd? Hans? Nog mensen van dat aanwezigheids lijstje in de chat van Nieky?

edit: LdH vergeten (je zou haast wel zeggen dat er iets in die spamhoos verstopt zit)

edit2: wat betreft potentiële opdrachten, misschien zitten er ook groepsopdrachten bij? Wellicht achter elkaar posten in een topic ofzo? Ik zat al te kijken in het wie reageert er op jou topic. Maar dan moeten we denk ik nog eerst iemand vangen om daar iets uit te halen. Dit zou je prima in een spamhoos kunnen verbergen; maar kom daar nog maar eens achter.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 20-05-2020, 14:19:45
De vraag is ook:

Kun je in de chat aanwezig zijn, zonder dat je in het blokje 'nu online' komt te staan?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 20-05-2020, 14:23:53
Had ook al zitten kijken naar het 'Wie reageert op wie topic': Onder andere kijkende naar of rovers op elkaar reageerde / vroegen naar hunters als volgende reageerders ::jaja::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 20-05-2020, 14:28:43
De vraag is ook:

Kun je in de chat aanwezig zijn, zonder dat je in het blokje 'nu online' komt te staan?

Tuurlijk

deze link is ook op te roepen als je uitgelogd bent:
https://www.realitynet.org/chatRN/

En dan kan je zo de chat in.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 20-05-2020, 14:55:16
Ik voel me net een WIDM-kandidaat die bij (bijna) elke post gaat twijfelen of het toeval is of juist express is ::rofl::

Nu Frank weer:
@MV Waarom heb jij zo'n mysterieuze handtekening ineens? Heb ik iets gemist  ???

Edit: Zou dit slaan op Spacy en juist iets zijn om ons te misleiden >:(
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 20-05-2020, 16:54:03
Twaalf woorden, dus de middelste twee zijn: Midden zoekt.

Wordt Enzo de mol?

En vervolgens dit....

We gingen wel beter toen we nog niet zoveel deelden hier. We kunnen die tactiek weer toepassen? Is saaier voor de kijkers, maar we hadden toen wel meer succes. En dan is er minder uit onze gedachtegang af te leiden voor neprovers  ::jaja::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 20-05-2020, 18:05:08
En vervolgens dit....

We gingen wel beter toen we nog niet zoveel deelden hier. We kunnen die tactiek weer toepassen? Is saaier voor de kijkers, maar we hadden toen wel meer succes. En dan is er minder uit onze gedachtegang af te leiden voor neprovers  ::jaja::

Zoveel beter gingen we niet. We hebben net zoveel fout als goed gehad. Alleen van MV (en ik denk ook chippie) hebben op basis van een opdracht ontmaskerd, die andere twee meer op goed geluk.

Daarnaast, we moeten nu taken gaan verdelen en forummers doorlichten. Tim en ik hebben hetzelfde topic doorgespit, is eigenlijk zonde. Nu hebben we nog even, maar de tijd gaat ooit dringen.

Wat gaan doen? Brtdm? Of heeft iemand nog iets anders gespot wat ie wil delen?

Edit: ik ga niet meer naar die sigs kijken, het kan echt zijn, het kan niks zijn. Ik begreep van MV dat rovers na hun ontmaskering nog wel met elkaar mochten overleggen, dus misschien zijn dit een soort rooksignalen uit de isoleercel.

Edit 2: Hoe snel kan iemand van mening veranderen ...

Uiteraard heb ik mijn eigen advies in de wind geslagen, en heb ik toch nog eens naar dat onderschrift van MV gekeken. Er staat dat je hardop moet voorlezen, dus ik lees de hele signature hardop voor ... inclusief die drie puntjes. Wat als daar nou wat mee is.

Optie 1: Haouta heeft dat ook in haar handtekening staan
 ...if one only remembers to turn on the light.

Optie 2: Post van LdHmolletje
Op dit moment heb ik er geen, maar vroeger was dat Martina Hingis... En Richard Krajicek.

In welke sport zou jij wel een topper willen zijn?


Optie 3: Post van FrankLapidus
Vindt Bjorn van ABBA... leuk

Het lijkt me niet dat opgepakte rovers met kijkers gaan samenspannen. Hoewel het natuurlijk ook weer uiterst toeval kan zijn. Ik sta nergens meer van te kijken, ben toch al helemaal paranoia aangaande dit spel.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 20-05-2020, 18:39:14
Willen we nog iemand ondervragen en zoja wie?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 20-05-2020, 19:15:23
Interessante Daisy, die ...

Frank staat al een tijdje hoog op mijn lijst. Natuurlijk was zijn actie om oude topics omhoog te schoppen vrij obvious, maarja het kan ook gewoon een eenvoudige opdracht geweest kunnen zijn. Hem ondervragen?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 20-05-2020, 19:17:03
Ik denk dat duidelijkheid omtrent Frank ook wijs is. Hij is iemand die zich zou kunnen inschrijven, maar ook iemand die ons bewust op het verkeerde spoor zou zetten.

@D*N kunnen we niet onse macht misbruiken en een behulpzame burger een mooie ondertitel of een plek op de wall of fame beloven in ruil voor de gouden tip? Zo gaat het bij hunted ook  ;D
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 20-05-2020, 19:20:30
Gaan we Frank ondervragen? Als hij nog online komt?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 20-05-2020, 19:26:30
Laten we het iig officieel melden, dan kunnen we direct aan de slag mocht ie online komen

de hunters willen FrankLapidus verhoren

Ik denk dat duidelijkheid omtrent Frank ook wijs is. Hij is iemand die zich zou kunnen inschrijven, maar ook iemand die ons bewust op het verkeerde spoor zou zetten.

@D*N kunnen we niet onse macht misbruiken en een behulpzame burger een mooie ondertitel of een plek op de wall of fame beloven in ruil voor de gouden tip? Zo gaat het bij hunted ook  ;D

 ::rofl:: Goed idee ::ok::

Edit 2 ik kom meer puntjes posts (oa de_witte in het abc) nu tegen dus toeval is niet uitgesloten. Maar dit waren wel de opvallendste 3 ... En Frank staat natuurlijk al langer op het verdachtenlijstje en die post is gewoon vreemd opgebouwd.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 20-05-2020, 19:52:33
Wat ik bij Frank ook steeds meer krijg, is dat het te obvious is om toeval te zijn. Wellicht hanteert Frank de tacktiek van 'Ik doe zo opvallend dat het te opvallend is om een rover te zijn'. Dat heeft ons wel even op andere gefocused ::vergroot::

Edit: Moeten we Frank anders ook even een PM sturen?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 20-05-2020, 19:54:13
@D*N kunnen we niet onse macht misbruiken en een behulpzame burger een mooie ondertitel of een plek op de wall of fame beloven in ruil voor de gouden tip? Zo gaat het bij hunted ook  ;D

Ik kan de ondertitel zelfs zelf toevoegen dus ja  ::jaja::, een burger met goede informatie kan zeker iets krijgen ::hypocriet::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: FrankLapidus op 20-05-2020, 20:20:54
Hallo  ::joehoe::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 20-05-2020, 20:21:46
Heb jij je opgegeven voor dit spel Frankje Lapi?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 20-05-2020, 20:22:15
He Frank

Lekker actief in de relaxhoek. Vanwaar die plotselinge interesse in al die oude topics?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: FrankLapidus op 20-05-2020, 20:24:03
Heb jij je opgegeven voor dit spel Frankje Lapi?

Nope  ::ohno::

He Frank

Lekker actief in de relaxhoek. Vanwaar die plotselinge interesse in al die oude topics?
Ik werd echt he-le-maal gek van al die vreselijke LdH-topics zoals 'Woordslang' en 'Associatie + Woordslang' etc. Ik vind LdH hartstikke leuk als mens maar als spammer niet, het werd wel eens tijd voor interessante topics in de Relaxhoek.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 20-05-2020, 20:25:00
Zit je wel in de kijkers-PM?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 20-05-2020, 20:25:18
Waarom niet?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 20-05-2020, 20:25:36
Je was in het begin wel enthousiast over het spel. Hoezo heb je je dan niet opgegeven?

Wow wat een gaaf idee! Super tof  ::bravo::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 20-05-2020, 20:26:24
Heb je een idee wie Marinus is Frank?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: FrankLapidus op 20-05-2020, 20:27:55
Zit je wel in de kijkers-PM?
Nee

Waarom niet?
Je was in het begin wel enthousiast over het spel. Hoezo heb je je dan niet opgegeven?


Het lijkt me een super leuk spel maar als ik al mee zou doen zou ik eerder Hunter willen zijn dan Rover  ::jaja:: en ik heb me niet opgegeven omdat ik like de afgelopen 2 weken mijn laatste schoolexamens had  ::) dus dat ging wel even voor  :P


Heb je een idee wie Marinus is Frank?
Wie?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 20-05-2020, 20:29:33
Maar je hebt wel tijd om de Relaxhoek vol te spammen? Dan zou je in principe in die tijd toch ook opdrachten kunnen uitvoeren ???
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 20-05-2020, 20:30:07
Waarom was je avatar zo lang defect?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: FrankLapidus op 20-05-2020, 20:32:00
Waarom was je avatar zo lang defect?
Ik vond het best een leuke avatar hoor, maar blijkbaar verliep mijn Michaela-avatar na 24 uur op één of andere site waarop ik de gif kleiner had gemaakt.

Maar je hebt wel tijd om de Relaxhoek vol te spammen? Dan zou je in principe in die tijd toch ook opdrachten kunnen uitvoeren ???
Zeg, ik heet geen LdHMolletje of mrchipie! Men moet toch ook ontspanning hebben?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 20-05-2020, 20:32:46
Dus je hebt nog helemaal niets meegekregen van dit forumspel? Of heb je wel een vermoeden wie een rover kan zijn en/of wat voor opdrachten zij hebben gedaan?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: FrankLapidus op 20-05-2020, 20:33:52
Oh, ik heb dit spel zeker wel gevolgd  ::jaja:: en ja, ik denk sowieso een rover te herkennen!  ::boogie::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 20-05-2020, 20:34:54
Oh, ik heb dit spel zeker wel gevolgd  ::jaja:: en ja, ik denk sowieso een rover te herkennen!  ::boogie::
Zou je met ons willen delen wie dat is? Zo ja, wie is het?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 20-05-2020, 20:35:13
Oh, ik heb dit spel zeker wel gevolgd  ::jaja:: en ja, ik denk sowieso een rover te herkennen!  ::boogie::

En wie zou dat dan zijn?

Ik vond het best een leuke avatar hoor, maar blijkbaar verliep mijn Michaela-avatar na 24 uur op één of andere site waarop ik de gif kleiner had gemaakt.
Zeg, ik heet geen LdHMolletje of mrchipie! Men moet toch ook ontspanning hebben?

Zoveel als LdH of Chipie is het niet, maar je hebt wel opvallend veel gepost ::vergroot::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: FrankLapidus op 20-05-2020, 20:37:07
Nounou, jullie als Hunters zullen dat mysterie zelf toch wel op kunnen lossen? Ik ga dat natuurlijk niet prijs geven!
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 20-05-2020, 20:38:23
Nounou, jullie als Hunters zullen dat mysterie zelf toch wel op kunnen lossen? Ik ga dat natuurlijk niet prijs geven!
En als je nou een mooie ondertitel zou kunnen krijgen?  ;D
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 20-05-2020, 20:38:48
Nounou, jullie als Hunters zullen dat mysterie zelf toch wel op kunnen lossen? Ik ga dat natuurlijk niet prijs geven!
Ook niet als er iets tegenover staat?

(https://media1.tenor.com/images/84d2159d79ba9de81f6125f72f2adaca/tenor.gif)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: FrankLapidus op 20-05-2020, 20:40:12
En als je nou een mooie ondertitel zou kunnen krijgen?  ;D
::hand::

Ook niet als er iets tegenover staat?

(https://media1.tenor.com/images/84d2159d79ba9de81f6125f72f2adaca/tenor.gif)
::hand::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 20-05-2020, 20:41:29
Waarom zou je niet willen weten of je zelf goed zit?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: FrankLapidus op 20-05-2020, 20:42:34
Over een tijdje krijg ik het toch wel te weten, en ik ben geen winnaar of verliezer in dit spel!  ::boogie::

Overigens, jullie hebben nog weinig tijd!
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 20-05-2020, 20:45:05
Dus help je hiermee nu eigenlijk de rovers, terwijl je zelf zei dat je eerder een hunter zou willen zijn als je meedeed.

Ik heb geen vragen meer. Ik vertrouw Frank voor geen meter. Volgens mij heet hij ook niet eens echt Frank.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 20-05-2020, 20:45:57
Heb je naast je examens nog iets te doen dezer dagen frankje lapi?

Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: FrankLapidus op 20-05-2020, 20:47:55
Dus help je hiermee nu eigenlijk de rovers, terwijl je zelf zei dat je eerder een hunter zou willen zijn als je meedeed.

Ik heb geen vragen meer. Ik vertrouw Frank voor geen meter. Volgens mij heet hij ook niet eens echt Frank.

Jup

Als kijker is het leuker om de rovers te zien winnen, denk maar aan Hunted. Maar ik gun het jullie ook!  ::jaja::

Hoewel jullie echt een aantal hele opvallende zaken missen naar mijn idee.  :P

Mijn naam is overigens wel echt Frank  ::hypocriet::

Heb je naast je examens nog iets te doen dezer dagen frankje lapi?
Nee, nu ze voorbij zijn doe ik vrijwel niks.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 20-05-2020, 20:48:46
Welke opvallende dingen ::vergroot::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: FrankLapidus op 20-05-2020, 20:49:45
Tja Tim, dat is jouw taak!
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 20-05-2020, 20:50:04
Gun ons dan op zijn minst één naam... ::)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: FrankLapidus op 20-05-2020, 20:52:19
Tja Fabian, dat is jouw taak!

Of is dat niet je echte naam?  ;D
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 20-05-2020, 20:53:28
Volgens mij wil Frank zorgen dat we de deadline missen. ;D
Wie pakt m? Ik breng geen geluk. :P
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 20-05-2020, 20:53:57
Ik kan ook je telefoon hacken frank, wat denk je daarvan? ;D ::hypocriet::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: FrankLapidus op 20-05-2020, 20:54:51
 ::heks::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 20-05-2020, 20:56:40
Zullen we arresteren?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 20-05-2020, 20:57:08
Lets burn this witch

(https://66.media.tumblr.com/b23c48d1c8c7e2ab596116849ba7ae20/tumblr_ok44fyKRma1qmob6ro1_400.gifv)
Franklapidus aka Frankje Lapi, you are under arrest!
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 20-05-2020, 21:01:13
Inderdaad heerlijk bbq weer ::ok::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: FrankLapidus op 20-05-2020, 21:06:15
Inderdaad heerlijk bbq weer ::ok::

(https://media.giphy.com/media/YPnwqz2d7W7qGRbaWO/giphy.gif)

Kom maar door, voice-over SpacyColours!
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 20-05-2020, 21:36:46
http://www.youtube.com/watch?v=qdB1SzfpngQ

Het is een schitterend zomerse lentedag. Ik zit hier, heerlijk in mijn schommelstoel, te genieten van het zonnetje. Aaah, wat een rust.

Sinds ik naar dit prachtige, traditionele dorpje ben verhuisd is de glimlach niet meer van mijn gezicht te slaan. Ik begin me steeds meer te beseffen dat de grote stad de hel is. Maar hier, in dit pittoreske dorpje, voel ik me thuis. De mensen zijn hier vriendelijk, en er gebeurt hier nooit wat geks.

Dat zeg ik nou wel, maar ik hoor vanuit de verte gebrom. Dat is vreemd, want dat hoor je hier nooit. Ik leun even naar voren en kijk naar rechts. In de verte zie ik een persoon op een motor aankomen. Sterker nog, het lijkt wel een politiemotor! Ik ben benieuwd wat er gaande is.

Tot mijn verbazing parkeert de man zijn motor recht voor m'n neus. Hij doet zijn helm af. Een politieman heb ik sinds de grote stad niet meer gezien. Daar zag ik ze dagelijks. Ik heb ze nooit gemist. Maar deze man ziet er niet verkeerd uit in dat uniform.

Hij stelt zich aan me voor als Fabian met twee n'en. Dat hoor je niet vaak. Ik zeg dat ik Frank Lapidus heet, met slechts één n. Plotseling trekt ie mijn pen uit m-
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 20-05-2020, 22:28:20
Spacy begint Mollenvanger 2.0 te worden ::)

(https://i.imgur.com/a5qmMvR.gif)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: de_witte op 20-05-2020, 22:30:11
Spacy begint Mollenvanger 2.0 te worden ::)

(https://i.imgur.com/a5qmMvR.gif)

word ik hier uitgedaagd tot een potje schaken?  ::hypocriet::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 20-05-2020, 22:43:15
Het is een schitterend zomerse lenteavond. Ik zit hier, heerlijk in mijn schommelstoel, te genieten van het dansfeest. Aah, wat een gezelligheid.

Vanuit de verte hoor ik gebrom. Dat kan maar één persoon zijn. Ik hoop dat hij deze keer zijn handen thuis laat en me mijn verhaal laat afschrijven. Onze eerste date was geen gebruikelijke. Meteen in de handboeien geslagen en meegesleurd, meestal ben ik niet zo kinky. Maar hij heeft ook een gevoelige kant. Ik weet nog goed zijn reactie op de tekst die op dat scherm verscheen...

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 20-05-2020, 22:45:09
zucht ::ohno::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: FrankLapidus op 20-05-2020, 22:53:44
::rofl:: ::rofl:: ik heb jullie mooi om de tuin geleid.
Dit dus ;D

Maar  :o @Fabian you and me babe  ::wenkbrauw::

Spacy, geweldig geschreven weer  ::bravo::

Succes nog guys!!

Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 20-05-2020, 22:56:38
(https://purepng.com/public/uploads/large/purepng.com-postmanpostmanmailmanmailwomanpostal-carrierclip-art-14215269635856gptm.png)

(https://i.imgur.com/WJFSj3s.png)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 20-05-2020, 23:09:42
word ik hier uitgedaagd tot een potje schaken?  ::hypocriet::

Oh please go away  ::niet-ok::

Goed gespeeld Frank


* gaat op zoek naar hoge hoed voor lootjes
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 20-05-2020, 23:20:50
Zullen we terug gaan naar onze niets delen tactiek? ::hypocriet::

Zal de kijkers ook leren ::)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 20-05-2020, 23:23:13
Mee eens ::jaja::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 20-05-2020, 23:24:08
Het moet maar.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 21-05-2020, 00:08:46
Ja! We spreken elkaar vrijdag weer  ;D

En even de video's bekijken  ::jaja::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 21-05-2020, 00:09:32
::joehoe::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 21-05-2020, 15:27:12
Ik denk wellicht dat ik iets gevonden heb. Echter lijkt het mij verstandiger om dit morgenavond pas te delen ::jaja::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 21-05-2020, 16:04:51
Je hebt geen keus. Zullen we ook t verhoor skippen? A het levert niks op en B als de kijkers er voor zorgen dat wij niet kunnen overleggen, waarom hun een pleziertje van een eventueel foutief verhoor gunnen mochten we weer verkeerd zitten.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 21-05-2020, 16:15:52
Ik ben het met je eens. Volgens mij is er, met uitzonder van het verhoor van Chipie wellicht, geen een keer iets echt zinvols eruit gekregen.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 21-05-2020, 16:32:33
::ok::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 22-05-2020, 11:51:06
Ik ben er waarschijnlijk niet vanavond tussen 8 en 9 dus ik geef jullie vast cart blanche mbt het kiezen van een target. ::jaja::

Ik heb gisteren even wat afstand genomen vh spel en vandaag doe ik dat ook, omdat bepaalde dingen me toch wat tegen begonnen te staan en om te voorkomen dat ik mezelf er een beetje verlies moet ik gewoon al mijn iedeeen schrappen en maar opnieuw beginnen, misschien dat ik het dan weer scherp zie.
Vanaf morgen ga ik er helemaal blanco en weer vol goede moed tegenaan. ::ok::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 22-05-2020, 18:50:29
Geen probleem Daisy

Dennis, Fabiann, Nieky? Jullie iets opvallends gezien wat jullie willen delen?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 22-05-2020, 19:46:48
Vooral dat m'n verdachten vrij weinig hebben gepost ;D ze doen onze strategie na >:(
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 22-05-2020, 19:48:44
Ik denk wellicht dat ik iets gevonden heb. Echter lijkt het mij verstandiger om dit morgenavond pas te delen ::jaja::

Wat mij dus opviel is dat het Raad de Forummer-topic opeens actief is geworden. Dit zou natuurlijk een ideale opdrachten zijn voor dit spel. Speel Raad de Forummer. Diegene die dit weer op gang gebracht heeft is Vermoljoen, waarna Jacco's en vooral B&W druk aan het spelen zijn. Daarnaast vind ik B&W iemand die zich voor dit spel zou opgeven, daarnaast hadden we ook al wat dingen bij hem geplaatst toch? Wat vinden jullie?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 22-05-2020, 19:49:17
Ik vind het priem
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 22-05-2020, 19:50:16
Tevens was de eerste brief in zwart/wit geschreven terwijl de andere brief weer in kleur was ::vergroot::

#zieikspoken
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 22-05-2020, 20:34:27
Ik heb de zeven namen onderaan de brieven van de rovers nog eens nader bekeken.

Een daarvan is Handige Harry. Deze Harry kennen we uit Bassie & Adriaan. En wie heeft deze maand deze kinderserie genoemd? MollenvangR-Art!

Ricardo heeft op 1 mei Ellen Hoog genoemd als wenskandidaat voor WIDM 2021. Eerlijke Ellen? Maar goed hij heeft ook een Dries Mertens genoemd deze maand.

Betrouwbare Barry zou kunnen slaan op Barry Badpak genoemd door SpacyColours zelf! Wat het vermoeden dat Spacy zelf een rover is doet versterken.

Slimme Suzy kan misschien duiden op Suske van Suske & Wiske. Ook deze stripboekenserie is door verschillende forummers, waaronder B&W, genoemd deze maand.

Hongerige Hakim is een andere naam die gebruikt wordt. We kennen een Hakim uit Sesamstraat. LdHmolletje heeft deze kinderserie deze maand genoemd.

En Tactische Tinus is dan misschien Dokter Tinus? Ook een serie. De beste man is huisarts en heeft een fobie voor bloed. mrchipie postte gisteren dat hij naar de huisarts was geweest en Jacco’s postte deze maand een video van het nummer van Bloed, Zweet en Tranen.

Dus zeg het maar. ::hypocriet::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 22-05-2020, 20:39:20
 ::bravo:: ::bravo::

Voor wie gaan we? B&W?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 22-05-2020, 20:42:31
Prima, hem of LdHmolletje wat mij betreft!
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 22-05-2020, 20:46:16
Kies maar. Ik vind beide goed
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 22-05-2020, 20:58:09
B&W you are under arrest!

(https://arc-anglerfish-washpost-prod-washpost.s3.amazonaws.com/public/CCDY7D3BL4YWVBCSA62QUUE5IA.gif)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 22-05-2020, 22:28:33
Het was een zonnige dag in Rotterdam. Geen wolkje aan de lucht, enkel een parachutist.

"FABIANN", riep Tim terwijl hij vlak over de Ahoy Arena zweefde en soepel naast Fabiann neerstreek. "Hier ben ik!"
"Fijn," antwoordde Fabiann. "Misschien moet je nog eens even het Hunters handboek lezen met tips over hoe je ongezien een locatie betreedt. En..."

*Uit de verte klonk een knal van een neerstortend vliegtuig*

"... check dan meteen het hoofdstuk over 'omgaan met het budget' nog eens."
"Ach," zei Tim, "B&W verwacht nooit dat we weten dat hij hier is."
"Dat is waar," zei Fabiann. "Het was ook een heel gedoe om alle artiesten die dit jaar zouden optreden voor het Song Festival alsnog hiernaartoe te krijgen en B&W te laten denken dat hij een privé show gewonnen heeft. Maar hij is zo'n fan, dat hij sowieso gekomen is."
"Hoe bedoel je?" vroeg Tim. "Je hebt toch niet daadwerkelijk al die artiesten laten komen? Het ging er toch alleen om dat B&W hierheen zou komen?"
Fabiann schuifelde met zijn voeten. "Tja, ik dacht... misschien kan ik dan zelf ook wat handtekeningen scoren... ik ben zelf ook nogal fan, moet je weten..."
Tim schudde zijn hoofd. "En dan zeg je dat ik beter om moet gaan met ons budget. Kom, we gaan naar binnen."

Ze liepen de publieksingang binnen. Maar daar werden ze meteen tegengehouden door een bewaker.

"Sorry," zei hij. "Dit is een privé-show. Enkel B&W mag in het publiek zitten."
"Maar wij zijn Hunters!" riep Fabiann verontwaardigd. "Kijk, dan laten we onze... huh? Tim, waar zijn onze badges?"
"Oeps," zei Tim. "Die hadden we aan Daisy meegegeven, zodat ze ze kon wassen, weet je nog? Die badges moeten natuurlijk wel blinkend zijn. Alleen Daisy heeft even twee snipperdagen opgenomen..."
"Het is goed met jullie," riep de bewaker geïrriteerd. "Ophoepelen!"

"Wat moeten we nu doen?" zuchtte Tim.
"Ik heb een idee!" riep Fabiann. "Gelukkig hebben we altijd een verkleeddoos in de auto liggen, voor noodgevallen als deze. Ik ben zo terug."
"Goh, het zal mij benieuwen..." zei Tim. "Als ik maar niet weer een eendensnavel op moet doen."

Even later kwam Fabiann terug met wat opvallende kleren. Op zijn linkerarm had hij een roze bloes, een wijde broek met glitters, een pruik en een nepsnor. In zijn rechterarm had hij wat veel te wijde sportkleding en wat kussens. Die gaf hij aan Tim. "Zo, en nu hopen dat ons plan slaagt!"

Ze verkleedden zich stiekem in een steegje, en liepen toen naar de artiesteningang van Ahoy.
"We from Russia", zei Fabiann met een zwaar accent tegen een bewaker. "We are late because we drank Vodka, yes? Hohoho!"
"Hurry up!", zei de bewaker. "I think you will have to perform in a few minutes!"

In de kleedkamer kwamen ze de artiesten van Rusland tegen. Fabiann fluisterde iets bij hun lead singer in zijn oor. Het enige dat Tim er van kon verstaan was iets van "next year, 12 points". De lead singer knikte enthousiast.
"Kom, we gaan!" zei Fabiann tegen Tim.
"Wacht... wat moet ik doen?" zei Tim geschrokken.
"Doe maar wat!" zei Fabiann, en ze liepen het toneel op.

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 22-05-2020, 22:34:59
 ::) ::)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 22-05-2020, 22:41:32
Heerlijk verhaaltje weer! ::rofl:: Jammer van het einde. :(
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 23-05-2020, 08:45:52
Sorry; Ik lag gisteren met knallende koppijn op bed. Ben vandaag nog niet helemaal fit  :-\\
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 23-05-2020, 15:52:55
 ::hug::

Vraag aan de spelleiding: krijgen wij het te horen als een rover een keer zijn of haar opdracht niet heeft uitgevoerd?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 23-05-2020, 16:08:21
Ja.

Als een Rover zonder goede reden zijn of haar opdracht niet uitvoert, dan ligt diegene automatisch uit het spel en krijgen jullie dat te weten.

Als een Rover wel een goede reden heeft waardoor hij/zij de opdracht niet kan uitvoeren, dan is het een beetje afhankelijk van de situatie wat ik daar mee ga doen, maar in elk geval krijgen jullie dat ook te horen.

Gelukkig is het nog niet voorgekomen en ik ga er ook vanuit dat dit zo blijft. :)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 23-05-2020, 16:12:28
 ::ok::

Schrapt drie namen vd verdachtenlijst
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 24-05-2020, 16:19:21
Volgens mij proberen de gevangen rovers een boodschap door te seinen. Ik ben alleen geen idee of het serieus moeten nemen, of dat het niets is. Ik vrees dat het namelijk alleen maar weer afleid in de zoektocht naar de rovers. Moet ik het delen?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 24-05-2020, 17:33:48
Was ook een van de dingen die mij was opgevallen  ::jaja::

Ze lijken ons richting Spacy te duwen. Maar daar geloof ik (nog) niet in, en dan wil ik nog eerst de andere rovers. Ik denk dat dit afleiding is.

Wat mij betreft kan het overleg beginnen. Dan hebben we wat meer tijd
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 24-05-2020, 17:36:57
Ik bedoelde iets anders. Volgens mij maken ze gebruik van morse code en dan komt er een naam uit.

Maar dat helpt niet in de zoektocht naar de rovers.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 24-05-2020, 18:38:32
Oh echt? Wel vet ontdekt!
Of het is een vd hints waar Spacey het over had. Uit de video's word ik nog niet veel wijzer  ::ohno::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 24-05-2020, 19:18:57
Oh echt? Wel vet ontdekt!


Er komt geen rover naam uit. Google even op morse code, houdt de signature van MV, Ricardo, mrchipie en Vermoljoen ernaast en je snapt wat ik bedoel.

Ik wil het niet genegeerd hebben, maar het kan ook poging nr 365 zijn om ons gek te maken. Daarom wil ik liever doorspeuren naar dingen waar ik meer aan heb.

(Ik heb wel naar die brief trouwens gekeken, of ik iets kan maken met bepaald kleur gebruik en de streepjes onder en door de letters, maar ik krijg er letterlijk hoofdpijn van dus ik heb het maar even aan de kant geschoven).

Of het is een vd hints waar Spacey het over had. Uit de video's word ik nog niet veel wijzer  ::ohno::

Misschien iets icm het muziek topic? Die is de laatste weken ook aardig in populariteit gestegen.

Er is me wel een terugkerend thema opgevallen de afgelopen dagen, maar ik weet niet of het wat is, en of ik we daarmee ook rovers kunnen pakken.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 24-05-2020, 20:12:31
Moet ik de hoge hoed erbij gaan halen of komt iemand nog wat nuttigs melden?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 24-05-2020, 20:13:22
Kom maar op met je hoge hoed, ben benieuwd wat je ontdekt hebt! ::jaja::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 24-05-2020, 20:14:26
Als we kijken naar de muziek, dan zou BRTDM een logische verklaring kunnen zijn.

Volgens mij was hij wel al eerder genoemd en is iemand die wel mee zou kunnen doen. Op dit moment is hij ook online, plus twee andere personen die ik verdenk. Dus ja...

Maar ben ook wel benieuwd naar je hoge hoed ::jaja::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 24-05-2020, 20:17:04
Nou met de hoge hoed bedoelde ik dat jullie me random laten kiezen. ::rofl::

Maar het viel me op dat het thema Duits de laatste tijd erg veel voorkomt. Duitse liedjes, Duits bier, Duitse les. En ook nog The Mole in Duitsland. Kan het wat betekenen. En kunnen we in de posts van Spacy iets vinden wat in die richting wijst?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 24-05-2020, 20:18:42
::rofl::

Brtdm vind ik prima! ::ok::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 24-05-2020, 20:19:24
Ik heb alle onderstreepte letters van de laatste post even opgeschreven.

AESTASJ!TNDJTAJOMRKFEOLL.IARATEUPAADIM

Ik kon er nog niks mee  ::rofl::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 24-05-2020, 20:24:36
::rofl::

Brtdm vind ik prima! ::ok::

Vind ik ook goed. Alleen, dat nieuwe topic op 8 mei van hem kan geen opdracht zijn, want even dagen tusen 8 en 12 s avonds zijn geen speeltijd en toen is dat topic gestart. Dus ...
A het was echt toevallig en heeft niks met het spel te maken
B het was een poging van een kijker om ons om de tuin te leiden (en dan zitten we dus fout als we Brtdm gokken)
C de opdracht is buiten de tijd vervuld en het is nog niemand opgevallen (dat zou wel heel flauw zijn, maar aangezien Spacy heeft gezegd dat als opdrachten niet gehaald zijn hij het meldt, ga ik er vanuit dat dat t niet is)

@ nieky er zijn ook verschillende soorten streepjes - maar ook dan kan ik er nog geen chocolade van maken
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 24-05-2020, 20:33:58
Ik twijfel wel over Brtdm. Maar ik kan dat niet concreet maken of een alternatief vinden.
Ik zoek nog heel even door...
Zou Duits op LdH kunnen slaan?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 24-05-2020, 20:36:04
We hebben toch ook meerdere malen Hautoa genoemd?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 24-05-2020, 20:36:59
We hebben toch ook meerdere malen Hautoa genoemd?

Die heb ik ook in mijn hoofd zitten, maar in haar posts zie ik niet echt iets verdachts (ik heb ze net nog doorgelezen). Behalve dat ze na 1 mei veel actiever is dan ervoor....
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 24-05-2020, 20:39:42
Er zijn 3 mensen die flink met Duits in de weer geweest zijn de afgelopen dagen. LdH onder meer. En hij heeft me 5x bij naam genoemd gisteren (=mogelijke opdracht??)

Haouta is geloof ik niet alle opdracht periodes actief geweest qua posten. Nu zijn er ook opdrachten waarbij je niet hoeft te posten (sig of avatar veranderen bijv, pm sturen wat mv deed), maar ik zie nog niks raars.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 24-05-2020, 20:40:30
Grasisgroen heeft de afgelopen 2 dagen bijna elke (standaard)smiley gebruikt, maar ik zie dat er ook een paar niet gebruikt zijn. Dus of dat het dan is weet ik ook niet....

Edit: En de_Witte gebruikt echt overdreven vaak de  ::hypocriet:: smiley
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 24-05-2020, 20:41:58
Ik zie gig zich niet opgeven ::ohno::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 24-05-2020, 20:49:20
Lijstje met genoemde namen:

- LdHmolletje
- Brtdm
- Hautoa
- Grasisgroen
- De_witte

Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 24-05-2020, 20:51:29
D*N ::megafoon::

Wanneer vertelde Vermoljoen jou dat Jacco een rover was? Was dat voor of nadat we m hadden opgepakt?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 24-05-2020, 20:54:07
Duitse grammatica uitleggen aan mijn Duitse docent...

(Een filmpje maken waarin ik de grammatica uitleg, als bewijs dat ik het snap.)

Hij is ook over Duits begonnen

En 'Tik tak, Tik tak, nog 8 nachtjes slapen --> Refererend naar het einde van dit spel?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 24-05-2020, 20:57:00
En hij heeft een keer 5 posts achter elkaar de  ::ohno:: smiley gebruikt. Dat valt me nu ook op
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 24-05-2020, 20:57:07
Hoi sorry vergeten dat ik hier inzat ;D
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 24-05-2020, 20:57:45
Ik ben wel voor brtdm of hautoa ik weet het niet
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 24-05-2020, 20:57:49
Hoi sorry vergeten dat ik hier inzat ;D

Nog 3 minuten om jezelf nuttig te maken  ;D

Wat mij betreft gaan we voor LdHmolletje of Jacco's  ::jaja::
Maar als jullie zeker denken te zijn van Brdtm dan vind ik dat ook prima.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 24-05-2020, 20:58:50
Waarom denk je dat ik dat vroeg Nieky :P

Ik ga het gewoon doen!

Jacco's you are under arrest

En nu maar afwachten
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 24-05-2020, 20:59:21
 ::ok:: ::ok:: ::ok::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 25-05-2020, 00:58:47
http://www.youtube.com/watch?v=qPfAwPp9Apw

Daisy stak de straat over en liep naar de snackbar. Een aangename frituurwalm zweefde haar tegemoet en ze kreeg meteen honger. Ze liep naar de deur, waarop met grote letters stond: "Jacco's", en ging naar binnen. Het was een gezellige plek en er hingen overal slingers en vlaggetjes. De man achter de counter begroette haar vriendelijk, en pakte meteen een stoel voor haar.

"Zo, ga zitten, mevrouw de recherche!" zei de man. "Wilt u wat te eten tijdens uw gesprek? Wij serveren alleen de lekkerste hapjes!"

"Lekker," antwoordde Daisy. "Ik lust wel wat Jacco's friet met mayonaise! Vanwaar die versiering trouwens?"

"Komt eraan" zei de man. "Oh, we vieren binnenkort ons 14e jubileum! Dat willen we natuurlijk groots vieren! Goed, ik zal Jacco meteen even roepen."

De man liep naar de keuken. Hij kwam een beetje zenuwachtig over. Daisy begreep dat wel. Het is niet niets als je zoon ervan beschuldigd wordt betrokken te zijn bij de zwaarste roof sinds... nou ja, sinds die van een paar maanden geleden in WvW.

Even later kwam de man terug met een nog zenuwachtigere jongen bij zich. Daisy stelde zich aan hem voor en stelde hem gerust. "Zolang jij gewoon meewerkt, en niets te verbergen hebt, dan komt alles goed."

Maar Jacco leek er niet meteen gerust op.

"Hoe oud ben je eigenlijk?" vroeg Daisy.

"14" zei Jacco zacht.

"En weet je waarom ik hier ben?"

"U denkt dat ik iets met die roof te maken had?" vroeg Jacco.

"En waarom zou ik dat vermoeden kunnen hebben?"

"Geen idee..." zei Jacco.

Daisy merkte dat Jacco haar niet direct aan wilde kijken. Hij leek iets te verbergen te hebben.

Ondertussen werd de friet bezorgd. Daisy bleef een paar minuten stil en at wat frietjes, en lette even goed op de lichaamstaal van Jacco. Die voelde zich nog steeds niet op zijn gemak.

"Is deze tent eigenlijk naar jou vernoemd, of andersom?" vroeg Daisy. Ze besloot even van onderwerp te veranderen om te kijken of Jacco zich daarna meer op zijn gemak zou voelen. Inderdaad leek Jacco al meteen opgelucht met deze vraag.

"Ik ben vernoemd naar deze tent," zei hij. "Het is echt een familiebedrijf! Later wil ik hier natuurlijk ook werken."

"Leuk," zei Daisy. "En verdienen jullie hier een beetje goed aan?"

"Absoluut!" zei Jacco.

Daisy pakte nog een frietje en bestuurde Jacco even. Ze kon zich zo gauw niet voorstellen waarom hij betrokken zou zijn bij die roof. Maar ze zat hier niet voor niets, en nu de deadline nadert, wil ze niemand uitsluiten.

Het werd uiteindelijk een gesprek van zo'n anderhalf uur. Daisy had een hoop vragen voor Jacco, maar hij had overal een antwoord op. Net op het moment dat ze op wilde staan kreeg ze nog wat eten aangeboden, die ze vriendelijk afsloeg. Hoewel ze eigenlijk alweer weer honger had, maar ja, dat heb je met fastfood, dacht ze.Die nacht lag Daisy in bed nog na te denken over het gesprek. Ze hoopte dat ze die arme jongen geen schrik heeft aangejaagd. Het was een lange en intense conversatie. En hij is natuurlijk nog maar 14.

14...

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 25-05-2020, 01:20:26
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Ow en ik bedenk me nu ook dat me nog iets is opgevallen, dat bewaar ik wel even voor dinsdag avond. ::zwaai::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 25-05-2020, 07:25:30
(https://media1.tenor.com/images/c63141d26150f8d6a0d52ccde2ba7b7d/tenor.gif)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 25-05-2020, 09:16:46
Nice, hier wilde ik wel even voor op blijven ;D

Je keek ook gewoon Nascar denk ik  ;D

Maar goed gedaan Hunters  ::bravo:: ::bravo::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 25-05-2020, 11:26:38
Nou die Jacco krijgt dus nooit meer een felicitatie! ::rofl::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 25-05-2020, 13:27:38
Nu heb ik li hte hoofdpijn en ik ben ook bezorgd om do hter en  schoonzoon, want die zikn beide ziek

Zit ze ons in de maling te nemen met de c  ;D ?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 26-05-2020, 18:46:22
Ik ben om 20.00 trainen, dus ik kan nu nog sparren indien nodig.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 26-05-2020, 18:53:17
Wat zijn jouw bevindingen Tim?  ::vergroot::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 26-05-2020, 19:04:44
Goede vraag. Ik merk dat ik de laatste dagen heb gemerkt dat mensen die verdacht zijn/deden toch geen rover bleken te zijn (Molduck, Frank).

Ik heb een aantal namen in mijn hoofd zitten, maar for some reason zegt mijn gevoel dat deze personen niet mee zouden doen of dat het te obvious is. Daarnaast zijn er mensen die opdrachten best makkelijk zouden kunnen maskeren door hun vele posten a la LdHmolletje.

Op dit moment weet ik het echt even niet. For some reason kan ik nep en echt op dit moment even niet onderscheiden :(

Wel viel op dat alle rovers tot nu toe, als ik me niet vergis, ook actief zijn (geweest) bij de andere spellen die laatst georganiseerd zijn zoals WIDMO, Letter Jam, weerwolven en RN ::vergroot::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 26-05-2020, 19:38:52
(O jee ik ga over het maximum heen, dus het bericht moet in 2en :-[ )

Ik ben ook sporten vanavond en ook zo weg, dit is mijn enige bericht, dus D*N, Fabiann en Nieky, één van jullie zal de arrestatie moeten doen vanavond.

We hebben nog 3 pogingen, theoretisch kan het na vanavond voorbij zijn, maar we hebben nog wel een aantal opties langs te gaan. Ik heb even wat gedachten opgeschreven (sorry, het is veel).

Toen dit spel begon, heb ik één ding voor mezelf genoteerd: er moet een addertje onder het gras zitten. Het kan niet zo zijn, dat wij alleen met zijn 5en 7 andere moeten vinden.
Het kan natuurlijk aan mij liggen, dat ik teveel WIDM en 24 heb gekeken, en natuurlijk 6 forumsoaps heb geschreven met gekke twists (waar, om maar een voorbeeld te noemen, ik mezelf dood heb laten te verklaren, om vervolgens als bad girl uit de dood te herreizen die uiteindelijk undercover bleek om haar bazin te ontmaskeren). Niets is wat het lijkt. Maar misschien nu gewoon wel. Maar goed, even serieus bekeken:

Één van de opties die ik direct opschreef, was de mogelijkheid van spelleider Spacy tot rover. Ik sluit het nog niet uit, maar Spacy heeft de afgelopen 2 dagen één post geplaatst. Zo te zien is er niks aan zijn avatar of onderschrift veranderd. En ik heb geen PM van heb gehad. Dus áls Spacy een rover is, moet hij zijn opdracht OF nog uitvoeren in het laatste half uur, of het moet in het verhaaltje rondom JaccoS zitten. Maar wat zou dat kunnen zijn? Wat me opviel was een verwijzing naar WvW oftewel weerwolven. Mbt het geld, dat gaat om het spel van Convans en Mitchkox. Maar die zijn veel te inactief, en kunnen dus geen rover zijn. Nu was er zaterdag j.l. een weerwolvenspel in de chat. Is daar wellicht wat uit te halen?

Ik zat zaterdagavond even in de chat met MV om wat te bespreken over de sportquiz (MV kreeg aan de hand daarvan berichtjes van rovers, die dachten dat MV ze zou verraden aan mij :P). Toen wij klaar waren heb ik de chat verlaten, maar ik bleef nog even op het forum rondhangen om wat voor dit spel rond te neuzen. Een minuut of 5 later zaten er ineens 3 mensen in de chat.

"Mrchipie, RealityNet, Ricardo, Roverhoofdman"

De kans is natuurlijk uitermate groot dat MV gewoon zijn naam gewijzigd heeft nadat ik uit de chat ging, maar voor de zekerheid even de personen die in het nu online blokje stonden.

"    mrchipie Daisy Ricardo MollenvangR-Art Jacco's de_witte Focus SjaakL SpacyColours Vermoljoen Sven. Heinz Convans MoleBuster xanneweetwel Fabiann"

Zit hier nog een rover tussen die we niet gevangen hebben? Dan zou het Spacy kunnen zijn. Maar dichter tegen de begin vh spel zat Spacy ook in de chat met roverhoofdman. Dus ik gok gewoon op een grap. Maar voor de zekerheid, D*N jij hebt die avond mee geweervolved is er nog wat gebeurt daar?

Optie 2 die ik voor mezelf heb opgeschreven, is dat één van de hunters een mol is. Een spion. Het spel is immers niet voor niets deels gebaseerd op I Spy, dus je zou wel iets met een spion verwachten HDD noemde het enkele dagen geleden ook al, en ik heb het eigenlijk nooit uitgesloten. Maar bewijs het maar eens. De gevangen rovers (inclusief JaccoS) nu proberen via morse taal ons een naam door te geven (die ik hier wel kan neerzetten, maar ik neem aan dat iedereen wel even morse kan googlen en de punten en streepjes uit hun signature kan decoderen). Worden we gek gemaakt. Of hebben we echt een spion?

Maar goed, misschien verwacht ik gewoon teveel, het spel is al moeilijk genoeg, en moeten we 'gewoon' 7 forummers ontmaskeren. Dus gewoon maar proberen de laatste rovers te ontmaskeren en het liefst diegene met geld als eerste.

Wie hebben we dan nog over? De verhaaltjes van Spacy zijn natuurlijk leuk om te lezen, maar je verwacht dat er ook nog wel een aanwijzing richting een opdracht in zou kunnen zitten. Aangaande de laatste: misschien iets met dat weerwolven, maar er was natuurlijk ook nog het getal 14. Uiteraard had dat met JaccoS 'verjaardag' te maken - maar Brtdm poste dit getal gisteren ook

Vraag me alsjeblieft niet waarom, maar opeens begon het wuppie-lied af te spelen in mijn hoofd.
Blijkt dus al 14 jaar geleden te zijn.  :o

Daarnaast kickt hij een topic over de Bachelorette. Ik wil niemand beledigen, maar ik vind dat niet echt iets voor Brtdm. Daarnaast heeft hij ergens gedurende het spel een woonplaats aan zijn profiel toegevoegd. Ik ben er vrij zeker van, dat er op 1 mei nog niks stond.

LdHmolletje komt ook op het lijstje, enkele dagen geleden noemde hij mijn naam 5x (Spacy later die avond ook) dus dat zou een opdracht kunnen zijn. Ook zie ik dat hij op 1 mei een "Kopje Koffie" ging drinken, de dubbele letters aan het begin.


Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 26-05-2020, 19:39:57
Hautoa is niet echt actief geweest de laatste dagen, naast het +/- topic alleen dit bericht:

http://www.youtube.com/watch?v=lJdqe8kPyY0
Ik had een diepgaand gesprek over de verhouding limonade en chocolade.

Dit bericht moet iets zijn, of is van een kijker die ons gek probeert te maken. Want waar moet dit anders op slaan.

Er zijn de laatste tijd wel veel filmpjes en liedjes geplaatst (Hautoa en Brtdm zijn er 2 van), als dit de laatste 2 zijn, zou je haast wel denken dat er een boodschap ergens in zit, maar ik ze het niet.

Tot slot nog één naam. Tristan. Had ik eigenlijk afgeschreven (geen spelletjes speler), maar wel fan van deze programma's. Post ook af en toe muziek. Verder verschenen er een paar bijzondere tweets in mijn tijdlijn vandaag. Hoeft niks te zijn, maar kan een opdracht zijn (3x onder elkaar in het twitterblokje verschijnen). Maar verder is me niks opgevallen (maar heb ook niet echt op hem gelet).

Heren, take a pick wat mij betreft, ik ga zo omkleden en een duik nemen in het zwembad, ik lees wel wat het geworden is vanavond!
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 26-05-2020, 19:50:14
Goede analyse  ::ok::

Ik geloof nog heel even niet in een dubbele laag. Maar zal zometeen die morse eens checken.

Ik denk oprect dat het zaken zijn die de rovers doen om ons in de war te maken. Ik gun ze het pleziertje niet daarin te trappen  ;).

Brtdm viel me ook heel erg op. Precies de posts die jij noemt.
Tristan heeft ook een hele pagina proberen te krijgen in de relaxhoek en is wel fan van hunted.

Ik ga nog een paar forummers nazoeken. Maar de namen die daisy noemt vallen me, samen met GiG wel op  ::jaja::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 26-05-2020, 19:55:21
Mooi, heldere uiteenzetting Daisy, bedankt! ::ok::

Ik heb dezelfde namen in mijn hoofd. Voor mij zijn Brtdm en Tristan ook wel het meest verdacht.

Gig geloof ik niet zo in. Mrchipie heeft haar en MoleBuster als mogelijke rovers genoemd toen ik daar naar vroeg in de Relaxhoek.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 26-05-2020, 20:10:53
Ja van Brtdm weet ik ook dat ie zich voor bijna elk spel heeft opgegeven de afgelopen tijd, dus lijkt mij logisch dat ie hier ook aan meedoet ::jaja::.

Tristan is interessant maar de tweets zijn aan de andere kant ook wel in character. De dubbele laag geloof ik ook niet zo in eigenlijk. Een molhunter zou het vrij onmogelijk maken voor ons (en het was al 7 tegen 5...plus wat irritante kijkers). Als er een dubbele laag is dan is het dat Spacy ook een rover is maar idk.

Ik zou voor Brtdm gaan denk ik.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 26-05-2020, 20:12:39
Zou ook mijn keuze zijn. Ik vind Tristan idd ook meer in Character. Anderzijds ligt het er bij Brtdm heeel erg bovenop (Bachelorette topic en wuppies).

Verhoren?

Ik doe het gewoon.

We verhoren Brtdm
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 26-05-2020, 20:18:16
Brtdm heb jij je opgegeven voor dit spel?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 26-05-2020, 20:46:47
Hij is offline  ;D

Aangezien ik zo ook weg ga en er geen nieuwe informatie lijkt te komen. Ga ik geen risico nemen dat we te laat zijn.

Brtdm: You're under arrest!
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Brtdm op 26-05-2020, 20:48:13
Jongens wacht!

Ik ben er toch nog even en ik heb iets heel groots ontdekt.  :o ;D

Ik heb alle video's nog eens goed doorgenomen en kwam erachter dat de_witte haast wel een rover moet zijn.

Ik kan het lastig uitleggen maar ben 100% zeker. De andere namen kloppen ook, die we al hebben gevonden.


Kunnen we nog wijzigen?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 26-05-2020, 20:56:38
Er staat niet in de regels dat we niet mogen wisselen
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Brtdm op 26-05-2020, 20:57:32
Oké dan hoop ik dat je me gelooft. Te weinig tijd om uit te leggen.

Zou jij het dan willen dikdrukken?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 26-05-2020, 20:58:41
Waarom moet ik het dikdrukken?

edit: Leg de theorie volgende ronde maar uit
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 26-05-2020, 21:03:27
Alleen wel jammer dat als Tim gelijk heeft, de rovers de_witte nu geen geldzakje meegeven... tenzij Brtdm ook een rover blijkt te zijn en het geldzakje heeft en we vanavond al klaar zijn! ::hypocriet::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Brtdm op 26-05-2020, 21:04:33
Oh, gewoon zodat ik niet helemaal alleen het besluit maak.

Ik zal de theorie zometeen uitleggen, nu niet veel tijd.
Maar als het goed is moeten de_witte en hautoa wel de laatste 2 rovers zijn.

Vooral dat Franse filmpje gaf de doorslag in combinatie met alle andere video's die Spacy heeft geplaatst.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 26-05-2020, 21:14:49
Wil de neppe TimvDons even kappen ::vergroot:: :\'(
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 26-05-2020, 21:21:29
Nice try Brtdm  ;D
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Brtdm op 26-05-2020, 21:22:53
Iemand was me net een paar seconden te vroeg af helaas.


Waarom moet ik het dikdrukken?


Nu wel een idee?

  ;D
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 26-05-2020, 21:24:07
Alleen wel jammer dat als Tim gelijk heeft, de rovers de_witte nu geen geldzakje meegeven... tenzij Brtdm ook een rover blijkt te zijn en het geldzakje heeft en we vanavond al klaar zijn! ::hypocriet::

Scheelt dat de neppe Tim Brtdm is (gok ik tenminste)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Brtdm op 26-05-2020, 21:24:44
Wie is hier nou nep?Maargoed, ik zag dat ik eindelijk toegang had tot het topic dus wilde de rovers even een handje helpen.

Als ik iemand zou arresteren alszijnde Tim, dan waren jullie hunters te laat met een naam doorgeven. Maar helaas was Nieky me net te vroeg af.


Succes nog de komende dagen!
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 26-05-2020, 21:25:57
Wie is hier nou nep?

Jammer dat je oude berichten en registratiedatums kan bekijken ::zwaai:: ::rofl::

En jij een omgekeerde ! hebt al i
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Brtdm op 26-05-2020, 21:31:00
Ja, daarom wilde ik het ook pas om 20:45 doen. Jullie arresteren normaal toch pas iemand de laatste 10 minuten...

Als niemand het laatste kwartier zou controlleren zou er een extra beurt zijn verspild en ik overmorgen worden opgepakt. Maarja, die Nieky hè...
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 26-05-2020, 21:33:19
(https://i.imgur.com/zlv28vj.png)Tim had nog nooit zo hard gerend. Hij sprong over rijdende auto's heen, duwde oude vrouwtjes aan de kant, en sprong met vijf treden tegelijk van trappen af.

D*N: Jongens, ik hoop wel dat Tim zo komt met Brtdm, want het is al bijna 21:00.
Nieky: Komt vast goed, we weten toch dat we Tim kunnen vertrouwen.
Daisy: Hmmm, ik weet niet hoor. Ik vraag het me soms wel eens af...

Tim kon nog net een scooter ontwijken, die daarna furieus toeterde, maar toen was Tim alweer bijna een straat verder. Hij moest op tijd bij de Hunters zijn, dit was zijn enige kans...

Fabiann: Nu je het zegt, Tim heeft al heel wat namen genoemd, maar volgens mij nog nooit de juiste...
D*N: En die theorieën waar hij soms mee op de proppen komt... die zijn ook vaak niet erg overtuigend...
Daisy: Tja, en dan al die keren dat hij zomaar zijn eigen plan trok...

Nog een paar minuten. Elke seconde telde. Het zou kiele kiele worden. Tim bleef sprinten. Hij voelde zijn longen in zijn keel.

Fabiann: Ah, daar is Tim! Maar... waar is Brtdm? En wie is die persoon die hij bij zich heeft?
Tim: Ik ben van gedachten veranderd. We gaan Brtdm niet arresteren.
Daisy: Huh? Waarom niet?
Tim: We arresteren de_witte. Ik leg het later wel uit. Maar we hebben bijna geen tijd meer. Dus D*N, neem hem gauw mee naar de D*NA kamer.
D*N: Waarom moet ik dat doen?
Tim: Jij kan dat goed, schiet op!
de_witte: Umm... hallo? Mag ik ook nog iets-
Daisy: Tim, waarom gedraag je je zo vreemd? Ik weet niet of we jou nog wel kunnen vertrouwen hoor...
Tim: JONGENS SCHIET OP! We hebben bijna geen tijd meer, ik leg het later wel uit, vertrouw me nou!
Nieky: Hmmm... ik begin ook te twijfelen. Waarom ga je zelf niet testen of de_witte een Rover is?
Tim: WEET JE WAT? DAN ARRESTEREN WE NIEMAND! OOK PRIMA! GA MAAR, DE_WITTE! EN NEEM JE LAATSTE GELDZAK LEKKER MEE! DOEHOEI! HEBBEN JULLIE NOU JULLIE ZIN?
Daisy: Tim, wat is er toch met je aan de hand?
D*N: Jongens, we moeten echt iets gaan doen nu... ik vind dat dit zaakje stinkt. We gaan Tim arresteren.
Tim: Wat? Mij?
D*N: Ja, kom maar mee.
Tim: Jullie maken echt een grote fout...
D*N: Zo, even je D*NA in de machine en we gaan kijken... waarom ben je zo onrustig? Je hebt toch niets te verbergen?

Tim keek angstig en hulpeloos om zich heen. Hij durfde niet naar het scherm te kijken. D*N keek wel. Het bleef een paar seconden stil en toen hoorde Tim D*N naar lucht happen.

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 26-05-2020, 21:37:00
 ::bravo:: ::bravo:: ::bravo::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Vermoljoen op 26-05-2020, 21:37:52
(Ik ga ervan uit dat de rovers nu al hun grappige ervaringen mogen delen in dit topic?)

Jullie willen echt niet weten wat jullie over het hoofd hebben gezien  ::rofl::

Ik vond het een tof spel! Het was spannend tot het laatste moment (en helaas was Nieky het masterplan voor)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 26-05-2020, 21:39:28
Ik was klaar met trainen en ik keek op mijn telefoon en ik dacht: Hoe de @£%÷@ kan dit, ik heb met ruim een uur zitten trainen ::oink::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Brtdm op 26-05-2020, 21:39:58
Gefeliciteerd mensen!

Wat zijn jullie onwijs goed in gokken en in verkeerde conclusies trekken!
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 26-05-2020, 21:40:08
Nu wel een idee?

  ;D

Jaa ::rofl:: ::rofl::, vond het al heel erg raar ;D.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 26-05-2020, 21:41:33
Gefeliciteerd mensen!

Wat zijn jullie onwijs goed in gokken en in verkeerde conclusies trekken!

Die tacktiek heeft blijkbaar geholpen ::rofl::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Brtdm op 26-05-2020, 21:42:32
Overigens was het niet de eerste keer dat er tegelijkertijd twee TimvDons aanwezig waren online...  >:D


Verder zeg ik nog even niks over onze opdrachten. Spacy heeft vast een leuk idee om dat te bespreken.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: JaccoS op 26-05-2020, 21:42:46
Gefeliciteerd Hunters!

Het was af en toe hilarisch, 90% van wat wij deden was jullie niet opgevallen, tot onze verbazing soms! Maar al die opdrachten komen later volgensmij.

Bedankt Spacy! Ik heb er echt mega van genoten  ::bravo::

En bedankt mede rovers, het was altijd heel leuk in de discord groep (soms tot 2 uur in de nacht gechat.)

Maar wie... is de laatste rover  ::vergroot::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 26-05-2020, 21:43:05
(Ik ga ervan uit dat de rovers nu al hun grappige ervaringen mogen delen in dit topic?)

Jullie willen echt niet weten wat jullie over het hoofd hebben gezien  ::rofl::

Ik vond het een tof spel! Het was spannend tot het laatste moment (en helaas was Nieky het masterplan voor)
Ik ga proberen vanavond nog de opdrachten te plaatsen. En daarna ben ik erg benieuwd naar ieders feedback! :)

Maar wie denken jullie dat de laatste Rover was? ::hypocriet::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: FrankLapidus op 26-05-2020, 21:44:01
Ikzelf denk LdHMolletje  ::jaja::

Goed gedaan Hunters  ::bravo:: stiekem was ik voor jullie!
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 26-05-2020, 21:44:21
Overigens was het niet de eerste keer dat er tegelijkertijd twee TimvDons aanwezig waren online...  >:D


Verder zeg ik nog even niks over onze opdrachten. Spacy heeft vast een leuk idee om dat te bes6preken.

Wel jammer dat ik had aangeven dat ik was trainen vanavond haha.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Ricardo op 26-05-2020, 21:46:35
Gefeliciteerd Hunters ::bravo:: . Wij hebben met de rovers ook gezellige uren in onze discord beleefd.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Brtdm op 26-05-2020, 21:46:59
Jongens, Tim hoort toch echt bij ons. Hij heeft een cijfer in het citaat toegevoegd.

 ::vergroot::En ik ben zo blij dat ik niet meer hoef op te letten of ik nergens in mijn berichten gebruik maak van alliteratie.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 26-05-2020, 22:08:27
Ik denk ook LdH, die naam werd ook veel genoemd. Die van Brdtm ook. Dus zou anders een rare keus zijn hem het geld te geven.

Jeeeej Hunters  ::bravo::. Topteam

Ik vond het echt een heel erg tof spel! Gaf echt een kick als we iets doorhadden. Snap ook dat het voor de rovers snel lijkt alsof dat ongelofelijk is, maar er wordt zoveel gepost op het forum dat er veel zou kunnen. Aan het eind werd het makkelijker omdat je berichten van langer terug kon kijken en we een idee kregen van het soort opdrachten. In het begin waren we teveel op avatars e.d. gefocust denk ik.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 26-05-2020, 22:12:19
Zeker een leuk spel, hoewel je als hunter soms wel erg gek kan worden ::rofl::

Ik weet niet van hoeveel forummers hun posten van de maand Mei heb bekeken en geanalyseerd ::rofl::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Kaaasje op 26-05-2020, 22:13:42
Goed gedaan hunters ::bravo::

Ik ben benieuwd naar de behind the scenes info en de opdrachten. ;D

Een trouwe niet afleidende kijker hier.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Brtdm op 26-05-2020, 22:14:01
Er zaten uiteraard ook genoeg opdrachten tussen die erg lastig te spotten waren. En ook al zag je het, dan nog..

Wij kenden al onze opdrachten en konden het soms nog over het hoofd zien.

Maar bij sommige opdrachten hebben we jullie wel goed zitten uitlachen.  ::rofl::


En wij hebben trouwens maar 1 keer zelf de hulp gevraagd van kijkers. Anders kon die opdracht echt niet.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 26-05-2020, 22:14:48
Oh yeah gewonnen! ::bravo::

Gefeliciteerd mede hunters! ::bravo::

Goed gedaan hoor rovers, jullie hebben het lang volgehouden ::ok:: ::ok::

Gefeliciteerd mensen!

Wat zijn jullie onwijs goed in gokken en in verkeerde conclusies trekken!

Ow dat zal best. Ik denk dat we ergens in het begin een verkeerde afslag hebben genomen en dan is het moeilijk om de juiste weg weer te vinden. Die twee dagen niks doen heeft me goed gedaan.
Ik zie zelf gewoon vaak dingen die er niet zijn. Het is net widm. Er zijn vaak meer aanwijzingen te vinden voor allemaal mensen die het niet zijn. Waarom denk je dat ik zolang in de Nathan tunnel zat. ;D

.....

Verder, dit is de eerste keer dat dit spel gespeeld is. Qua opdrachten, wij hadden geen idee wat voor opdrachten er konden zijn (en nu nog steeds niet :P) - als je niet weet waar je op moet letten, da's echt lastig hoor.

Ik ben heel benieuwd wat we allemaal gemist hebben (ik geloof best wel veel  ;D)

Als laatste rover zou ik zeggen LdH, eergisteren waren ook Ldh en Brtdm opties, als er een andere rover nog is, was daar het geld heen gegaan lijkt me. Maar goed mij verbaast niks meer. :P

Alvast een vraag voor de review. Bestond die kijkerPM echt en wie zaten er allemaal in?

Ik vond het echt heel leuk om te spelen Spacy ::bravo:: , ook al was ik soms even boos (maar nooit op jou hoor ::hug:: ).
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MollenvangR-Art op 26-05-2020, 22:15:31
Gefeliciteerd en inderdaad, jullie zijn een kei in gokken en de verkeede conclusies trekken (en op basis daarvan iemand maar arresteren :P ) dat zorgde (o.a bij mij) op onze discord voor de nodige frustraties. Dus mochten er achteraf quotes gaan komen waarin ik loop te zeuren op jullie, ik mag jullie nog steeds hoor  :-*

En zelfs nadat mensen gepakt waren hebben we als team geopereerd en onszelf steeds weer in de meest achterlijke bochten gewrongen om de opdrachten uit te voeren.

@Tim, speciaal voor jou. Op dag 1 had ik ook een pm opdracht. Iets widm feedback :P

Verder hebben jullie volgens mij heel veel gemist(of wel gezien, maar niet gedeeld) en zo af en toe ook wel goede dingen gezien.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: mrchipie op 26-05-2020, 22:15:45
Gefeliciteerd! Jullie hebben goed gegokt allemaal

Ik heb hier van genoten, ondanks het vele gokken en weinig zeg en speurwerk. trots op daisy haar speurwerk net! ::bravo::

We hebben alles op discord besproken met zn alle inplaats van hier trouwens!

Voor de rest spacy dankjewel ::hug:: ::bravo::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 26-05-2020, 22:17:58
Dat begrijp ik ::jaja::

Het lastige als hunter is, in ieder voor mij, dat je dingen gaat zien die er niet zijn, net zoals het zoeken naar hints bij WIDM ::rofl::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Brtdm op 26-05-2020, 22:18:45
Wij hoopten jullie nog af te leiden met Mollige Marinus.

Heeft niemand het nou uiteindelijk ontrafeld?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: FrankLapidus op 26-05-2020, 22:20:02
Even voor de duidelijkheid trouwens, voor mij geldt hetzelfde als wat Kaaasje zegt! Ik had geen contact ofzo met andere kijkers om jullie te dwarsbomen, dus was ook vrij verbaasd dat jullie mij erg verdacht vonden, maar ik snapte het wel uiteindelijk ivm die topics omhoog halen (al die suffe woordslang topics etc die nergens op slaan moesten gewoon echt even weg, maar inmiddels zijn ze er weer  ::))

Spacy, het was echt leuk om te volgen. Complimenten! ::bravo::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 26-05-2020, 22:20:31
Gefeliciteerd! Jullie hebben goed gegokt allemaal

Ik heb hier van genoten, ondanks het vele gokken en weinig zeg en speurwerk. trots op daisy haar speurwerk net! ::bravo::

We hebben alles op discord besproken met zn alle inplaats van hier trouwens!

Voor de rest spacy dankjewel ::hug:: ::bravo::

Probleem met het speurwerk hier openbaar maken is naar mijn een manier om jullie te helpen. Ik kan me voorstellen dat bepaalde info express niet gedeeld is, o.a. dingen die ik opgemerkt heb.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Brtdm op 26-05-2020, 22:21:19
@Daisy. Dit had je opzich kunnen weten.  :-X

Maar goed, omdat er toch animo voor is, wil ik wel een officiële KijkersPM starten. :) Dan kunnen de Hunters hier lekker hun gang gaan zonder invloed van buitenaf. Waarbij ik dan wel heel duidelijk wil benadrukken dat Rovers ter aller tijden hun rol geheim moeten houden.

Stuur maar een PB naar mij als je erin wilt! ::bravo::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: mrchipie op 26-05-2020, 22:22:00
jongens we zaten op discord... hoe kan ldh ook rover zijn ::rofl::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 26-05-2020, 22:22:54
Oh wist niet dat dat met het hele team moest zijn.
Ik ga even zoeken  ::vergroot::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MollenvangR-Art op 26-05-2020, 22:25:05
Hebben jullie ook een idee wie wie is van de allitererende namen?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 26-05-2020, 22:25:13
Even voor de duidelijkheid trouwens, voor mij geldt hetzelfde als wat Kaaasje zegt! Ik had geen contact ofzo met andere kijkers om jullie te dwarsbomen, dus was ook vrij verbaasd dat jullie mij erg verdacht vonden, maar ik snapte het wel uiteindelijk ivm die topics omhoog halen (al die suffe woordslang topics etc die nergens op slaan moesten gewoon echt even weg, maar inmiddels zijn ze er weer  ::))

Spacy, het was echt leuk om te volgen. Complimenten! ::bravo::

Probleem is gewoon, als je gewoon echt geen idee hebt, is alles verdacht. ;D

Ik wil al heel lang een nieuwe avatar, maar ik heb daar express maar even mee gewacht, om te voorkomen dat mijn mede hunters mij wellicht gingen verdenken. ;D

Morgen kan ik eindelijk op zoek.

@brtdm ja dat heb ik gelezen, maar ik bedoelde meer of ie ook echt actief was. Want kijkers in de kijkersPM hebben natuurlijk wel voorkennis tov de hunters . Ik zou er zelf als kijkers voor geen goud in willen.

Ik lees het wel in de review. ::jaja::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: JaccoS op 26-05-2020, 22:26:45
Dus mochten er achteraf quotes gaan komen waarin ik loop te zeuren op jullie, ik mag jullie nog steeds hoor  :-*
+1Ik zat zelf in de kijkers PM, en 1 opdracht had ik zonder hun niet kunnen uitvoeren. Dus bedankt kijkers!
(Had het er al stiekem gepost.)

En Daisy, die kijkers PM was heel actief. Toen ik 2 dagen offline was (waarom hebben jullie dat niet gezien?!) had ik 34 nieuwe Pm's
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MollenvangR-Art op 26-05-2020, 22:27:37
@Daisy, ik was niet roverhoofdman, ben echt weggegaan na ons gesprek zaterdag. Heb je in ons gesprek wel nog subtiel proberen te misleiden door te beginnen over discord.

Later heb ik wel als Chef Boekverkoop een kostelijk gesprek gehad :P

Sowieso was de chat een leuke locatie als rover zijnde ;) maar dat hebben jullie niet gezien..
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 26-05-2020, 22:29:24
En Daisy, die kijkers PM was heel actief. Toen ik 2 dagen offline was (waarom hebben jullie dat niet gezien?!) had ik 34 nieuwe Pm's

Je kan echt niet van heel het forum bij gaan houden wie wanneer online is hoor. We werken ook nog  ;)

Op een gegeven moment vallen dingen wel op. Maar als iemand hier 2 dagen niet is, gaat er bij mij geen belletje ringelen
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Brtdm op 26-05-2020, 22:30:22
Ja de discord was echt geweldig.  We waren vaak lekker actief.

Jammer dat het spel voorbij is.

(https://media.tenor.com/images/aeb32fe64d90650082b310ac557f645f/tenor.gif)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: JaccoS op 26-05-2020, 22:30:37
Sowieso was de chat een leuke locatie als rover zijnde ;) maar dat hebben jullie niet gezien..
Die chat... waarom ging je niet weg D*N?  :P We hebben er 3,5 uur gezeten. (Vanwege IP-adres konden we niet weg.)

Dubbele Dries hier trouwens  ::joehoe::
Dubbel... Jacco's.... 2 Jacco's....
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 26-05-2020, 22:30:43
Gefeliciteerd medehunters! ::bravo:: ::bravo::

Ik dacht in het begin echt, dat doen we wel even!  ::hypocriet::

Maar na de reeks onterechte arrestaties dacht ik echt dat het niet meer goed zou komen...  ::vlagrechts::

Toch gaaf dat we uiteindelijk allemaal wel dezelfde verdachten hadden, ondanks dat we echt niet veel hebben gedeed met elkaar. Ik heb bijvoorbeeld alle forummers in de RN Ranking geanalyseerd op hun activiteit vanaf 1 mei en zo een groot aantal forummers kunnen uitsluiten.

Ik ben heel benieuwd naar alle opdrachten! ::hyper::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: JaccoS op 26-05-2020, 22:31:53
Je kan echt niet van heel het forum bij gaan houden wie wanneer online is hoor. We werken ook nog  ;)
Ik stond wel al op het lijstje, dus we hadden wel verwacht dat iemand 1x in die twee dagen ging kijken  ;)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MollenvangR-Art op 26-05-2020, 22:32:24
Je kan echt niet van heel het forum bij gaan houden wie wanneer online is hoor. We werken ook nog  ;)

Op een gegeven moment vallen dingen wel op. Maar als iemand hier 2 dagen niet is, gaat er bij mij geen belletje ringelen
Dat is wel grappig, want bij anderen zeiden jullie weleens van die heeft 2 dagen niet gepost, dus die is het niet.. we hebben toen Jacco een chat opdracht had (en hij wel op de lijst stond) bewust tegen hem gezegd: blijf offline.. dan schrappen ze je.

Toen postte Daisy ook nog eens: schrapt drie mensen van de lijst.

En niet veel later Jacco alsnog gepakt.

Om maar een voorbeeld te geven van hoe we constant bezig waren alles in te dekken/jullie voor te zijn/in gekke bochten wringen.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 26-05-2020, 22:33:48
Zelf sloot ik bij 1 keer 2 dagen om die reden niemand uit. Dan had je een weekje weg moeten blijven  :P
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Molduck op 26-05-2020, 22:34:00
Gefeliciteerd hunters  ::bravo:: ::bravo::

Het was echt super leuk om te volgen.

Wat was leuk om kijker te zijn en pittig om ondervraagd te worden

Ben heel benieuwd naar de opdrachten.

Bedankt voor het organiseren spacy  ::bravo:: ::bravo::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MollenvangR-Art op 26-05-2020, 22:34:25
Die chat... waarom ging je niet weg D*N?  :P We hebben er 3,5 uur gezeten. (Vanwege IP-adres konden we niet weg.)

Dubbele Dries hier trouwens  ::joehoe::
Dubbel... Jacco's.... 2 Jacco's....
Hahaha ik vond dat echt geweldig  ::rofl::

Mijn opdracht de dag ervoor: ga 10 minuten in de chat onder je schuilnaam. (niemand die erin kwam.. niemand die het zag?)

Volgende dag dacht ik laten we de hunters even een keer contacten. Dus met groepje in de chat gegaan. Eventjes werd 3,5 uur  ::rofl:: zij zaten maar te stressen. Ik vond het geweldig en had dat nog wel een paar uur vol kunnen houden.

Leuk

Bier

Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Brtdm op 26-05-2020, 22:34:41
Ik heb inderdaad zo veel niet geplaatst omdat het verdacht kon zijn.

Gisteren even een foutje gemaakt bij de wuppies. Dat lied zat echt in mijn hoofd en was echt verbaasd dat het al 14 jaar geleden was.
Totaal niet nagedacht dat het verdacht kon zijn.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 26-05-2020, 22:35:12
Zelf sloot ik bij 1 keer 2 dagen om die reden niemand uit. Dan had je een weekje weg moeten blijven  :P
::jaja::

HDD heb ik zo bijvoorbeeld al snel afgeschreven.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 26-05-2020, 22:38:27
Ik vond het wel jammer dat we niet zoveel konden overleggen als hunters. Snap ook dat het voor de kijkers niet ideaal was zo, maar wel de beste tactiek denk ik; zeker in het begin om zo min mogelijk potentiële namen prijs te geven  ::jaja::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 26-05-2020, 22:38:38
Zelf sloot ik bij 1 keer 2 dagen om die reden niemand uit. Dan had je een weekje weg moeten blijven  :P

Ik kwam er eigenlijk een dag later alweer op terug, toen ik bedacht dat je ook opdrachten kon doen zonder te posten. Maar dat heb ik natuurlijk niet gezegd.  ;)

Maar Jacco zou ik niet geschrapt hebben, die stond na mijn break met LdH en Brtdm bovenaan mijn lijstje. Toen die laatste twee eergisteren genoemd werden, leek het me wel leuk om op het allerlaatste moment te switchen en daarom Jacco te arresteren. Pakte goed uit. ;D
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Ricardo op 26-05-2020, 22:38:59
@TimvDons hier komt de vraag van Team Fatinidad: Hoor jij nou echt niet bij ons?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Brtdm op 26-05-2020, 22:39:08
Heeft trouwens niemand even goed ingezoomd op mijn avatar?

Er stond op dat Duitse shirt 'Räuber', oftewel rover. Was gewoon zichtbaar als je inzoomde met telefoon.

Was geen opdracht, vond ik gewoon leuk.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 26-05-2020, 22:39:29
Bij Brtdm ging ik op een gegeven moment twijfelen omdat hij alleen maar aan het posten was in de Duitse mol haha
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MollenvangR-Art op 26-05-2020, 22:40:25
Ik kwam er eigenlijk een dag later alweer op terug, toen ik bedacht dat je ook opdrachten kon doen zonder te posten. Maar dat heb ik natuurlijk niet gezegd.  ;)

Maar Jacco zou ik niet geschrapt hebben, die stond na mijn break met LdH en Brtdm bovenaan mijn lijstje. Toen die laatste twee eergisteren genoemd werden, leek het me wel leuk om op het allerlaatste moment te switchen en daarom Jacco te arresteren. Pakte goed uit. ;D
En de grap van alles is (in ons gescheld op jullie) dat Brtdm en ik het nog voorspelden. We zeiden allebei zoiets van er worden zoveel namen genoemd, ze verhoren niemand, er gebeurt niks tot 20.15 uur. Dan een beetje namen noemen en eindstand zul je zien dat ze Jacco pakken  ::rofl::

En het gebeurde nog ook (om de verkeerde reden, dat wel, maar so be it)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MollenvangR-Art op 26-05-2020, 22:41:59
Bij Brtdm ging ik op een gegeven moment twijfelen omdat hij alleen maar aan het posten was in de Duitse mol haha
Ja jeetje... Duits is verdacht zeiden jullie  ::rofl::. Nou toen wilde ik echt zeggen: dan doen ze het maar zonder rover (ook al lag ik er al uit). Hoezo Duits  dachten wij ??? ::rofl:: het filmpje van Marinus was met een Frans accent en jullie maar op een fout Duits spoor zitten haha.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: JaccoS op 26-05-2020, 22:42:47
En het gebeurde nog ook (om de verkeerde reden, dat wel, maar so be it)
Die tik tak eindigt niet eens op het einde van het spel  ;D
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 26-05-2020, 22:43:49
Ik kwam vandaag nog wel ergens een Franse post tegen die ik verdacht vond van een week of 2 terug. Geen idee meer bij wie dat was; ik geloof tristan.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Brtdm op 26-05-2020, 22:48:37
Hier nog de tekst van Mollige Marinus:

Dag Medehunters, wat gaat het goed hè? Bijna halverwege en nu pas een eerste geldzakje gepakt. Zo goed zijn we eigenlijk niet bezig. Ik kan verklappen dat we maar 1 persoon om de juiste redenen hebben opgepakt. De rest was volledig toevallig. Hoe ik dat weet? Ik ken alle opdrachten! Jullie hebben geluk gehad met de behaalde resultaten, maar of dat nou kwam omdat we zo goed aan het zoeken waren, dat denk ik niet. Dat er maar 1 geldzakje binnen is is zeker geen toeval, dus wees op je hoede.
De hartelijke groeten van Mollige Marinus.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 26-05-2020, 22:50:49
Mollige Marius = MM = Mijdrechtse Mol  ::oink::

Daarom was ie pas online

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 26-05-2020, 22:51:18
It wasn’t me. Spacy misschien?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 26-05-2020, 22:51:36
Mollige Marius = MM = Mijdrechtse Mol  ::oink::

Daarom was ie pas online

Spoiler (klik om te tonen/verbergen) ::rofl::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Brtdm op 26-05-2020, 22:52:26
Wel wilden jullie gewoon op een verkeerd spoor zetten.  ::rofl::

Al raakten we er soms van overtuigd dat Tim echt bij ons hoorde.  ::zwaai::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Vermoljoen op 26-05-2020, 22:53:54
Ik vond de grootste verrassing van dit spel dat Ricardo al zo snel werd opgepakt. Voor mij was hij de rover die ervoor zou zorgen dat we zouden winnen.

Ik ben blij dat dit spel de laatste week heeft gehaald! Het was geweldig om mee te mogen doen, want ondanks dat we de opdrachten moesten doen, hebben we enorm veel gelachen om jullie, om elkaar en om gewoon niks  ::rofl::  En de leuke mr Bean gifjes zal ik ook nooit meer vergeten (waardoor ik heel veel afleveringen ben gaan terugkijken, want oh wat is dat toch grappig!  ::rofl:: )

Ook waren wij enorm aan het uitkijken naar het moment wanneer jullie Spacy, Tim of een andere hunter zouden oppakken. We hebben een video gestuurd (zie hierboven de tekst). Jullie hebben niks met de video gedaan, dus stuurden we een brief en nog deden jullie niks! Spijtig, want het was hilarisch geweest als jullie elkaar zouden arresteren  ::rofl::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MollenvangR-Art op 26-05-2020, 22:54:48
Mollige Marius = MM = Mijdrechtse Mol  ::oink::

Daarom was ie pas online

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
::rofl:: wij hadden in onze discordgroep de dagelijkse running gag: is Tim nou een Rover of niet?  ::rofl:: Omdat Tim ons een aantal keer zo geholpen heeft (bijvoorbeeld in mijn pm opdracht MIJ een pm sturen, ja dan hoef ik het niet zelf te doen, of bijvoorbeeld jullie wegsturen van een goede naam door zij gedachten te delen, afgeleid worden door mij op Whatsapp, terwijl Brtdm als Tim online was op het forum).

Ontstond het idee dat uit te gaan buiten, in eerste instantie jullie te laten denken dat er een twist is met een verrader in jullie midden. Daarna ben ik mijn onderschrift gaan veranderen (wat opviel..) toen heb ik hem weer veranderd naar de huidige met morse en de anderen ook gevraagd dat te doen in de hoop dat jullie - .. -- (T I M)  zouden arresteren :P
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 26-05-2020, 22:55:21
Wel wilden jullie gewoon op een verkeerd spoor zetten.  ::rofl::

Al raakten we er soms van overtuigd dat Tim echt bij ons hoorde.  ::zwaai::

 ::schaam::

Hoewel ik volgens mij diegene die Riciardo aankaarten ::vergroot::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 26-05-2020, 22:55:44
Ik denk oprect dat het zaken zijn die de rovers doen om ons in de war te maken. Ik gun ze het pleziertje niet daarin te trappen  ;).

 ;)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Vermoljoen op 26-05-2020, 22:56:54
We vonden het wel spijtig dat jullie niet altijd gebruikmaakte van het verhoor, want dat zorgde toch altijd voor wat extra spanning voor mocht het wel gedaan worden.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MollenvangR-Art op 26-05-2020, 22:58:12
;)
We vonden jou sowieso scherp Niek, dus complimenten voor je speurwerk  ::ok::  ::vergroot:: (waarmee ik niks af wil doen aan de anderen he, begrijp me niet verkeerd aub). Man, die pm's. Toen wist ik al dat ik fucked was. En het stomme is.. 3 dagen erna pas he (en de reden waarom ik nik terugstuurde ken je al, dus deels geluk voor jullie dat je daardoor aan het denken gezet bent). Maar in de dag na de pm opdracht had ik nog een opdracht waarbij ik iets met alle 5 de hunters moest doen. Dat bleef dan weer onopgemerkt :P
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 26-05-2020, 22:59:46
We vonden het wel spijtig dat jullie niet altijd gebruikmaakte van het verhoor, want dat zorgde toch altijd voor wat extra spanning voor mocht het wel gedaan worden.

Denk dat het nut van het verhoor niet extreem hoog was. Mensen reageren niet of juist express om verdacht te zijn. Daarnaast hebben we alle mensen die verhoord zijn ook gearresteerd.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Brtdm op 26-05-2020, 22:59:51
Ik kan nu ook weer mijn standaardbrowser terugzetten op mijn startscherm.

Ik zat heel vaak mee te lezen in een andere browser, waar ik offline was. De hele tijd refreshen valt ook zo op.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 26-05-2020, 23:00:47
We vonden het wel spijtig dat jullie niet altijd gebruikmaakte van het verhoor, want dat zorgde toch altijd voor wat extra spanning voor mocht het wel gedaan worden.

Snap dat het leuk is, maar we hadden er niks aan. Alleen chippie versprak zich, maar die hadden we zonder verspreking ook wel gearresteerd . Was eigenlijk alleen maar tijdverdrijf.

En toen de kijkers ons gingen pesten, was het gewoon uit met de pret. :P

Ik ben benieuwd of er in het wie reageert er op jou topic een opdracht is uitgevoerd, want die was wel heel actief met rovers.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Brtdm op 26-05-2020, 23:02:36
Ik ben benieuwd of er in het wie reageert er op jou topic een opdracht is uitgevoerd, want die was wel heel actief met rovers.

Volgens mij heeft iemand jouw naam er een keer genoemd.  ::vergroot::

Maar verder dacht ik niet.

Ik heb zelf zo veel mogelijk opdrachten uitgevoerd in topics waar ik anders ook actief in zou zijn.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: hulpdakdekker op 26-05-2020, 23:03:50
::jaja::

HDD heb ik zo bijvoorbeeld al snel afgeschreven.

Terecht. ::ok:: Ben redelijk in het begin het beste deel van een week volledig afwezig geweest :PZat zelf niet in de kijkers-pm, omdat ik al aan zag komen dat je dan doodgespamd zou worden.
En in een topic vind ik het wel gezellig buurten, maar in een pm-groep.. meh.

Moet zeggen dat ik het ook.. enigszins discutabel vond dat de rovers daarin mochten. Dat is toch best een voordeel.Had verder het idee dat de kijkers wel erg vaak de schuld in de schoenen werd geschoven - terwijl naar mijn weten bijna geen kijkers de boel probeerden te versjteren. I mean, van De Witte verwacht je het automatisch ;) maar verder viel het overwegend wel mee geloof ik?

Dus vandaar afgelopen week maar een plagerig postje in de relaxhoek over een mol onder de rovers ;DOhja, wat ik ook zat te bedenken:
Het verhoor lijkt in praktijk weinig toegevoegde waarde te hebben voor de speurneuzen.

Dus mijn suggestie is als volgt:
Elke ronde (of om de ronde, om het voordeel iets in te dammen) mogen de speurders 1 persoon aanduiden, waar ze zogezegd extra resources op inzetten. Indien dat een rover is, dan krijgt die automatisch de moeilijke opdracht van die ronde toebedeeld (zoals bepaald door de spelleider). Waarbij dat aanduiden privé moet gebeuren, want als je als buitenstaander wordt aangeduid, dan snap ik dat je opzettelijk raar gaat doen ;)
Anyway, dan heb je als speurder enige invloed op het speurproces. Immers, als die hoofdverdachte inderdaad ongewoon doet, dan versterkt dat je vermoedens.Verder uitstekend spel - en goeie stukjes tekst om alles aan elkaar te schrijven ::rofl:: ::ok::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: JaccoS op 26-05-2020, 23:09:14
En toen de kijkers ons gingen pesten, was het gewoon uit met de pret. :P
Dat was gewoon de rovers helpen met moeilijke opdrachten!  :P

#freeMV  ??? ;D
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: mrchipie op 26-05-2020, 23:13:53
Snap dat het leuk is, maar we hadden er niks aan. Alleen chippie versprak zich, maar die hadden we zonder verspreking ook wel gearresteerd . Was eigenlijk alleen maar tijdverdrijf.

En toen de kijkers ons gingen pesten, was het gewoon uit met de pret. :P

Ik ben benieuwd of er in het wie reageert er op jou topic een opdracht is uitgevoerd, want die was wel heel actief met rovers.
versproken? Zoals spacy aangaf kon het gewoon wat ik zei
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Ricardo op 26-05-2020, 23:14:58
#freericardo, zo heeft toch nog iemand het gezegd in dit topic. ::trots::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Brtdm op 26-05-2020, 23:15:43
Ach, ik vind deze avatar je wel staan.  ::jaja::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Ricardo op 26-05-2020, 23:16:31
Heb ik toch nog iets leuks bedacht voor de opgepakte rovers ::tandpastasmiley::.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Molduck op 26-05-2020, 23:16:40
En toen de kijkers ons gingen pesten, was het gewoon uit met de pret. :P

Ik wilde jullie alleen maar op een dwaalspoor zetten. Niet de pret verpesten :p
Het was zo wel minder spannend om als kijker me e te lezen.

Ik heb genoten van mijn pittige verhoor. Goed gedaan hunters jullie hebben de echte rovers gepakt.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Ricardo op 26-05-2020, 23:17:30
Ik heb nog nooit een wenslijstje gedeeld maar dit zijn mijn Wenskandidaten met land.

Land: Chili

Charlie Luske, Zanger (41)
Domien Verschuuren, Radio(32)
Mike Weerts, Acteur (38)
Ronald Goedemondt, Cabaretier(44)
Victor Abeln, Barman (35)

Bo Maerten, Actrice(27)
Ellen Hoog, Oud-Hockeyster(34)
Geraldine Kemper, Presentatrice(30)
Samya Hafsaoui, Presentatrice(24)
Sharon den Adel, Zangeres(45)

Ik hoop dat we een seizoen in het 2de deel van 2021 kunnen verwachten, maar ik zie het al somber in.

Het was trouwens best moeilijk om een bekende Mike die ik enigzins kende te verzinnen voor dit onzinlijstje ::rofl::.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Brtdm op 26-05-2020, 23:20:10
Bravo!
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Vermoljoen op 26-05-2020, 23:21:05
 ::rofl:: ::rofl::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 26-05-2020, 23:21:32
versproken? Zoals spacy aangaf kon het gewoon wat ik zei

Dan is het vreemd dat als jij je als hunter aanmeldt maar in het roverteam beland, en bij mij het omgekeerde is gebeurd. Waarom moesten we dan een voorkeur opgeven (indien gewenst).  ???

Er is eerst geloot voor 12 spelers (neem ik aan). Stel van die 12 willen er 10 rover zijn. Dan zou ik de 2 die hunter willen zijn sws die rol geven en de rest wordt erbij geloot.

Niet dat ik achteraf anders zou willen hoor. ;)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 26-05-2020, 23:25:52
Hunter zijn was top  ::bravo::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 26-05-2020, 23:28:27
(https://i.imgur.com/zlv28vj.png)Daisy herinnerde het zich nog goed. Het was haar allereerste zaak toen ze bij de politie kwam werken. Ze zou het nooit meer vergeten. Ze sloot haar ogen en haalde het zich weer voor de geest.

Ze liep door de lange, stinkende gang. Ze voelde haar hart in haar keel kloppen. Overal stonden junks, prostituees, zwervers... ze hoorden een baby huilen, ze rook een penetrante wietlucht, en er werden haar allerlei deals aangeboden. Ze werd er ongelukkig van, maar ze bleef geconcentreerd doorlopen...

Uiteindelijk zag ze hem. Hij zat aan een tafel in een leeg klaslokaal. Het lampje boven de tafel verlichtte maar een klein deel van de ruimte. Daisy liep ernaartoe en pakte een stoel. Die draaide ze naar zich toe en ging zitten met haar voorkant naar de leuning toe, een trucje die ze toen net had geleerd op de politieschool. Ze keek hem indringend aan en vroeg: "Waar gaat dit nou allemaal over?"

Hij exhaleerde en verdween even achter een rookwalm. Hij bleef nog even een paar seconden stil, maar brandde toen los.

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MollenvangR-Art op 26-05-2020, 23:28:31
Hunter zijn was top  ::bravo::
Ik dacht wel op dag 1 (was letterlijk 1 of 2 mei) waarom stuurt Niek mij letterlijk NU een vriendschapsverzoek? Gaat dat hunten zo ver dat ze ook dat gaan stalken? :P Dus maar dezelfde dag nog geaccepteerd om niet op te vallen.

Maar ik hoop dat het toeval was? Haha
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 26-05-2020, 23:30:04
Zie je wel.  ::rofl::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Swifty op 26-05-2020, 23:30:12
Gefeliciteerd Hunters, goed gespeeld! ::bravo::

En rovers, jullie hebben goed je best gedaan, fijn dat jullie zoveel lol hebben gehad :D


Ik vond de kijkers-pm niet heel erg druk. Er waren 2 kijkers die het grootste deel van de berichten in die groep hebben gestuurd. Zij waren ook het drukst met jullie misleiden.

Jammer Daisy dat je zo baalde van meewerkende kijkers. Ik heb zelf inderdaad de dag voor ik werd gearresteerd subtiel 2 dingen gedaan om jullie te misleiden. Jullie waren net 2x succesvol geweest, en het leek erop dat jullie heel makkelijk ruim voor de deadline alle rovers zouden ontmaskeren, en dat vond ik jammer, vandaar.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 26-05-2020, 23:31:43
Ik dacht wel op dag 1 (was letterlijk 1 of 2 mei) waarom stuurt Niek mij letterlijk NU een vriendschapsverzoek? Gaat dat hunten zo ver dat ze ook dat gaan stalken? :P Dus maar dezelfde dag nog geaccepteerd om niet op te vallen.

Maar ik hoop dat het toeval was? Haha

Ja toeval, je kwam opeens opgepopt in de suggestielijst  ::rofl::

Ah dus toch gewoon LdH  ::jaja::. Dan waren we helemaal een topteam  ::bravo::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: JaccoS op 26-05-2020, 23:32:13
Ik dacht wel op dag 1 (was letterlijk 1 of 2 mei) waarom stuurt Niek mij letterlijk NU een vriendschapsverzoek? Gaat dat hunten zo ver dat ze ook dat gaan stalken? :P Dus maar dezelfde dag nog geaccepteerd om niet op te vallen.

Maar ik hoop dat het toeval was? Haha
Ik had zelfs op insta mijn leeftijd in mijn bio weggehaald, voor het geval dat..   ;D
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MollenvangR-Art op 26-05-2020, 23:32:47
Ja toeval, je kwam opeens opgepopt in de suggestielijst  ::rofl::

Ah dus toch gewoon LdH  ::jaja::. Dan waren we helemaal een topteam  ::bravo::
Het was een teken ;) Ze deden je een suggestie van degene die je zocht :P
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Brtdm op 26-05-2020, 23:33:30
Wij hoopten nog dat jullie dit de eerste week zouden spotten. Maar blijkbaar zien rovers soms meer dan hunters.

Ik kocht rood ondergoed voor een realitynetter   ::tandpastasmiley::
(Eerste letters, voor de duidelijkheid)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Ricardo op 26-05-2020, 23:33:45
Een van onze grootste prestaties was Ldh op Discord krijgen.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Vermoljoen op 26-05-2020, 23:33:56
Oh ja, wisten jullie al dat we LdH op Discord hebben kunnen krijgen?  ::rofl::

Edit: zie hierboven hahaha
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 26-05-2020, 23:35:17
Ldh had met zijn gespam wel een goede dekmantel ::rofl::

Een van onze grootste prestaties was Ldh op Discord krijgen.

Wow ::oink::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Lucy op 26-05-2020, 23:36:03
Ik ben enorm benieuwd naar de opdrachten ::bravo::

Ik vond het superleuk om te volgen, Spacy, ook al werd er niet heel veel gepost, dat maakt het ook makkelijker bij te houden

Goed gedaan Hunters :)

En omg LdH op Discord? Wauw. Maar eh, waarom zitten al die rovers niet in de RN discord dan?!
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: mrchipie op 26-05-2020, 23:39:53
expres ;) Jongens we hebben echt niet normaal vaak discord naar voren gehaald om jullie ldh te laten vergeten ::rofl::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MollenvangR-Art op 26-05-2020, 23:40:00
Ldh had met zijn gespam wel een goede dekmantel ::rofl::

Wow ::oink::
Inderdaad ;D terwijl jullie dat na 4 dagen of in ieder geval in de eerste week aanmerkten als: LDH is verdacht, die spamt (ja altijd ja  ::rofl::)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 26-05-2020, 23:42:20
Het 'probleem' bij LdH was voor mij dat hij op een gegeven moment zoveel postte dat ik eigenlijk geen zin had om alles terug te lezen om iets 'verdacht' te vinden.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: FrankLapidus op 26-05-2020, 23:44:09
Ik zag dat LdH zijn onderschrift had veranderd  ::jaja:: van Berliner naar Bärliner  ;D

Ik doelde dan ook op hem in mijn verhoor maar vond het nogal lullig om het te verpesten voor LdH  :P
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Brtdm op 26-05-2020, 23:45:12
Ja, we hebben daarom ook allerlei ingewikkelde opdrachten aan LDH gegeven. Die vielen toch niet op.


Alleen gisteren was het een gok wie we geld meegaven. Daisy noemde dat LDH haar naam 5 keer had genoemd. We hoopten dat jullie daar verder op in gingen. Maar ik werd ook vaak genoemd. Dus laatste ronde was domweg gekken en hopen.


Was onderschrift veranderen ooit een opdracht trouwens?
Naam wel, geslacht wel, leeftijd wel (2 keer). Maar onderschrift kan ik me niet meer herinneren.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: grasisgroen op 26-05-2020, 23:46:07
Wij hoopten nog dat jullie dit de eerste week zouden spotten. Maar blijkbaar zien rovers soms meer dan hunters.
(Eerste letters, voor de duidelijkheid)

 ::hypocriet::

 ::sorry::  kon het niet laten  ;D

Gefeliciteerd hunters en goed gedaan rovers  ::bravo::  ::bravo::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MollenvangR-Art op 26-05-2020, 23:46:14
Overigens die typfout die naast alle pm's aan de 5 hunters extra bewijs was voor jullie... stond er al maanden  ::oink:: TwijfTelt.. ik had hem niet gezien  ::rofl::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Ricardo op 26-05-2020, 23:46:19
Hij heeft dat altijd zo gehad dacht ik.(Bärliner) Er komt nog een moment terug waar jullie het hadden moeten weten wie de overgebleven rovers waren.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 26-05-2020, 23:46:50
Jullie hebben dus goed gegokt ;D
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Ricardo op 26-05-2020, 23:48:30
Jullie hebben dus goed gegokt ;D
Ik moest meteen even je profiel bekijken of jij de echte Tim was ::rofl::.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 26-05-2020, 23:49:29

Jammer Daisy dat je zo baalde van meewerkende kijkers. Ik heb zelf inderdaad de dag voor ik werd gearresteerd subtiel 2 dingen gedaan om jullie te misleiden. Jullie waren net 2x succesvol geweest, en het leek erop dat jullie heel makkelijk ruim voor de deadline alle rovers zouden ontmaskeren, en dat vond ik jammer, vandaar.

Ik had ook geen probleem met een individuele actie (ik zou als kijker ook vast wel iets raars gedaan hebben) - maar meer met idee dat de PM groep gecoordineerd iets kon afspreken stuitte me tegen de borst. Kijkers in de PM konden elkaar afstrepen naar mijn mening en daardoor werd het makkelijker om de rovers te vinden. En als je eenmaal weet wie het zijn, weet je ook makkelijker waar je op moest letten.
Nu begrijp ik dat er ook rovers inzaten, dat scheelt dan weer iets. Maar wat HDD zegt klopt ook weer wel.

In de PM groep kon alles gedeeld worden zonder consequenties. Die luxe hadden we als hunter niet. Alles kon tegen ons gebruikt worden. Één opmerking over signatures en avatars en ineens hadden heel veel mensen een andere (waardoor die van MV me pas opviel toen we m ontmaskerd hadden). En toen kwam er ook nog een opmerking dat we slecht bezig waren. Misschien was het bluf, ,maar die opmerking schoot me echt in het verkeerde keelgat. Kijkers hadden veel meer info dan wij.

Overigens die typfout die naast alle pm's aan de 5 hunters extra bewijs was voor jullie... stond er al maanden  ::oink:: TwijfTelt.. ik had hem niet gezien  ::rofl::

You are welcome ;)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MollenvangR-Art op 26-05-2020, 23:50:03
Tim verdacht maken...

In 3 woorden spel heb ik toen de morse langzaam ontdekt werd nog even wat hints proberen te geven:

tijdens intensieve marathonverhoren

twijfelachtige Irakese methodes

totale idiote maniak.

T I M  ::)
 
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 26-05-2020, 23:50:42
 :\'(
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: grasisgroen op 26-05-2020, 23:58:11
@Daisy: ik zat in de kijkers-pm, maar daar hebben we volgens mij maar 2x een gezamenlijke molactie gedaan, eentje vanuit mij omkleuren te plaatsen en die freerover actie van  vermiljoen da ht ik. En de rovers die in de ki j kerspm zaten hebben ons tot het laatzt ook zitten foppen    ;D
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 27-05-2020, 00:00:35
::hypocriet::

 ::sorry::  kon het niet laten  ;D

Gefeliciteerd hunters en goed gedaan rovers  ::bravo::  ::bravo::
Die rode ondergoed post viel me gisteren ook op ja toen ik jou nog eens doornam.
Heb hier en daar wel naar eerste letters gekeken. Maar gelukkig niet in deze post  ;D

Gelukkig leidde Daisy ons steeds weg van jou. Als het aan mij lag, sloeg ik je in de boeien  ;)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MollenvangR-Art op 27-05-2020, 00:00:55
@Daisy: ik zat in de kijkers-pm, maar daar hebben we volgens mij maar 2x een gezamenlijke molactie gedaan, eentje vanuit mij omkleuren te plaatsen en die freerover actie van  vermiljoen da ht ik. En de rovers die in de ki j kerspm zaten hebben ons tot het laatzt ook zitten foppen heeft  ;D
Maar die Free rover actie kwam deels ook vanuit ons he. Jacco had als opdracht: post iets in Dit topic. Toen bedachten we van: wat als we de kijkers kunnen aansporen (net als er in de buit ook handlangers kunnen zijn) om iets te plaatsen, kan Jacco in de slipstream mee. Daar ontstonden ook die #'s. Maar achteraf is dat allemaal beetje uit de hand gelopen met mensen die posten en daar niet horen te posten. (en daarvoor excuses).
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: FrankLapidus op 27-05-2020, 00:05:08
Hij heeft dat altijd zo gehad dacht ik.(Bärliner) Er komt nog een moment terug waar jullie het hadden moeten weten wie de overgebleven rovers waren.

 ::oink::

Voor mijn gevoel stond er echt altijd een e!
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Convans op 27-05-2020, 00:06:35
Ik had ook een keer een poging gedaan jullie te misleiden. Ik plaatste 3 posts in 5 minuten. De eerst post begon met 'Realitynet', de  2de post met 'Most' en de 3de post met 'Wanted', maar helaas is het niet opgevallen. Dan ben ik er maar mee gestopt  ::rofl::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 27-05-2020, 00:06:59
Die chat... waarom ging je niet weg D*N?  :P We hebben er 3,5 uur gezeten. (Vanwege IP-adres konden we niet weg.)

Mij krijg je niet zo snel weg ;D.

Ik vond het wel jammer dat we niet zoveel konden overleggen als hunters. Snap ook dat het voor de kijkers niet ideaal was zo, maar wel de beste tactiek denk ik; zeker in het begin om zo min mogelijk potentiële namen prijs te geven  ::jaja::
Vond ik ook ::jaja::.

Ik hoor nu ook van de rovers hoe weinig we door hadden etc. terwijl ze dat ook niet weten. Veel informatie sla je op en post je niet omdat iedereen het kan lezen, we hebben waarschijnlijk meer gezien dan mensen denken ::vergroot::.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: grasisgroen op 27-05-2020, 00:07:23
Die rode ondergoed post viel me gisteren ook op ja toen ik jou nog eens doornam.
Heb hier en daar wel naar eerste letters gekeken. Maar gelukkig niet in deze post  ;D

Gelukkig leidde Daisy ons steeds weg van jou. Als het aan mij lag, sloeg ik je in de boeien  ;)

 ::rofl::  ik wasnogal opvallend bezig, maar Daisy had het mis wat betreft het meedoen aan dit spel. Ik had dit erg leuk gevonden, maar was bang voor discordachtige-ldh opdrachten  ::rofl::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 27-05-2020, 00:08:55
Ik sluit mij aan bij Dennis ::jaja::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: de_witte op 27-05-2020, 00:09:28
Wat ik zelf wel grappig zou hebben gevonden is als er iemand verhoord zou worden die jullie toch niet echt verdachten en dan gewoon vlak voor 21.00 jullie  echte verdachte arresteren.

Wellicht hadden jullie zo informatie van/over kijkers kunnen lospeuteren...


Zelf probeerde ik me (zeker naar het einde toe) een beetje neer te zetten als een "in your face" rover... Maar ja, jullie hebben goed ingeschat dat ik me niet voor het spel heb opgegeven.

Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Brtdm op 27-05-2020, 00:10:26
::oink::

Voor mijn gevoel stond er echt altijd een e!

Hé, het mandela-effect (soort van dan) komt jullie dat ergens bekend van voor?


En het probleem was ook een beetje dat onze moeilijkheidsgraad een beetje werd aangepast aan de hand van hoe goed jullie ons doorhadden.

Maar ik blijf het niet helemaal snappen waarom er zo weinig werd gedeeld. Wij moesten uiteindelijk toch onze opdrachten uitvoeren. En als je iets heel verdachts ziet, kan je dat toch gewoon melden?
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MollenvangR-Art op 27-05-2020, 00:11:35
Ik had ook een keer een poging gedaan jullie te misleiden. Ik plaatste 3 posts in 5 minuten. De eerst post begon met 'Realitynet', de  2de post met 'Most' en de 3de post met 'Wanted', maar helaas is het niet opgevallen. Dan ben ik er maar mee gestopt  ::rofl::
Opdracht voor een nieuw seizoen  ::vergroot::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 27-05-2020, 00:18:29
Hmm, aan Fabiann, D*N, Tim, Nieky en Daisy in een glitterpakje moet ik niet denken; dat staat vast niet...

Pittig deze  ;D
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 27-05-2020, 00:19:00
Hé, het mandela-effect (soort van dan) komt jullie dat ergens bekend van voor?


En het probleem was ook een beetje dat onze moeilijkheidsgraad een beetje werd aangepast aan de hand van hoe goed jullie ons doorhadden.

Maar ik blijf het niet helemaal snappen waarom er zo weinig werd gedeeld. Wij moesten uiteindelijk toch onze opdrachten uitvoeren. En als je iets heel verdachts ziet, kan je dat toch gewoon melden?

Heeft denk ik deels te maken met de verdeling van het geld. Als je gefocused bent op kandidaat X dan gaan jullie daar geen geld op inzetten.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 27-05-2020, 00:20:40
Pittig deze  ;D

LdH had mij al zo vaak benoemd die dag, ik heb dat gewoon genegeerd ;D
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: putyourHANSup! op 27-05-2020, 00:21:32
Leuk spel om te volgen! Top gedaan Spacy en deelnemers ::bravo::

Vanwege drukte met school had ik me niet opgegeven, maar dit weekend ging ik eens struinen door dit topic en zag ik dat mijn naam een paar keer was genoemd. Ik had me verder totaal niet verdiept in wat de opdrachten zoal konden zijn (ja, behalve de onderschriften dan), dus ik heb lukraak een stuk of twee niet heel ver weggezakte topics opgedoken, verder niets bijzonders.

Gaudeamus is al een paar jaar het onderschrift bij m'n avatar. ::jaja:: En Niek, ik verlies jou ook nooit uit het oog  ::wenkbrauw::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 27-05-2020, 00:24:49
LdH had mij al zo vaak benoemd die dag, ik heb dat gewoon genegeerd ;D

Hij heeft die dag ook posts dat hij andere forummers met 7 tegelijk noemt. Afleiding dus
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 27-05-2020, 00:28:49
Ldhmolletje deed sowieso irritant veel posten de laatste maand, nog meer dan anders ;D
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Brtdm op 27-05-2020, 00:29:39
Heeft denk ik deels te maken met de verdeling van het geld. Als je gefocused bent op kandidaat X dan gaan jullie daar geen geld op inzetten.

Ja, dat snap ik. Maar nu was het niet heel anders. We hebben het geld best goed verdeeld. Beter zou je het misschien een dag later wel kunnen delen.

Wij hebben vooral gekeken naar wie het beste welke opdrachten kon uitvoeren. Sommigen (Chipie en Vermoljoen) kwamen sowieso al niet in aanmerking voor geld. En verder gaven we het geld aan de makkelijkste opdrachten.

MV had denk ik ten tijde van zijn PM-opdracht geen geld. Een dag later wel, omdat niemand het door had. Dus daar was Nieky (bewust of niet) slim bezig.

Zeker gezien het aantal kansen, denk ik dat jullie prima meer konden overleggen. Maargoed. Dat vind ik.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MollenvangR-Art op 27-05-2020, 00:33:56
Ik heb elke dag tot aan het moment dat ik gepakt werd geld bij me gehad (als ik me niet vergis of had ik dat nou niet bij de pm's, moet ik nazoeken),omdat ik tot mijn eigen verbazing twee weken niet genoemd werd (tot Nieky ineens het licht zag). Zelfs de opdracht na de 5n pm's had ik hem dus bij me, toen ik de namen van 5 hunters moest noemen in een post.

Edit: opgezocht

Dearhunters - Stuur een PM naar elk van de Hunters.
MV geldzak
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Brtdm op 27-05-2020, 00:35:41

En nog even het bewijs dat het te lezen was in mijn avatar:
(https://i.ibb.co/TkRgJcD/Screenshot-516.jpg)
(dit is gewoon de 100px variant, maar dan vergroot.)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MollenvangR-Art op 27-05-2020, 00:41:51
In de sportquiz had ik ook een klein (onbedoeld) hintje verstopt..

Nummer 3
1. Blackburn Rovers (LDH 1 punt)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Ricardo op 27-05-2020, 00:54:05
we hebben waarschijnlijk meer gezien dan mensen denken ::vergroot::.

Mijn echte opdrachten in ieder geval niet. We hebben onszelf ook in de voet geschoten met onze boevennamen. Altijd opletten of we niks dubbels posten. Tenminste na de arrestaties van Chip en mij.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 27-05-2020, 01:27:48
Ik heb elke dag tot aan het moment dat ik gepakt werd geld bij me gehad (als ik me niet vergis of had ik dat nou niet bij de pm's, moet ik nazoeken),omdat ik tot mijn eigen verbazing twee weken niet genoemd werd (tot Nieky ineens het licht zag). Zelfs de opdracht na de 5n pm's had ik hem dus bij me, toen ik de namen van 5 hunters moest noemen in een post.

Namen soms wel en soms niet noemen was natuurlijk ook een tactiek van ons ;).
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Brtdm op 27-05-2020, 01:45:10
Ja, dat hadden wij ook door. (hadden al je medehunters dat eigenlijk wel door?  :P)

Ik heb volgens mij elke ronde geld gehad, behalve dan de twee rondes geleden. Toen had ik een gevaarlijke opdracht. Iets met mezelf volledig aanpassen naar een hunter.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: trialk op 27-05-2020, 02:13:09
::oink::

Voor mijn gevoel stond er echt altijd een e!


bij mijn beste trialk se ( spreek uit trie /alkse) ge weten was het een kleine e
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: trialk op 27-05-2020, 02:14:51
verder reageer ik ffff niet meer mee en het is schandalig laat, Gig slaapt nog maar amper ::hypocriet:: ::hypocriet:: ::hypocriet:: :\'( :-X

 ;)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: LdHmolletje op 27-05-2020, 09:31:18
Gefeliciteerd hunters!
Dat jullie me niet al veel sneller hadden gearresteerd. Nog steeds een verrassing voor mij, aangezien een paar opdrachten zo overduidelijk waren als je goed had opgelet en mijn posts had gelezen...

Probleem met het speurwerk hier openbaar maken is naar mijn een manier om jullie te helpen. Ik kan me voorstellen dat bepaalde info express niet gedeeld is, o.a. dingen die ik opgemerkt heb.
Weet ik dus niet. Het had de rovers ook nog onzekerder maken dan de meesten nu al waren. Want ja, een aantal van hen was echt bloednerveus iedere dag... Ik denk dan ook dat juist een of meerdere rovers door jullie bevindingen sneller een fout zouden hebben gemaakt. Maar ik geef toe dat ik wel begrijp dat jullie niet alles konden/wilden delen. Misschien dat hiervoor bij een eventuele volgende editie bijv een pm kan worden geopend, waarin bijv. iedere hunter eens in de 2 dagen zijn bevindingen mag posten (om het dan niet te lang te houden in een beperkt aantal tekens)

Ldh had met zijn gespam wel een goede dekmantel ::rofl::
Al waren een aantal opdrachten toch behoorlijk lastig uit te voeren. Zeker als de anderen 'niet meehielpen' door zelf weinig te spammen... Ik ben trouwens echt benieuwd welke opdrachten bij jullie zijn opgevallen... Eentje is in ieder geval goed gevonden...

En omg LdH op Discord? Wauw. Maar eh, waarom zitten al die rovers niet in de RN discord dan?!
Heel eerlijk gezegd was ik totaal (nog) niet van plan om op discord te gaan, maar aangezien de rovers dat hadden besloten kon ik natuurlijk niet achterblijven. En ja, ik kon natuurlijk niet ineens ook op de realitynet-discord verschijnen, dan was ik meteen gepakt...

Het 'probleem' bij LdH was voor mij dat hij op een gegeven moment zoveel postte dat ik eigenlijk geen zin had om alles terug te lezen om iets 'verdacht' te vinden.
En toch waren meerdere opdrachten heel makkelijk te vinden. Ik heb regelmatig in 5 of 10 opeenvolgende posts iets moeten doen...

Ik zag dat LdH zijn onderschrift had veranderd  ::jaja:: van Berliner naar Bärliner  ;D
Je bent de tweede al die dat 'zag'... Maar het klopt niet. Ik heb daadwerkelijk dit onderschrift al een paar jaar. En nee, het is ook geen typfout, maar dat zullen degenen die weleens in Berlijn geweest zijn ook wel weten!

Ik hoor nu ook van de rovers hoe weinig we door hadden etc. terwijl ze dat ook niet weten. Veel informatie sla je op en post je niet omdat iedereen het kan lezen, we hebben waarschijnlijk meer gezien dan mensen denken ::vergroot::.
Dan ben ik eigenlijk wel benieuwd welke opdrachten jullie allemaal hebben ontdekt!
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Hautoa op 27-05-2020, 09:37:02
Jaaaa hunters, super goed gedaan!  ::bravo:: ::bravo::

Ik vond het echt een heel erg leuk spel om te volgen. Zeker toen de verhaaltjes van Spacy erbij kwamen werd het oprecht spannend (en grappig).

Ik vond het jammer dat de kijkers zo'n negatieve sfeer in het spel brachten (niet bewust natuurlijk). Ik was zelf voor de hunters en had jullie graag geholpen, maar dat ging eigenlijk niet echt. Misschien dat de volgende keer de kijkers een ander soort rol kunnen krijgen. Nu waren er kijkers die werden verhoord, maar in het verhoor extra verdacht gingen doen. Dat doe je in een echt verhoor ook niet als je onschuldig bent, want dan ga je de bak in. :P

In De Buit werden burgers bijvoorbeeld opgeroepen om verdachte dingen te komen melden op het bureau, misschien dat zoiets bij dit ook kan. Ik zag soms dingen die ik de hunters wilde tippen, maar dat kon niet. Misschien de volgende keer een apart board maken, met een verhoorkamer, een overlegkamer, een 'balie', etc? Ik roep ook maar wat. ;D

En nog een vraag aan Spacy/de rovers: had iedere rover elke beurt een opdracht? Of hadden sommigen van jullie een opdracht?

Heel erg goed gedaan allemaal in ieder geval en ik kijk al uit naar een volgende editie!  ::bravo::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: LdHmolletje op 27-05-2020, 09:41:00
En nog een vraag aan Spacy/de rovers: had iedere rover elke beurt een opdracht? Of hadden sommigen van jullie een opdracht?
Wij hadden iedere 2 dagen een opdracht!
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 27-05-2020, 09:55:45
Om eerlijk te zijn heb ik als ik een hele lijst van LdH zag staan op 'markeer alles als gelezen' gedrukt en dan als ik later in het topic kwam terug gescrolld. Op een gegeven moment was ik een halve dag werken en had ik 2,5 paginas aan gemiste topis volgens mij, mede door LdH en Tristan volgens mij  ::rofl::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Starlight op 27-05-2020, 10:35:31
Goed gedaan hunters ::bravo:: Ik dacht om eerlijk te zijn dat de rovers zouden winnen ;D

Heb me toch een paar keer afgevraagd of er niet nog een twist zou zijn met een mol onder de hunters ::rofl:: Jullie vonden zo vaak dingen verdacht die mensen voor dit spel ook al deden, of dat iedereen ineens iets deed terwijl ik het vrij duidelijk vond dat de opdrachten steeds iets anders zouden zijn :P

En ook een beetje jammer dat jullie daar dan de kijkers de schuld van gaven, terwijl in feite alleen GIG en de Witte een beetje zaten te trollen (en Molduck ook 1 keer). Verder zagen jullie gewoon steeds dingen die er niet waren ::rofl:: Maar op zich wel begrijpelijk dat je helemaal paranoïde wordt van dit spel en alles ineens verdacht vindt :P

Verder denk ik dat jullie best hadden kunnen overleggen: de rovers moesten toch steeds hun opdrachten wel uitvoeren en het geld is steeds aan het begin al verdeeld. En na een tijdje heb je toch iedereen wel een keer genoemd, dus ik denk dat de rovers daar ook juist paranoïde van kunnen worden en ook niet meer weten wie ze nu veilig het geld kunnen geven. Ik denk niet direct dat de rovers daar nou een voordeel van hebben, maar ik vermoed de hunters zelf wel (en het is leuker als kijker).

Wat ik als kijker ook jammer vond is dat jullie niet zo vaak mensen hebben verhoord. Ik snap wel dat jullie het nutteloos vonden, maar dat kwam naar mijn idee vooral omdat jullie de persoon die jullie gingen verhoren toch wel op gingen pakken, ongeacht zijn antwoorden, en daarom ook geen goede vragen stelden.

Maargoed, ik snap ook wel dat het als kijker relatief makkelijk praten is, en uiteindelijk hebben jullie wel maar mooi alle rovers gepakt ::bravo:: Zelf had ik LdH totaal niet door. De rest had ik wel sterke vermoedens bij ;D

Iets wat mij opviel was dat Starlight het bikkel topic omhoog heeft geschopt. In de tekst staat ook iets over roven terwijl wij slapen (dus een opdracht die 's nachts is uitgevoerd). Sowieso is Starlight niet vaak zo'n bikkel (no offense schatje :-*).
None taken ;D

Maar ik kan regelmatig niet slapen, het laatste bericht in dat topic was ook van mij. En het is het topic dat me een bikkel noemt als ik tussen 1 en 6 nog wakker ben, niet ik ::rofl:: En dat vind ik dan altijd wel grappig, want dan voel je je meteen een stuk minder slecht over wakker liggen :P
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Molcrazy op 27-05-2020, 11:40:04
Proficiat hunters, goed gedaan! ::bravo::

Leuk om te lezen Spacy ::jaja::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Brtdm op 27-05-2020, 13:14:41
Ik deel alvast mijn allereerste opdracht, toen het allemaal nog makkelijk was.

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: D*N op 27-05-2020, 13:19:48
Ja, dat hadden wij ook door. (hadden al je medehunters dat eigenlijk wel door?  :P)
Haha ja soms lastig als je zelf een tactiek wilt uitvoeren maar je eigenlijk niet kan overleggen want het werkt natuurlijk niet als de rovers het ook weten.

Misschien zou het een idee zijn om de hunters aan het begin van het spel even privé een tactiek kunnen bespreken voordat het spel echt begint. Je gaat normaal ook niet zonder plan criminelen vangen ;). Want ik vond het een leuk spel, maar als hunter voelde ik mij wel redelijk beperkt.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Brtdm op 27-05-2020, 13:24:45
Ja, snap ik.

Maar ik denk dat gezien het aantal kansen jullie ook wel enigszins beperkt moesten worden.
Jullie hadden 15 kansen. Zelf zijn jullie met 5 en dan is er nog een presentator.

Dat zijn samen al 21 forummers. Heel veel meer dagelijks actieve forummers zijn er ook niet, dus ik ben allang blij dat we het tot de laatste week hebben gered.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 27-05-2020, 14:09:45
(https://i.imgur.com/zlv28vj.png)Om eerst even de vraag van Daisy te beantwoorden: ik heb eerst geloot tussen de aanmeldingen om te bepalen wie mee gingen doen. Vervolgens heb ik gekeken naar jullie voorkeuren. De meesten gaven als voorkeur aan om Rover te worden (waaronder jij en chipie) en een paar hadden geen voorkeur. Die laatste zijn dan ook meteen Hunter geworden, en daarna heb ik nog één of twee mensen moeten loten om Hunter te worden, waardoor jij dus Hunter werd, Daisy. ;)

Dan gaan we naar de opdrachten! ::bravo:: En zoals jullie van me gewend zijn, ga ik weer overmatig gebruik maken van spoiler tags. ::tandpastasmiley::

(Jullie mogen tussendoor wel reageren als jullie willen, want het gaat wel even duren)

Bij het bedenken van de opdrachten probeerde ik altijd om zo veel mogelijk ruimte te bieden aan de Rovers om hun eigen creativiteit, tactisch inzicht en samenwerkingsvermogen optimaal te benutten om de opdrachten tot een goed einde te brengen. En ik moet zeggen dat het mij keer op keer verbijsterde hoe goed de Rovers hiermee om gingen. Er zaten heel vaak opdrachten bij die mij van te voren een hele uitdaging leken, maar die ze dan op zo'n manier wisten uit te voeren dat het niet opviel. Dat was eigenlijk ook mijn doel - er zijn weliswaar niet veel opdrachten ontdekt, en wat mij betreft is dat grotendeels te danken aan de kwaliteiten van de Rovers. Dus ook al hebben ze uiteindelijk de eindstreep niet gehaald, wil ik ze hier toch complimenten voor geven. ::bravo::

De eerste paar rondes waren nog een beetje aftasten. Ik heb dan ook geprobeerd de opdrachten niet meteen al te moeilijk te maken. In latere rondes worden ze steeds uitdagender, omdat ze alsmaar niet werden ontdekt. :P

RONDE 1

Geld:
Jacco, MV, Ricardo

Om het groepsgevoel alvast te versterken liet ik ze eerst een teamnaam en bijnamen voor zichzelf te bedenken, waar in latere opdrachten ook nog naar gerefereerd zou worden. Ze noemden zichzelf Team Fatinidad. D*N merkte al snel terecht op dat dit de beginletters zijn van de Hunters-namen.

Hun individuele bijnamen:

Jacco's – Dubbele Dries
MollenvangR-Art – Tactische Tinus
LdHmolletje – Hongerige Hakim
Brtdm - Eerlijke Ellen
Vermoljoen - Slimme Suzy
Ricardo – Betrouwbare Barry
MrChippie – Handige HarryLdH valt blijkbaar nogal vaak in de herhaling...
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Tim, heb je al gereageerd op de PM van MV?
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Er is geen jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat is...
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Romeo India Charlie Alpha Romeo Delta Oscar...
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

mrchipie is blijkbaar een levend stripfiguur...
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Vermoljoen snapte de opdracht heel goed!
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Brtdm was in een poëtische bui... *zie hierboven*

De Hunters arresteerden deze ronde Robbie, en leken nog geen van de Rovers in de gaten te hebben. Het was voor de Rovers dus een geslaagde eerste ronde. :)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Lucy op 27-05-2020, 14:14:26
Ik ben echt super benieuwd naar de dingen die de Hunters wel door hadden of door dachten te hebben maar niet gedeeld hebben ;D
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Vermoljoen op 27-05-2020, 14:17:09
De opdrachttitels (die nu niet worden genoemd) waren ook echt legendarisch  ::rofl:: ::rofl::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 27-05-2020, 14:45:17
De linkjes van Vermoljoen waren me wel opgevallen, maar ik dacht niet dat de linkjes zelf een opdracht zouden zijn ::ohno::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: JaccoS op 27-05-2020, 14:46:39
Dit waren inderdaad nog makkelijke opdrachten, opdrachten later in het spel waren écht onmogelijk haha. Als je zo'n post voorbij ziet komen weet je ook meteen dat het een opdracht is.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Vermoljoen op 27-05-2020, 15:04:11
De linkjes van Vermoljoen waren me wel opgevallen, maar ik dacht niet dat de linkjes zelf een opdracht zouden zijn ::ohno::
Oorspronkelijk wou ik naar 'het poketrio' refereren en het echt doen zoals zij het deden, maar uiteindelijk durfde ik het niet aan en heb ik het zo gedaan.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 27-05-2020, 15:08:03
De opdrachttitels (die nu niet worden genoemd) waren ook echt legendarisch  ::rofl:: ::rofl::
;D ;D ;D Nou, vooruit... ik zal de opdrachtnamen er ook bij zetten! ::trots:: ::hypocriet::

Dit waren de opdrachttitels van ronde 1:
You can say that again! - LdH
Dearhunter - MV
Ik ben nog lang niet jarig! -> Jacco's
Whiskey Tango Foxtrot!? -> Ricardo
Onomatopee, olé, olé! -> Mrchipie
A link to the past -> Vermoljoen
Freestyle postin' -> Brtdm

RONDE 2

Geld: Jacco's, LdH, MV

Zoals de oude Hawaiianen altijd zeiden... - MV
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Is it me you're looking for? - Ricardo
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Bij nader inzien... - Brtdm
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Virtual Globetrotter - Mrchipie
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Fraternising With The Enemy - Vermoljoen
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Dikke VPN, jongen! - Jacco's
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Tekentje Aan De Wand - LdH
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Tot ieders verbazing pakten de Rovers Ricardo. Dat was een domper voor de Rovers, want ze hadden verwacht dat hij wel het hele spel lang undercover zou blijven.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Brtdm op 27-05-2020, 15:09:55
Die random hulp voor Chipie was ook echt fantastisch.  ::jaja::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Vermoljoen op 27-05-2020, 15:13:53
Voor de geïnteresseerden: het oorspronkelijke plan van Chipie was dat hij in de bar van Tweestrijd zou reageren, want er was een tijdje geleden nog iets gezegd over dat Enigma vroeger Tweestrijd heette en Lucy daar een forumspel had van gemaakt.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Brtdm op 27-05-2020, 15:19:42
Wie gaat trouwens onze discord ook nog opsommen?  :P
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Vermoljoen op 27-05-2020, 15:21:38
Zullen we alle mr Bean gifjes hier neerzetten?  ;D
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: DRenziboy op 27-05-2020, 15:22:39
Het is zo jammer dat ik nu pas achter dit spel kom, aangezien ik afgelopen maand regelmatig actief was op het forum en soms posts voorbij zag komen van... Huh?

Ik lees dit draadje nu terug en nu valt het allemaal op zijn plek.  ::rofl::

Dit lijkt me echt moordend voor de rovers, maar slopend voor de hunters.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MollenvangR-Art op 27-05-2020, 15:22:45
Zullen we alle mr Bean gifjes hier neerzetten?  ;D
::rofl:: zullen we eerst Spacy alles wat hij wil doen, laten uitwerken? ;D
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Nieky op 27-05-2020, 15:34:12
Leuke opdrachten!

De eerste dagen had ik dit allemaal nog niet door. Ik was meer gefocust op bijvoorbeeld het gebruik van smileys of het aanpassen van avatars etc. We wisten natuurlijk ook niet wat opdrachten konden zijn.
Nou is het denk ik ook niet gek, vanuit ons perpectief, dat je niet meteen doorhebt dat vermoljoen bv. op ons allemaal reageert: Bij mij deed hij dat bv bij het songfestival. Dat is niet meteen verdacht.

Maar leuk om te lezen  ::jaja::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Starlight op 27-05-2020, 15:40:56
Leuke opdrachten inderdaad! Tot nog toe is niets hiervan me opgevallen. Ben benieuwd of er nog dingen tussen gaan zitten die ik wel heb gezien, of dat ik ook vooral dingen heb gezien die er niet waren ;D
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 27-05-2020, 15:56:26
RONDE 3

Geld:
Brtdm, MV, Vermoljoen

Annie, are you ok? - Vermoljoen
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Hoeveel moeten er nog komen? - LdH
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Stemmingswisselingen - Mrchipie
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Hidden In Plain Sight - MV
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Forever Young - Brtdm
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

What did you just Saay? - Jacco
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

mrchipie werd gearresteerd. Er werden weliswaar niet echt opdrachten genoemd die hij daadwerkelijk heeft uitgevoerd, maar toegegeven, die waren meestal ook niet heel opvallend in zijn manier van posten.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: JaccoS op 27-05-2020, 16:00:33
Ik heb Zuid-Korea geen 12 punten gegeven, maar 6.
Maar toen we die opdracht kregen was het niet moeilijk te bepalen wie hem moest uitvoeren  ;D

En ik moest zo hard lachen om die opdrachttitel, "what did you just Saay?"  ::rofl::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Brtdm op 27-05-2020, 16:03:42
Volgens mij ging er iets mis bij de afbeeldingen van LDH.

En belangrijk detail... In ronde 2 werd Chipie verdacht van overmatig smiley gebruik. In Ronde 3 had hij pas de opdracht.

Zelf heb ik wel een screenshot gemaakt, zal het zo even opzoeken.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: MollenvangR-Art op 27-05-2020, 16:04:08
Ik heb Zuid-Korea geen 12 punten gegeven, maar 6.
Maar toen we die opdracht kregen was het niet moeilijk te bepalen wie hem moest uitvoeren  ;D

En ik moest zo hard lachen om die opdrachttitel, "what did you just Saay?"  ::rofl::

En uiteraard kwam het goed uit dat een van ons (ik dus) dat nummer die dagen totaal had afgekraakt. Ideale voorzet, die Jacco zo kon inkoppen.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Brtdm op 27-05-2020, 16:12:33
Ja, ik ben echt een hele dag 19 geweest.

(https://i.ibb.co/CW3g96C/Screenshot-527.png)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 27-05-2020, 16:18:21
(https://i.imgur.com/zlv28vj.png)Om eerst even de vraag van Daisy te beantwoorden: ik heb eerst geloot tussen de aanmeldingen om te bepalen wie mee gingen doen. Vervolgens heb ik gekeken naar jullie voorkeuren. De meesten gaven als voorkeur aan om Rover te worden (waaronder jij en chipie) en een paar hadden geen voorkeur. Die laatste zijn dan ook meteen Hunter geworden, en daarna heb ik nog één of twee mensen moeten loten om Hunter te worden, waardoor jij dus Hunter werd, Daisy. ;)


Ow om dit nog even te citeren.
Je bent dus wel door de mand gevallen chippie ;D Als je écht hunter had willen zijn, had je dus die rol gekregen ;)

Sommige opdrachten waren echt niet te raden (desalniettemin goed uitgevoerd natuurlijk). Ben benieuwd naar het vervolg. ::jaja::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Brtdm op 27-05-2020, 16:24:03
Dat klopt inderdaad. Chip gaf in het verhoor aan liever hunter te willen zijn. Dat kon inderdaad niet.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: mrchipie op 27-05-2020, 17:01:39
de hulp had niet op een beter moment kunnen komen indd en mijn idee was eerst om indd te reageren op tweestrijd, maar dit kwam beter uit ofc.

Tja ik gebruik altijd smilys dus die opdracht was easy ::trots::

Daisy toen nog niet ::rofl::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 27-05-2020, 17:08:19
Virtual Globetrotter - Mrchipie
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Ja, hierdoor zijn zowel mrchipie als Brtdm hoog op mijn verdachtenlijstje gekomen. ::jaja::

Geweldig leuk om te lezen tot nu toe, wat een creatieve, leuke en veelzijdige opdrachten Spacy! ::bravo:: ::respect::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 27-05-2020, 17:10:11
Goed gevonden! En thanks! ;D

Volgens mij ging er iets mis bij de afbeeldingen van LDH.
Yep, heb het aangepast. ;)

RONDE 4

Geld:
Brtdm, LdH, MV

Bijvoeglijk Straatnaamwoord - Brtdm
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

D.A.I.S.Y. Age - LdH
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

This website uses cookies - Vermoljoen
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Pssst, jij daar! - MV
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

We keken over de stad heen - Jacco's
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

De Rovers bleven onder de radar, en Swifty werd gepakt!
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 27-05-2020, 17:14:30
Die plaatsnamen opdracht vind ik leuk hoewel ik Scherpenzeel verspreid over 2 posten wat te makkelijk vond :-X
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: JaccoS op 27-05-2020, 17:25:18
Mijn opa en oma wonen niet eens in Assen  ;D
Ik heb zoveel leugentjes gepost  ::tandpastasmiley::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Brtdm op 27-05-2020, 17:34:52
Ja, hierdoor zijn zowel mrchipie als Brtdm hoog op mijn verdachtenlijstje gekomen. ::jaja::

Voor mij was het trouwens geen voorzetje voor Chipie. Ik reageerde gewoon omdat ik zag dat er een vraagteken geel was en ik natuurlijk alles heb opgeslagen.

Maar chipie kon er natuurlijk wel makkelijk op reageren.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Vermoljoen op 27-05-2020, 17:49:28
Oh, mocht ik een bericht vanaf 1 mei editen? Ik dacht dat ik het moest posten en uiteraard had ik wel een goed excuus, maar toch was het spannend om niet mijn eigen cookie te plaatsen met een roze V(ermoljoen) en wel een cookie met een groene R(over).
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: grasisgroen op 27-05-2020, 17:57:48
 MV, wie is dat? Nooit van gehoord  ::hypocriet::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 27-05-2020, 17:58:39
Die plaatsnamen opdracht vind ik leuk hoewel ik Scherpenzeel verspreid over 2 posten wat te makkelijk vond :-X
Ben ik het achteraf wel mee eens. ::jaja::

RONDE 5

(Ik vind zelf dat dit qua opdrachten misschien één van mijn minst sterke rondes was. :()

Geld: Brtdm, LdH, MV

Het moet niet gekker worden! - Jacco's
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Thug life - MV
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Roep om aandacht - LdH
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

De leukste thuis - Vermoljoen - 4/4
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

What does this button do? - Brtdm
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

De Hunters arresteerden michael90, tot grote verbazing van de Rovers. Die dachten namelijk dat D*N de IP-adressen had van Jacco's en Vermoljoen, ipv michael en Vermoljoen!
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Vermoljoen op 27-05-2020, 18:08:34
(https://www.mupload.nl/img/xqbcish0oo9.png)
Een hunter vragen om toestemming bij het uitvoeren van een opdracht was heel leuk  ;D
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Brtdm op 27-05-2020, 18:10:06
Die O was inderdaad nog best spannend. Maar toen Dennis vlak daarna een bericht plaatste voelde ik me wel redelijk veilig.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 27-05-2020, 18:32:54
RONDE 6

Deze opdrachten bestond eigenlijk uit een aantal hele makkelijke opdrachten, en een paar hele moeilijke... die twee moeilijke zijn zelfs opgemerkt!

Geld:
Brtdm, LdH, MV

What's in a name? - Jacco
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

De slappe lach - Vermoljoen
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Echo! - LdH
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Dearhunters - MV
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Zlegd Neejurlanz - Brtdm
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Vermoljoen werd gearresteerd! Het feit dat de chat-actie hier uiteindelijk voor heeft gezorgd vond ik wel gaaf. ;D
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: JaccoS op 27-05-2020, 18:39:48
Inderdaad goed gevonden Starlight  ::bravo::
Toen ik dat hoorde ben ik meteen gestopt met posten, omdat ik bang was dat de hunters er achter zouden komen.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Ricardo op 27-05-2020, 18:59:40
Ik had ze zelfs 10 minuten extra gegeven om mijn signature te vinden. Heb toen lekker Lionel Ritchie 2 keer beluisterd.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Daisy op 27-05-2020, 19:23:29
Ik heb wel naar letter combi's gezocht, maar die van LdH over mij heb ik gemist . Goed verstopt tussen al die spam.
Wb dat cookie, ik ben door widm op zoek gegaan naar kleine verstopte plaatjes met tekst, maar niks gevonden (ook brtdm's font opdracht niet, maar die was nog niet bovenaan mijn radar verschenen op dat moment)
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 27-05-2020, 20:05:54
RONDE 7

Geld:
Brtdm, LdH, MV

In deze ronde was er ook weer een groepsopdracht. De 4 Rovers moesten samen 5 berichten achter elkaar plaatsen, waarvan elk met de letters van FATINIDAD begon.

Was niet heel opvallend, maar de Rovers waren hier nog best wel gestresst over. >:D

(https://i.imgur.com/suplMJB.png)

Say my name, say my name - MV
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Smartlap zeg! - Jacco's
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

De tijdrover - Brtdm
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Een woord op zijn pas is zo goed als geld in de tas - LdH
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Ik was erg trots op jullie dat jullie MV hebben gevonden en ook nog om de juiste reden! ::bravo::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 27-05-2020, 20:47:07
RONDE 8

Geld:
Brtdm, LdH

Behind Enemy Lines - Jacco's
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Beter goed gejat dan slecht bedacht - Brtdm
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

It's A Match! - LdH
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

- MoleBuster werd gepakt -

RONDE 9

Geld:
Brtdm, LdH

Dit was een speciale ronde, waarin eigenlijk één opdracht door alle deelnemers werd uitgevoerd. Een relatief simpele ronde dus, maar het gevaar lag erin dat als één opdracht werd ontdekt, de link naar de andere opdrachten gauw gelegd was. Dat was echter niet het geval.

De Notenkraker - Jacco's
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Diamonds Are Forever - LdH
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Either Win Or Learn - Brtdm
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

- Molduck werd gepakt -

RONDE 10

Geld:
Jacco's, LdH

Love is in the Air - LdH
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Damn It Feels Good To Be A Gangsta! - Brtdm
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Boardwalk - Jacco's
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

- FrankLapidus werd gepakt -
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 27-05-2020, 22:27:16
Ik snap de link tussen Emirates stewardessen en Daisy niet 123 ::schaam::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Fabiann op 27-05-2020, 22:44:45
Daisy zit toch in de reisbranche? ::vergroot::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 27-05-2020, 23:10:40
Daisy zit toch in de reisbranche? ::vergroot::

Klopt, maar is dat perse een interesse van iemand  ::vergroot:. Of je moet heb beschouwen als 'reizen'
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: Brtdm op 27-05-2020, 23:28:34
Jaccօ's (met de Armeense o) was wel even extra riskant. Als iemand dat was opgevallen en had gecontroleerd hoe dat kon, dan was ik er ook meteen bij.

Maar er waren helaas nogal weinig talen waarbij de letters hetzelfde lijken, maar toch anders zijn. Armeens wel: Տ-ս-օ-ո-ց [T-s-o-vo-ts] niet te verwarren met S-u-o-n-g.

Achteraf konden we beter een ¡ Gebruiken bij iemand anders. Maar ach.


Die ronde tijden heb ik me ook nog erg over verbaasd. Was een hele nare opdracht. Zowel een groot risico om ontdekt te worden als dat ik ook nog 3 of 4 pogingen een seconde ernaast zat en weer een heel uur moest wachten.
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: TimvDons op 27-05-2020, 23:38:50
Ik heb wel eens naar de posttijden van personen gekeken, maar dit was me niet opgevallen :-\\
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: grasisgroen op 28-05-2020, 00:19:58
Beter goed gejat dan slecht bedacht

 ::rofl::  ::ok::
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 28-05-2020, 01:26:27
RONDE 11

Geld:
Jacco's, LdH

Oppermolloot - LdH
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

The Robber's Back In Town - Jacco's
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Wisseldrank - Brtdm
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

- B&W werd gepakt -

RONDE 12

Geld:
Brtdm, Jacco's

Verkloot de Quote - Brtdm
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

The Drag Queen - Jacco's
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Paranoia Fuel - LdH
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

- Jacco's werd ineens gepakt -

RONDE 13

Geld:
Brtdm

Promoot Gezond Eten! - LdHMolletje
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Uit Den Ouden Doosch - Brtdm
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

En toen werd Brtdm gepakt. Alles leek voorbij, maar hij kwam op het idee voor een spectaculaire ontknoping. Hij werd uitgenodigd voor verhoor dus hij mocht in het topic komen. Maar zijn plan was om vlak voor tijd zijn identiteit weer te veranderen naar Timvdons, en dan, vóór de Hunters een arrestatie konden plaatsen, zelf een arrestatie te plaatsen van de_witte. Uiteraard zou die arrestatie niet officieel meetellen, maar als de andere Hunters dan geen andere arrestatie binnen de tijd zouden plaatsen, zou er helemaal geen arrestatie worden verricht. Dan hadden de Hunters een beurt verspild, was Brtdm op vrije voeten en kon hij zijn geldzakje aan LdHmolletje geven.

Het zou natuurlijk ge-ni-aal zijn geweest als dat was gelukt, maar helaas wachtte Brtdm net iets te lang, en was Nieky hem net op tijd voor. De verwarring die daarna ontstond was niet overtuigend genoeg om die arrestatie van Brtdm nog weg te halen...
Titel: Re: RealityNet's Most Wanted!
Bericht door: SpacyColours op 28-05-2020, 01:51:31
(https://i.imgur.com/zlv28vj.png)Tot slot wil ik nog even iedereen heel erg bedanken die mee heeft gedaan! De fanatieke Rovers, de slimme Hunters en de enthousiaste Kijkers. ::bravo:: ::bravo:: ::bravo::

Ik heb zelf enorm genoten en ik hoop jullie ook allemaal. Ik was natuurlijk erg betrokken bij de Roversgroep en ik vond het onwijs leuk om te zien met hoeveel passie en enthousiasme zij het spel speelden. De groep was ook goed in balans en er ontstond al snel een hechte band met elkaar. Daar kijk ik echt met een tevreden gevoel op terug! :)

Er zijn ook zeker wat puntjes die ik voor verbetering vatbaar vind. De rol van de Hunters, en ook de rol van de Kijkers, daar zitten nog wel wat haken en ogen aan. Wat ik eigenlijk het grootste nadeel vond was het gokgehalte. Vaak werden Rovers om verkeerde redenen gepakt. Daartegenover stond dat Kijkers de Hunters in verwarring brachten door nep-opdrachten uit te voeren, wat dan voor de Hunters weer oneerlijk is.

Hoewel ik zelf voorlopig nog geen plannen heb voor een vervolg (als iemand anders dat wil doen vind ik dat prima), heb ik al wel nagedacht over dingen die ik dan eventueel anders zou doen.

Een concept die misschien beter zou werken, zou wat meer vergelijkbaar zijn met het Weerwolven van Wakkerdam forumspel eerder dit jaar. Gewoon een open topic waarin iedereen kan posten (ook Rovers dus), met om de twee dagen een stemming. Iemand die gearresteerd wordt mag niet meer meeposten in het topic, dus ook onschuldigen niet. Voordeel hiervan kan zijn dat 1: iedereen mee kan doen, 2: deelnemers er geen belang bij hebben om zichzelf verdacht te maken, 3: er misschien meer openbaar besproken wordt, 4: iedereen zichzelf altijd meteen kan verdedigen en 5: Rovers invloed hebben op de stemming waardoor het gokgehalte misschien minder wordt.

Maar ja. Dan wordt het ook wel weer te veel WvW misschien.

Ik ben in elk geval erg benieuwd naar of jullie nog feedback hebben, of ideeën hoe bepaalde dingen eventueel nog verbeterd kunnen worden. :)