Realitynet - Realitynet.org

Forumspellen => Weerwolvenspel => Topic gestart door: Vermoljoen op 29-06-2020, 21:08:16

Titel: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Vermoljoen op 29-06-2020, 21:08:16
(https://www.mupload.nl/img/d9g83i.png)

De groep, met nog 1 van de 6 hackers en 14 van de 24 goede personen, ging onder leiding van Vermoljoen verder met de tocht naar de nieuwe schuilplaats. Nog steeds moesten ze heel voorzichtig zijn, want Compuart en Test zaten achter hun aan, dit om RealityNet te redden. De heimwee begon toe te slaan bij verschillende mensen. Lucy kon het lopen niet meer aan, want ze miste haar vriendje waar ze misselijkmakend verliefd op is. Hetzelfde voor Lödewijk, want hij kon enkel nog met zichzelf over pokémon praten. Iedereen had zo zijn of haar reden waardoor het een zware dag was. De overgebleven hacker was gemotiveerd. Hij wou er alles aan doen om Vermoljoen en de achtergebleven hackers niet teleur te stellen.

Om de kans dat de hints van Michael90 opgelost zouden worden te verkleinen, wilde Vermoljoen weer iemand uit de groep halen. Het aandeel van Michael heeft al een grote invloed gehad op de hackers. Een te grote invloed. Daarom werd er een kleine pauze gehouden zodat iedereen zijn of haar laptop kon nemen om te stemmen. Maar er gebeurde iets heel vreemds. Opeens was Ester.vdw verdwenen. Gewoon opeens weg. Vermoljoen kon niet anders dan eerlijk te zeggen om welke reden zij in de groep zat, want de kans dat zij zou terugkomen, was klein. Ester.vdw is een forumlid!

Nadat iedereen was bekomen van deze onverwachte verdwijning, kon Focus doorgaan met het overlopen van de stemmen, ondanks dat ze het vermoeden had dat ze zelf zou moeten vertrekken. Ze had Brent beloofd om haar verantwoordelijk tot de laatste minuut goed uit te voeren en daarom las ze de stemmen voor:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Zoals ze het zelf al verwachtte, moest ze zelf de groep verlaten. Ze gaf een korte speech aan de groep waarin ze de groep nog veel succes wenste. Ook gaf ze de groep nog een zelfgemaakt kaartje in WIDM-stijl dat als belangrijke tip moest dienen om de laatste hacker te pakken:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Na deze speech verliet ze de groep. Focus is een forumlid! Al roepend zei ze tegen Vermoljoen: “Oh ja, ik moet nog iemand kiezen als opvolger voor mijn verantwoordelijkheid. Ik ben ervan overtuigd dat Lodewijk deze job perfect kan uitvoeren! Hij zal me zeker niet teleurstellen, net zoals zijn nudes die hij mij stuurde om me om te kopen.”

Lodewijk liet meteen zien waarom Focus in hem een goede opvolger zag: hij merkte meteen op dat er niets klopte bij de stemming. Naast Ester.vdw had ook Larikoek voor de derde keer niet gestemd. Daarom vroeg hij meteen aan Larikoek om haar laptop in te leveren en te vertrekken. Dit deed ze zonder er een drama rond te maken, waar Lodewijk haar heel dankbaar voor was.

Toen Larikoek de groep verliet en een paar kilometer terug wandelde, kwam ze Compuart en Test tegen. Zij waren de groep uit het oog verloren. Gelukkig herkende Larikoek hen en zei ze meteen hoe Compuart en Test terug tot de groep konden komen. Uiteraard zou een hacker dit niet doen, want Larikoek is een forumlid! De groep had niks door en was in volle vaart aan het doorwandelen.

Toen het avond was, wou Vermoljoen wel een feestje starten, want na vele tegenslagen gingen er deze keer 3 forumleden uit de groep, maar er was geen tijd om te feesten. Het was de bedoeling dat ze morgenavond de bestemming zouden halen. Daarom besloot hij, net zoals Compuart en Test die 1,5 kilometer van de groep verwijderd waren, te gaan slapen zodat ze genoeg energie hadden voor de dag erna. Deze keer vond de groep een slaapplek bij een rijhuis van een vriendelijke jongeman. Compuart en Test moesten het doen met een plekje op de grond in iemands tuin.
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Vermoljoen op 29-06-2020, 21:09:19
De volgende dag stonden Compuart en Test heel vroeg op met als doel vandaag de groep te vinden. Ze begonnen de instructies van Larikoek te volgen. Toen ze aan het einde van deze instructies waren gekomen, moesten ze zelf uitzoeken hoe ze verder waren gewandeld. Dit deden ze door bij huizen aan te bellen en mensen te vragen of ze hen toevallig hadden gezien.

Een beetje later besloot ook Vermoljoen weer met de groep te vertrekken. Maar hij zag opeens Compuart en Test op 500 meter van hen staan. Dit was niet gepland en daarom moest hij snel een plannetje bedenken. Via het chatprogramma stuurde de laatste hacker het idee om iemand weg te sturen om zo Compuart en Test naar de verkeerde richting te lokken. Zo gezegd, zo gedaan.

Het was Convans die mocht vertrekken. Hij kreeg één regel mee: tegen niemand iets zeggen over wat er aan het gebeuren is. Zonder al te veel op te vallen, deed hij zijn best om niet door Vermoljoen te worden gezien en op die manier, net zoals Larikoek, instructies door te geven aan Compuart. Bij Convans was het wel net iets moeilijker, want bij hem moest het met gebaren gebeuren. Dit was alweer duidelijk gedrag van een niet-hacker. Waarom zou iemand van de hackers dit doen? Convans is een forumlid!

Ondanks dat Convans zijn best deed om ervoor te zorgen dat Vermoljoen dit niet zag, kwam hij er toch achter. Alweer werd hij niet serieus genomen en dit kon hij niet ongestraft laten, zeker niet ten opzichte van de hackers. “Ik wil dat je de groep weer iemand laat uitkiezen. Deze persoon zal worden achtergelaten om net zoals bij Convans die stomme Compuart en zijn vriend te misleiden,” zei hij tegen het kersverse Aanspreekpunt Lodewijk. “Dit moet gebeuren voor dinsdag 30 juni om 20:00:00!”

Deelnemerslijst:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Deadline: dinsdag 30 juni om 20:00:00
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Brtdm op 29-06-2020, 21:11:11
Slagveld!  ::oink::
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Swifty op 29-06-2020, 21:12:05
Niet onze beste dag :(
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: michael90 op 29-06-2020, 21:16:10
L
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: de_witte op 29-06-2020, 21:16:57
OL
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: FrankLapidus op 29-06-2020, 21:18:12
OL?

En mijn hemel, wie hebben we nu nog over die het kunnen zijn dan? Lödewijk, wie heb jij gezien?
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Brtdm op 29-06-2020, 21:18:36
OL?

In de tekst lijkt het er bijna op alsof de hacker een koppel vormt met lödewijk. Maar ik denk dat het afleiding is. Vandaag zou de engel namelijk toch de ziener beschermen, dus heeft de hacker het op Convans voorzien.

En anders komen we er erg spoedig achter.
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: de_witte op 29-06-2020, 21:20:03
Ik zei het toch  ::rofl::. Het was echt heel obvious dat Chipie geen hacker was.

Ziener: Lödewijk
Heks: Swifty
Confirmed te vertrouwen: Convans, Aurynn, Brtdm, Miek1999 & Mr.Chipie

Houden we nog over: 8 mensen
- FrankLapidus
- Lucy
- Focus
- Mitchkox
- Sanmol
- de_witte
- Ester.vdw
- Larikoek

Dit hadden we gisteren. Focus, Ester en Larikoek zijn het niet.
Dus blijven over:

Franklapidus, Lucy, Mitchkox, Sanmol, de_witte

en als het goed is valt daar zo door Lodewijk nog eentje van af.
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Sanmol op 29-06-2020, 21:21:14
Niet onze beste dag :(

Ik heb het nog gezegd  ::rofl::. In principe kunnen we er niks aan doen dat Ester & Larikoek niet hebben gestemd.
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: FrankLapidus op 29-06-2020, 21:22:17
OL?

In de tekst lijkt het er bijna op alsof de hacker een koppel vormt met lödewijk. Maar ik denk dat het afleiding is. Vandaag zou de engel namelijk toch de ziener beschermen, dus heeft de hacker het op Convans voorzien.

En anders komen we er erg spoedig achter.
Als het wel zo is, zou één van de vertrouwelingen de hacker toch ook kunnen zijn? (Dan heeft Lödewijk daar dan Forumlid in de plaats van gezet).  Ik ga er niet vanuit hoor, maar dat zou dan wel t geval zijn.

Zelf denk ik nog steeds Mitch tho  ;D
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: mrchipie op 29-06-2020, 21:22:28
slachtveeeeld ::oink::

OL wat kunnen we daarmee?
Ben benieuwd waarom convans is gepakt eigenlijk
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: de_witte op 29-06-2020, 21:25:31
omdat de hacker iemand moest pakken en de beschermengel weer eens de verkeerde heeft beschermd zeker?
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Brtdm op 29-06-2020, 21:28:33
Stel dat Lödewijk over 2 dagen nog leeft, zullen we dan op hem stemmen? Puur uit zekerheid dat hij geen koppel is met een hacker. Als dit niet het geval is, zal hij voor die tijd al slachtoffer zijn van de hacker, omdat nog 2 dagen ons vrijwel alle informatie geeft.
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: mrchipie op 29-06-2020, 21:34:26
Dennis is wel iemand die Lodewijk zou koppelen denk ik, maar aan wie?
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Sanmol op 29-06-2020, 21:35:18
Misschien is dit een domme toevoeging, maar kan het woord dat Michael probeert te spellen OLA/OLE zijn, want Sandra komt uit Puerto Rico. En op haar Wikipedia page staat "Diaz-Twine seemed like an early target for her lack of physical strength and inability to swim, but her knowledge of the Spanish language and her resourcefulness, which helped their tribe Drake gather much needed resources from local traders at the start of the game, put her in good standing with the majority of her tribe."
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Brtdm op 29-06-2020, 21:37:51
Het zou best kunnen. Als ziener in een koppel, zou je natuurlijk eerst je partner bekijken. Ik denk dat hij in dat geval niet Brent heeft gezien, maar iemand anders.

Maargoed, we redden het zelfs nog wel 2 dagen met een onbetrouwbare ziener.


Momenteel neig ik naar de_witte als hacker.
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Sanmol op 29-06-2020, 21:39:50
Het zou best kunnen. Als ziener in een koppel, zou je natuurlijk eerst je partner bekijken. Ik denk dat hij in dat geval niet Brent heeft gezien, maar iemand anders.

Maargoed, we redden het zelfs nog wel 2 dagen met een onbetrouwbare ziener.


Momenteel neig ik naar de_witte als hacker.

Alle hints van Michael sloegen tot nu toe op de avatars.. KLM / DDD / en nu vast ook OL?
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: FrankLapidus op 29-06-2020, 21:41:11
Misschien is dit een domme toevoeging, maar kan het woord dat Michael probeert te spellen OLA/OLE zijn, want Sandra komt uit Puerto Rico. En op haar Wikipedia page staat "Diaz-Twine seemed like an early target for her lack of physical strength and inability to swim, but her knowledge of the Spanish language and her resourcefulness, which helped their tribe Drake gather much needed resources from local traders at the start of the game, put her in good standing with the majority of her tribe."
Wat ga jij mij nou weer targetten  ???

Ik vind 't vrij vergezocht overigens, en ik weet niet eens of Michael wel Survivor kijkt  :P

Gotta love Sandra tho  ::love:: ::love:: ::love::

En trouwens, ola? Hola zou het dan moeten zijn  ::hug::
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: MitchK op 29-06-2020, 21:41:43

Zelf denk ik nog steeds Mitch tho  ;D

Waarom zou ik als hacker Convans wegstemmen? Degene die mij het meest wil vertrouwen van iedereen?
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Sanmol op 29-06-2020, 21:42:07
Wat ga jij mij nou weer targetten  ???

Ik vind 't vrij vergezocht overigens, en ik weet niet eens of Michael wel Survivor kijkt  :P

Gotta love Sandra tho  ::love:: ::love:: ::love::

En trouwens, ola? Hola zou het dan moeten zijn  ::hug::

Je spreekt hola als ola uit  ::rofl::.
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Brtdm op 29-06-2020, 21:42:52
Oooh, is dat Sandra.
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: FrankLapidus op 29-06-2020, 21:43:30
Lieve schat ik heb vijf jaar Spaans gehad, denk je dat ik dat niet weet? Hola blijft toch echt schrijftaal en volgens mij is dat hier dan dus niet het geval  :-X

Waarom zou ik als hacker Convans wegstemmen? Degene die mij het meest wil vertrouwen van iedereen?
Ja daar heb je eigenlijk wel een punt  ::ok:: alleen kan het natuurlijk ook weer omgekeerde psychologie zijn
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Sanmol op 29-06-2020, 21:43:52
Oooh, is dat Sandra.

Ja, Sandra Diaz  ::rofl::.
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: MitchK op 29-06-2020, 21:44:08
Ik neig steeds meer naar FrankLapidus. Hij blijft mij targeten om het Sanmol verhaal.
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: MitchK op 29-06-2020, 21:45:03
Citaat van: FrankLapidus link=topic=69625.msg2312801#
Ja daar heb je eigenlijk wel een punt  ::ok:: alleen kan het natuurlijk ook weer omgekeerde psychologie zijn
[/quote

Eens, maar dan had ik het anders aangepakt. Een van de weinige die pleit voor mij als niet hacker wegstemmen is het grootste risico dat ik dan kan nemen
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Sanmol op 29-06-2020, 21:47:01
Ik neig steeds meer naar FrankLapidus. Hij blijft mij targeten om het Sanmol verhaal.

Ik wacht nog even op Lodewijk om te oordelen, maar ik vermoed dat hij Frank ook heeft bekeken.
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Brtdm op 29-06-2020, 21:47:27
Frank kan ik ook prima in mee gaan, laten we even wachten wat meneer de Ziener dit keer gespot heeft.

En ik heb het even uitgerekend, maar volgens mij kunnen we niet eens meer verliezen. Het kan in het gekste geval nog wel 5 dagen duren.

Enige voorwaarde is dat we niet op vertrouwelingen stemmen of 3 keer niet stemmen.
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Lucy op 29-06-2020, 21:57:15
Ja eens met mensen die willen wachten op Lodewijk. Mitch en Frank zijn beide verdacht imo
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Swifty op 29-06-2020, 22:01:14
De forumbeveiliger beveiligde vandaag Lodewijk als het goed is, volgens het plan van 3 dagen geleden. Dus de hacker heeft iemand anders gepakt. Als Lodewijk geen koppel vormt met de hacker is hij komende nacht dood. Dit was dus de laatste nacht dat Lodewijk kon kijken.

Als Lodewijk komende nacht overleeft is hij een koppel met de hacker en weten we wie we morgen moeten wegstemmen.


We hebben ook nog een administrator (jager) en een dramatische vertrekker (martelares) toch?
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Brtdm op 29-06-2020, 22:03:07
In theorie kan de beveiliger nog gepokerd hebben en erop gegokt dat de hacker niet op de ziener zou stemmen. In dat geval kunnen we nog een rondje met de ziener, maar lijkt me sterk.

Jager is er al uit. (Ricardo) Het nut van de dramatische vertrekker zie ik niet.
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Sanmol op 29-06-2020, 22:06:54
En ik heb het even uitgerekend, maar volgens mij kunnen we niet eens meer verliezen. Het kan in het gekste geval nog wel 5 dagen duren.
Dit klopt dat heb ik zonet ook berekend ::ok::.

Betrouwbaar:
1. Brtdm
4. Mrchipie
10. Aurynn
15. Miek1999
21. Lödewijk
23. Swifty

Nog niet confirmed:
5. Franklapidus
7. Lucy
24. Mitchkox
25. Sanmol
28. De_witte
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Aurynn op 29-06-2020, 22:09:54
Miek1999 heeft een uil als avatar. O(w)L? En wie zijn die personen in dat dansje bij Mitchkox eigenlijk in z'n avatar?
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: mrchipie op 29-06-2020, 22:12:25
Kaat en joeri van de mol
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Sanmol op 29-06-2020, 22:12:46
Miek1999 heeft een uil als avatar. O(w)L? En wie zijn die personen in dat dansje bij Mitchkox eigenlijk in z'n avatar?

Miek1999 is al confirmed als goed meid  ::rofl::.
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Swifty op 29-06-2020, 22:14:11

Jager is er al uit. (Ricardo) Het nut van de dramatische vertrekker zie ik niet.


Oh ja, sorry Ricardo! En je deed het zo goed, door een hacker mee te nemen!
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Aurynn op 29-06-2020, 22:14:54
Kaat en joeri van de mol
OL van MOL dan? Tsja, het is lastig hoor.

En ja oeps, 5 tabjes tegelijk open, keek eroverheen  ::)
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Sanmol op 29-06-2020, 22:16:00
OL van MOL dan? Tsja, het is lastig hoor.

En ja oeps, 5 tabjes tegelijk open, keek eroverheen  ::)

Laten we gewoon even wachten op Lodewijk  ::rofl::.
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Lucy op 29-06-2020, 22:16:38
In theorie kan de beveiliger nog gepokerd hebben en erop gegokt dat de hacker niet op de ziener zou stemmen. In dat geval kunnen we nog een rondje met de ziener, maar lijkt me sterk.

Jager is er al uit. (Ricardo) Het nut van de dramatische vertrekker zie ik niet.

Ik ook niet ::ohno::
Trust me ik heb m’n hoofd erover gebroken ::vergroot::
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Swifty op 29-06-2020, 22:17:08
Sanmol kwam met de happy-hint, dus durf ik ook wel onder de goeden te scharen. Blijven er dus nog 4 over:

5. Franklapidus
7. Lucy
24. Mitchkox
28. De_witte
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Miek1999 op 29-06-2020, 22:17:37
Miek1999 heeft een uil als avatar. O(w)L?

Lol

Eens met Swifty wat betreft Sanmol ::jaja::. En laten we inderdaad afwachten wat Lodewijk zegt :)
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Aurynn op 29-06-2020, 22:18:22
Laten we gewoon even wachten op Lodewijk  ::rofl::.
Ik stem sowieso pas altijd vrij laat, no worries meneer Sanmol. Maar om dan de hele tijd niets te zeggen terwijl we ook kunnen verkennen. Maar goed, jouw analyses zijn natuurlijk heilig dus ik zal maar niets meer zeggen.
(https://ricedigital.co.uk/wp-content/uploads/2015/08/pokemon-gif-1.gif)
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Sanmol op 29-06-2020, 22:18:54
Lol

Miek1999: GODDAMMIT de uilen ook weer.
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Brtdm op 29-06-2020, 22:20:05
Sanmol kwam met de happy-hint, dus durf ik ook wel onder de goeden te scharen. Blijven er dus nog 4 over:


Daar ben ik het wel mee eens, met een kleine kanttekening. Alleen Micheal kan er nog voor zorgen dat ik op Sanmol stem. En als er vandaag nog een naam bij komt, dan kunnen we toch niet nog eens fout gokken...
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Sanmol op 29-06-2020, 22:20:27
Maar goed, jouw analyses zijn natuurlijk heilig dus ik zal maar niets meer zeggen.
(https://ricedigital.co.uk/wp-content/uploads/2015/08/pokemon-gif-1.gif)

Heilig? De enige heilige persoon hier is Brent. #jezusleeft. Write it down ladies. A second cumming.
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: de_witte op 29-06-2020, 22:23:48
Sanmol kwam met de happy-hint, dus durf ik ook wel onder de goeden te scharen. Blijven er dus nog 4 over:

5. Franklapidus
7. Lucy
24. Mitchkox
28. De_witte

Zet Sanmol er dan tussen haakjes bij... Zolang hij niet bekeken is door de ziener is het niet 100% zeker
Het kan een zet geweest zijn van hacker Sanmol die in het koppeltje zit
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: FrankLapidus op 29-06-2020, 22:26:20
Ben er echt een beetje klaar mee dat ik elke dag verdacht word gemaakt om (in mijn ogen) niks  ???

Ik zei t een paar dagen geleden al, dat er elke dag wel iemand is die mij dan ineens verdenkt en dan ook nog zonder echte goede reden. Vraag elke keer waarom en krijg nooit antwoord. Nu alleen van Mitch omdat ik hem verdenk, maar de rest geeft ook gewoon geen argumenten. Ben dan wel een beetje klaar met het spel, loop niet voor m'n plezier elke dag die topics nog een keer te lezen om van die overzichtjes te maken  ::ohno::

Ik hoop dat Lödewijk me gezien heeft en kan bevestigen dat ik geen hacker ben. Heb het oprecht gehad en ja Lucy, begrijp nu hoe je je gevoeld moet hebben vorige keer dus nogmaals sorry daarvoor dan.
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Brtdm op 29-06-2020, 22:28:09
Snap ik wel, maar het probleem is dat we ook niet echt goede verdenkingen hadden bij de 5 gepakte hackers.

Vat het vooral niet persoonlijk op.
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: MitchK op 29-06-2020, 22:30:10
Ik ben niet heel sterk in dit spel, maar kan de ziener ook zijn koppelpartner hebben gezien? Dat dit een hacker is en hij zegt van niet?

Even een wilde weg om in te slaan aangezien ik zelf vastloop. Ik hoop dat Lodewijk mij of Frank heeft ingezien en we weer iemand kunnen afstrepen.
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Brtdm op 29-06-2020, 22:33:29
Dat kan inderdaad. Maar daar komen we de komende 2 dagen niet mee in gevaar. Als het niet zo is, is de enige overlevingskans voor de hacker door op de ziener te stemmen.
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Sanmol op 29-06-2020, 22:36:07
Ik hoop dat Lodewijk nog online komt, want I'm dying to know the information  ::rofl::.
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: MitchK op 29-06-2020, 22:36:14
Dat kan inderdaad. Maar daar komen we de komende 2 dagen niet mee in gevaar. Als het niet zo is, is de enige overlevingskans voor de hacker door op de ziener te stemmen.

Maar hoe langer de ziener in het spel blijft, des te groter die kans wordt toch? We kunnen dus inderdaad nog wachten, maar wilde het even checken
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Brtdm op 29-06-2020, 22:38:02
Exact, als we hem nog 2 dagen laten leven hebben we alle informatie die we nodig hebben. Daarna zouden we van hem af kunnen. (Lekker dankbaar zijn we)
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Swifty op 29-06-2020, 22:40:30
Dat kan inderdaad. Maar daar komen we de komende 2 dagen niet mee in gevaar. Als het niet zo is, is de enige overlevingskans voor de hacker door op de ziener te stemmen.



Als ze een koppel zijn gaat de hacker natuurlijk niet op de ziener stemmen, want dan gaat hij zelf ook dood.
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: MitchK op 29-06-2020, 22:48:40

Als ze een koppel zijn gaat de hacker natuurlijk niet op de ziener stemmen, want dan gaat hij zelf ook dood.

Laten we er vanuit gaan dat Lödewijk eerlijk is geweest, maar het wel in ons achterhoofd houden. Blijven dus de andere namen over. Hopelijk komt Lödewijk vandaag (of morgen) nog wel meer duidelijkheid :D
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: FrankLapidus op 29-06-2020, 22:58:52
Ik ben niet heel sterk in dit spel, maar kan de ziener ook zijn koppelpartner hebben gezien? Dat dit een hacker is en hij zegt van niet?
Even een wilde weg om in te slaan aangezien ik zelf vastloop.

Dit dus ook weer. Ik heb dit al op pagina 1 van dit topic gezegd:
Als het wel zo is, zou één van de vertrouwelingen de hacker toch ook kunnen zijn? (Dan heeft Lödewijk daar dan Forumlid in de plaats van gezet).  Ik ga er niet vanuit hoor, maar dat zou dan wel t geval zijn.

Bij mij wordt er niet op gereageerd maar als Mitch t zegt wel  ??? ik kom al dagen met mogelijke theorieën en overzichten en ben dan toch nog elke dag verdacht, terwijl iemand - sorry Mitch - die nou niet echt heel veel heeft toegevoegd aan het spel dan wel zou mogen blijven? Sorry, dat gaat er bij mij gewoon niet in  ::ohno::

Ik zie wel wat het wordt, maar ben er eerlijk gezegd wel klaar mee op deze manier. Speel indd veel minder aanvallend dan de vorige keer maar dat was ook om posts zoals deze te voorkomen die dan toch nog nodig zijn. Gewoon echt jammer. Ik had graag iig nog in leven gebleven tot de hacker gepakt was zodat ik ook een keer alles mee zou maken. Ik hoop dat Lödewijk een goede keuze heeft gemaakt.
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Aurynn op 29-06-2020, 23:03:05
Bij mij wordt er niet op gereageerd maar als Mitch t zegt wel  ??? ik kom al dagen met mogelijke theorieën en overzichten en ben dan toch nog elke dag verdacht, terwijl iemand - sorry Mitch - die nou niet echt heel veel heeft toegevoegd aan het spel dan wel zou mogen blijven? Sorry, dat gaat er bij mij gewoon niet in  ::ohno::

Yup, herkenbaar hoor. Loop al dagen te zeggen over de_witte, wordt elke keer beetje weggelachen en genegeerd en opeens is dat nu ook een ding (staat los van de feiten dat ik op jou heb gestemd, sorry als je je daarvoor aangevallen voelde. Is ook echt niet de bedoeling hoor).
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Brtdm op 29-06-2020, 23:04:25
Ik zit verder niet heel erg te letten op wie wat plaatst of ik zal reageren of niet. Maar ik denk dat jouw post, omdat hij iets vroeger was, iets sneller is weggevallen tussen de rest. Nu is het ietsjes rustiger.

En bij Mitchkox heb ik het gevoel alsof hij er niet helemaal bij is en nog wat uitleg nodig heeft. (Wat wel raar is, gezien hij dit spel ooit organiseerde)


Ik ben er nog niet uit op wie ik zal stemmen.
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: MitchK op 29-06-2020, 23:06:54
Excuses Frank. Niet goed gelezen. Uiteindelijk is alles en iedereen verdacht. Iedereen heeft zijn visie op het spel. Ik hoop dat je het niet persoonlijk beschouwd evenals dat ik jou verdenking op mij niet persoonlijk opvat! ::hug::

Wat Brtdm zegt klopt deels. Ik heb het spel nooit gespeeld en heb Convans veel moeten vragen en ingelezen toen. Dit is letterlijk de eerste keer dat ik het speel en tevens ook met nieuwe rollen. Ik heb het ook druk met werk en sporten dus probeer alles bij te houden. De post van Frank heb ik gezien maar niet helemaal goed meegekregen. Nogmaals excuses daarvoor!
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: MitchK op 29-06-2020, 23:13:58
Ik wil dus even nog aangeven dat ik niet met uitgebreide theorieën kom vanwege de drukte op het werk. Als ik ergens aan mee doe wil ik het goed doen. Ik begon door de drukte mrt twee dagen afwezigheid. Nu probeer ik dingen bij te houden en mijn mening te geven. En ik wilde niet teveel posten omdat ik uit mijn eigen editie met Convans wist dat die mensen het eerst werden weggestemd.

Dus hopelijk allemaal weer lief tegen elkaar doen en die laatste hacker ontmaskeren.

Iemand een idee met OL of nog steeds niet buiten de O(W)L en (M)OL?
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Aurynn op 29-06-2020, 23:18:03

Iemand een idee met OL of nog steeds niet buiten de O(W)L en (M)OL?
Ik durf niets meer te zeggen, want we moesten en zouden wachten op Lodewijck.  ::)
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: MitchK op 29-06-2020, 23:18:48
Ik durf niets meer te zeggen, want we moesten en zouden wachten op Lodewijck.  ::)

Sorry iets te ongeduldig ik
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Lucy op 29-06-2020, 23:22:12
::hug:: Frank

En also ja told you so ;D
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Sanmol op 29-06-2020, 23:31:03
Ik wil dus even nog aangeven dat ik niet met uitgebreide theorieën kom vanwege de drukte op het werk. Als ik ergens aan mee doe wil ik het goed doen. Ik begon door de drukte mrt twee dagen afwezigheid. Nu probeer ik dingen bij te houden en mijn mening te geven. En ik wilde niet teveel posten omdat ik uit mijn eigen editie met Convans wist dat die mensen het eerst werden weggestemd.

Dus hopelijk allemaal weer lief tegen elkaar doen en die laatste hacker ontmaskeren.

Iemand een idee met OL of nog steeds niet buiten de O(W)L en (M)OL?

Olé/Ola zoals ik al heb uitgelegd.
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Brtdm op 29-06-2020, 23:40:44
Eventueel zou hij de D van de dag ervoor hebben kunnen gebruiken. In dat geval hebben we Dol.

Toch geen Dolk hè, Lödewijk?   :o :P
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Sanmol op 29-06-2020, 23:44:21
Eventueel zou hij de D van de dag ervoor hebben kunnen gebruiken. In dat geval hebben we Dol.

Toch geen Dolk hè, Lödewijk?   :o :P

Nah, ik denk dat er een regel is waarbij hij het woord moet afmaken (denk aan KLM). OL is gewoon het nieuwe begin.

Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Brtdm op 29-06-2020, 23:47:55
Lijkt mij ook hoor. Maar ik zat eraan te denken welk woord micheal zou doorgeven indien hij weet dat Lödewijk ons voor de gek zou houden. Ik zat toen te denken aan 'dolk', en in principe hebben we de eerste drie letters daarvan nu achter elkaar gekregen.

Maargoed, zolang we geen K hebben, ga ik hier zeker nog niet vanuit.
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: de_witte op 29-06-2020, 23:49:39
Maar wie is dan de ziener als Lödewijk de hacker is? ::hypocriet:: Michael kent alleen de hackers
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Sanmol op 29-06-2020, 23:51:51
Maar wie is dan de ziener als Lödewijk de hacker is? ::hypocriet:: Michael kent alleen de hackers

Lodewijk is de ziener ja  ::rofl::. Het spel is al gespeeld trouwens zoals Brtdm eerder zei. De hacker kan niet meer winnen.
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Brtdm op 30-06-2020, 01:26:41
Maar wie is dan de ziener als Lödewijk de hacker is? ::hypocriet:: Michael kent alleen de hackers

Dat klopt, maar indien Lödewijk al gelogen heeft, ziet Micheal dat natuurlijk wel direct.

Maar misschien moet ik niet deze theoriën bedenken terwijl ik DARK kijk. Dan begin je rare complotten en hersenspinsel van te krijgen.
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: de_witte op 30-06-2020, 09:48:51
Dan nog denk ik dat hij zijn hint naar de hacker laat leiden en niet naar Lodewijk
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Swifty op 30-06-2020, 09:54:05
Brtdm ik mis je exceloverzichtje met stemmen en zo in dit topic
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: MitchK op 30-06-2020, 10:23:22
Lödewijk was net online, maar nog geen reactie :o
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: FrankLapidus op 30-06-2020, 11:44:54
Excuses nog voor gisterenavond, ik liet mezelf misschien iets te veel gaan en het was vrij overdreven wat ik allemaal typte als ik het nu zo lees. Ben gewoon nooit zo'n fan van mensen verdacht maken zonder een reden te geven en al helemaal niet van de ene post negeren en op de andere post die hetzelfde is qua inhoud wel ingaan, wat schijnbaar dus ook bij Aurynn is gebeurd  ::trots:: (ookal geloof ik echt wel dat er over mijn post heen gelezen werd  ::sorry::)

En no hard feelings Mitchkox, het is en blijft een spel! Dat neemt niet weg dat je nog steeds mijn enige verdachte bent... maar zoals je zelf al zei, ook dat zou raar zijn (want in zo'n laat stadium waarin alles cruciaal kan zijn zou jij Convans waarschijnlijk niet wegstemmen).

Het rare is gewoon dat ik bijna niet kan geloven dat de laatste hacker tussen de vijf mensen zit van wie het onschuld nog niet is gebleken. De_witte kwam het hele spel met goede dingen in mijn ogen, Sanmol met de kleurenhint, Lucy speelt het te aanvallend om hacker te zijn denk ik, Mitch vind ik dan nog enigszins verdacht maar ook wel minder al, en ikzelf ben het ook niet. Dus ik hoop dat Lödewijk wat twijfel weg kan nemen en Mitch of mij gezien heeft.  ::jaja::

Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Lodewijk van Lodenstein op 30-06-2020, 12:18:01
http://www.youtube.com/watch?v=86sFN_2kw5k

Mensen toch, het was helemaal niet nodig om vier pagina's vol te typen vandaag. Ik heb namelijk eindelijk eens een keer goed nieuws. Natuurlijk was het fijn dat ik de voorgaande dagen de goede rol van bepaalde deelnemers kon bevestigen, maar nu heb ik een hacker gevonden. En ik had diens naam al veel eerder moeten opvragen als ik eraan terug denk.

Voordat ik de naam bekend maak, wil ik wel even noemen dat ik niet tot het koppel behoor. Dat zijn overduidelijk Sanmol en Lucy.

Eigenlijk wilde ik nu een heel verhaal gaan posten, maar laat ik maar met het verlossende woord komen:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Ondanks dat we redelijk overtuigend gewonnen hebben, wil ik wel mijn complimenten aan de hackers geven omdat ze best wel tegengewerkt werden door de hints van michael90 en die in de verhalen van Vermoljoen maar toch goed gespeeld hebben. Als de hints er niet waren geweest, dan was het een stuk lastiger voor ons geweest, want uit de stemmingen viel niet heel veel te halen. Ook wil ik credits geven aan Jacco en Swifty voor het uit zichzelf uitschakelen van een hacker. Dat heeft ons enorm geholpen. ::bravo::
Dank aan Vermoljoen komt natuurlijk als dit spel afgerond is.
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: MitchK op 30-06-2020, 12:20:01
HAHAHAHAHAHA FRANK ::rofl::

Waarom zo op mij lopen jagen en waarom zo boos worden dat mensen jou verdenken? PRACHTIG. Medaille voor Frank ::bravo::
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Sanmol op 30-06-2020, 12:21:36
Olé my ass  ::rofl::.

http://www.youtube.com/watch?v=ScmFET4qoGE
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Brtdm op 30-06-2020, 12:22:18
Brtdm ik mis je exceloverzichtje met stemmen en zo in dit topic

Ik vond het niet zo heel zinvol meer deze dag. En nu al helemaal niet meer.  ::cheerleader::


En ik denk trouwens aan Sanmol en chipie als koppel. Maar Sanmol en Lucy zou ook kunnen hoor.
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Sanmol op 30-06-2020, 12:29:05
Ik vond het niet zo heel zinvol meer deze dag. En nu al helemaal niet meer.  ::cheerleader::


En ik denk trouwens aan Sanmol en chipie als koppel. Maar Sanmol en Lucy zou ook kunnen hoor.

FrankLapidus wanneer Lodewijk geen argumenten wil geven (https://youtu.be/DmPrkRPLesY?t=150). (https://youtu.be/o9iQ8lIfyEs)

Klik maar op het geheime linkje van een paar dagen terug. En dan bedoel ik dat puntje op het eind - mijn level of c.u.n.t  ::rofl::.
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: FrankLapidus op 30-06-2020, 12:30:26
Ik ben helemaal geen hacker?  ???

 ::hypocriet::
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Brtdm op 30-06-2020, 12:31:23
Lady Gaga verdorie. (En nog snap ik het niet helemaal)

Ik dacht dat chipie nog een hintje gaf.
Ben ook benieuwd Naar wat onze ziener te zeggen heeft, En sanmol <3 jou heb ik ook wel afgeschreven, jij bent gewoon mij in vorig potje ::rofl::
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: FrankLapidus op 30-06-2020, 12:42:17
Dus, wie gaat er met mij mee op Mitchkox?
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Sanmol op 30-06-2020, 12:45:14
Lady Gaga verdorie. (En nog snap ik het niet helemaal)

Het liedje gaat over liefde (John Wayne)  ::bravo:: - dat was mijn clou dat ik in het koppeltje zit met een man en niet een vrouw :p.

Trouwens niet de enige clou die ik heb achtergelaten..

Op dag 2 heb ik een oscar worthy poging gedaan  ::rofl::.

Ik ben echt zo dom soms haha. Dit is het verschil tussen een veteraan speler en een grote newbie zoals ik. Ik was eigenlijk helemaal vergeten dat er überhaupt een koppel was lmao. Misschien moet ik de rollen nog maar eens doornemen in de spelregels  ::rofl::.

Sanmol als jij zometeen een koppel bent met iemand ga ik echt lachen hoor ::rofl::

(https://media.giphy.com/media/42GaOgAz4lmyP2uROW/giphy.gif)

Ew [Note van Sanmol: Ew omgedraaid is we  ::pinokkio::] nee. Zou ook een leuke look zijn, maar als iemand mij kent dan weet je dat mijn liefdes leven een drama is. Al mijn planten verdelven door te weinig water [Note van Sanmol: Hier verdachte ik Daisy ook al]. Ik heb amper tijd voor een huisdier laat staan een mens dat elke minuut van de dag aandacht nodig heeft. Ain't no entering my coochie without some Gucci.

In dag 1 heb ik ook al een clou achtergelaten naar mijn koppel status + verdenking naar SpacyColours

Ben trouwens zwaar teleurgesteld dat dit niet in het songfestival zat:

http://www.youtube.com/watch?v=0BVlmMwUiPg

Lekker zwoel allemaal. Het kleurt allemaal foute boel in die MV. Vooral dat grote zwarte gat in die muur ::rofl::. [note van Sanmol: Hier probeerde ik duidelijk te maken dat Spacy (zwart gat)Colours(kleurt) fout was, maar het nummer was ook een hint dat ik in het koppeltje zit.]

Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: de_witte op 30-06-2020, 12:45:33
Als Frank in het koppeltje zit, zit er ergens iemand heel hard te balen... ::hypocriet::
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Brtdm op 30-06-2020, 12:49:03
Oja, die reactie op dag 2 van chipie viel me ook gelijk op. Daarom durfde ik hem ook nooit helemaal zeker als hacker aan te vallen.

En het viel me op dat jij chipie vrijwel nooit noemde. Later een keer als betrouwbaar.
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Sanmol op 30-06-2020, 12:50:56
Oja, die reactie op dag 2 van chipie viel me ook gelijk op. Daarom durfde ik hem ook nooit helemaal zeker als hacker aan te vallen.

En het viel me op dat jij chipie vrijwel nooit noemde. Later een keer als betrouwbaar.

Ja, omdat ik wist dat Mr.Chipie geen hacker was vanaf dag 2/3 toen iedereen mij begon aan te vallen. Dat ga je als hacker nooit doen. Daarom zei ik dat ik allang wist dat Mr.Chipie goed was  ::jaja::.
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: FrankLapidus op 30-06-2020, 12:55:12
Ja, verdachte je Daisy toen ook al? Knap zeg!

Dennis, je hebt wel het meest iconische koppel ooit gekozen hoor  ::jaja:: (op Sanmol en Lucy na dan)

Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Brtdm op 30-06-2020, 12:59:48
Wel echt applaus voor Sanmol.  ::bravo::
Volgens mij heb je iedereen overtuigd dat je geen hacker kon zijn, heb je het overleefd binnen een koppel, een mooie hint ontdekt en  nog een aantal hackers snel op het spoor.

 ::bravo::


Frank als hacker ook knap gespeeld!
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: MitchK op 30-06-2020, 13:03:05
Dus, wie gaat er met mij mee op Mitchkox?

Ik ga mee!  ::rofl::
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Lucy op 30-06-2020, 13:05:00
OMG FRANK IK HAAT JE
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Sanmol op 30-06-2020, 13:07:14
Wel echt applaus voor Sanmol.  ::bravo::
Volgens mij heb je iedereen overtuigd dat je geen hacker kon zijn, heb je het overleefd binnen een koppel, een mooie hint ontdekt en nog een aantal hackers snel op het spoor.

 ::bravo::

Dankje  ::rofl::. Echter moet ik wel credits geven aan Tim, HappyDutchman & FrankLapidus, want die had niet echt op mijn lijstje van hackers staan. Vooral mijn bff'je FrankLapidus geloofde ik steeds maar weer totdat het gewoon niet meer kon. Props voor het niet opgeven terwijl het echt heel duidelijk was dat de hackers niet meer konden winnen. Mr.Chipie heeft het ook heel goed gedaan als mijn partner >3, want we zijn nooit echt aangewezen als een ''koppel'' behalve door Brtdm dan die onze namen niet wou noemen.

Mijn favoriete moment was Brent die Tim eruit wou, want ''revenge'' dat was A+ televisie momenten.
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: MitchK op 30-06-2020, 13:08:10
OMG FRANK IK HAAT JE

Haha hoezo was ik ook zo verdacht door o.a. jou? ::oink::
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Lucy op 30-06-2020, 13:11:49
Je was helemaal niet zo heel verdacht totdat je ineens zo irritant ging doen. Meerdere mensen hebben gezegd dat er helemaal niet zoveel verdenkingen ri jou waren, en je bleef maar slachtoffer spelen ::)
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Swifty op 30-06-2020, 13:14:56
Lodewijk! ::bravo::

(sorry voor het consequent verkeerd spellen van je nick, ik heb gewoon de strijd met mijn autocorrect opgegeven)

Wat goed dat je in je laatste nacht toch een hacker hebt gevonden! ::bravo::


Lucy liet doorschemeren dat zij de martelares is. Chip en Sanmol zijn een prachtig koppel, dat is typisch iets voor D*N ;D Maar wie is nu de beschermengel? Chip? De_witte?
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Brtdm op 30-06-2020, 13:17:57
Niet vergeten om op Frank te stemmen hè? Zou beetje knullig zijn als we nog een dag moeten.  ::rofl::
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: MitchK op 30-06-2020, 13:19:36
Je was helemaal niet zo heel verdacht totdat je ineens zo irritant ging doen. Meerdere mensen hebben gezegd dat er helemaal niet zoveel verdenkingen ri jou waren, en je bleef maar slachtoffer spelen ::)

Ik voelde me heel verdacht en wilde het toch wel een tijdje overleven nog. Later bleek ik inderdaad alleen door hacker Frank te worden verdacht ::rofl::
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: mrchipie op 30-06-2020, 13:32:33
Whahaha top einde hoor dit ::rofl::, en sanmol   ::love::
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Sanmol op 30-06-2020, 13:54:10
Whahaha top einde hoor dit ::rofl::, en sanmol   ::love::

Let it be known I left with a crown and a man  ::lips::.
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: FrankLapidus op 30-06-2020, 14:41:06
OMG FRANK IK HAAT JE
::rofl:: ::rofl:: ::rofl::

 ::love::

Nee maar Mitchkox, Lucy, de_witte en Sanmol echt super goed gespeeld  ::bravo::  en alle al bevestigde goodies natuurlijk ook!

Sowieso was het echt te leuk  ::jaja::

En excuses voor dat bericht van gisteren, maar ik dacht tja ik moet toch iets proberen nog dus dan maar weer boos enzo worden  :P ;D
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: MitchK op 30-06-2020, 14:44:40
Ik begon je wel heel erg te verdenken doordat je zo fel op mij zat en toen Convans werd weggestemd door de hacker. Dat zou ik als hacker inderdaad nooit hebben gedaan omdat hij mij zo vertrouwde. Maar ik wist het nooit zeker bij Frank ook al zei ik: Frank jou vertrouw ik nooit ::rofl::
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Brtdm op 30-06-2020, 14:48:17
Ik hoop dat ik deze editie iets positiever wordt herinnerd dan vorige editie.  ::schaam::
Was ook niet moeilijk om te overtreffen...


Ik heb me afgelopen week in ieder geval weer goed vermaakt.
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: MitchK op 30-06-2020, 14:53:50
Ik hoop dat ik deze editie iets positiever wordt herinnerd dan vorige editie.  ::schaam::
Was ook niet moeilijk om te overtreffen...


Ik heb me afgelopen week in ieder geval weer goed vermaakt.

Ik vond jouw posts en overzichten heel fijn. En ik heb me ook vermaakt:D
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Brtdm op 30-06-2020, 14:56:54
Ik ben nu wel erg benieuwd naar de hackersPM en de KijkersPM.
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Vermoljoen op 30-06-2020, 15:07:36
Die zal ik na afloop plaatsen. ;)
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: FrankLapidus op 30-06-2020, 15:08:19
De hackerspm was erg gezellig  ::jaja:: ::bravo:: helaas werd die al snel gehalveerd qua aantal personen, maar alsnog  ::jaja:: naar de KijkersPM ben ik ook benieuwd.

Trouwens ook leuk dat Brtdm, Mrchipie, Lucy en ik het alle vier tot (bijna) het einde hebben geschopt, want wij hebben de vorige editie volgens mij samen zowat 50% van de berichten geplaatst  :P
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: de_witte op 30-06-2020, 15:12:29
Ik heb het deze editie iets rustiger aan gedaan dan de vorige editie. Bijkomend voordeel dat het ook wel eens fijn is om iets minder verdacht te worden ::hypocriet::
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: MitchK op 30-06-2020, 15:13:07
De hackerspm was erg gezellig  ::jaja:: ::bravo:: helaas werd die al snel gehalveerd qua aantal personen, maar alsnog  ::jaja:: naar de KijkersPM ben ik ook benieuwd.

Trouwens ook leuk dat Brtdm, Mrchipie, Lucy en ik het alle vier tot (bijna) het einde hebben geschopt, want wij hebben de vorige editie volgens mij samen zowat 50% van de berichten geplaatst  :P

Ik heb beide edities tot het einde volgehouden :P :P :P
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Lucy op 30-06-2020, 15:26:42
Not the point honey
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: mrchipie op 30-06-2020, 15:37:41
Was een zeer leuk potje! Wel heel erg anders dan de vorige keer ::rofl:: Volgende keer zou ik wel wat meer zeggen hoor, alleen door al deze slagvelden had het weinig zin. En jongens zo heftig als dat ik in editie 1 was gaat niet meer gebeuren hoor no worries ::rofl:: ::bravo::
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Brtdm op 30-06-2020, 16:33:44
Ik zal me de volgende keer ook eens wat rustiger gedragen. Afgelopen edities had ik toch niet veel beters te doen, dus kon helemaal opgaan in het spel. Volgende keer zal dat anders zijn.

Maar volgende editie kan ik niet meedoen, dus iemand anders mag lekker spammen.
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Vermoljoen op 30-06-2020, 18:12:12
Nog 2 stemmen!
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Lodewijk van Lodenstein op 30-06-2020, 18:55:56
Ik ben benieuwd wie er gelyncht gaat worden.
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: mrchipie op 30-06-2020, 19:15:29
Ik twijfel nog best wel erg ::hypocriet::
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: MollenvangR op 30-06-2020, 19:17:05
Ik ben benieuwd wie er gelyncht gaat worden.

Compuart misschien?

*rent weer weg uit dit topic want is geen deelnemer*
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Brtdm op 30-06-2020, 19:18:03
Wij ondervragen MV


 :P
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: MollenvangR op 30-06-2020, 19:19:20
 ::rofl:: kom maar door
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Aurynn op 30-06-2020, 19:21:19
HAH FRANK I told you!  ::rofl:: Nou, heb je toch mooi langer laten leven nietwaar? Vond je aan het begin zó hackerig reageren, geen idee waarom xD Daarom vanaf toen al verdenkingen. Hoppa! <3
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: FrankLapidus op 30-06-2020, 19:41:21
Hahaha jaaaa Aurynn je was wel echt de eerste die me doorhad  ::bravo:: te leuk  ::rofl::
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Sanmol op 30-06-2020, 19:44:08
Hahaha jaaaa Aurynn je was wel echt de eerste die me doorhad  ::bravo:: te leuk  ::rofl::

Ik voel me echt dom, want ik had echt niks door met jou. Super gespeeld hoor.
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Brtdm op 30-06-2020, 20:36:22
Nou, spannend...

Zal de dramatische vertrekker nog voor wat drama hebben gezorgd?
Titel: Re: [RH] Dag 8 - Instructies
Bericht door: Lucy op 1-07-2020, 16:43:17
Oh dat was wel leuk geweest xD