Auteur Topic: Lees dit voordat je berichten post  (gelezen 5684 keer)

Offline mapel

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • Ach,.. ik ben er nog wel eens hoor!
Lees dit voordat je berichten post
« Gepost op: 21-02-2005, 19:51:36 »
Hartelijk welkom op het forum van DeFarm.org Wij zijn blij dat je de weg naar deze plek hebt gevonden en wensen je veel plezier met alles wat je op deze site zult vinden over het spannende TV-programma De Farm

Om het lezen van berichten op dit forum nog gemakkelijker en plezieriger te maken heeft defarm.org een aantal regels om de overzichtelijkheid te vergroten.
  • Op dit forum alleen serieuze Farmzaken. Een groot aantal bezoekers is vooral ge´nteresseerd in discussies over De Farm. Om het hen makkelijk te maken zijn er verschillende fora gemaakt. Op die manier wordt het bespreken van de serie gescheiden gehouden van alle andere zaken. Op de forum indexpagina kun je de verschillende fora zien. Dit forum is alleen voor discussie en bespreking van zaken die te maken hebben met de serie. Het Huiskamerforum heeft veel minder beperkingen en kan over van alles en nog wat gaan.
  • Verzin logische titels. Een titel als 'Is dit jullie wel opgevallen?'[/color] geeft totaal niet weer waar een topic over gaat. 'De opdracht waarbij een braai gewonnen kon worden' is veel duidelijker.
  • Blijf on-topic. Het is erg vervelend om een topic door te lezen dat afwijkt van het onderwerp waar het oorspronkelijk voor bedoeld was. Probeer er dus voor te zorgen dat je reacties op een topic altijd in lijn zijn met de titel en het eerste bericht van een topic
  • Maak niet onnodig nieuwe topics aan. Kijk voordat je post of er wellicht al een topic bestaat waar je jouw informatie als aanvulling kunt posten
  • Plaats alleen reacties die iets aan de discussie toevoegen. Niets is zo frusterend als door een topic te moeten bladeren met een hoop zinloze reacties (slowchat)
  • Respecteer iedereen. Iedereen komt hier voor de fun. Ga daarom respectvol met elkaar om en kwets niemand (dus ook geen kandidaten).
Waar nodig zullen berichten door de moderators worden ingekort, verwijderd, verplaatst of afgesloten.

Wat valt er allemaal op deze site te vinden
Aan de bovenkant van je scherm zie je een aantal uitrolmenu's zoals: Hoofdmenu, Interactie, PE-stuff enz. Hier gebeurt heel wat tijdens de TV-serie! Even in het kort:
Hoofdmenu:
Hier vindt je de homepagina met aankondigingen wat er allemaal op de site aan nieuwe columns, verslagen en dergelijke is gekomen. De linkpagina, voorziet in allelei linken naar sites die te maken hebben met De Farm. Totstandkoming van de site spreekt voor zich en in het menu-item Wie doet wat op de site alle namen van de crewleden en actieve leden van Realitynet.nl, waarvan defarm.org een dochtersite is. Klik op de logo's en bij velen zit daar een profiel achter, waarin zij zich aan jullie voorstellen en vertellen welke taak zij hebben binnen het geheel van Realitynet en haar dochters. Dus heb je vragen en weet je niet aan wie die te stellen, neem hier een kijkje!!
Interactie
Met een link naar dit forum, alles over onze chatrooms en hoe je daar moet komen en de Farmpool om een gokje te wagen wie de Farm gaat winnen. ook kan je je hier abonneren op de Nieuwsbrief als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwtjes wat betreft de TV series en wat er op de site gebeurt.
Farm-stuff:
Alles wat maar met de race te maken heeft, zoals leuke columns, funstuff(met screensavers), mediainformatie(interviews etc.), landeninformatie, recepten en nog veel meer.
Afleveringen:
Over elke TV uitzending wordt een verslag gemaakt. Makkelijk als je een uitzending hebt gemist. Ook hopen we hier een een fotoverslag van iedere aflevering te kunnen plaatsen en wie weet nog wel meer dingen over de aflevering die je nog niet wist :-X.
Koppels:
Persoonsbeschrijving van de reizigers/kandidaten om hen beter te leren kennen. Ook hopen we daar nog meer neer te kunnen zetten zoals, quotes en gezegdes die ons opvielen en rare situaties enz. tijdens de uitzending.
« Laatst bewerkt op: 21-02-2005, 20:09:50 door mapel »
Begrip en respect hebben voor elkaar voorkomt oorlog....