Auteur Topic: Gerald Sibon  (gelezen 18084 keer)

Offline Dolfie

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • aardig zijn kost niets!
Gerald Sibon
« Gepost op: 11-11-2012, 18:12:23 »
Gerald Sibon (1974) was een Nederlands voetballer, die tot het afgelopen seizoen als aanvaller bij sc Heerenveen speelde.
Als international was Gerald in 2008 actief voor het Nederlands Olympisch voetbalelftal tijdens de Olympische Zomerspelen in Peking.

Waar kennen we Gerald van?
Gerald begon zijn carrière bij FC Twente. Hij debuteerde in de Eredivisie op 19 september 1993 als FC Twente het opneemt tegen FC Groningen. Hij heeft verder gespeeld voor VVV-Venlo, Roda JC, Ajax, Sheffield Wednesday, sc Heerenveen, PSV, FC Nürnberg en Melbourne Heart

Op 27 juni 2011 werd bekend dat Gerald voor de derde keer in zijn carrière gaat voetballen voor sc Heerenveen. Gerald is sinds 19 november 2011 topschutter aller tijden bij sc Heerenveen in de Eredivisie, tot die dag deelde hij deze eer met Afonso Alves. In de wedstrijd tegen Roda JC op 3 februari 2012 maakte hij zijn tweede doelpunt van het seizoen. Het bijzondere aan dit doelpunt was dat hij nu tegen alle eredivisieclubs heeft gescoord. Gerald Sibon werd in zijn loopbaan drie keer kampioen van Nederland.

Toekomst
Eind maart 2012 maakte Gerald bekend dat hij stopt met voetballen. Hij is bezig met een leven ná voetbal op te starten, maar dat vindt hij moeilijk. De trainerscursus doet hij nog niet, omdat hij niet weet of dat echt iets voor hem is.


Velen leven zo voorzichtig,  dat ze als nieuw sterven.

Offline Schulz

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: Gerald Sibon
« Reactie #1 Gepost op: 27-11-2012, 13:51:03 »
Wat een droogkl**t. Ik vind hem super, zo relax.
En zonder klagen of wat dan ook.
Dean duwen en niet eens een afgrondje in. Goed hoor  ::ok::
“Tactiek, tactiek? Das ist der Coentje,der Rinus und der Willem.”