Auteur Topic: Algemene gedragsregels op dit board  (gelezen 8668 keer)

Offline Dolfie

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • aardig zijn kost niets!
Algemene gedragsregels op dit board
« Gepost op: 7-09-2013, 12:59:49 »
Berichten plaatsen
Om het lezen van berichten op dit Realityseries-forum nog gemakkelijker en plezieriger te maken heeft Realitynet.nl een aantal regels om de overzichtelijkheid te vergroten.

Op dit forum alleen serieuze realityseries-zaken.
Een groot aantal fans is vooral geïnteresseerd in discussies over de diverse series en de daarbij horende zaken. Om het hen makkelijk te maken zijn er verschillende fora gemaakt. Op die manier wordt het bespreken van deze series gescheiden gehouden van alle andere zaken. Dit forum is alleen voor discussies en bespreking van zaken die te maken hebben met de betreffende series. Aan de linkerkant van deze pagina in het Info Center zie je links staan naar de dochtersites van RealityNet. Hier worden realityseries zoals Peking Express, Wie is de Mol, RealityWorld etc. besproken. Op de forum index pagina kan je ook nog verschillende niet programma gebonden fora zien. Het huiskamerforum en de relaxhoek zijn veel algemener van opzet en hebben daarom veel minder beperkingen.


Blijf on-topic.
Het is erg vervelend om een topic door te lezen dat afwijkt van het onderwerp waar het oorspronkelijk voor bedoeld was. Probeer er dus voor te zorgen dat je reacties op een topic altijd in lijn zijn met de titel en het eerste bericht van een topic.

Maak zelf geen nieuwe topics aan.
Topics die een nieuwe serie betreffen worden aangemaakt door de moderators. Dit is om het forum overzichtelijk te houden en zoveel mogelijk een zelfde lay-out aan te houden.
Tips over een nieuwe serie kunnen wel in het algemene tv-topic geplaatst worden. De moderators zullen nieuwe realityseries zo snel mogelijk in dit board plaatsen. Bij een goed lopende realityserie zal de crew besluiten of er evt. een eigen board voor gemaakt wordt.

Plaats alleen reacties die iets aan de discussie toevoegen.
Niets is zo frusterend als door een topic te moeten bladeren met een hoop zinloze reacties.

Respecteer iedereen.

Iedereen komt hier voor de fun. Ga daarom respectvol met elkaar om en kwets niemand (dus ook geen kandidaten). Lees eventueel de Algemene gedragregels eens door!

Waar nodig zullen berichten door de moderators worden ingekort, verwijderd, verplaatst of afgesloten.
Velen leven zo voorzichtig,  dat ze als nieuw sterven.