Auteur Topic: Big Brother 2005 nieuws  (gelezen 74649 keer)

Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Big Brother 2005 nieuws
« Reactie #20 Gepost op: 29-08-2005, 12:08:10 »
Kick off levert 1,5 miljoen kijkers op

Talpa had gisteravond een topavond in hun korte historie. Ruim 1,5 miljoen mensen hebben gisteravond gekeken naar de eerste uitzending van Big Brother, de 'Kick off'. Een goed kijkcijferavond komt Talpa nu wel zeer goed uit want zo'n fantastische start hebben ze niet gehad. Vanavond start nog een kijkcijferkanon, namelijk 'expeditie robinson'.

Bron: Mediawatchers

Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Big Brother 2005 nieuws
« Reactie #21 Gepost op: 30-08-2005, 17:25:03 »
Fiets hem erin

De bewoners hebben een opdracht gekregen. In de woonkamer staan twee hometrainers. "Jullie moeten een lamp brandend houden. Door op twee fietsen te fietsen gaat de lamp branden. De lamp mag 60 seconden uit en hij moet blijven branden tot donderdagavond 21.00 uur.' Als de opdracht slaagt, mogen ze vrijdag via het bestelboek dingen bestellen die ze willen. Tanja mag niet meedoen op de fietsen." Dus het word fietsen deze dagen en is er dus wat activiteit in huis. Ze moeten per duo op de fiets zitten, zes duo's 24 uur per dag, dat betekent 4 uur per dag per persoon. Lees op ons forum hoe de opdracht word opgepakt

Nominatiebespreking tijdens fietsen
Voor onze mediawatachers die snachts streamverslagen maken is het momenteel een leuke bezigheid. De fietsopdracht zorgt voor goede gesprekken. Door de gesprekken heen merk je dat de bewoners bezig zijn met de komende nominaties. Het houd ieder best wel bezig. Menno en Ingrid hebben een paar uur doorgefietst. De andere bewoners zijn wakker gebleven om ze te verzorgen en ze aan te moedigen. Ieder heeft vannacht 75 kilometer gefietst. Gelukkig staat voor hen een warm bubbelbad klaar om de spiertjes wat te laten ontspannen.

Nathalie en Ralph voelen zich goed

Alle bewoners zijn weer wakker. Sommigen zijn aan het fietsen en anderen liggen in de zon te luieren van een zware fietsnacht. Nathalie en Ralph voelen zich goed. Ze hadden beiden gedacht dat het moeilijker zou zijn als twee ex-en in één ruimte maar dat valt best mee. Ze zien elkaar niet als exen maar gewoon als medebewoners. Joost is nu aan het fietsen en er staat al ruim 500 kilometer op de teller. Hij heeft gevraagd aan zijn medebewoners om de foto van zijn slaapkamer te halen van zijn vriendin. Deze staat nu in het stuur van de hometrainer. Op die wijze moedigd het hem aan zegt hij.

Bron : Mediawatchers  ::bravo:: ::bravo::

Offline JvB

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: Big Brother 2005 nieuws
« Reactie #22 Gepost op: 6-09-2005, 17:32:12 »
Beperkte ontheffing filmen 'Big Brother'-baby  

Producent Endemol Nederland krijgt een beperkte ontheffing voor het filmen van de baby in het televisieprogramma 'Big Brother'. Een onbeperkte ontheffing, waar Endemol Nederland om had gevraagd, wordt door de Arbeidsinspectie afgewezen. De beperkte ontheffing geldt één keer per dag voor maximaal twee uur en voor maximaal acht dagen. Daarmee wordt voldaan aan de regels van de Arbeidstijdenwet.

 
De Arbeidsinspectie en Endemol Nederland hebben afspraken gemaakt over de praktische uitwerking van de beperkte ontheffing. Zo wordt de baby bij geboorte in het tv-programma ondergebracht in een aparte kamer bij het Big Brother-huis. In deze kamer wordt niet gefilmd.

De moeder van het kind die in het Big Brother-huis verblijft heeft vrije toegang tot de babykamer. Dat geldt ook voor een verzorgster van buiten het Big Brother-huis. Zij mag de baby onbeperkt bezoeken en meenemen naar buiten.

In het belang van de veiligheid, gezondheid en het welzijn van kinderen stelt de Arbeidstijdenwet regels aan het optreden van kinderen in onder meer tv-programma's. Het komt vaker voor dat op grond van deze regels een ontheffing wordt verleend. Voorbeelden uit het verleden zijn enkele documentaires, een serie en een reclamespotje.



Bron: Novem-Nieuws
 
« Laatst bewerkt op: 6-09-2005, 17:38:10 door JvB »
Bekijk elke week de WIDM Vodcast! Te vinden via www.WieIsDeMol.com/vodcast/.

Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Big Brother 2005 nieuws
« Reactie #23 Gepost op: 7-09-2005, 21:02:01 »
Big Brother 5; Back tot the basic   

BIGBROTHER COLUMN Door : ikbenjorg

“Big Brother gaat weer terug naar de basis waarmee het programma in 1999 begon”, aldus John de Mol, die trots aankondigde dat deze versie van Big Brother geen rare battles, gedwongen liefdes of arm/rijk verschillen zou bevatten.

Inmiddels is Big Brother 2 weken aan de gang en hebben zich al uiterst opmerkelijke gebeurtenissen voorgedaan in het Big Brother huis.  Van battles mag dan misschien geen sprake meer zijn, de manier waarop de kandidaten tegen elkaar worden uitgespeeld is uiterst opmerkelijk...

Lees verder het COLUMN van Ikbenjorg het staat op het BB Board  ::bravo:: ::bravo::

Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Big Brother 2005 nieuws
« Reactie #24 Gepost op: 8-09-2005, 11:58:39 »
Big Brother-baby maximaal acht dagen op tv

Uitgegeven: 6 september 2005 14:56

Laatst gewijzigd: 6 september 2005 15:30

DEN HAAG - De baby die in het tv-programma Big Brother-huis wordt geboren, moet een eigen kamer krijgen waar niet wordt gefilmd. De televisieproducent Endemol Nederland mag de BB-baby maximaal acht dagen lang één keer per dag niet langer dan twee uur filmen.
De Arbeidsinspectie heeft de "onbeperkte ontheffing" voor het filmen van de baby, waar Endemol Nederland om had gevraagd, afgewezen. De inspectiedienst van het ministerie van Sociale Zaken maakte dinsdag bekend een "beperkte ontheffing" te hebben verstrekt.


Babykamer

De Arbeidsinspectie stelt met Endemol afspraken te hebben gemaakt over de praktische uitvoering. Zo krijgt de moeder die voor de camera's zal bevallen, vrije toegang tot de babykamer zonder camera's. Dat geldt ook voor een verzorgster van buiten het Big Brother-huis. Dat wordt vermoedelijk een van de grootmoeders, die de baby onbeperkt mag bezoeken en meenemen naar buiten.

In Nederland gelden in het belang van de veiligheid, gezondheid en welzijn van kinderen strenge regels voor hun optreden op televisie, in films en in het theater. Volgens de inspectie moet het belang van het kind vooropstaan en mag zijn ontwikkeling door het werk niet in gevaar komen.

Offline Test

  • Realitynet.nl Administrator
  • *****
  • Geslacht: Man
Re: Big Brother 2005 nieuws
« Reactie #25 Gepost op: 8-09-2005, 16:20:20 »
Nieuwe bewoner?

Vanochtend klonk de zoemer in het Big Brother huis, dit gebeurt altijd als iemand zijn geluid-zender moet controleren.
Maar tot grote verbazing van de bewoners werd er omgeroepen 'Leroy, zender checken'. Maakte Big Brother een fout op dat moment, en is Leroy een toekomstige bewoner?

Linda kende wel een Leroy die ook in de voorrondes meedeed.

bron: www.partyplace.info (6 september'05)
Geniet nooit met mate...

Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Big Brother 2005 nieuws
« Reactie #26 Gepost op: 8-09-2005, 21:44:26 »
Vanavond live echoscopie in Big Brother! 
 
De makers van Big Brother houden hun woord en zijn druk bezig om dit deel van de roemruchte tv-show tot een waar spektakel te maken. Te beginnen met de aflevering van vanavond waarop een verloskundige het huis zal betreden om voor het oog van de televisiekijker een echoscopie bij TANJA uit te voeren! Ongetwijfeld een actie die in heel Nederland weer voor de nodige beroering zal zorgen, en natuurlijk bij zwangere Tanja die het wondertje in haar buik al bijna in volle glorie kan bewonderen! De grote vraag is natuurlijk of we vanavond ook al aan de weet zullen komen of we over een ruime maand een Big Brother, of een een Big Sister mogen verwelkomen!

Offline Daedalus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie de Mol is?
Re: Big Brother 2005 nieuws
« Reactie #27 Gepost op: 8-09-2005, 23:22:55 »
Nou ja, de echo was niet 'live' en de uitkomst weten we al.

[edit] Wat ziet T er op die foto trouwens ontzettend als een druggie uit, zeg! [/edit]
The British are not impressed.

Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Big Brother 2005 nieuws
« Reactie #28 Gepost op: 12-09-2005, 17:06:47 »
Talpa laat geruchten transseksueel in het midden

Het is niet zeker dat er opnieuw een transseksueel in het Big Brother-huis zit. Meerdere websites berichtten dit weekend dat talpa bevestigd heeft dat er een kandidate in het huis zit die een geslachtsverandering heeft onder- gaan. Hier is echter niets van waar, aldus Maarten van Rooijen van talpa.

Van Rooijen zegt geen uitspraken te doen over kandidaten die deelnemen aan programma's van talpa. Hij is wel blij dat het programma zo op de voet wordt gevolgd. Gesuggereerd wordt dat kandidate Ingrid transseksueel is, gezien er geen jeugdfoto's van haar te vinden zijn op de BB-site.

Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Big Brother 2005 nieuws
« Reactie #29 Gepost op: 12-09-2005, 17:15:25 »
Rikkerts grote liefde

Kwade tongen beweren dat Rikkert homoseksueel is.
Dit is mede te danken aan de 'vrienden' van Rikkert die een dergelijke toespeling maakten in de eerste live-uitzending.
Rikkert zou al een hele tijd geen vriendin gehad hebben, maar daar zit wellicht een andere reden achter.

De site van Big Brother zelf meldt dat Rikkert in het bubbelbad een confessie deed aan Roel, Lieske en Joost. Hij had tot anderhalf jaar een relatie met de liefde van zijn leven met wij hij zelfs al drie jaar samengewoond heeft.

Er was een probleem waar Rikkert absoluut niets over kwijt wilde, maar het zou zo gaan overheersen dat ze besloten een pauze in te lassen en daarna de relatie voort te zetten, maar dat laatste is nooit gebeurt. Rikkert is er zo kapot van dat hij de laatste jaren zichzelf niet is en dat is ook de reden dat hij de laatste dagen in het huis wat stilletjes is.

Iets wat overigens op dit moment niet erg gunstig is, aangezien Rikkert zich van zijn beste kant moet laten zien want hij zit nu eenmaal in de gevarenzone...
Misschien kan zijn ex even een paar smsjes sturen als ze dit leest!

Bron : http://bigbrother.fok.nl/blog/

Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Big Brother 2005 nieuws
« Reactie #30 Gepost op: 12-09-2005, 23:47:47 »
Shurendy terug bij ex

Eerder vertelde Tanja over haar korte relatie met de Groninger Curaçao-enaar Shurendy. Shurendy zou net zijn 3-jarige verhouding met de half-Egyptische Shireen verbroken hebben. Deze was door de pillen helemaal doorgedraaid en moest opgenomen worden in een psychiatrische inrichting. Hij had toen langere tijd voor haar kinderen gezorgd. Al gauw kwam Tanja er echter achter dat hij zijn ‘ex-vriendin’ nog geregeld zag. Toen Shurendy op vakantie ging naar Curaçao gaf hij de sleutel van zijn huis aan Shireen, die het een beetje voor hem ging opknappen. Vorige week werd ook gezien hoe Shireen Shurendy's was te drogen hing en hem liefdevol uitzwaaide toen hij ’s ochtends bij haar en haar twee kinderen vertrok. Shurendy lijkt dus weer terug te zijn bij zijn oude liefde, ondanks de mooie sier die hij met zijn moeder maakte in de live-uitzending!

Bajesklanten

Tijdens een potje dammen zegt Tanja ineens.."dit deed ik in de bajes ook"... Roel en Menno sperren hun ogen open..ze vragen zich af; zou BB dit wel weten? Menno vraagt:" Wat heb je gedaan?", waarop Tanja antwoordt: "Joyriden". Plots realiseert ze zich dat elke woord wordt opgenomen: " Nee hoor, niet echt".... Roel vertelt daarop over boetes die hij nog heeft open staan en over een stadionverbod.

Heleen en de moord op de wallen

Ingrid zou hebben laten vallen dat haar achternaam 'Hofland' is, net zoals van de bekende voetballer Kevin. Speurders van www.fok.nl kwamen erachter dat ene Ingrid Hofland het personage Heleentje speelde in een aflevering van Baantjer. Het betreft de negen jaar oude aflevering met als titel 'De Cock en de moord op de Wallen'. Foto's uit deze aflevering lijken de vermoedens te bevestigen. Tevens lijken deze foto's te bewijzen dat Ingrid niet degene in het huis is die is omgebouwd. Kijk en vergelijk maar!

Biermeisje Dido

Een ander nieuwtje dat ons via www.fok.nl bereikte is dat Dido vorig jaar mee heeft meegedaan aan de FHM 'buurmeisje van het jaar' verkiezing. Ze eindigde bij de beste 10 en veroverde daarmee een plekje bij het promotieteam van FHM. In maart 2004 moest ze op fotoshoot en als biermeisje. Scherpe waarnemers menen bij het bekijken van die foto's te zien dat Dido's neus toen anders van vorm was. Is dit soms de (niet zo spectaculaire) verklaring voor het gerucht van een 'verbouwde' bewoner?

Tricky Ricky

Rikkert vertelde recentelijk waarom hij soms zo stil is in huis. Hij heeft tot anderhalf jaar geleden een relatie gehad met de liefde van zijn leven. Hij heeft zelfs al drie jaar met haar samengewoond. Er was echter een probleem waar Rikkert absoluut niets over kwijt wil, maar dat zou zo zijn gaan overheersen dat ze besloten een pauze in te lassen. Het is nooit meer goedgekomen, en daar treurt hij nog steeds om. (T)rikkert van Bergen blijkt overigens een gewaardeerd lid te zijn van de Heren 1 van S.H.O.T (de mixed Studenten Hockeyvereniging Tilburg). Een uitgebreid verslag van zijn kick-off en de direct daar aan voorafgaande uren is op de site van deze vereniging terug te vinden: www.shot.nu/fotos/index.php?path=upload.

Bron : Mediawatchers

Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Big Brother 2005 nieuws
« Reactie #31 Gepost op: 14-09-2005, 18:24:22 »
Ruzie Ruud en Bridget

Showbizzbronnen vreesden er al voor en volgens de Story is het er inderdaad van gekomen. De bom tussen de BB-presentatoren is gebarsten! Al vanaf het begin zouden de twee zich al kibbelend door de opnames heen zwoegen en meer tégen dan mét elkaar werken, hetgeen vorige week tot slaande ruzie zou hebben geleid. Volgens de bron is het voornamelijk Bridget die de presentatiekwaliteiten van Ruud in twijfel trekt: "Vanf het moment dat ze gehoord heeft dat ze NSE voorlopig niet gaat presenteren, is het hommeles. In eerste instantie zag ze Big Brother als een leuk extraatje. Doordat ze nu minder te doen heeft dan verwacht, stort ze zich meer op BB dan Ruud lief is."

Bron : Mediawatchers


« Laatst bewerkt op: 14-09-2005, 18:28:28 door Nîcky »

Offline Daedalus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie de Mol is?
Re: Big Brother 2005 nieuws
« Reactie #32 Gepost op: 14-09-2005, 18:47:29 »
Volgens de bron is het voornamelijk Bridget die de presentatiekwaliteiten van Ruud in twijfel trekt: (...)
En daar heeft ze groot gelijk in.
The British are not impressed.

Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Big Brother 2005 nieuws
« Reactie #33 Gepost op: 16-09-2005, 14:03:12 »



Het is Rikkert die als Eerste Afviel in het Big Brother huis!
« Laatst bewerkt op: 16-09-2005, 14:27:54 door Nîcky »

Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Big Brother 2005 nieuws
« Reactie #34 Gepost op: 16-09-2005, 14:05:56 »
Live-uitzending Big Brother op herhaling

LAREN - Talpa herhaalt vrijdag de live-uitzending van Big Brother omdat het programma donderdag niet in zijn geheel te zien was. Dat meldde een woordvoerder van de televisiezender. De uitzending werd in totaal ruim drie kwartier onderbroken door technische problemen.
 
Pechvogel Rikkert
 
Kijkers van de realityshow kregen meerdere malen een zwart beeld te zien. Zij konden nog wel volgen hoe Rikkert als eerste bewoner het huis moest verlaten, maar de reacties van de andere bewoners hierop bleven door de technische problemen achterwege. Big Brother krijgt vrijdagavond om 21.30 uur een herkansing.

Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Big Brother 2005 nieuws
« Reactie #35 Gepost op: 19-09-2005, 13:29:52 »
Gein of geheim?

Ingrid vertelt aan Menno dat zij met een geheim het huis is ingekomen. 'Moet ik mezelf nu zorgen gaan maken?' vraagt Menno, 'kan ik beter afstand van je nemen?,.... ik sta toch niet voor lul hè als ik met je om blijft gaan?,.... ik moet straks wel weer gewoon naar m'n werk ........je bent toch geen "Kelly" hè?!' 'Neeeee', zegt Ingrid. 'in die hoek moet je het niet zoeken, maar je kan wel gewoon om met me blijven gaan hoor!!' Ze zoenen wat en dan zegt ze: '"dit" kan al gevaarlijk zijn' Menno weet niet waar hij het zoeken moet en blijft raden. 'Mocht ik daarom je jeugdfoto's ook niet zien?' Ingrid wil maandag aan BB gaan vragen of ze haar geheim mag onthullen. Dan wil ze gaan slapen maar dat mag niet van Menno want hij wil het geheim weten. Vervolgens doet Ingrid het hele verhaal maar af als 'n uit haar duim gezogen geintje,.... gewoon om Menno op stang te jagen. Voor de Mediawatchers zijn er echter teveel toevallige overeenkomsten met hun speculaties. We wachten dus gespannen af.

BB is vakantie

Ex BB5 bewoner Rikkert van Bergen werd donderdagavond als eerste weggestemd uit het Big Brotherhuis. In zijn plaatselijke dagblad noemde hij het BB avontuur ; 'Vakantie. De periode die aan het verblijf vooraf ging was heel hectisch. Toen we met zijn allen in het huis waren, betekende dat rust. Ik heb alleen mijn muziek en mijn mobieltje gemist". Eén kleine aanvaring met medebewoonster Dido werd hem fataal. "Ze had een deur in mijn gezicht gegooid, daar zei ik iets van. Dat was vorige week reden voor haar om mij te nomineren. Ze was de enige die dat deed, maar daardoor kwam ik wel op de lijst en moest ik uiteindelijk weg." Wraakgevoelens richting Dido heeft hij niet.

Bron : Mediawatchers.nl

Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Big Brother 2005 nieuws
« Reactie #36 Gepost op: 20-09-2005, 11:29:40 »
Josip wint Big Sheep

Josip het schaap is de winnaar van het Kroatische realityprogramma Big Sheep, een satirische schapenvariant op Big Brother. Het winnende schaap ontloopt het slagersmes en zal een leven lang liefdevol verzorgd worden. Zeven wollige deelnemers werden voor het programma, een initiatief van kunstenaar Sinisa Labrovic, opgesloten in een vervallen fabrieksgebouw in Zagreb. Hun belevenissen konden op internet gevolgd worden. Elke week werd een schaap weggestemd. Dit weekend werd door de kijkers een winnaar gekozen uit de drie overgebleven schapen. Josip was de gelukkige.

Bron : Mediawatchers

Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Big Brother 2005 nieuws
« Reactie #37 Gepost op: 21-09-2005, 18:35:30 »
Donderdag geen exit?

Een stemronde loopt normaal gesproken van de dagelijkse uitzending op vrijdagavond tot en met de live uitzending op donderdagavond, zo valt op de officiele BB-site te lezen. Uit alle uitgebrachte telefonische- en sms-stemmen stemmen in een stemronde wordt de thuiswinnaar getrokken. Er valt echter ook te lezen dat er momenteel niet gestemd kan worden, en dat men moet wachten op de volgende nominatieronde. Dit moet haast wel betekenen dat er, ondanks Rikkert's nominatie van Roel, deze week geen exit plaatsvindt. Een berekening van het aantal weken tot de laatste uitzending van 15 december laat zien dat die ruimte er in het nominatie- en exit-schema ook wel is.

Offline Daedalus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie de Mol is?
Re: Big Brother 2005 nieuws
« Reactie #38 Gepost op: 21-09-2005, 20:33:09 »
Ja, anders gooien ze er tegen het einde gewoon eens twee uit. Je kunt heel flexibel omspringen met nomineren en wegstemmen.
The British are not impressed.

Offline Nîcky

  • Winnaar pool De Farm 2005
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Wie is de .... Mol???
Re: Big Brother 2005 nieuws
« Reactie #39 Gepost op: 30-09-2005, 12:48:04 »
Ralph weggestemd

In de stemming heeft Ralph het moeten afleggen tegen Lieske en de populaire Roel. Veel van de andere bewoners had hij werkelijk verslagen, maar tegen deze twee kon hij niet op. Aanvankelijk ging het om hem en Lieske, maar de benjamin had een onverwachte eindspurt in de stemming. Ook de bewoners hadden Ralph na het moeilijke begin in hun hart gesloten zo bleek wel, zijn afscheid was een stuk hartelijker dan zijn komst. Zelfs zijn ex moest een traan laten, met name omdat hij op het laatste moment duidelijk liet blijken nog steeds van haar te houden.

Bron : Mediawatchers.nl