Realitynet - Realitynet.org

Oudere seizoenen => Reality-series => Het Blok 2004 => Topic gestart door: Eirc op 6-12-2004, 23:46:25

Titel: Vervolg voor Het Blok
Bericht door: Eirc op 6-12-2004, 23:46:25
Het Blok krijgt vervolg
06 december 2004, 21:21:04

HILVERSUM (ANP) - Het klusprogramma Het Blok van Net 5 krijgt een vervolg. Volgend seizoen komt er een deel twee van het programma waarin diverse koppels in korte tijd een appartement moeten opknappen.

,,Zoals het er nu naar uitziet, komen er volgend jaar nieuwe uitzendingen'', aldus een woordvoerster van de tv-zender maandag.

De finale van het eerste seizoen was afgelopen zondag, toen de Amsterdamse appartementen werden geveild. Het koppel Lieke en Michon won, hun huis leverde 265.000 euro op, 45.000 euro boven de taxatiewaarde. Het werd verkocht aan een makelaarskantoor uit Den Haag.

Geen flop

De woningen bleken minder op te brengen dan de deelnemers aanvankelijk hadden verwacht. Van één koppel werd het huis zelfs helemaal niet verkocht. Toch wil de woordvoerster van Net 5 niet over een flop spreken. ,,De veiling is maar een onderdeel van het totale programma en dat was goed bekeken.''

Of Het Blok 2 opnieuw in Amsterdam is, weet de woordvoerster nog niet. ,,Den Haag was ook in de race om de eerste editie. We gaan de komende tijd gesprekken voeren met gemeentes.''


http://www.home.nl/nieuws/cultuur/artikel/00151301
Titel: Re: Vervolg voor Het Blok
Bericht door: jeroen234 op 7-12-2004, 07:11:00
ben beniewd of ze nu nog mensen zo gek krijgen om tegaan klussen
na dat die de veiling hebben gezien

als ze die veiling weg laten en de kandidaten zelf een maand ofzo de tijd geven om met het klus geld dat over is
reclame temaken voor hun huis en dat ze zelf een prijs voor het huis mogen bepalen

en zodan de overwaarde van het huis als het binnen die tijd wordt verkocht mogen houden
dan gaat het mischien nog wat worden
Titel: Re: Vervolg voor Het Blok
Bericht door: Poebie op 7-12-2004, 10:49:30
Dus het appartment is verkocht aan een makelaar uit Den Haag? Ook toevallig! In die regio is Michon 'vastgoedmanager'...

Ik vind het allemaal helemaal niks! Wat een teleurstelling. Ik kan me echt niet aan de indruk onttrekken dat het niet allemaal eerlijk is verlopen. Lieke en Michon hadden het kleinste appartment 'for crying out loud'! Hoe kan dit?!

Wat nu als blijkt dat Lieke en Michon vals hebben gespeeld? Ik vind dat ze echt geboycot moeten worden. Wat zijn dat stel een weggooiers! Bah!