Realitynet - Realitynet.org

Realitynet => Feedback Forum & Beginners vragen => Topic gestart door: Test op 29.03.2010, 00:00:27

Titel: Problemen met het bereiken van bepaalde domeinen/sites op RN?
Bericht door: Test op 29.03.2010, 00:00:27
Er blijken regelmatig mensen problemen te hebben met het bereiken van bepaalde sites/domeinen van RealityNet, zoals RealityWorld.org en EeuwigeRoem.org

Laat ik ten eerste stellen dat dit probleem niet veroorzaakt wordt door RealityNet, maar door de DNS-server(s) van je provider. Domain Name System servers zijn servers die domeinnamen als RealityWorld.org en EeuwigeRoem.org vertalen naar een ip-adres.

Als je een internet verbinding heb, krijg je over het algemeen automatisch 2 DNS-servers van je provider toegewezen. In plaats van dat het toewijzen automatisch gebeurt, kan je er ook voor kiezen om zelf ip-adressen van DNS-servers in te voeren. Hopelijk kunnen deze DNS-servers wel de domeinen vinden.

Om deze DNS ip-adressen in te voeren volg je onderstaande stappen.

Voor je hiermee begint, is het verstandig om deze tekst lokaal op je pc/laptop op te slaan mochten er problemen onstaan om op internet te komen. Je kan de aanpassingen dan ongedaan maken en dan zou alles weer moeten werken.

Voor Windows XP:
1 Klik op Start
2 Klik op configuratiescherm
3 Klik op netwerk verbindingen
4 Rechts klik op de verbinding waarmee je computer/laptop contact maakt met internet. Dat kan dus een draarloze verbinding zijn of een bedrade verbinding en kies eigenschappen
5 Dubbellik in het tabblad algemeen op Internet Protocol(TCP/IP) of selecteer dit en klik op de button Eigenschappen
6 Onderaan kan je kiezen tussen automatisch DNS adressen toe te laten wijzen of zelf DNS adressen in te voeren. Kies uiteraard de laatste optie.
7 Vul bij de voorkeurs DNS in: 208.67.222.222 en bij de alternatieve DNS 208.67.220.220
8 Klik op OK

Voor Windows Vista en Windows7
1 Klik op Start en ga naar Netwerk
2 Klik op Netwerkcentrum
3 Zoek de regel Verbinding - LAN-verbinding - Status weergeven op of draadloos afhankelijk van de gebruikte internetverbinding die je gebruikt
4 Aan het einde van de regel klikken op Status weergeven
5 Klik in scherm Status van de LAN/draadloze verbinding op Eigenschappen
6 Selecteer Internet Protocol Versie 4 door op deze te klikken
7 Klik daarna op Eigenschappen
8 Vul hier de hierboven genoemde ip-adressen in


Om de veranderingen actief te maken zonder dat we opnieuw te hoeven opstarten gaan we als volgt te werk:
1 Klik op Start en vervolgens op run
2 Vul in het scherpje cmd in
3 Er verschijnt nu een klein zwart (DOS) scherm
4 Type ipconfig /renew in en druk op enter
5 Type ipconfig /all in. Bijna onderaan zie je als het goed is staan DNS SERVERS en daarachter de 2 ip-adressen die je eerder hebt ingevuld.

Je kunt nu gaan proberen of je de domeinen die je eerder niet kon bereiken nu wel kan bereiken.

Bovenstaande aanpassingen kunnen ongedaan worden door dezelfde stappen opnieuw te doorlopen, maar dan te kiezen voor automatisch toewijzen van de DNS servers (zie stap 6 van de XP handleiding)


Succes!
Titel: Re: Problemen met het bereiken van bepaalde domeinen/sites op RN?
Bericht door: tdietz op 31.03.2010, 16:19:52
Gister deed hij het bij mij zonder dat ik iets heb gedaan, vervolgens deed hij het niet meer

maar ik heb nu DE manier gevonden, je kan deze domeinen gewoon bezoeken als je via die anonieme sites dit bezoekt

ik ben nu op
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
heb daar www.eeuwigeroem.org ingetypt en ik kan de site gewoon bezoeken

dus voor diegene die dat van test niet snapt, kan je altijd zo'n anonieme site gebruiken
Titel: Re: Problemen met het bereiken van bepaalde domeinen/sites op RN?
Bericht door: KD. op 31.03.2010, 19:31:42
Ik heb zojuist precies de handleiding van Test gevolgd en het werkt nu perfect, bedankt!  ::ok::

Aangezien ik totaal niet snap wat ik nu precies heb gedaan, wil ik toch graag even voor de zekerheid weten: heeft deze instelling ook nadelen? Dat ik straks andere sites bijvoorbeeld niet meer kan openen?
Titel: Re: Problemen met het bereiken van bepaalde domeinen/sites op RN?
Bericht door: Vieffan op 31.03.2010, 19:55:43
jaah!! Hij werkt vlekkeloos. Ook niet helemaal waar, ik heb wel het idee dat internet nu trager is. kan dat?
Titel: Re: Problemen met het bereiken van bepaalde domeinen/sites op RN?
Bericht door: Test op 31.03.2010, 20:58:00
Aangezien ik totaal niet snap wat ik nu precies heb gedaan, wil ik toch graag even voor de zekerheid weten: heeft deze instelling ook nadelen? Dat ik straks andere sites bijvoorbeeld niet meer kan openen?

Zover ik weet heeft het geen nadelen. Google maar eens op "open dns servers" en je zal zien dat gerenommeerde sites hier artikelen over hebben. Het enige "nadeel" dat je misschien kan noemen bij deze dns-servers is dat als je een domein (websitenaam) intikt dat niet bestaat, dat je dan op een reclamepagina zou komen. Ik heb dat zelf niet getest maar gevaarlijk is dat verder niet. Als je dit niet wilt, kan je ook op zoek gaan naar andere dns-servers, van bijvoorbeeld andere Nederlandse providers. In plaats van de ip-adressen die in de eerste post staan, vul je dan de ip-adressen van die dns-servers in.

Ik zal nog eens poging wagen om uit te leggen wat je nu gedaan hebt. Als je een site wilt bezoeken, laten we zeggen www.realitynet.org, dan doet je browser een verzoek aan een dns server om het domein realitynet.org te vertalen naar een ip adres. (Dit omdat het internet nou eenmaal met ip-adressen werkt en niet met namen. Die naampjes zijn er alleen maar voor het gemak, omdat nummers moeilijker te onthouden zijn dan namen.) Normaal krijg je van je provider dns servers automatisch toegewezen (waar dit verzoek naar toe gaat) en nu heb je ingesteld dat je zelf gekozen dns servers wilt gebruiken. Meer dan dit is het feitelijk niet.

Mocht je ooit problemen krijgen dat je sites niet meer kan bereiken, kan je altijd weer naar de standaard instelling gaan zoals ik in mijn eerste post heb beschreven. Daarom is het misschien verstandig om mijn handleiding op je pc op te slaan.

jaah!! Hij werkt vlekkeloos. Ook niet helemaal waar, ik heb wel het idee dat internet nu trager is. kan dat?

Zou qua snelheid niet moeten uitmaken deze instellingen.

Dat wat tdietz voorstelt, een zogenaamde proxy server, is over het algemeen wel langzamer.
Titel: Re: Problemen met het bereiken van bepaalde domeinen/sites op RN?
Bericht door: Vieffan op 31.03.2010, 21:04:13
ok, dan zal het wel toeval zijn ;)
Titel: Re: Problemen met het bereiken van bepaalde domeinen/sites op RN?
Bericht door: tdietz op 31.03.2010, 21:27:06

Dat wat tdietz voorstelt, een zogenaamde proxy server, is over het algemeen wel langzamer.
klopt, maar het is niet zo druk op dat domein, dus voor mij helpt dat :P
Titel: Re: Problemen met het bereiken van bepaalde domeinen/sites op RN?
Bericht door: Bodejos op 31.03.2010, 22:21:31
@Test, ik heb het ook weleens gehad, maar dan andersom, dat ik bijvoorbeeld WEL op de site van Realityworld terecht kwam terwijl ik dat helemaal niet wilde. Heeft dat dan ook met de DNS te maken?

Titel: Re: Problemen met het bereiken van bepaalde domeinen/sites op RN?
Bericht door: Test op 1.04.2010, 00:38:07
Nee, dat heeft met goed typen te maken. :P
Titel: Re: Problemen met het bereiken van bepaalde domeinen/sites op RN?
Bericht door: Swifty op 1.04.2010, 08:11:09
Nee, dat heeft met goed typen te maken. :P

::rofl::
Titel: Re: Problemen met het bereiken van bepaalde domeinen/sites op RN?
Bericht door: Bodejos op 1.04.2010, 19:38:41
Nee, dat heeft met goed typen te maken. :P
Dat meen je toch niet serieus? Ik logde in op het subforum van wie is de mol 2010, kreeg het openingsscherm, met de foto van Pieter Jan, en bij het intikken van mijn gebruikersnaam en wachtwoord kreeg ik dat scherm, en de mededeling dat het forum niet toegankelijk was. Nou ja, ik wilde er ook helemaal niet zijn.

Titel: Re: Problemen met het bereiken van bepaalde domeinen/sites op RN?
Bericht door: m@ri@nne op 1.04.2010, 19:52:28
. Nou ja, ik wilde er ook helemaal niet zijn.

Wat deed je daar dan :P
Titel: Re: Problemen met het bereiken van bepaalde domeinen/sites op RN?
Bericht door: Bodejos op 1.04.2010, 20:35:59
Als ik naar het wie is de mol-forum wil gaan, verwacht ik niet dat de pagina van realityWORLD verschijnt.

Toch gebeurde het een paar keer, en mijn vraag was of dat ook met DNS te maken kon hebben.

Ik heb iets dergelijks ook gezien op het lokale forum (Mestreechonline) waar ik regelmatig kom. Ook daar gebeurt het vaker (en nee, niet alleen bij mij) dat er een ander subforum getoond wordt dan waar ik om vraag.

Ook gebeurt het op dat forum, dat de laatste pagina's berichten in onlogische (niet-chronologische) volgorde weergegeven worden. Op RN heb ik dat ook een paar keer gehad, uitloggen en opnieuw inloggen verhielp dat probleem. Je weet dus niet op welk bericht je precies reageert, en jouw reactie komt in eerste instantie ook niet als laatste bericht in het topic te staan. Zoals gezegd: uitloogen en opnieuw inloggen herstelde de situatie.

Klinkt ongeloofwaardig (zeker op 1 april....), maar vraag het de beheerder van het mestreechonlineforum (http://www.mestreechonline.nl) (rubke) maar eens.
Titel: Re: Problemen met het bereiken van bepaalde domeinen/sites op RN?
Bericht door: Lukie4 op 1.04.2010, 22:19:09
1x gelukt om op eeuwige roem te komen.
toen niet meer.
vandaag gefrustreerd DNS gewijzigd.
alles werkt en nu ook eeuwige roem

Test geweldig ::ok::
Titel: Re: Problemen met het bereiken van bepaalde domeinen/sites op RN?
Bericht door: Lautjuh op 1.04.2010, 22:40:04
Ik heb nu continue de eeuwige roem lay-out, terwijl ik gewoon die van WIDM wil. Hoe krijg ik dat terug ???
Titel: Re: Problemen met het bereiken van bepaalde domeinen/sites op RN?
Bericht door: tdietz op 1.04.2010, 22:52:59
Ik heb nu continue de eeuwige roem lay-out, terwijl ik gewoon die van WIDM wil. Hoe krijg ik dat terug ???
naar wieisdemol forum gaan, en dan weer het forum knopje drukken
Titel: Re: Problemen met het bereiken van bepaalde domeinen/sites op RN?
Bericht door: Test op 1.04.2010, 23:11:17
Ik heb nu continue de eeuwige roem lay-out, terwijl ik gewoon die van WIDM wil. Hoe krijg ik dat terug ???

Je kan in je profiel ook een voorkeurs lay-out kiezen onder Profiel wijzigen -> Realitynet voorkeuren In jouw geval Lautjug dus hier (http://208.116.50.174/forum/index.php?action=profile;u=433;sa=realitynet)

Alleen op bepaalde boards (waar dat is ingesteld) heb je dan de layout van de betreffende site en overal anders je voorkeurslayout.
Titel: Re: Problemen met het bereiken van bepaalde domeinen/sites op RN?
Bericht door: koekoe op 2.04.2010, 18:36:13
Je kan ook in Vlaanderen gaan wonen,vandaar raak je zonder probleem op Eeuwige roem.
Idd Test  :D  ;D ;D  ::jaja:: ::jaja:: (zelfs met een tergend traag werkende kl*te computer)  ::tandpastasmiley:: ::tandpastasmiley::
Titel: Re: Problemen met het bereiken van bepaalde domeinen/sites op RN?
Bericht door: Lautjuh op 2.04.2010, 19:06:08
Je kan in je profiel ook een voorkeurs lay-out kiezen onder Profiel wijzigen -> Realitynet voorkeuren In jouw geval Lautjug dus hier (http://208.116.50.174/forum/index.php?action=profile;u=433;sa=realitynet)

Alleen op bepaalde boards (waar dat is ingesteld) heb je dan de layout van de betreffende site en overal anders je voorkeurslayout.

Oke bedankt!
Titel: Re: Problemen met het bereiken van bepaalde domeinen/sites op RN?
Bericht door: tdietz op 2.04.2010, 23:11:01
Hey test, super bedankt voor die uitleg,
zit nu op een andere comp waar ik wel aan de instellingen mag komen
en het eeuwige roem topic doet het nu perfect ::bravo::
Titel: Re: Problemen met het bereiken van bepaalde domeinen/sites op RN?
Bericht door: C.H.A.R.L.E.Y. op 3.04.2010, 19:20:33
Heb Vista Basic,
alleen als ik op 'Eigenschappen van draadloos netwerk' klik,
kan ik het niet meer vinden.
Ik kom na 'Eigenschappen van draadloos netwerk' op dit scherm.
Weet iemand wat ik nu moet doen?
Titel: Re: Problemen met het bereiken van bepaalde domeinen/sites op RN?
Bericht door: Test op 3.04.2010, 21:50:50
Heb Vista Basic,
alleen als ik op 'Eigenschappen van draadloos netwerk' klik,
kan ik het niet meer vinden.
Ik kom na 'Eigenschappen van draadloos netwerk' op dit scherm.
Weet iemand wat ik nu moet doen?

Heb je administrator rechten? Het zou me niet verbazen dat je die nodig hebt om dit te kunnen wijzigen.
Titel: Re: Problemen met het bereiken van bepaalde domeinen/sites op RN?
Bericht door: C.H.A.R.L.E.Y. op 5.04.2010, 12:54:38
Pc is alleen van mij, dus zou het raar vinden als ik ze niet heb
Hoe controleer ik dit?
Titel: Re: Problemen met het bereiken van bepaalde domeinen/sites op RN?
Bericht door: G-root op 7.04.2010, 20:20:30
Bij mij gaat het nog anders:

Als ik gewoon op de link van Molcrazy naar het WIDM UK topic klik, dan krijg ik die foutmelding .... en als ik dan vanaf het hoofdforum realitynet.nl zelf op realityworld en dan op het WIDM UK topic klik, werkt het wel.
Titel: Re: Problemen met het bereiken van bepaalde domeinen/sites op RN?
Bericht door: C.H.A.R.L.E.Y. op 9.04.2010, 15:19:51
Ik kom ook niet op het realityworld forum,  ::joehoe:: ::joehoe::

Pleasse, help........... iemand?
Titel: Re: Problemen met het bereiken van bepaalde domeinen/sites op RN?
Bericht door: tdietz op 9.04.2010, 15:36:00
Ik kom ook niet op het realityworld forum,  ::joehoe:: ::joehoe::

Pleasse, help........... iemand?
heb je dat van test hoe je op eeuwige roem komt ook gedaan

want dan doet hij het gewoon, bij mij iig
Titel: Re: Problemen met het bereiken van bepaalde domeinen/sites op RN?
Bericht door: Daedalus op 9.04.2010, 16:06:29
Het is een gok, maar wat je nog kan proberen is de nieuwste Opera (http://www.opera.com/) browser te downloaden en de functie 'Opera Turbo' aan te zetten. Dit gaat ook via een proxy server, maar dan sneller. Nadeel is wel dat het ook afbeeldingen verder comprimeert, dus die zien er over het algemeen slechter uit.
Ik heb zelf een soortgelijk probleem met de site blendernation.com. Deze kan ik normaal niet bereiken, maar met Opera Turbo aan wel.
Titel: Re: Problemen met het bereiken van bepaalde domeinen/sites op RN?
Bericht door: C.H.A.R.L.E.Y. op 11.04.2010, 15:02:40
Eerste werkte het niet met hidemyass, en nu wel!
gelukkig maar..!!!
Titel: Re: Problemen met het bereiken van bepaalde domeinen/sites op RN?
Bericht door: tdietz op 30.07.2011, 09:35:15
Mijn vraagje past hier ook wel terecht

Ik probeerde gister en vandaag de "markeer gelezen" knop op het ER2011 board, echter als ik dat druk wordt ik teruggeplaatst naar het 2010 board
en zijn alle ER2011 board topic nog steeds "ongelezen"
Titel: Re: Problemen met het bereiken van bepaalde domeinen/sites op RN?
Bericht door: Test op 30.07.2011, 10:55:58
Mijn vraagje past hier ook wel terecht

Ik probeerde gister en vandaag de "markeer gelezen" knop op het ER2011 board, echter als ik dat druk wordt ik teruggeplaatst naar het 2010 board
en zijn alle ER2011 board topic nog steeds "ongelezen"

Ik kijk er wel ff naar.

Edit: gefixet
Titel: Re: Problemen met het bereiken van bepaalde domeinen/sites op RN?
Bericht door: tdietz op 30.07.2011, 15:38:54
Ik kijk er wel ff naar.

Edit: gefixet
dankjewel test ::bravo::
Titel: Re: Problemen met het bereiken van bepaalde domeinen/sites op RN?
Bericht door: koekoe op 20.08.2011, 10:37:47
Als ik sinds 2 weken terug ofzo op privé berichten klik,dan duurt het eerst een tijdje en dan verschijnt er:De webpagina kan niet worden weergegeven.De 2é keer dat ik het probeer,dan lukt het wel  ???
Het is niet zo dat het soms na 1x proberen lukt,soms na 2,3,4.....keer of soms meteen,nee het is steeds hetzelfde,de eerste keer die foutmelding,de 2é keer lukt het  ::jaja::
Titel: Re: Problemen met het bereiken van bepaalde domeinen/sites op RN?
Bericht door: Rutg3rDutchWolf op 25.08.2011, 11:36:33
Als ik sinds 2 weken terug ofzo op privé berichten klik,dan duurt het eerst een tijdje en dan verschijnt er:De webpagina kan niet worden weergegeven.De 2é keer dat ik het probeer,dan lukt het wel  ???
Het is niet zo dat het soms na 1x proberen lukt,soms na 2,3,4.....keer of soms meteen,nee het is steeds hetzelfde,de eerste keer die foutmelding,de 2é keer lukt het  ::jaja::

Dat heb ik ook soms met uitloggen, is het omdat er te veel mensen op de site zitten?
Titel: Re: Problemen met het bereiken van bepaalde domeinen/sites op RN?
Bericht door: Lukie4 op 25.08.2011, 15:13:31
@rutger  nee, het probleem met uitloggen is zeer waarschijnlijk doordat je inlogt op (bijv.)expeditierobinson.net en je dan wilt uitloggen op wieisdemol.com, dan geeft hij die fout.

@koekoe we kijken erna.  (we is in de dit geval compuart of Test)
Titel: Re: Problemen met het bereiken van bepaalde domeinen/sites op RN?
Bericht door: koekoe op 25.08.2011, 19:19:21


@koekoe we kijken erna.  (we is in de dit geval compuart of Test)
Thanx  ::ok:: Maar ach,het is helemaal geen groot probleem hoor,het is enkel een ongemakje dat zich sinds enkele weken voordoet.
Titel: Re: Problemen met het bereiken van bepaalde domeinen/sites op RN?
Bericht door: koekoe op 22.04.2012, 08:41:52
Thanx  ::ok:: Maar ach,het is helemaal geen groot probleem hoor,het is enkel een ongemakje dat zich sinds enkele weken voordoet.
Wat wel een groter probleem is.Met IE wel maar met FF kan ik niet inloggen bij de toto.Ik had me aangemeld met IE onder eenofanderebelg.Met IE hoef ik bij log in enkel een e te typen en eenofanderebelg+m'n wachtwoord komen er automatisch op.Maw met 1 tik en 1 klik ben ik ingelogd.

Met FF staat er koekoe en m'n wachtwoord.Als ik wil inloggen verschijnt er een foutmelding.Zelfs als ik koekoe verander in eenofanderebelg en m'n ww opnieuw intyp en op log in klik,dan verspringt m'n naam meteen terug naar koekoe met de bijhorende foutmelding  ??? ???
Titel: Re: Problemen met het bereiken van bepaalde domeinen/sites op RN?
Bericht door: Test op 22.04.2012, 11:10:00
Met FF staat er koekoe en m'n wachtwoord.Als ik wil inloggen verschijnt er een foutmelding.Zelfs als ik koekoe verander in eenofanderebelg en m'n ww opnieuw intyp en op log in klik,dan verspringt m'n naam meteen terug naar koekoe met de bijhorende foutmelding  ??? ???

Dat lijkt me meer een browserprobleem dan een probleem met de website.

Wat je kan proberen is de opgeslagen wachtwoorden binnen FF te verwijderen. Dit doe je door binnen FF op het menu-item Extra te klikken en dan op Opties. Dan klik je op het tabblad Beveiliging. Daarna klik je op de knop Opgeslagen wachtwoorden. Verwijder nu voor de website www.realitynet.org/toto de opgeslagen wachtwoorden. Ik verwacht dat daarna het inloggen wel goed zal gaan.
Titel: Re: Problemen met het bereiken van bepaalde domeinen/sites op RN?
Bericht door: koekoe op 22.04.2012, 13:54:22
Dat lijkt me meer een browserprobleem dan een probleem met de website.

Wat je kan proberen is de opgeslagen wachtwoorden binnen FF te verwijderen. Dit doe je door binnen FF op het menu-item Extra te klikken en dan op Opties. Dan klik je op het tabblad Beveiliging. Daarna klik je op de knop Opgeslagen wachtwoorden. Verwijder nu voor de website www.realitynet.org/toto de opgeslagen wachtwoorden. Ik verwacht dat daarna het inloggen wel goed zal gaan.
Dankjewel Test  ::ok::
Ik denk dat je het meteen bij het rechte eind hebt,want met IE verschijnt er om de haverklap(op welke site dan ook)"IE werkt niet meer,er wordt naar een oplossing gezocht"
Maar ik moet afsluiten en terug online via FF komen....
Titel: Re: Problemen met het bereiken van bepaalde domeinen/sites op RN?
Bericht door: joligmolletje op 24.04.2012, 10:05:21
Ik word regelmatig uitgelogd door het forum, terwijl ik volgens datzelfde forum wel ingelogd ben (dit klinkt raar, maar ik probeer het hieronder uit te leggen). Dit gebeurt voornamelijk bij de overgang van www.wieisdemol.com naar www.realitynet.org. Het info center geeft aan dat ik ingelogd ben, maar er wordt niets meer als gelezen of ongelezen gemarkeerd. Ook kan ik dan niet meer reageren op berichten. Het opnieuw laden van de pagina biedt uitkomst, maar is natuurlijk wel irritant. Is daar een oplossing voor?
Titel: Re: Problemen met het bereiken van bepaalde domeinen/sites op RN?
Bericht door: Test op 24.04.2012, 10:51:42
Ik word regelmatig uitgelogd door het forum, terwijl ik volgens datzelfde forum wel ingelogd ben (dit klinkt raar, maar ik probeer het hieronder uit te leggen). Dit gebeurt voornamelijk bij de overgang van www.wieisdemol.com naar www.realitynet.org. Het info center geeft aan dat ik ingelogd ben, maar er wordt niets meer als gelezen of ongelezen gemarkeerd. Ook kan ik dan niet meer reageren op berichten. Het opnieuw laden van de pagina biedt uitkomst, maar is natuurlijk wel irritant. Is daar een oplossing voor?

Helaas zijn er wel meer problemen met het in- en uitloggen op de verschillende domeinen. Daar moet nog steeds door Compuart naar gekeken worden. (als hij een keertje tijd daarvoor heeft ;) )

Met welke browser (+versie) treedt dit probleem op? En vink je als je inlogt het vinkje "blijf ingelogd" aan of log je elke keer opnieuw in als je de site bezoekt? Mocht je "blijf ingelogd" aanvinken, kan je proberen de cookies van de verschillende domeinen weg te gooien (of alle cookies als je dat gemakkelijker vindt) en kijken of je daarmee iets bereikt. 
Titel: Re: Problemen met het bereiken van bepaalde domeinen/sites op RN?
Bericht door: joligmolletje op 24.04.2012, 13:14:02
Helaas zijn er wel meer problemen met het in- en uitloggen op de verschillende domeinen. Daar moet nog steeds door Compuart naar gekeken worden. (als hij een keertje tijd daarvoor heeft ;) )

Met welke browser (+versie) treedt dit probleem op? En vink je als je inlogt het vinkje "blijf ingelogd" aan of log je elke keer opnieuw in als je de site bezoekt? Mocht je "blijf ingelogd" aanvinken, kan je proberen de cookies van de verschillende domeinen weg te gooien (of alle cookies als je dat gemakkelijker vindt) en kijken of je daarmee iets bereikt. 

Ik werk in de nieuwste versie van Firefox en vink altijd 'blijf ingelogd' aan. Elke week gooi ik alle cookies weg, maar het probleem blijft ook na het verwijderen van de cookies.