Realitynet - Realitynet.org

Oudere seizoenen => Online spellen => Mol online 2017 => Topic gestart door: TimvDons op 16-04-2017, 10:44:01

Titel: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: TimvDons op 16-04-2017, 10:44:01
Tijdens die spellen hebben jullie veel gebiecht en besproken.
Ook is er veel besproken in de PM-groepen.
De leukste en grappigste berichten zullen hier te vinden zijn.

Graag hier niet posten totdat ik dat aangeef. Alvast bedankt ::bravo::
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: TimvDons op 16-04-2017, 21:17:09
5 november 2016
Het spel begon voor ons spelleiders eigenlijk al in november. Tijdens de voorbereiding hadden wij al het idee om een aantal potentiële kandidaten te polsen. Dat waren o.a. Daisy, Miek1999, Starlight en Lama1997.
Beste Lama,
Een tijdje terug heb jij aangegeven dat jij mee zou willen doen aan wie is de mol online 2017. Hieronder tref je het inschrijfformulier voor dit jaar. Indien je nog steeds mee wilt doen, ontvangen wij (Tim, LDH in de BCC en ik) het ingevulde inschrijfformulier voor 25 november 2016 van jou terug.
Het spel is begonnen...  ::vergroot::

6 november
Lama was, gedurende het seizoen steeds goed op zijn hoede of alles wel was ontvangen. Zo ook bij zijn inschrijfformulier
Hoi organisatoren,

Hebben jullie alles ontvangen? Vraag ik even voor de zekerheid, aangezien de laptop tussendoor uitviel, haha.

Groetjes Lama

29 december 2016
Oud-winnaar Duncton besluit om dit jaar alleen te jureren
::zwaai::

Toch maar besloten om, als winnaar van de vorige editie én omdat ik de laatste tijd niet echt lekker in m'n vel zit, doodmoe ben en toch al het gevoel heb nergens aan toe te komen, mij niet voor deze editie aan te melden. Een groot spel erbij lijkt me op dit moment niet echt handig.

Jurylid lijkt me leuk, meedenken en testen ook, dus daar meld ik me bij deze voor aan. :)

Ik ga het hoe dan ook op de voet volgen. ::jaja::

12 januari 2017
Ook Nextgp meldt zich aan als jurylid en bedenkt gelijkt een bijnaam voor ons
Hallo Dugtrio,

(is dat niet een mooie bijnaam voor jullie? ;D)


ik zou me bij deze graag willen aanmelden als jurylid!


 :D
15 januari 2017
Bij de bekendmaking van de inschrijvingen maakte ik weer eens een fout (niet de enige dit seizoen ::schaam:: Gelukkig kwam het goed met Wouter

Citaat
hey,

klein vraagje: is er iets misgegaan met mijn formulier.

Ik zie dat ik niet tussen de kandidaten sta,terwijl bij mijn sent items mijn formulier goed verstuurd leek.
Jongens... we zijn iemand vergeten geloof ik in alle overvloed aan formulieren...


En Wouter is ook de eerste die een biecht schreef:
Mijn eerste biecht (en ik hoop zo niet de laatste)

Ik ben al bezig met wat bondjes te maken:
Ik heb al een samenwerkingsakkoord met Nys (duh), Lama en Bjorrn.
Dus dit kan nog leuk worden.

en het feit dat we met de trein gaan reizen, is in mijn voordeel.
Want wie werkt er voor de spoorwegen? ikke
en wie kan dat als tip naar de mol interpreteren? de anderen.



En Daisy wilt haar strategie niet prijsgeven
Ik vertrouw die open biechtkamer voor geen cent, daar zit vast afluister apperatuur verstopt.  :-X

Anyway, leuk dat Moltalk. Maar noway dat ik mijn strategie daar ga prijsgeven. Ik probeer nu maar een beetje aardig en als een soort leider met leuke groeps ideeën over te komen, maar dat is totaal niet mijn plan. Zoveel mogelijk de rest geld laten verdienen, en bloedfanatiek vol erin. Dat is de bedoeling. Dat hoeven ze nu nog niet te weten, dat zien ze vanzelf.

Nu maar hopen dat ik er ook echt bij zit.  :D

 ::zwaai::

Hey,

ik heb mezelf in een zeer vreemde positie gemanoeuvreerd. Ik weet al een aantal zaken (dat denk ik toch) waardoor ik niet durf meedenken over bijvoorbeeld de locatie en dat trein-gedoe (heb zo'n vermoeden) omdat ik niets wil verraden. Zou stom zijn voor jullie en dom als ik de mol zou worden. Ik durf me dus nog niet tonen als kandidaat, daarom kruip alvast in een soort mol-modus (sorry voor mijn irritante gedrag) ook al is dat waarschijnlijk voorbarig.

En Duncton is het eerste lid van de PM-groep
Aanmelding. ::zwaai::
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: TimvDons op 16-04-2017, 21:17:42
16 januari 2017

D*N start met zijn Biechtenreeks en analyseert zijn medekandidaten:
Beste biechtstoel,

Het voelt echt al alsof we al begonnen zijn. Niets is minder waar natuurlijk. Er zijn 25 inschrijvingen en maar 12 plekken, misschien wel de meest heftige selectie ooit op Realitynet. Als ik deze groep analyseer dan denk ik het volgende:

- Nu het mogelijk is om een gelijke verdeling mannen-vrouwen te krijgen denk ik dat onze presentators deze zeker gaan pakken. Er zijn zeven vrouwen, dus ik gok dat zes hiervan zeker zijn van een deelname.
- Als we dan langs de vrouwen gaan dan denk ik dat Daisy een lock is, de voormalig VM host hebben we zelf nog nooit een molspel zien spelen en ik denk niet dat ze haar zomaar zouden schrappen. Juul lijkt mij ook veilig. Nieuw iemand die we nog niet echt hebben gezien en zeker actief, kan haast niet anders dat ze mee mag doen. Lucy heeft in voorgaande series al laten zien wat ze toevoegd aan een seizoen, en dat is veel grappige en leuke momenten. Ycaris is ook alweer een tijdje geleden dat ze meedeed, zou het super leuk vinden als die weer mee mag doen. Daarnaast lijken mij Lucy, Ycaris en Swifty toch ook wel echt zekerheden voor een leuk seizoen. Ik denk dat het meest waarschijnlijke is dat Starlight op basis van haar deelname aan het laatste seizoen niet mee mag doen. Of heel misschien Miek1999 als haar motivatie te zwak is.

- De mannen is veel lastiger. In eerste instantie denk dat er wel rekening gehouden wordt met wie er vorig seizoen meededen en wie niet. Maar aan de andere kant zitten er best wat grote en interessante mensen in die groep zoals Lukie4, Bjorrn, Wouterv....
- Ik denk dat Pjotr een zekerheid is die niet wordt gekozen op basis van zijn deelname aan vorig seizoen en hoe hij eruit ging.
- Ik denk dat Mollenmania een zekerheidje is die wel mee mag doen. En schat in dat Belg en ikzelf ook mee mogen doen.
- Ik ben echt blij dat ik deze keuzes niet hoef te maken want de mannen bepalen is echt te lastig voor woorden. Zullen veel teleurstellingen zijn.

Ik heb ondertussen al complotjes met Lukie4 en Bjorrn. Die hebben mij benaderd, dus nee ik ben niet zelf al bezig met dit gespuis, daar wacht ik nog wel even mee. Sowieso moeten beiden nog geselecteerd worden. Ik ben zelf in ieder geval blij dat ik mij heb uitgesloofd op de motivatie, geeft me toch een veiliger gevoel op het moment.

Qua mol zitten in deze groep ook meer dan genoeg mensen die een goede mol zouden kunnen spelen. Dus ik heb op het moment nog geen duidelijk verdachten waarbij ik denk, oh die zullen ze wel kiezen! Alle mogelijkheden houden we open op het moment.

Nou lieve biechtstoel, ik hoop snel te horen over de deelname en hopelijk tot in één of ander warm land ;D.

 ::zwaai::

En Lama start een dagboekenreeks
Hoi organisatoren,

Ik ben van plan om een dagboek bij de houden van het spel. Omdat ik nog niet weet of ik meedoe natuurlijk, leek het me leuk om ook een stukje te schrijven over de aanloop naar de serie en over moltalk. Hierbij mijn eerste (kleine) stukje:

16-01-2017
Zo, even gestopt met leren voor vandaag. Zou blij zijn dat deze week voorbij is. Gelukkig kan ik me nu even richten op het spel. Gisteren zijn de kandidaten voorgesteld: 25 in totaal! Natuurlijk geweldig dat er zo veel aanmeldingen zijn voor dit fantastische spel. Een klein nadeel: meer dan de helft moet afvallen voordat het spel begint. Er zijn namelijk maar 12 plaatsen beschikbaar. De kandidaten zijn wel heel leuk, gemotiveerd en actief. Het gaat 100% zeker een geweldig team worden en de organisatoren hebben er een zware taak aan hier 12 mensen uit te pikken. Ondanks dat ik iedereen dit avontuur gun, hoop ik heel erg dat ik in ieder geval wel een van die twaalf ben. Meer dan hopen kan ik op dit moment niet doen.

Wat ik tot nu wel heb gemerkt is dat mensen mij, denk ik, als een open, eerlijk en zachtaardig persoon iets. Iets wat ik heel mooi kan gebruiken/misbruiken in het spel (als ik meedoe natuurlijk :p). Want tijdens het spel gelden er andere regels dan tijdens het echte leven, hè? Iets wat ik als kandidaat of als mogelijke mol kan gebruiken.

Waar zouden we toch naartoe gaan. Er moet wel een hint zitten in de D, de R en de 8. Maar wat? Zou de DR-theorie toch kloppen? Persoonlijk vond ik de G8 hint ook wel sterk. Misschien dat onze treinreis door Rusland gaat lopen… Ik ben er nog niet aan uit. Deze week toch nog even verder zoeken. Vanaf zaterdag heb ik weer veel meer tijd, zodat ik er goed in kan duiken. Ben heel benieuwd wanneer de locatie en de kandidaten bekend gemaakt worden. Tot die tijd wacht ik in spanning af.

Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: TimvDons op 16-04-2017, 21:17:59
17 januari 2017

12 mensen blij, 13 teleurgesteld. Dit spel is al hard voor het start.
Ik benijd jullie niet

Ik hoop er echt bij te zijn. Ik ga spelen, en mijn fouten van vorige keer rechtzetten. Het is zo spannend totdat we het weten.

PutyourHANSup meldt zich aan als jurylid ::bravo::
Hoi mensen!
Ik wil graag jurylid zijn bij het nieuwe Mol Online seizoen. :D Ik hoop dat ik nog op tijd ben met dit doorgeven! Ik kijk hoe dan ook al vol verwachting uit naar de serie.
 ::zwaai::
18 februari
Molbelg is de enige die een gok heeft gedaan over naar welk land wij gingen. Helaas was zijn keuze niet goed.
We gaan naar de domenicaans republiek  ::jaja::

Wouter wilt niet gokken:
Jullie zijn zo...

al sinds gisterenavond zegt mijn gevoel: doe een gok naar het land,
toon dat je zo graag wil meedoen.

Mijn hersens zeggen dan weer: niet doen,want je hebt geen idee. 2 minjokers is een te groot risico. Ik denk niet dat er 3 dit gaan goed hebben en dus 2 jokers winnen. Ik start liever met meerdere op 0 tegen max 3 met +2 dan als één van de max 3 op -2 tegen al de rest met 0.

Daarbij, het is niet omdat je goed gokt dat je meekan.

Dus ik gok niet uit desinteresse, of omdat ik niet wil meedoen maar eerder uit tactische overwegingen.

En Molbelg heeft spijt
Ik heb al spijt van mijn beslissing  ::rofl:: ::ohno::

Achja tis toch maar 1/2 kans (zelfs minder) dat ik ook echt in het spel kom  :P

20 januari 2017

Frank heeft al een klein voorgevoel:
Als ik niet word uitgekozen als kandidaat/mol zou ik graag in de PM-groep willen!

Maar ik doe toch liever mee  ::tandpastasmiley::

21 januari 2017
Daisy is voorzichting
Hier komt biecht 2, hopenlijk niet de laatste.
Ik ben niet op het land (of landen) gaan gokken, het kan van alles zijn. Ik kan er heel dichtbij zitten, maar ook heel erg naast. En minjokers kan je je gewoon niet veroorloven, zeker als blijkt dat je er eentje in aflevering 1 krijgt. Dan ben ik als kandidaat (want als ik meedoe, ben ik kandidaat) zomaar gezien. De test van ronde 1 is vaak een loterij, en elke vraag extra fout kan je de kop kosten. Kansen op gewone jokers komen vast snel genoeg.

Ik heb zin in morgenavond, hopelijk zit ik erbij. :D

 ::zwaai::



Duncton is nog steeds in zijn eentje in de PM-groep, maar heeft wel een verdachte
::zwaai::

Is er inmiddels al sprake van PM-groep (itt een PM-persoon)?

Hoe dan ook, als je dit:
http://www.wieisdemol.com/forum/index.php?topic=60180.msg1993145#msg1993145

combineert met dit:
http://www.realitynet.org/forum/index.php?topic=60150.msg1994158#msg1994158

 ::vergroot::
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: TimvDons op 16-04-2017, 21:18:43
22 januari 2017
Molbelg vraagt zich af of de mol zelf twitter?
Verstuurt de mol zijn tweets zelf of is het de productie die dit doet?

Dat vertellen we natuurlijk niet: maar wij waren het ;)
hahaha stom anders had ik al wel een ideetje...
Ik ben al aan het tunnelen en het spel is nog eens niet begonnen :p

Belg is niet gekozen als mol en biecht erover:
Wie is de Mol?
Eén ding is zeker: ik ben het niet. Kon mijn motivatie jullie niet overtuigen, sprak een andere mol-strategie jullie meer aan, ben ik te onervaren/onbekend om zo'n verantwoordelijkheid te dragen? Of is het een combinatie van deze factoren? Wie zal het zeggen.

Wie is de Mol?
Mijn gevoel zegt Daisy. Een wilde gok; over enkele uren blijkt misschien dat ze niet eens geselecteerd is.

Zo'n voorgevoel is natuurlijk zeer riskant voor een mogelijke kandidaat, maar ik maak me daar absoluut geen illusies over. Ik ben mentaal klaar voor dat rode scherm. Of beter: ik verwacht me aan een rood sein waar ik voor zal staan, terwijl de kandidaten in de mol-trein voorbijrijden. Gebeurt dit vanavond al, of wordt dit in een opdracht verwerkt... Ik ben benieuwd.

belg

Molbelg zit al in een tunnel voordat het spel echt begonnen is
Daisy heeft dezelfde foto als molbelg, molcrazy, mollemania

Daisy is de mol...

Voor deze bekendmaking zat ik aan Daisy of Wouter te denken.
Dus nu kan ik al tunnelen hahaha

Mijn vermoeden klopte: de eerste opdracht mag iedereen meedoen.

Enkele elementen waarom ik dit dacht:
1) het spel zou op een donderdag starten, ideaal voor een twee dagen durende introductie-opdracht.
2) het spel zou starten in Nederland.
3) treinen/stations zijn een mooie setting voor een opdracht met veel kandidaten.
4) bij mijn opdracht-ideeën die ik in maart 2016 indiende, was deze twist ook een ruw basis concept. Of en in welke mate dit jullie heeft geïnspireerd, weet ik niet, maar daardoor ben ik wel minder verrast (al heb ik geen idee hoe het nu verder zal gaan.)
 

 

Daisy is blij met haar team bij de Per Spoor opdracht
OMG ik zit gewoon in een team met
MOLbelg
MOLcrazy
en MOLlemania

 ::rofl:: ::rofl:: ::rofl::

Het is dat ik me niet heb aangemeld als MOL, anders zou ik me ernstig afvragen of jullie me niet vergeten zijn wat spelinstructies te sturen....

Wie weet dat mensen hier nog een potentiële hint in gaan zien. Uiteraard prima, komt mij alleen maar goed uit. ::jaja::

Anyway, prima groep, volgens mij 3 fanatieke deelnemers, en dat zou best wel eens goed uit kunnen komen, want ik denk (en hoop) dat er snel een hoop mensen af gaat vallen. Want een mol in een groep van 25 vinden is onmogelijk. Zou mooi zijn als t snel gehalveerd wordt, maar ik wil dan natuurlijk zelf wel bij zitten.

Bring it on!

 ::zwaai::
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: TimvDons op 16-04-2017, 21:19:01
En spechteke biecht voor het eerst in het geheim

wij mochten ook naar jullie biechten toch?

dag biechtstoel,
Wauw, ik krijg toch een kan som mee te doen, deze zal ik maar zeer goed benutten.
Maar de grootste reden dat ik hier ben is om iets te vertellen.
Ik heb namelijk een bondje met lama.  ??? ???

Citaat
Hoi Spechteke,

Misschien al wat voorbarig, maar als wij beide door de selectie heenkomen bij Mol Online... Samenwerkingsverband? Volgens mij hebben wij wel hetzelfde fanatisme  Smiley

 Zwaai

Citaat
Citaat van: Lama1997 op 22.01.2017, 22:14:48
Dankjewel! Jij ook!  Bravo!

Bondje gaat dus nu in? Smiley

Wat heb ik gedaan om mijn goede vriend lama te overtuigen, ik weet het niet.
Maar nu ga ik wel optimaal van hem gebruik maken en hem zoveel mogelijk informatie ontfutselen. sorry lama, jij wou met mij een bondje  ::hug:: ::hug::.

Hopelijk kan ik optimaal gebruik maken van hem, want die twist met 25 deelnemers vertrouw ik niet zo erg. ik heb het gevoel dat er nog ergens een addertje verscholen is.

maar nu ga ik slapen  ::zwaai:: ::zwaai::


ps: sorry mollenvanger voor het vorige bericht. dat was perongeluk



23 januari 2017
Molcrazy probeert zich verdacht te maken:
Dag presentatoren,

Hopelijk analyseert iemand deze post van mij:
Tsss, wat zijn ze toch vaten vol verrassingen, die spelleiders :P regelen ze gewoon dat iedereen mee kan doen! U had dat vast niet verwacht, of wel? Ssst, niets zeggen, de muren hebben hier oren. Twist is dit alleszins al wel ::jaja::

Nou maar even kijken hoe deze opdracht gespeeld zal moeten worden. Ooh ja, ik heb best een sterk team :D België en Nederland in één team verenigd. Oooh, wat heb ik er zin in! ::hyper:: Daisy heeft bovendien al zoveel plaatsen gezien, die zal wel weten hoe al die treinen rijden. Yucatán, USA, India, ... waar we ook naartoe gaan na Nederland, ze kent het allemaal ::jaja::

 ::zwaai::
Wat krijg je als je de beginletters van elke zin achter elkaar zet?

TRUST NOBODY

Laat ze lekker denken dat ik de Mol ben ;D

 ::zwaai::

Luiaardje gaat biechten via een video
Ik doe het met video  ::joehoe::
Ongeldige youtube code, plaats alleen de YouTube-videocode bv: IxgJlCqSKfo

En Frank hoopt op hints op twitter
Ik denk dat er misschien hints in de tweets zitten, weet dit niet zeker. Misschien iets om in de gaten te houden voor ons verbondje? Ik hoop trouwens dat er bij de test veel mensen afvallen. Ik zie door de bomen het bos niet meer..

Zijn jullie komend weekend/week wel online voor de opdracht trouwens? Ik ben er alleen vrijdagavond niet.

Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: TimvDons op 16-04-2017, 21:19:36
25 januari

Dag presentatoren,

Ik ben door Molbelg benaderd voor een bondje. Nu vind ik een bondje/complotje echter eerder iets voor Survivor maar natuurlijk heb ik ja gezegd. Ook deelt hij al vlijtig zijn verdenkingen mee:

- Daisy zit op een spoor met drie mollen dus Daisy is de Mol
- er is tot nu toe altijd een bekend iemand als Mol gekozen

Probeert hij de verdenking van zichzelf af te schuiven? ::vergroot::

 ::zwaai::

26 januari
Hallo presentatoren, vanaf nu zal ik ook in het geheim willen biechten, dus stuur ik deze naar jullie. Veel plezier met het lezen ervan :P ::zwaai::

Het duurde eeeeeeiiiiiiindeloos maar vandaag is dan echt de dag aangebroken. 26-01-2017, Wie is de Mol online 2017 gaat beginnen! Er is al wel veel vooraf gebeurd, waaronder Moltalk en het raden naar het land van bestemming. Ik heb natuurlijk niet gegokt, maar ik denk dat Lukie4 wel eens iets geroepen kan hebben ::rofl::, we zullen het later weten... Ook ben ik nu benieuwd naar welk land we gaan, zou ik het land geraden hebben? Dat zou wel zuur zijn, want dan loop ik 2 jokers mis, maar het risico vond ik te groot.
Toen bekend werd dat we jokers / minjokers konden "verdienen" met raden naar het land, heb ik Lama1997 gecontact. We hebben nu een bondje lopen, en ook met FrankLapidus en juulx1 heb ik een soort bondje gesloten. Waar mogelijk zal ik informatie met ze delen om er zelf beter van te worden, en zal ik me verdacht proberen te maken waar mogelijk. Ongetwijfeld doen de anderen dit ook  ::rofl:: het spel is begonnen.
Heel erg benieuwd naar de opdracht van vanavond, ik ben er bij!

 ::zwaai::

Luiaardje dacht verdacht goed na :o
Ik ga nu een beetje gokken hier.
De mol is Nederlands en is waarschijnlijk een vrouw.

Beste spelleiders,
Is het als kandidaat ook mogelijk om in het geheim te biechten, dus via PM naar jullie, of kan alleen de mol dat doen?

Het lijkt me namelijk erg leuk (ook voor jullie) om dit te doen  ::jaja::. Ik hoop dat het kan!

Groeten,
Frank

Ah, leuk! Hier mijn 1e biecht:

Hallo, Geheime Biechtstoel
Hopelijk ben jij net zo leuk als de gewone biechtstoel..

Ik heb in het spel al 2 verbondjes. 1 met Mollenmania (Richard), met hem heb ik al sinds het begin van MolTalk contact. Ik vertrouw hem. Het andere verbondje heb ik met Luiaardje en Lan, hoewel ik niet 100% zeker ben van dit verbondje. Ik vertrouw Lan niet volledig.

Ik denk niet dat ik alles aan ze ga vertellen. Mollenmania wil ik wel zoveel mogelijk vertellen. Ik vertrouw hem bijna blind (nooit doen in WIDM!!!!)

Ik houd ook de tweets van de mol in de gaten. Ik had al een mini-mini hintje gevonden. In een tweet gebruikt de mol het woord bijster. Dit kan slaan op Starlight (ster), of de andere personen die in het team BIJ STER (Starlight) zitten. Ik denk niet dat het iets is.. misschien wordt ik iets wijzer tijdens de opdracht.

Belg probeert tijdens het overleg over de eerste opdracht onbedoeld Swifty in een lastig parket te krijgen
Ik wil dat Swifty het post in het topic.

Molcrazy denkt iets te zien in R is een Mol
Dag presentatoren

Zou de R slaan op de uitspraak zoals bij MeezteRRR of PjotRRR?

 ::zwaai::
MC

En Daisy biecht ook weer:
Het spel is begonnen! ::bravo::

Ons team begon direct lekker fanatiek, we waren er allemaal dus da's fijn. Of er in mijn team een mol zit? Zou zomaar kunnen. Ik stelde een antwoord voor en prompt gingen ze voor het andere. Of toeval? Of vertrouwen ze me niet? Dat laatste vind ik altijd goed. Uiteindelijk hebben we gespreid. Of het slim is, geen idee, we zullen het zien. Het was sowieso een moeilijke vraag.

In team 2 zit D*N te mollen (bedoeld of onbedoeld), ik weet hun Waldo (Zandvoort), maar ik mag niks zeggen en het is ook niet in mijn belang om iets te zeggen. Ik wil kijken wat er daar (en in de andere teams) gebeurt. Als ik mijn eigen Waldo vind, weet ik ook niet of ik dat direct deel met mijn team. Als ik m nu zou vinden en m direct deel, ben ik absoluut niet verdacht meer. Maar goed, ik heb m nog niet, dus voorlopig is het alleen maar wat als ...

Ik hoop overigens niet dat we een test op 24 personen moeten maken, da's niet te doen.
Maar da's een zorg voor later.
Morgen weer verder spelen.

 ::zwaai::
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: TimvDons op 16-04-2017, 21:19:57
In het rijtje stomme acties van Tim kon weer wat nieuws opgeschreven worden: Ik die het antwoord al post.
Gelukkig waren sommige oplettend.
Volgens mij heb je het antwoord op het forum gezet :-X

In je laatste post staat het antwoord nog  ::bravo::

Al wilt Molbelg er wel gelijk een joker voor
Ik ben al blij met een joker als beloning  ::rofl::

Dacht het niet:
Een halve is ook al goed hoor ::hypocriet::

En Hans wilt bij de PM-groep
Haaai,

Wat een leuk begin, jongens! Een vraag: willen jullie me toevoegen aan de PM-groep voor de kijkers? :D
Thanks alvast!

 ::zwaai::

27 januari
Dennis heeft er zin in:
Lieve biechtstoel,

Daar zijn we dan weer, de mol online, eng spel hoor... Deze eerste aflevering is echt gewoon over je heen laten komen wat mij betreft. 25 mensen volgen op molacties is als een uitverkoop in de Primark, totale chaos. Sowieso zou ik als mol hier gewoon lekker niet teveel gaan opvallen, veel ruimte om te schuilen nog. Het is gewoon nog afwachten wat de twist van zondag wordt. Ik schat in dat er nog wel mensen weg moeten, maar hoe...geen idee.

Mijn team heb ik nog niets verdachts gespot. Als vervent treinreiziger liggen de meeste vragen wel in mijn straatje. De eerste wist ik bijv dat het een half uur reizen is van Den Bosch naar Utrecht, nog een half uur naar Amsterdam. Haarlem en Amsterdam ligt niet zover uit elkaar dus hup 20 minuutjes en zo het goede antwoord eruit gehaald. Ik ben wel bang om het té goed te doen. Straks streep iedereen ons gelijk af en dat kan ik dus niet hebben. Ik heb dus geopperd om wat chaos te creëren, maar overigens nog wel steeds goede antwoorden te geven.

In complotwereld heb ik contact met Bjorrn en Lucy, geen verrassingen daar haha. Lucy vertrouw ik 100%, Bjorrn vertrouw ik tot op zeker hoogte. Er is altijd een kans dat hij een mol zoals ik ben. Eerst een seizoen alles fout doen en verdacht zijn (2015) en dan het seizoen erna precies hetzelfde doen waarna niemand het meer geloofd (2017). Ook heb ik denk ik (?) nog een complot met Lukie. Ik bedenk me net, misschien moet ik informatie gaan verzamelen, kennis is macht after all. Beginnend met Lucy, Bjorrn en Lukie4!

(https://media.giphy.com/media/wu6QgOGwDSjHa/giphy.gif)

Beste biechtstoel,

Verdeel en heers, dat is de tactiek op het moment. Als ik eenmaal begin kan ik niet stoppen ::ohno::. Ik heb ondertussen een berichtje gestuurd naar Lan, Luiaardje, Lama, Black and White, Juul en Spechteke. Ik probeer me te focussen op de jonkies in de hoop dat ze informatie voor gratis en niets weggeven >:D.
(https://media.giphy.com/media/LPcwS4Z5TqtSU/giphy.gif)

Het lijkt te werken bij Luiaardje die reageert met: "Verdenk jij mij? ::oink::". Nee natuurlijk verdenk ik jou niet Luiaardje, ik wil alleen dat je denkt dat ik dat doe zodat je mij de antwoorden geeft die ik in ieder geval niet moet invullen bij de test ;D. Maar hij zal ze sturen ::ok::, topper en hij vraagt er niet eens iets voor terug! Lama is slimmer, die vraagt er wel gelijk naar. Juul heb ik een grotere deal aangeboden, met haar zie ik mezelf wel wat samenspelen ::jaja::.

Nu eens denken hoe ik aan nog meer informatie kan komen. Als ik gewoon in ieder geval de informatie heb van de mensen die ik niet verdenk dan kan ik langzaam maar zeker achter de informatie van de mol krijgen. Dus molletje, denk maar niet dat je kan gaan liegen over de antwoorden ::vergroot::. I will find out!
(https://media.giphy.com/media/yHuBSDPiWADRe/giphy.gif)

En het eerste protest is een feit
Holaa,

Protest tegen de min 150. Er staat nergens in de regels dat twee verschillende antwoorden op mingeld neerkomt!

Geen protest in het topic omdat ik niet onverdacht wil overkomen of course.

 ::joehoe::
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: TimvDons op 16-04-2017, 21:20:15
Ik ben een beetje dom geweest geloof ik. ::schaam::

Nee, en dan heb ik het niet over het feit dat ik 150 euro uit de pot gespeeld heb. Ik dacht echt oprecht dat ik het goed had. Na ja, nu denken er misschien een paar mensen dat ik de mol ben. Prima. Zo'n groot bedrag is het nou ook weer niet.

Maar terug naar het begin, ik heb net alle 24 kandidaten een aanbod gedaan om lijstjes te ruilen. En dan uiteraard eerlijk oversteken: jij eerst mijn helft, dan ik jouw hele lijst en dan jij de andere helft. Maar ik heb er verder geen voorwaarden aan verbonden. Dus als ik mijn lijstje aan een paar mensen stuur, kunnen die hem weer doorsturen aan hun bondgenoten. En die hebben dan mijn lijstje, zonder die van hun te hoeven terugsturen ...

Dit kan me nog duur komen te staan vrees ik. Ik moet gauw wat bondgenoten vinden. Morgen maar even met wat mensen babbelen (probleem is dat ik ze allemaal niet vertrouw  ::rofl:: )

Ik ga nog even Waldo zoeken, ik heb geen idee waar die is. ::ohno::

28 januari
Dennis is aardig aan het sparen
Lieve biechtstoelie,

Het gaat hard, ik heb ondertussen een stuk of 10 formulieren verzameld. Bij slechts een paar mensen heb ik een goed formulier terug gestuurd. Bij de anderen ga ik of een foutief formulier opsturen of gewoon niets ;D. Tijd om mijn positie als topvillain weer terug te claimen! >:D >:D >:D

Mijn samenwerking met Juul gaat wel super lekker. Enkele mensen deden ook lastig met de formulieren. Maar nadat ik die rare actie deed willen ze opeens wel praten ::). Nu ga ik met Juul ook andere formulieren uitwisselen en kan ik dus tegen een paar mensen zeggen van "Jammer dan ::zwaai::" Voelt goed >:D.

(http://media.tumblr.com/9c0decdc2b78dfd0fa918d53e43c9c7a/tumblr_inline_mls6q9xB691rxjeer.gif)

Hans is lid van de PM-groep en deelt zijn verdachte met Duncton
::zwaai::
Wauw, scherp Duncton! ::vergroot::
Bij het groepje LaBjYc speelt ook iets geks: ze waren iets in de pm overeengekomen, maar geven uiteindelijk een ander antwoord, wat minder geld oplevert.
Iemand specifiek heb ik nog niet als verdachte op het oog. Daar is het me nu nog allemaal wat te chaotisch voor. Jij?

Ja, dat was wel apart. Volgens mij was het Lama die dat als eerste in het topic opperde? Hm...

Bij hun eerste vraag vond ik Ycaris trouwens wel erg happig om vol op een fout antwoord te gaan. Plus het feit dat ze hun Waldo niet kunnen vinden. Zowel stations zijn er nou ook weer niet waarvan het spoor doorloopt tot in Duitsland. Gebeuren rare dingen daar. ::jaja::

Voor de rest inderdaad chaotisch en de andere groepjes heb ik wat minder scherp in zicht. :)


Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: TimvDons op 16-04-2017, 21:20:34
Lama pakt ondertussen zijn dagboek er weer bij
Hoi presentatoren,

Hierbij weer een deel van mijn dagboek :):

28-01-2017
Zo, er is weer veel gebeurd de afgelopen dagen. Het goede nieuws: IK ZIT IN HET SPEL!!! Het iets mindere goede nieuws is, is dat de andere 24 er ook bij zitten. Ik vind het heel leuk voor iedereen dat ze dit avontuur mee mogen maken, maar voor mij heel lastig om te speuren naar de mol.
Maar goed, opdracht 1. Ik vorm een team met Ycaris en Bjorn. Niet de meest actieve deelnemers, maar volgens mij wel een goed team! Vooral Ycaris en ik nemen initiatieven, Bjorn huppelt er vaak een beetje achteraan ;). Bij vraag één voelde ik gewoon dat het er minder dan 60 waren. Ycaris wilde graag All-in gaan, wat ik ook wel spannend vond. Ik wilde hier vooral Ycaris uittesten. Waarom wilde ze dit doen? Bjorn sloot er meteen bij aan. Echter maakte Ycaris op het laatste moment ineens de switch naar ‘meer dan 60’, wat ons uiteindelijk 100 euro gekost heeft. Een hele verdachte actie… Maar wat Ycaris betreft een té verdachte actie. De actie van Bjorn vind ik daarentegen verdachter. Hij sloot zich heel makkelijk aan bij het foute antwoord van Ycaris.
Dan de tweede vraag. Bij het geven van het uiteindelijke antwoord ging een hele hoop mis, aangezien een ander antwoord dikgedrukt werd dan dat we uiteindelijk afgesproken hadden. Ik was de eerste die het dikdrukte, dus ik had maar gedaan alsof het mijn schuld was. Echter was het Bjorn die deze voorzet gaf… Hij quote een post van mij met een suggestie van verdeling die al lang van de hand gewezen was. Hij zei dat hij voor dat antwoord ging, maar drukte het niet dik. Ik ging er ‘van goede vertrouwen van uit’ dat dat het antwoord was wat we hadden besproken, dus ik drukte het wel dik. Een foute keuze, want het leverde maar 10 euro op. Een perfecte molactie van Bjorn, naar mijn mening.
Dan de Waldo. Ycaris was daar heel goed mee bezig. Ik ben veel stations afgegaan langs de grens van Duitsland, door de goede aanknopingspunten van Ycaris. Ik kwam uiteindelijk bij Venlo terecht, wat erg leek op de Waldo. Dit heb ik gedeeld in het topic. Echter ben ik verder gaan zoeken en kwam ik uit bij het station van Enschede. Ik ben er zeker 90% zeker van dat dit het juiste station is. Maar ik wacht even met posten. Ik wil wel eens weten wie van mijn teamleden meegaan in de optie ‘Venlo’. Even mijn teamleden uittesten dus. Uiteindelijk kan ik altijd nog met Enschede op de proppen komen, wanneer ik meer informatie te weten ben gekomen.
Nog even wat anders… Ik word veel benaderd voor uitwisseling van inschrijflijsten. Wie geef ik welke informatie en waarom? Hier heb ik vanuit de gelaagde psychologie een strategie voor… ;)


 ::zwaai::


Zo, we zijn begonnen! De eerste opdracht zit erop, iedereen mocht erbij zijn. Het is wel aardig gegaan volgens mij. Ik heb (nog) niemand betrapt op molgedrag, maar ik denk dat de mol zich nu sowieso nog wel stil houdt. Ik heb in ieder geval mijn best gedaan voor mijn team, maar ook weer niet té erg mijn best :P

Over een paar minuten dus de eerste executie… zonder test? Dan zal dit wel het moment worden waarop bekend wordt welke twaalf mensen echt meegaan op reis. Het werd tijd dat er eens wat mensen weggingen, het kost nogal veel moeite om een molboekje bij te houden zo. Nu maar hopen dat ik zelf wel mee mag naar waar dan ook.


29 januari

Meer dan de helft van de kandidaten is afgevallen en Luiaardje wilt jurylid worden
Kan ik me opgeven voor de Jury?

Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: TimvDons op 16-04-2017, 21:21:05
30 januari
Dennis analyseert wederom zijn medekandidaten
Zeg Biechtstoelie,

Yay ik mag meedoen!  ::bravo::
(http://www.vomzi.com/wp-content/uploads/2016/02/11-fabulous-gif-303.gif)
Natuurlijk heeft elk spel een goeie villain nodig, dus ik snap het wel  ;D >:D.

Had ik net zoveel formulieren verzameld, gaan ze allemaal weg  :\'(. Gelukkig heb ik nog steeds een goeie partij. Nu proberen samen met Juul alle informatie te bemachtigen. Eens kijken naar het deelnemersveld:

Daisy: Mevrouw Mol herself! Maakt haar uiteraard direct verdacht, plus het feit dat ze in het team zat dat mingeld op leverde en ze bij drie mensen in het team zat met mol in hun naam. Daisy is voorlopig nog niet van mijn lijstje af vrees ik ::ohno::. Ze kan ook goed mysterieus doen, sterke speler.
Swifty: Super leuk dat ze meedoet! Volgens mij is ze alleen niet heel erg goed in het molspeuren (zoals bijv. bleek uit VM1) dus ik zie haar nog wel eens vroeg het spel uitvliegen. Haar lieg kwaliteiten vielen bij Survivor af en toe tegen dus of ze de mol is hmm weet niet. 
Ycaris: Super leuk iemand om erbij te hebben ::bravo::. Ik ben een groot Ycaris fan! Ze legt het er wat mij betreft iets te dik bovenop en lijkt me meer een nepmol. Maar met haar acteerervaring, als ik het goed heb onthouden doet ze aan toneelspelen, zie ik in haar wel een capabele mol dus wie weet.
Miek: Onzichtbare Miek zou een goeie tegenpool zijn van Mol Lukie. Je verwacht natuurlijk een ander type mol dan voorgaand seizoen. Hoewel ze de eerste opdracht wel erg goed heeft gespeeld. Voorlopig nog geen topverdachte.
Juul: Juul is op het moment mijn partner in crime. Natuurlijk heb ik ook Lucy, maar ik vind het leuk om met een nieuw iemand samen te spelen. Ik hou haar erg close maar of ik haar ook helemaal vertrouw....nee zeker niet. Zou ook een onverwachte mol zijn en daardoor zeer mogelijk.
Starlight: Voorlopig nog geen molverdachte. Ze is best goed in het lezen van mensen volgens mij en wil voor die winst gaan dit seizoen. Daarnaast is haar associatie met Mollenvanger gevaarlijk omdat ze vorig seizoen ook al snel gekoppeld werd aan de mol. Misschien dus te risicovol om te kiezen als mol.
Lucy: Luus vertrouw ik 100%. Ik weet dat ze de mol al eens is geweest en ze hier uiteindelijk geen goed gevoel aan over heeft gehouden. Ik denk niet dat ze uberhaupt de mol nog wou zijn, dus ik haar al afgestreept.
Mollenmania: Molpotentie is er zeker, was ook goed actief al voor het seizoen dus geen nieuweling waarbij een groot risico zit. Daarnaast ook geen hele voor de hand liggende optie. Ga hem zeker in de gaten houden!
Spechteke: Nog geen molgevoel bij. Lijkt mij ook één van de meest risicovolle mollen qua nieuwelingen en daardoor het minst waarschijnlijk.
RoyL: Hij heeft een beetje wat Miek ook heeft. Is niet heel erg aanwezig, beetje op de achtergrond. Goeie tegenpool van Mol Lukie.
Molcrazy: Ik denk dat hij heel erg graag de mol wou zijn en hij kan ook super mysterieus over komen. Ik streep hem nog niet af in ieder geval.
Lama: Bjorrn zei dat hij en Ycaris al raar deden de eerste opdracht. Ik verdenk hem nog niet heel erg eigenlijk.
Wouterv: Bracht weer een goed bedrag op de eerste opdracht net als afgelopen seizoen. Denk niet dat hij de mol is. Als dit aanhoudt zet ik er alvast een potlood streep door.

Mijn tactiek is om:
1. Informatie te vergaren, zsm wil ik alle formulieren bemachtigen
2. Observeren, het belangrijkste in het spel. Waar gaat het fout? Wie doet er anders dan anders?
3. Zelf fouten laten gebeuren, ik wil zelf zeker nog een beetje verdacht zijn.

Ik zie nu bijv. al dat er iets fout gaat bij Waar gaan we heen. Ga ik dit zeggen? Nope. Ik heb door waar die fout zit, dat hoeft niet iedereen te weten ::hypocriet::.

Oh en de struggle, ik durf Ycaris haar formulier niet te vragen. Dit omdat onze laatste afspraak over het uitwisselen van informatie ging uhm.....niet helemaal lekker. Ik kreeg de info en deelde dit niet meer met Ycaris, wat zorgde voor woede hihi >:D. #lastig Misschien op een andere manier proberen te krijgen....


Maikemeisje heeft een goede reden om in de PM-groep te gaan
Oké mannen,
Gooi me toch maar in de kijkersPMgroep. Ik weet niet hoeveel tijd ik ervoor ga hebben, maar ik zit me nu zo te verbijten dat geen een kandidaat weet dat Sissi graag naar Corfu ging, en ik kan er met niemand over praten!  :-X
 Alvast bedankt,
Maike(meisje)


Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: TimvDons op 16-04-2017, 21:21:25
We zijn gestart en ik ben erbij... Ik was zo blij
maar helaas zijn mijn bondgenootjes (Nys en Bjorrn) er niet bij. (BOE)
Nu heb ik voorlopig niemand. Maar ik ga mijn pootjes uitsteken naar spechteke, lama en ROYL.
Hopelijk kan ik hun info ook gebruiken.

IK ben ook bezig met formulieren aan het uitwisselen. Ik heb al Daisy, Spechteke, ROYL,Lama, Miek.

Ik wacht nog op de formulieren van D*N (hij negeert mijn vraag, terwil ik mijn al gestuurd heb), Lucy (stuurt haar antwoorden niet op nadat ik mijn helft al gestuurd heb)
Swifty is twijfelend over het sturen, de rest heeft nog niet geantwoord.

Nu, ik ben een weekend weggeweest en heb heel veel moeten bijlezen. Maar voorlopig denk ik dat Miek en Lama geen mollen zijn.
Mijn tactiek is nu een paar foute antwoorden geven. Aangezien mensen weten dat ik goed ben in quizzen, zullen ze deze sneller geloven en zitten we mogelijk fout. Meer verdachtmakingen naar mij...

En Dennis ziet door de mollen het bos niet meer
Lieve biechtstoel,

Ik kon me niet meer inhouden. Ik had voorgenomen mezelf een beetje verdacht te maken en dus niet met teveel antwoorden te komen. Maar ik kon het niet meer aan en ben er toch voor gegaan. Waarschijnlijk kom ik op sommige mensen nog steeds wel verdacht over ::).

Qua verdachten gaat het echt nog all over the place. Mensen doen heel erg raar. Een paar opvallende dingen:
- Wouterv, onze quiz fanaat weet vrijwel niets...wat?
- Zowel Swifty als Ycaris en Starlight doen of niet reageren of erg moeilijk over het delen van informatie. Schatjes, jullie moeten straks ook de test doen...
- Ycaris komt zelfs met steden die niet in de opdracht zitten zoals Venetië ...
- Mollenmania doet letterlijk alles fout en wil overal tegenin gaan. Ik had hem echt wel een stukje slimmer ingeschat dus dat is ook opvallend.
- Daisy, onze grote Canada fan doet heel raar over Toronto.
- RoyL blijft maar doorzeuren over Corfu
- Swifty en haar vage overzichten, like wanneer iemand alleen maar één keer zegt ik denk heel misschien dat het dit is maar weet het niet zeker dan staat het bij Swifty gelijk BOOM definitief in het overzicht. Kom ik met een nieuw overzicht en dan is het opeens raar dat er geen uitleg bij is...jaja Swifty ::).

(https://m.popkey.co/21219b/Vqmm_f-maxage-0.gif)

Ze zijn allemaal de mol ::) ;D

Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: TimvDons op 16-04-2017, 21:21:41
31 januari

Maike zit in de groep en Hans is nog steeds aan het zoeken
MaikeMeisje ::love:: ::bravo:: ::zwaai::

Ycaris is nu ook weer gek bezig. Ze komt met Venetië opdagen terwijl die stad niet in de lijst staat. ::rofl:: ::) En zojuist probeerde ze ook weer de soort van algemene consensus om te gooien door op de proppen te komen met Corfu als stropdassenstad.

Verder opvallend: veel mensen die zich angstvallig stil houden. Lama wil graag gokken, net als spechteke, iets wat mij niet erg verstandig lijkt. Die twee vallen elkaar daar wel steeds in bij. Starlight en Lucy lijken vooralsnog goede kandidaten. ::jaja::

Naast D*N analyseert ook Miek haar medekandidaten
Hoi spelleiders!

Het spel is begonnen  :D. Om de één of andere reden had ik wel verwacht dat ik erbij zou zitten. Toch was ik erg blij toen ik daadwerkelijk het groene sein zag. In deze eerste biecht doe ik even een rondje langs mijn mollega's.

D*N is wel een verdachte van mij op dit moment. Hij doet fanatiek mee, maar kwam ineens met een eigen lijstje. Ook combineerde hij ineens twee vragen. Lijstjes hebben we al uitgewisseld, dus dat kan misschien weleens van pas komen  ::vergroot::

Daisy doet ook actief mee met de opdrachten en weet aardig wat antwoorden. Verdenk ik nu nog niet.

Juulx1 streep ik voorlopig af. Die wil zo graag met Daisy in een team dat ik denk dat zij haar verdenkt, dus typisch kandidatengedrag.

Lama1997 is veel te fanatiek. Zou misschien de mol kunnen zijn, maar ik denk het niet.

Lucy streep ik nog niet af. Ze doet af en toe wel héél stellig over bepaalde vragen. Een mol zou dat wss ook doen, zodat mensen hierin meegaan.

Molcrazy wilde graag penningmeester zijn. Als de rol van penningmeester belangrijk is voor de mol (eventueel voor een latere opdracht) is dit wel verdacht. Maar hij maakte er geen probleem van toen hij niet werd gekozen, dus misschien betekent het wel niets.

Mollenmania is het denk ik niet. Gewoon een gevoel  :)

RoyL doet niet superactief mee met de opdracht. De mol zou dat waarschijnlijk wel doen. Streep ik voorlopig af.

Spechteke: hetzelfde als mollenmania.

Starlight heeft niet gereageerd op mijn vraag om inschrijflijsten uit te wisselen. Vind ik verdacht, dus staat nog op mijn lijstje.

Swifty wilde niet gokken. Vind ik een kandidatenactie, dus verdenk ik nu nog niet.

WouterV streep ik voorlopig af. Hij was in de allereerste opdracht fanatiek bezig en ik denk gewoon niet dat hij het is.

Tot slot Ycaris: heeft nog niet heel actief meegedaan aan de opdracht. Ik ga haar in de gaten houden, maar verdenk haar nog niet.

Dus mijn mogelijke molkandidaten op dit moment: D*N, Lucy, Starlight en Molcrazy  ::vergroot::

 ::joehoe::
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: TimvDons op 16-04-2017, 21:21:59
Duncton is in de PM-groep ook veel dingen opgevallen
MM ::zwaai::

Ja, Ycaris doet raar ::jaja::. Maar misschien te opvallend? Hoewel ze wel vaker wat verstrooid overkomt, dus misschien komt ze er juist daardoor wel mee weg. :P

Lucy idd niet, die komt met Dubai. Starlight goed bezig en wouterv heb ik ook alleen nog maar goede dingen zien doen. Swifty begon gelijk met overzichtjes, lijkt me ook niet echt mols. Lama wil nu idd gokken, maar kwam in de eerste opdracht wel als eerste met Enschede.

Mollenmania lijkt goed mee te doen, maar denkt wel opeens weer dat Dubai toch het vliegveld is... Daisy blijft Toronto pushen. Spechteke zie ik niet echt als mol, maar heeft ook nog niet veel bijgedragen.

D*N deed iets goed (zeggen dat de tijden er ook bij moeten), maar schrijf ik nog niet af.

Molcrazy niet gezien. RoyL, Miek en Juulx krijg ik nog weinig hoogte van.

Zo nog even terugzoeken wie er nou als eerste Dubai bij het vliegveld plaatste.

Hoe zouden jullie deze opdracht spelen als je de mol was? :)

Ycaris is een beetje verstrooid in het echt, maar kan dit ook uitvergroten in haar rol als mol natuurlijk.

Lucy zaait volgen mij verwarring door steeds maar weer te roepen dat er dingen niet kloppen in de lijstjes en de antwoorden waar vraagtekens bij staan van de lijst af te willen halen.

Molcrazy kwam met alle Duitse steden, wat als leraar duits niet zo gek is, maar geen slimme manier om te mollen, want als hij daar een foutje in maakt valt dat op en gaat men dat onthouden

Gisteren avond kwam iemand eindelijk op het idee om Sissi en Corfu bij elkaar te zetten. Ik kon me niet voorstellen dat bij niemand een lichtje ging branden. Voor lekkere zomers ga je toch niet naar Zurich?!

Hoi Frank ::zwaai::

Jammer dat je niet mee mocht. Was wel benieuwd hoe je het zou gaan doen. :)

Goed punt. ::ok::

Sissi en Corfu wist ik ook niet, maar Zurich was inderdaad niet een heel logische gok. :P

Die Juulx, he...
- speelt als eerste Dubai weg (wel riskant om jezelf meteen in de schijnwerpers te zetten).
- doet een goede poging bij het traagste woord (maar heeft de pech dat er niet snel genoeg iemand na haar post?).

HDD doet een gok :o
Ha spelleiding!

Net zoals dat ik lekker blijf roeptoeteren dat Ima de mol is, ondanks dat niemand het daarmee eens is ;D, zou ik ook graag even willen roeptoeteren dat Swifty de mol is.
Want die zit meteen wel erg handig op sleutelposities; met het lijstje antwoorden bij de vliegveldvragen om voetstoots meteen foute antwoordsuggesties van anderen neer te pennen, en door 's ochtends vroeg bij het traagste woord te posten. En beide posities natuurlijk makkelijk te verdedigen als het vraagtekens oproept.

Also, het traagste woord bij een schildpadje als mol? Ha!

Anyway, als nu blijkt dat ze het niet is en er bij de eerste ronde uitvliegt, dan is deze pm natuurlijk alleen maar extra grappig ;D ::tandpastasmiley::
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: TimvDons op 16-04-2017, 21:22:17
3 februari
Molbelg moest eens weten wat er later dat weekend zou gaan gebeuren
Daisy is de mol  ::zwaai::

De_witte heeft een bepaalde voorkeur voor de winnaar
Ik hoop dat Starlight gaat winnen.....

Waarom? zij heeft het witte molboekje! ::hypocriet::

4 februari
Molcrazy heeft nog geen idee
Zo zo zo, een hoop kandidaten rent naar me toe om te vragen om mijn inschrijfformulier. Jongens, menen we dit nu? Nou goed. Ik zal wel met jullie delen. Uiteraard pas ik hier en daar een beetje informatie aan. Het blijft wel "Wie is de Mol?" natuurlijk.

Echt een idee wie de Mol is, heb ik nog niet. Had ik ook niet verwacht na één aflevering. Overleven en ik ben tevreden ;)

 ::zwaai::

hoi biechtstoel, ik kom toch ook maar eens biechten.
Allereerst mijn complimenten voor de productie voor deze toffe aflevering en bedankt dat ik een kan kreeg om mee te doen.

Het begon allemaal op spoor 8 met juul en black and white. mmm spoor 8 . moet juul dan de mol zijn. toch maar eens testen.
Bij de eerste vraag kwam juul af om all-in te gaan, maar dit zag ik niet zitten dus zijn we 40-10 gegaan en huh juul zijn gedachten waren toch juist. De andere vragen wist ik niet. dus heb ik de touwtjes wat uit handen gegeven. met gevolg 40 euro voor de pot en ik die al mijn vrije tijd aan waldo heb gespendeerd, maar niet gevonden.  ::ohno:: ::ohno::



dan excutie. veel te spannend, maar ik mag door.
(https://media3.giphy.com/media/rjkJD1v80CjYs/200w.gif#9)

de andere opdrachten heb ik gewoon mijn best gedaan, alleen wist ik bij de zoek de locatie opdracht niet veel. dan durf ik al eens een gok doen die waarschijnlijk fout is (oslo bij de olympische spelen), maar iedereen neemt dit tot mijn verbazing mee en het blijkt op het einde nog juist te zijn ook.  ::bravo:: ::bravo::
en natuurlijk ook mijn bedankingen naar swifty voor de rode vrijstelling onder mijn  neus weg te kapen. ik zal je hier ooit iets voor terugdoen.  ::pinokkio:: ::pinokkio::

ondertussen achter de schermen bespreek ik veel met lama. die mij ook nuttige informatie geeft. maar moet ik hem wel vertrouwen, want hij doet veel rare dingen.

wouterv wilt ook samenwerkennatuurlijk zeg ik ja, maar ik denk: geef jij ij maar zoveel info als je wilt. ik geef je geen/ valse info.

en dan is er nog mollemania. Dat was straight to the point en mijn reactie is dezelfde als die bij wouter.
Yes meer info.
(https://media.giphy.com/media/l0HlyHKAw80RVGmNG/giphy.gif)

voor de test moet ik nu nog 4 hoofdverdachten zoeken op wie ik ga spreiden want pff. ik heb geen idee.  ::vergroot::

nu ga ik de test is gaan voorbereiden  ::zwaai:: ::zwaai::

Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: TimvDons op 16-04-2017, 21:22:35
Daisy heeft een voorgevoel
Even biechten, nee ik ben nog niet klaar voor ... je weet wel.

Ik heb echt geen idee. Het gaat overleven worden vrees ik. Ik heb op Ycaris na alle lijstjes. Wel jammer, want ik vind Ycaris wel een beetje vreemd doen. Ik heb geprobeerd de eerste opdracht topic even rustig door te spitten, maar het is één grote bende, ik kan er geen kaas van maken of er nou gemold is of niet.
Het zou me niet eens verbazen, als er überhaupt nog geen mol was daar.
Over lijstjes gesproken, iedereen heeft ook de mijne. Na ja, ik heb er 2 foute antwoorden ingestopt ;D Maar wel 2 dezelfde voor iedereen. En 3 zelfs voor mensen die alle vragen wilde hebben. Je denkt toch niet dat ik bij vraag 48 Nee laat staan?  :P Ik geloof niet dat het me een voordeel oplevert, maar goed, beetje stoken hoort erbij. ;)

Dan de rest vd opdrachten. Ik stond na de 1e opdracht nog bovenaan in de polls (Nys-Fan PMde me zelfs dat ie me verdacht), niet verrassend, want ik zou mezelf ook gaan verdenken. Maar ik gok dat er nu weinig van over is, want ik heb me niet bepaald verdacht gedragen de rest v/d aflevering. Fanatisme nam de overhand, en dat was goed voor de 2e opdracht. Erg leuk, maar eigenlijk niet zo handig voor 14 personen, misschien voor de helft ofzo. Het was één grote bende. Het is dat Lucy het goede antwoord er door drukte, anders waren we nu nog bezig geweest gok ik. Perfecte opdracht voor de mol. Kan best een hele lading goede antwoorden geven, zolang Dubai maar ergens anders gezet wordt. Of misschien heeft de mol wel niks gedaan.

De 3e opdracht dacht ik ook aan het laatste woord, maar ik vergat de tijd. Maar het was toch fout. Swifty heeft nu de rode vrijstelling. Handig als mol, maar wil je de aandacht nu al op je gevestigd hebben? Die gaat m natuurlijk nimmer te nooit nu inzetten, dus er gaat sws geld uit de pot.
En de speeddates, tsja, sorry, maar die opdracht was niet te mislukken, dus D*N en Lama hebben gewoon opvious zitten mollen. Één van de twee is sowieso een nepmol, ben er nog niet uit wie van de twee.

En toen waren de opdrachten klaar. Het wordt overleven de eerste ... o wacht dat had ik al gezegd. ;D

Ik meld me wel weer als ik er klaar voor ben, misschien vanavond, misschien morgen pas.
 ::zwaai::

Dit was duidelijk genoeg ;)
Ik heb maar besloten me eraan te wagen, dan ben ik er maar vanaf.

Test!
(Zo duidelijk genoeg?) ;D

OMG, heb ik een verbondje met de Mol?  ::oink:: Ik zet net als voorbereiding op de test mijn molboekje nog wat door te lezen en Lama is eigenlijk best wel verdacht geweest. Ik ga op hem inzetten bij de test, samen met Mollenmania, Lama, Juul, Daisy en D*N. Vijf mensen lijkt me een juiste keuze met 14 kandidaten...

Volgens mij zijn er ook wel wat mensen die mij verdenken. Ik heb aardig lopen klooien bij de afgelopen opdrachten. Ik noemde Dubai als drukste vliegveld, dat kunnen mensen als molactie gaan zien. Veel vragen stellen bij de speeddate vinden mense ook wel verdacht. Ja, ik denk dat ik wel goed zit bij de eerste test...  ::jaja::

Tot in aflevering 2 biechtstoel!

Duncton verdenkt MC niet:
Wordt al gezellig druk hier. ::zwaai::

En nee, MC, dat is dus niet de manier om jezelf verdacht te 'maken'...
Ow ja, de test, die moet ik ook nog 'maken' ::jaja::
[/quote
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: TimvDons op 16-04-2017, 21:22:55
5 maart
Lieve biechtstoel,

Zo dat was de eerste test, toch wel echt een super eng moment. Ik heb ook geen idee hoe ik het heb gedaan maar hierbij mijn gedachtes qua mol. Ik heb gespreid over 4 mensen: RoyL, Swifty, Wouterv en Mollenmania. Dit zijn voor mij de vier waarschijnlijke mollen gebasseerd op alles.

RoyL:
- Bij waar gaan we heen bleef hij heel erg op Corfu zitten terwijl we die optie net van tafel hadden geveegd. Hij is ook geen voorstander van Dubai.
- Maakt een fout bij het speeddaten, er zat al behoorlijk wat geld in de pot, moest de mol in actie komen?
- We zouden formulieren uitwisselen. Ik heb die van hem gekregen maar die van mij niet teruggestuurd  ::hypocriet::. Verdacht is dat hij hier nooit meer op terug gekomen is! Heeft hij de info niet nodig?
- Hij is een achtergrond persoon het tegenovergestelde van Lukie4, zou een goeie optie zijn van spelleiders perspectief dus.
- R(oyl) is een mol

Swifty:
- Doet heel erg lastig over het delen van informatie.
- Heeft de rode vrijstelling, wat alleen handig is voor de mol, de mol weet natuurlijk ook de opdracht.
- Waar gaan we heen ging ze vol voor Toronto, zorgde ze voor chaos met haar foutieve lijstjes en was ze echt niet goed bezig.
- Bij de treinopdracht bleef ze alleen over in de trein naar Groningen. Dezelfde eindlocatie was daar voor de oud-mollen, geven zij het stokje door?

Wouterv:
- Wist opvallend weinig bij waar gaan we heen terwijl hij bekend staat als allesweter, super verdacht.
- Noemt daarbij ook dat hij Dubai zeker weet, wat fout blijkt te zijn.
- Treinen zijn belangrijk, Wouterv doet werk voor de Belgische spoorwegen, hint?
- WouteR is de mol ;D.

Mollenmania:
- Zit in het enige team dat in de min eindigt en deed vrijwel niets goed bij de eerste opdracht.
- Letterlijk alles wat hij zegt bij de waar gaan we heen opdracht is poep, hij doet helemaal niets goed.

Lama en Ycaris durf ik nog niet af te strepen maar ik wou de test niet over 6 mensen spreiden, dat is echt teveel. De anderen zijn het volgens mij niet. Juul heb ik mijn bondje gisteravond mee versterkt, we hebben alles gedeeld qua informatie en lang gepraat in de chat ;D. Ze was heel erg zenuwachtig dus ik denk niet dat ze het is. Daisy was de eerste die Dubai dikdrukte terwijl de meerderheid nog tegen Dubai was, doet de mol niet. Miek en Molcrazy zijn niet actief genoeg om de mol te zijn. Spechteke heeft nog geen rare dingen gedaan en lijkt me een onwaarschijnlijke optie vanuit de spelleiders, Starlight had hele goeie inzichten die ze als mol niet had weggegeven en Lucy durft sowieso geen mol meer te zijn ;D ::hypocriet::.

Dus nu bidden en hopen dat ik nog een rondje deze mensen kan bekijken
(http://gifsec.com/wp-content/uploads/2014/03/Praying-GIF.gif)

Hoi spelleiders,

Dit kan zomaar mijn laatste biecht zijn. Ik heb namelijk een theorie, en als deze juist is, heb ik de afgelopen test niet goed gemaakt.

Ik dacht ineens, wie weet zit er een hint in Moltalk. Dus ik scroll door het topic, en zie op een gegeven moment dat Tim zegt: bedankt voor dit gastoptreden van Train. Later spelen ze nog meer nummers. Dit vond ik opvallend. Ik ging kijken bij de inschrijfformulieren die ik heb gekregen en wat blijkt...het favoriete nummer van wouterv is van Train.

Mocht dit kloppen, is de kans groot dat ik vanavond afval. Ik heb wouter namelijk niet meegenomen in mijn test. Mocht ik toch doorgaan, ga ik hem goed in de gaten houden.

Wordt hopelijk vervolgd! ::vergroot::

 ::joehoe::
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: TimvDons op 16-04-2017, 21:23:17
Beste spelleiders,

Mijn tweede geheime biecht. Wat is er veel gebeurd deze week! Het begon eigenlijk al op zondagavond, ik kwam net na achten thuis van een intensieve dag (winst op een schaaktoernooi) en opende meteen het topic om te zien hoe mijn team het gedaan had, bleek dat ik midden in een discussie belandde over de penningmeester! Gelukkig op tijd om mijn bondgenoot Lama1997 dik te drukken.
En toen kwam het gevreesde moment, de kandidaten zouden nu toch echt bekend gemaakt gaan worden. Bleek dat het per spoor ging, dus ik als een gek refreshen, maar mee gestopt toen het te lang duurde (was niet zo, ik was gewoon ongeduldig ;)) en pas na een tijdje weer gekeken. Jahoor daar was mijn spoor, en bewust geen andere spoilers geopend, het zou me alleen maar gek maken. Dus opende ik als eerst, met een vrij slecht voorgevoel, mijn spoiler... GROEN! GEWOON GROEN!!!!!! ::oink:: Fantastisch!  ::ok::

Echter totaal geen tijd om daarbij stil te staan, door naar de eerste officiële opdracht. Ik ben niet zo thuis in Steden/Geschiedenis dus heb ik daar maar de rol van lijstjesbijhouder op me genomen. Het was toch een chaos. Heel veel verdachte dingen gezien, alsook heel veel kandidaatse dingen (maar wat is kandidaats?). Onbewust heb ik daar gemold, door Dubai door te drukken als antwoord op 3. Het komt me wel goed uit denk ik.
Uiteindelijk heb ik wel spijt dat ik niks gepost heb in het Geduld-topic. Ik ken het traagste woord, en de deadline staat er niet voor niks. Achteraf was het allemaal zo logisch...
De speeddates vond ik ook heel tof! Ongegeneerd vragen afvuren op iemand is best grappig. Swifty er ook beter door leren kennen. Bij niemand echte molacties gezien...

Na alles geanalyseerd te hebben komen Swifty, Daisy, RoyL en juulx1 uit de bus als meest waarschijnlijke mol voor mij.

De test, wat een chaos was dat ::rofl:: Ik kwam er achter dat ik allerlei info niet had genoteerd of kwijt was ::rofl::. Een heel mooie officiele test, het was net echt en ik voelde me echt een molkandidaat, wat een heerlijk gevoel!

Tot vanavond ::zwaai::

Is molbelg blij of verbaasd?
Direct twee super verdachten weg... WAUW



En de afvallers-pm-groep is in het leven geroepen
Hoi Daisy en Ycaris,

Als spelleiding hebben we toch besloten om de afvallers een aparte pm-groep te geven.
Dat werd ook, volgens mij mede door Daisy voorgesteld.

Jullie mogen hier met elkaar over het spel praten (op wie heb je ingezet etc.)
Latere afvallers zullen hier bijgevoegd worden.

Nogmaals dank voor jullie deelname en we spreken elkaar in moltalk.

PS. Graag deze berichten niet delen met kandidaten / kijkers)

Tim ::zwaai::
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: TimvDons op 16-04-2017, 21:23:42
Duncton vond het een boeiende executie
Wow, boeiende executie. Beide dames stonden behoorlijk hoog op mijn verdachtenlijstje.

Ik kom voorlopig ook op Juulx of Mollenmania uit, maar Swifty stijgt ook wel op mijn lijstje. Is nu voor stoppen (wat de pot dus geld kost) en wachtte wel heel netjes 17 uur om de rode vrijstelling binnen te hengelen.

Goeie ::ok::. Van de week nog maar even kijken wie daar nou precies wat gedaan heeft.

Hey,

al even geleden. (drukke tijd gehad)

Ik probeer mezelf minder te profileren als vorige keer. Niet direct vol voor het geld te gaan.
Dat lukt redelijk.Bij opdracht 1 probeerde ik nooit voor de volle pot te gaan waardoor we nooit het maximum konden winnen.

Bij opdracht 3 probeerde ik bewust wat foute antwoorden te koppelen aan vragen
(waaronder gelukkig Dubai, wat dus het nodige antwoord was).

Qua bondjes scoor ik ook goed. Ik heb met Lama, spechteke en ROYL goede contacten.
(ik weet zelfs op wie spechteke en ROYL zaten)


Dan de test. Ik probeerde goed te spreiden dat ik 5 verdachten had rond de 10 antwoorden.
Maar hoofdverdachte Daisy ging eruit. (spijtig voor jou maar  ::ok:: voor mij).
Dat betekent dat ik met mijn andere antwoorden goed zat.

Als ik dit vergelijk met spechteke en ROYL: met ROYL had ik enkel Mollenmania gemeen,
met spechteke swifty en Mollenmania. (en Lama zat op Swifty).

Maar normaal gezien hou ik volgende test Swifty, MM en MC aan (tenzij er iets raars gebeurd

en als ik een mogelijke hint kan claimen:
Swifty zat op stoel 8 (de 8) en kreeg als 5de haar scherm. 8+5=13 en 13de letter is een M.

(ik had ook een mooie theorie voor Daisy als mol want het was mooi als de de MOL bij de mollen zat, maar dit was dus niets)

6 februari
Dennis heeft nu al en iconische moment
Beste biechtstoel,

(https://media.giphy.com/media/l41lItzr7uw7A37ri/giphy.gif)
BOOM! Wat een iconisch moment. Natuurlijk was het eng om een executie door te laten gaan met de kans dat je er zelf uitvliegt. Maar deze gok heeft mij zo voordelig uitgepakt. Twee twijfelgevallen qua mol zijn voor mij weg, door het plan door te zetten heb ik meer informatie over de mol en minder concurrentie.

Jammer van Daisy :(, ik had haar meer gegund. Ycaris tsja.....eigen schuld dikke bult wel een beetje  ::). Dat gebeurt er als je geen informatie verzameld. Het is ook fijn om een duidelijke tegenstander van mij eruit te hebben. Sowieso nadat Ycaris eruit ging en Lucy door was ik wel vrij zeker dat ik het zou halen. Ycaris was de enige persoon die ik een beetje verdacht vond en ik bar weinig op had ingezet (ik heb alles uitgerekend muhu ::vergroot::). En Lucy en ik hebben verder redelijk dezelfde verdachten.

Doordat de stemming zo close was, het was in principe 7-7, denk ik dat een mol wel 100% zeker voor executie stoppen heeft gekozen. Wat maakt dat ik één van mijn vier hoofdverdachten, RoyL, uit mijn hoofdverdachtenlijstje kan strepen. Mijn gevoel neigt heel erg naar Wouterv als mol. Nu ook met deze opdracht, de mol moet winnen en ja hoor, hij weet weer alles. Hij is gewoon niet constant in zijn gedrag en best wel out-of-character. De executie vond ik ook niet het normale gedrag van hem. Swifty en Mollenmania kan ik nog op mijn spreidingslijstje houden, maar dan ook nog wel meer Swifty dan Mollenmania.

Lucy had ook nog opgemerkt dat Wouterv zijn favoriete boek zich afspeelt in een trein en bij de tour opdracht was er ook iets met een Wouter ofso ;D. #tunnelen Ik zit nu of al diep in de Wouter tunnel of ik heb de mol al te pakken!
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: TimvDons op 16-04-2017, 21:23:58
En we slaan even een stuk of 200 pm's over m.b.t. de Tour de Taiwan ::jaja::

08 februari
En Miek beland in haar tunnel
Heey spelleiders,

Ik denk dat ik de mol heb gevonden. Ik ging namelijk nog eens kijken in het topic waar de kandidaten worden voorgesteld. Waar iedereen een vraag kreeg over het spel. En wouterv staat er niet tussen. Ik heb het 3 keer gecheckt, maar hij staat er echt niet. Oftewel: hij is geen kandidaat. Hoop ik  ;D.

Mijn plan is het volgende: ik ga bij de volgende test all-in op wouter. Heb ik rood, zat ik dus fout, wat natuurlijk jammer zou zijn maar ik heb het toch best druk verder, dus is geen drama. Heb ik groen, is het super, want dan zit ik waarschijnlijk goed en hoef ik alleen nog maar op wouter te focussen.

To be continued... ::vergroot::

En Duncton heeft ondertussen in de PM-groep een schema gemaakt
Zoals beloofd het testdilemma uitgewerkt. Ik heb onderscheid gemaakt tussen de discussiefase en wat er uiteindelijk gestemd wordt:

(stoppen = executie afbreken = geld uit de pot)

Discussie:
01. MC - stoppen
02. Daisy - stoppen
03. Mollenmania - stoppen
04. RoyL - doorgaan
05. miek1999 - stoppen
06. Lucy - doorgaan
07. D*N - doorgaan
08. Ycaris - stoppen
09. spechteke - doorgaan
10. wouterv - stoppen
11. Swifty - stoppen (7)
12. Juulx - doorgaan
13. Starlight - doorgaan

Lama twijfelt.

Stemming:
01. Lucy - doorgaan
02. RoyL - doorgaan
03. MC - stoppen
04. spechteke - doorgaan
05. D*N - doorgaan
06. miek1999 - stoppen
07. wouterv - stoppen
08. Swifty - stoppen
        - Mollenmania online (20:27)
09. Ycaris - stoppen
10. Lama1997 - doorgaan
11. Daisy - stoppen
12. Juulx - doorgaan
13. Starlight - doorgaan (7) (20:40)

- MC maakt zich sterk voor het afbreken van de executie (mols). Lucy doet dat voor het laten doorgaan van en bewijst weer eens absoluut de mol niet te zijn.
- De kandidaten die willen stoppen, zijn wat mij betreft verdacht. In de discussiefase zijn dit MC, (Daisy), Mollenmania, miek1999, (Ycaris), wouterv en Swifty. Tijdens de stemming MC, miek1999, wouterv, Swifty, (Ycaris en Daisy).
- Als we de theorie van de_witte volgen (mol wil doorgaan als er al 7x voor stoppen is gestemd), zijn de reacties van Juulx en Starlight tijdens de discussiefase interessant. Zij doen dat echter teniet door als 6e en 7e te stemmen.
- Mollenmania was voor stoppen én online toen de stemming aan de gang was. Hij stemt echter niet, waardoor er als eerste 7 stemmen voor doorgaan zijn (Lama1997 geeft de doorslaggevende stem). Als hij de mol is, heeft hij zich hier in ieder geval laten verrassen.

Jullie nog aanvullingen? :)

Tevens wordt opgevallen dat Wouterv wel heel veel spelfouten maakt
Uiteindelijk ook veel spelfouten in de andere categorieën.
Hij was dan wel goed bezig omdat hij veel had gepost, maar zeker een kwart zat vol met spelfouten, hierdoor krijg je dus dat mensen niet meer hetzelfde zeggen, want dubbel. Maar omdat hij het fout heeft vanwege spelling lopen ze toch geld mis...

Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: TimvDons op 16-04-2017, 21:25:54
10 februari

Duncton valt iets op:
Swifty puzzelt zo snel dat er 10 man op maximale achterstand binnenkomen. Lijkt me een slimme moltactiek.

wouterv doet dus inderdaad veel goed (Tour de Taiwan), maar als hij de mol is, gaat dat geld aan het eind van het spel uit de pot. Maar hij is wel een quizzer. Volgens mij wil je deze opdracht als mol sowieso goed doen, het kan dus nut hebben om te kijken hoeveel er individueel verdiend is.

Ik zou deze test spreiden over Swifty, wouterv en Mollenmania en miek en MC meenemen in de antwoorden waar dat kan (precies mijn verdachten van na het testdilemma).

Beste biechtstoel,

Het is weer tijd voor test en executie. Het liefst zou ik vol voor Wouterv gaan maar mijn verstand zegt dat het te vroeg is om vol op 1 iemand te gaan, dus ik zal Swifty en Mollenmania ook meenemen in de test. Eens kijken hoe mijn verdachten zich hebben gedragen:

Wouterv:
- Hij verdiende 100 euro in het vliegtuig, niet slecht
- In de winkelstraat was hij heel erg duidelijk aan het kloten. Bijna te duidelijk.
- Deed uitzonderlijk zijn best om de team tour te winnen, zat ook in het winnende team.
- Bij de puzzels is Wouterv de meest rare kandidaat. Doet de kruiswoordpuzzel bovengemiddeld snel, maar staat dan bij de relatief makkelijke tectonic helemaal onderaan.

Swifty:
- Ze verdiende helemaal niets in het vliegtuig omdat ze een lege enveloppe had. Zeer verdacht.
- In de winkelstraat deed ze het eigenlijk heel erg goed.
- Deed haar best bij de team tour en zat in het winnende team.
- Misschien wel de beste molactie bij de puzzels. Het lijkt alsof ze 200 euro heeft gewonnen voor de groep door haar snelle oplossingsvermogen. Maar eigenlijk heeft ze elke keer zo'n snelle tijd neergezet dat de rest straftijd kreeg en dus geld kost voor de pot.

Mollenmania:
- Hij verdiende 25 euro in het vliegtuig, niet bepaald veel
- In de winkelstraat deed hij het oké, niet hele hoge bedragen maar wel oké.
- Deed zijn best bij de team tour maar zat niet in het winnende team. Maakte ook genoeg foutjes.
- Scoort uitzonderlijk slecht op de puzzels, 6 uur doen over een sudoku zou wel een goed molmoment zijn voor achteraf.

Ik krijg bij Swifty steeds meer het kandidatengevoel en bij Mollenmania heb ik nog steeds zo'n nepmol gevoel. Maar als ik kijk naar de acties dan zou Swifty zeker nog de mol kunnen zijn. Mollenmania zou ook niet onmogelijk zijn maar wel iets minder waarschijnlijk. Ik ga ook in ieder geval mijn joker inzetten deze test. Nu gaan er straks nog twee mensen uit dus nu is het moment om alles in te zetten wat je hebt (in de meeste gevallen, niet veel). 

Ik ben nu ook wel heel erg benieuwd of de anderen al op een juist spoor zijn beland qua mol. Ik weet via via dat Lama op Swifty en Juul zit. Lucy zit ook op Wouterv met een beetje Swifty. Juul vond Wouterv iets te opvallend deze ronde en zit daarnaast ook nog op Roy, Lama, Molcrazy en Mollenmania. Laten we hopen dat veel van de anderen ook nog een beetje het spoor bijster zijn  ;D

Hier ben ik weer, ik wou al langer biechten maar deze week was het gewoon heel druk.

Mijn tactiek als nepmol gaat verrassend goed.

Bij de executie wou ik eigenlijk doorgaan, maar dan ging er geen geld uit de pot.
(en dat is wat een mol wil, dus daarom wou ik doorgaan).

Het vliegtuig viel voor de pot dan weer mee, maar 100 euro in de pot was voor mijn tactiek dan weer minder. Dat zette ik dan weer recht met de puzzels (die gingen niet goed, ik had weinig tijd, het cryptogram en tectonic lukten dan weer niet waar ik snel mee opgaf)

bij de quiz hadden kandidaten en mol dezelfde tactiek;veel geode antwoorden geven. Aangezien ik op mijn werk zonder problem online kan zijn en veel wist (WIDM kandidaten en voetbalploegen), veel kon afleiden (bijna alle hoofdsteden hebben 1 miljoen inwoners) of goed gokte (muziek) lukte dit perfect. De winkelstraat is deze aflevering de enige opdracht dat ik bewust wat verklootte.

Qua verdenkingen wisselt het serieus bij mij: eerst dacht ik iedereen die voor executie was af te schrijven als mol, maar zoals Tim zei: 2 kandidaten minder zijn 2 minder die puzzels maken en 2 minder die enveloppen zoeken of online kunnen winkelen. Dat kost ook geld.

Dus kortom qua verdenkingen ben ik niet vooruit gekomen, ik wil eerst mijn schema eens nalezen. Hopelijk verdenken andere mij en kost dit hun geode antwoorden...
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: TimvDons op 16-04-2017, 21:26:10
Heey spelleiders,

Okee, ik zie dus net dat wouter toch wel een vraag kreeg in het moltalk topic. Want jullie waren hem 'vergeten'. Dit kan natuurlijk zo zijn, maar ik ga alsnog vol op wouter. Hij is sowieso verdacht: De kruiswoordpuzzel heel snel maken, wat 1 van de moeilijkste puzzels was. Zodat veel van de andere kandidaten hier de maximale straftijd hebben. En heel veel antwoorden geven bij de etappe opdracht, zodat dat team won en dit geld uit de pot gaat. En 'heel toevallig' op verkeerde tijden posten bij het winkelen. Ik ga all-in, want ik wil weten of ik goed zit. En ja, dit is tunnelvisie. Maar ik wil dit risico nemen  ::vergroot::.

 ::zwaai::

12 februari
Hoewel Belg niet meedoet heeft hij wel zijn verdenkingen
Hey,

ik ben nog steeds een stille volger, maar met jullie wil ik mijn verdenking(en) gerust delen. Is denk ik wel leuk voor jullie.

Na 2 afleveringen is Swifty een zeer grote kanshebber:

Algemeen:
-ze heeft ervaring in dit soort spellen, dus ze in dat opzicht een veilige en betrouwbare mol-keuze.
-ze vind de test niet zo'n tijdrovende bezigheid, terwijl je je toch goed moet voorbereiden nu de tijd ook een rol speelt.
-bij de executie wil ze 'stoppen', en ze probeert de anderen hiervan te overtuigen.

Aflevering 1
-1.1: ze koos nooit het goede antwoord (het juiste antwoord was het volgens haar zeker niet) en vond het geen probleem om de credits van de waldo op te eisen (een kandidaat wil toch liever wat verdacht worden?).
-1.2: probeert het spel in gang te zetten, maar is op dat moment mathematisch zeker van de rode vrijstelling. Betekent weer 500 euro uit de pot.
-1.3: Wil het overzicht bewaren en streept zo bij de eerste beste gelegenheid 'Dubai' door. Als Lucy met de oplossing komt, probeert ze Dubai te linken aan die Arabische tv-zender (mislukt).
-1.4: Verdient geld (kleinste bedrag). Hoopt ze dat iemand na haar een fout maakt (gebeurt ook)?

Aflevering 2
-2.1: Kiest een stoel waar 2 enveloppen aan grenzen en wacht vervolgens tot een ander hapt. RoyL heeft zo een min-bedrag; de lege envelop neemt ze zelf.
-2.2: Zit in het winnend team, en doet de raadsels in een recordtempo. Maar daardoor hebben alle anderen (buiten D*N) een te grote achterstand en gaat er veel geld verloren.
-2.3: Ze lijkt het goed te doen, maar dit levert geen geld op: er is al iemand anders die het item gekocht heeft. Die 'iemand anders' maakt ze daarna verdacht.


Een mooi lijstje vind ik zelf. ::tandpastasmiley::

[/quote

Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: TimvDons op 16-04-2017, 21:26:27
13 februari
Dennis verliest zijn eerste bondgenoot
Beste biechtstoel,

pfff biechtstoelie, dit valt niet mee.... daar ging mijn eerste bondgenootje juul  :\'( :\'( :\'(
(http://rs1244.pbsrc.com/albums/gg569/leeseah/tumblr_lbjz7iGUak1qaqy3xo1_500.gif~c200)

Juul is echt een schatje en ik had veel langer gegunt in dit spel. Het voelt echt leeg zonder haar in het spel. Het enige voordeel is dat ik precies weet op wie ze heeft ingezet. Haar test heeft ze gespreid over Lama, Mollenmania en Wouter.

Daarbij komt dat ik best slim ben geweest nog. Net voor de executie in de chat heb ik verdachten uitgewisseld met enkele mensen in de chat, waaronder RoyL. Hij zat op Lama, Mollenmania en Juul. Lama en Mollenmania zijn hierbij dus 100% zeker niet de mol. en tsja biechtstoel ik wist dat de mogelijkheid er was maar.....ja dit is best genant, misschien is Wouter toch niet zo mollig als ik dacht.
(https://media.tenor.co/images/7aae61882a7f40e6c40b19f35ee18260/raw)

Alle pijlen zijn nu gericht op onze vliegensvlugge motor schildpad Swifty. Beide afvallers hebben niet op haar ingezet. Wel een beetje shit want volgens mij zitten er al best wel veel mensen op Swifty. In ieder geval Lucy, Lama en Spechteke. Misschien nog wel meer, dus de concurrentie is hoog. Ik hou de opties Wouter en Molcrazy nog in de gaten maar Swifty lijkt nu de enige overgebleven optie als mol. Ik ga dit eens rustig verwerken en een goed plan maken, zoals ik altijd doe ;D.

Ik heb ook nog de hint van Juul gekregen die ze won bij de touropdracht. We kwamen er zelf op uit dat het misschien naar Wouter zou verwijzen omdat vliegtuig-> hij wou vroeger piloot worden. Maar nu moet ik er denk ik toch nog maar eens beter naar kijken.

Bij de mandjesopdracht zijn goodies te verdienen en niemand heeft meer trek in goodies dan ik. Dus ik heb een zogenaamde "trust-cluster" gemaakt voor deze opdracht. Lucy, Lama en Spechteke zijn mensen die ik vertrouw. Wij gaan samen de mensen uitschakelen tot we bij de laatste vier zijn. Heeft iemand een bom dan gaat die eruit op plaats 4 maar krijgt deze wat van de goodies van de anderen als dank voor de opoffering. Om goodwill te kweken in de groep heb ik al gezegd dat ik niet perse de vrijstelling hoef en ik best wil gaan voor alleen goodies, zolang ze maar eerlijk zijn over die bommen ::jaja::.

Oh en spelleiders, test duurde lang, executie duurde lang, tijd om het tempo team in te schakelen. Ik zat vanavond ook al de hele tijd zo:
(https://m.popkey.co/baf825/AVppV_s-200x150.gif?c=popkey-web&p=mars&i=3musketeers&l=search&f=.gif)

 ;D Verder zijn jullie wel schatjes hoor :-*

Heey spelleiders,

Ik ben er nog! Er is dus een kans dat ik al op de goede mol zit. Ik weet het natuurlijk niet zeker, aangezien een aantal vragen op meerdere personen kunnen slaan. Maar ik moet eigenlijk niet op die manier denken. Ik heb de executie overleefd terwijl ik all-in ging, dus de kans is groot dat ik goed zit. Ik ga nu ook echt overal hints zien die er misschien helemaal niet zijn. Zoals bijvoorbeeld bij de executie van aflevering 1. LdH zegt bij het scherm van wouter: 'of is het misschien wouterv? Dat kun je ook interpreteren als 'is wouterv de mol?' Vervolgens een groen scherm--antwoord is ja. Of het feit dat in de leader bij wouter alles groen is.

Als hij niet de mol blijkt te zijn wordt dit erg leuk om terug te lezen aan het einde  :P. Ik zit erg diep in de tunnel  ::vergroot::.

Dus het plan: molboekje bijwerken en doorgaan op deze manier  ::joehoe::

Duncton begint Swifty steeds meer te verdenken. Had hij toch mee moeten doen?
Wow. :o

Ik vond haar voorstel om haar tot het einde door te laten gaan bij die bochtenopdracht eigenlijk wel logisch (onmols) klinken, totdat bleek dat er 1000 euro uit de pot gaat als de mol als laatste overblijft. Dat zóu ze dan heel netjes gespeeld kunnen hebben: rode vrijstelling pakken -> nu inzetten op juiste afvaller -> als laatste overblijven en nog eens 1000 euro uit de pot spelen. Alleen ging de rest daar niet in mee.

Ze is wel heel erg van de boel overzichtelijk houden en goede voorstellen doen. Dat spreekt een beetje tegen haar. Maar misschien is dat haar manier om vertrouwen te winnen.


@Luiaardje, nice ::ok::. Heeft MV je al benaderd voor een positie achter de schermen? :P
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: TimvDons op 16-04-2017, 21:26:45
Natuurlijk begrijp ik de opdracht weer verkeerd (en werden er nog extra regels toegevoegd)  :-X. De afweging nu is:
- Iemand met een bom laten winnen, een vrijstelling gunnen zodat de rest niets krijgt en het aantal voorwerpen beperkt is dus gelijke kansen.
- Zelf het einde halen en zoveel mogelijk prijzen binnen slepen met de kans dat anderen die ook verdienen.

Ding is, ik denk vrij zeker te weten dat Lucy een bom heeft. Ik kan haar een vrijstelling gunnen, want die gun ik haar ook best. Maar ik kan ook zorgen dat ze weggestemd wordt....en zelf voor wat prijzen gaan. De overweging is moeilijk.

Lama denkt ook al dat Lucy een bom heeft, liegen is niet haar sterkste punt  ;D ::rofl::. Dus misschien lost het zichzelf wel op en heb ik daar zelf geen doorslaggevende factor in.

Juul is afgevallen en hoopt dat Dennis niet de mol is.
Oh oke! Leuk dat we nog dingen met elkaar mogen bespreken.

Ik had dus een bondje met Dennis en ik vertrouw hem echt, we hebben vrijwel alles besproken. Ik zat dus met hem te praten in de chat tussen het maken van de test en de executie door en onze conclusie was gewoon dat als ik er uit zou gaan het wel Swifty moest zijn.

Maar we hadden ook een theorie gebaseerd op de hint die ik had gewonnen met het team (niet dankzij mij, maar goed  :P) en dat was voor wouterv als mol. Dus ik denk dat Dennis die kennis nu wel gaat gebruiken.

Hadden jullie al theorieen of hebben jullie je meer gebaseerd op het gedrag van de spelers?

Als Dennis de mol is ben ik echt een kneus trouwens

Dit vat mijn relatie met Mollenmania perfect samen:

Me:
(http://i1129.photobucket.com/albums/m501/crookedrhymelj/c3b33579.gif)
Komt met een goed idee voor de tunnelopdracht.

Starlight:
(http://vignette2.wikia.nocookie.net/melanie-martinez/images/9/99/Tumblr_mehpe4LsiV1rt2432.gif/revision/latest?cb=20150813121420)
Ja goed idee D*N! Als we dit en dit blabla doen dan blabla goed.

Mollenmania:
(https://metrouk2.files.wordpress.com/2016/10/ellie-goulding-gif.gif?w=620&h=348&crop=1)
OH IK VIND STARLIGHT HAAR IDEE GOED

(https://31.media.tumblr.com/c91bb5c42c962683d953d0b92a4be78b/tumblr_inline_nt20irXa9j1t58eub_500.gif)
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: TimvDons op 16-04-2017, 21:27:04
14 februari

Wouter is tevreden
Aflevering 3 en alles gaat nog naar wens.

Mijn bondgenootjes en ik staan nog altijd goed.
Voordeel: ik weet op wie ze zitten.
Voordeel 2: ROYL ligt eruit en daardoor ben ik weer een verdachte kwijt.
Na Daisy weer een hoofdverdachte eruit. (en een bondgenootje).
Een kwartier voor de test pm'de hij mij met zijn verdachten van de test.
Ik voelde direct dat hij ging gaan. Hij ging op Juul, Lama en MM.

Vorige test had ik 4 antwoorden op Juul, 5 op Lama en enkele op MM.
Of ik had geluk met mijn vorige test, of ze zijn het niet.
Toen kwam het rode voor Juul en werd ik bevestigd en zekerder dat ROYL eruit ging.

Aangezien ik niet denk dat iedereen op MM zit, schrap ik hem ook.
Dus hou ik enkel MC en Swifty over. Maar MC is zo weinig actief dat ik twijfel of hij het kan zijn. Maar tunnelvisie wil ik ook niet. Waarschijnlijk ga ik 70% op Swifty en 30 op MC (want ik weet dat Lama en spechteke hem niet verdenken).

Deze kennis ga ik ook niet delen met hen. Ik ga gewoon blijven zeggen dat ik spreid op 3 terwijl het er maar 2 zijn.

Verder: de bochtenproef doet me wat aan survivor denken. Wie wil je mee door en wie niet.
en een kleine boodschap aan D*N en Lucy: ik vind jullie persoonlijk geweldig maar in het bochtenspel zijn jullie IRRITANT. De tactiek van fanatieke potspelende kandidaat deed ik vorige editie, en wat leverde mij dat op? 5de plaats (of 4de als je de mol niet meetelt) . Dat wil ik nu niet. Ik wil winnen.

Dus daarom blijf ik chaos scheppen, en wat nepmollen. 2 valabele molopties voor de anderen en 1 voor mij is leuker dan 1 voor iedereen.

Dag heren

Aah, Lucy slaat de spijker op zijn kop:
Citaat van: lucy
Molcrazy heeft nog niets laten weten toch? Dus hij kan in ieder geval nog een bom hebben.
Wat ook kan is dat we de mol hebben weggespeeld en dat die een bom had. Voor de mol is het denk ik niet handig om dat eerlijk te vertellen want hij wil natuurlijk juist dat er iemand met een bom naar het einde gaat.
Door niets te laten weten én door aan te geven dat ik het niet zo erg vond dat ik er al uit lag omdat ik weinig tijd heb - veel tijd heb ik inderdaad niet maar ik wilde natuurlijk wel graag doorspelen -, hoop ik dat mensen dit verdacht gaan vinden ;D

Ooh ja, ik lees net iets over dat Mollenmania aan de weekopdracht kan beginnen nu hij uit de bocht gevlogen is. Je eigen thee maken. Ik was de opdracht alweer vergeten.

 ::zwaai::

16 februari
Daisy moet erg lachen om de keuze voor haar plaatje
Mag ik even heel hard lachen?

Margriet van der Linden  ::rofl:: ::rofl:: ::rofl::

Dennis en Mollemania zijn geen goede combi volgens mij
Elke keer als Mollenmania iets zegt of verprutst:
(https://68.media.tumblr.com/5404cff9217c6a8ac12658afb4a02e57/tumblr_mew0b4QHmu1rk7p8zo1_500.gif)

Wel super fijn dat mijn plan bij de mandjesopdracht best wel is gelukt. Ik heb toch wel even laten zien dat ik hier de Survivor host ben en dat ik die titel met trots mag dragen ;D. #egomomentje

Maar hey nu zit ik alleen met mijn deal met Lucy. Ze wil de helft van mijn items hebben omdat ze zichzelf heeft opgeofferd. Ik ben eigenlijk veel te gehecht aan een aantal items. Ik heb namelijk best wel een jackpot verdiend: Een vrijstelling, 3 jokers, 2 halve jokers en een zwarte vrijstelling. Sowieso dat Lucy die vrijstelling wil, maar die ga ik dus gewoon achterhouden.
(http://i.imgur.com/BZjgfXM.gif)

Over de rest moet ik nog een beetje nadenken, wat geloofwaardig overkomt en hoeveel ik zelf wil houden :). Ik denk dat ik haar wel twee jokertjes geef ofso.


Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: TimvDons op 16-04-2017, 21:27:22
17 februari

Je moest eens weten Dennis
Ik moet nog even delen hoe super hilarisch het is als Swifty de mol blijkt te zijn. Dan zou ze hebben gedacht van oh oh oh...
(https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/10/0c/a0/100ca04952fd21794af82a7d594d035a.jpg)

Ik heb een goed plan! Als ik nou in aflevering 1 de rode vrijstelling pak en dan deze in aflevering 2 goed inzet op Juul, dat is niet verdacht want de mol wil hem zo lang mogelijk vast houden. Maar dan heb ik wel een vrijstelling voor aflevering 3, waarbij er toevallig een opdracht is waarbij er een vrijstelling op het spel staat en deze je gegund moet worden. Als ik nou zeg van "Oh hiii guys, ik heb al een vrijstelling voor deze aflevering dus als ik er nog één krijg maakt dat niets uit, dus breng me naar het einde, probleem opgelost" #fixed.

Goed plan op papier natuurlijk, maar dan in de realiteit de groep be like..
(http://gifsec.com/wp-content/uploads/GIF/2014/05/not-today-satan-reaction-gif.gif)

Als ze echt de mol blijkt te zijn is dit zo'n heerlijk hilarische faal ::rofl:: #sorryswifty. En de kans dat ze het is neemt natuurlijk elke aflevering toe. Ik ben het is aflevering 3 er zijn al 4 mensen weg en Swifty is er nog  ::vergroot:: ;D

Dit spel is verschrikkelijk... verslavend, fantastisch, fascinerend maar  verschrikkelijk.

Ik heb nu maar 3 molverdachten  nog (aangezien met ROYL en Daisy er al 2 wegzijn).

Maar ik twijfel zo hard:

De enige tegen wie ik geen tegenargument heb is Swifty.
Zij blijft op het lijstje.

MC: doet zeer weinig, maar af en toe doet die iets raar. Tegen de executie zijn, 1 theesoort pakken maar ik weet dat Lama en Spechteke niet op hem zitten dus als ik zorg dat ik met mijn antwoorden een zestal op hem heb, zou ik goed moeten zitten.

MM: doet ook weinig goeds (1 theesoort pakken vb.) Ik zat bij hem in de groep met de kabelbaan en ik wou hem testen... Wat blijkt? Hij maakt de fouten. Maar ik dacht: de mol pakt geen bom, dat is een kans minder op geld in de pot.Anderzijds, als je als mol een bom pakt, en je pakt altijd een geldpot komt dat niet in de pot.. en zo twijfel ik weer. Maar zou een mol zo disussiëren over die laatste opdracht. Dat betwijfel ik.

Ik weet dat ROYL zat op Juul, Lama en MM. Nu, Juul is weg en Lama heb ik niet op ingezet vorige testen. Dus die zijn het niet. MM heb ik wel op ingezet maar dat betekent dat iedereen op MM moet zitten. Spechteke alleszins wel, maar die had 4 verdachten. Dus minder kans om meer antwoorden op MM te hebben dan ROYL.

Zelf ga ik voorlopig 80% op Swifty, een beetje op MM en zien dat ik een paar op MC heb. Dan zou ik goed zitten deze executie.

Ik denk ook wel dat ik deze ronde op lijstjes ben gekomen. Starlight en Lucy vertrouwen mij al niet bleek uit de bochten en toen moest de kabelbaan en thee nog komen. Dat maakte mij nog verdachter.

Aan iedereen: als ik mijn best had gedaan, had ik maar antwoord meer gehad. Daisy was duidelijk.  Aapje wist ik niet dat er nummers moesten zijn en B&W was NIET duidelijk.
Goed ja, ik heb MM wat kunnen testen en zelf wat verdachter worden. Verdenken ze mij, zitten ze wat minder op de echte mol.

D*N, Lucy en Starlight: jullie hadden zoveel molpotentieel. Zelfs al waren jullie het niet. Jullie zouden zo verdacht geweest zijn bij iedereen.
Ik heb o zoveel respect voor jullie benadering van het spel. Echter kies ik deze keer een ander pad.
(Want jullie 3 en de mol bij de laatste 4 zou wat saai zijn  :-X, want geen andere molopties)

Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: TimvDons op 16-04-2017, 21:27:39
Dennis blijft biechten ::bravo::
Beste biechtstoel,

Tijd voor weer een grotere biecht, deze aflevering is er gewoon veel te melden. Dit was echt een perfecte aflevering als het gaat om de verhoudingen op scherp stellen en de groepsdynamiek te testen (complimenten daarvoor ::bravo::).

Ohja eerst moet ik iets zeggen van Jesper. Specht heeft een geheime opdracht waarbij hij meerdere keren (3 keer?) het geslacht van een forummer verkeerd moet vaststellen. Hij is er van overtuigd dat het klopt, dus let's try it. Als het zo is dan verpest ik z'n opdracht en anders dan ben ik in ieder geval niet de paranoia freak  ;D.

Over Specht gesproken, die kwam contact zoeken over de rode vrijstelling en we kwamen tot een goede deal hierover. Jaja, de rode vrijstelling is mogelijk toch iets interessanter dan gedacht. Het voorstel is dat hij hem inzet op mij, ik val niet af, krijg een vrijstelling voor de volgende aflevering. In ruil geef ik hem jokers om zijn minjoker te compenseren en iets extra's. Ik heb hem 1 joker borg gegeven. Natuurlijk een grote gok, wat als hij het niet doet? Joker weg. Maar geen zorgen, dan zet ik mijn zwarte vrijstelling in mocht hij verkeerd gokken waardoor hij zijn minjoker niet kan compenseren. Lijkt me wel goeie leverage :). Specht is over het algemeen ook nog wel redelijk betrouwbaar voor mijn gevoel. Volgens mij heb ik straks dan bijna kwartet, groene vrijstelling, zwarte vrijstelling, rode vrijstelling.
(https://media.giphy.com/media/SGxITlAwrvmqA/giphy.gif)

Mag wel in herhaling vallen maar ik ben ook wel echt klaar met Mollenmania. Natuurlijk moest iedereen je op dat moment vertrouwen zodat je zelf kon winnen ::). Get the f over it. En dan ook de hele tijd op Starlight, die houdt sowieso niet van dit soort spelletjes. Kom dan je frustraties op mij afreageren en niet op haar  ::). Ik kan het prima hebben. Ik heb nog even gedacht om de zwarte vrijstelling in te zetten deze aflevering ipv de groene. Maar toen bedacht ik me dat er maar twee mensen zijn zonder items deze test: Mollenmania en Molcrazy. Ik kan niet wachten tot één van beiden afvalt dus (voornamelijk de eerste uiteraard) die zwarte vrijstelling is nergens voor nodig.
(https://media.tenor.co/images/662081a2c758a3b04d4ae5c86ab38313/raw)

Oké en wat deden mijn molverdachten deze afleveringen:

Swifty
- Bij de Thee deed ze 3 fout, 2 goed. 75 euro
- Bij de kabelbaan deed Swifty het allemaal perfect, zal het zijn omdat ze teveel in de kijker zou lopen hierbij?
- Het eerdere verhaal over de rode vrijstelling. Ze had zichzelf goed opgezet om naar het einde te gaan, doordachte molactie? Of toch heel veel geluk?
- En net nog zegt ze dat degene die het einde haalt een vrijstelling kreeg. Maar dit weet helemaal niemand en staat niet in de opdracht. Verspreekt de mol zich hier? Voorkennis? Of gewoon verkeerd gelezen? Ik vertrouw het niet ::ohno::.

Wouterv:
- Haalde het minste geld op bij de theeplukkers, 75 euro
- Probeerde onopvallend en als stemvee naar de top te komen bij de mandjesopdracht, had geen enkele inbreng als het ging om de bommen ontmaskeren.
- Bij de kabelbaan opdracht ging alles mis bij hem en Mollenmania. Wel erg opvallend, maar pfff serieus wouter ::).

Wel een beetje jammer dat Molcrazy en Miek zo afwezig zijn, ook voor de 11 mensen die niet mee mochten doen. Maarja dat weet je van tevoren vaak niet. Ook heel makkelijk af te strepen. Molcrazy doet af en toe raar maar nee nu toch echt afgestreept voorgoed.

Dus ik heb nu 2 jokers aan Lucy gegeven, 1 joker aan Spechteke voor de rode vrijstelling, heb zelf nu geen hele jokers meer, maar wel een vrijstelling die ik uiteraard voor deze aflevering ga inzetten ;D. Als dan alles goed komt met Specht dan kan het zijn dat ik twee afleveringen achter elkaar veilig ben whoop whoop!

Nou das lang genoeg, toedels! ::joehoe::
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: TimvDons op 16-04-2017, 21:27:54
Starlight gaat biechten, maar ook gelijk voor het laatst
Volgens mij wordt het tijd dat ik eens ga biechten, want man man man wat een intensieve opdracht was dat bochtenspel.

Maar laat ik eerst beginnen bij afl. 1. Ging allemaal wel lekker, was er echt van overtuigd dat de bestemming niet Dubai ging zijn en maakte mezelf daarmee meteen een beetje verdacht, prima allemaal. Maar toen kwam die executie :o Het hielp wel dat mijn drie hoofdverdachten, Wouterv, Molcrazy en Mollenmania, de executie wilden stoppen. Dat maakte me iets zekerder van mijn test. Maar sowieso was de executie door laten gaan veel logischer - en het is ook meteen duidelijk wie de fanatieke kandidaten zijn die echt voor geld gaan. En het was ergens ook wel fijn dat ik vanaf nu gewoon ongestoord de fanatieke kandidaat kon gaan uithangen. Dat blijft toch het leukste – nepmollen vind ik stom :P

Dan afl. 2. Ik denk dat ik de rest van mijn leven nog een trauma heb aan sudoku's ;D Wat een rotding was dat zeg. Gelukkig was de rest wel heel goed te doen en heb ik dus zelfs een halve joker eraan overgehouden. Nu nog een andere helft zien te vinden... Verdachten na aflevering 2 nog steeds hetzelfde, maar de test ging naar mijn idee echt superslecht deze keer. Na aflevering 1 zat ik al enorm te stressen, want ik bleek de helft van de antwoorden niet eens in m'n molboekje te hebben staan. Voor aflevering 2 dacht ik alles echt uitgebreid te hebben opgeschreven - maar nee, ook nu weer moest ik ineens nog allemaal dingen gaan nazoeken in de topics. Op welke stoel zat de mol bij de executie??? Wat is een uitspraak van de mol???
(http://www.reactiongifs.com/r/dtdk.gif)

Gelukkig is alles goed gegaan, want ik zit in aflevering 3 ::bravo::

De kabelbaan en theeopdracht waren superleuk, maar de mandjesopdracht... mannnn ik hou echt niet van complotjes. Wat een gedoe. Eerst Mollenmania die me benadert omdat hij denkt dat ik een bom heb en een deal wil sluiten. Ik had geen bom, maar elkaar erin houden leek me voorlopig prima, ook al vertrouwde ik totaal niet dat hij echt geen bom had. Wat er daarna gebeurde staat denk ik wel grotendeels in het topic - Mollenmania begon over een complot tussen D*N, Lucy, Lama en Spechteke, en dat we daarom D*N en Lucy uit elkaar moesten houden want die zouden elkaar er nooit uitstemmen. Maar D*N was juist één van de weinige personen die ik vertrouwde, en ook Lucy leek oprecht geld te willen verdienen, en ze wilden mensen erin laten die ook veel geld verdienden – mij dus. Superstom voor m'n eigen positie om hen eruit te stemmen, dus ging ik daar niet in mee. Daarnaast was het verhaal over Lama en Spechteke die zowel met Lucy en D*N als met Mollenmania contact zouden hebben vaag, en leek niet te kloppen met het stemgedrag. Dus begon ik vraagtekens te krijgen bij Mollenmania's verhaal. En als ik dan een pm van D*N krijg met zijn kant van het verhaal, waarin Lama en Spechteke ineens met Mollenmania in een complot zitten, dan klinkt dat stukken logischer. Daarnaast bleek Lucy dus een bom te hebben en zichzelf eruit te willen, dus door met hen mee te stemmen zou de opdracht ineens haalbaar worden. Het risico dat er tussen Mollenmania, Specht en Lama nog een bom zat leek me te groot. En terecht, zo blijkt achteraf - mijn gevoel klopte, ook al zijn D*N en Lucy dan ook niet helemaal eerlijk geweest.

Maar omdat Mollenmania ook na het spel bleef volhouden dat hij geen bom had ging ik me schuldig voelen dat ik hem eruit had gestemd. Dus wilde ik toch even m'n beweegredenen uitleggen, waarom het voor mij op dat moment logisch was. Denkt Mollenmania dat ik zelfs na het spel nog zou liegen en krijg je zo’n hele discussie ::)
(https://media.tenor.co/images/76dc439bfda3a4b3d971cc8962201d8a/raw)

Ik voel me overigens wel echt rot over die discussie - is voor jullie als spelleiders natuurlijk ook helemaal niet leuk. Ik wilde de discussie oprecht staken, maar ik raakte er iets te geïrriteerd door. Sorry for that ::sorry::

Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: TimvDons op 16-04-2017, 21:28:10
Alleen iets te groot voor 1 post ;D

Citaat van: starlight
Ook minder leuk: ik heb helemaal niets overgehouden aan deze opdracht ondanks dat ik zover ben gekomen ::rofl:: Ja, een kwart van een vrijstelling, maar net alsof het gaat lukken de andere kwarten te bemachtigen ::rofl:: Ik ben al door meerdere mensen benaderd om items te ruilen, maar hen vertel ik dat ik überhaupt niets had. Dat kwart hou ik gewoon lekker zelf ::zwaai:: Gelukkig is er waarschijnlijk wel geld van mij over de finish gekomen :)

Anyway, nu moet ik maar eens goed nadenken over m’n hoofdverdachten. Ik verdacht Mollenmania, maar ik vraag me nu af of je als mol zo in de kijker wil lopen. Wouterv en Molcrazy hebben het echter ook niet zo slim gespeeld aangezien ze er al snel uit lagen – als mol wil je toch meer invloed uitoefenen. En er vanuit gaande dat de mol geen bom pakt om de kans dat de opdracht lukt zo klein mogelijk te maken, zou het Wouterv moeten zijn. Hm… ik moet nog maar eens goed nadenken wat ik in de test ga doen. Eerst maar eens mijn molboekje bijwerken :)

19 februari
Frank verdenkt iemand anders
Sorry dat ik zo lang niks gezegd heb hier, ik was erg druk. Ik verdenk op dit moment Mollenmania en WouterV erg. Ook Lama vind ik verdacht, maar die verdenk ik minder.

Ik verdenk spechteke totaal niet, omdat hij een beetje dom overkomt bij mij (sorry spechteke, maar je kent de geslachten niet eens..). Dit kan ook een dekmantel zijn natuurlijk. Als hij de mol is, speelt hij het echt goed.

Ik hoop trouwens niet dat Mollenmania de mol is. Toen ik nog een soort van meedeed in aflevering 0/1 heb ik een verbondje met hem gesloten  ::rofl::

Miek blijft lekker in haar tunnel
Heey spelleiders,

Ik had groen, dus ik blijf lekker zitten in m'n tunnel  ;D. Het is goed om te zien dat wouter ook lekker verdacht deed in de afgelopen aflevering:

- Als mol weet je welke envelop een bom bevat en welke niet. En je wil als mol geen bom, want je wilt over de finish komen en daardoor zorgen dat er geld uit de pot gaat.

- Bij de kabelbaan opdracht gewoon de foute antwoorden overnemen (AaPje61... ::)) en ook niet gokken, maar gewoon pas zeggen

- Weinig geld binnenhalen bij de theeplantage

Dus ik ga gewoon weer een weekje in mijn tunnel blijven en hopen dat ik niet met al het geluk van de wereld ben doorgegaan deze week (als ik fout zit dus  :P)

 ::zwaai::

Daisy vindt een hint  ::jaja::
Is Swifty in MOLdavië niet wat obvious :P

(Nee hier hoeven jullie niet op te antwoorden ;))
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: TimvDons op 16-04-2017, 21:28:25
21 februari
Dag presentatoren,

Jah! Het is gelukt! Ik had het eerst niet gepland maar bedacht me dat het gebruik van uitroeptekens tijdens de 'Per Seconde Wijzer' wel eens gezien kon worden als overbodig. Ik hoopte stiekem dat mensen zich zouden gaan afvragen waarom ik dat deed want dat is toch tijdsverspilling? En voilà!
MC, mss was overal uitroeptekens zetten nogal tijdverspilling  ::)
Echter heb ik niet doelbewust gemold. Wel was het erg chaotisch :P

 ::zwaai::


MC wil echt verdacht worden
Hoi
Swifty en anderen die nog twijfelen:
Citaat
nú op mij stemmen, is een fout (tenzij je wil dat de ghosts winnen).
Jaja, nú op mij stemmen is een fout, maar misschien niet later in de test ::tandpastasmiley::

Stem op mij kandidaten!

 ::zwaai::
[/quote]

Dag heren,

Waarom stemmen ze mij nu niet weg? Omdat het dan te duidelijk is waarschijnlijk dat het een 2-2 verdeling is. Nu kunnen de ghosts de andere buster overtuigen.

Of ik mag stiekem hopen dat sommigen mij als Mol verdenken en graag willen zien wat die doet want die wil natuurlijk liever geen geld in de pot en voor de Mol maakt het niet veel uit of de ghosts winnen.

Dit kan ik natuurlijk ook omkeren: als ik drie stemmen tegen krijg, valt er weer wat te analyseren ::vergroot::

 ::zwaai::

Wouter raakt in een tunnel
Dit spel gaat nog altijd vrij goed.

Ik ben vorige keer bijna full-in gegaan op Swifty en ik ben door.
Ik heb  nog een beetje gespreid op MM of MC maar niet veel.
Dus oftewel is Swifty de goede keuze oftewel
heb ik veel chance gehad dat anderen heel weinig hebben ingezet.

Mijn tactiek om verwarring te veroorzaken bij de andere loopt nog altijd goed.
Ik probeer wat te mollen, niet te opvallend maar genoeg om overtuigend te zijn als mogelijke mol. Hopelijk blijft dit goed gaan en worden anderen verward door op mij te gaan.


Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: TimvDons op 16-04-2017, 21:28:44
22 februari
Dennis is niet blij met Specht

Stomme Specht....
(http://i.imgur.com/1t9Q4tk.gif)
"Ja ik vertrouwde je niet" Natuurlijk doe je dat niet, maar afspraak is afspraak. Ik heb in ieder geval mijn joker terug gekregen. Hij zei nog wat als ik het volgende aflevering nou wel doe? Ja donder op, had het dan deze aflevering gedaan ::). Ik maak geen afspraken met iemand die me naait dus we are done.

Zoals te merken is de sfeer een stuk grimmiger geworden sinds de mandjesopdracht. Helpt natuurlijk niet dat we nu die ghost opdracht ook nog krijgen en een topografische samenwerkingsopdracht waarbij de communicatie beperkt is. Bij de ghostopdracht kon ik niets doen, kansloos was ik. Vooral omdat dit precies na de mandjesopdracht was die ik helemaal had uitgezeten. Het meer mollen nu ook de goeie kandidaten. Lama is bezig met zichzelf verdacht aan het maken, Lucy, Specht en ik kunnen het niet eens worden over de volgorde, en stiekem staan mijn twee mollen nog steeds mooi omgedraaid op het veld ::vergroot:: ::).

De_witte vraag zich af wie de brief geschreven heeft
hmmmmm, die brief in het algemene dienstmededelingen topic.... Zou de mol die zelf hebben geschreven? of kunnen we aan het handschrift niks afleiden? (dat de mol wel de tekst heeft gestuurd maar dat het door een van de spelleiders is opgeschreven bijv.)

Dat was ik ;)

24 februari
Hoi spelleiders!

Zo, test 4 zit erop. Ik heb in ieder geval een mijn eigen snelheidsrecord gebroken  ;D. 3 minuten en 25 seconden als ik goed heb gekeken. En als wouter de mol is heb ik als het goed is twintig punten, wat normaal gesproken genoeg is om erin te blijven  ;D.

En toch vind ik de executie elke keer weer spannend. Je weet nooit zeker of je echt goed zit, en je weet ook niet hoeveel mensen er ook op wouter zitten (mocht hij wel de mol zijn). En deze ronde zijn er aardig wat jokers in het spel, die ik niet heb. Ik heb dus toch een achterstand. Ik hoop dat spechteke dat ook heeft bedacht en dat hij de rode vrijstelling op mij inzet  ;).

Maar goed, ik heb mijn mol weer lekker aan het werk gezien deze week:

- Per seconde wijzer: ten eerste zie ik een mooi patroon in goede antwoorden die hij heeft gegeven (1,3,5,7). Toeval of heeft hij van tevoren bedacht dat hij deze antwoorden goed zou doen?   ::vergroot::. Ook heeft hij een wissel ingezet, die ten eerste geld en ten tweede tijd kost.

- Ghostbusters: ik ga ervan uit dat hij wist bij welke envelop je ghost zou worden. Hij wist dus wie het waren en haalde subtiel de verdenking van MM af. En als mol heb je er belang bij om bij de busters te zitten.

- Rondje om het meer: hij gaat ermee akkoord dat Lama naar 4 gaat, terwijl hij op 5 moet staan (is uiteindelijk ook gebeurd, maar toch). Verder doet hij vaak alsof hij helemaal niet zeker is over de afstanden.

Ik moet maar gewoon weer vertrouwen hebben dat ik goed zit en hopen op het beste  ::jaja::

 ::zwaai::

Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: TimvDons op 16-04-2017, 21:29:12
25 februari

Dennis neemt de stand weer op
Lieve biechtstoel,

Tijd om weer eens serieus de stand op te maken in de zoektocht naar de mol, waar dit spel uiteindelijk om draait. Natuurlijk heb ik de vorige test helemaal op Swifty ingevuld. Maar ik had een vrijstelling, geen tijd om me voor te bereiden en heb hem niet echt serieus ingevuld. In realiteit twijfel ik nog steeds behoorlijk tussen Swifty en Wouterv. Vooral ook omdat iedereen op Swifty lijkt te zitten, waarom is Wouterv vrijgepleit bij de anderen? Echt een goede reden kan ik nog niet bedenken los van dat Juul een beetje over hem heeft gespreid. Maar die kan ook zodanig weinig over hem hebben gespreid dat de Swifty verdenkers gewoon genoeg vragen per ongeluk ook op Wouterv hebben ingezet. Dus ik blijf voorlopig spreiden op deze twee.

Deze aflevering:

Wouterv
- Is een buster, de betere positie voor een mol.
- Hij stemt als buster ook niet altijd op een ghost waardoor hij de ghosts meer kans geeft om te winnen.
- Bij het rondje om het meer staat hij een hele tijd omgedraaid met mijn andere mol.
- Is ongelooflijk aan het tijd rekken "Oh ja ik ga nu slapen volgende dag om 6 uur op" jaja molletje.
- Bij de secondewijzer weet Wouterv weer opvallend weinig en is hij ook nog eens opvallend langzaam! Als we Jeopardy van het vorige seizoen bekijken was hij toch wel een stukje sneller.
- Hij verdiend 70 euro en houdt geen seconden over, geen hele goeie score.

Swifty
- Is een ghost, geen goeie positie voor de mol, maar kon pas als laatste kiezen. Was de mol gewoon te laat?
- Probeert het als ghost verder wel goed te spelen en wint uiteindelijk waardoor er geen geld in de pot komt.
- Opvallend is dat Mollenmania ook voorstelt om haar verdenking als mol te gebruiken als tactiek om haar minder verdacht te maken als ghost. Hierover is ze niet zo te spreken. Waarom niet? Als kandidaat wil je graag verdacht zijn!
- Bij het rondje om het meer staat ze heel lang omgedraaid met mijn andere mol.
- Bemoeit zich verder vrijwel niet met de volgorde van de plaatsen.
- Is ook opvallend langzaam bij de secondewijzer opdracht.
- Verdiend uiteindelijk 60 euro en heeft geen seconden meer over, geen hele goeie score.

Beiden blijven vrij gelijk qua verdenking. Maar één ding ben ik zeker over, één van beiden is het. Op 2 spreiden is nog wel oké voor deze fase van het spel dus ik houdt ze beide gewoon nog even in de gaten ::vergroot::
(http://rs1313.pbsrc.com/albums/t542/apple-sauce38/Negative%20Reactions/doubt%20and%20suspicion/suspicious4_zps1e3e1e0a.gif~c200)

Nou dat ging lekker voor mijn gevoel  ::bravo:: ;D. Aan de ene kant was ik een beetje bang omdat ik de zwarte vrijstelling zou gaan inzetten. Dat betekend niet alleen dat de rest op 0 begint, maar ook ikzelf, terwijl ik nog wel wat jokers heb. Maar ik weet dat mensen nu jokers gaan inzetten en dat risico moet ik gewoon nemen!

Ik heb uiteindelijk 14 vragen op Wouterv ingezet en 13 op Swifty, en dat in minder dan 8 minuten tijd. Ik ben tevreden! Als ik er nu uitga dan zit ik gewoon niet goed en had ik de finale toch nooit gehaald.

Also schatjes, "Stond de mol op de juiste plek na afloop van het rondje om het meer"? ..........iedereen stond op de juiste plek ::rofl::. Als iemand die fout heeft dan is ie wel heel erg van de kaart ::pinokkio::.

26 februari
Klopt Duncton, ik ben niet de mol ;)
Berichten van Tim maar even verwijderd. Maar goed dat hij niet de mol is. Dat zou binnen de kortste keren uitkomen. ;)

Hoofdverdachten nog steeds wouterv, Swifty en Mollenmania. Nog wat twijfel over spechteke (erg verstrooid maar niet in invloedrijke posities), Lama (eigenlijk al weggestreept na testdilemma) en D*N (doet eigenlijk alles goed, maar verdenk ik er toch van sneaky bezig te zijn).

Lucy niet, Miek geloof ik ook niet zo in.

Van die drie:
- had Mollenmania die hele discussie na de bochtenopdracht. Vraag me af of een mol zich daartoe zou laten verleiden.
- werd wouterv verdacht verdacht neergezet tijdens de opdracht in de theeplantage.
- oefende Swifty erg weinig invloed uit op het rondje om het meer (maar misschien was dat de reden dat de opdracht slaagde).

Voorlopig wouterv een streepje voor, ik hoop op een opdracht waarbij ik er weer een of twee weg kan strepen.
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: TimvDons op 16-04-2017, 21:29:34
27 februari
MC zijn mond valt open nadat hij is afgevallen en te horen krijgen dat Swifty de mol waarschijnlijk is
Swifty? ::oink::

Man man man, ik heb echt heel weinig op haar ingezet de voorbije tests. Hoe kan ik dan drie executies - waaronder twee dubbele - overleefd hebben :P

Op de duur kom je toch in een soort van tunnelvisie: die kunnen het nog wel zijn en die zeker niet en zolang je groen blijft hebben, denk je dat je goed zit :P

Hoi spelleiders!

Note to self: niet meer proberen om mijn eigen tijd van de test te verbeteren  ::ohno::. Ik keek nog even mijn antwoorden na en toen bleek dat ik zei dat de mol Nederlander en ghost was. Dit soort foutjes zijn op dit moment misschien nog niet zo erg, maar op het moment dat iedereen op de goede dezelfde mol zit, zijn dit soort dingen doorslaggevend.

Note to self 2: Stoppen met twijfelen. Ik zit nu 3 weken vol op wouter en ik ben er nog steeds. We komen langzamerhand in een fase waarin je niet meer toevallig net aan doorgaat omdat iemand anders nog fouter zit. Je moet op dit moment toch enigzins op het juiste spoor zitten. Dus ik moet nu gewoon echt geloven dat wouter de mol is, en hier niet meer aan twijfelen.

Deze week heb ik vakantie, dus alle tijd om alle opdrachten die tot nu toe zijn geweest nog eens langs te lopen en alles bij te werken.

Ben benieuwd wat de mijn mol deze week weer gaat uitspoken!

 ::joehoe::

Dennis luistert naar Next
Hooolla Dugtrio (Ik heb Next beloofd jullie een keer zo te noemen),

Dit lijkt een vrij beslissende week te worden. Ooit zal ik een keuze moeten maken tussen Wouterv en Swifty als mol. En toevallig komt deze week er een goed punt langs, de diamantenroof opdracht! Swifty en Wouter gingen er beide voor dat ze ontschuldig waren, maar 1 van beiden moest diamanten hebben, en deed dus moeite om geld binnen te halen. Swifty toch weer erg verdacht hier!

Eerst, de Ik hou van Holland opdracht. Tsja, komt natuurlijk iets minder uit de verf door de hele lastige anagrammen. Wel fijn om Linda de Mollenvanger weer eens terug te zien, das lang geleden! ::blond::
(http://ikhouvanholland.komtoptv.nl/files/2011/03/wpid-w228cropped928af54a1f2f7648d8ec832337ecd6f1.png)

De diamantenroof ben ik heel erg blij mee. Want in het echt heb ik ook gemerkt dat het heel erg leuk of heel erg saai kan zijn verschillend per potje. Als de rollen verkeerd zijn verdeeld en er teveel handlangers zijn dan werkt het niet en is het te makkelijk voor de Godfather. Nu is het nog steeds wel lastig voor de dieven, maar we zijn echt geweldig aan het spelen naar mijn mening  ::bravo::. Ik geniet er vollop van. Heerlijk ook alles aan elkaar liegen >:D. Ik vermoed dat Lucy ook diamanten heeft dus ik heb geprobeerd haar neer te zetten als politie agent, waar ze gelukkig goed in mee ging. Specht en Miek zijn heerlijk onlogisch bezig en ja een nieuw duel met Mollenmania? Count me in!

Wat vooral leuk is aan deze opdracht is dat de dynamiek die is ontstaan de afgelopen afleveringen hier heel goed naar voren komt. Iedereen gaat er ook lekker vol voor. Als de dieven dit winnen, dan is het helemaal awesome en hebben we echt super goed gespeeld  ;D.

En blijven deze van MIJ MWUAHAHAHA
(http://www.picgifs.com/glitter-gifs/d/diamonds/picgifs-diamonds-412704.gif)
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: TimvDons op 16-04-2017, 21:29:49
2 maart

Specht wil de test op de WC maken
Hoi,
Ik heb een vraagje over de test.
Ik ben heel dit weekend weg om een kamp voor te bereiden en ik heb eigenlijk bijna alleen maar morgen rond 7 uur tijd om de test te maken.
Zou dit lukken?
Anders ga ik de test in een paar delen op het wc moeten maken met een tijd van 25 uur of zoiets...  ::rofl::

Ik hoor het wel  ::rofl::

Duncton en andere leden van de PM-groep raken ondertussen geen verdachte kwijt
Zat Swify behoorlijk dichtbij. Lastig voor het andere team om dan goed te gokken (maar gaat volgens mij niet om geld).

Mollenmania goed bezig met anagrammen, maar dat levert niet heel veel op.

Godfatherspel inderdaad tof, snap het nog niet helemaal :P. Misschien een keer spelen. Vraag me vooral af welke rol de mol zou willen hebben. Volgens D*N pakt de mol geen diamanten. Dat maakt hem, Lucy en wouterv dan minder verdacht?

Swifty en Mollenmania willen als handlanger dat de Godfather wint, ook als mol komt dat goed uit want geen geld in de pot. MM wijst daarbij de juiste dief aan. Maar geen idee of de mol voorkennis heeft.

Lama -> zou je als mol de Godfather willen zijn? Wijst in ieder geval de verkeerde dief aan, waardoor er geld in de pot komt.
spechteke -> wint als chauffeur een hint naar de mol en geld voor de pot (maar dat stond er niet bij). Niet mols?
Miek -> wint, zv en geen geld voor de pot.

Vervelend dat mijn drie hoofdverdachten bij het rondgaan van het kistje als laatste aan de beurt zijn en dus de minste keuze hebben. :-\\

Specht kreeg een hint en twijfelt of hij hem deelt
Ik wil de hint delen maar het is een heel sterke dus als je iets vind dan wil ik weten wat. Ok?

3 maart
Heey spelleiders,

Ben ik weer met m'n wekelijkse update  ::joehoe::.

Ten eerste: ik heb wouter weer lekker zien mollen.

- Hij pakt maar liefst vier diamanten en wordt ontmaskerd als dief, waardoor er 400 euro verloren gaat.

- Hij koopt allebei zijn anagrammen en heeft daarna nog steeds "geen idee" wat de oplossing is. Nou had ik dat zelf ook niet, maar als mol komt het extra goed uit natuurlijk  :P

-De foto opdracht moet ik nog even teruglezen maar hij leek daar ook niet echt veel te doen  :P.

Ten tweede heb ik een hele goede deal voor mezelf geregeld. Ik heb natuurlijk de zwarte vrijstelling gewonnen, dus nu heb ik een deal gesloten met spechteke, die de rode vrijstelling heeft. Ik heb met hem afgesproken dat hij de rode deze aflevering op mij inzet. Als ik rood heb, geeft ik de zwarte aan hem door. Als ik groen heb en spechteke heeft ook groen, mag hij bepalen wanneer ik de zwarte inzet. Dus stiekem hoop ik natuurlijk dat hij rood krijgt want dan kan ik 't lekker zelf bepalen  ;D.

Dus ik moet groen krijgen deze week want dan zit ik in aflevering 7  :D. Dus ik ga weer even wouter

Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: TimvDons op 16-04-2017, 21:30:19
4 maart

Wouter biecht weer eens
Al even geleden.

Ik hou echt van dit spel en ik zit er volgens mij lekker in.
Vorige week ging ik all-in, hierdoor had ik 20 op Swifty en 6 kwamen zo op MC
(mijn laatste andere verdachte) en daar ging hij.

Swifty is de mol en opnieuw ging ik vol.
Zelf blijf ik wat mollen, om wat verdenking te krijgen.
Hoe meer mensen mij verdenken, hoe minder ze goed zitten.

Ik wil 1 zaak doen: WINNEN

Een hoop PM's van het Diner en de taxiopdracht worden voor het gemak overgeslagen

6 maart
Dennis nijgt meer naar Wouter als mol
Beste biechtstoel,

Laat me eerst even juichen dat ik de volgende ronde heb gehaald ::bravo::. We zijn nu precies op de helft, dus die heb ik in de pocket. Dus wat is er afgelopen dagen allemaal gebeurd:

De diamantenroof, wonder boven wonder wonnen de dieven deze :o. Super nice! Ik dacht echt dat we geen enkele kans meer hadden, maar het is ons toch gelukt. Hierdoor kregen we drie items om te verdelen: Een hint naar de mol, een joker en 2 punten voor de weekopdracht. Ik dacht aardig te zijn en Lucy de joker te gunnen. Toen ze opeens de hint wou in plaats van de joker was ik wel shocked :o. Sowieso hadden ze uiteindelijk alles bepaald op de dag dat ik mijn verjaardag vierde, waardoor ik geen inspraak had op wie dan de joker kreeg. Natuurlijk ging ik hier niet mee akkoord.
(https://media.giphy.com/media/86z85o67IlrfW/giphy.gif)
Ik dacht aardig te zijn en werd er voor gestraft, ik had vrijwel niet geslapen en de hele dag mijn feestje gevierd, ik was dus in een niet al te beste staat om te reageren :-[. Uiteindelijk met mijn bozigheid de joker gekregen van Wouter. ::sorry:: voor mijn bozigheid oop.

Maarja Lucy en ik delen nog altijd vrijwel alles. Dus de hint naar de mol kreeg ik ook. De hint zei dat we goed naar de anagrammen moesten kijken, daar zou een hint inzitten. Ik kijk eens goed en probeer iets naar Swifty te vinden. S(tofte) de hint mol? Meh niet overtuigend...Misschien heeft de mol het anagram gepakt met Mol als eerste woord? ....Nope dat was ik zelf :-X. En toen dacht ik hey, Wouter heeft het anagram met HINT gepakt. De oplossing hiervan was Trijntje Oosterhuis, die staat bekend als de trein die wel aankomt  ::vergroot::. De Belgische spoorwegen zijn vast beter dan de Nederlandse dus dit verwijst naar Wouter! Treinen zouden ook belangrijk zijn dit seizoen. Kan dit echt nog toeval zijn? Dus sinds dit zit ik toch weer meer op Wouter dan op Swifty. Maar het blijft eng om op 1 persoon in te zetten.

MC is uit het spel, maar wilt nog steeds verdacht worden ???
Ja precies, daaruit zou dan hopelijk wat verdenking ontstaan zijn ;)

De eerste keer heb ik volgens mij niet gereageerd want toen was het nog onbekend enzo. Als Swifty de Mol zou zijn, is het natuurlijk wel handig dat zij de rode vrijstelling had: ze wist hoe ze hem moest bekomen - oké, dit is natuurlijk wel afhankelijk van hoe snel anderen reageerden - en op wie ze hem kon inzetten na een tip van de spelleiding ::vergroot::
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: TimvDons op 16-04-2017, 21:30:36
7 maart
Lucy en Dennis zitten in de Woutertunnel
::zwaai::

Ik weet het nu zeker. Wouter is 100% de mol.
Credits voor meeste van deze vondsten gedeeltelijk naar D*N want we doen alles bijna samen.

- Big thema dit seizoen zijn treinen
- Wouter werkt bij Belgische spoorwegen
- Wouters favo boek speelt zich af in een trein
- Wouter had het anagram van Trijntje Oosterhuis
- Wouter had de twee anagrammen met extra letters. Deze letters waren de S en de N: NS!
- Hint naar de mol die ik kreeg ging over die anagrammen
- Hint naar de mol die Dennis heeft is een plaatje van een landend vliegtuig: Wouter wilde vroeger piloot worden

En dan ben ik nog niet eens begonnen aan het analyseren van molgedrag zelf, maar daar doet Wouter het ook erg goed ::jaja::

::zwaai::

Ik heb heel veel te biechten deze aflevering maar hier eerst weer een serieuze biecht. Ik heb weer iets nieuws ontdekt en wil even alle mogelijke hints op een rijtje zetten:

- Treinen zijn belangrijk dit seizoen
- Wouter werkt bij de Belgische spoorwegen
- Wouter zijn favoriete boek speelt zich af in een trein
- De eerste opdracht wordt gespeeld met treinen en de executie zijn seinen
- Bij de tour wordt er een wouter genoemd (een wielrenner ofzo)
- De hint van de tour is een landend vliegtuig, Wouter wou vroeger piloot worden.
- De hint van de diamantenroof is dat er een hint zit in de anagrammen.
- Wouter heeft het anagram dat begint met Hint en de oplossing is trijntje oosterhuis, weer een trein.
- In de anagrammen zitten soms extra letters. Drie keer het geval, bij mij waarschijnlijk per ongeluk (of wel expres omdat mijn anagram begint met mol, dus de mol is er geweest) maar de andere twee zijn bij de anagrammen die wouter heeft. De twee extra letters zijn NS, wat ook staat voor Nederlandse Spoorwegen ::vergroot::, nog meer treinen!

Dit alles is te toevallig om toeval te zijn , Wouter is de mol!

Deze aflevering vat ik graag samen in de volgende gif:
(http://s3.favim.com/orig/44/hate-lol-people-poisoning-Favim.com-375101.gif)

Zeer frustrerend bij de taxi opdracht is dat ze niet logisch kunnen nadenken, als in helemaal niet ::). Ze weten dat ik geen letterlijke dingen mag gebruiken maar alles wordt letterlijk genomen. Daarnaast is Specht zwaar waardeloos qua inzet... Mollenmania ook trouwens. Die zegt af en toe iets inhoudsloos en herhaalt Lucy wanneer ze het goed heeft. Super bezig joh. Moet je nagaan dat team Swifty en Wouter beter gaat. Daar zitten gewoon 2 mollen in één team. Step up your game.

De celopdracht is uiteraard ook erg frustrerend. Dat ik de vrijstelling pak is natuurlijk zwaar niet oké. Specht zijn reactie ook, alsof ik baby Jezus heb vermoord ::). Ohja en hij zou zelf precies hetzelfde doen.....
(http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20111129130358/victorious/images/2/2c/Tumblr_lvcgk6xpti1qci7q4o1_250.gif)

Oh laten we dan nu Miek terug gaan halen alleen om D*N dwars te zitten, YAY!  ::bravo:: Want met een zwarte vrijstelling in het spel is er een kans van 1 op 3 dat hij geen vrijstelling heeft, halen we een flutbedrag van 300, oh nee 750 nu, op en halen we een kandidaat terug die heel veel informatie heeft over de mol gezien de weinige verdachten.
(https://media.giphy.com/media/lvFs4CZCWnZzG/giphy.gif)

Gelukkig zit Lucy nog in het spel, iemand moet ze tegenhouden om blunders zo groot als de planeet Jupiter te maken ;D.

Verder hadden MV, ik en de leden van de PM-groep het over de vraag welke WIDM-presentatoren wij konden zijn.
Ik wilde graag Pieter Jan zijn. De volgende reactie volgde:
Als je maar geen aapje wordt.  ::megafoon:: ik herhaal Pieter-Jan is geen aap!
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: TimvDons op 16-04-2017, 21:30:54
12 maart
Dennis heeft een dipje. Lucy viel af en de woutertunnel storten in.
Beste biechtstoel,

Ik zit even in een hele diepe dip met dit spel. Kleine irritaties en stress in het echte leven eisen even hun tol. Ik was ook volledig geblindside door Lucy haar vertrek. We zaten precies hetzelfde met de test, dus wat ging er fout? Daarnaast was het heel erg fijn om iemand te hebben die je volledig kan vertrouwen. Met Mollenmania en Specht heb ik nu af en toe wat fanatieke aanvaringen gehad, Swifty en Wouter vertrouw ik sowieso voor geen meter en Lama....Lama is een bondje, maar hij brengt ook veel tijd door met Mollenmania. Oftewel, ik voel me alleen in het spel. Ik speelde ook gewoon lekker samen met Lucy bij de opdrachten. Dat ging in ieder geval goed, in tegenstelling tot met veel anderen.

Waldo's vind ik vreselijk dus die laat ik even links liggen, ik ga me gewoon volledig storten op de afvallers opdracht. Dat moet ik kunnen ::jaja::. En even iets rustiger aan doen deze week zodat ik mijn vuur voor het spel weer terug kan brengen, want op dit moment heb ik even geen zin meer.

D*N over en

Daisy heeft een kleine frustratie
Kom op Dennis, ik ben nr 1 vd 100, dat moet je weten (Swifty ook, maar die gaat niks zeggen neem ik aan :P). Denk aan de forumquiz!! ;D

13 maart
Wouter wilt Dennis weg
Ik zit bij de beste 6 (of 5 indien we Swify niet meetellen)
al sinds aflevering 4 ben ik all-in aan het gaan. Dus oh ja, ik ben blij.

Ik heb het gevoel dat Miek er op mij is uitgegaan.
en ik weet dat Lucy er op mij is uitgegaan.
want
a) ze wou mijn heel formulier
b) ze zat echt op mijn vingers te letten bij de taxi
c) ze stuurde mij zelfs een PM dat het te hard opvalt.

D*n zat ook op mij en is nu waarschijnlijk in de war.
Maar helaas, als hij 1 en 1 optelt is het 2. (en hij doet zoiets, want oh ja, hij is te slim in deze spelen)

Want Lama en spechteke vonden het nodig om eerlijk te zijn op de vraag op wie ze gestemd hebben. (ik deed nog net geen facepalm)

Als D*n nu nadenkt, komt hij sowieso op de goede oplossing.
Lama, MM en Spechteke zeiden alledrie dat ze op Swifty zaten.
Swifty en D*n gaven aan mij te verdenken en ik zei MM.

Scenario 1: D*N heeft tunnelvisie en blijft op mij omdat hij denkt dat de andere allemaal liegen en iedereen op mij zit.(en Swifty de enige andere optie is)

Scenario 2: D*N denkt na, gaat nu vol op Swifty (omdat anders Lucy er niet uitging) en ze hebben de grootste tegenstander op weg geholpen.

BIJNA, BIJNA had ik de grootste en gevaarlijkste speler weggespeeld.
Ik mag het niet zeggen, maar toch: IDIOTEN.

Vanaf nu moet ik gewoon knallen op de test, want tijd wordt zo belangrijk nu.


14 maart
Specheke zou eens moeten weten wat de hint was
ik heb net een half uur op de brief van de mol zitten staren op zoek naar hints. ::rofl::
Ik moet en zal er een hint in vinden want ik ben er van overtuigd dat er iets in zit.

16 maart
Lichte verontwaardiging bij de afvallers
Laten ze nou serieus Swifty het eindresultaat bepalen ja  ::rofl:: Handig dit

Lol MM  ::rofl:: ::rofl::
Hoe kan het dat er van Ycaris maar 3 vd 10 goed zijn? Ze komen rechtstreeks uit haar formulier. Swifty ik zou protest indienen, mits je niet gelogen hebt natuurlijk ;).
Maar ze zullen nu onderhand wel overtuigd zijn allemaal  :-X :P

Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: TimvDons op 16-04-2017, 21:31:17
17 maart
Duncton vindt het ondertussen verwarrend worden
Op basis van Realitynet Go:

Lama: 525/550
wouterv: 200
Swify: 100
spechteke: 100
D*N: 100
Mollenmania: 0/25

Onduidelijk of Lama of Mm de punten voor mijn locatie krijgt.

wouterv: Vindt 2 Waldo's (overlegt niet). Denkt dat Tim zich op de luchthaven bevindt (klopt), Elise in een zoo (klopt).
Swifty -> Vindt 1 Waldo. Duncton bevindt zich bij een vliegtuigmuseum (klopt).
Mollenmania -> Vindt 2 Waldo's buiten tijd, waarvan ze er voor een na protest nog punten krijgen (Duncton)
spechteke -> Vindt 2 Waldo's, waarvan 1 buiten tijd (Stormpie). HIDM bevindt zich aan de kust (fout).

Mollenmania en spechteke hier het meest verdacht, wouterv en Swifty doen goede dingen.

Dit is al net zo verwarrend als De Mol op Vier. ;D


20 maart
En Dennis denk het nu zeker te weten
Heey Biechtstoel,

Daar zijn we dan weer met het uiteindelijke verdict. Vorige week tijdens de test heb ik nog bijna 50-50 gespreid. Iets meer op Swifty omdat er meer mensen op haar zitten en de kans dus groter is om af te vallen wanneer zij het is. Ik mocht dan wel een vrijstelling hebben maar je weet het maar nooit....en dat heb ik gemerkt toen mijn bondgenootje Lucy afviel.

Maar wie is nu die mol?
(https://media.giphy.com/media/5wWf7Hcesf0HiSznUqs/giphy.gif)
Alle feiten bij elkaar opgeteld kan het niet anders dan dat Swifty de mol is! Dat betekend dat het legendariche rode vrijstelling verhaal dus echt waar is  ::rofl:: ::rofl:: ::rofl::

Swifty tijdens het rode vrijstelling plan:
(http://www.pbh2.com/wordpress/wp-content/uploads/2013/06/funny-gif-wave-fail.gif)

Alles leek vooral erg helder te worden tijdens de meet the mole opdracht. Het helpt dat iedereen zijn verdachte bekend moest maken (of moest liegen daarover). Gezien Lucy haar 50-50 spreiding moeten de overige personen vrij overtuigend op de juiste mol zitten. Specht en Mollenmania geven beiden aan op Swifty gestemd te hebben, Wouter liegt of heeft gespreid over Mollenmania en Swifty. Als kers op de taart mocht ik ook nog eens drie vragen beantwoorden, die ik gewoon wist :o. Ik wist namelijk wie Roy verdacht, de tweede kon ik later opzoeken en de derde was mijn eigen mol. Ik kreeg dan ook uiteindelijk Swifty te zien als mol!

Maar deze hele gewaarwording ging niet zonder obstakels:
- Swifty heeft nooit haar laatste deel (met de cijfers) van haar inschrijfformulier met mij gedeeld. Wanneer ik hierom vraag, wil ze deze ook niet geven. Ze zweert dat ze dit met niemand heeft gedeeld. Wanneer ik aan Lama vraag of hij ze wel heeft zegt hij: "Oh ja die heb ik"! Vuile schildpad >:(. Ik heb uiteindelijk Lama kunnen omkopen maar pfoe als dit klopt dan is het wel een vuile streek :-X. Oh ja ik heb haar nog geprobeerd om te kopen met een joker, maar is ze ook niet zo voor. Niet meer gereageerd in ieder geval......nog een duidelijk teken dat ze de mol is, want wie de fack wil er geen jokers.
- Ik heb geen bondgenoten meer. In een spel als Wie is de Mol is het over het algemeen niet perse nodig om bondgenoten te hebben. Maar in deze versie voel ik nu wel hoe belangrijk ze wel zijn. De opdracht met de finale-vrijstelling bijvoorbeeld, niemand gaat mij die ooit gunnen. Of de toekomstvragen. Ik had voorgesteld aan Lama om wat samen te spelen, zelfde antwoorden in te vullen zodat je de mol samen één kant op kan duwen. Heeft ie niet aangenomen en ja hoor, gelijk eerste mogelijkheid heb ik een fout antwoord in de toekomstige test...... Lama is wel een soort van bondgenoot, maar ik weet vrij zeker dat hij closer is met Mollenmania en tsja dat betekend I'm only second best.
(http://media.tumblr.com/tumblr_lo3udsFy821qh6tn6.gif)
- Nog een probleem is iets wat ik eerder heb genoemd: Heel veel mensen zitten op Swifty als mol, dus de concurrentie is hoog. Er is hoop dat Wouter inderdaad nog op Mollenmania zit, maar de rest zit vrij zeker straks vol op Swifty. Dat betekend dat het goed invullen van de test, de tijd en dus die toekomstvragen het verschil kunnen maken. Ik heb ook nog een handje vol jokers, maar er is dus ook nog een zwarte vrijstelling. Ik denk dat deze volgende test sowieso wordt ingezet dus hopen dat er dan nog iemand spreid. Anders kan ik best afvallen door de toekomstvragen...

maar verbaasd zich ook
Yooo welkom bij......
(https://media.giphy.com/media/WVtfv8BWkJJXG/giphy.gif)

Waar we......
(http://stream1.gifsoup.com/view6/2035663/amazing-race-o.gif)

Spelen tijdens een....
(https://media.giphy.com/media/wSCq3d3GPXSZa/giphy.gif)
Opdracht

(http://media2.giphy.com/media/8pDqIGQep8F3i/giphy.gif)


Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: TimvDons op 16-04-2017, 21:31:32
Wouter ontdekt een hint die geen hint
Swifty postte bij flessenpost: fles 1 is van de moil

moi= ik in het Frans.

Dus als Swifty de mol is, is het een goede hint.  ;)

22 maart
Wouter denkt dat hij de deal van zijn leven gemaakt heeft
ik heb de deal van mijn leven gedaan denk ik.

Wij wonnen op ons dooie gemakje de bouwopdracht.
en mochten de vrijstelling verdelen.
Swifty trok zich al snel terug
(als mol heeft ze die toch niet nodig)

Dus MM en ik moesten strijden. MM wou mij 2 jokers geven.
Ik heb even nagedacht: de vorige test was ook een deel in de toekomst.
(duikers/coördinatoren, tribunaalopdracht en fotoplaats).

De duikers heb ik al juist geantwoord maar de andere is nog een mysterie.
In het slechtste geval heb ik er 2 fout. Dan kan ik nog maar maximaal 18/20 halen op die test. Dan kan ik nog rood krijgen op de uitslag en de tijd terwijl ik al sinds aflevering 4 vol op Swifty zit.
Met deze jokers kan ik enkel rood krijgen op de test (terwijl ik de test altijd snel maak) (ik heb ook de ZV, dus die kan ook geen roet in het eten gooien)

MM moet dan maar weer 2 executies overleven zonder jokers en kan dus die vragen in de toekomst fout hebben én zal zijn vrijstelling moeten verdedigen. Als hij hierdoor geraakt, is het hem gegund.

Mijn ideaal scenario zou zijn: deze test D*N eruit, ik weet dat D*N vorige keer op mij zat (en Lucy ook). Ik hoop dat Lucy's scherm hem verward en ik hoop dat mijn acties hem verder verwarren dat hij rood krijgt (Ik vind je echt SUPER en ik hou ervan om te strijden tegen jou, maar je bent nu mijn grootste concurrent).
Dan hoop ik dat volgende week MM rood krijgt (want die finalevrijstelling is dan wel een groot cadeau).

Dan heb je bij de laatste 4 de mol, Lama, Spechteke en ik (precies een dierentuin). Mijn 2 bondjes vanaf aflevering 1. Ik denk wel dat ik dat kan winnen.

Ik ben toch 100% zeker van mijn mol: Swifty. Alle acties wijzen naar haar en zelfs tips die ik begin te zien:
de moil van haar, zij krijgt als enige de vraag hoevaak haar naam aangeklikt heeft, zij moet vragen naar Lukies acties,...

Ik ga vanaf nu gewoon knallen op elke test. Ik ben zo dicht. Ik kan de winst ruiken.

Beste biechtstoel,

Ik voel dat we op een spannend moment zijn aangekomen. Iedereen lijkt op de juiste mol te zitten dus elk detail gaat nu belangrijk worden:

- Ten eerste hebben we de toekomstvragen. De eerste heb ik al fout en ik weet dat Lama, Mollenmania en Specht deze wel goed hebben. Wanneer hun 21 goed hebben en ik 20, dan ga ik door die toekomstvraag naar huis dus. Normaal gezien kon ik dit probleem goed oplossen door een joker in te zetten. Maar de zwarte vrijstelling zit nog in het spel, en ik zou zeer verbaasd zijn als deze niet volgende test wordt ingezet.

- Er is een sprankeltje hoop met Wouterv. Bij de meet the mole noemde hij Mollenmania als zijn mol en dacht ik dat hij loog. Nu gunt hij Mollenmania de finale vrijstelling... Ik zou de finale vrijstelling, als ik hem niet zelf zou krijgen, altijd aan de mol gunnen. Zou hij dan toch vorige ronde gespreid hebben op Swifty en Mollenmania en meer op Mollenmania zitten? Dat zou heel erg mooi zijn. Daarnaast heb ik geen idee hoe Wouter de toekomstvraag heeft ingevuld. Dus mijn hoop om de volgende ronde te halen is vooral gevestigd op Wouter die verkeerd zit, de toekomstvraag ook fout heeft of een ander persoon die een domme fout maakt.

- Wanneer de zwarte vrijstelling uit het spel is heb ik er wel meer vertrouwen in. Ik heb nog 6 jokers (met die van weekopdrachtpunten erbij) en er zijn nog 3 testen waar we deze kunnen inzetten. Ik heb dus 2 jokers per test. Ik ga ook niet gokken met de zwarte vrijstelling en gewoon standaard 2 inzetten ::jaja::. Hiermee kan ik ook de andere toekomstvragen teniet doen, wat sowieso fijn is.

- Als ik kijk naar de concurrentie. Wouter zit dus misschien nog te spreiden, zou mij niets verbazen gezien hij in het vorige seizoen zat en er toen nog gespreid werd tot de laatste 4 ofzo. Ik zet op dit moment in op hem als afvaller. Naar mijn informatie doet Lama altijd een tijdje over de test, dus op tijd zou ik van hem moeten kunnen winnen. Specht is sowieso best verstrooid dus daar zie ik nog wel een kans dat hij per ongeluk een vraag verkeerd doet. Mollenmania lijkt mij de meest geduchte tegenstander. Fanatiek, heeft nu een finale vrijstelling, lijkt goed te zitten... Als ik de zwarte vrijstelling overleef dan zie ik een finale met Mollenmania, Swifty en mijzelf nog wel gebeuren.
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: TimvDons op 16-04-2017, 21:31:48
24 maart
Duncton is eruit:
Ernstig minpuntje voor Mollenmania, die niet meegaat in het juiste antwoord van wouterv (paus), waardoor het aantal goede antwoorden op 14 blijft steken. Op 15 had vast minder geld gestaan.

Na Tsai Ing-wen zitten ze op 11 goede antwoorden:
http://www.realitynet.org/forum/index.php?topic=60888.msg2028762#msg2028762

Swifty draagt twee goede antwoorden aan. Op zich mols, want dan gaan ze over de 12. Maar ze drukt de paus niet door. Spechteke zorgt voor het 12e juiste antwoord (Pink Panther).

De grootste molactie zie ik hier toch bij wouterv, die een uur voor de deadline zorgt voor het 13e goede antwoord (Dick Bruna), nummer 14 doordrukt (Frank Underwood) én met de Paus op de proppen komt. Ik denk dat ik er wel uit ben. ::jaja::

(Zou er een bondje kunnen zijn tussen D*N en Mm, waarbij de tweede zich verdacht gedraagt om de rest van de kandidaten om de tuin te leiden?)

Het afvallen van Specht komt bij sommig onverwacht
Beste biechtstoel,

Oh Specht wat doe je nou  :\'(. Ik was ervan overtuigd dat Specht ondertussen wel vol op Swifty zat. Hij noemde haar in aflevering 2 al als hoofdverdachte en had het idee sinds hij zei een risico te hebben genomen dat hij vol op haar zat. Niet dus! Hij kwam deze aflevering nog naar mij toe omdat te vragen of Lucy op 1 persoon zat en of ik op dezelfde persoon zat. Het bondgenoot-schip was natuurlijk allang gevaren voor ons, dus uiteraard heb ik gelogen. Ik ga niet zomaar informatie weggeven ::ohno::. Overigens vond ik Specht wel een super leuke deelnemer ::bravo::. Zoveel plezier gehad om te spelen met hem!

Nu wordt alles wel duidelijker. Lama zei al dat Wouter nog aan het spreiden is. Ik moet zorgen dat Wouter zich op zijn gemak voelt. Misschien ga ik hem wel benaderen, dat ik hem door heb als mol. Zolang hij maar blijft spreiden, dan gaat hij sowieso volgende ronde. Mollenmania in de finale lijkt op dit moment onvermijdelijk.

Een finale tegen Mollenmania hmmm, gaat lastig worden mocht het gebeuren. Maar we gaan er vol voor  ::jaja::

28 maart
Wouter is op het punt waar hij vorige keer strandde
Ik zit terug bij de beste 5.
Hier sneuvelde ik vorige keer.

Nu heb ik wel een tactiek om verder te komen.
Ik heb al de fotovraag goed. Ik weet dat MM en Lama deze al zeker fout hebben.

Dus deze aflevering zet ik de ZV in.Zo behoud ik mijn +1 al op Lama en MM.(en Dennis?)

Volgende aflevering is er nog zo'n vraag over het tribunaal. Hier zet ik dan mijn 2 jokers in
en kan ik eventueel mijn foute vraag goed beantwoorden.

Ik heb Lama hiervan ingelicht dat ik de ZV inzet. Ik moet hem overtuigen om op Swifty te gaan.
Dit is gevaarlijk om iemand te overtuigen op de goede mol te gaan, maar ik zie voordelen.

Er zijn twee goede scenario's:

1) Dennis valt af, MM in de finale en  Lama  en ik strijden voor de 2de finaleplaats
(ik geef mezelf meer kans tegen Lama dan tegen Dennis)

2) MM valt af en we strijden met 3 voor 2 finaleplaatsen
(Dennis is megasterk; dus dat wordt een lastige)

of het rampscenario:
1) Lama valt af, en ik moet volgende ronde tegen Dennis strijden.

Dus hopelijk krijg ik Lama overtuigd om vol te gaan.
(en hopelijk valt Dennis af, I love the guy maar hij is veel te sterk en slim)
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: TimvDons op 16-04-2017, 21:32:13
30 maart

Wouter wil verdacht blijven. En dat terwijl hij juist verdacht kan worden door de volgende opmerking
Ik zie het derde verschil denk ik.

Rode kaarten= alleen vrouwen
zwarte kaarten= alleen mannen

Maar ik ga het niet zeggen. We zijn nu zo kort bij het einde
ik kan alle verwarring die er is rond mij goed gebruiken.

Dennis vreest de klok
Beste biechtstoel,

Yaaas wanneer ik deze keer wel de toekomstvraag goed heb ::bravo::
(http://www.sharegif.com/wp-content/uploads/2014/04/marty-mcflydoc-brownback-to-the-futuregoodbye.gif)

Het is duidelijk dat Lama en Mollenmania deze niet goed hadden, wat betekend dat ik vrij zeker safe zit deze ronde. Het zou de perfecte ronde zijn voor een Mollenmania exit maar ik zie het niet gebeuren. Ten eerste is het de vraag of Wouter nu wel het licht heeft gezien....en dan alsnog als hij dat heeft dan moet Lama Mollenmania verslaan op snelheid en dat zie ik ook nog niet gebeuren.

Wel moet ik nog bedenken wat ik met mijn lading jokers ga doen. Deze aflevering kan er weinig mis gaan en er is nog steeds een zwarte vrijstelling dus misschien zet ik er nu wel geen in en dan alles bij de laatste test. Also je kan niet meer dan 20 (of 21 met toekomstvraag) goed hebben dus extra jokers inzetten heeft geen zin. Maar ik kan wel de laatste test die waarschijnlijk op tijd wordt gespeeld, vragen die opzoekwerk geven overslaan omdat ik jokers heb om dat te coveren.
(https://media.tenor.co/images/60c8837f505786968f6726f4e98e41f1/raw)

3 april
En het doemscenario heeft zich voltrokken. Lama eruit.
Mijn eerste gedacht was F**K, ik moet nu tegen D*N strijden voor de finaleplaats.
Dat wordt lasting

maar hoe langer ik erover denk, hoe meer ik mij aan een twist verwacht
want:
 a) jullie hebben geen enkele melding gemaakt van MM als finalist
 b) Er is nog geen opdracht geweest om de vrijstelling te verdedigen
 c) Er zijn nog maar 2 opdrachten deze week, normaal zijn er 3
 d) Ik heb de vorige test herbekeken. De vraag 3 of 4 kan slaan op het aantal finalisten
 e) Mijn opdrachtinzicht moet nog komen, dit kan gaan over de derde opdracht die gaat over de vrijstelling

en komt er geen twist, dan is dat voor mij een twist
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: TimvDons op 16-04-2017, 21:32:33
5 april

Dennis is zijn laatste bondgenoot kwijt
Beste biechtstoel,

En daar ging dan ook mijn laatste enigszins bondgenoot-achtige persoon :\'(. Lama was nooit mijn nummer 1 bondje en volgens mij was ik dat ook niet voor hem, waardoor ik hem nooit 100% heb vertrouwd. Maar de gesprekken waren toch altijd fijn ::bravo::.

Daar sta je dan, in een halve finale met mijn drie verdachten uit aflevering 2. Alleen nu ben ik al zeker over wie het is. Daar kan ik dus ook nog weinig over vertellen. Ik kan wel vertellen wat Swifty weer verdacht loopt te doen. Jaaaa vragen stellen is nu opeens heel makkelijk wanneer er geld uit de pot kan ::). Ohja ze wil gaan voor de groepsvrijstelling want ja een extra verdachte in de finale is prima voor de mol.

Ja die vrijstellingsopdracht. Ookal ben ik geen fan van finale vrijstellingen, Mollenmania heeft hem eerlijk verdiend en er veel voor moeten doen, dus hij mag hem houden van mij. Mijn eigen voordeel hierin? Ik heb nog 4 jokers. Als ik met 4 jokers geen test van Wouter kan winnen dan verdien ik de finale niet. Maar met een groepsvrijstelling worden deze jokers opeens niets waard en heb ik wel twee volwaardige concurrenten in de finale....één woord......UGH

Maar eigenlijk is deze biecht vooral voor Mollenmania ::jaja::.
(http://img.pandawhale.com/81207-ATTACK-HUG-gif-let-me-love-you-jpyC.gif)

Ik ben hem erg gaan waarderen als persoon in dit spel. Als sterke tegenstander, een speler die het spel kleur geeft en fanatiekeling in het spel. Na de mandjesopdracht is er wel degelijk iets veranderd wat uiteindelijk de sfeer weer verbeterd. Oh en bonding over een kuttwist helpt ook altijd ;D thank you spelleiders. #finalevrijstellinggod

Ohja spelleiders, ik wist wel dat jullie stiekem mijn opdracht het beste vonden
(https://media.giphy.com/media/tHH0c0C8QIDNC/giphy.gif)

6 april
De afvallers lezen met met de Kijkers-PM en Daisy hoopt dat Wouter de finale haalt
't Zou voor de onwetende kijker (Duncton ;D) beter zijn als WouterV de finale haalt, blijft er iig spanning tot 't eind. ::jaja::
Maar ik gun het D*N zeker, hij heeft 't meeste geld binnen gebracht. ::jaja::

We zullen wel zien wat 't wordt, ze hebben alle 3 (Mollenmania, WouterV en D*N) goed gespeeld op hun eigen manier. ::ok::

9 april
Wouter zijn doemsenario is een feit
and now, the end is near.

Mijn doemscenario is uitgekomen. Ik moet tegen Dennis strijden voor de laatste finaleplaats. ik tegen superman. Dat is aartsmoeilijk.

Gelukkig had ik mijn 2 jokers. Die hebben mij geholpen want er waren enkele
gokvragen bij en enkele opzoekvragen.
Ik heb denk ik alles juist op 5 min.

Nu is het hopen dat D*N geen jokers heeft en toch een vraag fout heeft (of er langer overdoet).

Moest het afgelopen zijn, weet dan dat ik van dit spel genoten heb en jullie verdienen niets meer of minder dan een staande ovatie voor jullie inzet, creativiteit en wil om dit spel voor ons te maken.

Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: TimvDons op 16-04-2017, 21:32:53
Dennis heeft een voorgevoel voor zijn exit
Beste biechtstoel,

Zo, de test zit erop! ::zweet:: Gelijk na de test had ik een slecht gevoel, alsof ik sneller had gemoeten dan nu. Maar bij nader inzien. Ik weet zeker dat ik 20 goed heb met mijn 4 jokers erbij. Er zaten deze keer behoorlijk wat opzoek vragen erbij (wanneer eerste bericht, hoeveel bij de poll, quotes). Als Wouter dat allemaal weet binnen 6 minuten, dan chapeau ::wijn::. Maar ik denk dat 6 minuten goed genoeg is en de finale dus binnen handbereik is ::jaja::. We Shall See

Terwijl MM al zeker is van de finale
Hallo biechtstoel,

Ik zit gewoon in de finale! Ik had de laatste dagen misschien wel verwacht de laatste executie door te komen, maar toch zeker niet zonder een test te hoeven maken. De finalevrijstelling kwam me natuurlijk supergoed uit. EINDELIJK had ik dan ook eens een vrijstelling gewonnen, en wat voor 1. Maarja dat ik hem moest verdedigen was uit Tim en Mollenvanger hun stukjes tijdens de opdracht al wel op te maken.
Ik vreesde voor een moeilijke opdracht en dat werd het ook. De verstopplek zoeken kostte me even wat tijd, want waar ga je je nou verstoppen? Uiteindelijk koos ik voor een zeer klein gebouwtje dat alleen met Chinese tekens op Google Maps verschijnt. Je alleen met Ja en Nee naar waarheid te kunnen verdedigen voelt heel beangstigend, je hebt het gewoon niet meer in eigen hand. Net op het nippertje haalde ik de vrijstelling binnen, ik vond het eerlijk waar sneu voor wouter want ik wist hoe dichtbij hij was, maarja dat is het spel.

En toen kreeg ik dus definitief te horen dat ik de eerste finalist was van WIDM 2017, ongeloof overheersde, maar na een paar dagen besefte ik me dat ik in de finale sta van een ontzettend mooi avontuur met ontzettend leuke mensen. Ik heb de mol ontmaskerd, daar twijfel ik niet aan. D*N's exit zojuist kwam wel als een grote verrassing voor me, ik vreesde al voor hem tijdens de finale, mijn grote concurrent. Dat is dus nu wouter (denk ik althans  ::)).

We gaan zien wat deze mooie finale ons zal brengen, het voelt goed dat er geen mensen meer weg moeten. Wij 3en zijn het: Wouter, Swifty en ik!  ::bravo:: ::wijn::

En Dennis val idd af. En maakt een riante binnenkomst in de afvallersgroep
(https://68.media.tumblr.com/64e677024921c7aee13a323996a72879/tumblr_n2tph6Oe731twu9tko1_500.gif)

Hola afvallers! Wat fijn om jullie weer te zien ::bravo:: ::hug::. Hebben jullie nog leuke dingen te vertellen?  ;D

Ik denk dat jullie ook al wel over de mol uit zijn.... Ik heb met mijn tegenstander gepméd en ik ben er waarschijnlijk op een minuut uitgegaan  :\'(. Zo stom...
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: TimvDons op 16-04-2017, 21:33:57
10 april
Wouter kan het niet geloven

Ik kan het nog altijd niet geloven dat ik D*N verslagen heb.
Het is sowieso op tijd gebeurd, dat kan niet anders en ik geloof
ook dat MM's jokers mij gered hebben. (Want ik weet al dat ik op één vraag mijn eigen antwoord gegeven heb).

Ik speel de finale, daar ben ik echt blij om. Ik heb sinds aflevering 1 Swifty ingevuld als mol en sinds aflevering 4 zit ik vol. Dit moet ik afmaken tegen MM.(die een fantastisch spel gespeeld heeft)

Ik, de man die nooit hints vindt, heb er enkele gevonden naar Swifty

a)flessenpost: Swifty post: de fles is van de moil (of moi=ik)
b) meet the mole: zij krijgt als enige de vraag hoe vaak zij genoemd is bij test 1
c) zij moet vragen naar Lukies mollenacties. De mol vraagt naar de mol
d) bij 'show me the money' krijgt ze een vraag naar een vrouwelijke mol.
   daarbij: zij koos 3x vraag 6. Zij is de zesde mol hier
e) de laatste titel R is een mol + één. Na de R komt de S. S(wifty) is een mol.
f) Swifty is de zesde mol. Ze passeert als zesde in de leader
g) Executie 1: zet zit op stoel 8 en krijgt als 5de haar scherm.
(8+5=13 en de 13de letter van het alfabet is M, van Mol)

Maar wat telt zijn de acties en die heeft ze ook:
Ze pakt direct de RV. Dit kost ons 500 euro
Ze bankt niet, hierbij blijft de kans dat het verdiende geld verloren gaat
Ze pakt een lege enveloppe in het vliegtuig. Was dat leeg of ledigde ze hem?
Ze ging als speedy gonzalez doorheen de puzzels. Hierbij verdiende ze 200 euro maar al de rest kostte geld. Topactie, jij verdient als enige en bent daardoor verantwoordelijk dat de rest niets pakt
Winkelstraat: ze koopt letterlijk niets en is vaak te laat
Kabelbaan: was moeilijk te saboteren. Want alles was duidelijk op één tekening na, de hare?
theeplantage: verdient 200 euro laat 300 liggen.
Per seconde wijzer: verdient 30 euro (goed zo?)
Ghostbusters: dit speelt ze mooi uit.
Diamanten: als handlanger speelt ze dit opnieuw goed uit.
Taxiradio: doet 1 foute gok en heeft 0 inbreng (en genoot wss van ik die de blaam krijgt)
resumédiner: lukt niet in een deelopdracht
groeten uit: verpest Ycaris' lijstje
Show me the money: verdient 0 euro voor de pot
TV: verdient ze eindelijk, mag het uit de pot


Kortom: een mooi lijstje, goede mol. Ik ben zo tevreden dat ik haar ontmaskerd heb.
ik ben helemaal hyper

14 april
Wouter sluit het spel af met zijn eindbiecht
Het spel is gespeeld. De test is gemaakt.

Ik ben blij dat ik alles mocht meemaken tot nu. Nu hangt er het er vanaf.
Tijd of fouten.

Ik heb ervan genoten hoewel ik echt moe ben nu. Het waren toffe maar intensieve maanden.

Nu is het wachten, tot zondag

Bedankt voor alles spelleiding

En starlight ontdekt net voor het einde van het spel onze grootste hint, mede dankzij cryptische hints van MV ;)
De hint die ik denk te hebben ontdekt, is dat er een pijl staat van "Swifty" naar "DeMolOnlineRN17" in het onderstaande plaatje uit de regels.
(http://i76.photobucket.com/albums/j19/wieisdemolonline2015/uitleg%20twitter_zpsshbultkg.png)

Beetje jammer dat ik dat niet heb gezien toen ik nog in het spel zat ;D



Dat waren alle biechten en leuke berichten uit de diverse groepen ::zwaai:: ::bravo::
Er mag gereageerd worden ::jaja::
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: LdHmolletje op 16-04-2017, 21:35:15
Iedereen bedankt voor alle mail die wij hebben mogen ontvangen! Mijn mailbox is ondertussen zo'n 2000 berichten verder dan het begin!
En natuurlijk bedankt voor alle biechts. Altijd leuk om te lezen hoe jullie het spel zien!
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: Luiaardje op 16-04-2017, 21:37:08
omdat de yt link ongeldig was hier is ie
http://www.youtube.com/watch?v=I6CRkOpMUyo
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: Nieky op 16-04-2017, 21:54:39
Goed gedaan Swifty!

Ik heb het oppervlakkig gevolgd. Maar bij mij stond je op mijn lijstje sinds dit:

Swifty stijgt op mijn lijstje nu. Vind het wel heel toevallig dat ze die rode vrijstelling goed inzet. Kost de pot geen geld, wint vertrouwen. Maar levert ook geen geld op ;)

En nu de vrijstelling terug in het spel komt is het superverdacht en stijgt ze naar 1 voor mij ;)
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: Juulx1 op 16-04-2017, 21:58:41
Wat leuk om te lezen dit! En wat grappig dat sommige van mijn 'acties' gezien werden als verdacht, terwijl ik gewoon maar wat deed, want een tactiek had ik bepaald niet  :P

Overigens, nog voor Swifty; Ik heb jou altijd op de achtergrond gehouden omdat ik er van overtuigd was dat de Mol sowieso een man moest zijn. Dit kwam door het handgeschreven verdachtenlijstje dat op Twitter werd geplaatst. Het leek mij een mannen handschrift. Alle dames kon ik afstrepen voor mijn gevoel, en dat paste vaak ook in mijn verdenking. Jammer dat ik jou daardoor niet genoeg in de gaten heb gehouden  :-X
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: TimvDons op 16-04-2017, 22:00:10
Dat was ik die dat geschreven had ;D
Net zoals de brief van de mol.
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: Daisy op 16-04-2017, 22:17:52
Biechten is zo leuk als kandidaat ::jaja::
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: D*N op 16-04-2017, 22:25:16
Ja biechten was echt mijn hobby ;D.

Opmerkingen:

hahaha waarom hebben mensen mij nog verdacht in het begin ::rofl::. Geweldig!

Miek die per ongeluk invuld dat de mol een Nederlander en ghost is en baalt ::rofl::. Achteraf deed ze per ongeluk antwoorden goed.

Wouter die mij actief eruit wil ::) :-*. Gelukkig was het gevoel wederzijds  ;D.

Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: Lama1997 op 16-04-2017, 23:08:46
Heel leuk om terug te lezen. Heb ontzettend kunnen lachen om sommige biechts  ::bravo:: Ik wilde inderdaad een dagboek bijhouden, maar omdat ik zo vol in het spel gedoken was en studie enzo merkte ik al dat dat niet haalbaar was om dat structureel bij te houden. Achteraf heel jammer.
Maar heel leuk om de gedachten van kandidaten en kijkers te lezen  ::bravo::
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: spechteke op 16-04-2017, 23:21:40
heel leuk om alles terug te lezen. Ook vond ik dn zijn frustraties tegenover mij hilarisch, maar ik ben wel blij dat hij mij uiteindelijk toch nog een toffe deelnemer vond  ::bravo::
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: Swifty op 16-04-2017, 23:45:36
Wat ontzettend leuk om dit terug te lezen ::bravo::
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: Mollenmania op 17-04-2017, 00:16:36
Ik heb alles nu zo'n beetje globaal doorgelezen. Wat veel biechten, echt heel leuk om te lezen en vooral die van jou D*N!!  ::bravo::

Voel me wel een beetje schuldig nu dat ik zo weinig gebiecht heb. Sorry daarvoor, ik was te veel met de opdrachten, molboekje bijouden en bondje met Lama (3/4 van mijn pm inbox denk ik  ::rofl::) bezig  ::sorry::
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: Lucy op 17-04-2017, 01:01:19
Ik heb ook echt 1x gebiecht en dat was een ratelbiecht over Wouter die de mol moest zijn ::)
Leuk om te lezen verder, jongens! ^^
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: Miek1999 op 17-04-2017, 08:53:41


Miek die per ongeluk invuld dat de mol een Nederlander en ghost is en baalt ::rofl::. Achteraf deed ze per ongeluk antwoorden goed.


 ::rofl:: ::rofl:: Ja mijn tunnelvisie was echt heel erg  ::schaam::. Gelukkig had ik wel tunnelvisie op een verdachte kandidaat en niet op jou ofzo  ;D
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: wouterv op 17-04-2017, 13:31:45
Heel tof om te lezen.
Die tunnelvisie op mij door mijn inschrijfformulier (dit is allemaal echt, ik heb geen enkele leugen doorgestuurd)


Mijn tactiek was om altijd een moloptie te blijven zodat anderen altijd een optie meer hadden dan ikzelf.
Dus bij momenten heb ik bewust gekloot (PSW, winkelstraat, actie-opdrachten en zo goed als alle quizopdrachten)
maar heel vaak zaten er ook vergissingen en flaters in (wie is het?, de puzzels en op spoor 2.0,...)

Ik wil wel nog graag 3 dingen uitlichten
Kabelbaan: MM zat toen nog in mijn verdachtenlijst, dus ik wou hem alle antwoorden laten geven. Het feit dat hij voor Tim ging en niet LdH
maakte het makkelijk voor mij. Daar kon ik hem doorstrepen. Daisy had ik wel herkend, maar dat zeggen paste niet in mijn tactiek.
en Aapje61, ik wist dat dat fout was maar ikzelf dacht dat Aapje voldoende was, dat was toch fout geweest.

Taxi-opdracht: Daar was ik echt gefrustreerd. Ik wou Swifty aftoetsen, maar ik kreeg weinig respons.
Daarnaast was ik ook even in de war omdat onze 2de locatiegok nog niet was geverifieerd en Lama gaf al nieuwe hints.
Daardoor was ik in de war: past dat nu bij locatie 2 of 3.
Vervolgens kreeg ik nog Lucy in mijn nek. Het leuke is dat Lucy mij een PM stuurde dat het te hard begon op te vallen dat ik de mol was.
Alles opgeteld besloot ik om voor de volle 100% te gaan om niet te over te komen op Lucy. Dat werkte blijkbaar :)

Verstopopdracht: dat was gewoon dom enthousiasme. Ik was daar zo zeker. Uiteindelijk was dat D*Ns doodsteek.(Nog altijd echt sorry daarvoor)

Ik vind het eigenlijk wat poëtisch dat MM en ik de finale mochten spelen. Hoe ik het begrijp hebben wij allebei in aflevering 1 Swifty ingevuld als mol.
Verder zijn er een aantal dingen die in mijn nadeel leken, in mij voordeel uitgedraaid.

Ik wou de executie doen stoppen, gebeurd niet en Daisy (mijn hoofdverdachte verdwijnt)
De vrijstellingsopdracht was nog zoiets.

en D*N: it is all love
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: D*N op 17-04-2017, 13:35:41
Verstopopdracht: dat was gewoon dom enthousiasme. Ik was daar zo zeker. Uiteindelijk was dat D*Ns doodsteek.(Nog altijd echt sorry daarvoor)

en D*N: it is all love

Haha don't be sorry ;). Je had wel uiteindelijk je zin na zoveel afleveringen mij weg willen ::rofl::. Nee echt goed gespeeld! ::bravo:: Ik ben ergens heel blij met mijn uiteindelijke plaats en het is prima zo :).
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: Miek1999 op 17-04-2017, 13:59:40
Haha ja wouter bij die winkelstraat opdracht was jij zo duidelijk aan het mollen. Je zat er echt 15 seconden naast ofzo  ::rofl::. En ik maar dieper en dieper de tunnel in  ::rofl::
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: wouterv op 17-04-2017, 14:44:12
Daarom wou ik jou ook niet terug.
Ik had het vermoeden dat jij op mij eruit was gegaan.
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: Miek1999 op 17-04-2017, 15:03:19
Daarom wou ik jou ook niet terug.
Ik had het vermoeden dat jij op mij eruit was gegaan.

Logisch  ::ok::

Maar ik snapte sowieso wel dat ik niet werd teruggehaald. Het is natuurlijk altijd gevaarlijk om een afgevallen speler terug te halen  :)
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: wouterv op 17-04-2017, 15:10:59
Waarom gaf jij me de ZV?
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: Miek1999 op 17-04-2017, 15:22:22
Eigenlijk puur omdat ik het je gunde en omdat je nog weinig items had gehad. Zat geen strategie achter ofzo  :P
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: Mollenmania op 17-04-2017, 15:54:50
Wat leuk om te lezen dit! En wat grappig dat sommige van mijn 'acties' gezien werden als verdacht, terwijl ik gewoon maar wat deed, want een tactiek had ik bepaald niet  :P

Lama vond jou ook verdacht  ::jaja::

Ik niet zo omdat ik al een beetje een beeld van je had door ons korte bondgenootschap. Maar wat ik ook tegen hem zei Lama bleef maar op jou zitten  ::rofl::

Ik vond het echt jammer dat je er uit ging. Had graag ons bondje later weer opgepakt.
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: Lama1997 op 17-04-2017, 16:07:27
Lama vond jou ook verdacht  ::jaja::

Ik niet zo omdat ik al een beetje een beeld van je had door ons korte bondgenootschap. Maar wat ik ook tegen hem zei Lama bleef maar op jou zitten  ::rofl::

Ik vond het echt jammer dat je er uit ging. Had graag ons bondje later weer opgepakt.
Ja, vooral de eerste aflevering vond ik Juul verdacht. Was wel heel benieuwd hoe ze het spel zelf gespeeld had.

Nog even een leuk feitje: In de chat analyseerde MM en ik samen de opdrachten om te kijken wie er het verdachtst was. Bij een aantal opdrachten (vooral de eerste 2 afleveringen) kwam ik verdacht uit de bus. Zó verdacht zelfs, dat MM letterlijk heeft gezegd dat ik misschien wel een van zijn hoofdverdachten kon worden ::rofl:: Hij twijfelde soms erg om op mij te stemmen, terwijl we eigenlijk een 100% eerlijk bondje hadden. Zorgde soms voor een ongemakkelijke sfeer. Na de eerste twee afleveringen was dit volgens mij weg en vertrouwden we elkaar voor de volle 100% als ik het me goed herinner
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: D*N op 17-04-2017, 16:12:21
Ja een beetje dezelfde bondjes maken als mij hè Mollenmania met Juul en Lama :P. Ik zag jullie (lama en MM) ook af en toe alleen in de chat en dan dacht ik ook van "Zie je wel, die smiechten"!
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: Mollenmania op 17-04-2017, 16:16:02
Ja, vooral de eerste aflevering vond ik Juul verdacht. Was wel heel benieuwd hoe ze het spel zelf gespeeld had.

Nog even een leuk feitje: In de chat analyseerde MM en ik samen de opdrachten om te kijken wie er het verdachtst was. Bij een aantal opdrachten (vooral de eerste 2 afleveringen) kwam ik verdacht uit de bus. Zó verdacht zelfs, dat MM letterlijk heeft gezegd dat ik misschien wel een van zijn hoofdverdachten kon worden ::rofl:: Hij twijfelde soms erg om op mij te stemmen, terwijl we eigenlijk een 100% eerlijk bondje hadden. Zorgde soms voor een ongemakkelijke sfeer. Na de eerste twee afleveringen was dit volgens mij weg en vertrouwden we elkaar voor de volle 100% als ik het me goed herinner


::rofl:: Tja je zal maar een bondje hebben met de mol, dat wilde ik voorkomen. Je had grote molpotentie voor mij, mede omdat je zo fanatiek was in de aanloop naar het seizoen. Volgens mij heb ik je voor de allereerste moltalk al benaderd want ik dacht, deze kandidaat doet zeker mee en is óf de Mol óf een fanatieke kandidaat waar ik veel aan heb. Vooral aflevering 1 vond ik je verdacht maar je goede analyse van de Per spoor opdracht liet je fanatisme toch wel zien en zo begon ik je al snel te vertrouwen ::jaja::
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: Lama1997 op 17-04-2017, 16:16:45
Ja een beetje dezelfde bondjes maken als mij hè Mollenmania met Juul en Lama :P. Ik zag jullie (lama en MM) ook af en toe alleen in de chat en dan dacht ik ook van "Zie je wel, die smiechten"!
En wij maar zeggen: ''Ja is gewoon wat praktische informatie, maar heel vaag enzo. En we spreken nooit onze verdachten uit'' ::rofl::

Maar had eigenlijk wel in de gaten dat je dat niet geloofde
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: Lama1997 op 17-04-2017, 16:18:30


::rofl:: Tja je zal maar een bondje hebben met de mol, dat wilde ik voorkomen. Je had grote molpotentie voor mij, mede omdat je zo fanatiek was in de aanloop naar het seizoen. Volgens mij heb ik je voor de allereerste moltalk al benaderd want ik dacht, deze kandidaat doet zeker mee en is óf de Mol óf een fanatieke kandidaat waar ik veel aan heb. Vooral aflevering 1 vond ik je verdacht maar je goede analyse van de Per spoor opdracht liet je fanatisme toch wel zien en zo begon ik je al snel te vertrouwen ::jaja::
En het was voor mij persoonlijk belangrijk dat jij mij ook vertrouwde, want anders kreeg ik misschien verkeerde info van jou of speelde jij info door aan andere bondgenoten. Dus ik bleef maar zeggen dat ik het echt niet was ::rofl:: Maar dat maakte me misschien nog verdachter
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: Mollenmania op 17-04-2017, 16:19:46
Ja een beetje dezelfde bondjes maken als mij hè Mollenmania met Juul en Lama :P. Ik zag jullie (lama en MM) ook af en toe alleen in de chat en dan dacht ik ook van "Zie je wel, die smiechten"!

Haha ja we hadden wel een vierverbond kunnen sluiten (of 5 met Lucy). Maar jij wilde je inschrijflijst niet eens geven :(

Dat van die chat vond ik best wel irritant. Dag voor de test enige twee mensen in de chat: Mollenmania en Lama, hmmmm  ::)
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: D*N op 17-04-2017, 16:21:36
Haha ja we hadden wel een vierverbond kunnen sluiten (of 5 met Lucy). Maar jij wilde je inschrijflijst niet eens geven :(
Ik had die van jou al van Juul gekregen ::hypocriet:: En je leek me een slim iemand dus wou liever niet teveel delen.
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: wouterv op 17-04-2017, 16:28:22
Oh Dennis, lees net iets over de pagodes.

Natuurlijk loog ik daar. Ik was toch al zeker van mijn mol dus dat wou ik niet delen.  Ik snap  dan ook niet dat anderen dit wel deden.
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: Lama1997 op 17-04-2017, 16:31:47
Ik had die van jou al van Juul gekregen ::hypocriet:: En je leek me een slim iemand dus wou liever niet teveel delen.
Ik heb jou ook gestalkt om jouw lijst. *Ik was even naar een repetitie, je krijgt hem vanavond*

 ::)
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: D*N op 17-04-2017, 16:42:59
Oh Dennis, lees net iets over de pagodes.

Natuurlijk loog ik daar. Ik was toch al zeker van mijn mol dus dat wou ik niet delen.  Ik snap  dan ook niet dat anderen dit wel deden.
Ja was gewoon een sprankeltje hoop. Ook omdat wij nooit 1 op 1 hebben gepraat, dus ik wist niets over jou verdenkingen.
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: Juulx1 op 17-04-2017, 16:52:33
Ja, vooral de eerste aflevering vond ik Juul verdacht. Was wel heel benieuwd hoe ze het spel zelf gespeeld had.


Haha je was niet de enige! Veel zagen ook van alles achter mijn actie om met Daisy op speeddate te gaan, maar dat was echt gewoon random uitgekozen van mij. Had er niet eens over nagedacht dat ik mijn mol daarbij kon kiezen, of mezelf verdacht kon maken.

Dat dit soort tactieken konden worden gebruikt in het spel had ik pas door toen ik er al uit lag  :P Ik heb echt oprecht niks met tactiek gedaan, mijn enige enigszins sneaky acties (zoals het doorgeven van inschrijflijsten) kwamen vrijwel altijd doordat D*N mij op die gedachten bracht  ::rofl::
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: Mollenmania op 17-04-2017, 18:05:43
Ik had die van jou al van Juul gekregen ::hypocriet::

 ::oink:: Juul jij verrader!

En je leek me een slim iemand dus wou liever niet teveel delen.

(https://media4.giphy.com/media/oFeUVZfiuim9G/200.gif#0)

Oh Dennis, lees net iets over de pagodes.

Natuurlijk loog ik daar. Ik was toch al zeker van mijn mol dus dat wou ik niet delen.  Ik snap  dan ook niet dat anderen dit wel deden.

Ik deed het omdat ik de mol graag wilde zien en ik het leuk zou vinden om nog een weekje met de groep door te gaan. Bovendien weet je toch niet of iemand de waarheid spreekt.

 
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: Mollenmania op 17-04-2017, 18:15:58
En het was voor mij persoonlijk belangrijk dat jij mij ook vertrouwde, want anders kreeg ik misschien verkeerde info van jou of speelde jij info door aan andere bondgenoten. Dus ik bleef maar zeggen dat ik het echt niet was ::rofl:: Maar dat maakte me misschien nog verdachter

Hahaha ja dat werkte dus juist averechts bij mij. Maar je fanatisme als kandidaat was duidelijk genoeg om je te vertrouwen.

Ik had eerlijk gezegd een omgekeerde strategie, ik wilde mezelf bij jou verdacht maken, maar alleen omdat ik in het begin nog onzeker was over de mol dus meer onder het mom van 'zoveel mogelijk verwarring zaaien dan ga ik er zelf niet uit'.  ::sorry::
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: wouterv op 17-04-2017, 18:31:26


Ik deed het omdat ik de mol graag wilde zien en ik het leuk zou vinden om nog een weekje met de groep door te gaan. Bovendien weet je toch niet of iemand de waarheid spreekt.


Helemaal waar. Maar ik dacht op dat moment zo:

Lucy was eruit gegaan op mij, D*N zal nu met twijfels zitten.
Maar doordat iedereen zei: ik zit op Swifty, was het dan duidelijk wie het dan wel moest zijn.
als daar meer gelogen was, was er meer kans op verwarring
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: Swifty op 17-04-2017, 18:44:23
Die biechten van Miek en die ene van Lucy ::rofl:: En Specht die denkt dat Lucy eruit is gegaan terwijl ze vol op mij zat, en dus de aflevering daarna ineens gaat spreiden :P

D*n, fyi: Ik heb een keer WIDM gewonnen, bij Zap! ;D Maar goed gezien dat ik normaal in een molspel echt nooit de finale zal halen, ik zie allerlei dingen niet die jullie allemaal wel zien. De spelleiders schreven mij ook af en toe 'zie je die hint daar en daar' :-[
Dat ik jou niet noemde als iemand om mee naar de finale te nemen was omdat jij vol voor de pot ging, Wouter en in mindere mate ook MM waren af en toe nog verdacht. Verder was het natuurlijk absoluut niet persoonlijk, ik vond jou ook een heerlijke kandidaat

@ de hele groep eigenlijk, het was een mooie mix van mensen die vol voor de pot gingen en mensen die af en toe meer molden dan ik. Ik heb wel gemerkt dat het echt heel lastig is om altijd te mollen, je wilt ook niet dat iedereen in aflevering 2 al op de juiste mol zit.
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: Nieky op 17-04-2017, 18:50:24
Ik vond het als 'kijker' echt geweldig dat er mensen voor de pot gingen. Maakt een online widm een stuk leuker en dynamischer. Nepmollen is namelijk wel heel eenvoudig online  ;)
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: Swifty op 17-04-2017, 18:59:57
Ik vond dat ook geweldig maar ik was als Mol ook heel blij dat er nepmollen waren ;D
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: Lucy op 17-04-2017, 23:00:34
Hahaha ja dat lijkt me logisch
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: Mollenmania op 18-04-2017, 11:27:18
Helemaal waar. Maar ik dacht op dat moment zo:

Lucy was eruit gegaan op mij, D*N zal nu met twijfels zitten.
Maar doordat iedereen zei: ik zit op Swifty, was het dan duidelijk wie het dan wel moest zijn.
als daar meer gelogen was, was er meer kans op verwarring

Ok, snap ik vanuit jou point of view. Maar ik had werkelijk waar geen idee dat jij zo sterk verdacht werd door Lucy en D*N. Anders had ik ook wel wouterv geantwoord ja. Hoe wist jij eigk zo zeker dat D*N op jou zat?
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: wouterv op 18-04-2017, 11:36:33
Lucy had mij bij de taxi gepm'd dat het te hard begon op te vallen, dat Lama mij ook al begon te verdenken en zij zo nooit zou kunnen winnen.

Ik weet dat Lucy en D*N heel goede vrienden zijn en dat de kans zeer groot was dat Lucy en D*N allebei op mij zaten
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: Lucy op 18-04-2017, 12:02:06
Ghe ;D
Maar Dennis wist wel dat het Swifty was door mijn exit hoor. Had ie de meet the mole-opdracht niet voor nodig
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: D*N op 18-04-2017, 12:15:05
Ik zat op dat moment nog gewoon 50-50 te spreiden hoor ::hypocriet::. En inderdaad door Lucy haar vertrek wist ik dat Swifty het was ;D.
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: Lucy op 18-04-2017, 12:38:23
Ja ik had ook niet vol op Wouter trouwens ik had gewoon net iets meer op Wouter dan op Swifty, wat dom was achteraf gezien want ik wist dat iedereen op Swifty zat :P Maar Dennie wist ook wat ik ingevuld had ongeveer dus tjaaa
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: Mollenmania op 18-04-2017, 17:48:26
Heb de biechten nu wat beter gelezen

Citaat
- Swifty heeft nooit haar laatste deel (met de cijfers) van haar inschrijfformulier met mij gedeeld. Wanneer ik hierom vraag, wil ze deze ook niet geven. Ze zweert dat ze dit met niemand heeft gedeeld. Wanneer ik aan Lama vraag of hij ze wel heeft zegt hij: "Oh ja die heb ik"! Vuile schildpad  >:(

Ik heb ze ook gewoon gekregen t/m vraag 46 hoor Swift ::)

Deze vond ik echt geniaal

Citaat
Stomme Specht....
(http://i.imgur.com/1t9Q4tk.gif)

"Ja ik vertrouwde je niet" Natuurlijk doe je dat niet, maar afspraak is afspraak. Ik heb in ieder geval mijn joker terug gekregen. Hij zei nog wat als ik het volgende aflevering nou wel doe? Ja donder op, had het dan deze aflevering gedaan Roll Eyes. Ik maak geen afspraken met iemand die me naait dus we are done.

Dat gifje  ::rofl::
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: spechteke op 18-04-2017, 18:09:11
Dat van volgende aflevering zoals je in de biecht hierboven zei D'n had ik trouwens ook nooit gedaan. Dat was even de pijn verzachten.
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: LdHmolletje op 19-04-2017, 16:05:23
Waar ik trouwens wel benieuwd naar ben: wie heeft eigenlijk met wie 'echt' contact gehad per pm? Oftewel: wie had met wie een 'bondje'? Wij kregen wel het nodige mee per mail, maar volgens mij lang niet alles!
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: Miek1999 op 19-04-2017, 16:25:31
Ik had 0 bondjes. Had er ook geen behoefte aan want je weet toch niet of je een bondje met de mol sluit  :)
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: Lucy op 19-04-2017, 16:30:04
Ik met Dennis ::hypocriet::
Surprise surprise
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: Juulx1 op 19-04-2017, 16:37:57
Ik had een bondje met Dennis, maar dat was volgens mij al bekend.
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: D*N op 19-04-2017, 16:41:12
Ik heb ze ook gewoon gekregen t/m vraag 46 hoor Swift ::)
Als ik de finale had gehaald dan had ik een goed protest gehad ;D ::jaja::.


Citaat
Deze vond ik echt geniaal

Dat gifje  ::rofl::
Thank you thank you  ::bravo::. Was inderdaad een goeie vondst qua gifje ;D
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: Mollenmania op 19-04-2017, 17:21:11
Als ik de finale had gehaald dan had ik een goed protest gehad ;D ::jaja::.

Haha ja idd maar er zat geen enkele vraag in over de inschrijflijst (wat me best een beetje verbaast eigenlijk) maar ik snap je punt ;D

Waar ik trouwens wel benieuwd naar ben: wie heeft eigenlijk met wie 'echt' contact gehad per pm? Oftewel: wie had met wie een 'bondje'? Wij kregen wel het nodige mee per mail, maar volgens mij lang niet alles!

Ik heb voordat het spel echt begon (tijdens het gokken naar de bestemming) Juulx1, FrankLapidus en Lama1997 (goh) benaderd. Omdat ik dacht dat zij sowieso mee zouden doen (waarom jullie Frank niet hebben meegenomen snap ik nog steeds niet :P). Frank was meteen enthousiast maar ging er helaas uit, Juulx1 had ik ook een bondje mee maar net toen ik het weer op wilde pakken zei ze dat ze al met iemand anders aan het bonden was (Dennis dus  >:() en Lama tja dat verhaal is bekend ::love:: ;)

Oh en ik ben benaderd door Lucy om een bondje te sluiten. Al was het meer haar bedoeling om met elkaar mij verdacht te maken dan dat het was om items en info te delen enzo. Toen zei ik ja op voorwaarde dat ze niet op mij zou stemmen bij de mandjesopdracht (het aanbod kwam net aan het begin van die opdracht). Nou weten we allemaal hoe dat is afgelopen dus daarna geen contact meer mee gehad ;D (ja mn excuses aangeboden voor wat ik tegen haar zei tijdens de bochten)

Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: wouterv op 19-04-2017, 17:33:37
Ik had contact met ROYL, Spechteke en Lama
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: Lucy op 19-04-2017, 17:34:09
@MM Jij was ook sowieso niet echt enthousiast of zo :P
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: spechteke op 19-04-2017, 17:55:16
ik had vooral contact met wouter en lama

en in het midden van het spel wat haat berichten met dn, maar die waren tegen het einde van het seizoen beter. wel nooit verdachten met hem gewisseld of samengewerkt  ::zwaai::
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: D*N op 19-04-2017, 18:07:51
Jij hebt je verdenking op Swifty anders wel gedeeld in het begin van het spel met mij en we hadden een kleine samenwerking vanaf aflevering 3 totdat jij me naaide met de rode vrijstelling  ;D :-X
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: spechteke op 19-04-2017, 21:05:47
Jij hebt je verdenking op Swifty anders wel gedeeld in het begin van het spel met mij en we hadden een kleine samenwerking vanaf aflevering 3 totdat jij me naaide met de rode vrijstelling  ;D :-X

Jij had je verdenking op swifty ook gedeeld hoor en toen was ik trouwend nog niet zeker. Was je zo boos toen ik je naaide? En het was vooral omdat je al een vrijstelling had  :-X
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: D*N op 19-04-2017, 21:16:05
Jij had je verdenking op swifty ook gedeeld hoor en toen was ik trouwend nog niet zeker. Was je zo boos toen ik je naaide? En het was vooral omdat je al een vrijstelling had  :-X
Ja klopt ik heb mijn verdenkingen ook gedeeld, zei ook niet van niet ;).

Niet boos, maar ik wou ook niet meer een bondgenootschap met je zoals ik voorheen wel wou, want je was niet te vertrouwen.
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: spechteke op 19-04-2017, 21:46:53
Tja, soms moet je eens iemand bedriegen... Geeft meer dynamiek in het spel. :-X.
Specht vliegt nu vlug weg voor D'n zijn geweer weer boven haalt
Titel: Re: De kandidaat-biechten en PM-groepen
Bericht door: Mollenmania op 19-04-2017, 22:13:47
@MM Jij was ook sowieso niet echt enthousiast of zo :P

Nee omdat ik dacht dat jullie mij nog verdachten en als ik er op in zou gaan zou ik minder verdacht zijn. We hadden misschien samen kunnen werken met de mandjes maar dat we allebei een bom hadden maakte dat heel lastig.