Auteur Topic: Binnenkort op Realitynet.nl: Popstars - The Rivals  (gelezen 3870 keer)

Offline Han13

  • winnaar WIDM-pool 2007
  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Binnenkort op Realitynet.nl: Popstars - The Rivals
« Gepost op: 12-07-2004, 13:16:15 »
Zoals eerder bekend werd wordt Idols een jaartje verschoven, en maakt zo plaats voor Popstars: The Rivals. In Popstars gaat men opzoek naar dé boyband of dé girlband. Idols verwacht men weer in het najaar van 2005.

Na internationale successen in o.a. Engeland (Girls Aloud was het resulataat van de Engelse Popstars) en Australië start binnenkort het RTL4-programma Popstars: The Rivals met haar zoektocht naar Nederlands beste zangtalent. Twee ervaren platenmanagers gaan de uitdaging aan om uit duizenden kandidaten twee rivaliserende popgroepen te formeren: een boyband en een girlgroup.

In de voorrondes bepalen de platenmanagers welke 20 kandidaten doorgaan naar de live-shows. Uiteindelijk beslissen de kijkers in de live-shows met welke 10 zangeressen en zangers de platenmanagers door moeten gaan. Als de bands eenmaal gevormd zijn, barst de strijd in volle hevigheid los. Zowel de jongens als de meiden nemen een single op. De grote vraag in de zenuwslopende finale wordt dan ook: welke band staat met kerst op nummer 1, de jongens of de meiden?

(Bron: mediakrant.web-log.nl)

Realitynet gaat volop aandacht besteden aan deze 'vervanger' van Idols!  :)

Wat kun je verwachten?

Eigenlijk alles wat je ook bij Idolsweb hebt kunnen bewonderen:

forum
chat
pool
informatie over deelnemers
nieuws
songteksten
quotes
afleveringsverslagen
columns
en nog veel meer!!!

Beleef 't mee op www.popstars.nu:D
« Laatst bewerkt op: 12-07-2004, 13:29:40 door Han13 »