Auteur Topic: Man bijt hond  (gelezen 1441 keer)

Offline Grace

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Man bijt hond
« Gepost op: 4-10-2004, 15:12:00 »
De Veerkampjes

Een plastisch chirurgische ingreep, op de massagetafel van de fysiotherapeut, supermarktbezoekjes en man en vrouw die boven de keukentafel kibbelen over het laatste roddelnieuws: fragmentjes uit het leven van een 'doodnormale' Amsterdamse familie voor de camera.

In de wildgroei van real life soaps op de Nederlandse beeldbuis, gooit nu ook 'Man bijt hond' er maar een eigen variant tegenaan. Het 'normale-mensen' programma wijdt vanaf vandaag elke werkdag 3 minuten aan het wel en wee van 'De Veerkampjes', volgens de makers een rasechte, normale Amsterdamse familie.

Stralende middelpunten: taxichauffeur Ton, zijn gepensioneerde vrouw Hanny en Hanny's 75-jarige moeder Nel. Hanny en Ton zijn al meer dan twintig jaar getrouwd. Nel woont sinds kort bij het stel in, op de woonboot.

En inderdaad past de familie aardig in het stereotype beeld van 'de Amsterdammer'. Hun onvervalste Amsterdamse tongval, Ton's coupe soleil en gouden versierselen en Hanny's ultra geblondeerde coupe. Ook blijkt de familie duidelijk liefhebber van tijger-, poema- en luipaardmotieven, het campingleven, roddelbladen en soapseries.

Zou het een parodie op de docusoap zijn? Even twijfel je. "Nee, het is echt", verzekert maker Jack Valkering. "Maar voor de verandering vormt een gewone familie het middelpunt van een real life serie in plaats van extreme of bekende mensen."


'De Veerkampjes' - vanaf vandaag Nederland 1, 19.00 uur

bron: BN/DeStem 4/10/2004
That's all

Offline Grace

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: Man bijt hond
« Reactie #1 Gepost op: 4-10-2004, 20:06:25 »
Heb het net gezien  ::rofl:: Geweldig! Morgen weer!  ::jaja::
That's all