Auteur Topic: Robin Hood  (gelezen 3337 keer)

Offline Achaeus

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Robin Hood
« Gepost op: 8-04-2009, 17:55:18 »
Robin Hood is terug! Deze BBC serie zendt momenteel het derde seizoen uit.


Topserie! Lekker weer een aktie-avontuur serie. Beetje campy af en toe, maar dat versterkt alleen maar de humor van de serie.

Met leuke cast en leuke verhaallijnen over "the rich and poor" in het oude Nottingham en Sherwood Forest. Robin en zijn vriend Much keren terug in Engeland nadat ze in The Holy Land hebben gestreden voor Engeland aan de zijde van koning Richard. In de tijd dat ze zijn weggeweest heeft de Sheriff terreur gezaaid in de omgeving van Nottingham. Zo ook in Locksley, de woonplaats van Robin. Robin verliest zijn adelijke titel Sir of Locksley en wordt gedwongen onder te duiken in Sherwood Forest. Vanuit het bos wordt de bekende club gevormd en wordt er gestreden voor de armen.

In de hoofdrol speelt Jonas Armstrong Robin Hood, en zijn gang bestaande uit Much, Little John, Will Scarlett, Alan-A-Dale en Djaq.
Daarnaast heb je nog de personages die in het kasteel verblijven: Lady Marian, Guy of Gisborne en de altijd slechte Sheriff of Notthingham



Heeft er iemand ook al deze fantastisch serie bekeken? Ik heb geen idee of het al op de Nederlandse buis is geweest, maar de eerste 2 seizoen zijn wel al op dvd verschenen.

Offline Sprien

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Kleine hamsters, grote avonturen!
Re: Robin Hood
« Reactie #1 Gepost op: 14-04-2009, 12:49:10 »
Doe mij maar Legend of the Seeker.
The sun came up and reality set in.