Startpagina   Help Inloggen Registreren  
ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar WieIsDeMol.Com

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar de voertbaltoto

Nu op de chat
Realitynet
Nu online
197 gasten en 0 vaste bezoekers ()
Activiteitenagenda
Nu bezig
Forum Zomersoap
Nu bezig
Tour de France pool
Schrijf je nu in!
RN GameNight: 30 Seconds!
9 September
Tweestrijd Online
Pagina's: [1]
  Print  
Auteur Topic: De Schat van de Oranje  (gelezen 37386 keer)
Miek37
Offline Offline

Geslacht: Vrouw

« Gepost op: 10.03.2012, 13:18:26 »

Hoi, gaan jullie nog wat doen op het forum met deze nieuwe serie?SBS 6 gaat op zoek De Schat van De Oranje met o.a. Mark Huizinga, Thomas Berge, Rob Geus

Verschillende bekende Nederlanders gaan in het nieuwe SBS 6-programma De Schat van De Oranje op zoek naar een waardevolle VOC-schat. De deelnemers moeten flink puzzelen en speuren om informatie over de locatie van de schat te verzamelen, maar ook tactisch spelen. Met wie deel je je informatie en met wie niet? Wat is jouw kennis waard en wie kun je vertrouwen? Elke week moet er na de eliminatieronde iemand naar huis. Na tien weken schatzoeken spelen drie mensen de finale waarin de slimste schatgraver 35.000 euro wint.

In het jaar 1604 vertrekt een Hollandse vloot van de VOC richting Indië om de lucratieve specerijenroute te veroveren op de Portugezen. In een heroïsche strijd wordt de hele Hollandse vloot verwoest op één schip na: De Oranje. Dit schip weet te ontkomen, maar niet zonder een kostbare schat achter te laten ergens op een eiland in de Golf van Malacca. Nu, ruim 400 jaar later, gaan dertien bekende Nederlanders op zoek naar de schat van De Oranje.

Bekende Nederlanders

De bekende gezichten die de strijd met elkaar aangaan, zijn Emile Ratelband, Babette van Veen, Thomas Berge, Liza Sips, Horace Cohen, Nadia Palesa Poeschmann, Rob Geus, Prinses Inge, Hugo Metsers jr, Euvgenia Parakhina, Mark Huizinga, Marloes Coenen en Janice. Ze worden in twee teams gedropt op het eiland. Door de groeps- en individuele opdrachten te winnen en tactisch te spelen, kunnen de kandidaten steeds dichter bij de kostbare schat komen. Op hun persoonlijke schatkaart houden ze aanwijzingen bij.

Eliminatie

Aan het einde van elke aflevering vindt de eliminatieronde plaats. Beide teams wijzen door middel van een geheime stemming een teamlid aan voor nominatie. De twee genomineerden moeten al hun verzamelde informatie gebruiken om niet naar huis te hoeven. Degene die het verst van de locatie van de schat af zit, moet vertrekken. De gegevens van zijn of haar schatkaart mogen worden overgenomen door de tegenstander die ondanks de nominatie verder mag in het spel. Daarna wordt de kaart verbrand.

Erik van der Hoff

Erik van der Hoff neemt de presentatie van het programma voor zijn rekening. Erik: “Iedereen kent de verhalen van de VOC en het voelt alsof we teruggaan in de tijd. Ik ben gek op geschiedenis en avontuur. Dit programma is natuurlijk één grote belevenis, zowel voor mij om het te maken als voor de schatzoekers om er aan mee te doen. Het wordt een spannende strijd waarin je slim moet spelen en alert moet blijven. Een momentje van onoplettendheid en je bent weg. En natuurlijk is afreizen naar zo’n prachtige locatie ook niet vervelend.”

De Schat van De Oranje wordt gepresenteerd door Erik van der Hoff en is vanaf vrijdag 30 maart om 20.30 uur te zien bij SBS 6.

Bron : http://www.tienfan.nl/Blog/?p=21233
Gelogd
Test
Realitynet.nl Administrator
*****
Offline Offline

Geslacht: Man

« Antwoord #1 Gepost op: 10.03.2012, 13:31:48 »

Of we er wat aan gaan doen, is nog even de vraag. Maar er is al een ander topic over... hier
Gelogd

Geniet nooit met mate...
Miek37
Offline Offline

Geslacht: Vrouw

« Antwoord #2 Gepost op: 10.03.2012, 13:36:29 »

Dankje en ik had toch echt gezocht, sorry,  Schaam  deze kan dicht dan, ik zal het filmpje even in de goeie topic zetten.
Gelogd
Pagina's: [1]
  Print  
 
Ga naar:  

ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.262 seconden met 18 queries.