Startpagina   Help Inloggen Registreren  
ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar WieIsDeMol.Com

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar de voertbaltoto

Nu op de chat
Realitynet
Nu online
241 gasten en 2 vaste bezoekers (putyourHANSup!, MollenvangR-Art)
Activiteitenagenda
Nu bezig
Forum Zomersoap
Nu bezig
Tour de France pool
Schrijf je nu in!
RN GameNight: 30 Seconds!
1 Augustus
RN Songfestival: Inschrijvingen open!
9 September
Tweestrijd Online
Pagina's: 1 ... 75 76 77 [78] 79
  Print  
Auteur Topic: D*N's Talkshow  (gelezen 203304 keer)
Loezel
Offline Offline

Geslacht: Vrouw

« Antwoord #1540 Gepost op: 6.06.2016, 20:14:19 »

Wat leuk dat ik hier weer te gast mag zijn


Citaat
In ons laatste interview gaf je aan graag te schrijven, vooral ook toneelstukken en tv-scripts. Hoe staat het met deze hobby?

Niet zo goed helaas. Ik heb gewoon niet zoveel tijd en ben veel met andere dingen bezig. Ik ben bezig met 2 tv-series, daarvan ben ik bij allebei al zo'n jaar of 3 bij aflevering 1. In mijn hoofd heb ik wel bedacht hoe het allemaal verder moet, maar ik kom er bijna niet toe om alles op papier te zetten. Misschien moet ik binnenkort weer eens een poging doen.  Wink

Citaat
Hoe staat het met de rechten op dit moment?

Dat is dus, waar al mijn vrije tijd in gaat zitten. Maar toch gaat het langzamer dan ik zou willen. Mijn propedeuse heb ik vrij vlot gehaald. Maar nu heb ik dus overeenkomstenrecht waar ik maar voor blijf zakken en het niveau is gewoon echt een stuk hoger dan in de propedeuse. Ik haal nog steeds prima cijfers, alleen alles gaat nu veel trager. Maar ik vind het nog wel steeds erg leuk. En ik merk ook wel dat ik steeds meer als een jurist ga denken. Ik was laatst naar 'advocaat van de duivel' geweest in het theater en daar zat een nabespreking bij met een strafrechtadvocaat. En daar vroeg iemand of je als advocaat ergens een gaatje kunt vinden waardoor je iemand vrij kunt krijgen, terwijl je weet dat die persoon schuldig is, of je dat ook moet doen. En toen dacht ik echt: ja duh! Dat is je plicht nou eenmaal als advocaat. En als dat gaatje er is, dan heeft de officier zijn werk niet gedaan en dan moet je de officier daarop aanspreken en niet de advocaat. Overigens komt dat ook niet meer zo vaak voor, want dan gaat het wrs om vormfouten en daar kom je niet meer zo makkelijk op  vrij. Of ik dat allemaal zelf ook zou kunnen is een tweede en dat denk ik dus niet. Dus ik ga in elk geval geen strafrecht advocaat worden.

Citaat
Als je de loterij zou winnen, wat zou je dan als het eerste doen?

Oh nu komt echt het saaiste antwoord ooit  Embarrassed Ik zou eerst mijn studie ervan betalen (die is nogal duur nml). Dan zou ik mijn huis afbetalen. En daarna ga ik ook nog wel op wereldreis. Maar helaas gaat nu al mijn geld naar mijn studie, dus zo'n loterij zou echt wel lekker zijn.  Tongue

Citaat
Wat is je laatste ervaring waardoor je een sterker persoon bent geworden?

Oh dit is echt een super lastige vraag, omdat ik nogal een wegloper ben, als het om enge situaties of problemen gaat. Maar ik denk dat ik wel een idee heb. Ik had een tenniswedstrijd. Ging super lekker, ik stond met 3-0 voor en toen gingen mijn hersens in Murray-mode: 'Ja, 3-0 dat klinkt nou wel mooi, maar ja, dat is maar 1 break, dus ja, als ik nou terug gebroken wordt...' en natuurlijk werd ik toen terug gebroken en verloor ik de 1e set met 6-3. Daarna 2e set, wel gewonnen. Maar op matchpoint ging ik weer zitten denken: wat nou als ik dit punt niet maak.' Ik was zo chagrijnig na die wedstrijd, die ik eigenlijk had moeten winnen, dat ik naar mijn trainer ben gegaan en tips heb gevraagd. Die heeft mij het boek 'Mindset' aanbevolen. Heel interessant. Heeft specifiek betrekking op tennis, maar kan je ook gebruiken in het dagelijks leven. Zo leer je bv om je negatieve gedachten om te zetten in positieve (met aardige ogen kijken) en vooral dat is een leuke om in het dagelijks leven in praktijk te brengen. Je leert om niet in verhaaldenken terecht te komen (probeer maar eens een service te slaan, als je intussen bij jezelf bedenkt wat je allemaal voor domme fouten hebt gemaakt in de game ervoor). Ook een goede is om niet stil te staan bij wat er geweest is, want daar kun je toch niks aan veranderen en ook niet te bang te zijn voor de toekomst, maar gewoon te kijken wat er nu gebeurt (in het tennis: punt voor punt spelen). Ook dat is een nuttige voor mij in het dagelijks leven, want als er een spreekwoord voor mij geschreven is, is dat: men lijdt het meest door het lijden dat hij vreest..."
Dat boek heeft mij echt vooruit geholpen, bij tennis werkt het echt super goed. In het dagelijks leven moet ik me er zelf nog wel eens aan herinneren, maar het heeft me ook daar al zeker een paar keer geholpen.

Gelogd
LdHmolletje
Winnaar De Mol pool 2017
Offline Offline

Geslacht: Man

Oh, oh, Den Haag!

« Antwoord #1541 Gepost op: 7.06.2016, 14:14:45 »Nieuwste kattenogen blijken enkel binnenshuis te werken.
Gelogd

Ich bin ein Bšrliner!
Stormpie
Offline Offline

« Antwoord #1542 Gepost op: 7.06.2016, 21:42:30 »
zo, de accu zit weer vol
Gelogd

er was eens......
grasisgroen
Offline Offline

Geslacht: Vrouw

« Antwoord #1543 Gepost op: 8.06.2016, 18:40:45 »


Heeft u de nieuwste iCat al?

 Hilarisch
Gelogd

...maar soms even niet
Pac
Offline Offline

Geslacht: Man

« Antwoord #1544 Gepost op: 10.06.2016, 22:00:03 »

En onze tweede gast:

Welkom, Pac!
Hooi D*N Zwaai en wat leuk dat ik te gast mag zijn in je toffe talkshow Bravo! Ik lees hem met veel plezier, moet ik bekennen. Joehoooeee

- Wat is je favoriete sport om te kijken en om te beoefenen?
Oei! Een sportvraag, daar ben ik altijd slecht bij met triviant Roll Eyes Sport kijk ik eigenlijk alleen om Nederland te kunnen supporten, dus ik heb wel veel zin in de Olympische Spelen Cheesy Dat 'we' ons niet geplaatst hebben voor het EK is natuurlijk spijtig, maar laten we van de gelegenheid gebruik om nader tot onze zuiderburen te groeien. Sport verbroedert immers.
Zelf sporten? Euh, ja. Ik doe eigenlijk niet aan sport, maar weet wel dat het gezond is. Vandaar dat ik probeer in ieder geval een keer in de week naar school te fietsen, zo'n 25 kilometer verderop.

- Welke opleiding doe je op dit moment en hoe gaat dat?
Ik studeer een soort interdisciplinair festijn waarbij je geleerd wordt om vanuit meerdere perspectieven naar een probleem te kunnen kijken. Daarbij heb je een groot breed allesintroducerend eerste jaar, waarna je je specialiseert in ťťn van de disciplines die de wetenschap rijk is. Zo doe ik nu twee jaar sociologie, om vervolgens met Weber en Marx in m'n hoofd te kunnen samenwerken met scheikundigen, filosofen, antropologen of aardwetenschappers. Kortom een superleuke studie voor mensen die alles interessant vinden en kiezen maar suf vinden.

- Wie is jouw grote voorbeeld?
Poeh zeg. Gandhi is natuurlijk iemand om veel inpiratie uit te halen, maar Ash Ketchum ook. Maar uiteindelijk heb je niets aan inspiratie zolang je er niets mee doet. In dat opzicht ben je zelf dus in feite je eigen grootste inspiratiebron, want wat je hebt gedaan kun je. En of je iets niet kan moet je eerst maar eens aan jezelf bewijzen. En aldus Popper kun je niet bewijzen dat iets niet zo is Cheesy

- Je staat ook wel bekend als iemand die niet vaak erg hoog eindigt bij het songfestival (Hoi Griekenland Zwaai Hilarisch). Hoe zou je je muzieksmaak omschrijven?
Als goed Grin Ik heb een vrij brede muzieksmaak. Zolang ik een liedje ken, vind ik 'm goed. In de praktijk luister ik dus veel naar klassiekers. Bowie, Joel, Hazes, Elstak... Je noemt het. Afgelopen week had ik een disco-feest, dat was genieten. Play that funky music, boogie wonderland, blijer kun je me niet maken. Maar of ik een specifieke muzieksmaak heb? Noem maar een paar (bekende) nummers en ik zal je zeggen wat ik er van vind (waarschijnlijk zijn het precies mijn favoriete nummers.)

Terug op de fiets, zingen is ook iets wat ik heel graag doe fluit... Dus onderweg zing ik vaak wel over regenende zonnestralen of brieven aan m'n moeder.
Gelogd

...ůf niet!
D*N
Actief Lid
*****
Aanspreekpunt spellenforum, Winnaar Expeditie Robinson pool 2014
Offline Offline

Geslacht: Man

Get Free

« Antwoord #1545 Gepost op: 12.06.2016, 00:50:04 »

Was er even tussenuit, maar i'm back Grin.
Wat leuk dat ik hier weer te gast mag zijn
Altijd welkom Bravo!.

Citaat
Niet zo goed helaas. Ik heb gewoon niet zoveel tijd en ben veel met andere dingen bezig. Ik ben bezig met 2 tv-series, daarvan ben ik bij allebei al zo'n jaar of 3 bij aflevering 1. In mijn hoofd heb ik wel bedacht hoe het allemaal verder moet, maar ik kom er bijna niet toe om alles op papier te zetten. Misschien moet ik binnenkort weer eens een poging doen.  Wink
Dat is ongeveer tegen de tijd van ons laatste interview Shocked.

Citaat
Dat is dus, waar al mijn vrije tijd in gaat zitten. Maar toch gaat het langzamer dan ik zou willen. Mijn propedeuse heb ik vrij vlot gehaald. Maar nu heb ik dus overeenkomstenrecht waar ik maar voor blijf zakken en het niveau is gewoon echt een stuk hoger dan in de propedeuse. Ik haal nog steeds prima cijfers, alleen alles gaat nu veel trager. Maar ik vind het nog wel steeds erg leuk. En ik merk ook wel dat ik steeds meer als een jurist ga denken. Ik was laatst naar 'advocaat van de duivel' geweest in het theater en daar zat een nabespreking bij met een strafrechtadvocaat. En daar vroeg iemand of je als advocaat ergens een gaatje kunt vinden waardoor je iemand vrij kunt krijgen, terwijl je weet dat die persoon schuldig is, of je dat ook moet doen. En toen dacht ik echt: ja duh! Dat is je plicht nou eenmaal als advocaat. En als dat gaatje er is, dan heeft de officier zijn werk niet gedaan en dan moet je de officier daarop aanspreken en niet de advocaat. Overigens komt dat ook niet meer zo vaak voor, want dan gaat het wrs om vormfouten en daar kom je niet meer zo makkelijk op  vrij. Of ik dat allemaal zelf ook zou kunnen is een tweede en dat denk ik dus niet. Dus ik ga in elk geval geen strafrecht advocaat worden.

Begrijpelijk, het staat ook bekend als geen makkelijke studie. Hopelijk gaat overeenkomstenrecht volgende keer wel goed!
Citaat
Oh nu komt echt het saaiste antwoord ooit  Embarrassed Ik zou eerst mijn studie ervan betalen (die is nogal duur nml). Dan zou ik mijn huis afbetalen. En daarna ga ik ook nog wel op wereldreis. Maar helaas gaat nu al mijn geld naar mijn studie, dus zo'n loterij zou echt wel lekker zijn.  Tongue
Haha nee helemaal niet saai, gewoon praktisch  Grin

Citaat
Oh dit is echt een super lastige vraag, omdat ik nogal een wegloper ben, als het om enge situaties of problemen gaat. Maar ik denk dat ik wel een idee heb. Ik had een tenniswedstrijd. Ging super lekker, ik stond met 3-0 voor en toen gingen mijn hersens in Murray-mode: 'Ja, 3-0 dat klinkt nou wel mooi, maar ja, dat is maar 1 break, dus ja, als ik nou terug gebroken wordt...' en natuurlijk werd ik toen terug gebroken en verloor ik de 1e set met 6-3. Daarna 2e set, wel gewonnen. Maar op matchpoint ging ik weer zitten denken: wat nou als ik dit punt niet maak.' Ik was zo chagrijnig na die wedstrijd, die ik eigenlijk had moeten winnen, dat ik naar mijn trainer ben gegaan en tips heb gevraagd. Die heeft mij het boek 'Mindset' aanbevolen. Heel interessant. Heeft specifiek betrekking op tennis, maar kan je ook gebruiken in het dagelijks leven. Zo leer je bv om je negatieve gedachten om te zetten in positieve (met aardige ogen kijken) en vooral dat is een leuke om in het dagelijks leven in praktijk te brengen. Je leert om niet in verhaaldenken terecht te komen (probeer maar eens een service te slaan, als je intussen bij jezelf bedenkt wat je allemaal voor domme fouten hebt gemaakt in de game ervoor). Ook een goede is om niet stil te staan bij wat er geweest is, want daar kun je toch niks aan veranderen en ook niet te bang te zijn voor de toekomst, maar gewoon te kijken wat er nu gebeurt (in het tennis: punt voor punt spelen). Ook dat is een nuttige voor mij in het dagelijks leven, want als er een spreekwoord voor mij geschreven is, is dat: men lijdt het meest door het lijden dat hij vreest..."
Dat boek heeft mij echt vooruit geholpen, bij tennis werkt het echt super goed. In het dagelijks leven moet ik me er zelf nog wel eens aan herinneren, maar het heeft me ook daar al zeker een paar keer geholpen.
Wel een heel goed antwoord! En ook een beetje herkenbaar Wink.

- Je benoemde een wereldreis, welke plekken van de wereld zou je in ieder geval bezoeken tijdens deze wereldreis?
- Hoe is de relatie met je ouders?
- Als iemand die erg geÔnteresseerd is in Oost-Europa, wat zijn jouw gedachten bij alles wat er in OekraÔne gebeurt? Maar ook het referendum dat we in Nederland hebben gehad over OekraÔne?
- Wanneer was je voor het laatst dronken (of vrij aangeschoten)?
Gelogd

Sometimes it feels like I've got a war in my mind. I want to get off, but I keep riding the ride
D*N
Actief Lid
*****
Aanspreekpunt spellenforum, Winnaar Expeditie Robinson pool 2014
Offline Offline

Geslacht: Man

Get Free

« Antwoord #1546 Gepost op: 12.06.2016, 02:05:42 »

Hooi D*N Zwaai en wat leuk dat ik te gast mag zijn in je toffe talkshow Bravo! Ik lees hem met veel plezier, moet ik bekennen. Joehoooeee
Fijn om te horen Grin, je stond ook al een tijdje op het lijstje van gasten.

Citaat
Oei! Een sportvraag, daar ben ik altijd slecht bij met triviant Roll Eyes
Hilarisch
Citaat
Sport kijk ik eigenlijk alleen om Nederland te kunnen supporten, dus ik heb wel veel zin in de Olympische Spelen Cheesy Dat 'we' ons niet geplaatst hebben voor het EK is natuurlijk spijtig, maar laten we van de gelegenheid gebruik om nader tot onze zuiderburen te groeien. Sport verbroedert immers.
Mooie gedachte inderdaad Volmondig Ja
Citaat
Zelf sporten? Euh, ja. Ik doe eigenlijk niet aan sport, maar weet wel dat het gezond is. Vandaar dat ik probeer in ieder geval een keer in de week naar school te fietsen, zo'n 25 kilometer verderop.

Veel goedkoper dan de sportschool Grin.

Citaat
Ik studeer een soort interdisciplinair festijn waarbij je geleerd wordt om vanuit meerdere perspectieven naar een probleem te kunnen kijken. Daarbij heb je een groot breed allesintroducerend eerste jaar, waarna je je specialiseert in ťťn van de disciplines die de wetenschap rijk is. Zo doe ik nu twee jaar sociologie, om vervolgens met Weber en Marx in m'n hoofd te kunnen samenwerken met scheikundigen, filosofen, antropologen of aardwetenschappers. Kortom een superleuke studie voor mensen die alles interessant vinden en kiezen maar suf vinden.
Klinkt super interessant en inderdaad erg handig voor mensen die niet kunnen kiezen haha. Had je zelf ook last van het niet kunnen kiezen? of is het meer dat je alles interessant vindt? (Of beide Tongue)
Citaat
Poeh zeg. Gandhi is natuurlijk iemand om veel inpiratie uit te halen, maar Ash Ketchum ook. Maar uiteindelijk heb je niets aan inspiratie zolang je er niets mee doet. In dat opzicht ben je zelf dus in feite je eigen grootste inspiratiebron, want wat je hebt gedaan kun je. En of je iets niet kan moet je eerst maar eens aan jezelf bewijzen. En aldus Popper kun je niet bewijzen dat iets niet zo is Cheesy
- Wat is voor jou het meest inspirerende wat je hebt gedaan in je leven tot nu toe?
Citaat
Als goed Grin Ik heb een vrij brede muzieksmaak. Zolang ik een liedje ken, vind ik 'm goed. In de praktijk luister ik dus veel naar klassiekers. Bowie, Joel, Hazes, Elstak... Je noemt het. Afgelopen week had ik een disco-feest, dat was genieten. Play that funky music, boogie wonderland, blijer kun je me niet maken. Maar of ik een specifieke muzieksmaak heb? Noem maar een paar (bekende) nummers en ik zal je zeggen wat ik er van vind (waarschijnlijk zijn het precies mijn favoriete nummers.)
En de Beatles toch?! Grin

- Waarom wil je zo graag dat Wie is de mol naar RoemeniŽ gaat?
- Speel je veel videogames? Zo ja, welke zijn de beste volgens jou?
- Wat is iets wat mensen hier waarschijnlijk niet over je weten maar wat wel erg interessant is over jou?
- Heb je broertjes/zusjes? Zo ja, hoeveel en hoe oud? Zo nee, hoe is het om enigst kind te zijn?
Gelogd

Sometimes it feels like I've got a war in my mind. I want to get off, but I keep riding the ride
Loezel
Offline Offline

Geslacht: Vrouw

« Antwoord #1547 Gepost op: 12.06.2016, 10:51:04 »

Citaat
Je benoemde een wereldreis, welke plekken van de wereld zou je in ieder geval bezoeken tijdens deze wereldreis?
Hmm er is nog zoveel te zien op deze wereld. Laat ik het eens systematisch aanpakken per werelddeel:

Europa: KroatiŽ, Kiev, De Krim (zou ik al geweest zijn, maar dat feestje heeft Rusland een beetje verpest), een of andere bizarre waterval in RoemeniŽNog wat steden in Polen, TsjechiŽ, ScandinaviŽ en IJsland
AziŽ: Cambodja, Vietnam, Laos en misschien nog een keer terug naar IndonesiŽ
OceaniŽ: AustraliŽ en Nieuw Zeeland
Afrika: Zuid-Afrika
Zuid-Amerika: Peru, ArgentiniŽ, Chili,
Midden Amerika: Costa Rica en Nicaragua

En in een ideale wereld zou ik ook ooit nog naar Mexico gaan, maar dat sla ik maar even over voorlopig (net als de Krim trouwens)


Citaat
Hoe is de relatie met je ouders?
Ehm... ik ben best wel een moederskindje eigenlijk  Schaam ik bel mijn moeder echt wel een paar keer per week en we whatsappen veel. En daarbij ga ik daar ook vaak een weekendje heen, als ik verder niks te doen heb ik het weekend. Ik heb helaas verder ook niet heel veel sociale contacten bij mij in de buurt, dus als ik geen tennis heb enzo, vind ik het wel fijn om daar even te zijn.
Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 14 was  Undecided en mijn vader zie ik wat minder vaak eigenlijk. Maar op zich wel regelmatig.

Gelogd
Loezel
Offline Offline

Geslacht: Vrouw

« Antwoord #1548 Gepost op: 12.06.2016, 10:52:12 »

Sorry, er stond een vraag over Oost-Europa in, dan haal ik dat maximaal aantal toegestane tekens niet hoor.  Tongue


Citaat
Als iemand die erg geÔnteresseerd is in Oost-Europa, wat zijn jouw gedachten bij alles wat er in OekraÔne gebeurt? Maar ook het referendum dat we in Nederland hebben gehad over OekraÔne?

Ehm heb je even de tijd.... Ik heb voor het vak 'mythes en symbolen in Oost-Europa (een van de leukste vakken die ik ooit gehad heb  Tandpasta Smiley) ooit een werkstuk geschreven over OekraÔne. Het ging toen over de mythe van de 'wedstrijd des doods' van Dynamo Kiev (verhaal gaat dat Dynamo Kiev een wedstrijd speelde tegen Nazi-Duitsland, die ze dik wonnen, waarna alle spelers werden doodgeschoten. Het echte verhaal is, dat die wedstrijd deel uitmaakte van een hele competitie. Na afloop gebeurde er helemaal niks, tot de nationalisten begonnen te stoken, daarna zijn ze allemaal naar een concentratiekamp gestuurd. Er zijn er slechts 4 overleden) Sindsdien ben ik sowieso supporter van Dynamo Kiev (hoe mooi is het in deze tijd van matchfixing en doping, om je te bedenken dat er ooit een team was, dat terwijl ze bijna omkwamen van de honger, 2x won van de nazi's, terwijl er duidelijk gemeld werd van tevoren wat de consequenties zouden zijn, als ze zouden winnen). Ik ging vervolgens in dat werkstuk uitleggen, hoe het kwam dat deze mythe door de communisten werd gebruikt. Nu is het dus zo dat OekraÔne al eeuwen lang (voor zover ze als land bestaan hebben dan) verdeeld is. Die verdeling loopt langs de rivier de Dnjepr. Oostkant is Russisch georiŽnteerd (lang deel geweest van Rusland), in het Westen spreekt men OekraÔens en moet men niks van Rusland hebben. De problemen waren dus altijd al aanwezig in het land, maar is sinds de opstanden aan de oppervlakte gekomen.
Zelf ben ik alleen in het Westen geweest. Sterker nog, alleen in het nationalistische hart van OekraÔne. Daar hebben we ooit in een restaurant gegeten. Om daar te reserveren moest iemand van onze groep een drankje drinken, als ie dood neer zou vallen, dan wisten ze dat ie een Rus was en anders mochten we naar binnen, maar daar moest je dan wel eerst Slava OekraÔna (Lang leve OekraÔne o.i.d.) en daar hingen dan weer allemaal posters van Putin met een aureool van gasvlammetjes om zijn hoofd (oh en ze verkochten allemaal merchandising van alle successen van het OekraÔense leger  Hilarisch) kortom dat was een bijzondere ervaring.  Grin

Ik zou in het jaar dat de onlusten uitbraken naar OekraÔne gaan, ik had toen ook 2 OekraÔense tennisgenootjes. Een kwam uit de regio waar ik het net over had. De ander uit Kiev. Die uit Kiev (alleen Russisch sprekend) zei toen: wij hadden nooit verwacht dat Rusland dit zou doen. Dit is overigens kort samengevat hoe veel Russisch sprekende OekraÔners denken. Er wordt nu gedaan of OekraÔne hevig verdeeld is, dat valt erg mee. Ook het Oosten vind het niet okť wat er gebeurt. Het is nu een handjevol terroristen dat in het Oosten de dienst uitmaakt, waarschijnlijk toch wel geholpen (bewapend door Rusland). Heel veel mensen durfden ook niet te stemmen voor het OekraÔnse referendum (of die regio onafhankelijk moest worden), de supporters van Shaktar Donetsk hebben toen mensen beveiligd die wel wilden gaan stemmen (tegen de afscheiding). Ik zat overigens vorig jaar de super cup te kijken (Dynamo - Shaktar), de Dynamo supporters zaten met traditionele kleding, vlechten en bloemetjes in het haar (de  vrouwen dan he) en Oekrainse vlaggen. Shaktar supporters waren er bijna niet, want die komen de regio niet uit. Zo ver werkt dit conflict door.

Gelogd
Loezel
Offline Offline

Geslacht: Vrouw

« Antwoord #1549 Gepost op: 12.06.2016, 10:52:53 »

Het referendum. Dat meisje van tennis dat uit Kiev kwam, had allemaal familie in Kiev en was doodsbang voor wat er zou gebeuren, demonstrerende studenten werden gewoon opgepakt of neergeschoten. Die onlusten zijn begonnen, vanwege het verdrag met de EU. Janoekovitsj wilde geen ruzie met Putin en heeft het verdrag uitgesteld. Vervolgens braken de protesten uit. Vele mensen zijn gestorven toen, vanwege dat verdrag. Is dat verdrag per se goed voor OekraÔne, nee wrs alleen voor de grote bedrijven. Maar de mensen daar willen dat verdrag graag en volgens mij ben ik hun moeder niet, dus ik hoef ze niet uit te leggen dat zij het er daar wrs echt niet beter door gaan krijgen. En laten we wel wezen de EU neemt weinig beslissingen waar  ze niet zelf beter van worden.

Ja OekraÔne is corrupt en daarom willen ze de hulp van Europa om dat op te lossen. Als er een voorbeeld is dat dat zeker kan helpen is dat RoemeniŽ.
Nee, geen enkel Oost-Europees land is echt vriendelijk voor homoseksuelen, maar ook op dat gebied zullen ze zich aan Europese eisen moeten houden als ze zaken willen doen met de EU.

Dus ik ben een van die mensen die ja heeft gestemd bij het referendum. Met veel pijn en moeite, want ik vind referenda stom. Volgens mij hebben we politici die dit soort beslissingen nemen en daar moeten we niet Jan met de Pet op loslaten die niet eens weet waar hij eigenlijk voor stemt. Ik weet het eigenlijk ook niet, want ik heb dat hele verdrag niet gelezen. Volgens mij heeft 99,9 procent van de bevolking dat verdrag niet gelezen, dus kan 99,9 procent van de bevolking helemaal niks zeggen over dat verdrag. Maar goed, ik ben dan weer niet zo principieel dat ik dan OekraÔne daar de dupe van wil laten worden. Maar goed, hopelijk is dit het 1e en het laatste referendum dat we gehad hebben. Of anders wil ik een referendum over het afschaffen van referenda. Dan ben ik helemaal voor. Het is nml onzin om te zeggen dat we geen invloed uit kunnen oefenen op de politiek, volgens mij gaan we nml elke 4 jaar naar de stembus.

(okť leermomentje, als je geen bizar lange antwoorden wilt, moet je mij geen vragen stellen over Oost-Europa  Grin)

Citaat
Wanneer was je voor het laatst dronken (of vrij aangeschoten)?


Ehm ik drink geen bier of wijn, alleen baileys en cocktails en daar drink ik er eigenlijk maximaal een op een avond van. Het antwoord is dus: nooit.  Grin


Gelogd
LdHmolletje
Winnaar De Mol pool 2017
Offline Offline

Geslacht: Man

Oh, oh, Den Haag!

« Antwoord #1550 Gepost op: 12.06.2016, 13:41:29 »

Interessante inzichten, Loezel Duimen omhoog!
Gelogd

Ich bin ein Bšrliner!
Pac
Offline Offline

Geslacht: Man

« Antwoord #1551 Gepost op: 12.06.2016, 20:25:52 »

Klinkt super interessant en inderdaad erg handig voor mensen die niet kunnen kiezen haha. Had je zelf ook last van het niet kunnen kiezen? of is het meer dat je alles interessant vindt? (Of beide Tongue)
Ik kan niet kiezen omdat ik alles interessant vind Roll Eyes En dat is op zich wel een fijne levenshouding. Eťn ding kiezen is zo... eenzijdig.

- Wat is voor jou het meest inspirerende wat je hebt gedaan in je leven tot nu toe?
Ik ben momenteel bezig Volmondig Ja Ik zit sinds kort in de studiereiscommissie, en mag nu dus de reis organiseren waar ik al twee keer op ben meegeweest. Superleuk ťn superspannend, dus ik verwacht mezelf wel te verbazen. hyperdepieper... Ik vind mezelf dat ik dit moet kunnen, dus ik doe 't maar Regenboog smiley

En de Beatles toch?! Grin
Jup Smiley Al luister ik die niet bovengemiddeld meer, ze hebben wel verdraaid goeie liedjes.

- Waarom wil je zo graag dat Wie is de mol naar RoemeniŽ gaat?

Een legendarische tweet naar Art. Grin Ik stuurde een tweet naar Elvis-fan Art, met een lollig filmpje. Me niet bewust zijnde, dat ik later de statistieken van mijn filmpje kon gaan bekijken... En jawel: het filmpje was bekeken, en wel in RoemeniŽ Shocked Dus heb ik dat met veel bombarie verkondigd op het Mol-forum, eerst nog, lekker stangend, zonder reden erbij. Bleek het uiteindelijk toch gewoon ťťn of andere Roemeen geweest te zijn Roll Eyes
Zie de infographic:
Spoiler (Klik om de spoiler te verbergen/laten zien)
Het vollidige verhaal vond hier plaats.

WIDM had dus vooral in seizoen 13 naar RoemeniŽ moeten gaan, maar alsnog een keer gaan is natuurlijk altijd leuk Grin En ik ben vorige maand toevallig in RoemeniŽ geweest, en volgens mij is het ook een prima bestemming voor seizoen 17 Duimen omhoog! TransylvaniŽ spreekt tot de verbeelding, RoemeniŽ is voor Europa relatief toeristenluw, (minder dan Spanje in ieder geval, ik heb de hele reis geloof ik 3 keer een club Nederlanders gezien, en dat was op primetime in de bekendste toeristentrekkers van het land) en bovendien zijn ze Łberhaupt nog nooit in Oost-Europa geweest, dus dat zou weer een vernieuwend seizoen zijn Cheesy

- Speel je veel videogames? Zo ja, welke zijn de beste volgens jou?
Nooit meer, in een ver verleden wel gedaan. De beste game is natuurlijk Pokťmon. Dat heeft iets legendarisch - zowel de game als de tv-serie. Love

- Wat is iets wat mensen hier waarschijnlijk niet over je weten maar wat wel erg interessant is over jou?
Dat ik heel hard aan mijn school moet en deze vragen aan het soggen ben? Roll Eyes Euh ja, stel 'm later nog maar een keer, ik heb geen idee. Suggesties?

- Heb je broertjes/zusjes? Zo ja, hoeveel en hoe oud? Zo nee, hoe is het om enigst kind te zijn?
Ik ben het enigste kind van mijn ouders. En verder heb ik nog twee oudere broers, die ook best enig zijn. Roll Eyes
Gelogd

...ůf niet!
Lucy
Offline Offline

Geslacht: Vrouw

Life is like theatre <3

« Antwoord #1552 Gepost op: 30.06.2016, 09:05:27 »

Gaan we nog verder? hyperdepieper...
Gelogd

Raad eens hoeveel ik van je hou? Helemaal tot aan de maan... en terug!
Pac
Offline Offline

Geslacht: Man

« Antwoord #1553 Gepost op: 10.07.2016, 21:53:23 »

Gaan we nog verder? hyperdepieper...
Ik ben ook wel benieuwd Regenboog smiley Ik wil je bijvoorbeeld best over m'n reis vertellen, maar dan moet je er wel naar vragen schijnheiligerd
Gelogd

...ůf niet!
D*N
Actief Lid
*****
Aanspreekpunt spellenforum, Winnaar Expeditie Robinson pool 2014
Offline Offline

Geslacht: Man

Get Free

« Antwoord #1554 Gepost op: 11.07.2016, 21:40:52 »

Sorry, deadlines en terug verhuizen enz....kon het allemaal even niet meer bijhouden Droevig.

Hmm er is nog zoveel te zien op deze wereld. Laat ik het eens systematisch aanpakken per werelddeel:

Europa: KroatiŽ, Kiev, De Krim (zou ik al geweest zijn, maar dat feestje heeft Rusland een beetje verpest), een of andere bizarre waterval in RoemeniŽNog wat steden in Polen, TsjechiŽ, ScandinaviŽ en IJsland
AziŽ: Cambodja, Vietnam, Laos en misschien nog een keer terug naar IndonesiŽ
OceaniŽ: AustraliŽ en Nieuw Zeeland
Afrika: Zuid-Afrika
Zuid-Amerika: Peru, ArgentiniŽ, Chili,
Midden Amerika: Costa Rica en Nicaragua

En in een ideale wereld zou ik ook ooit nog naar Mexico gaan, maar dat sla ik maar even over voorlopig (net als de Krim trouwens)
Klinkt als goede reis  Grin. Jammer van de Krim en Mexico idd...
Citaat
Ehm... ik ben best wel een moederskindje eigenlijk  Schaam ik bel mijn moeder echt wel een paar keer per week en we whatsappen veel. En daarbij ga ik daar ook vaak een weekendje heen, als ik verder niks te doen heb ik het weekend. Ik heb helaas verder ook niet heel veel sociale contacten bij mij in de buurt, dus als ik geen tennis heb enzo, vind ik het wel fijn om daar even te zijn.
Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 14 was  Undecided en mijn vader zie ik wat minder vaak eigenlijk. Maar op zich wel regelmatig.
Wel lief dat je zo vaak met je moeder belt  Wink.
Gelogd

Sometimes it feels like I've got a war in my mind. I want to get off, but I keep riding the ride
D*N
Actief Lid
*****
Aanspreekpunt spellenforum, Winnaar Expeditie Robinson pool 2014
Offline Offline

Geslacht: Man

Get Free

« Antwoord #1555 Gepost op: 11.07.2016, 22:02:34 »

Sorry, er stond een vraag over Oost-Europa in, dan haal ik dat maximaal aantal toegestane tekens niet hoor.  Tongue
Nee echt super interessant, ik heb het nu nog een tweede keer doorgelezen en het blijft een interessant verhaal. Geeft wat meer inzicht in de situatie.


(okť leermomentje, als je geen bizar lange antwoorden wilt, moet je mij geen vragen stellen over Oost-Europa  Grin)
Haha nee hoor, daar ga ik juist voor! Lange antwoorden zijn goed Smiley
Citaat
Ehm ik drink geen bier of wijn, alleen baileys en cocktails en daar drink ik er eigenlijk maximaal een op een avond van. Het antwoord is dus: nooit.  Grin
Een kort antwoord om het weer te compenseren haha Grin. *noteert, loezel een keer dronken voeren tijdens spelletjesmiddag als agendapunt.

- Hoe gaat het met het tennissen? Smiley

- Alweer bijna een jaar geleden organiseerde je samen met Lucy The Amazing Race, super spel Bravo!, zou je in zijn voor een vervolg?

- Wat is jouw grootste irritatie van de tijd waarin we nu leven?

- Waar zie jij jezelf over 5 jaar?
Gelogd

Sometimes it feels like I've got a war in my mind. I want to get off, but I keep riding the ride
MollenvangR-Art
Winnaar ER-pool 2012
Offline Offline

Geslacht: Man

Brocco brocco li

« Antwoord #1556 Gepost op: 11.07.2016, 22:06:07 »

Sorry, deadlines en terug verhuizen enz....kon het allemaal even niet meer bijhouden Droevig.

Dennis had een persoonlijke Brexit  Roll Eyes Tongue Maar goed dat je er weer bent  Duimen omhoog!
Gelogd

Widm online 2019...? Niet is wat het lijkt...
D*N
Actief Lid
*****
Aanspreekpunt spellenforum, Winnaar Expeditie Robinson pool 2014
Offline Offline

Geslacht: Man

Get Free

« Antwoord #1557 Gepost op: 11.07.2016, 23:24:02 »

Ik kan niet kiezen omdat ik alles interessant vind Roll Eyes En dat is op zich wel een fijne levenshouding. Eťn ding kiezen is zo... eenzijdig.
Is inderdaad ook wel de fijnere instelling Smiley, en je leert super veel waarschijnlijk.
Citaat
Ik ben momenteel bezig Volmondig Ja Ik zit sinds kort in de studiereiscommissie, en mag nu dus de reis organiseren waar ik al twee keer op ben meegeweest. Superleuk ťn superspannend, dus ik verwacht mezelf wel te verbazen. hyperdepieper... Ik vind mezelf dat ik dit moet kunnen, dus ik doe 't maar Regenboog smiley
Yay, klinkt erg leuk. - Waarheen? Wat voor reis? Wat doe je allemaal tijdens de reis? Vertel over de reis hyperdepieper...

Citaat
Een legendarische tweet naar Art. Grin Ik stuurde een tweet naar Elvis-fan Art, met een lollig filmpje. Me niet bewust zijnde, dat ik later de statistieken van mijn filmpje kon gaan bekijken... En jawel: het filmpje was bekeken, en wel in RoemeniŽ Shocked Dus heb ik dat met veel bombarie verkondigd op het Mol-forum, eerst nog, lekker stangend, zonder reden erbij. Bleek het uiteindelijk toch gewoon ťťn of andere Roemeen geweest te zijn Roll Eyes
Zie de infographic:
Spoiler (Klik om de spoiler te verbergen/laten zien)
Het vollidige verhaal vond hier plaats.
Je bent molloot of je bent het niet Grin

Citaat
WIDM had dus vooral in seizoen 13 naar RoemeniŽ moeten gaan, maar alsnog een keer gaan is natuurlijk altijd leuk Grin En ik ben vorige maand toevallig in RoemeniŽ geweest, en volgens mij is het ook een prima bestemming voor seizoen 17 Duimen omhoog! TransylvaniŽ spreekt tot de verbeelding, RoemeniŽ is voor Europa relatief toeristenluw, (minder dan Spanje in ieder geval, ik heb de hele reis geloof ik 3 keer een club Nederlanders gezien, en dat was op primetime in de bekendste toeristentrekkers van het land) en bovendien zijn ze Łberhaupt nog nooit in Oost-Europa geweest, dus dat zou weer een vernieuwend seizoen zijn Cheesy
- Oeh vertel ons over de reis! hyperdepieper...
Citaat
Nooit meer, in een ver verleden wel gedaan. De beste game is natuurlijk Pokťmon. Dat heeft iets legendarisch - zowel de game als de tv-serie. Love
- Doe je ook aan pokemon GO?  Grin Geweldig om alle facebook posts erover te zien Smiley.
Citaat
Dat ik heel hard aan mijn school moet en deze vragen aan het soggen ben? Roll Eyes Euh ja, stel 'm later nog maar een keer, ik heb geen idee. Suggesties?
- Nu dan? Shocked
Citaat
Ik ben het enigste kind van mijn ouders. En verder heb ik nog twee oudere broers, die ook best enig zijn. Roll Eyes
Hilarisch Hilarisch

- Hoe oud zijn je broers en heb je een goeie band met ze?

- Hoe staat het voor je in de liefde? nieuwsgierig
Gelogd

Sometimes it feels like I've got a war in my mind. I want to get off, but I keep riding the ride
D*N
Actief Lid
*****
Aanspreekpunt spellenforum, Winnaar Expeditie Robinson pool 2014
Offline Offline

Geslacht: Man

Get Free

« Antwoord #1558 Gepost op: 11.07.2016, 23:24:36 »

Dennis had een persoonlijke Brexit  Roll Eyes Tongue Maar goed dat je er weer bent  Duimen omhoog!
Ja ik heb goed naar ze geluisterd en ben weg gegaan schijnheiligerd
Gelogd

Sometimes it feels like I've got a war in my mind. I want to get off, but I keep riding the ride
Loezel
Offline Offline

Geslacht: Vrouw

« Antwoord #1559 Gepost op: 13.07.2016, 16:13:16 »


Hoe gaat het met het tennissen? SmileyIk ben nooit heel snel met dingen die veel motoriek vereisen. Dus het is wel eens frustrerend, dat je met je 3 jaar les, van de baan geslagen wordt, door mensen die veel korter tennissen. Maar ja, sommige zijn dan weer een natuurtalent. Dus ik probeer dat allemaal maar los te laten. En ik heb zowaar al een paar wedstrijden gewonnen.  Hilarisch En verder blijft het de leukste sport die er is.  Cheesy

Citaat

Alweer bijna een jaar geleden organiseerde je samen met Lucy The Amazing Race, super spel Bravo!, zou je in zijn voor een vervolg?

Ooit wel denk ik. Maar ik denk niet dat ik zoiets nog een keer ga doen zolang ik nog studeer. Dat was even iets too much. Hoewel het wel erg leuk was om een keer te doen.  Cheesy

Citaat
Wat is jouw grootste irritatie van de tijd waarin we nu leven?
Dat mensen vooral aan zichzelf denken. Tuurlijk, ik denk wel erg extreem de andere kant op. 9 van de 10 keer ga ik eerst nadenken hoe iets voor een ander is en dan pas aan wat ik zelf wil. Maar het is toch een kleine moeite,  om even op te staan in de bus, om mensen zo af en toe even te helpen. Om netjes te wachten totdat de trein leeg is, voordat je je er door de mensen massa heen, in stort.  Roll Eyes Ja, ja ik word oud geloof ik.  Hilarisch


Citaat
Waar zie jij jezelf over 5 jaar?
Hopelijk werk ik dan op een advocatenkantoor, waarschijnlijk nog niet in een juridische functie. En hopelijk zit ik dan op zijn minst in mijn master bij mijn opleiding. Een relatie zou ook wel leuk zijn. Als ik nog kinderen wil, dan zouden die er dan ook wel zo'n beetje moeten zijn.  Verbaasd Ik krijg het echt super druk de komende 5 jaar.
Gelogd
Pagina's: 1 ... 75 76 77 [78] 79
  Print  
 
Ga naar:  

ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.339 seconden met 19 queries.