Startpagina   Help Inloggen Registreren  
ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar WieIsDeMol.Com

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar de voertbaltoto

Nu op de chat
Realitynet
Nu online
292 gasten en 4 vaste bezoekers (MollenvangR-Art, D*N, Niuno, Silvermaiden)
Activiteitenagenda
Nu bezig
Forum Zomersoap
Nu bezig
Tour de France pool
Schrijf je nu in!
RN GameNight: 30 Seconds!
9 September
Tweestrijd Online
Pagina's: 1 ... 18 19 20 [21]
  Print  
Auteur Topic: De 'Hoe goed ken ik mijn medeforummersquiz' deel 7  (gelezen 22057 keer)
TimvDons
Offline Offline

Geslacht: Man

It's a plane

« Antwoord #400 Gepost op: 22.01.2017, 16:53:01 »

Weet niet of deze grap al gemaakt is, maar:

Mag Starlight nu de wisselbeker houden omdat ze 3x achter elkaar gewonnen heeft?  Grin
Gelogd

Niets is wat het lijkt en iets is wat het niet lijkt! WIDMO 2018 & Moltalk Online are back!
MollenvangR-Art
Winnaar ER-pool 2012
Offline Offline

Geslacht: Man

Brocco brocco li

« Antwoord #401 Gepost op: 22.01.2017, 16:53:14 »

Het stelt me gerust dat ik met 6 goed bij de beste kenners van jou hoor Smiley (@Starlight, niet @Tim, die er tussendoor fietst met zijn bericht Tongue)
Gelogd

Widm online 2019...? Niet is wat het lijkt...
Robbieazerty
Offline Offline

Geslacht: Man

« Antwoord #402 Gepost op: 22.01.2017, 21:12:56 »

Hihi, je blijft je bijnaam Stalklight eer aan doen! Gefeliciteerd!  Bravo!

Tiende geëindigd?  Verbaasd Voor iemand die maar vijf topics ofzo leest, sta ik versteld dat ik in de top 10 sta.

Bedankt voor de organisatie Lucy!  Duimen omhoog!

En toelichting enzo van mij komt nog wel. Huis gekocht was dus van mij en daar ben ik de voorbije tien dagen in bezig geweest. Morgen moet. Ik weerwerkn en na het werk dus weer in het huis verder. Kan dus nog wel even duren eer mijn toelichtingen enzo komen...
Gelogd
D*N
Actief Lid
*****
Aanspreekpunt spellenforum, Winnaar Expeditie Robinson pool 2014
Online Online

Geslacht: Man

Get Free

« Antwoord #403 Gepost op: 23.01.2017, 17:27:21 »

Ik wil mijn antwoorden nog wel toelichten Smiley.

1. Stage lopen in Engeland en oom worden
Volgens mij heeft niemand deze fout, was natuurlijk ook vrij duidelijk Volmondig Ja

2. Onzeker zijn op veel momenten

Veel mensen praten of hoe slecht het jaar 2016 was. Maar eigenlijk heb ik een heel erg goed jaar gehad met weinig echte dieptepunten. De momenten dat ik het moeilijk had waren vooral door onzekerheid en daarom heb ik dit samengevat als in onzeker zijn op veel momenten.

Opvallende antwoorden zijn: Swifty die denkt dat ik twee keer ben gezakt voor mijn rijexamen. Wel voor mijn theorie ondertussen maar ik ben nog bezig op het moment Snappie?.

3. Een succesvol evenement organiseren
Ik ben bijna aan het einde van mijn minor Eventmanagement en heb twee succesvolle evenementen georganiseerd in een half jaar (één ten tijde van invullen), en ontdekt dat dit wel iets is waar ik later mee door wil gaan. Het gaf ook een extra kick dat ik niet alleen als organisator succesvol was maar ook als zanger op het evenement.

Opvallende antwoorden: De solo's natuurlijk, was te verwachten. Maar door mijn vele verhuizen zit ik niet bij een koor of iets waar ik solo's kan krijgen, alles is op het moment solo Grin. En Miek en Robbie, ik lig nog prima op schema met mijn studie  Wink.

4. Survivor 4
De meetings hadden hier nog bijgekunt want die zijn ook altijd super leuk. Maar ik wordt toch ook wel heel erg gelukkig van het organiseren van Survivor. Deze keer was er ook een opbouw van 2 jaar, een goed verloop, sterke winnaar en super veel leuke momenten. Daarnaast ook de eerste keer dat ik het helemaal alleen deed.

Opvallende antwoorden: Miek en Ldh dachten dat ik een titel had gewonnen, maar als ze goed hadden gekeken heb ik in 2016 niets gewonnen Zeker niet!. Faab en Robbie hadden de meeting bij Elise, ik heb hier zelf toen ook over nagedacht tussen bepaalde mensen (volgens mij ging het bij mij tussen Daisy en Nieky), maar er waren twee meetings bij Elise en ik was bij beide aanwezig. Dus enkelvoud was niet logisch natuurlijk.

5.  Hadewychisdemol, met alle kleine gebaren dit jaar
Hij is soms gewoon heel erg lief Love Veel mensen hadden deze goed.

Opvallende antwoorden: Lan, dat was ook best goed gedacht. Ik was tijdens het spel wel stiekem een beetje een Lan fan Volmondig Ja.

6. Rennen voor de trein
Geen sport gezien dit jaar en ook niet echt uitgevoerd Lips Sealed. Misschien toch weer eens doen in de toekomst. Maar wel heel veel in de trein gezeten....Vrij goed gegokt door de meesten Duimen omhoog!.

7. Ik ging altijd racen op skeelers
Ik was heel vaak te vinden op straat op de skeelers, racen over de straat, trucjes uitproberen, van de helling van de kerk racen (sorry kerk) samen met mijn beste vriend, zijn zusje en mijn eigen zusje Volmondig Ja.

Mollenvanger en Faab hadden deze goed Bravo!

8. Spaans, want dat ik sexy

Ik heb ook een paar lessen Spaans gehad bij Tropische Bosbouw, maar ik ging uiteraard stoppen met de opleiding. Ik zou nog steeds Spaans wel willen leren. Deze is ook door iedereen goed gedaan, het sexy gaf het een beetje weg Grin Snappie?

9. Salsa, want dat kan ik

Ik heb een tijdje Salsa lessen gehad toen ik Velp woonde Volmondig Ja. Erg leuk om te doen! Vrij veel mensen wisten dit Duimen omhoog!.

10. Voeten
Door niemand goed geraden. Ik vind mijn eigen voeten ook gewoon lelijk, dus dat helpt niet. Jongens met een voetenfetisj vind ik dan ook vrij raar Lips Sealed.

11. Scrambled
Lukie4 en Hans hadden deze goed. Natuurlijk op z'n Engels lekker scrambled, wat zout en peper en uiteraard curry!. Daisy en Swifty dachten volgens mij daaraan maar het is curry ipv ketchup en absoluut niet bij een gekookt ei yikes Zeker niet!.

12. Magie
Ik moest gelijk denk aan de serie Once upon a time en hoe sommige personages van alles kunnen toveren. Dat lijkt me best wel iets Grin. Lukie4 en Starlight hadden deze goed Bravo!
Gelogd

Sometimes it feels like I've got a war in my mind. I want to get off, but I keep riding the ride
Miek1999
Offline Offline

Geslacht: Vrouw

« Antwoord #404 Gepost op: 23.01.2017, 20:33:58 »

Ik wist wel dat je geen titel hebt gewonnen maar ik liep compleet vast bij die vraag Tongue
Gelogd

If you love someone, you tell them
Swifty
Actief Lid
*****
Aanspreekpunt Expeditie Robinson, Winnaar pool ER 2009 en 2015
Offline Offline

Geslacht: Vrouw

« Antwoord #405 Gepost op: 23.01.2017, 22:15:34 »

Zo, eindelijk eens wat tijd om naar de antwoorden te kijken en zelf wat toelichting te geven Cheesy

Vraag 1, eindelijk mijn huis verkocht, die was wel duidelijk, alleen Miek wist dat niet blijkbaar.
De instinker in poule B was de live wedstrijd van het Nederlands Elftal, dat dat niet 1 van de 4 was die dat hier hadden afgesproken samen. En verder wat vakanties door elkaar gehaald. Lost-dag had ik inderdaad goed ingeschat gelukkig. Starlight, toen ik bij vraag 3 alsnog de cum laude tegenkwam heb ik snel mijn post verwijderd  Schaam

Vraag 2, een half team moeten vervangen, om diverse redenen gingen 3 van mijn 6 assistentes weg en dat was niet leuk. Opvallend dat D*N dacht dat ik van werk moest veranderen, gelukkig niet zeg met mijn eigen zaak Tongue Een paar mensen kozen ook voor de verbroken relatie of toen het bijna over was, verbaasde me ook wel. En verder plaatsten sommigen een meer filosofisch antwoord bij mij, zo zweverig ben ik niet, sorry  Tongue
Buiten de mensen waar het antwoord heel obvious was (de kast van Lukie, het leed van de wereld van Jos) heb ik hier echt minder goed gescoord dan ik had verwacht.

Vraag 3, trots op hoe mijn zaak draait nu, ondanks het antwoord van vraag 2, dat wisten veel mensen wel goed te plaatsen.
Fabian, ik had die Ramadan nooit bij jou geplaatst. Vind het wel heel bijzonder dat je partner moslim is en zijn geaardheid daarmee blijkbaar goed kan combineren, mooi!
Net zoals bij 2 scoorde ik minder goed dan gedacht.

Vraag 4, mijn tennistitel, hadden veel mensen goed.
We zaten nog vol van Survivor blijkbaar, gezien de mensen die toch iets daarvan bij Nieky of mij hadden geplaatst, zoals bijv het in de top 4 eindigen, wat ik dus ook bij Nieky had gezet. Bij poule A was dat een vrij makkelijke vraag, veel antwoorden waren heel duidelijk aan de juiste forummer te koppelen.

Vraag 5, Nys-fan, die Next en mij compleet inmaakte met zijn vlaggenkennis in Jeopardy, ouch! Vind het wel logisch dat het antwoord over Lan vaak bij mij werd gezet. Stormpie en Hans en Pjotr en Jann vind ik ook allemaal heel leuk en lief, maar ik dacht eigenlijk dat het wel duidelijk zou zijn dat ik iets mbt Gladiator of Survivor zou noemen.
Maike, dat van Elise vond ik zo duidelijk een Bodejos-antwoord, dat was een zekerheidje voor mij Tongue
Grappig om ook de over-en-weer-antwoorden te zien, HDD en SL, Pjotr en Hans, HIDM en Hans. Alleen tikje lastig dat zoveel mensen Hans noemden Grin

Vraag 6, de sportvraag, die heb ik echt ontzettend slecht gedaan zeg! Zat daar ook enorm mee te prutsen, en dat kostte me de bonus voor foutloos inleveren (en toen heb ik het nog verkeerd verbeterd ook  Embarrassed) Knap dat zoveel mensen de juiste zin over Sanne Wevers aan mij wisten te koppelen  Duimen omhoog!
D*N, waarom gaf jij hier een GiG-grapje als antwoord?  Roll Eyes

Vraag 7 vond ik lastig te beantwoorden. Ik heb echt alle jeugdboeken van onze dorps-bibliotheek 3x gelezen geloof ik, dus daarom dat lees-antwoord, eigenlijk geen echt antwoord op de vraag. Door veel mensen wel goed ingevuld. Grappig dat het racen op skeelers bij mij is geplaatst, motorassociatie zeker Grin
Ongelooflijk dat ik hier bij poule A maar 1 punt heb gekregen ondanks dat daar 3x playmobil stond (en je bij willekeurig gokken dus al snel 1 daarvan goed had). Die showtrap, dat was voor mij een zekerheidje bij Fabian, had ik nooit achter jou gezocht Pjotr Wink

Vraag 8, ik hou niet van talen, maar Spaans is nog wel te doen om te leren denk ik, en dat is ook wel handig op vakantie (wereldtaal he). Door aardig wat mensen goed ingevuld. Ook bij deze vraag scoorde ik slecht in poule A ondanks de dubbele antwoorden.

Vraag 9, pogo-en is zo heerlijk Grin maar wel erg vermoeiend. Verrassend dat zoveel mensen dat goed hadden Cheesy Salsa had ook gekund, ik heb lessen gehad, maar dat is alweer even geleden. Voor lindy-hop ben ik net ff te jong mensen Tongue Ook bij deze vraag had ik bij poule A een hogere score verwacht.

Vraag 10, ik vind voeten niet mooi en vaak onverzorgd, daarom de brrr.

Vraag 11 vond ik een multiple-gok vraag, over de eieren, totaal niet aan gedacht om te zoeken naar wat men hierover ooit op het forum had gepost. Heb ik erg weinig punten mee behaald dus.

Vraag 12 had ik in mijn eigen poule alleen mijn eigen antwoord goed, heel slecht ingeschat dus. Vond het ook wel een lastige moet ik zeggen. Knap dat Nieky mij aan 'de tijd een paar minuten terug kunnen draaien' koppelde  Duimen omhoog! Meerdere keren werd gezegd 'de tijd stil kunnen laten staan' maar wat heb je daar nu aan, dan liever terug in de tijd hoor Tongue 2x ook zelfbeheersing Huh dacht eigenlijk dat ik vrij beheerst overkom  Roll Eyes
« Laatste verandering: 23.01.2017, 22:25:59 door Swifty » Gelogd

Keep calm and eat chocolate
Starlight
Actief Lid
*****
Offline Offline

Geslacht: Vrouw

« Antwoord #406 Gepost op: 23.01.2017, 22:30:42 »

En ik gok dat Starlight hierover 'klaagde' in de Relaxhoek? EmbarrassedWant ik kwam ergens van mezelf tegen dat ik ooit wel Italiaans wilde leren? Maar als Engels niet had gemogen, had ik nu Spaans ingevuld (reden lijkt me ook duidelijk).
Ohja, hier had ik ook nog op willen reageren.
Ging niet specifiek over jouw antwoord, op dat moment wel over de taalvraag waar meer mensen iets anders hadden ingevuld dan ze eerder hadden gezegd. En datzelfde probleem had ik ook al bij de eiervraag. Bij de taalvraag kan ik me prima indenken dat die verandert, bij eieren vind ik dat toch iets opmerkelijker Tongue
Gelogd

Be steady on your feet, no matter the trouble you meet
Swifty
Actief Lid
*****
Aanspreekpunt Expeditie Robinson, Winnaar pool ER 2009 en 2015
Offline Offline

Geslacht: Vrouw

« Antwoord #407 Gepost op: 23.01.2017, 22:40:59 »

Even geturfd

Kent mij het beste
Timvdons 8
Fabiann 7
Mollenvanger-MV 7
Lukie4 6
Nieky 6
Starlight 6
D*N 5
LdHmolletje 5
Daisy 4
Miek1999 4
Robbieazerty 3
Hans 2

Ken ik het beste:
Spechteke 8 Verbaasd (komt vooral door de herkenbare antwoorden volgens mij)
HDD 7
Lucy 6
Lukie4 6
Starlight 6
D*N 5
LdHmolletje 5
Luiaardje 5
Robbieazerty 5
Bodejos 4
Daisy 4
Fabiann 4
GrasIsGroen 4
Hans 3
HIDM 3
Maikemeisje 3
Mollenvanger-MV 3
Pac 3
Pjotr 3
Molière 2 (zoals ieder jaar, ik weet nog steeds niets van jou Tongue)
Nieky 2 Schaam
Timvdons 2 en vorig jaar kende ik jou het beste Schaam
Gelogd

Keep calm and eat chocolate
MollenvangR-Art
Winnaar ER-pool 2012
Offline Offline

Geslacht: Man

Brocco brocco li

« Antwoord #408 Gepost op: 23.01.2017, 22:53:08 »

Ik zal ook even kort mijn antwoorden bespreken

Vraag 1: ik had meerdere hoogtepunten, die met name in de zomer lagen. Ik moest mezelf zien te vermaken in de periode van eind juni - september. Begon al met Coldplay natuurlijk, maar daarnaast ook nog wat dagjes weg gedaan binnen eigen land. Werken? Ik studeer nog wel even. Maar op vakantie, ik? Dichter naar elkaar gegroeid, naar wie dan..? Dat was het allemaal niet

Vraag 2: Momenten van eenzaamheid en ongelukkig zijn, en dat waren er helaas nogal wat verspreid over het jaar (en vooral in de eerste helft). Ik ga me hier niet te veel over uit laten in het openbaar (kan altijd nog via pm en zo), maar eh... dat mijn relatie over ging? Zonder relatie kan ie ook niet uit gaan hoor... Of van werk veranderen? Zie vraag 1. Dat was het ook allemaal niet.

Vraag 3: 2 grote doelen gehaald, studie-gerelateerd en iets met een auto. Maar echt achterliggen op schema doe ik niet hoor. En die werkdagen die ik maak? Die zijn niet zo lang.

Vraag 4: Ik heb deze zomer, ook deels onderdeel van vraag 1, Pjotr en Silvermaiden en haar zus ontmoet. Waren allebei leuke dagen.

Vraag 5: Ik had zin om een niet MV-achtig antwoord te geven dat wel oprecht gemeend is. Ik wil niet specifiek 1 iemand noemen, dus noem ik iedereen want ook zoals gisteren weer zijn er altijd wel mensen die even een  lekker knuffelen posten.

Vraag 6: Ik ben echt niet alleen maar voetbal hoor. Jaaa ik heb enorm genoten van Will Grigg hype en ja IJsland heeft mn hart gestolen. Maar zo'n Sanne Wevers, onverwacht en van zo ver gekomen, dat zijn de echte sportsprookjes op de spelen waarvan ik genieten kan

Vraag 7: Ik pakte een rond deksel van een blik, een aardappelprakker als stempelautomaat, zat op de bank en de bus ging rijden Smiley (oké dit klinkt echt suf Grin)

Vraag 8: Spaans spreek ik al een beetje, of nou ja ik kan het in ieder geval redelijk verstaan. Maar Scandinavië, als ik er ooit nog eens kom, dan wil graag de taal leren

Vraag 9: Met mijn coördinatie (en sommige mensen weten nu wat ik bedoel aangezien ik ze dat priv;e verteld heb via pm), kan ik niet dansen. Maar ik vind Tango, zn Spaanse gitaar erbij, die muziek en dans gewoon prachtig. Geen invullen vond ik ook stom

Vraag 10: Hier kon ik echt niks bedenken. Wil ook niet op die manier oordelen eigenlijk, geen was hier het juiste antwoord.

Vraag 11: Ik sla graag over Grin Doe mij maar ei verwerkt in deeg van een taart of een cake of zo Tongue

Vraag 12: vliegen, teleporteren van alles leek me leuk. Maar wat ik echt wil is een betere wereld. gaat nooit gebeuren, maar als ik die kracht had zou ik ervoor zorgen dat mensen geen geldproblemen zouden hebben, geen oorlog zouden maken, geen aanslagen zouden plegen, elkaar niet veroordelen. Gewoon vredig met elkaar leven, maar ja.. ain't gonna happen Droevig
Gelogd

Widm online 2019...? Niet is wat het lijkt...
Molière
Offline Offline

Geslacht: Man

« Antwoord #409 Gepost op: 2.02.2017, 23:09:16 »

Nou, dan zal ik mijn antwoorden ook nog even toelichten.

1. Drie hoogtepunten: nieuwe baan, vakantie in India & Nepal en het vinden van een nieuw appartement
Ja, 2016 was een bijzonder mooi jaar. In juni en juli heb ik een geweldige reis gemaakt door India en Nepal. India is pure waanzin! Een paard in de trein, zes man op een motor, een kudde koeien over de snelweg, je kunt het zo gek niet bedenken. En dat verkeer is echt totale chaos. Ze hadden daar volgens mij net de claxon uitgevonden. Maar ze hebben daar ook wel aardige bouwwerken. Voor ik het wist stond ik helemaal alleen aan de achterkant van de Taj Mahal.

En dan Nepal, wat een heerlijk land is dat! Als je ooit geen idee hebt waar je heen wil en je houdt van verre reizen en mooie natuur, ga naar Nepal. En dan in ieder geval het mooie stadje Pokhara. Er moest nog wel heel veel gerenoveerd worden door de aardbevingen in 2015, maar goed. De Mount Everest heb ik niet beklommen, maar wel gezien vanuit de cockpit.

Goed, eenmaal weer wat geacclimatiseerd in Nederland kreeg ik in september een volkomen onverwachte mail om van één van mijn vele passies mijn beroep te maken en dat heb ik uiteraard gedaan. Omdat ik mijn identiteit liever niet voor het hele forum bekend wil hebben, kan ik hier verder niet over uitweiden. Maar als je je nieuwsgierigheid niet kan bedwingen, mag je het gerust per pm vragen. En om het jaar nog even mooi af te sluiten, heb ik nog een appartementje gevonden ergens in Midden-Nederland waar ik vanaf volgende week in kan.

Zeven mensen hadden dit zowaar goed, ook al heb ik hier verder niks over gemeld. Alleen dat ik een aantal weken op vakantie was. Fabian, Tikal ben ik jaren geleden al eens geweest. Ben benieuwd of Lukie de Canopy Tour in Tikal nog heeft gedaan. En speciaal voor Pjotr: ik ben hetero.

2. Overlijden van een goede familievriend die vroeger altijd mee op vakantie ging
Dit had je never nooit kunnen weten. Later bedacht ik me nog dat ik hier aan toe had willen voegen "en met wie we veel gekaart hebben" om nog een minimale aanwijzing te geven. Daarover heb ik volgens mij al weleens wat gepost.

Alleen Fabian had dit goed. Sommigen dachten dat ik dit jaar flink ziek was geweest, maar ik ben al in geen jaren meer ziek geweest. En onzekerheid heb ik ook geen last van.

3. Het doorstaan van de test voor mijn nieuwe baan
Hiervoor moest je mijn antwoord op vraag 1 weten, anders kon je het überhaupt niet weten. Ik kan hier verder ook niet op ingaan vanwege eerder genoemde reden.

4. Het organiseren van de Fantasy Tennis Tour
Dit was waarschijnlijk het makkelijkste antwoord van de hele quiz. Iedereen had dit goed, chapeau! Maar goed ook, want als je dit fout had gehad, had je van mij de volgende keer niet mee mogen doen. Ik vond het in ieder geval erg leuk om te doen en doe dit nog steeds met veel plezier. Hopelijk volgend jaar met wat meer deelnemers, want dat valt nu toch wel een beetje tegen met alle tijd die ik er insteek.

5. Niemand in het bijzonder
Ja, ik kon eerlijk gezegd niet iemand bedenken die mij heeft weten te verrassen afgelopen jaar. Komt ook omdat ik door alle drukte niet echt meer de tijd heb om het forum te volgen. Gek genoeg hadden elf mensen dit goed. Wellicht doordat ik vaker dit ietwat tegendraadse antwoorden heb gegeven in het verleden.

6. De inhaalrace van Verstappen in Brazilië
Dit kon je ook niet weten. 2016 was in ieder geval een bijzonder mooi sportjaar, maar de inhaalrace van Verstappen in Brazilië is iets wat ik nog nooit gezien had. Onder bizarre weersomstandigheden in zo'n korte tijd van P16 naar P3 rijden. Bizar! Alleen Nieky had dit goed.
Gelogd

"The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and science."
Molière
Offline Offline

Geslacht: Man

« Antwoord #410 Gepost op: 2.02.2017, 23:09:26 »

7. Van alles. Met autootjes, voetballen, spelletjes enz.
Ook vroeger had ik al vele hobby's en was ik voor veel dingen in. Ik herinner me nog de ellenlange files van autootjes die ik samen met mijn broertje in het huis van mijn opa maakte, het Ajax-team met zelfgemaakte shirts achter op het speelveldje, computerspelletjes als Supaplex en later Grand Prix 2 en de vele spelletjesavonden met de familie. Mijn vader had zelfs een eigen kaartspel bedacht. Nu zul je je afvragen: waarom ben je nog nooit naar een spelletjesdag gekomen? Dat ben ik ooit nog van plan, ware het niet dat ik op zaterdagavond normaal gesproken moet werken.

Fabian en Daisy hadden dit goed. Heel veel dachten Playmobil, maar daar heb ik echt nooit mee gespeeld. Postzegels had gekund, Robbie. Die heb ik ook ooit een tijdje gespaard.

8. Die behoefte heb ik niet echt, maar als ik zou moeten kiezen: Italiaans
Ook al heb ik een bepaalde feeling voor talen, de behoefte om een taal te leren heb ik niet echt. Ik denk dat dat komt omdat ik dingen graag snel wil leren en dat heeft bij talen nogal wat tijd nodig.

9. Geen
Ik heb dan veel passies, maar met dansen heb ik echt helemaal niks. Wel ooit eens een salsales in Mexico gevolgd, maar dat was meer omdat ik geen spelbreker wilde zijn. Bij nader inzien is dit overigens mijn favoriete dansstijl:


10. Voeten, daar lik ik toch het minst graag aan
Toen ik de naam van HIDM in mijn pool zag, wist ik al dat mijn antwoord veel aan hem zou worden gekoppeld. En uiteraard. Die toevoeging kon ik niet laten, vooral omdat ik ooit eens een dame op bezoek had die dacht dat ik dat lekker vond vanwege mijn sterrenbeeld. U begrijpt dat dat niet veel is geworden. Niemand had dit goed overigens.

11. Ik eet bijna nooit een ei
Dit klinkt misschien heel vreemd, maar ik kan me eerlijk gezegd niet eens meer herinneren wanneer ik voor het laatst en ei heb gegeten. Volgens mij in India of Nepal. Maar ik heb er echt nog nooit één gebakken. Wederom had niemand dit goed.

12. Tijdreizen
Ik had echt geen idee wat ik hier in moest vullen, dus ik heb maar ergens een lijstje vandaan getoverd en dit leek me de beste optie. Ben wel benieuwd hoe de wereld er in pakweg 2491 uitziet of hoe het in de tijd van Bach en Molière was, om maar wat te noemen.
Gelogd

"The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and science."
hulpdakdekker
Actief Lid
*****
Aanspreekpunt De Mol
Offline Offline

Geslacht: Man

Babbelt maar wat

« Antwoord #411 Gepost op: 2.02.2017, 23:27:28 »

En speciaal voor Pjotr: ik ben hetero.

Hilarisch

7. Van alles. Met autootjes, voetballen, spelletjes enz.
Ook vroeger had ik al vele hobby's en was ik voor veel dingen in. Ik herinner me nog de ellenlange files van autootjes die ik samen met mijn broertje in het huis van mijn opa maakte, het Ajax-team met zelfgemaakte shirts achter op het speelveldje, computerspelletjes als Supaplex en later Grand Prix 2 en de vele spelletjesavonden met de familie. Mijn vader had zelfs een eigen kaartspel bedacht. Nu zul je je afvragen: waarom ben je nog nooit naar een spelletjesdag gekomen? Dat ben ik ooit nog van plan, ware het niet dat ik op zaterdagavond normaal gesproken moet werken.

voetballen, autofile's, supaplex.. dit antwoord had zo perfect bij mij gepast Grin

Also, er komt een spelletjesWEEKEND aan, waar je gewoon een dagje binnen kan hoppen; bv op de zondag Wink
Gelogd

Ik wil me bij deze distantiëren van bovenstaande post en wens niet op enige manier in verbinding te worden gebracht met dat idiote inhoudsloze gezwam.
Lukie4
Global Moderator
*****
winnaar WIDM-pool 2018
Offline Offline

Geslacht: Man

Als je alles geeft, verlies je niets

« Antwoord #412 Gepost op: 4.02.2017, 12:38:58 »

ik heb hoogtevrees dus geen canopy tour in Tikal voor mij Wink
Gelogd

Life can only be understood backwards; but it must be lived forwards.
Molière
Offline Offline

Geslacht: Man

« Antwoord #413 Gepost op: 8.02.2017, 15:40:05 »

Also, er komt een spelletjesWEEKEND aan, waar je gewoon een dagje binnen kan hoppen; bv op de zondag Wink
Ja, zag ik. Maar vind dat eerlijk gezegd nog iets te veel van het goede.

ik heb hoogtevrees dus geen canopy tour in Tikal voor mij Wink
Lijkt me geen goede idee dan, ja.
Gelogd

"The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and science."
Lucy
Offline Offline

Geslacht: Vrouw

Life is like theatre <3

« Antwoord #414 Gepost op: 9.02.2017, 17:08:03 »

Ja, zag ik. Maar vind dat eerlijk gezegd nog iets te veel van het goede.

Alleen een dagje binnenhupsen is toch niet te veel? Grin
Gelogd

Raad eens hoeveel ik van je hou? Helemaal tot aan de maan... en terug!
Molière
Offline Offline

Geslacht: Man

« Antwoord #415 Gepost op: 9.02.2017, 23:35:02 »

Alleen een dagje binnenhupsen is toch niet te veel? Grin
Mja, ik zie dat wat anders, maar dat is wat lastig uit te leggen. Bovendien moet ik die zondag ook werken, dus dat gaat 'm sowieso niet worden.
Gelogd

"The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and science."
Lucy
Offline Offline

Geslacht: Vrouw

Life is like theatre <3

« Antwoord #416 Gepost op: 16.02.2017, 12:07:25 »

Ohh ik dacht dat je het weekend iets te veel van het goede noemde haha
Gelogd

Raad eens hoeveel ik van je hou? Helemaal tot aan de maan... en terug!
Pagina's: 1 ... 18 19 20 [21]
  Print  
 
Ga naar:  

ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.276 seconden met 19 queries.