Realitynet - Realitynet.org

Off topic => De Ontvangsthal => Topic gestart door: Starlight op 3-03-2023, 17:17:10

Titel: Welkom Deluxenite!
Bericht door: Starlight op 3-03-2023, 17:17:10
Deluxenite van harte welkom hier op RealityNet! ::zwaai::

Praat nu gezellig mee over Wie is de Mol (https://www.wieisdemol.com/forum/2023/) en Expeditie Robinson (https://www.expeditierobinson.net/forum/2022-najaar/)! Ook hebben we boards voor onder andere De Mol op Play4 (https://be.wieisdemol.com/forum/2022/), en nog vele andere realityprogramma's (https://www.realitynet.org/forum/tv) zoals Hunted.

Maar dit forum is er niet alleen voor realityprogramma's. Zo hebben we ook de Relaxhoek (https://www.realitynet.org/forum/offtopic/relaxhoek), een sportboard (https://www.realitynet.org/forum/sport/algemeen) en meerdere spelletjesboards (https://www.realitynet.org/forum/#c23) (zoals een Weerwolvenboard (https://www.realitynet.org/forum/spellen/weerwolven/)). Neem daar dus vooral ook eens een kijkje!

In dit topic kun je jezelf voorstellen. Het zou leuk zijn als je hier iets over jezelf vertelt zodat we je beter kunnen leren kennen. Wat zijn bijvoorbeeld je favoriete programma's, en waarom heb je je aangemeld op dit forum? Natuurlijk kun je ook andere dingen over jezelf vertellen :)

Ik wens je veel plezier met alles wat RealityNet te bieden heeft. :D ::ok::
Titel: Re: Welkom Deluxenite!
Bericht door: Deluxenite op 4-03-2023, 13:34:12
Hoi,

Ik ben Jasper en kom uit Limburg in België.

Ik heb mij aangemeld op dit forum om mee te kunnen discussiëren over De Mol Nederland. Naast De Mol kijk ik eigenlijk niet zo heel veel programma's.

In mijn vrije tijd hou ik me bezig met muziek. Ik heb gitaar als eerste instrument gekozen toen ik kind was en daarna op mezelf piano geleerd. Sinds dit jaar ben ik ook terug les gaan volgen voor klarinet. Verder zing ik ook in 2 popkoren.

Mochten er nog vragen zijn mag je die altijd stellen.
Titel: Re: Welkom Deluxenite!
Bericht door: LdHmolletje op 5-03-2023, 13:02:31
Welkom op dit forum, Jasper!