Realitynet - Realitynet.org

Oudere seizoenen => Online spellen => Mol Online Allstars 2021 => Topic gestart door: D*N op 22-10-2021, 00:36:38

Titel: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: D*N op 22-10-2021, 00:36:38
(https://www.realitynet.org/images/rn/WidmoAS/Cava%20stars%20and%20a%20mars.png)

Welkom luxepaardjes! De Cava bar is geopend hoor, dus neem een glamoreuze slok van je glas en geniet van de strijd der All-Stars. In deze bar kunnen voornamelijk de kijkers maar eigenlijk iedereen die zin heeft al zijn gedachten kwijt. Verder worden we helemaal niet gesponsord door Mars(tm) hoor  :-X.
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Vermoljoen op 30-10-2021, 13:04:57
 ::hyper::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Kaaasje op 30-10-2021, 13:07:10
Daar gaan we weer! ::hyper::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: D*N op 30-10-2021, 13:10:19
Er zijn nog marktkraampjes beschikbaar voor nieuwe initiatieven! ::bravo::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Hadewychisdemol op 30-10-2021, 13:10:51
Wauw, wat een geweldige groep! Een paar namen die ik ook echt niet verwacht had ::bravo::

Zullen we met zijn allen proosten op een mooi All-Starseizoen?
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: MollenvangR op 30-10-2021, 13:38:33
Wie is de mol online All-stars: de werelden van twee makers komen samen in ultieme ontmaskeringsstrijd

“De tand des tijds heeft veel doorstaan” en “Morgen 12.00 uur…” Die boodschappen ontvingen wij in onze mailbox. Afzenders? MollenvangR en D*N. Wat zou dat nu weer te betekenen hebben? We namen contact met MollenvangR op, die ons onder embargo een exclusief interview gaf. Ook zijn partner in crime D*N komt nog even aan het woord. Wat schetste onze verbazing? De komende weken komen zij met een tweede (extra) seizoen van Wie is de mol online! Dat moet haast wel een grapje zijn, toch…?

Kennen jullie die mop van die mol en de presentator die samen een tweede molreeks gingen maken? Die gingen niet toch…?
MollenvangR: en toch is het geen grap. Vanaf vandaag is het extra seizoen dat we in het diepste geheim hebben voorbereid, te volgen op Realitynet.   

Maar beste MollenvangR, jij zou toch echt gaan stoppen als mol host na het afgelopen seizoen?
Ja en nee. Officieel heb ik nooit echt afscheid genomen, maar ik had voor mezelf al besloten dat Roemenië (voorlopig) echt het laatste seizoen zou zijn. Seizoen 5 heeft heel veel voorbereiding, energie en tijd gekost. De creativiteit was er ook een beetje uit bij mij. Toch was het maken van dit seizoen met SpacyColours meer dan waard. We hebben een prachtige reeks neergezet en na die serie was ik ook echt even toe aan rust.

En dan ga je zo kort daarop toch weer aan de slag?
Ja… Nog geen week na de opnames van het seizoen in Roemenië stuurde onze mol Dennis mij een bericht:  “Wil je samen een Allstars serie organiseren?” Ik moest daar wel even over nadenken omdat we net die intense serie hebben gemaakt. Uiteindelijk heb ik ja gezegd en zodoende zijn we eigenlijk in vrij korte tijd aan de slag gegaan met de voorbereidingen voor dit extra seizoen.

Wat deed je besluiten om ja te zeggen?
Ik heb altijd gezegd dat ik ooit (geen idee wanneer) een korte (zomer) of lockdown serie wilde maken met oud-kandidaten. Mensen die een tweede kans verdienen, of iets van All-stars. Dat het zo snel zou gebeuren, had ik ook nooit verwacht. Daarnaast zie ik het ook als een mooie afsluiting als host van dit spel. In Roemenië hebben we al talloze verwijzingen naar eerdere seizoenen gestopt, maar dit wordt mijn eigen jubileum en dan is het ook wel leuk om dat te vieren met een extra reeks. Een andere reden om ja te zeggen is Dennis. Dennis en ik hebben dit spel inmiddels in allerlei rollen meegemaakt: host en kandidaat, kandidaat en host, host en mol. Het enige dat nog ontbrak is een samenwerking tussen ons. En die gaat er nu komen. Hij heeft zijn eigen touch aan dit spel gegeven toen ik kandidaat was en dat vond ik erg leuk! Ik heb ook een eigen stijl en die twee werelden gaan nu samenkomen. Dat is erg spannend en ik weet zeker dat we er iets moois van hebben gemaakt.

Hoe is de rolverdeling tussen jullie?
Dennis is de man van de creativiteit, eigenlijk het mastermind van deze editie. Hij is in de lead en ik geef samen met hem invulling aan het concept achter deze reeks dat hij bedacht heeft. Ik (de controlfreak van ons) houd de planning een beetje in de gaten, leg de contacten, scout de locaties en heb net als Dennis de helft van alle opdrachten uitgewerkt. En wat heel grappig is, we zijn allebei echte nachtwerkers. Na middernacht brainstormen leidde tot toffe uitwerkingen van de opdrachten. In voetbaltermen gesproken, ik ben de aangever en Dennis is de scorende spits.

Over voetbal gesproken, gaat niet zo goed he met PSV? 5-0 afgedroogd worden door Ajax is niet best...
(https://c.tenor.com/V9w_cf3J5EwAAAAd/jan-boskamp-slaan.gif)

Au! Sorry... terug naar het spel dan maar. Als dat geen leuk seizoen oplevert met jullie aan het roer, dan weten wij het ook niet meer. Maar goed, nu naar dat seizoen. We horen All-stars, extra seizoen, vertel eens wat meer. Wat is er anders ten opzichte van de vijf eerdere seizoenen?
De naam All-stars zegt het eigenlijk al: er keren 10 oud-kandidaten terug die het spel al eens eerder hebben gespeeld. Uit alle vijf de seizoenen zal de kijker twee bekende gezichten gaan terugzien. Zij zijn allemaal best wel ver geraakt in het spel en zullen onderling gaan uitmaken wie de ultieme mol online speler is. Ze hebben elk een eigen route afgelegd en hun eigen verhaal. Ze zullen allemaal hun eigen motivatie hebben om hun vorige prestatie te verbeteren of evenaren, terwijl de All-star mol er (opnieuw?) alles aan zal doen stokken in de wielen van de kandidaten te steken. Wat er anders is, is dat elke aflevering slechts twee (incidenteel drie) opdrachten zal tellen. Daarnaast is de reeks een stuk korter dan reguliere reeksen.

Zijn de oud-kandidaten de enige verwijzing naar vijf seizoenen Wie is de mol Online?
Nee absoluut niet. Voor de die-hard volgers wordt dit spel een feest der herkenning. Die gaan opdrachten uit vijf seizoenen in een nieuw All-starwaardig jasje zien. Die opdrachten krijgen dus een upgrade. Het gaat om opdrachten die heel goed gewaardeerd werden door kandidaten en kijkers, maar ook opdrachten die qua idee leuk waren, maar in de uitvoering niet zo goed uit de verf kwamen. Deze krijgen een nieuw tweede leven. En natuurlijk hebben Dennis en ik ook een aantal nieuwe opdrachten en twists in petto.

Dat wordt een interessante mix dus. Waar zijn jullie eigenlijk geweest?
He he… ik dacht dat je het nooit zou gaan vragen. Voor dit extra seizoen zijn we naar een prachtige onontdekte parel in Europa gegaan. Wij zijn in het diepste geheim vertrokken naar de Faeröer Eilanden. Deze eilandengroep met 22 eilanden maakt deel uit van het Deense koninkrijk. Het is het land met meer schapen dan inwoners, het land van de papegaaiduikers, eindeloze berglandschappen, vele watervallen en kliffen.

Het is daar behoorlijk koud geweest zeker?
Tijdens de opnames hebben we niet de beste weersomstandigheden gehad nee, maar het landschap maakt zo veel goed.

Wie zijn eigenlijk die 10 kandidaten die de kou moesten trotseren?
Wat zeg je? Of ik het koud heb? * De verbinding valt even weg *

Dan even iets anders. Dit spel loopt tegelijk met de opnames van Survivor, ben je niet bang dat je de All-stars straks naar de eilandraad stuurt en de kandidaten op de eilandraad een scherm laat zien?
Ik niet… misschien moet ik Dennis er even bij halen. Dennis: “hahaha, nee hoor, hoewel dat wel een leuke twist is aangezien we aan eilandhoppen over de 22 eilanden van de Faeröer Eilanden doen. *grijnst *

Tot slot beste MollenvangR, is dit dan echt de laatste keer dat we jou als molhost hebben gesproken of ben je ook al bezig met de reeksen voor 2022, 2023 en 2024?
Ik zeg nooit nooit, maar vooralsnog wel ja. Al blijft het natuurlijk ook wel een leuke gimmick. Wie weet heb ik er over een paar jaar weer zin in, al is dit voor mij een soort einde van een tijdperk. Onthoud echter één ding: als dat wat zeker is, zelfs niet meer zeker is, wat is er dan nog zeker...? De tand destijds heeft veel doorstaan, de toekomst staat in de sterren geschreven...
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Lama1997 op 30-10-2021, 14:57:38
Proost op een mooi seizoen! Ik heb er zo veel zin in. Let the games begin! ::bravo::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: JaccoS op 30-10-2021, 15:15:40
Proost op een mooi seizoen! Ik heb er zo veel zin in. Let the games begin! ::bravo::
Inderdaad, veel plezier allemaal! ::bravo::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Miek1999 op 30-10-2021, 15:33:59
Veel plezier allemaal, leuke groep  ::bravo::

Barvrouw nodig?  :D
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: D*N op 30-10-2021, 16:36:37
Jazeker, je bent aangenomen! ::bravo::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: catshee op 30-10-2021, 16:47:34
ooooh, nog meer mensen om drank bij te bestellen  ::hyper::

Heb je ook cocktails Miek?
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: LdHmolletje op 30-10-2021, 16:50:41
Leuk dit!
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Miek1999 op 30-10-2021, 17:17:00
Jazeker, je bent aangenomen! ::bravo::

 :D

ooooh, nog meer mensen om drank bij te bestellen  ::hyper::

Heb je ook cocktails Miek?

Zeker, heel veel  ;D

(https://i.ibb.co/27fMFz8/Set-of-classic-alcohol-cocktails-isolated-on-white-background.jpg) (https://ibb.co/d0zpfNb)

Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: catshee op 30-10-2021, 17:21:00
Doe mij maar een old fashioned dan  ::trots::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Lama1997 op 30-10-2021, 17:21:22
Oehhhhh, mag ik de Cuba Libre ::love::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Hadewychisdemol op 30-10-2021, 18:37:18
Oehhhhh, mag ik de Cuba Libre ::love::
Die lust ik ook wel :D
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Swifty op 30-10-2021, 19:27:10
 ::feest:: ::feest:: ::feest:: Rondje voor iedereen! Ik trakteer!  ::feest:: ::feest:: ::feest::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: KingLennart op 30-10-2021, 20:15:52
Doe mij maar een stevige grog met gin er in... die kou op de Faeroer doet me nu even de das om...
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Bubbles op 30-10-2021, 20:51:04
Wat een leuke groep zijn we! ::bravo:: Veel succes en plezier allemaal deze reis! Ik hoop er samen met jullie allemaal een heerlijke tijd van te maken.

Swifty, alvast hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag!

Doe mij maar een irish coffee a.u.b om te proosten op ons geweldig avontuur! Proost allemaal!
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: MollenvangR op 30-10-2021, 21:04:22
Ik wil Nieky wel doen
En wat vindt Dennis daarvan?  ::wenkbrauw::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Hadewychisdemol op 30-10-2021, 21:05:08
Ik denk dat die graag meedoet :D
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Vermoljoen op 30-10-2021, 21:05:38
 ::rofl:: ::rofl:: ::rofl::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: MollenvangR op 30-10-2021, 21:05:56
Ik denk dat die graag meedoet :D
::rofl:: ::rofl::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: MollenvangR op 30-10-2021, 21:28:28
Zoon Jacco: ben je al iets wijzer?

Zal ik Kliko even laten invliegen?  ;D
Ik kan wel een schaap aan een riempje regelen, het zijn de schapen eilanden he :P Zijn zat schapen hier
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Miek1999 op 30-10-2021, 21:47:08
Doe mij maar een old fashioned dan  ::trots::

(https://i.ibb.co/4Kzky4y/OF.jpg) (https://imgbb.com/)

Oehhhhh, mag ik de Cuba Libre ::love::

(https://i.ibb.co/hHmMKtD/CL.jpg) (https://imgbb.com/)

Die lust ik ook wel :D

(https://i.ibb.co/hHmMKtD/CL.jpg) (https://imgbb.com/)

::feest:: ::feest:: ::feest:: Rondje voor iedereen! Ik trakteer!  ::feest:: ::feest:: ::feest::

Lief van je Swifty! Is dit genoeg voor iedereen?  ;D
(https://i.ibb.co/0tDFjCy/bier.jpg) (https://imgbb.com/)

Ik doe er een berg snacks bij, van het huis  ::bravo::

(https://i.ibb.co/cxyk0NT/snacks.jpg) (https://imgbb.com/)

Doe mij maar een stevige grog met gin er in... die kou op de Faeroer doet me nu even de das om...

(https://i.ibb.co/4sYncNt/grog.jpg) (https://imgbb.com/)

Wat een leuke groep zijn we! ::bravo:: Veel succes en plezier allemaal deze reis! Ik hoop er samen met jullie allemaal een heerlijke tijd van te maken.

Swifty, alvast hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag!

Doe mij maar een irish coffee a.u.b om te proosten op ons geweldig avontuur! Proost allemaal!

(https://i.ibb.co/6ZdjdZH/irish-koffie.jpg) (https://imgbb.com/)

Geniet ervan allemaal  ::bravo::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: hillo op 30-10-2021, 23:27:10
Wat leuk dit ::bravo::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Lama1997 op 31-10-2021, 00:08:49
::feest:: ::feest:: ::feest:: Rondje voor iedereen! Ik trakteer!  ::feest:: ::feest:: ::feest::
Oehh, jij mag vaker jarig zijn ::bravo::

Dank Swifty en Miek!
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: D*N op 31-10-2021, 03:18:32
Ik denk dat die graag meedoet :D
  ::regenboog::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: LdHmolletje op 31-10-2021, 13:18:19
Wat een drukte op de markt. Drukker dan de markt hier in Hengelo (en die is al druk...) Soms vraag je je wel eens af: stel dat ik een marktkraam zou hebben, wat zou ik daar dan willen verkopen...
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Swifty op 31-10-2021, 13:43:20
[MollenvangR over de portofoon]
Beste vrienden,

Jullie staan bij de inrit van de Eysturoyartunnilin.




Ik denk dat er momenten zijn dat hij geschreven tekst toch makkelijker vindt dan echt door een portofoon te moeten praten :P
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: LdHmolletje op 31-10-2021, 14:50:25
Nu ik toch in HP-stemming ben: lieve barvrouw, heb je een glas boterbier voor mij?
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Kaaasje op 31-10-2021, 15:05:45
Mag ik een koffie? Ik moet nog steeds wakker worden.. (of eigenlijk gewoon gebrek aan slaap...)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: MollenvangR op 31-10-2021, 15:14:58
[MollenvangR over de portofoon]
Beste vrienden,

Jullie staan bij de inrit van de Eysturoyartunnilin.


Ik denk dat er momenten zijn dat hij geschreven tekst toch makkelijker vindt dan echt door een portofoon te moeten praten :P
::rofl:: Zoals een van onze allstars gisteren zei: breek nou niet door die 4th wall heen we zijn echt op de Faeröer Eilanden bij de inrit van een tunnel.

Als dit echt was, had dit waarschijnlijk of 1x take goed gegaan, of in 20 takes gemoeten :P
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Miek1999 op 31-10-2021, 19:01:22
Mag ik een koffie? Ik moet nog steeds wakker worden.. (of eigenlijk gewoon gebrek aan slaap...)

Zeker, en ik neem er zelf ook een ::slaap::

(https://i.ibb.co/CvDc1zS/koffie.jpg) (https://imgbb.com/)

(https://i.ibb.co/CvDc1zS/koffie.jpg) (https://imgbb.com/)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Chardo op 31-10-2021, 19:50:36
Mag ik een glaasje jus d'orange, alsjeblieft.
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Miek1999 op 31-10-2021, 21:47:21
Mag ik een glaasje jus d'orange, alsjeblieft.

(https://i.ibb.co/1Mj707x/jus.jpg) (https://imgbb.com/)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Lodewijk van Lodenstein op 31-10-2021, 23:10:46
Het is zo stil hier, even wat toepasselijke muziek aanzetten:

http://www.youtube.com/watch?v=c4yEdZjJkcw

(Let op, dit nummer bevat een hint naar de Mol. MollenvangR en D*N hebben mij gevraagd dit te posten)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: MollenvangR op 2-11-2021, 13:12:36
Wat doen rode vrijstellingen?
Die zorgen voor schaamte en frustraties bij de host. Maar verder heb ik daar geen actieve herinnering aan  ::)

En Swifty blijkbaar ook niet...

Als je hem inzet op Juulx1 en ze valt inderdaad af, krijg jij een vrijstelling voor de volgende aflevering!

Oh ja, dat was van mijn seizoen ::schaam:: Ik vroeg het voor wie dat niet gevolgd heeft ::fluit::
Maar ja dat seizoen liep verder als een trein :P
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: D*N op 2-11-2021, 14:39:26
Voor wie het inderdaad nog niet door had, de opdracht is basically 1 grote bom van verwijzingen naar de vorige vijf seizoenen. Vaak zitten specifieke verwijzingen van een seizoen bij het duo dat uit dat specifieke seizoen komt. Dus Swifty en Lama1997 spelen met de enveloppen een versie van de 9 bochten opdracht uit hun seizoen en slepen rode vrijstelling kraampjes weg. De rode vrijstelling was één van de twists uit hun seizoen. Het wegslepen is wel weer een verwijzing naar de originele foodmarket opdracht uit 2020 toen voornamelijk Timvdons lekker verkeerde kraampjes aan het wegschuiven was  ;D.

En zo ook bij de andere deelopdrachten.
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: TimvDons op 2-11-2021, 15:41:37
::nieuwsgierig::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Chardo op 2-11-2021, 17:40:57
Wanneer komen de vijf oud-mollen eens langs om ons tips en tricks te geven?
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Vermoljoen op 2-11-2021, 17:44:29
Heb jij die dan nodig als Mol?  ::vergroot::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Chardo op 2-11-2021, 17:53:16
Especially als Mol, want ik heb toch mensen nodig die jullie afleiden zodat ik stiekem achter jullie rug al jullie jokermunten wegpak.
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Sanmol op 2-11-2021, 20:33:12
Natuurlijk worden de Belgen weer eens ontvoerd!
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Vermoljoen op 2-11-2021, 22:50:16
Ik hoop dat dit je helpt grasisgroen!
Wat leuk om terug 6 jaar te kunnen zijn!
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Swifty op 4-11-2021, 22:05:36
Rondje voor de hosts, wat een werk, en wat een reactiesnelheid ::bravo:: Explosieve start, veelbelovend voor de rest van de reeks!


En een schaal bitterballen voor de markt-spammers. Wat waren jullie fanatiek, vooral in het weekend. Fijn om jullie weer van de negeerlijst af te kunnen halen nu ;D
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: JaccoS op 4-11-2021, 22:07:28
Ik heb die negeertlijst nooit gebruikt, ik wou de full-experience ::hypocriet::

Maar inderdaad, proost op de hosts ::bravo::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: D*N op 4-11-2021, 22:07:35
Uiteraard een groot applaus voor de spammers! ::bravo::

Zonder spammers, geen markt!
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Hadewychisdemol op 4-11-2021, 22:10:49
Rondje voor de hosts, wat een werk, en wat een reactiesnelheid ::bravo:: Explosieve start, veelbelovend voor de rest van de reeks!


En een schaal bitterballen voor de markt-spammers. Wat waren jullie fanatiek, vooral in het weekend. Fijn om jullie weer van de negeerlijst af te kunnen halen nu ;D
Helemaal mee eens ::love::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Miek1999 op 4-11-2021, 22:37:52
Hier ben ik hoor!

(https://i.ibb.co/3ps3bb4/bier.jpg) (https://ibb.co/3ps3bb4)

Beetje enthousiaste hoeveelheid wel maar anders moet ik weer helemaal een nieuw plaatje opslaan ::hypocriet::

(https://i.ibb.co/zZxDB9x/bitt.jpg) (https://ibb.co/zZxDB9x)

Enjoy!

Iemand nog een leuke vossensleutelhanger nodig?
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: MollenvangR op 4-11-2021, 22:42:39
Uiteraard een groot applaus voor de spammers! ::bravo::

Zonder spammers, geen markt!
Daar sluit ik me uiteraard bij aan.
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Lama1997 op 4-11-2021, 23:40:16
Wat een eerste aflevering  ::bravo::

Super goede start hosts! Echt genieten geblazen
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Hadewychisdemol op 6-11-2021, 12:31:32
Wat is dit spel eigenlijk stressvol als je niet de Mol bent ::schaam::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Bubbles op 6-11-2021, 16:28:11
Pfieuw, wat een drukke en chaotische eerste aflevering, maar inderdaad erg leuk! :D Namens mij ook nog een bedankje aan de hosts voor een erg gezellige eerste week en gefeliciteerd dat jullie het hoofd konden koel houden tussen al die chaos. ::rofl::
En verder wil ik iedereen heel veel succes wensen bij de executie vanavond!
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Lama1997 op 6-11-2021, 16:41:42
Pfieuw mag ik een biertje  ::zweet::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: catshee op 6-11-2021, 16:55:09
Pfieuw mag ik een biertje  ::zweet::
Pfieuw, doe mij een fles jenever ::schaam::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: KingLennart op 6-11-2021, 17:18:32
Ik moet zo nog boodschappen doen en ik moet langs de Gall & Gall voor ik de AH in kan...

De verleiding is erg groot na die test net  ::rofl:: ::rofl:: ::rofl::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: catshee op 6-11-2021, 21:17:17
Wachten... :-X ::hypocriet:: Wel spannend

http://www.youtube.com/watch?v=zggH96ylKn8
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Hadewychisdemol op 6-11-2021, 21:21:30
Ik heb die test van tevoren echt onderschat. Ik heb er in mijn seizoen natuurlijk nooit echt een hoeven maken, en dat heb ik vandaag behoorlijk gemerkt. Ik betrap mezelf erop dat ik de hele avond niks anders meer aan mijn hoofd heb en letterlijk loop te ijsberen van de stress ::schaam:: Moet echt nog even bijkomen.
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Vermoljoen op 6-11-2021, 21:51:01
Ik hoop niet dat het een voorteken is dat het afscheidsnummer bij De Mol uit een playlist van meer dan 500 nummers opeens begint af te spelen  :-X
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Chardo op 6-11-2021, 21:55:19
Ik vind dat we een bijzonder leuke groep hadden. Dat meen ik echt serieus, zelfs in een seizoen waarin de mix slechts beperkt kan zijn hebben we jong en ouder, voorgrond en achtergrond en zowaar drie vrouwen! Wie er ook rood krijgt, we gaan iemand missen. Of ik ga jullie missen en met name JaccoS en Catshee. Onze diepgaande gesprekken op de hotelkamer zal ik voor altijd koesteren.

En super cliché: we zijn allemaal winnaars, want wij zijn de all-stars.  ::hypocriet::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: JaccoS op 6-11-2021, 21:57:35
Veel succes allemaal, ik vind het echt jammer dat iemand de groep moet verlaten! ::bravo::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: catshee op 6-11-2021, 21:57:47
Ik vind dat we een bijzonder leuke groep hadden. Dat meen ik echt serieus, zelfs in een seizoen waarin de mix slechts beperkt kan zijn hebben we jong en ouder, voorgrond en achtergrond en zowaar drie vrouwen! Wie er ook rood krijgt, we gaan iemand missen. Of ik ga jullie missen en met name JaccoS en Catshee. Onze diepgaande gesprekken op de hotelkamer zal ik voor altijd koesteren.

En super cliché: we zijn allemaal winnaars, want wij zijn de all-stars.  ::hypocriet::
Diepgaande gesprekken? Maar wel leuk dat jullie mijn scheetjes ook konden waarderen ::love::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Swifty op 6-11-2021, 21:58:53
Wat een prachtige speech Chardo  ::bravo:: :\'( ontroerend gewoon!


En ja, ik vind ons ook een erg fijne groep, ik ga jullie missen  ::hug::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Vermoljoen op 6-11-2021, 22:02:25
Wat een mooie woorden allemaal!  ::love::  Dit is volledig wederzijds. Het is echt een geweldig leuke mix uit verschillende seizoenen en wie er ook afvalt, of misschien ben ik het zelf wel, ik zal je missen  ::hug::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Hadewychisdemol op 6-11-2021, 22:04:00
Helemaal mee eens, ik vind het echt heel tof met jullie ::hug::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Kaaasje op 6-11-2021, 22:07:56
Mooi gezegd Chardo  ::bravo::
Helemaal mee eens. Toffe groep mensen.  ::hug::


Maar verlos ons nu maar uit ons lijden en laat die executie maar komen...
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Chardo op 6-11-2021, 22:10:15
Dit kan ook anders...
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: catshee op 6-11-2021, 22:36:39
PFIEUW, NOG EEN FLES JENEVER! ::megafoon::  ::rofl::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Hadewychisdemol op 6-11-2021, 22:37:15
Ik zuip de hele bar leeg
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Chardo op 6-11-2021, 22:56:12
Ik wil graag een cocktail zoals Lucy die maakt!
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Swifty op 6-11-2021, 23:21:26
Rondje van mij voor iedereen, ik heb mijn doelstelling behaald 8)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Lama1997 op 7-11-2021, 03:40:39
Hoi allemaal,

Nog even een berichtje van mij. Ik baal er zo ontzettend van dat ik maar 1 aflevering mee heb kunnen maken. Zoals wellicht sommigen weten heb ik een moeilijke week achter de rug en merkte echt dat dit spel een uitlaatklep voor me is. Ik heb het zo ontzettend naar mijn zin gehad. Ik ga het daarom ook echt heel erg missen!
Ik wens iedereen nog heel veel succes met het spel! Dank voor deze ontzettend leuke week. Ik vind jullie allemaal, kandidaten en hosts, zo ontzettend tof!  ::bravo::

Lieve groetjes,
Lama
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: JaccoS op 7-11-2021, 09:26:38
 ::hug::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Swifty op 7-11-2021, 09:28:14
Aaaaw Lama ::hug::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Vermoljoen op 7-11-2021, 10:05:48
 ::hug::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Lucy op 7-11-2021, 11:14:46
Ik wil graag een cocktail zoals Lucy die maakt!

Aahw ::love::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Bubbles op 7-11-2021, 12:38:15
Knuffel Lama! ::hug::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Molduck op 7-11-2021, 14:12:19
Een dikke knuffel voor lama  ::hug:: ::hug:: ::hug::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: KingLennart op 7-11-2021, 14:24:26
Ik herken het helemaal Lama!  ::hug:: ::hug:: ::hug:: ::hug::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Lama1997 op 7-11-2021, 15:03:40
Dank voor alle virtuele knuffels  ::hug::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Miek1999 op 7-11-2021, 18:40:10
Sorry, de levering was vertraagd!  ::hypocriet::

PFIEUW, NOG EEN FLES JENEVER! ::megafoon::  ::rofl::

(https://i.ibb.co/HGYvwby/jenever.jpg) (https://ibb.co/HGYvwby)

Ik zuip de hele bar leeg
Rondje van mij voor iedereen, ik heb mijn doelstelling behaald 8)

(https://i.ibb.co/kBkRGw1/bier.jpg) (https://ibb.co/kBkRGw1)

@iedereen pak gauw een glas voordat Hidm alles op heeft!

Ik wil graag een cocktail zoals Lucy die maakt!

Zoiets?
(https://i.ibb.co/jhLVvC2/cocktail.jpg) (https://ibb.co/jhLVvC2)

Knuffels voor Lama  ::hug:: ::hug::

Shoutout en gratis drankje voor Vermoljoen, want Lindsey  ::love::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: LdHmolletje op 8-11-2021, 12:23:31
Hunger Games ::love:: ::bravo::
(en ik geef toe: mijn spelregels waren misschien een tikje te uitgebreid...)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: D*N op 8-11-2021, 17:56:53
Het was best wel druk op werk dus nu heb ik 45 gemiste pm's en heel wat pagina's bij te werken ::zweet::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: D*N op 8-11-2021, 21:37:37
Nu ga ik eerst Survivor bijwerken en dan weer bericht  ::rofl::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Miek1999 op 8-11-2021, 22:12:44
Het was best wel druk op werk dus nu heb ik 45 gemiste pm's en heel wat pagina's bij te werken ::zweet::

Biertje Glas appelsap erbij?

(https://i.ibb.co/RTTmHZB/appelsap.jpg) (https://ibb.co/RTTmHZB)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Kaaasje op 8-11-2021, 22:45:42
Best een uitdaging snel posten op je telefoon om aan te vallen terwijl je ook nog bezig bent met een baby...

Begint wel een terugkerend dingetje te worden. De executie zat ik het ook al met baby in m'n arm te volgen...

Al ben ik wel blij dat ik even wakker was daardoor anders was ik vermoord in m'n slaap...
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: JaccoS op 8-11-2021, 22:48:27
Best een uitdaging snel posten op je telefoon om aan te vallen terwijl je ook nog bezig bent met een baby...

Begint wel een terugkerend dingetje te worden. De executie zat ik het ook al met baby in m'n arm te volgen...
::hug::

Ik ben benieuwd wat jouw baby zou denken als ze haar moeder begint te mompelen over een pijl en boog en over ene Chardo en Jacco vermoorden :P
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Chardo op 8-11-2021, 22:49:32
Ik snap niet waarom je überhaupt je baby meebrengt naar zo'n heftige opdracht. Maar goed gespeeld desondanks.
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Kaaasje op 8-11-2021, 22:56:37
Ik snap niet waarom je überhaupt je baby meebrengt naar zo'n heftige opdracht. Maar goed gespeeld desondanks.
Ooh dat heb ik dus fout gedaan ;)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Chardo op 8-11-2021, 23:01:21
Ja, als je nou de ability Parental Bond had, dan had je er nog voordeel uit kunnen halen.

(https://64.media.tumblr.com/6b46a2c4c884c488c8c8afbb192df7f1/4f8d14c83dd99160-dd/s640x960/e895d4c916892fff35ac9fb2f938e3a8a1583463.gifv)


Niemand snapt deze grap  ::ohno::

Ik mis Lodewijk en Brent  ::schaam::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: D*N op 8-11-2021, 23:03:37

Niemand snapt deze grap  ::ohno::
Hii ::zwaai::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Lucy op 9-11-2021, 12:15:52
Wat een tempo :o
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Brent op 10-11-2021, 07:40:52
Ja, als je nou de ability Parental Bond had, dan had je er nog voordeel uit kunnen halen.

(https://64.media.tumblr.com/6b46a2c4c884c488c8c8afbb192df7f1/4f8d14c83dd99160-dd/s640x960/e895d4c916892fff35ac9fb2f938e3a8a1583463.gifv)


Niemand snapt deze grap  ::ohno::

Ik mis Lodewijk en Brent  ::schaam::
::hug::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Lodewijk van Lodenstein op 10-11-2021, 13:10:56
Ja, als je nou de ability Parental Bond had, dan had je er nog voordeel uit kunnen halen.

Niemand snapt deze grap  ::ohno::

Ik mis Lodewijk en Brent  ::schaam::
We lezen vanaf de zijlijn mee hoor. Blijf vooral zulke referenties maken ::bravo::

(https://cdn2.bulbagarden.net/upload/3/30/Omega_Ruby_Alpha_Sapphire_Matt.png)(https://cdn2.bulbagarden.net/upload/f/f1/Omega_Ruby_Alpha_Sapphire_Shelly.png)
(zo lezen wij jouw berichten)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Chardo op 10-11-2021, 14:07:47
O my god, jullie zijn er!  ::hug::

Is het nu al de aflevering waarin familie op bezoek mag komen voor een opdracht?
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Hadewychisdemol op 10-11-2021, 21:54:50
Biertje graag! ::proostbier::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Miek1999 op 10-11-2021, 22:29:52
(https://i.ibb.co/bb8nd3H/biertje.jpg) (https://imgbb.com/)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Hadewychisdemol op 10-11-2021, 22:30:45
Merciii
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Hadewychisdemol op 11-11-2021, 01:19:09
(https://static.nieuwsblad.be/Assets/Images_Upload/2016/02/23/mol2.jpg)

Ma ho zahh, e zo spannnt!
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Vermoljoen op 11-11-2021, 01:21:24
Controleer hem bij het dobbelen!!!
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Hadewychisdemol op 11-11-2021, 01:22:25
(https://image.cnbcfm.com/api/v1/image/104090106-RTX2SKKG.jpg?v=1529452175)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Kaaasje op 11-11-2021, 20:10:56
Voor onderzoek heb ik ook wel eens vogels moeten tellen.

(https://www.awf.org/sites/default/files/public/media/Flamingos-Soysambu_0.jpg)

Zeg maar dit beeld alleen dan nog een stuk groter, waarbij je de auto nodig hebt om steeds een stukje verder te rijden. En dan blijven de gewone flamingo's, kleine flamingo's, pelikanen, ed. ook niet allemaal stil zitten  ;D
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Hadewychisdemol op 11-11-2021, 21:01:45
Maar 4 vogels is te moeilijk? ;D
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Kaaasje op 11-11-2021, 21:04:07
Ja toen mochten we er best een vogeltje naast zitten ;D
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Hadewychisdemol op 12-11-2021, 21:56:35
Ik ben wel in de stemming voor wat ontspanning na die test!

Wie drinkt er met mij gezellig een piña colada? ::regenboog::

(https://64.media.tumblr.com/0c6ca8eef9582264a23d9c5766f9abaf/tumblr_oxgrl1VMeQ1uckohyo2_540.gifv)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Miek1999 op 12-11-2021, 22:18:13
Gezellig! Maar we gaan niet de lambada dansen ::hypocriet::

(https://i.ibb.co/BwyV2XZ/pincol.jpg) (https://imgbb.com/)

(https://i.ibb.co/BwyV2XZ/pincol.jpg) (https://imgbb.com/)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Hadewychisdemol op 12-11-2021, 22:23:39
Jammer, maar hier doe ik het ook voor ::love::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Chardo op 12-11-2021, 22:35:41
Gaat deze bar morgen na 8 uur 's avonds ook sluiten?
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Miek1999 op 12-11-2021, 23:10:27
Nee hoor! Zolang jullie het maar niet doorvertellen, zou jammer zijn als de politie ineens voor de deur staat  :P
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: MollenvangR op 12-11-2021, 23:31:54
Gaat deze bar morgen na 8 uur 's avonds ook sluiten?
No way! en je bent hier ook welkom zonder QR code.
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: D*N op 13-11-2021, 01:40:27
No way! en je bent hier ook welkom zonder QR code.
Maar wel met een D*N code :-*
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Bubbles op 13-11-2021, 16:07:06
Wat was die test invullen toch weer best stresserend. En nou is het weer in spanning afwachten op de uitslag vanavond. ::hyper::
Zou ik een irish koffie mogen om de stress een beetje te doden? :P
Veel succes weer iedereen vanavond! ::bravo::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Miek1999 op 13-11-2021, 17:50:12
Enjoy!

(https://i.ibb.co/qnVnnbY/coffee.jpg) (https://imgbb.com/)

Succes bij de executie allemaal  ::bravo::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Lama1997 op 13-11-2021, 17:56:17
Dank je wel, ik hoop dat ik doorga  ::zweet::

Succes allemaal! ::bravo::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Bubbles op 13-11-2021, 20:48:40
Enjoy!

(https://i.ibb.co/qnVnnbY/coffee.jpg) (https://imgbb.com/)

Succes bij de executie allemaal  ::bravo::
Dankjewel Miek! Smaakte heerlijk! :-*
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Sanmol op 14-11-2021, 01:21:14
Mijn bubbeltje mijn lieverd! Wat erg dat je er al uit ligt wat heb ik van je genoten dit seizoen zeg.
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: LdHmolletje op 15-11-2021, 10:27:33
Wat een heerlijke opdracht, die Eilandraad! Jammer dat die niet in het vorige seizoen zat...

edit: ik moet me echt inhouden om niet iets te gaan schreeuwen als "weet je werkelijk niet dat die vlag bij dat land hoort/weet je werkelijk niet dat dat het silhouet van dat land is/weet je werkelijk niet van welk land die stad de hoofdstad is/weet je werkelijk niet dat dat land minder inwoners heeft dan dat land?" ::rofl:: ::rofl:: ::rofl::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Chardo op 15-11-2021, 14:35:14
Ik heb precies hetzelfde, maar dan met Pokémon silhouetten.

(https://assets.pokemon.com/assets//cms2/img/misc/halloween/2020/stencils/grimmsnarl-silhouette-169.jpg)

Wie is deze Pokémon bijvoorbeeld
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Sanmol op 15-11-2021, 14:42:44
Ik heb precies hetzelfde, maar dan met Pokémon silhouetten.

(https://assets.pokemon.com/assets//cms2/img/misc/halloween/2020/stencils/grimmsnarl-silhouette-169.jpg)

Wie is deze Pokémon bijvoorbeeld

Grimmsnarl
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Chardo op 15-11-2021, 14:49:31
Chapeau! Je krijgt een virtueel drankje op mijn kosten.  ::tandpastasmiley::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: MollenvangR op 17-11-2021, 12:38:27
Ik zie dat onze KingLennart vandaag jarig is  ::bravo:: gefeliciteerd   ::jarig::

Daar hoort voor iedereen een lekker stukje taart bij! (ik voel me nu net Nicolette bij Expeditie Robinson)

(https://pbs.twimg.com/media/D50zV07WwAE_ZVY?format=jpg&name=large)

(https://pbs.twimg.com/media/D0rWLDeWkAEdJ4N?format=jpg&name=large)
(deze zijn alleen om op te eten, niet om in te zetten bij de komende test ;D)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: JaccoS op 17-11-2021, 13:05:07
Hieperdepiep hoera! ::bravo:: ::feest::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: catshee op 17-11-2021, 13:08:09
Gefeliciteerd Lennart! ::feest::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Swifty op 17-11-2021, 13:14:35
Van harte Lennart! ::feest::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Hadewychisdemol op 17-11-2021, 13:26:54
Porificat Lennart! Maak er een mooie dag van ::feest:: ::jarig:: ::proostbier::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Chardo op 17-11-2021, 13:52:24
Gefeliciteerd knul  ::joehoe::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Vermoljoen op 17-11-2021, 13:58:39
Gelukkige verjaardag, Lennart!  ::bravo::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: KingLennart op 17-11-2021, 14:01:36
Jaaaaaaaaaaa dank jullie wel allemaal!!!!!  ::bravo:: ::bravo:: ::bravo:: ::bravo::

Nu nog hopen dat ik de 2 echte jokers mag houden voor mijn verjaardag  ::rofl::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Kaaasje op 17-11-2021, 15:58:04
Gefeliciteerd KingLennart!

Lekker hoor die taart mv!
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: D*N op 17-11-2021, 16:23:53
Gefeliciteerd! ::bravo:: ::feest::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: SpacyColours op 17-11-2021, 22:24:05
Gefeliciteerd KingLennart! ::jarig::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Lodewijk van Lodenstein op 17-11-2021, 22:37:18
Gefeliciteerd KingLennart!

Nou, ik heb alles weer t/m aflevering 2 bij gelezen (gescand), dus ik weet nog NIETS van aflevering 3, maar dat zal in het komende kwartier wel zo zijn. Hoe vinden jullie het spel nu nog, kandidaten? Wie is jullie favoriete medekandidaat? Wie vinden jullie zwaar irritNt? Ik hoor het graag!
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Swifty op 17-11-2021, 22:37:58
Niemand is irritant, er is geen ruzie, alles is Kumbaya en iedereen is even leuk :D
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Lodewijk van Lodenstein op 17-11-2021, 22:38:22
Niemand is irritant, er is geen ruzie, alles is Kumbaya en iedereen is even leuk :D
Je mag me een privébericht sturen met je echte antwoord, Swifty!

Edit: Wow mijn inbox stroomt opeens over!
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: SpacyColours op 17-11-2021, 22:58:28
Nou, ik heb alles weer t/m aflevering 2 bij gelezen (gescand), dus ik weet nog NIETS van aflevering 3, maar dat zal in het komende kwartier wel zo zijn.
Ik zit al met smart te wachten op de nieuwe editie van "Lodewijk leest voor"!
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Hadewychisdemol op 17-11-2021, 23:00:24
Het is echt heel erg leuk Lodewijk ::bravo::

En ik kan me in alle oprechtheid volledig aansluiten bij de woorden van Swifty. Ik vind iedereen heel lief en gezellig en er spelen naar mijn weten geen ruzies o.i.d. :D
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Lodewijk van Lodenstein op 17-11-2021, 23:07:41
Ik zit al met smart te wachten op de nieuwe editie van "Lodewijk leest voor"!
Nou, ik vind het wel een deceptie dat er geen Café de Moltalk is deze editie! Ik had al mijn hoop op de_witte en LdHmolletje gevestigd.

Het is echt heel erg leuk Lodewijk ::bravo::

En ik kan me in alle oprechtheid volledig aansluiten bij de woorden van Swifty. Ik vind iedereen heel lief en gezellig en er spelen naar mijn weten geen ruzies o.i.d. :D
Maar zijn er totaal geen sappige roddels, Hadewychisdemol?
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Hadewychisdemol op 17-11-2021, 23:09:08
Chardo heeft wel wat nare woorden over je gezegd, maar dat lijkt me een gesprek dat beter achter de schermen gevoerd kan worden :-\\
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: MollenvangR op 17-11-2021, 23:13:41
Nou, ik vind het wel een deceptie dat er geen Café de Moltalk is deze editie! Ik had al mijn hoop op de_witte en LdHmolletje gevestigd.
Maar LDH neemt het dan op een cassettebandje op :P
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Chardo op 17-11-2021, 23:19:03

Maar zijn er totaal geen sappige roddels, Hadewychisdemol?

Hadewychisdemol wist niet wie Mareep was.
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Hadewychisdemol op 17-11-2021, 23:24:58
Victreebel ken ik wel hoor, Lodewijk van Lodenstein!
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Vermoljoen op 18-11-2021, 16:35:32
Ik zit al met smart te wachten op de nieuwe editie van "Lodewijk leest voor"!
Jaaaaaaaaaaa!

Ik vind het weer geweldig om hieraan deel te nemen en vind het oprecht een toffe groep waar af en toe eens in kan worden gelachen  ::love::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Hadewychisdemol op 18-11-2021, 17:54:03
Spannend hoor deze laatste ronde ::hyper:: Zeker nu er geen deadline voor staat ;D
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Jennifer (Survivor) op 19-11-2021, 08:37:43
Hallo daar, snoepjes uit dat parallelle forumspel. ::blond::

Mijn naam is Jennefire, toekomstig winnaar van Survivor en de Survivor's Sexiest Shadow-award.

(https://64.media.tumblr.com/957849265d1cc1bd882498567530d742/tumblr_pgtp3sdod21r4v34qo4_250.gif)

Voor mijn Idol-verzameling is het noodzakelijk dat ik nog van één persoon support krijg in de altijd gezellige Survivor-bar (https://www.realitynet.org/forum/spellen/survivor/2021/?topic=71171.0). Als iemand mij die support zou willen geven, zou ik diegene voor eeuwig dankbaar zijn, en rijkelijk belonen met een deel van het geld dat ik straks win. :-*

See you there. ::blond::

(https://i.pinimg.com/originals/ab/7c/d9/ab7cd90b5a5435a56f5b0e753bf801b7.gif)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: D*N op 19-11-2021, 12:37:17
Stewardessje
(https://www.realitynet.org/images/rn/WidmoAS/manga%20swifty.png)

Welkom aan boord van vliegtuig de mol! We hebben een nieuw stewardessje in dienst Swifty. Vanaf 13:00 zal ze jullie allemaal bedienen, dus neem iets lekkers! Miek1999 heeft even een klein weekje vakantie, geniet ervan meid ::bravo::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Hadewychisdemol op 19-11-2021, 12:45:42
Veel succes Jennefire ::love::

En natuurlijk ook stewardessje Swifty! Ik voel me al erg dorstig :D
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: TimvDons op 19-11-2021, 14:09:28
Leuke nieuwe bestemming ::bravo:: ::bravo::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Kaaasje op 19-11-2021, 14:30:19
Ik lust wel wat lekkers Swifty. Ik laat me graag verrassen door een bij mij passend drankje ;D
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: TimvDons op 19-11-2021, 14:35:37
Ik lust wel een lokale cocktail van jullie bestemming (iets met blauw ;D)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Hadewychisdemol op 19-11-2021, 14:47:28
Voor mij ook graag! Met natuurlijk een stukje ananas als garnering ::jaja::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: catshee op 19-11-2021, 14:53:08
Nu we nog even in de kou zitten doe mij maar een goed rokerige whisky ;D
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: KingLennart op 19-11-2021, 14:53:51
Ik ben toe aan een stevige neut na de week hard werken...

Mag ik een Long Island Ice Tea?
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Miek1999 op 19-11-2021, 15:37:42
Oooh lekker een paar dagen vakantie, bedankt Swifty!

Mag ik een lekker kopje thee?  :D :D
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: JaccoS op 19-11-2021, 16:22:47
Mag ik ook thee? Het liefst met een herfstig smaakje :D
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Chardo op 19-11-2021, 17:47:19
Ziezo, mijn werk zit erop!

(https://i.gifer.com/EzV6.gif)

Ik zou graag een drankje van het huis willen.
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: de_witte op 19-11-2021, 17:53:40
Kies maar iets lekkers...
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Chardo op 19-11-2021, 18:22:52
Oh ik dacht dat Swifty de barvrouw was. Maar ik neem graag het Gengar drankje.  ::trots::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Swifty op 19-11-2021, 18:25:58
Wat een gezelligheid hier in de bar ::bravo:: Ik ga snel voor jullie aan de slag!
Maar voor ik begin even dit: hoe lastiger jullie het mij maken, hoe kleiner de kans op nog eens 500 euro hè ::fluit::


Terwijl mijn collega even wat belangrijke zaken voor jullie demonstreert ga ik de drankjes klaarmaken :D


http://www.youtube.com/watch?v=KPPauzw55nA
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Hadewychisdemol op 19-11-2021, 18:34:40
Maar voor ik begin even dit: hoe lastiger jullie het mij maken, hoe kleiner de kans op nog eens 500 euro hè ::fluit::
En een persoonlijk voordeel ;D

Die je ook wel verdient hoor als je na dat enorme bedrag bij Sheep Noises ook nog eens deze 500 binnenhaalt ::bravo::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Swifty op 19-11-2021, 18:45:58
Kaaasje, leuk dat je er bent  :D Ik heb een geweldige cocktail voor jou, The Fiery Redhead, enjoy


(https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR1lXNNdRn04Lkbfiqi3aCmnQv79rZIhNex3Q&usqp=CAU)




TimvDons, geen wonder dat jij weer opduikt net nu we in het vliegtuig zitten. Voor jou een Blue Curacao Cocktail dus.
Ik hoor dat HIDM die ook graag drinkt, alsjeblieft, hier jullie bestellingen

(https://www.cocktailicious.nl/wp-content/uploads/2020/04/blue_hawaiian.jpg)




Catshee een rokerige whisky? Ik moest even goed achterin mijn kastje zoeken. Shifty houdt namelijk meer van whiskey's dus die staan vooraan. Maar ik heb een whisky voor jou gevonden hoor

(https://preview.redd.it/6xmxkwaynp041.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=52649988836de3850b243da87a68efc635ba7dd4)



Lennart, ik dacht even 'jaja een stevige neut en dan zeg je doe maar een icetea', maar gelukkig viel het kwartje op tijd. Here you are!

(https://st2.depositphotos.com/1810600/9144/v/950/depositphotos_91444514-stock-illustration-cocktail-long-island-iced-tea.jpg)





Miek, geniet van je vakantie meid! Om te beginnen dus een bakkie thee? Ik dacht aan een Rooibos Relax Thee, is dat wat?

(https://cdn.myonlinestore.eu/943dd498-6be1-11e9-a722-44a8421b9960/slideshow/nl_NL_346775_full.jpg)


Jacco, heel goed dat jij je bij de theedrinkers schaart! Wat dacht jij van deze thee?

(https://cdn.webshopapp.com/shops/35440/files/42058370/herfst-en-winterthee.jpg[img]




Chardo, chapeau! Goed gedaan zeg, welverdiend dit blikje Gengar

[img]https://untappd.akamaized.net/photos/2019_09_27/0d9a6b60f74d836af3b4394a79909117_640x640.jpg)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Hadewychisdemol op 19-11-2021, 18:48:39
 ::bravo::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Swifty op 19-11-2021, 18:49:11
Chardo, chapeau! Goed gedaan zeg, welverdiend dit flesje Gengar

(https://untappd.akamaized.net/photos/2019_09_27/0d9a6b60f74d836af3b4394a79909117_640x640.jpg)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: catshee op 19-11-2021, 18:54:29
Wat een gezelligheid hier in de bar ::bravo:: Ik ga snel voor jullie aan de slag!
Maar voor ik begin even dit: hoe lastiger jullie het mij maken, hoe kleiner de kans op nog eens 500 euro hè ::fluit::

Ik hoop voor jou dat er geen dorstige marktlui uit Faeröer meevliegen naar Curaçao ::hypocriet:: :P

Maar Ardbeg is lekker, dus goed bezig hoor ::ok::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Chardo op 19-11-2021, 19:24:00
Chardo, chapeau! Goed gedaan zeg, welverdiend dit flesje Gengar


Yummy! Bedankt!

(https://i.pinimg.com/originals/78/93/2b/78932b012bd04b6fa7d976ba00da07af.gif)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: KingLennart op 19-11-2021, 19:48:51
Goed drankje zeg, dank je wel Swifty!!

Blij dat je geen alcoholvrije Ice Tea schonk. Ik weet uit ervaring dat je van twee van die Long Island drankjes al behoorlijk toeter kan zijn. Ik ga dan iedereen knuffelen en zo  ::rofl::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Vermoljoen op 19-11-2021, 20:54:08
Ik wil ook wel een drankje op deze vrijdagavond!
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Swifty op 19-11-2021, 21:02:32
Kijk eens Vermoljoen, voor jou een lekkere Virgin on the Beach


(https://www.schembri-malta.com/wp-content/uploads/2015/12/virgin-sex-on-the-beach-Vi0.png)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Hadewychisdemol op 19-11-2021, 21:11:09
Stewardessje Swifty, mag ik een fles Aquavit om de stress van de test weg te zuipen? Doe er maar een groen glaasje bij, om alvast weer aan die kleur te wennen ::love::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Swifty op 19-11-2021, 21:15:25
Kijk eens aan, hier alvast iets groens, nu maar hopen dat je zondag ook groen ziet ;-)

(https://www.markenglas.de/media/catalog/product/cache/3/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/m/a/malteser-aquavit-wahrheit-glaeser-glmat12180007_01.jpg) (https://www.vinello.eu/media/image/75/bc/02/malteserkreuz-aquavit-1l-1.png)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Hadewychisdemol op 19-11-2021, 21:16:20
Insgelijks ::bravo::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: JaccoS op 19-11-2021, 23:28:53
Ik heb de test gemaakt! Mag ik een afkoelend drankje barvrouw?
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: SpacyColours op 20-11-2021, 08:15:42
Zou ik een dubbele espresso mogen, mevrouw? :)

http://www.youtube.com/watch?v=KPPauzw55nA
Ondertussen geniet ik van deze geniale man. ::rofl:: Ik vraag me wel af of de passagiers zich bij een daadwerkelijk noodgeval nog herinneren wat ze dan moeten doen, maar ach, ze hebben in elk geval gelachen. ;D
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Swifty op 20-11-2021, 08:32:03
Kijk eens Jacco een lekker verfrissend komkommerdrankje voor jou

(https://www.koolhydraatarmrecept.nl/wp-content/uploads/2020/08/ijsskoud-komkommer-munt-drankje-15-ketogeen-koolhydraatarm-recept-scaled.jpg)



En Spacy, ik vond hem ook echt geweldig! Lekker wakker worden zo met die dubbele espresso erbij

(https://www.coffeefresh.nl/Files/Files/Images/Products/koffie/koffie-kennis/espresso-2.jpg)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: catshee op 20-11-2021, 15:03:20
Mag ik een smoothie? Nog even wat vitamientjes voor de test ;D
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Swifty op 20-11-2021, 16:13:46
Kijk eens, lekker groen, lekker gezond :D


(https://www.culy.nl/wp-content/uploads/2012/11/477310719.jpg)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: catshee op 20-11-2021, 16:22:48
Dank u! ;D
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: JaccoS op 20-11-2021, 16:30:05
Wat is een motiverend huiswerk-drankje Swifty? Die wil ik dan graag!
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Kaaasje op 20-11-2021, 16:54:46
Dank voor de cocktail eerder Swifty.


Zou ik nu nog een lekker sapje mogen?
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Swifty op 20-11-2021, 17:24:42
Wat is een motiverend huiswerk-drankje Swifty? Die wil ik dan graag!



Als je mijn zoon was mocht je dit niet maar je bent mijn zoon niet en het geeft je wel energie ;D

(https://f.eu1.jwwb.nl/public/v/o/a/temp-agiohcrpxdroedcwkcbf/k6k5lc/RechargeNutrition-RedBullOriginal1x250ml.png)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Swifty op 20-11-2021, 17:26:11
Dank voor de cocktail eerder Swifty.


Zou ik nu nog een lekker sapje mogen?


Graag gedaan


Welke wil je? Alledrie mag ook als je wilt!

(http://www.beauty-review.nl/wp-content/uploads/2014/09/Vruchtensappen.jpg)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: JaccoS op 20-11-2021, 17:28:51


Als je mijn zoon was mocht je dit niet maar je bent mijn zoon niet en het geeft je wel energie ;D

(https://f.eu1.jwwb.nl/public/v/o/a/temp-agiohcrpxdroedcwkcbf/k6k5lc/RechargeNutrition-RedBullOriginal1x250ml.png)
Bedankt! Ik heb het nog nooit gedronken, ik ben benie- ::hyper:: ::hyper:: ::hyper:: ::hyper:: ::hyper:: ::hyper:: ::hyper:: ::hyper::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Hadewychisdemol op 20-11-2021, 17:31:53
Die Swifty gaat over lijken! Ze vergiftigt gewoon haar concurrenten en werkt ze er een voor een uit. Nou, ik hoef niks meer hoor

(http://www.reactiongifs.com/r/2013/07/running.gif)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: KingLennart op 20-11-2021, 17:37:01
Swifty, mag ik nog een Long Island Iced Tea? Maar dan wel een groen rietje, ik hou niet van rood  ::tandpastasmiley::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Swifty op 20-11-2021, 17:38:54
(https://c.tenor.com/Im853gebndIAAAAC/poison-drink.gif)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Hadewychisdemol op 20-11-2021, 17:40:38
REN LENNART REN
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Swifty op 20-11-2021, 17:42:10
Swifty, mag ik nog een Long Island Iced Tea? Maar dan wel een groen rietje, ik hou niet van rood  ::tandpastasmiley::

Niet van rood houden? Rood is prachtig! Mijn lievelings ::love::

(https://images.freeimages.com/images/premium/previews/2297/22971830-long-island-iced-tea-drink.jpg)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Swifty op 20-11-2021, 17:42:47
REN LENNART REN

Dat was een glaasje voor mezelf, omdat jij niets wilde. Lennart kwam per ongeluk tussendoor ::fluit::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: KingLennart op 20-11-2021, 17:47:15
Niet van rood houden? Rood is prachtig! Mijn lievelings  ::love::
Oh... dus je hebt liever een rood scherm dan een groene?  ::tandpastasmiley::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Hadewychisdemol op 20-11-2021, 17:48:32
Ah. Proost! ::wijn:: ::fluit::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Swifty op 20-11-2021, 17:50:14
Oh... dus je hebt liever een rood scherm dan een groene?  ::tandpastasmiley::


Oh ehm


Neeeeee!


:-[
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Vermoljoen op 20-11-2021, 18:39:26
Ik heb wel zin in een verrassingsdrankje!
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Swifty op 20-11-2021, 20:00:25
Alsjeblieft Vermoljoen, enjoy!

(https://www.fundoo.nl/media/catalog/product/cache/45/image/768x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/2/0/20498999.jpg)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Vermoljoen op 20-11-2021, 20:01:37
Het was niet zo lekker. Kan ik een ander drankje krijgen?  ;D
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Swifty op 20-11-2021, 20:04:47
Nja en ik vond het zo’n leuke surprise!

Een glaasje Fanta dan?

(https://thumbs.dreamstime.com/z/glas-van-fanta-op-witte-achtergrond-met-het-knippen-van-weg-75288251.jpg)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Vermoljoen op 20-11-2021, 20:06:40
Nja en ik vond het zo’n leuke surprise!
Dacht ik ook, maar misschien had ik daardoor net teveel verwachtingen?

Een glaasje Fanta dan?

(https://thumbs.dreamstime.com/z/glas-van-fanta-op-witte-achtergrond-met-het-knippen-van-weg-75288251.jpg)
Ieuw! ::kots:: Toch iets anders graag!  ;D
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Swifty op 21-11-2021, 10:59:03
Oooh ships..... ik dacht ik wacht even want je blijft me plagen, maar nu heb ik wel erg lang gewacht :(

Kan ik het nog goed maken? Kies maar!


(https://sc04.alicdn.com/kf/U91f9e19aea6a49048bd5784000c9bbfck/989395517/U91f9e19aea6a49048bd5784000c9bbfck.jpg)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Miek1999 op 21-11-2021, 11:09:07
Mag ik een cappuccino?  :)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Swifty op 21-11-2021, 11:11:15
Natuurlijk collega, alsjeblieft

(https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/d8/Cappuccino_in_Tokio.jpg/260px-Cappuccino_in_Tokio.jpg)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Kaaasje op 21-11-2021, 11:12:41
Mag ik een kopje verse muntthee?
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Miek1999 op 21-11-2021, 11:13:49
Dankjewel Swifty! Wat een snelle service :D
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: KingLennart op 21-11-2021, 11:35:23
Mag ik een Flat White alsjeblieft?
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Chardo op 21-11-2021, 15:28:30
Kan ik een Pina Colada krijgen?

(https://c.tenor.com/xB8o6piqLCMAAAAd/vegas-vacation-drink.gif)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: D*N op 21-11-2021, 15:30:07
Swifty haar opdracht is ondertussen al

MISLUKT
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Swifty op 21-11-2021, 15:30:39
Ben even kennis aan het opdoen in het Museon. Drankjes komen later!
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Chardo op 21-11-2021, 15:31:03
Maar mag ik nog wel mijn Pina Colada?
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Swifty op 21-11-2021, 15:32:06
Nee

Zie nu pas de post van Dennis  :-\\

Jouw schuld Vermoljoen! Had je naar iets meer eten accepteren! :P
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Hadewychisdemol op 21-11-2021, 15:34:53
Ik heb gehoord dat het inmiddels zelfbediening is hier. Ik doe met je mee Chardo!

(https://www.cocktailicious.nl/wp-content/uploads/2019/10/pina-colada-cocktail.jpg)

En er staat hier ook een karaokemachine! Zullen we samen een liedje zingen?

http://www.youtube.com/watch?v=ZBS2ELgSM1w
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Vermoljoen op 21-11-2021, 15:36:05
Da's pech, persoonlijk voordeel weg!
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Chardo op 21-11-2021, 15:38:03

En er staat hier ook een karaokemachine! Zullen we samen een liedje zingen?

Nou vooruit dan maar!

http://www.youtube.com/watch?v=_EjGLg5RR2k
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Hadewychisdemol op 21-11-2021, 15:38:11
En 500 euro. Hopen dat het een tegen het ander opwoog ::vergroot:: Mogen we weten wat Swifty had kunnen winnen?
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: D*N op 21-11-2021, 16:27:59
Mogen we weten wat Swifty had kunnen winnen?
(https://media1.giphy.com/media/RIAidgDqGFd1slG4Oy/giphy.gif)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Miek1999 op 21-11-2021, 16:28:22
Oh hoi ik ben alweer terug van vakantie ::super::

De nog openstaande bestellingen:

(https://i.ibb.co/mc2HjDZ/flat-white.jpg) (https://imgbb.com/)

(https://i.ibb.co/C7Tysgy/muntthee.jpg) (https://imgbb.com/)

Een verse muntthee voor Kaaasje en een Flat White en veel virtuele knuffels voor KingLennart  ::hug:: ::hug::. Geniet ervan!

Als jullie nou even wat minder Pina Colada's bestellen krijg ik misschien dat nummer ooit uit m'n hoofd ::hypocriet::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Kaaasje op 21-11-2021, 16:35:57
Dankjewel Miek, heerlijk ::bravo::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Hadewychisdemol op 21-11-2021, 16:41:58
(https://media1.giphy.com/media/RIAidgDqGFd1slG4Oy/giphy.gif)
Dan was het vast een vrijstelling ::bravo::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: KingLennart op 21-11-2021, 17:17:23
Lekker Miek, dank je wel!!!

Daar kikkert een mens van op  ::rofl:: ::rofl::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Hadewychisdemol op 21-11-2021, 17:48:25
Ik blijf het zeggen maar ik meen het ook elke week weer: wat een leuke opdrachten ::hyper::

Ik geniet me rot ::love::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: MollenvangR op 21-11-2021, 17:49:59
Ik blijf het zeggen maar ik meen het ook elke week weer: wat een leuke opdrachten ::hyper::
<3
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Kaaasje op 21-11-2021, 19:03:37
Ik blijf het zeggen maar ik meen het ook elke week weer: wat een leuke opdrachten ::hyper::

Ik geniet me rot ::love::
Helemaal mee eens. ::bravo::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Swifty op 21-11-2021, 19:54:50
Sorry Miek, je vakantie was van korte duur ::hug::

De timing van deze opdracht was gewoon slecht voor mij. Bovendien was het een tegenvaller dat ik nog zoveel werk moest verrichten, nadat ik al zo ontzettend veel had gedaan :(

De opdrachten zijn weer geweldig!
Maar ik trek me voor vanavond een beetje terug, en voor morgen ook. In ieder geval voor de ochtend, want dan is er iets wat heel erg belangrijk is voor Shifty en mij. Afhankelijk van hoe ik me na morgenochtend voel meng ik me morgen later op de dag of evt pas dinsdag weer volop in de opdrachten. Vanavond en morgenochtend doe ik maar weinig mee ::sorry::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: MollenvangR op 21-11-2021, 19:56:31
De opdrachten zijn weer geweldig! Maar ik trek me voor vanavond een beetje terug, en voor morgen ook. In ieder geval voor de ochtend, want dan is er iets wat heel erg belangrijk is voor Shifty en mij.
::hug:: heel veel succes en hopelijk komt het goed ::ok:: 
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Vermoljoen op 21-11-2021, 19:57:58
 ::hug:: Succes!
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Sanmol op 21-11-2021, 21:22:14
Gezelliger wordt het er niet op ::schaam::

 ::vergroot:: ::rofl::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Hadewychisdemol op 21-11-2021, 21:23:07
We houden nog steeds van elkaar hoor ;D
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Hadewychisdemol op 21-11-2021, 21:49:48
Sorry Miek, je vakantie was van korte duur ::hug::

De timing van deze opdracht was gewoon slecht voor mij. Bovendien was het een tegenvaller dat ik nog zoveel werk moest verrichten, nadat ik al zo ontzettend veel had gedaan :(

De opdrachten zijn weer geweldig!
Maar ik trek me voor vanavond een beetje terug, en voor morgen ook. In ieder geval voor de ochtend, want dan is er iets wat heel erg belangrijk is voor Shifty en mij. Afhankelijk van hoe ik me na morgenochtend voel meng ik me morgen later op de dag of evt pas dinsdag weer volop in de opdrachten. Vanavond en morgenochtend doe ik maar weinig mee ::sorry::
We duimen allemaal mee Swifty!

(https://c.tenor.com/alCfKi9rBKIAAAAM/four-leaf-clover-lucky-charm.gif)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Miek1999 op 21-11-2021, 22:31:52
Sorry Miek, je vakantie was van korte duur ::hug::
Geen enkel probleem hoor, ik vind het leuk om te doen :)


Maar ik trek me voor vanavond een beetje terug, en voor morgen ook. In ieder geval voor de ochtend, want dan is er iets wat heel erg belangrijk is voor Shifty en mij. Afhankelijk van hoe ik me na morgenochtend voel meng ik me morgen later op de dag of evt pas dinsdag weer volop in de opdrachten. Vanavond en morgenochtend doe ik maar weinig mee ::sorry::

 ::hug::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Bubbles op 21-11-2021, 22:51:57
Mijn bubbeltje mijn lieverd! Wat erg dat je er al uit ligt wat heb ik van je genoten dit seizoen zeg.
Dankjewel nog hiervoor, lieve Sanmol! ::bravo::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Sanmol op 22-11-2021, 00:35:24
Dankjewel nog hiervoor, lieve Sanmol! ::bravo::

Ik was er zo verdrietig van. Ik had je graag zien winnen!  ::gezoend::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Lodewijk van Lodenstein op 22-11-2021, 10:48:56
Van mij mag elke opdracht wel een Allstars Bingo zijn. Dan word ik nog eens genoemd ::hypocriet::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Swifty op 22-11-2021, 16:50:36
Zo, ik ben weer online :D Het ging niet slecht maar ook niet heel goed, we hebben geen idee wat de uitslag wordt. Dat horen we binnen zes weken, het blijft nog even spannend dus.

Mocht iemand in januari op vakantie gaan, dan zouden wij wel graag tijdelijk op het huis willen passen eventueel ;D
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Hadewychisdemol op 22-11-2021, 18:11:28
In ieder geval nog geen slecht nieuws dus :) Welkom terug!
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Miek1999 op 22-11-2021, 18:15:41
Spannend Swifty! Kopje kamillethee tegen de stress?

(https://i.ibb.co/82thTRd/kamillethee.jpg) (https://imgbb.com/)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Swifty op 22-11-2021, 19:33:12
Lekker Miek, dankjewel!
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: SpacyColours op 23-11-2021, 19:38:45
Leuk dat de Bingo-opdracht weer terug is, dat was mijn favoriete opdracht in 2018. ;D
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Lodewijk van Lodenstein op 24-11-2021, 13:22:19
Leuk dat de Bingo-opdracht weer terug is, dat was mijn favoriete opdracht in 2018. ;D
Dus die opdracht was toen in Aflevering #1?  :-X
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Chardo op 25-11-2021, 20:10:27
Beatrix is op Curaçao! Hebben jullie dat speciaal geregeld voor ons spel?  ::hyper::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: MollenvangR op 25-11-2021, 20:16:36
Beatrix is op Curaçao! Hebben jullie dat speciaal geregeld voor ons spel?  ::hyper::
Jullie zijn een sterrencast he, die verdienen een koninklijke behandeling. En Alexander heeft jullie gevlogen he als co-piloot, net als die Feyenoordsupporters die naar Praag gingen.
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Chardo op 25-11-2021, 20:20:26
En we mochten God D*N ontmoeten!  ::bloos::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: SpacyColours op 25-11-2021, 20:41:27
Dus die opdracht was toen in Aflevering #1?  :-X
Oh, als het gaat om de opdrachten die ik zelf heb meegespeeld, zou ik zo gauw niet weten welke van de twee ik het leukst vond.
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Hadewychisdemol op 25-11-2021, 21:15:48
Mag ik een fles whisky?
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: D*N op 25-11-2021, 21:16:20
Die winkel gaat om 22:00 open, probeer het dan nog eens!
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: MollenvangR op 25-11-2021, 21:26:18
Die winkel gaat om 22:00 open, probeer het dan nog eens!
Interessant, Whisky bij een platenzaak :P
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: D*N op 25-11-2021, 21:28:16
Interessant, Whisky bij een platenzaak :P
Ssssst is geheim, de overheid kijkt mee ::nieuwsgierig::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Miek1999 op 25-11-2021, 21:48:57
Mag ik een fles whisky?

(https://i.ibb.co/stvM4YK/whiskey.jpg) (https://imgbb.com/)

Ga je die nu helemaal alleen opdrinken of delen met de Grote God D*N?  ;D
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Kaaasje op 27-11-2021, 08:58:03
Mag ik een verse muntthee met honing? Ik heb een beetje last van mijn keel.
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Miek1999 op 27-11-2021, 09:22:16
(https://i.ibb.co/nwTqD38/muntthee-honing.jpg) (https://imgbb.com/)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Kaaasje op 27-11-2021, 09:29:44
Dank voor de snelle service ::bravo::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Brent op 28-11-2021, 00:20:06
Ik zie jou niet graag vertrekken en voor wat het waar is, Brent ook niet zei hij mij, dus dit nummer is mede namens hem (ook al zal hij dit niet zien, zo wel dan moet hij een van mijn PUSC nummers in het bar-topic plaatsten).
http://www.youtube.com/watch?v=Kspe5FXK3WQ

Desondanks je gisteren super snibbig naar me reageerde op Discord lees ik wel nog je met goud omrande posts!
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: catshee op 28-11-2021, 00:25:17
Executie was toch pas morgen ::rofl::  ::rofl::

Stelletje graftakken we hebben toch helemaal geen executie ::niet-ok:: ::regenboog::

Maar jammer Swifty ::hug::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: catshee op 28-11-2021, 00:49:12
Maar doe mij wel nog whisky'tje en dansje, even genieten :-*

http://www.youtube.com/watch?v=MZnHEy-FIKs
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Sanmol op 28-11-2021, 01:43:51
Stelletje graftakken we hebben toch helemaal geen executie ::niet-ok:: ::regenboog::

Ik heb nog nooit iemand zo grillig zien reageren op een geen executie  ::rofl::.
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Hadewychisdemol op 28-11-2021, 02:23:38
Catshee drunk king ::love::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: D*N op 28-11-2021, 02:24:07
(http://media.giphy.com/media/uCQFvmCyVTmve/giphy.gif)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Swifty op 28-11-2021, 09:15:18
Executie was toch pas morgen ::rofl::  ::rofl::

Stelletje graftakken we hebben toch helemaal geen executie ::niet-ok:: ::regenboog::



Aaaah ja! Het was nep! De echte executie moet nog komen!

(https://media4.giphy.com/media/WR9esTWAcuDAszVHOA/giphy.gif?cid=2415316ae1kjz0wf2yoet11tpp46rzvjht4c2x6sb9tgrjfq&rid=giphy.gif&ct=g)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: catshee op 28-11-2021, 10:56:08
(http://media.giphy.com/media/uCQFvmCyVTmve/giphy.gif)
http://www.youtube.com/watch?v=-KG_AMMz4PQ
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Chardo op 28-11-2021, 11:43:45
By the way, 2017 is down! Nog drie te gaan.

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

2020 FTW  ::cheerleader::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Vermoljoen op 28-11-2021, 12:08:48
2020 FTW  ::cheerleader::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Mollenmania op 29-11-2021, 13:39:03
2017 is nooit down. Zolang ik hier ben :-*
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Chardo op 29-11-2021, 14:34:28
Jij bent geen all-star.

(https://media3.giphy.com/media/CnhKHCt4FKBm0w533e/giphy.gif)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Hadewychisdemol op 2-12-2021, 20:52:37
Goedenavond! Mijn joker en ik hebben zin in een avondje uit.

Mag ik om te beginnen een koud biertje, en zou daarbij een vrolijk zomers muziekje gedraaid kunnen worden?
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: MollenvangR op 2-12-2021, 20:55:01
Mag ik om te beginnen een koud biertje, en zou daarbij een vrolijk zomers muziekje gedraaid kunnen worden?
Nog een voorkeur? Ik heb nog een hele zooi zomerhits liggen.
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Hadewychisdemol op 2-12-2021, 20:56:26
Jouw favoriet!
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: MollenvangR op 2-12-2021, 21:06:02
Jouw favoriet!
Oef, heb niet 1 uitgesproken favoriet denk ik. Maar ik heb zin om deze oldie weer eens te horen.

http://www.youtube.com/watch?v=o5cELP06Mik

En nee dit is geen hint naar Widmo 202X op Cuba  ???
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Hadewychisdemol op 2-12-2021, 21:09:44
Dat is precies wat de host van WIDMO 202X op Cuba zou zeggen!

Heerlijk, dankjewel :D Mogen we ook dat koude biertje nog erbij?
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Sanmol op 2-12-2021, 21:18:00
Dat is precies wat de host van WIDMO 202X op Cuba zou zeggen!

Heerlijk, dankjewel :D Mogen we ook dat koude biertje nog erbij?

De kans is na 2 eilanden te hebben bezocht dat jullie nog naar een derde eiland gaan :P.
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Kaaasje op 2-12-2021, 21:23:34
Heerlijk nummertje zo. :D

Doe mij ook maar wat lekkers te drinken er bij.
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Miek1999 op 2-12-2021, 21:41:53
Één biertje voor HiDM:
(https://i.ibb.co/7k0h5GM/biertje.jpg) (https://imgbb.com/)

Één biertje voor de joker van HiDM:
(https://i.ibb.co/7k0h5GM/biertje.jpg) (https://imgbb.com/)

En een lekkere warme chocomel met slagroom voor Kaaasje. Enjoy :D
(https://i.ibb.co/vxxTr9Z/chocomel.jpg) (https://imgbb.com/)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Kaaasje op 2-12-2021, 21:55:24
Lekker dankjewel Miek. Ik pak er zelf ook nog wat kruidnoten bij hier ;D
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Hadewychisdemol op 2-12-2021, 21:56:20
(https://www.wieisdemol.com/forum/2020-renaissance/?action=dlattach;topic=69699.0;attach=140669)

Bedankt!
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: monkeysuncle op 2-12-2021, 22:00:42
Doe mij maar iets waar ik mijn nachtegaalkeeltje mee kan smeren  ::hypocriet::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Hadewychisdemol op 2-12-2021, 22:07:47
Niks mis met die stem van jou hoor! Misschien moet je alleen iets beter AR-TI-CU-LE-REN

(https://logopedie-almelo.nl/images/stories/logopedie_almelo_articulatieproblemen.jpg)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Miek1999 op 2-12-2021, 22:20:39
Oeh ja goed idee Kaaasje, kruidnoten voor iedereen!
(https://i.ibb.co/Jmpdnkx/kruidnoten.jpg) (https://imgbb.com/)

Thee met honing voor monkeysuncle :)
(https://i.ibb.co/xqfnnxR/thee-met-honing.jpg) (https://imgbb.com/)

Oh HiDM wou ook nog een zomernummer ::hypocriet::
http://www.youtube.com/watch?v=adkRhd2k73c
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Hadewychisdemol op 2-12-2021, 22:38:57
Hier koms de san ::dans:: ::love::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Miek1999 op 2-12-2021, 22:41:41
 ::rofl::  ::rofl::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Chardo op 3-12-2021, 17:01:14
Ik wil graag wat Moomoo Milk please
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Miek1999 op 3-12-2021, 22:17:22
Je krijgt er ook nog speculaasjes bij!

(https://i.ibb.co/TmqGx99/Moomoo-Milk-sign-plates-bottles.jpg) (https://ibb.co/V2pGcff)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: catshee op 4-12-2021, 19:27:11
Mag ik een whisky? Misschien helpt dat tegen de zenuwen :-X
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Miek1999 op 4-12-2021, 20:01:15
(https://i.ibb.co/ZH0pYFm/whiskey.jpg) (https://imgbb.com/)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: catshee op 4-12-2021, 20:10:24
(https://thumbs.gfycat.com/SpryDevotedEmperorshrimp-max-1mb.gif)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: wouterv op 4-12-2021, 21:01:24
2017 is nooit down. Zolang ik hier ben :-*

Laat je horen voor 2017
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Sanmol op 4-12-2021, 21:53:37
Die arme Roomey!! :\'(
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: SpacyColours op 4-12-2021, 21:57:07
OMG! ::bravo::

(https://c.tenor.com/luD92hxIVAIAAAAC/colbert-popcorn-popcorn.gif)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Swifty op 4-12-2021, 21:59:21
Aaah zelfs Chardo! :o


::hug::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: D*N op 4-12-2021, 22:00:04
Hopen dat we je opdracht eer aan doen Spacy ::bravo::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: MollenvangR op 4-12-2021, 22:31:29
Hopen dat we je opdracht eer aan doen Spacy ::bravo::
En zoals Dennis en ik het zelf noemen: deze opdracht is ons kindje. Alle andere opdrachten hadden we een beetje ons eigen eilandje, hier zie je de hand van 2 stijlen denken we het best tot zijn recht komen.
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Brent op 4-12-2021, 23:20:17
(https://c.tenor.com/l-A-6BJfekgAAAAC/ash-pokémon-may-pokemon.gif)

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Sanmol op 5-12-2021, 13:33:51
Wat is het hier toch zonnig op Curacao! ::blond::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Hadewychisdemol op 5-12-2021, 15:13:32
Molduck de onderhandelqueen ::love::

Ik wil ze graag hebben.

Ik geeft jou dan handig info voor de test. En een halve joker is bespreekbaar. Dit kan aanbod kan je bijna niet afslaan
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Lodewijk van Lodenstein op 5-12-2021, 16:04:41
(https://c.tenor.com/s-J6vqs61fkAAAAC/bye-pikachu.gif)

Neeeeeeeeee, Chardo!  ::oink::  :\'( ::oink::  :\'( ::oink::

Je ziet dat ik dit totaal niet had zien aankomen, want ik gebruik zelfs die gare smileys van dit forum in mijn verwarde mentale toestand! Ik dacht altijd dat jij onsterfelijk was, maar blijkbaar is dat niet zo. Nee, dat kan niet, dus moeten de organisators wel een fout hebben gemaakt bij het nakijken van de test. Ik ga eens even een hartig woordje met die knullen spreken. Je hoort nog van me!

Maar besef dat jij voor altijd de winnaar van WidMO2020 bent en de vijf afleveringen die jij mee mocht doen aan dit (mooie, nog even props naar M*N en DollenvangR-Art) Allstars-seizoen waren simpelweg de kers op de taart.

En natuurlijk gefeliciteerd aan de kandidaten die er nog in zitten! Ik ben heel benieuwd hoe de rest van het spel gaat verlopen zonder DOCTOR MOL (helaas werd die vervelende Sander in 2005 ook zo genoemd, want ik wil je eigenlijk niet met hem vergelijken).
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Sanmol op 5-12-2021, 20:37:49
Zeg jullie mogen wel wat opschieten  ::blond::. Waar blijft mijn bling bling?
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Lama1997 op 6-12-2021, 18:34:25


Ik geef gewoon als eerste aan dat ik bij Lama's Ligbank wil. Jullie weten hoe goed ik het met hem kon vinden en ik zou als eerbetoon graag op de ligbank van mijn vriend slapen.

Kjoet ::love::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Brent op 6-12-2021, 22:07:34
Weet ik veel. Sorry Brent maar zo goed ken ik je niet...
Bestudeer mijn nieuwe website maar. Daar staat alles in wat je wil weten over mijn carrière! (https://youtu.be/_haHNbfz5uU?t=311)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Lodewijk van Lodenstein op 7-12-2021, 22:13:03
Na de Moordgrap-opdracht ben ik wel heel benieuwd naar een 'D*N leest voor' ::love::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Vermoljoen op 7-12-2021, 22:34:42
Maar jij hebt de jouwe nog niet afgemaakt!
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: monkeysuncle op 7-12-2021, 22:37:32
Ik vind Moordgrap nu al de meest iconische opdracht ever  ::bravo::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Swifty op 9-12-2021, 21:53:06
Wauw, echte allstars he, gewoon even een misdrijf oplossen! ::bravo::

Wat een geweldige opdracht deze week MV en D*N ::respect::
en wat ontzettend stom dat ik niet mee mocht doen :(
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Hadewychisdemol op 9-12-2021, 21:59:07
Ik vond het ook een geweldige opdracht en stom dat Swifty niet mee mocht doen ::bravo::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Vermoljoen op 9-12-2021, 22:05:19
Het was inderdaad echt een fantastische opdracht!  ::bravo::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Sanmol op 9-12-2021, 22:07:22
Volgend seizoen gaat het Moord Meid heten ::rofl::.
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Swifty op 11-12-2021, 15:58:10
Poeh, ik vind de executie vanavond ook rete-spannend! Twee afvallers... als ik er nog in zat zou ik echt dubbele zenuwen hebben geloof ik ;D

Sterkte allemaal ::hug::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: catshee op 11-12-2021, 16:03:27
Doe mij maar snel een biertje, ik weet ook niet wat ik moet tot vanavond ::zweet::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Miek1999 op 11-12-2021, 16:22:01
 ::super::

Snel genoeg?

(https://i.ibb.co/fDJncmL/biertje.jpg) (https://imgbb.com/)

Veel succes allemaal vanavond!  ::hug:: ::hug::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Vermoljoen op 11-12-2021, 16:23:51
Doe mij ook maar eentje ::zweet::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: catshee op 11-12-2021, 16:28:36
::super::

Snel genoeg?

(https://i.ibb.co/fDJncmL/biertje.jpg) (https://imgbb.com/)

Veel succes allemaal vanavond!  ::hug:: ::hug::

Wat een service ::ok::

(https://media0.giphy.com/media/e6TR9n00dL3JS/200.gif)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Miek1999 op 11-12-2021, 16:38:38
Doe mij ook maar eentje ::zweet::

Oeps correctie, er wordt hier geen alcohol aan minderjarigen geschonken dus hier heb je een lekker glas appelsap  ::tandpastasmiley::
(https://i.ibb.co/RT8mwK4/appelsap.jpg) (https://imgbb.com/)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: JaccoS op 11-12-2021, 17:30:04
Poeh, ik vind de executie vanavond ook rete-spannend! Twee afvallers... als ik er nog in zat zou ik echt dubbele zenuwen hebben geloof ik ;D

Sterkte allemaal ::hug::
Dubbele zenuwen, dat kan ik bevestigen :P

Mag ik een broodje hamburger om tot rust te komen?
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Miek1999 op 11-12-2021, 18:58:53
(https://i.ibb.co/M2bTqJ7/hamburger.jpg) (https://imgbb.com/)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: JaccoS op 11-12-2021, 19:00:08
Bedankt ::love::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Kaaasje op 11-12-2021, 19:10:26
Doe mij ook maar een drankje tegen de zenuwen!
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Miek1999 op 11-12-2021, 19:53:14
(https://i.ibb.co/khKQ2FG/kamillethee.jpg) (https://imgbb.com/)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: monkeysuncle op 11-12-2021, 20:15:20
Mag ik een Miek-special?
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Hadewychisdemol op 11-12-2021, 20:18:12
Voor mij ook een biertje graag!
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Miek1999 op 11-12-2021, 20:40:38
Oef eerst snel even een biertje voor Hidm voordat ie z'n scherm krijgt, denk ik daarna nog even over een Miek-special ::hypocriet::

(https://i.ibb.co/fDJncmL/biertje.jpg) (https://imgbb.com/)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Sanmol op 11-12-2021, 20:45:31
 :\'( en gefeliciteerd aan de finalisten!
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Miek1999 op 11-12-2021, 20:50:28
Mag ik een Miek-special?

(https://i.ibb.co/hD4Gtm3/special.jpg) (https://imgbb.com/) Enjoy!

Afvallers, waar kan ik jullie blij mee maken?  ::hug:: ::hug:: ::hug::

En natuurlijk dezelfde vraag aan de finalisten  ::bravo::  ::bravo::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Swifty op 11-12-2021, 20:55:00
Aaaaah jongens toch ::hug:: ::hug:: Ik had het jullie allebei zo gegund om in de finale te staan!
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: JaccoS op 11-12-2021, 20:59:43
ARE YOU KIDDING ME ::rofl:: Mis ik nou weer nét de Most Wanted opdracht ::rofl::

Jammer Vermoljoen ::hug::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: MollenvangR op 11-12-2021, 21:01:34
ARE YOU KIDDING ME ::rofl:: Mis ik nou weer nét de Most Wanted opdracht ::rofl::

Jammer Vermoljoen ::hug::
Dat de geschiedenis zich herhaalt, staat in de sterren geschreven.  ::hug::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Swifty op 11-12-2021, 21:01:41
Alweer zo'n geweldige opdracht! Succes aan de drie finalisten ::bravo::


(ik ben helemaal niet jaloers of zo hoor ::) )
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Hadewychisdemol op 11-12-2021, 22:05:44
Misschien kunnen jullie als rover nog een rol spelen Jacco en Swifty ;D
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: JaccoS op 11-12-2021, 22:10:44
De afscheidsspeech heb ik deze keer in een biecht gezet, en niet openbaar zoals de vorige keer. Want anders ga ik per ongeluk van alles verklappen, of doe ik dat door dit te zeggen ook al? Niets is wat het lijkt. Succes finalisten!
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: monkeysuncle op 12-12-2021, 08:32:39
(https://i.ibb.co/hD4Gtm3/special.jpg) (https://imgbb.com/) Enjoy!

 ::bravo:: ::bravo:: ::bravo::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Kaaasje op 12-12-2021, 09:17:18
Die special ziet er heerlijk uit. Doe mij er ook maar zo een!
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Miek1999 op 12-12-2021, 09:29:20
Die special ziet er heerlijk uit. Doe mij er ook maar zo een!

 :D
(https://i.ibb.co/hD4Gtm3/special.jpg) (https://imgbb.com/)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: FrankLapidus op 12-12-2021, 11:16:03
2018! Go HIDM en Kaaasje!  ::bravo::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Hadewychisdemol op 12-12-2021, 11:29:29
2018! Go HIDM en Kaaasje!  ::bravo::
::love::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Kaaasje op 12-12-2021, 16:22:05
Heerlijk Miek, dank!   ::bravo::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Bubbles op 12-12-2021, 22:36:30
Wat jammer Jacco & Vermoljoen ::hug::
Gefeliciteerd finalisten! Geniet van jullie finale! ::bravo::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Hadewychisdemol op 12-12-2021, 22:57:27
Dankjewel Bubbles, tot volgende week bij de reünie!
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Kaaasje op 13-12-2021, 11:55:52
Ik heb het een beetje koud. Mag ik nog een lekker kopje verse muntthee?
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Miek1999 op 13-12-2021, 12:38:11
Zeker!

(https://i.ibb.co/X8K5b2C/muntthee.jpg) (https://imgbb.com/)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Swifty op 13-12-2021, 12:46:18
Ik heb honger! Mag ik een goeie lunch :D
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Vermoljoen op 13-12-2021, 13:48:50
Ik heb honger én dorst!  ;D Mag ik wat om te eten en te drinken?
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Miek1999 op 13-12-2021, 14:23:17
Ik heb honger! Mag ik een goeie lunch :D

Oeps het is een beetje een late lunch, maar er zit vast iets lekkers voor je bij  :D
(https://i.ibb.co/cwYPsPY/goeie-lunch.jpg) (https://imgbb.com/)

Ik heb honger én dorst!  ;D Mag ik wat om te eten en te drinken?

 ::jaja:: Is dit goed?
(https://i.ibb.co/0fY0s63/broodje.jpg) (https://imgbb.com/)

(https://i.ibb.co/yqGpfj8/sap.png) (https://imgbb.com/)

Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Vermoljoen op 13-12-2021, 14:27:04
Perfect!  ::bravo::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Sanmol op 13-12-2021, 16:20:14
Mag ik een ovenschotel. Ik stil van de honger op dat eiland!  :-[
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Swifty op 13-12-2021, 18:22:43
Oh wat een heerlijke lunch Miek, dankjewel! ::bravo::

Ga ik mooi wat van gebruiken als avondeten nu ;D
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Miek1999 op 13-12-2021, 18:35:27
Mag ik een ovenschotel. Ik stil van de honger op dat eiland!  :-[

Zeker! Ik heb een lekkere Mexicaanse ovenschotel voor je :)
(https://i.ibb.co/61vgqP0/ovenschotel.jpg) (https://imgbb.com/)

Geniet van je avondeten, Swifty!  ;) :D
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Mollenmania op 14-12-2021, 13:10:23
Doe mij ook maar een chocomel special met een stuk zelfgebakken warme appeltaart :)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Swifty op 14-12-2021, 13:27:58
Mag ik alvast een voorschotje nemen op wat er normaal na de finale komt? Alle lof voor de organisatie, wat hebben jullie er een mooi spel van gemaakt ::bravo:: Ik vond de terugblikken en de oude opdrachten in een nieuw jasje echt heel goed gedaan ::bravo::

En volgens mij ook beter in balans dan het laatste seizoen. Toen vond ik het als kijker wel heel intensief overkomen voor de kandidaten. Nu heb ik dat gevoel helemaal niet gehad. Goed gedaan dus ::ok::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: MollenvangR op 14-12-2021, 13:43:19
En volgens mij ook beter in balans dan het laatste seizoen. Toen vond ik het als kijker wel heel intensief overkomen voor de kandidaten. Nu heb ik dat gevoel helemaal niet gehad. Goed gedaan dus ::ok::
En niet alleen voor de kandidaten ;D (maar ja als je ze een podcast laat maken  ::ohno::  ::rofl:: sommige dingen zijn leuker op papier). Het laatste seizoen was zeker heel intensief met veel kleinere deelopdrachten soms wat misschien voor disbalans zorgde. Los daarvan zat het goed in elkaar en kijk ik er wel met een goed gevoel op terug, net als deze reeks (op die schoonheidsfoutjes van mijn kant na).

Ik denk ook dat de keuze voor bepaalde insteek, maar vooral 2 wat grotere spellen per week (los van aflevering 1) daar zeker aan bij heeft gedragen deze reeks. Alle credits voor de opzet/insteek voor Dennis hoor (ook al ligt hij nog steeds ergens onder een hoop zand).
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Vermoljoen op 14-12-2021, 13:44:16
Mag ik alvast een voorschotje nemen op wat er normaal na de finale komt? Alle lof voor de organisatie, wat hebben jullie er een mooi spel van gemaakt ::bravo:: Ik vond de terugblikken en de oude opdrachten in een nieuw jasje echt heel goed gedaan ::bravo::

En volgens mij ook beter in balans dan het laatste seizoen. Toen vond ik het als kijker wel heel intensief overkomen voor de kandidaten. Nu heb ik dat gevoel helemaal niet gehad. Goed gedaan dus ::ok::
Awel, daar sluit ik me nu eens volledig bij aan! Het was geweldig!  ::bravo::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Swifty op 14-12-2021, 14:03:27
Wel heel jammer dat mijn favoriete opdracht uit mijn seizoen, die Tour de Taiwan met allemaal puzzels, niet is teruggekomen natuurlijk ;D maar toch ::ok::


;)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: D*N op 14-12-2021, 14:16:24
Dat heb je wel met Allstars natuurlijk, keuzes maken keuzes maken. En dan hopen dat het de beste keuzes zijn ::jaja::.


Maar super fijn dat het een fijne serie was (nouja is, we zijn nog niet klaar natuurlijk ;D)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: JaccoS op 14-12-2021, 14:36:46
En volgens mij ook beter in balans dan het laatste seizoen. Toen vond ik het als kijker wel heel intensief overkomen voor de kandidaten. Nu heb ik dat gevoel helemaal niet gehad. Goed gedaan dus ::ok::
Ik vond het zelf wel meevallen qua intensiviteit eigenlijk, deze editie voelde op dat gebied gelijkwaardig (maar in mijn eerste serie had ik ook online les, dus ook veel meer tijd)

En uiteraard sluit ik mij aan bij wat hierboven is gezegd ::bravo:: De tips en tops, favoriete onderdelen en minst favoriete onderdelen bewaar ik voor later ;D
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: MollenvangR op 14-12-2021, 14:39:41
Ik bedenk me trouwens nu dat we in de reeks eerder dit jaar volgens mij nooit een feedbacktopic hebben geopend  ::rofl::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: D*N op 14-12-2021, 14:40:42
 ::rofl:: Jeetje je hebt gelijk. Was mij niet eens opgevallen!
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Vermoljoen op 14-12-2021, 15:04:44
Maar super fijn dat het een fijne serie was (nouja is, we zijn nog niet klaar natuurlijk ;D)
Ja, je hebt nog een aantal dagen om het helemaal te verpesten! Als presentator de Mol zijn is ook nog wel leuk!  ;D
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: monkeysuncle op 14-12-2021, 15:05:04
Die feedback is allemaal wel in Café de Moltalk (heel inclusief) gegeven, luister alle afleveringen nog maar eens na.
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: SpacyColours op 14-12-2021, 16:57:38
@Swifty: Eens! Ik geniet echt van deze editie. :D

 En ik ben uiteraard erg benieuwd wie het nu is. ::hyper::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Vermoljoen op 14-12-2021, 16:59:33
Ikke nog steeds hoor  :P
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Swifty op 14-12-2021, 16:59:56
Ik ben ook benieuwd of de beide finalisten de mol hebben ontmaskerd of dat het gaat zoals de vorige keer dat HIDM en Kaaasje in de finale zaten, en 1 van de finalisten dus totaal de verkeerde verdenkt ;D aangezien de afvallers onderling nog discussie hadden afgelopen week over wie nou de mol echt is...
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Hadewychisdemol op 14-12-2021, 17:00:07
Willen jullie even stoppen met praten tot Most Wanted afgelopen is >:( :\'(
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: D*N op 14-12-2021, 17:03:32
Nee! ;D
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Vermoljoen op 14-12-2021, 17:14:02
 ::rofl:: ::rofl::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: SpacyColours op 14-12-2021, 17:20:41
Hey, nieuwe kandidaten? ???
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Miek1999 op 14-12-2021, 19:20:48
Doe mij ook maar een chocomel special met een stuk zelfgebakken warme appeltaart :)

(https://i.ibb.co/hD4Gtm3/special.jpg) (https://imgbb.com/)

(https://i.ibb.co/g334b7j/appeltaart.jpg) (https://imgbb.com/)
De warmte moet je er even bij bedenken ;D

Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: MollenvangR op 14-12-2021, 20:11:22
(https://i.ibb.co/hD4Gtm3/special.jpg) (https://imgbb.com/)
Dit plaatje  ::love:: Als Olaf kinderen zou hebben, was dit er één van :P
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Kaaasje op 14-12-2021, 20:13:03
Zodat we die daarna lekker kunnen opeten XD

nomnomnom.
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Sanmol op 15-12-2021, 20:41:50
Sanmol lijkt me trouwens sowieso onschuldig. Die is al twee keer eerder onterecht opgepakt, dus die is van nature gewoon verdacht.

Or am I?

(https://i.ibb.co/cFSGrGz/Reneetje-toch.png)

Heb ik ook overwogen ja ;D Afhankelijk van of D*N een rover is kunnen we altijd Kaaasje nog verhoren ;)

::oink:: ::oink::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Kaaasje op 16-12-2021, 09:25:58
Mag ik een Flat White alsjeblieft?
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Miek1999 op 16-12-2021, 09:38:16
Mag ik een Flat White alsjeblieft?

(https://i.ibb.co/k49GHt6/flat-white.jpg) (https://imgbb.com/)

Geniet ervan!
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Vermoljoen op 16-12-2021, 12:31:44
Zin in de bekendmaking  ::bravo::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: JaccoS op 16-12-2021, 12:52:36
Hyped hyped hyped hyped hyped! ::bravo::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Kaaasje op 16-12-2021, 14:28:48
::hyper::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: SpacyColours op 16-12-2021, 19:32:08
::nieuwsgierig::

http://www.youtube.com/watch?v=7YvAYIJSSZY
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Kaaasje op 16-12-2021, 20:59:58
Ik heb hier de slimste aan staan op de achtergrond, terwijl MollenvangR een variant van de slimste nakijkt en ze een vraag stellen waar de Faeröer eilanden bij horen ;D
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: MollenvangR op 16-12-2021, 21:17:58
Ik heb hier de slimste aan staan op de achtergrond, terwijl MollenvangR een variant van de slimste nakijkt en ze een vraag stellen waar de Faeröer eilanden bij horen ;D
En zo komt alles samen :) Wat zei je? De Faeröer Eilanden, dat weet ik! Daar heb ik wel kaas van gegeten?

*rent weg voor deze slechte pun*
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Sanmol op 16-12-2021, 21:48:07
Als ik win dan zou ik dat een eer vinden voor de mensheid.

Ik zou jullie ogen meer gericht houden op Brtdm en SpacyColours.

 ::gordijn:: had die waarzegster toch nog gelijk! Dit bewijst dat ik zeker mee had kunnen doen dit seizoen. Horen jullie mij?
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Chardo op 17-12-2021, 20:16:28
Zijn wij ook allemaal uitgenodigd? Ik heb geen bericht gekregen en ik kan me zo voorstellen dat het naambordje van Hadewychisdemol al de helft van de galatafel in beslag neemt.
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: D*N op 17-12-2021, 20:24:39
Jullie zijn allemaal uitgenodigd! ::bravo::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Hadewychisdemol op 18-12-2021, 10:27:31
Ik word hier nu al weer zo zenuwachtig van.
Ik heb het weer ::regenboog::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Mollenmania op 18-12-2021, 11:58:14
Ik heb het weer ::regenboog::

Ik ook, voor ER ;D
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Hadewychisdemol op 18-12-2021, 13:09:38
 ;D Hup Anouk!
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Mollenmania op 18-12-2021, 16:07:35
::cheerleader::

Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Vermoljoen op 18-12-2021, 16:21:05
Misschien heb ik het gemist, maar vanaf hoe laat komende zaterdag?
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Kaaasje op 18-12-2021, 16:28:46

Er is een heuse planning!  (https://www.realitynet.org/forum/spellen/molonline/2021-allstars/?topic=71514.msg2435141#msg2435141)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Chardo op 18-12-2021, 16:40:44
Ik kan niet wachten tot de Mol komt.

(https://i.postimg.cc/HnZZgGJB/Schermafbeelding-2021-12-18-163600.png)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: D*N op 18-12-2021, 17:14:34

KAN JIJ LEZEN?! :-*
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Vermoljoen op 18-12-2021, 18:54:57
KAN JIJ LEZEN?! :-*
Het staat niet in de activiteitenagenda!!

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: D*N op 18-12-2021, 18:56:38
Zo goed?!
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Vermoljoen op 18-12-2021, 19:04:24
Top!
(https://i.ibb.co/zfkXssF/top.png)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: monkeysuncle op 18-12-2021, 19:10:07
@Miek1999 Ik wil als publiek graag een grote cappuccino met iets lekkers erbij.
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Miek1999 op 18-12-2021, 19:17:52
@Miek1999 Ik wil als publiek graag een grote cappuccino met iets lekkers erbij.

(https://i.ibb.co/xj5jqzm/cappuchino.jpg) (https://imgbb.com/)

(https://i.ibb.co/cDmPmS1/koekje.jpg) (https://imgbb.com/)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: monkeysuncle op 18-12-2021, 19:24:03
Wat een snelle service!  ::bravo::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: monkeysuncle op 18-12-2021, 19:24:56
En wat zien de finalisten er prachtig uit!
Titel: Re: [MO21AS] Aflevering 8 - 'De witte'
Bericht door: de_witte op 18-12-2021, 22:08:09
Ik wist wel dat ik een fout plaatje postte  ::rofl::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: belg op 19-12-2021, 13:49:47
Ik vond dat misklikken van belg zo raar, ik dacht echt hoe kun je dat nou doen ::schaam::

Het kan dus iedereen gebeuren  ::rofl::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Hadewychisdemol op 19-12-2021, 14:55:26
Het was erg fijn om alles te lezen. Bedankt D*N en Mollenvanger voor het fantastische spel ::bravo:: En natuurlijk ook mijn medekandidaten en in het bijzonder de Mol.

Het enige dat ik echt niet wilde doen is mensen persoonlijk kwetsen en ik vind het heel erg als/dat het toch gebeurd is. Dat is me de winst absoluut niet waard en als ik het kon terugdraaien zou ik dat meteen doen. Ik was een 'cultuur' gewend waarin het spel en het persoonlijke door elkaar heen kunnen lopen maar altijd verschillende dingen blijven. Ik heb de verkeerde inschatting gemaakt dat dat altijd het geval zou zijn en voor anderen ook zo zou voelen. Ik wil daarvoor mijn excuses aanbieden aan iedereen die erdoor gekwetst is.

Ik ga nog even mijn laatste biechten insturen en dan doe ik een stapje terug. Ik zal ook niet aanwezig zijn bij de Café de Moltalk reünie, sorry Mitch ::sorry:: Als iemand nog iets bij me kwijt wil of ergens over wil praten met me, dan mag dat altijd. Misschien duurt het even voor ik reageer, maar ik beloof dat ik het zal doen.

Nogmaals bedankt iedereen!
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: catshee op 19-12-2021, 16:19:31
Het was erg fijn om alles te lezen. Bedankt D*N en Mollenvanger voor het fantastische spel ::bravo:: En natuurlijk ook mijn medekandidaten en in het bijzonder de Mol.

Het enige dat ik echt niet wilde doen is mensen persoonlijk kwetsen en ik vind het heel erg als/dat het toch gebeurd is. Dat is me de winst absoluut niet waard en als ik het kon terugdraaien zou ik dat meteen doen. Ik was een 'cultuur' gewend waarin het spel en het persoonlijke door elkaar heen kunnen lopen maar altijd verschillende dingen blijven. Ik heb de verkeerde inschatting gemaakt dat dat altijd het geval zou zijn en voor anderen ook zo zou voelen. Ik wil daarvoor mijn excuses aanbieden aan iedereen die erdoor gekwetst is.

Ik ga nog even mijn laatste biechten insturen en dan doe ik een stapje terug. Ik zal ook niet aanwezig zijn bij de Café de Moltalk reünie, sorry Mitch ::sorry:: Als iemand nog iets bij me kwijt wil of ergens over wil praten met me, dan mag dat altijd. Misschien duurt het even voor ik reageer, maar ik beloof dat ik het zal doen.

Nogmaals bedankt iedereen!
Oh HIDM (en anderen) ::hug::

Ik vind het vervelend om nu te lezen dat bij sommige het persoonlijke en het spel schijnbaar zo vermengd is geraakt en ik weet hoe klote het is om je schuldig te voelen over iets wat je gedaan hebt in een online spelletje.

Natuurlijk heb ik (als de kluizenaar van dit seizoen die zoveel mogelijk het contact met medekandidaten vermeed) totaal geen zicht op wat er gebeurd is en of/welke backlash HIDM heeft gekregen, maar ik hoop dat voor zowel hem als de (potentieel?) gekwetste kandidaten hun speel ervaring niet te veel hierdoor beïnvloed hoeft te worden ::hug::

In mijn ogen ben je in elk geval een fantastische en welverdiende winnaar HIDM en een toffe gast die paar keren dat je me uit het kluizenaarschap trok ;)

Oh en ook hier nog een keer aan het spelleider-duo: Jullie waren echt geweldig!  ::bravo:: Prachtige opdrachten en een leuk spel wat intens maar ook weer niet te intens was. Bedankt dat jullie aan me gedacht hebben (al was dat waarschijnlijk als een reserve-optie :P) en bedankt voor het creëren van deze geweldige ervaring! Ik ben echt blij dat ik hiervoor ben teruggekeerd ::bravo::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Miek1999 op 19-12-2021, 18:22:30
Het was erg fijn om alles te lezen. Bedankt D*N en Mollenvanger voor het fantastische spel ::bravo:: En natuurlijk ook mijn medekandidaten en in het bijzonder de Mol.

Het enige dat ik echt niet wilde doen is mensen persoonlijk kwetsen en ik vind het heel erg als/dat het toch gebeurd is. Dat is me de winst absoluut niet waard en als ik het kon terugdraaien zou ik dat meteen doen. Ik was een 'cultuur' gewend waarin het spel en het persoonlijke door elkaar heen kunnen lopen maar altijd verschillende dingen blijven. Ik heb de verkeerde inschatting gemaakt dat dat altijd het geval zou zijn en voor anderen ook zo zou voelen. Ik wil daarvoor mijn excuses aanbieden aan iedereen die erdoor gekwetst is.

Ik ga nog even mijn laatste biechten insturen en dan doe ik een stapje terug. Ik zal ook niet aanwezig zijn bij de Café de Moltalk reünie, sorry Mitch ::sorry:: Als iemand nog iets bij me kwijt wil of ergens over wil praten met me, dan mag dat altijd. Misschien duurt het even voor ik reageer, maar ik beloof dat ik het zal doen.

Nogmaals bedankt iedereen!

 ::hug:: ::hug::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Kaaasje op 20-12-2021, 08:53:40
De eerste biecht terug luisteren van Catshee is nu al een feestje.  ::bravo::

Goed voor mijn ontwenningsverschijnselen. Al zou ik nu toch eindelijk wel een keer weer echt aan het werk moeten...  ::)
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: grasisgroen op 20-12-2021, 16:34:18
Ik heb het spel niet heel goed gevolgd en had ook geen idee wie zou winnen, maar dat Kaaasje de mol niet zou zijn wist ik zeker  ::rofl:: Goed gedaan allemaal en gefeliciteerd  ::bravo::

Doe mij die overgebleven Mars maar 🙂💚
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Miek1999 op 20-12-2021, 18:35:28
(https://i.ibb.co/vZX8gfM/mars.jpg) (https://imgbb.com/)

Geniet ervan!

Deze bar is nog open t/m 7 januari! Komen jullie daarna gezellig langs in Bar Zet 4 Pils op tafel?  :D
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: MollenvangR op 20-12-2021, 18:36:42
Ik ken een ander realityprogramma waar een Mars tot heel veel ophef heeft geleid. Wij distantiëren ons al productie bij dezen nog even van zulke praktijken :P
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Hadewychisdemol op 28-12-2021, 16:34:52
Bedankt iedereen voor alle lieve berichten! Die hebben me heel goed gedaan :) Ik ga er goed de tijd voor nemen om erop reageren, als ik dat nog niet gedaan heb.

Ik heb me de afgelopen week dus even teruggetrokken en wat afstand genomen van het spel en het forum. Zoals ik in mijn eerste biecht zei was spelplezier van mezelf en anderen het belangrijkste voor me, maar vind ik ook dat als je aan een spel meedoet je voor de winst moet (mogen) gaan – zeker in zo’n All-Starseizoen. Dat heb ik dus gedaan, en daarbij heb ik ook gelogen tegen mensen waar ik het op persoonlijk vlak heel goed mee kon vinden. Voor mij zijn dat echt twee verschillende dingen en staan spel en het persoonlijke volledig los van elkaar. Ik kon het met iedereen dit seizoen heel goed vinden en heb tegen iedereen gelogen. Daar heeft een fijn gesprek, band of vriendschap dus nooit iets mee te maken gehad. Ik vind het zelf juist vervelend als beslissingen in zo’n spel genomen worden op basis van wie je aardiger vindt, het meer gunt, etc. Dan wordt het voor mij juist persoonlijk. Natuurlijk heb je met de ene persoon meer gesprekken dan met de ander, en bouw je ook op persoonlijk vlak relaties met mensen op als een spel je bij elkaar brengt en je aanspoort om meer met elkaar te praten dan je eerst deed. Maar zeker in een groep mensen die ik allemaal heel fijn vind en het allemaal heel erg gun om ver te komen laat ik me daar in mijn strategische overwegingen niet door leiden.

Zoals Chardo in zijn laatste biecht aangeeft hadden ook wij lange gesprekken (alleen en met Jacco erbij) en ging dat niet alleen maar over het spel. We hebben elkaar wat beter leren kennen, hadden het over gemeenschappelijke interesses en het was heel gezellig. Ik heb nooit overwogen dat dat voor hem ook binnen het spel betekende dat we elkaar niet zouden verraden en dat we samen naar de halve finale zouden gaan. Die spelafspraak, die ik dus gebroken heb, was voor mij puur en alleen een afspraak in het spel. Ik vind het heel fijn om mensen beter te leren kennen als ik wekenlang samen met ze een spel speel dat best een groot onderdeel wordt van je leven voor die periode. Het is nooit een strategische keuze geweest om persoonlijke banden met mensen op te bouwen en die te gebruiken om ze te manipuleren. Achteraf gezien had ik in het geval van Chardo misschien dus meer afstand moeten bewaren en het puur ‘zakelijk’ moeten houden, omdat hij het anders ziet dan ik.

Ik vind het nog steeds heel erg dat ik iemand op die manier pijn heb gedaan, maar ik ben er inmiddels ook mee gestopt mezelf dat kwalijk te nemen. Iedereen liegt in dit spel en ik vind niet dat dat ineens niet meer oké is als je iemand graag mag en er fijn mee kunt praten. Ook als dat tijdens het spel gebeurt, is dat nog iets anders dan dat het onderdeel van het spel is. Ik had niet kunnen weten dat dat voor een ander niet zou gelden en heb hem dus nooit doelbewust op persoonlijk vlak gemanipuleerd, gebruikt of pijn gedaan. Ik snap natuurlijk ook wel dat het hard aankomt om erachter te komen dat je in het spel verraden bent door iemand waar je het goed mee kunt vinden. Dat heb ik zelf ook meegemaakt en ik zou zelf ook weer even hebben moeten slikken als het nu ook bij mij was gebeurd. Maar dat is wel iets waar ik altijd rekening mee gehouden heb vanaf het moment dat ik me inschreef. Voor geen van ons was dit de eerste keer dat we een forumspel speelden. Sterker nog, dit exacte spel hebben we allemaal al gespeeld. Daar hebben we natuurlijk allemaal verschillende ervaringen mee gehad, maar ik had echt verwacht dat het spel en het persoonlijke in deze groep naast elkaar zouden kunnen bestaan zonder in elkaar over te lopen of een en hetzelfde ding te worden. En dan bedoel ik niet dat ik van iemand verwacht dat het meteen weer goed is en begrepen wordt. Verliezen is niet leuk, verraden worden al helemaal niet, en zeker niet door iemand waar je een betere band mee hebt dan met anderen. We zijn mensen en gelukkig ervaren we allemaal veel emoties, en dat die in eerste instantie de overhand nemen vind ik niet meer dan logisch en in de lijn der verwachting. Ook mijn eerste reactie op de feedback die ik privé van Chardo kreeg was dus emotioneel.

Wel merk ik, en dat is door een aantal anderen ook al gezegd, dat er ten opzichte van een paar jaar geleden wat veranderd is. Boze reacties op een backstab of een exit zijn van alle tijden en zullen dat ook altijd zijn. Emotie, fanatisme en toewijding maken een spel dan ook mooier en spannender. Maar alleen als we elkaar na afloop gewoon weer de hand kunnen schudden. Als er steeds minder ‘mag’ binnen de spel- en algemene omgangsregels zonder dat er echt persoonlijk en permanent kwaad bloed gezet wordt, wordt een flink aantal mensen nogal beperkt in hun spel(plezier). Ik moet me als speler die vindt dat speltechnische leugens en bedrog erbij horen zonder het persoonlijk minder gezellig te maken dan altijd aanpassen aan iemand die dat niet vindt/kan scheiden en nooit andersom. Als dat inmiddels de consensus is onder actieve forummers in dit gedeelte, dan is dat zo. Maar dat is nooit geweest waar dit spellengedeelte voor stond en dat moet dan geherdefinieerd worden. Voor mij zou dat geen leuke manier van spelen zijn en ik zou dan dus ook niet meer meedoen.

Ik heb niet geweten of gedacht dat mijn keuzes in het spel bij iemand echt als een persoonlijk mes in de rug zouden voelen, ook een paar weken later nog. Om er op de avond van de ontknoping achter te komen dat dat wel zo was kwam dan ook heel hard aan. Ik wil mezelf niet als slachtoffer neerzetten, ik ben degene die hem in eerste instantie (onbewust) pijn heeft gedaan. Wel was het moeilijk om nog trots te zijn op mijn winst, zeker ook omdat ik expliciet te horen kreeg dat het me niet gegund was en er gewalgd werd van mijn speelstijl. Begrijp me niet verkeerd, iedereen ziet het spel anders en mag dat vinden. Toch kan ik niet ontkennen dat het een enorme domper op en eigenlijk gewoon het einde van de feestvreugde was. Ik heb me vervolgens teruggetrokken en de rest van het ‘reüniefeestje’ even voor de rest van de groep gelaten. Ik dacht dat als een kandidaat zegt me ook echt niet meer te willen spreken, ik maar weg moest (niemand zei dat ik weg moest hoor, maar iemand niet spreken vond ik lastig in die setting). Maar goed, na wat zelfreflectie, het lezen van de biechten en feedback in de lieve berichtjes die ik kreeg ben ik tot de conclusie gekomen dat ik niets verkeerds gedaan heb. Ik heb ook maar het spel gespeeld en ben net zo goed 1 van de 10 dus ik mag hier gewoon zijn. Het staat iedereen verder vrij wat ze wel of niet willen lezen en waar ze wel of niet op reageren. Ik ben nog steeds bereid het met Chardo (of iemand anders als daar sprake van is) uit te praten en te repareren wat nog te repareren valt, maar dat ligt op dit moment niet bij mij en ik moet ondertussen door.

Dus hoi! Ik ben inmiddels wel degelijk heel trots op mijn spel en overwinning en als iemand er nog over wil napraten doe ik dat graag :D (maar ik ben ondertussen wel ook heel druk bezig met school ;))
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Vermoljoen op 28-12-2021, 18:19:00
Langs mijn kant blijft het nog altijd hetzelfde als vlak na de ontknoping. Ik baal ervan dat ik zo stom ben geweest en meerdere keren recht in jouw val ben gelopen. Na mijn rode scherm had ik wel het vermoeden dat je mogelijk tegen mij had gelogen, maar dat dit gedurende het hele spel was, kwam bij mij ook wel eventjes aan. Daar verschoot ik wel van, maar dat allemaal is mijn eigen schuld en zeker niet die van jou. Ik ben te naïef geweest en heb jouw volledig vertrouwd vanaf aflevering 3. Daarmee heb ik de grootste fout in dit spel gemaakt. Hoe dom het ook is langs mijn kant, dat hoort nou eenmaal bij dit spel. Leugens en bedrog. Maar doordat je op deze wijze iedereen van Kaaasje hebt weten af te krijgen vind ik juist dat je het wél hebt verdiend en dit strategisch heel slim hebt aangepakt. Je hebt dit spel gespeeld en voor mij is er nog steeds niets veranderd tussen onze persoonlijke band. Bovendien heb je ook nog eens voor een heel groot deel van de pot gezorgd. Ik ben dan wel een slachtoffer van jouw bedrog, toch kan ik dit neutraal bekijken en persoonlijk onderscheiden van spelgerelateerde gesprekken. Voor mij ben je veruit de meest verdiende winnaar van dit seizoen.  ::hug::  ::bravo::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: SpacyColours op 28-12-2021, 19:07:03
Hoe vaak moet Horace het nou nog zeggen!

Trust... nobody...
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Mollenmania op 29-12-2021, 00:04:32
Klinkt in mijn oren alsof je het geniaal hebt gespeeld. Ben vooral benieuwd hoe je het hebt aangepakt  ::rofl:: ::bravo::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Vermoljoen op 29-12-2021, 00:07:04
Hoe vaak moet Horace het nou nog zeggen!

Trust... nobody...
::schaam::
Titel: Re: [Bar] Cava Stars and a Mars
Bericht door: Lodewijk van Lodenstein op 10-01-2022, 12:56:29
Een beetje mosterd na de maaltijd (vijgen na Pasen voor de Vlamingen onder ons), maar gefeliciteerd met de winst Hadewychisdemol! En je was een leuke Mol Kaaasje. Ook felicitaties aan catshee voor het behalen van de finale. Jammer voor Vermoljoen en JaccoS voor het net missen van de finale, maar het is helemaal geen schande om (voor Jacco weer) halvefinalist te zijn. Dat zijn doorgaans de leukste kandidaten!

En props aan M*N en DollenvangR voor het organiseren van een erg leuke en originele editie!