Realitynet - Realitynet.org

Oudere seizoenen => Online spellen => Mol Online 2021 => Topic gestart door: MollenvangR op 1-05-2021, 23:39:54

Titel: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: MollenvangR op 1-05-2021, 23:39:54
(https://i.ibb.co/h89GvB3/5-3.png)
(https://i.pinimg.com/originals/0d/d5/27/0dd5274dd9386609d4497a48efef2c67.jpg)
Vrienden,

Welkom in Kasteel Bran, volgens de mythe het bekendste voormalige verblijf van Graaf Vlad Dracula. En ook een warm welkom aan een oude bekende: Roomey164  ::bravo::

Zoals jullie weten heb ik aan het begin van aflevering 4 gezegd dat jullie vriendjes moesten worden met de afvaller. Dat is niet zonder reden. Hoewel Roomey niet kan terugkeren in het spel, krijgt zij wel een gastrol in deze opdracht. Neem allemaal voor morgenmiddag 17.00 uur plaats aan de tafel en denk goed na waar je gaat zitten.

        1. NAAM – 2. NAAM – 3. NAAM – 4. NAAM
8. NAAM - 7. NAAM – 6. NAAM - 5. NAAM 9. NAAM
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: MollenvangR op 1-05-2021, 23:40:10
De rollen

Op deze duistere locatie is er maar één spel dat we kunnen spelen. Dat is natuurlijk het één nacht Vampieren (een variant op het bekende Weerwolven). De plaats waar je bent gaan zitten, komt overeen met jouw startpunt in dit spel. Jullie krijgen straks per pm jouw rol toegestuurd.

De verschillende rollen en hun krachten
Vampierenteam

(https://i.ibb.co/xg09fBX/Vampier-kaart.jpg)
Gewone vampier
De vampieren weten van elkaar wie ze zijn en mogen één speler die geen vampier is, een vampier maken. Zij hebben verder geen speciale krachten.

(https://i.ibb.co/jZfzGdW/Graaf-Dracula-kaart.jpg)
Graaf Dracula
Graaf Dracula wordt wakker met de andere vampieren en mag tijdens zijn eigen actie één speler die geen vampier is, angst inboezemen tijdens de schemering. Dit heeft tot gevolg dat diegene in de nacht GEEN actie mag uitvoeren.

Dorpelingen (burgers)

(https://i.ibb.co/6WgLv7P/Gewone-burger.jpg)
Gewone burger
Een gewone burger heeft geen bijzondere krachten of rollen, tenzij ze een fiche toebedeeld krijgen (bijvoorbeeld dorpeling krijgt een liefdesfiche van Cupido of een Vampierfiche van de Vampier(s).

(https://i.ibb.co/Kr0N5Sp/Copycat-kaart.jpg)
Copycat
De Copycat mag één van de kaarten in het midden bekijken. Vanaf nu is dat jouw rol in dit spel. Als we jouw rol omroepen, voer je de bijbehorende actie uit.

(https://i.ibb.co/xqgJhy3/Cupido-kaart.jpg)
Cupido
Cupido mag 2 spelers aan elkaar koppelen die verliefd worden op elkaar.

Priester
De Priester mag een zuiverheidsfiche neerleggen bij zichzelf EN bij een andere speler (dat laatste is niet verplicht, maar indien dat gebeurt, worden eerdere acties weer teniet gedaan. Denk bijvoorbeeld aan de koppeling door cupido, de keuze van de vampiers of de graaf).

(https://i.ibb.co/xs3zYQR/Zakkenroller-kaart.jpg)
Zakkenroller
De zakkenroller mag zijn fiche wisselen met dat van een andere speler en zijn nieuwe fiche bekijken.

(https://i.ibb.co/Rb23Lq2/Kwelgeestkaart.jpg)
Kwelgeest
De Kwelgeest mag de kaarten OF de markeerfiches van twee spelers met elkaar omwisselen

(https://i.ibb.co/10J2Mvz/Scherpschutter-kaart.jpg) .
Scherpschutter
De Scherpschutter mag een kaart van een speler en een fiche van een andere speler bekijken

In totaal krijgt elke speler 1 rolkaart en liggen er 3 kaarten gesloten op tafel. Random org heeft bepaald welke kaarten gekoppeld zijn aan welk stoelnummer en welke 3 kaarten gesloten op tafel liggen. Er is één belangrijke regel om het eerlijk te houden:
PERSOONLIJK CONTACT OVER JOUW ROL IS TIJDENS HET SPEL VERBODEN, TENZIJ anders aangegeven.

Verschil tussen rollen en fiches
Aan het begin van het spel krijg je dus een kaart met jouw rol (vampier of gewone dorpeling). Bij die rol hoort een bepaalde actie die jij moet uitvoeren tijdens de schemering of nacht. Daarnaast krijgt iedere speler aan het begin van het spel een zuiverheidsfiche. Dit fiche heeft geen invloed op je rol. Tijdens de schemering kunnen deze fiches worden verplaatst of veranderd. Vlak voor de start van de nacht krijg je te horen wat voor fiche je voor je hebt liggen. Als je een ander fiche krijgt, dan het zuiverheidsfiche, maakt dat fiche vanaf dat moment onderdeel uit van/is deze van invloed op jouw rol.

Soorten Fiches
- Verliefdheidsfiche -- > Als er een cupido in het spel zit, krijgen 2 spelers een verliefdheidsfiche.

- Zuiverheidsfiche -- > Is het fiche dat iedereen aan het begin van het spel heeft. Als er echter een priester in het spel zit, zitten er één of twee extra zuiverheidsfiches in het spel. (zie rol uitleg priester). Als een zuiverheidsfiche op een vampier gespeeld wordt, wordt een vampier onschadelijk en weer een gewone dorpeling.

- Angstfiche -- > Als Graaf Dracula in het spel zit, heeft hij de mogelijkheid om tijdens de schemering een angstfiche te spelen op een van de spelers. Dit betekent dat hij of zij de nachtactie niet mag uitvoeren (in het geval deze gespeeld wordt op de kwelgeest, zakkenroller of scherpschutter).
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: MollenvangR op 1-05-2021, 23:40:26
3 fases – Schemering, nacht en dag
Het spel wordt afgewerkt gedurende 3 fases. De schemering, de nacht en de dag. Hieronder een uitleg per fase.

Fase 1 Schemering
Tijdens de schemering zijn de volgende rollen (indien aanwezig) actief in de volgende volgorde
1. Copycat
2. Vampiers
3. Graaf
4. Cupido
5. Priester 
6. Scherpschutter
Na deze schemering krijgt iedereen te horen wat zijn of haar rol is op dat moment.

Fase 2. Nacht
In de nacht komen een aantal andere dorpelingen in actie om het spel te spelen. Indien aanwezig gebeurt dit in de volgende volgorde:
7. Geliefden krijgen te horen met wie ze een koppeltje vormen
8. Zakkenroller
9. Kwelgeest

Nadat alle nachtacties zijn uitgevoerd, krijg je niet meer te horen wat nu je rol is. Het is natuurlijk mogelijk dat er nog één en ander is gebeurd tijdens de nacht.

Fase 3. Dag
Als we op de dag zijn aangekomen, is het tijd om te bespreken wat er is gebeurd en wat jullie hebben gezien. Tijdens dit gesprek is het aan iedereen om te bepalen op wie je gaat stemmen en te bedenken wie er een vampier kan zijn.

Einde van het spel
Als alle fasen afgelopen zijn, is het tijd voor de stemming. De planning is dat deze fase uiterlijk woensdagavond 5 mei is afgerond[/b]. Daarna hebben jullie 24 uur de tijd (t/m donderdag 6 mei) om je stem per pm naar mij en SpacyColours uit te brengen op een van je medespelers.

Doe dit via een pm met de titel [MO] Opdracht 5.3. Niet stemmen levert een minjoker voor jezelf op bij de komende test. Een zwaar dwangmiddel, maar er moet hier echt gestemd worden. Bij een gelijke stand in aantal stemmen op meerdere personen, bepaalt de penningmeester van de groep wie er weggestemd wordt.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: MollenvangR op 1-05-2021, 23:40:42
Geld verdienen of verliezen
Met deze opdracht is een leuk bedrag van maximaal 1.500 euro te verdienen, maar dat kan nog oplopen, of minder worden… Het geld wordt als volgt verdiend of verloren (dit gaat een lange uitleg worden).

- Als een lid van het vampierteam de meeste stemmen krijgt, mogen alle leden van het burgerteam 3 jokermunten en 1 joker onder elkaar verdelen en komt er 1.500 euro in de pot.

- Als een lid van het burgerteam de meeste stemmen krijgt, krijgen alle leden van het vampierteam (let op: NA de nachtacties) in het spel 2 jokermunten en gaat er 1.500 euro uit de pot (tenzij dit een gewone dorpeling of de priester is)
Er zijn echter ook nog andere scenario’s mogelijk... (in deze scenario’s zit al het bedrag dat hierboven genoemd wordt. Het gaat om extra beloningen / bonussen)

- Als een gewone dorpeling de meeste stemmen krijgt gaat geen 1.500. maar slechts 750 euro UIT de pot

- Als de Graaf in het spel aanwezig is en het is de vampier die de meeste stemmen krijgt, komt er 500 euro extra IN de pot (totaal PLUS € 2.000)

- Als Cupido in het spel aanwezig is en degene is die de meeste stemmen krijgt, gaat er nog eens 500 euro extra uit de pot (totaal MIN € 2.000)

- Als een vampier onderdeel is van een koppeltje met een lid van het burgerteam en de vampier is degene met de met de meeste stemmen, komt er 1.500 euro extra IN de pot en krijg de betreffende burger 1 extra jokermunt. (totaal PLUS € 3.000)

- Als een lid van het vampierteam onderdeel is van een koppeltje met een lid van het burgerteam, maar het is de burger die de meeste stemmen krijgt, dan gaat er in 1.500 euro extra UIT de pot en krijgt de betreffende vampier 1 extra jokermunt. (totaal MIN € 3.000)

- Als 2 leden van het burgerteam onderdeel zijn van een koppeltje en 1 van die 2 burgers krijgt de meeste stemmen, dan gaat er 1.000 euro extra UIT de pot (totaal MIN € 2.500)

- Als leden van het vampierteam onderdeel zijn van een koppeltje en 1 van hen krijgt de meeste stemmen, dan komt er 1.000 euro extra IN de pot (totaal: PLUS € 2.500)

- Als de priester aanwezig is in het spel en degene is die de meeste stemmen krijgt, verdienen of verliezen jullie geen geld voor de pot, maar krijgt deze als enige 2 jokermunten  (indien dit Roomey is, weg te geven aan iemand naar keuze)

- Als de zakkenroller in het spel aanwezig is en het is degene die de meeste stemmen krijgt, dan gaat er slechts 500 in plaats van de standaard 1.500 euro uit de pot en verdient deze 1 joker.  (indien dit Roomey is, weg te geven aan iemand naar keuze)

- Als de scherpschutter in het spel aanwezig is en het is degene die de meeste stemmen dan gaat er 500 euro in de pot en krijgt hij 1 jokermunt. (indien dit Roomey is, weg te geven aan iemand naar keuze)

Vriendjes met de afvaller
- Is Roomey lid van het vampierteam en krijgt een lid van het burgerteam de meeste stemmen? Dan mag de Roomey 1 jokermunt aan de andere vampieren geven. Is er geen andere vampier in het spel? Dan gaat de munt naar degene met wie Roomey het beste bevriend is.

- Is Roomey lid van het vampierteam en krijgt zij de meeste stemmen? Dan mag zij 2 jokermunten (1 p.p) verdelen onder de leden van het burgerteam.

- Is Roomey lid van het burgerteam en winnen de dorpelingen? Dan mag zij 1 jokermunt extra verdelen onder de spelers die op dat moment burger zijn. 

Ook op de afvaller zijn de regels van verdiensten of verliezen van toepassing.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: MollenvangR op 1-05-2021, 23:40:59
Jullie mogen de tafelverdeling gaan maken  ::ok::

        1. NAAM – 2. NAAM – 3. NAAM – 4. NAAM
8. NAAM - 7. NAAM – 6. NAAM - 5. NAAM 9. NAAM
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: LuchtManiak op 1-05-2021, 23:43:03
1. LuchtManiak – 2. NAAM – 3. NAAM – 4. NAAM
8. NAAM - 7. NAAM – 6. NAAM - 5. NAAM 9. NAAM
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 1-05-2021, 23:44:26
1. LuchtManiak – 2. NAAM – 3. NAAM – 4. NAAM
8. NAAM - 7. NAAM – 6. Convans - 5. NAAM 9. NAAM
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: JaccoS op 1-05-2021, 23:44:38
1. LuchtManiak – 2. NAAM – 3. Jacco – 4. NAAM
8. NAAM - 7. NAAM – 6. Convans - 5. NAAM 9. NAAM
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: D*N op 1-05-2021, 23:45:16
1. LuchtManiak – 2. NAAM – 3. Jacco –
4. NAAM - 8. NAAM - 7. NAAM – 6. Convans - 5. D*N 9. NAAM
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Larikoek op 1-05-2021, 23:49:11
De tafelopdracht betekent meestal iets dat in onze gezichten kan exploderen, gelukkig zijn Dennis, Aurynn, LuchtManiak en ik daar allang aan gewend!

1. LuchtManiak – 2. NAAM – 3. Jacco – 4. NAAM
 8. NAAM - 7. Larikoek – 6. Convans - 5. D*N 9. NAAM
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Roomey164 op 1-05-2021, 23:50:40
1. LuchtManiak – 2. NAAM – 3. Jacco – 4. NAAM
 8. Roomey - 7. Larikoek – 6. Convans - 5. D*N 9. NAAM
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: D*N op 1-05-2021, 23:51:18
Tafelopdrachten betekent meestal iets dat in onze gezichten kan exploderen, gelukkig zijn Dennis, Aurynn, LuchtManiak en ik daar allang aan gewend!

Neeee....you didn't ::rofl::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Larikoek op 1-05-2021, 23:52:45
Neeee....you didn't ::rofl::

(https://media1.tenor.com/images/76326b36e3e42864eb4138418d226fdb/tenor.gif?itemid=14329966)
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Aurynn op 2-05-2021, 00:14:38
1. LuchtManiak – 2. NAAM – 3. Jacco – 4. NAAM
 8. Roomey - 7. Larikoek – 6. Convans - 5. D*N 9. Aurynn
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: KingLennart op 2-05-2021, 00:54:01
1. LuchtManiak – 2. Belg – 3. Jacco – 4. KingLennart
 8. Roomey - 7. Larikoek – 6. Convans - 5. D*N 9. Aurynn
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: MollenvangR op 2-05-2021, 00:57:08
Dan plaats ik zo vast de regels van het spel (in de berichten onder de intro). Want we gaan de komende dagen een potje weerwolven. Of beter gezegd: Vampieren.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: MollenvangR op 2-05-2021, 01:24:20
Ik heb iedereen zijn of haar rol gestuurd. Morgen rond het middaguur gaan we verder, want het is nu tijd om te slapen. Lees rustig alle regels of aspecten van jouw rol door en pm vooral als er vragen zijn :)
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: LuchtManiak op 2-05-2021, 09:25:48
Als iedereen een zuiverheidsfiche heeft kan iedereen toch alle acties ongedaan maken? Of begrijp ik het verkeerd?  :P
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: MollenvangR op 2-05-2021, 10:31:43
Als iedereen een zuiverheidsfiche heeft kan iedereen toch alle acties ongedaan maken? Of begrijp ik het verkeerd?  :P
Nee iedereen begint met zo'n fiche, maar het kan zijn dat die 'weggenomen' wordt voor een ander fische en dat heeft dan weer invloed op je rol.

Dus stel vampier met een zuiverheidsfiche is nog altijd gewoon een vampier, maar als cupido de persoon die een vampier is koppelt, dan is de vampier verliefd. Dus dan is het een vampier met een verliefdheidsfiche.

Hoop dat het zo iets duidelijker is.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: MollenvangR op 2-05-2021, 10:33:30
Het spel gaat nu beginnen met de schemeringsfase. Ik zal telkens als je aan de beurt bent een pm sturen, waarmee je jouw rol kunt uitvoeren. Verder mag je nog niks posten in dit topic m.b.t jouw rol (dat komt in de dag fase).
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: LuchtManiak op 2-05-2021, 19:08:02
Wat is de deadline?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: MollenvangR op 2-05-2021, 19:37:22
Wat is de deadline?
Kan ik nog niet exact zeggen, hangt af van hoe snel iedereen antwoord geeft op de actie die men via pm moet uitvoeren. Maar in principe heb ik voor het uitbrengen van je stem / het tafelgesprek woensdag - donderdag uitgetrokken.

Ik zal ook aangeven als een fase is afgerond. Maar hoe dan ook deadline voor de stemmen gaat donderdagavond zijn.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Larikoek op 3-05-2021, 16:02:35
Ik snap de opdracht heel goed!


Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Larikoek op 3-05-2021, 16:15:58
Basically is dit weerwolven zonder enige manier om te achterhalen wie de weerwolven zijn?

En hebben de fiches die je bezit nog een belangrijk element aan zich of zijn ze er alleen maar om duidelijk te maken dat een actie is uitgevoerd? Want zo leest het voor mij
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: MollenvangR op 3-05-2021, 19:54:38
Beste vrienden,

De eerste fase zit erop. Iedereen heeft gedaan wat hij moet doen. Zo meteen ontvang je een bericht wat jouw rol op dit moment is. We gaan zo over naar de nachtfase waarin, indien de rol aanwezig is, de spelers hun actie mogen uitvoeren nadat ik je een bericht gestuurd heb. Na de nachtfase begint het tafelgesprek om een vampier te ontmaskeren.

Basically is dit weerwolven zonder enige manier om te achterhalen wie de weerwolven zijn?

En hebben de fiches die je bezit nog een belangrijk element aan zich of zijn ze er alleen maar om duidelijk te maken dat een actie is uitgevoerd? Want zo leest het voor mij
Nee kortgezegd zit het zo:
Iedereen start met een zuiverheidsfiche en een bepaalde rol. Die rol is wat je op dat moment bent. Er zijn echter enkele rollen in het spel aanwezig die invloed hebben op de rol van iemand anders.

2 voorbeelden:
- verliefdheidsfiche. Als cupido aanwezig is en hij koppelt 2 mensen aan elkaar, krijgen die in plaats van het zuiverheidsfiche een verliefdheidsfiche (je rol blijft hetzelfde, maar je bent nu een koppeltje met iemand anders)
- Vampierfiche. De vampieren mogen een speler die geen vampier is, vampier maken. Dan wordt het zuiverheidsfiche dus vervangen door dat van een vampier. Stel iemand is een gewone burger dan is die na het ontvangen van dat fiche een gewone burger die behoort tot het vampierenteam. (de rol verandert niet, de eigenschap wel)
- angstfiche (jouw rol blijft hetzelfde, maar je mag geen actie uitvoeren in de nacht)
- zuiverheidsfiche (is het startpunt dat geen invloed heeft op jouw rol)

Maar er zitten ook mogelijke andere rollen in het spel die fiches weer met elkaar kunnen verwisselen. Het kan dus zijn dat je eerst Rol A was, daarna denkt dat je rol B bent en uiteindelijk door het wisselen in de nacht, zonder dat je het door hebt rol C bent. Wat weer een bepaalde dynamiek oplevert tijdens de dag fase, waarin jullie aan tafel op zoek gaan naar een vampier.

Edit: en als de kwelgeest in het spel zit, dan mag die ook de rolkaarten (de oorspronkelijke rollen) van spelers verwisselen.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Larikoek op 3-05-2021, 22:09:56
Ik denk dat ik het snap, thanks! ::ok::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: MollenvangR op 3-05-2021, 22:47:10
Beste vampierjagers. Het spel is gespeeld. Iedereen heeft zijn of haar acties in de schemering en de nacht uitgevoerd. Wie na de schemering niks gehoord heeft via pm, heeft op dat moment geen verandering ondergaan. In de nachtfase kan echter natuurlijk ook van alles gebeurd zijn. Misschien ligt alles weer totaal anders dan je eerst dacht... of ook weer niet?

Dus open jullie ogen en kijk om je heen, want onder jullie bevinden zich één of meerdere vampieren. Wie heeft er iets gezien? Wie wil er wat kwijt?

Jullie hebben nu tot en met woensdagavond 6 mei 20.00 uur om alleen hier in dit topic (en nergens anders, ook niet prive!) te bespreken wat er is gebeurd in de schemering en nacht. Wie van jullie is er te vertrouwen en wie niet?

Daarna mogen jullie per pm je stem uitbrengen wie je ervan verdenkt een vampier te zijn. Doe dit via een pm met de titel [MO] Opdracht 5.3. Niet stemmen levert een minjoker voor jezelf op bij de komende test. Een zwaar dwangmiddel, maar er moet hier echt gestemd worden. Bij een gelijke stand in aantal stemmen op meerdere personen, bepaalt de penningmeester van de groep wie er weggestemd wordt. Stemmen kan tot en met donderdagavond 7 mei - 20.00 uur.

Wie mag ik het woord geven?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: KingLennart op 3-05-2021, 22:54:26
Ik wil wel wat kwijt... 15 kilo  ;D

Maar verder? Er is bij mij wel iets gewijzigd... en bij jullie?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 3-05-2021, 22:57:23
Ik heb honderden PM’s van die hosts gehad, ik ga ze best maar eens lezen!
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 4-05-2021, 08:37:31
De anderen blijven stil
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: belg op 4-05-2021, 08:43:09
Begin jij dan eens met informatie te geven.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: LuchtManiak op 4-05-2021, 08:43:39
Ik heb weinig te melden…. Heb wel een pb gekregen, maar de info was niet erg bijzonder.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 4-05-2021, 08:47:24
Begin jij dan eens met informatie te geven.

Ik was copycat en heb een kaart uit het midden mogen nemen!
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: belg op 4-05-2021, 09:10:57
Ik ben een gewone burger.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 4-05-2021, 09:35:09
En that’s it? Niets meegemaakt?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: belg op 4-05-2021, 09:37:04
Eerst mag jij zeggen welke kaart je uit het midden hebt genomen  ;D
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 4-05-2021, 09:47:50
Eerst mag jij zeggen welke kaart je uit het midden hebt genomen  ;D

Ik heb een burgerkaart genomen
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: belg op 4-05-2021, 09:59:15
In de schemerfase heb ik wel iets meegemaakt, maar dat is niet relevant.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: JaccoS op 4-05-2021, 10:00:51
Mocht deze opdracht een modellenwedstrijd zijn, zou ik met mijn rol laatste eindigen.

Verder heb ik niets te zeggen
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 4-05-2021, 10:04:29
Ah de eerste vampier is exposed
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: belg op 4-05-2021, 10:06:32
Verder heb ik niets te zeggen

Deze opdracht kan enkel werken als er informatie wordt uitgewisseld.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: JaccoS op 4-05-2021, 10:11:00
Deze opdracht kan enkel werken als er informatie wordt uitgewisseld.
Oké, maar ik wacht dan toch liever eventjes met het geven van de belangrijkste info totdat we van meer mensen weten dat ze wat willen vertellen. Anders geven we de vampieren denk ik meteen een te groot voordeel, dan claimen ze gewoon de overgebleven rol en is er geen manier om ze te betrappen denk ik
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 4-05-2021, 10:13:08
Maar serieus, gaan we voor wat jokermunten en een joker de mol helpen?

Laat ons gewoon eens proberen hier allemaal tegen de mol te spelen?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: belg op 4-05-2021, 10:19:48
Oké, maar ik wacht dan toch liever eventjes met het geven van de belangrijkste info totdat we van meer mensen weten dat ze wat willen vertellen.

Als iedereen zo redeneert, schieten we ook niks op.  ::rofl::

Dit spel is in normale omstandigheden vaak een kluwen, maar nu helemaal met een mol en burgerrollen die beloond worden met jokers/jokermunten wanneer ze de meeste stemmen krijgen.
Dus ik steun de oproep van Convans: vertel gewoon eerlijk wie je bent en wat je hebt gedaan.

Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: KingLennart op 4-05-2021, 10:23:23
Mocht deze opdracht een modellenwedstrijd zijn, zou ik met mijn rol laatste eindigen.

Verder heb ik niets te zeggen
Ja of hij is de kwelgeest...
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: belg op 4-05-2021, 10:25:12
@KingLennart: welke rol had/heb jij?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: KingLennart op 4-05-2021, 10:32:15
Dat hou ik nog even geheim, nog niet iedereen heeft zich in de discussie gemengd...

Maar hou het er op dat het voordelig is voor de pot!
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: belg op 4-05-2021, 10:34:49
Waarom die "ik-zeg-niks-want-de-anderen-zeggen-ook-nog-niks"-mentaliteit?

Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 4-05-2021, 10:45:44
Maar wacht, onze rollen kunnen nog veranderen ook zeker?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: belg op 4-05-2021, 10:50:10
Ja, de kwelgeest mag op het einde nog twee rollen wisselen.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: KingLennart op 4-05-2021, 10:56:50
Waarom die "ik-zeg-niks-want-de-anderen-zeggen-ook-nog-niks"-mentaliteit?
Nou... nu hou ik een keer mijn poot stijf. Ik ben tot nu toe wel vaker degene geweest die als één van de eersten toegeeft... ik ben al bijna geëlimineerd door die houding. Laat eerst iedereen maar eens aan het woord zijn geweest!

Het is in ieder geval gunstig voor de pot als ik gekozen word. Punt.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 4-05-2021, 10:59:06
We moeten dus het koppeltje weten te vinden en hopen dat daar een vampier bijzit + een burger toch? Dan hebben we 3.000 euro
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: belg op 4-05-2021, 11:06:02
Ik ben tot nu toe wel vaker degene geweest die als één van de eersten toegeeft... ik ben al bijna geëlimineerd door die houding. Laat eerst iedereen maar eens aan het woord zijn geweest!
Hoezo, "bijna geëlimineerd"?
Ik steun je volledig in de zin dat Larikoek en Aurynn ook hun bijdrage mogen leveren, net als Dennis trouwens.

Het is in ieder geval gunstig voor de pot als ik gekozen word. Punt.
Kijk, dat is nieuwe informatie. Nog een beetje vaag, maar toch.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: LuchtManiak op 4-05-2021, 11:11:33
Het is in ieder geval gunstig voor de pot als ik gekozen word. Punt.

We hebben nu in elk geval geleerd dat Lennart priester, scherpschutter of zakkenroller is.

We moeten dus het koppeltje weten te vinden en hopen dat daar een vampier bijzit + een burger toch? Dan hebben we 3.000 euro

Hoe wil je dat gaan doen? Als mensen al niet eens hun rol willen vertellen, hoe vinden we zo'n bondgenootschapje dan?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 4-05-2021, 11:15:52
Zoals ik al zei, mij boeien die troeven mij helemaal niets. Ik wil gerust open kaart spelen, maarja dan gaan we eens als team samen moeten werken
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: belg op 4-05-2021, 11:19:41
Hoe wil je dat gaan doen? Als mensen al niet eens hun rol willen vertellen, hoe vinden we zo'n bondgenootschapje dan?

Misschien kan jij ook een rol claimen?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: LuchtManiak op 4-05-2021, 11:24:58
Misschien kan jij ook een rol claimen?

Dat kan ik zeker. Ik wil echter eerst wat horen van D*N, Aurynn en Larikoek.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: belg op 4-05-2021, 11:28:14
Waarom die "ik-zeg-niks-want-de-anderen-zeggen-ook-nog-niks"-mentaliteit?

 ::)

EDIT: Roomey heeft ook nog niks gezegd.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 4-05-2021, 14:06:24
Zo gaat het natuurlijk niet echt lukken.. kan het nog verpest worden als ik de kaarten op tafel gooi? Ik denk dat ik aardig wat geld kan verdienen, mits enige vorm van medewerking
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: belg op 4-05-2021, 14:21:54
Als het geld kan opleveren, werk ik mee  ::ok::

Alle info is welkom. Het mag zelfs gelogen zijn, kan me niet schelen, want zoals het nu gaat is het gewoon saai.  :-X
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 4-05-2021, 14:25:12
Oke, ik ben onderdeel van het koppeltje. Ik ben burger, maar heb een vampierenfiche. Dus ik kan 3.000 euro opleveren.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: belg op 4-05-2021, 14:31:47
Wie is je geliefde?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 4-05-2021, 14:32:16
Wie is je geliefde?

Ik wacht even tot die persoon dat zelf naar buiten brengt  :P
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: LuchtManiak op 4-05-2021, 14:32:55
Wie is je geliefde?

Dat ben ik natuurlijk  ::cheerleader:: Wie het ook is die Convans en mij bij elkaar heeft gebracht, we zijn daar allebei erg blij mee  :P
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 4-05-2021, 14:35:53
Dus als LM een burger is, hebben we geld
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: LuchtManiak op 4-05-2021, 14:37:11
Dus als LM een burger is, hebben we geld

Volgens mij hebben we sowieso geld, ongeacht ik een burger ben of een vampier.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: belg op 4-05-2021, 14:38:20
Als jullie allebei vampier zijn, verdienen we 2500 euro.
Als enkel Convans vampier is, verdienen we 3000 euro wanneer de meerderheid op Convans stemt.

Kan Cupido dit liefdesverhaal bevestigen?
Hebben de zakkenroller en kwelgeest nog iets te melden?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 4-05-2021, 14:40:12
Ja maar dan moet er wel op mij gestemd worden, dan hebben we zeker 2,5K
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: JaccoS op 4-05-2021, 14:52:06
Kan Cupido dit liefdesverhaal bevestigen?
Hebben de zakkenroller en kwelgeest nog iets te melden?
Hoi, ik heb mijn kaart omgewisseld met iemand die nog niets heeft gezegd
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: belg op 4-05-2021, 15:14:13
Dus jij was de kwelgeest?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: D*N op 4-05-2021, 15:58:10
Sorry, soms heb ik ook wel eens wat te doen overdag ::). Hoef ik niet gelijk getagd te worden of er gedaan te worden alsof ik geen informatie wil geven ::rofl::.


Ik ben een burger en het is bij mij dagen stil geweest!
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: belg op 4-05-2021, 16:01:36
Ik ben een burger en het is bij mij dagen stil geweest!

Bedoel je een gewone burger, of dat je behoort tot het burgerteam?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: D*N op 4-05-2021, 16:19:19
Bedoel je een gewone burger, of dat je behoort tot het burgerteam?
Een gewone nietskunnende, slaapverwekkende, powerless burger

(https://akns-images.eonline.com/eol_images/Entire_Site/201946/rs_634x1024-190506192217-634-katy-perry-met-gala-2019-cheeseburger.jpg?fit=around%7C634:1024&output-quality=90&crop=634:1024;center,top)
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 4-05-2021, 16:44:08
Je hebt helemaal niks gedaan vannacht?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: JaccoS op 4-05-2021, 16:44:31
Dus jij was de kwelgeest?
The one and only

(https://i.imgur.com/4oM8TLj.png)
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: D*N op 4-05-2021, 16:46:44
Je hebt helemaal niks gedaan vannacht?
Ik heb bovenop jou geslapen ::wenkbrauw:: Verder helemaal niets gedaan!
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 4-05-2021, 16:49:37
Oke stem maar gewoon op mij  ::joehoe::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: D*N op 4-05-2021, 16:49:51
Maar we kunnen toch nu gewoon Convans dood maken? Opdracht klaar!
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 4-05-2021, 16:53:57
Dat is de bedoeling ja!
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: belg op 4-05-2021, 16:54:08
Neen, Cupido moet het verhaal nog bevestigen en we moeten er rekening mee houden dat de zakkenroller 's nachts de fiche van Convans gestolen kan hebben.

Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 4-05-2021, 16:55:26
Ah ik ben blij dat ik wel geloofd word op mijn mooie blauwe ogen!
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Larikoek op 4-05-2021, 16:56:48
Maar we kunnen toch nu gewoon Convans dood maken? Opdracht klaar!

Ik ben hier ook voor >:D
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: D*N op 4-05-2021, 16:58:54
Ik heb geen idee want voor mij ben je een soort Medusa, ik maak nooit oogcontact met je zodat ik niet versteend raak  ::pinokkio::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 4-05-2021, 16:59:50
Hallo, kan de zakkenroller even zich bekendmaken. Dit gaat om 3.000 euro!  ::zwaai::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Larikoek op 4-05-2021, 17:01:05
Ik heb geen idee want voor mij ben je een soort Medusa, ik maak nooit oogcontact met je zodat ik niet versteend raak  ::pinokkio::

Dat komt gewoon door die glorieuze masculiene enerzjie die ons helemaal verlamt!
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 4-05-2021, 17:03:19
 >:D
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: belg op 4-05-2021, 17:16:04
Ik ben hier ook voor >:D

Zou je meer details willen geven over jouw rol?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: D*N op 4-05-2021, 17:21:32
Wacht, kan je trouwens twee fiches tegelijk hebben? Dus een verliefdheidsfiche en vampierenfiche? ???
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: KingLennart op 4-05-2021, 17:28:09
Wacht, kan je trouwens twee fiches tegelijk hebben? Dus een verliefdheidsfiche en vampierenfiche? ???
Volgens mij niet...
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 4-05-2021, 17:28:50
Oei, heb ik mijn leugen niet goed verteld?!
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: belg op 4-05-2021, 17:34:44
Wacht, kan je trouwens twee fiches tegelijk hebben? Dus een verliefdheidsfiche en vampierenfiche? ???

Waarom niet? De priester kan je toch ook een tweede zuiverheidsfiche geven?

Het zou ook vreemd zijn mocht je door toedoen van Cupido plots geen vampier meer zijn.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: KingLennart op 4-05-2021, 17:36:59
Hallo, kan de zakkenroller even zich bekendmaken. Dit gaat om 3.000 euro!  ::zwaai::
Wat heeft dat voor nut?  ??? ???
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: D*N op 4-05-2021, 17:37:17
Waarom niet?
Weet ik niet, daarom vraag ik het toch! ::)
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 4-05-2021, 17:37:45
Dan kan hij zeggen of hij mijn fiche niet gestolen heeft?!
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Larikoek op 4-05-2021, 17:38:22
Zou je meer details willen geven over jouw rol?

Ikzelf heb geen vampierfiche.

Als Convans zegt dat hij een vampier is dan is dat zo, waarom zou hij liegen? Het spel is over, slecht game design!
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 4-05-2021, 17:41:09
Ikzelf heb geen vampierfiche.

Als Convans zegt dat hij een vampier is dan is dat zo, waarom zou hij liegen? Het spel is over, slecht game design!

Ja maar hoe meer open we zijn, hoe minder de mol iets kan doen. Dus :’)
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Larikoek op 4-05-2021, 17:45:20
Ja maar hoe meer open we zijn, hoe minder de mol iets kan doen. Dus :’)

Ging goed met de lijstjes!
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 4-05-2021, 17:46:29
Ging goed met de lijstjes!

Ja dan doen we helemaal niets, ik ben er ook klaar mee op deze manier hoor  ::rofl::

Ik stem op JaccoS, gewoon omdat het kan
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: D*N op 4-05-2021, 17:50:50
Moeten we nu wel of niet op je stemmen Convans?  ??? ::)
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 4-05-2021, 17:52:19
Moeten we nu wel of niet op je stemmen Convans?  ??? ::)

Nee, hoeft niet meer als niet iedereen gewoon even zijn rol kan vertellen.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: LuchtManiak op 4-05-2021, 17:55:14
Als je geen 2 fiches zou kunnen hebben zou onderstaande spelregel toch niet mogelijk zijn? Convans is gekoppeld aan mij. Als hij oorspronkelijk een vampier was en we stemmen op hem krijgen we volgens mij €3000,-.

- Als een vampier onderdeel is van een koppeltje met een lid van het burgerteam en de vampier is degene met de met de meeste stemmen, komt er 1.500 euro extra IN de pot en krijg de betreffende burger 1 extra jokermunt. (totaal PLUS € 3.000)
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: D*N op 4-05-2021, 17:55:19
De priester kan je toch ook een tweede zuiverheidsfiche geven?
In de regels staat dat dat zo'n fiche gewoon het andere fiche uitschakelt, dus die leg je dan gewoon terug op de stapel. Als je dit in real life speelt dan zou je toch ook gewoon zien dat iemand opeens twee fiches voor zich heeft liggen?

Ik wil wel van de spelleiders weten of dit kan of niet eigenlijk, want ik kan het niet terug vinden in de regels ::vergroot::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: D*N op 4-05-2021, 17:57:21
Als je geen 2 fiches zou kunnen hebben zou onderstaande spelregel toch niet mogelijk zijn? Convans is gekoppeld aan mij. Als hij oorspronkelijk een vampier was en we stemmen op hem krijgen we volgens mij €3000,-.

Jawel want er zijn toch twee normale vampieren vanuit de kaarten en dan eentje met een fiche? Dus als één van de oorspronkelijke vampieren gekoppeld is dan werkt dit nog steeds. Alleen met de extra vampier niet.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: belg op 4-05-2021, 18:03:27
In de regels staat dat dat zo'n fiche gewoon het andere fiche uitschakelt, dus die leg je dan gewoon terug op de stapel. Als je dit in real life speelt dan zou je toch ook gewoon zien dat iemand opeens twee fiches voor zich heeft liggen?

Ik wil wel van de spelleiders weten of dit kan of niet eigenlijk, want ik kan het niet terug vinden in de regels ::vergroot::

Waarom zou de priester zijn oorspronkelijke zuiverheidsfiche vervangen door een nieuwe zuiverheidsfiche als niemand dit kan zien? Dan is dat toch compleet zinloos  ::rofl::

De spelleiders mogen dit verduidelijken  ::jaja::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: KingLennart op 4-05-2021, 18:06:54
Mag ik zeggen dat ik er niks meer van snap? Daarom ben ik ook zo terughoudend, ik weet even niet meer wat goed voor me is. Het enige dat ik snap is dat bij keuze voor mij dat gunstiger is voor de pot...

Iedereen kan wel wat roepen, maar of dat waar is... De Mol zal dat in ieder geval niet doen. Hoe lang hebben we nog?

En Roomey... zeg eens wat...  ::rofl::


Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: belg op 4-05-2021, 18:12:10
Mag ik zeggen dat ik er niks meer van snap? Daarom ben ik ook zo terughoudend, ik weet even niet meer wat goed voor me is. Het enige dat ik snap is dat bij keuze voor mij dat gunstiger is voor de pot...

Ja, het is ook enorm verwarrend met fiches en rollen en mollen.

Als je echt voor de pot wil gaan, is alles eerlijk opbiechten het beste. Dus wat je rol was/is, welke acties je hebt ondernomen, ... Je maakt hierdoor echt niet minder kans op persoonlijke voordelen (mocht dat je drijfveer zijn), want misschien is je rol wel veranderd tijdens de nacht.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 4-05-2021, 18:13:22
Ik was copycat -> nam een burger -> werd het koppeltje met LuchtManiak en kreeg een vampierenfiche  ::ok::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: belg op 4-05-2021, 18:16:31
Ik was een gewone burger en ben dat nog steeds voor zover ik weet.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: MollenvangR op 4-05-2021, 18:17:31
Stop het spel maar even tot nader order. Ik moet even goed jullie vragen bekijken (en eten en leven).
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: JaccoS op 4-05-2021, 18:18:44
Mag ik zeggen dat ik er niks meer van snap? Daarom ben ik ook zo terughoudend, ik weet even niet meer wat goed voor me is. Het enige dat ik snap is dat bij keuze voor mij dat gunstiger is voor de pot...

Iedereen kan wel wat roepen, maar of dat waar is... De Mol zal dat in ieder geval niet doen. Hoe lang hebben we nog?

En Roomey... zeg eens wat...  ::rofl::
Offf, durf je niks te zeggen omdat je bang bent dat je leugen wordt betrapt aangezien Roomey en Aurynn nog wat moeten zeggen?

Ik was copycat -> nam een burger -> werd het koppeltje met LuchtManiak en kreeg een vampierenfiche  ::ok::
Maar je krijgt toch niet te horen welk fiche je krijgt, als dat niet je originele fiche is ???

Ik snap er echt niks van  ::rofl::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: D*N op 4-05-2021, 18:27:06
Waarom zou de priester zijn oorspronkelijke zuiverheidsfiche vervangen door een nieuwe zuiverheidsfiche als niemand dit kan zien? Dan is dat toch compleet zinloos  ::rofl::
Volgens mij is dat juist dat de priester dit kan doen omdat z'n fiche ondertussen veranderd kan zijn en hij zo zeker weet dat hij niet van team veranderd is.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 4-05-2021, 18:27:48
Maar jullie willen nu beweren dat ik aan het liegen ben?  ::rofl::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Larikoek op 4-05-2021, 18:30:17
Mensen, chill. MollenvangR zegt net dat hij al onze vragen gaat beantwoorden. Laten we na de herstart pas weer elkaars bloed gaan drinken! *badum tsjjjj*
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: D*N op 4-05-2021, 18:31:17
Maar jullie willen nu beweren dat ik aan het liegen ben?  ::rofl::
Dat of er gaat iets mis bij de spelleiders ;D. Gezien in mijn herinnering toen ik dit spel heb gespeeld kon je volgens mij geen twee fiches tegelijk hebben. Maar dat is al heel lang geleden (shout out weekendje bij Swifty ::bravo::) dus ik weet de precieze regels niet meer zeker, daarom ben ik benieuwd.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: KingLennart op 4-05-2021, 18:37:47
Offf, durf je niks te zeggen omdat je bang bent dat je leugen wordt betrapt aangezien Roomey en Aurynn nog wat moeten zeggen?
[/quote]
Nou heb nog geen woord gelogen hier... ik wil puur niks zeggen omdat ik het overzicht kwijt ben en ik wel goed beslagen ten ijs wil komen als ik ga stemmen...
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: MollenvangR op 4-05-2021, 19:23:55
Beste vrienden,

Ik ga even door het stof. Geen widmo of ander forumspel zonder grote fouten ;). Ik heb een groot klein foutje gemaakt. Kortgezegd komt het erop neer dat ik iemand 2 rollen/fiches heb toegekend, iets dat in dit spel niet kan. Nu zou ik kunnen doen alsof het wel zo hoort, maar dat zou niet fair zijn.

Ik zal achteraf precies in details uit de doeken doen met uitleg wat er is gebeurd, maar heb naar aanleiding hiervan samen met Spacy besloten dat we het spel gaan herstarten vanaf 0. Zie dit daarom maar als een oefenrondje.

Ik baal hier enorm van. Balend vanuit mezelf (en de perfectionist die ik ben), want ik heb dit spel voorbereid door en tutorials te kijken, de app te gebruiken en door o.a Robbie te laten reviewen. Alleen waarom ik er nog veeeeel en veeeeel meer van baal, is omdat het ten koste gaat van jullie. Van de energie die jullie in het spel steken en van dat we jullie als kandidaten met ons probleem opzadelen. Het spijt me ::sorry::

Dus als iedereen daarmee oke is, gaan we herbeginnen/het spel resetten. (Alleen moet ik eerst even wat andere dingen doen)
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: LuchtManiak op 4-05-2021, 19:26:56
Convans hopelijk verandert dit niets voor onze relatie  ::hug::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: KingLennart op 4-05-2021, 19:30:13
Convans hopelijk verandert dit niets voor onze relatie  ::hug::
::rofl:: ::rofl:: ::rofl::  ::rofl::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Larikoek op 4-05-2021, 19:31:09
Beste vrienden,

Ik ga even door het stof. Geen widmo of ander forumspel zonder grote fouten ;). Ik heb een groot klein foutje gemaakt. Kortgezegd komt het erop neer dat ik iemand 2 rollen/fiches heb toegekend, iets dat in dit spel niet kan. Nu zou ik kunnen doen alsof het wel zo hoort, maar dat zou niet fair zijn.

Ik zal achteraf precies in details uit de doeken doen met uitleg wat er is gebeurd, maar heb naar aanleiding hiervan samen met Spacy besloten dat we het spel gaan herstarten vanaf 0. Zie dit daarom maar als een oefenrondje.

Ik baal hier enorm van. Balend vanuit mezelf (en de perfectionist die ik ben), want ik heb dit spel voorbereid door en tutorials te kijken, de app te gebruiken en door o.a Robbie te laten reviewen. Alleen waarom ik er nog veeeeel en veeeeel meer van baal, is omdat het ten koste gaat van jullie. Van de energie die jullie in het spel steken en van dat we jullie als kandidaten met ons probleem opzadelen. Het spijt me ::sorry::

Dus als iedereen daarmee oke is, gaan we herbeginnen/het spel resetten. (Alleen moet ik eerst even wat andere dingen doen)

::hug::

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 4-05-2021, 19:33:06
Convans hopelijk verandert dit niets voor onze relatie  ::hug::

Zeker niet!

Damn ik was nu eens 100% eerlijk  ::rofl::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: D*N op 4-05-2021, 19:35:53
 ::hug:: ::hug:: Kan gebeuren MV!

(was ik toch even helder hè  :-X)
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 4-05-2021, 19:36:50
Ik zag mezelf al als grote held om die 3K de pot in te sleuren  ::bravo::

Helaas...
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: JaccoS op 4-05-2021, 19:41:23
 ::hug::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: LuchtManiak op 4-05-2021, 19:46:55
Maar klopt het dan dat iemand maar 1 fiche kan hebben? En zo ja, hoe kan dan iemand bij het koppeltje horen én vampier zijn?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: MollenvangR op 4-05-2021, 19:48:29
Maar klopt het dan dat iemand maar 1 fiche kan hebben? En zo ja, hoe kan dan iemand bij het koppeltje horen én vampier zijn?
Dat kan alleen als het de graaf of gewone vampier betreft. Niet een gemaakte vampier. Daarmee zat ik dus in mijn hoofd.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Aurynn op 4-05-2021, 19:52:38
Als ik het zo teruglees moet ik me haast schuldig gaan voelen als ik een lange dag op de groep (werk) heb en daarnaast even privé dingen, waardoor ik even niet op RN ben. Sorry hoor... 

Oefenrondje waar ik nog steeds niets van snapte, maar we gaan de restart wel zien hoe alles loopt daar.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: MollenvangR op 4-05-2021, 20:50:05
Goed vrienden,

De kaarten zijn opnieuw geschud door Random.org. Neem plaats aan tafel

1.
2.
3. 
4.
5
6.
7.
8.
9.


Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Aurynn op 4-05-2021, 20:54:34
1.
2.
3.
4.
5
6.
7. Aurynn
8.
9.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: D*N op 4-05-2021, 21:05:45
1.
2.
3. D*N
4.
5
6.
7. Aurynn
8.
9.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: JaccoS op 4-05-2021, 21:11:53
1. Jacco
2.
3. D*N
4.
5
6.
7. Aurynn
8.
9.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: belg op 4-05-2021, 21:33:40
1. Jacco
2.
3. D*N
4.
5
6. belg
7. Aurynn
8.
9.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 4-05-2021, 21:41:34
1. Jacco
2.
3. D*N
4. Convans
5
6. belg
7. Aurynn
8.
9.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: LuchtManiak op 4-05-2021, 21:45:52
1. Jacco
2. LuchtManiak
3. D*N
4. Convans
5
6. belg
7. Aurynn
8.
9.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: KingLennart op 4-05-2021, 22:55:21
1. Jacco
2. LuchtManiak
3. D*N
4. Convans
5
6. belg
7. Aurynn
8. KingLennart
9.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Roomey164 op 4-05-2021, 23:03:54
1. Jacco
2. LuchtManiak
3. D*N
4. Convans
5
6. belg
7. Aurynn
8. KingLennart
9. Roomey
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 4-05-2021, 23:05:22
1. Jacco
2. LuchtManiak
3. D*N
4. Convans
5. Larikoek
6. belg
7. Aurynn
8. KingLennart
9. Roomey

Kom maar door met de rollen  ;D
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: MollenvangR op 4-05-2021, 23:21:06
1. Jacco
2. LuchtManiak
3. D*N
4. Convans
5. Larikoek
6. belg
7. Aurynn
8. KingLennart
9. Roomey

Dan kunnen we in de herstart  ::ok:: ik ga iedereen zijn rol sturen.

Paar dingen kort dus:
- Iedereen heeft een rol, dat brengt bepaalde krachten met zich mee
- Iedereen begint met een zuiverheidsfiche (dat is bij de start van het spel neutraal, je rol is dan leidend)

In de schemering worden door de karakter acties uitgevoerd, daarna krijg je je fiche te zien om te zien of er wat veranderd is voor jou. Stel dat een vampier gekoppeld wordt door cupido, blijft dit een vampier. Maar als de aangewezen vampier wordt gekoppeld, komt er een verliefdheisfiche te liggen en is dit weer geen vampier meer.

Daarna gaan we door met de nacht, waarin weer acties worden uitgevoerd. (tenzij de graaf aanwezig is en angstfiche speelt op iemand)

Aan het einde van de nacht kunnen er dingen veranderd zijn, alleen krijg je dat niet meer te horen.

(ook een note to myself dit). En nogmaals sorry dat we dit helemaal over gaan doen. Ik streef ernaar dat we morgenavond kunnen beginnen met de discussie aan tafel.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: MollenvangR op 4-05-2021, 23:36:14
Iedereen heeft zijn rol toegestuurd gekregen. Dan gaan we nu de acties in de schemering uitvoeren.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: MollenvangR op 5-05-2021, 11:32:32
Alle acties in de schemering zijn uitgevoerd. Ik zal zo iedereen via pm zijn huidige fiche laten bekijken. Daarna gaan we door met de nachtacties.

(en duim voor me dat ik het nu wel allemaal goed doe :P )
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: MollenvangR op 5-05-2021, 12:05:37
Iedereen heeft zijn rol en fiche na de schemering ontvangen. Dat betekent dat we nu de nachtfase in gaan.

Fase 2. Nacht
In de nacht komen een aantal andere dorpelingen in actie om het spel te spelen. Indien aanwezig gebeurt dit in de volgende volgorde:
7. Geliefden krijgen te horen met wie ze een koppeltje vormen
8. Zakkenroller
9. Kwelgeest

Nadat alle nachtacties zijn uitgevoerd, krijg je niet meer te horen wat nu je rol is. Het is natuurlijk mogelijk dat er nog één en ander is gebeurd tijdens de nacht, maar dat zal ook afhangen van of deze rollen in het spel zitten.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Aurynn op 5-05-2021, 12:25:57
Ik ben zo bang voor wat komen gaat  ::ohno:: ::ohno::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: MollenvangR op 5-05-2021, 14:57:08
Vrienden,

Alle acties zijn uitgevoerd. Is alles gebleven zoals het was? Of is niks meer wat het lijkt en zijn de kaarten fiches opnieuw geschud? Wat ik in ieder geval zeker weet is dat iedereen één fiche heeft ;D (en nogmaals sorry voor het ongemak).

Ik zou zeggen: laten we beginnen. Wie heeft er wat gezien deze nacht? En in hoeverre is dat betrouwbaar? In verband met de tijd combineer ik even de stem/tafelfase. Je mag daarom als je wilt je stem ook wijzigen tot en met de deadline.

Je stem uitbrengen via een pm met de titel [MO] Opdracht 5.3. Niet stemmen levert een minjoker voor jezelf op bij de komende test. Bij een gelijke stand in aantal stemmen op meerdere personen, bepaalt de penningmeester van de groep wie er weggestemd wordt. Stemmen kan tot en met donderdagavond 7 mei - 20.00 uur.

Wie mag ik het woord geven?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: KingLennart op 5-05-2021, 15:03:41
Bijt ik het spits af...

Ik was de Copycat en mocht in de schemering kaart 12 bekijken... en was na de schemering een gewone dorpeling...
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 5-05-2021, 15:05:37
Huh, ik was de copycat
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: D*N op 5-05-2021, 15:09:46
Ik wil graag weten wat de kwelgeest heeft gedaan ::nieuwsgierig::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Larikoek op 5-05-2021, 15:13:25
Ik ben de kwelgeest en heb de rollen van D*N en LuchtManiak omgewisseld (als ik het me goed herinner).
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: LuchtManiak op 5-05-2021, 15:22:24
Ik ben de kwelgeest en heb de rollen van D*N en LuchtManiak omgewisseld (als ik het me goed herinner).

Wil je zeggen dat je daar geen actieve herinnering meer aan hebt Mark?  ;)
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: KingLennart op 5-05-2021, 15:26:21
Huh, ik was de copycat
Dan is één van ons een leugenaar en ik weet wie...
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: D*N op 5-05-2021, 15:30:14
Oh nou ik ben scherpschutter en ik heb een vampier gezien ::vergroot::. Als ik dat vertel krijg ik dan de joker die de burgers mogen verdelen?  ::hypocriet::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Larikoek op 5-05-2021, 15:31:00
Wil je zeggen dat je daar geen actieve herinnering meer aan hebt Mark?  ;)

Omdat ik twijfelde wie ik zou nemen en uiteindelijk voor jullie heb gekozen, en omdat er op deze prehistorische site niet automatisch uitgaande berichten worden opgeslagen waardoor ik het niet terug kan lezen.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Larikoek op 5-05-2021, 15:31:15
Oh nou ik ben scherpschutter en ik heb een vampier gezien ::vergroot::. Als ik dat vertel krijg ik dan de joker die de burgers mogen verdelen?  ::hypocriet::

Mij best.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 5-05-2021, 15:32:04
Ik was copycat en ben nu een burger, maar heb een vampierenfiche gekregen
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: KingLennart op 5-05-2021, 15:33:39
Ik was copycat en ben nu een burger, maar heb een vampierenfiche gekregen
Het eerste deel is niet waar over die copycat. Verder kan ik het niet weten natuurlijk.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: belg op 5-05-2021, 15:36:14
JaccoS en ik zijn de vampieren.  ::zwaai::

Wij hebben Convans een vampieren-fiche gegeven, omdat we voor het geld wouden gaan en Convans geen drama zou maken van deze vampieren-strategie.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: JaccoS op 5-05-2021, 15:37:26
(https://i.imgur.com/zZojguO.gif)
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: D*N op 5-05-2021, 15:38:22
Mij best.

Nou, voor what it's worth. Ik heb belg gezien als vampier  ::rofl::.

Jeetje, dit is wel het snelste weerwolf potje ever.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Larikoek op 5-05-2021, 15:40:05
Dit zou enkel een voordelenspel moeten zijn als je niet wilt dat dit gebeurt. Het ging precies hetzelfde de vorige ronde.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 5-05-2021, 15:41:03
Nu moeten we nog enkel uitzoeken waarom Lennart liegt  ::hypocriet::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: D*N op 5-05-2021, 15:43:57
En welke grapjas heeft mij gekoppeld aan ROMY?!  ::rofl::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: LuchtManiak op 5-05-2021, 15:46:00
En welke grapjas heeft mij gekoppeld aan ROMY?!  ::rofl::

Interesse in een dubbeldate?  ::tandpastasmiley::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: KingLennart op 5-05-2021, 15:49:04
Nu moeten we nog enkel uitzoeken waarom Lennart liegt  ::hypocriet::
Kijk ff in de spiegel mafkees...
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: D*N op 5-05-2021, 15:50:21
Interesse in een dubbeldate?  ::tandpastasmiley::
(https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRWDGMx82fEbxygfak5ho3BVOejQ-NKnDo-PA&usqp=CAU)
"It's like my own private hell"
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 5-05-2021, 15:52:10
Kijk ff in de spiegel mafkees...

Help, ik word uitgescholden!

Ik stem op Lennart , hij heeft iets te verbergen. Ik wil weten wat!
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: KingLennart op 5-05-2021, 15:54:13
Help, ik word uitgescholden!

Ik stem op Lennart , hij heeft iets te verbergen. Ik wil weten wat!
Als jij dat wil... je doet maar...  ::ohno::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: belg op 5-05-2021, 15:57:47
Help, ik word uitgescholden!

Ik stem op Lennart , hij heeft iets te verbergen. Ik wil weten wat!

Hij is mogelijk een burger die een extra persoonlijk krijgt wanneer hij de meeste stemmen krijgt, zoals de zakkenrollen.

Stem gewoon op JaccoS, dat is zeker een vampier.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 5-05-2021, 16:05:27
Hoe kunnen we het meest geld verdienen?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: KingLennart op 5-05-2021, 16:06:27
Hoe kunnen we het meest geld verdienen?
Door belg niet te vertrouwen... dat weet je toch na die laser opdracht?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 5-05-2021, 16:08:01
Door belg niet te vertrouwen... dat weet je toch na die laser opdracht?

Wat stel jij dan voor?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: belg op 5-05-2021, 16:10:31
Hoe kunnen we het meest geld verdienen?

Door op een vampier te stemmen, bij voorkeur de graaf als die er is?

@JaccoS: was jij de graaf of een gewone vampier?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: JaccoS op 5-05-2021, 16:10:38
KingLennart is dus de zakkenroller, hij wil de meeste stemmen zodat hij een groot voordeel krijgt. Kan bijna niet anders

Door belg niet te vertrouwen... dat weet je toch na die laser opdracht?
Waarom zou ik meegaan in zijn leugen zonder overleg buiten dit topic?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: KingLennart op 5-05-2021, 16:12:04
Wat stel jij dan voor?
Hoewel ik me wel afvraag waarom belg denkt dat Jacco vampier is (geworden)...

Ik weet over de anderen nog niet veel. Feit is dat ik de Copycat was en jij niet. Ik twijfel er dus ook aan of jij een vampierenfiche hebt. Ik denk eerder dat jij de helft van het verliefde koppeltje bent...
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: JaccoS op 5-05-2021, 16:13:18
Door op een vampier te stemmen, bij voorkeur de graaf als die er is?

@JaccoS: was jij de graaf of een gewone vampier?
Ik wou het nog een dag geheim houden voor wat actie tijdens de opdracht, maar goed:
Ik ben Graaf Dracula ::vlagrechts::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: KingLennart op 5-05-2021, 16:14:13
KingLennart is dus de zakkenroller, hij wil de meeste stemmen zodat hij een groot voordeel krijgt. Kan bijna niet anders
Feit is dat ik vorig rondje de zakkenroller was... toch LM? 
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: belg op 5-05-2021, 16:15:38
Hoewel ik me wel afvraag waarom belg denkt dat Jacco vampier is (geworden)...

Ik weet over de anderen nog niet veel. Feit is dat ik de Copycat was en jij niet. Ik twijfel er dus ook aan of jij een vampierenfiche hebt. Ik denk eerder dat jij de helft van het verliefde koppeltje bent...
Omdat Jacco en ik tijdens de schemering samen gewekt zijn om te bepalen aan wie we vampier-fiche zouden geven. Dat is Convans geworden, omdat hij persoonlijke voordelen niet belangrijk vindt.

Ik ben Graaf Dracula ::vlagrechts::

2000 euro als we op JaccoS stemmen  ::ok::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: LuchtManiak op 5-05-2021, 16:17:08
Feit is dat ik vorig rondje de zakkenroller was... toch LM?

Of priester/scherpschutter. Daarmee is ook iets moois te verdienen.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 5-05-2021, 16:18:31
Kunnen we niet meer winnen dan 2.000?  ::ohno::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: KingLennart op 5-05-2021, 16:19:19
Omdat Jacco en ik tijdens de schemering samen gewekt zijn om te bepalen aan wie we vampier-fiche zouden geven. Dat is Convans geworden, omdat hij persoonlijke voordelen niet belangrijk vindt.
Dat zou een plausibele verklaring zijn.

Maar waarom Convans dan liegt dat hij de Copycat was snap ik niet. Je hebt er geen zak aan om over te liegen namelijk. Hooguit over de kaart die je als Copycat mag bekijken... ik denk dat hij een andere kaart dan een burgerkaart heeft maar welke?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: KingLennart op 5-05-2021, 16:20:39
Of priester/scherpschutter. Daarmee is ook iets moois te verdienen.
Klopt. Maar ik heb de vorige ronde een fiche van jou omgeruild met de mijne... dat moet je vernomen hebben...
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Larikoek op 5-05-2021, 16:23:05
http://www.youtube.com/watch?v=PVuLPy8K0Ng

Ik heb echt de perfecte track gevonden voor deze opdracht, net nu we klaar zijn! :(
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 5-05-2021, 16:23:32
Maar van mij zijn er dus 3 zeker dat ik vampier ben, dan stemmen we toch gewoon het best op mij?

- Jacco kan alleen wat zeggen, niemand kan dat bevestigen
- Belg en Jacco kunnen samen iets afgesproken hebben..

Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: LuchtManiak op 5-05-2021, 16:24:17
Klopt. Maar ik heb de vorige ronde een fiche van jou omgeruild met de mijne... dat moet je vernomen hebben...

Dat heb ik nooit gehoord  :P
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: D*N op 5-05-2021, 16:25:36
Maar van mij zijn er dus 3 zeker dat ik vampier ben, dan stemmen we toch gewoon het best op mij?

- Jacco kan alleen wat zeggen
- Belg en Jacco kunnen samen iets afgesproken hebben..


Ja en ik ben zeker ook onderdeel van dat complot want ik wil heel graag Belg en Jacco helpen? ::)
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: belg op 5-05-2021, 16:26:29
Kunnen we niet meer winnen dan 2.000?  ::ohno::
Er kan enkel meer verdiend worden als het koppeltje bestaat uit een vampier/burger of twee vampieren.
Dat is niet het geval, want Dennis en Roomey zijn blijkbaar gekoppeld door Cupido.

Het hoogst haalbare is dan 2000 euro bij het wegstemmen van de graaf, oftewel JaccoS.

Maar waarom Convans dan liegt dat hij de Copycat was snap ik niet. Je hebt er geen zak aan om over te liegen namelijk. Hooguit over de kaart die je als Copycat mag bekijken... ik denk dat hij een andere kaart dan een burgerkaart heeft maar welke?
Is toch niet belangrijk voor het geld?


- Belg en Jacco kunnen samen iets afgesproken hebben..
Je mocht geen afspraken maken voor het spel.  ;)
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: KingLennart op 5-05-2021, 16:30:19
Dat heb ik nooit gehoord  :P
O nee kan natuurlijk niet  ::rofl::
Ik mocht pas in de nacht in actie komen...

Ik heb nog niemand vernomen over het verliefdheidskoppel?

En Convans, stem je nog steeds op mij?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 5-05-2021, 16:33:40
Ik stem op mezelf. De enige zekerheid dat we geld hebben
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: KingLennart op 5-05-2021, 16:35:25
Ik stem op mezelf. De enige zekerheid dat we geld hebben
Dat kan toch niet?
Ik weet nog niet op wie ik stem...
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: belg op 5-05-2021, 16:37:22
Ik stem op mezelf. De enige zekerheid dat we geld hebben

Euh... neen.
Jij kan de zakkenroller zijn, die na de schemering te horen heeft gekregen dat hij een vampier-fiche had. En 's nachts heb je die fiche dan gewisseld voor een andere.

Gevolg: als we op jou stemmen, komt er geen geld in de pot en krijg jij een joker.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Larikoek op 5-05-2021, 16:37:57
Deze discussies zijn saai. Als zowel belg als Jacco zeggen dat Jacco Graaf Dracula is, dan stemmen we daar toch gewoon op?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 5-05-2021, 16:38:27
Deze discussies zijn saai. Als zowel belg als Jacco zeggen dat Jacco Graaf Dracula is, dan stemmen we daar toch gewoon op?

Hallo, dat weet Belg toch helemaal niet?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: KingLennart op 5-05-2021, 16:40:22
Hallo, dat weet Belg toch helemaal niet?
Ja maar jij wel als Mol... en daarom probeer je de aandacht van Jacco af te leiden...

Je was toch benieuwd wat ik te verbergen had?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Larikoek op 5-05-2021, 16:40:56
Hallo, dat weet Belg toch helemaal niet?

Die kunnen toch met elkaar communiceren als vampieren?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: belg op 5-05-2021, 16:41:25
Hallo, dat weet Belg toch helemaal niet?
Neen, dat weet ik inderdaad niet. Maar Jacco heeft nul reden om te liegen over zijn rol als Graaf.

Misschien kan Jacco zeggen op wie hij de angstfiche heeft gespeeld? Als extra bewijs.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: D*N op 5-05-2021, 16:41:33
Ik heb nog niemand vernomen over het verliefdheidskoppel?

Lezen is een kunst ;D
En welke grapjas heeft mij gekoppeld aan ROMY?!  ::rofl::

Hallo, dat weet Belg toch helemaal niet?
Uhm jawel?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: KingLennart op 5-05-2021, 16:41:36
Die kunnen toch met elkaar communiceren als vampieren?
Oh ja dat zou kunnen...
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: belg op 5-05-2021, 16:42:26
Wij mochten enkel overleggen over de vampierfiche  ;)
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: D*N op 5-05-2021, 16:43:08
Maar als je zelf vampier bent en je mag overleggen dan weet je toch automatisch dat de ander de graaf is? ::rofl::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: JaccoS op 5-05-2021, 16:43:21
Deze discussies zijn saai. Als zowel belg als Jacco zeggen dat Jacco Graaf Dracula is, dan stemmen we daar toch gewoon op?
Dacht iedereen er maar zo over

Neen, dat weet ik inderdaad niet. Maar Jacco heeft nul reden om te liegen over zijn rol als Graaf.

Misschien kan Jacco zeggen op wie hij de angstfiche heeft gespeeld? Als extra bewijs.
Op dezelfde stoel als toen ik de kwelgeest was: 7, oftewel Aurynn
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: belg op 5-05-2021, 16:47:36
Maar als je zelf vampier bent en je mag overleggen dan weet je toch automatisch dat de ander de graaf is? ::rofl::

Als je weet dat er maar één vampier-kaart is wel ja  ::vergroot::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: D*N op 5-05-2021, 16:51:50
Als je weet dat er maar één vampier-kaart is wel ja  ::vergroot::
Obviously, je gaat geen 4 vampieren op 9 spelers zetten  ::vergroot::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Aurynn op 5-05-2021, 17:55:48
Hoi ik hou van liefde, doei.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 5-05-2021, 18:03:51
Kan er iets mislopen als we op Jacco stemmen?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: belg op 5-05-2021, 18:13:09
Het enige risico is dat de kwelgeest (Larikoek) gelogen heeft en de kaart van Jacco gewisseld heeft met zichzelf. Maar Larikoek heeft meteen gezegd dat ze kaarten van Dennis en LuchtManiak heeft gewisseld, dus dat lijkt me gewoon te kloppen.

Stemmen op Jacco levert dus 2000 euro op!


Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: D*N op 5-05-2021, 18:17:43
Of we stemmen op Belg, gegarandeerd 1500 euro in de pot, geen enkele mogelijkheid dat het fout gaat?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: LuchtManiak op 5-05-2021, 18:20:05
Of we stemmen op Belg, gegarandeerd 1500 euro in de pot, geen enkele mogelijkheid dat het fout gaat?

Dit klinkt reasonable.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 5-05-2021, 18:21:19
Of we stemmen op Belg, gegarandeerd 1500 euro in de pot, geen enkele mogelijkheid dat het fout gaat?

Deze snap ik niet. De kans dat Belg door Larikoek verwisseld is, is toch even groot?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: D*N op 5-05-2021, 18:27:38
Deze snap ik niet. De kans dat Belg door Larikoek verwisseld is, is toch even groot?
Ja weet ik veel! Ik heb belg in ieder geval zelf gezien, dus ik geloof wel dat die vampier is :P.

We moeten gewoon in ieder geval één van de twee. Of heb je betere voorstellen?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: belg op 5-05-2021, 18:30:25
Gewoon op Jacco stemmen. 2000 euro. Klaar.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: KingLennart op 5-05-2021, 18:30:57
Nou ja op mij zou ik niet stemmen... ik ben een gewone dorpeling... het vorige potje was voor mij spannender...

@hosts: krijgen we achteraf te horen hoe het zat?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: KingLennart op 5-05-2021, 18:32:55
Gewoon op Jacco stemmen. 2000 euro. Klaar.
Het ligt er te dik bovenop belg. En jij hebt met de laseropdracht bewezen niet betrouwbaar te zijn. Sorry. Van mij geen stem voor Jacco. En ook niet voor Convans trouwens...
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: belg op 5-05-2021, 18:34:38
Bij de laseropdracht heb ik bewezen dat ik het geld laat primeren. Net als nu dus.

Aurynn kan eventueel bevestigen dat hij de angstfiche heeft gekregen?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Aurynn op 5-05-2021, 18:37:58
Bij de laseropdracht heb ik bewezen dat ik het geld laat primeren. Net als nu dus.

Aurynn kan eventueel bevestigen dat hij de angstfiche heeft gekregen?
Klopt, en het verbaast me ook niets dat het van jullie komt.

Tbh vraag ik me af waarom ze hierom zouden liegen. Ze willen graag geld i.p.v. een kleine jokermunt. Het is sowieso beetje jammer dat er zo weinig staat tegenover zulke bedragen, dus vind deze actie alleen maar sierlijk van belg en Jacco om dit te doen. Ik ga dus op Jacco stemmen.

Daarnaast schiet ik graag pijlen af  ::rofl::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: belg op 5-05-2021, 18:39:20
@KingLennart: blijf je nu nog steeds twijfelen aan Jacco als vampier/graaf?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: KingLennart op 5-05-2021, 18:45:03
@KingLennart: blijf je nu nog steeds twijfelen aan Jacco als vampier/graaf?
Nou ik zou eerder voor Jacco kiezen dan voor mezelf. Dat wel.

Maar ben beetje wantrouwig geworden. En ik mis nog steeds info van anderen... daarom ben ik er nog niet uit. Wil van ieder minstens wat horen voor ik bepaal waar ik op ga stemmen.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: JaccoS op 6-05-2021, 11:13:28
Kunnen andere mensen ook hun rol vertellen?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 6-05-2021, 11:25:49
Ik ben copycat ~> burger ~> vampierenfiche
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: KingLennart op 6-05-2021, 11:37:33
Ik ben copycat ~> burger ~> vampierenfiche
Je neus groeit Convans...  ::ohno::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: LuchtManiak op 6-05-2021, 12:14:51
Ik ben de zakkenroller. Maar ik wil voor mezelf houden wie ik gerold heb.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 6-05-2021, 12:15:31
Ik ben de zakkenroller. Maar ik wil voor mezelf houden wie ik gerold heb.

Waarom?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: JaccoS op 6-05-2021, 12:17:20
Ik ben de zakkenroller. Maar ik wil voor mezelf houden wie ik gerold heb.
Ben ik het? Want zo ja, dan hebben we een probleem
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: belg op 6-05-2021, 12:18:25
Zelfs dan is er geen probleem, want de zakkenroller mag enkel de fiche wisselen. Jij blijft de graaf.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: LuchtManiak op 6-05-2021, 12:32:09
Waarom?

Omdat ik nummer 2 heb gekozen, en de zakkenroller door de spelleiding aan dat nummer gekoppeld is.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: MollenvangR op 6-05-2021, 15:14:50
Vergeet niet te stemmen  ::ok::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: MollenvangR op 6-05-2021, 20:28:18
Beste vrienden,

Allereerst nog even dank voor jullie medewerking en begrip met betrekking tot het herspelen van deze opdracht (en ook het snel reageren).

Wie is de mol en zeker weerwolven of varianten daarop, blijven spellen van vertrouwen. Want klopt er wat er werkelijk is gezegd?

Laten we eerst eens kijken naar ieders rol/fiche aan het begin en tijdens het spel:

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: MollenvangR op 6-05-2021, 20:39:17
En dan de stemming...

De eerste stem van JaccoS is voor...
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

De tweede stem van Larikoek is voor...
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

De derde stem van KingLennart is voor...
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

De vierde stem van Luchtmaniak is voor...
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

De vijfde stem van D*N is voor...
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

De zesde stem van Aurynn is voor...
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

De zevende stem van Convans is voor...
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

De achtste stem van belg is voor...
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

De negende stem van Roomey is voor
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Dat betekent...
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Maar er is meer dat afgetikt moet worden...
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: JaccoS op 6-05-2021, 20:44:22
Ik mocht trouwens niet op mezelf stemmen, dus vandaar mijn stem op Roomey

En topteam! 2000 euro in de pot ::cheerleader::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 6-05-2021, 20:45:21
Wat doet LM weer allemaal  ::rofl::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: KingLennart op 6-05-2021, 20:52:15
Wat doet LM weer allemaal  ::rofl::
Tja...  ::rofl::

Leg mij nu eens uit wat de toegevoegde waarde was van dat jij de Copycat zou zijn?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: D*N op 6-05-2021, 20:53:26
Moeten we er unaniem uitkomen met die jokermunten?  ;D

Ik hoop dat jullie mij in ieder geval de joker gunnen gezien ik veel heb bijgedragen aan het zeker stellen van wie de vampieren waren ::hypocriet::.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 6-05-2021, 20:53:38
Tja...  ::rofl::

Leg mij nu eens uit wat de toegevoegde waarde was van dat jij de Copycat zou zijn?

Ik had naar de PM van mijn eerste rol gekeken  ::schaam::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: MollenvangR op 6-05-2021, 20:56:33
Moeten we er unaniem uitkomen met die jokermunten?  ;D
::jaja::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 6-05-2021, 20:58:10
Geef ze aan mij en niemand zal een munt hebben  ::bravo::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: LuchtManiak op 6-05-2021, 21:02:31
Ik twijfelde of Larikoek de waarheid vertelde over het wisselen, dus ging voor belg ipv Jacco. Slecht idee blijkt nu, maar het geld is binnen dus ik ben blij  ::bravo::

Aangezien Larikoek dus juist wel te vertrouwen bleek gun ik Larikoek de joker. De jokermunten kunnen we wat mij betreft het best over drie spelers verspreiden.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: KingLennart op 6-05-2021, 21:08:32
Geef ze aan mij en niemand zal een munt hebben  ::bravo::
Nee daar zijn we achter inmiddels... ::ohno::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 6-05-2021, 21:09:25
Nee daar zijn we achter inmiddels... ::ohno::

Ik heb ze oprecht nog niet ontvangen van MV
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Aurynn op 6-05-2021, 21:11:31
Ik heb in ieder geholpen twijfel weg te nemen over Jacco. Een jokermunt een keer zou ook wel leuk zijn...
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: JaccoS op 6-05-2021, 21:12:27
Ik heb ze oprecht nog niet ontvangen van MV
Ik ben geen onderdeel van dit jokermunten gebeuren nu, maar dit is heel ongeloofwaardig sorry
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: KingLennart op 6-05-2021, 21:14:14
Ik heb in ieder geholpen twijfel weg te nemen over Jacco. Een jokermunt een keer zou ook wel leuk zijn...
Mijn idee...

Misschien dat Roomey haar jokermunt aan "de vijf" kan geven... als ze wil...

Dan hebben we 1 joker en 4 jokermunten voor 5 personen... idee ?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 6-05-2021, 21:21:42
Ik ben geen onderdeel van dit jokermunten gebeuren nu, maar dit is heel ongeloofwaardig sorry

Ja geloof me dan niet. Maar het is dus echt zo. Ik zou graag hebben dat de hosts dit even bevestigen
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Larikoek op 6-05-2021, 21:28:30
Ik twijfelde of Larikoek de waarheid vertelde over het wisselen, dus ging voor belg ipv Jacco. Slecht idee blijkt nu, maar het geld is binnen dus ik ben blij  ::bravo::

Aangezien Larikoek dus juist wel te vertrouwen bleek gun ik Larikoek de joker. De jokermunten kunnen we wat mij betreft het best over drie spelers verspreiden.

Thanks schat ::love::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: MollenvangR op 6-05-2021, 21:36:25
Ja geloof me dan niet. Maar het is dus echt zo. Ik zou graag hebben dat de hosts dit even bevestigen
Dat klopt ja  ::jaja:: Dat doen we (of ja Spacy is vaak degene die het doet) toch altijd als de aflevering afgerond is iedereen de oogst pm'en? :P
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: JaccoS op 6-05-2021, 21:37:31
Dat klopt ja  ::jaja:: Dat doen we (of ja Spacy is vaak degene die het doet) toch altijd als de aflevering afgerond is iedereen de oogst pm'en? :P
Oh bij mij was dat volgens mij niet zo

Sorry Convans!
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 6-05-2021, 21:38:00
Zo, dus geef alle troeven aan mij en ik laat het spel eerlijk verlopen  ::hypocriet::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Larikoek op 6-05-2021, 21:43:29
Zo, dus geef alle troeven aan mij en ik laat het spel eerlijk verlopen  ::hypocriet::

Jij zat wel heel vreemd te liegen dit spel, dus of jij nou zo betrouwbaar bent als je je wilt voordoen vraag ik me af ::vergroot::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 6-05-2021, 21:46:02
Jij zat wel heel vreemd te liegen dit spel, dus of jij nou zo betrouwbaar bent als je je wilt voordoen vraag ik me af ::vergroot::

Ik zei toch dat ik naar mijn eerste PM keek, waar ik copycat ~> burger was
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Larikoek op 6-05-2021, 22:04:40
Ik ben wel voor KingLennarts plan. Één iemand de joker en de overige vier elke een jokermunt.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: KingLennart op 6-05-2021, 22:36:50
Ik ben wel voor KingLennarts plan. Één iemand de joker en de overige vier elke een jokermunt.
Dat kan alleen als Roomey haar munt aan ons doneert...
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: MollenvangR op 6-05-2021, 22:54:57
Roomey heeft gesproken. Haar munt gaat naarrrrr....

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: LuchtManiak op 6-05-2021, 22:57:13
Wauw Roomey dat vind ik ongelooflijk lief  ::bravo:: Dankjewel!!

En dat maakt de situatie hier iets makkelijker. Er krijgt dus 1 iemand een joker en de rest van jullie drie een jokermunt.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 6-05-2021, 23:00:42
Wauw Roomey dat vind ik ongelooflijk lief  ::bravo:: Dankjewel!!

En dat maakt de situatie hier iets makkelijker. Er krijgt dus 1 iemand een joker en de rest van jullie drie een jokermunt.

Of je houdt het been stijf en zorgt dat ze niet verdeeld geraken?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: LuchtManiak op 6-05-2021, 23:08:34
Of je houdt het been stijf en zorgt dat ze niet verdeeld geraken?

En dan verwijten ze mij dat ik geen teamplayer ben  ::rofl::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 6-05-2021, 23:09:46
En dan verwijten ze mij dat ik geen teamplayer ben  ::rofl::

Dat imago kan je niet meer herstellen hoor!
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: D*N op 6-05-2021, 23:16:46
Uhm waarom mag Roomey uberhaupt een munt weggeven, ze heeft niet eens gestemd ::)
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: KingLennart op 6-05-2021, 23:26:04
Wauw Roomey dat vind ik ongelooflijk lief  ::bravo:: Dankjewel!!

En dat maakt de situatie hier iets makkelijker. Er krijgt dus 1 iemand een joker en de rest van jullie drie een jokermunt.
Ik wil de joker het liefste zelf, maar als ik het niet ben gun ik het Larikoek. Dennis en Aurynn hadden de vorige ronde al eens een joker...

Aurynn, Larikoek, Dennis: Aan wie gunnen jullie de joker als je hem zelf niet zou krijgen?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: MollenvangR op 6-05-2021, 23:26:27
Uhm waarom mag Roomey uberhaupt een munt weggeven, ze heeft niet eens gestemd ::)
Omdat ik de regels volg die we opgesteld hebben, daar stond niks in over wat er zou gebeuren als onze gastspeler niet zou stemmen :P
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: MollenvangR op 6-05-2021, 23:27:39
Bevestig je keuze van de verdeling door het dikgedrukt in het topic te plaatsen.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: D*N op 6-05-2021, 23:29:10
Ja ik was weer eens te snel aan het praten, eigenlijk is het voor de verdeling wel handig (maar het blijft wel raar :-X).

Ik wil de joker het liefste zelf, maar als ik het niet ben gun ik het Larikoek. Dennis en Aurynn hadden de vorige ronde al eens een joker...

Aurynn, Larikoek, Dennis: Aan wie gunnen jullie de joker als je hem zelf niet zou krijgen?
Nouja ik zou jou in ieder geval elimineren als optie gezien je niet eens meegestemd hebt op JaccoS terwijl dat volgens mij het consensus plan was  ::vergroot::.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 6-05-2021, 23:29:59
De troeven gaan naar KingLennart
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: D*N op 6-05-2021, 23:36:31
effe die kolere vampieren wegjagen hoor

(https://media1.tenor.com/images/f9c5ec5d4fc492458ffffdd454b893bf/tenor.gif?itemid=8774742)
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 6-05-2021, 23:37:53
Ik ben burger?!?
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: LuchtManiak op 6-05-2021, 23:43:59
De troeven gaan naar KingLennart

We kunnen hierin meegaan en dan met Lennart afspreken dat hij de troeven onder ons verdeeld? Anders gaat alles verloren….
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: D*N op 6-05-2021, 23:44:56
We kunnen hierin meegaan en dan met Lennart afspreken dat hij de troeven onder ons verdeeld? Anders gaat alles verloren….
We hoeven het helemaal niet aan één iemand te geven, we kunnen het gewoon verdelen?

Gewoon even troll Convans negeren ::)
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: LuchtManiak op 6-05-2021, 23:46:31
We hoeven het helemaal niet aan één iemand te geven, we kunnen het gewoon verdelen?

Convans heeft al iets dikgedrukt. Als hij niet meegaat in onze verdeling heeft niemand iets omdat we niet unaniem zijn.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: D*N op 6-05-2021, 23:47:14
Convans is een vampier die mag niet eens meebeslissen
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 6-05-2021, 23:47:42
Convans is een vampier die mag niet eens meebeslissen

Ik heb gewoon een burgerkaartje getrokkken hoor!
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: D*N op 6-05-2021, 23:48:12
Echt kan iemand Convans even uitzetten ofzo? ::)
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 6-05-2021, 23:48:45
Echt kan iemand Convans even uitzetten ofzo? ::)

Als iemand jou even een rood scherm kan geven!

Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: D*N op 6-05-2021, 23:50:36
Als iemand jou even een rood scherm kan geven!


Jij bent nog lang niet van mij af ::zwaai::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: LuchtManiak op 6-05-2021, 23:50:46
Oeps had ik niet door  :P Kunnen alle vampieren inderdaad even weg.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 6-05-2021, 23:51:52
Jij bent nog lang niet van mij af ::zwaai::

Ik zit al elke executie een kaarsje te branden in de hoop dat dit zou gebeuren
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: D*N op 6-05-2021, 23:54:19
Ik zit al elke executie een kaarsje te branden in de hoop dat dit zou gebeuren
In ieder geval niet voordat jij weg bent, i'll make sure of that
(https://media.tenor.com/images/e2138eb0fb4309292a5776dcc167ffbc/tenor.gif)
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Aurynn op 7-05-2021, 00:09:07
Ik gun Larikoek of KingLennart de joker wel als we de rest eerlijk verdelen. Maar is er überhaupt nog iets te zeggen na Trolvans? ::)
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: D*N op 7-05-2021, 00:25:49
Ik gun Larikoek of KingLennart de joker wel als we de rest eerlijk verdelen. Maar is er überhaupt nog iets te zeggen na Trolvans? ::)
Nouja zoals ik zei zou ik in ieder geval de mensen die niet goed hebben gestemd elimineren als optie, want we gaan dat toch niet belonen? Dus Kinglennart (en Luchtmaniak los van dat ie nu z'n jokermunt al heeft) zijn voor mij geen opties.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: KingLennart op 7-05-2021, 00:38:53
Nouja zoals ik zei zou ik in ieder geval de mensen die niet goed hebben gestemd elimineren als optie, want we gaan dat toch niet belonen? Dus Kinglennart (en Luchtmaniak los van dat ie nu z'n jokermunt al heeft) zijn voor mij geen opties.
Beetje jammer dat je zo kortzichtig bent. Ik heb nergens gelezen dat we verplicht op Jacco moesten stemmen? Ik had een reden om aan belg te twijfelen, uit principe stemde ik daarom niet op zijn voorstel...
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: KingLennart op 7-05-2021, 00:41:26
Voorstel: Larikoek de joker en Dennis, ik en Aurynn elk een jokermunt.

Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: D*N op 7-05-2021, 00:50:23
Beetje jammer dat je zo kortzichtig bent. Ik heb nergens gelezen dat we verplicht op Jacco moesten stemmen? Ik had een reden om aan belg te twijfelen, uit principe stemde ik daarom niet op zijn voorstel...
Omdat belg voor geld koos in een opdracht over troeven voor jou? Please ::)

Het lijkt mij dat de mensen die deze opdracht het beste hebben gespeeld het meeste recht hebben op de joker. En honestly, ik heb het idee dat niemand mij nog iets gaat gunnen dus ik wil deze joker gewoon, not letting this one go.

Sterker nog, gezien ik hem op gunfactor niet ga krijgen laat ik het dan zo zeggen: Als ik de joker niet krijg dan gooi ik een smak geld uit de pot :-* ::joehoe::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Aurynn op 7-05-2021, 00:51:50
Dramaqueen just entered the house.

Tbh jullie zoeken het maar uit zolang ik maar een jokermunt krijg.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Larikoek op 7-05-2021, 08:33:42
Ik stem dat Aurynn, D tirannetje N, en KingLennart elk één jokermunt krijgen en Larikoek de joker krijgt
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: KingLennart op 7-05-2021, 09:16:39
Ik sluit me bij Larikoek aan!

Ik stem dat Aurynn, D'N en KingLennart elk één jokermunt krijgen en dat Larikoek de joker krijgt.
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: LuchtManiak op 7-05-2021, 09:37:26
Ik stem dat Aurynn, D tirannetje N, en KingLennart elk één jokermunt krijgen en Larikoek de joker krijgt
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 7-05-2021, 09:38:52
De meest onbetrouwbare van het stel krijgt nog een joker ook  ::rofl::

Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: KingLennart op 7-05-2021, 09:40:13
De troeven gaan naar KingLennart
Dit is denk ik in het verkeerde topic geplaatst, want dit heeft betrekking op de drie jokermunten die belg, LM en ik aan Convans hebben gegeven naar aanleiding van Challenge 8 uit opdracht 5.2 . Sterker nog, dit had in een PM naar de spelleiders gemoeten denk ik?

Convans heeft idd niks te maken met het verdelen van de jokermunten en de joker uit deze opdracht...
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: D*N op 7-05-2021, 09:58:36
Prima, jullie keuze  ::)

Ik stem dat Aurynn, D sterretje N, en KingLennart elk één jokermunt krijgen en Larikoek de joker krijgt
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Convans op 7-05-2021, 10:07:13
Mooie zet weer Larikoek en Dennis ::bravo::
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: MollenvangR op 7-05-2021, 10:13:19
Dramaqueen just entered the house.

Tbh jullie zoeken het maar uit zolang ik maar een jokermunt krijg.
Jullie zijn redelijk unaniem, er is echter één iemand die niet stemde...

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: [MO21] Opdracht 5.3 Dracula van Transsylvanië [Kasteel Bran - Bran]
Bericht door: Larikoek op 7-05-2021, 10:36:48
Mooie zet weer Larikoek en Dennis ::bravo::

Nee? Mensen vinden dat ik de joker gewoon verdiend heb door dit spel eerlijk te spelen en iedereen behalve jij heeft dat gezien blijkbaar. Dat iemand anders geld uit de pot wilt smijten kun je echt no way bij mij leggen, dat is niet eerlijk, en je kunt ook niet verwachten dat we toegeven aan de grillen van een penningmeester die zijn zin doordrijft.

Ik wil wel gewoon Aurynn, D*N, KingLennart en LuchtManiak bedanken voor de joker en het vertrouwen ::love::